Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x08 - Így láttuk mi

2015. március 04. 11:00 - sixx

A kommentelők kértek, a kommentelők kapnak: így láttuk mi a VV7-et, szigorúan szubjektíven, szókimondón, magunkat nem visszafogva, de senkit nem derogálva, dehonesztálva, degradálva úgymond. Ennyi meg egy bambi.

Zaphodbb

Nem láttam minden VV szériát, így például az Aurelióssal nem is tudom ezt a hetediket összehasonlítani, de az első hármat figyelemmel követtem. Nekem ez a széria nagyrészt unalmas volt. Egyrészt nem találtak ki túl izgalmas feladatokat a villalakók számára, másrészt hiányzott nekem a kifejezetten vicces karakter, aki mindent könnyedén vesz és leszarja magasról, mit gondolnak róla. Ilyen ember valahogy mindig volt azokban a szériákban, amiket láttam, és mindig ők vitték el hátukon a műsort. Ettől még persze ugyanúgy hőbörögtem rajta és bevonódtam, beszippantott, mint a többi, de nem sikerült kiemelkedő kedvencet kiválasztanom. Ha egy kedvencet kell mondani, akkor Dennist mondanám, ő amolyan “mi kutyánk kölyke” arc volt, akit minden alpáriságával együtt bírtam kedvelni. Sőt, gyakran még Fannikán is jól szórakoztam. Ezzel együtt onnantól kezdve, hogy Laci kiesett és megnyugodtam, hogy ő nem lehet az első, már nem drukkoltam annyira senkinek, mert tőlem aztán mind a három megnyerhette volna.

screen_shot_2015-03-02_at_6_33_15.png

A legutáltabb arc számomra egyértelműen Zsuzsa volt. Bár Laci majdnem lekörözte, amikor masszívan elkezdte sajnálni és sajnáltatni magát. Az Edina-Laci párbajos héten annyira folyt a nyál és a könny a tévéből, hogy néha azt éreztem, hogy még egy snitt róluk és kiugrom az elsőről hirtelen. De azért Zsuzsa stílusa, értelmetlensége és zagyvaságai még akkor is kiverik nálam a biztosítékot, ha csak rá gondolok. Ritkán van, hogy kikapcsolom egy tévét, nehéz felidegesíteni egy műsorral, de Zsuzsát nézve többször volt ilyen ingerem, és ha nem írtam volna róla hogyvoltot, bizony lelőttem volna az egészet a picsába. Most viszont, hogy vége van, elhullajtok egy könnycseppet, talán még hiányozni is fognak a kis lemmingek az estéimből.

CsáthGéza

Egy jó trashreality mindig jó. Minden Való Világ jól indul, mert az újdonság erejével hat, még nem ismerjük az embereket, még nekik is új az a szűk kis tér, amiben tizenketten kell elviselniük egymást és a bezártságot. Aztán mindenki elfárad. Ennek ez a menete. És ez nem a szerkesztők hibája, mert a bőven több mint tíz éve futó angliai Big Brotherben sem találják fel évről évre a spanyol viaszt, ott is ugyanazok a tematikus hetek vannak. Az egyetlen, amiért lehet szeretni ezt a műfajt, az az emberi tényező, ami pont, hogy a hátulütője is tud lenni, hisz szar castinggal az egész műsor mehet a kukába. 100+ napon keresztül nem elég, ha valaki önmagát adja, mert akkor feladatok se kellenének, amik nélkül meg nincsenek motiválva a lakók. Ezért is mondtuk többször, hogy szarból nem lehet várat építeni. Hiába a főnyeremény, az tényleg csak a finishben válik valóságossá.

screen_shot_2015-03-02_at_6_33_45.png

Az utolsó két hétig mindenkinek napról napra kellett volna játszania, mindig érdekesnek maradnia, stb. Ebből a szempontból nekem Fanni és Dennis párosa volt a kedvencem, mert egyszerűek voltak, mint a föld és jól lehetett rajtuk szórakozni. Dennis riport szobában felböfögött egysorosait polóra nyomtatnám és büszkén hordanám. Dórit az őrült ufós teóriái miatt imádtam, már amikor arról beszélt, amúgy persze egy hatalmas szürke folt volt, holott az elején, mint mindenki, ős hatalmas partygépként mutatkozott be. Edinát a vidékisége miatt bírtam, egy percig max, aztán már csak önmagát ismételte folyamatosan. Macit viszont egyenesen gyűlöltem. Nem vágom, hogy a castingon mit produkált, ami miatt bemehetett a kezdő 12-be, de szerintem hatalmas férge a világnak. Az adások alapján egész nap csak a kanapét nyomta a szponzorpléddel betakarózva. Ezzel szerintem még a többieket is demotiválta, hogy bármi értelmeset csináljanak a hereverésen kívül.

Candyperfumegirl

Ahogy én láttam, ez az évad elsősorban a kapcsolatokról szólt, ami nem feltétlen baj, sőt kimondottan szórakoztató műsort eredményez, csak itt sokszor elmentek a kinek a kapcsolata őszintébb irányba, ami egyrészt baromság, másrészt inkább taktikázzanak, az élvezetesebb. Sokáig női győztesben reménykedtem, de a végén szívből már nem tudtam drukkolni senkinek. A döntőn Robinra nyomtam az appot, aminek az volt az oka, hogy tényleg példa nélküli, ahogy megérkezett a játékba, kb. azon a ponton, amikor rávette Danit, hogy vegye le Laciról a lila kendőt, és az ő keze senkinek nem tűnt fel a manőverben. Tetszik, hogy olyan nyert, akire a játék első felében senki sem tippelt volna, de nem vagyok benne biztos, hogy akkor is ez lett volna az eredmény, ha Fanni vagy Edina ül mellette a döntőben. Eleinte Edinának drukkoltam, és NEM azért, mert őszinte, tiszta szívű erdélyi menyecskének láttam, hanem azért, mert nagyon tetszett a full tudatos hozzáállása a játékhoz. Tudta, mi kell ahhoz, hogy folyamatosan érdekes legyen, egy ponton ő volt a műsor abszolút főszereplője, de ott ment el neki a dolog, hogy rágörcsölt és túlzásba vitte. Kár, hogy a végén a szórakoztató énje háttérbe szorult.

screen_shot_2015-03-02_at_6_06_48.png

Aki számomra vállalhatatlan, az Zsu volt. Igaz, hogy kell egy intrikus a játékba, de a buta, humortalan intrikusnál nincs rosszabb. Nulla egyéniség, nulla koncepció, csak egy olyan dolgot akart végigvinni, ami a való életben talán működik, de egy realityben öngyilkosság. A többiek kollektív utálata vitte előre, ráadásul kevés idegesítőbb dolgot tudok elképzelni, mint azt hallgatni, ahogy a magyar nyelv mondatszerkesztésével birkózik. Kár, hogy a Zsu-körüli eltúlzott feszültségre ráment Dani és Edina játéka is, mert ők egy erős páros lehettek volna, de itt jön be a képbe az, hogy az érzelmek mindent felülírnak, saját maguk ellenségeivé váltak. Az évad emblematikus figurája Fanni volt, aki végig egyensúlyozott egy nagyon vékony határvonalon, ami a VV-k történetének legszórakoztatóbb és legidegesítőbb karaktere között húzódik. A rosszindulata miatt esett át sajnos a másik oldalra, a kiesése így elkerülhetetlen volt. Összességében élveztem ezt az évadot, de SOKKAL több játékot, tematikus programot el bírtam volna viselni, olyat, ami jobban kibillenti őket a komfortzónájukból, esetleg átrendezi a klikkeket. (igen, műveltségi vetélkedős hetet!) A színjátszós feladatok (betlehemes, Ausztrália története) zseniálisak voltak, ezekre biztosan emlékezni fogok. Több humort és kevesebb "ki miért utálja a másikat" - feladatot a VV8-ba!

Bruti

Érdekes széria volt, bár én inkább primitívnek mondanám. Tudom minden évadban voltak agyhalottak és csak az idő szépíti meg a történteket, de itt most tényleg csúcsra járatták a vulgaritást. Ilyen közönséges bandát még nem "basztam" (hogy stílszerű legyek), legalábbis ami Fannit, Denist, Dórit, Lacit, Ádámot, Vikcsut és jó néhány esetben Danit illeti. Ezzel együtt voltak érdekes karakterek, csak éppen meg se közelítették az elvárásaimat. Denis vagy Zsú pl. élő adásban, egyszerűen nem tudta magát megvédeni, még akkor se, ha "adott esetben" teljesen igazuk volt. Robin kb. a harmadik harmadban érkezett meg, addig gyakorlatilag bele se került az összefoglalókba, ennek ellenére kifejezetten vicces karakter volt és Denis mélyrepülésének következtében ő lett a kedvenc.

screen_shot_2015-03-01_at_21_36_00.png

Bár a legvégén megsajnáltam Denist, ezzel együtt is azt mondom, hogy jó volt ez így. Akit nagyon utáltam az Reni. Semmi keresnivalója nem volt ott, tipikusan az a karakter, aki nem vállalt be semmit, érdekes se volt, csak ült, áskálódott és puffogott, mikor valami nem úgy sült el, ahogy ő szerette volna. Nem tudom ki ötlete volt, hogy bekerüljön. A másik, amitől még agylobot kaptam, az Aurelio szerepeltetése a BV-ban. Ez a szerencsétlen, tényleg nem képes egy összefüggő mondatot kinyögni, még akkor se, ha erre három hónapot kap. Teljes csőd. Egy elemzősebb, okosabb BV-t javasolnék a szerkesztőknek, akkor talán érdemes lenne nézni is. Találkozunk a VV8-ban!

Hoppancs

Sajnos később kapcsolódtam be, mint a többiek, ezért nem láttam minden részt, és nem is ismertem meg az összes játékost, de a néhány megtekintett epizód alapján nekem eléggé unalmasnak tűnt ez az évad. Folyton ugyanazok a párbeszédek ismétlődtek, tök mindegy volt, hogy éppen talkshow, érdekember-választás vagy jóslás, az unalomig ismételt szövegeket kellett hallgatni, miközben néha bevágták Laci bánatos tekintetét, majd amikor kiesett, már azt sem.

screen_shot_2015-03-01_at_10_37_51.png

Edinán tudtam néha nevetni, tetszett, hogy a közösülés szónak csak egy szinonimáját ismerte, de az sem jutott eszébe soha. Nem utáltam senkit, ilyen erős érzelmeket nem tudtak belőlem kiváltani ezek a karakterek, de azért Fannival inkább valaki más szoruljon be egy liftbe. Izgalmas tény, hogy én azelőtt nem figyeltem fel a „beleáll a konfliktusba” kifejezésre, de amióta a VV-nek köszönhetően megvilágosodtam, mindenhol ezzel találkozom, még politikai vitaműsorokban is. Valószínűleg a reptiliánok korábban leárnyékolták az agyamat, és csak most szabadultam fel.

sixx

Hogy milyen volt ez az évad? Szórakoztatón indult, és nekem ismét bebizonyította azt, hogy a formátum alapvető hibája, hogy a sorozatos kiesések után a végére egyszerűen elfárad. Négy ember bezárva egy villába nem olyan érdekes, ha nincsenek mozgatva, akkor meg különösen nem. Nem tudom, mit kellett volna csinálni a végére, lehet a játékosoknak is tele volt már a fasza az egésszel, mindenesetre az állandóan ismételgetett sérelmek, a lejárt lemezek, Laci sértődésrohamai, Dennis üres tekintete, Robin szellemléte és Dóri ajakbiggyesztése nekem sok volt a végén, és már csak azt vártam, mikor lesz vége. Kár, hogy Zsu kiesett, benne sokkal több volt, folyamatos konfliktusforrást jelentett, aki mindig meg tudta volna kavarni a szart. Danit nem sajnáltam, mert szimplán hülye volt, és saját magát ejtette ki ezzel az állovagias marhasággal.

screen_shot_2015-03-02_at_6_48_11.png

Hihetetlen mekkora volt a kontraszt VV Attila és a többiek között, egy all-star évadot szívesen megnéznék Attila, Péter, Olivér, Anikó, Gigi, Iza, Aurelio, Éva, Dennis, Fanni, Szandika, Alekosz, Zsu, Cristofel összetételben, szerintem sírnék a röhögéstől, és minden kiesést drámaként élnék meg - az igazi meg az lenne, ha egy ilyen allstar-kiadásra a szabályokat megváltoztatnák, és nem a közönség határozna a kiesésről, hanem a lakók, Big Brother stílben, és a végén a három döntősnek a kiejtett társakat kellene meggyőzni arról, hogy ők érdemlik meg a főnyereményt. Ja, hogy ez a Survivor lenne? Abban is benne vagyok.

Érdekes, de hét évad sem volt elég ahhoz, hogy a VV-játékosok megtanulják, hogy a párbaj az lófasz, nem ott dől el semmi, a döntőben sem azért fordult meg az állás, mert a néző Dennis üvöltözését vagy Fanni boglyás fejét látva Robinra húzta át a jelét, hanem azért, mert lusta volt felvenni korábban a telefont (saját tapasztalat). Ez a “felkészülés” a párbajra, meg az “aki nem párbajozott, ne nyerjen” annyira megmosolyogtató, hogy az valami hihetetlen. A nézői interakció nekem kevés volt, az appban kismillió lehetőség rejlik, ideje lett volna titkos küdetést bevezetni, bedobni egy excsajt valakinek, akivel úgy kell tenni, mintha nem ismernék egymást, stb., szóval van még ebben a játékban évad, a nyolcas ugye tulajdonképpen eldöntött tény, de 2016 előtt ne tessék rá számítani. Én az elején azt tippeltem, hogy Dóri vagy Robin döntős lesz, és azt is megmondtam, hogy Robint a fináléban nem lehet megverni, szóval elégedett vagyok magammal.

screen_shot_2015-03-01_at_10_09_11.png

Hogyvoltozni jó volt az évadot, nagyon köszönöm mindenkinek, aki húzta az igát - aki még nem kelt fel hajnalban, hogy megírjon egy ilyen összefoglalót, vagy maradt fent a BeleValó után még két órát, hogy befejezze, az nem tudja, mi az igazi szopás, szóval szevasztok sorstársak, jó volt veletek! Az olvasóknak már megköszöntem a figyelmet, de ezt nem lehet eleget mondani, szóval kösz mindent, az Éden Hotel hogyvoltokban találkozunk, ha nem, akkor meg majd jövőre a VV8-ban. Szevasztok.

Címkék: vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laura Ingalls 2015.03.04. 11:29:31

A végén már csak titeket olvastalak, valóban unalomba fulladt a műsor.
További jó munkát mindnyájatoknak, szuper posztokat írtatok, élmény volt! :)

Mirocska 2015.03.04. 11:35:41

De jó!!!!! Köszönjük nektek!!! :-))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.04. 11:40:44

Köszi :)
Csak annyit, hogy Robinra nehéz volt szavazni a páros döntő alatt. 6-an voltunk egy kávézóban, Denisre simán ráment az app, a Robinosok meg kínlódtak jó ideig.

sélli_ 2015.03.04. 11:41:35

Koszi sracok!! Sixx, az nem degradal akar lenni az elso bekezdesben? :)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.04. 11:45:53

@sélli_: nem, ez a metapoén! (dehogynem)

hannamontanna 2015.03.04. 11:48:54

Ó köszike! Hát ha hiszitek ha nem, amikor bementek a régi villalakók Atival, nekem is ez jutott eszembe, hogy kellene egy régiekből válogatott évadot indítani. Talán Péter kihagynám... De még ezt is el lehetne szúrni egy rossz tematikával, mert egymás ekézéséből szerintem nem lehet műsort csinálni. Illetve lehet, de minek? Idegesítő és unalmas. Könyörgöm a VV8 inkább az exekkel legyen! :-D

MacákékIcukája 2015.03.04. 11:56:38

Improvizalo, hogy megirtatok a velemenyeteket, koszi! :)

sélli_ 2015.03.04. 11:57:09

@hannamontanna: En inkabb Szandikat hagynam ki, semmit nem csinalt az alatt a par nap alatt amikor most bent volt. Az elso nap elso orajaban lestoppolta Robint es kesz. Egyszer nem hallottam hogy leult volna barkivel beszelni. Arrol nem beszelve hogy egy Geronazzo Maria 2.0-a egyszeruen ijeszto feje lett szegenynek...!

hannamontanna 2015.03.04. 12:00:53

@sélli_: Lehet hogy igazad van, de az is lehet, hogy csinált, csak a szerkesztők úgy látták, hogy a finálé szempontjából jobb ha inkább más történéseket vágnak be. Én annak idején bírtam amikor a saját szériájában volt.

Mildi_Bp 2015.03.04. 12:04:21

Kösz mindenkinek. <3 A Hogyvolt legalább annyira jó volt, mint maga a műsor.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.03.04. 12:05:24

Bevallom meglepődtem. Amit én néztem, abban Edina volt a legnagyobb showman és az egyik legnagyobb taktikus egy személyben. Decemberben és januárban Edina-showvá alakította az egészet. Pont azért esett ki, mert ráuntak a nézők. Ehhez képest ti szinte meg sem említitek.
CANDYPERFUMEGIRL az egyetlen, aki hasonlóan látta mint én.
Dennis és Fanni - akit mindenki aktívnak látott - februárig csak szexelt... Azért a vv7 nem februárban indult!

De én is biztosan elfogult vagyok. Az összeállítást köszönöm.

hannamontanna 2015.03.04. 12:14:37

@Mildi_Bp: Nem. A HV jobb volt. Úgymond. :-)
@Ördög Zoltán: Edinára a görcsölése, és igazam van skandálása miatt untam rá, show-nak azért nem nevezném amit csinált. Tévútra vitte a vélt vagy valós szerelembe esése, onnantól meg már csőlátása volt Laci iránt. Fel kellett volna ismernie, hogy nem társat keresni ment be, hanem nyerni, illetve hogy ha jól csinálja a kettő nem zárja ki egymást. Most hiába mondja hogy ő már nyert, fenét: sajnálja a lóvét, és jogosan.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.03.04. 12:26:31

@hannamontanna: oké

Számomra Edina egy szórakoztató személyiség. A hangja, a stílusa, az egész lénye. A vv1-vv4-ig egy percet sem láttam. vv5 -s vv6-ot elkezdtem, de ott is hagytam, mert nem volt ki miatt néznem. És jött a vv7 és Edina végre meg tudott fogni. :)
Médiaügyileg is a vv5-vv7-et tekintve ő van a topon.
A játékát is másként látjuk.

Köszi a véleményed. Természetesen elfogadom.

hannamontanna 2015.03.04. 12:33:36

@Ördög Zoltán: :-) Köszi! Még annyit, hogy én az elején Edinát tippeltem győztesnek - mint sokan mások is. Sajnálom, hogy elvitte ez a szerelmi szál. Üdítő lett volna nézni, ha végigviszi amit elkezdett.
Csak bízhatunk, hogy a következő széria jobb lesz, nem az alpári duma és szex lesz a fő motiváció. A legjobban a trágár szöveg idegesített. Büntetéshegyeket adtam volna ha rajtam múlik. Milyen jó, hogy nem. :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.04. 12:41:23

Kösz a bónusz öfit. Valószínűleg nem véletlen, hogy Candyparfumgirl összegzése áll legközelebb az enyémhez, hiszen a posztjai is mindig bejöttek számomra. Az egyik posztcímén még mindig röhögök: Faszkalap-gate ! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.04. 13:14:20

Kösz mindenkinek, azoknak is, akiknek nem jön/jött be a stílusuk.
A Hogyvolt sokkal volt, mint maga a műsor. :)

SzilajSzilard 2015.03.04. 13:16:17

A műsor 3. felének unalmát azzal lehetne csökkenteni, ha a kevés maradék túlélőt kivinnék emberek közé. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak beszélgethetnének a fodrásszal, meg a sofőrrel, a wellnessben a zsákuccit takaritóval, szóval félig-meddig kontrolált körülményekben láthatnánk őket. Árnyalná a "személyiségüket", beleférne.
Az nagy baj ha az ember már inkább csak a hogyvolton olvassa őket, nem pedig nézi, annyira nyögvenyelős felesleges pofázás a műsor nagy része.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.04. 13:19:28

@Ördög Zoltán: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nekem is.
Kár, hogy a végén "túltolta" /na pl. ez is a hogyvoltnak köszönhetően állandósult a szótáramban, a Bélák ehhez kevesek voltak, pedig...:)/. mert sokkal egyedibb volt, mint a szokásos vv-picsafelhozatal.
A közösülés, hatolás, aktus és egyéb, a témát illető szavakat viszont -egy időre legalábbis- száműztem a szókincsemből, na nem mintha olyan sokszor használtam volna úgy egyébként. :D

A válogatott vv-nek is örülnék, remélem olvasnak minket (nanáhogy) az rtl-nél. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.04. 13:21:22

@hannamontanna: már a vv első harmadánál felvetettük itt, még hónapokkal Attiláék előtt, hogy jó lenne egy Bestof VV. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.04. 13:23:37

Ja, Nekem is Edina volt a kedvenc. Kár, hogy nem nyerte meg.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.04. 13:25:41

Sziasztok. Nekem is Edina volt a kedvencem. Nem nyerte meg a játékot, csak a szerelem maradt neki. Egy biztos, Lacival egy párt alkotnak, és kint vannak a Facebook oldalukon is, hogy kapcsolatban vannak. Albérletet keresnek, mert össze akarnak költözni. Ma délelőtt indultak Erdélybe, Laci nagyon izgul, mert most fog először találkozni az Edina anyukájával.:) Én drukkolok nekik, hogy legyenek sikeresek, és maradjanak együtt!!! Mindegy meddig tart a szerelmük, mivel a sírig tartó szerelem ritka.:) Sok sikert, és sok boldogságot kívánok nekik!:)

Köszönetet mondok minden poszt írónak!!!!! Tényleg, sokszor szórakoztatóbb volt, mint maga az összefoglalók. Mindig vártam a másnapot, mert sokat lehetett nevetni a hogy voltakon.=D
Lehet, hogy a VV8 -t nem fogom nézni, de a Hogy Voltokat 100%, hogy olvasni fogom.:))) Még egyszer köszönöm szépen a posztokat, és chat társaknak a (kulturált) beszélgetéseket. Üdv.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.03.04. 14:52:37

köszi az összefoglalót. sajnos Edinával nem lehetett szórakoztató ez a széria, pedig őt eleinte vicces karakternek gondoltam.

panic_button 2015.03.04. 15:22:34

"egy all-star évadot szívesen megnéznék"

hol lehet aláírni petíciót? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.04. 15:26:18

@henrik_: nem azért, de a kiesése nem sokat változtatott a széria szórakoztató-faktorán.

fran7 2015.03.04. 15:44:26

Dani kieséséig néztem az évadot. Ott kiderült nem neki való ez a műfaj bármennyire szeretné is. Mivel a VV7 valójában trash reality, ezt el kell fogadnom. Mostanra már túl sok nekem ez a műfaj. A hogyvoltírók munkáját köszönöm. Nehéz lehetett mindig megtalálni a történet valamiképp értelmesnek tűnő fonalát felvenni és leírni.

freemano 2015.03.04. 15:54:10

ez korrekt összefoglaló volt... talán Zsu nem volt annyira katasztrófa... :D Talán Dennis Fanni nélkül megnyerte volna... Számomra a botrány is az undormány az Fanni volt.. Remélem a vv8 belevalóban nem ő lesz Aurélió... :D kb. az a szint... vagyis nem, Fanni rosszindulatú is, a butasága mellett...

Bujumburi 2015.03.04. 15:57:23

Köszönjük a kitartást mindegyikőtöknek! :) Az all stars verzión már én is elmerengtem, baromi jó lenne és örülök, hogy néha feldobtátok a belevalót is. :)

Bruno Salazar 2015.03.04. 16:33:18

Ez a szeria a kiforott szemelyiseg nelkuli emberek szeriaja volt.... a baj Edina nem csak a sajat hanem Dani es Laci jatekat is elrontotta.... Bar szamomra erdekes volt egy mu"alfahim" kisgyerekke valasa folyamat is, mint ahogy az ertelmisegi, buta kisgyerek enjenek felszinre torese..... En meg Fanniban es Zsuban lattam volna lehetoseget bar az ertelmi szinvonal szerintem boven az atlag alatt maradt naluk is, plane, h ezt alpari mondom a kinyilatkozasaikkal meg is fejeltek! Robin volt az egyetlen aki fejlettebb erzelmi vilaggal es ugymond kulturalt normakkal rendelkezik, azonban valami nagyon ellenszenves volt benne amit nem tudtam egesz evadban megfejteni hiszen nem szerepelt eleget.... A tobbiek emlitesre sem meltoak voltak.... osszegezve minden idok leggyengebb VV-je volt szamomra erdektelen karakterekkel... az idei valogatason bekerulteken es AU-n tovabbra sem tudok napirendre terni..... koszi az 1 perc hirnevet.. jovore ugyanitt veletek

jotekony koc 2015.03.04. 16:56:50

Ebbol a szeriabol semmi sem maradt meg a kommentelo fejeben, ezt lelkiismeretfulladas nelkul ki lehet jelenteni. Egy db uj szot se tanultunk, se egy kortarsbeszed, se egy szuvenir velemeny, de meg egy uristn se. Pedig kene a szokincs, hogy rendesen belealljak egy konfliktusba.
mas.
Latom sokan csiptek Edinat. En ruhelltem.

SzilajSzilard 2015.03.04. 18:38:08

@jotekony koc: Nem minden a szó,! Ne degradáld le őket ennyire, nem csicskagecik! Ahogy irtad is, rendesen beleálltak a konfliktusokba, szóval elég az ócsmárolásból. Ennyike.

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-6-legszebb-kifejezes-melyet-a-valo-vilagbol-tanultunk

igazándi 2015.03.04. 19:31:43

Megvolt, vége van, hiányozni fog. Semmi extra, ahogy a többire, erre sem igazán fogunk emlékezni. Nem azonosultam senkivel, tudtam jól, hogy időnként volt egy kis instrukció (villanővér, pszichomókus, stb.), de mégis működött a mechanizmus. Törvényszerűnek tűnik, hogy idővel ellaposul, de ez indokolható az egyre jobban tornyosuló végjáték mindent elsavasító rémével. Szemérmesen igyekeznek a villalakók, szerkesztők, kritikusok, vezérkommentelők végig az emberi kapcsolatokat-konfliktusokat előtérbe helyezni, de nincs mese, a végén a tét minden játékot felzabál. Így van ez rendjén. Kérem a következőt...

2015.03.04. 19:59:44

köszi, hogy leírtátok,
bruti és sixx véleményével tudok azonosulni, ahogy az írásokat is tőlük olvastam szívesen
kár, hogy csak sixx látta zsu-ban a potencált, ahogy még jópáran mi is, kommentelők,
ádina unalmas volt és idegesítő
az évad jobban tetszett mint az előző
all-start már párszor kommentben is emlegettünk

jotekony koc 2015.03.04. 21:13:55

@SzilajSzilard: Latom szeretethianyra van szukseged, pedig tettel le asztalra eleget.
@fosch9: Jut fejembe, Zsut is ruhelltem.
mas
All-star gala Kinguci nelkul? Az olyan mint isten farka stanicli nelkul.

lukacstoncsi 2015.03.04. 21:19:04

Sziasztok!

Örülök hogy van összegzés.Köszi mindenkinek mindent a kommentelőktől kezdve a posztírókig vagy fordítva.Ennek a szériának úgy indultam neki hogy nem nézem.De valahogy a kíváncsiság nem hagyott nyugodni.Hát sokáig kb 2 hétig senkit nem láttam ebbe a műsorba valónak.Nem tudom hol szedték össze őket olyan kiárúsítás hangulata vol a szereplőknek.Ennél ezerszer jobb arcok vannak Pesten meg máshol is.Danit kezdtem el kedvelni illetve benne láttam némi értelmet és normális taktikát ami akkor még szimpi volt.De aztán lejáratta magát.Volt időszak mikor Edina volt a szimpi de túltolta és valahogy bekúszott a képbe Robin ha már valaki akkor üsse kő nyerje ő.És lám.Fapados széria palackos kimért borokkal ócsóság a köbön.Cigi pia korlátozva mert nem zülleni mentek be és érezze magát mindenki jól a másiktól gondolom ez volt a lényeg:D
Szereplők:
Vikcsu: nem tudom mit keres itt, közepes,nagypofa kis ész, elviselik de nem hiányzik igazán ha kiesik
Reni: színtelen szagtalan csaj külsőre. értelmes, viszont kijött belőle a tipikus irigy picsa a köbön aki még kinn is a saját faszságait hangoztatja.inkább ügyész vagy ügyvéd mint színésznő.
Dani: értelmes gyerek .Ügyvéd szöveg mindent alaposan megrág, sunyi és piti.Hiába nézel a szemébe sajnos nem látsz semmit.A leginkább csalódás nekem.
Ádám:Nem tudom hogy került be kb olyan mint aki elvan a kis életével foci diszkó csajok oszt ennyi.ide ez kevés.ja laci barátja volt ez a legnagyobb teljesítmény tőle:-)
Zsu: vidéki anyuka, szereti a pénzes pasikat, nagyot akart mutatni de inkább nagy füsttel távozott.többet hisz magáról mint ami.ügyes taktikái voltak bár volt ami nem jött be és ellene fordult.humorérzék nuku, viszont bírja a savat és az ütéseket is egy darabig masszív darab e tekintetben.körmondat hegyek....:-)
Maci: Kinn biztos egy jópofa emberke sok haverral, itt voltak jó pillanatai de egy idő után súlyos lett.(nem értem ha évekig készül valaki erre a játékra miért nem tesz ennek érdekében)
Edina: aranyos kedves de tud nagyon nyomulós is lenni.nagyon akart mindent görcsösen rá is baszott.ha visszavett volna a tempóból tovább maradt volna.rafkós nem lehet eladni viszont máskor meg elviszik az érzelmei.
Fanni: két véglet. a sötétség gyermeke és jó emberismerő.kb mint egy virág amit mindig locsolni kell fárasztó.emberi és alpári.kedves szülők?
Laci: nagy rózsafűzér kivarrt test áldozat szerep mint egy rossz filmben..na ezek eleve nem jönnek össze.nem hülye ember de egyszerüen egy gyáva nyúl.nagy szavak többet képzel magárol szóval kuss a neved.
Dóri:playmate bár úgy náz ki mint aki műanyagból van öntve.kis ész naivitás szeresse mindenki mert belehal.tud alpári és gonosz is lenni nem annyira hülye sokszor...
Dennis:nyúlbéla a nyírségből.a lúzer fajta a mának él.nem gonosz viszont sötét.agyilag.ide elég ez amit csinmált máshova ezzel be se engedik.
Robin:ljó szive van nem annyira hülye amilyennek látszik."ember tudott maradni az embertelenségben".nyert (de netessék visszajönni jövőre mert kevés lesz ez ide)
Késő van ennyi tellett mostan:)
Ja és nem kezdek el ócskáskodni senkivel ha nem azt gondolja mint én ok?:D

lukacstoncsi 2015.03.04. 21:22:35

ja még valami a szuperképességek klassz dolgok voltak a sóherság viszont nagyon nem.ne rajtunk tessék leverni legközelebb hogy nagy vót a reklámadó:D mert a nézőért teccenek lenni elvileg.és kevesebb belenyúlást és gumiszabályt mert odabaszunk:D

Krétagarbó 2015.03.04. 22:39:12

Köszi az összegzést, érdekes volt :)

Cimili 2015.03.05. 00:11:48

Köszi mindenkinek! A HV soha nem volt uncsi, sőt kifejezetten szórakoztató volt. Imádtam a giffeket és a képregényeket is. 8VV-nél ugyanitt. :)

Corrosive substance 2015.03.05. 01:20:41

A tömör véleményem a VV7ről, hogy az összes egy geci! Az első széria, amikor nem volt kedvencem, amikor inkább csak hüledeztem és nem szórakoztam, kb. én is VV Dórivá váltam adás alatt és elbiggyesztett szájjal hajtogattam, hogy 'Úr Isten, kik ezek?'

A Dennis belépőjénél sokkot kaptam, onnantól az az ember csinálhatott, amit akart, egyszerűen nem tudtam kedvelni. Nem beszélve arról, hogy tisztára olyan volt, mint egy rossz remake, VV Aurélio, ötvözve VV Zsoltival és egy leheletnyi Traktorossal, féreg ágyon. Au legalább kis tejfelesszájú faszjancsi, de ő már egy kopaszodó, korosodó, egy gyerekes férfi, vagy valami olyasmi... úgymond.
A Fannira nincsenek szavak. A nők nevében neki azt üzenném, hogy nem csodálkoznék, ha visszavennék tőlünk a szavazati jogot, az alapján amit a műsorban produkált.
VV Lacci performansza, ami alatt átalakult macho manból lábtörlővé, igazi kafkai magasságokba röpíthették volna a műsort, annyira csodás volt az átváltozás, de ilyen unalmas, sótlan, humortalan személyiséget még a világ nem baszott, de komolyan. Na és az agonizálásai.... áááááááá.... killing me softly
Edinát sokszor nem értettem, mármint amit mondott. Az a lány tényleg azt hitte, hogy megvezeti az egész kinti világot, mert ő akkora taktikus? Amit a Zsu meg ő leadtak, háááááát, volt egy-két öfi amikor kaszálni akartam az egészet....( mondjuk a Fanni szépségnapja után tényleg nem néztem pár napig, az már tényleg kibaszta a biztosítékot).
VV Maci egyébként mi célt szolgált ott? A szponzor ruhák nem mentek rá, pedig elég nagy felület...és nem is az volt a baj, hogy dagadt és lust mint egy disznó, hanem hogy mellé még ostoba és gonosz is... ha egy szerethető duci maci karaktert hozott volna, simán nyerhetett volna...de én rendesen undorodtam tőle úgy, ahogy a Rönétől is. Dani volt a titkos reménységem, csak ő is irritáló kavarógép lett, viszont örökké hálás leszek neki azért, ahogy részegen táncol... :D

A végén Robinra szavaztam, ő tényleg nem ment le alpárba és a szériáról elmond mindent, hogy ennyi elég is volt a győzelemhez. Előtte csak azért szavaztam pl 4x a Laccira, mert ő volt a kisebbik rossz... ez is beszédes tény.
Nem is tudom miért néztem, nem szórakoztatott de legalább idegesített, megbotránkoztatott, felháborított, felhúzott és a többi.... Csak az a baj, ha minőségi agyfaszt akarok kapni, akkor nézek jóféle hazai és/vagy nemzetközi aktuálpolitikát, a VVtől én azt várnám, hogy szórakoztasson... irgumburgum rtl!

Egyébként hogy megy a casting? Alapkövetelmény az, hogy ne tudjon senki egy értelmes, összetett mondatot kimondani? Üvegfal mögül válogatnak, nem beszélgetnek velük, vagy kalapból húzzák ki random a beköltözőket? Vagy úgy gondolják, hogy pár szilikonlabda a igazi biztosítéka a permanens szórakozásnak? Legközelebb mondjuk nem kellene azokra az emberekre bízni a szereplőválogatást, akik szót értettek a Zsuval mondjuk, meg az Edinával.

dájersztéc 2015.03.05. 08:01:23

Mázsás köszönet a HV szerzőinek és a kommentelőknek egyaránt

Ken Adams79 2015.03.05. 08:23:58

Sziasztok!
Én már megköszöntem az utolsó posztok alján, de úgymond nem lehet elégszer
köszi hogyvolt írok!

Kicsit furcsa, hogy azt szóva tesszük, hogy milyen alpár mindenki, de az írók is alpárak és mi kommentelők is bizony azok voltunk néha :-(

Többen mondják, hogy gyenge a casting...
Igen az... De a felhozatal sem az értelmiségi réteg...
Aki meg mondjuk diplomas (ér nem érő szakon végzett) az lehet hogy vagy nem bírná elviselni a többieket, vagy a 3. köpködés után félrevonulna...
Az meg még uncsibb....

traccsparty 2015.03.05. 09:18:07

@Corrosive substance:

szépen kérném, hogy a nők nevében ne követeld a nők szavazati jogának elvételét, amúgy más nevében se lenne túl sok veleje ilyesmit kérni,

és persze hajrá Fanni!

meg hajrá, Robin, Dóri, és igen valamilyen szinten még hajrá Denisz, ő is rám nőtt...

még néztem volna többet Vikcsuból éppen a problémái miatt, de őt sajnos eleve töltelékjátékosnak küldték be.

traccsparty 2015.03.05. 10:03:25

@Bruti

BRUTINAK külön köszönet a zseniális a zombi virusos, vagyis sétáló halottak képregényért, nagyon sokat röhögtem rajta, Bruti te már biztos, hogy a képregényzsenik között végzed:

hogyvolt.blog.hu/2015/02/22/valo_vilag_7x98_a_virus

kis.herceg 2015.03.05. 10:47:53

én is all star évadot akarok már, de nem csak vv-s emberekkel hanem az összes magyar realitybõl kiválogatni a legnagyobb arcokat, Éden Levi stb., az baszna oda.

Corrosive substance 2015.03.05. 11:02:43

@traccsparty: Nem követeltem. Olvasd el újra, amit írtam. Ja, Fanninak drukkoltál, akkor nem szóltam. -.-

kis.herceg 2015.03.05. 12:39:30

meg ha lesz all star évad akkor Alekosszal is kurvára ássák el a csatabárdot, és küldjék be.

Bujumburi 2015.03.05. 13:34:44

@traccsparty: Szerintem nem érted, miért mondják ezt sokan... nem feltétlenül Fanni ordenáréskodásával, ledérségével van gond, vagy, hogy nevén nevezi a dolgokat. Ahogy @Corrosive substance: is írta, egy olyan női sztereotípiát húztak Fannira a szerkik és játszott rá elég rendesen a show kedvéért, ami nem feltétlen tesz jót az egyébként is komoly előítélettel rendelkező társadalmunknak. Hozta azt a felületes nőt, aki a szoli-műköröm-műszempilla bermuda háromszögben tengeti napjait, aki mindenkire irigy, komplexusaiból adódóan gonosz, gyakorlatilag használja a körülötte levőket, nincs tekintettel másra, de elvárja, hogy rá tekintettel legyenek, akivel nem együtt nevetünk, hanem rajta, akinek a cukisága abban merül ki, hogy affektálva butaságokat beszél, így mint egy cirkuszi majom adja a hülyét és igen, tényleg szórakoztató tudott lenni, és nyilván nem is hülye, ez egy szerep volt számára, de hogy ez nem tett jót a nők megítélésének, az eléggé valószínűsíthető. Hogy egy hasonlattal éljek, Conchita Wurst népszerűsége sem tesz feltétlenül jót sem a melegeknek, sem a transzvesztitáknak, a felületes néző ugyanis porondon mutogatott torzszülöttként tekint rá, és bár szórakoztatja, könnyen azonosítja vele az összes meleget, holott, a melegek nagyon kis hányadára jellemző, hogy szakállt hordanának női ruhába bújva és ezért küzdenek évtizedek óta, hogy ne húzzanak rájuk ilyen egyszerűsített blőd kliséket.
Ezekre célzott szerintem @Corrosive substance: nem, pedig arra, amire te gondolsz.

Cérnahuszár 2015.03.05. 13:48:16

@Bujumburi: fanniról ez szép kerek volt :)
szerintem mindenki azt a karaktert választja akivel azonosulni tud XD
na megyek a fenékbebillentés elől

egy allstartst én is megskubiznék

Cérnahuszár 2015.03.05. 14:08:49

vagy mondjuk egy olyan rövidke (1 hónapos?) realityt az eddigi második helyezettekből, akinek az lenne a jutalma hogy vezetheti a 8vv belevalóját vígaszdíjként.
mondjuk nem tudom mennyire lenne szakmai a nézők döntése erről, de ha aurélió mostani teljesítményét nézzük, teljesen mindegy ez a szempont :)
de pl a 8 vv bevezetőjeknt jó lenne, addigra kifullad a mostani szereplők hakniztatása és a vv iránti érdeklődés fentartása.
persze az anyagi részével nem vagyok tisztában, érdemes-e ennyit belefektetni egy reklám-belevaló világ műsorvezető kombóba

Bujumburi 2015.03.05. 14:12:25

@Cérnahuszár: :) Örülök. Persze nyilván nem azért néztük a műsort, hogy azonosuljunk a kiválasztott "agyhalottakkal"-ahogy sixx nevezi őket. Csak épp kezdünk átesni a nyitottságnevű ló túloldalára. Amíg a Hollywoodban a befutott női sztárok azért küzdenek, hogy egy interjú során ne a ruhájukról és az aktuális diétájukról kérdezzék, hanem mondjuk a filmmel kapcsolatban tegyenek fel nekik értelmes kérdéseket, mint férfi kollégáiknak, addig néhányan elkezdik Fannit isteníteni, mert kimeri mondani, hogy neki bjúti-vonal jelenti a mindenséget és a szoli az életet. Én nem utáltam Fannit, de nem tartom a nők védőszentjének, sőt tényleg kicsit csúúfot űzött a saját neméből. :D Érdekes amúgy, hogy Fannival szemben pont Dórinak volt komolyabb célja ezzel a játékkal. Szerette volna lerombolni a csinibabákról alkotott sztereotípiákat, bemutatni egy műnő emberi oldalát a nagyközönségnek. Hogy ez mennyire sikerült, azt persze döntse el mindenki. :)

Cérnahuszár 2015.03.05. 14:30:54

Hollywood engem a szépségkirálynő döntőkre emlékeztet, ahol kötelező elmondani hogy "tartsuk fenn a világbékét" nehogy csak a külső a lényeg jöjjön át a jónépnek.
Kicsit kevés női Peter Dinklage-t látok ott.

traccsparty 2015.03.05. 18:56:03

@Bujumburi:

Megtisztellek a válaszommal, amit nyilván te is tudsz: Fannit valóban totál másképp látjuk, csak azért nem fejtem ki, hogy én hogyan, mert már túl sokszor megtettem, és unom, unom, unom, te ti nyugodtan ismételjétek magatokat a végtelenbe, ha nektek jólesik.

Puszi!

kismalacka 2015.03.05. 23:59:00

Nagyon szeretettem a posztokat, és a kommenteken is néha halálra röhögtem magam. Esküszöm jobb volt mint maga az adás.

A képregények remélem folytatódnak, mert nagyon ütősek voltak. Nagyon jó volt itt lenni, most ritkábban de ÉH van. Azt vettem észre, hogy Sixx elemében van, néha magam alá sírok amikor olvasom a szösszeneteit :) Itt néha már tele volt a töke mert biztos nem lehetett könnyű összehozni a semmiből egy posztot. Köszönöm mindenkinek!

lukacstoncsi 2015.03.08. 13:39:49

Sziasztok!

Lasaan nálam is kezd lecsengeni ez a dolog de azért jó visszanézni régi adásokat is.Érdekes hogy csak Robin merte bevállalni az hogy mindenki elött beismerte hogy Vikcsu mögé kellett volna állnia és nem Zsu-hoz akit megsajnált akkor.Én ezt többre értékelem mind az ezerszer hangoztatott így meg úgy szeretlek dolgot.Nem volt áruló ahogy akkor sokan gondolták egyszerüen a saját életéből merített mert ő is ki volt közösítve és cssak együtt érzett Zsu-val akkor. Ez nem egy sunyi ember jellemzője ahogy többen írték itt.Azok mismásolnak nem őszinték.És Vikcsu mögött hány igazi szimpatizáns állt volna ha nem Zsu ellen megy párbajra?Nagyon nem tetszett Edina és laci reakciója győzelem után Robinról.Edina szerintem befoghatja a száját mert épp ő volt az aki Robint hanyagolta és nem állt ki magáért Lacival szemben.Milyen kapcsolat az ahol az egyik megmondja hogy mit csinálhatsz és mit nem?Laci szerint 0-24 ben mosogatott Robin.Hát igez ez sportszerü nagyon és nem is igaz.Fáj a vereség meg az hogy muszájból de Dennisek szurkolt persze Robinnal akart döntőzni még elötte.Laci nagy csalódás már a sokadik szerepváltást éli meg.Mi volt azzal a nagy bosszuval amit tervezet mikor Ádám kiesett?Na?A többiekm egyszerüen nem tudtak indokot mondani Robin miért párbajozzon.Szidták hogy szürke meg ilyen olyan de komoly indok nem volt ellene.Most képtelenek ezt beismerni.Kivihette volna bárki őt is de senkit nem zavart annyira most meg hőbörögnek miért nyert.Ők éltek vele ők ismerték.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2015.03.08. 13:52:20

@lukacstoncsi:

"Laci szerint 0-24 ben mosogatott Robin.Hát igez ez sportszerü nagyon és nem is igaz."

bár mutatni csak párszor mutatták a mosogató Robint, de miért is lenne baj ha egy férfi mosogat? Nekem tetszik, hogy nem tört le a keze a mosogatásba, és hát biológiailag meg nincsenek arra predesztinálva a fiúk, hogy ők nem mosogathassanak. Én pont hogy becsülöm Robinban ezt. Most arról nem beszélve, hogy van egy csomó kisfilm a oldalon, amit nem vágtak be adásba, de amelyen Robin nagyon is jól szórakoztatta a bentlakókat, tehát ezért se értem, miről beszélnek, ha tevékenység alatt Laci és Edina a szexuális életüket értik, hát igen, abból volt jó sok, de azon az átlag néző szerintem inkább unatkozott, mint élvezte, az ilyesmiből bőven elég egy vagy kettő jelentet, aztán már uncsi. Robin nekem nem volt uncsi, örülök, hogy a nézőknek bejött a karaktere és a finom manőverei.

lukacstoncsi 2015.03.09. 08:05:00

@lukacstoncsi: Egyetértek.savanyú a szőlő sok embernek hogy az nyert akire nem számítottak.Szinte mindenki csalódott volt hogy nem Dennis nyert aki szerintem még az elején tudott mutatni magából valamit de a Fannival való nagy összeborulás teljesen megváltoztatta de ez benn így van ha két ember nagyon egymásra talál.Ráadásul Maci is feladta így még haver sem maradt neki.Robinnak ez egy komoly önismereti játék is volt illetve a szerencse is sokat segített neki.De Dennnis is sokat nyert ezzel.Rájött hogy az eddigi élete szar volt most sok mindenen változtathat hogy jobb legyen neki.Nem féltem.

lukacstoncsi 2015.03.09. 14:56:41

na megtörtént a csoda magamnak válaszoltam:-))))))))))
helyesbítve itt:D

@Brr: Egyetértek.savanyú a szőlő sok embernek hogy az nyert akire nem számítottak.Szinte mindenki csalódott volt hogy nem Dennis nyert aki szerintem még az elején tudott mutatni magából valamit de a Fannival való nagy összeborulás teljesen megváltoztatta de ez benn így van ha két ember nagyon egymásra talál.Ráadásul Maci is feladta így még haver sem maradt neki.Robinnak ez egy komoly önismereti játék is volt illetve a szerencse is sokat segített neki.De Dennnis is sokat nyert ezzel.Rájött hogy az eddigi élete szar volt most sok mindenen változtathat hogy jobb legyen neki.Nem féltem.

encek 2015.03.09. 18:22:44

Hiányzik ez a fos műsor. Már-már szeretettel gondolok a lemmingekre.

encek 2015.03.09. 18:28:45

@lukacstoncsi: Én nem lepődtem meg Edináék reakcióján. Súlyos önértékelési zavar van náluk, mindig azt hittek mindenkitől jobban teljesítettek. A csatorna döntéseit nem fogadták el soha, a nézői döntésektől meg leesett az álluk. Ennek ellenére nem tanultak, szerencsére egyiküknek sem jött be a mártír szerep.

encek 2015.03.10. 20:00:23

@fosch9: Csak sajnálni tudom.

rokkerbanya 2015.03.11. 12:41:57

Jó lenne ha a nézők választhatnák ki a következő széria lakóit ... úgy mint régen :D

rokkerbanya 2015.03.11. 12:48:07

Kár, hogy a szürke, lapító Robin nyert. Szerintem nem érdemelte meg, hogy ő lett az az egy, aki mindent vitt.

alsophila grahami 2015.03.12. 00:34:38

köszönet az összegzésekért srácok, részemről Bruti és Sixx álláspontjával tudok azonosulni, mondhatni, mindenben, de a többieknek is thx a hv-kért, jók voltak.

a 7-es szériáról már nem írnék, korábban minden elmondhatót elmondtam róla, nem tudnék újat írni, talán csak annyit, hogy következő szériáknál nem ártana izmosabb castingot tartani, és NEM a mindent átható, fröcsögő gyűlölködésre és parttalan rosszindulatra való hajlamot preferálni, mert annal láttuk, mi lesz a vége - és ha engem kérdez bárki, akkor gondolkodás nélkül mondom: több ilyet inkább ne, ha kérhetem! legyen helyette több agymunka, ill. azt serkentő kreatív ötletek a szerkesztés részéről - van honnan ötleteket meríteni, ott vannak a külföldön sikerrel futó hasonló realityk, tessék LOPNI, ha saját kútfőből nem megy. ;)

de az ALL STAR se lenne rossz, támogatom a felvetést, szerintem szórakoztató lenne, feltéve, hogy sikerülne igazán ütős karaktereket megnyerni, hogy beköltözzenek megint (gondolom, van az a pénz), a Szandikához hasonlatosan megfáradt, kiürült arcokat meg kéretik hanyagolni, láttuk, mire voltak képesek (Iza dettó) az alatt a pár nap alatt, amíg bent vendégszerepeltek - nagyjából semmire! voltak viszont igazán érdekes figurák, úgy mint Olivér, Attila, Alekosz, balf@sz-Cristofel, mint szórakoztató faktor - Rélióval és dr. Gyúróssal karöltve; Majkát sajnos elnyelte a konkurencia, és a Petit is, aki most az Édenben dolgozik, na de Segal szabad (igen, szó szerint;) rajta rengeteget lehet nevetni anno, vagy mittomén, most hirtelen nem ugrik be, kik voltak úgy igazán nagy formák a saját szériáikban a felsoroltakon kívül, de már csak sikerül 10-12 arcot begyűjtenie a produkciónak (csak Baukót ne, könyörgöm, tőle sokalltam a bv-k során!), szal... jó lenne, ha gondolkodnának egy ilyesmiben esetleg a csatornánál, mielőtt összeszedegetik a 8-ba való emberanyagot - amit nem kéne elkapkodni!!

amúgy meg, akármennyire is silány volt a merítés a 7-ben, attól azért nézhető volt - többnyire - az egész, úgy egyben; még annak ellenére is, hogy a gátlástalan gyúlölködésben tényleg kifáradtak a végére az állva maradottak - de ezt szerencsére profin kezelte a produkció, hamar lezavarták az utolsó hetet, ami igen pörgős volt - bevallom, nekem be is jött így, feszesebbre véve....
hát, nagyjából ennyi lenne - szép volt, jó volt, elég is volt - és tényleg köszönet mindenki munkájáért, élvezetesek voltak a hv-ok, és persze a kommentek is! üdv mindenkinek :)

alsophila grahami 2015.03.12. 00:59:23

jaaj, valamit kifelejtettem... Bruti zombis képregényén könnyesre röhögtem magam, még most is szakadok, ha eszembe jut, EPIC darab volt!! xDDDDD
süti beállítások módosítása