Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7293-7296 - Kinek a fagyija finomabb?

2015. február 24. 16:00 - julie0812

1.jpg

Enikő vívódik, mert jelentenie kéne az iszákos doki esetét. A doki megjegyzi, hogy Enikő nyugodtan szólhat a vezetőségnek, csak akkor azt is említse meg, hogy ő meg munkaidőben hentergett a főnökével. Enikő úgy dönt, nem szól senkinek és megígérteti a dokival, hogy soha többé nem tesz ilyet, mármint, hogy munkaidőben piál. Naná, hogy nem. Enci még arra is rábeszéli a hapsit, hogy kezeltesse magát, a doki pedig néhány jövőbeli kufirc érdekében belemegy.

2.jpg

Tóbiás anyja egyre otthonosabban érzi magát Zsófiék lakásában (ami ugye Atikámé és ingyen laknak ott), próbál kedveskedni a fiataloknak, sürög-forog, amit Zsófi nehezen tolerál. Másnap Tóbiás talál egy listát, Zsófi írta össze a teendőket a mamának, némi házimunka. Tóbi kiakad, berongyol Zsófihoz a konditerembe és jól lecseszi, hogy képzeli, hogy kihasználja az anyját. De hát ő akart segíteni – védekezik Zsófi. Jól összevesznek, Tóbiás el akar költözni, Zsófi pedig nem tiltakozik.

3.jpg

Zsófi meglátogatja Krisztiánt a kórházban és elmondja neki, hogy Enikő meg akarta akadályozni a műtétet, mert azt hitte, hogy a doki ivott. Pedig minden rendben volt. Krisztián kérdőre vonja Enikőt, de ő azt hazudja, hogy félreértés volt az egész, a doki egy betegtől kobozta el a vodkát. Krisz pedig Zsófinak hazudja azt, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt, de nem is akar. Később Enci újra benéz Kriszhez, aki az igazak álmát alussza éppen, úgyhogy Enikő kihasználja az alkalmat és simogatja egy kicsit.

4.jpg

Miklós beugrik valami szerződéstervezettel Nórához és nagyon nem tetszik neki, hogy Robi épp a kanapén terpeszkedik és hót nyugodtan borozgat. Ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Miklós másnap az iroda ajtaja előtt telefonál egy ismerősének, valami fontos aktatáskát akar rábízni pár napra, mindezt úgy, hogy Ági is hallja. Az udvaron pedig tesz egy kósza megjegyzést Robinak, hogy most már tényleg keresztet vethet az apja pénzére, mert nyom nélkül el fogja tüntetni. Robi bekapja a csalit, követi Mikit valami roncstelepre, meg is találja a táskát, de lóvé helyett csak egy üzenet várja.

5.jpg

Robi még mindig a roncstelepen, Nóra már jó ideje hívogatja, de nem veszi fel a telefont. Nóra és Timi a ház előtt toporognak, mennének lovasbemutatóra, de Robi sehol, Nóra kocsija pedig szervizben van. Mikinek ez kapóra jön, hogy szerezzen egy jó pontot, felajánlja, hogy szívesen elviszi őket. Végre sikerül elérni Robit, aki nagyon sajnálja, de nem tud értük menni, úgyhogy kénytelenek beérni Miklóssal. Robi ezalatt már egy rá támadó vérebbel hadakozik. Timi második lesz a versenyen és nem túl boldog, a hülye ló a hibás, kell egy másik, ami hallgat rá. Miki egyet ért Timivel, ő szívesen venne neki egy lovat, de Nóra nem engedi.

6.jpg

Sokáig nem maradtunk vetélkedő nélkül, most épp fagylalt készítő verseny lesz és bárki nevezhet. Bözsike szorgosan kotyvasztja a házi fagyit és Petit, mint szakértőt kéri meg, hogy tesztelje. A fagyi valami isteni, de Peti azt mondja az öreglánynak, hogy inkább dolgozzon rajta még egy kicsit. Közben Hannával már arról ábrándoznak, hogy milyen jó lesz megnyerni a versenyt, a Pusszancs így azonnal világhírű lesz. Na, remélem az egész ház fagyit fog csinálni és ott rendezik majd meg a versenyt az udvaron.

7.jpg

Zsófi Julinak picsog Tóbiás és az anyja miatt, Juli viszont nem neki ad igazat, szerinte Zsófi a hisztis. Ennek hatására Zsófi megpróbálja rendbe hozni a dolgokat és elmondja Margónak, hogy majdnem lett közös gyerekük Tóbival de aztán mégsem. Zsófi Tóbiástól is bocsánatot kér és arra kéri, hogy ne költözzön el, na meg persze az üzletből se szálljon ki. Szent a béke. Közben Tóbiás anyja megbeszélte egy barátnőjével, hogy odaköltözik hozzá, de Zsófi és Tóbiás lebeszélik erről. Margó megjegyzi, hogy nagyon örülne, ha meggondolnák ezt a gyerek témát, mert neki minden vágya egy unoka.

8.jpg

Miklós az udvaron kávézgat, amikor Robi megjön a kalandos túráról és mosolyogva beszámol neki Timike lovas bemutatójáról, majd megkérdezi, hogy mellesleg megtalálta-e a táskát. Robi játssza a hülyét, nem tud semmilyen táskáról, Miki pedig sajnálkozik, mert direkt neki hagyta ott a pénzből neki járó részt. Robi nem ér rá csevegni, mert siet Nórához vacsorára, bezzeg Miki hol fog vacsorázni? Ezzel ő viszi be a győztes döfést. Nóra kicsit morci, de Robi mindent a munkára ken és könnyen leveszi Nórát a lábáról, irány a hálószoba.

9.jpg

Peti beugrik Bözsikéékhez ipari kémkedni, szerencsére Böske mama nincs otthon, Vilibát pedig könnyen leszereli azzal, hogy valami huligánok ólálkodnak a kocsija körül, jobb lesz ha rájuk néz. Amint az öreg kiteszi a lábát, Peti máris a fagylaltot nyalja és szorgalmasan jegyzeteli az összetevőket. Bözsi arra ér haza, hogy Vilibá a ház előtt a kocsit sasolja. Amikor benyitnak a lakásba, Peti épp a fagyis dobozt próbálja visszacsempészni a fagyasztóba. De hát muszáj volt még egyszer megkóstolnia!

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimjim 2015.02.24. 22:00:44

Hogyvót a javából :) Még képregényt :)

julie0812 2015.02.25. 13:37:12

@jimjim: Köszi, majd igyekszem :)
süti beállítások módosítása