Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x101 - Denis a nők megmentője!

2015. február 25. 09:00 - Bruti

Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a kamerákat. Csak egy módon lehet menteni a menthetőt, ha beküldenek néhány érdekes karaktert az előző szériákból. Ez történt tegnap és egy érdekes utolsó kiválasztás.

Bencével indítunk, ő meg egy kis szavazásra hívja a nézőket: Kire tenné a jelet? A szavazás csak azért érdekes, mert sokat megmutathat abból, hogy a nézők éppen kivel szimpatizálnak. Aztán ugrunk a kecóba, ahol éppen Kazaltól búcsúznak el a lakók. Kazal fejét stílusosan egy mini szolihoz erősítették, hogy valami ellensúlyozza a sötétséget. PVC kezdi, és valamiért nem hajtja el az anyjába, hanem viszonylag értelmesen búcsúzik. Robin dettó, de azért finoman beszól, hogy ő még mindig itt van, Kazal meg ugye… Nyálas retorikája semmit sem változott és az sem vált előnyére, hogy megnyerte a párbajt, mert még fölényeskedőbb, mint általában. Jön Komisz, aki láthatóan meg „le van ülve, mint az iszap” és „fogalma sincs, hogy milyen rendezvényen van”, csak, hogy az ő fordulatait használjam. Kifejti, hogy mennyire szereti Boglyafejűt, főleg a haját, meg a seggét. No, meg persze a belsejét is. Hát, azt tényleg lehet is.

x1.jpg

Nincs Kazal, reggel csendre, nyugira ébrednek a lakók. Nyálas ennek hangot is ad: „Erre gondolhattunk volna előbb is!” mondja, PVC meg nevetgél rajta. Hát, ja. Gondolhattatok volna, csak éppen azzal voltatok elfoglalva, hogy kéne egymás belét kitaposni. Máris jön a feladat, mindeni mondja el, hogy a másik miért nem nyerheti meg a játékot. PVC, Komisszal kezdi. Szerinte azért nem nyerhet, mert nem őszinte vele, meg szemét is, ő szívvel várta vissza a párbajról és erre ez a kretén meg hátba támadja. Van igazsága, na. Nyálas szerinte egy paraszt. Nocsak? No, jó nem így fejezi ki magát, de lényeg a lényeg. Aztán Nyálas kivédekezi és PVC, meg még helyeselget is neki. Sőt kifejti, lehet, hogy túl szigorú volt vele! WTF? Mi a fasz van ezzel a nővel? Lehet, ezzel az ide-oda hajlok a szélben viselkedéssel el lehet jutni a döntőig, de megnyerni? Jön Robin, aki azért nem nyerhet, mert egyszer csúnyán beszélt vele. OK, ez tényleg kizáró ok.

x2.jpg
Nyálas, PVC-vel kezdi. Ő azért nem nyerhet, mert vastagon benne van abban, hogy őt kiküldték az Ádinájával, Komisz meg azért nem, mert összebalhézott PVC-vel, mikor a lány mindig támogatta. Robin azért bukja a nyereményt, mert valaki meghúzta a sarokban. Erre még Robin is visszakérdezett, de a válasz ugyanaz:

„Sarokban való meghúzás”

Mindig is mondtam, tanult embernek nincs párja. Illetve még ez se igaz, mert ott van Ádina. Szóval, ha meghúzták a sarokban, ha nem, Robin megváltozott és ezt nem érti a mi MTA tagunk. Én meg azt nem értem, hogy mit akarnak ettől a szerencsétlen Robintól? Amíg nem szólt vissza az volt a baj, most meg, hogy visszaugat, mindjárt jön a „nézd már a harcicsivavát, hogy elkezdett játszani”.
Komisz kifejti, hogy nem utálja PVC-t, de ez nem az ő rendezvénye. Jól elvolt, ivott-evett, szolizott oszt’ ennyi. Robin azért nem nyerheti meg, mert jószívű, és mindig megbocsájt, ezen kicsit még elmélkednének, de Nyálas már úgy hőbörög, hogy ő jön, mintha rohannia kéne megszerezni egy PhD fokozatot. Na, akkor meg is kapja, hogy többek közt ezért se nyerhet, meg azért, mert nem tiszteli az ellenfeleit. Nyálas a riportban nagyon szimpatikusan elmondja, hogy pont leszarja ezt a három gecit és azért küldik mindig őt párbajozni, mert félnek kimenni. Én meg azt hittem, hogy azért küldik, mert utálják, mint Habony a vakut, de mit tudok én ezekről a dolgokról.

x3.jpg
Robin esküszöm vicces. Olyat odapiszkált Nyálasnak, hogy komolyan felröhögtem.


„Azért nem nyerhetsz, mert rosszul indítottál az elején, és NEM CSAK AZZAL, HOGY BEJÖTTÉL, hanem, hogy nagyképű flegma voltál…”


Aztán megkapja, hogy trágár, agresszív hazudós paraszt, aki mások háta mögött beszél. Ez mondjuk a fél villára igaz volt, szóval nagyon nem lógott ki a sorból, de ettől még jellemző. „És mi ez az arculatváltás?” Leckéztet tovább Robin mester. „Csak nem rájöttél, hogy ezzel a tahó éneddel nem mész sokra?” Hahaa priceless!
Jön Komisz, aki Kazal miatt nem nyerhet, meg mert exhibicionista. Hogy PVC miért nem nyerhet, az nem derült ki.

x4.jpg
Az uccsó hétre tehát beköltöztek a volt vellalakók: Anett, Iza, Szandika és Attila. Illetve ne feledkezzünk meg Arthur Bandiról se, nagyon jó fej blöki. Szóval berontanak, gyors ismerkedés, pia, bulika. Attila megjegyzi, hogy Nyálas, meg a humor nem járnak kéz a kézben, majd rámegy PVC-re. Közben Nyálas, Anettel flörtöl, de a csaj hamar Ádinára tereli a szót, mire a jó Lacink észbe kap: nem kiesni a hősszerelmes szerepből! Levél jön: A lakók döntsék el, hogy ki kivel alszik. Ez azért vicces, mert Komisz és Nyálas mindenképpen Attilát akarták megszerezni maguknak, de végül PVC kapta. Robinra rápattant Szandika, Komisz végül Anettel, Nyálas pedig Izával fog fetrengeni. Az est még tartogatott egy komolyabb beszélgetést. Anett és Robin, (akik egyébként egészen összemelegedtek) rámentek Nyálasra. Anett végighallgatja Laci eddigi villacsajozásait és közli, hogy neki nem hiteles ez a hősszerelmes státusz, Robin meg igazolva látja elméletét, amivel megint kihozzák emberünkből a parasztot.

x5.jpg
És itt az utolsó kiválasztás. Hál’ istennek most nem nézegetünk videókat, helyette a kiesettek segítenek a lakóknak. Az első kettő, Vikacsu és Sínésznő, akik Komisznak üzenik óvatosba, hogy PVC-t vigye. Jön Úszómestergeci aki Nyálasnak üzen, hogy az eszére hallgasson (nagy segítség a srác). Jabba, Komisznak, hogy Nyálast vigye. Fiastyúk PVC-nek üzeni, hogy… a fasztuggya mit üzen neki, leginkább azt, hogy „Hajrá, nagyon legyél ügyes”. Istenem, ez tényleg műsort vezet valahol? 12ker Robinnak: „Nem biztos, hogy az a legnagyobb ellenséged, akire te gondolnál, a szuperképesség meg visszaüthet”. Ms. Erdély kisszerelmének üzeni, hogy most menjen az, aki még nem volt, Kazal meg persze Nyálast ajánlgatja Komisznak.
A kiválasztást Robin kezdi, következetesen Nyálasra rakja a jelét. Komisz és Nyálas PVC-re pakol, PVC (aki közben megkapta Robin duplázó képességét) Komiszra tesz. Mivel így 2-2 az állás, Komisz dönti el, hogy ki megy. A hülyéje meg magát válassza. Persze lehet, hogy így lesz jó, de minek kockáztatni? Ráadásul eddig azt hangoztatta, hogy csajt nem vinne, Robint meg ugye minek, így marad Nyálas. Az meg kétes kimenetelű. No, de nem én ülök ott, annyira nem, hogy ezzel el is köszönök tőletek, mivel ez volt az utolsó VV7 hogyvoltom. A tippem a végére, ha megengeditek: Komisz-Nyálas párbaj jön, amiből visszajön Nyálas. A harmadik PVC lesz, majd mikor a legjobban fáj és karnyújtásnyira van a nyeremény, Nyálas elveszti a döntőt. Robin meg röhög és röhög... :D Cső!

x6.jpg

Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacákékIcukája 2015.02.25. 23:44:34

@dzsézön tetem: koszi szepen! holnap meglesem mind a kettot :)))

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): milyen tulzasokba? annyira porog a blog, hogy mar reges reg elvesztettem a fonalat :DD

Mók_Ica 2015.02.25. 23:44:40

@dzsézön tetem: jó éjt :)

én is elteszem magam holnapra ... jó éjt!

Juvegrande85 2015.02.25. 23:46:28

@Gia: Arturo Vidal tényleg nagy király! :)

MacákékIcukája 2015.02.25. 23:46:36

@Joe Bacsi: koszi az infot! :) Vettem, sajna ez van, de kaptam tippeket dzsezon-tol

Ditti82 2015.02.25. 23:47:14

@DerültÉgből/tintával írok/: November végi nem jó? Az már majdnem december! :D
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A kiválasztás utáni eseményekre gondoltam, de köszi. :) Fáncsit már volt "szerencsém" látni.
@c.miller: Rólam szilveszterkor nem akarták elhinni a kis 20 éves fiúk, hogy nem 22 vagyok. :D

vastyúk is .. 2015.02.25. 23:47:16

@Mók_Ica: jó éjt! Ha megbocsátod egy (kis)nyilasnak, azoknak meg lett bocsájtva. :Dhihihih

MacákékIcukája 2015.02.25. 23:47:17

En is mentem, joejt skacok :)

Kosztarika 2015.02.25. 23:47:23

@DerültÉgből/tintával írok/: jó fejek a nyilasok, nagy szabadságvággyal és igazságérzettel :D ;)

szmoti 2015.02.25. 23:50:10

én is november végi nyilaska vagyok :)

Kosztarika 2015.02.25. 23:50:11

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): vissza Fannit a villába Anett helyett?! Na... :D

Ditti82 2015.02.25. 23:51:35

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): Na, akkor IGÁZÁM VÁN! Mindig mindenben minden körülmények között.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.26. 00:05:48

na, hát elolvastalak titeket, és még mindig nem értem, h mi bajotok van azzal (kinek nem Inge, annak Vilma), h Robin és Anett elszórakoznak egymással. pl felmerült, h milyen tinédzseresen nyomják, mert lufival játszanak. Robin mégis mit csináljon vele egy kibaszott "villában", vigye el a Costesbe? vagy nézzék meg a Liza és a rókatündért? meg ez, h "ne Anettezzen, hanem játsszon". a vége előtt 5 nappal mégis mit játsszon már? :DD vagy kihívják, vagy nem, aztán jön a döntő és csá, túl sok tennivalója már nem akad, max annyi, h senkit ne vágjon pofán, vagy pl ne hugyozzon le alvó embereket, de sztem neki ez valahogyan sikerülni fog.

szegény gyereket 3 hónapja az összes csaj elutasítja, hát ne sajnáljátok már tőle ezt a kis örömöt. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 00:11:35

@henrik_: Egyébként (épp a rókatündér zenéjét hallgattam hehehhe) szeritenm Anett jól csinálja, mert Robin így képernyőn van, és a közös beszélgetések alkalmával meg lehet kutyázni a Lacit pl. Szerintem ez csak szavazatokat hoz Robinnak, nem fog értani neki. Nekem szimpi a dolog, mert legalább van mivel kapcsolatban menjen a sus-mus a többiek között. Arik voltak, ahogy hallgatóztak, meg kész a fogmosás, meg ahogy másnap Attila szívatta Anettet. :D Szóval szerintem Anett jó választás volt Veronikával szemben, mert pörög, és elég faszán tudja kiemelni Robin jó tulajdonságait. :D

Montezuma13 2015.02.26. 00:14:52

Most néztem meg a mai összefoglalót és ezt a posztot is most olvastam. Megjegyzem utóbbi jó volt. Az Összefoglaló legjobb szereplője, pedig Attila volt. Mindig csíptem sajátos humorát, valahogy mindig a középpontba kerül.

A kihívással kapcsolatban viszont van egy feltevésem, ami Dórit illeti. Mégpedig egy eléggé ellentmondásos feltevés. Ahhoz, hogy Dórinak esélye legyen a Fináléban a nyerésre, ahhoz az kell, hogy most Denisz őt vigye ki párbajra. Azért mondom ezt, mert nem hiszem, hogy a nézők a Fináléban egy olyan játékost támogatnának, aki nem mérettette meg magát soha. Sokan nem tartanák igazságosnak, hogy egy ilyen játékos nyerjen.

Brutival egyetértek abban, hogy most egy Denisz/Laci párbaj lesz.

Még egy apróság. Szerintem a csatorna Robint szeretné végső győztesnek. Ez az összefoglalókból látszik. Bennem felmerült a kérdés, hogy vajon Anettet véletlenül küldték be? Lehetséges, hogy rendezői/szerkesztői utasításra flörtöl Robinnal? Egy új szerelmi szállal akarják erősíteni Robint?

Montezuma13 2015.02.26. 00:15:37

Most néztem meg a mai összefoglalót és ezt a posztot is most olvastam. Megjegyzem utóbbi jó volt. Az Összefoglaló legjobb szereplője, pedig Attila volt. Mindig csíptem sajátos humorát, valahogy mindig a középpontba kerül.

A kihívással kapcsolatban viszont van egy feltevésem, ami Dórit illeti. Mégpedig egy eléggé ellentmondásos feltevés. Ahhoz, hogy Dórinak esélye legyen a Fináléban a nyerésre, ahhoz az kell, hogy most Denisz őt vigye ki párbajra. Azért mondom ezt, mert nem hiszem, hogy a nézők a Fináléban egy olyan játékost támogatnának, aki nem mérettette meg magát soha. Sokan nem tartanák igazságosnak, hogy egy ilyen játékos nyerjen.

Brutival egyetértek abban, hogy most egy Denisz/Laci párbaj lesz.

Még egy apróság. Szerintem a csatorna Robint szeretné végső győztesnek. Ez az összefoglalókból látszik. Bennem felmerült a kérdés, hogy vajon Anettet véletlenül küldték be? Lehetséges, hogy rendezői/szerkesztői utasításra flörtöl Robinnal? Egy új szerelmi szállal akarják erősíteni Robint?

vastyúk is .. 2015.02.26. 00:22:23

@Montezuma13: Anett eleve úgy ment be, hogy Robinnak akart segíteni, mert neki drukkolt. Szerintem szimplán szimpátia, nem hiszem, hogy utasításból nyomult volna rá Robinra. Robint teljesen felesleges erősíteni, mert már most is ő a legerősebb. Kvázi mindenki neki drukkol, merthogy ő normális ember maradt a vellában. Szóval Robintól nem lehet már elvenni a nyereményt, ő az a kompromisszumos megoldás, akire egy Denisz/Fanni/Edina/Dani/Zsu rajongó is szívesen ráteszi a jelét, mert hát megérdemli.:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 00:22:45

@Joe Bacsi: Joe bacsi! Jó volt a tegnap hajnali elemzésed a tegnapi előtti poszt alatt! :-)

kamilla123 2015.02.26. 00:25:43

én ma vettem észre itt a kommentekben, h elkezdődött az ÉH. Kicsit húzós időszakom volt. Erre látom most az oldalukon,h már három napja megy? Atyagatya! le vagyok maradva. Gyorsan mindent néznem kell és pótolni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 00:26:21

@kamilla123: Daniról nem rosszat mondani, Zsu témát megbeszéltük. Zsu lehetőleg ne beszéljen, ne gondolkodjon, mert nem áll jól neki, hanem maradjon a beauty vonalon, meg a 40-es 50-es vállalkozókon! :-)

kamilla123 2015.02.26. 00:27:44

@VV Erőlegény: miért, az, h Dani és Zsu jó műsorvezető lenne, az rossz? vagy mire gondolsz? vagy nem erre mondod?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.26. 00:33:14

@kamilla123: Sztem nem lennének jó műsorvezetők együtt Kamilla, mert egyrészt Zsu nem tud szabadon összefüggően beszélni, másrészt a műsor általában abból állna, hogy Dani zrikálná, Zsu meg nem értené (vagy átmenne műsorvezetői mártírba). Az a jó páros, amelyik kölcsönösen tud évődni a másikkal pl. ilyen volt Liptai Klaudia meg Tilla (egy ideig).

kamilla123 2015.02.26. 00:55:05

@VV Erőlegény: hát sztem sajna ez teljesen elméleti beszélgetés, mert úgy tűnik, h a retek nem az értelmesebb típusokra épít jelenleg műsorvezetőként, legalábbis a bv-ben

vastyúk is .. 2015.02.26. 01:23:21

Denisz Fogat mos, Iza besétál mellé, és azon elmélkedik, hogy múltkor szerinte valami olyasmivel mosott majdnem fogat, aminek köze sincs a fogkrémhez. Megbeszélik, hogy szódabikarbónát szoktak használni a fehérebb fogakért, Iza fogkeféje meg lemerült, mert lehet, hogy otthon a fürdőjében csak akkor van áram, ha felkapcsolja a villanyt, de akkor miért megy a mosógép (Iza, nincs ellentmondás, annyi, hogy a mosógép bizony egy másik fázison van.) A bőrdzseki fogkrémes lett, egy enyhe bazmegelést elereszt Izu, de aztán valahogy csak túl lendül rajta. A hálóban már sötét van, Robin magyaráz valamit Denisznek, aki visszaszól, hogy nyugi mindjárt bezárom, egy másodperc.. És az ajtó bezárul. Folytatjuk... Szerintem a kameramanusnak át kell másznia a háló felöli kamerákhoz, ezért a felirat, mert nem értem miért ne lehetne egyből átváltani a háló képére.. persze tudom, nem kell ezt nekem érteni.

malevil2050 2015.02.26. 01:44:39

@vastyúk is ..: Jó lenne már aludni nem itt a napot lopni,hihi

vastyúk is .. 2015.02.26. 01:53:09

@malevil2050: meg nem vagyok álmos. úgy tűnik, hogy mára a szerkik nem szánták meg a kis bábszínházat etanollal, úgyhogy egyéb dolgokkal foglalom le magam :D

malevil2050 2015.02.26. 01:55:57

@vastyúk is ..: Tiszta éjjelei bagoly lettél,pedig én szóltam,ne szokjá rá!

vastyúk is .. 2015.02.26. 01:57:19

@malevil2050: majd vasárnap után visszaszokok ;) - remélem hihihihi

vastyúk is .. 2015.02.26. 02:01:52

On.: újra. már mindenki alszik. Horkolás van, meg mozdulatlanság. Asszem ezt az ont felesleges lesz keresnetek. zéró, lófasz, semmi nincs. Legalább húznák meg ennek a vesszőfutásnak a végét. Had üssek még párat.

malevil2050 2015.02.26. 02:02:08

@vastyúk is ..: Na jó,,,én asztat mondom h jóccakát mer minnyá verrad.

vastyúk is .. 2015.02.26. 02:03:51

@malevil2050: menjé alukálni, hogy holnap is tudj projektkedni, a baglyok meg had huhogjanak ;) Jóccakát. Ja és az elmaradhatatlan: Puszedli!

vastyúk is .. 2015.02.26. 02:57:15

On.: Egy pillanatra azt hittem lesz valami, mert valaki kiment. Szandika megkérdezi,hogy minden oké? Attila mondja, hogy ja, csak cigizett egyet, mert nem tud aludni. Szandika sem. Összekuncognak. Sajnos nem mennek ki beszélgetni, hanem megpróbálnak aludni.. ejnye. Attila mióta visszajött csak köhög, meg mocorog. Ugye-ugye, bezzeg ha kiment volna beszélgetni Szandival. A kamera ahelyett, hogy legalább Artúrbandikát mutatná Robin-Anettre van ráállítva, ahol semmi sincs (még kifli sem.), mert alszanak.

Ennyi, eddig bírtam. Megyek vissza a balettba ugrálni. pá ;D

lobbantott tsilke 2015.02.26. 04:51:07

Ojoj.Meg kellett volna állnom két kupica Sölnél.Hajlá Oki!

tvbuzi 2015.02.26. 06:23:27

Edina a muzsik tévén? Ott szerepeljen csak ezentúl.

lukacstoncsi 2015.02.26. 07:04:14

Jó reggelt!

@vastyúk is ..: A Robinos dologban neked legyen igazad!Mármint hogy ő nyeri.

Tegnap jól láttam hogy Dóri kérte el Robin jelét?Érdekes hogy Attila rögtön mondta hogy ok csinálják így.Hmmmm.Lacit is bepróbálkozott nála azzal a csók infóval Robinról de Attila már tudta.Ez a Laci is milyen kispályás istenem...Azért nem ivott hogy lássa a többiek hogy viselkednek.Beszarok.Meg hogy az lett amit gondolt.Na Lacikám egszerüen csak nem mertél inni mert itt vannak a többiek megjátszottad a jófiút szimplán.Máskor meg simán tajrészegre issza magát.
Robinék helyesek Anettel és pia ide pia oda tényleg van köztük valami kémia ezt nem lehet megjátszani.Ok ivott is Robin megint rendesen de még így is úriember volt.Dennis már rég megdugta volna a csajt ahogy mondta meg Laci is szerintem.Na ez a különbség ezek közt hogy Robin részegen közel 100 nap után sem megy át egy kiéhezett állattá vagy csak visszafogta magát mert tényleg úriember.

lukacstoncsi 2015.02.26. 07:09:30

@Montezuma13: Robint szeretné a csatorna győztesnek?Miből gondolod?Csak többet mutatják egy ideje mert tényleg érdekes lett és a többiek meg eléggé visszaestek korábbi önmagukhoz képest.Ő meg valahogy magára talált.És van most bőven anyag róla.

2015.02.26. 08:20:27

@lukacstoncsi: Abszolút 1et értek. Örülök, hogy egy platformra kerültünk Lackó-ügyben.

A többi hölgytől nem értem azt az elvakult rajongást. OK, hogy szép fiú, meg vádembör, de egy kisstílű, rosszindulatú, ostoba tahó.

minden végzet nehéz 2015.02.26. 08:44:28

Most hogy Attila bent van, a jelenlegi versenyzők úgy tekintenek rá mint a vv-ék professzorára.Laci meg , mint a kis óvodás , beárulja az ovó bácsinak,Jajj a Robin csókolózott.)))Az is röhejes volt amikor Laci meg Edina kézen fogva búcsúztak a villától,mint valami két szerencsétlen dedós totyogtak ott.Nekem nagyon ellenszenves ez a dedós macsó. ))))A külső ellent mond a kifelé mutatott felvett belsővel.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 08:44:40

@vastyúk is ..: Ja, mióta tudom, hogy nem nyerhet csaj, alap, hogy Robin nyerjen. :-)

BarBwire 2015.02.26. 09:06:28

Sziasztoooook!

Hát szerintem nagyot dobott a színvonalon, hogy a régi VV-sek bementek. Attilát imádom, olyanokat tudok megint nevetni rajta. Jelentkezem Robin-fannak! Szerintem cukin műveli ezt a nyomulást. Nekem Laci vadember stílusa nem jön be, meg ez a "mondok egy titkot" He-He, mintha már nem tudta volna mindenki hogy szájrapuszi csattant.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 09:12:15

@lukacstoncsi: nekem az volt az érzésem, hogy Laci azt hihette, hogy Attila és Anett között van valami, ezért kezdte úgy a mondandóját, hogy azt hiszem, elveszítetted Anettet (v. valami ilyesmi), amit Attila csodálkozó tekintetére, a csókolózással magyarázott meg.
Amúgy szerintem tök vicces volt az egész, ahogy megeskette, hogy nem mondja el senkinek, meg ahogy Attila reagált (téééényleg? )... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 09:15:37

@lukacstoncsi: kémia.... hát ja. De az is lehet, hogy Laci szóhasználata megihlette és így a végjátékban megcsapta a potyapina szaga... :D
(én kérek elnézést :D)

BarBwire 2015.02.26. 09:22:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Van egy olyan érzésem, hogy Robin elég úriember ahhoz, hogy ne dugjon a villában.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 09:25:57

úgy nézem, hogy nem nagyon maradtam le semmiről, hogy nem néztem a BV-t.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 09:36:28

@BarBwire: persze, de attól szaglászni még lehet. :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 09:50:51

@lukacstoncsi: egyébként vicces,mert azt hittem, hogy Attila a Deniszt fogja baszogatni, mint anno Christofert, de a a végén az lett, hogy Lacika ült fel a szopórollerre. A lényeg, hogy Attila semmit sem változott. Érdekes volt, hogy Plasztik reggel megint ment magyarázkodni, hogy mit miért mondott részegen, és hogy mennyire volt gáz. Az hogy Laci nem rúgott be, megint megmosolyogtató,nem akarta lejáratni magát a vendégek előtt. az meg hogy Robin nem csempészte be Anettnak, azt hiszem nem csak rajta múlott, azért az látszódott, hogy Anett eléggé nyomja a fékpedált. Anett sem úgy áll a dolgokhoz, hogy akkor a kamerák előtt had menjen.:D

csiri bá 2015.02.26. 09:59:54

@-pkata-: de lemaradtál... Fáncsika affektálásáról, Au bőgéséről, aláfestve a szokásos VV muzikkal. :)))

csiri bá 2015.02.26. 10:02:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): I. Pampula Mártír VV Lacc be is égett, tényleg azt hitte, hogy Attis és Anettka között van valami és ment Robinnyót mószerolni, csak ráfaragott, mert egyrészt Attis már tudott a smárról, Robinnyó elmondta neki, másrészt meg Attist PVC érdekli nem Anettka. :))) Szóval besült az ovis Lacc. :))

vastyúk is .. 2015.02.26. 10:03:07

@Spitzbauer: ha mindig csak az úriemberekért rajonganának a csajok, kihalt volna az emberiség. Viccet félretéve, Lacit sokkal kevesebben támogatják a külseje miatt, mint Robint. Személy szerint azért Lacié a szavazatom, mert Robinnak nem hiányzik. Ha az egész játékot nézem, Laci végig szerepelt, adta a témát, és végig tartotta magát ahhoz, amit elképzelt. Áldozat tudott lenni.

czko · http://blog.hu/czko 2015.02.26. 10:03:24

@vastyúk is ..: Az előzetes szerint Attila most épp Lacit basztatja. Viszont erről egyből az jutott eszembe, hogy tavaly ugyanez volt Aurelioval. Hülyét csinált belőle, na nem mintha ehhez erőlködni kellett volna. Aztán mégis nyert.

Tordafia 2015.02.26. 10:03:41

Lehet, hogy Nyálas megtalálta élete párját az ÉH Botoxjában. Ott is tökéletes rezzenéstelen arc (nyilván más okból kifolyólag), a mimika teljes hiánya, szellemileg ugyanúgy az 1.0 -ás verzió. Talán még később kiderülhet, hogy szereti -e a birtokolt tárgyak szerepét, vagy ha csókolózás közben elkapják a nyakát, vagy tépik a haját. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.26. 10:04:15

@csiri bá: hajtépés nem volt? Azt olvastam, hogy Fáncsi kövérebb mint volt? (Mondjuk sztem nem volt az) A kamera tuti csal, mert a múltkor még Edina is vastagabbnak tűnt a fekete ruci ellenére.

lukacstoncsi 2015.02.26. 10:07:13

@vastyúk is ..: Hát én is azt hittem de szerintem Iza pátyolgatja mint sorstárs (uccsó párbajozó) meg talán Fanni miatt mert őt kedveli.Laci nekem már jóideje hiteltelen.Bejött egy macsó tetkós csávó tolta a nagy arcbát beszólt mindenkinek és Dórit leugatta.Aztán szerelembe esett még gondololtam is hogy végre visszavett meg kezd emberi lenni Edina miatt de ez csak részben ltt igaz.A párbajos hetükön végleg kimutatkozott mekkora szereplő és mártír.Ok ez egy játék d azt hiszem a nagy pálfordulásokat nem díjazza a közönség.És a bentiek sem.

csiri bá 2015.02.26. 10:07:20

@-pkata-: Nem, mert csak ők ketten voltak meg Segal, mint meghívott szagértő... :))

Gia 2015.02.26. 10:10:45

@-pkata-: Én teltebbnek láttam Fannikát,és arra gondoltam,hogy anyuka otthoni főztje megtette a hatását.De lehet,hogy tényleg csak csalós a kamera.

lukacstoncsi 2015.02.26. 10:11:07

@vastyúk is ..: A mártír dolog nem lett végig tolva igazán akkor jött elő nála mikor Edinával összejött.Még a Zsu-s affért sem tudja kezelni még mindig kiakad amikor szóba kerül.Abban mindketten egyformán hibásak.A potyanő, meg az olcsó nő meg őt minősíti.

vastyúk is .. 2015.02.26. 10:13:14

@czko: Az Aurélió minta szerintem kiugró pont volt. Hiába van most is egy utánzata, a Denisz, mégsem érzem Esélyesnek. Inkább úgy látom, hogy Laci elárvult odabent. Iza Deniszt, Anett Robint, Attila meg Dórit juttatja műsoridőhöz. Szandika eltűnt és így Lackónak csak az az egy lehetősége marad, hogy Attila vicceinek tárgya legyen.

lukacstoncsi 2015.02.26. 10:13:24

Ma kiderül Dennis kit visz ki.Szerintem Dóri lesz.Laci most nagyon nagy falat és ő ennyire nem bátor de nem is kell annak lennie.Ez épp nem erről szól, és Dórira is vár egy párbaj bár tegnap amit részegen leművelt Szandika meg oltotta nagyon gáz volt.És Robin még mindig bízik benne....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.26. 10:17:20

@Tordafia: Mér, ismerik egymást? Vagy találkoztak már? Edina is jobban járna, ha Laccija lelépne Botox-szal.:-)

MacákékIcukája 2015.02.26. 10:20:43

@vastyúk is ..: tenyleg, a Szandika mi a manot csinal odabent?

vastyúk is .. 2015.02.26. 10:22:18

@lukacstoncsi: szerintem az áldozatot már a legelején tolta. Mikor Dóri megmondta neki a frankót, Lacikából előbújt a Dóri áldozata lettem.. Én azt látom Lacin, hogy mindig nagyobbat próbál ütni, mint amekkora "pofont" kapott. Ezen a szemüvegen keresztül végig hozta a formát. Én nem látom a pálfordulást, csak a bizonytalanságo, meg a felfújt arcoskát, hogy a többiek ne támadják le egyből.

Kosztarika 2015.02.26. 10:25:07

@-pkata-: inkább úgy mondanám, hogy szerencsés vagy (és okos, amiért inkább aludtál) :D

Szép napot mindenkinek! :)

vastyúk is .. 2015.02.26. 10:25:12

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): semmit. Mint segítő teljesen megbukott. Tegnap is mutatták, ahogy Laci és Robin arról beszélt, hogy bejött, mindenkit lebaszott, majd eltűnt a látóhatár mögött.

MacákékIcukája 2015.02.26. 10:30:10

@vastyúk is ..: na, hat akkor sok ertelme volt bekuldeni... Valaszthattak volna valaki mast a negyes vagy otos szeriabol :-/

Kosztarika 2015.02.26. 10:31:43

Miket nem írnak .. Tényszerűen tálalva egy "feltételezést", annyira undorító. Hány embert tesznek ilyenekkel padlóra (áltúújalánosságban) Fúúúj

Tordafia 2015.02.26. 10:32:57

@Majom1Parádé:

Nem, nem hiszem, hogy ismerik egymást, de ahogy kis hazánk "celebgyártása" zajlik, itt előbb utóbb bármi...
:)

Kosztarika 2015.02.26. 10:34:09

Basszus, nem tudok írni :)
* általánosságban
** a link

lukacstoncsi 2015.02.26. 10:40:18

@vastyúk is ..: igen 100x-osan adja vissza amit kapott.csakhogy amit kap az olyan mint amit ő is ad.ez nem a mentem az utcán és megütöttek dolog.Dettó sokszor mint Fanni....Laci magának köszönheti a párbajokat ezt még mindig nem látja be?De már az ő útjáról beszélt Attilának mint egy El camino-s:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.26. 10:40:50

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): a Blikkes cikket már belinkeltem reggel, ott Zsuzsa is beszélt.

vastyúk is .. 2015.02.26. 10:41:40

@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): ilyen a bulvár. A lényeg, hogy a szalagcím ütős legyen.

vastyúk is .. 2015.02.26. 10:49:52

@lukacstoncsi: Hihihi. Így igaz. Bár azt sem tartom bűnnek, hogy Lacika világának Lacika a középpontja. amiatt a póz miatt nem kedvelik, amit védekezésként hord nap mint nap. 'Ki ha én nem.' mindegyikükben benne van. Dóri tipikusan csak maga elé motyogja az igazát, Denisz a riportszobában keménykedik, Robin meg szendéskedik. Ezzel igazolják önmagukat.

csiri bá 2015.02.26. 10:56:09

@lukacstoncsi: ha Mártír együtt marad az asszonyával, még az is lehet, hogy közösen lépnek fel a muzsik tévén. :)))

minden végzet nehéz 2015.02.26. 11:00:08

@vastyúk is ..: Erről az a vicc jutott eszembe, hogy a paraszt legény meg a cigány legény összevesztek a vásárba.Otthon aztán meséli a cigány legény hogy , én tízet is ütöttem a kalappal még a paraszt egyet a lőccsel.

Tordafia 2015.02.26. 11:00:17

Lehet hogy a legközelebbi szériába elég lenne csak Attilát beküldeni pár újdonsült idiótával, hogy valamilyen szórakoztató jellege legyen egyáltalán a műsornak. Megdöbbentő volt látni tegnap, hogy ezt a műsort így is lehetett volna végig JÁTSZANI! Éles kontraszt.

Csak ügyesen! 2015.02.26. 11:24:35

@lukacstoncsi: Nem, Laci annak köszönheti a párbajokat h a saját csapatát kiszavazták mellőle. Amiben persze a csatorna keze is alaposan benne volt. Ennyi a történet.

traccsparty 2015.02.26. 11:29:28

Elég óvódás volt ahogy Laci "elpletykálta" Attilának a nagy hírt a csókról, ami tkp inkább puszikák voltak, de persze Attila már tudott róla, azon viszont röhögtem, hogy rögtön üzletet akart kötni vele "mit kapok cserébe?"

Hajrá Robin, Hajrá Dóri! De mostan párbajra Hajrá Denisz! Szegény kicsi kéményseprű fiú, hadd legyen már ott a top háromban.

reqcka 2015.02.26. 11:57:08

Csak meg ne bánja.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.26. 19:58:20

@csiri bá: Utólagos nagy visszavihogás / történelmietlen/ :)))
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): @Ditti82: Nyilaskáim :))

Bocs,hogy most,de tegnap önfegyelmet gyakoroltam és tényleg ágyba bújtam. Remélem,azért eljut hozzátok itt is.Megyek az új poszthoz.
süti beállítások módosítása