Hogy volt?

Való Világ 7x99 - Tündérfalva, végállomás

2015. február 23. 08:14 - Chat Géza

Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő adásban. Most se volt ez másként: taktikázással higított wannabe gyónás plusz garázsrádiózás a menü a nagy happening előtt.

Az a taktika, hogy nincs taktika

Az egyszerű, de svájci óramű pontossággal működő tervet Fanniék vallják: Tündérfalvi kimegy, cukiskodik, higgadt lesz, oszt visszajön, annyi. Laciék persze leégetik a taktikázás erőgépét: két hatalmas stratégájával megálmodják a Chuwbacca védelemnél is profibb és feddhetetlenebb érvrendszert, amivel csont nélkül kipaterolhatja Fannit a villából.

ww99_1.gif

Villa FM

A két párbajozó saját rádiót indíthatott, amiben maguk szerkeszthették a műsort, de persze nem hívhattak be boldog boldogtalant, Harangozó Terit mondjuk, hogy reggeli nótaszót élőben prezentálja, csak és kizárólag a lakókat lehetett meghívni a Villa FM-be. Az meg hogy most egy fülessel a fejükön vagy anélkül kutyázzák egymást teljesen hót mindegy. Ez itt az időelbaszás biturbó ékes példája. Esküszöm, senki szájából sem hangzik el olyan, amit már ne mondott volna el a kihívás óta. Ami meg a műsorvezetést és wannabe diszkjokéskodást illeti: nos, egyiket sem látom egy hullámon se, de Bochkor mellé belökve őket ütősebb reggeli kombót biztosítanának, mint a kevert + gépi kávé + kakaó + kifli napindító pack.

ww99_2.gif

 

A gyónás

Mivel rendes pap nem vállalta volna ezt a tortúrát, mert gondolom, akkor azt küldtek volna be a szerkesztők, így a két párbajozó csak a lakók bekeretezett képének vall színt a nyugi szoba rejtekében. Összességében se Laci, se Fanni nem bánja a kardinális bűneit, amit a másik felhánytorgat ellene, leginkább csak apró kis kurvaanyázásokról, „bocs Dennis, hogy lekéményseprőztelek” és hasonlókról esik szó. Fanni bevallja, hogy szerelmes Dennisbe. Ez nagyon szép, de a kedves mamának is lesz ebbe beleszólása azért, akinek nem túl szimpatikus a nyíregyházi fiatalember.

A párbaj

Laci olyan volt, mint egy döglött hal, cask tátogott a stúdióban, de igazából egy páfrányt is beállíthattak volna a helyére. Fanni hozta a tőle megszokott szintet. A kortesbeszédek is így épültek fel: mintha magamat láttam volna a gimnáziumi versmondón, olyan szar volt Robin egypercese. Ezzel szemben Dennis odatette magát, még rappelt is a végén. Sajnos a belefeccölt energia mind hiába, mert Lacit szavaztak vissza a nézők, akik ezek szerint vagy teljesen vakok, vagy hülyék, vagy valami egészen más műsort néznek, vagy ugyanaz fodult elő, mint anno a Big Brother esetében, amikor az egyik játékos valami megszégyenítő különbséggel (kb valami 90-10 arányban) kihullott, aztán kiderült, hogy rokonság meg az egész falu ott cseszte el, hogy a BB esetében arra kell szavazni AKIT NEM AKARSZ LÁTNI a műsorban, ők meg nyomták kedvencükre az emelt díjas sms-t, mintha nem lenne holnap. Tündérfalva ezzel megérkezett, de ne csüggedjünk, mert szerintem tuti lesz még helye az RTL-nél.

Laci visszatértekor nem tör ki a tapscunami. Már a stúdióban levetkőzte hétmérföldes úriemberségét: Fanni rapbetétjét kezdte átírni picit, mégpedig így: Itt van Laci a Tündérfalvi… A villában meg már azzal királykodik, hogy annyi szavazat jött, mint még soha és közjegyzőt kellett hívni, aki egyesével leszámolta a voksokat. Hát persze Laci, pont így történt.

2415 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bujumburi 2015.02.23. 14:00:58

@agimano: Najóóóvan... émmárnemérteksemmit :D Az Alekosz-féle Veraronika megy, ugye? Ő esett ki eddig a legcsúnyább aránnyal, vagy nem? 20%-ot se érte el. HA jól emlékszem.

lukacstoncsi 2015.02.23. 14:01:05

@Rémület: Én kérdeztem hol vannak a Fanni rajongók.Ne akadj ki még friss a dolog ez volt minden kiesettnél.1-2 nap és lecseng.Szerintem ideje volt szép hosszu utat tett meg de tegnap elcseszte.Laci nem volt jobb csak hagyta hogy hülyét csináljon magából.Ennyi.

Bujumburi 2015.02.23. 14:02:30

Robin konkrétan Supermarionak öltözött.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:02:36

@Rémület: Nem sokan rugdossák. A nagy átlag, köztük én is, a párbajos viselkedését néztük és beszéltük.
Viszont nem bántásként, de mikor két hete kiesett Edina, a Fanni-fanoknak eszükbe se jutott, hogy a szurkolóknak esetleg rosszul eshet, hogy Edinát szapulják. Fanni felét se kapja, amit Edina kapott, és kap azóta is. Még csak olyan válogatottan sértő csúfneveket se találtunk ki Fannira, mint ahogy Edinát ekézték sokan itt. Kérdés, mikorra cseng le, hisz az Edina-ekézés és szidalmazás még a mai napig is napirenden van, mert csak.

Utolsó mondatod remélem, nem igaz, és nincs annyi pinktelós kislány, hoyg Laci nyerjen.
Robinnak kell(ene) nyernie.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:03:23

@-pkata-: Ha én bemegyek Robinnak ezt elmagyarázni, nem fog ráérni párbajozni, de lehet, a döntőről is elkésik.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.23. 14:03:32

@Bujumburi: lehet, hogy Robin azt hiszi, hogy Laci visszasírta magát a párbaj előtt és most csak követi a bevált taktikát. :D
Ez már csak azért is logikus, mert rajta van Laci régi bajusza, amivel ráerősít a képre, a sírástechnikát meg alighanem Fannitól leste el. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:04:23

@minden reggel: Nem bizony.:D És a korral csak piszkosodik ......... akarom mondani, nemesedik::D

ornyim 2015.02.23. 14:04:47

@sélli_: Robin ugye mindig azt mondja, hogy megpakolja Lacit, várja, hogy kihívja, eddig ez ugye nem történt meg, lehet, hogy most kapcsol kicsit. Bár ettől függetlenül elég eltökéltnek tűnik Lacival szemben. Szinte biztos vagyok abban, ha Dennis lenne a kiválasztott, akkor nem merné kivinni Lacit, Dórit vinné és szépen kint is maradna ellene, számomra ez lenne a legjobb opció. Próbálom találgatni, hogy alakul kiválasztás, de mindig arra jutok, hogy Laci megy. Dóri rátesz Dennisre, Dennis Dórira, Robin meg a kettőt Lacira, aztán el is dőlt. Ha meg valami miatt Dennis, Laci egyenlőség áll fenn, akkor Dennis dönt, mert neki is megvan még a szuper képessége és nyilván nem magát küldi. Tehát Laci lesz a kiválasztott!

agimano 2015.02.23. 14:04:47

@Bujumburi: Alekosz-Cristofeles Veronika, én az arányra már nem emlékszem

Rémület 2015.02.23. 14:04:52

@lukacstoncsi: Nem akadtam ki, csak unom. Faniinak ideje volt kiesni? Lacinak már Zsu elllen ki kellett volna. Szerintem az ő kieesése időszerű. :)) Akkor viszont ki fogok akadni, ha Laci nyer. :))

sélli_ 2015.02.23. 14:04:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Persze. Ha igy nezzuk nyilvan. De a biztos, meg a nem biztos eg es fold... Robin nem tudja, hogy O mennyire eros vagy gyenge... O annyit tud hogy Laci 3-szor visszament. Azert ezzel merlegelnie kell.
Elegge all a zaszlo hogy O fog nyerni, de O ezt nem tudja.
En csak azt mondom, hogy ha en lennek Robin es biztos dontobe akarok jutni akkor el kell kerulnom a parbajt. Mibol gondolod hogy Robin tudja magarol hogy siman kiejti Lacit? Zsinorban 2szer visszament. Azert ez teny... Szerinted Denisz es Dori nem ugyanezen gondolkodnak? Dehogynem.
Egy tanulmany volt Denisz arca tegnap amikor Laci benyitott... akkor kezdett el leesni neki hgy hubaszki ezt kurvara beneztuk Fannival... mert a nezoknek nem jon be az amit ok `kepviseltek`. A 0-24-ben dugas egy ideig szorakoztato, de 1 honap mulva mar unalmas...

szmoti 2015.02.23. 14:04:59

@Bujumburi: milyen aranyosan nyüszög :) szerintem Laci is jó arc volt most :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:05:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De van egy komoly előnye: arctorzulás nélkül van könnye.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:06:03

@Rémület: Ne fesd az ördögöt a falra.:) Laci nem nyer.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.23. 14:06:10

@Rémület: hát, most csak az utolsó 100 hsz-t néztem vissza, de én nem nagyon találtam Fannit rugdosó hsz-eket.

Egyébként meg @Csakazértis én vagyok a királynő: hozzászólását erősen ajánlom figyelmedbe. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 14:06:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: nana, akkor tényleg válóper lehet, és nem az ÉH miatt :D
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): húúú, micsoda összeesküvés elmélet, hallod :D

Bujumburi 2015.02.23. 14:06:40

@agimano: "Alekosz-Cristofeles Veronika" - ez a vezetéknév egyszerűen kőkemény. :D

pomac 2015.02.23. 14:07:02

@Bujumburi: ezek szerint denist vinné laci ha a fináléban akar lenni :D

Rémület 2015.02.23. 14:07:49

Oké. senki nem rugdosta Fannit. Hallucináltam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:08:04

@sélli_: Nem tudhatja. Esetleg kombinálhat, hogy a megsoztó személyek mentek ki és maradtak kint. Mert nézői levél se nagyon van, ami alátámaszthatná.
Ebből a szempontból teljesen jogos a párbaj elkerülése.
Viszont nemsokára tudni fogja, mert bemegyek és elmondom neki.:D

Dennis arcára minden rá volt írva, mikor Laci visszament.

Bujumburi 2015.02.23. 14:08:09

@szmoti: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a szeretethiánytól kezdenek hasonlítani mindenféle kisállatra, nem? Dóri is egy kis pajzán tengerimalac:
rtl.hu/rtl2/valovilag/dorit-alkarsimivel-lehet-levenni-a-labarol

sélli_ 2015.02.23. 14:08:47

@ornyim: Abszolute egyetertek! Denisz gyava... tegnap este O nem azert volt `szomoru` mert Fanni kiesett hanem azert mert rajott hogy ha Fanni kintmaradt akkor O is kint fog ha parbajra kerul a sor... Mert egy szep nagy nulla a gyerek...
Nem szeretem kulonosebben Lacit de akkor volt egy remek meglatasa amikor felreszegen kerdezte Deniszt a dohanyzoban hogy figyu, te tulajdonkeppen kit-mit kepviselsz. Mi a te jatekod? Faszvakaras es Aurelio utanzas. Ennyi. Ezert is jott rohadtul zavarba mert nem tudott valaszolni semmit.
A legjobb egy Denisz-Dori lenne ahol Denisz kimarad mint a szar.
Laci-Robin-Dori donto es Robin nyer. Ennek szerintem sokan orulnenek.!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.23. 14:09:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát nem tudom, de én konkrétan fuldokoltam a röhögéstől, ahogy nézem őket. :D Két benga hím, amint taknyosra sírva egymást ölelgeti... hát ez kész... :D:D

Bujumburi 2015.02.23. 14:09:39

@pomac: Szerintem bárki is megy Dórit viszi, őt érzik a leggyengébbnek és annál jobb indok a világon nincs, hogy még nem volt párbajozni. - ez csak az én véleményem persze. Meg majd bemegy a sok veterán, aztán úgyis elejtik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.23. 14:11:18

@Rémület: Szerintem te összekeverted Fannit Gézával... Mert ő aztán kapott itt hideget-meleget... :D

Rémület 2015.02.23. 14:11:48

Az a baj, hogy Laci lassan legkisebb szegény legénnyé lép elő. Ezer veszélyen átküzdve magát eljutott a célig, megérdemli, hogy elnyerje a fele királylányt ezért rá szavaznak majd a döntőben.

MacákékIcukája 2015.02.23. 14:12:27

@ornyim: szerintem Ruadhnait is egyidos veled, multkor o irta, hogy 27 eves :) azt nem tudom, hogy ti vagytok-e a legfiatalabbak, eddig csak mi vallottuk be a korunkat ;)

@VV Erőlegény: ven kecskeno :DD hat, ha meg latnal! Gidabbnak nezek ki a koromnal (mindenki 23-24-nek gondol), de minel idosebb leszek, annal jobban orulok ennek ;)

lukacstoncsi 2015.02.23. 14:12:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: Konkrétan be volt fosva nem?Ha ellép a jacuzzitól ki is hullik a ....:D
@Bujumburi: Dennis megmondta nőt gyávaság kivinni.Ő meg tudja mit beszél:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:13:04

@sélli_: Meg Dennis akkor jött rá, hogy ha Fanni nem nyert, akit erősnek hitt és a farvizén evezgetett, akkor ő se biztos, és akkor hogy fogja ő ismét eltartatni magát? Újra be kell lóbálnia Godzillát egy újabb "tartalmas" kapcsolat érdekében.

pomac 2015.02.23. 14:13:26

@Bujumburi: tavaly is hogy rászálltak a végén teora hogy nem volt párbajozni nem is úszta meg :D
majd kiderül de már vizionálom magam előtt lilut hogy mondja "eddig még nem volt ilyen a vv történelmében hogy a fináléban párbaj nélkül ott legyen egy lány ":DD

sélli_ 2015.02.23. 14:13:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: :):) Add at szivboljovo udvozletemet neki ha mesz, es hogy drukkolok :)
A megoszto szemelyekrol hat nem tudom. Dani megoszto volt? Ha igen, akkor MINDENKI megoszto szemelyiseg ha ugy veszed. az osszes bekoltozo, nem?
Nem irigylem oket, 3 honapja be vannak zarva, nulla info, max a megerzeseikre tudnak hallgatni, de azt is hanyszor de hanyszor benezik...
Ld Denisz meg Fanni akik azt hittek hogy ok a kozonsegkedvencek... Denisz nem azet ment vissza mert olyan rohadt nepszeru hanem mert a) Dani teljesen osszefosta magat a parbajon b) meg akartak a nezok `buntetni` a Zsus cuccert. Ennyi. Nem sok Deniszt fanos levelet olvasok itt (igaz nem olvasom vegig az 1000x hosszaszolast mindig :) :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:14:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én a nyüszítéstől.:) Meg a Laci vigasztalásától.:) Mármint szavakban. Jól megdöngette Robin mellkasát.:)

Bujumburi 2015.02.23. 14:14:32

@lukacstoncsi: aha. :D duma az van, de már ott a foscsík. (érthető persze)

lukacstoncsi 2015.02.23. 14:15:06

@Bujumburi: aranyosak.hát szar dolog a szeretet hiány meg hogy egymás képét nézik jó 3 hónapja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:16:03

@lukacstoncsi: Erre figyelni fogok, kapaszkodik-e mindig valamibe a héten.:D Nehogy ott rögötn kiessen.:D

sélli_ 2015.02.23. 14:17:06

@Bujumburi: Tenyleg ha most bekoltozik a sok ex-agyhalott (marmint meg mindig agyhalott, csak korabbi szerias agyhalott :) akkor nincs valami megkotes a szerzodesukben hogy mit mondhatnak es mit nem? Biztos van. Elvileg semmi konkretat nem mondhatnak, de meg utalni sem utalhatnak... vagy ez hogy lesz most? Nem emlekszem hogy lattam volna olyat hogy egy egesz hetre visszamennek az ex lakok `szakertetni`...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:17:32

@sélli_: Viszont levághatta a Zsuzsa infóját, a többiekkel ellentétben, hogy Dani miért esett ki,és mivel hű társa volt ebben Edina, meg előtte Zsuzsa se volt matyóhímzés, hát akár össze is rakhatja a fele puzzle-t.

Csak ügyesen! 2015.02.23. 14:18:20

@ornyim: Ha Robin ráteszi a duplát Lacira, Laci remélem kiviszi. Ebben az esetben, főként az előző hét tükrében, én egyáltalán nem lennék abban biztos h Robin menne vissza arról a párbajról... Óriási taktikai hiba lenne Robin részéről.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:18:59

@-pkata-: Azon mr én is túl vagyok pár éve.:D De olyan jólesett, mikor legutóbb is 25-nek néztek.:D Úgyhogy szemrebbenés nélkül le tudom tagadni a koromat.:D
Habár a múltkor linkeltem be fb-met.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 14:21:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: jó, az nekem is jó volt, mikor 35-nél megkérdezték a jegypénztárban, mikor bérletet akartam venni, hogy diákot? Csóri nő nem tudta, min röhögök :)

ornyim 2015.02.23. 14:21:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tudod hol fogja Dennis godzillát lóbálni? - a behajtók ölében :DD

sélli_ 2015.02.23. 14:22:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hat nem hiszem hogy ez megragadt a fejeben... a fene se tudja. Mikor volt bent Zsuzsa? 2 hete? Azota sok viz lefolyt a Dunan. Nem tudom telleg.
Ami tutifix: EN biztosra mennek a dontobe kerulest illetoen, es nem kotnem az ebet a karohoz hogy marpedig en a duplamat Lacira rakom es kimegyek vele. Ott azert 50% az esely hogy kint maradok... Ellentetben azzal, hogy ugy mahinalom a cuccot hogy siman, csont nelkul a dontobe kerulok mert mast kuldok parbajozni. Erted?
Nezd meg Fannit, azt is meg ott motoszkal bennuk: elkerult ket parbajt, erre az elso alkalommal mikor mennie kellett ki is esett a fenebe.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:22:38

@ornyim: Azoknak lóbálhatja, nem fognak meghatódni.:D

sélli_ 2015.02.23. 14:24:14

@Csak ügyesen!: PONTOSAN errol beszelek.... az a biztos ami elmult! En hatszor meggondolnam hogy egy haromszor visszatert embernek nekimenjek....

MacákékIcukája 2015.02.23. 14:24:48

@-pkata-: igen, irtad mar :)

Gecc, ne beszeljetek mar a Robinos videokrol, nem tudom megnezni es frusztral :))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: Denisznek sztem is akkor allt ossze a kep Zsu beszolasaval kapcsolatban. Nem Fanni miatt zuhant meg.

sélli_ 2015.02.23. 14:26:39

@-pkata-: A multkor a szemelyimet kerte el a no hogy elmultam-e mar 21... mondom koszi, elmultam mar 31 is, de ki szamolja.... :) :) (talan uj szemuveget kellene csinaltatnia)

malevil2050 2015.02.23. 14:26:55

Nos embörök lapozzunk,fáncsi kiesett,minden jót kívánuk neki,csiszológgyon még ety kicsit,ráfér.

Robinyónak innen üszenem,ha má idáig elszaboltálta a mekmérettetést,nehoty belemennyen az uccsóba.Minden áron el kell kerülni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 14:27:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: jah :) mindeki elcsodálkozik mennyi vagyok. mondjuk ahogy elnézem a középiskolásokat reggel a buszon... :) van köztünk 20+ év, és... :D némelyiket simán verem :)

Gyorgy Nagy 2015.02.23. 14:27:16

Egy tehetségtelen kurvàval kevesebb.

Shirkan 2015.02.23. 14:28:04

VAN igazság: Fanni kiesett
Az sem érdekelt volna, ha egy papucsállatkával párbajozott volna, csak hulljon ki. Bár egy papucsállatkában több értelem van, mint ebben nő(?)-ben.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 14:28:20

@sélli_: ugyanez volt a meglátás, hogy 2-szer visszatért embernek érdemes e nekimenni... és nekimentek...

lukacstoncsi 2015.02.23. 14:28:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem nem nagyon várható tőle más, viszont Lacira lleszek kíváncsi mennyire jön ki belőle a bunkó pláne ha iszik főleg robin irányába.

ornyim 2015.02.23. 14:29:06

@Csak ügyesen!: Pedig hidd el, hogy rá fogja tenni, mert ő szeretné ezt a párbajt. Azért számomra elég intő jel lenne, hogy három párbajról ő ment vissza, ebből kettő olyan volt, ahol a másik felet erősebbnek tartották. Ők nem láthatják, hogy Lacit most ténylegesen mennyien szeretik vagy sem, ahogy ugye Robin sem tudja, hogy ő erős-e? Igaza van Séllinek, hogy inkább most már túlélésre kéne játszani, minek a párbaj, ha nem muszáj?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 14:29:24

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): csak felcsigázzuk az érdeklődésed :) mire készülj otthon :)

csicserierika 2015.02.23. 14:30:39

@lukacstoncsi: jáj megosztott fődíj nem lehetne ? :)
Kölcsön zsepi visszajár.

sélli_ 2015.02.23. 14:32:50

@-pkata-: Igen, de abbol az egyik Edina volt, ami abszolute keteselyes volt (sot! Robin szent meggyozodese volt hogy Edina megy vissza,aztan pont nem. meg is volt borulva rendesen) , illetve Zsu ellen ok is tudtak hogy csak milimeterekkel jott vissza. Azert Fannit erosnek tartottak bent! A 2 meg csak-csak de 3 az mar nem veletlen...

czko · http://blog.hu/czko 2015.02.23. 14:32:51

@Csak ügyesen!: Robin az éjszakai streamben célozgatott Dórinak, hogy Lacira tenné...

MacákékIcukája 2015.02.23. 14:32:55

@sélli_: nekem is el szoktak kerni az allami alkoholboltban :))) mindig boknak veszem es extra buszken setalok ki az uzletbol :D

@lukacstoncsi: sztem Robinnal most az utolso heten sokat fognak hulyulni, en varom mar nagyon :)

@-pkata-: ollllllyan izek vagytok! :D

@ornyim: figyi, ez total off, de nem jatszottal te veletlenul egy online jatekot Nyimi vagy Nitor becenevvel? Ne nezz hulyenek pls :) az a leany is korodbeli asszem es szereti az anime-t, rajzolgat is...

Hadrian77 2015.02.23. 14:33:05

@csicserierika: dehogynem, egyiké a pénz, másiké a lakás, harmadiké meg az autó :)

minden reggel 2015.02.23. 14:34:16

@-pkata-: engem igazoltatni akart a 3 gyerekrôl mert nem hitte el.

csicserierika 2015.02.23. 14:35:16

@Hadrian77: kétfelé gondoltam, de lehet, h megegyeznének, amennyire kivannak már :)

ornyim 2015.02.23. 14:35:35

@lukacstoncsi: most már így a végén szerintem Laci is visszafoghatná a bunkó énjét, nem hiszem , hogy hiányzik neki még egy párbaj... :)

csicserierika 2015.02.23. 14:36:02

hogy ne laposodjon a műsor, én kiírnám a riportra, h csak ittasan látogatható :)

Köcsöglány 2015.02.23. 14:36:18

Hihi,imádom,ahogy Robin sír. Szerintem nagyon cuki.
rtl.hu/rtl2/valovilag/ket-pasi-meg-egy-kicsi-banat

Bocsi,ha vótmá.

kszanaksz 2015.02.23. 14:36:39

röhögnöm kell azon, hogy mennyire ideges és frusztrált lehetett a posztíró fanni kiesése miatt, hogy egy ilyen ítélkezős-személyeskedős kurtán-furcsán lezárt """posztot""" elengedett. :)

kamilla123 2015.02.23. 14:38:03

@Spitzbauer: ezt n sem tudom felfogni, hogy ha van bent egy Robin, akkor hogy a fenébe ezek a LAckók meg Deniszek meg Ádámok rúgnak labdába, és Robin meg nem kell a kutyának se, csak Röné csorgatta rá a nyálát. Ki érti ezt? Én rögtön ráugrottam volna, az tuti :-)

csicserierika 2015.02.23. 14:40:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: bírom a kommenteket alatta. Senki sem nézi :)

Köcsöglány 2015.02.23. 14:40:41

Ja,amúgy a poszttal kapcs: Dennis odatette magát? Mivaaan? Ja,hogy fel tudta olvasni egy papírról azt a 3-4 mondatot. Értem. LOL

kamilla123 2015.02.23. 14:40:57

@(AdottEsetben)KötsögLány: ez tényleg cuki. és most Laci is jó fej volt :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:41:03

@csicserierika: Sosenem nézi senki.:D De a lábméretüket is tudják.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.23. 14:41:25

@Csakazértis én vagyok a királynő:
KD: "De ho cseszted el, szerintedl?"
Fanni: " Fogalmam sincs".
Na ez a baj.

"és azt gondolom, hogy a lefogyott testem és a hajam, abszolút kamera-kompatibilis"....
:D:D Az összes többi apróság, pl. intelligencia, kulturáltság, stb. elhanyagolható ezek szerint.

ElzaBerry 2015.02.23. 14:41:35

Hú, de Fanni-imádó lett ez a cikk, most az hülye, aki Lacira szavazott? Fanni kiesése nemcsak a Laci-fanoknak jó, hanem:
Dennis-fanoknak: nem osztódnak a szavazatok a pár tagjai közt
Robin-fanoknak: Fanni volt az, aki tényleges veszélyt jelentett a kedvencükre.
Ja, meg egyébként minden jóérzésű, normális embernek jó, hogy Fanni kiesett :D

Eddig azt hittem, hogy Robin dupla jele mindenképp Lacin fog landolni, de ezek a sírós videók elbizonytalanítottak, meg az is, hogy Robin mondta a "kortárs" beszédét :D Dóri is mondhatta volna, az legutóbb már nem rá tette a jelét

Minden Robin jelén múlik, szerintem Dóra Dennisre rak, meg Laci is, Dennis meg vagy Dórira vagy Lacira, de Dóri esélyesebb. Ha meg Robin rárakja a duplát Lacira, akkor Dennisnél a választás, gondolom, annyira nem hülye, hogy magát küldi, így mehet ki Laci. De csak ha Robin rárakja, egyébként szerintem nem sok esélye van párbajra. Egyébként most egy Dennis-Dóri párbajnak örülnék, de nem hiszem, hogy ez lesz, úgyis megkavarodik még, lehet, hogy egy Laci-Dennis vagy egy Laci-Robin lesz.
Laci-Robin esetében olyan lesz, mint az Au-Krisz, aki győz, az a döntőben is tarolni fog. De ezt nem szeretném, álljanak ők ketten utoljára ott a tévé előtt :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:42:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Sokat kell még tanulnia, mire rájön, hogy nem ennyiből áll.

lukacstoncsi 2015.02.23. 14:43:12

@-pkata-: Azt hittem hogy Dennis bőg aztán megnyitottam....:D

Szerintem a bejövőknek kéne valami tesztelés a bentiek felé hogy legyen egy kis balhé is nem?Laci lehet hogy kap egy potyanőt:D De egy páros főzős hetet is el tudnék viselni.

Köcsöglány 2015.02.23. 14:44:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jobban már sokkal,csak kellett mennem fogorvoshoz (sietni kell a fogszabályzó miatt) és kicsit SOKKOS ÁLLAPOTBA kerültem,de a felső állkapocs kész,mehet rá a cuccos. Csak előbb túl kell esnem a bölcsifog műtéten jövőhét hétfőn. Szóval köszönöm a kérdésed,kedves tőled! :) (már szakítottam a zárójeles hangulatközléssel :D)
Döntő még áll akkor? Leszünk páran?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 14:44:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: jaj, ez a pasas amúgy direkt provokál mindenkit? csak kérdem, mert nem ismerem, csak feltűnt.

agimano 2015.02.23. 14:45:33

@kamilla123: nézd meg a csajokat, és megtudod. :D

Köcsöglány 2015.02.23. 14:45:46

@kamilla123: Vicces,hogy mennyire ambivalens a kapcsolatuk :) Szerintem Lacci-Robin döntő lesz.

MacákékIcukája 2015.02.23. 14:46:52

@ornyim: akkor ezt beneztem, de legalabb most eszembejutott, hogy megkerdezzem. Regota filoztam ezen :)))

@kamilla123: detto!!! Kinek kell a rosszfiu, ha van ott egy jofiu es raadasul helyes is?

@(AdottEsetben)KötsögLány: mennye' visszamennye'!! :D sikideg vagyok, h mindenki linkelgeti a Robinos vidiket, en meg itt "sinylodok" az irodaban :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:48:16

@(AdottEsetben)KötsögLány: Eddig hatan, Kamilla gondolkodik, Constanza érdeklődött, de nem tudom, Fuszeklinél iratkozott-e fel még valaki.

Juj, fogszabályzó. Én minden fogorvososditól rettegek.

ornyim 2015.02.23. 14:48:21

@ElzaBerry: igen-igen, Laci és Robin álljanak ott öltönyben a végén, mert akkor én teljesen elolvadok majd :D vagyis, nem csak én :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 14:48:38

@(AdottEsetben)KötsögLány: eddig úgy tűnik. enni nem kell, csak inni, a sör folyékony kenyér :)

vastyúk is .. 2015.02.23. 14:48:39

@csicserierika: jó ötlet.remélem az utolsó egy hét egy nagy folyamatos arconpörgés lesz. Mégiscsak meg kellene adni a módját a búcsúzásnak. A régi-új brköltözők megdobják legalább a kritikus tömeget. Mondjuk most, hogy Fanni nincs, Attila kénytelen lesz direktbe szívatni Dénest. Remélem Robin nem ír szerelmes költrményt egyik lányhoz sem. Legyen a főszereplő a móka és kacagás, ez a kívánságom.:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:49:06

@-pkata-: Én se ismerem, itt olvastam párszor a nevét, de nekem abszolút nem jön be, undormány kérdései vannak.

Ruadhnait 2015.02.23. 14:49:09

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Most latom, hogy mar mondtad, hogy mennyi vagyok. ;) Elegge meg vagyok csuszva ma, sok a melo, meg a hetvegen nem is neztem, ugyhogy nem nagyon akarok beleszolni, csak megfigyelek es faziskesessel dumalok csak hozza. :D

Exike 2015.02.23. 14:50:00

Imádtam ezt a VV7-et az elejétől fogva, de most a végét nézni már kínszenvedés.
Hetek óta csak marják egymást, értelmes feladatot meg nem kapnak.
Annyira várom már a vasárnapot!

ornyim 2015.02.23. 14:51:57

@Ruadhnait: szuper :) fiú vagy, vagy lány? lehet, hogy ez már tiszta, de én nem tudom :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 14:52:24

Már három órája nem hirdettem :D
Kedves kommtársak!
Közös döntő nézésre invitálunk március 1-én.
Helyszín 10. ker. Budapest, Tavas utca, Acapulco étterem.
Gyülekező 18:00-tól.
Feliratkozás Fuszeklinél.
Gyertek.:D

Ruadhnait 2015.02.23. 14:52:59

@ornyim: Lany... :D te? lanynak tunsz te is...

ornyim 2015.02.23. 14:53:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: én tök mennék, de messze vagyok Pesttől.. :D :(

ElzaBerry 2015.02.23. 14:54:51

@ornyim: nem, nemcsak te :D bár nekem Robin nem jön be, de Laci...

@kamilla123: A jó lányok a rosszfiúkat szeretik. :D Így van ez már időtlen idők óta. :D

ornyim 2015.02.23. 14:55:07

@Ruadhnait: miután elküldtem a kérdést, azért így eszembe jutott, hogy azért erre voltak már jelek :D bocsii, én is lány, aha :D

Ruadhnait 2015.02.23. 14:55:25

Azt szeretnem megkerdezni, hogy kik azok az emberek a fejlecen vagy mi az?

Eszet Lenke 2015.02.23. 14:55:53

Dilemma (by Fanni)

Sokkos állapotban vagyok
siratom a villámat,
Könny csúfítja egész arcom
cseszhetem a pillámat.
Hogy történt ez, nem is értem
az okokat keresem,
Talán kihalt Tündérfalva?
Vagy lakják, de kevesen?
Sok lehetett az alkohol?
Vajon ez belejátszhat?
Hello, szia Finlandia!
Nem is ittam, csak hármat.
Egyelőre nincs ötletem,
mi válasszal felérne.
Talán az, hogy hagytam magam
kifakulni fehérre.

ornyim 2015.02.23. 14:56:04

@ElzaBerry: nálam is Laci a favorit, de azért Robinnyó se rossz, szépek lennének ott ketten, na :D

sélli_ 2015.02.23. 14:56:10

@-pkata-: +1 :) :) gyujtasatok gyertyat az en nevemben is :)

vesamu 2015.02.23. 14:56:15

@Csak ügyesen!: Ezt a százalék különbség dolgot át kéne gondolni még egyszer!!
Ha százból az egyikre 55-en szavaznak a másikra meg természetesen csak 45-en akkor nem azt szoktuk publikálni, hogy 10 százalékkal nyert, hanem csak öt százalék fölénnyel.....

csicserierika 2015.02.23. 14:56:48

@vastyúk is ..: csak ne nyúljanak nagyon bele a játékba az új bejövők, azt szeretném.

ornyim 2015.02.23. 14:56:57

@Eszet Lenke: ez megint nagyon jó lett :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 14:57:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: bárhogy, ha nagyon nem tudja kinyitni majd a száját, akkor beadjuk neki intravénásan :)

Ruadhnait 2015.02.23. 15:00:35

@kamilla123: En is. Nem is ertem a Dori fabol van, vagy mi? Itt nemet mondott neki hanyszor... hihetetlen.

kamilla123 2015.02.23. 15:03:26

@Ruadhnait: pedig talán lehetett volna végre egy olyan faszija, akinek lelke is van és még jól is néz ki. Fura.. De tényleg érdekes, h se Zsu, se Edinka, se Fanni.. senki nem Robinra ment rá. Vagy lehet,h tényleg van vmi a kisugárzásában közelről, ami nem jó? nekem innen kintről teljesen jó fej, vicces, szexi..

Hadrian77 2015.02.23. 15:03:51

@vesamu: és akkor is csak döntetlen. 6 % hiányzott Fanninak a győzelemhez. :)

kamilla123 2015.02.23. 15:04:30

@ElzaBerry: az oké, de Te hol láttál bent jó lányokat?? :-)))

vagy az is lehet,h én vagyok a rossz?? én a kedves pasikra bukom. úgy látszik, perverz vagyok :-)

Kosztarika 2015.02.23. 15:04:37

@pomac: Úgy látszik túl sok negatívot kapott és nem bírta idegileg. 12-ig lett volna a válaszadás , de 11:15-kor válaszolt utoljára. Ebből sok mindent le lehet szűrni. Lehet, hogy rájön végre, hogy mégsem jól csinálta a dolgokat?

Köcsöglány 2015.02.23. 15:05:49

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): olyan cuki :) Szabadnap kivesz,Robinos vidiket néz :D :D

@Csakazértis én vagyok a királynő: na,jó lesz a buli :) Csak csajok?

@-pkata-: már nem tudom,kivel hány sörben fogadtam,úgyhogy egyre mindenki a vendégem :D A másodikat magatoknak fizetitek,nem akarom,hogy azt hányjátok az arcotokra,amire meghívtalak titeket :P :D

Ruadhnait 2015.02.23. 15:06:22

@kamilla123: Lehet, hogy a kisugarzasaval van gond, vagy a szajszagaval, vagy nem tudom. Mast nem tudok elkepzelni. Szerintem a Fanni rament volna egyebkent, csak addigra mar bedeniszezett, mire a Robin odaert. A tobbi meg szerintem azert nem probalkozott, mert a Robint az elejen kerdeztek, hogy tetszik e neki valaki es csak a Fannit meg Dorit mondta, a tobbi lehet, hogy ugy erezte, hogy eselytelen...

vastyúk is .. 2015.02.23. 15:06:23

@malevil2050: Robin szerint Laci a leggyengébb, viszont Laci szerint nem Robin. Így ha Lacira rakja a dupla jelét, akkor elkerülheti a párbajt, mert valószínű Laci a kisebb potenciálgát (Dóri) irányába mozdulna el. Ha Robin, ahogy Laci és Dóri Deniszre tenne, akkor eléggé benne lenne a lehetséges ellenfelek között. Dórit Denisz nem vinné, mert szerinte az tré. Lacit meg szerintem azért nem vinné, mert kinthagyta Fánit. Maradna Robin. Ezért lesz megint Laci a kiválasztott. Ellenvetés?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:06:57

@(AdottEsetben)KötsögLány: de várjál,. nem neked ígértem be kettőt, ha Laci nyer a párbajon?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.23. 15:07:06

@Csak ügyesen!: És ha Laccci PVC-t viszi? Már megágyazott ennek a gondolatnak.

Köcsöglány 2015.02.23. 15:08:06

@-pkata-: vasárnap még nem kell kényszertáplálni :D Hétfőn reggel megyek a bölcsi kivégzésre (értsd: másnaposan :D)

Köcsöglány 2015.02.23. 15:08:45

@-pkata-: Szerintem de....a második már felesleges,higgy nekem :D :D

kamilla123 2015.02.23. 15:09:26

@Ruadhnait: hát lehet, bár Edinka pl nem az a típus, akinek, ha azt mondják,h nem, akkor abból azt szűri le,h "ja ha nem, hát nem" :-))) de amúgy igen, lehet. Meg hát bent azért nem is a legegészségesebb lelkületű lánykák vannak. Fanninak is olyan pasija volt, aki verte, Dórinál sem hiszem, hogy a szép lélek számít.. na mindegy, itt kint nem lesz baja a becszajozással Robinnak, az tuti :-))) főleg, ha viszi a nyereményt is :-)

MacákékIcukája 2015.02.23. 15:10:32

@(AdottEsetben)KötsögLány: "nem akarom,hogy azt hányjátok az arcotokra,amire meghívtalak titeket" visszafojtottam a rohogest, erre elkezdett folyni a konnyem :DDD (nagyon sok "D")

@Ruadhnait: en is kinlodok, ugyanez... :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:11:29

@(AdottEsetben)KötsögLány: 5+1 a nemek aránya.:D

Csak ne legyen szemrehányás a buliból.:D

minden reggel 2015.02.23. 15:11:53

@kamilla123: nézd meg Edinát, Zsut Fannit, stb, mindegyiküknek elég torz az értékrendje. inkább pozitívum, hogy Robint békénhagyták :) dícséret. túl normális volt hozzájuk :)

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:12:54

a fidesz is meg ez is ... teljesen megrendült a hitem a birkákban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:13:06

@(AdottEsetben)KötsögLány: Kérdés, gyülekező után elsőzör összeismerkedünk, aztán iszunk, vagy előbb iszunk, aztán ismerkedünk? :D

ornyim 2015.02.23. 15:14:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: köszönöm :) a lánykáid nagyon hasonlítanak rád :) helyesek vagytok.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:14:41

lesz itt még mire rácsodálkozni..
Bianka 2015-02-22 22:24:22 Olvastam egy cikkben, hogy a kistestvéredet bántják az iskolában miattad. Te ott bent erre nem gondoltál? Megérte????
2015-02-23 12:08:41 Szia Bianka. Sajnos még nem voltam otthon, újságot sem vettem a kezembe, de úgy gondolom, hogy őt nem bántják emiatt. nagyon szeretem őt, úgyhogy nem értem a kérdést.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.23. 15:15:21

@vesamu: Nem kell bonyolítani. 10% különbséggel nyert, vagyis 10-el többje volt, mint a másiknak. Ne keverjük a +/-5-tel, ha lehetne. :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:16:30

@(AdottEsetben)KötsögLány: akkor azt majd becsomagoltatjuk neked és viheted a fogorvoshoz. jobb lesz, mint az injekció :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:17:05

@-pkata-: De hát ez egyértelmű, nem is értem, mit akadsz fel ezen.:)
Ha ő nem olvasta, mert nem látott még újságot, akkor az nincs is. Ennyi(ke). Köszömszépen.:D

Sztem nem fogja megállni, és visszanéz, visszaolvas.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:18:03

@ornyim: Köszönöm.:D Mind klónok.:D A fiam is csak a színeiben más.:D Még a vércsoportunk is mind ugyanaz.:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.23. 15:18:29

@vastyúk is ..: Igazából pont azért kéne Denisznek Lacit vinni, hogy szétrúgja a seggét Fanni kiejtése miatt. De tökmindegy ki megy Lacival párbajra, mert én mindenképp arra szavazok, hogy Laci essen már ki.

Hadrian77 2015.02.23. 15:19:00

@-pkata-: azért itt a kérdés is ölég nagy baromság volt. Hónapokat húzott le mindentől elzárva, honnan a náthásból tudná mi van kint?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:21:59

@Hadrian77: @Csakazértis én vagyok a királynő: az eleje nem kérdés volt, hanem kijelentés. Ő meg úgy gondolja, hogy nem bántották emiatt. De ezért mondom, hogy lesz még mire rácsodálkoznia.

Köcsöglány 2015.02.23. 15:22:35

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): sírj csak,engedd ki,hátha hazaenged a főni :D

Köcsöglány 2015.02.23. 15:24:06

@-pkata-: na abban nem kételkedem. A fogorvosom hozzáállásában a dologhoz már inkább. (Kicsit úgy néz ki,mint George Clooney,csak nem olyan kedves. :D )

Kosztarika 2015.02.23. 15:24:18

@-pkata-: viszont, ha Lacvccci kiviszi Dennist, akkor megint visszamegy, remélem :) Mert egy kategória Fannival.. faszleltározó :D

Kosztarika 2015.02.23. 15:25:56

@Majom1Parádé: Ez jó kombó jó lenne, legalább Dennis is kitakarodva (és valószínúleg nem csak 10 %-al :D)

ornyim 2015.02.23. 15:26:45

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Dennist szerintem bármelyik kint hagyná, ő egy faszsimogató tuja :D

Kan Csóka 2015.02.23. 15:28:36

@Majom1Parádé: Ez a csicskageci hímmajom visszament, a sok sötét kurva és tahó paraszt rászavazott ! Van itt láccí hívő, hagy fossam arcon !?

MacákékIcukája 2015.02.23. 15:28:59

@(AdottEsetben)KötsögLány: Foni, lol! Nem tudom hogyan csinalod, de mindig rohogok a hszeiden :D
Ha' mosma' mingya sirni fogok az tuti, ennyit temaztok Robinrol! :D

vastyúk is .. 2015.02.23. 15:29:32

@Majom1Parádé: szerintem Denisznek Dórit kellene kivinnie, hogy jól kint maradhasson. Denisz szerintem féltené a poppolóját Lacival szemben. Nem szorult annyi "bátorság" belé, hogy kivigye. Ha Denisz és Laci közül kell választani, akkor nekem még mindig inkább sírós Laci, mint a komisz Denisz. De tök mindegy, mert jelenlegi állás szerint Robiné a nyeremény.

jófej házisárkány 2015.02.23. 15:30:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Huhh, az ma este kezdődik? Az eddigieket nem néztem, de lehet miattatok belekukkantok. Férj amúgy is elutazott egy hétre, így most nyugodtan nézhetem ezeket a baromi színvonalas műsorokat. Nem mintha eddig nem nézhettem volna, férj olyan édes volt, hogy még appot is töltött nekem a telefonra.
(Meglestem a fb-odat, nagyon édes gyerekeid vannak :))

MacákékIcukája 2015.02.23. 15:30:29

@ornyim: hahaha :D ez a helyes jellemzese!

@Csakazértis én vagyok a királynő: meglestelek titeket, cukik vagytok! :))

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): @Eszet Lenke: johetnek az odak Robinhoz :)))

csicserierika 2015.02.23. 15:31:58

@Kan Csóka: kicsi van, és az sem működik ?

Kan Csóka 2015.02.23. 15:32:12

@jófej házisárkány: Beköltözzek hozzád arra az egy hétre ? Van lecsós tálad ? :D :D :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:32:13

@jófej házisárkány: lehet, elejéről én is lemaradok, mert nem érek haza addig, kénytelen leszek majd itt olvasgatni :)

ornyim 2015.02.23. 15:32:49

@Kan Csóka: vagyunk páran, ne kímélj minket ;) :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.23. 15:33:42

@-pkata-: Oké, de ugye akkor a legvégén - amikor már úgysem látnád tovább a felsőtestét - ki lehet ejteni??:DDD

Köcsöglány 2015.02.23. 15:33:49

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): rossz a humorérzéked :P nem vagyok vicces mostanában,kiégett a viccrelém,mióta Clooney dokihoz járok hetente. :D
Az egy dolog,hogy témázunk róla,de én már harmadjára álmodtam vele(bibibíí). Azt hiszem át kell gondolnom,hogy valóban nem jön be,mint pasi? Csak mert mind a háromszor összejöttem vele. (bibibííí) :D

Kan Csóka 2015.02.23. 15:34:13

@ornyim: Az 'arcon foslak" kifejezést tegnap tanultam a buszon egy kissráctól :D
Egyébként akkor Ti is sötét agyatlan buta kurvák vagytok ah rá szavaztatok és megérdemlitek az ilyen sőtét paraszt állat faszit magatoknak is ! : )

☺ágica 2015.02.23. 15:36:07

@(AdottEsetben)KötsögLány: én még nem láttam:) éééédess:) hajrá Robin:D

Köcsöglány 2015.02.23. 15:36:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jáájjj,de édi porontyok!!! (te meg jó vagy elölről,hátulról :P) Büszke lehetsz rájuk,nagyon édesek.
És pont a szülinapomon házasodtatok,hihi :))

ornyim 2015.02.23. 15:36:38

@vastyúk is ..: Dennis beszari, 3 nyertes párbaj után tuti nem vinné Lacit, inkább Dórát, aztán magyarázhatná, hogy is van az, hogy nőt nem visz ki :D

jófej házisárkány 2015.02.23. 15:37:53

@Kan Csóka: Hát, ha olyan Robin-kaliberű vagy, akkor gyere ;) (Jesszus, teljesen zavarba jövök :$)

vastyúk is .. 2015.02.23. 15:38:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bizony, a "szurkolókat" ki is felejtettem a sorból. (Csak most vettem észre, de jót röhögtem rajta. Hiába, a telefon kijelző nem 24".)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.23. 15:38:26

@Majom1Parádé:
Egy ismerősöm szerint a között, hogy kapsz 10 000 forintot vagy elköltesz 10 000 forintot, pontosan 20 0000 forint a különbség.:)

MacákékIcukája 2015.02.23. 15:39:32

@(AdottEsetben)KötsögLány: Bakker, en miert nem almodok vele?! Abba lehet hagyni a menozest :D es igen, at kell gondolnod igen erosssen.
Neha sziporkazol, de akkor betudom ezt a gyogyszerek hatasanak meg a gonosz George Clooney-dnak :D

jófej házisárkány 2015.02.23. 15:39:32

@Kan Csóka: Jajj, hát én is Lacira szavaztam, szóval lehet mégsem kéne jönnöd, félek az arconfosástól :)

ornyim 2015.02.23. 15:39:56

@Kan Csóka: minden bizonnyal neked van igazad :D már annyira agyatlan vagyok, hogy ha lesz vv8 tuti jelentkezem :D és dugni is fogok, hogy a kurvaságot kellően alátámasszam :D ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:40:31

@jófej házisárkány: Köszi.:D
Ha jól értelmeztem, itt a lakók jó része átköltözik majd oda, illetve egy ideig kétlaki lesz.:D

Pék Sütemény 2015.02.23. 15:42:41

Csak csendben merem megjegyezni, én kevelem ezt a Lacigyereket. Jót tett neki a szerelem. Végülis, lehet bent olyan is, aki fejlődött a bezártság alatt, nem? Igen ritkán nyomja már a sudribunkót.

vastyúk is .. 2015.02.23. 15:43:14

@ornyim: én is azt gondolom, hogy beszari, mondjuk ki tudja mit lendítenek rajtuk a vendégek. Önbizalom tréning, meg rombolás is lehet belőle. Szerintem Denisz még Robinon is elgondolkodna, bár ki tudja.

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): nahÁÁÁt tényleg milyen maradi a hozzáállásom. hihihihi

Pék Sütemény 2015.02.23. 15:43:48

A Robinnal meg lehet valami gáz. Nincs kisugárzása, hiába jó a csomagolás. Van ilyen.

ornyim 2015.02.23. 15:43:55

@Pék Sütemény: óvatosan az efféle kijelentésekkel, mert kan csávó téged is arcon fos :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:44:02

@(AdottEsetben)KötsögLány: Valamit nagyon titkolsz magad elől is.:D
Köcce.:D Látod, utólagos szülinapi érdekességek.:D

Pék Sütemény 2015.02.23. 15:44:50

@ornyim: :) :) :) Nagyonröhögök!!!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:45:15

@ornyim: én Fannihoz küldeném hugyozni, Fanni szerint az úgyis bjúti vonal.

ornyim 2015.02.23. 15:45:17

@vastyúk is ..: nyilván az a cél, hogy így az utolsó hétben még megkavarják a szálakat. Attila majd adja a fasza taktikákat :D

MacákékIcukája 2015.02.23. 15:46:21

@-pkata-: @ornyim: gyerekek! Nyugalom, szakadok!!! :'DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:46:21

@Pék Sütemény: Az nekünk nem baj, majd Paksra visszük kirándulni, csak szerezzük meg valahogy, igaz, @MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): ? :D

minden reggel 2015.02.23. 15:46:21

@(AdottEsetben)KötsögLány: biztos van valami kvalitása ami tudatalatt megfog :) vagy csak szimplán a szép egyenes fogsora és fogpaszta mosolya miatt :)

Bujumburi 2015.02.23. 15:46:58

Ez gyors volt: www.youtube.com/watch?v=EFlYijYh_AA NEm kell félteni a kiscsajt.

vastyúk is .. 2015.02.23. 15:48:22

@ornyim: remélem úgy fogja trenírozni Deniszt, mint annak idején Christoffelt (vagy hogy írják..)

Pék Sütemény 2015.02.23. 15:48:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: Annyira röhögök, nem is jut eszembe semmi......Ja, a pasim lelécel, nem bírta az öfiket (se). Vigyázni a párkapcsolattal! :)
Megyek, dolgozok még cseppet, majre.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:49:48

@Bujumburi: Én egy percig se féltettem.:D Remélem, nem marad meg ennyinél, és hallunk még róla.:D

kszanaksz 2015.02.23. 15:50:05

érdekes lesz, ha több napra mennek be volt vv-sek, ahogy a második-harmadik napi összefoglalóban már ők is ott fekszenek csillogó szemmel, kipirult arccal lázasan a kanapén.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 15:50:34

@Pék Sütemény: Megyek, begyűjtöm a családot, vagy lesz mit vigyáznom nekem is.:D

MacákékIcukája 2015.02.23. 15:50:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt mire? :) en itt eluldogelek egymagam, csendben raz a rohoges, menten megpuszlok :'D
arconfosas meg hugyozas bjuti vonalon, hat ez kesz... :DD

2015.02.23. 15:50:55

@Kan Csóka: én az elsők között sírtam, amiért visszament a köcsöglaci

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:51:48

@fosch9: félsz, mi, az arcon szarástól, most nyalsz neki :DD

ornyim 2015.02.23. 15:52:20

@-pkata-: de azért előtte neked is adna az orcádba :D egyébként Fannit nyugodtan arcon foshatná, végül is egész héten olyan képpel láttuk :D lehet, hogy már megtette???

ornyim 2015.02.23. 15:54:13

@Pék Sütemény: Robin jófiú, és mint köztudott a nők rosszakat szeretik ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:55:00

@ornyim: Én nem hiszek ebben a bjúti vonalban. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.23. 15:55:07

@fosch9: most azzal vigasztalom magam, hogy a 2. helyen végez. Az mennyi fájós bazzz:DDD

csicserierika 2015.02.23. 15:55:37

@Bujumburi: kár, h Laccinak nincs hangja, előadhatnák az Aladdint :)

ornyim 2015.02.23. 15:56:14

@vastyúk is ..: A faszlóbálás nem lesz neki elfelejtve szerintem :) Attila nem a kíméletességről híres :D remélem leossza azért :)

kszanaksz 2015.02.23. 15:56:17

a felületes nők. a többieknél ez nem döntő szempont.

ornyim 2015.02.23. 15:57:20

@-pkata-: nem kíváncsi szerintem a véleményedre, jön és megteszi :D egyébként én sem :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 15:58:32

@ornyim: Hát, akkor majd én is rászarok a fejére, csak hogy ne maradjon ki a jóból... :)

Bujumburi 2015.02.23. 15:59:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: Épp azt néztem, hogy ahhoz képest, hogy nem lehet akkora rutinja, nagyon kis ügyeske, nem félszeg, vagy ilyesmi, jó, színpadképes kiállása van. A hang meg tanulással, gyakorlással fejleszthető.

MacákékIcukája 2015.02.23. 15:59:59

@ornyim: ez boritekolhato, Attis nagyon kiakadt, amikor Denisz ment vissza Dani elleneben.

Rosszfiukra: sztem az erettebb gondolkodasu nokre ez nem vonatkozik ;) - szem. szerint en utalom oket.

2015.02.23. 16:00:40

@-pkata-: én nem félek, nekem nagy szívem van, ezt már kitárgyaltuk a csókával :D amúgyis pfej laci :) én ezt mindig is mondtam :DD (de, nyalizok is jaja) :DDD

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: remélem mert különben arcon kell hányjak valakit :D megyünk tapsolni és mind arcon hányjuk lászlót ;-)

ornyim 2015.02.23. 16:01:59

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): a túl rosszakat én is :) viszont a túl jókat is. Robin az elején nagyon tuja volt, túl lájtosnak, langyinak (nem szó szerint :) ) tűnt, lehet ezért nem volt meg a kellő kisugárzás..

MacákékIcukája 2015.02.23. 16:02:16

Kakipisi, arconhanyas... megint temanal vagyunk - csak a szokasos, tudom :DD

Kosztarika 2015.02.23. 16:02:29

@Bujumburi: Ma reggel volt a retek reggeli műsorában Iza és Anett, mint két beköltöző. Szóval nem tudni ki megy be.. eddig Anettről nem volt szó. Valaki vagy lebetegedett, vagy meggondolta.

MacákékIcukája 2015.02.23. 16:06:36

@ornyim: lehet, de sztem ebben az esetben inkabb az volt a szitu, hogy a benti csajok nem voltak szazasok (valaki fent emlitette ezt korabban). Egy normalis no siman valasztana ot barmelyik elleneben.
Agyban legyen rosszfiu, amugy ne :)

2015.02.23. 16:07:09

@Kan Csóka: mondhattad volna hogy arcon fosch... :D :DDD

MacákékIcukája 2015.02.23. 16:08:05

@fosch9: nalad a kakkantas a hivoszo ezekszerint? Dorka, te vagy az? :D

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Anett?? Fantasztikus, tujabb csajt nem talaltak volna? :(

Kan Csóka 2015.02.23. 16:09:38

@fosch9: Bocsánat Drágaság, hogy nem válaszoltam,de el kellett közben mennem.
De már itt vagyok csókolom a kicsi kacsódiat ! :)
Tudom, hogy Te megértesz engem, ezért hálából :Hajrá Robin!!!! :)

Kan Csóka 2015.02.23. 16:12:42

@fosch9: igen ez nagyon jó ( az arcon fosch.) :D :D Említettem már h. nagyon bírlak ?
Sőt ezt a bókot figyeld : Tőled még azt is eltűrném, hogy Láccínak szurkolj !
( persze ez egy paradoxon lenne, de ezt most nem fejtem ki)
Egyébként ez is milyen jól hangzik : Csókollak kicsi foschom! :D

2015.02.23. 16:14:03

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): jáháj :D te őlült :D
@Kan Csóka: Semmi baj, Möszjő Csóka, értékelem, a visszatérést, hogyne érteném meg a nyers külső mögött bújdosó érző énjét, kézcsókot nyugtáztam, fujfujj laci, hajlá Robin :D

2015.02.23. 16:15:27

@Kan Csóka: áháhá, végre ezután a fosch poszt után valami móka és kacagás :D oldalamra gurulva gurgulázok, hozok kávét, kínálhatok, elfogadja, Monsigneur?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 16:16:57

@ornyim: na akkor majd belepjük. legalább melegen lesz tartva, nem kell fűtésszámlára költenie egy darabig.

Kan Csóka 2015.02.23. 16:18:46

@fosch9: Azt mondom erre ami F. Jimmy amikor a hajóorvos kérdezte h. dohányzik-e:
Inkább innék valami töményet :)

ornyim 2015.02.23. 16:22:09

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): mondjuk Robin jobban járt, hogy egyiknek sem kellet szerintem :D majd kijön és ott leszel neki te :) ;)

2015.02.23. 16:23:16

@Kan Csóka: akkor nyitok egy kis whiskey-t nehogy szó érje a ház elejét :D

ornyim 2015.02.23. 16:25:45

@-pkata-: ennyi, amikor visszanyal a fagyi :)

vastyúk is .. 2015.02.23. 16:29:53

Na mindenki kifosta magát végül? Csak azért kérdezem, nehogy aztán rám fröccsenjen...

Bujumburi 2015.02.23. 16:30:29

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): nahát, eddig Szandika Attila, Veronika és Iza volt az eredeti terv. Azért még drukkolok Szandikáért, hátha megy ő is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 16:34:19

@vastyúk is ..: most megyek pisilni. ülve :) Akkor én is homo vagyok?

kszanaksz 2015.02.23. 16:38:11

stabil kis csapat ez a beköltöző. lehet, hogy a pszichológus tiltotta le valamelyiket, előzetes teszt miatt. milo és csaba meg már egy hete bent vannak.

ornyim 2015.02.23. 16:39:17

@Bujumburi: miért, ki megy végül? vagy mi a változás?

2015.02.23. 16:40:06

@vastyúk is ..: ne káromkodj, helyesen: foschta :D tyutyu ne legyél péniszirigy :)

Kan Csóka 2015.02.23. 16:44:43

@fosch9: Nagyon elemedben vagy kicsi foschom máma. Mint lecsós tál a vasárnapi ebéd után :D

Nessy12 2015.02.23. 16:45:55

@Bujumburi:
Most nezem, Szandika megy a Veronika nem. Az Anett a Robinnak es Lacinak akar segiteni, az Iza Dennisnek.

rtl.hu/rtlklub/808/vv-iza-es-vv-anett-is-visszakoltozik-a-villaba

lukacstoncsi 2015.02.23. 16:47:33

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Ez az Anett hány évig fogja még ezt csinálni?nem egy nagy szám a csaj egyébként.

Kan Csóka 2015.02.23. 16:47:35

@-pkata-: Vót régen egy jó kis szám de már nem emlékszem kitől h. "ülve kakálok állva pisálok..." és nem tudom tovább :)

Kan Csóka 2015.02.23. 16:49:35

@lukacstoncsi: Egy rakás unalom ez a vv anett, amikor benn volt is szar volt....
Remélem Iza fog megint köpködni és megmondj Láccínak, hogy az anyja megvolt az egész kamionsornak :D :D Emlékeztek amikor ezt mondta a Traktornak ? :D :D

csiri bá 2015.02.23. 16:51:40

@Kan Csóka: Rolls Frakció - Fejezetek egy iskolás gyermek naplójából

2015.02.23. 16:54:37

" Sajnos a belefeccölt energia mind hiába, mert Lacit szavaztak vissza a nézők, akik ezek szerint vagy teljesen vakok, vagy hülyék, vagy valami egészen más műsort néznek, ..."
Ha gondolkodnál, rájönnél van még alternatíva.

kszanaksz 2015.02.23. 16:56:05

ideges volt, haragudott a Zemberekre, azért írta.

vastyúk is .. 2015.02.23. 16:58:57

@fosch9: hihihi. távol állt tőlem az irigykedés, elhiheted. hihihi

@Nessy12: szerintem Attila is Robinnak akar segíteni, Szandika meg Lacinak szurkol. Akkor ki fogja Dórit támogatni? a körzeti orvos?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.23. 17:02:12

Na skacok, én elmék dolgomra, este majd benézek, sziasztok

2015.02.23. 17:02:48

@kszanaksz: Nem olvastam vissza, ha már szó volt róla.
Én most vagyok ideges (amúgy nem) Chat Géza visszavehetne a nagy arcából mert vagy vak, vagy hülye, vagy más műsort nézett!
Ritka szar poszt volt!

Bujumburi 2015.02.23. 17:03:59

@vastyúk is ..: :D beküldik Krisztiánt is....

Kosztarika 2015.02.23. 17:05:22

@-pkata-: lehet, hogy azt gondolta, az egyetemista gyerekednek lesz :D :D (ördögfej)

2015.02.23. 17:07:28

@Kan Csóka: dől belőlem a humorbonbon :D
@vastyúk is ..: :))) én is csak viccöltem

Na mindenki olvasta már, hogy ma már Fanni vezeti a BV-t?

vastyúk is .. 2015.02.23. 17:07:45

@-pkata-: hihihi. vagy a dugi vodka a szekrényben. :D

Kosztarika 2015.02.23. 17:09:56

@-pkata-: nem kell olyan messzire menni. Nézd meg Fannit smink nélkül :)

vastyúk is .. 2015.02.23. 17:10:35

@fosch9: azért röhögtem. ;) hihihi

@Bujumburi: az szép lenne, jól beijesztették Izát. De kissé morbid lenne azt nézni, hogy próbálják elkerülni egymást :D.

tvbuzi 2015.02.23. 17:12:29

Szerintem jó poszt volt, geci.
Iza meztelenül fürdik majd - geci - ? Anett nem tudom hogy néz ki - geci - nem emlékszem.

minden reggel 2015.02.23. 17:13:41

@fosch9: ó jaj! Remélem lejjebbviszi a hangszínét. Egyébként a katz interjúban vicces volt, vette a lapot. Mondhatni felvágták a nyelvét :)

2015.02.23. 17:13:51

@vastyúk is ..: a hihihid a védjegyed :D

2015.02.23. 17:15:19

@minden reggel: én még nem láttam majd megnézem

Még egy hírem van: a Leander Rising megy az eurovízióra, végre nem valami vernyákoló macska.

vastyúk is .. 2015.02.23. 17:15:40

@fosch9: nem hiszem én azt, a röhögésen nincs kopirájt ;)

2015.02.23. 17:17:41

@vastyúk is ..: legyél asszertív :)

@fosch9: vagy ezt félreértettem?

mr miss 2015.02.23. 17:20:05

@Nessy12: mondjuk ez a playbackes hakni eléggé gáz, de hát lehet, hogy Edinának jó :)

2015.02.23. 17:20:51

@fosch9: a dal akusztikus győztese - hm

vastyúk is .. 2015.02.23. 17:24:05

@fosch9: azt hittem, hogy az vagyok :D

minden reggel 2015.02.23. 17:25:03

@fosch9: valaki belinkelte itt korábban

2015.02.23. 17:25:40

@vastyúk is ..: :DDD még tolhatod jobban

rábaszhespics Koncsíta 2015.02.23. 17:28:14

GÉÉÉZZZZAAAAA!
Teccet a poszt, csak Lacikát nem basztattad benne eléggé..hehe.
Én sem értem, mit esznek a kissé meleg beütésű Robinon meg a tapló Lacin annyian????? :O
Most már csak azt nem tudom, hogy kire szavazzak, mert Dórit, Lacit utálom, Robin nem csinált semmit eddig a műsorban, Dennnis meg abszolút nem érdekel. Ezt a díjat, most Fanni érdemelte volna, szerintem.
Remélem, Fannit felkarolja az rtl (mondjuk..ÉNBP-ben Lali barátnője lehetne )…. a többiek meg eltűnhetnek a pics*ba, mert annyira unalmasak.

Kosztarika 2015.02.23. 17:35:58

@Kan Csóka: Lacira szavaztam, pontosabban Fanni ellen! ? Probléma?!

Kan Csóka 2015.02.23. 17:37:48

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Nem probléma csak arcon foslak és sötét buta picsának tartalak :)

Kan Csóka 2015.02.23. 17:38:34

@SmittyB: vagy egyszerűen sötét agyú hülye kurvák :)

Kosztarika 2015.02.23. 17:41:25

@jófej házisárkány: EZ Robin kaliberű? Olvass már vissza mekkora tapló :(

Krétagarbó 2015.02.23. 17:42:27

@fosch9: ez komoly? Le vagyok maradva a napi hírekkel:)

MacákékIcukája 2015.02.23. 17:44:26

Megneztem a siros videot, tok aranyosak ezek ketten :) nem is ertem, miert nem voltak joban az elejetol kezdve, jo paros lettek volna.

Kan Csóka 2015.02.23. 17:46:01

@Krétagarbó: Szia Krétácska, derék láttalak ! :) Ugye nem voltál Laci fun?

Fu Szekh Li 2015.02.23. 17:46:03

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Most értem ide. Koprofágia volt már? :DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 17:46:43

@fosch9: Valószínűleg. Melyiket túrta ki? Azért az milyn gáz a retek részéről, hogy véget se ér a széria, és már beraknak egy éppfrissiben kiesett lakót egy másik mellé (gondolom, nem egyedül vezeti, de az is elképzelhető).

Kan Csóka 2015.02.23. 17:47:37

@ornyim: Á dehogy volt ( 17:34:55-kor, geci) kb. 10 kommentnyire :D :D
Ászt nám hiszem ál :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 17:48:44

@ornyim: Épp most téma.
Akkor ennyit arról, hogy majd kis önismeret, meg fejlődés, meg hasonlók. Végülis így kell előkészíteni egy abszolút csatornától függő embert.

Krétagarbó 2015.02.23. 17:50:20

@foxglove (F6): szia, most olvasom csak, mindjárt megyek a riportba:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 17:50:40

Már három órája nem hirdettem :D És tényleg.:)
Kedves kommtársak!
Közös döntő nézésre invitálunk március 1-én.
Helyszín 10. ker. Budapest, Tavas utca, Acapulco étterem.
Gyülekező 18:00-tól.
Feliratkozás Fuszeklinél. Most azonnal.:D
Gyertek.:D

Fu Szekh Li 2015.02.23. 17:52:29

@fosch9: kicsit rostosabban kellene étkezni

,, 2015.02.23. 17:53:01

el kell mondanom valamit. vettem egy csiganyálkás szérumot. ennyike.

ornyim 2015.02.23. 17:53:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: VV Évának asszem ennyi volt műsorvezetős pályafutása :D

Fu Szekh Li 2015.02.23. 17:53:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: Úgy tűnik hiába. Maradok egyedül 5 csajjal :-D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 17:54:13

@ornyim: Vagy Au-nak. Ő még szerződés nélkül rángatható.

Krétagarbó 2015.02.23. 17:54:15

@Kan Csóka: dehogynem:) a szép test fél egészség

ornyim 2015.02.23. 17:54:36

@Kan Csóka: ismétlés a tudás anyja :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 17:54:46

@Fu Szekh Li: Pedig most lelkesen csinálom.:D Cirka 3 óránként tolom, tegnap 4 óránként.:D

Csak ügyesen! 2015.02.23. 17:55:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én még kérdőjeles vagyok, tudod tettem egy ígéretet, h megyek, ha Lacci döntőbe jut :) Mindenesetre az intézkedéseket már megtettem, de ugyebár még lehet egy párbaja, szóval biztosra még nem tudom mondani :)

Krétagarbó 2015.02.23. 17:55:37

@foxglove (F6): azért először csak a kézfejeden próbáld ki, ne kend egyből az arcodra:)))

Kosztarika 2015.02.23. 17:56:43

@ornyim: Hát ez, vazze :( Kiszavazták a nézők, mert nem bírták, erre már másnap odatolják a képünkbe. Gratula retek! (mindent a nézőkért, mi?? ) :( :(

Krétagarbó 2015.02.23. 17:56:56

@Fu Szekh Li: azóta sem mertem ráguglizni, hogy mi is az.

Csak ügyesen! 2015.02.23. 17:57:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: Renit is betették egyszer Au mellé, az nem érdekelt senkit sem :D Pedig sokkal jobb volt, mint Au.

,, 2015.02.23. 17:57:48

@Krétagarbó: :DD jó emberismerő vagy h vádámbör vagyok ilyen téren:)

ornyim 2015.02.23. 17:57:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért az tényleg fura, hogy a helye még ki se hűlt bent, de már nyomják is bv-be. Mondjuk valamiért nem vagyok ezen meglepődve. Én Évát meneszteném :D bár se Fannit se őt nem akarom nézegetni őszintén szólva.

Kan Csóka 2015.02.23. 17:58:35

@Krétagarbó: Az arcon foschásról beszéltek ? :)

,, 2015.02.23. 17:59:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: az amit leírtam. van benne egy kis méhméreg is:DD jaj sírok magamon:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:00:39

@Csak ügyesen!: Hűbanyek, Fuszeklinél feliratkoztál? :) Akkor most drukkoljak Lacinak? :D Ha csak ez tart vissza a bulitól, Lacus mehet döntőzni tőlem.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:01:37

@Csak ügyesen!: Ha egyszeri, akkor mehetne, de ő már egyszer vezetett, igaz, az jutifalat volt, de apróba megvolt. Sanszos, hogy nem csak mára tartogatják.

Bujumburi 2015.02.23. 18:02:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: én azt hittem ma Zsu a vendég a BV-ben...

Ez nagyon fárasztó lesz, a ilyen hamar összeeresztik őket. Muszáj ezt? Valaki tényleg nagyon gonosz lehet a színfalak mögött.

VV Zsu hivatalos oldala. megosztott egy bejegyzést.
Közszereplő · 4 326 ember kedveli. · február 20., 22:01 ·

Nagyon szépen köszönöm Simon Edit !!! Hétfőn a belevalóban már rajtam csillognak majd smile hangulatjel smile hangulatjel Szponzorálta : enjoygoldluxusekszer.weebly.com/#/

Krétagarbó 2015.02.23. 18:02:43

@Kan Csóka: nem, én pisit használok, Fáncsitól tanultam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:03:10

@ornyim: Félreértés ne essék, nem sajnálom tőle a lehetőséget, csak így kb. esélytelen a jellemfejlődése, mert nesze, kislányom, itt a jutalom, hogy ilyen ügyes voltál.
Vajon be lesz készítve a dekásüveg a kisasztalra?
Gondolom, a szüleinek nulla beleszólása, és Fannika kb. annyira hallgat rájuk, mint eddig. Sehogy.

MacákékIcukája 2015.02.23. 18:03:29

@Fu Szekh Li: mar arcon is fostuk egymast, meg volt "hugyozas is bjuti vonalon" :DDD Ja, es felfele is hanytunk!

Bujumburi 2015.02.23. 18:03:45

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): Vagy Fanni megfenyegette őket, hogy kipakolja a kulissza titkokat, ha nem kárpótolják. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:04:13

@fosch9: @ornyim: De ne rakják ki egyiket se, van még egy hét, azt bírják ki. Ezekkel vállalták a műsort, annyira nem volt ultragáz egyik se, jó se mondjuk, de ne menetközben p*csázzák ki őket.

Kan Csóka 2015.02.23. 18:04:55

Ma kezdödik az Éden hotel is véreim! Hogy nézzük mind a kettőt ?

Krétagarbó 2015.02.23. 18:05:27

@foxglove (F6): küldtem egy kis kókuszolajat, ha a csiganyál allergizálna:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:06:09

@Bujumburi: Az viszont nem rossz.:D Két olyan ember, aki toszik visszanézni saját szereplését, nehogy szembesüljön önnön gyarlóságával, így meg van győződve a saját nagyságáról és igazáról. Hajrá. Hány kidobó kell? Mert már nincsenek játékban, Fanni meg beígérte, hoyg megtépi Zsuzsát.

MacákékIcukája 2015.02.23. 18:06:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja, hogy a suruje bent maradjon :D

Latom, Fancsi megkapja a belevalot? Ezek szerint korabban mehetek lefekudni ezen a heten is, dikk.

Kan Csóka 2015.02.23. 18:06:14

@Krétagarbó: Egy tripperes farok ? Az erős méhméreg !

2015.02.23. 18:06:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: na azért au bőven kimeríti az ultragáz fogalmát nálam, egy akkora semmirevaló tanulatlan faszkalap, hogy már az szégyen, hogy műsort vezethet

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:07:05

Eret vágok, bamyek!!! A belevalóban is ott fog cukiskodni? Ááááááááááá!!! Megérett a világ a pusztulásra....:)

ornyim 2015.02.23. 18:07:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: én nem gondolom, hogy ennek a nőnek bármikor is lett volna jellemfejlődése, ezáltal végképp nem lesz, az tuti. Az anyjának meg kb egy napig tarthatott az öröme, hogy kijött a kislánya és nem kap több bántást, ó, dehogynem. Kedden Fanni már Pesten fog lakni. Mit von le konklúzióként az egész játékból? - mégis megérte a női nem szégyenének lennem, a célomat elértem, itt vagyok a médiában. *taps*

Krétagarbó 2015.02.23. 18:08:22

@Kan Csóka: egymás után. Mondjuk engem már kiraknak otthonról lassan, annyira nem közkedveltek ezek a realityk a családban. Pedig úgy emlékszem, az éh-t a férjuram is szerette, de most határozottan elhatárolodott tőle:((

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:08:33

@Fu Szekh Li: Meddig lehet jelentkezni? Fogalmam sincs még, ráérek-e vasárnap...

2015.02.23. 18:08:56

@Kan Csóka: én már csak az újat nézem, a vv lejárt nálam, még robin döntőzésére odakapcsolok de a többi szerencsétlenkedésre már nincs elég hígfosch a világon, amiért megnézném

Krétagarbó 2015.02.23. 18:09:20

@Kan Csóka: az már idegméreg lesz. Vagy fullánk.

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:10:03

@Krétagarbó: Engem már dobtak. És az érvekben, igen,benne volt a VV! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:10:54

@Fu Szekh Li: Idéztem volna, de nem tudom, kitől.:D A videó estéjén mondta vki.:)

Fu Szekh Li 2015.02.23. 18:10:57

@Pék Sütemény: Majd ma letárgyaljuk Királynővel, mert a helyet foglalni is kéne, kivéve, ha bevállalja valaki házibulinak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:12:07

@Kan Csóka: PKata írta asszem, hogy az ÉH 20:20-21:35-ig van, a vv meg ugye 22:00. A szombati adást nem tudom.

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:12:18

@Fu Szekh Li: Oksi, holnap estig én is kitalálom. Szuper ötlet amúgy! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.23. 18:13:05

@foxglove (F6): ez érdekelne, honnan szedted? Egyáltalán hol hallottál róla?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:13:07

@fosch9: Nem ez a lényeg, hanem hogy ők kapták ezt a műsort, ne vegyék el tőlük, mert egy kis akárki csillagát kell fényezni.

lobbantott tsilke 2015.02.23. 18:15:06

Heuléka!Mai lobot letudva, sölkészletek feltöltve, alcom csupa delű.Most megtekintjük, mi is töltént itt, az élet napos oldalán.Valaki kél Sölt?Tsilke, sajnos elfogyott.

Kan Csóka 2015.02.23. 18:15:21

@Pék Sütemény: Gyertek át hozzám, csajok! Nézhetitek nyugiban bármelyik show-t.
Közben esetleg megszúrlak Titetek ( esetleg kis fújatás), de egyébként nyugsi van.. úgymond

Igazából nekem most egy kedvenc show van : a foschow -m :) ( Azért nem volt semmi bók, valld be! :)

2015.02.23. 18:16:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: de mire fel kapta? fanni e téren előrébb van nálam mint au

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:16:36

@ornyim: Nem kell neki Pesten lakni, kocsival 20 perc a stúdió. Majd a Bencus szállítmányozza.:D
Jellemfejlődésre kint gondoltam, vége a szereplésének, hazamegy, és kicsit magábafordul, miután megnézi a szereplését, kap visszajelzéseket, stb. De így valóban az van, hogy de ügyes voltál, kislányom.
Szülei se gondolták ezt át? De gondolom, nem sok beleszólásuk lehet.
Hát majd itt fog Fannika szembesülni élő adásban esetleg a negatív kritikákkal, mert a nézők nem hazudtolják meg önmagukat.

Fu Szekh Li 2015.02.23. 18:17:27

@lobbantott tsilke: én asszem szekszáldi völöst nyomatok, meg behelovkát

2015.02.23. 18:17:51

@Kan Csóka: ilyen szépet még sose hallottam :DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:19:23

@fosch9: Aztat én nem tudhatom, mivel érdemelték ki, de Fanni lakóként érkezett, és a róla szóló műsort vezeti ez a két ember. Nekem ez szimplán aljasság kitenni egyiket, vagy másikat, vagy csak betenni mellé vkit, aki épp kiesett, de bárkit is.
Nem egy kaliber, de mondjuk mi lenne, ha egyszercsak kitalálná a tv2, hogy Berki nem egy szép embör, lehet, hogy miatta kevesebben nézik, nosza, rakjuk mellé H. Évát mégis, őt már ismerik. Sztem Berki pofán b*ná a szerkiket ott azonnal.
Nem tudom, érthető-e, melyik része nem tetszik?

nnnnnnnn 2015.02.23. 18:19:47

végre kiesett ez a retek.

Bujumburi 2015.02.23. 18:20:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: neee... nemakarooooooom... egy életre elegem lett a hárpinák nézegetéséből/hallgatásából... megint ki kell majd hagynom 2 VV-t, mire újra nekiállok egynek.

minden reggel 2015.02.23. 18:21:07

@Pék Sütemény: nem is voltál itt olyan sokat...

Kan Csóka 2015.02.23. 18:21:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: Berki egy undorító szarkupac, én HÉVÁT akarom vissza !
Senki nincs olyan robot mint Ő :(

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:21:59

@Kan Csóka: Komolyan megfontolandó ajánlat, dikk! :)

Bujumburi 2015.02.23. 18:22:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: +ennek elég nyílt és szar üzenete lenne az RTL-es kollégák felé is... legyetek hozzánk hűségesek, de mi bármikor dobunk, ha úgy alakul, köszönjük szépen. Felkészül: Lilu.

,, 2015.02.23. 18:22:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: guglizz rá, csiganyálka+méhméreg, több helyen is van
vmi hírlevélből (a világ legnagyobb hazugsága: "Ön sikeresen leiratkozott a hírlevélről"), aztán utánaolvastam és kíváncsi lettem. kis próbaszérumot rendeltem, holnap hozza a postás.

Krétagarbó 2015.02.23. 18:22:57

@Pék Sütemény: nemá, ez komoly? Csak vigasztalásul, ha ez is erv volt, akkor talán jobb is így.
Nálunk azért ennyire nem szar a helyzet, meg hát mindkettőnknek megvan a maga heppje, amit elnézünk a másiknak.

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:23:00

@minden reggel: Hát, dolgozok sokat. Otthon meg alig netezek. Ezért.

Krétagarbó 2015.02.23. 18:24:46

@Fu Szekh Li: becherovkát utoljára a cseheknél ittam, jobb híján. Sajna az unicumot nem ismerik, a sört meg nem szeretem.

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:24:59

@Krétagarbó: Á, nem akartam rinyálni, csak kifriccent. Milyen jókat poénkodtunk ezen, aztán meg ja.És lehet, volt más érv is, csak nem említette. Beszarás, milyen cucc tud lenni az élet. Juhé. :)

Bujumburi 2015.02.23. 18:25:16

@Krétagarbó: Bjútivonalon sokat lendített minden kedves nézőn Fannika, úgymond. Mindenki kaphat hideget-meleget, okkal, vagy okvetlenül.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.23. 18:25:46

@Kan Csóka: oh, fogunk mi röhögni eleget röhögni berkin, csak nem szabad komolyan venni :-D

Kan Csóka 2015.02.23. 18:27:37

@Krétagarbó: Akkor csak ugorj be egy kósza szkreccsre, Péksüti majd nézi ( l. Ádiná) aztán majd ha elmész ( ELMÉSZ érted...) akkor folytatjuk vele ! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.23. 18:27:50

@foxglove (F6): fú, majd szólj, h milyen. Olyan érdekes dolgokat találsz :O Amúgy jól van a pofid?

Gia 2015.02.23. 18:28:38

@Pék Sütemény: Kezet foghatunk.Bár az én szakításomban nem volt szó a vv-ről.Fantasztikus érzés,amikor a születésnapján köcsögök az emberrel. :-(

lobbantott tsilke 2015.02.23. 18:28:38

@Fu Szekh Li: engedd meg, hogy ezúton fejezzem ki ilígységemet: a szekszáldi völös Söl az ulalkodók itala.Van hozzá lántott tsilkéd is?

2015.02.23. 18:29:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: értelek, csak épp ezekben a realitykben egy gyorsan változó környezet van, egyik nap játékos, másik nap műsort vezet, így tudják meglovagolni a körülöttük kialakuló érdeklődést, ha valakinél van népszerűbb, akkor szemrebbenés nélkül lecserélik, ha lenne berkinél érdekesebb, lecserélnék, és nem is hápoghatna, kapna egy jó kis végkielégítést és kész, csak hát jelenleg berki jobban érdekli az embereket, mint horváth éva pl aki szintén lerágott csont már,
úgyhogy részemről au győzelmét sem értettem, utána a dzsungeles műsorban a plusz ajándék milliókat sem de ezt sem ahol egy mondatot el nem tud mondani, sír mint egy faszgyerek, sötét tuskó, a világról fogalma nincs, tipikus fasz aki alá eddig apuék tolták a pénzt, most meg a retek...
erre az egy hétre már oly mindegy ha fanni ül ott vagy au, úgyis mindjárt vége, és látjuk már most kapja fanni a szerepet, látjuk őt még ezután is,
ha engem kérdezel baukó egész összeszedte magát a VV óta, én őt nem lökném ki a székéből

amúgy persze értem mit kifogásolsz de sztem pont azokban a körökben nincs ilyen, hogy lojalitás, csak nézettség és pénz

Bujumburi 2015.02.23. 18:29:42

@Fu Szekh Li: nohát, ez mekkora, valaki feljátszotta a transzkripciókat, marhajó, kösz. Mondjuk elsőre kicsit fura volt Charlie Parker tenorszaxin, de az is benne van a történetben.

lobbantott tsilke 2015.02.23. 18:29:56

@Gia: Megelőltető, de pál Söl segít.

minden reggel 2015.02.23. 18:30:06

@Krétagarbó: én is erre gondoltam, ez olyan mû indoknak tûnik, bár így is úgy is vacak ügy.

Krétagarbó 2015.02.23. 18:30:23

@Pék Sütemény: ne sokat keseregj, vedd úgy, hogy mostantól tiéd a világ. A való világ is:) meg a többi is. Vasárnap meg tessék ráerni és eljönni a talira. Én ott leszek:)

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:30:35

@Gia: Nemá.....nekem 2 napja volt a szülinapom! És köszönöm, már nem kértem az ajándékot! :)

Kan Csóka 2015.02.23. 18:30:40

@Gia: Gyere tejis béjbi, van hely elég (legfeljebb erőm nincs, de majd egymást is szeretgetitek...)

Kan Csóka 2015.02.23. 18:31:25

@lobbantott tsilke: Rólad eszembe jut blájen élete :D :D

Pék Sütemény 2015.02.23. 18:31:31

Mennem kell! Mindenkinek további szépeket!

minden reggel 2015.02.23. 18:32:49

@fosch9: mindig csak ezt írom, de olyan nagyon egyetértek.már a telefon elôre feldobja, pedig angol, de megtanulta

,, 2015.02.23. 18:33:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mondjuk úgy h a The Walking Deadbe mehetnék statisztának smink nélkül is. De ez a retinolozás ilyen kell egy-két hét amíg rezisztens nem lesz a bőr. de utána meg faszányos lesz.

Krétagarbó 2015.02.23. 18:33:05

@Kan Csóka: nagyon kedves az invitálás, de már megvan a szkreccspartnerem, és én legalább olyan konzervatív vagyok, mint Edina, kitartok mellette. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:33:16

@fosch9: Értem.:) És örülök, hogy te is érted, amit én értek, hogy éretd, hogy értek.:D
Na.:D

2015.02.23. 18:33:27

@Kan Csóka: Hávike már lejárt lemez a tévében, most berki uralja a képernyőt és hódi de hogy még ezt a koszfészek cinciát is odatették hát szépen vagyunk
@Gia: legalább mi megszeretgettünk a szülcsinapcsidon

Krétagarbó 2015.02.23. 18:36:05

@foxglove (F6): azt hittem kidobtad a retinolt. Kitartó vagy bakker:)

2015.02.23. 18:36:10

@minden reggel: :DDD örülök, és hát addig használják őket is amíg hasznuk van belőlük ezt nem fogja fanni sem elkerülni
@Csakazértis én vagyok a királynő: örvendek én is :) szóval nem pártolom a fentieket csak megjegyeztem, hogy ez van
@foxglove (F6): én is mennék oda kasztingra

Fu Szekh Li 2015.02.23. 18:37:01

@Krétagarbó: én szeretem az unicumot meg a bechert is. meg a sört is. inkább azt kéne sorolni, mit nem :D

,, 2015.02.23. 18:37:19

@fosch9: cshicskhagechik. Berki van aki szerint jó pasi? komolyan kérdezem.

Kan Csóka 2015.02.23. 18:37:21

@fosch9: Ez cintia ez mi szar ? (nem ismerem)

Kan Csóka 2015.02.23. 18:38:06

@foxglove (F6): Akik Lácíít visszaszavazták azoknak tetszhet szerintem

Kan Csóka 2015.02.23. 18:38:51

@lobbantott tsilke: Nem hanem van benne egy lómai palancsnok ami igen humoros...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.23. 18:38:52

@foxglove (F6): az a szép pofid? :-( Jézusom! Remélem, h beválik ez a csodaszer. :-D Bár semmi szükséged az ilyenekre, sztem.

Kan Csóka 2015.02.23. 18:39:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Én egy arconfosást ajánlanék... tisztíccsa a bőrt is :D

lobbantott tsilke 2015.02.23. 18:39:54

@Krétagarbó: Nem baj, de tudnod kell, Söl szelet Téged.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.23. 18:41:01

@foxglove (F6): ja, és érdeklődnék, h melyik Oscar ruci tetszett neked leginkább?

2015.02.23. 18:41:03

@foxglove (F6): biztos van, mindenki tetszik valakinek, tudod, meg hát a celebség.. érdekli a sok embert, akik sztárolják őt

@Kan Csóka: ez a varga viktor levetett nője fotográfusnak tanul amúgy egy viszketeg kis senki, reméltem, hogy nem látom többet erre berakták az éden hotel éjszakai kibeszélőbe

dare 2015.02.23. 18:41:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezek megbolondultak?
Már össze akarják őket engedni, Fanni még szerintem a kényszerképzetei rabja még mindig, remélem nem bolondul meg.
Mondjuk azzal nem értek egyet hogy azt állítod Zsu nem nézte vissza mi történt,mert szerintem pont azért viselkedik így mert visszanézte.
Egy rossz szót nem mondott egy játékosra se, nincs benne harag, ez csak játék volt...stb.
Neki tuti nem kellett volna visszanéznie, én nem csodálkozok hogy reagál a dolgokra.
Idő kell neki, végül is ő is nyerni ment be és ilyen pitiáner módon, mantrázásokkal kiejtették, nem könnyen emészthető ez.

Fu Szekh Li 2015.02.23. 18:42:18

@lobbantott tsilke: kéhlek szhépen, ez a szekszáldi völös, ez bol. Cabelnet szavinyon meg flanc hazasítása. Tsilkém nincs hozzá, de van Szegzaldina sajtom. Ez kéhlek szhépen lúzsflólás sajt, ami lettentően illik a bolhoz.

,, 2015.02.23. 18:42:25

@Krétagarbó: iggen:)
@Kan Csóka: erre nem merek semmit mondani mert arcon fosol és most érzékeny a bőröm:DDD
@fosch9: ha felvesznek zombinak, íratok egy romantikus szerepet az íjászfiúval neked:)

2015.02.23. 18:43:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: bár engem nem kérdeztél, de nekem Reese W, és J. Moore ruhái tetszettek

zümzümke 2015.02.23. 18:44:10

@fosch9: Baukó Évi Fanni mellett majdnem úrinőnek tűnt :D

2015.02.23. 18:46:00

@foxglove (F6): úúú azért ez igazán megtisztelő lenne :) még az íját is cipelném és lennék a zsebkendője amivel a verejtéket felitatja
@Fu Szekh Li: ez még ugyanaz a sajt? nem fogy?

Fu Szekh Li 2015.02.23. 18:47:12

@fosch9: nem, többet vettem, de sajnos ma elfogy, és már gorgonzolám sincs.

lobbantott tsilke 2015.02.23. 18:48:10

@Kan Csóka:Őt nem ismelem, viszont nálunk lakik egy hatéves, aki két éven át így beszélt, én pedig tanulékony figula vagyok.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:48:25

@dare: Meglátjuk este.:D
Hogy nem nézte vissza, azt maga Zsuzsa mondta. Az, hogy nemmondott egy rossz szót se, kicsit erős, mondott ő, fannira, lacira, Edina ellen kokrétan lázított.
Ha visszanézte volna, nem mondana néha olyasmiket, ami nem valós.
Ezzel nem kissebbíteni szeretném az őt ért sérelmeket, csak felhozni azokat a dolgokat, amiket ő is elkövetett, de amiket nem ismer el. Nőként nézve. Mindegyik csapattársa felé. Mindegyik felé más-más százalékban.

dare 2015.02.23. 18:49:34

@zümzümke: Na ezt se gondolta senki szerintem hogy Évát felül lehet múlni, a közönségesség királynőjét.
Bár mióta nem iszik egész vállalható, ezért tisztelet.

2015.02.23. 18:50:49

@Fu Szekh Li: így meg fog ártani a bor
@zümzümke: jaja pontosan :DD Évike azért kikupálódott persze a maga szintjén de már nem olyan legalja mint volt valamikor
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nekem Scarlett Johansson zöldje is bejött, és még a vörös, és rózsamintás ami Rosamund Pike-on volt

lobbantott tsilke 2015.02.23. 18:50:55

@Fu Szekh Li: Sejtettem, hogy bol lehet, de ellefele minden alkoholos italt Sölnek nevezünk, melt egyszelűbb.

2015.02.23. 18:50:55

@foxglove (F6): Beauty téren bolond vagyol. Fiatal vagy még ezhez.

Kan Csóka 2015.02.23. 18:50:58

@fosch9: Máris utálom dikk, úgymond. Geci baszd meg, nem hiszem el !

pomac 2015.02.23. 18:51:03

akkor ez egy érdekes bv lesz este mert zsu mára hivatalos lesz megint párbaj :DD, vagy nem fog elmenni :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:51:36

@dare: Két éve ő volt ebben a menő.:) Azért max. elismerésem, hogy tartja magát a nemiváshoz. Pedig most is meg volt zuhanva, mikor a pasija kirakta.

2015.02.23. 18:52:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: a színésznőt szeretem, de ez a ruha sztem nem volt túl szép

lukacstoncsi 2015.02.23. 18:53:14

@zümzümke: hát kb ja :-))

Fannit berakják a Belevalóba?Hogy tolja a Denniskéjét meg szidja a többi bennmaradtat?Ez baromira nem fair dolog.Ő sem lesz pártatlan.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 18:54:12

@pomac: Sztem elmegy, nem hagy támadási felületet. Ha nem menne el, akkor az jönne le, hogy fél a Fannival való találkozástól. Így meg legalább kiderül, képes-e Fanni igazi műsorban vállalhatóan szerepelni, mert legutóbb kizökkent, mitt kizökkent, kizuhant a műsorvezetői szerepéből, mikor meglátta Zsuzsát.

2015.02.23. 18:54:13

@Kan Csóka: nyugalom majd kitalálunk valamit amitől megnyugszol :) vádembör :D
@pomac: jaj előre félek mi lesz :D

,, 2015.02.23. 18:54:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egyik sem tetszett igazán. jennifercsit hiányoltam.

Köcsöglány 2015.02.23. 18:55:14

Dikk,amúgy Édent hol lehet kommentálni majd?

2015.02.23. 18:56:47

@foxglove (F6): igazad van, tényleg kár h nem volt ott

pomac 2015.02.23. 18:59:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: most már ő is kiesett kíváncsi vagyok a beszédstílusra mit produkál megjátszások nélkül ,meg hogy mit is mondott mikor benn volt zsu ," ha kinn találkozunk megtéplek" :D
@fosch9: vagy nem engedi szóhoz jutni fanni vagy simán lekurvázza és nem beszélgetnek :DD

Fu Szekh Li 2015.02.23. 18:59:21

Most ez ment a rádióban:
www.youtube.com/watch?v=wS8g4VidXzs
A patkó és csavarhúzó technikára mindenkinek felhívnám a figyelmét! :-D

lobbantott tsilke 2015.02.23. 18:59:46

@Fu Szekh Li: Lúzsflólás sajt?Ezt most kiguglizom.

2015.02.23. 19:00:32

@pomac: utóbbira tippelek sajnos, remélem zsu beleröhög a képébe

lobbantott tsilke 2015.02.23. 19:01:55

@lobbantott tsilke: Baktéliumflólás színtenyészet.Nyami.

dare 2015.02.23. 19:02:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: Kizártnak tartom hogy egy nő nem nézi vissza magát, engem nem érdekelne mi volt de tudom hogy a nők nem ilyenek. :DD
A kiesése utáni pillanatokban egyáltalán nem lázított és nem fröcsögött 1 játékosra se, valami megváltoztatta benne az érzést és szerintem ez az lehetett hogy 1-2 vidit megnézett.
Az Edina elleni lázítás abszolút indokolt, az ő riportszobás jelenetei ( hazudik a Zsu...a Zsu hazudik...nem mond igazat, hazudik) nagymértékben befolyásolták hogy a villán kívül találta magát.
Én se bocsátanék könnyen, de fátylat rá, már kiestek.
Itt van még nekünk Laci, őt még valahogy orvosolni kell.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.23. 19:03:15

@foxglove (F6): nem volt ott? Tényleg, senki sem esett hasra? :-D

@fosch9: nekem fordítva. Furcsa.

@Kan Csóka: kinek nem kicsi?

Köcsöglány 2015.02.23. 19:03:37

Dikk,válaszolhatna valaki,úgymond :D
Nem baj,azért kaptok egy kis rokkot.
www.youtube.com/watch?v=GvECsmdgt2Y

Kan Csóka 2015.02.23. 19:03:49

@fosch9: Fel-fel röhögök amikor olvaslak :D Most el, de nemsokára visszajövök....
mint az a svájci néger gyerek, dikk !

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.23. 19:04:21

@fosch9: hm, igen. De a scarletté volt érdekes, de csak rajta.

2015.02.23. 19:06:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem baj, ízlések és pofonok :)
Lopez ruhája tetszett? Nekem sok volt. Gaga meg egyenesen elképesztő, mint mindig :D

@Kan Csóka: jobb mintha sírnál :D remélem te kevesebb pénzért fotózkodsz mint svájci néger úr a sikernapon :D

,, 2015.02.23. 19:06:36

@(AdottEsetben)KötsögLány: szerintem nem lesz LIVE poszt, úgyhogy itt. de ha mégis, akkor vki biztos belinkeli.

Kan Csóka 2015.02.23. 19:07:19

Éljenek a nagy lelkű, nagy szívű, nagy tüdejű amazonok ! Allah Ahbar , Jehova és minden szentek !

2015.02.23. 19:08:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: persze, rájuk van igazítva
aki még nagyon nem tetszett az C.Blanchett
@(AdottEsetben)KötsögLány: én nem tudom sajnos, az oscarról uezt kérdeztem és nem válaszolt rá egyik házigizda sem :( rossz esetben itt?

haruka 2015.02.23. 19:09:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hello! Ha lesz élő, gyövök én is. :) És Danit vissza az Édenbe! :D

dare 2015.02.23. 19:09:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: Álmomban se hittem volna hogy így megállja, még emlékszek a "Bepisilek Olivér"-es szereplésére a BV-ban, akkor azt mondták elég volt belőle de valahogy mégis talpra állt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.23. 19:11:09

@haruka: szió, rég láttalak, nem kellene beszélnünk? :-*

@fosch9: gagát nem láttam. :-(

Fu Szekh Li 2015.02.23. 19:12:14

@fosch9: Hú basszus, most a legjobb a sajt így bő héttel a szavatosság lejárta után :-D
De a szaga basszus, beleraktam rántottába, és a kettő együtt pinaszagú, de komolyan :-D

2015.02.23. 19:12:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: két ruhája volt a bevonulós és amiben előadott

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 19:13:29

@dare: Nem mondtam, hogy fröcsögött, hanem hogy nem mindig beszélt szépen. Lerib*ncozta Fannit, Laciról se beszélt szebben, stb. Nem mondom, hogy nem volt igaza. Sok mindent elviselt, többet is mondhatott volna néhány játékosról.

Nahát na, nőként én is visszanézném azonnal.:D Ő mondta, hogy nem nézi vissza. Pedig ha megtenné, észrevehetné, hogy ahhoz, hgy ő áldozat legyen, először elkövette azokat, amikkel vádolták. leginkább Edina felé. Azt az egyet nem kellett volna. Én nőként ezt nem bocsátanám meg egykönnyen. Az teljes mértékben az Edina érzéseivel való visszaélés volt. NEM a tulajdonával. Ez nagy különbség. Pláne, hogy ő ismerte az előtörténetét. Az, hogy nem mondta el kerek-perec, mi volt, hanem kicsit ebből, kicsit abból, ahogy a Laci is, ezt a hatást váltotta ki. Én meg is téptem volna. Ismétlem, nem azért, mert Laci Edina tulajdona lett volna, hanem mert Edinának érzései voltak Laci felé. Amikről Zsuzsa tudott. De erről ennyit.
A többiben viszont nem kellett volna aláfeküdnie az úthengernek, mert mikor látta, hogy Laci félinformációkért bocsánatot nyer, és Dani személyes sérelme adja Edina alá a lovat, akkor lépnie kellett volna és nem meghátrálni. Sztem.

Lacit kiorvosoljuk a villából, de a döntőbe Csak ügyesen! érdekében még bent kéne tartani, mert különben nem jön közös döntőt nézni.:D

Tanya Jóska 2015.02.23. 19:17:39

De jó, együtt fogtok vasárnap szurkolni Robinomért? :)

2015.02.23. 19:17:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nemtom nekem ezek pont azért nem tetszenek mert minden kilóg néha a kevesebb több

Fu Szekh Li 2015.02.23. 19:17:52

@lobbantott tsilke: a lomadul meg a pálpusztai is lúzsflólás

,, 2015.02.23. 19:20:10

na jól van átadom a terepet a zesti műszaknak:) szijasztok

Tanya Jóska 2015.02.23. 19:23:09

@fosch9: áh, könnyű menet lesz.:)

Gia 2015.02.23. 19:26:29

De gáz,hogy üti egymást a VV,meg az Éden hotel tabuk nélküli része..Egy hétig legalábbis. :-(

pomac 2015.02.23. 19:27:45

@Ilyen vagyok(ROBIN FAN): nem jól nézted azok a kérdések időpontjaik nem a válaszoké, van tegnapi is köztük

dare 2015.02.23. 19:28:21

Edina érzései egy kicsit zavarosak voltak, ha leválasztja róla Lacit vagy ha hisz Zsu-nak hogy a Laci nem egy szent ember akkor nem lett volna itt semmi baj.
De nem forszírozom tovább mert úgyis az a vége hogy a rohadt ribanc játszott egy szerelmes kislány érzelmeivel, belegyalogolt a lelkébe, a nép megbüntette, pont
Mondjuk az én verzióm másképp néz ki de már nem pörgök rajta.
Aki kiejtette Zsu-t az meg vígan bent bolondozik a villában, ha rajtam múlik biztos nem kerül döntőbe, inkább letöltöm újra az appot mindkét telomra és ellene szavazok ha most kijön.
Én nem akarom döntő közelébe látni.

Krétagarbó 2015.02.23. 19:33:36

@lobbantott tsilke: tuttam, én megmondtam, igázám volt. De a lántott csilkemájat jobban szeretem:)

astryle 2015.02.23. 19:34:18

gyerekek 1 óra múlva ÉH :D itt lesz a kommentelgetés?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.23. 19:35:34

@dare: Én nem ezt mondtam, de gondolom, nem ezért írtad.:)Edina hitt volna Zsuzsának, ha határozott, és nem magyarázkodik, és el tudta volna neki hinni, hogy Laci nem szent. Laci viszont, valljuk be, nagyon jól helyezkedet és időzített, és sosem mondta el a teljes verziót.
A lényeg tömören amúgy az, amit írtál, más jelzőkkel, mert a tény az tény, de a színek sokkal árnyaltabbak. Több ember folyt bele, mintsem kellett volna és midnenki kihasználta ezt a megtörtént dolgot a saját érdekeinek előremozdításában.
Sztem.:)
Te verziód?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.23. 19:38:06

GÉZA!

Milyen jogon sértegeted az embereket? Kikérem magamnak, hogy vaknak és hülyének nevezz, amiért nem szavaztam a "tündérfalusi rikácsoló hibbant tyúkra!" A poszt pedig szar a köbön.

HAJRÁ LACI! .... HAJRÁ LACI! .... HAJRÁ LACI! :)))))))))))))))))))))

Gia 2015.02.23. 19:38:52

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Jaj,de cukorka vagy!Köszönöm széééépen!! :-)))

Szoba kilátással 2015.02.23. 19:39:10

@fosch9: Szasz Csókát már bubiztad? Tegnap sikeres napja volt a csapatnak, gratula

Krétagarbó 2015.02.23. 19:39:34

@szerivan: nem eléggé. én még nem látom szépnek:)

astryle 2015.02.23. 19:39:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: juj de izgi :D még ÉH szűz vagyok.. már láttam egy hosszabb reklámot ahol agyhalott picsákok sírtak :P jó lesz ez

Krétagarbó 2015.02.23. 19:40:50

@(AdottEsetben)KötsögLány: jó kérdés, már bennem is felmerült. Hát itt, ha máshol nem.
Hogy vagyol?

dare 2015.02.23. 19:42:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az én verzióm hogy Edina csak az egyik felet hallgatta meg.
A tisztánlátáshoz kellett volna neki mindkét történet, csak a Laciét hallgatta meg.
Ez így nem korrekt.
Ahogy az sem hogy mindennap agymosásképpen leadták Edina mantrázását.
Edina nem hitt volna Zsuzsának ha fejre áll akkor se.

tvbuzi 2015.02.23. 19:42:11

Az éden hotelhez van már poszt ahová kommentelhetek?

Tanya Jóska 2015.02.23. 19:44:41

@astryle: Az előzőt nagyon éltem .Abban is mindig van valakit akit nagyon lehet utálni.

Krétagarbó 2015.02.23. 19:44:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Scarletten sztem minden jól áll, úgymond jó nő, dikk.

astryle 2015.02.23. 19:46:09

@Fu Szekh Li: bal alsó sarokba a TV2 és majd nyomni kell egy okét vagy valami hasonlót én innen néztem a valóvillát is
livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/

astryle 2015.02.23. 19:49:04

@monroe a kb hetedik Robin bubi: na majd kiderül :D a fiúknak a feje viszont elég langyi, vagy ez a szteroid miatti herezsugorodás miatt van? LoL

tvbuzi 2015.02.23. 19:49:18

Amikor kiesett a tündérfalvi mondta, hogy köszönöm szépen?

2015.02.23. 19:49:32

@Szoba kilátással: Szasz, bubiznám, simán. Miért? :) Gyere, neked is van hely. Robin-listán fent vagy már?

ornyim 2015.02.23. 19:49:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem hiszem, hogy visszanézi magát egyébként. De szerinted ő tényleg képes lenne fejlődni és tanulni a hibáiból? Nem ismerem persze, de tökre nem nézem ki belőle, hogy ő bármiből is tanulna. A szülőknek meg nyilván nincs szavuk, ha lenne, nem néztük volna kedves lánykájukat 3 hónapig.

Köcsöglány 2015.02.23. 19:51:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @foxglove (F6): @fosch9: köszönöm szépen,úgymond :)
@Krétagarbó: akkor maradunk itten. Köszönöm kedves kérdésed,az ebola talán elkerült,jobban is vagyok,megint Robinnal álmodtam,de a fogorvos para még mindig tart. Hihetetlen,hogy minden apró hibát ki kell javítani,mielőtt felteszik azt a hülye fogszabályzót. Szóval egészségügyileg felfelé,lelkileg kicsit lefelé ível a karrierem :) Remélem,te jól vagy,nincs influenza,semmi egyéb?! :)

Köcsöglány 2015.02.23. 19:51:52

@astryle: kell ez neked,hidd el (dehogy :D).

2015.02.23. 19:52:32

@(AdottEsetben)KötsögLány: szvesen, adott esetben, még sötétben tapogatózunk

ÉH3sZ 2015.02.23. 19:53:20

@tvbuzi: Holnap lesz, ha szerencse van akkor még ma talán

astryle 2015.02.23. 19:55:01

@Fu Szekh Li: szivi
@(AdottEsetben)KötsögLány: hát a mai valóvillát kihagyom, mert előzetesbe csak picsogást láttam és nem érdekel :D remélem a holnapi résztől már bent lesz a Szandika :P szóval kell valami agysorvasztás mára is. Herevasalós Krisztián pedig a hab a tortán XD

Köcsöglány 2015.02.23. 19:57:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: @ornyim: az a baj,hogy amennyit én láttam,abból azt szűrtem le,hogy anyuka sem egy erős jellem,simán leoltotta a kislánya tegnap a BV-ben is,hogy jajj,anya,hagyjad már,jóvan,stb. Pedig egy szülőnek nem csak az a dolga,hogy büszke legyen a gyerekére és szeresse,hanem igenis mondja meg,hogy hibázott,tévedett,szégyent hozott rájuk és magára. Persze lehet,hogy kamera