Hogy volt?

Való világ 7x96 - A zsiráfra még várni kell

2015. február 20. 05:54 - Hoppancs

Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis, ha oroszlánok lennének. Nagyjából ugyanazt, amit most.

Hideg a víz a fürdőben, és Fanni hiába próbálja énekével felmelegíteni, nem jön össze. Laci egy közepesen súlyos depressziós lelkesedésével áll hozzá az eljövendő nagy harchoz, amelyben immár Edináért is fog küzdeni, ami megduplázza erejét és hitét. (Bár én az iskolában úgy tanultam, hogy ha a nullát megszorozzuk kettővel, az még mindig nulla marad.) Lassan nő a bajusza és büdöseket fingik, miközben Robin olyan bájos kárörömmel kortyolgatja mellette a kávéját, hogy már szinte megkedvelem. Hamarosan meghallgathatjuk, milyen tanácsokat fog Laci magasról leszarni, a villalakók ugyanis elmondhatják kihívással kapcsolatos véleményüket.  Fanni kezdésként durván megfenyegeti bánatos villatársát azzal, hogy a saját gondolatait fogja elmondani, majd olyan bölcsességekkel bombázza, hogy: „a te kezedben most nagy súly van”. Laci valószínűleg próbál másra gondolni, mondjuk egy jó kis kamera és anyuka nélküli közösülésre Edinával. De lehet, hogy csak nyitott szemmel alszik. Fanni szerint ő lesz a kihívott, mert Laci nem csinál segget a szájából. A monológ végén a megszólított a szemét dörzsölgeti, ebből látszik, hogy még él. Fanni úgy véli, Laci és Dóri jelenlegi jó kapcsolata „ál-puszipajtás téma”. Utóbbi pont annyi energiát fektet a konzultációba, mint amennyi szükséges: azt csinálsz, amit akarsz, szevasz.

nevtelen_1_2.jpg

 Robinból viszont a gésajelmez kihozta a sorselemzőt, szépen körbejárja az izgibbnél izgibb lehetőségeket, különös tekintettel azok pszichológiai, társadalmi és nemzetközi következményeire.  Nem hinné, hogy Laci Dórit viszi ki, mert úgymond, közel kerültek egymáshoz, de a játék szempontjából érdekes lenne, különösen, hogy a száz százalékos playmate még nem is párbajozott. Ha Dennis menne ki, attól meg leesne az álla. Magát sem hagyja ki a sorból, amire Laci „óóóó, hombre”  sóhajjal reagál, hogy a sombrero-vakságban szenvedők is képben legyenek. Robin úgy érzi, le tudná győzni Lacit, még akkor is, ha lejárt szavatosságú érvekkel dolgozik. Zárásként megkérdezi, hogy „por qué?”, amire Laci a „por que, sí” mondattal válaszol. A kód feloldásán jelenleg is neves nyelvészek vitatkoznak. Dennis sem tud sokat hozzátenni, aztán hála az égnek elkészül a pizza, és vége ennek a résznek.

nevtelen_2_3.jpg

A klipversenyt a Young Stars nyerte, aminek hallatán Fanni meglepő módon nem kezd el sikítani. Lacival és Dennisszel el kell dönteniük, hogyan osszák el egymás közt a levélből, videóüzenetből és egy – csatorna által meghatározott -  kinti személlyel való találkozásból álló ajándékcsomagot. Laci az utolsóra hajt, hátha Edinát kapja, akit napokkal ezelőtt látott utoljára. Dennis jóval fantáziadúsabb, előhúzza az elhagyott kislány kártyát, de Fannihoz hasonlóan azt is közli, hogy neki egyébként mindegy. Aztán meg azt, hogy mégsem. Valamiért mindketten nagylelkűen (haha) átengednék Lacinak a lehetőséget, talán szentté avatásra hajtanak. Laci a klip sikerében játszott megkerülhetetlen szerepével érvel, a tőle megszokott őrületes szenvedéllyel, Fanni pedig sokadszor közli, hogy neki bármelyik jutalom „nagy feltöltést adna”, amikor Dennis véget vet a kínlódásnak, és összeállítja a párokat: Laci-találka, Fanni-videó, Dennis-levél. Az egész „vitában” annyi tűz volt, mint a rossz emlékű Szex és New York lightban, de legalább hamar vége lett. Önző vagyok, de nem érdekel, ismételgeti Laci, akinek azért feltűnt, hogy Dennis milyen szemérmetlenül próbálkozott a gyerektémával. Fanniék egyetértenek abban, hogy Lacinak van legnagyobb szüksége a találkozóra, mert „ő van leülve, mint az iszap”.

nevtelen_3_3.jpg

Lacihoz az anyja érkezik, aki nem Edina, de legalább nem is egy zsiráf, ahogy Dennis szerette volna. Gyorsan elhúznak az indokoltnál jobban csodálkozó többiek mellett, Dennis sziát köszön, majd olyan arccal kérdezi meg, hogy „ő az anyukája?”, mintha tényleg egy zsiráfot látott volna. Laci megkapja a vigasztaló puszit, a nagyonszeretünket, az ottleszünkvasárnapot és a szeddösszemagadot, ahogy kell, aztán megegyeznek abban, hogy Edina csinos kislány, és úgy kell venni, mintha elutazott volna. Ami egyébként igaz.  A többiek a mama tekintetét befelé megvetőnek, kifelé kedvesnek látták, Dennis meg tesónak nézte, mert olyan fiatal. Fanni édesanyjának rövidke üzenete nem sok hírértékkel bír, szeretik, maradjon önmaga, satöbbi. De legalább nagyon szép asszony, aminek Fanni örül. Dennis felolvassa a levelét, közben pityereg egyet, mert őt sem utálja az anyukája. Ráadásul ez az érzés kölcsönös. Hogy mik vannak?

nevtelen_4_3.jpg

A játékból Dóri most kimarad, mert valami kórság gyötri. Dennis, Fanni és Robin oroszlános természetfilmet adnak elő nagy átéléssel, Laci papírról olvasott, botladozó narrációja mellett. Dennis sárga micsodáját mutogatva hentereg, Fanni mijaúzik, Robin áldozatul esik.  Dennis még nem látott gésának öltözött állatokat, ezért Robin alakítása mély nyomot hagyott benne.

Sárga bréje az oroszlánnak tuti nincs, de nekem van.

 

Nem kell megijedni, sor kerül a párzásra is, ami „naon, naon, naon viccesre” sikeredik, ahogy Fanni fogalmaz. Végül az összes lehetséges oroszlán-életpályamodellt végigveszik, állatkert, cirkusz, szafari, minden van. Dennis ahol lehet, párosodik, mert… ő Dennis. Törzsi tánc következik, magyarul mindenki rázza magát, ahogy tudja, Dennis főleg a nagy sárgát. Lapozzunk.

nevtelen_5_1.jpg

Kapcsolják a villát, ahol már terjed a Dóri-féle bacilus vagy vírus. Visszatekintünk Laci monológjára arról, hogy  miért van benne mindenki a pakliban, majd a riportszobában Bencével közösen tesznek úgy, mintha nem tudnák, hogy a meg nem nevezett ellenfél bizony Fanni lesz. Egyébként nehezebb volt a döntés így, hogy Edina nincs bent, és nem mondja meg Lacinak, mit csináljon. Ezután szépen elmondja, ki miért nem bír, amihez drámai aláfestést szolgáltat Dóri köhögése. Fannit sok mindenért utálja, de a leginkább ezért:

Úgy vonaglasz itt, mintha te csináltad volna a spanyolviaszt.

 

Dórinak nem felejti el a korábbiakat, Dennis kerüli a konfliktust, Robin meg állandóan „felajánlja magát”, de azért a szerencsés mégis csak Fanni, aki nagyon örül, hogy kimehet, és végre megmutathatja, hogy mekkora király. 

 

Címkék: vv7 dsns
1801 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

encek 2015.02.20. 06:28:05

Yesssz! A poszt nagyon jó. :D

2015.02.20. 06:49:00

ügyes hajnali poszt Hoppancs

2015.02.20. 06:59:14

mióta lehet szavazást betenni a posztokba azóta kötelezően van is :D

Csak ügyesen! 2015.02.20. 07:00:09

Jó volt a poszt, köszi! :)

2015.02.20. 07:08:26

Robin tényleg vicces volt a többi csak 'magát adja'.

zsopicur 2015.02.20. 07:17:01

ez a Reni alltal elkezdett "fordulat" h aljj fel legyszives X es kösd fel Y-ra a kendöt mar iszonyuan unalmas...

2015.02.20. 07:22:50

@zsopicur: ez már lejár lemez jaja

Fu Szekh Li 2015.02.20. 07:36:43

@fosch9: Nem bírtad megvárni a 9-ket?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.20. 07:51:41

@zsopicur: Egyetértek! Lagalább most már annyit fejleszthettek volna rajta, hogy légyszíves X fogd ezt a kendőt, és menj oda Y-hoz, állítsd fel és kérd meg, hogy menjen oda Z-hez és kösse rá a kendőt. :-)

Morcz 2015.02.20. 07:53:20

Sziasztok!

Hoppancs, nagyon jó volt a poszt, tegnap nem néztem öfit, a HV-n jókat vigyorogtam. :)
Amúgy meg mindenkinek jó reggelt és HAJRÁ FANNI!!!!!! :D
később még jövök, csak megyek a vércsapoldába....

Tapmancs 2015.02.20. 07:53:45

Remélem az ostoba beképzelt Fanni kiesik.

Csak ügyesen! 2015.02.20. 07:57:07

@VV Erőlegény: Mint írtam tegnap is, ez már az idei VV védjegye lett, szerintem a bentiek is direkt csinálják :D Szóval ragaszkodok hozzá, h a kövi kihívásnál is így legyen :D :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.20. 07:59:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: Néhány fontos apróság azért kimaradt. Pl. hogy Robin milyen átéléssal és akkurátusan szokta igazgatni a tükör előtt a gésa frizuráját, vagy Fanni szemrebbenés nélküli őszinte kijelentését Laci anyjának távozásakor, hogy milyen kedves néni (vagy valami hasonló), amikor néhány perccel korábban ennek pont az ellenkezőjét mondta, amikor Laci és az édesanyja szinte köszönés nélkül beviharzott a hálóba. :-)

Ken Adams79 2015.02.20. 08:00:44

Sziasztok!

Amikor bement Lacccci anyukája, Dennisz (a komisz) úgy nézett rá, mintha tőle lenne a gyereke... Szerintem vicces lenne

Hosszú idő óta az első nap, amikor nem az a téma, hogy miért gyűlölöd a másikat RISZPEKT az Rtl-nek

csicserierika 2015.02.20. 08:10:52

@Ken Adams79: na, ne... Lacci én vagyok az apád bejelentés mindent vitt volna :)

csicserierika 2015.02.20. 08:11:47

kétszer is felröhögtem olvasás közben, ez jót jelent :)

Fu Szekh Li 2015.02.20. 08:12:09

@Morcz: Te csapolsz, vagy Neked csapolják?

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.20. 08:24:14

Szeretnék egy szavazást, hogy szerinted legközelebb ki kit fog felállítani, hogy kire kössön kék kendőt....

Bujumburi 2015.02.20. 08:24:50

@zsopicur: Ezen röhögtem én is, a mára már legendássá vált Reni-féle drámai fordulat iszonyat trendi.

másodpéldány 2015.02.20. 08:27:20

"Dennis még nem látott gésának öltözött állatokat, ezért Robin alakítása mély nyomot hagyott benne."

- köszi Hoppancs, ez jó volt...

Fu Szekh Li 2015.02.20. 08:39:57

@Hedo a szadista szexista anyuka: Szia Drágám! Most akkor kit állítanál fel és mire kötnél kék kendőt? :-D

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.20. 08:44:19

@Fu Szekh Li: Laci állítsa fel Dórit hogy kösse Deniszre, ahova csak akarja, vagy tuggya!

2015.02.20. 08:44:24

@Hedo a szadista szexista anyuka: vegyük bele a szemetet is. Drámai cím, ki viszi ki a szemetet?

Dórit kitől mit kaphatott el? Be vannak zárva. Befújta a szél a kórokozókat?

Fu Szekh Li 2015.02.20. 08:47:40

@Hedo a szadista szexista anyuka: Hááát nekem más gondolataim voltak, de most megyek gályázni, legyetek jók!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.20. 08:48:06

@Hedo a szadista szexista anyuka: Denisznek tényleg a godzillán kellene legközelebb hordania a kendőt. :-)

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.20. 08:48:54

@Hadrian77: Laci monológ: Dóri kérlek állj fel és add oda Robinnak a kendőt, hogy Deniszre köthesse!

☺ágica 2015.02.20. 08:49:02

jó lett a poszt, köszi:))

2015.02.20. 08:50:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: előre vetíted Fanni kiesését? :)

jotekony koc 2015.02.20. 08:51:41

A műsíró Fannit elvileg simán veri a őszintén rinyáló Laci, de ezzel a négy új lakóval keveri a kulimászt a retek. Atilka Dórihoz megy szaktanácsadni, elvégre aki Kingucit kibírta, az Dórit is kibírja. Veronka Dennist látja majd el tutival, neki most itt a végjátékban gógyira van szüksége. Szandika Robinhoz, neki is szüksége van arra, amit a tököli Mambó Night Club nyújtani tud.
De kihez megy Iza? Mondhatnánk, hogy Lacihoz, végre megbeszélhetik egymással egy villakapcsolat összes báját. Mondhatnánk, de nem mondjuk, mert ennek a gondolatától is félünk. Ezért ne adjuk fel a reményt, hogy Fannihoz megy tanácsokkal, kit, mikor, és hány méterről kell leköpni, amikor beleáll a konfliktusba.
Ez hosszú lett, rövidebben kellett volna írnom: precedens értékű az új lakók érkezése, nekem mégis ambivalens érzéseim vannak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 08:52:29

A tegnapi öfi és a poszt képei alapján egy szó jut az eszembe a benti társaságról: lepusztult.

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.20. 08:53:44

@Hadrian77: csak a vágyaimnak engedek szabad utat :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.20. 08:53:48

Amikor Laci meglátta az anyját a villabejáratnál elolvastam volna a feje fölött a buborékot : - Fú bmeg anyámat küldtétek ? Ez engem nem tölt fel, ő csak az anyám.
(LOL)
Kész ez a csóka, remélem 10%-nál nem kap többet ez a szerencsétlen, és mihamarabb látja "szerelmét".

Ken Adams79 2015.02.20. 08:54:31

@Hadrian77:

Ezek a szerencsétlenek kijárnak az udvarra cigizni.
Van, hogy csak 1 pólóban... gondolom a -10 az a luxusvillában is -10 fog éjszaka...

Lehet, mégiscsak beköltözhet hozzájuk valaki: Tüdő Gyula bácsi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.20. 08:55:19

@jotekony koc: "A műsíró Fannit elvileg simán veri a őszintén rinyáló Laci" Már úgy érted, hogy sírás terén...?

2015.02.20. 08:56:57

@Hedo a szadista szexista anyuka: vágyjunk együtt :D

@Ken Adams79: már a megfázás is fertőző? :) pedig a hidegek már elmúltak, de ezek szerint most kezd kifáradni a szervezetük.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 09:01:58

@Hadrian77: hát, szerintem pl. Gáspár Laciék is simán bevihették... vagy a rendelt cuccokon (kaják, stb.) is bekerülhetett bármi, elég ha valaki ráköhögött betegen a csomagokra. Azok ott szinte teljesen hermetikusan vannak elzárva hónapok óta, a szervezetük nem nagyon lehet felkészülve ilyesmi "támadásra".
Meg hát rendszeresen alulöltözve döglenek a cigiskanapén.

csiri bá 2015.02.20. 09:05:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): öreg, lepusztult... új csúcsmodell... lepusztult csúcsmodell lesz. :)))

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:05:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hiába, egyre fogynak, mint a tíz kicsi néger. Azért vagyunk rákényszerítve a Tétényi Nyílt Színpad feltörekvő fiataljainak előadására.

astryle 2015.02.20. 09:07:23

baszki nem lehet olyat, hogy mind a 2 essen ki egyszerre? :D Nehezen tudok dönteni...
- ugyebár Lackó-t azért kell kiejteni, hogy Dinka ne tudjon élősködni a nyereménylakáson
- Fannika pedig... öööö.. mivel nem lehet élve máglyán elégetni ezért csak a kiszavazás van

nehéz döntés.... nehéz döntés...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 09:10:56

@csiri bá: ööö.... hát próbálom követni a gondolatmeneted, de... asszem még nagyon korán van nekem..:D

2015.02.20. 09:12:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a dohányzás káros az egészségre :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 09:12:20

@vastyúk is ..: ez a kontinenshét ez valami pusztító volt. És van egy olyan érzésem, hogy Denisz szettjére egész életemben emlékezni fogok. :D

csiri bá 2015.02.20. 09:12:46

@Hadrian77: nem múltak el a mínuszok, reggelente arrafelé is hideg van még, és ugye van egy lik a tetőn, tehát a baromfiudvar lehűl a kinti hőmérsékletre, ezek meg egy szál tangában flangálnak kint... amúgy arrafelé alapból hidegebb van, mint a belvárosban, eléggé nyitott a terület, sík placc volt jó régen: hampage.hu/trams/43-as/1044-v43-821030-3.jpg képen balra az 1980-as években... azon a területen épült fel a Campona, az Rtl székház és a többi... de attól még mindig hidegebb van arra reggelente, mint beljebb a városban...

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:12:57

@astryle: Lackónak ott a kövi kör. Ha visszamegy, legközelebb úgyis ő lesz a kiválasztott, de Fanninál nem ez a helyzet. :D

encek 2015.02.20. 09:13:08

@astryle: Segítek! Légy szíves Lacit küld Edinához, mutasd meg milyen jó szívű ember vagy. :D

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:14:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nagyon testhez állót kapott, egyéniségének minden árnyalata manifesztálódott a pápuai törzs viseletében.

astryle 2015.02.20. 09:15:36

@vastyúk is ..: háát nem is tudom.. és kit vinne ki? mert pl ha megint nem a Robint viszi akkor marad Pénisz és Dórika éshátugye egyértelmű, hogy Péniszt vinné bosszúként.. viszont Péniszt sem látnám szívesen a döntőbe ugyanakkor így Laci bekerül a döntőbe és a sok dinkafan rátud majd szavazni az pedig szopiszopi 10 dollár

csiri bá 2015.02.20. 09:16:11

@vastyúk is ..: miért ne? 4-en lesznek, Fáncsi und Penniszke PVC-t jeleli meg, ő és Robinnyó pedig Fáncsit, R. duplájával és már mehet is vissza, valószínűleg PVC-vel... esetleg Robinnyóval...

Ruadhnait 2015.02.20. 09:17:39

@VV Erőlegény: Vagy allj fel Fanni es kerd meg Robint, hogy kosse fel rad a kendot :D

hannamontanna 2015.02.20. 09:18:58

Jó reggelt. Azért az sokat elmond, hogy Laci bevitte anyukáját a szobába, anélkül hogy bemutatta volna egymásnak őket. Szerintem ez elég tapló dolog. A fejek is ezt mutatták.
Remélem Laci esik ki. Nem azért mintha bárkinek is drukkolnék, de inkább Fannit nézem még egy hétig, mint a nyígást. Elképzelem a sírást a párbajon, ahogy meglátja Edinát, a gyomrom kijön már. Végtelenül unom. Maradjanak is együtt szépen, hogy örülhessenek egymásnak és végre bunker nélkül hatolhassanak. :-)
Bár rá kell hogy jöjjek, hogy Laci Edina nélkül sokkal szórakoztatóbb. Laci is és Edina is sokkal esélyesebb lett volna a fődíjra, ha nem hiszik azt, hogy ez a párkapcsolati taktika előnyükre válik. Elég szépen benézték.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 09:19:01

@csiri bá: jaaaa.... hát mondom én, hogy kéne innom még egy kávét. :D

Bujumburi 2015.02.20. 09:20:41

szemeim előtt a vasárnapi versenysírás Lacival és Fannival, ollala

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:22:49

@astryle: Szerintem Robin arra tartogatja a dupla jelét, hogy ő legyen a kiválasztott, és Lacit vihesse. Legalább is többször ezt mondta. Nyugalom, ha Lacc ne adj esten valami furfangos véletlen folytán bejutna a döntőbe, Robint nem fogja tudni megverni.

@csiri bá: igazad van, elképzelhető, hogy újra Fánin lenne kendő a következő kiválasztáson. Attól függ, hogy Dóri kitalálja-e, hogy ő szeretne menni, és választani, és hogy ehhez Robin hozzá segíti-e.

Ken Adams79 2015.02.20. 09:24:18

@hannamontanna:

Szerintem meg meg volt mondva, hogy max köszönni... de semmi más kommunikáció nem lehet.
Nagyjából semmiről.
Csak a "jól vagy", "erős vagy", "bízunk benned", "támogatunk"-ot lehetett mondani mindenkinek (gondolom)

És 3 hónap után, lehet én is inkább minden percet anyámékkal töltenék... gondolom megvolt adva, hogy x percük van. (persze, ha nem így van, akkor taplóság, ténykeg)

Azért majd, ha lesz gyerekem és levelet küldök neki, remélem nem mondja fél percenként azt, hogy "ge*i"... mert bár meg volt hatódva, de na.....

2015.02.20. 09:24:52

@Hadrian77: influenza szezon van

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:27:00

@Ken Adams79: Tényleg furán jött le, ahogy Denisz próbálta tartani magát olvasás közben. Denisznek már a brühühüü is csak ge*i.

astryle 2015.02.20. 09:27:13

@vastyúk is ..: hát de magára nem rakhat jelet :D vagy odaadja a dórinak hogy ő pakolja rá?

astryle 2015.02.20. 09:28:20

@encek: oksa Fasznira raktam a jelet :D a csaj úgy se nyerheti meg a döntőt Robin mellett

Bujumburi 2015.02.20. 09:29:08

Bárki lesz is a következő kiválasztott, az Dórit fogja vinni arra hivatkozva, hogy ő még nem volt párbajon. Gyanítom, hogy még Robin is őt vinné..

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:30:26

@astryle: átruházni is átruházhatja, vagy csak annyit kér Dóritól, hogy ne arra tegye, akire ő. Végülis @csiri bá: meggyőzött, Dóri és Robin Együtt ugyanúgy kiküldhetik Fannit, mint adott esetben Lackót.

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:32:30

@astryle: Mégis, nekem az tetszene jobban, ha Fanni előbb hagyná el a villát, mint Lacci. Persze tudom, ez az egyéni szoc problémám :D

astryle 2015.02.20. 09:32:44

@vastyúk is ..: RTL csinálhatna a végére megint egy Faszni-Pénisz lovepárbajt :D

csiri bá 2015.02.20. 09:34:30

@vastyúk is ..: igen leht, de kétlem, eddig asszem csak Robin volt az, meg Zsu, aki magára rakatott, hogy ő választhasson... a mostaniról bármelyik megy vissza, szerintem mind2nek az első számú célpontja Dóri... szerintem. :))

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:34:41

@astryle: :D áá nem fog, rájöttek, hogy uncsibb dolog az, mint remélték.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 09:34:46

@Ken Adams79: "Azért majd, ha lesz gyerekem és levelet küldök neki, remélem nem mondja fél percenként azt, hogy "ge*i"... mert bár meg volt hatódva, de na....." :D:D:D

Azért elég bizarr volt látni/hallani ezt a felolvasást... "Sírok ..geci.... " "Nagyon szeretlek kisfiam... hú, geci..."

Levtolsztoj 2015.02.20. 09:36:19

@Ken Adams79: Főleg úgy, hogy kinek van kedve jó pofizni olyanokkal akik a gyerekedet 3 hónapja folyamatosan savazzák...

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:37:19

@csiri bá: jajaja. Dóri a célkeresztben. meg Dóri nem az a 'én szívesen megyek párbajra' típus :D. Akárhogy is, Denisz és Robin a döntőben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 09:38:27

@astryle: jó ötlet, támogatom! Ezzel kimaxolnák a villalávot és tényleg "médiatörténelmi pillanatot" (by Lilu) írhatnának! :D

encek 2015.02.20. 09:41:10

@astryle: Jól tetted, számomra ő a kevésbé rossz. Tudom nézőpont kérdése. :)
Nyugtával a napot, amióta Aurélió nyert mindent el tudok képzelni.

csiri bá 2015.02.20. 09:42:17

@vastyúk is ..: ha Lacc megy vissza, Robinnyó elgondolkodhat azon, hogy már így is elég mártír, nem kellene újra kiküldeni, odaadja Dórinak a duplát, ő ráteszi Robinnyóra és Deniszt is megdumálja, hogy ő is rá tegyen: így Robin lesz a kiválasztott és ő viszi ki Laccot... kicsit másképp nézne ki, mint hogy negyedszerre is Lacc menjen, ráadásul megint kiválasztottként, és így megvan a mártíromság is...
ha Fáncsi megy vissza, akkor az lehet, amit imént vázoltam, Fáncsi nagy valószínűséggel Dórit viszi, Robinnyó ott van a fináléban Denisszel és valamelyik lánnyal, valószínűleg Fáncsival...

Tordafia 2015.02.20. 09:43:37

üdv.
most látom van új, átírom ide is a rend kedvéért:

ez a laccci gyerek szerintem nagyon nem kóser.
egy agresszív, gonosz zsarnok, aki még ráadásul végtelenül nagyképű és önző is.
"férfi" létére folyamatosan csak picsog, hisztizik, besértődik, bömböl mint egy
óvodás kislány. elnézést az óvodás csajoktól.
ja a "vadember", a tetovált "macsó". érthetetlen a csajok mit láthatnak egy ilyen mamlasz, málészájú, búvalb@szott, flegma emberben.

astryle 2015.02.20. 09:45:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
a gonoszságra visszatérve.. 3 napig max hangerővel kéne valami olyasmit csinálni mint dinkának a DINKA MIKROPORT! de 3 napig 0-24 be.. :D kíváncsi vagyok ki adná fel a játékot :D:D:D:D MUHAHAHAHAHAHAHA

csiri bá 2015.02.20. 09:45:43

@Bujumburi: szerintem meg Robinnyó nem vinné Dórit, eleve nem nagyon van érve ellene azon kívül, hogy ő még nem volt kint, másrészt Dóri nem lenne ellenfél a final three-ben... vagy Deniszt vinné, vagy azt, aki a mostaniról visszamegy...

2015.02.20. 09:48:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): amikor a Mészöly Kálmán szövetségi kapitány volt, a Géza fia is játszott. Az egyik meccsen bekiabált neki:
- Géza, a krva anyád, fussál már!

Ezen a szinten a szülőknél is működik ez a stílus.

Mirocska 2015.02.20. 09:54:47

@Hadrian77: A múltkori párbajon mindannyian kint voltak előadni a dalukat. Biztos valaki rátüsszentett a közönségből!

MacákékIcukája 2015.02.20. 09:56:56

Attis oldalan van egy poll a Laci-Fanni parbajrol. O ezt irja:
"Én most Fannira szavazok, mert alapból viccesebb. És mert látni akarom Denisz arcát miután Fannival alszok."

:DDD

vastyúk is .. 2015.02.20. 09:57:59

@csiri bá: hát ha a két lány kközül választani kell, Dóri legyen az. :D

csicserierika 2015.02.20. 10:03:07

@MacákékIcukája: tavaly Au ellen volt, Zsófikát tolta ( volna ) az sem jött be :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.20. 10:04:08

@vastyúk is ..: Pkatával akkor is nézegethetnétek a felsőtestét, ha kiesik, mert beástuk - közkívánatra - derékig. :DDD

csicserierika 2015.02.20. 10:06:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tíz napot kibír még pkata, addig kap hormonnyugtatót :)

vastyúk is .. 2015.02.20. 10:06:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: asszem valami félreértés került az éterbe, annyira érdekel Laci felső teste, mint Fannié (semennyire). Csak hápogok itt még a feltételezésen is. Lacinak azért szurkolok, mert Fanni a szararc listám legtetején foglal helyet, és csak ez után követi Laci.

cudarka670 2015.02.20. 10:08:13

Esetleg Fanni kiesne, akkor Dennis is megkérhetné Robint, hogy rakja rá, és ő kivinné Lacit, hogy bosszút álljon "szerelméért".... Az Robinnak is jó, mert tuti döntős, meg Dóri is, akivel elég jóban van, és ha gyengének gondolja Dórit, akkor már csak Dennis-Laci párbaj győztesével kellene "fájtolnia"-ezt a szót is de szeretik bent, én meg kapargatom magam, mikor meghallom.... Van pár ilyen szó, ami kiveri a biztosítékot, és némelyiket szerintem nem is tudják mit jelent :)

csicserierika 2015.02.20. 10:10:35

@cudarka670: Dennis lapítani fog, hacsak Lacci nem viszi köv. körben, mert tuti megint őt küldik.

Kosztarika 2015.02.20. 10:12:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nagy bajban van a retek. Nem telik új sombrero-ra, ragtapasszal tákolták össze. :D

MacákékIcukája 2015.02.20. 10:12:46

@vastyúk is ..: "Lacinak azért szurkolok, mert Fanni a szararc listám legtetején foglal helyet" Detto!

@csicserierika: remelem Fanni el sem jut odaig, hogy Attilaval talalkozhasson... :)

vastyúk is .. 2015.02.20. 10:16:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: semmi gond. Az ilyen való világ szereplőkhöz nem tudok vonzódni ha tetovált, ha nem. Az intellektus általában, ami felkelti a figyelmem. Az hogy van-e rajta koi-ponty, meg huszad rangú kábé. háp-háp

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.20. 10:22:41

@vastyúk is ..: háp háp :) Szívemből szóltál, megint!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 10:22:42

az volt már, hogy
HAJRÁ FANNI!!!
nem? na majd most:
HAJRÁ FANNI!
:))))))))))))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 10:28:06

@vastyúk is ..: ilyen király nagybetűkkel ma még nem! :))) (csak ki ne dobáljanak elsőzésért :)))

malevil2050 2015.02.20. 10:28:54

Uhhhhhh,de ticcta a levegő,ety débé felhő sincsen.

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.20. 10:29:38

@-pkata-: én úgy értelmeztem, hogy csak hápogni tudunk a feltételezésen, hogy nekünk Lacci teccik

vastyúk is .. 2015.02.20. 10:30:10

@aggyistenbrittudós: sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak : @Morcz: bizony nagybetűs. Hihihihi. Persze tudom, hogy végtelenszer ismételhető. Szóval nyugodtan! ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 10:30:13

@Ilyen vagyok: jaja, és Denisz testszínű tangája azzal az ízléses lófasztokkal is tán Viki kinőtt harisnyájából készült. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 10:31:03

@malevil2050: fene tudja... de nekem azért van egy kis hiányérzetem... :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 10:32:41

Lasssziiiiiiii :)
__000000___00000
_00000000_0000000
_0000000000000000
__00000000000000
____00000000000
_______00000
_________0
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
_______*_____00000000000
________*_______00000
_________*________0
_000000___00000___*
00000000_0000000___*
0000000000000000____*
_00000000000000_____*
___00000000000_____*
______00000_______*
________0________*
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000t
______*______00000000000
_______*________00000
________*_________0
_________*________*
_________*_______*
__________*______*
___________*____*
____________*___*
_____________*__*

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 10:33:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjj... azt ne mond hogy Fuszeklit húzta magára... Ne máááááááááááááár

Tordafia 2015.02.20. 10:33:34

ebben a szériában volt már olyan párbaj amikor valakire azért szavaztak mert
szimpatikus volt ? vagy mindig csak a kevésbé aljasabb, mocskosabb, alpáribb "játékosra"
ment az ellenszavazás?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 10:33:37

@vastyúk is ..: és valóban :/// akkor második, legközelebb gyorsabban kell kapkodnom a kurta krokilábakat! :)
(naugyehogyugye?!)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 10:34:18

@Hedo a szadista szexista anyuka: jah, nem, persze, ő nekem tetszik. az enyim. Szegény királynő egész nap ás. Hol el a Lacit, hol meg ki nekem. :)))

malevil2050 2015.02.20. 10:34:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem fogom pótolni a zérzetedet,amúty meg a napot illik nyuktával dicsér(tessék)ni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 10:35:40

@Tordafia: én a Dórira az Origón vagy 10-szer :D Naon le van maradva, és azért ennyire sztem érdemtelenül. Nekem lassan ő a legszimpibb még akkor is, ha tuja.

malevil2050 2015.02.20. 10:37:28

@vastyúk is ..: Mék a másikhoz - igen prodzsekt vót(vanlesz)

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.20. 10:37:52

@-pkata-: addig se unatkozik és edzésnek sem utolsó :D

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.20. 10:39:36

@-pkata-: az a nő akinek egynél több gyereke van, már istennő kategória! :D

Ruadhnait 2015.02.20. 10:40:03

@Tordafia: A Robin-Adam parbajon en Robinra nyomtam, bar semmi bajom nem volt az Adammal, szoval, igen, volt mar olyan, hogy nem a kevesbe szimpatikus ellen, hanem a szimpatikus mellett. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 10:40:30

@Hedo a szadista szexista anyuka: hát, akkor javasoljuk majd neki, hogy váltson nevet :D
Kréta merre van?

cudarka670 2015.02.20. 10:43:42

@-pkata-: Beteg :P
@Tordafia: Nekem volt már, de nem sok, elég alja. Ahogy Fanni mondaná, két sz#r közül a kevésbé sz#r (bár én ott még tudtam szimpátia alapján szavazni :), csak nem az ment vissza.....)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 10:44:52

@-pkata-: odáig tudom, h hazaért a férje, bizti "beszélgetnek" :))) az élményekről, persze. :)

Ruadhnait 2015.02.20. 10:45:14

@vastyúk is ..: Nekem is az tetszene. Annyiszor mondta neki, hogy o a leggyengebb, meg annyira szeretnem latni a kis ribancfalvit, ahogy az arcara fagy a mosoly... :D

Tordafia 2015.02.20. 10:45:24

@-pkata-: miért, még bent van? ja, tényleg, észre sem vettem. :)
hát szórakoztató faktor nulla az biztos, meg van pár roppant
zavaró tényező benne sajnos (szájrágás, nyammogás, cuppogás,
férfiasság, beszédképtelenség, stb...).

de ha a kevésbé rosszat nézi az ember... :)
úgy látszik ebben a szériában ezzel is be kell érni

cudarka670 2015.02.20. 10:47:11

@-pkata-: Hajrá Dóri :) Az elején nem gondoltam volna, hogy kedvencem lesz, nem sokat néztem ki belőle, mert igen én bevallom előítéletes vok, a plasztikmacákkal, de elég normális ahhoz képest (még ha töri szakosként fáj is, hogy "a történelem csak egy kamu" :) )

minden reggel 2015.02.20. 10:48:40

@vastyúk is ..: ezzel olyan nagyon egyet tudok érteni!

Tordafia 2015.02.20. 10:51:19

@Ruadhnait: @cudarka670:

na jól van, nem teljesen reménytelen a helyzet. :)
talán majd a döntőben megint robin mellett...

kár, hogy végig görcsölik az egész játékot, valahogy mindenki
nagy taktikus akart lenni, csak agyilag egyik se érte el a 2 bites frissített
verziót.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 10:55:39

@cudarka670: Én beteg. Abszolút. VV agyamra ment. :)
Dórival én is előítéletes vagyok, de nem csak a PVC jellege miatt, hanem a playmate jellege miatt is, de lassan oda jutunk, hogy k..vák rendesebb emberek, mint mások. Az hogy nem műsorozott ennyi elmebeteg mellett, azt meg annak a számlájára írom, hogy, ahogy Dani, úgy ő sem találja a helyét köztük. Más közegben talán másképp alakul.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 11:01:10

@Tordafia: nem egy nőies csaj, pedig fura mód épp úgy adja el magát. mit ki nem tudnak hozni az emberből a fotógép mögött.

lukacstoncsi 2015.02.20. 11:01:20

Sziasztok!

A heti földrajz és biológia órákat hanyagoltam volna vagy estére betettem volna egy vacsi csatát.Vagy csak azt.Ott bőven van röhögnivaló ki mennyire béna a konyhában vagy próbál csalni.Tavaly ez tök jó volt.+ mellé lenne egy kis program is ami legalább színt visz a játékok terén mert szerintem csak a szemceruzával rajzolt malom van azt ennyi.

Fu Szekh Li 2015.02.20. 11:07:51

@-pkata-: És én még neked akartam habaneros pálinkát vinni. Hát hogy gondolhatsz ilyet?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 11:09:21

@Fu Szekh Li: nem én voltam, hanem a push... mondtam is neki, hogy ne mááár... ő írta, nézd meg... :p
és különben is, nem hoztál pálinkát :p

másodpéldány 2015.02.20. 11:09:33

na itt az onlányon bebújnak laci mellé, mármint denisz és robin,

ami miatt laci segítségért kiáltozik... erre fanni is belemászik a kupacba...
laci be van tojva, nagyon vicces:

www.dailymotion.com/video/x2hmfpa_150219-2_people

lukacstoncsi 2015.02.20. 11:11:45

Amit nagyon nem értek hogy a szexjelenetek ami eleve popi alatt megy nem mindig kerülnek adásba.Viszont amikor szájához emel valaki egy cigit az ki van takarva, miközben erről dumálnak hogy van egy cigid, jössz cigizni stb.Látni ahogy ezt csinálják.Ez elég gagyi így nem?Ki az a hülye aki ezt beveszi hogy mégsem az ami...a pia a másik az is téme mutassák meg látjuk a végeredményt pl:mikor Dóri átmegy Hulkba mikor felkeltik:D

Trompipi 2015.02.20. 11:13:50

@Tordafia: egyetertek minden szavaddal

másodpéldány 2015.02.20. 11:15:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

"És van egy olyan érzésem, hogy Denisz szettjére egész életemben emlékezni fogok. :D"

én is bár az eredeti farokörző kürt ennél nagyobb és hegyesvégű, és félhold formájában felkunkorodik, kár hogy most nincs türelmem fotót keresni, igaz, én ezt a műfajt csak afrikából ismerem, az aboridzsin őslakosoknál nem tapasztalta, ezt... legalábbis az AHOL A ZÖLD HANGYÁK ÁLMODNAk c. filmben... amúgy egy klasszikus, egy alapmű, ajánlom mindenkinek... nekem fontos film volt, talán máskor elmesélem...

hannamontanna 2015.02.20. 11:21:24

Hajrá Fanni!
Úgy érzem, egy órát sem tudom nézni már Lacit.

Tordafia 2015.02.20. 11:26:47

@Trompipi: köszi, nekem totál ez jön le a képernyőről. csak nézem az unott, bamba,
flegma, sokszor agresszív képét, és nem tudom elképzelni hogy valaki ilyet akar (mármint csaj) maga mellé egy életen át. és amikor rákezdi a "úúúgy hiányzik" (2-3 hónap alatt, 4 nap távollét után) mantrát, mellé meg elkezd picsogni, akkor nem csodálkozom,
hogy a XXI. századra a férfiak nemzőképessége a felére csökkent vissza bakker.

félreértés ne essék, a többiekről sincs sokkal jobb véleményem. :D

másodpéldány 2015.02.20. 11:30:44

@MacákékIcukája:

"Attis oldalan van egy poll a Laci-Fanni parbajrol. O ezt irja:
"Én most Fannira szavazok, mert alapból viccesebb. És mert látni akarom Denisz arcát miután Fannival alszok."

:DDD "

na jó van ideiglenesen, átmenetileg elnézem attilának, hogy egy terrorista... nyilván ezt a feladatot kapta, de velem rendben van, mivel fanniról van szó...

vajon attila szavazótábora megmozdul attiláért, hogy jó kis balhét csinálhasson benn fannival? kiváncsi vagyok, mert azért neki van 72.000 embere és múltkor majdnem megnyerette zsófikával aq vv-t hajszálon múlott, amely hajszálat persze az rtl is produkálhatta... én zsófikának adtam volna, de bírom én auréliót is, csak nem jó műsorvezető, mert nem érti meg, hogy a műsor most már nem róla szól... a főninek még ezt a kis apróságot nem sikerült megértetnie vele... az általa vezetett bv- szétesnek, nem lehet sok mindent megtuzdni, zavaró, hogy a saját parfümözésére használja...

Tordafia 2015.02.20. 11:33:22

@-pkata-: jaja, a PS korában minden lehetséges. mondjuk nekem alapból nem
jönnek be a kreált, szépnek hitt beavatkozások. mindenesetre neki még legalább
vannak néha emberi megnyilvánulásai. csak alkoholt ne kapjon, mert akkor az a vékonyka pozitívum is gyorsan elillan.

csiri bá 2015.02.20. 11:33:27

@malevil2050: eljárást indít... megteheti.. elcsámcsognak rajta egy darabig, aztán semmi nem lesz, de legalább úgy tűnik mintha dolgoznának a sok-sok pénzükért... nem nagyon van közük ahhoz, hogy egy másik ország hatósága alá tartozó kanális mit és hogy ad le... sóhivatal... függetlenül attól, hogy amúgy igazuk van-e vagy sem...

MacákékIcukája 2015.02.20. 11:34:34

@másodpéldány: sztem a tobbsegukre nem lesz hatassal. Annak fognak csak orulni, hogy Attila ujra a villaban lesz es cukkolni fogja a tobbieket, ennyi.
En Attit nagyon kedvelem, de Fannesz meg egy fillert sem kapna tolem, nemhogy szavazatot, akarki ellen is parbajozik.

Trompipi 2015.02.20. 11:34:54

@Tordafia: senkit nem nez semmibe, es mindenkihez van egy "jo" (nem) szava mindig. Utalkozni, gyulolkodni, mellet verni a semmire, azt nagyon tud. Draga szivszerelme amugy detto.
Ha vegignezzuk, kik estek ki eddig: mindig azok, akik a legjobban tudtak gonoszkodni a tobbiekkel. Most rajta a sor.

csiri bá 2015.02.20. 11:35:07

@lukacstoncsi: látod ez például még ebbe a sóhersóba is belefért volna: minden nap valaki más főz... már ha tud. :DDD

csiri bá 2015.02.20. 11:37:10

@vastyúk is ..: ezzel mondjuk szó nélkül egyetértek. :))

Ruadhnait 2015.02.20. 11:38:15

@MacákékIcukája: Daninak is drukkolt Attila meg Zsunak is, remelem, hogy megtartjak a szavazok jo szokasukat es kiszorjak, akiknek Attila drukkol. ;)

másodpéldány 2015.02.20. 11:40:36

@csiri bá:

azért én bírnék egy dóri denisz párbajt is (ha visszamegy fanni)

én nem vagyok denisz ellen, de nem is az az erős játékos, inkább olyan, mint aki ránő az emberre, nem egy rosszindulatú pali, kívánok neki egy szép nagy zsíros kéménybélelő vállalatot... ez a műsor megágyazhatna neki, ő lehetne a saját vállalatának a reklámarca, vagy valaki bevehetné egy meglévő kémény bizniszbe, hogy ő közben el tudjon menni rappelni és éneklést meg zenét tanulni... míg az arca futtatja az vállalatot..

de viszont ha denisz és dóri mennének párbajozni, akkor talán dóri jönne vissza... lehet nem számít, de azért csak van 18000 lájkja, neki van a legtöbb... és esetleg sok robin fan dórit szavazná vissza... mert vele látná a legtöbb esélyt robin nyerésére... nem tudom, csak hangosan gondolkozok...

hajrá fanni, dóri, robin!

azért fannit kivasalnám dóri ügyben, mert dóri tényleg nem egy rosszindulatú csaj, és azért csak ott volt fanniért végig támogatóként, míg azért fanni eléggé hanyagolta, na mindegy hagyjuk, szeretném, ha a két csaj kivasalná a történteket és nem egymással párbajozna...

malevil2050 2015.02.20. 11:42:07

@csiri bá: Úty fokd fel mint én.lazán , húmorosan,könnyedén.

másodpéldány 2015.02.20. 11:42:34

@MacákékIcukája:

" de Fannesz meg egy fillert sem kapna tolem, nemhogy szavazatot, akarki ellen is parbajozik."

akkor fanni mázlista, hogy nem a te műsorodban szerepel, hanem az rtl-ében, mert szerintem az rtl hajlandó lesz áldozni fannira, úgy érzem... nem is tudom miért...

puszi icu!

másodpéldány 2015.02.20. 11:44:46

@aggyistenbrittudós:

ezt most dettózom....

HAJRÁ FANNI, ma még nem írtam eleget...

lukacstoncsi 2015.02.20. 11:45:20

@csiri bá: Miért Zsófi tavaly mirelitből csinált mindent:D Megették.

@másodpéldány: Zsófinak nagyon is jól jött hogy Attila mellette volt sőt még támogatta kintről.Dórihoz hasonlóan ő is ellavírozott nem volt komolyan ropsszba senkivel.Viszont Dóri egyénibb nem nagyon bújt senki háta mögé mint Zsófi tette Viki mellett.A kis cikságért csak ne nyerjen már valaki aki nem tett sokat hozzá a villaléthez.Most kiváncsi vagyok ki mellett lesz Attila ha Fanni visszajön lehet bebasszák mellé az nem lenne jó.Csak erősítené.

Bujumburi 2015.02.20. 11:46:21

" kívánok neki egy szép nagy zsíros kéménybélelő vállalatot... ez a műsor megágyazhatna neki, ő lehetne a saját vállalatának a reklámarca, vagy valaki bevehetné egy meglévő kémény bizniszbe, hogy ő közben el tudjon menni rappelni és éneklést meg zenét tanulni... míg az arca futtatja az vállalatot.." --- ezen most hangosan felröhögtem, teljesen előttem van az egész, sőt akkor már gondoljunk egy nagyot és ahol még a Negro is belecsap a lecsó(stál)ba.

Ruadhnait 2015.02.20. 11:47:33

En erzekelem, hogy Aurelio nem nagyon jo musorvezeto, mert igazabol magarol dumal vegig, meg nem partatlan, csak azt szeretnem kerdezni, hogy megis honnan veszi azt barki is, hogy a Fanni mas lenne? O is csak magarol pofazik, az egesz elete a szempillaja meg a barnasaga korul forog, meg, hogy dagadt e. Koszonom szepen, lehet, hogy nem kerek egy olyan musorbol, ami vegig errol szol, a VV pont eleg volt. Ennel meg Eva kenyszeres karnyitogatasa eseroltetett mosolya is jobb.

Bujumburi 2015.02.20. 11:48:50

@lukacstoncsi: A beköltöző exlakók válasszák ki a patrónáltjukat? Izát Laci mellé raknám, vajon van tetkója? :D Szandikát meg Denishez, Vera Robinhoz.

Bujumburi 2015.02.20. 11:50:34

@Ruadhnait: Ha Fanni nem változna, őt még ennyire se lehetne hallgatni fél órán keresztül. Ellenben tartom annyira rafkósnak a csajt, hogy összeszedné magát és visszavenne világközepekirálykisasszonykafanniból.

Bujumburi 2015.02.20. 11:53:44

Attila:
"Régi lakók költöznek a ValóVillába.
Át gondoltam a névsort. Rájöttem, hogy hétfőtől "demográfiailag" a kacsacsőrök többségben lesznek a villában a nem kacsacsőrökkel szemben."

Krétagarbó 2015.02.20. 11:54:18

@-pkata-: @aggyistenbrittudós: Itt vagyok, megvagyok, csak nem nagyon tudlak benneteket most követni. Néha beleolvasgatok, de annyi a komment, hogy folyton le vagyok maradva:)))

Pussz:)

másodpéldány 2015.02.20. 11:54:27

@lukacstoncsi:

"Viszont Dóri egyénibb nem nagyon bújt senki háta mögé mint Zsófi tette Viki mellett."

nekem erről megvolt az elméletem, viki beépített ember volt, akinek azt adták feladatba, hogy védje óvja zsófit a műsor végéig... ha nem manipulálja viki a helyzeteket, akkor zsófi rögtön elején vagy középtájon kiesett volna, de viki rögtön az elején megmondta, hogy zsófi a védelme alatt áll és senki nem nyúlhat hozzá...

Ruadhnait 2015.02.20. 11:54:31

@Bujumburi: Hat csak akkor latom eselyet annak, hogy osszeszedje magat, ha minel hamarabb kiesik es meg a finaleig se jut el. Akkor letornenek a szarnyai, talan ujraertekelne magat, es rajonne, hogy vissza kell vennie, mert ez annyira nem jon be a nepnek, tulzasba esett. Ebben az esetben latok eselyt egy szebb jovore. :) Ha bejut a finaleba, vagy neadjisten nyer, akkor uram irgalmazz, mert rosszabb lesz mint Aurelio, ezerszer.

Krétagarbó 2015.02.20. 11:55:09

@Bujumburi: én is pont erre gondoltam, az implantátumok száma hatványozódik hétfőtől a villában...:)

Tordafia 2015.02.20. 11:55:23

@Trompipi: a másik amit "férfi" létére nem lehet elnézni, az a felelősségvállalás
teljes hiánya. bár már azt hiszem egyszer beismerte, hogy magára a legmérgesebb a párbajért.
van egy sanda gyanúm, hogy az edina iránt érzett ellenszenv (a nézők részéről) még ezen a párbajon is el fogja kísérni. vesztére

másodpéldány 2015.02.20. 11:56:27

@lukacstoncsi:

"Most kiváncsi vagyok ki mellett lesz Attila ha Fanni visszajön lehet bebasszák mellé az nem lenne jó.Csak erősítené."

pontosan, és mi éppen ennek tudnánk örülni, de most először vissza is kell mennie fanninak...

Morcz 2015.02.20. 11:58:20

@Bujumburi: Brrr.. ne is mond, csak Verát ne, kb annyira undorító mint Ádiná...
"Ellenben tartom annyira rafkósnak a csajt, hogy összeszedné magát és visszavenne világközepekirálykisasszonykafanniból. "
Az tuti, mert ahhoz képest hogy hirtelen dobták a mély vízbe a médiahét megnyerésekor, elég jól és viccesen csinálta.

@Fu Szekh Li: nekem csapoltak. :)

Szerintem szánjuk meg -pakata- -t és küldjük ki neki Laccit! :)))) Egyrészt pkata jól jár, másrészt a baróti rémet megüti a guta. :DDDDD
Szóval HAJRÁ FANNIIIIII! (a tündérfalvi) :)))))))))

MacákékIcukája 2015.02.20. 11:59:06

@másodpéldány: Fanni ugyis megkapja a kovetkezo belevalot (ahol jelzem, ugyanazt muvelne mint Au, lsd. @Ruadhnait: hozzaszolasat) de a VV-t ne nyerje mar meg...
Laci meg ugyis elverzik a kovetkezo korben, de legkesobb a donton (mivel mindig az ellenszavazatok dontenek a parbajokon).

@lukacstoncsi: igen, Attila tul sok lenne Fanni melle.

másodpéldány 2015.02.20. 12:00:09

@Bujumburi:

én már elképzeltem a nagy országúti plakátokat denisszel, kéményseprő ruhában... abszolút adekvát, szóval stimmel, de a szerencsejáték rt is használhatná, reklámarcnak, mint szerencsét hozó kéményseprő...

m,ondjuk hosszú távon ő a vállalattal járna jobban, az arcát adja, de amúgy meg a dolgára rappelni meg zenét csiniálni éneket tanulni... én kivánom neki a legjobbakat, bár ezt a showt most nem fogja megnyerni,

viszont van olyan amiben pont jó lenne, és remélem az segít neki kivasalni az életét...

Tordafia 2015.02.20. 12:00:29

@Ruadhnait: szerintem a BV -k 90% -a nézhetetlen szinte. érdemi és lényeges infókat soha nem tud meg az ember, a műsorvezetés katasztrofális, azok a vendégek, akik az értelmesebbek közül valóak, és esetleg kíváncsi lennél a meglátásukra, vagy valamiféle elemzésükre, egyszerűen nem jutnak szóhoz.

Morcz 2015.02.20. 12:00:31

másrészt Fanni 1000x szórakoztatóbb mint Lacci, és én vígjátékot akarok, nem drámát! :DDDDD

másodpéldány 2015.02.20. 12:02:58

@MacákékIcukája:

nem tudom, hogy meg fogja e nyerni a vv-7 -et fanni, de ha megnyeri én örülök neki,

és abszolút tévedsz a BV tekintetében, mert fanni ebben teljesen más lenne mint aurélió, nagyon is odafigyelne a tartalmakra, ez látszott már abból is, amit eddig mutatott, ő tényleges műsorvezetést csinálna,

de a puding próbája az evés, bízom benne...

Morcz 2015.02.20. 12:03:03

@aggyistenbrittudós: csapj bele! (highfive! :D ) :)))))

@MacákékIcukája: szerintem Attila és Fanni hatalmas show-t csinálnának itt a finishben. :)))) Dennis csak kamillázna rendesen, Dóri meg vághatná a pofákat....

@másodpéldány: "én már elképzeltem a nagy országúti plakátokat denisszel, kéményseprő ruhában... abszolút adekvát, szóval stimmel, de a szerencsejáték rt is használhatná, reklámarcnak, mint szerencsét hozó kéményseprő..." nagyon jó ötlet védesd le! :))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 12:04:13

@Tordafia: ez így van. halálom, h au folyton beledumál a vendég mondandójába, és pont nem azt hallom, akire/amire kíváncsi lennék. rossz döntés volt műsorvezetőnek kijelölni.

Ruadhnait 2015.02.20. 12:04:41

@Tordafia: Hat en pont ezert nezem meg oket, csak masnap a vv oldalan, mert ott nincs a rizsa resze, csak a videok, meg ha valami "fontos" esemeny tortent. Ha a Fanni vezetne szerintem meg ennel is nezhetetlenebb lenne, az, hogy valaki tud olvasni, meg nem teszi jo musorvezetove, de majd meglatjuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:05:34

@másodpéldány: tudom, milyen az eredeti. Valszeg azért nem kapott Denisz olyat, mert azzal képes lett volna hasba döfnie magát. Vagy mást. :D

Morcz 2015.02.20. 12:08:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mindenkit felnyársalna mint egy orr(?) szarvú. :)))

Fu Szekh Li 2015.02.20. 12:09:07

@-pkata-: Holnap megyek fel. Vigyek?

Csak ügyesen! 2015.02.20. 12:13:17

@Morcz: a jövő hét Lacival is k. vicces lenne, mind Szandi, mind Iza kifejtette már keresetlen véleményét Edináról és Edina érzéseiről Laci iránt, Szandika ráadásul Lacinak szurkol :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:13:35

@Krétagarbó: itt a kávéd
Kávé

) ( )
( ) ( )
__________________
( ...:::::;;;;;;lllllllIl)
\ ....::;;;;;;llllllll/__
\ ....::;;;;;;llllllll/ I
\ ....::;;;;;;llllllll/ /
\____..::;;;llllllll/ ,,,--''
)______(((((((
===============================

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:14:08

óóó, egy kicsit kilögybölődött, bocs

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 12:15:38

@malevil2050: Azért azt viccesnek tartom, hogy milyen szelektálásos az egész. A Laciék, Fanniék jelenetei pl. egy nagy homálybuborék, a kezükben lévő cigi, pia csak akkor, ha a szájukhoz ér, a b*meg ki van fütyülve, a p*ba nincs.

Csak ügyesen! 2015.02.20. 12:18:15

@MacákékIcukája: Az tök egyértelmű h Robinnak, Dórinak, Lacinak az az érdeke h felbontsák a Dennis-Fanni párt (már rég meg kellett vna tenni), mivel ők gyakorlatilag duplajellel bírnak, lelkileg-játékilag is tudják egymást támogatni, a döntőben pedig krva nagy előny nekik, ha pártként vannak ott. Ironikus módon Dennisnek is az az érdeke h Fanni kiesssen most, mert a Fanni-Dennis duóból Fanni vinné el
a szavazatokat. Szóval Fanninak (és drukkereket kívül) mindenki másnak most Laci visszamenetele az érdeke, ha logikusan gondolkozunk :)

malevil2050 2015.02.20. 12:20:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Perce,köll valami szabályozás féle,de túl sok jelentősége nincen a piz az úr, minden más csak szóga

másodpéldány 2015.02.20. 12:21:00

@Morcz:

remélem az ötletem nyomán már ezzel fogadják odakünn a befektetők... nem egy rosszindulatú srác, persze mint férfi és apa hát nem a legmegbízhatóbb, de azért barátnak és munkatársnak szerintem rendben van...

még mindig azon röhögök, hogy ő nyerte a kiváló dolgozó címet a munkahéten, egyrészt tényleg ő dolgozott legkeményebben hogy összerakja az olcsó seprűt... és értett is hozzá... viszont az volt a vicces, hogy az utolsó napon már fannikával nyomták a tornát a nyugiban munkaidő alatt, de ennek ellenére megkapta a legjobb melós címet, szóval volt ebben egy kis magánvicc a stáb részéről...

malevil2050 2015.02.20. 12:21:12

@-pkata-: Látom művéc hajlamaid is vannak? nem is tuttam.

vastyúk is .. 2015.02.20. 12:21:46

@malevil2050: Adj isten! Csodálkoznék rajta, ha nem rótt volna ki büntit a médiatanács, így majd egyszer, két év múlva, adás szünet lesz öt percig, hogy a csatorna megszegte a XIVXYZ. törvény $ paragrafusát, mert rossz korhatáros besorolást választott, pedig csak annyit kéne elmondania az rtl-nek, mint a south parkban: 'semmilyen korosztálynak nem ajánlott'.. hihihihi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.20. 12:24:02

@Csak ügyesen!: De nincs itt már semmi logika sem, csak érzelem. :-)

Tordafia 2015.02.20. 12:25:26

@aggyistenbrittudós:
@Ruadhnait:

Mert ugye értjük mi, hogy könnyed, friss, meg laza műsor (műsorvezetés) kell, de az
én olvasatomban az nem egyenlő a híg fos tengerével, amit ezek művelnek.
na mindegy, majd netről szűröm legfeljebb én is a lényeget.

másodpéldány 2015.02.20. 12:26:04

@Csak ügyesen!:

csak magadnak vagy logikus, mert denisz is párbajozhat a következő körben, méghozzá dórival és ki is eshet dóri ellen...

ha benn marad fanni és denisz, az elvileg pont jó robinnak a finálében, mert akkor az ő táboruk kétfele öszlik... kétfele mennek a szavazatok...

dare 2015.02.20. 12:26:33

Hali, jó a poszt láttam a műsort is végül is mindennek izgalmas a vége úgyhogy kivi vagyok ki nyer.
Mondjuk ahogy Fanni megjegyezte hogy anyu milyen szépen lefogyott ha tudná miért.......DD.
Nagyon örülök a Fanni-Laci párbajnak, csak hátra kell dőlni a karosszékben és élvezni a sót, teljesen mindegy ki fog visszamenni mert a következő kiválasztott is ő fog lenni mert Dóri és Robin kiküldik( duplázás most érni fog) és a másik akkor fog kiesni.
Bár Laci a mártíromsága kiteljesedésében van szal lehet itt még bármi, de én nem érzem úgy hogy ők ketten finalisták lesznek.
Nem is tudom...talán hajrá Fanni, nehogy Laci nagyon megerősödjön.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 12:30:30

@másodpéldány: Azt lehet tudni, miért a földön alszanak, szanaszét? Lemaradtam.

A bőröndöt nem kellett volna Fanninak visszavinni a riportba? Minden kendő után vissza kell.

Csak ügyesen! 2015.02.20. 12:30:36

@másodpéldány: Pont h nem, a döntőben kiesik a harmadik, a szavazást pedig újraindítják. Egy Fanni-Dennis-Robin döntőnél, Dennis esne ki harmadikként, Fanni meg megkapná abban a pillanatban az ő szavazait, Robinnak ez a legrosszabb verzió. De bárki másnak is, ha a pár a döntőbe kerül.

másodpéldány 2015.02.20. 12:31:27

@vastyúk is ..:

egyrészt igaz, hogy nem kellene nyomatniuk ennyire a szexet, mert ez főleg a női szereplőket taccsra vághatja egy életre, lásd edinát... nagyon sajnálom emiatt

másrészt az is tény, hogy a cigiző ugye egy fontos társasági-beszélgetős helyszín, szóval nem tudnák kihagyni az ottani történéseket...

még azt tehetik, hogy csak nemdohányzókat vennének be a következő műsorba eleve...

a piával nincs mit tenni, a műsor így is este 10 után kezdődik, elvileg ilyenkor a gyerekeknek már az ágyban a helyük... én 16 éven felüliekre változtatnám a korhatárt...

Tordafia 2015.02.20. 12:32:37

@másodpéldány:
szerintem dennis abszolút nem rosszindulatú, max egy iskolázatlan, link,
néha tukkó, srác. egy igazi életművész, aki eddig csak sodródott a semmivel.
ha kicsit összekapná magát odakint, és élne az esetlegesen felkínált lehetőségekkel, ne adj isten
még hasznára is tudná fordítani, biztos egyenesre tehetné magát.

az meg hogy a munkahetet ő nyerte (annak ellenére, hogy
tényleg ő volt a legügyesebb)...hát inkább minősítse a másik kettőt.

csiri bá 2015.02.20. 12:33:31

@malevil2050: éngöm asztán tosznem érdeköl micsinyának, csak nekem is adhatnának mán egy ijen sóhivatali állást (ülést), ahol két zacsivakarásér' 100k jó magor rénes forintokat csúsztatnának a zsebömbe. :)))

Csak ügyesen! 2015.02.20. 12:34:10

@VV Erőlegény: Pedig azért nem árt észnél lenni, még most is, mert aztán a nagy érzelmek közepette kicseszünk a kedvencünkkel :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 12:34:53

@Hadrian77: Bocs, hogy belekotyogok, pont az ilyen abszolút nem személyes káromkodások azok, amiket nem is kell úgy venni, sztem hasonló volt a danié is anno, és Denis, akinek minden második szava ebből a kategóriából való, pontosan tudhatta, nem véletlenül kérdezett rá kétszer is. Dani mondjuk nem ismételte meg, Denis meg hozzátette: a tied. De utóbbi szócskát soha egyetlen bejátszásban sem láttuk, mindig levágták.
Na, eltértem, szóval ez nem személyreszóló, pont a jómultkor kicsúszott nekem is a szájamon, kicsi fiam kapcsán (nem neki, csak vele kapcs.). Hát hülye vagyok én, magamat szidom? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:35:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak a napközbeni ismétlésekben van kihomályosítva az ilyesmi, este, nem tudom hány óra után, már nem. Ez a román jogszabályok miatt van, mert ott van bejegyezve az rtl2 és napközben nem mutogathatnak ilyesmit....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:35:58

Fáncsi?
...(\___/)
.C/.......D.............____
..(.)(.)...|............/,,,,,,\
./____T.|............|,,,,,,,|
.|.\././..|............|,,,,,,,|
..\__/....\________|,,,,,,,,\
../|\|...........................\
......\........................./||
........\.___.._________../..||
..........|.|.|...........|.|.|../|\
..........|.|.|...........|.|.|
..........|.|.|...........|.|.|
..........VvVv..........VvVv

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 12:37:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen. Az estiben csak a khm .... nemi jellegek vannak kitakarva :D
De ha jól olvastam a cikket, ők a nappali közvetítést sérelmezték, vagy félreolvastam? (Reggel óta verik a csempét a falszomszédok, már az agyamban dübörögnek.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 12:38:13

@-pkata-: Muhahahahahahahahahaha.:D
Milyen színű a szeme? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:39:31

@Morcz: én azért kíváncsi leszek, hogy Attilát valójában "kinek küldik be"...
Tavaly is mindenki azt hitte, hogy majd Vikivel milyen jól elgechiskednek majd, aztán kiderült, hogy épp ellenkezőleg, pont Vikit ignorálta és Zsófikát karolta fel... úgymond. :D
Bár e logika mentén, tényleg esélyes, hogy Fannit fogja boldogítani, bár az is esélyes, hogy oltogatni fogja, nem feltétlenül mentorálni... :)
De hogy Deniszt szarrá fogja szopatni, az borítékolható. :D Már a párbaján is ki volt akadva, hogy egy ilyen gyökeret szavaztak vissza a nézők.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:40:58

@Morcz: én azért kíváncsi leszek, hogy Attilát valójában "kinek küldik be"...
Tavaly is mindenki azt hitte, hogy majd Vikivel milyen jól elgechiskednek majd, aztán kiderült, hogy épp ellenkezőleg, pont Vikit ignorálta és Zsófikát karolta fel... úgymond. :D
Bár e logika mentén, tényleg esélyes, hogy Fannit fogja boldogítani, bár az is esélyes, hogy oltogatni fogja, nem feltétlenül mentorálni... :)
De hogy Deniszt szarrá fogja szopatni, az borítékolható. :D Már a párbaja után is ki volt akadva, hogy egy ilyen gyökeret szavaztak vissza a nézők.

másodpéldány 2015.02.20. 12:41:37

@Csak ügyesen!:

erre azt tudom neked mondani, hogy én bírom Robint, de küzdjön azért csak meg az első helyért...

nagyon bírtam a taktikáját, ő tkp edinát akarta védeni fannival szemben mikor lacira rakott, mert edinát erősebbnek gondolta lacinál, mint sokan mások is, én is például, szóval ő biztos volt edina győzelmében lacival szemben, viszont mivel fannit erősnek érzékelték, féltette edinát egy fanni-edina párbajtól...

a lényeg, hogy bírom a taktikázását, nagyon jól műveli, és azt is, hogy egy hűséges barát, tehát mind dórival, mind edinával szemben (edina ezt nem érti, mert túlságosan belülről nézi... nem tud sakkozni, mint Robin)

de akik bírják fannit és deniszt azok robint is bírják szerintem, vagy nagy részük... szóval itt az is számít, hogy kit akarsz látni a top háromban, és szerintem sokan látnák szívesen a robin, fanni, dóri hármast...

aztán majd a közönség eldönti...

viszont akik a fentieket bírják, valszeg nem vonzódnak lacihoz, most nem sorolom miért, mert már sokszor megtettem és mások is, de egy önző, durva, kellemetlen önsajnálós alak... nem szerrtném jövő héten már a házban látni...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 12:41:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A cigiskanapénál van fűtés, de a szervezetükkel kapcsolatban igazad lehet. Bármilyen felületen be tud jutni baci, pláne ha járvány van. Pont mostanában olvastam, hogy kemény felületen, pl. távirányító, bútorok, kilincs, stb, 48 órán át is megmaradnak a bacik. Óvom a gyerekeket, kezet mosunk, figyelünk, de sokszor ez eszembe se jut pl.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:42:21

@-pkata-: :D:D:D hogy te milyen jól elszórakozgatsz ma ezekkel...
Ez amúgy milyen állat? Teve?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:42:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudom, sosem néztem a szemébe :)
@dare: profil? nem értelek most.

Krétagarbó 2015.02.20. 12:45:15

@-pkata-: Köszi, ez jól esett most:))

Hajrá Lácci!!! (Ugye jól mondom?:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:45:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja tényleg...
"A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa legutóbbi ülésén döntött arról, hogy a Való Világ 7 egyik decemberi epizódismétlése miatt hatósági eljárást indít, mert a televízió a műsorszámot a bemutatott intenzív szexualitás, erotikus kellékként láttatott szereplők és felületességre alapozó párkapcsolati minták miatt nem a 16 éven aluliaknak nem ajánlott kategóriába sorolta, hanem csupán a – román törvények szerinti – 12 éven aluliaknak csak szülői engedéllyel vagy nagykorú felügyelete mellett ajánlott, AP jelölésű kategóriába, és azt a megengedett 21 és hajnali 5 óra közti idősáv ellenére a déli órákban tette közzé."

dare 2015.02.20. 12:46:26

@malevil2050: Hol láttak ezek intenzív szexualitást?
Már minden hülyeségért büntetnek, pedig a fiúk még zoknit is húznak, igaz hogy nem a lábukra de istenem, senki se tökéletes....szexualitás?.........intenzív?.........meg karika.....fából.....vas.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:47:26

@-pkata-: köpködő? én meg azt hittem, szakállas. :D

dare 2015.02.20. 12:47:57

@-pkata-: Azt hittem arc, de már látom hogy egész alakos..bocs.DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:48:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem azért alszanak a nappaliban pl. mert ott alapból több lehet a levegő, + Dóri nem köhögi tele a légteret.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:50:07

@Krétagarbó: jól :D
__________@@@@@@@___________@@@@_
__________@@@@@@@@_________@@@@@@
________@@@________@@_____@@______@@
________@@___________@@__@@________@@
________@@____________@@@__________@@
__________@@______________________@@
____@@@@@@______@@@@@______________@@@
__@@@@@@@@@____@@@@@@@@__________@@@
__@@___________@@@@@@@@@@______________@@
_@@____________@@@@@@@@@@@______________@@
_@@_____________@@@@@@@@@@______________@@
_@@@_____________@@@@@@@@______________@@@
__@@@@_____________@@@@@_____________@@@@
____@@@@@@_______________________@@@@@@
_________@@_____________________@@
________@@__________@@@@________@@@
________@@@_______@@___@@_______@@@
_________@@@_____@@______@@_____@@@
__________@@@@@@@_________@@@@@
___________@@@@@___________@@@@
___________________@
____________________@
_____________________@
______________________@
______________________@____@@@
______________@@@@__@__@_____@
_____________@_______@@@___@@
________________@@@____@__@@
_______________________@
______________________@
____________________@
____________________@
___________________@@@___________

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:50:44

@másodpéldány:" de a szerencsejáték rt is használhatná, reklámarcnak, mint szerencsét hozó kéményseprő..."
És milyen tílusos lenne, ha a farka lenne a reklámarc. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:52:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): neeem, eszik, nem látod???
_____________________$_____________________
____________________$$$____________________
__$_________________$$$________________$___
___$$______________$$$$$_____________$$____
____$$$____________$$$$$___________$$$_____
_____$$$$$_________$$$$$________$$$$$_____
______$$$$$$$______$$$$$_____$$$$$$$_______
________$$$$$$$____$$$$$___$$$$$$$_________
___________$$$$$____$$$___$$$$$____________
__$$$$$$$______$$$__$$$__$$$______$$$$$$$__
______$$$$$$$$____$$_$_$$____$$$$$$$$______
__________$$$$$$$$$_$$$_$$$$$$$$$__________
_________________$$$_$_$$$_________________
_____________$$$$$___$___$$$$$_____________
______________________$_____________________

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:52:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem, :) csak benneteket szórakoztatlak :) kacsát nem találtam a hápogó csajoknak :)

lukacstoncsi 2015.02.20. 12:52:54

@másodpéldány: hát egy állleesés lenne mindenkinél ha nem.laci még mindig itt van.mint csótány olyan nem lehet elpusztítani:D

iza mintha olyat írt volna ki az oldalára korábban hogy neki fanni szimpatikus de szerintem a mostaniakért egyik ex vv-s sincs oda de kapnak egy kis pénzt így minden ok:d

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:53:07

Hova tűnt egy csomó hsz?

Kata, Kata, látod, mit csináltál? :D Épp most állapítottam meg, hogy te trollkodsz... de már az a hsz. is repült :)

MacákékIcukája 2015.02.20. 12:53:47

@másodpéldány: bocsi, de az egy kizarolag Fanni-fanoknak eheto puding lenne ;)

@Morcz: elhiszem, hogy vicces lenne es szivesen neznem, ahogy Attila Fannit b@sztatja, de en mindenkit ki akarok pockolni (lol) Robin mellol. Fanni vinnyogasatol mar a falat kaparom, akkor inkabb hallgatom Laci musirasat meg egy hetig :D

@Csak ügyesen!: abszolut ekg :) csak a Fanni fanoknak az erdeke Fanni nyerese ezen a parbajon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 12:54:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azt hiszem, zavar volt a Mátrixban. :D Vagy elvittek az ufók Roosevelt utasítására.

malevil2050 2015.02.20. 12:54:47

@-pkata-: Vigyássz ne h bann letyen a vége.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:55:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem repült el, én láttam. a hiba a te készülékedben van :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:55:45

@malevil2050: nem küldök többet, érjétek be ennyivel :) Majd ha esetleg Lacc visszamegy, kap egy szívecskét :)

dare 2015.02.20. 12:55:57

@-pkata-: Ez mi, napraforgó? Dóri?
Nyugi, látom hogy ez egy szép virág. Lacinak?
Vagy nekünk?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:56:39

@MacákékIcukája: má nem is sír annyit. egyre kevesebbet, csak ha szóba hozzák, akkor észbe kap, hogy jaj, szomorúnak kell lenni :)

malevil2050 2015.02.20. 12:57:21

@vastyúk is ..: Fogattyisten! Nem akarok ide semmi polityikát hozni (esz nem asz a hely) ,csak annyit h mint oly sok más esz is porhintés.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 12:57:26

@dare: Krétának egy virág a hozzászólásáért :))

malevil2050 2015.02.20. 12:58:17

@csiri bá: Ne is álmoggy rólla naytfiú.

dare 2015.02.20. 13:00:14

@-pkata-: A második meg nekem, légyszí...DD
Régen imádtam.

malevil2050 2015.02.20. 13:00:53

@-pkata-: nahh éppen erről van ittem naty 'aszó.

dare 2015.02.20. 13:05:12

@-pkata-: "Régen volt, igaz se volt". :DD

dare 2015.02.20. 13:08:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Denisznél is be fog figyelni a kognitív disszonancia azt mondod?
Én nem bánnám ha szívatná egy kicsit.

Kosztarika 2015.02.20. 13:09:16

@lukacstoncsi: szia :)
ebben a szériában kihagytak minden klassz feladatot. (papás-mamás-hét, vacsora csata, ügyességi feladatok - tavaly Viki alatt összetört a bringa :D - stb) Folyton csak egymás alázására élezték ki az összes feladatot. :(
@-pkata-: tééényleg, nagyon hasonlít rá Dennis. :D (azért fekete, mert kéményseprésből jött) :D

másodpéldány 2015.02.20. 13:15:04

@MacákékIcukája:

ez az élet egyik legnagyobb tanulsága, hogy az emberek nem pont ugyanazokat az embereket tudják szeretni és gyűlölni...

én már megbékéltem ezzel... mert kicsit magasabbról nézem...távlatból... de nem árulom el miért...

MacákékIcukája 2015.02.20. 13:15:16

@Ilyen vagyok: ja, a papas-mamas tok jo volt, meg a pottyos-csikos het is. Ez a szeria ilyen szempontbol tok uncsi, biztos kifogyott az elem azokbol a mucsecsemokbol vagy valami :)))

Kosztarika 2015.02.20. 13:16:19

@MacákékIcukája: Reménykedem benne, hogy csak azért nem fog (az Attila fanok szavazataival) csak azért elesni valaki az esélytől a fődíjra, (személytől függetlenül!) hogy Attila megszívathassa Fannit és Dennist.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 13:18:08

@MacákékIcukája: mi volt az a műcsecsemős? távirányítós volt, hogy éjjel is felbőgtek? vagy jó gyerekek voltak?

Kosztarika 2015.02.20. 13:18:17

Nézem az öfi ismétlését. Dennis csak akkor vinne ki nőt párbajozni "ha porig alázná" Szerintem a köpés már az a kategória, úgy látszik szerinte nem. Akkor mi???

MacákékIcukája 2015.02.20. 13:18:55

@másodpéldány: "de nem árulom el miért..." ez pont ugyanaz a szitu, mint amikor valaki kiirja facebookra a news feedbe, hogy "jaj de sz*r a kedvem" es amikor kerdezik a tobbiek, hogy miert, akkor azt mondja, hogy "ah, semmi" vagy "nem akarok rola beszelni :("
Hat akkor ne aruld el, azt' jovan :)
Nem vagyok ugyes valosagshow-nezo, mert egy alapbol tajparaszt embernek nem adnek semmifele nyeremenyt, hiaba visong/ordibal/veszekszik/csinal magabol hulyet heteken keresztul.

dare 2015.02.20. 13:20:19

Egyébként Atinak ez jutalomjáték lesz ennyi agyhalott között,végre lesz tánc meg zárcsökkentés...nem hagyom ki semmi pénzért, csak nehogy nagyon lekösse Fanni( ha visszamegy egyáltalán) a figyelmét.

MacákékIcukája 2015.02.20. 13:21:18

@Ilyen vagyok: en is! Nem kellett volna ezt Attisnak kiirnia szerintem.

@-pkata-: pontosan es tok randomra kezdtek sirni. Zsofikat egyik ejjel ezzel szivattak, szegeny csaj total ki volt borulva, hogy otpercenkent felbog a csecsemo :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.20. 13:22:55

@-pkata-: Emlékszem Zsófika majdnem odavágta 1x a műbabát, (bár neki egyedülálló anyaként kellett helytállnia, szóval sokkal nehezebb volt) a Vikiék meg megrázták Izáékét, hogy azok pontokat bukjanak.
Mellesleg Vikit lehet okolni a VV7 feladatok színvonaláért, mert elvileg azért volt most a szerkik közt, hogy ne legyen uncsi a villalét. De a nagyon sok 5letéből nemigen láttam megvalósulást.

vastyúk is .. 2015.02.20. 13:25:41

@malevil2050: igaz. ha már por, danoljunk inkább. homok a szééééélben.

MacákékIcukája 2015.02.20. 13:26:07

@-pkata-: ha' abbol a csecsemobul gyutt ki a hang! :D

@Majom1Parádé: milyen otletei voltak? Meg ezt honnan tudod? :-O De ha nem valositjak meg az o otleteit, akkor nem ot kell okolni erte, hanem a tobbit, nem?

Köcsöglány 2015.02.20. 13:26:45

Ma nem leszek,csak jöttem beköszönni. Sziasztok!
Ja,nem tudom emlékszik-e valaki még arra,mit álmodtam kb 2 napja. Robin kijött a villából,és összejöttünk (???!!). Na,ma meg az,hogy bementem szereplőként az Éden Hotelbe (???) és ott volt Robin (???),akivel összejöttem(???) Komolyan mondom,elegem van. Nem is jön be,mint pasi. Érti ezt valaki?!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 13:26:54

@MacákékIcukája: na jó, de mndjuk egymás mellett van 5,... vagy mindenkinek a sajátja ott volt mellette?

Csak ügyesen! 2015.02.20. 13:27:09

@másodpéldány: Én nem fogok fröcsögni senkire, Fannira se, meg a többiekre sem, nincs rá okom, így maradok annál h ez alapvetően egy taktikai játék, és a végső győztes személyét tekintve egyáltalán nem mindegy h ki nyeri ezt a vasárnapi párbajt. Mert az ugye nyilvánvaló, ha most Fanni nyer, ő már nem fog párbajozni, míg ha Laci, ha ő nyeri, megy jövő héten is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 13:27:39

@(AdottEsetben)KötsögLány: úgy jársz mint fanni, akinek nem jött be a denisz. majd jót kufircolsz a robinnal :)

MacákékIcukája 2015.02.20. 13:29:26

@(AdottEsetben)KötsögLány: :DDDD en emlekszem, hat ezek szerint megiscsak bejon! Nekem is szokott ilyen lenni, almodok vmi random ismeros pasival es az alom utan jovok ra, hogy "jaaaa, akkor megiscsak vonzodom hozza" :D

@-pkata-: asszem mindegyik meg volt jelolve, meg mas ruhaik voltak. De addigra talan csak hatan voltak mar, nem emlekszem pontosan.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 13:32:03

@MacákékIcukája: Azt értem, de ha este van, felbőg egy gyerek, honnan tudták a szülők, hogy kinek kell felkelnie. :) Mellettük volt és onnan jött a hang, vagy egymás mellé kellett fektetni a csecsemőket? :) Ha mellettük voltak, akkor ok, nagy valószínűséggel nem a szoba másik feléből kel fel vki :)

dare 2015.02.20. 13:32:10

@vastyúk is ..: Azt mondod rab vagyok.
Ezt így a szerkiknek?

MacákékIcukája 2015.02.20. 13:33:29

@-pkata-: jaaa :D volt, hogy tobben is felebredtek egyszerre, meg talan az agyikok ugy voltak elhelyezve, hogy nagyjabol tudni lehetett, hogy honnan jon a hang.

Ditti82 2015.02.20. 13:33:48

Hajrá, Laci! Retektelenítsd a vellát!

dare 2015.02.20. 13:34:45

@(AdottEsetben)KötsögLány: HŰHA.
Tarts egy kis pihit.( bár ez még mindig jobb mint Denisz a zoknis szettel).

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 13:38:13

@MacákékIcukája: Mennyire örülhettek a többiek... :)
És más gyerekének vegzálásáért nem járt mínusz pont? :)

Tordafia 2015.02.20. 13:38:36

@Csak ügyesen!:
szerintem ha fanni nyeri, jövő héten párbajozik. robin dupla + dóri szavazataival.
ha a nyálas nyeri, szintén megint megy.

dare 2015.02.20. 13:38:43

@Csak ügyesen!: Ha Fanni nyer fog párbajozni, sanszos hogy Dórival de még azt is el tudom képzelni hogy Robinnal.
Denisz már finalista, azt már nem piszkálják, csak ez az opció maradt.

Tanya Jóska 2015.02.20. 13:38:48

@(AdottEsetben)KötsögLány: En lacccival álmodtam vagy háromszor.. Robinnal csak ébren szoktam :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 13:39:47

@-pkata-: @Hedo a szadista szexista anyuka: Köszönöm.:D Maradok a jelenlegi névnél (ne tudjátok meg, mennyit agyaltam rajta :D)
Pkata kedvéért nem ásom vissza, vasárnap kiderül, hazaviheti-e végleg.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 13:41:05

@csiri bá: Ennek még értelme is lett volna. És nem mellesleg nem fáznak meg. No meg a jelmezek nem égnek bele a retinánkba.:D

Kosztarika 2015.02.20. 13:42:52

:D :D
"bemutatott intenzív szexualitás, erotikus kellékként láttatott szereplők és felületességre alapozó párkapcsolati minták" - erotikus kellék - és tényleg :D

www.origo.hu/teve/20150220-eljarast-indit-a-mediatanacs-a-valo-vilag-miatt.html

Bujumburi 2015.02.20. 13:42:58

@dare: Ha Fanni megy vissza, akkor a következő tuti, hogy Fanni - Dóri meccs lesz. Ha LAci.... akkor fogalmam sincs, de akkor is necces, hogy mindenki Dórira rakja, mert ő még nem volt, az meg Denist viszi. Ebben a szériában tényleg bármi megtörténhet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 13:43:06

@Bujumburi: Denis kéménybélelő végének Fanni lesz a reklámarca, ilyen arccal.:D Tegnap szénné röhögtem magam, úgy néz ki, mint szurtosPeti, aki most mászott elő a kémyényből.:D

kamilla123 2015.02.20. 13:43:55

@astryle: "nehéz döntés.... nehéz döntés..."

igazából ez csak sorrendi kérdés. Az egyik essen ki most, a másik utána. Talán maradjon Fanni még, mert ő érdekesebb lenne az új beköltözőkkel jövő héten. De igazából mindegy..

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 13:44:19

@Bujumburi: Ahelyett, hogy kimondaná: paplanszájak.:D Lesz ott csámcsogás, nyammogás.:D Lehetne indítani nézői szavazást, melyiké nagyobb.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 13:45:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: óóóó, de jóóóóó :DDDD köszi, addig eljátszom vele :D

vastyúk is .. 2015.02.20. 13:46:37

@dare: hihihi. csak fütyörészek na.

kamilla123 2015.02.20. 13:47:57

@hannamontanna: én meg olyat fogok játszani a párbaj alatt, hogy ahányszor Laci elmondja, hogy "most már kettőnkért küzdök", megiszom egy felest.

dare 2015.02.20. 13:49:55

@Bujumburi: Ha Laci, akkor is felhasználja Robin a duplát és ki másra tenné mint bömbire.
De igaz hogy bármi megtörténhet, még fogalmam sincs ki nyer a végén és még bármi lehet.
De azért biztos pontok (Laci-Robin ellentét) vannak ezért valamit ki lehet silabizálni.

MacákékIcukája 2015.02.20. 13:50:30

@-pkata-: mondom, Zsofika total kikeszult, keresd vissza a videot, ha gondolod (meg ha birod idegekkel a hisztijet) :D Azt tudom, hogy Vikiek megraztak valakinek a csecsijet, de nem emlekszem, hogy mi lett a kovetkezmenye. Nem sok maradt meg az elozo szeriabol, nekem nem tetszett :-/

másodpéldány 2015.02.20. 13:51:10

@Csak ügyesen!:

én csak remélem, hogy nem fog még egyszer párbajozni fanni, de ő és denisz arról beszélnek, hogy ha fanni visszajön, akkor utána megint megy dórival...

de én jobban örülnék, ha denisz menne dórival... ésdóri jönne vissza, robinnak még megvan a duplája, tehát ő döntheti el a következő kört... dórit nem küldheti, mert megdől a hűséges barát elv, és az neki árthat... (meg meg is ígérte dórinak, hogy mindig számíthat rá... mikor kinn voltak városnézésen)

de küldheti deniszt... ha attilának tényleg sikerül megbolygatni a hadállásokat..

dare 2015.02.20. 13:51:48

@kamilla123: Hú az nagyon nagy k.o. lesz, ne tedd.

csiri bá 2015.02.20. 13:52:36

@kamilla123: nem egyszerűbb, ha nyíltan kimondod, hogy be akarsz rúgni, mint az albán szamár? :)))

csicserierika 2015.02.20. 13:52:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): miért veszed készpénznek, h Fannihoz küldik Attist.? A megmaradt egyszem lányhoz sztem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 13:53:15

@Csak ügyesen!: Erre amúgy is van esély, mármint egymás táborának szavazataira, ha kiesik már korábban az egyik, nem? Ha most Fanni megy haza, Denisé az ő szavazata is végig. Nekem az kérdés inkább, hogy Robiné melyik szavazattömb lesz? Ha Laci marad, akkor kevesebb, ha laci kiesik a háromig, akkor több tömb fog rá szavazni. Tehát Robin érdeke, hogy Laci menjen, vagy rossz logika? Fanniéké mindegy. Dórié nem tudom, melyik tömb lehet.

másodpéldány 2015.02.20. 13:53:31

@MacákékIcukája:

iVIKI ÉS ZSOLT izáék babáját rázták meg nem is egyszer, vikiék a csalás miatt megnyerték azt a hetet és meg is kapták a jutalmat, már nem tudom mi volt... repülőből kiugrás?

NEM EMLÉKSZEM...

csiri bá 2015.02.20. 13:53:50

@fosch9: tegnapi emilre: nem baj hogy írtál, csak ritkán nézek fiókot, van hogy egy hónapig sem. :DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 13:55:14

@-pkata-: Hát sötétkék.:D Nem a Fannié. A lámáé.:D

csiri bá 2015.02.20. 13:56:13

@Bujumburi: attól függ... ha Fáncsi megy vissza, akkor egálban lesznek, ha nem akkor többségben. :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 13:56:26

@dare: Pláne, hogy Fanni meg is mondta, hogy ő nem él aktív nemi életet, vagyis amit látunk, az biza passzív és mint olyan, intenzív tartalommal nem bírhat.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 13:57:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Dóri a nyugiban van.:D
Csak azért érdeklődök, mert az ajtónyitogatástól lent hidegebb lehet, egy matraccal vannak, Fanni+Denis, és azért a földön. A hálóban meg Robin egyedül.
Vagy lehet köze a földrészekhez?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 14:00:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: lehet hát, hiszen a Pangea már szétesett. A hálóban még egyben volt, de már eltávolodtak a darabjai egymástól. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 14:02:11

@Ilyen vagyok: Lehet, hogy ez pont egy ilyen kísérleti adás volt, olyan szereplőkkel jórészt, akik nem nyaralni, hanem játszani mentek, ismerték az előző szériákat. A cél, hogy minimális feladattal lekötve saját maguk mit hoznak ki belőle, egymásból, pozitív és negatív érzelmek szempontjából. Ha így lenne, arra marha jó volt, mert soha ennyi alázást, anyázást, köpködést (képletesen) nem láttam még (ok, hatos szériát nem láttam, de azt mondtátok, az nem volt ilyen aljas).

másodpéldány 2015.02.20. 14:03:13

@csicserierika:

"Attis oldalan van egy poll a Laci-Fanni parbajrol. O ezt irja:
"Én most Fannira szavazok, mert alapból viccesebb. És mert látni akarom Denisz arcát miután Fannival alszok."

:DDD "

én ezt valakitől idéztem korábban, de már nem tudom kitől... most megnéztem és nem találtam ezt a pollt...

www.facebook.com/vvattila?fref=nf

2015.02.20. 14:04:26

@csiri bá: koszonom a diszkret valaszt :DDD
Viccet felreteve Dogos infokert orok hala bantihanter friend. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 14:05:38

@(AdottEsetben)KötsögLány: Azt mondják, az álmok a tudatalatti vágyak kivetítése, amelyekért nem teszel semmit, vagyis álmodozás csak. Ami ha megvalósul, jó.

dare 2015.02.20. 14:06:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: Valószínű hogy ez valami optikai csalódás lehet, fényviszonyok, kamera rossz minősége...és így lassan összeadódik hogy nem úgy van az ám ahogy mi elképzeljük.
Azt is hiheti hogy a popitakaró láthatatlanná teszi, de mit lehet kitalálni a premier plánban történt zuhanyzós jelenetre, Denisznek még volt egy kis szappan az ágyékán és azzal meg tudni mosni a fenekét.....nem tudom.

MacákékIcukája 2015.02.20. 14:07:47

@másodpéldány: jaaa, tenyleg. De Viki Auval volt repulni, akkor ez hogy lehet?

MacákékIcukája 2015.02.20. 14:09:49

@másodpéldány: en irtam azt be reggel, akkor meg fent volt a poll is es a hsz-ek kozott irta ezt Attis. Vagy raszolt a retekklub, hogy ezt nem kene, vagy titokbanolvas minket :D

Nessy12 2015.02.20. 14:10:12

@másodpéldány:
Bemehetett az anyukaja meg a Zsoltie is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:12:31

@MacákékIcukája: ez az igazi üldözési mánia, mindenki minket olvas :D és szerintem Concho meg Alekosz :)

kamilla123 2015.02.20. 14:13:14

@malevil2050: ennyi?? emiatt kár volt vacakolni azzal a kalappal:-)

Bujumburi 2015.02.20. 14:16:22

@másodpéldány: @MacákékIcukája: Attila folyton leveszi az aktuális VV-s gondolatait az oldaláról, mint amikor Dennis ment vissza Danival szemben.

Bujumburi 2015.02.20. 14:16:59

@-pkata-: Tényleg, ma nincs Koncsi?

Bujumburi 2015.02.20. 14:18:27

@-pkata-: Két dolgot tudok elképzelni:
- Izgalmasnak, titokzatosnak szeretne tűnni.
- Indulatból posztolgat és később végig gondolja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 14:23:27

@kamilla123: Érzésem szerint akkor te már nem kommentelsz a párbaj végén.:D Vagy letagadod, hogy te írtál.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 14:26:39

@dare: Jahaj, csak ilyen csalódás érné az ember az életben, ilyen optikai, ebből a fajtából, DE NEM EZEKKEL A SZEREPLŐKKEL.:DDDDDD

MacákékIcukája 2015.02.20. 14:27:42

@-pkata-: Concho tutira Alekosz :DD de figyi, mi itt komoly elemzomunkat vegzunk (kedvenctol fuggetlenul), jo hogy olvasnak minket. B-)
Facebookon csak az megy, hogy "kovacsjozsi/szaboteri egy ruhes f*ttyu, takarodjon haza" stb...

@Bujumburi: Koncsi ki lett zarva, egyebkent en is kifigyeltem, Attila ilyen jellegu posztjai max. par oraig lathatoak, utana mindig torli oket :)

MacákékIcukája 2015.02.20. 14:28:40

@Bujumburi:
"- Izgalmasnak, titokzatosnak szeretne tűnni.
- Indulatból posztolgat és később végig gondolja."

Mar evek ota nincs a villaban, de meg mindig taktikazik :,DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:35:16

@Bujumburi: COnch: én nem láttam, lehet, hogy elment síelni. hát tudom én?; Attila: Indulatból? Akiről azt mondjátok, hogy hidegvérűen kicsinált mindenkit a vellában? :D áááá
@MacákékIcukája: komoly elemző munkát? :) :) :) Bazi nagy elemző munka részemről, hogy Lacca, jó a tested :D :D :D Ti meg megszavaztátok nekem. :)
@vastyúk is ..: írta sixx? vagy honnan tudjátok? Majd visszajön egy másik névvel, aztán leshetünk.. :))

csiri bá 2015.02.20. 14:36:34

@-pkata-: tegnap délután/este írta az előző poszt alá...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:38:43

Tényleg, AU mé nem költözik be? Lacival nagy páros lennének. :D :D :D

MacákékIcukája 2015.02.20. 14:38:50

@-pkata-: Ja, itt volt sixx egy masik kommentelo miatt es irta, hogy Koncsit is kirugta.
Jolvan, neked biztos elnezik a szerkik, hogy nem elemzel :D a tobbiek elvegzik a piszkosmunkat helyetted is, te meg hatradolve szemlelheted a Lacusodat :D

Ditti82 2015.02.20. 14:39:33

@MacákékIcukája: Milyen évek óta, tavaly is bent járt, és Zsuhoz is visszament. :P

vastyúk is .. 2015.02.20. 14:40:23

@-pkata-: tegnap azt írta sixx, hogy koncsíta is ment a levesbe. én erről egyből tudjuk kire asszociáltam. De lehet, hogy tévedek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:41:29

@MacákékIcukája: jól van ez így :D :D
Azon gondolkodtam, hogy mik lesznek a kisfilmben, tuti benne lesz hogy Lacc leüvöltötte Fáncsi fejét a múltkor mikor az a hülye direktbe fióknyitogatás volt. Kár hogy az nem lesz benne, hogy bevallotta a riportban, hogy direkt csinálta. Na meg amikor Dórit műsírásra tanította.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:43:09

@Ditti82: lassan beköltözhetne oda. Tényleg, a VV8-at úgy kéne csinálni, hogy ő az alapember :D :D :D Tét nélkül kavarhatná a kakit benn :D

2015.02.20. 14:43:45

@vastyúk is ..: de
@MacákékIcukája: sztem nem Alekosz csak egy unatkozo nyugdijas jogasz :D

kamilla123 2015.02.20. 14:44:07

@másodpéldány: én is most néztem bele az on-ba. Olyan aranyosak is tudnak lenni egymással ezek a lakók. És tényleg, ahogy Edinka kiesett, mintha ez a nagy rosszindulat eltávozott volna a villából. Laci is tök sokat nevet, meg vhogy szeretet teljesebb a légkör, a konfliktusok ellenére is.

Ditti82 2015.02.20. 14:44:44

@-pkata-: Azt láttuk, tudjuk, hogy mit mondott a riportban. A műsírás pedig napirenden van azóta is.

csiri bá 2015.02.20. 14:45:44

@-pkata-: az egész Boci egy sz@szemét mióta a Nestlé lenyúlta... :(( egy szinten van a spár sajátmárkás hulladékával, csak az utóbbi olcsóbb... pedig régen imádtam a mini tejcsokist, elolvadt magától, a maihoz meg olyan fogak kellenek, mint Richard Kiel-nek volt a Jmes Bond filmben: static.femina.hu/vilagsztar/james_bond_gonosz_jaws_richard_kiel_meghalt/jaws_lead.jpg :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:46:11

@Ditti82: lehet, már sokan elfelejtették. Ahogy Zsu "akarlak" mondatát is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:47:01

@csiri bá: de a sparos csak ét, tej és fehér, meg mazsolás csokis, nincs kókuszos.

Bujumburi 2015.02.20. 14:47:42

@vastyúk is ..: Lemaradtam, mit működött? Vagy az eddigiek miatt?

csiri bá 2015.02.20. 14:48:07

@-pkata-: sajna az sem lesz benne, mikor még épp hogy bementek akkor mondta valakinek, hogy ezek kik, odakint szóba se állna velük... érdekes lenne betenni, hadd magyarázkodjon. :))

vastyúk is .. 2015.02.20. 14:48:19

@csiri bá: hihihihii. lehet, hoyg így akarják megvédeni az embert a túlzott csoki fogyasztástól. a lila tehenes még mindig tud olvadni.

Bujumburi 2015.02.20. 14:48:46

@-pkata-: Naja. Az nagy kedvencem volt pedig, de valahogy egyáltalán nem törekednek arra hogy egy icipicit objektívek legyenek.

csiri bá 2015.02.20. 14:50:45

@-pkata-: nincs tudtommal sem, nem is érdekel amúgy, ha kókusz akarok, csakis baunti. :))
Bociból csak a fehéret veszem, de csak ha akcijós és akkor is csak 1-2-t max, nestléék nem akarnak házon belül konkurenciát a milkának, a Boci fehér olyan, mint a beton, a milka az meg milka, elolvad. :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 14:51:20

@kamilla123: Az on-ok korábban is voltak hasonlók, sokszor, pont ezekből látszott, hogy mekkora a kontraszt az öfi, meg a tényleges életük közt. Akkor is normálisan elszórakoztak, mikor az öfik az anyázásokat mutatták.
Amúgy meg akkor is a vv végéig vitázni fogk veled ezen.:D De nem tudhatjuk, hogy milyen lett volna a hangulat, ha Laci esik ki, sztem hasonló.:D De ezt sose fogjuk megtudni.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:51:22

@Bujumburi: sosem voltak objektívek sztem :) Tényleg, BVben mire jutottak? Azt én már nem néztem meg tegnap este.

vastyúk is .. 2015.02.20. 14:51:31

@Bujumburi: Mivel komment-társunk munkásságát nem követem akkora szorgalommal, mint illene, ezért nem tudom..

kamilla123 2015.02.20. 14:51:32

@Ruadhnait: "Ennel meg Eva kenyszeres karnyitogatasa eseroltetett mosolya is jobb."

milyen karnyitogatásra gondolsz?

Bujumburi 2015.02.20. 14:52:09

@-pkata-: @MacákékIcukája: Lehet, hogy szeretne izgalmas maradni a továbbiakban is, ki tudja mikor bukkan fel még az RTL-nél. Nem egy rossz ötlet ez Attilától. Indulatból úgy értettem, hogy egy kicsit szórakozik azzal, hogy felpezsdíti a követőit, de aztán úgy dönt, hogy mégis jobb neki egy bizonyos távolságot tartani a szereplőkkel, jobban illik a karakteréhez.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 14:52:45

@csiri bá: Sztem a hv-kommentelők a köv. vv-re be kéne jelentkezzenek min. 2 csoportba: 1. bentakók, 2. szerkesztők.:D

MacákékIcukája 2015.02.20. 14:54:16

@Ditti82: lehet, hogy minden alkalommal zokogva hagyja el a villat :D

@-pkata-: latod, most epp otleteket adtal a szerkiknek! Ez is munkavegzes, jar erte egy perc Lacinezes :D

@fosch9: erre csak azt tudom mondani, hogy BIZONYITSD! :D

@Bujumburi: mondom, hogy tattikazik meg mindig ;)

vastyúk is .. 2015.02.20. 14:54:29

@csiri bá: pfff. hát azt nem is tudod, hogy a fehér csoki nem is csoki? ;)

MacákékIcukája 2015.02.20. 14:57:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor Koncsit bekuldjuk tattikazni! :D VV Conchobar, na milyen?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 14:57:44

@vastyúk is ..: Mindig megbánom, hogy beleolvasok az írásokba is.:( Elkeserít a bunkóság.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:57:48

@MacákékIcukája: kössz :)))
tényleg ti mit látnátok szívesen a vidikben?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:58:39

@MacákékIcukája: fú egy Attila - Alekosz - Concho trió milyen lenne...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 14:58:52

@MacákékIcukája: Háááááááááááááát, lehet, hogy egy héten belül mindenki helyett új lakó lesz, mert megtépik, agyonverik, elássák a kertbe, majd megdobálják naranccsal.:D Mondjuk nem kell bizonyítani ezek után.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 14:59:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: és kiszólogatnának a benn lakók a kamerán keresztül, hogy melyik agyalágyult volt az aki... :D :D és lehetne tippelgetni... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 15:00:24

@vastyúk is ..: szinte minden milkának olyan fura erős (csípős) utóíze van.
Igaz, én alapból nem szeretem a tejcsokit, de a milkának kifejezetten rossz íze van. És szerintem alig kapni ma jó tejcsokit....

kamilla123 2015.02.20. 15:00:58

@másodpéldány: "pontosan, és mi éppen ennek tudnánk örülni, de most először vissza is kell mennie fanninak..."

sztem vissza fog menni, mert a nézők kíváncsiak arra, h mit művel majd a vendégekkel. de utána sztem ki fog esni

biri 2015.02.20. 15:01:30

Elég régen olvasom a hozzászólásokat, de eddig nem vettem részt benne. Most viszont valami nagyon felzaklatott, azt hiszem ezt közölnöm kell. A Való Világ7-en olvastam most,hogy lehet csalni a párbaj szavazásokon. Állítólag ezért nyer mindig Laci. A párbajnál a rendszer egymás után többször is elfogad szavazást .Kb. 5 mp-ént lehet újra érinteni. Szavazáskor nem engedi, de párbajnál igen. Nekem nincs ilyen telefonom, nem tudom, hogy igaz-e, vagy rémhír.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 15:01:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: mindenesetre elég beszédes a nemek aránya... Nézi a vv-t egyáltalán férfiember?! :D

Ruadhnait 2015.02.20. 15:02:58

@kamilla123: Arra ahogy all, nez a kameraba es nem tudja mit kezdjen magaval es kitarja meg becsukja a karjait, meg ki, aztan be mikozben beszel. Nem tudom mashogy elmagyarazni. :) Majd figyeld meg. ;) Engem nagyon zavar, ezert nem is nezem, ha o van. Meg az eroltetett mosolya is meg ahogy a hajahoz nyul egyfolytaban.

MacákékIcukája 2015.02.20. 15:03:32

@-pkata-: @Csakazértis én vagyok a királynő: jesszus, nemar, annyira rohogok :DD tegnap is megkerdezte a kozelemben ulo kollega, hogy mi olyan vicces a kepernyomon :D

Robint latnam, meztelenul...
Viccet felreteve: bemutatnam a musor elejerol Fanni beszologatasait Zsunak, meg hogy miket mondott neki, amikor visszajott a villaba a Fanni-showra ("orulj neki, hogy itt bent vagy, kint biztos megtepnelek"). Most ez a ketto jutott igy hirtelen eszembe. Ja, meg a tetvedekezest sem hagynam ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.20. 15:04:29

@biri: szerintem ahányszor rányomnak, annyiszor elküldi és ki is írja, hogy a szavazat rögzítése folyamatban v. valami ilyesmit, de én úgy tudom, hogy ennek ellenére, egy számról csak 1 szavazatot fogad el.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:05:51

@MacákékIcukája: ezek lesznek azok, amiket nem fogunk látni, mert egyik sem Laci ellen ment. Pedig nem lenne rossz.

MacákékIcukája 2015.02.20. 15:05:56

@Ruadhnait: ez nekem is feltunt mar :) de kevesbe zavara, mint Fanni picsogasat hallgatni a muszempillairol meg a szolirol.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:06:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Van elég férfi hozzászóló is, de elkeserítően bunkó gyűlölködő hozzászólásokkal igazán nők jönnek. Mondjuk a pasiké se matyóhímzés.
Nem is értem, saját profillal, imerősei (akik közt nem csak a haveri kört értem) szeme láttára olyan megnyilvánulások, hogy én letaganám, ha közöm lenne hozzá. És nem azért, mert nézi ezt a műsort, hanem ahogy vélekedik egy-egy játékosról, és ennek kapcsán a neki nem tetsző vélemény-nyilvánítókról.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:07:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): valószínűleg nem véletlen kell a regisztrációs sms. úgy tudom elképzelni, hogy a telefonszámokat rendelik hozzá a szavazathoz és ahol több telszám van, az nyer. az ismétlődéseket simán ki lehet szűrni. az nem nagy szám. vagy legalábbis nem kéne, hogy az legyen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:08:34

@MacákékIcukája: Látod, bünti, mert Koncsit akarod beszabadítani.:D

csiri bá 2015.02.20. 15:09:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): És szerintem alig kapni ma jó tejcsokit... na ez az örök érvényű igazság... sajnos...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:11:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Át lehet tenni egyikről a másikra, de csak egy szavazatnak számít, sztem. A regisztráció sem véletlen, egy számról történik, aztán arról megy a szavazás is. Sztem ezzen nem lehet machinálni.

kamilla123 2015.02.20. 15:11:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Pont mostanában olvastam, hogy kemény felületen, pl. távirányító, bútorok, kilincs, stb, 48 órán át is megmaradnak a bacik."

pont tegnap láttam, h az eladó telibe köhögte a kiflit, amit pakolászott a boltban. Szóval bárhogy elkaphatják.

csiri bá 2015.02.20. 15:12:21

@vastyúk is ..: de, pontosan tudom. :))) csak a többi sem az sajnos... kb úgy csokik, mint amennyire tejből van a reggeli ital meg a többi förmedvény...

kamilla123 2015.02.20. 15:14:30

@Ruadhnait: ja, én sem bírom Évit. Amikor bunkó, annál már csak az rémisztőbb, amikor kedves :-)) ja nem. A legrémisztőbb, amikor vicces és laza próbál lenni. Hát, akkor már én érzem magam kínosan :-)) de erre a karnyitogatásra még nem figyeltem fel. majd megnézem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:14:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem mellesleg egy abszolút megbízható oldalon van. Ezen az oldalon soha senkiről nem írtak valótlant, a cikkek címei korrektek, a tartalmuk szintén, teljesen hiteles forrás (NEM). Így kell értelmezni.
valovilag7.postr.hu/csalas-a-laci-parbajon-ezert-nyerhetett-laci/

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:15:17

@kamilla123: és onnantól téged is idegesíteni fog :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:15:37

@kamilla123: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:(
És amit nem látsz.:(

kamilla123 2015.02.20. 15:15:38

@-pkata-: ja. eleve nem volt rajta kesztyű, szóval ha a szája elé teszi, az sem számított volna, de nem is próbálkozott

kamilla123 2015.02.20. 15:16:20

@-pkata-: ja, úgy tűnik, ezt még lehet fokozni :-))

Ruadhnait 2015.02.20. 15:16:29

@kamilla123: Hat igen, de elore szolok, hogy ha eszreveszed, lehet, hogy nezhetetlenne valik szamodra :D jol gondold meg. :)

MacákékIcukája 2015.02.20. 15:17:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: ahh, ez szornyu, ez az oldal a legalja... Nalam is szokott ilyet csinalni az app, de szerintem csak egy szavazatot rogzit.

@-pkata-: igaz... be kellene mutatni pedig, a nezok tobbsege sajna konnyen felejt.

vastyúk is .. 2015.02.20. 15:20:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: óóó, hát beleolvasni csak akkor szabad, ha az ember tudja, hogy mire kell számítani :D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én nem szoktam érezni. Bár legjobban a vakondtúrásosat, meg a mazsolásat szeretem, nem a sima tejcsokit :D

@csiri bá: igaz. csak azért janiztam, mert a fehér csokit nem szeretem. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:20:59

@csiri bá: :D cicanyelv :D :D régi csokik szép ideje... sok el is tűnt a polcokról. vagy kekszek. volt egy tök jó keksz, egyik fele kristálycukros volt, másik meg csokis. Hosszúkás dobozban volt. A doboz alján meg mindig volt valami figura, mit ki lehetett vágni és összehajtogatni. De nem emlékszem a nevére. Lehet, nem is volt neki.

csiri bá 2015.02.20. 15:22:10

@kamilla123: én azért nem bántom, tény, hogy mesterkélt és átkozottul merev, de lássuk be, szoknia kell, hogy folyamatosan képes legyen önállóan beszélni és vezetni egy műsort és ne kelljen állandóan a fülére szólni, hogy ez jön, azt mondd, ezt kérdezd meg, satöbbi... meglátjuk, lehet, belejön, mint kiskutya az ugatásba... hírolvasó nem lesz, az tény, de egy délutáni beszélgetős műsort még elvezetgethet simán...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:22:22

@MacákékIcukája: Sztem is. Ha meg rögzítette, akkor keret van a kép körül. ha újra nyomsz, akkor kiírja, hogy eltávolítás folyamatban. Meg honnan tudnák, hogy többet számol, látnak valamilyen számlálót, mint az origósnál, hogy növekszik? Aljakamu.
Az oldal meg a szánalom kategória. A szomorú az, hogy a cikkeket végignézve 75% kamu és rágalom (az is Edina felé), a többi meg a vv-oldalról a videók bemásolása. És ami a szomorú, hogy az utálkozók nagy része ezeket a cikkeket, videókat tekinti megdönthetetlen érvnek az általuk utálsz személy ellen. Abszolút reális.:(

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:25:10

@csiri bá: @-pkata-: Most miattatok kell csokit ennem.
Szerencsére van itthon raffaello, abszolút kedvencem.:D

kamilla123 2015.02.20. 15:25:19

@(AdottEsetben)KötsögLány: "bementem szereplőként az Éden Hotelbe (???) és ott volt Robin (???),akivel összejöttem(???) Komolyan mondom,elegem van. Nem is jön be,mint pasi. Érti ezt valaki?!"

én meg azt álmodtam egyszer, h megcsókolom Danit. Én sem értettem. De amint a múltkor kifejtettem, jobb lesz lassan, ha vége ennek a szériának, mert mind mehetünk a dilidokihoz, vagy a VV8-ba.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:26:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: hallottad, hogy pár napja halt meg a pasi,a ki kitalálta ezeket? olasz csokigyáros

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:27:58

@-pkata-: Nem hallottam.
Csokiról nem szoktam olvasni. Mindenhol azt írják, hogy a csoki hízlal. Ezért abbahagytam. Az olvasást.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:28:46

@kamilla123: Robint még megértem, Daninál már kicsit erősebben kéne koncentrálnom.:D

Ditti82 2015.02.20. 15:29:51

Valaki hozzon nekem csokit!!!!!

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 15:30:05

Magas hegyekre áhítok
Hol megfejtődik száz titok,
Hol nincsen bűn és nincs piszok,
Csak fényes ég és nárciszok....
MINDENKINEK SZÉP NAPOT!

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 15:32:29

@Ditti82: -Csak az étcsokit szeretem. Olyanom van...kérsz??? :) Ja, és hajrá Laci! :))))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 15:33:43

@Ditti82: Köszi. Nemes Nagy Ágnes verse....nekem is tetszik.:))

csiri bá 2015.02.20. 15:36:32

@-pkata-: kristáycukorral megszórt keksz rémlik, de nem tudom a nevét...
a Derby meg a terefere alján volt kivágható bizbasz:
images.postr.hu/uploads/blogs/13992/132045/post_132045_20130531000038.JPG
m.cdn.blog.hu/re/retrogastro/image/Derby_keksz.JPG
amúgy meg a pemetefű cukorka mellet volt a maláta cukorka is (ma is gyártja valaki) és a bocskorszíj:
retromok.blog.hu/2011/07/25/bocskorszij_1
:))

kamilla123 2015.02.20. 15:38:09

@Ditti82: hihetetlen mennyiséget megeszem,amióta VV van. ráadásul este tízkor. De a kommenteléshez is csokit eszem (most is). És amikor végre vége lehetne, jön az ÉH. jájjjjj!!!! :-S

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:38:39

@csiri bá: ezt a bocskort én nem ettem. arra emlékszem még, hogy a siót 1-2 decis cuccban lehetett kapni és iszonyat drága volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:38:52

Kedves kommtársak!
Ki szeretne jönni közös döntőnézésre?
Helyszín Bp., 10. kerület, Acapulco étterem. Gyülekező 18:00-tól.
Akit érdekel, iratkozzon fel Fuszeklinél priviben, eddig elég kevesen vagyunk, a termet fixálni kell pár nappal a döntő előtt.

csiri bá 2015.02.20. 15:40:48

@-pkata-: krumplicukor, mese sajt, kolbászkrém? :DDD

Ditti82 2015.02.20. 15:41:10

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Jó lesz, kűggyed! :D
@csiri bá: Tutti-Frutti, meg volt táblás csoki, Panni, vagy mi volt a neve, a hátoldalán ott volt a kivághatós ruha. :D

Ditti82 2015.02.20. 15:42:03

@csiri bá: Kolbászkréééééém! :D

2015.02.20. 15:42:11

@csiri bá: oreos cadburys kedvenc

2015.02.20. 15:45:05

@MacákékIcukája: csak a hatodik erzekemnek hiszek a bizonyitek smafu :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 15:45:52

@Ditti82: Olyan soká válaszoltál, hogy megeszegettem.:) Máskor igyekezz egy kicsit! :))

kamilla123 2015.02.20. 15:46:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem lenne rossz egy tali, bár nekem kétségeim vannak, h egy bowling pálya mellett mennyit hallunk a döntőből. Szóval talizni jó lenne, de sztem én itthon nézem a döntőt. Amúgy kik mennek? vagy ez nem publikus? :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:46:55

@csiri bá: egyik se :D
@fosch9: ezt meg nem értem, miért olyan nagy cucc, egyszer kóstoltam, de nekem semmi extra :/

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 15:47:10

Furcsa most itt a hangulat...vihar előtti csend van.=D =D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:50:47

@-pkata-: Nem hinném, eddig te, én, Fuszekli, Köcsöglány, és Dittiről tudok, mint itt írtuk.
@kamilla123: Sztem nincs bowling, legalábbis eddig ahányszor voltam, nem bowlingoztak, inkább úgy mondanám.

lukacstoncsi 2015.02.20. 15:52:44

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: furcsa mi hogy nincs az állandó kivesézés filére meg a bizonyítsd be stb ?én ennek örülök

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:53:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: majd rájuk szólunk hogy kuss vagy kiviszlek a kurvageecibeéskinnhagylakdebüdösszábatekertbödüsgeciskurva

oppárdon, elnézést

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:54:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ha kevesebben leszünk, nagy terem fölösleges, de van pár méternyire az Acapulco-tól egy kávézó, tévé van, 23:00-kor zár, jó kis hely: www.facebook.com/belphegorcafe

Kosztarika 2015.02.20. 15:54:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ok, de hol vagyunk ebben mi, nézők? Mert engem a sok anyázás, alázás, köpködés egyáltalán nem szórakoztat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.20. 15:55:24

@-pkata-: Megdobálnak golyóbisokkal.:D
De tényleg, én még nem láttam bowlingozni ott senkit, de meg tudom kérdezni, hogy ilen veszély fenyegetne-e minket vasárnap.:) Ha nem, Kamilla, jössz? :D

2015.02.20. 15:55:28

@-pkata-: en el vok tole alelva :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 15:56:06

Az előbb olvastam, hogy valaki szeretné Robint meztelenül látni! Nem tudom, hogy itt van - e még, de ha igen, akkor szóljon és belinkelem neki...nem szeretném vissza keresni, hogy ki volt? Láthatja majd előlről, hátulról.:))).........

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:57:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem jó ez is, csak hagyják, hogy nézzük a TV-t :D Meg visongjunk. :D Meg vki kísérjen majd ki a buszhoz (93 or 82 ami még jár) a KÖKIre. Este egyedül má félek. :)

2015.02.20. 15:57:10

@-pkata-: lidlben van de gyenge utanzata az eredetinek

MacákékIcukája 2015.02.20. 15:57:47

@fosch9: hatodik erzek? Ajjaj, csak ezt meg ne hallja... :D

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: en is erzem, fb-n is megy a haddelhad. Feszult vagyok!

Legyszi valaki igerje meg, hogy nem Fanni fog VV-t nyerni :(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 15:58:37

@fosch9: akkor fejtsd mán ki. :D A piacon vettem egyszer kis csomagolásban ezt a kekszet. Olyan mint a pilóta oszt jó' van . :D

MacákékIcukája 2015.02.20. 16:01:01

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: aranyos vagy, en voltam az :D de azt a vidit lattam mar parszor :P

@Csakazértis én vagyok a királynő: szandekosan nem olvasok onnan semmit, egyszeruen nem birja a gyomrom az ilyesmit. Teny s valo a VV nem egy intellektualis musor, nem lep meg, hogy a nezok tobbsege ezeket a cikkeket olvassa.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 16:04:23

@csiri bá: jaj a zizi. sztem nagyon édes volt. a néger csókért sem voltam úgy oda :)

skorpioqueen 2015.02.20. 16:04:38

@VV Erőlegény: Jobbat mondok: X, menj oda Y-hoz, és mondd meg neki, hogy kösse RÁD a kendőt!:)

cudarka670 2015.02.20. 16:05:58

@Ruadhnait: A hajigazgatást azért csinja állítólag, mert akkor nem hallanánk, merthogy belelóg a haja a mikroportba-ezt ő mondta egyszer... De tényleg irritáló... Szerintem mindkettő.... Egyik se való műsorvezetőnek.... Kövbe tegyék be Zsu-t, ő csak beszélni nem tud egyfolytába, azaz tud, kivéve ha kötött a szöveg-de azt a BV-nél nem hiszem, csak nincs ott valami szerkesztő, aki mondja Au-nak, hogy fényezed magad, mond, hogy Ave Juve, meg ilyenek :)

2015.02.20. 16:06:02

@-pkata-: a barna keksz es a feher krem orgiaja tejcsokival befedve egy honapig kitart benned a kaloria :D tomeny imadom
@MacákékIcukája: tudom ez szalka lenne azonnal :D
@csiri bá:
Zizi is colt
Meg kojak nyaloka
Meg robbanos cukor

lukacstoncsi 2015.02.20. 16:06:58

Egyébként ez a Robinos meztelenül fürdés nem akkora dolog.Vannak emberek akik eleve félszegebbek vagy nem a társaság középpontjai.Robin is ilyen sose tolakszik nem dumál feleslegesen nem keresi a kamerát stb.Valószinüleg akkor jött el ez a normális tusolás nála mikor érezte hogy komfortosan érzi magát és van egy önbizalma már.összefügg ez a játékkal is.Korábban többet volt rajta kapucni is kicsit rejtőzködött.meg ő nem az aki ezzel operálna.Mással sem szokott elég visszafogott.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:07:02

@lukacstoncsi: Figyelj! Engem nem érdekel, hogy ki nyer. Egyik sem a rokonom. Úgy nézem, mintha a moziban ülnék.:) Habár, ha fizetni kéne érte, bizisten nem nézném. Ez a leggyengébb VV. Csak az alpári beszéd volt a több, de cselekményben egy nagy nulla. A régebbi VV -ben volt katonai hét, főzőverseny...stb. Itt meg állandóan az volt a téma, hogy ki - kit utál és miért??? Ja, meg ez a hét is, ki tud nagyobb bolondot csinálni magából? Elég gyenge volt az egész VV7... Hála Istennek 9 nap múlva már vége lesz.:)

Ditti82 2015.02.20. 16:09:21

@fosch9: Kérek! :D
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Én 3D-ben szeretném látni mezítelenül. :D

Ditti82 2015.02.20. 16:10:44

@fosch9: Azok most is vannak. :) Téli fagyi? Régen volt ilyen ajándék matricás. :D Joghurthab viszont teljesen megszűnt. :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 16:12:36

@fosch9: pedig a lidlis fluffy marshmallow nagy faszaság! i-m-á-d-o-m!!!
(bocs, h belepoff, de nem hagyhattam ki) :)

Ruadhnait 2015.02.20. 16:12:36

@cudarka670: Jah, hat engem nem zavar, ha kiveszi a hajat a mikroportbol. :D Csak azt nem tudom megerteni, nem csak nala, mas noknel sem, amikor belelog a hajad az arcodba ket oldalrol, (vagy egyrol, kinek mi) es mast se csinalsz, mint kifele turkodod 3 mp-enkent. :D

lukacstoncsi 2015.02.20. 16:12:59

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Én az itteni beszélgetésekre gondoltam...hogy Koncsi nincs itt.Egyébként nekem is majd mindegy ki nyer bár Robinnak drukkolok de ha nem ő akkor sem esek kétségbe.Az a baj hogy nincs pénz normális dolgokra.Tavaly a cigivel piával se spóroltak most mg minden filléres olcsó és unalmas.A játékosok egy másik szériában szerintem be se kerültek volna.

2015.02.20. 16:13:05

@Ditti82: lidl reklamozza neha egy-egy hetig van ujra nemelyik
:)

2015.02.20. 16:14:08

@aggyistenbrittudós: nagyon jol tetted ugyis tartozom az ordognek egy lidl korrel :)))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:15:40

@MacákékIcukája: Ha tőlem függne, akkor nem!!! Nem nézem a Fészen, mert itt is sok néha.:) Szívem szerint kizavarnám mindegyiket a villából, a villát meg ledózerolnám. Minek rendezik a VV -t, ha nincs rá keret??? Egy fodrász sem ment be hozzájuk, egymást nyírják. Szóval egy kicsit törődhettek volna jobban velük! A nyeremények is szánalmasak voltak. Na mindegy, nem kötelező nézni...tudom.:) ...most már azt a pár napot kibírom.

Magg. 2015.02.20. 16:16:15

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Sziasztok! Most olvasom vissza a hsz-eket.
A szöveg nem csak buborékban volt, Laca konkrétan mondta is, hogy Edina jobban fel tudta volna tölteni, mint a jó édes anyukája.
Ritka egy suttyó paraszt ez a kölök!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 16:17:18

@fosch9: múltkor betáraztam belőle, még van egy dobozzal, 03/02-ig meg kell enni :) dagadt 55 kilós leszek, by edinka :)))))))))))))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:17:20

@Ditti82: Miért? Kicsinek találtad a kis "Robinkát?" =D

Magg. 2015.02.20. 16:17:23

@jotekony koc: Őszintén rinyáló Laci?
Te meg milyen műsort nézel? :)

Ruadhnait 2015.02.20. 16:19:00

@skorpioqueen: Jah, en is ezt mondtam. :) Fanni allj fel, kerlek. Setalj oda a Robinhoz, add oda neki a kek kendot es kerd meg, hogy kosse fel rad. muhahahaha :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:20:12

@lukacstoncsi: Nekem is az a gondom, hogy semmire sincs pénz, de legalább valami ötletes dolgokat találtak volna ki nekik! De nem, csak egymásra uszították Őket állandóan.Unalmas volt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 16:20:32

@lukacstoncsi: maga a "luxus" besorolás is egy vicc, olyan össze nem illő színű és stílusú bútorokat dobáltak be, minden mindegy alapon...

2015.02.20. 16:20:33

@aggyistenbrittudós: en is az szeretnek lenni :DDD mmkk vennem kell

lukacstoncsi 2015.02.20. 16:22:05

@MacákékIcukája: Sok ilyen ember van aki az életben is nehezen nyílik meg és idő kell míg barátkozik vagy a bizalmába fogad de akkor teljesen.Meg Robin kitart azok mellett mégha a kapcsolat nem az ami volt az elején.Dóri, Edina.

Na én is öt perce néztem meg a lidl oldalát amcsi hét van és én is kiszúrtam ezt a cukrot,imádom bár elég geil de natúr és nem valami vacak műgyümölcsös.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 16:22:24

@Ditti82: adok én, irigy aztán nem vagyok :)))
(cserébe majd ha úgy alakulna, és benn maradna, akkor toljatok egy szavazatot fannira)
:DDDDDDDDDDD

cudarka670 2015.02.20. 16:23:36

@Ruadhnait: Ja, erre való a hullámcsat... :) De az övén lehet hajlakk bőven, nem értem én sem miért nem csinálja meg a BV fodrásza rendesen... Amúgy én is ilyen két oldalt lóg vok, de csak néha túrom félre, mikor már a számban van egy tucat tincs, meg rám szólnak, ilyenek, ha zavar egyszerűen felfogom, vagy hajráfot teszek... Sok csajos dolgot még én sem értek, pedig nő vagyok már pár éve ;)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:25:42

@Magg.: Egyáltalán nem paraszt. Csak ha Edina ment volna be, letudta volna nyugtatni Lacit, úgyis, hogy semmi érdemlegeset nem mond, Ők együtt voltak bent a villában. Az Anyukája a TV - ben lát 50 percet , abból is 20 perc reklám. Annyit tudott mondani, hogy szeretik, meg ott lesznek vasárnap a párbajon. Ez bizony kevés. Ne legyél már rosszindulatú! Utáld Lacit csendben! Hajrá Laci! :))))))

Magg. 2015.02.20. 16:30:37

@vastyúk is ..: Romániából jön az adás, ott nincs fennhatósága a médiafelügyeletnek.

lukacstoncsi 2015.02.20. 16:30:52

@Ruadhnait: na ez mekkora lett volna:-))))

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: meg valahogy önmagukban ezek a játékosok nem valami érdekesek.egyszerüek viselkedésben gondolkodásban is...senki olyan aki tényleg egyéniség.itt még dani is egyetemi docens lehetett:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 16:32:49

@fosch9: ha úgy vesszük, 1db 95 kcal, de olyan tömény, h több napra blokkolja az édesség utáni vágyat, szóval ja, fogyasztószer! :)

Magg. 2015.02.20. 16:33:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: már hogyne volna paraszt!
Téged is leparasztoználak, ha nyilvánosság előtt azt mondanád, más látogatónak jobban örültél
volna, mint anyádnak.
Amúgy meg pont annyi jogom van itt kimondani a véleményemet, mint bárki másnak!

Fu Szekh Li 2015.02.20. 16:35:29

@fosch9: @csiri bá: Csak szólok, hogy ha nem jöttök közös döntőnézésre, egyedül leszek 4 csajra. Mondjuk ez annyira nem rossz nekem :-D

Szoba kilátással 2015.02.20. 16:35:40

Most van a családtag bejövetel ismétlés

Szoba kilátással 2015.02.20. 16:36:37

ezek a fejek :))) mint a dilihazban

lukacstoncsi 2015.02.20. 16:37:00

@Fu Szekh Li: de remélem nem félsz:)nem fognak kifacsarni, bár lehet hogy nem jutsz szóhoz pl:)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:39:26

@Ruadhnait: Engem meg az idegesít, amikor humoros akar lenni, és közben átmegy alpáriba. Olyan erőltetetten mosolyog, vagyis inkább vigyorog, mereven áll szemben a kamerával, és a szeme sarkából kinéz, de az Istennek sem fordítja meg a fejét. Gondolom, elégedetlen a profiljával. Most meg, ahogy összefaragták a haját, az borzalmas. Azt nem értem, hogy nem szokott a tükörbe nézni? Egy normális nőnek látnia kell, hogy valami jól áll neki, vagy nem! Hát ez nem!!!

Ditti82 2015.02.20. 16:39:40

@Fu Szekh Li: Ki mondta neked, hogy csaj vagyok? :D

Magg. 2015.02.20. 16:40:02

Csakazértis Hajrá Fanni!
Lacának iszonyat nagy lett az arca. Az egy dolog, hogy teljesen biztos abban, hogy a főnyeremény az övé, azon behaltam a röhögéstől, hogy ő írta, fényképezte, szervezte, énekelte az egész klipet, csakis nki köszönhetik, hogy ilyen jó lett. :DDD
(Jó, hogy még a zeneszerzést is nem hazudta be.)

Fu Szekh Li 2015.02.20. 16:42:03

@-pkata-: Reggel ő köszönt be elsőnek.

kamilla123 2015.02.20. 16:42:18

@Magg.: meg hogy neki volt a legjobb hangja

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 16:43:19

@Szoba kilátással: off - nagyon tetszett anno az a film (nickneved), jó régen láttam, meg kéne néznem újra, jut eszembe - on
:))))))

Magg. 2015.02.20. 16:43:31

@Ruadhnait: neked nem volt még hosszú hajad? Az már csak ilyen, ha nem kötöd össze, akkor folyton az ember arcában, szájában van. :))

Fu Szekh Li 2015.02.20. 16:43:36

@Ditti82: Azért én meglepődnék, ha nem az lennél :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.20. 16:43:54

@Fu Szekh Li: ki? hol? mikor? mi? elvesztettem a fonalat :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 16:45:07

@Magg.: wááááhháá, alakul a fanni-párt, nagyon helyes :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:47:39

@lukacstoncsi: Gondolom, direkt így válogatták össze Őket... csak valahogy nem jött össze, a szórakoztató műsor, amire számítottak.:)

@Magg.: Te most beszóltál nekem? :) Biztos unatkozol...amúgy írjad csak nyugodtan le a véleményedet! Azzal maradsz.=D .... Szép napot Neked! :)

Magg. 2015.02.20. 16:47:58

@kamilla123: hát ezt az iszonyat jó hangot hallhattuk abban a duettban, amit Edinával énekelt. :DDDD A mai napig nem tudom (mondjuk utána azért nem néztem) :)), mi a fenét akarhatott énekelni?

Persze, a technikusok itt mindegyikük hangját "felhúzták", de Denisz és Fanni legalább alapból valami halványan felismerhető dallamot énekelt, míg Laca dünnyögött az orra alatt.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:50:19

@Ditti82: Már, hogy lennél csaj ezzel a profillal? Ne hagyd magad, Robin sem kislány! Ja.:)))

Kosztarika 2015.02.20. 16:50:40

@vastyúk is ..: igen :( Én sajnálom. A stílusától eltekintve voltak jó meglátásai.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 16:51:59

@Magg.: Az éneklést nem mondta!!! Csak az igazságot, a színtiszta igazságot, ha lehet!

Magg. 2015.02.20. 16:52:20

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: először te szóltál be nekem, én egy ideje már - ugyanúgy ahogy a Koncsihoz sem szólok - nem szólok hozzád sem, mert megfigyeltem, ha felteszem a sapkám azért, ha leveszem, akkor meg azért belémkötsz.
Úgyhogy szkippeld nyugodtan a hozzászólásaimat, én is azt teszem a tieddel.

Ruadhnait 2015.02.20. 16:52:54

@Magg.: Nekem eddig csak hosszu hajam volt, de sosem logott az arcomba annyira, hogy egyfolytaban igazgatnom kellene, pedig nagyon sok van es hosszu is. ;)

oregdiak 2015.02.20. 16:53:19

@Magg.: Teljesen fogyaszthatatlan a dumája. ami szörnyűbb, hogy mindezt el is hiszi.
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Fannit kint tudja hagyni.
A nyálas nagyképűségénél, már csak az arca nagyobb.

Magg. 2015.02.20. 16:54:33

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: te vagy mégiscsak Koncsi álnéven?
Bizonyítékot is kérsz?
Amúgy az olvasottakat meg értelmezni kéne. Amit írtam, válasz volt egy felvetésre...

kamilla123 2015.02.20. 16:55:23

@Ruadhnait: sztem ő a mikroport miatt igazgatja. de kitalálhatna vmi megoldást rá, mert tényleg idegesítő.

Ditti82 2015.02.20. 16:56:15

@Fu Szekh Li: Az élet tele van meglepetésekkel. :D

Fu Szekh Li 2015.02.20. 16:57:42

@Ditti82: Ha így van, akkor gyere lécci gésának öltözve :-D

Magg. 2015.02.20. 16:57:57

@Ruadhnait: jéééé....
Nekem is hosszú és mindig rossz helyen van. :) Bár az lehet a titok nyitja, ha túl sok a hajad, a saját súlyától már nem lobog összevissza.
Nekem is van egy kolleginám, ha összefogja a haját, olyan vastag, mint a karom és neki mindig rendezetten ott áll, ahol kell.

zsopicur 2015.02.20. 16:58:29

Dori 2 okbol nem nyerheti meg SEMMIKEPP sem ezt a jatekot:
1. azok a kibe**szott szponzorsapkak, miert kell MINDIG bakker sapkaban lenni, telisapkaban odabent....randin getto sapkaban...esküszöm ez a szinhazba is ugy menne.....csoda h nem abban alszik, kikesziiiiiit.
2. az örökös cuppogas nyammogas csamcsogas, ereszt a szilikon a szajabol, vagy en nem is ertem, hogy tudja non stop csammogni a SEMMIT?

Magg. 2015.02.20. 16:59:56

@kamilla123: nekem kevésbé idegesítő, mint Laca és Dóri folyamatos orrtúrása, meg Dóri szempillapiszkája, ahogy a megnyalt ujjával mosogatja a pilláit. Brrrrrrrrrrrrrr.....

Ruadhnait 2015.02.20. 17:01:00

@Magg.: Akkor ez lehet a megoldas, az enyem ott van, ahova teszem :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.20. 17:01:55

@MacákékIcukája: Valaki belinkelte valamelyik poszthoz egy interjút Vikivel, abban mondta még a VV7 indulása előtt, hogy rengeteg 5lete van, mert ugye bent volt az előző szériában és az lesz a dolga, hogy érdekes feladatokat találjon ki.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 17:02:47

@Magg.: Kössön beléd a beton! Látogasd meg a háziorvosodat, gond van veled! Kellemes kikapcsolódást Neked a továbbiakban is! Nagyon teccccel nekem.=D =D

Tordafia 2015.02.20. 17:04:14

@zsopicur: valszeg a puffasztott rizs szája idegesíti ennyire, vagy mert folyamatosan csorog a nyála a megdagasztott felső ínyétől. :)

Fu Szekh Li 2015.02.20. 17:05:08

@lukacstoncsi: akkor majd közvetítek ide :-D

Fu Szekh Li 2015.02.20. 17:07:04

@-pkata-: Visszajött módosítva. De ő se szólt többet hozzá. Lehet, hogy egyből le lett tiltva

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.20. 17:10:01

@Fu Szekh Li: Szuper. Amúgy bírom Őket, kicsit mocskos de hát így szeressük Zolit.:))

Ditti82 2015.02.20. 17:10:02

VV Attila hivatalos oldala
1 perce ·

Kaptam annyi levelet most hogy nem győzök válaszolni.
Ezért inkább leírom itt. A mostani párbajon nem fogok szavazni senkire.
Én ugyan nem hiszem el Lacinak ezt a "nagy mártír" szöveget.
De amúgy meg tökmindegy már ki megy vissza. Gondolom Fannival jól eltudnék afektálni, és nevetgélni. De ha Laci megy vissza most, egy pálinka mellett jövö héten vele is szívesen kidumálom milyen ügyesen megcsinálta ezt a kamu mártírságot, amit mindenki bekajált idekint.
Szóval győzzön a jobbik, jöjjön a finálé hét. Egy biztos jövö héten több beforrott plaszikai műtét lesz a villában mint valaha.

Magg. 2015.02.20. 17:10:31

@Vastyúk.:
index.hu/kultur/media/2015/02/20/a_valo_vilag_7_kiakasztotta_a_mediatanacsot/

Az EU-s jogszabályról megfeledkeztem. Európán kívülre kellene költözniük a kertévéknek. :D

Fu Szekh Li 2015.02.20. 17:11:11

@Ditti82: Úgy jössz, ahogy akarsz. Nekem a neved női névnek tűnt (az emilcímed még inkább), ha nem az vagy, akkor elnézést.

Ditti82 2015.02.20. 17:15:13

@Fu Szekh Li: Nyugalom. Nőből vagyok. Voltam és leszek is. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.20. 17:15:41

@Magg.: vagy csak csendben figyelünk és majd lesből támadunk, ha itt az ideje :))))