Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x09 - White Trash Circus (18+)

2015. március 06. 09:00 - sixx

Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a genyóság. Mindezt a mostanra védjegyszerű, gépies, teljesen természetellenes hangon, ami azért rém bosszantó, mert az Éden Éjjelbe lehet hallani, hogy a pali tud természetes is lenni, ha hagyják.

Milán a földön ébred, ha nekem kellene Naomival és Evelinnel egy szobában aludnom, inkább a kádat választanám. Ahogy Naomi és Ivar magához tér, meneten egymásra találnak Ivar szobájában és elkezdődik a kavarás, te, Naomi, mondja Ivar, van egy olyan érzésem, hogy mindenkinek aszondod, amit hallani akar. Hogy ééééén, kérdez vissza a szőke pszichopata, miből gondolod? Mert nem nézel a szemembe!

Cica, mit tennél, ha helyzetben lennél? (Naomi)

A Csubakka-védelem egyik vadhajtását alkalmazó Naomi erre bőgni kezd és hisztérikusan üvölteni, hát kiesett Norbi! Az Ember, Akit Hat Napja Ismertem! Támaszom volt! Vett volna nekem házat! Kiskecskét! Ivar köti az ebet a karóhoz, ne terelj, nem vagy juhász, nem nézel a szemembe = nem lehet benned bízni. Naomi erre olyan fenyegetően mered Ivar szemibe, hogy ott szarnám össze magam a helyében a félelemtől.

screen_shot_2015-03-06_at_5_16_13.png

A nem túl okos Milán még mindig azon kattog, hogy akkor Evelin megbízható-e vagy sem. Debreceni, baszki, persze, hogy megjátszható. Milán nem ismeri a cívisvárost, így parázik, ez átal fog baszni engem, mondja a riportban kevésbé szofisztikáltan, pedig a babaháját fehér atlétával takaró Evelin már krisztuspózban jelzi, hogy feszítsenek két Gólem közé, ha hazudok. Milán azzal az eshetőséggel nem számol, hogy Naomi mögé áll be majd holnap, mert korlátoltabb, mint Vona Gábor a cigánykérdésben, Evelin meg kezd kétségbeesni, mert rájön, hogy ha ezen a szerencsétlen agyhalotton múlik a sora, akkor jobb ha gyorsan lefotóz mindent mentálisan, mert másnap este hazaküldik.

screen_shot_2015-03-06_at_5_23_23_1.png

Botox a reggelizőasztal mellett mondja Pjotrnak, hogy Becksnek mennie kell, mert egy kis gyökér, akit a farkánál fogva rángat Adri, a nő, aki a pina erejét úgy használja, mint ebben a realityben eddig még senki, és amíg ez így van, Bence nem lesz normális, márpedig ha nem az, akkor Botox arca állandóan rángani fog, és az veszélyes, mert még a végén szétreped valahol. És az nem jó. Mindezt olyan síri, érzelemmentes hangon, hogy Pjotr csak nagyokat nyel, és ül karót nyelve, mert nem mer megmozdulni. Óvatosan megjegyzi, hogy és ha Becks kiesik, akkor Bence nem fog a sarokban összegömbölyödve bőgni hetekig? Botoxnak szerintem erre már megvan a terve, kirakja majd az ikreket, és olyat tesz Bence pöszörőjével, hogy egy hétig nem fog két lábra állni.

Bence érzi, hogy szarban van, mert volt olyan geci, hogy Evelinre szemet vetett, és beszélgetett vele egy kicsit, és mindezt kinek magyarázza: hát annak a Lokinak, aki eleve ki akarja innen tenni. Loki elmagyarázza Bencének - aki valamiért úgy gondolja, hogy Botox Loki mögé fog állni pénteken - hogy ő Ivart fogja választani, mert megy neki eggyel. Botox közben Pjotrnak elmondja a tutit: az a helyzet hogy én Beckset és/vagy Adrit a hotelen kívül akarom látni, és slussz. Loki a nappaliban Evelinnek igyekszik életvezetési tanácsokat adni, több felülés, kevesebb kolbász. Én Ivart választom pénteken, teszi hozzá mintegy mellékesen. Botox felmegy a szobába, és Bencét kezdi óvatosan a királyi pár ellen hangolni, kevés sikerrel, mert Bence az Igaz Férfibarátság Élő Szobra.

screen_shot_2015-03-06_at_5_55_58.png

Zoe löevelet hoz, nincs mellette sok boríték, szóval nem Pandora, hanem egy műugróversenyt jelent be, amihez kapnak kellékeket is, ez fasza lesz. Pjotr a riportban röhögve mondja, hogy az összes fiú csajnak öltözött, mert mindenkiben megvan a hajlandóság, illetve

Nem mindenki áll stabil lábakon a nemi hovatartozást illetően.

A verseny egy bemutatóval kezdődik, Bence a seggébe húzott bugyiban, a farkára papírcsákót applikálva jelenik meg, Loki úszósapkában, egyrészes női fürdőruhában, a mellrészen gumilabdával (felfújt kondommal?) parádézik, Becks női pizsamában, kirúzsozva, Milán ocelotmintás leggingsben és szűk felsőben lép ki a zsűri elé, de a legjobb Pjotr, aki a 45-ös lábára 36-os,vörös tűsarkút húz, és úgy néz ki, mint egy Alien a meleg büszkeség menetén, már ha az a fejére búvárszemüveget tenne. Egy jelenség, na. Maguk a gyakorlatok nem túl érdekesek, jönnek, ugranak, csobbannak, a csajok pontoznak, Pjotr nyer.

Jönnek a bulák, Naomi vett magára egy hálóköntöst, Nóri egy papírcsákót tett a fejére, és a seggét rázza, Botox fehér térdzoknihoz franciabugyit vesz és a fejére búvárszemüveget ölt, fel-alá ugrál, közben a csöcsei egyhelyben maradnak, a fizika meg le van szarva. Adriból bohóc lesz, Evelinből kislány, aki nem tud úszni, Topol pedig borostás rappert hoz. Az ő előadásaik sem nagy kalandok, bár azt Loki megjegyzi, hogy jobb lett volna, ha kicsit átgondolják, mert Adrié konkrétan életveszélyes volt, Evelin meg NEM TUD ÚSZNI. Most gifesítünk, érdemes lesz.

adri2.gif apol.gif
botox.gif evelin.gif
ivar.gif naomi.gif

A csajoknál Adri nyert, ha Botox szemével lehetne ölni, Becksné most halott lenne. Az előző szegmensről egy prolicirkusz jutott eszembe, amiről a Mötley Crüe is énekel, így:

A röhögés után ismét a kavarás jön, Milán és Evelin párbeszéde nagyjából ennyi:

- Én bent akarlak tartani.
- Akkor tartsál bent.

Milán végre döntött: Evelint tartja bent holnap, erre kezet ráznak, ami Éden hotel-terminológiában azt jelenti, hogy lófaszt a seggedbe, át leszel baszva. Legalábbis eddig azt jelentette, lehet ez az évad ebben is újat hoz. A platformszandás Botox és a melegítőalsós Ivar Evelint beszélik ki a nappaliban, amikor Zoe hozza a Pandora-borítékokat, és jöhet az igazi kihívás: írni kell, tollal. Megoldhatatlan feladatnak látszik, nem is mutatják sokat, inkább Becks küzdelmét a hajvasalóval, ami teljesen értelmezhetetlen számomra.

screen_shot_2015-03-06_at_6_17_58.png

A Pandora kérdések közül csak a jobbakat vesézzük, mert sok volt, és a fele nem túl érdekes, de két minibalhé is kitört Ivar miatt. Becks kvázi szerelmet vall Adrinak, Loki egy kérdésre azt feleli, hogy Pjotrral a többiek felett állnak, és baszki, használja a ledegradálni szót, VV Laci szelleme meg ott duzzog a pálmafák között. Ivar végig úgy ül, mint akinek valaki seprűnyelet tolt a seggébe, és otthagyta, amikor pedig Evelin aszongya, hogy Adri egy erős egyéniség, akkor elpattan benne valami, és közbevág, hogy helló, a harsányság az nem feltétlenül egyenlő az erős egyéniséggel ugye, és van még itt olyan (ő), aki kemény (mint ő) de nem mutatja (pl. ő), mert nem az a fajta (asszem ő). Evelin csak a vállát vonogatja, leszarlak. Botox olyan fejjel hallgatja Evelint, mint aki Sartre Undorjának új kiadásához ült borítómodellt, Bence bazdmeg, ez a nő nagyon veszélyes.

adri.gif

Milán, kétszínű vagy? Nem, inkább naiv és szar játékos. PszichoIvar neki is beszól, na ja, nem kellett volna három nőnek is megígérni, hogy mögé állsz. Oszt kinek? Ivarnak, Naominak és Evelinnek. Fasza vagy, mondja Loki. Ivar, mindenki tudja, hogy hazudsz. Miért? Ivar kiborul, miafasz? MONDJAD A SZEMEMBE, NE NÉVTELENÜL, FASZOM! A vágás alapján vagy Bence, vagy Topolka, vagy Loki volt, aki a kérdést feltette, de Naomi is sunnyog. Újabb fasza kérdés: Ivar, nem kéne neked basznod már? PRIMITÍVEK VAGYTOK, mondja Ivar, aki nem bírja ezt a játékot. Naomi, Milán jó társad lenne? Naomi erre szépen elmondja, hogy az a terv hogy ő beáll Loki mögé, Ivar Milán mögé, Evelin meg mehet a gecibe. PszichoIvar szeme akkora lesz, mint a egy csészealj, Pjotr röhög, ezt öten beszéltük meg, erre ez meg itt mindenkinek elmondja a titkos tervet, eszem megáll.

page_1_3.jpg

page_2_4.jpg

Este bulika, előtte Botox a platformszandálhoz nem húz bugyit és iegncsak kilóg a pinája a ruha alól, egyébként nem tudom, mi az istent kellene itt kiblőrözni:

screen_shot_2015-03-06_at_6_41_07.png

Becks a pultban ülve magyarázza Milánnak, hogy nagyon gondolja meg, mit csinál, de álljon be Evelin mögé, mert jobb nő, mint a másik kettő. Becks elég egyszerűen látja a világot, ha ez nem lett volna eddig világos. A kibőrözött pinájú Botox lebassza Bencét, hogy miért beszélget Evelinnel, Pjotr meg kissé esetlenül udvarol Topolkának, aki láthatóan nem akar baszni, és szerintem nagyon meg fogja szopatni a faszit, aki olyanokat mond, hogy

Tök puha a szád.

screen_shot_2015-03-06_at_6_45_17.png

Pjotr azt is akarja, hogy Topolka énekeljen neki legalább egy altatót. Este van még sok beszélgetés, és a Bence-Milán-Becks trió egy szál faszban parádézik a mödansziéban. Becks odamegy Ivarhoz és vall: szánja-bánja, de a baszásos kérdést ő tette fel, mert egy gyökér, és sajnálja. Pjotr közben a dzsaku mellett Milánnak magyarázza, hogy vigyázzon Naomival, mert egy fasz. Este nincs dugás, Berki óraszáma: egy.

Na, pöcsös videó amúgy sem volt még, itt van nektek Loki:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.06. 21:09:58

@Mók_Ica: mire a műsor véget ér, visszajön általában :-D

2015.03.06. 21:09:59

@Mók_Ica: ahhoz képest pedig van önbizalma

Patriknak már sok adri nyomulása.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:10:20

@fosch9: Naomi cicije még azzal az elhomályosításos technikával is sokkoló lehet.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:10:29

jááájjjj, patrik nem lesz szerelmes adriba.... asszem bomlani fog az álompár.....

patrik nem hülye, inkább ösztönlény ... by peti :)))) <3

BarBwire 2015.03.06. 21:12:01

Loki majdnem becsempészte a lompost a csajának, ittatta a csajt és szexről beszéltek.

2015.03.06. 21:12:19

@Tündérfalvi A.: éjszakaiban elhomályosítás nélkül ismétlik :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szívat a upc?

Nóri megkedvelte Lokit, de ő érzelmek nélkül nem b.ik. Most arra fogadnék, h Loki meg fogja húzni még pár hét múlva Nórikát.

2015.03.06. 21:13:09

@BarBwire: ugyehogy! :D szerintem be is fogja nórika már puhul

haruka 2015.03.06. 21:13:26

Szokás szerint majdnem mindenki csatakrészeg és a fiúk pucéran ugrálnak a medencébe.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:13:41

@fosch9: tudom... én is arra értettem.... nem figyeltem pontosan, hogy kit hülyézett le evelin..... aztán a végén csak tippcsiztem :))) nem jött be :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: műholdas?

milyen szép és romantikás, amikor 3 meztelen fiú együtt, kézenfogva ugrik a mödansziéba :)))

Gia 2015.03.06. 21:14:26

Naomi már meg is bánta a szobacserét :-)

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:14:31

Micsoda bunkert épített Adri az ágy fölé :D

2015.03.06. 21:15:10

@haruka: mödanszié :D
@Mók_Ica: kettőből egyet eltaláltál ma már :D

Patrik és adri sátrat épít. Naomi meg vmi állatot ölet meg Milánnal.

haruka 2015.03.06. 21:15:31

Milán ahelyett hogy levadászná az akármit, inkább hányni megy, hogy megtisztuljon holnapra. :D

Mók_Ica 2015.03.06. 21:15:36

patrik sátrat épít..... majd büntit kapnak és mehetnek adrival együtt párbajozni... hihihihihihi

milán hányni megy..... a konténert nem adom.... :))))

Zsoofka 2015.03.06. 21:15:41

Ezek az esti életképek, hub.zdmeg.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:16:00

Milánnak előbb a hányás, csak utána a bogár vadászat :D

Patrick és Adri nagy mázlija, hogy itt nem lehet egymás ellen párbajozni :D

2015.03.06. 21:16:19

@vastyúk is ..: @BarBwire: ezért vv-ben már mehetnének is párbajozni :D

még hogy itt bent nem lesz köztünk semmi megbeszéltünk AHA

BarBwire 2015.03.06. 21:16:44

Adri a szerelemről beszél miközben "sátraznak"

haruka 2015.03.06. 21:17:14

Jövő héten összekeverik a párokat.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:17:29

Na, ez egy érdekes csavarnak tűnik :)

2015.03.06. 21:17:38

Berki mondta adios.
Adri fél h beleszeret patrikba és kérdezi h patrik nem fél-e ettől, de patrik egy kukkot se szólt erre hát nyilván a potyap.na nem a szárálám motiválja
Jövőhéten párcsere, az jó, mert már unalmasak voltak.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:18:25

@fosch9: azt mondod, elégedjek meg azzal?? :)))

@vastyúk is ..: szia :))) patrik épített, nem? :))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:19:04

Volt az előzőkben is ilyen kollektív párcsere?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.06. 21:19:44

@fosch9: á, csak hagyják, h fizessek érte. :-D Támogatom őket :-)

2015.03.06. 21:19:46

cuccoljunk át a super tv2-re, pamélla van

@Mók_Ica: nézd első után azt mondtam volna lottózz, a második elbizonytalanított :)

@vastyúk is ..: én mindig azt értettem gyeregyere kívánj meg

Mók_Ica 2015.03.06. 21:20:07

@Tündérfalvi A.: @fosch9: ez a vv párbaj még elevenen él bennünk :))) ekg :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:20:20

Berki látványosan nem reagál olyan kérdésekre, amik jövőbeli eseményekre vonatkoznak.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:21:11

@Tündérfalvi A.: úgy emlékszem volt :)))

@fosch9: holnap azért veszek..... kis találat is találat :))))

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:21:16

@Mók_Ica: hello, jaja, csak mikor Adri összekaparta Patrikot Petiék szobájától, már állt a tetthely, azért gondoltam, hogy Adri építette :D

@fosch9: jajja, még jó, de a szerkik trükkösek, és párcserélnek. juhíííj. Apol mintha kezdene viszolyogni Petitől, vagy csak túlságosan fél szemmel nézem a műsort

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:22:21

@fosch9: ááá, az nem megy vezényszóra, ha nincs kívánás, marad a kint várás

2015.03.06. 21:25:08

@Mók_Ica: igen azt nevettem minden vv-s azonnal arra asszociált

Mók_Ica 2015.03.06. 21:25:10

@vastyúk is ..: biztos összevágták :))) mármint a képet... :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: akkor hogy-hogy elmegy??? :o

naomi arca és a mosolya.... háááát ez egy új átok lehetne.... mosolyogjon rád naomi.... brrrrrr

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:25:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lehet, hogy szóltak neki is, mert pl. Evelin kiesését éppen ő kotyogta ki 2 nappal ezelőtt az éjszakaiban.

2015.03.06. 21:26:19

@vastyúk is ..: megvilágosodtam akkor a szöveggel
amúgy apol sztem is viszolyog petitől
@Mók_Ica: én is :D

Mók_Ica 2015.03.06. 21:27:08

naomi stabilatlan.... hmmm.....

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:27:33

@fosch9: Petiről is spoilerezett Berki pár napja. Amikor Apolka elájult.

BarBwire 2015.03.06. 21:27:39

Milyen furi lehet bízni egy emberben, akit kb 1 napja ismersz, nem?

2015.03.06. 21:28:09

@Mók_Ica: fölvesszük a szótárba

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:28:47

@Mók_Ica: jajaj, gondolom, csak előbb pötyögtem, mint megfigyeltem :D

Mók_Ica 2015.03.06. 21:29:20

@fosch9: ezt látom én is..... és sajnálom... jó páros lehetnének...... peti már mondta vmelyik nap, hogy apolka nem nyílik meg.... ma egyébként roppant keveset voltak.....

2015.03.06. 21:29:35

@Tündérfalvi A.: azt nem hallottam mi volt?
@BarBwire: áh, kényszer... és furcsa h a láthatóan nem harmonikus párok mégis ragaszkodnak egymáshoz mert annyira rá vannak görcsölve a nyereményre meg a fix párra

2015.03.06. 21:30:44

@Mók_Ica: pedig jól tudnának együtt játszani hasonló kaliber de apol valahogy tényleg viszolyog...

Gia 2015.03.06. 21:31:42

@fosch9: Ha Apol viszolyog Petitől,akkor hogy lehetnek azóta is együtt?Valaki látott róluk face képeket.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:31:44

@Mók_Ica: Jó az, illik Naomihoz. Én is megfosztanám a csajt egy csomó mindentől, ő miért épp ezt a szót kímélte volna?

Mók_Ica 2015.03.06. 21:31:49

@Tündérfalvi A.: ráadásul nem is pozitív dolgot..... :((( mondjuk azt nem értem, hogy ebben az éjjeliben mit keres egyáltalán berki????

@fosch9: helyes :)))

@vastyúk is ..: lehet, hogy te írtad jól :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:33:06

@fosch9: Nem akarom lelőni a poént, mert itt kinyírnak. Én meg azt akarom, hogy mindenki szeressen :D :D

BarBwire 2015.03.06. 21:33:09

@Mók_Ica: Mert mindenhol ott akar lenni, vagy órabért kap, vagy mert Pamela akkor ki tudna bontakozni.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:34:14

@fosch9: tudom ez egyéni dolog.... de nem kéne így "mutatnia"... nagyon látszik rajta.... és ez egy játék.... vagy keresni kellene egy másik párt.....

@Tündérfalvi A.: :)))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:35:19

@Gia: Szerintem az illetőt a hivatalos fb oldaluk tévesztette meg. Ott vannak olyan szövegek, hogy pl. Peti szeret :D Apol puszija finom volt :D stb. És mindig frissítik az aktuális napi képekkel. Utólag!
A saját oldalaik nem elérhetőek, erre figyelnek.

vastyúk is .. 2015.03.06. 21:35:23

@Gia: Lehet, hogy csak képzelődünk, de azért Apol általában azon van, hogy legyen valami közte és Péter között: korlát, kifordított testhelyzet, elfordított arc, végső esetben meg egy réteg ruha :D hihihihihihihi Persze ez változhatott.

2015.03.06. 21:35:41

@Gia: akkor vmi még nem ment át apolnál mert jelenleg nem győzött meg
@Tündérfalvi A.: priviben leírod?

Mók_Ica 2015.03.06. 21:36:35

@fosch9: @Tündérfalvi A.: nem túl pozitívan beszélt róla..... sztem csalódni fogunk benne vmiért.... én úgy éreztem vmi ilyesmire célzott berki...

@BarBwire: sztem még szereti pamelát.... meg most már cintiát is.... :)))))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:36:38

@Mók_Ica: Mert rájöttek, hogy a két csaj alkalmatlan. Pamela még elmegy, de Szintia valami borzalom.

Mók_Ica 2015.03.06. 21:38:49

@Tündérfalvi A.: pamela sztem is egész jó.... cintit sajnos nem bírom.. nem az esetem :))))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:43:53

Nem értem ezt az éjjeli műsort, mert csak olyan részeket mutatnak, ami előtt már lement, az fb-s üzenetek közül meg csak arra reagálnak, ami a műsorvezetőket dicséri. Mi a célja?

BarBwire 2015.03.06. 21:44:07

@Tündérfalvi A.: Cintia olyan mit Au női változatban, ugyanaz a közönségesség.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:46:24

@BarBwire: Au a csajhoz képest egy szórakoztató, értelmes félisten :D
Aut alkalmatlannak tartottam a feladatra, mert szinte csak magával foglalkozott, de volt benne energia. Főleg, amikor még gyorsító is volt benne :)

Mók_Ica 2015.03.06. 21:49:00

berki is milyen kedvesen konferálta fel naomi zuhanyozását.... hihihihi

no, exvvPéter a vendég :))) producer volt :))) beácska, hol vagy??? te ezek szerint tud(hat)sz érdekességeket :))))

Baresz83 2015.03.06. 21:50:20

@Tündérfalvi A.: nem a hivatalos oldalt nézte, hanem a privátját. Mert hogy egyik ismerősén keresztül ráakadt, állítólag az összes éden hoteles álnéven van fent, amíg tart a műsor.

dancegirl26 2015.03.06. 21:52:24

Kígyó segített Evelinnek kiköltözni...

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:54:31

@Baresz83: Akkor az nekem egy meglepetés lenne.
Mert Adri-Patrikból kinézem, hogy egy darabig kint is együtt maradnak, de Apol-Peti mostani állapota nem ezt mutatja.
Apol testbeszéde alapján undorodik Petitől. Az elejtett megjegyzések sem azt mutatják, hogy...
De majd meglátjuk.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 21:55:23

@Baresz83: Nem vagyok egy FB tudor. Olyat lehet, hogy megváltoztatom a profilomban a nevemet? Vagy ilyenkor letiltják őket a saját -már meglévő, mert ugye az teljesen elképzelhetetlen, hogy az ilyen magamutogatásra vágyó emberkéknek ne lett volna már jóval az ÉH pályafutásuk előtt- oldalukról?

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 21:58:33

@Majom1Parádé: Ha megváltoztatod a neved, akkor az eredeti ismerőseid megmaradnak.
Azt szokták ilyenkor, hogy törlik a profilképük és aktiválatlanná (Naomi tiszteletére) teszik az oldalt.
Apol és Peti oldala ilyennek látszik.

BarBwire 2015.03.06. 21:59:55

@Tündérfalvi A.: A lényeg a lényeg: Pami jobb, összegett mondatokat tud (!) értelmes, csoda hogy összejött Berkivel, na.

Mók_Ica 2015.03.06. 22:00:38

@Tündérfalvi A.: mi a civil nevük? hogy találtad meg őket?

dancegirl26 2015.03.06. 22:04:57

@Mók_Ica: elég energikusan csattogtatta le a lèpcsôn. Az afterben egy pillanatra felvilágított a bôröndöt ràngató hidrogénszösz.

Mók_Ica 2015.03.06. 22:05:16

sátor építés.... adri hátára rúzzsal f@szokat rajzoltak??? :))) széééép :))))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 22:05:18

@Mók_Ica: Nagy Apolka, Bencsik Adrienn.
Peti: DJ Peter Jabin, Gyerjabin Péter

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.06. 22:07:31

Köszi, értem. Persze az ismerőseire nem vonatkozik a titoktartás, nyilván így is szivárognak ki infók,

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 22:10:11

@BarBwire: Tudom, hogy hülyeség, de Berki és Pamela között működik a kémia még mindig.

BarBwire 2015.03.06. 22:11:37

@Tündérfalvi A.: Ha nagyon utálnák egymást, azt mi is észre vennénk, mert nem olyan profik még a tv-ben.

dancegirl26 2015.03.06. 22:14:49

Ez a Pamela gyökszerelmes berkibe

Mók_Ica 2015.03.06. 22:16:44

@dancegirl26: hidrogénszösz :))) ez jó :)))

@Tündérfalvi A.: köszi :))

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 22:21:52

@Majom1Parádé: De mivel rájuk vonatkozik, ezért elvileg az ismerőseik sem tudhatnak semmit.

Tündérfalvi A. 2015.03.06. 22:23:08

Olyan fura, hogy a VV alatt mennyire pörögtek a fórumok, most meg mindenhol pangás van.

Gia 2015.03.06. 22:25:24

@Tündérfalvi A.: Felszabadultak a rabszolgák.Mármint mi :-))

Gia 2015.03.06. 22:29:29

A párcsere miatt Naomi nem fog tudni tiszta lappal indítani és happyzni..

Gia 2015.03.06. 23:01:43

Naomilán. :-))))

lobbantott tsilke 2015.03.07. 04:31:23

Lapos a műsol, slácok?Több Sölt hozzá!Hajlá Dóli!

2015.03.07. 06:56:36

@lobbantott tsilke: Tsilke, mál kelestünk, nagyon jól látapintottál, több söl kell hozzá :D
@csak mert: szió, megnézted?
@Gia: jaja ez a naomi úgy viselkedik mintha milán már tíz éve a férje lett volna és váratlanul elüti egy autó
@BarBwire: jobb Pami, Cinti nem való semmire

Fu Szekh Li 2015.03.07. 08:52:09

@lobbantott tsilke: képzeld, valamelyik nap nyúollinszi lántott csilkét ettem. Faxa volt, csak sölt nem ihattam hozzá, melt még vezettem.

melaena 2015.03.09. 09:01:54

"mert az Éden Éjjelbe lehet hallani, hogy a pali tud természetes is lenni, ha hagyják."
Nekem a fotozas hasonlo.
Csak spontan kepet lehet rolam kepet kesziteni,mert ahogy meglatom a fenykepezot,rogton felveszek egy olyan hulye arckifejezeset,ami minden kepet megol.
Akarhogy harcolok ellene,nem tudok mit kezdeni vele.

Ronni 2015.05.04. 11:34:53

Most hozom be a lemaradást, nem nézem a műsort inkább olvasom a hv édent.Klasszisokkal jobb :) de tényleg ezen könnyesre röhögtem magam:)))))
süti beállítások módosítása