Hogy volt?

Való Világ 7x102 - A nagy crossover villarománc

2015. február 26. 11:00 - candyperfumegirl

Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Ott tartunk ugye, hogy beköltöztek a régi vellalakók, és a kiválasztás előtti bulikán meg is tesznek mindent, hogy felkavarják az állóvizet. Elsőként Iza tesz fel nagyon célzatos kérdéseket a fiúknak. Szerintetek ki itt a legerősebb? Nem Plasztik, azt ugye tudjátok? És azt, hogy nálunk egy aranyszabály volt, hogy senki, de SENKI nem juthat el párbaj nélkül a végjátékba, ha Aurálió farka lerepül helikopterezés közben, és Viki reggelijébe esik, miközben Zsófika páros lábbal toporzékolva üvölti, hogy „ezt nem hiszem eeeel”, akkor sem? Ez persze zene Laci füleinek, ezt ugatom én is, én már háromszor voltam kint, Plasztik meg csak újabb és újabb zsírpárnákat növeszt itt a különböző implantátumai köré a legnagyobb lelki nyugalomban. Ezt Robin úgy érzi, hogy azonnal meg kell osztania az érintettel is, és már rohan is a két Plasztikhoz, de itt be kell iktatnom egy zárójeles gondolatot, mert a leginkább kiélt, ötvenes prostira hajazó Szandika mellett Dóri szinte bájos, babaarcú szépségnek tűnik.

7102-01.png

7102_gif_01.gif

Plasztik az információra a várakozásoknak megfelelően reagál, vagyis jön a „ki ez teee, ki ez a csicska, hagyjuk mááá”, és a többi VV Dóri örökzöld. Ha soha többé nem hallom a csicskag*ci szót az életben, az is túl korán lesz. Hagyjuk is ezt, mert már bárki, aki nem látta az adást, el tudná mondani, miről szól ez a beszélgetés, nézzük inkább azt, Attila hogy szopatja Robint. Jól. Robin fiam, azzal ugye tisztában vagy, hogy aki itt meztelenül fürdött, az soha nem nyert VV-t? Csak Aurélió persze, ezt mindenki tudja, de Robinnak mégis újra kell bootolnia hirtelen. Mentségére legyen mondva, nem az agyában tartózkodott a legtöbb vér ekkor, az egész estét azzal töltötte ugyanis, hogy Anettet próbálta befűzni. Te olyan szép vagy, miért is nem alszunk mi együtt? Valahogy így indul a szívecskés, rózsaszín ködbe burkolózó lányregény, ami ez egész epizódon végigvonul, és ami igazán érdekes, hogy Anett partner a dologban. Innentől kezdve semmi másról nem szól az este, csak Anett és Robin évődéséről, amihez az elején Iza törvénytelen röhögése adja a hangulati aláfestést, jobbnak is látja a gerlepár, ha inkább elvonulnak édeskettesben a fürdőszobába.

7102_gif_02.gif

7102_gif_03.gif

Ott aztán húzzák egy kicsit egymás agyát, miközben Iza, Attila, Plasztik és Komisz az ajtóban hallgatózik, és élvezik az utóbbi hetek legjobb VV műsorát egyenes adásban, de úgy, hogy még a chipses zacskók is előkerülnek, priceless. Odabent aztán Robin kitartó munkával kiudvarol egy szájrapuszit Anettből, aztán még egyet, és még egyet a rend kedvéért. Attila, akinél jobban senki nem tudja, hogy ilyen helyzetekben AZONNAL kell csinálni valamit, ami a figyelmet rá irányítja, elérkezettnek látja az időt, hogy rámenjen Plasztikra. Csak a látszat kedvéért persze, más farkával sem dugná meg, ezt nagyon jól tudjuk. Ezért amíg Robin meggyőzi Anettet, hogy aludjanak egy ágyban, azalatt Attila már a félrészeg Plasztikot gyúrja, vagyis inkább a szilikonsegget csapkodja jó hangosan. Ez egy tökéletes betetőzése is lesz ennek a bulikának.

7102-02.png

7102_gif_04.gif

A másnapi ébredés egyszerűen fantasztikus, Robinett rózsaszín felhőn lebeg, kézen fogva fekszenek az ágyban, és szerelmesen néznek egymásra, Robin úgy megjött ebbe a játékba, mint még talán soha senki előtte. A turbékolás a fürdőszobában is folytatódik, miközben Laci a változatosság kedvéért Attilának mártírkodik, akin látszik, hogy bárhol máshol szívesebben lenne most, így leállítja a hisztit: te csak a saját játékoddal törődj, ne másokkal, aztán ha minden jól megy, mehetsz is a kulcsmásolóhoz. Plasztik is mentené a menthetőt a tegnap esti betámadás után, amikor ugye nem kicsit felelőtlenül azt köpködte Lacinak, hogy ha bajod van velem, vigyél ki, de ez most nem jön be, Laci ugyanis direkt (!) nem ivott, hogy emlékezzen minden ilyesmire. A bosszúlistája eddig mindenesetre elég jól működött. Eközben Anett és Robin már ott tartanak, hogy lufikkal labdáznak, és Laci, miután ezt a pajzánságot kilesi, nagy büszkén félrevonja Attilát, hogy van egy hasznos infója a számára, mit ér ez meg neki. Nem tudom, mit gondolt, mit érhet meg bármilyen infó valakinek, aki NEM JÁTÉKOS most, de mindegy is, mert a Robinett románc fejleményeit Attila már úgyis sikeresen kiszedte Robinból egy jól eltalált „ha most nem smárolod le, akkor tényleg buzi vagy” mondattal.

7102-03.png

A nagy crossover villarománc után lássuk, hogy zajlott ez a nagyon furcsa kiválasztás. Most láthatjuk azt is, hogy Robin és Plasztik Attilát is (természetesen) beavatva megbeszélték előre, hogy Robin átpasszolja Plasztiknak a duplajelet, amire Atti áldását adta, mert már tele volt a töke Laci mártírkodásával. A többit tudjuk: egyenlőség, Komisz, zöldkendő, majd én eldöntöm kit viszek ki, és kit hagyok kint a g*cibe. Komisz saját bevallása szerint meg akarta kavarni a szart egy kicsit, nehogy már olyan sima legyen innen a menet, most két napig izzadhat a többi agyhalott, melyiket viszi ki a hóra. Plasztik műfelháborodását hagyjuk, hogy nem ő lett a kiválasztott, senki nem akar itt már párbajozni. Van kis Robinett smár a konyhapulton, hogy ne feledkezzünk meg róluk, Iza és Atti meg azon agyalnak (kizárólag, miután Komiszt hallótávolságon kívül tudták), hogy ki lenne most a leggyengébb ellenfél, akit Komisz kint tudna hagyni. Hát a Dóri, állapítja meg nagyon helyesen Attila, Iza meg még megjegyzi, hogy reméli, Komisz nem követi el azt a hibát, amit ő tavaly, amikor sikerült az egyik fő közönségkedvencet kihívnia a végzetes párbajra. Meglátjuk.

7102-04.png

Címkék: vv7 dsns
1519 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2015.02.26. 11:08:57

De jóóóó, Candy! :-))

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:09:22

vastyúknak írtam az előzőben....laci sokszorosan adja vissza amit kap: Erről az a vicc jutott eszembe, hogy a paraszt legény meg a cigány legény összevesztek a vásárba.Otthon aztán meséli a cigány legény hogy , én tízet is ütöttem a kalappal még a paraszt egyet a lőccsel.

Fellegjáró Marci 2015.02.26. 11:10:31

Ez az Anett tudja hova kell rakni a pináját!

Conchobhar 2015.02.26. 11:13:20

"Atti áldását adta, mert már tele volt a töke Laci mártírkodásával" - Ez badarság, hiszen egyrészt Attila "NEM JÁTÉKOS most", másrészt meg szemmelláthatóan jól el van Lacival (húzzák egymást). Arról van szó, hogy Attila egy életre megtanulta (legfőképpen Csaba példáján), hogy visszafelé sül el az, hogyha egy emberre szállnak rá a többiek, azaz ha valakiből mártírt csinálnak

hannamontanna 2015.02.26. 11:14:06

Szuper! Ma már egyszer lyukra futottam, mert az ÉH poszt VV címmel jelent meg. Nem is értettem.

Amúgy a legtöbbet azon az összefoglalón vidultam, amikor bementek a régi lakók. Végre vicces volt. Ezt a Laci gyereket de nem bírom, istenem! Ezerszer inkább nézem Fannit mint az ő áldozatbemutatását. Azt a szenvelgést, amikor Edináról kezdett beszélni, miközben Izára is és Anettre is simán rápusztulna. Oscart neki!

vastyúk is .. 2015.02.26. 11:15:47

@minden végzet nehéz: jaja, azon is vigyorogtam. Hihi. Én ezt látom a Lackó viselkedésén.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:18:16

@professional: Valahogy a köztudatba kell tartani magát, majd lesz a pletykalapoknak egy kis gumicsont a vv után, hogy együtt vannak vagy nem.Amúgy olyan kis macskajancsi tv csatornán már nincs ilyen pénzlehúzós betelefonálgatos müsorocska, hogy keresse meg a különbséget meg nyitjuk a telefon vonalat stb ahol csak álldogált és a kutya se telefonált a sok-sok maniért.

kamilla123 2015.02.26. 11:18:19

Atti zseniális. Ahogy beszólt Robinnak, h "ha nem csókolod meg, buzi vagy". Pedig tudta, h volt csók, csak kíváncsi volt, h Robin ezt elmondja-e neki. Cseles:-)

hannamontanna 2015.02.26. 11:19:18

De szép lenne, ha Komisz kivinné Lacit és kint hagyná a megszokott helyen.:-) Azt se bánnám, ha Dóri párbaj nélkül lenne a háromban, és esne ki a harmadik helyről.
Hajrá Robin!

kamilla123 2015.02.26. 11:21:04

@hannamontanna: sztem erre nagyon is van esély.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:21:57

@kamilla123: Az a pofa amit Robin vágott amikor ezt hallotta, na az tetszett.)))

vastyúk is .. 2015.02.26. 11:22:34

@hannamontanna: szerintem nem Oscart érdemel, hanem egy mexikói sorotatdíjat. Ott kötelező zokogni a kamerába, arra felé a férfiasság fokmérője a könnyekben való kitörés képessége. Nem hiába hívta Edinát Maricsujnak-vagy minek.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 11:23:47

Dobáljátok rám a bútorokat, de nekem tegnap tetszett amit Fanni csinált. Lehet hogy azért mert magához képest mértem, szerintem marha nagyot lépett előre önkritikában, mindezt 2-3 nap alatt, másnak ez sokkal több idejébe kerül. A bentieket is karakternek tudta kezelni, nem érzelmi vonalon. Ha tényleg betartja hogy tanulni akar és nem veszi alanyi jognak hogy neki ezután jár a média, fanni születést láthatunk szerintem.

Conchobhar 2015.02.26. 11:26:03

"Plasztik műfelháborodását hagyjuk, hogy nem ő lett a kiválasztott, senki nem akar itt már párbajozni." - Nem tudni, hogy a posztíró mit nézett, mert ilyen nem volt most a VV7-ben. A VV7-ben Dóri csak egy meghatározhatatlan grimaszt, meg valami kézmozdulatot vágott (valami olyasmit, hogy 'ez van' ) arra, hogy Dennis magára tette a zöld kendőt. Dóri azon háborodott fel, ahogyan egykori villalakó társai ekézték őt, és protezsálták jelre

kamilla123 2015.02.26. 11:26:05

@minden végzet nehéz: igen, egy pillanatig gondolkodott, h legyen-e úriember, aki nem beszéli ki a dolgot, vagy higgyék- e róla,h meleg. Vicces volt.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:26:54

@kamilla123: Pár másodpercre lefagyott a hardver,meg softver Robinnál)))

hannamontanna 2015.02.26. 11:27:18

@Cérnahuszár: A belevalóban? Meg kell nézzem. :-)

pomac 2015.02.26. 11:27:54

@Cérnahuszár: felőlem lehet akármilyen műsorvezető csak ne azt vezesse amit én nézek :D nem bírom a hangját :DD

csiri bá 2015.02.26. 11:28:14

ki ez teee, ki ez a csicska, hagyjuk mááá - pontosítom: ki ez theee, khi ez a cshicskha, haggyuk mááá... :)))

Conchobhar 2015.02.26. 11:28:41

@hannamontanna: "Azt a szenvelgést, amikor Edináról kezdett beszélni, miközben Izára is és Anettre is simán rápusztulna" - Beszéltél vele (vagy csak a saját lázálmaidat ismertetted)?

hannamontanna 2015.02.26. 11:29:48

@kamilla123: Ati beszólásai visznek mindent! Ahogy Anettnek is mondta, hogy : ha tudom hogy ilyen könnyű nőcske vagy bepróbálkoztam volna. :-) Azt a fejet! Nagyon bírom. Ilyenkor látszik, hogy mennyire gyenge a felhozatal. Talán ha Robin jobban kinyilvánítja a riportban a taktikáját...

Gia 2015.02.26. 11:30:13

@Cérnahuszár: Melyik bútort kéred először? :-D Az a bajság,hogy egy széken kívül nem sok mindent tudnék felemelni.Persze,Au-nál mindenki jobb műsorvezető,aki összefüggően tud beszélni,de miért kell Fannikának a szoliról,meg arról hablatyolni,hogy mennyire zavarban van,stb?

pomac 2015.02.26. 11:30:43

@csiri bá: kizárólag a hitelesség kedvéért ugyebár :D

hannamontanna 2015.02.26. 11:31:49

@Conchobhar: Én nem beszéltem vele, tudomásom szerint Te laksz az agyában és ismered minden gondolatát. :-) Saját tapasztalat a látottak alapján. De tudom, hogy Te másik adót nézel, semmi gond!

candyperfumegirl 2015.02.26. 11:33:17

@csiri bá: igen, így pontos + helyenként 1-1 köpés.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:33:29

@Cérnahuszár:2 -3 nap alatt már arra is rájött hogy nem szerelmes Denisbe.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 11:33:45

@Gia: sztem azért mert még egy kicsit riportalany is volt, ez bevezetés volt. Ezt még el kellett mondania hogy bevállalja a gyengeségeit, és nem csak fejhangon közli hogy ja ez csak a te véleményed, kit érdekel, köszi :)
De nem hiszem el hogy mellette kampányolok úristen XD

csiri bá 2015.02.26. 11:35:31

@candyperfumegirl: köszi a posztot, kiváló lett... a "Robinett" pedig zseniális. :))

Tordafia 2015.02.26. 11:39:56

upd:
Lehet hogy a legközelebbi szériába elég lenne csak Attilát beküldeni pár újdonsült idiótával, hogy valamilyen szórakoztató jellege legyen egyáltalán a műsornak. Megdöbbentő volt látni tegnap, hogy ezt a műsort így is lehetett volna végig JÁTSZANI! Éles kontraszt.

kamilla123 2015.02.26. 11:43:43

@hannamontanna: Atti zseniális. Igen, minden idők legjobb VV játékosa, az biztos. :-) és tök jó a humora is :-)

hannamontanna 2015.02.26. 11:44:21

@Tordafia: Teljes mértékben egyetértek! :-D Persze akkor mindegyik szériát Ati nyerné, de üsse kavics!

kamilla123 2015.02.26. 11:44:40

@candyperfumegirl: nagyon jó lett a poszt amúgy, köszi:-)

hannamontanna 2015.02.26. 11:45:53

@Tordafia: @kamilla123: Szerintem nyerje Ati ezt a VV7-et! Többet nyújt ebben a kis időben, mint az összes többi 3 hónap alatt. Hol lehet szavazni? :-D

kamilla123 2015.02.26. 11:46:52

@hannamontanna: haha :-) megnéznék egy Laci-Atti párbajt :-)

Tordafia 2015.02.26. 11:47:13

@Conchobhar:

Szerintem meg pont egyértelműen kivehető volt a műfelháborodás. Sőt, még egy "ezt nem hiszem el" jellegű, és tartalmú mondat is elhagyta a pufi száját. Teátrális kézmozdulat kíséretében.

Mielőtt még megkérdeznéd, nem én sem kérdeztem meg tőle, én sem lakok bent.
Ezek a saját lázálmaim, és gondolataim szabadságának az eredménye
:)

Conchobhar 2015.02.26. 11:47:37

@hannamontanna: "Én nem beszéltem vele, tudomásom szerint Te laksz az agyában" - Tudomásod szerint. Téged qrvára nem zavar a valóság, mondod a lázálmaidat a legjobb tudásod szerint

kamilla123 2015.02.26. 11:47:39

az ÉH honlapján el akartam kezdeni nézni az adásokat,mert egyet sem láttam még. De az első két napot nem engedi. Nincs vmi linketek hozzá?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:48:44

@hannamontanna: valaki csináljon már egy kurva szavazófelületet, ahol rá is lehet szavazni, felőlem lehet appos is, mert esküszöm lenyúlok itt valakitől egy okostelót, hogy azon is megtehessem. :D
Fannitól konkrétan kifordul a belem, de Attilának adhatnának valami saját műsort.

Tordafia 2015.02.26. 11:49:06

@hannamontanna:

Úgy van, saját való világot Attinak!!
:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:50:59

@Cérnahuszár: a te lelkeden fog száradni, ha a nyakunkba szabadul az a némber. :D
Mit kérsz, széket, asztalt vagy kanapét (Macival!)? :D

hannamontanna 2015.02.26. 11:52:03

@Conchobhar: "Téged qrvára nem zavar a valóság, mondod a lázálmaidat a legjobb tudásod szerint " - Tudomásod szerint. Téged sem zavar a valóság, mondod a véleményedet a legjobb tudásod szerint. Mondom: a legjobb tudásod szerint. És az nem kevés. Vagyis sok. :-D

kamilla123 2015.02.26. 11:53:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet,h nem akar saját műsort. Sztem neki kifejezetten a taktikai dolgok állnak jól, mint az ilyen VV szereplések.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:54:24

Ja, a Robinett, mint intézmény (Brangelina után szabadon), tök jó. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:54:57

@kamilla123: igen és mintha lett is volna erről már szó... én egyszerűen csak szeretném többet látni őt képernyőn. :)

egy igazi barom vagy mária 2015.02.26. 11:55:03

@hannamontanna: "Azt a szenvelgést, amikor Edináról kezdett beszélni, miközben Izára is és Anettre is simán rápusztulna"
Most nem azért, de ha te lennél bent 3 hónapig ugyanazon pofák között, szerinted mennyire lenne kedved beszélgetni valami új emberrel? Tudod, anno a katonaság alatt 3 hónap huppogás után a kantinosné is szép volt, és övé volt a világ legszebb mosolya...

Azt egyébként csak én gondolom úgy, hogy a világ ribanca az Anett? Tudja, hogy Robin az esélyes a fődíjra, hát utolsó héten elkezd működni a kémia. Vajnatimi díjat neki!

Conchobhar 2015.02.26. 11:55:28

@Tordafia: "Szerintem meg pont egyértelműen kivehető volt a műfelháborodás." - Egyértelműen kivehető volt a f@sz. Pláne, hogy szerinted...Összezagyválta a posztíró a történéseket, te meg sietsz kimenteni. Ember! Abból a grimaszból meg a kézmozdulatból (összecsapta a kezét), meg a szavaiból ("Ezt nem hiszem el!") maximum csalódottságot és talán megnyugvást lehet kivenni, (mű)felháborodást semmiképp

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:56:03

@kamilla123: volt szó róla a tegnapi posztban, de nem elemeztük ki ... vagymi. :D

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 11:57:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): háhá nem tudom, az eddigi dobálózók nem szokták megkérdezni csak annyi időm van hogy behúzódom a csigaházba aztán jön a berendezés.

kamilla123 2015.02.26. 11:57:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, bocsesz akkor. mostanában le vagyok maradva, nem olvastam vissza a kommenteket. De azon meglepődtem,h Zsu és Au egyidősek. Nem hittem volna.

Conchobhar 2015.02.26. 11:58:18

@egy igazi barom vagy mária: "szerinted mennyire lenne kedved beszélgetni valami új emberrel?" - Dehát az az új ember, akivel Laci kommunikálni próbált, az nem Iza és nem Anett, hanem Attila volt (Anett el is mondta, hogy számára élőben látni Lacit csalódás volt)

traccsparty 2015.02.26. 11:58:22

remélem denisz lacit viszi ki, bár kicsi esélyt látok a győzelmére, de nem kizárható...

elképzelhető, hogy a lacit utálók tábora feltámad egy párbaj erejéig, akkor van egy erős robin és két gyengébb a döntőben...

szép befejezés volna...

Hajrá Robin! Szép volt! Hajrá Dóri, hajrá Denisz!

azért egy kéményseprőt illene beszavazni a fináléra...

Gia 2015.02.26. 11:58:33

@kamilla123: Azt olvastam elsőre,hogy Aurelio megcsináltatta a mellét.. :-D

Magg. 2015.02.26. 11:59:12

Sziasztok! Tegnap belenéztem az összefoglalóba a régi VV-sek miatt.Asszem, továbbra sem nézem, a Lacafacának most már télleg akkora az arca, hogy ki sem fér a képernyőre.

A kiválasztásos hogyvolt kommentjei között többen kutyázták Deniszt, hogy nem köszönt Fanninak, már el is felejtette, blablabla....
A drága Lacika is megfeledkezett szerelmetes Edinácskájáról, amikor kiment jelet rakni, ennyit mondott: Jóestét a nézőknek, csók a családnak....
Őt miért nem kutyázza emiatt, aki Deniszt savazta?
Tényleg, egyesek milyen kettős mércével mérnek.

Más...
Undorító volt Dóri, ahogy seggrészegen berontott Lacihoz, hogy vigyél ki engem b+, másnap reggel meg ott puncsolt neki, hogy ő nem is mondott semmit, ő nem azt mondta, nem is úgy gondolta.Teleszarta a gatyáját.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:59:21

@Cérnahuszár: :D amíg csak babzsákfotelek repkednek, addig nincs nagy gond.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 11:59:59

@egy igazi barom vagy mária: nézegettem tegnap ki is ez az Anett, amit láttam szerintem piszkodul nincs szüksége Robin lehetséges millióira, mindene megvan :) Robinnak kell majd még alakulnia hogy a két életvitel összeegyeztethető legyen.

kamilla123 2015.02.26. 12:02:33

@Gia: :-DDD na igen, kicsit sok a műcici a villában :-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 12:02:54

@kamilla123: á, néha úgy pörögnek a hsz-ek, hogy lehetetlen mindent kiszúrni.
Én azért szoktam jelezni, azt ha valaki egy már korábban belinkelt témát hoz, mert ilyenkor néha nem érti az az ember, hogy miért nem reagál senki, holott csak az történt, hogy az már ki lett beszélve (vagy nem). :)

Most, hogy mondod, én is meglepődtem... Zsuzsa laza 30-asnak néz ki, Au. meg 17-nek (és mindketten úgy is gondolkodnak). :D

csiri bá 2015.02.26. 12:03:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ne aprózd el... kezdd egyből a négyajtós szekrénnyel, az a tuti...

Rémület 2015.02.26. 12:03:24

Mondjuk, én Iza pampogását a kötelező párbajról nem értem. Ha valaki végig úgy tud viselkedni, helyezkedni, hogy nem kellett párbajoznia, az tehetség. :)) Nyerni úgyse fog.

zorja 2015.02.26. 12:04:09

@Magg.:

A tegnapi öfiben rövidebbre vágott volt a kiválasztás, és azt pont kivágtál belőle, mikor Laca köszön Edinának, de a hosszú verzióban benne van.

Tordafia 2015.02.26. 12:04:57

@Conchobhar:
"Összezagyválta a posztíró a történéseket..."
Szerinted.
Ott voltál mellette amikor írta? Vagy mondta neked, hogy nem érti a történéseket, és most "összezagyvál"?

"Abból a grimaszból meg a kézmozdulatból (összecsapta a kezét), meg a szavaiból ("Ezt nem hiszem el!") maximum csalódottságot és talán megnyugvást lehet kivenni, (mű)felháborodást semmiképp"
Szerinted.
Akkor ezek most a te lázálmaid kivetülései? Mert te ugyanúgy csak a gondolataidat írod le a jelenséggel kapcsolatban.

Tulajdonképpen lehet hogy most megosztjuk egymással a saját gondolatainkat? Hmm.
Továbbmegyek. Ezek, úgy néz ki nem egyeznek.
Remélem nem haragszol, hogy nem úgy látom (gondolom) a dolgokat mint te.
:)

hannamontanna 2015.02.26. 12:05:27

@egy igazi barom vagy mária: Na, azért Lacc elég szépen kivirult a csajoktól. És nem volt annyira kiéhezve, alig két hete ment ki a szívszerelme, három hónap szenvedésről szó sincs. Volt ott behatolás. De tény, hogy Anett vagy Iza felüdülés Edina után.
@Conchobhar: Tehát azt a részt sem láttad, amikor Anett kérdezgette Edináról és rápirított, hogy félrenéz és mintha papírból olvasná a szöveget? Mondjuk akkor Anett is lázálmokat lát. Meg Robin. Figyu, ez az rtlkettőn megy. :-D

kamilla123 2015.02.26. 12:05:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen. Azt el tudom képzelni, h mivel Au-nak amúgy is anya komplexusa van, és meg volt zuhanva Zsófika miatt, Zsu-nál sírta ki magát a közös hakni során (bármit is jelentsen ez). De valszeg ennyi az egész. Nem elegáns Évától,h előhozta, de mondjuk Au is sztem bunkó, h már adások óta azzal viccelődik, h Évát lecserélik.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 12:06:00

@Rémület: ezen filóztam, ha Dóri nyerné történelmet írhat hogy párbaj nélkül ment a fináléba ráadásul nő, ha meg Robin, akkor tényleg az utolsóból lett az első :) Volt ebben a szériában jó pár meghökkentő dolog.

Magg. 2015.02.26. 12:06:48

@zorja: igen? Akkor nem szóltam. :)) Legalábbis erről, a többi véleményt fenntartom.

vastyúk is .. 2015.02.26. 12:07:14

@Rémület: Iza Denisznek szurkol, és tudja, hogy Dóri ellen lenne esélye. Azért pörög a témán, hátha eljut Denisz agyáig.

Conchobhar 2015.02.26. 12:15:54

@hannamontanna: " Tehát azt a részt sem láttad, amikor Anett kérdezgette Edináról és rápirított, hogy félrenéz és mintha papírból olvasná a szöveget? Mondjuk akkor Anett is lázálmokat lát." - De láttam. Csakhogy az a rész nem Anettről, hanem Edináról szól. Anett nem amiatt pirított rá Lacira, mert úgy érezte, hogy Laci rámozdult, hanem amiatt, mert Laci félrenézéséből stb. ő úgy gondolja, hogy Laci hazudik (Edinával kapcsolatban)

Conchobhar 2015.02.26. 12:18:12

@Tordafia: "Ott voltál mellette amikor írta?" - Mi ez a baromság? Amit írt, a végtermék bizonyítja, hogy összezagyválta a történéseket ( Dóri csak egy meghatározhatatlan grimaszt, meg valami kézmozdulatot vágott, valami olyasmit, hogy 'ez van' arra, hogy Dennis magára tette a zöld kendőt. Dóri azon háborodott fel, ahogyan egykori villalakó társai ekézték őt, és protezsálták jelre)

cudarka670 2015.02.26. 12:18:35

@vastyúk is ..: Márhogy agyáig vagy ágyáig :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 12:20:13

@Tordafia: azért ne felejtsük el, h Attiláéknak ebben a szériában nincs vesztenivalójuk, így könnyű lazának lenni.

Conchobhar 2015.02.26. 12:22:25

@Tordafia: "Akkor ezek most a te lázálmaid kivetülései?" - Ember! Aki megnézi az összefoglalót, az csak azt láthatja, amit én leírtam. Abból a grimaszból meg a kézmozdulatból (összecsapta a kezét), meg a szavaiból ("Ezt nem hiszem el!") maximum csalódottságot és talán megnyugvást lehet kivenni, (mű)felháborodást semmiképp. Se felháborodást, se műfelháborodást nem láthat (hiszen ezek érzelmi kísérője a düh, a harag), hiszen Dóri nem volt dühös senkire (amiatt, hogy nem lett kiválasztott)

cudarka670 2015.02.26. 12:22:34

Szerintem az Au-nak nem jön be a Zsu, legalábbis az eddigi beszólásai alapján.... Bár igaz az inkább a belső tulajdonságainak szólt, lehet hogy nőként elviselné egy éjszakára.

@hannamontanna: Én is így láttam, de biztos lázas voltam, de legalább nem vagyok magamban :)

hannamontanna 2015.02.26. 12:23:07

@Conchobhar:"Anett nem amiatt pirított rá Lacira, mert úgy érezte, hogy Laci rámozdult, hanem amiatt, mert Laci félrenézéséből stb. ő úgy gondolja, hogy Laci hazudik (Edinával kapcsolatban)" Igen. Én mást mondtam? Bizonyítsd. Te jó ég! De én vagyok a hülye.
Van az a mondás, hogy ha lemegyek az értetlenek szintjére, a rutinjukkal simán hazavágnak És télleg :-DDD

Tordafia 2015.02.26. 12:23:23

@Magg.:

Dóri egyértelműen bekaksizott az előző napi keménykedésétől. Rögtön ment tompítani laccikánál.

Mondjuk én rohadtul nem értem azt, hogy 3 hónapig, minden egyes buliba hogy lehet annyi piát meginni, hogy soha, semmire nem emlékszik az ember???
Másnap meg jön a mosakodás, "jaaaajj, nem emlékszem semmire", "ugye nem csináltam semmi f@aszságot"
Ezzel takarózni minden egyes buli után???
És ezt a kamut végig beszopták a többiek? Ja, nem emlékszel, na nem baj, majd elmeséljük...

jófej házisárkány 2015.02.26. 12:24:00

@Rémület: Én sem értem ezt a kötelező párbajt. Szerintem teljesen természetes, hogy egy játékos megpróbálja elkerülni, hát minek kockáztasson. Az meg hogy valaki nem bárbajozott, amúgy sem számít semmit a döntőben, úgy értve, hogy ettől nincs nagyobb esélye megnyerni a játékot. Egyébként a többiek is kapcsolhattak volna előbb, és kiküldhették volna Dórit, ehelyett most jut eszükbe (Iza közreműködésével), hogy jééé, hát miezmár, hogy valaki nem volt párbajozni.

Magg. 2015.02.26. 12:24:56

@Conchobhar: honnan tudod, hogy Dóri min háborodott fel? Tán beszéltél vele? Bizonyítsd!

jófej házisárkány 2015.02.26. 12:29:20

@henrik_: Pont ez jutott eszembe. Bírom Attilát ebben a pár napban, de azért ne értékeljük túl. Ha jóll emlékszem az 5. széria, amit ő nyert meg, az sem a humorról szólt. Könnyű úgy szurkálódni, akár viccesen is, hogy nincs tétje, másrészt három hónap bezártság után lehet ő sem lenne már humoros kedvében.
Az meg, hogy a szériában kevés volt a humor nagyrészt a szerkesztőkön is múlt, folyamatosan olyan feladatokat adtak, amivel feszültséget generáltak. Mikor elkezdődött a kontinens-hét, akkor például volt egy tök vicces rész, de egyik nap robin és laci is tök jók voltak.

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:31:37

Lacika már nem iszik szerintm nem is alszik csakhogy minél inkább képben legyen de már elbőgött a tetkóival az elején...az a szöveg karrier stb.OMG!Robin elvan szerintem nem nagyon akar infót kihúzni senkiből Anett úgyis lefoglalja.lacit valahogy a többiek nem csípik tényleg nincs humora de amikor mond valamit az is visszafelé sül el:D Rajta röhögnek és nem vele.

Ditti82 2015.02.26. 12:32:38

@vastyúk is ..: Vagy ágyáig, megetetni a godzillát. :D

Tordafia 2015.02.26. 12:33:54

@Conchobhar:

Conchobhar 2015.02.26. 11:28:41
@hannamontanna: "Azt a szenvelgést, amikor Edináról kezdett beszélni, miközben Izára is és Anettre is simán rápusztulna" - Beszéltél vele (vagy csak a saját lázálmaidat ismertetted)?

Akkor a te kérdésed is baromság volt ebben a nexusban, csak gondoltam akkor visszakérdezek. Ez letudva.

"Akkor ezek most a te lázálmaid kivetülései?" - Ember! Aki megnézi az összefoglalót, az csak azt láthatja, amit én leírtam.

Bocs, nem tudtam, hogy itt mindenki azt látja, láthatja amit te leírtál. Ez esetben a többségtől is elnézést.
:)

Szóval továbbra is megosztod velem a te meglátásaidat, gondolataidat, nézeteidet. Helyes.
Remélem én is véleményt, gondolatot formálhatok, önállóan, szabadon. Meg tudod ezt emészteni?

Tordafia 2015.02.26. 12:35:50

@henrik_:

Ja, ez jogos. Valszeg, ha élesbe menne, nem ez a felhőtlen jókedv uralkodna az újakon sem.

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:37:36

Iza időközben Sehi lett röhögésben?Mert akkorát lenyomott tegnap, ez új:D Ez az anett most egész nézhető még szimpibb is mikor játszott.De azt hiszm hosszabb távon unalmas lenn nézni erre a pár napra Robint kicsit felpörgeti ez tök jó.

hannamontanna 2015.02.26. 12:37:39

@lukacstoncsi: Így a végére azt is kezdem érteni, miért nem tud számolni Lacc. Ahogy mondja diszkalkuliás. De hogy így hogyan lehet négy szakmája?? Egyikhez sem kell számolni? Még jó hogy emlékszik hány párbajon volt. :-)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 12:39:06

Hűha...ez aztán a mindent elsöprő viharos szerelem. A celebet meg, megcsapta a pénz szaga. Láttam Robin térdre borult előtte. A szerelmes vallomás, versben megírva megvolt már? A csók mézédes, az ajka puha...pont mint a "Doráé." Szerencse, hogy mindjárt vége, mert még egy szerelmet nem élne túl. Ahány nőt meglátott, mindbe beleesett. Szánalmas. -ennyike.- HAJRÁ LACI!!! :)))))))

cudarka670 2015.02.26. 12:39:10

@jófej házisárkány: Nem vagy ezzel magadba, mi is beszéltük a kolleginával, hogy miért kellene párbajozni? Azért mert volt annyira normális, hogy nem bántott meg senkit annyira, hogy kivigyék??? Robin se nagyon ment volna ki, ha nem rakat magára... Ez tényleg nem azon múlik, hogy voltál kint vagy nem... Ő meg mondhatná azt, hogy nekem ez hátrány, mert nem tudom kedvelnek-e... Engem a Fáncsika akasztott ki ezzel, mikor még "jóban" volt Dórival, és ő még kihívott se volt, hogy egyesek úgy mennek a top3-ba, hogy nem voltak párbajozni... Akkor se értettem mi baja van ezzel, ha ő is elviselhetőbb lett volna, akkor őt sem küldték volna/vitték volna.
Hát ha Dennis Dórit viszi, én csak azért is Dórira szavazok, kíváncsi vagyok, hogy Dennis "szembe köpi-e magát", mert ha végig azt mondja ő nem visz lányt, akkor ne most másítson véleményt... De rem Laccit hívja ki, és akkor Hajrá Dennis!!! (most még ;) )

kamilla123 2015.02.26. 12:39:35

@Ditti82: mi ez a Lackó kép? most nézem csak

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:40:03

@hannamontanna: De ki kérdezte erről?meg hogy nem tud úszni.Taktikázni azért igen?:D Unom már Lacit nagyon, Dennis eltünt egy ideje de szimpibb lett valahogy nem tolja az arcunkba meg a bentiékbe e annyira mekkora ász.

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:41:18

@cudarka670: Dennis már helyesbített azóta.Lehet hogy visz lányt.

Magg. 2015.02.26. 12:42:16

@Tordafia: igen, ez a kérdés már bennem is felmerült. Teljesen minősíthetetlenül viselkedik, amikor részeg, piát lop, mindenkibe beleköt (vagy mindenkit lesmárol) és összevissza beszél.
Másnap meg igyekszik kimosdatni magát (ez most ugye a kijelölésnél is kiválóan lejött) és még ő van felháborodva, ha kétszínűnek és hazugnak tartják.
Egyet azért elfelejt - ők nem tudnak mindent, ki mikor mit mondott a háta mögött a másikra, de a nézőknek ebből egy csomót érdekességképpen bemutatnak.
Vajon a kintiek miért mondták arra az ártatlan, édibédi, cukimuki kislánykára, hogy kétszinű, meg áruló? Vajon miért?

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:42:30

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Még mindig hihetőbbek ezek a szavak mint a magát már szinte milliomosnak érző Szt.László tocsogós lamúr szövegei Edinának.

pomac 2015.02.26. 12:43:56

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Sir a leked mert nem lacikádé lett anett ennyike :DD

Magg. 2015.02.26. 12:44:47

@lukacstoncsi: igen, a mostani kiválasztás után mondta, hogy lányt nem küld ki, de hogy ő kit visz ki, az már az ő dolga, lehet h lányt, de az is lehet h nem.

Conchobhar 2015.02.26. 12:44:57

@Magg.: "honnan tudod, hogy Dóri min háborodott fel? Tán beszéltél vele?" - Majdnem beszéltem vele. Dóri mondta egyvégtében (az összefoglalóban) a többieknek, én meg hallgattam őt

csicserierika 2015.02.26. 12:45:43

@Magg.: nézd meg még egyszer. Szeretlek Edina, köszönöm az üzenetet, még ezt is mondta.

pomac 2015.02.26. 12:46:40

@cudarka670: dóri szerintem nagy kakukktojás mert nem lehet tudni mennyi rajongója van ha denis kiviszi az buli lesz mert nem lehet tudni mi lesz , laciról robinról lehet sejteni valamit de dóriról tényleg semmit sem :D

Szoba kilátással 2015.02.26. 12:48:16

@cudarka670: az is nehéz meló hogy ne vigyenek párbajra...

Conchobhar 2015.02.26. 12:48:16

@Tordafia: "nem tudtam, hogy itt mindenki azt látja, láthatja amit te leírtál" - Fiatal! Mondhatod te pirosnak az eget, ha én kéknek mondom és te mindenképp másként akarod látni

Magg. 2015.02.26. 12:48:37

@csicserierika: már itt írta valaki, h a tegnapi összefoglalóban a rövidített kijelölést mutatták.
Én meg csak a tegnapit láttam.

csicserierika 2015.02.26. 12:48:50

@hannamontanna: miről beszélsz ? Dennis akarta megcsinálni Izát, Lacc beszélt pár szót Anettel, többet nem láttunk.

csicserierika 2015.02.26. 12:49:44

@Magg.: pedig hogy ráugrottál :)

cudarka670 2015.02.26. 12:50:22

@lukacstoncsi: Gyá, azt hittem hogy mást nem tol a képünkbe ;) Lehet Fanni miatt, ha úgy gondolkodik, hogy: "ha akkora szavazótáborom lenne, akkor nem a Lacit küldik vissza, hanem a szerelmemet", és ha így gondolkodik, akkor nem Dórit viszi ki, hisz elvileg a Vikcsu, Reni, stb szavazótábora is Fannira szavazott volna....

Magg. 2015.02.26. 12:51:13

@csicserierika: igen, mert megszoktam már, hogy a többség kedvencének mindent szabad, a többi játékost meg sokkal kevesebbért is savazzák. :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 12:51:38

@pomac: dehogyis, ő Edina rokona, szóval így nézd a kommentjét.

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 12:51:58

Candy továbbra is tök jól és jókat írsz, köszi az eddigieket!
Tegnapi rész szerintem zseniális volt, összesen nem röhögtem annyit, mint tegnap. Laci tegnap még ellenszenvesebb lett, ahogy mint valami hatalmas titok tudója félrevonta Attilát, hogy mit ér meg neki az a jelentéktelen ócska info, hogy Anett és Robin smároltak. A nagy rosszfiú, az utcagyerek..:)

Conchobhar 2015.02.26. 12:52:58

@Tordafia: "Akkor a te kérdésed is baromság volt ebben a nexusban, csak gondoltam akkor visszakérdezek." - Ember! Ha tudnál mit kezdeni avval a szóval, hogy bizonyíték, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. Semmi nem szól, semmi bizonyíték nincs amellett, hogy Laci rápusztulna Anettre és Izára, így ez csak az ezt kommentelő lázálma tud lenni

pomac 2015.02.26. 12:53:14

@henrik_: :DD akkor úgy írom sír a lelke mert lacikája nem kap elég műsoridőt ami pozitív lenn a számára :D

cudarka670 2015.02.26. 12:53:15

@lukacstoncsi: Már késő, ha valaki azt mondja, hogy nem tesz meg valamit, akkor ne tegye. Ez lenne hiteles... Az is más lenne, ha eddig a többieknek ezt mondja, de a riportba cáfolja, hogy ez taktika, de ő csak most cáfolta, lehet, hogy most is csak azért, hogy ne legyen egyértelmű kit visz- mert szertem Robint nem vinné, ő is "nagy" százalékkal verte Ádámot...

hannamontanna 2015.02.26. 12:53:58

@csicserierika: Annyit írtam, hogy Lacc kivirult a csajoktól. Nem azt, hogy kit akart megdugni. Senkit nem akart megdugni. Legalábbis ilyesmiről nem beszélt.
Dennis meg kit nem akar megcsinálni? A guruló almát is.

csicserierika 2015.02.26. 12:55:14

@Magg.: érdekes, én pont fordítva látom, ami most is engem igazolt :)
Ha most pl. Lacc lenne szingli és rápusztult volna valamelyik lányra, vajon mi lenne vélemény róla ?
Jó, hagyjuk, Amit szabad Lobinnak, nem szabad Laccinak :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 12:55:35

@csicserierika: Hagyd Őket! Vakon vannak. Ma este eldől a Denisz sorsa...szombaton kiesik. Hajrá Laci! ....Robin már nyert, Anett szerelmét.=D =D

Conchobhar 2015.02.26. 12:56:43

@Magg.: "igen, a mostani kiválasztás után mondta, hogy lányt nem küld ki, de hogy ő kit visz ki" - A Fanni-Laci párbaj előtt meg éppenséggel azt mondta, hogy ő nem vinne ki nőt (meg valami olyasmit is mondott, hogy Laci nem férfi, mert nőt vitt ki)

csicserierika 2015.02.26. 12:57:40

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ha megnyerte, hadd vigye :) Jáj én soha nem bírtam azt a nőt.

cudarka670 2015.02.26. 12:58:37

Van pár film: Rendíthetetlen, Sebezhetetlen, Rettenthetetlen, van itt olyan akit meg át kellene nevezni: Tévedhetetlen :)

Conchobhar 2015.02.26. 12:59:19

@hannamontanna: "Annyit írtam, hogy Lacc kivirult a csajoktól." - Mert Attilát te csajnak tekinted? (Laci az újonnan jöttek közül Attilával volt kontaktusban. Húzták egymást. Sőt vele még a nyugiszobában is eszmét cserélt)

miciur 2015.02.26. 12:59:31

Dennis szerintem elbaszta, hogy magára rakta a kendőt, HA tényleg Dórival akar párbajozni. Hogy fogja kimagyarázni, hogy ő NŐT nem visz ki? Remélem, ha így dönt, akkor a többiek félpercenként emlékeztetik az elveire.

Robint kb. eddig bírtam, ezzel az utolsó proli, ingyenélő Anettel való évődése ultraciki, légy férfi már TE FASZ (látensbuzi)! Anett szerintem vagy titkos küldetésen van, vagy előjött az aranyásó énje, érzi, hogy Robin most a legesélyesebb a fődíjra, nem tudom van-e hol laknia a csajnak. (akinek amúgy elég jó kis teste van így 40 felé is, bár a feje láthatólag túlméretezett a testéhez képest:))

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:59:43

@Magg.: Bence kérdzte hogy Dóri akkor a döntőben?ere ő:Majd meglátjuk.De többször hangsúlyoztad hogy lánnyal nem párbajozol?Ez így van.Dóri lesz szerintem is.majd makog valamit hogy változtak a dolgok meg stb.

Tordafia 2015.02.26. 12:59:44

@Conchobhar:

Mondhatod te kéknek az eget, ha én pirosnak mondom és te mindenképp másként akarod látni.

vic -verz

cudarka670 2015.02.26. 13:00:09

@Conchobhar: Egyetértek, tényleg ezt mondta, nem vinne ki lányt.

Conchobhar 2015.02.26. 13:03:11

@Tordafia: "Mondhatod te kéknek az eget, ha én pirosnak mondom és te mindenképp másként akarod látni. vic -verz" - Ember! Ha te pirosnak mondod az eget, avval csak a hülyeségedet bizonyítod (majd ha átköltözöl a Vénusz bolygóra, akkor talán már nem)

cudarka670 2015.02.26. 13:03:25

@miciur: Anett 33-nak mondta magát, és az még inkább 30 vagy 35 felé van. Mondta is Laccci, hogy Krisztusi korba lépett... Szerintem azt csak férfiakra szokták mondani.... És amúgy se mond hogy 40 felé, mert akkor jövőre én is 40 felé leszek, és ez nem tetszik :P

Magg. 2015.02.26. 13:04:13

@csicserierika: speciel én mindig csakazértis annak szurkoltam, akit kevesen kedveltek.
Ezért, ha megszólaltam bármi miatt is, egész falka rontott rám. Ízlések és pofonok különbözőek - Laci első perctől kezdve nagyon-nagyon ellenszenves, Edinát meg azóta nem bírtam, hogy rápusztult Lacira és kifordult magából.
Igazából teljes szívvel már nem tudok senkinek szurkolni, nekem pl. túlzás Robin részéről ez a hirtelen támadt "szerelem".
Most már mindegyik nyerni akar és ki így, ki úgy képernyőn akar lenni.

Tordafia 2015.02.26. 13:04:44

@Conchobhar:

"Ember! Ha tudnál mit kezdeni avval a szóval, hogy bizonyíték, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket"

Kedves Conchobhar.
Látom te a bizonyítékok nagy tudora vagy, kérlek áruld el, hogy te a tévéből sugárzott, otthonról tévé elől nézett, esetleg össze - vissza vágott anyagnak, amelyik a manipulálásról, a nézők megvezetéséből áll, melyik részét tekinted bizonyítéknak???

Remélem nem bíró vagy...

miciur 2015.02.26. 13:05:36

szerencsére elkezdődött az Éden, vége ezeknek a ratyi szerelmi szálaknak, ezeknek a búgóhangú érthetetlen párkapcsolati drámáknak és a balfasz nézőknek szánt pofavágásoknak, kiválasztásnál a világ összes semmirekellőjének kiköszönésnek, a műsorvezetők részrehajlásának..:)

Conchobhar 2015.02.26. 13:06:24

@miciur: "Dennis szerintem elbaszta, hogy magára rakta a kendőt" - Nem baszta ő el. Választhatott a kék és a zöld kendő között (ha Dórit hagyja kiválasztottnak, akkor Dóri minden bizonnyal neki adja a kéket), és Dennis a zöldet választotta, evvel most ő tartja bizonytalanságban 2 napig a többieket. Fordítva szarabb lenne Dennis-nek (akkor ő lenne az, akit Dóri bizonytalanságban tart)

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:06:55

Engem az se zavar ha Dennis Dórit viszi ki.Van fightjuk és kiderül hogy Dennis többet ártott Dórinak mint fordítva.Lehet hogy Dóri evtt-aludt-ivott de Dennis kb ugyanezt csinálta megspékelve nonstop szexxel

miciur 2015.02.26. 13:08:16

@cudarka670: persze, viccezek csak:)
Anettnak lettek volna jó mondataim, amikor arra a kérdésre, hogy "hogy-hogy egy ilyen szép lánynak nincsen barátja?" képes volt azt mondani, hogy "mert hülyék a férfiak". Szerintem meg gondolkozzon el, hogy lehet benne van a hiba, hogy itt tart az életben. Szerencsételn. Ráadásul szinte SOHA nem egyezik meg vele a véleményem a játékosokról. Mint VV Éva, ugyanaz a polc.

hannamontanna 2015.02.26. 13:08:38

@Conchobhar: Bocs barátom b+, bár benézted bejegyzésemet, botor bemásolásaidtól borsódzom, birkatürelmem bevégeztetett, berekesztem bájcsevejemet békétlen beköpéseidre. Bye!

Magg. 2015.02.26. 13:09:14

@lukacstoncsi: @cudarka670: ezt nyilván csak odaszúrásként mondta, mert Laci csak lányokkal párbajozott addig.
Most már nem babra megy a játék, kézzelfogható közelségben a főnyeremény, hülye lenne, ha nem mérlegelné Dórit is - pláne annak fényében, amit a kintiek is mondtak neki.
Vagy, ha történetesen Denisz mellett még 3 lány lenne, akkor fel kéne adnia a játékot, mert ő nővel nem párbajozik? :))
Kérdem mindezt úgy, h Deniszt nagyon nem szeressem....

Tordafia 2015.02.26. 13:09:18

@Magg.:

Szerintem ezen már Dóri is agyal rendesen, esetleg ha van esze is, akkor fölméri, hogy kint mindenki "árulónak" tartja (ami nem biztos hogy teljesen igaz), tehát egy párbajon eléggé rezeghet a léc.

togez76 2015.02.26. 13:10:04

@Tordafia: PVC tényleg elég visszataszító jelenség, korlátolt (jó ez mindenkire igaz ott) és aljas is. Ahogy terpesztve ül a riportban, amilyen intonációval beszél, amilyen szókinccsel rendelkezik pont olyan, mint a poszt írója szerint Szandálka, csak fiatalabb kiadásban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 13:10:25

@cudarka670: Amíg el nem éred a 40-et addig mindig 40 felé leszel. Ha megvan, akkor már csak 40-től leszel. :-)

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:10:49

Most miért baj hogy Anett Robinnak drukkol?szerintem csak azért nem megy így rá.Ezt nem nézem ki belőle.elmentek egy kis évődésig szex nem lesz a csaj nem akarja Robin meg nem erőszakos.Ennyi.Elvannak flörtölnek egymással Robin végre sikerélményhez jut és látszik hogy nem kell őkt összeragasztani feladatokkal hogy kicsikarjanak egy ilyen szitut.Robin eleve nem 100% döntőképes lehet azt érzi amit más is ilyenkor kinn meg a felét sem.Bezártság.Jobb ltt volna Lacira úszítani Szandikát?

miciur 2015.02.26. 13:11:44

@Conchobhar: bár megfogadtam, hogy neked nem válaszolok többet, de hülyeség amit írsz, szerintem. Dennis így mindenféleképpen megy párbajozni. Dórit elvileg pont a hónapokig ugatott elvei miatt nem VIHETNÉ. LAci ellen nem mehet biztosra a retkesKazal párbaja után. Robin meg beerősödött nagyon, de Robint oka sincs nagyon vinni, mert az Lacira tette a jeleket folyamatosan. Ha azt mondja a döntéskor, hogy " Dóri legyen a kiválasztott, mert NAGYON AKAR menni amúgy is párbajozni, ha akar válasszon engem", az rendben van. Így egy faszságnak tartom.

cudarka670 2015.02.26. 13:13:29

Amúgy azt megfejtette már valaki, hogy a Dóri miért lett száműzött a "fight-osok" klubjából??? Mert én semmi olyat nem láttam, hogy ő kétszínű lett volna, Fanni bezzeg már Renivel kibeszélte decemberben. Vagy csak azért, mert aránylag jóban volt mindenkivel??? Mert szerintem az a természetes a való világban is, hogy nem ellenségeskedsz folyamatosan, és megpróbálsz kijönni másokkal.Az szerintem nem árulás, meg kétszínűség, meg sunyiság. Vagy mert az ősellenség Zsuval jóba lett?

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:15:53

Miért nem viszi ki Dennis a popitakarót? Ellene nagy fölénnyel jön vissza:D Már így is betett neki sok mindenben.

eatpray 2015.02.26. 13:16:07

Sziasztok!
A kiválasztás után azt hittem, hogy Dennis biztos, hogy Lacit viszi, mivel Bence emlékeztette is a most szombaton valószínűleg vesztét okozó nyilatkozatára: "Én nőt nem küldök ki!", viszont a riportban a tegnapi utóeseményeken megjegyezte, hogy már itt nem kell az úriembert játszania. Ráadásul a bent nagy taktikusnak hitt Maci és korábbi villaszerelme is Dórit javasolta kihívottnak (illetve kiválasztottnak, de az mindegy). Én úgy gondolom, ha Dennis Dórit viszi ki, akkor mindenképp kiesik a komisz. Az előbb idézett kijelentése okozza a vesztét. Ha Lacit hívja ki, nagyobb esélyt látok a visszamenetelére, de abban is inkább Lacit gondolom esélyesnek győztesként. A fináléban meg egyébként is szívesebben nézném Lacit Robinnal, mert ő meg tudná szorongatni. Dennisnek erre szerintem nincs elegendő tábora.

Magg. 2015.02.26. 13:16:16

@Tordafia: tudod, Zsu esetében is bejött a dolog - addig mantrázták, h áruló, meg hátbatámadott minket, míg Zsu kiesett.

Tordafia 2015.02.26. 13:17:28

@togez76:
Azt kell mondjam egyetértek. :)

Az az állandó "tárogatás" a fotelban... finoman szólva sem nőies. A járása meg egyszerűen kiábrándító. Modell. Ja. Talán a Dubai - Budapest tengelyen esetleg. (bocsánat)

cudarka670 2015.02.26. 13:17:42

@Majom1Parádé: Nekem azért jobban tetszik, ha azt mondom jövőre, hogy 33 vagyok, és azt mondják rá, 35 körüli :)

Conchobhar 2015.02.26. 13:17:48

@hannamontanna: "berekesztem bájcsevejemet békétlen beköpéseidre" - És?

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:18:35

@cudarka670: Dóri szerintem alapvetően mindenkivel kijön ha nem csesztetik.Kicsit hangulatember illetve bizonyzalan azt megfiogyeltem.Meg önmagában nem nagyon tud ellenni.Mindig kell neki valaki támaszként.Érdekes Robin volt leginkább az egyetlen aki sehol nem volt igazán de nem hallottam rinyálni meg hogy áldozat vagy kiközösítik.Azt próbálta használni ami van.

Magg. 2015.02.26. 13:18:40

@togez76: én azon sírtam fel, amikor a kontinenshéten a bajor miniruhácskájában ugyanúgy terpeszben ült le a riportban.
Szoktak a nők egyáltalán így terpesztve ülni (én tuti az életben még nem ültem így)? Ez nem a pasik sajátja? :)))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 13:20:34

@cudarka670: Fanninak az volt a baja, h Dóri párbaj nélkül jut a fináléba (ezt még Denisznek magyarázta), és csinált egy műbalhét.

Conchobhar 2015.02.26. 13:20:45

@miciur: "Dennis így mindenféleképpen megy párbajozni" - Nem akarod érteni, ugye? Dennis mindenképp menne párbajozni. Akkor is menne, ha Dórit tette volna kiválasztottnak (csak akkor 2 nap bizonytalanság után)

cudarka670 2015.02.26. 13:20:52

@Magg.: Itt már nincs erre idő, szerintem, főleg hogy már csak egy ember van ellene, kettő "vele"...
Zsut többen támadták, azért volt hatásos...
@Tordafia: Még mindig jobb mint Fanni, aki élőben bugyikát villantott-és még jó, hogy volt rajta :)

Magg. 2015.02.26. 13:20:57

@eatpray: az "Én nőt nem küldök ki" nem ugyanazt jelenti, mint a nőt nem viszek ki. :)
Nem is küldte ki Dórit, magára tekerte a zöld kendőt....

Rémület 2015.02.26. 13:21:07

@miciur: Ja. Végül is akár már túl lehetne két gyereken és egy váláson is ennyi idősen. A legtöbb ember nem találja meg élete párját csak más-más úton jutnak el a magányig.

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:21:57

Most úgy látom hogy a többi ex villalakó nem nagyon találja a közös nevezőt a benntiekkel Anetten kívül.Illetve nincsenek igazán segítő személyes beszélgetések.Talán Iza még aki "sorstárs" Dennissel most.Attila meg a porondmester.

2015.02.26. 13:22:04

@Magg.: aki nem ismeri az illemet az szokott terpeszben ülni. :)

"nálunk egy aranyszabály volt, hogy senki, de SENKI nem juthat el párbaj nélkül a végjátékba" - csókoltatom a kisasszonyt, miért kéne másra is érvényesnek lenni az ő szabályaiknak? Megy az eddigi ilyen még nem volt a Villákban szöveg. Hát tessék, itt az alkalom, lehet médiatörténelmet írni. :)

cudarka670 2015.02.26. 13:23:24

@Magg.: De legalább berakta a szoknyát, meg a kezét, hogy ne villantson. Én sem láttam még nőt így ülni, és amúgy hány bajor lányon láttál már ilyen rövid szoknyát?????

Tordafia 2015.02.26. 13:23:48

@Magg.:

hát van benne valami, az állandó mantrázással 3 hónap bezártság után lehet, hogy Dóri is előbb utóbb elhiszi. És mi is nagyjából láttuk (amit összevágtak nekünk) a valóságot.

Magg. 2015.02.26. 13:23:49

@henrik_: azért nem csak ez volt a baja Fanninak Dórival, h még nem párbajozott. Kiakadt rá már Zsu miatt is, h lepaktált a közös főgonosszal, aztán azon is kiakadt, hogy a problémáit Edinával beszéli meg és nem vele (az, h ki is beszélték őt Edinával, már csak a hab a tortán).

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:25:02

@Hadrian77: Igen ez igaz.Volt olyan VV ahol valaki azt hiszem nem is volt párbajon és a döntőben is ott volt igaz nem nyert de nem tudom már ki.Szandika meg azt mondta a top akárhányban lehetett volna akkor mert jelet nem kapott.Még így is fel akarta adni a játékot azt persze nem mondta:D

eatpray 2015.02.26. 13:25:11

@Magg.: Amikor Laci kihívta Fannit, akkor azt mondta, hogy gyáva húzás. Ergó mindkettő gyáva lépés. Szerintem az égvilágon senkinek se lett volna baja, ha nőt visz ki. Én sohasem néztem egy párbajon, hogy melyik nemhez tartozik az illető. Szóval ez nekem elég őskor...

Magg. 2015.02.26. 13:25:13

@cudarka670: nem a szoknya hossza a lényeg, hanem az, h szoknyában is terpeszt, mintha már össze sem tudná zárni a lábait. :)))

cudarka670 2015.02.26. 13:26:01

@Magg.: Nem ezt mondta eddig, hanem hogy nem vinne ki nőt.... A Conchi is erre emlékszik, úgyhogy ez biztos hogy így van..... :)

czko · http://blog.hu/czko 2015.02.26. 13:27:35

@Hadrian77: ráadásul ez nem is az ő szabályuk volt. Ezt Viki mantrázta be a fejükbe, hogy a saját seggét védje .

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 13:27:46

@cudarka670: szerintem már nincs külön rajongótábor senkinek, mert a szerkesztők az elején ukázba adták hogy válasszanak. Így 2 csoportra bontották őket, ezzel sajna dualista rendszert alakítottak ki ami szerintem hiba volt, bekorlátozza a játékot. Egy háború is akkor kiszámíthatatlan ha 3 fél játssza, ott szövetségek szövődnek. Ezért is alakul úgy hogy kb 50-50 % egyensúlyoz, most is ez lesz, dóri mögé be fognak állni akik utálják dennist meg kiejtették fannit. Szerintem dórinak is megvan a nagy esélye hogy bennmarad, dennis hülyeséget csinált hogy bevállalta, lehet megúszta volna a párbajt ha hagyja hogy dóri döntsön, mert az mást vitt volna ki, mert lehet hogy mást tart leggyengébbnek.

cudarka670 2015.02.26. 13:27:46

@lukacstoncsi: Top akárhány... az nagyon tetszett, nevettük rajta a kollegával :)

Conchobhar 2015.02.26. 13:29:04

@lukacstoncsi: "de nem hallottam rinyálni meg hogy áldozat vagy kiközösítik" - Nem emlékszel már arra, hogy Robin állandóan előjön/előjött avval, hogy őt buzinak mondja/mondta Laci meg Ádám (holott ő nem sokszor hallotta ezt, amikor hallotta akkor is csak pletykaként hallotta). Arra se emlékszel már, hogyan kávézta át magát Robin Daniéktól Dennis-ékhez Dóri révén (mikor még együtt volt a Zsuzsa-Dani-Edina-Laci-Ádám ötös).

Tordafia 2015.02.26. 13:30:59

@cudarka670:

A jó, hogy volt rajta... végződéssel egyetértek. :)

Nem akarom védeni egyiket sem, csak számomra Dóri mint mű(nő), a számos új alkatrészével, a viselkedésével, száj -és körömrágásával, a kifejezésmódjával, a járásával, beszédstílusával
egyszerűen nem jön be.

Természetesen ez nem menti fel a többit sem... :)

miciur 2015.02.26. 13:31:32

@eatpray: Denniske elfogyott a végére:D rohadt modoros és idegesítő a riportszobás játéka, jajj.. VV 5 PEti is a riportszobában játszott, de az vicces volt, igaz a hülye nézők nem értették, hogy mit akar, támadásnak vették, hogy bent átbasz mindenkit.

Conchobhar 2015.02.26. 13:31:49

@Cérnahuszár: "szerintem már nincs külön rajongótábor senkinek, mert a szerkesztők az elején ukázba adták hogy válasszanak" - Hej, ezek a szerkesztők még a nézőknek is dirigálnak. A középkorban azt mondták ez Isten akarata, most meg azt mondják ez a szerkesztők akarata. Tagadhatatlanul nagyon fejlődtünk a hitvilág terén

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:31:52

@cudarka670: :D

@Conchobhar: Mindenki azzal jön amivel támadták ez egy ilyen játék:D De olvasd el mit írtam te mindenttudó VV lexikon:-)))

Magg. 2015.02.26. 13:32:14

@eatpray: A szájkarate megy mindkét oldalon ezerrel. Denisz persze, h legyávázta Lacit, ő sem akart volna a végére egyedül maradni.
Sztem is baromság egyébként azon agyalni, h milyen nemű az ellenfél.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 13:33:54

@Conchobhar: próbáld értelmezni amit írtam, semmi köze a hithez.

Magg. 2015.02.26. 13:34:08

@cudarka670: én a kijelölésnél elhangzottakról írtam. Akkor azt mondta, h nőt nem küld ki, de hogy kiviszi-e, az már más kérdés.

miciur 2015.02.26. 13:34:34

@Conchobhar: te nem érted te fasz. Ha Dórit viszi, akkor senki se felejtse el, hogy "NŐT NEM VISZEK PÁRBAJOZNI", hiába mond most mást a riportszobában a gecizős. Kellett neki hónapokon át az elveit hangoztatni..

Conchobhar 2015.02.26. 13:35:05

@miciur: "de az vicces volt, igaz a hülye nézők nem értették, hogy mit akar, támadásnak vették, hogy bent átbasz mindenkit" - Pedig milyen fasza és jellemes dolog másokat átbaszni, ugye? (egész addig, amíg a 'mások' közé te is oda nem kerülsz)

cudarka670 2015.02.26. 13:38:32

@Tordafia: Nekem se jön be Dóri mint nő (főleg mert nő vagyok), szal nem csípem a mű-s nőket, és a vv elején meg is volt a véleményem, hogy na ez mit fog ott csinni, stb., de aztán megváltoztattam, mert jófejnek bizonyult, mikor a Reni meg a Fanni ott sipákolt, hogy Zsu jött vissza, és ő meg odament, és kezet fogott vele.... Az nagyon szimpi volt, és azt gondoltam, neki van agya is, ott nincs szilikonnal feltöltve (most nem azt mondom, hogy zseni!!!)....

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 13:38:36

@Conchobhar: "szerintem már nincs külön rajongótábor senkinek, mert a szerkesztők az elején ukázba adták hogy válasszanak a bentlévő JÁTÉKOSOK: így már tetszik?

Conchobhar 2015.02.26. 13:41:40

@miciur: "te nem érted te fasz. Ha Dórit viszi..." - De minek vinné Dórit? (vagy Robint, mikor már lassan egy hónapja már, hogy Lacit nyomatja egyfolytában a Dani-párbaj után. A Laci elleni párbajnak ágyazott meg). Egyébként az eljutott a tudatodig az, hogy ezen a héten Dennis mindenképp párbajozott volna (akkoris, ha Dóri maradt volna a kiválasztott)

miciur 2015.02.26. 13:43:08

@Conchobhar: nem való neked a reality bazmeg. Nézzél bazmeg Házon kívűlt, ha mindenkitől a teljes őszinteséget várod el. Ez nem jóember-értékelő műsor, hanem hátmögött-kibeszélős-kibaszós játék(nak kellene lennie)

Conchobhar 2015.02.26. 13:43:33

@Cérnahuszár: "mert a szerkesztők az elején ukázba adták hogy válasszanak a bentlévő JÁTÉKOSOK" - Hagyjad már a szerkesztőket a csudába

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 13:44:27

A régiek könnyen okosak, amikor eddig kint voltak ;-)

Conchobhar 2015.02.26. 13:48:03

@miciur: "Ez nem jóember-értékelő műsor, hanem hátmögött-kibeszélős-kibaszós játék(nak kellene lennie)" - Mert miért kellene annak lennie? Neked miért nem felel meg az, hogy az nyeri a VV-t, akivel a nézők nagyobb része azonosulni tud, aki leginkább birtokában van azoknak a jó tulajdonságoknak, amelyekre a nézők maguk is törekednek?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 13:48:33

@Magg.: na, pont erre az "Edinával beszéled meg"-re mondom, h műbalhé. :))
Fannika irigy volt, és ez végül ebben a formában tört felszínre.

budapest23 2015.02.26. 13:48:44

Az, hogy Godzilla mennyire tiszteli a nöket, már kiderült a beköltözés során, meg ahogy állati ösztöneinek hódolva hol betette, hol kivette Fanninál... Szóval csak jópontokra hajtott egy általa valamikor hallott (de nem felfogott) frázissal. (Plusz esetleg megriadt Fanni kiesésétöl, és most inkább pasast fog választani, sztem Robint. Ezért ist volt fontos, hogy ne Dorit küldje elöre, aki nem öt vitte volna...)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 13:51:49

@csicserierika: Én sem. Olyan affektálós műnő. Szerinte Laci mimikáján nem látszik a szerelem. A Robinén 3 óra hossza után, bezzeg látszott...szem felakadt, álla leesett, olyan volt, mint egy röhögő víziló. Az bejött Anettkának. Mi lesz, ha mégsem Robin nyer? Elszáll a szerelem, mint a szél.=D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 13:52:40

@miciur: valamelyik este azon gondolkodtam vv-nézés közben, amellett, hogy sose szimpatizáltam vele, Denisz nem lett volna egy szar karakter, ha a riportszobában nem úgy adja elő magát, ahogy. Értem ezalatt az Au-s majmolást, meg ahogy beszélt, hangsúlyozott, stb. és ez nagyon hamar visszatetszést keltett a nézőben.
És hát eleve nem indult hendikeppel a kidobott barátnős sztori után, de ki tudott volna hozni magából többet is, főleg, ha nem egyszerűsíti le a jelenlétét Fanni zsíros puncijának kezelgetésére és saját farka mutogatására.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 13:55:00

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: +1 :)
Ennél többet nem merek írni, mert megkapom, hogy féltékeny vagyok rá, pedig én Robinnak se drukkolok. :D

cudarka670 2015.02.26. 13:55:12

No, most valaki írja le, mi lesz vasárnap, én vv-t az első óta nem nagyon néztem, és az még teljesen más volt (pl. a telefon negyed tégla volt, stb), hogy fog zajlani????

1. Kimegy a három játékos, és egy óra múlva kiesik a leggyengébb, majd újra kell szavazni, ha pl. a kedvenced esett ki, és kis idő múlva eredményhirdetés???
vagy
2. Szavazás,duma-duma, 3. ez lett, majd egy perc időhúzás után, 1. amaz lett....
vagy
3. Tökmáshogy....

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 13:55:41

@Conchobhar: hagyhatod figyelmen kívül, de attól még úgy van ahogy mondom, nem a játékosok találták , ki hogy 2 csoportra oszlanak, választaniuk kellett. Ha minden feladatnál sorsolás lett volna ki legyen a csapatban, nem lenne ez a 2 tábop aki köpköd egymásra, egyéni stratégiák születtek volna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 13:57:42

@cudarka670: ha jól emlékszem, akkor az 1. verzió van. Először kiesik a 3., majd még lehet szavazni a maradék kettőre.
De ha valaki másként emlékszik, szóljon. :)

budapest23 2015.02.26. 13:58:17

@Conchobhar: Mert ha a tisztesség és emberség lenne a müsor célja, tele lenne ilyenekkel a villa, és hát jééé, még sosem volt... Talán van összefüggés eközött, meg az RTL céljai közt, meg a mediatizált emberek elvárásai közt, meg a tisztességes emberek ilyen müsorban való szereplési hajlandósága közt...?

Egyszóval, ne keress gyémántot, ahol még szén sincs. Ez a müsor pont arról szól, aminek kinéz. Sztem miciurnál a pont.

cudarka670 2015.02.26. 13:58:45

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Biztos nem csak diszkalkuliája van, hanem nem tudja érzelmeit kifejezni az arcával, testbeszédével, ezért nem látszik rajta, hogy szerelmes. Biztos van ilyen betegség is a pszichiátrián lehet érdeklődni :) Csak az látszik rajta, hogy kirobbanóan jó kedve van, ha nyer egy párbajt, és vihog, meg ugrál. Vagy mióta nincs bent Edina, annyira nem olvad a málna szájába :P

cudarka670 2015.02.26. 14:01:43

@budapest23: És ne is szóljon többről, mert én azért nézem, hogy kikapcsolódjak, ezért imádtam Győzikét is. Ha meg más hangulatom van, akkor nat geo-ra kapcsolok, nálam a kettő megfér egymás mellett.....

cudarka670 2015.02.26. 14:02:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Köszi :)
@budapest23: És ne is szóljon többről, mert én azért nézem, hogy kikapcsolódjak, ezért imádtam Győzikét is. Ha meg más hangulatom van, akkor nat geo-ra kapcsolok, nálam a kettő megfér egymás mellett.....

budapest23 2015.02.26. 14:03:26

@cudarka670: Nincs is ezzel semmi gond :) Mindent a maga helyén lehet kezelni.

cudarka670 2015.02.26. 14:04:04

Öhhhh.... Bocsi, meggajdult a gép egy kicsit :O

csicserierika 2015.02.26. 14:04:10

@Magg.: no, akkor isten hozott a csapatban, mert perpill Laccit savazzák a legtöbben :)

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 14:06:05

@cudarka670: annak a betegségnek a neve Paramimia: a mimika nincsen összhangban a kiváltó érzelmekkel.

Conchobhar 2015.02.26. 14:06:19

@budapest23: "Mert ha a tisztesség és emberség lenne a müsor célja, tele lenne ilyenekkel a villa, és hát jééé, még sosem volt..." - A műsornak (és szerkesztőinek) csak annyi a célja, hogy szórakoztasson, minél több nézőt ültessen a tévé. De eddig nem műsor céljáról volt szó, hanem a nézők szavazási magatartásáról ("de az vicces volt, igaz a hülye nézők nem értették, hogy mit akar, támadásnak vették, hogy bent átbasz mindenkit")

Conchobhar 2015.02.26. 14:11:22

@budapest23: "Egyszóval, ne keress gyémántot, ahol még szén sincs." - Csak tudod az ember a gyémántot annak ellenére értékesebbnek tartja, hogy szénből sokkal több van. Hasonlóképp, legyen bármennyi rossz tulajdonsága is a villalakóknak, az embert az fogja meg, ha felcsillan egy kis jó tulajdonság bennük

Tordafia 2015.02.26. 14:12:37

@cudarka670:

Ennek örülök.
:)
És most hogy gondolod? Mert ugye az már régen volt

Magg. 2015.02.26. 14:16:18

@csicserierika: mondjuk nem számoltam meg, de Denisz is kap eleget (meg Fanni, aki már benn sincs) :))
Dóri is eléggé megosztja a társaságot, Robinról viszonylag kevés rossz hangzik el.
Ez már annyira a vége és annyira többesélyes a nyertes személye, innen már hülyeség bárkit is savazni, szavazni kell.
Szavazni kell még egyszer, ki menjen és ki maradjon és ki nyerjen. :D

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 14:19:09

@Conchobhar: "Hasonlóképp, legyen bármennyi rossz tulajdonsága is a villalakóknak, az embert az fogja meg, ha felcsillan egy kis jó tulajdonság bennük "
Ez nem így van, a nézők aszerint választanak ellenséget, akire ki tudják vetíteni a saját kis problémájukat. Ha az a karakter villant azért valami pozitívat is, hidegen hagyja őket, színésznek, megjátszósnak meg árulónak stb titulálja hogy megfeleljen a korábbi döntésének, ne kelljen felülbírálni hogy esetleg tévedett.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 14:22:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én sem.:))) Hajrá Laci! Ő legalább végig játszott. Nehogy már az nyerjen, aki eddig aludt, vagy csak a farkát markolászta.Most az utolsó 2 hétben éledtek fel. Ja.=D

cudarka670 2015.02.26. 14:31:01

@Cérnahuszár: Nekem szimpi végülis... A kedvencem már nincs bent, úgyhogy Dóri vagy Robin. Úgy látszik én azt csipázom, ha valaki nem "túmacs", és nekem Lacci meg Dennis az...

@Majom1Parádé: :) Így van, főleg hogy 16-nak érzem magam :P

2015.02.26. 14:36:16

@Nessy12: ez a nem leszek topless dj mert nem tudok dj-zni eszmefuttatás félelmetes.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 14:39:15

@cudarka670: Látod ez a lényeg, hogy mennyinek érzed magad. .-)

alsophila grahami 2015.02.26. 14:39:20

szerintem ez a Denisz-fijúúgy el fog most hasalni, mint annak rendje, bárkit visz ki - talán egyedül Lacafaca ellen lenne esélye, de erre nagyobb tétet nem tennék, mert neki ott vannak az elvakult románfanok, majd megságítik pár szavazatkávál, hogy Ádinkájuk ná márádjon pecó nálkül itt Pásten - de ebbense vagyok biztos, szerencsére nincsenek sokan :PP Robin, Dóri viszont simán kint hagyja, bármelyikükkel megy, már alig várom, mert szerintem totál elfáradt a karaktere mostanra.

tvbuzi 2015.02.26. 14:40:46

Robin vajon lecsáráztatta már Anettet?

Conchobhar 2015.02.26. 14:41:30

@Cérnahuszár: "Ez nem így van, a nézők aszerint választanak ellenséget, akire ki tudják vetíteni a saját kis problémájukat." - Talán van olyan ember is. Azonban, ha a nézők alatt a fiatalabb és intellektus tekintetében a kihívásokkal küzdőket értjük, akkor őrájuk nem a ellenség-keresés, hanem a kedvenc-választás jellemző. A kedvenc megléte azonban magával hozza a kedvenc riválisaival szemben megnyilvánuló súlyos kritikát is. Ez a súlyos kritika, amely nem ritkán az utálat és a győlölet jeleit is viseli, nem tévesztendő össze az ellenség-választással

Conchobhar 2015.02.26. 14:47:30

@Cérnahuszár: "Ha az a karakter villant azért valami pozitívat is, hidegen hagyja őket, színésznek, megjátszósnak meg árulónak stb titulálja hogy megfeleljen a korábbi döntésének, ne kelljen felülbírálni hogy esetleg tévedett" - Talán van ilyen is. Sokkal jellemzőbb az, hogy kedvencet választ magának és ennek következtében egyre egyoldalúbban szemléli a történéseket. A kedvenc esetében átsiklik a negatív dolgokon (csak a pozitívakat látja meg, sőt ezeket el is túlozza), míg a kedvenc riválisai esetében pedig a pozitív dolgokon siklik át (főleg a negatívakat látja meg, sőt ezeket el is túlozza)

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 14:48:37

@Conchobhar: Nézd csak ál-conchi mit találtam arról, akit utánzol! :D
"A nyelvelsajátítás és a nyelvhasználat gyakran eltér a megszokottól. Jellemző az elmondottak szó szerinti értelmezése, kóros bőbeszédűség, a finom árnyalatok félreértése, és a mások számára érthetetlen metaforák használata.A koherencia is sérülhet. Az Asperger-szindrómás egyén hosszan beszélhet egy számára érdekes témáról, figyelmen kívül hagyva a hallgató jelzéseit, és észre nem véve azt, hogy érdekli-e a hallgatót az, amiről beszél. Előfordulhat, hogy nem tudja visszatartani a gondolatait. Gyakran nem is lehet megérteni a beszéd logikáját, következtetéseket levonni, megérteni, hogy miről van szó, vagy más témára terelni a beszélgetést.[8]

Az Asperger-szindrómás gyerekek már korán nagy szókinccsel rendelkezhetnek („kis professzorok”), de hajlamosak a nyelvet szó szerint értelmezni.[9] Nem értik a stílusalakzatokat, a humort, az iróniát és a csipkelődést. Bár az Asperger-szindrómás egyének értik a humor kognitív alapjait, de nem érzik, hogy ennek célja a szórakoztatás"

http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Asperger-szindróma

Tordafia 2015.02.26. 14:50:24

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Hát nem tudom, nekem Lacci játéka (sem) jött be.
Ha az elején látott agresszív bunkót nézzük is, vagy a végére kialakult picsogós hősszerelmest.

De azzal egyetértek hogy tuják ne nyerjenek.
Akkor azt hiszem, hogy nem tudok kire szavazni... :)

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 15:05:42

@Conchobhar: sajna sok ilyen ember van, nem csak a fiatalok körében mert még tapasztalatlanok. Van akinek sosem tudatosul, úgy éli le az életét hogy folyton fikáz vagy hibáztat valakit. Ez az ellenség választás és szimpatizáns választás szerintem nem választható külön, összemosódik. Van hogy valaki nem szimpi, ezért aki ellene van az szövetséges lehet, és van hogy úgy sül el ahogy te írtad, szimpi valaki ezért a riválisa biztosan hülye... Az az érett ember, aki ez alól ki tudja vonni magát, mert nem azonosul egyikkel sem, befejeződött a felnőtté válása. Ez nem garantált a megél évek számával sajna :)

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 15:15:35

Ezen alapul ez a hülye játék is, Attila pl ezért nagy játékos, mert nem megy bele ezekbe a kis csapdákba, elégedett magával és másoktól sem vár el semmit. Ezért pl tökmindegy hogy kinek milyen az iskolai végzettsége, ha vannak problémái akkor egyenes az út a conflicthoz.

csicserierika 2015.02.26. 15:18:01

@Magg.: eddig mindig tudtam, h ki fog győzni ( mondjuk nem nagy kunszt volt ) de most teljes tanácstalanság :)

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 15:25:16

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): @hannamontanna: ezek szerint nem csak nálam áll meg a diagnózis a lábán:)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 15:26:50

@Tordafia: Én sem rajongok egyikért sem. Lacit sem kedvelem különösképpen, de pont azért mert levetette azt a nagy "vagányságát", inkább rászavazok. Az meg, hogy picsogós lett, nem ítélem el. Elzárva lenni a külvilágtól, és hónapokig összezárva lenni idegen emberekkel, elég megpróbáltató lehet. Denisz a farokmutogatáson, meg a dugáson kívül nem csinált semmit. Ha nincs ott Fanni, már rég kiesett volna. Dóri, és Robin eddig aludt, csak kb. 2 hete éledt fel. Dóri, mindig odahúz, aki visszajön a párbajról. Robin pedig ide - oda járkált a 2 tábor között, hozta - vitte a szót. Unom már azt is, hogy Lacit támadja állandóan Edina miatt, holott Ő kötött szövetséget a többiekkel, hogy Edinát...Lacival küldjék ki párbajozni. Aztán meg sírt, hogy Edina kiesett. Sok minden van Robin rovásán, olyan mint a kaméleon. Nem tetszik. Nyerjen Laci!!! Rászavazok, ha netán kiesik, akkor már senkire. Persze ez csak az én véleményem.:)))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 15:30:07

Ez tetszik....szerelem felsőfokon.

nlc.p3k.hu/data/cikk/15/143976/1.jpg

Várom a költeményt is! =D =D

vastyúk is .. 2015.02.26. 15:32:40

@cudarka670: @Ditti82: hihihihi. jó meglátás, agyára gondoltam, de lehet, hogy a ti verziótok jobb. (Bocsesz, csak most láttam)

csicserierika 2015.02.26. 15:38:44

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: várjunk még, h lesz-e picsogás, mikor elmennek a régi lakók :) (term. nem Laccitól várom )

Magg. 2015.02.26. 15:40:19

@csicserierika: egy-két héttel ezelőtt még biztos voltam benne, h a döntős Robin-Denisz-Dóri lesz, de most már nem tartom kizártnak, h mégiscsak Laci nyeri a játékot.

lukacstoncsi 2015.02.26. 15:53:56

Mindenkinek voltak jó pillanatai de nyerje az aki leginkább önmaga volt végig.Mindig az nyert aki az volt akit mutatott.Felvett szerepekkel, megjátszott dolgokkal sokáig nem lehet húzni mert mindig kilóg a lóláb.

Tordafia 2015.02.26. 15:54:43

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Oksa, elfogadom az érvelésed.
még ha Laccal kapcsolatban nem is értek egyet. :)

@Magg.:
Akkor az azt jelentené, hogy mehet a költöztető cég Erdélyből felhozni a pereputtyot.
Jaj. Csak ne lenne az a mérhetetlen ellenszenvem Edina iránt, talán Laccot sem látnám
annyira prosztónak. Vagy de.
:)

alsophila grahami 2015.02.26. 15:56:17

@Cérnahuszár: ez nem így van. némely esetben igaz lehet, de ebből semmiképpen nem lehet általános érvényű következtetéseket levonni. ebben az esetben inkább ál-Koncsi álláspontját osztom.

kismalacka 2015.02.26. 15:58:55

@sui.generis: Szerintem is Robin-Dóri jöhet még szóba. Engem az sem zavar, hogy most tetszik neki az Anett lány. Végül is csinos, jól ápolt és három hónap aszkéta élet után szerintem mindenki megszépül.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 16:02:06

@csicserierika: Az utóbbi napokban látottak alapján elértem oda, hogy a bennmaradottak közül szinte senkinek nem tudok drukkolni. Mindegyik vagy álságosan és átlátszóan megjátssza magát ( Laci és Robin), vagy tujul, elfáradt (Denisz), vagy mindig is tuja volt és soha semmi szórakoztatót, vagy teljesítményt nem tett a játékhoz. Ha mindent összevetek, akkor a jelenlegi választékból egy Laci-Robin-Denisz döntőt szeretnék látni, azonban ha az igazi játékosság és a benti teljesítmény alapján kellene egy álomdöntőt mondanom, akkor egy Edina-Fanni-Dani döntő szerintem igazságosabb lett volna... Hogy Robin is mennyire megjátszósan taktikázik, jól mutatja, hogy mennyire lefagyott, amikor Attila azzal szívatta, hogy olyan versenyző még soha sem nyerte meg a VV-t, aki meztelenül zuhanyzott, és Robinnál nem tetszik ez a nyögvenyelősen erőltetett szerelmi szálon nyűglődés sem Anettel az utolsó héten. Nem az a bajom, hogy mindenkibe beleszerelmesedik, hanem azzal, hogy mennyire izzadtságszagú, és egy szájra puszinál soha sem jut tovább...

lukacstoncsi 2015.02.26. 16:08:04

@VV Erőlegény: Miért izzadtságszagú?Nem mindenki kezdi rögtön azzal hogy dugunk?Nem a szerelemér meg a szexért jött a villába.Nem voltak itt olyan csajok akiknek ő bejött volna mint férfi viszont kedvelik mint embert ezt el is fogadta.nem ment át Daniba aki bosszút lihegett mert Zsu ejtette.Az Anettes dolog meg jobban sikerült szerintem mint a csaj várta.Robin meg be van zárva és per pillanat jó hogy férfiként is tekint rá valaki meg ő a másikra nőként és elvannak hülyülnek ennyi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 16:10:37

@Conchobhar: Kivéve, ha Lacccira tette volna a jelet, akkor most Laccci párbajozna, és PVC-t vinné ki.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 16:13:49

@sui.generis: hát én így látom az embereket, főleg akkor jön ki igazán, amikor elkezdenek mindenféle rosszat kívánni az adott embernek, és örvendeznek hogy de jól megkapta... hát attól mi lesz több nekik? Az elégtétel miatt kívánják? Miért kell nekik elégtétel?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 16:15:26

@Cérnahuszár: Azért jó a káröröm, mert nincs benne irigység. Nem tuttad?

Ditti82 2015.02.26. 16:21:54

@csicserierika: Alekinnyó és Attis nem volt nagy truváj szerintem se. :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 16:30:54

Egyenlőre annak örüljünk hogy a Laci nem egy kínai-magyar félvér gyerek, mert néhány száz millió sárga megnyeretné vele a VV-t :P
Hajrá Robin Robinovics Robinov.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 16:33:19

Iza azt a farmergatyót picit lelakta.
A 80-as években volt divat ez a csóri tépett farmer style, olyan Bonjovis :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 16:33:28

@Cérnahuszár: igaz. örök rejtély, hogy miért dögöljön meg a szomszéd tehene is.

alsophila grahami 2015.02.26. 16:33:55

@Cérnahuszár: oké, aláírom, h te így látod, se azért ez nem alapigazság, mert korántsem jellemző mindenkire, még itt sem.

@Ditti82: Alekinnyó nem volt nagy truváj?? hát én beszakadtam rajta, bár Olivérnek szurkoltam, és csak a kiesése után, épp miatta kezdtem el Akeinnyónak drukkolni, mert megfogott Olivér lojalitása, aki nem csak az üres kamdumát nyomta, mint a mostaniak, hanem tényleg komoly kampányt tolt Alek győzelméért - aztán ahogy kell, koppant is jó nagyot későnn, miután szép lassan szembesülni volt kénytelen Alek valós jellembéli kvalitásaival -, szal Alek nem egy jellembajnok, de hogy ne tolta volna a sót odabent, azt senki nem állíthatja róla vsz, hatalmas forma volt a maga idiotizmusával (az meg már egy másik kérdés, hogy kint milyen, senki sem ugyanolyan ezernyi kamera közt, mint amúgy, natúrban).

Attila pedig... abban egyetértünk, nekem sem jött be, mint villakaakter, a rosszindulatú, gátlástalan játékstílusa taszító volt számomra, egy idő után már nem is néztem.

Montezuma13 2015.02.26. 16:40:47

@lukacstoncsi: Valóban volt ilyen VV. mégpedig a legelső, ahol Oki párbaj nélkül került a döntőbe és harmadik lett.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 16:41:39

@csicserierika: Most Robin lesz maga alatt. Majd ír egy búcsú verset bánatában. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 16:41:45

@Ditti82: érdekes, mert Alekosz és Aurélió szerintem önmagukban képviseltek egy bizonyos humor faktor. Kiteszed őket a pusztába, és akkor is szakadsz rajtuk a röhögéstől. Attila viszont más eset. Ő azzal operál, hogy alázgatja, kóstolgatja a körülötte lévőket, és ettől válik "humorossá", "jól megmondja" nekik, és igyekszik, hogy az emberek ne rajta, hanem vele röhögjenek.

alsophila grahami 2015.02.26. 16:41:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem hiszem el, hogy ezt írom: egyetértek veled, de nagyon! ;) Attilát nem bírtam a saját szériájában, de most a legjobb arc a jelen felhozatalban, a saját műsort én is támogatnám, meg a törekvést is, amivel el lehetne tüntetni a süllyesztőben a vállalhatatlan Fannyi-jetit, anniyra mű, annyira csinált, ahogy erőlködik, ezerszer szarabb, mint a villában volt, pedig... na. az se volt gyengén szar. jó lenne, ha menne felejtősbe, azt pedig tényleg nem vágom, hogy Attila miért nem kapott eddig semmilyen komolyabb feladatot a produkcióban??

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 16:43:51

@vastyúk is ..: hát, mert magyarok vagyunk, tééé. :DD
E.T. Hall könyvében aRrejtett dimenziókban olvastam, hogy pl ha egy étterembe bemegy egy német, akkor ha már ül valaki valamelyik asztalnál, annak a közelében ül le. A magyar meg az átellenes sarokban ül le.

lukacstoncsi 2015.02.26. 16:47:23

ha emlékeztek Attila nem volt benn nagy kedvenc a vv5-ben az elején kivülálló magányos figura volt még a szülinapját se akarta megtartani minden érzelemtől tudatosan elzárkózott de kinn is elég magának való életet élt.aztán a játékban elkezdte az embereket használni jött peti azzal megalakította a bt-t és ment a "buli".szerintem itt ha van olyan karakter akkor az helyreteszi attilát ha úgy adódik, de nincs.olyan emberekkel akik most benn vannak lazán megcsinál dolgokat kivel mit lehet és akar vagy mondják neki.nyílván van egy határ.ne felejtsük el külső inger ritkán éri őket mindenki elvan a kis világában nem mindig reagáálnak úgy dolgokra ahogy egyébként tennék.

lukacstoncsi 2015.02.26. 16:49:22

@Montezuma13: Csóringer a lánya is meghalt meg ő is eléggé lepukkant utána asszem az egyik szemét operálni kellett vagy mi?A majkásban volt sokat ökörködtek ott még medence is volt azt hiszem.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 16:50:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Miért? A tanárnőnek is írt. Igaz, hogy rím nem volt, de minek is, amikor értelme sem. =D A tanárnő elkérte, gondolom azon röhögtek a tanáriban.:)

alsophila grahami 2015.02.26. 16:50:39

@kismalacka: hát nekem sincs bajom ezzel, szegény fickó ott senyved mióta, miközben mellette tolták a napi gimnasztikát a paopitakaró alatt, milyen lehetett az már? amúgy Anett kicsit lelakott lett mára, de még mindig helyeske-csinoska, miért ne jönne be egy világtól elzárt, kiéheztetett srácnak, ha nem jönne be neki, AZ lenne a baj (mert akkor tényleg lehetne rá gyanakodni, hogy másik kapura játszik;)

Robin vagy Dóri - nekem ez nem kérdés, ők ketten érdemlik meg a fődíjat egyedül, a többiek erősen offosak. egyik jobban, mint a másik.

vastyúk is .. 2015.02.26. 16:51:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem ez a hozzáállás nem csak a magyarokra jellemző. Az egész világon találsz olyan embereket, akik sikereiket/kudarcaikat a "szomszédjukhoz" képest viszonyítják, és itthon is vannak szép számban olyanok, akik tudnak örülni a másénak is. :D.
Hát ezen az éttermes hasonlaton elgondolkoztam, hogy hova szeretek leülni, és attól függ asszem, hogy hol van hely. hihihihi.

alsophila grahami 2015.02.26. 16:54:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: fogalmam nincs, de ha valakit, őt szívesen néztem itt, mert amikor beküldték a vellába, mindkét alkalommal feldobta a műsort, szerintem egy Belavalót is feldobott volna, mert van agya, humora ehhez; minőségi előrelépés lehetett volna vele csináltatni a BV-t a mostani súlytalan bohócok helyett.

Bujumburi 2015.02.26. 16:55:14

@candyparfumegirl: Ez mit jelent? Nem értem. " Csak a látszat kedvéért persze, más farkával sem dugná meg, ezt nagyon jól tudjuk"

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 16:58:48

@vastyúk is ..: Én irigy népnek tartom magunkat. Az okokat lehetne hosszan elemezgetni. A leülésben meg nagyon normális vagy, a kivétel, aki erősíti a szabályt.:DDD

alsophila grahami 2015.02.26. 16:59:45

AZ IGAZI KONCSI HOL VAN AMÚGY???? csak nem elüldöztétek....? o.O

Ken Adams79 2015.02.26. 17:00:18

Egyszer mutatták (talán alvás közben/ után) Szandika fejét / száját oldalról...azt hittem, egy hamburger maradt az asztalon... :-(
Szegény...

lukacstoncsi 2015.02.26. 17:01:04

@candyparfumegirl: Köszi az írást nagyon tetszett!Csak most jutott eszembe megköszönni:D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 17:01:22

Még 3 nap és vége van... nem lehetne, hogy mind kimennének most a vendégekkel együtt? Belenéztem az Édenbe, de az sem tetszik. Állandóan seggrészegek, más nem történik. Az az albino csaj, undorítóan buta. Semmi szókincs nincs. A Berkit nem bírom. A Pamela még Évánál is szarabbul vezeti a műsort. A Dictator művésznő, olyan volt az este mint aki meghibbant. Gyorsan el is kapcsoltam onnan. Ellenben a SIXX posztjai szuperek. Folyt a könnyem a nevetéstől, úgyhogy maradok a posztolvasásnál. Írni egyelőre nem fogok.// Léptem, dolog van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 17:01:54

@sui.generis: Kicsit önteltnek látom, de minőségében messze a műsor felett áll Én most jobban kedvelem, mint mikor játékos volt..

kismalacka 2015.02.26. 17:02:47

@sui.generis: Anett 33 éves és látszik rajta, na de nem feleségül kéri :)

Tudod ki volt még szimpi ( a vellában egyébként nem ) az egyik BV-ben amit nagy ritkán nézek mert az alkesz Évát és a nyomi Au-t nem tudom egyszerűen nézni...szal Viki. Kifejezetten jó kérdései voltak, hülyéskedett az egyik műsorban. Sokkal jobb lenne bármelyik egysejtűnél aki most vezeti a műsort.

csicserierika 2015.02.26. 17:04:02

@Magg.: én erre most babonából nem mondok semmit :)

kismalacka 2015.02.26. 17:04:27

@Ken Adams79: Szegény, borzalmasan néz ki. Csak nehogy BB Évi sorsára jusson.

alsophila grahami 2015.02.26. 17:06:54

@Bujumburi: ez egy szimpla balf@szság, Attila - ha nem dugná meg (mert amúgy DEHOGYNEM!), max azért nem tenné meg, mert nincs elegendő pénze rá - vagy mert sajnálja ilyesmire, vagy mert mind elköltötte már a nyereményét, de hogy nem rajta múlna, az biztos, ugyanis ilyen nők alapból nem állnak le egy Attila-kaliberrel, hacsak nem bizniszt látnak benne, ez a büdös nagy igazság... a rút Kingunellának se kellett, amgy be nem szebelte a fődíjat, emlékezzünk már erre (is).

vastyúk is .. 2015.02.26. 17:07:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát sajnálom ezt az irigy dolgot, mert sehova sem vezet. Már nagyon régen megtanultam, hogy attól még, hogy irigylem az alacsony lányokat, nem leszek az, úgyhogy örüljek annak, hogy mindig kilátok a tömegből, és hordjak szoknyát, ha az összes nadrág szára rövid. hihihihi :D

kis.herceg 2015.02.26. 17:07:58

én nem sajnálom, ő csinálta ezt magával, lehet teszik is neki. még szilikonsegget is akar csináltatni.

alsophila grahami 2015.02.26. 17:09:13

@sui.generis: miket írok má', jaj! szal: "amíg" és "be nem zsebelte" - így gondoltam ;)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 17:10:12

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Az első rész láttam abból a fosch cunamiból, elég is volt.
Ezzel a Berkivel megszopta a tv2, nagy bukta lesz a műsor.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 17:10:17

@kismalacka: na az én mumusom Viki. Szinte szégyelltem hogy majdnem földim :( Nekem ez a keresztem, nem bírom ha valakit lenéznek és kíméletlenül kinyírnak. Persze ezt más csak határozottságnak látja és megérdemli a sorsát mert hülye volt-nak.

csicserierika 2015.02.26. 17:11:21

@VV Erőlegény: Laccit nem gondoltam döntősnek az elején, de szépen jött fel. Nekem Robin makacs Laci utálata nem tetszik, amit csak a táblánál szokott kinyilvánítani, egyébként tök jól elvannak. Egyébként most ő is hanyagolja Laccit és lufikkal labdázik. Remélem, h ma már megkímélnek bennünket . Dennis sztem is tujul már jó ideje, Dóri meg szépen ellavírozgatott, ami nem megvetendő . Lehet, h kint hagyná Dennist
És igen, Robin nem egy falhoz csapkodós, mint a vadembör . ?D.

csicserierika 2015.02.26. 17:11:52

kérdőjelet nem akartam írni.

csicserierika 2015.02.26. 17:13:35

@Ditti82: hogy mi ? Én nem azt írtam, nekem éppen a kedvenceim voltak :D

alsophila grahami 2015.02.26. 17:13:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is, dettó, fentebb kfejtettem már ;) és hogy öntelt? az. de most ez így jól áll neki, mármint a szerepéhez, amit alakít a műsorban épp ;) nah meg győztesként van is alapja rá, mikozben ezek itt ugyanazért nyírják-taposság egymást, amit ő már elért... nem? ;) most adekvát, amit alakít, bent nem volt az (nekem).

kismalacka 2015.02.26. 17:14:30

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ritka ronda a felhozatal. Ez a botoxos modell csaj akit csábítónak hoztak be, az valami félelmetesen visszataszító. Mozgatni is alig tudja a száját. A Berki meg csak ugyan az a néhány mondatot mondja, azt is roppant szarul :(

Montezuma13 2015.02.26. 17:14:44

Írták, hogy Lacit Anett és a többiek úgymond "lebuktatták", hogy Edinához fűződő érzelmei nem valósak.
Bevallom nem kedvelem Lacit (bár a többieket sem, Denisz meg egyszerűen irritál), de ezt a fenti állítást nem tartom megalapozottnak. A férfiak többsége már gyerek kora óta úgy van nevelve, egyfajta elvárásnak megfelelően, hogy érzelmeit nyíltan nem mutatják ki és könnyezni is csak a legritkább esetekben szoktak. Persze vannak érzékeny lelkületű srácok is, lásd Robin, de ezek igen ritkák. Itt jegyzem meg, hogy Robint kisgyerek kora óta kizárólag az anyja nevelte, nem volt előtte férfi példakép, ezért válhatott ilyen érzékennyé. Azonban Lacira ez az érzékenység nem nagyon jellemző, sőt inkább egyfajta macsó mentalitást tapasztalhattunk nála. Az Edinával való párbaja után azonban könnyezve, zokogva jött vissza és sokáig szinte nem is tért magához. Nem hiszem, hogy olyan nagy színészi képességekkel rendelkezne, hogy ezt képes lett volna produkálni. Érdekes, hogy Denisz Fanni elvesztése után ilyen külsőleg látható érzelmeket nem mutatott. Persze ezzel nem feltételezem azt, hogy akkor ő nem érzett semmit Fanni iránt.
Tehát Laci érzelmeit Edina iránt valósnak vélem és nem hiszem, hogy ez csak egyfajta szerepjáték lenne a részéről. Az persze már más kérdés, hogy ezek a villán belüli érzelmek a kinti világban is folytatódnak vagy sem, hiszen bent a hosszú összezártság miatt kialakulhatnak ilyen érzelmek, amik később a kinti világban lassan elhalványulnak. Ezek persze minden érzelemre vonatkoznak, a pozitívakra és a negatívakra is. Hiszen sok esetekben apróságokon a kinti világban az emberek könnyedén átsiklanak, itt bent a VV-ben, pedig szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne hisztérikus veszekedés valami miatt. Azonban a benti érzelmek java részét én valósnak tartom, így Laci érzelmeit is Edina iránt.

kismalacka 2015.02.26. 17:16:11

@Cérnahuszár: Én nem bírtam Vikit, de az már akkor is látszott, hogy tök jól fogalmaz és össze tudja szedni a gondolatait. Most úgy tudom a háttérműsorban melózik mint szerkesztő.

Ditti82 2015.02.26. 17:17:38

@sui.generis: A győztest előre megmondani nem volt nagy truváj.

Ditti82 2015.02.26. 17:18:37

@vastyúk is ..: Én Rélióban nem látom, hogy annyira humoros lenne.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 17:18:59

@kismalacka:
Az előző Édeneket se láttam, ezért néztem meg az első részt, de egyből kiábrándultam, ehhez képest a VV egy nagyon jó kis műsor, pedig nem az, de ehhez képest az :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 17:19:06

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ezt most találtam... A mai adásba belenézek, hátha az albinot teszi ki Apolka.=D ...mivel Őt akarták. A fagyi visszanyal. Ja, és itt van a fekete rózsa rejtélye.:)

www.nlcafe.hu/sztarok/20150226/eden-hotel-apolka-rozsa/
Jót nevetnék, ha Naomi esne ki elsőnek. Utálatos nagyon.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 17:20:10

@kismalacka: jaja, szerkesztő lett kapásból, simán kinézem hogy az ő fejéből pattant ki Edina és Laci büntije, hogy olyan kegyetlen helyzetet generáljanak, korábban ezt a bűnt elsikálták 10 napos eltiltással. Pokoli egy nőszemély :))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 17:20:17

Na, most már tényleg megyek...dolog van.:)

vastyúk is .. 2015.02.26. 17:20:58

@Ditti82: :D pedig Rélió egy született bohóc.

Montezuma13 2015.02.26. 17:21:10

@lukacstoncsi: Igen, Okit nagyon sajnálom. Tehetséges srác volt, remek kézügyességgel. Egyszer a műsor során a nővére megmutatta milyen kisplasztikákat készített korábban. Azt kell mondanom remek volt. Elpazarolta a tehetségét, mert nem azzal foglalkozott, amihez adottsága volt .

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 17:21:27

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Szorítok hogy bírd ki rövid ital nélkül :)
Én block listre rakom a tv2-t :P

kismalacka 2015.02.26. 17:21:36

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Én sem láttam az előzőeket, de itt akkora volt a várakozás, hogy gondoltam megnézem. Kár volt :(

Ditti82 2015.02.26. 17:23:35

@vastyúk is ..: Akkor bennem van a hiba. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 17:24:29

@Ditti82: á dehogy. a bohócok nem mindenkinek viccesek. van aki még fél is tőlük :D hihihihih

Montezuma13 2015.02.26. 17:25:23

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Ezt az Éden Hotelt nem értem. Eddig nem láttam egyet sem, most bele-bele néztem egy részbe, de nem tudtam rájönni, a játék menetére, mi a cél, mit kell elérni, mik a szabályok. Gondoltam megnézem a tv2 honlapján, de ott sem találtam semmi leírást. Így elég érdektelennek és érthetetlennek tűnik az egész.

Bujumburi 2015.02.26. 17:27:41

@sui.generis: Szóval ez azt jelenti, hogy candy arra célzott, hogy Attilának nincs már pénze +dugni? Vagy hogy Dóri nem üti meg azt a mércét, hogy Attila belehelyezze a térfelét? Tényleg nem értem, mire célzott Candy. Szerintem egyik sem igaz. :D Ezt a szerencsétlen Dórit már mindenki elhordja mindennek, lassan őt sajnálom a legjobban a 13 szerencsétlenből.

Ezen viszont nagyot röhögtem...
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-aurelio-agyba-vitte-zsu-zsofika-bauko-eva-2333005

Igaz, szerintem csak a féltékeny és kattan Bunkó Éva rosszindulata áll a háttérben, mindenesetre vicces volt olvasni, emlékszem Aurelio nagyon tudta utálni Zsút a Belevalóban.

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 17:28:14

@Montezuma13: valami olyasmi hogy csak párban maradhatsz benn. Ha nincs partnered, utilapu, és itt kezdik magukhoz rögzíteni 10 éve házasok vagyunk feelinggel a társat egy nap után is a játékosok, meg kényszer dugások csak hogy ne menjen el. Aztán ez se garancia semmire. Eddig nem tetszik.

Ditti82 2015.02.26. 17:28:40

@kismalacka: Nyugalom, ki fog az alakulni. :)

kismalacka 2015.02.26. 17:31:14

@Ditti82: Igen??? Gondolom csak ha lecserélnek mindenkit :)

Magg. 2015.02.26. 17:33:04

@kismalacka: az a némber a Dóri ismerőse, együtt modellkedtek (állítólag) :))

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 17:33:18

@Cérnahuszár: jaj ,meg azok a férfiak, jujuka, nagyon nehéz lenne választani, a nőket nem tudom, de a férfiak hááát egyikben sincs sárm vagy az a valami amire azt mondanád na ez ott van.

egy igazi barom vagy mária 2015.02.26. 17:34:54

@hannamontanna: "Na, azért Lacc elég szépen kivirult a csajoktól. És nem volt annyira kiéhezve, alig két hete ment ki a szívszerelme, "
Nem arról beszélek. hogy ki van éhezve, hanem arról, hogy új arcokat lát, új ingerek érik stb. Ne legyél már ennyire egyszerű, hogy ha a csávó szerelmes, akkor nem örülhet senki másnak, csak busongva sóhajtozzon a nője után.
"De tény, hogy Anett vagy Iza felüdülés Edina után."
Nem. VV Dennis meg Fannikával eltöltött 2 hét után még Kiszely Tünde is felüdülés lenne.

kismalacka 2015.02.26. 17:36:28

@Magg.: Hát ritka ronda nő. És alig tudja kinyitni a száját ( még szerencse ) a rengeteg botoxtól. Mondjuk a fiúk is ZS kategóriásak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 17:41:48

@sui.generis: Dórira mondjál már egy olyan érvet, amiért megérdemli a vv győzelmet...? Egyetlen egyet, egy olyat, ami miatt Dóri szórakoztató volt. Az elején részegen smacizgatott a buliban, most az utolsó néhány napban kifarolt a szövetségesei mögül (mondjuk ebben 50%-ban a szövetségesei is így tettek). Humora nincsen, a tematikus játékokat/feladatokat mindig elalibizte. Ez minden action, amit Dóri három és fél hónapjával kapcsolatban meg tudok említeni, néhány csicskagecizés, faszombazdmegelés, és haggyá má... mellett. Plusz csámcsogás, és szabadidő ruha valamint kalap reklámozás... A végtelenül vakon levő Röné is jobban szórakoztatott a kifogyhatatlan gyűlölködésével abban a néhány hétben, amíg benn volt. Dóri kb annyi teljesítményt tett le az asztalra, mint Vikcsu ebben a játékban. Az egész karaktere egy nagy csalódás volt ebben a szériában (szerintem a szerkesztőknek is...).

Magg. 2015.02.26. 17:46:50

@kismalacka: hát igen, ez az eresztés nem egy nagy szám, de hát az ember ilyen karaktereket vár, mint Kristóf, Levi, Máté, Don Corleone (már ha láttad az előző ÉH szériákat) és a jelenlegi társulat a fasorban sincs a régiekhez képest. :))

kismalacka 2015.02.26. 17:49:05

@Magg.: Nem, nem láttam Édent. Egyszer láttam egy estét véletlenül, pont abban dugott a Debreczeni Zita :) Az nem tudom hány éve volt..de itt mindenki nagyon várta, és gondoltam én is megnézem :(

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 17:52:33

@Montezuma13: Na, gyorsan megkerestem Neked...olvasd el!

tv2.hu/eden_hotel/169618_szabalyok_az_eden_hotelben.html

Most már tényleg megyek...itt se vagyok.Viszlát! :)

Magg. 2015.02.26. 17:56:17

@kismalacka: ha beindul, akkor érdekes tud lenni, ha sikerül jó gárdát összeszedni. A párok hiába akarnak esetleg összetartani, a szerkik kitalálnak olyan meglepi dolgokat, amivel nem lehet mit kezdeni. :) A párválasztáson és a Pandorán kívül nincs előre lefektetett szabályrendszer a játék menetére.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 17:56:37

@csicserierika: Nem tudom, engem zavar az nyögvenyelős "édi-bédi" "cuki-muki" jellege. Sztem vagy bírná már valahogy ki ezt az egy hetet, vagy vállalja be a hormonjait, és Edinát idézve hatoljon be a nősténybe a poppy takaró alatt! :-) Ezt a kínrímes versekkel is alátámasztott maszatolást csinálta már Dórival, az ének tanárral, most Anettel. Nem kell ez már, még egy hét, aztán jöhet a kánaán a kamerákon kívül...

Kosztarika 2015.02.26. 18:03:22

@hannamontanna: Nem teljesen mindegy itt már, hogy ki megy vissza egy napra? Én ki nem állhatom Dennist, de azt se bánom, ha másodiknak kiesik a fináléban.. Annál szarabb úgysincs. Csak ne nyerjen.
Szivesen megnézném az arcát egy vesztes párbaj után is, de az előbbi még jobban tetszene.
Hajrá Robin! :)

egy igazi barom vagy mária 2015.02.26. 18:04:03

@kismalacka: Azt jó, hogy láttad, csak az a kisértés volt, nem az éden hotel

Cérnahuszár a naív 2015.02.26. 18:10:18

csórikám de gáz, előszedték Dennis-Fanni lavóros-pisibenfürdős produkcijóját, nincs más téma Dennisről? Akkor tényleg nagyon leült a komisz, pislog mint egér a lisztben naphosszat ahogy írta valaki?

csicserierika 2015.02.26. 18:10:23

@VV Erőlegény: félre ne érts, nekem sem jön be ez a fajta nyalakodás. Anett nem fogja beadni a derekát kamrák előtt, úgyhogy maradnak ezen a szinten.Vers pedig MMKK lesz :D

csicserierika 2015.02.26. 18:11:30

hol van Sznadika ? Nem hiányzik, csak gondoltam, rákérdezek.

Kosztarika 2015.02.26. 18:12:54

@traccsparty: meg egy mosógépszerelőt, aki a 76-os mosógépedet megjavítja. Apropó a kéményseprő mire kellene neked, bepókhálósodott, vagy kormos??

alsophila grahami 2015.02.26. 18:15:51

@Ditti82: dzsungeles show-ban vicces volt, ott simán vitte a műsort a hátán GLacival együtt, miattuk néztem xDD

alsophila grahami 2015.02.26. 18:22:36

@kismalacka: hihi szívemből beszélsz, feljebb valahol szó szerint ugyanezt írtam le, meg máshol is :) Viki nagyon jól tolta a műsorban, amikor Au mellé bepakolták, simán ledózerolta a színről, és még olvasni is tudott ;)) és ami a legnagyobb erőssége volt: hogy töktermészetesen beszélt, mintha nem lettek volna kamerák körülötte, szal neki VAN ehhez tehetsége - szemben a jóindulatú, ámde fulltehetségtelen sírópityogó óriásbébivel.... úgyhogy én kampányolok érte - Vikiért - és Attiláért is a következő szériára, sztem tökjók lennének mindketten BV-re! ;)

alsophila grahami 2015.02.26. 18:28:42

@VV Erőlegény: nagyjából végig ember tudott maradni a többiekhez képest - oké, leszámítva a részegen lealjasodásait, de abban a többiek sem maradtak alul vele szemben -, nekem ennyi elég, mert ott van a Fanni, aki csinálta a sót (írd és mondd: szórakoztatott), mégis kiesett, mert egy aljas, irigy, rosszindulatú karakter volt - és most, kint is az, tehát ilyen az alapkaraktere -, de mondhatnék mást is, csak nem akarok már a régi parttalan vitáinkba belemenni, így inkább a legeklatánsabb példát most nem említeném, aki hiába csinálta a műsort, "pörgött-pörgött", túlpörgött, mégis kizavarták a nézők, mert náluk úgy tűnik, nem ez az elsődleges szempont, hanem a SZIMPÁTIA alapvetően.
ebben pedig Dóri ott van, és Robin is - sőt, utóbbi inkább, ezért nálam ő a fő esélyes most.

alsophila grahami 2015.02.26. 18:33:03

@kismalacka: sazért adj neki még esélyt, meglátod, jó lesz az, még jobb is, mint a VV! :)

verkli 2015.02.26. 18:35:37

@vastyúk is ..: "érdekes, mert Alekosz és Aurélió szerintem önmagukban képviseltek egy bizonyos humor faktor. Kiteszed őket a pusztába, és akkor is szakadsz rajtuk a röhögéstől."

Én nem bírok röhögni rajtuk, inkább egyfajta bizarr kíváncsiság gyötör velük kapcsolatban...vajon hogyan maradtak életben/mitől népszerűek?

alsophila grahami 2015.02.26. 18:36:57

@csicserierika: ma? dehogy! Dinkák napja április 1-én van! :P xD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 18:37:44

@sui.generis: most méééér... mi sok mindenben egyetértettünk és alapvetően most sincs ez másként, nekem csak a hangnemmel ill. a stilussal volt bajom, ahogy sokszor Edinával kapcs. megnyilvánultál..... és én pont ezekért tartottam ki mellette itt. :D
Amúgy igen, tényleg fura, hogy Attilát milyen keveset látjuk. De azt hiszem, ő azért introvertáltabb annál, hogy különösebb szereplési kényszere legyen és talán ezen is múlik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 18:40:11

Egyébként meg romokban heverek, mert a szombati párbajt nem fogom látni, de még neten se tudom követni a létfontosságú történéseket. Szörnyű.

kismalacka 2015.02.26. 18:44:11

@sui.generis: Na, ezt is egyformán látjuk, nem csak a Dinka ügyet :) Tehát hajrá Robin :) ( még Anettel is )

kiingattak 2015.02.26. 18:55:54

Jó estét és jó szurkolást. Olvaslak benneteket de rég nem inogtam be. Ilyenkor kevesen vagytok, kevesen olvastok meg mindjárt ÉH. De nagyon kikivánkozik belőlem valami, amit egy közös ülésen szívesen megbeszélnék veletek.
Voltam én Robin fan, de mára úgy elillant ez belőlem, mint Robinból a bajor vacsora. Hát az ilyen reggeltől estig kedves emberektől az ég óvjon mindenkit. Soha nem lehet tudni mit vagy kit kedvelnek vagy utálnak. Az információ szolgáltatásai: ezt mondta rólad az x, olyannak tart téged az y de mond meg, hogy tőlem tudod. Ez a típus, a munkahelyen is megvárja míg a többiek haza mennek, aztán a fönöknek csurrant pár információt megesketve azt arra, hogy soha nem mondja el kitől tudja. Aztán másnap mosolyog a kolléga szemébe.
Meg ezek az évezredes sérelmek amiket magába hord. Hogy tud egész nap Lacival hülyülni, aztán este megjelölni. És igenis, van nőies a viselkedésében, ha nem meleg (amivel semmi bajom) akkor próbáljon meg változtatni. És pisikáljon állva.
És a nőknek mondott dumái is. Mi nők nem azt kedveljük, ha azz egyediségünket emeli ki valaki? A csajozása is a benyalás legfelsőbb foka, nulla eredetiséggel, vagy a nőben levő különlegesség kiemelésével. Őn például inkább együtt tudnék élni egy Laci típussal, aki néha picsog, néha flegma, néha kikel magából, néha humoros. De szerintem ő kevésbé szúrna hátba. Aztán lehet, hogy nincs igazam.
Ha Denis a komisznak lenne egy kis agya, a Robint hivná ki ma este és ráolvasná a fejére a jelrakási sunyiságát is. A mostanit.
De nekem aztán tök mindegy, hogy ki nyer a végén. aki csak egy lehet, és mindent visz.

alsophila grahami 2015.02.26. 18:59:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nosza, akkor burujjunk öcce! kebelemre pushpikám! ;) hiszen a konfliktusforrásunk kívül van az objektumon ;)) de hallod, Attesz extrovertáltságán, vagyis magán az ötleten meglepődtem, hogy szted az lehet, mert aki egy ilyenféle sóba bemegy, négy-öt hónapos tartamra, kamerák közé, ahol még a retyó is be van poloskázva... azért az annyira csak nem lehet már gátlásos, magába forduló alkat... de most nem? mikor bement ZSu párbajtréingjére, azt is olyan élvezettel abszolválta, hogy öröm volt nézni! :)

én bízom benne makacsul, hogy a cstorna számol vele a kövi szériánál, és nem csak egy epizódszerep erejéig, hanem mondjuk, tényleg megkapja a BV-t, mondjuk, Vikivel ;) bírnám, na! ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:00:06

@kiingattak: szia Inga. Gyere Pestre Kőbányára döntőt nézni, lehet dumálni. :) 6-kor gyülekező. :)

kiingattak 2015.02.26. 19:01:36

@-pkata-: Egy picit messze lakom én Kőbányától. 452 km. Mennék én de nem tudok. Köszi

alsophila grahami 2015.02.26. 19:02:15

@sui.generis: ahha, jóvanna, fordítva gondoltam, introvertált, nem ex... annak én gondolom, nem te, bocska ;) xD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:04:39

@kiingattak: hát az mán nem is Mo. De akkor hogy lesz beszélgetős este?

alsophila grahami 2015.02.26. 19:05:56

@kiingattak: jjó, hát van igazság abban, amit írsz, de ebből a felhozatalból mégis csak ő az, aki a leginkább vállalható karakter, mindezek ellenére.... vagy Dóri esetleg.... de a másik kettő? hát azokra csak durvábbakat lehetne írni - most mondd, hogy nem! ;)

kiingattak 2015.02.26. 19:07:09

@-pkata-: Jó kérdés. Ti ott közös ültök, én itt. Meg aztán úgy is valaki lecsehezne, és azt nehezen tűröm. Ha ott lennék mennék.

kiingattak 2015.02.26. 19:09:40

@sui.generis: Mondom nem :)). Nem akarok én senkit meggyőzni. Csak le akartam írni. És ezek az én tapasztalataim.

lukacstoncsi 2015.02.26. 19:10:45

@kiingattak: Nem sok mindenben értek veled egyet Robinnal kapcsolatban de ebben a csapatban fura módon még ő lett a legkedvelhetőbb magával is azonos figura.Nem gondolom ezt a munkahelyis hasonlatot róla mert amit csinált azokat taktikából ahogy a többiek is.ő sem tökéletes de ki az.Nekem is voltak vannak benne kevésbé szimpi jellemvonások de nincs olyan hogy tökéletes játékos.A többiek hülyesége akkor hogy eddig eljutott nem?Egyik sem egy nagy észkombájn és ha Robin itt van annak ellenére hogy senki nem akarta kitenni az egy klassz dolog.Felhasználni akarták őt sokszor ezzel tisztában volt eddig is.

alsophila grahami 2015.02.26. 19:11:04

@kiingattak: itt? ki csehezne le?? ugyan, mennyé' má'!! :)

alsophila grahami 2015.02.26. 19:13:10

@kiingattak: persze, értem, a saját tapasztalataid... de akkor szerinted ki az, aki ebből a brigádból normálisabb, korrektebb, vállalhatóbb..? mert valakinek csak oda kell adni azt a fődíjat... :)

kiingattak 2015.02.26. 19:15:10

@sui.generis: De azért leírom. Ha Laci a szemembe mondja, erősen feldúlt állapotban, hogy hány faszt szoptam, vagy, hogy lyukacsos a seggem. Erre tudok védekezni. Arra, hogy Robin közölné velem konfidencuiálisan, hogy hallott valamit arról, hogy Laci azt mondta, Dórinak, hogy kurva vagyok--- na erre nem tudnék reagálni. Dórit sem tartom sokra.

kiingattak 2015.02.26. 19:18:24

@lukacstoncsi: Jól csinálja Robin. Taktikázni is hozott anyagból lehet. Alapvető dolgokat senki nem tud megváltoztatni 3 hónapra magából. És nyerje Ő.

kismalacka 2015.02.26. 19:18:46

@kiingattak: Csehesen is jobban írsz mint itt egynéhány nemcseh:)

MacákékIcukája 2015.02.26. 19:21:07

Szep estet! Neztetek mar a ma feltoltott vicces videokat a VV-oldalon?

kiingattak 2015.02.26. 19:22:40

@kismalacka: Én mint cseh kizárólag csak azért tanultam meg magyarul, hogy a hogyvolton kommentelni tudjak. Mi csehek már csak ilyenek vagyunk. De köszi a kommentedet:))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 19:24:49

@kiingattak: Én is ezt érzem mostanában vele kapcsolatban, ezzel együtt a jelenlegi négy között még relatív összevetésben az élmezőnyben van nálam is, de napról napra ront a teljesítményén, egy szerencséje van, hogy ez a többiekre is igaz.

kismalacka 2015.02.26. 19:25:19

@kiingattak: :) Éreztem az akcentusod az írásodon :D

lukacstoncsi 2015.02.26. 19:27:25

@kiingattak: Tudod Lacinak baromira egyszerü volt a háta mögött szidni Edinának pl, vagy annyira nem volt képes hogy azt mondja neki hogy a nem akarom hogy barátkozzatok mert szar ez így nekem.ennyi nem több.Még erre se volt képes.Azt már nem is firtatom mi van a bosszuhadjárattal mert Fanninál megakadt...de az egy másik sztori.:D

csicserierika 2015.02.26. 19:29:05

@sui.generis: jáj, végre egy kis humor is tőled :)

kiingattak 2015.02.26. 19:30:53

@VV Erőlegény: Nem is a másokkal való összhasonlíthatóság miatt írtam róla. De rá nem mint villabeli karakterre, hanem mint embertípusra tudok gondolni. Ami irritál. Nyerjen. Ez a stílus gyakran nyerő. Sajnos.

kiingattak 2015.02.26. 19:32:27

@kismalacka: Tanulok, még tanulok. A VV12-re tökéletesítem a tudásomat. Csaak néha dícsérj meg, olyankor jobban fog az agyam és nem érzem csehül magam :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:33:17

@kiingattak: jah, hogy te cseh nemzetiségű vagy eredetileg? Ahhoz képest jobban beszélsz magyarul, mint én.

kiingattak 2015.02.26. 19:34:52

@lukacstoncsi: A Zurammal én is szoktam bizalmas infókat megosztani. Inkább mint a Zuram feltételezett barátnőjével. De nem akarla meggyőzni :)) Komolyan. Nyerjen Robin.

kiingattak 2015.02.26. 19:36:28

@-pkata-: A nemzetiségem magyar. Az állampolgárságom nem. Az anyanyelvem magyar. Az őseim is magyarok. Nehéz ügy.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:36:52

@kiingattak: nnnne mmmár, nyerjen Laci, csak mert úgy utálják a pasik :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:37:54

@kiingattak: Hát akkor nem csodálkozom. :) Mindenki az, aminek érzi magát állítólag, úgyhogy én meg új-zélandi vagyok :D

kiingattak 2015.02.26. 19:39:23

@-pkata-: Szerintem is Laci nyerjen. De ne áruld senkinek, hogy én is neki drukkolok. Mert esetleg rossz szinben tűnök fel előttük.

Kosztarika 2015.02.26. 19:40:09

@-pkata-: Én meg - most éppen - Costa Rica-i, az Éden Hotelből :)

kismalacka 2015.02.26. 19:41:21

@kiingattak: Jól van majd dicsérlek, bár Mrs. Miklós Toldi vagyok :))

kiingattak 2015.02.26. 19:44:15

@kismalacka: Ég a nap melegtöl a kopár szik sarja? Kitikkadt szökcsenyájak legelésznek rajta :) Most dícsérj. Most. Önbizalomhiányos vagyok.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:44:27

@kiingattak: Én már rég letojom, ha emiatt rossz színben tűnök fel előttük. :D Jogom van annak drukkolni, akinek akarok :D VÁLLALOM. :D
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): :D :D az csak ideiglenes állampolgárság. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:46:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nah,a kor már csak nem esik el, ha ennyien támogatjuk :D
@kiingattak:
Ég a napmelegtől a kopasz tyúk szarja,
Dennis retkes tökét ugyancsak vakarja.
Mérges lapostetvek csípik ahol érik,
Kormos seggepartján sütkéreznek délig.
Amott a kútágas alatt áll egy némber,
Vízmerítés helyett jobbágyfaszra kémlel.
Nincs egy árva szőrszál a pinája ráncán,
Az utolsót is tegnap vesztette el kártyán.

Fu Szekh Li 2015.02.26. 19:46:28

@kiingattak: Hát te meg hun a bánatban voltál? Azóta se tudom, basszus, hogy kinek néztél.

kiingattak 2015.02.26. 19:48:03

@-pkata-: Ez nagyon jó. Te ilyen ügyesen verselsz? Te vagy az új Arany. Majd megírom hozzád levelem, tündöklő költőtárs.

2015.02.26. 19:48:33

Hajrá Robin
bocs mást nem tudok mert már nem nézem :D de majd a döntőt

kiingattak 2015.02.26. 19:49:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem szeretem ha dícsérnek :)) Ezt csak azért írtam, hogy legyek konzekvens, mint Fannika.

kismalacka 2015.02.26. 19:52:21

@kiingattak: Nagyon szép a fejed az avidon :)) És a tested is jó :)

kiingattak 2015.02.26. 19:54:01

@Fu Szekh Li: Tényleg bánatban voltam. Kinek néztelek, kinek nevezzelek? Hülyeség volt. De egy matematikai, logikus gondolkodással megáldott, filozofikus hajlammal rendelkező bohém embernek véltelek. És sajnos nem tudok egy VV végi, közös (köbányai) ülés alatt választ kapni a kérdésre : Khi vagy THE? Khi ez te? :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:54:08

@kismalacka: és hogy világít a szeme... tuti macska ő is csak szkafanderben :D

Kosztarika 2015.02.26. 19:54:19

@kiingattak: szép vagy és okos és kedves és különleges és őszinte és önzetlen és szerethető és szerény és szorgalmas és humoros és ötletes és kívánatos és nőies... :D :D

kiingattak 2015.02.26. 19:55:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Kiviszlek és kinhagylak :)). De vajon eljött már a mi időnk? :D

csicserierika 2015.02.26. 19:56:21

@fosch9: kár, már én is konténert kértem tegnap :)

kiingattak 2015.02.26. 19:56:38

@kismalacka: Az testem jó az avimom mert semmi mű nincs benne.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:56:48

@kismalacka: jaja :D csak ő többre vitte mint én, mert nekem tériszonyom van :D

mr miss 2015.02.26. 19:57:41

@kiingattak: Hogy mennyire tudnál együtt élni (vagyis jobban) Lacival vagy Robinnal, azt ne az elmúlt hetek alapján ítéld meg szerintem :) Ismertem ilyen pasit, mint Laci, sajnos túl közelről. Erőszakos, féltékeny, de nem lehet neki mondani semmit, mert sértődékeny és még hazudós is. És még el is van szállva magától. A Laci azzal együtt saját maga, aki undorkodva beszélt mindenkiről a villában, elhordta mindennek a csajt, aki lepattintotta, meg az is, aki szorongatta a "szerelme" nyakát, és aki kihasználta a kedveskéje ittas állapotát, hogy végre berakhassa neki.

De - tőlem aztán az nyer, aki. Én úgysem szavazok. :)

kiingattak 2015.02.26. 19:58:22

@-pkata-: Nem. így barátságból rád teszem a jelemet.

kismalacka 2015.02.26. 19:59:49

@kiingattak: :) Látszik...minden eredeti műanyag :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:00:03

@kiingattak: köszi, legalább kapok valamit :D Ebből már tudom, hogy nem vagyok tuja :D

kismalacka 2015.02.26. 20:01:14

@-pkata-: Neked is?? Nekem a hídon is van, és ha tv-ben valami felhőkarcolóról néz le a főhős, esküszöm hogy liftezik a gyomrom. Állítólag így haltam meg az előző életemben, hogy lezuhantam :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:02:55

@kismalacka: nekem azért ennyire nem durva, de pl kötélre mászni azért sem tudok, mert félek, hogy leesek. Biztosító kötéllel nem zavar semmi, mert tudom, hogy megtart. Akkor félek, ha leeshetek. :)

Kosztarika 2015.02.26. 20:03:28

@kiingattak: Remélem nem ;) Csak dícsértelek, hogy jobb kedved legyen :)

kiingattak 2015.02.26. 20:04:12

@mr miss: Ez is igaz. De Lacit például ott tudnám hagyni. Mert lenne rá okom. De Robin szemből mézes-mázas humoros, hátulról szaros- vakolatos igazmondásaival nem tudnék mit kezdeni. De azt is tudom, hogy egy poszeszívüagressziv kapcsolatból is nehéz kilépni. És Edina nem volt igazi veszélyben, Dórira meg dühből mondta, amit mondott. És azóta sem.

Kosztarika 2015.02.26. 20:04:29

@kismalacka: az semmi, nekem már akkor is tériszonyom van, ha átlépek egy gödör felett :D

kismalacka 2015.02.26. 20:06:21

@-pkata-: Akkor ez nem tériszony, csak sima félsz az eséstől.

Én ilyen régi bérház körfolyosóján is dörzsölöm a falat, ott alacsony a fémkorlát és lelátok az udvarra... Mégis minden magasra felmegyek, hátha elmúlik címszóval...

kiingattak 2015.02.26. 20:06:32

@kismalacka: Anyagból lettünk, agyaggá válunk :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 20:07:14

@sui.generis: "de hallod, Attesz extrovertáltságán, vagyis magán az ötleten meglepődtem, hogy szted az lehet, mert aki egy ilyenféle sóba bemegy, négy-öt hónapos tartamra, kamerák közé, ahol még a retyó is be van poloskázva... azért az annyira csak nem lehet már gátlásos, magába forduló alkat... de most nem? "
Ez nem zárja ki azt, amit mondtam. Amikor bement, előtte elmondta, hogy évek óta egyedül él és jóformán csak neten tartja a kapcsolatot a külvilággal, mert neki igy jó és hogy bogaras, "antiszoci", magának való, nem szereti ha az intimszférájába beleronditanak, stb. Ezért is utálta, hogy kell megélnie a szülinapját pl. A beköltözést egy feladatnak, kihivásnak tekintette ill. ettől remélte megoldani az életét (a vállalkozásával gondok voltak v. valami ilyesmi).
Alighanem rendkivüli tudatossággal készült a kamerás világra és arra, hogy vadidegenekkel lesz összezárva és hogy ebből hogyan tudja kihozni a legtöbbet.
De mint látjuk, sikerült. :)
Ezeken a néhány napos beruccanásokon túlmenően már biztos nem is nagyon akar különösebb felhajtást vagy képernyőre kerülést.

kiingattak 2015.02.26. 20:08:27

@-pkata-: A tujákat is meg szokták jelölni. Például a kutyák. Akkor harcba küldelek. És téged várlak vissza. Vagy nem? De igen:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:08:52

@kiingattak: persze, minnyá vége mindennek, párbajozni akarok :-D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): te mióta írsz ilyen sokat? :-D

Amúgy mi van az álmoddal?

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:09:25

@kiingattak: Basszus, te mondtad, hogy két tipped is van rám, én meg néztem, mint hal a szatyorban, hogy ugyan kivel tévesztesz össze. Szóltam, hogy írd meg legalább privátban, de eltűntél. Nem mondom, hogy azóta is azon törtem a fejem, de azért kicsit foglalkoztatott.

kismalacka 2015.02.26. 20:09:26

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Hát gondolom volt vagy 10 cm mély :)

kiingattak 2015.02.26. 20:11:05

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Soha nem tudni. És jó kedvem van. De ma arra számítok, hogy Denis kihívja Robint. Robin-Denis párbajt akarok.

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:12:07

@csicserierika: Szandika beleállt abba a cserépbe, amiből kimászott Robin :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:12:19

@kismalacka: az alacsony korlát engem is zavar. Meg az esztergomi bazilikába is egyszer mentem fel a szűk csigalépcsőn, azt mondtam soha többet. ha már felmentem, ki is mentem kívülre, körbesétáltam a kupolát, de közben majd összefostam a bokámat :D Lefele meg szigorúan a fal mellett. :D Félig ülve :D

kismalacka 2015.02.26. 20:13:36

Na, lemegyek bekapcsolom a costa ricai agyhalottakat :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:14:14

@kiingattak: akkor most mi van? rám uszítod a deniszt, vagy te fogsz lehugyozni? :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:14:55

@vastyúk is ..: Lehet, hogy azért küldték be, hogy kitúrja onnan :)

kiingattak 2015.02.26. 20:15:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Azért nem kell túlozni:.)) Nem én vagyok a Jézus. De a Robin típustól az ég óvjon. Munkatársként, szerelemként. VV győztes lehet.

Kosztarika 2015.02.26. 20:16:57

@kiingattak: én erre nagyon kevés esélyt látok. Egy biztos, Dennis szombaton párbajozik!!! Jeeeee!!! :D

kiingattak 2015.02.26. 20:17:07

@-pkata-: Én ülve pisi. Arturbandit esetleg.

Kosztarika 2015.02.26. 20:18:34

@-pkata-: Feltünt nektek is, hogy Anett személye az utolsó pillanatban merült fel? hmmmm... Egész végig Veronikáról beszéltek, aztán hirtelen Anett lett belőle :D

kiingattak 2015.02.26. 20:18:56

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Az jee. Én még reménykedek. Aztán jöjjön vissza Robin. Csak valaki már olvasna be neki face to face. Már úgysincs dupla jele, nem kell nyalni az a szervét amire ül, amikor pisil

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:20:05

@kiingattak: meg kéne keresnem a tujás haikukat. csak tudnám, mikor írogattam őket. vagy találjak ki újakat?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:21:14

@kiingattak: AZ ki? Az Attila kutyája?
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Nekem nem, nekem az tűnt fel, hogy Szandika állítólag Lacinak drukkol, de magasról leszarja és be akart feküdni Robin mellé.

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:22:37

@verkli: megértem, mondjuk az én szememben született bohócok, minél fáradtabb vagyok, annál nagyobbakat röhögök rajtuk. Pl Alekosznál, mikor nőnek öltözött, vagy Auréliónál, mikor a pókoktól sírógörcsöt kapott, hehehe. vagy akkor amikor egyszer Zsuzsával skypolt a belevalóban, és az asztalon pörgött, miközben Zsú komoly dolgokról próbált beszélni. Szóval úgy kerül középpontba mind a kettő, hogy magából csinál hülyét, Attila meg úgy hogy másokból. Erre akartam leginkább célozni :D

Ditti82 2015.02.26. 20:24:56

@-pkata-: Tényleg! Hogy állunk?

Ditti82 2015.02.26. 20:26:01

@Fu Szekh Li: Újakat kérünk! :P
@-pkata-: Igeeeeeen. Artúrbandit győztesnek! :D

kiingattak 2015.02.26. 20:28:07

@Fu Szekh Li: Ja. Új nap, új haiku. Ez már csak ilyen.

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:28:47

@kiingattak: felcsaptam a közhelyszótárt, és azt találtam, hogy ''Aki mindenkinek barátja, senkinek sem az" :D

kiingattak 2015.02.26. 20:28:48

@-pkata-: Aha. És nyerjen malacka, de adjon kulcsot Arturbandinak.

kiingattak 2015.02.26. 20:30:18

@vastyúk is ..: Valahogy így. A közhely, az mindig jó. Mert tapasztalatra alapul.

mr miss 2015.02.26. 20:30:36

@kiingattak: hát nem tudom, én még mindig nem látom annyira csúnyának Robin "visszáját", a kavarása semmiség a többiekhez képest, vagy amit amúgy az életben látok, a "színen" túl kedvesség meg nekem sem jönne be párkapcsolatban, de szerencsére nem kettejük közül kell választani :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:30:42

nem bírom ezt a naomit, én az ilyen nőkkel nem jövök ki :D

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:31:35

@-pkata-: sajnos arra Anettet, a hobbikertészt küldték be.

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:33:14

@Ditti82: @kiingattak: csak Nektek

a tuják mulyák
de három hónap után
eléggé buják

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:33:28

@vastyúk is ..: az amúgy? vagy csak tippelsz :D ha már bement kertészkedni...

Kosztarika 2015.02.26. 20:34:04

@-pkata-: lehet ott látott esélyt egy kiadós dugásra. Ezzel több célja is lehetett:
- kipróbálni, tényleg olyan nagy-e az a dákó, ahogy Fanni mondja
- ha igen, kielégülni
- ha nem bírja Fannit, az ő kiakasztása
-felhasználhatja Dennis ellen a párbajon az ellenfele, hogy máris félredugott
:D :D
Amúgy szép megjegyzés volt Komisztól, hogy mit csinálna Anettel és egy sámlival, és hogy kezelné Izát. Mi van az állítólagos "másik felével"?

Hülye farok.

kiingattak 2015.02.26. 20:35:48

@mr miss: Nem is akarom, hogy csúnyának lásd.

Kosztarika 2015.02.26. 20:38:16

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): eeebactam. Nem Denmis, hanem Robin mellé akart feküdni. Sorry :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:38:20

Na így kell feszkót gerjeszteni az édenben... :) utállak, és ezért választhatsz egy párt magadnak, és annak a párja meg kiesik...

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:38:38

@-pkata-: csak viccölök. Persze lehet hogy tényleg szeret gereblyézni, meg tartani a vizes tömlőt. Passz

Ditti82 2015.02.26. 20:41:36

@-pkata-: A közös döntőnézéssel! @Fu Szekh Li: Szóval? :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:41:37

@kiingattak: én is valami hasonló miatt nem kedveltem soha versíró Robint.

kiingattak 2015.02.26. 20:42:41

@Fu Szekh Li: Köszönjük. Jó volt.De nagyon.
A kedvesen buja mulyák
minden percben
övön alul furják

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:46:09

@kiingattak:
azok a tuják
hiába nagyon buják
ha ott lent mulyák

kiingattak 2015.02.26. 20:46:11

@Fu Szekh Li: Fu neked mindg mindenről valami eszedbe jut. Amit meg kell nézni. De miért van ez?? Miért??

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:47:19

@Fu Szekh Li: hát ez maga a gyönyör.. hihihihi. útmutató Izuhoz. Ha az orgazmustól nőne a mell, a plasztikai sebészek már éhen döglöttek volna :D

csicserierika 2015.02.26. 20:49:28

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): képzeld, ha Veronikára pusztul rá , nem bírtuk volna konténerrel :)

Kosztarika 2015.02.26. 20:50:54

@vastyúk is ..: ájjámámeg! :D A dugás nem egyenlő az orgazmussal!! :D

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:51:00

@kiingattak:

agyamban minden mindennel összekötve
minden megrágva, majd mélybe beleköpve
ahonnan mindig mindenre előmászik
ezt hívják úgy, hogy: asszociációs bázis?

Kosztarika 2015.02.26. 20:52:27

@csicserierika: Veronikától nekem magában is fordítva működik az emésztőrendszerem. :D

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:53:18

Akik nem néznek ÉH-t, azoknak egy jó kis gatyó:
www.youtube.com/watch?v=2e3Vn9thq4U

Ditti82 2015.02.26. 20:55:40

@vastyúk is ..: A száj meg a poppoló nem nő! :P
@Fu Szekh Li: De ennyi? Hejjj... Na olvasok akkor. :D

kiingattak 2015.02.26. 20:58:40

@vastyúk is ..: Mert te nézel is, nemcsak látsz by Fanni:)) De most már én is.

Kosztarika 2015.02.26. 21:00:10

@-pkata-: nekem tiszta Rumcájsz :D

Rémület 2015.02.26. 21:01:24

Azt honnan veszitek, hogy ez a Loki nagy figura lesz?

Kosztarika 2015.02.26. 21:04:36

@-pkata-: Laccci kijön az vv-ből és megy csábítónak :D :D

kiingattak 2015.02.26. 21:05:06

@Fu Szekh Li:

Agyad hálózata számomra láthatatlan
Huzalainak száma Aurélió rémámálma
Asszociációs bázis az meg mi az?
Párhuzamos vagy analóg feldolgozás--e az?

Fu Szekh Li 2015.02.26. 21:11:40

@kiingattak:
Se nem párhuzamos, se nem analóg
csak az adatok közti piciny dialóg.
Ha agyadban túl sok az információ,
egy röpke rövidzárlat az asszociáció

vastyúk is .. 2015.02.26. 21:12:31

@Ditti82: hihihihih. tényleg, akkor nem lenne ennyi mellplasztika :D.

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): tudom - tudom, orgazmushoz nem is szükséges feltétel a dugás. ;)

@kiingattak: hihihihi. ja, nézek.

Ditti82 2015.02.26. 21:16:06

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Szegíny jány. Mé' vagy goni? :D

Kosztarika 2015.02.26. 21:16:17

@-pkata-: nem arra gondoltam, de tőlem a tiéd lehet :)

Ditti82 2015.02.26. 21:20:18

@Rémület: Nem vesszük. Tudjuk. :P

Ditti82 2015.02.26. 21:25:23

@Fu Szekh Li: Kit? Mit?

Ez mi a jó ég volt??? :D

kiingattak 2015.02.26. 21:28:05

@vastyúk is ..: Az jó. Én is úgy nézem a dolgokat mint te. Csak néha másképp látom

Fu Szekh Li 2015.02.26. 21:29:27

@Ditti82: ha nem veszitek, akkor adjátok. vagy nem?

Mók_Ica 2015.02.26. 21:32:25

jó estét komment lakók :)))) dugott már robin anettel? :)))

verkli 2015.02.26. 21:32:33

@vastyúk is ..:
ja.. ez már ízlésbeli kérdés, én nem tudom befogadni az Au-Alekosz-féle bohóckodást. A Knapp-féle savazás viszont időnként vicces. Talán azért jön be jobban, mert eszközigényes, ezért ritkább, mint a másik fajta.

2015.02.26. 21:34:54

@Rémület: látszik a kisugárzásán

kiingattak 2015.02.26. 21:35:20

@Fu Szekh Li:
a rövidzárlat az információ elmaradás
Az asszociáció az valami teljesen más
Ha a tuját látva Robin eszedbe,
asszociáciációs készséged teljesen rendbe.
Ha Dóri viselkedése, a nőt juttatja eszedbe
tudhatod, hogy ez a rövidzárlat közeldte

Mók_Ica 2015.02.26. 21:35:50

@verkli: atti forever :))) én most is rá szavaznék, ha lehetne :)))

BarBwire 2015.02.26. 21:36:01

Jaj már úúúúúúgy várom a VV-t.

2015.02.26. 21:36:33

@Mók_Ica: hadd dugjon jól teszi

Hajrá Robin

Mók_Ica 2015.02.26. 21:37:36

@fosch9: kérdezem, hogy már megtörtént-e :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 21:37:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: baszki, én sem értem és ez mostanában már többször is előfordult. :D
Te, emlékszel, amikor a VV5 döntöjét közvetitettük különböző helyszinekről? Az de kurvajó volt, nagyon élveztem. :D

Haggyámáááá... azóta nem álmodtam vele, de minden este nyugtalanul alszom el emiatt. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 21:39:29

@verkli: hihihihi. igaz, eszközigényesebb. hihihihiih

vastyúk is .. 2015.02.26. 21:40:30

@kiingattak: szerencse. Uncsi hely lenne egyébként a világ.

csicserierika 2015.02.26. 21:41:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem a 4-et ? Mert rémlik, h én is tudósítottam valahonnan, valamikor.:)

2015.02.26. 21:42:20

@Mók_Ica: én nem tudom és azon kevesek egyike vagyok aki nem ebből ítéli meg hálistennek :D

kiingattak 2015.02.26. 21:42:40

@vastyúk is ..: Az. Bólogató Jánoskákkal.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:42:47

@kiingattak: akkor én nyerek, érzem, sőt, tudom :-D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): teljesen ki vagy fordulva magadból :-) Igen, az jó volt :-D

Álmok kellenek, mert hosszútávon nem fogsz tudni aludni :-D

Fu Szekh Li 2015.02.26. 21:43:18

@kiingattak:
pont, hogy nem marad el sehol információ
csak felvillan az adatok közti korreláció
ezt a rövidzárlatot használja a zen
mikor minden mindennel összerezzen

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 21:43:30

@csicserierika: nem, az 5 volt, mert én konkrétan emlékszem, hogy a csömöri búcsúból tudósitottam (hogy miért pont onnan ne kérdezd...:D), ahová a gyomai különitményt vártuk, hogy majd indulunk a vellához. :D

BarBwire 2015.02.26. 21:43:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De imádtam azt az időszakot. Akkor lábadoztam ki egy szerelmi csalódásból.

kiingattak 2015.02.26. 21:45:31

Kit hív ki ma Denis a Komisz?
1 Godzillával akar megküzdeni.
2 Feladja Fanniért
3. Élő adásban kirug mindenkit
Tippeljetek

vastyúk is .. 2015.02.26. 21:45:47

@kiingattak: annak az egynek jó lenne, aki kinyilatkoztatja a bólogatni valót :D. De hát asszem abban sem lehetne megegyezni, hogy kinél legyen az általános igazság :D

malevil2050 2015.02.26. 21:45:54

Jó estét jó arcot! Met esz a helyzet,micsoda komédia??

Mók_Ica 2015.02.26. 21:46:09

@fosch9: ha robinnak jó, nekem is jó :)))

Szoba kilátással 2015.02.26. 21:46:34

Hajlá Lobin es lobbantott tsilke!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 21:46:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ja. Biztos túl sok valóságsót nézek és a széttaktikázott agyam már nem rendeltetésszerűen működik. :))

Egyszer megpróbáltam megnyitni összes hsz-re azt a posztot, de a 17ezer+ hozzászólásba az összes gépem bicskája beletört. :D

kiingattak 2015.02.26. 21:47:01

@Fu Szekh Li:
Otthonomban rövidzárlat a szobában sötétség
Hogy a Zen miről regél
Arról mesélhetnél még.

csicserierika 2015.02.26. 21:47:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tényleg gyomáztunk állandóan . Jól van, kevertem a gyöngyösi Alkeosz közönség-találkozóval :D

csicserierika 2015.02.26. 21:48:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet, h mindenkinek jobb, h nem sikerült :) ( én is próbáltam már )

Rémület 2015.02.26. 21:48:51

@Ditti82: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @fosch9: Hát... Úgy legyen, mert Petin kívül elég gáz a helyzet. :))) Azt hittem, láttátok már valahol, valamiben.

csicserierika 2015.02.26. 21:49:21

@kiingattak: Gondzilla mindenképpen lesz :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 21:51:39

@BarBwire: én is nagyon szerettem, a hogyvoltba temetkezés nekem (is) egyfajta mentsvár volt.

BarBwire 2015.02.26. 21:52:02

@csicserierika: És ő hanyadik lesz? Mármint Denniszt megelőzi majd? :-D

kiingattak 2015.02.26. 21:53:07

Mindjárt kezdődik. Denis Robin párbajt akarok. És olvasson már be Denis. Please.

csicserierika 2015.02.26. 21:53:53

@BarBwire: mindig Gondzilla az első, az ő boldogsága :)

kiingattak 2015.02.26. 21:55:33

@BarBwire: Megelőzi. Ebben biztos lehetsz :))

csicserierika 2015.02.26. 21:55:51

@kiingattak: az nagy lenne, de nem úgy lesz, ugye tudod ?

Szoba kilátással 2015.02.26. 21:56:41

@kiingattak: mit olvasson be?? Fel se tud nemhogy be:)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 21:56:52

OFF
Pasik és pszichológusok. Létezik olyan, hogy egy pasi összejön egy csajjal szeptemberben, minden kurva jó és szép, már viccesen bejelentik a családnak, hogy basszus, megtaláltuk életünk párját... Ne most, majd évekkel később, de érezzük, hogy esküvő lesz (pasi 30, csaj 23.) Eljő a vizsgaidőszak, pasi tanul mint állat, egyre kevesebbet találkoznak, csaj már hülyét kap, de elfogadja, vizsgaidőszaknak vége, lassan egy hónapja nem találkoztak. Pasi erre elmegy síleni, és most már nagyjából egy hete nem is keresi. Arra panaszkodott előtte, hogy ki van égve, depis, az is zavarja, ha egyedül van egy szobában és lélegzik.

Hát ilyet sztem még "nem baszott Európa".

Én pesszimista vagyok, az igaz, és én már nem számolnék vele jó ideje, de azért megkérdem, mit tanácsoljak a bnőmnek, voltatok ilyen cipőben? Nem akarom az én pesszimizmusomat ráragasztani, mi van, ha tévedek.
Próbálom neki magyarázni, de nekem egyre kevésbé megy. Nekem a bibliám a "majd hívlak, baby" vagy a "Nem kellesz eléggé c film, ami ebből készült.

Fu Szekh Li 2015.02.26. 21:57:18

@kiingattak:
ez a világ őrült, érted?
így őrültség kell, hogy felébredj.
mikor az abszurd abszolút fejbevágott,
akkor láthatod csak meg a való világot.