Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x03 - A bizalmatlanság fekete műrózsája (18+)

2015. február 26. 07:03 - sixx

screen_shot_2015-02-26_at_4_58_33.png

Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej mellett ébredni agyrém lehet, de legyen ez Hódi Paméla vagy Botox Mariska baja.

A zenés ébresztő perceit csöcsök és Apolka feje festi alá, előbbit Botox prezentálja, utóbbi betakarja a képernyőt, nem tudom, minőségi csere lenne-e fordítva. Apolka hatalmasakat nyel, nem tom miért, a csuklóján hangjegyek, nem értek hozzá, de nekem a Motörhead Overkiljének riffjének tűnik, mutatom, ennek (tessen feltekerni a hangerőt):

Apol szerintem meditálna, vagy éppen azon mereng, hogy a töltőn maradt-e otthon a vibrátor, de nem sokáig, mert Adri jön drámázni, aszongya, vége, kijátszottak. Apol egy pillanatra úgy érzi, mintha az Éjjel-nappal Budapestben lenne, ott vannak ilyen szürreális beszélgetések, különösen Bécy villájában, de Adri egy laza Topolkával oldja a feszkót és ad neki egy becenevet, kösz, innen is. Adri előadja a nagyhalált, sunyinak, keménynek tartanak, Beckset féltik tőlem, és ki akarnak baszni. Talán ha nem akarnád annyira birtokolni a bukott futballert, akkor nem lennél szarban, érted. Topol ezt nem mondja, csak gondolja, Adri viszont a riportban a háta mögé vetített Naomit ekézi, az a nyomorult festett hajú kis geci, az akar engem kigolyózni.

Fessük az ördögöt a falra, és máris elheveredik, mármint Naomi, a prosztó nappali közepén felállított kéjágyban vagy miafaszban, mellette Botox, Naomi meg mintha ő lenne itt a villa anyakirálynője, kissé lekezelően megjegyzi, hogy elégedett Botoxszal, mert Bence azóta embör, hogy a szilikon fogságába van. Össze van pakolva a csávó, mondja, örülök. Jaj. Az Adri-Topol párbeszéd sem sokkal jobb, Naomi ki akar baszni, mondta Becks, sírja el a bánatot Adri, mindezt ugye 2 nap után, Naominál ki kéne kapcsolni a turbófokozatot. A szőke démon a fiúkkal is elégedett, egyiket sem látná kívül tágasabb helyeken, ami nem tudom mit jelent, Botox mindenesetre bólogat, mint a közmondásos műanyag kutya a Trabant kalaptartóján, mert fél, ha ellentmond, célkeresztbe kerül. Fasznak kell fosni ettől a gyökértől, akinek ráadásul nyikorgósabb a hanga, mint VV Izáé, pedig. Topol megnyugtatja(?) Adrit, félnek tőled azért akarnak kibaszni innen.

screen_shot_2015-02-26_at_5_16_25.png

A délelőtti semmittevés a szokásos koreót kapja, Timi súlyzóval erősíti a nem-szilikoncsöcsöket, a faszik a mödansziéba ugrálnak, Naomi gondosan ügyel arra, nehogy napsugár érje Twilightfehér seggét és Emmanuele-pózban hentereg, éppen csak a csúnyáját nem abajgatja. Ha valakinek kétségei lennének afelől, hogy egy kis medencében lehet-e feszíteni hármasban, Péter, Boxos meg Bence meggyőzi, rémesen viccesek ezek a képsorok tényleg. Löevél, Pandora gyön, tessék szépen névtelen levelet írni jól nevelt önkéntes rendőr vagy háztömbbizalmi stílben, most meg lehet kérdezni MINDENT, ami a lelketeket nyomja, pl. az ivararány szó definícióját. Írnak, Becks láthatóan lassabban, mint a többiek. Norbi ravasz, olyan kérdéseket írt, amiből megtudhat dolgokat, nem elveszett ember, na.

Gólem elmagyarázza a Pandora-ceremónia szabályait, az ápoltak kivonulnak a ház elé, leülnek egymással szemben és egy baszott nagy ládából húzzák elő a kérdéseket kis papírcsíkokon. Előbb-utóbb valakinek a kezére fog csapódni az a fedél, miért kellett ekkora ládát beállítani? Tán csak nem 666 kérdés van benne? Péter aszongya, őt a testbeszéd érdekli, nem a válasz, IvarNóri meg úgy érzi magát, mintha vágóhídon lenne. Nem jártál te még vágóhídon, ott nincsenek csöcskirakós ruhás dubajozók meg permanensen feszítő wannabe bokszolók, én mondom.

screen_shot_2015-02-26_at_5_36_02.png

Na, kérdések. Botox, melyik pár a legerősebb? IvarNóri-Boxos. Hazudik, mi vagyunk, mondja a riportban. Topol, fogsz párt találni? Ja. Oszt kit? Faszt a füledbe, majd biztos elmondom. A Pandora alatt hallható zene kibaszott idegesítő. Becks, a bolgár kofának sminkelt Adri megbízhat benned? Meg. IvarNóri, fogsz még beszélni? Ja, majd amikor kell. AZÉRT NEM BESZÉLEK, MERT CSAK, ÉN ILYEN VAGYOK. Adri, csinálnád Beckset? Ja, ezerrel. A kérdést Becks tette fel, a kis ravasz. Botox szerint Adri hazudik. Peti, baj az, hogy Timi nem erős egyéniség? Nem jó kérdés, mert Timi idióta. A riportban aszongya, Timi gyenge személyiség. Naomi, kit akarsz kibaszni a hotelbűl? Nincs olyan, akit golyózni kellene. Van olyan, akivel unszimpatizálsz? Van. Boxos, nem vagy kicsit antiszociális? Nem. A riportban kiderül, hogy DIREKT távolságtartó, mert így kiéhezteti a népet az IGAZI Boxosra, jézus. Timi, a nevetésen kívül van erősséged? Ja. Topol, jobb Bence nélkül aludni? Persze, a fasz akar egy hullarészeg gyökér alatt aludni, akin három napja ugyanaz a koszos zokni van. És a nap párbeszéde:

- Nóri, neked pasiként is bejön Boxos?
- Igen.
- Egyben az egész, vagy egyéb testrészei? (Naomi)

Boxostól is megkérdezik, hogy tetszik-e neki IvarNóri mint nő, mondja, hogy ajjaj, rááll a farka naponta többször is, de a riportban aszongya, hogy lófaszt, nem izgatja fel, sőt, irritálja. Van még pár kérdés, de lényegtelenek, bezárul a láda nagyságú szelence, lehet visszamenni a hotelbe semmittenni. Boxos a nappaliban a faszikkal tárgyal, és aszongya, hogy ő Topolkával szívesen bandázna, amit Becks elmond Topolkának, az meg Adrinak, és máris teljes a kör, mindenki tud mindent, csak IvarNóri nem. Topolka konkrétan kiröhögi a dolgot. Botox a kis mödansziéban tart udvart, az összes faszi ott ül bent vele és kibeszélik IvarNórit, aki szerintük nem normális.

screen_shot_2015-02-26_at_6_02_38.png

Este löevél gyön, tessék szépen felöltözni, és irány a párválasztó helyszíne, fekete rózsa ceremónia jön. Lázas készülődés, mindenki igyekszik embert faragni magából, előtte Naomi még a frászt hozza Timire, Peti egy megbízhatatlan kis geci. De ez még hagyján, Boxos befeszül Topolka szobájába, és nagyon bénán közelít felé, afféle keleti nyitás jelleggel, ő a surdakalapos Orbán, és megy kuncsorogni a kurvának sminkelt Putyinhoz. De nem mond semmi konkrétumot, mert egy beszari pöcs, jóhogy. Topolka konkrétan kiröhögi. Fekete rózsa, mindenki puccban, Botoxot jól megvilágítják a reflektorok, elég randa a bőre. Jön Gólem, és viccel, csupa ismerős arc, mondja, és olyan hangsúllyal beszél, amitől a falra mászok, bazdmeg még 67 rész ugyanígy, sírok. Ma minden megtörténhet, mondja, és Naomi erre úgy be van szarva, hogy a platformcipőjéből kikandikáló lábujjakkal kapaszkodik a cipő elejébe, baszki.

Topol, mi kavarog a fejedben, kérdi Gólem, csak köd, vagy van valami szubsztancia is? Ok vicceltem, nem ismer ilyen szavakat. Most látom csak, hogy a sztájliszt Péterre fehér hipsztersapkát és lazán megkötött nyakkendőt adott, hogy törne le a keze. Gólem kérdezgeti a nyomorultakat, de ez minket nem érdekel, mert semmi újat nem tudunk meg, csak azt, hogy Gólem csak természetellenes hangsúlyokkal képes beszélni, és a csábító az két t. Jó, Topolka sem semmi, szerinte Bencével nem tud közös dűlőre jutni. A ceremónia lényege, a fekete rózsa, az egy műanyag szar, amit a Dexter zenéjére kap meg Botox, de előtte Gólem kikérdezi, hogy milyen volt az első benyomása, és bazdmeg, hirtelen tök természetesen beszél, talán azért, mert egy-egy szótagnál többet nem kell kimondania szorosan egymás után. Botox aszongya, hogy Topolka geci volt vele, mire Gólem helyre küldi, és kihívja Topolt.

Egy hegységrendszer szakadt le a szívemről. (Timi)

screen_shot_2015-02-26_at_6_19_51.png

Topolka ott ál tetemre hívva és megkapja a Bizalmatlanság Fekete Műanyag, Soha El Nem Hervadó Rózsáját, illetve annak kistestvérét, amit a hajába tűz, és Gólem elbúcsúzik tőle, de csak kamuból, és még nem zavarja haza, sőt, azt sem mondja el, mit jelképez a rózsa. A konszenzus, hogy védettséget ad. Topolka már tudja, kit fog választani, ha a Rettenetes Fekete Műanyag Szar segít ebben. Topolka és Adri Gólem szavain forgatja magát, pedig szerintem csak elbaszta a szövegét. A két egykori énekes-tehetségkutatós a Destiny’s Child Say My Name-jét énekli, és elhangzik ez:

- Olyan jó ez a hangesz…hangizé. (Adri)
- Az akusztikára gondolsz? (Peti)

A bulák nem feszegetik tovább a dolgot, inkább énekelnek, két szólamban, Costa-Rica’s Got Talent 1x01. Péter ugyanis 30 éves lett tegnap, születésnapja van, szól a happy birthday. Naomi közben Nórival és Timivel kombinál és a fekete rózsán forgatja magát, de nem lesz okosabb, vagy fiúnak adja, vagy lánynak mondja, köszönjük, Emese. Péter löevelet kap, születésnapod van, válassz ki két faszit, majd mentek ajándéktúrára, de addig is bulika, most, hadd folyjon az alkohol, hopp. Minden a szokásos mederben zajlik, Becks és Bence atomra issza magát villámgyorsan, Boxis meg Topolnak felkínálja saját magát, párnak, na nem baszásra, hanem játékra. Topolka nem mond se igent, se nemet. Apróság, de Timinek olyan vastag a lábszára, mint nekem. Péter elmagyarázza a bulika lényeget: faszlóbálás, herevillantás, tökpucérság. Bencéről lekerül a koszos zokni és egy szál faszban rámászik Botoxra, aki kiröhögi, Boxos olyan hullarészeg, hogy Peti viszi fel a szobába és vetkőzteti le, Becks meg dettó tökpucéron ugrik rá Adrira. Welcome to Éden Hotel, bitch.

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kellegynév 2015.02.26. 07:52:50

De jó, hogy ma korábban értem be a munkába! Ismét egy jó poszttal kávézhatok. Köszönet érte!

g-ko 2015.02.26. 07:57:05

Nagyon fasza hv.
Jól emlékszem, hogy a korábbi éh- ben nem volt fekete rózsa?

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.02.26. 08:05:06

Botoxnak olyan a feje a rózsaceremóniánál, mint akit baleset után tucatnyi műtéttel raktak össze. (Már elnézést, mert hogy neki saját akaratából ilyen.) Modell, az vazze. Elriasztó modell plasztikai sebészetekre.

Amúgy itt mindenki cigizik? Külön feltétel volt válogatáskor, mert az kedvez a szociális áskálódásnak?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 08:22:56

NA, igaz nem 6-kor, de így is kircsi korai poszt. .-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 08:23:58

@bonifac: Nyilván cigizés közben lehet kavargálni az elméleteket, meg áskálódni, kibeszélni az épp hiányzókat.

W.Jack. 2015.02.26. 08:30:28

@bonifac: Tegnap én ugyanezt a kérdést tetem fel, hogy vajon feltétel-e a dohányzás. De rájöttem, párválasztásnál akár még ez is lehet szempont, így praktikusabb, ha mindenki büdös :)
Abban pedig, hogy ki miért vesz részt a dohányzós buliban, @Majom1Parádé: -nak lehet igaza.

Teljesen szürreális, amikor a jacuban megbeszélik, hogy Nóri nem "e világi típus", meg hogy "ő ilyen" :D

hannamontanna 2015.02.26. 08:34:05

Halló. A kis harangocskánál miért való világ a cím...? Vagy csak nálam? :-)

Kertigörény 2015.02.26. 08:38:15

ja, és mennyire örülhettek utómunkánál, hogy a cigizést ki kell takarni... :D

Ken Adams79 2015.02.26. 08:41:32

Sziasztok, jóreggelt! :)

Kicsit OFF: nekem ezek az ÉH HV-k, nem viccesek :(
Gyak. sixx szóról szóra leír mindent, ami elhangzott, megtörtént. (bocs sixx, nem rossz kritika akart ez lenni...de én így érzem)
Lehet, magával a műsorral van bajom, nem tudom...

ON: Erre a szerencsétlenre miért adtak sapkát?
De komolyan? Megmondták, hogy nem veheti le? vagy rákötözték? vagy csak símán rá van rohadva?

És nem tudom miért, de nekem úgy tűnik, mintha az "interjúk" jóval-jóval később lennének felvéve, mint a történések (és itt nem csak arra gondolok, hogy 1-2 órával később, hanem akár napokkal is)
Pl, mondta az 1ik csaj, hogy AZ ELSŐ PANDÓRÁN ... ez meg ez történt.
Ha még csak 1 Pandóra volt, akkor miért nem azt mondta, hogy a PANDÓRÁN történtek...
És volt még valami, ami tényleg úgy hangzott, mintha videón nézte volna vissza valaki a dolgokat, és aztán megy "nyilatkozni"

*Mazsola* 2015.02.26. 08:42:19

itt már sírtam: "Naomi erre úgy be van szarva, hogy a platformcipőjéből kikandikáló lábujjakkal kapaszkodik a cipő elejébe, baszki." :DDDDDD

naon jó lett:))

Morcz 2015.02.26. 08:43:17

Tök jó a HV!

Nálam a "Twilightfehér segg" mint vitt. :))))

Topolka még nem lett kipakolva...ennek örülök.
Egyébként azt figyeltétek, hogy amikor boxos ki akart surranni Topolka szobájából, akkor a Rószaszín Párduc zenéjét keverték alá? :D

Gólem műsorvezetése még mindig pfujj...az elején nem tudtam eldönteni, hogy azért hunyorog, mert elvakítja a nap, vagy azért mert behízta a szemeit....

Amúgy engem Naomi stílusa Éden2 Anikóéra emlékeztet, az volt ilyen szarkavaró, pofára is esett rendesen....

Ken Adams79 2015.02.26. 08:46:05

@Morcz:
Most már tudod, hogy miért hunyorog? :)

*Mazsola* 2015.02.26. 08:46:56

mondjuk én Papolkának értettem:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 08:50:37

@Ken Adams79: A 3. résszel egyetértek, az első Pandora beszólás, hát az nálam kétesélyes. Lehet csak valamiért ki akarta emelni, hogy az volt az első. De nyilván tudja, hogy jócskán lesz még. Egyébként ki volt ez a csaj, aki mondta az 1.Pandórát?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.02.26. 08:52:40

"Twilightfehér segg" +1 :)

Eddig Boxos a legnagyobb kérdőjel nekem. Ez a fickó tényleg a villamoson is úgy pózol, mintha modellválogatásra kasztingolna, vagy csak reméli, hogy az Éden Hotelt ügynökök is nézik, és valaki felfedezi? Ez a szárazcsámcsogás meg kikészít, de legalább eszembe jutott közben, hol láttam már ezt a típust:
www.youtube.com/watch?v=5_qI9fu8sZQ

Ken Adams79 2015.02.26. 08:54:24

@Majom1Parádé:
Már nem emléxem...talán Timi...vagy Botox...vagy Papolka...vagy a HipóHitler...Vagy Timi...vagy Passz :)

Lehet, hogy jócskán lesz még, de azt ugye senki nem tudhatja (csak remélheti), hogy neki hány lesz belőle :)

Kalap Úr egyszer csak beáll majd a Hypster Peti mögé, valamelyik párválasztón, olyan szépen - kedvesen betakargatta....

Morcz 2015.02.26. 08:54:25

@Ken Adams79: még nem jöttem rá...:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 08:55:06

Gyártsunk összeesküvés elméletet. A HV fejlécében 5 fiú van, köztük a még be sem költözött Loki. Akkor a kimaradó fiú esik ki most pénteken? (és mér csak 3 csaj van? több nem fért oda?)

Morcz 2015.02.26. 08:56:07

@Ken Adams79: "Kalap Úr egyszer csak beáll majd a Hypster Peti mögé, valamelyik párválasztón, olyan szépen - kedvesen betakargatta.... "
Az annyira szürreális volt, hogy egy pillanatra azt hittem befekszik mellé az ágyba... :D

er.miki (törölt) 2015.02.26. 08:56:07

A Topolka azon a profilból lőtt képen dettó úgy néz ki mint az Ági a Bódi Margó ízvilágából. :DD

Egyébként az éghajlat teszi, hogy mindenki természetellenes szögekben áll és furán mozog mindig, vagy ide csak a hikomatokat vették fel berkivel az élen?

Ken Adams79 2015.02.26. 08:57:56

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

De de (didi), jó pár hogyvolt van a hátam mögött :)

Morcz 2015.02.26. 08:58:01

@er.miki: lehet hogy a trópusi koktélok mellékhatása....:)

Egyébként milyen messze lehet a tengerpart ahol Botox randizott a fiúkkal? Mert annál a résznél a hotelnél szakadt az eső, a parton meg semmi.

Falatkányi 2015.02.26. 08:59:17

@Majom1Parádé: látszik a ruhájukon, hogy nem biztos h azokat az események után vették fel. Adri pl végig ugyanabbana cuccban. A másik, hogy egyébként én azon sem lepődnék meg, ha tök más dolgokról mondott riportokat is bevágnának.
De lehet, hogy csak konteózunk :)

Ken Adams79 2015.02.26. 08:59:26

@Majom1Parádé:

Nekem ez a Botox 1-1ben Kiszel Tüncikére hasonlít (ezen a képen meg pláne ami itt van fent)... (nem úgy, ahogy KT szeretné, de nagyon emlékeztet rá...talán a műsége, vagy nem tudom, mi miatt)

Falatkányi 2015.02.26. 08:59:59

@Morcz: de kis aranyos volt :D (miért nem a párjának jutott ez eszébe?)

W.Jack. 2015.02.26. 09:03:38

@Majom1Parádé: Szerintem Botox válaszolt mimika- és hangsúlymentesen elsőként.

panic_button 2015.02.26. 09:08:56

ez hiányzott az elmúlt hónapjaimból, beérni az irodába és egy kávé mellett elolvasni az Éden hotel hogyvoltot. :D

Puncylla 2015.02.26. 09:10:25

@Ken Adams79:
Ja. És Patrik haja az interjúkban rövid, máskülönben hosszú.

mistercarpete 2015.02.26. 09:16:19

albínó pókmajom és boxos olyan szinten irritáló, hogy elmondani nem lehet. boxos lehet, hogy inkább koxos is. diszkóspeti szellemileg nagyon kilóg ebből a garnitúrából

Mourinho már nem a király 2015.02.26. 09:30:03

Kellene egy ilyen adatbázis baszki, éspedig kép - rendes név - HV név, mert nem tudom lekövetni a beszámolót, nem vágom ki kicsoda :D

Banyus83 2015.02.26. 09:31:55

Twilight-seggűnek lassan érik az albínó pókmajom becenév :-) Amúgy még nem láttam a tegnapi részt, de Sixx írását gyorsan elolvastam.

Morcz 2015.02.26. 09:32:21

@Mourinho már nem a király:

Topolka =Apolka
Boxos =Dominik
Botox= Mariann
Becks =Patrik

Banyus83 2015.02.26. 09:33:07

@g-ko: Így van, nem volt. De volt más hülyeség helyett :-) A kettőben azt hiszem kaktusz-ceremónia, nem? Mindjárt az első napokban ki is b.sztak valakit így a hotelből.

Gia 2015.02.26. 09:39:25

Nálam valahogy Dominikre nem passzol a Boxos név,pedig tudom,hogy bokszol.

2015.02.26. 09:43:35

Az a csoportkép nagyon fasza, mindenki az ágyéka elé teszi a kezét. A Gólem állította őket így biztos, a régi kapusreflexek ugye, sorfalat a szabadrúgáshoz. :)

Morcz 2015.02.26. 10:03:54

@Gia: tényleg nem, jobb lenne a Gülüszem, vagy a Rángógörcs név....

Zabkása 2015.02.26. 10:26:25

Szép jó reggel/napot mindenkinek! :)
Köszi Sixx a mai betevőt!
Nem tudok elmenni megint amellett, hogy Boxos hogy mórikálj magát, már álmából felkeltve is csámcsog egyet (Peti ébresztőjénél), komolyan mondom, ezért verés jár. Meg amikor bement Tompika (vagyok Tompor vagy mi az új neve - de nem akarom bántai, én kedvelem) szingli szobájába, ott forgolódott meg jaszkarizott, tudom, hogy itt nem mi döntünk, de nem tudjuk valahogy kiszavazni? :D
Twilight őfelsége, az anyakirálynő hozza a formáját, nagyon unszimpi, de legalább egy pirospontot kapott a riportban lévő dumájára, hogy bevallottan beszart a ceremónián, ahol persze überflegma volt.
Nórikát (így hívják?) kezdem sajnálni, mondjuk a vágók is erőteljes izzadás mellett tudták bevágni a mai epizódba, de akkor talán megmenekül, ha az Éden Fekete Műfos Virágával leszakíthat valami pasit, mert Boxos azért nem szimpi neki ez totál átjön, szerintem akkor leakasztja Petit. Akinek a párja, Vihogi meg max a repülőn fogja fel, hogy mi történt vele.
A borítóképen lévő középső csaj mikor jön? :D
Botox meg valami borzalom, ez, hog ynem mozog az arca beszéd közben, idegesítő. Plusz a hangja, a stílusa... és emberek odavannak az ilyen csajokért.

tomfree 2015.02.26. 10:33:58

Nem igazán szimpatikus sem Adrienn, sem Naomi, de jó lenne ha bennmaradna mindkettő, mert oltári nagy balhét generálna ez a két nő egy héten belül. A többiek elég haloványak mint karakterek.

tomfree 2015.02.26. 10:36:26

@Zabkása: "Twilight őfelsége, az anyakirálynő hozza a formáját, nagyon unszimpi"
hát ja, a Kígyólédi nem szimpatikus, de legalább van íze vagy bűze, nem úgy mint a Nórinak vagy Timinek.

Bujumburi 2015.02.26. 10:38:59

DJPetinek ez a társaság egy aranybánya lehet, akkora a szellemi fölénye eddig a többiekkel szemben, reméljük nem szúrják ki idő előtt, nem mindig előny az ilyesmi. Bár Apolka és Adri is jól elszórakozik Naomi szókincsesládáján.

Valaki már írta fent is, de Adri szerintem is Papolkát mondott.

Russel Coutts 2015.02.26. 10:42:40

@Gia: Dettó. :) Nekem Dominik/Boxos olyan echte Spongyabob! Ha ezen a gondolaton megyek tovább, akkor
Becks -> Csillag Patrik,
Naomi -> Tunyacsáp,
Golem -> Rák uram :)

Morcz 2015.02.26. 10:55:22

@Russel Coutts: @Bujumburi: :DDDDDDD

És akkor ki ki lenne, ha a Firka Villa karakterek neveit aggatnánk rájuk? :)))))

g-ko 2015.02.26. 10:57:40

@Banyus83: jaja, kaktuszceremónia volt, az első napokban repült is valaki, de ott egymásnak kellett adni, kb mint a vv-ben a zöld kendő (csak itt nem volt kihívás meg párbaj)

*Mazsola* 2015.02.26. 11:03:28

Boxos nekem olyan, mint egy gekkó

busifa 2015.02.26. 11:05:28

Tejfelszöszinek mmkk a Top4-ben a helye ! ;-)

Már várom mikor fog megmasszírozni valakit úgy gyógykezelésileg, ha már ez a "szakmája" :D

zaphodbeebthe1st 2015.02.26. 11:08:46

minősági - minőségi, nagyhalélt - nagyhalált, szüke démon - szőke démon, Ad,rit - Adrit, Emmanuele-pózban - Emmanuelle-pózban, kétsége lennének - kétségei lennének.
Becks, a bolgár kofának sminket Adri megbízhat benned? - ez a mondat mija gyösz?
Mindegy, nem gyomlálok tovább. Csak ha igény van rá.

Zabkása 2015.02.26. 11:10:00

@tomfree: igen az tény, hogy van íze/bűze, ne is essen ki, az nem bírná el a spalettám :)

zaphodbeebthe1st 2015.02.26. 11:14:20

csak nekem tűnt fel a heppibörszdéj alatt, hogy valamelyik nőnek elég jó hangja van?

Zabkása 2015.02.26. 11:16:25

@zaphodbeebthe1st: én is figyeltem, Adri vagy Topolka lesz az

Bujumburi 2015.02.26. 11:16:36

@zaphodbeebthe1st: asszem pont az a két lány volt már X-faktorban vagy ilyesmiben cseresznyét próbálni. (tényleg, nem lehet hogy ismerték már egymást?)

jo.e 2015.02.26. 11:17:28

@Bujumburi: Igen, ez a fölény teljesen 1értelmű! Sztem nem kell félni, h. lebukik, mert ezek tök okosnak tartják magukat. Láttad a Pandorán is mindenki arra célozgatott, h. Nóri meg Timi milyen buták, mert hogy nem beszélnek. (Vagy inkább nem nyitnak :) )
Ennél a Naominál ostobább, beképzeltebb majmot még soha életemben nem láttam. Az a kígyózó mozdulat megvan? Lássuk be szegény Boncz Gézának sokkal jobban ment anno a "Telepohár" c. csodában! De az igaz, h. mondjuk 5 Timivel v. Adriennel elviselhetetlenül unalmas lenne a műsor.

mercsi 2015.02.26. 11:21:14

sixx zseniális! :) egyébként Timi szerintem azt mondta, hogy "hegységlánc" esett le a szívéről :)
Petire meg azért aggatnak sapkákat, mert szegénynek eléggé elálló fülei vannak, mint azt láthattuk a tegnapi medencés jelenetnél...

jo.e 2015.02.26. 11:22:21

@tomfree: Adrien mostanra teljesen ÉH2 Edinává vált. Már csak azt várom, h. "nekem itt van Máátéé". Nem fenyegetőzöm :), de ha a jövő hét végén még mindig együtt lesznek Patrikkal, akkor nálam kasza és marad a hogyvolt. 70 adásnyi rinyát kizárt, h. végig nézzek.

jo.e 2015.02.26. 11:25:09

@Bujumburi: az teljesen kizárt :)) Asszem v. az édenről v. arról a siófoki összeköltözős műsorról derült ki lassacskán, h. majd mind1ik ismerte már 1mást látásból legalább az éjszakából.

ruszi 2015.02.26. 11:26:06

Új csábító várható!!! [url=http://kepfeltoltes.hu/view/150226/gyuri_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/150226/gyuri_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

zaphodbeebthe1st 2015.02.26. 11:26:52

@Bujumburi: aha. azokat én nem nézem, nemtom ki kicsoda.

zaphodbeebthe1st 2015.02.26. 11:29:56

@jo.e: az Aranypart egy igazi gyöngyszem volt. Az ÉH1 prosztócsating győztesei szerepeltek ott más egyéb, szerintem befizetős csúcsprosztókkal együtt.

Nevem Earl 2015.02.26. 11:30:57

Azt mindenki megfigyelte, hogy Botox jobb szeme permanensen be van szűkülve a balhoz képest?

Bujumburi 2015.02.26. 11:33:13

@zaphodbeebthe1st: én sem, azért nem is tudom pontosan, de valaki linkelte pár napja, vagy a comment com-ra? már nem tudom. :)

Bujumburi 2015.02.26. 11:35:11

@jo.e: Egy Naomi mindig kell a showba, anélkül behalna a sztori. :) Iszonyat jól hozza az utálnivaló kis gyógyribit. Remélem kapott valami felárat ezért a műsorért, amit tol. :P

Morcz 2015.02.26. 11:37:42

@Bujumburi: Nem az ilyenek esnek ki a vége előtt nem sokkal? Lásd "Hiper" Anikó az ÉH2-ben.

zaphodbeebthe1st 2015.02.26. 11:40:17

@Morcz: Bent lehet tartani őket, lásd Pókmajom.

Morcz 2015.02.26. 11:41:51

@zaphodbeebthe1st: pókmajom saját ostobasága miatt távozott, kipofozta magát a hotelből. :)
de aztán - őszinte bánatomra- felbukkant az Aranypartban is....

Bujumburi 2015.02.26. 11:43:50

@Morcz: sajnos a 2. szériát nem láttam, nekem is Pókmajom jutott eszembe elsőre, bár ő talán picit árnyaltabban játszott.

tomfree 2015.02.26. 11:45:24

@jo.e: reméljük annyi rinya nem lesz. Mondjuk egyelőre elég semmilyen ez a csapat. Ez a két karakter (Adrienn és Naomi) színesítik az egészet. Remélem, hogy az új bekerülők feldobják ezt a lagymatag állóvizet.

zaphodbeebthe1st 2015.02.26. 11:48:58

@Morcz: de előtte 2x is nettó bukó volt, a szerkesztők tartották bent

Ditti82 2015.02.26. 12:09:14

@Majom1Parádé: Özil is ott van a fejlécben, ő meg még sehol nincs a műsorban.

Hajrá Adri, Apolka, Peti és Loki!

Ditti82 2015.02.26. 12:29:33

@Bujumburi: Mondom, enyhe Korleóne utánérzés. :D

Morcz 2015.02.26. 12:29:39

@zaphodbeebthe1st: az igaz...

@Ditti82: újabb avatar csere?? :D :D :P Amúgy Hajár Adri, Apolka és Loki. :D

Amúgy a fejlécben Adri tök úgy néz ki a mint a feleségem. :DDDD

Magg. 2015.02.26. 12:31:10

@Bujumburi: asszem Adri a Rising Starban volt, Apolka meg az X-faktorban

2015.02.26. 12:31:43

Nekem a műsor eddig elég langyi, többet vártam.
Berki hangsúlyozása, hanglejtése meg most kezdett el idegesíteni,csak tudnám mit láttak benne a tévések?

Ditti82 2015.02.26. 12:38:59

@Morcz: Majd hétfőn. :D Vagy mikor. A kék kendő függvényében ma vagy szombat este, aztán hétfőn megint. :D

Morcz 2015.02.26. 12:41:11

@Ditti82: :)))) hétfőn már nem is lesz VV7....:D

Ditti82 2015.02.26. 12:53:12

@Morcz: Ajjjj, azt én tudom. De! Ha komisz nem Láccit viszi, akkor Robin lesz, ha őt, akkor párbajig marad Lackó. Utána Robin a döntőig. Hétfőtől meg valaki, akit még én se tudok, ki. :D

Magg. 2015.02.26. 12:54:48

Annyit emlegettétek, megnéztem a fejlécet. Ki az a lány középen? Esküszöm, nem ismerem fel...

ByeKitty 2015.02.26. 12:57:34

@Magg.: Nem Mérienn, némi plusz kilóval?

Morcz 2015.02.26. 12:57:40

@Magg.: szerintem egy újabb csábító.

@Ditti82: :)))))))

Ditti82 2015.02.26. 12:59:57

@ByeKitty: Mérienn a balszélső.

ByeKitty 2015.02.26. 13:00:48

Ja hogy az Adritól balra levőre gondoltok...

Magg. 2015.02.26. 13:12:27

@ByeKitty: akkor biztosan rosszul fogalmaztam - a lányok közül a középső. :))

Magg. 2015.02.26. 13:13:30

@Morcz: @*Mazsola*: akkor azért volt ismeretlen. Először azt hittem Timi, de valahogy nem stimmelt. :))
Köszi!

raspberrypie 2015.02.26. 13:15:49

Amúgy ti előre miért szurkoltok Lokinak? :D még bent sincs. Én mondjuk párszor találkoztam vele, kinti életben nem győzött meg, elég lekezelő és bunkó... Kíváncsi vagyok bent milyen lesz

Morcz 2015.02.26. 13:16:50

@Ditti82: biztos? Mériennek keskenyebb az arca....

Morcz 2015.02.26. 13:17:24

@raspberrypie: hol találkoztál vele, mesélj! :)

*Mazsola* 2015.02.26. 13:22:01

@Magg.: nincs mit:) rá mondjuk kíváncsi leszek, mert szerintem messze szebb, mint a többi. vagy csak jól sikerült a kép róla:)

Ditti82 2015.02.26. 13:25:12

@raspberrypie: Van benne valami cukiság. Meg az elálló fülei. :D

*Mazsola* 2015.02.26. 13:27:53

@raspberrypie: első benyomás:) aztán majd jön a pofáraesés:D

mézescsók 2015.02.26. 13:37:04

@raspberrypie: Ki az a Loki? Honnan kéne ismerni?

ensorcelant 2015.02.26. 13:37:13

@bonifac: Tematikázáshoz nekem is mindig rá kell gyújtanom, pedig egyébként nem cigizek!

Magg. 2015.02.26. 13:39:53

@Morcz: pedig a balszélső egyértelműen Botoxnak néz ki.A kerekebb arc most a leengedett haj miatt lehet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 13:42:06

@SmittyB: Lehet, hogy közben már ők is rájöttek, csak gondolom Berki volt olyan dörzsölt, hogy előre kifizettette velük a gázsiját és már nem volt visszaút. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 13:43:38

@mézescsók: nekem sincs fogalmam ki ez, én azt hittem tegnap, hogy By Alex megy be az ajtón.

Mintha azt olvastam volna, hogy tetovált a farka, de még így se ismerős. :D

Morcz 2015.02.26. 13:57:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Mintha azt olvastam volna, hogy tetovált a farka, de még így se ismerős. :D " :DDDDDDDD

Nap 2015.02.26. 14:16:58

Szomorú, hogy nem tudták kifizetni Horváth Éva gázsiját.

Morcz 2015.02.26. 14:21:05

@Nap: Pedig megjelenhetne Horváth Éva védettséggel, Berki meg csomagolhatna haza...:DDD

Magg. 2015.02.26. 14:25:13

@Morcz: Bárcsak így lenne! :)
T69-et sem szerettem annyira, de ez a Berki....

Morcz 2015.02.26. 14:26:23

@Magg.: Én bírom T69-et. :)

Magg. 2015.02.26. 14:40:02

@Morcz: azt nem bírtam benne, hogy próbált rezzenéstelen faarccal keménykedni, de annyira nem állt neki jól. Bár Berkihez képest még mindig egy humorzsák. :)))
Nem is értem, ki vagy mi futtatja így ezt a humortalan, lópofájú, túltengő önbizalommal megvert gólemet, hogy neki feltétlenül műsort kell vezetnie.

Morcz 2015.02.26. 14:50:10

@Magg.: kihagytad az önimádót a felsorolásból, amúgy én sem értem.

ByeKitty 2015.02.26. 15:42:29

T69 nagyon szépen belejött a műsorvezetésbe... De még amikor akadozott a szoftver, akkor is szerethető volt.
Ha túléli Berkit a nézettség (nem úgy fest, de még nagyon az elején járunk), remélem visszakapjuk a negyedik évadra.

mézescsók 2015.02.26. 15:43:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az lehetetlen! Ismerned kell! Valami olyasmit mondott, hogy hirességnek jöttem be. Így sem?

Magg. 2015.02.26. 15:43:14

Reggel 7 óta 112 komment, a VV-nél 11 óta 238.
Az sem túl sok most kivételesen, de itt óriási a pangás. Beindul ez valaha?

jófej házisárkány 2015.02.26. 15:52:20

@Magg.: media-addict.hu/2015/02/13/eden-hotel-a-tv2-n-ismerd-meg-a-szereploket/
Ez alapján a cikk alapján a fürdőruhás csaj - kizárásos alapon - vagy Melanie vagy Beus. Eddig ő tűnik a legszebbnek.
A kék bikinis meg Mariann, de eltartott egy ideig, míg rájöttem. Biztos kapott sampont a sajtótájékoztató előtt, és megmosta a haját, az ÉH-ban olyan, mintha folyton zsírós lenne, ahogy föl van kötve copfba.

Gia 2015.02.26. 15:59:09

@Magg.: Ha vége lesz a vv-nek biztos beindul.

jófej házisárkány 2015.02.26. 15:59:19

@jófej házisárkány: A középső srác (őt hívjátok Özilnek?) meg ezek szerint Milán.

Magg. 2015.02.26. 16:04:25

@jófej házisárkány: köszi a cikket. Fura azért, hogy első körös 10 játékosról írnak és nem a nekünk is mutatott szereplők nevei, képei láthatóak.
Az a bizonyos lány nagyon hasonlít az új Dallas sorozatban Cliff Barnes lányára, Pamelára.
dallas.wikia.com/wiki/Pamela_Rebecca_Ewing

Magg. 2015.02.26. 16:11:02

@jófej házisárkány: még őt sem ismerjük. Azt nézem, h a fiúk közül Dominik és Norbi (?) a szőke ciklon párja kieshet hamar, mert ott a két új név: Milán és Loki.
A csajok között nincs Timi és Nóri, helyettük van Beus és Melanie.

alsophila grahami 2015.02.26. 16:14:41

@Nap: eh, nem hiszem h erről lenne szó, H. Éva is a tv2 házicelebjeinek csapatát erősíti, az ÉÉ-ben is szerepelt, bár közel sem annyit, mint a sztárolt Breki, aki teszem hozzá, szerintem sokkal szórakoztatóbb a T69-nél, aki menthetetlenül merev volt két széria ledarálása után is, Breki viszont figyeljétek meg, bele fog jönni, az isten is celebnek teremtette (inkább mint üzletembernek, vagy ne adj' isten fradivezírnek, a.k.a strómannak), én a beszólogatásait bírom, a fura hangsúlyozási szokásait pedig a gyakorlat hiányának tudom be - teljesen Baló-utánérzésem van amúgy tőle ;)

alsophila grahami 2015.02.26. 16:20:40

@Magg.: valamiért (nah, vajon miért?) jól fekszik a vezetésnél, tehát maradni fog. olyannyira jól beágyazta magát oda, hogy az asszonykáját is beszuszakolta az esti kísérőműsorba, ami azért... hát na, nem kis teljesítmény lehetett.
(persze az is igaz, hogy Paméla még mindig jobb, és elviselhetőbb, mimnt egy BaukóÉva, vagy egy Rélió - náluk még Szintiácska is nagyságrendekkel jobb volt, Fannyesz meg... arra nincsenek szavak, abszolút kukapozitív)

2015.02.26. 16:38:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mondanám azért szednek össze ilyen tehetségtelen senkiket , mert olcsóbb mint egy profi Tv-s, de a gázsiját ismerve, ez se igaz. A Belevaló már pont ezért nézhetetlen.

beacska 2015.02.26. 16:40:14

visszanéztem a tegnapi Éden éjjelt: nem is olyan rossz ez a Berki-Pamela páros...nekem tetszik ;)

Bujumburi 2015.02.26. 16:41:10

@jófej házisárkány: Azért a trópusokon a 80%-os páratartalom és rendszeres esőzés mellett nehezebb lett volna bontott hajjal szép frizkót készíteni egy esőerdő szélébe ágyazott medencés kulipintyóban. :) Ellenben a sajtótájékoztatóra a stábnak futhatta volna a kötelező pogik mellett fodrászra és sminkesre, le van nőve a csajszi haja.

Én arra lennék kíváncsi, hogy a kiesett játékosokat a másnapira repcsire pakolják, vagy még nyaralgathatnak egy darabig a szomszéd villában a stábbal, esetleg a játék végéig? Úgy szuperjó lehet kiesni is akár. :)

2015.02.26. 16:48:44

@beacska: Egyet láttam, abban jók voltak, Berki a betanult szöveggel van bajban.

Mona Vandervaal 2015.02.26. 17:07:52

Sziasztok!
@Bujumburi: maradnak. Aki kiesik, az is. Lesznek itt még fordulatok. Az előző szériákban is volt olyan, hogy a végén, még a döntőben is volt olyan játékos, aki egyszer már kiesett, de újra osztottak neki lapot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 17:08:30

@beacska: személyeskedtek, megalázóak voltak. Sztem.

Az igaz, h nem görcsöltek.

Mona Vandervaal 2015.02.26. 17:09:43

7 villa van a birtokon. Ebből 3-at használhatnak. Ezt olvastam.

beacska 2015.02.26. 17:10:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem nem. Én is megrökönyödtem Adri testén...na és? jaaa, én tényleg nem mondtam ki hangosan :D

beacska 2015.02.26. 17:22:26

amúgy én meg vagyok lepve, h Apolka "jutalmat" kapott azért, h nem fogadta barátságosan Mariannt. Báár, jegyzem meg, inkább Mariann kapott büntit, mert hazudott. nekem vhogy az dereng, h Apolka csapott le elsőként M.-ra, és ráncigálta magával Adrit, h mutassák meg a hotelt...szóval, lehet, h azért fordult át pozitívba a rózsa,mert a szerkik nem Apolkára számítottak, és a hazugság csúnya dolog :D

Magg. 2015.02.26. 17:26:25

@beacska: de mi a baj egyébként Adri testével?
Tipikus természetes női test - kis mellek, széles csípő, szinte minden második nő ilyen, aki kicsit teltebb vagy pedig teljesen lapos és csontos (aki nem operáltatja szét magát).

beacska 2015.02.26. 17:32:08

@Magg.: nekem semmi. csak 20 évesen sportolóként egy kicsit megrökönyödtem a csípőjén...de nem akarom fikázni, csak meglepett...attól még szép az arca ;)

Krétagarbó 2015.02.26. 17:36:02

@Bujumburi: a kettőben még nyaralhattak, azt vhol Mexikóban vették fel. (Legalábbis, volt aki biztos, hogy maradhatott még a kiesése után, + volt olyan is, akit a játék későbbi menetébe visszaraktak a játékba.)

Krétagarbó 2015.02.26. 17:37:00

@Mona Vandervaal: most olvaslak, így leírtam mégx1:)

Magg. 2015.02.26. 17:41:23

@beacska: semmi számonkérés vagy ilyesmi, csak már többen említették - az az idióta Berki és még idiótább párja még cikizték is - és nem vágtam, mi lehet vele, 3 melle van vagy mi. :DD
A műkorcsolyázóknak ténylg szép, kidolgozott, izmos testük van, lehet h ez a lány csak megtanult korizni, versenyezni nem volt alkalmas és így lett oktató (tudod, aki nem tudja, az tanítja....)

beacska 2015.02.26. 17:44:58

@Magg.: egyébként a berki is azt mondta, h neki egészen eddig az Adri volt az egyik legjobban bejövő csaj (nem tudom, hogyan fogalmazott pontosan)...Pamela meg azt mondta: igeeen? ezek után egy szót sem szólhatsz a fenekemre :DDD szerintem inkább vicces volt, mint bántó...szerintem

Bujumburi 2015.02.26. 17:47:14

@beacska: Én is úgy emlékszem, hogy Apolka meg Adri vitték körbe első este. Szerintem ki volt adva Mariannak, hogy őt jelölje meg. Sokkolni akarták a társaságot.

alsophila grahami 2015.02.26. 17:50:21

@beacska: nekem is bejöttek, sztem is jól nyomták, és ami még meglepőbb számomra: a VArgaViktor exe Szintia (fogalmam nincs, hogy írja, nem is érdekel), ő is ügyes volt Brekivel! ;) Adri teste pedig tényleg rémes, csak az arca helyes, de az kimondottan, és ez elviszi, amúgy felejthető csajszi, a természete pedig... nos, azzal van inkább baj, nem anniyra a teste a gáz.

Bujumburi 2015.02.26. 17:51:48

@Krétagarbó: Na, akkor kiesni sem lehet olyan szörnyű, legalább nem kell tovább stresszelnie. :D

Magg. 2015.02.26. 17:52:06

@beacska: játék szempontjából eddig ő a legérdekesebb karakter számomra (Apolkával együtt). Az Albínó próbál kavarni, meg gonoszkodni, de olyan hülye, mint a s@gg - SZVSZ.

A Berkit meg az ő Pameláját meg annyira ki nem állhatom, hogy tőlük minden egyes szó halálos sértés. :)))

beacska 2015.02.26. 17:52:26

@Bujumburi: ha nem csak én emlékszem így, akkor tutira Mariannt büntették, h nem esett ki :D

Edwest 2015.02.26. 17:54:52

A mai hogyvolt is kitűnő lett. Egy dolgot viszont hiányoltam: Nóri alaposabb kielemzését. Ha csak szerepelt a neve egy kérdésben, már rángott az arca. Túlzás nélkül el tudom róla képzelni, hogy valakit megmérgez sztrichninnel egy óvatlan pillanatban, csak mert csúnyán nézett. :D
A srácok meg minden harmadik bevágásban olyan cukin összebújnak, hogy néha attól félek, kik között fog elcsattanni az első igazi csók. :P

beacska 2015.02.26. 17:56:13

@Magg.: Noémi buta és gonosz...ill...lehet, h nem gonosz, csak buta és mégbutább :D

alsophila grahami 2015.02.26. 17:56:15

btw Pamelának az az erőssége, hogy töktermészetesen mondja a magáét, lejön róla, hogy tényleg érdekli amiről szó van, a saját véleményét nyomja (ami ugyancsak meglepő módon, javarészt egyezik az enyémmel), a kémia jól működik köztük (jó hogy, ha már egy párt alkotnak amúgy is!), de ebből is jól látható, hogy mennyire fontos az a rengeteget emlegetett kémia egy műsvez párosnál. nem-e? ;)

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 17:56:49

@Magg.: Engem szórakoztat Adri aggódós-intézkedős természete. Albína nyelvújítása és minicézárkodása is. Norbi nekem sok egy kicsit, Peti meg gyanús hogy felvitte és betakargatta :-)

beacska 2015.02.26. 17:58:06

@sui.generis: állítólag már nincsenek együtt, de piszi-a-hiszi...Pamela néha elszólja magát :D

beacska 2015.02.26. 17:59:38

@Pácsó Ármándó: szerintem peti nagyon aranyos volt...mégiscsak majdnem egy 10-sel idősebb náluk! az sok ám!!!

Bujumburi 2015.02.26. 18:00:11

@sui.generis: Ja. Egy Baukó - Aurelio párosnál nem lehetett volna szarabbat találni, még jó, hogy csak kéthetente, vagy hetente(?) kellett együtt dolgozniuk.. :D

Magg. 2015.02.26. 18:01:15

@Pácsó Ármándó: A Peti nem a Boxost (Dominik) takargatta be? A lányokat sikerült már megjegyeznem, de a fiúkat még keverem.

*Mazsola* 2015.02.26. 18:02:32

@Edwest: Nóri szerintem túl merev

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:03:10

@beacska: Aranyos, de ...
Ha továbbra is aranyos lesz és ha tényleg nem más az indok, akkor oké :-) (lásd @Edwest: Férficsók :-)

beacska 2015.02.26. 18:03:21

@*Mazsola*: viszont nagyon aranyos volt az ÉÉ-ben az exe...látszott rajta, h ma is nagyon szereti

alsophila grahami 2015.02.26. 18:04:51

@Bujumburi: na ez az, hogy együtt kifejezetten szarok, de legalább külön-külön is :P ;)
nem hiszem el, hogy mást nem találtak az előző szériákból... nem volt casting, vagy mi??

beacska 2015.02.26. 18:04:59

@Pácsó Ármándó: tán emlékszel rá, minden évben előjön ez a férfi-szerelem dolog. vhogy kívülről nézve furcsa a ffiak barátsága, ha azt hiszik, h nem látják őket

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:06:05

@Magg.: De őt, a kalapos Feszengőt :-)

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:07:38

@beacska: Nem mondták el nekik a kamerákat?
Pedig Dominic bemérte őket a legelső nap, mikor lefeküdtek Nórival.

*Mazsola* 2015.02.26. 18:09:00

@beacska: Naomit? nem tudom, ÉÉ-t nem tudok nézni, olyanom nincs:) azt egyébként vissza lehet nézni?

*Mazsola* 2015.02.26. 18:09:38

@Pácsó Ármándó: hú, az nekem is feltűnt:) nagyon belenézett:)

Krétagarbó 2015.02.26. 18:10:28

@Morcz: Hogyan hívták az ÉH kettőben a felvidéki csajszit? Nem jut eszembe...

alsophila grahami 2015.02.26. 18:10:46

@beacska: áh, az kamu, valahol olvastam, már nemtom hol, talán fészen, hogy eddig is együtt voltak (az ÉÉ-s kamuszakítások idején is), és most is; jó, Costa Ricán nyilván külön voltak, de csak fizikailag, gondolom; esetleg még annyit kinézek belőlük, hogy Pamó bevágta a durcit, hogy nélküle ment ki a húspiacra az embere, de a vak is levágja, hogy hóttszerelmes bele, és sztem Breki is odavan érte, ha esetleg ki-kikacsintgat is néha a kapcsolatból ;) sztem náluk/róluk nagyon lejön, hogy nem kamu a kapcsolat...

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:12:49

@*Mazsola*: Azt hittem engem néz! Brrr!

@Krétagarbó: Noémi a Vakló :-)

beacska 2015.02.26. 18:13:23

@*Mazsola*: nem, a Nóri exe volt. van egy sandám, h ez volt a hattyúdala-ma kiesik. neki ennyike volt
és igen, vissza lehet nézni, én is ezt tettem ma d.u.
tv2.hu/eden_hotel/teljes_adasok

itt vannak szépen sorban ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:14:09

@beacska: Ja, én is pedzegettem még tegnap, hogy mi van, ha Botox kamuzik. Úgy látszik , ha tényleg védettség lett a fekete rózsából, akkor a stáb azonnal belenyúl.

beacska 2015.02.26. 18:14:54

@sui.generis: :D vagy ha nincsenek együtt, remélem, h olvasnak minket, mert szerintem is nagyon úgy tűnnek

*Mazsola* 2015.02.26. 18:17:32

@Pácsó Ármándó: elég ijesztő volt, igen

@beacska: á, vmiért azt hittem Naomié. és köszi:) lehet, hogy hétvégén belekukkolok. vhogy ki kell bírni hétfőig:)

@ByeKitty: köszi:)

beacska 2015.02.26. 18:18:28

@Majom1Parádé: ez esetben viszont, Mariann ostobább, mint gondoltam. mert ha vki a nézőket hülyének nézi, az egy dolog, ha a társait, azt nevezik egyesek taktikának, de a stábot....azt minek lehet nevezni? öngólnak :DDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:24:15

@beacska: Vak is aszonta meglátjuk. Ha az áll fent, amit írtál, akkor azért ostoba, mert nem gondolt rá, hogy az ilyen alapvető hazugságokat a stáb bünteti.
Én viszont nem zárnám ki amit nemtomki (bocsi, de nem keresem most vissza) írt, lehet ez egy szerki csavar, megmondték Botoxnak, hogy Topolkát kell mondania, hogy a többieket xopassák a következménbyel.

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:24:40

@Majom1Parádé: Ez a Fekete Rózsa valami vándordíj? Botoxos adta Papolkának, az meg tovább adja valakinek? És hanyadik gazdájával történik valami?

ByeKitty 2015.02.26. 18:27:13

@Pácsó Ármándó: Nemtom, de egy csaj kiesésébe fog kerülni még ma.

Magg. 2015.02.26. 18:27:20

@beacska: de lehet, hogy csak tematikázni akart. Látszatra nagyon összejöttek Albínóval és segíteni akarhatott neki azzal, hogy Apolkát, Albínó fő ellenségét nevezi meg. Nem hiszem, hogy direkt át akarta volna verni a stábot - ennyire senki nem lehet egybites - inkább úgy gondolta, a kérdést úgy is értelmezhetii, neki ki a legunszimpibb.
Azt sejthették, hogy a kérdés nyomán Apolkát majd jól hazazavarják, de a szpojlerek miatt már most tudható, nem így lesz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:29:30

@Pácsó Ármándó: A neve valami büntit sugall, nem ÉH-ban, hanem volt ilyen film, hogy Fekete Tulipán. :-)

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:30:27

@Magg.: Lehet, hogy Papolka körbevezette, de azután már nem beszélt vele annyit, mint a többiek és ez a körbevezetés nem volt rá maradandó hatással és ezért nevezte meg éppen őt talán.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:31:07

@ByeKitty: Már csütörtök van, szóval holnap párválasztó ceremón. Gondolod, hogy ma is kiesik valaki, meg holnap is?

Magg. 2015.02.26. 18:32:31

@Pácsó Ármándó: csak az az érdekes, hogy amikor a fiúk kérdezgették asszem a randin, Nórit és Timit nevezte meg, mint a legkevésbé szimpatikus játékost.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:32:33

@Pácsó Ármándó: Érdekes, hogy Topolka nem nagyon tiltakozott, effektíve azt elismerte, hogy nem nagyon ismerte meg Botoxot. (de ez nem azt jelenti, hogy hernyóul fogadta volna, márpedig a kérdés erre vonatkozott.)

beacska 2015.02.26. 18:32:56

@Majom1Parádé: igen, hisz TUDJUK, h Loki érkezik. és csak 10-en maradhatnak ;)

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:33:03

@Majom1Parádé: Most is van egy nagyszerű sorozat, a Fekete Vitorlák! :-) Büntetős kalózokkal!

raspberrypie 2015.02.26. 18:33:03

@Magg.: lehet, hogy Polka kiváltsága lesz az, hogy hazaküld egy (neki unszimpi) fiút, átadja neki az egyik rózsáját.

ByeKitty 2015.02.26. 18:33:13

@Majom1Parádé: Nem gondolom, Gólem szpojlerezte el a tegnapi adás végén, hogy bejő a csúnya Loki, de a létszám mégsem változik a nap végére.

Magg. 2015.02.26. 18:33:40

@Pácsó Ármándó: @Majom1Parádé: most akkor Topolka vagy Papolka vagy Ápolka? :DDD

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:36:59

@Magg.: Mert tematikázott és mindenkit manupilált!

@Majom1Parádé: Nekem az a bajom ezzel, hogy ha Botoxos ad egy Fekete Rózsát valakinek, akkor miért nem azon az illetőn hat, miért viszi az tovább, hogy aztán "fegyverként" felhasználhassa valakin. Miért nem adták oda közvetlenül Papolkának, hogy nesze, használd!

Magg. 2015.02.26. 18:38:22

@raspberrypie: @ByeKitty: de akkor most mi lesz? Ha fiút küld haza és bejön Loki, marad a 6 lány és lesz 5 fiú.
Jön a PV, ott egy lány esik ki.

Magg. 2015.02.26. 18:40:25

@Pácsó Ármándó: :DDD és unszimpatizált velük.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:40:58

@Magg.: Én Topolkának hívom, valaki ezt írta először becenévnek, úgy vettem át. Papolka név inkább Adrira illik. Ápolka éppen lehetne. Télleg nem ártana közös szótárat használni. .-)

Magg. 2015.02.26. 18:42:00

@Pácsó Ármándó: azon hatott, aki kapta. Ő lett a fekete özvegy és megöl egy pasit. :DDD
(Már, ha úgy lesz, ahogy itt kitematikáztuk a spalettán)

alsophila grahami 2015.02.26. 18:43:50

@beacska: hihi :) én amúgy drukkolok nekik, mert van egy cuki kislányuk, hadd nevelkedjen már teljes családban, ahol papa is, mama is rendben megvan, ennyi kijár minden gyerkőcnek ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:44:42

@Majom1Parádé: Ezt a listát használom jelenleg, amit Morcz tett be korábban:

Topolka =Apolka
Boxos =Dominik
Botox= Mariann
Becks =Patrik
Albina =Naomi

Pácsó Ármándó 2015.02.26. 18:45:17

@Magg.: De Botoxos is kapta. Nem ő készítette műselyemből és szilikonkeményítőböl.

Magg. 2015.02.26. 18:45:58

@Majom1Parádé: csak a társulat egyik felének jutott becenév? :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:46:18

@Pácsó Ármándó: Igazából nem Botox adta, (vagy nem figyeltem eléggé), hanem Berki, igaz Botox válasza alapján.

alsophila grahami 2015.02.26. 18:47:10

@Pácsó Ármándó: hát mert dupla csavarnak szánták, ui rájöttek, hoggy Botoxlédi átvágja őket (sztem eleve számltak vele, erre jók a gumiszabályok), és visszafordították a fegyvert, azaz Popolka lesz a fekete özvegy, aki kinyírhat valakit (én a helyében Botoxmarcsa fasziját választanám, alap, hiszen ő volt az, aki szire-szóra kihátrált Popolka mellől;)

tryclops 2015.02.26. 18:48:25

@beacska: 2015.02.26. 17:22:26
"amúgy én meg vagyok lepve, h Apolka "jutalmat" kapott azért, h nem fogadta barátságosan Mariannt. Báár, jegyzem meg, inkább Mariann kapott büntit, mert hazudott. nekem vhogy az dereng, h Apolka csapott le elsőként M.-ra, és ráncigálta magával Adrit, h mutassák meg a hotelt..."

Rosszul emlékszel, én direkt Apolkát figyeltem közben, mert egyértelmű volt, hogy Bence lesz a könnyű célpont. Na ezt Polka is sejtette, egyből befeszült amikor bejött Botox, nem ment oda köszönni se végül, hanem oldalról sasolta a Bence-Botox bemutatkozást... ez lett belőle.

ByeKitty 2015.02.26. 18:48:41

@Magg.: Az lesz, hogy a számára legszimpatikusabb fiút kell megneveznie Kápolnának (ez is kiderült az előzetesből), úgyhogy valszeg annak az eddigi párja távozik.

beacska 2015.02.26. 18:49:27

@Pácsó Ármándó: mert úgy indult, h akinek Mariann adja, az hazamegy. csak kilógott a lóláb, és úgy döntöttek, legyen belőle bünti. szerintem

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:49:42

@Magg.: Még nekem is nehéz követni, ki kicsoda.
Van még DJ Peti a szülinapos,
Bence, aki egyből rámászott a párjára,
Timi,
Adri a számonkérős
Nóri
és van még1 csákó, akinek hirtelen nem ugrik be a neve.

Magg. 2015.02.26. 18:52:36

@Majom1Parádé: én is így emlékeztem. :)

beacska 2015.02.26. 18:53:59

@ByeKitty: Berki vmi védettségre utalt az ÉÉ-ben. szerintem védettséget kap a fiú, annak a párját nem választhatja majd Loki. de hogy hogyan lesz 6 lány és 6 fiúból 5-5, azt még nem agyaltam ki...

beacska 2015.02.26. 18:55:55

@Majom1Parádé: nem lenne egyszerűbb mindenkit az ÉH Nevén szólítani???
sosem értettem ezt a MAKACS gúnynév adogatást....3 hét múlva már mindenki belegabalyodik, plusz, mindig lesz vki, aki saját maga talál ki egyáltalán nem találó neveket

ByeKitty 2015.02.26. 18:56:32

@beacska: Arra emlékszem, hogy azt mondta, marad a létszám 11 fő.

beacska 2015.02.26. 18:57:01

@Majom1Parádé: nem lenne egyszerűbb mindenkit az ÉH Nevén szólítani???
sosem értettem ezt a MAKACS gúnynév adogatást....3 hét múlva már mindenki belegabalyodik, plusz, mindig lesz vki, aki saját maga talál ki egyáltalán nem találó neveket

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 18:57:51

@Majom1Parádé: Megvan, Becks haverja Norbi
-akivel Adri beszélt is, hogy ne dumálja már tele a pasija fejét, hogy rúgja ki, mert valahogy az az érzése, hogy Norbinak Ő (adri) nem rokonszenves

beacska 2015.02.26. 18:58:11

@ByeKitty: ja, igaz...hááát, nincs mese, ma este nézni kell...

én azért kitartok a védettség-verzióm mellett, csak még nem tudom, h hogy lesz

ByeKitty 2015.02.26. 18:58:27

@beacska: Most ugrik be egy hetekkel korábbi spoiler képe: lehet, hogy Loki kapja azt a védettséget...

beacska 2015.02.26. 18:59:42

@ByeKitty: az mondjuk logikus lenne...hisz 1 nap alatt még isten sem tett csodát, neki is 6 nap kellett rá ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 19:00:46

@beacska: Tulajdonképpen igazad van, csak már a VV-nél is megszoktam/tuk, hogy:
PVC, Kazal, Komisz, Nyálas,...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 19:02:08

@beacska: Ja, télleg. Lám, máris keverem a csávókat. itt a név a lényeg, szóval NORBI.

beacska 2015.02.26. 19:04:30

@Majom1Parádé: :D meg sem merem kérdezni, h ki a Nyálas :D...nnna, ERRŐL beszéltem ;)

Magg. 2015.02.26. 19:12:15

@beacska: hát a Lacciiii... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 19:16:24

@sui.generis: sztem is jól tolja, nekem is úgy jött le, hogy azért is, mert érdeklik és 'beszippantják' a történések. de mondjuk én eleve mindig bírtam pamelát, kedvelem a hebrencs csajokat, meg azért elég jól is van összerakva (még kritikus női szemmel is)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 19:17:57

is-is-is-is-is beragadt az is gomb a billentyűzeten. is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 19:23:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: helló bébi!
remélem, a fekete rózsival kezdenek, szétesz a kíváncsiság miatta :)

*Mazsola* 2015.02.26. 19:25:06

vki lenne oly drága, hogy csak úgy kicsit nagyjából közvetít? nem tudom nézni:S

Kosztarika 2015.02.26. 19:29:27

Szziasztok! :)

Nem értem a szavazást az ÉH honlapján. A nézők többsége Apolkát és Adriennt küldené haza. Ki csinálja akkor a feszkót???

Hát kik szavaznak, teeee?! :D :D (by vv Reni)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 19:31:45

@*Mazsola*: mássz ki a dobozhegyek alól, makka, tarts 1 óra szünetet :)

beacska 2015.02.26. 19:32:11

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): én Apolkát és Naomit látom vezetőnek...gyakran félreértik a nézők, a kérdést: és a kit küldenél haza helyett a ki megy majd haza kérdésre válaszolnak (ez csak az Apolkára magyarázat, esetleg)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 19:33:02

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): ő konkrétan mintha lehülyézte volna a nézőket, úgy rémlik :))

*Mazsola* 2015.02.26. 19:35:49

@aggyistenbrittudós: <3 a főnököm sajna lesz*rja, hogy ÉH-függő vagyok, elég rendesen megszórt:S

*Mazsola* 2015.02.26. 19:36:29

és még a blogmoci se szeret

Krétagarbó 2015.02.26. 19:39:46

@sui.generis: a helyében én is a büdöszoknis Bencét raknám ki, ha ez lesz a fekete rózsa funkciója.

beacska 2015.02.26. 19:41:16

@Krétagarbó: igen, csak már volt rá idejük, h elgondolkodjanak rajta, h milyen következményekkel jár a nyilvánvaló hazugság. mert h nem Bence a kedvence, az tuti

Kosztarika 2015.02.26. 19:42:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: dehogynem, csak még nem állt át az agyam a vv-ről. :) Meg hát ez az első ÉH-m :D

beacska 2015.02.26. 19:44:56

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): hát, csak 1 kicsivel lettünk okosabbak: megtudtuk, h egy lépésben történik a rosta

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 19:46:21

@*Mazsola*: máskor tematikusabban manuperáljál nála :)
(vagy mi is az aktuális zagyva-nyelv)

2015.02.26. 19:52:11

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): megyek is szavazni :)
mizu sziasztok

*Mazsola* 2015.02.26. 19:53:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: telepatikusan próbáltam sugallni:)

@aggyistenbrittudós: biztos rendkívül díjazná:D amit a nyakamba sózott, az nem vészes, a gond az hogy visszadobták a kérvényemet, most azt kell minél előbb helyrepofoznom:S mákom van, hogy abba belement, hogy ez az első...

beacska 2015.02.26. 20:00:49

@Majom1Parádé: nem, igazad van. nem egy lépésben. ma egy lány, hnap egy fiú

beacska 2015.02.26. 20:04:33

szerintem Timi megy...az FB-s ÉH3 oldalra feltettek egy beharangozót. nem tudom belinkelni :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 20:08:29

@beacska: nehogy már, ennyire durván csak nem spoilereznek?! kikérném magamnak! :)

beacska 2015.02.26. 20:11:26

@aggyistenbrittudós: hát, Naomi és Timi zokog erősen...

2015.02.26. 20:12:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ÉH oldalon kérdezik nézők szerint ki menjen haza lányok közül? naomi és apol vezet azt hiszem

Kosztarika 2015.02.26. 20:15:07

@fosch9: még nincs ezer hozzászólás, csak tízet kéne visszaolvasni :) :D Nem vagy elég fanatikus. A vv oldalon volt, hogy több százat visszaolvastam (én marha :D )

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 20:15:55

@fosch9: az a jó, hogy nyomkodhatnak, amíg csak bírják szusszal, de akkor sem úgy lesz :)))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.26. 20:18:04

Jó estét! Ez a Kinder reklám a fityegő csomagolással zavaró kicsit...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 20:21:08

@fosch9: pont ez a két csaj + adri, aki csinál is valamit, erre hazaküldenék pont őket? eszem megáll.

marianna kicsit csalódás, úgymond mintha még nem érkezett volna meg a játékba. úgymond.

jófej házisárkány 2015.02.26. 20:24:16

@Bujumburi: Lehet, hogy igazad van, bár a többieknél nem ilyen feltűnő.
Na, megyek nézni a mait.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:26:20

Na, kelnek fel. Szép képek. Előző estére emlékezik Bence, azaz nem tudja, h mi volt. Mariann Petivel beszélt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:27:33

Mariann szemei mennyire különbözik...

Naomi manuperál Timivel. Timi bízik Petiben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:29:32

Apolkát kéri Peti, h énekeljen. Almát eszik apolka.
Naomi manuperál Zsófival, aki el kezdi megcsinálni magát.

Apolka énekel. Jó a hang.

Ditti82 2015.02.26. 20:31:06

Hoppá, közgazdász dídzsénk bizsergett és elindult benne valami ott lent Apolka énekétől. :D

Krétagarbó 2015.02.26. 20:31:43

@beacska: az első részben is hétfőn spoilereztek, és ott Naomi sírt és vmi olyasmit vekengett, hogy mindig mindenkit elveszít, akit szeret. Ő Timivel és Nórival van jóban, ez a két lány az sztem, akik közül vmelyik kiesik...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:31:54

Petiben lent is elindult vmi az énektől.

Döglés.

Löevél. Apolka olvas, jön a titok. Tudja is, h ki kell neki. Bence nem akarja, h Mariann lefalsuljon. :-D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 20:33:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: timin és a bizalmon felnevettem (kivételesen én, és nem ő) :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:33:24

Mariannnak hosszútávon kell Bence.

Jön golem. Atyaég. Felső test csupasz, nyakkendő, sapka. Ez mind Peti. Mariann szerint nem mindenkinek szimpi.

haruka 2015.02.26. 20:34:14

Patrik bajszát egyszerűen nem tudom feldolgozni. Jó estét mindenkinek!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:34:57

@Ditti82: jó, igaz :-D

@aggyistenbrittudós: igen, butus.

Jön a titok. Gondolja meg, h ki szimpi, melyik fiú. Kér egy nevet Berki. Indokolni kell.

Krétagarbó 2015.02.26. 20:35:59

@haruka: azt én sem értem, az a pár szál, az is össze-vissza áll, oda minek?

haruka 2015.02.26. 20:36:28

Petivel nem unszimpatizál.
És akkor már meg is történt a párcsere.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:37:31

Timi elkeseredett. Naomi csúnyán néz, nagyon csúnyán.

Nem tudják, h mi lesz.

Naomi arra várt, h DOMINikot fogja választani. Hülyék, basszus.

Timi repült. Szar ügy.

haruka 2015.02.26. 20:38:29

Naomi vágott egy fejet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:38:58

@Ditti82: cseszegtsz? :-D Telefonon vagyok :-D

Timi! Minél gyorsabban hagyd el a hotelt. Apolka magát hibáztatja.

Berki szerint mindenkinek oda kell tenni magát :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 20:39:13

wazz, mérnem xarkavaró Albínó esett ki? :-(

haruka 2015.02.26. 20:39:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én nem értem honnan vette, hogy dominikot fogja választani. köze nem volt hozzá.

Kosztarika 2015.02.26. 20:39:26

Hoppácska :) Elkezdődött :D

Kosztarika 2015.02.26. 20:40:09

@Majom1Parádé: Hogy legyen, aki kavarja :D :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:40:23

Timi másképp tervezett, meglepetés :-D

Sírás. Nem tudott semmit, miért kellett csinálni, stb. Albínó vigasztal. Timi szerint nem fair, nem hiszi el.

astryle 2015.02.26. 20:41:03

Ebbe a játékban van egyáltalán logika? vagy itt a szerkik úgy alakítják, hogy előre megvan kinek kell nyernie?

haruka 2015.02.26. 20:41:04

Ezt sose értettem mit bőgnek 3 nap után. Mert még hogy Timi, szegény nem tehet semmiről, így járt, de Naomi is úgy csinál mintha ezeréves cimboráját veszítené el.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.26. 20:41:27

Patrik bajsza mitol van? 3 mm-enkent no 1 db szorszal? Vagy ez igy van nyirva?
De kit erdekel ez, amikor drama van!

Krétagarbó 2015.02.26. 20:42:21

Peti Apolka sztem jó páros lesz, a két legeszesebb játékos eddig.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 20:42:46

@beacska: nabazzz, és tényleg! akkor meg pláne fene a fejüket, ha ennyire spoilereznek. most nagyon mérges vagyok. erről rohadtul sürgősen szokjanak le, mert így megölik az egész játékot, ha így folytatják.

Kosztarika 2015.02.26. 20:42:50

@haruka: Álcázott örömkönnyek (hogy nem ő megy haza :D )

Ditti82 2015.02.26. 20:42:58

Az a piros folt Peti arcán az mi?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:43:17

@Majom1Parádé: nehogy kiessen :-D

@haruka: én sem :-D

Tematikazik Peti, apolka. Pozitív oldalt nézzed, apolka, dikk. Élettanácsok.
Apolka köszöni. Peti azt mondja, h ne csak adrit fűzze, mert konkurencia :-)

Megy Peti eljátszani a szomorú szerelmest.

Mirocska 2015.02.26. 20:43:41

Ez a Peti jó csávó. :-)

Krétagarbó 2015.02.26. 20:44:08

@astryle: ezt a szerkik alakítják. de azért Timi volt a legkevésbé látható játékos, sztem ezt is büntették, de lehet, hogy ezt már csak bemagyarázom...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 20:44:58

@Krétagarbó: +pluszok :) (csak a csupasz mellkasra felvett nyakkendőt és húzentrógit tudnám feledni bárcsak :)

Mirocska 2015.02.26. 20:45:05

Timit sajnálom a legkevésbé, kiesett. Nem nagyon szólt hozzá eddig az egész játékhoz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:45:15

Juj, mindenki szerint fiú jön be.

Dominik sompolyogni fog, ha jön az új. Jaj, klikkesednek, nem mindegy, h ki küld haza :-D

Ditti82 2015.02.26. 20:45:17

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Jajaja. Őszinte. Vagy csak felrakta Adélt. :D

Gia 2015.02.26. 20:45:40

@Mirocska: Csak ne vegye le a satyiját.Amúgy helyes.

astryle 2015.02.26. 20:45:59

@Krétagarbó: csakmert ennyi erővel legközelebb lehetne olyan hogy Apolka most válazd ki azt akivel együtt akarsz lenni.. Peti mivel a te legjobb barátod a Bence és neki a párja a Mariann aki nem bírja a Timit ezért Naomi csomagolj és irány haza :D

haruka 2015.02.26. 20:46:16

@Yooha: Látom mást is lázba hoz a kérdés. A világos hajú pasiknak általában nem olyan erős az arcszőrzetük, csak azt nem tudom, akkor minek erőltetik, mikor ez a végeredmény.

Régen nem úgy volt, hogy hagyd el a házat, puszi pá, nem lehetett még bent kóricálni meg a többiekkel beszélni? Vagy rosszul emlékszem?

Gia 2015.02.26. 20:46:21

Régen is divat volt ebben a műsorban a "végrendelet"?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:46:33

Timi írni próbál, sok gondolat nincs, úgymond. Naominak drukkol.

Sírás ismét. 3 nap után, basszus. Végre reklám.

astryle 2015.02.26. 20:46:46

Jaj jön a biboldó Loki

Mirocska 2015.02.26. 20:48:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Én is sírnék, ha a meglebegtetett 20 milla esélye, huss elillanna! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:48:18

@Gia: engem nagyon taszít, de nem tudom, h miért. Talán a nagyképűség miatt.

Asszem volt végrendelet.

Krétagarbó 2015.02.26. 20:48:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kicsit hülyén hangzik, de van benne ráció. Ez, ahogy most Timi is kiesett, a legszarabb, mert nem a párválasztón esik ki úgy, hogy pár nélkül marad, hanem csak kigolyózzák kvázi játék nélkül. De a végeredmény persze ugyanaz.

Ditti82 2015.02.26. 20:48:26

@Krétagarbó: +1
@Gia: Kitől?
@Mirocska: Tegnap megmondtam. :)

Gia 2015.02.26. 20:49:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Igen,egy kicsit sokat képzel magáról.Nem vitatom,hogy okos,de lehetne szerényebb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:50:06

@haruka: jól emlékszel, de most azt mondta, h minél hamarabb :-D

@Krétagarbó: ez a szerkik játéka, őket kell megvenni elsősorban.

Gia 2015.02.26. 20:50:32

@Ditti82: Tőlem,de pszt.. :-D :-D

Krétagarbó 2015.02.26. 20:51:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én nem látom, hogy nagyképű lenne, és azért az agyi kapacitásbeli különbséget közte és a többi fiú között zongorázni lehetne.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:51:45

@Gia: mi is okosak vagyunk, de mégsem ilyenek :-D :-D :-D

@haruka: gyere vissza ;-)

@Mirocska: én nem, ingyé menni nyaralni, rögtön meg úgysem jönnek haza.

Gia 2015.02.26. 20:51:46

Ma sincs söl? :-)

losik 2015.02.26. 20:53:53

Ebbe semmi logika nem volt. Apolka büntiből kapta a rózsát, és mégis hatalmat kapott vele. És ha egy párral rendelkező kapja Apolka helyett, akkor mi van?

Gia 2015.02.26. 20:53:59

Loki hoz sölt. :-D

Kosztarika 2015.02.26. 20:54:17

@Gia: nincs itt tsilke, melt losszul lett a tegnapi halminc söltöl, ma lum van. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:55:41

Hopp, DOMINikot beszélik ki, nem okos apolka. Nem mondanám el, h megkörnyékezett.

Kosztarika 2015.02.26. 20:57:30

Rumcájszz ez a Loki :D

Krétagarbó 2015.02.26. 20:57:32

válságmenedzselő raktáros? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 20:57:34

@aggyistenbrittudós: ne is, mint embert mondtam.

Loki jön, hangja szép. Szakálla büntet.

Berki szerint mindenki jól ismeri egymást, hiszen 4 napja vannak együtt. :-D

ByeKitty 2015.02.26. 20:57:48

Na megjött Loki, a csúf.
Aki holnap beáll védettséggel a szende mögé, és kiejti a nyammogóst.

Kosztarika 2015.02.26. 20:58:22

@jófej házisárkány: azért vitték ki, hogy ha vitorlázós program lesz, rajta lehet spórolni, nem kell neki hajó :D

Gia 2015.02.26. 20:58:25

Hát..Loki nekem egy két zacskós csákó.. :-D Azok a fülek....

haruka 2015.02.26. 20:58:39

Azé' a raktáros meg a raktárvezető-értékesítési menedzser nem ugyanaz. Vagy csak szépen megfogalmazva ez a targoncás? :D

Ditti82 2015.02.26. 20:59:16

Berki belopta a hotelbe Lokit. :D

haruka 2015.02.26. 21:01:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azért mondom, hogy raktáros volt kiírva, de ő egészen mást mondott. mindegy, elsőre nem szimpi a srác.

busifa 2015.02.26. 21:01:17

Exploited polo Lokin elég menő :)

BarBwire 2015.02.26. 21:01:25

Most egyesével kell végigmennie minden szobán?
Sör ilyen kelendő?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:02:18

Csikónak tűnik Peti, Loki szerint.

Peti szerint normális Loki :-D

Gia 2015.02.26. 21:02:27

Peti meg Loki lesz az ész.

Ditti82 2015.02.26. 21:02:31

Dominikban vigyázzban áll a szar. :D Tuttám, igázám vóóóóót! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:03:01

loki beretFáját tartalmazó bőröndje elkeveredett a reptéreken. mindegyiken.

Krétagarbó 2015.02.26. 21:03:03

@aggyistenbrittudós: Patrik mekkora csalódás, mint pasi, nem? A képek alapján őt mondtuk a legjobbnak...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:03:40

Norbi hülye :-D

@BarBwire: gondolom, ott nincs. De régen láttalak :-)

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:04:01

Ez a peti-loki duó eddig jópofa :)

2015.02.26. 21:04:10

mehekkora füle van Lokinak :DD

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:04:13

@busifa: pont azt néztem, még vissza is tekertem, hogy heeee?

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:05:34

@aggyistenbrittudós: ott volt egy borotva, csak a képe helyett a hónalját támadta be vele

haruka 2015.02.26. 21:05:36

@fosch9: asszem 25 vagy 26 volt kiírva.

Gia 2015.02.26. 21:06:32

@fosch9: Lehet,hogy bejön rajta valamilyen rádió adó. ;-)

2015.02.26. 21:06:45

Tsilke, hol a sööööl?

astryle 2015.02.26. 21:07:05

@fosch9: biztos amikor a sexshopba volt eladó pár buzi fülénfogva megszopatta :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:07:37

@Krétagarbó: ühümmm, de nem a mi hibánk (sosem az :D), előnyösek voltak a reklámozós fotók róla, megvezettek minket az orrunknál fogva :/

Kosztarika 2015.02.26. 21:07:52

Peti "buta" nőt akart magának, vagy rosszul emlékszem?

busifa 2015.02.26. 21:08:03

@aggyistenbrittudós: majd meglátjuk, hogy tényleg egy punker-e :)

2015.02.26. 21:08:07

@Gia: úúú :DDD eltűnt a söl? látom te is azt kerested :D
@Krétagarbó: @haruka: köszönöm szépen! :D

Gia 2015.02.26. 21:08:11

@fosch9: Söl van,hol a tsilke?

Ditti82 2015.02.26. 21:08:16

A komoly következmény = a leggyengébb teljesítménynél robbant szét Loki?

2015.02.26. 21:08:52

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): szia másik bubi
miért szted bármelyik is "okos"? :DD

Kosztarika 2015.02.26. 21:09:28

@fosch9: mál íltam, nem láttad? (megint??) :D :D

BarBwire 2015.02.26. 21:09:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hali, én is :-) Cégnél sok a munka. Itthon meg nem volt időm feljönni.

Gia 2015.02.26. 21:10:32

Azt hiszem lesz majd olyan feladata az egyik újoncnak,hogy csókolóznia kell valakivel első este,és ezzel bent is marad.Jó lesz.

2015.02.26. 21:10:33

@Gia: tsilke elveszett, ellabolták :)
@astryle: vagy abba kapaszkodtak a lányok :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: petit nem szerizem tsak Lokit

Kosztarika 2015.02.26. 21:10:56

@fosch9: szia :)

Jaaa, neeem.. de azért Timi negatív rekordot döntött (vagy ki tudja, nem is láttuk. Nóri is esélyes erre a címre) :)

BarBwire 2015.02.26. 21:10:57

Most mi bajotok a fülével? Elesel, meg tudsz kapaszkodni benne.
Ezt a szöveget: 0-0 lenne az én javamra..

Gia 2015.02.26. 21:11:36

Naomi pacekba megmondja a frankót?A pandorán is hazudott..

Krétagarbó 2015.02.26. 21:11:39

Összebújunk mint a malacok:)) Ezt én is szoktam mondani:)

Ditti82 2015.02.26. 21:12:56

Mindenki Lokit akarja magának? :D

Mók_Ica 2015.02.26. 21:13:03

@Krétagarbó: remélem együtt tudnak maradni ¨:) nekem jónak tűnnek együtt :))))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.26. 21:13:09

@Krétagarbó: En csak olyat hallottam, hogy osszeallnak, mint a lovak.

2015.02.26. 21:13:26

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): hajlá lobin :)
Jaja timi is nóri is igazi iq negatív
naomi is közelít de nagyon jól álcázza :D
(jaj megnézem mit nem láttam :D )

@jófej házisárkány: lehet, hogy Loki a tsilke? :-O

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:13:56

@Mirocska: @jófej házisárkány: borotva igen, de _beretfa_ nem volt neki! nagy különbség! :)
@busifa: mostantól figyelem minden megnyilvánulását (nem voltam rá kihegyezve, de a pólója megvett)

Mók_Ica 2015.02.26. 21:14:23

@fosch9: timi már hazament :)))) szerencsére :))))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.26. 21:15:05

Ez a Bence gyerek eddig is volt? Sose láttam!

2015.02.26. 21:15:14

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): látom, bepiált jáháj mi lesz így velünk :D

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:15:31

@aggyistenbrittudós: bocsi, elveszett a reality-szótáram :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:15:56

@Yooha: ő ugrál részegen a medencébe.

Adri nem dug. Csak játék :-D

Mók_Ica 2015.02.26. 21:16:02

nocsak, mi mozog a takaró alatt??? adri szerint semmi, csak vicc..... ühüm.... hihihihihih

astryle 2015.02.26. 21:16:23

ki az a Norbi? a fímkereskedő?

2015.02.26. 21:16:24

@Mók_Ica: hála apolnak :D
@Ditti82: úgy látszik :D

Ditti82 2015.02.26. 21:16:36

Persze, Adri, semmi. Plafon stabil?

BarBwire 2015.02.26. 21:16:39

@Yooha: Nem ő a meztelenkedős?

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:16:51

@fosch9: az dulva lenne. Mondjuk loki inkább fülesbagoly

haruka 2015.02.26. 21:17:04

Hát ha bejönne a Pápa, én örülnék! :DD

Gia 2015.02.26. 21:17:10

Két rossz házasPÁR?Nem egy?

busifa 2015.02.26. 21:17:23

@aggyistenbrittudós: Naomival összeállna, nyerőpáros esély lehetne

Mók_Ica 2015.02.26. 21:17:32

@astryle: kinézetre.... :)))

@fosch9: hát igen..... :)))

BarBwire 2015.02.26. 21:17:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hát persze!

Ja meg a VV-t is nézem, csak ott ritkán vagyok.

2015.02.26. 21:17:48

@Mók_Ica: ühü semmi :D (itt is lesz hányósmodanszié vellanővér?)
@Yooha: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azt bencének híják?

Gia 2015.02.26. 21:18:01

@haruka: Sajnos ide nem jönnek be a régiek.Más csatorna,nem hiszem,hogy szerepeltetik őket.

Mók_Ica 2015.02.26. 21:18:16

@Gia: ha ők kettőt mondtak, akkor kettő :)))) hihihihihihii

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:18:18

Utálom a tetkókat.

Na, mi van a szülinapi kirándulással?

Krétagarbó 2015.02.26. 21:18:30

Ennyi tetoválást, anyám... Sztem nincs olyan arc bent, akin ne lenne tetkó.

Gia 2015.02.26. 21:18:40

Olyan gyolsan vége..

Szoba kilátással 2015.02.26. 21:18:41

Berki a klapkai kommunikáció iskolában tanult

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:18:55

@Yooha: csak éjszaka, bebulikázva látszódik, napfényre olvad :) beszélni sosem szokott :)

Mók_Ica 2015.02.26. 21:18:58

@fosch9: a van rá igény, akkor mmkk áthozom :))))

2015.02.26. 21:18:58

@Gia: sok sölt ivott ő is..
@jófej házisárkány: nem baj de szép fülesbagoly emellett a sok nyálinger fijú mellett egyéniség

Kosztarika 2015.02.26. 21:19:01

@Yooha: Mi meg már a seggét és a pöcsét is, mert ha beiszik, akkor vetkőzik. Ez eddig csak kétszer fordult elő. :D :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:19:09

Miért kellett szpoilerezni, h Loki rövid szakállal lesz?

haruka 2015.02.26. 21:19:22

@Gia: á, tudom, csak nekem ilyen Dani-fixációm van. :)

astryle 2015.02.26. 21:19:42

Berki olyan stílusban vezeti a műsort, mint a családi titkok árnyékában az áldozatok. Olyan mint régen a Szomszédok

BarBwire 2015.02.26. 21:19:55

@Yooha: hehe, én meg a csajokat :-DDDD

Mirocska 2015.02.26. 21:20:15

@Krétagarbó: Laccinak itt aztán jutna tetkós csaj! :-))

Krétagarbó 2015.02.26. 21:20:16

@Gia: Ja, az ilyeneknek van két családjuk:)

Mók_Ica 2015.02.26. 21:20:57

@astryle: én ezt a cintia diktátort nem bírom..... berki felülmúlta a várakozásomat :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:21:08

@BarBwire: jól van, én mmkk várlak :-)

@Krétagarbó: de milyen ronda az összhatás. Még Patrik karja a legjobb.

.

2015.02.26. 21:21:09

@Mók_Ica: vasárnap este guriccsuk át segítek ha kell :D
@Szoba kilátással: bubiii :)
@Gia: megfeltőzött mindenkit a tsilke a L betű használatával?

gondolom ma cintia lesz azt nem nézem inkább majd az ismétlést újra

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:21:09

@Krétagarbó: szerintem helyes srác :$ Mondjuk amióta valaki azt írta kommentbe, hogy úgy néz ki, mint axl rose eltitkolt kisöccse, azóta mikor meglátom, mindig felcsndül a fejemben a paradise city, ez sokat dob rajta :)
Amúgy hajrá peti meg loki, a humor meg az ész (már amennyi egy ilyen műsorban lehet) nekem jobban bejön, mint egy helyes pofi.

Kosztarika 2015.02.26. 21:21:23

Jéézus.. megláttam Szintiát Hogy fogok így aludni? Féélek, fogná valaki a kezemet? :D

Gia 2015.02.26. 21:21:44

Timi a vendég a szuper tv2-n.

BarBwire 2015.02.26. 21:22:07

@jófej házisárkány: Ahogy Dominik a tükrörbe nézegeti magát, hát akkor Loki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:22:29

@Ditti82: tudom, de én erkölcsös vagyok :-D

@BarBwire: akkor jó :-D

@haruka: nem, kapott ilyen levelet.

astryle 2015.02.26. 21:22:37

@Mók_Ica: ezt a cintikét akkor hozták rivaldafénybe amikor Gáspár Evelinkéről csinált beteg képeket festékkel meg lánccal :D (öhhhm rtlklub)

2015.02.26. 21:22:43

küldöm peti és apol dalát mindenkinek
www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8

Mók_Ica 2015.02.26. 21:23:36

@fosch9: jóóóóóóó, köszi :)))

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): igen, itt a vellanővér és segít neked :))))

Gia 2015.02.26. 21:23:36

@fosch9: Megfeltőzött,mel alanyos.

busifa 2015.02.26. 21:23:59

Cinci még mindig kiborító, mondjuk a Hódi anyuka sem sokkal jobb

*Mazsola* 2015.02.26. 21:24:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tündérbogyó vagy, köszike:)))

szóval Apol kigolyózta Peti mellől Timit, és bejött Loki. más nem volt, ugye?

Mók_Ica 2015.02.26. 21:24:25

@astryle: akkor már együtt volt varga viktorral?

haruka 2015.02.26. 21:24:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jaaa. Lehet mégse kellett volna közben körmöt lakkozni. :D

2015.02.26. 21:25:20

@Gia: szelintem is alanyos és jószívű is - tsilke! szeletünk :)

Mók_Ica 2015.02.26. 21:25:59

@*Mazsola*: van szuper tv2-d? ott most tudod nézni, beszélgetéssel egybekötve leadják :)))

Gia 2015.02.26. 21:26:33

@fosch9: És nem szeletelünk. :-)

Gia 2015.02.26. 21:27:08

@Mók_Ica: Szerintem akkor még Viktortalan volt.

BarBwire 2015.02.26. 21:27:25

Peti félmeztelenül egy nyakkendővel a nyakában, priceless!

Mók_Ica 2015.02.26. 21:27:26

berki mindig itt van a szuper tv2-n????????????
ő már tudja, hogy ki(k) a nyertes(ek).....

BarBwire 2015.02.26. 21:28:08

@Mók_Ica: Persze, mert már tavaly felvették. Lehet hogy a győztes már a pénzt is elköltötte.

Gia 2015.02.26. 21:28:27

@Mók_Ica: De sajnos nem mondja meg..

Mók_Ica 2015.02.26. 21:28:31

@Gia: akkor lehet emiatt találtak egymásra :))))

@BarBwire: kis cukkeró :))))

malevil2050 2015.02.26. 21:28:32

Dráma,kvíz és megérkezik az lgt,aki bisztosan naty tudora a léleknek.A triumvirátus próbájja átlátni a helyzeete ( nem fog nekik menni).

Asszonnya a naomi a csávó (loksi) olyan mint ő,perce vakvágányon van esszel a felismerésnek vélt marhaságával.

Azt hiszem megalakult egy bíztos (akár nyerő is lehet páros) ,peti és apol.

Kilencven százalék hoty a boxoló gyerek becsekkolhat a haza felé induló járatra.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:28:56

@busifa: naomi ezt magától nem látná át, ahhoz túl felszínes csaj, lokiban bízom, hogy rádumálja menet közben. jaja, jók lennének együtt :D
HA(!)

egyébként naomi jobb nő lenne, és komolyabban is lehetne venni, ha a frizuráját átgondolta volna, színével nincs (túl) nagy baj, csak a fazonjával.

Mók_Ica 2015.02.26. 21:29:51

@BarBwire: tudom :))) ezért nem hívnám meg ebbe a műsorba.....

@Gia: még ne is mondja.... .:)))

2015.02.26. 21:33:08

@Gia: nem nem, nem bántjuk mert lendes tsilke

*Mazsola* 2015.02.26. 21:33:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: okés:) <3

@Gia: @Mók_Ica: köszi:) nincs. sajnos vagy szerencsére, azt nem tudom, majd hétvégén visszanézelődök. Beácska mondta, hogy fent van az ÉÉ is a honlapon:)

jóvan, alakul a kommentszám:)

löpá

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:33:59

@aggyistenbrittudós: gyerekkoromban a barbie babámnak volt ilyen haja, mint naominak

Mók_Ica 2015.02.26. 21:34:28

@*Mazsola*: akkor utólag mmkk nézd majd vissza :))))
pááá :)))

Mirocska 2015.02.26. 21:34:31

Nézem az Éjjelt, és tök félek, nehogy valaki elszólja magát, hogy ki nyert, vagy ki esett ki legközelebb.

Krétagarbó 2015.02.26. 21:36:35

@Mirocska: sztem ha vki elszólná magát, hogy ki nyert, nagyjából felnégyelnék és a fejét kitűznék a TV2 székházának a kapujára elrettentésül.

Gia 2015.02.26. 21:37:09

Azt mondta a Gólem,hogy lesz bent egy pali,akinél mindig van zsebkendő.Robin megkettőződött? :-D

Mirocska 2015.02.26. 21:37:33

@Mirocska: Az már rajtam nem segítene! :-D

2015.02.26. 21:37:44

@Krétagarbó: biztos benne van a szerződésben is a titoktartás

Gia 2015.02.26. 21:37:46

@Mirocska: Nyilván hallgatási szerződést írattak alá velük.

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:37:49

@Mirocska: élőben megy? Mert ha nem, akkor bizti kivágják. Én is nézem egyébként, úgyhogy ezentúl nem is merem kritizálni a szereplők fizimiskáját, mert a breki még rólam is kér egy fotót a végén.

malevil2050 2015.02.26. 21:38:26

@fosch9: @Krétagarbó: Itt asz értelem és butaság fog összecsapni,perce van ety komoly akadály asz pedig a forgatókönyv.Asz viszont bísztos h itt nem elég a beb@szunk és pörgetünk,dugunk.

meknésztem már eszt a 30 millás komát,hoty a ki a jó fene ő.Hátt,,,, nocomment.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.26. 21:39:09

@BarBwire: kár, h aludni fogok, de majd mindenképp megnézem :-D

@Mirocska: igen, ezen is agyaltam. Berkit pl onnan kiraknám.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.26. 21:39:35

@jófej házisárkány: :DDD mert nem fodrászoltad, csak az öltözködésére koncentráltál :))))

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:39:40

@jófej házisárkány: de hülye vagyok, tuti élő, ha fb kommenteket olvasnak be,. Jól van, kezdek asszimilálódni a játékosoknoz, ami az észt illeti

2015.02.26. 21:39:42

@malevil2050: nem ismerted berkit? :D
az a vicc hogy ezek sem agyas banda csak keverik a kakkát

Mirocska 2015.02.26. 21:39:54

@Krétagarbó: Az már rajtam nem segítene! :-D ( Az előbb magamnak címeztem...)

2015.02.26. 21:40:24

@jófej házisárkány: az éjjeli élő tee :D theeeee :DDDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:40:58

@Mirocska: Milyen sanyarú sorsod van :DDDDD

Sziasztok :)

Mirocska 2015.02.26. 21:41:34

@Gia: @fosch9: Véletlenül is elszólhatják magukat, nem észlények annyira...

malevil2050 2015.02.26. 21:42:31

@fosch9: Nem ismertem, nem vatyok járatos szélhámosbulváriában.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:43:30

Berki minden labdát lecsap:D én nagyon röhögök

Gia 2015.02.26. 21:43:41

Kapar a torkom icok egy (brrrrr)páleszt.Remélem tudok majd még írni,meg olvasni.. :-)

beacska 2015.02.26. 21:44:11

nnna, jó szurkolást!

jó volt ez a mai, bár már kitotóztuk itt az eredményt. Új kedvenc párosom van! remélem, Peti-Apolka sokáig lesznek együtt, plusz, remélem, Loki Nóri mellé áll be...

báár, naomi is simán bevállalná ;)...később elképzelhető.

Éééés, feltűnt vkinek, h Adri számon kérte Mariannon, h miért is Apolkát nevezte meg? gondolkodik a kis rafkós! tetszik. a többi eszetlen liba csak meresztgette a szemét, meg sírdogált :DDD

malevil2050 2015.02.26. 21:44:16

@Gia: Fogd be a zorrodat úty könnyebb.

2015.02.26. 21:44:51

@DerültÉgből/tintával írok/: szia :)
@Mirocska: azt aláírom :D
@malevil2050: hú pedig nagy ország az :)

Gia 2015.02.26. 21:45:47

Cinti milyen csontrakéta meccebbről..

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:46:20

@Mirocska: Beszállhatunk :D
@fosch9: Szia:) Kinek szurkolunk? Van már "arcuk"? :D

beacska 2015.02.26. 21:46:47

@Mirocska: NEM foják. itt a főspoilerezők a szerkesztők :DD

2015.02.26. 21:47:14

@beacska: ne kívánj lokinak ilyen gyenguszt mint nóri :D de bentmaradáshoz esélyes sőt sztem naomi is simán eldobná málé norbit

2015.02.26. 21:47:55

@DerültÉgből/tintával írok/: én a szőrösképű vitorlafülűért rajongok máris :)

malevil2050 2015.02.26. 21:48:06

@fosch9: Lényegében mi is ennek a csecsén leledzünk mostan.De itten a cereplők a lényegesek.

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:48:07

@Gia: én jägert innék, de csakis az 56 gyógynövény miatt.

beacska 2015.02.26. 21:48:23

@fosch9: hát, szegényem, egyelőre bent kell maradnia. de jönnek még csajok, találUNK neki párt ;)

BarBwire 2015.02.26. 21:48:34

Miss cintia nem egy finom úrinő.

2015.02.26. 21:49:15

@Gia: igyál egy kis mézes tejet

Gia 2015.02.26. 21:49:20

@jófej házisárkány: De iccaka van,azt honnan vegyek most? :-)

Mók_Ica 2015.02.26. 21:50:23

@Gia: belefogyott a szakításba viktorral.... azóta ilyen anorexiás...

@beacska: hali :) ekg :)))

2015.02.26. 21:50:40

@beacska: nagyon jó ez a szöveccség teccik :D
@malevil2050: csecsén? jól nézünk ki itt sz.punk úgy érted? :D

Gia 2015.02.26. 21:50:40

@fosch9: A tejtől télen azonnal belobban a torkom..Nyem jó.Az amúgy is csak altatna,nem?

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:52:01

@Gia: jajj, hát azt mindig kell otthon tartani, nálam kétfajta is van, biztos, ami biztos :) De ilyen vészhelyzetben a pálinka is megteszi :)

2015.02.26. 21:52:15

@Gia: belobban? üh, én ilyet nem is hallottam még :) de igen jól elaltat én most ittam egy kupicával :D ha mán nem volt ma söl! :D
@BarBwire: gyeregyere, jaj de jó már itt is alakulunk :DD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:52:34

@fosch9: Jó választás :D Nekem is bejön :)Naomit én is mellé tenném. Félünk tőle :D by Cinti

BarBwire 2015.02.26. 21:53:09

@fosch9: És nem furi, hogy hasonló az izlésünk?

Gia 2015.02.26. 21:53:27

Hát én inkább a "körömlakk" italokat favorizálom. :-)

Gia 2015.02.26. 21:56:01

Leklám után Loki jön..

Krétagarbó 2015.02.26. 21:57:40

@Mók_Ica: alapjáraton is vékonyka volt sztem. Ilyen típus, bár most fogyott is.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 21:58:25

@Gia: Kár,hogy csak most.Elmegyek haza :) Kihívást nézni :)

Kosztarika 2015.02.26. 21:58:49

Átköltözök a vv-re. Jó iccakát! (itt)

jófej házisárkány 2015.02.26. 21:59:30

Na, átköltözöm kicsit a villába

2015.02.26. 22:01:51

@DerültÉgből/tintával írok/: már csak lobinra kell rábeszéljelekújra :D
@BarBwire: nekem nem, neked igen? :)
@Gia: lepülök :)

Mók_Ica 2015.02.26. 22:01:55

@Krétagarbó: igen vékony volt, de a szakítás után anorexia lett... vmi 38 kgra fogyott......

BarBwire 2015.02.26. 22:02:50

Majd írjátok meg, hogy mi volt.

BarBwire 2015.02.26. 22:03:28

@fosch9: ááááá csak most tűnt fel, na :-D

Krétagarbó 2015.02.26. 22:04:00

@Mók_Ica: Jézus, 38? Utoljára talán 13 évesen lehettem annyi, de sztem már akkor is több voltam:)

2015.02.26. 22:06:35

@BarBwire: támogatjuk egymást a loki szövetségben :D

Mók_Ica 2015.02.26. 22:12:33

@Krétagarbó: szarul is nézett ki.... szegénykém...

Empty Bee 2015.02.26. 22:23:20

Lehet, hogy Naomi "tematikázás" alatt "matematikázást" ért, csak rövidít? Igaz így se illik jobban a mondanivalójába, de ezzel a jelentéssel még mindig több értelme van. Pl. ebben az adásban is mondta: "nagyon szeretek gondolkodni, MATEMATIKÁZNI".

BarBwire 2015.02.26. 22:24:39

@Mók_Ica: FEl se tűnt a sok smink alatt.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 23:33:44

@fosch9: Nemár!!! Én egy pillanatig sem pártoltam el! Nem olvastál,Teeee?!:))

Montezuma13 2015.02.27. 00:31:39

Azt kell mondanom, hogy ez az egész műsor egy nagy sz@r úgy ahogy van. Én nem láttam ebből a sorozatból egyet sem korábban, de most már nem is bánom. Vártam azt, hogy mi a játék menete és mi alapján esik ki valaki. De hát itt a kiesés olyan, mint a gyerekjátékban a kiszámolósdi "ecc-pecc kimehetsz, holnap után bejöhetsz...". Ennek sem az érzelmekhez, sem az úgymond taktikázáshoz semmi köze. Ennek a fekete rózsa ceremóniának a végéig azt vártam, hogy valami alapján fog kiesni valaki. Például Péter fogja eldönteni, hogy melyik lánnyal akarja folytatni a játékot. Ennek még lett volna értelme. De így? Tulajdonképpen Apolka bármelyik párra rábökhetett volna, hogy ő azt akarja szétrobbantani és a pár nőtagja már csomagolhatott volna. Ennek így semmi értelme. Ennek a játéknak így semmi köze sem az észhez, sem az érzelemhez.
Még valami, Berki műsorvezetése kritikán aluli. Azért, mert elmondja kb. percenként, hogy itt minden megtörténhet, még nem fog semmi sem történni, leginkább értelmes dolgok nem.

A Való Világ akár az érzelmeket, akár az észt és a taktikát illeti magasan veri ezt a műsort, noha már ez a legutóbbi VV7 is a bányászbéka alsó fertálya alatt volt. Unalmas nyűglődés az egész. Nem hiszem, hogy nézni fogom.

2015.02.27. 07:13:31

@DerültÉgből/tintával írok/: lehet hogy valamit összekevertem akkor bocs főbubikám :)
hajrá Loki
süti beállítások módosítása