Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x104 - Az utcagyerek és a parasztgyerek összecsap

2015. február 28. 08:03 - candyperfumegirl

Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni.

Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk, aminek ugye az volt a legzseniálisabb momentuma, amikor Attila bizalmasan megosztotta Plasztikkal a gyanúját, hogy Denisz valójában egy földönkívüli gyíkember, ahogy Vastag Csaba is, mondjuk az utóbbiban én mindig is biztos voltam. Így aztán míg Robinett szerelmesen enyelegve, Laci pedig rémült arckifejezéssel ébred, addig Plasztik kételyekkel a fejében. Én a magam részéről hitetlenkedéssel vegyes elborzadással figyelem, hogy a három hónap bezártság és egy 80 fölötti intelligenciahányadossal rendelkező személy együttes hatására van olyan ember, aki TÉNYLEG elgondolkodik rajta, hogy a faroklóbáló egybites gyökér a szomszéd ágyról valójában egy pikkelyes bőrű, földönkívüli lény. Attila nem hagyja annyiban a mókát, próbát tesz Komisszal is, és megpróbálja beadni neki, hogy Plasztikról olyan leleplező videók keringnek a neten, amiken a pupillája csíkszerűvé változik, figyeljen rá, de nagyon. Komisz nem kér a hülyeségből.

7104-02.png


Jut eszembe, van ám szavazási állás is, mutatom:

7104-01.png

7104_gif01.gif

Ezek után pedig meghallgatjuk az ex-villalakók búcsúbeszédeit és jótanácsait. Ennek a szegmensnek egy érdekessége van, történetesen az, hogy kiderül, Szandika még mindig a villában van. Anett ad Robinnak egy szívecskés ajándékdobozt, amit csak akkor nyithat ki, amikor már igazán szüksége van rá, Laci Szandikától VV aranyérmet kap csillogós műanyagból, Plasztik jóskártyát Attilától, Komisz meg egy Fanni babát Izától. Talán így próbál utalni arra, hogy ha Komisz továbbra sem emlékszik meg napi egy félgondolat szintjén sem a csajáról, bukhatja azt a minimális nézői szimpátiát is, aminek még a birtokában van. Komisz ehhez képest csak annyit tud a babához hozzáfűzni, hogy megdugni nem fogja, aminek hallatán én tényleg megkönnyebbültem, főleg úgy, hogy később láttuk, ahogy bevitte magával az ágyba a popitakaró mellé.

7104_gif02.gif

Mindenki megteszi a tétjét, ki lesz a nyerő, Attila óvatosan fogalmaz, ő most csak tippelni tud, a győztes az lesz, aki nem az, akinek mutatja magát, de nevet majd csak kint mond. (Robin?) Lacinak meg végső jótanácsként azt mondja, hogy lehet valamit nagyon akarni, de tudni kell elengedni is, mert aki olyan görcsösen akarja, mint mondjuk Edina, annak fog kicsúszni a kezéből a dolog. Ex-villalakók el, és a legutóbbi villamester Attila azért még odaszúrja, hogy direkt nem rendelt vécépapírt, jó szórakozást! Robinnál ott van Anett szívecskés díszdoboza, de hogy ne csak azt birizgálja szomorú szemekkel, jön Komisz, hogy felolvassa neki a versét (!), amit saját magáról (!!!) írt. Robin elkerekedett szemekkel hallgatja, azta öregem, te ilyet is tudsz, de lehet, hogy csak annak örült, hogy megvan a megoldás a vécépapír problémára.

7104-03.png

Ezek után lényegében nem történik semmi. De csak nem fogom kiszúrni a szemeteket egy három bekezdéses hogyvolttal, úgyhogy leírom, hogy a kihívás után a támogató „csapatok” kialakítása úgy zajlott, hogy Komisz is mondott egy nevet, meg Laci is. Komisz majdnem kihívottjából, Dóriból lett az ő kampánystábja, aki ugye annyira támogatja, hogy csak két jellel szórta meg legutóbb. Lacit meg kizárásos alapon az a Robin fogja erősíteni, aki úgy a 2. héttől fogva masszívan ki akarja rakni a vellából. Végül is ez egészen szép, szimbolikus összefoglalása a VV7 belső kapcsolatrendszerének. A párbaj előtti versengésnek most amúgy tétje is van, mert aki nyer, még a párbaj előtt találkozhat egy szerettével, és míg Komisz látványosan leszarja (tudom, lehet, hogy csak a vágás) ezt a nyereményt, addig Laci minden jelenetben kétszer mondja el, hogy mindent meg fog tenni, hogy láthassa Edinát. Akit már KÉT hete nem érinthetett meg, és ettől annyira kivan, hogy hangosan zihál a cigiskanapén. Robin alig észrevehetően arrébb is csúszik egy méterrel.

7104_gif03.gif

Apropó Robin, a Komisz-Laci párbaj azt is jelenti egyben, hogy Robin és Plasztik döntősök. Ezt ki mondta volna meg, amikor még 12-en voltak. Ennek örömére feltehetik a nyugiszoba falán a piramis csúcsára a színes képeiket, meg pezsgőzgetve vállon veregetheti saját magukat, milyen nagyszerű dolog a tujáskodás. Az égvilágon semmi érdekes nem hangzik el, talán csak az, hogy Robin kihangsúlyozza, hogy Plasztik ezennel vellatörténelmet írt, mert párbaj nélkül még senki nem jutott top3-ba. Odakint meg a két párbajozó füstölög, ha már egymás társaságát kénytelenek elszenvedni, de sajnos csak egy cigiskanapé van a vellában, és a sok feszültség úgy tűnik, Laciból is láncdohányost csinált. „Az utcagyerek és a parasztgyerek összecsap” – így summázza Basszájba a kialakult helyzetet, amin Komisz befeszül egy kicsit, nehogymár Nyíregyháza miatt parasztnak számítsak. Ez nem feltétlenül földrajzi elhelyezkedés kérdése persze, de most nem rugóznak ezen tovább, kell hagyni a holnapi párbajra is muníciót. Én pedig itt búcsúzom, nekem ez volt az utolsó VV hogyvoltom ebben az etapban úgymond, remélem, nem szállt el velem a ló, nem degradáltam le senkit. Nekem nem voltak közömbösek a kommentjeitek, akár okkal, akár okvetlenül írtátok őket, úgy érzem, kellőképpen ki tudtam bontakozni, bár néha féltem, hogy benövi már az agyamat a hajam, de én ilyen vagyok!

Címkék: vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csicserierika 2015.03.01. 09:23:48

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): mi abban a sunyiság, ha valaki renitenskedik ?
Mi is az öfi-ket láttuk, és lehet ő már többet tud mint mi, és más megvilágításban látott dolgokat, mert Ő ( mármint Edina ) végig bent volt, így állhatott össze a kép. Most láthatott olyan részeket, amiről bent nem volt tudomása.

duachais 2015.03.01. 09:24:24

@Trompipi: Ha Edina visszanézte az összefoglalókat, láthatta, hogy a bentiek állításával ellentétben, a bünti miatt, mindenképpen Ők mentek volna párbajozni, akárki köti fel azt a kék kendőt. A sunyiságot erre érthette. Ezek után miért is kellene támogatnia bármelyiket is, aki bent van? Az én véleményem szerint, aki mellé odaállt, amellett ki is tartott, még akkor is, ha ez a saját játékába került. Ez is mindenképpen pozitív tulajdonságnak veszem. Az meg, hogy ez a szerelem meddig tart, szerintem megjósolni senki sem tudja. Két erős egyéniség, csiszolódniuk kell. A normál életben is jönnek össze emberek és szakítanak. Remélem, Ők tényleg megmutatják, hogy menni fog ez a való életben is, nem csak egy villában, ahol amúgy sokkal nehezebb lehet 0-24-ben elviselni a másikat.
Dóri nekem két kulacsos, mindenkinek azt mondja, amit az illető hallani akar. Ez is jó taktika, hisz eljutott vele a döntőig. Hogy mire lesz elég, ma este kiderül.
A két fiú pedig, hát.. Denisz link és meggondolatlan ember, befolyásolható. Ő is hajlamos a mártirkodásra, mikor azt mondja, hogy "behúzták a csőbe".
Robin ügyes taktikus, szerintem Ő nyeri. Keveset láttunk belőle, de a kellő időben mindig a kellő helyen volt. Kár, hogy nem tudta megemészteni, hogy Edina, nem tekintett rá pasiként. De majd kárpótolja magát a nyereménnyel :)

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:24:40

Robin akkor sunyi ha nem tesz jelet Lacira egyszer sem de közben fúrja.Na ez a sunyiság meg az alattomosság.A táblánál is elmondta hogy laci kapja a jelét és négyszemközt is hogy vigye ki.Laci nem tette pedig volt rá lehetősége.De ezek szerint mégsem zavarta annyira.Itt nincsenek nagy barátságok haverságok legfeljebb jó példa erre a feloszlott trió illetve daniék bt-je.Robin Lacival egy csapatban volt sokáig majd kinézték onnan le se szarták konkrétan.De elötte még Edinával se beszéljen mi ez?Ha ennyire "nem kívánatos" ember volt akkor miért nem kapott jelet vagy vitték ki?Laci kezdett Robin felé nyitni Edina kiesése után mert nem volt senki aki kedvelte volna még jól ki is jöttek mikor laci normális volt ezt robin is elmondta de laci nem változott meg teljesen mindig visszajött az igazi énje.

csicserierika 2015.03.01. 09:25:20

@minden reggel: felőlem , nekem tét nélküli a ma este, de azért egy Dóris győzelemnél megnézném a képüket :)

Puncylla 2015.03.01. 09:27:23

@csicserierika: Hát nem valami simán, inkább nagyon, de utálom. Nagyjából azért, amit @lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): is mond.

Kosztarika 2015.03.01. 09:28:41

@vastyúk is ..: Szerintem a fináléban nem (csak) a szimpátia, az érvek és ellenérvek fognak dönteni, hanem az, ami a tegnapi párbajon. Aki nézi a vv-t , vannak "kedvencei". Ezek többsége és a villába látogató volt vv-sek egy része Dennis mellett áll. Ennek a tábornak szavazatai megnyerethetik Dennis-el a játékot, ahogy a tegnapi párbajt is.(Még mindig reménykedem, hogy nem azért nyert, mert a nézőknek tényleg a faszvakarás és dugás a teljesítmény)

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:29:41

@csicserierika: nem arra írtam hogy sunyiság ha valaki renitenskedik.Robin jobban megmondhatta volna a véleményét ez igaz de Edina sem volt mindig őszinte mindenkivel.Ja és ami a lényeg hogy Edináék még Robintól várták el hogy Lacit ne küldje párbajra vele.Azok után hogy szépen hanyagolta.Milyen alapon legyen ő azzal lojális akire rendre rárakta a jelét.De még másik 3 ember is ezt tette.Hülye lett volna fannira rakni mert ha döntetlen akkor Dennisz nem a csaját választja nyílván.Másrészt Robin mindkét oldalnak sok esetben a jele miatt volt fontos csak.Próbálták használni.

Szoba kilátással 2015.03.01. 09:31:39

Jo reggelt
aki nyer az nyer
A Sánta kutyát előbb utolérik mint a hazug embert
Es aki korán kel biztos nem nyer aranyat

Szoba kilátással 2015.03.01. 09:34:45

Tudom hogy szemét vagyok de a nem jól viselkedőknek
m.youtube.com/watch?v=4ahpjJGmvBU

csicserierika 2015.03.01. 09:36:58

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Igen, Edina azt hitte, h bízhat Robinban, és koppant. Robin jól tudta, h Edina Fannis párbajra hajt már mióta, csak mindig be lett védve a kócos feneke. Nem volt korrekt a bünti, elég lett volna zöld kendőt kapniuk valamelyiküknek kiválasztás nélkül, na de így rövidebbre lehetett vágni a műsort. Lila kendő is járt volna még Laccinak, mint ötödiknek, csakhogy a gumiszabályok.... Ellenszélben kellett játszaniuk erősen Edináéknak, a többiek meg kihasználták. Tudom, erről szól a játék, csak így elvették az örömét.

Puncylla 2015.03.01. 09:37:13

@Kosztarika(Ilyen vagyok): Azért nyert, mert kevesebb rosszindulat volt benne, mint Laciban, tehát kevesebben utálták. De ma már nem Laci lesz az ellenfél.

csicserierika 2015.03.01. 09:41:14

@Puncylla: érdekes, engem nem ragad el annyira a játék, h bárkit is utáljak. Nem is ismerjük őket, csak azt az egy-egy órát látjuk, amit láttatni akarnak róluk. Ráadásul Edina méltóságteljesen ment ki és veszítette el a Lacckós párbajt, és most sem akadt ki. Nem értem az utálkozást. Sztem ne nézz ilyen műsorokat, emeli a vérnyomást.

Trompipi 2015.03.01. 09:41:32

@csicserierika: Attilat nagyon azert sokan utaltak a jatekstilusa miatt. Nem emlekszem, hogy a sunyi szo felmerult-e vele kapcsolatban, de a manipulator meg egyebek biztosan. En nagyon szerettem a jatekat, es Robin a laba nyomaba sem er ilyen teren, de szerintem azert tett egy-ket csavart a jatekba, nalam ezert is o a nyero.
Robin nagy baratsaga Lacival: en ezt sem lattam. Laci volt az, aki mindig probalta bizonygatni, hogy o tudja, mennyire szereti ot Robin, es erre Robin sosem mondott semmit, sosem erositette meg, csak (kinosan) nevetgelt rajta. A reagalasan es az arcjatekan latszott, hogy nem birja Lacit. Ezt egyertelmuen kimutatta a kortesbeszedeben is. Nem tudom, Laci mi masra szamitott vele kapcsolatban. Talan abban volt hibas, hogy nem mondta ki face to face, hogy Lacikam, utallak, mint a sz@rt - de ez is lehetett a jateka resze. Szamomra akkor lenne sunyi, ha azt mondta volna, hogy Laci komam, imadlak - de ilyet sosem tett.
Dennis egyszeru, mint a faek, proszto is, igen, de alapjaban veve jo gyereknek tartom. Orulok, hogy most o ment vissza, de nem ra fogok szavazni.
Mint ahogy Dorira sem, mert nalam megnyerte a legketszinubb, legnapraforgobb ember cimet.
Szoval naked Robin a nyero.
De azt kell, mondjam, nagyon gyenge evad volt.

Trompipi 2015.03.01. 09:42:54

@csicserierika: ebben egyetertek veled, szerintem sem sunyisag ez. Edina egyenes volt, ez biztos. (Meg onzo is, de ez mas teszta.)

Tanya Jóska 2015.03.01. 09:42:54

Csak nekem nem működik az app? Latom a fejeket de nem tudok szavazni.

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:43:20

@csicserierika: Bocs de Robin tehet arról hogy a szerkik gumiszabályt csináltak?És arról is hogy laci gyáva volt bevállalni egy zöldet?Már volt egy megörökölt lilája amit Edina kérésére vett fel mert betojt hogy Zsu kiviszi.Edinát akkor nem féltette hogy bevédje?Elötte a csaj neki adta a szuperjét ő meg annyira nem fair hogy visszaadja és még a szerelme is.Köszi ez nagyon rendes.Dóri ötlete volt a közös párbaj egyébként is.Elismerem hogy kibasztak Laciékkal ezzel de ehhez a többieknek mi közük?Szabályt szegtek eleve.Tudatosan.Lila kendó ötödiknek hogy járt volna lacinak ezt nem értem.

Trompipi 2015.03.01. 09:46:43

@Trompipi: hehe, eskuszom, nem freudi elszolas, hogy ezt irtam "naked Robin a nyero". Azt akartam, hogy "nekem Robin a nyero", csak ez a vacak atirta :D.

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:47:24

Edina meg egyszerüen nem látott a nagy szerelemtől félt hogy Lacinak nem tud megfelelni és Robint se akarta elveszteni.Ott baszta el szerintem hogy nem volt elég karakán megmondani lacinak azt hogy én szeretlek de azzal beszélgetek barátkozom akivel akarok.Máskor nagyon harcias volt lásd kék felkötése.Robin mellett nem állt ki ez a tény hanem hagyta hogy Laci diktáljon.Robin ha nagy nehezen is de elfogadta és még edina volt az aki többször mondta neki hogy vége.Most még Robin jófejkedjen?

csicserierika 2015.03.01. 09:47:37

@Trompipi: éjszakaiban állandóan együtt dumcsiztak, és ott pityergett Lacci vállán, h Edina is megmondta, h barik lesznek kint. Csakhogy azt nem tudja még Robin, h Edinka csalódott benne azóta. Nem is érdekel, sztem ha leülepszik, félre rakják a sérelmeket.

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:48:56

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): Bocs helyesbítek a kéket nem vállalta be Laci akkor:)

csicserierika 2015.03.01. 09:49:55

@Trompipi: önzőség miből jött le neked ? Kivel szemben ?

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:54:03

@csicserierika: Sokat dumáltak de amikor a kintiek is bennt voltak akkor annyira nem.A feladatok hozták mindig jobban felszínre a konfliktokat amit betéve tudunk és ők si unták már.ha nem ilyen feladatok vannak akkor mindenki jobban elvan de ez kell hogy ne a semmit nézzük.Robinnak amikor sírt épp laci mondta hogy boruljon a vállára Robin tök részeg volt még arra is rá tudta venni aludjanak hármasban.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 09:55:18

@Trompipi: naked Robin? Freud hol vagy? :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.01. 09:56:36

@Trompipi: Ja, én aszittem direkt írtad, hogy "naked" Robin

lukacstoncsi 2015.03.01. 09:58:04

Az a gáz hogy Laci lebukott azzal a felvett stílussal amit kinn elgondolt.Többen szembesítették vele hogy mártír meg áldozat és még akkor is csak tagadott.Én elismerem hogy a szerelem sok mindenben megváltoztatta benn de kinn dől el hogy mi lesz.Zárt közeg tök más érzelmek kuszaság csőlátás sokszor.Dennis is biztos átértékelte a dolgait.Robin meg nem kellett hogy bármit is szégyelljen.Nincs miért magyarázkodnia.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 09:58:19

@Trompipi: Most már hiába magyarázod :-D

kamilla123 2015.03.01. 09:59:00

tegnapi párbajnak csak a végégre kapcsolódtam be és nem is néztem vissza (az öfit sem), mert már nem érdekel. De az feltűnt, h Lilu olyan szinten utálta Deniszt a párbajon, h teljesen kifordult önmagából. Állandóan közbebeszélt, Denisz egy mondatot nem tudott végigmondani, és mintha kifejezetten mérges lett volna rá. Még a poénkodás sem ment neki, mert átütött rajta a harag. Szerintetek mi baja volt? És én nem vagyok már senki fan-ja, szóval nem az elfogultság beszél belőlem.

csicserierika 2015.03.01. 09:59:04

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): nem Robin tehet róla, csak azt akartam érzékeltetni, h mennyivel többet kellett dolgozniuk Lacciéknak, és csoda, h idáig is eljutottak.
Gigiék hasonló dologért nevetséges büntit kaptak, a Zöld kendő is elég nagy bünti lett volna magában, nem egyértelműen felkínálni a csapatnak, h együtt küldjék a párt, és médiJa történelmi eseményt írjanak sok-sok nézővel, és magas reklámbevétellel. A lila pedig a mindig járt az ötödiknek, kivéve a 7-es szériát. Szóval a többieknek csak páholyból kellett nézni Lacciék vesszőfutását. Szomorú, h a ffiak szégyene ment tegnap vissza. és ezek után el tudom képzelni, h meg is nyeri.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:00:40

Szerintem Ti is tudjátok hogy a napi ögfikben amik 50 percesek kb a nagyobb konfliktokat vágják be ami az együttélés a feladatok és más miatt simán kialakult.egyébként nem voltak állandó acsarkodások.Pláne az utolsó időben.

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:00:56

@csicserierika: pontosabban azt hitte bepalizza majd őt is - nem sikerült:)))

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:04:36

@kamilla123: Igen ez feltünt nekem is,de nem végig volt ilyen vele.Mondjuk a barátnő alázás fűre pisilés nem túl szimpi dolog.

@csicserierika: Ok.Nézd Laci diadala a három párbaj nyerés szép dolog volt de megunták a nézők.Nagy lett az arca már.Dennis az utóbbi időben nem volt benne nagy konfliktban visszavett nem hozta a showmant.Nem volt mivel bántani épp.

csicserierika 2015.03.01. 10:06:18

@Szoba kilátással: sztem simán hitte, h egyenes jellem. bár ez a játék nem erről szól, ezt hagyta figyelmen kívül Edina. Magából indult ki, meg is járta.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:09:38

Egyébként ami Dennis és Robin közös vonása hogy nem keresték a feszkót a balhét.Felesleges és generált viták mindig voltak aki ezt felismeri hogy nem áll bele az sok energit megspórol.Fannis sokszor csinálta ezt Denissel illetve a többiek elött hogy aztán Dennis kénytelen volt megvédeni.pedig csak sokszor műsor volt nem komoly balhé.És ezzel is Dennist gyengítette sajnos.fanni viselte a gatyót ebben a kapcsolatban.

Puncylla 2015.03.01. 10:09:59

@csicserierika: Edina, az egyenes jellem. Jót vigyorogtam.

2015.03.01. 10:10:31

mókás, hogy még mindig ugyanazokat a dolgokat olvassátok kb ezredjére egymás fejére :D a végére azért nem sokan tudnak lelazítani :D

lényeg a lényeg mindenki kiesett kivéve a három döntőst innentől fogva kár magyarázkodni ki mit mikor miért tett vagy sem, már nincs jelentősége

hajrá robin
nektek további jó győzködést

csicserierika 2015.03.01. 10:11:16

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): igen, kicsit visszább vehetett volna, ezt aláírom. Dennis nagy showmanségét nem értem, mert azon kívül, h minden pozícióban láttuk Fánival nem csinált semmit. Simult mindenhova. Valóban kevésbé volt támadható, mert ennyit nyújtott csupán.

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:11:21

@csicserierika: Edina es az egyenes jellem :))) es ez egy játék - ezzel az erővel Lobin akkor lett volna egyenes jellem ha feladja hogy a többiek nyerjenek :))) semmi rosszat nem tett dinkanak ha egyenlő lett volna donike dönt .. szerintem hagyjuk dinkat pfannit Lacát + kiesetteket - feltételezzük hogy a retek nem nyúlt bele es az nyer aki a legjobban játszott...akar tetszik nekünk az illető akar nem Hajlá Lobin!!!

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:12:24

@fosch9: most látom kicsit hosszabban de ua. Hajlá Lobin pajtások!!

csicserierika 2015.03.01. 10:12:47

@Puncylla: ugye milyen jó érzés, h vannak még ilyen emberek ?

csicserierika 2015.03.01. 10:14:10

@fosch9: csak eszmét cserélünk :)

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:14:53

@fosch9: nem egymás fejére.azok a vellalakók.:D bocs én robinnak drukkolok ő sem tökéletes de a legvállalhatóbb ebben a szériában nem gondoltam hogy ezt mondom a vége felé:-)

@csicserierika: a játék taktikáról is szól.edina keményen bevállalta robin miért ne tette volna vagy más ha az érdeke úgy kívánta.dani egy olyan nő mellett állt ki akit csak használt érdekei szerint aztán belerúgott szépen.

kamilla123 2015.03.01. 10:15:14

nekem teljesen mindegy,h ki nyer. Személy szerint Robin a legszimpatikusabb, de a többiek sem olyan rossz arcok, h sajnálnám tőlük a nyereményt. Tőlem Denisz is viheti, de akkor azon nyomban dobja is Fannikát, nehogy a csajra menjen el a zsé.

csicserierika 2015.03.01. 10:17:02

@Szoba kilátással: nem tudom nem feltételezni, h a retek nem nyúlt bele a büntivel, meg amiket már írtam fentebb.

KapitányG 2015.03.01. 10:17:42

@csicserierika: És kivéve a 6-os szériát. De ezt veled, ha jól emlékszem, egyszer már megbeszéltük.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:19:36

@csicserierika: Én sem értem a showmanséget Aurelio nekem nagyobb arc volt pl.De hát ezt kapta meg címkeként.

HAJRÁ ROBIN!!!!!!!!!!!

csicserierika 2015.03.01. 10:20:20

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): arról hát, csak keressük az embert minden lépés mögött. Én legalább is.

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:20:41

@csicserierika: figyu azt meg mar hidd el egy ilyen műsorban főbűn ha valaki akarattal kikerüli a kamerákat - teljesen mindegy milyen célból a retek azert nem vágta ki őket egyből mert nem tehette meg hogy így lerövidítse a műsort jól jártak ezért a buntivel ha az elején csináljak kivágják őket mint a szrt

csicserierika 2015.03.01. 10:21:15

@KapitányG: az a széria nem volt kedvencem, majd utánanézek, nem emlékszem .

csicserierika 2015.03.01. 10:23:56

@Szoba kilátással: egy héttel így is rövidített, és már ezerszer leírtam a Gigis büntit, nem ismétlem. Még azt egyszer hajlandó vagyok leírni, h egy zöld kendő bőven elég bünti lett volna akkor is, hamár ennyire bekeményített a csatorna.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:23:58

@csicserierika: szép gondolat van akiben végig benne volt és megmutatta remélem ő nyeri.Robin.

traccsparty 2015.03.01. 10:26:40

@Well...:

ja, de rákérdeztek Lacinál a BV -ben azt hiszem, bár lehet, hogy már Lilu, és azt mondta, ő eldugta az összes krétát, hogy senki se tudjon írni a falra, csak ő ha visszamegy, de aztán ezt az egy krétát odaadta Dennisznek, hogy tudjon írni a falra..

csicserierika 2015.03.01. 10:27:22

@Szoba kilátással: ja, és a 4-ben annyira akart már dugást látni a csatorna, h kameramentes órát is adott gigiéknek, h legyen már végre valami, mert csak nyűglődtek.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:28:56

Edina viszont Lacinak milyen könnyen "megbocsájtott" benn.A Zsu affér miatt érdekes.Zsu minden volt a párocska részéről de Laci a többszöri próbálkozása után is csak egy ejnye bejnyét kapott.Edina vagy nem ennyire őszinte vagy védte Lacit?Azt bírtam amikor a nyugiban Fanninak rájátszott a dühére hogy eldobott mint egy rongyot:-)))

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:29:45

@csicserierika: miért végeredmény nem az volt?))) de

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:31:31

@csicserierika: Én is és tudom egyik se gyík ember meg nem ufo:D De Robin hozta végig talán a leg normálisabban azt akit emberinek lehet nevezni összességében.Csoda hogy ezt kell írjam.

traccsparty 2015.03.01. 10:32:38

@Kosztarika(Ilyen vagyok):

Nálad akadt be a nyelved a hátsódba, te szutyok, szakadj már rólam te kis ostoba IQ hiányos takonygóc!

Szoba kilátással 2015.03.01. 10:35:06

Azt írtad egy zöld kendő elég lett volna - azt kapták azzal hogy el is dönthették melyikük vegye fel - az hogy aztán egymással párbajoznak a társaik döntése volt

Trompipi 2015.03.01. 10:36:11

@csicserierika: mindenkivel szemben. Neki minden jar, ra legyen mindenki tekintettel, o erdemli meg a nyeremenyt. Ilyesmikre gondolok.

Fu Szekh Li 2015.03.01. 10:37:08

@csicserierika: de nem cserélitek, hanem mindenki megtartja magának :-D

Trompipi 2015.03.01. 10:37:14

@Fu Szekh Li: :D Nem jon be nekem, utana korrigaltam is :D.

lukacstoncsi 2015.03.01. 10:37:57

Laci énekelje el a "Egy jó asszony mindent megbocsájt" c.dalt Edinának azt megnézném:)Egyébként remélem tényleg sikerül nekik együtt a közös élet mert amúgy jól megvannak együtt.Lacit olykor rugdosni kell de Edina elég határozott ehhez is:D

Puncylla 2015.03.01. 10:49:35

@csicserierika:
Keressük az embert?
Te írtad, hogy nem ismerhettük meg őket, csak annyit tudunk róluk, amennyit a szerkesztők meg akartak mutatni.
Te is ugyanazt az Edinát láttad, akit én. Mégis, te megszeretted, én meg megutáltam. Tehát mi ketten különbözünk egymástól.
Én egy olyan embert találtam, aki nyomul, mint a bélsár, aki gyűlölködik, aki nem tudott ember maradni játék közben.
Az életben is vannak ilyenek, és általában sikeresek. Edinának nem jött össze, ami azért jó, mert így talán kevesebben tartják majd őt példaképnek.

fujimo 2015.03.01. 10:55:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem zorja volt, hanem én... és az emberiségbe vetett hitemet sirattam... ha létezik olyan világ, ahol egy pénisz elfér a top3-ban... akkor az az univerzumok legalja... :DD

Ditti82 2015.03.01. 11:07:04

Hogy mit csinált Robinnyó? Most veszem vissza róla az appot!

2015.03.01. 11:11:31

@Szoba kilátással: hajlá Lobin pajtások :) és bubik :)

2015.03.01. 11:14:24

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): teljesen egyetértek a vállalható jelző a legjobb a többi igazi büdösbuborék volt úgyhogy ha az emberek értékítélete normális akkor R. győz, ha nem akkor azt nem is minősíteném :)

Krétagarbó 2015.03.01. 11:14:30

@Fu Szekh Li: őőő, a vadmacskákat meghagyom másnak;-)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.03.01. 11:16:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Lesz,de kitolják jövőre, vagy késöbbreh.
Csillagszületikes Tálent fog söpörni azertéelen :)

Csá csumi Lacika !
Benézted a főnyereményt te kis mamlasz :)

Ditti82 2015.03.01. 11:17:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Olyasmit olvastam itt, hogy ő ugrott elsőként Döniz nyakába. :|

Gia 2015.03.01. 11:18:31

Nem tudok szavazni,de nehogy Dennis nyerjen,mert akkor eret pattintok,az fix...

tucsok13 2015.03.01. 11:18:53

@Majom1Parádé: kösz, ott sem volt, újra kellett indítanom a telót. Remélem nem tüntetik el. Hajrá Robin:-)

Gia 2015.03.01. 11:20:58

@Ditti82: Igen,Robin nagyon boldog volt..

csicserierika 2015.03.01. 11:27:23

@Fu Szekh Li: helyesbítek : eszmét tukmálunk :D

2015.03.01. 11:30:14

van új post kis gésagolyók

csicserierika 2015.03.01. 11:30:24

@Puncylla: példaképet nem itt keresek. Nyomult mint a többi, de méltósággal viselte a vereséget, és most is ő vigasztalta Laccit, egy könnycseppet sem ejtett a nyereményért

Ditti82 2015.03.01. 11:49:59

@Gia: Lacitól jobban félt, mint Dennistől, de honnan tudja, hogy igazából nem Dennistől kell tartania?

Trompipi 2015.03.01. 12:11:19

@csicserierika: ha naivsag lenne, nem lehetne belole kierezni a gonoszsagot. En (es ahogy olvasom, tobben is igy vannak ezzel) kifejezetten rosszindulatunak ereztem Edinat. Naivnak (legalabbis ebben a temaban) egyaltalan nem.

@Puncylla: egyetertek veled.

Szoba kilátással 2015.03.01. 12:15:22

@fosch9: jól nyomod:) hajlá !!! Lobbikát is beszelveszted mála ugye??? Hajlá Lobin!!!

vastyúk is .. 2015.03.01. 12:56:42

Hello-bello! aludtam egyet arra, mit is kezdjek a szavazataimmal, ha már nem nyerhetett, akinek szurkoltam, szavazok a marok marcira, a Dénesre. Had izguljunk a végén, hogy akkor ki nyer. Ne legyen már uncsi lefutott párbaj. trollpáwör

fujimo 2015.03.01. 13:11:50

@lukacstoncsi (HAJRÁ ROBIN, NYERD MEG!): nem attól sunyi, hogy nem konfrontálódik, hanem attól, hogy a leggusztustalanabb módon rak mások alá... tényleg lehellet finomnak tűnő mondatokkal és piszkálódásokkal... amiket ha a másik felvesz, ő lesz a kötsög...

...lacit ásta pl rettenetesen látványosan, annak ellenére, h tökéletesen lejött mennyire bírja...

...tudatosan kapaszkodott ilyen casus beli baromságokba... dennis dupla jelénél tökéletesen kiviláglott...

"jaaaaj én nem tudtam, h kire rakja... ...ez szerintem nem árulás..." ...nc... :))

...robin egy féreg... mégis borzasztó szembesülni azzal, h a maradék három szerencsétlenből még mindig nála húznám a legkevésbé a számat, ha sikerülne megnyernie... ://

...valahogy a vv vége mindig ilyen... noh nem mintha eleve nagy lenne a választék, de bent marad egy rakás olyan alak, akiknek egy elhasznált légypapírt nem szolgáltatnék... nem hogy műsoridőt a top3-ban... :))

Kosztarika 2015.03.01. 13:32:58

@traccsparty: IQ?? MIről beszélsz, mégcsak nem is hallottál róla. Nyugodj már le, én még idegesen sem beszélnék így, Neked meg gratulálok a "stílushoz".:)

lukacstoncsi 2015.03.01. 13:50:08

@fujimo: Mások alá rak?Szerintem nem egy műsort nézünk.

Laci már megásta magának a vermet nem most.A nagy arca miatt meg a szerepét nem tudta hozni hitelesen.Voltak helyzetek amikben bírta ezt el is mondta.Ennyi erővel a Dennis-Laci konflikt is mehetne a kukába mert alapjáraton ők is jól elvoltak egy ideje.Majd nézd meg az éjszakai on-t dumáltak többször.

A dupla jelet mindenki úgy használja ahogy akarja.Dóri kérte el mert ő nem akarta eleve felhasználni.Dennis megmondta hogy Lacival megy párbajozni már az elején ez meg volt beszélve.vagy ezek szerint mind a kettő hazudott?Akkor lett volna geci ha duplát rak most valakire de nem tette.

Az árulás az ha valakit valamilyen hitben hagyunk vagy mondunk és utána mást cselekszünk.Ilyesmi nem történt.Dennis nem fogta fel végül árulásként ezt a dolgot.Nyugodj bele a többiek sem merő szeretetből akarták Robint befolyásolni hogy vigye ki Lacit.Épp Dennisék akarták duplával kiküldeni Lacit Robinnal nézd vissza nyugodtan.Magyarul takarítsa el nekik Lacit az útból.De csak terv maradt mert közbejött a szerelmesek párbaja.

Magadat minősíted azzal hogy róla így vélekedsz.

traccsparty 2015.03.01. 14:01:52

@Kosztarika(Ilyen vagyok):

sui generist cseszteted azzal hogy rasszozik, és te mit csinálsz? egy gusztustalan személyeskedő, kötözködő intrikus vagy, akit már többször kértem, hogy szálljon le rólam és ne vájkáljon ott amihez semmi köze az égegyadta világon, ezt a fajta sunyi személyeskedő, szarkeverő, intrikus fajtát vetem meg a legjobban a világon,

Hányszor kell elmondjam, hogy szállj le rólam és ne személyeskedj? milyen alapon nyúlkálsz?

Szállj ki végre a hátsómból a szutykos nyelveddel, hagyj békén!

lobbantott tsilke 2015.03.01. 14:26:18

@Fu Szekh Li: a Jönköping-i Aréna van a közelembe.Gyelecsak, lesz csilkecomb is.
süti beállítások módosítása