Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x104 - Az utcagyerek és a parasztgyerek összecsap

2015. február 28. 08:03 - candyperfumegirl

Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni.

Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk, aminek ugye az volt a legzseniálisabb momentuma, amikor Attila bizalmasan megosztotta Plasztikkal a gyanúját, hogy Denisz valójában egy földönkívüli gyíkember, ahogy Vastag Csaba is, mondjuk az utóbbiban én mindig is biztos voltam. Így aztán míg Robinett szerelmesen enyelegve, Laci pedig rémült arckifejezéssel ébred, addig Plasztik kételyekkel a fejében. Én a magam részéről hitetlenkedéssel vegyes elborzadással figyelem, hogy a három hónap bezártság és egy 80 fölötti intelligenciahányadossal rendelkező személy együttes hatására van olyan ember, aki TÉNYLEG elgondolkodik rajta, hogy a faroklóbáló egybites gyökér a szomszéd ágyról valójában egy pikkelyes bőrű, földönkívüli lény. Attila nem hagyja annyiban a mókát, próbát tesz Komisszal is, és megpróbálja beadni neki, hogy Plasztikról olyan leleplező videók keringnek a neten, amiken a pupillája csíkszerűvé változik, figyeljen rá, de nagyon. Komisz nem kér a hülyeségből.

7104-02.png


Jut eszembe, van ám szavazási állás is, mutatom:

7104-01.png

7104_gif01.gif

Ezek után pedig meghallgatjuk az ex-villalakók búcsúbeszédeit és jótanácsait. Ennek a szegmensnek egy érdekessége van, történetesen az, hogy kiderül, Szandika még mindig a villában van. Anett ad Robinnak egy szívecskés ajándékdobozt, amit csak akkor nyithat ki, amikor már igazán szüksége van rá, Laci Szandikától VV aranyérmet kap csillogós műanyagból, Plasztik jóskártyát Attilától, Komisz meg egy Fanni babát Izától. Talán így próbál utalni arra, hogy ha Komisz továbbra sem emlékszik meg napi egy félgondolat szintjén sem a csajáról, bukhatja azt a minimális nézői szimpátiát is, aminek még a birtokában van. Komisz ehhez képest csak annyit tud a babához hozzáfűzni, hogy megdugni nem fogja, aminek hallatán én tényleg megkönnyebbültem, főleg úgy, hogy később láttuk, ahogy bevitte magával az ágyba a popitakaró mellé.

7104_gif02.gif

Mindenki megteszi a tétjét, ki lesz a nyerő, Attila óvatosan fogalmaz, ő most csak tippelni tud, a győztes az lesz, aki nem az, akinek mutatja magát, de nevet majd csak kint mond. (Robin?) Lacinak meg végső jótanácsként azt mondja, hogy lehet valamit nagyon akarni, de tudni kell elengedni is, mert aki olyan görcsösen akarja, mint mondjuk Edina, annak fog kicsúszni a kezéből a dolog. Ex-villalakók el, és a legutóbbi villamester Attila azért még odaszúrja, hogy direkt nem rendelt vécépapírt, jó szórakozást! Robinnál ott van Anett szívecskés díszdoboza, de hogy ne csak azt birizgálja szomorú szemekkel, jön Komisz, hogy felolvassa neki a versét (!), amit saját magáról (!!!) írt. Robin elkerekedett szemekkel hallgatja, azta öregem, te ilyet is tudsz, de lehet, hogy csak annak örült, hogy megvan a megoldás a vécépapír problémára.

7104-03.png

Ezek után lényegében nem történik semmi. De csak nem fogom kiszúrni a szemeteket egy három bekezdéses hogyvolttal, úgyhogy leírom, hogy a kihívás után a támogató „csapatok” kialakítása úgy zajlott, hogy Komisz is mondott egy nevet, meg Laci is. Komisz majdnem kihívottjából, Dóriból lett az ő kampánystábja, aki ugye annyira támogatja, hogy csak két jellel szórta meg legutóbb. Lacit meg kizárásos alapon az a Robin fogja erősíteni, aki úgy a 2. héttől fogva masszívan ki akarja rakni a vellából. Végül is ez egészen szép, szimbolikus összefoglalása a VV7 belső kapcsolatrendszerének. A párbaj előtti versengésnek most amúgy tétje is van, mert aki nyer, még a párbaj előtt találkozhat egy szerettével, és míg Komisz látványosan leszarja (tudom, lehet, hogy csak a vágás) ezt a nyereményt, addig Laci minden jelenetben kétszer mondja el, hogy mindent meg fog tenni, hogy láthassa Edinát. Akit már KÉT hete nem érinthetett meg, és ettől annyira kivan, hogy hangosan zihál a cigiskanapén. Robin alig észrevehetően arrébb is csúszik egy méterrel.

7104_gif03.gif

Apropó Robin, a Komisz-Laci párbaj azt is jelenti egyben, hogy Robin és Plasztik döntősök. Ezt ki mondta volna meg, amikor még 12-en voltak. Ennek örömére feltehetik a nyugiszoba falán a piramis csúcsára a színes képeiket, meg pezsgőzgetve vállon veregetheti saját magukat, milyen nagyszerű dolog a tujáskodás. Az égvilágon semmi érdekes nem hangzik el, talán csak az, hogy Robin kihangsúlyozza, hogy Plasztik ezennel vellatörténelmet írt, mert párbaj nélkül még senki nem jutott top3-ba. Odakint meg a két párbajozó füstölög, ha már egymás társaságát kénytelenek elszenvedni, de sajnos csak egy cigiskanapé van a vellában, és a sok feszültség úgy tűnik, Laciból is láncdohányost csinált. „Az utcagyerek és a parasztgyerek összecsap” – így summázza Basszájba a kialakult helyzetet, amin Komisz befeszül egy kicsit, nehogymár Nyíregyháza miatt parasztnak számítsak. Ez nem feltétlenül földrajzi elhelyezkedés kérdése persze, de most nem rugóznak ezen tovább, kell hagyni a holnapi párbajra is muníciót. Én pedig itt búcsúzom, nekem ez volt az utolsó VV hogyvoltom ebben az etapban úgymond, remélem, nem szállt el velem a ló, nem degradáltam le senkit. Nekem nem voltak közömbösek a kommentjeitek, akár okkal, akár okvetlenül írtátok őket, úgy érzem, kellőképpen ki tudtam bontakozni, bár néha féltem, hogy benövi már az agyamat a hajam, de én ilyen vagyok!

Címkék: vv7
1603 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismalacka 2015.02.28. 08:22:45

Laci lehet hogy fordítva gondolta: ő a parasztgyerek és Pennisz az utcáé :)

kismalacka 2015.02.28. 08:25:23

@ candyperfumegirl: isteniek voltak a kommentjeid: Én nagyon szerettem őket. Az esküvősben szerencsére tudlak olvasni.

2015.02.28. 08:31:28

menjél haza lacika
holnap pedig hajrá robin

Cérnahuszár 2015.02.28. 08:32:16

bakker úgy nézek ki mint lacccciiii, na nem borostás hanem a szemeim o.O
megyek kávéért

csicserierika 2015.02.28. 08:33:56

jó volt, köszönjük Candy :)

csicserierika 2015.02.28. 08:35:59

már írtam, de nem árt az ismétlés. Oki is párbaj nélkül csusszant a döntőbe, és kiesett harmadikként. Szabolcs meg négy párbaj után mindent vitt. Azt szokták mondani, h a történelem ismétli magát. Meglátjuk.

Kosztarika 2015.02.28. 08:40:14

@kismalacka: Dennis, nyílik az utcaajtó, viszlát! (na viszlát, az ne!!!) :D

jófej házisárkány 2015.02.28. 08:44:50

Candy, te voltál a kedvencem, és sokkal jobb a búcsúd, mint aurélióé, bár ebben semmi meglepő nincs :)

Cérnahuszár 2015.02.28. 08:45:16

azon filózom, vajon mi alapján döntötök, aki semmiképp nem jusson a fináléba és esélye se legyen megnyerni, vagy már bent van akinek adnátok és így a leggyengébb karit teszitek mellé?

tetszene egy olyan szavazó panel, amiben a kérdés:
mi alapján szavazol?
- ki legyen a leggyengébb fél Dóri számára
- ki legyen a leggyengébb fél Robin számára
- ki nyerje meg a finálét

2015.02.28. 08:49:28

Hát a munkás-paraszt hatalom nem fog összejönni holnapra. :) A döntősök meg hozták a világegyetem alaptörvényét, a kisebb ellenállás irányába kell menni.

Fu Szekh Li 2015.02.28. 08:49:57

Basszus ti már itt vagytok? Akkor ide is ideírom: Denisz meglepően jó verset írt.

lukacstoncsi 2015.02.28. 08:50:33

Jó reggelt!

Candy köszi szépen az írásaid,nekem a Te stílusod jött be leginkább.Mi csak kommnetelgetünk osztjuk az észt sokszr de összefoglalni egy adást élményszerüen leírni nem kis dolog.Jók a gifek:D Laci ahogy forgatja a szemeit lehet Edinát keresi? Úristen még egy nap és vége a játéknak!De durva!Pedig nem is akartam nézni ezeket az "agyhalottakat":D

Robin nagyon sportszerü és korrekt volt.Kiment a két párbajozóhoz hogy ők is koccintsanak vagy igyanak velük de azok hirtelen nem voltak szomjasak...de még egy gratula sem volt részükről.Most komolyan ez annyira gáz.Dóri történelmet írt hogy döntőbe párbaj nélkül kerülni még senkinek sem sikerült.tavaly Viki volt az akire asszem csak Dávid tett jelet más nem...igaz ő is csak egy párbajon volt.Dóri persze azzal is nyert hogy talán még jobban át lett cseszve mint tavaly Zsófika:D OMG!Szürkeállomány frissiítést nem tudna kérni esetleg?Érdekes Attila azt mondta hogy az fog nyerni aki nem az akinek mutatja magát.Robin hangosanb felröhögött, laci meg zavarba jött.Lehet hogy Robinra értette?Én lacit gondoltam először.Ti hogy látjátok?Meg az a Robinos kitűző is érdekes...Attiláé gondolom nem?

kismalacka 2015.02.28. 08:56:45

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Szerintem meg most már Laccci húzzon az ő Dinkájához...már KÉT hete nem látta, épp itt az ideje hogy ráragadjon.

Cérnahuszár 2015.02.28. 08:57:35

@Fu Szekh Li: lehet hogy sok érzelem van benne, de az a vers formailag borzasztó.
nekem bántja a fülem a sok e-zés a rímekben, mintha mekegne

kismalacka 2015.02.28. 08:58:20

@kismalacka: Természetesen a háromban hajrá Robin :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 08:59:46

@Fu Szekh Li: Igen meglepően jó volt.Ha végig ilyen lett volna a stílusa....

Remélem Robin a döntőben bontja ki Anett ajándékát mikor tényleg szüksége lesz rá.Sokat dobna rajta szerintem!

Fu Szekh Li 2015.02.28. 09:00:35

@Cérnahuszár: Én úgy éreztem, hogy megvolt a ritmusa, csak a végén esett ki belőle. Jó, nem egy nagy truváj, de magához képest szerintem jó. Én nem néztem volna ki belőle.

Kosztarika 2015.02.28. 09:02:01

@Fu Szekh Li: HA ő írta :D (Ahogy a tündérfalvi esszét az iskolahéten Fanni )

2015.02.28. 09:04:28

@kismalacka: én bubim vagy hajrá robin

Cérnahuszár 2015.02.28. 09:04:29

@lukacstoncsi: nem tudom kire érthette, Robinnak segített annyi tanáccsal mint laccciiinak?
Lacinak még a vonzás törvényét is mondta, azt az emberek magukban szokták tartani nehogy hülyének nézzék őket vagy felesleges vitákba menjenek hogy úgy van vagy nem. Mintha tényleg őszintén segíteni akart volna, abban nem volt csapda mert nemsokára már mentek is kifelé.

Cérnahuszár 2015.02.28. 09:05:42

@Cérnahuszár: más kérdés hogy lacciii szemében nem gyulladt ki a fény hogy valahova jutott volna a mondanivaló.

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:07:57

Azért meglepő hogy laci utcagyereknek hívja magát.4 szakmával ez érdekes.A kedves szüleit is minősítette ezzel akii ezek szerint hagyták hogy az legyen.Csavargó, link, iskolába nem járó akkor?De a villában már volt hősszerelmes, macho, mártír, áldozat...

Fu Szekh Li 2015.02.28. 09:10:34

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Pont annyira jó, hogy meglepődjek rajta, de azért annyira nem, hogy azt gondoljam, hogy más írta :-D

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:11:09

@Cérnahuszár: Megírtam korábban hogy Lacinak ez a vonzás törvénye dolog nem fog működni.Mert kapzsi mert azt hiszi ő a király itt.Edina is nagyon akart sajnos ebbe bukott bele többek közt úgy érzem.Robin egyszer nem ment oda Attilához nyalni vagy tanácsért.Laci meg a tréninggatyáját is akarta volna hátha nyerni fog ha ezt hordja.Szánalmas volt nekem kissé...

kismalacka 2015.02.28. 09:12:46

@lukacstoncsi: ...és vért is fog izzadni. Hogy fog a Vöröskereszt ennek örülni :)

csiri bá 2015.02.28. 09:14:34

Candy, köszi a posztot és az egész VV7-es munkád (standing ovation). :))media3.giphy.com/media/jShr8wkP38XTO/giphy.gif :))

2015.02.28. 09:18:13

@kismalacka: :)))

régen mintha egész nap vv-nap lett volna vagy rosszul emlékszem? holnap 6-10-ig és kész

2015.02.28. 09:19:38

@csiri bá: pro4-en épp dog megy :)

traccsparty 2015.02.28. 09:20:08

@lukacstoncsi:

"Dóri történelmet írt hogy döntőbe párbaj nélkül kerülni még senkinek sem sikerült."

Valamelyik szériában már volt olyan a top járomban, aki párbaj nélkül került oda, igaz nem emlékszem melyikben. De biztosan volt egyszer már ilyen. Amúgy a top három is egy párbaj, illetve kettő, viszont tény, hogy a párbajok során tud az ember elkötelezett szavazókat gyűjteni, ezért az annak hátrány, aki nem volt korábban párbajozni. Elvileg.

Cérnahuszár 2015.02.28. 09:22:16

@lukacstoncsi: tréninggatyó azért kellett? Azt gondoltam poénból ostromolta, nem kabalából.
Mondjuk mindenki azt lát ki a helyzetekből amit akar, lehet naív vagyok.
A vonzás törvénye laccinál is működik, mindenkinél. Inkább azt mondanám nem tudja irányítani.
Amig görcsöl és arra koncentrál hogy meg akarja nyerni, akkor az a cél marad, hogy nyerni akar, de nem jut el odáig hogy megnyerte. Ezt akarta Attila megértetni vele, hogy nyugodjon meg és érezze azt hogy a zsebében van a lóvé. Ha ezt elfogadjuk definiciónak, Fanni is azért esett ki mert elkezdett azon agyalni hogy mi lesz ha kiesik, félt tőle így erre koncentrált, mit fog érezni, tenni. Edina is ezért ment lapátra, mert rágörcsölt, aki fél hogy nem éri el, az úgy marad.

csicserierika 2015.02.28. 09:23:30

@lukacstoncsi: ahhoz képest, h hetente jár párbajozni, igazán higgadtan viselkedik, nem pánikol, egy kis lelkifröccs azért kijárt neki.

traccsparty 2015.02.28. 09:23:43

A facebookon több helyen panaszkodnak, hogy nem tudnak szavazni Denniszre, ez a szavazásképtelenség mindig a laci párbajoknál fordul elő, úgyhogy megvan ez rendesen umbuldálva, az éjszakai beszélgetésekből is egyértelmű, hogy az rtl-esek intézik a szavazatokat Laci számára.

kismalacka 2015.02.28. 09:24:52

@fosch9: De mintha ismétlés lett volna a párbaj előtt...de én sem emléxem pontosan :)

Cérnahuszár 2015.02.28. 09:33:03

@traccsparty: ez olyan nehéz pálya hogy vajon mi az igazság, Edinánál is volt egy ilyen másfél óra hogy nem lehetett rá szavazni, de neki a párbaj vége előtt. a párbaj vége előtt fél órával csak lacira lehetett, rá csak az utolsó 5 percben.
De az is igaz, a csatornának nem mindegy melyik marha kapja meg a nyereményt? Neki mindenképp ki kell azt fizetni. A top4 karakterek közül egyiknek sincs rejtett tehetsége hogy aztán esetleg felkarolják és így kárpótolják.

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:35:28

A pénteki Reggeliben Anett, Edina és Béci.Aranyosak.Kultúráltak nem a Belevaló kategória.

rtl.hu/most/64047_808__minden_reggel_az_rtl_klub_napindito_magazinjaban_minden

(az első gombra kattintsatok a video alatt)

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:41:29

@Cérnahuszár: Jó most én csak erre gondoltam de annyit járt a nyakára hogy na.

@csicserierika: Én nem irigylem tőle Attila lelkifröccseit egyébként.Viszont Robin ahhoz képest hogy szinte egyedül volt végig se olyan igaz barát vagy szerelem nem volt neki mégsem játszotta el a hattyú halálát.Se akkor mikor Dóri azt mondta nincs szex és maradjanak barátok se Dani kiesésekor.Edinánál roggyant meg de az teljesen érthető volt ott mindenki kicsit magába zuhant hülye szitu volt.

Cérnahuszár 2015.02.28. 09:49:23

@lukacstoncsi: igen én akkor kaptam fel a fejem amikor Edinánál elsírta magát. Mondom ez a gyerek nem is tuja, hanem elszámította magát. Am utána mondta a filózgatásai során hogy jobb nem belenyúlni a dolgokba, inkább hagyni kell hogy minden menjen a maga útján. Nagy zenista bújik meg benne.
(ha a vonzás törvényével nézzük, lehet ezért ejtette ki edinát akarata ellenére, mert annyira akarta hogy laci kiessen, hogy ez a helyzet maradt meg neki? Még most is ellene küzd, mindenképp ki akarja csapatni a finálé előtt, azért adta oda dórinak is a jelet, mert tudta ő dennisre fogja rakni és dennis meg hülye)

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:51:07

@traccsparty: Oki igen írta valaki.Akkor nőként írt történelmet.

traccsparty 2015.02.28. 09:52:48

@Cérnahuszár:

"De az is igaz, a csatornának nem mindegy melyik marha kapja meg a nyereményt?"

ha később akarják használni valamire, akkor nem mindegy mennyire van exponálva..

Valamelyik éjszakai onlányban kiderült, hogy Lacinak vannak belső rtl-es szálai, sőt szerepelni fog egy rtl-es produkcióban, tehát, nem, nem mindegy, hogy például akadályozzák a Deniszre való szavazás lehetőségét, mert mondjuk lacit ott akarják a top háromban, egy későbbi produkció miatt ez nekik fontos ez az exponálás, vagy elég egyetlen jó haver, aki belenyúl a rendzerbem és laci azért olyan biztos abban, hogy mikor mi követketkezik, mert előre meg lett ígérve..

Most már csak akkor hiszem el, hogy nem volt előre megírva, hogy a három lányt ki fogja takarítani a házból,.ha a mai bárbajon Denisz nyer, ha megint Laci, és mindegyik előtt előre megmondta halál biztosra, hogy ő jön vissza, és úgy is viselkedett, mint aki tudja, hogy ez el van intézve, akkor el van/volt intézve.

Mirocska 2015.02.28. 09:53:29

Sziasztok!
Két napig nem nagyon néztem és olvastam, csak szenvedtem a migréntől. :-(
Nekünk, Robin rajongóknak mi lenne most a jobb? Kit kellene visszaküldenünk? Én Lacit jobban bírom, mint Deniszt, de talán ő meg könnyebb ellenfél lenne Robinnak, nem?

lukacstoncsi 2015.02.28. 09:56:56

@Cérnahuszár: Mondasz valamit....erre mondják hogy nem lehet bizonyítani.Hát Dennisen sok múlt mert akkor ő végzi el "Robin helyett" azt amit az nem tudott.De akkor miért volt ilyen hülye Dennis amikor megkérdezte tőle hogy ellene volt ez a dolog meg hogy hátbaszúrás meg hasonlók Iza is megkeverte a szart ott.Dennis mintha nem látta volna át ezt az egészet vagy sokkot kapott.Vagy csak mindkettő műsorozott Robinnak?

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:01:26

@traccsparty: Nem tudom ez ha így lenne akkor nagyon gáz.Laci sokat szövegel meg azt sem értem ki mondta hogy a haverjai belenyúlnak dolgokba meg az RTL mit ígért neki.Mint színész max a VV ben volt eladható és csak Edinával.nem tud normálisan olvasni elmondta meg mindig elbújt ha levél jött ne ő olvassa fel ezt is elmondta.Annyi minden volt már itt először Edina hogy őt nyomják majd Fanni de mindkettő kiesett pedig hozták a balhét meg a nézettséget is.

csicserierika 2015.02.28. 10:02:13

@traccsparty: azt beszélték Robinnal az éjszakaiban, h nem tudják, h mi lesz, ha kimennek, mindenesetre mindketten beadják a CV-jüket az ÉNBP-be, Lacci több helyre is. Nem tűnt lezsírozva semmi. Az ÉNBP-re meg különben is állandóan keresnek új arcokat.

Cérnahuszár 2015.02.28. 10:02:14

@lukacstoncsi: hát ezt most nem értem mit is akarsz mondani:)
OFF látom magam előtt a pasikat, lefordultak a székről - ezek a nők mit össze tudnak agyalni - és csak röhécselek
ON

vastyúk is .. 2015.02.28. 10:03:09

Öröm volt Candy, boldog karácsonyt!

traccsparty 2015.02.28. 10:05:19

@Mirocska:

De igen, Denisz a jobb ellenfél Robinnak, ha megint Laci nyer a mai párbajon, már túlságosan megerősödik, akik hozzácsapódtak, most már nem fognak változtatni szombatról vasárnapra. Egyértelmű, hogy Robin győzelméhez Denisz a jobb, de lehet, hogy tök mindegy kire szavaz a nép, mert a szavazás eredményét már eldöntötték.

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:06:48

Laci már az Attilás beszélgetéseit is másképp adta le a többieknek nézzétek meg Attila oldalán ki is posztolta...Zsu-t is tegnap jól kibeszélte hogy szarul csókol de 3-4 szer ő kapta le.Most komolyan Edina mit fog ettől kapni hosszútávon?Ha nem nyer akkor mi lesz pl?Aki így viszonyul a nőkhöz az nem túl jó ómen egy kapcsolatban.Épp ma olvastam a blikkben hogy Izát verte Krisztián.Na szép mik derülnek ki a nagy álompárról is...Krisztián meg New Yorkba megy melózni.Hova ez a nagy rohanás?Angolul sem tud.

traccsparty 2015.02.28. 10:09:02

@csicserierika:

Olyasmiket mondott éjszakaiban és nem először, hogy ezért nyilvánvaló valami belső kapcsolat.

Mindenesetre a facen több helyen panaszkodtak, hogy nem tudnak Deniszre szavazni, mert be van ragadva a rendszer.

encek 2015.02.28. 10:10:30

Nagyon jó poszt.
"Robin elkerekedett szemekkel hallgatja, azta öregem, te ilyet is tudsz, de lehet, hogy csak annak örült, hogy megvan a megoldás a vécépapír problémára."
" Akit már KÉT hete nem érinthetett meg, és ettől annyira kivan, hogy hangosan zihál a cigiskanapén. Robin alig észrevehetően arrébb is csúszik egy méterrel."
De végig nevettem az egészet. Gratulálok a poszt írónak. Ennyi fosból ezt kihozni egy igazi bravúr. :D

encek 2015.02.28. 10:11:17

Ja, hajrá Denisz, utána hajrá Robin!!

csicserierika 2015.02.28. 10:13:33

@Szoba kilátással: jó, ezt én írtam, lehet, h hülye vagyok ? :) Fényképről beszéltek, de gondolom, h pár sor dukál mellé .

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:13:56

@Cérnahuszár: Csak azt írtam ezzel hogy van ebben valami amit írtál.Viszont akkor Dennis nem értettem miért ilyen érteteln hiszen neki meg eljött az a párbaj amit várt.A körítés minek volt ha így gondolta.Ezt érted?:-)

2015.02.28. 10:16:32

@Mirocska: sztem denisz lenne jobb robin mellé mert nyerni ilyen tökfilkó tuti nem nyerhet és ahogy látom vígszínház lászló még mindig túl sok embert tart megvezetve úh most hulljon lacika

Cérnahuszár 2015.02.28. 10:17:12

@lukacstoncsi: Egyenlőre nem, de ennek az lehet az oka hogy lélekben már máshol járok, az ebéden jár az agyam :)
Szakács társ kellett volna és nem lenne gondom. Mindig utólag okos az ember. (kivéve attila)
később Re

traccsparty 2015.02.28. 10:18:13

@lukacstoncsi:

Edinának nincs szüksége Lacira, jó a hangja, még fejleszti magát kicsit, az exponálás már megvan, nem kell neki egy kontrollmániás, féltékeny Laci, aki amúgy se tudja nagyon türtőztetni magát más nők társaságában. Lehet, hogy egy darabig együtt fognak fellépni itt-ott, de én már most azt tanácsolom Edinának, hogyha meg akar úszni pár verést, hogy lépjen le minél előbb. Edina végigcsinálja a kötelező köröket, haknikat, és aztán agyő, ő már maga fogja az egzisztenciáját megteremteni. Mondjuk peches, hogy nem tudta tartani magát a villaszüzességi fogadalmához, mert a képek követni fogják őt mindenhova, de remélhetőleg kibírja.

Amúgy nem vagyok egy Edina rajongó. De ez nem jelenti azt, hogy ne tudnék neki jó életet kívánni.

traccsparty 2015.02.28. 10:20:01

@encek:

"Ja, hajrá Denisz, utána hajrá Robin!!"

így így...

Szoba kilátással 2015.02.28. 10:21:57

@csicserierika: fényképet kell küldeni meg valamit ( nem cv;)) aztán behívnak válogatásra

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:22:53

@Cérnahuszár: Segítek.Pizzarendelés vagy ugorj le a boltba:-)Jó étvágyat!

Csak ügyesen! 2015.02.28. 10:24:31

Szép jó reggelt mindenkinek, mai párbajt nem fogom látni, mert kivételesen szociális életet élek :)

Lacinak higgadtságot mára, ugyanolyan kitartást, mint eddig és előre is le a kalappal, ha kiesik, ha nem, mert ez férfimunka volt :D

/Műszempillám még fenn van, de azt hiszem max hétfőig, mert úgy érzékelem, h a szemem annyira nem szereti. Ez persze egyéni dolog, ez mást ne rettentsen el, mert szééééép :D/

lukacstoncsi 2015.02.28. 10:25:33

@traccspartyÉn kedveltem Edinát aztán egy ideig kiakasztott aztán megint és kiesett.Remélem szerencséje lesz az életben mert kitartó strapabíró csaj!Strammabb mint a Lacikája.

Mirocska 2015.02.28. 10:26:03

@Szoba kilátással: Mi az amit még nem tud rólzk az RTL? :-D

Mirocska 2015.02.28. 10:28:07

@fosch9: Én is így érzem, ezért valószínűleg Deniszre nyomok egyet, pedig nagyon nem bírom, de ezt a két napot már kibírom! :-D

vastyúk is .. 2015.02.28. 10:33:08

@Csak ügyesen!: jó bulikát estére! Megtettük, amit megtehettünk. Reméljük beérik munkád gyümölcse. Csak ügyesen!

csicserierika 2015.02.28. 10:35:05

@lukacstoncsi: azért elég jól állja a sarat. Kivi lennék másik két fiJúra, ha ennyit küldenék egymásután. Dennis eléggé ki van akadva, csak pislog a sapkája alól.

minden reggel 2015.02.28. 10:35:53

@traccsparty: Edina is éppolyan kontrollmániás :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.28. 10:36:43

Sziasztok, én csak azt szeretném megkérdezni, hogy MIÉRT olyan rövid távú a műsorvezetők és mások memóriája is. Vagy legalább néznének utána a dolgoknak.
Volt már olyan is, hogy kamerát eltakartak
és volt már olyan is, aki döntőbe került párbaj nélkül (ld. Csicseri emlékeztetői folyamatosan, de mintha meg sem látná senki...).
Majd este jövök, de most megyek edzésre nemsoká. Jó hétvégét nektek!

Csak ügyesen! 2015.02.28. 10:37:12

@csicserierika: Laci egy kemény csávó, ez már kiderült, azt h néha picsog, én már rég nem veszem komolyan :D

2015.02.28. 10:37:51

@encek: igen :)
@minden reggel: gyere csak gyere :))

Cérnahuszár 2015.02.28. 10:39:08

@lukacstoncsi: a pizzát tegnap már ellőttem :D 2 nap egyfolytában pizza, még olyan lennék mint Laccciiii
Jut eszembe, elvertem volna a körmét ha nálam vágta volna az asztallapon, meg ivott volna a barbecue üvegből

Csak ügyesen! 2015.02.28. 10:40:01

@vastyúk is ..: Köszi, megtettünk mindent, amit lehetett, minden fronton :D

Cérnahuszár 2015.02.28. 10:40:06

@Cérnahuszár: ja és a kénylenyalás, ez a halálom.

Cérnahuszár 2015.02.28. 10:40:49

@Cérnahuszár: valamiért nem ment el : ja és a késlenyalás, ez a halálom

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 10:42:25

A megoldás Attila tippjére elhangzott a tegnapelőtti adásban.Ott a riportban mondta,hogy ő nem veszi be a Laci szemforgató hősszerelmes figuráját.Keressetek vissza nyugodtan.Tehát szerinte Laci fog nyerni,ő az,aki nem annak mutatja magát,aki valójában.

vastyúk is .. 2015.02.28. 10:49:02

@Csak ügyesen!: egyébként még nem döntöttem, mi lesz a stratégiám, ha Laci kiesik. A 3 sunnyogó közül melyiket válasszam. Abban az egyben biztos vagyok, hogy Robinra nem fogok szavazni.

virágméz 2015.02.28. 10:53:37

Tegnap hazajött a lányom,aki nézi a VV-t, így én is maradtam a képernyő előtt, és ismét megállapítottam, hogy a szórakoztató faktort a poszt viszi ebben a szériában - Candy a stílusod, a humorod, a véleményed dobogós helyre emel, mi több, nálam te vagy a nyerő. Külön ötös a beillesztett képekért, gifekért, szenzációsak az adott szövegkörnyezetben!

2015.02.28. 11:01:19

@vastyúk is ..: azért mert normális? látod nálam itt bukott meg a többi néző véleménye, a normálistól megijedtek

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:03:30

@mindennickfoglalt?: Attila direkt csinálta, nem gondolt ő senkire, tudta pontosan, h ez egy olyan általános kijelentés, amit az összes magára vehet, szívatta őket is, meg a nézőket is. Ennyi :)

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:04:15

@vastyúk is ..: Hát, szerintem én senkire, annyira érdektelen nekem a másik három. Max poénból Dórira, h akkor már legyen a lány.

traccsparty 2015.02.28. 11:04:41

@minden reggel:

"Edina is éppolyan kontrollmániás :)"

ez igaz, csak neki nincs meg az a fizikai ereje, hogy ide oda tudja cibálni, vonszolni Lacit akarata ellenére, szemben Lacival, aki viszont rendszeresen felkapta, elhúzta, akadályozta a mozgásában, mint egy bábut, rossz volt nézni.

kismalacka 2015.02.28. 11:05:22

@mindennickfoglalt?: Szerintem Robinra gondolt...hogy tujázik, de valójában ez egy felvett álarc.

minden reggel 2015.02.28. 11:06:33

@mindennickfoglalt?: ez igaz lehet robinra is, aki az elejétől fogva tudatosan konfliktuskerülő, igyekszik mindenkivel jóban lenni (tuja...?) nem igazán tudjuk valójában hogy Robin milyen.
Laci azért csak megmutatta magát, voltak indulatkitörései, kedvesen elemezte nekünk a női nemet :) stb.

traccsparty 2015.02.28. 11:06:58

@Csak ügyesen!:

Pontosan, ez köbö olyan mint a delphoi jóslat, "egy nagy birodalom fog összeomlani"

Igen, bármelyik is omlik össze a csata után, az nagy volt.

Akármelyik nyer a döntőben, az volt az idegen.

Ditti82 2015.02.28. 11:07:04

Kié lesznek az utsó hogyvoltok?

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:08:22

@mindennickfoglalt?:A cikk végén levő szavazás szerintem jól mutatja hogy Robin az akire giondolt Attila de nyílván nem mondhatta ki szerintem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:09:42

@fosch9: Robin a legtürelmesebb f@szi az egész villatörténelemben. Az éjszakai Laccci monológot szemrebbenés nélkül hallgatta. Igaz, folyamatosan másfelé nézett. :DD

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:11:27

@Csak ügyesen!: Lehetséges,hogy igazad van,de egyértelműen Lacira enged következtetni a riportos megnyilvánulás alapján.Attila volt egyébként szerintem minden idők legszórakoztatóbb játékosa,nagy taktikus.

minden reggel 2015.02.28. 11:11:39

@traccsparty: igaz, viszont teljesen kifordította magából Lacit,
egyik sem egy piskóta partnernek :) ha tényleg együttmaradnak akkor biztos valamiért kell mindkettőnek ez a stílus, talán megszokták otthon a kontrollt. brrrr.

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:13:44

@minden reggel: Lehet,ez nem is szimpátia a részéről,hanem helyzetelemzés.Nekem is szimpatikusabb Robin,na jó akkor lenne szimpatikusabb,ha Laci szimpatikus lenne :)

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:15:16

@lukacstoncsi: Ez a többség véleménye,ami arra enged következtetni,hogy a döntőt ki nyerheti meg.Szerintem is Robin legyen,ha már valaki...

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:17:03

@kismalacka: Az utóbbi időben már nem is tuja,volt egy-két nagyon jó húzása.Pl. a bajuszleborotváltatás...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:17:57

@lukacstoncsi: Apuka hordta-vitte minden nap kocsival az általános iskolás utcagyereket.

Ditti82 2015.02.28. 11:17:58

@mindennickfoglalt?: Ebben lehet valami. Bár szerintem egyik sem az, aminek mutatja magát.

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:18:07

@mindennickfoglalt?: Ha bírtad, akkor ismerned kéne, és ezt most nem beszopni, úgy ahogy azt Attis akarta :D

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:19:00

@minden reggel: Szerintem mindenkiről kiderül milyen ember a játék során apró dolgokban pl.Robint egyszer nem láttam mellett döngetni hogy finalista vagy az hogy belerúg a másikba hogy elölrébb kerüljön vagy hogy ne örüljön ha nyer valaki valamit stb.Lehet taktikázni mutatni a jót de a váratlan dolgokban és a nagy pillanatokban derül ki hogy mennyire szerep vagy nem ami ő maga.Laci hányszor futamodott meg, hányszor alázott meg embereket stb...Dennis azt gondolom egy nagyon kiismerhető egyszerü figura nem túl bonyolult azt mutatja amit látunk persze ő rátesz erre főleg a riportban játszik rá.Robin még ott sem pedig ott a nézőknek lehet szerepelni.

Ditti82 2015.02.28. 11:19:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mert biztos az ő Anettjára gondolt közben. Muhaha.

tvbuzi 2015.02.28. 11:19:37

Candy, egyszerűen nem tudom ócsmárolni ezt a posztcsit:)

traccsparty 2015.02.28. 11:20:01

@minden reggel:

"teljesen kifordította magából Lacit,"

De nem feltűnő neked, hogy Lacit az összes lány kifordította magából? Mindegyikkel szemben megengedett magának durva hangnemet, és mindegyiket lenézte, megvetően beszélt róluk, mondjuk nyilván nem mindig, és ez hullámzott, de amikor viszont mocskosul, megvetően beszélt róluk és általában a többiekről, az mindent elmondott róla.

Edinával fognak egy kicsit haknizni, de kizárt, hogy ez a két ember együtt tudjon maradni. Örülnünk kell, ha nem fogja agyoncsapni Edinát, hanem Edina épp bőrrel megússza majd. De azért már láttunk pár brutál állatot: Kristofelt Veronikával, Krisztiánt Izával, és voltak korábbi VV-k, ahol a villan után szintén volt nőverés.

Ditti82 2015.02.28. 11:20:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Korán van még. Szóval a mairól mindenféleképpentében lesz. A vasárnapiról lesz vajon?

mindennickfoglalt? 2015.02.28. 11:20:52

@Csak ügyesen!: Mármint azt,hogy rá gondolt,vagy azt,hogy azt akarta,hogy Lacira értsük?

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:22:59

@mindennickfoglalt?: Azt h ezen pörögjünk és azon gondolkozzunk h melyikre értette.

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:23:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: utcaapuka biztos azért:-)))
Robin szerintem egy csendes küzdő, nem teregeti ki a lapjait tényleg óvatos de ez másban is megmutatkozik nála.Nem tesz felelőtlen kijelentéseket max a dupla jel volt Lacira de a jelrakás, párbaj dolog az más ott mindenki szövegel.Szerintem jól kijön mindenkivel az életben is ezt nem lehet megjátszani.

ElzaBerry 2015.02.28. 11:25:59

Nekem is végig az jött le, hogy Attila szerint Laci nyer, és bár így lenne! Egészen a hét elejéig úgy voltam vele, mindegy, hogy Robin vagy Laci, de Robin a héten annyira unszimpi lett nekem, hogy azt elmondani nem lehet. Ezzel az erőltetett szerelmi szállal... a vak nem látja, hogy Anettka a nyertest látja Robinban és jól jönne neki, ha valaki eltartaná. Nem tudjuk, hogy mivel foglalkozik a nő, vagy eddig is kitartott volt, nagyon jó lehetőség, hogy újra bulvárba kerüljön, már maga az is gyanús volt, hogy Veronika helyett ő ment be, biztos ígért valamit a szerkiknek, vagy lesz**ott valakit. :D Robin ezen a héten bolond és gonosz volt, nagyon nem tetszett a viselkedése. Meg az sem, hogy mindig Lacira rak, akármilyen a kapcsolatuk. Szerintem Laci akkor találta övön alul, mikor lemelegezte, és ennek a következményeit kell Lacinak nyelnie, mert lehet, hogy rátapintott a lényegre. Az meg végképp nem volt szimpi, hogy odaadta a dupla jelét Dórinak, mert féltette a seggét, hogy akire rárakja, az majd őt viszik. Komolyan, eddig az volt a rangsorom, hogy Dennis, Dóri, Robin, Laci, most már Robin, Dennis, Dóri, Laci. Borzalmas.

A mai párbajról... 45-55, nem ennyi volt Fannival is? Akkor arra lehetne következtetni, hogy aki Fannit szerette, Dennist is szereti, de nem tudom, Fannin felül Dennisnek akadnak-e még rajongói. Mert ha ő most kinn hagyja Lacit, akkor 3 tuja fog a döntőben állni: a női tuja, a jóképű tuja és a tuja, akin van egy álló pénisz. Mert Dennisből sem láttunk sokkal többet a Fannival való enyelgésen kívül.

Komolyan mondom, nekem az elején a legunszimpatikusabb villalakó Laci volt. De jelenleg ő az, aki nem vált számomra teljesen érdektelenné, még tudok rajta nevetni, mert vannak beszólásai. Igazából ő az egyetlen, akin ebben a szériában nevetni tudtam (gucni, közjegyzőt kellett hívni :D ), remélem, ő nyer.

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:27:23

Azért durva hogy Laci alig 3 nap után így elhordta a Dórit mindennek pedig már kezdte az érezni hogy ez más is lehet...hogy lehet így kifordulni könyörgöm?Vagy már az áldozatgép itt beindult?Dani is miket megengedett magának Zsuval szemben egy idő után.Azt kell momdjam ha rövid időre is de Robin volt az egyetlen aki őszintén Zsu mellett állt mert ennyien bántották,Dani ebben inkább egy lehetőséget látott magának nem?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:28:05

@traccsparty: " jó a hangja, még fejleszti magát kicsit,"

Azt meg ki mondta, hogy jó a hangja? Csak éppen nem énekel hamisan. És vajon hogy fejleszti magában? Dudorászik?:)
Az élete meg olyan lesz, amilyen ő. Ha irigy, gonosz, akkor olyan. Ha tanult valamit, akkor jobb.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 11:30:31

Hajrá Denisz!
Lacinak most kell pofára esni a gyökérségei miatt a döntő kapujában! Nehogymá asziggye a kis csg, hogy azér mer 3 párbajról unszimpivel visszajött Ő a király.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:30:36

@Ditti82: Igen, a múltkor ketten írták Sixx meg Gézu, percről-percre.

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:32:49

@ElzaBerry: Belinkeltem a péntek reggeli rtl-es videót azt nézd vissza Anett ügyben.Régóta van állása mindig melózott ha megnézed a facebook oldalát láthatod mit csinál.Nem kell neki Robin pénze mert akkor már korábban elkezdi ezt az egész dolgot irányába.Mindenki félti a seggét ez érthető.Dóri kérte el a jelét és miért ne adná oda megteheti nem?Dóri meg azt csinál vele amit akar.Lacira azért nem akart duplát rakni mert akkor a mártírgép megindul megint hogy őt akarják kitenni...Dennisre meg nem rakott volna.Dórinak meg fightja lett volna Dennissel hisz erről dumáltak már jópárszor.

minden reggel 2015.02.28. 11:34:05

@traccsparty: én egyetértek azokkal amit írtál. Laci öntelt és durva. Ettől függetlenül Edina sem átlagcsaj, sőt. a többiekkel valóban agresszívkodott Laci, Edina viszont egy iszonyú függést és sírós picsogó mentalitást hozott elő belőle. érdekes, mert most, hogy kint van, egész szimpatikus képet hoz magáról Edina. 0-24 ben viszont kibírhatatlan volt. Ketten együtt meg valami borzasztó függést erősítenek fel egymásban. Szerintem :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:35:17

@mindennickfoglalt?: Azon is röhögött mindenki meg a gésás dolgon a Mercuryt meg nem tudom miért nem adták le az öfiben király volt.Lacit annyira át lehet baszni sokszor.

jimjim 2015.02.28. 11:36:20

candyperfumegirl: Az kimaradt a végéből, hogy te őszinte voltál és végig magadat adtad. :D
Neked is köszönjük az egész évados hogyvótokat! :) (Y)

traccsparty 2015.02.28. 11:37:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Sok igazságod vagyon, nekem nem egy kellemes szereplő, épp ezért nem fog hiányozni, megleszek a látványa nélkül, de azért a hangja fejleszthető, meg tudod, a sztárok sokszor olyanok, hogy éppen hogy nem énekelnek hamisan, ha elegen adják alá a zenét meg szöveget meg technikát. Elképzelhető, hogy pünkösdi királynőség lesz, de most elég jól futtatják.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 11:38:20

@traccsparty: Most simán szavaztam Denisre. A Laci módszerrel 26x egymásután. .-)) (De nem hiszem, hogy ennyire amatőrök lennének az APP írói)

ElzaBerry 2015.02.28. 11:39:24

@lukacstoncsi: Hát jó, ha te ezt beveszed, hogy ekkora szerelem első látásra, akkor lehet, hogy léteznek még tündérmesék :D én jó ideje nem hiszek bennük, egyébként még Attila is kiírta a FB-oldalára, hogy csak pislog ezen, pedig ő benn volt velük ugye.

Hát, most nem Robin csinált mártírt Laciból, hanem Dennis :D az eredmény ugyanaz. Egyébként meg ettől Robin nem lesz szimpatikus. Edina-Laci szerelmet sokan nem hiszik el, ezt meg igen? Szerintem nem kéne.
Korábban elkezdi a dolgot? Hogyan? Most adtak rá esélyt a szerkik. Plusz korábban azért még nem volt teljesen körvonalazódva, kik lesznek a döntőben, Robinnak lehetett volna egy párbaja Fannival is.

minden reggel 2015.02.28. 11:39:51

@lukacstoncsi: ebből a szempontból valóban. viszont tényleg az az ember érzése, hogy van egy nagyon elrejtett oldala Robinnak. lehet h azért csak mert nem nyafog állandóan, meg nem példálózik az életével. Róla egész keveset tudtunk meg, míg a többiek azért mesélgettek. mondják rá h csendes gyilkos tekintet - ez is lehet emiatt, hogy ő sokmindent befele él meg, (elfojt???) igaziból persze egyiküket sem ismerjük/ismerhetjük meg pontosan csak tippelgetünk itt :) legalábbis én :)

csicserierika 2015.02.28. 11:41:16

@Csak ügyesen!: én is ezt írtam tegnap, h akkor már vigye a legnagyobb tuja :)

traccsparty 2015.02.28. 11:42:14

@minden reggel:

"Ketten együtt meg valami borzasztó függést erősítenek fel egymásban."

A házban lehet, de házon kívül nem hiszem. Én nem leszek rájuk kiváncsi, szóval nem fogom követni az életüket.

Azért örülnék, ha kiesne ma Laci, mert rettenetesen durván bánt a nőkkel a házban. Nem volna jó, visszaigazolni ezt a magatartást egy győzelemmel.

"Hadd menjen" - ahogy Edina fogalmazta a Belevalóban, mikor Zsuval és Fannival léptek fel hármasban. Azt hiszem már felnyitották Edina szemét, csak még futja az udvariassági köröket. Szakítani majd csak utána szakíthat.

csicserierika 2015.02.28. 11:43:28

@traccsparty: mikor vállalhatatlanra itta magát Dóri, őt is bevitte, mint Edinát is. Saját maguktól akarta megmenteni őket.

minden reggel 2015.02.28. 11:46:18

@ElzaBerry: én is elgondolkoztam hogy mennyire lehet ez igazi vonzódás, de valóban jobban annak tűnik mint Edináék vagy éppen Fanniék. azt sem szabad elfelejteni h Robin a 3 hónap alatt senkivel nem alakított ki közeli, intimebb viszonyt, nála már elég erős lehet a szeretetéhség. így könnyű valakibe belelátni mindenfélét :)
Attillánál is eszembejutott azért, hogy akármennyire is sztárolják, hogy legnagyobb VV játékos stb, azért az érzelmek terén nem egy szakember, még barátja sem nagyon volt mikor bement. Aztán ki tudja , hogy őt mennyire zavarja, ha mások felé több figyelem irányul a jelen helyzetben, és mennyire szeretne felevezni egy másik hír farvizén :)

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:46:25

@ElzaBerry: +1000

Azon röhögtem, h a két empatikus Dóri és Robin mennyire nem vette le, h hogyan kéne kezelni azt a helyzetet, amikor felrakták a saját fényképüket, és h vajh miért nem repdes az örömtől a másik kettő. EQ zéró pillanatok voltak, és még neki is álltak magyarázni, meg örömködni :D

csicserierika 2015.02.28. 11:46:26

@minden reggel: azért a top 6-os bulin ( ami a kedvencem ) jól bemutatkozott a női nem, meg egyéb alkalmakkor is .

malevil2050 2015.02.28. 11:46:33

Mekvan a az új cocoh,cak ety kicit lájtosabb.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:46:56

@mindennickfoglalt?: Imággya. Minnyá monta is a szöveget. I want to BE break free

traccsparty 2015.02.28. 11:47:11

@Majom1Parádé:

Ha fel tudsz törni okostelefonokat és tudsz rájuk appot rakni, akkor annyi telefonról szavazhatsz, amennyiről nem szégyellsz. Nekem belefér a feltételezés, hogy Laci hacker haverjai esetleg ezzel a módszerrel tartották bent Lacit. Tudni persze nem tudhatom, de jó volna, ha ma este kiesne ez az önsajnáltató szörnyecske, Denisz mehetne vissza, aztán meg Robin nyerne.

traccsparty 2015.02.28. 11:48:42

@csicserierika:

Aznap este ő borította ki Dórit, és miután felheccelte, nyomorgatta, jól kiborította, utána meg játssza a megmentőt? Hát lélekben sugárban hánytam tőle.

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:48:46

@csicserierika: Még el is mondta Edinának, h azért, h ne legyen semmi olyan, amit utána felhasználhatnak Edina ellen.

De tök mindegy már, Laci nekik jót már úgysem tenni, de valahol tanulságos látni, h hogyan lehet bármilyen megmozdulást, kijelentést negatívan venni, ha valaki olyantól jön, akit nem kedvelünk.

malevil2050 2015.02.28. 11:48:48

Csilke gyele mál,melt mék mindig tele vagyunk molállal,főleg hoty tombol a love is.

* hosztam sölt is.

csicserierika 2015.02.28. 11:49:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez mikor hangzott el ? Lacci is gyerekeket hordott iskolába. Nem kevered ?

Csak ügyesen! 2015.02.28. 11:49:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Megbeszéltük már, el is mondta, úgy értette, h ott már nincs harc, letudta a bosszúhadjáratot. Ha nem elvakultan figyelnéd, amiket mond, akkor ez tök egyértelmű volt, utána az on-ban még hosszabban is kifejtette.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 11:50:31

@Ditti82: Nem úgy láttam a BV-ben:DDD Igen, de sztm nem hagyja ki az utsót.

csicserierika 2015.02.28. 11:50:57

@traccsparty: Dóri azt sem tudta, hol van, és még inni akart. Ezért vitte be.

minden reggel 2015.02.28. 11:50:59

@traccsparty: egyetértek. érdekes volt hogy Dóri a legelején ennyire gyorsan levette ezt.
az is érdekes Edinának mennyire vonzó ez a 'vademberség'. kint érik majd azért más hatások is őket, amit a bezártság felerősített az 'normalizálódik'.

csicserierika 2015.02.28. 11:53:07

@Csak ügyesen!: igen, és másnap szegény Edina nem győzött elnézést kérni Dennistől a csicska szóért, és nagyon örült, h a gé betűst nem használta. Bezzeg mindenki más :) Ment a tetvedékezés meg a többi :D

minden reggel 2015.02.28. 11:54:31

@csicserierika: azzal hogy valaki bunkó erősen általánosító véleményt formál másokról azzal csak saját magát jellemzi.
aki meg leissza magát az is :) de az italozással valljuk be senkinek nem ártottak, csak maguknak. és hát férfiak is szoktak inni.

lukacstoncsi 2015.02.28. 11:55:53

@ElzaBerry: Nem szerelmesek egyik sem mondta ezt.Szerintem Robinnak nőhiánya van és nem tud reálisan gondolkodni.De megvan a kémia egymás iránt ami nem baj de ez lehet megszűnik vagy sem ahogy a másik két párnál is lehet.Nem pár egyszerüen jól elvoltak benn.Ennyi.

minden reggel 2015.02.28. 11:57:52

@csicserierika: ha arra gondolsz a csajok is tudtak alpárian viselkedni :) ez azért még nem ment fel másokat az alpári viselkedés alól :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 12:00:48

@Csak ügyesen!: Nem vagyok elvakult, csak kritikus, amit Lacccitól tanultam. Robin fel is hörrent, hogy no-no. Sok mindent megmagyaráz utólag , és próbálja másképp beállítani. Pl. a párbaj végén a tündérfalvizást. Hallottál tőle olyat valaha is, hogy bocs, ezt nem kellett volna, bocs, ezt elcsesztem, hibáztam, nem vagyok tökéletes? Ennek a palinak értelmes ember nincs a környezetében, állítom, mert kilencvenes IQ felett senki nem bírja elviselni ezt az önelégültséget. Csak akivel a balhé van, vagy akik előtt játszhatja a janit. b@szmeg, b@szki.:)

csicserierika 2015.02.28. 12:02:20

@traccsparty: Edina arra az esetre mondta, h hadd menjen, ha kint elszédül a rajongó lányoktól, és félrelépne Lacci. Ezzel én is így lennék, nincs ebben semmi különös.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 12:03:42

@csicserierika: Ebben a privat videóban meséli Laci, hogy az apja mindennap érte ment kocsival. Egyszer késett a papa és valami balhéba keveredett Laccci. (Minden története nagyjából erről szól)

csicserierika 2015.02.28. 12:04:47

@minden reggel: ott a csajok vitték a prímet, a fiúk csak pilláztak :)

csicserierika 2015.02.28. 12:06:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hol a link ? Megadnád ? Nem mintha bármit is befolyásolna, h ki vitt kit, csak én ezt még nem hallottam, és kivi vagyok.

kamilla123 2015.02.28. 12:07:14

@traccsparty: ja igen, volt az egyik on-ban, hogy Laci magyarázta Robinnak, hogy látott képeket az előző after partyról a vv6-ból. És Robin kérdezte,h hol látta. Laci meg azt mondta erre, hogy majd ha kint lesznek a villából, mesél dolgokat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 12:08:15

@Csak ügyesen!: "Laci nekik jót már úgysem tenni"

Remélem, nekünk azért rosszat se tenni:DDDD

ElzaBerry 2015.02.28. 12:08:33

@minden reggel: Attilát ne bántsd, ő nekem az alfa-omega a VV-ben :D meg szerintem azóta sokat változott, már a műsorban is. Egy Robin vagy egy Dennis még csak meg sem közelítik.

Szeretethiány... ezzel persze mindent meg lehet magyarázni :P

@Csak ügyesen!: Remélem, egyik sem nyeri meg :D komolyan, ha Dennis mégis visszamegy, akkor neki fogok szurkolni :D vagyis szurkolni nem fogok, szavazni fogok rá, mert akkor már olyan mindegy lesz a kimenetele.

@lukacstoncsi: Oké, ez lehet, hogy így volt, de a nézőnek nem ezt próbálták beadni. Hanem hogy óriási love dúl.

csicserierika 2015.02.28. 12:08:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pont, h megbánta a t...falvizást, de akkor annyira felszabadult a nyomás alól, amit Fannitól kellett elviselnie, h sztem érthető. A párbajon tök higgadt volt. Nem lehetett egyszerű.

lukacstoncsi 2015.02.28. 12:14:13

@kamilla123: Laci már összevissza beszél.Hol láthatott ilyen képeket max kinn.Részeg lehetett szerintem.

@ElzaBerry: Mindenkiről valami nagyot dobnak be hogy szóljon.Ha valaki fingott akkor azt úgy hozzák le összefosta magát:D Látták hogy jól kijönnejk egymással kanyarítottak egy love storyt.A vicc az hogy se szex nem volt se meztelen fürdés se csók se nyelves semmi.

kamilla123 2015.02.28. 12:17:59

@Csak ügyesen!: jaj de kár:-( pedig pont kezdtem én is kedvet kapni, de ettől tartok én is

kamilla123 2015.02.28. 12:23:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, egyszer fordult csak felé, amikor Laci őt is szóba hozta, h neki mik az esélyei. Akkor rá is gyújtott egy cigire :-)

Eszet Lenke 2015.02.28. 12:25:07

Holnap vége a játéknak,
ne keresd az értelmét.
Mindent elmond, hogy ma este
megküzd a két végtermék.
Ki megy vissza, hótra mindegy,
kiderül a párbajon.
Látni őket kimondottan
fizikai fájdalom.
Már csak egy nap, halleluja'
elértünk a végére.
Csernus doktort nekem, hogyha
ránézek még VV-re.

lukacstoncsi 2015.02.28. 12:26:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszi valaki belinkelte tegnap ezt. nekem nem indul azt írja ki error meg késöbb próbálkozzam.nektek elindult a videó?

Csak ügyesen! 2015.02.28. 12:34:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mondta a tegnapelőtti on-ban, h azt nagyon sajnálja, csak kitört belőle a feszkó azután, ahogy Fanni beszélt vele végig a párbajon.

Csak ügyesen! 2015.02.28. 12:35:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Logikusan szokta elmondani, h mi miért történt, mit miért mondott, ezért hihetőek azok, amiket állít, főként a párbajokon szokott ez kijönni, amikor hagyják h elmondja a saját álláspontját.

minden reggel 2015.02.28. 12:38:30

@ElzaBerry: nekem Attila nem tetszett. másokat mindig örömmel manipulált a saját érzései elől meg elfutott.

kamilla123 2015.02.28. 12:39:53

@ElzaBerry: "a női tuja, a jóképű tuja és a tuja, akin van egy álló pénisz."

:-DD

minden reggel 2015.02.28. 12:40:11

@Eszet Lenke: :)
most már egész kiadványravaló vers összegyűlt a híres emberekről :)

Csak ügyesen! 2015.02.28. 12:45:54

Ezt viszont most már túlzásnak tartom, már azt sem értettem h miért nem köszönnek neki az otthoniak, nem ölt embert...

velvet.hu/gumicukor/2015/02/28/vv_fannit_a_szex_miatt_rugtak_ki_a_hastanciskolabol/

kamilla123 2015.02.28. 12:54:06

@Csak ügyesen!: azt hol olvastad,h nem köszönnek neki?

minden reggel 2015.02.28. 12:54:51

@Csak ügyesen!: ez milyen butaság. pedig jó kis reklám lett volna a sulinak :)

minden reggel 2015.02.28. 13:17:55

@Csak ügyesen!: Fanni mindig eléri h 15 évvel idősebbnek nézzen ki... :)

Sir Ö. S. Bandi 2015.02.28. 13:31:04

@Eszet Lenke:
Ne szólj nagyot Eszet Lenke
Majd megcáfol eszed Lenke
Jön majd az új, ami ámít
Kommentek itt, csak az számít

lukacstoncsi 2015.02.28. 13:42:57

Hát ezen az öfin szénné röhögtem magam:-)))
Robin Dóri vacsi, Edina kleptomániás, Fanni fogyi bőgése...Laci mikor kioszt egy kupica kólát Edinának a nyócliteres flakonból nagy kegyként:-))))

rtl.hu/most/rtl2/62665_valovilag_7_-_osszefoglalo_a_dzsungel_him_allatai_egyenkent_

MacákékIcukája 2015.02.28. 13:49:25

Haho :) ezen az oldalon hianytalanul fent van az utobbi par nap streamje, a 27-i ejjeli Robin-Laci beszelgetesnek majd' ket oras verzioja (a dailymotion-on csak egy oranyi van fent)

www.ustream.tv/recorded/59245882

Cérnahuszár 2015.02.28. 13:50:02

@Eszet Lenke: hát ez a regölés mindent visz nálam :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 14:06:08

@lukacstoncsi: sziviiii :)))
Egyebkent ebbol a beszelgetesbol rajottem, Laca olyan, mint a nagybatyam. Magabiztos, tudja mit akar, folyton meseli az elettorteneteit, be nem all a szaja. Egy ideig szorakoztato, aztan elunom, mert faraszto :D (de amugy birom mind a kettot, csak engem nem lehet levenni ilyen eszosztassal a labamrol)

Robin nezesen nem tudok kiakadni, en is ilyen figyeloen nezek es ugyanilyen gunyoros a szajtartasom is, plane amikor valaki meseli a sztorijait :D Adom, hogy befele eli meg az erzelmeit, ezert latszik rajta, hogy folyton kattog. Baratsagos es kedves, de eleg introvertalt, nem osztja meg fuvel-faval a gondolatait. Kar hogy ezt sokan sunyisagnak tartjak, mert nagyon jofej a srac.
Ugyhogy hajlá Lobiiiiin! :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 14:06:09

Kedves Candy! A VV posztírók külön VV versenyében nálam te nyerted a fődíjat! Ezúton nyújtom neked a virtuális lakást, autót, és a virtuális kiemelt fizetést 12 hónapon keresztül! :-) Nekem minden írásod finom, színvonalas, részletes, humoros és szórakoztató volt. A játékosokat egyenlő mértékben szeretgetted és fricskáztad párthovatartozásuktól függetlenül. A mai napig nem tudom pl. hogy kinek drukkolsz, de ez sztem posztíróként nagyon becsülendő! Döntőbe került még nálam a stábból Hoppancs kolléga/vagy kollegina, Sixx és Bruti még a mai napon párbajoznak a döntőért, de a fődíjat tőleg már senki sem veheti el! Gratulálok! :-)

csicserierika 2015.02.28. 14:15:26

@Csak ügyesen!: én is túlzásnak tartom, de lehet hogy ez szolgáltatta az apropót, ha ott is hasonlóan viselkedett. Állandó középpontban levés, visítozás, cukiskodás....
Remélem, h máshol folytathatja.

lukacstoncsi 2015.02.28. 14:22:12

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Robin szerintem sem sunyi egyszerüen ebben a villalétben nem szeret feleslegesen konfrontálódni és megbántani másokat.Edina jó hogy tanácsolta neki nyissa ki többször a száját.Fannit és Lacit is rendesen kiosztotta már úgy hogy nem volt alpári.Épp a napokban néztem utána írták hogy halak jegyü.Hát az sem egy egyszerü jegy már magában.Határozatlan kissé de elég empatikus és nehezen bánt meg másokat.Szerintem a játékkal kicsit határozottabb lesz sok mindenben biztosan.Jó látni hogy van humora ami eddig is megvolt csak vagy nem adták le vagy nem igazán mutatta meg.Az udvarlós feladatban épp Fanni kérdezte hogy miért nem fürdik mezteleneül.Mondta hogy nem akarja magát mutogatni de lehet késöbb megteszi ezt.Szóval ez taktika biztos nem volt hisz nem tudják eleve mit adnak le vagy mit nem.Meg másban sem kezdett el szerepelni a kameráknak.

ygan_rev 2015.02.28. 14:26:03

Szerintetek ki nyeri a mai párbajt?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.28. 14:29:40

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: a lényeg, h hál'istennek mindketten kiestek a játékból.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.28. 14:39:05

@henrik_: Se nem rokonom, se nem ismerősöm egyik sem... rosszat sem kívánok senkinek. Egy kívánságom van, hogy érjen már véget a VV7!!! Hálistennek, hétfőtől már nem lesz.=D -ennyi-

MacákékIcukája 2015.02.28. 15:06:09

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): ezt adom, de nem csak Edina mondta neki, hanem nagyon sokan masok (pl. legutobb Szandika es Dori, aztan Fannitol meg Denisztol is hallottuk mar ezt).
Denisz is ilyen valamilyen szinten, csak o utolag porog a vitakon es masnak mondja (meg o egyszeru is, mint egy kavics).
Robin egy az egyben magaban tartja az erzeseit (nem csoda, hogy folyton oklendezik a gyomorsava miatt, pszichoszomatikus tunet ez, "fortyog es tornenek ki belole az erzesek"). A humorat imadom, szuperjo es nem kozonseges. Meg azt a hulye ruhaszarito-porgetest is milyen lelkesedessel csinalta, azon is rohogott :D Az is tetszik benne, hogy alt. veve nem kozonseges, pl. amikor a harom csaj tok reszeg volt es fetrengtek meg ordibaltak a haloban, felallt es ugy ment ki, hogy "ne haragudjatok gyerekek, ez nekem mar tul sok", a masik ket fiu meg ordibalt a csajokkal, hogy milyen hulyek meg idiotak.

MacákékIcukája 2015.02.28. 15:07:53

@eatpray: sztem is Laci, bar en Deniszre raktam az appom (nem mintha szeretnem, sot, Lacit jobban birom). Laci es Robin jol neznenek ki a dontoben egyutt, bar akkor tuti leragnam mind a tiz kormom Robin miatt :)))

pomac 2015.02.28. 15:09:53

@minden reggel: hogy is mondta pár napja ,semmi bántást nem kap sem ő sem a testvére ,akkor most mégis kap o.O

minden reggel 2015.02.28. 15:19:39

@pomac: hát azt akkor mondta amikor kiment és az alapján hogy anyukája beüzente hogy büszkék rá :) szegény mit üzent volna, lányom ne légy céda? :)

minden reggel 2015.02.28. 15:22:37

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): az igaz hogy akkor én adtam neki egy pofont előtte :) .....

MacákékIcukája 2015.02.28. 15:24:15

@minden reggel: Krisz facebookjan is van egy hosszu valasz, nem tudom belinkelni azt a posztot :(
Szerintem tok kinos amikor a privat dolgaikat targyaljak ki kamerak elott :))) jobb, hogy szetmentek, mielott az egyik agyonkopi a masikat :D

pomac 2015.02.28. 15:24:25

@minden reggel: nem ezt akkor mondta mikor első nap otthon volt

pomac 2015.02.28. 15:26:04

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): a két ember habitusából nem is meglepő ami történt :D,a villában sem voltak különbek :D

minden reggel 2015.02.28. 15:33:55

@pomac: az gondolom hasonló, még benne a sok adrenalin, aztán lassan tisztul a kép. visszanéz, visszaolvas aztán rájön. Fannika meg nem volt egy agytröszt amúgy sem...

pomac 2015.02.28. 15:36:49

@minden reggel: tény hogy nem egy agytröszt ,csak azt nem értem ö mit várt ezek után mindenki tapsikolni fog utána az utcán örüljön hogy nem köpik le :D az legyen a legkisebb baja hogy nem szólnak hozzá .csak fura volt hogy egyik nap ezt nyilatkozza a másik nap meg az ellenkezőjét

Csak ügyesen! 2015.02.28. 15:46:37

@pomac: Nem voltam egy Fanni fan, de szerintem semmi olyasmit nem csinált, ami miatt el kellene ítélni, és így kellene viselkedni vele. Az emberek irtózatosan álszentek tudnak lenni.

pomac 2015.02.28. 15:49:17

@Csak ügyesen!: nekem sem volt a kedvencem ,de nem is találkoznék vele az tuti megértem azokat akik nem köszönnek neki előre :D

minden reggel 2015.02.28. 15:52:04

@pomac: én sem tudom mit várnak a VV-től :) aki eddig innen befutott annak volt valami 'tehetsége' mondjuk így. és hát hányan is voltak eddig??? 1??? :)
magánvéleményem, hogy a sok szexnél sokkal borzasztóbb volt a az egyéniség amit bemutatott magáról...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:00:41

@traccsparty: persze, ha megfelelő a menedzsment, akkor kikupálhatják. Kérdés, van-e valaki, aki ebbe feccöl időt és pénzt. Mert neki, gondolom nincs pénze, az meg Még Lacccci győzelme esetén is kétséges, hogy ebbe fektetne. Ott a cshalád is.

traccsparty 2015.02.28. 16:05:01

@minden reggel:

de fanni egy agytröszt, csakhogy kétféle intelligencia dulakodik benne, egymás rovására...

az érzelmi intelligenciája eléggé keresztbe tesz neki sokszor...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:13:05

@ElzaBerry: "a vak nem látja, hogy Anettka a nyertest látja Robinban és jól jönne neki, ha valaki eltartaná"

Megosztanád, hogy mijén látszott Anettnek, hogy Robin - nem létező - pénze kell neki? pontosítsunk, TE nem tudod mit csinál. Független dolgozó nő, saját vállalkozása van. Asse tudod, kicsoda, csak sértegeted. Azért haragszol rá, mert elvitte a jövőbeli megélheti forrásodat?:DD

minden reggel 2015.02.28. 16:13:53

@traccsparty: ezt mások is írták már. hogy érted hogy agytröszt?
azt lehet rá mondani hogy ravasz a saját érdekei mentén. nem intelligens, csak önös.
????

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:21:39

@minden reggel: Te elhiszed neki, hogy minden havajdizsi otthon? Nem szívesen elemzem, de olyan szomorúságot látok a szemében, ami ellentmond a szavainak. Csodálatos, fantasztikus, nagyon-nagyon . Bár kétségtelen, hogy más jelzőket nem ismer, csak az ilyen bombasztikusakat:)

traccsparty 2015.02.28. 16:24:16

@minden reggel:

nézd, ha te nem voltál képes meglátni az intelligenciát az elmúlt 3 hónap alatt, tuti nem fogok nekiállni bizonykodni,i neked, hisz te pont ugyanazt láthattad mint én,

azt az intelligencia meglátásához alapvetően nyitottnak kell legyél a másikra...

de hótt buta egy se volt a villában, inkább csak a műveltségük, általános ismereteik nem voltak szinten, és egykettő érzelmi intelligenciája nem volt a helyén...

pomac 2015.02.28. 16:25:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a latin tudás csak a villában menő :D, meg a szókincs is :D

minden reggel 2015.02.28. 16:27:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem írtam hogy azt hiszem. sőt. viszont az első napon amikor kiment ezt kommunikálta, és valósínű ezt is érezhette

minden reggel 2015.02.28. 16:29:02

@traccsparty: nem kértem hogy bizonykodj, csak a véleményedre voltam kíváncsi.
és igen, pontosan azért mert az enyém eltérő, hogy mik azok a szempontok, amiket én eselteg figyelmen kívül hagytam.

pomac 2015.02.28. 16:29:37

@traccsparty: " inkább csak a műveltségük, általános ismereteik nem voltak szinten", és szerinted ennek semmi köze az inteligenciához?Szerintem hozzá tartozik mindkét kategória :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:34:31

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Ne túlozzunk. Egy meghívott a sok közül. És ez a kalap sz@r zenének se nevezném mi a fene. Hát, lehet ünnepelni. Bár, nem látszik rajta a boldogság. Ha majd Fanni műsort vezet, akkor mit mondasz?:)

Pék Sütemény 2015.02.28. 16:35:04

Köszönöm a posztot!!! És igen, ezért jártunk ide. Megnevettetett. :)

Cérnahuszár 2015.02.28. 16:35:10

@Csak ügyesen!:
"Nem voltam egy Fanni fan, de szerintem semmi olyasmit nem csinált, ami miatt el kellene ítélni, és így kellene viselkedni vele. Az emberek irtózatosan álszentek tudnak lenni. "

Meg tudnád csinálni ugyanezt a bravúrt Fanni helyében? Vagy a gyerekedtől elfogadnád hogy így csinál?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:36:42

@Fu Szekh Li: Kicsit elborongtam. Jártam a Csilibe. Aztán Baksa-Sós disszidált. A világmindenség, meg minden:)

vastyúk is .. 2015.02.28. 16:36:48

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!):ohhhhhhh. Az a morbid, hogy egyik barátnőm, meg a párja az egyenlőség jegyében verekedni szoktak. Náluk ez a kapcsolatdinamika része. Én meg nem pofozok meg senkit, és engem sem pofoznak meg. Kinek a pap, kinek a papné.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:39:10

@minden reggel:"... kiment ezt kommunikálta,..."

Látom, csak egy iskolába jártatok Ádinkával :DDDD

Fu Szekh Li 2015.02.28. 16:39:39

@vastyúk is ..: előre lebeszélik, vagy spontán?

Pék Sütemény 2015.02.28. 16:40:32

Amúgy eszembe jutott Attiláról, mikor az ő szériájukban az agyhalott csákót (aki aztán lenyomott néhány sallert Veronikának) próbálta tanítani. 2 fekvőtámasz között: kognitív disszonancia-ellentétes gondolat. Nah, voltak ott szép pillanatok. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:41:24

@vastyúk is ..: Ejnye Juliska, ez már a 10. gyerek, miért nem védekezik. Védekezek én, csak az uram erősebb.:)

lukacstoncsi 2015.02.28. 16:44:52

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Igen nagyon élvezte röhögött lehet más már besértődött volna hogy milyen "megalázó" ez már:D

Más.
Épp tegnap a Belevalóban volt hogy Laci felhozta Denisnek hogy az ajtóbol még visszaszól valamit azt jó napot.A vacsis hajós esten épp Fanni aksztotta ki Dennist a fogyásával amire Laci beszólt mit rinyál fogyjon le ebből lett egy vita, Dennis megvédte a kirohanó Fannit Laci meg utána hogy mi van itthagysz?Dumáljuk meg.Kirohant utána aztán még az ajtóbol káromkodott rá azt bebaszta.

lukacstoncsi 2015.02.28. 16:47:48

Egyébként Robinnak jó hogy nem lett benn senkije mert egész nap egymáson csüngtek volna mint a két párrocska, jól beszűkültek volna és támadási felületet is adtak volna a többieknek.Iszonyú energiát elvesz amikor a párod bántják és nehéz eldönteni mikor állj ki mellette mikor nem.Elvileg egyéni játék de ha már az érzelmek is bejátszanak akkor...

vastyúk is .. 2015.02.28. 16:50:40

@Fu Szekh Li: hát már voltam szemtanúja is. Asszem életemben nem éreztem magam olyan kínosan. A csaj nem gyengébb a srácnál, és van, hogy röhögve csinálják. Az jut róla eszembe,mikor a gyerekek gyepálják egymást a játszótéren. Ők a szenvedéllyel magyarázzák. Mindketten tanult emberek. Én meg csak csodálkozom, hogy ilyen is van.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hihihihi. nem erről van szó. Legalábbis barinő szerint.

ElzaBerry 2015.02.28. 16:52:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Maradjunk annyiban, hogy akkor nem bohóckodna a VV-ben, ha annyira futna a szekere. Én nem ismerem és nem is érdekel, de idegesítő látni az ilyesmit, hogy nem is ismerik egymást és így egymásra indulna, meg Anett flörtölése is nagyon érdekes volt, olyan erőltetett. Megélhetési forrásomat? Mi köze ennek hozzám? :D Robint bottal se, ha nyer, akkor se. Unszimpi, felfújt hólyag képe van :D Ne személyeskedj.

@minden reggel: Attilát pont ez tette emberivé, hogy mutatott gyengeséget a saját érzéseivel szemben, de nem akart gyenge lenni. És valljuk be, nagyon jól csinálta a manipulációt, ha kimegy az első párbajok egyikén, kinn is marad, mint Peti.

@kamilla123: Hát de nem? :D ezt cáfolni sem lehet

vastyúk is .. 2015.02.28. 16:52:22

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): érdekes, általában egálban maradnak. Bizarr :D.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 16:59:36

@ElzaBerry: "...Ne személyeskedj...."

Te személyeskedsz Anettal, én meg személyeskedem veled. Így megy ez. Anettnek olyan vállalkozása van, aminek jót tesz, ha ő reflektorfényben van. Nyilván ezért vállalta. Az érzelmeik valódiságáról nem tudhatsz semmit, és semmi köze a játékhoz. Azt meg feltételezem, hogy Robin se piszkálna meg téged bottal se. Feltételezgessünk:DDD

Ken Adams79 2015.02.28. 17:03:58

Sziasztok!

Nem olvastam végig a kommenteket, ha volt már, akkor bocs.

1.Komisz MAGÁRÓL ír verset??????????? ne már! :)
És nem volt benne sem Geci, sem Bazdmeg...semmi ilyesmi... és még rímelt is...
Az a gyerek, aki eddig 3 tőmondatnál többet nem mondott??

2. ez még a kiválasztásnál volt, de szerintem megint több alkalommal vették fel.
Mert mondja Denisz (nagyon eredeti módon), hogy kire tegye Dóri a kendőt... és leül a TV felöli kanapéra és elhelyezkedik.
Bencus (egyem a szívét) még beszél és amikor megint kicsit távolabbról mutatják őket (kb 2 mp) már egy kanapéval beljebb ül.

3. lehet ez Szandikának elvonókúra volt, azért látszott olyan keveset...

Bujumburi 2015.02.28. 17:08:27

Mutattak barmilyen allast tegnap?

Ken Adams79 2015.02.28. 17:09:30

@Bujumburi:
Igen, a posztban is van, a 2. kép
kb 55-45

ElzaBerry 2015.02.28. 17:12:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Te vagy Anett, vagy mi? xD jézusom, ilyenre ennyire rámenni, nem engem minősítesz, magadat. Tele van a net hasonló véleményekkel a hölgyről. De rendben, én elhiszem, hogy nekik van jövőjük, majd eldönti az idő :) azután majd sértegethetsz. Téma lezárva, puszikaa :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 17:13:13

@Csak ügyesen!: A legnagyobb bibi az érvelésében mindig ott van, hogy alaptézise szokott rossz lenni. Így hibás premisszákból hibás következtetést von le, ezenkívül alkalmazza még a homályos érvelést is.

MacákékIcukája 2015.02.28. 17:14:10

Itt vannak meg egyszer az ejszakais linkek az elmult par naprol. A Laci-Robin beszelgetesnek is hosszabb verzioja van fent, mint a dailymotion-on

www.ustream.tv/recorded/59353625

@vastyúk is ..: morbid, ahogy Laca mondana :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 17:15:54

@ElzaBerry: Én nyilván Anett vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te pedig Chonchi3 vagy? Ne sértegess, hogy ne sértegettess.:DDDDD

pomac 2015.02.28. 17:19:34

@Ken Adams79: 2 válaszodra ,látszik hogy denis átül eggyel arréb nincs ebben semmi vágás nézd meg jobban ,én is szoktam tévedni de ez látható volt hogy átül :D

traccsparty 2015.02.28. 17:19:37

@pomac:

Lehetsz intelligens, lehet normális vagy annál magasabb IQ-d és mégis alacsony az általános műveltséged, a villában a legtöbb lakónak kevés az ismerete, beleértve még Danit is, viszont mindenféle intelligenciával rendelkeztek/nek, pl Robin magas érzelmi intelligenciával, egyébként Dóri is, Fanninak viszont sokszor keresztbe tett betett az érzelmi intelligenciája, pl önrombolásra késztette, pedig egy okos lány, Edinának viszont túlságosan millitánssá tud változni a gondolkozása, nagyon be tud szűkülni egy egy "veszett" meggyőződésére, ami ráadásul hamis alapokon nyugszik.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 17:20:07

@ElzaBerry: "...Tele van a net hasonló véleményekkel a hölgyről...."

Csak még annyit, hogy kimásolod mások véleményét, aztán idejössz vele kommentelni? És az a végső érved, hogy mások is ezt írják. Esszép vót. Mégiscsak te vagy Chonchi3.:DDDDD

Gia 2015.02.28. 17:30:14

Szandika nem tudja,hogy köves műszempilla már évekkel ezelőtt volt divat?

traccsparty 2015.02.28. 17:30:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

"Maradjunk annyiban, hogy akkor nem bohóckodna a VV-ben, ha annyira futna a szekere". - írta Elzaberry...

Nekem tetszik Robin minden szempontból, ha volna egy jó kis bizniszem, és a villába menetelem segíteni a boltot, plusz még vonzónak is találom Robint, miért ne mennék be?, mármint ha kibírom a következményeket a bulvár médiában, Anett nem kiscsoportos óvodás, élt 5 hónapot a villában, tudja mivel jár, szerintem helyes csaj, és jól állnak egymásnak, egy kis flörtölés senkinek sem árt, a többit meg majd meglátjuk. Nem értem az olyanokat, akik ilyen rosszindulatúak, ha meglátnak két szép, kedves és egymáshoz illő embert a képernyőn. Igen, lehet direkt küldték be Robinnak, és akkor miért baj ez? Költői kérdések, nem kell senkinek sem felelnie, különösen nem Elzaberrynek.

minden reggel 2015.02.28. 17:33:37

@ElzaBerry: Elismerem h kitûnik az átlagos vv játékosok közül. :) nekem mégsem jön be a stílusa

duachais 2015.02.28. 17:35:53

Úgy nézem a Laci nyerte a rúdtáncversenyt és a futópados evést.
rtl.hu/rtl2/valovilag/latogatok-a-villaban

Ken Adams79 2015.02.28. 17:40:33

@pomac:
Az látszik, hogy helyezkedik... és hogy "elhelyezkedik" a kék kanapén...legalábbis én így látom
és tényleg 7mp telik el, és úgy ül a lila fotel(b)en, mintha percek óta ott ülne.

pomac 2015.02.28. 17:45:23

@Ken Adams79: nézd meg még egyszer belelóg a kamerába is hogy eggyel arrébb ül én azt látom

Gia 2015.02.28. 17:45:31

Hát..remélem Dennis a mai párbaj előtt megiszik pár felest.. :-D

vastyúk is .. 2015.02.28. 17:48:08

@Gia: feles nélkül is ordítozni fog. azt ígérte, ledönti a stúdiót.. Olyan kis prosztó, hogy nem jött még rá, hogy a Daninak is hozott a párbajon pár százalékot az ordenáréskodása.

Gia 2015.02.28. 17:49:37

@vastyúk is ..: Előre rosszul vagyok attól,hogy pattogni fog,meg kajabálni..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 17:50:26

@Gia: de gondolom úgy reméled, hogy Laccci lássa. Cuki az avid:D

Ken Adams79 2015.02.28. 17:50:36

@pomac: Ezen nem fogunk összeveszni :)

én azt látom, hogy a "nem fogom megdugni Fanni barbit" a térdére ülteti...és elvált a kamera.
Mutatja Laccccit. És amikor visszakapcsol, Denisz 1 kanapéval már odébb ül, a barbi a bokáján.

vastyúk is .. 2015.02.28. 17:51:24

@fosch9: bocsi, most vettem észre. Nem azért nem szavazok Robinra, mert "normális". Azért nem, mert nem tetszett, ahogy játszotta a játékát. Normális ember meg nem indul a VV-ben. állítólag :D.

vastyúk is .. 2015.02.28. 17:55:09

@Gia: ki tudja, lehet, hogy már túl hamar ittam a medve sörére, és készítettem be a popcorn-t, mert most az a lehetőség is bevillant, hogy Denisz tanácstalanul néz jobbra balra, mert maga alá rottyantott. Persze én annak szurkolok, hogy üvöltözzön, és mutassa meg a népnek, milyen vicces ember.

Gia 2015.02.28. 17:56:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Persze,bár az,hogy Fanni (,mint nő) ivott,az nagyobb hiba volt.

Gia 2015.02.28. 17:57:26

Mit csodálkoztok Dennis gyors helyváltoztatásán?Hát gyíkembör.. :-)))))

Cérnahuszár 2015.02.28. 18:00:33

Amúgy észrevettétek hogy Laci is nyalta a tegnapi videókban a száját? Most vagy ő is az, vagy ragályos? figyelőszolgálat kellene, hogy rágja-e is már mint Dennis, meg Dóri, akiket Attila már leleplezett.

minden reggel 2015.02.28. 18:02:06

@Cérnahuszár: az igazi gyíklátók megérzik. És nézik a tekintetet. :)

ElzaBerry 2015.02.28. 18:02:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Annyira nem vagyok fanatikus, hogy több nevem legyen, az ilyet nem tudom megérteni. És nem másolok be véleményeket, van sajátom, köszi :)

@Gia: én is nagyon remélem :D Fanni botrányos volt, egyszerűen nem mehetett vissza

@traccsparty: én azt írtam le, amit én tapasztaltam, a saját benyomásaim a műsorról, és valóban igazad van, költői kérdésekre nem kell válaszolni, nem ezek a kommentek fogják eldönteni, nem tudom, hogy miért veszik egyesek annyira véresen komolyan :D én csak szórakozok, nem ez az életem a VV, elég nagy baj is lenne.

Gia 2015.02.28. 18:03:23

Egyík,két gyík.. ;-)

Ken Adams79 2015.02.28. 18:10:11

Attila tuti gyíkot akart mondani? Biztos nem GYÖKERET?
Bár abból min. 3 van odabent...

Ken Adams79 2015.02.28. 18:11:54

Mondjuk gyíkból is min. 3 van...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 18:39:28

teljesen nem vág témába, de itt volt szó arról a kék-fekete ruháról, amit még fotós szemmel is fehér-aranynak láttam :D bár azt is láttam, hogy felhúzták és úgy már stimmelt, csak az erős háttérfény. na mindegy, lényeg ez a poén, ami válaszként készült rá:
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11012352_10152913503757284_5204263055572634519_n.jpg?oh=21b9847ebcfa67ff05d04a8cfad8892d&oe=557D9C09&__gda__=1435224428_978abe7fb74ff6b18021ff83d7d59f22

Bujumburi 2015.02.28. 18:42:08

@Ken Adams79: köszi, igencsak vak vagyok, mentségemre legyen mondva, csak telefonon futottam át.

minden reggel 2015.02.28. 18:48:03

@ミラ: én kék aranynak. Azt olvastam h olyan a szövése h az agyra van bízva mire fókuszál az anyagra vagy a mintára - ha jól éryettem. Bár mint tudjuk edinával jártam egy suliba :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 18:53:08

@minden reggel: a kék-arany nem volt opció :D nem, ott fotózási probléma volt, túl erősen jött a háta mögül a fény, ezért összezavarta a gépet is és rossz expozíció jött ki belőle. elcsúszott kb. minden érték. normális, hogy nem látod kék-feketének, de ez nem azt jelenti, h a ruha más színű, hanem hogy azon a képen van rosszul lefotózva. ennyit a termékfotózásról dióhéjban :D hogy mennyire fontos a jó kép.
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): van még :)
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11038656_981014761945561_4091092550903402317_n.jpg?oh=d76b33aa882cae018fad0116a99b8863&oe=559260F1&__gda__=1435772745_eaa91cead860a84381647ef982834434

MacákékIcukája 2015.02.28. 18:56:57

@ミラ: lajkolom ezt is :DDD

@minden reggel: itt egy tudomanyos magyarazat, van video is linkelve a cikk aljan, ha nincs kedved rajzolni. A lenyeg, hogy az emberek agya mashogy dolgozza fel a kepet, ami eleve furan van exponalva (lsd. a fotos magyarazatot ミラ-tol). Ezert van az, hogy sokan a kek-feketet latjak, mig masok arany-fehernek.

minden reggel 2015.02.28. 19:03:39

@ミラ: najó, ezen tényleg fehéres, bár nekem halványkéknek tűnt elsőre :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:04:32

@minden reggel: lol, nem ertem miert irtam az elozo kommentben rajzolast olvasas helyett :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 19:06:35

@minden reggel: nekem is kékes a fehér része am, már első látásra is az volt. de érdekes, ahogy az emberek most rácsodálkoznak a vacak fotózásra :D néha ha csak hirtelen felkapom a gépet, nem biztos, h mindig a jó beállítások vannak rajta és a helyes expót lövöm ki. PSben rendbe lehet hozni a nagy részét ezeknek a bolond képeknek. na ez is egy ilyen. volt, aki rendberakta és tökéletesen mélykék-fekete volt.

térjünk vissza a villába: én úúúúúgy örülök a robinetta párnak, tényleg. nem értem, aki szapulja őket. messze a legaranyosabb pár az egész VVben (beleértve a korábbiakat is).

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:06:39

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Én nem vagyok egy fotóértő, de hogy lehet ugyanazt a képet kék-feketének, vagy arany-fehérnek látni? Amit japán írású kommenttársunk linkelt utoljára azt éppen arany-szürkének (mittoménmilyen árnyalata) látom.

minden reggel 2015.02.28. 19:08:57

@ミラ: :) lehet h azért mert mindketten szépek és normálisqk is lehet irigykedni :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:11:55

@minden reggel: nemtom, de be sem linkeltem a cikket, teljesen kesz vagyok :DDDD
www.iflscience.com/brain/explaining-perceptions-dress

@ミラ: nekem igazabol a fekete es arany volt furcsa (en konkretan vilagos aranyszinunek latom, mig a mellettem allo kollegak teljesen ki voltak kelve magukbol, hogy ez valojaban fekete)... meg nem mindenki ert annyira a fotozashoz es az emberi agy mukodesehez, hogy kapasbol tudjak :) Nekem foleg ez a resze volt erdekes, hogy tobben nezzuk ugyanazt a kepet es megis mast latunk.

@Majom1Parádé: ott a link picit feljebb, olvass :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 19:13:19

@Majom1Parádé: legalább valaki felismeri, hogy nem kínai :)
mert ott szürkévé van kicsit téve a fehér :D a szürkés könyvre épülő poén, azért.

@minden reggel: mondjuk anett nem túl okos, mondjuk így, de nem találok semmi kivetnivalót benne. megcsináltatta a mellét, na és. többeket ismerek, akik szintén. esztétikus lett és különben sincs jogunk vagy alapunk elítélni, az ő teste, az ő élete. még amit én mondtam (meg sokan mások), hogy butácska, az se tartozik ránk. legyenek boldogok, törjék meg ők a sorozatot a VV-párok történelmében :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 19:14:46

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): mindenki pontosan ugyanabból a szögből nézte a kijelzőt? :) mert többen mondták, hogy más szögből visszajött a kék-fekete kombó, úgy megváltozhat (monitortól és beállításoktól függően) a szaturáció is. na mindegy, többet beszélünk róla, mint megérdemli, csak a kutyás poént akartam mutatni :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:20:41

@ミラ: ja, en is irtam tegnap, hogy forgatni kell a kepernyot, es akkor kijon a fekete-kek variacio. De legeloszor mindenki szembol nezte a kepet (kvazi korbe lett kuldve a linkje emailen) es igy is mast lattunk :) Egymas monitorjara nezve is az elso, agyunk altal latott verziot lattuk, ez az amirol szo volt a fenti cikkben (color constancy - This ability ensures that the perceived color of an object remains constant, despite changes in the illumination conditions. That means the context, or surroundings, in which an object we are looking at appears in, influences our perception of its color.)
Ha pl a szemem sarkabol nezem es nem fokuszalok, akkor a helyes verziot latom.
Engem nem zavar a tema, sot, inkabb lenyugozonek tartom, hogy az emberi agy mindenkinel mashogy mukodik (szal nem a fotos reszere izgultam ra a dolognak, hanem a biologiaira :D)

Nem Penny hajója 2015.02.28. 19:29:13

Nálatok működik az applikáció? Akartam szavazni, de nem lehet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:32:23

Nálam se megy most, mert nem írja ki, hogy köszönjük szavazatát.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:35:38

@ミラ: Ja, fölismerni fölismerem, de az asszony tudja csak elolvasni.

traccsparty 2015.02.28. 19:36:14

@Majom1Parádé:

Már megint a Lacival nyeretik meg, micsoda társaság! szégyen!

candyperfumegirl 2015.02.28. 19:37:31

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): én azt nem értem, milyen szemszögből kéne nézni, hogy fehér-aranynak lássam. :) Nekem ez csak és kizárólag kék-fekete.
Őrület amúgy, hogy szó szerint MINDENHOL minden fórumon, ahol ma megfordultam, ez a vezető téma.

pomac 2015.02.28. 19:37:49

@Ken Adams79: most a kihivásos videóról beszélsz vagy arról mikor az ex villalakók ajándékot adtak nekik

Ditti82 2015.02.28. 19:38:45

@-pkata-: Jaj, de megható. Hüphüphüp.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.28. 19:39:01

@Majom1Parádé: mira :) segítek. ezt használom kint, úgyis így becéznek és máshol ezt használtam és úgy hagytam, ide is jó lesz alapon, amennyit én írok ide :D

Ditti82 2015.02.28. 19:39:35

@traccsparty: Szavatartó emberek mintapéldánya vagy.

Ditti82 2015.02.28. 19:40:37

@Nem Penny hajója: Nálam működik, a szavazatom legalábbis megvan még. :)

Ditti82 2015.02.28. 19:41:49

@Szoba kilátással: Elméletileg mindenkinek van. Vagy csak a kezdő 12-nek?

Szoba kilátással 2015.02.28. 19:43:39

@Ditti82: el is felejtettem hogy robesz13. Volt - ezért is o nyer;))

minden reggel 2015.02.28. 19:43:58

@candyperfumegirl: lehet h ugyanúgy történik mint h Fanni okos e vagy sem pl, ugyanaz nézzük mégis mást látunk :)

Krétagarbó 2015.02.28. 19:45:05

@candyperfumegirl: az előbb néztük meg a férjemmel együtt, ugyanabból a szemszögből. Ő a kékes verziót látja, aranyat egyáltalán nem, én meg határozottan arany-fehéret. (Előtte nem olvasott, vagy hallott róla:) Vicces volt ennyire másképpen "látni".

pomac 2015.02.28. 19:48:43

@minden reggel: de mint kiderült a kinti életben sem okos :DDD

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:49:14

@candyperfumegirl: szerintem semmikeppen nem fogod tudni feher-aranynak latni, mert nem az a helyes szin, ill. az agyad mar rogzitette a kek-feketet :)
Bocs, hogy offolunk, de mar kielemeztuk az osszes jatekos viselkedeset :D es koszi az eddigieket!

@Ditti82: sztem amikor Attis azt mondta, hogy "itt valaki nem az, akinek mutatja magat" reptilian Deniszre gondolt :D

Leszedtem a szavazatom, ugy dontottem, hogy dontsek el masok, ki megy vissza.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:49:31

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ja, mikor a ruháról tuti kék képet mutattak, de én bárhogy néztem az ominózus képet maradt az arany-szürke, Sok mindenre képes az agyunk.

Hajrá Denis, küldd haza Lacit!

minden reggel 2015.02.28. 19:51:22

@pomac: ezért ma már 1x le lettem szúrva, hogy de, csak én nem látom. Eccerû vok

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:51:48

@Majom1Parádé: ja, az eredeti kepet ami a netshopos oldalon van en is helyesen latom :) Igen, ezert tetszik ennyire a tema :)

pomac 2015.02.28. 19:54:28

@minden reggel: :DDD, egyértelműen kell fogalmazni mit én ,fanni nem okos, és akkor mindenki tudja mire gondolok, igen arra hogy nem az :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 19:54:31

@Ditti82: lol Attila egy fel oraja posztolta ezt a cikket fb-n, azzal a hozzafuzessel hogy tenyleg erre gondolt :D

lukacstoncsi 2015.02.28. 19:57:23

@traccsparty: Anett szerintem szimpatikusan viselkedett Robinnal.Furcsa hogy pár nap mit hoz ki az emberből ezt ők se gondolták volna.De többet nem kell belelátni szerintem majd kinn eldöntik hogy mi lesz.Anett még oldalt is csinált neki amit majd ő fog kezelni ha kijön ez egy klassz dolog szerintem.Attilát viszont most nem értettem hogy ő miért piszkálja Anettet ezzel a dologgal, hogy így akar a médiába visszakerülni.Anett azért a VV-k történetében előkerült mindig az elmúlt pár évben.Gondolom ő szívesen nyilatkozik ha felkérik meg azt gondolják még emlékeznek rá a nézők.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 20:08:16

@Gia:

Azon túl, hogy szegény Laccci nem tud ojjat tenni, ami nekem teccene :D, nagyon kispályás dolog volt ezt az ivást bedobni, mert nem Kazal volt a részeges a vellában.

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:14:47

@usim.misu: nem is azert linkeltem mert igaz lehetne:))))

lukacstoncsi 2015.02.28. 20:16:31

Mit gondoltok Dóri szavazóiról?Mennyire aktívak?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 20:24:46

@Gia: Ivásban és a pia lenyúlásában egyaránt a VV7 nyertese Dóri.

Gia 2015.02.28. 20:25:17

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Én sem értem,hogy Attila miért támadja Anettet.Együtt mentek be,régi vv-sek,én némi összetartást várnék.Az egy dolog,hogy magában mit gondol,de miért kell ennek nyilvánosan hangot adnia?

usim.misu 2015.02.28. 20:25:17

@Szoba kilátással: persze, persze, vettem az adást. nem tudom, kit akarnak ezzel etetni. nem csípem, amikor ennyire hülyének nézik az embereket. száni

Gia 2015.02.28. 20:27:16

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Remélem annyira "aktívak",mint Dóri. :-)

Juvegrande85 2015.02.28. 20:28:22

Nem kis párhuzamot vélek felfedezni egyébként a mai párbaj és a Dennis vs. Dani között. Ott is KB az volt hogy látszatra Daninak nagyobb volt az arca akárcsak most Lacinak és így csaptak össze a kétségtelenül sokkal retardáltabb Dennissel. Mindkét fiút több esetben vádolták gyávasággal, Dennis pedig a bátorság mintaképe. Amennyivel jobb képű Laci annyival többen is utálják mint anno Danit. Szóval bár én szeretném ha nem így lenne de van egy olyan megérzésem, hogy Laci játéka itt véget ér. Mindent figyelembe véve az ellene szavazók most lesznek a legegyértelműbben jelen ellene. A szerelem és a bosszú sztori minden nappal halványodik. Fanni távoztával Dennis minden napnyi tujulással erősödik. Egy 4. párbaj esetében meg hajlamosak a szavazók is elkényelmesedni. Most szoros eredményt vártam és ehhez képest az 5%nyi különbség elég soknak számít ahhoz, hogy szerintem Lacié lenne a több.

minden reggel 2015.02.28. 20:28:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem a kommunikál azt jelentette, hogy ezt a verziót közölte a médiával. :) és hogy valójában valami keveset tudtunk meg arról hogy is érez igaziból. Úgymond :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 20:28:57

Érdekes Robinról szinte semmi cikk nem volt a bulvárban.Nem volt szerencsétlen gyerekkora, nem börtönviselt, nincs drog, nincsenek befolyásos barátai,nem voltak balhéi max annyi derült ki hogy az idősebb nőket szereti.A többiekről elég sok mindent megírtak már meg amit ők elmondtak.

traccsparty 2015.02.28. 20:30:09

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): @Gia:

Attila csak csinálja nekik a dobpergést meg a csimbumcirkuszt ahogy azt a bulvárban szokás. Magyarul szívességet tesz nekik.

csicserierika 2015.02.28. 20:32:00

@traccsparty: miazhogy nyeretik ? Az lett volna furcsa, ha nem ő nyeri. Sokkal sportosabb, ruganyosabb.

Mirocska 2015.02.28. 20:32:52

@candyperfumegirl: Én meg akárhogy forgatom a monitort, csak arany és fehér. Hihetetlen... :-))

MacákékIcukája 2015.02.28. 20:33:22

Na, maradok itthon parbajt nezni megis, nem lesz bulika :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 20:34:16

@minden reggel: Értem én. Csak arra utaltam, hogy Ádinka még a "szerelmével" is kommunikál. Nem tom, ki hogy van vele, mi nem szoktunk kommunikálni. Vagy beszélünk vagy mutogatunk vagy gesztikulálunk, esetleg nyelvet öltünk vagy mosolygunk.:DD

kiingattak 2015.02.28. 20:34:28

Hajrá a jobbik. A VV 7 kreativjainak üzenem. Ha valami olyat akarnak, ami még nem volt a VV-ek történetében, megosztott dijat adjanak. Laci kapja a kécót, 2 kulccsal (kizárólag Edinának, a mama nem kap). Dóri kapja a villaberendezést, Macival (alukálhatnának, mindezt nagyon empatikusan). Denis-é a pénz (Ossza meg a hitelezőkkel és vegyen szolit Fanninak). Robiné az Anett (ne ossza meg senkivel). Az autó ... na ezt nem tudom eldönteni kinek adjam. Nem ismerem a teljesítményét.

Gia 2015.02.28. 20:34:57

Sajnos én is úgy érzem,hogy ma Dennis nyer. :-((

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 20:35:00

@Juvegrande85: Remélem igazad lesz és Laci távozik ma.

Gia 2015.02.28. 20:36:51

Megettem egy doboz Toffefeet,és még nincs is műsor..(Z)sírok... :-((( :-)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 20:38:53

@Majom1Parádé: Ha még mindig 10 % a különbség, akkor sajnos sztm Laccci megy vissza:(

kiingattak 2015.02.28. 20:39:45

@Gia: Ez igaz. Aki a vetélkedőkön nyer a párbajon veszít. Ennyi meg egy bambi.

Juvegrande85 2015.02.28. 20:39:54

@Majom1Parádé: Gondoltam! :D "Hajrá Dennis!" - mondom majd miközben szalad a behajtók elől. Most egyenlőre még maradok Lacinál aki minden nagyképűségével együtt még mindig inkább a sokkal kevésbé rosszat jelenti mint Dennis. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 20:40:02

@kiingattak: Az autó legyen közös használatú. Osszák be szépen, mikor ki megy vele, Ha már...

traccsparty 2015.02.28. 20:40:09

@Ditti82:

Hát röhög a vakbelem, nézz tükörbe, hátha megismered magad!

Ja, nem bocs, azt se tudod ki vagy, hisz hol Robin képét nyomatod, hol meg Laciét.

Az utolsó párbajt meg a döntőt pedig nem fogom kihagyni a kedvedért abban biztos lehetsz, ROBINLACI. Remélhetőleg máma már nem hasadsz tovább.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 20:43:02

@Majom1Parádé: Az nem jó, mert akkor mindig Lacccinál vagy Ádinkánál lesz. Olyan megoldás kell, ahol nem kell nagylelkűség.

traccsparty 2015.02.28. 20:43:22

@csicserierika:

Többen jelezték itt, hogy nem tudnak Deniszre szavazni, mert nem engedi a rendszer. Ugyanez volt a Laci Fanni párbajnál, többeket nem engedett a rendszer Fannira szavazni.

Mi ez, ha nem bunda, bunda, bunda?

usim.misu 2015.02.28. 20:44:59

jaaajj, most ne idegesítsenek már, hogy megint visszaküldik ezt a nyamvadt edinát a villába. nem véletlenül lett onnan kiszavazva, és most megint nézhetjük, ahogy lászlóval ízetlenkednek. már rosszul vagyok tőlük. :./

kiingattak 2015.02.28. 20:45:08

@Majom1Parádé: Igy van. :)) az auó az egyéni szállítás és a nagy közös ülések szinhelye legyen

kiingattak 2015.02.28. 20:46:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Aha. A ruhaszárítóval:)) amit Robin forgat és forgat.

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:47:08

@traccsparty: vagy te jeleztek többször?.:)))

csicserierika 2015.02.28. 20:47:18

@traccsparty: én az ügyességi versenyről beszéltem, az apphoz nem értek.

csicserierika 2015.02.28. 20:48:34

@usim.misu: ott lesz Fáncsi is, pedig egy porcikám sem kívánja, mégsem berzenkedek.

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:48:34

@Gia: igyál egy kis páleszt zsíroldónak

Gia 2015.02.28. 20:48:38

Remélem mindenki tudja,hogy ma hamarabb kezdődik..

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:49:55

@kiingattak: erről elkéstél
De jövőre lehetne a díj a lakás egy évre az első háromnak kötelezően összezárva

usim.misu 2015.02.28. 20:50:10

@csicserierika: bizonyára nálam nagyobb az ellenszenv, más oka nem lehet

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 20:51:39

@Gia: Ja, 9-kor kezdődik és 11-ig tart. Csak tudnám mi a retket csinálnak 2 órán ár, mikor má nincs is bent senki...

csicserierika 2015.02.28. 20:52:36

@usim.misu: ezen elvitázhatnánk , de mindjárt kezdődikk

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:53:05

@Majom1Parádé: megnézhetjük a kiválasztást 3.x aztán meg döni halpofajat ahogy beszologatott neki Laca

csicserierika 2015.02.28. 20:54:07

a mayo chix reklámban megvan, h a csajszi úgy néz ki mint Edinka ?

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:54:22

+ ( ne legyen igazam) dinka bemegy lacahoz feltölteni 20 perc min az adásból reklámmal

Gia 2015.02.28. 20:54:41

@Szoba kilátással: Tervezem,de nem a zsíroldás miatt,hanem mert kerülget a megfázás..Remélem egy mézes pálesztől elszédül. :-))

Gia 2015.02.28. 20:55:55

@Szoba kilátással: Azt olvastam,hogy Döni befonja valaki haját.. :-DD

Krétagarbó 2015.02.28. 20:56:32

@csicserierika: ha lesz, ha nem, menjen haza, ma! :)

csicserierika 2015.02.28. 20:57:34

@Krétagarbó: a döntőben úgysem lehet rajta , úgyhogy egyértelmű :)

Gia 2015.02.28. 20:57:39

Ma néztem bele először a Dal-ba.Jó gyengusz számok vannak..Inkább ne küldjünk ki senkit Bécsbe..

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:57:41

@Gia: mákosat igyál ha jo akarsz / vv atti önzetlen ajánlásával:)))

Szoba kilátással 2015.02.28. 20:58:47

@csicserierika: cuki vagy a költői kérdéseddel - a saját hajat nem fonja be??

csicserierika 2015.02.28. 20:58:52

@Szoba kilátással: hehe, nézd meg az első képet :)

xukxuk 2015.02.28. 20:59:06

Nincsen itt már semmi érdekeség /eddig sem sok volt/.Akárki is nyer ma,semmi esélye a végső győzelemre.Azt a Robin rakja zsebre.És boldogan élnek amig meg nem halnak.

Gia 2015.02.28. 21:00:13

@Szoba kilátással: Nem vagyok pálinka rajongó,de 1-2 éve kóstoltam azt a mákosat és borrrrzasztó..Az üvege cép.Ennyike.

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:01:24

Azok a hitelezők egyenpolóban?

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:02:37

@Gia: garantaltan :)

Ma is hivtak kozjegyzot? :))))
Lilu tok csini!

csiri bá 2015.02.28. 21:02:49

Jó estét, jó szurkolást!
Hajrá egyik, ne hagyd magad másik.
Konténerek a helyükön? :))

Gia 2015.02.28. 21:03:02

Vajon ma megfordították a profilképeket?

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:03:03

@Gia: gyanús ez az atti tiszta lepillan feje van - nem csoda akkor hogy reklámozza

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 21:03:47

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): gondolom ma este is akkora lesz a százalék, olyan sok lesz a szavazat hogy kelleni fog a közjegyző

csiri bá 2015.02.28. 21:03:49

@Szoba kilátással: azok... az előző párbaján is ott voltak, hátha kiesik és megvárják a kapuban. :))

Gia 2015.02.28. 21:04:14

Lilu fekete vasalódeszkának öltözött.. :-) Jóvanna tsinos. :-)

csiri bá 2015.02.28. 21:04:28

@Gia: Ha nem, akkor ma mártírhalál lesz. :))

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:04:29

@csiri bá: hajlá Lobin hajlá csili bá!!

usim.misu 2015.02.28. 21:04:49

ezt a degradál dolgot melyik moha kezdte használni odabent?

Gia 2015.02.28. 21:04:59

@Schlomo Goldberg: Annyira,hogy ma nem is egy közjegyzőt hívnak,hanem legalább hármat. ;-)

BarBwire 2015.02.28. 21:05:39

hali-hali-hali! Itten vagyok! Miről maradtam le?

csiri bá 2015.02.28. 21:05:56

@Gia: Küldjék ki Ádinkát a velladallal. :)))

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 21:06:12

@usim.misu: gondolom az amelyik a lexikális tudást is

xukxuk 2015.02.28. 21:06:28

A két mai vrsenyzőről csak annyit,hogy az egyik egy suttyó a másik pedig nem az aki.

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:06:30

Na has dinka van napirenden inkább megyek

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 21:06:33

Ha neadjIsten holnap is Laci nyerne, akkor az már tényleg egy téli ruhadarab, nem is akármilyen.

Gia 2015.02.28. 21:06:53

@csiri bá: Há' látod ez nekem is eszembe jutott. :-))

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:06:58

@BarBwire: semmiről, épp a kötelező köröket futják, uncsi.

BarBwire 2015.02.28. 21:07:32

@Gia: Kérjük el az üvegeket Attilától.

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:07:36

@Schlomo Goldberg: ma este 140 szazalek lesz a 100 helyett :)))

Krétagarbó 2015.02.28. 21:08:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Dóri úgysem nyerhet, de ő nem is zavar, ő a legnormálisabb a mocsárlakók közül.

Gia 2015.02.28. 21:08:42

Lobin elősen Laci ellen van.

BarBwire 2015.02.28. 21:08:44

@jófej házisárkány: Köszi!

Hajrá kommentelők! Szerintem mindenkinek egy lakást, már csak azért is, hogy végignéztük ezt a xart.

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:08:50

@Ditti82: kb 55-45, közjegyzők készenlétben

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:09:25

@BarBwire: én már az autónak is örülnék :)

csiri bá 2015.02.28. 21:09:28

@BarBwire: Semmiről. Csak a szokásos szex: egymást b@szogatják. :DD

BarBwire 2015.02.28. 21:09:53

@Krétagarbó: De hogy nem tudtak neki adni köhögéscsillapítót...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 21:09:56

-Amikor a Fanni leköpött, nem úgy reagáltad le...
-Mér, agyon kellett volna vernem? (épp csak azt nem mondta, hogy Lacikám, tudom, hogy Te bizony odab....-ál volna, ha nincsenek a kamerák)

BarBwire 2015.02.28. 21:10:30

@jófej házisárkány: Modjuk én is, de amennyibe a fenntartása kerül...

usim.misu 2015.02.28. 21:11:00

denisz a sértődékeny, mondja ezt lászló, ajaj

Bujumburi 2015.02.28. 21:11:12

@usim.misu: nahálisten, hogy nem indítottam még a streamet, majd az utolsó félórában... :D :D :D annyira fárasztó már ez a műsor..

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:11:13

@BarBwire: igaz-igaz, akkor a milliókat kérem :)

Eszet Lenke 2015.02.28. 21:12:12

Laci elmélázó képéről nekem mindig Laurence Fishburne arca ugrik be.

vastyúk is .. 2015.02.28. 21:12:32

Gyelekek, a söntésben vagyok, lehet itt van tsilke, de a lényeg ki kél sölt?! Apátsági félbalna lulez..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 21:12:49

Laccci harmatgyenge. Megint meg akarja mondani a másiknak, hogy mit, hogyan kezeljen. Orákulum.

Gia 2015.02.28. 21:12:53

Lacinak izmosabb a karja..

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:13:32

@vastyúk is ..: én csak lónyálat iszom, szóval lökj ide egy citlomosat

Mók_Ica 2015.02.28. 21:14:27

jó estét jó szurkolást!!! hajrá lacci :)))

Eszet Lenke 2015.02.28. 21:14:34

@csiri bá: :) Ott van az is, csak az arcnál leragadtam. :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:15:04

@jófej házisárkány: mindjart tarcsazni kell a 112-ot es kerni kell, hogy kapcsoljak a kozjegyzok alakulatat :D

Krétagarbó 2015.02.28. 21:15:25

@Gia: hiihihi, az egész kamara kint van:)))

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:15:36

@vastyúk is ..: jo szólakozást - legalább neked legyen:)))

Krétagarbó 2015.02.28. 21:16:02

@Mók_Ica: Szió és igen, hajrá Lacci:)

Gia 2015.02.28. 21:16:07

Ha Laci jobb kondiban van,akkor ezek menyire igazságos feladatok?De amúgy hajrá Laccci!

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:16:30

En asszem most tolok egy vodka-szodat, ez uncsi

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:16:54

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): elképzelem, ahog ott ülnek készenlétben, számolásra kész :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 21:17:21

Ilyen egészségtelen, életveszélyes hülyeséget, hogy futás közben ilyen szilárd dolgot kell enniük...Véletlenül letüdőz egy kis morzsát, aztán csókol szertő anyád Béla van.

pomac 2015.02.28. 21:17:35

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nem fanni vagy hogy párbaj előtt innod keljen :D

BarBwire 2015.02.28. 21:17:50

Három hónapig kellett volna ezeket a feladatokat nyomni. Akkor mindenki slank lenne a végére. Még talán én is jelentkeznék a műsorba.

Gia 2015.02.28. 21:18:01

Dóri-úgymond 1526

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:18:06

Doni nem csak gyökél de puha is

Fu Szekh Li 2015.02.28. 21:18:25

@vastyúk is ..: Én maradok a szexárdi vörösnél :D

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:18:36

Ez a futás közben evés elég beteg feladat. Jó, hogy robinnak nem kell, mert cikkcakkban rókázná végig a kertet.

Krétagarbó 2015.02.28. 21:18:38

@BarBwire: ez elég sokáig eltart, legalábbis az ismerőseim körében aki elkapta az influenzát, mind sokáig köhögött még utána.

Mók_Ica 2015.02.28. 21:20:06

@Gia: denisznek mi lenne testhezálló? farokvakarás? :)))))

@Krétagarbó: mmk ekg :))))

csiri bá 2015.02.28. 21:20:06

nem tudom melyik kreatív agyából pattant ki ez a "próba" de egy nagy fasság...

Krétagarbó 2015.02.28. 21:20:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is azt nézem, jobb esetben csak hánynak egyet, rosszabb esetben megfulladnak. Ki az a beteg, aki ezt kitalálta? :-O

xukxuk 2015.02.28. 21:21:03

Ezt a csörtét nagy valószínűséggel a Laci gyerek nyeri a teljesítménye /összképet nézve/ jobb mint a Deniszé.Kérdés mennyien szavaznak értékelésből és mennyien indulatból,mert az talán még átbillentheti a teóriámat.

csiri bá 2015.02.28. 21:21:39

Na ez testhezálló feladat mindkettőnek, mehetnek fellépni a Kék Osztrigába. :)))

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:21:50

@Mók_Ica: láthattad godzilla;) mutogatás ... Tapló a csávó meg Lacát is veri pedig az aztán nem semmi

agimano 2015.02.28. 21:21:59

azt mondta, hogy nem perforálja ezeket a feladatokat? jól hallottam?

Mók_Ica 2015.02.28. 21:23:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most megy, bébi... 21 órakor kezdődött az öfi :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 21:23:34

Stét! :) Merlot-val beszállok az "izgalmakba" :)

Krétagarbó 2015.02.28. 21:24:21

@agimano: hehe, tényleg azt mondta? Perforálja? :) Lol.:)

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:24:40

Elég szürreális lulika bencus anyja lehetne majdnem

usim.misu 2015.02.28. 21:24:42

@agimano: gyanús volt nekem is, de nem vagyok benne biztos, nem figyeltem pont

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 21:24:44

Na, a baróti rém jön és újra kísért, cigarettaszünetet rendelek el

Mirocska 2015.02.28. 21:25:10

Eddig elég uncsi...

Mók_Ica 2015.02.28. 21:25:16

@Szoba kilátással: 3dikra megkapta denisz :))) és meg is nyerte ezt a fordulót .....

ki lesz laccci vendége???? vajon tényleg bement edina??????????????????????

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:25:47

Helyesen Balóti lém kélem szépen (by lobbika)

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:27:00

@pomac: de olyan hulye vagyok egyebkent, most jutott eszembe, hogy van borocskam is...

usim.misu 2015.02.28. 21:27:15

@Schlomo Goldberg: vörös riasztás, kijárási tilalom, elsötétítés

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:27:36

@Schlomo Goldberg: sótlan Milf luli es nyikhaj motherfucker bence ??

zsopicur 2015.02.28. 21:27:40

Nekem az az egy bajom, mar kezdtem birni a Lacit de annyira meg van rola gyözödve h ö ezt mar megnyerte es h neki KELL nyernie h mar csak ezert is szeretnem latni ahogy pofara esik...

Krétagarbó 2015.02.28. 21:27:58

@DerültÉgből/tintával írok/: csatlakozom a borozókhoz egy egri blauburgerrel:)

BarBwire 2015.02.28. 21:28:05

@DerültÉgből/tintával írok/: Még senkire. Kire appoljak? Képtelen vagyok dönteni. Le lehet fizetni egy kis Merlottal.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 21:28:40

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Szió :) Ezek szerint inkább ezt választottad? :) Helyes :)

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:29:14

Ne mar direkt szívatták a hujeket akik nezik..

nézekcsak 2015.02.28. 21:29:52

Üdv. mindenkit
A szavazásomat nem ezek a feladatok győztese alapján teszem. Dennistől valami ilyesmit vártam a rúdtánban hozta formáját. Szavával élve nekem ez nem gyerebe...Másoknak lehet igen.

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:30:48

@DerültÉgből/tintával írok/: haho :))) mindenki lusta, senki nem akart bulikazni... ugyhogy nem volt tul sok valasztasom :-/

@pomac: ahhoz eleg a vv is :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 21:31:19

@Krétagarbó: Ünnepeljük meg ,hogy mindjárt vége vagy fojtsuk alkoholba a bánatunkat,hogy mindjárt vége? :)) Én tényleg nem tudom,melyikre igyak :D
@BarBwire: Vicceltem:D Már azért megérdemled,hogy nézed :)))

nézekcsak 2015.02.28. 21:31:43

rúdtáncban, elnézést

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:32:08

Safarkodjatok a szavazatokkal!

Gia 2015.02.28. 21:32:16

@BarBwire: Lécci Lacira szavazz..

traccsparty 2015.02.28. 21:32:50

@Szoba kilátással:

@Majom1Parádé:

majomparádé se tudott szavazni Deniszre, itt írta

BarBwire 2015.02.28. 21:32:53

Jaj, vödröt a tv alá!

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:33:13

Edina és fanni? Ehhez nem elég a sör meg a bor, elő a töményet!

usim.misu 2015.02.28. 21:33:15

jaj, de gagyi, ki hiszi el, pff... uncsi már

zsopicur 2015.02.28. 21:33:19

nahat ez az Edina pont igy ugrott Danira is :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 21:33:52

Na, látom odaért Edina. Közbe integetett Robinnak, míg Lacin lógott.

csiri bá 2015.02.28. 21:34:00

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): broáááá.... jöhetsz de siess, mindjárt tele az első...

Krétagarbó 2015.02.28. 21:34:08

@DerültÉgből/tintával írok/: Férj szerint azt kellett volna, hogy Dennizhez Edinát, Laccihoz Fannit engedték volna be:)

Mirocska 2015.02.28. 21:34:33

Ugyanilyen karkötő volt Anetton is.

usim.misu 2015.02.28. 21:34:39

dóri még nem is látta edinát így megfésülködve :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:34:45

@jófej házisárkány: meg jo, hogy vodkat iszok! Nem birja el az en szivem sem ezt a sok szerelmet!

BarBwire 2015.02.28. 21:34:51

@Gia: @Szoba kilátással: Okés!

@-pkata-: Sajna nem tudok, van gyerekem, egyedül nevelem, (a verset tovább folytatni...)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 21:34:53

@traccsparty: Most nem, de előtte szavaztam a Laci módszerrel vagy 26x.

zsopicur 2015.02.28. 21:35:04

mindjart hanyok....ennek pedig az lesz a vege, Attila is megjosolta h Laci megnyeri aztan mehet a kulcsmasolohoz...Edina is eleg rendesen bedobja most magat.

Krétagarbó 2015.02.28. 21:35:09

Ezt a gyerekem szokta mondani, tudod mennyire szeretlek? Ennyire. (és mutatja is:)

csiri bá 2015.02.28. 21:35:09

Bakker egy brazil szappanopera ehhez képest lófax...

Gia 2015.02.28. 21:35:43

Lobin losszindulatú..

csiberibe 2015.02.28. 21:35:53

ha jól láttam, akkor a "fal" alapján Laci jön vissza.

Commodore 2015.02.28. 21:36:10

@Krétagarbó: capy eperkoktél tisztán :-)

Mók_Ica 2015.02.28. 21:36:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szótttam wazze :)))) :*

@Mirocska: má' látom is .....

@Krétagarbó: én rose-val... :))) kocc

@csiri bá: @BarBwire: @MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): konténerek a helyükön... használjátok!!!!! :))))))))))))

spinks 2015.02.28. 21:36:19

Lacinak hihetetlen jól hozza a szerelnes bruce willis feelinget. Óriási figura.

lukacstoncsi 2015.02.28. 21:36:25

A futópados feladat önmagában jó lett volna de ezzel a kaja meg ital bevitellel ez durva volt meg az esések a végén:Barom volt aki kitalálta.

traccsparty 2015.02.28. 21:36:28

sajnos nézhetetlen ez a laciedina gejl, szóljatok, ha már nincsenek, én addig nézem a jéghokizókat...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 21:36:37

@Krétagarbó: Férjnek remek humora van:DD Szakadok :DDD

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 21:36:43

@agimano: akkor nem csak én hallottam perforálnak, ágászi volt a csata,az szent

zsopicur 2015.02.28. 21:36:51

nagyon keves volt...baszki EGY NAP VAN VISSZA...

csiri bá 2015.02.28. 21:37:01

Na bakker, aki itt ekézte Robinettát, az most hallgasson de erősen. :))))))
ez az igazi nyáltenger,m nem a brazil szappanoperák. :)))

pomac 2015.02.28. 21:37:13

@traccsparty: ha fannir kíváncsi vagy akkor már nézheted :D

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:37:20

@csiri bá: lökd rajuk a konténert legysziii

csiri bá 2015.02.28. 21:37:43

@Mirocska: teszkóban 3 darab vásárlásánál akcijós volt. :)))

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:37:49

@traccsparty: a hokinezesert kapsz +1000 pontot! B-)

@Mók_Ica: mar keso, arconhanytam magam :D Attila szerintem most rohog

Mók_Ica 2015.02.28. 21:38:07

@Commodore: az Dottyka itala, lenyúltad??? :))))

pomac 2015.02.28. 21:38:18

egy még egy kis játékidő a kamerának is azért :D

Mirocska 2015.02.28. 21:38:34

@csiri bá: Megfigyelem, Fanninak is van-e olyan? :-D

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:38:36

Denisz ellopta robin trikóját?

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:38:54

@jófej házisárkány: aldom az eszem, hogy nem a lajtos borocskaval unneplem az utolso parbajt :D

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:38:56

@Gia: csodálod?? Eddigre Én is az lennék ha bezárnának ennyi hujével

agimano 2015.02.28. 21:39:07

nem baj Denisz, majd leszop

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:39:38

Akik megbeszélték hogy nem szerelmesek

Kosztarika 2015.02.28. 21:39:40

Na, párbaj előtt Dennis megint imádja-szereti Fannit ( pár napja még azt mondta másfél nap alatt túltette magát rajta)

Ekkora egy gyíkot.. Akarom mondani gyík embert.

BarBwire 2015.02.28. 21:39:45

Hát ez csudi jóóóóó, Fannin is boxkesztyű és szemkötő!

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:40:14

Ezeknek nem a kesztyű meg a szemfedő a büntetés. Szuszpenzor és erényöv kellett volna :)

csiri bá 2015.02.28. 21:40:22

jobbegyenes, balhorog, felütés gond. :DDD

Mók_Ica 2015.02.28. 21:40:27

fáncsira miért adták rá ugyanezt a szemfedőt és boxkesztyűt????? vagy legalább kísérték volna be..... ez is viki ötlete volt????

csiberibe 2015.02.28. 21:40:30

@agimano: az ajtó mellett fel vannak írva a párbajozók. Eddig felváltva jött vissza az első és a második :) Most az első következik, és a felírás sorrendje Laci-Denisz.
Véletlenül vettem észre, csörgött a telóm és pnt akkor állítottam meg a videót, mikor laci a visszajövetelekor bekeretezte a nevét :)

xukxuk 2015.02.28. 21:40:34

Jól játsza a gyerek a szerelmest és végig bírja szusszal , az pedig ugye pozítív dolog ezért fog nyerni.

Gia 2015.02.28. 21:40:40

szakadok a röhögéstől.. :-D

csiri bá 2015.02.28. 21:40:56

jobbegyenes, balhorog, felütés gong. :DDD

encek 2015.02.28. 21:41:02

" Dóri ügyesen vezetett, beleálltam az ajtóba!" :D :D

BarBwire 2015.02.28. 21:41:20

@Mók_Ica: Feladok hírdetést:

Használt konténer eladó. Ugyanitt nyál elvihető.

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 21:41:21

Fanni baszki, "így még a farkadat sem tudnám kiverni"

zsopicur 2015.02.28. 21:41:47

laci meg mit kukkol meg szörnyülködik....a rosszindulat öcsem..

Mirocska 2015.02.28. 21:41:50

Sok esze van, tűsarkúban, vakon... :-D

Mók_Ica 2015.02.28. 21:42:03

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): mint robin? :)))) annyira izék vagytok.... tudhatnátok, hogy a konténerek mmkk a helyükön vannak...... mingyá megsértődök..

agimano 2015.02.28. 21:42:43

ú bazdmeg, a farokverésről beszélnek

BarBwire 2015.02.28. 21:42:54

Ezek tényleg nem szerelmesek.

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:43:01

@BarBwire: ööö, el kell keserítselek, nem hiszem, hogy sokan ugranak a hirdetésedre :(

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:43:06

@Schlomo Goldberg: anyja nem verte agyon= az egész család hülye

csiri bá 2015.02.28. 21:43:39

most akkor mindketten vakon vannak. :)))

Krétagarbó 2015.02.28. 21:43:47

@csiri bá: én minden szerelmet támogattam, szimpi volt Anett-Robin is, Edina-Lacci is, meg most Fanniék is. Fanniék most kifej. aranyosak.

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:43:52

@Mók_Ica: ugy dontottem, hogy nem hanyok, vodkat nem pazarlunk! :))))

csiberibe 2015.02.28. 21:43:53

@agimano: pedig most szó szt verni tudnà :)

BarBwire 2015.02.28. 21:43:57

@jófej házisárkány: akkor megvárom a következő vv-t és bedobom a tetőlyukon keresztül.

Commodore 2015.02.28. 21:44:36

Nincs szerelem, nincs barátság... :-( inni kell, köpni kell..

Mók_Ica 2015.02.28. 21:44:54

@Krétagarbó: egs :))

@Commodore: jaaaa.... és Dottyka mit fog inni??? :)))

@BarBwire: nemá.... még holnap kell itt, aztán áttoljuk az ÉH-be :))) nem eladó, vagy nem hányhattok... :))))

fáncsi továbbra is elviselhetetlen......

agimano 2015.02.28. 21:45:28

erre csak annyit tudok mondani, hogy gecccci

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.28. 21:45:35

@BarBwire: nah, el tudok képzelni egy jó kis versenyt vele... nyálon futni, ki ér messzebb :)

Mók_Ica 2015.02.28. 21:45:37

@csiri bá: pont :)))) röhögök.... :)))

csiri bá 2015.02.28. 21:46:13

"használd az eszed" - a micsodát? :)))

jófej házisárkány 2015.02.28. 21:46:56

@-pkata-: bakker meg sem ismertelek az új aviddal. Szóval te vagy az idegen, tudtam, hogy valaki reptilián közülünk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 21:47:51

Hát, Bencus, vajon miért is volt kicsit ridegebb a szemfedőben meg a boxkesztyűben? Nem érted, mi?

Krétagarbó 2015.02.28. 21:47:51

@Szoba kilátással: villaszerelmeket, ne kötözködj má'n, nah:)

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:47:53

Ahhhha, most mar ertem, hogy mentek ezek be!

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:47:53

Es leadják a mar tegnap is szR belevaló felét...

BarBwire 2015.02.28. 21:47:57

Nem tudok szavazni (vagy savazni?) !

Mók_Ica 2015.02.28. 21:48:20

aki nem látta a tegnapi bv-t, az most nézheti :)))

BarBwire 2015.02.28. 21:49:01

És még a telóm is lefagyott.

Kosztarika 2015.02.28. 21:49:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: muszáj volt rájuk adni, mert abban a két percben - mint láttuk - kiverte volna Fanni és ezt a szerkik előre látták.

pomac 2015.02.28. 21:49:32

ennyire nem történt semmi hogy a tegnapi bv kell nézni :D

csiri bá 2015.02.28. 21:50:49

@agimano: de ne vérest... denevérest? :)))

Gia 2015.02.28. 21:51:14

úgy látom a páholyos mondat mindenkinél kiverte a biztit..

csiri bá 2015.02.28. 21:51:50

Évi hátára két doboz is volt odaragasztva: egyikkel a mozgást a másikkal a beszédet irányították? :)))

Mók_Ica 2015.02.28. 21:51:55

@Kosztarika(Ilyen vagyok): még így kesztyűben is rápróbálkozott :)))))

Kosztarika 2015.02.28. 21:51:57

Ugorggyá, Dennis! ("betont kötök a lábamra és beugrok a Dunába")

BarBwire 2015.02.28. 21:53:23

Laci túl nagyképű. És mikor Robinnak elszáll az agya, akkor meg Robin a legérzékenyebb ember a világon.

Mók_Ica 2015.02.28. 21:53:28

@Kosztarika(Ilyen vagyok): wazze, de két hét múlva így is visszajön..... ezt mondta.....pfff

Krétagarbó 2015.02.28. 21:53:41

Most lehet én vagyok a hülye, de Robint miért zavarja, hogy Laci azt mondta, hogy csak hátra kell dőlnie, ha visszajön a köv. párbajról?

usim.misu 2015.02.28. 21:53:45

szegény lászló, ennyi hisztis, sértődékeny emberrel összezárva

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:54:03

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): hajlá Lobin!!! Nyerhet de át kell keresztelkednie Lobinla

Mók_Ica 2015.02.28. 21:54:28

fáncsi kiingázta..... már mindent tud..... :)))))

Gia 2015.02.28. 21:54:30

Fanni mindent tud :-D

spinks 2015.02.28. 21:54:45

Lacinak az az ominózus mondtada az undorító volt.

Mirocska 2015.02.28. 21:54:53

@Krétagarbó: Mert nem tekinti őt meg Dórit ellenfélnek, tökre lenézi őket. Én legalábbis így értettem.

Szoba kilátással 2015.02.28. 21:55:13

@Krétagarbó: ilyenkor mar 3 hónap után Laca nagyképűséget ( ami a semmi. Alapul) nehéz lehet elviselni

Kosztarika 2015.02.28. 21:55:40

@Krétagarbó: mert nem fogja fel - ahogy itt sokan . hogy ezt csak arra mondta, hogy a fináléban már nem kell érvelni és harcolni. (az éjszakai on-ban elmondta a gyengébbek kedvéért.)

Mók_Ica 2015.02.28. 21:55:40

@Krétagarbó: mert szerinte lacci gyengének tartja őt és dórit..... egyébként hülye, mert mondhatná ezt ő is.... ehelyett besértődik......

BarBwire 2015.02.28. 21:55:53

@Gia: Fanninak megvan az új munkája: javasasszony.

usim.misu 2015.02.28. 21:56:11

@Krétagarbó: unhatja már nagyon ezt a nagyképű, öntelt szövegelést. hónapok óta hallgatja ezt a duruzsolást

Mók_Ica 2015.02.28. 21:56:23

cigi kanapéra ki jön velem??? :))))

B.Betyár 2015.02.28. 21:56:31

Háát, a papírforma az a sima Lackó győzelem lesz. Ha a Robinisták nem tették most oda magukat a szavazatukkal, akkor hétfőre virradóra esetleg erőteljes fartáji fájdalommal ébredhetnek (ébredhetünk) :D. Abban lehet még bízni, hogy mivel mindig a kisebbik rosszként megy vissza Laccci, így ironikus módon az első igazi párbaja tulajdonképpen neki is csak most következne a fináléban!

Krétagarbó 2015.02.28. 21:56:44

@BarBwire: sztem Robin játsza az eszét, miért kellett ezen ennyire kiakadni? Ha úgy érzik, hogy gáz mondat, nem mindegy neki, hogy Laci hogyan járatja le magát?
Egyébként ez csak álszenteskedés a többi részéről, mindegyik nyerni ment be, nem? 4. hete Lacit küldik ki párbajozni, aki eddig vette is az akadályokat, hadd beszéljen már azt, amit akar, még ha szerintük az hülyeség is. Az meg külön szép, hogy meg sem akarja Robin hallgatni, hogy Laci hogyan értette azt a mondatot.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 21:56:51

@Mók_Ica: Nekem nem jutott nyünyü szaladnom kellett:DDDD

csicserierika 2015.02.28. 21:56:54

a döntőben már nincs harc, akkor már megvannak a táborok.

raspberrypie 2015.02.28. 21:56:55

Van egy érzésem, hogy öntelt Lacko megy ma vissza... Hajrá Dennis!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 21:57:23

@Gia: Laci ILYEN. De már nem sokáig. És nem Ő kezdte asszem, hogy a döntőből fogok Nektek integetni.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 21:57:28

Haladjunk,mert mindjárt elfogy a milkám és a borom is :( :D

Kosztarika 2015.02.28. 21:58:01

@BarBwire: :D :D Dóri meg a füves :D

lukacstoncsi 2015.02.28. 21:58:41

Ezen felröhögtem.Robin mindig azt akarja hallani amit gondol.OMG!Laci meg volt zavarodva mert élő adás volt.Nagyon jól tudta mit akart mondani.Lacinak csoda hogy a képe belefér a villába.Riobin megint úriember volt.Lacika meg megint paraszt.Robin most nyugtatótokon él Laci mellett?:-))

Kosztarika 2015.02.28. 21:58:43

@Mók_Ica: én már nem bírom, úgyhogy nem is cigire, egyenesen szivarra gyújtok :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 21:59:06

@DerültÉgből/tintával írok/: nekem mar elfogyott a vodka-szodam... :D

@Szoba kilátással: megengedjuk neki :)))

csicserierika 2015.02.28. 21:59:08

Robinka könnyen osztja az észt a finalistaként, egy párbajjal.

Juvegrande85 2015.02.28. 21:59:15

A mai összefoglaló Dennisnek lett megvágva. A következő eredmény mutatásig biztos rá szavaznak többen így könnyű lesz kitalálni melyik melyik.

raspberrypie 2015.02.28. 21:59:53

@Krétagarbó: Minél jobban szajkózza, annál több az esélye, hogy öfibe kerül, és hat a nézókre. Bár én is kicsit felháborodtam ezen a kijelentésés tegnap

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 22:00:07

@Krétagarbó: Robinnak azért nem mindegy, mert támogatnia kellene most a párbajon, miközben Lacccink ilyen leszólásokat enged meg magának. Világos, mint a nap. De asszem, az összes nem Lacci rajongó zsebében kinyílt a bicska.

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:00:18

Visszaraktam a szavazatocskamat Deniszkere.

csicserierika 2015.02.28. 22:00:46

@Krétagarbó: ja, nincs több kiválasztás, nincs párbaj, a finálén meg győzzön a jobbik. Igázá ván Láccinak !

Krétagarbó 2015.02.28. 22:00:51

@Mirocska: Ez nettó hülyeség. Egyébként pedig igen, hátradőlhet, a döntőben már nem lesz párbaj szitu. 1 hónapja ugyanis Lacci nem tud hátradőlni, mert folyamatosan párbajozik. Sztem így értette, de sokkal jobb műsor volt Robin részéről pörögni ezen a mondaton is egyet-kettőt.

lukacstoncsi 2015.02.28. 22:01:07

@Krétagarbó: Laciból már mindenkinek elege van.Most miért Robin a hibás?Végigasszisztálta a műsort nem szakította félbe utána normálisan elmondta mi a baja laci mondatával.Nagyképü fasz aki lenézi a többieket a játék eleje óta.

ornyim 2015.02.28. 22:01:13

@Krétagarbó: Robin már nem tudja, hogy mibe kössön bele Lacinál. Nem tudom mit csinálhatna miközben várják az eredményt. Robin tényleg mindent felvesz, de csak, ha Laciról van szó. Nyerjen Laci!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.28. 22:01:55

@jófej házisárkány: jól rejtőzöm. és Attila rosszul tudta, mert mindenkit megfertőztem a DNS-emmel. :))) Őt is. :D

BarBwire 2015.02.28. 22:02:03

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Jajj, erről jut eszembe! Tegnap a szomszéd füves cigit szívott, de szerintem inkább a kályhába gyújtott be vele, mert az egész emelet tele volt füsttel.
(apropo, van eladó lakás, ha valaki ingyen füvet akarna szívni :-DDDDD)

Krétagarbó 2015.02.28. 22:02:06

@Szoba kilátással: Robin érzékenységét (ami vagy van, vagy tettetett?) is. Eldönthetné már, hogy akkor most utálja Lacit, vagy sem...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 22:02:13

Az is érdekes volt, hogy mikor már a deszka emelgetésnél az utolsó etap volt, mikor már egyikük sem érezte a kezét, akkor fel kellett emelni, és Komisz jóval alacsonyabb volt, tehát sokkal nehezebbet tartott.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:02:47

@Majom1Parádé: Számítottam rád :D
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Nem baj! Ha sokáig kell még izgulni,részegen bemutogatunk valami gettós degradálós villakompatibilis kommentháborút :DD
@Kosztarika(Ilyen vagyok): @Mók_Ica: Fuuujjjassunk :DDD

BarBwire 2015.02.28. 22:03:04

Bence Bassssz, applikálok, de nem megy!

Mók_Ica 2015.02.28. 22:04:08

@Krétagarbó: igazad van :)))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jajjjj.... remélem odaértél :)))

@Kosztarika(Ilyen vagyok): vmi jó illatúra :))))

Commodore 2015.02.28. 22:04:59

@BarBwire: Medvehagymás muffint sütöttünk!

csiri bá 2015.02.28. 22:05:13

@DerültÉgből/tintával írok/: én is kikészülnék, ha fogytán lenne a milka meg a bor... :)))
de én betáraztam rendesen. :DD

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:05:45

@DerültÉgből/tintával írok/: ja, elvegre Doritol tanultuk a cshicskhazast, Denisztol meg a ghecccizest :))))

@ornyim: erre csak annyit tudok mondani, hogy hajla Lobin! :)

Mók_Ica 2015.02.28. 22:05:57

@BarBwire: vicces lakás? :)))) holnap ott lesz akkor a döntő-nézés?? :))))

@DerültÉgből/tintával írok/: szívjunk :)))

@-pkata-: én még nem láttam......

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:06:28

@csiri bá: Akkor majd átugrom hozzád :DDD cikkcakkban :D

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:07:12

@Krétagarbó: ez olyan lehet mint a melohelyen ha össze vagy zárva egy huje kollegaval valahogy el kell viselni meg ha ki is akarsz néha ...

Krétagarbó 2015.02.28. 22:07:51

Dennisz rendesen megkopaszodott, amikor Fannika most bent volt nála, félrecsúszott a sapi. Ezt most csak úgy eszembe jutott.

spinks 2015.02.28. 22:07:56

Az az igazság mind2 sunyi ember. Így nehéz állást foglalni.

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:07:58

@Szoba kilátással: akadsz - ez a tetű állandóan 'javit'

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:09:02

Juj, pisilni kell, mikor lesz szunet?

Gia 2015.02.28. 22:09:17

cüppögések :-))

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:09:36

@Commodore: friss medvehagyma csak nem jön a tavasz?? Jaj de jo lesz dinkanak meg lackonak a szerelem hónapjaiban.. ;))

ornyim 2015.02.28. 22:09:44

@csicserierika: egyetértek, én remélem nem nyeri meg. fújja másra, h nem őszinte, pedig szerintem ő se.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:09:54

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): @Mók_Ica: Jóóó :)))
@Krétagarbó: :D Olyan kis realista vagyol.

csiri bá 2015.02.28. 22:09:57

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): pisil oda valahová, ahol épp vagy Denisz is így tett. :))))

Ruadhnait 2015.02.28. 22:10:01

Úgy veszem észre, hogy ezek a bevágások kicsit favorizálják a Denniszt...

Krétagarbó 2015.02.28. 22:10:02

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): és? inkább legyen nagyképű és mondja meg pacekba, hogy mi van, mint a háta mögött sunnyogjon az embernek.

BarBwire 2015.02.28. 22:10:46

@Krétagarbó: Fanni hangjától kihullotta a haja.

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:10:51

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): használd a konténert vagy a szoba sarkát mint dönike;))

csiri bá 2015.02.28. 22:11:01

@Ruadhnait: akkor ő áll rosszabbul a savazáson...

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:11:06

@-pkata-: de abban hanyas van es az undiiiii :D

@csiri bá: a kanapemon hentergek eppen :D

Krétagarbó 2015.02.28. 22:12:21

@Commodore: az megy az epres cappyhez pont, meg a spanglihoz is:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.28. 22:12:44

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): jaj már te meg belehugyozol most nem mindegy már annak a konténernek? :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:12:50

@ornyim: egyik sem oszinte, 30 millaert hazudoznak 3 honapon keresztul :))) mi meg donthetunk, hogy melyikojuk sunyisaga szimpibb ;)

@Szoba kilátással: ez a ket opcio mar volt, legy kreativabb :D

csiri bá 2015.02.28. 22:13:17

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): azt kaptad meg a Medve koma alól, szóval annak már mindegy. :))

ornyim 2015.02.28. 22:13:40

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nem voltam pár napig, de látom visszataláltál Robinhoz :) megbocsájtottál neki? :D

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:14:18

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): jo akkor csináld lavorba es utána mosd meg vele az arcod :))) /bocs:)))

csiri bá 2015.02.28. 22:14:22

uzsorások felállva tapsolnak. :)))

lukacstoncsi 2015.02.28. 22:14:34

@Krétagarbó: Ha sunnyogásról van szó akkor Laci robin háta mögött dumált nem mondta a képébe mit gondol Róla.Még azt sem hogy hagyja az Edinát.A csajjal üzente meg.A nagy őszinteség.

vlmny 2015.02.28. 22:14:37

@vlmny: Valaki????RAkjatok már valamiiit...

Krétagarbó 2015.02.28. 22:14:48

Dennisz felszíjjta magát:)

pomac 2015.02.28. 22:15:18

hajjaj ha ott van anya akkor lehet denis esik ki :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:15:35

@Krétagarbó: A Dennis kopaszodásáról írt megjegyzésedre :)

Ditti82 2015.02.28. 22:15:51

Na, vége van már? Vagy ez egy soha véget nem érő párbaj?

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:16:01

@csiri bá: mar ugyis benne van a Medvepuki :DD

@ornyim: megbocsajtottam neki, szivbol szeletem a kedves lohogeset! :))))

@Szoba kilátással: :DDDD ugyis jot tesz a bornek

@vlmny: tvbazis.tk/rtl2.php

spinks 2015.02.28. 22:16:12

Szimpatikus egyszerű anyukája van. Megérdemelne Hogy boldoggá tegye. Nyerjen Denisz.

Gia 2015.02.28. 22:16:13

Erős Dennis fölényt érzek.. :-(

ornyim 2015.02.28. 22:16:20

@Ruadhnait: attól még nem fog nyerni :)

Krétagarbó 2015.02.28. 22:16:52

@BarBwire: mondjuk, megértem:) Csodálom, hog yFanninak ennyi haja van, és nem hullik ki saját magától...

Lilu mekkora arc:)

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:16:52

Lenemitottam így szorakoztatobb;)))

Gia 2015.02.28. 22:17:02

@spinks: Már "párszor" boldoggá tette anyukáját a felelőtlenségeivel..

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:17:36

@Szoba kilátással: ahogy nyaldossa a száját - undorító

tvbuzi 2015.02.28. 22:18:05

Fanni milyen kis visszafogott

spinks 2015.02.28. 22:18:40

Lilu meg hát. Most először erzek rajta vmi nőies finomságot. Lehet kellett neki az h az élet kicsit megtepje.

Ruadhnait 2015.02.28. 22:19:08

@ornyim: Reméljük, reméljük! De hogy aztán mi lesz, azt nem tudom...

Krétagarbó 2015.02.28. 22:19:59

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Most akkor az a baj Lacci val, hogy sunyi, vagy az, hogy mindenkit megbánt és megmondja a magáét? Sztem Lacci kevésbé sunnyogós, mint Dennisz vagy Robin, de persze mindenki másként látja ezt is, mint a fehér arany ruhát.

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:20:22

@spinks: persze csinál meg egy klippet:)))

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 22:20:54

@spinks: lilut ma este én is különösen meg hát

csiri bá 2015.02.28. 22:20:55

bakker már megint tele a lavór a tv alatt... franccc...

traccsparty 2015.02.28. 22:21:41

ezt a nyálas vv7-et!

Ha megnyeretik síró lacival remélem nem lesz a vv8-nak közönsége...

Ruadhnait 2015.02.28. 22:21:54

Jaj az Edina milyen csinos! :)

Krétagarbó 2015.02.28. 22:21:59

@Schlomo Goldberg: Csini ma, női szemmel is:) Edinka és anyósjelölt ma már egymás mellett:)

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:22:02

@Krétagarbó: laci a sunyi majd nézd meg a dinka sztorit meddig tart kb addig míg pfannieke

Mók_Ica 2015.02.28. 22:22:05

edina lacci anyukája mellett van... :))))

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:22:06

Je, Laca anyukaja es Edina egymas mellett ulnek :-O

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 22:22:24

Szeretném ha a mai párbaj folyományaként Laci megspórolhatna egy buszjegyre valót egy 200 forintos kulcsmásoláson.

raspberrypie 2015.02.28. 22:22:25

Laci-Zsu - jobb oldal, Laci-Edina - bal oldal, Laci-Fanni - jobb oldalon volt Laci képe. Ma bal oldalon lesz?

tvbuzi 2015.02.28. 22:22:33

Majd visszakapcsolok a végére, nem akarom a rémet látni...

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:23:27

@traccsparty: nem nyeri meg
Doni Hülyebb mint Laci ez tény

ornyim 2015.02.28. 22:23:43

Nem nyerhet ez a pöcsvakaró!!!!!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.28. 22:23:47

@Krétagarbó: biztos olvasták a hogyvoltot, hogy milyen dolog már ilyen messze egymástól, mint a múltkor :)

BarBwire 2015.02.28. 22:23:47

@Schlomo Goldberg: Nálatok 200? Nálunk legalább 500!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:24:00

@Krétagarbó: Én már voltam úgy,hogy azért hallgattam,mert feleslegesnek tartottam olyannak bizonygatni valamit,aki kompromisszum képtelen. :) ÖÖööö..néha itt is :D

Krétagarbó 2015.02.28. 22:24:08

@Ditti82: neverendedstory or duel.

Lilu piros pont:)

Gia 2015.02.28. 22:24:14

Lilu most jó!!!!!!!

csiri bá 2015.02.28. 22:24:46

@Schlomo Goldberg: a vonatjegyet meg majd fizeti a kanális. :))

usim.misu 2015.02.28. 22:25:23

most miért adják a szavakat denisz szájába? feltesznek egy kérdést aztán rögtön le is ugatják.

Mirocska 2015.02.28. 22:25:40

Fanni hiába mondta Denisznek, hogy ne óbégasson! :-))

Kosztarika 2015.02.28. 22:25:49

@tvbuzi: akkor kerüld el a tükröt.

Mók_Ica 2015.02.28. 22:26:06

@Krétagarbó: @Szoba kilátással: @Gia: most nem olyan magaslóról-beszélős :))) egész jó.... csak az évődésük bencussal bénácska még ....

raspberrypie 2015.02.28. 22:26:18

@DerültÉgből/tintával írok/: Nálam is volt ilyen, lusta voltam elmagyarázni, hogy miért nekem van igazam :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.28. 22:26:47

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): spárgába a két szélére. vagy keresztbe teszünk neked egy deszkát, és azon leguggolhatsz :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:27:02

Azért ez az app tényleg érdekes...Már kétszer előfordult,hogy nem annak volt éles a képe egy újabb megnyitásnál,akire savaztam.

lukacstoncsi 2015.02.28. 22:27:03

Dennis hülye volt ő hozta fel a barinős szakítást.Ezt nem kellett volna.

Mók_Ica 2015.02.28. 22:27:04

@usim.misu: konkrétan denisz nem értette a kérdést, amit feltettek....

mr miss 2015.02.28. 22:27:47

hajrá Dennis, jó leszel még harmadiknak :D

Krétagarbó 2015.02.28. 22:28:21

@Szoba kilátással: ja, akkor Dennisz is sunyi. És Anett - Robin szerelmet is be tudod már tájolni? Az hány napig fog tartani?

Én tényleg nem értem ezt, nekem is volt jópár kapcsim, amiből nem lett holtomiglan-holtodiglan, volt, hogy egy hétig, volt hogy pár hónapig, és volt hogy egy éjszakát tartott. Bűn? Nem hiszem. Én el tudom képzelni, hogy mindegyik most azt hiszi, ő bizony szerelmes. Aztán majd eldől, hogy fellángolás volt-e, vagy valóban szerelem.

alsophila grahami 2015.02.28. 22:28:53

@Schlomo Goldberg: én is szeretném, ha a kolompárok tobzódása a mai nappal végleg lezáródna a vv7-ben, mert q*vvára elegem van már belőlük, erősen konténer-pozitív volt ez a mai öfi is miattuk. Lila is egy sutyerák, annyira képtelen uralni az ellenszenvét Dennisszel szemben - oké, valahol megértem, de ha már ott áll műsorvezetőként, egy párbajt vezényel/ne le éppen, nem kéne akkor némi pártatlanságot mutatnia?? ez alap lenne.

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 22:29:18

de rohadtul tolják lacit liláék!!! szánalmas!!! hajrá dennis!!!! az hogy a nőjét hogy dobta ki nem a játék része volt!!!

lukacstoncsi 2015.02.28. 22:29:22

Laci kjsfilmje jobban lett megvágva.Dennisé szegényesebb nem?

Ruadhnait 2015.02.28. 22:29:41

@Krétagarbó: Egyetértek. Szerintem viszont a Dennisz tudja, hogy nem szereti a Fannit.

Kosztarika 2015.02.28. 22:29:43

@traccsparty: Te leszel az első (persze álnéven)

Mók_Ica 2015.02.28. 22:29:48

@Krétagarbó: inkább igyunk :))) éljenek a szerelmesek :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:30:13

@raspberrypie: :))
@csiri bá: Tartózkodtam ilyen kemény fogalmazástól :D viszont tényleg furcsa. Mondjuk,nem zavar,mert nyomok újra egyet :D Nem fognak ezek kifogni rajtam :D

traccsparty 2015.02.28. 22:31:01

@Szoba kilátással:

Igen, attól tartok, hogy Denisz veszít,

de annyira rémes, hazug, nagyképű, beképzelt erőszakos a Laci gyerek, hogy arról koldul az emberiség...

már csak Robinban bízhatok, hogy megakadályozza, hogy ez a szörnyeteg Laci megnyerje a villát... Eh, Denisz tényleg egy kis butus, de alapjaiban nem rossz ember, csak hát nem kicsit bukdácsol itt az útvesztőben

csiri bá 2015.02.28. 22:31:23

@DerültÉgből/tintával írok/: mondtam annó, nem kell itt semmi extra, csak annyi szavazatot megfordítanak, amennyi épp kell, a legtöbb user észre sem veszi, mert nyom egyet aztán úgy hagyja...

Kosztarika 2015.02.28. 22:31:41

@sui.generis: mert a Te ismételt kolompározásod, az megengedett és helyénvaló, ugye?

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:31:50

@Ruadhnait: de a párbajaik elott persze megvallottak hogy szerelmesek

agimano 2015.02.28. 22:32:10

amikor Denisz először felugrott, akkor lehetett hallani, hogy Bence mondta Lilunak, hogy ez(ek) a felugrás(ok)

csak mert 2015.02.28. 22:32:12

@traccsparty: az a baj, hogy lilu is csak dennist b*sztatja

csiri bá 2015.02.28. 22:32:36

@Szoba kilátással: Lacafaca is azt tette, azzal ment vissza Kiskun ellen...

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:32:40

@traccsparty: most doni esik pofára aztán Laca ( ő nagyobbat érdemel)

traccsparty 2015.02.28. 22:32:48

@Kosztarika(Ilyen vagyok):

Vakard már le magad rólam te szutyok!

Hát nem értesz a szépszóból Te kis ostoba sajátnevű!

Mók_Ica 2015.02.28. 22:33:07

lacci: nem is akartam, hogy ilyen gyerekem legyen .... ez jóóóóóóóóó volt :))))

csiri bá 2015.02.28. 22:33:15

@DerültÉgből/tintával írok/: majd a szavazás lezárása előtt 1-2 perccel nézz rá...

alsophila grahami 2015.02.28. 22:33:54

nézzétek meg a szemei állását a kolompárnak, erre mondják tipikusan, hogy a szeme se áll jól, mint a rókáé, pontosan olyan. mindent elmond róla.

traccsparty 2015.02.28. 22:34:06

@csak mert:

Hát mert Lacival akarják megnyeretni ezt a villát, ennek a rémes beképzelt, nagyképű, erőszakos pasasnak...

mr miss 2015.02.28. 22:34:39

Fanni depisnek néz ki

csak mert 2015.02.28. 22:34:47

leaállt a szavazási lehetőség?

pf nagyon alja, hogy lilu nyal lacinak, utálom, hogy elfogult...egy műsorvezető ilyet nem tehet

Krétagarbó 2015.02.28. 22:34:55

@DerültÉgből/tintával írok/: Én most leellenőriztem, és könnyen beléptem és a szavazatom is a helyén volt.

Mók_Ica 2015.02.28. 22:35:25

az az érzésem, hogy nem is tudják mi a bajuk egymással..... eCCerűen nem viselik el egymást.... nem működik a kémia közöttük....

2015.02.28. 22:35:31

Összeocsmányolta a fűnt, döbbenet.

agimano 2015.02.28. 22:35:52

Denisz olyan primitív, úristen

csak mert 2015.02.28. 22:36:01

@sui.generis: erőszakos, de meg akarják nyeretni vele, bazz lilu állj már le!!

traccsparty 2015.02.28. 22:36:16

@mr miss:

Fanni már tudja, hogy sajnos Denisz veszít, de mégis végig kell néznie, mint egy jókisklánynak, nem mondhatta meg neki, hogy figyelj, el fogod veszteni...

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 22:36:24

Lilu leverte Deniszen azért a saját szakításából adódó frusztrációját is

Mók_Ica 2015.02.28. 22:36:44

@Szoba kilátással: én jól szeretem érezni itt magam :)))

Veder1 2015.02.28. 22:36:45

gennyestusvagyredvásszendvics? redvásszendvicsvagygennyestus? vajon ki fog nyerni? lerágom a körmöm!!! nem

Krétagarbó 2015.02.28. 22:36:45

@Bagyó Bigyi: Dennisz hozta fel. Minek? Mert agyatlan...

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:37:53

Na, eleg most mar ebbol, gecc. Liluek miert nem partatlanok?!

Robin vedelmeben elmondanam, hogy Laci tekintete is ugyanolyan sunyi, sot, szerintem rosszabb :))))

Ruadhnait 2015.02.28. 22:38:02

Most mondhatja valaki, hogy a műsorvezetők nem pártatlanok. Persze, elég baj! De szerintem eddig még senki nem világított rá a kis Dennisznek arra, hogy a nagy nőtisztelete (hogy ne beszéljen a Laci így a nőkkel, meg, hogy nem hív ki nőt) egy sz@rt sem ér, mert a játékát egy olyan dologgal kezdte, amivel a lehető legdurvábban alázta meg a "kedvesét", egy nőt. Ideje volt. Egyébként ő is mindig bunkón beszélt a Fannival... Ez nagyon gáz indok egy párbajon, örülök, hogy leállítottak ezt.

traccsparty 2015.02.28. 22:38:25

@Kosztarika(Ilyen vagyok):

Akkor vakard le rólam szutyok, tudsz szöveget értelmezni? vakard le magad rólam szutyok!

Krétagarbó 2015.02.28. 22:38:33

@Mók_Ica: Dennisz hamar meg akart Laccitól szabadulni, tudta, hogy két alfahím nem lehet a villában. Az elején az csak ürügy volt a részéről, hogy Dóri miatt haragudott meg Lacira.

Mók_Ica 2015.02.28. 22:38:52

denisz saját magának mond ellent.... kis béna.... :)))

ennyi az idő már??? úristen vágó úr.... gyerekek is az oviba'..... ez jutott eszembe most robin megjegyzéséről :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:39:11

@Krétagarbó: :) Ma kétszer fordult elő,hogy máson volt a szavazatom.
@csiri bá: Voltak illúzióim,hogy nem így van talán..de ezek után...is vannak :DDD /optimista/Ránézek azért.
@-pkata-: nem fogsz örülni :D Vagy az átrakódásnak mégis :) Deniszre szavaztam és Lacin volt.

alsophila grahami 2015.02.28. 22:39:20

@Kosztarika(Ilyen vagyok): mert? az igazság szégyellni való, vagy mi a bajod? nem látsz a szemedtől esetleg? kolompár, ezen nincs mit mosdatni, mert a viselkedésével is egy az egyben alátámasztja az ismert sztereotípiákat; remélem, el is hullik ma végre, ahogy kell. te meg befoghatod, nem szóltam hozzád.

csak mert 2015.02.28. 22:39:28

@-pkata-: ezért mondom, hogy pártatlannak kellene lenni, mindkét játékossal szemben

Töröltfelhasználó (törölt) 2015.02.28. 22:39:33

Döníz jobban megérdemli a finálét mint Lácci.

pomac 2015.02.28. 22:39:41

elemér dóri anyukájának a neve :DD

BarBwire 2015.02.28. 22:40:17

Robin korrekt beszédet mondott!

Gia 2015.02.28. 22:40:29

Robin furi beszédet mondott..

Ruadhnait 2015.02.28. 22:40:30

A Robin elvesztette a szavazatát nálam...szerintem.

Cimili 2015.02.28. 22:40:34

@agimano: +1000
Hajrá Laccci! Utána meg nyerje meg Robin.

csak mert 2015.02.28. 22:40:42

@DerültÉgből/tintával írok/: na itt látni, hogy bekavarják az egész szavazást...

Krétagarbó 2015.02.28. 22:41:09

Lacinak teljesen igaza van most Robinnal kapcsolatban.

Mók_Ica 2015.02.28. 22:41:12

@Krétagarbó: alfahímek.... hihihihihihihihii :))))

@Commodore: :* (imádom a "szószátyárságodat" :))) )

mr miss 2015.02.28. 22:41:14

a "kortárs"beszédek inkább hasonlítottak tévéshopos termékpromóra :D

Ditti82 2015.02.28. 22:41:14

@csiri bá: Nebassz, hogy még csak most????

xukxuk 2015.02.28. 22:41:47

Nahh megjött az ügyeletes cigányozó is!

Krétagarbó 2015.02.28. 22:41:54

@Gia: már a döntőre játszik:) a maga módján, sunyin.

nicu71 2015.02.28. 22:42:01

Fáncsi le van szedálva?Amugy hajrá Laci! Sokkal normálisabb mint a fűre pisáló...

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:42:34

Csodálkoztam hogy eddig normális volt a hangvétel dehát mar meg is jöttek a leplás szájúak

Töröltfelhasználó (törölt) 2015.02.28. 22:42:44

@Krétagarbó: Mit mondott, nem tudok figyelni rájuk.

csak mert 2015.02.28. 22:42:54

tuti laci megy vissza
bocsi Kata, nem ellened :)
de én nem kedvelem lacit

agimano 2015.02.28. 22:42:54

@nicu71: Fáncsi kiingázta a témát

Krétagarbó 2015.02.28. 22:43:08

@DerültÉgből/tintával írok/: Biztosan akarsz szavazni? Hagyd holnapra:)

Gia 2015.02.28. 22:43:09

@nicu71: Fáncsi most nem ivott ;-)

kamilla123 2015.02.28. 22:43:13

én ebben a pillanatban kapcsolódtam csak be, de Lilu kifejezetten rászállt deniszre

Cimili 2015.02.28. 22:43:20

Denisz kussolhatna az őszinteségről.

usim.misu 2015.02.28. 22:43:30

lila menjen haza, borzasztó ez a fölényeskedés

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:43:31

@csak mert: a szavazást zavarhatják,de a véleményemet nem :)) nekem ez elég is :)

Kosztarika 2015.02.28. 22:43:36

@sui.generis: " te meg befoghatod, nem szóltam hozzád."

Tudod kivel beszélj, így? Van tipped, ugye?

Mona Vandervaal 2015.02.28. 22:43:42

@DerültÉgből/tintával írok/:
sziasztok!
a kihívás után 3 telefonon Deniszre nyomtam. Este 7 körül még minden a helyén volt, most meg belépek és Lacin vannak a szavazatok. Egyedül vagyok itthon b+, senki nem nyúlt hozzá, de még én sem! Most levettem a szavazataim, ne hogy Lacira "álljon át" az app.

jófej házisárkány 2015.02.28. 22:43:55

Szerintem tök mindegy,hogy liluék kinek kedveztek, denisz elég önsorsrontó volt.

alsophila grahami 2015.02.28. 22:44:00

@csak mert: simán lehet, én is alig bírtam szavazni, csak harmadszorra sikerült...

BarBwire 2015.02.28. 22:44:00

LAci hogy beszólogat. Nagyon ideges lehet.

csiri bá 2015.02.28. 22:44:06

@Gia: ivott... csak sokkal többet. :)))

mr miss 2015.02.28. 22:44:10

mondjuk Lilu szerintem gáz, amennyire nem tudja magában tartani az ellenszenvét

Mók_Ica 2015.02.28. 22:44:26

@Szoba kilátással: ott nem érezném jól magam..... illetve attit küldjétek be velem :))))

@pomac: hüJJJJe :)))) végülis elemér-anyu lánya a kamionsofőr dóri :))))

agimano 2015.02.28. 22:44:33

tök mindegy, hogy ki mit csinált itt szerintem, úgy sem fordult meg

Krétagarbó 2015.02.28. 22:44:36

@szerivan: hogy igazából Robin szereti őt, csak most kell vki, akit utál Robin, falból. Az az egy indoka, amit mindig felhoz Lacc ellen, már lejárt szavatosságú. És kint szerinte jóban lesznek.

usim.misu 2015.02.28. 22:44:37

remélem lászló kiesik, deniszt sem csípem, de szeretném már látni, ahogy pofára esik lacciiii

alsophila grahami 2015.02.28. 22:44:52

@Kosztarika(Ilyen vagyok): idézem egy komm-társam: akadj már le róla, szutyok!! xDD

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:45:02

@Mona Vandervaal: ez erdekes, nekem meg mindig Deniszen van, pedig egyszer mar levettem az est folyaman (utana visszaraktam). Szerintem megint az app hibaja es nem bunda...

csak mert 2015.02.28. 22:45:06

@DerültÉgből/tintával írok/: szomorú, hogy ennyire hülének nézik a nézőket

BarBwire 2015.02.28. 22:45:28

Lezárták a szavazást? nem tudok már szavazni.

csiri bá 2015.02.28. 22:46:02

Laccon ez a 2 számmal kisebb ing... mintha Gólemet látnám a ÉHből. :)))

BarBwire 2015.02.28. 22:46:29

@agimano: Nem véletlen, hogy szőke vagyok :-D

Kosztarika 2015.02.28. 22:46:59

@sui.generis: Amint befejezed a cigányozást, máris. Szutyok a nénikéd.

Töröltfelhasználó (törölt) 2015.02.28. 22:47:17

Attyasságos úristN!

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 22:47:22

Szia Basszájba, irány Barót.

alsophila grahami 2015.02.28. 22:47:31

ÉS MEGVAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csiri bá 2015.02.28. 22:47:37

uzsorások hogy örülnek. :)))

csak mert 2015.02.28. 22:47:59

Igeeeeeeeeeen, végre lacci arca lefaragva

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:47:59

De durva, tok azt hittem, hogy Laca fog nyerni :-O

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 22:48:06

végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kosztarika 2015.02.28. 22:48:08

Nembaj, mostmár essen ki másodiknak, az még rosszabb :D

jófej házisárkány 2015.02.28. 22:48:08

Remélem nem huvyozza körbe a stúdiót

pomac 2015.02.28. 22:48:23

o.O most már nyerte ,lacikám ne legyél olyan biztos benn ,te is azért nyertél eddig mert a kisebbik rossz voltál :D

Szoba kilátással 2015.02.28. 22:48:28

Jobb lett volna ha Laca csattan nagyobbat döni csak szimplán huje suttyó adja magát

csiberibe 2015.02.28. 22:48:34

hát akkor hajrá Dóri. Deniszt sose akartam győztesnek, Robint ma húztam ki a listáról.

Cimili 2015.02.28. 22:48:42

Így már tuti, h nyerni fog Robin. :)

mr miss 2015.02.28. 22:48:46

nem gondoltam volna, hogy nyer és ennyivel. de azért remélem a fődíjat nem nyeri meg, eh

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 22:49:06

lilu, meg ne sirasd!!!! végre kiesett ez a csicskag.ci!!!!

pomac 2015.02.28. 22:49:07

@jófej házisárkány: csak az odavezető utat mert az enm a villa területe :D

usim.misu 2015.02.28. 22:49:10

jaj, most etesd meg vele, hogy a nézők azért küldték vissza 3x, mert szerették. liba

Ruadhnait 2015.02.28. 22:49:25

Na b@szdmeg! Akkor megis a Robinra kell nyomnom!

Cimili 2015.02.28. 22:49:26

Laccinak a végére túl nagy lett az arca és ez nem szimpi a nézőknek,

mr miss 2015.02.28. 22:49:26

Laci mindjárt sír

Ditti82 2015.02.28. 22:49:33

Tényleg ez kell az embereknek? :-S :-/

Commodore 2015.02.28. 22:49:41

a pénzre, nem 1 lúzerre

xukxuk 2015.02.28. 22:49:58

Gratulálok a győztesnek,egy farokhosszal nyert.

tvbuzi 2015.02.28. 22:50:02

Denisz nyert? Geci.
Ó, bazz, megláttam a rémet!!! Geci

usim.misu 2015.02.28. 22:50:12

lacciii és a sportszerűség, ez már tényleg fáj

pomac 2015.02.28. 22:50:29

@Cimili: mert mindjárt edinával lehet :DD

zsopicur 2015.02.28. 22:50:47

veeegre, na akkor Robin ezzel meg is nyerte :)

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:50:48

@Ditti82: hat ez van... teljes nyugalommal szavaztam Deniszre, mert meg voltam gyozodve arrol, hogy Laca megy vissza.

Krétagarbó 2015.02.28. 22:50:49

Attyaságos Úristen, hát ha Dennisz kell, akkor Dennisz kell. Mindegy, most már én is hátradőlve várom a párbajt. Mindegy lesz, ki nyeri.

Kosztarika 2015.02.28. 22:50:59

@Cimili: Ezek után már nem biztos :(

Mirocska 2015.02.28. 22:51:00

@Ditti82: Nem ez kell, de így könnyebb lesz Robinnak győzni, sokan így gondolkodtunk, a hideg ráz Denisztől!

alsophila grahami 2015.02.28. 22:51:34

nem drukkolok Dennisznek, nagyon nem, de ezt a fancsali arckifejezést már nagyon akartam látni a nyálas csúzliszájú kolompár képén, meg a társáén is - és ebből nagyjából pontosan belőhető is, hogy a kapcsolat meddig fog tartani, semeddig, ha ugrott a pecó, meg a gempa, haha, röhögök a két pénzéhes szerencsétlenen xDDDD

Mona Vandervaal 2015.02.28. 22:51:40

Jó, a szavazataim nélkül is kiesett ez a pökhendi pöcs! Hajrá Robin ;-)

spinks 2015.02.28. 22:51:40

Fura hogy a Denisznek "szurkol" Laci mostmár és nem Robinnak.

pomac 2015.02.28. 22:51:45

@Ditti82: igen tényleg nem kell :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:51:45

@Ditti82: nem kell Denisz a kutyanak sem, csak Robint akarjak gyoztesnek. Kar Laciert amugy, jo arc volt.

Kosztarika 2015.02.28. 22:51:48

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Rácsesztek erre, majd jól kiüti Robint :(

traccsparty 2015.02.28. 22:52:01

Nocsak! Nocsak!

Nem hittem volna, de akkor mostantól, hajrá

Dóri, Denisz, Robin! Örülök, hogy ők maradtak a villában.

Az eredeti elképzelésem Fanni, Dóri, Robin top hármas volt, de azért ez a Dóri, Denisz, Robin hármas se rossz a végjátékban, lehetett volna rosszabb is.

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 22:52:03

megnyerte a rémet!!!!! hahahaha

Owl La La 2015.02.28. 22:52:18

Jaj de jó, hogy a Paplanszájú távozik, el sem hiszem! Eme hírre előkerítek egy kis körtepáleszt! :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.28. 22:52:35

Na innentől én is Dórinak szurkolok :) A másik kettő meg essen pofára :D
Nektek jó éjt, mert én elfáradtam mára. :) sziasztok

Mók_Ica 2015.02.28. 22:52:35

@csiri bá: ezért szavaztak rá :))))

usim.misu 2015.02.28. 22:52:38

@Krétagarbó: fenének kell denisz. egyszerűen csak lászló jobban nem kell

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 22:52:49

Annyit Laci javára írhatunk hogy sportszerűen kezelte a helyzetet, nem tudom mennyire volt tudatos persze. Most már nyerhet Lobin.

alsophila grahami 2015.02.28. 22:53:02

@Kosztarika(Ilyen vagyok): nem fogja kiütni, nyugodjál le, és kussolj már el, szuttyokk :PP

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:53:10

@Kosztarika(Ilyen vagyok): sztem nem fogja, sok ellenszavazo lesz. Denisz egy szerencsetlen kis gyoker, nem hiszem, hogy megnyeri.

Kosztarika 2015.02.28. 22:53:17

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Nehogy azt hidd, hogy a kinti szavazók ebből a meggondolásból küldték vissza. :( Elemezgetés itt van, a FB-on meg a sok sültparaszt. (Na jó, itt is van néhány :) )

jófej házisárkány 2015.02.28. 22:53:18

Robin??? Hát a végén senkire nem szavazok holnap

csiberibe 2015.02.28. 22:53:29

na, Robin az őszinte tuja. Ő hazudott itt legtöbbet...

Mók_Ica 2015.02.28. 22:53:31

fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjj robin....... ennyire szereti deniszt???

usim.misu 2015.02.28. 22:53:33

xD robin ugrik először denisz nyakába, laccii jól választott támogatót

csincsilla72 2015.02.28. 22:53:37

Nem is tudom, melyiket utáljam jobban, de örülök, hogy Laci végre összeborulhat Ádinával.

pomac 2015.02.28. 22:53:53

robin :DDD behalok rajta :DDDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 22:54:03

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Van rá esély,de remélem,nem! Ha Laci ment volna vissza akkor is ezt mondanám. :)

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 22:54:21

robin hogy megbeszólt hogy végre laci kiesett a picsába!!!

ornyim 2015.02.28. 22:54:38

Robin gáz! Nyerjen Dóri!

Kosztarika 2015.02.28. 22:54:46

@Krétagarbó: Köszi, de hagyd csak, hadd szórakozzon magában. :D Ennyi esze van, láttuk már sokszor.

Krétagarbó 2015.02.28. 22:55:36

@szerivan: na ugye, én is ezt mondom. Hajrá bárki, honapra:)

kamilla123 2015.02.28. 22:55:50

Lilunak ma mi a baja? Robin nem saját akaratából lett kortes, hanem Laci választotta, mert ez volt a szerkesztői szabáy

csiri bá 2015.02.28. 22:55:58

@usim.misu: kötelező volt választani... ha lehetett volna ő is Denisz mögé áll, de kötelezően az egyiknek az egyik mögé másiknak a másik mögé kellett állnia... evvan...

lukacstoncsi 2015.02.28. 22:56:19

@spinks: Belátta hogy vesztett ez sportszerü volt tőle.

Lilu meg mit játssza az eszét?Robin azért mondta laci kortesét mert Dennis Dórit választotta.És még így is korrekt volt Lacival.Kényszer Te liba:D

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:56:25

@Kosztarika(Ilyen vagyok): aha, igazad van, de szerintem meg tobben vannak, akik nem kommentelnek ergo nem tudjuk mit gondolhatnak.
Nem az itteni 20 Robinoson mult Laca visszajutasa...

@jófej házisárkány: hadd oruljon mar, tattika gecc :D

Krétagarbó 2015.02.28. 22:56:26

@csiri bá: nekem is ez jutott eszembe, ott csápol az összes providentes...:)

usim.misu 2015.02.28. 22:56:44

hajrá robin, most már

agimano 2015.02.28. 22:56:45

én tudtam, hogy Robin örülni fog, és érthető is, nem támogatta Lacit, csak kényszerből, meg is mondta

Kosztarika 2015.02.28. 22:56:54

@sui.generis: Majd ha akarok, akkor hallgatok. ( tudod, így mondják szépen a kussoljált. Nem tanította meg anyukád? )Ha zavar, húzzál el. Nem sok embernek hiányoznál itt a kolomopározásoddal és a mocskos száddal.

Cimili 2015.02.28. 22:57:09

Lehet, h mégse fogok Robinra szavazni? Sunyi volt most is. De a többire se fogok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 22:57:18

Ezaz! Kircsi! Komiszka a döntőben! Lacc végre kipottyant. Jobb lett volna előbb, de így is jó.
Ha az APPosok nem szúrják el, akkor most lehetett volna az Edina-Fanni párbaj, de helyette a fiúik nyomultak.
Na, akkor holnap Hajrá Robinett! :-)

kamilla123 2015.02.28. 22:57:29

@spinks: igen, én is csodálkoztam, h Denisznek drukkol mostantól. De lehet,h amiatt, h ők tényleg három hónapig fullba szerepeltek, így érzi.

Juvegrande85 2015.02.28. 22:57:31

A 3 sunyi révbe ért. :D Barátságos finálé lesz. Mindenki csak magába fogja anyázni a többit. :) Egyébként az tényleg siralmas, hogy az ilyen Dennis félékre vevők az emberek.

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 22:57:36

távozott a métely, megnyerte a baróti rémet, szerintem két hét múlva lacc kibassza edinát a pi.cséba!!! se péz se posztó! laccnak ez volt a lehető legnagyobb büntetés mikor már nem lehetne nagyobbb az arca akkor esik a legnagyobbat!!!! hajrá dennis!!!!!!!!!!!

Commodore 2015.02.28. 22:57:38

Na! ma este közösülés, nemi szervek eggyéolvadnak.

Hbbm 2015.02.28. 22:57:43

Nyerjen Dori bazdki! O volt a legnormalisabb vegig, robin ma elvagta magat, dennis meg aurelio 2, joszivu de proszto,idegesito,fanni parja pluszban! Hajra Dora!;)

csiri bá 2015.02.28. 22:58:01

@Krétagarbó: a villába menet meg a nyugdíjasok mögött a cofidisesek. :DDDDD

alsophila grahami 2015.02.28. 22:58:01

@Krétagarbó: fáj valami? akarsz beszélni róla? xD a kullancs kispajtásodat vakard le rólam inkább, mert a kutya nem kérte, hogy rám akaszkodjon, annyira unom.

csak mert 2015.02.28. 22:58:01

@Kosztarika(Ilyen vagyok): látod tegnap mondtam, hogy mi érdemeljük a nyereményt :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 22:58:15

Csak azt sajnálom, hogy Ádinkát nem mutatták. :) Lehet építeni a baróti apai álomházat. Remélem a 4 szakmából legalább egy kőműves.

kamilla123 2015.02.28. 22:58:42

@Cimili: miért volt sunyi Robin? már ezer éve Lacit akarja kint a villából. ez egy kötelező dolog volt, h a két párbajozó maga választ kortest. nem ő akarta

MacákékIcukája 2015.02.28. 22:58:50

Maradjatok mar, Robin azert valasztotta Lacit tamogatottnak, mert Dori lestoppolta Deniszt, kortesbeszedet is azert mondott, mert muszaj volt.
Sajnalom en is Lacit, mert Denisz egy gyoker, de nem lesz attol jobb, hogy ilyen szabalyokon akadtok ki.

Nem Penny hajója 2015.02.28. 22:59:07

@Hbbm: így van! Hajrá Mackós Dóri! :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 22:59:17

Így belerúgni robinba tök feleslegesen én nem csináltam volna ezt az egész kortes faszságot meg a mögéállást sem minek?mindenki tudja merre hány méter.a sok hülye meg robint szidta mert a jelét dóriank adta az meg dennist jelölte meg az meg elebve lacival akart menni létrejött amit akartak robinnak ehhez köze nem volt.ha lacira rak egy duplát úgy hogy nem kapott jelet senkitől vagy dennisre na az lett volna geciség.

traccsparty 2015.02.28. 22:59:22

Nekem bármelyik jó nyerőnek a végén, vicces volna, ha létezne egy titkos alulfekvő Dóri tábor, és Dóri nyerné. Mondjuk nem úgy néz ki, de ha a sok csalódott Dórira szavaz, mert bosszantja ha Denisz vagy Robin nyeri, akkor ki tudja.

Na mindegy, nyitott vagyok, nekem mind a három szimpi, bár kétségtelen, hogy Robin egy nagyon nagy figura, de nekem Dóri is bejön és a kis kéményseprő fiú is.

Laci helyett dőlök most hátra és bármi lesz az eredmény örülök.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:00:01

Számomra meglepetésként ért ez az eredmény, de gratulálok Denisznek. Végül is az aktivitása miatt nem érdemtelenül került a döntőbe. Robin ma nagyon pitiáner volt...

agimano 2015.02.28. 23:00:10

@Hbbm: szerintem Robin nem Aurelio kettő, sokkal prosztóbb, és nem is vicces

csiri bá 2015.02.28. 23:00:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mutatták... szomorú volt... se lakáskulcs, se kocsikulcs, csak egy Lacc... :)

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 23:00:36

@Commodore: lehet közösülni végre :-D állatok! bezzeg dennis még a G pontot is ismeri ;-)

Szoba kilátással 2015.02.28. 23:00:47

Megnézem a gerlepár fejét a belevaló elején de mar fellőtték a pizsit...
Jó ejt mindenkinek -aki megérdemli

alsophila grahami 2015.02.28. 23:00:48

@Bagyó Bigyi: jól beszélsz, ahaha +1000 xDDD mondanám, hogy mostantól lenne nézhető a műsor, de már vége - előbb kellett volna kitakarítani ezeket az ártó elemeket onnan, ennyi/ke ;)

kamilla123 2015.02.28. 23:00:51

@traccsparty: egyébként nekem is kb mindegy. Mondjuk én Lacitól sem sajnáltam volna a nyereményt, megdolgozott érte. Csak Edinka miatt nem akartam.

Sztem Lilu és Bence amúgy eszméletlen elfogult volt Laci javára. Nem is értettem.

Nem lesz belevaló?

kamilla123 2015.02.28. 23:01:25

@sui.generis: Zsu átka lecsapott: Dani, Edinka, Fanni, Laci :-))

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 23:01:29

@VV Erőlegény: Robin a lacis beszólásával most lett szimpatikus!!!

zorja 2015.02.28. 23:01:34

...konkrétan szégyellem magam, h ez a pénisz bekerült 3. tujaként a döntőbe...

...ez az emberiség szégyene... nincs lejjebb... tuja wars és péló pörgetés... lecsós tál és popitakaró...

...noh ne értsétek félre, laci sem egy jellembajnok, de nem említhető egy lapon a mocsárféle tupírfejűvel és ezzel a két lábon járó orbitális fasszal...

...

...robinka meg a hányinger sunyulásával fogja megnyerni... iszony gusztustalanul alájátszva másoknak... ://

...kb ugyanazt éreztem ebben a szériában is, mint az előzőben... kiesett hamar az egyetlen értelmesnek picit is tekinthető egyed... akinek van legalább valami kimutatható köze a homo sapienshez... (simon / 12 ker)

...azt hiszem a következő évadot nem nézem eddig... amint kiesik az értelmesebb réteg offolom... feleslegesen idegesít csak, hogy olyan véglények kerülnek be már a topba is... akiket le sem hugyoznék, ha égnének... nem hogy esetleg megnyerik és aztán belevalót vezetnek... :/

...arra kárhoztatva, hogy minden alkalommal, amikor bejelentkezik és a farokméretével jön nagy mellénnyel... komoly küzdelmet folytassak a kísértéssel... és ne törjem szét a monitorokat... :))

(nem zorja voltam)

pomac 2015.02.28. 23:01:35

@Mók_Ica: ma elemér napja van :D mást nem nagyon hoz(hivatalosan)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:02:10

@Mók_Ica:

Dehogyis :) Utálta Lacccit.:DDDD Meg most az utolsó beszólása erről a hátradőlésről. Ez kinyomta a biztit Robinnál. Monnyuk, nem csodálom:DD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:02:11

@VV Erőlegény: Előző hozzászólásomból törlendő a számomra.

minden reggel 2015.02.28. 23:02:11

valaki írna százalékot? pls :)

Krétagarbó 2015.02.28. 23:02:19

@Kosztarika(Ilyen vagyok): nem azért, csak utálom, amikor vki a szoba közepére húgyozik. Pont mint Dennisz.

Ajjaj, DJ Maci? Látjátok?

Kosztarika 2015.02.28. 23:02:20

@Cimili: Azt hiszem, én is ezt teszem. Eddig csak Dórinak és Dennisnek nem adtam volna, de már Robinnak sem. ( Nem a kortesbeszéd miatt!) Nem fogok szavazni senkire.

csiri bá 2015.02.28. 23:02:23

jajnemár... medveklipp.. :((

tvbuzi 2015.02.28. 23:02:26

Laci gondolom ma tisztességesen lecsáráztatja a baróti rémet holnap pedig elhajtja.

pomac 2015.02.28. 23:02:51

tényleg ezt a fos9 kell néznem....

tvbuzi 2015.02.28. 23:03:01

Mi ez a szar???????????? Te isten.....

agimano 2015.02.28. 23:03:14

próbálnak majd a boltba tiporni:D úúúristen ez a szám

alsophila grahami 2015.02.28. 23:03:14

@Szoba kilátással: én kihagynám, de a lekonyult vigyor nagy valszinséggel priceless lesz paplanszájék képén, szal... nem is tom, lehet hogy megnézem ;) jah, megnéééézem!! xDD

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:03:15

Laci ha nem ilyen fasz sokszor és nem hozza az áldozat szerepét akkor szerintem tuti top 3.De kijött az "utcagyerek" belőle.Az elején Dennist eléggé lenoymták Liluék de hál isten a végére belejött bár nem volt annyira meggyőző.Úgy látom most már a szakítós dolog sem a gyerekes téma nem lesz mérvadó a fináléban sajnos.Robin az egyetlen aki őszintén tudott örülni mások sikerének.

Mirocska 2015.02.28. 23:03:27

Mi ez a borzalom??? :-D

Kosztarika 2015.02.28. 23:03:32

@Krétagarbó: nyilván ezért állt ki annyira mellette. Egy húron pendülnek.. :D

csak mert 2015.02.28. 23:03:45

@tvbuzi: pont ezt akartam kérdezni ...mi ez???

BarBwire 2015.02.28. 23:04:09

Msot tényleg meg kell dicsérni Macit a klippért?

spinks 2015.02.28. 23:04:38

Ezért köszöntek el 8x Aurélio meg Éva? ?

pomac 2015.02.28. 23:04:47

@kamilla123: azt hitték ugy van az gyere cipó hamm bekaplak ,és mégse :DD

Szoba kilátással 2015.02.28. 23:05:16

@csak mert: egy hasnyálmirigy gyulladásos vonaglása:)))

csak mert 2015.02.28. 23:05:17

tudjuk au, sosem titkoltad, ki a kedvenced..

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 23:05:19

maci jól tolja, dennissel alapíthat együttest

alsophila grahami 2015.02.28. 23:05:32

@Kosztarika(Ilyen vagyok): jah, magadból indulsz ki, véded a fajtád, megértelek, tartsatok össze, és népesítsétek be a földet, még nincs elegendő belőletek (de!) xDDDD csóri, szánalom vagy.

pomac 2015.02.28. 23:05:41

@spinks: azért mert egyedül vezették utoljára, az elején mondták is :D

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:05:47

Lol Eva majdnem megolte Au-t a tekintetevel :D

tvbuzi 2015.02.28. 23:06:23

Várja egy szép hölgy? Szóval máris dobta a rémet....

Krétagarbó 2015.02.28. 23:06:29

@sui.generis: minek kell itt veszekedni? eddig jól érezte mindenki magát. nem lehetne inkább vicceskedni, kommentelni, vita nélkül, hm?

BarBwire 2015.02.28. 23:06:29

Lehet menni haknizni, aztán össze lehet gyűjtögetni a nyereményre valót.

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:07:32

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): szerintem mervado lesz, nem hiszem, hogy a szavazok tobbsege Deniszt akarna nyertesnek...

mr miss 2015.02.28. 23:08:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: most már legalább tényleg hátradőlhet, nincs min izgulni..

BarBwire 2015.02.28. 23:08:18

Most komoly, hogy a gyerekkel kell jönni a döntőben? Ez nem fair.

csak mert 2015.02.28. 23:08:31

hm ez korrekt búcsú volt

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:08:32

Ha Debil még egyet szív a fogán, fogom a szívlapátot...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 23:09:10

Laci nem nagyon akar Robin győzelmet....no comment

Krétagarbó 2015.02.28. 23:09:34

@VV Erőlegény: nagyon. Denniszt sztem ugyanúgy utálja, mint Lacit, nem hiszem, hogy nem. De mindegy, ő így játssza, nekem meg ez nem gyere be.

minden reggel 2015.02.28. 23:09:58

@agimano: köszi :) akkor ez már sablonszerűen megofrdult?

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 23:10:21

egy mártír nem sajnáltatja magát :-DDDD

usim.misu 2015.02.28. 23:10:29

laccciii, sose sajnáltatta magát, ahha. száni

tvbuzi 2015.02.28. 23:10:42

Laci soha nem sajnáltatta magát???????

csak mert 2015.02.28. 23:10:45

laci sosem sajnáltatta magát..khm.. persze nem sírt soha :DD

usim.misu 2015.02.28. 23:11:03

lászló meg az ő 4 éve, de k*va unalmas már ez a mese

alsophila grahami 2015.02.28. 23:11:13

@csak mert: de most... bakker, hát nézz rá, ki másnak szurkolna, mint a két vele egyívásúnak? amúgy Au fejét bírtam, bírom, nála nem zavar egyáltalán az, ami ezeknél NAGYON (mert ők pontosan olyanok is, amiért az emberek zöme távol tartja magát tőlük alapvetően!) /húú, nagyon PC voltam, holott miniszterelnökünk, V. iktor is kijelölte az irányt: MO nem PC többé, akkor nekem se kéne itt finomkodnom, namindegy./

minden reggel 2015.02.28. 23:11:14

vicces lenne ezek utána végén egy Robin x.% Dóri y % Dennis 2 % :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:11:17

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Remélem én is.Laci viszont kamuzott hogy Robinnal akar döntőzni.lacinak nagyon jól jött robin támogatása Edina kiesése után.Ezt nem kéne elfelejtenie.A kutya nem szól tvolna hozzá.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:11:18

Ha így viselkedett volna Laccci, nem esett volna ki. Na mégse, Ő soha nem sajnáltatta magát. Az ész megáll.

pomac 2015.02.28. 23:11:19

au az a komoly fej mi," tetszett meg edinában " :DDD

Mona Vandervaal 2015.02.28. 23:11:22

Csak most az utcagyerek hívők a bv után ne hogy elkezdjenek kollektíven Deniszre nyomogatni.

csiri bá 2015.02.28. 23:12:03

"hogy lettél macsóból papucs".... ja nem.... visszafogott. :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:12:08

Edina angyal, monnya Debil. És szomorú az este. Kinek?

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:12:10

@DerültÉgből/tintával írok/: sztem ez kozottuk valami hulye kakaskodas, hogy ki a szebb fiu :D

tvbuzi 2015.02.28. 23:12:36

Csak addig nézem amíg be be nem jön a vendég...

csak mert 2015.02.28. 23:13:18

@sui.generis: én au miatt nem néztem a vv6-ot, de mi az a pc?

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, így van

kamilla123 2015.02.28. 23:13:39

azt kihagyták,h Edinak azt reagálta erre,h hol a söröm?

Nem Penny hajója 2015.02.28. 23:13:49

Azért Lacccinak fel kell arra készülnie, hogy Baróton nem ő lesz majd a főkandur. Hisz ott van Sanyika:
www.youtube.com/watch?v=ywN3m2iYGOM
:)

usim.misu 2015.02.28. 23:14:32

sok bőgő masina, száni

tvbuzi 2015.02.28. 23:14:33

Férfiak???????????

czko · http://blog.hu/czko 2015.02.28. 23:14:40

@Mona Vandervaal: MInden esély meg van rá sajnos.
Szerintem Robin nem fog nyerni. Ha Laci ment volna vissza, sokkal nagyobb esélye lett volna.

Mirocska 2015.02.28. 23:14:43

Éva itt az egyetlen férfi! :-D

Commodore 2015.02.28. 23:14:52

mindenki verje ki! be

csak mert 2015.02.28. 23:14:52

és megint sírnak................ kiég a szemem

csiri bá 2015.02.28. 23:14:54

na már megint tele a lavór a tv alatt....

xukxuk 2015.02.28. 23:15:06

Már az előző szériából is lehetett látni merre megy el ez valaha szebb napokat látott, nevezzük játéknak és hol tart a közönsége. Sok kemény fogalmazás megesett ezen az oldalon is pro és kontra. Primitiv ösztön szereplés tűzdelve egy-két talán másnak nevezhető akármivel. Ez már sohasem lesz az, ami volt valamikor. Más pennával írunk már minden területen, itt is. Indulatokra épített manipuláció, mely remekül visszatükröződik az itteni megnyilvánulásokban is. Mindenki kiesett, aki a maga módján csinálta a műsort, a dugás ma már nem idetartozik, talán 50 évvel ezelőtt bejött volna. A másik két szereplőt inkább kihagynám, emlitésra méltó dolgot nem csináltak. Részemről teljesen lényegtelen ki nyeri, de mivel nő párti vagyok, adják Dórinak. Ha elolvastad akkor kössz. Mindenkinek kívánok VV mentes egészséges, boldog napokat.

pomac 2015.02.28. 23:15:06

zsut siratja laci :DDD

usim.misu 2015.02.28. 23:15:18

au, hol vannak a könnyek?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:15:21

Ez egy vicc, A retek ezt komolyan gondolja?

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:15:27

Ezt nem igazán értem egyébként hogy több mint 3 hónap konfliktus után még Dennist támogatja.Eddig akkor kamu volt az indok meg minden?Ha tisztes győzelmet kíván neki még megértem vagy sok sikert a döntőben de ez....Akkor mi volt ez az arcoskodás itt hogy Dennis ilyen meg olyan.

csiri bá 2015.02.28. 23:15:27

Au is sír.... ő is megkapta Edinát, vagy mi? :)))

agimano 2015.02.28. 23:15:42

mindennek van miértje, két tudós beszélget

Mók_Ica 2015.02.28. 23:15:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem bírod a fiJJJúk sírását? :)))) a helyükön vannak..... tettem be +2 db-ot is a szokásos 3 mellé :)))

Commodore 2015.02.28. 23:15:46

Hallgassatok AURa!! :-)))))))))))))))))))

Bagyó Bigyi 2015.02.28. 23:15:55

két buzzancs, ez itt a kék osztriga bár!!!!

alsophila grahami 2015.02.28. 23:16:02

@usim.misu: hát mert ő mindig tud újat mutatni... (nem!) xDDD Atti is megmondta, aszte', majd jól bemártírköodja magát a fináléba, szánalomra méltó lúzer, meg ez a bőgés is.... istenem.... ilyen van?? ez most komoly?? bakker, SZERKESZTŐK!!!!!! valami instrukciót ennek a baromnak nem lehetne adni a fülbe?! áll. "műsorvezetőnek" szerződött...

Krétagarbó 2015.02.28. 23:16:32

@DerültÉgből/tintával írok/: nem, nekem a játéka nem tetszett. Az érvei Edina és Lacci ellen nagyon gyengócik voltak, sunyiságból jeles, komolyan, az egyetlen szimpi megnyilvánulása az Anettes sztori volt, ott még szerethető is volt nekem.

Itt röhögök a két sírós máccsón:)))

traccsparty 2015.02.28. 23:16:52

@Nem Penny hajója:

Zseniális! Hang nélkül hallgattam, csak a reggeli tornázó srácot néztem Baróton, csodálatos!

www.youtube.com/watch?v=ywN3m2iYGOM

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:16:59

@minden reggel: valszeg ez lesz :D

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azon a sajnaltatos szovegen besirtam en is

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): nem biztos, hogy kamuzott. Szerintem birjak egymast, de mind a ketto jatszik ezerrel, csak mashogy. Laci szemelyisege sokat fejlodott a jatek soran es szerintem az, hogy most kiesett, meg tobbet fog loditani ezen, pozitiv iranyba.

jófej házisárkány 2015.02.28. 23:17:55

@Mók_Ica: lassan egy mödanszié is megtelik :)

alsophila grahami 2015.02.28. 23:18:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: röhögök angyon én is xDDDD Éva sincs a helyzet magaslatán, olyan fb-üziket nem adnak be, ami a valós képet tülrözi?? azt, amit a szavazatok is tükröztek ma??

agimano 2015.02.28. 23:18:27

befestette a haját?

Mók_Ica 2015.02.28. 23:18:29

edinának befestették a haját ..... világosabb lett ...

csiri bá 2015.02.28. 23:18:30

@jófej házisárkány: az már megtelt, azért kellenek a plusz konténerek... :)))

csak mert 2015.02.28. 23:19:11

kicsit nagyobb örvendezést vártam... furán ridegen köszöntötték egymást

alsophila grahami 2015.02.28. 23:19:23

óóóó de széééép pár (csak ne szaporodjanak, könyörgöm!!!) csak azt nem értem, mi ez a világfájdalom?? há' nem örülnek egymásnak?? :PP

Mók_Ica 2015.02.28. 23:19:26

@jófej házisárkány: nem baj, a mödanszié bencusé :)))) ha megtelik, jön lilu mödansziéje :))))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 23:19:29

@Krétagarbó: A sunyiság szót sem értem..miért nem a taktika szó szerepel helyette?

Commodore 2015.02.28. 23:19:33

ééss pörgeti a megírt szöveget... kereste a szemét? WTF!!!!

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:19:40

Juj, Edinanak vorosesbarna lett a haja! :-O nem tudom eldonteni, hogy jobban all-e, mint a fekete... Szerintem a sima barna jobb lenne neki

agimano 2015.02.28. 23:19:45

@traccsparty: az ismerőseim mindig Sanyikát nézik

jófej házisárkány 2015.02.28. 23:19:50

Laci fésülte edina haját??? Hát nem látszott

csiri bá 2015.02.28. 23:19:51

"főzheted a kávét reggel" - meg mehetsz dolgozni. :))

tvbuzi 2015.02.28. 23:19:57

Ha megnyerném Edinát én is sírnék bazmeg...

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:20:04

Mi lett volna ha zsu a meglepi vendég?Laci lefagyott volna.Még most is szidja azt a szerencsétlent.A vadember őszinte énje :D De csak lekapta többször:D

Commodore 2015.02.28. 23:20:34

Na holnap állatkert, vidámpark, aztán szakítás...

csiri bá 2015.02.28. 23:20:35

@Mók_Ica: lemaradtál, én már azt töltöm. :DDD

agimano 2015.02.28. 23:20:39

Éván most sincs bugyi?

Mona Vandervaal 2015.02.28. 23:20:45

@sui.generis: nincs lóvé, azt siratják mindketten :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:20:59

Akasszanak fel, ha ez a nő szerelmes. Kereste éjjel a szemét, atyám.

pomac 2015.02.28. 23:21:04

mindjárt lekaja au évát :DDD

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:21:18

@DerültÉgből/tintával írok/: nem ertem en sem. Azt sem, hogy Robinnak sunyi a tekintete... Lacinak is az :-/ Valamivel szidni kell az ellent, no. En vagyok az egyeduli, aki mind a kettot birja :D

csak mert 2015.02.28. 23:21:24

@Commodore: kb ja :DD

aurélió nyugodjá le, fúj

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 23:21:25

Nem kicsit kínos a belevaló

usim.misu 2015.02.28. 23:21:27

ez a sok műsírás, de tényleg most már. nekem ha sírok, piros lesz az orrom és a szemem, tudom, hogy senki nem kérdezte.

Mók_Ica 2015.02.28. 23:21:29

na ez már nekem is túl sok(kkkkkk) ennyi férfi könnyet......

Krétagarbó 2015.02.28. 23:21:30

@xukxuk: Szia:) Talán én is Dórinak örülnék a legjobban, de mindegy is...

alsophila grahami 2015.02.28. 23:22:06

@csak mert: én azt egyáltalán nem néztem, csak a dzsungelben láttam először, de ott nagyon szakadtam rajta, meg Gáspár Lacin, óriásiak voltak (ebből is látható, hogy nem vagyok rasszista, csak az ILYENEKET rühellem, mint ezek ketten! két lehúzós sunyi .... / többit nem írom ki, mert "politikailag korrekt" maradok, hiába a miniszterelnöki utasítás;))

Mók_Ica 2015.02.28. 23:22:58

@csiri bá: már liluét? :)))) akkor ma jó volt a termés :))))

pomac 2015.02.28. 23:23:17

rendelt nagyon sokat :DDD anyám ez a kifogás :DDD

Mirocska 2015.02.28. 23:23:36

Egy százast a kecóra? :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:24:18

@Krétagarbó: Érdekes ma nálunk is ezt mondták a nők! Nem tudom, én teljes dilemmában vagyok... Robin ma nagyot süllyedt a szememben, Deniszre nem tudok szavazni, mert amit képviselt az nem bejövős, de elismerem, hogy aktív volt, Dóri mit csinált a villában???

pomac 2015.02.28. 23:24:28

@Mók_Ica: rájuk szóltak hogy könnyeket akarnak különbem nem lesz fizu :D

Mók_Ica 2015.02.28. 23:24:32

@Mirocska: ja, egy százast bevásárlókocsira max. :))))

@csiri bá: nem :))))

alsophila grahami 2015.02.28. 23:24:44

@Schlomo Goldberg: egy VICC xDDDD

nah, de lapozzunk, két sutyerák VÉGRE kívül van, innen kezdve:

HAJRÁ DÓRI vagy ROBIN!!!!! NYERJÉK MEG, BÁRMELYIKÜK!!! ;))

tvbuzi 2015.02.28. 23:24:46

Valaki egy kézigránátot bedobhatna középre..

xukxuk 2015.02.28. 23:25:06

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Te meg hagyd a jó fenébe,harcolni csak nemes ellenféllel lehet.

csiri bá 2015.02.28. 23:25:13

na vége a BVnek, mehettek az ertéel wcjébe. :)))

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:25:39

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Robin kicsit kancsal úgy látom.ha Robin annyira sunyi meg nem tudom én mi lett volna kiviszik párbajra.A többiek sem vakok tudták ki milyen.lacira is áll ez ezért párbajozott ennyit és nem azért mert annyira jó ember hanem mert nem lehetett vele sokszor együttélni.

Mirocska 2015.02.28. 23:26:03

@Krétagarbó: Jobban néz ki, amióta nem Lacci fésüli! :-)) És mintha kicsit le is nyugodott volna, nekem tetszett most!

Schlomo Goldberg 2015.02.28. 23:26:04

Lassan kezdhetünk fogadásokat kötni hogy meddig tart a szerelem, 8 napon túl gyógyuló veréssel vagy anélkül ér véget

Krétagarbó 2015.02.28. 23:26:09

@VV Erőlegény: a legkevésbé rossz, idén ez a szlogen a szavazásokkor, ez van...
Dóri egyébként nagyon empatikus, általában jószívű lány, talán ezt tudnám felhozni érvként mellette.

agimano 2015.02.28. 23:26:09

Laci végre átmehet a tescoba:)

pomac 2015.02.28. 23:26:15

na akkor hajrá robin , én meg belevetem magam az éjszakába :D (erre inni kell :DD)

Kosztarika 2015.02.28. 23:26:20

@sui.generis: Te alapból vagy ennyire hülye, vagy nekifutásból?

pomac 2015.02.28. 23:26:51

@agimano: csak ott van a a zsepi mennyiség :DDD

kamilla123 2015.02.28. 23:27:06

@usim.misu: igen, nekem is fura, ahogy Au sír. Csak nyomkodja a szemét, és ennyi

mr miss 2015.02.28. 23:27:33

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): megpróbálták leszedni róla a feketét, és így ilyen fakó fura színű haja lett. Nem valami szép, de néhány festés, és jobb lesz. Meg legalább nem magát sminkelte, nagyon úgy néz ki legalábbis. Eltűnt a szörnyű kék szemfesték.

Mók_Ica 2015.02.28. 23:27:33

@pomac: könnyekért bónusz jár :)))

@csiri bá: mivel nincs kéró, oda is mennek :)))

@usim.misu: nagyon ritkafogú volt a fésű :)))

csak mert 2015.02.28. 23:28:01

mi volt az összefoglalóban?

kamilla123 2015.02.28. 23:28:18

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): sztem neki mindegy, nem oszt, nem szoroz

Meg ez a duma: főzhetsz nekem kávét :-DD b..meg

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:28:20

@Mók_Ica: Láttá könnyet? Én nem, pedig nagyon figyeltem:DDD

alsophila grahami 2015.02.28. 23:28:29

csak halkan offolok, hogy az M3-on A BUNKER első része megy, hatalmas tv-játék, nem szabad kihagyni vsz; eléggé "békebeli", zseniális színészgárdával, amilyen ma már nincs! ;)

Juvegrande85 2015.02.28. 23:28:36

@VV Erőlegény: Megegyezik a véleményem. Most kellene lakat alá venni a villát és titkosítani 50 évre. Aztán nyerjen az akinek hosszabbra nő ez idő alatt a szakálla. Nincs jó megoldás. :)

Juvegrande85 2015.02.28. 23:28:36

@VV Erőlegény: Megegyezik a véleményem. Most kellene lakat alá venni a villát és titkosítani 50 évre. Aztán nyerjen az akinek hosszabbra nő ez idő alatt a szakálla. Nincs jó megoldás. :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 23:28:37

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): :) Holnap szorítunk Robinnak :))

Laci kicsit furán viseli Edina lelkes jövőkép festését.Persze,lehet most még jobban fáj a kiesés és amiatt.Kíváncsi leszek rá, hogy együtt maradnak-e?!

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:29:04

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): szemtengelyferdulese van, de ez elvileg meg nem kancsalsag, csak bandzsit :D A figyelo tekintete meg a gunyoros mosolya az, ami sokaknak visszatetszo, de akkor engem is lehetne utalni, mert en is ilyen vagyok :)))
(Ja, de mindegy, ezt pont veled beszeltuk ma delelott)
Ja, gondolom Laca lefarasztotta a tobbieket, de sztem ez ugyanigy ervenyes a tobbi nagyhangu jatekosra.

kamilla123 2015.02.28. 23:29:09

Edinak már azon agyal, hogy lejmol majd pénzt a nyertestől. Csak nehogy Dóri nyerjen. Amilyen jószívű, adna is neki

nnnnnnnn 2015.02.28. 23:29:14

@csak mert: valóvilág játékosokról volt szó, mit csináltak tegnap meg ilyenek. mutatták is őket.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:29:16

@Krétagarbó: Jószívű, de miben. Abban, hogy mindenkit megölelget egyszer...?

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:29:20

Ha egy taktikai játékban valaki ügyes és nem bukik le vagy nem fedi fel a a lapjait az sunyi?Robin nem beszélt ki senkit szinte nem hallottad hogy ez meg az azt mondta rád.Robinnal nem számoltak igazán ahogy Dórival sem mert nem voltak célkeresztben.Szerencséjük volt sok mindenben ez tény.

Kosztarika 2015.02.28. 23:29:36

@Krétagarbó: Te ismersz már, nem ez a stílusom, de azt a bunkóságot nem tudom szó nélkül hagyni. :( De most megígérem, hogy annak fogom nézni, ami: levegőnek és nem írok többet semmire neki.

csiri bá 2015.02.28. 23:29:39

@DerültÉgből/tintával írok/: csak most kezd igazán belegondolni, hogy milyen lesz majd együtt. :))

Krétagarbó 2015.02.28. 23:30:03

@DerültÉgből/tintával írok/: kifelé nem játszott Robin, a nézőknek is hazudott. Nekem az a fajta taktika jobban tetszik, amit pl. Attilánál vagy akár Vikinél is láttunk (hogy velünk, nézőkkel megosztotta, hogy hazudik, becsap, tattikázik), bár Viki már a határon mozgott. Robin nagyjából az utolsó hónapot húzta meg, addig nem is látszott.

De mindegy is, nekem nem szimpi, nem akarom magyarázni, ennyike:)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 23:30:06

@VV Erőlegény: "Robin ma nagyot süllyedt a szememben" Miért?

csak mert 2015.02.28. 23:30:31

@kamilla123: és ha Robin nyeri? én arra gondoltam régebben, hogy akkor edina beleszerelmesedik

Mona Vandervaal 2015.02.28. 23:30:36

Annyira kínos volt ez a bv, hogy agyf@szt kaptam. Jó éjt, hajrá Robinett!

csiri bá 2015.02.28. 23:30:38

@csak mert: behatolni. :))) ők mondták, ha vége számukra a VVnek, majd hatolnak egyet az ertéel wcjében. :DD

csak mert 2015.02.28. 23:31:35

@$$$=$$$: ezt nem gondoltam volna :DD

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:31:56

Dennisnek tényleg nagy a tábora le a kalappal elötte.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:31:57

@kamilla123: Sztem tévedsz, Dóri csak addig jószívű, amíg a jószívűség az érdekeit nem sérti (gondolj csak a kaja és pia lenyúlásra)...

csiri bá 2015.02.28. 23:32:04

Robinnak kell nyernie... levezetem, miért: Lacc megnyerte a magáét (Edina), Denisz is megnyerte a magáét (Fannika), Dóri volt már címlaplány, Robin meg még nem, így neki kell nyernie... :)))))

kismalacka 2015.02.28. 23:32:08

Edina kicsit lehervadt hogy nem lesz kéró. De legalább megnyert egy kávéfőzőt.

csak mert 2015.02.28. 23:32:18

@csiri bá: hajráááááááá :D de a mami nem engedi

Krétagarbó 2015.02.28. 23:32:34

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nekem már nincs ellen, meg kedvenc. aki nyeri, az nyeri, hót mindegy.

Mók_Ica 2015.02.28. 23:32:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lacciét láttam... :)))

@Juvegrande85: csodálkozna mindenki, hogy a nyertes dóri lenne :)))))

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:33:11

@mr miss: jaaa, ertem, akkor ezert ilyen... Tenyleg, nekem is ilyen volt amikor a feketebol kezdtem barnaba atmenni, csak en nem hidrogeneztettem. Most mar termeszetes sotetszoke vagyok, eluntam a hajfestest :) A kek szemhejfestek szerintem sem volt tul elonyos neki...

@DerültÉgből/tintával írok/: hajlá Lobin MMKK!!! En is kivancsi vagyok, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a villaszerelmek nem tartanak tul sokaig.

@kamilla123: mi nem oszt nem szoroz?

mr miss 2015.02.28. 23:35:07

Na, valamiben akkor egyetértek Edinával - hogy furcsa lenne, ha Dóri nyerné meg. Nem csinált semmit, persze szerencséje volt, így kerülte el a párbajokat. Ráadásul még a többihez képest is szörnyen buta az a nő.

Robin játékíve igazából legalább valami. Eleinte kerülte a feltűnést, bár túl introvertált is a szerepléshez többnyire, jól kevergette a szálakat, ha kellett, de nem gyalázkodott fölöslegesen, és hát neki kell a legkevésbé szégyellnie magát összességében a villabeli viselkedése miatt az utóbbi nem tudom hány játékos közül. Olykor még humora is van. Amúgy meg ő sem egy nagy észlény, ez többször kiderült. Még mindig inkább ő, mint Dennis - aki egyébként meglepően korrekt ember (pl. hogy ő legutóbb úgy látta, Laci és Edina tényleg szerelmesek, pedig mondhatott volna mást is a párbajon), csak ő is nagyon egyszerű, és sok volt a faroklóbálás, Fanni nélkül meg tényleg tuja volt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:35:18

@VV Erőlegény: a piát nem lenyúlta, hanem egyenlően elosztotta, mivel a fiúk sokat ittak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:36:10

@DerültÉgből/tintával írok/: Úgy fogalmaznék inkább, hogy ma is, meg úgy általánosságban az utolsó egy hétben, 10 napban. Hát a legeklatánsabb példa a "kortesbeszéde" volt, de szinte az összes megnyilvánulása újabban fölényeskedő és kétszínű...

Ruadhnait 2015.02.28. 23:36:24

Elhervadtam kicsit, és azt kell, hogy mondjam, hogy én elhiszem, hogy Laci és Edina szereti egymást. A Robinra szavazás a fináléban... Megmondom őszintén az utóbbi egy héten való viselkedése miatt, ami persze régi sunyisaga való emlékeket idézett bennem... Jelenleg a szavazatom a Dórin áll. Meglátjuk hogy kelek fel holnap. Pedig nagy Robin fan voltam.

csicserierika 2015.02.28. 23:36:24

hányjatok le mézzel, de tetszett a BV a két síró pasival:)
Mostmár csak azért is Dóri. Robinnának is megnőtt az arca.

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:36:48

A benntiek tudják ki milyen, nem lehet megjátszani sokáig semmit sem.Ott vannak egymás szájában.Tudják ki mikor hol van mit csinál stb.Robint és Dórit nem utálták annyian hogy párbajra menjenek velük vagy kiküldjék őket.Ez már sok VV-ben volt.Mindig vannak ilyen játékosok Robint is azért küldték be mert más karakter volt nem akartak egy hasonkkló nagypofájú szereplőst.Neki is vannak hibái nem szent.Ő is baromi sokat örlődött benn csak nem nyílvánosan kifelé sajnáltatta magát esetleg ezzel.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:37:07

@mr miss: Azt persze nem tudni, hogy milyen lett volna Komisz, ha Kazal nincs mellette. Lehetm hogy nagyon is aktív lett volna.

csiri bá 2015.02.28. 23:37:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor nyerjen Maci malac és a nyereményből futja minden nap új vödörre és rá új takaróra. :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:37:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hol maradt a mosoly jel? Ő meg mindig annyit ivott, hogy állítólag másnap soha sem emlékezett az ordenáré viselkedéseire.

Krétagarbó 2015.02.28. 23:38:12

@kamilla123: Sztem viccelt egyébként, röhögtek is rajta.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 23:39:19

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): +1
@csiri bá: Lehet :D
@Krétagarbó: @lukacstoncsi leírta,amit én is gondolok. Egyébként Robin finom kis mosolyokkal mindig őszinte volt a nézők felé.Én sokszor éreztem a kikacsintást.Szeretem,amikor nagykorúnak néznek és nem rágják a számba,hogy mit látok.Robin ilyen volt.Lehet,ez lesz a veszte... Én sem akarom magyarázni :D késő van és lusti is vagyok, és már annyian leírták nálam sokkal jobban :)

Krétagarbó 2015.02.28. 23:39:27

@VV Erőlegény: Jóvanmá:)

Én már nem szavazok holnap, ha kell vkinek a szavazatom, elsáfárkodhatjuk:)))

csiri bá 2015.02.28. 23:39:47

@Mók_Ica: sorba áll a provident, a cofidis meg a többi. :)))

mr miss 2015.02.28. 23:40:18

@kamilla123: hát ez elég gáz volt, ez a remélem ad majd egy százast. Mondjuk én nem gondolnék a helyükben ilyesmire, pláne nem reklámoznám (egy tévéadásban...), de mondjuk soha életemben nem lejmoltam senkitől, úgyhogy nem érthetem :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:40:50

@VV Erőlegény: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Ja, az igaz. Biztos olyan Ali babás elosztással csinálta:DDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:41:17

@Krétagarbó: Egy hete még tuti Robin lett volna ebben a helyzetben. Nem kellett volna mást tennie csak végigtujulnia a játékot, úgy ahogy korábban tette. De az utolsó 10 napban csak kamuzik (szerelmi szál), meg ármánykodik. Egy szerencséje van, hogy a másik kettőre sem tudok szavazni.

mr miss 2015.02.28. 23:41:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: oda-vissza lehet, hogy jót tett volna, ha nem jönnek össze. Fanninak most nagyon gáz lehet kint, főleg az olyan részek, amikor a fürdőben full fénynél "játszadoztak". Most meg ült ott a nézőtéren feketében, mint aki zárdába készül.

csicserierika 2015.02.28. 23:41:32

@kismalacka: hol lehet ilyet venni ? Én is szeretem a kávét :D

csiri bá 2015.02.28. 23:41:44

@mr miss: ad majd neki egy százast... a keletinél. :)))

kismalacka 2015.02.28. 23:41:56

@csiri bá: El tudod intézni? Üdv: Maci

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:42:18

@Ruadhnait: Olyan nem volt még hogy a párbajozó választ.Dennis Dórit választotta.Maradt Lacinak Robin.Korrekt kortest nyomott le neki nem lehet csodát várni.Semlegesség meg nincs.Laci azért korrekten neki is megköszönte hogy segített ezt díjazom.Ha azt nézük már faszságokon ezeréves dolgokon mentek a piti viták.Dennisék sem haragudtak egymásra annyira de a játék miatt ezek ütőkártyák.Mit mondjon egy párbajon dícsérje?Nincs utálat legfeljebb ellenszenva msuzáj együttélés miatt de ez is elmúlik majd.

kismalacka 2015.02.28. 23:42:42

@csicserierika: Sósan is? Telebőgi a kávédat reggelente...:)

Kosztarika 2015.02.28. 23:42:51

@xukxuk: Beláttam és megígértem, hogy nem süllyedek le arra a szintre. :) Köszi

Krétagarbó 2015.02.28. 23:43:07

@DerültÉgből/tintával írok/: én nem éreztem egyáltalán a kikacsintást, de mondom, egyszerűen nekem ő egy kakukktojás volt mindig. Azt a javára írom, hogy ő volt a legnormálisabb életvitelű srác, de az első 2-3 hónapban sem tudtam hova tenni, néha szimpatikus volt, aztán valahogy mindig sikerült kétségeket ébresztenie bennem a személye iránt, az utóbbi időben pedig egyedül a szerelmi szál (amit itt sokan meglepő módon utáltak) jelentett némi pluszt nekem tőle. De mindegy is, nekem nem jön be, ennyi.

mr miss 2015.02.28. 23:44:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát az öltözködése tényleg inkább romlott mióta nincs a villában, bár bent is szerette ezeket az ódivatú, anyukájára való cuccokat.

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:44:43

Szavaztatok mar Robinkara?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 23:44:46

@mr miss: +1
@VV Erőlegény: a kortes beszéd? ha mást mondott volna,mint amit gondol,akkor most az volna a baj...Fölényes? Szerintem csak felszabadult. Bizonyára nem hibátlan,de még mindig a legvállalhatóbb karakter. Szerintem :)
@csiri bá: :D Mondom,hogy vacak az app..nincs benne malacka :D

alsophila grahami 2015.02.28. 23:45:03

@Commodore: szardarab xDDDDDD csak azt nem vágom, hogy hogy a jó életbe' lehet úgy "sírni-ríni", hogy egy árva könnycsepp nem gördül le egyikük szeméből se??! (hát Fannyika nem tanította meg nekik a metódust? vagy nem figyeltek? xD)

csiri bá 2015.02.28. 23:45:07

@kismalacka: megnyert egy kávéfőzőt - a nap poénja. :)))) a holnapi posztban benne kellene lennie animgifben. :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:45:45

@Ruadhnait: A Laci Edina dolog, lehet, hogy csak néhány hetet fog tartani, de jelenleg őszinte, és ez a lényeg! A szerelem meg sokszor múlandó, különösen ebben a korban. Laci a párbajon is emberi érzés értékekről beszélt. Egyébkéen nem sajnálom Denisztől a továbbjutást, mert ő is úgymond sokat dolgozott a villában. Különben ehhez a VV szériához tényleg az illyene stílszerűen a legjobban, ha Dóri nyerné meg. Ebben a szériában minden a feje tetejére állt!

kismalacka 2015.02.28. 23:46:02

@csicserierika: Hát nyomnod talán nem kell...:) Jön az magától is :D

csiri bá 2015.02.28. 23:46:12

@csicserierika: nem mondj ilyet, a végén még beledob egy energizert. :DDD

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:46:12

@VV Erőlegény: Végigtujulnia?Akkor meg azért ne nyerjen mert tuja mi?Miért baj az hogy lassan kibontakozott?Nem mondta hogy szerelmes de feltöltötte a retek csinált ebből egy nagy románcot van mit leadni.Ármánykodott?Én nem vettem észre.Poénos volt nyitott és jófej.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.28. 23:47:26

@VV Erőlegény: Össze-vissza gépelek, ezt nem is értem, szóval az illene stílszerűen a legjobban.

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:48:26

@DerültÉgből/tintával írok/: @lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): koszi, hogy erveltek Robin mellett, en lusta vagyok hozza :) Bar aki eddig nem szerette, nem erti a termeszetet, ezek utan sem fogja... :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 23:48:49

@Krétagarbó: Hidd el,nem fogunk ezen összeveszni:) A szerelmi szálat én sem utáltam :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:49:21

@mr miss: Ha Kazalnak nincs pasija a játékban, akkor szerintem nagyon aktív játékos lett volna, rengeteg balhét generált volna.

csicserierika 2015.02.28. 23:49:40

@kismalacka: főleg ennyi kihagyás után. Edina azt mondta, ha nincs kamera, akkor ott szakad minden . Mi lesz még itt ma :D

mr miss 2015.02.28. 23:49:53

jah és hát a "kortárs"beszédek szerintem tök jók voltak. Az lett volna a fura, ha elkezdik ajnározni a védencüket, akit eléggé megutáltak mostanra. Ahhoz képest elég korrektek voltak, Dóri és Robin is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:50:19

@mr miss: Ha Kazalnak nincs pasija a játékban, akkor szerintem nagyon aktív játékos lett volna, rengeteg balhét generált volna.

csicserierika 2015.02.28. 23:50:44

@csiri bá: okosabb gyerek attól Lacci :)

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:50:47

@DerültÉgből/tintával írok/: Laci is tudta hogy Robin nem kedveli annyira de elvannak.lacinak jól jött Robin nagyon is pláne hogy Dennis meg Dóri kezdtek felengedni egymással kapcsolatban.Ki ne lenne felszavadult ha kiesik az akit kinn akart látni rég.Gondoljunk arra mikor Zsu jött vissza a két csaj odavolt.Laci nem mondta hogy Robin kérte hogy vigye ki.a jeleket is rakta rá.Laci mégse tette pedig lehet ha korébban megteszi top 3-as.Robinból most jött ki a feszkó ennyi.

alsophila grahami 2015.02.28. 23:50:52

@kamilla123: na ez az, nekem is ez fordult meg egyből a fejemben... de sztem Robinra ugyanúgy ráakaszkodna, remélem, ő okosabb ennél, és rá célzott Attila, hogy nem az, amilyennek mutatja magát... bízom benne, hogy rafkósabb, mint amilyennek látszik, és átlát a lejmolós bagázson! ;)

Krétagarbó 2015.02.28. 23:51:29

@DerültÉgből/tintával írok/: nem veszekedni akarok, sem meggyőzni. Csak kérdezted, azért. :)

kismalacka 2015.02.28. 23:51:37

@csicserierika: Na de most akkor megkeresik a legromantikusabb WC-t a reteknél :D

Owl La La 2015.02.28. 23:51:38

@Krétagarbó: "Dóri egyébként nagyon empatikus, általában jószívű lány, talán ezt tudnám felhozni érvként mellette." Dóri egyáltalán nem empatikus. Annak tűnhet elsőre, hogy mindenkivel jópofizik, de ez inkább taktika. Aki az állatokat nem szereti, az szerintem bajosan lehet empatikus.A méhecskét is agyonnyomta, meg a hőscincért is agyontaposta a hálóban, pedig Fanni ki akarta vinni a kertbe a bogarat. Dórinak meg volt pofája otthagyni az általa eltaposott bogarat, mint eb a sza@@t, és a taposás után az ágyába pattant. Sőt Dóri elmondta, hogy a kutyáját is fél év volt, mire megkedvelte. Fél év!!! Basszus, én csak ránézek egy kis dögre és már imádom! Amúgy Dennis volt az, aki a legközelebb került Maci malachoz. Szerintem ez sokat elmond.

mr miss 2015.02.28. 23:52:30

na jó éjt
holnap nem leszek gépközelben, ma véget ért nekem a VV
a VV2 óta nem követtem szériát, anno is csak egy ismerős miatt, most is kvázi, de így a végére azt kell mondjam, tökre nem fog hiányozni ez a műsor, de a blog jó volt :)
sziasztok!

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:52:34

Lehet szavazatot leadni, csak jeleznem... Halloooooo svajciak!

csicserierika 2015.02.28. 23:52:37

Dóritól sok aranyköpés maradt fenn, úgyhogy vigye a fődíjat a farokcsóváló, és nyálas sérelemgyűjtögető helyett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:52:58

@csiri bá: Van egy szavazatom a cuki malacra. ráveszem a családomat is. :DDD

Krétagarbó 2015.02.28. 23:54:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sztem is, én kicsit sajnálom is, hogy Dennisz kiszívta az erejét a lecsóstányérján át, úgymond, dikk.

lukacstoncsi 2015.02.28. 23:54:56

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Persze ez így van.Robin tudott a leginkább együttélni mindenkivel.Ebben a játékban már ez is egy nagy +.Szerintem abban fejlődnie kell hogy gyakrabban elmondja ha gondja van a másikkal ne tartogassa benn.Ő is utálja a feszkót mint Dennis:D Azok mellett a karakterek mellett Robin lehet hogy szürkének tünt de nem az.Ha szürke vagy unalmas akkor Edina nem kedveli meg pedig ő elég jó emberismerő.

Mók_Ica 2015.02.28. 23:55:22

@Krétagarbó: kíváncsi vagyok, hogy atti vajon robinra gondolt-e, hogy nem azt mutatja, aki valójában :))))

Kosztarika 2015.02.28. 23:55:32

@VV Erőlegény: Egyetértek. Kiegészíteném azzal, hogy nem volt szimpi a reakciója, mikor Dennis visszament "végre kiesett a picsába" - ő eddig nem káromkodott, ugye?? Szerintem bírta Lacit (ez lejött néhány öfi-ből) de főként az on-okból.az utálatát megjátszotta, méghozzá azért, mert így tudta felhasználni a saját célja érdekében. Uszított Laci ellen és kitakarítatta vele az utat. Az már csak hab a tortán, hogy rájött, hogy erős (3 nyertes párbaj) nem véletlenül döbbent meg, mikor pl. Edina ellen visszament. Egy éjjel beszélték Danival, hogy nő ellen kell menni párbajozni, mert akkor a pink-telósok visszaszavazzák a fiút. Lacitól tartott és ezért örült ma annyira.
Én nem szavazok rá. Másra sem.

csicserierika 2015.02.28. 23:55:55

@kismalacka: könnyen megteszik, ha nem bírnak magukkal :)

kismalacka 2015.02.28. 23:56:33

@csicserierika: Szóval ti földönkívüliek összetartotok? :) A pupillád neked is függőleges? :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.28. 23:56:43

@VV Erőlegény: Dóri?? Engem nem zavar a tujasága és most a részeg ámokfutásait sem venném elő. Krétácskának igaza van,hogy voltak emberi és normális megnyilvánulásai.Sajnos csak olyankor,amikor biztonságban volt és "úgymond" kívülről nézte a történéseket. Amint kritikát kapott vagy megrendült a helyzete azonnal kijött belőle a zállat :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.28. 23:56:46

@sui.generis: Ati már írt erről, és megmondta, hogy kamu duma volt, hogy törjék a fejüket. Nem gondolt ő senkire:DDD

MacákékIcukája 2015.02.28. 23:56:49

@kismalacka: szupeeer! :)

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): erre egy az egyben ekg megint :) a humorat kifelejtetted :D

Krétagarbó 2015.02.28. 23:58:15

@Owl La La: Hát nem tudom. Lehet, hogy én sem vagyok empatikus akkor. Mondjuk a cicákat szeretem azért...

alsophila grahami 2015.02.28. 23:59:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és ha mégis? ;) simán kitelik tőle egy duplacsavar, hát ismered ;))

Krétagarbó 2015.02.28. 23:59:26

@zorja: elköszönt már korábban, lefeküdt, gondolom szomorú most Laci miatt is...

alsophila grahami 2015.03.01. 00:00:21

@kismalacka: tőlem is kapsz egyet Maccii ;))

kismalacka 2015.03.01. 00:00:47

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Na, ebből a reakcióból lehetett látni, hogy nem bírta Lacit. Nem Laci buzizta le? Ha Lacival tisztította meg az utat saját magának, akkor kitűnő taktikus!

csicserierika 2015.03.01. 00:00:49

@kismalacka: nem Dóri a gyíkember, és én most már Dórival vagyok, vagy nem ? Fogalmam sincs. Egyiket sem csípem igazán a döntősök közül. Én csak Robinnyó megnőtt arcát nem szeretem, és kivi leszek Dennisre holnap.
Jáj, pedig az a szmoking mennyivel jobban állt volna Laccának.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 00:01:13

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Szerintem rühellte Lacccit. Figyeld meg az éjjeli videón, mikor Laccci arról süketel, hogy milyen helyekre viszi majd le Robint, mert a barátja, és hol mindenhol fogja bemutatni Robint, és és és haveroznak. Robin rezzenéstelenül, félig csukott szemmel hallgatta. Csak annyit reagált, amivel fenn tudta tartani a szóözönt - bár sok nem kellett. Laccci kinyitotta a szó-csapot.:DDD

Kosztarika 2015.03.01. 00:01:30

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Szerintem azért nem mentek párbajra, mert egyszerűen nem kerültek sorra és sokszor ebben az ő kezük is benne volt.Robin mindig úgy kavargatta a szálakat (pl. lila kendő-levetetése Danival), hogy ő kikerüljön a képből. Dórit már Fanni is ki akarta vinni (Demnis támogatásáva) de erre sem kerülhetett sor, a már ismert okok miatt. Szóval ez nem utálat-nem utálat kérdése az ő esetükben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.01. 00:01:41

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Igen, jól összefoglaltad az érzéseimet. :-)

Krétagarbó 2015.03.01. 00:01:45

@Mók_Ica: állítólag csak bekamuzta, bár nála sosem lehet tudni.

kismalacka 2015.03.01. 00:01:46

@sui.generis: Jajj de lyó így szépet fogok álmodni :)))

Kire nyomsz?

kismalacka 2015.03.01. 00:03:21

@csicserierika: Tudom hogy te Lacza fan voltál...:( De hát az élet azért megy tovább...és meg is keresheted majd a Fészen és kérhetsz tőle egy jó KV-t :)

csicserierika 2015.03.01. 00:03:24

már döntő napja van, megyek alukálni Jó éjt !

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 00:03:48

@sui.generis: Monnyuk, ez is benne van. Két nap múlva kiderül.:DD

Krétagarbó 2015.03.01. 00:04:46

@csicserierika: Jaja, sztem is csini lett volna Laci a szmokingban, hát evvan.:)

Vastyúk, Malevil, hol vannak?

kismalacka 2015.03.01. 00:05:41

@csicserierika: Denisz a gyíkember. Ő is mindig nyalogatja a szája szélét. Nem értettem pontosan hogy mit mondott amikor megkérdezték tőle, hogy miért fogja meg naponta több százszor a tökét? Valami olyasmit, hogy megnézi hogy meg van-e?? Mert tudod a gyík is meg tud válni a farkától ha menekül, és ráadásul újból ki is nő neki :)

lukacstoncsi 2015.03.01. 00:06:01

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Amikor Daniról a lila lekerült Robinon is lila volt mert visszajött a párbajáról.Zsu volt a kiválasztott és Edina, Dani volt a pakliban.Viszont Dani ideges volt mert félt hogy Zsu joggal kiviheti Robin megpedzegette ezt a dolgot hogy Laciról vegyék le a lilát és akkor ő megy és Dani megússza így.Dani levette laciról végül és párbajozott.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 00:07:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én is így gondolom Fanniról...Le is írtam anno:) és én is ezt láttam Robin arcán az on-ban,amikor beszélgettek Lacival.
@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): megint + sok :)
@Krétagarbó: Tuudom,Teee :))) Annak ellenére,hogy időnként nem értünk egyet,szeretem, hogy nem vagy fan-atikus :) és ,ha látsz valami pozitívumot abban akit nem kedvelsz,akkor azt is vállalod.stb :)) és ilyenek :)))

kismalacka 2015.03.01. 00:07:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Így van. Szerintem okosan játszott. Lehet ezt simulékonynak, sunyinak nevezni...de célt ér. Legalább is remélem. Bár a nevetése még mindig horror filmbe való :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.01. 00:09:03

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Ez sztem is így volt. Ott Robin nem a saját irháját mentette.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 00:09:11

@csicserierika: Én meg a gyíkkirályt szeretem , J.Morrisont :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 00:09:38

@Krétagarbó: Basszus, olyan vizuális típus vagyok:):). Egy darabig nem fogok lecsót enni. De az mindig érdekes, hogy amit Komisztól elfogadnak a népek, azt Kazaltól nem. Jó tudom, hogy azért elég irritáló volt, de mégis.

lukacstoncsi 2015.03.01. 00:10:51

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Robin a párbaja után senkinél nem volt képben mint lehetséges párbajozó.Jelet is alig kapott nem kellett a seggét sem féltenie.Legalábbis az öfik alapján nem.Dennisék a szaunás balhé elött akarták Robint jelekkel megpakolni persze ha belemegy hogy az így vigye ki Lacit és a plussza is elveszik akkor.De a bünti ezt keresztülhúzta.

alsophila grahami 2015.03.01. 00:11:00

@kismalacka: még nem tudom, végülis mindegy, kettejük közül ki lesz a befutó - Dóri vagy Robin -, asszem, megnézem az utolsó öfit, aztán majd eldöntöm érzés alapján... nálam Dóri sincs annyira lent, mint itt sokaknál, ahogyan ő játszott, az is egy játékstílus, nyertek már ilyennel ketten is - Szabolcs és Milo -, és akkor sem zavart ez senkit, nem kell mindenáron végig hiperaktívnak lenni egy győzelemhez, mert vannak annak is hátrányai - pl. hogy sokall tőle a néző -, sokkal fontosabb vsz az emberségesség, ebben pedig Dóri sem maradt alul Robin mellett, szal... holnapra kitalálom, ki legyen a favoritom, hát te? te kire nyomsz? :)

Juvegrande85 2015.03.01. 00:11:29

Eddig szinte biztos voltam az elsöprő Robin győzelemben. Lehet hogy így is lesz de most már arra is látok halvány esélyt hogy Dóri győz. Dennis gyanítom kevés lesz Laci & Edina ellendrukkerei nélkül. Szerintem a mai vesztes szavazók többsége inkább fog Dórira átszavazni most már.
Nekem mindegy egyébként egyikre se tudnék már szavazni. Robin játszotta el utoljára a szimpátiámat. De ez a széria tényleg erről szólt. Mindegyik gané kérdés melyik titkolja jobban. Akkor nyerjen Robin. Vagy akkor már nyerjen a legnagyobb? Dennis. Vagy szavazzunk Dórira mert szegény tuti 3. lesz és le ne égjen nagyon. Sokaktól hallottam ezt egyébként. Lehet tényleg befut. Pedig ennyi egyik oldalról másikra sunnyogást ide oda egyik pillanatról a másikra attól függően, hogy mit diktált az érdeke az adott pillanatban... szerintem még nem látott a VV sokat tapasztalt univerzuma.

Mirocska 2015.03.01. 00:11:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Persze, hogy rühellte. De nem is titkolta, hiszen mindig rárakta a jelét következetesen.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 00:11:44

@Krétagarbó: Jó éjt! :)
@kismalacka: Úgy-úgy :)) Nekem,mint pasi sem jön be,de neki szurkolok :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.03.01. 00:12:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Komisz és Kazal közül én pl Kazalra szavaztem volna egy másik szerelmes párbajon. :-)

Kosztarika 2015.03.01. 00:13:26

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Kiléptem. Teljesen semleges leszek, senkire sem fogok szavazni. :(

Krétagarbó 2015.03.01. 00:13:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez van, még mindig nem lehet széllel szemben pisilni. én már nem harcolok emiatt, volt idő, amikor igen, de beláttam, hogy felesleges. majd Fáncsi is megtanulja. mindig lesz különbség egy férfi és egy nő megítélése között, ha a fene fenét eszik is. nem tudom, hogy ez most jó -e vagy sem, mindkét oldara tudnék érveket, de tényleg nem tudnám eldönteni.

Na télleg mentem:)

lukacstoncsi 2015.03.01. 00:15:02

Ha akkora sunnyogó a Robin gyerek akkor eleve nem Lacira tesz a táblánál hanem másra és hazudik valami kamu indokot.De majd mindig rá tette a jelét ezt laci is tudta jól.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 00:16:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az király :D
@VV Erőlegény: Én is rá :) Tulajdonképpen,ha jól meggondolom én ezalatt a széria alatt mindig valaki ellen szavaztam és sohasem valakiért.Ez holnap is így lesz egyébként.Ez a privát relativitás elméletem :D

Mirocska 2015.03.01. 00:16:11

VV Atti oldalán van fent egy szavazás, jelenleg így áll:
Denisz 47%
Robin 46%
Dóri 7%

Hmmm.....

Krétagarbó 2015.03.01. 00:17:09

@VV Erőlegény: én is, de mi lettünk volna kisebbségben, még vajon-nal együtt is, sztem.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 00:17:55

Már írni sem tudok normálisan :D Alvás lesz :) Sziasztok,jó éjt! :)

kismalacka 2015.03.01. 00:18:03

@sui.generis: Igen, igazad van. Én is Dóri és Robin között hezitáltam, de Robinra nyomok.
Okosan jött fel, mozgatta szép csendesen a szálakat. Csak ne lenne ennyire hülye röhögése...és remélem Anettet is csak feltűzi az üveges dobozba a többi lepke mellé. :)

Kosztarika 2015.03.01. 00:18:35

@kismalacka: Szerintem meg megkönnyebbült, mert így biztosabbank érzi a győzelmét.

Tegnapig még hezitáltam, hogy rá fogok szavazni, de most már rá sem.

lukacstoncsi 2015.03.01. 00:19:07

@Mirocska: wow nem semmi...megyek nyomok egyet.Köszi!

kismalacka 2015.03.01. 00:20:56

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Persze...de ez miért baj? Ez nem egy önfeláldozós játék, és elég nagy a nyeremény.

alsophila grahami 2015.03.01. 00:22:57

@kismalacka: ha ez tudatos volt részéről, akkor megemelem a kalapom előtte, és azt mondom, tényleg megérdemli, hogy győzzön, mert fektetett bele a projektbe nem kis energiát, és akkor ezzel nálam le is nyomta Dórit, de nem tudom... tényleg ennyire "tematikázós" lenne? vagy csak mindig jól helyezkedett, és közben ügyelt rá, hogy mindig szimpi maradjon, mint Dóri is?

ami Deniszt illeti, sztem ő lesz a harmadik, neki ennyi volt, ő eljátszotta az esélyeit a beköltözésekor, meg a túltolt közönségességével; a párbajgyőzelmeit - csak úgy, mint Laccafaca is - kizárólag annak köszönhette, hogy mindig olyanokkal ment ki, akik már lejáratták magukat a nézők zöménél...

alsophila grahami 2015.03.01. 00:26:51

@kismalacka: ahhaha a lepkés hasonlat nagyon ott van xDDDD mondjuk, én is osztom a véleményed, mozgatta a szálakat, nem csak sodródott és lavírozott, mint Dóri, ez mindenképp mellette szól, lehet, hogy én se várom meg az utsó öfit ;)

nekem mondjuk, a mai kortesbeszéde is tetszett, szép, kerek és korrekt volt, túl korrekt is ahhoz képest, hogy PONT kívül akarta látni Lackót a villából, kb a játék elejétől fogva...

MacákékIcukája 2015.03.01. 00:27:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: erre az ejjeli on-os beszelgetesre a sajat sztorimat tudom elmeselni :) Nagybatyam ilyen tipusu, mint a Laca, hogy csak mondja es mondja az elettorteneteit, kicsit van egy ilyen kihaennem-enmindentjobbantudok attitudje is (oke, valojaban nagyon van neki, de ne erts felre, mert imadom ennek ellenere). Faraszto tud lenni mikor valaki ennyit beszel es en is ilyen fejjel szoktam hallgatni. Detto ugyanez az arckifejezes, de ez nem jelenti azt, hogy nem figyelek. Meg nekem egyszerubb ugy hallgatni a sztorikat, hogy elnezek a tavolba es nem a meselo arcat bambulom, mert akkor nem tudok a mondandora koncentralni.
Masreszt Robin eleg nyugis srac, sztem nagyon tavol all tole Laci balhessaga, szoval a velemenye helyenkent elegge kiult az arcara. En is csak gunyos mosollyal tudom hallgatni amikor valaki arrol henceg, hogy "fudemegvertemaztagheccitfelszakadtapofaja" :))))

Bocs ha ertelmetlen amit irtam, a lenyeg az, hogy magamenak erzem ezeket a tipikus Robinos reakciokat.

lukacstoncsi 2015.03.01. 00:28:02

Jó éjt Mindenkinek!Mára ennyi holnap meg mindenki annak drukkoljon akinek akar.
HAJRÁ ROBIN!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 00:30:04

@sui.generis: Ezen én is gondolkodtam már.Azért hajlok a "tematikázósra" mert,ha visszagondolsz,az utóbbi pár kihívásnál mindig beborította a papírformát és húzott valami meglepőt. Ha úgy tetszik, ő adta meg a műsor irányát. Most nincs kedvem igazolni :D de itt is mindenki felkapta a fejét,hogy mi vaaan?! Ha simán tuja lenne,akkor ezeket nem lépi meg.

MacákékIcukája 2015.03.01. 00:30:24

@Kosztarika(Ilyen vagyok): jaj ghecci, ne legyel ma' cshicskha :))))) sajnalom, hogy csalodtatok, egyutterzek. :( Laca jol mutatott volna a dontoben, en birtam ot is.

kismalacka 2015.03.01. 00:31:02

@sui.generis: Szerintem Robin, Denisz, Dóri lesz a sorrend. Dóri alig kap szavazatokat az elő szavazáson.

Azt gondolom, hogy alapból is ilyen a srác. Nem egy nyomulós bohóc, hanem csendes figyelő, és amikor kell akkor lecsap. Állítólag azért nem olyan macsó mint Laczi, mert az anyukája nevelte fel, és nem volt aki megtanítsa a férfias dolgokra. Gondolom ezért van az ülve pisilés is.

Denisz csak dugott meg dugott és dugott és pont. Én képtelen voltam olyankor nézni a tv-t egyszerűen taszított. ( pedig nem vagyok pornó ellenes ) Ami pozitívum, hogy nem nézem ki belőle hogy megverjen pl. egy nőt mint mondjuk Laci és közeledett most a Dóri felé.

Dóri nem egy észlény, de ő jól el van a saját világában ( playmate, szoli, gazdag hapsik, szilikon ) és én nem láttam görénynek. Amikor bebaszott mint az albán szamár, akkor vagy smárolt, vagy kiabált, de nem volt sunyi.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.01. 00:31:35

és igen, szimpatikus is akart maradni :) Ki nem? :)

vastyúk is .. 2015.03.01. 00:31:41

@Krétagarbó:
itt vagyok, bocsesz, csak inni voltam, mi történt?

alsophila grahami 2015.03.01. 00:32:10

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): szerintem se sunnyogó, csupán taktikus volt, de annyiszor elmondták, ez a játék nem erről kellene, hogy szóljon? ügyesen játszott, a végére kiderült, hogy tudatosabb volt, mint ahogyan a szerkik láttatták velünk... és ezért le a kalappal előtte, mert úgy csinálta mindezt, hogy - szemben Attilával - nem utálkozott, és nem gyilkolászta senki karakterét tudatosan, mint tette azt - roppant gusztustalan módon - a mára már szinte legendává kikiáltott Attila anno...

Juvegrande85 2015.03.01. 00:32:46

Igazából ez a Robin féle kortesbeszéd már a finálénak szólt. Robin helyében úgy volt ezt logikus elmondani ha arra számított ő is hogy a Laci megy vissza megint. Máskülönben mondott volna egy korrektet és több Laci drukker szavazott volna át rá holnap mint így valójában fog.

MacákékIcukája 2015.03.01. 00:33:43

@sui.generis: Felhoztad Milot mint tuja gyoztest, en konkretan emlekszem, hogy neki is voltak olyan dolgai amibe siman bele lehetett kotni (de azt pls ne kerdezd meg, hogy mi, mar nem emlekszem :D). Volt is egy idoszak amikor egyaltalan nem volt szimpatikus...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 00:33:54

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Értemén:) Robinnál még a testbeszédén is látszott az elhúzódás. Azt gondolom, hogy ezt a típust nem bírja, mint ahogy én sem. Még a legtávolabbi ismeretségi körömben sincs ilyen, mint ez a Laccci gyerek, úgy elkerülöm.

vastyúk is .. 2015.03.01. 00:35:53

Nocsak. jól látom, hogy Deniszke nyert? és mennyivel végül?

kismalacka 2015.03.01. 00:36:41

@vastyúk is ..: Huhh... ha jól emléxem 54-46?? Valami ilyesmi...

MacákékIcukája 2015.03.01. 00:37:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: en sem szeretem a balhes alakokat, szerencsere nem ismerek egyet sem :) Sztem Robin allando ellenszenve reszben innen is eredeztetheto, csak max. nem mondta ki hogy "szerintem te a kinti vilagban egy verekedos ghecci vagy". Lsd. Edina rangatasat meg kontroll alatt tartasat - detto ugyanez.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 00:38:05

@kismalacka: Igen, azt mondta, hogy szereti minden pillanatban tudni, hogy megvan :DD

alsophila grahami 2015.03.01. 00:40:20

@kismalacka: áh, én se néztem olyankor, ki kíváncsi arra, ahogy minden erotika és érzés nélkül - hogy is mondogatta Rélió mindig? "ütötte"? - a nőjét? hát én aztán nem, meg ahogy mindenhez odanyomta a micsodáját, rohadtul gusztustalan volt, de nekem a másik páros nyáltól fröcsögő kamunyammogása se jött be, valahogy nem voltak hihetőek, ahogy MOST se azok, a BV-ben eléggé lejött, hogy mi van köztük, nekem színház az egész.

amúgy mindenben egyetértek veled, mint rendesen ;) de azon meglepődtem, hogy Dóri ennyire lemaradt, eddig mindig azzal jöttek, hogy a fészen mennyi követője van, ami nagyobb táborra engedett következtetni, de ezek szerint bejött, amire gondoltam pár napja, hogy meglehet, nem alapszabály, hogy párbajozni minimum egyszer KELL, de a nézők nem biztos, hogy díjazzák, ha valaki egyszer sem mérettetett meg.... a párbajra készülés, a párbaj, és a visszamenetel sokat hozzátesz mindenki karakteréhez sztem, és ha ezt valaki kihagyja... nos, olyan még nem nyert.

Tordafia 2015.03.01. 00:41:55

Sziasztok.

Szerintem a mostani szavazáson csak simán megfordult az eddigi Laci párbajok forgatókönyve. Eddig ugyanis a mindig éppen kikiáltott antikrisztust vitte párbajra (zsu, dinka, fanni), és az ő karakterük annyira megosztó és vállalhatatlan lett addigra, hogy simán a prosztó Lacira szavaztak.

Mára a Laci féle "karakter" lett annyira vállalhatatlan, hogy nála még Deniszt is jobbnak látták. (ezzel én is így voltam).

Én azt gondolom, hogy ennek ellenére nem szabad Deniszt leírni, mert az eddigi kiesettek nagy része őt támogatja (szavazótáborral együtt). A csalódottaknál (szavazók) meg sokkal kevesebb esélyt látok arra, hogy átszavazzanak, vagy, hogy egyáltalán érdekelje őket még az egész.
Szóval az a Robin győzelmet sem fogják ingyen adni, van egy ilyen sanda gyanúm.

kismalacka 2015.03.01. 00:45:01

@sui.generis: Te miért gondolod mindig azt amit én? :)))

Most olvasom a VV Attila oldalán a jó kis balhét. Leoltotta Anettet, aki elküldte a picsába, ő meg visszaírt neki :)))) Az Igaz Szerelem alatt olvasd, és mosolyogva fox elaludni...:)

www.facebook.com/vvattila/posts/941641729188255

Én is lépek, mert nem szeretnék holnap este álmos lenni. Jó éjt mindenkinek :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 00:46:54

@DerültÉgből/tintával írok/: igen, ez a 2-es számú speciális relativitás elmélet:D (csak mert Einsteinnek is volt egy:))

dero80 2015.03.01. 00:47:21

@sui.generis: Attilával kapcsolatban teljesen igazat tudok adni Neked.

alsophila grahami 2015.03.01. 00:47:27

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): komolyan...? nekem meg az maradt meg belőle, hogy a végén nem győztem vadafakkolni, mert ő volt számomra az a szürke játékos, akit észre se vettem, hogy bent van... volt egy rohadt unalmas, érdektelen szerelmi szálacskája valami felvidéki (vagy milyen) kislánnyal, de az is csak addig tartott kint, mint kb Lacáéké tartani fog (nagyjából semeddig), és ennyi, én másra nem emlékszem belőle...... ha esetleg valakinek rémlik, hogy mi érdekeset csinált bent, az jelezze, plz! :)

na és Szabolcs, hát ő a tuja prototípusa volt, bár a terminológia egyértelműen Attila nevéhez köthető, de Szabit kizárólag az hozta játékba a végére, hogy Majkáék kipécézték, és tudatosan nyírták, amiért a nézők meg is büntették Okit is, őt is.... (én is Szabira savaztam, pedig Majkán szakadtam végig, sokáig ő volt a kedvencem).

vastyúk is .. 2015.03.01. 00:49:22

@kismalacka: Köszi!

@Krétagarbó: Annyira sajnálom, haverszülinapra kellett igyunk, így csak most jutottam el idáig.. Hát tényleg ez van, sajnos sejtettem, hogy ez lesz, a Robin hívők kitettek magukért. Mindegy. Lacinak minden jót az életben. Puszi

MacákékIcukája 2015.03.01. 00:52:46

@sui.generis: Szabolcsos dologra nem tudok reagalni, akkor en BB-t neztem :))) de ja, siman el tudom kepzelni, hogy igy tortent.
A Marcsis szerelmi szalra emlekszem, de sztem Milonal nekem az volt a gondom, hogy a vitakban a Frenkiek partjat fogta es azok nagyon kocsogok voltak. Frenki az a novero faszi, aki a csajaval koltozott be (a csajnak monoklija volt a szeme alatt), dugtak is a mosokonyhaban parszor, aztan szakitottak es utana Frenki Katkaval kavart. Frenki nagy haver volt sittesSegallal meg Indiannal is, azokat is utaltam.

traccsparty 2015.03.01. 00:52:47

Nem igazán értem amikor azt mondják, hogy Dóri nem csinál semmit,

de csinál, először is a feladatokban mindig ott volt, csak a maga csendes módján, de végigcsinálta őket, buli esetén részvesz táncol ahogy köll, nyitott volt és kedves az emberekkel, és ami fontos kibírta a villát, ami önmagában egy művészet, az is művészet, hogy ne hívjanak ki párbajra és ne legyenek ellenségeid, vagy legyenek minél kevesebben...

ezen kívül kibírt ő rendes állatkínzásokat is olyat, amelyben ő volt az állat, akit megkínoztak, olyat, aminél én is kifordultam volna magamból, a legutolsó az volt, amikor Lacika telepakolta lufival, miután ő már lefeküdt aludni, majd a lufikat öngyújtóval egyenként kipukasztotta, mindezt az aludni akaró dóri fején....

ez csak egy sok kínzás közül, ami kibírt, ez most úgy jött fel hogy Edina persze beszólt Dórinak, a BV-ben, hogy nem csinált semmit, nem örülne, ha Dóri nyerné meg, nos Edina is jobban tette volna, ha kevesebbet csinál, talán tovább tudta volna húzni a házban...

Úgy gondolom nem kis teljesítmény amit Dóri végigvitt, és ha netán holnap a csalódottak rászavaznak csak úgy bosszúból Laci miatt, akkor még akár nő is nyerhet a végén... nekem ezen a ponton már mindegy, mind a három végjátékos szimpatikus, mondjuk nekem Robin egy teljesen újszerű figura, nagyon bírom a fel-fel villanó humorát, a kedvességét, józanságát és a kis cselező, alig észrevehető taktikáját, mint egy finom fuvallat, tényleg szép volt, ő is megérdemli a nyereményt,

Denisz, hát ő meg a szorgos hangya, a munka hőse, aki a legjobb seprűkészítő a vellában, de munkaidőben még egy kis nyugiszobai extra munkálkodásra is jutott ideje, ezért a táborvezetőség őt külön jutalmazta a munka hőse címmel... nem egy nagy karakter, de nekem ő is belefér az első helyre, ha netán a közönségnek ő kell, viszont múltkor tényleg egy hasonló csávó nyert Rélió személyében a vv6-ban, nem hiszem, hogy most a közönség egy ugyanolyat szavaz meg...vagy igen? meglátjuk holnap

alsophila grahami 2015.03.01. 00:53:53

@kismalacka: hát én nem is tudom, lehet hogy előző életemben én is malacka voltam? ;))) jah, köszi a linket, ez érdekes kis csetepaté xDDD jó éjt! :)

MacákékIcukája 2015.03.01. 00:54:51

@Tordafia: +1, Robinnak nehez menet lesz a holnapi, remelem a tobbseg ra szavaz ;) Sulyosabb ervek szolnak Denisz ellen...

Montezuma13 2015.03.01. 00:56:55

@sui.generis:

" de Szabit kizárólag az hozta játékba a végére, hogy Majkáék kipécézték, és tudatosan nyírták, amiért a nézők meg is büntették Okit is, őt is...."

Hát ez nem egészen így volt. Szabolcs és Majka nagyon jóban voltak egészen végig. Majka Okival is jóban volt. Azonban Oki valóban nem csípte Szabolcsot és Majka volt az, aki végig együtt tartotta ezt a hármast. Ő volt az, aki a Szabolcs és Oki közti konfliktusokat elsimította.

Szabolcs pedig meglátásom szerint azért nyert, mert Majka és Oki tábora (rajongói) ugyanabból a körből kerültek ki és így a szavazataik megoszlottak. A párbajok során magasan Majka érte el a legnagyobb szavazatszámot (Lorenzo ellen).

MacákékIcukája 2015.03.01. 00:57:18

@kismalacka: Jujjj, most figyelem, Anett atment Attila facebook oldalara es dul a kommenthaboru :DDDD

alsophila grahami 2015.03.01. 00:58:03

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Marcsiii, ez az! el is felejtettem a nevét, köszi :) BB-t én is néztem, az nekem alap volt, mint első magyar IGAZI nagy reality (mert a Bár azért csak iylen kis költségvetésű izé, kísérlet volt - mondjuk, azt is néztem xD) ott te minek szurkoltál a végén? én Bálintnak, de nem ő nyert, pedig ő most a pályán maradt - igaz, a háttérben, de nem csúszott úgy le, mint Évi, kár volt neki adni a fődíjat, ami a veszte lett tk.... (én őt nem szerettem amúgy, a stílusa nagyon nem jött be)

alsophila grahami 2015.03.01. 01:02:50

@Montezuma13: lehet, hogy így volt, nekem csak az maradt meg, hogy a végére már Majka is khmm, hogy is mondjam finoman, inkorrekt volt vele, Okival összezárt, és mindig sustorogtak Szabolcs rovására, amit én árulásként értelmeztem Szabolcs ellenében, ezért sem drukkoltam már a fináléban Majkának, pedig amúgy full kedvencem volt a humora miatt... Okira amúgy soha nem szavaztam volna, nem is tettem egyszer sem, nekem ő nem volt szimpi, voltak jobb pillanatai néha, de nekem ő túl közönséges volt.

MacákékIcukája 2015.03.01. 01:03:46

@sui.generis: hogyan nezted a BB-t, ha a VV-t is? :-O A ketto utotte egymast, nem? Nekem is Balintka volt a kedvencem, tok jokat rohogtem rajta :D Okos is volt, meg tehetseges is :) Evit nagyon sajnalom, hogy igy jart, valszeg mar alapbol nagyon labilis volt lelkileg.
A legidegesitobb a Zsánett volt a domesztoszozasaval meg a Szabis szerelmi nyuglodesevel :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 01:04:25

@sui.generis: Érdekes, hogy Lacccinak is a fb-on majd 3-szor annyi követője van, mint Komisznak. Sokan mondják, hogy a like nem számít.

Tordafia 2015.03.01. 01:10:26

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!):

Így van, a negatív jelzők többsége itt Denisz ellen fognak szólni, Robinnal szemben. Egyszerűen nincs annyi ütőkártya Robin ellen, mint a Laci ellen volt Denisznek. És szerintem ezeket elég jól is használta a párbajon. Viszont a Denisz tábor ezzel a győzelemmel erősödött, ez szinte biztos.
Olvasom itt, hogy Robinra akkor most már nem, mert hogy viselkedett. ? Mindig is utálta Lacit, felesleges embernek tartotta bent a villában, akinek minél előbb ki kell esnie.

Dórival sajnos én nem tudok számolni, sem azonosulni a "karakterével". Lehet, hogy néha voltak jó pillanatai, meg néha megölelt másokat, de ez kevés ahhoz, hogy egy fődíjat oda szavazzak neki. Nem beszélve arról, hogy nem tudok elvonatkoztatni a külsejétől (műanyag alkatrészek, pufi száj, műsegg, stb), meg a borzasztó rossz szokásaitól (terpesztés - tárogatás, csámcsogás, nyammogás, száj -és körömrágás, beszédstílus, affektálás). Ez van. De ez lehet, hogy nem az ő hibája, inkább az enyém. Sőt. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 01:10:50

@traccsparty: Mit gondolsz? Mi változtunk tavaly óta? Sztm nem :DD Ebből arra következtetek, hogy a többi népek sem változtak. Tehát az ízlésük sem. :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 01:14:01

@traccsparty: Köcce. Akkor rosszat néztem. Ott Lacccinak 14000 körül volt, Komisznak meg 5000 körül.:)

Tordafia 2015.03.01. 01:16:50

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!):

Az összeesküvés elméletek vonalán:

Mi kell ahhoz, hogy Robin a köztudatba maradjon, és pozitív, jó fej, szegény áldozatnak tűnjön? Hát egy gonosz, "öreg", pénzéhes nőszemély, aki meg akarja kopasztani szegényt.

Szerintem Attillánál semmi nem az, aminek látszik. :)))))

Simán eltudom képzelni, hogy generálnak egy kis műbalhét, komment háborút.
De lehet, hogy csak fáradt vagyok... :)

vastyúk is .. 2015.03.01. 01:34:35

Érdekes, ahogy itt nézelődök, nem lesz olyan lefutott ez a holnapi döntő talán, mert ez a Denisz gyerek népszerűbb, mint rémálmaimban hittem volna. Nem baj, dolgozzanak csak meg a fődíjért.

Tordafia 2015.03.01. 01:37:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Legalábbis úgy vettem észre, hogy Atti szimpatizál Robinnal. És ha már agyal, hát hogy lehetne pár szavazatot még belapátolni?
Egy jó szaftos sztorival. Ami nem baj ugye, mert talán ő a legvállalhatóbb figura a három közül,
ha mindent összevetünk.

Nemsokára minden kiderül.

Tordafia 2015.03.01. 01:40:44

asszem kidőltem. :)
jó éjt.

malevil2050 2015.03.01. 01:46:39

@vastyúk is ..: Attyon az úristen,mire meggyüttem győzött a fütyi,bébuktuk.

vastyúk is .. 2015.03.01. 01:47:31

@malevil2050: ugyanígy jártam én is. bebuktuk bizony. Krétácska keresett minket, hogy hol vagyunk. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 01:48:24

@vastyúk is ..: Igen, hirtelen belém hasított ez a felismerés, hogy mennyire népszerű Komisz. Érdekes lesz.

malevil2050 2015.03.01. 01:49:22

@vastyúk is ..: Szóval te sem vótál,mi má gyánusak vatyunk ittene hihi

vastyúk is .. 2015.03.01. 01:51:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ugye? az a szavazás, amit fentebb belinkeltél.. meg persze tudom, hogy remélted, hogy Laci kiesik, de én tényleg nem gondoltam, hogy Denisz ennyivel népszerűbb. :D

@malevil2050: hihihihi. csak sölözni voltam, lehet ott volt tsilke is. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 01:55:41

@vastyúk is ..: Azon filóztam, hogy a Tömb Laccinál már nem mozgósította magát? Viszont, ha meg igen, akkor Komisznak hatalmas tábora van, és nem ingadozó tábor, hanem masszív rászavazó. Esélyes, hogy több, mint Robinnak.

Ditti82 2015.03.01. 01:55:45

Kár beléjük a nyeremény. Nyomtam egyet Robinra, de minek, nem tudom.

vastyúk is .. 2015.03.01. 01:55:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: elírtam @vastyúk is ..: , amit Mirocska belinkelt.. na abból a zaccból olvasom itt a jövőt. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 01:59:00

@vastyúk is ..: Én maj' keresek egy pakli cigánykártyát. Bár, ahogy Komisztól hallottam, Kazal már kiingázta az összes eredményt. Ő tuggya.:DDD

malevil2050 2015.03.01. 02:00:16

@vastyúk is ..: Sölözniiiiiiiiiiiii?????? há hothoty?? bérugtál legalább??

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 02:00:34

@Ditti82: Nem is lenne jó, hogy Komisz komolyan foglalkozna az énekhangjával a nyereményből? Te má semminek nem tucc örülni. Kiégté.:DDD

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:00:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: áááá, először is, a tömb nem létezik.. csak egy mítosz, különben Edina nem esett volna ki. Másodszor, először azt hittem, hogy csak a Robindrukkereknek köszönhető, hogy kiesett Lacc, aztán nézelődtem a fentebb említett helyeken, és ott meglepődve láttam, hogy Deniszre tényleg sokan nyomnak. Vicces, hogy Deniszt könnyebb ellenfélnek gondolták a Robin drukkerek, és a végén kisül, hogy Denisz lesz a kemény dió.

@Ditti82: Ne szomorkodj, gondolj arra, hogy nagyon sokáig Robin volt az avatárod. Én még egyelőre nem tudom, hogy szavazok-e egyáltalán. valószínűleg nem fogok. Vagy az is lehet, ha trollkodni támad kedvem, ikszelek Dórára, de egyelőre lusta vagyok előkaparni a táskámból a telefonomat :D

pomac 2015.03.01. 02:01:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem hinném hogy a robin szimpatizánsok lacira szavaztak ezért is nyerhetett denis mert a robin szavazok ott voltak gondolom én :D

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:03:13

@malevil2050: hihihihih. csak egy kicsit, de míg haza fele bandukoltam ki is szállt belőlem. ilyen belga sörözőben voltunk, és arra is figyeltem, hogy ne csak igyak, hanem óbégassak is, így kevesebb idő van ivásra :D És te merre jártál? titok?

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:04:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hihihihi. nem kell már sokat várni, és úgyis kiderül :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 02:04:44

@pomac: Nemtom biztosan. Itt is sok Robin szimpatizáns Lacccira tett. Csak azok nem, akik rühellték Lacccit (mint pl én:DD).

malevil2050 2015.03.01. 02:05:49

@vastyúk is ..: Rövid lecek és tömör: munka vót.

malevil2050 2015.03.01. 02:08:24

@Ditti82: Cseréjjé avit,elavultáá.

malevil2050 2015.03.01. 02:10:18

@vastyúk is ..: Sült csilke,asz egy haláli ettyesk v ketteske??? - nem tom

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:17:03

@malevil2050: hátha munka van munka van. :( //hihihi, egyébként ma nem láttam lobbantott ulat (tsilkét) ha lá gondoltál :D

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem nem ilyen apátsági biz-basz speckó 8%-os sörkölteményeket. elég hamar fejbe veri az embert a buborék.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 02:17:05

Már nagyon holnap van, úgyhogy jójét mindenkinek:)

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:18:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jó éjt, neked még holnap pörögni kell, én már hátradőlhetek a székben ;)

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:19:58

@malevil2050: holnap is kötelességeid lesznek, vagy nyomon követed itt a finálét?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.01. 02:20:25

@vastyúk is ..: a sztellát azért utáltam meg - elsősorban - , mert az volt az első olyan sör Magyarországon, ahol 4dl volt egy korsó 5 dl helyett. Na persze lager sör, nem pilz tipusú, úgyhogy még nem is ízlett. Na pá:))

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:22:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egyszer ezeket az apátsági söröket azért kóstold meg, ha tudni akarod milyen is az anyatej ;) szép álmokat. Én meggysörrel fogok álmodni :D

malevil2050 2015.03.01. 02:26:03

@vastyúk is ..: Asztat nem tom előre,hát nem tom megnésszem e ,ety kicsit unom mán.

pomac 2015.03.01. 02:27:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azokat nem nevezném szimpatizánsnak akik csak azért álltak mellé mert a többség vele szimpatizál de ez ki is derült :D

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:29:44

@malevil2050: gondoltam, hogy elfogyott a motiváció, meg minden élvezeti érték. Reméltem azért, hogy még így utoljára összefutunk. Az is elég kemény, ha vasárnap hajnalban nem tudod még, hogy este rá fogsz-e érni tv-t nézni. hihihihihi

malevil2050 2015.03.01. 02:36:43

@vastyúk is ..: Jól fogalmasztál elfotyott,talán még asz éhes hotelt fogom követni,bár asz sem valami fyényes.Mé utojjára? Hát igen, hard rokkot jáccunk ,és asz néha bezony kemény.

vastyúk is .. 2015.03.01. 02:44:49

@malevil2050: hát mert vége lesz a VV-nek, és tervezem, hogy visszaállok pacsirtába, de hát úgyis bagoly maradok. Kitartás a melóhoz, bár gondolom van, különben nem csinálnád, hihihihihi

malevil2050 2015.03.01. 03:00:17

@vastyúk is ..: Nem mindety ám hoty pacsirta vaty bagoly,de mostan kapc egy puszit me natyon álmi vok,és asszondom szép álmokat.

vastyúk is .. 2015.03.01. 03:01:46

@malevil2050: Szép álmokat neked is, jó pihenést, és egy bagolypuszit! cupp

vastyúk is .. 2015.03.01. 03:02:31

On: Denisz és Robin beszélgetnek a kanapén. Szakáljaikról beszélgetnek, hogy honnan mennyit kéne nyíratni. Már örülnek, hogy holnap jönnek be a körmösök. Denisz Anett leveléről kérdez, hogy kézzel írta vagy mi, de mondja Robin, hogy nem. Robinnak már most hiányzik, pedig csak pár nap. Úgyis az idősebb nőket szereted. Robin röhög, ja 30 fölött. Denisz Anettet és Izát is levarrná. Denisznek bejön Fanni cekszuálisan, vagy mi, de még nem tudja, hogy mi lesz kint. Laci kivolt Robin szerint.Denisz: "Itt vagyunk a top háromba, ember." Arról beszélnek, hogy régen másabb volt a villa, több volt benne a szobanövény (Hát most is elég sok van, tele tujával a döntő. hihihihi). Persze megjegyzik, hogy az nem itt volt. Denisz? horkolok? Robin: -Már megszoktam. Denisz: - mé tényleg olyan rossz? Robin, hát tegnap Laci bevert egy csomó pezsgőt, én meg rosszul lettem, és valahogy elaludtam. Fogat sikálnak, sorban, mint a vadlibák. Pár fogkefe ottmaradt, nem tudják, hogy kié. Denisznek nem adták vissza a cuccait. Denisz kint hagyta Fanni-babát, "megfagy bazmeg" és kimegy érte. A visszaszámlálót nézik a tv-n, megpróbálják megtippelni, reggel mit fog mutatni. Dóri már alszik, Denisz egy pillanatra megijed, hogy Dórit ha felkelti, kinyírja (Lufival játszanak, csak nehogy kidurranjon, és előbújjon a cshicskaghecci királynő) Robin: Bazmeg, utolsó éjszakánk. Denisz: 'De durva Geci'. Hát bizony Dénesnek nem adták vissza a cuccait. Denisz zsebkendőt kér, meg mondja,hogy horkolni fog. Mocorognak, sugdolóznak, nem hallom, hangosítani nem fogok sorry, akit érdekel úgyis visszanézi, Robin elcsábítja még egy cigire a Dénest, így fogmosás után miért is ne?! De Denisz már bevackolta magát. kuss van, meg fehér zaj.

Ditti82 2015.03.01. 03:14:05

@vastyúk is ..: Lehet, a phaszcibáló nem is olyan gyenge, mint hittük. :-S :-/

Ditti82 2015.03.01. 03:15:03

@malevil2050: Szerintem valamelyik ÉH-est teszem ki.

vastyúk is .. 2015.03.01. 03:15:28

@Ditti82: nincs mit tenni :D magunkból indultunk ki. hihihihih

Ditti82 2015.03.01. 03:17:02

@vastyúk is ..: Még a végén megnyeri. :-o

vastyúk is .. 2015.03.01. 03:18:06

@Ditti82: megeshet, de szerintem a Robin szimpatizánsok egy hajszállal többen lesznek

Well... 2015.03.01. 04:02:52

na akkor hogy van az, h senki nem irta le az este egyetlen emlitesre melto esemenyet, mikot Laci odaadta a dennisnek az utolso fuves cigit, hogy vigye magaval vissza a villaba..... ez a gyerek konkretan ennyi volt...bunozo, bortonviselt emberek rafinariaval, dugdosott kabcsit 3 hanapig a villaba ahol a szerkik elvileg tobbszor atnazztek a cuccait.... konkretan itt a video arrol mikor odaadja neki....multkor a parbaj utan lattuk, mikor a egyutt szivtak az anyagot ...most latjuk hogy keul be a villaba .....

somevid.com/0APX8opxr5H5XLeRpQ05

vastyúk is .. 2015.03.01. 04:12:19

@Well...: nem lehet, hogy a kréta volt? Egyedül Lacinak volt krétája és úgy gondolta, hogy ő írja fel a falra a döntősöket, de mivel nem ment vissza, így odaadta Denisznek?

Well... 2015.03.01. 04:14:51

@vastyúk is ..: az en versiom sokkal vulvaroabb... most kiakarsz abranditani a "vaaadember"-bol legalabb az illuziomat hagyd meg...had emlekezzek mar egy igazi macsora...a bogomasina helyett...

vastyúk is .. 2015.03.01. 04:29:03

@Well...: hihihi. oké, vedd úgy, hogy nem szóltam

lobbantott tsilke 2015.03.01. 04:52:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:Nagyon izgalmas témát boncolgatsz most, lelkesen szülcsölöm szavaidat. @malevil2050: Igazoltan hiányoztam, melt a lólad elnevezett legényt olvastam el újla.Most jobb volt, mint tíz éve, igaz akkor Söl nélkül olvastam.
Dlukkolok Lenátónak, lemélem nyel.

vastyúk is .. 2015.03.01. 04:57:05

@lobbantott tsilke: mit nyel? sölt? azt nyelhet finálé nélkül is. könnyű, csak hátla kell hajtani a fejet.

lobbantott tsilke 2015.03.01. 05:02:18

Javasolnék egy új, nagyon aktuális szólást: ki kolán kel, ajándék Sölt lel.
Tudom, kis lépés az embeliségnek, nagy korty nekem.

lobbantott tsilke 2015.03.01. 05:05:33

És bálány is van.Finom személmese n pilult, fokhagymával tűzdelt bálánycomb.Ki kél?

lobbantott tsilke 2015.03.01. 05:11:53

És izgalomtól lemegő ujjal ílom ide, ígéletet kaptam lántott tsilkecombla is.Söl is van.Jön valaki bowlingozni?

vastyúk is .. 2015.03.01. 05:13:01

@lobbantott tsilke: és aki kolán fekszik? annak zéló? Igyál, a bálányt megtalthatod. Jó éjt!

lobbantott tsilke 2015.03.01. 05:18:25

@vastyúk is ..: Aki kolán fekszik, nekem tetszik.

Krétagarbó 2015.03.01. 07:36:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egs. én az appot még nem törlöm le, de nem szavazok, ha kell vkinek a szavazatom, az övé

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.01. 07:39:38

@Krétagarbó: ha már van, szavaztam. A másik kettőre nem :-) Dóri nem nyer, sztem. Így nyugodt vagyok :-D

tucsok13 2015.03.01. 07:58:14

Hol szavaztatok? Az én appom azt mondja szavazás hamarosan...

lukacstoncsi 2015.03.01. 08:18:50

Jó reggelt!

@Tordafia: Én is azt vettem észre bár nem sokat dumáltak.De az hogy a facebook oldalán egy cikkben nyertes esélyesnek gondolta, meg mondta neki búcsúzáskor hogy kinn fognak beszélgetni.Attilához Laci és Robin állt közelebb mint Dennis.Egyébként tényleg vállalhatóbb ember Robin.Ok kell a show meg minden de azért valljuk be Dennis az elején volt kicsit érdekes aztán szinte csak Fannival volt szinte, a kiesése után meg alig láttuk mondjuk ez minden párnál így van.Robint nem gondolnám unalmasnak, a többiek is szívesen dumáltak vele még a két rivális is hányszor dumált vele és ő nem adta ki egymásnak őket.Talán jobb is hogy mostanra fortta ki magát Robin.De ő ilyen ember idő kellett neki.Egyébként meg a "showmanek" is elfáradnak egyszer nem lehet mindig tolni a bulit.Dennist nem tartom rossz embernek de egyszerüen egy link pali.Azt gondolom hogy amit tett és ahogy a barátnőjével az nem lehet szimpatikus és ami utána jött.Tudom az emberek sok mindent megtesznek azért hogy érdekesek legyenek de ha ő az életben is egy nagy szám akkor erre nincs szükség akkor magát adja érdek nélkül.

lukacstoncsi 2015.03.01. 08:23:15

Korábbi éjszakai online-ok ha valakit érdekel tegnap valaki belinkelte:

www.ustream.tv/recorded/59353625

csicserierika 2015.03.01. 08:24:22

én csak hátradőlök a mai finálén.

Trompipi 2015.03.01. 08:26:20

Fu, ez a mocsok Edina... A Belevalot visszanezve emlekeztetett, miert is utaltam meg a vegere. "Kit fogok tamogatni? Senkit... Akarki is nyeri meg, remelem, ad egy szazast a kecora."
Kis ingyenelo, szamito, onzo dog.

lukacstoncsi 2015.03.01. 08:35:58

@csicserierika: :D Hát nem irigylem egyiket sem, meg fognak izzadni rendesen.

@Trompipi: Szerintem Robint mondhatta volna nyugodtan mert jól kijöttek csak a vadember behisztizett hogy Robin "elszereti"a barátnőjét.Már a tulajdona volt sokszor.

csicserierika 2015.03.01. 08:38:36

@Trompipi: elgurult a humorgömböd ? Poén volt.

Trompipi 2015.03.01. 08:39:30

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): siman mondhatta volna, de kibujt belole megint az onzoseg, meg hogy "neki jart volna minden". Fogadom, hogy tegnap egesz este puffogtak Lacival, hogy a harom dontos kozul miert nem erdemli meg egyik sem a nyeremenyt, veluk ellentetben, akik vegig "onmagukat adtak", "oszintek voltak", es mint fo erv, szerelmesek is lettek egymasba es nekik szukseguk van a lovera, hogy elkezdhessek kozos eletuket.

Trompipi 2015.03.01. 08:40:52

@csicserierika: nyilvan. Edina fokent a fergeteges humorerzekerol hires.

csicserierika 2015.03.01. 08:41:53

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Edina visszanézte az öfiket, és valamelyik BV-ben mondta, h Robinban csalódott, sunyinak tartja.
Robint várja Anett :D

csicserierika 2015.03.01. 08:44:35

@Trompipi: jókat tud nevetni, de ezt most félre téve, láthattad, h cseppet sem volt szomorú, h Lacci nem virítja a lakást meg lóvét. Tök normálisan biztatta, és vigasztalta Laccot.

Mona Vandervaal 2015.03.01. 08:49:54

Sunyi az, aki jól játszik egy taktikai játékban. Persze. Két hetet adok az álompárnak és blikk címlapon lesz a nagy drámai szakítás. :-)

Trompipi 2015.03.01. 08:50:07

@csicserierika: en azert nem lattam azt a nagy boldogsagot sem az arcan, foleg, amikor bejott. De ez meg ertheto is, ki ne lenne szomoru ilyen helyzetben? Nekem azzal van bajom, ahogy kijelentette, hogy senkit nem fog tamogatni, nem is az, hogy ezt mondta, hanem ahogy mondta. Mintha ez magatol ertetodo dolog lenne. Hat nem az, legalabbis szamomra nem.
De ebben a VV-ben a legfobb pozitiv ertek a "ki, ha en nem" hozzaallas, a melldongetes, az onzes, az onsajnaltatas lett (volna, ha ok mentek volna tovabb, de szerencsere kiestek).
A taktikazas pedig egyenlo lett a sunyisaggal.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 08:50:55

@Krétagarbó: én a cicusokat és a vadmacskákat :-D

Fu Szekh Li 2015.03.01. 09:10:23

@lobbantott tsilke: Gyele este az Acapulcoba, akál még bólingozhatunk is :-D

Puncylla 2015.03.01. 09:13:33

@csicserierika: Dehogy volt poén.
Elszólás volt.

csicserierika 2015.03.01. 09:14:53

@Trompipi: Attila úgy taktikázott, h senki nem sunyizta le. Úgy is lehet. Nem csinálta rosszul Robin, hiszen ott van, de nekem sem tetszett a nagy barátság Laccival, aztán a jele mindig rajta landolt. Nekem nem egyenes, még ha taktikának is hívjuk is.
Dennis simulékony, csak nagy "szerelmével" volt igazán tapló.
Dóri meg nyalt ezerrel amerre kellett. Én sem tudok dönteni, h ezek közül ki nyerjen.

2015.03.01. 09:15:08

hát viszlát lacika lehet most már ádinával a vécében kefélni mindörökké ámen :DDD jó hely a szopóroller jó helyre kerültél viszlát

hajrá Robin!

csicserierika 2015.03.01. 09:15:56

@Puncylla: ha te mondod, biSztos igázád ván, vagy csak simán utálod Edinát.

csicserierika 2015.03.01. 09:18:00

@fosch9: nem fognak vécézni ( by Lacci ) :) Anyukának nem tetszene, majd a csillárt rúgják le valahol :D

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:18:37

@csicserierika: Érdekes ezt tegnap este elfelejtette megemlíteni...sunyinak?Mi a sunyi?Kedves Edina aki a királynős héten nagyjából totál leszarva mindenkit a csapattársát is büntibe keverte ha még emlékszel Robint is megbütette Maci.Edina baromira leszarta hogy sokadszorra el lett neki mondva ne csinálja ezt mert a többiekkel baszik ki.Nem érdekelte csakhogy zsu alá tegyen mindenáron.Edina akkor mi?Ha Robin sunyi?Ne az öfiből induljon ki mert az összevágott anyag.

csicserierika 2015.03.01. 09:23:48

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): mi abban a sunyiság, ha valaki renitenskedik ?
Mi is az öfi-ket láttuk, és lehet ő már többet tud mint mi, és más megvilágításban látott dolgokat, mert Ő ( mármint Edina ) végig bent volt, így állhatott össze a kép. Most láthatott olyan részeket, amiről bent nem volt tudomása.

duachais 2015.03.01. 09:24:24

@Trompipi: Ha Edina visszanézte az összefoglalókat, láthatta, hogy a bentiek állításával ellentétben, a bünti miatt, mindenképpen Ők mentek volna párbajozni, akárki köti fel azt a kék kendőt. A sunyiságot erre érthette. Ezek után miért is kellene támogatnia bármelyiket is, aki bent van? Az én véleményem szerint, aki mellé odaállt, amellett ki is tartott, még akkor is, ha ez a saját játékába került. Ez is mindenképpen pozitív tulajdonságnak veszem. Az meg, hogy ez a szerelem meddig tart, szerintem megjósolni senki sem tudja. Két erős egyéniség, csiszolódniuk kell. A normál életben is jönnek össze emberek és szakítanak. Remélem, Ők tényleg megmutatják, hogy menni fog ez a való életben is, nem csak egy villában, ahol amúgy sokkal nehezebb lehet 0-24-ben elviselni a másikat.
Dóri nekem két kulacsos, mindenkinek azt mondja, amit az illető hallani akar. Ez is jó taktika, hisz eljutott vele a döntőig. Hogy mire lesz elég, ma este kiderül.
A két fiú pedig, hát.. Denisz link és meggondolatlan ember, befolyásolható. Ő is hajlamos a mártirkodásra, mikor azt mondja, hogy "behúzták a csőbe".
Robin ügyes taktikus, szerintem Ő nyeri. Keveset láttunk belőle, de a kellő időben mindig a kellő helyen volt. Kár, hogy nem tudta megemészteni, hogy Edina, nem tekintett rá pasiként. De majd kárpótolja magát a nyereménnyel :)

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:24:40

Robin akkor sunyi ha nem tesz jelet Lacira egyszer sem de közben fúrja.Na ez a sunyiság meg az alattomosság.A táblánál is elmondta hogy laci kapja a jelét és négyszemközt is hogy vigye ki.Laci nem tette pedig volt rá lehetősége.De ezek szerint mégsem zavarta annyira.Itt nincsenek nagy barátságok haverságok legfeljebb jó példa erre a feloszlott trió illetve daniék bt-je.Robin Lacival egy csapatban volt sokáig majd kinézték onnan le se szarták konkrétan.De elötte még Edinával se beszéljen mi ez?Ha ennyire "nem kívánatos" ember volt akkor miért nem kapott jelet vagy vitték ki?Laci kezdett Robin felé nyitni Edina kiesése után mert nem volt senki aki kedvelte volna még jól ki is jöttek mikor laci normális volt ezt robin is elmondta de laci nem változott meg teljesen mindig visszajött az igazi énje.

csicserierika 2015.03.01. 09:25:20

@minden reggel: felőlem , nekem tét nélküli a ma este, de azért egy Dóris győzelemnél megnézném a képüket :)

Puncylla 2015.03.01. 09:27:23

@csicserierika: Hát nem valami simán, inkább nagyon, de utálom. Nagyjából azért, amit @lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): is mond.

Kosztarika 2015.03.01. 09:28:41

@vastyúk is ..: Szerintem a fináléban nem (csak) a szimpátia, az érvek és ellenérvek fognak dönteni, hanem az, ami a tegnapi párbajon. Aki nézi a vv-t , vannak "kedvencei". Ezek többsége és a villába látogató volt vv-sek egy része Dennis mellett áll. Ennek a tábornak szavazatai megnyerethetik Dennis-el a játékot, ahogy a tegnapi párbajt is.(Még mindig reménykedem, hogy nem azért nyert, mert a nézőknek tényleg a faszvakarás és dugás a teljesítmény)

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:29:41

@csicserierika: nem arra írtam hogy sunyiság ha valaki renitenskedik.Robin jobban megmondhatta volna a véleményét ez igaz de Edina sem volt mindig őszinte mindenkivel.Ja és ami a lényeg hogy Edináék még Robintól várták el hogy Lacit ne küldje párbajra vele.Azok után hogy szépen hanyagolta.Milyen alapon legyen ő azzal lojális akire rendre rárakta a jelét.De még másik 3 ember is ezt tette.Hülye lett volna fannira rakni mert ha döntetlen akkor Dennisz nem a csaját választja nyílván.Másrészt Robin mindkét oldalnak sok esetben a jele miatt volt fontos csak.Próbálták használni.

Szoba kilátással 2015.03.01. 09:31:39

Jo reggelt
aki nyer az nyer
A Sánta kutyát előbb utolérik mint a hazug embert
Es aki korán kel biztos nem nyer aranyat

Szoba kilátással 2015.03.01. 09:34:45

Tudom hogy szemét vagyok de a nem jól viselkedőknek
m.youtube.com/watch?v=4ahpjJGmvBU

csicserierika 2015.03.01. 09:36:58

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Igen, Edina azt hitte, h bízhat Robinban, és koppant. Robin jól tudta, h Edina Fannis párbajra hajt már mióta, csak mindig be lett védve a kócos feneke. Nem volt korrekt a bünti, elég lett volna zöld kendőt kapniuk valamelyiküknek kiválasztás nélkül, na de így rövidebbre lehetett vágni a műsort. Lila kendő is járt volna még Laccinak, mint ötödiknek, csakhogy a gumiszabályok.... Ellenszélben kellett játszaniuk erősen Edináéknak, a többiek meg kihasználták. Tudom, erről szól a játék, csak így elvették az örömét.

Puncylla 2015.03.01. 09:37:13

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Azért nyert, mert kevesebb rosszindulat volt benne, mint Laciban, tehát kevesebben utálták. De ma már nem Laci lesz az ellenfél.

csicserierika 2015.03.01. 09:41:14

@Puncylla: érdekes, engem nem ragad el annyira a játék, h bárkit is utáljak. Nem is ismerjük őket, csak azt az egy-egy órát látjuk, amit láttatni akarnak róluk. Ráadásul Edina méltóságteljesen ment ki és veszítette el a Lacckós párbajt, és most sem akadt ki. Nem értem az utálkozást. Sztem ne nézz ilyen műsorokat, emeli a vérnyomást.

Trompipi 2015.03.01. 09:41:32

@csicserierika: Attilat nagyon azert sokan utaltak a jatekstilusa miatt. Nem emlekszem, hogy a sunyi szo felmerult-e vele kapcsolatban, de a manipulator meg egyebek biztosan. En nagyon szerettem a jatekat, es Robin a laba nyomaba sem er ilyen teren, de szerintem azert tett egy-ket csavart a jatekba, nalam ezert is o a nyero.
Robin nagy baratsaga Lacival: en ezt sem lattam. Laci volt az, aki mindig probalta bizonygatni, hogy o tudja, mennyire szereti ot Robin, es erre Robin sosem mondott semmit, sosem erositette meg, csak (kinosan) nevetgelt rajta. A reagalasan es az arcjatekan latszott, hogy nem birja Lacit. Ezt egyertelmuen kimutatta a kortesbeszedeben is. Nem tudom, Laci mi masra szamitott vele kapcsolatban. Talan abban volt hibas, hogy nem mondta ki face to face, hogy Lacikam, utallak, mint a sz@rt - de ez is lehetett a jateka resze. Szamomra akkor lenne sunyi, ha azt mondta volna, hogy Laci komam, imadlak - de ilyet sosem tett.
Dennis egyszeru, mint a faek, proszto is, igen, de alapjaban veve jo gyereknek tartom. Orulok, hogy most o ment vissza, de nem ra fogok szavazni.
Mint ahogy Dorira sem, mert nalam megnyerte a legketszinubb, legnapraforgobb ember cimet.
Szoval naked Robin a nyero.
De azt kell, mondjam, nagyon gyenge evad volt.

Trompipi 2015.03.01. 09:42:54

@csicserierika: ebben egyetertek veled, szerintem sem sunyisag ez. Edina egyenes volt, ez biztos. (Meg onzo is, de ez mas teszta.)

Tanya Jóska 2015.03.01. 09:42:54

Csak nekem nem működik az app? Latom a fejeket de nem tudok szavazni.

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:43:20

@csicserierika: Bocs de Robin tehet arról hogy a szerkik gumiszabályt csináltak?És arról is hogy laci gyáva volt bevállalni egy zöldet?Már volt egy megörökölt lilája amit Edina kérésére vett fel mert betojt hogy Zsu kiviszi.Edinát akkor nem féltette hogy bevédje?Elötte a csaj neki adta a szuperjét ő meg annyira nem fair hogy visszaadja és még a szerelme is.Köszi ez nagyon rendes.Dóri ötlete volt a közös párbaj egyébként is.Elismerem hogy kibasztak Laciékkal ezzel de ehhez a többieknek mi közük?Szabályt szegtek eleve.Tudatosan.Lila kendó ötödiknek hogy járt volna lacinak ezt nem értem.

Trompipi 2015.03.01. 09:46:43

@Trompipi: hehe, eskuszom, nem freudi elszolas, hogy ezt irtam "naked Robin a nyero". Azt akartam, hogy "nekem Robin a nyero", csak ez a vacak atirta :D.

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:47:24

Edina meg egyszerüen nem látott a nagy szerelemtől félt hogy Lacinak nem tud megfelelni és Robint se akarta elveszteni.Ott baszta el szerintem hogy nem volt elég karakán megmondani lacinak azt hogy én szeretlek de azzal beszélgetek barátkozom akivel akarok.Máskor nagyon harcias volt lásd kék felkötése.Robin mellett nem állt ki ez a tény hanem hagyta hogy Laci diktáljon.Robin ha nagy nehezen is de elfogadta és még edina volt az aki többször mondta neki hogy vége.Most még Robin jófejkedjen?

csicserierika 2015.03.01. 09:47:37

@Trompipi: éjszakaiban állandóan együtt dumcsiztak, és ott pityergett Lacci vállán, h Edina is megmondta, h barik lesznek kint. Csakhogy azt nem tudja még Robin, h Edinka csalódott benne azóta. Nem is érdekel, sztem ha leülepszik, félre rakják a sérelmeket.

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:48:56

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Bocs helyesbítek a kéket nem vállalta be Laci akkor:)

csicserierika 2015.03.01. 09:49:55

@Trompipi: önzőség miből jött le neked ? Kivel szemben ?

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:54:03

@csicserierika: Sokat dumáltak de amikor a kintiek is bennt voltak akkor annyira nem.A feladatok hozták mindig jobban felszínre a konfliktokat amit betéve tudunk és ők si unták már.ha nem ilyen feladatok vannak akkor mindenki jobban elvan de ez kell hogy ne a semmit nézzük.Robinnak amikor sírt épp laci mondta hogy boruljon a vállára Robin tök részeg volt még arra is rá tudta venni aludjanak hármasban.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 09:55:18

@Trompipi: naked Robin? Freud hol vagy? :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.01. 09:56:36

@Trompipi: Ja, én aszittem direkt írtad, hogy "naked" Robin

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:58:04

Az a gáz hogy Laci lebukott azzal a felvett stílussal amit kinn elgondolt.Többen szembesítették vele hogy mártír meg áldozat és még akkor is csak tagadott.Én elismerem hogy a szerelem sok mindenben megváltoztatta benn de kinn dől el hogy mi lesz.Zárt közeg tök más érzelmek kuszaság csőlátás sokszor.Dennis is biztos átértékelte a dolgait.Robin meg nem kellett hogy bármit is szégyelljen.Nincs miért magyarázkodnia.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 09:58:19

@Trompipi: Most már hiába magyarázod :-D

kamilla123 2015.03.01. 09:59:00

tegnapi párbajnak csak a végégre kapcsolódtam be és nem is néztem vissza (az öfit sem), mert már nem érdekel. De az feltűnt, h Lilu olyan szinten utálta Deniszt a párbajon, h teljesen kifordult önmagából. Állandóan közbebeszélt, Denisz egy mondatot nem tudott végigmondani, és mintha kifejezetten mérges lett volna rá. Még a poénkodás sem ment neki, mert átütött rajta a harag. Szerintetek mi baja volt? És én nem vagyok már senki fan-ja, szóval nem az elfogultság beszél belőlem.

csicserierika 2015.03.01. 09:59:04

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): nem Robin tehet róla, csak azt akartam érzékeltetni, h mennyivel többet kellett dolgozniuk Lacciéknak, és csoda, h idáig is eljutottak.
Gigiék hasonló dologért nevetséges büntit kaptak, a Zöld kendő is elég nagy bünti lett volna magában, nem egyértelműen felkínálni a csapatnak, h együtt küldjék a párt, és médiJa történelmi eseményt írjanak sok-sok nézővel, és magas reklámbevétellel. A lila pedig a mindig járt az ötödiknek, kivéve a 7-es szériát. Szóval a többieknek csak páholyból kellett nézni Lacciék vesszőfutását. Szomorú, h a ffiak szégyene ment tegnap vissza. és ezek után el tudom képzelni, h meg is nyeri.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:00:40

Szerintem Ti is tudjátok hogy a napi ögfikben amik 50 percesek kb a nagyobb konfliktokat vágják be ami az együttélés a feladatok és más miatt simán kialakult.egyébként nem voltak állandó acsarkodások.Pláne az utolsó időben.

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:00:56

@csicserierika: pontosabban azt hitte bepalizza majd őt is - nem sikerült:)))

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:04:36

@kamilla123: Igen ez feltünt nekem is,de nem végig volt ilyen vele.Mondjuk a barátnő alázás fűre pisilés nem túl szimpi dolog.

@csicserierika: Ok.Nézd Laci diadala a három párbaj nyerés szép dolog volt de megunták a nézők.Nagy lett az arca már.Dennis az utóbbi időben nem volt benne nagy konfliktban visszavett nem hozta a showmant.Nem volt mivel bántani épp.

csicserierika 2015.03.01. 10:06:18

@Szoba kilátással: sztem simán hitte, h egyenes jellem. bár ez a játék nem erről szól, ezt hagyta figyelmen kívül Edina. Magából indult ki, meg is járta.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:09:38

Egyébként ami Dennis és Robin közös vonása hogy nem keresték a feszkót a balhét.Felesleges és generált viták mindig voltak aki ezt felismeri hogy nem áll bele az sok energit megspórol.Fannis sokszor csinálta ezt Denissel illetve a többiek elött hogy aztán Dennis kénytelen volt megvédeni.pedig csak sokszor műsor volt nem komoly balhé.És ezzel is Dennist gyengítette sajnos.fanni viselte a gatyót ebben a kapcsolatban.

Puncylla 2015.03.01. 10:09:59

@csicserierika: Edina, az egyenes jellem. Jót vigyorogtam.

2015.03.01. 10:10:31

mókás, hogy még mindig ugyanazokat a dolgokat olvassátok kb ezredjére egymás fejére :D a végére azért nem sokan tudnak lelazítani :D

lényeg a lényeg mindenki kiesett kivéve a három döntőst innentől fogva kár magyarázkodni ki mit mikor miért tett vagy sem, már nincs jelentősége

hajrá robin
nektek további jó győzködést

csicserierika 2015.03.01. 10:11:16

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): igen, kicsit visszább vehetett volna, ezt aláírom. Dennis nagy showmanségét nem értem, mert azon kívül, h minden pozícióban láttuk Fánival nem csinált semmit. Simult mindenhova. Valóban kevésbé volt támadható, mert ennyit nyújtott csupán.

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:11:21

@csicserierika: Edina es az egyenes jellem :))) es ez egy játék - ezzel az erővel Lobin akkor lett volna egyenes jellem ha feladja hogy a többiek nyerjenek :))) semmi rosszat nem tett dinkanak ha egyenlő lett volna donike dönt .. szerintem hagyjuk dinkat pfannit Lacát + kiesetteket - feltételezzük hogy a retek nem nyúlt bele es az nyer aki a legjobban játszott...akar tetszik nekünk az illető akar nem Hajlá Lobin!!!

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:12:24

@fosch9: most látom kicsit hosszabban de ua. Hajlá Lobin pajtások!!

csicserierika 2015.03.01. 10:12:47

@Puncylla: ugye milyen jó érzés, h vannak még ilyen emberek ?

csicserierika 2015.03.01. 10:14:10

@fosch9: csak eszmét cserélünk :)

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:14:53

@fosch9: nem egymás fejére.azok a vellalakók.:D bocs én robinnak drukkolok ő sem tökéletes de a legvállalhatóbb ebben a szériában nem gondoltam hogy ezt mondom a vége felé:-)

@csicserierika: a játék taktikáról is szól.edina keményen bevállalta robin miért ne tette volna vagy más ha az érdeke úgy kívánta.dani egy olyan nő mellett állt ki akit csak használt érdekei szerint aztán belerúgott szépen.

kamilla123 2015.03.01. 10:15:14

nekem teljesen mindegy,h ki nyer. Személy szerint Robin a legszimpatikusabb, de a többiek sem olyan rossz arcok, h sajnálnám tőlük a nyereményt. Tőlem Denisz is viheti, de akkor azon nyomban dobja is Fannikát, nehogy a csajra menjen el a zsé.

csicserierika 2015.03.01. 10:17:02

@Szoba kilátással: nem tudom nem feltételezni, h a retek nem nyúlt bele a büntivel, meg amiket már írtam fentebb.

KapitányG 2015.03.01. 10:17:42

@csicserierika: És kivéve a 6-os szériát. De ezt veled, ha jól emlékszem, egyszer már megbeszéltük.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:19:36

@csicserierika: Én sem értem a showmanséget Aurelio nekem nagyobb arc volt pl.De hát ezt kapta meg címkeként.

HAJRÁ ROBIN!!!!!!!!!!!

csicserierika 2015.03.01. 10:20:20

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): arról hát, csak keressük az embert minden lépés mögött. Én legalább is.

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:20:41

@csicserierika: figyu azt meg mar hidd el egy ilyen műsorban főbűn ha valaki akarattal kikerüli a kamerákat - teljesen mindegy milyen célból a retek azert nem vágta ki őket egyből mert nem tehette meg hogy így lerövidítse a műsort jól jártak ezért a buntivel ha az elején csináljak kivágják őket mint a szrt

csicserierika 2015.03.01. 10:21:15

@KapitányG: az a széria nem volt kedvencem, majd utánanézek, nem emlékszem .

csicserierika 2015.03.01. 10:23:56

@Szoba kilátással: egy héttel így is rövidített, és már ezerszer leírtam a Gigis büntit, nem ismétlem. Még azt egyszer hajlandó vagyok leírni, h egy zöld kendő bőven elég bünti lett volna akkor is, hamár ennyire bekeményített a csatorna.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:23:58

@csicserierika: szép gondolat van akiben végig benne volt és megmutatta remélem ő nyeri.Robin.

traccsparty 2015.03.01. 10:26:40

@Well...:

ja, de rákérdeztek Lacinál a BV -ben azt hiszem, bár lehet, hogy már Lilu, és azt mondta, ő eldugta az összes krétát, hogy senki se tudjon írni a falra, csak ő ha visszamegy, de aztán ezt az egy krétát odaadta Dennisznek, hogy tudjon írni a falra..

csicserierika 2015.03.01. 10:27:22

@Szoba kilátással: ja, és a 4-ben annyira akart már dugást látni a csatorna, h kameramentes órát is adott gigiéknek, h legyen már végre valami, mert csak nyűglődtek.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:28:56

Edina viszont Lacinak milyen könnyen "megbocsájtott" benn.A Zsu affér miatt érdekes.Zsu minden volt a párocska részéről de Laci a többszöri próbálkozása után is csak egy ejnye bejnyét kapott.Edina vagy nem ennyire őszinte vagy védte Lacit?Azt bírtam amikor a nyugiban Fanninak rájátszott a dühére hogy eldobott mint egy rongyot:-)))

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:29:45

@csicserierika: miért végeredmény nem az volt?))) de

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:31:31

@csicserierika: Én is és tudom egyik se gyík ember meg nem ufo:D De Robin hozta végig talán a leg normálisabban azt akit emberinek lehet nevezni összességében.Csoda hogy ezt kell írjam.

traccsparty 2015.03.01. 10:32:38

@Kosztarika(Ilyen vagyok):

Nálad akadt be a nyelved a hátsódba, te szutyok, szakadj már rólam te kis ostoba IQ hiányos takonygóc!

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:35:06

Azt írtad egy zöld kendő elég lett volna - azt kapták azzal hogy el is dönthették melyikük vegye fel - az hogy aztán egymással párbajoznak a társaik döntése volt

Trompipi 2015.03.01. 10:36:11

@csicserierika: mindenkivel szemben. Neki minden jar, ra legyen mindenki tekintettel, o erdemli meg a nyeremenyt. Ilyesmikre gondolok.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 10:37:08

@csicserierika: de nem cserélitek, hanem mindenki megtartja magának :-D

Trompipi 2015.03.01. 10:37:14

@Fu Szekh Li: :D Nem jon be nekem, utana korrigaltam is :D.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:37:57

Laci énekelje el a "Egy jó asszony mindent megbocsájt" c.dalt Edinának azt megnézném:)Egyébként remélem tényleg sikerül nekik együtt a közös élet mert amúgy jól megvannak együtt.Lacit olykor rugdosni kell de Edina elég határozott ehhez is:D

Puncylla 2015.03.01. 10:49:35

@csicserierika:
Keressük az embert?
Te írtad, hogy nem ismerhettük meg őket, csak annyit tudunk róluk, amennyit a szerkesztők meg akartak mutatni.
Te is ugyanazt az Edinát láttad, akit én. Mégis, te megszeretted, én meg megutáltam. Tehát mi ketten különbözünk egymástól.
Én egy olyan embert találtam, aki nyomul, mint a bélsár, aki gyűlölködik, aki nem tudott ember maradni játék közben.
Az életben is vannak ilyenek, és általában sikeresek. Edinának nem jött össze, ami azért jó, mert így talán kevesebben tartják majd őt példaképnek.

fujimo 2015.03.01. 10:55:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem zorja volt, hanem én... és az emberiségbe vetett hitemet sirattam... ha létezik olyan világ, ahol egy pénisz elfér a top3-ban... akkor az az univerzumok legalja... :DD

Ditti82 2015.03.01. 11:07:04

Hogy mit csinált Robinnyó? Most veszem vissza róla az appot!

2015.03.01. 11:11:31

@Szoba kilátással: hajlá Lobin pajtások :) és bubik :)

2015.03.01. 11:14:24

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): teljesen egyetértek a vállalható jelző a legjobb a többi igazi büdösbuborék volt úgyhogy ha az emberek értékítélete normális akkor R. győz, ha nem akkor azt nem is minősíteném :)

Krétagarbó 2015.03.01. 11:14:30

@Fu Szekh Li: őőő, a vadmacskákat meghagyom másnak;-)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.03.01. 11:16:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Lesz,de kitolják jövőre, vagy késöbbreh.
Csillagszületikes Tálent fog söpörni azertéelen :)

Csá csumi Lacika !
Benézted a főnyereményt te kis mamlasz :)

Ditti82 2015.03.01. 11:17:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Olyasmit olvastam itt, hogy ő ugrott elsőként Döniz nyakába. :|

Gia 2015.03.01. 11:18:31

Nem tudok szavazni,de nehogy Dennis nyerjen,mert akkor eret pattintok,az fix...

tucsok13 2015.03.01. 11:18:53

@Majom1Parádé: kösz, ott sem volt, újra kellett indítanom a telót. Remélem nem tüntetik el. Hajrá Robin:-)

Gia 2015.03.01. 11:20:58

@Ditti82: Igen,Robin nagyon boldog volt..

csicserierika 2015.03.01. 11:27:23

@Fu Szekh Li: helyesbítek : eszmét tukmálunk :D

2015.03.01. 11:30:14

van új post kis gésagolyók

csicserierika 2015.03.01. 11:30:24

@Puncylla: példaképet nem itt keresek. Nyomult mint a többi, de méltósággal viselte a vereséget, és most is ő vigasztalta Laccit, egy könnycseppet sem ejtett a nyereményért

Ditti82 2015.03.01. 11:49:59

@Gia: Lacitól jobban félt, mint Dennistől, de honnan tudja, hogy igazából nem Dennistől kell tartania?

Trompipi 2015.03.01. 12:11:19

@csicserierika: ha naivsag lenne, nem lehetne belole kierezni a gonoszsagot. En (es ahogy olvasom, tobben is igy vannak ezzel) kifejezetten rosszindulatunak ereztem Edinat. Naivnak (legalabbis ebben a temaban) egyaltalan nem.

@Puncylla: egyetertek veled.

Szoba kilátással 2015.03.01. 12:15:22

@fosch9: jól nyomod:) hajlá !!! Lobbikát is beszelveszted mála ugye??? Hajlá Lobin!!!

vastyúk is .. 2015.03.01. 12:56:42

Hello-bello! aludtam egyet arra, mit is kezdjek a szavazataimmal, ha már nem nyerhetett, akinek szurkoltam, szavazok a marok marcira, a Dénesre. Had izguljunk a végén, hogy akkor ki nyer. Ne legyen már uncsi lefutott párbaj. trollpáwör

fujimo 2015.03.01. 13:11:50

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): nem attól sunyi, hogy nem konfrontálódik, hanem attól, hogy a leggusztustalanabb módon rak mások alá... tényleg lehellet finomnak tűnő mondatokkal és piszkálódásokkal... amiket ha a másik felvesz, ő lesz a kötsög...

...lacit ásta pl rettenetesen látványosan, annak ellenére, h tökéletesen lejött mennyire bírja...

...tudatosan kapaszkodott ilyen casus beli baromságokba... dennis dupla jelénél tökéletesen kiviláglott...

"jaaaaj én nem tudtam, h kire rakja... ...ez szerintem nem árulás..." ...nc... :))

...robin egy féreg... mégis borzasztó szembesülni azzal, h a maradék három szerencsétlenből még mindig nála húznám a legkevésbé a számat, ha sikerülne megnyernie... ://

...valahogy a vv vége mindig ilyen... noh nem mintha eleve nagy lenne a választék, de bent marad egy rakás olyan alak, akiknek egy elhasznált légypapírt nem szolgáltatnék... nem hogy műsoridőt a top3-ban... :))

Kosztarika 2015.03.01. 13:32:58

@traccsparty: IQ?? MIről beszélsz, mégcsak nem is hallottál róla. Nyugodj már le, én még idegesen sem beszélnék így, Neked meg gratulálok a "stílushoz".:)

lukacstoncsi 2015.03.01. 13:50:08

@fujimo: Mások alá rak?Szerintem nem egy műsort nézünk.

Laci már megásta magának a vermet nem most.A nagy arca miatt meg a szerepét nem tudta hozni hitelesen.Voltak helyzetek amikben bírta ezt el is mondta.Ennyi erővel a Dennis-Laci konflikt is mehetne a kukába mert alapjáraton ők is jól elvoltak egy ideje.Majd nézd meg az éjszakai on-t dumáltak többször.

A dupla jelet mindenki úgy használja ahogy akarja.Dóri kérte el mert ő nem akarta eleve felhasználni.Dennis megmondta hogy Lacival megy párbajozni már az elején ez meg volt beszélve.vagy ezek szerint mind a kettő hazudott?Akkor lett volna geci ha duplát rak most valakire de nem tette.

Az árulás az ha valakit valamilyen hitben hagyunk vagy mondunk és utána mást cselekszünk.Ilyesmi nem történt.Dennis nem fogta fel végül árulásként ezt a dolgot.Nyugodj bele a többiek sem merő szeretetből akarták Robint befolyásolni hogy vigye ki Lacit.Épp Dennisék akarták duplával kiküldeni Lacit Robinnal nézd vissza nyugodtan.Magyarul takarítsa el nekik Lacit az útból.De csak terv maradt mert közbejött a szerelmesek párbaja.

Magadat minősíted azzal hogy róla így vélekedsz.

traccsparty 2015.03.01. 14:01:52

@Kosztarika(Ilyen vagyok):

sui generist cseszteted azzal hogy rasszozik, és te mit csinálsz? egy gusztustalan személyeskedő, kötözködő intrikus vagy, akit már többször kértem, hogy szálljon le rólam és ne vájkáljon ott amihez semmi köze az égegyadta világon, ezt a fajta sunyi személyeskedő, szarkeverő, intrikus fajtát vetem meg a legjobban a világon,

Hányszor kell elmondjam, hogy szállj le rólam és ne személyeskedj? milyen alapon nyúlkálsz?

Szállj ki végre a hátsómból a szutykos nyelveddel, hagyj békén!

lobbantott tsilke 2015.03.01. 14:26:18

@Fu Szekh Li: a Jönköping-i Aréna van a közelembe.Gyelecsak, lesz csilkecomb is.
süti beállítások módosítása