Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x01 - Enter the Gólem

2015. február 24. 06:00 - sixx

Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy legyen min röhögni, bosszankodni, ÉS a néző nem szóhat bele a menetébe. Az új évadra lecserélték a tévét, a műsorvezetőt és a főcímdalt is, de maradt az alapkoncepció: sok, első blikkre tökegyforma szépembert bezárnak egy helyi parasztházba, ahonnan a szinglik kiesnek, mert valahol ez a műsor a családi értékeket erősíti, ugye.

Azzal nyitunk, hogy a szegény ember Horváth Évája elindul felénk a tengerparton, szinte hallom, ahogy az izmok recsegnek a fél számmal szűkebbre vett fehér ing alatt (nem mellesleg tessen nagyon odafigyelni, és számolni az outfiteket, mert Berki állítólag nem hajlandó egy ruhát kétszer felvenni, fogjuk szaván), és aszongya, hogy legszívesebben ő is beköltözne a hotelbe de akkor jaj lenne mindenkinek odabent. Szerintem az első ceremónián kibasznák, de mindegy. A környék fasza, azt meg kell hagyni, egy hegyoldalban áll a villa, feszített víztükör, mödanszié, van itt minden ahhoz, hogy a játékosok hullarészegen, egy szál faszban ugráljanak a nappaliban Crystal-slágerekre (szevasz, Tibi!), és ha az eddigi két évadból indulunk ki, ez csak idő kérdése lesz. Sajna az előzetessel kezdünk, igazi Éden-rajongó az ilyet nem nézi, mert lelő minden poént a műsorból, tessék kimenni a konyhába húsz deka főtt fejért addig.

screen_shot_2015-02-23_at_16_04_27.png

Két perc húsznál jön a főcím, és Berki tök indokolatlan félmeztelensége, a szabályok egyszerűek, mint én, mondja, és elindul tökön-paszulyon át a kamera felé, belegázol a mödansziéba, úgy lépked, mint akit tegnap raktak össze agyagból, hogy a helyi babonás népeket ijesztgessék vele. Gólem, az lesz az. Szabályismertető dölux, mi a pandora, mi a párválasztó, mi a lényeg, és közben gyors vágásokkal a későbbi adásokból látunk bevágást, NEM AKAROM TUDNI ELŐRE, de hiába üvültök a TV2 székház kurva messze van. Na végre, főcím 3:34-nél, bébibébi kívánj/kínálj meg, énekli valami luvnya Majka szövegét, ha nem tetszik, kint várj meg. Na, jöjjenek már az agyhalottak. Jönnek, a csajokkal kezdünk, széken ülnek, ők fognak faszit választani ezek szerint. Gólem nem akarná, hogy elszédüljenek a csajok tőle, ez a veszély szerintem nem fenyeget, pedig az ünnepi alkalomra cipőt is húzott, és karon csípi az első csajt, érzed a bulit? Érzi. Gólem egyébként magától is úgy beszél, mintha papírról olvasná, ráadásul egy nem különösebben okos hatodikos szintjén. 

Na, luvnyák. Adrienn barna, ismerős az X-Faktorból és most korcsolyaoktató, Gólem nem is hagyja ki az egyértelmű poént, itt nem élsz meg a jégen, halló, mindenki nevet, nahát, tán csak nem Maksa Zoltán lehelte életre a palit? Adri kissé kialvatlan, karikás szemekkel mondja, hogy szenvedélyes, és az arcára kiül az érzelem, gyanakodni fog, és játszani jön a hotelbe. Barna borostás faszi kell neki, de nem szerelemre. Nóri kozmetikus, szőkésbarna, ribancrendszám van a segge felett, és átgázol mindenkin, édes kiscica lesz a faszikkal, és jónőnek tartja magát, hát, neki legyen mondva. Fontos neki a bizalom, Gólemben nem fog bízni, mert. Timi egy állandóan vigyorgó, szilikoncsöcsű barna, aki dugás közben nem röhög. A bemutatkozó videóban a bugyijában turkál, nem derül ki, mit keres, majd lehet később meglesz a kisfaszi a csónakban. Beleröhög a kamerába, és közben ugráltatja a csöcsöket. Így:

Gólem osztja egy kicsit, mit olvastál a gépen, közhelyszótárt? Szerintem semmit, nyertem. A következő csaj Naomi, akit úgy vezet fel Gólem, hogy

Ott ülsz középen, mégis furának tartalak.

Hogy tetszett mondani? Naomi haja nem szőke, hanem olyan piszkosfehér, mintha a festő kint hagyta volna a diszperzitet a nappaliban, ő meg egy jobban sikerült éjszaka után fejjel előre esett volna vele a vederbe és úgy maradt a háré. A bemutatkozó kisfilmje egy kincs, valami fatörzsön vonaglik a dzsungelben, majd kígyót teker a nyaka köré, és közben olyanokat mond, hogy

nagyon izgalmas, taktikás embernek tartom magam. A férfiak eszközök, célokat lehet elérni velük. Általuk.

Húszéves korára ravasz, kitanult nőnek mondja magát, a kígyóval van neki közös pontja, mert a kígyóról azt szoktuk mondani, hogy kever, kavar, ez benne is megvan. Ki a faszom mond olyat egy kígyóról, hogy kever, kavar? Mit kever? Mivel? Naomi az a határozott, magabiztosan ostoba ember, aki a legviccesebb pillanatokat tudja szerezni egy ilyen műsorban, ki ne essen hamar, baszki.

Apolka az utolsó, őt a Rising Starban láthattuk, de volt a Szépségkirálynőben is, ide hódítani jött, de vannak neki erkölcsi normái, amiket nem szeretne áthágni, értsd, nem fog az első nap dugni a bennmaradásért. Óvatos, de nem bizalmatlan, a bemutatkozó filmje alapján neki van a legtöbb esze. Jönnek a faszik, akik közül a csajok választanak, ha egy faszit többen is kinéznek maguknak, akkor a csávóra van bízva, ki mellé ál.

screen_shot_2015-02-23_at_16_46_05.png

Bence 23 éves, személyi edző, őszinte, és akkora alkarja van, mint a combom, rém gyorsan tud viszont fára mászni, ami itt később még jól jöhet. Hisz a jó emberekben, és nem tud hazudni. Fiam, két heted van az Édenben. A csajok méregetik egy kicsit, bulizni jöttél, vagy játszani? Játszani. Ki lehet hozni belőled a vadállatot? Ki. Milyen magas vagy? 180. Apolka és Timi jelentkezik be a nagydarab palira, szerintem a műcsöcsöt viszi majd magával, de nem, Apolka kell neki mert megvolt a szemkontaktus. Dominik érkezik, feszít, mintha a Jóska’s Dzsimben ülne a hatkilós súlyzó előtt, viszont keskenyebb a csípője és a dereka, mint bármelyik csajnak. Bokszoló, mondja, és szereti. Közben csámcsog és/vagy dukcface-t vág bónusz feszítéssel, ami nem teszi túl szimpatikussá, nem is kell a csajoknak. Gólem aszongya, mellette nehéz az ilyen, mármint a kisugárzás.

Norbi jön, tetovált ingatlanügynök, aki a kisfilmjében gondosan lewaxolja a szörfdeszkát, kimegy vele a partra, és lefekszik a homokba, mint egy egzisztencialista művészfilmben, ahol a deszka a fogyasztói társadalom minden terhét személyesítené meg. Norbi csikágózni fog a villában, bármit is jelentsen az, és annyira magabiztos, hogy az néha sok. Naomi azt szeretné tudni, tud-e Norbi komoly lenni, tud. Ő sem kell a buláknak. Jön Patrik, a körzeti David Beckham-hasonmásverseny közönségdíjasa, aki futballistának mondja magát, és Adri menten kinézi magának.

Patrik piásbulis Éden Levi 2.0 lesz, a dumája az, amivel megfogja a nőket, akiket megdug, majd otthagy, és miközben mondja a marhaságokat, kölykökkel labdarúg a parton. A jobb karján egy fasza maori tetkó van, és nem bulizni jött, hanem nyerni. Adri menten emeli is a karját, enyim! Hoppácsak, Timi és Naomi is bejelentkezik, de hiába, Becks Adri mellett dönt, mert szemkontaktot tartottak. Péter az utolsó faszi, szemüveges harmincas, sortban, zakóban jön, a fején baseballsapka, ha saját a stílus, akkor jajistenem, ha ráerőltették, akkor szegénykém. Magas, szimpatikus gyerek, a magasságfóbiás Gólem meg is jegyzi, hogy ne már, nála is magasabb. Van neki egy hózentrógerszettje is, és DJ. Viccesnek tartja magát, értelmesnek tűnik, a bemutatkozó filmjét hallgatva itt meg fog őrülni, Naomi menten azzal kezdi, hogy mennyire vagy taktikás? Petit Timi és Nóri is vinné, Peti Timit választja, mert látta rajta, hogy ostoba, mint a segg, és irányítható.

screen_shot_2015-02-23_at_17_29_30.png

Na, Dominik és Norbi jön, ők választanak, és közben valami nagyon oda nem illő salsa szól, nekem hiányzik a feszkó a jelenetből. Dominik Nórit viszi, Norbi meg Naomit, akit eleve akart magának. Gólem közli, hogy a végén szabad szemmel látható összeggel lehet távozni a hotelből, ez valami rémesen szar duma, de már többször elsütötte eddig is. Int, húzzatok be a hotelbe. Apolka szerint mindenki megdöbbent mennyire fasza a villa, hát ja, vannak benne jobban és rosszabbul sikerült megoldások, a mödanszié pölö fasza, az oszlopos nappali, ahol majd a veretés és csapatás lesz estként, nekem nagyon ibizás hotelbelső, a tüdőszínre festett falakon viszont nem látszik majd a hányás, aminek a személyzet fog tapsolva örülni. A szobák láttán mindenki elájul, Becks meg is jegyzi, hogy itt sok minden lesz majd, mármint az ágyon, és máris egymásra hangolódnak Adrival, akinek egyébként nem az ilyen faszik jönnek be.

screen_shot_2015-02-23_at_17_47_31.png

Nóri és Dominik, illetve Bence és Apolka ismerkedős beszélgetése kínosan csikorog az éjszakában, az ún. kémiát hagyjuk, ezek a párok nem működnek, hiába mondja Apolka, hogy Bence kisugárzása megfogja. Naomi nem szereti a rendet, mire a párja, Norbi, megjegyzi, hogy a zseni átlátja a káoszt, erre a kígyótestű amazon szeme akkora lesz, mint egy csészealj, hát nem csak én ismerem ezt a mondást, fukkyeah. Timiéknek jut a legnagyobb fürdőszoba, akkora, mint a nappalink, hatan egyszerre moshatják a pinájukat benne. Péter Timi képét bámulva megkérdi, hogy a párjának, aki ott áll mögötte, tényleg ekkora csöcsei vannak-e. Timi röhög, Péter a riportban megjegyzi, hogy bármit mond neki, röhög, mert ostoba. Dominik és Nóri a szemöldökökről beszélnek, ki szedi, hogy szedi, miért szedi. Nem vicc.

screen_shot_2015-02-23_at_17_54_25.png

Naomi egy órányi ismeretség után már elkezdi a játékot Norbival, fullba nyomja a taktikust, és aszongya, azért nem választott azonnal párt, mert

Végig akartam nézni a spalettát.

És ha valaki azt hinné, hogy félreértettem, vagy hazudok, lófaszt, itt a képi bizonyíték:

screen_shot_2015-02-23_at_17_55_10.png

Mondom, Naomi főnyeremény. Taktikás az énje, mondja, az jó. Apolka Adrival cigizik, máris megvan az összhang, Adri panaszkodik is rögvest, mert nem bízik Becksben, de ez lófasz ahhoz képest, ami a nappali másik felén zajlik, ahol Naomi nettó két órányi hotellét után máris szervezkedik Apolka ellen, ki kell tenni innen, mert egy kígyó. Látom rajta. Timi bólogat neki, én is. Naomi ezt, amit folytat, tematikázásnak hívja, mert annyi esze van, mint egy zsák sárga bögrének. Imád gondolkodni, mondja, bár ez nem látszik rajta. Norbinak is mondja, hogy két méteres távolságot kell tartani Apolkától, mert geci. Ezt ránézésre tudja, és utasítja Norbit, hogy menten beszéljen is Bencével, aztán meg visszakozik, nem inkább adjunk pár napot neki. Nem kell, Bence sem bízik Apolkában, mert sokat vonul félre másokkal. A paranoia felütötte a fejét a hotelben, kicsit korán szerintem, az eső két évadban kellett ehhez vagy három nap.

screen_shot_2015-02-23_at_18_03_58.png

Este bulika, de előtte megalakul a Naomi-Norbert-Bence véd- és dacszövetség Apolka kibaszására az Édenből, ami nagyon hosszú név, meg sem tudnák jegyezni szerintem. Ha este jön be egy csábító, Bence rá fog pusztulni, pedig Apolkát is dugná, mert miért ne, eccer élünk. A bulika az Éden legjobb hagyományai szerint löevéllel kezdődik, amiben arra utasítják a lakókat, hogy igyák magukat gyökérre. Hát, nem kellett kétszer mondani, Becks, Bence és Norbi félóra alatt galuskásra issza magát, és kötnek egy paktumot, majd összepacsiznak, öribariság kimaxolva. A nappaliban közben mindenki zúzza a feleseket, Adri meg féltékenységi rohamot kap, és baszogatja Beckset, hogy majd jön egy szilikokos bula, és őtet otthagyja érte, mert megbízhatatlan fasz. Hangsúlyozom, két órája vannak a hotelben. Ettől én nagyon megijednék Beck helyében, bár Adri közli vele, hogy ha meg akar baszni valakit, hajrá, őt nem zavarja, csak maradjanak párban.

Bence közben pucér részegre issza magát, minden ruhát legór magáról, és egy szál faszban üvölt, és ugrál a mödansziéba, ami nem okoz osztatlan sikert, és amikor Becks is hasonló pályára lépne, Adri hisztigörcsöt kap, és elrángatja. Timi folyamatosan Bence farkát stíröli, ő legalább tudja, miről szól ez a játék. És mintha Adri előre látta volna a jövőt, löevél gyön, új lakót kapnak menten, várják szeretettel. Gólem mellett odakint ott áll egy gigantikus csöcsökkel bíró bula, akinek annyi botox van a fejében, hogy konkrétan nem mozog az arca, amikor beszél, ilyet Gábor Zsazsa óta nem láttam, nem viccelek.

Botoxlédi egyébként Mariann néven fut, és Gólem legszívesebben ott, a kavicsos udvaron dugná eszméletlenre, ás annyira rá van kattanva a csajra, hogy aszonyga

Első csábítóként érkezel az Éden Hotelben.

A csaj testbeszédéből egyértelműnek tűnik, hogy ha lehetne, kint maradna, és Mrs Gólemként, a permanens orgazmustól kifordult szemekkel tengetné az életét, akár egy kecskefarmon is. Na jó, ott nem. Nem fog taktikázni, mondja, nem is kell, kontráz Gólem, kiraktál mindent, és mintha a szája sarkában egy nyálcsík is elindult volna.

Botoxlédi nem hisz a szerelemben, nem akar párra lelni, mármint szerelembűl, és a faszikat manipulálni fogja. Na, majd meglátjuk. Huhú, mondják a faszik, amikor bemegy, viselkedj, Becks, mondja Adri a párjának, szemed előre, geci, mert nagyon jó nő. Nem az, Adri, hidd el. Köszönés, italozás, barátkozás. Nóri szerint Botox egy műnő, és ezt nem szereti, de hát nem is neki kell mert az Éden Hotelben a pár az egy faszi és egy nő párosa, csak semmi buzulás. Bence hullarészegen Apolkának azt mondja, hogy nem bízik benne, mire Apolka visszakérdez, hogy

Szerinted van itt, aki maksimálissan megbízik a másikban?

Őszintén remélem, hogy nincs olyan. Adri Botoxlédivel trécsel, és elmeséli neki, hogy Becks AZ ÖVÉ, ÉS EL A KEZEKKEL, MOCSKOS RIBANC. Negyedórája van a csaj a hotelben. Apolka szeretné felrángatni Bencét a szobába, mert már eleget ivott, de ez nem annyira egyszerű feladat, a pali van vagy 100 kiló, és inkább a cipőjét keresné, amit Becks belebaszott a mödansziéba. Akinek csöcs és pina kell, erőltesse meg magát, és klikkoljon, mondjuk ide

Na, ennyi volt az első adás, a napi kérdés:

Címkék: éden hotel
735 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 06:01:08

Juj, nagyon köszönöm, h ilyen hamar már poszt is van ;-) De vártam :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 06:23:32

Na, még így is dobogó. Pont akartam írni, hogy itt mindig van, aki árgus szemekkel figyel alvás helyett. Hát van 1-2 csaj, akit bottal se piszkálnék a felhozatalból. .-)

☺ágica 2015.02.24. 06:33:01

ó, reggeli kávé mellé itt a poszt is:) köszi sixx:D

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 06:33:09

"ez a műsor a családi értékeket erősíti, ugye." :-DD
A Gólem elnevezés találó :-)
Azért a csajok választanak, mert az elsőben is ők választottak először, a másodikban a fiúk és most megint a csajok jönnek.
A spoilerezős részért nagyon kár, remélem nem fogják erőltetni!
Bence tisztára ÉH2 Krisztián, kb. Kamion2 :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.24. 07:00:55

Ebből is van/volt/lesz olyan, hogy megy a műsor, és közben élőben kommentel alatta a nép? Mert az volt a legjobb az egészben! Látom, a vörös cipellő, meg akit én mobilon mindig sombreros Garfieldnek néztem (de igazából maci), ők itt vannak, sejehuja!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 07:13:45

@Yooha: Igen, ez pont az ahová most írtál. .-) tegnap este a VV poszt alatt ment a kommentelés, mert nem volt még Édenes poszt. De innentől már van "saját helye" .-)

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.02.24. 07:19:05

@Majom1Parádé: Az igen jó arány. Nálam 1-2 van, akit esetleg bottal, a többitől sírva menekülnék.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.02.24. 07:20:46

Dominikra aszonta az asszony, hogy olyan mint egy ebihal. Mármint a testarányai miatt. De szellemi képességei miatt is.

dumocika 2015.02.24. 07:23:38

Ezt ismétlik valahol? :(

dumocika 2015.02.24. 07:26:31

Ááá! Ezek is így nyomják! Köszi szépen a gyors választ!

2015.02.24. 07:29:04

Bencének nem alkarja hanem felkarja nagy.
Rondák a nők nagyon.
A cím miért enter the gólem, házat enterünk de embert? :-O

2015.02.24. 07:30:20

Amúgy biztos jó lesz, összeszedtek sok ígéretes sötétet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 07:30:37

@bonifac: Nos, igazából én is így vagyok ezzel, csak nem akartam mindjárt azt írni, hogy szinte egyik se kéne. De amúgy ez a veszély többszörösen is kizárt, mert én se kellenék egyiknek se. Mit is kezdenének egy nyamvadt kis majommal? :-))

Ditti82 2015.02.24. 07:35:10

A régi főcímdal mennyivel sokkal jobb volt már, brühühü! Kérem vissza!
@fosch9: Ne kötözködj már hajnalban. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 07:37:04

@Majom1Parádé: dehogy adózom, szimpla 8ra bent kell lennem :-D

@Yooha: én mmkk :-D

SzívósSzekrényAlátét 2015.02.24. 07:38:53

Szemöldök volt a legjobb ebben a részben, mikor befeszített az alváshoz.

Ditti82 2015.02.24. 07:39:11

Ja és követelem Korleónét! Sokkot kapna ennyi agyhalottól. Szegény.

Ditti82 2015.02.24. 07:39:49

@SzívósSzekrényAlátét: Amúgy az csak nekem tűnt fel, hogy a kamerát kereste közben?

2015.02.24. 07:42:03

@Ditti82: ez nem kötözködés hanem pontosság

*Mazsola* 2015.02.24. 07:45:51

na végre:) köszi sixx:)))

sziasztok:)

ByeKitty 2015.02.24. 07:46:13

@bonifac: elég sokat cuppogott-nyammogott, mintha túltolta volna az eléberakott spurit.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.24. 08:05:40

@fosch9: Ez az "Enter the Dragon", magyarul A sárkány közbelép című Bruce Lee film utánérzése.
A nickneved meg kellemes nosztalgiát ébreszt. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 08:12:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: A kérdés jogos. Azt gondolom, hogy még nem láttalak, bár sose lehet tudni. De látatlanban is azt gondolom. Meg aztán a szépség relatív. Ahogy a gonosz mostohának mondta a tükör, mikor megkérdezte, hogy ki a legszebb a világon.
" Tudja a kórság. Egy bogárnak egy másik bogár.
Na és Neked?
Nekem az a szép tükrös ajtó.
Erre a mostoha elővette dúsan kalapácsát és apró darabokra törte a tükröt.
Azóta a tükrök mindig hazudnak annak, aki beléjük néz."

fitymacsattogas 2015.02.24. 08:14:58

@Yooha: enter the matrix? enter the void?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.24. 08:22:52

@gemina: Hát a matrix és a void az _ahova_ belépsz, a dragon meg a gólem meg _ami_. Bár a filmet nem láttam, és igazából bénán hangzik az, hogy "enter the dragon" olyan jelentésben, hogy a sárkány közbelép. Inkább mintha a "dragon" is egy hely neve lenne.

Ken Adams79 2015.02.24. 08:25:01

Sziaztok!

Timibe szerelmes lettem... lehet, hogy sötét mint az íccakat (bár ezt ugye nem tudni, csak sejteni), de nagyon tetszik :)

Ez a csábító meg...szerencsétlen...
Nekem egyből Kiszel Tünci jutott eszembe valami miatt... jááááááááááááj szegény

Morcz 2015.02.24. 08:45:18

@Ditti82: igen, az új főcímdal egy fos....
Amúgy nagyon jó a HV jókat röhögtem. :DDDD
Az adás első fél perce után felhördültünk a párommal, hogy a T69-et akarjuk!!!!! Gólem borzalom, ráadásul a mondtatok végén gyógyped módon felviszi a hangsúlyt...brr....:S
A csaj felhozatal egész jó, nekem szimpi, Adri, Timi és Apolka, Naomi egy gestapo, őt nem bírom, és timit se, nem szeretem az ilyen átgázolok mindenkit típusú csajokat. A botoxlédi is brrrr....
Egyébként Adri engem Éden2 Edinára emlékeztet. titeket nem?
amúgy a Viasatos verzió 1000x jobb eddig, ott kéne csinálni egy ÉH3-at.

MacákékIcukája 2015.02.24. 08:46:34

Ninja helyett Golem, igy is jo.
Koszi a posztcsit!
Szoval ezek miatt nezhetem egy hettel kevesebb ideig Robinomat, hat oke...

MacákékIcukája 2015.02.24. 08:47:15

@Yooha: nekem a Die Antwoord Enter the Ninja-ja jutott eszembe :)))

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.02.24. 08:47:47

@Ditti82: Nemcsak kereste, mórikálta is magát neki.

,, 2015.02.24. 08:48:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem is szépek, és lányok terén baromi jó a casting, mindegyik csaj simán dobná a gömböt első benyomás alapján:) de komolyan, mindegyik csaj érdekes valamiért és csinik is (nem a plasztik mű módon). Jó hát Naomi... neki viszont ez a jájdekígyó imidzse nagyon szórakoztató.

ruszi 2015.02.24. 08:50:20

Kimaradt a beszámolóból a legdurvább mondat! DJ Hotspot mondta a bemutatkozásában: Ez egy pokoli társasjáték a paradicsomi helyszínen! :D

minden reggel 2015.02.24. 08:50:20

@Yooha: jöjjön a sárkány. Kis gondolatbeli szünet az enter után

foreveryoung 2015.02.24. 08:54:11

Én nem csodálkoznék, ha egy későbbi párválasztón Patrik Bence mellé állna... Feltűnően nagy lelkesedéssel kiabálta neki a medencés ugrásnál, hogy "Pucérra! Pucérra!". :)

Ditti82 2015.02.24. 08:56:50

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): A kicsodádat? :D Te, védettséget szerzek, mögéd állok! :D

Dust in Hofmann 2015.02.24. 08:57:05

Dj Közgazdász Peti a kistérségi Humpty Hump hasonmásverseny vigaszágon továbbjutott versenyzője. The Humpty Dance is your chance to do the hump...

ak.c.ooyala.com/B1amoyODrSGHxO88OkRjV3c8wVhDs2QW/3Gduepif0T1UGY8H4xMDoxOjBrO-I4W8

Bátor Ulán 2015.02.24. 09:06:20

A Dominik tisztára olyan, mint Derek Zoolander! Naomi pedig Kasza Tibi eltitkolt ikertestvére.

astryle 2015.02.24. 09:09:31

Felmentem megnézni a Timi Naomi zuhanyzást. Kérem szépen méé van kicenzúrázva a suna?? Ilyen vizslafülek mellé jár a cenzúrmentes suna is. Vagy ez már nem volt a szerződésben?

Ditti82 2015.02.24. 09:13:25

@astryle: Nem kockáztatnak, amióta Bódy Sylvy perelt emiatt. :D
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Jó! Rajtad zöld, rajtam lila. Szerintem én járok jobban. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:17:40

"... úgy lépked, mint akit tegnap raktak össze agyagból, hogy a helyi babonás népeket ijesztgessék vele.... "
Ez óriási. :D:D

Bátor Ulán 2015.02.24. 09:24:48

@ByeKitty: A viselkedése miatt (is) gondoltam.

giphy.com/gifs/zoolander-derek-C7olQswvzSwAE

De a te találatod se rossz! ;)

zaphodbeebthe1st 2015.02.24. 09:28:44

Nem rossz, de remélem lesz ez még jobb is. A felhozatal gyengébb mint az első két szériában, de ez változhat persze.

Kan Csóka 2015.02.24. 09:31:47

Csá Véreim ! Én még nem tudom ki kivel van kinek mi a neve, de ez az albínó csaj kurvajó beszólásilag :)

Kan Csóka 2015.02.24. 09:33:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem is nagyon találó :) pedig aggódtam, hogy robot nélkül maradunk, viszont egy agyagrobot is megteszi :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:34:15

@Kan Csóka: pedig Éva Berikhez képest túlmozgásos hobó volt. :D

Morcz 2015.02.24. 09:35:04

"Jön Patrik, a körzeti David Beckham-hasonmásverseny közönségdíjasa, aki futballistának mondja magát, és Adri menten kinézi magának. Patrik piásbulis Éden Levi 2.0 lesz, a dumája az, amivel megfogja a nőket, akiket megdug, majd otthagy, és miközben mondja a marhaságokat, kölykökkel labdarúg a parton. "

Szó szerint ez jutott eszembe mikor megláttam a bemutatkozó kisfilmjét. :)))

Morcz 2015.02.24. 09:37:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Éva kéne ide, ő legalább nem alázta beszólásokkal a játékosokat, gólemke nagyon műmájer...

Amúgy asszonykámnak is eszébe jutott hogy a gestapo Naomi albínó-e vagy sem, mire mondtam , hogy szerintem nem, mert a szeme kék, de a párom szerint lehet kontaktlencse is. :D

2015.02.24. 09:39:40

@Morcz: de jó les zennek a Patrik gyereknek, majd a Berki elszerződteti a Mencseszterbe. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:41:24

@Morcz: néhány nap múlva úgyis kiderül. Ha látunk lenövést, akkor csak diszperzit, ha nem, akkor albínó. :D
Évával nem volt különösebb bajom (bár nagyon karót nyelt volt), de szerintem Berki se rossz, rajta legalább többet lehet röhögni, mint Éván.

Morcz 2015.02.24. 09:46:00

@Hadrian77: :))))

Amúgy szerintem a gólem erre hasonlít leginkább:
www.haziallat.hu/nagyemlos/egzotikus-fajok/borneoi-nagyorru-majom/3718/

Észrevettétek, hogy Dominik tekintete folyton ide-oda cikázik, rengetegszer forgatja a szemét, és kb 3-5 percenként ellenőrzi a séróját? :D

Morcz 2015.02.24. 09:49:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Ha látunk lenövést, akkor csak diszperzit, ha nem, akkor albínó. :D " :DDDDD Árgus szemekkel figyeljük a képernyőt...mondjuk a szívás az ha eredetileg is szőke mert akkor nehezebb észrevenni a lenövést...:D

Kan Csóka 2015.02.24. 09:50:38

@Morcz: Emlékeztek amikor Levi a böröndjébe hányt ? :D :D :D

beacska 2015.02.24. 09:51:45

@Morcz: nekem is tiszta Edina! bár Edinát nem bírtam, nekem most Adri a legjobb arc...majd meglátjuk ;)

szerintem meg a Berki nem rossz! SOKKAL rosszabbra számítottam, de ez az önirónia, ami benne van, sokat dob a dolgon...meg tényleg jól néz ki, no...

Kan Csóka 2015.02.24. 09:53:33

@beacska: Tegnap néztem a BV-t és megállapítottam, hogy még most is utálom ádinát, Zsút és már Auréliót is ! :) (Édinán most tisztán látszott hogy románcigány, ha eddig valaki nem vette volna észre... )

Zabkása 2015.02.24. 09:55:23

Helló mindenkinek! :)
Nagy na volt a tegnap, bár a mait jobban vártam a hogyvolt miatt :D éljenéljen

beacska 2015.02.24. 09:56:13

@Kan Csóka: jééé, nekem eddig fel sem tűnt ;)

de én ÉH2 Edinára gondoltam, aki ugyan megnyerte, de előtte halálra kínozta szegény Mátéját a tapadásával

2015.02.24. 09:57:42

Üdv Mindenkinek!

Látom itt vannak már az alapemberek :-)
Nem szeretek senkit sem dicsérni, de ez a Sixx poszt nagyon ott van! Jobb, mint a műsor maga. A berkis részek a legjobbak. Riszpekt!

Morcz 2015.02.24. 09:57:52

@Kan Csóka: igen! :DDDD Meg a teraszra. Onnantól eredeztethető a @Sixx féle " a terasz hányásmentes részén" kifejezés. :))) Azért az se volt semmi, hogy az aranypartban is valami hasonlót csinált. Meg emlékeztek am ikor az ÉH2-ben Máté lezúgott a teraszról? :D
@beacska: ugye? Edinát bírtam, Adri is szimpi. Berki szvsz borzasztóan önimádó...

amúgy rájöttem ki kellene műsorvezetőnek: VV7 Fanni! :DDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 09:58:13

@Morcz: Berki vasalt heréje olyan lehet, mint annak a majomnak az orra. :D

Mona Vandervaal 2015.02.24. 09:58:52

Sziasztok! Hát ... Pókmajom hiányzik, vagy egy hozzá hasonló karakter. Aki nézte az elsőt és hogyvoltot is olvasott, tudja miről beszélek :-) ezek eddig olyan semmilyenek...

Morcz 2015.02.24. 10:01:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :DDD (Majdnem leestem a székről a röhögéstől, a kollégák előtt ciki lett volna...:D )

@Mona Vandervaal: egyenlőre egy diszperzites fejű pókmajom epigonunk van....:)

Bujumburi 2015.02.24. 10:01:54

Nem láttam a műsort, de ez az összefoglaló megint remek. Lassan már kávézni sem tudok hogyvolt nélkül.

beacska 2015.02.24. 10:02:03

@Morcz: ha Berki nem mászik rá a csajokra (csak egyet hibázott a tegnapiban: hozzáért Adrihoz-ezt azért nem illik), akkor nem lesz rossz....szerintem...

az én kedvenc párbeszédem az agyatlan bokszoló és a kozmetikus párja közt volt a szemöldök körül. plusz utána a sokatmondó hallgatás. kár, h sixx kihagyta, h (Dominik?) szerint elég, ha a párjának több esze van, mint egy rágcsálónak, elég, ha egy kicsivel több. hát persze, mit is kezdene vele, ha okos lenne? :DDDDD még önértékelési zavarai lennének :DDD

beacska 2015.02.24. 10:03:07

@Mona Vandervaal: Pókmajmot utáltam, érdemtelenül rugdosták el majdnem a döntőig....de erről majd úgyis sokat fogunk vitázni ;)

Bujumburi 2015.02.24. 10:03:10

@Kan Csóka: azok a régi szép idők :D

kolbászmustárral (törölt) 2015.02.24. 10:11:02

Mondtam én, hogy úgy néz ki, mint egy gólem. :D
Végre.

Sajnos én egyszerűen képtelen vagyok nézni, ha a Berki is benne van, nem megy és kész, ezért hálás köszönet a hogyvoltért.

beacska 2015.02.24. 10:11:30

figyelmébe ajánlom, az amúgy rutinos fórumozóknak, a fő irányelvet: TROLLOKAT NEM ETETÜNK!!!

:DDD

beacska 2015.02.24. 10:12:31

@kolbászmustárral: áááá, próbáld meg, VICCES!!!! fogd fel viccesen....csak az első pár nehéz, aztán menni fog ;)

Zabkása 2015.02.24. 10:12:47

@pythonozok: nem fog menni, ülj le egyes

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.24. 10:13:35

@Rakoncátlan Oedipus:

Te sírsz, de én tényleg sírok :(
Kizárt hogy egy részét is megnézzem ennek, elég volt elolvasni az öfit.

Mona Vandervaal 2015.02.24. 10:15:50

@Morcz: a diszperzites ugyanúgy indított nálam, mint anno PM, irritált :-D
@beacska: az elején én is, aztán megkedveltem a karakterét.

A faszik között nincs valami jó választék, a nőknél meg kíváncsi leszek, hogy VV Dóri barna kiadásban mire megy. Egyébként ha jobban megnézitek, kísérteties a hasonlóság, orr, szemöldök, csöcs, száj :-D gondolom ugyanannak a mesternek a munkája mindkettő

kolbászmustárral (törölt) 2015.02.24. 10:16:21

@beacska:

Oké, teszek egy próbát, összeszedem minden erőm. :)

szebeee 2015.02.24. 10:17:16

Nekem azért hiányzik a T69-es :(

beacska 2015.02.24. 10:19:27

amúgy a Pamelás ÉH rész fent van vhol? nagyon kíváncsi vagyok a csajra, de az oldalon nem találom :(

Kan Csóka 2015.02.24. 10:20:20

@pythonozok: "Harey Potter..... " weheheheheeee te is nagy ász vagy Tesó ! :D :D
Jó lesz olvasni, nyomjad geci ! :D

malevil2050 2015.02.24. 10:21:41

Emeseeeee új műsor van tyere!!!! Asszonta tennap valaki ottan a másik csoadaműsor nemes véleményezői közül,ama eccerű kérdésemre,mostan itten esztet hotyan is köll érteni? ki kivel van? - csak nészni köll és mekérted,hmm.

Morcz 2015.02.24. 10:23:03

@kolbászmustárral: figyu, ha olyan a TV-d, vedd fel, majd tekerd át a berkis részeket, és a reklámokat. :D hidd el beválik! :D

@Mona Vandervaal: engem is. PM nagyon nem volt szimpi...
"hogy VV Dóri barna kiadásban mire " Timire gondolsz, vagy az új beköltöző botoxlédire?

Amúgy nálunk otthon az abszolút kedvenc Korleone-né Éden1/ARANYPART Niki volt. :))))) Kíváncsi vagyok mi lehet vele mostanában.

jo.e 2015.02.24. 10:23:07

Na végre ! :)) Én nagyon nem örültem, amikor kiderült, h. B.K. lesz a műsorvezető, de nekem nagyon kellemes csalódás. "Na mit intéztem?" Erős kezdés volt. Ő legalább nagyobb gyökér, mint a szereplők. Abban az after műsorban meg a volt csajával ... Szürreális volt. Egyszerűen tökéletes műsort hozott össze a tv2! Bár 70 nap sztem nagyon hosszú lesz.
Sixx! még egy felvezető írásodban mondtad erről a Patrik gyerekről, h. Szegény Ember Beckham-je. Az nekem jobban tetszett! SZEB. Azé' Becks mégiscsak jó focista volt! Ez meg így 1. látásra... Még a séró sem a megfelelő :)

beacska 2015.02.24. 10:24:30

@malevil2050: :D azt kell, h mondjam, nem volt igaza: TÚL sok ész nem is kell hozzá...nézz meg 2-3 részt, és érthető lesz

beacska 2015.02.24. 10:25:56

@Morcz: meg sem merem említeni az ISTENI Éden Danit!!!! ;)...Kriszta még mindig ismerősöm az FB-n, NAGYON aranyos lány!!!

dancegirl26 2015.02.24. 10:25:58

Nem gondoltam, hogy mondok ilyent (és még csak nem is rühellem A berkit), de kicsit hiányzik T69 :D

xukxuk 2015.02.24. 10:27:19

Tisztelt sixx Úr! Ha megkérhetném a cigányozó egyéneket legyen kedves eltávolítani! Ez még itt is bunkóság véleményem szerint.Köszönöm.

malevil2050 2015.02.24. 10:29:41

@beacska: Asszondod, annyi tán még van ,akko maradok.

*Mazsola* 2015.02.24. 10:30:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szeva:)

tudom, mókusok, de szerintem az ogre annyira nem volt szörnyű. sokkal rosszabbra számítottam. viszont Dominiktól kiráz a hideg. a kis szöszi Naomi meg maradjon bent jóóó sokáig:)

beacska 2015.02.24. 10:31:49

@pythonozok: öreg, ezt MOST hagyd abba. inkább becsülnéd meg az egyszem tagot, aki válaszra méltatott...ha így folytatod nagyon magányos beszélgetéseid lesznek itt önmagaddal :DDD

Morcz 2015.02.24. 10:32:06

@beacska: "Kriszta még mindig ismerősöm az FB-n, NAGYON aranyos lány!!! " igen az, és félig fődim (ua az a megye.:))) ) Együtt vannak még? Niki mellett ő volt a másik kedvenc. :)

raspberrypie 2015.02.24. 10:35:32

Végre ÉH3! :) na, szóval Berki kellemes csalódás, jo volt Éva is anno, de Berkihez közelebb áll a műsor, meg jobban is áll neki. Nekem is Adri kcsit Edinás volt, de míg Edina favoritom volt, Adrit ki nem állhatom, nagyon ragad, kontroll mániás.. A csajok közül Apolka szimpi, a srácok közül Peti, neki van egy kis esze :D

beacska 2015.02.24. 10:35:53

@Morcz: szerintem nincsenek....mondjuk, amíg együtt voltak, akkor sem tett ki Kriszta közös képeket (ő írta, h együtt vannak), de egy időben határozottan gyanús volt, h az egyik fiú (aki nem az Isten volt), mindig rajta van a képeken, vhogy. de csókolódzós, simulós képek sosem voltak, vannak...

beacska 2015.02.24. 10:36:41

@pythonozok: igen, bevallom, a fiúkat szeretem :DDD

EGY

raspberrypie 2015.02.24. 10:37:40

@pythonozok: Akkor minek vagy itt? Piros X felül, máris megkönnyíted mindenki életét! Szevasz!

Kan Csóka 2015.02.24. 10:39:58

@pythonozok: Nem ! Aki nem tudja kezelni, minek használ telefont ? Parasztnak kerékpárt :D
Egyébként meg, ha nem is nézed , le is fikázod akkor mi a szarért ugatsz be ?

Kan Csóka 2015.02.24. 10:40:57

@xukxuk: Ritkán szólsz sötétben bujkáló, de akkor is minek.....

Kan Csóka 2015.02.24. 10:41:53

@dancegirl26: Igen én is ezt éreztem :D

Morcz 2015.02.24. 10:49:23

@beacska: pythonozok conchi reinkarnációja lenne? :DDDD
köszi a Kriszta info-kat. egyébként mivel foglalkozik?

Kellegynév 2015.02.24. 10:49:45

Sziasztok! Eddig is ÉH is ezáltal Hogyvolt rajongó voltam, a csendes olvasó.Dehogy csendes sokat röhögtem. :) De most éreztem, hogy regisztrálnom kell, mert ki nem hagynám, hogy felkerüljek a spalettára......

minden reggel 2015.02.24. 10:51:49

@Morcz: dehogy, még semmit nem kellett bizonyítani :)

Mona Vandervaal 2015.02.24. 10:51:52

@Morcz: Mariann. Szerintem VV Dóri klón.
Niki, jaj Istenem :-D retro HV-t kell olvasnom, úgy érzem. Na azon a szérián lehetett visítani. Kivel van együtt a Kriszta? Ő egész normális volt, műsor szempontjából viszont rém unalmas.
Bőröndbe hányó Levi vitt nálunk mindent.

Gajdos Jr. 2015.02.24. 10:52:04

Az éden éjjel volt nagyon kemény, azt érdemes visszanézni. a berki (ex?)asszony végig úgy osztja a gólemet mint az állat a stúdióban

tomfree 2015.02.24. 10:52:44

Az itteni összefoglaló szenzációs. Gólem egy csalódás, nem tud beszélni se rendesen, fényezi saját magát, csipkedi az embereket, lehúzza a műsort rendesen szerintem. A szereplők között nincs egy kicsit is értelmesebb figura sem, ezek össze-vissza fognak csapkodni csak ész nélkül, ami miatt dögunalmas lesz az egész egy héten belül. A szőke csaj visz mindent, értelme sincs sokszor annak, amiket mond. Az első adás alapján csalódás az egész nekem.

Mona Vandervaal 2015.02.24. 10:54:38

@Kellegynév: ugyanez a szitu velem is. Új hv kommentelőként, de ősrégi hv olvasóként és komment olvasóként követem a tematikázást itt :-)

beacska 2015.02.24. 10:55:39

@Morcz: hmmm...őszintén szólva nem tudom. GONDOLOM, h kapja vhonnan a fizuját, de h honnan? vmi civil jótékony szervezet lehet, mert olyan rendezvényeken szokott lenni (van évenként vmi macis árverés pölö)

beacska 2015.02.24. 10:56:41

@Mona Vandervaal: Kriszta sokáig az Isteni Dani nője volt (már bent kezdődött...vagy kint? )

beacska 2015.02.24. 10:57:18

@Gajdos Jr.: én ezt szeretném visszanézni, de nem találom...HOL VAN?????

Bujumburi 2015.02.24. 10:58:23

Ez a csaj valami csúcs: tv2.hu/eden_hotel/169668_eden_hotel_-_naomi.html
A ravasz, kitanult nő sziporkázik ezerrel, egy igazi gyöngyszemet találtak.

Zabkása 2015.02.24. 10:58:43

Ez a boxoló gyerek csak nekem nem fér be a spalettámba? A tekintete is kicsit ÉH Krisztián-ra hajaz, és ez a beszéd a sok duckface-el meg minden mondatban cuppog?
Látszik, hogy totál el van pattanva magától :D

Zabkása 2015.02.24. 10:59:34

@Bujumburi: ebben a videóban egy jó dolog van, hogy így első és második hallásra is a GTA 4 zenéje van benne :D

Kellegynév 2015.02.24. 10:59:44

@Morcz: A Nicked és Brian a kedvencem, ha már FG. Köszönöm!

Morcz 2015.02.24. 10:59:59

@minden reggel: jaaa, tényleg! :)

@Mona Vandervaal: Tényleg VV Dóri klón. Az eredetije (Dóri) nekem nagy csalódás lett a VV7-ben, De vasárnap óta már csak a HV-at olvasom. :)
"Bőröndbe hányó Levi vitt nálunk mindent. " Egyébként Levi valami hasonlóan ciki dolgot művelt az aranypartban is emlékeim szerint. :D

Ebben a részben lesz madárpók frász, vagy skorpiócsípés?

Bär Finn 2015.02.24. 11:00:34

Kiraly lesz ez :-)
Valaki tud valami linket, amin külföldröl is nézhetö?

beacska 2015.02.24. 11:00:40

@Zabkása: végül is miért ne lenne elpattanva, egy kicsivel több esze van, mint egy rágcsálónak...ez már elég :DD

Kellegynév 2015.02.24. 11:00:44

@minden reggel: És tényleg minden reggel Hogyvolt. Bajban is vagyok, amikor sokat kell várni rá!

xukxuk 2015.02.24. 11:02:08

@Kan Csóka: Mi van? Talán érint a tahóság?

Kellegynév 2015.02.24. 11:02:22

@Mona Vandervaal: Máris közösségben érzem magam. Köszönöm!

Zabkása 2015.02.24. 11:02:41

@beacska: szia Beácska :)
Most nem az van, hogy csak a csajnak legyen annyi esze? :D Már ott mekkora kapufa volt a gyerek, amikor bevonult a csajok elé a rabszolgavásárba

Morcz 2015.02.24. 11:03:06

@Kellegynév: Én is FG fan vagyok, nekem mind a kedvencem, de legfőképpen Stewie. :)))

@beacska: köszi!

jo.e 2015.02.24. 11:03:07

@raspberrypie: "Igaz, igaz, mintha csak magam mondtam volna" :) Mondjuk holnap asszem ki is derül mennyire ügyes ez az Apolka, mert a párja morálisan elég ingatagnak tűnik. Sztem úgy lepattintja az új csaj kedvéért, hogy öröm lesz nézni. Szóval igyekeznie kell új pasit szerezni. Peti meg - ha csak el nem szúrja - sztem hű társra lelt Timiben. Ő így elsőre nem tűnik nagy kavarógépnek. Ha sixx jól levette a szemmozgását a medencénél, akkor P-nek azért fel kell majd mutatni valami teljesítményt, ha vele akar maradni :)

Ja, azt meg Berki mondta - tök jól - az afterben, h. Adri úgy viselkedett, mint aki már az esküvőt tervezgeti. Sztem ez nagyon találó a viselkedésére.

malevil2050 2015.02.24. 11:05:16

Kitakarták a puncikat???Esztet a durva és felhábírító cenzúrázást.Há ezé fízetünk adót? a prolinak még ennyi se jusson?Föháborító!

Bujumburi 2015.02.24. 11:06:11

@Zabkása: :) +1 a "tematikáláshoz" és az "ábécédé tervek" készítéséhez ideális.

jo.e 2015.02.24. 11:08:19

@raspberrypie: na az előbbit 'elfútta a szél, nincs kedvem még 1x beírni :) Egyetértek veled! Szted Apolka megéri a holnap estét? Sztem úgy lepattintják, hogy csak na. Pechje van, h. 1 csaj jött be. A párjának meg mázlija. Vagy talál magának mást addigra??

beacska 2015.02.24. 11:11:05

@Zabkása: de igen. mindenki saját magához állítja a mércét. a pompás párbeszédükből ki is derült :D

Zabkása 2015.02.24. 11:13:14

Albínó meg egy igazi antinő, a beszédhibájától falra mászom, és persze a legrosszabb mellű csaj lengeti melltartó nélkül meg a zuhanyzóban.... (Sixx ÉH-hoz lesz névhatározó?)
Apolka látszik a legértelmesebbnek, meg szerintem nőies is, bár nála a párcsere garantált. Adrika tényleg ÉH Edina utánérzés, ami nem is baj, bár Edina mérföldekkel jobb csaj volt. Mondjuk, hogy a Levi klónt 2 perc után már osztja meg parancsolgat ... :D látszik, hogy itt már lement két széria, egyből tudják, mitől kell fosni.
A DJ gyerekre leszek kíváncsi, a srácok közül neki van egyedül sütnivalója, már az is profi taktikai lépés volt, hogy a vihánci csajt vitte, mert hogy őt tudja irányítani.
Bár én hozzáteszem, nem merném a legostobábbat elvinni, mert az egy dolog, hogy irányítható, de sanszosan már is elirányítja tőlem.
A többi eddig jelentéktelen, a csábító botoxlédi meg borzalom. Miért ez a nőideál sokak számára? Amikor meg találkozom egy olyan lánnyal, aki smink nélkül is csinos meg van kisugárzása, az meg azon kesereg, hogy biztos nekünk az ilyen műcsajok kellenek... hát a faxom kivan :D

Zabkása 2015.02.24. 11:14:11

@beacska: köszi szépen +1 :D
asszem le is ülök a francba a szamárpadba :D

busifa 2015.02.24. 11:14:48

@Bujumburi: Ez a Naomi egy kígyófétises ájtatós manó (alias imádkozó sáska), aki aktus közben vagy után felfalja a párját

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2015.02.24. 11:15:07

Remélem, lesznek idén is jó karakterek. Az látszik, hogy Levi utánérzést mindenképpen kellett betenni, csíptük. :) Tartok is tőle, hogy ezért nyomni is fogják, vagyis nyomták, mert viszi a sót.
Részemről egy-egy jó beszólás is bearanyozza a napot, pl: Kyra féle "terhes hattyú" .
Sixx-et meg kötelezővé tenném meló előtt :)

Kan Csóka 2015.02.24. 11:15:36

@xukxuk: Nem érint, miért volna baj ha nevén nevezzük azt annak ami ?
Egyébként csak ilyenkor ugatsz és csak rám kis gyökér, figyeltelek! A témához sose pofázol, csikageci !

Kellegynév 2015.02.24. 11:17:22

Ma reggel meglepően népszerű volt az ÉH. Mindegyik hírportál a címlapon hozta. Van, hogy több cikk is megjelent / oldal . Kiváncsi vagyok meddig e népszerűség Bár, ha ez azt jelenti, hogy ilyen sokan várták, akkor talán a TV2 sem tudja lerontani. És ( ezt mondjuk apró betűvel írom, mert óvatos) Gólem sem.

Bujumburi 2015.02.24. 11:20:19

@Zabkása: Egyelőre nekem is totál hasonlóak a benyomásaim. Antinő engem Pókmajomra emlékeztet, kell bele nagyon, a DJ-közgazdász is érdekesnek ígérkezik, mit tud majd kezdeni a társasággal. Apolka gyanítom nem elég laza a műsorhoz, ehhez a játékhoz szükséges egy bizonyos fokú közönségesség, benne látom legkevésbé.

xukxuk 2015.02.24. 11:24:45

És a miértjét nem keresed? Ezenkivül még egy igen régi mondást szeretnék a figyelmedbe ajánlani,az ember maga a stílus.Remélem mielőbb agy jó nagy radír alá kerülsz.Mivel arra a szintre nem süllyedek ahol te lavirozol,így pont a vége.

Zabkása 2015.02.24. 11:24:52

@Bujumburi: egyetértek, nem elég laza, meg nem elég rüfke. Ami számomra szimpatikussá teszi, csak a játékban így nem lesz az. Takarózott is rendesen azzal, hogy nem nyílik meg egyből.
Ma már kiesik egy csaj, lehet, hogy pont ő lesz, mert a gyurmagyuri rámászott de ugye az nála -még- öngól, plusz rájött, hogy totál téves választás volt az elején, mert ez csak egy kis közönséges ösztönlény. Btw bármit megadnék, hogy így be tudjak rúgni, hogy nem tudom mivan, mert ezzel nem tudok azonosulni, ki kéne próbálni. A LeviCopy is már egy adásban kétszer ellőtte a poént, hogy nem emlékszik meg nem is szokott. Az a gyökerek ismérve :D Pláne, mert 10 alkalomból 9 kamu, max ezzel magyarázza, hogy megdugott valakit.

Bujumburi 2015.02.24. 11:26:41

@busifa: Mókás az egész imidzse úgy, ahogy van, sőt, mintha teljesen komolyan venné magát.. killer kombó. Ráadásul nála a bölcsek köve:: "A férfiak eszközök, célokat lehet elérni velük. Általuk. Szerintem ezen kívül nagyon másra nem lehet őket használni." Sírnom kell. :D

Bujumburi 2015.02.24. 11:29:42

@Zabkása: Gyurmagyuri időelőtt meggyúrta az auráját. :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.24. 11:30:54

@pythonozok: pontosan annyi, amennyi a kommented beírásához kellett.

Zabkása 2015.02.24. 11:31:14

@Bujumburi: mondjuk az se volt rossz jelenet, amikor fel akarta cipelni, próbálta felhúzni, gyurika le akarta ültetni, de ő nem ül le. Aztán 5mp múlva, jó nem megyek, akkor leülök ide. Ebből is látszik, hogy próbál megfelelni a kiesés félelem miatt, az életben a csaj tuti otthagyta volna (nem csak a nyugágyban)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.24. 11:31:25

@Kellegynév: baszki, tegnap volt a premier, ezen mit csodálkozol?

Zabkása 2015.02.24. 11:33:14

@sixx: köszi és éljen! :)
Srácok, ne etessük a trollokat in the future :D

jo.e 2015.02.24. 11:33:41

@Zabkása: Szted Apolka tud holnapra 1 új párt szerezni? Kire tippelnél?

Zabkása 2015.02.24. 11:37:20

@jo.e: nem, sajnos kiesést jósolok így hirtelen. Mert bár gőzerővel próbálja győzködni a gym-et, hogy figyi bízzunk, közben oda-vissza megbeszélték, hogy nem bíznak :D Bejött a retek csöcsi (bocsi azoktól, akiknek bejön), látatlanban az agyhalottnak tuti inkább zsánere az ilyen és vica-versa.
Innentől kezdve a sors megpecsételve, LeviCopynak jó a helye, meg ő még csak a bulira koncentrál, taktikázni se kell, hisz csaj jött be, A boxos Krisztián utóérzés szóba se jöhet, szerintem inkább a kiesés, mint az a cuppogi segg, A DJ gyerek nem dobná az irányítható csaját, meg van az a kajla, hülye képeket vágó gyerek az albínóval, elvileg azok nagyon egymásra találtak.
Ja meg az előzetesben is az volt, hogy a gyurma nem bízik, mégpedig azt szilikonnak meséli az bukkakre-randin

Kellegynév 2015.02.24. 11:38:08

Meglepett! Vártam, ahogy a műsort is, de nem ennyi megjelenési formát. A lényeg, hogy örülök, mert szeretném, ha nézett lenne és nem a TV2 miatt, hanem önző érdekből, hogy legyen nekünk még ÉH4, ÉH5 és tovább a képzelet..

@sixx:

beacska 2015.02.24. 11:42:13

@Zabkása: és azt vettétek, h az új csajszit rögtön Apolka kapta el, h körbevigye, és magával ráncigálta Adrit is?
nem hinném, h Apolka fog kiesni, bár - mitagadás - elég szarul áll a szénája....

ByeKitty 2015.02.24. 11:43:09

@jo.e: Hogy holnaptól vagy sem, de Peti lesz az (sajnos a Tv2 lelőtte a poént az előzetessel)

Kellegynév 2015.02.24. 11:43:46

Szerintem már holnap lesz meglepetés és nem Apolkáékat válsztja szét Mariann, mert úgy lesz vele, hogy ők úgyis gyengék, majd más megoldja, hanem mondjuk Adriennt küldi ki, aki azonnal lerohanta, amikor bement. Kicsit erőszakosnak tűnt.Kicsit.

Krétagarbó 2015.02.24. 11:44:05

@malevil2050: Most kaptál egy jó itinert sztem, Sixx posztja nagyon jó lett, részletes és követhető, mindamellett hogy humoros is. Nem szoktam nagyon dícsérni, de ezt most nem bírtam kihagyni:)

Zabkása 2015.02.24. 11:44:32

@beacska: akkor kire tippelsz? :) Adri tuti marad, Albínó tuti marad, Vihogi jó befektetés a DJnek a messziről számító botoxbarbi helyett és... ja várj van a kozmetikus csaj, uramég az akkora senki, hogy most puskáznom kellett, kit hagytam ki :D hát az ott meg a boxoson múlik, talán még itt van sansz cserére, bár akkor ha egy pasi jön be, boxos repül, ezt tudnia kell.

Legvidámabb Balfasz 2015.02.24. 11:46:29

@sixx: Bróker Ádám mennyivel lett volna olcsóbb, autentikusabb és jobb műsorvezető a Berkinél, mondjuk kilencvenhétezerszer?

Krétagarbó 2015.02.24. 11:47:42

@Zabkása: Azért Féltengely helyesebb volt sztem. Ennek a boxolónak nagyon szétverték a fejét vmikor...

beacska 2015.02.24. 11:48:04

egyébként hány fix pár szokott lenni? 5 vagy 6? mert vhol, azt láttam: nézd meg az első 12 szereplőt....vagyis, hnap NEM esik ki lány, és jön még Loki....gondolkodom hangosan

beacska 2015.02.24. 11:49:55

@Zabkása: közben kifejtettem a véleményem, plusz, nem akartam, de vki már előttem leírta, h a TV2 elspoilerezte a dolgot...

Zabkása 2015.02.24. 11:50:19

@Krétagarbó: férfiasabb volt, de a tekintete az ugyanaz és az önimádat ugyanaz

Darvászó Koppány · http://prolikonyha.blog.hu/ 2015.02.24. 11:52:00

@Sixx:

"Csikágózásra" hiánypótló linket küldök! Amúgy b@szott jó a HV, remélem Te fogod írni végig!:)
szleng.blog.hu/2008/12/21/csikagozik

Bujumburi 2015.02.24. 11:53:13

@ByeKitty: hol lőtte le? én nem látom

Krétagarbó 2015.02.24. 11:53:55

@Zabkása: igen, a TV-ben Féltengelynek is furi volt a tekintete (mindig forgatta a szemeit), de ismerem, élőben nem olyan. Az önimádat mondjuk stimmel:)

Krétagarbó 2015.02.24. 11:55:34

@Zabkása: A kozmi csaj és a Boxos a leggyengébb láncszem sztem is most. Apolka és Bence szétmennek, de bennük külön-külön még látok fantáziát. Bár itt minden megtörténhet, ugye.

jo.e 2015.02.24. 11:56:13

@Zabkása: Fentebb @ByeKitty: kolléga azt írja, hogy ki is derült az előzetesből, h. mi lesz. Ez kár, ha tényleg így lesz. (már az, h. kiderült) Mondjuk ha igaz, a Peti - Timi kapcsolat elég érdekesen alakul. Nemtom jó ötlet e ez a csere.

Morcz 2015.02.24. 11:56:56

@sixx: "ki lett baszva a troll " Köszi! És nagyon jó a HV!!!! Szétröhögtem magam. Lesz névhatározó illetve képregény?

Krétagarbó 2015.02.24. 11:57:07

@beacska: Loki már csábító lesz ezek szerint, nem?

Zabkása 2015.02.24. 11:57:56

Srácok, el kell mennem egy meetingre, szóval most itthagylak titeket :D pedig hny céges email várakozik most amiatt, hogy itt kommentelgetünk :)

Kan Csóka 2015.02.24. 11:58:10

@Krétagarbó: Véreim a becenevekben valami egységet kéne tartani, mert bár mind illik és jó is, de nem fogjuk tudni hogy ki melyik---- legalábbis én nem tudom követni:)

Kan Csóka 2015.02.24. 11:58:51

@Zabkása: Nekem egy sem ! Kibasztam őket olvasatlanul :D :D

Morcz 2015.02.24. 11:59:26

Egyébként nem biztos hogy botox robbant, maximum csak akkor ha van védettsége. ellenkező esetben nem fog neki összejönni, csak ha akkor ha a pacák lecserélné rá a jelenlegi párját.
asszem az ÉH1 első csábítója is így esett pofára....

Morcz 2015.02.24. 12:00:05

@Krétagarbó: lehet, és a promó alapján sikerrel.

Kan Csóka 2015.02.24. 12:00:16

@Krétagarbó: JA és kézcsókom Garbócska ! ( de bunkó vagyok h. nem köszöntem :)

Krétagarbó 2015.02.24. 12:00:42

@Kan Csóka: boxos a bokszoló Dominik, aki a kozmetikus csaj Nóri párja.

Zabkása 2015.02.24. 12:00:48

@Kan Csóka: Ezért mondom, hogy kéne névhatározó :D Az albínó az egyedi tuti :D MEg a boxos is szerintem....
Nem tehetem meg sajna, hogy kivágjam őket olvasatlanul, megállna a GDP több országban :DDD

beacska 2015.02.24. 12:02:21

@Krétagarbó: én arra tippelek, h Mariann most elvesz vki pasiját, de az a csaj marad, és átköltözik a szinglibe. Aztán jön Loki. Az a kérdés, h van-e több szingli szobájuk, vagy sem....szóval én még 2 új beköltözőre számítok...

de még megnézem, h hány fix pár volt az előzőkben...lehet, h túlagyalom, és csak 5

jo.e 2015.02.24. 12:02:47

@beacska: Tudod mit szeretek még a taktikákban? Amikor 3 fiú v. 3 csaj lesz öribari. Csak tudnám mikor esik le nekik, h. 1 pár = 1 fiú + 1 csaj? Pláne a 3 csaj miről egyezkedik, amikor a fiúk fognak választani. Ez a 5 pár 6 pár kérdésed viszont megfontolandó. (sztem 1ébként 5 a helyes válasz)

meiname (törölt) 2015.02.24. 12:05:27

Az egész olyan, mint ha Azerbajdzsán alsón válogattak volna embereket. Olyan sötétek, hogy a nappali felvételekhez is reflektorok kellettek. Ha IQ teszttel kezdenék a műsort, elhangzana, hogy mi az az IQ teszt?

jo.e 2015.02.24. 12:06:47

@Morcz: Sztem Bence 1 perc alatt cseréli le rá a párját. Kár, hogy nem lehet rá fogadni a 'tipszmixen ;)

beacska 2015.02.24. 12:08:26

@jo.e: keresem, de nem találom, hol volt fent

de Loki tutira benne volt

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 12:13:14

@jo.e: Szerintem is! Ápolka mehet haza.

Bujumburi 2015.02.24. 12:13:55

@ByeKitty: jaa... hát ezért írta azt sixx is... most már mindent értek, valahogy én nem is figyeltem, hirtelen mindenki olyan egyformának tűnt összevágva .. kivéve albínó és a DJsapi. :)

beacska 2015.02.24. 12:15:04

@Bujumburi: áááá, kezdő vagy...vissza kell nézni! többször ;)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 12:16:36

@beacska: Szerintem Mariann kiejt egy csajt, aztan jön Loki és megpróbál megszabadulni egy sráctól

*Mazsola* 2015.02.24. 12:16:38

@Pácsó Ármándó: Ápolka:))))

mondjuk, ő szerintem sem odavaló. Bencét meg vszínű elszedi a botoxlady

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 12:19:28

@*Mazsola*: Mint mondtam Bence olyan ösztönlény, ráfekvős Kamion és szilikonkedvelönek tűnik nekem ☺
Szerintem belőle nem lesz le-ápolka ☺

*Mazsola* 2015.02.24. 12:26:55

@Pácsó Ármándó: :))) egyébként Bence, elsőre jónak tűnt... most perpill a DJ leszek kíváncsi:) amúgy üdv, rég láttalak:)

malevil2050 2015.02.24. 12:27:34

@Krétagarbó: A kicsodamicsoridi,szépmellevanbutafejű,ostyapenkójónapotkivánokokkal nicsen baj.esz megitélés és cimpátia kérdése.Engem asz izgat hotyan lesz ebbű izgalmas játék,verseny ácetára.Felőlem gobbihilda is vezetheti,ha már a spikert ócsárojjuk, akko má a műsornak úty is lőttek.

*Mazsola* 2015.02.24. 12:27:38

mármint DJ-re... kell egy kv

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 12:27:53

@*Mazsola*: Berki elég jó, bizony. Tudok majd röhögni, ez fontos :-D

SzívósSzekrényAlátét 2015.02.24. 12:30:45

A zoknis HABLEGÉNY jól bemutatokozott azért első este. Igazi 'csupaszív' arcát mutatta főleg az ágyban lefekvés előtt. :D

jo.e 2015.02.24. 12:31:32

@Pácsó Ármándó: Azé' remélem nem. Szívesebben nézném, mint a "tökéletes testű" drogéria eladó kozmetikust. Komolyan, az a csaj... Mekkora önbizalma van. Annyira távol van tőlem ezeknek az embereknek a világa, hogy úgy néztem őket mint a nyíregyházi állatkertben az étterem melletti kifutón lakó orangutánokat. Na jó, ez azért sokkal jobb, mert beszélni is tudnak :)

*Mazsola* 2015.02.24. 12:32:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ühüm:) az meg hatalmas pirosponty, hogy a tv2-n van, és tudom élesben nézni:)))

jo.e 2015.02.24. 12:38:37

@*Mazsola*: Tudod mi a legmenőbb a dj-ben? Hogy fel tudja vonni az 1ik szemöldökét :) Nekem sehogyan sem sikerült :(

ornyim 2015.02.24. 12:39:31

@Morcz: sztyuit én is imádom :D

*Mazsola* 2015.02.24. 12:41:35

@jo.e: ó, szegényem:S :) a Sziklán szoktam nagyon röhögni, mikor felvonja a szemöldökét:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 12:46:18

@*Mazsola*: A visszanézés rugalmasabb. Vagy a kettő kombinációja. A kedvenc sorozatos oldalamon már fent is van a tegnapi rész.

Házisáfrány 2015.02.24. 12:48:51

Imádtam a cikket, köszönöm az élményt! :-)

,, 2015.02.24. 12:49:32

@beacska: sajnálom h így ellőtték. Tudom h lefogatták megvan a győztes stb de azért elég illuzióromboló előre tudni a képek alapján h kik esnek ki.

*Mazsola* 2015.02.24. 12:54:19

@Majom1Parádé: ez igaz. de kinek mi. a vv-t csak visszanézni tudom, és úgy annyira nem jó:) folyton le vagyok maradva:)) persze, sajnos nem fogom tudni mindig élőben nézni, pedig úgy az igazi:) engem Berki annyira nem irritál. még:) meg közben úgyis csinálok vmit:) asszem szófosásom van, szóval én jobb szeretem "élőben":)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 12:56:37

@*Mazsola*: A VV összefoglalók amúgy is 1-2-3 napos csúszásban vannak....

ornyim 2015.02.24. 12:57:53

mindegyik milyen fiatal, de minimum 10-el többnek néznek ki, mint amennyik... píha.

*Mazsola* 2015.02.24. 12:59:50

@Majom1Parádé: jó, hát az ÉH meg full le van már forgatva. mindegy, így legalább odaülök a tv elé, amúgy meg csak a csipketerítőt tárolom rajta:)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: helyes:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 13:09:33

@Majom1Parádé: Az Édennél nincs ilyen probléma, mert felvétel az egész.

kis.herceg 2015.02.24. 13:11:24

Apolkát remélem nem basszák ki egyből. egyetlen jó csaj bent. a többi tucat.

ornyim 2015.02.24. 13:12:55

@beacska: ez tök gáz... Apolka, Dominik, Nóri, Timi, Norbi hamarosan távoznak..

smemi 2015.02.24. 13:16:50

Vártam már az új évadot nagyon...és nem okozott csalódást (most még Berki sem). A hogyvolt meg pláne!!! :)

beacska 2015.02.24. 13:21:50

@ornyim: ez mondjuk nem jelenti azt. kicsit keveredés van a szövegben. mert akik ott állnak, nem a kezdő 10-es, viszont, a tapasztalat alapján a győztes páros is köztük van ;)

Schlomo Goldberg 2015.02.24. 13:23:05

Ez a simaheréjű sikkasztó breki gyerek jó páros lenne a fehérszőke faszevő kígyólánykával.
Miért kell a zuhanyzós pinát egyébként kitakarni, vallási okokból talán?

ornyim 2015.02.24. 13:28:24

@beacska: én éh szűz vagyok, ez lesz az első, nem tudom, hogy mennek a dolgok :D

Dalae · http://morzsagyujtogeto.blog.hu/ 2015.02.24. 13:30:08

Én asszem fogom szeretni ezt az évadot is :) Amúgy csak belőlem váltott ki katarzist a "kérdezzetek a fiúktól" részben a "Milyen magas vagy?" kérdés létfontossága? :D

beacska 2015.02.24. 13:31:44

@ornyim: :D én sem tudom...csak vannak ilyen promó partik, és utólag mindig kiderül, h a győztesek vhogy mindegyiken ott voltak ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 13:33:05

@Dalae: Burkoltan ezt azt is jelenthette, hogy egyéb méretekre volt inkább kíváncsi. .-))

beacska 2015.02.24. 13:35:17

@sixxx kurva anyja: :DDD aztán meg majd panaszkodsz, ha ki leszel csapva :DDD

jo.e 2015.02.24. 13:44:45

@Majom1Parádé: akkor meg milyen kifinomult nyelvi lelemény már tőle, hogy a hosszt magasságnak szinonimizálta. (asszem nincs is ilyen szó :))

Jozeph Pelikahn 2015.02.24. 13:47:46

Honnan akasztották le ezt a "műsorvezetőt"?
Katasztrófa.
Amikor elsőnek megszólalt, rögtön elcsodálkoztam: "Jééé, beszél!"

Bujumburi 2015.02.24. 14:19:00

Valahol ezt írták:

DJ PÉTER
nagyon örül a hattyúformára hajtogatott törölközőnek., meg a szép fürdőszobának.
Az Ember, Akit Megérte Elvinni.

:D

Kosztarika 2015.02.24. 14:24:24

Belenéztem, eddig ÉH szúz voltam.
Ez a tejfölszőke nő, Naomi, vagy mi? Beugrott egy kép róla: egyenruhában, gumibottal vallat egy kazamata mélyén. Kínzóeszköz nem kell: előveszi a mellét és a páciens azt is bevallja, amit az apja (sem) követett el.

jo.e 2015.02.24. 14:28:48

@Majom1Parádé: ez majd menet közben kiderül ;)

minden reggel 2015.02.24. 14:36:58

@Majom1Parádé: köszi megpróbálom hátha nem lesz due to copyright reasons

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 14:43:24

@minden reggel: itt úgy van, hogy egy csomó tárhelyre feltöltik, általában 1 hétig bármelyikről letölthető az adott rész. Én innen szoktam általában: www.filefactory.com/file/22tztd4509lh/Eden.Hotel.2015.02.23.HDTV.XviD.Hun-ufo.avi

balaarc 2015.02.24. 14:55:27

naomirol csak annyit hogy 5 évvel ezelőtt egy hazibuliba összemelegedtunk már akkor is kőbunkó panelproli volt, mikor megláttam hogy szerepelni fog a műsorba már tudtam hogy vidám pillanatokat fog okozni ! Miatta biztosan érdemes lesz nézni

minden reggel 2015.02.24. 14:56:19

@Majom1Parádé: ezt is megnéztem, itt azt írja ki hogy not found.

Bujumburi 2015.02.24. 15:04:07

@balaarc: dejszen akkor még csak kisleány lehetett, ha most 20.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 15:06:30

@balaarc: akkor áruld el nekünk lécci, hogy diszperzites a haja vagy albínó a csaj?

lobbantott tsilke 2015.02.24. 15:26:28

Akál itt is lonthatom a színvonalt.Kél valaki Sölt?

*Mazsola* 2015.02.24. 15:28:33

@balaarc: remélem jól kavarja majd bent a kavarnivalót:))

@lobbantott tsilke: balna búzát bálmikol:)

lobbantott tsilke 2015.02.24. 15:32:43

Kinek kell itt dlukkolni?Mehet itt is Aulélikosz?Lájöttem: hajlá Belki!

lobbantott tsilke 2015.02.24. 15:34:17

@*Mazsola*: balna búza nincs, csak szálaz tölley Söl.

*Mazsola* 2015.02.24. 15:38:34

@lobbantott tsilke: így jáltam. azt meghagyom másnak

sélli_ 2015.02.24. 15:49:43

Nem tudjatok hol lehet online visszanezni a musort? A VVnek van faja appja ahol lehet RTL II-n nezni, de a TV kettot nem vagom. Elore is koszi.

sélli_ 2015.02.24. 15:50:33

@Majom1Parádé: oh kosz, most olvasok vissza. mindjart kiprobalom

ornyim 2015.02.24. 16:01:29

@malevil2050: itt én is :D majd együtt okulunk :D

mocskosmacska 2015.02.24. 16:02:31

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Úgy látszik nem csak én szúrtam ki azokat a csöcsöket. Egyébként végigröhögtem a csaj bemutatkozó kisfilmjét. Aztán előjött az empatikus énem és elkezdtem sajnálni az éppen nagykorú tyúkot, hogy milyen egy hülyét csinált belőle a tv2.

ornyim 2015.02.24. 16:07:22

@Bujumburi: abból a csajból kinézem, hogy 15 évesen már kevert-kavart, hogy az ő szavaival éljek :D olyan unszimpátiát keltett bennem, mint már rég senki :D

mocskosmacska 2015.02.24. 16:10:58

@ornyim: Szerintem is undi csaj, de nem hiszem, hogy nagy eredménnyel kevert-kavart volna. Nem nézem ki belőle az ehhez szükséges minimális észt.

Bujumburi 2015.02.24. 16:11:29

@ornyim: "haláli"-nak tűnik a csaj :D még a Berki csaja is megijedne, ha ez a hölgy rápillantana.

mocskosmacska 2015.02.24. 16:11:39

@ornyim: Nekem az jutott az eszembe róla, hogy Minni egér megpróbálja eljátszani a végzet asszonyát.

balaarc 2015.02.24. 16:16:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
első szexuális élményemet adta meg mondjuk csak odáig jutottunk hogy nbenyulhattam a póló alá de ahogy nézem azóta már ez nem téma nála

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 16:23:50

@Bujumburi: úgy értettem, h nála mi :-D

@balaarc: oh, akkor még te is nagyon fiatal vagy :-D Jól megfogtam a lényegét, tudom ;-)

Na, első este láthattuk mindenét, már nem annyira izgi :-D

ornyim 2015.02.24. 16:26:33

@mocskosmacska: azt látod én sem, ő többre értékeli magát nyilván, mert állítása szerint imád gondolkodni.. hát... :D

turista a saját országában 2015.02.24. 16:27:19

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a nők iszonyat rondák. A legalja az a szőke druida, aki kígyóval pózolt a bemutatkozó kisfilmjében. Nem szívesen találkoznék szembe vele, komolyan megijednék tőle.

ornyim 2015.02.24. 16:27:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: bármennyire jó karakter lesz is, úgy vagyok vele, mint ő Apolkával, sose lesz szimpi :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 16:53:44

Úgy nézem, mindenki átköltözött ide a VV alól... Csupa ismerős név.

jófej házisárkány 2015.02.24. 16:57:56

@-pkata-: Ja, ott árválkodom a VV-posztnál :) Néztem tegnap ez az ÉH-t, de egyelőre csak kapkodom a fejem. Naomi már most a kedvencem, remélem nem esik ki ma, az egyetlen akit ki tudok szúrni a tömegben.

,, 2015.02.24. 17:00:54

@-pkata-: tegnap olvastam amit írtam neked este? kaptál üzit a poszt fészbuk kommentjei közé:) celeb vagy:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 17:02:04

Mintha pénteken lenne a kiesés, addig még dorbézolhatnak.
Legalábbis ezt olvastam: "Az azonban biztos, hogy aki a pénteki párválasztó ceremónián pár nélkül marad, el kell hagyja az Éden Hotelt, mert a játékban csak párosok juthatnak tovább! "

*Mazsola* 2015.02.24. 17:04:03

@Majom1Parádé: de nem az volt az előzetesben, hogy pakolniuk kell a csajoknak? vagy már most a péntekre előzeteseznek?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 17:09:18

@jófej házisárkány: mekkora előny, hogy vki kedvenc legyen :D
@foxglove (F6): nem, vakker, majd mingyá menézem

jófej házisárkány 2015.02.24. 17:10:37

@*Mazsola*: Lehet ma is kiesik valaki, meg pénteken is?

*Mazsola* 2015.02.24. 17:15:40

@jófej házisárkány: nem tudom, ott már nem igazán figyeltem:S

jófej házisárkány 2015.02.24. 17:17:37

@-pkata-: A tegnapi posztnál az utolsó előtti fb-hozzászólás (Tiborné Icus Veszely)

jófej házisárkány 2015.02.24. 17:21:02

@*Mazsola*: Én sem tudom, az előzőeket nem néztem, nem tudom milyen gyakran zavarnak haza valakit.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 17:25:49

@jófej házisárkány: Általában a párválasztókor, de van pár soron kívűli távozás, különböző okokból

jófej házisárkány 2015.02.24. 17:27:31

@Pácsó Ármándó: Most már csak egy kérdés: milyen gyakran van párválasztó? Fix időközönként, vagy össze-vissza?

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 17:27:40

@*Mazsola*: Lehet, hogy csak szobacsere lesz, talán Mariann miatt, de ez csak tipp

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 17:29:04

@jófej házisárkány: Péntekenként, szerintem fix. De ki tudnak találni olyan váratlan dolgokat, hogy kaktuszceremónia és pénzfelajánlás

*Mazsola* 2015.02.24. 17:29:32

@jófej házisárkány: én az ÉH2-t igen, de már annyira régen volt...

@Pácsó Ármándó: nem tudom. bár BK mintha azt mondta volna Mariannak, hogy egy db-ig övé a szingli-szoba. jaaaajjj, mikor lesz már 20.20:DD

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 17:34:16

@*Mazsola*: BK a Gólem? :-) A 2. résznél gyakran eljátszották, hogy az "előzetes" nem a következő napi dolgokat mutatta. BK mikor mondta? Mariann 5 fiúval megy randira. vajon előtte vagy utána?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 17:36:40

TV2 oldalán nem találtam Játékszabályt. .-(
TALÁN úgy lesz, hogy a csábító ma minden fiúval randizik, aztán este választ 1-et. Annak a mostani párja megy a szingliszobába és péntekig még van ideje, hogy átcsábítson magához párnak egy fiút. Mivel ugye így 11-en vannak, 5 fiú 6 lány, akkor pénteken a fiúk választanak sorban és aki a végén marad lány, az esik ki.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 17:38:25

@Majom1Parádé: Igen, csak bespoilereztek egy 6. fiút beköltözőnek a hétre

*Mazsola* 2015.02.24. 17:38:33

@Pácsó Ármándó: ahha:) nem akarom ogrenak hívni (nekem inkább arra hajaz) :) egyébként akkor mondta neki, mielőtt beküldte a többiekhez. szóval nem tudom, teljesen megkavarodtam:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 17:38:49

Sok éve -10 vagy több, vagy nemtom- láttam Viasaton ilyesmi játékot, de nem tudom, hogy magyar Éden volt-e, vagy valami más ugyanilyen szisztémára épülő külföldi.

Bujumburi 2015.02.24. 17:41:25

@jófej házisárkány: Csak az első szériát láttam, de itt az a játék lényege, hogy komolyan szívatják a játékosokat "itt bármi megtörténhet"- duma alatt, gyakorlatilag akármikor elküldhetnek szereplőket a játékból. Nekem ez abban a formában jobban is tetszik, hogy nincs kaffogás arról, hogy nem objektívek a szerkik, meg nincs igazság, mert ezt előre leszögezik nekik is, nekünk is. Sőt nem a ravasz vágásokkal megvezetett néző dönt.. úgyhogy tényleg nem lehet okunk háborogni. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 17:41:41

@Pácsó Ármándó: Ja, télleg Loki vagy kicsoda. Akkor lehet, most 1. héten már ma kirúgnak egy csajt és péntekig még jön a Loki és pénteken akkor egy csávó esik ki és lesznek újra 10-en.
Na, majd a rutinos Éden fanok jönnek és megmondják a tutit!

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 17:43:24

@Majom1Parádé: Meg az egy kicsit durva lenne, hogy egy csábító automatikusan választhat/kap egy párt magának. Olyat el tudok képzelni, hogy: Na fiúk, akar-e valaki párt cserélni? de ezt meg megtehetnék a párválasztón is, szóval nem tudom :-)

Kosztarika 2015.02.24. 17:43:59

@mocskosmacska: azt kinézed, hogy erotikus fotózásra jár? Mert én nem, de az adatlapján ez van. :)

Kosztarika 2015.02.24. 17:45:57

@-pkata-: én csak látogatóba, a vv végéig kitartok odaát. :) Remélem nem egyedül :)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 17:46:11

@Majom1Parádé: Én is rutinos lennék, csak buta :-)
A 2.-nél az első csávót szimpátia szavazással ejtették ki azt hiszem. Lehet, hogy itt is ez lesz, csak csajjal.

@Bujumburi: Nem a néző dönt, de ravasz vágásokból nem lesz hiány :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 17:47:28

@Pácsó Ármándó: Tulajdonképpen ez lehet izgi, hogy fingom nincs hogy van ez tulajdonképpen. Én arra hajlok, hogy a csábító választ egy pasit és annak a mostani párja bizony társ nélkül marad.
Aztán még van valami kavarás, de amint írják, aki pénteken pár nélkül marad, az utazik haza.
Ha a párokra bíznák, hogy akarnak-e cserét, akkor az lenne a legjobb taktika, hogy NEM , de akkor uncsi lenne, mert a csábítóknak nem lenne esélyük.

Kosztarika 2015.02.24. 17:48:49

@-pkata-: Tiborné Icus Weszely · Hunfalvy János közgazdasági Szakközépiskola
p.kata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a fenti linken van az a szám amit keresel!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz · Tetszik · 1 · szerkesztve · 18 órája

hogyvolt.blog.hu/2015/02/23/valo_vilag_7x99_tunderfalva_vegallomas#more7207285

Kosztarika 2015.02.24. 17:50:06

@-pkata-: fb üzenetek között van :)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 17:52:13

@Majom1Parádé: A csábító csak akkor tudott valamit elérni, ha volt egy titkos feladata. ha teljesítette, akkor védettséget kapott és azzal kiszórhatott valakit valaki mögül a párválasztón. Legalábbis eddig. Nem hiába jutott el a legvégéig 3 olyan ember a 2.-ben, aki kezdő személy volt. Ha ilyen könnyen bejutnak az újak, akkor az nyer aki az utolsó 5-ben kerül be :-)
Persze lehet, hogy neked van igazad!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 17:56:40

@Pácsó Ármándó: Gondolom a következő olyan választásnál amikor megint meghatározott nemű játékos esik ki, akkor kiszórhatják az előzőleg bejutott csábítót. De biztos valahol közben lesz a valóság. Mert itt ugye "nincsenek" szabályok, ami persze nem igaz, csak sokkal lazábbaknak tűnnek a dolgok.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 18:03:16

@Majom1Parádé: Akkor majd meglátjuk :-)

Nekem az volt a furcsa, hogy Hófehérke (Naomi) pár óra múltán rájött, hogy nem tud Ápolkával együtt élni (mondjuk nem is alszanak egy szobában). Biztos, hogy kamu csak már rögtön el akarta kezdeni a keverést-kavarást :-)
Meg Adrin mosolygok, hogy Beckham-Patrikot hogy drágámozta és csókolgatta szintén pár óra után és úgy terelgette, mint 10 éve házasságban élnének :-)

mocskosmacska 2015.02.24. 18:04:39

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Nekem is furcsa ez az állítás annak fényében, hogy az alakja..........hát igen, hagy maga után kívánnivalót.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 18:11:31

@*Mazsola*: Szerintem hívhatod Ogrénak, úgyis ráismerünk :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 18:12:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Azért nem árt, ha van valami biztos. itt a pénteki túlélési ceremónia tűnik annak, a többi képlékeny.
Most ránéztem a tegnapi adásra, keményen péntekre is előre vetítettek. Meg az is volt, amit Mazsola írt, az egyik csajnak 24 órája volt, hogy csókolózzon valamelyik pasival.

Kosztarika 2015.02.24. 18:17:22

@sixx: ++++++ a kérdés - remélem költői volt :D :D

jankiiii 2015.02.24. 18:18:01

@sixx kérlek mérlegeld Dominik átkeresztlését Zoolanderre vagy Derek-re ha már pont úgy néz ki szerencsétlen :D

Mona Vandervaal 2015.02.24. 18:19:20

@Majom1Parádé: szerintem akinek nem lesz ma párja, az takarodik haza. Ez az ÉH, itt bármi lehet :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 18:20:54

@Majom1Parádé: azt láttad, h kicsit beléd szerettem?

Egyébként minimális szabály van, a többi a szerkik dolga :-D

alsophila grahami 2015.02.24. 18:23:38

@Morcz: szerencsére köti az rtl-es szerződés!! :P xDD a poszt zseniálisra sikeredett, jó párszor felröhögtem, az agyagember-hasonlat telitalálat, bár, azt kell mondjam, nekem a berki pozitív csalódás, sokkal kevésbé rossz, mint tippeltem - ahogy Beácska fentebb írta, az öniróniája sokat dob rajta, de ahogy az agyhalottakat oltja, nekem az is bejövős - ami a T69-hez képest igen felértékeli (mondjuk, a beszéde néla eléggé robotos még, de majd belejön, adjunk neki időt) ;)

ja, meg volt az az éjszakai családi progi, ahol asszonykájával csócsálták a történéseket, vsz az se volt rossz, komolyan modom, inkább azt nézem, mint a BV-t a visszafelé fejlődő Rélióval, vagy a manírkirálynő Évát, aki ha rosszabb nem is lett, így a végére, de jobb se (rem.kövi szériára mindkettőt cserélik, de nem a gyapjas benga jetire!!! nem és nem!)

naszóval, Éden eddig bejövős nekem, jelenleg az egyetlen tv2-es műsor, amit nézek, és nézni is tervezek. és amiért külön plusz pont, hogy a Viasattal ellentétben itt VAN PÉNTEKEN IS MŰSOR!!!!! azt nagyon-nagyon utáltam, hogy náluk már csütörtökön véget ért egy heti etap! :/ van sok ismétlés is, szal elégedett vagyok, eddig ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 18:23:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Igen, írtam is rá, hogy Köszi és (pirulós szmájli)
(az asszony meg úgyse olvas ilyen helyeken, azt se tudja, mi az a hv. De amúgy sem féltékeny típus. Mondjuk nem is adok rá okot.)

*Mazsola* 2015.02.24. 18:28:10

@Pácsó Ármándó: :) csak egy idő után már annyi lesz a becenév... meg itt cserélődnek is majd folyamatosan. a vv6-nál elég hamar belekavarodott a 2 agysejtem, inkább maradok a saját nevüknél:) csak ez kikívánkozott:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 18:30:40

@Majom1Parádé: jaj, tényleg hol? :-) Nem is láttam.

Oh, akkor nem is udvarlok :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 18:32:35

@*Mazsola*: nem is, kettő, én hármat is kinézek.
Bizony.
:-D

minden reggel 2015.02.24. 18:32:41

@Mona Vandervaal: jaaj szegény, és tényleg. Már azt hittem valami 69 huncutság miatt :)

minden reggel 2015.02.24. 18:33:49

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): gondolom hétfôre lenne képregény is extrákkal, így ezt lehet h buktuk :)

haruka 2015.02.24. 18:37:11

@beacska: Danit vissza az Édenbe! :D Hello!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 18:38:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hát eléggé maradi vagyok, szóval inkább a fiú udvaroljon. De mindenképpen jólesett, hogy ilyen kicsit beleszeretőset írtál. meg valamennyire meg is lepett.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 18:38:55

@sui.generis: Én is láttam Brekit és HP-t és nem tudtam miért olyan ismerős. Aztán rájöttem, hogy az Üvegtigrisben ő volt a fogszabályzós közvélemény kutató csaj. Berki nekem is elment, rosszabbra számítottam. HP szar volt.

@*Mazsola*: Nagyon sok nevük lesz, én is szeretem elnevezni őket :-) Szoktam segíteni a rászorulóknak elnevezés szempontból :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 18:39:11

@minden reggel: én hétfőre szavaztam (kövezzetek meg, ha akartok) pont ezen oknál fogva, gondolván, hogy hátha tartalmasabb lesz. Lehet rá aludni egy keveset... :p

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 18:42:22

@haruka: És nézegesse a tájat és a madarakat :-)

Fu Szekh Li 2015.02.24. 18:43:24

Szólni kéne Rabbi Löwnek, hogy vegye ki a céduláját ebből a Gólemből, és rakja olyanba, amelyik nem beszél.

Banyus83 2015.02.24. 18:43:33

Sziasztok! Sixx köszi a szuper hogyvoltot :-) Én még most teszem magamévá a tegnapi részt, de örülök, hogy újra itt vagyunk :-) Véleményalkotás majd a magamévá tétel után ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 18:43:51

@haruka: mehet fész?

@Majom1Parádé: nem kell engem komolyan venni ;-) És igen, a pasi udvaroljon, dikk :-D

*Mazsola* 2015.02.24. 18:45:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mily nagylelkű:))

@Pácsó Ármándó: ó, de kedves:) most finoman arra célzol, hogy neked kettőnél több van? :DDD (bocs, nem tudtam kihagyni:)) de tényleg bele tudok zavarodni, amíg ki nem alakul egy állandó becenév:) hacsak sixx nem lesz oly drága és csinál beceneves posztot:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 18:46:01

nagyon bízom benne, hogy mariann sokáig benn marad, nagyon sok áskálódást és genyózást és patakokban folyó intrikákat várok tőle! :)))

alsophila grahami 2015.02.24. 18:46:39

@balaarc: ahaha, panelproli... milyen is az? ... erről jut eszembe egy lehangoló tendencia, nemrégiben egy ismerősöm, akinek a japán jenes hitele miatt elárvereztáék a panellakását, kb így... "óh istenem, évtizedeken át alázásnak szánták a panelprolizást, nekem meg mostantól már vágyálom, hogy egyszer majd megint az lehessek..." (tudom, ez nem vicces sztori, de nem bírtam ki, hogy ne írjam ide, annyira mellbevágott a kifejezés). egyébként a csa rettenet, viszont szórakoztató, ahogy használja a szavakat, tökre Zsu-utánérzetem van tőle ;) xDD

minden reggel 2015.02.24. 18:47:06

@-pkata-: hát szombat kb 80% nál tart. Hétfôre pedig ööö 11?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 18:48:05

@*Mazsola*: tudod, h Számíthatsz rám :-D

@aggyistenbrittudós: Adrienn, naomi is jó lehet :-D

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 18:48:24

@Banyus83: Szia 83-as! :-)

@*Mazsola*: Nem csak rád gondoltam, hanem úgy általában. Mindig van olyan aki később érkezik vagy nem követi rendszeresen, neki szoktam/szoktunk segíteni. Nálam rengeteg okosabb van itt :-)

Kosztarika 2015.02.24. 18:48:39

@-pkata-: ennél tartalmasabbat, mint az a mai, ne írjon sixx, mert az már regény. (Ezen is halálra röhögtem magam) Ilyen pont jó lesz + a képregény :D

,, 2015.02.24. 18:50:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: a csigakontent jó. sőt nagyon jó. egyelőre még tesztelem, de semmi irritáció, sőt a zombibőrt is rögtön(!) helyrerakta.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 18:51:05

@sui.generis: igen, sok ilyen van :-( Naponta találkozom ilyennel :-(

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 18:51:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jóhogy, és remélem majd egymás ellen fognak ármánykodni :) már előre csattogtatom a fogsoromat, jujjj mi lesz :))

alsophila grahami 2015.02.24. 18:51:33

@Pácsó Ármándó: koomolyan?? xDDD hogy miket észre veszel... ;) nah, most akkor rá kell keressek erre, én már nem emlékeztem rá :D bénázgat ő is, de anniyra nem rossz azért - oké, a viszonyítási pontom Rélió és Baukóéva, szerintem az ő szintjüket simán megugrotta úgy, hogy köze nincs ehhez a szakmához, még annyi sem, mint Éváéknak.

Mona Vandervaal 2015.02.24. 18:52:45

@aggyistenbrittudós: én is ebben bízom. Nálam ő VV Dora2/klón/nevezzük bárminek. Nem váltott ki szimpátiát, nem kedvelem, egyszerűen kell ide :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 18:52:50

@foxglove (F6): fú, ez izgi nagyon. Hol teszteled? Ugye a kacsódon?

Meg így h kapsz szerepet? :-D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 18:52:53

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): vagy jól rácseszünk, és ha szombat, akkor vagy Zé, vagy Géza ír majd valami 5 sorost :D

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 18:54:47

@sui.generis: Nem néztem a VV-t, nem tudok R-hez és B-hez viszonyítani. HP-t csak az ÜT-ben láttam eddig, nem követem a bulvárműsorokat. Azt hittem Berki leteperi a műsorban :-)

haruka 2015.02.24. 18:55:13

@Pácsó Ármándó: én meg őt. :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: írj nyugodtan, de csetelni most nem tudok. :/

,, 2015.02.24. 18:55:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: először csak egy picit kentem az arcomra, de olyan jól esett h rögtön felbasztam rá kb az egészet. (vadámbör vagyok:S)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 18:57:32

@haruka: Ja, hogy érzelmi alapon! Az más :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 18:58:33

@Mona Vandervaal: én nem látom eddig, hogy hasonlítanának bmiben is, dóri erősen kispályás játékosnak tűnik mellette :)

Musti 2015.02.24. 19:02:40

óh de vártam már :) és egész nap nem volt időm elolvasni a hogyvoltot pfff. Berkiben csalódtam, sokkal több "te ott ülsz középen, de én érdekesnek és furának tartalak" szitura számítottam. Ez az Albínaomi leányzó akkor az ügyeletes Pókmajom?

*Mazsola* 2015.02.24. 19:02:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hogyne tudnám:)

@Pácsó Ármándó: tudom, csak kicsit kötekedtem:)

ugy Bruti is ír majd hv-t??

Kosztarika 2015.02.24. 19:03:06

@-pkata-: a hétvégénket csak feldobja sixx, ha már ő kérdezte :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 19:04:02

@foxglove (F6): bizsergető?
Vagy milyen?

@haruka: akkor holnap, ma nem volt időm :-(

@Fu Szekh Li: mit?

haruka 2015.02.24. 19:04:26

@Pácsó Ármándó: Nekem eddig az első évadosok a kedvenceim, szóval ja. :) Ott azért a kezdő csapat elég erős volt, itt nem látom ugyanezt eddig, de kíváncsi vagyok mit fognak alkotni.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 19:05:04

@Musti: Annak talán butus, talán majd BotoxosMari

@*Mazsola*: Bruti most a Falkát írja. Arra gondolsz, hogy ÉH-T?

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 19:06:49

@haruka: A kettesbe is sokáig húzták a kezdő 10 tagjai. Mondjuk Gábor(Fater) nem :-)

*Mazsola* 2015.02.24. 19:06:51

+e

@Pácsó Ármándó: ühüm. nem megy ma nekem az írás:)

alsophila grahami 2015.02.24. 19:07:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ne is mondd, sajnos én is, és teljesen kiborít :( persze nem akarok mentegetni senkit, aki felelőtlenül vett fel indokolatlanul magas hiteleket, de vannak, akiknek szükségmegoldás volt, pl. az említett ismerős, aki válás után csak így tudta kifizetni a volt párját, mert az ingatlan nem ért annyit, hogy két kisebbet vehessenek az árából... a recesszió után meg úgy megugrott a hitele, hogy már nem fedezte az ingatlan értéke sem... nah, mindegy, nem offolok, csak tényleg facsarodik a szívem a történetétől /két hete mentették meg szó szerint, amikor konkrétan el akarta dobni az életét, de nem amolyan segélykiáltásként, hanem komolyan, és azóta a hatása alatt vagyok, rettenetes... és ő egy konszolidált, állással rendelkező ember, aki tíz éve még stabil, európai emberhez méltó körülmények közt élt, fizette a hitelt, stb., gondja nem volt.../ :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 19:08:29

@Pácsó Ármándó: sztem is inkább ő lenne alkalmas az utódjának :) na, megvan az első becenév? nekem tetszik :)))

alsophila grahami 2015.02.24. 19:09:31

@*Mazsola*: támogatom Brutit, jó lenne, ha ide is írna, imádomm!!!!!!!!!! ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 19:10:47

@sui.generis: sajnos nem egyedi eset. Olyan helyen dolgozom, ahol gyakran van ilyen. A válás ilyen téren külön gáz :-(

Ejoy 2015.02.24. 19:10:47

Nekem az tetszett a legjobban, hogy az egyik retard: NXT LVL SHT feliratú pólóbsn volt, ami next level shit-tet jelent!

*Mazsola* 2015.02.24. 19:12:32

@sui.generis: ő a pici szívem csücske:) sírva röhögök rajta:)))) de egyéb munkásságáért is odavagyok:)

@Ejoy: azon én is röhögtem:)

bakker, ittragadtam, és még dolgom van...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 19:12:44

Nekem az édenhez mmkk sixx kell, senki más :-(

,, 2015.02.24. 19:13:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :D az más ami bizsereg, de ahogy elnézem az utóbbi pár nap kontentjeidet, hát izé, lehet h ezt te jobban tudod, h mi szokott bizseregni:) remélem nem sértődsz meg:)

alsophila grahami 2015.02.24. 19:15:22

@Pácsó Ármándó: xDDD akkor úgy tűnik, a hosszúra nyúlt costa ricai nyaralás megtette hatását, a Gólem újra visszaszeretett gyermeke anyjába, akit korábban igen hanyagolt, mondhatni ;) hurrá, a bulvár nem marad téma nélkül! ;)

haruka 2015.02.24. 19:18:41

@Pácsó Ármándó: Hát nem tudom, nekem a másodikból kevésbé maradtak meg az arcok, tegnap is meg kellett gugliznom, hogy ki az a Broki. :D

alsophila grahami 2015.02.24. 19:19:12

@*Mazsola*: énis, énis, éniiiiis!!!! bírom a fejét nagyon :) haha, az irkálmányait is ;) nagyon nagy forma, minden tekintetben ;)

Musti 2015.02.24. 19:19:55

@aggyistenbrittudós: Azt mondjátok? Nekem a szemráncolásból úgy tűnt, ő lesz itt a gonosz. :) BotoxosMariból (tetszik az elnevezés :) ) még sok nem volt, de ha ma kap egy párt ajándékba a szerkiktől bármi lehet...

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 19:21:14

@haruka: Mondjuk az egyik nyertes :-)

@sui.generis: Ezt rájuk bízom. Ha minden igaz, a következőben Szintia Piszkafa lesz a háziasszony. Előre félek! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 19:23:01

@foxglove (F6): úgy értettem, h olyan, mintha tűkkel szurkálnának?

Mi bajod van velem? Ezt érdemeltem a jóságomért? :-D:-D :-D Egyébként nem, semmi sem bizsereg :-(

alsophila grahami 2015.02.24. 19:23:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: sajnos az, és most nagyon nem irigyellek, ezekkel az élettragédiákkal napi szinten szembesülni..... nos, nem lehet könnyű :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 19:23:38

@Musti: ő IS :) ezért lenne jó, ha nem bandázna össze BotoxMérivel, hanem ellenlábasok lennének, folyton kicsinálnák egymást, az úgy izgisebb lenne :))))))
(most megint elkezdtem csattogtatni a fogsoromat már a gondolatra is :)))
jujjj mi lesz itt, remélem! :)

alsophila grahami 2015.02.24. 19:24:43

@Pácsó Ármándó: viccelsz! :P mondd, hogy viccelsz!!!! ;)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 19:24:45

@Musti: BM hangja már önmagában is egy nehezítés a többieknek :-) Albinaomi (kölcsön vettem) inkább vicces lesz a spalettával és a többi nyelvújítási szavával .-9

,, 2015.02.24. 19:26:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem, dehogy, azok nem a csigák hanem a piránnyák:) ne hari az előbbiért csak olyan vicces volt h ezt kérdezted:)

alsophila grahami 2015.02.24. 19:26:42

@aggyistenbrittudós: BotoxMéri??? xDDDD eddig ez a legjobb, lopom, ha engeded ;)

Musti 2015.02.24. 19:28:49

@Pácsó Ármándó: Jaj, most én is olyan izgatott lettem :))))) Vajon mi lesz? :D Az a baj, hogy a srácok között nincs meg a Király utód. Nagyon nincs. És egy fia Pápa klón-t se látok...

mizrolist 2015.02.24. 19:31:28

@minden reggel: anno sixx szerint úgy mozgott, mint egy kiborg - lásd még Term inátor, ahol azok a T-xxx modellek voltak. A 69-es modellszám szerintem érthető :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 19:32:17

@Musti: nem vagy kicsit türelmetlen??? :DD így az első adás után? :))
amúgy ja, simán megnézném az egészet EGYBEN! egy monstre ÉH hét kéne :))

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 19:33:24

@Musti: Ez még csak az első 5 fiú. A DjPetiből kinéz egy kis értelem, majd meglátjuk

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 19:34:26

@sui.generis: oh, muszáj hidegnek lennem, azzal nem segítek, ha együtt sírunk...

@foxglove (F6): akkor nyálkás?

Tudod, h rád sskk nem sértődöm, amúgy sem jellemző rám.

minden reggel 2015.02.24. 19:35:30

@mizrolist: igen, van egy furcsa merevsége . Grimaszokat sem szeret túlzottan vágni

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 19:36:36

nekem corleone volt a best. viszont csak másodjára. amikor ment az első szezony, szörnyen irritált, és folyton kupán csapdostam volna, aztán mikor tavalyelőtt (?) vagy mikor, újra leadták, ott már működött vele a kémiám, :DDD

alsophila grahami 2015.02.24. 19:38:15

@aggyistenbrittudós: ja bocsi biri, félrement a link az előbb, csak annyit akartam, hogy így könnyen adod, hogy pácsóé a kopirájt :P de sebaj, vittem ;) bár nemtom, botoxméri meddig lesz játékban, nem nézem különösebben fifikásnak, ha tematikázásról beszélünk ;)

Musti 2015.02.24. 19:39:48

@aggyistenbrittudós: @Pácsó Ármándó: DE. Türelmetlen vagyok :D Ezer éve vártam már az édent és most ITT VAN :D és igen, talán DJPeti... de sajna a srácok úgy tűnt annyira, nem komázzák :/ lehet az értelem dolog miatt...

ornyim 2015.02.24. 19:40:23

@Pácsó Ármándó: hol lesz a Cintia a háziasszony???? atyavilág :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 19:42:27

melyik az csak, amelyiket hazaküldték pofozkodás miatt?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 19:42:27

@sui.generis: nyelvújítási szokásuk mutat némi hasonlatosságot, DE naomiból sokkal több rosszindulatot és balhézásra való hajlamot nézek ki egy (1!!!) adás után. zsu nem a balhét generálta, inkább elszenvedte. nahát nao _biztos_ h nem lesz szenvedő alany :)))) "beleáll a konfliktusba" majd :)))
legalábbis remélem :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 19:43:05

@sui.generis: Tök más a játék, de Dóri nézd meg még döntős lesz a VV-ben. És ők ugye "tökegyformák"

alsophila grahami 2015.02.24. 19:44:31

@aggyistenbrittudós: érdekes, ezzel én is dettó ugyanígy voltam, nagyon irritált az első széria kezdőcsapata, pókmajomnak drukkoltam, hogy robbantsa őket, csak sajnos elbénázta... ismétléskor viszont nekem is bejött, és amikor a ruhaátalakítós-varrós reality-féleségben heti vendégként szerepelt, kifejezetten szimpi volt már.

btw Éden 1-ben első nézésre nálam Levi volt az abszolút kedvenc; amikor kiesett, kisebb sokkot kaptam (nem) (de majdnem) ;)

Musti 2015.02.24. 19:45:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lekezelő? Kivel volt az? Vagy mi? Mert, hogy én nagyon amúgy nem is hallottam megszólalni a bemutatkozó kisfilmen és a pokoliparadicsomos bullshiten kívül...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 19:45:43

@sui.generis: gondoltam, azért váltam meg könnyen tőle :)))) (a kroki megszólítást jobban szeretem a birinél, de ez csak for info) :)

alsophila grahami 2015.02.24. 19:47:53

@aggyistenbrittudós: egyetértünk :) bár.... mintha elspoilereztek volna a múlt héten egy mosdóban-zokogós jelenetet vele... jól láttam, hogy ő volt az, aki ott összeomolva zokogott..?

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 19:48:20

@minden reggel: Hát szakálla nincs és nem énekli a "Kedvesem"-et :-)

@ornyim: A kísérő műsorban, a supertv-2őn

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 19:50:51

@sui.generis: az a hajszín összetéveszthetetlen, sztem ő volt! alig várom, h megtudjam, ki és mi miatt :) csak ismételni tudom magam, mariann miatt, remélem :) kicsinyálják egymást!
finom!

Musti 2015.02.24. 19:52:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jaaaa, az megvan. Nekem fel se tűnt. :D Mondjuk lehet, hogy azért mert teljesen egyetértettem. :P

alsophila grahami 2015.02.24. 19:52:39

@Majom1Parádé: hmm.... igaz. de itt nem lehet tujulni, Dóri egyértelműen így lett döntős, itt ez a "tematikálás" meg nem működőképes.. de meglássuk ;)

@aggyistenbrittudós: okkancs, akkor kroki :) (jellemző, hogy észre sem vettem, hogy az ott egy kroki az avidon xD)

Musti 2015.02.24. 19:53:34

@aggyistenbrittudós: Hát a próféta szóljon belőled :D Az csodás lenne :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 19:53:37

@-pkata-: nem tudom, de azt akarom, h leadják a sztorit nekünk is :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 19:54:35

@sui.generis: Ja, ha abszolút kitartasz a párod mellett, akkor is lehet, hogy valaki elszakít tőle önhibádon kívül és kiesel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 20:00:26

@Musti: sosem bíztam az olyan emberekben, akik mindenen röhögnek.

@sui.generis: néha csak a szeme látszik a krokinak. Szóltam előre. :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 20:01:15

@-pkata-: na azt itt felejtsed el jó sürgősen! :) itt ilyen hátrányos tulajdonságnak nincs helye :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 20:01:26

@-pkata-: Hogy ilyen megtörténhet? Tudod, ezekben a játékokban nincs igazság. De egyetértek veled ebben.

Gyorgy Nagy 2015.02.24. 20:02:23

Ki nézi ezt a SZART? A PRIMITIV ADÓCSALÓ TÖMÈNY CSONTFEJÜ F.SZ Berkiröl nemis beszélve!

Musti 2015.02.24. 20:05:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ahogy gondolod, én meg azokban, akiket nem utál senki.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 20:06:31

Na, megtámadom a vacsistálamat, mert 1/4 óra és jön az adás. (Véradás? Piranjákat emlegetett itt valaki)

*Mazsola* 2015.02.24. 20:08:36

@Majom1Parádé: csatlakozom:) jó étvágyat:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 20:10:35

@Musti: na igen, az is gyanús, h miért :-)

Aki röhög mindenen, az takargat. Tapasztalat. Lehet nevetni, de nem törvénytelenül mindenen vihogni.

@Gyorgy Nagy: ő nem nézi, benne van ;-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:11:25

@Majom1Parádé: nálam sali van, feta sajttal + egy tejszínes sajttal. kurva finom, már a második adagot zabálom.

haruka 2015.02.24. 20:13:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Én is most fejeztem be a kaját. Valamelyik nap este tízre lett kész a vacsi. :D Vagy arra gondoltál, hogy mindjárt kezdődik? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 20:13:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nálam pont emiatt timi a legcinkesebb eddig, ez az ok nélküli röhencsikélése feldolgozhatatlan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 20:14:53

@-pkata-: jó, mondjuk alapból nem szeretek enni :-D Mondjuk ha már eszem, akkor az legyen a fogaimra való. Nem, nem krokiéra okvetlenül,.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 20:16:15

@haruka: nem, hanem, h ilyen későn :-D

@aggyistenbrittudós: tudtam, h EKG van, sőt, Tuttam.

@*Mazsola*: csendben meghunyászkodni megyek :-D

ornyim 2015.02.24. 20:18:33

@-pkata-: az jól hangzik :) falnám!

ornyim 2015.02.24. 20:20:01

@aggyistenbrittudós: Timi folytonos röhögése sok mindent elárul a szellemi képességeiről.. Peti megmondta :D

Musti 2015.02.24. 20:20:35

@aggyistenbrittudós: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szerintem ő is ilyen 3 agysejtes lány, a kettő alap, plusz egy még a röhincskélésre... És ennyi. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:20:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát ez most fogamra való.
Azt mondják, az vagy, amit megeszel, akkor én hamarosan zöldséges kertté változom. Vagy kecskévé. :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 20:21:09

@*Mazsola*: @-pkata-: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Köszi Mindenkinek!
Igazából tegnapi térkonyos raguleves maradék volt. De ritkán eszem ilyen korán, általában este 10 a vacsi ideje.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:22:52

Tulajdonképpen mivel kellene megkínálnia Majkát a Bébijének?

*Mazsola* 2015.02.24. 20:23:24

@ornyim: engem a kozmetikus csaj kerget ki a világból...

@Musti: :)))

@Majom1Parádé: jó az:) mondjuk olyan későn már nincs kaja:)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.24. 20:23:40

@-pkata-: Ez már erotika :D
@Majom1Parádé: És hogy bírja a szervezeted? Tárol? :D

*Mazsola* 2015.02.24. 20:24:05

berki legyeket kerget azzal a papírral?

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:24:38

Mi az a fekete bizbasz a nyakukban?

ornyim 2015.02.24. 20:25:01

@*Mazsola*: Engem Adri, Naomi :D a kozmetikusnak meg akkora képe van, h egész costa rica kevés neki :D

haruka 2015.02.24. 20:25:12

Berki annyit hadonászik azzal a papírral, egyszer megvág vele valakit.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.24. 20:25:39

Hé, ellopták a Person of Interest feszkó-zenéjét!

haruka 2015.02.24. 20:26:53

Mi az hogy elő szokott jönni belőle, mikor még 24 órája sincsenek bent? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:26:57

@Pácsó Ármándó: aza mikroport mikrofon része, gondolom. dzsungeleseknek is ilyen volt

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:27:42

@ornyim: jaj az a kozmetikus csaj nekem sem szimpi

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.02.24. 20:28:35

Pácsó Ármándó: Biztos nem ok irtak zenet egy amcsi sorozatba.

Musti 2015.02.24. 20:28:58

@Pácsó Ármándó: az a mikroport, itt így nyomják.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:29:00

Adri tényleg nagyon parancsolós! :-)

Ditti82 2015.02.24. 20:29:15

"Jó érzés gondolkozni, pörgetni a valamennyi agyamat" WTF? Még a végén kiderül, hogy neki is két éve van agya, mint Szilikonvölgynek anno. :D

haruka 2015.02.24. 20:29:24

Na mondjuk ebben igaza van Naominak, Adrienn valami iszonyat.

Fu Szekh Li 2015.02.24. 20:29:50

@-pkata-: Én egy felturbózott tzatzikit ettem: a görög joghurt, uborka, fokhagyma kombó mellé beleraktam egy kis gorgonzolát is.

ornyim 2015.02.24. 20:29:54

Naomi megint gondolkodik, bahh.. de legalább bevallotta, h a kevés agyával :D

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:31:51

Adri: Együtt is alszunk! :-)))

dancegirl26 2015.02.24. 20:31:57

Képtelenség visszaolvasni 500 hsz-t. Ki a szösz Loki?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 20:33:12

A tv-m mákony, a stream meg kb. fél percet késik.

ornyim 2015.02.24. 20:33:16

@-pkata-: Patrik párja, a buzgómócsing :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:33:17

@Fu Szekh Li: joghurt mellé nekem kell a laktáz tabletta is :D

ornyim 2015.02.24. 20:33:47

@dancegirl26: a következő csábító :)

raspberrypie 2015.02.24. 20:33:48

@dancegirl26: Következő bejővő, hódító.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:34:03

@dancegirl26: Valami skandináv isten. még nem jött be a hotelbe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 20:34:43

@*Mazsola*: :-D

Ez hiányzott már :-)

@Musti: nem biztos, szex.

@DerültÉgből/tintával írok/: az miért jó? :-D

@-pkata-: kecske jó, mmkk :-D

@Majom1Parádé: és még élsz? :-D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:34:57

@Pácsó Ármándó: hagyjuk, melyik a Patrik... :D :D de azt hiszem, rájöttem :D

Musti 2015.02.24. 20:35:03

@Yooha: Na pont ezt emeltem volna ki én is :) De reméljük mindannyian :D

Musti 2015.02.24. 20:36:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lehet, hogy a rögigcséléses agysejt felelős a szexért is, már tegnap mondta, hogy szex közben nem röhög :D

Ditti82 2015.02.24. 20:36:40

@dancegirl26: A tetovált farkú, de még nem hotellakó. :)
@Yooha: Vagy tematikás. :D

dancegirl26 2015.02.24. 20:36:52

Köszi. Na lássuk ☺️☺️☺️

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:37:15

@-pkata-: Kiírják a nevüket néha, azt figyeld :-)

haruka 2015.02.24. 20:37:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: cukik ahogy nyomorognak a banánlevélen vagy min :D

astryle 2015.02.24. 20:37:28

Kinek jön még be vizslafülű Naomi? :D neki drukkolok.. a csajok közül eddig talán a legértelmesebb.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:38:28

most bebizonyosodik, hogy a pasik is pletykásak :D

ornyim 2015.02.24. 20:39:04

Csak Dominik meg ne szólaljon.!!

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:39:33

Dominic nem tudja rendesen becsukni a száját :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 20:39:45

@-pkata-: Ja, ha hallanák a csajszik, hogy kibeszélik őket a pasik, biztos rosszul esne nekik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 20:39:57

@Musti: ja, akkor nem őszinte? Akkor nem adja önmagát? :-D

Vicces, h ezeket már idegesít minden :-D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.24. 20:40:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Olyan retro :)

Azt mondják Mariannak van sütni valója..valami mell féleség lehet :D

Fu Szekh Li 2015.02.24. 20:40:32

@-pkata-: és az milyen ízt ad neki? :-D

Kosztarika 2015.02.24. 20:40:49

Nekem Dominik nem jön be, még a beszédétől is kiráz a hideg. Meghalnék, ha hozzámérne. (Szerencsére ilyen veszély nem fenyeget)
A csaj tisztára úgy beszél, mint vvDóri

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:42:02

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Én se szeretném, hogy hozzám érjen :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 20:42:06

Volt valami érdekes eddig? El is felejtettem, hogy ilyen korán kezdődik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:42:36

@Fu Szekh Li: nembele kell tenni, hanem előtt megrágni és megenni :)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:43:13

A csajok összedobták az agysejteket :-)

Ditti82 2015.02.24. 20:43:15

@ornyim: Leginkább kussoljon mindegyik. :D
@DerültÉgből/tintával írok/: Innen-onnan kirántott csirkemell. (húdeszarvótez)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.24. 20:43:26

Adrien, Patrik párja..úgy olvastam,hogy Patrik anyja :D Dolgozik a tudatalattim :))

astryle 2015.02.24. 20:44:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ahhoz előre kéne gondolkodni :D sok vársz el tőlük :P

Zabkása 2015.02.24. 20:44:33

Helló everybádi, Áj em bekk... bár nem tudom kik voltak itt délelőtt, lehet most jó hülyét csinálok magamból, akkor sziasztok :)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:44:56

Naomi olyan Kírás elégedetlenkedő :-)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.24. 20:45:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Miért? Sehol egy Denisz :DD
@Ditti82: :D jóvannah,nem is (az enyémhez képest láne :D)

astryle 2015.02.24. 20:45:21

@Zabkása: folyamatosan mondják a műsorba, hogy fész2fész :D don't fos

Zabkása 2015.02.24. 20:46:13

@astryle: várj én nem fosok de ez nekem volt válasz? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:46:37

értelmes volt: mindegyiket választanám, de igazából a Dominikot annyira nem....

astryle 2015.02.24. 20:47:29

@Zabkása: azt hittem erre érted, hogy hülyét csinálsz magadból :D "Helló everybádi, Áj em bekk"

ornyim 2015.02.24. 20:47:31

Ez a Norbi annyira nem is rossz sokadik ránézésre :D

A srácnak, akit Mariann választ, van választása??

Musti 2015.02.24. 20:48:23

@Pácsó Ármándó: És így, hogy összedobták se nagyon sikerült összerakni a helyzetet :) Albinao úgy koncentrált, mint az állat. :)

Zabkása 2015.02.24. 20:48:36

@astryle: jogos :D és igen arra értettem :DDDD

@raspberrypie: őt én is imádtam! :D kis piercingjével együtt

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.24. 20:48:38

@Ditti82: pláne akart lenni,csak nem jött össze :)
@Majom1Parádé: Még hagyok neki pár kört a pályán azért, de az irányítója be van izgulva..ööö..izzítva tényleg :)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:50:15

@Musti: Hát ez az! És milyen elveszetten nézték a bőröndös Ogrét! :-)

Zabkása 2015.02.24. 20:50:59

jaj várjatok most megy és nézitek? bakker lehet nem kéne akkor olvasnom, jól elspoilerezitek nekem :D mostmár egybe visszanézem inkább

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 20:51:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem tudták, hogy 1 nap múlva pakol6nak vissza. De csak 1 esik ki. Az mekkora volt, hogy "mind hazamegyünk?"

*Mazsola* 2015.02.24. 20:52:11

@ornyim: ők még annyira nem:) de ahogy Mariann beszél... emelkedik a hajam tőle:) viszont jó sz*rkeverőnek tűnik, Naomival együtt:) bár utóbbi sanszos, hogy belegabalyodik előbb-utóbb:)

@Ditti82: :DD

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tsók

na jó, ennyi kommentet nem tudok követni:) nekem csak egy agyam van:)

Krétagarbó 2015.02.24. 20:52:39

@Pácsó Ármándó: kinézetre is emlékeztet rá, olyan hirtelenszőke volt ő is, nem?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 20:52:40

@Zabkása: Most reklám van. :-) Ha nem akarsz tudni semmit, akkor most ne olvass minket.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 20:52:48

@Majom1Parádé: akár az is megeshet. Én nem pakolnék ki, az tuti.

@Zabkása: nem, reklám van :-D

Ditti82 2015.02.24. 20:54:32

Minden nőideált? Mariann? Hű meg ha.

Zabkása 2015.02.24. 20:54:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: igen itthon :) bár hétfőn megyek Athénba egy kis meetingre, de szerdán éjjel már jövök is vissza :)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 20:55:40

@Krétagarbó: Igen, elkezdődött a haja és hirtelen szőke volt :-)

Szoba kilátással 2015.02.24. 20:56:43

A csak a szingli szobába megy vki

Musti 2015.02.24. 20:57:53

Hát ez tényleg kapott egy párt ajándékba a szerkiktől :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 20:58:03

A szemüveges pasi rátette a párjára a kezét. Hmmm, birtoklás? :D Nem megyek sehova... :D

astryle 2015.02.24. 20:58:06

@Pácsó Ármándó: ..ki a botoxát maga méri? :D

Krétagarbó 2015.02.24. 20:59:16

Apolka szép arcú. Szingliszoba.

Rémület 2015.02.24. 20:59:17

Na, Apolka megszabadult Bencétől. Ez könnyen ment. Azt hittem, tovább kell kínlódnia.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 20:59:33

Jaj, már azt hittem, hogy hazaküldik. A szingliszobát el is felejtettem.

Zabkása 2015.02.24. 20:59:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem semmit nem fogok látni :( feszített menet lesz, utazás-meetingek-fontoskodás-vacsora-utazás vissza

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.24. 21:00:05

@Pácsó Ármándó: Tényleg az:) Ha néma lenne sosem derülne ki,hogy mi jár a fejében :D Agyat akartam írni,de még keveset láttam ahhoz belőle :)

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 21:00:10

Majd jön a Lokni és Ápolkával lesz párban

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:00:10

@Krétagarbó: Sztem ő a legszebb a villában... vagy mi ez a kupleráj.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:00:36

De akkor péntekre már 12-en lesznek?
Bence lett Mariann párja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 21:01:25

@haruka: smink nélkül jól néz ki, sztem.

@Zabkása: oh, nekem uncsi életem van :-D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.24. 21:01:39

@Krétagarbó: Szia :) Szerintem is :) és értelmesnek is tűnik.
@*Mazsola*: :DD Dinka vagy :D *

daneee 2015.02.24. 21:01:52

Peti, patrik?
Hát a Dominik nem :DDD

Zabkása 2015.02.24. 21:01:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nekem is szoktak lenni uncsi napjaim, heteim vagy hónapjaim :D

astryle 2015.02.24. 21:02:12

Mariann nem azt mondta, hogy Bence nem volt neki szimpatikus elsőre? (gondolom látta, hogy kicsi a pöcse)

Krétagarbó 2015.02.24. 21:03:15

@DerültÉgből/tintával írok/: Szió:) Igen, szimpi.
Adrit csapja le valaki...

astryle 2015.02.24. 21:03:39

Valamelyik lány éppen párzásra hív vagy mi ez a zaj? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 21:03:55

Nem lehet, h Bencével van baj? :-D

@Zabkása: megnyugodtam :-D

astryle 2015.02.24. 21:04:57

@Pácsó Ármándó: biztos kényelmetlen a koporsóban aludnia

*Mazsola* 2015.02.24. 21:05:35

na jó, Adrit lecsapnám

haruka 2015.02.24. 21:05:36

@astryle: :DD

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem mondom hogy nem jól néz ki, csak hogy bőven többnek tűnik 21-nél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:06:05

Szexi produkció... á, egy dekát se sablonos. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.24. 21:06:37

engem a platina szőke csaj idegesít jobban :)

astryle 2015.02.24. 21:06:39

Még ezek a discopatkányok is jobban olvasnak, mint a Dennis :D

haruka 2015.02.24. 21:06:49

Mariann a botox-szilikon kombótól nem bír rendesen artikulálni? Idegesít kissé, hogy alig értem, mit beszél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:07:01

@*Mazsola*: hiába no, celebek a dzsungelben, ez a hang alap... :D

*Mazsola* 2015.02.24. 21:07:12

szellemi potenciál:)) milyen szépen fogalmazott:)

Ditti82 2015.02.24. 21:07:19

A fiúk közül Petinek van a legtöbb sütnivalója.

raspberrypie 2015.02.24. 21:07:38

Petinek azért van agya :D Naomi jön fel, egyre szimpibb, Apolka meg mehet egyelőre Adri után a süllyesztőbe..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 21:08:08

Ez a Peti nagyon übermenccs, dikk.

@haruka: tudom, csak a véleményemet írtam.

Krétagarbó 2015.02.24. 21:08:43

Én Patrikot nem látom olyan helyeskének, első blikkre talán jónak tűnt, de az izgága és kissé infantilis viselkedése miatt már egyáltalán nem látom jó pasinak.

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 21:09:22

Bencust itatni kell, hogy letolja a gatyát

Krétagarbó 2015.02.24. 21:10:28

@*Mazsola*: megköszönném drága:)) Hellóka:)

ornyim 2015.02.24. 21:11:11

@Krétagarbó: szerintem sem helyes. Ha választani kéne, akkor Norbi. :)

Kosztarika 2015.02.24. 21:11:38

Úgy döntöttem, nem megyek Costa Rica-ba. Túl sok a lepke, a légy, a bogár és a pillangó :D Iszonyodom tőlük :(

raspberrypie 2015.02.24. 21:12:11

Dominik szemei tiszta ÉH2 Krisztiánra hasonlít..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:12:26

A za faszi úgy néz ki abban a kalapban, mint fiatal Latabár Árpád. :D

Ditti82 2015.02.24. 21:13:03

Manuperálni? Nem akarom tudni. Éééééééés csicskaaaaaaaaaaaaaa!

Krétagarbó 2015.02.24. 21:13:11

Jól olvastam, Dominik életművész? Hol lehet jelentkezni?

Manepul izé...

Kosztarika 2015.02.24. 21:13:18

manu.. mani.. manuperálni by Naomi :D

haruka 2015.02.24. 21:13:29

@Pácsó Ármándó: csak kell hozzá egy magyar-Naomi, Naomi-magyar műszaki szakszótár :)

Musti 2015.02.24. 21:13:30

Hu ketten kellettek a manipulálni szóhoz, és a csicska is elhangzott :) I love this sh#t! :D

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 21:13:38

@-pkata-: Nyelvújító, de a régi szavak nehezek :-)

ornyim 2015.02.24. 21:13:40

Lehet téged manuperálni :DD tiszta Kazinczy :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:13:50

Csicshhhhkaaaa vagy Patrik! ..--))) by Albínaomi.

raspberrypie 2015.02.24. 21:14:09

Naomi tök jól lát mindent, Adri egy hárpia, a pasik rémálma, Patrik meg tényleg egy becsicskult papucs :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 21:14:27

Hogy csinálják, h úgy csinálnak, mintha évek óta ismernék egymást? :-D

astryle 2015.02.24. 21:14:47

Adriennek megjött :D

mercsi 2015.02.24. 21:15:15

ez a Dominik gyerek engem nagyon emlékeztet Gyúrós Józsira a VV6-ból! pont úgy beszél... :)

nicu71 2015.02.24. 21:16:52

jóestét,de sok ismerős van itt :) ez az adrienn-patrik páros ultra gáz /első benyomás a műsorról :)

Krétagarbó 2015.02.24. 21:16:57

@raspberrypie: sztem nem, Dominiknak kék szemei vannak, Krisznek meg barnák. Engem is valakire emlékeztet Dominik, csak még nem tudom, kire.

haruka 2015.02.24. 21:17:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát ez az Adri show is most... :D Rossz hárpia 25 év házasság után. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 21:18:10

naomi kurva jól néz a szemeivel, igazi GONOSZ! nálam kedvenc :))))))))

Ditti82 2015.02.24. 21:18:18

@Krétagarbó: Nekem némileg Koreleónéra emlékeztet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 21:18:24

Adri nem azt mondta, h ő sskk nem dug itt? :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:18:33

Na, Patrikék még jobban elbújtak a popitakaró alá.

Kosztarika 2015.02.24. 21:18:33

Befigyelt a popitakaróóóó :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:19:18

Berki úgy köszönt el, mint Sváby András a Naplóban. :D

astryle 2015.02.24. 21:20:16

Na irány a Valóvella poszt :D mindjárt jön a Szandika

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:21:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Fanni szűzpöcök "kopirájt?"
Vajon kinek a nevét mondja holnap Mariann? Ha taktikázik, akkor kamuzni fog.

Krétagarbó 2015.02.24. 21:22:18

@aggyistenbrittudós: nekem is bejön, nagyon butuska, de goni.
Kapcsolj a super 2-re:)

*Mazsola* 2015.02.24. 21:23:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :)))

@Krétagarbó: :* az előzetesből úgy tűnik, hogy kitolnak vele:) remélem, már nem sokáig lesz bent

Dominik engem vmi rajzfilmfigurára emlékeztet, de nem tudok rájönni:)

Ditti82 2015.02.24. 21:23:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szilikonlédi alias Timi. Csíkban volt a szeme, gecchi.

Szoba kilátással 2015.02.24. 21:23:21

@astryle: meg van félóra addig nézd a cyntiat ( na jó ne, nem akarok rosszat neked)

Kosztarika 2015.02.24. 21:24:45

@Krétagarbó: engem a Tibi gyerekre fiatalabb korában a Fiesta-ból.

haruka 2015.02.24. 21:26:51

Most őszintén, megnézetik a tesójával, hogy hogy fürdik? Beteg. :D

Musti 2015.02.24. 21:27:49

@*Mazsola*: Én is ezen gondolkozom tegnap óta, valami rajzfilmfigura.... idegesít, hogy nem jut eszembe :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 21:27:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: még nem néztem meg igazán odafigyelve a mai részt, csak pillanatokat kaptam el. de így felszínesen azt mondanám, hogy a csajok mezőnye sokkal erősebb, a pasik egyelőre nagyon bénák, gyengék.

egyelőre a csajok viszik a sót.

Krétagarbó 2015.02.24. 21:28:07

@*Mazsola*: Kicsit olyan nyomi, mint Jason Priestley volt a Beverly Hills 90210-ben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:29:54

@astryle: @Ditti82: baszki, azt hittem, hogy egy új játékos. Tök japán feje volt. Allergiás vagy felpofozták vajon? :D

Musti 2015.02.24. 21:29:54

@*Mazsola*: Hát engem biztos nem őrá, most látom életemben először :)

*Mazsola* 2015.02.24. 21:30:56

@Krétagarbó: egy kicsit:) de a Fiestás srácra is, akit Ilyen vagyok említett:)

@Musti: megtaláltam:)

Schlomo Goldberg 2015.02.24. 21:32:11

Szimpatikus volt hogy Simaheréjű elmagyarázta hogy nem lehet fürdőbugyiban zuhanyozni, valamint azt is kihangsúlyozta hogy Naomi nem mosta meg a punciját.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:32:24

@*Mazsola*: én már tegnap ráfogtam valakire, hogy olyan, mint a Fiesta énekese, de akkor még nem tudtam a nevét. :D

Womanity 2015.02.24. 21:32:27

Szerintem meg tiszta SP :D

*Mazsola* 2015.02.24. 21:34:48

@Musti: hááát, akkor keresgélj:)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Womanity: :DDD

ez tök jó, hogy ki mit lát bele:)

további jó mulatást, dógozni köll:S
puszákok

ornyim 2015.02.24. 21:35:32

@Krétagarbó: Jason-ra tényleg hajaz :D

busifa 2015.02.24. 21:35:47

Szörnyű ez a Cincia, akkor már inkább a Viharbanszületett Naomi :)

Krétagarbó 2015.02.24. 21:36:01

@Womanity: SP helyesebb, sokkal. (Nem vagyok tinilány rajongó:), de amikor élőben láttam, meglepődtem, milyen szép pofija van SP-nek.)

Krétagarbó 2015.02.24. 21:37:42

@busifa: Tegnap Hódi sokkal jobb volt.

malevil2050 2015.02.24. 21:41:13

Nahh mék mindig nem tom kikivel kiellen,de ety má bíztos,ha öszzeaggyuk a pasik és báresnyák atykapacítását úty cuzámene,akko bőven a ketteskék veszetnek,bár a cőke asz natyon hideg és le kell írnia 150x a manipulálni szót,melyben a focísta fog neki segíteni.

Amennyiben optikás barétomnak lec egy jó kis párja,akko sokáig ottane lecnek a póróndon.Hoty esz ki lenne? asztat még nem tom.

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:41:42

Azért az milyen beteg, hogy ez a Pisti nézi, ahogy tesóka zuhanyzik, majd azt mondja, hogy többször látta már ilyen helyzetben. Pfffff...
Apolka egész helyes csaj, csak valaki vegye el tőle a sminkkészletet, mert szörnyű az a rúzs.
Adri egy hárpina, és valahonnan szörnyen ismerős, pedig nem hiszem, hogy azonos körökben forognánk.
Albínó csúcs, remélem sokáig marad

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:43:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D :D az a röhögős csaj, nem? Hát eddig nem sokat mutatott, de rohamos tempóban amortizálódik

Szoba kilátással 2015.02.24. 21:43:22

Cintike nem jo műsorvezetőnek se

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:44:50

Mert Adri egyáltalán nem fogadta ellenszenvesen, pl. Timi sokkal inkább, meg Naomi is visszafogott volt.

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:44:59

Adri introvertált :D hát ez a "belevaló" is csúcs

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:46:05

@Szoba kilátással: aztat nem néztem. Hmmm, tegnap óta ezen gondolkodom, de nem jövök rá.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:46:09

Én meg leragadtam a Kaszánál.. Kurvajó volt, ahogy Zsédával megszopattak valami szerkesztőgyereket. :D

mercsi 2015.02.24. 21:46:27

@malevil2050: veled meg mi történt tavaly óta? a VV6-os hogyvoltokról emlékszem rád, akkor még normálisan kommenteltél :D

malevil2050 2015.02.24. 21:47:58

@mercsi: Esz igy volt,tejjesen igazad van de moatan flancolok.

mercsi 2015.02.24. 21:49:26

@Krétagarbó: szerintem Gyúrós Józsira hasonlít ahogy beszél.

jimjim 2015.02.24. 21:52:44

Eddig Éden Hostel szűz voltam, de azt hiszem kár volt ezt eldobni magamtól.
Visszasírom a Valóvilágot, pedig még nincs is vége :D

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:53:07

Valaki tapasztalt súgja me, hogy mi az a fekete rózs ceremónia? És a pandóra? Ott kérdezgetni kell egymástól, vagy mi?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 21:53:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: a csicska szótól már-már hülyét kapok :) fogalmazzunk úgy, h egyelőre nem megy nekik a szarkavarka, ebben jobban a csajok. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 22:06:12

@jófej házisárkány: fekete rózsa nem tudom.

Pandóra meg kérdezz - felelek, ja.

@Krétagarbó: de a smink szép.

@aggyistenbrittudós: rendben :-D

csicserierika 2015.02.24. 22:56:26

sötét Anett ha nézte volna eddig a VV-t akkor látná, h más helyzetekben is pókerarcú Lacc. Mikor megszórták jellel már harmadjára, akkor sem rezdült.

csicserierika 2015.02.24. 22:57:30

jézus, eltévedtem . Bocsesz, megyek a VV-re :D :D

2015.02.24. 23:22:45

'stét
mi volt? csak most érkeztem
nézek valami éjjeli kiadást
hogy lett marianna az egyik fiú párja?

2015.02.24. 23:32:01

@Yooha: nahát köszönöm Yosi nem ismertem azt a sárkányost :)
és látod így mindig én lehetek a foskilencedik :DDD

jófej házisárkány 2015.02.25. 00:02:28

@fosch9: hát úgy, hogy szabadrablás volt, rezzenéstelen arcú mari választhatott valakit, a régi nőnek meg kocc a szingliszobába

2015.02.25. 00:36:28

@jófej házisárkány: áhá köszi szépen
láttam valami fekete rózsával áll kint az előzetesben apolka aki szingli lett ezek szerint és ott valami hazaküldés lesz...
csak ne naomit olyan jól nyomja

Joe Bacsi 2015.02.25. 01:01:37

Egyetértettem sixx el..nekem is ez a kedvenc realitymüsorom,igaz külföldi verziókkal.Az ÈH1,2 még elment,de ez....Ultra ratyi hotel(biztos elvitte Berki ruhatára a forgótökét)..a szereplőgárda botrány a köbön..Berki egyhangszínmostfokozomafeszültségetfelviszemmegleahangsúlyt..siralomház.Amatörizmus a köbön ez az egész.Sajnálom,mert maga a koncepció sokkal többet tartogathatna mint a VV,de (mint sok minden másban is) a TV2 nagyon nincs képben...

jófej házisárkány 2015.02.25. 03:54:34

@fosch9: jaja, naomit én is szeretném minél tovább bent látni. Ezt a fekete rózsát nem vágom, mi lehet.

raspberrypie 2015.02.25. 05:05:14

@jófej házisárkány: Szerintem most az lesz, mint ÉH1ben, aki megkapja Marianntól a fekete rózsát (kvázi aki neki a legunszimpatikusabb) az hazamegy.

raspberrypie 2015.02.25. 05:09:46

Az a baj a mostani castinggal, hogy túl sok 20-25éves van. ÉH2 egy jó csapat volt, ott vegyesen voltak 20-35ig. VV6tal is ez volt a gond.

Banyus83 2015.02.25. 15:01:16

Patrik nekem tiszta Levi egyelőre :-) De az ő párosukkal szimpatizálok így elsőre :-)
süti beállítások módosítása