Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x102 - A nagy crossover villarománc

2015. február 26. 11:00 - candyperfumegirl

Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Ott tartunk ugye, hogy beköltöztek a régi vellalakók, és a kiválasztás előtti bulikán meg is tesznek mindent, hogy felkavarják az állóvizet. Elsőként Iza tesz fel nagyon célzatos kérdéseket a fiúknak. Szerintetek ki itt a legerősebb? Nem Plasztik, azt ugye tudjátok? És azt, hogy nálunk egy aranyszabály volt, hogy senki, de SENKI nem juthat el párbaj nélkül a végjátékba, ha Aurálió farka lerepül helikopterezés közben, és Viki reggelijébe esik, miközben Zsófika páros lábbal toporzékolva üvölti, hogy „ezt nem hiszem eeeel”, akkor sem? Ez persze zene Laci füleinek, ezt ugatom én is, én már háromszor voltam kint, Plasztik meg csak újabb és újabb zsírpárnákat növeszt itt a különböző implantátumai köré a legnagyobb lelki nyugalomban. Ezt Robin úgy érzi, hogy azonnal meg kell osztania az érintettel is, és már rohan is a két Plasztikhoz, de itt be kell iktatnom egy zárójeles gondolatot, mert a leginkább kiélt, ötvenes prostira hajazó Szandika mellett Dóri szinte bájos, babaarcú szépségnek tűnik.

7102-01.png

7102_gif_01.gif

Plasztik az információra a várakozásoknak megfelelően reagál, vagyis jön a „ki ez teee, ki ez a csicska, hagyjuk mááá”, és a többi VV Dóri örökzöld. Ha soha többé nem hallom a csicskag*ci szót az életben, az is túl korán lesz. Hagyjuk is ezt, mert már bárki, aki nem látta az adást, el tudná mondani, miről szól ez a beszélgetés, nézzük inkább azt, Attila hogy szopatja Robint. Jól. Robin fiam, azzal ugye tisztában vagy, hogy aki itt meztelenül fürdött, az soha nem nyert VV-t? Csak Aurélió persze, ezt mindenki tudja, de Robinnak mégis újra kell bootolnia hirtelen. Mentségére legyen mondva, nem az agyában tartózkodott a legtöbb vér ekkor, az egész estét azzal töltötte ugyanis, hogy Anettet próbálta befűzni. Te olyan szép vagy, miért is nem alszunk mi együtt? Valahogy így indul a szívecskés, rózsaszín ködbe burkolózó lányregény, ami ez egész epizódon végigvonul, és ami igazán érdekes, hogy Anett partner a dologban. Innentől kezdve semmi másról nem szól az este, csak Anett és Robin évődéséről, amihez az elején Iza törvénytelen röhögése adja a hangulati aláfestést, jobbnak is látja a gerlepár, ha inkább elvonulnak édeskettesben a fürdőszobába.

7102_gif_02.gif

7102_gif_03.gif

Ott aztán húzzák egy kicsit egymás agyát, miközben Iza, Attila, Plasztik és Komisz az ajtóban hallgatózik, és élvezik az utóbbi hetek legjobb VV műsorát egyenes adásban, de úgy, hogy még a chipses zacskók is előkerülnek, priceless. Odabent aztán Robin kitartó munkával kiudvarol egy szájrapuszit Anettből, aztán még egyet, és még egyet a rend kedvéért. Attila, akinél jobban senki nem tudja, hogy ilyen helyzetekben AZONNAL kell csinálni valamit, ami a figyelmet rá irányítja, elérkezettnek látja az időt, hogy rámenjen Plasztikra. Csak a látszat kedvéért persze, más farkával sem dugná meg, ezt nagyon jól tudjuk. Ezért amíg Robin meggyőzi Anettet, hogy aludjanak egy ágyban, azalatt Attila már a félrészeg Plasztikot gyúrja, vagyis inkább a szilikonsegget csapkodja jó hangosan. Ez egy tökéletes betetőzése is lesz ennek a bulikának.

7102-02.png

7102_gif_04.gif

A másnapi ébredés egyszerűen fantasztikus, Robinett rózsaszín felhőn lebeg, kézen fogva fekszenek az ágyban, és szerelmesen néznek egymásra, Robin úgy megjött ebbe a játékba, mint még talán soha senki előtte. A turbékolás a fürdőszobában is folytatódik, miközben Laci a változatosság kedvéért Attilának mártírkodik, akin látszik, hogy bárhol máshol szívesebben lenne most, így leállítja a hisztit: te csak a saját játékoddal törődj, ne másokkal, aztán ha minden jól megy, mehetsz is a kulcsmásolóhoz. Plasztik is mentené a menthetőt a tegnap esti betámadás után, amikor ugye nem kicsit felelőtlenül azt köpködte Lacinak, hogy ha bajod van velem, vigyél ki, de ez most nem jön be, Laci ugyanis direkt (!) nem ivott, hogy emlékezzen minden ilyesmire. A bosszúlistája eddig mindenesetre elég jól működött. Eközben Anett és Robin már ott tartanak, hogy lufikkal labdáznak, és Laci, miután ezt a pajzánságot kilesi, nagy büszkén félrevonja Attilát, hogy van egy hasznos infója a számára, mit ér ez meg neki. Nem tudom, mit gondolt, mit érhet meg bármilyen infó valakinek, aki NEM JÁTÉKOS most, de mindegy is, mert a Robinett románc fejleményeit Attila már úgyis sikeresen kiszedte Robinból egy jól eltalált „ha most nem smárolod le, akkor tényleg buzi vagy” mondattal.

7102-03.png

A nagy crossover villarománc után lássuk, hogy zajlott ez a nagyon furcsa kiválasztás. Most láthatjuk azt is, hogy Robin és Plasztik Attilát is (természetesen) beavatva megbeszélték előre, hogy Robin átpasszolja Plasztiknak a duplajelet, amire Atti áldását adta, mert már tele volt a töke Laci mártírkodásával. A többit tudjuk: egyenlőség, Komisz, zöldkendő, majd én eldöntöm kit viszek ki, és kit hagyok kint a g*cibe. Komisz saját bevallása szerint meg akarta kavarni a szart egy kicsit, nehogy már olyan sima legyen innen a menet, most két napig izzadhat a többi agyhalott, melyiket viszi ki a hóra. Plasztik műfelháborodását hagyjuk, hogy nem ő lett a kiválasztott, senki nem akar itt már párbajozni. Van kis Robinett smár a konyhapulton, hogy ne feledkezzünk meg róluk, Iza és Atti meg azon agyalnak (kizárólag, miután Komiszt hallótávolságon kívül tudták), hogy ki lenne most a leggyengébb ellenfél, akit Komisz kint tudna hagyni. Hát a Dóri, állapítja meg nagyon helyesen Attila, Iza meg még megjegyzi, hogy reméli, Komisz nem követi el azt a hibát, amit ő tavaly, amikor sikerült az egyik fő közönségkedvencet kihívnia a végzetes párbajra. Meglátjuk.

7102-04.png

Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:34:45

On: Robin és Laci nem tudnak aludni, úgyhogy kijönnek végre olyan helyre, amit mutat a kamera. Laci megjegyzi, hogy az esték a legnehezebbek. LAci szereti a családját, de nem velük akar találkozni. Robin szeme furesz. Vicces, hogy a kamera még mindig a műanyagflakont mutatja. Kíváncsi vagyok, mit csinál az ügyeletes. Poreszt néz, vagy mi?

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:35:48

On: hihihihihi. ilyen nincs. elveszik a hangot Laci Robin mikroportjáról, és Deniszét adják be, aki csak horkol. Mekkora lámaság már ez.

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:55:28

On.: Na jól van, végre magára talált az ügyelő.. van már kép és hang is. Robin a legutóbbi kiválasztásnál kiment volna Lacival. LAci azért nem vitte, mert zavarta, hogy Robin felajánlkozott. Robin szerint Laci jobban járt volna Robin szerint, mert megúszott volna egy párbaj. Laci csak azt sajnálja, ahogy a győzelemkor viselkedett. azt mondja, Fanni úgy beszélt vele, hogy alig bírta ki higgadtan a párbajon, és ezért tört ki belőle a tündérfalvizás. Laci szerint Denisszel nagyon kemény mérkőzés lesz, és hogy Laci meg Denisz még az elején bejósolták a közös párbajt. Laci szerint az embereket nem érdeklik, hogy ki mennyire ápol jó kapcsolatokat, mert akkor nem küldték már volna vissza háromszor. Laci úgy érzi, hogy Denisz ellen vannak érvei (csak nem értem, miért a fősunyinak magyarázza) Laci azt mondja, hogy Denisz azzal fogja őt támadni, hogy ittasan miket csinált. Laci szeretne visszajönni nagyon. Robin : Nem utálod a helyedet (az ágyra gondol) Nem találják a helyüket. Laci gondolkozott rajta, hogy kiverje, de nincs hozzá kedve. HA kiesik Laci nagyon rottyon lesz. fifti-fifti esély a párbajon. Laci arról beszél, hogy Denisz hogy leült a Fanni kiesésével. LAci: lesz itt harc. Robin: meg valakinek kudarc. Laci azt hiszi, ha visszajönne rekordokat döntene. Erre Robin éva is megnyert négyet, mégis harmadik lett (nem második Robinnyó?) . LAci, na köszi, de ki az az Éva. Hát tudod, az a szőke göndör. Laci csak arra kéri a mindenhatót, hogy ne nagy százalékkal essen ki. Robin szerint nem megalázó az sem. Dóri sokat fogja kapni a savat Laci szerint. Robin szerint nem. Laci szerint mindenki leszarta Dórit, ezért maradhatott ben. Robin szerint megpróbált érte tenni. Laci azt mondja, az örvényben kapkodni felesleges. Dóri csak egy háttérszereplő volt. Laci szerint a nézőknek nem szimpi. Laci szerint Zsú megnyerhette volna lányként (Robin szerint egy lány sem..) Attila is azt mondta, hogy lehetett volna rá esélye. VV6-ra azt mondja Robin ordenáré volt. Laci nem akarta elhinni Izáról, hogy köpködött. Laci Simonra nagyon kíváncsi. Atti szerint Reni Vikcsu töltelék emberek voltak, Maci sunyi, Ádám középpálya, Dani ratyi, Edina ott baszta el, hogy elhitte, megnyerheti, Fanni vicces volt. (szóval ezeket gondolta Attila.) LAci sajnálja, hogy kijött a gyökér énje, amit Robin annyira szeret. Robin röhög, hogy nem szereti.. Laci azt mondta, figyelt Fannira, tisztességesen végighallgatta. Durva volt. Edinás párbajt a legszebb párbajnak tartja Lacc, ha rágondol sírhatnékja van (hát persze). Zsús párbajt szerinte Zsú a stílusa miatt vesztette el, mert lekezelő volt nagyon Lacival.LAci alig várja már, hogy megölelje Ádámot.

vastyúk is .. 2015.02.27. 03:56:31

On: A párbajokról beszélnek. Ádám-Robiné macsópárbaj volt. Laci imádja a tippikus Ádám fejet.

vastyúk is .. 2015.02.27. 04:00:59

On.: Laci várja már a stábbulit, ami itt szokott lenni a vellában. A győztest fotóztták a csekkel meg a kocsival. Robin szeretne tetkót, lapocka-mell vonalon, még nem tudja milyen stílus. Laci szerint a színes nem illene robinhoz, nem olyan egyéniség. röhögnek. Laci mondja nem jó a színes, mert kikopik (igaz) Laci mondta, hogy elviszi egy csávóhoz, csak vigyék a blikket, és ingyen kivarrja őket a csávó. Robin öklendezik, mert Laci mondta, hogy a tetkós azzal szokott vicceskedni, hogy undormány-videókat mutat a delikvenseknek. Laci szereti ezt az oltást. Robin még mindig öklendezik.

vastyúk is .. 2015.02.27. 04:27:07

ON: Robin miért nem kérsz savlekötőt?-kérdezi Laci. Robin: miért (hát mert refluxos vagy Robin, azért.) Szóval Robin még kérdezgeti mi ez a savlekötő téma, Laci meg mondja, hogy csak kérjé, mert érzed hogy ég nem? Robin: igen. Laci a jövőn gondolkozik. Már elképzelte, hova fogja leadni az önéletrajzát. Éjjel - nappal - ozni akar. Robin is. Most azon röhögnek, hogy mi van, ha mindketten bekerülnek, és barátokat kell játszani. LAci azt látta a Edina és Fanni szemében, hogy kint valami nem oké. Fannin nem csodálkozik Robin, mert miket csinált. Laci szerint a párbajon is látszott, hogy anyukája nem nagyon büszke a Fannira. Laci holnap beszél a Gí-vel. Orsi is nagy karakter. Robin hívogatni fogja, ha ennek vége. Robin nem akarja, hogy Laci visszajöjjön. LAci mondja, hogy a top háromban Dóri lesz az első, aki kiesik. Dóri és Robin is már veszített fogadást Laci ellen, szóval most nem fogad vele Robin. Elmennek Szekszárdra bebaszni, vagy Bugyira. Laci elfelejti az utcaneveket, dátumokat, mindig keveri a budafoki és fehérvári utat. hihihihi. Laci ahhoz viszonyít, hogy melyik haverja hol baszott be, Robin is. Robinnak az arcmemóriája jó, nem a névmemóriája. A vizicsatára azt mondja Laci, hogy milyen jó volt, ez hiányzott már neki. Sajnálja, hogy Attilát a zuhany alatt kezdte. Attiláról beszélnek, hogy milyen hatalmas karakter. Nagy geci. Laci mondta, hogy Attila volt, hogy megparancsolta neki, hogy beszélgessenek. Laci meglepődött azon, hogy mennyire figyelik őket a szerkik, mert szerette volna queen-re tolni a porszívót. Kedvence Freddie Mercury. Szereti az önéletrajzát. LAci nem szeret olvasni hangosan, mert iskolában sokat oltották vele. logopédushoz is járt. Magában gyorsan tud. Dühből szokott sokszor reagálni, és volt hogy rontott a helyzeten, mert nem tudta mit jelent a hetero, persze mindenki kiröhögte. röhögnek. elméláznak a nekrofil és a pölönc?!-cel kapcsolatos szavakon (állítólag ez a betyárkörte szinonimája). röhögnek. LAci haverja ellopott egy dinnyét. Laci: jó is a panel élet, de el szeretnék költözni. Robin: nekem ne mond, eljöttem már hét éve. Robin 19 évesen jött el Pestre. Az első kecó nagyon jó volt a Duna Plázánál, a Madarász kórház mögött. Ott 7 évig lakott, volt bérlete, mert suliba járt. Laci szerette a diákbérletet 3500-ért. Robin szerint 7500 a diák (nem Robin.). Éjszakai ellenőrnek kétszáz zsebbe, és akkor nem ad jegyet. Robin tuti tippje. Laci nem szokott ilyeneken okoskodni, inkább gyalogol. Zuglóból elgyalogoltak. NEm akart a részeg haverjaival beülni egy kocsiba. Öt órán keresztül gyalogoltak, a lurdy háznál megpihentek. Robin egyszer egy csaj miatt 20 km-t gyalogolt. Laci volt barátnőjének exe elverte egyszer Budakeszin, mikor 15 éves volt a csaj 19. Robin: Idősebb volt a csaj? Laci: nekem általában idősebb barátnőim voltak. A kancé, aki megverte nem tudta, hogy Laci ismerős azon a környéken és ugrasztotta a helytartót. 61 villamoson ment haza félmeztelenül. Anyukája kiakadt, hogy mit csinált. Mikbe keveredett fiatalon. Lackó mindig rosszkor volt rossz helyen. Csak a Denisz párbajról jöjjön vissza. Robin elment hányni. (A mikrofont legalább levehették volna arra az időre.) Robin megjegyzi, hogy ez tényleg nem jó így.

vastyúk is .. 2015.02.27. 05:02:15

On: Kérj holnap savlekötőt- mondja Lacc. Laci szerint durva, hogy eltelt ez a 104 nap. Anett öt hónapot volt itt annak idején. Attila azt mondta, hogy a 100. nap körül indult el a játék az ő szériájában. 26 órára zárták a szaunába, de neki felüdülés volt, mert kitisztult az agya, kimaradt a konfliktusokból. Az kemény- mondja Robin. Laci büszke rá, hogy ő vitte a legtöbb büntit. balhés volt általánosban is. Sokat nevetett. Laci szeretett isibe járni, mert ott pörögtek a haverokkal. volt Nokia 3310-e. Egyszer majdnem kirabolták, késsel fenyegették, ő meg csak állt és bambult. Apukája jött, és Lacika ott sírt, az apja meg a gyerek után ment. Laci később találkozott a gyerekkel, és elégtételt érzett. Még pár ilyesmi sztori. Jót tett neki a sport, akkoriban a boksz volt a menő. Volt egy haverja, akivel sokat basztatták egymást. Laci kimenne a Tescoba vásárolni. Edinára gondolt. Robin szerint csak a villa erősítette fel az érzelmeket. Robin Anettről azt mondja, komoly nő saját vállalkozással, önálló keresettel, most így 26 évesen mit csináljon? Robin addig nem gondolkozik ezen, míg nincs vége. Laci bizonyítani szeretne az életben is, fél, hogy elveszíti Edinát. Szeretne biztonságot adni neki. Irigylik Denisz nyugodtságát. 'Úgy alszik, mint akit lecsavartak' Robin annyit agyal mindenen, hogy nem tud aludni rendesen, most ezen a nő dolgon is. Laci nézi a táblát, és mondja, hogy szeretett volna utolsó lenni, aki bekarikázza.. Szeretnék, ha délután lett volna a riportszoba, akkor összeszedettebbek lettek volna. röhögnek. Robin ha megérzi, hogy valaki mindjárt végez, bemegy vécére, így nem hívják be. Laci így van a levélfelolvasással, mindig elbújt, hogy ne kelljen neki olvasnia. Laci megissza az utolsó kicsi pezsi maradékot. Laci biztos benne, hogy Maci alatt leszakadt a szék, mert egy napig fehér volt. röhögnek. Laci meglepődött a VV6-os sztorikon. Robin szerint nagyon fiatalok voltak. Itt Laci a legfiatalabb. Kíváncsiak meddig jutott volna Maci. Mindegyik párbajozott volna vele. Maci nagy szarkeverő volt. Előjött az alvajáró sztori. Ádám vagy Denisz bökdöste seprűnyéllel. Nem tudják. Megittak egy üveg pezsit, Laci kotorék, mindent megiszik. A feliratokat magyarázzák, hogy a viszlát bunkóság. Robin szerint tahó. röhögnek. Laci szakad a röhögéstől. ő nem gondolta, hogy gonosz. Mégsem törölte le senki. Robin szerint Laci gonosz. Laci azt mondta, hogy nem gonoszságból írta, csak egy számról jutott eszébe. Most valami barlangrajz a téma. Lacinak van dugi krétája, nem adja Dórinak, mert szerinte west cost meg brooklyn 15 évesen volt menő felirat.. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel feliratot akart a szauna fölé Laci. Laci mondja, hogy egyék meg a pepperonis pizzát tejjel. Robin mondja, hogy nem, megy aludni. Laci, Edinával meg lehetne. Robin: nem vagyok Edina, örülj, hogy kijöttem veled. Laci, dehát te keltettél fel. (igaz) röhögnek. Laci beteszi a pizzát melegedni. Robint megkéri, ne mondja el a krétát Dórinak, cserébe ad krétát. Most arról tracsiznak, hogy a fagyasztott hús szavatossági ideje hogy alakul. Robin szerint jó az, Laci szerint meg nem lesz jó íze. Laci talált valami fura színű bacont. Robin, dobd ki, Laci áá visszateszem, hátha Dóri még megeszi, imádja az ínyenc falatokat. Laci imádja a cheddar sajtot meg a BBQ szószt magában!

vastyúk is .. 2015.02.27. 05:19:48

On: Iza megmutatta nekik, hogy kell használni a mosogatógépet. Nem használtak eddig öblítőt. Meg hogy állítólag valami só is kell bele. (Ezek képesek voltak kézzel mosogatni 102 napig. hihihi) Most röhögnek magukon is. most azon pörögnek, hogy a jalapeno -t hogy írják. A konyhában van feliratozva. A fiúknak tetszik a dizájn. Első nap megállapodtak, hogy csak kint szarnak, hogy bent ne legyen büdös. három napig tartották. Robin megkérdezte, hogy hogy nem volt nehéz először? Laci, Á nem, első este már elfelejtkezett róla hogy kamerázzák. Kész a pizza. A Noé filmet szarnak tartja Lacc. obin nem látta, pedig egyik kedvenc színésze a Russel Crowe. Laci alig várta, hogy vége legyen, úgy unta, de a sztorija tetszett neki. Robin a 3.14 életét hozza fel. Laci nem látta, de egyszer majd meg akarja nézni. A pizza ízlik nekik, mert állítólag Don Pepés. Laci dolgozott ott, és kulissza titkokat árul el. A tészta a brutális. Teo Papa pizzáját is dicsérik. Oktogonon a 200-as pizza szeletesen flesselnek. Megpróbálják kiélvezni még ezt a pár napot a vellában. Bementek aludni. Jó éjt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.27. 06:19:56

Laci normális volt az onban, azt hiszem.

@vastyúk is ..: ügyi vagy :-)

lobbantott tsilke 2015.02.27. 06:26:55

@vastyúk is ..: köszi! Jobb olvasni, mint nézni.

lobbantott tsilke 2015.02.27. 06:43:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Még nem olvastam vissza, lobot van.Hétvégén lesz sok Söl!

lukacstoncsi 2015.02.27. 06:56:08

Jóreggelt!

Vastyúk nagyon köszi az on beszámolót!Ki voltunk már erre éhezve:)Ezeket kéne mutatni az öfiben nem a baromságokat.

2015.02.27. 07:32:13

most olvasom a blikkben lacit hívta ki denisz hát ez tökös volt - akkor hajrá denisz - vasárnap pedig hajra Robin

2015.02.27. 07:33:09

@lobbantott tsilke: tegnap nagyon sölhiányunk volt

Csak ügyesen! 2015.02.27. 07:47:07

@vastyúk is ..: Köszi a tudósítást, jó volt reggel olvasni! :)

Fura helyzet lehet ez azért, felkölti, meg kihívja az egyik a másikat beszélgetni, úgy h közben meg közli a másikkal, h azért reméli h kiesik és többet nem kell látnia ebben az életben. Hülye egy játék ez a VV azért, ha belegondolunk.

Hajrá Laci, az a minimum, amit a bentiek megérdemelnek, ha már negyedjére is kiküldtek a pitsába, h idegesítsd őket vasárnap estig! :D

jófej házisárkány 2015.02.27. 08:03:04

@Pék Sütemény: hát van, aki írásban sokkal erősebb, sixx is ilyen, ő maga írta egyszer. Meg aztán lehet, hogy zavarják a kamerák, egy sör mellett a videó presszóban biztos más lenne ő is :)

csicserierika 2015.02.27. 08:05:09

@Csak ügyesen!: ráadásul Robin ás Dóri összejátszásának köszönheti D. a zöldet és a kivéreztetett Laccit hívja. Szerencsétlen Dennis azt hiszi, h pénzes sms-ek mennek ?
És most megnézem, h mit termeltetek az éjjel.

Csak ügyesen! 2015.02.27. 08:11:38

@jófej házisárkány: A Bukótérben (F1-es podcast) szóban is pont olyan vicces, mint írásban :) De az egy sokkal kötetlenebb környezet, szóval valszeg inkább ez lehet a különbség.

hannamontanna 2015.02.27. 08:26:58

Halló. Ati beszólása Vastag Csabáról a riportban, az haláli volt. Ez a pali csúcs, felüdülés volt hogy bementek a vellába. :-D

Krétagarbó 2015.02.27. 08:36:01

@vastyúk is ..: köszi a közvetítést:) Laci tök normális az on-ban ismét, ez már korábban is így volt, nem tudom, miért nem ezt az oldalát mutatja/mutatják belőle többször.

Krétagarbó 2015.02.27. 08:37:47

@Csak ügyesen!: Sztem Robin és Laci jóban lesznek kint, nekem olyan érzésem van. Nincsenek ők olyan rosszban, ez Robin részéről kicsit mesterségesen gerjesztett sztem.

hannamontanna 2015.02.27. 08:46:26

Amúgy Edina azért egy dologért hálás lehet Fanninak, megtanította hogyan csináljon arcot magának. Klasszisokkal másképp néz ki Edina, mióta sminkel és a leszólt műszempillát felbiggyeszti. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.27. 08:50:16

@vastyúk is ..: köszi, köszi a közvetítést!!

"Robin szeretne tetkót, lapocka-mell vonalon, még nem tudja milyen stílus. Laci szerint a színes nem illene robinhoz, nem olyan egyéniség. röhögnek" én is. :D

Tényleg kár, hogy az ilyen éjszakai beszélgetésekből alig vágtak be valamit a vv során....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.27. 09:09:52

@kamillazok: nah, már csak reggel olvastam, de pont ezért kértem, hogy mi a véleményetek, mert én pesszimista vagyok, no meg a tapasztalat. Arra voltam kíváncsi, ahogy te írtad, hogy az érem másik oldala... Ki volt ilyen szituban, hogy élte meg, vagy látott e valami hasonlót. Próbáltam a másik oldal pártját fogni, csak ez nekem nem nagyon megy, mert ilyen szituban nem voltam, hogy vki ennyire mellőzött volna, vizsgák ide vagy oda. Épp ezért köszi, hogy megírtad.

dare 2015.02.27. 09:24:48

@vastyúk is ..: Szép közvetítés, grat.

Nem lenne semmi baj a Lacival ha elejétől kezdve így viselkedett volna mint az on-ban, 100 x inkább neki adnám a fődíjat ha ilyen lett volna az elejétől kezdve, ha normálisan viszonyul az emberekhez akkor vele is normálisak lesznek.
Remélem hamar megtanulja ezt és nem jön vissza neki a b@sszájba stílus meg ez a másokat lenéző meg leszóló übermensch ( hatalmas kérdőjel).
Én nem hiszek ebben a Laci-Robin barátságban, teljesen más emberek egészen más értékrenddel, a villán kívül már ott lesznek Lacinak a haverok és nem hiszem hogy sokáig fogja tudni tartani ezt a kedves énjét, de szívből kívánom hogy ne legyen igazam( a zsenge kora miatt viszont sanszos).
Az agresszív tahót látom benne aki ha iszik talán még el is fog járni a keze, tudom hogy nagy a szerelem most, de félő hogy úgy fog járni szegény Edina( a darázs énje miatt) mint anno Sisy a parádén a VV2-es vadember Petitől.
Az ilyen vademberek ha vademberként vannak kezelve akkor úgy is fognak viselkedni, ilyen téren nem hiszem hogy összeillenek az Edinával mert a kis butus nem fogja tudni irányítani vademberként , viszont ha nem szeretné durván akkor még lehetne ez egy szép kapcsolat Ezért kellene Laci mellé inkább egy sokkal komolyabb, érzékibb nő aki nem igényli a durvaságot mert rossz irányba fog elmenni Edina mellett, nagyon nem illenek össze.
Most még igen, de mindenki tudja a végét a fentebb említett okok miatt.

Kosztarika 2015.02.27. 09:26:57

@Nessy12: Van akit ez meglep? :)

VASTYÚK: köszi a közvetítést!! :)

Kosztarika 2015.02.27. 09:29:20

@dare: Így változik a világ, az Edinás dologban teljesen egyetértek veled (kicsit a többiben is) :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 09:31:41

@vastyúk is ..: Én kis köszi. te lettél az új Ay Mama :-)

dare 2015.02.27. 09:34:22

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Azért láttad a Fanni szoknyája mögül mert nem tudta levakarni magáról a Fannit, ez ki is hatott a játékára de még így is sokkal többet szerepelt és produkálta magát mint a Laci.
Hogy kinek mi a szimpatikus az megint más kérdés, én nevettem Deniszen anuluként meg volt neki 1-2 jó aranyköpése( Fannival együtt, nekem nőbe ő volt szórakoztató), viszont a Lacin nem.
Na jó, a Fanni-Laci párbajon mosolyogtam de ennyi volt a max amit elért nálam és azt is csak 1-szer( na még a tánc Robinnal is vicces volt picit, de az már kettőjük érdeme)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.27. 09:34:24

@dare: Általában egyetértek veled, az Edina dolgot meg várjuk ki, hamarosan úgy is eldől...

csincsilla72 2015.02.27. 09:36:33

Nem gondoltam volna, hogy ez előfordulhat, de Deniszre vagyok kénytelen szavazni. Valaki takarítsa már el Lászlót.

dare 2015.02.27. 09:37:58

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Mindenesetre jó a változás iránya, csak a szavatossági idő lejárta okozhat gondot.
Én még bent tartanám vagy 3 hónapig hogy tisztuljon a feje.
Robin jó hatással van rá, de már kint nem lesz Robin.

dare 2015.02.27. 09:40:12

@VV Erőlegény: Igaz, nem jósolgatok.
Ezek csak megérzések, az emberi jellemekből való következtetés.
Nem szentírás és közel se biztos hogy így lesz.

MacákékIcukája 2015.02.27. 09:50:35

@vastyúk is ..: ezer koszi az ejjeli kozvetitest!!! :) Jo fej ez a ket srac egyutt, szerintem is joban lesznek kint. Birom oket :)

Gia Gianea 2015.02.27. 09:58:56

Kíváncsi vagyok,hogy ezen a párbajon mi lesz.Vajon Laci itt is megtudja-e őrizni a higgadtságát?Dennis ugrálni fog,meg örjöngeni,az fix.

lukacstoncsi 2015.02.27. 10:06:29

Robinról sem vágtak be sok mindent Laciról sem és valószinüleg másokról sem nagyon ami az éjszakaiba ment de ez tavaly is így volt.Mindenkiről azt erősítik amit leginkább mutat.Robin szerncséje hogy eléggé aktivizálta magát így több minden lett róla + az anettes sztori.-Laci meg a hősszerelmes szerepében volt leadható anyag úgy mint tavaly az Iza:Krisztián páros.Azokról is unásig ment minden.

Puncylla 2015.02.27. 10:07:43

@VV Erőlegény: Nem érdekel az Edina dolog.
Az érdekel, hogy Laci essen ki. Egy olyan ember, aki - egyetlen pillanatra - meglát egy 26 éves puncit, és eljátssza, hogy undorodik tőle (a löncshús-eset), tehát megaláz egy nőt, az nekem nem ember. Sok ilyen nőalázást lehetne még felhozni.
Essen ki még akkor is, ha ezen az áron az a tetü Denis döntős lesz.

MacákékIcukája 2015.02.27. 10:12:27

@Puncylla: igazat adok, egyebkent meg az a baj, hogy mind a ketten alazzak a noket ezerrel. Lsd: Denisz Jenny-ugye, meg ahogy beszelt Fannival sokszor... Mind a ketto egy csaj hatan kapaszkodott fel a jatekban, lehet, hogy ha ok nem lettek volna, akkor ezek a fiuk sincsenek sehol.
Fos mind a ketto, lehet valasztani :D

Csak ügyesen! 2015.02.27. 10:12:42

@dare: Laciról nagyon sok kopott a három hónap alatt a felvett macsó attitűdjeiből, sokat változott, ő profitálhat ebből a szériáből legtöbbet személyiség tekintetében. Ami nem meglepő, hiszen még fiatal. Érdekes egyébként tényleg, h olyanokkal maradt a végére, akik 5-7 évvel idősebbek nála, így nyilván jóval értettebbek. Ehhez képest gond nélkül lökik a busz alá, újra és újra. De teher alatt nő a pálma, mint szokás mondani :D

dare 2015.02.27. 10:13:56

@Juvegrande85: Egy ilyen játékban nincsen semmi túldramatizálva, komoly érvek kellenek a másik ellen mert van ám itt fődíj is amiért küzdés van.
Robin ha elhagyta volna a sérelmeit amiket kapott Lacitól a nézők elfelejtenék( bár sokan így is), és nem szabad elfelejteni mert ezen múlhat egy győzelem is.
Ha elfelejtette volna mint a Dóri akkor nagyot csalódtam volna benne, akinek 2 kedves szó meg a boci nézés elég is hogy saját magában kételkedjen.
Legyenek jóban kint, de villában harc legyen.
Most őszintén, egy tuja Robin ellen a mostani Laci simán nyerne.

Csak ügyesen! 2015.02.27. 10:14:31

@Gia Gianea: Bízom benne, h higgadt tud maradni most is, de biztosan nem lesz könnyű, azért három héten belül három párbaj aligha tesz jót az ember idegrendszerének :) Megint felszívni magát, stratégiát állítani, kimenni, stresszelni, annyira nem lehet egyszerű.

dare 2015.02.27. 10:19:34

@Csak ügyesen!: A fejlődés kétségtelen csak kérdés mennyire lesz tartós.
Talán ezért is lenne jó ha nem nyerne mert újra kifordulna magából, őt szerintem újra negatívba vinné.
Azért lökdösik a busz alá hogy tanuljon, ragad is rá valami szerencsére. :D

Kosztarika 2015.02.27. 10:24:55

@dare: Nekem az a véleményem, hogy egy-egy párbaj, de még a végső győzelem sem érveken és ellenérveken múlik. A nézők szavaznak és eldöntik, kivel szimpatizálnak (akár első pillanattól) Aki szimpatikus nekik, annak mindent elnéznek, attól minden jópofa, az antipatikus a feje tetejére állhat sem nyerhet.
Elfogultak vagyunk mi is és semmivel sem különbek, mint a villalakók. Ítélkezünk, egymás agyára megyünk, közben elfelejtünk játszani és szórakozni. :)
Ez talán rendben is van így, ezért -is- gyarló az ember. Ami engem kiakaszt, ha valaki nem az illető játékával, akár jellemével példálózik, hanem a külsejével, netán a saját vélt igazával állítja, hogy xy kurva, mert mit csinált a diszkóban stb. Honnan tudja? Hogy veszi a bátorságot megalázni másokat?

lukacstoncsi 2015.02.27. 10:39:53

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Igen ez sokmindenben így van.Szimpátia nagyon sokszor erre jó példa Aurelio aki egy helikopteres farokmutogató hülyegyerek aki nagy nőcsábász de emellett volt egy szerethető énje.Mindig őszintén reagált dolgokra ha sírs ha hiszti tökmindegy.Viszont nagyon taktikus is volt emellett de úgy tudta ezt csinálni hogy nem lógott ki a lóláb annyira.Jó színész is volt

dare 2015.02.27. 10:41:43

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Egy Laci-Robin párbajon nagyon pici dolog döntött volna,megjósolhatatlan ki diadalmaskodik, lehet pont egy ilyen emlékeztető mondat hogy
-emlékszel amikor ezt meg ezt mondtad rám....
És van néző aki már elfelejtette vagy nem látta ezt és átrakja a szavazatát, de ez csak a nagyon szoros párbajoknál érvényes, vannak nézők akik még itt is befolyásolhatók.
A játékos kinézetén való élcekkel nem lehet mit kezdeni, ez egy ilyen műsor, jó a nagyon durvákat már én se szeretem de elkerülhetetlen, valaki felindultságában azt is megszólhatja.
A végén ez nem számít, Alekot és Attilát is végig ekézték legtöbbször a külsejük miatt és mégis nyertek.
A nézők többségénél nem ez számít.

Csak ügyesen! 2015.02.27. 10:44:57

@dare: Neki nyilván azt tenne jót, ha a jelenlegi környezetéből kiszakadhatna, de erre meg is van az esélye.

csicserierika 2015.02.27. 10:46:51

ha mégsem Lacci menne vissza, akkor győzzön Dóri a két grál lovag meg koppanjon.

lukacstoncsi 2015.02.27. 10:47:53

nekem az szimpi most robinban hogy nem takarózik senkivel és semmivel pl.bejött a játékba és magáért játszik meg gondolom az anyukájáért is.nem tesz bele többet mint kéne.
edinánál sem kifogásoltam azt hogy a kisfilmjében miket mondott ő ezért ment be dícséretes.viszont nála a túl nagy akarás volt egy idő után kínos.robin még a pénz miatt sem lett más nem gondolta hogy most nagyot markolhat.

Kosztarika 2015.02.27. 10:48:38

@dare: 'A végén ez nem számít, Alekot és Attilát is végig ekézték legtöbbször a külsejük miatt és mégis nyertek.
A nézők többségénél nem ez számít."

Nem is a játék szempontjából írtam. Engem sem a finomabb megjegyzések, célzások zavarnak (annyi belefér) hanem mikor valaki már nem tudja hol ebben. Olykor már a becsületsértés határát súrolja amiket állítanak, a származásra való utalás(?) pedig egyenesen gyomorfogató.
Senki sem tehet arról, hol születik és milyen körülmények között nevelkedik. Aki szerencsésebb, ne gúnyolódjon.

dare 2015.02.27. 10:49:41

@lukacstoncsi: A 6-os széria egyértelműen Au-é volt, végigcsinálta a showt és még a végére se fulladt ki.
Viki is jól asszisztált, talán ő is nyerhetett volna ha nincs az elején az a gatyalehúzás meg a balhé, megbüntették Simont is de nem felejtettek és a végén Vikit is.
Bár ha az nincs akkor szerintem Simon nyer, nagyon szürreális figura volt, pont ilyen műsorba való.
Au is jó játékos volt, megérdemelten nyert.

Cérnahuszár 2015.02.27. 10:58:01

@dare: Az a baj hogy Laci csak csúnyán beszélt a csajokkal, akkor ha ki akarták használni vagy kihasználták kitört belőle az állat. Dennis viszont aljas is volt, iq gyök kettő módon csak a farkára akarja húzni őket, és ha alkalom nyílik rá akkor élősködik is egy picinykét. Ne férfiszemmel értékeld ezt, hagyd hogy a nők erről elmondják a véleményüket. Inkább Lacit választják aki nyersen bunkó, mint a simulékony kihasználós Dennist.

Kosztarika 2015.02.27. 10:58:01

Fanni nyilatkozik Orbán Viktorról:D beszarás :D :D

www.borsonline.hu/cikk.php?id=106886

dare 2015.02.27. 11:04:04

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Én is sokszor pislogtam hogy miket írnak itt a Zsu-ról, mintha az összes frusztrációjukat rajta akarták volna levezetni, ha valaki ennyire gyűlöl ott belső feszültség van, valami megnemértettség, vagy a környezetében van valami ami zavarja és a dühét valakire kivetíti másra, jelen esetben a játékosra.
Bár sok esetben itt csak reflektáltak néhányan mert sok volt nekik amiket olvasnak.
Én is nehezen álltam meg hogy ne rugdossam meg a kedvencét( akár a külsejével is) annak aki ilyet ír, de nem tettem mert elszabadult volna a pokol.
Ez így sok esetben durva volt, de már közel a vége, és az indulatok leülepszenek majd( vagy nem)

Kosztarika 2015.02.27. 11:06:00

@dare: sezmélytől függetlenül (mert nemcsak Zsu-ra igaz) most minden szavaddal egyetértek :)
Tegnap belőlem már sikerült kihozni a "rosszabbik énemet") :(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.27. 11:06:39

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): jézusom... "jó kis szettjei vannak Orbánnak", meg "van egy politikus, akinek olyan helyes kis pofija van, tutira láttam már a híradóban..."
Csak olyan Fannis nyilatkozat....

traccsparty 2015.02.27. 11:06:46

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK):

Szutykos a szád, bornírt az agyad te kis ostoba liba!

csicserierika 2015.02.27. 11:12:31

@dare: sztem legdurvábbak az Edina utálók voltak.

dare 2015.02.27. 11:14:22

@Cérnahuszár: Csak ismétlem magam, férfiszemmel nézve nincs köztük különbség, Laci is csak fel akarta húzni a nőket csak nem állt meg neki egy se csak az Edina.
Laci meg hogy ne égjen már akkorát ha ló nincs a szamár is jó lesz alapon ráment Edinára.
Ha nincs Edina, Laciból soha nem lett volna pozitív karakter.
Tudom ez a szerelmetes történet most nagyon szép, de nagyon elrugaszkodunk a valóságtól, néha le kéne venni a rózsaszín szemüveget a tisztánlátáshoz.

dare 2015.02.27. 11:15:44

@csicserierika: Szerintem meg a Zsu utálok, mert ők még most se hagyják abba.

csiri bá 2015.02.27. 11:16:55

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): pár állásajánlatot kaptam, például egy szolistúdióba, meg egy turkáló akarna reklámarcnak :)))

lukacstoncsi 2015.02.27. 11:22:26

@dare: Szerintem elfáradt ő is de olyan tempó mellett nem csoda:D

Viki alapvetőe egy humoros, jó eszü csaj a ki a kicsit szarkasztikus stílusát eröltette jobban benn amire nem nagyon volt válasz talán csak Simontól és mindig elmondta hogy "Vigyázat csalok!"

Viki húzása taktikai vold de elég aljas a játék során az egyetlen ilyen hasonló ott egy kettős bünti kellett volna.Részeg embert még idegelni is nem túl korrekt.

Simon szerintem szerepet játszott nem hiszem hogy ez a debil akit csinált nyerő lett volna pláne ha Vikivel tudnak taktikázni.

Aurelio egyérteműen vezetett minden téren szereték.utálták röhögtek rajta showman kategória nem volt kérdés a nyerése.

csicserierika 2015.02.27. 11:24:14

@dare: Először is Dóri mindenkitől csak masszázst akart, ahhoz képest Laccit eleinte elég közel engedte, de végül észbe kapott, és leállította. Sztem Dóri nagyon tudatosan nem akart senkivel sexelni a villában. Másodszor, Lacci másnál nem is próbálkozott igazán, mert közben Edina jött a képebe, amit maga sem tudott eleinte hova tenni.Meglepte az önzetlensége. Zsúval olyan Robinos módon volt egy kis maszatolás, ha nagyon akarta volna Lacci, itt nem állnak le. Nem Zsútól függött. A többit tudjuk.

Cérnahuszár 2015.02.27. 11:25:52

@dare: én most csak a konfliktokat néztem amit a két karakter összelapátolt a nőkkel kapcsolatban, vajon melyik a sunyibb és hát nekem dennis jön le annak, laci csak tahó.
nem a lehetséges szerelmeiket. az majd úgy is elválik odakint.

csicserierika 2015.02.27. 11:27:27

@dare: amiket Edina kapott, az már gyalázás volt. Zsút meg minap is a képünkbe tolták a bulvárban, de én még annyit sem mondtam rá mint Sixx a BV-ban :)

dare 2015.02.27. 11:29:23

@lukacstoncsi: Lehet igazad van és nem tartott volna a ki a végéig. Már nem tudjuk meg, én azért inkább őt néztem volna mint Vikit.
Au meg abszolúte showman.

Cérnahuszár 2015.02.27. 11:33:26

Szerintem nem elhanyagolható szavazati szempontból a kivetítés ahogy dare is írta feljebb, meg tegnap feszegettem ezt a bosszuállást témát tegnap.
Zsu ellen nem kis szavazat érkezhetett olyan nőktől, akiknek a kapcsolatába beférkőzött egy harmadik, és ez jó alkalom volt egy kis levezetésre.
Szerintem Dennisnek is számolnia kell most olyan nők szavazatával, akiket átbacott a párjuk és kihasználtnak érzik magukat.
Persze nem egy egetverő, de pár százalékba szerintem beleszól.

dare 2015.02.27. 11:34:42

@csicserierika: Egyezzünk ki abban hogy kapott mind a kettő bőven.
Az a tegnapi bulvárcikk is megint csak arra volt jó hogy sok ember kéjesen dörzsölgesse a kezét, de hát valamivel etetni kell őket.

dare 2015.02.27. 11:38:08

@csicserierika: Edina önzetlenségét a háta közepére kívánta mert nem egyezett az imidzsével, persze utána már jó volt ő is mikor már Ádámon kívül mindenki utálta.

lukacstoncsi 2015.02.27. 11:38:52

@dare: Viki túl értelmes volt abba a szériába:D Ha ő nincs szerintem elvesznek a gyerekek:D
Komolyan sokszor mint egy szülő vagy tanárnéni volt benn mert rájukfért...

Dórit láttam a egy friss kisvideóban hogy baszogatták a lufikkal nem hagyták aludni.Laci megint az aki leginkább élvezi hogy geciskedhet egy felidegesített káromkodó nővel.Ez tényleg szánalmas de nem az első ilyen tőle.

Cérnahuszár 2015.02.27. 11:41:30

@lukacstoncsi: lehet hogy Laci már nem nőként kezeli Dórit, nem úriembereskedik, hanem szivatja mintha pasi lenne, cimbora. Ha robinnal játszotta volna ezt le, dőltünk volna a röhögéstől. legalábbis én, igaz én Dórin is vigyorogtam. Olyan volt mint a bakterházban a vénasszony.

dare 2015.02.27. 11:44:30

@lukacstoncsi: Egy nagy gyerek ez a Laci. :D
De szerencsére a bentiek is jó pedagógusérzékkel vannak ellátva mint Viki, és gatyába rázzák ha nagyon rakoncátlankodik.

csicserierika 2015.02.27. 11:49:50

@dare: nem tudok kiegyezni, mert Edina jóval mocskosabb dolgokat kapott .
Zsút még megkapjuk párszor a botrányrovatban .
Miért gondolod, h háta közepére kívánta ? Akkor lepattintotta volna.

lukacstoncsi 2015.02.27. 11:52:48

@Cérnahuszár: Egyébként sem volt mindig úriember csak eljátszotta:D részgen meg ne várjuk tőle.Robin is kikérte volna egy idő után ezt.Tudja hogy Dóri ugrik arra ha nem hagyják aludni ez a tyúkszeme de ahogy látom most mindenki kussban volt.Attila is akit többször hívott.Nekem ez most durva volt mert egy ember volt szivatva aki vétlen volt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.27. 11:55:20

@csicserierika: mert mellette érdekesebb volt, többször bekerült az összefoglalókba

dare 2015.02.27. 12:00:21

@csicserierika: Az hogy részegen rámászok és másnap már kerülöm az nem a túláradó szeretet jele, bár ha köztük lennék jobban meg tudnám ítélni mit érzett akkor. A többi se gondolom ok nélkül támadja ezzel.
De most lépek.

encek 2015.02.27. 12:05:46

@dare: Akár én is írhattam volna! Egyetértek veled.

2015.02.27. 12:15:07

@csicserierika: Szerintem is a Dinka "ellenrajongók" durvábbak, én már csak tudom :-D
De az én értékrendemben (ha egyátalán a gondolatrendőrség megengedi itt, hogy magamra használja ezt a szót), Dinka tett is érte rendesen. Részemről azét jött még egy kis plussz vehemencia Dinka ellen, mert kedveltem az elején, és becsapva éreztem magamat, amikor kijött belőle, ami már az elején is benne volt, bár előlünk akkor még rejtve.

Amellett meg, amiket írtam róla, és ha igazak is, engem akkor sem botránkoztatnak meg. Én is úgy szereztem az infókat a netről, pl. a diszkós-szopós történetekről is leírtam, hogy (majdnem) minden tinédzser lány ezt csinálja, többször testközelből láttam. Ezért Dinka is csinálhatja, ha jól esik neki, én tuti, hogy nem itélem el. Csak azért teszem/tettem közzé ezeket, a valljuk be, pletykákat, hogy a szentté avatását, ha megakadályozni nem is tudom, de legálább elodázzam egy kicsit.

A helyzet ugyanez Lackóval, lassan audienciát kell kérnem a Pápától, hogy vétózza meg a szenttéavatást :-D. Dinka legalább szívből játszott, még ha be is nézett egy-két dolgot, de azt is szívvel lélekkel tette. Lackó meg egy ostoba, agresszív, hazudós őstahó. Ha így gondolom, miért nem írhatom le itt? Mert egyeseknek (gondolatrendőrség) más a véleménye? Lackó, Dinka vagy akár Zsé vállalták ezt, amikor jelentkeztek erre a műsorra.

Nem győzöm ismételni: HOLNAP, HAJRÁ DENISZ!!!

Bujumburi 2015.02.27. 12:16:00

mutattak állást tegap?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.27. 12:23:35

@Bujumburi: nem. Csak Ügyesen azt mondta hogy állítólag ma lesz állás

2015.02.27. 12:28:37

Egyébként Deniszről az jut eszembe, amikor a Gyalog Galoppban az apa magyarázza az őröknek, hogy vigyázzanak a buzoid gyerekrea vártoronyban az őrök bólogatnak, hogy értik, mi a teendő, de nem értik. :-D
Denisz egyébként a sapkáiban hasonlít is a (szakállas) Graham Chapman-re. Ebben a jelenetben meg főleg.

encek 2015.02.27. 12:37:07

@Spitzbauer: Nekem meg a Hét mesterlövészből Calvera-ra emlékeztet, amikor felhúzza a szemöldökét. Mindig nevetnem kell, mert a karakter legalább annyira volt vicces, mint gonosz.Egyébként ki fog esni, de rá szavazok, mert Lacit nagyobb szarkupacnak tartom, kezdettől irritál. Az, hogy mit csinált a kinti életben engem nem érdekel. Még mielőtt bárki rám sütné, hogy helyeslem, közlöm, hogy NEM!

traccsparty 2015.02.27. 12:40:33

@Spitzbauer:

"Nem győzöm ismételni: HOLNAP, HAJRÁ DENISZ!!!"

Szóval mi is a legfőbb érdeme Lacinak, amivel emlékezetessé tette magát ebben a műsorban? Azon kívül, hogy mocskosul beszélt a nőkkel, és használta őket, még ki is takarította őket a villából, hármat is, sorban egymás után, az elsőt átverte, a másikat még jobban átverte, a harmadikkal büntetőtisztet játszott, szóval a lányok hátán mászott fel a "tutiba", ilyen mennyiségnél ez már minimum visszás..

Denisz hozzá képest (bár ütődött, félnótás, de) kéményseprő manó, akit ha nem is lehet feltétlenül imádni, de ha választanom kellene, hogy az éjszakai sötétjében két ház közül melyikbe kopogtassak be szállásért, biztos, hogy Deniszhez kopogtatnék be és nem Lacihoz... Denisz nem próbálna meg azonnal levágni, nem próbálna keresztapát játszani, csak simán adna szállást meg kosztot, Denisz nem egy nagy karakter, de pontosan lehet tudni miben lehet számítani rá és miben nem.

dare 2015.02.27. 12:56:57

@Spitzbauer: :DD
Nekem meg mindig a Brian élete ugrik be mikor a próféták osszák az igét :
egy nagy 9 élű kard, nem 2, nem 3 hanem 9 éle lesz....meg nagy hatalmas szörny(a második).....és végül rásvenkel a kamera egy 3-ikra aki beszél, de még szerintem ő se tudja hogy mit, előtte áll egy ember aki hallgatja tátott szájjal, próbálja megfejteni mit is akar mondani.
Na én az az ember vagyok, kitartok a végsőkig hátha lesz valami értelme.

csicserierika 2015.02.27. 13:20:52

@henrik_: jaj már megint Zsúval kell jönnöm. Ha zsúval jön össze, akkor nincs öfi-ben ?

na, megyek át olvasni én is.

kamillazok 2015.02.27. 14:46:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem tudjuk, hogy mennyire komoly vizsga, lehet, hogy az illető egész jövője függ tőle. Az is lehet egy teljesen reális válasz egy ilyen helyzetre, amit te írsz, de nincs egyetemes válasz egy élethelyzetre. Lehet, hogy az ember a B választ választotta. Egy hét síelés miatt nem kell azért elkapálni egy kapcsolatot. Egyébként is meg lehet kérdezni, hogy mi van, nem?

kamillazok 2015.02.27. 14:48:45

@-pkata-: Szívesen. Én is csak arra gondoltam, hogy érdemes lehet más megvilágításból is megvizsgálni a helyzetet, hátha van rá magyarázat.

Gia Gianea 2015.02.27. 14:51:48

VV Krissz átigazol a tv2-höz.Kíváncsi vagyok,hogy milyen műsorban fog szerepelni..
süti beállítások módosítása