Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 7x96 - A zsiráfra még várni kell

2015. február 20. 05:54 - Hoppancs

Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis, ha oroszlánok lennének. Nagyjából ugyanazt, amit most.

Hideg a víz a fürdőben, és Fanni hiába próbálja énekével felmelegíteni, nem jön össze. Laci egy közepesen súlyos depressziós lelkesedésével áll hozzá az eljövendő nagy harchoz, amelyben immár Edináért is fog küzdeni, ami megduplázza erejét és hitét. (Bár én az iskolában úgy tanultam, hogy ha a nullát megszorozzuk kettővel, az még mindig nulla marad.) Lassan nő a bajusza és büdöseket fingik, miközben Robin olyan bájos kárörömmel kortyolgatja mellette a kávéját, hogy már szinte megkedvelem. Hamarosan meghallgathatjuk, milyen tanácsokat fog Laci magasról leszarni, a villalakók ugyanis elmondhatják kihívással kapcsolatos véleményüket.  Fanni kezdésként durván megfenyegeti bánatos villatársát azzal, hogy a saját gondolatait fogja elmondani, majd olyan bölcsességekkel bombázza, hogy: „a te kezedben most nagy súly van”. Laci valószínűleg próbál másra gondolni, mondjuk egy jó kis kamera és anyuka nélküli közösülésre Edinával. De lehet, hogy csak nyitott szemmel alszik. Fanni szerint ő lesz a kihívott, mert Laci nem csinál segget a szájából. A monológ végén a megszólított a szemét dörzsölgeti, ebből látszik, hogy még él. Fanni úgy véli, Laci és Dóri jelenlegi jó kapcsolata „ál-puszipajtás téma”. Utóbbi pont annyi energiát fektet a konzultációba, mint amennyi szükséges: azt csinálsz, amit akarsz, szevasz.

nevtelen_1_2.jpg

 Robinból viszont a gésajelmez kihozta a sorselemzőt, szépen körbejárja az izgibbnél izgibb lehetőségeket, különös tekintettel azok pszichológiai, társadalmi és nemzetközi következményeire.  Nem hinné, hogy Laci Dórit viszi ki, mert úgymond, közel kerültek egymáshoz, de a játék szempontjából érdekes lenne, különösen, hogy a száz százalékos playmate még nem is párbajozott. Ha Dennis menne ki, attól meg leesne az álla. Magát sem hagyja ki a sorból, amire Laci „óóóó, hombre”  sóhajjal reagál, hogy a sombrero-vakságban szenvedők is képben legyenek. Robin úgy érzi, le tudná győzni Lacit, még akkor is, ha lejárt szavatosságú érvekkel dolgozik. Zárásként megkérdezi, hogy „por qué?”, amire Laci a „por que, sí” mondattal válaszol. A kód feloldásán jelenleg is neves nyelvészek vitatkoznak. Dennis sem tud sokat hozzátenni, aztán hála az égnek elkészül a pizza, és vége ennek a résznek.

nevtelen_2_3.jpg

A klipversenyt a Young Stars nyerte, aminek hallatán Fanni meglepő módon nem kezd el sikítani. Lacival és Dennisszel el kell dönteniük, hogyan osszák el egymás közt a levélből, videóüzenetből és egy – csatorna által meghatározott -  kinti személlyel való találkozásból álló ajándékcsomagot. Laci az utolsóra hajt, hátha Edinát kapja, akit napokkal ezelőtt látott utoljára. Dennis jóval fantáziadúsabb, előhúzza az elhagyott kislány kártyát, de Fannihoz hasonlóan azt is közli, hogy neki egyébként mindegy. Aztán meg azt, hogy mégsem. Valamiért mindketten nagylelkűen (haha) átengednék Lacinak a lehetőséget, talán szentté avatásra hajtanak. Laci a klip sikerében játszott megkerülhetetlen szerepével érvel, a tőle megszokott őrületes szenvedéllyel, Fanni pedig sokadszor közli, hogy neki bármelyik jutalom „nagy feltöltést adna”, amikor Dennis véget vet a kínlódásnak, és összeállítja a párokat: Laci-találka, Fanni-videó, Dennis-levél. Az egész „vitában” annyi tűz volt, mint a rossz emlékű Szex és New York lightban, de legalább hamar vége lett. Önző vagyok, de nem érdekel, ismételgeti Laci, akinek azért feltűnt, hogy Dennis milyen szemérmetlenül próbálkozott a gyerektémával. Fanniék egyetértenek abban, hogy Lacinak van legnagyobb szüksége a találkozóra, mert „ő van leülve, mint az iszap”.

nevtelen_3_3.jpg

Lacihoz az anyja érkezik, aki nem Edina, de legalább nem is egy zsiráf, ahogy Dennis szerette volna. Gyorsan elhúznak az indokoltnál jobban csodálkozó többiek mellett, Dennis sziát köszön, majd olyan arccal kérdezi meg, hogy „ő az anyukája?”, mintha tényleg egy zsiráfot látott volna. Laci megkapja a vigasztaló puszit, a nagyonszeretünket, az ottleszünkvasárnapot és a szeddösszemagadot, ahogy kell, aztán megegyeznek abban, hogy Edina csinos kislány, és úgy kell venni, mintha elutazott volna. Ami egyébként igaz.  A többiek a mama tekintetét befelé megvetőnek, kifelé kedvesnek látták, Dennis meg tesónak nézte, mert olyan fiatal. Fanni édesanyjának rövidke üzenete nem sok hírértékkel bír, szeretik, maradjon önmaga, satöbbi. De legalább nagyon szép asszony, aminek Fanni örül. Dennis felolvassa a levelét, közben pityereg egyet, mert őt sem utálja az anyukája. Ráadásul ez az érzés kölcsönös. Hogy mik vannak?

nevtelen_4_3.jpg

A játékból Dóri most kimarad, mert valami kórság gyötri. Dennis, Fanni és Robin oroszlános természetfilmet adnak elő nagy átéléssel, Laci papírról olvasott, botladozó narrációja mellett. Dennis sárga micsodáját mutogatva hentereg, Fanni mijaúzik, Robin áldozatul esik.  Dennis még nem látott gésának öltözött állatokat, ezért Robin alakítása mély nyomot hagyott benne.

Sárga bréje az oroszlánnak tuti nincs, de nekem van.

 

Nem kell megijedni, sor kerül a párzásra is, ami „naon, naon, naon viccesre” sikeredik, ahogy Fanni fogalmaz. Végül az összes lehetséges oroszlán-életpályamodellt végigveszik, állatkert, cirkusz, szafari, minden van. Dennis ahol lehet, párosodik, mert… ő Dennis. Törzsi tánc következik, magyarul mindenki rázza magát, ahogy tudja, Dennis főleg a nagy sárgát. Lapozzunk.

nevtelen_5_1.jpg

Kapcsolják a villát, ahol már terjed a Dóri-féle bacilus vagy vírus. Visszatekintünk Laci monológjára arról, hogy  miért van benne mindenki a pakliban, majd a riportszobában Bencével közösen tesznek úgy, mintha nem tudnák, hogy a meg nem nevezett ellenfél bizony Fanni lesz. Egyébként nehezebb volt a döntés így, hogy Edina nincs bent, és nem mondja meg Lacinak, mit csináljon. Ezután szépen elmondja, ki miért nem bír, amihez drámai aláfestést szolgáltat Dóri köhögése. Fannit sok mindenért utálja, de a leginkább ezért:

Úgy vonaglasz itt, mintha te csináltad volna a spanyolviaszt.

 

Dórinak nem felejti el a korábbiakat, Dennis kerüli a konfliktust, Robin meg állandóan „felajánlja magát”, de azért a szerencsés mégis csak Fanni, aki nagyon örül, hogy kimehet, és végre megmutathatja, hogy mekkora király. 

 

Címkék: vv7 dsns
1801 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dare 2015.02.21. 00:44:18

@Morcz: Látom, már nincs visszaút, elveszett lelkek vagytok. DD

csak mert 2015.02.21. 00:44:59

@DerültÉgből: hát ez kész :DDDDDDDDDDDDDd

@Morcz: "pisiporlasztó" ?? ::DD

Morcz 2015.02.21. 00:45:06

@DerültÉgből: képzeld milyen lehet a HV-on vagy a Skype-on keresztüli pisilés...:D

Kosztarika 2015.02.21. 00:45:43

Elmegyek aludni, majd meggondolom, hogy reggel elmeséljem-e az álmaimat, vagy hogy mi történt a popitakaró alatt még félálomban. :D ;)

Jó éjt!

MacákékIcukája 2015.02.21. 00:46:01

@Morcz: de akkor fejszehajitast kell veghezvinni a pusztaba', hogy leszakadjon es elerhetove valjon :D

De basszus. Hagyjuk mar abba, mert szet lesz csapva kozottunk :D Egyebkent nagyon hahotazok, hulyek vagyunk, mint allat :DD

Morcz 2015.02.21. 00:46:05

@dare: csatlakozz...:D :P

Szerintem a mai este alcíme itt a fórumon lehetne a pisi és az áram ötven árnyalata..... :)))))

Morcz 2015.02.21. 00:46:40

@MacákékIcukája: Dehogy elég hozzá egy felüljáró! :D

dare 2015.02.21. 00:47:00

@DerültÉgből: Inkább attól hogy posztolni fogtok hogy jobban megértse laikus is miről is van szó.
Én nem akarok együtt fürdeni a Fannival. D

csak mert 2015.02.21. 00:47:45

@MacákékIcukája: hallod, amiket írsz te is :DD sőt mindenki :DDDDDDD

@Morcz: no-no! kaka evéssel kezdtünk

Morcz 2015.02.21. 00:47:52

@Ilyen vagyok: jó éjt! :)

@dare: én elsőre is vágtam, pedig a pisi állítólag jó a bőrnek legalább is Medveczky Ilona szerint...:D

MacákékIcukája 2015.02.21. 00:48:08

@dare: Teeeenyleg! Hat a Fanni belepisil a sajat lavorjaba!
Edina pedig voyeur.

AKKOR NEM IS VOLT OFF AZ EDDIGI BESZELGETES!!4!

Morcz 2015.02.21. 00:48:31

@csak mert: " no-no! kaka evéssel kezdtünk " az már tényleg megapfujj.... :S

dare 2015.02.21. 00:48:32

@Morcz: Nem inkább a sárga 50 árnyalata

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.21. 00:49:15

@Morcz: Nem veszed elég komolyan! :DDD
@Ilyen vagyok: Jó éjt! :)

Morcz 2015.02.21. 00:49:39

@MacákékIcukája: na ugye! :D

@dare: az se rossz....:D

dare 2015.02.21. 00:50:32

@Morcz: Na mondjuk az ő bőrén pont nem látszik ez a jótékony hatás.

csak mert 2015.02.21. 00:50:52

@Morcz: Ilonkának egészségére! :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.21. 00:52:09

@MacákékIcukája: :D
@dare: Bemutatásig már tényleg nem megyünk el,ígérem :D

Én biztos:) Vidám volt,köszönöm:))) Jó éjt!

csak mert 2015.02.21. 00:52:27

@fosch9: hová tűntél gugli mester?

Morcz 2015.02.21. 00:52:38

@dare: Hát tényleg nem, pedig anno telekürtölte vele a bulvárt, aztán csodálkozott a támadásokon...:)
@csak mert: :)))

dare 2015.02.21. 00:55:47

@csak mert: Holnap is nap.
Jó éjt.
Remélem szépeket álmodok.

Fu Szekh Li 2015.02.21. 00:56:18

@MacákékIcukája: Nem. Most már eljutottam odáig, hogy vannak filmek, amikről látatlanban el tudom dönteni, hogy nem akarom látni őket. Mel Gibson Passio-ja volt az első ilyen. De a Trier filmek is ilyenek. Ugyanakkor szeretem a Greenaway filmeket, pedig azok se egyszerű történetek, de ott olyan képek és zene van, ami lenyűgöz.
De most már tényleg jó éjt! :-D

Morcz 2015.02.21. 01:05:38

Én is lépek, jó éjt nektek, jókat röhögtem ma, köszönöm! :DDDDD
Ja és a HAJRÁ FANNIIII!!!!!! x 1000 :)))))

csak mert 2015.02.21. 01:09:16

jó éjt! és tényleg jó volt :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 07:27:54

@Androido: gyere máskor is :-)

@csak mert: a salo nagyon durva film. A másik ilyen a szerb film.

@MacákékIcukája: a fentiekhez képest az semmi :-)

@Fu Szekh Li: a passió pedig nagyon jó.

Fu Szekh Li 2015.02.21. 07:42:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Lehet, de amikor hallottam róla, öncélúnak tűnt, és úgy döntöttem, hogy erre most nincs szükségem.

másodpéldány 2015.02.21. 07:59:13

@Ilyen vagyok:

"Nem értem, hogy ez a szaunába zárás miért akkora bűn?"

minden ok nélkül bezárni a másikat a szaunába, pusztán alázás céljából, ráadásul úgy, hogy valaki közben valaki más szuperképességét használod el? és ennek a másiknak a barátnőjét zárod el? szándékosan alázod, kínzod csak önmagáért a kínzás és alázás öröméért? Ez Laci bizonyítványa!

ha lett volna valami játékbeli stratégiai célja a szaunába zhárásnak, pl egy bizonyos eseménytől akarta volna távol tartani fannit, akkor taktikai okokból megértem, de ezt a puszta alázást nem tudom elfogadni, remélem idekint ezt a pofont visszakapja sokszorosan, ha máshol nem akkor majd a dutyiban..

ha csak el akarta volna lőni denisz szuperképességét - ahogy egyébként az összes szuperképességet elherdálta, amiből nagyon sok jutott neki, és most mondom, hogy a fődíjat ugyanígy lőné el, mert aki ennyiszer tékozol, miért ne tékozolná pont a fődíjat

- akkor szépen bevonulhatott volna maga a szaunába 6 órára, de ehelyett alázásra használta, és egy gusztustalan hatalmaskodásra, önkényeskedésre, komolyan remélem, hogy ezt a pofont hatszor kapja vissza valakitől idekinn Laci, a fődíj remélem Robiné, aki viszont még mindig őrzi az egy szem dupla jelét, és csak akkor használja, amikor tényleg szüksége van rá... és Robin végig az egész játék folyamán mindenkivel tisztelettel és méltósággal bánt...

szóval a fődíj is jó helyen lesz nála, említette, hogy vendéglőt akar nyitni, jó kezekben lesz az a pénz, és abba a vendéglőbe én is szívesen elmennék...

viszont semmit, semmit nem bíznék lacira, se embert, se kisdisznót, se szuperképességet, se pénzt, semmit nem adnék lacinak, aki a nőkbe rúgáson és alázásukon, használásukon kívül, és nőknek való hazudozáson kívül még semmiben nem jeleskedett igazán.

tényleg annyi elég a csajoknak, hogy egy pasi jól nézzen ki, és akkor már bármit megengedhet magának?

és még rá is szavaznak?
amúgy milyen már ez a vv, hogy eddig az összes párbajon kint hagyták a lányokat, vagyis jobban mondva milyen ez a közönség? milyen ez a csatorna és milyen a szavazó közönsége...

nekem akkor se stimmel valami a szavazás körül

hajrá fanni, dóri robin!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 08:10:38

@Fu Szekh Li: értem, ha nagyon gáz filmet akarsz, akkor mártírokat kell megnézni. Nagyon durva.

Ditti82 2015.02.21. 08:22:59

@másodpéldány: Mások meg azt nem értik, hogy egy ilyen "nőre", mint Fáncsi, kik szavaznak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 08:25:37

@másodpéldány: tényleg annyi elég a pasiknak, hogy egy csaj jól nézzen ki, és akkor már bármit megengedhet magának?

Fu Szekh Li 2015.02.21. 08:33:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Rákerestem a Porton, és úgy érzem, ezt is ki fogom hagyni :-)
Úgy gondolom, hogy minden embernél eljön az az idő, amikor már legalább azt tudja, hogy mi az, amit biztosan nem akar. A kíváncsiság, a nyitottság az újdonságok iránt nem vész el, de azt már tudod, hogy mi az, amivel nem igazán érdemes próbálkoznod.
Persze a nagyon régi dolgokat érdemes néha visszatesztelni (én így jöttem rá pl., hogy a sóskával tulajdonképpen nincs sok bajom, de a sárgadinnyét még most sem szeretem), az új nemszeretem dolgokkal többször próbálkozni, de azért az ízlés nagyon lassan és alig-alig változik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.21. 08:42:48

@Fu Szekh Li: csak szólok, hogy a Szodoma 120 napjának felemlegetését pár napig biztos nem fogom megbocsátani neked. :D

Fu Szekh Li 2015.02.21. 08:46:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Miért? :-D
Egyébként meg itt se voltál, amikor előkerült.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 08:50:48

@Fu Szekh Li: megfogtam a lényegét, a sárgadinnyét én sem szeretem. :-D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pedig igen egyedi film, úgymond. Nem egy tucat :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 08:52:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csak megfordítottam a kérdést, mert nem csak Fanni oldal van, noha legalább jó karakter :-D

@Fu Szekh Li: kabbe ;-) Milyen diplomatikus válasz ez? :-D :-D :-D

rearwindow 2015.02.21. 08:58:17

Most reggel néztem meg a tegnapi műsort, még jó hogy nem maradtam fel miatta... Ezzel a résszel újabb unalomrekordot döntött a széria, annyira lekötött, hogy volt időm közben betenni a mosást, meg megcsinálni a konyhában a reggelit

másodpéldány 2015.02.21. 09:03:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

pont az a lényeg, hogy hiába néz ki jól egy nő, ugyanúgy pocskondiázzák, gusztustalanul lejelzőzik, a lányok ebben a házban tele vannak komplexusokkal főleg a testükkel kapcsolatban,még akkor is, ha bombázók de a lelkük összességében is elég zilált önbecsmérlő állapotban van, tükrözik a kinti állapotokat, ahol színtén alapjáraton becsmérelve vannak

míg lényegében az összes pasi (most talán macit kivéve) elégedett magával, elfogadja a testét, a kinézetét és hát az önképük szerint pompás egyedek... nincsenek annyira meghasonulva magukkal mint a csajok...

"ennyike"

Ditti82 2015.02.21. 09:04:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Múltkor még nem az volt, hogy másodpéldány nő? :O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 09:08:50

@másodpéldány: azért felhívnám a figyelmedet, h Fanni Mindent, De Tényleg Mindent Megenged Magának. Oka ennek lényegtelen.

Az meg, h pasik elfogadják magukat, nem igaz, csak nem nyávognak annyit, mint mi, nők. Egyébként kevésbé érzékenyek, hamarabb leszarnak mindent, így jó, h elégedettebbek magukkal. A nők meg leginkább maguk miatt hülyék :-)

másodpéldány 2015.02.21. 09:12:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

"h Fanni Mindent, De Tényleg Mindent Megenged Magának."

hát ez komplettó nem igaz, úgyhogy ezt a kérdést ejthetjük is, mert te azt fogod mondani igen, én meg azt hogy nem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 09:12:35

@Ditti82: de, de most ki mondta, h nem? :-D

@Fu Szekh Li: most elpirultam, megyek is vissza aludni :-D (nem)

2015.02.21. 09:21:41

@csak mert: belealudtam :D utólag is elnézést, h nem szóltam, nekem is váratlanul jött :D de jól szórakoztam én is :)

másodpéldány 2015.02.21. 09:22:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

" A nők meg leginkább maguk miatt hülyék :-) "

igen, de kezdetben vala a férfi, aki jól beléjük rúg, mindennek elmondja, a lányok nem kapnak elég elismerést önbizalmat az apjuktól, tisztelet a kivételnek,

azok a lányok általában nagyon szerencsések, akik olyan apát kapnak, akik úgy néznek rájuk, mintha ott lennének, de ez a kivétel,

általában az a helyzet, hogy az apák, csak eléldegélnek a lányuk mellett, de nem úgy néznek rá, mint aki fontos, mint aki számít, mondom, tisztelet a kivételnek, szóval a lányoknak nincs nagyon honnan önbecsülést meríteniük a férfiakkal szemben, és az a jobbik eset, ha csak nem veszik komolyan a lányukat, és nem tisztelik a lányukat, sokan még folyamatos verbális és fizikai bántalmazást is elszenvednek...

ezzel szemben látjuk, hogy a fiúk a házban mind anyuka kicsi agyonkényeztetett fiai, még jó, hogy van honnan erőt meg magabiztosságot meríteni, ők az istenek,

most belemehetnék részletesen, hogy ezt a dóri kapcsolatot tényleg fanni rontotta el, rosszkor kezdte ezt az összeveszést, és dórinak meg erre átszakadt, ami eddig felgyülemlett benne, szóval sajnálom, hogy fanni nem bírta ki a villa végéig ezzel az összeveszéssel, mert lehet ez lesz a veszte...

fanni nagyon fiatal és olyan amilyen, tényleg kicsit paranoiás, és abban igaza volt dórinak, hogy a saját rosszhiszeműségét vetítette ki rá, mármint dórira, de sajnos így a játékvégére már dóri is elvesztette a türelmét, és ebből fanni jöhet ki vesztesen, neki nagyobb szüksége lehetett volna dórira, meg a támogatására ugyanis ő meg is nyerhette volna, fanninak nagyobb esélye lett volna, dóri meg csak kivételes esetben nyerhette volna meg...

na mindegy, itt most fanni lábon lőtte magát, a bizalmatlanságával (ebben dórinak van igaza), és emiatt akár ki is eshet, pont laci ellen, aki viszont egy hétköznapi kis gazfickó, nem nagy gazfickó, csak pont olyan mint a többi...

2015.02.21. 09:28:54

@csak mert: @Morcz: @Ilyen vagyok: @DerültÉgből: @MacákékIcukája:
azon mosolygok kávé mellett, hogy mindenkit, hogy beszippantott a téma :DDD ügyesen belógatta Fuszekli mi meg ráharaptunk :D tetszettek a poénok :DD

2015.02.21. 09:30:34

@aggyistenbrittudós: csak nem maradtál ki a topikból :D

Fu Szekh Li 2015.02.21. 09:36:14

@fosch9: Én csak elmondtam a véleményemet arról, mindenkinek máshol vannak a határok. Ti ugrottatok rá a koprofágiára :-D

Fu Szekh Li 2015.02.21. 09:37:53

@másodpéldány: Nagyon sajnállak, hogy ilyen tapasztalataid vannak, de szeretném felhívni a figyelmedet, hogy most gyönyörűen süt a nap :-)

cudarka670 2015.02.21. 09:41:31

@másodpéldány: Milyen szépen megfogalmaztad :) Hát én teljesen kiakadtam a Fannikán, hogy lehet ilyen Dórival, mert ő kezdte el, hogy Dórira nem lehet megbízni, stb., és ez nagyon szarul jön le róla. Ő egy tipikusan olyan lány, akinek csak egy barátnője lehet, és annak pedig csak ő, gondolom ezért haragudott, hogy Dóri jóban van Zsuval. Pedig az sem volt annyira újkeletű, mint ahogy beállították. Még a Vikcsus párbaj előtt Dóri mondta Edinának, hogy ő is jóban van Zsuval, felrakja neki a műszempillát. Valahogy úgy állították be, hogy ez csak azután kezdődött, hogy volt a Zsu-Laci kavar. És szertem Fanni magába is nézhetne, mert ő volt aki Renivel lógott mindig, mikor meg már ő nem volt, akkor Dennis-szel...

Szerintem nem minden lány azért szavaz Lacira, mert milyen jó teste van, pl. engem aztán nem érdekel... De igen, most másodszor rászavazok a Fanni ellenében, múltkor meg Edina ellenében... De amúgy Zsunak szurkoltam, ha Robint viszi ki akkor a Géságolyóra nyomok, ha Dórit akkor a Plasztikra.... Attól hogy most rászavaztam, nem szeretném hogy megnyerje a Nagy Videóklip rendező/író/meg mittudomén még mi... Négy napja nem látta a csaját, oszt önzősködik!!!

minden reggel 2015.02.21. 09:41:52

@másodpéldány: biztos van ilyen is, de én azt nem nevwzném férfinek. Az igazi férfi pont nem ilyen. Nincs szüksége mások lenézésére.
Ne ért féle, nem a leírásod kritizálom, csak a nagy általánosítást, h a ffiak ilyenek. Nagyon sok férfit ismerek aki tiszteli a nôket.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.21. 09:44:56

@Fu Szekh Li: najó, de visszaolvastam. :D

rettenetesen nyomasztó egy darab.... 1x tudtam megnézni. :)

másodpéldány 2015.02.21. 09:46:07

@cudarka670:

de nem gondolod, hogyha lacira szavazol, akkor dóri ellen szavazol meg robin ellen szavazol?

attól tartok ez a nagy hullám emelett a rémes kis gazfickó laci mellett a végén még a főnyereményhez juttatja..

márpedig egy ilyen nőbántalmazó szadista, önsajnáltató manipulatív alak ne legyen már "igazolva" eh...

Fu Szekh Li 2015.02.21. 09:48:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem csodálom. Én fiatalkoromban nem találkoztam vele (csak más Pasolini filmekkel), utána meg már nem kellett moziba ülni érte, így nyugodtan félbe tudtam hagyni.

Krétagarbó 2015.02.21. 09:50:35

@Fu Szekh Li: a Passio-val ugyanígy voltam anno.

Fu Szekh Li 2015.02.21. 09:51:24

Felhívom azon szerencsések figyelmét, akik kettesben vannak a párjukkal, hogy a WWOZ-n még a szombat hajnali műsor megy, nagyon jó kis szeretkezős zenékkel :-)
www.wwoz.org/listen/player/

Ditti82 2015.02.21. 09:53:03

@másodpéldány: Bocsánat, hogy beleszólok, de miért szavazna ezzel Robin és PVC ellen?

másodpéldány 2015.02.21. 09:53:07

@Fu Szekh Li:

"de szeretném felhívni a figyelmedet, hogy most gyönyörűen süt a nap :-) "

igen, csak sajna most épp tetű lassú vagyok, pedig megígértem magamnak, hogy frissen fitten rohanok sportolni reggel, aha...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.21. 09:53:48

@Fu Szekh Li: én se moziban néztem meg... egyszer több hétre fekvőgipszbe voltam zárva (alighanem kar- és lábtörést kivánt valaki és beteljesült :D), na akkor mindent megnéztem, amit csak találtam otthon, köztük ezt is, de soha többé. Nem is azért, mert rossz v. valami, mert a maga nemében kiváló, csak nagyon nyomasztó és én nem szeretek ilyesmit cipelni a hátamon.. úgymond.

Ditti82 2015.02.21. 09:54:02

@Fu Szekh Li: És aki az irritáló biztonsági őrrel van kettesben, mert dolgozik? :O :(

Fu Szekh Li 2015.02.21. 09:54:19

@másodpéldány: Ne szidd magad, csak élvezd :-)))

Fu Szekh Li 2015.02.21. 09:55:27

@Ditti82: Ha ezt hallgatjátok együtt, akkor még bármi lehet :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.21. 09:56:22

@Krétagarbó: na a Passiót pl. moziban láttam, de az tetszett... már ha lehet ezt a szót használni rá. A hatalmas kivetitőn döbbenetes ereje volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.21. 09:57:30

@Fu Szekh Li: mosás és porszivózás közben is működik? :D

másodpéldány 2015.02.21. 09:57:40

@Ditti82: mert, ha most ezt is megnyeri laci, akkor ez egy öngerjesztő folyamat lehet, három párbajgyőzelem megerősítheti kint is bent is annyira a rönoméját, hogy az emberek már csak azért is rászavaznak, mert előzőleg már nyert és akkor mennek a győztessel...

ha most valaki ellen szavazol rá, akkor is rászavazol, de emiatt később meg nem fogsz elfordulni tőled, hanem megerősödsz a rászavazásban, megszereted azt, amire szavaztál...

ebben az esetben nem érdemli meg...

már átpörgetem azokat a részeket ahol ez a gazfickó megjelenik és a nézők arcába hazudik, nézni se bírom, roppant kínos...

igen, volt szerencsém az életben is egy ilyen kis öntelt gátlástalan gazfickóval találkozni, ismerem, mint a tenyerem teljesen egyívásúak...

Fu Szekh Li 2015.02.21. 09:58:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az az igazság, hogy egy ideje tudatosan próbálom kerülni az ilyen filmeket. Tudom, hogy a világ sok szarral is tele van, de nekem elég, ha tudok róla, elég azt látni, ami a környezetemben előfordul, többre már nincs szükségem.

Ditti82 2015.02.21. 10:00:56

@másodpéldány: Robin ellen nem szavaznék Lacira, csak mondom.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.21. 10:00:59

@másodpéldány: Ja, leginkább NE. Ezt mondogatom én is, hogy már ki kellett volna esnie, nemhogy a döntő közelébe jusson....

2015.02.21. 10:01:18

@Krétagarbó: én kifogtam: moziban első sorban kaptam jegyet, folyt le a vér a képernyőről pedig én bírom a kemény műfajt de ott párszor öklendeztem

Fu Szekh Li 2015.02.21. 10:01:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hallgasd meg, szerintem igen :)
Vasárnap reggel meg azért jó, hallgatni őket, mert épp a szombat éjszakai bulihoz szoktak jó kis rock'n'rollokat adni. Arra jobb takarítani is, erre meg most ágyba bújni, ha van rá lehetőség :D

Fu Szekh Li 2015.02.21. 10:10:39

@Ditti82: Akkor te ne hallgasd :DDD

cudarka670 2015.02.21. 10:11:02

@másodpéldány: Mert az emberek ilyen egyszerűek lennének??? Hát ez is lehet, de hogy én nem szavaznék rá a végén, az tuti... Én TAKTIKÁZOM :) Azért a 200 szavazat pl. nem olyan sok... És Edinát se olyan nagyon "verte" meg... De szerintem is gátlástalan, stb. mint ahogy te írtad, egy ideig még majd elviseli Edinát is itt kint, hogy jófejnek tűnjön. És full agresszív szertem, vannak a tények (a bírósági ügyek), meg amit láttam(mikor részegen húzgálta Edinát Dóri mellől, megfogta a nyakát, hogy így szeretlek, úgy szeretlek), én semmi jót nem nézek ki belőle. De most akkor szavazzak erre a szégyenletes nőre??? Ennek is akkora arca lenne, hogy ihaj... Ilyen önértékeléssel....

cudarka670 2015.02.21. 10:11:49

@Ditti82: Én se, csak "kényszerLaciszavazó" vok :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.21. 10:12:32

@Fu Szekh Li: hát ölellek, ezt mintha én mondtam volna, nekem is pontosan ilyen az "életfelfogásom"... :)

Fu Szekh Li 2015.02.21. 10:16:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ha jössz döntőt nézni, át is adhatod :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 10:16:23

@másodpéldány: a vvhez nem szólnék, de igen, a többiben van igazság, de nem minden fekete v fehér.

másodpéldány 2015.02.21. 10:28:03

@cudarka670:

igen, szavazz a nőre, akit szégyenletesnek tartasz, (amúgy nem az), mert ő nem egy agresszív gazfickó, ha most lacira szavazol, azt erősíted, amit ő képvisel... a nőkkel való bánásmódja, a hazugságai, az gusztustalan önsajnáltatása...

robin meg megnyerheti úgy is, hogy nem laci megy vissza...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.21. 10:28:19

@Ditti82: tudjuk :-D

@Fu Szekh Li: meg, nem vok önző, csak ne hedonista legyen :-D

Krétagarbó 2015.02.21. 10:47:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem igen. attól függ, milyen a mosógép, hogy bírja a terhelést:DDDD

nicu71 2015.02.21. 22:19:58

robin egy állat :) a gésagolyó!!!
süti beállítások módosítása