Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7287-7292 - Életmentő műtét fél üveg vodka után

2015. február 20. 11:00 - julie0812

Úgy tűnik, a sorozatírók mostanában rendkívül vicces kedvükben vannak, legalábbis csak remélhetem, hogy viccnek szánták az utóbbi pár rész eseményeit, különben sírva fakadok. Egyelőre ez még csak sírva röhögés. Hihetetlen.

1.jpg

Ott hagytuk abba, hogy Zsófiékhoz becuccolt Tóbiás anyja és ez némileg megviseli Zsófit idegileg, úgyhogy most azért rohan át Nórához, hogy azt vágja a fejéhez, hogy mekkora szar ügyvéd, ha semmit nem bír kitalálni, hogy megoldják a kedves mama ügyét. Nóra megtudja, hogy Tóbiás apja is át lett verve, azért nem tudta fizetni a hitelt, úgyhogy következő lépésként megpróbálja megkeresni a céget, amelyik lenyúlta a találmányért járó pénzt (merthogy a hitelt valami találmány miatt kellett felvenni).

2.jpg

Bartha kényszeríti Enikőt és Alízt, hogy vegyenek részt Bölcs Oszi szülinapi buliján, ami abból áll, hogy csináltat velük egy csomó szendvicset és négyesben kimennek piknikezni a parkba. Amíg a lányok savanyú fejjel előkészítik a terepet, Zsolt és Oszi az új motort buherálják. Bartha a Rózsát addig az elég alacsony értelmi képességekkel bíró Fasírtra bízza. Már itt elkezdtem fogni a fejem.

3.jpg

Vilibá becsókolja az összes létező palacsintát, mert ugye a háziak nem ettek belőle túl sokat Novák jóvoltából és Bözsike emiatt depressziós lett. Úgyhogy az öreg bedörgöli a palacsintákat, majd természetesen rosszul lesz. De a lényeg, hogy Bözsike nagyra értékeli a gesztust. Mondhatnám, hogy édesek, de nem mondom.

4.jpg

Krisztián felvilágosítja Oszit, hogy az apja zsarolással szerezte a mocit. Oszkár közli a faterral, hogy nem kell a motor és már tortázni sincs kedve, ő inkább hazamegy. Barthának elborul az agya és innen indul a balhé. Zsolt felmegy megcibálni Ádi fiú grabancát, de Krisz még időben közbelép és elmondja, hogy ő köpött Oszinak. Alíz és Ádám közben szépen elsunnyognak. Megy a keménykedés, de verekedés nem lesz, Zsolt még emlékszik a legutóbbi meccsükre és abból nem jött ki túl jól. Inkább megbízza a lángész emberét, hogy tanítsa móresre az öcsköst, mindegy milyen módszerrel. Az már rejtély, hogy Zsoltnak miért villannak be emlékképek Zsófiról, amikor is azt mondta neki, hogy milyen jó dolog megtalálni életünk párját.

Alízt nagyon bántja, hogy Ádámnak miatta kellett megválnia a motorjától. Mindenképp pénzt akar szerezni, szokás szerint. Az új ötlet: csinál egy fogyókúrás klubot Zsófi konditermében. Zsófi és Tóbiás benne vannak, ha szerez tíz jelentkezőt, indulhat a klub. Alíz beszervezi Gizit és Bözsi mamát, majd csatlakozik Tóbiás és az anyja is. Tóbi csak azért, hogy kezdetben felügyelhesse Alízt, mert a szellemi képességeivel mindenki tisztában van.

5.jpg

Enikőt kivételesen most a másik munkahelyén láthatjuk, nemsokára ki is derül, hogy ennek mi az oka. Szóval látszatra Enci és a doki között éppen mosolyszünet van, mert Enikő megtudta ugye, hogy a doki házas. Amikor Enikő véletlenül felrúgja a doki táskáját, kigurul belőle egy üveg vodka. A magyarázat persze az, hogy egy betegtől kapta. A viszony tovább romlik, amikor egy vizit során Enikő lehurrogja a főorvost, nem kell a betegnek vérvizsgálat, mert csak ki van száradva. Hát, ő már csak tudja. Kiderül, hogy a páciensnek belső vérzése van és műteni kell, ezek után a doki jól lecseszi Enikőt, mondjuk én már előtte is lecsesztem volna.

7.jpg6.jpg

Később enyhül köztük a feszkó, mert Enikőnek szimpatikus, hogy a doki nem fogadott el hálapénzt a betegtől és az egyértelmű szexuális felkínálkozását is finoman és nem bunkón utasította vissza. Az átmeneti tűzszünetet a doki gyorsan ki is használja és megdugja Enikőt a fürdőben. A kufirc után a dokinak menni kell valahova, Enikő meg kielégülten vigyorog, de aztán leellenőrzi a vodkát és lehervad az arcáról a mosoly: a fele hiányzik. Remek. Most azt akarja beadni a doki, hogy valami alkesz nővér vagy esetleg egy beteg itta meg, de ez már Enci számára sem hihető.

8.jpg

New Bartha gyanútlanul szaunázik a konditerem szaunájában, amikor megjelenik a megbízatását teljesítő verőlegény. Fasírt azonnal leüti és addig rugdalja a padlón fekvő eszméletlen Krisztiánt, amíg meg nem unja, majd otthagyja. Zsófi talál rá később, azonnal kórházba viteti, Krisz életveszélyes állapotban van, megrepedt a mája. Azonnal műteni kell, sajnos az új doki az ügyeletes. Enikő épp a piálás miatt papol neki, amikor elhívják a sürgős esethez. Hú de jó kezekben lesz szegény Krisztián.

9.jpg

A doki már beöltözött a műtéthez, amikor Enikő és Zsófi bemennek hozzá és Enikő megpróbálja lebeszélni arról, hogy ő műtse meg Kriszt, mondván, hogy lehet, hogy túl fáradt. De a doki szerint nincs semmi gond, szalad is operálni, Enikő és Zsófi pedig kollektívan aggódnak a folyosón. Zsófi értesíti Tóbiást a történtekről, így a hír Alízon keresztül Zsolthoz is eljut. Enci elmondja Zsófinak, hogy a doki egy kissé be van csiccsentve. A műtét szerencsére sikerül, úgyhogy a doki ismételten lecseszi Encit, amiért túlaggódta a dolgot.

10.jpg

Alíz megtartja az első fogyi órát, azzal kezdi, hogy mindenkit ráállít a mérlegre, így próbálva fogyásra ösztönözni a dagadt népeket. Persze ez nyilvános megalázás a népeknek egyáltalán nem tetszik. Szöszi kioszt egy kalória táblázatot, ez a szentírás, tessék sokszorosítani és mindenhová magukkal vinni. Pár adat elég érdekes, pl. hogy a teljes kiőrlésű kenyér több kalóriát tartalmaz, mint a fehér. Erre Tóbiás hívja fel Alíz figyelmét, de ő nem izgatja magát túlzottan, miért is tenné, inkább azért puffog, hogy Tóbiás mindenbe belepofázik.

11.jpg

Bartha, miután jól lecseszte Fasírtot, megérkezik a kórházba és belefut Zsófiba, aki épp arra vár, hogy Krisztián felébredjen. Kicsit piszkálják egymást, majd Enikő közli, hogy bemehetnek. Zsófi gyorsan besurran, kérdezgeti Kriszt, hogy ki verte meg, de ő azt mondja, nem emlékszik semmire. Aztán Bartha is bemegy, kiderül, hogy Krisztián mindenre emlékszik. Zsolt bocsánatot kér, ő nem ezt akarta, csak felforrt az agyvize Oszi miatt, de az öcsi elhajtja a vérbe.

12.jpg

A dokink jólesően falatozik az operáció után, jön Enikő egy alkoholszondával. Emberünk nem akarja megfújni, mire Enci azzal fenyegeti, hogy felnyomja a kórház vezetőségénél. Erre aztán már megfújja, a szonda azonnal elszíneződik. Akkor most hogyan tovább? – kérdezi a doki vigyorogva. Agymenés.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.02.20. 11:18:29

Atttyaságos úristen - mondaná VVDennisz. Hát az jó, hogy nem nézem már, mert biztos megőrülnék. Lehet hogy nemsokára a hv is befagy? :-( Nézhetetlen. Még amiatt is, hogy poszt készüljön belőle. Minden elismerésem.

julie0812 2015.02.20. 16:23:52

@hannamontanna: Köszi, igyekszem :) De amúgy hamarosan visszavonulok...

hannamontanna 2015.02.21. 21:05:24

@julie0812: Óóó mi lesz velünk? :-( De megértem. Egy kínszenvedés lehet ebből bármit is kihozni. :-)

julie0812 2015.02.23. 10:30:10

@hannamontanna: Remélhetőleg lesz valaki más, aki önként és dalolva vállalja, hogy nézi egy ország helyett :) Én leszek a másik, aki nézi, csak írni nem lesz időm, mert hamarosan újra ellepnek a pelus-hegyek...

hannamontanna 2015.02.23. 12:39:19

Ó. Hát gratulálok. :-) Inkább a pelus-hegyek, mint a BK. Csak míg nézed, ne idegesítsd fel magad, mert az nem tesz jót! :-)
süti beállítások módosítása