Hogy volt?

Való Világ 7x104 - Az utcagyerek és a parasztgyerek összecsap

2015. február 28. 08:03 - candyperfumegirl

Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni.

Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk, aminek ugye az volt a legzseniálisabb momentuma, amikor Attila bizalmasan megosztotta Plasztikkal a gyanúját, hogy Denisz valójában egy földönkívüli gyíkember, ahogy Vastag Csaba is, mondjuk az utóbbiban én mindig is biztos voltam. Így aztán míg Robinett szerelmesen enyelegve, Laci pedig rémült arckifejezéssel ébred, addig Plasztik kételyekkel a fejében. Én a magam részéről hitetlenkedéssel vegyes elborzadással figyelem, hogy a három hónap bezártság és egy 80 fölötti intelligenciahányadossal rendelkező személy együttes hatására van olyan ember, aki TÉNYLEG elgondolkodik rajta, hogy a faroklóbáló egybites gyökér a szomszéd ágyról valójában egy pikkelyes bőrű, földönkívüli lény. Attila nem hagyja annyiban a mókát, próbát tesz Komisszal is, és megpróbálja beadni neki, hogy Plasztikról olyan leleplező videók keringnek a neten, amiken a pupillája csíkszerűvé változik, figyeljen rá, de nagyon. Komisz nem kér a hülyeségből.

7104-02.png


Jut eszembe, van ám szavazási állás is, mutatom:

7104-01.png

7104_gif01.gif

Ezek után pedig meghallgatjuk az ex-villalakók búcsúbeszédeit és jótanácsait. Ennek a szegmensnek egy érdekessége van, történetesen az, hogy kiderül, Szandika még mindig a villában van. Anett ad Robinnak egy szívecskés ajándékdobozt, amit csak akkor nyithat ki, amikor már igazán szüksége van rá, Laci Szandikától VV aranyérmet kap csillogós műanyagból, Plasztik jóskártyát Attilától, Komisz meg egy Fanni babát Izától. Talán így próbál utalni arra, hogy ha Komisz továbbra sem emlékszik meg napi egy félgondolat szintjén sem a csajáról, bukhatja azt a minimális nézői szimpátiát is, aminek még a birtokában van. Komisz ehhez képest csak annyit tud a babához hozzáfűzni, hogy megdugni nem fogja, aminek hallatán én tényleg megkönnyebbültem, főleg úgy, hogy később láttuk, ahogy bevitte magával az ágyba a popitakaró mellé.

7104_gif02.gif

Mindenki megteszi a tétjét, ki lesz a nyerő, Attila óvatosan fogalmaz, ő most csak tippelni tud, a győztes az lesz, aki nem az, akinek mutatja magát, de nevet majd csak kint mond. (Robin?) Lacinak meg végső jótanácsként azt mondja, hogy lehet valamit nagyon akarni, de tudni kell elengedni is, mert aki olyan görcsösen akarja, mint mondjuk Edina, annak fog kicsúszni a kezéből a dolog. Ex-villalakók el, és a legutóbbi villamester Attila azért még odaszúrja, hogy direkt nem rendelt vécépapírt, jó szórakozást! Robinnál ott van Anett szívecskés díszdoboza, de hogy ne csak azt birizgálja szomorú szemekkel, jön Komisz, hogy felolvassa neki a versét (!), amit saját magáról (!!!) írt. Robin elkerekedett szemekkel hallgatja, azta öregem, te ilyet is tudsz, de lehet, hogy csak annak örült, hogy megvan a megoldás a vécépapír problémára.

7104-03.png

Ezek után lényegében nem történik semmi. De csak nem fogom kiszúrni a szemeteket egy három bekezdéses hogyvolttal, úgyhogy leírom, hogy a kihívás után a támogató „csapatok” kialakítása úgy zajlott, hogy Komisz is mondott egy nevet, meg Laci is. Komisz majdnem kihívottjából, Dóriból lett az ő kampánystábja, aki ugye annyira támogatja, hogy csak két jellel szórta meg legutóbb. Lacit meg kizárásos alapon az a Robin fogja erősíteni, aki úgy a 2. héttől fogva masszívan ki akarja rakni a vellából. Végül is ez egészen szép, szimbolikus összefoglalása a VV7 belső kapcsolatrendszerének. A párbaj előtti versengésnek most amúgy tétje is van, mert aki nyer, még a párbaj előtt találkozhat egy szerettével, és míg Komisz látványosan leszarja (tudom, lehet, hogy csak a vágás) ezt a nyereményt, addig Laci minden jelenetben kétszer mondja el, hogy mindent meg fog tenni, hogy láthassa Edinát. Akit már KÉT hete nem érinthetett meg, és ettől annyira kivan, hogy hangosan zihál a cigiskanapén. Robin alig észrevehetően arrébb is csúszik egy méterrel.

7104_gif03.gif

Apropó Robin, a Komisz-Laci párbaj azt is jelenti egyben, hogy Robin és Plasztik döntősök. Ezt ki mondta volna meg, amikor még 12-en voltak. Ennek örömére feltehetik a nyugiszoba falán a piramis csúcsára a színes képeiket, meg pezsgőzgetve vállon veregetheti saját magukat, milyen nagyszerű dolog a tujáskodás. Az égvilágon semmi érdekes nem hangzik el, talán csak az, hogy Robin kihangsúlyozza, hogy Plasztik ezennel vellatörténelmet írt, mert párbaj nélkül még senki nem jutott top3-ba. Odakint meg a két párbajozó füstölög, ha már egymás társaságát kénytelenek elszenvedni, de sajnos csak egy cigiskanapé van a vellában, és a sok feszültség úgy tűnik, Laciból is láncdohányost csinált. „Az utcagyerek és a parasztgyerek összecsap” – így summázza Basszájba a kialakult helyzetet, amin Komisz befeszül egy kicsit, nehogymár Nyíregyháza miatt parasztnak számítsak. Ez nem feltétlenül földrajzi elhelyezkedés kérdése persze, de most nem rugóznak ezen tovább, kell hagyni a holnapi párbajra is muníciót. Én pedig itt búcsúzom, nekem ez volt az utolsó VV hogyvoltom ebben az etapban úgymond, remélem, nem szállt el velem a ló, nem degradáltam le senkit. Nekem nem voltak közömbösek a kommentjeitek, akár okkal, akár okvetlenül írtátok őket, úgy érzem, kellőképpen ki tudtam bontakozni, bár néha féltem, hogy benövi már az agyamat a hajam, de én ilyen vagyok!

Címkék: vv7
1603 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismalacka 2015.02.28. 08:22:45

Laci lehet hogy fordítva gondolta: ő a parasztgyerek és Pennisz az utcáé :)

kismalacka 2015.02.28. 08:25:23

@ candyperfumegirl: isteniek voltak a kommentjeid: Én nagyon szerettem őket. Az esküvősben szerencsére tudlak olvasni.

2015.02.28. 08:31:28

menjél haza lacika
holnap pedig hajrá robin

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 08:32:16

bakker úgy nézek ki mint lacccciiii, na nem borostás hanem a szemeim o.O
megyek kávéért

csicserierika 2015.02.28. 08:33:56

jó volt, köszönjük Candy :)

csicserierika 2015.02.28. 08:35:59

már írtam, de nem árt az ismétlés. Oki is párbaj nélkül csusszant a döntőbe, és kiesett harmadikként. Szabolcs meg négy párbaj után mindent vitt. Azt szokták mondani, h a történelem ismétli magát. Meglátjuk.

Kosztarika 2015.02.28. 08:40:14

@kismalacka: Dennis, nyílik az utcaajtó, viszlát! (na viszlát, az ne!!!) :D

jófej házisárkány 2015.02.28. 08:44:50

Candy, te voltál a kedvencem, és sokkal jobb a búcsúd, mint aurélióé, bár ebben semmi meglepő nincs :)

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 08:45:16

azon filózom, vajon mi alapján döntötök, aki semmiképp nem jusson a fináléba és esélye se legyen megnyerni, vagy már bent van akinek adnátok és így a leggyengébb karit teszitek mellé?

tetszene egy olyan szavazó panel, amiben a kérdés:
mi alapján szavazol?
- ki legyen a leggyengébb fél Dóri számára
- ki legyen a leggyengébb fél Robin számára
- ki nyerje meg a finálét

2015.02.28. 08:49:28

Hát a munkás-paraszt hatalom nem fog összejönni holnapra. :) A döntősök meg hozták a világegyetem alaptörvényét, a kisebb ellenállás irányába kell menni.

Fu Szekh Li 2015.02.28. 08:49:57

Basszus ti már itt vagytok? Akkor ide is ideírom: Denisz meglepően jó verset írt.

lukacstoncsi 2015.02.28. 08:50:33

Jó reggelt!

Candy köszi szépen az írásaid,nekem a Te stílusod jött be leginkább.Mi csak kommnetelgetünk osztjuk az észt sokszr de összefoglalni egy adást élményszerüen leírni nem kis dolog.Jók a gifek:D Laci ahogy forgatja a szemeit lehet Edinát keresi? Úristen még egy nap és vége a játéknak!De durva!Pedig nem is akartam nézni ezeket az "agyhalottakat":D

Robin nagyon sportszerü és korrekt volt.Kiment a két párbajozóhoz hogy ők is koccintsanak vagy igyanak velük de azok hirtelen nem voltak szomjasak...de még egy gratula sem volt részükről.Most komolyan ez annyira gáz.Dóri történelmet írt hogy döntőbe párbaj nélkül kerülni még senkinek sem sikerült.tavaly Viki volt az akire asszem csak Dávid tett jelet más nem...igaz ő is csak egy párbajon volt.Dóri persze azzal is nyert hogy talán még jobban át lett cseszve mint tavaly Zsófika:D OMG!Szürkeállomány frissiítést nem tudna kérni esetleg?Érdekes Attila azt mondta hogy az fog nyerni aki nem az akinek mutatja magát.Robin hangosanb felröhögött, laci meg zavarba jött.Lehet hogy Robinra értette?Én lacit gondoltam először.Ti hogy látjátok?Meg az a Robinos kitűző is érdekes...Attiláé gondolom nem?

kismalacka 2015.02.28. 08:56:45

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Szerintem meg most már Laccci húzzon az ő Dinkájához...már KÉT hete nem látta, épp itt az ideje hogy ráragadjon.

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 08:57:35

@Fu Szekh Li: lehet hogy sok érzelem van benne, de az a vers formailag borzasztó.
nekem bántja a fülem a sok e-zés a rímekben, mintha mekegne

kismalacka 2015.02.28. 08:58:20

@kismalacka: Természetesen a háromban hajrá Robin :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 08:59:46

@Fu Szekh Li: Igen meglepően jó volt.Ha végig ilyen lett volna a stílusa....

Remélem Robin a döntőben bontja ki Anett ajándékát mikor tényleg szüksége lesz rá.Sokat dobna rajta szerintem!

Fu Szekh Li 2015.02.28. 09:00:35

@Cérnahuszár: Én úgy éreztem, hogy megvolt a ritmusa, csak a végén esett ki belőle. Jó, nem egy nagy truváj, de magához képest szerintem jó. Én nem néztem volna ki belőle.

Kosztarika 2015.02.28. 09:02:01

@Fu Szekh Li: HA ő írta :D (Ahogy a tündérfalvi esszét az iskolahéten Fanni )

2015.02.28. 09:04:28

@kismalacka: én bubim vagy hajrá robin

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 09:04:29

@lukacstoncsi: nem tudom kire érthette, Robinnak segített annyi tanáccsal mint laccciiinak?
Lacinak még a vonzás törvényét is mondta, azt az emberek magukban szokták tartani nehogy hülyének nézzék őket vagy felesleges vitákba menjenek hogy úgy van vagy nem. Mintha tényleg őszintén segíteni akart volna, abban nem volt csapda mert nemsokára már mentek is kifelé.

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 09:05:42

@Cérnahuszár: más kérdés hogy lacciii szemében nem gyulladt ki a fény hogy valahova jutott volna a mondanivaló.

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:07:57

Azért meglepő hogy laci utcagyereknek hívja magát.4 szakmával ez érdekes.A kedves szüleit is minősítette ezzel akii ezek szerint hagyták hogy az legyen.Csavargó, link, iskolába nem járó akkor?De a villában már volt hősszerelmes, macho, mártír, áldozat...

Fu Szekh Li 2015.02.28. 09:10:34

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Pont annyira jó, hogy meglepődjek rajta, de azért annyira nem, hogy azt gondoljam, hogy más írta :-D

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:11:09

@Cérnahuszár: Megírtam korábban hogy Lacinak ez a vonzás törvénye dolog nem fog működni.Mert kapzsi mert azt hiszi ő a király itt.Edina is nagyon akart sajnos ebbe bukott bele többek közt úgy érzem.Robin egyszer nem ment oda Attilához nyalni vagy tanácsért.Laci meg a tréninggatyáját is akarta volna hátha nyerni fog ha ezt hordja.Szánalmas volt nekem kissé...

kismalacka 2015.02.28. 09:12:46

@lukacstoncsi: ...és vért is fog izzadni. Hogy fog a Vöröskereszt ennek örülni :)

csiri bá 2015.02.28. 09:14:34

Candy, köszi a posztot és az egész VV7-es munkád (standing ovation). :))media3.giphy.com/media/jShr8wkP38XTO/giphy.gif :))

2015.02.28. 09:18:13

@kismalacka: :)))

régen mintha egész nap vv-nap lett volna vagy rosszul emlékszem? holnap 6-10-ig és kész

2015.02.28. 09:19:38

@csiri bá: pro4-en épp dog megy :)

traccsparty 2015.02.28. 09:20:08

@lukacstoncsi:

"Dóri történelmet írt hogy döntőbe párbaj nélkül kerülni még senkinek sem sikerült."

Valamelyik szériában már volt olyan a top járomban, aki párbaj nélkül került oda, igaz nem emlékszem melyikben. De biztosan volt egyszer már ilyen. Amúgy a top három is egy párbaj, illetve kettő, viszont tény, hogy a párbajok során tud az ember elkötelezett szavazókat gyűjteni, ezért az annak hátrány, aki nem volt korábban párbajozni. Elvileg.

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 09:22:16

@lukacstoncsi: tréninggatyó azért kellett? Azt gondoltam poénból ostromolta, nem kabalából.
Mondjuk mindenki azt lát ki a helyzetekből amit akar, lehet naív vagyok.
A vonzás törvénye laccinál is működik, mindenkinél. Inkább azt mondanám nem tudja irányítani.
Amig görcsöl és arra koncentrál hogy meg akarja nyerni, akkor az a cél marad, hogy nyerni akar, de nem jut el odáig hogy megnyerte. Ezt akarta Attila megértetni vele, hogy nyugodjon meg és érezze azt hogy a zsebében van a lóvé. Ha ezt elfogadjuk definiciónak, Fanni is azért esett ki mert elkezdett azon agyalni hogy mi lesz ha kiesik, félt tőle így erre koncentrált, mit fog érezni, tenni. Edina is ezért ment lapátra, mert rágörcsölt, aki fél hogy nem éri el, az úgy marad.

csicserierika 2015.02.28. 09:23:30

@lukacstoncsi: ahhoz képest, h hetente jár párbajozni, igazán higgadtan viselkedik, nem pánikol, egy kis lelkifröccs azért kijárt neki.

traccsparty 2015.02.28. 09:23:43

A facebookon több helyen panaszkodnak, hogy nem tudnak szavazni Denniszre, ez a szavazásképtelenség mindig a laci párbajoknál fordul elő, úgyhogy megvan ez rendesen umbuldálva, az éjszakai beszélgetésekből is egyértelmű, hogy az rtl-esek intézik a szavazatokat Laci számára.

kismalacka 2015.02.28. 09:24:52

@fosch9: De mintha ismétlés lett volna a párbaj előtt...de én sem emléxem pontosan :)

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 09:33:03

@traccsparty: ez olyan nehéz pálya hogy vajon mi az igazság, Edinánál is volt egy ilyen másfél óra hogy nem lehetett rá szavazni, de neki a párbaj vége előtt. a párbaj vége előtt fél órával csak lacira lehetett, rá csak az utolsó 5 percben.
De az is igaz, a csatornának nem mindegy melyik marha kapja meg a nyereményt? Neki mindenképp ki kell azt fizetni. A top4 karakterek közül egyiknek sincs rejtett tehetsége hogy aztán esetleg felkarolják és így kárpótolják.

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:35:28

A pénteki Reggeliben Anett, Edina és Béci.Aranyosak.Kultúráltak nem a Belevaló kategória.

rtl.hu/most/64047_808__minden_reggel_az_rtl_klub_napindito_magazinjaban_minden

(az első gombra kattintsatok a video alatt)

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:41:29

@Cérnahuszár: Jó most én csak erre gondoltam de annyit járt a nyakára hogy na.

@csicserierika: Én nem irigylem tőle Attila lelkifröccseit egyébként.Viszont Robin ahhoz képest hogy szinte egyedül volt végig se olyan igaz barát vagy szerelem nem volt neki mégsem játszotta el a hattyú halálát.Se akkor mikor Dóri azt mondta nincs szex és maradjanak barátok se Dani kiesésekor.Edinánál roggyant meg de az teljesen érthető volt ott mindenki kicsit magába zuhant hülye szitu volt.

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 09:49:23

@lukacstoncsi: igen én akkor kaptam fel a fejem amikor Edinánál elsírta magát. Mondom ez a gyerek nem is tuja, hanem elszámította magát. Am utána mondta a filózgatásai során hogy jobb nem belenyúlni a dolgokba, inkább hagyni kell hogy minden menjen a maga útján. Nagy zenista bújik meg benne.
(ha a vonzás törvényével nézzük, lehet ezért ejtette ki edinát akarata ellenére, mert annyira akarta hogy laci kiessen, hogy ez a helyzet maradt meg neki? Még most is ellene küzd, mindenképp ki akarja csapatni a finálé előtt, azért adta oda dórinak is a jelet, mert tudta ő dennisre fogja rakni és dennis meg hülye)

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:51:07

@traccsparty: Oki igen írta valaki.Akkor nőként írt történelmet.

traccsparty 2015.02.28. 09:52:48

@Cérnahuszár:

"De az is igaz, a csatornának nem mindegy melyik marha kapja meg a nyereményt?"

ha később akarják használni valamire, akkor nem mindegy mennyire van exponálva..

Valamelyik éjszakai onlányban kiderült, hogy Lacinak vannak belső rtl-es szálai, sőt szerepelni fog egy rtl-es produkcióban, tehát, nem, nem mindegy, hogy például akadályozzák a Deniszre való szavazás lehetőségét, mert mondjuk lacit ott akarják a top háromban, egy későbbi produkció miatt ez nekik fontos ez az exponálás, vagy elég egyetlen jó haver, aki belenyúl a rendzerbem és laci azért olyan biztos abban, hogy mikor mi követketkezik, mert előre meg lett ígérve..

Most már csak akkor hiszem el, hogy nem volt előre megírva, hogy a három lányt ki fogja takarítani a házból,.ha a mai bárbajon Denisz nyer, ha megint Laci, és mindegyik előtt előre megmondta halál biztosra, hogy ő jön vissza, és úgy is viselkedett, mint aki tudja, hogy ez el van intézve, akkor el van/volt intézve.

Mirocska 2015.02.28. 09:53:29

Sziasztok!
Két napig nem nagyon néztem és olvastam, csak szenvedtem a migréntől. :-(
Nekünk, Robin rajongóknak mi lenne most a jobb? Kit kellene visszaküldenünk? Én Lacit jobban bírom, mint Deniszt, de talán ő meg könnyebb ellenfél lenne Robinnak, nem?

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:56:56

@Cérnahuszár: Mondasz valamit....erre mondják hogy nem lehet bizonyítani.Hát Dennisen sok múlt mert akkor ő végzi el "Robin helyett" azt amit az nem tudott.De akkor miért volt ilyen hülye Dennis amikor megkérdezte tőle hogy ellene volt ez a dolog meg hogy hátbaszúrás meg hasonlók Iza is megkeverte a szart ott.Dennis mintha nem látta volna át ezt az egészet vagy sokkot kapott.Vagy csak mindkettő műsorozott Robinnak?

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:01:26

@traccsparty: Nem tudom ez ha így lenne akkor nagyon gáz.Laci sokat szövegel meg azt sem értem ki mondta hogy a haverjai belenyúlnak dolgokba meg az RTL mit ígért neki.Mint színész max a VV ben volt eladható és csak Edinával.nem tud normálisan olvasni elmondta meg mindig elbújt ha levél jött ne ő olvassa fel ezt is elmondta.Annyi minden volt már itt először Edina hogy őt nyomják majd Fanni de mindkettő kiesett pedig hozták a balhét meg a nézettséget is.

csicserierika 2015.02.28. 10:02:13

@traccsparty: azt beszélték Robinnal az éjszakaiban, h nem tudják, h mi lesz, ha kimennek, mindenesetre mindketten beadják a CV-jüket az ÉNBP-be, Lacci több helyre is. Nem tűnt lezsírozva semmi. Az ÉNBP-re meg különben is állandóan keresnek új arcokat.

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 10:02:14

@lukacstoncsi: hát ezt most nem értem mit is akarsz mondani:)
OFF látom magam előtt a pasikat, lefordultak a székről - ezek a nők mit össze tudnak agyalni - és csak röhécselek
ON

vastyúk is .. 2015.02.28. 10:03:09

Öröm volt Candy, boldog karácsonyt!

traccsparty 2015.02.28. 10:05:19

@Mirocska:

De igen, Denisz a jobb ellenfél Robinnak, ha megint Laci nyer a mai párbajon, már túlságosan megerősödik, akik hozzácsapódtak, most már nem fognak változtatni szombatról vasárnapra. Egyértelmű, hogy Robin győzelméhez Denisz a jobb, de lehet, hogy tök mindegy kire szavaz a nép, mert a szavazás eredményét már eldöntötték.

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:06:48

Laci már az Attilás beszélgetéseit is másképp adta le a többieknek nézzétek meg Attila oldalán ki is posztolta...Zsu-t is tegnap jól kibeszélte hogy szarul csókol de 3-4 szer ő kapta le.Most komolyan Edina mit fog ettől kapni hosszútávon?Ha nem nyer akkor mi lesz pl?Aki így viszonyul a nőkhöz az nem túl jó ómen egy kapcsolatban.Épp ma olvastam a blikkben hogy Izát verte Krisztián.Na szép mik derülnek ki a nagy álompárról is...Krisztián meg New Yorkba megy melózni.Hova ez a nagy rohanás?Angolul sem tud.

traccsparty 2015.02.28. 10:09:02

@csicserierika:

Olyasmiket mondott éjszakaiban és nem először, hogy ezért nyilvánvaló valami belső kapcsolat.

Mindenesetre a facen több helyen panaszkodtak, hogy nem tudnak Deniszre szavazni, mert be van ragadva a rendszer.

encek 2015.02.28. 10:10:30

Nagyon jó poszt.
"Robin elkerekedett szemekkel hallgatja, azta öregem, te ilyet is tudsz, de lehet, hogy csak annak örült, hogy megvan a megoldás a vécépapír problémára."
" Akit már KÉT hete nem érinthetett meg, és ettől annyira kivan, hogy hangosan zihál a cigiskanapén. Robin alig észrevehetően arrébb is csúszik egy méterrel."
De végig nevettem az egészet. Gratulálok a poszt írónak. Ennyi fosból ezt kihozni egy igazi bravúr. :D

encek 2015.02.28. 10:11:17

Ja, hajrá Denisz, utána hajrá Robin!!

csicserierika 2015.02.28. 10:13:33

@Szoba kilátással: jó, ezt én írtam, lehet, h hülye vagyok ? :) Fényképről beszéltek, de gondolom, h pár sor dukál mellé .

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:13:56

@Cérnahuszár: Csak azt írtam ezzel hogy van ebben valami amit írtál.Viszont akkor Dennis nem értettem miért ilyen érteteln hiszen neki meg eljött az a párbaj amit várt.A körítés minek volt ha így gondolta.Ezt érted?:-)

2015.02.28. 10:16:32

@Mirocska: sztem denisz lenne jobb robin mellé mert nyerni ilyen tökfilkó tuti nem nyerhet és ahogy látom vígszínház lászló még mindig túl sok embert tart megvezetve úh most hulljon lacika

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 10:17:12

@lukacstoncsi: Egyenlőre nem, de ennek az lehet az oka hogy lélekben már máshol járok, az ebéden jár az agyam :)
Szakács társ kellett volna és nem lenne gondom. Mindig utólag okos az ember. (kivéve attila)
később Re

traccsparty 2015.02.28. 10:18:13

@lukacstoncsi:

Edinának nincs szüksége Lacira, jó a hangja, még fejleszti magát kicsit, az exponálás már megvan, nem kell neki egy kontrollmániás, féltékeny Laci, aki amúgy se tudja nagyon türtőztetni magát más nők társaságában. Lehet, hogy egy darabig együtt fognak fellépni itt-ott, de én már most azt tanácsolom Edinának, hogyha meg akar úszni pár verést, hogy lépjen le minél előbb. Edina végigcsinálja a kötelező köröket, haknikat, és aztán agyő, ő már maga fogja az egzisztenciáját megteremteni. Mondjuk peches, hogy nem tudta tartani magát a villaszüzességi fogadalmához, mert a képek követni fogják őt mindenhova, de remélhetőleg kibírja.

Amúgy nem vagyok egy Edina rajongó. De ez nem jelenti azt, hogy ne tudnék neki jó életet kívánni.

traccsparty 2015.02.28. 10:20:01

@encek:

"Ja, hajrá Denisz, utána hajrá Robin!!"

így így...

Szoba kilátással 2015.02.28. 10:21:57

@csicserierika: fényképet kell küldeni meg valamit ( nem cv;)) aztán behívnak válogatásra

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:22:53

@Cérnahuszár: Segítek.Pizzarendelés vagy ugorj le a boltba:-)Jó étvágyat!

Csak ügyesen! 2015.02.28. 10:24:31

Szép jó reggelt mindenkinek, mai párbajt nem fogom látni, mert kivételesen szociális életet élek :)

Lacinak higgadtságot mára, ugyanolyan kitartást, mint eddig és előre is le a kalappal, ha kiesik, ha nem, mert ez férfimunka volt :D

/Műszempillám még fenn van, de azt hiszem max hétfőig, mert úgy érzékelem, h a szemem annyira nem szereti. Ez persze egyéni dolog, ez mást ne rettentsen el, mert szééééép :D/

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:25:33

@traccspartyÉn kedveltem Edinát aztán egy ideig kiakasztott aztán megint és kiesett.Remélem szerencséje lesz az életben mert kitartó strapabíró csaj!Strammabb mint a Lacikája.

Mirocska 2015.02.28. 10:26:03

@Szoba kilátással: Mi az amit még nem tud rólzk az RTL? :-D

Mirocska 2015.02.28. 10:28:07

@fosch9: Én is így érzem, ezért valószínűleg Deniszre nyomok egyet, pedig nagyon nem bírom, de ezt a két napot már kibírom! :-D

vastyúk is .. 2015.02.28. 10:33:08

@Csak ügyesen!: jó bulikát estére! Megtettük, amit megtehettünk. Reméljük beérik munkád gyümölcse. Csak ügyesen!

csicserierika 2015.02.28. 10:35:05

@lukacstoncsi: azért elég jól állja a sarat. Kivi lennék másik két fiJúra, ha ennyit küldenék egymásután. Dennis eléggé ki van akadva, csak pislog a sapkája alól.

minden reggel 2015.02.28. 10:35:53

@traccsparty: Edina is éppolyan kontrollmániás :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.28. 10:36:43

Sziasztok, én csak azt szeretném megkérdezni, hogy MIÉRT olyan rövid távú a műsorvezetők és mások memóriája is. Vagy legalább néznének utána a dolgoknak.
Volt már olyan is, hogy kamerát eltakartak
és volt már olyan is, aki döntőbe került párbaj nélkül (ld. Csicseri emlékeztetői folyamatosan, de mintha meg sem látná senki...).
Majd este jövök, de most megyek edzésre nemsoká. Jó hétvégét nektek!

Csak ügyesen! 2015.02.28. 10:37:12

@csicserierika: Laci egy kemény csávó, ez már kiderült, azt h néha picsog, én már rég nem veszem komolyan :D

2015.02.28. 10:37:51

@encek: igen :)
@minden reggel: gyere csak gyere :))

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 10:39:08

@lukacstoncsi: a pizzát tegnap már ellőttem :D 2 nap egyfolytában pizza, még olyan lennék mint Laccciiii
Jut eszembe, elvertem volna a körmét ha nálam vágta volna az asztallapon, meg ivott volna a barbecue üvegből

Csak ügyesen! 2015.02.28. 10:40:01

@vastyúk is ..: Köszi, megtettünk mindent, amit lehetett, minden fronton :D

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 10:40:06

@Cérnahuszár: ja és a kénylenyalás, ez a halálom.

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 10:40:49

@Cérnahuszár: valamiért nem ment el : ja és a késlenyalás, ez a halálom

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 10:42:25

A megoldás Attila tippjére elhangzott a tegnapelőtti adásban.Ott a riportban mondta,hogy ő nem veszi be a Laci szemforgató hősszerelmes figuráját.Keressetek vissza nyugodtan.Tehát szerinte Laci fog nyerni,ő az,aki nem annak mutatja magát,aki valójában.

vastyúk is .. 2015.02.28. 10:49:02

@Csak ügyesen!: egyébként még nem döntöttem, mi lesz a stratégiám, ha Laci kiesik. A 3 sunnyogó közül melyiket válasszam. Abban az egyben biztos vagyok, hogy Robinra nem fogok szavazni.

virágméz 2015.02.28. 10:53:37

Tegnap hazajött a lányom,aki nézi a VV-t, így én is maradtam a képernyő előtt, és ismét megállapítottam, hogy a szórakoztató faktort a poszt viszi ebben a szériában - Candy a stílusod, a humorod, a véleményed dobogós helyre emel, mi több, nálam te vagy a nyerő. Külön ötös a beillesztett képekért, gifekért, szenzációsak az adott szövegkörnyezetben!

2015.02.28. 11:01:19

@vastyúk is ..: azért mert normális? látod nálam itt bukott meg a többi néző véleménye, a normálistól megijedtek

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:03:30

@mindennickfoglalt?: Attila direkt csinálta, nem gondolt ő senkire, tudta pontosan, h ez egy olyan általános kijelentés, amit az összes magára vehet, szívatta őket is, meg a nézőket is. Ennyi :)

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:04:15

@vastyúk is ..: Hát, szerintem én senkire, annyira érdektelen nekem a másik három. Max poénból Dórira, h akkor már legyen a lány.

traccsparty 2015.02.28. 11:04:41

@minden reggel:

"Edina is éppolyan kontrollmániás :)"

ez igaz, csak neki nincs meg az a fizikai ereje, hogy ide oda tudja cibálni, vonszolni Lacit akarata ellenére, szemben Lacival, aki viszont rendszeresen felkapta, elhúzta, akadályozta a mozgásában, mint egy bábut, rossz volt nézni.

kismalacka 2015.02.28. 11:05:22

@mindennickfoglalt?: Szerintem Robinra gondolt...hogy tujázik, de valójában ez egy felvett álarc.

minden reggel 2015.02.28. 11:06:33

@mindennickfoglalt?: ez igaz lehet robinra is, aki az elejétől fogva tudatosan konfliktuskerülő, igyekszik mindenkivel jóban lenni (tuja...?) nem igazán tudjuk valójában hogy Robin milyen.
Laci azért csak megmutatta magát, voltak indulatkitörései, kedvesen elemezte nekünk a női nemet :) stb.

traccsparty 2015.02.28. 11:06:58

@Csak ügyesen!:

Pontosan, ez köbö olyan mint a delphoi jóslat, "egy nagy birodalom fog összeomlani"

Igen, bármelyik is omlik össze a csata után, az nagy volt.

Akármelyik nyer a döntőben, az volt az idegen.

Ditti82 2015.02.28. 11:07:04

Kié lesznek az utsó hogyvoltok?

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:08:22

@mindennickfoglalt?:A cikk végén levő szavazás szerintem jól mutatja hogy Robin az akire giondolt Attila de nyílván nem mondhatta ki szerintem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:09:42

@fosch9: Robin a legtürelmesebb f@szi az egész villatörténelemben. Az éjszakai Laccci monológot szemrebbenés nélkül hallgatta. Igaz, folyamatosan másfelé nézett. :DD

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:11:27

@Csak ügyesen!: Lehetséges,hogy igazad van,de egyértelműen Lacira enged következtetni a riportos megnyilvánulás alapján.Attila volt egyébként szerintem minden idők legszórakoztatóbb játékosa,nagy taktikus.

minden reggel 2015.02.28. 11:11:39

@traccsparty: igaz, viszont teljesen kifordította magából Lacit,
egyik sem egy piskóta partnernek :) ha tényleg együttmaradnak akkor biztos valamiért kell mindkettőnek ez a stílus, talán megszokták otthon a kontrollt. brrrr.

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:13:44

@minden reggel: Lehet,ez nem is szimpátia a részéről,hanem helyzetelemzés.Nekem is szimpatikusabb Robin,na jó akkor lenne szimpatikusabb,ha Laci szimpatikus lenne :)

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:15:16

@lukacstoncsi: Ez a többség véleménye,ami arra enged következtetni,hogy a döntőt ki nyerheti meg.Szerintem is Robin legyen,ha már valaki...

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:17:03

@kismalacka: Az utóbbi időben már nem is tuja,volt egy-két nagyon jó húzása.Pl. a bajuszleborotváltatás...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:17:57

@lukacstoncsi: Apuka hordta-vitte minden nap kocsival az általános iskolás utcagyereket.

Ditti82 2015.02.28. 11:17:58

@mindennickfoglalt?: Ebben lehet valami. Bár szerintem egyik sem az, aminek mutatja magát.

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:18:07

@mindennickfoglalt?: Ha bírtad, akkor ismerned kéne, és ezt most nem beszopni, úgy ahogy azt Attis akarta :D

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:19:00

@minden reggel: Szerintem mindenkiről kiderül milyen ember a játék során apró dolgokban pl.Robint egyszer nem láttam mellett döngetni hogy finalista vagy az hogy belerúg a másikba hogy elölrébb kerüljön vagy hogy ne örüljön ha nyer valaki valamit stb.Lehet taktikázni mutatni a jót de a váratlan dolgokban és a nagy pillanatokban derül ki hogy mennyire szerep vagy nem ami ő maga.Laci hányszor futamodott meg, hányszor alázott meg embereket stb...Dennis azt gondolom egy nagyon kiismerhető egyszerü figura nem túl bonyolult azt mutatja amit látunk persze ő rátesz erre főleg a riportban játszik rá.Robin még ott sem pedig ott a nézőknek lehet szerepelni.

Ditti82 2015.02.28. 11:19:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mert biztos az ő Anettjára gondolt közben. Muhaha.

tvbuzi 2015.02.28. 11:19:37

Candy, egyszerűen nem tudom ócsmárolni ezt a posztcsit:)

traccsparty 2015.02.28. 11:20:01

@minden reggel:

"teljesen kifordította magából Lacit,"

De nem feltűnő neked, hogy Lacit az összes lány kifordította magából? Mindegyikkel szemben megengedett magának durva hangnemet, és mindegyiket lenézte, megvetően beszélt róluk, mondjuk nyilván nem mindig, és ez hullámzott, de amikor viszont mocskosul, megvetően beszélt róluk és általában a többiekről, az mindent elmondott róla.

Edinával fognak egy kicsit haknizni, de kizárt, hogy ez a két ember együtt tudjon maradni. Örülnünk kell, ha nem fogja agyoncsapni Edinát, hanem Edina épp bőrrel megússza majd. De azért már láttunk pár brutál állatot: Kristofelt Veronikával, Krisztiánt Izával, és voltak korábbi VV-k, ahol a villan után szintén volt nőverés.

Ditti82 2015.02.28. 11:20:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Korán van még. Szóval a mairól mindenféleképpentében lesz. A vasárnapiról lesz vajon?

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:20:52

@Csak ügyesen!: Mármint azt,hogy rá gondolt,vagy azt,hogy azt akarta,hogy Lacira értsük?

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:22:59

@mindennickfoglalt?: Azt h ezen pörögjünk és azon gondolkozzunk h melyikre értette.

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:23:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: utcaapuka biztos azért:-)))
Robin szerintem egy csendes küzdő, nem teregeti ki a lapjait tényleg óvatos de ez másban is megmutatkozik nála.Nem tesz felelőtlen kijelentéseket max a dupla jel volt Lacira de a jelrakás, párbaj dolog az más ott mindenki szövegel.Szerintem jól kijön mindenkivel az életben is ezt nem lehet megjátszani.

ElzaBerry 2015.02.28. 11:25:59

Nekem is végig az jött le, hogy Attila szerint Laci nyer, és bár így lenne! Egészen a hét elejéig úgy voltam vele, mindegy, hogy Robin vagy Laci, de Robin a héten annyira unszimpi lett nekem, hogy azt elmondani nem lehet. Ezzel az erőltetett szerelmi szállal... a vak nem látja, hogy Anettka a nyertest látja Robinban és jól jönne neki, ha valaki eltartaná. Nem tudjuk, hogy mivel foglalkozik a nő, vagy eddig is kitartott volt, nagyon jó lehetőség, hogy újra bulvárba kerüljön, már maga az is gyanús volt, hogy Veronika helyett ő ment be, biztos ígért valamit a szerkiknek, vagy lesz**ott valakit. :D Robin ezen a héten bolond és gonosz volt, nagyon nem tetszett a viselkedése. Meg az sem, hogy mindig Lacira rak, akármilyen a kapcsolatuk. Szerintem Laci akkor találta övön alul, mikor lemelegezte, és ennek a következményeit kell Lacinak nyelnie, mert lehet, hogy rátapintott a lényegre. Az meg végképp nem volt szimpi, hogy odaadta a dupla jelét Dórinak, mert féltette a seggét, hogy akire rárakja, az majd őt viszik. Komolyan, eddig az volt a rangsorom, hogy Dennis, Dóri, Robin, Laci, most már Robin, Dennis, Dóri, Laci. Borzalmas.

A mai párbajról... 45-55, nem ennyi volt Fannival is? Akkor arra lehetne következtetni, hogy aki Fannit szerette, Dennist is szereti, de nem tudom, Fannin felül Dennisnek akadnak-e még rajongói. Mert ha ő most kinn hagyja Lacit, akkor 3 tuja fog a döntőben állni: a női tuja, a jóképű tuja és a tuja, akin van egy álló pénisz. Mert Dennisből sem láttunk sokkal többet a Fannival való enyelgésen kívül.

Komolyan mondom, nekem az elején a legunszimpatikusabb villalakó Laci volt. De jelenleg ő az, aki nem vált számomra teljesen érdektelenné, még tudok rajta nevetni, mert vannak beszólásai. Igazából ő az egyetlen, akin ebben a szériában nevetni tudtam (gucni, közjegyzőt kellett hívni :D ), remélem, ő nyer.

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:27:23

Azért durva hogy Laci alig 3 nap után így elhordta a Dórit mindennek pedig már kezdte az érezni hogy ez más is lehet...hogy lehet így kifordulni könyörgöm?Vagy már az áldozatgép itt beindult?Dani is miket megengedett magának Zsuval szemben egy idő után.Azt kell momdjam ha rövid időre is de Robin volt az egyetlen aki őszintén Zsu mellett állt mert ennyien bántották,Dani ebben inkább egy lehetőséget látott magának nem?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:28:05

@traccsparty: " jó a hangja, még fejleszti magát kicsit,"

Azt meg ki mondta, hogy jó a hangja? Csak éppen nem énekel hamisan. És vajon hogy fejleszti magában? Dudorászik?:)
Az élete meg olyan lesz, amilyen ő. Ha irigy, gonosz, akkor olyan. Ha tanult valamit, akkor jobb.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 11:30:31

Hajrá Denisz!
Lacinak most kell pofára esni a gyökérségei miatt a döntő kapujában! Nehogymá asziggye a kis csg, hogy azér mer 3 párbajról unszimpivel visszajött Ő a király.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:30:36

@Ditti82: Igen, a múltkor ketten írták Sixx meg Gézu, percről-percre.

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:32:49

@ElzaBerry: Belinkeltem a péntek reggeli rtl-es videót azt nézd vissza Anett ügyben.Régóta van állása mindig melózott ha megnézed a facebook oldalát láthatod mit csinál.Nem kell neki Robin pénze mert akkor már korábban elkezdi ezt az egész dolgot irányába.Mindenki félti a seggét ez érthető.Dóri kérte el a jelét és miért ne adná oda megteheti nem?Dóri meg azt csinál vele amit akar.Lacira azért nem akart duplát rakni mert akkor a mártírgép megindul megint hogy őt akarják kitenni...Dennisre meg nem rakott volna.Dórinak meg fightja lett volna Dennissel hisz erről dumáltak már jópárszor.

minden reggel 2015.02.28. 11:34:05

@traccsparty: én egyetértek azokkal amit írtál. Laci öntelt és durva. Ettől függetlenül Edina sem átlagcsaj, sőt. a többiekkel valóban agresszívkodott Laci, Edina viszont egy iszonyú függést és sírós picsogó mentalitást hozott elő belőle. érdekes, mert most, hogy kint van, egész szimpatikus képet hoz magáról Edina. 0-24 ben viszont kibírhatatlan volt. Ketten együtt meg valami borzasztó függést erősítenek fel egymásban. Szerintem :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:35:17

@mindennickfoglalt?: Azon is röhögött mindenki meg a gésás dolgon a Mercuryt meg nem tudom miért nem adták le az öfiben király volt.Lacit annyira át lehet baszni sokszor.

jimjim 2015.02.28. 11:36:20

candyperfumegirl: Az kimaradt a végéből, hogy te őszinte voltál és végig magadat adtad. :D
Neked is köszönjük az egész évados hogyvótokat! :) (Y)

traccsparty 2015.02.28. 11:37:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Sok igazságod vagyon, nekem nem egy kellemes szereplő, épp ezért nem fog hiányozni, megleszek a látványa nélkül, de azért a hangja fejleszthető, meg tudod, a sztárok sokszor olyanok, hogy éppen hogy nem énekelnek hamisan, ha elegen adják alá a zenét meg szöveget meg technikát. Elképzelhető, hogy pünkösdi királynőség lesz, de most elég jól futtatják.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 11:38:20

@traccsparty: Most simán szavaztam Denisre. A Laci módszerrel 26x egymásután. .-)) (De nem hiszem, hogy ennyire amatőrök lennének az APP írói)

ElzaBerry 2015.02.28. 11:39:24

@lukacstoncsi: Hát jó, ha te ezt beveszed, hogy ekkora szerelem első látásra, akkor lehet, hogy léteznek még tündérmesék :D én jó ideje nem hiszek bennük, egyébként még Attila is kiírta a FB-oldalára, hogy csak pislog ezen, pedig ő benn volt velük ugye.

Hát, most nem Robin csinált mártírt Laciból, hanem Dennis :D az eredmény ugyanaz. Egyébként meg ettől Robin nem lesz szimpatikus. Edina-Laci szerelmet sokan nem hiszik el, ezt meg igen? Szerintem nem kéne.
Korábban elkezdi a dolgot? Hogyan? Most adtak rá esélyt a szerkik. Plusz korábban azért még nem volt teljesen körvonalazódva, kik lesznek a döntőben, Robinnak lehetett volna egy párbaja Fannival is.

minden reggel 2015.02.28. 11:39:51

@lukacstoncsi: ebből a szempontból valóban. viszont tényleg az az ember érzése, hogy van egy nagyon elrejtett oldala Robinnak. lehet h azért csak mert nem nyafog állandóan, meg nem példálózik az életével. Róla egész keveset tudtunk meg, míg a többiek azért mesélgettek. mondják rá h csendes gyilkos tekintet - ez is lehet emiatt, hogy ő sokmindent befele él meg, (elfojt???) igaziból persze egyiküket sem ismerjük/ismerhetjük meg pontosan csak tippelgetünk itt :) legalábbis én :)

csicserierika 2015.02.28. 11:41:16

@Csak ügyesen!: én is ezt írtam tegnap, h akkor már vigye a legnagyobb tuja :)

traccsparty 2015.02.28. 11:42:14

@minden reggel:

"Ketten együtt meg valami borzasztó függést erősítenek fel egymásban."

A házban lehet, de házon kívül nem hiszem. Én nem leszek rájuk kiváncsi, szóval nem fogom követni az életüket.

Azért örülnék, ha kiesne ma Laci, mert rettenetesen durván bánt a nőkkel a házban. Nem volna jó, visszaigazolni ezt a magatartást egy győzelemmel.

"Hadd menjen" - ahogy Edina fogalmazta a Belevalóban, mikor Zsuval és Fannival léptek fel hármasban. Azt hiszem már felnyitották Edina szemét, csak még futja az udvariassági köröket. Szakítani majd csak utána szakíthat.

csicserierika 2015.02.28. 11:43:28

@traccsparty: mikor vállalhatatlanra itta magát Dóri, őt is bevitte, mint Edinát is. Saját maguktól akarta megmenteni őket.

minden reggel 2015.02.28. 11:46:18

@ElzaBerry: én is elgondolkoztam hogy mennyire lehet ez igazi vonzódás, de valóban jobban annak tűnik mint Edináék vagy éppen Fanniék. azt sem szabad elfelejteni h Robin a 3 hónap alatt senkivel nem alakított ki közeli, intimebb viszonyt, nála már elég erős lehet a szeretetéhség. így könnyű valakibe belelátni mindenfélét :)
Attillánál is eszembejutott azért, hogy akármennyire is sztárolják, hogy legnagyobb VV játékos stb, azért az érzelmek terén nem egy szakember, még barátja sem nagyon volt mikor bement. Aztán ki tudja , hogy őt mennyire zavarja, ha mások felé több figyelem irányul a jelen helyzetben, és mennyire szeretne felevezni egy másik hír farvizén :)

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:46:25

@ElzaBerry: +1000

Azon röhögtem, h a két empatikus Dóri és Robin mennyire nem vette le, h hogyan kéne kezelni azt a helyzetet, amikor felrakták a saját fényképüket, és h vajh miért nem repdes az örömtől a másik kettő. EQ zéró pillanatok voltak, és még neki is álltak magyarázni, meg örömködni :D

csicserierika 2015.02.28. 11:46:26

@minden reggel: azért a top 6-os bulin ( ami a kedvencem ) jól bemutatkozott a női nem, meg egyéb alkalmakkor is .

malevil2050 2015.02.28. 11:46:33

Mekvan a az új cocoh,cak ety kicit lájtosabb.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:46:56

@mindennickfoglalt?: Imággya. Minnyá monta is a szöveget. I want to BE break free

traccsparty 2015.02.28. 11:47:11

@Majom1Parádé:

Ha fel tudsz törni okostelefonokat és tudsz rájuk appot rakni, akkor annyi telefonról szavazhatsz, amennyiről nem szégyellsz. Nekem belefér a feltételezés, hogy Laci hacker haverjai esetleg ezzel a módszerrel tartották bent Lacit. Tudni persze nem tudhatom, de jó volna, ha ma este kiesne ez az önsajnáltató szörnyecske, Denisz mehetne vissza, aztán meg Robin nyerne.

traccsparty 2015.02.28. 11:48:42

@csicserierika:

Aznap este ő borította ki Dórit, és miután felheccelte, nyomorgatta, jól kiborította, utána meg játssza a megmentőt? Hát lélekben sugárban hánytam tőle.

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:48:46

@csicserierika: Még el is mondta Edinának, h azért, h ne legyen semmi olyan, amit utána felhasználhatnak Edina ellen.

De tök mindegy már, Laci nekik jót már úgysem tenni, de valahol tanulságos látni, h hogyan lehet bármilyen megmozdulást, kijelentést negatívan venni, ha valaki olyantól jön, akit nem kedvelünk.

malevil2050 2015.02.28. 11:48:48

Csilke gyele mál,melt mék mindig tele vagyunk molállal,főleg hoty tombol a love is.

* hosztam sölt is.

csicserierika 2015.02.28. 11:49:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez mikor hangzott el ? Lacci is gyerekeket hordott iskolába. Nem kevered ?

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:49:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Megbeszéltük már, el is mondta, úgy értette, h ott már nincs harc, letudta a bosszúhadjáratot. Ha nem elvakultan figyelnéd, amiket mond, akkor ez tök egyértelmű volt, utána az on-ban még hosszabban is kifejtette.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:50:31

@Ditti82: Nem úgy láttam a BV-ben:DDD Igen, de sztm nem hagyja ki az utsót.

csicserierika 2015.02.28. 11:50:57

@traccsparty: Dóri azt sem tudta, hol van, és még inni akart. Ezért vitte be.

minden reggel 2015.02.28. 11:50:59

@traccsparty: egyetértek. érdekes volt hogy Dóri a legelején ennyire gyorsan levette ezt.
az is érdekes Edinának mennyire vonzó ez a 'vademberség'. kint érik majd azért más hatások is őket, amit a bezártság felerősített az 'normalizálódik'.

csicserierika 2015.02.28. 11:53:07

@Csak ügyesen!: igen, és másnap szegény Edina nem győzött elnézést kérni Dennistől a csicska szóért, és nagyon örült, h a gé betűst nem használta. Bezzeg mindenki más :) Ment a tetvedékezés meg a többi :D

minden reggel 2015.02.28. 11:54:31

@csicserierika: azzal hogy valaki bunkó erősen általánosító véleményt formál másokról azzal csak saját magát jellemzi.
aki meg leissza magát az is :) de az italozással valljuk be senkinek nem ártottak, csak maguknak. és hát férfiak is szoktak inni.

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:55:53

@ElzaBerry: Nem szerelmesek egyik sem mondta ezt.Szerintem Robinnak nőhiánya van és nem tud reálisan gondolkodni.De megvan a kémia egymás iránt ami nem baj de ez lehet megszűnik vagy sem ahogy a másik két párnál is lehet.Nem pár egyszerüen jól elvoltak benn.Ennyi.

minden reggel 2015.02.28. 11:57:52

@csicserierika: ha arra gondolsz a csajok is tudtak alpárian viselkedni :) ez azért még nem ment fel másokat az alpári viselkedés alól :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 12:00:48

@Csak ügyesen!: Nem vagyok elvakult, csak kritikus, amit Lacccitól tanultam. Robin fel is hörrent, hogy no-no. Sok mindent megmagyaráz utólag , és próbálja másképp beállítani. Pl. a párbaj végén a tündérfalvizást. Hallottál tőle olyat valaha is, hogy bocs, ezt nem kellett volna, bocs, ezt elcsesztem, hibáztam, nem vagyok tökéletes? Ennek a palinak értelmes ember nincs a környezetében, állítom, mert kilencvenes IQ felett senki nem bírja elviselni ezt az önelégültséget. Csak akivel a balhé van, vagy akik előtt játszhatja a janit. b@szmeg, b@szki.:)

csicserierika 2015.02.28. 12:02:20

@traccsparty: Edina arra az esetre mondta, h hadd menjen, ha kint elszédül a rajongó lányoktól, és félrelépne Lacci. Ezzel én is így lennék, nincs ebben semmi különös.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 12:03:42

@csicserierika: Ebben a privat videóban meséli Laci, hogy az apja mindennap érte ment kocsival. Egyszer késett a papa és valami balhéba keveredett Laccci. (Minden története nagyjából erről szól)

csicserierika 2015.02.28. 12:04:47

@minden reggel: ott a csajok vitték a prímet, a fiúk csak pilláztak :)

csicserierika 2015.02.28. 12:06:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hol a link ? Megadnád ? Nem mintha bármit is befolyásolna, h ki vitt kit, csak én ezt még nem hallottam, és kivi vagyok.

kamilla123 2015.02.28. 12:07:14

@traccsparty: ja igen, volt az egyik on-ban, hogy Laci magyarázta Robinnak, hogy látott képeket az előző after partyról a vv6-ból. És Robin kérdezte,h hol látta. Laci meg azt mondta erre, hogy majd ha kint lesznek a villából, mesél dolgokat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 12:08:15

@Csak ügyesen!: "Laci nekik jót már úgysem tenni"

Remélem, nekünk azért rosszat se tenni:DDDD

ElzaBerry 2015.02.28. 12:08:33

@minden reggel: Attilát ne bántsd, ő nekem az alfa-omega a VV-ben :D meg szerintem azóta sokat változott, már a műsorban is. Egy Robin vagy egy Dennis még csak meg sem közelítik.

Szeretethiány... ezzel persze mindent meg lehet magyarázni :P

@Csak ügyesen!: Remélem, egyik sem nyeri meg :D komolyan, ha Dennis mégis visszamegy, akkor neki fogok szurkolni :D vagyis szurkolni nem fogok, szavazni fogok rá, mert akkor már olyan mindegy lesz a kimenetele.

@lukacstoncsi: Oké, ez lehet, hogy így volt, de a nézőnek nem ezt próbálták beadni. Hanem hogy óriási love dúl.

csicserierika 2015.02.28. 12:08:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pont, h megbánta a t...falvizást, de akkor annyira felszabadult a nyomás alól, amit Fannitól kellett elviselnie, h sztem érthető. A párbajon tök higgadt volt. Nem lehetett egyszerű.

lukacstoncsi 2015.02.28. 12:14:13

@kamilla123: Laci már összevissza beszél.Hol láthatott ilyen képeket max kinn.Részeg lehetett szerintem.

@ElzaBerry: Mindenkiről valami nagyot dobnak be hogy szóljon.Ha valaki fingott akkor azt úgy hozzák le összefosta magát:D Látták hogy jól kijönnejk egymással kanyarítottak egy love storyt.A vicc az hogy se szex nem volt se meztelen fürdés se csók se nyelves semmi.

kamilla123 2015.02.28. 12:17:59

@Csak ügyesen!: jaj de kár:-( pedig pont kezdtem én is kedvet kapni, de ettől tartok én is

kamilla123 2015.02.28. 12:23:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, egyszer fordult csak felé, amikor Laci őt is szóba hozta, h neki mik az esélyei. Akkor rá is gyújtott egy cigire :-)

Eszet Lenke 2015.02.28. 12:25:07

Holnap vége a játéknak,
ne keresd az értelmét.
Mindent elmond, hogy ma este
megküzd a két végtermék.
Ki megy vissza, hótra mindegy,
kiderül a párbajon.
Látni őket kimondottan
fizikai fájdalom.
Már csak egy nap, halleluja'
elértünk a végére.
Csernus doktort nekem, hogyha
ránézek még VV-re.

lukacstoncsi 2015.02.28. 12:26:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszi valaki belinkelte tegnap ezt. nekem nem indul azt írja ki error meg késöbb próbálkozzam.nektek elindult a videó?

Csak ügyesen! 2015.02.28. 12:34:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mondta a tegnapelőtti on-ban, h azt nagyon sajnálja, csak kitört belőle a feszkó azután, ahogy Fanni beszélt vele végig a párbajon.

Csak ügyesen! 2015.02.28. 12:35:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Logikusan szokta elmondani, h mi miért történt, mit miért mondott, ezért hihetőek azok, amiket állít, főként a párbajokon szokott ez kijönni, amikor hagyják h elmondja a saját álláspontját.

minden reggel 2015.02.28. 12:38:30

@ElzaBerry: nekem Attila nem tetszett. másokat mindig örömmel manipulált a saját érzései elől meg elfutott.

kamilla123 2015.02.28. 12:39:53

@ElzaBerry: "a női tuja, a jóképű tuja és a tuja, akin van egy álló pénisz."

:-DD

minden reggel 2015.02.28. 12:40:11

@Eszet Lenke: :)
most már egész kiadványravaló vers összegyűlt a híres emberekről :)

Csak ügyesen! 2015.02.28. 12:45:54

Ezt viszont most már túlzásnak tartom, már azt sem értettem h miért nem köszönnek neki az otthoniak, nem ölt embert...

velvet.hu/gumicukor/2015/02/28/vv_fannit_a_szex_miatt_rugtak_ki_a_hastanciskolabol/

kamilla123 2015.02.28. 12:54:06

@Csak ügyesen!: azt hol olvastad,h nem köszönnek neki?

minden reggel 2015.02.28. 12:54:51

@Csak ügyesen!: ez milyen butaság. pedig jó kis reklám lett volna a sulinak :)

minden reggel 2015.02.28. 13:17:55

@Csak ügyesen!: Fanni mindig eléri h 15 évvel idősebbnek nézzen ki... :)

Sir Ö. S. Bandi 2015.02.28. 13:31:04

@Eszet Lenke:
Ne szólj nagyot Eszet Lenke
Majd megcáfol eszed Lenke
Jön majd az új, ami ámít
Kommentek itt, csak az számít

lukacstoncsi 2015.02.28. 13:42:57

Hát ezen az öfin szénné röhögtem magam:-)))
Robin Dóri vacsi, Edina kleptomániás, Fanni fogyi bőgése...Laci mikor kioszt egy kupica kólát Edinának a nyócliteres flakonból nagy kegyként:-))))

rtl.hu/most/rtl2/62665_valovilag_7_-_osszefoglalo_a_dzsungel_him_allatai_egyenkent_

MacákékIcukája 2015.02.28. 13:49:25

Haho :) ezen az oldalon hianytalanul fent van az utobbi par nap streamje, a 27-i ejjeli Robin-Laci beszelgetesnek majd' ket oras verzioja (a dailymotion-on csak egy oranyi van fent)

www.ustream.tv/recorded/59245882

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 13:50:02

@Eszet Lenke: hát ez a regölés mindent visz nálam :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 14:06:08

@lukacstoncsi: sziviiii :)))
Egyebkent ebbol a beszelgetesbol rajottem, Laca olyan, mint a nagybatyam. Magabiztos, tudja mit akar, folyton meseli az elettorteneteit, be nem all a szaja. Egy ideig szorakoztato, aztan elunom, mert faraszto :D (de amugy birom mind a kettot, csak engem nem lehet levenni ilyen eszosztassal a labamrol)

Robin nezesen nem tudok kiakadni, en is ilyen figyeloen nezek es ugyanilyen gunyoros a szajtartasom is, plane amikor valaki meseli a sztorijait :D Adom, hogy befele eli meg az erzelmeit, ezert latszik rajta, hogy folyton kattog. Baratsagos es kedves, de eleg introvertalt, nem osztja meg fuvel-faval a gondolatait. Kar hogy ezt sokan sunyisagnak tartjak, mert nagyon jofej a srac.
Ugyhogy hajlá Lobiiiiin! :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 14:06:09

Kedves Candy! A VV posztírók külön VV versenyében nálam te nyerted a fődíjat! Ezúton nyújtom neked a virtuális lakást, autót, és a virtuális kiemelt fizetést 12 hónapon keresztül! :-) Nekem minden írásod finom, színvonalas, részletes, humoros és szórakoztató volt. A játékosokat egyenlő mértékben szeretgetted és fricskáztad párthovatartozásuktól függetlenül. A mai napig nem tudom pl. hogy kinek drukkolsz, de ez sztem posztíróként nagyon becsülendő! Döntőbe került még nálam a stábból Hoppancs kolléga/vagy kollegina, Sixx és Bruti még a mai napon párbajoznak a döntőért, de a fődíjat tőleg már senki sem veheti el! Gratulálok! :-)

csicserierika 2015.02.28. 14:15:26

@Csak ügyesen!: én is túlzásnak tartom, de lehet hogy ez szolgáltatta az apropót, ha ott is hasonlóan viselkedett. Állandó középpontban levés, visítozás, cukiskodás....
Remélem, h máshol folytathatja.

lukacstoncsi 2015.02.28. 14:22:12

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Robin szerintem sem sunyi egyszerüen ebben a villalétben nem szeret feleslegesen konfrontálódni és megbántani másokat.Edina jó hogy tanácsolta neki nyissa ki többször a száját.Fannit és Lacit is rendesen kiosztotta már úgy hogy nem volt alpári.Épp a napokban néztem utána írták hogy halak jegyü.Hát az sem egy egyszerü jegy már magában.Határozatlan kissé de elég empatikus és nehezen bánt meg másokat.Szerintem a játékkal kicsit határozottabb lesz sok mindenben biztosan.Jó látni hogy van humora ami eddig is megvolt csak vagy nem adták le vagy nem igazán mutatta meg.Az udvarlós feladatban épp Fanni kérdezte hogy miért nem fürdik mezteleneül.Mondta hogy nem akarja magát mutogatni de lehet késöbb megteszi ezt.Szóval ez taktika biztos nem volt hisz nem tudják eleve mit adnak le vagy mit nem.Meg másban sem kezdett el szerepelni a kameráknak.

eatpray 2015.02.28. 14:26:03

Szerintetek ki nyeri a mai párbajt?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.28. 14:29:40

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: a lényeg, h hál'istennek mindketten kiestek a játékból.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.28. 14:39:05

@henrik_: Se nem rokonom, se nem ismerősöm egyik sem... rosszat sem kívánok senkinek. Egy kívánságom van, hogy érjen már véget a VV7!!! Hálistennek, hétfőtől már nem lesz.=D -ennyi-

MacákékIcukája 2015.02.28. 15:06:09

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): ezt adom, de nem csak Edina mondta neki, hanem nagyon sokan masok (pl. legutobb Szandika es Dori, aztan Fannitol meg Denisztol is hallottuk mar ezt).
Denisz is ilyen valamilyen szinten, csak o utolag porog a vitakon es masnak mondja (meg o egyszeru is, mint egy kavics).
Robin egy az egyben magaban tartja az erzeseit (nem csoda, hogy folyton oklendezik a gyomorsava miatt, pszichoszomatikus tunet ez, "fortyog es tornenek ki belole az erzesek"). A humorat imadom, szuperjo es nem kozonseges. Meg azt a hulye ruhaszarito-porgetest is milyen lelkesedessel csinalta, azon is rohogott :D Az is tetszik benne, hogy alt. veve nem kozonseges, pl. amikor a harom csaj tok reszeg volt es fetrengtek meg ordibaltak a haloban, felallt es ugy ment ki, hogy "ne haragudjatok gyerekek, ez nekem mar tul sok", a masik ket fiu meg ordibalt a csajokkal, hogy milyen hulyek meg idiotak.

MacákékIcukája 2015.02.28. 15:07:53

@eatpray: sztem is Laci, bar en Deniszre raktam az appom (nem mintha szeretnem, sot, Lacit jobban birom). Laci es Robin jol neznenek ki a dontoben egyutt, bar akkor tuti leragnam mind a tiz kormom Robin miatt :)))

pomac 2015.02.28. 15:09:53

@minden reggel: hogy is mondta pár napja ,semmi bántást nem kap sem ő sem a testvére ,akkor most mégis kap o.O

minden reggel 2015.02.28. 15:19:39

@pomac: hát azt akkor mondta amikor kiment és az alapján hogy anyukája beüzente hogy büszkék rá :) szegény mit üzent volna, lányom ne légy céda? :)

minden reggel 2015.02.28. 15:22:37

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): az igaz hogy akkor én adtam neki egy pofont előtte :) .....

MacákékIcukája 2015.02.28. 15:24:15

@minden reggel: Krisz facebookjan is van egy hosszu valasz, nem tudom belinkelni azt a posztot :(
Szerintem tok kinos amikor a privat dolgaikat targyaljak ki kamerak elott :))) jobb, hogy szetmentek, mielott az egyik agyonkopi a masikat :D

pomac 2015.02.28. 15:24:25

@minden reggel: nem ezt akkor mondta mikor első nap otthon volt

pomac 2015.02.28. 15:26:04

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): a két ember habitusából nem is meglepő ami történt :D,a villában sem voltak különbek :D

minden reggel 2015.02.28. 15:33:55

@pomac: az gondolom hasonló, még benne a sok adrenalin, aztán lassan tisztul a kép. visszanéz, visszaolvas aztán rájön. Fannika meg nem volt egy agytröszt amúgy sem...

pomac 2015.02.28. 15:36:49

@minden reggel: tény hogy nem egy agytröszt ,csak azt nem értem ö mit várt ezek után mindenki tapsikolni fog utána az utcán örüljön hogy nem köpik le :D az legyen a legkisebb baja hogy nem szólnak hozzá .csak fura volt hogy egyik nap ezt nyilatkozza a másik nap meg az ellenkezőjét

Csak ügyesen! 2015.02.28. 15:46:37

@pomac: Nem voltam egy Fanni fan, de szerintem semmi olyasmit nem csinált, ami miatt el kellene ítélni, és így kellene viselkedni vele. Az emberek irtózatosan álszentek tudnak lenni.

pomac 2015.02.28. 15:49:17

@Csak ügyesen!: nekem sem volt a kedvencem ,de nem is találkoznék vele az tuti megértem azokat akik nem köszönnek neki előre :D

minden reggel 2015.02.28. 15:52:04

@pomac: én sem tudom mit várnak a VV-től :) aki eddig innen befutott annak volt valami 'tehetsége' mondjuk így. és hát hányan is voltak eddig??? 1??? :)
magánvéleményem, hogy a sok szexnél sokkal borzasztóbb volt a az egyéniség amit bemutatott magáról...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:00:41

@traccsparty: persze, ha megfelelő a menedzsment, akkor kikupálhatják. Kérdés, van-e valaki, aki ebbe feccöl időt és pénzt. Mert neki, gondolom nincs pénze, az meg Még Lacccci győzelme esetén is kétséges, hogy ebbe fektetne. Ott a cshalád is.

traccsparty 2015.02.28. 16:05:01

@minden reggel:

de fanni egy agytröszt, csakhogy kétféle intelligencia dulakodik benne, egymás rovására...

az érzelmi intelligenciája eléggé keresztbe tesz neki sokszor...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:13:05

@ElzaBerry: "a vak nem látja, hogy Anettka a nyertest látja Robinban és jól jönne neki, ha valaki eltartaná"

Megosztanád, hogy mijén látszott Anettnek, hogy Robin - nem létező - pénze kell neki? pontosítsunk, TE nem tudod mit csinál. Független dolgozó nő, saját vállalkozása van. Asse tudod, kicsoda, csak sértegeted. Azért haragszol rá, mert elvitte a jövőbeli megélheti forrásodat?:DD

minden reggel 2015.02.28. 16:13:53

@traccsparty: ezt mások is írták már. hogy érted hogy agytröszt?
azt lehet rá mondani hogy ravasz a saját érdekei mentén. nem intelligens, csak önös.
????

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:21:39

@minden reggel: Te elhiszed neki, hogy minden havajdizsi otthon? Nem szívesen elemzem, de olyan szomorúságot látok a szemében, ami ellentmond a szavainak. Csodálatos, fantasztikus, nagyon-nagyon . Bár kétségtelen, hogy más jelzőket nem ismer, csak az ilyen bombasztikusakat:)

traccsparty 2015.02.28. 16:24:16

@minden reggel:

nézd, ha te nem voltál képes meglátni az intelligenciát az elmúlt 3 hónap alatt, tuti nem fogok nekiállni bizonykodni,i neked, hisz te pont ugyanazt láthattad mint én,

azt az intelligencia meglátásához alapvetően nyitottnak kell legyél a másikra...

de hótt buta egy se volt a villában, inkább csak a műveltségük, általános ismereteik nem voltak szinten, és egykettő érzelmi intelligenciája nem volt a helyén...

pomac 2015.02.28. 16:25:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a latin tudás csak a villában menő :D, meg a szókincs is :D

minden reggel 2015.02.28. 16:27:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem írtam hogy azt hiszem. sőt. viszont az első napon amikor kiment ezt kommunikálta, és valósínű ezt is érezhette

minden reggel 2015.02.28. 16:29:02

@traccsparty: nem kértem hogy bizonykodj, csak a véleményedre voltam kíváncsi.
és igen, pontosan azért mert az enyém eltérő, hogy mik azok a szempontok, amiket én eselteg figyelmen kívül hagytam.

pomac 2015.02.28. 16:29:37

@traccsparty: " inkább csak a műveltségük, általános ismereteik nem voltak szinten", és szerinted ennek semmi köze az inteligenciához?Szerintem hozzá tartozik mindkét kategória :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:34:31

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Ne túlozzunk. Egy meghívott a sok közül. És ez a kalap sz@r zenének se nevezném mi a fene. Hát, lehet ünnepelni. Bár, nem látszik rajta a boldogság. Ha majd Fanni műsort vezet, akkor mit mondasz?:)

Pék Sütemény 2015.02.28. 16:35:04

Köszönöm a posztot!!! És igen, ezért jártunk ide. Megnevettetett. :)

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 16:35:10

@Csak ügyesen!:
"Nem voltam egy Fanni fan, de szerintem semmi olyasmit nem csinált, ami miatt el kellene ítélni, és így kellene viselkedni vele. Az emberek irtózatosan álszentek tudnak lenni. "

Meg tudnád csinálni ugyanezt a bravúrt Fanni helyében? Vagy a gyerekedtől elfogadnád hogy így csinál?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:36:42

@Fu Szekh Li: Kicsit elborongtam. Jártam a Csilibe. Aztán Baksa-Sós disszidált. A világmindenség, meg minden:)

vastyúk is .. 2015.02.28. 16:36:48

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!):ohhhhhhh. Az a morbid, hogy egyik barátnőm, meg a párja az egyenlőség jegyében verekedni szoktak. Náluk ez a kapcsolatdinamika része. Én meg nem pofozok meg senkit, és engem sem pofoznak meg. Kinek a pap, kinek a papné.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:39:10

@minden reggel:"... kiment ezt kommunikálta,..."

Látom, csak egy iskolába jártatok Ádinkával :DDDD

Fu Szekh Li 2015.02.28. 16:39:39

@vastyúk is ..: előre lebeszélik, vagy spontán?

Pék Sütemény 2015.02.28. 16:40:32

Amúgy eszembe jutott Attiláról, mikor az ő szériájukban az agyhalott csákót (aki aztán lenyomott néhány sallert Veronikának) próbálta tanítani. 2 fekvőtámasz között: kognitív disszonancia-ellentétes gondolat. Nah, voltak ott szép pillanatok. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:41:24

@vastyúk is ..: Ejnye Juliska, ez már a 10. gyerek, miért nem védekezik. Védekezek én, csak az uram erősebb.:)

lukacstoncsi 2015.02.28. 16:44:52

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Igen nagyon élvezte röhögött lehet más már besértődött volna hogy milyen "megalázó" ez már:D

Más.
Épp tegnap a Belevalóban volt hogy Laci felhozta Denisnek hogy az ajtóbol még visszaszól valamit azt jó napot.A vacsis hajós esten épp Fanni aksztotta ki Dennist a fogyásával amire Laci beszólt mit rinyál fogyjon le ebből lett egy vita, Dennis megvédte a kirohanó Fannit Laci meg utána hogy mi van itthagysz?Dumáljuk meg.Kirohant utána aztán még az ajtóbol káromkodott rá azt bebaszta.

lukacstoncsi 2015.02.28. 16:47:48

Egyébként Robinnak jó hogy nem lett benn senkije mert egész nap egymáson csüngtek volna mint a két párrocska, jól beszűkültek volna és támadási felületet is adtak volna a többieknek.Iszonyú energiát elvesz amikor a párod bántják és nehéz eldönteni mikor állj ki mellette mikor nem.Elvileg egyéni játék de ha már az érzelmek is bejátszanak akkor...

vastyúk is .. 2015.02.28. 16:50:40

@Fu Szekh Li: hát már voltam szemtanúja is. Asszem életemben nem éreztem magam olyan kínosan. A csaj nem gyengébb a srácnál, és van, hogy röhögve csinálják. Az jut róla eszembe,mikor a gyerekek gyepálják egymást a játszótéren. Ők a szenvedéllyel magyarázzák. Mindketten tanult emberek. Én meg csak csodálkozom, hogy ilyen is van.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hihihihi. nem erről van szó. Legalábbis barinő szerint.

ElzaBerry 2015.02.28. 16:52:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Maradjunk annyiban, hogy akkor nem bohóckodna a VV-ben, ha annyira futna a szekere. Én nem ismerem és nem is érdekel, de idegesítő látni az ilyesmit, hogy nem is ismerik egymást és így egymásra indulna, meg Anett flörtölése is nagyon érdekes volt, olyan erőltetett. Megélhetési forrásomat? Mi köze ennek hozzám? :D Robint bottal se, ha nyer, akkor se. Unszimpi, felfújt hólyag képe van :D Ne személyeskedj.

@minden reggel: Attilát pont ez tette emberivé, hogy mutatott gyengeséget a saját érzéseivel szemben, de nem akart gyenge lenni. És valljuk be, nagyon jól csinálta a manipulációt, ha kimegy az első párbajok egyikén, kinn is marad, mint Peti.

@kamilla123: Hát de nem? :D ezt cáfolni sem lehet

vastyúk is .. 2015.02.28. 16:52:22

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): érdekes, általában egálban maradnak. Bizarr :D.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:59:36

@ElzaBerry: "...Ne személyeskedj...."

Te személyeskedsz Anettal, én meg személyeskedem veled. Így megy ez. Anettnek olyan vállalkozása van, aminek jót tesz, ha ő reflektorfényben van. Nyilván ezért vállalta. Az érzelmeik valódiságáról nem tudhatsz semmit, és semmi köze a játékhoz. Azt meg feltételezem, hogy Robin se piszkálna meg téged bottal se. Feltételezgessünk:DDD

Ken Adams79 2015.02.28. 17:03:58

Sziasztok!

Nem olvastam végig a kommenteket, ha volt már, akkor bocs.

1.Komisz MAGÁRÓL ír verset??????????? ne már! :)
És nem volt benne sem Geci, sem Bazdmeg...semmi ilyesmi... és még rímelt is...
Az a gyerek, aki eddig 3 tőmondatnál többet nem mondott??

2. ez még a kiválasztásnál volt, de szerintem megint több alkalommal vették fel.
Mert mondja Denisz (nagyon eredeti módon), hogy kire tegye Dóri a kendőt... és leül a TV felöli kanapéra és elhelyezkedik.
Bencus (egyem a szívét) még beszél és amikor megint kicsit távolabbról mutatják őket (kb 2 mp) már egy kanapéval beljebb ül.

3. lehet ez Szandikának elvonókúra volt, azért látszott olyan keveset...

Bujumburi 2015.02.28. 17:08:27

Mutattak barmilyen allast tegnap?

Ken Adams79 2015.02.28. 17:09:30

@Bujumburi:
Igen, a posztban is van, a 2. kép
kb 55-45

ElzaBerry 2015.02.28. 17:12:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Te vagy Anett, vagy mi? xD jézusom, ilyenre ennyire rámenni, nem engem minősítesz, magadat. Tele van a net hasonló véleményekkel a hölgyről. De rendben, én elhiszem, hogy nekik van jövőjük, majd eldönti az idő :) azután majd sértegethetsz. Téma lezárva, puszikaa :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 17:13:13

@Csak ügyesen!: A legnagyobb bibi az érvelésében mindig ott van, hogy alaptézise szokott rossz lenni. Így hibás premisszákból hibás következtetést von le, ezenkívül alkalmazza még a homályos érvelést is.

MacákékIcukája 2015.02.28. 17:14:10

Itt vannak meg egyszer az ejszakais linkek az elmult par naprol. A Laci-Robin beszelgetesnek is hosszabb verzioja van fent, mint a dailymotion-on

www.ustream.tv/recorded/59353625

@vastyúk is ..: morbid, ahogy Laca mondana :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 17:15:54

@ElzaBerry: Én nyilván Anett vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te pedig Chonchi3 vagy? Ne sértegess, hogy ne sértegettess.:DDDDD

pomac 2015.02.28. 17:19:34

@Ken Adams79: 2 válaszodra ,látszik hogy denis átül eggyel arréb nincs ebben semmi vágás nézd meg jobban ,én is szoktam tévedni de ez látható volt hogy átül :D

traccsparty 2015.02.28. 17:19:37

@pomac:

Lehetsz intelligens, lehet normális vagy annál magasabb IQ-d és mégis alacsony az általános műveltséged, a villában a legtöbb lakónak kevés az ismerete, beleértve még Danit is, viszont mindenféle intelligenciával rendelkeztek/nek, pl Robin magas érzelmi intelligenciával, egyébként Dóri is, Fanninak viszont sokszor keresztbe tett betett az érzelmi intelligenciája, pl önrombolásra késztette, pedig egy okos lány, Edinának viszont túlságosan millitánssá tud változni a gondolkozása, nagyon be tud szűkülni egy egy "veszett" meggyőződésére, ami ráadásul hamis alapokon nyugszik.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 17:20:07

@ElzaBerry: "...Tele van a net hasonló véleményekkel a hölgyről...."

Csak még annyit, hogy kimásolod mások véleményét, aztán idejössz vele kommentelni? És az a végső érved, hogy mások is ezt írják. Esszép vót. Mégiscsak te vagy Chonchi3.:DDDDD

Gia 2015.02.28. 17:30:14

Szandika nem tudja,hogy köves műszempilla már évekkel ezelőtt volt divat?

traccsparty 2015.02.28. 17:30:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

"Maradjunk annyiban, hogy akkor nem bohóckodna a VV-ben, ha annyira futna a szekere". - írta Elzaberry...

Nekem tetszik Robin minden szempontból, ha volna egy jó kis bizniszem, és a villába menetelem segíteni a boltot, plusz még vonzónak is találom Robint, miért ne mennék be?, mármint ha kibírom a következményeket a bulvár médiában, Anett nem kiscsoportos óvodás, élt 5 hónapot a villában, tudja mivel jár, szerintem helyes csaj, és jól állnak egymásnak, egy kis flörtölés senkinek sem árt, a többit meg majd meglátjuk. Nem értem az olyanokat, akik ilyen rosszindulatúak, ha meglátnak két szép, kedves és egymáshoz illő embert a képernyőn. Igen, lehet direkt küldték be Robinnak, és akkor miért baj ez? Költői kérdések, nem kell senkinek sem felelnie, különösen nem Elzaberrynek.

minden reggel 2015.02.28. 17:33:37

@ElzaBerry: Elismerem h kitûnik az átlagos vv játékosok közül. :) nekem mégsem jön be a stílusa

duachais 2015.02.28. 17:35:53

Úgy nézem a Laci nyerte a rúdtáncversenyt és a futópados evést.
rtl.hu/rtl2/valovilag/latogatok-a-villaban

Ken Adams79 2015.02.28. 17:40:33

@pomac:
Az látszik, hogy helyezkedik... és hogy "elhelyezkedik" a kék kanapén...legalábbis én így látom
és tényleg 7mp telik el, és úgy ül a lila fotel(b)en, mintha percek óta ott ülne.

pomac 2015.02.28. 17:45:23

@Ken Adams79: nézd meg még egyszer belelóg a kamerába is hogy eggyel arrébb ül én azt látom

Gia 2015.02.28. 17:45:31

Hát..remélem Dennis a mai párbaj előtt megiszik pár felest.. :-D

vastyúk is .. 2015.02.28. 17:48:08

@Gia: feles nélkül is ordítozni fog. azt ígérte, ledönti a stúdiót.. Olyan kis prosztó, hogy nem jött még rá, hogy a Daninak is hozott a párbajon pár százalékot az ordenáréskodása.

Gia 2015.02.28. 17:49:37

@vastyúk is ..: Előre rosszul vagyok attól,hogy pattogni fog,meg kajabálni..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 17:50:26

@Gia: de gondolom úgy reméled, hogy Laccci lássa. Cuki az avid:D

Ken Adams79 2015.02.28. 17:50:36

@pomac: Ezen nem fogunk összeveszni :)

én azt látom, hogy a "nem fogom megdugni Fanni barbit" a térdére ülteti...és elvált a kamera.
Mutatja Laccccit. És amikor visszakapcsol, Denisz 1 kanapéval már odébb ül, a barbi a bokáján.

vastyúk is .. 2015.02.28. 17:51:24

@fosch9: bocsi, most vettem észre. Nem azért nem szavazok Robinra, mert "normális". Azért nem, mert nem tetszett, ahogy játszotta a játékát. Normális ember meg nem indul a VV-ben. állítólag :D.

vastyúk is .. 2015.02.28. 17:55:09

@Gia: ki tudja, lehet, hogy már túl hamar ittam a medve sörére, és készítettem be a popcorn-t, mert most az a lehetőség is bevillant, hogy Denisz tanácstalanul néz jobbra balra, mert maga alá rottyantott. Persze én annak szurkolok, hogy üvöltözzön, és mutassa meg a népnek, milyen vicces ember.

Gia 2015.02.28. 17:56:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Persze,bár az,hogy Fanni (,mint nő) ivott,az nagyobb hiba volt.

Gia 2015.02.28. 17:57:26

Mit csodálkoztok Dennis gyors helyváltoztatásán?Hát gyíkembör.. :-)))))

Cérnahuszár a naív 2015.02.28. 18:00:33

Amúgy észrevettétek hogy Laci is nyalta a tegnapi videókban a száját? Most vagy ő is az, vagy ragályos? figyelőszolgálat kellene, hogy rágja-e is már mint Dennis, meg Dóri, akiket Attila már leleplezett.

minden reggel 2015.02.28. 18:02:06

@Cérnahuszár: az igazi gyíklátók megérzik. És nézik a tekintetet. :)

ElzaBerry 2015.02.28. 18:02:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Annyira nem vagyok fanatikus, hogy több nevem legyen, az ilyet nem tudom megérteni. És nem másolok be véleményeket, van sajátom, köszi :)

@Gia: én is nagyon remélem :D Fanni botrányos volt, egyszerűen nem mehetett vissza

@traccsparty: én azt írtam le, amit én tapasztaltam, a saját benyomásaim a műsorról, és valóban igazad van, költői kérdésekre nem kell válaszolni, nem ezek a kommentek fogják eldönteni, nem tudom, hogy miért veszik egyesek annyira véresen komolyan :D én csak szórakozok, nem ez az életem a VV, elég nagy baj is lenne.

Gia 2015.02.28. 18:03:23

Egyík,két gyík.. ;-)

Ken Adams79 2015.02.28. 18:10:11

Attila tuti gyíkot akart mondani? Biztos nem GYÖKERET?
Bár abból min. 3 van odabent...

Ken Adams79 2015.02.28. 18:11:54

Mondjuk gyíkból is min. 3 van...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 18:39:28

teljesen nem vág témába, de itt volt szó arról a kék-fekete ruháról, amit még fotós szemmel is fehér-aranynak láttam :D bár azt is láttam, hogy felhúzták és úgy már stimmelt, csak az erős háttérfény. na mindegy, lényeg ez a poén, ami válaszként készült rá:
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11012352_10152913503757284_5204263055572634519_n.jpg?oh=21b9847ebcfa67ff05d04a8cfad8892d&oe=557D9C09&__gda__=1435224428_978abe7fb74ff6b18021ff83d7d59f22

Bujumburi 2015.02.28. 18:42:08

@Ken Adams79: köszi, igencsak vak vagyok, mentségemre legyen mondva, csak telefonon futottam át.

minden reggel 2015.02.28. 18:48:03

@ミラ: én kék aranynak. Azt olvastam h olyan a szövése h az agyra van bízva mire fókuszál az anyagra vagy a mintára - ha jól éryettem. Bár mint tudjuk edinával jártam egy suliba :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 18:53:08

@minden reggel: a kék-arany nem volt opció :D nem, ott fotózási probléma volt, túl erősen jött a háta mögül a fény, ezért összezavarta a gépet is és rossz expozíció jött ki belőle. elcsúszott kb. minden érték. normális, hogy nem látod kék-feketének, de ez nem azt jelenti, h a ruha más színű, hanem hogy azon a képen van rosszul lefotózva. ennyit a termékfotózásról dióhéjban :D hogy mennyire fontos a jó kép.
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): van még :)
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11038656_981014761945561_4091092550903402317_n.jpg?oh=d76b33aa882cae018fad0116a99b8863&oe=559260F1&__gda__=1435772745_eaa91cead860a84381647ef982834434

MacákékIcukája 2015.02.28. 18:56:57

@ミラ: lajkolom ezt is :DDD

@minden reggel: itt egy tudomanyos magyarazat, van video is linkelve a cikk aljan, ha nincs kedved rajzolni. A lenyeg, hogy az emberek agya mashogy dolgozza fel a kepet, ami eleve furan van exponalva (lsd. a fotos magyarazatot ミラ-tol). Ezert van az, hogy sokan a kek-feketet latjak, mig masok arany-fehernek.

minden reggel 2015.02.28. 19:03:39

@ミラ: najó, ezen tényleg fehéres, bár nekem halványkéknek tűnt elsőre :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:04:32

@minden reggel: lol, nem ertem miert irtam az elozo kommentben rajzolast olvasas helyett :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 19:06:35

@minden reggel: nekem is kékes a fehér része am, már első látásra is az volt. de érdekes, ahogy az emberek most rácsodálkoznak a vacak fotózásra :D néha ha csak hirtelen felkapom a gépet, nem biztos, h mindig a jó beállítások vannak rajta és a helyes expót lövöm ki. PSben rendbe lehet hozni a nagy részét ezeknek a bolond képeknek. na ez is egy ilyen. volt, aki rendberakta és tökéletesen mélykék-fekete volt.

térjünk vissza a villába: én úúúúúgy örülök a robinetta párnak, tényleg. nem értem, aki szapulja őket. messze a legaranyosabb pár az egész VVben (beleértve a korábbiakat is).

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:06:39

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Én nem vagyok egy fotóértő, de hogy lehet ugyanazt a képet kék-feketének, vagy arany-fehérnek látni? Amit japán írású kommenttársunk linkelt utoljára azt éppen arany-szürkének (mittoménmilyen árnyalata) látom.

minden reggel 2015.02.28. 19:08:57

@ミラ: :) lehet h azért mert mindketten szépek és normálisqk is lehet irigykedni :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:11:55

@minden reggel: nemtom, de be sem linkeltem a cikket, teljesen kesz vagyok :DDDD
www.iflscience.com/brain/explaining-perceptions-dress

@ミラ: nekem igazabol a fekete es arany volt furcsa (en konkretan vilagos aranyszinunek latom, mig a mellettem allo kollegak teljesen ki voltak kelve magukbol, hogy ez valojaban fekete)... meg nem mindenki ert annyira a fotozashoz es az emberi agy mukodesehez, hogy kapasbol tudjak :) Nekem foleg ez a resze volt erdekes, hogy tobben nezzuk ugyanazt a kepet es megis mast latunk.

@Majom1Parádé: ott a link picit feljebb, olvass :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 19:13:19

@Majom1Parádé: legalább valaki felismeri, hogy nem kínai :)
mert ott szürkévé van kicsit téve a fehér :D a szürkés könyvre épülő poén, azért.

@minden reggel: mondjuk anett nem túl okos, mondjuk így, de nem találok semmi kivetnivalót benne. megcsináltatta a mellét, na és. többeket ismerek, akik szintén. esztétikus lett és különben sincs jogunk vagy alapunk elítélni, az ő teste, az ő élete. még amit én mondtam (meg sokan mások), hogy butácska, az se tartozik ránk. legyenek boldogok, törjék meg ők a sorozatot a VV-párok történelmében :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 19:14:46

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): mindenki pontosan ugyanabból a szögből nézte a kijelzőt? :) mert többen mondták, hogy más szögből visszajött a kék-fekete kombó, úgy megváltozhat (monitortól és beállításoktól függően) a szaturáció is. na mindegy, többet beszélünk róla, mint megérdemli, csak a kutyás poént akartam mutatni :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:20:41

@ミラ: ja, en is irtam tegnap, hogy forgatni kell a kepernyot, es akkor kijon a fekete-kek variacio. De legeloszor mindenki szembol nezte a kepet (kvazi korbe lett kuldve a linkje emailen) es igy is mast lattunk :) Egymas monitorjara nezve is az elso, agyunk altal latott verziot lattuk, ez az amirol szo volt a fenti cikkben (color constancy - This ability ensures that the perceived color of an object remains constant, despite changes in the illumination conditions. That means the context, or surroundings, in which an object we are looking at appears in, influences our perception of its color.)
Ha pl a szemem sarkabol nezem es nem fokuszalok, akkor a helyes verziot latom.
Engem nem zavar a tema, sot, inkabb lenyugozonek tartom, hogy az emberi agy mindenkinel mashogy mukodik (szal nem a fotos reszere izgultam ra a dolognak, hanem a biologiaira :D)

Nem Penny hajója 2015.02.28. 19:29:13

Nálatok működik az applikáció? Akartam szavazni, de nem lehet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:32:23

Nálam se megy most, mert nem írja ki, hogy köszönjük szavazatát.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:35:38

@ミラ: Ja, fölismerni fölismerem, de az asszony tudja csak elolvasni.

traccsparty 2015.02.28. 19:36:14

@Majom1Parádé:

Már megint a Lacival nyeretik meg, micsoda társaság! szégyen!

candyperfumegirl 2015.02.28. 19:37:31

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): én azt nem értem, milyen szemszögből kéne nézni, hogy fehér-aranynak lássam. :) Nekem ez csak és kizárólag kék-fekete.
Őrület amúgy, hogy szó szerint MINDENHOL minden fórumon, ahol ma megfordultam, ez a vezető téma.

pomac 2015.02.28. 19:37:49

@Ken Adams79: most a kihivásos videóról beszélsz vagy arról mikor az ex villalakók ajándékot adtak nekik

Ditti82 2015.02.28. 19:38:45

@-pkata-: Jaj, de megható. Hüphüphüp.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 19:39:01

@Majom1Parádé: mira :) segítek. ezt használom kint, úgyis így becéznek és máshol ezt használtam és úgy hagytam, ide is jó lesz alapon, amennyit én írok ide :D

Ditti82 2015.02.28. 19:39:35

@traccsparty: Szavatartó emberek mintapéldánya vagy.

Ditti82 2015.02.28. 19:40:37

@Nem Penny hajója: Nálam működik, a szavazatom legalábbis megvan még. :)

Ditti82 2015.02.28. 19:41:49

@Szoba kilátással: Elméletileg mindenkinek van. Vagy csak a kezdő 12-nek?

Szoba kilátással 2015.02.28. 19:43:39

@Ditti82: el is felejtettem hogy robesz13. Volt - ezért is o nyer;))

minden reggel 2015.02.28. 19:43:58

@candyperfumegirl: lehet h ugyanúgy történik mint h Fanni okos e vagy sem pl, ugyanaz nézzük mégis mást látunk :)

Krétagarbó 2015.02.28. 19:45:05

@candyperfumegirl: az előbb néztük meg a férjemmel együtt, ugyanabból a szemszögből. Ő a kékes verziót látja, aranyat egyáltalán nem, én meg határozottan arany-fehéret. (Előtte nem olvasott, vagy hallott róla:) Vicces volt ennyire másképpen "látni".

pomac 2015.02.28. 19:48:43

@minden reggel: de mint kiderült a kinti életben sem okos :DDD

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:49:14

@candyperfumegirl: szerintem semmikeppen nem fogod tudni feher-aranynak latni, mert nem az a helyes szin, ill. az agyad mar rogzitette a kek-feketet :)
Bocs, hogy offolunk, de mar kielemeztuk az osszes jatekos viselkedeset :D es koszi az eddigieket!

@Ditti82: sztem amikor Attis azt mondta, hogy "itt valaki nem az, akinek mutatja magat" reptilian Deniszre gondolt :D

Leszedtem a szavazatom, ugy dontottem, hogy dontsek el masok, ki megy vissza.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:49:31

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ja, mikor a ruháról tuti kék képet mutattak, de én bárhogy néztem az ominózus képet maradt az arany-szürke, Sok mindenre képes az agyunk.

Hajrá Denis, küldd haza Lacit!

minden reggel 2015.02.28. 19:51:22

@pomac: ezért ma már 1x le lettem szúrva, hogy de, csak én nem látom. Eccerû vok

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:51:48

@Majom1Parádé: ja, az eredeti kepet ami a netshopos oldalon van en is helyesen latom :) Igen, ezert tetszik ennyire a tema :)

pomac 2015.02.28. 19:54:28

@minden reggel: :DDD, egyértelműen kell fogalmazni mit én ,fanni nem okos, és akkor mindenki tudja mire gondolok, igen arra hogy nem az :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:54:31

@Ditti82: lol Attila egy fel oraja posztolta ezt a cikket fb-n, azzal a hozzafuzessel hogy tenyleg erre gondolt :D

lukacstoncsi 2015.02.28. 19:57:23

@traccsparty: Anett szerintem szimpatikusan viselkedett Robinnal.Furcsa hogy pár nap mit hoz ki az emberből ezt ők se gondolták volna.De többet nem kell belelátni szerintem majd kinn eldöntik hogy mi lesz.Anett még oldalt is csinált neki amit majd ő fog kezelni ha kijön ez egy klassz dolog szerintem.Attilát viszont most nem értettem hogy ő miért piszkálja Anettet ezzel a dologgal, hogy így akar a médiába visszakerülni.Anett azért a VV-k történetében előkerült mindig az elmúlt pár évben.Gondolom ő szívesen nyilatkozik ha felkérik meg azt gondolják még emlékeznek rá a nézők.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 20:08:16

@Gia:

Azon túl, hogy szegény Laccci nem tud ojjat tenni, ami nekem teccene :D, nagyon kispályás dolog volt ezt az ivást bedobni, mert nem Kazal volt a részeges a vellában.

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:14:47

@usim.misu: nem is azert linkeltem mert igaz lehetne:))))

lukacstoncsi 2015.02.28. 20:16:31

Mit gondoltok Dóri szavazóiról?Mennyire aktívak?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 20:24:46

@Gia: Ivásban és a pia lenyúlásában egyaránt a VV7 nyertese Dóri.

Gia 2015.02.28. 20:25:17

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Én sem értem,hogy Attila miért támadja Anettet.Együtt mentek be,régi vv-sek,én némi összetartást várnék.Az egy dolog,hogy magában mit gondol,de miért kell ennek nyilvánosan hangot adnia?

usim.misu 2015.02.28. 20:25:17

@Szoba kilátással: persze, persze, vettem az adást. nem tudom, kit akarnak ezzel etetni. nem csípem, amikor ennyire hülyének nézik az embereket. száni

Gia 2015.02.28. 20:27:16

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Remélem annyira "aktívak",mint Dóri. :-)

Juvegrande85 2015.02.28. 20:28:22

Nem kis párhuzamot vélek felfedezni egyébként a mai párbaj és a Dennis vs. Dani között. Ott is KB az volt hogy látszatra Daninak nagyobb volt az arca akárcsak most Lacinak és így csaptak össze a kétségtelenül sokkal retardáltabb Dennissel. Mindkét fiút több esetben vádolták gyávasággal, Dennis pedig a bátorság mintaképe. Amennyivel jobb képű Laci annyival többen is utálják mint anno Danit. Szóval bár én szeretném ha nem így lenne de van egy olyan megérzésem, hogy Laci játéka itt véget ér. Mindent figyelembe véve az ellene szavazók most lesznek a legegyértelműbben jelen ellene. A szerelem és a bosszú sztori minden nappal halványodik. Fanni távoztával Dennis minden napnyi tujulással erősödik. Egy 4. párbaj esetében meg hajlamosak a szavazók is elkényelmesedni. Most szoros eredményt vártam és ehhez képest az 5%nyi különbség elég soknak számít ahhoz, hogy szerintem Lacié lenne a több.

minden reggel 2015.02.28. 20:28:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem a kommunikál azt jelentette, hogy ezt a verziót közölte a médiával. :) és hogy valójában valami keveset tudtunk meg arról hogy is érez igaziból. Úgymond :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 20:28:57

Érdekes Robinról szinte semmi cikk nem volt a bulvárban.Nem volt szerencsétlen gyerekkora, nem börtönviselt, nincs drog, nincsenek befolyásos barátai,nem voltak balhéi max annyi derült ki hogy az idősebb nőket szereti.A többiekről elég sok mindent megírtak már meg amit ők elmondtak.

traccsparty 2015.02.28. 20:30:09

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): @Gia:

Attila csak csinálja nekik a dobpergést meg a csimbumcirkuszt ahogy azt a bulvárban szokás. Magyarul szívességet tesz nekik.

csicserierika 2015.02.28. 20:32:00

@traccsparty: miazhogy nyeretik ? Az lett volna furcsa, ha nem ő nyeri. Sokkal sportosabb, ruganyosabb.

Mirocska 2015.02.28. 20:32:52

@candyperfumegirl: Én meg akárhogy forgatom a monitort, csak arany és fehér. Hihetetlen... :-))

MacákékIcukája 2015.02.28. 20:33:22

Na, maradok itthon parbajt nezni megis, nem lesz bulika :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 20:34:16

@minden reggel: Értem én. Csak arra utaltam, hogy Ádinka még a "szerelmével" is kommunikál. Nem tom, ki hogy van vele, mi nem szoktunk kommunikálni. Vagy beszélünk vagy mutogatunk vagy gesztikulálunk, esetleg nyelvet öltünk vagy mosolygunk.:DD

kiingattak 2015.02.28. 20:34:28

Hajrá a jobbik. A VV 7 kreativjainak üzenem. Ha valami olyat akarnak, ami még nem volt a VV-ek történetében, megosztott dijat adjanak. Laci kapja a kécót, 2 kulccsal (kizárólag Edinának, a mama nem kap). Dóri kapja a villaberendezést, Macival (alukálhatnának, mindezt nagyon empatikusan). Denis-é a pénz (Ossza meg a hitelezőkkel és vegyen szolit Fanninak). Robiné az Anett (ne ossza meg senkivel). Az autó ... na ezt nem tudom eldönteni kinek adjam. Nem ismerem a teljesítményét.

Gia 2015.02.28. 20:34:57

Sajnos én is úgy érzem,hogy ma Dennis nyer. :-((

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 20:35:00

@Juvegrande85: Remélem igazad lesz és Laci távozik ma.

Gia 2015.02.28. 20:36:51

Megettem egy doboz Toffefeet,és még nincs is műsor..(Z)sírok... :-((( :-)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 20:38:53

@Majom1Parádé: Ha még mindig 10 % a különbség, akkor sajnos sztm Laccci megy vissza:(

kiingattak 2015.02.28. 20:39:45

@Gia: Ez igaz. Aki a vetélkedőkön nyer a párbajon veszít. Ennyi meg egy bambi.

Juvegrande85 2015.02.28. 20:39:54

@Majom1Parádé: Gondoltam! :D "Hajrá Dennis!" - mondom majd miközben szalad a behajtók elől. Most egyenlőre még maradok Lacinál aki minden nagyképűségével együtt még mindig inkább a sokkal kevésbé rosszat jelenti mint Dennis. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 20:40:02

@kiingattak: Az autó legyen közös használatú. Osszák be szépen, mikor ki megy vele, Ha már...

traccsparty 2015.02.28. 20:40:09

@Ditti82:

Hát röhög a vakbelem, nézz tükörbe, hátha megismered magad!

Ja, nem bocs, azt se tudod ki vagy, hisz hol Robin képét nyomatod, hol meg Laciét.

Az utolsó párbajt meg a döntőt pedig nem fogom kihagyni a kedvedért abban biztos lehetsz, ROBINLACI. Remélhetőleg máma már nem hasadsz tovább.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 20:43:02

@Majom1Parádé: Az nem jó, mert akkor mindig Lacccinál vagy Ádinkánál lesz. Olyan megoldás kell, ahol nem kell nagylelkűség.

traccsparty 2015.02.28. 20:43:22

@csicserierika:

Többen jelezték itt, hogy nem tudnak Deniszre szavazni, mert nem engedi a rendszer. Ugyanez volt a Laci Fanni párbajnál, többeket nem engedett a rendszer Fannira szavazni.

Mi ez, ha nem bunda, bunda, bunda?

usim.misu 2015.02.28. 20:44:59

jaaajj, most ne idegesítsenek már, hogy megint visszaküldik ezt a nyamvadt edinát a villába. nem véletlenül lett onnan kiszavazva, és most megint nézhetjük, ahogy lászlóval ízetlenkednek. már rosszul vagyok tőlük. :./

kiingattak 2015.02.28. 20:45:08

@Majom1Parádé: Igy van. :)) az auó az egyéni szállítás és a nagy közös ülések szinhelye legyen

kiingattak 2015.02.28. 20:46:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Aha. A ruhaszárítóval:)) amit Robin forgat és forgat.

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:47:08

@traccsparty: vagy te jeleztek többször?.:)))

csicserierika 2015.02.28. 20:47:18

@traccsparty: én az ügyességi versenyről beszéltem, az apphoz nem értek.

csicserierika 2015.02.28. 20:48:34

@usim.misu: ott lesz Fáncsi is, pedig egy porcikám sem kívánja, mégsem berzenkedek.

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:48:34

@Gia: igyál egy kis páleszt zsíroldónak

Gia 2015.02.28. 20:48:38

Remélem mindenki tudja,hogy ma hamarabb kezdődik..

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:49:55

@kiingattak: erről elkéstél
De jövőre lehetne a díj a lakás egy évre az első háromnak kötelezően összezárva

usim.misu 2015.02.28. 20:50:10

@csicserierika: bizonyára nálam nagyobb az ellenszenv, más oka nem lehet

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 20:51:39

@Gia: Ja, 9-kor kezdődik és 11-ig tart. Csak tudnám mi a retket csinálnak 2 órán ár, mikor má nincs is bent senki...

csicserierika 2015.02.28. 20:52:36

@usim.misu: ezen elvitázhatnánk , de mindjárt kezdődikk

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:53:05

@Majom1Parádé: megnézhetjük a kiválasztást 3.x aztán meg döni halpofajat ahogy beszologatott neki Laca

csicserierika 2015.02.28. 20:54:07

a mayo chix reklámban megvan, h a csajszi úgy néz ki mint Edinka ?

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:54:22

+ ( ne legyen igazam) dinka bemegy lacahoz feltölteni 20 perc min az adásból reklámmal

Gia 2015.02.28. 20:54:41

@Szoba kilátással: Tervezem,de nem a zsíroldás miatt,hanem mert kerülget a megfázás..Remélem egy mézes pálesztől elszédül. :-))

Gia 2015.02.28. 20:55:55

@Szoba kilátással: Azt olvastam,hogy Döni befonja valaki haját.. :-DD

Krétagarbó 2015.02.28. 20:56:32

@csicserierika: ha lesz, ha nem, menjen haza, ma! :)

csicserierika 2015.02.28. 20:57:34

@Krétagarbó: a döntőben úgysem lehet rajta , úgyhogy egyértelmű :)

Gia 2015.02.28. 20:57:39

Ma néztem bele először a Dal-ba.Jó gyengusz számok vannak..Inkább ne küldjünk ki senkit Bécsbe..

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:57:41

@Gia: mákosat igyál ha jo akarsz / vv atti önzetlen ajánlásával:)))

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:58:47

@csicserierika: cuki vagy a költői kérdéseddel - a saját hajat nem fonja be??

csicserierika 2015.02.28. 20:58:52

@Szoba kilátással: hehe, nézd meg az első képet :)

xukxuk 2015.02.28. 20:59:06

Nincsen itt már semmi érdekeség /eddig sem sok volt/.Akárki is nyer ma,semmi esélye a végső győzelemre.Azt a Robin rakja zsebre.És boldogan élnek amig meg nem halnak.

Gia 2015.02.28. 21:00:13

@Szoba kilátással: Nem vagyok pálinka rajongó,de 1-2 éve kóstoltam azt a mákosat és borrrrzasztó..Az üvege cép.Ennyike.

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:01:24

Azok a hitelezők egyenpolóban?

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:02:37

@Gia: garantaltan :)

Ma is hivtak kozjegyzot? :))))
Lilu tok csini!

csiri bá 2015.02.28. 21:02:49

Jó estét, jó szurkolást!
Hajrá egyik, ne hagyd magad másik.
Konténerek a helyükön? :))

Gia 2015.02.28. 21:03:02

Vajon ma megfordították a profilképeket?

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:03:03

@Gia: gyanús ez az atti tiszta lepillan feje van - nem csoda akkor hogy reklámozza

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 21:03:47

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): gondolom ma este is akkora lesz a százalék, olyan sok lesz a szavazat hogy kelleni fog a közjegyző

csiri bá 2015.02.28. 21:03:49

@Szoba kilátással: azok... az előző párbaján is ott voltak, hátha kiesik és megvárják a kapuban. :))

Gia 2015.02.28. 21:04:14

Lilu fekete vasalódeszkának öltözött.. :-) Jóvanna tsinos. :-)

csiri bá 2015.02.28. 21:04:28

@Gia: Ha nem, akkor ma mártírhalál lesz. :))

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:04:29

@csiri bá: hajlá Lobin hajlá csili bá!!

usim.misu 2015.02.28. 21:04:49

ezt a degradál dolgot melyik moha kezdte használni odabent?

Gia 2015.02.28. 21:04:59

@Schlomo Goldberg: Annyira,hogy ma nem is egy közjegyzőt hívnak,hanem legalább hármat. ;-)

BarBwire 2015.02.28. 21:05:39

hali-hali-hali! Itten vagyok! Miről maradtam le?

csiri bá 2015.02.28. 21:05:56

@Gia: Küldjék ki Ádinkát a velladallal. :)))

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 21:06:12

@usim.misu: gondolom az amelyik a lexikális tudást is

xukxuk 2015.02.28. 21:06:28

A két mai vrsenyzőről csak annyit,hogy az egyik egy suttyó a másik pedig nem az aki.

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:06:30

Na has dinka van napirenden inkább megyek

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 21:06:33

Ha neadjIsten holnap is Laci nyerne, akkor az már tényleg egy téli ruhadarab, nem is akármilyen.

Gia 2015.02.28. 21:06:53

@csiri bá: Há' látod ez nekem is eszembe jutott. :-))

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:06:58

@BarBwire: semmiről, épp a kötelező köröket futják, uncsi.

BarBwire 2015.02.28. 21:07:32

@Gia: Kérjük el az üvegeket Attilától.

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:07:36

@Schlomo Goldberg: ma este 140 szazalek lesz a 100 helyett :)))

Krétagarbó 2015.02.28. 21:08:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Dóri úgysem nyerhet, de ő nem is zavar, ő a legnormálisabb a mocsárlakók közül.

Gia 2015.02.28. 21:08:42

Lobin elősen Laci ellen van.

BarBwire 2015.02.28. 21:08:44

@jófej házisárkány: Köszi!

Hajrá kommentelők! Szerintem mindenkinek egy lakást, már csak azért is, hogy végignéztük ezt a xart.

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:08:50

@Ditti82: kb 55-45, közjegyzők készenlétben

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:09:25

@BarBwire: én már az autónak is örülnék :)

csiri bá 2015.02.28. 21:09:28

@BarBwire: Semmiről. Csak a szokásos szex: egymást b@szogatják. :DD

BarBwire 2015.02.28. 21:09:53

@Krétagarbó: De hogy nem tudtak neki adni köhögéscsillapítót...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 21:09:56

-Amikor a Fanni leköpött, nem úgy reagáltad le...
-Mér, agyon kellett volna vernem? (épp csak azt nem mondta, hogy Lacikám, tudom, hogy Te bizony odab....-ál volna, ha nincsenek a kamerák)

BarBwire 2015.02.28. 21:10:30

@jófej házisárkány: Modjuk én is, de amennyibe a fenntartása kerül...

usim.misu 2015.02.28. 21:11:00

denisz a sértődékeny, mondja ezt lászló, ajaj

Bujumburi 2015.02.28. 21:11:12

@usim.misu: nahálisten, hogy nem indítottam még a streamet, majd az utolsó félórában... :D :D :D annyira fárasztó már ez a műsor..

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:11:13

@BarBwire: igaz-igaz, akkor a milliókat kérem :)

Eszet Lenke 2015.02.28. 21:12:12

Laci elmélázó képéről nekem mindig Laurence Fishburne arca ugrik be.

vastyúk is .. 2015.02.28. 21:12:32

Gyelekek, a söntésben vagyok, lehet itt van tsilke, de a lényeg ki kél sölt?! Apátsági félbalna lulez..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 21:12:49

Laccci harmatgyenge. Megint meg akarja mondani a másiknak, hogy mit, hogyan kezeljen. Orákulum.

Gia 2015.02.28. 21:12:53

Lacinak izmosabb a karja..

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:13:32

@vastyúk is ..: én csak lónyálat iszom, szóval lökj ide egy citlomosat

Mók_Ica 2015.02.28. 21:14:27

jó estét jó szurkolást!!! hajrá lacci :)))

Eszet Lenke 2015.02.28. 21:14:34

@csiri bá: :) Ott van az is, csak az arcnál leragadtam. :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:15:04

@jófej házisárkány: mindjart tarcsazni kell a 112-ot es kerni kell, hogy kapcsoljak a kozjegyzok alakulatat :D

Krétagarbó 2015.02.28. 21:15:25

@Gia: hiihihi, az egész kamara kint van:)))

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:15:36

@vastyúk is ..: jo szólakozást - legalább neked legyen:)))

Krétagarbó 2015.02.28. 21:16:02

@Mók_Ica: Szió és igen, hajrá Lacci:)

Gia 2015.02.28. 21:16:07

Ha Laci jobb kondiban van,akkor ezek menyire igazságos feladatok?De amúgy hajrá Laccci!

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:16:30

En asszem most tolok egy vodka-szodat, ez uncsi

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:16:54

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): elképzelem, ahog ott ülnek készenlétben, számolásra kész :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 21:17:21

Ilyen egészségtelen, életveszélyes hülyeséget, hogy futás közben ilyen szilárd dolgot kell enniük...Véletlenül letüdőz egy kis morzsát, aztán csókol szertő anyád Béla van.

pomac 2015.02.28. 21:17:35

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nem fanni vagy hogy párbaj előtt innod keljen :D

BarBwire 2015.02.28. 21:17:50

Három hónapig kellett volna ezeket a feladatokat nyomni. Akkor mindenki slank lenne a végére. Még talán én is jelentkeznék a műsorba.

Gia 2015.02.28. 21:18:01

Dóri-úgymond 1526

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:18:06

Doni nem csak gyökél de puha is

Fu Szekh Li 2015.02.28. 21:18:25

@vastyúk is ..: Én maradok a szexárdi vörösnél :D

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:18:36

Ez a futás közben evés elég beteg feladat. Jó, hogy robinnak nem kell, mert cikkcakkban rókázná végig a kertet.

Krétagarbó 2015.02.28. 21:18:38

@BarBwire: ez elég sokáig eltart, legalábbis az ismerőseim körében aki elkapta az influenzát, mind sokáig köhögött még utána.

Mók_Ica 2015.02.28. 21:20:06

@Gia: denisznek mi lenne testhezálló? farokvakarás? :)))))

@Krétagarbó: mmk ekg :))))

csiri bá 2015.02.28. 21:20:06

nem tudom melyik kreatív agyából pattant ki ez a "próba" de egy nagy fasság...

Krétagarbó 2015.02.28. 21:20:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is azt nézem, jobb esetben csak hánynak egyet, rosszabb esetben megfulladnak. Ki az a beteg, aki ezt kitalálta? :-O

xukxuk 2015.02.28. 21:21:03

Ezt a csörtét nagy valószínűséggel a Laci gyerek nyeri a teljesítménye /összképet nézve/ jobb mint a Deniszé.Kérdés mennyien szavaznak értékelésből és mennyien indulatból,mert az talán még átbillentheti a teóriámat.

csiri bá 2015.02.28. 21:21:39

Na ez testhezálló feladat mindkettőnek, mehetnek fellépni a Kék Osztrigába. :)))

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:21:50

@Mók_Ica: láthattad godzilla;) mutogatás ... Tapló a csávó meg Lacát is veri pedig az aztán nem semmi

agimano 2015.02.28. 21:21:59

azt mondta, hogy nem perforálja ezeket a feladatokat? jól hallottam?

Mók_Ica 2015.02.28. 21:23:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most megy, bébi... 21 órakor kezdődött az öfi :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 21:23:34

Stét! :) Merlot-val beszállok az "izgalmakba" :)

Krétagarbó 2015.02.28. 21:24:21

@agimano: hehe, tényleg azt mondta? Perforálja? :) Lol.:)

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:24:40

Elég szürreális lulika bencus anyja lehetne majdnem

usim.misu 2015.02.28. 21:24:42

@agimano: gyanús volt nekem is, de nem vagyok benne biztos, nem figyeltem pont

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 21:24:44

Na, a baróti rém jön és újra kísért, cigarettaszünetet rendelek el

Mirocska 2015.02.28. 21:25:10

Eddig elég uncsi...

Mók_Ica 2015.02.28. 21:25:16

@Szoba kilátással: 3dikra megkapta denisz :))) és meg is nyerte ezt a fordulót .....

ki lesz laccci vendége???? vajon tényleg bement edina??????????????????????

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:25:47

Helyesen Balóti lém kélem szépen (by lobbika)

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:27:00

@pomac: de olyan hulye vagyok egyebkent, most jutott eszembe, hogy van borocskam is...

usim.misu 2015.02.28. 21:27:15

@Schlomo Goldberg: vörös riasztás, kijárási tilalom, elsötétítés

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:27:36

@Schlomo Goldberg: sótlan Milf luli es nyikhaj motherfucker bence ??

zsopicur 2015.02.28. 21:27:40

Nekem az az egy bajom, mar kezdtem birni a Lacit de annyira meg van rola gyözödve h ö ezt mar megnyerte es h neki KELL nyernie h mar csak ezert is szeretnem latni ahogy pofara esik...

Krétagarbó 2015.02.28. 21:27:58

@DerültÉgből/tintával írok/: csatlakozom a borozókhoz egy egri blauburgerrel:)

BarBwire 2015.02.28. 21:28:05

@DerültÉgből/tintával írok/: Még senkire. Kire appoljak? Képtelen vagyok dönteni. Le lehet fizetni egy kis Merlottal.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 21:28:40

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Szió :) Ezek szerint inkább ezt választottad? :) Helyes :)

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:29:14

Ne mar direkt szívatták a hujeket akik nezik..

nézekcsak 2015.02.28. 21:29:52

Üdv. mindenkit
A szavazásomat nem ezek a feladatok győztese alapján teszem. Dennistől valami ilyesmit vártam a rúdtánban hozta formáját. Szavával élve nekem ez nem gyerebe...Másoknak lehet igen.

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:30:48

@DerültÉgből/tintával írok/: haho :))) mindenki lusta, senki nem akart bulikazni... ugyhogy nem volt tul sok valasztasom :-/

@pomac: ahhoz eleg a vv is :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 21:31:19

@Krétagarbó: Ünnepeljük meg ,hogy mindjárt vége vagy fojtsuk alkoholba a bánatunkat,hogy mindjárt vége? :)) Én tényleg nem tudom,melyikre igyak :D
@BarBwire: Vicceltem:D Már azért megérdemled,hogy nézed :)))

nézekcsak 2015.02.28. 21:31:43

rúdtáncban, elnézést

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:32:08

Safarkodjatok a szavazatokkal!

Gia 2015.02.28. 21:32:16

@BarBwire: Lécci Lacira szavazz..

traccsparty 2015.02.28. 21:32:50

@Szoba kilátással:

@Majom1Parádé:

majomparádé se tudott szavazni Deniszre, itt írta

BarBwire 2015.02.28. 21:32:53

Jaj, vödröt a tv alá!

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:33:13

Edina és fanni? Ehhez nem elég a sör meg a bor, elő a töményet!

usim.misu 2015.02.28. 21:33:15

jaj, de gagyi, ki hiszi el, pff... uncsi már

zsopicur 2015.02.28. 21:33:19

nahat ez az Edina pont igy ugrott Danira is :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 21:33:52

Na, látom odaért Edina. Közbe integetett Robinnak, míg Lacin lógott.

csiri bá 2015.02.28. 21:34:00

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): broáááá.... jöhetsz de siess, mindjárt tele az első...

Krétagarbó 2015.02.28. 21:34:08

@DerültÉgből/tintával írok/: Férj szerint azt kellett volna, hogy Dennizhez Edinát, Laccihoz Fannit engedték volna be:)