Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x105 - A farok hatalma (18+)

2015. március 01. 11:16 - sixx

Eddig tartott VV Laci nagy menetelése, három párbaj és rengeteg vademberkedés után VV Dennis farka és VV Fanni pinája erősebbnek bizonyult VV Endina küzdelmével a magyar nyelvvel és VV Laci pampulaszájának biggyesztésével. Nem mondjuk, hogy mi megmondtuk, de igenis megmondtuk előre.

Előre szólok, hogy nem ez lesz az a hogyvolt, amivel majd eladjuk a blogot a Facebooknak, de ez van, elfogyott az ötlet a végére nálunk is, nemcsak a szerkesztőknél, akik a szokásos párbaj előtti feladatok közé azért a biztonság kedvéért becsempésztek egy olyat, amibe belefulladhatott volna Laci és Dennis is, de elsőre azért ilyen jó eredményre ne számítsunk, írta Jenő bátyám annak idején. A nagy klasszikus párbajfelvezetés között megvolt az egymás elemezgetése a táblánál, ami kisebb veszekedésbe torkollt, de hát ez egy-két nappal a vége előtt teljesen természetes. Az érvek és ellenérvek az unos untalan ismertek, ezeket most nem fogom részletezni, mert inkább vájnám ki a bal herémet egy rozsdás kanállal, mint hogy hatvanhatezredjére leírjam azokat a piti szarságokat, amiket a villa két gyökere egymás fejéhez vagdos.

screen_shot_2015-03-01_at_9_29_17.png

Természetesen Laci megsértődik a feladat elvégzése alatt, mert Dóri és Robin sem úgy látja a dolgokat, ahogy ő, és amikor pl. felhoz egy olyan érvet, hogy igen, én is bocsánatot kértem, sokszor, DE FANNI AKKOR HÁNYSZOR? akkor döntöttem el, hogy hamarabb rágatom le a jobb herémet egy veszett mókussal, mint hogy ezzel a Laci gyerekkel egy perccel is többet foglalkozzak, mint az szükséges. Azt azért halkan megjegyzem, hogy Dennis bármekkora tapló is, de játékosnak sokkal értelmesebb, mint durrbeleLaci, mert átlátja azt, hogy ebben a játékban idomulni és simulni kell (Robin ennek a nagy mestere), egyébként nyerni nem nagyon lehet, mert az izomból valóvilágozó jóembereket a nézők csak bizonyos mértékig kultiválják. Erről VV Krisztián, VV Zsolti és VV Olivér hosszasan tudna még mesélni szerintem. A szegmens egyetlen értékelhető momentuma, hogy Dórin olyan csillogós műanyag gatya van, amilyet a bokszolók hordanak akkor, amikor mérlegesés előtt akarnak fogyni.

spit.jpg

A két párbajhímet egymásnak engedik 3 feladatban, hogy eldőljön, ki a real macsó itten, ehhez a végtelenül unott, és az egészet kissé lányos, türkizkék cipőben levezető Robin asszisztál, mint bíró. Az első feladat: van egy deszka, azon két tál, abba víz, azt kell felemelni és tartani, aki elereszti, szopott. Laci azzal nyit, hogy egy féldecit kilögyböl, majd egy emberesebb csulával igyekszik pótolni a folyadékot, mire Robin diszkvalifikációval fenyegeti, amit természetesen nem ért, de ezen csak nagyon kezdő VV7-nézők csodálkoznak. Jó, Robin a “kidiszkvalifikállak” szót használja, lehet azért.

page_1.jpg

page_2.jpg

page_3.jpg

page_4.jpg

page_6.jpg

A második kanyarban egy egyre nagyobb fokozatra kapcsolt futópadon, rohanás közben kellett zabálni, ami egy kicsit veszélyes, de ez senkit nem érdekelt. Az viszont valahol észvesztően idegesítő, hogy se Dóri, se Robin nem képes felfogni, hogy ha valaki fut, akkor nem lehet úgy etetni, hogy az ételt nem felülről, szögben adagoljuk nekik, (különösen nem olyan száraz szart, mint egy szendvics) hanem úgy, hogy még le is keljen hajolniuk érte. Dennis persze sokkal szarabb fizikális állapotban van, mint Laci, aki könnyedén nyeri ezt a kört is, a kaját 5 perc alatt megeszi, míg erre Dennsinek 13 percre van szüksége.

A harmadik feladat a rúdtánc, amit inkább hagyjunk, Dennis a faszát és a seggét mutogatja, Laci meg Dórira mutogatva csúszkál a rúdon, egyik sem dögös, de vicces sem. Ennek a nyertese Dennis, mert ő legalább tud mozogni ütemre, a háromtusát viszont Laci nyerte. A jutalom? Bejön hozzá Edina, és sírnak. Dennis is kap egy jutalmat, kapja Fannit, de bekötött szemmel és bokszkesztyűben. Mármint mindketten. Nem sírnak.

Megyünk tovább, a bolondokházába beköltözik a BeleValó egy estére, Boglyasfejű Éva csöcskirakós ruhában, Debil pingvinnek öltözve, ott vezetik a műsort a nappaliban, és természetesen arról van szó, hogy miért rühelli Dennis Laci és Laci Dennist. A legviccesebb az egészben az, hogy Robin közben a háttérben, a lakók szárítóra aggatott képeit forgatja, mintegy manuális szpesöleffektként, ezen konkrétan vinnyogva röhögtem, kösz Gábor, fasza ötlet volt. A műsor vége után Robin és Laci is egymásnak megy, mert Robin szerint Laci egy nagyképű, flegma gyökér. Az, mert a kijelentése, miszerint ha kint hagyja most Dennist, akkor a döntőben már hátradőlhet, és nyert is, a legnagyobb faszság evör. Az meg kifejezetten szánalmas, ahogy visszatáncol, és magyarázza Robinnak, hogy csak azért mondta, mert megzavarta az élő adás. És a ami a legjobb: Laci szerint Robin hisztis. Muhahahahahahahaha.

Na, végre párbaj, Dennis komisz pólóban, Laci ingben, kicsit szócsatáznak Liluékkal, aki ezt kurvára nem kultiválják, és leoltják őket gyorsan. Laci aszongya, hogy semmit nem bánt meg a villában, mire Dóri ezt a fejet vágja:

dori.gif

Priceless. Jönnek a videók, Laci gyökérségei, aztán Dennis elköszön, a gongeffekt beragad, de ki nem szarja le. A stúdióba megérkezve Dennis csinálja a műsort, üvölt és a kezét rázza, mint aki kapott egy csíkot a munkavédelmi spuriból. Fanni is ott ül, nem annyira szerelmes fejjel, mint várható lenne, de hát biztos kapott már Dennisnél jobb ajánlatot idekint. Dennis minden mondatát üvöltve, talpon állva fejez be, hangos párbaj lesz ez, na. Lilu utánozza is egy mozdulatát, tessék:

lilu.gif

Dennis elkezdi elsírni a bánatát, hogy őtet odabent bántották, de nem fejtheti ki, mert jön Laci, aki tisztességesen elköszön a másik kettőtől, Robinnal még beszólongatnak egymásnak egy kellemeset. Laci a stúdióba rutinos versenyzőként érkezik, negyedik párbaja ez már, nem csoda. Edina haját kibarnította egy gonosz fodrász. Megkezdődik a párbaj, jönnek a sérelmek, konkrét példák és konfliktusok, illetve ami a konkrétumot illeti, az elég nehezen jön elő, mert a szó jelentésével egyik sincs tisztában. Dennist Lilu egy kicsit megfingatja a beköltözéssel kapcsolatban, oszt hogy is volt az, amikor élőben dobtad ki a nődet? Az lovagias volt? Nem annyira, mondja Dennis kínban, aztán felemlegeti a gyámság időszakát, amikor Laci és Edina szopatta, mire Laci azt mondja, hogy ő nem akarta, hogy ilyen gyereke legyen, rásózták. És nagyjából ebben a stílben megy tovább a műsor, a közönség Dennis faszságaira vevő, Lacira annyira nem, a végén Dennis nyer, és aztakurva üvöltéssel visszamegy a villába.

Ma döntő, meglátjuk, megtörik-e az átok, de szerintem nem. A végére egy retrócsöcs, Szandika vetkőzése asszem eddig még nem volt meg:

 

És egy szavazás, na, vajon milyen témában:

Címkék: 18+ vv7
495 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.01. 11:17:29

viszlát lászló jobb lesz neked ádinával

és Hajrá Robin!

Mirocska 2015.03.01. 11:24:00

De jó!! :-))
Szerintem is az öfi legviccesebb pillanata a szárítót forgató Robin volt, azon még tudtam röhögni! :-)
Hajrá Robin!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 11:25:42

Ja, de már bejön a GIF.

Az utolsó kép mi?

Sixx heréit meg sajnálom...

Egyébként élő, kibeszélő lesz ma, Sixx?

2015.03.01. 11:26:59

@pomac: :))
@Mirocska: ez a forgatás nekem csak most volt meg de tetszik :D

2015.03.01. 11:28:00

dóri nagyon el van torzulva

jimjim 2015.03.01. 11:29:41

Lesz ma élő hogyvót? :)

dumocika 2015.03.01. 11:30:24

Milyen átok? (Hülye vagyok tudom.)

csiri bá 2015.03.01. 11:33:10

Na ez a nap is eljött, a posztok íróinak és a szereplőknek kijár a köszönet és ahogy a napokban elhunyt Leonard Nimoy, alias Dr. Spock mondaná:
dif tor heh smusma
Live long and prosper.
Hosszú, eredményes életet.
s3.amazonaws.com/rapgenius/mr-spock.jpg
:)

Zsoofka 2015.03.01. 11:33:37

@dumocika: Nem nyerhet aki dugott a villában...

2015.03.01. 11:35:51

@csiri bá: tegnap is ma is dog-adások vannak :D én meg azt nézem

Fu Szekh Li 2015.03.01. 11:41:42

Vallomás: Tudom, hogy nem úrinő, de Éváról azért néha eszembe jut a lopott bicikli :-D

Fu Szekh Li 2015.03.01. 11:42:47

@fosch9: Na meg még te dumálsz nekem az avatáromról :-D

csiri bá 2015.03.01. 11:44:37

@Fu Szekh Li: mármint hogy lopják el és sose kerüljön elő többet? :DDD

Owl La La 2015.03.01. 11:44:44

@mokamini: Robin is "behatolt" volna, ha lett volna bent olyan lány, aki hagyja. Tulajdonképpen a lányok (Dóra, Edina) is inkább barátként tekintettek csak rá. Aztán jött a kétnapos liezon Anettal, aki már külsős infóval is rendelkezett... (márminthogy Robin akár még esélyes is lehet a fődíjra).Ha Anett is addig lett volna bent, mint Edina, Fanni, lett volna ott lepedőgyűrögetés:)

2015.03.01. 11:46:02

@Fu Szekh Li: nekem ő a lopott biciklim :D

Fu Szekh Li 2015.03.01. 11:47:20

@csiri bá: ööö, nem teljesen erre gondoltam :-D

2015.03.01. 11:47:58

@Owl La La: ázt nám hiszám ál hogy még mindig van aki sajnálja robintól azt a kis tipitapit

Fu Szekh Li 2015.03.01. 11:50:04

@fosch9: Őt dugnád? És mit szól hozzá???

2015.03.01. 11:51:33

@Fu Szekh Li: nem nézel édent? kedvencemmé fogadtam
de ugye még mindig azt hiszed, hogy fiú vagyok? :D

csiri bá 2015.03.01. 11:52:46

@Fu Szekh Li: a pojéntot nem lehetett kihagyni. :)) amúgy nem gondoltam, hogy bejön neked a műanyag, bár igaz, Maci malacnak is bejött vödör formájában. :))

Fu Szekh Li 2015.03.01. 11:55:19

@fosch9: már felvilágosítottak róla, így nem. De azért ne dugd fel neki a vibridet :-D

kamilla123 2015.03.01. 11:56:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nagyon fura Dóri feje. Néha tragédia, hogy néz ki, máskor meg kifejezetten szép. Mondjuk általában akkor szép, amikor nincs rajta sapka.

2015.03.01. 11:58:10

@Fu Szekh Li: te vádembör mikre gondolsz :D

Ditti82 2015.03.01. 11:58:37

Pfejjjj... Ennyi a véleményem a történtekről. Nem fejteném ki, mert minek.

kis.herceg 2015.03.01. 11:59:22

"de igenis megmondtuk előre"

jajj, nem egyszer meg melléllõtted, egyszer bejött, nagy dolog.

Ditti82 2015.03.01. 11:59:29

@fosch9: Ja, neked köszi, hogy megkönnyítetted nekem a döntést, hogy Peti vagy Loki. :D

kamilla123 2015.03.01. 11:59:37

@Owl La La: hát igen, Robin is dugott volna, ha lett volna rá kapható alany, és tavaly sem Au-múlt, h nem volt szex, mert ő mindenkinél próbálkozott, csak nem jött neki össze.

Amúgy nekem stílusra ez a Denisz tisztára olyan, mint tavaly VV Zsóti volt. Olyan kis meghúzódóm a sarokban, kivárok, vicces vagyok, de nem állok bele a konfliktba, meg nem nagyon szeretek dolgozni, inkább élősködök valakin, de azért én vagyok a fasza csávó. de azért nem lehet rá igazán haragudni sem.

kamilla123 2015.03.01. 12:00:54

@Ditti82: haha, jó az új képed :-) nekem amúgy bejönne Peti, ha nem hordaná a szemüveget és a sapkát és kicsit megnövesztené a haját. De csak külsőleg jönne be, mert a stílusa nem nagyon tetszik. Olyan "ki ha én nem" gyerek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 12:01:31

@kamilla123: én csak a gifre gondoltam, de egyetértek. Kicsit amorf, azt hiszem.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 12:01:55

@csiri bá: alapjában nem, meg a stílusa sem, nem is értem magam, de néhányszor már rákívántam :-)

lukacstoncsi 2015.03.01. 12:02:38

Köszi Sixx ez jó volt.Az a Dóris gif atyaég!Mint aki meglátta a gyíkembert és nem hiszi el!:D

kamilla123 2015.03.01. 12:03:55

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): az jó volt,h Denisz a búcsúzójában azt mondta Dórinak: néha olyan ufó vagy nekem :-)))

kamilla123 2015.03.01. 12:04:47

mindenki megy este a talira? vagy azért lesz itt valaki? én lerobbantam, úgyh itthon maradok :-(

csiri bá 2015.03.01. 12:05:42

@Fu Szekh Li: no igen, ha hiány van, akkor röptében még a legyet is. :DDD

2015.03.01. 12:06:15

@csiri bá: :DDD én kettőnk helyett is csodálom akkor

Fu Szekh Li 2015.03.01. 12:06:46

@fosch9: Hádetemondtadhogy lopott bicikli :-D

Fu Szekh Li 2015.03.01. 12:07:58

@csiri bá: akkor a villabeli csajokra mé nem? Van valami abban a csajban (mondjuk nem én :( )

2015.03.01. 12:08:37

@Fu Szekh Li: átvitt értelemben mondtam természetesen hogy a gondolatmenetedet ne szakítsam meg, de ha innen nézed akkor én lennék a bicikli, így megfelel? :DD
éva miatt meg le a kalappal én sem néztem ki belőled :DD

togez76 2015.03.01. 12:10:11

Ez a végeredmény nagyon rendben volt így, végre az úgynevezett szerelmesek mehettek közösülni egymással, és nem kell többé nyálas szánalmas ábrázatát bámulni. Csak kár, hogy ez nem jóval korábban alakult így. Ja Kazalon tényleg látszódott, hogy nem sugárzik már, úgy a látogatásnál, ahogy a párbajon. Én nagyon nem szerettem kezdetbe Döniszt, de a mostani gárdából már neki kellene győzni. Kezdetben 12ker volt a favorit, de amit Erdély büszkeségével féltékenységből tolt Miss Kiskun ellen az rohadt gusztustalanná tette, így járt, kijött a valódi énje. A legjobb az lenne, ha ezt a szériát VV Attila nyerhetné, a legérdekesebb, legszórakoztatóbb rész akkor volt, amikor szerepelt.

2015.03.01. 12:22:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: inkább úgy definiálnám, hogy az egyforma nyálas majmok nem jönnek be :D (és képzeld még a farkán is tetkó van) :D

csiri bá 2015.03.01. 12:24:05

@Fu Szekh Li: van: kétszer 400 köbcenti. :))) együtt már több, mint egy trabanté. :))

Fu Szekh Li 2015.03.01. 12:24:16

@fosch9: miért facér vagy?
Egyébként én se magamból :-D

2015.03.01. 12:27:41

@Fu Szekh Li: miért kérdezed? úgy érted ha valaki facér csak akkor lehet neki bejövős valaki? :D
nézd meg a mélboxod

Fu Szekh Li 2015.03.01. 12:30:16

@fosch9: ha nem vagy az, akkor már valakinek lopott biciklije vagy, nem?
Válaszoltam.
@csiri bá: lehet, nem néztem utána :-D

MacákékIcukája 2015.03.01. 12:31:08

Sz*r volt a tegnapi ofi, de a poszt joooo! Lilu mutogatos gif-je priceless :DD

Jo szurkolast, hajra Svajc! :))) Szavaztatok mar az appon, ugye? :)

csiri bá 2015.03.01. 12:31:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pedig a két újabb ST filmben is szerepelt még kicsit... nagy ST filmben a 6-osban alakította Spockot utoljára 1991-ben... Star Trek: A nem ismert tartomány...

2015.03.01. 12:32:57

@togez76: Szerintem is azok voltak a legjobb adások, de amit most Anettel művel az olyan szánalmas, hogy már rájöttem miért is utáltam annak idején.

csiri bá 2015.03.01. 12:33:02

@Fu Szekh Li: legalább van benne légzsák. :))) Manapság már ez alapfelszerelés. :)))
"de miért van elöl két ülés?". :DD

2015.03.01. 12:35:25

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): úgy örülök mióta újra visszatért a réci macákicu :)
@Szoba kilátással: köszi áthoztam
@Fu Szekh Li: ezen az eszmefuttatások most tényleg nagyon jól szórakoztam

Fu Szekh Li 2015.03.01. 12:37:07

@csiri bá: még jó, hogy nem botkormányos :-D
@fosch9: ügyesen kerülted a választ :-)

Szoba kilátással 2015.03.01. 12:39:15

Micsoda autók es figurák :)))

Zsoofka 2015.03.01. 12:45:50

@togez76: En vv Attila -hoz ugy viszonyulok, mint a zsirafhoz. Nagyon érdekesnek talalom es bejövős, de otthonra nem kellene.... :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 12:46:42

@csiri bá: Pont ez az. Nekem a ST maradt ki egy az egyben. Már nemtom, hogy miért. Majd pótolom.:)

Fu Szekh Li 2015.03.01. 12:47:06

@fosch9: legalább privátban megírhatnád :-D

Tanya Jóska 2015.03.01. 12:47:58

Sziasztok. Nektek működik a szavazó app bigyó? En nem tudok szavazni valamiért... Nem műxik. Nyomom azt nem történik semmi. Mér?

Szoba kilátással 2015.03.01. 12:51:28

@fosch9: hat ezt nem éltem de túl hosszú lenne. VisszAolvasni;))

2015.03.01. 12:52:30

@monroe a kb hetedik Robin bubi: szia bubika már más is írta ezt
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: privát üzikét ha írok el tudod olvasni?
@Fu Szekh Li: ah fenébe pont elfelejtettem beleírni :D

malevil2050 2015.03.01. 12:53:02

Naty nap esz a mai,vége a dalnak.Mivel nem bísztos h asz estét itten érem meg,és nékem nem stílusom legördült függöny után dumálni (esztet majd bűven pótojják mások).Bízva abban hoty eccer talán lecc ety izgalmas játék (kizárt) eme nemes reménnyel mnodok ety istenhozzádot mindenkinek.Docenseknek,majdéntudomafrankótosoknak,hopkinszoknak,a szemszinkülsőszármazásalapjánitélőknek,van még de mán ne sorolom tovább,ippen elég ennyi.Külön tisztelet egy pár korrekt emberkének.Vödörszén asz éden(ben)nen.

vastyúk is .. 2015.03.01. 12:59:09

Hello-bello! aludtam egyet arra, mit is kezdjek a szavazataimmal, ha már nem nyerhetett, akinek szurkoltam, szavazok a marok marcira, a Dénesre. Had izguljunk a végén, hogy akkor ki nyer. Ne legyen már uncsi lefutott párbaj. trollpáwör

Krétagarbó 2015.03.01. 12:59:36

@fosch9: nem inkább a biciklitolvajod? :)

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:00:40

@fosch9: :)) orulok, hogy orulsz!
En viszont parazok ezerrel, mert ez a Denisz tul nepszeru... Ezt nagyon beneztuk! Teljes nyugalomban voksoltam ra tegnap, mert meg voltam gyozodve, hogy Laca megy vissza.
Most mar azon is izgulhatunk, hogy elegen fognak-e szavazni Robinra, mert sokan ugy gondolkodnak, hogy "ah ugyis o nyer"

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:02:06

@monroe a kb hetedik Robin bubi: inditsd ujra a telefonod, ott lesz a szavazat. Nekem is igy mukodott tegnap

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:04:16

@vastyúk is ..: neeee, tenyleg Deniszre szavazol? :((((

@Szoba kilátással: de, nagyon parazok :( Nem mintha latnek egy forintot is a nyeremenybol, de ne mar megint egy f*szporgetos nyerjen, abbol mar van egy

Gia 2015.03.01. 13:06:06

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): És Aurélió eredetibb.Dennis menjen a levesbe..

Krétagarbó 2015.03.01. 13:06:35

@mokamini: én csak érdekesnek találom. és itt a pont.:)

Krétagarbó 2015.03.01. 13:08:21

@malevil2050: Helló, majd az Édenben viszlát:)

Cérnahuszár 2015.03.01. 13:09:02

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nem véletlen van már egy f*szpörgetős nyertes....
Csak 1 év telt el, ilyen gyorsan nem okosodnak az emberek

2015.03.01. 13:09:20

@Krétagarbó: fején találtada szöget :D remélem Fuszekli figyel és tanulja a megfelelő kifejezést :DD
@Szoba kilátással: a tévét a taxisblokádra átkapcsoltam :D
@Fu Szekh Li: láttad Kréta milyen frappánsan megoldotta a definíciót?

vastyúk is .. 2015.03.01. 13:09:25

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): miért ez a lesújtó vélemény, hiszen te is Deniszre szavaztál :D

2015.03.01. 13:10:59

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): ne parázz, minden rendben lesz, nyer Robin a lakli :)

vastyúk is .. 2015.03.01. 13:11:45

@Krétagarbó: Bocsesz, hogy tegnap nem tudtam lenni, pátyolgathattuk volna egymás lelkét :D

Krétagarbó 2015.03.01. 13:11:47

@vastyúk is ..: egyébként röhögnék, ha Robint megverné Komisz, de ezt csak halkan merem leírni itt, mert még kapok a pofámra:) Én csatlakozom Laccihoz és Csicserihez, hátradőlve nézem már a döntőt. Tök mindegy, ki nyeri.

2015.03.01. 13:12:55

@malevil2050: viszlát ott
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): bízom a normális értékítéletben icuka :D denisz jó volt laci eltávolítására többre nem lesz elég, dóri meg még annyira sem

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:14:00

@Gia: igen, Aut nem csiptem anno (igaz, abbol a szeriabol senkit sem) de sokkal nagyobb egyeniseg, mint Denisz. Meg o nem is ugy koltozott be, hogy elo adasban dobta a nojet...

@vastyúk is ..: ezt ugy mondod, mintha az en szavazatomon mult volna Laca visszajutasa :D Koszi a tegnap ejjeli kozvetitest btw! :)

Aharon 2015.03.01. 13:14:14

No, akkor ez is megvan.... remélem, adtak egymásnak tisztességgel az adás után :)

És akkor hajrá elsősorban is Attila, másodsorban Artúrbandi, harmadsorban legyen ez a Robin gyerek aki Dávid (ki a faszom találta ki neki ezt a Robint az RTL-nél?) és helyreáll a világ rendje, bár mostanában mutatott némi suttyóságra mutató jeleket, amikor nagyon játszani próbált... de azért vigye csak el, mer' nehogy már az az ordenáré prosti, vagy a faszlóbáló ostoba hülyegyerek... jegyzem a prostival amúgy nem lenne bajom, de Dóri a teljesítménye alapján nem érdemli meg.

2015.03.01. 13:14:26

@Krétagarbó: tudod attól függ kikből nyomkodják többen az appot

Krétagarbó 2015.03.01. 13:14:31

@vastyúk is ..: Semmi gond, valahol éreztem, hogy a viszonylag nagyobb szavazat% különbség nem fog Laci előnyére válni:((

vastyúk is .. 2015.03.01. 13:15:04

@Krétagarbó: hihihihi. jól teszitek, én is hátradőltem, örülni fogok, ha nem nyer Denisz :D. Most már úgy látszik, hogy arra kell szavaznom, akinek nem szurkolok... hihihihi

Krétagarbó 2015.03.01. 13:15:36

@fosch9:így-így. Dennisznek is megvan a maga szubkultúrája...

Krétagarbó 2015.03.01. 13:16:36

@Aharon: Helló, te jól eltűntél. Mit gondolsz így utólag Edináról?

Fu Szekh Li 2015.03.01. 13:17:20

@fosch9: Na tessék még toljál is le :-D

2015.03.01. 13:17:38

@Krétagarbó: engem is meglepett denisz +10%-a ezért is gondolom h bármi megeshet ma még de azért nem neki hajrázok hanem Robinnak :D

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:17:41

@fosch9: en is abban bizom, csak nem szavaznak meg egy ilyen vallalhatatlan luzert gyoztesnek. De ha mindenki azt mondja, hogy "ugyis Robin nyer, minek szavazzak", akkor persze hogy nem o fog.
Attis beszolasa Anettnek egyebkent sokat dobott azon, hogy visszarobinosodjak (ja, meg az is, hogy Anett kikoltozott a villabol, hahahaha). Tud az az ember valamit.

vastyúk is .. 2015.03.01. 13:18:18

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): hihihihi. nem azon múlott. Így kilövöm az űrbe a szavazatom. Arról nem vagyok meggyőzve, hogy a kettőre is szavazok. attól fog függeni, hogy milyen messze lesz a mobil :D

vastyúk is .. 2015.03.01. 13:20:05

@Krétagarbó: hát én még reménykedtem, az mindig van.

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:21:14

@vastyúk is ..: nyomjad inkabb Dorira akkor :))) ja, mert hogy donto kozben lezarjak az appot es a kettonel ujrainditjak? Pffft, az meg szep menet lesz, mindenkie le fog fagyni...
Ha ez vigasztal, Deniszre raktam a szavazatot, de fejben Lacinak drukkoltam :D en olyant, hogy "hajra Denisz" ki nem ejtek a szamon, az tuti :D

Krétagarbó 2015.03.01. 13:22:45

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): na, te is itt már tematikázol? nyomjon inkább Dórira, mi? :)))

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:24:04

@Krétagarbó: igen, sunyulok :)))) *Robin fejet vag*

fujimo 2015.03.01. 13:24:30

@kamilla123: ...nem lehet rá haragudni? ...már a beköltözésénél elvágta magát... addig reszelném az arcát egy ráspolyon, amíg a derekáig nem érnék...

...bepattan szétkólázva a studióba és kirakja azt a nőt élő adásban, aki addig ruházta és életben tartotta a kiskirály seggét úgy, h közben leoltja olyanokkal, hogy jó az ágyban...

...bent meg még a tanári asztalt és a táblát is összefaszozta... nem sok minden egyébbel járult hozzá a műsorhoz... már ha azt nem nézzük, hogy az elején reggeltől estig gereblyézte fannika szeméremdombját...

...péniszkét én komolyan nem értem, h hogy lehetett 12ker és lackoma ellen is visszaküldeni...

...kint hagytam volna a behajtónak... had csámcsogjanak rajta...

Szoba kilátással 2015.03.01. 13:24:42

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): ne vonzd be ahogy attis mondaná Lobin jól csinálja nem görcsöl ( ellentétben dönivel) higgyünk Attilának az nyeri aki nem görcs;))

vastyúk is .. 2015.03.01. 13:24:51

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): hihihihi. én sem írok le ilyet, az biztos. Egyébként nyugi, ebben a szériában akire szavazok az általában kiesik ;) Tavaly legalábbis úgy volt, hogy lezárták, és újraindították.

2015.03.01. 13:25:17

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nyertek már vállalhatatlan lúzerek amikor az emberek nem a normálisra szavaztak, ahogy engem az egész vv alatt megleptek a szavazók amikor a vállalhatatlan karaktereknek drukkoltak, szerencsére ettől én még reálisan látom amit látok :)

Aharon 2015.03.01. 13:26:43

@Krétagarbó:

Szió,

eltűntem picit Ázsiában, január februárban általában ezt teszem... és hát nem fókuszáltam rá annyira, csak hogyvoltoztam read-only-ban, de már két hete itthon vagyok, és hát nagy nap a mai, szóval....

Edina? No, hát én már akkor is haragudtam rá ezért a Lacis dologért, a., mert nem értettem mit lát benne (már azon túl hogy nagyon szépre ki van gyúrva a kölyök) b., mert nem hallgatott anyukára, c., mert nyilvánvaló volt, hogy majd' az összes konfliktusa, amikor szarul viselkedett ennek a kapcsolatnak köszönhető, és ezzel baszarintotta el a játékát. Szerintem akármilyen csodafasszal van megáldva a srác, ennyit nem ért, aszondom. Ezek a konfliktusok tényleg kihúztak a kiscsajból pár olyan viselkedésmintát, amiért kvázi értem, miért esett ki, és az is biztos, hogy nem lennék a pasija egy hétig sem, mert egy igazi kis diktátor, mégis, továbbra is azt gondolom, hogy Robinon és Danin kívül neki volt itt a legtöbb esze, és nagyon jó sanszai voltak akár a nyerésre is. És durci vagyok, hogy elbaszta, mert nagyon akartam hogy ő nyerjen, és még most is neki adnám, ha lehetne, de a tények makacs dolgok.... magának csinálta, hogy egzisztencia helyett kapott egy wannabe ghettofightert, remélem, valami jó sül ki neki belőle.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 13:28:10

@fosch9: egyébként ez az avatar most megfelel?

fujimo 2015.03.01. 13:29:31

@SmittyB: nehéz elfelejteni... a férfiak szégyene... :$ :))

...kicsit hamarabb kaparja össze azt a maréknyi bátorságát már jobban kijött volna, h mit is rejt az a gyilkos tekintet, ami már beköltözéskor ott szambázott az orcáján... mikor épp senki sem látta... (az operatőrök, mindenesetre rendre elkapták)

...tényleg attilának kéne megynernie... :))

...appot töröltem mert még kínomban a dórira szavaznék, csak hogy a két jellembajnok ne nyerjen... de akkor én sem tudnék magammal elszámolni... :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 13:34:35

@fosch9: Óvastam, köszike:))) Valamit döglődik a gémélem, már a harmadik üzimet nem kűdi. Szvl. Ma este nagy családi szülinapi banzájvan. Remélem kicsit ki tudok szökni a géphez:DDD, de sörözőbe bisztos nem:((

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 13:37:29

@vastyúk is ..: Én még kivárok, hogy ki hogyan viselkedik. Robin kéne, de nem minden teccik. Aki kevesebbet hibázik ma este, az lesz:DD

2015.03.01. 13:40:07

@Fu Szekh Li: nem tudom mi ez :( de a kutya jobb volt
@Szoba kilátással: hajlá Lobin! :D
és engedd meg de úgy nevetek azokon akik Lobin vicces énjét nem látják és a semmibe kötnek bele csak hgoy lehúzzák dönisz és dóra mellett :DDD na persze ez az értékítélet szerencsére nem nekem fáj :)

2015.03.01. 13:41:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj még a tetkós izét akkor átküldöm :)

Cérnahuszár 2015.03.01. 13:42:24

@Aharon: végre valami objektív Edináról, nem csak az a "gonosz embör ám az" duma.
Pontosan ezért adnám én is neki még mindig, mert az ilyen ember görcsei levethetőek ami miatt próbálta a saját igazát hajtogatni és tenni az ellen hogy ne baccanak ki vele. Ha rafkós lett volna akkor hagyta volna hogy kitoljanak vele, azzal megnyerte volna csont nélkül. Csak neki nagyon bejött hogy az alfahímnek tetszik, mert hát gondolom kint is állandóan megkapta hogy kicsi meg csúnya és minden csaj jobb nála. Vagy csak egy lesajnáló fejsimit, car dolgok ezek

vastyúk is .. 2015.03.01. 13:42:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :D. az se rossz. Ki is húzhatnák a nyertest egy kalapból! :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 13:43:44

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ezt fejtsd ki pls! Nem arra raksz, akinek drukkolsz? Nem tudlak követni:DDD

Tanya Jóska 2015.03.01. 13:46:07

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Köszi, Kiléptem beléptem szavaztam, mostmar jó :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 13:46:18

@Cérnahuszár: Rafkós volt, de nem elég okos. És rossz természete van. Ezt szívta meg szerintem.

Cérnahuszár 2015.03.01. 13:48:27

Vajon Dennisnek önbizalma van, vagy csak vastag bőr az ábrázatán? Ez a mostani kvízkérdésem, ki hogy látja?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 13:50:09

@fujimo: Mert eccerű, mindenki érti, semi bonyi nincs benne. A 12 ker úrigyerek meg csípja a magyar szemét, meg csúnyán is viselkedett. Hát ez "nadrágos", a másik meg a nép eccerű gyereke.

2015.03.01. 13:51:09

@Fu Szekh Li: hát ööö :) kutya jöhet vissza csak mára? :)
@Cérnahuszár: szerintem ezekről minden lepereg (a típusáról) semmi önkritika és tükörbe nézés

Aharon 2015.03.01. 13:51:17

@Cérnahuszár: Remélem, kint megtanulja, mit felejtsen el, és azt is kívánom neki, hogy prosperáljon, tanuljon sokat, és legyen boldog, ha feltétlenül szükséges, akkor akár evvel a gyökérrel, ha már majdnem embert faragott belőle, de ezt a játékot legnagyobb sajnálatomra elrontotta.

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:51:29

@monroe a kb hetedik Robin bubi: majd este is igy kell csinalni, miutan lezartak az elso kort (ha esetleg lesz masodik koros szavazas). Szivi! :)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hat Deniszre csak Robin miatt szavaztam, ennyi :) tegyed szepen Robinkara a szavazatodat, Denisz csak osszefaszozassal meg nok lehuzasaval foglalkozott az egesz jatek alatt, raadasul elovette a "van egy eltitkolt gyerekem"-kartyat is ;)

@fosch9: @Szoba kilátással: abban remenykedem, hogy a Denisz rajongok csak hangosabbak, mint Robin rajongoi. Oke, nem gorcsolok, majd koncentralok Attila bolcsessegeire :)))

katica88 2015.03.01. 13:52:01

Eddig csak olvastalak titeket a 100 nap folyamán... ezt a szavazást nem láttam még a kommentek között:
www.easypolls.net/poll.html?p=54f23b81e4b0e1cac796d67e

MacákékIcukája 2015.03.01. 13:52:48

@Cérnahuszár: sztem csak vastag a bore... nekem nem ugy tunik, mint akit szetvet az onbizalom.

encek 2015.03.01. 13:53:55

Robinra akartam szavazni, de egyelőre Deniszre nyomtam, tetszik ahogy az édesanyjához viszonyul. Kiszámítható egyszerű ember. :) Tudom, tudom, itt mindenki Robinra szavaz. :)

Cérnahuszár 2015.03.01. 13:54:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nincs rossz természete, csak egy felvett hülye dolga hogy irányítani akar, hogy elkerülje a pofáraesést. Maga érdekében csinálta, nem azért hogy kibaccon mással. A rossz természet nekem ott kezdődik ha valaki önző, ő nem azért csinálta hogy másnak ne legyen, hanem ne essen pofára.
Szerintem meg azt szívta meg hogy túl nagy volt a szeretetéhsége, és úgy vélte Lacitól megkapja. Remélem tényleg úgy lesz, sokáig együtt lesznek.

2015.03.01. 13:54:27

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): tudod ezzel sokan elb.ták már az esélyeiket h nem hittek magukban v a pártfogoltjukban :D úh icuka szedd össze magad :DD

2015.03.01. 13:56:22

@fujimo: Különben is, átvágott, megígérte ha megnyeri megműtteti a fülét meg az orrát, de még mindig eláll és görbe. Megbízhatatlan :)

Robin, a kidiszkalifikálással elérte az ócsmáról szintjét, tényleg megérkezett a műsorba.
Lopva az egyik film beharangozóját: könnyű így, itt a vakok között nem a félszemű, hanem a a hülyék között a féleszű, a király.

2015.03.01. 13:57:02

@encek: nem mindenki, elég vegyes ahogy én láttam :)

kiingattak 2015.03.01. 14:00:20

Azt a paszta, ki nyer ma? Jó napot és jó szurkolást minden kedves kommenttársnak!

lukacstoncsi 2015.03.01. 14:03:02

Dennis lenne a férfi?Mitől?Mert végig dugta a villalétet?Vagy mert a műfűre pisált?Vagy mert nem használt gumit a dugásnál?Vagy mert volt annyira bátor a barátnőjét jól leégetni hogy csá vége aztán berongyolt a villába?Hát ettől férfi valaki?Meg a godzillája méretétől?Szarul állunk ha így lenne...

minden reggel 2015.03.01. 14:04:19

@fosch9: mit csinálnak a kis Robin buborékok holnaptól? :) céltalanul kipukkannak? :(

2015.03.01. 14:08:04

@minden reggel: én már megalakultam mint loki-bubi az éden alatt :D csatlakozz :)

Cérnahuszár 2015.03.01. 14:09:07

@fosch9: ez a típus is szembenézhet önmagával ha kíméletlenül őszinte. Bár nagyon nem könnyű, ha úgy nevelkedett fel hogy meghatározták neki mi a helyes és mi nem, és nem engedték hogy maga jöjjön rá arra hogy neki mi a helyes és mi nem. Innen van az neki hogy belevág mindenki szavába, és a saját meggyőződését tolja. Alap nevelést kell felülírni, úgy hogy az értékek megmaradjanak....

MacákékIcukája 2015.03.01. 14:10:12

@fosch9: igenis igenis, osszeszedem! :)

@minden reggel: az Icuka-buborek holnaptol beleveti magat a VV5-be :)))

minden reggel 2015.03.01. 14:10:23

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): nem tudom kinek címezted, itt eddig nem sokszor hangzott el h Denis igazi férfi. Nekem Mr.godzilla sem kéne :) inkább egy kicsit butácska showman. Nekem Fábry ugrana be róla

minden reggel 2015.03.01. 14:11:55

@fosch9: az édent nagyon bírtam de azt még annyira sem tudom nézni mint a vv t. A tv2 nem engedi. Max letöltögethetem.

csicserierika 2015.03.01. 14:12:37

rtl.hu/rtl2/valovilag/pucer-tour-de-france-a-villaban
tessék, kedves Dennis szavazók, utolsó nap megmutatja milyen ő valójában. Csak nyerné meg, ha már tegnap visszaküldtétek :D

2015.03.01. 14:13:10

@Cérnahuszár: denisz ide nem fog sosem eljutni véleményem szerint
kicsit még hőbörög a vv után mint diszkóceleb aztán majd eltűnik a süllyesztőben és mehet vissza kéményt kotorni de sosem jut el az önkritikáig, mit is b.ott el csak néz majd maga elé hogy pedig ő micsoda eredeti arc volt

2015.03.01. 14:14:26

@minden reggel: tv2 oldalon fent van minden :)

minden reggel 2015.03.01. 14:15:30

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): sztem se aggódj a szabazatok miatt eddig mindig valakit kiejtettek és nem a 'jobbra' szavaztak. Az én tippem h most aki nyer nagy százalékkal fog nyerni, mert most már nem ellene szavaznak valakinek, ha érthetô mire gondolok :)

2015.03.01. 14:17:49

@minden reggel: oh :( remélem akkor lesz majd stream h tudd nézni :)

traccsparty 2015.03.01. 14:19:03

@kamilla123:

"Mondjuk általában akkor szép, amikor nincs rajta sapka."

szóval mégis jó tud lenni, ha valakin nincs sapka, pedig azt szokták mondani, hogy vagy az a baj, hogy van, vagy az hogy nincs, mikor melyik állapot van épp...

Szoba kilátással 2015.03.01. 14:19:39

@csicserierika: hajlá Lobin
Egyébként te meg dinka rajongó voltál ha jól értettem hadd rajonganak érte is ha akarnak - dinka se volt semmi a nyálcsorgatós kukkolásával
Azert mert vannak rajongói meg ne ő nyerje

lukacstoncsi 2015.03.01. 14:20:28

@minden reggel: Korábban írta valaki hogy Robin mennyire nem az mert még szexelni se tudott meg a csajok csak barátnak akarták stb.Meg hogy mennyire nem férfias.Most jött ki ez belőlem bocsánat ha esetleg durvábbra sikerült.Kicsit unom már hogy valaki csak a szex miatt volt érdekes szinte a villában.

Szoba kilátással 2015.03.01. 14:21:53

@minden reggel: nem nem ünnepelnek:)) besölöznek ahogy nagy tanítónk mondaná

@fosch9: apropó hol van lobbantott sülgős életvezetesi tanácsla van szükségem

2015.03.01. 14:23:53

@Szoba kilátással: sajnos rég nem láttam :( pedig remélem hogy ma boroshordóból csapolja majd a sölt :D

Krétagarbó 2015.03.01. 14:24:28

@Aharon: Hát nagyjából ennyi. Maradt pár drukkere azért itt, mi kitartottunk mellette.:) Fiatalok még, nincs kiforrott személyiségük, az önuralom sem volt az erőssége Edinának, de majd megtanulja idővel, hogy a világ nem úgy működik, hogy ide nekem az oroszlánt, de azonnal.

lukacstoncsi 2015.03.01. 14:26:47

Most lépek kicsit.

HAJRÁ ROBIN!!!!!!!!!!!!

minden reggel 2015.03.01. 14:29:23

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): lehet h pont egy ilyenbe belefutottál de azért nem ez volt az általános vélekedés. :) sôt nézd meg Robin csak egy kis flört miatt is mennyit kapott :) mi lett volna ha szexel. Úgymond :)
És kinek mi a férfias? ;) nekem egy vadembör sem kellene :)

csicserierika 2015.03.01. 14:31:30

@Szoba kilátással: ma este kiderül, addig is kellemes izgulást, én csak nézem tét nélkül , de annyi csavar volt már ebben a szériában, remélem a végén sem hazudtolja meg magát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.01. 14:32:28

Na, látom nem maradtam le semmiről.
Mondjuk Denisz győzelme meglepett valamelyest (bár mittomén), de faszlóbálás ellen nincs orvosság, az ilyesmiért egyszerűen odavan a plebs. :D

Cérnahuszár 2015.03.01. 14:33:55

@fosch9: ja hogy dennisről írtad hogy minden lepereg róla :D félreértettelek, azt hittem Edináról.
Az úgy áll szerintem is, igen. A hideg ráz a palitól, túl sok ilyennel találkoztam :(

2015.03.01. 14:34:47

@minden reggel: ne is mondd én annyit röhögtem h már a tévén keresztül is lehet féltékenynek lenni egy szereplőre :D szerintem ők izaurának is gyűjthettek anno :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.01. 14:34:49

Ja, Robinék szakitottak már vagy Anett azért még megvárja a döntőt?

Krétagarbó 2015.03.01. 14:35:58

@encek: Dennisz és az anyja viszonyában én érzek egy kis fura dolgot. Sztem az a természetes, hogy az anyukáját szereti, jó a viszonya vele, ilyenkor nem is hansúlyozza ezt ki ennyire az ember. Én az ő viszonyukban beleérzek egy korábbi törést, persze simán lehet, hogy tévedek. (A karácsonyi üzenetnél is kicsit nekem úgy tűnt, mintha Dennisz szégyellné, vagy pironkodna miatta, de aztán tévedhetek is.)

encek 2015.03.01. 14:36:14

@fosch9: Én nem tudom ennyire beleélni magam, mint itt egy páran. Ha mindenki Robinra szavaz, az sem tükrözi az igazságot. Robin 2-3 hétig volt játékban. Itt sokan nézik az éjszakait, de az emberek többségének csak az az 1 óra marad amit a TV lead. Ott Robin nem nagyon villogott. Tök jó fej lenne, ha nem nevetne mindenen és nem ilyen törvénytelenül. Ő fog nyerni ez tiszta sor, de én megmaradok Denisznél . Talán egyedül ?! :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 14:38:13

@Cérnahuszár: Ezt a levezetést kicsit feldíszítettnek érzem. Ocsmányul viselkedett Kiskunnal, nem lehet szépíteni. Asszem meg is bánta (most már), más kérdés, hogy tényleg vagy csak a kiesés miatt. Nem örülök annak sem, hogy jött még egy szerencsevadász, remélem a retek nem szándékozza folyton a képünkbe nyomni. Jót tett neki, hogy most kicsit visszafogottabb lett, de mindjárt el is rontotta ezzel a százezres kecó pénzzel. Nálam.:DDD

Kosztarika 2015.03.01. 14:38:39

@Szoba kilátással: lobbantott a tegnapi poszt alatt kommentelt nemlég. :D

minden reggel 2015.03.01. 14:39:46

@fosch9: most már értem miért kell a popsztároknak lehetôleg szinglinek maradni.

encek 2015.03.01. 14:41:16

@Krétagarbó: Nem érzek ilyet, nekem a fogalmazása is nagyon tetszett, egy igazi életkép volt és sugárzott belőle a szeretet.A karácsonyi üzenetnél először azt hittem szégyelli a mamát, de aztán rájöttem, hogy pont a meghatottságát próbálta palástolni a maga módján. Aztán lehet, hogy igazad van, mert Deniszke nagyon sok disznóságot elkövetett már, nem lehetetlen a törés a szülői kapcsolatban. Mit gondolsz ha meg nyerné még lehet belőle normális ember? :))))

minden reggel 2015.03.01. 14:42:26

@encek: az is véleményem, ha sok szabazatot kap Robin, mutatja h a többiek vállalhatatlanok voltak

natalja (törölt) 2015.03.01. 14:43:09

Na, akkor a maradékból hajrá Robin! :D Az utóbbi öfik olyan uncsik, hogy már csak innen tájékozódtam. Teljesen jól nyomon tudtam követni a dögunalom eseményeket. Jobb a HV, mint az adás... "jó kis" évad vót. :D

2015.03.01. 14:45:24

@minden reggel: jaj és akkor ott van pl ricky martin aki nem is szingli de nem is a lányokat szereti az mekkora csapás lehetett :DD
@Cérnahuszár: edinánál is vannak hiányosságok de mindegyiknél a szériában, kinél tobb kinél kevesebb, robinnál azért még mindig jóval kevesebb a hiányosság mint a többieknél
ádinát én nem kedveltem, azt az acsarkodós pofázós énjét szájba tudtam volna vágni párszor de kinek mi jön be
denisz sajnos nem hiszem h megvilágosodik míg ez talán ádinánál még előfordulhat
@encek: nem tudom nem hiszem h egyedül vagy
én imádom ahogy robin röhög végre elengedi magát nem görcsöl a sok idióta között
az meg h meddig volt játékban hát így forrta ki magát nekem spec nem volt se laci se denisz kúrása játékosabb mint robin normális viselkedése úgyhogy maradok robin úrfinál

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 14:45:25

@fosch9: Azon annyira röhögtem, mikor Norbi megkérdezte Petttit, hogy család? Erre kapott egy Buddenbrock házat:DDD

Cérnahuszár 2015.03.01. 14:45:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a 100 ezres kecópénzt poénnak vettem, szarkazmus önmaga felé. 100 ezer semmire nem elég kecóügyben sem.
Kiskunnal (ő zsuzsa?) szerintem úgy viselkedett ahogy kell, miért finomkodott von a vele? Adott volna neki 2 puszit a kavarásért? Én is így tettem volna, csak én béna vagyok ahhoz hogy megvédjem magam

Krétagarbó 2015.03.01. 14:47:13

@encek: nem hiszem, hogy az alapvető suttyóságátle tudná már vetkőzni, de aztán ki tudja. Dennisznek is van jó oldala (mint mindenkinek:), alapvetően őt én jóindulatúnak látom, és szimpatikus volt a nyugodtsága (amit sokszor felhoztak ellene azzal, hogy konfliktuskerülő) ami vagy alaptermészete vagy már megtanulta az évek során. Nekem ő egy kicsit olyan "élni és élni hagyni" típus, ami jó. Csak ne lenne ennyire közönséges, buta és suttyó. Hogy ez utóbbit le tudná-e vetkőzni? Passz...

2015.03.01. 14:47:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az nagyon jó volt, só-elemként bírom pettit de mint pasi nem , azt meghagyom másoknak :D

Krétagarbó 2015.03.01. 14:49:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hajrá Peti:) Nekem ő szimpi. Szép a szája, nem? Meg okoska is, legalábbis a többiek között. Csak a hosentrogerét tudnám feledni...:)))

2015.03.01. 14:50:03

azt pl nem tudom minek betudni h fancsika megváltozott denisszel szemben talán szembesült a benti önmagával végre és kicsit magába szállt? ő sem az a típus bár még ez is megeshet

minden reggel 2015.03.01. 14:54:07

@fosch9: kapott egy hívàst Jennifer tôle?

Owl La La 2015.03.01. 14:54:36

@fosch9: Ó dehogy irigylem, épp ellenkezőleg, egészségére! Csinálta volna szegény Robin másokkal is, ha nem pattintották volna le.

encek 2015.03.01. 14:55:02

@minden reggel: Persze, de mint látjuk nézőpont és intelligencia kérdése. Ez a hetedik széria de még egy normális ember sem volt bent a villába, a legtöbbje vállalhatatlan.

2015.03.01. 14:55:11

@Krétagarbó: nálam egyelőre csak okoskodó

encek 2015.03.01. 14:57:24

@fosch9: Nem is akarlak lebeszélni róla, csak gondoltam a sok Robin fan közé bemerészkedem. :)
Estig még sok minden történhet, lehet meg változik a véleményem, habár Denisz ettől ocsmányabbul már nem igen tud viselkedni. :D

Tanya Jóska 2015.03.01. 14:57:47

@minden reggel: ez a sors vár ránk.
átmegyünk az ÉH-be, de nem hiszem, hogy lesz ott olyan, akit annyira tudnék szeretni mint Robint.:)

2015.03.01. 14:57:54

@Owl La La: ilyen vállalhatatlan nők között jobb volt ez így :D
@minden reggel: passz de sztem ő már dobta deniszt csak még a vv kedvéért játssza a szerepet

encek 2015.03.01. 14:59:02

@Krétagarbó: Igen én is úgy gondolom túl van tárgyalva, egyetértek veled, a pénz sok mindenre képes. Ki tudja hozni az emberből a jót, de a rosszat is.

2015.03.01. 15:00:36

@encek: háhá ez aranyos :D sztem is minden megtörténhet
csak tujadóri ne könyörgöm...
@monroe a kb hetedik Robin bubi: loki :)

Krétagarbó 2015.03.01. 15:01:45

@fosch9: még az elején vagyunk, majd kiderül. Lokira mindenki ráugrott, én azért is kicsit visszaléptem. Ami mindenkinek egyszerre nagyon szimpi, menő, bejön, az nekem mindig gyanús. (A "siker"könyvekkel, filmekkel is így vagyok, dafke sem olvasom el, vagy nézem meg, max. ha már lecsengett, vagy még akkor sem:)))
De Lokiban is látok rációt persze.

encek 2015.03.01. 15:04:00

@fosch9: Dóri semmi szín alatt. Nem dolgozott meg érte és egyébként sem szimpatikus nekem sem a kinézete, sem a természete.

Tanya Jóska 2015.03.01. 15:04:07

@fosch9: Jelenleg ő a kedvencem, de még korai lenne szerelemről beszélni.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:05:06

@Krétagarbó: Lehet, hogy az igazi, mély érzései ennyire zavarba ejtik, ha mások előtt kell kimutatnia. Ez a nagy extrovertéktság meg lehet, hogy csak terelés.

2015.03.01. 15:05:09

@Krétagarbó: én csak a saját ízlésem miatt preferálom ill. amiatt h már hidegrázásom van a túl egyformákból, sosem mások feje után megyek :D
a sikerkönyvek között egyébként szoktak egészen jók is lenni :)
peti nálam még vmiért ellenszenves majd rájövök közben

Krétagarbó 2015.03.01. 15:08:48

@monroe a kb hetedik Robin bubi: Éden Ádám? Az egyben volt vagy a kettőben? Az egyet nem láttam, a kettőre meg nem emlékszem annyira már:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:09:48

@Cérnahuszár: Százezer, ha nem tudnád, az egy kaució például. Amúgy most már biztos vagyok benne, hogy nem egy műsort néztünk. Edina híres volt a szarkazmusáról, meg a humorérzékéről. Szétröhögöm magam:DDD. De nem baj:DDD

Szoba kilátással 2015.03.01. 15:11:41

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Huu köszi akkor lemaladtam lóla. Legyszi tovcsi neki:
" kedves lobbantott tsilke,
Azért foldulok önhöz melt nagy bajban vagyok, lajongok a ..élt de vesztemet okozza. Mit tegyek?
- olditsak es lazzam,mint döni
- köpjek le mindenkit, hogy én ilyen vagyok mint Pfanni
- vigyek ki mindenkit a hóla mint Laca
- csimpaszkodjak valakibe mint dinka
Őszinte tanácsát válva, üdv"

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:12:00

@fosch9: Hát, Ricky Martinnal nem is lenne semmi baj, ha nem zenélne:DDDDD

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.01. 15:14:46

Azt furcsállom, hogy amit Edina mondott, hogy ad " egy százast" (ezerről szó sem volt!!) majd nevetett, azt itt mindenki úgy értelmezte, hogy pénzt kunyerál. Lehet utálni Edinát, de nem kéne olyat hazudni, ami nem volt!!!

Arról senki nem beszél, hogy Laci odahajolt Edinához, és azt mondta :" nem tudok kulcsot adni Neked"....mire Edina azt felelte : "nem baj, majd adok én kulcsot." ....Ez pedig érdekesebb volt,
mint amit itt egyesek fantáziálnak...

Nem szavazok senkire, aki bent van szerintem nem érdemli meg. Nem szeretném részletezni, hogy ki miért nem, de az is lehet, hogy még meggondolom magam, és akkor vagy Deniszre teszek, vagy Dórira. Deniszre azért, ha már vissza küldték, akkor legyen értelme!!! Dórira azért szavaznék, mert szeretném látni amikor a két srác ledöbben, hogy túljátszották magukat.

ROBINRA nem teszek semmilyen körülmények között. Nem tetszett a játéka. Attól mert ez egy játék, lehet embernek maradni! Ő pedig a szememben nem az. Aki gondolkodik, az tudja miről beszélek, aki meg nem érti, annak hiába magyaráznám, csak időpocsékolás lenne.-ennyike-

Tanya Jóska 2015.03.01. 15:14:48

@Krétagarbó: talán a másodikban volt. dettó ugyanúgy néz ki a pti, mint ő.. szerintem.:)
edenhotel.hu/wp-content/uploads/2012/05/ADAM-2.jpg
ő volt a keresztapa.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:15:52

@Krétagarbó: Tom, hogy a játék nem erről szól, de érdekes az életrajza:DDD

Krétagarbó 2015.03.01. 15:20:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lehet, az is igaz, hogy ha volt olyan kis sírós szituja, azt mindig rendkívül sután rendezte le, olyan kis szégyenlősen, próbálta tartani magát. Nem tudom. Azért Dennisz esetében az extrovertáltság már inkább teljesfokú gátlástalanság, ami lássuk be, nem egy megszokott dolog. Nálam ezzel elásta magát.
Voltam vagy 10 éves, amikor egy távoli rokon családnál nyaraltam, és ott egyáltalán nem voltak szégyenlősek, értsd úgy, hogy pl. meztelenül porszívózott anyuka otthon. Azt sem tudtam, hova nézzek, számomra teljesen szokatlan volt, és ezt szóvá is tettem finoman. Ők megmagyarázták, hogy szerintük nincs ebben semmi, ők ilyenek, meg az anyatermészet, a nudizmus, és a többi na... Hát, mit mondjak, azóta sem mertem anyáméknak elmondani, hogy miért nem akartam utána valahogy meglátogatni őket:)

kamilla123 2015.03.01. 15:22:32

@Krétagarbó: igen, ezt én is írtam fentebb, h jól nézne ki, csak elcsúfítja magát ezekkel a hülye kellékekkel

Schlomo Goldberg 2015.03.01. 15:22:48

Dennis 46%
Dóri 8%
Robin 47%
összesen 6328 szavazatból, az előbb linkelt pollból, mit esznek deniszen fel nem tudom fogni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:23:08

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ezt ma megmutatják, remélem. Kis Robinka, hogy elérzékenyült:DDDD

Krétagarbó 2015.03.01. 15:23:28

@monroe a kb hetedik Robin bubi: ő sztem az egyben volt, és talán a kettőben a végére beküldték kicsit felkavarni a kedélyeket, onnan ismerős. Helyes egyébként, nekem tetszenek az ilyen típusú pasik.

Krétagarbó 2015.03.01. 15:24:53

@fosch9: Lokiban az tényleg jó, hogy nem egy tucatember, ez tény.

MacákékIcukája 2015.03.01. 15:25:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bizti megmutatjak, az ofi elozeteseben volt. :)
Robin az erzekeny jedi, a tegla, a Svajc :))))

Krétagarbó 2015.03.01. 15:26:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lecserélni a sztájlisztot, sűrgösen:)

Mennem kellene készülődni, nem jöttök a talira? Ott folytathatnánk személyesen is:)

kamilla123 2015.03.01. 15:27:55

@Schlomo Goldberg: ja, és ha Dóri kiesik harmadikként, akkor most,h Dneisz és Dóri kibékült, ki kapja majd Dóri szavazóit?

Tanya Jóska 2015.03.01. 15:28:42

@Krétagarbó: Nem tudom, lehet.. nekem már összemosódik az 1 és a 2. :)

minden reggel 2015.03.01. 15:29:22

@monroe a kb hetedik Robin bubi: loki jó formának tûnik. És még jönnek újak

Szoba kilátással 2015.03.01. 15:29:29

@Krétagarbó: dolgozom legyszi közvetíccsetek a bulikából

Krétagarbó 2015.03.01. 15:29:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azért a játéka függni fog az életréjzától is, úgymond:) Érdekes egy család mindenesetre, tényleg lehetne belőle egy jópár oldalas családregényt firkantani...

Krétagarbó 2015.03.01. 15:30:22

@Szoba kilátással: okés:) töltöm a telóm, mert hamar merül:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 15:30:46

csak bekukk, mert dógom van, de megtaláltam conchobart közben, és nem hagyhattam ki, hogy meg ne mutassam nektek, de el ne áruljatok neki!
www.szeretlekmagyarorszag.hu/garfi-a-vilag-legmergesebb-macskaja/

minden reggel 2015.03.01. 15:31:15

@fosch9: azt hittem jól jön néha a nem partivirsli :)

Pietrosz Abroszbatosz 2015.03.01. 15:31:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen? Állandóan áll egy sztájliszt a szobájuk előtt, és hol a hozentrágert, hol a nyakkendőt kényszeríti rá, mielőtt lemegy a nappaliba?

Krétagarbó 2015.03.01. 15:32:05

@kamilla123: a sapekot sztem a füle miatt hordja elsősorban sztem. kicsit vicces. de a szája nagyon szépívű, ha ő van képernyőn, mindig odatéved a szemem:))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 15:32:27

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
Dórira azért szavaznék, mert szeretném látni amikor a két srác ledöbben, hogy túljátszották magukat.
LÉgyszi légyszi légysziiiii, én iiiis :D

Mirocska 2015.03.01. 15:33:44

@-pkata-: Hihihi, és tényleg! :-DD

kamilla123 2015.03.01. 15:33:52

@Krétagarbó: meg a szemüveget is elfelejthetné, és kicsit növessze meg a haját, más kívánságom nincs :-) igen, nagyon szép szája van és a szeme is szép. Nekem a stílusa kissé öntelt, de legalább van agya.

Krétagarbó 2015.03.01. 15:33:57

@-pkata-: Olvastad királynő üzijét, ugye?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:35:15

@Krétagarbó: :DDD Ez jó. Rémes lehetett. Én se bírom a magamutogatást. De azért te Debilt is csípted.:DDDD

Krétagarbó 2015.03.01. 15:35:21

@kamilla123: hát figyi, én úgy vagyok vele, ha van mire, akkor inkább tűnjön kicsit önteltnek, mint álszerénynek. Csak legyen mögötte vmi, ne a semmire:)

minden reggel 2015.03.01. 15:37:26

@Krétagarbó: én a hollywoodi filmekkel vagyok így. Többnyire

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:37:49

@Pietrosz Abroszbatojsz: Nemtom, csak aszittem, ki van adva. Lehet, hogy nem. De azért nem kell ott álljon a sztájliszt ahhoz, hogy utasításod legyen. De lehet, hogy hülyeség :D
Nektek meg biztos valami családi viszályotok van az Óhazában:DDDD

SzilajSzilard 2015.03.01. 15:38:47

Szeretném ha a jövőben az egyik párbaj után nem a győztes menne vissza, hanem megtréfálva a lakókat, a rezignált sixx lépne be. :)

Krétagarbó 2015.03.01. 15:39:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De AU-ban is a helikopterezést utáltam. AU alapvetően egy jó srác, tele érzelmekkel, egyszerű, mint a bot, de nagyon jó és szerethető emberke sztem. Egyébként furi, de Denniszben is érzek ilyesmit, csak sokkal kisebb mértékben, plusz Dennisz nem volt annyira eredeti, mint AU. De ő is jóindulatú volt legtöbbször és benne éreztem talán a legtöbb toleranciát olyan helyzetekben, amikor mások már kiakadtak, persze a többiekhez viszonyítva:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 15:41:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Pietrosz Abroszbatojsz: biztos, h ott áll a sztálj. Berki is nyilatkozott, h többször fel kellett vennem venni mindent. Nem hiszem, h spontán lenne :-)

Krétagarbó 2015.03.01. 15:41:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ne bántsd már mindig, na. Nem hiszem, hogy kunyerálós lenne, azért minden rosszat nem írnék a számlájára.

minden reggel 2015.03.01. 15:41:46

@Krétagarbó: ez gáz. Kicsit határos az abúzussal, Vajon a gyerekeik elôtt szexeltek?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 15:42:16

@Krétagarbó: taliról igen, egyel arrébb, vagy a kanapéjuk

Krétagarbó 2015.03.01. 15:43:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Robinnal hogyan állsz? Tudom, hogy sokáig tartottad vele kapcsolatban a "3 lépéstávolságot". Én is így voltam vele, nálam ez meg is maradt...

minden reggel 2015.03.01. 15:44:01

@Krétagarbó: sztem nem olyan jó, mint ahogy te látod :) te kicsit fiatalka magadat látod benne nem?

Schlomo Goldberg 2015.03.01. 15:44:50

@kamilla123: hát egy kicsit izgulok Lobinért pont ezért, 6000 szavazat az már talán reprezentatív mintának nevezhető

Krétagarbó 2015.03.01. 15:47:14

@minden reggel: nem teljesen, bár a hevesség stimmel. De sztem minden játékosból tud az ember mondani olyat, amiben magára ismer. még Fáncsival is vagyok így, mondjuk ez lehet a horoszkóp egyezésből is:)))
de én nem hiszek abban, hogy vki csak jó vagy csak rossz. vannak az embernek jobb időszakai, rosszabbak, jobb oldalai, hátrányosabb tulajdonságai, alapvetően egyik sem zsigerből rossz sztem ebben a szériában sem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:50:34

@Krétagarbó: A szememben nagyot változott. A legnagyobb kifogásom az volt ellene, hogy nem tudtam, hogy jön-e vagy megy, meg kicsit szivárványosnak tűnt (erre ugye rácáfolt). Amikor el kezdett látványosabban játszani - nem csak kivárni - , az már nekem tetszett. Teszik nekem a konfliktus kerülése is - szemben azzal, hogy Lacccinál ez szitokszó volt. Ami pedig rokonszenvessé tette, hogy normálisan beszél az emberekkel, nem káromkodok a kötőszó helyett is. Sose volt ízléstelen. A játéka meg azért tetszett, mert olyan több lépésben előregondolkodó volt, színvonalas.
Most várom, hogy nem száll-e el ma, nem rejteget-e még valami rosszat. Ha nem, övé a szavazatom. :DD

2015.03.01. 15:52:09

@encek: természetre még kevésbé nekem is
@monroe a kb hetedik Robin bubi: szuper :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de túlzottan tudálékos meg mellé az a hülyegyerek hózentráger és dj közgáz :D hát nekem shokk a fiú

Krétagarbó 2015.03.01. 15:52:09

@minden reggel: nem, nem erről volt szó, csak ők olyan hippi, a természet gyermekei típusúak voltak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:53:11

@fosch9: legalább nem veszünk össze rajta:DDDDDDDDDDDDDDDDD

2015.03.01. 15:56:53

@minden reggel: szerintem egyedül ez szólna denisz mellett :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 15:59:53

@Krétagarbó: Nem kunyerál ő, hanem gátlástalan (majd elmondják, hogy milyen szemét Robin, mert nem ad). Olyan fajta. Érdekes, hogy nem látod. Rajta majd az segít, ha az egyetemen megtanulja a mentálhigénia szót, és el kezdi gyakorolni. Az esze megvan hozzá. Különben mindig ebben a mókuskerékben fog futni.

2015.03.01. 16:00:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hehe ennek örülök :D még ha robinra is rá tudnálak beszélni teljes lenne a napi örömöm .DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:02:33

@fosch9: itt fönt írtam Krétácskának, nézd meg:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.01. 16:02:47

@Krétagarbó: olvasom vissza a mai napot, te itten a végén Denisz-fan leszel jobb hiján? :)

Krétagarbó 2015.03.01. 16:05:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): soha. csak próbálom benne is meglátni a jót:)

Ditti82 2015.03.01. 16:05:16

Állást még nem mutattak esetleg? Az appom még Robinon van, de lehet visszaveszem és vagy áttrollkodom Dönizre vagy nem adom senkinek. Hajrá Peti!

2015.03.01. 16:06:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: most néztem elég meggyőző bár hozzátenném: nem volt vállalhatatlan lépése ami nagy szó ebben a szériában :D

kamilla123 2015.03.01. 16:06:52

@Schlomo Goldberg: hát, én személy szerint cukinak találtam, ahogy Robin udvarol Anettnek, bár az a csaj nagyon ramatyul néz ki, meg nem is szimpi, de azt hiszem, ez inkább vitt el szavazókat Robintól, mint hozott. Nem véletlenül mondta Atti Anettnek még bent a villában, hoyg "miattad fogja elveszteni ezt a játékot". Sztem ez nem hiányzott Robinnak a végére. Persze lehet,h ettől még tud nyerni, csak magának nehezítette meg a végére. Denisz engem is meglep, h ennyire jól áll, de ő is egy jóindulatú srác alapvetően, meg hát vhogy azt a nép egyszerű gyermeke image-t hozza, ami azért sokaknak bejövős. Nekem tényleg mindegy, ki nyer, bármelyik megérdemli.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.01. 16:07:33

@Krétagarbó: jaaa, bocs. :D Már megijedtem.
Dicséretes hozzáállás, én sajnos már kinőttem belőle. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.01. 16:07:42

@-pkata-: OK! ...RÁTETTEM DÓRIRA. ...HA KIESIK ÚJRA INDÍTJÁK, ÉS AKKOR DENISZRE TESZEK...SEMMI SZÍN ALATT SEM ROBINRA. =D =D ...BÁR KIESNE ROBIN!!!! =D

2015.03.01. 16:08:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ugyan, lászlót szívből rühellem
ha nézel édent az ottani loki nevű játékos de elég ha felnézel itt a hv fejlécre

MacákékIcukája 2015.03.01. 16:08:13

@Ditti82: ne vedd vissza pliz, mert szoros az allas, Denisz es Robin kozott fog eldolni.
*szavazatkunyeralas-mode ON* :))))

Puncylla 2015.03.01. 16:09:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Edina? Egyetemen? Megtanulja? Elkezdi gyakorolni?
Ki van zárva!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:09:18

@fosch9: Ezzel egyetértek, bár a rejtőzködő mivoltát fenntartom.:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.01. 16:09:53

@Ditti82: na, te meg a másik a nyakkendős hipszterrel. :D De őt legalább felismertem.
Lassan néznem is kéne az ÉH-t, nem csak olvasni a hv-t, mert erősen felületes a tudásom a szereplőket illetően. :)

2015.03.01. 16:10:07

Robin nem fog kiesni ne örüljél, a normális karakterre a végén többen szavaznak mint a kreténekre.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:10:20

@Puncylla: Csak jóindulatú akartam lenni:) Az avidat nézve, te biztos megérted:DDDDDDDDDDDDDD

MacákékIcukája 2015.03.01. 16:10:28

@kamilla123: tenyleg mondta neki? Huh, ez nem is maradt meg bennem... De teljesen igaza volt Attisnak, ezt nem most kellett volna. En is majdnem elpartoltam, sokan viszont teljesen (meg innen a HV-tagok kozul is)

Ditti82 2015.03.01. 16:10:49

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Igazából annyira leszarom, hogy az félelmetes. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.01. 16:10:58

@fosch9: oké, oké, csak 2 napig nem voltam és most csak pillázok az arculatváltásokon. :)

MacákékIcukája 2015.03.01. 16:11:40

@Ditti82: ejnye, ez szomoru. Ennyire csalodtal a jediharcosunkban? :(

kamilla123 2015.03.01. 16:14:32

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): igen, mondta. Robin is ott volt, meg Anett is a nappaliban. Még gondoltam is,h mennyire önző ez a csaj, h ezt eljátssza, mert azért lehet tudni,h egy jóképű srácnak (ahogy egy akármilyen sztárnak), akkor van nagyobb rajongótábora, ha szingli. Robinnak meg azt hittem, több esze van. Ha ezen bukja el, sztem nagyon fogja bánni. :-(

kamilla123 2015.03.01. 16:15:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nagyon nehéz megjegyezni a neveket, és mire megjegyzed, már kiesnek :-)

Ditti82 2015.03.01. 16:17:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ne diszkrimináld a nyakkendős-szemüveges hipszteremet! :P
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Én rajta hagyom. Appot még senkiről le nem vettem, nem a döntőben fogom elkezdni.

MacákékIcukája 2015.03.01. 16:19:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jol erted, habar a kortarsbeszedekben meg az ervelesben toncsi jobban jeleskedik, en csak tujulok a sarokban es neha bekopok egy cshicskaghecit :DD De azert este majd fogok kiabalni, hogy mindenki szavazzon a svajci teglajedire :D

@kamilla123: ahaaaa, ertem. Es azt nem mutattak, hogy erre mit reagaltak? Ezzel teljes mertekben egyetertek, szerintem Robinnak meg sem fordult a fejeben. Nem veletlen, hogy Attila melleallt facebookon, Anett most rohadtul bekavart.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:19:39

@kamilla123: Rájöttem. Lehet, hogy azért csípem Petttit, meg Lokit, mert elsőre meg tudtam jegyezni a nevüket:DDD

Ditti82 2015.03.01. 16:20:15

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Jobb lett volna, ha Laci van ott mellette a kettőben. Még a végén tényleg megnyeri a phaszlóbáló. Bár olyan már nyert tavaly, talán nem ismétli meg magát a történelem. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:21:33

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Én megkérdezem Atit, hogy mennyit kap a kavarásért, de még nem válaszolt :DDD

Szoba kilátással 2015.03.01. 16:22:37

@Ditti82: nana hajlá Lobin oszlopos tag vagy!!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:22:54

@Ditti82: A történelem nem csinál mást, mint ismétli önmagát:)))

MacákékIcukája 2015.03.01. 16:23:17

@Ditti82: en is ebben remenykedem. Igen, erdekesebb lett volna, en meg voltam gyozodve arrol, hogy Laca megy vissza.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: marmint hogy Anett mennyit kap a kavarasert? :D Attila irta azt is, hogy megismeri a fajtajat es helyeselt, amikor a kommentelok Kingat hoztak fel.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:24:22

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Dehogyis! Hogy Ati mennyit kap, hogy reklámot csinál Robinnak. Vili?:DDDD

Ditti82 2015.03.01. 16:26:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De az csak izé. Amit Dóri mondott rá. Már elfelejtettem. :D

Szoba kilátással 2015.03.01. 16:26:41

@Krétagarbó: azert csak óvatosan ... Donike amit művelt a nőjével pld az eléggé gáz es iránymutató Pfanni gatlastalansaga is az

traccsparty 2015.03.01. 16:28:02

mindhárom végjátékos mellett van érv...

1.
dóri, mert kibírta, és alapvetően egy kedves, nyíltszívű, alapvetően nem rosszindulatú ember, bármikor szívesen választanám munkatársnak, lehet ismerni a korlátait, mondjuk AAA-ra küldeném, ugye nincs olyan, hogy gyógyult alkoholista, mint ahogy nincs olyan hogy gyógyult zabagép se... szóval ez állandó küzdelmet jelent, mert ez genetikus kódolás is, ami nekem érdekes, hogy valaki, aki ennyi sok műanyagot ültetett magába a külcsín miatt, hogy valahogy a kisebbrendűségi problémáit kompenzálja, közben más dolgokban tud teljesen normális lenni, szóval ha a szavazók fellázadnak a két fiú ellen, akkor őt is bírnám győztesnek látni...

2.
Robin egy rendkívül finom, okos taktikus, egy kifejezetten kellemes társaság és tud jó és hű barát lenni (Dórinak még az elején megígérte a romantikus estén, hogy mindig számíthat rá és ehhez végig tartotta magát gentlemanként), nagyon jó a humora és van benne némi óvatos extrovertáltság, színészi tehetség is, nagyon bírtam gésának is, de más szerepekben is tudott újat nyújtani...

3.
Denisz egy gyengébb kiadása Réliónak, nincs benne meg a cuki pofa, ami Rélióban megvan és amiért minden baromságát megbocsájtják a népek, bár roppant fárasztó és műsorvezetőnek meg egy rettenet mármint AU, Denisz könnyen kiismerhető, és ha az ember kiismeri, akkor tudja miben lehet rá számítani és miben nem, mindenképpen értékelem a konfliktuskerülését, fel nem foghatom, hogy ez miért lenne gyengeség, amúgy meg igenis megbeszélgette a dolgokat a többiekkel, csak nem üvöltve, én szavaznék neki is akár egy lehetőséget, hogy rendbe hozza az életét, kifizesse a tartozásait, érdekes volt hogy a jövőképnél azt vízionalizálta, hogy anyukájával él EGYEDÜL egy házban... ő magát nyilván örök (többgyerekes) agglegénynek képzeli el, aki élete végéig fog szálldosni, nőről nőre, vagy amíg bírja a szarka... nem vagyok rapmániás, de azt speciel jól csinálja, már amennyire én értek ehhez, szóval rappeljen, tanuljon énekelni, és sok szerencsét neki...

én mindegyiket el tudom képzelni nyertesnek,
mondjuk Fanninak lelkesen tudtam volna örülni, de elismerem, hogy Fanni lábon lőtte magát, elsősorban a rosszhiszeműségével, paranoiáival, jobb lett volna ha ezeket visszafogja és pl. tényleg nem szexel a házban, hanem megmarad szűzpöcöknek, az neki nagy előnyt jelentett volna, így sajna nagyon kiszolgáltatta magát a bulvárnak, nehéz lesz ezt visszacsinálnia...

de jót röhögtem rajtuk boxkesztyűben és szemlekötve a földön mászva, amúgy ez egy klasszikus,sokszor ellőtt kabaréjelenet, sok híres szinészpár megcsinálta már, de ők is viccesek voltak, HAJRÁ FÁNCSIKA! sók jó szerepet neked a filmekben, tévében és színpadon!

2015.03.01. 16:28:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :) megyek a saját fejem után, tudod :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én sem tudok elsőre feloldódni egy társaságban, úgyhogy megértem miért rejtőzködött
@Szoba kilátással: nem, ő egy pálforduló

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:28:58

@Ditti82: Népbutítás:DDD Ami nem a gabonakörökkel függ össze. De akkor is ismétlődik.:))

2015.03.01. 16:30:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj ne már :D felröhögtem rajtad pedig épp kávézok

kamilla123 2015.03.01. 16:30:26

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): most keresgéltem Neked a videót, de nem találtam. Nem szóltak semmit. Éppen egymást ölelgették, ha jól emlékszem, és nem face to face mondta, hanem csak ott járkált körülöttük, és odaszólt nekik. Meg azt is számtalanszor láttam, hogy Atti próbált kommunikálni Robinnal, sertepertélt körülötte, az meg Anett szájában volt épp. Én tényleg azt nem értem, hogy ha ilyen gyönyörű szépen, fegyelmezetten végigtolta a három és fél hónapot, akkor hogy tudott ezen a banánhéjon elcsúszni (már amennyiben elcsúszik). De ha csak egy picivel marad le Robin, akkor ez benne lesz vastagon. Én azt hittem, Atti jobban kinyitja majd a száját ott bent emiatt, de lehet,h a a szerkik meg örültek és nem avatkozhatott nagyon bele.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:30:35

@fosch9: Elsőre nem, OK. És 100 nap/24 óra után? :DDD

2015.03.01. 16:34:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: már régóta előbújt csak az emberek szeretnek előítéletesek maradni mert az olyan kényelmes :)

Ditti82 2015.03.01. 16:35:25

@fosch9: HV-olvasás közben NEM kávézunk! :P
@Szoba kilátással: Túlságosan papírforma... :O

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:36:43

@traccsparty: Egyáltalán nem találtam viccesnek, amit a retek csinált végén Kazalékkal. Bár én nem vagyok mérvadó, mert a Fellini Bohócokon is a mozi röhögött, én meg sírtam. Ennyike:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:38:44

@fosch9: Igazán megkedveltem őt. De a könyökömben érzem, hogy van ott még valami, de semmi konkrétummal nem tudom alátámasztani. De egyszer úgyis kiderül, mint minden:DDD

minden reggel 2015.03.01. 16:39:57

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): tehát attila kingától kapott sérelmei miatt általánosít és anetten veri le. Össze sem lehet a két csajt hasonlítani

Kosztarika 2015.03.01. 16:39:58

@Krétagarbó: Ugye írtok? Ugye, igen?? :) (Fikázhatjátok is egymást titokban a külseje miatt :D :D )

2015.03.01. 16:41:15

@Ditti82: theeee pálfordulóóó :P
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: remélem h csak még több jópofaság, normális fiú és megérdemelne egy kis jót is mát a sok számomra indokolatlan fikázás között

traccsparty 2015.03.01. 16:51:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Igen a humor az nagyon egyéni, én mindkettőt bírtam végig a hibáikkal együtt, és végig ott volt bennük a vicc, meg a humor, szóval nekem természetesen jött a nevetés ( a sírás azt hiszem nem annyira egyéni, az hollywoodi programozás kérdése, emlékszem piszok dühös voltam, mikor az angol betegnél, minden előzetes fogadalmam ellenére én is sírtam a moziban a barlangjelenetnél, pedig rohadt giccses, ugyanez volt a terms of endearment-nél, az első ilyen amerikai sírós élménynél, ezek a szemét forgatókönyv írók (+rendező, +vágó) valami előzetes recept alapján pontosan tudják, hogy a nyomorult nézőn hol kell megnyomni a gombot, és sírni fog, igazi könnyekkel, még ha közben fel is lesz háborodva, hogy mi a fenét csinálnak ezek vele...

Fannin amúgy látszik, hogy megviselte mindaz, ami kint várt rá, nem számított arra, ami a szex miatt várt rá idekinn, azt hiszem, hogy valami jó kis munka, film vagy színházi ajánlat kisegítené őt a lelki gödörből... én nagyon drukkolok neki! Nem szeretném, ha elveszne, és remélem nem is fog, bár sok benne az önsorsrontás, de talán még kinőheti. Dórival kapcsolatban sajnos nagyon mellé lőtt, azt sajnálom.

Well... 2015.03.01. 16:52:46

@Puncylla: well , ha mar haza nem mehet.... hazament 1 napra es menekult vissza pestre, meg a hajszinet is megvalltoztatta, hogy kivesebben kopjek le az uccan.... :o))

encek 2015.03.01. 16:55:33

@traccsparty: Nagyon tetszik amit írtál, nem volt benne szemernyi rosszindulat sem, mindháromnak esélyt adtál, akárcsak én. Nekem is tetszett a műsor amit Deniszék előadtak, megnevetettek. A csatorna is rájátszik erre, számítanak rájuk, hogy a hülyeségben veszik a lapot, mindent viccesen tudnak előadni, képesek önmagukon is nevetni. Fannit sokan bántják a kinti életben, meglepő volt, hogy azt mondta semmit nem bánt meg. :) Lehet, hogy jobb, mint folyamatosan embereket megbántani és folyamatosan bocsánatot kérni. Talán.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 16:56:25

@traccsparty: Még nagyon fiatal, normális szülei vannak, ezek jó esélyek. Csak ne költözzön össze Komisszal, az nem lenne jó. Kicsit segíteni kellene az üldözési mániáján is, meg valami önértékelési tréning is jó lenne - mellműtét helyett.

traccsparty 2015.03.01. 17:04:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

ez hülyén hangzik, de szomorú lennék, ha megműttetné a mellét,
nagyobb munka elfogadni magunkat, mint az egyébként sokszor visszafordíthatatlan károkat okozó kés alá...

a mellműtétet el tudom fogadni bizonyos esetekben, pl ha tényleg túl nagy valakinek, és akadályozza a normál életvitelben (ismertem ilyen lányt) és kisebbre műtteti, vagy valaki kóros elváltozás miatt túl asszimetrikus, vagy furcsa, esetleg műtét utáni rekonstrukció, de csak azért, hogy normális mell nagyobb legyen, én ezt borzalmas dolognak tartom egy fiatal nőnél.

Fáncsi, ne csináld!

Hümérosz 2015.03.01. 17:06:23

@Well...: Igen. És az is jellemző, hogy nem nagyon jöttek azok a nagyon várt erdélyi szavazatok...

Szoba kilátással 2015.03.01. 17:06:53

@traccsparty: nincs melle meg fogja csináltatni o dolga nem ettől lesz ( lett az ő eseteben) antinő

MacákékIcukája 2015.03.01. 17:14:56

@kamilla123: asszem megtalaltam, akkor volt amikor Anettek mosogatni akartak es nem volt szivacs. Attila mondja vicceskedve Robinnak, hogy "ugy kedveltelek, annyira szerettelek volna a finaleban latni es mindent elkovetsz, hogy ne legyel ott, ellenem fordulsz, becsajozol..." Vagy volt meg valami mas is?

@minden reggel: tudom, hogy Kinga egy hisztis liba, de en reszben igazat adok Attilanak es ezert nem banom, hogy ezt kiirta facebookra. Ofikben is szinte vegig Robinos kituzovel jarkalt a feher kardiganjan :))) Robin ezzel az uggyel szavazokat vesztett (nem engem :D)

MacákékIcukája 2015.03.01. 17:19:49

@kamilla123: ez az az ofi, a 12. perc kornyeken kezdodik. Utana Attila meg Anettnek is mondogatja a magaet
rtl.hu/most/rtl2/63953_valovilag_7_-_osszefoglalo_es_kihivas_rogtonzott_vizicsata_v

kamilla123 2015.03.01. 17:20:55

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): azt hiszem volt vmi olyan is, hogy kifejezetten Anettnak mondja, h el fogja veszteni miatta Robin a döntőt. De azt is iylne viccesem szóval lehet h ez volt az a jelenet- Át tudod lőni a linket?

MacákékIcukája 2015.03.01. 17:23:23

@kamilla123: ja, az ez utan van, amikor ott ul Anett a kanapen. Mittomen, 14. perc, ott a link feljebb :)

traccsparty 2015.03.01. 17:23:51

@encek:

John Barth: Az út vége - megvan? olvastad?

A könyvben a szerencsétlen feleség folyton bocsánatot kért mindenért a terrorista férjétől, aki persze azért is cseszegette, hogy bocsánatot kér folyton, és azért is terrorizálta, hogy azt is hagyja abba,

erre a csaj azt mondta jó, nem fog többet bocsánatot kérni, majd ezért is bocsánatot kért, majd bocsánatot kért azért, hogy bocsánatot kért...

a férj meg, aki elsősorban azon tudott felizgulni, hogy szadizta a feleségét, a szadizás után elvonult önkielégíteni.. amit a történet mesélője kifigyelt, és elég pontosan közvetített, volt benne orrtúrás is...

Well... 2015.03.01. 17:25:12

@sötétben bujkáló: szerintem edig konkretan o az egyetlen reality szereplo akinek megengedtek, hogy valltoztasson a kulsejen mikor meg megy a show...aszem ez benne van a szerzodesbe , h nem valltoztathat mig szerzodesben all a tv-vel.... szoval vagy bontottak vele, vagy leszarja....mondjuk mindegy is ma veget er a szerzodes... holnaptol mehet munkat keresn van meg hely az eretsegizetlen penztarosok szakszervezeteben :o))

kamilla123 2015.03.01. 17:29:43

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): igen, ez a mosogatószivacsos volt az asszem. azt hittem, kicsit jobban is kibontja majd a témát. Atti nagyon jól látta a dolgokat itt

MacákékIcukája 2015.03.01. 17:31:52

@kamilla123: nezem tovabb, majd szolok ha talalok meg valamit. Ja, Attila poenkodosra veszi a figurat, de tudja, hogy ez egy veszelyes jatek Robinra nezve.

traccsparty 2015.03.01. 17:32:21

Napok óta mindenki arról beszél, hogy Robin elszúrta, Robinban csalódott. Vagy ezért, vagy azért, vagy amazért.

Szerintem, aki Robinban csalódott az elmúlt két hétben bármiért, az nem is igazán lehetett Robin párti, mert abszolút értelemben semmi olyat nem csinált, ami más volt, mint a korábbiak, ő szerintem teljes harmóniában van korábbi állapotaival, nem látok fordulatot, csak a szerkesztők szerintem a vége felé kezdték jobban bevágni. Ő végig ugyanaz a Robin maradt ahogy Denisz megmaradt ugyanannak, akit megismertünk és Dóri is... mind a hárman konzisztensen hozták ugyanazt a személyt, ők így voltak saját maguk, Robin valóban nem adta ki magát annyira durván, jobban védi a személyét mint a többiek, de attól még konzisztens.

Egyáltalán nem látom mi olyat tett az utóbbi napokban, ami indokolhatná a benne való csalódást, de majd ma este meglátjuk jól látom e, vagy a csalódottaknak van é igazuk. Én mindenesetre vak vagyok arra a valamire, ami miatt itt többen kiakadtak Robinra.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 17:33:03

csajoook, légyszii, gyertek ti is szakadt farmerban, kösssssziiiiii

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 17:35:46

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!):
Laccci milyen gyorsan elfelejtette, hogy ő mennyire élvezte Komisz szivatását:DDD

Szoba kilátással 2015.03.01. 17:43:34

@Kosztarika(Ilyen vagyok): ki mondta hogy látok egyáltalán ?;)) mar ezen képességemben is vannak kétségeim :))

Szoba kilátással 2015.03.01. 17:44:18

Hajlá Lobin
Ha mindenki megy bulika ki marad?;))

Cérnahuszár 2015.03.01. 17:47:31

@traccsparty: lehet Attila sem áll minden felett, ez meg az ő keresztje. Nem hisz a nőkben meg a szerelemben, gagyinak tartja bármilyen formáját.
Megkockáztatom hogy a működő és valódi szerelmi kapcsolatot ő nem létezőnek tekinti-. túlságos az észmunkát tartja az előtérben, nincs helye érzelmeknek, esetleges kiszolgáltatottságnak?

encek 2015.03.01. 17:48:55

@traccsparty: Sajnos, vagy szerencsére nem olvastam. :D Inkább a történelmi témájú könyveket szeretem.
A bocsánatkéréssel Lacira gondoltam, aki elég messze van az általad leírt karaktertől.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 17:50:49

@Szoba kilátással: én meg remélem, hogy minden politikust lekakil, aki ott lesz :D :D

lukacstoncsi 2015.03.01. 17:51:37

@traccsparty: Én sem értettem ezt az egészet.Most ez miért baj?Robin eleve kedveli a nőket szívesen bókol nem tolakszik.Anett gondolom segíteni akart neki hogy bement.Jobban sültek el a dolgok ahogy várták?De azt gondolom ezen kár vívódni hisz Robinnak kurva nehéz szex nélkül és egyáltalán.Most bejön valaki akivel megvan a hullámhossz kicsit hülyülnek ölelkeznek puszi együttalvás és már ez is baj?Nem volt lánykérés esküvő.Az ajándék meg nagyon aranyos amit a lánytól kapott.Tényleg mindenki hozta a formáját.Robinból lassabban jött ki ez az egész dolog de ő ilyen valószinüleg.Tényleg nem sokat tudunk róla,de biztos mesélt magáról a többieknek csak nem mutatták.Nem ez lenne a csalódás.

Kosztarika 2015.03.01. 17:54:43

@Szoba kilátással: Én leszek este és várom, hogy a csapat tudósít a taliról. :)
Egyébként örülök, hogy végre vége.
- túl sok időmet elvett
-nemcsak a villalakók égtek ki, hanem a kommentelők is
-egyeseket itt is nagyon megviselt agyilag ez a három hónap és kezdtek agresszívan viselkedni (vagy már alapból ilyenek? :)
- nincs kinek szurkoljak, le is töröltem az appot.

Azért este mégegyszer nekiugrunk (remélem nem egymásnak :D :D )

Kosztarika 2015.03.01. 17:55:53

@-pkata-: Te mit keresel még it,, nem 6-kor találkoztok???

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 17:57:17

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Fuszekli késik, fél 7-re ér ide :D
De már tegnap szólt, mert én benyögtem, hogy előtte elmegyek edzésre, hogy kellően leszedáljam magam a VV-re, és mondta, hogy ok, akkor késik kicsit :)))

minden reggel 2015.03.01. 17:58:57

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): lehet h ez a kulcs. Adják magukat sôt fordítsák ki magukat teljesen, mutassák magukat ha örülnek ha sírnak, de hûségesek csak a nézôkhöz lehetnek.:) sztem a nézôk önzôk. :)

Kosztarika 2015.03.01. 18:01:03

@-pkata-: Gondolom nem ismeritek egymást. Mi lesz az egyezményes jel? VV bőrönd, helikopter, vagy műcsöcs? :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 18:01:28

@Kosztarika(Ilyen vagyok): De látod, bakker, későn jeleztem a többieknek, hogy szakadt farmerban jöjjenek és pólóban,már senki nem olvassa :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 18:02:14

@Kosztarika(Ilyen vagyok): nem tudom, én viszek plüss brokkolit ismertetőnek, Fuszekli meg lehet, hogy szaval valami 4 soros-t :D

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:02:55

Hányan mentek az Acapulcoba?

Kosztarika 2015.03.01. 18:03:54

@-pkata-: és mit gondolnak a vendégek az étteremben, ha Fuszekli elszaval egy verset valami idegennek? :D :D

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:04:58

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): @traccsparty: igen en csalodtam Robinban emiatt vmennyire, de tok mindegy mert Dani mellett nekem mindig is o volt a masodik nagy kedvenc. Szoval egyertelmuen ra voksolok ma este, az en szavazatomat nem veszitette el. Viszont a tenyt, hogy sok rozsaszintelefonos szavaz a dontoben, sohasoha nem szabad figyelmen kivul hagyni. Ez az, amit Kamilla irt meg picivel feljebb, hogy egy fiatal jokepu pasi sokkal nepszerubb szinglikent, mint parban. Attila is erre celzott abban a bizonyos ofiben amit az elobb linkeltem. Ergo Anett Robin penzevel jatszik es ez onzoseg.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 18:05:08

nem tom, gondolom, megtapsolják :) csak a brokkolimat ne akarják megfőzni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 18:05:15

@-pkata-: azért nem kellene minden idegen mellé beülni ;-)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:08:08

A talizóknak szép estét! /picit irigy:D/

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 18:08:27

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): nem tudom,
Fuszi, Királynő, Kréta, Én e, JUdit (de nem tudom a címlista alapján mi a chat neve) jön egy bnőm is valszeg később, és viszem Brokkoli Lobinyt.

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:08:30

Ja, ti akik kozosen neztek dontot - jo szorakozast nektek, igyatok helyettem is! (habar en is fogok inni)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 18:11:16

@-pkata-: az a fránya testiépséged érdekel csak, csupán :-)

kamilla123 2015.03.01. 18:13:29

@-pkata-: igen, vörösesre festették. sztem nem olyan jó. akkor már inkább világos barnára kellett volna

kiingattak 2015.03.01. 18:15:00

Kedves közösen szurkolók. Ti együtt tudtok közös ülni és remélem sikeres lesz a behatolás a VV legmélyebb bugyraiba. A ghecibe, hogy én nem tudok ott lenni. Ezt nem hiszem ál.
A nevemben is nyomjátok meg jól, Nem tudom kikh vagytok ti. De jól nyomjátok. Ma már elég ha csak g(h)átra döltök. Bent vagytok a döntőbe felfogtatátok? És nem csak magatok miatt küzdötök, hanem értünk is. Akik ilyen vagy olyan okok miatt kiszavazódtak, vagy nem is voltak párbajozni. Ne feledjétek Erdély, Csehország de még Amerika is veletek van.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:15:49

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Jeeeee :)))
@Kosztarika(Ilyen vagyok): Én is érzek némi kiégéses tünetet,de azért ugorjunk! :D
/Picit biztosan hiányozni fog ez az egész,bár az ÉH lehet pótolja majd.A legjobb az volna,ha nem kattannék rá,mert az utóbbi hetekben kissé kómás napjaim voltak a kialvatlanságtól.Túl sok volt a csoki,cigi..stb. :D /

kamilla123 2015.03.01. 18:16:13

hánykor kezdődik az öfi meg az egész?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:18:03

@kamilla123: Már megy a tegnapi,6-kor kezdődött :) Én is teljesen véletlenül kattintottam oda.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 18:18:12

@-pkata-: khm, nem is tudom, arra azért nem gondoltam :-D

@kiingattak: ez aranyos volt ;-)

Kosztarika 2015.03.01. 18:18:48

@-pkata-: De jó csapat!! :) (nagyon irigy :( )

Kosztarika 2015.03.01. 18:20:39

@DerültÉgből/tintával írok/: ÉH-val kapcsolatban ugyanígy vagyok és egyelőre tartom magam :)

kamilla123 2015.03.01. 18:21:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: köszi, már többször benéztem és vagy nagyon korán, az imsétlésre rohantam, vagy lemaradtam róla

kiingattak 2015.03.01. 18:21:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Köszönöm. Te együtt vagy külön és kinek szurkolsz?

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:22:35

@-pkata-: Nagyon jó szórakozást kívánok Nektek a közös estéhez!Remélem idegileg is bírni fogjátok az izgalmakat!:)Én már rendesen gyomorideggel vagyok:)) Pia bekészítve:D

Köszi az eddigi Robin drukkereknek vagy azoknak akik kedvelték kicsit a srácot és mellette tették le a voksukat.Macékékicukája, Traccsparty,Vajon hogy szól egy tenyér ha csattan, Szoba kilátással, Fosch9, Ditti82 ,Kamilla1213,Pusphang Delfin kit hagytam még ki? bocs.

Szoba kilátással 2015.03.01. 18:23:45

@Kosztarika(Ilyen vagyok): hajlá Lobin neki szurkoljál es szavazz lá!!! Éljen lobbantott tsilke es az acapulkos bagázs

Rémület 2015.03.01. 18:26:00

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Jajmá! a rózsaszín telefonosok megátták, hogy milyen kis cukin udvarol a Robin- Deniszhez képest pláne. Tessék már lenyugodni! Nem kell itt a negatív bevonzás! :))) Hajrá Robin!

Szoba kilátással 2015.03.01. 18:26:11

@-pkata-: azt olvastam hogy kiestek :))) hogy lesz így bulika bál így legalább nincs fogazás;))) bocs

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 18:27:53

@Szoba kilátással: az enyim mind megvan :))
sőt, rácsatolom a vámpír fogakat is

kiingattak 2015.03.01. 18:28:14

Az nyerjen akit az utca vár kint.

Szoba kilátással 2015.03.01. 18:28:15

Ezek itten riogatnak hóeséssel nem lesz az jön a tavasz

Rémület 2015.03.01. 18:29:15

Amúgy a lényeg mikor kezdődik ma?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.03.01. 18:29:33

megjött fuszi, na sziasztok, léptem.

Kosztarika 2015.03.01. 18:31:06

@Szoba kilátással: mindig, minden kölülmények között az Acapulcos blancsla szavazok. Igyatok pál sölt helyettem is! :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:31:12

@Szoba kilátással: Érzed? :))) Olvad a málna a szádban? :))) Én sem akarok havat :(((

kiingattak 2015.03.01. 18:31:53

@Rémület: Na ez az.:D. Robint várja Anett, Dennist várja Fannika, Dórit várja ....:))

Kosztarika 2015.03.01. 18:32:49

@DerültÉgből/tintával írok/: üss a kezemre majd, ha azt látod, hogy sokat kommentelek. Én is rád fogok szólni: hess a pitsába! :D :D

Ditti82 2015.03.01. 18:36:04

Na, előbb minden reggelként voltam bent. Épp pötyögni akartam be a kérdésemet a közösen nézősökhöz intézendő, miszerint hol kell leszállni a buszról, ami kökiről megyen? Nem jegyeztem meg, citromra meg nem enged be ez a Kötsög!

minden reggel 2015.03.01. 18:38:32

@Ditti82: pedig belôlem csak egy van :)

kiingattak 2015.03.01. 18:38:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Oh sajnálom. Nem megértő a fönököd. Egy vv döntőre minimum 3 szabad napot adnék:D Művelődni nem akaró barmok. Legalább beleálltál a konfliktusba?

kiingattak 2015.03.01. 18:39:36

@Ditti82: Nem tudom. Ki várja Dórit? ez a mai kérdés.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:39:40

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Kiszórnál a ge@ibe? Csicska-e vagy? :DDD Egyelőre még nem kattantam rá nagyon,bár egy-két ember izgat. Loki,Peti (akinek olyan a hangja,hanglejtése,hangsúlyai mint egy volt pasimnak és mindig felkapom rá a fejem :D) Naomi ,akit nem tudok hova tenni,de emiatt érdekel...:) stb.:)

Ditti82 2015.03.01. 18:40:18

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Igazán nincs mit! :-)
@Szoba kilátással: Éljünk éljünk! :-D

Hajrá Peti! :-D

Rémület 2015.03.01. 18:40:22

@kiingattak: Az anyukája. :)) Nahát. Nem kellett Neki egyik faszi se. Így járt. :))
@Gia: Köszi.

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:40:37

@DerültÉgből/tintával írok/: Most láttalak bocsánat!Te is persze bene vagy!!!Köszi!!!!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:41:20

@kiingattak: Ha szemétkednék,azt írnám,hogy:Dubai :D

Ditti82 2015.03.01. 18:41:58

@minden reggel: Hagytalak is egyedül. Meg is ijedtem, hogy wtf?! :-P
@kiingattak: Mondom, az utca.

Rémület 2015.03.01. 18:42:25

Amúgy nektek is feltűnt, hogy Loki sokkal jobban néz ki szemüvegben? Anélkül olyan kis hülyegyerekfeje van. :))

kiingattak 2015.03.01. 18:43:05

@Rémület: Akkor meg kell nyernie. Az anyák nem játszanak.:)) Dennnisre annyi mindenki vár, a hitelezők, volt barátnő családja, Fanni, Malacka (mindkettő). Robin is meglelte a szerelmet, már háromszor is. Itt csak Dóri győzhet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 18:43:12

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Végre megihatom a félig elpárolgott meggypálinkámat. Már az üveg is csodálatos:DDD

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:43:28

@Rémület: Neked is köszi!Hajrá Robin!

Rémület 2015.03.01. 18:44:00

@kiingattak: Nem. Szerintem te már ittas vagy. :)))

kiingattak 2015.03.01. 18:44:00

@DerültÉgből/tintával írok/: Dubai nem játszik. Csak azok akiket ismerünk. Dubai nagy

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 18:44:13

@Rémület: Szemüveg nélkül olyan, mint aki kettőig sem tud számolni:)

lukacstoncsi 2015.03.01. 18:45:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mennyi maradt az üvegben?Literes legalább?:-)))

Rémület 2015.03.01. 18:45:42

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Én nem szavazok. Okos a telefonom, de symbianos. Azzal meg szerintem nem lehet. Hülye okos. :)

kiingattak 2015.03.01. 18:46:36

@Rémület: Bizonyítsd be :))). Egyébként nyerjen Dennis.

Kosztarika 2015.03.01. 18:46:38

@DerültÉgből/tintával írok/: én még csak tujulok, figyelek, nincs szimpátia sem az ellenkezője. Azt nem bánom, hogy Dominik hazament, irritált, ahogy beszélt és feszített. :)

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:46:55

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Spitzbauer is Robinos, Remulet is meg Dzsezon es Joebacsi, Schomo Goldberg is asszem :D Meg tkp szinte mindenki :D

@Rémület: nem tudom kaptal-e mar valaszt, nyolckor kezdodik :)

Hajla Lobiiiiiiin, hajla Svejc!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:47:57

Jujj,de lassan megy az idő :( Még nem merek inni,mert bealszom :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 18:48:30

@Ditti82: és most akkor már ott vagy?:)

@kiingattak: nem, így is rezeg a léc a köcsög közigazgatásban. Amúgy sem nagyon akartam felmenni ezért pestre, de csak rákérdeztem bent, hamar eldőlt a kérdés :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 18:49:52

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Szegényke, nagyon egysejtű volt, még a többihez képest is:)

traccsparty 2015.03.01. 18:51:31

@Cérnahuszár:

nem merek reagálni érdemben, mert én még egy kerületben sem akarnék lakni Attilával, nemhogy,

amennyire lehet igyekszem nem elhúzni vele kapcsolatban a gátfalat, nehogy elkezdjen ömölni belőlem a...

viszont arra gondoltam, hogy játszhatnánk olyat ma a show alatt, hogy mindenki leírja, hogyha kapna egy lakatlan szigetet túlélésre, (mert mondjuk közeleg a föld felé egy asteroida, ami kis hazánkba fog pont becsapódni,

akkor az összes vv-kből mely lakókat hívná meg oda, ha tudná, hogy aztán már nem rúghat ki senkit...

én most elkezdek ezen gondolkozni.. pár óra múlva egy névsorral jelentkezem...

(előre megmondom, hogy ezen ne kelljen izgulnia senkinek, 1000%, hogy nem lesz rajta Attila)..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 18:51:56

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Dehogy, kicsi kb 4 dl-es üveg, kb 2 dl van benne. Eszméletlen finom. Jó, hogy csak 2dl van belőle:DDD

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:51:59

@DerültÉgből/tintával írok/: en sem merek, meg ennem kell meg hajatmosni :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jajjj, tudom, hogy te egy kis antisvejcos vagy, he! :))))

Rémület 2015.03.01. 18:52:04

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Remélem nem fogunk sírni, mi robinosok, a végén. Meg tkp. mindenki. :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 18:52:41

Na, hajat mostam, megszárítottam, egyúttal lezuhiztam, körmözni kell még a lakkom és akkor felkészültem a vvre :D

csiberibe 2015.03.01. 18:52:50

Én lenni messze a randitól, én ülni itt. :)

traccsparty 2015.03.01. 18:53:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

nekem az is jó, ha Dórira szavaztál... még annak is tudnék örülni, ha ő nyerné meg, csak hát kicsi a valószínűsége...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:53:06

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Megmutattam a férjemnek is a kék-fekete rucit.Először nem válaszolt,azt hitte amit én,hogy valami trükkös kérdés,mert,hogy egyértelmű a színe:kék-fekete. Szerintem,már gyököt vont :D Aztán ő is rácsodálkozott,hogy ezt valaki fehér-aranynak látja.:)

kiingattak 2015.03.01. 18:53:13

@Ditti82: Az nem vitás.
Hol sok a sejk,
ott sok kicsi sejt,
vész kárba
mint Edina álma

Rémület 2015.03.01. 18:53:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Miért nem kapja meg Robin? Ne izéjjé má! Naaaa! Lécciéccilécci! :)))

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:53:56

@traccsparty: egyszeru a valaszom, en Attilat vagy Robint hivnam :))))) esetleg Danit.

MacákékIcukája 2015.03.01. 18:55:11

@Rémület: biztos, hogy nem tudsz szavazni? En a helyedben lecsekkolnam

@DerültÉgből/tintával írok/: es te milyen szinunek is lattad? Te is kek-feketenek, nem?

Rémület 2015.03.01. 18:55:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hű, de csiniben nyomod. Méltatlannak érzem magam a döntőhöz. :)))

kiingattak 2015.03.01. 18:55:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ez is a rezgő lécek éjszakája lesz. Kisebb és nagyobb léceké :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 18:57:14

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Ő nekem sem volt szimpatikus és mire megjegyeztem a nevét, már el is felejthettem :D
@Rémület: Én megérdemeltnek tartanám,ha Robin kapná,de lenyeltem itt már több békát is és megedződtem:) szóval nem sírok,hanem elengedem..:) /Brüüühüüühüüüü :D/

Kosztarika 2015.03.01. 18:57:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Úgy látszik ez minden nőnél így van, én úgy hívom a vasárnap estéket- délutánokat, hogy "piperenap", amit sskk nem lehet kihagyni. :)

jotekony koc 2015.03.01. 18:59:02

Vigye el egy gombvillam a kozepso heremet, ha nem a nyirsegi szatir nyer.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 19:01:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen :DDD
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Kék-fekete :) De mint probléma,nagyon érdekes volt.:) Mondjuk,itt is volt ilyen már,hogy ugyanazt néztük és mást láttunk.Nincs,min csodálkozni :D@Rémület: Ellenpontozok. Pizsi és köntös :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 19:03:01

@Rémület: áá, ez a holnapnak szól :D

@Kosztarika(Ilyen vagyok): én lazán kihagyom, de ez evés, ivás helyett jó lesz :D

@kiingattak: drukkolok, nem tudom, h kinek :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 19:05:49

@kiingattak: Közös magyar-japán határt! Borneó és Celebesz, magyar volt és magyar lesz:)

MacákékIcukája 2015.03.01. 19:07:10

@Mirocska: de joooo, epp par perce neztem, hogy van-e! kosziiii

MINDENKI MOZDULJON AT A KIBESZELTO POSZTHOZ :)

kiingattak 2015.03.01. 19:07:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nézd azt, hogy ki tett le többet a tanári asztalra. És a táblára. És mindenhová a villában :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 19:08:53

@kamilla123: A gyerekeim ezt hívják negyvenes bérelszámló színű hajnak.

2015.03.01. 19:10:04

van kibeszélő poszt

traccsparty 2015.03.01. 19:14:32

@jotekony koc:

"Vigye el egy gombvillam a kozepso heremet, ha nem a nyirsegi szatir nyer."

nálam ez a mondat a nyerő, de én ezt úgy ismerem, hogy áldjon meg egy középső herével a gömbvillám, ha nem a nyírségi gombóc nyer...

még a fellőtt pizsi is tetszik, amióta itt valaki kitalálta,

de most egyelőre lelövöm magam az alfabétagammába bevásárolni valami egészséges nasit, aztán csatlakozom az egyenes adáshoz...

Emese Keke 2015.03.01. 19:22:00

Top 7 seg:
1. Robin sege
2. Adam sege
3. Denis sege
4. Laca sege
5. Dani sege
6, Maci sege
7. David sege

Cérnahuszár 2015.03.01. 19:30:13

@traccsparty: fogalmam sincs miért került a te neved alá az attilás fejtegetésem, valaki másnak akartam én azt írni de már esélytelen hogy kiderítsem hogy kinek

a lakatlan szigetre attilát vinném egyedül, kb 1 hét múlva nekivágna úszva az ismeretlennek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.01. 19:48:06

Kircsi a poszt, kétségkívül a legnagyobb poén benne a képregényben Dórihoz odaírt sixx is egy csg. A másik csak egy elgépelés, de nekem így is bejött a savazásnál: Godzilla is KIGN. :-)

jófej házisárkány 2015.03.01. 19:54:33

Jó estét, jó szurkolást, az együtt szurkoló különítménynek pedig jó mulatást, reméljük csilke hoz nekünk sölt, addig is bedobok egy jägert.
süti beállítások módosítása