Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x03 - A bizalmatlanság fekete műrózsája (18+)

2015. február 26. 07:03 - sixx

screen_shot_2015-02-26_at_4_58_33.png

Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej mellett ébredni agyrém lehet, de legyen ez Hódi Paméla vagy Botox Mariska baja.

A zenés ébresztő perceit csöcsök és Apolka feje festi alá, előbbit Botox prezentálja, utóbbi betakarja a képernyőt, nem tudom, minőségi csere lenne-e fordítva. Apolka hatalmasakat nyel, nem tom miért, a csuklóján hangjegyek, nem értek hozzá, de nekem a Motörhead Overkiljének riffjének tűnik, mutatom, ennek (tessen feltekerni a hangerőt):

Apol szerintem meditálna, vagy éppen azon mereng, hogy a töltőn maradt-e otthon a vibrátor, de nem sokáig, mert Adri jön drámázni, aszongya, vége, kijátszottak. Apol egy pillanatra úgy érzi, mintha az Éjjel-nappal Budapestben lenne, ott vannak ilyen szürreális beszélgetések, különösen Bécy villájában, de Adri egy laza Topolkával oldja a feszkót és ad neki egy becenevet, kösz, innen is. Adri előadja a nagyhalált, sunyinak, keménynek tartanak, Beckset féltik tőlem, és ki akarnak baszni. Talán ha nem akarnád annyira birtokolni a bukott futballert, akkor nem lennél szarban, érted. Topol ezt nem mondja, csak gondolja, Adri viszont a riportban a háta mögé vetített Naomit ekézi, az a nyomorult festett hajú kis geci, az akar engem kigolyózni.

Fessük az ördögöt a falra, és máris elheveredik, mármint Naomi, a prosztó nappali közepén felállított kéjágyban vagy miafaszban, mellette Botox, Naomi meg mintha ő lenne itt a villa anyakirálynője, kissé lekezelően megjegyzi, hogy elégedett Botoxszal, mert Bence azóta embör, hogy a szilikon fogságába van. Össze van pakolva a csávó, mondja, örülök. Jaj. Az Adri-Topol párbeszéd sem sokkal jobb, Naomi ki akar baszni, mondta Becks, sírja el a bánatot Adri, mindezt ugye 2 nap után, Naominál ki kéne kapcsolni a turbófokozatot. A szőke démon a fiúkkal is elégedett, egyiket sem látná kívül tágasabb helyeken, ami nem tudom mit jelent, Botox mindenesetre bólogat, mint a közmondásos műanyag kutya a Trabant kalaptartóján, mert fél, ha ellentmond, célkeresztbe kerül. Fasznak kell fosni ettől a gyökértől, akinek ráadásul nyikorgósabb a hanga, mint VV Izáé, pedig. Topol megnyugtatja(?) Adrit, félnek tőled azért akarnak kibaszni innen.

screen_shot_2015-02-26_at_5_16_25.png

A délelőtti semmittevés a szokásos koreót kapja, Timi súlyzóval erősíti a nem-szilikoncsöcsöket, a faszik a mödansziéba ugrálnak, Naomi gondosan ügyel arra, nehogy napsugár érje Twilightfehér seggét és Emmanuele-pózban hentereg, éppen csak a csúnyáját nem abajgatja. Ha valakinek kétségei lennének afelől, hogy egy kis medencében lehet-e feszíteni hármasban, Péter, Boxos meg Bence meggyőzi, rémesen viccesek ezek a képsorok tényleg. Löevél, Pandora gyön, tessék szépen névtelen levelet írni jól nevelt önkéntes rendőr vagy háztömbbizalmi stílben, most meg lehet kérdezni MINDENT, ami a lelketeket nyomja, pl. az ivararány szó definícióját. Írnak, Becks láthatóan lassabban, mint a többiek. Norbi ravasz, olyan kérdéseket írt, amiből megtudhat dolgokat, nem elveszett ember, na.

Gólem elmagyarázza a Pandora-ceremónia szabályait, az ápoltak kivonulnak a ház elé, leülnek egymással szemben és egy baszott nagy ládából húzzák elő a kérdéseket kis papírcsíkokon. Előbb-utóbb valakinek a kezére fog csapódni az a fedél, miért kellett ekkora ládát beállítani? Tán csak nem 666 kérdés van benne? Péter aszongya, őt a testbeszéd érdekli, nem a válasz, IvarNóri meg úgy érzi magát, mintha vágóhídon lenne. Nem jártál te még vágóhídon, ott nincsenek csöcskirakós ruhás dubajozók meg permanensen feszítő wannabe bokszolók, én mondom.

screen_shot_2015-02-26_at_5_36_02.png

Na, kérdések. Botox, melyik pár a legerősebb? IvarNóri-Boxos. Hazudik, mi vagyunk, mondja a riportban. Topol, fogsz párt találni? Ja. Oszt kit? Faszt a füledbe, majd biztos elmondom. A Pandora alatt hallható zene kibaszott idegesítő. Becks, a bolgár kofának sminkelt Adri megbízhat benned? Meg. IvarNóri, fogsz még beszélni? Ja, majd amikor kell. AZÉRT NEM BESZÉLEK, MERT CSAK, ÉN ILYEN VAGYOK. Adri, csinálnád Beckset? Ja, ezerrel. A kérdést Becks tette fel, a kis ravasz. Botox szerint Adri hazudik. Peti, baj az, hogy Timi nem erős egyéniség? Nem jó kérdés, mert Timi idióta. A riportban aszongya, Timi gyenge személyiség. Naomi, kit akarsz kibaszni a hotelbűl? Nincs olyan, akit golyózni kellene. Van olyan, akivel unszimpatizálsz? Van. Boxos, nem vagy kicsit antiszociális? Nem. A riportban kiderül, hogy DIREKT távolságtartó, mert így kiéhezteti a népet az IGAZI Boxosra, jézus. Timi, a nevetésen kívül van erősséged? Ja. Topol, jobb Bence nélkül aludni? Persze, a fasz akar egy hullarészeg gyökér alatt aludni, akin három napja ugyanaz a koszos zokni van. És a nap párbeszéde:

- Nóri, neked pasiként is bejön Boxos?
- Igen.
- Egyben az egész, vagy egyéb testrészei? (Naomi)

Boxostól is megkérdezik, hogy tetszik-e neki IvarNóri mint nő, mondja, hogy ajjaj, rááll a farka naponta többször is, de a riportban aszongya, hogy lófaszt, nem izgatja fel, sőt, irritálja. Van még pár kérdés, de lényegtelenek, bezárul a láda nagyságú szelence, lehet visszamenni a hotelbe semmittenni. Boxos a nappaliban a faszikkal tárgyal, és aszongya, hogy ő Topolkával szívesen bandázna, amit Becks elmond Topolkának, az meg Adrinak, és máris teljes a kör, mindenki tud mindent, csak IvarNóri nem. Topolka konkrétan kiröhögi a dolgot. Botox a kis mödansziéban tart udvart, az összes faszi ott ül bent vele és kibeszélik IvarNórit, aki szerintük nem normális.

screen_shot_2015-02-26_at_6_02_38.png

Este löevél gyön, tessék szépen felöltözni, és irány a párválasztó helyszíne, fekete rózsa ceremónia jön. Lázas készülődés, mindenki igyekszik embert faragni magából, előtte Naomi még a frászt hozza Timire, Peti egy megbízhatatlan kis geci. De ez még hagyján, Boxos befeszül Topolka szobájába, és nagyon bénán közelít felé, afféle keleti nyitás jelleggel, ő a surdakalapos Orbán, és megy kuncsorogni a kurvának sminkelt Putyinhoz. De nem mond semmi konkrétumot, mert egy beszari pöcs, jóhogy. Topolka konkrétan kiröhögi. Fekete rózsa, mindenki puccban, Botoxot jól megvilágítják a reflektorok, elég randa a bőre. Jön Gólem, és viccel, csupa ismerős arc, mondja, és olyan hangsúllyal beszél, amitől a falra mászok, bazdmeg még 67 rész ugyanígy, sírok. Ma minden megtörténhet, mondja, és Naomi erre úgy be van szarva, hogy a platformcipőjéből kikandikáló lábujjakkal kapaszkodik a cipő elejébe, baszki.

Topol, mi kavarog a fejedben, kérdi Gólem, csak köd, vagy van valami szubsztancia is? Ok vicceltem, nem ismer ilyen szavakat. Most látom csak, hogy a sztájliszt Péterre fehér hipsztersapkát és lazán megkötött nyakkendőt adott, hogy törne le a keze. Gólem kérdezgeti a nyomorultakat, de ez minket nem érdekel, mert semmi újat nem tudunk meg, csak azt, hogy Gólem csak természetellenes hangsúlyokkal képes beszélni, és a csábító az két t. Jó, Topolka sem semmi, szerinte Bencével nem tud közös dűlőre jutni. A ceremónia lényege, a fekete rózsa, az egy műanyag szar, amit a Dexter zenéjére kap meg Botox, de előtte Gólem kikérdezi, hogy milyen volt az első benyomása, és bazdmeg, hirtelen tök természetesen beszél, talán azért, mert egy-egy szótagnál többet nem kell kimondania szorosan egymás után. Botox aszongya, hogy Topolka geci volt vele, mire Gólem helyre küldi, és kihívja Topolt.

Egy hegységrendszer szakadt le a szívemről. (Timi)

screen_shot_2015-02-26_at_6_19_51.png

Topolka ott ál tetemre hívva és megkapja a Bizalmatlanság Fekete Műanyag, Soha El Nem Hervadó Rózsáját, illetve annak kistestvérét, amit a hajába tűz, és Gólem elbúcsúzik tőle, de csak kamuból, és még nem zavarja haza, sőt, azt sem mondja el, mit jelképez a rózsa. A konszenzus, hogy védettséget ad. Topolka már tudja, kit fog választani, ha a Rettenetes Fekete Műanyag Szar segít ebben. Topolka és Adri Gólem szavain forgatja magát, pedig szerintem csak elbaszta a szövegét. A két egykori énekes-tehetségkutatós a Destiny’s Child Say My Name-jét énekli, és elhangzik ez:

- Olyan jó ez a hangesz…hangizé. (Adri)
- Az akusztikára gondolsz? (Peti)

A bulák nem feszegetik tovább a dolgot, inkább énekelnek, két szólamban, Costa-Rica’s Got Talent 1x01. Péter ugyanis 30 éves lett tegnap, születésnapja van, szól a happy birthday. Naomi közben Nórival és Timivel kombinál és a fekete rózsán forgatja magát, de nem lesz okosabb, vagy fiúnak adja, vagy lánynak mondja, köszönjük, Emese. Péter löevelet kap, születésnapod van, válassz ki két faszit, majd mentek ajándéktúrára, de addig is bulika, most, hadd folyjon az alkohol, hopp. Minden a szokásos mederben zajlik, Becks és Bence atomra issza magát villámgyorsan, Boxis meg Topolnak felkínálja saját magát, párnak, na nem baszásra, hanem játékra. Topolka nem mond se igent, se nemet. Apróság, de Timinek olyan vastag a lábszára, mint nekem. Péter elmagyarázza a bulika lényeget: faszlóbálás, herevillantás, tökpucérság. Bencéről lekerül a koszos zokni és egy szál faszban rámászik Botoxra, aki kiröhögi, Boxos olyan hullarészeg, hogy Peti viszi fel a szobába és vetkőzteti le, Becks meg dettó tökpucéron ugrik rá Adrira. Welcome to Éden Hotel, bitch.

Címkék: 18+ éden hotel
550 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:22:29

@Ditti82: tudom, de én erkölcsös vagyok :-D

@BarBwire: akkor jó :-D

@haruka: nem, kapott ilyen levelet.

astryle 2015.02.26. 21:22:37

@Mók_Ica: ezt a cintikét akkor hozták rivaldafénybe amikor Gáspár Evelinkéről csinált beteg képeket festékkel meg lánccal :D (öhhhm rtlklub)

2015.02.26. 21:22:43

küldöm peti és apol dalát mindenkinek
www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8

Mók_Ica 2015.02.26. 21:23:36

@fosch9: jóóóóóóó, köszi :)))

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): igen, itt a vellanővér és segít neked :))))

Gia 2015.02.26. 21:23:36

@fosch9: Megfeltőzött,mel alanyos.

busifa 2015.02.26. 21:23:59

Cinci még mindig kiborító, mondjuk a Hódi anyuka sem sokkal jobb

*Mazsola* 2015.02.26. 21:24:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tündérbogyó vagy, köszike:)))

szóval Apol kigolyózta Peti mellől Timit, és bejött Loki. más nem volt, ugye?

Mók_Ica 2015.02.26. 21:24:25

@astryle: akkor már együtt volt varga viktorral?

haruka 2015.02.26. 21:24:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jaaa. Lehet mégse kellett volna közben körmöt lakkozni. :D

2015.02.26. 21:25:20

@Gia: szelintem is alanyos és jószívű is - tsilke! szeletünk :)

Mók_Ica 2015.02.26. 21:25:59

@*Mazsola*: van szuper tv2-d? ott most tudod nézni, beszélgetéssel egybekötve leadják :)))

Gia 2015.02.26. 21:26:33

@fosch9: És nem szeletelünk. :-)

Gia 2015.02.26. 21:27:08

@Mók_Ica: Szerintem akkor még Viktortalan volt.

BarBwire 2015.02.26. 21:27:25

Peti félmeztelenül egy nyakkendővel a nyakában, priceless!

Mók_Ica 2015.02.26. 21:27:26

berki mindig itt van a szuper tv2-n????????????
ő már tudja, hogy ki(k) a nyertes(ek).....

BarBwire 2015.02.26. 21:28:08

@Mók_Ica: Persze, mert már tavaly felvették. Lehet hogy a győztes már a pénzt is elköltötte.

Gia 2015.02.26. 21:28:27

@Mók_Ica: De sajnos nem mondja meg..

Mók_Ica 2015.02.26. 21:28:31

@Gia: akkor lehet emiatt találtak egymásra :))))

@BarBwire: kis cukkeró :))))

malevil2050 2015.02.26. 21:28:32

Dráma,kvíz és megérkezik az lgt,aki bisztosan naty tudora a léleknek.A triumvirátus próbájja átlátni a helyzeete ( nem fog nekik menni).

Asszonnya a naomi a csávó (loksi) olyan mint ő,perce vakvágányon van esszel a felismerésnek vélt marhaságával.

Azt hiszem megalakult egy bíztos (akár nyerő is lehet páros) ,peti és apol.

Kilencven százalék hoty a boxoló gyerek becsekkolhat a haza felé induló járatra.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:28:56

@busifa: naomi ezt magától nem látná át, ahhoz túl felszínes csaj, lokiban bízom, hogy rádumálja menet közben. jaja, jók lennének együtt :D
HA(!)

egyébként naomi jobb nő lenne, és komolyabban is lehetne venni, ha a frizuráját átgondolta volna, színével nincs (túl) nagy baj, csak a fazonjával.

Mók_Ica 2015.02.26. 21:29:51

@BarBwire: tudom :))) ezért nem hívnám meg ebbe a műsorba.....

@Gia: még ne is mondja.... .:)))

2015.02.26. 21:33:08

@Gia: nem nem, nem bántjuk mert lendes tsilke

*Mazsola* 2015.02.26. 21:33:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: okés:) <3

@Gia: @Mók_Ica: köszi:) nincs. sajnos vagy szerencsére, azt nem tudom, majd hétvégén visszanézelődök. Beácska mondta, hogy fent van az ÉÉ is a honlapon:)

jóvan, alakul a kommentszám:)

löpá

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:33:59

@aggyistenbrittudós: gyerekkoromban a barbie babámnak volt ilyen haja, mint naominak

Mók_Ica 2015.02.26. 21:34:28

@*Mazsola*: akkor utólag mmkk nézd majd vissza :))))
pááá :)))

Mirocska 2015.02.26. 21:34:31

Nézem az Éjjelt, és tök félek, nehogy valaki elszólja magát, hogy ki nyert, vagy ki esett ki legközelebb.

Krétagarbó 2015.02.26. 21:36:35

@Mirocska: sztem ha vki elszólná magát, hogy ki nyert, nagyjából felnégyelnék és a fejét kitűznék a TV2 székházának a kapujára elrettentésül.

Gia 2015.02.26. 21:37:09

Azt mondta a Gólem,hogy lesz bent egy pali,akinél mindig van zsebkendő.Robin megkettőződött? :-D

Mirocska 2015.02.26. 21:37:33

@Mirocska: Az már rajtam nem segítene! :-D

2015.02.26. 21:37:44

@Krétagarbó: biztos benne van a szerződésben is a titoktartás

Gia 2015.02.26. 21:37:46

@Mirocska: Nyilván hallgatási szerződést írattak alá velük.

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:37:49

@Mirocska: élőben megy? Mert ha nem, akkor bizti kivágják. Én is nézem egyébként, úgyhogy ezentúl nem is merem kritizálni a szereplők fizimiskáját, mert a breki még rólam is kér egy fotót a végén.

malevil2050 2015.02.26. 21:38:26

@fosch9: @Krétagarbó: Itt asz értelem és butaság fog összecsapni,perce van ety komoly akadály asz pedig a forgatókönyv.Asz viszont bísztos h itt nem elég a beb@szunk és pörgetünk,dugunk.

meknésztem már eszt a 30 millás komát,hoty a ki a jó fene ő.Hátt,,,, nocomment.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:39:09

@BarBwire: kár, h aludni fogok, de majd mindenképp megnézem :-D

@Mirocska: igen, ezen is agyaltam. Berkit pl onnan kiraknám.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:39:35

@jófej házisárkány: :DDD mert nem fodrászoltad, csak az öltözködésére koncentráltál :))))

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:39:40

@jófej házisárkány: de hülye vagyok, tuti élő, ha fb kommenteket olvasnak be,. Jól van, kezdek asszimilálódni a játékosoknoz, ami az észt illeti

2015.02.26. 21:39:42

@malevil2050: nem ismerted berkit? :D
az a vicc hogy ezek sem agyas banda csak keverik a kakkát

Mirocska 2015.02.26. 21:39:54

@Krétagarbó: Az már rajtam nem segítene! :-D ( Az előbb magamnak címeztem...)

2015.02.26. 21:40:24

@jófej házisárkány: az éjjeli élő tee :D theeeee :DDDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:40:58

@Mirocska: Milyen sanyarú sorsod van :DDDDD

Sziasztok :)

Mirocska 2015.02.26. 21:41:34

@Gia: @fosch9: Véletlenül is elszólhatják magukat, nem észlények annyira...

malevil2050 2015.02.26. 21:42:31

@fosch9: Nem ismertem, nem vatyok járatos szélhámosbulváriában.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:43:30

Berki minden labdát lecsap:D én nagyon röhögök

Gia 2015.02.26. 21:43:41

Kapar a torkom icok egy (brrrrr)páleszt.Remélem tudok majd még írni,meg olvasni.. :-)

beacska 2015.02.26. 21:44:11

nnna, jó szurkolást!

jó volt ez a mai, bár már kitotóztuk itt az eredményt. Új kedvenc párosom van! remélem, Peti-Apolka sokáig lesznek együtt, plusz, remélem, Loki Nóri mellé áll be...

báár, naomi is simán bevállalná ;)...később elképzelhető.

Éééés, feltűnt vkinek, h Adri számon kérte Mariannon, h miért is Apolkát nevezte meg? gondolkodik a kis rafkós! tetszik. a többi eszetlen liba csak meresztgette a szemét, meg sírdogált :DDD

malevil2050 2015.02.26. 21:44:16

@Gia: Fogd be a zorrodat úty könnyebb.

2015.02.26. 21:44:51

@DerültÉgből/tintával írok/: szia :)
@Mirocska: azt aláírom :D
@malevil2050: hú pedig nagy ország az :)

Gia 2015.02.26. 21:45:47

Cinti milyen csontrakéta meccebbről..

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:46:20

@Mirocska: Beszállhatunk :D
@fosch9: Szia:) Kinek szurkolunk? Van már "arcuk"? :D

beacska 2015.02.26. 21:46:47

@Mirocska: NEM foják. itt a főspoilerezők a szerkesztők :DD

2015.02.26. 21:47:14

@beacska: ne kívánj lokinak ilyen gyenguszt mint nóri :D de bentmaradáshoz esélyes sőt sztem naomi is simán eldobná málé norbit

2015.02.26. 21:47:55

@DerültÉgből/tintával írok/: én a szőrösképű vitorlafülűért rajongok máris :)

malevil2050 2015.02.26. 21:48:06

@fosch9: Lényegében mi is ennek a csecsén leledzünk mostan.De itten a cereplők a lényegesek.

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:48:07

@Gia: én jägert innék, de csakis az 56 gyógynövény miatt.

beacska 2015.02.26. 21:48:23

@fosch9: hát, szegényem, egyelőre bent kell maradnia. de jönnek még csajok, találUNK neki párt ;)

BarBwire 2015.02.26. 21:48:34

Miss cintia nem egy finom úrinő.

2015.02.26. 21:49:15

@Gia: igyál egy kis mézes tejet

Gia 2015.02.26. 21:49:20

@jófej házisárkány: De iccaka van,azt honnan vegyek most? :-)

Mók_Ica 2015.02.26. 21:50:23

@Gia: belefogyott a szakításba viktorral.... azóta ilyen anorexiás...

@beacska: hali :) ekg :)))

2015.02.26. 21:50:40

@beacska: nagyon jó ez a szöveccség teccik :D
@malevil2050: csecsén? jól nézünk ki itt sz.punk úgy érted? :D

Gia 2015.02.26. 21:50:40

@fosch9: A tejtől télen azonnal belobban a torkom..Nyem jó.Az amúgy is csak altatna,nem?

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:52:01

@Gia: jajj, hát azt mindig kell otthon tartani, nálam kétfajta is van, biztos, ami biztos :) De ilyen vészhelyzetben a pálinka is megteszi :)

2015.02.26. 21:52:15

@Gia: belobban? üh, én ilyet nem is hallottam még :) de igen jól elaltat én most ittam egy kupicával :D ha mán nem volt ma söl! :D
@BarBwire: gyeregyere, jaj de jó már itt is alakulunk :DD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:52:34

@fosch9: Jó választás :D Nekem is bejön :)Naomit én is mellé tenném. Félünk tőle :D by Cinti

BarBwire 2015.02.26. 21:53:09

@fosch9: És nem furi, hogy hasonló az izlésünk?

Gia 2015.02.26. 21:53:27

Hát én inkább a "körömlakk" italokat favorizálom. :-)

Gia 2015.02.26. 21:56:01

Leklám után Loki jön..

Krétagarbó 2015.02.26. 21:57:40

@Mók_Ica: alapjáraton is vékonyka volt sztem. Ilyen típus, bár most fogyott is.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:58:25

@Gia: Kár,hogy csak most.Elmegyek haza :) Kihívást nézni :)

Kosztarika 2015.02.26. 21:58:49

Átköltözök a vv-re. Jó iccakát! (itt)

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:59:30

Na, átköltözöm kicsit a villába

2015.02.26. 22:01:51

@DerültÉgből/tintával írok/: már csak lobinra kell rábeszéljelekújra :D
@BarBwire: nekem nem, neked igen? :)
@Gia: lepülök :)

Mók_Ica 2015.02.26. 22:01:55

@Krétagarbó: igen vékony volt, de a szakítás után anorexia lett... vmi 38 kgra fogyott......

BarBwire 2015.02.26. 22:02:50

Majd írjátok meg, hogy mi volt.

BarBwire 2015.02.26. 22:03:28

@fosch9: ááááá csak most tűnt fel, na :-D

Krétagarbó 2015.02.26. 22:04:00

@Mók_Ica: Jézus, 38? Utoljára talán 13 évesen lehettem annyi, de sztem már akkor is több voltam:)

2015.02.26. 22:06:35

@BarBwire: támogatjuk egymást a loki szövetségben :D

Mók_Ica 2015.02.26. 22:12:33

@Krétagarbó: szarul is nézett ki.... szegénykém...

Empty Bee 2015.02.26. 22:23:20

Lehet, hogy Naomi "tematikázás" alatt "matematikázást" ért, csak rövidít? Igaz így se illik jobban a mondanivalójába, de ezzel a jelentéssel még mindig több értelme van. Pl. ebben az adásban is mondta: "nagyon szeretek gondolkodni, MATEMATIKÁZNI".

BarBwire 2015.02.26. 22:24:39

@Mók_Ica: FEl se tűnt a sok smink alatt.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 23:33:44

@fosch9: Nemár!!! Én egy pillanatig sem pártoltam el! Nem olvastál,Teeee?!:))

Montezuma13 2015.02.27. 00:31:39

Azt kell mondanom, hogy ez az egész műsor egy nagy sz@r úgy ahogy van. Én nem láttam ebből a sorozatból egyet sem korábban, de most már nem is bánom. Vártam azt, hogy mi a játék menete és mi alapján esik ki valaki. De hát itt a kiesés olyan, mint a gyerekjátékban a kiszámolósdi "ecc-pecc kimehetsz, holnap után bejöhetsz...". Ennek sem az érzelmekhez, sem az úgymond taktikázáshoz semmi köze. Ennek a fekete rózsa ceremóniának a végéig azt vártam, hogy valami alapján fog kiesni valaki. Például Péter fogja eldönteni, hogy melyik lánnyal akarja folytatni a játékot. Ennek még lett volna értelme. De így? Tulajdonképpen Apolka bármelyik párra rábökhetett volna, hogy ő azt akarja szétrobbantani és a pár nőtagja már csomagolhatott volna. Ennek így semmi értelme. Ennek a játéknak így semmi köze sem az észhez, sem az érzelemhez.
Még valami, Berki műsorvezetése kritikán aluli. Azért, mert elmondja kb. percenként, hogy itt minden megtörténhet, még nem fog semmi sem történni, leginkább értelmes dolgok nem.

A Való Világ akár az érzelmeket, akár az észt és a taktikát illeti magasan veri ezt a műsort, noha már ez a legutóbbi VV7 is a bányászbéka alsó fertálya alatt volt. Unalmas nyűglődés az egész. Nem hiszem, hogy nézni fogom.

2015.02.27. 07:13:31

@DerültÉgből/tintával írok/: lehet hogy valamit összekevertem akkor bocs főbubikám :)
hajrá Loki
süti beállítások módosítása