Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x06 - WAC Pack (18+)

2015. február 24. 15:00 - oharozsabimbolehetnek

Erősen kezdünk. Pina. Mármint az arról készült fényképet dugja a góré asszisztense Caputo orra alá. Merthogy valakinek a litchfieldi rabok közül az alfele felkerült egy börtönsuna.com nevű oldalra, és elég ciki, tekintve, hogy a raboknál nem lehet semmi olyan eszköz, ami a kép készítést és továbbítást lehetővé teszi. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy vagy az egyik rab, vagy az egyik őr kijátszotta ezt a szabályt.

screen_shot_2015-02-22_at_10_01_38_am.png

Healynek sem kezdődik jól a napja, mindenki a hatalmas problémáit borítja rá, amint belép az ajtón. Taystee még az iroda csukott ajtaját sem tiszteli, rátöri az ajtót, és elkezd panaszkodni, hogy nem engedik csatornát váltani a társalgóban. Rinya közben észreveszi a puncis képet Healy asztalán, és elborzad, mire a faszi gyorsan átruházza rá a csatornaváltás jogát, csak hagyják már végre békén.

screen_shot_2015-02-22_at_10_01_54_am.png

Chapmant az anyukája látogatja meg, és finoman közli vele, hogy Polly talán megérdemel egy bocsánatkérést a csirkés incidens miatt. Piper kicsit zabos, hiszen állandóan hívja a barátnőjét, de az nem veszi fel. Anyuci Alexet hibáztatja mindenért, de a lánya felvilágosítja, hogy sajnos azért van bent, mert ő maga rosszul döntött.

Bajszi munkába menet észreveszi, hogy a bejáratnál a főnöke átvizsgálja a táskákat, úgyhogy szépen visszaslattyog a kocsihoz, és visszateszi a zsák drogot, amit az imént készült bevinni.

screen_shot_2015-02-22_at_10_11_43_am.png

Piper a beszélőről kijfelé jövet Nicoleba fut, és panaszkodik neki egyet az anyjáról. De Nicole helyreteszi mondván, rád legalább kíváncsi az anyád. Bezzeg az ő anyja egy idióta, aki kezdettől fogva eltaszította magától a gyerekét, nem csoda, hogy Nicole drogokba menekült. Egy jelenetben egy durva szívműtét után megígéri az anyjának, hogy tiszta marad, de a nyakamat rá, hogy nem. Diaz pipa, lekever egy marha nagyot az anyjának, amiért bepróbálkozott a pasijánál. Úgy tűnik, az ő anyja sem viselkedett soha úgy, mint egy anyának kellett volna. Chapman közben hiába próbálkozik elérni Pollyt.

Megy tovább a pina-gate, Caputo egyenként interjúvolja meg az őröket, hogy látott-e valamelyikük valami gyanúsat. Valószínűleg mindenkinek van vaj a füle mögött, mert nem érzik túl jól magukat a székben. Bajszi a drogok miatt, Bennett meg Diaz és népes családja miatt. Jön egy új őr, Suzanne, aki egy helyes, mosolygós, copfos lány, akire Caputo azonnal rá is izgul.

screen_shot_2015-02-22_at_10_23_52_am.png

A társalgóban közben forrnak az indulatok, Taystee Pousseyvel a tv-n vész össze, Morellót meg az esküvőjével szívatják, két latino lány meg a rádión vitatkozik. Bejön Healy, és kihirdeti, hogy visszahozza a Női Tanácsadó Bizottságot, és addig is hagyják békén. Azonnal kezdődik is a kampány, Morello Red utasítására indul, és nagyon élvezi, hogy zsizseghet egy kicsit. Kiderül, hogy minden csoport egy képviselőt választ, és Morello konkurenciája Pensatucky, az a csaj, aki azt hiszi, hogy Isten beszél hozzá. Minden csoportnak végighallgathatjuk a jelöltjeit, és nem nehéz rájönni, hogy egyesek nem álltak kétszer sorba, amikor az észt osztogatták. Az indulatok hamar el is szabadulnak, az őrök alig bírnak velük.

screen_shot_2015-02-22_at_10_39_09_am.png

A konyhában Nicole sértődötten vonja kérdőre Redet, hogy miért nem őt választotta. Red nem hülye, pontosan tudja, hogy Morello több szavazatra számíthat, és jobban irányítható, mint szabadszájú cellatársnője. Ahogy így dumálgatnak, megjelenik Bajszi, és szétcseszi a konyhát. Talál az egyik csomagban elektromos fogkefét, és vallatni kezdi Redet, hogy mi mást hoz be, és hogy esetleg tud-e a telefonról. Red nem érti a dolgot, Bajszi felvilágosítja, hogy valaki behozott egy telefont, és így most az ő üzlete gallyra ment. A takarító helyiségben Diaz és Bennett épp belelendülnek a légyottjukba, amikor a csaj meglátja szerelme műlábát. Szerencsére a kapcsolatuk az elfogadásra épült, úgyhogy nem csinál belőle nagy ügyet, tovább dugnak.

screen_shot_2015-02-22_at_10_51_20_am.png

Healy Chapmant hivatja, és hozzápróbál egy ruhát, mert mint megtudjuk, hasonló az alkata, mint az asszonynak. Aztán megpróbálja rábeszélni, hogy induljon a választáson, mert akkor lenne legalább egy értelmes nő a bizottságban, de Chapmannek esze ágában sincs ezzel foglalkozni. A rácsokon túl Larry próbálja meggyőzni a főnökét, hogy hozza le a cikkét, amit arról írt, hogy ne menjen el miután kiverte. A főszerket jobban érdekli Larry menyasszonya a börtönben. A falakon belül pedig Chapman próbál elég bénán közelebb kerülni Alexhez. Visszaugrunk a múltba, és megtudjuk, hogy Polly és Alex nem voltak túl jóban, és Alex főnöke annyira elégedett volt a munkájával, hogy még több cuccot akart rajta keresztül küldeni. Nőtt a szervezet, nőtt a hibalehetőség.

A böriben Nicole és Alex egyre jobban vannak. Utóbbi észreveszi a műtéti heget a előbbi mellkasán. Sok ilyet látott, amíg csempészett. Hiányzik is neki a biznisz. Nicolenak csak a cucc hiányzik. Közben a háttérben mögöttük az egyetlen zárható WC-ben az egyik csaj az ördöggel (Diablo) beszél. Megjelenik Chapman WC-papírral a kezében, de a bolond tekintetű latina nem akarja még átadni a fülkét. Piper sután ráköszön Alexre, de a cserébe kapott tekintettől még a szarástól is elmegy a kedve. Aztán végre eléri telefonon Pollyt, aki szerintem egy picsa, de neki a legjobb barinője, és végre szent a béke, szóval lehet kibeszélni mindenkit. Kivétel a Barney’s-os üzleti kontaktot. Polly remekül ráérez arra, hogy Chapman közelebb akar kerülni Alexhez. Aztán rákérdez, hogy mire gondolhatott Chapman anyja, amikor azt mondta, hogy kenjen kakaóvajat a tütüjére. Erre Piper röhögni kezd. Igen, arra gondolt. Könnyes búcsú, minden fasza.

A választás finisbe fordult, mindenki idegbeteg, mindenki rímekbe szedi a választási ígéreteit. Ezt a felfordulást kihasználva Tricia (a fonott hajú lány) Bajszi mellé surran, és rákérdez, mikor lesz meg a cucc, amit kért. 

screen_shot_2015-02-22_at_11_16_40_am.png

Bajszi megnyugtatja, hogy nemsokára jön. Közben Chapman vudunénivel dumál, aki a korábbi választásokról beszél, és megjegyzi, hogy sikerült mindenkit végre egy helyre terelni. Erre Chapman elrohan, hogy a zárt WC-ben szarhasson egyet. Ahogy ott ül, egyszer csak hallja, hogy valami rezeg mellette, és az egyik csempe mögött talál egy telefont. Megnézi a képeket, és meglátja rajta azt, amit Healy asztalán is látott.

screen_shot_2015-02-22_at_11_23_21_am.png

Eközben a társalgóban felforrósodnak az események, rappelni kezdenek a jelöltek és főbb támogatóik. Chapman szalad elmondani valakinek, mit talált, de Red épp az ágyában fekszik, csend van körülötte és olvas, és nem akarja, hogy a szőkelány elrontsa ezt az idillt, elzavarja a vérbe. Kifelé menet Piper meglátja Alex holmiját, odamegy, megsimogatja, megszagolgatja a párnáját. A társalgóban most már tényleg bedurvul a buli, ketten instant leszbishowt nyomnak le a földön. Erre fut be Healy, akinek egyből lila lesz a feje, és takarodót fúj.

screen_shot_2015-02-22_at_9_13_04_pm.png

A nagy kavarodást kihasználva Bennett és Diaz a kertben randiznak. A csaj rajzolt a pasinak, és arról kezd magyarázkodni, de belekavarodik, és oda lyukad ki, hogy a csávó nem is nyomi a lába miatt. Ettől azért Bennett nem ugrott ki a gatyájából örömében.

Lemegy a szavazás is, a lányok hosszú, tömött sorokban jönnek, érkeznek Healyhez, hogy kinyilváníthassák véleményüket. Ezúttal Diaz anyjához jön látogatóba César, de láthatóan a muternál jobban érdekli Diaz hogyléte, amin a nő eléggé ki is akad. Egy másik asztalnám Piper és Larry beszélgetnek, és a srác elmondja, hogy a kapcsolatukról kellene cikket írnia. Chapman nem túl lelkes az ötlettől, nem akarja a szennyesét mindenkinek kiteregetni, de Larryn látszik, hogy már kurvára eldöntötte, hogy bármit mond is a menyasszonya, ő megírja a cikket. Közben érkezik egy torzonborz alak is beszélőre, és a bolond WC-s lány szalad oda hozzá, “Diablo!” felkiáltással. Pipernek egyből összeáll a kép, hogy az ő telefonját találta meg a klotyón. És hogy a csaj nem magában beszél, hanem telefonál.

screen_shot_2015-02-22_at_9_24_36_pm.png

Caputo és Healy a szavazás eredményéről beszélget, előbbi orbitális baromságnak tartja ezt a bizottságosdit, de Healy szerint ez csak a látszat, hogy a fogvatartottaknak lehet véleményük. Nemsokára ki is hirdetik majd az eredményeket, de egyelőre hagyják a némbereket megkajálni. Red tortácskát hoz a csókosainak, de Nicole pofátlan megjegyzése után inkább tarkón vágja, és elveszi a sütijét. Megtudjuk azt is, hogy Nicole csak azért viseli el ezt a bánásmódot, mert anno Red hozta ki a függőségből, amikor bekerült a böribe. Közben kihirdetik az eredményt: nyert Ruiz (valamelyik, tök mindegy), Taystee, Chen az öreglányoktól éééééés… Chapman, aki legalább annyira meg van lepődve, mint Redék, mert ő maga sem tudta, hogy indult.

screen_shot_2015-02-22_at_9_33_09_pm.png

Címkék: 18+ OITNB
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása