Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x100 - Jubileumi bulifúrás

2015. február 24. 10:33 - Chat Géza

Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se tud kifulladni a lakókat éltető önpisztítás.

A párbaj előtti utolsó este szokásos eszem-iszom dínom-dánom a program. Már csak a félig üres Sprite-os flakonokat látjuk, meg azt, hogy a 21 éves egyetemisták agyi szintjén Robin és Laci élőben átírja a világhírű WellHello zenekar rakpart című számának sorait.

vv3_1.png

Azeredeti:

Ülök a szélén, hadd jöjjön a hullám
hadd jöjjön, hadd jöjjön

Az eredeti mű mesteri magasságába sem érő VV átirat:

Ülök a wc-n és hagyom hadd jöjjön

hadd jöjjön, hadd jöjjööööööüüüüeeeöööeeennnnnn

vv1_1.gif

Robin és Laci a cigiskanapén találnak egymásra. A végtelen mennyiségű szesz Robinból kihozta a nyüszítő kiskutyát, akinek ráléptek a farkára, ilyen hangokkal jelzi, hogy rájött ők igazi komék Lacival. Megy az ölelkezés, az urambátyámozás, Laci tolja az érzelmes amígót, aztán jól magára hagyja Robint, aki ezzel a kék sapkával és a műbajusszal úgy néz ki, mint egy elb*szott, alkoholista Mario. Robin sírva vígadására fanni és Dennis is rácápázik, előbbi beindítja a taktikai cséplőgépet, nyomatja a bullshitet, hogy nem szabad hagyni, hogy a Laci érzelmileg rátelepedjen, mert most is hol van a két lábon járó tetovállás? Sehol. Dennisnek már herótja van ettől, hogy minden a párbajról szól, hogy folyamatosan stuffolni kell a másikat. Meg is mondja Fanninak, hogy hagyni kéne a g*cibe. Ezen persze összevesznek. de akkor a bulifúró szerkesztők szépen bekeverik az Árnyékszínházasok dalát – nem fogom megkeresni, hogy ki az előadó, úgyis mindenki tudja – mire Robin és Laci elkezdenek köcsög keringőzni, amibe Dóri is becsatlakozik. Dennis és Fanni is összebújnak. A bulinak ezzel annyi.

vv2.gif

A részegen zabálás intermezzója után Laci kitalálja, hogy mekkora f*szagányosság lenne, ha Robinnal meg Dórival hármasban aludnának, de úgy, hogy mellette faszi lenne, mert Edinát szereti és inkább egy seggluk érjen hozzá, mint egy p*nci. Deal. Így is lesz. Bebotorkálnak a vélhetően görény és halál szag egyvelegét felvonultató hálóba, beesnek az ágyba, ott ficánkolnak kicsit, aztán Dóri végül visszatakarodik a saját helyére. Másnap reggel persze mindenkinek totál homály a tegnap este. Robin majdnem betüsszent a perem alá a wc-ben úszkáló kaka látványától, Dennis idegi alapon van, hogy Fanni még reggel is csak a nyomoronc párbajról tud beszélni.

Mindenki nagy örömére lehet búcsúzkodni, ami annyit tesz, hogy a két párbajozó privátban számadást ad a maradék három lakónak, egyesével. Ha kell valahogy megszerzem az adásnak ide vonatkozó teljes szöveges kivonatát, de juszt se fogom leírni, hogy Fanni miért csalódott Dóriban, hogy Laci és Robin között mi ez a hirtelen jött spanoskodás, és így tovább, mert ezt már mindenki betéve tudja.

11008395_885427151509065_4159343487507742708_n.jpg

Fanni végrendelete

A párbaj utáni pillanatok mindig kemények. fanni kihullott, Dennis csak áll az udvaron. A riportban erről csak így nyilatkozik:

Azért fájt a fejem, mert tele volt könnycseppel. – Dennis

Dennis a nyíregyháziak istenéhez fohászkodik, hogy ha legközelebb kimegy, akkor hadd b*ssza meg jól a csicskák száját! Legyen így. Aurélióék is bejelentkeznek a villába, Fanni elbúcsúzik, nyomatják Denisszel az I love yout, aztán a végrendelet is megérkezik végre, melynek lényege:

  • Dóri egy féreg
  • Laci egy féreg
  • Robin jógy gyerek, csak a két féreg kihasználja az érzelmességét
  • Dennis nem féreg, sőt, szereti és üzeni, hogy ezt az egy hetet már fitymacsattogtatva is ki lehet bírni.

Kérdésünk pedig:

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vastyúk is .. 2015.02.25. 01:08:37

@B.Betyár: ööö. én sosem szurkoltam Robinnak. A játékában "csalódtam", nem zavar, hogy Anettel szimpatikusak egymásnak. Persze tudom, hogy Robintól nem lehet elvenni a győzelmet. De az én szememben ugyanúgy szaros a keze, mint a többinek.
Szerintem is Denisz - Laci párbaj lesz. Denisz nekem ellenszenves, így biztosan nem rá szavazok.

vastyúk is .. 2015.02.25. 01:10:08

Innen az ágyikóból is látom, hogy on van: Denisz és Iza beszélgetnek Dóriról, meg hogy volt-e hátbaszúrás, vagy sem, meg hogy Dórinak kell a visszaigazolás..

Juvegrande85 2015.02.25. 01:12:26

Érdekes a helyzet. Szerintem mindhárom ellenfél bőven benne van a pakliban most. Az egy dolog, hogy Dennis most jó döntést hozott mindenképpen hogy felvette a kendőt... de arra nem tennék sok pénzt hogy ennek ellenére nem Dóri lesz akit mégis visz. Így nyert pár napnyi gondolkodási időt de én arra tippelek hogy belátja hogy baromság ez a nőt nem viszek sztori....
Egyébként ha nem így lesz akkor én azt mondom Robint viszi. Ne felejtsük el hogy a dupla jel ami ráröppent az percekkel azelőtt még Robin tulajdona volt. Én ha Dennis lennék - azt is beleszámítva hogy diónyi az agyméret amivel rendelkezem - most Robint vinném amennyiben elvetném a nőket mint lehetőséget. Amúgy meg természetesen Dórit. Lacit most csak akkor ha azt mondanám OK lesz ami lesz ha meg kell halni legalább bátran.... Nem túl jellemző gondolatmenet Dennisre. Meglepne ha ezt lépné.

vastyúk is .. 2015.02.25. 01:13:49

On: Denisz arról is elmélkedik, mikor annó Robin nyereményének hatására kiment romantikázni Dórival. Előkerül Ádám is, aki Denisz szerint végigaludta a villalétet, és Robin jóhogy visszajött ellene hatalmas különbséggel. Folytatjuk..

vastyúk is .. 2015.02.25. 01:17:32

On: Denisz azt mondja, hogy ő mindenkivel elvolt, de Dóri kicsit elszigetelődött. Erre reagált Zsú, hiszen az elhanyagolt emberre lehet hatni. Iza: értetted, amit Zsú mondott az üzenetben. Denisz: ühümm. Folytatjuk...

vastyúk is .. 2015.02.25. 01:21:39

@Juvegrande85: én azt látom az on-ok alapján, hogy erősen próbálják meggyőzni Deniszt, hogy Dórit is nyugodtan kiviheti. Nem tudom, hogy végül elér-e az agyáig. Innen kintről azt kell mondjam, ha Robint vinné, öngyilkosság, lenne. Persze az lenne az egyetlen helyzet, hogy elgondolkoznék rajta, hogy rárakjam a jelemet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.25. 01:24:16

@Csak ügyesen!: Holnap megyek fixálni a termet, sztem egy ember +- nem számít, nagy a terem, zsúfolódni nem fogunk.:)

B.Betyár 2015.02.25. 01:26:44

@fosch9: hát igazán nincs mit :). Én is csalódtam most a csalódottakban :((. Egyébként utolsó ötletem még valami féle álszemérem lehet, esetleg legutolsó tipp (aminek nyoma is van itt) az Anett iránti ellenszenv, de azt szintén nem érteném, hiszen Robin játékának megítéléséhez semmi köze, h Anett szimpi v. nem szimpi vkinek.
@vastyúk is ..: szóval nem zavar a szimpátiájuk, ennek örülök :). Sztem ennek kellene egy normális, pozitív alapérzésnek lenni jelen esetben. Azt, hogy "szaros a keze" nem értem :D. Mármint akkor mi is a baj vele úgy összességében? Dennis egy állat, egy rémálom, pont azért szavazok most rá Laci ellen, amiért az utolsó két párbajon Lacira szavaztam :). Persze, h "elvehető" Robintól a győzelem. Az ingyenes redszerben tökéletesen lutri a végső nyertes!

vastyúk is .. 2015.02.25. 01:26:55

On: Még mindig Deniszt mutatják. Denisz mindenképp felvette volna a kendőt. Dórinak direkt szúrt oda kiválasztásnál. Iza megkérdezi, hogy bántotta-e, erre Denisz mondja, hogy persze, mikor megmondta, hogy Dóri csak végig aludta, meg ette a villalétet. Denisz szerint az a hátba szúrás, hogy Dóri kitálalt mindent Lacinak. Elárulta neki, hogy a szaunát Fanni kiprovokálta. Iza kérdezi, hogy mikor volt ez: Denisz meg: Edina búcsúlevelénél.

vastyúk is .. 2015.02.25. 01:34:25

@B.Betyár: ha tényleg érdekel, kifejthetem. Nem titok, hogy én Edinának szurkoltam. (Szóval már itt elítélhetsz ;D ). Robin állandóan picsog, hogy így a szívére hallgat meg úgy, de a két állítólagos barátja kiesésében vastagon szerepet játszott. Utána persze mindig meglepődött, hogy se Dani, sem Edina nem ment vissza. Érdekes kettős ügynököt játszott a játék eleje óta, amit végülis jól csinál, de a módszerei nem szimpatikusak. Mindenki kvázi megbízik benne, utána meg meglepődik, hogy hoppá. akkor a Robin csak véletlenül hallgatott, meg bólogatott a monológjaim alatt :D. A mai akciója, hogy odaadta Dórinak a jelét, amit annyira tartogatott az utolsó kiválasztásra szintén a megúszós hozzáállását támasztja alá. Tudom, sokaknak ő a legvállalhatóbb, és legszerethetőbb karakter, valószínűleg meg is fogja nyerni, de az én szememben egy sumák.

Juvegrande85 2015.02.25. 01:38:10

@vastyúk is ..: Kintről nézve természetesen az lenne. Bentről viszont attól függ kit lát erősebbnek. Az nem kérdés, hogy Lacit utálja jobban de most így kapott egy elég erős indokot Robintól is. Akinek az erejével kevésbé lehet tisztában mint Laciéval. Az már szerintem neki is leesett, hogy a Laci kőkemény ellenfél. Bentről nézve Robin annyira ugye még nem lett letesztelve hogy ezt tudhatná. Az a véleményem egyébként, hogy szemernyi esélye is csak Dóri ellen van a visszamenetelre. A másik két fiú ellen kipottyan. Ha meg a Dóri ellen nyeri a párbajt esetleg akkor meg garantáltan 3.

Abban én is biztos vagyok, hogy a régi VV lakókóknak ki vannak adva bizonyos feladatok is. Szerintem már a mai kiválasztás se így alakult volna ha nem jöttek volna be a régiek. Nem azt mondom, hogy kötelező jellegű feladatok... de mondjuk ha az RTL egy VV Attillának azt mondja, hogy próbáld meg megakadályozni ezt és ezt a párbajt azt elég könnyen képes lehet megoldani. Szerintem egy Laci vs. Robin párbaj konkrétan ki lehetett adva hogy tegyenek meg mindent a megakadályozására mert az a Fináléra kell.

vastyúk is .. 2015.02.25. 01:46:55

@Juvegrande85: simán elképzelhető. Úgy tudják manipulálni a kis cickányokat, ahogy akarják. Tegnap este nagyon a Denisz-Dóri párbajra gyúrtak az exlakók. szandika Dórinak tolta, hogy meg kell méretnie magát, a Denisznek meg Izáék.

B.Betyár 2015.02.25. 01:54:33

Sumáknak sumák, ez vitathatatlan, és az is igaz, h a legvállalhatóbb a többi közül :). Az ő játékára lehet a leginkább azt mondani, hogy a keretek között nagyon ügyesen kihasználta a lehetőségeket, hogy egy-egy ügyes helyezkedéssel kipöckölgesse az ellenfeleket. Amikor Danit rávette a kendőlevételre, az volt az első igazi megvillanása, azt egy vastag pluszpontként írtam fel a számlájára, remek lépés volt :D! Amikor Dinka kiesésénél is "közrejátszott", és Lacira tette a jelét, az volt a második legjobb húzása, ott végre igazán tökös volt, és ráadásul történelmi helyzetet is hozott létre. A harmadik legjobb húzása a mai duplajel átadás volt, segített puffadtarcú barátnőjének (végtére is némi plátói érzések is fűzték hozzá), a párbajt ezáltal valsz. el is kerüli, ezért még Attila is megdícsérné :D. Szóval ja, lehet kétféleképpen is látni ugyanazt.

Egyébként a Laci által mantrázott okosság, hogy Robin miatt esett ki Dinka, az nagy baromság, mert Dennis úgyis Lacit küldte volna végül Dinka ellen, a duplajelét pedig nem várhatta el senki, h felhasználja.

A sumákság, a lavírozás, pláne a tujulás persze nem szimpi, de egy legitim és elfogadható módszer a játék végigviteléhez, közben nem gázolt át senkin, nem törte szét senkinek az érzéseit, tizedannyira volt trágár, mint a többi, stb. Nekem is nagyon kellett, hogy itt az utolsó egy-két hétben látszódjék belőle vmi humor, v. éppen ez a mai kis lánnyal-ölelkezős érzelmi szál. Éppen egy csipetnyi, azt is szépen, nem állat módjára. Én szívesen adnám oda mostmár neki a díjat.
Az a vicc, hogy ebben az évadban kb. 5 párbajon kell úgy szavazni, hogy valaki ellen voksolok, és nem valakire :D! Ez a széria tényleg csúcstartó mindenben.

pomac 2015.02.25. 02:03:56

invitel monnnyjon le nem volt netem... mikor tudtam volna nézni, tegnapit sem láttam,felvételt sem találtam nyalják meg :D most meg már álmos vagyok nem nézem
:DD

vastyúk is .. 2015.02.25. 02:03:59

@B.Betyár: :D Nem volt rossz széria nekem tetszett. Valóban ügyes volt, hogy sok minden úgy alakult, ahogy. Viszont akkor meg minek rinyált, hogy nem Dani illetve Edina mentek vissza. Ami a dupla jelet illeti, ennyi erővel Edinának is odaajándékozhatta volna ;). Szóval a "barátain" átgázolt, hogy a popóját mentse. Tényleg simán lehet így játszani, annyi, hogy nekem nem szimpi.
Anett meg a reggeli című műsorban nyilatkozta, hogyha bemennek, mindenképpen Robint fogja segíteni, szóval nem lepődtem meg, hogy egymásra kattantak. Annak az egynek szurkolok azért, hogy Robin ne írjon szerelmes verset, vagy ha ír is, ne olvassák be a műsorba. hihihihihi :D

vastyúk is .. 2015.02.25. 02:05:19

@pomac: majd holnap bepótolod. Csak annyit kell tudj, Denisz a kiválasztott, és a legvalószínűbb, hogy Lacit viszi, esetleg Dórát.

vastyúk is .. 2015.02.25. 02:06:43

Végre megfigyelhettem Robin fogmosási technikáját, és azt kell mondanom, nem jól csinálja :D

pomac 2015.02.25. 02:08:20

@vastyúk is ..:csak éjfél után nem volt netem.. a tegnapi onrol sincs felvétel:( lehet erről sem lesz , mindig az izgalmas onoknál nem érek rá de bezzem kior nincs semmi alszanak meg van idöm akkor semmi lényeges nincs :D

pomac 2015.02.25. 02:09:38

@vastyúk is ..: de már hanyagjára ezt is :d megint csak a fogmosásra értem ide ,no meg mikor nyúlna robin karja a takaró alatt on el :DD

vastyúk is .. 2015.02.25. 02:11:36

@pomac: :D murphy -vagy hogy írják :D tegnap este ay mama is írt az onról, meg én is, szóval kábé látszik, hogy mi volt. MA meg egy után volt az első rövid bevágás, azokat is idefirkáltam. több tényleg nem történt. Most meg ahogy elnéztem simán lefekvéshez készülődnek.

pomac 2015.02.25. 02:15:31

@vastyúk is ..: abból merítettem valamennyi infot azt láttam ,de a fejek hozzá az azokkal az igazi :D de az is több volt a semminél szrencsére , jó hogy leírtátok :D .na de tényleg tipli mert már a blogmoci is szórakozik megint velem

B.Betyár 2015.02.25. 02:25:11

@vastyúk is ..: szóval a két legfőbb bűne a "barátain" való "átgázolása" akkor a szemedben.
"Értem" :). Nem véletlenül írtam persze idézőjelbe a szavakat.

Amikor Daninak ügyesen odarakta egy éjjeli dekkelés közben, hogy vegye le a kendőt Laciról, azzal éppen csak beleavatkozott a játék mechanikájába, de az pontosan abszolút nem volt kiszámítható, hogy ez miket hoz majd, sőt, abban az esetben konkrétan Danika irháját mentette meg vele, hiszen így eggyel később esett ki, és nem azonnal.

Dinkának odaajándékozhatta volna a dupla jelét, vagy akár önként fel is adhatta volna a játékot :D, de bármilyen ehhez hasonló súlyos dolgot elvárni egy ellenféltől (használja fel a szuperképességét, ami majd később jól jöhet neki???) az nevetséges lenne. Mivel a dupla jelét meg akarta tartani, így Dinka mindenképpen kiment volna, és az mutatja legjobban, hogy mennyire nem voltak igazán mély barátok, hogy végül még jelzés értékkel sem rakott Fannira, hanem tolta tovább a Laci-vonalat, ami számára egy egész játékon keresztül végigvihető dolog volt. Az is mellette szól, hogy valószínűleg inkább Dinkát várta volna vissza, és esetleg Lacival szemben nagyobb esélyűnek tartotta, ezt már nem tudjuk meg, hogy igaz volt-e, mindenesetre leadott egy teljesen hitelesnek tűnő picsogást, ezzel ez a téma teljesen kipipálódott.

Szóval ha más érved nincs, akkor én inkább azt mondanám, hogy neked nem szimpatikus Robin :). Amit abszolút meg is tudok érteni, hiszen a lavírozós tujulás, a kicsit pszichó-nézés önmagában hozhat egy ilyen érzést, bennem is ezt hozta ki kb.

vastyúk is .. 2015.02.25. 02:40:20

On: a lábméret a téma, Izának elég a 38-as magassarkú, az Anettnak meg 35,5. Robin: - Anett nekem csak Eddig ér (mutatja )Denisz: _robin, akkor hogy fogod meg a kezét?.. Robin: hát így (mutatja)
Laci arról motyog RObinnak, hogy mindenki azt üzente Denisznek, hogy Dórit vigye.És hoyg miért lehet ez. Robin nagyon a gondolataiba van merülve, sok mindent összekever, pl állítja, hogy mielőtt Denisz bement retyóra Laci azt kérdezte tőle, hogy az üzenetek hatására rakta-e Dórira. Laci mondja, hogy ne hazudjon, mer tilyen nem történt. És Denisz is röhögött, hoy ezt tényleg nem kérdezte meg Laci tőle (Ejny-bejnye Robinnyó a fellegekben jársz mi? nem baj, meg van bocsájtva)
Kijön Attila, hogy 'Robin, Anett azt mondja menj be', Robin: majd megyek ha én akarok, és különben is téged is hív a nőd, menjél, hallom ahogy nyögdösi, hogy Atti. Attila: Csak akkor nyögdösi, ha mellette vagyok. Attila fürdőköpenyét dícsérik meg, ami ilyen türkizkék és kanári sárga, először nem tetszik Robinnak aztán minél jobban nézi, annál bejövősebb. Atti : Szponzorcucc. Többiek: -nemá. Robin:. Egy nap után már kapsz is szopnzorcuccot?. Attila: Naná, a gatyámat is kaptam. Iza: dehát délután azt mondtad, a New Yorkerben vetted. Attila.: jól van, a new yorkerben vettem. hihihi. Folytatjuk..

Következő snitt alatt Robin fogat mos, majd bemegy a hálóba, megpuszilgatja Anettet, megkérdezi, hogy hozzon-e valamit, Anett szépen megköszöni, de nem kér semmit, Robin befekszik mellé, és sutyorgás, zirgés-zörgés kezdődik, és jön a Folytatjuk...

A hálót mutatják. Robin nagyokat nyel, kis kifli - nagy kifli van lyányok (pukkadoztok mi?), meg viszonylag csend. Tovább kukkolok, de nem történik semmi. A csend sistergő mikroportjai áthasítják a dobhártyáimat. Robinnyo simogatja Anettet, akinek így melege van. Most valamiről témáznak, de nem értem, csak annyit, hogy valamit nem mondhat el Anett Robinnak. Azt mondja Anett, hogy elmondja jövő héten. Robin simizi Anett hátát, majd újra csend és hullaszag. Mozdulatlanság. A háttérben valaki köhécsel. Roninnyó puszizza frissen nyert Anettkáját, megbontva ezzel a kifli formációt, de sajnos abbamarad a dolog, újra a szigorú kis kifli - nagy kifli. Mozdulatlanság...

vastyúk is .. 2015.02.25. 02:52:22

@B.Betyár: hihihi. asszem írtam is, hogy nem szimpatikus. :D Nincsenek jó érveim. Már az Ádámos párbajon is inkább tahó Ádámra szavaztam. Egyébként igazad van, nem várható el senkitől, hogy egy ellenfélért "feladja a játékot". De ezt nem is várta el tőle senki. A dupla jelére meg bebizonyosodott, hogy nem volt szüksége, szóval Edinkának is adhatta volna az én fantázia világomban. Na akkor elhittem volna, hogy érdekelte a sorsa. Azzal, hogy Dani levette a lila kendőt Laciról sokak szemében gyávává vált, ami hozzáadódhatott az okokhoz, ami miatt kint maradt. - szerintem. Egyébként tényleg nincs baj a Robinnal, csak valahogy az az érzésem vele kapcsolatban, hogy minek az embernek ellenség, ha ilyen barátja van. És igen, ez a szimpátia, semmi több. :D

vastyúk is .. 2015.02.25. 02:56:03

On: Mocorgás, puszihegyek, hajsimizések, alsó popifogás. Az elkövető Robin, Anett mintha aludna már.

Joe Bacsi 2015.02.25. 03:19:49

@VV Erőlegény: Hát akkor csak hozzá kell szólnom már nekem is :D

Kicsit úgy érzem,átragadt a lakókról pár kommentelöre a negatív látásmód(nehogy már Robin "arája" miatt ellene forduljatok :D)...persze ez csak magányvélemény,de itt már tényleg azt kell nézni ki érdemelné meg hogy nyakába szakadjon 30- 40 misi..nálam ez még mindig Robin.(jobb híján)

Dóri:
Kivételesen igazat adnék Dennis jellemzésére,letolt egy negatív hatású wellness kúrát..pár csicskázás..kuss mert aludni szeretnék és ennyi...na erre azért mégse

Laci:
Ahogy Daniék túltolták a Zsu lejáratását,annyira tolja már ö túl ezt a kettőnkért nyerem meg sztorit,annyira komolyba átérzi a szerepét,hogy már már hiteles ez a Love Story..vagy se :D nála is túl nagy az ego,plusz rosszul is kommunikál le egy pár dolgot..mert ugye a stílus maga az ember..szóval ö felejtős.

Dennis:
Talány mit zabál rajta a "feketék" magja..talán az egy közülünk,a vezérbikánk húzza be,de nekem Godzilla pallérozása..egyedül..Fanni által..és kb. ennyi maradt meg belőle..van benne pár értékelhető pozitívum is néha napján,főleg ha Lacival vetném össze,most ez megjátszás vagy tényleg nem akkora furkó,mint a tetkós macsó,az rejtély..de anblock egy paraszthajszálnyival konszolidáltabb verziója a "ki ha én nem" ,férfiállat típust eljátszó karakternek...na azért aki Fanni belsőértekeibe így beletudott "szerelmesedni" az elégedjen meg a tündérfalvival nyeremény gyanánt :D

Robin:
Nem egy falkavezér típus azt be kell látni(vagy tényleg Oscar gyanús) amit így utolsóként a szerepek ilyen olyan leosztása után ki lehetett hozni a játékból,azt többé,kevésbé megtette..volt pár szép húzása,amivel Lacit ki akarta tenni a villából(Dani kendölevétel..Edina párbaj..még össze is kellett haverkodnia vele :D nehogy öt fogja meg Fanni helyett :D) de egyik se jött be..pedig ha tudná hogy(vagy már tudja Dani által) neki inkább Dennisre kéne odafigyelni,lehet másképp tolja le a játékot...Az tény szépen lavírozott,de ezt nem mondanám negatívumnak,azért ide is oda is játszani,úgy hogy ne fedd fel teljesen hogy pont leszarod az összeset,nem lehet egyszerű...vékony mezsgyén táncolt,nem is bíztak benne igazán,mégis ki tudta hozni úgy hogy infója is volt és nem is orroltak meg rá egyik brigádban se..mindkét "Vezér"..Dani,Dennis..pátyolgatta és a komisznak ez is lesz a veszte(Daninak is ez lett volna),így az alattvalóik sose gondolták rá célpontként..nem vetette el a sulykot vitákban,ember tudott maradni,még sütnivalója is van,így nyerjen ö

Ui:Azért a Robin fanok helyében egy Dennis-Laci párbajon jobban elgondolkoznék kire rakjam,mert hiába az Edina szál..egy esetleges döntőben Lacival szembe jóval nagyobb a kontraszt,ha már csak ketten állnak ott a fődíjért..én tuti Lacit akarnám vissza ha kiviszi a komisz,jó lesz Lacinak a második hely..addig had reménykedjenek Àdinával a tutiban :D

Joe Bacsi 2015.02.25. 03:42:06

Az kimaradt hogy aktualitása is legyen a mondandómnak,hogy Dennis még Lacinál is bénábban játssza a "szerelmest"..Fanni kanapé.."Ne add fel" (Dennis magába:majd biztos feladom mert kiesel egy héttel a vége elött..te melyik rendezvényen van..Godzilla eleség :D)

Kiesik..elbúcsúzás..Fanni bög mint a kétéves..Ne add Fel!!..Lol..Dennis fapofa..elsö megszólalás.."Te tudtad?"..ha nem láttam volna az egész szériát,kb. annyit olvastam volna le a mimikájáról az egész bensőséges szerelmétől való elbúcsúzkodástól(ha már ezen lovagoltak Anették Lacinál) mintha egy jó cimbije esett volna ki..vagy még kb. annyi se :)

Nyugiszobás búcsúzkodás..tele a fejem könnyel,csak nem jön ki :D :D..meg most már tényleg nem fogok sírni(mintha annyit rinyált volna korábban..Fanniért vagy miatta..vagy úgy anblock..na de valamit mondani kellett,mert nála nem úgy megy mint Fáncsinál,nem jönnek a műkönnyek,az igazi meg főleg nem,egy eleség után,1 héttel a vége előtt)

Na szóval..gyenge a Love Story itt is..és még fele annyira se hiteles..ülj le Dennis egyes! ;)

jófej házisárkány 2015.02.25. 04:22:59

@B.Betyár: igazad van ám,ma este házisárkány voltam,jófejség nélkül, amolyan kamaszlányosan viselkedtem, no. Mondjuk ezt az anettet tényleg nagyon nem bírom, de hát akkor nagyobbat csalódtam volna, ha szandikára röppen rá. Továbbra is hajrá robin, én amúgy a taktikázását bírom, bár pont ma fejtettem kihogy néha nem tudom eldönteni, hogy tudatos vagy mázlista, de nem bejön, ha taktikus, mert csípem, ha valaki gondolkodik.

jófej házisárkány 2015.02.25. 04:39:45

@Krétagarbó: ami a párbajt illeti, egyetértek. Ráadásul most senki sem érvelhet azzal, hogy még nem volt párbajozni. Ügyes húzás volt ez a részéről, nekem tetszik a taktikája. Én nem tartom sunyinak, szerintem ügyes volt, hogy sikerült mindenkivel fenntartania egy normális viszonyt, én ezt is taktikának és normális hozzáállásnak látom, nem sunyiságnak. Nekem pont azért is szimpi, mert azokkal is el tud lenni, akiket kevésbé kedvel.

jófej házisárkány 2015.02.25. 04:40:45

@Joe Bacsi: minden szavaddal egyetértek. Ekg, ahogy tegnap megtanultam :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.25. 06:28:36

Denisz ügyes volt :-D Még kaphat is pár szavazatot.

Mona Vandervaal 2015.02.25. 06:57:22

@vastyúk is ..: a haverjaidat üdvözli egy 27-es (ezek szerint középkorú és lassan milf...) nő. Váhhhh most kicsit öregnek érzem magam...

Mona Vandervaal 2015.02.25. 07:30:50

@Ditti82: ha aludtatok rá, akkor lehet, hogy látjátok, hogy Robin okosan és taktikusan cselekedett. Laci egy pökhendi ficsúr, 1 Ft-ot nem érdemel, nem hogy milliókat. Szerintem. Továbbra is hajrá Robin :-)

KapitányG 2015.02.25. 07:37:45

@lukacstoncsi: Bocs, de akkor a wiki szerint Ádám 3 jelet kapott, Robin pedig négyet. Maci a jelrakásnál Robinra tette a saját jelét, ahogy Dóri, Dennis és Fanni is. Nem volt szavazategyenlőség, ahhoz, hogy Robin menjen párbajozni, nem volt szükség Maci szuperképességére. Vagyis nem Maci döntött
hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_7#Kiv.C3.A1laszt.C3.A1s

lukacstoncsi 2015.02.25. 07:47:19

Jó reggelt!

@Mona Vandervaal: Egyetértek.

Remélem a tegnap esti Robin piszkálók meg átpártolást emlegetők kialudták magukat.Nem volt szép amit csináltak.Ne Anett miatt bántsuk már ezt a gyereket.Senkinek sem a féerje barátja vagy az ágyasa mert kb mintha itt nagy megcsalások lettek volna a részéről már...:-)) Lányok, lányok....Más végigkufircolta a villalétét neki meg egy kis flörtölgetés van felróva.Ő sem porcelánfigura.

Dennis választását jónak tartom ebből jól is kijöhet.Hogy Dórit viszi vagy Lacit nem tudom de lehet Dórit.Bár nekem még Robin is megfordult a fejemben hisz ő kutyulta kissé meg a dolgokat de még korrekt módon.Laci megkapta a jelét tőle elmondta hogy megvannak elhülyülnek viszont vannak sérelmei,Laci egy kurva szót nem szólhat emiatt egyrészt mert elmondta keményen miért ne Robin nyerjen ebben tulajdonképpen benne volt az is hogy minek gondolja.Laciból mindig előjön az igazi énje ha iszik ha nem egy idő után.Dóri az Dennisre tett ez evidens plusz a jele illetve Laci jele is nála landolt.Ha megfigyelitek a riportban Robin nem játssza túl a mondanivalóját nem színészkedik nem ott őszinte stb.Elmondja mi a szitu ennyi.A többieknél lehet látni hogy rádobnak még egy lapáttal.Dennis szar helyzetben van de ha lacit viszi lehet hogy ez most felértékelődik kinn, ha Dórit akkor kettős a dolog hiába mondta hogy nőt nem visz ki.Ha csavarna és mégis meglépi Robint akkor tuti bukó.Meglátjuk.

lukacstoncsi 2015.02.25. 07:50:40

és még valami.Robinon egy percig sem lehetett látni hogy kapar hogy a nyeremény így meg úgy.A többiek mind jobban kimutatták mennyire kell a pénz....Robin megfontoltabb ezt tudjuk,óvatos duhaj nem szállt el magától.

Ditti82 2015.02.25. 07:52:35

@pomac: Ennyit arról, ki kivel alszik. :D
@Mona Vandervaal: Még gondolkozom. Párbajig biztos Lacci, feltéve ha Döniz őt viszi, bár mindegy, mindenképpen hajrá (most még) fantomkép!

lukacstoncsi 2015.02.25. 08:01:10

@vastyúk is ..: Ez egy játék.Most Robin legyen végig csak jó ne taktikázzon sőt a jelét is adja oda vagy mégse.Mindenkivel legyen kedves közben meg legyen jó fió stb.Hidd el az életben egy jófej srác nem kell vele barátkozni de a munkahelyén is nagyon szeretik.A benntiek sem piszkálták feleslegesen általában.Nem drámázik nem szerepel feleslegesen szerintem jól osztotta be az erjét.Megfigyelt ami fontos plána aki 10 nappal késöbb érkezik annak ez kurva nehéz.Idő kellett neki.Reni milyen antréval érkezett be vagy Zsu és hol vannak már?Persze nem emiatt estek ki.Robint senki nem tartotta komoly ellenfélnek és szerintem a Top 3-ban is szívesen ülnek vele, bárki.,most se tették rá a jelet.

2015.02.25. 08:06:04

Rájöttem mi bajotok van kedves pálfordulók.
Annyi idióta karaktert láttatok már a vv-kben, hogy azt hiszitek az abnormális a normális (természetesen ott). Így aztán amikor egy normális karakter is bemegy ő a tuja, ha pedig életszerű lépést tesz akkor fuj elfordulunk tőle és máris az abnormális karaktereket favorizáljátok. Csalódtam bennetek. Persze ezek a műsorok erről is szólnak, hogy ami a valóságban nem oké, azt ott lehet támogatni mert "csak" egy műsor.

Mona Vandervaal 2015.02.25. 08:06:25

@lukacstoncsi: 100%-ban egyetértek. Laci már Edust is megvádolta, hogy elvett tőle 40 misit. Ennyit a nasszerelemről, meg hogy mennyire egy fasz. Nekem pl kurvára unalmas, hogy mindig Edinával jön. Szánalmas szarnak tartom és pont.
Denisz meg ha őt viszi, mm Lacit, akkor menjen már vissza D, gondoljunk Robinra, úgy sokkal nagyobb esélye van a döntőben ;-)

Mona Vandervaal 2015.02.25. 08:09:51

@Ditti82: ezt tartom a legnagyobb butaságnak, ne haragudj. Na de várjuk meg, hogy kit visz. Ha Lacit, akkor az én véleményem az, hogy faszvakarás ide vagy oda, Deniszt kell nyomni, Robinnak az a jó, ha ő jut vissza. Szerintem :-)

Ditti82 2015.02.25. 08:11:14

@fosch9: Így jártam. :( Amúgy egyik se normális, aki ilyen műsorba jelentkezik. :) A gondom nekem inkább azzal van Robinnal kapcsolatban, hogy csapodár a fiú, először Dóri, aztán (igaz, kamuból) Edina, az iskolahéten Szatmári Orsi, most meg Anett. 4 különböző karakter külsőre is. Vagy minden nőre ráröppen, aki csak beteszi a lábát a villába vagy csak "tematikázik" (copyright by Naomi).

lukacstoncsi 2015.02.25. 08:11:55

@Mona Vandervaal: Igen laci már nagyon nyeregben érzi magát lehet joggal hiszi benntről hogy erős mert 3X visszament de mi tudjuk hogy az erőviszonyok nem mindig ugyanazok amit a játékosok gondolnak.Én arra lennék kíváncsi mi lesz ha nem nyer.Edinának így is kell szerintem de ő vajon folytatjja e így vele hogy nyeremény.A párbajos hetükön nekem már ez a sok amore túlzás volt és Laci túlta itt a dolgot túl.Edina józababb vagy ha úgy nézzük realistább.Laci részéről ez szerintem taktikusabb dolog bár nem mondom hogy nem szereti mert szereti csak nekem a műsor meg a körítés nagy.A milliók úgymond elvesztése szerintem sok mindent elárult róla.Meg az is hogy megint a bunkó énje jött elő már mindenki mehet a pecsába ő fog nyerni oszt jól van.

lukacstoncsi 2015.02.25. 08:16:13

@Ditti82: Látom már a Robinos képed is ugrott...Korábban nem volt csapodár most meg Anett miatt az?OMG!Szeretethiány ennyi.Nem kell túlgondolni ezt.Meg szereti a nőket szabad a kinti életben is most mi a baj ezzel?Nem tolakodó egyáltalán.Dórival nem jött össze de nem estek egymásnak nem bosszulta meg hogy ki lett kosarazva.Sőt jóban maradtak.Edina neki inkább mint barát volt.A tanárnő meg egy teljesen új valaki és minden fiunak tetszett meg nagyon pozitív volt velük.

2015.02.25. 08:21:10

@B.Betyár: Nem álmszeméremnek gondolnám. Az Anett iránti ellenszenvet látom, de ez a széria nem anettról szól, ő itt biodíszlet, és ahogy olvasom laci is rámozdult ergo ott több előítélet kellene hogy legyen mint Robin iránt aki végig úgy viselkedett, ahogy a társadalomban is elfogadható, ez nem mondható el egy másik játékosról sem.
Kicsit a p.na irigység is játszik, hú robin hogy képzeli hogy egy nőre rámegy ő a jófiú sőt nem is akárkire egy butácska ex vv-sre, na nem is kellesz tovább robin - ezt látom ki sok kommentből.
Ami szomorú mert ez még mindig egy műsor. A VV végére a kommentelők is kifordultak magukból :D

@Ditti82: az ennyit arról ki kivel alszik megjegyzést már nem is kommentálnám, az élő fába is beleköttök már - épp te aki végig robin fotójával nyomtad itt, komolyan mi van veletek?

2015.02.25. 08:22:16

@lukacstoncsi: toncsi mindenben egyetértek veled amit robinról írsz

Mona Vandervaal 2015.02.25. 08:22:50

@lukacstoncsi: nekem az abnormális, hogy valakire azt mondom, hogy milyen szar nő, majd hősszerelmes leszek. Bezártság miatt és taktikából esetleg, de hogy ez a kinti életben nem tart sokáig, az fix. Meg idekinn ilyen nincs is :-) Főleg ha nem lesznek milliók :-) hiú ábránd az egész. Pl csak vegyük azt, hogy Anettre hogyan nézett, látszott, hogy tetszik neki. Edusra 90 napig 1x nem nézett olyan csillogó szemekkel. :-)
Laci eddig mindig pont azért ment vissza, mert nem rá, hanem a másik ellen szavaztak. A 4 közül ő az, aki tényleg nem érdemli meg a lovét.

2015.02.25. 08:24:03

@Ditti82: robin minden csak nem csapodár, próbálkozik, szeretethiánya van
Ditti az egy dolog, hogy aki jelentkezik nem normális de a kommentelés szintjén még megpróbálhatunk a realitás talaján maradni de úgy látom ez itt már nem megy. Kár, hogy pont az utsó pár napra "fordultok ki" magatokból, így már nem lesz öröm veletek beszélgetni.

Ditti82 2015.02.25. 08:24:46

@fosch9: Tévedés, Laci rámozdulásának se tapsikoltam. Ahogy téves az is, hogy végig Robin fotójával nyomtam. A műsor legalább feléig Greg Sandersként voltam jelen.

Mona Vandervaal 2015.02.25. 08:29:14

@fosch9: ez az... Anett egy vendég. Robin szingli. Az utolsó napokat már had töltse szeretetben, ha van rá mód. Érzelmes srác, meg az anyukája nevelte fel, Anett idősebb, én értem - talán - hogy mi ez a közeledés. Lehet, hogy buta, de Anett egy kedves nő, aki ha a lelkét tudja támogatni a végjátékban, akkor tegye, főleg ha az Robinnak segít. Ezért én nem fordulnék el tőle.

Ditti82 2015.02.25. 08:31:16

@Mona Vandervaal: Én se végleg fordultam el tőle, tévedés ne essék. Ha Döniz nem Láccit hívja ki (amúgy szerintem de), akkor visszateszem Robint, de az tuti, hogy vasárnap már Robinként leszek jelen.

Mona Vandervaal 2015.02.25. 08:37:23

@Ditti82: remélem, hogy őt viszi és Laci már a döntőt Edussal kézenfogva nézheti, úgyis annyira szerelmes, hogy csak na :-D

Csak ügyesen! 2015.02.25. 08:38:28

@Mona Vandervaal: Most komoly, h azért ő érdemelné meg a legkevésbé, mert nyert három párbajt? :D Mindig azt hiszem, h engem már nem lehet meglepni semmivel, aztán rá kell jönnöm, h de :D :D

Csak ügyesen! 2015.02.25. 08:39:26

@B.Betyár: Pkata a Laci különítmény alapító tagja, szóval ő nem tudott elfordulni Robintól, mert sose volt Robinos :)

jófej házisárkány 2015.02.25. 08:43:14

@lukacstoncsi: Igen, pár óra alvás után rájöttem, hogy nem vagyok 17 éves, szóval újból a reális énem került előtérbe. Úgymond vettem egy 360 fokos fordulatot :D

Ditti82 2015.02.25. 08:48:08

@jófej házisárkány: Mindenki annyi, amennyinek érzi magát. ;)

Mona Vandervaal 2015.02.25. 08:50:18

@Csak ügyesen!: nem a 3 párbaj, úgy egyébként, egyszerűen ő az, akinek semmiképp sem adnám és 1 szavazatom nekem is lesz, azaz 3, mert minden telefonomon fent van az app :-D sok kicsi sokra megy

jófej házisárkány 2015.02.25. 08:54:14

@Ditti82: Reggel a tükörbe nézve kb. 47-nek éreztem magam, szóval sehogy se jó ez. Maradok annál, ami a személyimben van :)

MacákékIcukája 2015.02.25. 08:57:15

Reggelt. Sztem ha Denisz Lacit viszi, Deniszre kellene nyomni, bar en undorodom meg a gondolatatol is, hogy egy ilyen emberre szavazzak...

Mona Vandervaal 2015.02.25. 09:06:18

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Robin érdekében jó lenne ez az opció pedig.

csincsilla72 2015.02.25. 09:08:21

@Csak ügyesen!: Lacci végtelenül ellenszenves. Dórinak nem kellett, ergo lekurvázta. Edinát lerusnyázta, majd miután Zsuzsával nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, rámozdult, ma meg már borzasztóan szerelmes belé. Ja, a főnyereményért bármit.
EZÉRT nem nyerhet. Sem a játéka, sem a csodálatos jelleme nem tetszős.

csincsilla72 2015.02.25. 09:09:44

@Mona Vandervaal: Szerintem Denisz kevésbé veszélyes Robinra, mint Lacci. Az Ödina-fanokat időben le kell szerelni.

csincsilla72 2015.02.25. 09:12:45

@fosch9: 3 hónap összezártság mindenkiből kihoz valami furcsát. Mindenkinek szeretethiánya van már, Robin ráadásul nem kapott kellő számú ölelést és simogatást eddig sem. Ezt mindenképpen bele kell kalkulálni.

csicserierika 2015.02.25. 09:26:06

Lacci döntős lesz ha viszi Dennis, ha nem. D. egyébként hallgatni fog Macira és Fánira és Dórit viszi. Egymásra raktak, plusz Lacci már háromszor volt ,nem meri, Robin ellen nincs sok érve.

MacákékIcukája 2015.02.25. 09:31:55

@Ditti82: tedd mar vissza a Robint, aludtunk ra egyet :D

@Mona Vandervaal: fantomkepre szavazok mindenkepp, eldontottem.

Ezt mind a kettotoknek irom: ha Denisz kiesik, az o es Fanni szavazatait jo esellyel kapja meg Robin a dontoben. Es az sem utolso szempont, amit @Joe Bacsi: irt, hogy nagyobb lenne a kontraszt Robin es Laci kozott

MacákékIcukája 2015.02.25. 09:33:36

@lukacstoncsi: en aludtam ra egyet, marad Robin. :)))

Ditti82 2015.02.25. 09:34:53

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Otthoni gépen vannak a fiúk. Munkahelyen nem töltöm le őket. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 09:36:43

@Mona Vandervaal: "nekem az abnormális, hogy valakire azt mondom, hogy milyen szar nő, majd hősszerelmes leszek"
Hát pedig.... (és most Laciéktól elvonatkoztatva) még én is jártam úgy, hogy kifejezetten rossz véleménnyel voltam valakiről, nem tetszett, martuk egymást, aztán egy közös kényszerprogramnak "köszönhetően", több évig tartó lángoló kapcsolat lett belőle. :)

csincsilla72 2015.02.25. 09:40:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez akár elő is fordulhat, de jelen esetben nem hihető. Lászlónk a Zsuzsa elleni párbajon döbbent rá, hogy neki most hősszerelmesnek kell lennie, különben kiesik. Azóta próbál szerepben maradni.

MacákékIcukája 2015.02.25. 09:43:42

@csincsilla72: pont emiatt az Edinas ugy miatt nem mernem Laci kezebe adni a nyeremenyt. Sajat tapasztalataimnak koszonhetoen egy szavukat sem hiszem el a rosszfiuknak, meg a palfordulasukat sem. Mondom, ne legyen nekem igazam, mert Edina tok aranyos es nem kivanok neki rosszat.

MacákékIcukája 2015.02.25. 09:46:01

Sztem egyebkent tokos volt Denisztol, hogy magara tette a kendot (fuggetlenul attol, hogy hulye erv, hogy "not nem viszek/kuldok ki").
Van egy olyan erzesem, hogy amikor Fanni kiesett leesett neki, hogy o sem nyerhet es ezert most harakirit fog elkovetni es kihivja Lacit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.25. 09:46:57

@csincsilla72: ezért írtam, hogy tőlük függetlenítve értelmezendő a véleményem, mert egy kicsit olyan ex cathedra volt az a kijelentés. :)

Amúgy meg tényleg kurva érdekes, hogy szimpátiától függően, milyen könnyű elítélni és milyen könnyű felmenteni valakit ugyanazért a viselkedésér v. ugyanazokért a tettekért (taktikázás, érzelemhazugság, helyezkedés, hazudozás, stb. ). :)
Egy ilyen játékban mindenki a fent leírtakat is alkalmazva taktikázik és aki ezt elítéli vagy kifogásolja, az ne nézzen ilyen játékot, mert nem érti.

lukacstoncsi 2015.02.25. 09:48:04

Örülök hogy megnyugodtak a kedélye:D Nem kell kinn Robinnal barátkozni, sőt a nőjének sem kell lenni, de nyerjen legalább ezek közül olyan aki nem fordult ki önmagából és végig ember maradt még a pénz láttán is.

csicserierika 2015.02.25. 10:00:24

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Dennis Dórira tett, és őt is viszi. Fanni is ezt mondta neki, Laccit nem meri.

Gia Gianea 2015.02.25. 10:07:05

@csincsilla72: Robin kapott ölelést és simogatást Lacccitól. :-D :-D

Gia Gianea 2015.02.25. 10:07:46

@csicserierika: De ha gyávaság (szerinte) nőt vinni?Én örülnék azért ha Dórit vinné.

MacákékIcukája 2015.02.25. 10:11:20

@lukacstoncsi: igen :) egyebkent nagyon tetszettek a fenti hsz-eidben az ervek, koszi!

@csicserierika: de akkor miert mondta, hogy not nem visz ki? Nem ertem... tok logikatlan.

csicserierika 2015.02.25. 10:15:17

@Gia Gianea: rátette a jelet is, és a kintiek is Dóri felé terelgették.

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): azt eddig állította, most lehet, h az üzik felülírják , bár egyedül maciét nem tudom kódolni, h kire gondolt, h legyen tökös Dennis, és úgy válasszon.

Cérnahuszár 2015.02.25. 10:20:34

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): azért mondta korábban hogy nőre nem tesz, mert ezzel akarta gyengíteni lacit hogy nem mer férfiként kiállni azért viszi fannit. Csak most ezzel csapdában van, mert emiatt nem használhatja fel dórit. Valamit ki kell találnia hogy vigye mégis dórit, persze korábban nem volt olyan problémája hogy nőt nem visz ki, mert a wc-nél mondta fanninak hogy dóri egy tetvedék és kiviszi azt jónapot.

traccsparty 2015.02.25. 10:21:51

@B.Betyár:

Hát nem egy Szokratész védőbeszéde, amit írtál, de hát egyértelmű, hogy hajrá Robin!

Szerintem azért adta át a jelet, mert megfogadta még az elején Dórinak, mikor romantikázni voltak kinn, hogy mindig számíthat rá, a másik ok, hogy kicsit uncsi volt már hogy mindig ő dönti el a Lacira rakott jelekkel a párbajokat, a amelyekről Laci megerősödve tér vissza, azt akarta joggal, hogy máson legyen most a hangsúly.

Szerintem nagyon jól taktikázik, intelligens, finom humorú srác, én sem értem miért, miért baj, hogy átadja a duplajelet, gondolom nem merte instruálni, hogy rá, mármint Robinra rakja, de azt azért jelezte neki, hogy ő szeretné Lacit kivinni, de viszont magára nem rakhatja a duplajelet, ha rakhatta volna, szerintem rakta volna.

Denisz meg nyilván úgy gondolkozik, hogy ha a döntő előtt egy nappal nem tudja Lacit megverni, akivel ugye igazán gondja van, akkor egy nappal később se tudja majd megnyerni, a fiúk (vagyis laci) eddig kiszórták a lányokat, tehát úgy gondolkozhat Denisz, hogy valszeg ő is kint hagyná Dórit, és ezért is biztatja mindenki erre, viszont, ha fordítva sül el, akkor az neki megalázó lenne, viszont Lacival egy tényleges párbaj lenne, és csak akkor tudja megnyerni az egészet, ha Lacit is megveri.

Remélem mindenki, aki bírja Robint Denisre szavaz most. Nem egy nagyon karakter, de ránő az emberre, én inkább vele és Robinnal lennék egy házba zárva, mint Lacival.

csicserierika 2015.02.25. 10:22:42

@Cérnahuszár: mondhatja, h egymásra tették a jeleiket, ráadásul Dóri duplázott, valamint azt, h megfogadja a kintiek tanácsait. Szóval vigye csak Dórit.

Cérnahuszár 2015.02.25. 10:23:39

amúgy meg nem vagyok feminista, de ez a duma hogy nőt nem viszek ki mert nem férfias, arról szól hogy kevesebbnek érzi a női játékosokat, gyengébbnek.

traccsparty 2015.02.25. 10:41:30

@Cérnahuszár:

Denisznek van egy értékrendje, amelyben ő nem akar nő ellen párbajozni, nem kell túlkomplikálni, ő nem egy feminista értékrendet képvisel és kész. De inkább arról van szó, hogy kezdetektől volt egy elképzelése, hogy neki Laci az ellenfele, ezt a végén nem fogja felrúgni egy nő miatt. Lehet, hogy elveszti Laci ellen, de akkor másnap is elvesztené, szóval egy nap alatt nem változik semmi. Az ő értékrendjében, ha két fiút legyőz párbajon, akkor már megnyerte a showt.

A veszélye ennek a húzásnak Robinra nézve, hogy Laci túlságosan megerősödik, ha nem Denisz nyer. Ezért kell Deniszre rakni a Robin drukkereknek. Szóval Robin, de azért most hajrá Denisz.

Cérnahuszár 2015.02.25. 10:50:32

Én meg fordítva gondolkodok, Dennist kell kiejteni mert a szavazatok megoszlanak Robin-Laci közt nagyon, így a godzillásnak nő az esélye. Az nem lenne jó. Ha a 3 kari maradna benn, dóri-laci-robin, sztem Robin simán vinné, mert Laci és dóri ellen ott lennének fanni-dennis bosszúszavazatok.

Cérnahuszár 2015.02.25. 10:53:25

először lacit ejtenék ki a bosszúszavazatok mint 3 befutót, utána meg dórit.

Ditti82 2015.02.25. 10:58:47

@traccsparty: Anyám borogass... Nem unod még a mantrát?

vastyúk is .. 2015.02.25. 11:10:17

@Mona Vandervaal: Hihihi, nem kell magadra vedd, engem ezzel köszöntöttek a 21-diken, nyolc éve már. Azóta kortalan vagyok, 21 és a halál közöt: :D

@lukacstoncsi: kétségtelenül igaz, amit írsz, hol vannak már. Érveim sincsenek, ahogy szimpátia sincs. A műsorban nem elsősorban ideális szomszédot és kollégát keresek, de ha már itt tartunk, jobban szeretem, ha tudom ki hányadán áll velem, és nem kell mindig hátra néznem, van-e már kés a hátamban.

B.Betyár 2015.02.25. 11:11:25

@vastyúk is ..: "-írtam is, hogy nem szimpatikus. :D
-Nincsenek jó érveim.
-Egyébként igazad van, nem várható el senkitől, hogy egy ellenfélért
-szóval Edinkának is adhatta volna az én fantázia világomban.
-Egyébként tényleg nincs baj a Robinnal
-És igen, ez a szimpátia, semmi több. :D"
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat :).
@jófej házisárkány: az a lényeg, h egy ráalvás után kitisztult a kép :).
(Egyébként MINDIG 17 évesek maradunk:)!! -> ez most halál komoly)
@traccsparty: némileg szétszórtan és terjengősen írtam, de. MONA VANDERVAAL és LUKACSTONCSI tökéletesen megfogalmazták a Robin-Anett-gate vonatkozó perspektíváit, ha nem lettem volna holt kómás, akkor szó szerint azt írtam volna, mint ők, így az idevágó részeket kéretik tőlük figyelembe venni :D. Utána viszont nagyon szépen sikerült kibontanom pár dolgot, Vastyúkkal is egész jól haladtam :D.

Cérnahuszár 2015.02.25. 11:17:39

Kb 50-50 százalékban szavaznak az emberek. Ha most dennis bennmarad akárki ellen, akkor megnyerte a játékot, mert 50% az övé biztosan a fináléban, a maradék 50 meg eloszlik a másik 2 játékos közt. Ha Dennis kiesik, 50% Robiné,+ a saját tábora, mert a fanni-dennis drukkerek sosem hagynák hogy Laci vagy Dóri vigye el a nyereményt.

traccsparty 2015.02.25. 11:47:47

@Ditti82:

Szegény anyukádnak milyen mantrádat kellene unnia?

üdvözlöm!

Rémület 2015.02.25. 11:54:26

@Cérnahuszár: Ezt a logikát nem értem. Miért lenne 50 % Deniszé a háromban? Robin-szavazók is szavaznának rá a négyben. Őket elveszti.

traccsparty 2015.02.25. 11:59:46

@Joe Bacsi:

De Fanni és Denisz épp hogy mind a ketten arról beszélnek, hogy majd kint meglátják mi lesz, szóval ez inkább egy barátság szex- szel történet, pont, hogy nem hazudnak szerelmet. elismerem, hogy Denisz nem egy nagy karakter, de nem is utálatos.

Ha holnap be kéne kopogtass valahová menedékért, kihez kopogtatnál be? A keresztapa típusú kapcsolatokat ápoló (majd én gondoskodok rólatok duma), büntetőmániás Lacihoz, vagy a Deniszhez, akiről tudod, hogy kapsz tőle egy szelet kenyeret és pokrócot?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.25. 12:36:10

azt vki el tudja nekem magyarázni, h Robin miért veszít szavazatokat azzal, hogy Anettel haverkodik? vagy ennek megértéséhez lánynak kellett volna születnem? :)

traccsparty 2015.02.25. 12:59:09

@henrik_:

Nem, nem ez hülyeség, nem fog szavazatokat veszteni, csak gondolom a fiatalabbja azt szeretné gondolni (még ha tudja is, hogy nem igaz), hogy amikor Robin kijön, akkor még egy szabad, kapható pasi lesz. Innen nyugtatom meg most a tízen- húszon éves lányokat, igen, Robin szabad lesz, most csak a felvidámítása és jó hangulat céljából utazik rá Anett, semmi sem fog történni közöttük, puszikákon meg édelgésen és egy iciripiciri tapin kívül.

Joe Bacsi 2015.02.25. 15:28:15

@traccsparty: Menedékért? :D Nem mondtam hogy jobb lenne Laci..Söt..ha figyelmesen átolvasod én több esélyt látok Dennis gyözelmére,mint esetleg Laciéra..de ettől még Dennis is tolja a felvett szerepét..és csak úgy repkedtek a "szeretlek" meg vallomások egymás felé..mit tesz Isten pont a Dani féle párbajtól kezdve,mostanáig bezárólag...barátság,meg semmi se volt köztük,mert kb. 2 szót se beszéltek máris Godzillán találta magát Fancsika(ezt még ö is többször szóvá tette..cirka 1 hónapig szinte alig beszélnek Dennisel,csak püfföltek..aztán már hogy "csak arra kell neki" ala Fanni) de ahogy fogytak mellölük a játékosok úgy lettek még inkább egymásra utalva és tolták non stop..ebből lett a szerelem...na persze..tündérfalván..meg arra jó volt ez a szó hogy ne legyen degradálva a poppi takarós egymásnak esések mibenléte.
Azért ha komolyan érzett valamit iránta egy picit több érzelem is látszódhatott volna Denniske arcán..de ez nem is lényeges,szerezzen vele pár szavazatot,lelke rajta.

Ha sorrendet kéne állítanom hogy néz ki a vége..Robin,Dennis,Dóri,Laci lenne..ettöl függetlenül engem ugyanúgy irritál Laci mint Dennis és mivel itt többen adják az ívet Lacinak én adom kicsit Dennisnek..ha nem baj? :D
süti beállítások módosítása