Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x102 - A nagy crossover villarománc

2015. február 26. 11:00 - candyperfumegirl

Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Ott tartunk ugye, hogy beköltöztek a régi vellalakók, és a kiválasztás előtti bulikán meg is tesznek mindent, hogy felkavarják az állóvizet. Elsőként Iza tesz fel nagyon célzatos kérdéseket a fiúknak. Szerintetek ki itt a legerősebb? Nem Plasztik, azt ugye tudjátok? És azt, hogy nálunk egy aranyszabály volt, hogy senki, de SENKI nem juthat el párbaj nélkül a végjátékba, ha Aurálió farka lerepül helikopterezés közben, és Viki reggelijébe esik, miközben Zsófika páros lábbal toporzékolva üvölti, hogy „ezt nem hiszem eeeel”, akkor sem? Ez persze zene Laci füleinek, ezt ugatom én is, én már háromszor voltam kint, Plasztik meg csak újabb és újabb zsírpárnákat növeszt itt a különböző implantátumai köré a legnagyobb lelki nyugalomban. Ezt Robin úgy érzi, hogy azonnal meg kell osztania az érintettel is, és már rohan is a két Plasztikhoz, de itt be kell iktatnom egy zárójeles gondolatot, mert a leginkább kiélt, ötvenes prostira hajazó Szandika mellett Dóri szinte bájos, babaarcú szépségnek tűnik.

7102-01.png

7102_gif_01.gif

Plasztik az információra a várakozásoknak megfelelően reagál, vagyis jön a „ki ez teee, ki ez a csicska, hagyjuk mááá”, és a többi VV Dóri örökzöld. Ha soha többé nem hallom a csicskag*ci szót az életben, az is túl korán lesz. Hagyjuk is ezt, mert már bárki, aki nem látta az adást, el tudná mondani, miről szól ez a beszélgetés, nézzük inkább azt, Attila hogy szopatja Robint. Jól. Robin fiam, azzal ugye tisztában vagy, hogy aki itt meztelenül fürdött, az soha nem nyert VV-t? Csak Aurélió persze, ezt mindenki tudja, de Robinnak mégis újra kell bootolnia hirtelen. Mentségére legyen mondva, nem az agyában tartózkodott a legtöbb vér ekkor, az egész estét azzal töltötte ugyanis, hogy Anettet próbálta befűzni. Te olyan szép vagy, miért is nem alszunk mi együtt? Valahogy így indul a szívecskés, rózsaszín ködbe burkolózó lányregény, ami ez egész epizódon végigvonul, és ami igazán érdekes, hogy Anett partner a dologban. Innentől kezdve semmi másról nem szól az este, csak Anett és Robin évődéséről, amihez az elején Iza törvénytelen röhögése adja a hangulati aláfestést, jobbnak is látja a gerlepár, ha inkább elvonulnak édeskettesben a fürdőszobába.

7102_gif_02.gif

7102_gif_03.gif

Ott aztán húzzák egy kicsit egymás agyát, miközben Iza, Attila, Plasztik és Komisz az ajtóban hallgatózik, és élvezik az utóbbi hetek legjobb VV műsorát egyenes adásban, de úgy, hogy még a chipses zacskók is előkerülnek, priceless. Odabent aztán Robin kitartó munkával kiudvarol egy szájrapuszit Anettből, aztán még egyet, és még egyet a rend kedvéért. Attila, akinél jobban senki nem tudja, hogy ilyen helyzetekben AZONNAL kell csinálni valamit, ami a figyelmet rá irányítja, elérkezettnek látja az időt, hogy rámenjen Plasztikra. Csak a látszat kedvéért persze, más farkával sem dugná meg, ezt nagyon jól tudjuk. Ezért amíg Robin meggyőzi Anettet, hogy aludjanak egy ágyban, azalatt Attila már a félrészeg Plasztikot gyúrja, vagyis inkább a szilikonsegget csapkodja jó hangosan. Ez egy tökéletes betetőzése is lesz ennek a bulikának.

7102-02.png

7102_gif_04.gif

A másnapi ébredés egyszerűen fantasztikus, Robinett rózsaszín felhőn lebeg, kézen fogva fekszenek az ágyban, és szerelmesen néznek egymásra, Robin úgy megjött ebbe a játékba, mint még talán soha senki előtte. A turbékolás a fürdőszobában is folytatódik, miközben Laci a változatosság kedvéért Attilának mártírkodik, akin látszik, hogy bárhol máshol szívesebben lenne most, így leállítja a hisztit: te csak a saját játékoddal törődj, ne másokkal, aztán ha minden jól megy, mehetsz is a kulcsmásolóhoz. Plasztik is mentené a menthetőt a tegnap esti betámadás után, amikor ugye nem kicsit felelőtlenül azt köpködte Lacinak, hogy ha bajod van velem, vigyél ki, de ez most nem jön be, Laci ugyanis direkt (!) nem ivott, hogy emlékezzen minden ilyesmire. A bosszúlistája eddig mindenesetre elég jól működött. Eközben Anett és Robin már ott tartanak, hogy lufikkal labdáznak, és Laci, miután ezt a pajzánságot kilesi, nagy büszkén félrevonja Attilát, hogy van egy hasznos infója a számára, mit ér ez meg neki. Nem tudom, mit gondolt, mit érhet meg bármilyen infó valakinek, aki NEM JÁTÉKOS most, de mindegy is, mert a Robinett románc fejleményeit Attila már úgyis sikeresen kiszedte Robinból egy jól eltalált „ha most nem smárolod le, akkor tényleg buzi vagy” mondattal.

7102-03.png

A nagy crossover villarománc után lássuk, hogy zajlott ez a nagyon furcsa kiválasztás. Most láthatjuk azt is, hogy Robin és Plasztik Attilát is (természetesen) beavatva megbeszélték előre, hogy Robin átpasszolja Plasztiknak a duplajelet, amire Atti áldását adta, mert már tele volt a töke Laci mártírkodásával. A többit tudjuk: egyenlőség, Komisz, zöldkendő, majd én eldöntöm kit viszek ki, és kit hagyok kint a g*cibe. Komisz saját bevallása szerint meg akarta kavarni a szart egy kicsit, nehogy már olyan sima legyen innen a menet, most két napig izzadhat a többi agyhalott, melyiket viszi ki a hóra. Plasztik műfelháborodását hagyjuk, hogy nem ő lett a kiválasztott, senki nem akar itt már párbajozni. Van kis Robinett smár a konyhapulton, hogy ne feledkezzünk meg róluk, Iza és Atti meg azon agyalnak (kizárólag, miután Komiszt hallótávolságon kívül tudták), hogy ki lenne most a leggyengébb ellenfél, akit Komisz kint tudna hagyni. Hát a Dóri, állapítja meg nagyon helyesen Attila, Iza meg még megjegyzi, hogy reméli, Komisz nem követi el azt a hibát, amit ő tavaly, amikor sikerült az egyik fő közönségkedvencet kihívnia a végzetes párbajra. Meglátjuk.

7102-04.png

Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2015.02.26. 11:08:57

De jóóóó, Candy! :-))

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:09:22

vastyúknak írtam az előzőben....laci sokszorosan adja vissza amit kap: Erről az a vicc jutott eszembe, hogy a paraszt legény meg a cigány legény összevesztek a vásárba.Otthon aztán meséli a cigány legény hogy , én tízet is ütöttem a kalappal még a paraszt egyet a lőccsel.

Fellegjáró Marci 2015.02.26. 11:10:31

Ez az Anett tudja hova kell rakni a pináját!

Conchobhar 2015.02.26. 11:13:20

"Atti áldását adta, mert már tele volt a töke Laci mártírkodásával" - Ez badarság, hiszen egyrészt Attila "NEM JÁTÉKOS most", másrészt meg szemmelláthatóan jól el van Lacival (húzzák egymást). Arról van szó, hogy Attila egy életre megtanulta (legfőképpen Csaba példáján), hogy visszafelé sül el az, hogyha egy emberre szállnak rá a többiek, azaz ha valakiből mártírt csinálnak

hannamontanna 2015.02.26. 11:14:06

Szuper! Ma már egyszer lyukra futottam, mert az ÉH poszt VV címmel jelent meg. Nem is értettem.

Amúgy a legtöbbet azon az összefoglalón vidultam, amikor bementek a régi lakók. Végre vicces volt. Ezt a Laci gyereket de nem bírom, istenem! Ezerszer inkább nézem Fannit mint az ő áldozatbemutatását. Azt a szenvelgést, amikor Edináról kezdett beszélni, miközben Izára is és Anettre is simán rápusztulna. Oscart neki!

vastyúk is .. 2015.02.26. 11:15:47

@minden végzet nehéz: jaja, azon is vigyorogtam. Hihi. Én ezt látom a Lackó viselkedésén.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:18:16

@professional: Valahogy a köztudatba kell tartani magát, majd lesz a pletykalapoknak egy kis gumicsont a vv után, hogy együtt vannak vagy nem.Amúgy olyan kis macskajancsi tv csatornán már nincs ilyen pénzlehúzós betelefonálgatos müsorocska, hogy keresse meg a különbséget meg nyitjuk a telefon vonalat stb ahol csak álldogált és a kutya se telefonált a sok-sok maniért.

kamilla123 2015.02.26. 11:18:19

Atti zseniális. Ahogy beszólt Robinnak, h "ha nem csókolod meg, buzi vagy". Pedig tudta, h volt csók, csak kíváncsi volt, h Robin ezt elmondja-e neki. Cseles:-)

hannamontanna 2015.02.26. 11:19:18

De szép lenne, ha Komisz kivinné Lacit és kint hagyná a megszokott helyen.:-) Azt se bánnám, ha Dóri párbaj nélkül lenne a háromban, és esne ki a harmadik helyről.
Hajrá Robin!

kamilla123 2015.02.26. 11:21:04

@hannamontanna: sztem erre nagyon is van esély.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:21:57

@kamilla123: Az a pofa amit Robin vágott amikor ezt hallotta, na az tetszett.)))

vastyúk is .. 2015.02.26. 11:22:34

@hannamontanna: szerintem nem Oscart érdemel, hanem egy mexikói sorotatdíjat. Ott kötelező zokogni a kamerába, arra felé a férfiasság fokmérője a könnyekben való kitörés képessége. Nem hiába hívta Edinát Maricsujnak-vagy minek.

Cérnahuszár 2015.02.26. 11:23:47

Dobáljátok rám a bútorokat, de nekem tegnap tetszett amit Fanni csinált. Lehet hogy azért mert magához képest mértem, szerintem marha nagyot lépett előre önkritikában, mindezt 2-3 nap alatt, másnak ez sokkal több idejébe kerül. A bentieket is karakternek tudta kezelni, nem érzelmi vonalon. Ha tényleg betartja hogy tanulni akar és nem veszi alanyi jognak hogy neki ezután jár a média, fanni születést láthatunk szerintem.

Conchobhar 2015.02.26. 11:26:03

"Plasztik műfelháborodását hagyjuk, hogy nem ő lett a kiválasztott, senki nem akar itt már párbajozni." - Nem tudni, hogy a posztíró mit nézett, mert ilyen nem volt most a VV7-ben. A VV7-ben Dóri csak egy meghatározhatatlan grimaszt, meg valami kézmozdulatot vágott (valami olyasmit, hogy 'ez van' ) arra, hogy Dennis magára tette a zöld kendőt. Dóri azon háborodott fel, ahogyan egykori villalakó társai ekézték őt, és protezsálták jelre

kamilla123 2015.02.26. 11:26:05

@minden végzet nehéz: igen, egy pillanatig gondolkodott, h legyen-e úriember, aki nem beszéli ki a dolgot, vagy higgyék- e róla,h meleg. Vicces volt.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:26:54

@kamilla123: Pár másodpercre lefagyott a hardver,meg softver Robinnál)))

hannamontanna 2015.02.26. 11:27:18

@Cérnahuszár: A belevalóban? Meg kell nézzem. :-)

pomac 2015.02.26. 11:27:54

@Cérnahuszár: felőlem lehet akármilyen műsorvezető csak ne azt vezesse amit én nézek :D nem bírom a hangját :DD

csiri bá 2015.02.26. 11:28:14

ki ez teee, ki ez a csicska, hagyjuk mááá - pontosítom: ki ez theee, khi ez a cshicskha, haggyuk mááá... :)))

Conchobhar 2015.02.26. 11:28:41

@hannamontanna: "Azt a szenvelgést, amikor Edináról kezdett beszélni, miközben Izára is és Anettre is simán rápusztulna" - Beszéltél vele (vagy csak a saját lázálmaidat ismertetted)?

hannamontanna 2015.02.26. 11:29:48

@kamilla123: Ati beszólásai visznek mindent! Ahogy Anettnek is mondta, hogy : ha tudom hogy ilyen könnyű nőcske vagy bepróbálkoztam volna. :-) Azt a fejet! Nagyon bírom. Ilyenkor látszik, hogy mennyire gyenge a felhozatal. Talán ha Robin jobban kinyilvánítja a riportban a taktikáját...

Gia 2015.02.26. 11:30:13

@Cérnahuszár: Melyik bútort kéred először? :-D Az a bajság,hogy egy széken kívül nem sok mindent tudnék felemelni.Persze,Au-nál mindenki jobb műsorvezető,aki összefüggően tud beszélni,de miért kell Fannikának a szoliról,meg arról hablatyolni,hogy mennyire zavarban van,stb?

pomac 2015.02.26. 11:30:43

@csiri bá: kizárólag a hitelesség kedvéért ugyebár :D

hannamontanna 2015.02.26. 11:31:49

@Conchobhar: Én nem beszéltem vele, tudomásom szerint Te laksz az agyában és ismered minden gondolatát. :-) Saját tapasztalat a látottak alapján. De tudom, hogy Te másik adót nézel, semmi gond!

candyperfumegirl 2015.02.26. 11:33:17

@csiri bá: igen, így pontos + helyenként 1-1 köpés.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:33:29

@Cérnahuszár:2 -3 nap alatt már arra is rájött hogy nem szerelmes Denisbe.

Cérnahuszár 2015.02.26. 11:33:45

@Gia: sztem azért mert még egy kicsit riportalany is volt, ez bevezetés volt. Ezt még el kellett mondania hogy bevállalja a gyengeségeit, és nem csak fejhangon közli hogy ja ez csak a te véleményed, kit érdekel, köszi :)
De nem hiszem el hogy mellette kampányolok úristen XD

csiri bá 2015.02.26. 11:35:31

@candyperfumegirl: köszi a posztot, kiváló lett... a "Robinett" pedig zseniális. :))

Tordafia 2015.02.26. 11:39:56

upd:
Lehet hogy a legközelebbi szériába elég lenne csak Attilát beküldeni pár újdonsült idiótával, hogy valamilyen szórakoztató jellege legyen egyáltalán a műsornak. Megdöbbentő volt látni tegnap, hogy ezt a műsort így is lehetett volna végig JÁTSZANI! Éles kontraszt.

kamilla123 2015.02.26. 11:43:43

@hannamontanna: Atti zseniális. Igen, minden idők legjobb VV játékosa, az biztos. :-) és tök jó a humora is :-)

hannamontanna 2015.02.26. 11:44:21

@Tordafia: Teljes mértékben egyetértek! :-D Persze akkor mindegyik szériát Ati nyerné, de üsse kavics!

kamilla123 2015.02.26. 11:44:40

@candyperfumegirl: nagyon jó lett a poszt amúgy, köszi:-)

hannamontanna 2015.02.26. 11:45:53

@Tordafia: @kamilla123: Szerintem nyerje Ati ezt a VV7-et! Többet nyújt ebben a kis időben, mint az összes többi 3 hónap alatt. Hol lehet szavazni? :-D

kamilla123 2015.02.26. 11:46:52

@hannamontanna: haha :-) megnéznék egy Laci-Atti párbajt :-)

Tordafia 2015.02.26. 11:47:13

@Conchobhar:

Szerintem meg pont egyértelműen kivehető volt a műfelháborodás. Sőt, még egy "ezt nem hiszem el" jellegű, és tartalmú mondat is elhagyta a pufi száját. Teátrális kézmozdulat kíséretében.

Mielőtt még megkérdeznéd, nem én sem kérdeztem meg tőle, én sem lakok bent.
Ezek a saját lázálmaim, és gondolataim szabadságának az eredménye
:)

Conchobhar 2015.02.26. 11:47:37

@hannamontanna: "Én nem beszéltem vele, tudomásom szerint Te laksz az agyában" - Tudomásod szerint. Téged qrvára nem zavar a valóság, mondod a lázálmaidat a legjobb tudásod szerint

kamilla123 2015.02.26. 11:47:39

az ÉH honlapján el akartam kezdeni nézni az adásokat,mert egyet sem láttam még. De az első két napot nem engedi. Nincs vmi linketek hozzá?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:48:44

@hannamontanna: valaki csináljon már egy kurva szavazófelületet, ahol rá is lehet szavazni, felőlem lehet appos is, mert esküszöm lenyúlok itt valakitől egy okostelót, hogy azon is megtehessem. :D
Fannitól konkrétan kifordul a belem, de Attilának adhatnának valami saját műsort.

Tordafia 2015.02.26. 11:49:06

@hannamontanna:

Úgy van, saját való világot Attinak!!
:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:50:59

@Cérnahuszár: a te lelkeden fog száradni, ha a nyakunkba szabadul az a némber. :D
Mit kérsz, széket, asztalt vagy kanapét (Macival!)? :D

hannamontanna 2015.02.26. 11:52:03

@Conchobhar: "Téged qrvára nem zavar a valóság, mondod a lázálmaidat a legjobb tudásod szerint " - Tudomásod szerint. Téged sem zavar a valóság, mondod a véleményedet a legjobb tudásod szerint. Mondom: a legjobb tudásod szerint. És az nem kevés. Vagyis sok. :-D

kamilla123 2015.02.26. 11:53:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet,h nem akar saját műsort. Sztem neki kifejezetten a taktikai dolgok állnak jól, mint az ilyen VV szereplések.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:54:24

Ja, a Robinett, mint intézmény (Brangelina után szabadon), tök jó. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:54:57

@kamilla123: igen és mintha lett is volna erről már szó... én egyszerűen csak szeretném többet látni őt képernyőn. :)

egy igazi barom vagy mária 2015.02.26. 11:55:03

@hannamontanna: "Azt a szenvelgést, amikor Edináról kezdett beszélni, miközben Izára is és Anettre is simán rápusztulna"
Most nem azért, de ha te lennél bent 3 hónapig ugyanazon pofák között, szerinted mennyire lenne kedved beszélgetni valami új emberrel? Tudod, anno a katonaság alatt 3 hónap huppogás után a kantinosné is szép volt, és övé volt a világ legszebb mosolya...

Azt egyébként csak én gondolom úgy, hogy a világ ribanca az Anett? Tudja, hogy Robin az esélyes a fődíjra, hát utolsó héten elkezd működni a kémia. Vajnatimi díjat neki!

Conchobhar 2015.02.26. 11:55:28

@Tordafia: "Szerintem meg pont egyértelműen kivehető volt a műfelháborodás." - Egyértelműen kivehető volt a f@sz. Pláne, hogy szerinted...Összezagyválta a posztíró a történéseket, te meg sietsz kimenteni. Ember! Abból a grimaszból meg a kézmozdulatból (összecsapta a kezét), meg a szavaiból ("Ezt nem hiszem el!") maximum csalódottságot és talán megnyugvást lehet kivenni, (mű)felháborodást semmiképp

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:56:03

@kamilla123: volt szó róla a tegnapi posztban, de nem elemeztük ki ... vagymi. :D

Cérnahuszár 2015.02.26. 11:57:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): háhá nem tudom, az eddigi dobálózók nem szokták megkérdezni csak annyi időm van hogy behúzódom a csigaházba aztán jön a berendezés.

kamilla123 2015.02.26. 11:57:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, bocsesz akkor. mostanában le vagyok maradva, nem olvastam vissza a kommenteket. De azon meglepődtem,h Zsu és Au egyidősek. Nem hittem volna.

Conchobhar 2015.02.26. 11:58:18

@egy igazi barom vagy mária: "szerinted mennyire lenne kedved beszélgetni valami új emberrel?" - Dehát az az új ember, akivel Laci kommunikálni próbált, az nem Iza és nem Anett, hanem Attila volt (Anett el is mondta, hogy számára élőben látni Lacit csalódás volt)

traccsparty 2015.02.26. 11:58:22

remélem denisz lacit viszi ki, bár kicsi esélyt látok a győzelmére, de nem kizárható...

elképzelhető, hogy a lacit utálók tábora feltámad egy párbaj erejéig, akkor van egy erős robin és két gyengébb a döntőben...

szép befejezés volna...

Hajrá Robin! Szép volt! Hajrá Dóri, hajrá Denisz!

azért egy kéményseprőt illene beszavazni a fináléra...

Gia 2015.02.26. 11:58:33

@kamilla123: Azt olvastam elsőre,hogy Aurelio megcsináltatta a mellét.. :-D

Magg. 2015.02.26. 11:59:12

Sziasztok! Tegnap belenéztem az összefoglalóba a régi VV-sek miatt.Asszem, továbbra sem nézem, a Lacafacának most már télleg akkora az arca, hogy ki sem fér a képernyőre.

A kiválasztásos hogyvolt kommentjei között többen kutyázták Deniszt, hogy nem köszönt Fanninak, már el is felejtette, blablabla....
A drága Lacika is megfeledkezett szerelmetes Edinácskájáról, amikor kiment jelet rakni, ennyit mondott: Jóestét a nézőknek, csók a családnak....
Őt miért nem kutyázza emiatt, aki Deniszt savazta?
Tényleg, egyesek milyen kettős mércével mérnek.

Más...
Undorító volt Dóri, ahogy seggrészegen berontott Lacihoz, hogy vigyél ki engem b+, másnap reggel meg ott puncsolt neki, hogy ő nem is mondott semmit, ő nem azt mondta, nem is úgy gondolta.Teleszarta a gatyáját.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 11:59:21

@Cérnahuszár: :D amíg csak babzsákfotelek repkednek, addig nincs nagy gond.

Cérnahuszár 2015.02.26. 11:59:59

@egy igazi barom vagy mária: nézegettem tegnap ki is ez az Anett, amit láttam szerintem piszkodul nincs szüksége Robin lehetséges millióira, mindene megvan :) Robinnak kell majd még alakulnia hogy a két életvitel összeegyeztethető legyen.

kamilla123 2015.02.26. 12:02:33

@Gia: :-DDD na igen, kicsit sok a műcici a villában :-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 12:02:54

@kamilla123: á, néha úgy pörögnek a hsz-ek, hogy lehetetlen mindent kiszúrni.
Én azért szoktam jelezni, azt ha valaki egy már korábban belinkelt témát hoz, mert ilyenkor néha nem érti az az ember, hogy miért nem reagál senki, holott csak az történt, hogy az már ki lett beszélve (vagy nem). :)

Most, hogy mondod, én is meglepődtem... Zsuzsa laza 30-asnak néz ki, Au. meg 17-nek (és mindketten úgy is gondolkodnak). :D

csiri bá 2015.02.26. 12:03:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ne aprózd el... kezdd egyből a négyajtós szekrénnyel, az a tuti...

Rémület 2015.02.26. 12:03:24

Mondjuk, én Iza pampogását a kötelező párbajról nem értem. Ha valaki végig úgy tud viselkedni, helyezkedni, hogy nem kellett párbajoznia, az tehetség. :)) Nyerni úgyse fog.

zorja 2015.02.26. 12:04:09

@Magg.:

A tegnapi öfiben rövidebbre vágott volt a kiválasztás, és azt pont kivágtál belőle, mikor Laca köszön Edinának, de a hosszú verzióban benne van.

Tordafia 2015.02.26. 12:04:57

@Conchobhar:
"Összezagyválta a posztíró a történéseket..."
Szerinted.
Ott voltál mellette amikor írta? Vagy mondta neked, hogy nem érti a történéseket, és most "összezagyvál"?

"Abból a grimaszból meg a kézmozdulatból (összecsapta a kezét), meg a szavaiból ("Ezt nem hiszem el!") maximum csalódottságot és talán megnyugvást lehet kivenni, (mű)felháborodást semmiképp"
Szerinted.
Akkor ezek most a te lázálmaid kivetülései? Mert te ugyanúgy csak a gondolataidat írod le a jelenséggel kapcsolatban.

Tulajdonképpen lehet hogy most megosztjuk egymással a saját gondolatainkat? Hmm.
Továbbmegyek. Ezek, úgy néz ki nem egyeznek.
Remélem nem haragszol, hogy nem úgy látom (gondolom) a dolgokat mint te.
:)

hannamontanna 2015.02.26. 12:05:27

@egy igazi barom vagy mária: Na, azért Lacc elég szépen kivirult a csajoktól. És nem volt annyira kiéhezve, alig két hete ment ki a szívszerelme, három hónap szenvedésről szó sincs. Volt ott behatolás. De tény, hogy Anett vagy Iza felüdülés Edina után.
@Conchobhar: Tehát azt a részt sem láttad, amikor Anett kérdezgette Edináról és rápirított, hogy félrenéz és mintha papírból olvasná a szöveget? Mondjuk akkor Anett is lázálmokat lát. Meg Robin. Figyu, ez az rtlkettőn megy. :-D

kamilla123 2015.02.26. 12:05:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen. Azt el tudom képzelni, h mivel Au-nak amúgy is anya komplexusa van, és meg volt zuhanva Zsófika miatt, Zsu-nál sírta ki magát a közös hakni során (bármit is jelentsen ez). De valszeg ennyi az egész. Nem elegáns Évától,h előhozta, de mondjuk Au is sztem bunkó, h már adások óta azzal viccelődik, h Évát lecserélik.

Cérnahuszár 2015.02.26. 12:06:00

@Rémület: ezen filóztam, ha Dóri nyerné történelmet írhat hogy párbaj nélkül ment a fináléba ráadásul nő, ha meg Robin, akkor tényleg az utolsóból lett az első :) Volt ebben a szériában jó pár meghökkentő dolog.

Magg. 2015.02.26. 12:06:48

@zorja: igen? Akkor nem szóltam. :)) Legalábbis erről, a többi véleményt fenntartom.

vastyúk is .. 2015.02.26. 12:07:14

@Rémület: Iza Denisznek szurkol, és tudja, hogy Dóri ellen lenne esélye. Azért pörög a témán, hátha eljut Denisz agyáig.

Conchobhar 2015.02.26. 12:15:54

@hannamontanna: " Tehát azt a részt sem láttad, amikor Anett kérdezgette Edináról és rápirított, hogy félrenéz és mintha papírból olvasná a szöveget? Mondjuk akkor Anett is lázálmokat lát." - De láttam. Csakhogy az a rész nem Anettről, hanem Edináról szól. Anett nem amiatt pirított rá Lacira, mert úgy érezte, hogy Laci rámozdult, hanem amiatt, mert Laci félrenézéséből stb. ő úgy gondolja, hogy Laci hazudik (Edinával kapcsolatban)

Conchobhar 2015.02.26. 12:18:12

@Tordafia: "Ott voltál mellette amikor írta?" - Mi ez a baromság? Amit írt, a végtermék bizonyítja, hogy összezagyválta a történéseket ( Dóri csak egy meghatározhatatlan grimaszt, meg valami kézmozdulatot vágott, valami olyasmit, hogy 'ez van' arra, hogy Dennis magára tette a zöld kendőt. Dóri azon háborodott fel, ahogyan egykori villalakó társai ekézték őt, és protezsálták jelre)

cudarka670 2015.02.26. 12:18:35

@vastyúk is ..: Márhogy agyáig vagy ágyáig :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 12:20:13

@Tordafia: azért ne felejtsük el, h Attiláéknak ebben a szériában nincs vesztenivalójuk, így könnyű lazának lenni.

Conchobhar 2015.02.26. 12:22:25

@Tordafia: "Akkor ezek most a te lázálmaid kivetülései?" - Ember! Aki megnézi az összefoglalót, az csak azt láthatja, amit én leírtam. Abból a grimaszból meg a kézmozdulatból (összecsapta a kezét), meg a szavaiból ("Ezt nem hiszem el!") maximum csalódottságot és talán megnyugvást lehet kivenni, (mű)felháborodást semmiképp. Se felháborodást, se műfelháborodást nem láthat (hiszen ezek érzelmi kísérője a düh, a harag), hiszen Dóri nem volt dühös senkire (amiatt, hogy nem lett kiválasztott)

cudarka670 2015.02.26. 12:22:34

Szerintem az Au-nak nem jön be a Zsu, legalábbis az eddigi beszólásai alapján.... Bár igaz az inkább a belső tulajdonságainak szólt, lehet hogy nőként elviselné egy éjszakára.

@hannamontanna: Én is így láttam, de biztos lázas voltam, de legalább nem vagyok magamban :)

hannamontanna 2015.02.26. 12:23:07

@Conchobhar:"Anett nem amiatt pirított rá Lacira, mert úgy érezte, hogy Laci rámozdult, hanem amiatt, mert Laci félrenézéséből stb. ő úgy gondolja, hogy Laci hazudik (Edinával kapcsolatban)" Igen. Én mást mondtam? Bizonyítsd. Te jó ég! De én vagyok a hülye.
Van az a mondás, hogy ha lemegyek az értetlenek szintjére, a rutinjukkal simán hazavágnak És télleg :-DDD

Tordafia 2015.02.26. 12:23:23

@Magg.:

Dóri egyértelműen bekaksizott az előző napi keménykedésétől. Rögtön ment tompítani laccikánál.

Mondjuk én rohadtul nem értem azt, hogy 3 hónapig, minden egyes buliba hogy lehet annyi piát meginni, hogy soha, semmire nem emlékszik az ember???
Másnap meg jön a mosakodás, "jaaaajj, nem emlékszem semmire", "ugye nem csináltam semmi f@aszságot"
Ezzel takarózni minden egyes buli után???
És ezt a kamut végig beszopták a többiek? Ja, nem emlékszel, na nem baj, majd elmeséljük...

jófej házisárkány 2015.02.26. 12:24:00

@Rémület: Én sem értem ezt a kötelező párbajt. Szerintem teljesen természetes, hogy egy játékos megpróbálja elkerülni, hát minek kockáztasson. Az meg hogy valaki nem bárbajozott, amúgy sem számít semmit a döntőben, úgy értve, hogy ettől nincs nagyobb esélye megnyerni a játékot. Egyébként a többiek is kapcsolhattak volna előbb, és kiküldhették volna Dórit, ehelyett most jut eszükbe (Iza közreműködésével), hogy jééé, hát miezmár, hogy valaki nem volt párbajozni.

Magg. 2015.02.26. 12:24:56

@Conchobhar: honnan tudod, hogy Dóri min háborodott fel? Tán beszéltél vele? Bizonyítsd!

jófej házisárkány 2015.02.26. 12:29:20

@henrik_: Pont ez jutott eszembe. Bírom Attilát ebben a pár napban, de azért ne értékeljük túl. Ha jóll emlékszem az 5. széria, amit ő nyert meg, az sem a humorról szólt. Könnyű úgy szurkálódni, akár viccesen is, hogy nincs tétje, másrészt három hónap bezártság után lehet ő sem lenne már humoros kedvében.
Az meg, hogy a szériában kevés volt a humor nagyrészt a szerkesztőkön is múlt, folyamatosan olyan feladatokat adtak, amivel feszültséget generáltak. Mikor elkezdődött a kontinens-hét, akkor például volt egy tök vicces rész, de egyik nap robin és laci is tök jók voltak.

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:31:37

Lacika már nem iszik szerintm nem is alszik csakhogy minél inkább képben legyen de már elbőgött a tetkóival az elején...az a szöveg karrier stb.OMG!Robin elvan szerintem nem nagyon akar infót kihúzni senkiből Anett úgyis lefoglalja.lacit valahogy a többiek nem csípik tényleg nincs humora de amikor mond valamit az is visszafelé sül el:D Rajta röhögnek és nem vele.

Ditti82 2015.02.26. 12:32:38

@vastyúk is ..: Vagy ágyáig, megetetni a godzillát. :D

Tordafia 2015.02.26. 12:33:54

@Conchobhar:

Conchobhar 2015.02.26. 11:28:41
@hannamontanna: "Azt a szenvelgést, amikor Edináról kezdett beszélni, miközben Izára is és Anettre is simán rápusztulna" - Beszéltél vele (vagy csak a saját lázálmaidat ismertetted)?

Akkor a te kérdésed is baromság volt ebben a nexusban, csak gondoltam akkor visszakérdezek. Ez letudva.

"Akkor ezek most a te lázálmaid kivetülései?" - Ember! Aki megnézi az összefoglalót, az csak azt láthatja, amit én leírtam.

Bocs, nem tudtam, hogy itt mindenki azt látja, láthatja amit te leírtál. Ez esetben a többségtől is elnézést.
:)

Szóval továbbra is megosztod velem a te meglátásaidat, gondolataidat, nézeteidet. Helyes.
Remélem én is véleményt, gondolatot formálhatok, önállóan, szabadon. Meg tudod ezt emészteni?

Tordafia 2015.02.26. 12:35:50

@henrik_:

Ja, ez jogos. Valszeg, ha élesbe menne, nem ez a felhőtlen jókedv uralkodna az újakon sem.

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:37:36

Iza időközben Sehi lett röhögésben?Mert akkorát lenyomott tegnap, ez új:D Ez az anett most egész nézhető még szimpibb is mikor játszott.De azt hiszm hosszabb távon unalmas lenn nézni erre a pár napra Robint kicsit felpörgeti ez tök jó.

hannamontanna 2015.02.26. 12:37:39

@lukacstoncsi: Így a végére azt is kezdem érteni, miért nem tud számolni Lacc. Ahogy mondja diszkalkuliás. De hogy így hogyan lehet négy szakmája?? Egyikhez sem kell számolni? Még jó hogy emlékszik hány párbajon volt. :-)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 12:39:06

Hűha...ez aztán a mindent elsöprő viharos szerelem. A celebet meg, megcsapta a pénz szaga. Láttam Robin térdre borult előtte. A szerelmes vallomás, versben megírva megvolt már? A csók mézédes, az ajka puha...pont mint a "Doráé." Szerencse, hogy mindjárt vége, mert még egy szerelmet nem élne túl. Ahány nőt meglátott, mindbe beleesett. Szánalmas. -ennyike.- HAJRÁ LACI!!! :)))))))

cudarka670 2015.02.26. 12:39:10

@jófej házisárkány: Nem vagy ezzel magadba, mi is beszéltük a kolleginával, hogy miért kellene párbajozni? Azért mert volt annyira normális, hogy nem bántott meg senkit annyira, hogy kivigyék??? Robin se nagyon ment volna ki, ha nem rakat magára... Ez tényleg nem azon múlik, hogy voltál kint vagy nem... Ő meg mondhatná azt, hogy nekem ez hátrány, mert nem tudom kedvelnek-e... Engem a Fáncsika akasztott ki ezzel, mikor még "jóban" volt Dórival, és ő még kihívott se volt, hogy egyesek úgy mennek a top3-ba, hogy nem voltak párbajozni... Akkor se értettem mi baja van ezzel, ha ő is elviselhetőbb lett volna, akkor őt sem küldték volna/vitték volna.
Hát ha Dennis Dórit viszi, én csak azért is Dórira szavazok, kíváncsi vagyok, hogy Dennis "szembe köpi-e magát", mert ha végig azt mondja ő nem visz lányt, akkor ne most másítson véleményt... De rem Laccit hívja ki, és akkor Hajrá Dennis!!! (most még ;) )

kamilla123 2015.02.26. 12:39:35

@Ditti82: mi ez a Lackó kép? most nézem csak

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:40:03

@hannamontanna: De ki kérdezte erről?meg hogy nem tud úszni.Taktikázni azért igen?:D Unom már Lacit nagyon, Dennis eltünt egy ideje de szimpibb lett valahogy nem tolja az arcunkba meg a bentiékbe e annyira mekkora ász.

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:41:18

@cudarka670: Dennis már helyesbített azóta.Lehet hogy visz lányt.

Magg. 2015.02.26. 12:42:16

@Tordafia: igen, ez a kérdés már bennem is felmerült. Teljesen minősíthetetlenül viselkedik, amikor részeg, piát lop, mindenkibe beleköt (vagy mindenkit lesmárol) és összevissza beszél.
Másnap meg igyekszik kimosdatni magát (ez most ugye a kijelölésnél is kiválóan lejött) és még ő van felháborodva, ha kétszínűnek és hazugnak tartják.
Egyet azért elfelejt - ők nem tudnak mindent, ki mikor mit mondott a háta mögött a másikra, de a nézőknek ebből egy csomót érdekességképpen bemutatnak.
Vajon a kintiek miért mondták arra az ártatlan, édibédi, cukimuki kislánykára, hogy kétszinű, meg áruló? Vajon miért?

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:42:30

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Még mindig hihetőbbek ezek a szavak mint a magát már szinte milliomosnak érző Szt.László tocsogós lamúr szövegei Edinának.

pomac 2015.02.26. 12:43:56

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Sir a leked mert nem lacikádé lett anett ennyike :DD

Magg. 2015.02.26. 12:44:47

@lukacstoncsi: igen, a mostani kiválasztás után mondta, hogy lányt nem küld ki, de hogy ő kit visz ki, az már az ő dolga, lehet h lányt, de az is lehet h nem.

Conchobhar 2015.02.26. 12:44:57

@Magg.: "honnan tudod, hogy Dóri min háborodott fel? Tán beszéltél vele?" - Majdnem beszéltem vele. Dóri mondta egyvégtében (az összefoglalóban) a többieknek, én meg hallgattam őt

csicserierika 2015.02.26. 12:45:43

@Magg.: nézd meg még egyszer. Szeretlek Edina, köszönöm az üzenetet, még ezt is mondta.

pomac 2015.02.26. 12:46:40

@cudarka670: dóri szerintem nagy kakukktojás mert nem lehet tudni mennyi rajongója van ha denis kiviszi az buli lesz mert nem lehet tudni mi lesz , laciról robinról lehet sejteni valamit de dóriról tényleg semmit sem :D

Szoba kilátással 2015.02.26. 12:48:16

@cudarka670: az is nehéz meló hogy ne vigyenek párbajra...

Conchobhar 2015.02.26. 12:48:16

@Tordafia: "nem tudtam, hogy itt mindenki azt látja, láthatja amit te leírtál" - Fiatal! Mondhatod te pirosnak az eget, ha én kéknek mondom és te mindenképp másként akarod látni

Magg. 2015.02.26. 12:48:37

@csicserierika: már itt írta valaki, h a tegnapi összefoglalóban a rövidített kijelölést mutatták.
Én meg csak a tegnapit láttam.

csicserierika 2015.02.26. 12:48:50

@hannamontanna: miről beszélsz ? Dennis akarta megcsinálni Izát, Lacc beszélt pár szót Anettel, többet nem láttunk.

csicserierika 2015.02.26. 12:49:44

@Magg.: pedig hogy ráugrottál :)

cudarka670 2015.02.26. 12:50:22

@lukacstoncsi: Gyá, azt hittem hogy mást nem tol a képünkbe ;) Lehet Fanni miatt, ha úgy gondolkodik, hogy: "ha akkora szavazótáborom lenne, akkor nem a Lacit küldik vissza, hanem a szerelmemet", és ha így gondolkodik, akkor nem Dórit viszi ki, hisz elvileg a Vikcsu, Reni, stb szavazótábora is Fannira szavazott volna....

Magg. 2015.02.26. 12:51:13

@csicserierika: igen, mert megszoktam már, hogy a többség kedvencének mindent szabad, a többi játékost meg sokkal kevesebbért is savazzák. :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 12:51:38

@pomac: dehogyis, ő Edina rokona, szóval így nézd a kommentjét.

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 12:51:58

Candy továbbra is tök jól és jókat írsz, köszi az eddigieket!
Tegnapi rész szerintem zseniális volt, összesen nem röhögtem annyit, mint tegnap. Laci tegnap még ellenszenvesebb lett, ahogy mint valami hatalmas titok tudója félrevonta Attilát, hogy mit ér meg neki az a jelentéktelen ócska info, hogy Anett és Robin smároltak. A nagy rosszfiú, az utcagyerek..:)

Conchobhar 2015.02.26. 12:52:58

@Tordafia: "Akkor a te kérdésed is baromság volt ebben a nexusban, csak gondoltam akkor visszakérdezek." - Ember! Ha tudnál mit kezdeni avval a szóval, hogy bizonyíték, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. Semmi nem szól, semmi bizonyíték nincs amellett, hogy Laci rápusztulna Anettre és Izára, így ez csak az ezt kommentelő lázálma tud lenni

pomac 2015.02.26. 12:53:14

@henrik_: :DD akkor úgy írom sír a lelke mert lacikája nem kap elég műsoridőt ami pozitív lenn a számára :D

cudarka670 2015.02.26. 12:53:15

@lukacstoncsi: Már késő, ha valaki azt mondja, hogy nem tesz meg valamit, akkor ne tegye. Ez lenne hiteles... Az is más lenne, ha eddig a többieknek ezt mondja, de a riportba cáfolja, hogy ez taktika, de ő csak most cáfolta, lehet, hogy most is csak azért, hogy ne legyen egyértelmű kit visz- mert szertem Robint nem vinné, ő is "nagy" százalékkal verte Ádámot...

hannamontanna 2015.02.26. 12:53:58

@csicserierika: Annyit írtam, hogy Lacc kivirult a csajoktól. Nem azt, hogy kit akart megdugni. Senkit nem akart megdugni. Legalábbis ilyesmiről nem beszélt.
Dennis meg kit nem akar megcsinálni? A guruló almát is.

csicserierika 2015.02.26. 12:55:14

@Magg.: érdekes, én pont fordítva látom, ami most is engem igazolt :)
Ha most pl. Lacc lenne szingli és rápusztult volna valamelyik lányra, vajon mi lenne vélemény róla ?
Jó, hagyjuk, Amit szabad Lobinnak, nem szabad Laccinak :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 12:55:35

@csicserierika: Hagyd Őket! Vakon vannak. Ma este eldől a Denisz sorsa...szombaton kiesik. Hajrá Laci! ....Robin már nyert, Anett szerelmét.=D =D

Conchobhar 2015.02.26. 12:56:43

@Magg.: "igen, a mostani kiválasztás után mondta, hogy lányt nem küld ki, de hogy ő kit visz ki" - A Fanni-Laci párbaj előtt meg éppenséggel azt mondta, hogy ő nem vinne ki nőt (meg valami olyasmit is mondott, hogy Laci nem férfi, mert nőt vitt ki)

csicserierika 2015.02.26. 12:57:40

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ha megnyerte, hadd vigye :) Jáj én soha nem bírtam azt a nőt.

cudarka670 2015.02.26. 12:58:37

Van pár film: Rendíthetetlen, Sebezhetetlen, Rettenthetetlen, van itt olyan akit meg át kellene nevezni: Tévedhetetlen :)

Conchobhar 2015.02.26. 12:59:19

@hannamontanna: "Annyit írtam, hogy Lacc kivirult a csajoktól." - Mert Attilát te csajnak tekinted? (Laci az újonnan jöttek közül Attilával volt kontaktusban. Húzták egymást. Sőt vele még a nyugiszobában is eszmét cserélt)

miciur 2015.02.26. 12:59:31

Dennis szerintem elbaszta, hogy magára rakta a kendőt, HA tényleg Dórival akar párbajozni. Hogy fogja kimagyarázni, hogy ő NŐT nem visz ki? Remélem, ha így dönt, akkor a többiek félpercenként emlékeztetik az elveire.

Robint kb. eddig bírtam, ezzel az utolsó proli, ingyenélő Anettel való évődése ultraciki, légy férfi már TE FASZ (látensbuzi)! Anett szerintem vagy titkos küldetésen van, vagy előjött az aranyásó énje, érzi, hogy Robin most a legesélyesebb a fődíjra, nem tudom van-e hol laknia a csajnak. (akinek amúgy elég jó kis teste van így 40 felé is, bár a feje láthatólag túlméretezett a testéhez képest:))

lukacstoncsi 2015.02.26. 12:59:43

@Magg.: Bence kérdzte hogy Dóri akkor a döntőben?ere ő:Majd meglátjuk.De többször hangsúlyoztad hogy lánnyal nem párbajozol?Ez így van.Dóri lesz szerintem is.majd makog valamit hogy változtak a dolgok meg stb.

Tordafia 2015.02.26. 12:59:44

@Conchobhar:

Mondhatod te kéknek az eget, ha én pirosnak mondom és te mindenképp másként akarod látni.

vic -verz

cudarka670 2015.02.26. 13:00:09

@Conchobhar: Egyetértek, tényleg ezt mondta, nem vinne ki lányt.

Conchobhar 2015.02.26. 13:03:11

@Tordafia: "Mondhatod te kéknek az eget, ha én pirosnak mondom és te mindenképp másként akarod látni. vic -verz" - Ember! Ha te pirosnak mondod az eget, avval csak a hülyeségedet bizonyítod (majd ha átköltözöl a Vénusz bolygóra, akkor talán már nem)

cudarka670 2015.02.26. 13:03:25

@miciur: Anett 33-nak mondta magát, és az még inkább 30 vagy 35 felé van. Mondta is Laccci, hogy Krisztusi korba lépett... Szerintem azt csak férfiakra szokták mondani.... És amúgy se mond hogy 40 felé, mert akkor jövőre én is 40 felé leszek, és ez nem tetszik :P

Magg. 2015.02.26. 13:04:13

@csicserierika: speciel én mindig csakazértis annak szurkoltam, akit kevesen kedveltek.
Ezért, ha megszólaltam bármi miatt is, egész falka rontott rám. Ízlések és pofonok különbözőek - Laci első perctől kezdve nagyon-nagyon ellenszenves, Edinát meg azóta nem bírtam, hogy rápusztult Lacira és kifordult magából.
Igazából teljes szívvel már nem tudok senkinek szurkolni, nekem pl. túlzás Robin részéről ez a hirtelen támadt "szerelem".
Most már mindegyik nyerni akar és ki így, ki úgy képernyőn akar lenni.

Tordafia 2015.02.26. 13:04:44

@Conchobhar:

"Ember! Ha tudnál mit kezdeni avval a szóval, hogy bizonyíték, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket"

Kedves Conchobhar.
Látom te a bizonyítékok nagy tudora vagy, kérlek áruld el, hogy te a tévéből sugárzott, otthonról tévé elől nézett, esetleg össze - vissza vágott anyagnak, amelyik a manipulálásról, a nézők megvezetéséből áll, melyik részét tekinted bizonyítéknak???

Remélem nem bíró vagy...

miciur 2015.02.26. 13:05:36

szerencsére elkezdődött az Éden, vége ezeknek a ratyi szerelmi szálaknak, ezeknek a búgóhangú érthetetlen párkapcsolati drámáknak és a balfasz nézőknek szánt pofavágásoknak, kiválasztásnál a világ összes semmirekellőjének kiköszönésnek, a műsorvezetők részrehajlásának..:)

Conchobhar 2015.02.26. 13:06:24

@miciur: "Dennis szerintem elbaszta, hogy magára rakta a kendőt" - Nem baszta ő el. Választhatott a kék és a zöld kendő között (ha Dórit hagyja kiválasztottnak, akkor Dóri minden bizonnyal neki adja a kéket), és Dennis a zöldet választotta, evvel most ő tartja bizonytalanságban 2 napig a többieket. Fordítva szarabb lenne Dennis-nek (akkor ő lenne az, akit Dóri bizonytalanságban tart)

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:06:55

Engem az se zavar ha Dennis Dórit viszi ki.Van fightjuk és kiderül hogy Dennis többet ártott Dórinak mint fordítva.Lehet hogy Dóri evtt-aludt-ivott de Dennis kb ugyanezt csinálta megspékelve nonstop szexxel

miciur 2015.02.26. 13:08:16

@cudarka670: persze, viccezek csak:)
Anettnak lettek volna jó mondataim, amikor arra a kérdésre, hogy "hogy-hogy egy ilyen szép lánynak nincsen barátja?" képes volt azt mondani, hogy "mert hülyék a férfiak". Szerintem meg gondolkozzon el, hogy lehet benne van a hiba, hogy itt tart az életben. Szerencsételn. Ráadásul szinte SOHA nem egyezik meg vele a véleményem a játékosokról. Mint VV Éva, ugyanaz a polc.

hannamontanna 2015.02.26. 13:08:38

@Conchobhar: Bocs barátom b+, bár benézted bejegyzésemet, botor bemásolásaidtól borsódzom, birkatürelmem bevégeztetett, berekesztem bájcsevejemet békétlen beköpéseidre. Bye!

Magg. 2015.02.26. 13:09:14

@lukacstoncsi: @cudarka670: ezt nyilván csak odaszúrásként mondta, mert Laci csak lányokkal párbajozott addig.
Most már nem babra megy a játék, kézzelfogható közelségben a főnyeremény, hülye lenne, ha nem mérlegelné Dórit is - pláne annak fényében, amit a kintiek is mondtak neki.
Vagy, ha történetesen Denisz mellett még 3 lány lenne, akkor fel kéne adnia a játékot, mert ő nővel nem párbajozik? :))
Kérdem mindezt úgy, h Deniszt nagyon nem szeressem....

Tordafia 2015.02.26. 13:09:18

@Magg.:

Szerintem ezen már Dóri is agyal rendesen, esetleg ha van esze is, akkor fölméri, hogy kint mindenki "árulónak" tartja (ami nem biztos hogy teljesen igaz), tehát egy párbajon eléggé rezeghet a léc.

togez76 2015.02.26. 13:10:04

@Tordafia: PVC tényleg elég visszataszító jelenség, korlátolt (jó ez mindenkire igaz ott) és aljas is. Ahogy terpesztve ül a riportban, amilyen intonációval beszél, amilyen szókinccsel rendelkezik pont olyan, mint a poszt írója szerint Szandálka, csak fiatalabb kiadásban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 13:10:25

@cudarka670: Amíg el nem éred a 40-et addig mindig 40 felé leszel. Ha megvan, akkor már csak 40-től leszel. :-)

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:10:49

Most miért baj hogy Anett Robinnak drukkol?szerintem csak azért nem megy így rá.Ezt nem nézem ki belőle.elmentek egy kis évődésig szex nem lesz a csaj nem akarja Robin meg nem erőszakos.Ennyi.Elvannak flörtölnek egymással Robin végre sikerélményhez jut és látszik hogy nem kell őkt összeragasztani feladatokkal hogy kicsikarjanak egy ilyen szitut.Robin eleve nem 100% döntőképes lehet azt érzi amit más is ilyenkor kinn meg a felét sem.Bezártság.Jobb ltt volna Lacira úszítani Szandikát?

miciur 2015.02.26. 13:11:44

@Conchobhar: bár megfogadtam, hogy neked nem válaszolok többet, de hülyeség amit írsz, szerintem. Dennis így mindenféleképpen megy párbajozni. Dórit elvileg pont a hónapokig ugatott elvei miatt nem VIHETNÉ. LAci ellen nem mehet biztosra a retkesKazal párbaja után. Robin meg beerősödött nagyon, de Robint oka sincs nagyon vinni, mert az Lacira tette a jeleket folyamatosan. Ha azt mondja a döntéskor, hogy " Dóri legyen a kiválasztott, mert NAGYON AKAR menni amúgy is párbajozni, ha akar válasszon engem", az rendben van. Így egy faszságnak tartom.

cudarka670 2015.02.26. 13:13:29

Amúgy azt megfejtette már valaki, hogy a Dóri miért lett száműzött a "fight-osok" klubjából??? Mert én semmi olyat nem láttam, hogy ő kétszínű lett volna, Fanni bezzeg már Renivel kibeszélte decemberben. Vagy csak azért, mert aránylag jóban volt mindenkivel??? Mert szerintem az a természetes a való világban is, hogy nem ellenségeskedsz folyamatosan, és megpróbálsz kijönni másokkal.Az szerintem nem árulás, meg kétszínűség, meg sunyiság. Vagy mert az ősellenség Zsuval jóba lett?

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:15:53

Miért nem viszi ki Dennis a popitakarót? Ellene nagy fölénnyel jön vissza:D Már így is betett neki sok mindenben.

ygan_rev 2015.02.26. 13:16:07

Sziasztok!
A kiválasztás után azt hittem, hogy Dennis biztos, hogy Lacit viszi, mivel Bence emlékeztette is a most szombaton valószínűleg vesztét okozó nyilatkozatára: "Én nőt nem küldök ki!", viszont a riportban a tegnapi utóeseményeken megjegyezte, hogy már itt nem kell az úriembert játszania. Ráadásul a bent nagy taktikusnak hitt Maci és korábbi villaszerelme is Dórit javasolta kihívottnak (illetve kiválasztottnak, de az mindegy). Én úgy gondolom, ha Dennis Dórit viszi ki, akkor mindenképp kiesik a komisz. Az előbb idézett kijelentése okozza a vesztét. Ha Lacit hívja ki, nagyobb esélyt látok a visszamenetelére, de abban is inkább Lacit gondolom esélyesnek győztesként. A fináléban meg egyébként is szívesebben nézném Lacit Robinnal, mert ő meg tudná szorongatni. Dennisnek erre szerintem nincs elegendő tábora.

Magg. 2015.02.26. 13:16:16

@Tordafia: tudod, Zsu esetében is bejött a dolog - addig mantrázták, h áruló, meg hátbatámadott minket, míg Zsu kiesett.

Tordafia 2015.02.26. 13:17:28

@togez76:
Azt kell mondjam egyetértek. :)

Az az állandó "tárogatás" a fotelban... finoman szólva sem nőies. A járása meg egyszerűen kiábrándító. Modell. Ja. Talán a Dubai - Budapest tengelyen esetleg. (bocsánat)

cudarka670 2015.02.26. 13:17:42

@Majom1Parádé: Nekem azért jobban tetszik, ha azt mondom jövőre, hogy 33 vagyok, és azt mondják rá, 35 körüli :)

Conchobhar 2015.02.26. 13:17:48

@hannamontanna: "berekesztem bájcsevejemet békétlen beköpéseidre" - És?

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:18:35

@cudarka670: Dóri szerintem alapvetően mindenkivel kijön ha nem csesztetik.Kicsit hangulatember illetve bizonyzalan azt megfiogyeltem.Meg önmagában nem nagyon tud ellenni.Mindig kell neki valaki támaszként.Érdekes Robin volt leginkább az egyetlen aki sehol nem volt igazán de nem hallottam rinyálni meg hogy áldozat vagy kiközösítik.Azt próbálta használni ami van.

Magg. 2015.02.26. 13:18:40

@togez76: én azon sírtam fel, amikor a kontinenshéten a bajor miniruhácskájában ugyanúgy terpeszben ült le a riportban.
Szoktak a nők egyáltalán így terpesztve ülni (én tuti az életben még nem ültem így)? Ez nem a pasik sajátja? :)))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 13:20:34

@cudarka670: Fanninak az volt a baja, h Dóri párbaj nélkül jut a fináléba (ezt még Denisznek magyarázta), és csinált egy műbalhét.

Conchobhar 2015.02.26. 13:20:45

@miciur: "Dennis így mindenféleképpen megy párbajozni" - Nem akarod érteni, ugye? Dennis mindenképp menne párbajozni. Akkor is menne, ha Dórit tette volna kiválasztottnak (csak akkor 2 nap bizonytalanság után)

cudarka670 2015.02.26. 13:20:52

@Magg.: Itt már nincs erre idő, szerintem, főleg hogy már csak egy ember van ellene, kettő "vele"...
Zsut többen támadták, azért volt hatásos...
@Tordafia: Még mindig jobb mint Fanni, aki élőben bugyikát villantott-és még jó, hogy volt rajta :)

Magg. 2015.02.26. 13:20:57

@eatpray: az "Én nőt nem küldök ki" nem ugyanazt jelenti, mint a nőt nem viszek ki. :)
Nem is küldte ki Dórit, magára tekerte a zöld kendőt....

Rémület 2015.02.26. 13:21:07

@miciur: Ja. Végül is akár már túl lehetne két gyereken és egy váláson is ennyi idősen. A legtöbb ember nem találja meg élete párját csak más-más úton jutnak el a magányig.

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:21:57

Most úgy látom hogy a többi ex villalakó nem nagyon találja a közös nevezőt a benntiekkel Anetten kívül.Illetve nincsenek igazán segítő személyes beszélgetések.Talán Iza még aki "sorstárs" Dennissel most.Attila meg a porondmester.

2015.02.26. 13:22:04

@Magg.: aki nem ismeri az illemet az szokott terpeszben ülni. :)

"nálunk egy aranyszabály volt, hogy senki, de SENKI nem juthat el párbaj nélkül a végjátékba" - csókoltatom a kisasszonyt, miért kéne másra is érvényesnek lenni az ő szabályaiknak? Megy az eddigi ilyen még nem volt a Villákban szöveg. Hát tessék, itt az alkalom, lehet médiatörténelmet írni. :)

cudarka670 2015.02.26. 13:23:24

@Magg.: De legalább berakta a szoknyát, meg a kezét, hogy ne villantson. Én sem láttam még nőt így ülni, és amúgy hány bajor lányon láttál már ilyen rövid szoknyát?????

Tordafia 2015.02.26. 13:23:48

@Magg.:

hát van benne valami, az állandó mantrázással 3 hónap bezártság után lehet, hogy Dóri is előbb utóbb elhiszi. És mi is nagyjából láttuk (amit összevágtak nekünk) a valóságot.

Magg. 2015.02.26. 13:23:49

@henrik_: azért nem csak ez volt a baja Fanninak Dórival, h még nem párbajozott. Kiakadt rá már Zsu miatt is, h lepaktált a közös főgonosszal, aztán azon is kiakadt, hogy a problémáit Edinával beszéli meg és nem vele (az, h ki is beszélték őt Edinával, már csak a hab a tortán).

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:25:02

@Hadrian77: Igen ez igaz.Volt olyan VV ahol valaki azt hiszem nem is volt párbajon és a döntőben is ott volt igaz nem nyert de nem tudom már ki.Szandika meg azt mondta a top akárhányban lehetett volna akkor mert jelet nem kapott.Még így is fel akarta adni a játékot azt persze nem mondta:D

ygan_rev 2015.02.26. 13:25:11

@Magg.: Amikor Laci kihívta Fannit, akkor azt mondta, hogy gyáva húzás. Ergó mindkettő gyáva lépés. Szerintem az égvilágon senkinek se lett volna baja, ha nőt visz ki. Én sohasem néztem egy párbajon, hogy melyik nemhez tartozik az illető. Szóval ez nekem elég őskor...

Magg. 2015.02.26. 13:25:13

@cudarka670: nem a szoknya hossza a lényeg, hanem az, h szoknyában is terpeszt, mintha már össze sem tudná zárni a lábait. :)))

cudarka670 2015.02.26. 13:26:01

@Magg.: Nem ezt mondta eddig, hanem hogy nem vinne ki nőt.... A Conchi is erre emlékszik, úgyhogy ez biztos hogy így van..... :)

czko · http://blog.hu/czko 2015.02.26. 13:27:35

@Hadrian77: ráadásul ez nem is az ő szabályuk volt. Ezt Viki mantrázta be a fejükbe, hogy a saját seggét védje .

Cérnahuszár 2015.02.26. 13:27:46

@cudarka670: szerintem már nincs külön rajongótábor senkinek, mert a szerkesztők az elején ukázba adták hogy válasszanak. Így 2 csoportra bontották őket, ezzel sajna dualista rendszert alakítottak ki ami szerintem hiba volt, bekorlátozza a játékot. Egy háború is akkor kiszámíthatatlan ha 3 fél játssza, ott szövetségek szövődnek. Ezért is alakul úgy hogy kb 50-50 % egyensúlyoz, most is ez lesz, dóri mögé be fognak állni akik utálják dennist meg kiejtették fannit. Szerintem dórinak is megvan a nagy esélye hogy bennmarad, dennis hülyeséget csinált hogy bevállalta, lehet megúszta volna a párbajt ha hagyja hogy dóri döntsön, mert az mást vitt volna ki, mert lehet hogy mást tart leggyengébbnek.

cudarka670 2015.02.26. 13:27:46

@lukacstoncsi: Top akárhány... az nagyon tetszett, nevettük rajta a kollegával :)

Conchobhar 2015.02.26. 13:29:04

@lukacstoncsi: "de nem hallottam rinyálni meg hogy áldozat vagy kiközösítik" - Nem emlékszel már arra, hogy Robin állandóan előjön/előjött avval, hogy őt buzinak mondja/mondta Laci meg Ádám (holott ő nem sokszor hallotta ezt, amikor hallotta akkor is csak pletykaként hallotta). Arra se emlékszel már, hogyan kávézta át magát Robin Daniéktól Dennis-ékhez Dóri révén (mikor még együtt volt a Zsuzsa-Dani-Edina-Laci-Ádám ötös).

Tordafia 2015.02.26. 13:30:59

@cudarka670:

A jó, hogy volt rajta... végződéssel egyetértek. :)

Nem akarom védeni egyiket sem, csak számomra Dóri mint mű(nő), a számos új alkatrészével, a viselkedésével, száj -és körömrágásával, a kifejezésmódjával, a járásával, beszédstílusával
egyszerűen nem jön be.

Természetesen ez nem menti fel a többit sem... :)

miciur 2015.02.26. 13:31:32

@eatpray: Denniske elfogyott a végére:D rohadt modoros és idegesítő a riportszobás játéka, jajj.. VV 5 PEti is a riportszobában játszott, de az vicces volt, igaz a hülye nézők nem értették, hogy mit akar, támadásnak vették, hogy bent átbasz mindenkit.

Conchobhar 2015.02.26. 13:31:49

@Cérnahuszár: "szerintem már nincs külön rajongótábor senkinek, mert a szerkesztők az elején ukázba adták hogy válasszanak" - Hej, ezek a szerkesztők még a nézőknek is dirigálnak. A középkorban azt mondták ez Isten akarata, most meg azt mondják ez a szerkesztők akarata. Tagadhatatlanul nagyon fejlődtünk a hitvilág terén

lukacstoncsi 2015.02.26. 13:31:52

@cudarka670: :D

@Conchobhar: Mindenki azzal jön amivel támadták ez egy ilyen játék:D De olvasd el mit írtam te mindenttudó VV lexikon:-)))

Magg. 2015.02.26. 13:32:14

@eatpray: A szájkarate megy mindkét oldalon ezerrel. Denisz persze, h legyávázta Lacit, ő sem akart volna a végére egyedül maradni.
Sztem is baromság egyébként azon agyalni, h milyen nemű az ellenfél.

Cérnahuszár 2015.02.26. 13:33:54

@Conchobhar: próbáld értelmezni amit írtam, semmi köze a hithez.

Magg. 2015.02.26. 13:34:08

@cudarka670: én a kijelölésnél elhangzottakról írtam. Akkor azt mondta, h nőt nem küld ki, de hogy kiviszi-e, az már más kérdés.

miciur 2015.02.26. 13:34:34

@Conchobhar: te nem érted te fasz. Ha Dórit viszi, akkor senki se felejtse el, hogy "NŐT NEM VISZEK PÁRBAJOZNI", hiába mond most mást a riportszobában a gecizős. Kellett neki hónapokon át az elveit hangoztatni..

Conchobhar 2015.02.26. 13:35:05

@miciur: "de az vicces volt, igaz a hülye nézők nem értették, hogy mit akar, támadásnak vették, hogy bent átbasz mindenkit" - Pedig milyen fasza és jellemes dolog másokat átbaszni, ugye? (egész addig, amíg a 'mások' közé te is oda nem kerülsz)

cudarka670 2015.02.26. 13:38:32

@Tordafia: Nekem se jön be Dóri mint nő (főleg mert nő vagyok), szal nem csípem a mű-s nőket, és a vv elején meg is volt a véleményem, hogy na ez mit fog ott csinni, stb., de aztán megváltoztattam, mert jófejnek bizonyult, mikor a Reni meg a Fanni ott sipákolt, hogy Zsu jött vissza, és ő meg odament, és kezet fogott vele.... Az nagyon szimpi volt, és azt gondoltam, neki van agya is, ott nincs szilikonnal feltöltve (most nem azt mondom, hogy zseni!!!)....

Cérnahuszár 2015.02.26. 13:38:36

@Conchobhar: "szerintem már nincs külön rajongótábor senkinek, mert a szerkesztők az elején ukázba adták hogy válasszanak a bentlévő JÁTÉKOSOK: így már tetszik?

Conchobhar 2015.02.26. 13:41:40

@miciur: "te nem érted te fasz. Ha Dórit viszi..." - De minek vinné Dórit? (vagy Robint, mikor már lassan egy hónapja már, hogy Lacit nyomatja egyfolytában a Dani-párbaj után. A Laci elleni párbajnak ágyazott meg). Egyébként az eljutott a tudatodig az, hogy ezen a héten Dennis mindenképp párbajozott volna (akkoris, ha Dóri maradt volna a kiválasztott)

miciur 2015.02.26. 13:43:08

@Conchobhar: nem való neked a reality bazmeg. Nézzél bazmeg Házon kívűlt, ha mindenkitől a teljes őszinteséget várod el. Ez nem jóember-értékelő műsor, hanem hátmögött-kibeszélős-kibaszós játék(nak kellene lennie)

Conchobhar 2015.02.26. 13:43:33

@Cérnahuszár: "mert a szerkesztők az elején ukázba adták hogy válasszanak a bentlévő JÁTÉKOSOK" - Hagyjad már a szerkesztőket a csudába

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 13:44:27

A régiek könnyen okosak, amikor eddig kint voltak ;-)

Conchobhar 2015.02.26. 13:48:03

@miciur: "Ez nem jóember-értékelő műsor, hanem hátmögött-kibeszélős-kibaszós játék(nak kellene lennie)" - Mert miért kellene annak lennie? Neked miért nem felel meg az, hogy az nyeri a VV-t, akivel a nézők nagyobb része azonosulni tud, aki leginkább birtokában van azoknak a jó tulajdonságoknak, amelyekre a nézők maguk is törekednek?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 13:48:33

@Magg.: na, pont erre az "Edinával beszéled meg"-re mondom, h műbalhé. :))
Fannika irigy volt, és ez végül ebben a formában tört felszínre.

budapest23 2015.02.26. 13:48:44

Az, hogy Godzilla mennyire tiszteli a nöket, már kiderült a beköltözés során, meg ahogy állati ösztöneinek hódolva hol betette, hol kivette Fanninál... Szóval csak jópontokra hajtott egy általa valamikor hallott (de nem felfogott) frázissal. (Plusz esetleg megriadt Fanni kiesésétöl, és most inkább pasast fog választani, sztem Robint. Ezért ist volt fontos, hogy ne Dorit küldje elöre, aki nem öt vitte volna...)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 13:51:49

@csicserierika: Én sem. Olyan affektálós műnő. Szerinte Laci mimikáján nem látszik a szerelem. A Robinén 3 óra hossza után, bezzeg látszott...szem felakadt, álla leesett, olyan volt, mint egy röhögő víziló. Az bejött Anettkának. Mi lesz, ha mégsem Robin nyer? Elszáll a szerelem, mint a szél.=D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 13:52:40

@miciur: valamelyik este azon gondolkodtam vv-nézés közben, amellett, hogy sose szimpatizáltam vele, Denisz nem lett volna egy szar karakter, ha a riportszobában nem úgy adja elő magát, ahogy. Értem ezalatt az Au-s majmolást, meg ahogy beszélt, hangsúlyozott, stb. és ez nagyon hamar visszatetszést keltett a nézőben.
És hát eleve nem indult hendikeppel a kidobott barátnős sztori után, de ki tudott volna hozni magából többet is, főleg, ha nem egyszerűsíti le a jelenlétét Fanni zsíros puncijának kezelgetésére és saját farka mutogatására.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 13:55:00

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: +1 :)
Ennél többet nem merek írni, mert megkapom, hogy féltékeny vagyok rá, pedig én Robinnak se drukkolok. :D

cudarka670 2015.02.26. 13:55:12

No, most valaki írja le, mi lesz vasárnap, én vv-t az első óta nem nagyon néztem, és az még teljesen más volt (pl. a telefon negyed tégla volt, stb), hogy fog zajlani????

1. Kimegy a három játékos, és egy óra múlva kiesik a leggyengébb, majd újra kell szavazni, ha pl. a kedvenced esett ki, és kis idő múlva eredményhirdetés???
vagy
2. Szavazás,duma-duma, 3. ez lett, majd egy perc időhúzás után, 1. amaz lett....
vagy
3. Tökmáshogy....

Cérnahuszár 2015.02.26. 13:55:41

@Conchobhar: hagyhatod figyelmen kívül, de attól még úgy van ahogy mondom, nem a játékosok találták , ki hogy 2 csoportra oszlanak, választaniuk kellett. Ha minden feladatnál sorsolás lett volna ki legyen a csapatban, nem lenne ez a 2 tábop aki köpköd egymásra, egyéni stratégiák születtek volna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 13:57:42

@cudarka670: ha jól emlékszem, akkor az 1. verzió van. Először kiesik a 3., majd még lehet szavazni a maradék kettőre.
De ha valaki másként emlékszik, szóljon. :)

budapest23 2015.02.26. 13:58:17

@Conchobhar: Mert ha a tisztesség és emberség lenne a müsor célja, tele lenne ilyenekkel a villa, és hát jééé, még sosem volt... Talán van összefüggés eközött, meg az RTL céljai közt, meg a mediatizált emberek elvárásai közt, meg a tisztességes emberek ilyen müsorban való szereplési hajlandósága közt...?

Egyszóval, ne keress gyémántot, ahol még szén sincs. Ez a müsor pont arról szól, aminek kinéz. Sztem miciurnál a pont.

cudarka670 2015.02.26. 13:58:45

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Biztos nem csak diszkalkuliája van, hanem nem tudja érzelmeit kifejezni az arcával, testbeszédével, ezért nem látszik rajta, hogy szerelmes. Biztos van ilyen betegség is a pszichiátrián lehet érdeklődni :) Csak az látszik rajta, hogy kirobbanóan jó kedve van, ha nyer egy párbajt, és vihog, meg ugrál. Vagy mióta nincs bent Edina, annyira nem olvad a málna szájába :P

cudarka670 2015.02.26. 14:01:43

@budapest23: És ne is szóljon többről, mert én azért nézem, hogy kikapcsolódjak, ezért imádtam Győzikét is. Ha meg más hangulatom van, akkor nat geo-ra kapcsolok, nálam a kettő megfér egymás mellett.....

cudarka670 2015.02.26. 14:02:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Köszi :)
@budapest23: És ne is szóljon többről, mert én azért nézem, hogy kikapcsolódjak, ezért imádtam Győzikét is. Ha meg más hangulatom van, akkor nat geo-ra kapcsolok, nálam a kettő megfér egymás mellett.....

budapest23 2015.02.26. 14:03:26

@cudarka670: Nincs is ezzel semmi gond :) Mindent a maga helyén lehet kezelni.

cudarka670 2015.02.26. 14:04:04

Öhhhh.... Bocsi, meggajdult a gép egy kicsit :O

csicserierika 2015.02.26. 14:04:10

@Magg.: no, akkor isten hozott a csapatban, mert perpill Laccit savazzák a legtöbben :)

Cérnahuszár 2015.02.26. 14:06:05

@cudarka670: annak a betegségnek a neve Paramimia: a mimika nincsen összhangban a kiváltó érzelmekkel.

Conchobhar 2015.02.26. 14:06:19

@budapest23: "Mert ha a tisztesség és emberség lenne a müsor célja, tele lenne ilyenekkel a villa, és hát jééé, még sosem volt..." - A műsornak (és szerkesztőinek) csak annyi a célja, hogy szórakoztasson, minél több nézőt ültessen a tévé. De eddig nem műsor céljáról volt szó, hanem a nézők szavazási magatartásáról ("de az vicces volt, igaz a hülye nézők nem értették, hogy mit akar, támadásnak vették, hogy bent átbasz mindenkit")

Conchobhar 2015.02.26. 14:11:22

@budapest23: "Egyszóval, ne keress gyémántot, ahol még szén sincs." - Csak tudod az ember a gyémántot annak ellenére értékesebbnek tartja, hogy szénből sokkal több van. Hasonlóképp, legyen bármennyi rossz tulajdonsága is a villalakóknak, az embert az fogja meg, ha felcsillan egy kis jó tulajdonság bennük

Tordafia 2015.02.26. 14:12:37

@cudarka670:

Ennek örülök.
:)
És most hogy gondolod? Mert ugye az már régen volt

Magg. 2015.02.26. 14:16:18

@csicserierika: mondjuk nem számoltam meg, de Denisz is kap eleget (meg Fanni, aki már benn sincs) :))
Dóri is eléggé megosztja a társaságot, Robinról viszonylag kevés rossz hangzik el.
Ez már annyira a vége és annyira többesélyes a nyertes személye, innen már hülyeség bárkit is savazni, szavazni kell.
Szavazni kell még egyszer, ki menjen és ki maradjon és ki nyerjen. :D

Cérnahuszár 2015.02.26. 14:19:09

@Conchobhar: "Hasonlóképp, legyen bármennyi rossz tulajdonsága is a villalakóknak, az embert az fogja meg, ha felcsillan egy kis jó tulajdonság bennük "
Ez nem így van, a nézők aszerint választanak ellenséget, akire ki tudják vetíteni a saját kis problémájukat. Ha az a karakter villant azért valami pozitívat is, hidegen hagyja őket, színésznek, megjátszósnak meg árulónak stb titulálja hogy megfeleljen a korábbi döntésének, ne kelljen felülbírálni hogy esetleg tévedett.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 14:22:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én sem.:))) Hajrá Laci! Ő legalább végig játszott. Nehogy már az nyerjen, aki eddig aludt, vagy csak a farkát markolászta.Most az utolsó 2 hétben éledtek fel. Ja.=D

cudarka670 2015.02.26. 14:31:01

@Cérnahuszár: Nekem szimpi végülis... A kedvencem már nincs bent, úgyhogy Dóri vagy Robin. Úgy látszik én azt csipázom, ha valaki nem "túmacs", és nekem Lacci meg Dennis az...

@Majom1Parádé: :) Így van, főleg hogy 16-nak érzem magam :P

2015.02.26. 14:36:16

@Nessy12: ez a nem leszek topless dj mert nem tudok dj-zni eszmefuttatás félelmetes.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 14:39:15

@cudarka670: Látod ez a lényeg, hogy mennyinek érzed magad. .-)

alsophila grahami 2015.02.26. 14:39:20

szerintem ez a Denisz-fijúúgy el fog most hasalni, mint annak rendje, bárkit visz ki - talán egyedül Lacafaca ellen lenne esélye, de erre nagyobb tétet nem tennék, mert neki ott vannak az elvakult románfanok, majd megságítik pár szavazatkávál, hogy Ádinkájuk ná márádjon pecó nálkül itt Pásten - de ebbense vagyok biztos, szerencsére nincsenek sokan :PP Robin, Dóri viszont simán kint hagyja, bármelyikükkel megy, már alig várom, mert szerintem totál elfáradt a karaktere mostanra.

tvbuzi 2015.02.26. 14:40:46

Robin vajon lecsáráztatta már Anettet?

Conchobhar 2015.02.26. 14:41:30

@Cérnahuszár: "Ez nem így van, a nézők aszerint választanak ellenséget, akire ki tudják vetíteni a saját kis problémájukat." - Talán van olyan ember is. Azonban, ha a nézők alatt a fiatalabb és intellektus tekintetében a kihívásokkal küzdőket értjük, akkor őrájuk nem a ellenség-keresés, hanem a kedvenc-választás jellemző. A kedvenc megléte azonban magával hozza a kedvenc riválisaival szemben megnyilvánuló súlyos kritikát is. Ez a súlyos kritika, amely nem ritkán az utálat és a győlölet jeleit is viseli, nem tévesztendő össze az ellenség-választással

Conchobhar 2015.02.26. 14:47:30

@Cérnahuszár: "Ha az a karakter villant azért valami pozitívat is, hidegen hagyja őket, színésznek, megjátszósnak meg árulónak stb titulálja hogy megfeleljen a korábbi döntésének, ne kelljen felülbírálni hogy esetleg tévedett" - Talán van ilyen is. Sokkal jellemzőbb az, hogy kedvencet választ magának és ennek következtében egyre egyoldalúbban szemléli a történéseket. A kedvenc esetében átsiklik a negatív dolgokon (csak a pozitívakat látja meg, sőt ezeket el is túlozza), míg a kedvenc riválisai esetében pedig a pozitív dolgokon siklik át (főleg a negatívakat látja meg, sőt ezeket el is túlozza)

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 14:48:37

@Conchobhar: Nézd csak ál-conchi mit találtam arról, akit utánzol! :D
"A nyelvelsajátítás és a nyelvhasználat gyakran eltér a megszokottól. Jellemző az elmondottak szó szerinti értelmezése, kóros bőbeszédűség, a finom árnyalatok félreértése, és a mások számára érthetetlen metaforák használata.A koherencia is sérülhet. Az Asperger-szindrómás egyén hosszan beszélhet egy számára érdekes témáról, figyelmen kívül hagyva a hallgató jelzéseit, és észre nem véve azt, hogy érdekli-e a hallgatót az, amiről beszél. Előfordulhat, hogy nem tudja visszatartani a gondolatait. Gyakran nem is lehet megérteni a beszéd logikáját, következtetéseket levonni, megérteni, hogy miről van szó, vagy más témára terelni a beszélgetést.[8]

Az Asperger-szindrómás gyerekek már korán nagy szókinccsel rendelkezhetnek („kis professzorok”), de hajlamosak a nyelvet szó szerint értelmezni.[9] Nem értik a stílusalakzatokat, a humort, az iróniát és a csipkelődést. Bár az Asperger-szindrómás egyének értik a humor kognitív alapjait, de nem érzik, hogy ennek célja a szórakoztatás"

http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Asperger-szindróma

Tordafia 2015.02.26. 14:50:24

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Hát nem tudom, nekem Lacci játéka (sem) jött be.
Ha az elején látott agresszív bunkót nézzük is, vagy a végére kialakult picsogós hősszerelmest.

De azzal egyetértek hogy tuják ne nyerjenek.
Akkor azt hiszem, hogy nem tudok kire szavazni... :)

Cérnahuszár 2015.02.26. 15:05:42

@Conchobhar: sajna sok ilyen ember van, nem csak a fiatalok körében mert még tapasztalatlanok. Van akinek sosem tudatosul, úgy éli le az életét hogy folyton fikáz vagy hibáztat valakit. Ez az ellenség választás és szimpatizáns választás szerintem nem választható külön, összemosódik. Van hogy valaki nem szimpi, ezért aki ellene van az szövetséges lehet, és van hogy úgy sül el ahogy te írtad, szimpi valaki ezért a riválisa biztosan hülye... Az az érett ember, aki ez alól ki tudja vonni magát, mert nem azonosul egyikkel sem, befejeződött a felnőtté válása. Ez nem garantált a megél évek számával sajna :)

Cérnahuszár 2015.02.26. 15:15:35

Ezen alapul ez a hülye játék is, Attila pl ezért nagy játékos, mert nem megy bele ezekbe a kis csapdákba, elégedett magával és másoktól sem vár el semmit. Ezért pl tökmindegy hogy kinek milyen az iskolai végzettsége, ha vannak problémái akkor egyenes az út a conflicthoz.

csicserierika 2015.02.26. 15:18:01

@Magg.: eddig mindig tudtam, h ki fog győzni ( mondjuk nem nagy kunszt volt ) de most teljes tanácstalanság :)

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 15:25:16

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): @hannamontanna: ezek szerint nem csak nálam áll meg a diagnózis a lábán:)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 15:26:50

@Tordafia: Én sem rajongok egyikért sem. Lacit sem kedvelem különösképpen, de pont azért mert levetette azt a nagy "vagányságát", inkább rászavazok. Az meg, hogy picsogós lett, nem ítélem el. Elzárva lenni a külvilágtól, és hónapokig összezárva lenni idegen emberekkel, elég megpróbáltató lehet. Denisz a farokmutogatáson, meg a dugáson kívül nem csinált semmit. Ha nincs ott Fanni, már rég kiesett volna. Dóri, és Robin eddig aludt, csak kb. 2 hete éledt fel. Dóri, mindig odahúz, aki visszajön a párbajról. Robin pedig ide - oda járkált a 2 tábor között, hozta - vitte a szót. Unom már azt is, hogy Lacit támadja állandóan Edina miatt, holott Ő kötött szövetséget a többiekkel, hogy Edinát...Lacival küldjék ki párbajozni. Aztán meg sírt, hogy Edina kiesett. Sok minden van Robin rovásán, olyan mint a kaméleon. Nem tetszik. Nyerjen Laci!!! Rászavazok, ha netán kiesik, akkor már senkire. Persze ez csak az én véleményem.:)))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 15:30:07

Ez tetszik....szerelem felsőfokon.

nlc.p3k.hu/data/cikk/15/143976/1.jpg

Várom a költeményt is! =D =D

vastyúk is .. 2015.02.26. 15:32:40

@cudarka670: @Ditti82: hihihihi. jó meglátás, agyára gondoltam, de lehet, hogy a ti verziótok jobb. (Bocsesz, csak most láttam)

csicserierika 2015.02.26. 15:38:44

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: várjunk még, h lesz-e picsogás, mikor elmennek a régi lakók :) (term. nem Laccitól várom )

Magg. 2015.02.26. 15:40:19

@csicserierika: egy-két héttel ezelőtt még biztos voltam benne, h a döntős Robin-Denisz-Dóri lesz, de most már nem tartom kizártnak, h mégiscsak Laci nyeri a játékot.

lukacstoncsi 2015.02.26. 15:53:56

Mindenkinek voltak jó pillanatai de nyerje az aki leginkább önmaga volt végig.Mindig az nyert aki az volt akit mutatott.Felvett szerepekkel, megjátszott dolgokkal sokáig nem lehet húzni mert mindig kilóg a lóláb.

Tordafia 2015.02.26. 15:54:43

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Oksa, elfogadom az érvelésed.
még ha Laccal kapcsolatban nem is értek egyet. :)

@Magg.:
Akkor az azt jelentené, hogy mehet a költöztető cég Erdélyből felhozni a pereputtyot.
Jaj. Csak ne lenne az a mérhetetlen ellenszenvem Edina iránt, talán Laccot sem látnám
annyira prosztónak. Vagy de.
:)

alsophila grahami 2015.02.26. 15:56:17

@Cérnahuszár: ez nem így van. némely esetben igaz lehet, de ebből semmiképpen nem lehet általános érvényű következtetéseket levonni. ebben az esetben inkább ál-Koncsi álláspontját osztom.

kismalacka 2015.02.26. 15:58:55

@sui.generis: Szerintem is Robin-Dóri jöhet még szóba. Engem az sem zavar, hogy most tetszik neki az Anett lány. Végül is csinos, jól ápolt és három hónap aszkéta élet után szerintem mindenki megszépül.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 16:02:06

@csicserierika: Az utóbbi napokban látottak alapján elértem oda, hogy a bennmaradottak közül szinte senkinek nem tudok drukkolni. Mindegyik vagy álságosan és átlátszóan megjátssza magát ( Laci és Robin), vagy tujul, elfáradt (Denisz), vagy mindig is tuja volt és soha semmi szórakoztatót, vagy teljesítményt nem tett a játékhoz. Ha mindent összevetek, akkor a jelenlegi választékból egy Laci-Robin-Denisz döntőt szeretnék látni, azonban ha az igazi játékosság és a benti teljesítmény alapján kellene egy álomdöntőt mondanom, akkor egy Edina-Fanni-Dani döntő szerintem igazságosabb lett volna... Hogy Robin is mennyire megjátszósan taktikázik, jól mutatja, hogy mennyire lefagyott, amikor Attila azzal szívatta, hogy olyan versenyző még soha sem nyerte meg a VV-t, aki meztelenül zuhanyzott, és Robinnál nem tetszik ez a nyögvenyelősen erőltetett szerelmi szálon nyűglődés sem Anettel az utolsó héten. Nem az a bajom, hogy mindenkibe beleszerelmesedik, hanem azzal, hogy mennyire izzadtságszagú, és egy szájra puszinál soha sem jut tovább...

lukacstoncsi 2015.02.26. 16:08:04

@VV Erőlegény: Miért izzadtságszagú?Nem mindenki kezdi rögtön azzal hogy dugunk?Nem a szerelemér meg a szexért jött a villába.Nem voltak itt olyan csajok akiknek ő bejött volna mint férfi viszont kedvelik mint embert ezt el is fogadta.nem ment át Daniba aki bosszút lihegett mert Zsu ejtette.Az Anettes dolog meg jobban sikerült szerintem mint a csaj várta.Robin meg be van zárva és per pillanat jó hogy férfiként is tekint rá valaki meg ő a másikra nőként és elvannak hülyülnek ennyi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 16:10:37

@Conchobhar: Kivéve, ha Lacccira tette volna a jelet, akkor most Laccci párbajozna, és PVC-t vinné ki.

Cérnahuszár 2015.02.26. 16:13:49

@sui.generis: hát én így látom az embereket, főleg akkor jön ki igazán, amikor elkezdenek mindenféle rosszat kívánni az adott embernek, és örvendeznek hogy de jól megkapta... hát attól mi lesz több nekik? Az elégtétel miatt kívánják? Miért kell nekik elégtétel?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 16:15:26

@Cérnahuszár: Azért jó a káröröm, mert nincs benne irigység. Nem tuttad?

Ditti82 2015.02.26. 16:21:54

@csicserierika: Alekinnyó és Attis nem volt nagy truváj szerintem se. :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 16:30:54

Egyenlőre annak örüljünk hogy a Laci nem egy kínai-magyar félvér gyerek, mert néhány száz millió sárga megnyeretné vele a VV-t :P
Hajrá Robin Robinovics Robinov.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 16:33:19

Iza azt a farmergatyót picit lelakta.
A 80-as években volt divat ez a csóri tépett farmer style, olyan Bonjovis :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 16:33:28

@Cérnahuszár: igaz. örök rejtély, hogy miért dögöljön meg a szomszéd tehene is.

alsophila grahami 2015.02.26. 16:33:55

@Cérnahuszár: oké, aláírom, h te így látod, se azért ez nem alapigazság, mert korántsem jellemző mindenkire, még itt sem.

@Ditti82: Alekinnyó nem volt nagy truváj?? hát én beszakadtam rajta, bár Olivérnek szurkoltam, és csak a kiesése után, épp miatta kezdtem el Akeinnyónak drukkolni, mert megfogott Olivér lojalitása, aki nem csak az üres kamdumát nyomta, mint a mostaniak, hanem tényleg komoly kampányt tolt Alek győzelméért - aztán ahogy kell, koppant is jó nagyot későnn, miután szép lassan szembesülni volt kénytelen Alek valós jellembéli kvalitásaival -, szal Alek nem egy jellembajnok, de hogy ne tolta volna a sót odabent, azt senki nem állíthatja róla vsz, hatalmas forma volt a maga idiotizmusával (az meg már egy másik kérdés, hogy kint milyen, senki sem ugyanolyan ezernyi kamera közt, mint amúgy, natúrban).

Attila pedig... abban egyetértünk, nekem sem jött be, mint villakaakter, a rosszindulatú, gátlástalan játékstílusa taszító volt számomra, egy idő után már nem is néztem.

Montezuma13 2015.02.26. 16:40:47

@lukacstoncsi: Valóban volt ilyen VV. mégpedig a legelső, ahol Oki párbaj nélkül került a döntőbe és harmadik lett.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 16:41:39

@csicserierika: Most Robin lesz maga alatt. Majd ír egy búcsú verset bánatában. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 16:41:45

@Ditti82: érdekes, mert Alekosz és Aurélió szerintem önmagukban képviseltek egy bizonyos humor faktor. Kiteszed őket a pusztába, és akkor is szakadsz rajtuk a röhögéstől. Attila viszont más eset. Ő azzal operál, hogy alázgatja, kóstolgatja a körülötte lévőket, és ettől válik "humorossá", "jól megmondja" nekik, és igyekszik, hogy az emberek ne rajta, hanem vele röhögjenek.

alsophila grahami 2015.02.26. 16:41:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem hiszem el, hogy ezt írom: egyetértek veled, de nagyon! ;) Attilát nem bírtam a saját szériájában, de most a legjobb arc a jelen felhozatalban, a saját műsort én is támogatnám, meg a törekvést is, amivel el lehetne tüntetni a süllyesztőben a vállalhatatlan Fannyi-jetit, anniyra mű, annyira csinált, ahogy erőlködik, ezerszer szarabb, mint a villában volt, pedig... na. az se volt gyengén szar. jó lenne, ha menne felejtősbe, azt pedig tényleg nem vágom, hogy Attila miért nem kapott eddig semmilyen komolyabb feladatot a produkcióban??

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 16:43:51

@vastyúk is ..: hát, mert magyarok vagyunk, tééé. :DD
E.T. Hall könyvében aRrejtett dimenziókban olvastam, hogy pl ha egy étterembe bemegy egy német, akkor ha már ül valaki valamelyik asztalnál, annak a közelében ül le. A magyar meg az átellenes sarokban ül le.

lukacstoncsi 2015.02.26. 16:47:23

ha emlékeztek Attila nem volt benn nagy kedvenc a vv5-ben az elején kivülálló magányos figura volt még a szülinapját se akarta megtartani minden érzelemtől tudatosan elzárkózott de kinn is elég magának való életet élt.aztán a játékban elkezdte az embereket használni jött peti azzal megalakította a bt-t és ment a "buli".szerintem itt ha van olyan karakter akkor az helyreteszi attilát ha úgy adódik, de nincs.olyan emberekkel akik most benn vannak lazán megcsinál dolgokat kivel mit lehet és akar vagy mondják neki.nyílván van egy határ.ne felejtsük el külső inger ritkán éri őket mindenki elvan a kis világában nem mindig reagáálnak úgy dolgokra ahogy egyébként tennék.

lukacstoncsi 2015.02.26. 16:49:22

@Montezuma13: Csóringer a lánya is meghalt meg ő is eléggé lepukkant utána asszem az egyik szemét operálni kellett vagy mi?A majkásban volt sokat ökörködtek ott még medence is volt azt hiszem.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 16:50:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Miért? A tanárnőnek is írt. Igaz, hogy rím nem volt, de minek is, amikor értelme sem. =D A tanárnő elkérte, gondolom azon röhögtek a tanáriban.:)

alsophila grahami 2015.02.26. 16:50:39

@kismalacka: hát nekem sincs bajom ezzel, szegény fickó ott senyved mióta, miközben mellette tolták a napi gimnasztikát a paopitakaró alatt, milyen lehetett az már? amúgy Anett kicsit lelakott lett mára, de még mindig helyeske-csinoska, miért ne jönne be egy világtól elzárt, kiéheztetett srácnak, ha nem jönne be neki, AZ lenne a baj (mert akkor tényleg lehetne rá gyanakodni, hogy másik kapura játszik;)

Robin vagy Dóri - nekem ez nem kérdés, ők ketten érdemlik meg a fődíjat egyedül, a többiek erősen offosak. egyik jobban, mint a másik.

vastyúk is .. 2015.02.26. 16:51:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem ez a hozzáállás nem csak a magyarokra jellemző. Az egész világon találsz olyan embereket, akik sikereiket/kudarcaikat a "szomszédjukhoz" képest viszonyítják, és itthon is vannak szép számban olyanok, akik tudnak örülni a másénak is. :D.
Hát ezen az éttermes hasonlaton elgondolkoztam, hogy hova szeretek leülni, és attól függ asszem, hogy hol van hely. hihihihi.

alsophila grahami 2015.02.26. 16:54:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: fogalmam nincs, de ha valakit, őt szívesen néztem itt, mert amikor beküldték a vellába, mindkét alkalommal feldobta a műsort, szerintem egy Belavalót is feldobott volna, mert van agya, humora ehhez; minőségi előrelépés lehetett volna vele csináltatni a BV-t a mostani súlytalan bohócok helyett.

Bujumburi 2015.02.26. 16:55:14

@candyparfumegirl: Ez mit jelent? Nem értem. " Csak a látszat kedvéért persze, más farkával sem dugná meg, ezt nagyon jól tudjuk"

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 16:58:48

@vastyúk is ..: Én irigy népnek tartom magunkat. Az okokat lehetne hosszan elemezgetni. A leülésben meg nagyon normális vagy, a kivétel, aki erősíti a szabályt.:DDD

alsophila grahami 2015.02.26. 16:59:45

AZ IGAZI KONCSI HOL VAN AMÚGY???? csak nem elüldöztétek....? o.O

Ken Adams79 2015.02.26. 17:00:18

Egyszer mutatták (talán alvás közben/ után) Szandika fejét / száját oldalról...azt hittem, egy hamburger maradt az asztalon... :-(
Szegény...

lukacstoncsi 2015.02.26. 17:01:04

@candyparfumegirl: Köszi az írást nagyon tetszett!Csak most jutott eszembe megköszönni:D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 17:01:22

Még 3 nap és vége van... nem lehetne, hogy mind kimennének most a vendégekkel együtt? Belenéztem az Édenbe, de az sem tetszik. Állandóan seggrészegek, más nem történik. Az az albino csaj, undorítóan buta. Semmi szókincs nincs. A Berkit nem bírom. A Pamela még Évánál is szarabbul vezeti a műsort. A Dictator művésznő, olyan volt az este mint aki meghibbant. Gyorsan el is kapcsoltam onnan. Ellenben a SIXX posztjai szuperek. Folyt a könnyem a nevetéstől, úgyhogy maradok a posztolvasásnál. Írni egyelőre nem fogok.// Léptem, dolog van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 17:01:54

@sui.generis: Kicsit önteltnek látom, de minőségében messze a műsor felett áll Én most jobban kedvelem, mint mikor játékos volt..

kismalacka 2015.02.26. 17:02:47

@sui.generis: Anett 33 éves és látszik rajta, na de nem feleségül kéri :)

Tudod ki volt még szimpi ( a vellában egyébként nem ) az egyik BV-ben amit nagy ritkán nézek mert az alkesz Évát és a nyomi Au-t nem tudom egyszerűen nézni...szal Viki. Kifejezetten jó kérdései voltak, hülyéskedett az egyik műsorban. Sokkal jobb lenne bármelyik egysejtűnél aki most vezeti a műsort.

csicserierika 2015.02.26. 17:04:02

@Magg.: én erre most babonából nem mondok semmit :)

kismalacka 2015.02.26. 17:04:27

@Ken Adams79: Szegény, borzalmasan néz ki. Csak nehogy BB Évi sorsára jusson.

alsophila grahami 2015.02.26. 17:06:54

@Bujumburi: ez egy szimpla balf@szság, Attila - ha nem dugná meg (mert amúgy DEHOGYNEM!), max azért nem tenné meg, mert nincs elegendő pénze rá - vagy mert sajnálja ilyesmire, vagy mert mind elköltötte már a nyereményét, de hogy nem rajta múlna, az biztos, ugyanis ilyen nők alapból nem állnak le egy Attila-kaliberrel, hacsak nem bizniszt látnak benne, ez a büdös nagy igazság... a rút Kingunellának se kellett, amgy be nem szebelte a fődíjat, emlékezzünk már erre (is).

vastyúk is .. 2015.02.26. 17:07:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát sajnálom ezt az irigy dolgot, mert sehova sem vezet. Már nagyon régen megtanultam, hogy attól még, hogy irigylem az alacsony lányokat, nem leszek az, úgyhogy örüljek annak, hogy mindig kilátok a tömegből, és hordjak szoknyát, ha az összes nadrág szára rövid. hihihihi :D

kis.herceg 2015.02.26. 17:07:58

én nem sajnálom, ő csinálta ezt magával, lehet teszik is neki. még szilikonsegget is akar csináltatni.

alsophila grahami 2015.02.26. 17:09:13

@sui.generis: miket írok má', jaj! szal: "amíg" és "be nem zsebelte" - így gondoltam ;)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 17:10:12

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Az első rész láttam abból a fosch cunamiból, elég is volt.
Ezzel a Berkivel megszopta a tv2, nagy bukta lesz a műsor.

Cérnahuszár 2015.02.26. 17:10:17

@kismalacka: na az én mumusom Viki. Szinte szégyelltem hogy majdnem földim :( Nekem ez a keresztem, nem bírom ha valakit lenéznek és kíméletlenül kinyírnak. Persze ezt más csak határozottságnak látja és megérdemli a sorsát mert hülye volt-nak.

csicserierika 2015.02.26. 17:11:21

@VV Erőlegény: Laccit nem gondoltam döntősnek az elején, de szépen jött fel. Nekem Robin makacs Laci utálata nem tetszik, amit csak a táblánál szokott kinyilvánítani, egyébként tök jól elvannak. Egyébként most ő is hanyagolja Laccit és lufikkal labdázik. Remélem, h ma már megkímélnek bennünket . Dennis sztem is tujul már jó ideje, Dóri meg szépen ellavírozgatott, ami nem megvetendő . Lehet, h kint hagyná Dennist
És igen, Robin nem egy falhoz csapkodós, mint a vadembör . ?D.

csicserierika 2015.02.26. 17:11:52

kérdőjelet nem akartam írni.

csicserierika 2015.02.26. 17:13:35

@Ditti82: hogy mi ? Én nem azt írtam, nekem éppen a kedvenceim voltak :D

alsophila grahami 2015.02.26. 17:13:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is, dettó, fentebb kfejtettem már ;) és hogy öntelt? az. de most ez így jól áll neki, mármint a szerepéhez, amit alakít a műsorban épp ;) nah meg győztesként van is alapja rá, mikozben ezek itt ugyanazért nyírják-taposság egymást, amit ő már elért... nem? ;) most adekvát, amit alakít, bent nem volt az (nekem).

kismalacka 2015.02.26. 17:14:30

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ritka ronda a felhozatal. Ez a botoxos modell csaj akit csábítónak hoztak be, az valami félelmetesen visszataszító. Mozgatni is alig tudja a száját. A Berki meg csak ugyan az a néhány mondatot mondja, azt is roppant szarul :(

Montezuma13 2015.02.26. 17:14:44

Írták, hogy Lacit Anett és a többiek úgymond "lebuktatták", hogy Edinához fűződő érzelmei nem valósak.
Bevallom nem kedvelem Lacit (bár a többieket sem, Denisz meg egyszerűen irritál), de ezt a fenti állítást nem tartom megalapozottnak. A férfiak többsége már gyerek kora óta úgy van nevelve, egyfajta elvárásnak megfelelően, hogy érzelmeit nyíltan nem mutatják ki és könnyezni is csak a legritkább esetekben szoktak. Persze vannak érzékeny lelkületű srácok is, lásd Robin, de ezek igen ritkák. Itt jegyzem meg, hogy Robint kisgyerek kora óta kizárólag az anyja nevelte, nem volt előtte férfi példakép, ezért válhatott ilyen érzékennyé. Azonban Lacira ez az érzékenység nem nagyon jellemző, sőt inkább egyfajta macsó mentalitást tapasztalhattunk nála. Az Edinával való párbaja után azonban könnyezve, zokogva jött vissza és sokáig szinte nem is tért magához. Nem hiszem, hogy olyan nagy színészi képességekkel rendelkezne, hogy ezt képes lett volna produkálni. Érdekes, hogy Denisz Fanni elvesztése után ilyen külsőleg látható érzelmeket nem mutatott. Persze ezzel nem feltételezem azt, hogy akkor ő nem érzett semmit Fanni iránt.
Tehát Laci érzelmeit Edina iránt valósnak vélem és nem hiszem, hogy ez csak egyfajta szerepjáték lenne a részéről. Az persze már más kérdés, hogy ezek a villán belüli érzelmek a kinti világban is folytatódnak vagy sem, hiszen bent a hosszú összezártság miatt kialakulhatnak ilyen érzelmek, amik később a kinti világban lassan elhalványulnak. Ezek persze minden érzelemre vonatkoznak, a pozitívakra és a negatívakra is. Hiszen sok esetekben apróságokon a kinti világban az emberek könnyedén átsiklanak, itt bent a VV-ben, pedig szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne hisztérikus veszekedés valami miatt. Azonban a benti érzelmek java részét én valósnak tartom, így Laci érzelmeit is Edina iránt.

kismalacka 2015.02.26. 17:16:11

@Cérnahuszár: Én nem bírtam Vikit, de az már akkor is látszott, hogy tök jól fogalmaz és össze tudja szedni a gondolatait. Most úgy tudom a háttérműsorban melózik mint szerkesztő.

Ditti82 2015.02.26. 17:17:38

@sui.generis: A győztest előre megmondani nem volt nagy truváj.

Ditti82 2015.02.26. 17:18:37

@vastyúk is ..: Én Rélióban nem látom, hogy annyira humoros lenne.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 17:18:59

@kismalacka:
Az előző Édeneket se láttam, ezért néztem meg az első részt, de egyből kiábrándultam, ehhez képest a VV egy nagyon jó kis műsor, pedig nem az, de ehhez képest az :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 17:19:06

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ezt most találtam... A mai adásba belenézek, hátha az albinot teszi ki Apolka.=D ...mivel Őt akarták. A fagyi visszanyal. Ja, és itt van a fekete rózsa rejtélye.:)

www.nlcafe.hu/sztarok/20150226/eden-hotel-apolka-rozsa/
Jót nevetnék, ha Naomi esne ki elsőnek. Utálatos nagyon.

Cérnahuszár 2015.02.26. 17:20:10

@kismalacka: jaja, szerkesztő lett kapásból, simán kinézem hogy az ő fejéből pattant ki Edina és Laci büntije, hogy olyan kegyetlen helyzetet generáljanak, korábban ezt a bűnt elsikálták 10 napos eltiltással. Pokoli egy nőszemély :))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 17:20:17

Na, most már tényleg megyek...dolog van.:)

vastyúk is .. 2015.02.26. 17:20:58

@Ditti82: :D pedig Rélió egy született bohóc.

Montezuma13 2015.02.26. 17:21:10

@lukacstoncsi: Igen, Okit nagyon sajnálom. Tehetséges srác volt, remek kézügyességgel. Egyszer a műsor során a nővére megmutatta milyen kisplasztikákat készített korábban. Azt kell mondanom remek volt. Elpazarolta a tehetségét, mert nem azzal foglalkozott, amihez adottsága volt .

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.26. 17:21:27

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Szorítok hogy bírd ki rövid ital nélkül :)
Én block listre rakom a tv2-t :P

kismalacka 2015.02.26. 17:21:36

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Én sem láttam az előzőeket, de itt akkora volt a várakozás, hogy gondoltam megnézem. Kár volt :(

Ditti82 2015.02.26. 17:23:35

@vastyúk is ..: Akkor bennem van a hiba. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 17:24:29

@Ditti82: á dehogy. a bohócok nem mindenkinek viccesek. van aki még fél is tőlük :D hihihihih

Montezuma13 2015.02.26. 17:25:23

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Ezt az Éden Hotelt nem értem. Eddig nem láttam egyet sem, most bele-bele néztem egy részbe, de nem tudtam rájönni, a játék menetére, mi a cél, mit kell elérni, mik a szabályok. Gondoltam megnézem a tv2 honlapján, de ott sem találtam semmi leírást. Így elég érdektelennek és érthetetlennek tűnik az egész.

Bujumburi 2015.02.26. 17:27:41

@sui.generis: Szóval ez azt jelenti, hogy candy arra célzott, hogy Attilának nincs már pénze +dugni? Vagy hogy Dóri nem üti meg azt a mércét, hogy Attila belehelyezze a térfelét? Tényleg nem értem, mire célzott Candy. Szerintem egyik sem igaz. :D Ezt a szerencsétlen Dórit már mindenki elhordja mindennek, lassan őt sajnálom a legjobban a 13 szerencsétlenből.

Ezen viszont nagyot röhögtem...
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-aurelio-agyba-vitte-zsu-zsofika-bauko-eva-2333005

Igaz, szerintem csak a féltékeny és kattan Bunkó Éva rosszindulata áll a háttérben, mindenesetre vicces volt olvasni, emlékszem Aurelio nagyon tudta utálni Zsút a Belevalóban.

Cérnahuszár 2015.02.26. 17:28:14

@Montezuma13: valami olyasmi hogy csak párban maradhatsz benn. Ha nincs partnered, utilapu, és itt kezdik magukhoz rögzíteni 10 éve házasok vagyunk feelinggel a társat egy nap után is a játékosok, meg kényszer dugások csak hogy ne menjen el. Aztán ez se garancia semmire. Eddig nem tetszik.

Ditti82 2015.02.26. 17:28:40

@kismalacka: Nyugalom, ki fog az alakulni. :)

kismalacka 2015.02.26. 17:31:14

@Ditti82: Igen??? Gondolom csak ha lecserélnek mindenkit :)

Magg. 2015.02.26. 17:33:04

@kismalacka: az a némber a Dóri ismerőse, együtt modellkedtek (állítólag) :))

Cérnahuszár 2015.02.26. 17:33:18

@Cérnahuszár: jaj ,meg azok a férfiak, jujuka, nagyon nehéz lenne választani, a nőket nem tudom, de a férfiak hááát egyikben sincs sárm vagy az a valami amire azt mondanád na ez ott van.

egy igazi barom vagy mária 2015.02.26. 17:34:54

@hannamontanna: "Na, azért Lacc elég szépen kivirult a csajoktól. És nem volt annyira kiéhezve, alig két hete ment ki a szívszerelme, "
Nem arról beszélek. hogy ki van éhezve, hanem arról, hogy új arcokat lát, új ingerek érik stb. Ne legyél már ennyire egyszerű, hogy ha a csávó szerelmes, akkor nem örülhet senki másnak, csak busongva sóhajtozzon a nője után.
"De tény, hogy Anett vagy Iza felüdülés Edina után."
Nem. VV Dennis meg Fannikával eltöltött 2 hét után még Kiszely Tünde is felüdülés lenne.

kismalacka 2015.02.26. 17:36:28

@Magg.: Hát ritka ronda nő. És alig tudja kinyitni a száját ( még szerencse ) a rengeteg botoxtól. Mondjuk a fiúk is ZS kategóriásak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 17:41:48

@sui.generis: Dórira mondjál már egy olyan érvet, amiért megérdemli a vv győzelmet...? Egyetlen egyet, egy olyat, ami miatt Dóri szórakoztató volt. Az elején részegen smacizgatott a buliban, most az utolsó néhány napban kifarolt a szövetségesei mögül (mondjuk ebben 50%-ban a szövetségesei is így tettek). Humora nincsen, a tematikus játékokat/feladatokat mindig elalibizte. Ez minden action, amit Dóri három és fél hónapjával kapcsolatban meg tudok említeni, néhány csicskagecizés, faszombazdmegelés, és haggyá má... mellett. Plusz csámcsogás, és szabadidő ruha valamint kalap reklámozás... A végtelenül vakon levő Röné is jobban szórakoztatott a kifogyhatatlan gyűlölködésével abban a néhány hétben, amíg benn volt. Dóri kb annyi teljesítményt tett le az asztalra, mint Vikcsu ebben a játékban. Az egész karaktere egy nagy csalódás volt ebben a szériában (szerintem a szerkesztőknek is...).

Magg. 2015.02.26. 17:46:50

@kismalacka: hát igen, ez az eresztés nem egy nagy szám, de hát az ember ilyen karaktereket vár, mint Kristóf, Levi, Máté, Don Corleone (már ha láttad az előző ÉH szériákat) és a jelenlegi társulat a fasorban sincs a régiekhez képest. :))

kismalacka 2015.02.26. 17:49:05

@Magg.: Nem, nem láttam Édent. Egyszer láttam egy estét véletlenül, pont abban dugott a Debreczeni Zita :) Az nem tudom hány éve volt..de itt mindenki nagyon várta, és gondoltam én is megnézem :(

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.26. 17:52:33

@Montezuma13: Na, gyorsan megkerestem Neked...olvasd el!

tv2.hu/eden_hotel/169618_szabalyok_az_eden_hotelben.html

Most már tényleg megyek...itt se vagyok.Viszlát! :)

Magg. 2015.02.26. 17:56:17

@kismalacka: ha beindul, akkor érdekes tud lenni, ha sikerül jó gárdát összeszedni. A párok hiába akarnak esetleg összetartani, a szerkik kitalálnak olyan meglepi dolgokat, amivel nem lehet mit kezdeni. :) A párválasztáson és a Pandorán kívül nincs előre lefektetett szabályrendszer a játék menetére.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 17:56:37

@csicserierika: Nem tudom, engem zavar az nyögvenyelős "édi-bédi" "cuki-muki" jellege. Sztem vagy bírná már valahogy ki ezt az egy hetet, vagy vállalja be a hormonjait, és Edinát idézve hatoljon be a nősténybe a poppy takaró alatt! :-) Ezt a kínrímes versekkel is alátámasztott maszatolást csinálta már Dórival, az ének tanárral, most Anettel. Nem kell ez már, még egy hét, aztán jöhet a kánaán a kamerákon kívül...

Kosztarika 2015.02.26. 18:03:22

@hannamontanna: Nem teljesen mindegy itt már, hogy ki megy vissza egy napra? Én ki nem állhatom Dennist, de azt se bánom, ha másodiknak kiesik a fináléban.. Annál szarabb úgysincs. Csak ne nyerjen.
Szivesen megnézném az arcát egy vesztes párbaj után is, de az előbbi még jobban tetszene.
Hajrá Robin! :)

egy igazi barom vagy mária 2015.02.26. 18:04:03

@kismalacka: Azt jó, hogy láttad, csak az a kisértés volt, nem az éden hotel

Cérnahuszár 2015.02.26. 18:10:18

csórikám de gáz, előszedték Dennis-Fanni lavóros-pisibenfürdős produkcijóját, nincs más téma Dennisről? Akkor tényleg nagyon leült a komisz, pislog mint egér a lisztben naphosszat ahogy írta valaki?

csicserierika 2015.02.26. 18:10:23

@VV Erőlegény: félre ne érts, nekem sem jön be ez a fajta nyalakodás. Anett nem fogja beadni a derekát kamrák előtt, úgyhogy maradnak ezen a szinten.Vers pedig MMKK lesz :D

csicserierika 2015.02.26. 18:11:30

hol van Sznadika ? Nem hiányzik, csak gondoltam, rákérdezek.

Kosztarika 2015.02.26. 18:12:54

@traccsparty: meg egy mosógépszerelőt, aki a 76-os mosógépedet megjavítja. Apropó a kéményseprő mire kellene neked, bepókhálósodott, vagy kormos??

alsophila grahami 2015.02.26. 18:15:51

@Ditti82: dzsungeles show-ban vicces volt, ott simán vitte a műsort a hátán GLacival együtt, miattuk néztem xDD

alsophila grahami 2015.02.26. 18:22:36

@kismalacka: hihi szívemből beszélsz, feljebb valahol szó szerint ugyanezt írtam le, meg máshol is :) Viki nagyon jól tolta a műsorban, amikor Au mellé bepakolták, simán ledózerolta a színről, és még olvasni is tudott ;)) és ami a legnagyobb erőssége volt: hogy töktermészetesen beszélt, mintha nem lettek volna kamerák körülötte, szal neki VAN ehhez tehetsége - szemben a jóindulatú, ámde fulltehetségtelen sírópityogó óriásbébivel.... úgyhogy én kampányolok érte - Vikiért - és Attiláért is a következő szériára, sztem tökjók lennének mindketten BV-re! ;)

alsophila grahami 2015.02.26. 18:28:42

@VV Erőlegény: nagyjából végig ember tudott maradni a többiekhez képest - oké, leszámítva a részegen lealjasodásait, de abban a többiek sem maradtak alul vele szemben -, nekem ennyi elég, mert ott van a Fanni, aki csinálta a sót (írd és mondd: szórakoztatott), mégis kiesett, mert egy aljas, irigy, rosszindulatú karakter volt - és most, kint is az, tehát ilyen az alapkaraktere -, de mondhatnék mást is, csak nem akarok már a régi parttalan vitáinkba belemenni, így inkább a legeklatánsabb példát most nem említeném, aki hiába csinálta a műsort, "pörgött-pörgött", túlpörgött, mégis kizavarták a nézők, mert náluk úgy tűnik, nem ez az elsődleges szempont, hanem a SZIMPÁTIA alapvetően.
ebben pedig Dóri ott van, és Robin is - sőt, utóbbi inkább, ezért nálam ő a fő esélyes most.

alsophila grahami 2015.02.26. 18:33:03

@kismalacka: sazért adj neki még esélyt, meglátod, jó lesz az, még jobb is, mint a VV! :)

verkli 2015.02.26. 18:35:37

@vastyúk is ..: "érdekes, mert Alekosz és Aurélió szerintem önmagukban képviseltek egy bizonyos humor faktor. Kiteszed őket a pusztába, és akkor is szakadsz rajtuk a röhögéstől."

Én nem bírok röhögni rajtuk, inkább egyfajta bizarr kíváncsiság gyötör velük kapcsolatban...vajon hogyan maradtak életben/mitől népszerűek?

alsophila grahami 2015.02.26. 18:36:57

@csicserierika: ma? dehogy! Dinkák napja április 1-én van! :P xD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 18:37:44

@sui.generis: most méééér... mi sok mindenben egyetértettünk és alapvetően most sincs ez másként, nekem csak a hangnemmel ill. a stilussal volt bajom, ahogy sokszor Edinával kapcs. megnyilvánultál..... és én pont ezekért tartottam ki mellette itt. :D
Amúgy igen, tényleg fura, hogy Attilát milyen keveset látjuk. De azt hiszem, ő azért introvertáltabb annál, hogy különösebb szereplési kényszere legyen és talán ezen is múlik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 18:40:11

Egyébként meg romokban heverek, mert a szombati párbajt nem fogom látni, de még neten se tudom követni a létfontosságú történéseket. Szörnyű.

kismalacka 2015.02.26. 18:44:11

@sui.generis: Na, ezt is egyformán látjuk, nem csak a Dinka ügyet :) Tehát hajrá Robin :) ( még Anettel is )

kiingattak 2015.02.26. 18:55:54

Jó estét és jó szurkolást. Olvaslak benneteket de rég nem inogtam be. Ilyenkor kevesen vagytok, kevesen olvastok meg mindjárt ÉH. De nagyon kikivánkozik belőlem valami, amit egy közös ülésen szívesen megbeszélnék veletek.
Voltam én Robin fan, de mára úgy elillant ez belőlem, mint Robinból a bajor vacsora. Hát az ilyen reggeltől estig kedves emberektől az ég óvjon mindenkit. Soha nem lehet tudni mit vagy kit kedvelnek vagy utálnak. Az információ szolgáltatásai: ezt mondta rólad az x, olyannak tart téged az y de mond meg, hogy tőlem tudod. Ez a típus, a munkahelyen is megvárja míg a többiek haza mennek, aztán a fönöknek csurrant pár információt megesketve azt arra, hogy soha nem mondja el kitől tudja. Aztán másnap mosolyog a kolléga szemébe.
Meg ezek az évezredes sérelmek amiket magába hord. Hogy tud egész nap Lacival hülyülni, aztán este megjelölni. És igenis, van nőies a viselkedésében, ha nem meleg (amivel semmi bajom) akkor próbáljon meg változtatni. És pisikáljon állva.
És a nőknek mondott dumái is. Mi nők nem azt kedveljük, ha azz egyediségünket emeli ki valaki? A csajozása is a benyalás legfelsőbb foka, nulla eredetiséggel, vagy a nőben levő különlegesség kiemelésével. Őn például inkább együtt tudnék élni egy Laci típussal, aki néha picsog, néha flegma, néha kikel magából, néha humoros. De szerintem ő kevésbé szúrna hátba. Aztán lehet, hogy nincs igazam.
Ha Denis a komisznak lenne egy kis agya, a Robint hivná ki ma este és ráolvasná a fejére a jelrakási sunyiságát is. A mostanit.
De nekem aztán tök mindegy, hogy ki nyer a végén. aki csak egy lehet, és mindent visz.

alsophila grahami 2015.02.26. 18:59:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nosza, akkor burujjunk öcce! kebelemre pushpikám! ;) hiszen a konfliktusforrásunk kívül van az objektumon ;)) de hallod, Attesz extrovertáltságán, vagyis magán az ötleten meglepődtem, hogy szted az lehet, mert aki egy ilyenféle sóba bemegy, négy-öt hónapos tartamra, kamerák közé, ahol még a retyó is be van poloskázva... azért az annyira csak nem lehet már gátlásos, magába forduló alkat... de most nem? mikor bement ZSu párbajtréingjére, azt is olyan élvezettel abszolválta, hogy öröm volt nézni! :)

én bízom benne makacsul, hogy a cstorna számol vele a kövi szériánál, és nem csak egy epizódszerep erejéig, hanem mondjuk, tényleg megkapja a BV-t, mondjuk, Vikivel ;) bírnám, na! ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:00:06

@kiingattak: szia Inga. Gyere Pestre Kőbányára döntőt nézni, lehet dumálni. :) 6-kor gyülekező. :)

kiingattak 2015.02.26. 19:01:36

@-pkata-: Egy picit messze lakom én Kőbányától. 452 km. Mennék én de nem tudok. Köszi

alsophila grahami 2015.02.26. 19:02:15

@sui.generis: ahha, jóvanna, fordítva gondoltam, introvertált, nem ex... annak én gondolom, nem te, bocska ;) xD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:04:39

@kiingattak: hát az mán nem is Mo. De akkor hogy lesz beszélgetős este?

alsophila grahami 2015.02.26. 19:05:56

@kiingattak: jjó, hát van igazság abban, amit írsz, de ebből a felhozatalból mégis csak ő az, aki a leginkább vállalható karakter, mindezek ellenére.... vagy Dóri esetleg.... de a másik kettő? hát azokra csak durvábbakat lehetne írni - most mondd, hogy nem! ;)

kiingattak 2015.02.26. 19:07:09

@-pkata-: Jó kérdés. Ti ott közös ültök, én itt. Meg aztán úgy is valaki lecsehezne, és azt nehezen tűröm. Ha ott lennék mennék.

kiingattak 2015.02.26. 19:09:40

@sui.generis: Mondom nem :)). Nem akarok én senkit meggyőzni. Csak le akartam írni. És ezek az én tapasztalataim.

lukacstoncsi 2015.02.26. 19:10:45

@kiingattak: Nem sok mindenben értek veled egyet Robinnal kapcsolatban de ebben a csapatban fura módon még ő lett a legkedvelhetőbb magával is azonos figura.Nem gondolom ezt a munkahelyis hasonlatot róla mert amit csinált azokat taktikából ahogy a többiek is.ő sem tökéletes de ki az.Nekem is voltak vannak benne kevésbé szimpi jellemvonások de nincs olyan hogy tökéletes játékos.A többiek hülyesége akkor hogy eddig eljutott nem?Egyik sem egy nagy észkombájn és ha Robin itt van annak ellenére hogy senki nem akarta kitenni az egy klassz dolog.Felhasználni akarták őt sokszor ezzel tisztában volt eddig is.

alsophila grahami 2015.02.26. 19:11:04

@kiingattak: itt? ki csehezne le?? ugyan, mennyé' má'!! :)

alsophila grahami 2015.02.26. 19:13:10

@kiingattak: persze, értem, a saját tapasztalataid... de akkor szerinted ki az, aki ebből a brigádból normálisabb, korrektebb, vállalhatóbb..? mert valakinek csak oda kell adni azt a fődíjat... :)

kiingattak 2015.02.26. 19:15:10

@sui.generis: De azért leírom. Ha Laci a szemembe mondja, erősen feldúlt állapotban, hogy hány faszt szoptam, vagy, hogy lyukacsos a seggem. Erre tudok védekezni. Arra, hogy Robin közölné velem konfidencuiálisan, hogy hallott valamit arról, hogy Laci azt mondta, Dórinak, hogy kurva vagyok--- na erre nem tudnék reagálni. Dórit sem tartom sokra.

kiingattak 2015.02.26. 19:18:24

@lukacstoncsi: Jól csinálja Robin. Taktikázni is hozott anyagból lehet. Alapvető dolgokat senki nem tud megváltoztatni 3 hónapra magából. És nyerje Ő.

kismalacka 2015.02.26. 19:18:46

@kiingattak: Csehesen is jobban írsz mint itt egynéhány nemcseh:)

MacákékIcukája 2015.02.26. 19:21:07

Szep estet! Neztetek mar a ma feltoltott vicces videokat a VV-oldalon?

kiingattak 2015.02.26. 19:22:40

@kismalacka: Én mint cseh kizárólag csak azért tanultam meg magyarul, hogy a hogyvolton kommentelni tudjak. Mi csehek már csak ilyenek vagyunk. De köszi a kommentedet:))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 19:24:49

@kiingattak: Én is ezt érzem mostanában vele kapcsolatban, ezzel együtt a jelenlegi négy között még relatív összevetésben az élmezőnyben van nálam is, de napról napra ront a teljesítményén, egy szerencséje van, hogy ez a többiekre is igaz.

kismalacka 2015.02.26. 19:25:19

@kiingattak: :) Éreztem az akcentusod az írásodon :D

lukacstoncsi 2015.02.26. 19:27:25

@kiingattak: Tudod Lacinak baromira egyszerü volt a háta mögött szidni Edinának pl, vagy annyira nem volt képes hogy azt mondja neki hogy a nem akarom hogy barátkozzatok mert szar ez így nekem.ennyi nem több.Még erre se volt képes.Azt már nem is firtatom mi van a bosszuhadjárattal mert Fanninál megakadt...de az egy másik sztori.:D

csicserierika 2015.02.26. 19:29:05

@sui.generis: jáj, végre egy kis humor is tőled :)

kiingattak 2015.02.26. 19:30:53

@VV Erőlegény: Nem is a másokkal való összhasonlíthatóság miatt írtam róla. De rá nem mint villabeli karakterre, hanem mint embertípusra tudok gondolni. Ami irritál. Nyerjen. Ez a stílus gyakran nyerő. Sajnos.

kiingattak 2015.02.26. 19:32:27

@kismalacka: Tanulok, még tanulok. A VV12-re tökéletesítem a tudásomat. Csaak néha dícsérj meg, olyankor jobban fog az agyam és nem érzem csehül magam :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:33:17

@kiingattak: jah, hogy te cseh nemzetiségű vagy eredetileg? Ahhoz képest jobban beszélsz magyarul, mint én.

kiingattak 2015.02.26. 19:34:52

@lukacstoncsi: A Zurammal én is szoktam bizalmas infókat megosztani. Inkább mint a Zuram feltételezett barátnőjével. De nem akarla meggyőzni :)) Komolyan. Nyerjen Robin.

kiingattak 2015.02.26. 19:36:28

@-pkata-: A nemzetiségem magyar. Az állampolgárságom nem. Az anyanyelvem magyar. Az őseim is magyarok. Nehéz ügy.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:36:52

@kiingattak: nnnne mmmár, nyerjen Laci, csak mert úgy utálják a pasik :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:37:54

@kiingattak: Hát akkor nem csodálkozom. :) Mindenki az, aminek érzi magát állítólag, úgyhogy én meg új-zélandi vagyok :D

kiingattak 2015.02.26. 19:39:23

@-pkata-: Szerintem is Laci nyerjen. De ne áruld senkinek, hogy én is neki drukkolok. Mert esetleg rossz szinben tűnök fel előttük.

Kosztarika 2015.02.26. 19:40:09

@-pkata-: Én meg - most éppen - Costa Rica-i, az Éden Hotelből :)

kismalacka 2015.02.26. 19:41:21

@kiingattak: Jól van majd dicsérlek, bár Mrs. Miklós Toldi vagyok :))

kiingattak 2015.02.26. 19:44:15

@kismalacka: Ég a nap melegtöl a kopár szik sarja? Kitikkadt szökcsenyájak legelésznek rajta :) Most dícsérj. Most. Önbizalomhiányos vagyok.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:44:27

@kiingattak: Én már rég letojom, ha emiatt rossz színben tűnök fel előttük. :D Jogom van annak drukkolni, akinek akarok :D VÁLLALOM. :D
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): :D :D az csak ideiglenes állampolgárság. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:46:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nah,a kor már csak nem esik el, ha ennyien támogatjuk :D
@kiingattak:
Ég a napmelegtől a kopasz tyúk szarja,
Dennis retkes tökét ugyancsak vakarja.
Mérges lapostetvek csípik ahol érik,
Kormos seggepartján sütkéreznek délig.
Amott a kútágas alatt áll egy némber,
Vízmerítés helyett jobbágyfaszra kémlel.
Nincs egy árva szőrszál a pinája ráncán,
Az utolsót is tegnap vesztette el kártyán.

Fu Szekh Li 2015.02.26. 19:46:28

@kiingattak: Hát te meg hun a bánatban voltál? Azóta se tudom, basszus, hogy kinek néztél.

kiingattak 2015.02.26. 19:48:03

@-pkata-: Ez nagyon jó. Te ilyen ügyesen verselsz? Te vagy az új Arany. Majd megírom hozzád levelem, tündöklő költőtárs.

2015.02.26. 19:48:33

Hajrá Robin
bocs mást nem tudok mert már nem nézem :D de majd a döntőt

kiingattak 2015.02.26. 19:49:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem szeretem ha dícsérnek :)) Ezt csak azért írtam, hogy legyek konzekvens, mint Fannika.

kismalacka 2015.02.26. 19:52:21

@kiingattak: Nagyon szép a fejed az avidon :)) És a tested is jó :)

kiingattak 2015.02.26. 19:54:01

@Fu Szekh Li: Tényleg bánatban voltam. Kinek néztelek, kinek nevezzelek? Hülyeség volt. De egy matematikai, logikus gondolkodással megáldott, filozofikus hajlammal rendelkező bohém embernek véltelek. És sajnos nem tudok egy VV végi, közös (köbányai) ülés alatt választ kapni a kérdésre : Khi vagy THE? Khi ez te? :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:54:08

@kismalacka: és hogy világít a szeme... tuti macska ő is csak szkafanderben :D

Kosztarika 2015.02.26. 19:54:19

@kiingattak: szép vagy és okos és kedves és különleges és őszinte és önzetlen és szerethető és szerény és szorgalmas és humoros és ötletes és kívánatos és nőies... :D :D

kiingattak 2015.02.26. 19:55:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Kiviszlek és kinhagylak :)). De vajon eljött már a mi időnk? :D

csicserierika 2015.02.26. 19:56:21

@fosch9: kár, már én is konténert kértem tegnap :)

kiingattak 2015.02.26. 19:56:38

@kismalacka: Az testem jó az avimom mert semmi mű nincs benne.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 19:56:48

@kismalacka: jaja :D csak ő többre vitte mint én, mert nekem tériszonyom van :D

mr miss 2015.02.26. 19:57:41

@kiingattak: Hogy mennyire tudnál együtt élni (vagyis jobban) Lacival vagy Robinnal, azt ne az elmúlt hetek alapján ítéld meg szerintem :) Ismertem ilyen pasit, mint Laci, sajnos túl közelről. Erőszakos, féltékeny, de nem lehet neki mondani semmit, mert sértődékeny és még hazudós is. És még el is van szállva magától. A Laci azzal együtt saját maga, aki undorkodva beszélt mindenkiről a villában, elhordta mindennek a csajt, aki lepattintotta, meg az is, aki szorongatta a "szerelme" nyakát, és aki kihasználta a kedveskéje ittas állapotát, hogy végre berakhassa neki.

De - tőlem aztán az nyer, aki. Én úgysem szavazok. :)

kiingattak 2015.02.26. 19:58:22

@-pkata-: Nem. így barátságból rád teszem a jelemet.

kismalacka 2015.02.26. 19:59:49

@kiingattak: :) Látszik...minden eredeti műanyag :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:00:03

@kiingattak: köszi, legalább kapok valamit :D Ebből már tudom, hogy nem vagyok tuja :D

kismalacka 2015.02.26. 20:01:14

@-pkata-: Neked is?? Nekem a hídon is van, és ha tv-ben valami felhőkarcolóról néz le a főhős, esküszöm hogy liftezik a gyomrom. Állítólag így haltam meg az előző életemben, hogy lezuhantam :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:02:55

@kismalacka: nekem azért ennyire nem durva, de pl kötélre mászni azért sem tudok, mert félek, hogy leesek. Biztosító kötéllel nem zavar semmi, mert tudom, hogy megtart. Akkor félek, ha leeshetek. :)

Kosztarika 2015.02.26. 20:03:28

@kiingattak: Remélem nem ;) Csak dícsértelek, hogy jobb kedved legyen :)

kiingattak 2015.02.26. 20:04:12

@mr miss: Ez is igaz. De Lacit például ott tudnám hagyni. Mert lenne rá okom. De Robin szemből mézes-mázas humoros, hátulról szaros- vakolatos igazmondásaival nem tudnék mit kezdeni. De azt is tudom, hogy egy poszeszívüagressziv kapcsolatból is nehéz kilépni. És Edina nem volt igazi veszélyben, Dórira meg dühből mondta, amit mondott. És azóta sem.

Kosztarika 2015.02.26. 20:04:29

@kismalacka: az semmi, nekem már akkor is tériszonyom van, ha átlépek egy gödör felett :D

kismalacka 2015.02.26. 20:06:21

@-pkata-: Akkor ez nem tériszony, csak sima félsz az eséstől.

Én ilyen régi bérház körfolyosóján is dörzsölöm a falat, ott alacsony a fémkorlát és lelátok az udvarra... Mégis minden magasra felmegyek, hátha elmúlik címszóval...

kiingattak 2015.02.26. 20:06:32

@kismalacka: Anyagból lettünk, agyaggá válunk :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 20:07:14

@sui.generis: "de hallod, Attesz extrovertáltságán, vagyis magán az ötleten meglepődtem, hogy szted az lehet, mert aki egy ilyenféle sóba bemegy, négy-öt hónapos tartamra, kamerák közé, ahol még a retyó is be van poloskázva... azért az annyira csak nem lehet már gátlásos, magába forduló alkat... de most nem? "
Ez nem zárja ki azt, amit mondtam. Amikor bement, előtte elmondta, hogy évek óta egyedül él és jóformán csak neten tartja a kapcsolatot a külvilággal, mert neki igy jó és hogy bogaras, "antiszoci", magának való, nem szereti ha az intimszférájába beleronditanak, stb. Ezért is utálta, hogy kell megélnie a szülinapját pl. A beköltözést egy feladatnak, kihivásnak tekintette ill. ettől remélte megoldani az életét (a vállalkozásával gondok voltak v. valami ilyesmi).
Alighanem rendkivüli tudatossággal készült a kamerás világra és arra, hogy vadidegenekkel lesz összezárva és hogy ebből hogyan tudja kihozni a legtöbbet.
De mint látjuk, sikerült. :)
Ezeken a néhány napos beruccanásokon túlmenően már biztos nem is nagyon akar különösebb felhajtást vagy képernyőre kerülést.

kiingattak 2015.02.26. 20:08:27

@-pkata-: A tujákat is meg szokták jelölni. Például a kutyák. Akkor harcba küldelek. És téged várlak vissza. Vagy nem? De igen:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:08:52

@kiingattak: persze, minnyá vége mindennek, párbajozni akarok :-D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): te mióta írsz ilyen sokat? :-D

Amúgy mi van az álmoddal?

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:09:25

@kiingattak: Basszus, te mondtad, hogy két tipped is van rám, én meg néztem, mint hal a szatyorban, hogy ugyan kivel tévesztesz össze. Szóltam, hogy írd meg legalább privátban, de eltűntél. Nem mondom, hogy azóta is azon törtem a fejem, de azért kicsit foglalkoztatott.

kismalacka 2015.02.26. 20:09:26

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Hát gondolom volt vagy 10 cm mély :)

kiingattak 2015.02.26. 20:11:05

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Soha nem tudni. És jó kedvem van. De ma arra számítok, hogy Denis kihívja Robint. Robin-Denis párbajt akarok.

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:12:07

@csicserierika: Szandika beleállt abba a cserépbe, amiből kimászott Robin :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:12:19

@kismalacka: az alacsony korlát engem is zavar. Meg az esztergomi bazilikába is egyszer mentem fel a szűk csigalépcsőn, azt mondtam soha többet. ha már felmentem, ki is mentem kívülre, körbesétáltam a kupolát, de közben majd összefostam a bokámat :D Lefele meg szigorúan a fal mellett. :D Félig ülve :D

kismalacka 2015.02.26. 20:13:36

Na, lemegyek bekapcsolom a costa ricai agyhalottakat :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:14:14

@kiingattak: akkor most mi van? rám uszítod a deniszt, vagy te fogsz lehugyozni? :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:14:55

@vastyúk is ..: Lehet, hogy azért küldték be, hogy kitúrja onnan :)

kiingattak 2015.02.26. 20:15:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Azért nem kell túlozni:.)) Nem én vagyok a Jézus. De a Robin típustól az ég óvjon. Munkatársként, szerelemként. VV győztes lehet.

Kosztarika 2015.02.26. 20:16:57

@kiingattak: én erre nagyon kevés esélyt látok. Egy biztos, Dennis szombaton párbajozik!!! Jeeeee!!! :D

kiingattak 2015.02.26. 20:17:07

@-pkata-: Én ülve pisi. Arturbandit esetleg.

Kosztarika 2015.02.26. 20:18:34

@-pkata-: Feltünt nektek is, hogy Anett személye az utolsó pillanatban merült fel? hmmmm... Egész végig Veronikáról beszéltek, aztán hirtelen Anett lett belőle :D

kiingattak 2015.02.26. 20:18:56

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Az jee. Én még reménykedek. Aztán jöjjön vissza Robin. Csak valaki már olvasna be neki face to face. Már úgysincs dupla jele, nem kell nyalni az a szervét amire ül, amikor pisil

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:20:05

@kiingattak: meg kéne keresnem a tujás haikukat. csak tudnám, mikor írogattam őket. vagy találjak ki újakat?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:21:14

@kiingattak: AZ ki? Az Attila kutyája?
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Nekem nem, nekem az tűnt fel, hogy Szandika állítólag Lacinak drukkol, de magasról leszarja és be akart feküdni Robin mellé.

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:22:37

@verkli: megértem, mondjuk az én szememben született bohócok, minél fáradtabb vagyok, annál nagyobbakat röhögök rajtuk. Pl Alekosznál, mikor nőnek öltözött, vagy Auréliónál, mikor a pókoktól sírógörcsöt kapott, hehehe. vagy akkor amikor egyszer Zsuzsával skypolt a belevalóban, és az asztalon pörgött, miközben Zsú komoly dolgokról próbált beszélni. Szóval úgy kerül középpontba mind a kettő, hogy magából csinál hülyét, Attila meg úgy hogy másokból. Erre akartam leginkább célozni :D

Ditti82 2015.02.26. 20:24:56

@-pkata-: Tényleg! Hogy állunk?

Ditti82 2015.02.26. 20:26:01

@Fu Szekh Li: Újakat kérünk! :P
@-pkata-: Igeeeeeen. Artúrbandit győztesnek! :D

kiingattak 2015.02.26. 20:28:07

@Fu Szekh Li: Ja. Új nap, új haiku. Ez már csak ilyen.

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:28:47

@kiingattak: felcsaptam a közhelyszótárt, és azt találtam, hogy ''Aki mindenkinek barátja, senkinek sem az" :D

kiingattak 2015.02.26. 20:28:48

@-pkata-: Aha. És nyerjen malacka, de adjon kulcsot Arturbandinak.

kiingattak 2015.02.26. 20:30:18

@vastyúk is ..: Valahogy így. A közhely, az mindig jó. Mert tapasztalatra alapul.

mr miss 2015.02.26. 20:30:36

@kiingattak: hát nem tudom, én még mindig nem látom annyira csúnyának Robin "visszáját", a kavarása semmiség a többiekhez képest, vagy amit amúgy az életben látok, a "színen" túl kedvesség meg nekem sem jönne be párkapcsolatban, de szerencsére nem kettejük közül kell választani :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:30:42

nem bírom ezt a naomit, én az ilyen nőkkel nem jövök ki :D

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:31:35

@-pkata-: sajnos arra Anettet, a hobbikertészt küldték be.

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:33:14

@Ditti82: @kiingattak: csak Nektek

a tuják mulyák
de három hónap után
eléggé buják

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:33:28

@vastyúk is ..: az amúgy? vagy csak tippelsz :D ha már bement kertészkedni...

Kosztarika 2015.02.26. 20:34:04

@-pkata-: lehet ott látott esélyt egy kiadós dugásra. Ezzel több célja is lehetett:
- kipróbálni, tényleg olyan nagy-e az a dákó, ahogy Fanni mondja
- ha igen, kielégülni
- ha nem bírja Fannit, az ő kiakasztása
-felhasználhatja Dennis ellen a párbajon az ellenfele, hogy máris félredugott
:D :D
Amúgy szép megjegyzés volt Komisztól, hogy mit csinálna Anettel és egy sámlival, és hogy kezelné Izát. Mi van az állítólagos "másik felével"?

Hülye farok.

kiingattak 2015.02.26. 20:35:48

@mr miss: Nem is akarom, hogy csúnyának lásd.

Kosztarika 2015.02.26. 20:38:16

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): eeebactam. Nem Denmis, hanem Robin mellé akart feküdni. Sorry :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 20:38:20

Na így kell feszkót gerjeszteni az édenben... :) utállak, és ezért választhatsz egy párt magadnak, és annak a párja meg kiesik...

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:38:38

@-pkata-: csak viccölök. Persze lehet hogy tényleg szeret gereblyézni, meg tartani a vizes tömlőt. Passz

Ditti82 2015.02.26. 20:41:36

@-pkata-: A közös döntőnézéssel! @Fu Szekh Li: Szóval? :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:41:37

@kiingattak: én is valami hasonló miatt nem kedveltem soha versíró Robint.

kiingattak 2015.02.26. 20:42:41

@Fu Szekh Li: Köszönjük. Jó volt.De nagyon.
A kedvesen buja mulyák
minden percben
övön alul furják

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:46:09

@kiingattak:
azok a tuják
hiába nagyon buják
ha ott lent mulyák

kiingattak 2015.02.26. 20:46:11

@Fu Szekh Li: Fu neked mindg mindenről valami eszedbe jut. Amit meg kell nézni. De miért van ez?? Miért??

vastyúk is .. 2015.02.26. 20:47:19

@Fu Szekh Li: hát ez maga a gyönyör.. hihihihi. útmutató Izuhoz. Ha az orgazmustól nőne a mell, a plasztikai sebészek már éhen döglöttek volna :D

csicserierika 2015.02.26. 20:49:28

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): képzeld, ha Veronikára pusztul rá , nem bírtuk volna konténerrel :)

Kosztarika 2015.02.26. 20:50:54

@vastyúk is ..: ájjámámeg! :D A dugás nem egyenlő az orgazmussal!! :D

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:51:00

@kiingattak:

agyamban minden mindennel összekötve
minden megrágva, majd mélybe beleköpve
ahonnan mindig mindenre előmászik
ezt hívják úgy, hogy: asszociációs bázis?

Kosztarika 2015.02.26. 20:52:27

@csicserierika: Veronikától nekem magában is fordítva működik az emésztőrendszerem. :D

Fu Szekh Li 2015.02.26. 20:53:18

Akik nem néznek ÉH-t, azoknak egy jó kis gatyó:
www.youtube.com/watch?v=2e3Vn9thq4U

Ditti82 2015.02.26. 20:55:40

@vastyúk is ..: A száj meg a poppoló nem nő! :P
@Fu Szekh Li: De ennyi? Hejjj... Na olvasok akkor. :D

kiingattak 2015.02.26. 20:58:40

@vastyúk is ..: Mert te nézel is, nemcsak látsz by Fanni:)) De most már én is.

Kosztarika 2015.02.26. 21:00:10

@-pkata-: nekem tiszta Rumcájsz :D

Rémület 2015.02.26. 21:01:24

Azt honnan veszitek, hogy ez a Loki nagy figura lesz?

Kosztarika 2015.02.26. 21:04:36

@-pkata-: Laccci kijön az vv-ből és megy csábítónak :D :D

kiingattak 2015.02.26. 21:05:06

@Fu Szekh Li:

Agyad hálózata számomra láthatatlan
Huzalainak száma Aurélió rémámálma
Asszociációs bázis az meg mi az?
Párhuzamos vagy analóg feldolgozás--e az?

Fu Szekh Li 2015.02.26. 21:11:40

@kiingattak:
Se nem párhuzamos, se nem analóg
csak az adatok közti piciny dialóg.
Ha agyadban túl sok az információ,
egy röpke rövidzárlat az asszociáció

vastyúk is .. 2015.02.26. 21:12:31

@Ditti82: hihihihih. tényleg, akkor nem lenne ennyi mellplasztika :D.

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): tudom - tudom, orgazmushoz nem is szükséges feltétel a dugás. ;)

@kiingattak: hihihihi. ja, nézek.

Ditti82 2015.02.26. 21:16:06

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Szegíny jány. Mé' vagy goni? :D

Kosztarika 2015.02.26. 21:16:17

@-pkata-: nem arra gondoltam, de tőlem a tiéd lehet :)

Ditti82 2015.02.26. 21:20:18

@Rémület: Nem vesszük. Tudjuk. :P

Ditti82 2015.02.26. 21:25:23

@Fu Szekh Li: Kit? Mit?

Ez mi a jó ég volt??? :D

kiingattak 2015.02.26. 21:28:05

@vastyúk is ..: Az jó. Én is úgy nézem a dolgokat mint te. Csak néha másképp látom

Fu Szekh Li 2015.02.26. 21:29:27

@Ditti82: ha nem veszitek, akkor adjátok. vagy nem?

Mók_Ica 2015.02.26. 21:32:25

jó estét komment lakók :)))) dugott már robin anettel? :)))

verkli 2015.02.26. 21:32:33

@vastyúk is ..:
ja.. ez már ízlésbeli kérdés, én nem tudom befogadni az Au-Alekosz-féle bohóckodást. A Knapp-féle savazás viszont időnként vicces. Talán azért jön be jobban, mert eszközigényes, ezért ritkább, mint a másik fajta.

2015.02.26. 21:34:54

@Rémület: látszik a kisugárzásán

kiingattak 2015.02.26. 21:35:20

@Fu Szekh Li:
a rövidzárlat az információ elmaradás
Az asszociáció az valami teljesen más
Ha a tuját látva Robin eszedbe,
asszociáciációs készséged teljesen rendbe.
Ha Dóri viselkedése, a nőt juttatja eszedbe
tudhatod, hogy ez a rövidzárlat közeldte

Mók_Ica 2015.02.26. 21:35:50

@verkli: atti forever :))) én most is rá szavaznék, ha lehetne :)))

BarBwire 2015.02.26. 21:36:01

Jaj már úúúúúúgy várom a VV-t.

2015.02.26. 21:36:33

@Mók_Ica: hadd dugjon jól teszi

Hajrá Robin

Mók_Ica 2015.02.26. 21:37:36

@fosch9: kérdezem, hogy már megtörtént-e :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 21:37:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: baszki, én sem értem és ez mostanában már többször is előfordult. :D
Te, emlékszel, amikor a VV5 döntöjét közvetitettük különböző helyszinekről? Az de kurvajó volt, nagyon élveztem. :D

Haggyámáááá... azóta nem álmodtam vele, de minden este nyugtalanul alszom el emiatt. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 21:39:29

@verkli: hihihihi. igaz, eszközigényesebb. hihihihiih

vastyúk is .. 2015.02.26. 21:40:30

@kiingattak: szerencse. Uncsi hely lenne egyébként a világ.

csicserierika 2015.02.26. 21:41:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem a 4-et ? Mert rémlik, h én is tudósítottam valahonnan, valamikor.:)

2015.02.26. 21:42:20

@Mók_Ica: én nem tudom és azon kevesek egyike vagyok aki nem ebből ítéli meg hálistennek :D

kiingattak 2015.02.26. 21:42:40

@vastyúk is ..: Az. Bólogató Jánoskákkal.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:42:47

@kiingattak: akkor én nyerek, érzem, sőt, tudom :-D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): teljesen ki vagy fordulva magadból :-) Igen, az jó volt :-D

Álmok kellenek, mert hosszútávon nem fogsz tudni aludni :-D

Fu Szekh Li 2015.02.26. 21:43:18

@kiingattak:
pont, hogy nem marad el sehol információ
csak felvillan az adatok közti korreláció
ezt a rövidzárlatot használja a zen
mikor minden mindennel összerezzen

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 21:43:30

@csicserierika: nem, az 5 volt, mert én konkrétan emlékszem, hogy a csömöri búcsúból tudósitottam (hogy miért pont onnan ne kérdezd...:D), ahová a gyomai különitményt vártuk, hogy majd indulunk a vellához. :D

BarBwire 2015.02.26. 21:43:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De imádtam azt az időszakot. Akkor lábadoztam ki egy szerelmi csalódásból.

kiingattak 2015.02.26. 21:45:31

Kit hív ki ma Denis a Komisz?
1 Godzillával akar megküzdeni.
2 Feladja Fanniért
3. Élő adásban kirug mindenkit
Tippeljetek

vastyúk is .. 2015.02.26. 21:45:47

@kiingattak: annak az egynek jó lenne, aki kinyilatkoztatja a bólogatni valót :D. De hát asszem abban sem lehetne megegyezni, hogy kinél legyen az általános igazság :D

malevil2050 2015.02.26. 21:45:54

Jó estét jó arcot! Met esz a helyzet,micsoda komédia??

Mók_Ica 2015.02.26. 21:46:09

@fosch9: ha robinnak jó, nekem is jó :)))

Szoba kilátással 2015.02.26. 21:46:34

Hajlá Lobin es lobbantott tsilke!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 21:46:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ja. Biztos túl sok valóságsót nézek és a széttaktikázott agyam már nem rendeltetésszerűen működik. :))

Egyszer megpróbáltam megnyitni összes hsz-re azt a posztot, de a 17ezer+ hozzászólásba az összes gépem bicskája beletört. :D

kiingattak 2015.02.26. 21:47:01

@Fu Szekh Li:
Otthonomban rövidzárlat a szobában sötétség
Hogy a Zen miről regél
Arról mesélhetnél még.

csicserierika 2015.02.26. 21:47:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tényleg gyomáztunk állandóan . Jól van, kevertem a gyöngyösi Alkeosz közönség-találkozóval :D

csicserierika 2015.02.26. 21:48:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet, h mindenkinek jobb, h nem sikerült :) ( én is próbáltam már )

Rémület 2015.02.26. 21:48:51

@Ditti82: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @fosch9: Hát... Úgy legyen, mert Petin kívül elég gáz a helyzet. :))) Azt hittem, láttátok már valahol, valamiben.

csicserierika 2015.02.26. 21:49:21

@kiingattak: Gondzilla mindenképpen lesz :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 21:51:39

@BarBwire: én is nagyon szerettem, a hogyvoltba temetkezés nekem (is) egyfajta mentsvár volt.

BarBwire 2015.02.26. 21:52:02

@csicserierika: És ő hanyadik lesz? Mármint Denniszt megelőzi majd? :-D

kiingattak 2015.02.26. 21:53:07

Mindjárt kezdődik. Denis Robin párbajt akarok. És olvasson már be Denis. Please.

csicserierika 2015.02.26. 21:53:53

@BarBwire: mindig Gondzilla az első, az ő boldogsága :)

kiingattak 2015.02.26. 21:55:33

@BarBwire: Megelőzi. Ebben biztos lehetsz :))

csicserierika 2015.02.26. 21:55:51

@kiingattak: az nagy lenne, de nem úgy lesz, ugye tudod ?

Szoba kilátással 2015.02.26. 21:56:41

@kiingattak: mit olvasson be?? Fel se tud nemhogy be:)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 21:56:52

OFF
Pasik és pszichológusok. Létezik olyan, hogy egy pasi összejön egy csajjal szeptemberben, minden kurva jó és szép, már viccesen bejelentik a családnak, hogy basszus, megtaláltuk életünk párját... Ne most, majd évekkel később, de érezzük, hogy esküvő lesz (pasi 30, csaj 23.) Eljő a vizsgaidőszak, pasi tanul mint állat, egyre kevesebbet találkoznak, csaj már hülyét kap, de elfogadja, vizsgaidőszaknak vége, lassan egy hónapja nem találkoztak. Pasi erre elmegy síleni, és most már nagyjából egy hete nem is keresi. Arra panaszkodott előtte, hogy ki van égve, depis, az is zavarja, ha egyedül van egy szobában és lélegzik.

Hát ilyet sztem még "nem baszott Európa".

Én pesszimista vagyok, az igaz, és én már nem számolnék vele jó ideje, de azért megkérdem, mit tanácsoljak a bnőmnek, voltatok ilyen cipőben? Nem akarom az én pesszimizmusomat ráragasztani, mi van, ha tévedek.
Próbálom neki magyarázni, de nekem egyre kevésbé megy. Nekem a bibliám a "majd hívlak, baby" vagy a "Nem kellesz eléggé c film, ami ebből készült.

Fu Szekh Li 2015.02.26. 21:57:18

@kiingattak:
ez a világ őrült, érted?
így őrültség kell, hogy felébredj.
mikor az abszurd abszolút fejbevágott,
akkor láthatod csak meg a való világot.

BarBwire 2015.02.26. 21:58:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Dejó, hogy bevállaljátok, a munkahelyen őrültnek néznek, mert ilyeneket nézek, meg kommentelek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:59:25

@-pkata-: az ilyen pasitól menekülni kell, fontosabb minden, mint a csaj.

malevil2050 2015.02.26. 21:59:34

Emeseeeeeeeeeeeeee keszdődiiiikkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

csicserierika 2015.02.26. 21:59:43

@BarBwire: én direkt nem titkolom, mert tudom, h az is nézi, aki tagadja :) Meg én ilyen vagyok , ennyike.

kiingattak 2015.02.26. 21:59:54

@csicserierika: De reménykedem. És szuggerálok.

BarBwire 2015.02.26. 22:00:31

@-pkata-: hát ez durva, de a pasik rohadt önzők,

Gia 2015.02.26. 22:00:55

Otthon,édes otthon..

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:00:58

@-pkata-: szerintem neked van igazad. Pasit nyugodtan dobhatja a baratnod.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 22:01:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát ez a véleményem nekem is, de azt meg nem akarom, hogy kivetítsem rá az én pesszimizmusomat. :)

Ditti82 2015.02.26. 22:01:08

@Fu Szekh Li: Ja, hogy Lokit. Nem adjuk. :D

Na nézzük! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 22:01:11

@BarBwire: ja, azt nem tudják sokan, h mit csinálok. Nem véletlenül, ez egy más életem :-)

@kiingattak: lehet, h nem egymással kellene párbajozni :-D

Kosztarika 2015.02.26. 22:01:13

@kiingattak:
4. élő adásban kirúgják.. én erre tippelek :) :)

kiingattak 2015.02.26. 22:02:21

@Szoba kilátással: Akkor mutasson rá a méretessel. Csak őt vigye

Szoba kilátással 2015.02.26. 22:02:22

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nehéz lesz mivel faszi mar effektíve dobta...

Mók_Ica 2015.02.26. 22:05:05

macinaci projekt :))))

atti forever :)))))

Szoba kilátással 2015.02.26. 22:05:24

edina mit szólna hozza így viselkedsz a vendégekkel;;;)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 22:05:37

Itt is sziasztok :) Úgy döntöttem Artit összeházasítom az én kis szuka westimmel :D
Laci poénját(?!) lenyúlta Robin az előbb :D

BarBwire 2015.02.26. 22:05:45

Menjen turiba, ha gatya kell.

Mirocska 2015.02.26. 22:05:59

Ez a fajta hülyéskedés nagyon hiányzott eddig a VV7-ből! :-D

Ditti82 2015.02.26. 22:06:40

Valaki mentse ki Artúrbandit! :D

Kosztarika 2015.02.26. 22:08:01

Dennis milyen fapofával kapkodja a fejét

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:08:47

@Szoba kilátással: ja, mar megint figyelmetlenul fogalmaztam :D

Attila mekkora arc :)))

2015.02.26. 22:09:16

@Rémület: még nem de engem meggyőzött azonnal :)
@Szoba kilátással: szelbusz :) kicsit késve olvasok de nagy szeretettel : hajlá lobin! :)

Ditti82 2015.02.26. 22:09:26

Azt ott a cserép tövében kutyakaki volt? :O

csiri bá 2015.02.26. 22:09:27

hihihi Artúrbandi tiszta Denisz... körbehugyozza a vellát. :)))

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:09:37

Arturbandi szandekosan vizel a tujakra? :D

Mók_Ica 2015.02.26. 22:09:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jajjj.... még mindig fáj, ha rá gondolok.... de durva volt az :)))

@Szoba kilátással: denisz miért nem szállt be vajon???

artúrbandi csendben lepisilte a cserepesnövényt :)))

malevil2050 2015.02.26. 22:09:50

100 napot kelletett várni ety kis humorra,hun vatytok docensek???? esztet nésszétek!!!!

BarBwire 2015.02.26. 22:09:53

@Ditti82: nem, kiszóródott a faforgács.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:10:13

@Ditti82: nem, én virágföldnek v. tőzegnek néztem.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:11:24

anett erős vonzalmat érez :)))
attit megint imádom.... :)))) nagyon jó, hogy beköltöztek... teCCik így a vv7 :))) viccesek, vidámak :)))

Ditti82 2015.02.26. 22:11:30

2 nap után ilyen nagy szerelem? Érdekes...

Szoba kilátással 2015.02.26. 22:11:34

Szandált kiöregedett a partibol

BarBwire 2015.02.26. 22:11:45

De a kutya cuki. (Na jó Attila is,

cuki)

Mirocska 2015.02.26. 22:11:47

Mi az a Robinos kitűző Attilán?

Ditti82 2015.02.26. 22:12:12

@Mók_Ica: De Robin iránt vagy a lehetséges nyeremény iránt?

Szoba kilátással 2015.02.26. 22:13:00

@Mók_Ica: mert nem egy nagy szám a csávó semmi spontaneitas nincs benne

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:13:11

@Mirocska: konkrétan Robin kardigánja van Attilán. :D

Kosztarika 2015.02.26. 22:13:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ami a kutya kikapart kakilás után, a kutyakaki alatta van :D :D

Ditti82 2015.02.26. 22:13:35

Anett beszédhibás? Elég pöszén selypegve beszél.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:13:36

@Ditti82: kint kiderül... mármint, hogy ki nyer a végén..... azután :)))

BarBwire 2015.02.26. 22:13:58

Mi ez a kapucni felvétel? Dennis is mindig felveszi, most meg Robin is, minek?????

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:14:24

Lol imadom, ahogy Atti osztja ezeket :D latjatok, most mondta h Anett elrontja Robin jatekat :D

jófej házisárkány 2015.02.26. 22:14:44

Jajj, ati :) az életed ebből fog állni :D

Mók_Ica 2015.02.26. 22:14:45

@Szoba kilátással: nem is érzi jól magát ebben a mostani helyzetben ......

@Ditti82: igen.... kicsit pöszög :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:15:02

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): jaa.... hogy előbb beleszart a cserépbe, majd akkurátusan kikotorta a cserép mellé az egészet...ravasz! :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 22:15:04

Jajj,az a kutyiiii! Mindjárt gügyögni fogok :D
Attila :DD Nagyon nagy arc :))))

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:15:26

@Ditti82: persze, affektal mint az allat es hulye is :D

@vastyúk is ..: nem en vagyok a kertesz, hanem az Anettka :D

Mirocska 2015.02.26. 22:15:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Rájöttem! Attila így hat a rajongói tudatalattijára, hogy Robinra szavazzanak! :-D

BarBwire 2015.02.26. 22:16:39

Anett jól szólt: Gongassál, az úgyis olyan jól megy.

pomac 2015.02.26. 22:16:50

elpakoltam a hűtőben :DD micsoda nagy munka :DD

Mók_Ica 2015.02.26. 22:17:01

attti :))) imádom :))))

csak mert 2015.02.26. 22:17:03

@DerültÉgből/tintával írok/: imádnivaló a kutyi, jól hallotta, Morfeusz a neve?

csiri bá 2015.02.26. 22:17:07

Attis tiszta Piszkos Fred.... mindig kavarja. :))))

szmoti 2015.02.26. 22:17:35

Nagyon bután áll Attin ez a kardigán :D Szandika hol van? A kutyus meg szerintem ha a háló közepébe kakkantana az sem tűnne fe senkinek :D amilyen szép rend van

BarBwire 2015.02.26. 22:17:39

Laci mekkorát fog szívni!!!!!!

astryle 2015.02.26. 22:17:58

Szandika még a villában vagy vagy beolvadt a bútorok közé?

Kosztarika 2015.02.26. 22:18:17

Hatalmas arc Morpheus :D

Mók_Ica 2015.02.26. 22:18:22

@csak mert: kutyi neve artúrbandi :)))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.26. 22:18:50

@-pkata-: hát hallod... barátnőm pasija szinte pont ugyanezt csinálta karácsony-szilveszter-a lány szülinapja részben. egy hónapig még beszélni is alig beszéltek. amint kimozdult a lány, hogy végre kikapcsolódjon (neki is vizsgaidőszak volt, de a fiú akart "egyedül lenni"), egyből lebaszta őt, hogy lám, jól érzi magát nélküle. menekülős. minek vesztegesd az időd rá? ha akar valamit, lép. nem teszi, annak oka van valóban: nem kellesz eléggé.

jófej házisárkány 2015.02.26. 22:18:50

@szmoti: van férfi, akin jól áll egy ilyen kardigán???

2015.02.26. 22:19:05

@csak mert: noelkeeeee barija is lehetne: arturbandi

Ditti82 2015.02.26. 22:19:07

Ez nem volt vicces.

csak mert 2015.02.26. 22:19:20

@Mók_Ica: pedig ezt hallottam...

@astryle: Szandika szinte sose látni

Commodore 2015.02.26. 22:19:34

Ati mentette magát ááááááááá sügér

Mirocska 2015.02.26. 22:19:49

@astryle: Ő Kanapémedve jogutódja! :-))

csiri bá 2015.02.26. 22:20:48

Na végre Lacc felveszi a megszokott ruháját. :))))

Gia 2015.02.26. 22:20:49

Laci egy tönkrement mexicóivá vált. :-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 22:20:54

@ミラ: és ha neked nem kell, basztatni fogja az egot, oszt kuncsorog vissza.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:20:58

nem kell leszopnod..... szakadok :))))

Mirocska 2015.02.26. 22:21:13

Atti: Azért nem kell leszopnod! :-DDDD

astryle 2015.02.26. 22:21:14

@csak mert: @Mirocska: miatta nézem egyedül az utolsó hetet erre sehol semmi.. pedig első nap a Lacinak a beszólása, hogy a wc szokott foglalt lenni :D kár, hogy nem szerepel. szerintem fosik, hogy kibasszák a fodrászüzletből.

Gia 2015.02.26. 22:21:57

Ez Dennisnek büntetés.. :-))

szmoti 2015.02.26. 22:21:58

@jófej házisárkány: egy ismerősömnek van egy, bár nem teljesen ilyen, az nem gombós és sötét színű, talán egy gomb van rajta felül, de neki jól áll

Szoba kilátással 2015.02.26. 22:22:02

@Mók_Ica: be van feszülve, azt hiszi megnyerheti

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:22:05

Na, Attila szokta nézni a beugrót. :D

2015.02.26. 22:22:27

@Mók_Ica: kinek mondta?
@csak mert: áháhá megyek megnézem noelkéééét :)

Mók_Ica 2015.02.26. 22:22:31

wazze.... laccinak még jól is esett, hogy ölelgeti deniszt..... jóóóóóó ez a mai öfi :))))

csak mert 2015.02.26. 22:22:32

@Mók_Ica: @fosch9: köszi a választ :))

@astryle: én is kíváncsi lennék rá..

Kosztarika 2015.02.26. 22:22:44

Bakker.. ez naggyon jó! Ölelje meg Dennist minden a és az kimondásakor :D
és jól esik neki. :D
5 perc múlva szerintem Dennis meg sem fog szólalni. :D

csiri bá 2015.02.26. 22:22:50

bakker szakadok a röhögéstől. :DDD

astryle 2015.02.26. 22:24:16

Szerintem ha Pénisz most PVC-t viszi ki saját magát szopatja, hogy én nőt nem vittem volna ki dumával. :D

Mók_Ica 2015.02.26. 22:24:20

@fosch9: laccinak :)) ő lett a zsellérje és engedélyt kell kérnie mindenre attitól..... atti átölelte a lábát attinak és erre mondta ezt atti :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:24:31

Húúúúú a beszélgetést Dórival, könyörgöm mutassák... sokáig!! :D

Csak ügyesen! 2015.02.26. 22:24:43

Oké, eddig ezt az öföt élveztem, Ati-Laci jók együtt :D

Bmeg, Attila az UFÓkkal :D

malevil2050 2015.02.26. 22:24:59

Táncojj fűtyi búcsú buli!!!

szmoti 2015.02.26. 22:25:13

az a mókás, hogy Laci is vicces, nincs besérülve, hogy parancsolgatnak neki, hanem még rá is dob egy szívlapáttal :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 22:25:18

és itt vannak-e reptilianok? hihihihi

nathalie 2015.02.26. 22:25:39

ennél jobb dolog nem történhetett, hogy az attilát beküldték :D ha most beadja dórinak, hogy denisz egy földönkívüli, én tényleg egy kis oltárt emelek neki itt a szoba sarkában :D

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:25:53

@astryle: szoptatja*

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Csak ügyesen!: es a legjobb, hogy a Dori bekajalja az ilyeneket :DD kesz vagyok teljesen!

jófej házisárkány 2015.02.26. 22:25:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jajj én is várom! Vajon a villában is vannak idegenek?

csak mert 2015.02.26. 22:27:54

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): ez komoly?? dóri télleg elhiszi, hogy dennis ufó? :DDDDD
neeeeeeeeeeee

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:28:02

@nathalie: tuti, hogy valakire ráfogja majd, amit Dóri biztos bekajál. :D

@jófej házisárkány: miazhogy, csak azok vannak baszki. :D

jófej házisárkány 2015.02.26. 22:28:23

@szmoti: én is jót nevetek lacin, mégha butácska is. Ezzel a héttel ő most jól járt, denisz viszont eléggé szürke lett.

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:29:01

@csak mert: ja, hat o azt vallja, hogy a piramisokat is az alienek epitettek, meg nem hisz a tortenelemben :DD

szmoti 2015.02.26. 22:30:24

@Ditti82: lehet ám, hogy csak én látom így :)@jófej házisárkány: igen, ezek szerint Dennist tényleg Fáncsi tartotta játékban, Lacinak meg most kezdődött a játék, hogy Edina kiesett :)

csak mert 2015.02.26. 22:31:34

@Ditti82: :DD

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): azt tudom, de azért ez erős, hogy dennis ufó? :DDDDDDDDDD

Gia 2015.02.26. 22:32:20

Lobin mosakodik.. :-)

Mirocska 2015.02.26. 22:32:39

Atti rajongó lettem. Jövő héten elkezdem nézni a VV5-öt!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:32:45

@szmoti: na, húzzanak még rá egy hetet, aztán jobban képben leszünk. :D

kiingattak 2015.02.26. 22:32:51

Sunyi ez a Robin. Nyálazós. Ezt nem tartom árulásnak. Úristeeeeeeeeeeeen

Kosztarika 2015.02.26. 22:33:52

Dennisnek nagyon tele a gatyája :D

Commodore 2015.02.26. 22:34:00

Csak pvc-t viheti, őt kellett volna küldenie, lett volna 1 esélye, hogy nem párbajozik.. így meg.. NŐt nem viszek faszság....

BarBwire 2015.02.26. 22:34:08

@Mirocska: Mindenképp nézd meg, mert sokkal színesebb, izgalmasabb volt, mint ez a mostani.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:34:10

@Gia: nem akar döntőzni laccival.... végülis 3x visszajött.... robin tematikázik..... :))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.26. 22:34:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ja, totál gáz. abszolút ez fog történni, a barátnőmnél is ez volt, az exemnél is és sztem sorolhatnánk mindannyian. ha nem érek annyit, hogy egy egyhónapos tanulós szektor után legalább velem legyen kicsit és aztán menjen síelni, jobb esetben pedig velem menjen síelni, akkor basszameg.

BarBwire 2015.02.26. 22:34:48

Azért itt is megy a szarkavarás.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:35:16

@Mirocska: atti a vv-k királya :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:35:23

@Gia: Lobin most ua-t adja elő, mint amit Laciék kékkendőjénél/párbajánál....
"én nem tudtam , én azt hittem, de igy is ezt tettem volna, de nem gondoltam, stb. - hát, elég átlátszó ez a temaktika. Vagymi.

Rémület 2015.02.26. 22:35:48

Az Izáék miről beszélnek most? Robin mikor akarta Lacinak adni a duplát?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:36:00

@Mirocska: csakszólok, hogy az elején utálni fogod Attilát. :D

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:36:03

@Mirocska: en is most kezdtem :) az Rtl Most-on fent van hal' istennek

@vastyúk is ..: @kiingattak: na, nehogy mar ne lehessen taktikazni egy taktikai jatekban :) mindegyik azt teszi. Ennyi penzert en is lehazudnam az arcom harom honapon keresztul :D

Kosztarika 2015.02.26. 22:36:05

Dóri is mentené a seggét keményen és gusztustalanul.

Ditti82 2015.02.26. 22:36:07

Érdekes. Dora, vakon vagy. Dennis Laci felett állna? Kétlem.

Gia 2015.02.26. 22:36:07

Dóri sem kapkod a párbaj után..

Szoba kilátással 2015.02.26. 22:36:28

Dóri most is kimondta a lenyeget

agimano 2015.02.26. 22:36:33

@Rémület: szerintem kamuznak, hogy mit szól hozzá Dóri, keverik a szart

Mók_Ica 2015.02.26. 22:36:48

@ミラ: az ilyen pasit hagyni kell a phitshába.... ha most, az elején ilyen, milyen lesz később????

kiingattak 2015.02.26. 22:37:14

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Szerintem ez nem taktika hanem jellem. De hajrá Robin! Nyerjen.

agimano 2015.02.26. 22:37:22

Iza mit van így oda?

Empty Bee 2015.02.26. 22:37:33

@-pkata-: Én már több ugyanilyen "lassan lekoptatós" csávót végigasszisztáltam a barátnőim/nővérem esetében, és mindegyikről ugyanaz derült ki: a pasinak nem kellett eléggé. Ha a barátnőd továbblép, és ezen kiakad a pasi, az sem azért lesz, mert akkora érzelmei vannak iránta, hanem mert jól jönne neki egy könnyen leakasztható csaj, és az egóját fogja sérteni, hogy így továbbléptek rajta. Ha egy pasinak valóban kell, akkor az két kézzel megragadja, és nem engedi el, ez mindkét nemnél így van.

pomac 2015.02.26. 22:37:42

iza nem kicsit túltolja a szerepét o.O

csak mert 2015.02.26. 22:37:57

Lacci túl magabiztos, nem?

BarBwire 2015.02.26. 22:38:07

Ha Robinra tesz, akkor kinnmarad.

busifa 2015.02.26. 22:38:10

Szandál hun van? Kizárták?

Mók_Ica 2015.02.26. 22:38:15

@Commodore: :)))) ki írna neki vissza?? :)))

@Ditti82: bent deniszt nagyon erősnek tartják.....

jófej házisárkány 2015.02.26. 22:38:16

Benne vagytok a paksamétában :)

Ditti82 2015.02.26. 22:38:28

Paksamétában? Ezt hol hallottad, te ostoba? :D

Csak ügyesen! 2015.02.26. 22:38:30

Robin megint csúsztatott rendesen. És befosott :D

Laci unja a kötelező köröket :D Én is :)

BarBwire 2015.02.26. 22:38:40

@pomac: Mert most van itt az ő 15 perce.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:38:52

@busifa: lehet, hogy eljött érte Sanyi.
Vagy a locsolós ember.

Ditti82 2015.02.26. 22:39:03

@BarBwire: Szerintem bármelyik ellen kinn marad.

Kosztarika 2015.02.26. 22:39:10

mindenki benne van a PAKSAMÉTÁBA by Robin :D

Mók_Ica 2015.02.26. 22:39:21

@busifa: összebújt a tapétával és beolvadt :)))

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:39:40

@Empty Bee: az ilyeneket a legjobb dobni, priceless, ahogy meglepodnek :DD

pomac 2015.02.26. 22:39:44

@BarBwire: vigye a 2. helyet ha akarja :D

agimano 2015.02.26. 22:39:52

@Csak ügyesen!: megmondta Anettnak, hogy nem fosott be:DDD

Kosztarika 2015.02.26. 22:40:30

Akármit mondtok rám, most igaza van Lacinak.

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:40:36

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Anettka mondta eloszor :D es Robin sem tudja, hogy az pakli :D

Gia 2015.02.26. 22:41:45

Remélem ma nem az "állj fel,és kösd a kendőt xy-ra" koreográfia lesz.. :-D

Csak ügyesen! 2015.02.26. 22:41:49

Laci azért milyen szépen elmondta Dennisnek, h miért nem gáz Dórit vinni :D

Ditti82 2015.02.26. 22:41:59

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): A hülyeség ragadós, Anett mondta először.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.26. 22:42:04

@Mók_Ica: pontosan ezt mondom én is a barátnőmnek is. ő meg pityereg, hogy de szereti. amikor megkérdezem, hogy szerinted ilyen-e a szeretet (nemhogy szerelem), akkor meg nem tud válaszolni őszintén. naná, mert nem ilyen.

mercsi 2015.02.26. 22:42:27

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Anett mondta, Robin csak csatlakozott :)

agimano 2015.02.26. 22:42:33

jönnek a gyíkemberek

busifa 2015.02.26. 22:42:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Mók_Ica: vagy netán elvitték az ufók vagy a gyíkemberek ? :D

Kosztarika 2015.02.26. 22:42:40

@agimano: ja, klegalább annyira, mint a fél liter ondót.. meg még pár aranyköpést :)

Ditti82 2015.02.26. 22:42:45

@Gia: Pedig benne van a paksamétában. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.26. 22:42:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem ez is a normális. ha szeretés van, rajongás van. főleg az első években. 4 éve vagyok a pasimmal, de nem tudnám elképzelni a fenti szitut. szerencsére.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:43:44

@ミラ: sajnos neki is át kell ezt élnie, hogy a következőt már úgy tudja kezelni, ahogy most írtuk.... ezt tapasztalom.... sajnos senkit nem lehet "megmenteni"... ....

Empty Bee 2015.02.26. 22:43:53

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): :D Jah, érthetetlen, hogy egyes nők nem úgy képzelnek el egy kapcsolatot, hogy a sarokban ülve várják hogy valami hatodrangú suttyó füttyent nekik :D

Kampóscsőrű kardinális 2015.02.26. 22:44:06

Húúú, most a fene esz, hogy kire gondolt Attila !

Ditti82 2015.02.26. 22:44:32

Anett, a plafon!!!!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 22:44:34

@ミラ: itt még arra sem mozdul, hogy a bnőm elmegy szórakozni.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:44:40

@busifa: :))) vagy ő a gyíkember??? :)))

agimano 2015.02.26. 22:45:05

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): szerintem az Anett tudja, hogy pakli, lehet, hogy a Robin nem:D

Gia 2015.02.26. 22:45:19

@-pkata-: Mond meg a barinődnek,ha most ilyen,akkor milyen lesz később.És már amúgy is más csaj van a képben.10000000000%.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:45:34

Én befostam volna, ha Robin a szemembe nézett volna, ahogy belépek egy ajtón. Most se merek ránézni. :D

agimano 2015.02.26. 22:45:43

@Kampóscsőrű kardinális: mivel? hogy kész volt az emberektől?

busifa 2015.02.26. 22:46:06

@Szoba kilátással: @Mók_Ica:
ha ketten mondjátok , akkor sztem ez biztos így van :D

Commodore 2015.02.26. 22:46:28

kómólyaaan deeejóóó!

Mók_Ica 2015.02.26. 22:46:28

idegenek!!! :)))) ááááááááááá szakadok..... a röhögéstől :))))

Kosztarika 2015.02.26. 22:46:29

Attila szívatja Dórit :D :D de aljas (jó értelemben!!)

jófej házisárkány 2015.02.26. 22:46:50

De cuki a dóri, hogy fellelkesült :D észre sem veszi, hogy ati szivatja

szmoti 2015.02.26. 22:46:55

jól hallottam Dóri Nap Új egyenlőség napján született? :D

Rémület 2015.02.26. 22:46:58

Jaj! Szegény Dóri... :)))

Csak ügyesen! 2015.02.26. 22:46:59

Kéééész vagyok :D :D

mercsi 2015.02.26. 22:47:00

Atti hatalmas Dorával :D :D

csiri bá 2015.02.26. 22:47:07

Dóri is gyíkember? :DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.26. 22:47:10

dóri azt hiszi, a pataki attilával beszélget :D megint téved.

Gia 2015.02.26. 22:47:20

Dori tsúnyán vakon van..

Mók_Ica 2015.02.26. 22:47:20

van itt egy gyíkember :))))
denisz.... hihihhhihihiih

Commodore 2015.02.26. 22:47:22

sshh! gyík! denis GYÍK!

Kosztarika 2015.02.26. 22:47:36

Dórikám, szeretnél Te fele olyan szinten lenni, mint Attila! :D

mercsi 2015.02.26. 22:47:43

Dennisz gyíkember :D

agimano 2015.02.26. 22:47:45

Denisz egy reptilián:D

csiri bá 2015.02.26. 22:47:46

Bmeg Attis... ez egy állat. :DDDD

Mirocska 2015.02.26. 22:47:50

Denisz a gyíkember! :-DDD
Eszembe jutott Zsófika és a repülő kutya! :-D

csak mert 2015.02.26. 22:47:57

dóri attila full hülyére vesz :DDDDDDDD

Ditti82 2015.02.26. 22:48:00

@agimano: Sokat nézel ki belőle.

Empty Bee 2015.02.26. 22:48:16

@ミラ: Ez tök érdekes, hogy nekem is sok barátnőm van, aki ezt érzi szeretetnek, de sosem tudtam átérezni. Nekem a szerelemhez mindig az kellett, hogy oda-vissza érezzem, hogy fontos és értékes vagyok a másik embernek. Lehet, hogy egoistább vagyok, mint az átlag? Csak azt tudom szeretni, aki már előtte kifejezi irántam, hogy fontos vagyok neki. Ez esetben lehet, hogy ez pozitív, mert senki nem csinált belőlem tartalékpuncit.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:48:27

@Mirocska: pont ezt akartam írni :)))))))))))))))))))))))

Szoba kilátással 2015.02.26. 22:49:02

Látszik hogy döni Pfanni nélkül 0

jófej házisárkány 2015.02.26. 22:49:04

Denisz a gyíkember: végülis egész nap a gyíkkal van elfoglalva

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:49:15

Emlékeztek, amikor Attila tavaly meggyőzte Zsófikát, hogy az ő kutyájának úszóhártyák vannak a lábujjai között, mert az a fajta, eredetileg vizi életmódot folytatott. :D

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:49:23

Laci martirkodik valahol :DD es sir az esovel lol!

Kosztarika 2015.02.26. 22:49:25

@csak mert: magyarul : helyén kezeli :D

csiri bá 2015.02.26. 22:49:36

együtt sír az esővel. :DDDDD

Commodore 2015.02.26. 22:49:39

Kellett volna poénhét.. ha vki nem mond poénosat, bünti-megvonás!

Mirocska 2015.02.26. 22:49:43

Atti mézet hány Lacitól! :-D

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 22:50:00

Én Attilától anno hidegrázást kaptam, de most nem tudok vele betelni, komolyan:) Műsort kéne kapnia..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:50:35

Szandika ott van a bulin? Nem emlékszem, h láttam volna.

Mók_Ica 2015.02.26. 22:51:37

@Cathcart_ezredes: milyen műsort? dr atti rendel? :)))

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): biztos alszik.....

anett milyen pici.....

csiri bá 2015.02.26. 22:51:37

szijjjja hellószijjja cupp cupp. :D

Ditti82 2015.02.26. 22:51:40

Ezt a nyáladzást vetették itt sokan Edina és Laci szemére.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:52:06

Robinék együtt nyálzanak az esővel. :D

Gia 2015.02.26. 22:52:06

A Titanic zenéjét kellett volna Anették alá keverni..

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:52:09

Az is lehet, hogy a Lacira gondolt az elobb Attis. Mert a villalakok elhiszik neki ezt az Edina-lavsztorit.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szandika betujult, es amugy volt valami repulo kutya is tavaly, nem?

Ditti82 2015.02.26. 22:52:54

Konténert! Gyorsangyorsan!

Késő. :(

jófej házisárkány 2015.02.26. 22:52:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem felszállt az űrhajójára, és elhagyta szerény bolygónkat, az a nő(?) nem hiszem, hogy evilági: 4 év alatt 20-at öregedett

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 22:52:56

@Gia: új csajt nem hiszem, max minden héten másik új csaj

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 22:53:57

én már tudom, hogy Dóri a földön kívüli...

Schlomo Goldberg 2015.02.26. 22:54:19

Nem kicsit gyalázta le Attila Laci szerelmes mártírsztoriját, jól esett.

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 22:54:23

@Mók_Ica: nekem lenne ötletem műsorra, de nem írom le, mert ellopja a gonosz tv és nem látok belőle egy fillért sem:)

vastyúk is .. 2015.02.26. 22:54:26

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): a villalakók sosem hitték el neki az Edina sztorit. És kint sem hiszik el. ;)

Mók_Ica 2015.02.26. 22:54:37

@Ditti82: ne mondd, hogy felfelé hánytál!!! :)))) pedig itt a konténer...... :PP

pomac 2015.02.26. 22:55:21

@Ditti82: azt a nyáladzást konkrétan hónapokig kellett nézni nem 3 napi ,van külömbség ,ja meg aki elhiszi hogy laci ugy odavan :D

Mók_Ica 2015.02.26. 22:55:47

@Cathcart_ezredes: persze hogy tartsd titokban.... olvasnak minket!!!! ha érdekli őket, akkor tárgyaljanak veled :))))

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:55:57

@Empty Bee: belolem probaltak mar eleg sokszor (plane, amikor fiatalabb voltam) de szerencsere mostanra mar megtanultam ezt kezelni, mindig dobbantok. Nem ertem, hogy miert az ilyen spilerek talalnak meg, normalis faszik nem is mernek kozeliteni... :-S

Ditti82 2015.02.26. 22:55:59

@Mók_Ica: Én nem vagyok hüjjjje, mint a paksamétában lakó fél literes Robinnyó. :P

Csak ügyesen! 2015.02.26. 22:56:05

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Á, csak kavarta a szart h mindegyik azt higgye, h róla van szó :D

Elégedett voltam a mai öf-fel, csak a tegnapit tudnám feledni. Meg az Anett-Robin jelenteket, mondjuk, azokról levettem a hangot :D

BarBwire 2015.02.26. 22:56:13

@Schlomo Goldberg: Egy ország véleményét mondta ki, végre!

busifa 2015.02.26. 22:57:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én kiszúrtam a kék farmerjában, nyilván visszahozták a gyíkemberek, hogy hitelesebb legyen Attis sztorija :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 22:57:49

@jófej házisárkány: tuti hogy az. Sőt, egy mimetikus polialoid, aki pont Szandikába botlott az erdős szélén, amikor lejött a fénygömbben. :D

BarBwire 2015.02.26. 22:57:49

@pomac: És ami a másik különbség, hogy nem Anett csüng Robin nyakán és nem sajátítja ki, és még egy egész oldalon tudnám a különbséget írogatni.

Ditti82 2015.02.26. 22:58:17

@pomac: 3 nap után kicsit túlzásnak érzem.

Anettnak meg az a nagy problémája, hogy most mond mindenfélét Robinnak, akinek mit fog mondani kint, ha R. mégse nyer?

Cathcart_ezredes 2015.02.26. 22:58:46

@Mók_Ica: amúgy megtehetnék, mert zseniális lenne szerintem. Privátban jelentkezhetnek!:)

Mók_Ica 2015.02.26. 22:59:09

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): a spílereknek nincs vesztenivalójuk..... a normális pasik pedig gondolkodnak.....

@Ditti82: na jóvan, megnyugoTTam :))))

MacákékIcukája 2015.02.26. 22:59:10

@Csak ügyesen!: jahha, igazad van! Az Anett-Robin jeleneteket tenyleg kihagyhattak volna, tokomet se erdekli...

@vastyúk is ..: akkor miert akarjak megis gyoztesnek a rajongoi, amikor igy hazudik a noknek?

pomac 2015.02.26. 22:59:15

@BarBwire: ég és föld a 2 kapcsolat az tény :D

malevil2050 2015.02.26. 22:59:17

Remélem láttátok a robinnyo tekintetét,ha már a kameremannak is feltűnik,,,,,,és má nem először.

csiri bá 2015.02.26. 23:00:10

@Ditti82: ugyanazt, mint Ádinka: hol a kulcs???? :DDDD

Szoba kilátással 2015.02.26. 23:00:19

@Schlomo Goldberg: irányítják a végen is a dolgokat

jófej házisárkány 2015.02.26. 23:00:30

@Szoba kilátással: valahol én is, neki pszichológus kellett volna plasztikai sebész helyett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:00:35

De olyan jó, hogy mióta kiesett Fanni, nincs flexihangú visitás meg üvöltözés.

Tordafia 2015.02.26. 23:00:38

Lac: - adjál már egy kis útravalót?
Atti: - ha neked adok, mindenkinek kéne
Lac: - adtál már itt mindenkinek, elszórtad a morzsákat.
- én viszont most kérem!

Ez nem volt szimpatikus, megint csak az önzés, önzés, önzés.
Azért tele van fosva ott is a gatya rendesen. (nyilván jogosan)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 23:00:54

Kihúzom a gyufát,de Laci mást sem csinált mint Attila kegyét kereste.Attila meg zseniálisan tesztelte.Engedte a zsinórt,aztán finoman,lazán lerántotta a sárba. Nem bizonyítom :D Aki ezt nem látta,annak úgy sem lehet :)

pomac 2015.02.26. 23:00:59

@Ditti82: jó tudom anett iránti zsigeri gyűlölet beszél belőled :D,nem kell magyarázkodni igy látod én meg máshogy semmi gond ezzel :D

malevil2050 2015.02.26. 23:01:09

Hősszerelmesek,jahhhhh én mek az uccsó mohikán vok csingacskukk fija.

Fu Szekh Li 2015.02.26. 23:01:13

@pomac: Tény? Bizonyítsd be! :DDD

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:01:14

@Mók_Ica: hat de ez meg mindig nem magyarazat arra, hogy tolem miert felnek a normalis pasik :D

Gyerekek, annyit beszeltek, hogy nem tudom nezni az ofit es a hsz-eket egyszerre. Lassabban, gecc! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:02:36

@malevil2050: nem figyeltem, hogy nézett?

Bence: "kinek kell hánynia? "
Pushpang: Nekem! :D

Szoba kilátással 2015.02.26. 23:02:47

Attila maradhatott volna meg

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:02:49

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Mert nem így látjuk :D Természetesen sokat túloz, de mi azért nem felejtettük el Atti két szavától azokat a pillanatokat sem, amikor egyértelmű volt, h elhiszik maguk is azt h szerelmesek :D A többi indokom meg egyszerű, ő volt ebből a négyből a legszórakoztatóbb, a legtöbbet ő tepert, és legalább valamilyen, a másik hárommal ellentétben.

Bírtam Attit és a kis kavarásait, Atti és Laci párosát is, meg h ma sok Lacci volt :D

Na, lássuk a medvét, bejön-e Lacc megérzése, vagy kivételesen nem :D

csiri bá 2015.02.26. 23:02:55

@malevil2050: te vagy Unkasz, személyesen? azta... ha ezt Cooper megérhette volna. :)))

vastyúk is .. 2015.02.26. 23:02:55

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): az előbb írtad, hogy a tattikát ne rójuk fel bűnnek egy tattikai játékban :D

Mók_Ica 2015.02.26. 23:03:43

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): gondolom önálló nő vagy, aki megáll a lábán és irányítja az életét :)))) félnek, hogy nem felelnek meg neked..... :)))

mr miss 2015.02.26. 23:03:55

@malevil2050: mi van a tekintetével? én nem látom a műsort

tvbuzi 2015.02.26. 23:04:24

mikor esik ki denisz? szombaton?

pomac 2015.02.26. 23:04:47

@Fu Szekh Li: ha lesz időm feltétlen :DD

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:05:03

@vastyúk is ..: @kiingattak: a szerelmi taktikara rohadtul pikkelek, nekem ez nem jon be, total gaz.

BarBwire 2015.02.26. 23:05:08

@Mók_Ica: Nekem ma mondta a kolléganőm, hogy túl sokat voltam egyedül, és lehet hogy nehéz lesz megalkudni egy kapcsolatban. Nem tudom. Még nincs itt a vész.

Mók_Ica 2015.02.26. 23:05:16

@tvbuzi: dórika kicsit vakon van :)))

Tordafia 2015.02.26. 23:06:09

@-pkata-:

Nem az odamenéssel van bajom. Az önzéssel.
Ezzel a : Nekem, nekem, csak nekem, másnak már adtál, nekem meg még jár, és egyébként is kérem.

Lehet, hogy más is odament. Sőt, utolsó párbaj előtt menjenek is.

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:06:22

@-pkata-: Azért bírom a srácban, h egy nap után leveszi h mit kell csinálni, valóban van érzéke ehhez a műfajhoz, kár h ilyen fiatalka még, egy 5-6 évvel később, amikor már megtanulja kordában tartani az érzéseit, a többi villalakó azt se tudta volna, h mi történik vele :)

Mók_Ica 2015.02.26. 23:06:36

@BarBwire: háááát, ez is igaz.... de akivel passzolsz, nem kell megalkudni... ez a lényeg :)))

Ditti82 2015.02.26. 23:06:43

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Jahhh... Nekem ez a "szerelem" sem tűnik igazinak.

Szoba kilátással 2015.02.26. 23:06:59

Miért kell mindig megismételni a kiválasztást nem minden 20 -ön éves Alzheimer kóros

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:07:02

@Tordafia: Nem ezt mondta. Csak annyira utálod, hogy belelátod ezt is. :) Szavazz másra. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 23:07:15

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nekem a hátbaszúrós tattika gázabb. Edina nem érzi úgy, hogy Lacc átbaszta, és az a lényeg. Pont mint az Attila - Dóri párbeszéd. Dóri azt hiszi, hogy Atti hasonlóan gondolkodik mint ő.. így nem érzi átvertnek magát. Denisz, Edina meg úgy érzi, hogy átbaszta Robinnyó. ez a különbség.

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:07:21

@Mók_Ica: @Cathcart_ezredes: nem tudom, lehet :(
@Csak ügyesen!: tul hosszu hsz ez igy ofi kozben, te! :D

Kosztarika 2015.02.26. 23:07:35

Milyen riadt képed vágott Dennis :D

csiri bá 2015.02.26. 23:07:41

@Mók_Ica: a gyíkemberek hozták a Földre a tépőzárat, a szalvétát meg a seggimplantátumot. :))))

BarBwire 2015.02.26. 23:08:28

@Ditti82: Valaki írta, hogy Robin a szerelembe szerelmes. És én inkább hajlok erre.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:08:30

@Szoba kilátással: Jogos, Fanni már nincs benn :)
@Csak ügyesen!: :) Ki tudja, lesz e VV 5-6 év után :)

malevil2050 2015.02.26. 23:08:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @mr miss: @vastyúk is ..: Erre monnyák hoty ölni tudna vele.Igen ritka pillanatok eszek,de azé beszédesek.

Gia 2015.02.26. 23:08:50

Na,Dennis már biztos nem Dórit viszi.

malevil2050 2015.02.26. 23:09:51

@csiri bá: Mellk? a lee.alice, or gary?

Kosztarika 2015.02.26. 23:09:54

Nem csinálok semmit.. mondja Dóri. Hát, három hónap alatt nagy tett elkérni a dupla jelet és rátenni valakire :D

Mók_Ica 2015.02.26. 23:10:05

@csiri bá: hüJJJJJJJJJJJJJJe :))) nagyon röhögök :)))

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): azóta az arcán maradt, amióta attiék bent voltak :)))

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:10:33

@vastyúk is ..: És szerintem ezek azok a dolgok, amit más, mint aki benne van, úgyse fog tudni megállapítani, főként nem egy realityben. Felesleges ezekkel foglalkozni, az nekem beszédesebb, h a végére már a bentiek is úgy gondolták, h vannak érzések mindkét oldalról. Persze, így h már csak az egyik van benn, könnyebb azt mondani, h de hát nem is.

Ditti82 2015.02.26. 23:10:57

Tehát Robin tudta, hogy Dóri kire kéri a duplajelet, mégse tartja Dennisszel szemben árulásnak, akivel amúgy semmi problémája.

csak mert 2015.02.26. 23:11:04

ejh Dóri, csak a gyíkemberekről ne beszélj soha :D

Kosztarika 2015.02.26. 23:11:07

@Gia: Nem mindegy, ki ellen esik ki? :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:11:12

kiskora óta erre vágyott? olyan régóta van VV?

Tordafia 2015.02.26. 23:11:12

@-pkata-:

Ezt mondta. És én ezt is akarom belelátni. Vagyis én így gondolom. Nem utálom jobban, vagy kevésbé Laccot mint a többieket. De ez nekem spec. nem tetszett.

De nem szavazok sem ellene, sem senkire. Egyikőjük sem érdemel meg 40 millió forintot.
Így érzem. :)

csiri bá 2015.02.26. 23:11:54

Deniszke úgy járkál körbe, mintha keresné a helyet, hova xarjon. :)))

Ditti82 2015.02.26. 23:12:05

@BarBwire: Viccen kívül, de sanszos, hogy én is.

Gia 2015.02.26. 23:12:17

@-pkata-: Mert szerinte nem gond ha valaki úgy megy döntőzni,hogy nem volt párbajon.Laccci lesz..

Ditti82 2015.02.26. 23:13:14

@csiri bá: A cserép mögé, közvetlenül Artúrbandié mellé.

Na, erről beszéltem, amit Döniz mond.

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:13:24

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Bocsi :) amikor írtam épp reklám vóóót.

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:13:36

@Ditti82: marmint a Robinnyoeke?

@vastyúk is ..: teny s valo, Robinnak ugyelnie kellett volna, hogy ne tudodjon ki. Ez viszont a szememben nem menti fel a Lacit, aki harom csajjal szorakozott (mondjuk a Zsus ugyben sztem egalban voltak). Szoval 1-1, nem hiszek a villabaratsagban sem, nekem az tetszik Robinban, hogy vegig egyedul jatszik, nincs igazi szovetsegese. (Bar a Lacis ugy megiteleseben a szemelyes rossz tapasztalataim is kozrejatszanak, ettol fuggetlenul birom ot is, csak nem szavaznek neki gyozelmet)

Kosztarika 2015.02.26. 23:14:49

Lacitól fél, a 3 nyertes párbaj miatt. Szerintem Dórit viszi :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 23:15:03

@malevil2050: hihihi. látom a többieknek nem tűnt fel. Mi vagyunk csak a paranoidok, kolléga.

Ditti82 2015.02.26. 23:15:17

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Az hát. A többiekét már régen nem hiszem. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:15:17

én még mindig Lacit érzem. :)
Danit is ki merte hívni

BarBwire 2015.02.26. 23:15:34

@Ditti82: Nyugi, én is ilyen vagyok :-D

csiri bá 2015.02.26. 23:15:37

ágászi küzdelem.... :DDDDD

Empty Bee 2015.02.26. 23:15:43

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Szerintem azért, mert a spílereknek - mivel nem gondolják komolyan - nem akkora dolog ha visszautasítod őket, ezért bátrabbak. Aki normális, azt nagyon rosszul érintené a visszautasítás, és inkább mégse vállalja, mert úgy ítéli, hogy nincs nálad esélye. Nekem több olyan szaktársam / régi munkatársam van, aki évekkel később mondta el, hogy szerelmes volt belém, csak nem mert felém közeledni, mert azt hitte nincs nálam esélye.

Mók_Ica 2015.02.26. 23:15:47

ágászi küzdelem??? ammeg mi????? :))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:15:52

mit mondott? ágászi? gigászi helyett?

Kosztarika 2015.02.26. 23:15:55

@csiri bá: szerintem Fanni fejélre már megtette. :)

Commodore 2015.02.26. 23:16:03

Már lehet nővel is... ennyi!

malevil2050 2015.02.26. 23:16:23

Ekkora zagyva párbeszédet

agimano 2015.02.26. 23:16:27

Denisz szerint az nyer esetleg, akit többen szeretnek?:DDD szerintem Lacit fogja

Ditti82 2015.02.26. 23:16:54

@-pkata-: Persze, mert Lácci védett volt. Nem emlékszel? :D

BarBwire 2015.02.26. 23:17:06

Ha a Lacit hívja ki, akkor nem fogok tudni dönteni, hogy kire szavazzak. Denis erősödik??????

mercsi 2015.02.26. 23:17:31

ez Robint hívja ki...

csiri bá 2015.02.26. 23:17:45

@DerültÉgből/tintával írok/: akkor remélhetőleg kint is hagyja. :))

mercsi 2015.02.26. 23:18:03

ágászi küzdelem készérvekkel :D

Mók_Ica 2015.02.26. 23:18:24

remélem dórit viszi....

Kosztarika 2015.02.26. 23:18:28

Új műfaj van a só-biznicben: farokmarkolászás. Dennis alapította. :D

malevil2050 2015.02.26. 23:18:31

nem jó fütyi nem sómen vaty ,hanem ety sónem

Tordafia 2015.02.26. 23:18:53

robin ellen nincsenek érvek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:18:57

Ennyi fasságot összehordani, amit most Denisz megtett... elképesztő.

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:19:00

Pedig Bencus még most is bepróbálkozott, h legyen Dóri.

Vazz, ennyire nem lehetnek elcseszettek, h Lacit sorozatban harmadik párbajára viszik ki :D

Empty Bee 2015.02.26. 23:19:02

@-pkata-: nyelvújítás szint: VV7

Mók_Ica 2015.02.26. 23:19:08

@mercsi: de csak mert tematikázik, mint naomi :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:19:15

@Ditti82: de választhatott volna gyengébbnek vélt játékost is. igaz, csajt nem akart, Robinnal nem volt baja.... nem is tudom, ki volt még benn akkor

Kosztarika 2015.02.26. 23:19:35

@mercsi: okkal vagy ok nélkül? :D

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:19:37

@Empty Bee: valoszinu igazad van, szoval erre kapsz egy ekg-t :))))

@Csak ügyesen!: semmi semmi :)
Egyebkent pont a taktikajuk miatt mind a ketten megerdemlik a dontot, aztan a nep majd eldonti, hogy melyiket tudja benyelni. Sztem Denisz nem erdemli meg, hogy ott legyen a haromban, vegig dugott meg f*szt vert :D

Empty Bee 2015.02.26. 23:19:37

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): farokvakaró nemibetegek egyesületének támogatásával.

busifa 2015.02.26. 23:20:26

@csiri bá: @Mók_Ica: ádáz küzdelem akart az lenni, de így sikerült :D

agimano 2015.02.26. 23:20:33

Lacci okvetlenül támadta Deniszt

Mók_Ica 2015.02.26. 23:20:37

laccci okvetlenül támadta deniszt :))))

Kosztarika 2015.02.26. 23:20:41

Laci támadtál, okvetlenül by Denniske

Empty Bee 2015.02.26. 23:20:41

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): köszi az ekg-t :D az amúgy micsoda? ha nem alkoholmentes, nem tudom meginni :D

Gia 2015.02.26. 23:20:54

Laci magába fojtogatja az agresszióját-by Dennis.. :-)))))))))))))))

tjunior 2015.02.26. 23:21:15

sokszor támadtál okvetlenül

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 23:21:38

Olyaok vagytok,mint a visszhang :D OKVETLENÜL :DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:21:48

Na bazmeg... sztem Laci már ki se csomagolt a múlt hét óta. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:21:50

Mondtam én, a többi csak porhintés...

tjunior 2015.02.26. 23:21:53

már megint ez a szarság, fárasztó

Kosztarika 2015.02.26. 23:21:54

Dóri benn van a három között.. ne már bazdmeg! :( :(

vastyúk is .. 2015.02.26. 23:21:54

@Commodore: szebben én sem mondhattam volna

BarBwire 2015.02.26. 23:21:56

Edina szófordulata az okvetlenül?

Ditti82 2015.02.26. 23:21:57

Éééééééés igen, ketten is eltujáskodták magukat a top3-ig.

Mók_Ica 2015.02.26. 23:21:58

@busifa: én a gigászira gondoltam.... :)))

na, laccira került.... denisz, meNNYé haza... hüJJe vagyol....

Empty Bee 2015.02.26. 23:22:22

ócsmárol, ágászi küzdelem... látjátok gyerekek, ezért kell az életetekben minimum másfél könyvet elolvasni.

jófej házisárkány 2015.02.26. 23:22:25

Jajj, mán úgy izgultam, hogy dennisz elfelejti, hogy megkérjen vkit, hogy rakja rá a másikra a kendőt. De szerencsére nem, roppant kreatív és eredeti volt

malevil2050 2015.02.26. 23:22:37

Nos fütyikém ic 250 a szabolcs express,de ne vegyé retúrt!!

tvbuzi 2015.02.26. 23:22:44

Denisz lecsáráztatta magát.
Bár mindenképpen.

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:22:46

@Empty Bee: hibaztasd az Izat, az o talalmanya volt, hogy "egy ekg-n vagyunk" - egy huron pendulunk :DD

Most kire szavazzak, gecc...

agimano 2015.02.26. 23:22:47

Mekkora csavar volt, gecccci, Denisz olyan egyszerű lélek

csiri bá 2015.02.26. 23:22:56

@Empty Bee: az egyik a Két Lotti legyen? :)))

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:23:44

@jófej házisárkány: hahahaha :DD figyi, legalabb megkerdezte Dorit, hogy melyik kezere akarja a kendot

Mók_Ica 2015.02.26. 23:24:00

@Empty Bee: ugyanmá', annyit denisz nem olvasott.... :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:24:02

Bence: Dóri, boldog vagy?
Dóri: IGENBAZMEG AZ VAGYOK! De kérdezzél még fasságokat theeecshicskaghecci!

Empty Bee 2015.02.26. 23:24:14

@csiri bá: és a Popó Magazin nem ér :D

csiri bá 2015.02.26. 23:24:27

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): érdekes lenne látni a vasárnapi döntőben a lelátón egymás mellett Ádinkát és Laccot, ahogy nézik, amint Robinnak odaadják az ominózus lakáskulcsot. :)))

Kosztarika 2015.02.26. 23:25:11

@malevil2050: én haza is viszem, ingyen és bérmentve, pedig innen nagyon messze van Nyíregyháza, de megérne annyit! (ha utána sosem látom SEHOL)

csiri bá 2015.02.26. 23:25:20

sixx nem is szólt, hogy megy be a BVbe?

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:25:23

@BarBwire: ez itten a kerdes! :D

Pfft, Denisz tul egyszerucske gondolkodasu.

Safarkodjak-e a szavazatommal vagy nem-e?

Jeeeeeeeeeeeee jon Sixx!!!!

malevil2050 2015.02.26. 23:25:24

Nahh pajtikáim,akko ismét engeggyük ki az appocskákat,csak óvatosan mer törékenyek ám.

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:25:29

Hát, most már őszintén remélem, h Laci megnyeri ezt az egészet, ember nem dolgozott meg még ennyit a VV nyerésért, az biztos.

Hajrá Lacc! :D

agimano 2015.02.26. 23:25:33

Sixx is lesz a BV-ban

Empty Bee 2015.02.26. 23:25:37

@csiri bá: á, biztos nem érdekelné őket, mert végre A MÁSIK FELÜKKEL LEHETNEK

Tordafia 2015.02.26. 23:25:52

Ezt Laci mire értette a végén? : Na, van egy húszezres köröm, meg egy hazautam
???

csak mert 2015.02.26. 23:25:57

@Ditti82: sajnos..ügyesen aldutál! pf

mercsi 2015.02.26. 23:25:59

na ez nagyon frankó kihívás volt Dennisztól :D totál azt hittem, Dórinak adja :) kellett volna még bele 1-2 csavar :D

Ditti82 2015.02.26. 23:26:06

@csiri bá: Aztán még tényleg megnyeri Dóri. :D Röhögnék. :D

Empty Bee 2015.02.26. 23:26:22

ezután Dennisz tökét márcsak a behajtó fogja markolászni :DDDDDDDDD

Bujumburi 2015.02.26. 23:26:26

Aztapaszta.. Pozitiv csalodas. Dennis megis egy tokos gyerek, ezennel lecserelem a favoritomat (Robin)

mercsi 2015.02.26. 23:26:31

@Csak ügyesen!: de, Baukó Éva :) és ő sem nyert :)

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:26:41

@vastyúk is ..: @Ditti82: @csiri bá: Laca is lehazudta az arcat, megerdemli a dontot. Robin meg a lakaskulcsot :DD

Kosztarika 2015.02.26. 23:26:50

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): kitagadlak, ha erre a gyökér Dennisre szavazol :D

jófej házisárkány 2015.02.26. 23:26:53

Na, a gyíkember röpüljön vissza a bolygójára, laci meg elsőként gratuláljon robinnak a győzelemhez!

Ditti82 2015.02.26. 23:27:00

@csiri bá: Meglepetééééééés! :D

Commodore 2015.02.26. 23:27:21

@Csak ügyesen!: ha továbbra is agyhalottak maradnak, Dori elviszi röhögve...

minden reggel 2015.02.26. 23:27:26

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): hahó :) ha DEnis megy vissza jobb, mert ő úgysem nyeri meg. rádásul elbízza magát mennyire szeretik...

Ditti82 2015.02.26. 23:27:42

@mercsi: Alekosz ellen? Esélye nem volt.

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:28:13

@mercsi: Évát a csatorna nagyon támogatta, neki nem intézett el két párbajt :D És hát, legyünk őszinték, nem ugyanaz a szitu (30-as csaj vs fiatal jóképű srác).

pomac 2015.02.26. 23:28:21

@Tordafia: gondolom fogadott valakivel :D

ornyim 2015.02.26. 23:28:28

Hajrá Laciiiii! Nem kérdés, egy ilyen pöcsköszörű nem kell fináléba. :) Robinnak, meg Dórinak gratula. Dóri élő példa arra, hogy a semmittevés is jó valamira.

Kosztarika 2015.02.26. 23:28:55

@csiri bá: abban én is benne vagyok, de könyörgöm, ne küldjétek vissza ezt a tahót! :)

usim.misu 2015.02.26. 23:28:56

száni, ahogy mindenki attilának nyal, lacival az élen

agimano 2015.02.26. 23:29:00

Amúgy a VV1-ből Szabolcs is négyszer nyert párbajt, és ő utána meg is nyerte, szóval nem Éva egyedül a csúcstartó

mercsi 2015.02.26. 23:29:04

@Ditti82: igen, de ahogy mondták, ő 4 párbajt nyert. szóval eléggé megdolgozott a fődíjért, amit végül nem nyert meg.

vastyúk is .. 2015.02.26. 23:29:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mikor visszahozták a cuccait, mondta is, hogy nincs kedve kicsomagolni, mert teljesen felesleges. szerintem azóta is kukás szatyorban vannak.

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:29:46

@Empty Bee: kesz vagy, annyira rohogok mindket hsz-eden :DD

@minden reggel: helloka :)) aha, tudom... de Laci tobbet melozott. Nem tudok donteni basszus!

@Commodore: az mekkora lenne, meg jobban atplasztikaztatna magat :D

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): az semmi, en is kitagadom sajat magam. Szavazok az Attisra :D

mercsi 2015.02.26. 23:29:47

@agimano: tényleg? akkor miért mondogatják ezt az Évás rekordot? Amúgy Robin nem hasonló szereplő, mint Szabolcs volt anno?

pomac 2015.02.26. 23:30:00

@minden reggel: azért most ati robolt kicsit laci imidzsén :D biztos szorosabb lesz mit a fannié :DD

Ditti82 2015.02.26. 23:30:40

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Beleadok a benzinpénzbe! :D
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Abból kapna Anettka is. Jól vigyázz, mit kívánsz! :P

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:30:59

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Szolidaríts velünk, nehogymá Lackó most essen ki, farokpörgető ellen.

Nem Penny hajója 2015.02.26. 23:31:17

Én szavazok is Dennisre, h. Laccci már szombaton találkozhasson a cejelmével. :)

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:31:30

@ornyim: "Dóri élő példa arra, hogy a semmittevés is jó valamira" aha oke, en is varom a nyeremenyt akkor :))) mert ugyanazt csinalom, mint o

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:31:32

@Tordafia: nem tudom. ezen én is elgondolkodtam. majd vki megfejti vagy a holnapi összefoglalóban talán benne lesz

Kampóscsőrű kardinális 2015.02.26. 23:31:41

Engem a hideg ráz Lacitól, ezért hajrá Denisz!

Kosztarika 2015.02.26. 23:31:56

@Bujumburi: ne má :( És az elmúlt három hónap, az nem számít? Meg hogy síkhülye és aljas?

Ditti82 2015.02.26. 23:32:05

Ja, és az avatar marad. Szombatig mindenképp.

agimano 2015.02.26. 23:32:13

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): nem tudom, biztos elfelejtették már, mert olyan régen volt. Szabolcsot nem nagyon szerették akkor, de én akkor a BB-t néztem sokkal inkább, nem minden részletet tudok. Amúgy ő is ilyen visszahúzódóbb arc volt, de nem bírták.

usim.misu 2015.02.26. 23:32:46

@Empty Bee: a kész érvek is megvolt :)

minden reggel 2015.02.26. 23:32:46

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): ha nem Lacit akarod a végén, akkor most tuti ha kiesik. a végén már nem bizti

Tordafia 2015.02.26. 23:32:59

Azért lássuk be, Denisz tökös volt, hogy a tuja, mindenki által ajánlott, és kínálgatott Dóri helyett a 3szoros párbajról visszajött Lacit ki merte hívni. Kockáztatott, kitartott az elgondolása mellett.
Ez szerintem becsülendő, még ha ez a dió keménynek bizonyul is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.26. 23:33:03

Remélem kifáradt a Tömb, és Laccci mehet haza, és leveheti a mellénykéjét, mert úgyis nagy neki.

tvbuzi 2015.02.26. 23:33:17

Na, sixx vajon m mennyit fogyott..?

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:33:31

@Ditti82: hat ez az en bajom!

@Krétagarbó: @Csak ügyesen!: nyugi, marad Laci.

Na lassuk a sixx-et!

minden reggel 2015.02.26. 23:33:33

@pomac: hát erre gondoltam, hogy Laci nagyobb ellenfél a cél előtti hajrában.

csiri bá 2015.02.26. 23:34:03

A vella ott van Tétényben a XXII. kerületben... és vajon melyik a testvérvárosa a kerületnek? Hát persze, hogy Barót. :)))

Mók_Ica 2015.02.26. 23:34:11

sixx a vendég :))))

csiri bá 2015.02.26. 23:34:46

csak sixx össze ne keverje a VV-t az ÉH-lel. :))

usim.misu 2015.02.26. 23:34:54

rettenetes, hogy éva még mindig nem képes egyetlen normális mondatot megfogalmazni

csiri bá 2015.02.26. 23:35:30

próbálok meghívni a műsorba.... Évike ne nagyzolj, nem te hívod meg őket. :))

tvbuzi 2015.02.26. 23:35:30

Sixx, bazz, beragadt a kezed a zsebedbe?

Commodore 2015.02.26. 23:35:31

Persze te hívod meg a vendégeket... haha

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:35:34

@mercsi: Ezt az összes kiválasztott villalakó eljátszotta eddig. :D

agimano 2015.02.26. 23:35:52

elegünk van Lacciból?

Mók_Ica 2015.02.26. 23:35:59

sixx szerint denisz marad..... neeeeeem... lacci marad!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:36:24

sixx megérzései még nem jöttek be egyszer sem... :))))))

BarBwire 2015.02.26. 23:36:24

Sixx-nek milyen kellemes hangja van.

Kosztarika 2015.02.26. 23:36:50

Miért mondja SIXX, hogy Dennist akarják visszaküldeni a hogyvoltosok?? :( Szerintem nem

Empty Bee 2015.02.26. 23:37:02

@Mók_Ica: Sixx azt is megjósolta, hogy Fanni nyeri a játékot... szal így kell adni a szavára :D

usim.misu 2015.02.26. 23:37:06

sixx, ne hari, de ez a pulcsika rettentő előnytelen :-\

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:37:08

Sixx hál istennek Dennis párbajgyőzelmet mond, Laci esélyei megnőttek :D :D

mercsi 2015.02.26. 23:37:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, de nem ennyire csavarosan :) most eggyel több váratlan elem volt a kihívásban :)

oregdiak 2015.02.26. 23:37:16

A két tuja döntőben!
A való világok történetében ez csak egyszer fordult elő, hogy párbaj nélkül dötőbe kerül valaki.
Az elsőben: Oki

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:37:53

Hat nem tudom sztem sixx akkor olvasta a hv-s kommenteket legutobb, amikor mindenki Robinos volt... :)))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:37:54

Denisz azért nem vitte Dórit, mert ezzel is azt a faszaságot akarta bizonyitani, hogy lovagiasságból nem visz ki nőt és ne mondhassák rá, hogy megszegte a fogadalmát.

Ditti82 2015.02.26. 23:37:59

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Akkor nekem is már!
@agimano: Jaja. Az utsó kettőre még kizavarták, hátha. :D

mercsi 2015.02.26. 23:38:00

@usim.misu: +1 :) nem a legjobb ez a pulcsi :(

Mók_Ica 2015.02.26. 23:38:11

@Empty Bee: hál'istennek :))) lacci maraGGYon.... denisz go home!!!

dare 2015.02.26. 23:38:18

Nem akartam már írni de Lacitól ihletet kaptam( ahogy sokan Zsu-tól), egy kicsit én is rugdosódok így a végén.
Már nem mertem volna mérget venni rá hogy Denisz-Laci párbaj lesz de hát csak ennek lehetett következnie, lássuk milyen eredménnyel fog zárulni az alfahímek csatája.
Egyértelmű hogy HAJRÁ DENISZ!!!
Nem csináltál segget a szádból, sokat nőttél a szememben.
Laci meg menjen szépen haza, úgyis azt hangoztatja hogy ő már nyert, fogja a nyereményét és tipli.

spinks 2015.02.26. 23:38:24

@Tordafia: abszolút egyetértek. Maximálisan tökös döntés vol. Azért van ott gerinc.

nicu71 2015.02.26. 23:38:43

hát remélem hogy Laci marad.Rajtam nem múlik.Dennis nem nyerhet!

Mók_Ica 2015.02.26. 23:38:48

@oregdiak: ki is esett 3dikként....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:38:53

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): @Csak ügyesen!: nem látjátok a fától az erdőt... ezzel akarta bemozditani Laci szavazóit. :D

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:38:58

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): hat ellenszavazokra celzott, mert itt nincs egy Denisz-rajongo sem, az tuti (na jo, van kb ketto darab)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:38:58

@Csak ügyesen!: erre gondoltam én is... remélem most is épp olyan "jól" jósol, mint eddig... :D

Ditti82 2015.02.26. 23:39:53

@Mók_Ica: A papírforma most is ezt jelzi.
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Isten ments és őrizz! :O

Kosztarika 2015.02.26. 23:40:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hagyd már ezt a TÖMB-ös marhaságot, Edina ellen is a tömb szavazta vissza?

spinks 2015.02.26. 23:40:05

Fura h 2 felnőtt férfi egy valóságshowt elemez.

BarBwire 2015.02.26. 23:40:10

Na most már mindenki keze a zsebben van.

Mók_Ica 2015.02.26. 23:40:20

csak én látom úgy, hogy sixx unja ezt a bv-t?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:40:27

Ennek a faszinak fizetnek, hogy Lacit sározza?

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:40:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tattikazik, mint Attis? :D fene megette, hogy senki nem tud egyertelmuen beszelni :DDD

@Ditti82: neked is mi? nem tudok rendesen figyelni :D

dare 2015.02.26. 23:40:43

@oregdiak: Dóri majd elrebeghet egy két köszönöm-öt Denisznek mert történelmet írt.
Az első nő párbaj nélkül a döntőbe, valahol ez is szép.
Hajrá Anulu!!!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:40:48

Na jó, megint Lacit alázzák, jó lesz ez, eddig is ez volt. Bakker, ha most is megnyeri, akkor egy kaptafára ment az összes párbaja...
Most nem mutattak állást? Ügyesen, akkor nagy a különbség?

agimano 2015.02.26. 23:41:22

@Mók_Ica: szerintem ő mindent un kb

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:41:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem tom, szerintem csak utálja, mint a szart :D Úgy vettem észre, h a faszik nagy százalékban állnak így Lacihoz. Nem is tudom, miért van ez :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:41:50

Sixxnek kéne üzenni, ha Laci visszamegy, akkor jön nekem a döntőben egy Lacis appal. :D Géza is, a Fanni kiesős posztért.

spinks 2015.02.26. 23:42:11

@Mók_Ica: sixx mindig ilyen arcot vág. Nekem angoltanarom volt. Ilyen laza mindig.

Marcsee 2015.02.26. 23:42:38

Basszus, ezen a héten látszott igazán, hogy milyen is Denisz igazából. Csak a kanapén ült, mint anno Maci, hangjat sem lehetett hallani, csak neha myujtogatta a nyakát, hogy a többiek mit csinálnak. Egész végig csak Fannesz farka volt, azt ennyike. Ti meg beszavaznátok a döntõbe? Nemáááááá léccilécci!!!

Kosztarika 2015.02.26. 23:42:52

@-pkata-: remélem ez a széria most sem szakad meg :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:42:54

@Csak ügyesen!: veszélyes, csábítja a nőket és a legtöbb pasi irigy. :D ahogy nők is egymásra. :D a pasik is, csak ők nem hangoztatják úgy a mindennapokban :D

spinks 2015.02.26. 23:43:05

Éva viselkedése annyira mű.

vastyúk is .. 2015.02.26. 23:43:22

röhhhööögöökkk. hihihihi

dare 2015.02.26. 23:43:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Úgy értem hogy mindkettő az szeretett volna lenni, Denisz az lett, Laci meg nem is tudom mi....aljahím....ez se jó, inkább egy kislány.
Az elején nagy harc volt köztük ami Laci vereségével zárult.
Remélem ez a párbaj is.

pomac 2015.02.26. 23:43:43

de az elözményt miért nem mutatják miért dobálta a lufikat :D

Kosztarika 2015.02.26. 23:44:19

Hallottátok az "intelligens" Dórikát? " szopd ki a faszt, te geci ! " és ezt a nőt juttatták a döntőbe.

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:44:33

@-pkata-: Valószínűleg igen, és ezért megy a Dennis fényezés, h felhozzák egy kicsit. Kiindulva Laci előző két párbajából.

De igazából ez meglepne, én most nagyon szoros párbajra számítok, kb, mint Zsu ellen, ami dőlhet erre is, meg arra is :D

pomac 2015.02.26. 23:45:07

hát ez érdekes volt :DD

csiri bá 2015.02.26. 23:45:26

Bakker Dóri olyan, mint a hajléktalan a Keletinél, mikor felriasztják az aluljáróban legmélyebb álmából. :DDD

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:45:26

@-pkata-: Üzend meg neki, én csatlakozom :D

jófej házisárkány 2015.02.26. 23:45:26

Azt hiszem dóri most alapozta meg a 3. Helyét

pomac 2015.02.26. 23:46:09

haza akarok menni :DD

csak mert 2015.02.26. 23:46:19

edinában nem lehet csalódni :DD
igázám ván :DD
kint is hozza a formát

spinks 2015.02.26. 23:46:27

Ahh. Nem is tudom mit kéne ezzel a nővel ( nővel?) csinálni... Egy pszichológus gárda kéne hozzá.

Mók_Ica 2015.02.26. 23:46:30

dóri.... theeeee.... csicskageci, fasszopóóóóó.... :))))

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:46:47

En is a csicskagecit hianyoltam :DDDDD

csiri bá 2015.02.26. 23:46:49

Az alvó Dóri bajszát cibálták. :DDD

Kosztarika 2015.02.26. 23:46:50

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): konkrétan azt mondta, Laci kifáradt, nem akarjuk már vissza :(

agimano 2015.02.26. 23:46:58

ma a metrón egy nő telefonált, és tök úgy beszélt, mint Dóri, de nem ebben a nagyon alpári stílusban, hanem a köztesben, tök idegesítő volt

Ditti82 2015.02.26. 23:47:24

@dare: Dennis hol lett alfahím? Mert hogy nem a vv7-ben, az tuti.
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Undorító.

Tordafia 2015.02.26. 23:47:50

@spinks:

Ja. Komolyan mondom meglepődtem. És a beszédet is értelmesen el tudta mondani. (az ottani szellemi szinthez képest)

És ami még tetszett, hogy ő maga is kemény párbajra, férfias küzdelemre számít, 50-50 -re.
Nem nagyképűsködött, nem volt fellengzős.
A szívére hallgatott. Ennyi.

csak mert 2015.02.26. 23:48:40

dóri.....te jó ég...mint egy rossz c.asszony, fúúúú, már csak a rákegyenmeg kellett volna

Pék Sütemény 2015.02.26. 23:48:46

Hella Népség! :) Szerintetek Lacccííííí megnyeri?

Ditti82 2015.02.26. 23:48:50

@-pkata-: A mijét? :D
@pomac: Óriási. :D

spinks 2015.02.26. 23:48:55

@Tordafia: ha most nem veri meg a parbajon Lacit akkor a döntőben sem tudná megverni. Ebből fakadóan a döntése logikus is.

Kosztarika 2015.02.26. 23:49:21

Így a végén árulja már el valaki, minek mondják be a bv-ben a telefonszámot, mikor nem is lehet betelefonálni, mint régen.

Pék Sütemény 2015.02.26. 23:50:30

@-pkata-: Énisénisénis!!! Szavazzunk! :)

Mók_Ica 2015.02.26. 23:50:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ééééééééééééééééééééén???????? :))))))))))))))))))

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): ez jó kérdés, már én is feltettem pár héttel ezelőtt :)))

raspberrypie 2015.02.26. 23:50:45

Hajrá Dennis! Edinának nem akarok lakáskulcsot :D

dare 2015.02.26. 23:50:49

@Csak ügyesen!: Mondhatjuk fényezésnek de aki kettőjük közül megérdemli a finálét az Denisz.
Laci semmit nem csinált ebben a szériában leszámítva azt hogy egy lány háta mögött eljutott idáig, semmi olyat nem tett ami indokolttá tenné hogy neki ott a helye.
Végigbunkóskodta a zömét, a barátai nélkül meg picsog.
Hát ez nagyon kevés ahhoz hogy valaki finalista legyen.

Ditti82 2015.02.26. 23:50:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Te szellemi fogyatékos. :D

Csillámpónis szerelem??? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:51:23

@raspberrypie: ha csak ez a gondod, akkor nyugodtan szavazhatsz Lacira is. :D

Pék Sütemény 2015.02.26. 23:51:29

@Ditti82: Nyomjuk Lacccííííííííííít!!!! :)))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:51:35

@Pék Sütemény: helyettem más(ok)nak kell, mert én nem tudok :)

Mók_Ica 2015.02.26. 23:51:36

hehehehe... sixx is finoman learanyásózta anettet :)))))

spinks 2015.02.26. 23:52:02

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): haha. Jogos. :) még jó hogy a levélcímet nem olvassák be.

Pék Sütemény 2015.02.26. 23:52:14

@Ditti82: Vazeg, a csillámfaszpóni a csengőhangom!!! :)))

Ditti82 2015.02.26. 23:52:27

Nahát, csak nem tán sixx is úgy látja a legújabb villaszerelmet, mint itt többen is? :D

minden reggel 2015.02.26. 23:52:37

@Mók_Ica: igen, ez nekem is eszembwjutott

Empty Bee 2015.02.26. 23:52:55

@Pék Sütemény: nekem csillámfaszpóni a példaképem :DD

malevil2050 2015.02.26. 23:53:09

Sült pipi hosszá má ety sölt!! Miiiii???? ,,,,jahhhhh,,,,,akko hozzá kettőt!

vastyúk is .. 2015.02.26. 23:53:12

@raspberrypie: szerintem sem lesz ott lakáskulcs, szóval ilyen alapon nyugodtan szavazhatsz Lacira

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:53:23

@Mók_Ica: @Ditti82: bazmeg,hát nem lehet megérteni bazmeg, hogy aludni akarokbazmeg te nyomorult?! :D

Pék Sütemény 2015.02.26. 23:53:36

@-pkata-: Hát, az én telóm annyit tud, hogy piros. Kicsit gyógyult netfüggőként nem merek okostelefont tartani.

Mók_Ica 2015.02.26. 23:53:50

wazze.... sixx lehulladékozta zsut :)))))

Ditti82 2015.02.26. 23:53:53

@Pék Sütemény: Én már nyomtam kedden. :D

Sixx, szakadok. Zsu hulladék. :D

Pék Sütemény 2015.02.26. 23:54:27

@Empty Bee: :))))))) A LEGJOBB!!! Nyáááhhhh!!!

minden reggel 2015.02.26. 23:54:33

@dare: ;) nem mondanám h Denis emberileg letett az asztalra, de Laci sem sôt. A mély lenézése a nôk iránt...

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:55:15

Robin volt mielott osszeakaszkodott a picsAnettel, most meg mar fifty-fifty :D

Csak ügyesen! 2015.02.26. 23:55:22

@dare: Na ne már, mit néztél te, mert nem ezt a szériát, az biztos :D :D

Mók_Ica 2015.02.26. 23:55:25

@minden reggel: asszem már tegnap is ezt taglaltuk itt :)))

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): borítom a konténert ..... rád :))))) oszt nyugoTTan alhatol :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:55:39

@Mók_Ica: :D:D
"Túrják a földet, az ördög nagyon fél
A lapáton nincsen nyél
Nem kell a doktor, hogy tudják hol az ér
A színarany nehéz fém...
..Mélyre ás, mélyre ás, mélyre ás a szakkör,"

spinks 2015.02.26. 23:56:43

Miért nincs több belevaló?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 23:56:48

@Pék Sütemény: én se, még a végén egyel több lesz, akik beledumálnak az életembe :D

dare 2015.02.26. 23:56:54

@Ditti82: Denisz alfahím volt mert már 6 nap után prütykölt, végig ugyanazt a karaktert hozta és a legjobban ott látszott ez amikor a Laci részegen odament okoskodni neki de csak makogás lett belőle a Denisz meg körberöhögte.
Ő erre mit csinált?
Elkezdte Edinát ekézni hogy miért nem védi meg, és csak picsogott.
Nem az az alfahím aki kiabál, hanem az aki ellen picsogva mész el( mint a Laci)

pomac 2015.02.26. 23:57:01

akkor holnap már nem lesz bv o.O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 23:57:14

NEm lesz több belevaló vagy miért búcsúzkodik Éva?

Tordafia 2015.02.26. 23:57:21

@spinks:
Ez igaz. Ráadásul úgy, hogy a kiesettek nagy százalékban neki üzentek. Tehát van ott kint is rajongótábor.
Aztán a Dóri fanok is nyomhatnak ezért a "nagylelkűségért" Deniszre egy szavazatot.
Meg a Zsu fanok, Dóri miatt is, és Laci ellen is.
:)

Szóval lesz itt még tizedszázalék különbség, és lehet megint hívni kell a közjegyzőt mert annyian szavaztak.
:)
Na mindegy, még gondolkodom. Vagy senkire, vagy Denisz. Nálam Laci kizárt minden szempontból.

minden reggel 2015.02.26. 23:57:30

@Mók_Ica: tegnapot nem olvastam, de a tempó gyanús. Vagy csak egy kis ingyenreklám, mikor szwrepelt anett legutoljára, hol?

Mók_Ica 2015.02.26. 23:57:32

@dare: denisz? hmmmmm.... én nem láttam őt szórakoztatónak... .csak a farkával volt elfoglalva.....

Ditti82 2015.02.26. 23:57:56

@Mók_Ica: Inkább vidd ki és hagyd kint a ghecchibe.

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:57:58

Olyan viccesek vagytok, de sajna lemaradtam egy csomo kommentrol :(

Ditti82 2015.02.26. 23:58:51

Nem lesz több bv? :O

csiri bá 2015.02.26. 23:59:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet mindkettejüket kirúgták és Pfánnika vezeti innentől a maradék 3 napon. :)))

nézekcsak 2015.02.26. 23:59:43

Akkor negyedszerre is hajrá Laci!!!!

MacákékIcukája 2015.02.26. 23:59:46

@Mók_Ica: @Ditti82: es szerintetek sirt az Anett amikor meghallotta, hogy mit mond rola sixx? Facebookon is mindenki szidja egyebkent

Mók_Ica 2015.02.27. 00:00:01

@minden reggel: a vv-kben szerepelt.... amikor anno megszólaltak az exlakók.... másra nem emlékszem.... :)))

spinks 2015.02.27. 00:00:12

Mindenkhiii eshhen khii ah ghheciibe...Legyen simicskhhaa a thhsizteletbelih nyertesh.

Tordafia 2015.02.27. 00:00:12

@dare: +1

az állandó picsogás.

minden reggel 2015.02.27. 00:00:49

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): mégis ô van Robinon nem a sok kommentelô :) lehet h tojik rá :)

Kosztarika 2015.02.27. 00:01:02

@dare: Nem értek egyet veled, de meggyőzhető vagyok. Elmondanád Dennis mit csinált? ( Fanni kefélése és a faszmarkolászás nem számít! :)

spinks 2015.02.27. 00:01:13

Vezesse vv Oki a belevalókat. Pfff.

Mók_Ica 2015.02.27. 00:01:15

@Ditti82: sixx kapott egy csillámpóni matricát :))))

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): robinnál van mindig zsepi :))))

csicserierika 2015.02.27. 00:01:48

@Mók_Ica: ahogy kiesett fáni, Denisz beszürkült. Fogadjunk, h Iza sugallta, h Laccit vigye. Reméljük olyan "jó" választás, mint Izé volt

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.27. 00:02:25

az én volt gimis osztálytársam vv baukóval és sixx-szel együtt egy élő műsorban. most már büszkén halhatok meg :D

Cathcart_ezredes 2015.02.27. 00:02:26

Hm, sixx szerint is Anett a nyeremény miatt pörgött rá Robinra. Biztos pöttyös regényeken nevelkedett naiv semmirekellő vagyok, de szerintem Anett nem gold digger, és Robin sem a show miatt kattant rá. Én elhittem, na...

Csak ügyesen! 2015.02.27. 00:02:31

@-pkata-: Nem volt, holnap lesz, azt mondták.

MacákékIcukája 2015.02.27. 00:02:45

@Mók_Ica: :)))) juj erre nem is gondoltam. @minden reggel: sztem nem lesz sokaig rajta, mar most zavarja a korkulonbseg. Bar ki tudja, ha Robin megnyeri... :D

dare 2015.02.27. 00:03:33

@Csak ügyesen!: Semmivel nem volt különb az elején Laci a Denisztől.
Próbált lépést tartani vele, ráhajtott Dórira de elhajtották, ráhajtott Zsu-ra de azt is elbaszta, maradt neki Edina, és feladta a harcot, iszonyat szánalmas egy pali, de az még jobban zavar hogy egy lány háta mögött akarja megnyerni ezt az egészet.
Én néztem az elejét is, és nem felejtettem el hogy mi történt( ahogy itt sokan), igaz a végét már nem nagyon de engem nem tud megvezetni a Laci.
Haverok nélkül már jófiú....persze.

minden reggel 2015.02.27. 00:03:51

@Cathcart_ezredes: én inkább úgy mondanám h ki lett adva neki h mozduljon rá és szerencsére nincs ellenére sem.

csak mert 2015.02.27. 00:03:52

csak egy kis érdekesség.. az ágászi szónak van értelme: www.kislexikon.hu/index.php?f=D%E1r&p=0&s=0

B.Betyár 2015.02.27. 00:04:03

Ez annyira uncsi, teljesen papírforma volt Laci kiválasztása. HAJRÁ DENNIS :D!!!!! Persze ez most nagyon szoros lesz.
Nyerjen a faszlóbáló! Egyébként viccen kívül: az Anulus héten Dennis első osztályúan odatette magát, vicces volt. Nem nyerheti meg a teljes tornát, hiszen tudjuk róla, hogy egy senkiházi, de a harmadik helyet neki ajánlom. Lesz még egy minipárbajuk Dórival, ahol ugye tudjuk, hogy Dóri van előnyben, hiszen a koholt baromságokkal őt is szépen kezdték sározni így a végére, így Dóri megkaphatja a 2. helyet. Ennyi.

MacákékIcukája 2015.02.27. 00:04:28

@ミラ: legalabb normalis celeb-ismerosod van, nem ugy mint nekem (EH Botoxra gondolok) :D

@Cathcart_ezredes: valszeg igazad van, de jol esik szapulni azt a libat :))))

Krétagarbó 2015.02.27. 00:04:32

@jófej házisárkány: Biztos nem nézte le a női nemet, vagymi...:)
Itt most nagyjából két egyforma emberi "hulladék" (by Sixx) fog megmérkőzni, dönteni pedig az fog, hogy a szavazó éppen mennyire utálta Edinát, vagy Fáncsit.

Hajrá Laci! Az app már ment.

Jó éjt nektek:)

spinks 2015.02.27. 00:05:07

Lássuk be ez az első olyan vv ahol tényleg lila gőzünk nincs a végső győztes személyét illetően. Talán jobb is ez így.

csiri bá 2015.02.27. 00:05:15

@csak mert: van hát Andre Agassy, azaz Ágászi András. :)))

minden reggel 2015.02.27. 00:05:27

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): hát robin konkrétan egy hétig van még képernyô, aztàn max a haknik :)

jófej házisárkány 2015.02.27. 00:05:37

Na jóccakát, megyek aludni, pulcsi bekészítve, hátha folyna az orrom, de ha lufikat durrantotok mellettem, akkor kigyün belőlem a gettópina, azt elküldök mindenkit a gheciccibe, csicskák!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:05:39

Annak ellenére, hogy egy vicc, hogy Dóri a nulla teljesítményével párbaj nélkül került a döntőbe, és annak is, hogy Denisz is bevállalósan döntött Laci kiválasztásával (amit méltányolok az esetében), és annak is, hogy Lacin is iszonyatosan látszik, hogy teljesen be van feszülve a nyereménytől, mégis azt mondom, hogy erről a párbajról, viszonylag nagy különbséggel (több, mint 10%) Laci fog visszajönni. Denisz, ha Dórit hívja ki, akkor 3. lehetett volna a végén, így negyedik lesz.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.27. 00:06:09

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): jaj szegénykém, élőben van szerencséd ahhoz a plasztikcicához? jajjajajj :) PS: a barátok köztből többeket ismerek és egyiket se azért, mert mozognék filmes körökben. ádám ér pl.? :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.27. 00:06:36

nah én alszok, sziasztok, jó éjt :)

Krétagarbó 2015.02.27. 00:07:08

@Cathcart_ezredes: én sem éreztem most ezt ennyire aranyásós történetnek. Majd kiderül. Vagy nem:)

MacákékIcukája 2015.02.27. 00:07:16

@jófej házisárkány: joejt te ghecci

@dare: na, nekem is pont ez nem tetszik a tattikajaban. Edinat hasznalja fel.

@minden reggel: az Anettos ugy miatt biztos unasig fognak cikkezni roluk...

jófej házisárkány 2015.02.27. 00:08:03

@Krétagarbó: én, lacit sem bírom túlzottan, az életben isten ments egy ilyen palitól, de dennisz nekem még kevesebbet mutatott. Szóval hajrá laci, aztán hajrá robin. Most viszont tényleg elteszem magam holnapra, akarom mondani mára. Jó éjt nektek!

vastyúk is .. 2015.02.27. 00:08:21

@Krétagarbó: jó éjt neked! és hajrá Laci! Fütyi haza

Cathcart_ezredes 2015.02.27. 00:08:26

@minden reggel: lehet, bár nem tudom miért kapott volna ilyen feladatot Anett. Ennyire utálná az rtl Robint? Az itteni Robin drukker nők fele megsemmisült:))
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): :)) Féltékeny :P

csicserierika 2015.02.27. 00:08:37

@vastyúk is ..: na de láttunk mindent ? Látszott Izán, h nem szimpizi Laccit, össze is hajtottak a párbaj elleni tanácsadáson, ráadásul az ágyát is arrébb húzta Lacc.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:09:08

@Krétagarbó: Jő éjt! Ma tetszett Denisz két aranyköpése:

1, ádászi csata
2, Edinától tanulva és ugyanabban a kontextusban használva: okvetlen (az ok nélkül helyett). :-D

vastyúk is .. 2015.02.27. 00:09:41

@csicserierika: Nem tudom, mindegy is. Sajnos Lacc már megint párbajozik, Dóri meg röhög a markába.

Kosztarika 2015.02.27. 00:09:47

@dare: Mivel az előbb nem válaszoltál, megkérdezem mégegyszer:

Elmondanád Dennis mit csinált? ( Fanni kefélése és a faszmarkolászás, kiverés nem számít! :)

MacákékIcukája 2015.02.27. 00:09:49

@VV Erőlegény: ekg

@ミラ: a batyjat ismerem (kenyszerkozossegbol) es rajta keresztul... BK-t nem nezek, szoval nem tudom ki az az Adam, ugy alt. veve nem ismerem a magyar celebeket. Koszi az egyutterzest! :D

Csak ügyesen! 2015.02.27. 00:10:06

@dare: Nézd, én úgy szoktam nézni ezeket a realityket, h ki tette hozzá a legtöbbet a műsorhoz, kiről lehetett kommentelni, ki idegesített/adott valamit/hittem el neki néha valamit.

Laci az idei széria történetszálainak 80%-ban benne volt, gyakorlatilag mondani sem tudsz olyat, amihez ne lett volna köze, az elején rögtön Dórival, majd az összeveszéssel indított, Dennisékkel kezdett, majd örök harag, maga mellé vette Ádámot, kivakarta magát a szarból és szövetségre lépett a Dani-Zsu-Edina hármassal, majd jött a Zsus ügy, ami hetekre tematizálta a műsort (Fanniék volt h nem is szerepeltek), aztán jött az Edinával való románc, ami szintén központi műsorszál volt, a Robinnal való ellentmondásos kapcsolata, a Szerelmesek Párbaja, az h teljesen egyedül maradt, míg a maradék rühellte, reality hős VV-ben így még nem járt, aztán a Fannis párbaj, és továbbra is tolhatja maga. 3 párbaj 3 héten belül.

Dennis meg összejött a Fannival és... ennyi.

verkli 2015.02.27. 00:10:27

Na végre Laci is párbajozni megy:)

Eddig megúszta/ügyesen elkerülte, hogy a szavazók többségének(csajok) esetleg választani kelljen közte, és egy másik fickó között. Kíváncsi vagyok hogy szerepel effajta hátszél nélkül.

2015.02.27. 00:10:47

Na mindenki nyugodjon le a p1csába...

... és szavazzon Deniszre!!!

Végülis csak egy negatív tulajdonsága van: butus. Lackó is kb. ugyanannyira ostoba, fájdalmasan ostoba mindkettő. Ez alapján tehát nem lehet dönteni. Viszont:
- Denisz empatikus, mindenkihez volt kedve szava, végig emberséges tudott maradni, nem kreált műbalhékat, nem utálkozott senkivel, nem mártírkodott, Pfffhánnyt is elviselte, stb. :-DD
- Denisznek köszönhetünk egy-két örökérvényű mondást: cshicskhaghecchíííí, úszógheccihimester, szia Valencia, stb. :-DDD
- Lackó egy kisstílű, hazudós, aggresszív őstahó, egy abszolút kellemetlen műmájer.
- Ha Lackót kiszórja Denisz, akkor nem lesz Dinkának kulcsa (amúgy sem). Szóval minden volt Zsé-drukker szíveskedjen szavazni, hogy ne legyen Dinkának se kulcsa, se IGÁZÁÁ.
- Perszem, HAJRÁ ROBIN!, és a döntőben kisebb veszélynek érezném Deniszt, mint Lackót
- A bentlévő 4-ből, Lackón kívül bárki elfogadható győztesként. Abcúg Lackó!!!

Többet nem tudok tenni az ügyért. Ha nincs más, akkor legközelebbig viszlát!

csicserierika 2015.02.27. 00:11:16

@VV Erőlegény: óh, bárcsak :) Lacci jól megdolgozik, a többiek meg lógatják a lábukat. Robinka is anettkáról álmodott , letojta a párbajt, mert már Laccin volt a kendő. Gondolom, előtte zabszem volt erősen.

Tordafia 2015.02.27. 00:11:22

Valószínűleg Denisz pont annyit tett le az asztalra mint Lac. Lószart, vagy egy kicsit többet.
A szellemi színvonal a 0.01 verzió mindkettőnél.
Mindkettő szerelmes, nagyon szereti a párját, ezt fizikailag többször bebizonyította mindkettő.
:)
Mindkettő mellett ott volt egy nagypofájú nő.

De én korántsem látom annyira nagyképű, beképzelt, önző, picsogó lúzernak MOST Deniszt, mint Lacit. És még elképzelhető, hogy a gerince is jobban telítődött kálciummal.

pomac 2015.02.27. 00:11:49

@spinks: hogyne lenne ...robin :DD 100% biztos vagyok benne :D

MacákékIcukája 2015.02.27. 00:12:06

@Cathcart_ezredes: elmondom neked is (mar otezerszer leirtam amugy :D), hogy en az Anettet a vv3 idejen sem csiptem... idegesit a cukiskodasa, az affektalasa meg ugy unblock az egesz csaj (nem a kinezeterol van szo, mert nem szoktam ilyesmire feltekeny lenni). Unalmas lany, semmi eredetit nem latok benne :)

dare 2015.02.27. 00:12:07

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Denisz végigvitt egy karaktert, nem esett ki a szerepéből.
Lehet őt gyűlölni, szeretni azért amiket csinált bent, de soha nem fordult ki magából.
Most is rengetegen sulykolták belé a Dórit kintről de mégse őt viszi.
Nem köpte most se szembe a karakterét.
Tudom hogy sokan utálják, de én férfi létemre azt mondom sokkal több férfiasságot látok benne mint bömbiben.
Azért érdemli meg a finálét mert kettőjük közül sokkal többet tett a szórakoztatásért, Laci egy nagy 0, semmit nem adott ennek a szériának.

csicserierika 2015.02.27. 00:13:58

@Spitzbauer: empatikus ??? Csak megúszós, és hogy beszélt Fánival főleg a vége felé mint a kutyával ( ja nem a kutya aranyos ) Mióta kiesett Fáni, csak most mondta a kihívás előtt, ha másik fele, előtte már Anettet is meg Izát is megvizionálta hátulról magában. Kőbunkó , rossz Au utánzat.

pomac 2015.02.27. 00:14:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: est.hu is :DD au mondott olyat tegnap hogy ulóljára vezeti egyedül ,lehet éva is azért búcsúzott mert már csak közösen vezetik jad de akkor miért nem szombatom búcsúznak :D

Tordafia 2015.02.27. 00:14:40

@Csak ügyesen!:

Na ez igaz.
Csak azt ne felejtsd el, hogy annak a 80% -nak a 100 % -ában negatív szerepet játszott.
Szerintem.
:)

Csak ügyesen! 2015.02.27. 00:14:46

@dare: Mióta nincs Fanni, Dennis konkrétan nem szerepelt. Ebben mondjuk nincs újdonság, mert korábban is csak Fáncsival együtt szerepelt.

Kosztarika 2015.02.27. 00:14:49

@VV Erőlegény: A próféta szóljon belőled! :)

MacákékIcukája 2015.02.27. 00:14:52

@VV Erőlegény: egyetertest, vv iza (asszem) aranykopese, hogy "egy ekg-n vagyunk" :)))) A Denisz valasztasat elemezgeto kommentedre irtam :)

pomac 2015.02.27. 00:15:26

@pomac: jad = majd ... hogy jött ez ki :D

csak mert 2015.02.27. 00:15:39

@VV Erőlegény: ezt én se tudom mit jelent itt (ekg) ?

Csak ügyesen! 2015.02.27. 00:15:45

@Tordafia: Játszott ilyet is, meg olyat is, minden volt, csak nem egysíkú. A legtöbben még most sem tudják, h hányadán állnak vele, ami három hónap után nagy szó.

Kosztarika 2015.02.27. 00:15:47

@-pkata-: szép(lacis) álmokat! :)

minden reggel 2015.02.27. 00:15:48

@Cathcart_ezredes: én még arra gondoltam a romantikus szál sxqvazókst hoz

dare 2015.02.27. 00:16:55

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): A baj csak az, hogy Edina háta mögül nem látszik hogy mekkora tahó macsó, és ha elfelejtik neki a nézők hogy az összes nővel eddig ő beszélt a legcsúnyábban akkor már tényleg gond van.
Most nagyon szép ez a love story, de nem hiszem el hogy elfelejtik a nézők hogy ki is ő.
Legalábbis reménykedek benne hogy nem csak a felszínt nézik.

dare 2015.02.27. 00:19:06

@Csak ügyesen!: Tévedsz, a Denisz végig szerepelt.
És nagy különbség hogy Fanni volt a Denisz háta mögött, Laci meg az Edina háta mögött

Cathcart_ezredes 2015.02.27. 00:19:24

@Ditti82: Te átpártoltál Robintól Lacihoz Anett miatt? Kész vagyok rajtatok:))
@minden reggel: De látod mi van itt hogyvolton is, az eddig női rajongók megutálták, kész vége:)

csicserierika 2015.02.27. 00:19:26

@dare: Denisz tetvedékezte többször is párját, és thesóját Dórit is, igaz őt csak a háta mögött.

minden reggel 2015.02.27. 00:20:41

@Cathcart_ezredes: én nem :) én örülök edinánál jobban jár

Tordafia 2015.02.27. 00:21:09

@Csak ügyesen!:
Jogos, tényleg központi figura volt.

De az én meglátásom alapján a Dórinál : negatív
Zsunál: negatív
Edinával: negatív (a mártírkodás, meg a picsogás sok volt)

Szóval a sok felvett maszk közül nem lehet kiismerni, ez tény. (negatív)
Én mindig részegen figyeltem őket. Olyankor sokkal nehezebb megjátszani magad.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:21:10

@Csak ügyesen!: Egyetértek, és nem azért, mert összességben Lacinak szurkolok, mert ez nincs így, ráadásul az Edina szál szerintem is maximum néhány hétig fog tartani kinn és eléggé megjátszós, valamint Laci most már eléggé rágörcsölt a nyereményre itt az utolsó napokban, de a bennlevők közül ő és Denisz voltak a legaktívabbak, viszont Laci szélesebb palettán aktívkodott. Denisz végig maradt a prosztó vonalon. A későbbi összevetésben Robinnal szemben még mindig nem tudom, hogy hogyan döntsek....

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.27. 00:21:39

Nekem a mai öfi mindent elmondott Laciról.(Köszi,Attila:))Javaslom mindenkinek újranézésre,hogy a poénok és a nevetés ne terelje el a figyelmet. Deniszre nyomtam appot és továbbra is: Hajrá Robin!

Pá!

minden reggel 2015.02.27. 00:22:03

@dare: hát igen, és Lacinál ebbôl van sok, felszínbôl

Pék Sütemény 2015.02.27. 00:22:32

@Csak ügyesen!: Plussz ezer! Most már juszt is nyerjen Lacciiiiiiii!!!

Kosztarika 2015.02.27. 00:24:34

@dare: ez a Te álláspontod.. de mi volt benne a szórakoztató? Még ma este sem volt benne a közös locsolkodós játékban, ült a savanyú képével és időnként mondott valami oltári baromságot.
Három hónapon keresztül sem csinált más.. dugott, veszekedett Fannival.. a többit tudod.
Nem Lacinak szurkolok a végjátékban, de nem érzem jogosnak, hogy Dennis a fináléban legyen. Dórit pláne nem. :)

Juvegrande85 2015.02.27. 00:25:57

@dare: Dennis bemutatkozását se egyszerű elfelejteni ha már a tahóságról, egyenességről és a nőkkel való bánásmódról van szó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 00:26:33

@Csak ügyesen!: én veled értek egyet.
Denisz azt csinálta ügyesen, amit itt is páran benyaltak, hogy folyamatosan azt a képet próbálta erősiteni magáról, hogy ő a májer, pedig csak a dugásaiból kaptunk izelitőt.
Egy dolgot csinált jól, azt, hogy már az első napokban talált egy alkalmas egyedet arra, akit megdughatott és ezzel hetekre bebiztositotta magát az öfikbe.

Az önmagát nem szembeköpő karakteréről meg annyit, hogy soha nem állt ki semmiért és senkiért, sőt azokat, akiket állitólag kedvelt, simán kiküldte (volna) párbajra akkor is, ha neki volt konfliktusa valakivel. "Mit képzel ez magáról... Vidd ki, vidd ki és hagyd kinn a gecibe' ". :D

MacákékIcukája 2015.02.27. 00:27:38

@Cathcart_ezredes: szolj Koncsinak, engem ne cshicskhaztass, teeeeee...!
En nem partoltam at egyebkent, most Lacira szavazok, de dontoben Robinra. :)

@dare: ekg :)))

@DerültÉgből/tintával írok/: annyira jo volt az Attila, eszmeletlen! Vegig o vitte a show-t, tudja, hogyan kell csinalni. Kar, hogy nincs sajat musora, neznem gyakrabban is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 00:28:34

@Tordafia"...:Én mindig részegen figyeltem őket..."

Hát, ha részegen nézted, nem tom mennyit láttal..:DDDDDDDDDDDDDDDDD

dare 2015.02.27. 00:28:36

@Csak ügyesen!: Laci Ádámmal amit leművelt azt elején azt nem nevezném műsornak, egy picit se volt se vicces, se érdekes.
Nagy szerencséjére Zsu foglalkozott vele így játékba került de nem tudta a tahó énjét itt se leplezni( na itt már majdnem érdekessé vált).
Megnyerte első párbaját( nagy szerencse)
Bebújt Dani és Edina mögé és onnan pislogva várta hogy mi fog következni(kiestek azok is)
Megpróbálta menteni a menthetőt és elkezd jófejeskedni Robinnal (aki nem érti) és Dórival (neki meg mindegy).
Semmi olyat nem tett ami őt magát érdekessé tette volna, a körülötte lévő emberek voltak érdekesek, ő nem.

Kosztarika 2015.02.27. 00:28:55

@dare: Nem akartam felhozni, de akkor én is megkérdezem: Dennis hogy viselkedik a nőkkel?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 00:29:23

@VV Erőlegény: "Denisz végig maradt a prosztó vonalon"
na tessék, a végén kiderül, hogy tényleg önazonos volt saját magával a végsőkig? :D

dare 2015.02.27. 00:30:22

@Juvegrande85: Senki nem felejti el a Deniszét( aki nagyobb arc) a Laciét viszont igen.
Itt a problem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 00:31:01

@dare: " ha elfelejtik neki a nézők hogy az összes nővel eddig ő beszélt a legcsúnyábban akkor már tényleg gond van."
Nem, nem felejtik el. De vannak akik azt sem, hogy kikkel volt vitája és azok a "nők" hogyan viselkedtek vagy beszéltek vele.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:31:04

@dare: Ezzel a nézőponttal is egyet lehet érteni Dare, de mégis egy hajszállal inkább Csak Ügyesenével, azoban valóban nem mondasz hülyeségeket Laciról te sem! :-)

Tordafia 2015.02.27. 00:31:36

Mindenesetre kicsit azt érzem, hogy az egyik 19,
a másik egy híján 20. Ha a hozzászólásokat nézegetem. Talán egy szoros, izgalmas párbajjal mi is jól járhatnánk. Nézők.
Aztán a győztes később kezet foghat valszeg Robinnal, a második helyen.

2015.02.27. 00:31:56

@csicserierika: Igaz amit írsz, de hol mond ellent annak, hogy empatikus?
A Lackótok meg könnyek nélkül sír, fullba sajnáltatja magát, és mindenki pofájába hazudik. Az is jól jellemezte, amikor Ádámnak kifejtette, hogy theee, milyen pólóban vannak a többiek, és hogy szóba se állna velül ottkint. Dinka is benne volt. Sőt! Meg most direkt nem ivott, hogy infót gyűjtsön. Minek? Ez hülye? Nem kell kérdőjel: ez hülye. Meg amikor árulkodni próbált tegnap? Pfffhejjj!

Ha szerinted meg Denisz nem empatikus, oké, de akkor Lackót hogy jellemeznéd empátia szempontból? Vagy létezik önempátia? Bár magával sincs jóba a gyerek, mert legbelül tudja, hogy egy szaralak.

Egyébként ez az egész nagyon sok Lackórajongónál (a hölykoszorúnál) már hitkérdés. Vagy inkább vallásos áhitat. Úgyhogy inkább nem is győzködök itt tovább senkit, csak nem szeretném ha egy velejéig romlott tetkós sittes garázda nyerne, mégha málé is a szája, meg Közép-Európa legszebb férfi felsőteste (nem), meg mily szép kis pofija is van (igen).

traccsparty 2015.02.27. 00:32:00

@Spitzbauer:

Nagyjából egyetértek, bár nem mindenben, de azért

Hajrá Robin, Hajrá Dóri a végjátékban és szombaton pedig

HAJRÁ DENISZ!

picit sajnálom Deniszt, hogy nem nyerheti meg, de azért remélem bejön neki a jövőben a rap és a kéménybélelő biznisz...

Robin egy abszolút jó karakter, jó érzéssel tudok rábólintani a nyereményére,

azt viszont nagyon tudnám élvezni, ha lenne egy titkos szavazó tábor (mint ahogy nyilván nincs), amelyik, sunyiban, alulfekvően megszavazná Dórit nyerőnek...

(nem, ne izguljatok, nem bízom ennyire a szavazókban, akik képesek voltak kiszavazni Fannit, bár ő egy ordas nagy hibát követett el azzal, hogy bedőlt a szerkesztői kavarásnak és összeveszett Dórival a párbaja előtt, ha ezt nem teszi, megkapta volna Dóri támogatóit a párbaján és kinn hagyta volna Laczit)

Kosztarika 2015.02.27. 00:32:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Úgysem nyerhetnek, essenek ki akkor mikor a legjobban fáj. :D

B.Betyár 2015.02.27. 00:32:33

@Krétagarbó: háát, Edinát és Fáncsit egyformán gyűlölték a szavazók :). Még egy ok a szoros eredményre.

Edina egyébként maga volt a sátán. Nem láttátok az Ómen című filmet??? Ő is egy cuki-muki gyermekbőrbe bújt gonosz, egy mini-Hitler. Csináltam is egy képet, amin Dinkát elláttam Hitler-bajusszal, és ördögi szarvakkal: kepfeltoltes.hu/150227/Dinka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Azért futkározik mindig a hátamon a hideg, ha Dinkát látom kényszeredetten vigyorogni, mert tudom, h éppen meg akarja téveszteni az embert és galádságok járnak a fejében. Mindig jusson eszetekbe a fenti kép, nem minden az, aminek látszik! A megtévesztettek, akik Dinka miatt szavaznak Lackóra, majd számoljanak el a lelkiismeretükkel később ;).

Egyébként ezért volt különösen jó ez a játék, mert végig arról szólt, hogy a sok hazugság közül amit a szereplők sulykoltak, ki kellett hámozni a valóságot. Állandóan ócsárolták egymást, teljesen valótlan kis világot próbáltak megkreálni, így tényleg jó gyakorlat volt arra, hogy mögé tudjunk látni a szavaknak. Sokaknak ez nem annyira sikerült :D.

A végére még Baukó mellei csak úgy (lehet, h volt már).
kepfeltoltes.hu/150227/1066_eva-melle_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kampóscsőrű kardinális 2015.02.27. 00:32:39

Sajnálom Sixxet,mert hogy most hazamegy, írhatja az ÉH posztot, hogy nekünk holnap reggel a kávéhoz meglegyen. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:32:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen ő önazonso volt, amit lehet értékelni (Dórival szemben mindenképpen tudnám is), de nekem ez a fajta karakter önazonosan sem begyere.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.27. 00:33:14

mai összegzés: paksaméta és ágászi közdelem, úgymond okvetlenül, kész érvekkel.

jó volt.

ja és Éva nem húzza tovább a szót.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.27. 00:34:00

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): U.i.: 1.0 Attila remekül vitte a show-t,tudja hogyan kell csinálni..sőt,annyira tudja,hogy sokan még itt sem értették, hogy mi történik.Pedig keményen véleményt formált. :) Nem hinném, hogy szavazna Lacira.

Jó éjt!

Tordafia 2015.02.27. 00:34:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

+1

Na nézz oda, most meg álmosan írok, és kétértelműen.
:DDDDDDDDD

Hát ez jó.
Lehet, hogy akkor még szórakoztam is volna rajtuk.
:DDDDDDDDD

Cathcart_ezredes 2015.02.27. 00:34:47

@minden reggel: @DerültÉgből/tintával írok/: Akkor megnyugodtam:)
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ha ágászi küzdelmet akarsz, akkor én beleállok a konfliktusba, lefájtoljuk és lesznek érveim is ellened. Nem okvetlenül kértem bizonyítékot!:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 00:35:12

@Juvegrande85: Ha a kinti életet is nézzük, akkor abból Laccci se fog jól kijönni.

Kosztarika 2015.02.27. 00:36:18

@dare: De MÉG MINDIG nem írtad le, mi volt szórakoztató ezzel szemben Dennisben?

dare 2015.02.27. 00:36:46

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Én csak azt mondom ha az alapján kell őket besorolni hogy ki hogy viselkedett a nőkkel akkor ne felejtsük el az elejét amiket Laci mondott Vikcsura meg Rönére, meg.......
Denisz egy mélyről jött utcagyerek, neki meg tudom bocsátani mert ki tudja hogy nevelkedett.
A Lacinak viszont normális családi háttere van, a testvérei is normálisak szóval ez neki egy felvett szerep (a macsó hódító) ahogy Ádámnak is.
Az ilyet viszont már nem tudom tolerálni

pomac 2015.02.27. 00:36:59

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): ugyan indegy hogy ki van a fináléban ha csak egy nyer :DD ennyi erővel mind a 12 ott lehetnek tök mindegy akkor is csak 1 nyer a 2.semmit sem kap

malevil2050 2015.02.27. 00:37:33

Tisztelt olvtársak,kéretik a zérzelmeket félre tenni! Nésszük eszt a zegészet szígorun asszerint ki mennyit dógozott (ilyen utyan nincsen a szó szoros értelmében) ezé a pizé.Nekem se kutyám se macskám eggyik sem,de ha má ily könnyen osztogasság asztat a pár 10 millát,akkó vigye el asz aki robotolt érte.Kellemes appolást!

Kosztarika 2015.02.27. 00:38:24

@dare: Ez igen!! Meghajolok Denmis nagy arca előtt, ahogy kidobta a nőjét, tárgyként kezelte Fannit és leszarta a gyerekét. :(

dare 2015.02.27. 00:38:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Miért, hogy viselkedtek vele?
Alázták?

vastyúk is .. 2015.02.27. 00:39:20

@dare: hihihi. normális családból? szerinted az normális, hoyg az apjával rosszban van, és az öccse igazából a féltestvére, akinek Laci anyai nagynénje az anyja? hát szerintem Laci is mélyről jött ember, mint Denisz.

pomac 2015.02.27. 00:39:25

@dare: azt azért nem jelenteném igy ki hogy normális családi háttere van :DD mint tudjuk nem átlagos :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:41:08

@malevil2050: És ilyenkor mindig eszembe jut, hogy Dóri milyen simán besétált a döntőbe...?

Kosztarika 2015.02.27. 00:41:08

@traccsparty: már délelőtt is irtad, hogy "egy kéményseprőt be kell juttatni a fináléba"

meg egy mosógépszerelőt, aki megjavítsa a 76-os mosógépedet. Apropó, minek neked a kéményseprő? Bepókhálósodott, vagy kormos?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 00:41:40

@Kampóscsőrű kardinális: Ez a legkevesebb, ami jár neki, miután lehulladékozta Kiskunt.:DDD

vastyúk is .. 2015.02.27. 00:41:53

@malevil2050: Igazándiból a diskurzus azon megy, hogy ki dolgozott keményebben. Az egyetlen elvitathatatlan tény, hogy Denisz jobban élvezte a "melót", mint Lacc, mert Fanni páholyába már az első héten bérletet váltott. :D

Pék Sütemény 2015.02.27. 00:42:24

Olyan izé ez már, feszt gerjedek sixx kommnetjeire, és ha meg szóban megnyilatkozik, végtelenül egyszerű, úgymond. Dikk. Fogalmam sincs, hogy csinálja, hogy az aktuálpolitikai tréfákat simán benyomja itt öv alá, aztán meg olyan a tévében, mint egy igazi sutyerák. Pedig a face-n is bekövettem, okos ember, erre gerjedek. Node, itt most komoly ambivalens érzések gyötörnek.

Kosztarika 2015.02.27. 00:43:20

@dare: azért ez nem egy szociális intézmény, ahol azért nyerjen valaki egy párbajt, mert milyenek voltak a családi körülményei.. ne viccelj már!

Tordafia 2015.02.27. 00:44:00

basszus mindjárt kelek.

jó éjt mindenkinek.

és a párbajon meg jöjjön a közjegyző! ha mer, a sok százalék miatt!
:D

2015.02.27. 00:44:45

@B.Betyár: Jó a Dinkás kép, de már egy kicsit túlzás. :-DDD
Szerintem indítsunk mozgalamt, hogy mostantól erre a fazonra gyantáztassa a bajszát. Mert jól áll neki egyébként. Más úgy sem áll jól neki, még Lackó f@sza sem. :-DDD Igaz az csak kukac. Ami Dinkáék szomszédjában lakó baróti lovászlegénynek volt, na az f@sz. Lackóé csak kukac. :-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 00:44:45

@dare: jó, hogy pont te emlitetted, hogy a nézők elfelejtenek bizonyos dolgokat... :)

dare 2015.02.27. 00:45:09

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Én meghallgatnám a másik felet is mielőtt véleményt alkotok.
Nem látunk tisztán ebben a gyerek projektben és a szakító műsor is csinált szagú( mindig kell valami botrány a figyelemfelkeltéshez, ez esetben ez volt), ez alapján még nem alkotok véleményt.
Azt nézem mit csinált a villában és az alapján finalista kell hogy legyen.
A Laci csak sodródott a barátai nélkül( mondjuk az alapján szimpatikus volt, de az egészet kell nézni), nagyon szürke karakter volt.
Neki már Zsu ellen ki kellett volna esni.
Szerencséje volt

malevil2050 2015.02.27. 00:45:50

@VV Erőlegény: @vastyúk is ..: Itt több játékos is vót,aki dógozott,de a sors fintora h má eltávosztak,ety maratt.Nekünk oly mind1 kié lecc ,gondolom a rötöelnek is.Tárgyilagosan és érzelem nélkül lehet helesen dönteni,gondolom én barom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:45:53

@VV Erőlegény: Egy ilyen lufis faszomgecizésért (illetve ilyen szintű dühkitöréses kirohanásért), amit a mai BV-ben is láthattunk tőle a középjátékig még azonnali kiszavazással büntettek a nézők bárkit, most meg a legtöbben már a vállukat sem vonják meg. Viszont Dóri "aktivitásban" ennyit tudott csak bemutatni eddig is... Nagyon háborog Dóri miatt az igazságérzetem... :-(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 00:46:03

@vastyúk is ..: Komisz sokkal kiegyensúlyozottabbnak látszik - vagy fegyelmezettebb -, mint Laccci. Ennek oka kétségtelenül lehet egy fajta érzelmi sivárság, de én nem dőlök be Laccci szóvirágainak sem. És érdekes volt számomra Ati nyíltan kimutatott ellenszenve az őszintétlen Laccci iránt.

dare 2015.02.27. 00:48:50

@vastyúk is ..: Így nézve kicsit se normális. DD
Arra értettem hogy inteligensnek látszanak, és már van 3 szakmája, meg persze az egyetemre készül.

Pék Sütemény 2015.02.27. 00:49:11

Sixx, ma kb olyan voltál a belevalóban, mint egy senegáli mosónő. Utálom amikor a rajongásom tárgya a piedesztálról ilyen szánalmasan leficcen. Oké, van még esélyed, esetleg.
Egy ucsó beszarás kommenttel szépíthetsz. Talán. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 00:49:16

@dare: A mai napig a bögyömben van, hogy Vikcsunak (akit egyébként nem bírtam) azt mondta, hogy nyomorék.
Nem beszélve Kiskun leriherongyozásáról élő adásban.

Kosztarika 2015.02.27. 00:49:51

@Spitzbauer: A lovászlegényét felajánlom neked, használd egészséggel.

Hogy tudsz ilyen paraszt lenni? Nem vesztem össze itt még senkivel, de Te akkora tuskó vagy, hogy fát lehetne vágni rajtad. Ismeretlen emberekről beszélsz olyan megalázóan, hogy arra a "buta" szó is kevés.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:49:58

@Pék Sütemény: Sok ember van valószínűleg itt az aktív kommentelők között is, aki inkább az írás, mint a szavak embere. Sztem Sixxnek is inkább a tolla van élesítve, nem a szája!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 00:51:51

@dare: komolyan mondom, nem tudom eldönteni, hogy te valóban Denisz drukker vagy, vagy inkább csak Laci ellenes? :)

"Én csak azt mondom ha az alapján kell őket besorolni hogy ki hogy viselkedett a nőkkel akkor ne felejtsük el az elejét amiket Laci mondott Vikcsura meg Rönére, meg..."
Nemá... Vikcsura és Rönére ITT IS mindenki ki volt akadva, azok is, akik amúgy (akkor és most is) Laci ellen vannak.

"Denisz egy mélyről jött utcagyerek, neki meg tudom bocsátani mert ki tudja hogy nevelkedett"
:D:D:D:D hát ne haragudj, de ez vicces. A többiekről mit lehet tudni, hogyan nevelkedtek?

"A Lacinak viszont normális családi háttere van, a testvérei is normálisak szóval ez neki egy felvett szerep (a macsó hódító)...."
Hát erre meg @vastyúk is ..: hozzászólását ajánlanám figyelmedbe. :D

Juvegrande85 2015.02.27. 00:52:00

@dare: A Laciét se felejtem el. Undorítóan oltotta le az elején Dórit... okvetlenül.... :D:D:D
Utána meg ugyanakkora sara volt a "nagy botrányban" mint Zsunak. Ez egyértelmű. Az már más kérdés, hogy a két lány ezután egymást teljesen leamortizálta. Abban hogy kiestek sokkal több köze volt egymásnak mit Lacinak. A Laci egyébként egy faragatlan tuskó ezzel nem is vitatkoznék. Ami a való életben nekem sem jön be senkitől. Viszont a két ember összevetésében még mindig Dennis az akit sokkal nagyobb ganénak gondolok. Mert akármekkora tuskó a Laci tőle legalább megtudod ha szarba se vesz. E közben a Dennis elröhögcsél veled és csak gondolja ugyanezt. Melyik a jobb?

dare 2015.02.27. 00:54:03

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Az nyerjen a párbajon aki többet tett hozzá a műsorhoz.
Ezt mondtam.
Tudom hogy Laci is nagyon sokat tett hozzá egyeseknek( a kinézetével) de ha az egészet nézem akkor Denisz sokkal színesebb volt.

Kosztarika 2015.02.27. 00:54:06

@dare: Nézd, én sem beszéltem nyilván sem a kidobott barátnővel, sem a gyereke anyjával, de a barátnő a saját FB oldalán nyilatkozott és írta le a "másik oldal" érveit, arra pedig nincs magyarázat, hogy egy apa ne keresse a gyerekét. Aki erre képes... hát :(
De tényleg nem (csak)ez alapján kell nyerni, vagy nem, mindenesetre egy ember jelleméről sok mindent elmond.
Szórakoztató énjét én nem nagyon láttam, ami alapot adna a győzelmére.

2015.02.27. 00:55:21

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Ugyanezt gondoltam rólad. Régeóta csak igazi irritáló dolgokat írsz, és megkérdőjelezhetetlen igazságérzeted van. Te vagy Dinka?

Egyébként engem meg pont úgy minősítessz, ahogy én a Lacikádat. Na ki a jobb? :-DDD Tudom, te, és igazad is van. Legyen!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 00:55:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Kiskun esetében, egyrészt Sixx és Benkő is tett ma valami hasonló kijelentést a BV-ben, másrészt olvasgasd csak el a mai bulvár sajtó híreket Aurelióval kapcsolatban. Sztem nem zörög a haraszt, ha ezen kívül majdnem az összes villalakó is hasonlóakat állít, és nem csak a villa falain belül... Ő úgymond -előre megfontolt szándékkal- képes bárkit "taktikailag" behálózni bizonyos érdekek mentén.

B.Betyár 2015.02.27. 00:57:51

@Spitzbauer: Ja, azokra a lovászlegényekre gondolsz, akiket a baróti dizsiben cidázgatott? Hát, azoknak tényleg hatalmas szerszámjuk lehetett :D. Meggyőződésem, hogy a bajsza ilyenformán nő (esetleg sokadik reinkarnáció lehet...?), de mindig gyantázza. Ne várd, hogy egyszer hagyni fogja a természetes állapotában pompázni :((.
Sztem abszolút nem túlzás a kép, az idő megszépíti az eseményeket, ill. vannak, akiknek real-timeban sem esett le, hogy kit látnak a képernyőn, így mindenképpen érdemesnek tartom egy erős ábrázolással tudatosítani, hogy a cuki-muki máz és a valóság között egy Grand Canyon-nyi különbség van ;).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 00:58:00

Na jóéjt mindenkinek, nem is értem miért tépem itt a szám, amikor kurvára nem adnám egyiknek se a főnyereményt és mindjárt reggel. :D

vastyúk is .. 2015.02.27. 00:58:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Attila ellenszenvét pont leszarom, Csabát is utálta, meg baszogatta. Ő ilyen mindig kell neki egy ideológiai ellenség. Laci is meg egyszerű, mint a faék, persze. HA az érzelmi világát kellene elemeznem, akkor azt kell mondjam, hogy az a sokfelé elterjedt ideológiát vallja, hogy a 'a nő nem ember, a sör nem alkohol, és a medve nem játék.' Szerintem Edinának pont ezért tetszett meg. Denisz viszont semmivel sem különb ennél, hiszen van egy szerelemgyereke valahol a világban, a nőjét dobta a beköltözőn, Fannit is csak azért viselte el, mert mindig beengedte a függöny mögé. Ráadásul Denisz dumája mindenről tanúskodik, csak arról nem, hogy tiszteli a nőket. Ha tisztelné, akkor ugyanolyan ellenfélnek tartaná őket,mint a férfiakat. Szerintem Laci több mindenben benne volt mint Denisz, aki csak ahhoz értett, hoyg az ember háta mögött mindenkire azt mondja, hogy tetvedék..

dare 2015.02.27. 00:58:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Csak próbálok fröcsögni mint itt sokan, nem mindig megy, ezért ne köss már belém. DDDD
De nagyon igyekszek.
Miért mondtad hogy vicces hogy pont én mondtam, ellentmondásba keveredtem vagy mi?

dare 2015.02.27. 01:01:51

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Hagyjuk is a kinti dolgokat.
Én több szórakoztatást láttam tőle mint Lacitól.
Ízlések és pofonok...
Nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye mert akkor nagyon unatkoznánk itt.
Nekem Denisz viccesebb, Laci semmi, még csak meg se mosolyogtatott.

egyemakisszíved 2015.02.27. 01:01:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem azt mondta Attila, hogy nem voltak őszinték Laci Edina iránti érzései, az esőben búsongást ítélte fölöslegesnek. Bár én emlékszem még, amikor Kinga kiesése után Kingu búcsúlevelét olvasgatta magányosan a hálóban, amiben a lány arról írt, hogy beleszeretett a lelkébe. Atti ezt suttogta: Miért nem mondtad? Azt bezzeg nem találta feleslegesnek! Attila maga is remek amatőr színész, gondolom, magából indul ki, a saját villarománcáról maga azt nyilatkozta, hogy taktikából kezdett Kingázni, aztán elkezdett valamit érezni. Hogy valójában mit, azt csak ő tudja. :)

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:02:47

@dare: szerintem nem ebben kell összehasonlítani őket, mert egyikük sem szerencsés családból származik, mégis vitték valamire. Szerintem sok közös van bennük, az a különbség, hogy Denisz sunnyogósabb, Laci meg olyan szemtől szembe típus.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 01:03:58

@dare: dehogy kötök beléd, legalábbis nem szándékoztam, ne hari. :)
Arra utaltam, hogy azon konfliktusok némelyike, amikre utalsz, hogy Laci "hogy beszélt a nőkkel", az azért nem annyira fekete-fehér, lásd ajtócsapkodós sztori Fannival, stb.

Na tényleg jó éjt.

dare 2015.02.27. 01:04:56

@Juvegrande85: Laci is elröhigcsél veled, de a hátad mögött ülve pisilős buzinak nevez.
Jó mióta Edina kiesett már nem mondja( nincs kinek)

dare 2015.02.27. 01:05:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Megyek én is, jó éjt.
Holnap folyt köv.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 01:06:46

@malevil2050: gondolj csak arra, Komisz mennyi söprűt csinált.

Kosztarika 2015.02.27. 01:08:16

@dare: ezt hajtogatod, hogy szórakoztatóbb.,. de könyörgöm, mondd már meg ez miben nyilvánult meg? Mert én csak Fanni szoknyája körül (na meg a páholyban) láttam, másra nem nagyon emlékszem. Ja, de. Össze-vissza verte a farkát, aztán összetapogatott mindent.. Engem ez nem szórakoztat..

2015.02.27. 01:09:26

@B.Betyár: +1etértek, természetesen, de már nem merek ilyeneket írni, mert itt a gondolatrendőrség, aki még senkivel sem veszett össze... :-DDD Meg a grófkisasszonyos-lovászfiús alapviccet sem ismeri.... Ejh!
Én sem vesztem itt össze senkivel (nem is fogok), de nekem ez nem esett nehzemre, nem tartottam így számon :-DDDD

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:10:49

@malevil2050: a 'helyes' döntés is csak definíció kérdése, így nem feltétlenül csak tárgyilagosan lehet meghozni. legalábbis szerintem. Ilyen valóságshow-k kapcsán nem szoktam leterhelni a processzort, mert ahogy írtad, teljesen mindegy mi lesz, az életünket semmilyen minőségben nem fogja megváltoztatni. :D

Kosztarika 2015.02.27. 01:12:04

@Spitzbauer: nem hinném. Nem minősítettem a kukacodat, csak az észbeli képességeidet, azt meg kár volt, az írásaid minősítemek.

malevil2050 2015.02.27. 01:13:36

@vastyúk is ..: Itt 25 millió cempont lehetne.De mivel asz egész az indulatokra van kitalálva ( láttad asz irományokat) mostan is esz lesz a mérvadó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 01:13:55

@vastyúk is ..: Az, hogy Komisz a hagyományos partiarchális értelemben tiszteli a nőket, az társadalmi kérdés, folyamatosan felmerül a játékosoknál is, meg a kinti világban is. A maga korlátolt módján ez tisztelet nála, hogy ő nőt nem visz ki. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy példamutató udvariasságot láttam nála mindig. Ennyire képes. De nem láttam benne a szemétséget - amit Laccciban folyamatosan, nem láttam benne azt a zsigeri rosszindulatot, amit Laccciban.

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:14:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D. majdcsak jön az álommanó, aztán úgy jársz mint Toldi járt volna korunkban. Lefejeled a billentyűzetet, és holnap idegesen tapasztalod, hogy nem működik a space, meg az alt, mert kifolyt rá fél liter nyálad :D //igen, tapasztalat.

@dzsézön tetem: ejnye-bejnye. brum-brum-brum

Juvegrande85 2015.02.27. 01:14:51

@dare: Akkoriban nem sűrűn láthattad őket egymással röhigcsélni. Sőt kimondottan kerülték egymást ha lehet. Egyébként ebben a buzizós témában pont Robinnak van igaza az viszont már más kérdés, hogy ő is túl dramatizálta azért ezt a dolgot. Úgy mondanám, hogy Laci ezen bunkóságát remekül megfogta a sokkal okosabb Robin és a rossz viszonyuk rendezése helyett jobb volt neki így mert használható fegyver Laci ellen. Kint már rég kibékültek volna. Bent is ha Robin kevésbé lenne okos.

malevil2050 2015.02.27. 01:15:37

@vastyúk is ..: Igaszad van már én is docenskedem ( elkaptam) hihi.

2015.02.27. 01:16:04

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Ne szépítsünk, minősítettél.

Megyek alcsizni, te még maradj, vagy menj te is, álmodj szépeket (gondolom lehetőleg a Lackó benne legyen abban az álomban)!!! :-DDDD

dzsézön tetem 2015.02.27. 01:18:32

@vastyúk is ..: a fél liter nyál meggyőzött :-)

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:19:22

@malevil2050: ez igaz. érzelem vezérelt az egész. Felülemelkedhetek az ösztönlényen, akit ingerrel bombáz az rtl2, de aljas módon mindig ott lesz a háttérben, és ott röhög a markában, hogy játszhatom itt az objektívet, nem lehetek az :D.. HAJRÁ EDINA! - áááá, bakker, látod, most megszállta a bal kezem az érzelem vezérelt énem.. hihihihihihihi

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 01:20:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
@egyemakisszíved:

Egyetlen szót sem írtam Ádinkával való kapcsolatáról. Arról még kevésbé, hogy Atinak erről mi a véleménye.

Kosztarika 2015.02.27. 01:21:01

@Spitzbauer: Tanulj meg olvasni!

SPITZBAUER 2015.02.27. 01:16:04

Ne szépítsünk, minősítettél.

KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK) 2015.02.27. 01:12:04

@Spitzbauer: nem hinném. Nem minősítettem a kukacodat, csak az észbeli képességeidet, azt meg kár volt, az írásaid minősítemek.

2015.02.27. 01:24:35

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Nagyon jól olvasok, köszönöm:

KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK) 2015.02.27. 00:49:51
@Spitzbauer: A lovászlegényét felajánlom neked, használd egészséggel.

Hogy tudsz ilyen paraszt lenni? Nem vesztem össze itt még senkivel, de Te akkora tuskó vagy, hogy fát lehetne vágni rajtad. Ismeretlen emberekről beszélsz olyan megalázóan, hogy arra a "buta" szó is kevés.

Akkor én sem minősítelek azza, ha azt mondom: "Te akkora tuskó vagy, hogy fát lehetne vágni rajtad. Ismeretlen emberekről (rólam) beszélsz(?) olyan megalázóan, hogy arra a "buta" szó is kevés.".

Te vagy Dinka vagy, vagy Koncsi? Ne válaszolj, nem is érdekel. Hajrá Lackó! (nem) :-DDD

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:24:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igazad van, Denisz a maga módján próbálkozik. Ha Lacit rosszindulatúnak látod, akkor nincs mit tenni, ez egy olyan benyomás, amit a legnehezebb átfordítani. Én inkább azt mondanám rá, hogy kárörvendő, született smasszer, de nem látom rosszindulatúnak.

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:28:23

@B.Betyár: ja láttam, mikor korábban betetted. Reakció:
"Objektív" énem: Betyár úr, most komolyan, ilyen gyermekes tréfákkal próbálkozik?
"Ösztön lényem": Jaj de cukiiii, és hogy milyen jól áll Edinának a törtfehér :D
hihihihihihihihihihihihihihi..

Lehet választani :D

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:31:12

@malevil2050: naaaaa, docenskedjé még, viháncold ki magad erre az utolsó pár napra, :D

B.Betyár 2015.02.27. 01:34:33

@vastyúk is ..: 1értelmű, hogy az "Ösztön lényed" fog állást foglalni, ez nem vitás. Ez már be van huzalozva, nincs mit tenni :D.
Egyébként nem értem, h miért mondod, hogy nem terheled le a processzort, sztem pörgeted rendesen :).

Na mára kibuktam. Szerencsére már csak pár nap és vége ennek a VV tehernek, legközelebb tv elé csak a VV8 kapcsán fogok kerülni, az tuti.

malevil2050 2015.02.27. 01:35:23

@vastyúk is ..: Nos ity a vége felé elárulok néked 2 titkot.Asz etyik hoty az ötös szériában elemesztük a kommentelőket is (akko én még nem írogattam),esztet más csinálta ő volt a kommunikációs igasztgató (amúty mindenki diri vót).Visszagondolva, teljesen más világ volt mék esz a terület is. A másik pedig hoty nagyapám naty vv rajongó, de az utolsó hetekben má nem tutta nészni íty én tájékosztattam a történésekről,nem régem kérdszetetőlem h a b@szógép kiesett e má? - monntam h nem. Mé kérded öreg? - me ha megnyeri én is indulok a következőben - esz volt a válaca.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 01:37:42

@vastyúk is ..: Az lenne a kérdésem, hogy minek minősítenéd a "bosszú" hadjáratát? Jóindulatnak vagy pusztán butaságnak? Vagy a Kazal elleni párbaj győzelemkor a megnyilvánulását? Pusztán tahó vagy egyéb is? Vagy az élő adásban Kiskunt lerinherongyozását? Ez jóindulat? Úgy gondolom, ez több, mint benyomás. Csak mielőtt elfogultnak kellene éreznem magam (az vagyok) az érvelésben.:DDD

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:38:36

@B.Betyár: ezeket a gyorsítótárból küldöm, nem töröm rajta magam, hogy csakugyan jó döntést hozzak, mert lekaksizom, hidd el, a CPU kihasználtságom lófasz ;) Jó éjt!

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:43:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem nem a rosszindulat vezérli ezeket a kirohanásokat. Laci szeret büntetni, ezért is írtam, hogy született smasszer. az meg hogy a nőket milyen jelzőkkel illeti a tahóságának és szókimondásának köszönheti. Persze ez nem jóindulat, de én szeretek a szürke tengelyen mozogni, nem a fekete-fehéren. DE mondom, teljesen megértem, ha te ezt így látod, és így érzed. Nincs vele semmi gond. :D

malevil2050 2015.02.27. 01:43:58

@vastyúk is ..: Nem asz én világom.Én asztat mondom.asz indulatot sohasem cabad elengedni,még itt sem.

malevil2050 2015.02.27. 01:45:14

@vastyúk is ..: * * * kapc 3 csillagot,todod asz má jó konyak.

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:47:32

@malevil2050: hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi. hát de aranyos papikád van, elhiszem, hogy végigreszelné a felhozatalt, és ezzel feláldozná magát a nyeremény oltárán.. jóhogy mindenki direktor hehehehe.

B.Betyár 2015.02.27. 01:50:01

@vastyúk is ..: igen, de a sok Dennis-Laci elemzésedet nem lehet előhúzni a cache-ből, ezek új termékek, ezekben igenis van munka :D. Én erre már tényleg nem tudnám venni a fáradtságot, hogy erről a két emberkéről irkáljak, minden meg lett itt fogalmazva sokszorosan is, kiégtem :D. Egyébként csak titokban írom ide, hogy ha Robin és Laci között kellett volna dönteni a végén (és nem Robin és Dóri között), akkor pár nappal ezelőttig még picit fontolóra vettem volna Lackót, mert őt én sem tartom olyan romlott embernek, mint Dinkát, Fannit, Dennist és Danit, ill. Robin sokkal sótlanabb volt a tujaságával, de Anett megnyeri Robinnak a játékot :D. Illetve szerencsére Laci is tett azért, hogy könnyebb legyen a döntés.
Jó éjt!

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:55:09

@malevil2050: egyébként jó elv, de sajnos nálam ez olyan, mint a kutya meg a póráz. az esetek többségében tartom a "gyeplőt", de van, hogy kicsúszik. (persze főleg élő szóban.) :D
a csillagosat köszike, majd elfolytok egy kacagást a sarokban, nehogy fölébredjen a szomszéd.

vastyúk is .. 2015.02.27. 01:58:42

@B.Betyár: hát épp ez az, hogy már napok óta ezt rágja az egész blog. hidd el, gyorsítótár lesz az. Nem fáradság, szeretek pötyörészni. Szerencsére mindenki dönthet a maga kis appján, nem kell megszavaztatni a fórumon, hogy akkor kire szabad tenni. Nincsenek rossz emberek, csak mások. Szép álmokat. ;)

malevil2050 2015.02.27. 01:59:43

@vastyúk is ..: Világos.Emberbűl vatyunk.De aki esztet követi az még itt is tud cizellálni.

vastyúk is .. 2015.02.27. 02:02:57

@malevil2050: de ezt csak azért gondolod, mert magadból indulsz ki. Ami nem baj, csak mondom, hogy nem elvárható mástól. No, és mi lett az elemzés vége? Menthetetlen az emberiség? (Nap úgyis vörös óriás lesz, vagy mi.. persze még kicsit várni kell. Vagy Dóri ufói megvédenek minket?) hihihihi

kamillazok 2015.02.27. 02:22:26

@-pkata-: Remélem, még elolvasod. Nem vagyok pasi, sem pszichológus, de nagyon nem értek egyet az összes véleménnyel, ami ebben a kérdésben elhangzott. Aki ilyet mond, annak biztosan nem volt még nagyon kemény vizsgája, vizsgaidőszaka, amire a felkészülés szó szerint minden energiát felemészt. Amikor az ember egy hónapig vagy akár kettőig napi 2 órákat alszik minden nap és hétvégéken is, amikor minden idegszálával a feladatra koncentrál, amikor annyira leterhelt, hogy nincs idő egy szendvicset bedobni vagy egy pisire is sajnálja az időt, amikor a végére már annyira kimerült, hogy szó szerint remeg. Sajnos az ilyen huzamos stresszt nem lehet a vizsga elmúltával csak úgy, egyik pillanatról a másikra kikapcsolni, hanem idő kell hozzá, amire a több hetes mentális-lelki-fizikai túlterheltséget el tudja engedni az ember. Ehhez az kell, hogy ne csak a vizsgáig legyen megértő a közeged, hanem utána is, amíg végre(!) magadra tudsz figyelni, újra önmagad lehetsz. A lehető legnagyobb képmutatás volna ilyenkor eljátszani, hogy te most a másikra figyelsz, hiszen még arra sem volt időd, hogy önmagadhoz visszatalálj. Kell az az egy hét, kell az az eltávolodás, kell az a teljes leeresztés, hogy azután ismét tudjon figyelni a másikra is. Nem szabad ennyi alapján megítélni egy embert, vagy egy kapcsolatot, a barátnőd várja ki, hogy a fickó visszaérkezzen és ha utána is - hosszabb ideig - furcsán viselkedik, akkor lehet szakítani. De ha ennyit nem képes megérteni a barátnőd (bár úgy látom, ő hajlana rá, csak már mások elkezdték telemagyarázni a fejét), akkor még nem elég érett egy hosszútávú kapcsolatra. Mert például vegyük azt, hogy lesz egy gyerekük, ami éppen a barátnődet fogja az energiáit meghaladóan teljes mértékben lefoglalni, és nem csak egy hónapig. Akkor, ugye, megértené, hogy ilyenkor az, aki túlterhelt, kimerült, egy idő után már csak magányra, kikapcsolódásra, uram bocsá', a barátnőkkel való elutazásra vagy bulizásra vágyik? Ez egy ugyanilyen helyzet, ha szereti a pasast, akkor megérti, elfogadja és támogatja a céljai elérésében. Remélem, nincs harag, de szerintem mindenképpen érdemes az érem másik oldalát is megvizsgálni, és megpróbálni megérteni a másik ember helyzetét.

vastyúk is .. 2015.02.27. 02:24:16

ON:Denisz mindig őszinte volt. Minek állna szóba olyannal, aki ordít, mint a fába szorult féreg. Nem 24 éves ő már. Denisz nem Fityedóresz. Robin helyesel. Denisz mondja, hogy Ádám is meg Edina is szutyok. Ádám leverte volna Deniszt. Meg hogy Daninak is kifejtette a problémáját, és kint is hagyna. Edina érdekember volt. De nem bántásnák szánta, mert Edina nem érti az érdekember fogalmát. "Te érdek vagy , te geci kurva", ennek nins értelme Denisz szerint. Robin mondja, hogy az a csapat kikezte, úgyhogy érdekében állt otthagyni. Ha konfliktuskerülő vagyok hát akkor szopjon le mindenki.. Milyen pesgót kaptunk? trockeeen?.. Folytatjuk...

malevil2050 2015.02.27. 02:32:00

@vastyúk is ..: Nahh tessék kicsit nem fityelek oda má docenskedem,te vaty a bűnös mer rávettél.hihi.Amúty csúf vége lett ,asz egész munkánkat eccerűen eltulajdonították (igac véletlenül)

vastyúk is .. 2015.02.27. 02:40:17

@malevil2050: sajnálom, még ha véletlen volt is. azért a sok direktor gondolom sok időt beleölt. és a kommentkedésre hogy szoktál rá? megunta a kommunikációs igazgató?

malevil2050 2015.02.27. 02:53:18

@vastyúk is ..: Valóban megúnta. cétcóródtónk mint a por.Én lényegében csak úty,gondoltam kikapcsolom magamat a bitekbűl,aszt hittem olyan lec,mint akko vót ,jó móka , hát ety kicsit tévettem.

malevil2050 2015.02.27. 02:57:00

@vastyúk is ..: Nahh de mára ennyi vót,mer ety csomót mék gépelnem kell és ottan má nem lehet mellé ütni,mer még a végtermék kóbász lesz.Puszi és jóccakát.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.27. 02:57:48

@kamillazok: Bocs, hogy belebeszélek, csak hát itt olvasgatok. Vajon az ominózus kimerült vizsgázó mit tenne, ha egyszer tényleg valami komoly nehézséggel kerülne szembe? Úgy gondolom, hogy akkor sem a társas lét lenne a menedéke, hanem azt tenné, ami neki a legjobb. Én nem választanék ilyen partnert, csak olyat, akivel mindig össze tudom támasztani a hátamat. Jóban, rosszban. A babázás fáradalmaira sem a barátnőkkel való nyaralás a megoldás, hanem a párjával való - esetleg baba nélküli - nyaralás.

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:04:59

@malevil2050: sajnálom. Ennél az évadnál nem is kommenteltél annyit, mint tavaly. Gondolom nem volt elég a humor, kis telhetetlen. :D

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:06:50

@malevil2050: pusszancs és jó munkát, sztahanov-elvtárs, utána meg szép álmokat :D

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:21:54

On: a nappalit mutatják egy kólás műanyagüveggel...Valakinek hallatszik a horkolása, de ötletem sincs kié lehet :D

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:34:45

On: Robin és Laci nem tudnak aludni, úgyhogy kijönnek végre olyan helyre, amit mutat a kamera. Laci megjegyzi, hogy az esték a legnehezebbek. LAci szereti a családját, de nem velük akar találkozni. Robin szeme furesz. Vicces, hogy a kamera még mindig a műanyagflakont mutatja. Kíváncsi vagyok, mit csinál az ügyeletes. Poreszt néz, vagy mi?

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:35:48

On: hihihihihi. ilyen nincs. elveszik a hangot Laci Robin mikroportjáról, és Deniszét adják be, aki csak horkol. Mekkora lámaság már ez.

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:55:28

On.: Na jól van, végre magára talált az ügyelő.. van már kép és hang is. Robin a legutóbbi kiválasztásnál kiment volna Lacival. LAci azért nem vitte, mert zavarta, hogy Robin felajánlkozott. Robin szerint Laci jobban járt volna Robin szerint, mert megúszott volna egy párbaj. Laci csak azt sajnálja, ahogy a győzelemkor viselkedett. azt mondja, Fanni úgy beszélt vele, hogy alig bírta ki higgadtan a párbajon, és ezért tört ki belőle a tündérfalvizás. Laci szerint Denisszel nagyon kemény mérkőzés lesz, és hogy Laci meg Denisz még az elején bejósolták a közös párbajt. Laci szerint az embereket nem érdeklik, hogy ki mennyire ápol jó kapcsolatokat, mert akkor nem küldték már volna vissza háromszor. Laci úgy érzi, hogy Denisz ellen vannak érvei (csak nem értem, miért a fősunyinak magyarázza) Laci azt mondja, hogy Denisz azzal fogja őt támadni, hogy ittasan miket csinált. Laci szeretne visszajönni nagyon. Robin : Nem utálod a helyedet (az ágyra gondol) Nem találják a helyüket. Laci gondolkozott rajta, hogy kiverje, de nincs hozzá kedve. HA kiesik Laci nagyon rottyon lesz. fifti-fifti esély a párbajon. Laci arról beszél, hogy Denisz hogy leült a Fanni kiesésével. LAci: lesz itt harc. Robin: meg valakinek kudarc. Laci azt hiszi, ha visszajönne rekordokat döntene. Erre Robin éva is megnyert négyet, mégis harmadik lett (nem második Robinnyó?) . LAci, na köszi, de ki az az Éva. Hát tudod, az a szőke göndör. Laci csak arra kéri a mindenhatót, hogy ne nagy százalékkal essen ki. Robin szerint nem megalázó az sem. Dóri sokat fogja kapni a savat Laci szerint. Robin szerint nem. Laci szerint mindenki leszarta Dórit, ezért maradhatott ben. Robin szerint megpróbált érte tenni. Laci azt mondja, az örvényben kapkodni felesleges. Dóri csak egy háttérszereplő volt. Laci szerint a nézőknek nem szimpi. Laci szerint Zsú megnyerhette volna lányként (Robin szerint egy lány sem..) Attila is azt mondta, hogy lehetett volna rá esélye. VV6-ra azt mondja Robin ordenáré volt. Laci nem akarta elhinni Izáról, hogy köpködött. Laci Simonra nagyon kíváncsi. Atti szerint Reni Vikcsu töltelék emberek voltak, Maci sunyi, Ádám középpálya, Dani ratyi, Edina ott baszta el, hogy elhitte, megnyerheti, Fanni vicces volt. (szóval ezeket gondolta Attila.) LAci sajnálja, hogy kijött a gyökér énje, amit Robin annyira szeret. Robin röhög, hogy nem szereti.. Laci azt mondta, figyelt Fannira, tisztességesen végighallgatta. Durva volt. Edinás párbajt a legszebb párbajnak tartja Lacc, ha rágondol sírhatnékja van (hát persze). Zsús párbajt szerinte Zsú a stílusa miatt vesztette el, mert lekezelő volt nagyon Lacival.LAci alig várja már, hogy megölelje Ádámot.

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:56:31

On: A párbajokról beszélnek. Ádám-Robiné macsópárbaj volt. Laci imádja a tippikus Ádám fejet.

vastyúk is .. 2015.02.27. 04:00:59

On.: Laci várja már a stábbulit, ami itt szokott lenni a vellában. A győztest fotóztták a csekkel meg a kocsival. Robin szeretne tetkót, lapocka-mell vonalon, még nem tudja milyen stílus. Laci szerint a színes nem illene robinhoz, nem olyan egyéniség. röhögnek. Laci mondja nem jó a színes, mert kikopik (igaz) Laci mondta, hogy elviszi egy csávóhoz, csak vigyék a blikket, és ingyen kivarrja őket a csávó. Robin öklendezik, mert Laci mondta, hogy a tetkós azzal szokott vicceskedni, hogy undormány-videókat mutat a delikvenseknek. Laci szereti ezt az oltást. Robin még mindig öklendezik.

vastyúk is .. 2015.02.27. 04:27:07

ON: Robin miért nem kérsz savlekötőt?-kérdezi Laci. Robin: miért (hát mert refluxos vagy Robin, azért.) Szóval Robin még kérdezgeti mi ez a savlekötő téma, Laci meg mondja, hogy csak kérjé, mert érzed hogy ég nem? Robin: igen. Laci a jövőn gondolkozik. Már elképzelte, hova fogja leadni az önéletrajzát. Éjjel - nappal - ozni akar. Robin is. Most azon röhögnek, hogy mi van, ha mindketten bekerülnek, és barátokat kell játszani. LAci azt látta a Edina és Fanni szemében, hogy kint valami nem oké. Fannin nem csodálkozik Robin, mert miket csinált. Laci szerint a párbajon is látszott, hogy anyukája nem nagyon büszke a Fannira. Laci holnap beszél a Gí-vel. Orsi is nagy karakter. Robin hívogatni fogja, ha ennek vége. Robin nem akarja, hogy Laci visszajöjjön. LAci mondja, hogy a top háromban Dóri lesz az első, aki kiesik. Dóri és Robin is már veszített fogadást Laci ellen, szóval most nem fogad vele Robin. Elmennek Szekszárdra bebaszni, vagy Bugyira. Laci elfelejti az utcaneveket, dátumokat, mindig keveri a budafoki és fehérvári utat. hihihihi. Laci ahhoz viszonyít, hogy melyik haverja hol baszott be, Robin is. Robinnak az arcmemóriája jó, nem a névmemóriája. A vizicsatára azt mondja Laci, hogy milyen jó volt, ez hiányzott már neki. Sajnálja, hogy Attilát a zuhany alatt kezdte. Attiláról beszélnek, hogy milyen hatalmas karakter. Nagy geci. Laci mondta, hogy Attila volt, hogy megparancsolta neki, hogy beszélgessenek. Laci meglepődött azon, hogy mennyire figyelik őket a szerkik, mert szerette volna queen-re tolni a porszívót. Kedvence Freddie Mercury. Szereti az önéletrajzát. LAci nem szeret olvasni hangosan, mert iskolában sokat oltották vele. logopédushoz is járt. Magában gyorsan tud. Dühből szokott sokszor reagálni, és volt hogy rontott a helyzeten, mert nem tudta mit jelent a hetero, persze mindenki kiröhögte. röhögnek. elméláznak a nekrofil és a pölönc?!-cel kapcsolatos szavakon (állítólag ez a betyárkörte szinonimája). röhögnek. LAci haverja ellopott egy dinnyét. Laci: jó is a panel élet, de el szeretnék költözni. Robin: nekem ne mond, eljöttem már hét éve. Robin 19 évesen jött el Pestre. Az első kecó nagyon jó volt a Duna Plázánál, a Madarász kórház mögött. Ott 7 évig lakott, volt bérlete, mert suliba járt. Laci szerette a diákbérletet 3500-ért. Robin szerint 7500 a diák (nem Robin.). Éjszakai ellenőrnek kétszáz zsebbe, és akkor nem ad jegyet. Robin tuti tippje. Laci nem szokott ilyeneken okoskodni, inkább gyalogol. Zuglóból elgyalogoltak. NEm akart a részeg haverjaival beülni egy kocsiba. Öt órán keresztül gyalogoltak, a lurdy háznál megpihentek. Robin egyszer egy csaj miatt 20 km-t gyalogolt. Laci volt barátnőjének exe elverte egyszer Budakeszin, mikor 15 éves volt a csaj 19. Robin: Idősebb volt a csaj? Laci: nekem általában idősebb barátnőim voltak. A kancé, aki megverte nem tudta, hogy Laci ismerős azon a környéken és ugrasztotta a helytartót. 61 villamoson ment haza félmeztelenül. Anyukája kiakadt, hogy mit csinált. Mikbe keveredett fiatalon. Lackó mindig rosszkor volt rossz helyen. Csak a Denisz párbajról jöjjön vissza. Robin elment hányni. (A mikrofont legalább levehették volna arra az időre.) Robin megjegyzi, hogy ez tényleg nem jó így.

vastyúk is .. 2015.02.27. 05:02:15

On: Kérj holnap savlekötőt- mondja Lacc. Laci szerint durva, hogy eltelt ez a 104 nap. Anett öt hónapot volt itt annak idején. Attila azt mondta, hogy a 100. nap körül indult el a játék az ő szériájában. 26 órára zárták a szaunába, de neki felüdülés volt, mert kitisztult az agya, kimaradt a konfliktusokból. Az kemény- mondja Robin. Laci büszke rá, hogy ő vitte a legtöbb büntit. balhés volt általánosban is. Sokat nevetett. Laci szeretett isibe járni, mert ott pörögtek a haverokkal. volt Nokia 3310-e. Egyszer majdnem kirabolták, késsel fenyegették, ő meg csak állt és bambult. Apukája jött, és Lacika ott sírt, az apja meg a gyerek után ment. Laci később találkozott a gyerekkel, és elégtételt érzett. Még pár ilyesmi sztori. Jót tett neki a sport, akkoriban a boksz volt a menő. Volt egy haverja, akivel sokat basztatták egymást. Laci kimenne a Tescoba vásárolni. Edinára gondolt. Robin szerint csak a villa erősítette fel az érzelmeket. Robin Anettről azt mondja, komoly nő saját vállalkozással, önálló keresettel, most így 26 évesen mit csináljon? Robin addig nem gondolkozik ezen, míg nincs vége. Laci bizonyítani szeretne az életben is, fél, hogy elveszíti Edinát. Szeretne biztonságot adni neki. Irigylik Denisz nyugodtságát. 'Úgy alszik, mint akit lecsavartak' Robin annyit agyal mindenen, hogy nem tud aludni rendesen, most ezen a nő dolgon is. Laci nézi a táblát, és mondja, hogy szeretett volna utolsó lenni, aki bekarikázza.. Szeretnék, ha délután lett volna a riportszoba, akkor összeszedettebbek lettek volna. röhögnek. Robin ha megérzi, hogy valaki mindjárt végez, bemegy vécére, így nem hívják be. Laci így van a levélfelolvasással, mindig elbújt, hogy ne kelljen neki olvasnia. Laci megissza az utolsó kicsi pezsi maradékot. Laci biztos benne, hogy Maci alatt leszakadt a szék, mert egy napig fehér volt. röhögnek. Laci meglepődött a VV6-os sztorikon. Robin szerint nagyon fiatalok voltak. Itt Laci a legfiatalabb. Kíváncsiak meddig jutott volna Maci. Mindegyik párbajozott volna vele. Maci nagy szarkeverő volt. Előjött az alvajáró sztori. Ádám vagy Denisz bökdöste seprűnyéllel. Nem tudják. Megittak egy üveg pezsit, Laci kotorék, mindent megiszik. A feliratokat magyarázzák, hogy a viszlát bunkóság. Robin szerint tahó. röhögnek. Laci szakad a röhögéstől. ő nem gondolta, hogy gonosz. Mégsem törölte le senki. Robin szerint Laci gonosz. Laci azt mondta, hogy nem gonoszságból írta, csak egy számról jutott eszébe. Most valami barlangrajz a téma. Lacinak van dugi krétája, nem adja Dórinak, mert szerinte west cost meg brooklyn 15 évesen volt menő felirat.. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel feliratot akart a szauna fölé Laci. Laci mondja, hogy egyék meg a pepperonis pizzát tejjel. Robin mondja, hogy nem, megy aludni. Laci, Edinával meg lehetne. Robin: nem vagyok Edina, örülj, hogy kijöttem veled. Laci, dehát te keltettél fel. (igaz) röhögnek. Laci beteszi a pizzát melegedni. Robint megkéri, ne mondja el a krétát Dórinak, cserébe ad krétát. Most arról tracsiznak, hogy a fagyasztott hús szavatossági ideje hogy alakul. Robin szerint jó az, Laci szerint meg nem lesz jó íze. Laci talált valami fura színű bacont. Robin, dobd ki, Laci áá visszateszem, hátha Dóri még megeszi, imádja az ínyenc falatokat. Laci imádja a cheddar sajtot meg a BBQ szószt magában!

vastyúk is .. 2015.02.27. 05:19:48

On: Iza megmutatta nekik, hogy kell használni a mosogatógépet. Nem használtak eddig öblítőt. Meg hogy állítólag valami só is kell bele. (Ezek képesek voltak kézzel mosogatni 102 napig. hihihi) Most röhögnek magukon is. most azon pörögnek, hogy a jalapeno -t hogy írják. A konyhában van feliratozva. A fiúknak tetszik a dizájn. Első nap megállapodtak, hogy csak kint szarnak, hogy bent ne legyen büdös. három napig tartották. Robin megkérdezte, hogy hogy nem volt nehéz először? Laci, Á nem, első este már elfelejtkezett róla hogy kamerázzák. Kész a pizza. A Noé filmet szarnak tartja Lacc. obin nem látta, pedig egyik kedvenc színésze a Russel Crowe. Laci alig várta, hogy vége legyen, úgy unta, de a sztorija tetszett neki. Robin a 3.14 életét hozza fel. Laci nem látta, de egyszer majd meg akarja nézni. A pizza ízlik nekik, mert állítólag Don Pepés. Laci dolgozott ott, és kulissza titkokat árul el. A tészta a brutális. Teo Papa pizzáját is dicsérik. Oktogonon a 200-as pizza szeletesen flesselnek. Megpróbálják kiélvezni még ezt a pár napot a vellában. Bementek aludni. Jó éjt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.27. 06:19:56

Laci normális volt az onban, azt hiszem.

@vastyúk is ..: ügyi vagy :-)

lobbantott tsilke 2015.02.27. 06:26:55

@vastyúk is ..: köszi! Jobb olvasni, mint nézni.

lobbantott tsilke 2015.02.27. 06:43:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Még nem olvastam vissza, lobot van.Hétvégén lesz sok Söl!

lukacstoncsi 2015.02.27. 06:56:08

Jóreggelt!

Vastyúk nagyon köszi az on beszámolót!Ki voltunk már erre éhezve:)Ezeket kéne mutatni az öfiben nem a baromságokat.

2015.02.27. 07:32:13

most olvasom a blikkben lacit hívta ki denisz hát ez tökös volt - akkor hajrá denisz - vasárnap pedig hajra Robin

2015.02.27. 07:33:09

@lobbantott tsilke: tegnap nagyon sölhiányunk volt

Csak ügyesen! 2015.02.27. 07:47:07

@vastyúk is ..: Köszi a tudósítást, jó volt reggel olvasni! :)

Fura helyzet lehet ez azért, felkölti, meg kihívja az egyik a másikat beszélgetni, úgy h közben meg közli a másikkal, h azért reméli h kiesik és többet nem kell látnia ebben az életben. Hülye egy játék ez a VV azért, ha belegondolunk.

Hajrá Laci, az a minimum, amit a bentiek megérdemelnek, ha már negyedjére is kiküldtek a pitsába, h idegesítsd őket vasárnap estig! :D

jófej házisárkány 2015.02.27. 08:03:04

@Pék Sütemény: hát van, aki írásban sokkal erősebb, sixx is ilyen, ő maga írta egyszer. Meg aztán lehet, hogy zavarják a kamerák, egy sör mellett a videó presszóban biztos más lenne ő is :)

csicserierika 2015.02.27. 08:05:09

@Csak ügyesen!: ráadásul Robin ás Dóri összejátszásának köszönheti D. a zöldet és a kivéreztetett Laccit hívja. Szerencsétlen Dennis azt hiszi, h pénzes sms-ek mennek ?
És most megnézem, h mit termeltetek az éjjel.

Csak ügyesen! 2015.02.27. 08:11:38

@jófej házisárkány: A Bukótérben (F1-es podcast) szóban is pont olyan vicces, mint írásban :) De az egy sokkal kötetlenebb környezet, szóval valszeg inkább ez lehet a különbség.

hannamontanna 2015.02.27. 08:26:58

Halló. Ati beszólása Vastag Csabáról a riportban, az haláli volt. Ez a pali csúcs, felüdülés volt hogy bementek a vellába. :-D

Krétagarbó 2015.02.27. 08:36:01

@vastyúk is ..: köszi a közvetítést:) Laci tök normális az on-ban ismét, ez már korábban is így volt, nem tudom, miért nem ezt az oldalát mutatja/mutatják belőle többször.

Krétagarbó 2015.02.27. 08:37:47

@Csak ügyesen!: Sztem Robin és Laci jóban lesznek kint, nekem olyan érzésem van. Nincsenek ők olyan rosszban, ez Robin részéről kicsit mesterségesen gerjesztett sztem.

hannamontanna 2015.02.27. 08:46:26

Amúgy Edina azért egy dologért hálás lehet Fanninak, megtanította hogyan csináljon arcot magának. Klasszisokkal másképp néz ki Edina, mióta sminkel és a leszólt műszempillát felbiggyeszti. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 08:50:16

@vastyúk is ..: köszi, köszi a közvetítést!!

"Robin szeretne tetkót, lapocka-mell vonalon, még nem tudja milyen stílus. Laci szerint a színes nem illene robinhoz, nem olyan egyéniség. röhögnek" én is. :D

Tényleg kár, hogy az ilyen éjszakai beszélgetésekből alig vágtak be valamit a vv során....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.27. 09:09:52

@kamillazok: nah, már csak reggel olvastam, de pont ezért kértem, hogy mi a véleményetek, mert én pesszimista vagyok, no meg a tapasztalat. Arra voltam kíváncsi, ahogy te írtad, hogy az érem másik oldala... Ki volt ilyen szituban, hogy élte meg, vagy látott e valami hasonlót. Próbáltam a másik oldal pártját fogni, csak ez nekem nem nagyon megy, mert ilyen szituban nem voltam, hogy vki ennyire mellőzött volna, vizsgák ide vagy oda. Épp ezért köszi, hogy megírtad.

dare 2015.02.27. 09:24:48

@vastyúk is ..: Szép közvetítés, grat.

Nem lenne semmi baj a Lacival ha elejétől kezdve így viselkedett volna mint az on-ban, 100 x inkább neki adnám a fődíjat ha ilyen lett volna az elejétől kezdve, ha normálisan viszonyul az emberekhez akkor vele is normálisak lesznek.
Remélem hamar megtanulja ezt és nem jön vissza neki a b@sszájba stílus meg ez a másokat lenéző meg leszóló übermensch ( hatalmas kérdőjel).
Én nem hiszek ebben a Laci-Robin barátságban, teljesen más emberek egészen más értékrenddel, a villán kívül már ott lesznek Lacinak a haverok és nem hiszem hogy sokáig fogja tudni tartani ezt a kedves énjét, de szívből kívánom hogy ne legyen igazam( a zsenge kora miatt viszont sanszos).
Az agresszív tahót látom benne aki ha iszik talán még el is fog járni a keze, tudom hogy nagy a szerelem most, de félő hogy úgy fog járni szegény Edina( a darázs énje miatt) mint anno Sisy a parádén a VV2-es vadember Petitől.
Az ilyen vademberek ha vademberként vannak kezelve akkor úgy is fognak viselkedni, ilyen téren nem hiszem hogy összeillenek az Edinával mert a kis butus nem fogja tudni irányítani vademberként , viszont ha nem szeretné durván akkor még lehetne ez egy szép kapcsolat Ezért kellene Laci mellé inkább egy sokkal komolyabb, érzékibb nő aki nem igényli a durvaságot mert rossz irányba fog elmenni Edina mellett, nagyon nem illenek össze.
Most még igen, de mindenki tudja a végét a fentebb említett okok miatt.

Kosztarika 2015.02.27. 09:26:57

@Nessy12: Van akit ez meglep? :)

VASTYÚK: köszi a közvetítést!! :)

Kosztarika 2015.02.27. 09:29:20

@dare: Így változik a világ, az Edinás dologban teljesen egyetértek veled (kicsit a többiben is) :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 09:31:41

@vastyúk is ..: Én kis köszi. te lettél az új Ay Mama :-)

dare 2015.02.27. 09:34:22

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Azért láttad a Fanni szoknyája mögül mert nem tudta levakarni magáról a Fannit, ez ki is hatott a játékára de még így is sokkal többet szerepelt és produkálta magát mint a Laci.
Hogy kinek mi a szimpatikus az megint más kérdés, én nevettem Deniszen anuluként meg volt neki 1-2 jó aranyköpése( Fannival együtt, nekem nőbe ő volt szórakoztató), viszont a Lacin nem.
Na jó, a Fanni-Laci párbajon mosolyogtam de ennyi volt a max amit elért nálam és azt is csak 1-szer( na még a tánc Robinnal is vicces volt picit, de az már kettőjük érdeme)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 09:34:24

@dare: Általában egyetértek veled, az Edina dolgot meg várjuk ki, hamarosan úgy is eldől...

csincsilla72 2015.02.27. 09:36:33

Nem gondoltam volna, hogy ez előfordulhat, de Deniszre vagyok kénytelen szavazni. Valaki takarítsa már el Lászlót.

dare 2015.02.27. 09:37:58

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Mindenesetre jó a változás iránya, csak a szavatossági idő lejárta okozhat gondot.
Én még bent tartanám vagy 3 hónapig hogy tisztuljon a feje.
Robin jó hatással van rá, de már kint nem lesz Robin.

dare 2015.02.27. 09:40:12

@VV Erőlegény: Igaz, nem jósolgatok.
Ezek csak megérzések, az emberi jellemekből való következtetés.
Nem szentírás és közel se biztos hogy így lesz.

MacákékIcukája 2015.02.27. 09:50:35

@vastyúk is ..: ezer koszi az ejjeli kozvetitest!!! :) Jo fej ez a ket srac egyutt, szerintem is joban lesznek kint. Birom oket :)

Gia Gianea 2015.02.27. 09:58:56

Kíváncsi vagyok,hogy ezen a párbajon mi lesz.Vajon Laci itt is megtudja-e őrizni a higgadtságát?Dennis ugrálni fog,meg örjöngeni,az fix.

lukacstoncsi 2015.02.27. 10:06:29

Robinról sem vágtak be sok mindent Laciról sem és valószinüleg másokról sem nagyon ami az éjszakaiba ment de ez tavaly is így volt.Mindenkiről azt erősítik amit leginkább mutat.Robin szerncséje hogy eléggé aktivizálta magát így több minden lett róla + az anettes sztori.-Laci meg a hősszerelmes szerepében volt leadható anyag úgy mint tavaly az Iza:Krisztián páros.Azokról is unásig ment minden.

Puncylla 2015.02.27. 10:07:43

@VV Erőlegény: Nem érdekel az Edina dolog.
Az érdekel, hogy Laci essen ki. Egy olyan ember, aki - egyetlen pillanatra - meglát egy 26 éves puncit, és eljátssza, hogy undorodik tőle (a löncshús-eset), tehát megaláz egy nőt, az nekem nem ember. Sok ilyen nőalázást lehetne még felhozni.
Essen ki még akkor is, ha ezen az áron az a tetü Denis döntős lesz.

MacákékIcukája 2015.02.27. 10:12:27

@Puncylla: igazat adok, egyebkent meg az a baj, hogy mind a ketten alazzak a noket ezerrel. Lsd: Denisz Jenny-ugye, meg ahogy beszelt Fannival sokszor... Mind a ketto egy csaj hatan kapaszkodott fel a jatekban, lehet, hogy ha ok nem lettek volna, akkor ezek a fiuk sincsenek sehol.
Fos mind a ketto, lehet valasztani :D

Csak ügyesen! 2015.02.27. 10:12:42

@dare: Laciról nagyon sok kopott a három hónap alatt a felvett macsó attitűdjeiből, sokat változott, ő profitálhat ebből a szériáből legtöbbet személyiség tekintetében. Ami nem meglepő, hiszen még fiatal. Érdekes egyébként tényleg, h olyanokkal maradt a végére, akik 5-7 évvel idősebbek nála, így nyilván jóval értettebbek. Ehhez képest gond nélkül lökik a busz alá, újra és újra. De teher alatt nő a pálma, mint szokás mondani :D

dare 2015.02.27. 10:13:56

@Juvegrande85: Egy ilyen játékban nincsen semmi túldramatizálva, komoly érvek kellenek a másik ellen mert van ám itt fődíj is amiért küzdés van.
Robin ha elhagyta volna a sérelmeit amiket kapott Lacitól a nézők elfelejtenék( bár sokan így is), és nem szabad elfelejteni mert ezen múlhat egy győzelem is.
Ha elfelejtette volna mint a Dóri akkor nagyot csalódtam volna benne, akinek 2 kedves szó meg a boci nézés elég is hogy saját magában kételkedjen.
Legyenek jóban kint, de villában harc legyen.
Most őszintén, egy tuja Robin ellen a mostani Laci simán nyerne.

Csak ügyesen! 2015.02.27. 10:14:31

@Gia Gianea: Bízom benne, h higgadt tud maradni most is, de biztosan nem lesz könnyű, azért három héten belül három párbaj aligha tesz jót az ember idegrendszerének :) Megint felszívni magát, stratégiát állítani, kimenni, stresszelni, annyira nem lehet egyszerű.

dare 2015.02.27. 10:19:34

@Csak ügyesen!: A fejlődés kétségtelen csak kérdés mennyire lesz tartós.
Talán ezért is lenne jó ha nem nyerne mert újra kifordulna magából, őt szerintem újra negatívba vinné.
Azért lökdösik a busz alá hogy tanuljon, ragad is rá valami szerencsére. :D

Kosztarika 2015.02.27. 10:24:55

@dare: Nekem az a véleményem, hogy egy-egy párbaj, de még a végső győzelem sem érveken és ellenérveken múlik. A nézők szavaznak és eldöntik, kivel szimpatizálnak (akár első pillanattól) Aki szimpatikus nekik, annak mindent elnéznek, attól minden jópofa, az antipatikus a feje tetejére állhat sem nyerhet.
Elfogultak vagyunk mi is és semmivel sem különbek, mint a villalakók. Ítélkezünk, egymás agyára megyünk, közben elfelejtünk játszani és szórakozni. :)
Ez talán rendben is van így, ezért -is- gyarló az ember. Ami engem kiakaszt, ha valaki nem az illető játékával, akár jellemével példálózik, hanem a külsejével, netán a saját vélt igazával állítja, hogy xy kurva, mert mit csinált a diszkóban stb. Honnan tudja? Hogy veszi a bátorságot megalázni másokat?

lukacstoncsi 2015.02.27. 10:39:53

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Igen ez sokmindenben így van.Szimpátia nagyon sokszor erre jó példa Aurelio aki egy helikopteres farokmutogató hülyegyerek aki nagy nőcsábász de emellett volt egy szerethető énje.Mindig őszintén reagált dolgokra ha sírs ha hiszti tökmindegy.Viszont nagyon taktikus is volt emellett de úgy tudta ezt csinálni hogy nem lógott ki a lóláb annyira.Jó színész is volt

dare 2015.02.27. 10:41:43

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Egy Laci-Robin párbajon nagyon pici dolog döntött volna,megjósolhatatlan ki diadalmaskodik, lehet pont egy ilyen emlékeztető mondat hogy
-emlékszel amikor ezt meg ezt mondtad rám....
És van néző aki már elfelejtette vagy nem látta ezt és átrakja a szavazatát, de ez csak a nagyon szoros párbajoknál érvényes, vannak nézők akik még itt is befolyásolhatók.
A játékos kinézetén való élcekkel nem lehet mit kezdeni, ez egy ilyen műsor, jó a nagyon durvákat már én se szeretem de elkerülhetetlen, valaki felindultságában azt is megszólhatja.
A végén ez nem számít, Alekot és Attilát is végig ekézték legtöbbször a külsejük miatt és mégis nyertek.
A nézők többségénél nem ez számít.

Csak ügyesen! 2015.02.27. 10:44:57

@dare: Neki nyilván azt tenne jót, ha a jelenlegi környezetéből kiszakadhatna, de erre meg is van az esélye.

csicserierika 2015.02.27. 10:46:51

ha mégsem Lacci menne vissza, akkor győzzön Dóri a két grál lovag meg koppanjon.

lukacstoncsi 2015.02.27. 10:47:53

nekem az szimpi most robinban hogy nem takarózik senkivel és semmivel pl.bejött a játékba és magáért játszik meg gondolom az anyukájáért is.nem tesz bele többet mint kéne.
edinánál sem kifogásoltam azt hogy a kisfilmjében miket mondott ő ezért ment be dícséretes.viszont nála a túl nagy akarás volt egy idő után kínos.robin még a pénz miatt sem lett más nem gondolta hogy most nagyot markolhat.

Kosztarika 2015.02.27. 10:48:38

@dare: 'A végén ez nem számít, Alekot és Attilát is végig ekézték legtöbbször a külsejük miatt és mégis nyertek.
A nézők többségénél nem ez számít."

Nem is a játék szempontjából írtam. Engem sem a finomabb megjegyzések, célzások zavarnak (annyi belefér) hanem mikor valaki már nem tudja hol ebben. Olykor már a becsületsértés határát súrolja amiket állítanak, a származásra való utalás(?) pedig egyenesen gyomorfogató.
Senki sem tehet arról, hol születik és milyen körülmények között nevelkedik. Aki szerencsésebb, ne gúnyolódjon.

dare 2015.02.27. 10:49:41

@lukacstoncsi: A 6-os széria egyértelműen Au-é volt, végigcsinálta a showt és még a végére se fulladt ki.
Viki is jól asszisztált, talán ő is nyerhetett volna ha nincs az elején az a gatyalehúzás meg a balhé, megbüntették Simont is de nem felejtettek és a végén Vikit is.
Bár ha az nincs akkor szerintem Simon nyer, nagyon szürreális figura volt, pont ilyen műsorba való.
Au is jó játékos volt, megérdemelten nyert.

Cérnahuszár 2015.02.27. 10:58:01

@dare: Az a baj hogy Laci csak csúnyán beszélt a csajokkal, akkor ha ki akarták használni vagy kihasználták kitört belőle az állat. Dennis viszont aljas is volt, iq gyök kettő módon csak a farkára akarja húzni őket, és ha alkalom nyílik rá akkor élősködik is egy picinykét. Ne férfiszemmel értékeld ezt, hagyd hogy a nők erről elmondják a véleményüket. Inkább Lacit választják aki nyersen bunkó, mint a simulékony kihasználós Dennist.

Kosztarika 2015.02.27. 10:58:01

Fanni nyilatkozik Orbán Viktorról:D beszarás :D :D

www.borsonline.hu/cikk.php?id=106886

dare 2015.02.27. 11:04:04

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Én is sokszor pislogtam hogy miket írnak itt a Zsu-ról, mintha az összes frusztrációjukat rajta akarták volna levezetni, ha valaki ennyire gyűlöl ott belső feszültség van, valami megnemértettség, vagy a környezetében van valami ami zavarja és a dühét valakire kivetíti másra, jelen esetben a játékosra.
Bár sok esetben itt csak reflektáltak néhányan mert sok volt nekik amiket olvasnak.
Én is nehezen álltam meg hogy ne rugdossam meg a kedvencét( akár a külsejével is) annak aki ilyet ír, de nem tettem mert elszabadult volna a pokol.
Ez így sok esetben durva volt, de már közel a vége, és az indulatok leülepszenek majd( vagy nem)

Kosztarika 2015.02.27. 11:06:00

@dare: sezmélytől függetlenül (mert nemcsak Zsu-ra igaz) most minden szavaddal egyetértek :)
Tegnap belőlem már sikerült kihozni a "rosszabbik énemet") :(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.27. 11:06:39

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): jézusom... "jó kis szettjei vannak Orbánnak", meg "van egy politikus, akinek olyan helyes kis pofija van, tutira láttam már a híradóban..."
Csak olyan Fannis nyilatkozat....

traccsparty 2015.02.27. 11:06:46

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK):

Szutykos a szád, bornírt az agyad te kis ostoba liba!

csicserierika 2015.02.27. 11:12:31

@dare: sztem legdurvábbak az Edina utálók voltak.

dare 2015.02.27. 11:14:22

@Cérnahuszár: Csak ismétlem magam, férfiszemmel nézve nincs köztük különbség, Laci is csak fel akarta húzni a nőket csak nem állt meg neki egy se csak az Edina.
Laci meg hogy ne égjen már akkorát ha ló nincs a szamár is jó lesz alapon ráment Edinára.
Ha nincs Edina, Laciból soha nem lett volna pozitív karakter.
Tudom ez a szerelmetes történet most nagyon szép, de nagyon elrugaszkodunk a valóságtól, néha le kéne venni a rózsaszín szemüveget a tisztánlátáshoz.

dare 2015.02.27. 11:15:44

@csicserierika: Szerintem meg a Zsu utálok, mert ők még most se hagyják abba.

csiri bá 2015.02.27. 11:16:55

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): pár állásajánlatot kaptam, például egy szolistúdióba, meg egy turkáló akarna reklámarcnak :)))

lukacstoncsi 2015.02.27. 11:22:26

@dare: Szerintem elfáradt ő is de olyan tempó mellett nem csoda:D

Viki alapvetőe egy humoros, jó eszü csaj a ki a kicsit szarkasztikus stílusát eröltette jobban benn amire nem nagyon volt válasz talán csak Simontól és mindig elmondta hogy "Vigyázat csalok!"

Viki húzása taktikai vold de elég aljas a játék során az egyetlen ilyen hasonló ott egy kettős bünti kellett volna.Részeg embert még idegelni is nem túl korrekt.

Simon szerintem szerepet játszott nem hiszem hogy ez a debil akit csinált nyerő lett volna pláne ha Vikivel tudnak taktikázni.

Aurelio egyérteműen vezetett minden téren szereték.utálták röhögtek rajta showman kategória nem volt kérdés a nyerése.

csicserierika 2015.02.27. 11:24:14

@dare: Először is Dóri mindenkitől csak masszázst akart, ahhoz képest Laccit eleinte elég közel engedte, de végül észbe kapott, és leállította. Sztem Dóri nagyon tudatosan nem akart senkivel sexelni a villában. Másodszor, Lacci másnál nem is próbálkozott igazán, mert közben Edina jött a képebe, amit maga sem tudott eleinte hova tenni.Meglepte az önzetlensége. Zsúval olyan Robinos módon volt egy kis maszatolás, ha nagyon akarta volna Lacci, itt nem állnak le. Nem Zsútól függött. A többit tudjuk.

Cérnahuszár 2015.02.27. 11:25:52

@dare: én most csak a konfliktokat néztem amit a két karakter összelapátolt a nőkkel kapcsolatban, vajon melyik a sunyibb és hát nekem dennis jön le annak, laci csak tahó.
nem a lehetséges szerelmeiket. az majd úgy is elválik odakint.

csicserierika 2015.02.27. 11:27:27

@dare: amiket Edina kapott, az már gyalázás volt. Zsút meg minap is a képünkbe tolták a bulvárban, de én még annyit sem mondtam rá mint Sixx a BV-ban :)

dare 2015.02.27. 11:29:23

@lukacstoncsi: Lehet igazad van és nem tartott volna a ki a végéig. Már nem tudjuk meg, én azért inkább őt néztem volna mint Vikit.
Au meg abszolúte showman.

Cérnahuszár 2015.02.27. 11:33:26

Szerintem nem elhanyagolható szavazati szempontból a kivetítés ahogy dare is írta feljebb, meg tegnap feszegettem ezt a bosszuállást témát tegnap.
Zsu ellen nem kis szavazat érkezhetett olyan nőktől, akiknek a kapcsolatába beférkőzött egy harmadik, és ez jó alkalom volt egy kis levezetésre.
Szerintem Dennisnek is számolnia kell most olyan nők szavazatával, akiket átbacott a párjuk és kihasználtnak érzik magukat.
Persze nem egy egetverő, de pár százalékba szerintem beleszól.

dare 2015.02.27. 11:34:42

@csicserierika: Egyezzünk ki abban hogy kapott mind a kettő bőven.
Az a tegnapi bulvárcikk is megint csak arra volt jó hogy sok ember kéjesen dörzsölgesse a kezét, de hát valamivel etetni kell őket.

dare 2015.02.27. 11:38:08

@csicserierika: Edina önzetlenségét a háta közepére kívánta mert nem egyezett az imidzsével, persze utána már jó volt ő is mikor már Ádámon kívül mindenki utálta.

lukacstoncsi 2015.02.27. 11:38:52

@dare: Viki túl értelmes volt abba a szériába:D Ha ő nincs szerintem elvesznek a gyerekek:D
Komolyan sokszor mint egy szülő vagy tanárnéni volt benn mert rájukfért...

Dórit láttam a egy friss kisvideóban hogy baszogatták a lufikkal nem hagyták aludni.Laci megint az aki leginkább élvezi hogy geciskedhet egy felidegesített káromkodó nővel.Ez tényleg szánalmas de nem az első ilyen tőle.

Cérnahuszár 2015.02.27. 11:41:30

@lukacstoncsi: lehet hogy Laci már nem nőként kezeli Dórit, nem úriembereskedik, hanem szivatja mintha pasi lenne, cimbora. Ha robinnal játszotta volna ezt le, dőltünk volna a röhögéstől. legalábbis én, igaz én Dórin is vigyorogtam. Olyan volt mint a bakterházban a vénasszony.

dare 2015.02.27. 11:44:30

@lukacstoncsi: Egy nagy gyerek ez a Laci. :D
De szerencsére a bentiek is jó pedagógusérzékkel vannak ellátva mint Viki, és gatyába rázzák ha nagyon rakoncátlankodik.

csicserierika 2015.02.27. 11:49:50

@dare: nem tudok kiegyezni, mert Edina jóval mocskosabb dolgokat kapott .
Zsút még megkapjuk párszor a botrányrovatban .
Miért gondolod, h háta közepére kívánta ? Akkor lepattintotta volna.

lukacstoncsi 2015.02.27. 11:52:48

@Cérnahuszár: Egyébként sem volt mindig úriember csak eljátszotta:D részgen meg ne várjuk tőle.Robin is kikérte volna egy idő után ezt.Tudja hogy Dóri ugrik arra ha nem hagyják aludni ez a tyúkszeme de ahogy látom most mindenki kussban volt.Attila is akit többször hívott.Nekem ez most durva volt mert egy ember volt szivatva aki vétlen volt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.27. 11:55:20

@csicserierika: mert mellette érdekesebb volt, többször bekerült az összefoglalókba

dare 2015.02.27. 12:00:21

@csicserierika: Az hogy részegen rámászok és másnap már kerülöm az nem a túláradó szeretet jele, bár ha köztük lennék jobban meg tudnám ítélni mit érzett akkor. A többi se gondolom ok nélkül támadja ezzel.
De most lépek.

encek 2015.02.27. 12:05:46

@dare: Akár én is írhattam volna! Egyetértek veled.

2015.02.27. 12:15:07

@csicserierika: Szerintem is a Dinka "ellenrajongók" durvábbak, én már csak tudom :-D
De az én értékrendemben (ha egyátalán a gondolatrendőrség megengedi itt, hogy magamra használja ezt a szót), Dinka tett is érte rendesen. Részemről azét jött még egy kis plussz vehemencia Dinka ellen, mert kedveltem az elején, és becsapva éreztem magamat, amikor kijött belőle, ami már az elején is benne volt, bár előlünk akkor még rejtve.

Amellett meg, amiket írtam róla, és ha igazak is, engem akkor sem botránkoztatnak meg. Én is úgy szereztem az infókat a netről, pl. a diszkós-szopós történetekről is leírtam, hogy (majdnem) minden tinédzser lány ezt csinálja, többször testközelből láttam. Ezért Dinka is csinálhatja, ha jól esik neki, én tuti, hogy nem itélem el. Csak azért teszem/tettem közzé ezeket, a valljuk be, pletykákat, hogy a szentté avatását, ha megakadályozni nem is tudom, de legálább elodázzam egy kicsit.

A helyzet ugyanez Lackóval, lassan audienciát kell kérnem a Pápától, hogy vétózza meg a szenttéavatást :-D. Dinka legalább szívből játszott, még ha be is nézett egy-két dolgot, de azt is szívvel lélekkel tette. Lackó meg egy ostoba, agresszív, hazudós őstahó. Ha így gondolom, miért nem írhatom le itt? Mert egyeseknek (gondolatrendőrség) más a véleménye? Lackó, Dinka vagy akár Zsé vállalták ezt, amikor jelentkeztek erre a műsorra.

Nem győzöm ismételni: HOLNAP, HAJRÁ DENISZ!!!

Bujumburi 2015.02.27. 12:16:00

mutattak állást tegap?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.27. 12:23:35

@Bujumburi: nem. Csak Ügyesen azt mondta hogy állítólag ma lesz állás

2015.02.27. 12:28:37

Egyébként Deniszről az jut eszembe, amikor a Gyalog Galoppban az apa magyarázza az őröknek, hogy vigyázzanak a buzoid gyerekrea vártoronyban az őrök bólogatnak, hogy értik, mi a teendő, de nem értik. :-D
Denisz egyébként a sapkáiban hasonlít is a (szakállas) Graham Chapman-re. Ebben a jelenetben meg főleg.

encek 2015.02.27. 12:37:07

@Spitzbauer: Nekem meg a Hét mesterlövészből Calvera-ra emlékeztet, amikor felhúzza a szemöldökét. Mindig nevetnem kell, mert a karakter legalább annyira volt vicces, mint gonosz.Egyébként ki fog esni, de rá szavazok, mert Lacit nagyobb szarkupacnak tartom, kezdettől irritál. Az, hogy mit csinált a kinti életben engem nem érdekel. Még mielőtt bárki rám sütné, hogy helyeslem, közlöm, hogy NEM!

traccsparty 2015.02.27. 12:40:33

@Spitzbauer:

"Nem győzöm ismételni: HOLNAP, HAJRÁ DENISZ!!!"

Szóval mi is a legfőbb érdeme Lacinak, amivel emlékezetessé tette magát ebben a műsorban? Azon kívül, hogy mocskosul beszélt a nőkkel, és használta őket, még ki is takarította őket a villából, hármat is, sorban egymás után, az elsőt átverte, a másikat még jobban átverte, a harmadikkal büntetőtisztet játszott, szóval a lányok hátán mászott fel a "tutiba", ilyen mennyiségnél ez már minimum visszás..

Denisz hozzá képest (bár ütődött, félnótás, de) kéményseprő manó, akit ha nem is lehet feltétlenül imádni, de ha választanom kellene, hogy az éjszakai sötétjében két ház közül melyikbe kopogtassak be szállásért, biztos, hogy Deniszhez kopogtatnék be és nem Lacihoz... Denisz nem próbálna meg azonnal levágni, nem próbálna keresztapát játszani, csak simán adna szállást meg kosztot, Denisz nem egy nagy karakter, de pontosan lehet tudni miben lehet számítani rá és miben nem.

dare 2015.02.27. 12:56:57

@Spitzbauer: :DD
Nekem meg mindig a Brian élete ugrik be mikor a próféták osszák az igét :
egy nagy 9 élű kard, nem 2, nem 3 hanem 9 éle lesz....meg nagy hatalmas szörny(a második).....és végül rásvenkel a kamera egy 3-ikra aki beszél, de még szerintem ő se tudja hogy mit, előtte áll egy ember aki hallgatja tátott szájjal, próbálja megfejteni mit is akar mondani.
Na én az az ember vagyok, kitartok a végsőkig hátha lesz valami értelme.

csicserierika 2015.02.27. 13:20:52

@henrik_: jaj már megint Zsúval kell jönnöm. Ha zsúval jön össze, akkor nincs öfi-ben ?

na, megyek át olvasni én is.

kamillazok 2015.02.27. 14:46:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem tudjuk, hogy mennyire komoly vizsga, lehet, hogy az illető egész jövője függ tőle. Az is lehet egy teljesen reális válasz egy ilyen helyzetre, amit te írsz, de nincs egyetemes válasz egy élethelyzetre. Lehet, hogy az ember a B választ választotta. Egy hét síelés miatt nem kell azért elkapálni egy kapcsolatot. Egyébként is meg lehet kérdezni, hogy mi van, nem?

kamillazok 2015.02.27. 14:48:45

@-pkata-: Szívesen. Én is csak arra gondoltam, hogy érdemes lehet más megvilágításból is megvizsgálni a helyzetet, hátha van rá magyarázat.

Gia Gianea 2015.02.27. 14:51:48

VV Krissz átigazol a tv2-höz.Kíváncsi vagyok,hogy milyen műsorban fog szerepelni..
süti beállítások módosítása