Hogy volt?

Éden Hotel 3x05 - Dominik fullba tolta a kretént

2015. február 28. 09:32 - sixx

screen_shot_2015-02-28_at_8_11_39.png

Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott hibiszkuszt legalább lehetett górni, itt tanácstalan vagyok. Meleg van, Gólem foltokban izzadja át a világoskék inget. Karórák száma: 2.

Az ébresztő hangjaira Péter, azaz DJ Közgáz heves légdobolásba kezd, kár, hogy ami mi hallunk, meg amit ő, az köszönőviszonyban sincs egymással. Botox beigazítja az alkatrészeket a helyükre, majd elmegy felüléseket csinálni. DJ Közgáz szerint Timivel olyan volt, mintha egy idegennel került volna egy ágyba, ami azért érthető valahol, mert IDEGENEK VAGYTOK EGYMÁSNAK BAZDMEG, de Topolka barátnőjelölt. Ha Topol lennék, ettől most nagyon beszarnék, úgy meg pláne, hogy DJ Közgáz mínusz hipszterszemüveg egyenlő kéjgyilkos fej. Topol mindenesetre óvatosan mosolyog, oszt Timit ölelted? Mit öleljek rajta, kérdez vissza DJ Közgáz, és nekünk elárulja, hogy rááll a farka Topol takaros, tetoválatlan, tisztességesen takarított, tulajdonképpen taperolásra termett tomporára. Nem, ennyit nem alliterált.

Dominik fogmosás közben is befeszít IvarNóri kedvéért és aszongya, kicsit félékeny, mert a csaj Lokival beszélget, és ez kicsit zavarja. Ez, mármint az idegbetegeskedés, az esti párválasztás előtt nem biztos, hogy a legjobb taktika, csak mondom. Topolka megcsinálta a haját, és aszongya DJ Közgáznak, hogy Dominikot rá tudja venni arra, hogy mögé álljon, és akkor majd jól kiejti a gecibe, mert Loki > Dominik. Dj Közgáz finoman arrafelé terelgeti, hogy lehet inkább IvarNóri szemét kellene felnyitni, és a rém szimpatikus Lokit rábírni, hogy álljon be az agyhalott kozmetikus mögé, ami valahol azért kibaszás, de legalább nem esik ki. A fáradt zombilányra sminkelt Topol a riportban aszongya, Lokira nagy szükség van itten.

screen_shot_2015-02-28_at_8_31_39.png

Becks Lokinak kutyázza Dominikot, az csak feszít egyre, már fogadásokat kötöttünk, mikor reped be a segge. Loki tisztában van azzal hogy csak egy csajnál van esély, IvarNórinál, és ebbe az irányba indul el. Botox reggel óta már a harmadik göncöt veszi magára, legalábbis a vágés erre utal, és Bencével beszélget az estéről, majd kapunk egy vágást, amiben Topol a zombihajat csinálja magának, és közben a fürdőben Dominikkal beszélget az estéről. Én azt akarom, hogy maradj, hallod, hazudja, lehet mögém kéne állnod. Dominik be van szarva, baszki ez a szakállas gyökér ki fog ejteni, odaáll IvarNóri mögé, az meg biztos rájött, hogy én veled kokettálok. Dehogy jött rá, mondja Topolka hótt őszintén, és közben akkorákat nyel, hogy még egy félhülye kabóca is felüvöltene, hogy hazudsz, geci, de hát Dominik nem is állt sorba annak idején az észosztásnál, inkább a sarokban feszített magában.

screen_shot_2015-02-28_at_8_27_41.png

A Men in Black zenéjére megy a délelőtti henyélés, aminek legérdekesebb elem, hogy IvarNóri és Loki a kis mödansziéban dumcsizik, a csaj még Loki hátát is lekeni (gépzsírral?), és Loki kapaszkodópontnak nevezi, mármint nem a kenést, hanem a kenőt. Becks és Adri az ágyon smacizik nagy cuppanásokkal, majd ugrunk egy napszakot, és már láthatóan mindenki az esti kiválasztást várja, amikor Topol egy privát hangbersenyt ad DJ Közgáz kedvéért. Az eredmény a szokásos, felálló fasz, pironkodó előadó, nincs is nekem jó hangom mondja, pedig nem énekel rosszul, tényleg. Ha van isten, legközelebb Adri fog szopás közben rázendíteni valami sok torokhangot igénylő holland slágerre. Végre jön a löevél, kiválasztás, mindenki öltözzön ünneplőbe. Sikerült.

screen_shot_2015-02-28_at_8_40_43.png

Kimennek a ház elé - ez egyébként nagyon ergya, mármint a kiválasztás helyszíne, de mindegy már - jön Gólem, a rászáradt izzadságfoltos ingben, mi van, gyökerek, be vagytok szarva, mi? Szerintem csak az udvaron széjjelhajigált faragott krokodilok és kék, világítós gömbök láttán lettek rosszul. Gólem egy kicsit hogyvoltozik, aztán szabályt ismertet, majd megdicséri DJ Közgáz szettjét, csinos vagy. Kínos csend, lapozzunk. Topol, te jó vagy? Jól. IvarNóri a riportban fúj egy kicsit Topolra, én is jól ellennék DJ Közgázzal. Adri és Beck boldog, derül ki. Beck fején egy piros baseballsapka van, kicsit félrefordítva, kedvem lenne megigazítani. Dominik úgy véli, IvarNórival erős a párosuk, és bízhat benne a csaj, a riportban aszongya, majd hülye lett volna azt mondani, hogy úgy menekül előle, mint egyszeri hírtévés a gecizős főnökétől. Gólem igyekszik kiugratni a nyulat a bokorból, te, IvarNóri, örülsz annak, hogy Dominik más csajokkal dumál? Persze, hozza az infókat. És hozott már? Nem. Dominik kémnek is szar.

Naomi nincs még jól, mert Timi négy nap után olyan barátnője lett, hogy azóta össze van törve, mint a porcelánbili. Ezt Loki mondja, aki a szakállát visszavágta kicsit, és ettől jókedvű cseszlovák kecskepásztornak tűnik. Na, ez unalmas, ugorgyunk. Gólem kihirdeti a kvízjáték eredményét: Adri tudta a legtöbbet a többi agyhalottról, jutalma egy randi, de hogy kivel és mikor, azt egyelőre Gólem megtartja magának. Adri 22-ből 17 pontot ért el egyébként. A fiúk választanak, mindenki beáll a párja mögé, semmi feszkó, izgalom vagy meglepetés, de hát az első héten vagyunk, lesz ez még keményebb, egy védettséggel bíró csábító bula faszán odaverhet majd a kalandnak. A végére Loki marad, és a várakozásnak megfelelően beáll IvarNóri mögé, és rászól a szokásosnál is jobban befeszülő Dominikra, hogy menj már arrébb, geci.

Gólem kihívja Ivart és a két csávót, na akkor beszéljük ezt most meg. Ivar aszongya, hogy ő bízott Dominikban, végig akarta vele csinálni, DE megingott a bizalma, mert Dominik hatalmasat hibázott. Értsd: Topol elpofázta, hogy Dominik neki is feszült egy sort. Ivar szerint Loki vicces, bár a humora kurva szar. És akkor mostantól Loki az én emberem, mondja. Mutatnak egy flashbacket, amiben Topol nagyon határozottan azt mondja Ivarnak, hogy Loki a boldoguláshoz vezető út első sarokköve. Gólem visszaküldi Ivarékat a helyükre, Dominikot meg egy kicsit még baszlatja, igaza volt Ivarnak? Igaza, hazudtunk egymásnak, én speciel át akartam baszni, lebuktam. Oszt kivel kokettáltál, barátom? Topollal. Bence, Botox és Loki ezen hangosan röhög, Ivar meg olyan ideges lesz, hogy kis híján a szemét kaparja ki Dominiknak. HAZUDTÁL! Gólem csak néz Ivarra, baszki, ezt mondja Dominik már öt perce, nem lehetsz ennyire ostoba. Szevasz Dominik, leszartunk eddig is. Ivar kurvára nem akar Lokival lenni, mert undorodik tőle, Loki meg ki akarja baszni a villából Ivart, mert idegesíti. Best páros evör.

screen_shot_2015-02-28_at_9_16_36.png

A párválasztás után beszélgetés jön a nappaliban, Dominik távozása senkit nem vert oda különösebben, Bence előadja a Domnik-kűrt, mármint a csücsörítős, csámcsogós feszítést, mindenki röhög, jó a hangulat, csak sok itt a köcsög, mondaná Márió. Loki közben Naomival dumál, mert neki a játék fontosabb, és Naomiban látja a jövő zálogát. IvarNóri még füstölög egy kicsit, faszom, én terveztem ezzel a gyökérrel, erre tessék. Loki megnyugtatja, hogy ha túl erősek lennének a viccei, akkor szóljon, és visszavesz. Adri, Botox és Topol máris elkezdi tervezgeti, hogyan kellene majd Ivart helyretenni, mert Ivar egy gyenge, befolyásolható picsa, és beszélni kell a fejivel. Loki beköltözik Ivar mellé, és Dominikot tökfilkónak nevezi, közben a Person of Interest zenéje szól, fukkyeah.

A nappaliban italozás és beszélgetés folyik, DJ Közgáz Dominik kiejtését saját érdemnek tekinti, majd elmesél egy nagyon zavaros családi történetet Norbinak. DJ Közgáz orosz, Pjotr a keresztneve, és a szülei elváltak, aztán összeházasodtak, asszem másokkal, de ez nem biztos, és vannak a sztoriban nevelőszülők és féltestvérek is, de ennél mélyebben nem érdekel a dolog. Adri és Becks örök szerelmet fogad a mödanszié mellett, Topol Botoxszal találja meg a közös hangot két fél pálinka között, Bence pedig általános meglepetésre nem lóbálja be a faszát a kamerába, inkább sírós részegre issza magát valami halott haverja miatt. Az este végén Loki Naomi ágyában köt ki dumálás és smárolás végett, Norbi, Naomi párja meg a teraszon várja, hogy mikor mehet már be az ágyába aludni. Lúzer. Bence hálistennek ismét mozgásképtelen, és Botox fürdeti le, közben az egyik ujját odazárja a fürdőszobaajtóval. Kedden megint jövünk.

Címkék: éden hotel
402 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2015.02.28. 09:37:33

Jáj, de friss vagyok mámmmamá':)

Akármi Áron 2015.02.28. 09:42:42

A karórák száma: 2 :D Szereti, ha bŰven van:)))
Nekem a foltos ingecske inkább halovány lilácska, mint kékecske, nem? De lehetek színvak is:D

2015.02.28. 09:45:43

mégis van szombati, éljen :)

W.Jack. 2015.02.28. 09:50:04

Köszi a posztot, nagyon jó lett!
Érdekes nekem Gólem két órájáról mindig Falusi Mariann és Lang Györgyi ugrik be :D

Loki nagyon aranyosan udvarol "Te kis hülye" :) Nóri tényleg nem kapcsol túl gyorsan, de legalább a ruhája tetszett. Igaz őt valahogy felül lelapította, de maga a ruha jó :)

W.Jack. 2015.02.28. 09:51:20

@Akármi Áron: Itt a képen tényleg lilásnak tűnik, de amikor este néztem, akkor még nem voltam ebben biztos :D

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.02.28. 10:00:33

@fosch9: há mer meg lett szavazva, és itten győzött a demokrácija, bármit is jelencsen az...

dumocika 2015.02.28. 10:10:29

Nem teljesen értem a lila/kék gömböket a faragott krokodilok mögött. Annyira nem passzolnak a helyhez, hogy borzalom. Bár nekem Berki sem passzol oda.
A műsor után kapcsolgattam a tévét, és pont ment egy riport Dominikkal, aki megbánta hogy dobni akarta Ivart. Berki meg azon vergődött végig, hogy miérthiszenőejtettkiteidióta.

jo.e 2015.02.28. 10:10:54

jókedvű csehszlovák kecskepásztor :D? Akkor ez? www.youtube.com/watch?v=Hop8KiafEz0 (0.22 -től)

2015.02.28. 10:10:54

@Hurrá Torpedó: hirtelen elbizonytalanodtam amikor a fürdetős poszt jött ki előbb :D

Zabkása 2015.02.28. 10:12:59

Öröm-bódottá, hogy nem cuppog egy a Mr. Duckface, hogy fogat mosni se tud feszítés nélkül, sőt elhagyni a fürdőt... :D
Csajok közül Topolka nálam bejövős és szerintem Peter Griffin bízhat benne, aki szintén szimpi srác.
Loki meg nagyon nagy arc, szurkolok neki, gondolom -ha nem lesz védettséggel kavarás- akkor Naomi mellett köt ki, a fene az ízlését. De Norbika ott várakozott, az valami übergáz, már mentem volna Ivarhoz, hogy figyi... jó volt a rucid, a párod már most nem bírod, de épp az én csajommal kiflizik, mi lenne ha... úgyis csaj jön, szóval ha nem akarsz kiesni markolj meg most izibe!

dumocika 2015.02.28. 10:16:19

@Zabkása: Olyan kis szerencsétlen volt ahogy leült az ajtóba, és várt türelmesen. Na, gondolta, ez se lesz itt sokáig. Parázik Lokitól de nagyon. :)

Zabkása 2015.02.28. 10:19:43

@dumocika: Hol van az a magabiztosság, mint amikor beköltözött, hogy minden csaj felemeli rá a kezét? :D De már csak a játék miatt is, egyből mentem volna Nórihoz... Mert ha csaj jön akkor legalább két esélye van, mert Nóri így tuti vihető (úgyis undorodik Lokitól) és hátha a bejövő csábító is pozitív, bár azt viheti esetleg egy jobb képességű faszi.
Milyen kemény lenne, ha egy lány ikerpár menne be egyszerre? :D Igazi Éden hét lenne....

sylerolam 2015.02.28. 10:23:05

@nughop: én Gólem ingét fehér-aranynak látom! :D

dumocika 2015.02.28. 10:24:23

@Zabkása: Az ilyen "faszagyerek vagyok" belépőkön mindig jót röhögök! Valahol örülök hogy nem jutott eszébe, mert ha kiesik helyette bejöhet valami értelmes fazon. Bár amilyen pofákat vág (amikor például Loki bement bemutatkozn), még szórakoztató is lehetne.

Zabkása 2015.02.28. 10:25:08

@dumocika: igen benne van a "szórakoztató madár" figura potenciál :D

2015.02.28. 10:25:56

@dumocika: igazi balfasz a norbi
@fosch9: ami nem mosdatós de aki látta érti
@Zabkása: áháhá ennyi esze nincs norbikának

dumocika 2015.02.28. 10:26:01

@Zabkása: Jaja! Egyszerű gyerek nagyon! :)

dumocika 2015.02.28. 10:27:04

Hajrá Loki, hogy egyem a füleid!!!! :D

Zabkása 2015.02.28. 10:28:03

Loki tuti sokáig bent lesz, mert egyrészt nagy forma, másrészt nemhiába tolják ezeken a ÉH-s rendezvényeken, pl nem véletlenül nyert helyet a bannerben itt :D

2015.02.28. 10:30:45

@Zabkása: remélem mert ez a sok nyálas egyforma figura már rém unalmas hajrá loki

2015.02.28. 10:32:03

@dumocika: nekem is a füle :DD

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.28. 10:33:23

csóri norbit majdnem megsajnáltam, olyan kis idétlen volt :) pjotr és papolka nagyon jól nyomják, még sok ilyet akarok! loki pedig cseréljen párt naomira!
ez a kívánságlistám :)

tomfree 2015.02.28. 10:33:57

@Zabkása: ez a Norbi tényleg balfasz volt, simán alá kellett volna vágnia Lokinak Ivarnál már a játék miatt. Utána eljátszani a nagyhalált Naominak, hogy megcsalátl te geci és akkor lenne két és fél esélye a következő párválasztón (Ivarnóri, a beköltöző csaj meg bűnbánó agyhalott Naomi talán).
Amúgy ez a Bence milyen személyi edző lehet hogy ennyit iszik??? Totál lejáratja magát a civil életében.

Gia 2015.02.28. 10:34:49

@Zabkása: Ikerpasik voltak már egy régebbi Édenben.Egy darabig megvezették a népet.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.28. 10:35:00

Berki elégeti, vagy kidobja, vagy megeszi a ruháit, ha tényleg mindent csak egyszer hord? Vagy jófej, és a Máltainak adja? Esetleg valamelyik világosító megkapja bónusznak? Fontosch kérdések ezek!

Zabkása 2015.02.28. 10:35:35

@tomfree: ha nem edző lenne, akkor is lejáratná magát :D

Zabkása 2015.02.28. 10:36:21

@Gia: akkor az az 1ben volt? mert azt nem néztem

dumocika 2015.02.28. 10:36:50

@fosch9: Ez legalább nem egy műpasi! :)

Gia 2015.02.28. 10:38:22

Azt hiszem Adri meg fogja szívni a nyereményét.Kb az lesz,hogy védettséget kap,ha elhagyja Patrikot.

dumocika 2015.02.28. 10:38:50

@Yooha: Ezen én is filóztam már. Mert még csak nem is kínait hord... Adja nekem, három mosás után csak el tudnám adni...

Zabkása 2015.02.28. 10:42:31

@Gia: igen tuti lesz ebben valami csavar, mert ugyebár az túl egyértelmű lenne, ha Pacival mehetne, meg nem is mondták. Ha meg titkolózás megy, akkor bizony szopacs van :D Bár szerintem megbízik (és bízhat) annyira a Fred Durst Sapkát Nem Rendeltetésszerűen Hordó gyerekben, hogy védettség ide vagy oda, őt választaná. Mert ha védettséget kapna akkor a csábító gondolom nem, hisz ha két védett áll be akkor mi van? Lezbiparti a szingliszobában?

2015.02.28. 10:42:41

@dumocika: azokkal már tele a padlás kérdés az agyhalott picák közül ez melyiknek esik le
@Gia: á az nem hagyja a pasit ott

2015.02.28. 10:44:46

@Yooha: kidobja ezt nézem ki belőle

W.Jack. 2015.02.28. 10:44:47

@sylerolam: :D Ne is mondd, a ruhát én is annak láttam :)

dumocika 2015.02.28. 10:45:04

@fosch9: Valahogy nem szurkolok az Adri-Becks párosnak. Kíváncsi vagyok mikor robbantanak köztük.

2015.02.28. 10:49:25

@dumocika: én sem, túl kényelmesben akarják nyomni
ha a többinek esze van v a védettnek akkor robbantanak köztük ha már ennyi eszük van hogy folyton egymáson lógnak a túl erősnek tartott párt kell egyébként mielőbb kilőni dehát eddig ezt csak pókmajom lépte meg ezek meg ha rajtuk múlik a brotherhood mögé bújva sunnyognák végig

Zabkása 2015.02.28. 10:51:47

@dumocika: @fosch9: egyetértek veletek, de mondjuk az nem necces később, ha egy védett mondjuk kiüti Patrikot, akkor Adri bosszút áll később? Az ÉH2ben voltak ilyen bosszúk, mert hát akkor jogosan füstös marad a hangulat

dumocika 2015.02.28. 10:54:20

@Zabkása: Az a lényeg, hogy füstöljön! Na nehogymá végigkeringőzzék csak úgy, mint a tuják!

Zabkása 2015.02.28. 10:57:17

@dumocika: ez világos, de mondjuk teszem azt én védett csábító vagyok, kirobbantom Patrikot és mehet a bp-i grundra focizni, cserébe én Adri mellett nem érezhetem magam biztonsgában, hisz folyamatosan fúrni fog.

2015.02.28. 10:58:57

@Zabkása: persze biztos fognak próbálkozni a bosszúval de pl pókmajom minden védettséget begyűjtött azok meg pislogtak aztán egyszer csak ő cserélte le új pasira azt akiknél robbantott (ha jól emlékszem)

dumocika 2015.02.28. 11:00:30

@Zabkása: Attól függ hogy milyen a csábító. Akinek Patrik kell az meg is érdemli. :) Ha meg taktikából robbantana az illető, akkor úgyis van annyi esze, hogy védje a farát. Adri meg a fúrás...

Zabkása 2015.02.28. 11:00:40

@fosch9: eskü letöltöm az első évadot és visszanézem :D

2015.02.28. 11:02:10

@Zabkása: nekem is ötletet adtál :DD

Banyus83 2015.02.28. 11:17:42

@fosch9: Én is ilyen csavarokat várnék ebben az évadban is :-)

Amúgy azt hittem, hogy az Adri-Becks páros lesz a kedvencem, mert Adrit az első percben kedveltem, de aztán mégse :-)Kíváncsi leszek, mert sose akarok senkinek szurkolni, aztán eddig mindkét évadban csak sikerült megkedvelnem valaki(ke)t. Boxos Dominikért abazolút nem kár, borzasztó volt az egész gyerek úgy, ahogy van.

2015.02.28. 11:25:24

@Banyus83: kapacitállak lokira nagy szeretettel
adriék nekem azért nem mert amúgy nem az esetem-mel már második este megdugatta magát
olyan minden mindegy alapon

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 11:27:57

Nekem is tetszik Adri-Becks pár és nem elsősorban azért, mert a popitakaró alatt kavarnak, valami értelem is látszik rajtuk, ellentétben pl. Albinával. Rajta csak a tömény rosszakarat látszik.

Tizenkettő 2015.02.28. 11:35:22

Lokinak hogyan nőtt meg estére újra a szakálla?????

KnitKat 2015.02.28. 11:39:46

Annyira vártam az új ÉH-t, de kicsit csalódott vagyok, eddig pöppet unalmas volt. De legalább a hv-k remekek és már az első héten találtam magamnak kedvenceket és végül egy pár is lettek, hurrá:D Hajrá PetiPolka!

KnitKat 2015.02.28. 11:41:38

@Zabkása: a másodikban voltak az ikerfiúk

Banyus83 2015.02.28. 11:41:42

@fosch9: Na, őt mondjuk kedvelem :-) De azért van egy titkos favoritom is ;-)

kamilla123 2015.02.28. 11:44:24

valaki magyarázza már el nekem, h mitől olyan nagy forma ez a szakállas csávó? azért mert csúnya és elállnak a fülei? és akkor azt szeressük, aki csúnyácska, mint a VV-ben Edinkát? Én nem érzem nagy formának, és azt meg különösen nem bírom, amikor vki olyan erőszakos, h felkelt egy alvó nőt azért, h odadugja a nagy szőrős fejét, hogy Rád figyelni kell, meg Te igényed a szeretetet. Sztem ez gáz. Nekem Topolka és Adri is gáz. Topol meg nemtom mit röhög Dominikon, amikor ő is azonnal le akarta cseréni Bencét, csak neki kétszer megmentették a szerkik a seggét.

Banyus83 2015.02.28. 11:47:34

@kamilla123: Szerintem attól lett nagy forma, hogy a legtöbb agyhalottal ellentétben van esze, és még használja is. Más kérdés, hogy Naomi helyében én elhajtottam volna a vérbe, ha így odajött volna bújni :-)

kamilla123 2015.02.28. 11:50:35

@Banyus83: de az hol jött ki Neked, h használja az eszét? volt egy gyenge pár, és ő odaállt. Ennyi. Ezt Mariann is megcsinálta, odaállt Bence mellé, és Toplonak annyi lett volna, ha nem mentik meg a szerkik. Én ebben akkora zsenialitást nem látok egyelőre.

2015.02.28. 11:53:24

@Banyus83: jaj vajon ki lehet az
@kamilla123: fentebb írtuk végre valaki a sok egyforma nyálgéptől különbözik, amellett értelmes nézd meg a többit

kamilla123 2015.02.28. 11:59:00

@fosch9: hát jó. Ízlések és pofonok. Sztem ugyanolyan suttyó, mint a többi, de őneki van szakálla meg elállnak a fülei.

pogona vitticeps 2015.02.28. 12:31:47

Amit az a Bence gyerek művelt első iccaka, a most én aztán be vagyok baszva álcában, az csodaszép, gagyi pornón szocializálódott agresszió volt. Topolka helyében valszeg tököntérdelem. Botoxot jobb nőnek tartja, fosik tőle, talán ezért fékezett be utána. Bár azt is el tudom képzelni, hogy finoman figyelmeztették.

kamilla123 2015.02.28. 12:52:13

@pogona vitticeps: hát sztem ilyenért simán kizárhatták volna

Banyus83 2015.02.28. 13:01:24

@kamilla123: Nem a párválasztásban nyilvánult meg, hanem már abban kb, hogy képes 2 értelmes mondatnál többet összerakni. D ne értsd félre, nem védem annyira, csak ez a véleményem. Rajta kívül talán még Peti az a fiúk közül, aki ésszel játszik egyelőre.

@fosch9: :-D Na ki?

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 13:16:05

@Banyus83: Hát Norbi se legyen, mert csak pislog, hogy Loki az ágyukon fűzi Naomit!

Banyus83 2015.02.28. 13:21:51

@Pácsó Ármándó: Az volt a tegnapi adás legviccesebb jelenete :-)

zaphodbeebthe1st 2015.02.28. 13:42:48

@Pácsó Ármándó: Az nem lehet, hogy ez kapóra jött neki? Végre valaki, aki rárabol erre a nőre! Így most arcvesztés nélkül keresgélhet ő is. Főleg ha nő jön be legközelebb.

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 13:46:10

@Banyus83: Én csak csodálkoztam Norbin! azt hittem részegen bemegy és szétugrasztja őket vagy valami ilyesmi! Jó hogy nem hozott nekik pezsgőt meg epret!

Zabkása 2015.02.28. 13:46:55

@kardigan: okés köszi :) akkor szimplán csak gyökér vagyok és nem emlékszem :)

Banyus83 2015.02.28. 13:50:10

@Pácsó Ármándó: Ennyi van a csávóban asszem :-D

kardigan 2015.02.28. 13:51:22

@zaphodbeebthe1st: ebben amúgy lehet valami.
főleg, hogy szerintem nórinál sokkal kevésbé lett volna nyerő a "felverlek legszebb álmodból, mert csacsognék"-technika

kardigan 2015.02.28. 13:52:05

@Zabkása: nekem is csak alig voltak meg, csíra valamit nyomult valamelyikkel. vagy mindkettővel....?

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 13:52:26

@zaphodbeebthe1st: Végül is lehet, ha ezt kinézed belőle. Én egyelőre olyannak látom, aki megnyugodott abban, hogy Bencével és Patrikkal puszipajtások, így ő nem eshet ki. Nem látom (még) benne a taktikus-tematikus manupuberátort, vagy mit.

Zabkása 2015.02.28. 13:52:57

@kardigan: nemtudom bár én ikerlányokat kértem a műsorba :P :D De Csírát hiányolom, az a csaj vitte a műsort azért :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.02.28. 14:00:34

Vagy egyszerűen csak cserélnek egyet és jóidő :)

Akármi Áron 2015.02.28. 14:01:36

@nughop: Kicsit megnyugtattál, még várok a szemorvossal:DDD

W.Jack. 2015.02.28. 14:01:48

@kamilla123: Jajj, ne fesd az ördögöt a falra ezzel a párhuzammal! Ha Loki rákezd, hogy "Igázám ván, tudtám, hogy igázám ván" akkor sírva fakadok :D

Amúgy meg más, mint az eddig benn levő fiúk és sajnos azt kell néznünk, hogy a vakok között félszemű a király :)

kardigan 2015.02.28. 14:02:17

@Zabkása: szerintem az simán fér, és mondjuk lehetne személyiségük is mellé :)
egyértelműen csíra a király, naomira kicsit meg is vagyok sértődve, hogy ő mégse olyan; a nyelvújításért hálás vagyok meg minden, de a nyugágyban puffogni hogy mindenki hülye, az kevéske

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 14:05:24

@nughop: @Akármi Áron: CostaRica-i izzadtkék. Azt hiszem ez a neve ennek a színnek :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.28. 14:06:13

Érdekelne a szülinapi ajándék kirándulás :-)

Banyus83 2015.02.28. 14:06:14

@kardigan: Én is azt hittem, hogy Naomi jobban hajaz majd Kírára...kár, hogy nem, mert úgy szórakoztatóbb lett volna :-)

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 14:06:59

@kardigan: @Zabkása: szerintem még várunk az igazi női Főgonoszra

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 14:12:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ma van a szülinapod?

@Banyus83: Hát úgy indult! De ő inkább Anikó lenne. sajnos ahhoz kevésbé pszichopata.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.28. 14:13:52

@Pácsó Ármándó: péternek ígértek be ilyet, amit nem láttunk :)

Nyári gyerek vagyok :)

zaphodbeebthe1st 2015.02.28. 14:14:24

@Pácsó Ármándó: Komoly casting kell egy olyanhoz mint pl. Pókmajom anno.

Zabkása 2015.02.28. 14:14:29

@kardigan: egyetértek, az semmi, ráadásul tök levágósan erőlteti a lazaságot, miközben fél. Loki 3mp alatt feltérképezte

kamilla123 2015.02.28. 14:27:06

@Banyus83: ja, persze. nem ellenszenves amúgy a csávó, meg nem hülye, csak nem értettem ezt a nagy ovációt. Nekem az összes szereplő közül még egyelőre egyedül a Naomi egy picit szimpatikus, ő mondjuk Lokival jó páros lenne, nekik tudnék drukkolni akár. Nekem a Topol-féle bagázs nem szimpi, Adri meg amiatt nem, hogy egy erőszakos nőcinek látszik. A többiek tök semlegesek, talán MAriannak van esze. Ő olyan a párjával, mint tavaly Melák meg Plasztik. (kisfiú és felnőtt nőci)

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 14:31:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ja, igen
@zaphodbeebthe1st: De megcsinálták! És ÉH2 Anikó is telitalálat volt. És azt is megcsinálták!

Banyus83 2015.02.28. 14:33:51

@kamilla123: A Marianna-féle hasonlatban van valami :-D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Azt nem csak viccből olvasta fel Peti?

@Pácsó Ármándó: Jaj, Istenem...Anikó. Na az még hiányozna :-) Pókmajommal együtt. Bár azért, tegnap este visszakerestem pár jelenetet az első szériából, és annyira röhögtem, hogy folyt a könnyem. Erre itt már nem számítok ;-)

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 14:35:23

@kamilla123: Igen, Bence nagyon Kamion és Mariann tudja kezelni, mint annak idején Plasztik.
Naomi -Lokival az a baj, hogy Nao utálja Apolt és Loki meg velük barátkozna

Renitu 2015.02.28. 14:40:46

Botox egy az egyben Kiszel Tünci. Ahogy beszél....lehet testvérek :) Tündit is szeretjük...és már őt is...

kamilla123 2015.02.28. 14:42:14

@Pácsó Ármándó: hát ja, bár Loki megmondta, h nem hülyéskedni jött, hanem a nyereményért, szóval sztem a jó párkapcsolat fontosabb neki, mint a haverok. Egy darabig nem árt a szövetség, aztán mehetnek a levesbe.

Banyus83 2015.02.28. 15:10:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem tudom, csak mintha az rémlene, hogy mikor olvasta a szülinapos levelet, akkor a végét elröhögte, hogy csak viccelt. De lehet, hogy én értettem félre valamit alaposan.

Akármi Áron 2015.02.28. 15:27:16

@Pácsó Ármándó: +100 ponTyos vót:D (hogy mé' nem én taNátam ki, amindenit neki, irigy vagyok:))))

Akármi Áron 2015.02.28. 15:29:16

@Pácsó Ármándó: Na, de jóvan ez, egyébként is megelőztél ma, fürge róka:))))

Falatkányi 2015.02.28. 15:39:57

@Zabkása: sajnos a szokásos spoileres reklámban lelőtték, h Adri kézenfogva andalog Patrikkal a tengerparton.

Banyus83 2015.02.28. 15:55:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Pont azt mondom, hogy lehet, hogy én vagyok az :-D

Banyus83 2015.02.28. 16:03:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tv2.hu/eden_hotel/169881_eden_hotel_18_3._adas_3._resz.html
06.40-től olvassa kb a levelet Peti 07.00-nél kérdezik, hogy ez vicc? És akkor mondja, hogy ja, nem is, és onnan olvassa e rendeset szerintem, de lehet,hogy nem jól értem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.28. 16:10:59

@Banyus83: a franc sem tudja.

Sixx írta: Péter löevelet kap, születésnapod van, válassz ki két faszit, majd mentek ajándéktúrára, de addig is bulika...

Ebből is gondolásztam.

Bujumburi 2015.02.28. 17:05:10

@Banyus83: En is ugy ertelmeztem, hogy csak viccelt Peti azzal az ovodalatogatassal.

W.Jack. 2015.02.28. 17:09:52

@Bujumburi: Nem úgy volt, hogy elkezdett poénkodni a fiúóvoda látogatással, aztán javította, hogy ez csak poén, valójában buli lesz aznap este? De lehet, hogy nem figyeltem eléggé.

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 17:09:58

@kamilla123: Péter-apolka hosszabb távra szeretné Lokit

@Akármi Áron: nem róka, Tigris! És még véletlenül sem Garfield vagy maci!

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 17:12:27

@nughop: Fiúóvoda! :-) Én is így emlékszem rá Cicám!!

W.Jack. 2015.02.28. 17:12:30

@Banyus83: :) Én csak azért voltam bizonytalan, mert nem került szóba, hogy Peti milyen kis vicces volt, így utólag már azt hittem, hogy csak én hallottam ezt oda akkor.

W.Jack. 2015.02.28. 17:28:55

@Akármi Áron: Pedig már magam sem voltam biztos abban, hogy nem vagyok színtévesztő, engem Te nyugtattál meg :)
@Pácsó Ármándó: :D Kicsit hajlik a lilásba, de akkor már tudom, hogy ez egy spéci szín.

Figyelembe véve, hogy Berki hogy izzad, és Loki is megnyírta a szakállát, meg láthatóan meleg van (nem, nem hőérzékelős a szemem:)) nem tudom Peti mennyire érezhette jól magát abban a sapkában a párválasztó alatt.

Pácsó Ármándó 2015.02.28. 17:33:12

@nughop: Lehet, hogy a hűtőből vette elő a sapkát :-)
A szemednek meg semmi baja. Gyönyörű!

Bujumburi 2015.02.28. 18:42:50

@nughop: az én emlékeim szerint is így volt :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:24:54

Biztos marhára hüje vagyok, de mijeza poszt végén, hogy Kedden jövünk? 7végén mit csinálnak CostaBraván az agyhalottak? Nem lesz véradás a Tv-ben vasaltpöccsel? Vagy csak sixx megy hétvégére pihizni?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.28. 19:30:23

Látom nem lesz műsor 7végén. Ami 1felől jó a lakóknak -vagy iszonyúan benézem ezt is- mert végre kapnak 1 stresszmentes napot, viszont nem jó a nézőnek.

Akármi Áron 2015.02.28. 19:42:00

@Pácsó Ármándó: Hiba volt, hogy nem néztem rá az avatarodra, úgy igen, Tigriske, mehikói kalapban még ugyan:)))) csak vígan dudorásztam itt...., de amúgy fürge rókalábak, hipp-hopp, salala:)))

@nughop: Szívesen, bármikor megnyugtatlak, bízzál bennem, én remekül látok, hát láááátod:))) (róka-tigris:DDD)

Gia 2015.02.28. 20:03:54

@Majom1Parádé: Kint lehet,hogy folyamatos volt a forgatás.Csak most a műsor leadásnál szünetelnek.

Bujumburi 2015.02.28. 20:11:51

@Majom1Parádé: ez már leforgatott ügy, csak nekünk adagolják apránként. :)

BarBwire 2015.02.28. 21:20:45

Sziasztok, Lokival mi van?

2015.03.01. 09:19:13

@BarBwire: szia Loki jól van kis füle is vitorlázik boldogan :D

2015.03.01. 09:59:54

@kamilla123: szerintem nem de ízlések és pofonok résszel egyetértek nálam bejövős inkább mint a sodródó agyatlan izomagyú pöcsök ;-)

2015.03.01. 10:05:06

@Banyus83: a szemüveges?
@Majom1Parádé: hétfőn lesz legközelebb adás - ezt hv-zza sixx kedd reggel erre értette

balaarc 2015.03.01. 14:08:00

Löki fogja nyerni ez már most biztos a számomra

natalja (törölt) 2015.03.01. 14:48:07

Sziasztok! Nóri miért kapta az Ivar nevet? Próbáltam visszaolvasni, de nem találom. :D

Gia 2015.03.01. 14:58:53

@natalja: Szia!Berki egy alkalommal megjegyezte,hogy felborult az ivararány,mire Nóri visszakérdezett,hogy micsoda??Láthatólag fogalma sem volt a szó jelentéséről,ezért lett IvarNóri.

Pácsó Ármándó 2015.03.01. 14:59:14

@natalja: Berki gólem mondott a lányoknak valamit az ivararányról bent a hotelben és Nóri nem értette.

dRm 2015.03.01. 15:01:53

Nem tudja valaki véletlen hogy a TV2 oldalán kívül a műsorokat hol lehet visszanézni még?
Külföldről a TV2 oldalán nem lehet sajnos. :(

Gia 2015.03.01. 15:03:03

Apolka most tényleg leesett a lépcsőn?Nemá.. :-( Miért nincs lift...? :-)

*Mazsola* 2015.03.01. 16:57:51

@dRm: írok privit, légyszi nézz rá az emiljeidre

Némber Ván 2015.03.01. 17:59:15

Valami miatt a tv2 honlapján az ÉH videóit rendre lefagynak 6 perc után és visszaugranak az elejére. Más is tapasztalta ezt, vagy csak nálam van gebasz?
Nincs ötletetek, hogy mit csináljak?

ÉH3sZ 2015.03.01. 18:28:00

@Gia: Vajon mi lesz DJ Péterrell? Ki lesz a párja?

TJimmy083 2015.03.01. 20:55:39

Sixx, csak ennyire futja?
Hamarosan egyedül maradsz :P

Gia Gianea 2015.03.02. 10:34:38

@ÉH3sZ: Vagy kihajintják Norbit és akkor Naomi,vagy bejön egy új leányzó.

ByeKitty 2015.03.02. 12:50:41

@Gia Gianea: Norbi nem sokáig húzza.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 13:32:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Gia: @Bujumburi: @fosch9: Köszi Nektek. Most csak 2 rendkívül idióta kérdésem van:
1.Ott folytatják ahol abbahagyták? Nyilván ott kéne...
2. Mi a retekért nincs adás 7végén? A Vv-ben is folyamatosan volt.

Gia Gianea 2015.03.02. 13:43:32

@Majom1Parádé: Igen,ott folytatják,ahol abbahagyták. :-D
Hétvégén azért nincs adás,hogy mindenki a családjával foglalkozzon. :-D :-D

natalja (törölt) 2015.03.02. 13:57:57

@Gia: @Pácsó Ármándó: Köszönöm szépen nektek! Így már teljesen képben vagyok. :D

melaena 2015.03.02. 15:55:37

Birom az irasaid,az elozo ket szerianal is kovettem (mas reality showt sose neztem,csak ezt).
Nekem csak az nem tetszik,hogy nalad minden valso szereplo default agyhalott,vagy fifikas.
Sztem tele van ez a szeria tok atlagos szellemi kepeseggel megaldott emberrel.
Lokinak valoban porog az agya,de sztem Pjotr rafkosabb,meg nekem szimpatikusabb is.
Eleg jo hatassal van Apolkara,aki elotte nem volt szimpi,de kihozta belole a normalis embert.
En Norit sem tartom agyhalottnak,sztem Peti mellett o is eleg jol ellene,ha kijonnenek egymassal.
A mucsaj nekem nagy meglepi volt,mert raneztem,es mondom,uristen,ez 10ig nem tud elszamolni,kozben meg tok ertelmes,es teljesen normalis melle.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.02. 16:16:19

@melaena: én az összes szereplőt agyhalottnak tekintem addig, míg le nem tesz valamit az asztalra. Ivar továbbra is sötét, Pjotrra mér írtam, hogy több esze van, mint az összesnek, Lokira is. Botox nekem még nem bizonyította, hogy egy sminkkészlet kicsomagolása ne okozna neki komoly fejtörést.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.02. 16:45:51

@ByeKitty: mer ha spoiler, akkor kibaszlak, mint kittyt szarni.

ByeKitty 2015.03.02. 16:48:36

@sixx: :)) Megérzésem. (Ami ugyanolyan, mintha spoiler volna, az ÉH-ben mindig működni szokott.)

ÉH3sZ 2015.03.02. 17:26:44

@Gia Gianea: Ha Apolka lesérül nőhiány lesz és nem csökkentik a párok számát 5 alá. Norbert marad még, az új bejövő nőnek párnak ott van Péter nem kell küzdeni.

melaena 2015.03.02. 17:35:25

@Némber Ván:
Meg korai uj part keresni neki.
Az edenben egy skorpiocsipes is csak par ora korhaz :D

Gia Gianea 2015.03.02. 17:52:25

@ÉH3sZ: Sztem túl egyszerű lenne ez a megoldás..

ÉH3sZ 2015.03.02. 18:14:01

@Gia Gianea: Beküldik Pamelát + Szintiát Péternek és válasszon :)

Rhaella 2015.03.02. 19:09:57

Remélem Apolka nem hagyja el végleg a hotelt :/ Az előzetesben is ott van mikor megkapják a löevelet az új lakóról (feltéve persze ha időrendben van a két bevágás).
Szvsz most fiú jön aki megy pénteken Nóri mögé, Loki meg addigra becserkészi Naomit, és pápá Norbi. Így legalább Nóri és Loki is jól jár, úgy is le akarták cserélni egymást már kb. fél perccel azután, hogy egy pár lettek :)

raspberrypie 2015.03.02. 19:13:33

Azt hittem Polkát is megcsípte valami, mint Tomit az ÉH2ben

Schlomo Goldberg 2015.03.02. 19:23:03

No kedveskéim, akkor hát édenhotelezzünk valóvilág helyett. Kicsit fura az egész, ezeket nem tanította meg senki tisztességesen csicskagecizni, hogy akarnak ezek érvényesülni, nem értem.
Persze lehet hogy ezt is manuperálják fentről, én még édenhotelszűz vagyok.

ÉH3sZ 2015.03.02. 19:31:02

@Rhaella: Ha péntekig nem gyógyul meg Apolka Péter bajban lesz és nem megy be fiú mert kevés a lány

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 19:41:21

Na, má csak 40 perc. Most, hogy VV vége van, má csak ez maradt...
Topolka meg gyógyuljon meg gyorsan és Albina húzzon a retekbe. :-)

Schlomo Goldberg 2015.03.02. 19:46:10

Nem hiszem hogy aggódni kell Topolka miatt, amíg van pulzusa szerintem marad.

Mirocska 2015.03.02. 19:49:17

Most kellene lennie a pénteki ismétlésének, a port szerint is, de dr. house van helyette! Mi lehet az oka?

Schlomo Goldberg 2015.03.02. 20:02:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: éppen készültem felcsapkodni az ereimet, de szerencsére megjöttél

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.02. 20:04:58

@Schlomo Goldberg: apolka miatt? :-)

Tegnap jó volt a bentley-s kaland, ismételhető :-)

Bujumburi 2015.03.02. 20:09:16

nincs egy használható streametek? :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 20:17:47

Üdv! Ormányos medve mikor lesz? Vagy ezek nem hagynak kint kaját?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.02. 20:18:05

Valaki közvetít esetleg? Megint nincs upc :-(

malevil2050 2015.03.02. 20:20:27

Emeseeeeeeeeeeee keszdődiiiiikkkkkkkkkk gyele mááááááááááá!!!!!!!!!!!!!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 20:23:17

Nori nem aludt hol Loki mellett. Peti Apolkat olelgeti.

malevil2050 2015.03.02. 20:23:23

Hoppá asz lgt nem hajlandó arrébb menni.a fenye a jó dógát!

Schlomo Goldberg 2015.03.02. 20:24:12

IvarNóri saját magát taktikus személyiségnek tartja, de még nem bontakozott ki, stream el is ment. Veszélyes nő.

Schlomo Goldberg 2015.03.02. 20:26:11

HOgyan aludt Loki Naomi mellett? Azt hittem Ivarnóri a prája

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:28:01

Peti mondta, hogy 3-an vannak (Apol+Loki) 8 ellen...

2015.03.02. 20:28:20

'stét!

a fogyatékosok máris fúrják Lokkancsot :D de buták :D mert bencuka gyenge és sírt hát szépen indul :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:29:09

Most mutatják, hogy Apolt ölben viszik, mert leesett a lépcsőn.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 20:29:35

Petiek harman vannak 8 ellen.
Apolka megszedult es elesett.

Schlomo Goldberg 2015.03.02. 20:30:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Norbika balfasz de nagyon, fülénél fogva kellett volna kirángatnia/lerángatnia a csajról

2015.03.02. 20:30:22

@Schlomo Goldberg: nem aludt ott csak odafeküdt és dumáltak

jó mondjuk ez sejthető volt, hogy egy ivarnóri nem fogja bírni a gyűrődés Loki mellett :D

2015.03.02. 20:31:12

@Schlomo Goldberg: jaj hát nem párkapcsolat ez :D de norbika tény h balfék

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:31:16

Peti most önt lelket Apolba, hogy együtt legyőzik az összes problémát, mert Apol ott a legértékesebb egyéniség.

Schlomo Goldberg 2015.03.02. 20:31:37

Sapek izgul azért Topolka miatt

2015.03.02. 20:32:33

@balaarc: nekem akkor biztos volt amikor bejött :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:32:54

@fosch9: Jogos, mert csak 10-en vannak.
Bevitték Apolt az orvoshoz, Látszólag nincs annyira rosszul, mert saját lábán megy be a dokihoz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:34:10

A többiek közös asztalnál kajálnak és Adri mondja, hogy mindenki bemenne a párjával , ha annak valami baja lenne a dokihoz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:35:10

Reggeli rosszulléte volt és utána 3 órával volt a lépcsőn leesés.

malevil2050 2015.03.02. 20:35:26

Micsoridi bádog orvoslás,máá csak a sámán hiányzik.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:37:19

Apol értékeli, hogy Peti így viselkedett.
Loki panaszkodik Adrinak, hogy Nóri haragszik rá.

Schlomo Goldberg 2015.03.02. 20:38:05

Na, a helyi javasasszony levette a rontást Topolkáról, mindenki nyugodjon le a picsába

Bujumburi 2015.03.02. 20:38:42

@Schlomo Goldberg: :D :D köszönjük a profi közvetítést :D

2015.03.02. 20:39:09

@Majom1Parádé: szia csak most olvaslak
1. ott folytatják mindig ahol abbahagyják gondolom ők hétvégén is forgatnak és mi azt 5 este alatt láthatjuk
2. 1 és 2-ben csak 4 nap volt adás úgyhogy ahhoz képest most 5 még jobban is járunk :D hétvégén sosem volt éden

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 20:39:14

Jajj, ki kellett mennem!
Apolka visszatert, es Peti Vegig Mellette Volt!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:40:03

Apol szivatja a csajokat, hogy milyen jól esett neki, hogy mindenki törődött vele.
Új lakó érkezik, ŐK döntenek, képekről kell kiválasztaniuk!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:44:05

Megszavazták 7-3 arányban a fiút. Milán jön.

2015.03.02. 20:44:08

@Majom1Parádé: norbi most is mondta hogy 9-2 vagy 8-3 arányban szavazták meg
ember dehát tizen vagytok :D

jaj milánka aki érkezik fent van a fotókon akkor ő bent maradós lesz

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 20:44:31

Nori le akarja cserelni Lokit barkire. Egy bajgunar jon.

malevil2050 2015.03.02. 20:45:26

Nahh mék1 amorozo,lgtnek inog a léc

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 20:45:55

Az uj fiu szerint a fiuk a foto alapjan dontottek mellette, a lanyok meg a kinezete miatt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:46:05

SMS játék: Kit vittek Kórházba? EDEN1: Nóri, EDEN2:Apolka.

2015.03.02. 20:53:11

édes ez a milánka de olyn kis buta :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:53:33

MIlán megmondta VasaltBerkinek, hogy ÉH-ban bármi megtörténhet. :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 20:54:05

Milanon nagyoneredeti kinai tetkok vannak.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:55:15

Milán saját fittness termet szeretne nyitni a fődíjból.
Most ért be, ismerkedik a többiekkel. Adri aszonta jó pasi, de Ő most nem néz sehova,.csak a párjára.
Peti szerint Milán szellemi képességei kissé korlátoltak.

2015.03.02. 20:55:21

lányok már csorgatják a nyálukat miláncsira
miláncsi szép szép de a lába piszkafa csak felsőtestre személyi edzheti magát
olyan szép szép de nem kéne otthonra

hajlá Loki :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:55:53

Tesztelik Milánt, hogy szerinte kinek ki a párja

malevil2050 2015.03.02. 20:56:55

Soha sehun .ety ács,kűműves,pilóta,vasutas,,cak ilyen cemélyi edző mek asz anyám tyúkja.

Ditti82 2015.03.02. 20:57:53

Na mi volt? Reklám előtt értem haza. Gyors helyzetjelentést kérekszépen köszönömszépen!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:58:01

Most Patrik és Norbi "okosítják" Milánt és Patrik leszimpatikusozta...

malevil2050 2015.03.02. 20:58:14

Ettyel többen vannak hopkinszék,nem lecc itt könnyű dóga a másik ódalnak

2015.03.02. 20:58:25

@malevil2050: nahát ide nem igazán erisztenek be mindenféle kéményseprőket :D

a díszfaszok már szervezkednek Lokkancs ellen (fúj)

Bujumburi 2015.03.02. 20:58:46

@malevil2050: régen volt egy ács valamelyikben :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 20:58:59

Level! Este latin buli Naomi szulinapjara!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 20:59:52

Patrik most összekapott Adrival. Milán aszonta Patriknak, hogy a párja szépen ráment.

2015.03.02. 21:00:01

@Bujumburi: autószerelő is volt a féltengely

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.02. 21:01:01

Vihar az edenkertben! Patrik es Adrienn veszekednek, Patrik feltekeny!

Ditti82 2015.03.02. 21:01:55

@Bujumburi: Gábor. Ugyanott, ahol az autószerelő.
@fosch9: Azért Bence előszeretettel mutogatja, mije van neki deréktól lefelé. :D

Ditti82 2015.03.02. 21:02:26

Vasalja a haját? Emlékeim szerint Levi is csinált ilyet. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:02:42

Készül a banda Albina szülinapjára és Milán beköltöző bulijára.

2015.03.02. 21:03:26

@Ditti82: a műcsaj nem ájult el úgyhogy nagyon nem gondolom hogy nagy dolog lehet :D

de bútttta ez a nóri

Ditti82 2015.03.02. 21:04:19

Persze, hogy idegesít Loki, mert egyedül több esze van, mint a nagy hármaknak együtt.

2015.03.02. 21:04:44

a sok irigy faszinger ki akarja tenni lokcsit (fúj)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:05:04

Patrik, Norbi és Bence azzal oltják Milánt, hogy már le van zsírozva és a csajszival is le van beszélve (Nóri)

Ditti82 2015.03.02. 21:06:26

@fosch9: Én isz tégedet. Cuppcupp. :D

Ditti82 2015.03.02. 21:07:41

Látszik, hogy focista. :D

2015.03.02. 21:07:47

@Ditti82: áháháhá még peti is szimpibb lett amiért támogatja lokit

de ez a kis koszos nóri lepatkányozta lokit paraaszt :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:08:03

Nóri a szemébe mondja Milánnak, hogy lecseréli rá Lokit.
Albina meg hazudik, mint a vízfolyás.

Ditti82 2015.03.02. 21:08:23

Irritáló ez a csaj. Pfejjjj. Kössük össze Fáncsival!

2015.03.02. 21:08:57

tippem h marcsa fog loki mellé állni és bence haza

2015.03.02. 21:09:44

három hülyegyerek by loki áháháhá imádom

Mók_Ica 2015.03.02. 21:09:49

@fosch9: köcsög nóri..... loki tök cuki és értelmes....
norbi menjen a levesbe :)))

sziasztok véreim :)))) csak hogy a vv-bv-t se felejtsük el :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:10:04

Loki: Nóri, jöhet a kis krampusz? (milán)
Azonnal levágta, hogy a 3 kis idióta csákó mit talált ki. Bencének 2 hetet ad...

2015.03.02. 21:10:23

@Ditti82: nórika kis fogyatékos nagyon

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:11:02

@Bujumburi: Hogy Ő majd fullra támogatja a Nóri+Milánt. Sugallja, hogy még önzetlen is lesz.

nathalie 2015.03.02. 21:11:51

annyira szeretném ha valaki, lehetőleg élete szerelme közölné nórival, hogy ronda és enyhén szólva is őrült kinézete van.

Mirocska 2015.03.02. 21:12:06

Loki Nórinak: ezekkel a fülekkel szerinted mit nem hallok meg? :-D

2015.03.02. 21:12:26

@Mók_Ica: cija kis cukkerfalat
naugyehogyugye milyen jópofa loki? a sok egyforma fütyi mellett :D
remélem ügyesben bent marad

nathalie 2015.03.02. 21:12:46

ezek miért alszanak együtt???

Ditti82 2015.03.02. 21:12:58

@Majom1Parádé: Valahol azt írták rá, hogy ő a közönségkedvenc. Mármint Albina.

Hbbm 2015.03.02. 21:13:40

Az egyik promovideobol kiderult, az uj fiu elvisz 2 szimpatikus sracot valami programra, azok dontenek melyikuk essen ki, kiesik a Norbi, jon egy csaj, az esik ki a ceremonian, a milan a tematikazos csaj parja lesz, tobbi valtozatlan!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:13:43

Loki meg egyből letolja Milánnak, hogy fullra tudja mit dumált a 3 csákó Milánnak.

Ditti82 2015.03.02. 21:13:56

Sallang, proli. Juhú! :D

2015.03.02. 21:14:08

ki akar fogadni h kit fűz be loki, sztem marianna

Mók_Ica 2015.03.02. 21:14:46

@nathalie: ez jóóóó ötlet :)))) mondjuk pont milántól hallaná vissza..... pl. :)))

@fosch9: jópofa és petivel együtt jól nyomják eddig :))))

@Mirocska: még humora is van :))) sztem ebből az "adottságból" van a loki név :))) (lokátor)

Bujumburi 2015.03.02. 21:15:18

@fosch9: Naomi? Vele olyan jól elsündörögtek, vagy nem?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:15:42

Loki megígérte, hogy a Bencét, ha megrohad is kiteszi majd.

nathalie 2015.03.02. 21:15:50

@fosch9: másra tippeltem volna. ha lesz kiskifli-nagykifli, akkor bejött a tippem...

Mók_Ica 2015.03.02. 21:15:51

@Ditti82: biztos, mert félnek tőle :)))) gyilkol a szemével.... :))))

Bujumburi 2015.03.02. 21:16:06

@Hbbm: NOOOOOOOOOOOOOOO - ekkora spoilert ne nyomj légyszi!

2015.03.02. 21:16:32

@Mirocska: :D
@Mók_Ica: jaja

Holnap valami Milán-bence-norbi feladat ahol nagyon valószínűnek látom hogy esetleg egyik fiú megy is haza v vki védett lesz?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:16:40

Előzetesben benne van, hogy Milán Bencét és Norbit viszi valahova közös programra.

Mók_Ica 2015.03.02. 21:17:07

@Majom1Parádé: ő utána sem sírnék.... nagyobb a füstje, mint a lángja ....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:17:16

@Bujumburi: De ne ám, mert sixxx kirak, mint a cicuskát kakkantani.

2015.03.02. 21:17:37

@Bujumburi: múlt héten még gondoltam rá de ma naomi elég csúnyán kibeszélte lokit úh kisebb esélyt látok rá
@nathalie: én is másra gondoltam :D

nathalie 2015.03.02. 21:18:05

@Hbbm:
köszi. úgy is nézhetjük, hogy holnapra akkor csináltál egy szabad estét..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:18:08

Most kell átkapcsolni Super-re. De nálam az most nézhetetlen, a szolgáltató bekavart...

2015.03.02. 21:19:40

@Majom1Parádé: ma pamela van aki szimpatizál apol-petivel

malevil2050 2015.03.02. 21:19:43

@fosch9: Mek kell fűznie a kicsilányt,mer ha nem bukta van.

Bujumburi 2015.03.02. 21:20:17

@fosch9: na, ezt még ugye nem látom, mert csak a közvetítéseitekre hagyatkozhatok. :)

2015.03.02. 21:20:32

Milánkáról kisfilm és kis barátja érkezik a (majdnem azt mondtam belevalóba) szal az éjjelibe.

2015.03.02. 21:22:11

@malevil2050: á lokcsi biztosan megügyeskedi :)
@Bujumburi: mi történt?

Milán gyerekkori két hatalmas cicis barátnéja beszél Milánról berki máris lecsapott az ikrekre.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:22:14

@fosch9: Velük én is. .-)
Loki ma bemutatta,hogy "mindent tud", kvázi gondolatolvasó és esze is több van, mint a maradék csávóknak összesen (petit azért vegyük ki, de ma nála is jobban tolta)

nathalie 2015.03.02. 21:23:02

@kanczy: reménykedjünk, hogy az út sok tematikázással lesz kikövezve, és akkor esetleg még azon a részen jól szórakozhatunk.

2015.03.02. 21:23:10

milcsi közben az ósön parton gyúr bicepszre (sztem nekem majdnem ekkora bicepszem van pedig nem vok személyi edző)

kanczy 2015.03.02. 21:23:56

majd megtaláljuk a közös hangsúlyt....:)

Bujumburi 2015.03.02. 21:24:12

@fosch9: nincs TV2-őm, online streamet meg még nem sikerült ehhez szereznem. :) Mondjuk legalább a honlap működik. :)

2015.03.02. 21:24:38

@Majom1Parádé: nálam második helyre feljött peti

újra mutatják milán beköltözését

kanczy 2015.03.02. 21:24:55

@nathalie: majd megtaláljuk a közös hangsúlyt....:)

malevil2050 2015.03.02. 21:25:36

Jájj avit köll cserélnem,mer elavultam,valamelik csajkát ki kéne itten jelvényesznem,de hát én most má kit válasszzak,,,,,cépség ,ész? mi domináljon? ajjajj mecsoda dilemma esz nekem

2015.03.02. 21:25:53

@Bujumburi: hátha majd jön valaki stream-mel :)

jól hallottam milán nem lett rendőr mert nem vizsgázott le?

2015.03.02. 21:26:43

@malevil2050: esetleg a bukott madonna?

nathalie 2015.03.02. 21:26:56

hihetetlen hogy ez a lány bevitte a mellett a műsorba. érzem rajta, hogy ez egy életcél volt...

2015.03.02. 21:27:41

milánci is szedi a szemöldökét

nathalie 2015.03.02. 21:28:14

sírok, megdicsérték, hogy mennyire természetes :D:D:D:D:D:D

2015.03.02. 21:28:20

@nathalie: de berki kajálja :D

Bujumburi 2015.03.02. 21:28:55

de most a Naominak mi baja lett? :( nyeee... pedig kezdett szimpi lenne

2015.03.02. 21:29:06

@nathalie: hát nem sminkel de hatalmas műmellei vannak

malevil2050 2015.03.02. 21:29:17

@fosch9: minnyá felmetyek a honylapra és megkukkolom a zarcokat és a szemeket és akko megtudom mi a molmban lényeg.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:29:25

@fosch9: Nem tudok saját sorrendet írni, de csípem Apolt, Adrit, Petit, Lokit.
Nagyon nem jön be: Bence , Naomi.
A többiekről még nem döntöttem....

nathalie 2015.03.02. 21:29:46

@fosch9: berkinél azért a mérlegelésnél nem menne át...

2015.03.02. 21:30:31

@Bujumburi: nagy barija nórikának és mivel nóri húzza a kis selypítős szájá lokira ezért naomi is kutyázta (fuj)

2015.03.02. 21:32:51

@malevil2050: kíváncsian várom a végeredményt
@nathalie: elképzelem ahogy mérlegel kézzel hát nem is tudom még mérlegelem kicsit hát nem is tudom és ott állnak reggelig :D
@Majom1Parádé: nálam loki, most már peti apol is, marianna sem gáz, naomi csak addig volt szimpi amíg nem kutyázta lokit, a mindig egymáson fekvő pár annyira nem, de bence és norbi a legkevésbé, nórika meg hát jajdebuta

sterlingovic 2015.03.02. 21:38:57

Nóri lesz az új Alíz

*Mazsola* 2015.03.02. 21:40:07

jóest

Petiéket is csípem, de Loki elfoglalta az első helyet:)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:43:37

Botox mióta megégette magát Apollal jócskán visszavett, mondjuk azt az első kört el lehet nézni Neki, akkor jött be, még vakon volt. de tanulékonynak láccik. :-)

malevil2050 2015.03.02. 21:45:37

@fosch9: Etyenlőre nem tuttam dönteni

2015.03.02. 21:46:01

@*Mazsola*: háhá
alakulnak a loki-bubik itt is :D

Esti telefonos interjú apolka anyukájával az ájulásról.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.02. 21:46:43

@*Mazsola*: A műsor szerkezetéből adódóan Lokinak 1 dologért kell szorítania, hogy egy védett pasi ki ne szórja. Ha ezt leszedem szerintem szépen bebetonozta magát. Nem is szabadna ilyet írnom ennyire a játék elején, de Lokinak "járna" a döntő

2015.03.02. 21:47:11

@malevil2050: nahát majd közben hátha kialakul :D
@Majom1Parádé: volt valami afférjuk? nem figyeltem

2015.03.02. 21:49:11

@Majom1Parádé: meg a sok egyforma pali között azért ő egyéniség

Jáger Ricsi az éjjeliben, véleményezi a műsort.

*Mazsola* 2015.03.02. 21:49:54

@fosch9: hú, és megint lesz sorszám? :)))

@Majom1Parádé: igen, és maximáisan egyetértek. tőlem a nyereményt is viheti, engem megvett kilóra:))

tomfree 2015.03.02. 21:52:20

@fosch9: ez a Loki meg a DJ gyerek a legértelmesebbek az egész csapatban. Ez a Nóri meg egy nagy geccc egyik pillanatban kutyázza a rockert, utána meg azon elmélkedik, hogy megtartaná-egy napon belül-noooormális? Totál agyhalott az a nő. Ez a három balfasz meg minek ment ki aludni a teraszra? Ez valami bandázás vagy miafsz? A focista gyereket alig értem amit mond, gyakorlatilag töri a magyart.

2015.03.02. 21:54:07

@*Mazsola*: mindenki legyen egyes bubi akkor nem lesz sértődés :D

2015.03.02. 21:56:32

@tomfree: na igen és úgy szeretném, hogy végre az ész győzedelmeskedjen az izomagyak felett :D
nórika buta sodródik de nem tudja mit akar látszólag
a három balfaszról az jutott eszembe épp olvasom a híreket és három férfi összeházasodott hát na :D egyedül nullák, egymásba kapaszkodnak
loki lebuta focistázta patrikot amúgy tényleg nehezen érteni amit mond

*Mazsola* 2015.03.02. 21:58:32

@fosch9: a vv-nél sem volt belőle gond, de legyen:) egy idő után úgyis nehéz követni:))

olyat nem lehetne, hogy a három díszf*sz együtt esik ki? és vigyék Nórikát is...

Mók_Ica 2015.03.02. 22:04:59

@fosch9: én aszittem te lány vagy :))))

2015.03.02. 22:05:20

@*Mazsola*: az szép lenne :D bár ha meghagyjuk lokinak, hogy egyesével kilője őket az sem vesz le az élvezeti értékéből :D

2015.03.02. 22:06:31

@Mók_Ica: az vagyok csak kicsit lehúztam na :D

tomfree 2015.03.02. 22:07:34

@fosch9: szerintem a 3 balfék csapatban sem erős, a Bence nem lenne rossz ember zsigerileg, de húzza le a többi szerencsétlen egymást, mondjuk nem okos ő sem. Szerencsétlen Lokira rászállt az összes balfasz szinte, még talán a Dj van annyira korrekt meg Topolka hogy nem basztatják. Ha másért nem, ezért szurkolok a rockernek. Ez az új gyerek meg egy tucat száz elsőre, de majd kiderül.
@*Mazsola*: azt olvastam valahol egy cikkben, hogy ebben a szériában valami 27 fő fordult meg a villában, szóval simán benne van, hogy mindenkit lecserélnek még.

2015.03.02. 22:08:01

macskáknak fejlesztett zenét egy kutatócsoport

Mók_Ica 2015.03.02. 22:09:39

@fosch9: akkor jó :)))) majdnem megijedtem :)))

2015.03.02. 22:10:23

@tomfree: lokin kívül mind tucatlegény még kicsit peti is de ő a hipszter szemüveggel akar kitűnni de értelmesebb és meglátta lokiban a jó játékostársat ez kiemeli a három butafiú közül
nekem nagyon gáz volt ahogy bence állatra issza magát
patrik mindig a csajon lóg
norbi meg simán málé

2015.03.02. 22:12:41

@Mók_Ica: :D

ez az adri-patrik ahogy folyton egymáson lógnak olyan természetellenes nem is ismerik egymást és úgy viselkednek mint valami tizenéves párkapcsolat

Mók_Ica 2015.03.02. 22:13:10

patrik milyen csinos azzal a kis pillangóval a hajában .... hihihhihihihihi

2015.03.02. 22:13:47

@Mók_Ica: jaj nagyon kiscicás volt :D
de mi az h szeretik egymást nem gáz ez így pár nap után?

Mók_Ica 2015.03.02. 22:13:55

ez a ricsi milyen/melyik valóságsóban szerepelt????????

Mók_Ica 2015.03.02. 22:14:36

@fosch9: mint fáncsi denisszel :)))) már digidugi is volt.... :))

*Mazsola* 2015.03.02. 22:15:04

@fosch9: persze, de ahogy Majomparádé írta, ha vki védettséghez jut, akkor bajban lehet... és azt én nem akajom:) szeretném még nézegetni:)))

@tomfree: az első fele +1. a nekem szánthoz: persze, sokan vannak, fel kell zavarni az állóvizet, ez rendben is van. rajta kívül lecserélhetnek bárkit:)))

Bujumburi 2015.03.02. 22:15:46

@fosch9: Norbi rettenet máléééé

2015.03.02. 22:17:26

@Mók_Ica: összeesküvők
meg testépített is és még volt valamiben az nem jut eszembe

Mók_Ica 2015.03.02. 22:19:19

@Bujumburi: norbi menjen a levesbe .... pffff

@fosch9: na, azt nem néztem... csak hellyel-közzel...... nem emlékeztem volna rá.....

hajrá loki-peti :)

2015.03.02. 22:19:39

@minden reggel: loki dani nem ádám :)
@Bujumburi: megalszik szájában a tej
@*Mazsola*: én is :D
@Mók_Ica: tényleg...

Mók_Ica 2015.03.02. 22:24:16

@fosch9: a vélemény-változtatás jogával még élni fogok :))) de most őket szerizem + apolkát :)))

*Mazsola* 2015.03.02. 22:31:26

@Bujumburi: az. pedig milyen sokra tartja magát... ahogy ecsetelte Milánnál, hogy hármójuk közé azért nem fér be, de kegyet gyakorolnak, és szóba állnak vele

@Mók_Ica: szintén:) bár Apol néha affektál és azt annyira nem csípem...

na megyek, jóccak:)

beacska 2015.03.02. 22:31:57

nnna, tudjuk már mitől zseniális Loki? ;)

Mók_Ica 2015.03.02. 22:32:51

@fosch9: ezt nem láttam az öfibe, de peti milyen gyorsan rohant és kapta fel apolkát :)))) odafigyel rá.... ez szimpi :))

Mók_Ica 2015.03.02. 22:35:00

@beacska: nem zseniális, de nem tucatfiú.... és a helyén van :))) sztem még némi agya is van :))

Mók_Ica 2015.03.02. 22:35:42

@*Mazsola*: megláTTYuk mi lesz belőle :)))
JóCCakát!

tomfree 2015.03.02. 22:36:39

@Mók_Ica: szerintem Norbi megy a levesbe. Az utolsó promóvideóban elég sok minden van:
comment.blog.hu/2015/02/17/nem_kamionosok_es_kurvak-buli_lesz_az_a_tv2-es_eden_hotel

vastyúk is .. 2015.03.02. 22:39:21

@malevil2050: válaszd avinak egy atomvillanás gif-et, azzal addig is önazonos maradhatsz, míg nem találod fel magad a lányok között :D

@fosch9: Asszem most egy (na jó, hasonló hihihihi) platformra kerültünk. Nem tudok dönteni Miszter Hipszter és Szőrös Dumbó között, úgyhogy mindegyiknek drukkolok :D

Mók_Ica 2015.03.02. 22:43:28

@tomfree: köszi, olvasom és nézem :) egyébként nekem berki tök pozitív..... sokkal jobb, mint amit vártam.... :)))

beacska 2015.03.02. 22:47:10

@Mók_Ica: szerintem zseniális volt, ahogy megingatta Milánt, és megtérítette Nórit. Ez a duma: "várj, elmondom, mit mondtak: hogy ők a tuti hármas, és bevesznek, ha Nóri mögé állsz, és akkor Peti egyedül fog tengeni-lengeni....nekem is ezzel jöttek, aztán most...nem, én nem mondom meg, h mit tegyél..."
EZ nem volt zseniális??? pedig igen!!! kívülről lehet, h triviálisnak tűnt, pedig nem az...

beacska 2015.03.02. 22:48:25

jaaa, és Milán nem vízimentő véletlenségből??

tomfree 2015.03.02. 22:52:38

@Mók_Ica: a videóban a Berki azt mondja, hogy most meg tudjátok mutatni, hogy mekkora barátok vagytok, majd ölelkeznek ketten azok, a Norbi mondja, hogy erős légy Bence és kinn vannak az új gyerekkel egy külső helyszínen, ami holnap lesz ugye. Következő snitt: a szőke csaj sír a retyón, hogy mindenkit elvesztek akit szeretek. Majd egy másik snitt: Naomi beáll az új gyerek mögé ahol van egy új csaj is. Nem értem a tv2-t miért nem szerkesztik meg a promóanyagot értelmesen. Viszont ha kibasszák holnap a Norbit, akkor jön egy csaj, ami felborít mindent.

malevil2050 2015.03.02. 22:53:38

@vastyúk is ..: hellobellolobello! Örülök hoty újra látlak.Lehet jó is lenne asz atomviilanás balrul.De ittem minden oljan más,és mék bele sem kontárkothatunk.Esz eccerűen főháborító.!

Mók_Ica 2015.03.02. 22:54:34

@beacska: :))) igen, ügyes volt :) remélem lesz majd egy jóóóó párja... és megszabadul nóritól... vagy nórika az észéhez kap :))))

malevil2050 2015.03.02. 22:55:35

@beacska: Itt mindenki szellemi tevékenységet,folytató életművész.

Mók_Ica 2015.03.02. 22:55:48

@tomfree: ilyen a ÉH2ben is volt, hogy egy kinti programról már nem ment vissza vki.... az egy csaj volt akkor.....

Mók_Ica 2015.03.02. 22:56:57

@malevil2050: azon én is röhögtem... 21 évesen életművész..... jahhh..... pont.... de inkább munkanélküli...

vastyúk is .. 2015.03.02. 22:58:10

@malevil2050: hello, tényleg, köszönhettem is volna először. hihihihi. Azt elhiszem, hogy fáj, hogy nem lehet beletúrni, viszont hátra lehet dőlni és élvezni a showt. Hogyan okoskodnak. Meg ha nem találsz most kedvencet, még van remény, merthát cserélődnek az arcocskák. :D

minden reggel 2015.03.02. 23:02:20

jó szurkolást :) ez már volt?: ők 'castingolták ki' (idézet) az ÉH játékosait.
www.youtube.com/watch?v=jHLdlzVUH9E&list=PLC03F770028277649&index=4

:) érdekes a nő, végigcsámcsogja az interjút...

malevil2050 2015.03.02. 23:05:25

@vastyúk is ..: nahh hát esz meg a másik,de láthatod nem olyan vót a a fogyaggyisten.Nem tom ,de etyenlőre oljan idegen ez asz egész.De lehet hoty csak a környezet
miatt.Mesterkéltnek tünik,mit asz amerikai filmek 90 szászaléka.

beacska 2015.03.02. 23:06:23

@malevil2050: ááá., csak a fiamnak ilyen a "munkaruhája", ami a Milánon volt- a kék alsógatya kinézetű sportgatya világoszöld kötővel

malevil2050 2015.03.02. 23:06:40

@Mók_Ica: Áhh natyon sokan tacskók ottan a kombináláshosz.

malevil2050 2015.03.02. 23:07:53

@beacska: Ahha cóval bennfektesnek teccik lenni! nahh majd fityelek ám a dógokra.

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:13:31

@malevil2050: Mer a villa nem volt mesterkélt? vagy csak a papagájok zavarnak itt? Vagy az a szokatlan, hogy kényük-kedvük szerint beleszólnak a játék alakulásába? Megszokod ;)

@Mók_Ica: Szerintem Nóri agyhalott. olyan mint egy durcás óvodás. Párt Lokinak!

beacska 2015.03.02. 23:13:41

@malevil2050: :D bennfentes??? mert vízimentő a gyerekem??? :DDDD

malevil2050 2015.03.02. 23:16:28

@vastyúk is ..: Oké akko picit másképpen köszelítem meg.Mindkettő mesterkélt de a vella asz póriasabb vót,itt túl sok a csilivili nekem ,mint parasztgyeröknek.Vaty megszokom, vaty elszököm.

beacska 2015.03.02. 23:16:42

szóval nekem ez a rész bejövős volt.

szerintetek kamuzott Patrik? mert különben csak mutatták volna, ahogy mondja neki a Milán...meg amúgyis elég kamu szaga volt, nem?

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:16:56

@malevil2050: szupcsiiiiii, nagyon tetsziik, irány a borospince

beacska 2015.03.02. 23:17:17

@malevil2050: az a helyzet, h ez csak nekünk luxusvilla ám...ott elég megszokott.

malevil2050 2015.03.02. 23:17:50

@beacska: Perce, tucc oljat amit én nem.

malevil2050 2015.03.02. 23:19:15

@beacska: Egen,asztat hiszem h innen fú a passzát szél.

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:21:38

@malevil2050: tuttttam, hogy a pálmafák meg a feszített víztükör zavar, hogy a papagájokról ne is beszéljünk. Ne szökj el, az agy sok mindenre képes. Pl én már észre sem veszem a környezetet, a pálmaágakat, meg a bárpultot, a szemem már megszokta. ha elugrálna egy pingvin a kamerák előtt, lehet, hoyg az sem tűnne fel. hihihihihi

malevil2050 2015.03.02. 23:22:20

@vastyúk is ..: Pont a borospince,hát ottann béb@szunk,mint a zatom.

beacska 2015.03.02. 23:24:18

@malevil2050: de mi értelme van? minek konfrontálódik a párjával? aztán a riportban olyan komolyan mondta, h látta Adrin, h meglepődött, biztos nem szándékosan volt...akkor volt vmi, vagy sem??

malevil2050 2015.03.02. 23:26:36

@vastyúk is ..: Honnan tuttad? de aszé van benne igasság.Pingvin tónik hát aszok natyon aranyosak.nem igen fásznának ottan.,asz tuti

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:34:20

@malevil2050: ha túléljük, ha nem, tartottunk legalább egy fasza kis világvége bulit. Legalább nem tudjuk majd mitől hányunk, a bortól, vagy a sugárzástól..
// csak tippeltem, vajon mit látsz parasztvakításnak. Szerintem is cukik a pingvinek. Ott meg senki sem fázna, legfeljebb a medencében. hihihihi

Empty Bee 2015.03.02. 23:37:01

Jó volt, amikor Patrik finoman utalt Adrinak arra, hogy ne zabáljon annyit, mert el fog hízni :DD Adri meg tök vidáman reagál mindenre, amit Patrik kritizál rajta (könnyűvérű, sokat zabál stb.), mindenkinek ilyennek kéne lennie, kevesebb szorongó ember lenne :D

Ditti82 2015.03.02. 23:42:54

@fosch9: Honnan ásták elő azt az idiótát? És minek? :O
@vastyúk is ..: Igen, nálam is. Plusz egy Apol. :)

beacska 2015.03.02. 23:43:35

@Empty Bee: jééé,ezt nem is hallottam

vastyúk is .. 2015.03.02. 23:47:45

@Ditti82: Igazad van, Apolka is szimpi! Dehát ő most Miszter Hipszterrel egynek számít. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.03. 02:19:43

@fosch9: Ne buzdítsd a konkurenciát, mert el tematikázod magad:DD

2015.03.03. 06:01:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: messze a vége :D
@Mók_Ica: végül is saját magának tett szívességet :D
@Ditti82: a tv2 is előrángatja saját csontvázait a szekrényből
@csak mert: szerbuszka :)
@vastyúk is ..: ennek örülök :)
@beacska: átlát a többin :D

Banyus83 2015.03.03. 07:30:27

@tomfree: Erre lett volna egy nagyobb összegű fogadásom, pedig nem is láttam ezt az előzetest :-) Ennyit a kemény hármasról ;-)

Egyre inkább kezdem azt inni, hogy a tv 2 volt olyan hülye, hogy a sajtótájékoztatóra a végső tízest vitte el... :-)

2015.03.03. 08:06:30

@Banyus83: én is gondoltam erre :D

2015.03.03. 08:12:01

@vastyúk is ..: tetszenek a nicknevek amiket gyártasz :D

malevil2050 2015.03.03. 11:55:26

@vastyúk is ..: Mekkésve bár de törve nem,csak most tok válaszolni (mii?? h esz nem cép dolog? ) - hát igen,de van amiko beűt a mennykű - nem parasztvakitás ,eccerűen művinek tűnik asz egész.Ettű függetlenül van akinek ez a termécetes,nekem nem asz.

vastyúk is .. 2015.03.03. 12:47:41

@malevil2050: helló, nem probléma, ha menni kell, hát menni kell. Na, ha nem a parasztvakítás zavar, akkor a szerkesztés marad. Viszont annak meg az az előnye, hogy a játékosok ki vannak szolgáltatva. Olyan ez szerintem, mint egy túlélő show, csak a természet viszontagságait a rendező adja parancsba. Mindig alkalmazkodni kell. De ha nem szereted az ilyen ízű fagyit, akkor hiába magyarázom, hogy finom. :D persze reménykedem, hátha megbarátkozol vele.

@fosch9: mindig örülök, ha a közt szolgálom, majd még igyekszem, de a többinél még nincs ihlet.Hihihi

Banyus83 2015.03.03. 13:00:12

@Bujumburi: @fosch9: Ne legyen igazam, én is azt kívánom! Mert akkor sajna az én favoritom sem jut oda :-(
süti beállítások módosítása