Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 2x05 - Mo money, mo problems

2015. március 02. 15:00 - candyperfumegirl

Lassan félidőhöz közelítenek a vízumra váró, házasulandó párocskáink, és azt kell mondanom, nem nagyon egyenesedik a pálya egyik pár előtt sem, sőt mintha csak halmozódnának a problémák. A kettős hogyvolt női felét én viszem, a férfi szemszögért Chat Géza kolléga felel.

205-01.png

Candy

Ahogy egy csaj látja

Kezdjük Jasonnel és Cassiával, velük már eddig is volt baj rendesen, és ez az epizód is leginkább arra jó, hogy bemutassa, mennyire nem illik ez a két ember össze. Most éppen turistáskodnak egy kicsit, aminek az egyik igen bájos momentumában Jason akkora nedveset tüsszent, hogy kis menyasszonyára is jut belőle bőven. Ezek után közös bikinivásárlásra indulnak, ahol Cassia egy háromszögmelltartós, brazil bugyis csodát választ, ami azért nem egy botrányosan ledér darab, de Jason szerint már ez is túl sokat mutat. Szerencsétlen Jason, akármiben lefogadom, hogy az a pólóban napozós fajta, aki csakis vihar esetén hajlandó kijönni a napernyő alól, és strandra is csak újságot olvasni jár. Ennek ellenére Cassia rá is ráaggat egy elmondhatatlanul randa, kígyómintás feszülős alsónadrágot, ami a várakozásoknak megfelelően áll neki, lapozzunk is inkább.

205-02.png

Otthon aztán egyéb problémák is felmerülnek. Megtudjuk, hogy Jason és az apja mindenfélével üzletelnek, ezért van tele annyi szirszarral a lakás, rendesen rá vannak kattanva az ebay-re. Ennek kösznhetűen Jason gyakorlatilag éjjel-nappal dolgozik, Cassia meg azalatt unalmában úgy dönt, hogy kitakarítja a kuplerájt, ami valójában azt jelenti, hogy kutakodik egy kicsit. Talál is egy Playboy-t, amitől azonnal egekbe szökik a vérnyomása, hiszen a pucérnős magazinokat ő MEGTILTOTTA jövendőbelijének. Ezt amúgy sosem értettem, mitől fenyegetés egy nőnek bármilyen formában az, ha a faszija időnként 2 dimenziós terpesztő macákat nézeget. Jasont már idegállapotban várja, le is ordítja a fejét, és a magazinnal hadonászik, de Jasont ezalatt csak az izgatja, hogy tüzes asszonykája össze ne gyűrje a becses sajtóterméket. Kiderül, hogy van még egy dobozra való Playboy a garázsban, de azokat csak eladásra szánja, viszont ha Cassiából így előtör a házisárkány pár photoshoppolt csöcs láttán, akkor nem nagy jövőt jósol saját maguknak.

205-03.png

Danielle és Mohamed legnagyobb problémája a pénz. Vagyis ez jelenleg csak Danielle problémája, mert gondosan ügyelt rá, hogy Mohamed meg ne tudja, hogy lassan már a telefonszámlát sem tudják kifizetni. Pedig a közeljövőben nem csupán az esküvőt, hanem Mohamed letelepedési engedélyét is finanszírozni kell, és Danielle ezt mindet be is ígérte Mohának, még mielőtt arab csődöre repülőre szállt. Ez egy időzített bomba, ahogy Danielle családja is megállapítja, úgyhogy a nővére és az unokatestvére le is ülteti szépen egy elbeszélgetésre, átgondoltad te ezt, húgom? Vásárolsz magadnak egy import vőlegényt, akit nem is tudsz kifizetni? Mi lesz, ha nem lesz pénz a letelepedési engedélyére? És mi lesz akkor, ha lesz? Nem gondolod, hogy dobbant az első adandó alkalommal? Hamarosan borul a bili, mert Mohamed rájön, hogy nem tudják a számlákat sem fizetni, és Danielle végig hazudott neki az anyagi helyzetéről. Az egyre kevésbé lelkesedő vőlegény azonban biztosítja menyasszonyát, hogy a pénzügyi nehézségek miatt nem fogja elhagyni, de ha még egyszer hazugságon kapja, akkor azonnal lelép.

205-04.png

Justin és Evelin nagy nyűgje még mindig a család. Most találkoznak Justinanyuval végre hármasban is, a hárpiák nélkül, és a két nő ügyesen tisztázza, hogy Evelinnek a család a legfontosabb Justinanyunak meg a fiai boldogsága. Vagyis a kolumbiai menyecske finoman, de határozottan figyelmeztetve van, hogy ha kihasználod a fiamat, és kicsinállak anyukám. Evelin veszi a lapot, és ezek után béke van a nők között, Justinnak viszont lesz még egy köre Jake bratyóval, akinek az akadékoskodó felesége szemrebbenés nélkül leribancozta és zöldkártyavadászozta Evelint az első találkozás alkalmával. Justin továbbra sem érti, miért nem tud a családja a boldogságának örülni, a bratyó meg azt nem érti, hogy az eljegyzést megelőzően miért nem lehetett annyit sem benyögni, hogy jó volt a nyaralás Kolumbiában, mert jókat dugtam egy helyi szépséggel. Hát azért, mert ez most MÁS. Ez a lány jobb embert csinál a numerakirály Justinból, ezért jó lenne, ha végre a kedves család is venné a fáradságot és megismerkedne vele.

205-05.png

Danny és Amy még mindig nincs soha kettesben, de talán jobb is ez így, mert ha kettesben vannak, mindkettőnek csak azon jár az esze, hogy nem dughatnak az esküvőig. Ezért inkább nyilvános helyeken randizgatnak, amikor meg otthon tévéznek a kanapén, veszélyesen közel egymáshoz, a lábujjak már-már összeérnek, akkor Danny tesója siet készségesen eljátszani a gardedámot. Dannynek ezen a ponton esik le, hogy nem jó ez így, hogy a családját ő ilyen szorosan bevonta az életükbe, és a rettegett rasszista apukával még nem is találkoztunk. Erre a szituációra Danny jó előre felkészíti Amyt, és nem bíz semmit a véletlenre, úgy intézte, hogy a szülők csak az esküvő előtt két nappal érkezzenek, és ha terrorapunak bármi kifogása van a dél-afrikai menyasszony ellen, ő leszarja, és akkor is elveszi. Na végre, valami férfiasság ettől a tejbetök gyerektől.

205-06.png

Chelsea és Yamir helyzete is egyre nehezebb. Gyűrűvásárlással kezdünk, de nem ám a Tiffanyba mennek, hanem egy helyi régiségkereskedésbe, ahol Chelsea rondábbnál rondább antik gyűrűk közt válogat, különbet találni az Ecserin. Fel is szalad Yamir szemöldöke, ő irtózik minden ósdi régi szartól, és hippinek nevezi a menyasszonyát, ami egy picit vicces. Áthidaló megoldásként abban maradnak, hogy Chelsea választ magának egy vintage darabot, Yamir meg majd kap egy rendes új aranygyűrűt, rendes ékszerésztől, ahogy azt kell. Na ez volt a kisebb válság, a nagyobb az, hogy Yamir mindenféle nyugtalanító sms-eket meg képüzeneteket kap Nicaraguából, amikből kiderül, hogy a bandája legutóbbi koncertjén valami helyi kis nímand helyezettesítette őt. Yamir kiakad, és küld is egy üzenetet a menedzserének, hogy mégis mi a fasz van, amikor legutóbb elelnőrizte, még ő volt a frontember. Menedzser egy nem túl kedves e-mailben azt válaszolja, hogy a tőlem ne számíts többé semmire, a bandának vége, és ez a TE hibád, TE tetted ezt, a nicaraguai popszakma összeomlása is a TE nevedhez fog fűződni. Ezt tényleg nagyon szar lehetett olvasni, de nem tudom elképzelni, hogy gondolta, hogy majd minden megy a szokott mederben tovább az együttessel, úgy, hogy ő a világ másik felére költözött. Kicsit sírdogál, de az epizódot már mosolyogva zárja, mert ott van neki Chelsea, és ez mindennél többet ér.

Géza

Ahogy egy pasi látja

Jason és Cassia

90_5_1.png

A szerelmes tubicák kapcsolata továbbra sem tökéletes, elvégre egy apakomplexusos, brazíliából menekülő csaj és egy apjával élő erősen középkorú fickóról beszélünk. Mindegyik kompromisszum elé állítja a másikat. a csajnak jószerivel csak be kellene fognia a lepcses száját, a fickónak meg kicsit kigyúrnia magát, hogy letagadhasson 20 évecskét. Elmennek fürdőruhát venni, amitől Jason majdnem infarktust kap, elvégre a ledér lány majdhogynem pőrén akar a strandon mutatkozni. De most tényleg? Ezen akad ki, amikor Floridában él, ami köztudottan az erkölcstelen tavaszi szünetezés mekkája? Mindegy, ha a menyasszony falatnyi bikinit akar, akkor megkapja. Jasonnek nagyobb baja is akad, na nem a képen látható irgalmatlan herepatára gondolok, hanem arra, hogy amikor az online (ebay) biznisz felfuttatása miatt pár órácskára egyedül hagyja Cassiát a házban, aki úgy dönt rendet rak, azaz kutakodik kicsit, mire meg is találja az ember egyik ezer éves Playboy magazinját. Cassia bepipül, rommá féltékenykedi magát, le is tolja Jasont, hogy ez így nem állapot, hogy kábé egy bordélyházban él… Jason megígéri, hogy eladja a szennylapot, hisz papucsból van az ember, de azt persze már nem hozza fel, hogy amúgy a neten akár Gattyán György birodalmába is pumpálhatja a lóvét a LiveJasmin.com-on keresztül, tehát nem egy ezeréves Playboyra, hanem a jobb kezére kellene, hogy féltékeny legyen.

Mohamed és Danielle

90_5_4.png

A wannabe redneck párocskánk már a ceremónia helyszínét vizslatják, ami természetesen valami közeli rokonnál lesz egy erdő széli kis házikóban. Hiába a családi kötelék, semmi sincs ingyen. Danielle meg a menyasszonyi ruha és a nagy lakodalmazás költségét se tudja kiköhögni. Ez 40 nappal az esküvő előtt derül ki. Mohamed nem boldog, mert élete szerelme hazudott neki. Most szólok, hogy ez kiváló váló ok lehetne ahhoz, hogy azonnal felálljon, de még marad, hátha sikerül megoldani ezt a kisebb anyagi krízist. Mohamed amúgy sincs annyira felspanolva, hogy különösebben izgassa, hisz arról lövésünk sincs, hogy az eddig eltelt 50 napban mi a bánatot csinált napközben. Igen, 40 napja van, hogy felüljön egy Tunéziába tartó repülőre, mert ennek férfi szemszögből túl sok értelme nincs.

Justin és Evelin

90_5_5.png

A múltkori katasztrofális családlátogatás okán most csak a kedves mamával ülnek le egy jó latte machiatóra, hogy megbeszéljék a dolgokat. Justin nehezményezi, hogy a testvére egy igazi gyökér volt és nem tudta fékezni a hárpia feleségét, aki egyből rátámadt Evelinre. Nem kért ő sokat, csak egy kicsit hihetőnek hangzó „Sok boldogságot nektek, tesó!”-t, de csak vádaskodást kapott a pofájába. Evelin tudja, hogy kell meglágyítani egy anya szívét, elduruzsolja az anyák fülének legédesebb sablont, hogy ő csak jót akar Justinnak. A kedves mama is csak ezt akarja, hisz neki a két fia a mindene, szóval azért az lesz a legjobb, ha Justin és a tesója facet to face lemeccselik egymás között azt, amit a múltkori családi bbq-n nem tudtak – Justin drámai kivonulása miatt, ugye. Elmennek golfozni, ahol kiderül, hogy a testvér agyát már alaposan kimosta a hárpia felesége. Nem is jutnak egyről a kettőre, de legalább golfoztak kicsit.

Danny és Amy

90_5_2.png

Danny végre rájött – miután a lelki pásztor is megmondta - , hogy keveset vannak kettesben Amyvel. Ezen változtatva jól beromantikáznak a tesója házában a nappaliban és megnéznek egy filmet. Persze a jó bátyus is megérkezik és igazi tűrhő bulifúróként befurakszik a két szerelmes közé. Valszeg a Cockblocker szójegyzet mellett ennek a csávónak a képe figyel. Még jó, hogy Danny és Amy házasságát nem csak a kezdeti elhidegülés nehezíti, hanem az is, hogy amúgy Danny apja eléggé nem komázza a tényt, hogy Amy bőre nem hófehér. Ez a konflikt csak jövő héten fog eszkalálódni, és bár az ég világon semmi sem, még az isteni közbenjárás sem indokolja ezt az esküvőt, valamiért nagyon úgy néz ki, hogy simán lemegy majd a ceremónia, minek végén a kissé rasszista após úgy fog okádni, mint a lakodalmas kutya.

Yamir és Chelsea

90_5_3.png

63 nappal a nagy nap előtt nézegetnek maguknak gyűrűt a fiatalok egy Vintage boltban. Yamir magára kap egy prémet, amitől messziről, sötétben, hunyorítva pont úgy néz ki, mint egy leszázalékolt Maclemore. Chelsea belezúg a régi, ósdi gyűrűkbe, csakis valami régi vacakot akar, mert azoknak van története, Yamir pedig valami fancy bling-bling gyűrűt akar. Sebaj, a csaj kap valami régit, a popsztár meg azt vesz magának, amit akar. Yamirnak kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy a G Unit klipjeiben megvillanó véres gyémántokkal kivert fehérarany gyűrűk közül mazsolázzon, ugyanis a Myla Voxnak – a nicaraguai fiúzenekarának –  sanyi, üzeni egy dörgedelmes lecsesző SMS-ben Gabriel, a csapat egykori menedzsere; és ez persze Yamir hibája, hisz ő utazott el Amerikába. A srác letört, mint a bili füle, hisz ezzel fuccs a zseniális terve, hogy majd a házasság után, a zöld kártyával a zsebében, majd úgy turnézik Nucaraguában, mintha el se jött volna. Yamirra rájött a para, hogy most mi az anyját kezdjen magával Amerikában. Ha adhatok egy tippet, mivel Chelsea atom hippi, ezért simán megbékélne a tudattal, ha Yamir utcazenész lenne, de a srác nagyobb spíler ennél.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mildi_Bp 2015.03.02. 15:20:10

Csodás. Még mindig mintha egy helyben toporognánk. És mi van Dayaval és Brettel? Az ő kapcsolatuknak fuccs?

candyperfumegirl 2015.03.02. 16:33:48

@Mildi_Bp: adásonként egy páros mindig kimarad. Biztos vagyok benne, hogy ott azóta is nagy az idill. :D

Mildi_Bp 2015.03.02. 16:37:46

Fú, most várhatok egy hetet, hogy megtudjam, hogy alakult a románcuk. :-) köszi
süti beállítások módosítása