Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x97 - Fanni páros lábbal rúgta be a tudósklub ajtaját

2015. február 21. 10:02 - sixx

Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint, pompás eredménnyel.

A jelmezkölcsönző “fiatal férfi” szekciójából hacukát választó Bencus után a lakók azzal nyitottak, hogy egymásnak beszóltak. Igen, ez volt a feladat: nyíltan kritizáld társaidat, amiből pompás kis üvöltözés alakult ki, mert mióta a tradicionális bajor sísapkát viselő Dóri úgy döntött, hogy levedli magáról a Bugyitlan Teó-jelmezt, és úgy tesz, mint aki mindig is a játékban volt, keményen kioszt mindenkit és azért pont őt emelem ki, mert a többiek eddig is az aranyéremért indulhattak a csicskagecizés-versenyben. A nap szava a “bellül”. A vitatkozás egyébként nem túl érdekes, ugyanazokat a problémákat, sérelmeket emlegetik fel, mint eddig, Dóri meg köhögve szolgáltat az egészhez aláfestő zenét, és terjeszti a bacilusokat. A legviccesebb pillanatokat megint Fanni hozza, ez a bebokszolt fejű bennszülött szerep eleve adja a röhögést, ugye.

screen_shot_2015-02-21_at_7_37_14.png

Amikor pedig Fanni aszongya, hogy Dóri egy gyáva csicska, akkor elszabadul a pokol kissé, KIVISZLEKAGECIBEÉSOTTHAGYLAKDENNISSZELEGYÜTTGECIBAZDMEG, majd Dóri a riportban elmondja, hogy Fanni egy szemét, gonosz kis gyökér, amivel teljes mértékben egyetértünk. Robin gésajelmezben igyekszik mosakodni, és az eddig megszokott mederben gór le a hátáról minden felelősséget, nem mintha ez nem lenne jellemző összes nyamvadt lakóra, egyszerűen hihetetlen, mennyire gerinctelen féreg mindegyik. Laci is szépen kiosztja Fannit, akiről megállapítja, teljesen jogosan, hogy egy gyáva picsa, és közben az orrát túrja.

screen_shot_2015-02-21_at_7_58_30.png

A veszekedés kap egy újabb kört, mert Laci tart egy sajttájt, amin azt hajtogatja, hogy őt már kétszer visszaküldték a nézők, így csak tud valamit, a többiek meg erre aszongyák, hogy nem mindegy ki ellen, és nagyjából ennyi az egész. Dóri és Robin a nyugiban beszélget utána, ami úgy indul, hogy Dóri aszongya, hogy

Tudod, akkor, amikor erőszakosan le akartál smárolni...

és úgy folytatódik, hogy Dóri a busz alá löki Fannit, és elmondja Robinnak, hogy a Fekete Lyuk végig azt mondta neki, hogy Robinban nem lehet megbízni, és ne higgyen el neki semmit, de eddig ezt magában tartotta, mint a botoxot a homloka, mert ő lojális, de ma eljött az a pont, hogy a kurva anyját Fanninak. Odabent az afróparókában üldögélő Dennis és Fanni meg Dórit beszéli ki, és perszehogy arra jutnak, hogy Dóri egy csicskageci.

Az összefoglaló második fele a vicceskedésé, először is Laci bemutatja Amerikát, mármint egyben északot és délt is, és ezzel kapcsolatban adok most egy jótanácsot ingyen: ha valakinek van gyereke, soha ne adja be olyan iskolába, ahol egy paplanszájú, Laci nevű tanár is dolgozik. Kiderült ugyanis, hogy

  • Kolombusz jó csávó volt, de Afrikát kereste,
  • a Hálaadás azért ünnep, mert akkor adunk hálát minden szép dologért, ami egy év alatt történik velünk,
  • fekete rapperek azért vannak, mert az amerikaiak rabszolgákat hurcoltak be,
  • Martin Luther King rabszolga volt, de kinevelték tanárnak, illetve szabadságharcosnak, de utóbbi nem biztos,
  • a rabszolga szónak a lutherking szinonimája,
  • az Amazonas egy őserdő, ahol gorillák élnek,
  • Will Smith is afrikai lutherking,
  • a Való Világ 7 egy kiugró deszka, amiről Hollywoodba lehet kerülni,
  • a Machu Picchu egy hegység,
  • a Pentagon mindennek a közepe.

Laci a fentieket így foglalta össze:

Megpróbáltam bemutatni Amerikát, és kissé komolyra sikeredett, mert a szavakkal, hogy mit jelentenek, én tisztában vagyok.

Hálistennek a tudósklub ajtaja itt még nem zárult be, mert jött a rémesen csodás Ki tud többet Amerikáról kvíz.

page_01.jpg

page_02.jpg

page_03.jpg

page_04.jpg

page_05.jpg

page_06.jpg

page_07.jpg

page_08.jpg

page_09.jpg

page_10.jpg

A kihívást látjuk megint, illetve annak utóéletét, amikor Laci Robinnal kötteti fel a kék kendőt Fannira. Laci aszongya, hogy ezt már jó régen eldöntötte, és van neki egy Nagy Terve, aminek a következő lépését is tudja, ami pedig ugye Robin, már ha visszajön, vagy egy anyós- és kameramentes kúrás Edinával, ha nem. Ugrunk a támogatói közgyűlésre, Dóri elküldi Fannit a picsába, mert már 2 és fél hónapja is fúrta, így inkább Laci mögé áll, ahogy Robin is, Dennis meg Fannihoz, ebben meglepetés nem nagyon volt. Fanni természetesen ezen kiborul és bőg egy sort a hálóban.

Címkék: vv7 dsns
1553 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.22. 01:13:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: :-) Mindig megmosolyogtat, amikor nők elkezdik elemezni a nőket. Nagggyon kritikusak tudnak lenni! :-) Edina anyjával kapcsolatban a felületes benyomásaim hasonlóak a tiedhez.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:14:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez egy tipikus dolog. A segítség. Edina mondja, mert az anyja ezt várja el tőle. Ha nem mondaná, valószínűleg lenne böjtje.
És mert az apja halála után neki is dolgoznia kellett. Nem tudom, mi volt a felállás, az rémlik, hogy az apának vállalkozása volt, de azt nem értettem, hogy az anyuka hol volt családfenntartási szerepkörben, hogy a gyereknek kell? Mindegy is.
Saját tapasztalat, mikor anno kiköltöztünk, és először haza tudtunk látogatni, sokszor elvárták, hogy vigyünk valamit, mert mi ugye kiköltöztünk a gazda Mo-ra. Holott ez nem így volt. De ez valahogy berögződött, hogy kijöttünk, nekünk már jobb. Abból a szempontból igen, hogy tanulhattunk magyarul, és apámat nem vitte el a szeku, de ezzel ki is merült. És ez nehezen vetkőződik le, pláne, ha egy szülőnek az a követelménye, hogy a gyerekei támogassák. Csak azt nem értem, hogy az öccs mit csinál? És anyuka mit csinál? Miért pont Edinának kellene támogatni?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.22. 01:14:48

@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Majd kitakarjuk az ismerősödet vagy valahogy megoldjuk :)))
@VV Erőlegény: ez az ogalmazás nagyon helyes elszólás volt :DDD már majdnem rohantam guglizni :DD amúgy +1

vastyúk is .. 2015.02.22. 01:18:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hihihi. igen-igen. vicceskedni próbáltam. :D Valami olyasmire gondoltam, hogy az átlagfizetés több Magyarországon, mint Romániában, és ha bepakolnak Forintból, és meglendül a Magyar gazdaság, a Román meg leromlik, akkor.. jó sok feltétel, ami nem valószínű, hogy teljesülni fog. :D -> vicceskedni próbáltam, de nem sikerült.hihihi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.22. 01:19:01

@csak mert: Nagyon sok ilyen eset van, és olvastam valahol, hogy az esetek több, mint 90%-ban nem tesznek feljelentést. Sztem kellene... Lehet, hogy a srácnak több ilyen esete is volt már... Az ELTE gólyatáborban történt ügy is azért vert hullámokat, mert a lány végül is megtette a feljelentést. És ott sem volt nagyon tanu, ha jól tudom.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 01:19:14

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Téged nem gondolkoztatott el a mama kinézete.? Ahogy ki volt festve, a szeme, szemöldöke, a haja...A gyerekeim szíven szúrták volna magukat, ha ilyen sminkkel megjelenek a társaságukban. Nekem nagyon fura volt.

kovacstamas1123 2015.02.22. 01:19:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ja, nehogy már valaki más véleményen legyen, mint te... Hogy merészelem!?!?!?! Gondolatrendőrséget azonnal! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.22. 01:20:06

@VV Erőlegény: Illetve lehet, hogy az indexnek nyilatkozott névtelenül....

csak mert 2015.02.22. 01:20:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: .DDDDDDDDD

"A gyerekeim szíven szúrták volna magukat, ha ilyen sminkkel megjelenek a társaságukban."

vastyúk is .. 2015.02.22. 01:20:39

@pomac: jaaa, az akék paca.. nem jöttem rá (közben szorgalmasan sütöttem), és csak lestem, hogy mi az a szar Dóri kezében :D. hát hiába, nézek, de nem látok ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.22. 01:21:09

@DerültÉgből: Ma hihetetlen sokat ütögetek mellé. Egy f betűt tegyél az elejére. Lemaradt! :-)

csak mert 2015.02.22. 01:21:31

@VV Erőlegény: ez most már így alakult..biztos igazad van
lépjünk tovább :)

MacákékIcukája 2015.02.22. 01:22:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Robin miatt probalok sakkozni :))

@DerültÉgből: de az kivitelezhetetlen :D

@csak mert: a Marianna, szerencsere csak tavoli ismeros, 10 eve nem lattam...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:24:35

@VV Erőlegény: Nők sokkal kritikusabbak nőkkel.:D Csak két tábor van, egyik elismeri a másik érdemeit is, másik csak a rossz oldalt emeli ki.:D
Én meg alapjáraton szeretek elemezgetni.:D
Edina anyjának típusa az én apám. Az elvárás, a kritika, a követelmény. Sorolhatnám. Sose tanultam elég jól, sose volt elég jó a választottam, bezzeg a másé, bezzeg a másik. Nekem sose mondta, hogy büszke rám, hogy szeret, az unokáival dicsekszik, de nekem azt mondja, hogy nem nevelem jól őket, stb. A tanítványai mind okosak, jófejek, stb., nehezményezte, miért nem közülük választottam, mennyivel jobbak azok. Aztán elmeséltem, hoyg azokkal a jobb emberekkel együtt ittunk és hánytunk a kocsmában, vagyis egykutya, egy banda voltunk. 4 évig cigiztem úgy, hogy nem tudta. A saját osztályfőnököm, városunk polgármestere ett nekem pl. rágót, meg kávét, hoyg se a cigi, se a pia ne érződjön, ha megyek haza. Sőt, még azt is megszabta, mikor lehet barátom. Pofonnal nevelt, és elvárással. 22 évesen mehettem először buliba, 2-re otthon kellett lennem, hamarabb mentem, várt a konyhában. Tesóimmal együtt. Én törtem az utat a nővérem meg az öcsém előtt.
Na, Edina anyja is ilyen, nőben. Mondhatnám, hogy a körülmények tették ilyenné, de nem, inkább a környezet, a táj. Odahaza keményebben nevelik a lányokat, tudom, ott születtem, sok barátom, ismerősöm maradt otthon, lánynak nehezebb. Igaz a mondás, hogy a sör nem ital, lány nem ember, a medve nem játék.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.22. 01:25:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen,ezen én is elgondolkodtam :)
@VV Erőlegény: Ohh,megértem.:) Odatettem azonnal :D Nekem már olvasni is nehéz ilyen későn,nemhogy írni :)

Jó éjszakát nektek!:)

Joe Bacsi 2015.02.22. 01:26:20

@VV Erőlegény: Na jó..a Taigetosz kicsit túlzás volt..de ritka aljanépet hozott ki az Rtl magánválogatása(már a mostani benntlévöket figyelembe véve)Robin egy fokkal több mint CSabi és kettővel mint Milo,aki legalább a végére sebességbe tette a verdát mielőtt végképp lefulladt volna..ez nem sok,de itt még ez is elég lehet,mert a többi......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 01:27:35

@kovacstamas1123: Gondolni azt gondolhatsz, amit akarsz. Mondani már nem mondhatsz mindent. Most bemocskoltad a finom kis oldalunkat. Eredj, és boldogítsd a családodat. Szegények. Ez volt az uccsó üzi.

dero80 2015.02.22. 01:27:39

@Mirocska: Egyetlen embert mutattak a hideg vízben zuhanyozni, és az Fanni volt....

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:28:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Erős volt. Kihívó és harsány. Tipikus: megyek a városba, nekem ne mondják meg, hogy falusi népek vagyunk. Amúgy ha kíváncsi vagy, vess egy pillantást az Edina oldalán lévőképekre, kinézetre mindig is ilyen volt, kevesebb festékkel. Nekem az a benyomásom, hogy ott apuka vitte a boltot, ő tartotta el a családot, anyuka a gyerekeket nevelte. Neki nem volt más dolga. Emellett még azt látom, nem voltak szegény család, és mint ilyen, külsőleg is megmutatkozott.
Amúgy otthon az a szokás, hogy ha mész valahova, akkor ki kell magad rittyenteni. Mikor legutóbb voltam lagziban, azt hittem, az összes ruhakölcsönző összes flitteres estélyi ruhája ott figyel egy döngöltpadlós falusi kultúrházban.:)

kovacstamas1123 2015.02.22. 01:31:46

@VV Erőlegény: Ne hasonlítsuk már össze egy SZÖRNYŰ nemi erőszakot azzal, hogy egy nagypofájú, folyamatosan provokáló picsát pofán vernek, majd újbólm sokadszor házhoz megy a pofonért...

csak mert 2015.02.22. 01:32:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: így van, csak nem mindenki képes ezt felfogni...
de íy, hogy leírod, máshogy látok sokmindent én is :)

vastyúk is .. 2015.02.22. 01:32:22

én is elkullogok alukálni, jó éjt mindenkinek!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.22. 01:36:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az én apám is hasonlóan nevelt, mint a tied, de az anyaországban. Biztos jót akart, de az eredménye még is az lett, hogy gyakorlatilag 18 éves korom óta már csak egyre ritkábban hazajáró vendég voltam otthon. Egyébként a vidéki nagyvárosban, ahol élt, nagyon sokan ismerték, a legtöbben közülük imádták és és egy köztiszteletben álló személynek tartották.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:38:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Akkor nagyon bántott, és a mai napig bennem van a tüske, mert még most sem vagyokelég jó, és most is megkapom. De már tudok távolságot tartani. Hasznos volt, mert tudom, mit nem akarok. A bizonyítási vágy bennem van, de ez kétélű, mert amellett, hogy hajt, sokstor túlzásokra késztet. Elismerésre vágyom néha, ahelyett, hoyg elfogadnám, hogy van saját családom. Kettős érzés. Kell egy olyan partner, aki átlendít.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 01:38:16

@csak mert: @Csakazértis én vagyok a királynő: Igen. De TV-t ők is néznek, internet is van, látják, hogy máshol hogy néznek ki az emberek. Így manapság senki nem festi magát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.22. 01:39:34

@csak mert: OK!

@kovacstamas1123: Nem is akartam összehasonlítani, engem most csak mert fórumtársam története kavart fel...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:40:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Kicsit igen.:) Nem értem, miért kell egy gyereket így nevelni, miért kell sérelmeket gyereken megtorolni, miért nem lehet egy gyereket csak szeretni? Engem szíven ütött az a jelenet, mikor a párbaj végén Edina bocsánatot kér a síró anyjától, az meg megbocsát, törölgeti a könyneit, de nem öleli meg, az a szerencsétlen meg ott topog, (talán) zsebredugott kézzel.

csak mert 2015.02.22. 01:40:41

@VV Erőlegény: és mi történt veled utána, hogy elmúltál 18?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:41:46

@VV Erőlegény: Kifelé mást mutat. Apámat szeretik, de senki nem a családja.:) Ezzel asszem elmondtam a léyneget.
Most 200km választ el.:)

Costanza 2015.02.22. 01:41:52

@kovacstamas1123: Uristen. Ugye nem baj ha csak szimplan annyi mondok, hogy oldd meg magad? Rontsd mashol a levegot, mi itt nem szeretjuk az ilyen nogyulolo seggarcokat, ha fiu vagy ha lany. Leforditva menj es ontogesd mashol az olajat a tuzre, mert itt ez eleg atlatszo.

Csak hogy atsegitselek nehany nehezsegen gyorsban: ha meg frissek az ovis emlekeid az meglatszik, illetve nem valtoztattal semmit lathatoan a nagy pofadon, mert az is egyertelmuen atjon hogy meg nem sikerult, mivel most nem az oviban jartatod, hanem noket hergelsz itt ostoba modjara.

Szerintem az ilyen "en nem lepek ketszer ugyanabba a hibaba" bizonygatok maguknak magyaraznak, es azert jossz ide osztani az eszt, mert amugy a kutya nem kivancsi rad, es annyi hatasod van a vilagra, mint egy lepkefing.
Na ez a jellemrajzod igy rovidben.

Es szivesen, most figyelt rad egy ember kb ot percig. Megvolt a mai sikerelmenyed.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.22. 01:43:33

@csak mert: Egyetem, kollégium, utána meg azonnal igyekeztem a saját lábamra állni, jó messze a szülői háztól, pedig otthon könnyebb lett volna, mert apámat sokan ismerték.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:44:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tévé is, net is, otthon se élnek rosszabbul már, mint itt. Ha valaki ki akar tűnni, megtalálja a módját. Aki mondjuk nem mindennap csinálja, általában elrontja.:D És azt hiszi, hú, de jó lett.:D Nekem nem vészes, csak rikító, én biztos szólnék, hogy a felét szedje le, a másik felét meg ajánlja fel egy rendezvénynek::D

csak mert 2015.02.22. 01:45:21

@VV Erőlegény: De az nagyon jó, hogy egyedül, apa háttere nélkül megálltál a lábadon szerintem :)

@Csakazértis én vagyok a királynő: görög katolikus?

Costanza 2015.02.22. 01:45:23

@másodpéldány: Atyagatya ez a mai nap, vegigolvastam majdnem teljesen, hat gratulalok. :) Akkor holnapig. xx

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:45:48

@VV Erőlegény: Pont ezért lett volna nehezebb, mert nem magadtól lettél volna valaki, hanem mindig miatta.:D
Értjük egymást.:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 01:48:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Sok minden megfoszthat embereket a nagyvonalúságtól. Például egy apás kislány, aki soha nem úgy ült az anyja ölébe, mint az apjáéba. Talán az engedékenyebb apa, aki mellet nehéz volt fegyelemre szoktatni a kislányt. El tudom képzelni, hogy - erdélyi viszonyokra vetítve - Ádinka elég kezelhetetlen lehetett. Igen ám, de most ketten kiaradtak. Ez már más.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 01:54:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az én ismeretségi körömben nagyon szófogadóak a lányok, attól függetlenül, hogy csüngnek az apjukon. Nekik kötelességük. Segíteni otthon, mindenben, akkor is, ha más dolguk lenne, akkor is, ha kapcsolatuk van, munkahelyük van. Pl. barátnőm férjhez ment, most 25 éves, és minden nap ment segíteni az anyjának, apjának, mikor mit, mosni, főzni, mezőre járni, akármit. Olyan nincs, hogy nem teszik. Fiútól elnézik.
Az biszont tényleg kemény, ha az anya-lánya kapcsolat nélkülözi az érzelmet, és apa eltávozik. Nincs villámhárító, megmarad a szigor. És a lánynak fel kéne dolgozni, de kötelességeket ró rá a család. Merőben más a szitu. Mondjuk hárman vannak, de úgy néz ki, az öccsre nincs ilyen teher.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.22. 01:56:49

Jó volt ma éjszaka kicsit offolni! Jó éjt nektek! Holnap meg nem azt mondom, hogy győzzön a jobbik, hanem azt, hogy győzzön a szerencsésebb! :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 01:57:21

@csak mert: úgy tudom, hogy Romániában görög keleti(ortodox) vallás az uralkodó

dero80 2015.02.22. 01:57:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: Fogadd el, hogy van saját családod, szeresd őket, és ne akarj minden áron megfelelni másnak, még akkor sem, ha az a saját felmenőd. Ne akarj belerokkanni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 02:00:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jól tudod, de inkább román tájakra, nyelvűekre jellemző. Magyar tájakon a ref, és az unitárius, meg a róm.katolikus.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 02:03:09

@dero80: Köszi.:) Egyre jobban megy.:) Bárcsak ilyen okos lettem volna korábban is.:)

másodpéldány 2015.02.22. 02:04:44

valaki felhomályosítana mi az az injekció, amitől azonnal talpra állnak? én még ilyet nem pipáltam, hogy valaki lázas influenciás, és adnak nekik egy injekciót és kész...

most meg két szereplő is kapott egészen biztosa, de lehet, hogy három, és meg tudták csinálni, azt a szörnyű kínzásos történetet a betegségük dacára..

csak mert 2015.02.22. 02:06:40

@másodpéldány: egyszer amikor nagyov lázas voltam, influenzás, az ügyeleten kaptam injekciót én is, és hamar hatott, de nem tudom mi volt benne... Algopirin szerintem valamivel

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 02:06:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mi reformátusok vagyunk, én is székely lány vagyok, de már itt születtem. A szüleim a visszacsatolás után itt maradtak. A családunkat 350 évre tudjuk visszavezetni - dokumentáltan. Minden ősöm lelkész, tanító vagy jegyző volt. Édesapám magyar-német szakos tanár volt, a Kolzsvári Bólyai Egyetemen (méghogy Babes) végzett. Nagyon szigorúan neveltek, de talán mert jó késői gyerek vagyok, talán ezért a szigorúsággal együtt nagyon modernül és megértően is. Hagytak a saját lábamra állni, mindig ott álltak mögöttem, nem korlátoztak.

dero80 2015.02.22. 02:10:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hidd el, a végén ők is megértik, hogy neked a saját életedet kell élned, és nem az övékét. Sajnos, ez egy kicsit sokáig tart, de ne add fel, egyszer még igazat adnak neked, még akkor is, ha nem tudják kimondani..... de meg fogod érezni....

csak mert 2015.02.22. 02:21:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az elég érdekes, hogy bár mindketten Erdélyből származtok, mégsem vagytok egy véleményen Edinával kapcsolatban.. :)
@Csakazértis én vagyok a királynő:

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 02:22:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A szigorúsággal nincs baj, ha mellette ott a megértés, szeretet, támogatás. 350 év? Azta.:) Én még sose akartam visszavezetni, jó lenne.:) Apám Kolozsváron végezte a teológiát, azért vitte el folyton a szeku, mert nem akart a rendszer bábja lenni. Kint nem volt annyira szigorú a környezet, ő úgy vélte, neki kell megtartani. 12-18éves koromig egymagam küzdöttem az előítéletekkel, a származásom miatt. Talán emiatt, vagy már korábban is, pont olyan lázadó voltam, mint apám, hatalmas igazságérzettel.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.22. 02:27:10

@csak mert: Van ez így.:) Ugyanazt látjuk, csak más személyes érzelmi töltettel.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 02:29:53

@csak mert: én restellem, hogy ilyen. Nagyon rossz fényt vet az erdélyi lányokra, mivel azok pont nem ilyenek, hanem olyanok, amiről csakazértis királynő beszélt.Nem, tudok csak azért drukkolni valakinek, mert a földim vagy mert rászoruló.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 02:31:33

@oázis: nem, csak "hó"dené van meg. Fordítsd, mert nem akarom leírni még viccből sem.:DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 02:35:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: http://bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid=lKQLTSogEKeT5rvK8HUQeQ**.Node1?_v=Stanik_Istvan_szerk_Erdelyi_Magyar_Ki_Kicsoda_2010&id=86692&type=22

Jó drága, nézz bele, hátha benne vagytok. Könyvtárban is megvan sztm.

csak mert 2015.02.22. 02:37:06

@csak mert: és mire lírtam, leesett :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 02:37:45

A havat fordítsd le. Lehet, hogy paranoiás vagyok:DD De mint tudjuk, az nem jelenti azt, hogy nem üldöznek.:DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.22. 02:42:16

@csak mert: ok:))

Most jutott eszembe, hogy a 22-es csapdájában. volt a Hóden - Papp Zoltán zseniális fordításában: hol van már a tavalyi Hóden. Nem olvastam eredetiben, lehet, hogy így hívták?

másodpéldány 2015.02.22. 02:53:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

ja, mióta nem üldözik a paranoiásokat? engem erről még nem értesítettek...

amúgy 1000 % hogy a hódent garantáltan szűrik az egész netről... tuti, mert abszolúte világközellenségnek számít...

amúgy szerintem itt senki nem gondolja, hogy olyanok az erdélyi lányok mint edina, inkább szerintem azt gondolják, hogy edina valszeg egy kivétel, mert hogy az ember tényleg nem ilyennek gondolja úgy általában őket, vagy nem így gondol rájuk,

van egy fotója az édesapjával, ott teljesen jól néznek ki, nagyon helyesek

de hogy a szemellenzős fanatizmusát honnan hozhatta az rejtély...

majd mennek haknikra lacival és aztán szerintem hamar kifúj, mert edina nem igazán tűri jól, ha ráülnek és korlátozzák...

Tanya Jóska 2015.02.22. 06:52:59

Én a killer karaoken ezt is megcsináltam volna mondjuk fannival.. úgy 220 volttal.
www.youtube.com/watch?v=kbmdXyryyds

Tanya Jóska 2015.02.22. 07:14:19

@pomac: Pontosan. Nem kell tűrni. Engem egyszer ütött meg pasim, részegen rám rúgta az ajtót, ketszer pofán vágott egyszer földhöz baszott csak azért mert nem akartam részegen beengedni ejszaka. Akkor láttam utoljára es csak azért nem jelentettem fel mert nem lett volna értelme.

2015.02.22. 09:49:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: reggelt :) kezemben a gésa golyók :D gyere a bruti brutális posztjára :)))

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.22. 17:52:03

Well faking nice.

"fekete rapperek azért vannak, mert az amerikaiak rabszolgákat hurcoltak be"
ebben még van is valami

A többit ugye te találtad ki ami a képeken van.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.22. 18:16:35

@sixx: arra hol lehet szavazni, hogy egy ember bemenjen egy lángszóróval és "tisztasági festést csináljon vele?"
süti beállítások módosítása