Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x01 - Enter the Gólem

2015. február 24. 06:00 - sixx

Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy legyen min röhögni, bosszankodni, ÉS a néző nem szóhat bele a menetébe. Az új évadra lecserélték a tévét, a műsorvezetőt és a főcímdalt is, de maradt az alapkoncepció: sok, első blikkre tökegyforma szépembert bezárnak egy helyi parasztházba, ahonnan a szinglik kiesnek, mert valahol ez a műsor a családi értékeket erősíti, ugye.

Azzal nyitunk, hogy a szegény ember Horváth Évája elindul felénk a tengerparton, szinte hallom, ahogy az izmok recsegnek a fél számmal szűkebbre vett fehér ing alatt (nem mellesleg tessen nagyon odafigyelni, és számolni az outfiteket, mert Berki állítólag nem hajlandó egy ruhát kétszer felvenni, fogjuk szaván), és aszongya, hogy legszívesebben ő is beköltözne a hotelbe de akkor jaj lenne mindenkinek odabent. Szerintem az első ceremónián kibasznák, de mindegy. A környék fasza, azt meg kell hagyni, egy hegyoldalban áll a villa, feszített víztükör, mödanszié, van itt minden ahhoz, hogy a játékosok hullarészegen, egy szál faszban ugráljanak a nappaliban Crystal-slágerekre (szevasz, Tibi!), és ha az eddigi két évadból indulunk ki, ez csak idő kérdése lesz. Sajna az előzetessel kezdünk, igazi Éden-rajongó az ilyet nem nézi, mert lelő minden poént a műsorból, tessék kimenni a konyhába húsz deka főtt fejért addig.

screen_shot_2015-02-23_at_16_04_27.png

Két perc húsznál jön a főcím, és Berki tök indokolatlan félmeztelensége, a szabályok egyszerűek, mint én, mondja, és elindul tökön-paszulyon át a kamera felé, belegázol a mödansziéba, úgy lépked, mint akit tegnap raktak össze agyagból, hogy a helyi babonás népeket ijesztgessék vele. Gólem, az lesz az. Szabályismertető dölux, mi a pandora, mi a párválasztó, mi a lényeg, és közben gyors vágásokkal a későbbi adásokból látunk bevágást, NEM AKAROM TUDNI ELŐRE, de hiába üvültök a TV2 székház kurva messze van. Na végre, főcím 3:34-nél, bébibébi kívánj/kínálj meg, énekli valami luvnya Majka szövegét, ha nem tetszik, kint várj meg. Na, jöjjenek már az agyhalottak. Jönnek, a csajokkal kezdünk, széken ülnek, ők fognak faszit választani ezek szerint. Gólem nem akarná, hogy elszédüljenek a csajok tőle, ez a veszély szerintem nem fenyeget, pedig az ünnepi alkalomra cipőt is húzott, és karon csípi az első csajt, érzed a bulit? Érzi. Gólem egyébként magától is úgy beszél, mintha papírról olvasná, ráadásul egy nem különösebben okos hatodikos szintjén. 

Na, luvnyák. Adrienn barna, ismerős az X-Faktorból és most korcsolyaoktató, Gólem nem is hagyja ki az egyértelmű poént, itt nem élsz meg a jégen, halló, mindenki nevet, nahát, tán csak nem Maksa Zoltán lehelte életre a palit? Adri kissé kialvatlan, karikás szemekkel mondja, hogy szenvedélyes, és az arcára kiül az érzelem, gyanakodni fog, és játszani jön a hotelbe. Barna borostás faszi kell neki, de nem szerelemre. Nóri kozmetikus, szőkésbarna, ribancrendszám van a segge felett, és átgázol mindenkin, édes kiscica lesz a faszikkal, és jónőnek tartja magát, hát, neki legyen mondva. Fontos neki a bizalom, Gólemben nem fog bízni, mert. Timi egy állandóan vigyorgó, szilikoncsöcsű barna, aki dugás közben nem röhög. A bemutatkozó videóban a bugyijában turkál, nem derül ki, mit keres, majd lehet később meglesz a kisfaszi a csónakban. Beleröhög a kamerába, és közben ugráltatja a csöcsöket. Így:

Gólem osztja egy kicsit, mit olvastál a gépen, közhelyszótárt? Szerintem semmit, nyertem. A következő csaj Naomi, akit úgy vezet fel Gólem, hogy

Ott ülsz középen, mégis furának tartalak.

Hogy tetszett mondani? Naomi haja nem szőke, hanem olyan piszkosfehér, mintha a festő kint hagyta volna a diszperzitet a nappaliban, ő meg egy jobban sikerült éjszaka után fejjel előre esett volna vele a vederbe és úgy maradt a háré. A bemutatkozó kisfilmje egy kincs, valami fatörzsön vonaglik a dzsungelben, majd kígyót teker a nyaka köré, és közben olyanokat mond, hogy

nagyon izgalmas, taktikás embernek tartom magam. A férfiak eszközök, célokat lehet elérni velük. Általuk.

Húszéves korára ravasz, kitanult nőnek mondja magát, a kígyóval van neki közös pontja, mert a kígyóról azt szoktuk mondani, hogy kever, kavar, ez benne is megvan. Ki a faszom mond olyat egy kígyóról, hogy kever, kavar? Mit kever? Mivel? Naomi az a határozott, magabiztosan ostoba ember, aki a legviccesebb pillanatokat tudja szerezni egy ilyen műsorban, ki ne essen hamar, baszki.

Apolka az utolsó, őt a Rising Starban láthattuk, de volt a Szépségkirálynőben is, ide hódítani jött, de vannak neki erkölcsi normái, amiket nem szeretne áthágni, értsd, nem fog az első nap dugni a bennmaradásért. Óvatos, de nem bizalmatlan, a bemutatkozó filmje alapján neki van a legtöbb esze. Jönnek a faszik, akik közül a csajok választanak, ha egy faszit többen is kinéznek maguknak, akkor a csávóra van bízva, ki mellé ál.

screen_shot_2015-02-23_at_16_46_05.png

Bence 23 éves, személyi edző, őszinte, és akkora alkarja van, mint a combom, rém gyorsan tud viszont fára mászni, ami itt később még jól jöhet. Hisz a jó emberekben, és nem tud hazudni. Fiam, két heted van az Édenben. A csajok méregetik egy kicsit, bulizni jöttél, vagy játszani? Játszani. Ki lehet hozni belőled a vadállatot? Ki. Milyen magas vagy? 180. Apolka és Timi jelentkezik be a nagydarab palira, szerintem a műcsöcsöt viszi majd magával, de nem, Apolka kell neki mert megvolt a szemkontaktus. Dominik érkezik, feszít, mintha a Jóska’s Dzsimben ülne a hatkilós súlyzó előtt, viszont keskenyebb a csípője és a dereka, mint bármelyik csajnak. Bokszoló, mondja, és szereti. Közben csámcsog és/vagy dukcface-t vág bónusz feszítéssel, ami nem teszi túl szimpatikussá, nem is kell a csajoknak. Gólem aszongya, mellette nehéz az ilyen, mármint a kisugárzás.

Norbi jön, tetovált ingatlanügynök, aki a kisfilmjében gondosan lewaxolja a szörfdeszkát, kimegy vele a partra, és lefekszik a homokba, mint egy egzisztencialista művészfilmben, ahol a deszka a fogyasztói társadalom minden terhét személyesítené meg. Norbi csikágózni fog a villában, bármit is jelentsen az, és annyira magabiztos, hogy az néha sok. Naomi azt szeretné tudni, tud-e Norbi komoly lenni, tud. Ő sem kell a buláknak. Jön Patrik, a körzeti David Beckham-hasonmásverseny közönségdíjasa, aki futballistának mondja magát, és Adri menten kinézi magának.

Patrik piásbulis Éden Levi 2.0 lesz, a dumája az, amivel megfogja a nőket, akiket megdug, majd otthagy, és miközben mondja a marhaságokat, kölykökkel labdarúg a parton. A jobb karján egy fasza maori tetkó van, és nem bulizni jött, hanem nyerni. Adri menten emeli is a karját, enyim! Hoppácsak, Timi és Naomi is bejelentkezik, de hiába, Becks Adri mellett dönt, mert szemkontaktot tartottak. Péter az utolsó faszi, szemüveges harmincas, sortban, zakóban jön, a fején baseballsapka, ha saját a stílus, akkor jajistenem, ha ráerőltették, akkor szegénykém. Magas, szimpatikus gyerek, a magasságfóbiás Gólem meg is jegyzi, hogy ne már, nála is magasabb. Van neki egy hózentrógerszettje is, és DJ. Viccesnek tartja magát, értelmesnek tűnik, a bemutatkozó filmjét hallgatva itt meg fog őrülni, Naomi menten azzal kezdi, hogy mennyire vagy taktikás? Petit Timi és Nóri is vinné, Peti Timit választja, mert látta rajta, hogy ostoba, mint a segg, és irányítható.

screen_shot_2015-02-23_at_17_29_30.png

Na, Dominik és Norbi jön, ők választanak, és közben valami nagyon oda nem illő salsa szól, nekem hiányzik a feszkó a jelenetből. Dominik Nórit viszi, Norbi meg Naomit, akit eleve akart magának. Gólem közli, hogy a végén szabad szemmel látható összeggel lehet távozni a hotelből, ez valami rémesen szar duma, de már többször elsütötte eddig is. Int, húzzatok be a hotelbe. Apolka szerint mindenki megdöbbent mennyire fasza a villa, hát ja, vannak benne jobban és rosszabbul sikerült megoldások, a mödanszié pölö fasza, az oszlopos nappali, ahol majd a veretés és csapatás lesz estként, nekem nagyon ibizás hotelbelső, a tüdőszínre festett falakon viszont nem látszik majd a hányás, aminek a személyzet fog tapsolva örülni. A szobák láttán mindenki elájul, Becks meg is jegyzi, hogy itt sok minden lesz majd, mármint az ágyon, és máris egymásra hangolódnak Adrival, akinek egyébként nem az ilyen faszik jönnek be.

screen_shot_2015-02-23_at_17_47_31.png

Nóri és Dominik, illetve Bence és Apolka ismerkedős beszélgetése kínosan csikorog az éjszakában, az ún. kémiát hagyjuk, ezek a párok nem működnek, hiába mondja Apolka, hogy Bence kisugárzása megfogja. Naomi nem szereti a rendet, mire a párja, Norbi, megjegyzi, hogy a zseni átlátja a káoszt, erre a kígyótestű amazon szeme akkora lesz, mint egy csészealj, hát nem csak én ismerem ezt a mondást, fukkyeah. Timiéknek jut a legnagyobb fürdőszoba, akkora, mint a nappalink, hatan egyszerre moshatják a pinájukat benne. Péter Timi képét bámulva megkérdi, hogy a párjának, aki ott áll mögötte, tényleg ekkora csöcsei vannak-e. Timi röhög, Péter a riportban megjegyzi, hogy bármit mond neki, röhög, mert ostoba. Dominik és Nóri a szemöldökökről beszélnek, ki szedi, hogy szedi, miért szedi. Nem vicc.

screen_shot_2015-02-23_at_17_54_25.png

Naomi egy órányi ismeretség után már elkezdi a játékot Norbival, fullba nyomja a taktikust, és aszongya, azért nem választott azonnal párt, mert

Végig akartam nézni a spalettát.

És ha valaki azt hinné, hogy félreértettem, vagy hazudok, lófaszt, itt a képi bizonyíték:

screen_shot_2015-02-23_at_17_55_10.png

Mondom, Naomi főnyeremény. Taktikás az énje, mondja, az jó. Apolka Adrival cigizik, máris megvan az összhang, Adri panaszkodik is rögvest, mert nem bízik Becksben, de ez lófasz ahhoz képest, ami a nappali másik felén zajlik, ahol Naomi nettó két órányi hotellét után máris szervezkedik Apolka ellen, ki kell tenni innen, mert egy kígyó. Látom rajta. Timi bólogat neki, én is. Naomi ezt, amit folytat, tematikázásnak hívja, mert annyi esze van, mint egy zsák sárga bögrének. Imád gondolkodni, mondja, bár ez nem látszik rajta. Norbinak is mondja, hogy két méteres távolságot kell tartani Apolkától, mert geci. Ezt ránézésre tudja, és utasítja Norbit, hogy menten beszéljen is Bencével, aztán meg visszakozik, nem inkább adjunk pár napot neki. Nem kell, Bence sem bízik Apolkában, mert sokat vonul félre másokkal. A paranoia felütötte a fejét a hotelben, kicsit korán szerintem, az eső két évadban kellett ehhez vagy három nap.

screen_shot_2015-02-23_at_18_03_58.png

Este bulika, de előtte megalakul a Naomi-Norbert-Bence véd- és dacszövetség Apolka kibaszására az Édenből, ami nagyon hosszú név, meg sem tudnák jegyezni szerintem. Ha este jön be egy csábító, Bence rá fog pusztulni, pedig Apolkát is dugná, mert miért ne, eccer élünk. A bulika az Éden legjobb hagyományai szerint löevéllel kezdődik, amiben arra utasítják a lakókat, hogy igyák magukat gyökérre. Hát, nem kellett kétszer mondani, Becks, Bence és Norbi félóra alatt galuskásra issza magát, és kötnek egy paktumot, majd összepacsiznak, öribariság kimaxolva. A nappaliban közben mindenki zúzza a feleseket, Adri meg féltékenységi rohamot kap, és baszogatja Beckset, hogy majd jön egy szilikokos bula, és őtet otthagyja érte, mert megbízhatatlan fasz. Hangsúlyozom, két órája vannak a hotelben. Ettől én nagyon megijednék Beck helyében, bár Adri közli vele, hogy ha meg akar baszni valakit, hajrá, őt nem zavarja, csak maradjanak párban.

Bence közben pucér részegre issza magát, minden ruhát legór magáról, és egy szál faszban üvölt, és ugrál a mödansziéba, ami nem okoz osztatlan sikert, és amikor Becks is hasonló pályára lépne, Adri hisztigörcsöt kap, és elrángatja. Timi folyamatosan Bence farkát stíröli, ő legalább tudja, miről szól ez a játék. És mintha Adri előre látta volna a jövőt, löevél gyön, új lakót kapnak menten, várják szeretettel. Gólem mellett odakint ott áll egy gigantikus csöcsökkel bíró bula, akinek annyi botox van a fejében, hogy konkrétan nem mozog az arca, amikor beszél, ilyet Gábor Zsazsa óta nem láttam, nem viccelek.

Botoxlédi egyébként Mariann néven fut, és Gólem legszívesebben ott, a kavicsos udvaron dugná eszméletlenre, ás annyira rá van kattanva a csajra, hogy aszonyga

Első csábítóként érkezel az Éden Hotelben.

A csaj testbeszédéből egyértelműnek tűnik, hogy ha lehetne, kint maradna, és Mrs Gólemként, a permanens orgazmustól kifordult szemekkel tengetné az életét, akár egy kecskefarmon is. Na jó, ott nem. Nem fog taktikázni, mondja, nem is kell, kontráz Gólem, kiraktál mindent, és mintha a szája sarkában egy nyálcsík is elindult volna.

Botoxlédi nem hisz a szerelemben, nem akar párra lelni, mármint szerelembűl, és a faszikat manipulálni fogja. Na, majd meglátjuk. Huhú, mondják a faszik, amikor bemegy, viselkedj, Becks, mondja Adri a párjának, szemed előre, geci, mert nagyon jó nő. Nem az, Adri, hidd el. Köszönés, italozás, barátkozás. Nóri szerint Botox egy műnő, és ezt nem szereti, de hát nem is neki kell mert az Éden Hotelben a pár az egy faszi és egy nő párosa, csak semmi buzulás. Bence hullarészegen Apolkának azt mondja, hogy nem bízik benne, mire Apolka visszakérdez, hogy

Szerinted van itt, aki maksimálissan megbízik a másikban?

Őszintén remélem, hogy nincs olyan. Adri Botoxlédivel trécsel, és elmeséli neki, hogy Becks AZ ÖVÉ, ÉS EL A KEZEKKEL, MOCSKOS RIBANC. Negyedórája van a csaj a hotelben. Apolka szeretné felrángatni Bencét a szobába, mert már eleget ivott, de ez nem annyira egyszerű feladat, a pali van vagy 100 kiló, és inkább a cipőjét keresné, amit Becks belebaszott a mödansziéba. Akinek csöcs és pina kell, erőltesse meg magát, és klikkoljon, mondjuk ide

Na, ennyi volt az első adás, a napi kérdés:

Címkék: éden hotel
735 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haruka 2015.02.24. 21:13:29

@Pácsó Ármándó: csak kell hozzá egy magyar-Naomi, Naomi-magyar műszaki szakszótár :)

Musti 2015.02.24. 21:13:30

Hu ketten kellettek a manipulálni szóhoz, és a csicska is elhangzott :) I love this sh#t! :D

Pácsó Ármándó 2015.02.24. 21:13:38

@-pkata-: Nyelvújító, de a régi szavak nehezek :-)

ornyim 2015.02.24. 21:13:40

Lehet téged manuperálni :DD tiszta Kazinczy :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:13:50

Csicshhhhkaaaa vagy Patrik! ..--))) by Albínaomi.

raspberrypie 2015.02.24. 21:14:09

Naomi tök jól lát mindent, Adri egy hárpia, a pasik rémálma, Patrik meg tényleg egy becsicskult papucs :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 21:14:27

Hogy csinálják, h úgy csinálnak, mintha évek óta ismernék egymást? :-D

astryle 2015.02.24. 21:14:47

Adriennek megjött :D

mercsi 2015.02.24. 21:15:15

ez a Dominik gyerek engem nagyon emlékeztet Gyúrós Józsira a VV6-ból! pont úgy beszél... :)

nicu71 2015.02.24. 21:16:52

jóestét,de sok ismerős van itt :) ez az adrienn-patrik páros ultra gáz /első benyomás a műsorról :)

Krétagarbó 2015.02.24. 21:16:57

@raspberrypie: sztem nem, Dominiknak kék szemei vannak, Krisznek meg barnák. Engem is valakire emlékeztet Dominik, csak még nem tudom, kire.

haruka 2015.02.24. 21:17:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát ez az Adri show is most... :D Rossz hárpia 25 év házasság után. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 21:18:10

naomi kurva jól néz a szemeivel, igazi GONOSZ! nálam kedvenc :))))))))

Ditti82 2015.02.24. 21:18:18

@Krétagarbó: Nekem némileg Koreleónéra emlékeztet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 21:18:24

Adri nem azt mondta, h ő sskk nem dug itt? :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:18:33

Na, Patrikék még jobban elbújtak a popitakaró alá.

Kosztarika 2015.02.24. 21:18:33

Befigyelt a popitakaróóóó :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:19:18

Berki úgy köszönt el, mint Sváby András a Naplóban. :D

astryle 2015.02.24. 21:20:16

Na irány a Valóvella poszt :D mindjárt jön a Szandika

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:21:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Fanni szűzpöcök "kopirájt?"
Vajon kinek a nevét mondja holnap Mariann? Ha taktikázik, akkor kamuzni fog.

Krétagarbó 2015.02.24. 21:22:18

@aggyistenbrittudós: nekem is bejön, nagyon butuska, de goni.
Kapcsolj a super 2-re:)

*Mazsola* 2015.02.24. 21:23:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :)))

@Krétagarbó: :* az előzetesből úgy tűnik, hogy kitolnak vele:) remélem, már nem sokáig lesz bent

Dominik engem vmi rajzfilmfigurára emlékeztet, de nem tudok rájönni:)

Ditti82 2015.02.24. 21:23:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szilikonlédi alias Timi. Csíkban volt a szeme, gecchi.

Szoba kilátással 2015.02.24. 21:23:21

@astryle: meg van félóra addig nézd a cyntiat ( na jó ne, nem akarok rosszat neked)

Kosztarika 2015.02.24. 21:24:45

@Krétagarbó: engem a Tibi gyerekre fiatalabb korában a Fiesta-ból.

haruka 2015.02.24. 21:26:51

Most őszintén, megnézetik a tesójával, hogy hogy fürdik? Beteg. :D

Musti 2015.02.24. 21:27:49

@*Mazsola*: Én is ezen gondolkozom tegnap óta, valami rajzfilmfigura.... idegesít, hogy nem jut eszembe :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 21:27:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: még nem néztem meg igazán odafigyelve a mai részt, csak pillanatokat kaptam el. de így felszínesen azt mondanám, hogy a csajok mezőnye sokkal erősebb, a pasik egyelőre nagyon bénák, gyengék.

egyelőre a csajok viszik a sót.

Krétagarbó 2015.02.24. 21:28:07

@*Mazsola*: Kicsit olyan nyomi, mint Jason Priestley volt a Beverly Hills 90210-ben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:29:54

@astryle: @Ditti82: baszki, azt hittem, hogy egy új játékos. Tök japán feje volt. Allergiás vagy felpofozták vajon? :D

Musti 2015.02.24. 21:29:54

@*Mazsola*: Hát engem biztos nem őrá, most látom életemben először :)

*Mazsola* 2015.02.24. 21:30:56

@Krétagarbó: egy kicsit:) de a Fiestás srácra is, akit Ilyen vagyok említett:)

@Musti: megtaláltam:)

Schlomo Goldberg 2015.02.24. 21:32:11

Szimpatikus volt hogy Simaheréjű elmagyarázta hogy nem lehet fürdőbugyiban zuhanyozni, valamint azt is kihangsúlyozta hogy Naomi nem mosta meg a punciját.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:32:24

@*Mazsola*: én már tegnap ráfogtam valakire, hogy olyan, mint a Fiesta énekese, de akkor még nem tudtam a nevét. :D

Womanity 2015.02.24. 21:32:27

Szerintem meg tiszta SP :D

*Mazsola* 2015.02.24. 21:34:48

@Musti: hááát, akkor keresgélj:)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Womanity: :DDD

ez tök jó, hogy ki mit lát bele:)

további jó mulatást, dógozni köll:S
puszákok

ornyim 2015.02.24. 21:35:32

@Krétagarbó: Jason-ra tényleg hajaz :D

busifa 2015.02.24. 21:35:47

Szörnyű ez a Cincia, akkor már inkább a Viharbanszületett Naomi :)

Krétagarbó 2015.02.24. 21:36:01

@Womanity: SP helyesebb, sokkal. (Nem vagyok tinilány rajongó:), de amikor élőben láttam, meglepődtem, milyen szép pofija van SP-nek.)

Krétagarbó 2015.02.24. 21:37:42

@busifa: Tegnap Hódi sokkal jobb volt.

malevil2050 2015.02.24. 21:41:13

Nahh mék mindig nem tom kikivel kiellen,de ety má bíztos,ha öszzeaggyuk a pasik és báresnyák atykapacítását úty cuzámene,akko bőven a ketteskék veszetnek,bár a cőke asz natyon hideg és le kell írnia 150x a manipulálni szót,melyben a focísta fog neki segíteni.

Amennyiben optikás barétomnak lec egy jó kis párja,akko sokáig ottane lecnek a póróndon.Hoty esz ki lenne? asztat még nem tom.

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:41:42

Azért az milyen beteg, hogy ez a Pisti nézi, ahogy tesóka zuhanyzik, majd azt mondja, hogy többször látta már ilyen helyzetben. Pfffff...
Apolka egész helyes csaj, csak valaki vegye el tőle a sminkkészletet, mert szörnyű az a rúzs.
Adri egy hárpina, és valahonnan szörnyen ismerős, pedig nem hiszem, hogy azonos körökben forognánk.
Albínó csúcs, remélem sokáig marad

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:43:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D :D az a röhögős csaj, nem? Hát eddig nem sokat mutatott, de rohamos tempóban amortizálódik

Szoba kilátással 2015.02.24. 21:43:22

Cintike nem jo műsorvezetőnek se

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.24. 21:44:50

Mert Adri egyáltalán nem fogadta ellenszenvesen, pl. Timi sokkal inkább, meg Naomi is visszafogott volt.

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:44:59

Adri introvertált :D hát ez a "belevaló" is csúcs

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:46:05

@Szoba kilátással: aztat nem néztem. Hmmm, tegnap óta ezen gondolkodom, de nem jövök rá.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.24. 21:46:09

Én meg leragadtam a Kaszánál.. Kurvajó volt, ahogy Zsédával megszopattak valami szerkesztőgyereket. :D

mercsi 2015.02.24. 21:46:27

@malevil2050: veled meg mi történt tavaly óta? a VV6-os hogyvoltokról emlékszem rád, akkor még normálisan kommenteltél :D

malevil2050 2015.02.24. 21:47:58

@mercsi: Esz igy volt,tejjesen igazad van de moatan flancolok.

mercsi 2015.02.24. 21:49:26

@Krétagarbó: szerintem Gyúrós Józsira hasonlít ahogy beszél.

jimjim 2015.02.24. 21:52:44

Eddig Éden Hostel szűz voltam, de azt hiszem kár volt ezt eldobni magamtól.
Visszasírom a Valóvilágot, pedig még nincs is vége :D

jófej házisárkány 2015.02.24. 21:53:07

Valaki tapasztalt súgja me, hogy mi az a fekete rózs ceremónia? És a pandóra? Ott kérdezgetni kell egymástól, vagy mi?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.24. 21:53:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: a csicska szótól már-már hülyét kapok :) fogalmazzunk úgy, h egyelőre nem megy nekik a szarkavarka, ebben jobban a csajok. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.24. 22:06:12

@jófej házisárkány: fekete rózsa nem tudom.

Pandóra meg kérdezz - felelek, ja.

@Krétagarbó: de a smink szép.

@aggyistenbrittudós: rendben :-D

csicserierika 2015.02.24. 22:56:26

sötét Anett ha nézte volna eddig a VV-t akkor látná, h más helyzetekben is pókerarcú Lacc. Mikor megszórták jellel már harmadjára, akkor sem rezdült.

csicserierika 2015.02.24. 22:57:30

jézus, eltévedtem . Bocsesz, megyek a VV-re :D :D

2015.02.24. 23:22:45

'stét
mi volt? csak most érkeztem
nézek valami éjjeli kiadást
hogy lett marianna az egyik fiú párja?

2015.02.24. 23:32:01

@Yooha: nahát köszönöm Yosi nem ismertem azt a sárkányost :)
és látod így mindig én lehetek a foskilencedik :DDD

jófej házisárkány 2015.02.25. 00:02:28

@fosch9: hát úgy, hogy szabadrablás volt, rezzenéstelen arcú mari választhatott valakit, a régi nőnek meg kocc a szingliszobába

2015.02.25. 00:36:28

@jófej házisárkány: áhá köszi szépen
láttam valami fekete rózsával áll kint az előzetesben apolka aki szingli lett ezek szerint és ott valami hazaküldés lesz...
csak ne naomit olyan jól nyomja

Joe Bacsi 2015.02.25. 01:01:37

Egyetértettem sixx el..nekem is ez a kedvenc realitymüsorom,igaz külföldi verziókkal.Az ÈH1,2 még elment,de ez....Ultra ratyi hotel(biztos elvitte Berki ruhatára a forgótökét)..a szereplőgárda botrány a köbön..Berki egyhangszínmostfokozomafeszültségetfelviszemmegleahangsúlyt..siralomház.Amatörizmus a köbön ez az egész.Sajnálom,mert maga a koncepció sokkal többet tartogathatna mint a VV,de (mint sok minden másban is) a TV2 nagyon nincs képben...

jófej házisárkány 2015.02.25. 03:54:34

@fosch9: jaja, naomit én is szeretném minél tovább bent látni. Ezt a fekete rózsát nem vágom, mi lehet.

raspberrypie 2015.02.25. 05:05:14

@jófej házisárkány: Szerintem most az lesz, mint ÉH1ben, aki megkapja Marianntól a fekete rózsát (kvázi aki neki a legunszimpatikusabb) az hazamegy.

raspberrypie 2015.02.25. 05:09:46

Az a baj a mostani castinggal, hogy túl sok 20-25éves van. ÉH2 egy jó csapat volt, ott vegyesen voltak 20-35ig. VV6tal is ez volt a gond.

Banyus83 2015.02.25. 15:01:16

Patrik nekem tiszta Levi egyelőre :-) De az ő párosukkal szimpatizálok így elsőre :-)
süti beállítások módosítása