Hogy volt?

Való Világ 7x95 - Laci felbőgette a taktika gépet

2015. február 19. 08:01 - Chat Géza

A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán kibekkelnék a játék végéig, csak ne kelljen ugyanazokkal az emberekkel ugyanazokat a felesleges köröket futni. Na, ezért volt feladatnak kiadva pár játék.

Belöktek a villába egy hordozható szerencsekereket, ami a milliós tételek meg a csőd felirat helyett a körcikkelyekben olyan félmondatok szerepeltek, mint „A legnagyobb szégyen itt…”, „A legnagyobb fájdalmam az…” és hasonlók, amit értelem szerűen a lakóknak kellett befejezni. Ennél a játéknál végérvényesen is kiderült, hogy a „nem okozok nagy meglepetést” az új „Dikk”.  Fanni szerint a legnagyobb szégyen az volt, amikor leköpte Dennist. Dennis szerint a legnagyobb szégyen Laci maga. Laci legnagyobb fájdalma az, hogy Robin rátette a jelet és miatta lett végül a legendás szerelmesek párbaja. Ez utóbbiból kialakult egy már betéve ismert cicaharc. Nem okozok nagy meglepetést: nem lett békülés a vége.

ww2.png

A "Ki ellen jönnék vissza, mint a bumeráng?" mágnestábla esete az egyszeri villalakókkal

ww.pngKépük illusztráció, ez még az őszinteség kereke részből van, csak ahhoz nem volt elég böszme kép senkiről.

Itt még nem tudni, hogy Laci a kiválasztott, tehát mindenki vakon dobálja a bumerángot a mágnestáblára. Meglepő fordulat: Laci és Fanni kapják a legtöbb jelet. Ezek szerint ők a leggyengébbek a benti erőfitoktató, f*szméregetős helyzet szerint. Ami érdekes, hogy Laci is Fannira rakta a bumerángot, mondván, hogy ellene tuti visszajönne. Ennek fényében egyáltalán nem hülyeség egy Fanni Laci párbaj, amit a lány erősen sulykol is.

Ausztrália története

Kínkeservesen ment volna le ez az adás, ha nincs ez az életmentő 13 perc, amit szavakba önteni nem lehet. Így egy egysoros színházi kritikával élnék és linkelem is a videót. A Való Világ szereplői által előadott performansz olyan, mint egy Krétakör színmű, csak púderes lőccsel megpulykázva.

 

A kiválasztás utózöngéről is volt egy bejátszó, aminél még a lajhárok párzási szokásai szóló dokufilm is izgalmasabb és érdekfeszítőbb, így a nagy mélázásokról összevágott szegmenst tudjuk is le ennyivel. De legyen elég annyi, hogy Laci rájött, hogy itt a végénél már mindenki kimutatja a foga fehérjét, Dóri is kapizsgálja már, hogy a pénzre utazik mindenki, nem pedig a nyugdíjasotthonig tartó barátságokra.

 

 

1661 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minden reggel 2015.02.19. 08:05:52

Géza nézd meg egyszer lszi az egybeírjuk különírjuk misztériumát

minden reggel 2015.02.19. 08:23:52

@Chat Géza: szerencsekerék, krétakör, nyugdíjasotthon (2t de ez biztos elütés volt).
Szeretem amiket írsz, de máskor is belebotlottam már ezekbe, és sajnos számomra ront az élvezeten :)

Nyuladék 2015.02.19. 08:24:09

Köszi a beszámolót! Sajnos nem láttam a tegnapi műsort, de a poszt alapján, nem veszítettem vele sokat... kb. semmit.

Szép napot mindenkinek!

togez76 2015.02.19. 08:30:27

Morgen! Én is elaludtam, de ez alapján talán jobban jártam. Viheti a Nyálas Fannit, kevesebb esélye van visszajönni vele szembe mint Robinával. De legalább gyorsan együtt lehet a két szerencsétlen. Bár azt is kétlem, Traktorosból és Kokkizából csak egy van :-)

Cathcart_ezredes 2015.02.19. 08:34:25

Én nem szoktam hogyvolton pisztírónak helyesírás miatt rinyálni, de az "erőfitoktató" komolyan kicsit szarabbá tette a reggelemet:(

Krétagarbó 2015.02.19. 08:35:05

Jó reggelt! Azt valaki tudja, hogy miért változtattak a szabályokon, és miért van az, hogy Robin az utcsó két kiválasztáson már ráér a többiek döntését látva eldönteni, hogy felhasználja-e a dupla jelét? Nem lenne korrektebb még a kiválasztás előtt jelezni, hogy él-e vele, ahogy eddig is volt?

másodpéldány 2015.02.19. 08:35:13

azt nem értem, hogy edina és laci milyen alapon gyávázza fannit, hogy nem akart párbajozni menni? mikor lett volna neki alkalma párbajozni menni? akkor tud valaki párbajozni menni, ha épp nincs rajta lila és elegendő jelet kap a kiválasztáson...

most azt akarják fanni szemére hányni, hogy megküzdött az iskolahéten a liláért? ha bárki más küzdött volna meg és nyer egy lilát akkor az gyáva?

laci nem volt gyáva, mikor felvette a POTYA lilát, amit ráhagyott az egyik kieső játékos? laci nem volt gyáva, mikor nem vette fel a kék kendőt, hogy párbajozni menjen? mert addig őt csak vitték, menni nem ment magától soha, itt lett volna az alkalom számára, hogy magát válassza párbajra, ebben az esetben hárman is vállalkoztak volna, hogy párbajozni menjenek vele...

szóval nem értem, ő és edina milyen alapon gyávázzák fannit, teljesen értelmetlen, illetve hamis tudat,

fanni és denisz mindig arra raktak denisszel, akivel épp konfliktusuk volt, és amikor menni kell, akkor az emberek mennek párbajozni, most hogy a kreatívok nemzeti hőst kreáltak laciból, ezzel a kétlábra sántító büntetéssel, lényegében a többieket büntették meg valamiért, amit edina és laci művelt, ez a kollektív büntetés legelmétlenebb formája volt...

vagy valami teljesen más büntetést kellett volna kitalálni számukra,
vagy azt kellett volna eldöntsék, hogy melyikük hagyja el a villát,

mindenesetre azt a részt, ahol a többi lakónak kell párbajellenfelet választania kettejüknek kihagytam volna... két gladiátorként vonuljanak az arénába, és amelyik állva marad visszamehet a villába...

így most a többiekkel etetik meg az edina-laci féle szabályszegés kakiját és közben laci, aki egyedülállóan nyálas, önkényes, primitíven bosszúálló a villában meg hőssé magasztosul...

mondanám, hogy át nám hiszám ál, de kénytelen vagyok...

lukacstoncsi 2015.02.19. 08:40:21

Alapból azt gondolom hogy egy kivarrt, jóképü macsó viselkedésü és mentalitású férfi aki becsajozott elég hamar elég hiteltelen az áldozat szerepre a villában márcsak az elöbb említett külső jegyek alapján is.A bánatos bociszemek nagyon nyerőek tudnak lenni de maximum a nőknél ott se mindegyiknél.

BarBwire 2015.02.19. 08:41:34

Én csak a tegnapi adáson aludtam el, eddig bírtam. Ez az Ausztráliát bemutató kis "perfömansz" pedig számomra minden, de vicces nem volt. Szerintem a villalakók is unják az egészet, teljesen kifújt a dolog. :-(

zsopicur 2015.02.19. 08:42:29

engem Doriban csak idegesit de az elmondhatatlanul h miert cuppog nyammog meg csamcsog non stop? akkor is ha nem eszik. Pl mikor beszelget a Lacival a meleg hogolyos videoban is. cupp nyamm csammm.....

hannamontanna 2015.02.19. 08:43:32

@Krétagarbó: Lehet hogy nagyjából mindenki utólag használja fel. Dani is akkor vette le, amikor már rajta volt a kendő Lacin, nem előre mondta hogy le fogja venni arról akire kerül. Dennis is akkor fog majd dönteni, ha egyenlőség lesz, nem előre mondja meg hogy kinek a javára dönt. Vagy a jó ég tudja. Edina is utolsóként tette Denisz jelét Robinra. Gondolom.

minden reggel 2015.02.19. 08:44:20

@Krétagarbó: a levevôt sem kellett elôre bejelenteni, nem?

lukacstoncsi 2015.02.19. 08:44:25

@Krétagarbó: Nem tudom ezt én is kifogásoltam.De gondolom gumiszabály ez is ahogy Edináék párbajra kibaszása is.Apropó Dennis mindig eldöntheti ezt a dolgot ez is érdekes hogy nála nem kell bejelenteni automatikusan él minden döntetlennél...Lehet ezzel akarták Robinnak is kedvezni hogy legyenek egyenlőek a felhasználás tekintetében de miért most és korábban miért nem?

Csak ügyesen! 2015.02.19. 08:46:06

@Krétagarbó: Ebben a szériában menetközben változnak a szabályok... Mindenestre Robin kezébe nagy hatalmat adtak ezzel, sorozatban másodjára küldi ki Lacit párbajozni, és ahogy most állnak a dolgok, harmadjára is ki fogja :D

lukacstoncsi 2015.02.19. 08:46:18

@Conchobar: Miért venné le ő is a seggét félti mint az összes játékos.

másodpéldány 2015.02.19. 08:46:30

úgy látom egyes szavazásokból, hogy edina szavazói most átszavaznak lacira, úgyhogy lehet, hogy a stáb ezzel a minden szempontból inkorrekt kényszerpárbaj-büntetéssel győztest faragott az áldozat szerepre hajazó laciból... ezüst tálcán nyújtották neki a kellékeket az áldozat szerephez..

a bemutatkozó filmjében megmondta, hogy az áldozat szerepét fogja eljátszani a villában... és lőn... a párbaj és a párbaj utáni nap csak az ő könnyeiről szólt... és úgy látom a közönség nagykanállal zabálja

Csak ügyesen! 2015.02.19. 08:47:28

@minden reggel: A levevőt eredetilag fel sem lehetett volna használni akkor, amikor Dani felhasználta, szóval ezt hagyjuk.

togez76 2015.02.19. 08:48:36

@másodpéldány: Teljesen igazad van!

Egyébként ezt láttátok? Én csak ma találtam rá véletlenül. Ennek a szerencsétlen lánynak nagyon komoly személyiségzavara van.

valovilag7.postr.hu/elkepeszto-video-interju-kozben-annyira-merges-lett-edina-hog/

minden reggel 2015.02.19. 08:49:05

@Csak ügyesen!: akkor a szabály az h nincs szabályt:)

Krétagarbó 2015.02.19. 08:51:32

@minden reggel: @hannamontanna: A Dennisz-féle döntési képesség a természeténél fogva olyan, hogy azt nem kell előre bejelenteni, Dani lila levevős képességénél meg szabályt szegtek, ha jól emlékszem, mert abban az időpontban az eredeti szabályok szerint már nem vehette volna le a kendőt Dani. De Robint is korábban a kiválasztási ceremónia elején - mielőtt mindenki eldöntötte volna, kire is rak - megkérdezték, hogy felhasználja-e a szuperképességét. Az Edina-Laci féle kiválasztás volt az első, hogy ráért az addigi jelek ismeretében dönteni, hogy dupla jelt rak, illetve most ismét.
Ezek a kisebb-nagyobb belenyúlások számomra élvezhetetlenné teszik a játékot, nagyon unom.

Csak ügyesen! 2015.02.19. 08:51:42

@másodpéldány: Ezt már akkor is lehetett tudni, amikor az agytrösztök egymás ellen küldték őket. Erre csak rátettek egy lapáttal azzal, h már megint sikerült Lacit kiválasztaniuk, ráadásul még az se esett le nekik, Dóri kivételével, h az sem lesz szerencsés, ha most neki esnek. Annyi túlélési ösztön van bennük tényleg, mint a lemmingekben.

Nem vagyok Robin drukker, de eddig azért úgy voltam vele, h benne láttam azt, h nem lép át egy határt (a többi bármikor, oda-vissza), de egyre inkább úgy tűnik, h ő is pont olyan hülye, mint a többi. Csak eddig nem érte semmi személyes a villaléte alatt, a nagy konfliktusokból kimaradt, igazi komoly döntéseket sem kellett hoznia, így tudta tartani a nyugodt, higgadt kívülállóságát. Hát, ez megváltozott a múlt heti döntésével, személyessé vált a dolog, és már nem is megy neki.

lukacstoncsi 2015.02.19. 08:51:53

@Conchobar: köcsögöd?ez hogy kerül ide????? te a fiúk a klubból reality változatát nézed?:D

csicserierika 2015.02.19. 08:52:28

@hannamontanna: egyedül Dennis képessége az, amit nem kellett bejelenteni előre természeténél fogva. Robinnak csak az előző és mostani jelrakásnál engedtek a gumiszabályok, h ott a táblánál is dönthet, de akkor mi a kóchengererért a parasztvakítás, h előre bekapcsolunk a villába, és megkérjük R-t, h jól gondolja meg, de nem most kell dönteni.

lukacstoncsi 2015.02.19. 08:53:50

@Krétagarbó: Vedd már észre hogy ez miattunk a nézőkért történik.Hát úgy ki van nyalva a seggünk hogy ihaj!:-))))))))))))

Krétagarbó 2015.02.19. 08:55:18

@Csak ügyesen!: remélem, ha Fannit viszi Laci, akkor sztem visszajön ellene. Még a végén ezekkel a trükökkel elérik, hogy simán tudok dönteni lassan Robin- és Laci között, és nem Robin javára. Amúgy is furcsa volt nekem mindig, nem tudtam hova tenni, és nekem nem szimpatikus, hogy mostanra "érkezik" csak meg a játékba. Máskor a nézők ki nem állhatják, ha valaki 180 fokot fordul, Robinnak lehet? Hol volt eddig?

csicserierika 2015.02.19. 08:55:43

@Krétagarbó: most olvastam, h egyet beszélünk. :) Bocsi én is leírtam.

lukacstoncsi 2015.02.19. 08:58:55

@Krétagarbó: Nem hiszem hogy Robin ennyire tudatos lenne mindenben ami a játékot illeti.Azt hiszem szerencséje is volt sok mindenben.A többiek miért nincsenek annyira kiakadva rá hogy azt mondják menj párbajra vagy viszlek.Miért nem kérik számon rajta senki sem hogy miért most nyílt meg így vagy mást.Nem látom azt a nagy ostorozást a többiek részéről hogy egy sunyi alak szövetkezzünk ellene stb.

minden reggel 2015.02.19. 08:59:37

@togez76: nagyon jó! :) edina:- 'teljesen átlagos ember vagyok, nekem is vannak perverz gondolataim ' 'még sohasem láttam közösülést élôben' hát. Még én sem...

csicserierika 2015.02.19. 09:00:49

@lukacstoncsi: mert R arra hajlik, amerre szeretnék, hiába bratyizik Laccival, mégis Fániéknak kedvez.

Krétagarbó 2015.02.19. 09:01:26

@lukacstoncsi: de nekem ne nyalja a seggemet senki, mert utálom. Tudod, van az a mondás, hogy vigyázni kell azzal, aki a talpadat nyalja, mert könnyen beleharap.

2015.02.19. 09:02:26

Elso mondatban mi az a

Ataktikazas

Attack v taktikazas?

Krétagarbó 2015.02.19. 09:03:26

@lukacstoncsi: már Edina is mondta róla, hogy játszik a háttérben, még amikor bent volt.

lukacstoncsi 2015.02.19. 09:04:07

@csicserierika: A bratyi erős túlzás.Most öljék egymást erre a kis időre?Nem lettek puszipajtások.

Krétagarbó 2015.02.19. 09:06:31

@Conchobar: Sztem meg az az európaiság fokmérője, ha nem köcsögözünk. Egy fiúnak is lehet fiúja, és egy lánynak is csaja. Tök felesleges volt egy harmadik - ráadásul sértő hangvételű - kategóriát beiktatnod.

lukacstoncsi 2015.02.19. 09:06:44

@Krétagarbó: Ez poén volt.Kávé megvolt reggel?:)

Miért ki nem játszik a háttérben?És ha a többiek olyan vakok hogy nem látják akkor mi a baj ezzel?Mert ő csinálja?Dani kezdettől fogva kifelé adta a közösségi jófiut aztán a trióval ment a suskus azt se rögtön vették le benn.

minden reggel 2015.02.19. 09:07:31

@Krétagarbó: mindenkinek úgysem lehet 'kinyalni a seggét'. Elveszik a játék izgalma

2015.02.19. 09:11:53

Megpulykazva az mi?

Tapmancs 2015.02.19. 09:12:07

Utoljára a pénteki részt láttam, és kurvára nem hiányzik. A hogyvoltokat elolvasom.

2015.02.19. 09:13:58

@Tapmancs: en mar egy honapja csak bele-belenezek

Bujumburi 2015.02.19. 09:18:29

Nem láttam tegnap az összefoglalót, de ezt elolvasva lehet, hogy nem is fogom pótolni... kifáradt/ kiégett villalakók, unásig ismételgetett ellentétek, szavak. Tényleg jobb, hogy felpörgették a végjátékot, sőt megkímélhettek volna minket pl. a LAci-Edina párbaj is gyorsabb lebonyolításával. 1 hétnyi full szenvedés és 2 napnyi utózönge sok-sok nyígással. Mi lett volna, ha Maci nem esik ki?! Jesszus.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 09:20:36

@hannamontanna: Sztem rosszul (átgondolatlanul) lettek a játékszabályok eredetileg meghirdetve. Miért kell előre bejelenteni, hogy élni akarok-e a kendő levelő, két jel rakó, dzsóker stb. képességeimmel? Miért ne lehetne kendőt levenni a kiválasztás után és a kihívás előtt? De ezzel együtt a szabály az szabály, melyhez a játékosok valószínűleg próbáltak esetleg taktikákat is igazítani, és melyek sorozatban meg lettek változtatva, sokszor kendőzetlenül egyes játékosok javára, mások kárára. Amúgy eredetileg én úgy emlékszem, hogy a párbaj védettség még ebben a körben is tartott volna, csak a négy között szűnt volna meg. Az szerkesztők nagyon sok helyen és nagyon durván belenyúltak már eddig is a játék verseny részébe. Ezt tartom a VV7 széria legnagyobb negatívumának, pedig a casting szerintem tényleg erős volt, és a játékosok küzdősek, bevállalósak Számomra a gumiszabályok eléggé hiteltelenné teszik a játékot a verseny szempontjából, és két erős játékost, akiknek elméletileg helye lenne a legjobb 5 között, már idő előtt a partvonalon túlra sodortak. Ezt én sem tartom fairnek...

lukacstoncsi 2015.02.19. 09:21:56

@Conchobar: Mások?Kik?Mit kevered itt a dolgokat?Szimplán egy bunkó felesleges megjegyzés volt ez Tőled hiába mosakodsz.

lukacstoncsi 2015.02.19. 09:23:33

Nem is baj hogy jövő héten vége a játéknak.Remélem lesznek még izgalmas adások és a döntő is jó lesz.Robinnak szurkolok.

Cathcart_ezredes 2015.02.19. 09:25:00

@Conchobar: Ne offoljál te kis toflák, mert be leszel állítva a sarokba! Amúgy egyáltalán nem esett le az állam, hogy miket olvasol, és hogy utálod a tőled bármiben eltérőket: tipikus ostoba beszűkült kis mongúz vagy<3

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 09:28:17

@VV Erőlegény: A büntetések vonatkozásában egy takart kamerázott (amúgy összességében harmadik) szexjelenet, aminek a részleteire speciel én és gondolom még sokan mások kíváncsiak sem lennénk, egy ember azonnali kiszavazásához, a másik ember két héten belül a második (összességében a harmadik) párbajához vezetett, miközben mondjuk Dóri "ismételt" szabályszegése, kétszer kb. egynapos WC húzogatást eredményezett, Fanni sulihetes sorozatos szabályszegései meg lila kendőt... Miért nagyobb súlyú bűn egy aktust eltakarni, mint pl. szabályszegési büntetést nem betartani?

másodpéldány 2015.02.19. 09:29:30

@Csak ügyesen!:

"de egyre inkább úgy tűnik, h ő is pont olyan hülye, mint a többi"

nem hülye, a stáb kitalált egy sehogyan sem igazságos, eleve ferdepadlós párbaj-büntetést,

ebben akart ő a legjobban dönteni, meggyőződése volt, amúgy nekem is, hogy mindenképpen edina jön vissza, pedig én kinti jelekből véltem úgy, ő meg bentiekből, és ennek alapján hozott egy döntést, ha nem büntetésből lett volna edina kiválasztva párbajra és ő viszi fannit, az rendben lett volna,

de ha robin azt határozza meg, hogy a büntetésből párbajra magát kiválasztó edina ellenfele ki legyen, akkor bárkit küld laci kivételével, inkorrekt lett volna... pontosabban akkor olyan, mintha a büntetést fanni kapta volna azért amit edina és laci követett el...

mivel lacival hárman is akartak párbajozni és ezt nyiltan meg is mondták, ezért lacinak akkor a kéket kellett volna felvennie, hisz nyilt titok volt, hogy vele hárman is párbajoznának, azzal, hogy hagyta hogy edina, akivel senki nem akart párbajozni menni, vegye fel a kéket laci döntötte el ezt a kérdést... de valaki, aki maga nem akar párbajozni menni, milyen alapon dönti el, hogy az ő büntetésüket kire testálja?

Robin éppenhogy nem egy bociszemű könnyes macsó, csak épp egy korrekt vicces megfontolt és tisztelettudó csávó, nagyon bírom, ha a stáb most ezzel a kétlábon sántikáló büntetésével hőst faragott a könnyes macsóból, magára vessen... de mi isszuk meg a levét..

minden reggel 2015.02.19. 09:30:48

@lukacstoncsi: nekem hiányozni fog a hv :) mit olvasok majd a reggeli kv val? Hol Bizonyítok? :)

Cathcart_ezredes 2015.02.19. 09:31:13

@Conchobar: Felhívtam a figyelmed az offolásra eperföldem egyetlen szem málnácskája, te. Szépen viselkedj, és ne offolj!

csiri bá 2015.02.19. 09:33:07

@Conchobar: "erről szóló cikket csak a kurucinfón lehetett olvasni" - legalább tudjuk, honnan jöttél... ráadásul hazudsz is, mivel ez nem csak ott volt téma, hanem a a nol-ban, a mh-ban, indexen, origon, vs.hun, satöbbin...

hannamontanna 2015.02.19. 09:35:51

@VV Erőlegény: Szerintem aki bement a játékba, valamilyen szinten tudta, hogy ez egy túlélő játék, lesznek igazságtalanságok, befolyásolások, előre megfontolt terelések. Én legalábbis ha bementem volna játékosnak, nem hittem volna 100 %-osan, hogy csak az én saját játékom, elgondolásom elég lenne arra, hogy nyerjek. Ez azt rtl játéka, szabályi, műsora, aki bement, az egy teljesen kétséges kimenetelű, "vagy én nyerek, vagy más" játékba ment be. Bármelyiküknek azt mondták volna, hogy "nem biztos hogy nyerni fogsz", nyilván akkor is bementek volna. Ez játék. És nem az igazság győz. Ha műveltségi verseny lenne, hamarabb lehetne igazságos nyertest hirdetni. Itt minden meg van engedve, a néző meg szavaz. Vagy nem :-D Csak egy ígéret volt, hogy lesz 3 és fél hónapig egy műsor amit nézhetünk, és a végén az utolsó kap ajit. :-D

MacákékIcukája 2015.02.19. 09:37:15

Szerintem akarhogy is dont Robin a jelrakaskor, mindenkeppen rajta csattant volna az ostor. Ha rarakja Fannira es Denisz dont, akkor is rakerul a gyava jelzo.

Edinanak nem kellett volna magara kotnie a keket es akkor most nem menne ez a "hiszti".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 09:40:39

@Bujumburi: Sztem nem volt rossz, nézd meg. A generált viták érdekesek, elgondolkodtatóak és sokatmondóak. Kellenek a végjáték szimpátiád kialakításához. A Chat Géza által is belinkelt "Ausztráliát bemutató" bohózat, meg helyenként vicces! :-)

másodpéldány 2015.02.19. 09:41:45

@VV Erőlegény:

"Fanni sulihetes sorozatos szabályszegései"

mire gondolsz? hogy letapizta a tesitanárt? nos, ezért kapott négyest tesiből... helytelen volt, amit tett, de nem vagyok biztos abban, hogy nem é biztatták őt valami rosszalkodásra a riportban... mint titkos küldetés...

amúgy a lilát nem a szabályszegéseiért kapta, hanem a vizsgaeredményeiért, egyszerűen tessen elfogadni, hogy ő tanult a legszorgalmasabban, ő felelt a legjobban a vizsgán, más feladatoknál is látszik, hogy teljes erőbedobással csinálja, ő ott már a vv stábnak és az rtl-nek akar bizonyítani, hogy igenis jó média munkatárs lesz, szorgalmas és alapos...

én persze vele nyeretném meg, de már beletörődtem, hogy sokan nem így gondolják, és hogy emiatt nem nyerhet, sőt lehet, hogy az önkéntes házirendőr és önkényes büntetővégrehajtó laci fogja esetleg kiejteni, mert most már edina szavazói is ellene szavaznak majd...

ettől függetlenül, fanninak meglesz a helye a médiában, és én szurkolni fogok neki, hogy sikerüljön...

ha laci kiejti fannit, akkor azt a stáb hibáin kívül (önkényes felemás kényszerpárbaj, mint büntetés és ezáltal jutalom lacinak) a szélesebb appos közönség szellemi alultápláltságának tulajdonítom...

másodpéldány 2015.02.19. 09:45:45

@Conchobar:

én nem olvasom, amit írsz, átugorlak, érdektelen f-ségeket írsz,

sajnálom, hogy itt a blogon nincs olyan lehetőség, hogy ne lásd, amit én írok, és én ne lássam egyáltalán, amit te, az index fórumon van ilyen, hogy le lehet a másikat tiltani, és a fb-n is, ide is elkelne, mindenesetre csak tudd, hogy feleslegesen pötyögsz nekem, mert halálosan nem érdekelsz, és most írtam neked pontosan utoljára.

C0nch0bar 2015.02.19. 09:47:45

@Conchobar: Jaj te hogyvolt blog holdkóros tónyója, látom ebben is féltudású vagy, mint mindenben. A harmadik nem nem a homoszexuálisokat (neked köcsögök) jelenti. Jaj koncsika, egyre ijesztőbb a féltudásod:( Ja és ne húzd fel magad semmin, mert árt annak a vidám kis pofidnak!

csincsilla72 2015.02.19. 09:48:10

@Tapmancs: Én már hetek óta csak a hogyvoltokat olvasom.
@másodpéldány: teljesen egyetértek.

Köcsöglány 2015.02.19. 09:49:51

@Conchobar: őszintén,nem érzed úgy,hogy néha okosabb lennél,ha hallgatnál.....? sok és fárasztó ez a stílus

MacákékIcukája 2015.02.19. 09:50:28

@Bujumburi: @VV Erőlegény: a BV-ben mutattak ennek a vitanak egy masik reszet, szerintem azt is erdemes visszanezni.

Köcsöglány 2015.02.19. 09:51:41

@csiri bá: bizonyítsd!!!!!!!!!!!! (sírvaröhögök)

C0nch0bar 2015.02.19. 09:52:26

@C0nch0bar: KIESTEM A SZEREPEMBŐL, elnézést mindenkitől! Természetesen evvel csak el akartam választani az ocsút a búzától (azok a köcsögök, hallottam már ilyen értelemben is a fiataloktól a búza szót), hogy lássam ki az aki felér az olyan intellektuális magasságokba, ahol én tartózkodom, mikor lemegyek a pincébe.

Bujumburi 2015.02.19. 09:52:26

@VV Erőlegény: Ausztráliáról és úgy általában ezekről a műveltségi, stb.. kérdéssel kapcsolatban: Mostanában azzal szórakoztam, hogy a VV-t és a VV nézőket fikázó tanult ismerőseimnél rákérdeztem, hogy mennyi 1,5x 1,5. Elképesztő, de szinte mind zavarba jött a kérdéstől és ahelyett, hogy kiszámolnák a fejükben, inkább gyorsan rávágnak valamit, olyan is volt, aki a 3-at. Érdekes. (Dani meg évekig ezt fogja még hallgatni)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 09:53:10

@hannamontanna: Ha az RTL azt mondja előre a játékosoknak és a nézőknek is, hogy vigyázzatok, mert gyakran fogunk belenyúlkálni gumiszabályokkal a játékba, akkor igazad van, de sztem ilyet nem mondott. Viszont, ha a játékosok és a nézők a korábbi VV-k szerkesztési elveiből indulnak ki, akkor a reality verseny szempontjából mindenképpen torz eredmény fog születni. Én mint néző csalódott vagyok pl. hogy a versenysemlegesség sok esetben torzult a játék folyamán.

C0nch0bar 2015.02.19. 09:53:49

@Conchobar: "Tán azt reméled, hogy emiatt én a Tiszába fojtom majd magam?" Szerintem igen! Bizonyíts!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 09:54:11

@Krétagarbó: Mert retek. De sokra nem megy vele, ha nem változtathat a borítékba írt néven.
Kb. a van, de minek.

eatpray 2015.02.19. 09:54:56

Hajrá Laci!
Fanni most takarodik haza!

nézekcsak 2015.02.19. 09:56:13

Üdv. mindenkinek!
Egyáltalán nem tartottam helyesnek Robin döntését, amikor a Edinát és Lacit küldte párbajozni. Akkor is gondolhatott volna rá, hogy esetleg Edina fog kiesni. Most pedig Lacit okolja mert Edina kiesett?? Már kezdem azt hinni egyszerűen csak az bosszantja, hogy Edina és Laci megszerették egymást. Nekem sajnos nem nyerő a mostani jelrakása sem..
Amit az esti öf. ben előadtak (Ausztrália) semmi volt, miért nem vm. ügyességi játékokat adnak nekik? Ez egy óvodás szintű akármi... :(.
Sokszor olvasom felül, hogy: agyhalottak...mármint a játékosok. Aki ezeket a jelmezeket rájuk aggatja az pedig pihent agyú..Főleg ami a Dennis öltözékét illeti. Az is tény ilyen csak rá illik , neki eleve mindegy, abban, vagy anélkül flangál a villában. Visszataszító.
Fannira nem szavaznék, az állandó kamerák előtti szereplési vágyat látom rajta. Valamikor, valahol ezt jól kamatoztathatja, de nem ebben a játékban.
Dóri későn ébredezik, valamiért nem kedvelem.
Utóirat: Hajrá Laci!! :)

lukacstoncsi 2015.02.19. 09:58:04

Conchobar kár hogy sixx nem rúgott ki páros lábbal innen már csak ezért is!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 09:59:40

@Bujumburi: hát ezt nekem is át kellett alakítanom fejben, ahhoz, hogy tudjam a jó választ, ahogy minden tizede törtet. Hiába kicsi szám. 1,5 = =3/2 azaz 3/2 * 3/2 = 9/4, az 2 egész és 2/4, azaz 2,25.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:00:02

@másodpéldány: Én Edina-szavazóként nem fogok Lacira szavazni.

lukacstoncsi 2015.02.19. 10:00:44

@nézekcsak: Nem az boszantja hogy összejöttek hanem az leginkább hogy lacika úgy őrizte mint egy tulajdont Edinát csak Robinnak nem dumálhatott szinte.Zavarta hogy azok emberileg is jól kijönnek elhülyülnek.Edina meg meg akart felelni neki sajnos.Mert szerette.Laci meg olyan egyedül volt Ádám kiesése után hogy csak na.Edinába is ezért kapaszkodott ennyire.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 10:00:45

@másodpéldány: Fannit azon a héten ki is lehetett volna zárni a melles tapizásért. Munkahelyen az ilyet már simán zaklatásnak neveznék, különösen ha figyelembe vesszük, hogy más VV-ben narancssal dobálás meg póló lerángatás miatt kizárás járt.

C0nch0bar 2015.02.19. 10:05:30

@Conchobar: ""Conchobar kár hogy sixx nem rúgott ki páros lábbal innen már csak ezért is!" - Miért is? Az elég ok szerinted, hogy te (meg még néhány fiatal) nem kedvelsz?" Ezt a baromságot meg honnan veszed? Tán csak nem megint a fantáziavilágodból halászod elő a tényekkel semelyik oldalról meg nem támasztott libatollakra épített fátyolhordós véleményed? Bizonyítsd be, hogy nem kedvelünk!

Ruadhnait 2015.02.19. 10:05:32

Nagyon unalmas volt ez a tegnapi resz, majdnem bealudtam rajta. Az Ausztralias resz nekem se volt vicces valamiert. Harom dologra jottem ra viszont a tegnapi osszefoglalo utan.
1. Lehet mondani a Robinra, hogy ketszinu, (az is) de meg mindig messze o ervel a legjobban, valoszinuleg a legintelligensebb ott benn (mondjuk az nem egy nagy teljesitmeny) es ez az o taktikaja, felepitette a jatekat, tujabol kinotte magat, az elso parbajat is o hozta ossze, igy azt sem vethetik a szemere, hogy nem parbajozott, mint a lanyok. Szerintem jol jatszott es nem banom, ha nyer.
2. Fanni tegnapi bejelentese, hogy mar nem eri meg vitazni tovabb, szamomra annyit mondott el rola, hogy ez az "en ilyen vagyok" annyit jelentett, hogy egy szinesz, aki igazabol direkt generalt konfliktusokat az elejetol kezdve, amit en eddig is sejtettem, de most mar biztos vagyok benne. Egyebkent naprol napra jobban idegesit, ugyhogy remelem, hogy a Laci kinn hagyja vasarnap.
3. Most mar Laci vagy Robin vegso gyozelmet szeretnek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:07:14

@Bujumburi: most mé nevetsz, nem így van? másik lehetőség,. ha felírom papírra rendes szorzásként. vagy ha fejben megy a 15*15=225, és vissza két tizedes

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:07:44

@lukacstoncsi: Robinét pláne nem vették, mindig azt mondta, amit a beszélgetőtársa épp hallani akart, úgy mondta, mintha a másik találta volna ki, a szavaival erősítette a beszélgetőtársa aggályait, vagy döntését. Amúgy jól csinálja, de most kicsit ő is túltolja. Még nekem is, aki mást szeretnék belelátni a dolgaiba. Vagy most azzal, hogy Lacit savazza, az Edina-rajongóknál akar pluszpontokat szerezni?

eatpray 2015.02.19. 10:09:24

Szerintetek Laci - Fanni párbajon ki győzedelmeskedik? Milyen százalékkal? Az online szavazáson 1-2 szavazatkülönbségek vannak köztük.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:10:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ha jól vettem le, Dórit is oltogatta a tegnapi öfiben. Szerintem aljas, csak nem úgy, mint a többiek, hanem elejt egy két mondatot, meg igazad van, igen, a másik milyen szemét veled... És opsz, kész az összeugrasztás. Tulképp összeugrasztja a többieket.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:13:11

@VV Erőlegény: Egyetértek, nagyon jó játék lehetett volna a belenyúlások nélkül is, mindenki hozott egy olyan stílust, amitől pörgött.
A képességek döntésénél pl. Lacinak nem kellett bejelentenie a sajátját (az eredetit, nem a kapottakat :) ), akkor használta fel, mikor Maci a Dávidtól örököltet. Akkor hagyhatták volna így is. A kendőlevevős meg vicc, hogy eleve nem akármikor lehet a párbajig, mert a sorrend is számít a kérdezésnél, ha a levevő hamarabb nyilatkozik, akkor a plusz lilás fel se teszi, pl. Korábban nem volt olyan széria, ahol nem Lilu mondta be a jelrakás sorrendjét?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:13:50

@eatpray: fogalmam nincs. De azt tudom, hogy nem szeretnék olyan világban élni (és ezért jutalmazni sem), ahol bárki odajöhet hozzám, és megfogdoshat mert neki úgy tartja kedve, vagy épp olyan alpári hangot üthet meg másokkal szemben, mint Fanni. Meg lehetne még sorolni. És ige, a többi sem hibátlan, de nekem Fanni a "too much" kategória. Mondhatni a legtöbb rossz ebben a VV-ben.

másodpéldány 2015.02.19. 10:14:52

@eatpray:

azt nyilván úgy állították be, hogy mindig 50-50 százalékon legyen, ez pedig sajnos laciéknak kedvez, azért írom, hogy laciéknak, mert most edina szavazói is nagyrészt lacira fognak szavazni,

ha nagyon elhúzna laci ezeken az elő-pollokon, akkor a szavazói ellustulnának... sajnos laci fog visszamenni, a műkönnyes, áldozati szerepre utazó egyszemélyes büntetőkomplexum...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:15:41

@-pkata-: A Dórisat nem láttam, épp fennforgás volt kétéves fronton.:D Ma megnézem délben. De igen. Pont olyan, mint egy jó feleség. Mindig azt mondja, amit a másik hallani akar, olyan hangsúllyal, és úgy, hogy a másik azt hiszi, ő találta ki.:D
Amúgy kár, hogy nem volt társa a játékban, mert hamarabb kinőtte volna magát, és lehet, hogy nem egyedüliként kellett volna helyezkednie, hanem valakivel, valakikkel karöltve, ahol ez a játék még jól is elsülhet. Mert pl. így a végére ő most sok szavazót veszít.

másodpéldány 2015.02.19. 10:20:52

@VV Erőlegény:

igen, gáz volt a tapizás, kapott is büntit érte, de volt egy olyan érzésem, hogy valszeg biztatták őt, vagy egy párat közülük az iskolai csínytevésre, ő ott valóban átlépett egy határt, bár sok ilyen történt már a villában, úgy értem olyan fogdosás, tapizás kényszerítés, amiért nem büntettek egyáltalán, mert természetesnek tekintették, vagy úgy, hogy belefér a villába... pl laci konkrétan egy csomószor megfogta edinát és akarata ellenére hurcolászta a villában és akadályozta a szabad mozgásában...

én akkor is sajnálom, hogy fanni most kiesik majd egy ilyen könnyes, hazudozós, büntetővégrehajtós laci ellen, aki leginkább edinát verte és veri át... na de mindent a győzelemért... egy darabig még nyilván együtt fognak fellépni edinával, aztán az első bombázóért ejti majd, meg amúgy se fogja tudni elviselni, ha edina nem a felhúzhatós játékbabája, aki azt és úgy csinál ahogy ő mondja és túl sokat önállóskodik...

Okami 2015.02.19. 10:22:26

Valaki árulja már el nekem Döniszke mi a pöcsömre veri a mellkasát annyit? Miért érzi úgy, hogy az ő játéka annyira releváns lenne? Mit tesz hozzá a játékhoz, hogy úgy érezze annyira szerethetik a nézők? Azontúl, hogy ugyanazokat a köröket futja, tehát: Fannival évődik, de azért dugja, a riportban folyamatosan műmájerkedik vagy azt hangoztatja ő mennyire magát adja (úgy, hogy még a véleményét se tudja normálisan felvállalni, mert szimplán egy jellemtelen alak!)

Lassan elérkezek arra a pontra a fene nagy önbizalma miatt, hogy jobban idegesít, mint Laci......

Ellenben Fanni elég keményen visszavett az arcából, érzi a vesztét........

rearwindow 2015.02.19. 10:26:24

@nézekcsak: Robin nem Edinát ÉS Lacit küldte párbajozni, hanem LACIT küldte párbajozni

Bujumburi 2015.02.19. 10:27:12

@-pkata-: Dede, csak aranyos volt, ahogy leírtad. :) Viszonylag sokat számolok fejben (munkahelyi ártalom), de a legtöbben már leszoktak a fejben számolásról, hiszen nincs rá szükségük napi szinten. Én másféllel úgy szorzok gyorsan, hogy megfelezem a szorzandót, és utána az eredményt hozzáadom. Tehát 1,5x1,5 => 1,5 + 0,75 . De ez is tetszett, amit te írtál.

Mindenesetre érdekes volt, hogy sokan rá akarták vágni a végeredményt (tényleg főiskolát/egyetemet végzett emberek), ahelyett, hogy gondolkodtak volna. Szóval a mélyen lenézett valóvilág lakosok nem sokkal hülyébbek, a nagy magyar átlagnál, inkább csak kevésbé szégyenlősek. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:27:14

@VV Erőlegény: Azt hiszem, ezt sosem fogjuk megtudni.
Ezért tartom azt az állításomat, hogy Edinának ki kellett jönni vmiért. Mert ez így egész egyszerűen nonszensz. Dóri szabályszegéseit pl. nem is mutatták, pedig amikor megkapta a budit, azt mondták, hogy nem először megy ki levélolvasás közben (míg ezt nem tudtam, simán elítéltem Fannit, hogy ennyit nem bír várni a felolvasással, ennyit az előítéletről, így elnézést tőle).
Nem kell az előző szériákhoz hasonlítani, elég a mostani, ebben is simán látszik, hogy nem arányosak a büntik. Fannit büntettem volna a sulis héten, komolyan, amit csinált a tanárnővel ő, és verbálisan a Denisszel ketten, az zaklatás. Edina is felrúgta a széket egyszer, ő semmit nem kapott, míg Laci igen. Lacit is büntettem volna Edina rángatásáért, mert ha valakit akarata ellenére visznek egyik helyről a másikra saját erőfölényüket kihasználva, az se piskóta.
Nem beszélve pl. Fanni fogkefe-mártogatásáról. Ezek mind-mind retek-szabályok.
Az elbújást hasonlóval büntettem volna, mint Gigiéket, az kikészítette volna őket, vagy visszahozta volna a játékba, ha nem egymás nyakában lihegtek volna. Sokkal érdekesebb lett volna, hogy ki kivel, ha egymással nem lehet.

másodpéldány 2015.02.19. 10:27:20

Jó hát akkor, úgy látom veszett fejsze nyele, de azért csak leírom:

hajrá fanni, robin, dóri

azért dóri most már utolsó a sorban, mert elkezdte erősíteni lacit, és ezt nekem nehéz bevennem...

eatpray 2015.02.19. 10:28:04

Nem pontosan 50 - 50.
A szavazás az enyém, így látom kire mennyi érkezett.
Éppenséggel most Lacira 515 voks, Fannira pedig 516 voks érkezett. Ez 49.95 - 50,05-ös eredmény, amit a rendszer 50-50nek jelez.
www.easypolls.net/poll.html?p=54e3c34de4b0fec8f472a95c

Bujumburi 2015.02.19. 10:29:10

@Okami: Mert ő önmagát képviseli! :D Ezeken a szövegeken mindig fogom a fejemet... miért akarnak a villalakók folyton képviselni valamit? Ezeket tuti a szerkik mondják nekik, már a régi szériákban is folyton ezt nyomták.

rearwindow 2015.02.19. 10:31:17

Ez a ValóVilág produkció nem működne normális 20-on évesekkel? Olyanokkal akiknek nem playmate a foglalkozásuk, meg nem nyilvánvalóan pszichés betegek?

másodpéldány 2015.02.19. 10:31:48

@Csakazértis én vagyok a királynő:

"Ezért tartom azt az állításomat, hogy Edinának ki kellett jönni vmiért."

én is ezt éreztem, hogy a szaunás dolog az utolsó utáni huzása lehetett edinának, szóval vannak olyan dolgok, amiket mi nem láttunk, de ami sok lehetett már a stábnak...

vagy szimplán butaságból, vagyis inkább inkorrektségből találták ki a büntit és szerelmesek párbaját?

a következményekkel vagy meg nem számoltak, vagy túlságosan is?

akkor viszont azt kell gondoljam, hogy lacival akarják megnyeretni...

de majd kiderül, mindenesetre laci áldozati szerepét sikerült aranyba önteniük, és ez most már biztosan bekajálta a közönség...

Okami 2015.02.19. 10:31:55

@Bujumburi: Ettől már csak azt szeretem jobban amikor beadják, hogy ÉN ILYEN VAGYOK, jééé tényleg baszki gratulálok a selejt genetikádnak :D

(Ma asszem kicsivel csípősebb hangulatban vagyok)

Bujumburi 2015.02.19. 10:32:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem ne próbáljuk megérteni a csatorna szándékát, úgyse fog menni... :D Szerintem egyébként nem akarták eltüntetni Edinát, azt gondolom, hogy a retek sem gondolta, hogy LAcit küldik vissza a nézők. DE ki tudja... A fogkefe mártogatásért mit kapott Fanni büntinek? NEm is emlékszem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:32:35

@MacákékIcukája: Ha úgy rakja rá Fannira az egy jelet, hogy Edina kedvéért Fannira, de Laci miatt csak egyet, és döntsön Denis. Tőle meg ne várja senki, hogy Fannit küldje. Eredmény ugyanaz, s*gge védve, egálban küldte ki mindenki Lacit. Sztem. Így is ugyanaz az eredmény, csak támadási felület nagyobb, és egy személyen csattan. Nem kéne indulatból hülyeségeket beszélnie, ha nincs miért. Robin ebben az esetben nem gondolt a saját megítélésére, illetve arra, hogy ha Laci és Edina kiesik valamikor, akkor neki lehet, hogy kellene Edina szavazótábora, mint baráté.

2015.02.19. 10:33:36

@minden reggel: koszi
Nem ismerem a mai magyar szlenget D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:33:44

@Bujumburi: ezért nem megyek be ilyen műsorba én se, mert vannak ilyen apró szarságok, amikkel azért meg lehetne fogni hirtelen, mert nem használom minden nap, és csak dedós levezetésből tudom. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:33:55

@Bujumburi: Semmit nem kapott.
Abból gondolom, hogy mennie kellett, de akkor legyen, valamelyiknek mennie kellett, mert súlyos volt a bünti a tetthez képest, és pont az övék. Meg sokan jelezték, hogy nem tudnak szavazni, akik nem lacira akartak.

csi21 2015.02.19. 10:33:58

@-pkata-:
"a legtöbb rossz ebben a VV-ben" már kiesett hálistennek. Edinának és Daninak hívták őket.

Bujumburi 2015.02.19. 10:34:17

@Okami: az nekem is nagy kedvencem, + irtó büszkén megy az : ÉN ÖNMAGAMAT ADOM. :D

Bujumburi 2015.02.19. 10:34:58

@-pkata-: csak ezért nem mész be? :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:36:03

@Conchobar: Nem akarok beleszólni más beszélgetésébe, de ez a Robin dupla jele a Lacié lesz a következő körben kb. uyganakkora súllyal esik a latba, mint a Fanni kiviszlek és kinthagylak, meg amit Robin Edinának mondott, hogy visszajössz, megbeszéljük. Levegőbe puffogtatás. Töltelékbeszéd. Hogy mondta a sulihéten a Laci bácsi? Rizsa.
(Apropó, a Laci bácsinak a mi ovinkba jár az unokája :D )

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:36:06

@rearwindow: egy átlag normális ember nem megy be. :) Legalábbis ilyen feltételekkel nem. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:37:23

@Bujumburi: Semmit, csak szóltak Edinának, hogy ne használja.

Bujumburi 2015.02.19. 10:37:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Aznap este az egész app le volt fagyva, nekem sem ment, először egy csomó ideig nem jött be egyáltalán, utána meg nem lehetett szavazni senkire se... a vége előtt jött vissza. Számomra az nem volt bizonyíték Edina ellen. Viszont abban biztos vagyok, hogy ők tanácsolták Robinnak, hogy Lacit küldje és ne Fannit. Erre fogadni mernék, hogy meggyőzték a dilemmázó Robint.

másodpéldány 2015.02.19. 10:37:53

@eatpray:

az itteni előpollok a korábbi vv-knél működtek!

viszont a vv7-nél nem működtek, más eredményt hoztak..

és ennek nem tudom mi az oka, lehet az apposok összetétele teljesen más, mint az itt hozzászólóké, az itteni közönségé, és mint a szélesebb közönségé, akik nem is szavaznak az appon,

szóval olyan 20%-os eltérés látható... az origós szavazáson nyilván egy csomó olyan műsornéző is szavaz, akik appon nem, meg az ilyen szavazásokon egyszerűbb "csalni", azaz IP számokkal könnyebb manipulálni... és lehet sokszáz vagy akár sokezer szavazatot generálni...

Ken Adams79 2015.02.19. 10:37:59

@másodpéldány:

szia, nem tudom, válaszolt-e már neked valaki...nem olvastam végig a kommenteket

Szóval azért gyávázzák Fannit, mert amikor Edinán volt a kendő, kb mindent megtett, hogy ne őt vigyék ki.
Mert Ő NAGYON AKAR MENNI PÁRBAJOZNI, de Lacival...

Szerintem akkor csak időt akart nyerni. Vagy szimplán megúszni a párbajtt (azért 2 t, mert múltidő!)
Persze, ki ne akarná megúszni? Teljesen érthető.

Nagyon jól írta Chat G., hogy már a puszta gondolatától is hánynak a másiktól, 3 hónap összezártság után

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:38:30

@Bujumburi: Nem. :D Azért sem, mert nem akarom, meztelen hab testemre csorgassátok a nyálatok. :D A bezártság nem érdekel, de ez a túlságosan szex orientáltság zavar.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:38:48

@másodpéldány: Ha feltételezhető egy zaklatásos rosszalkodásra bejbújtás a riportban, következmények nélkül, akkor egy bújkálásos felbújtás Edináéknak nem elképzelhető?
Amúgy a tesitanárnőt nem csak Fanni zaklatta, hanem Denis is, az a vers, azért én min. megtépem őket. Tömény bunkóság.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:39:03

@csi21: Neked lehet, hogy ők voltak, nekem nem. :)

2015.02.19. 10:39:36

@csiri bá: buzizasert kizarhatna sixx

Krétagarbó 2015.02.19. 10:39:38

@-pkata-: Szia, köszi:) (Jól jönne, most, hogy inni akartam, elromlott a kávéfőző:(((

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:39:52

@Bujumburi: Nem. Legalábbis előttünk nem. De kétlem, hogy egy ilyen dolog, amikor levél is megy be, néző háta mögött lenne lerendezve.

Köcsöglány 2015.02.19. 10:39:59

@rearwindow: +++!! Végre valaki leírta érthetően és egyértelműen,amit próbálok egy hete megfogalmazni (röhögök)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:41:17

@Bujumburi: én nem tudok róla. kérdezd másodpéldányt, neki kedvence, ő biztos tudja.

rearwindow 2015.02.19. 10:43:31

@-pkata-: szerintem egy csomó 20-onéves bemenne, legalábbis amikor meghirdetik a válogatót, mindig eszméletlen tolongás van.

Köcsöglány 2015.02.19. 10:43:56

@eatpray: ez durva,nem gondoltam,hogy 50-50 lesz

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:45:09

@Bujumburi: hiába a fürdőruci, mikor még öltözés közben is sakkoznod kell, hogy hogy a faszban öltözz, hogy a zoomoló kamerákat kicselezd. Szerintem ez már nagyon gáz. Ennyi erővel akkor válogassanak pornósokat.
Meg a szex is... fél évig ne szexeljek, mert tuti a Blikk címoldalán lesz a pincsim? Na ne már...
Ez a műsor már rég nem arról szól, hogy emberek hogy taktikázzák ki egymást maguk közül, hanem arról, hogy kiről lehet a legtöbb kompromittáló felvételt készíteni.

lukacstoncsi 2015.02.19. 10:46:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért látszik így mert eddig tőle ez szokatlan volt.Megértem hogy kiakadt azon hogy nem Edina tért vissza.Ennek tudható be hogy most savazza lacit nagyrészt joggal.előkerültek a sérelmei felé ami a játékban eddig történt.Ebben annyi a baj hogy ha korábban megteszi nem robbant volna ez így most.Lásd Dóri.

togez76 2015.02.19. 10:46:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: A viselkedése miatt! Képtelen kulturált megnyilatkozásra.

MacákékIcukája 2015.02.19. 10:46:54

@Bujumburi: en is igy szamoltam ki :D

@másodpéldány: szerintem ez a bunti azert is lett olyan, amilyen, mert Zsu es Dani kiesese utan nagyot eshetett a nezettseg...

@Csakazértis én vagyok a királynő: igazad van, sajnalom, hogy ez nem jutott eszebe. Van egy olyan erzesem, hogy a Lacival szembeni ellenszenve miatt keptelen volt tisztan latni es csak az erzelmeire hallgatott. Mondjuk en nem fogok tole elpartolni emiatt, de sokan masok viszont igen :(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:47:36

@rearwindow: Egészségükre. A mai 20-on évesek már nem olyanok, mint én. Nekik a szex is más, a meztelenkedést is félvállról veszik. Én lassan már 2*20 leszek :)

rearwindow 2015.02.19. 10:47:43

@-pkata-: őszintén szólva nekem a VV7-ben csömöröm van a szextől meg a meztelenkedéstől, nagyon túltolták. Nincs olyan bejátszás hogy valakinek ne lógna ki épp valamije. Szeretnék felöltözött embereket látni!

csiri bá 2015.02.19. 10:47:46

@(AdottEsetben)KötsögLány: :)))) a poén az, hogy én tudom bizonyítani, lásd elébb, sőt mi több, még náluk is téma volt: www.hetek.hu/kulfold/201308/a_harmadik_nem

2015.02.19. 10:47:46

@nézekcsak: szia nem csak robin tette lacira hanem mind, en ezert nem tartom korrektnek csak robinra kenni a parbajt

Adina nem volt eleg eros, ennyike.

csincsilla72 2015.02.19. 10:47:54

@másodpéldány: Nem biztos, hogy veszett fejsze. Én pl. azért szavaztam Lacira, mert gyengébbnek tartom Edinánál. Robinnak drukkolok, Lacit kevésbé érzem veszélyesnek rá nézve. Edinát előbb kellett eltávolítani, hogy Robint ne veszélyeztesse.
Robint érdekes módon sokan aljasnak tartják, de könyörgöm, szerintük mi lenne a végjátékban a korrekt statisztika? Ha önként felajánlja a nyereményt Rómeóéknak? Na ne már!

malevil2050 2015.02.19. 10:48:12

Most érkeszett üzenet a tatuinok bolygólyáról a tau cetiről cocoh-nak (aki lehet h má nem is asz).
Az üzenetet nattyon nehéz vót megfejteni de végül sikerült,ígye hangszik. JA.

Eszet Lenke 2015.02.19. 10:48:21

@Okami: Én is azon gondolkozom már jó ideje, hogy vajon az mit is jelenthet, amit Dennis folyton szajkóz: "Képviselek itt valamit." Atyaég!! Még kiderül, hogy ő az etalon. :))

Abban is egyetértek, hogy Fanni nagyon disztingvál az utóbbi időben. Vagy csak ezt igyekeznek az arcunkba tolni, így a vége felé.

rearwindow 2015.02.19. 10:48:22

@-pkata-: igen, ezt a 4x-es dolgot már megbeszéltük :)

csincsilla72 2015.02.19. 10:50:01

@csincsilla72: korrekt statisztika= korrekt taktika:-)
Hiába, a munka mindig megzavar...

másodpéldány 2015.02.19. 10:51:30

@Csakazértis én vagyok a királynő:

"egy bújkálásos felbújtás Edináéknak nem elképzelhető?"

nekem is eszembe jutott... de ezt csak indirekte tehették... direkt nem mondhatták nekik, mert azért edina már elszólta volna magát...

meg ezt nem gondolták bunkerépítésnek, lehet, ha a párnát nem húzzák oda, akkor már nem is számíthatott volna elbújásnak, mert igazából nem lehetett belátni a pad alá, vagyis mi nem láttunk be oda...

még az is lehet, hogy a stáb is azt hitte edina jön vissza, hiszen teli tüdőből nyomták, most viszont, ha már úgy alakult, ahogy alakult lacit nyomják...

nem örülök neki...

én fanni, robin, dóri fan vagyok... és látom, hogy most nyeretik meg lacival a vv7-et, pedig ő tényleg egy csomó olyasmit leművelt a nőkkel a villában, mindegyikkel, hogy a legrosszabb, sőt katasztrófálisabb role-modellnek tartom...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:51:59

@rearwindow: ugye? én is. :) olyan VV-t élveznék, ahol az észen, a logikán van a hangsúly és nem a zoomoló kamerákon. Ahol tudnak nekik olyan feladatokat adni, mint régen, amivel küzdeniük kell, és nem 77 variációban elmondani, hogy kit miért utálsz...

hannamontanna 2015.02.19. 10:52:10

Ati most tette ki a Fb-ra, hogy az origó szavazáson Lacc megelőzte Robint. Boldogtalan vagyok. Nehogy már ez a kamugép jobb legyen. Anyám. Szavaz Erdély? :-)

csiri bá 2015.02.19. 10:52:39

@-pkata-: ezzel teljes mértékben egyetértek... ráadásul ott van az is, hogy az internet nem felejt, sem írásban, sem képi anyagban és mindig lesznek olyanok, akik ezt majd a szereplők szemére vetik okkal okvetlenül... azt még elfogadom, hogy bemutatják, hogy volt eksön, de ezt minek részlezeni 20 percen keresztül és főként minek rázoomolni minden egyes p*naszőrszálra vagy szerszámra...azt, hogy mondjuk Dórikát megmutatják közelről, hát istenem, nem ez az első eset és nem is az utolsó az életében, de a többit ezzel alja helyzetbe hozni nem kellene, ők nem a szexiparra tették fel az életüket...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 10:53:27

@Bujumburi: Én se tudnám rávágni a választ. Ha tábla előtt állnék, felírnám, ha nem, nem kezdenék el mondani valamit, hanem megpróbálnám fejben.

Köcsöglány 2015.02.19. 10:53:42

@-pkata-: Azért az is sokatmondó,hogy eddig csak olyan nyert,aki nem szexelt bent. Jó,Au-nak néha kiverte Teo. Szerintem nem megy a szexre a játék,csak egyesek félreértelmezik. Pl Fanni,tuti,hogy azt hiszi,hogy a sok dugással fognak szerepelni,de eléggé elszámolta magát. Senkit nem érdekel,hogy dugnak,csak egy kis közönséges lotyó,a kinti életben is van millió ilyen,na bumm. Nyilván a néző megdöbben azon,hogy hűű,ezek most tényleg szexeltek,de a bulvár tulajdonít ennek túl nagy jelentőséget. Holott tényleg nem erről kéne szólnia a műsornak,arra ott van/lesz az Éden Hotel. (sarkítottam) Az meg,hogy készülnek kompromittáló felvételek (mire gondolsz? pl Robin hányásaira vagy a pisikakira vagy csak a szexre?)....végülis ezért való világ a játék neve,mert mindent látnak a kamerák,amit adott esetben az igazi életben csinálnál,csak kemerák nélkül. Nekem amúgy az előző széria jóval unalmasabb volt,ott senki nem taktikázott,csak érzésből dobálták a jeleket.

C0nch0bar 2015.02.19. 10:53:54

@malevil2050: "Most érkeszett üzenet a tatuinok bolygólyáról a tau cetiről cocoh-nak (aki lehet h má nem is asz).
Az üzenetet nattyon nehéz vót megfejteni de végül sikerült,ígye hangszik. JA." Evvel is csak személyeskedsz és offolsz! A kurucon amúgy olvastam a tatuinokról, és tényekkel bizonyított, hogy azok köcsögök!

Rémület 2015.02.19. 10:55:20

Én komolyan nem értem a háborgást. Miért is kellett volna Robinnak ellőnie a duplázót Laci és Edina kedvéért? Kicsodák ők neki? Nagyjából le se szarták. Néha Edina dumált vele vagy Dani, de gyakran morgott, hogy ki van rekesztve.

Köcsöglány 2015.02.19. 10:55:33

@hannamontanna: ugyan,ne törődj ezekkel,hülyeség,a fele szavazó tuti nem is nézi a VV-t(/generált szavazatok),a párbajokon fele ennyi szavazat sem szokott lenni...

rearwindow 2015.02.19. 10:55:55

@-pkata-: nekem a VV6 jobban tetszett, nem tudom hogy ott a játékosokat sikerült-e jobban összeválogatni, vagy tényleg értelmesebb feladatokat kaptak-e... A VV7ben kiosztott feladatok egy nagyon tré gimnázium iskolai-napokjára emlékeztet

malevil2050 2015.02.19. 10:56:07

@C0nch0bar: Lehet h mégis te vaty elp barátom,má én is össszezavarottam.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:56:12

@csincsilla72: Az olyan fajta aljassággal nincs konkrét bajom, amit ő csinál egy ilyen játékban. Manipuláció. Jókor, jó embernek mondott jó mondatok... Tiszta pszichológia. Más kérdés, hogy a legvégén szavazol e rá nyertesként vagy sem. Ki hogy.
Azért a való életben nem díjaznám az ilyen embereket. Szerencsés esetben felismered, rosszabb esetben átbasz a palánkon téged is azért, hogy elérje a célját.

csi21 2015.02.19. 10:57:00

@-pkata-:
Természetesen. Sokfélék vagyunk. Ehhez képest néha úgy fogalmazol, mintha ránk akarnád tukmálni a véleményedet.

Okami 2015.02.19. 10:57:10

@Eszet Lenke: A mellkasdöngetései azt bizonyítják ő valóban elhiszi magáról, hogy Ő AZ ETALON! Ahogy tegnap is írtam az önkritika hiánya elég masszívan érződik a villában.......nem baj remélem hamarosan pofára esik.

Fanninak pedig csak egyszer kéne újból "gecicsicskáznia" és egyenes ágon repülne, viszont akkor valószínű a nézőszám is lejjebb ugrana. Ezt a kockázatot pedig nem vállalhatja a retekklub......szóval amondó vagyok, ha Lacikutyaszem Fannikát viszi utóbbi fog visszajönni.......

Köcsöglány 2015.02.19. 10:58:26

@csincsilla72: +++++ Amúgy meg a VV egyik "legaljasabb" játékosa,úgymond,Attila is nyert,és szeretik az emberek. A pszichipatákat egyszerűen imádják,ez van. Lsd Ted Bundy,Charlie Manson,stb. Néphisztéria

rearwindow 2015.02.19. 10:59:02

@csiri bá: egyetértek, nem kedvelem se Lacit se Edinát, de ahogy az RTL rázoomolva kitette a netre a kopulálásukat (Edina! Új szó! Csak neked!) az nagyon ocsmány dolog volt

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 10:59:16

@(AdottEsetben)KötsögLány: Nem megy a szexre a játék? Dehogynem. Nem arra gondolok, hogy a szereplők képesek ezt is bevetni, hogy nyerjenek, hanem arra, hogy az RTL összefoglalóiban a VV oldalán tele van szex jelenetekkel az egész műsor. Ha valaki öltözik, mosakszik, vagy épp szexel, már zoomol kamera az intim helyekre!

csicserierika 2015.02.19. 10:59:27

@lukacstoncsi: de szemmel láthatólag Lacci és Dóri társaságában volt, kerülte Deniséket. Persze azt tudom, csak amit mutatni akar a csatorna.

Köcsöglány 2015.02.19. 11:00:23

@csi21: én sem értek esetenként vele egyet,nem egy embernek drukkolunk, de ilyet még nem éreztem,hogy rám akarná tukmálni a véleményét..

C0nch0bar 2015.02.19. 11:00:29

@malevil2050: "Lehet h mégis te vaty elp barátom,má én is össszezavarottam." Nem tudom bizonyítani tényekkel, hogy nem én vagyok, de nem én vagyok!

kamilla123 2015.02.19. 11:00:30

@togez76: hát ez a videó jó volt, ajánlom mindenkinek. Jó fej volt ez a blikkes srác, de nagyon nehezen tudta a szót még ő is megtartani Edinkával szemben. Fura, h Edina azt mondja, h csak Laci vagy ő érdemelte volna meg a fődíjat. Ezt soha nem értettem. Mi az, hogy más nem ÉRDEMLI meg? maximum nem szeretném, ha ő nyerné meg. Ez a csaj szegény nagyon gáz.
Amúgy ez a pasi a többi villalakóval nem csinált interjút? tök értelmeseket tud kérdezni.

másodpéldány 2015.02.19. 11:00:42

@Ken Adams79:

de könyörgöm, még robin is megkérdezte fannit, ő mit akar mit szeretne, egyenesbe megkérdezte, és fanni azt válaszolta neki, ha mennie kell, ő megy megy... szóval nem mondta robinnak, hogy ne tegye rá...

tehát még mindig nem értem miért kell fannit gyávának nevezni, remélem ezeket a részeket levetíti a stáb...

és még azelőtt azt is mondta, ő megy edinával is ha kell, de ő lacival szeretne..

de miért baj az, hogy miután laci bezárta a szaunába ő lacit preferálta párbajtársnak?

tény, hogy akkor még más volt a helyzet, mert nem volt ennyire nemzeti hőssé mosdatva laci az áldozatszerepben, szóval, amikor a stáb kitalálta ezt a teljesen inkorrekt büntetést, akkor még tényleg jó lett volna lacival párbajozni menni, és nem edinával, most már viszont nem akarnám, hogy fanni laci ellen essen ki, mert ahonnan én látom a dolgokat, laci sokkal több rosszat tett a villában sz összes nőnek, beleértve edinát, mint amennyit fanni okozott bárkinek a karakterével...

Nem, fanni egy pillanatra se volt gyáva, és nem ő határozta meg, hogy menjen vagy ne menjen párbajozni, hanem a többiek, mintahogy laci viszont az első alkalommal felrakta magára a potyalilát, amit dávidtól kapott, na az gyávaság volt... de ilyen helyzetben fanni nem volt, ez a laci totális hazugsága, amit rávert fannira, hpgy ő nem akart volna menni, fanni csak akkor tud menni párbajozni, ha kiválasztják, vagy egy korrekt módon kiválasztott kihívja őt, másképp nem tudott volna menni párbajozni, tehát nem tudom mi alapja van ennek a gyávázásnak, semmi...

itt eddig csak két ember mutatkozott gyávának és a haverja ill. szerelme elárulójának:
laci és dani...

és ezeknek a levét ráadásul edina itta meg

2015.02.19. 11:00:57

@csiri bá: ausztraliaban hivatalos :)

Köcsöglány 2015.02.19. 11:01:07

@-pkata-: Ja,igen,ilyen kontextusban egyet kell,hogy értsek. Én értelmeztem félre,boccika.

csiri bá 2015.02.19. 11:01:52

@malevil2050: hazucc. :))) a Tatuin nem a Tau Cetiben van, ami innen 12 fényév, hanem a Galaxis Külső Peremén, az Arkanis szektorban, a galaxis középpontjától 43 000 fényév távolságra.
:DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:02:08

@csi21: Mindig odaírom, hogy szerintem, vagy nekem. Most is ott volt, hogy Nekem Fanni a "too much" kategória. Másnak lehet, hogy Dennis, vagy épp Edina vagy Zsu volt az.
És én nem szeretnék olyan világban élni, ahol Fannikák rohangálnak az utcán letapizva az embereket mert ők "ilyenek".
Ha magadra vetted, arról nem tehetek. :)

csiri bá 2015.02.19. 11:02:59

@fosch9: Új-Zélandon és Indiában is többek között, de ezek ugye nem európai országok, azért nem említettem, de tudom bizonyítani cikkekkel. :DDDD

Rémület 2015.02.19. 11:03:14

@Okami: Szerintem nem fog esni a nézőszám, ha Fanni kiesik. Aki eddig nézte, megnézi a végjátékot, bárki is marad bent. De nehogymá' Laci nyerjen! Meg Denisz se!

Köcsöglány 2015.02.19. 11:03:22

@kamilla123: Nem értem ezt a csajt....pedig néha szimpinek tűnt,főleg,miután kiesett. De most megint az a véleményem,hogy túl erőszakos...olyan mint Koncsi,nem tudja elfogadni,hogy valaki mást gondol az adott dologról. Fárasztó.

csicserierika 2015.02.19. 11:03:43

@hannamontanna: csakhogy ezekkel a gumiszabályokkal pont a nézők kedvét veszik el, akiből élnek.

,, 2015.02.19. 11:03:44

@hannamontanna: én nem hiszek ebben az erdély szavaz dologban. dórival pl lakóhely alapján nekem is lehetne kötődésem (tegnap pont beszéltem vkivel aki megerősítette a róla szóló pletyiket, kérdeztem h de ha itt szokott bandázni, hogy lehet az h nem láttam korábban. mondta h 7es BMW-vel szokott járkálni, úgyhogy lehet ez lehet az oka h nem futottunk össze fésztufész) és eszem ágában sincs rá szavazni. nem is kedvelem a látottak alapján.

MacákékIcukája 2015.02.19. 11:05:47

@(AdottEsetben)KötsögLány: VV3-ban Milo szexelt Marcsival? Vagy csak smaroltak?

C0nch0bar 2015.02.19. 11:06:06

@(AdottEsetben)KötsögLány: "bizonyítsd!" Bizonyíts, hogy bizonyítson!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:06:39

@rearwindow: Nem láttam a VV5-6-ot. A többiből is csak részleteket. Érdekes módon a BB pl úgy maradt meg bennem, amiben nem fontos a szex. Lehetett pl bunkert építeni szexeléshez. És voltak heti feladataik, pl székeket festettek egy ovinak vagy valami hasonló. Volt katonai hetük is, kemény őrséggel (amit az RTL-nek itt pl sehogy nem sikerült a cserkész héten véghez vinnie). Többire már nem nagyon emlékszem.
Ezzel a mostani VV-vel az volt az érzésem, hogy a szerkesztők bedobtak 12 embert, és azt várták, hogy majd ők megoldják a nézettséget helyettük.

Eszet Lenke 2015.02.19. 11:08:20

@Okami: Nekem édes-mindegy, ki megy, ki marad, csak olyan valaki nyerje a végjátékot, aki valamennyi - legalább minimális - értéket képvisel. /Nem F-ra, D-re L-ra gondolok. :) /

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:08:50

@(AdottEsetben)KötsögLány: köszi. :p ez azért jólesett, azért csak tudok fogalmazni valamennyire. :DDD

Okami 2015.02.19. 11:08:51

@Rémület: Más fórumokat elnézve igény van rá, hogy nagyobb e, mint Lacira az már költői kérdés.....egyikkel se szimpatizálok.

Teszem hozzá gyorsan, Fanninak is vannak jó meglátásai, például Dórival kapcsolatban is, aki elárulva érzi magát viszont ő sem látja be, hogy fura mód mindig odahelyezkedik ahova kell.....ebben Fanninak tökéletesen igaza van.

vikitutáló vagyok 2015.02.19. 11:08:52

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Én meg az Edina csapatát büntettem volna keményen,mikor bojkottálták a dzsungelhéten a feladatokat! Semmit nem akartak megcsinálni a feladatokból.

2015.02.19. 11:09:33

@csiri bá: en elhiszem anelkul is :)

Okami 2015.02.19. 11:10:11

@Eszet Lenke: Igen én is így vagyok ezzel, viszont ne legyenek hiú ábrándjaink.......hiszen Aurélio is nyert :D

csiri bá 2015.02.19. 11:11:25

@Rémület: egy hét marad csak hátra és az utóbbi pár nap öfijeit sem uralta már teljes mértékben...
azt az egy hetet meg letolja a kanális, ott úgyis az lesz az érdekes, ki esik ki a 4-ből és a végén meg a döntő... szóval nem hiányozna annyira műsorilag, ha Lacc őt vinné és kiejtené...

Csak ügyesen! 2015.02.19. 11:11:40

@(AdottEsetben)KötsögLány: A Zsu-Laci párbajon 170 ezer szavazat volt, gondolom, azóta ez a szám csak nőtt, nem véletlenül rohadt le a rendszer a legutóbbi párbajon. Épp ezért nem valók semmire ezek a netes szavazások, mert arányaiban kevés a szavazat rajtuk.

másodpéldány 2015.02.19. 11:11:56

@Okami:

".szóval amondó vagyok, ha Lacikutyaszem Fannikát viszi utóbbi fog visszajönni..."

én meg pont attól félek, hogy nem...

túl sokan nyelték be a könnyes szemű áldozat-lacit,

az van a háttérben, hogy egy szép srác, és nyilván a szavazók többsége fiatal nő... akiket egyelőre még nem érdekel az, hogy egy ilyen pasi mennyire ki tudja őket csinálni, nem a szépségével meg a boci szemével, hanem a kontrollmániájával, a szadizmusával, és a másik rendszeres verbális lealázásával...

ha laci nyer, akkor megerősödik a legrosszabb fajta bántalmazó macsó kép mint pozitív karakter a fiatalok körében

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:13:02

@hannamontanna: nem, hanem vmi hülye elvetemült 10 ezerszer szavaz egy valakire, mert lehet. ha nem lehetne többször szavazni, nem ez lenne az eredmény.

Eszet Lenke 2015.02.19. 11:14:13

@Okami: Ez igaz. :) Benne a sok rossz ellenére legalább volt empátia, azt lehetett értékelni.

malevil2050 2015.02.19. 11:14:55

@csiri bá: Óhhhhh,hát nem tuttam h profi csillagászok is vannak ittene.

MacákékIcukája 2015.02.19. 11:15:00

@rearwindow: a vv6-ban szerintem a feladatok voltak jobbak, meg a tematikus hetek. A jatekosfelhozatal eleg uncsi volt, ok nem is probaltak annyira taktikazni, mint a 7-es szeria.

Csak ügyesen! 2015.02.19. 11:15:10

@-pkata-: Szerintem a Robin szavazat is kamu, csak csendben jegyzem meg.

Bujumburi 2015.02.19. 11:18:56

Lehet, hogy csak nekem vicces, de beírtam FB-on, hogy VVDANI
Meglepett a végeredmény.

www.facebook.com/vvdani

rearwindow 2015.02.19. 11:18:58

@-pkata-: Én meg úgy gondolom, hogy lecserélődött a műsorkészítői gárda, és az új csapatnak valóban fogalma sincs hogy lehetne nézhető dolgot generálni. Igyekeztek összeszedni minél dekoratívabb és minél alpáribb embereket aztán az majd úgy jó lesz. Aztán amikor kiderült, hogy ez így nem lesz jó, mert a nézők besokalltak az üvöltözéstől meg a "közösülésektől", más meg nem történt soha, elkezdtek tüzet oldani, és erőltetett módon beleavatkozni a játékba a szabályok felrúgásával

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:18:59

ééés, jelentem, kijavították a tegnapi vidit, már helyes a bumerángrakás végeredménye
rtl.hu/rtl2/valovilag/laci-kapta-a-legtobb-bumerangot

malevil2050 2015.02.19. 11:19:18

Én meg asztat momdom,esz a vv se hozott semmi újjat,ety naty kalap szalámi vót asz egész.Ami meg még hátra van,teljesen sújtalan.Senki nem érdemli meg a lovét,aggyák akinek akarják.Ety naty kamu esz a világ tök a tromf.

kamilla123 2015.02.19. 11:19:28

@(AdottEsetben)KötsögLány: sztem az az ijesztő ebben a csajban, h a saját véleményét abszolút igazságnak hiszi. Például amikor a riporter azt mondja, hogy sztem nem Laci fog nyerni, akkor erre teljesen felháborodik: Mi az, hogy nem?? hogy mondhatsz ilyet?? hogy lehetsz ilyen negatív?? Basszus, mi az , negatív? Ez csak Edinka szempontjából negatív, nem objektív szempontból. Meg ez is, h csak ők ketten érdemelték volna meg.. Pfff.. iszonyú gáz. És arra még mindig nem tudott reagálni, h Zsunak ő átengedte Lacit, utána mászott csak rá Zsu. Na erre tolta le a gatyáját, mint nagy érv. Ez a lány nagyon beteg sztem lelkileg, meg szellemileg is. Talán itt jön ki az iskolázatlanság és a primitívség, hogy valaki képtelen elvonatkoztatni a saját szempontjaitól.

kamilla123 2015.02.19. 11:20:02

@malevil2050: mi ez az új avatar? egy barika? :-)

Okami 2015.02.19. 11:20:20

@másodpéldány: Igen, igazad van, VISZONT Fanni, ha úgy vesszük nagyobb showt csinál a pórnépnek......persze az se véletlen, hogy nő még nem nyert a játék során, és, hogy miért? Nah én erre keresem a választ, bár egy szinten nagyon is jól tudom :) és meggyőződésem, hogy női játékos soha a büdös életben nem fog nyerni, főleg addig amíg ilyen Fannika, Dórika szint viszi a műsort (Jah, de Edina nyerhetett volna!) múlt idő :)

Szóval a lényeg mint, ahogy a való életeben is, a műsor is remekül alátámasztja mennyire fontos a külcsín, és mi nők mennyire nem vagyunk képesek elvonatkoztatni! (Tisztelet a kivételnek, mert itt vagyunk egy páran, igaz nem egy villába bezárva :D)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:20:39

@lukacstoncsi: Ezért lett volna sokkal nagyobb bünti, ha Gigiékhez hasonlóan ők se lehettek volna egyik mondjuk 2 hétig. Semmit. Együtt se alhattak volna. Nekem az lett volna érdekes, hogy alakítják a játékukat a többiekkel.

Okami 2015.02.19. 11:21:23

@Okami: Bocs Attila kivételével, mert ő minden csak nem jó pasi......vagyis belelehet látni, nekem nem az :D

mobilos perpetuum 2015.02.19. 11:22:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: De megkaptad a büntetésedet, Edinkád elhúzott, ahova való, menj utána, és vigasztald. VV Attila letépte Kingáról a melltartót, ha már itt tartunk. Hogy a kis erdélyi lánynak korábban mindent elnéztek, tudod, de úgy teszel, mintha nem tudnád.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.19. 11:23:09

Laci kiviszi Fannit.
Fanni vissza jön.
Fanni kiviszi Dórit.
Dóri vissza jön.
Dóri-Denisz-Robin top háromból kiesik Dóri.
És a jó ég tudja melyik nyeri, a Godzilla, vagy a Gésa.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:23:40

@Csak ügyesen!: Lehet :)
@rearwindow: Valaki írta régebben, hogy már más felel érte, meg nincs annyi pénz rá. de sztem ez nem csak a pénzen múlik. Ha meg ennyire tehetségtelen a kreatív gárda, akkor rúgják ki őket a fenébe. :D
De azt sem értem, hogy az egész RTL műsorért felelős személy nem kér egy tematikát előre, hogy mikor milyen feladatok lesznek, mikor mit fognak csinálni? Kéne hogy legyen egy komplett forgatókönyv és nem csak annyi, hogy cserkészhét / földrészek hét - hanem konkrétan, részletesen kidolgozva az egész.
Ilyen szar műsort mi is össze tudtunk volna gányolni. :))))

MacákékIcukája 2015.02.19. 11:25:20

@-pkata-: sztem mi jobbat tudtunk volna ;)))

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: es ha Fanni Robint viszi? Vagy ahhoz tul gyava lenne?

Bujumburi 2015.02.19. 11:25:29

@kamilla123: Azon röhögtem, hogy Benkő azzal vigasztalta, hogy Edina nem 10/5-ös csaj, ahogy önmagát osztályozta, hanem legalább 10/8. Valahogy azt láttam Edina arcán, hogy kevesellte, ezt szerintem Benkő is láthatta, mert utána még olyanokat fűzött hozzá, hogy de lehetsz akár még 9, vagy 10-es is, csak folytasd ezt a vonalat... (?!) :D
(Milyen vonalat ?)

malevil2050 2015.02.19. 11:26:57

@kamilla123: Nemmm, esza a bőg a tehén mer nincs kalap a fején,,,,,,,,,de minnyá rakok rája

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:27:11

@kamilla123: tök fura nekem ez a lány. Mert itt úgy jön le, mintha megszokta volna, hogy neki igaza van mindenben, és mindenki másnak csend legyen. Pedig egy olyan anyukával, mint az övé, pont az ellenkezőjét gondolnám... :)
Teljesen meg vagyok hasonulva ezzel kapcsolatban. D

csiri bá 2015.02.19. 11:27:47

@kamilla123: azt azért tedd hozzá, hogy ez a riport 1 max 2 nappal a kiesése után készült.... Reninek is kellett pár nap, míg helyretette a dolgokat elolvasva a kommenteket és leszűrve belőle kiesésének okát... az is igaz, hogy Zsu viszont továbbra is a magáét hajtja és némileg prejudikálva Edina sem fog megváltozni...

kamilla123 2015.02.19. 11:28:07

@Bujumburi: hogy megfésülködik? :-)) igen, én is észrevettem. Pedig örülhetett volna a nyolcasnak is, mint majom a farkának. Ez a faszi nem csinált még videókat a kiesőkkel? Vagy csak Edinára ment rá? (gondolom őt utálta a legjobban és be akart neki szólogatni, csak a végén megsajnálta)

,, 2015.02.19. 11:29:07

@-pkata-: meglásssuk a vv8-at, mert most gyengusz volt a nézettség, h mit vetnek be, mit változtatnak. Félek h azt a tanulságot vonják le h biztos kevés volt a szex és az alpáriság, ezért ezt a vonalat kell még jobban erősíteni.
Én mondtam a múltkor és nem viccből, h különálló karaktertípusok helyett eleve kasztingoljanak kisebb csoportokba a la survivor.

csiri bá 2015.02.19. 11:29:10

@malevil2050: én aszittem ez egy kumumgah. :)))

Okami 2015.02.19. 11:29:44

@kamilla123: Zsu már jóval előtte flörtbe bocsátkozott Lacival mielőtt "engedélyt" kért volna Edinától, szóval aljasságból csillagos ötös! Edina pedig szerintem kurvára nem gondolta, hogy ilyen könnyen és gyorsan eltudja hoppolni Lacit........plusz-mínusz akkor még magának se vallotta be, hogy beleszeretett. Aztán, ahogy kibontakoztak jött a zöldszemű szörnyi, majd szerintem Laci részéről egy ügyes taktikai húzás, amiből abszolút Zsu jött ki vesztesként. És miért? Mert az RTL nem nyomta be első körben azt a bejátszót, ahol Laci gond nélkül lekapta Zsut, és ahol Zsu benyögte Lacinak, hogy "kellesz" :))

rearwindow 2015.02.19. 11:30:00

@-pkata-: Mindent elmond, hogy VV Viki az előző széria tagja is befért az úgynevezett "kreatív team"-be. Gondolom a régi kollegák sok pénzbe kerültek, ezért felvettek helyettük fiatalokat olcsón, elvégre ez a műsor "megy magától". Aztán kiderült, hogy hoppá, érteni kell hozzá hogy rakunk össze egy reality show-t

kamilla123 2015.02.19. 11:30:06

@-pkata-: hát éppen ez az, hogy ugyanazt a mintát követi. Csak valszeg, amikor kettesben vannak, akkor az anyuka a főnök. Minden más kontextusban Edinka. Nem csoda, h Lácci családja elmenekült a hátsó kijáraton, mielőtt Igázámvóóót Edinka lecsap rájuk.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:30:28

@foxglove (F6): És akkor mindig a vesztes csoportnak kéne két párbajozót küldenie? Vagy azt hogy? :)

,, 2015.02.19. 11:30:31

@-pkata-: amúgy meg fogadják fel a HV-ot stábnak és ENNYIKE!

,, 2015.02.19. 11:32:17

@-pkata-: nemtom ezt még nem gondoltam ki:D de bármi lehet:) a VV saját liszensz, bármit bármikor változtathatnak (mint azt láttuk is...)
A BB kötött műfaj, ott nem lesznek ilyen belenyúlások.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:33:21

@rearwindow: Igen, ebben egyet értek, de sztem ez nem csak a RTL-re igaz, hanem úgy összességében az összes magyar vállalkozásra. Felveszik a tapasztalatlan fiatalokat kevesebbért (vagy épp sokért), és aztán rájönnek, hogy ez rossz húzás volt.
@kamilla123: Lehetséges. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:34:02

@másodpéldány: Ha Edinában valami sok a stábnak, akkor ezen az alapon a fele bagázst kiszórhatnák, így ezt nem tartom reálisnak. Pláne, hogy előzménye nuku, vagyis ha volt is sorozatos szabályszegése, nem láttunk egyetlen olyan büntetést se, amire azt mondják, hogy na, ez az utolsó, ez után kizárás/komoly bünti (mint anno Attila, aki emiatt kapta a szaunát).

A szerelmesek párbaját más csak akkor találhatták ki, mikor Lacit is kiválasztották. Előtte ugyan a levéllel sugallták, hogy a kendőt kösse fel az egyik a párbajozók közül. Elszólás, vagy sugallat, Dórinak leesett, megtették. Ha ez a párbaj előre eldöntött lehetett, akkor a szauna utasítás volt és oka volt, hogy valamelyik feladja a játékot. lehet, hogy arra gondoltak, egy ilyen párbaj nagy nézettséget hoz és a Laci kimegy, mert nem ismerhették a tárgyalás eredményét. De akkor miért nem sugallták azt a Lacinak, hogy hatalmas átéléssel adja fel a stúdióban? Sóóóóó megvan, nézettség megvan, háborgás így is, úgy is van.

,, 2015.02.19. 11:35:04

@kamilla123: a titoktartási kötelezettséggel leszünk bajban majd:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:35:34

@foxglove (F6): +1 Igaz! Lehetne olyan is pl., ha már kifogynak az ötletből, hogy írjanak a nézők, ők mit látnának szívesen és akinek az ötlete megvalósításra kerül, az részt vehet a lebonyolításban vagy valami... Ingyen ötlet dömping. Ha már annyira nincs pénz jó kreatívot megfizetni. Számtalanszor nyúltak már mások is ehhez a lehetőséghez.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:37:06

@-pkata-: A dedós levezetés se rossz, inkább az, mint a hirtelen hülyeség. Pláne, ha hozzáteszed, hogy életed ezen szegmensében nem volt szükséged fejszámolásra, így hozzászoktál a vizuális levezetéshez.:)
Néha elmerengek, ha én kerülnék ilyen helyzetbe (mint a villa), azon kívül, hogy anyámék kitagadnak, mi az, ami kifordítana önmagamból?

Okami 2015.02.19. 11:37:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: HAHA, most beugrott, hogy, ha Lacinak benyomnák azt a jelenetet ahol DÓRI tanácsolja a többieknek hogy őt válasszák, és ahogy örül magának........háááát kíváncsi lennék Laci reakciójára :D Elképzelhető, hogy ennek fényében inkább Dórit vinné......

malevil2050 2015.02.19. 11:37:51

@kamilla123: Tessék ,most má nem fázik.

rearwindow 2015.02.19. 11:38:18

@foxglove (F6): én tuti hogy Maci fogyásos sztoriját a műsorkészítők helyében megtámogatom. Minden nap kap külön pakkot, hogy ő csak azt eheti, kap valami gépet edzéstervvel... most őszintén, ez olyan nehéz lett volna? Egy dietetikus meg egy személyitréner plusz orvos konzultáció

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:38:26

@Bujumburi: Olyan infót is hallottam, hogy a szavazat elveszett, vagyis nem volt látható, és nem is tudta újra Edinára tenni. Most már végülis mindegy, csak kicsikét fura.

malevil2050 2015.02.19. 11:38:50

@-pkata-: Hát esz nattyon cerelmes ,,,,cegény,,,még nem tuggya,,,mer marha.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 11:39:22

@Eszet Lenke: Szerintem Denisz tényleg konzekvensen képvisel valamit a játékban, én úgy fogalmaznám, hogy egyfajta nem rosszindulatú, infantilis, felelőtlen, hedonista és gátlástalan tahóságot, vagy suttyóságot. És ezekkel a jelzőkkel most nem feltétlenül akartam bántani. Bizonyos értelemben el is ismerem a teljesítményét, azért mert nem megjátszott, maximum ráerősített a valóságos jelleme alapján (tehát tényleg őszinte) és azért, mert nem rosszindulatú, inkább olyan homo ludens szerű. Kicsit feljebb került újabban a szimpátialistámon. A végtelenül tuja és éppen most "megvilágosodó" Dórinál mindig is többre értékeltem, és a rosszindulatú, de hasonló karakter jegyeket mutató, viszont nála egyébként mérföldekkel okosabb, Fannit éppen előzi nálam.

malevil2050 2015.02.19. 11:39:59

@csiri bá: Kamumag???? az oljan amelik nem kél ki?

,, 2015.02.19. 11:40:29

@-pkata-: ha nagyon unatkozni fogunk vv nélkül, csináljunk egy saját liszenszt, és adjuk el:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:40:34

@(AdottEsetben)KötsögLány: Tedd hozzá, hogy nem Robin tette lacira mind a négy jelet.:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 11:40:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért kicsit megnyugtat, hogy így gondolod, hogy a dedós is jobb, mint a hülyeség. :D :D
Nekem fogalmam nincs, hogy mit hozna ki belőlem egy VV. Vagy ordítanék, mint Éva annak idején vagy lehet, hogy a sarokban sírnék. :D Fogalmam nincs. :)

,, 2015.02.19. 11:41:03

@malevil2050: hű, most olyan lettél, mint Walter White a Breaking Badből:O
(ez bók volt)

másodpéldány 2015.02.19. 11:41:48

@Okami:

a szavazásnál sajna nem az számít, hogy ki csinálja a nagyobb showt, hanem az számít, hogy milyen a szavazók összetétele, ha fiatal nők szavaznak többségben, akkor lacira fognak, nem érdekes mekkorákat lódított, nem érdekes hogyan alázta végig a nőket a villában, ezt mint valami normális és kívánatos természeti jelenséget fogják fel a fiatal nők úgy látszik, és ha ők szavaznak töbségben, akkor laci megy vissza...

sok baklövést követett el a stáb, ezzel a szerelmespár- párbajjal pedig a legnagyobbat, aminek a levét a többi játékos issza meg, annyira túlexponálták lacit meg a műkönnyeit, hogy ezzel eldöntötték a játék sorsát, ha nem így lesz, annak csak örülni fogok, lényegében lacin kívül bárki nyer nem ad okot panaszra részemről... még abba is bele tudnék nyugodni, ha nevető 5-ként denisz nyer...

bizonyos dolgokban denisz életlen balta, viszont van egykét dolog, amit jó csinál, és ránő az emberre, és inkább vele lennék egy társaságban, pont a kiismerhetősége miatt (amiben nem tud helytállni, azokban a dolgokban szimplán nem számítanék rá),

mint a szépfiú, bociszemű, hazug, szadista, kontrollmániás laciban...

MmeChauchat 2015.02.19. 11:42:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: pszichiáterként hótt unalmas lenne bemenni

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:43:43

@togez76: Majd ugyanilyen helyzetben figyeld meg a többieket is, hasonló az eredmény. Az ellenszenv miatt viszont eltolódik az antipátia.:)

csiri bá 2015.02.19. 11:44:38

@rearwindow: hajszálpontosan ezt írtam régebben.... annyit hozzátéve, hogy a többieket is bele lehetett volna vonni, mondjuk úgy, hogy minden nap/héten ki lett volna jelölve 1-2 lemming, akinek a feladata, hogy ellenőrizze, Maci betartja-e a rendet... ha nem képesek rá, jöhetett volna a "bünti"... és Maci tuti, hogy megszívatta volna őket némi éjszakai hűtőszekrény-fosztogatással és egyebekkel, csak hogy megkapják az őrök a büntijüket, ami természetesen valami vicces dolog lehetett volna. :)))

kamilla123 2015.02.19. 11:44:50

@malevil2050: jó, de sztem ezzel a tehénnel nem az a probléma, h fázik, hanem hogy ez egy birka :-)))) de azért nagyon cuki kis kalap:-)

rearwindow 2015.02.19. 11:45:31

@-pkata-: na azért túlzásokba ne essünk! 8 Macit nem vagyok hajlandó nézni!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:45:50

@MacákékIcukája: És tegyük hozzá, hogy az Edina iránt érzett rokoszenve miatt fúj Lacira annak Edina felé tanusított viselkedése miatt. Elképzelek egy olyant is, hogy Lacit mindenképpen kint akarta tudni a villából, és most a saját dugájába dőlt. És mint sok más ember, ilyenkor bűnbakot keres, és ki lenne erre a legalkalmasabb, mint Laci? A tehetetlenség, hogy vissza nem csinálhatja.

csiri bá 2015.02.19. 11:46:23

@malevil2050: a Tatuin első ismert értelmes lakosai. :)))

kamilla123 2015.02.19. 11:47:00

@VV Erőlegény: ez jó kis jellemzés Deniszről. Sztem sem rosszindulatú, és ez ebben a bagázsban nagy dolog. És ne becsüljük le annak a jelentőségét sem, hogy valaki képes megnevettetni a környezetét a sok szarság közepette. Ha én valaha röhögtem valamin ebben a szériában (nem volt ilyen sok), az 95%-ban Denisz poénja volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:47:03

@-pkata-: Milyen jó is volt az elsőben, talán még a másodikban is, leválasztott zuhanyfülke (jól emlékszem?),é s a vécében sem volt kamera. Ezek intim dolgok.

egyemakisszíved 2015.02.19. 11:47:33

@kamilla123: A riporter mondott kinyilatkoztatásokat, nem Edina. Kijelentette, hogy Laci nem fogja megnyerni a játékot. A szerinte nem volt ott. Erre reagált Edina. A csóka sem tudhatja, csak a saját véleményét mondta, ami egy a sok közül. Nekem úgy tűnik, pont Laci karaktere az, aki a negatívból a pozitív tartományba került át a játék folyamata során. Mondjuk az egész az interjú szót se nagyon érdemli meg, mert a riporter annyira előtérbe tolja magát az interjúalany rovására. Ki a fenét érdekel egy Blikk szerkesztő? De hát a Blikktől mit várunk. :)

kamilla123 2015.02.19. 11:48:54

@egyemakisszíved: úgy látszik, ez egy új divat:-) a bv-ben is mindig Au válaszolja meg a saját kérdéseit:-)

Okami 2015.02.19. 11:50:10

@másodpéldány: Az a baj, hogy jól látod :) kiegészítésképp még a kiéhezett középkorú nőket is idevenném.....ha így nézzük valóban iszonyat mennyiségű szavazótábort tud maga köré gyűjteni......

Denisszel szemben én nem tudok ennyire elnéző lenni, számomra annyira megjátszós, és erőltetett ez a figura!

Így kizárásos alapon mindig Robinhoz lyukadok ki.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 11:50:14

@másodpéldány: Nem biztos, hogy Edina elszólta volna magát, nem volt kinek. De ebben igazad lehet. Direktbe biztos nem adhatták. Viszont ugyanezen logika mentén Fanninak se, mert ő aztán fél másodpercen belül elkotyog mindenfélét. Az az érzésem, ezek saját kútfős tettek voltak.

rearwindow 2015.02.19. 11:51:35

@Okami: hééééé, na álljunk meg! A "kiéhezett középkorú nők" nevében ezt kikérem magamnak :DDD

Okami 2015.02.19. 11:54:31

@rearwindow: Bocs, bocs de sajnos nem alaptalan, amit írtam. Nyilván az egészséges párkapcsolatban élőkre ez nem vonatkozik :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 11:54:39

@kamilla123: Ez a riportszobás kép a fallosztartós pucér Deniszről meg a mai poszt elején epic, de büszkén vállalja! :-)

egyemakisszíved 2015.02.19. 11:55:40

@kamilla123: Nem, Au nem szokott ilyet csinálni. Az ő alapállása, hogy bolondos hülye gyereknek állítja be magát, max. a vendégek után ő is hozzáteszi a maga véleményét, megfellebbezhetetlen igazságokat Au nem szokott kinyilatkoztatni. Meg gyakran a saját élményeit rakja hozzá, szórakoztatóan, kedvesen, odaillően.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 11:57:11

Ez a nő meg ez a ffi ki volt a tegnapi BV-ben...?

Okami 2015.02.19. 12:00:03

Hmm érdekes meglátás, hogy Robin keres bűnbakot?! Amikor szerintem pont, hogy Laci és Edina tette azt, mert nem úgy cselekedett Robin, ahogy azt elvárták, ráadásul egy olyan helyzetben, amit abszolút maguknak köszönhetnek. Robin ellenszenve mindig evidens volt Laci felé, ha Fannira pakolta volna a jelét abszolút szart csinált volna a szájából........és Edina felé is sértett volt.

PLUSZ Laci a kiválasztásnál végül csak elismerte nagy duzzogva, hogy jah végül is nem Robin dugott elbarikádozva a szaunába mi indítottuk el a lavinát :) Ollléé!

másodpéldány 2015.02.19. 12:00:13

@Okami:

"HAHA, most beugrott, hogy, ha Lacinak benyomnák azt a jelenetet ahol DÓRI tanácsolja a többieknek hogy őt válasszák, és ahogy örül magának........háááát kíváncsi lennék Laci reakciójára :D Elképzelhető, hogy ennek fényében inkább Dórit vinné...... "

erre én is gondoltam, hogy beadják neki, de valszeg ő akkor is fannit akarná vinni, mert fannit jobban gyűlöli, dóri alapjáraton tetszik neki, be van akadva nála, és eleve vele szeretett volna lenni, nagyon csodálkoznék, ha emiatt dórit vinné ki, de örülnék neki, ugyanis dórinak elég valóságosak az érvei vele szemben, és sokan állnának dóri pártjára

valszeg ezért se vinné dórit, tudja, hisz a többiek meg is mondták neki, mennyire elítélik a dórival szembeni magatartásáért, nem hiszem, hogy ezt egy párbajon fel akarná hozatni maga ellen...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 12:01:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: valami rémlik, hogy volt fülke, mert a törölközőket oda pakolták fel.
De a wc-ben is volt kamera sztem, csak abszolút nem játszották be, mondván, csak akkor, ha oda nem illő dolog történik ott.

Eszet Lenke 2015.02.19. 12:04:55

@VV Erőlegény: Abban igazat adok neked, hogy talán Dennis a legkevésbé rosszindulatú. Azzal kapcsolatosan viszont vannak bennem kérdőjelek, hogy ha nem alakul ki nála a Fanni vonal, ő vajon nem lenne tuja? Ez a magamutogató - jó esetben az infantilizmusával magyarázható - viselkedés, ideig-óráig lehet érdekes, vicces, de ettől eltekintve olyan eget rengető megnyilvánulásai nem voltak. Jó, mondjuk a többieknek sem, éppen ezért vagyok pártatlan. :)

vastyúk is .. 2015.02.19. 12:05:47

@Cathcart_ezredes: mivel sokáig rázott a röhögés, küldök egy tapsilolást.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:07:22

@kamilla123: De meg tudta.:) Én bírom ezt a srácot, le tudta szerelni Edinát.:)
Edina számára nem léteztek a többiek a mondataiban. Magukról egy párként beszél, a többiekről nem, miért is tenné? Azok se foglalkoztak velük. Engem az idegesít, de az mindenkiben, hogy a nyereménynek rendelnek alá mindent. De csak egy viheti.
Amúgy ez a kijövetele utáni napo, 2 napon volt, majd ha mindent visszanéz, kíváncsi lennék a véleményére.
Az a rész tetszett, mikor a srác mondta, hogy mit mikor nem csinált jól, Edina belemelegedett, de a srác leállította, és Edina elimerte, amit mondott.

Okami 2015.02.19. 12:08:06

@másodpéldány: Dóri szerintem max. egy strigula lett volna Laci noteszében........illetve talán, talán lehet még, ha az RTL nem kavar be idő előtt :)

Mindenesetre abban (is) egyetértünk, hogy Laci részéről ez egy elvarratlan szál, és pont ezért tetszeleg Edina a szamár szerepében :) (Hajjj szegény lány!)

csincsilla72 2015.02.19. 12:09:29

@kamilla123: Edinának megvan a magához való esze. Felvett egy pózt, az ártatlan, tiszta szívű, empatikus falusi lánykáét, aki Nagy Szerelembe esett a villában. Kár, hogy ebből a szerepből időközben kiesett. Szerinte neki JÁR a nyeremény, MERT MEGÉRDEMLI.
Ja, meg a nénikéjét!

Okami 2015.02.19. 12:09:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hol lehet megnézni ezt a videót? :) Nagyon levagyok maradva.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:12:25

@vikitutáló vagyok: Milyen feladatokat bojkottáltak? Hárman voltak a csapatában. Amit Edina nem hajtott végre, az a Zsuzsa szabályai voltak. Mikor Maci lett a főnök, az ő büntijeit végrehajtotta.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:14:48

@hannamontanna: Ne foglalkozz vele, nem az fog dönteni. Remélem. Annyiszor szavazhat akárki, ahányszor akar.

,, 2015.02.19. 12:14:50

@csincsilla72: bocsánat, nem ellened írom, de már annyiszor belefutottam itt ebbe a falusi/vidéki=ártatlan tisztaszívű (kiegészíteném: kicsit butácska, egyszerű) fogalomtársításba. Komolyan nem értem. Ezt Edina mondta vagy tényleg létezik ez az asszociáció a (feltételezem) nagyvárosiak körében?

csi21 2015.02.19. 12:19:18

@-pkata-:
Nekem te vagy a "too much" kategória.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.19. 12:19:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Az a rész tetszett, mikor a srác mondta, hogy mit mikor nem csinált jól..."

nincs kedvem visszaolvasgatni, szóval kérdem én, h ti most miről beszélgettek? hol lehet ilyet látni?

másodpéldány 2015.02.19. 12:19:24

@Csakazértis én vagyok a királynő:

tény, hogy a laci folyton fel akarta adni, lehet, hogy a stáb egyszercsak komolyan vette, és feldobták ezt a lehetőséget, hogy akkor mégiscsak egy párbaj keretében adja fel... és menjen...

de ha az lett volna a deal, hogy laci a párbajon feladja és még se teszi, akkor gondolod, hogy ezért most nem büntetnék? de nem büntetik, hanem jutalmazzák, iszonyatos könnytenger mennyiséggel rengeteg önsajnáltatós kameraidőt kap, amit benyal a közönség...

hát nem tudom, mi volt az eredeti szándék, de van egy olyan érzésem, hogy nagyon tévútra ment a történet, ember tervez, kiszámíthatatlan közönség végez, nem tudták mi lesz ebből...

elszabadult a vadembör, és úszik a villa vele...

malevil2050 2015.02.19. 12:19:57

@kamilla123: A fenye egye mög eszt a kettőt mindig összekeverem.

kamilla123 2015.02.19. 12:20:53

@egyemakisszíved: Nem lehet,h azért tartod Au hozzászólásait cukimukinak, mert azok a Te kedvenceidet támogatják? :-) esküszöm, nem kötekszem most, de Au minden adásban elmondta,h neki Edina a kedvence és úgy is kérdezett mindenkitől,h mellette elmondta, h Edinának miért volt igaza stb.. Ez ugyanúgy szakmaiatlan, ha már..

kamilla123 2015.02.19. 12:21:23

@malevil2050: nem baj, így is teljesen szuper :-)

Okami 2015.02.19. 12:23:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: Haha köszi :)

Itt jegyezném amit sokan bajusznak hittek (néha én is) az durván árnyék :D de ez mellékes.....

Szerintem amúgy, ha még 1-2 ember elmondaná kész érvekkel az álláspontját, Edina kevésbé lenne elfogult Lacival szemben pontosan azért, mert ő is tisztában van azzal, hogy mindenhez két ember kell.......csak ugye a vak szerelem, és maga a tudat, hogy végre kifogott magának egy Laci kaliberű máccsót......

lukacstoncsi 2015.02.19. 12:24:07

@Eszet Lenke: Azt képviseli hogy egy suttyó proli:D Kb ennyi.Ez már képviselet mi?:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:25:50

@kamilla123: De nem tolta le a nadrágját, ha megnézed a videót. Azt mutatta és csak mutatta, hogy mikor "átengedte" Lacit, onnantól hasonló mozdulatokkal a Laci előtt vetkőzött a hálóban. Én ezen a mozdulaton jót röhögtem, olyan ovis.
A "lemondás" Laciról időben akkor volt, mikor Zsuzsa MÁR mondta neki, hogy "kellesz", mikor Laci MÁR belenyúlt Zsuzsa bugyijába, mikor MÁR Zsuzsa ezt elmondta Daninak és Edinának is. Két nap volt közte. Majd ha megnéz minden videót, akkor látni is fogja.

malevil2050 2015.02.19. 12:26:13

Amúgy isten éltesse a Zsuzsannákat , ha vannak eme hőn emelkedett blogunkon:De ha nincsenek akko is.És akko még asztat bátorkodnék mekkérdezni tőlük hun a francba vannak a pacsirták? Így a bűdös éltebe nem lecc tavasz.

egyemakisszíved 2015.02.19. 12:30:15

@kamilla123: Én mindig cukinak tartom Au-t, akkor is ha Edina szóba se kerül éppen. :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Egy interjúkészítőnek nem dolga, hogy az interjúalanyt leállítsa. Max. ha kifutnak az időből vagy eltér a tárgytól. Azt kéne megtudni, Edina mit hogyan élt meg a villában, miről mit gondolt, miért cselekedett úgy, ahogy. Nem a saját fals okoskodását hallgatni helyette. Amúgy ezt a Blikkes csókát Au úgy szokta felvezetni, mintha rettentő okos lenne, aztán a pasi meg lehet, elhitte. Afféle családi beszélgetős szituációt csinált interjúhelyzet helyett, amiben magát az alany fölé helyezte, és amikor Edina ennek megfelelő érzéseket kezdett érezni, és ki is mondta, hogy mérges lett, az egészet a nyakába varrta, mintha ő lenne a hibás amiatt, hogy nem helyénvaló érzéseket táplál a nagyszerű riporterrel szemben.

csincsilla72 2015.02.19. 12:30:31

@foxglove (F6): Ez nem direkt fogalomtársítás. Ő maga csak az ártatlan, tiszta szívű lányka szerepet erőltette, aki mellesleg faluról jött. A falusi származás annyit változtathat a dolgokon, hogy kistelepüléseken a közösségi összetartozás általában erősebb, mint egy nagyvárosban, ahol sokan a szomszédjukat sem ismerik. Vagyis mindenki tud mindent a másikról, legyen az jó vagy rossz.:-) Én személy szerint nem szeretem, ha túlságosan belelógnak az életembe, de tény, hogy faluhelyen jobban odafigyelnek az elesett, magányos emberekre.
Mondja ezt a nagyvárosi lány, aki lehet, hogy téved.:-)

Okami 2015.02.19. 12:30:32

@Conchobar: Lehet fogalomzavarban vagy, ha nem értetted mire céloztam, tehát akkor:

"elvár" szinonimái:

Hisz, bizakodik, bízik, reménykedik, remél, számít, apellál, megkövetel.......nagyjából ebben a sorrendben!

Milyen barát? Hol voltak ők akkor barátok? :)

Köcsöglány 2015.02.19. 12:31:07

@MacákékIcukája: szerintem nem szexeltek,nem tenném rá a nyakam,de úgy rémlik,hogy nem.

@C0nch0bar: Inkább ő bizonyítsa már végre,hogy a bebizonyítandó dolgokat be akarja bizonyítani,hogy aztán mi is bebizonyíthassuk (röhögök!!)

@Csak ügyesen!: igazad van,nagyon nem állt még fel a rendszerem,ne is figyeljetek inkább ma arra,amit írok,el vagyok varázsolódva (nevetek)

@kamilla123: egyetértek veled,és valahogy van egy olyan érzésem,hogy később sem fog rájönni arra,hogy nem volt igaza. Ami nem baj,csak ne ragaszkodjunk már egy kreált balhéhoz és ne akarjuk ezt végig vinni egy egész játékon keresztül. Tényleg nem lehet mást mondani,nagyon túltolta. Tényleg nem értem,lemond Laciról,aztán számonkéri....jó,nyilván mi nők sokszor olyat mondunk,amit nem úgy gondolunk,de ezt akkor sem értem sehogy sem. Legalább utána ne csinált volna ekkora patáliát az egészből. Áhh,nem tudom. Amúgy az tényleg vicces volt,amikor mondta neki a csávó,hogy Laci nem fogja megnyerni,és úgy reagált rá,mintha legalább azt mondta volna,hogy Laci holnap meg fog halni. Szürreális. (Zárójelben megjegyzem,hogy az elején komolyan benyaltam a vidéki lány stílust és azt mondtam,ha nő nyeri,akkor ő fogja ezt a szériát vinni. Kár,hogy végül olyan lett,ami ellen "lázadt" Lsd: szex,minden nap kencefice,műszempilla,szoli,amit akarsz. )

@Csakazértis én vagyok a királynő: én ezt írtam tegnap este is. Vagy az én gondolkodásom rossz vagy nem tudom,de fel nem fogom,miért Robin a sunyi köcsög ebben a helyzetben. És persze most is. Megdöbbentő,hogy mennyire más vélemények vannak egy szituról.

Köcsöglány 2015.02.19. 12:33:11

@Conchobar: miért,legalább médiatörténelmi és rendhagyó pillanat volt,hogy egymás ellen párbajoztak. Egyébként nem értem,miért szajkózod folyton,hogy Robin küldte ki őket. NEM Robin ment a szaunába szopni,NEM Robin adta rá Dinkára a kék kendőt és NEM Robin tett Lacira négy(!!!!) jelet. Egyéb kérdés?!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:34:14

@mobilos perpetuum: Nem vagyok lakó, Edina nem az enyém, és azt nem tudhatom, adásidőn kívül mit néztek el neki, mert azt nem adták le, így sem én, se más nem láthatta és tudhatta. Olyasmit nem fair tényként közölni, amiket nem adtak adásba, sem on-ban nem voltak láthatók, sőt, még utalás sem volt rá a lakók beszélgetéseiben.

lukacstoncsi 2015.02.19. 12:34:50

@másodpéldány: Jót mondasz.Lacinál ez a feladom vagy a kinti áldozat szerep része lehet mint ahogy az is hogy Edinál bevágta a durcit sokszor 5 percig.De a Millióknál előjött az igazi énje hogy siratta a nagy szerelmes:D Kinn hogy fog viselkedni az lesz érdekes...

Köcsöglány 2015.02.19. 12:35:28

@malevil2050: bizonyítsd,hogy nincsenek ott a pacsirták!

malevil2050 2015.02.19. 12:35:34

@fosch9: Ténnyleg,okos vaty.Ha ety kicsit több lett vóna a fejében,okozott vóna egy kicsi meklepetést a játékban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:35:48

@Bujumburi: Érdekes, hogy Edina arcán az őt nem kedvelők mindig olyan érzéseket látnak, ami akármi lehet. Amúgy sztem is 10/8, ahogy megnéztem a saját fb-profilját. Sokat tud(ott) magából kihozni, amit itt a villában nem láttam.

2015.02.19. 12:36:53

@malevil2050: mar nem szamit mert a masik se vitte sokra :D innentol hajla lobin :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 12:38:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: legalább Lacc elégedett ehet, hogy nem is olyan "ronda" a csaja :)

lukacstoncsi 2015.02.19. 12:38:49

@(AdottEsetben)KötsögLány: Mert nem Fannira tette a jelet azért.Mert Lacika egyszer mondta ki hogy magára haragszik mikor rákérdezett tegnap Lilu kit érez hibásnak.Már kilátszott a lóláb nagyon mekkora "áldozat" ő itt.Ha meg itt áldozatoskodott hogy Edina milyen erőszakos mert magára tette a kendőt akkor a szerepe visszanyalt neki mert a kis drágája kiesett emiatt.Jől rátett a héten még erre a dologra meg a szerkik is erősen megspékelték hogy tocsogjunk a könnyekben:D

malevil2050 2015.02.19. 12:41:33

@fosch9: lobin? naty nehezen kitanásztam ki ő, cak egy picit cejpítessz, akko má nem kérdem meg ki a kedvenszed.

Köcsöglány 2015.02.19. 12:41:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: elnézve a képeit,nagyon cuki csaj volt 2-3 éve. Valahogy "megette" az idő,és ezzel nem degradálni akarom,de sokat csúnyult. Eltűnt a babapofi,gondolom a kicsi kávé kicsi buli cigike megtette a hatását (a magánéleti problémákról nem beszélve). Szerintem a régi képein simán 10/8,de most már csak 6.5. Nekem. Mondjuk azt a fél oldalt felnyírt hajat egyátalán nem tudtam értelmezni. Viszont marha jó alakja van,ha kicsit odafigyelne rá,bomba fitnesses testet ki lehetne ebből 3-4 hónap alatt.

2015.02.19. 12:42:35

@malevil2050: lobin gesa :D
Kar h neked laci :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:43:26

@-pkata-: Nekem úgy jön le, hogy amiben igaza van, abban erősen beleáll, és kitart mellette, amikor szembesítik azzal, amiben nem, elfogadja. De ha igaza van, csak temperamentumából adódóan ezt szélsőségesebben éli meg, attól még nem az van, hogy mindenben igaza van. Itt végig egy adott témában nyomta az igazam van dumát, és ebben igaza is volt. Női szemmel is.

Köcsöglány 2015.02.19. 12:44:35

@Conchobar: de ha egyébként is Lacira tett volna,akkor miért kellett volna Fannira tennie? Még a bünti előtt mondta,hogy rá fogja tenni a jelet. A szaunás büntiről meg nem Robin tehetett,gondolom nem ment be a riportba és nem verte az asztalt,hogy igenis küldjenek be egy kék kendőt. Ennyi erővel Fanni,Dóri,Dennis is ugyanolyan hibásak,amiért ki kellett menni párbajozniuk. És egyébként meg ők csinálták a szaunás szitut,miért mást kellett volna büntetni ezért? Bocsi,de tényleg nem értem ezt a gondolatmenetet.

Rémület 2015.02.19. 12:45:05

@-pkata-: ja. Csak arra kell vigyáznia, hogy élőben ne nagyon nézegesse, csak a facebookon. :))

Köcsöglány 2015.02.19. 12:46:13

@fosch9: jóóóód-LÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ (röhögök)

másodpéldány 2015.02.19. 12:46:46

@(AdottEsetben)KötsögLány:

"nem értem,miért szajkózod folyton,hogy Robin küldte ki őket. NEM Robin ment a szaunába szopni,NEM Robin adta rá Dinkára a kék kendőt és NEM Robin tett Lacira négy(!!!!) jelet. Egyéb kérdés?!"

na, akkor mostantól bárki egy rossz szót szól Robin jelrakására, akkor ezt fogom paste copyzni,

mivel én ugyanabban a hitben voltam, mint Robin, hogy egészen biztosan edina megy vissza (még az is lehet, hogy tényleg gondok voltak az appos rendszerrel, többen panaszkodtak, hogy nem találták a szavazataikat) ezért garantáltan nem láttam okát annak, hogy ne lacira tegyen, mikor neki amúgy lacira állt szándékában tenni... neki minden oka meg volt rá...

a párbajért meg nem ő a felelős, hanem a kétballábas stáb...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:48:22

@Okami: Mert a retek balhét akart, kavarást, háromszöget, stb. Edina két pasi miatt veszítette el a játékot, nem egy nő miatt. Zsuzsa csak egy bomba, ami kirobbantotta ezt. Dani sértődöttsége és Laci naaaaaagy szerelme miatt esett ki. Danira felnézett észben, felé elfogult volt, ezért tolta az ő mantráját, a saját megbántottsága mellé, Laci felé meg elfogult volt érzelmi téren és legyezte a női hiúságát, hogy egy Zsuzsa kaliberű nőt kiütött a nyeregből. Apró győzelem ez, de akkor nagynak látszott.
Ha a retek leadja akkor laci viselt dolgait, akkor nem lett volna semmi. Mert Laci ott vágta át Edinát, hogy őt nem állította le, hitegette, miközben az ő szavaival élve potyap*nát akart. Tiszta játéknak nyoma se volt. De ezt csak mi láttuk, meg azok tudták, akik abban benne voltak. A részleteket mind nem ismerte senki, csak a nézők.

Okami 2015.02.19. 12:49:53

@Conchobar: Látom egy hithű rajongóval állunk szemben.

Tegyük fel Robin kurva jófej még annak fényében is, hogy Edinától eltávolodott, és Lacit utálja, mint a szar. Azt mondja oké rárakom a jelem Fannira! Kimegy Dinka Fannival, éééssss?

Közel sem biztos, hogy Edina jön vissza, persze szoros párbaj kereti között.

Persze akkor bűnbak se lenne vagyis, de FANNI!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:50:34

@rearwindow: Vagy akármelyik menő fogyasztó, saját reklámnak is kiváló lett volna.:D
Hatalmas öngól, hogy nem használták ki ezt a remek lehetőséget.
Vagy már előre tudtak a betegségéről és hogy ki fog szállni adott esetben és féltek, hogy egy komolyabb edzés ront az állapotán.

Csak ügyesen! 2015.02.19. 12:51:59

@másodpéldány: Ne legyünk már ennyire vakon, az RTL-t krvára nem érdekelte se Edina, se Laci, nekik a "médiatörténeti" pillanat, a cikkek, az appok, a nézettség, főként az RS döntővel szemben. Laci és Edina csak a szükséges kellékek voltak, nem volt itt semmi egyéb megfontolás, kár ilyesmit látni mögé.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 12:52:04

@MmeChauchat: Vagy egy egész évfolyamnak meglenne a szakdolgozata.:D

Köcsöglány 2015.02.19. 12:52:04

Baukónak a kedvenc könyve a Nyomorultak. Nekem is. Akkor most összezavarodtam

másodpéldány 2015.02.19. 12:53:01

@(AdottEsetben)KötsögLány:

na, tegyük fel, hogy nem laci és edina dönthette volna el, melyikük megy biztosan párbajozni, hanem a csapat, tehát nekik kettejük közül ki kell választania, kit küldenek párbajozni biztosan...

majd ehhez kiválasztanak valakit, aki ezzel a kiválasztottal megy párbajozni...

elsőre nyilván lacit választották volna ki (ja a két szabálysértő nem szavazhatott volna)

utána meg robin, fanni és dóri megküzdhetett volna a megtisztelő lehetőségért, hogy párbajozzanak lacival... azért őket említem, mert ő ezt többször kijelentették, sőt egy ponton dóri magára akart pakoltatni, hogy ő kiviszi lacit...

ugyanis mikor zsé bent volt, ők bizalmas beszélgetésben voltak az ajtóban, és könnyen lehet, hogy zsuzsa leadta a drótot, laci akkori helyzetéről, illetve hogy dórinak több mint 17.000 lájkja van az fb-n...

mostanra persze már változott a helyzet, de mindenesetre a két kihágó közül nem maguknak, hanem a villatársaknak kellett volna választani... és a kihágóknak nem lehetett volna beleszólása...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 12:53:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: ööö, volt egy nyugiszobás beszélgetés Edina és Lacc között, mikor Edina konkrétan rákérdezett Lacinál, hogy akar e vit a Zsutól. Laci azt mondta, hogy jah, szexet, ő semminek nem az elrontója, Ha Zsu kezdeményez ő benne lesz. Több beszélgetés volt előtte köztük, amiben megállapodtak, hogy néha jó összebújni, jó a barátság, de ez nem szerelem. Szóval nem hitegette. Edina hitegette saját magát, esetleg.
Amikor meg megtörtént a Zsus balhé, és Laci végül Edina mellé állt, utána már nem kavart félre sehogy.

rearwindow 2015.02.19. 12:55:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem komolyabb edzésre gondoltam, ekkora túlsúllyal tilos futkározni. de már az is elég lett volna, ha kontrollálják, hogy mit eszik, meg ráültetik egy szobabringára beteg-nyugdíjas tempóban. heti 3-4 kilót simán ledobott volna

másodpéldány 2015.02.19. 12:57:05

@Csak ügyesen!:

mert te ott alkalmazott vagy? ezért vagy biztos abban, hogy ők nem nyúlnak bele, kit akarnak bent tartani, kit akarnak kiejteni?

ennek alapján jokey ewingot az első szavazáson kiejtették volna a nézők a dallasból...

Okami 2015.02.19. 12:58:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Adott esetben mindenhez két ember kell, ha a VV-ről beszélünk akkor mellé csapódik még az RTL csodás kavaróbizottsága........

Én ha teszek valamit viselem a következményeimet persze, ha könnyíteni kívánok a lelkiismeretemen keresek egy bűnbakot :) Edináék Robin személyében találták meg......mert nem úgy cselekedett, ahogy hitték, és igen elvárták :) (Laci egyébként megmondta Edinának, hogy ne bassza magára a kendőt, mert Robin úgyse Fannira dobja a jelet, bár közel sem akkora hévvel, mint, ahogy ellehet várni egy szerelmes vadembertől!)

De ezek már csak ilyen kiegészítő gondolatok.......a lényegen nem változtat semmit.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 12:58:17

@rearwindow: fú, hallod, a végén kijött volna egy fitt mackó :) le kellett volna cserélnie a nevét vmi másra :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:00:16

@foxglove (F6): A kommentelőknek létezik ez a fogalom. Ez a női tuja korai megfelelője.
Tulajdonképpen nem más, mint egy normális ember reakciója, ha idegen helyzetbe kerül. Megfigyel, felmér, ismerkedik, barátot választ. Az, hogy milyen beszéddel ment be, meg az, hogy még az elején volt egy ostobás feladat, amiben megnyerte ezt a címet, elnyerte a nézőknél a naiv falusi kislány szerepét. Mikor kitujult, számonkérték rajta, aztán minden társa bűnét az ő nyakába varrták. Tulajdonképpen miatta nem volt a 10. kerületben havazás, sem.:D
Ádám kitujulása is negatív kritikát eredményezett: jaj, milyen durva, alpári.
Robin kitujulása sem arat osztatlan sikert.
Dóri kitujulása is későn érkezett és nem tetszik mindenkinek.
Naiv falusi kislány, haggyukmá.:) Ha meg úgy robban be, mint Zsuzsa, ugyanazt kapja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:02:14

@másodpéldány: És ha azért kellett volna a Lacinak valamilyen kijutási út a feladáson kívül (kivéve, ha egy hatalmas könnyes párbajon a szerelmének adja át a nyerést), mert a hétfői tárgyalás eredménye lehet az az azonnali elzárás is? Arra milyen terv valósítható meg? Hasonló.

Köcsöglány 2015.02.19. 13:02:16

@Conchobar: de megmondta a nyugiban,hogy mindentől függetlenül Lacira fogja tenni. Robinnak a célja az volt,hogy kint lássa Lacit,tök mindegy,ki ellen. Ő úgy kalkulált,hogy adott esetben Dinka kint tudná esetleg hagyni.Nem így lett,bumm. De akkor sem csak és kizárólag Robin a hibás és Edina sem kérhetné számon,mivel ugye ott volt neki Dani,akkor azért szarta le Robint,aztán Laci miatt. Ezt nem egyszer sérelmezte Robint. Egyoldalú volt barátság,mint Fanni-Dóri esetében. Dinkának csak arra kellett volna Robin,hogy ne Lacira tegye. Hát én is rá tettem volna a helyében.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:02:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mi ebből a tanulság? Ha későn mész be, nem szabad robbanni, csak kicsiket pukkanni, de sokszor, hogy azért ott vagy :D

rearwindow 2015.02.19. 13:02:55

@-pkata-: ja, lehet hogy az rtl megengedte volna hogy visszakapja az embernevét :)

másodpéldány 2015.02.19. 13:03:27

ez a poll egy kamu!

első pillanattől 50-50% és semmennyit se változott egyik irányba se, bár a szavazók száma már 1069...

ilyen nincs szerintem... hogy egy nap alatt egy kicsit se lengjen ki vagy ide, vagy oda, hanem mindig pont 50-50 legyen...

www.easypolls.net/poll.html?p=54e3c34de4b0fec8f472a95c

Köcsöglány 2015.02.19. 13:03:59

@másodpéldány: nem nyúlnak bele,csak a vágásokkal machinálnak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:04:13

@Okami: Ha olyan ember tenné ezt, aki nem elfogult, nem fűződik hozzá érdeke, akkor elfogadná. Ehhez kell az is, hogy végignézze az adásokat, mert abból is sokat láthat, és hátha szétfoszlik a bizalmi köd (tartom, hgy a szerelmi köd már akkor szétfoszlott, miután hivatalosan egy pár lettek).

rearwindow 2015.02.19. 13:04:42

Dóri azért se nyerhet, mert a nézők nem fognak olyanra szavazni, akinek amúgyis szabad elkölthető milliói vannak a mellére meg a fenekére meg ki tudja még mire

Köcsöglány 2015.02.19. 13:05:33

@másodpéldány: valahol írta eatpray,hogy nem pont 50. Amúgy én is furcsállom

Köcsöglány 2015.02.19. 13:06:38

@fosch9: Ma ráérek,és teljesen zsibbadt az agyam,már néha azt sem tudom,kinek válaszolok. Pedig megfogadtam tegnap,hogy nem...nem...nem és nem. Hát látod (röhögök!!!nagyon)

másodpéldány 2015.02.19. 13:06:49

@Csakazértis én vagyok a királynő:

"mert a hétfői tárgyalás eredménye lehet az az azonnali elzárás is?"

igen jó, erre én is gondoltam, viszont mit csináltak volna akkor, ha tényleg azonnali elzárás? bár nyilván informálódtak, hogy hosszú még az út az elzárásig...

edina kiesett... vagy szerinted visszahozták volna?

ebben az esetben mindenkitől elzárva kellett volna tartaniuk, míg meg nem születik a bírói döntés...

we are onetrack mind... vagyis nem az mást jelent, az azt jelenti, hogy valaki mindig ugyanarra gondol...

mi pedig nem gondolunk mindig ugyanarra, csak sokszor egyezik a soron következő logikai bukfencünk...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:07:52

@egyemakisszíved: Nekem szimpi a blikkes srác, de inkább írjon.:)
Abban igazad van, akartam írni Kamillának előzményezett kommentembe is, de kimaradt, hogy a saját meglátását akarta lenyomni Edina torkán. Ez a rész nem volt benne szimpi egyáltalán.
De az igen, mikor megállította Edinát (tudom, neki nem feladata, de így Edina jobban kijött belőle, sztem), hogy mikor tolta túl, mikor fordult a nézők szimpátiája antipátiába vele kapcsolatban.

Köcsöglány 2015.02.19. 13:07:57

@Conchobar: ha meg nem Lacira teszi,akkor ő lett volna mindenki szemében a nagy gyáva...ha van sapka,ha nincs,tudod...

csiri bá 2015.02.19. 13:09:31

@fosch9: mission impossible. :))) de tisztelem érte, így megszavazok neki egy lila kendőt. :)))

Csak ügyesen! 2015.02.19. 13:10:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Bocsi h megint bele kotnyeleskedek, de ezekből a hsz-ből csak az látszik h mennyire nem vagytok képben arról h hogy működik a bíróság. Annak esélye h Lacinak bármit is le kellett volna ülnie a VV alatt, konkrétan zéró. Gondolom eleve az indítvány sem csüccs vele szemben, kb kizártnak tartom. És egyébként úgy tűnik h nem is volt sehol hétfőn, gondolom beállították a tárgyalást. Az RTL viszont nem laikus, vannak jogászaik is, náluk ez fel sem merült h bármi gond lenne ebből.

lukacstoncsi 2015.02.19. 13:12:37

Én még azt is megkockáztatom hogy Robinnal azért túl rosszba sem akarnak lenni adott mert ki tudja mikor használja fel a dupláját ugye.Igaz hogy okuk sincs rá igazán haragudni egyik oldalhoz sem állt igazán közel.Illetve akikhez jobban azok kiestek.

Okami 2015.02.19. 13:13:06

@Conchobar:

Nézd nekem is vannak ellenségeim attól még eltudok vonatkoztatni, ergo, ha látom, hogy taknya-nyála egyben van az embernek vagyok annyira emberséges, hogy adjak egy darab zsebkendőt!

A többire nem tudok mit írni, mivel totálisan beleélted magad Laci, és Edina helyzetébe.....

Még, úgy is, hogy Laci a kiválasztásnál beismerte, hogy igen ők baszták el......és hülyeség egy embert ennyire masszívan támadni.

Köcsöglány 2015.02.19. 13:14:44

@Conchobar: nem erről van szó. Azt is számításba kell venni,hogy mi van,ha nem az általad preferált személy jön vissza. Robin ezzel tudatta,hogy ha úgy alakul,akkor Laci a továbbiakban is számíthat rá,hogy nem lesz nyugta. Biztos,hogy nem számolt komolyan(!) azzal,hogy Laci fog visszajönni. De magyarázd bele,nekem mindegy. Fanni meg nem aljas hazudozó,legalábbis az én szememben nem. Én sajnálom őt,szar lehet így élni,ilyen kisebbségi komplexusokkal,bizalmatlansággal a világ felé,alacsony önbecsüléssel. Nem értem,miért lenne hazudozó. Inkább szarkavaró,az meg más tészta.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 13:16:11

@kamilla123: Már korábban is észrevettem, hogy mintha Benkő fanné váltál volna újabban! :-)

Köcsöglány 2015.02.19. 13:16:49

@rearwindow: Szerintem ez irreleváns,Dani is megnyerhette volna,neki aztán tényleg nem lenne szüksége különösebben a nyereményre,jók a családi körülményei,mindent megadnak neki a szülei. Csak magának cseszte el. Dóri is nyerhetett volna,de nem hiszem,hogy fog.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:16:58

@-pkata-: Nő vagy. Indulj ki ebből. Ha van egy pasi, akiért kicsorogsz a bugyidból (mert sztem az a nagy szerelem, amit a riportban mondott, kint meg tagadott, az nem lelki érzés, hanem az a tipikus kívánós gyomorremegős, kocsonyalábas repkedő érzés, amit maga a látvány vált ki), és azt mondja, hogy jó ölelkezni, meg hasonlók, de ha valaki felajánlkozik, nem löki el, akkor az a valaki akár te is lehetsz, nem? Női szemmel. Ha nem mondja azt, hogy te ne nyúlj hozzám, mert az a valaki nem lehetsz, akkor az ellenkezője igaz. Ha részegen meg folyton nyalás-falás, az szintén azt jelzi, hoyg az a valaki te is lehetsz. Egy olyan emberrel megtenni ezt, akiről ezeket az érzéseket már tudja, óriási szemétség. A villában a vak nem látta, olyan részeg sose volt egyik se, hogy másnap ne emlékezzen beszélgetésekre. Ha nem kell egy nő, sehogy se kell, megmondom. Ha kell, akkor lehet ő is az a valaki. Az a nyugiszobás beszélgetés az nekem fizikailag fájt, mert egy nőnek mondani, aki epekedik érted, hogy akárkit megdugok, ha erre jár, az hatalmas szemétség.
De már korábban írtam, hogy lehet, azért nem tetszik nekem ez az egész, mert voltam ilyen szituban, friss az élmény, és valszeg ezért is nem szeretem Lacit.
És emiatt ítéltem el Zsuzsát, nem a pöcke miatt. Hanem azért, mert ezeket az érzéseket ő is ismerte, tetézve azzal, hogy ismerte Edina barátjának halálát is (ami amúgy fent van a hivatalos fb-oldalán, helyes srác volt).

vastyúk is .. 2015.02.19. 13:17:22

@pomac: hát nekem ez a Riporter Jani sem lett szimpatikusabb. És a soha ki nem pukkanó tanulság: Igazam van! hehehehe ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:19:49

@-pkata-: Utána már nem kavart félre, tényleg. Az már rontott volna erősen a megítélésén. Helyette rátelepedett. Meg féltékenykedett. Utána volt a Zsuzsás párbaj, mikor Dani levette a kendőt róla, hogy beszélt Edinával? Aztán a kék kendőven a kezén meg hivatalosan párkapcsolatról beszél. Miután visszajött a párbajról, még volt néhány jó napjuk, és utána látszott Edinán, hogy nem épp ilyen lovat képzelt el magában, míg csak álmodozott.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:21:21

@rearwindow: Igen-igen.:) Egy hivatásos edző tudta volna, mit hogyan.
Állítólag edzett bent, de erre semmi ráutaló jel.
Az edzős héten meg meghajtották (ő is magát), azt pl. nem is engedtem volna.

Köcsöglány 2015.02.19. 13:21:26

@Conchobar: Neked ez a vitatkozás? Én csak a te érveiddel szembeállítom a sajátjaimat,nálam ez inkább amolyan eszmecserének felel meg. El is képzeltem,hogy egy üres könyvtárban,két hatalmas,kényelmes bőrfotelben ülünk/terpeszkedünk,konyakot szopogatunk és megvitatjuk az aznapi összefoglalót. Nekem ez nem szívességtétel,mivel nem próbálok feléd kerekedni vagy azt éreztetni,hogy az én véleményem jobb,felsőrendűbb,mint a tiéd. Egyszerűen igyekszem rávilágítani arra,hogy én hol,milyen pontokon gondolom másképpen a történetet. Ennyi. (mosolygok) Beszélgetünk,nem? Vagy vitatkozunk...? Miért?

Krétagarbó 2015.02.19. 13:21:51

@-pkata-: khm, és a tapasztalatlan kezdő fiatal hol szerezne tapasztalatot, ha nem így? :) Nekem egyébként más volt a benyomásom anno, mikor az egyetem után próbáltam elhelyezkedni.

2015.02.19. 13:22:19

@(AdottEsetben)KötsögLány: :D kedves vagy en mar unom :)
@csiri bá: jaja :D nekem ez mar szappanopera

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:22:58

@-pkata-: Majd megnézem a döntőnézésen, mikor gyülekezünk.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:23:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: De Edina akkor még konkrétan kijelentette neki, hogy ő nem akar szexelni. Laci meg akart. Más kérdés, hogy utána Edina beadta a derekát. Amúgy pont ilyen helyzetben vagyok. Szexre kellenék, de másra nem. Épp ezért nem lesz semmi. Nem tudnék utána minden nap a szemébe nézni. Car ügy.

vastyúk is .. 2015.02.19. 13:23:40

@foxglove (F6): Egyébként az "ártatlan lyány" kategórián jót röhögök. Az első héten Edina már szövetkezett Danival, és elég egyértelmű volt, hogy ő ide most nem kamillát szedni jött. Én azon csodálkozom, hogy ki az aki ezt képzelte?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:24:20

@Krétagarbó: A tapasztalat szerzés nem baj, csak nem kéne rájuk hagyni egy az egyben. Azért az nagy különbség, hogy valaki mellett tanulhatsz, vagy neked kell csinálni. :) Nem?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:24:56

@másodpéldány: Egyetlen éjszakáról lett volna szó, semmi többről, hétfőn volt a tárgyalás. Ezért gondolom, hogy Edinát kint akarták tudni, akármiért, akárhogy. Kiesett, ahogy kiesett, kiengedték az infódús nagyvilágba, úgy, hogy esetleg Lacit másnap elzárják.
De már nem kombinálok.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:26:04

@Csak ügyesen!: Nyugodtan.:D
Tényleg nem vagyok képben a bíróságot illetően, és a Laci perének súlyosságában sem.
Csak kombináltam.:D

másodpéldány 2015.02.19. 13:26:40

@kamilla123:

"esküszöm, nem kötekszem most, de Au minden adásban elmondta,h neki Edina a kedvence és úgy is kérdezett mindenkitől,h mellette elmondta, h Edinának miért volt igaza stb.. Ez ugyanúgy szakmaiatlan, ha már.. "

múltkor a viki arra akarta kényszeríteni AU-t hogy mondja, hogy fanni a kedvence, nem mint műsorvezető, hanem mint születésnapos magánember

hát nagyon nyögve ment és a végén azt mondta, ő mindenkit szeret...

de hát nem, ő mindig edinát nyomta, neki az ilyen kicsi lányok a favorítjai, mint zsófika...

AU egy showba való, ami róla szól, képtelen műsort vezetni úgy, hogy felfogja, a műsornak van egy tárgya és neki arra kell fókuszálni...

ez ismeretlen fogalom számára, ezért is nehéz nézni a bv-t vele, lehet előre tudni, hogy semmi nem fog kiderülni, vagy alig-alig, viszont megint megy majd az öntömjénezés, beszélni nem tanították még meg, ahogy olvasni se.... szóval szeretjük AU-t de nem ezért...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:26:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: Sokszor van úgy az életben is, hogy nem olyan lovat képzeltünk el... :)

Köcsöglány 2015.02.19. 13:28:54

@Conchobar: most néztem vissza,azt mondta,idézem: "egy jelet kapsz,mert a kettőt nem érdemled meg, HA!!! visszajössz,akkor a kettő a tiéd"
Most ebbe miért kell többet belemagyarázni,mint amennyi van benne...? Tényleg nem értem

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:29:48

@-pkata-: ha Fanni igéretéből indul ki Laci, akkor Edina szexel.
Ha pasiszemmel nézzük, és ismeri a saját vonzerejét, látja, hogy kicsikén még húzd meg-ereszd meg, és úgyis szexel. Ha azért, hogy megszerezze, azért. Ha azért, hogy megtartsa, azért. Ha azért, hogy a másikat kiüsse, azért. De mindenképpen szexelni fog, hogy bizonyítsa, ő is lehet az a valaki, aki aláfekszik.
Én pl. ennek tudom be az ittasan szexelést. Még nem tartanak ott korilag (még a Dóri se), hogy az alkohol nem magyaráz meg semmit, nem ment fel semmi alól. Őket még felmeni, úgy hiszik.

dare 2015.02.19. 13:30:27

@-pkata-: Igen, Edina kérdőre vonta Lacit és látszott rajta hogy egyáltalán nem azt a választ kapta amit szeretett volna, már itt el kellett volna engednie a vadembert.
Zsu is azért kattant rá mert kedves volt vele, a nők többsége ugyanígy viselkedett volna a helyében, annyit tett hogy a kedvességet viszonozta és egy álnok kígyó lett belőle a Laci meg egy szent, valahogy sehogy sincs itt párhuzam, nagyon éles a kontraszt.
Edina legjobb döntése az lett volna miután Lacit savazta Zsu csak annyit mondd hogy :
-igen, ilyen a Laci, tudod mit essen ki a francba az ilyen ember.
Ehelyett kézzel-lábbal kapálózott utána meg csinálta a szembesítéseket:
Ez nem igaz, ilyet nem mondott.....ÁLLLJÁÁÁLMÁ LE......gyere csak...majd én megmondom.....most hagassá, én beszélek.....szemét vagy nagyon, ki fogsz esni....a Laci nem mondd ilyet....a Laci jó ember.....és még a végtelenségig sorolhatnám de már nem érdekel, nagyon vakon volt de meg is érdemelte hogy kiesett ha már elfelejtette miért ment be.
Laci egy aranyember, mindenki más egy utolsó szemét,talán tényleg neki kéne megnyerni, ez a mártír karakter nagyon jól áll neki és sokan beveszik.
Én biztos nem fogom.

másodpéldány 2015.02.19. 13:30:35

@Csakazértis én vagyok a királynő:

oké, azért még van egy lehetőség, sokan panaszkodtak, hogy a párbaj alatt nem tudtak szavazni, tényleg előfordulhatott, hogy nem bírta a rendszer a támadást, és végülis ezért esett ki edina... de felteszem ezt már nem fogjuk tudni,

én nem vagyok edina fan egyáltalán, de nekem is meggyőződésem volt, hogy ő jön vissza, a villán kívül és belül is ez látszott, én tényleg féltettem tőle fannit, edinát fanninál is erősebbnek érzékeltem... mondjuk edina elszúrta, hogy kisiklott az a szerep, amivel bejött a villába, nem volt elég önfegyelme, de még így is nagyon erősnek gondoltam...

vastyúk is .. 2015.02.19. 13:30:37

@-pkata-: igazából tényleg nagy különbség, ha neked kell csinálni, nem tanulsz be olyan fölösleges köröket, amiket az elődeid futottak. Itt tényleg csak azon múlik, mit keres a munkáltató, ha egy fogaskerék kikopott és kell egy új, de ugyanolyan, akkor jön a betanítósdi (ami teher a betanítónak, meg az új fogaskeréknek is), ha meg olyat aki új nézőpontból tekint a problémákra, akkor pedig egy "tiszta lapot" szerez. Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál. A fiatalos csapat, új gárda, akár jól is elsülhetett volna. :D

kamilla123 2015.02.19. 13:30:56

@VV Erőlegény: komolyan? :-) én nem vettem észre. De lehet,h már jobban ismersz, mint én saját magam? :-) Igen, annyira tetszett, h ő volt az egyetlen vendég a BV-kben, aki kiállt Zsu mellett, és most Dinkának is jól beszólogatott. Ettől teljesen megtetszett a pasi:-) Istenem, már ettől indulok be? Te Attyaságos Úristen, ahogy Denisz mondaná. Legyen már vége a VV-nek, mert kezdek bedilizni:-))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:31:04

@-pkata-: Erről tudnák mesélni. Lenne belőle egy ménesem. Egyikhez hozzámentem.
Másik kommentedhez: én is kicsit hasonló cipőben sántikálok, csak nekem kissé nehezített a pálya. De érzésileg ugyanolyan pocsék.
Úgyhogy részvétem.

Csak ügyesen! 2015.02.19. 13:32:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor fogadd el egy nem laikustól és ne kombinálj :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:32:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Vegyünk egy tanyát és hajtsuk oda őket. :D De rideg tartásra gondoltam. :D

rearwindow 2015.02.19. 13:33:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: azt az edzős hetet én is felelőtlenségnek éreztem az RTL részéről, nem volt ott egy orvos aki leállította volna őket? Macikának ha nem is szívroham, de egy szalagszakadás, bokaficam simán kinézett

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:34:53

@vastyúk is ..: de ezek szerint nem értenek hozzá, és ahogy hallom, egyre gázabb szériáról szériára. Ehhez nem tudok hozzászólni (a lejtmenethez), mert nem láttam az előző kettőből pl semmit. Úgyhogy ez a része passz. :)

Krétagarbó 2015.02.19. 13:35:03

@foxglove (F6): megnéztem a FB profilját, valaki tegnap belinkelte, nekem nem egy kis egyszerű parasztlány típus jött le belőle... Nagyon fotogén csaj egyébként, nekem tetszettek a képei. Kifejezetten jól nézett ki rajtuk.

Kosztarika 2015.02.19. 13:36:16

Húú, de sokat írtatok, hát senki sem dolgozik, csak én? :D :D Hogy fogom ezt most mind elolvasni, he??

vastyúk is .. 2015.02.19. 13:38:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az appok nagy részét általában már párbaj előtt használják az emberek. Ez a kis lefagyás téma most nem oylan volt, mint annak idején Aurelio döntőjében, mert nem hiszem, hogy mindenki hirtelen szavazatot akart volna cserélni. Mivel nem volt elérhető a szolgáltatás inkább valami olyasmit tudok elképzelni, hogy a fogadó oldalon lépett fel valami apróbb gikszer, amit még műsor alatt elhárítottak. Ha figyeltél észre vehetetted, hogy az alatt a negyed óra alatt, mikor újra lehetett szavazni, Laci szavazatai éppenhogy növekedtek, ami ellentmond annak, hogy Edinát hátráltatta az app elérhetetlensége. Akárhogy is, a nép Lackót szimpatikusabbnak találta, mint Edinát.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:38:43

@dare: Én Lacinak drukkolok :D
Amúgy abban igazad van, hogy Edinának el kellett volna engednie, és nem ragaszkodni hozzá ennyire. Csak hát innen könnyű dumálni. Még nekem is nehéz itt kinn, ahol nem vagyok 0-24-ben azzal a valakivel. Ha össze lennénk zárva, hát, nem tudom, mi lenne. Ezért Edinát totál megértem, csak nem adok neki mindenben igazat. :)

másodpéldány 2015.02.19. 13:42:18

ezt az easy pollt valaki úgy állította be,

hogyha az egyik kap egy szavazatot, rögtön a másik is, az ugyanis nem lehet, hogy 2. napja pont 50-50 % a szavazat állása, minden időpontban

www.easypolls.net/poll.html?p=54e3c34de4b0fec8f472a95c

Köcsöglány 2015.02.19. 13:43:14

@-pkata-: én késős vagyok,úgyhogy remélem,rend lesz,amikor odaérek,nem akarok leszúrni mindenkit-képletesen-,jó? Szabályok vannak,kérem!! (nevetek)

vastyúk is .. 2015.02.19. 13:43:22

@-pkata-: Szerintem ez a "lejtmenet" (ami annyira nem éles letörés) pusztán a forráshiánnyal is magyarázható. Már nem a főcsatorna cégére alatt megy a műsor, már mindent kispórolnak belőle. Szóval, ha csak azokat a szériákat vesszük, amik az rtl 2 -n mentek (VV6, VV7), akkor én nem látok drasztikus különbséget. Annyi, hogy kevesebb rtl-es műsort promóztak a mostaniban, mint a tavalyiban, így a tematikus hetek másképp alakultak. Nekem ez a széria még jobban is tetszett, mint a tavalyi.

Bujumburi 2015.02.19. 13:43:26

@kamilla123: Ne aggódj, Benkő tényleg jó arc, írt egy nagyon jó könyvet is és az eddig megismert blikk színvonalhoz képest egész más karakter.

Köcsöglány 2015.02.19. 13:45:26

@dare: +++++! teljesen egyetértek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:47:19

@(AdottEsetben)KötsögLány: na még ez is. akkor te hozod a bombát? :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor ezt megbeszéltük :)
@vastyúk is ..: hát, ha meg kispórolják, akkor ne csodálkozzunk :)

Köcsöglány 2015.02.19. 13:48:26

@-pkata-: atom lesz a buli (sok DDDD)

Köcsöglány 2015.02.19. 13:50:33

@Conchobar: a kiválasztáson nem is esélyeket kell latolgatni. Robin végig Edinát várta vissza. Nem számítottak a kék kendőre,nem érzem jogosnak,hogy annak fényében meg kellett volna változtatnia az eredeti tervét.
És szerintem tényleg nincs több benne,csak te akarod belelátni. Szíved joga.

dare 2015.02.19. 13:50:35

@-pkata-: Még jó hogy, hisz nő vagy.
Te Lacival érezted volna jól magad összezárva én meg Zsu-val(furcsa is lenne ez fordítva).DD
Ki tudja, talán mellettünk más emberekké válnak, de én Edinát akkor se értem meg.
Már csak azért sem barátság címszóval nem fúrjuk a másikat a háta mögött, ez csak akkor lenne elítélendő ha valóban nagy barátok lettek volna Zsu-val, de ez már csak az én értetlenségem.
Laci meg kezd megerősödni, te jó ég mi lesz még itt, tényleg nehéz megjósolni a végét.

,, 2015.02.19. 13:50:52

még egyszer valaki leírja h az easypollon 50-50 az állás, kiugrom az ablakon.

2015.02.19. 13:51:00

@vastyúk is ..: amíg volt Árpa, addig volt egy koncepció, Árpa elment, a formátum maradt a reteknél és ahogy nézem, időként valamit alakítanak rajta, de az eredeti koncepció néha kezd szétesni. Olyan kb., mint a vállalati körlevél a napfogyatkozásról a viccben.

Krétagarbó 2015.02.19. 13:51:52

@vastyúk is ..: ez így van. nekem végül szerencsém volt, olyan "főnököt" találtam, aki mert fiatal gárdával dolgozni és kereste az új nézőpontokat, szemléletmódot.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 13:53:29

@foxglove (F6): az easypollon 50-50 az állás,- remélem, fsz :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:53:51

@dare: Melyik az a nő (pláne a pillangós időszakban), amelyik el tud engedni egy pasit? Pláne úgy, hogy egy másik nő kedvéért, vagy annak tudatában, hogy a másik rögtön alábújik? Sztem nincs ilyen, ebben a korban meg pláne. Reménykedett, kapaszkodott minden kis szalmaszálba, és mikor a szembesítés után Laci hajbókolt előtte, meg megköszönte, és még ugyanabban a mondatban belerúgott a másikba, hát melyik az a Hamupipőke, amelyik nem kezd azonnal a föld fölött repkedni? Nem beszélve arról, hogy Laci nagyon okosan a saját szerepét csak jóval később, cseppegben adagolta és nem is az egészet, és nem is úgy.
Ha Edina az egész szitut ismeri, akkor képes lett volna elengedni talán. Kint biztos. Ott egyik erre, másik arra.

,, 2015.02.19. 13:55:03

@-pkata-: rád raktam a kék kendőt.

Krétagarbó 2015.02.19. 13:55:25

@foxglove (F6): remélem a földszinten vagyol:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 13:55:51

@-pkata-: Úgy látom, lesz már lufi, bomba. De ki hozza a szaunát? És a takarót? :D

vastyúk is .. 2015.02.19. 13:55:55

@Hadrian77: hát igen :D hehehehe. más idők és más királyok voltak.

@Krétagarbó: én is úgy jártam, hogy bedobtak a mély vízbe, és mutatták, hogy ott a part. Nem értek rá velem foglalkozni. Viszont, mikor eléjük álltam, hogy kiúsztam, hol a következő? Még vállon is veregettek. :D

csiri bá 2015.02.19. 13:56:10

@foxglove (F6): az easypollon 50-50 az állás... :DDD
nyuszi, hopp. :))

Köcsöglány 2015.02.19. 13:59:12

Egyébként ki jön döntőt nézni? Hányan leszünk köbö?

vastyúk is .. 2015.02.19. 13:59:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jelentem, nekem sikerült :D. Olyan voltam, mint Bilbó, meg a gyűrű. Drágaszágom.

vastyúk is .. 2015.02.19. 14:02:31

@(AdottEsetben)KötsögLány: Elképzelem, ahogy a közös nézésen egyik kezetekben "üdítő", másikban teló, és külditek ide a kommenteket :P hihihihi

Köcsöglány 2015.02.19. 14:03:18

@Conchobar: mindenki hozhat rossz döntést,Robinnak lelkiismeret furdalása van,mert úgy érzi,ez egy rossz döntés volt. Szerintem és sok néző szerint nem volt az. Azért kellett volna bocsánatot kérnie,mert Lacira tett? Érdekes logikai bukfenc. Nem mentegetés,amit csinál,hanem dühös,csalódott és még mindig laci képét kell bámulnia. Ennyi.
Robinnak is vannak értelemszerűen rossz tulajdonságai,de te kicsit túl sokat vélsz felfedezni benne,ami nem feltétlenül fedi a valóságot. Kár,hogy képtelen vagy objektívan szemlélni a játékot.

Köcsöglány 2015.02.19. 14:05:11

@kamilla123: acapulcobowlingesrendezvenykozpont.wordpress.com/
@vastyúk is ..: én biztos küldök majd hangulatjelentést (mosoooly) Kivéve,ha megiszom két sört és arcon hányom magam. (nevetek!!)

dare 2015.02.19. 14:06:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: Míg ez a buli nem derült ki addig Lacitól nem sok kedvességet kapott, lett volna bőven alkalma elengednie.
A fenének kell egy olyan szekér után futni ami nem vesz fel, utána viszont Laci okosan hozta a szerepet ez tény.
Edina tényleg nem volt (ha szigorúan a játékot) nézem rossz játékos, csak eltévesztette a célt.
Az viszont tuti hogy ez kint másképp alakul, valszeg Laci a 2 szék közül a padlón ülne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 14:07:41

@kamilla123: Látod, figyelek rád a szemem sarkából. Sztem a blikkes Benkő komolytalan szakértő, na meg most már konkurencia is! :-)

dare 2015.02.19. 14:08:23

@Conchobar: Hagyjál már ezzel a bizonyítás mániáddal.

vastyúk is .. 2015.02.19. 14:08:48

@(AdottEsetben)KötsögLány: hihihihihihi. Csak óvatosan, ha a doktor kidől a csapatból, ki fogja újraéleszteni a többieket?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 14:09:16

@kamilla123: én semmit nem tudok róla hivatalosan. csak egy kőbányai linket láttam eddig.

kamilla123 2015.02.19. 14:10:44

@(AdottEsetben)KötsögLány: köszi. erről az Agymenők jutott eszembe, amikor Penny először lépett színpadra egy kis darabban, ami egy bowling pálya alatt levő pincében volt, és a golyó zaja volt a 2. vh-s háttérzaj az Anna Frank naplójához.

Köcsöglány 2015.02.19. 14:12:09

@vastyúk is ..: mindenki a saját rókájáért vállaljon felelősséget (röhögök nagyon)

☺ágica 2015.02.19. 14:12:31

@(AdottEsetben)KötsögLány: most olvasok vissza. csak annyit mondanék: respect:DDD

kamilla123 2015.02.19. 14:14:17

@VV Erőlegény: :-)Tudod, h Neked nincs konkurenciád :-) ő csak egy silány, VVErőlegény-pótlék lehet max :-)

dare 2015.02.19. 14:18:42

@Conchobar: Miért, te minek neveznéd?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 14:19:37

@kamilla123: Gyenge alterego, és ellendrukker! :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 14:20:08

@dare: Kedvességet lehet, hoyg nem, de közel 3 héttel korábban kezdődött közöttük az ittasan csókolózunk, stb. Ez azért egy állandóan meg-megálló szekér, nem? :)
Edina elvesztette a játékát, ez így van. Mégpedig két pasi miatt, mindkettővel szemben elfogult vol, és nem feltételezte, hogy azoknak a játékához asszisztált.
Kint lett volna tere elengedni, és egy olyan Mikulás-buli után józanul biztos nem keresik egymást, sztem el se jutnak eddig.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 14:22:24

@Conchobar: Verbális belerúgás, de visszanéztem (csak a te kedvedért :D ), és azt mondta: "Neked köszönöm, hogy elszólod magad napról napra jobban. További jó játékot."

dare 2015.02.19. 14:22:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: Egyetértek, nem is tudok mit írni csak helyeslek.

lukacstoncsi 2015.02.19. 14:24:31

nagyon vicces ez az egész átment szájkaratéba k:D

Azért kiderül mindig hogy a párbajra menetel nem kívánságműsor, mindenki a saját érdekeit és szar dolog ha valaki nem veszi észre mennyire nincs körülötte levegő.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 14:24:58

@-pkata-: Lehet, hogy az is elég lesz.:D Amiatt nem kapunk kendőt, ugye? :D
Ha meg kizárnak, közel lakom.:D

kamilla123 2015.02.19. 14:25:18

ezt láttátok? amúgy Zsófi és Au már a villában is mindig egymás agyára ment, ha jól emlékszem

rtl.hu/rtlklub/808/aurelio-es-zsofi-szerelme-veget-ert

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 14:27:19

@(AdottEsetben)KötsögLány: Robin tehetetlen, mert nem tudja visszacsinálni. Azt hitte, Edina megy vissza. Ehelyett az ment vissza, akit ő kint akart tudni, ráadásul egyedül őt megnevezve bűnbaknak (most nem tartozik ide, hogy a szaunás részt bevállalta saját hibának). Sztem Edinát erősebbnek hitte Lacinál, de lehet, hoyg saját magánál is, így gondolhatta, hgy Edina majd kinthagyja.

vastyúk is .. 2015.02.19. 14:28:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: Csak annyit kellett tenni, hogy sokszor szembesítettem magam a "rideg tényekkel", hogy amit kapok, nem azért kapom, aki vagyok, csak azért mert ott vagyok épp és a barátja vagyok. NA ezt jó sokszor el kellett mondani magamban. és végül sikerült :D. És még barátok is tudtunk maradni egy rövidebb "mosolyszünet" után. Így utólag visszanézve különösen vicces.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 14:33:26

@vastyúk is ..: Ehhez gondolom, kellett egy bizonyos térbeli távolság (nem akarok indiszkrét lenni, csak kérdezem - mint a szomszéd nénike: Kedveskíííííííííím, nem azér kérdezem, mer érdekel, csak hogy tudjam. :D ).
A villában erre nem sok lehetőség van, ha a vörös posztó beleng a látótérbe.

másodpéldány 2015.02.19. 14:35:28

na, még azt a fordulatot várnám, hogy laci kiválasztja fannit,

de aztán pénteken, vagy szombaton bejön laciért a hatóság és elviszi,

és fanni ott marad párbaj nélkül, viszont megengedik neki, hogy valakit kivigyen...

ez pedig akkor jelen állás szerint dóri lenne..

viszont a kérdésem az, hogyha kivitték lacit a tárgyalásra, mi a garancia arra, hogy ott semmiféle infót nem kapott senkitől... ezer mód van arra, hogy a tárgyaláson a családtagok vagy követők közül bárki infót adjon át neki, akár kis papírkán, akár simán bekiabálva, vagy fülbe suttogva...

szóval nekünk nézőknek mi a garancia arra, hogy laci nem kapott külső infót, például, hogy fannit le tudja győzni, mert a különböző népszerűségi mutatók szerint ő jobban áll?

persze infót bárhol lehet kapni, de ha váratlanul kiviszik az embert pl. kórházba, ott nem valószínű, hogy ott lesz a rokonság vagy ismerősök, de a tárgyalás az más, ott egy csomóan tudhatnak a helyszínről és időpontról előre, és kitalálhatják hogyan adjanak át neki infót... szóval, nem, onnantól kezdve, hogy ő egy ilyen helyszínre elhagyhatja a villát, ahová a családja és ismerősei is jöhetnek, vagy egyszerű hívek is jöhetnek már nem tiszta az ügy...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 14:36:55

@Conchobar: Akkor módosítok verbális lábbal arrébb pöckölésnek. Jó így? :D
Nekem ilyen hangsúllyal mond valaki ilyent, miután a keze járt a bugyimban, a nyelve meg a szájamban, egy olyan személy előtt, akiről nem nyilatkozott valami szépen, úgy, hogy én magamat azért jobb nőnek tartom, miközben annak csontig benyal, hát, nem is tudom, nekem ez egy olyan kiadós gyomros. Pláne tanuk előtt.

lukacstoncsi 2015.02.19. 14:37:17

Az egész szitu túl van beszélve.Az RTL csinált egy csavart a bünti helyett kreált egy párbaj szitut amire nagy esélye volt mindkettőnek így.Tudták ebből nem fog mindkettő jól kijönni a többiek kaptak a lehetőségen és kibaszták Lacit is nyomás ki.A túlélés motivál mindenkit.Ha Lacit ne adj isten 1 ember utálná csak akkor más lett volna a szitu.De 4!Ugyanezt megtették volna a Fáncsi-Dennis dugó duóval is pláne hogy egyik sem túl szimpi benn.És ráadásul kék lett fel kötve először és nem a zöld már emiatt se legyen valaki kihívott.

Bujumburi 2015.02.19. 14:39:47

@másodpéldány: Már volt kint egyszer Laci a játék elején, ahogy Dóri is a temetésen, állítólag ilyenkor van vele valaki az RTL-től és senkivel sem beszélhetnek, de hogy esetleg virágnyelven mondanak-e valamit... franc tudja.

Ditti82 2015.02.19. 14:41:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: Köcce!

Amúgy az egyik zuppa'képesség megy a levesbe, mert vagy döntetlen lesz, vagy duplajel.

vastyúk is .. 2015.02.19. 14:42:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: egy nagyon kicsi. Mivel közös volt a baráti kör, ezért ugyanúgy együtt jártunk bulikázni, csak arra kellett figyelnem, hogy ne vele foglalkozzak, és hárítsak, ha olyan helyzetbe kerülnénk, amit én már "megint" félreértelmeznék :D. (Persze ez eleinte nem volt könnyű, de sokat tudtam gyakorolni) Kutyaharapást szűrével, vagy mi?! :D

Ditti82 2015.02.19. 14:45:09

Fuszekli jelentkezz! Ditti hívja Fuszeklit!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 14:46:14

@vastyúk is ..: én má 2. éve gyakorolok, kurva élet. ezalatt egy master képzést le lehet tenni :)

Csak ügyesen! 2015.02.19. 14:46:45

@másodpéldány: Ha kint lett volna hétfőn, arról tudnánk, megírta volna a Blikk, nyugi ;) :)

vastyúk is .. 2015.02.19. 14:54:46

@-pkata-: Sajnálom, de ha tényleg nem működik, akkor csak a tér-idő szeparáció segít, az mindent megold (és tényleg) :D.

Csak ügyesen! 2015.02.19. 14:55:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nekem ezzel csak az a bajom h hol maradt ebben a gondolatmenetben Edina? Akit ő elvileg annyira szeretett? Az h megkérte h tegye Fannira? Az h bízott benne h nem teszi meg vele h kiküldi Lacival párbajozni? Az h mindegy h ő mit gondol, de azt látta h Edinának fontos Laci és fordítva és csak egy minimális empátiával lehetett tudni h ez a szitu mennyire nehéz lesz mindkettőnek? Ja, h ez Robint nem érdekelte, mert ő jobban tudta h mi lesz jó Edinának, mint Edina saját maga? Hát, nem tudom, igy utólag szerintem ne nyígjon, meg ne mondja h ő Edinának milyen jó barátja volt, mert az én olvasatomban egy barát figyelembe veszi a másik érzéseit, még akkor is, ha nem ért egyet azokkal.

Nessy12 2015.02.19. 14:55:54

@Csak ügyesen!:
De az anyukaja volt a villaban, mig Fanni video uzenetet kapott, Dennis meg levelet :)
rtl.hu/rtl2/valovilag/csaladi-erzelemloketet-kapnak-a-villalakok

Bujumburi 2015.02.19. 14:56:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem tudom, lehet hogy csak én láttam bele, de mintha Benkő is ezt olvasta volna ki belőle amit én, mert utána egyből mentegetőzni kezdett, hogy lehetsz még 9-es vagy 10-es is. :) Mondjuk eleve hülye ötlet volt Benkőtől, hogy szemtől szembe pontozgatta, még ha bóknak is szánta.... Én azt mondtam volna, hogy "Edina, te 10/5-re értékelted magadat a riportban, remélem azért tisztában vagy vele, hogy alul pontoztad önmagadat" és ezt lekísértem volna egy huncut mosollyal. Emögé pedig Edina azt képzelhetett volna, amit csak akar, és jól esik neki a megjegyzés. Akkor tényleg bókként ült volna, így viszont (ahogy én láttam) csak egy elrontott vigasz lett belőle.

vastyúk is .. 2015.02.19. 15:00:50

@-pkata-: de az a rettegés Denisz fején, megfizethetetlen :D hihihi

dare 2015.02.19. 15:01:09

@Conchobar: Nem szeretek vitatkozni a kocsmában se mert igaz ami igaz tényleg óvodás szint az is.
És én nem igazán szeretem ha az embernek nem lehet igaza és csak egyoldalú a beszélgetés, a másiknak minden állítása igaz, amit te mondasz az nem, mindegy bármennyi engedményt is teszel hogy közel azonos véleményre kerüljetek ezt annak érzékeli hogy neki van igaza és még jobban vérszemet kap.
Nincs értelme beleállni a vitába ha tudod hogy bármennyi érvet is hozol fel nem tudod meggyőzni a másikat mert az nem is hallgat meg és eltökélte hogy őt aztán biztos nem fogod meggyőzni, ez nagyon kemény szélmalomharc.
Nekiállhatok én neked érveket, összefüggéseket, tényeket elemezni de tudom előre a végét, ami szerintem az lenne hogy egy pár óra múlva befejelném a képernyőt te pedig tovább írnál nekem de én már nem tudnék válaszolni.
Nincs kedvem veled egyoldalú vitába belekeveredni, már csak azért sem mert semmit nem állíthatunk biztosan mert csak töredékeket láthatunk egy nagy egészből, az is lehet hogy neked is meg nekem is igazad lehet, de még az is elképzelhető hogy se neked, se nekem.
De tudom hogy te csak szórakozol ezért nem fogok ugrani.

,, 2015.02.19. 15:01:13

@Krétagarbó: nekem is tetszettek, volt egy műtetkós, remélem azt Laci is megnézi majd:)
@csiri bá: eddig jól megúsztam, rosszabbra számítottam:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 15:01:29

Jól látod a végén, sztem. Nem kellett volna pontozni. Olyan lesajnáló lett, és valszeg Edina ezért mosolyodott el rá, kissé savanyú mosollyal. Oké, önkritikailag ő alulpontozta magát, de sztem ez nem az a téma egy nőnél, ami kedvenc kategória.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 15:01:30

@vastyúk is ..: Hát de megharap, meg fog harapniiiiii :D :D :D

Ditti82 2015.02.19. 15:02:28

@-pkata-: Feladat vóóóóót! Ne legyé' má' prűd! :P

,, 2015.02.19. 15:03:36

@-pkata-: szóval ketrecet is, épp csak most dobtál ki az ablakon. Látom küzdesz a párbajra:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 15:03:47

@Ditti82: én nem vagyok prűd, csak hirtelen nem tudtam, melyikkel érezzek együtt jobban :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 15:04:47

@Csak ügyesen!: Ott látom Edinát ebben, hogy Robin eldöntötte, hogy ő jobban tudja, Edinának mi a jó. Sztem. Hogy látta laci viselkedését Edinával szemben, látta Edina nyűglődését, és úgy döntött, hogy majd ő jobban tudja. Gondolom én. Erre utalhatott az a mondata, hogy egyszer még megköszönöd nekem.
Tudom, nem kombinálok.:D Csak kicsikét.:D

mézescsók 2015.02.19. 15:06:10

@Okami: "Fanni visszavett az arcából, érzi a vesztét..." Dóri és Robin felébredt, elkezdett játszani. Laci két hónapos Edinás tunyáskodás után elkezdett játszani (megjegyzem, hogy eddig legalább háromszor lebegtette, hogy kimegy.).
Csak nem érzik a vesztüket?
Közülük ki mutatott bármit is az elmúlt hónapok alatt? Eddig is játszottak? Mert szerintem csak a létszámot jelentették a villában, hozzá nem tettek semmit.
Ebben a szériában Edina és Fanni játszottak és szolgáltatták a műsort, a többi asszisztált hozzá. Róluk szóltak az öfik, róluk vitatkoztunk - pardon: csak a véleményünket mondtuk el -, rájuk épült az egész műsor. Nélkülük mit néztünk volna?
Két és fél szériát láttam. Az előző kettőnél gyakran sopánkodtam, hogy ki az a perverz, aki Attila nem egyszer aljas manipulálásaiban (Kinga, Vera, Seri) leli örömét, vagy Au f...pörgetéseiben, Viki rohadt cikizéseiben, stb. leli örömét. És igazuk van. EZ A MŰSOR! Aki pedig nekem ezt szolgáltatja, arra nyomom az appot.
Bocs, a te hsz-d csak az apropója volt fenti morgolódásomnak, többek hsz-eire is vonatkozik.

vastyúk is .. 2015.02.19. 15:06:41

@-pkata-: ok. ha úgy érzed, nem megoldható, akkor annyit kell tenni, hogy Neked kell új helyeket felfedezni, új ismeretségeket kötni, haver haverjának a bulikáira is eljárni. Barinőm & párja a tinder-en talált egymásra. Sose lehet tudni. :D Ez Dr Bubó és Ursula tanácsa ;) (gondolom azzal már tele a padlás..)

,, 2015.02.19. 15:07:49

@-pkata-: ez a szürke árnyalat ihletésű homevideómból való, pff, tudtam h kikerül majd a netre
(viccelek ám, nem megyek a bulikáhra, de követelem a részletes LIVE beszámolót róla:))

,, 2015.02.19. 15:08:24

@foxglove (F6): /szürke 50 árnyalata, ehhh

vastyúk is .. 2015.02.19. 15:09:01

@-pkata-: @Ditti82: hihihihi. vigyázat, a Gésa harap. Robin, ne fogazz!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 15:09:15

@foxglove (F6): én még nem kaptam meghívót, de ha kapok is, nekem nincs okostelóm, úgyhogy sorry :D hacsak nem cipelek el egy egész laptopot oda... :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 15:10:17

@vastyúk is ..: azt néztem, hogy tán a köldökéből kellett vmit kiennie?

Bujumburi 2015.02.19. 15:10:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor ezek szerint mégis csak jól láttam, nem? :)

,, 2015.02.19. 15:10:21

@-pkata-: de akkor hogy fogjátok BIZONYÍTANI, hogy ott voltatok?:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 15:10:24

@Csak ügyesen!: Tudom, kombinálok.:D
Lehet, hogy már korábban tudomást szereztek a tárgyalás elmaradásáról, ezért nem kellett aggódni, hogy kint tartják.:) És lehetett nyerni Lacinak.:D
Pelikán ügyirat villa módra.:D
Összeesküvés-elmélet.:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 15:10:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezt már többször is említetted Királynő, de sztem nem a két pasi miatt, hanem azért, mert mind a két pasit egyszerre akarta, az egyiket barátnak és villa mentornak, a másikat először szerelmi szálnak, később bele is szerelmesedett. Egyébként ő is manipulálta mind a kettőt, nem csak fordítva, de ezt nem rovom fel neki, csak az objektivitás kedvéért mondom. Ha csak Danihoz kapcsolódott volna, akkor oda fért volna talán Robin is, akkor sokkal inkább a játékra tudott volna koncentrálni és az energiák egy irányba mutattak volna. Lehet, hogy az RTL szempontjából unalmasabb lett volna a műsor, de simán leradírozták volna a mocsár oldalt, és sztem a Zsu-Laci szövetséget is.

vastyúk is .. 2015.02.19. 15:12:18

@-pkata-: passz, de az is vicces, hogy Laci farokmarkolászás közben kiabálja, hogy csináld!! hihihihi

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 15:12:47

@Bujumburi: Jól, csak sztem nem alulpontozottnak érezte a 8-at, hanem annak szólt, hogy most sajnálatból ne pontozgassál már.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 15:16:49

@VV Erőlegény: Most csak a Lacis részre, mert rohanok a kölkökért, a többit este.
Egy hormonvezérelt szívnek vadászidényben érvényes fegyvertartási engedéllyel parancsolni nem lehet.:D

Magg. 2015.02.19. 15:17:55

@másodpéldány: milyen "könnyekről" beszélsz?
Csak nyüszög és nyíg, hüppög legörbült szájjal, de egyetlen könnycseppet sem bír kisajtolni.
Meg azok a kutyaszemek....ááááhhhh, tiszta kamu a fazon.
Ez a csapat mindig mindent túltolt, most Lacafaca is túltolja ezt a műsírást.

mézescsók 2015.02.19. 15:19:37

@-pkata-: Az popitakaró????? Hónapokig azt hittem, hogy a takaró is a Poppy-tól van, a Konkurenciától! Nemcsak a köntös!
Ááááááá

Magg. 2015.02.19. 15:22:50

@togez76: igazam volt, de akkor is igazam volt! :))
Hát kész ez a nő.....

dare 2015.02.19. 15:24:41

@Conchobar: Végül is egy próbát megér, bár tudom mi lesz a vége de lássuk.
Azt írtad Zsu azért repült Lacira hogy Edinának ártson, ennek talán az mondd ellent amit úgy hívnak hogy érzelmek(aminek nehéz parancsolni ugye) és látszott hogy nem az vezérli hogy ártson hanem a vonzalom erős amit érez, ha meg is fordult a fejében Edina akkor az csak azért hogy lehetne ezt a helyzetet humánusan megoldani.
Azt írtad hogy az orra alá dörgölte, ami meg azért nem állja meg a helyét mert ha Dani nem az erkölcsrendészet tagja nem tudhatjuk biztosan hogy elmondta volna-e, ezért ez nem túl nyomós érv.
Te miért érzed még hogy ártani akart Edinának?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.19. 15:24:47

@Ditti82: szóltam neki, h keresed, ennyit tudtam tenni, segíteni.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.19. 15:25:22

Robin nálam kiesett a pixisből. Bárki viszi ki, remélem kint hagyja!!!!! Sokszor azt sem lehetett látni, hogy bent van. Gatyába fürdött, csak nemrég vette le, amikor Edina szárította a haját, de az figyelembe sem vette. Most este is gatya nélkül fürdött, sőt megfordult szembe a kamerával, és úgy mosta, húzgálta a farkát. Belebámult a kamerába, hogy vajon veszik? Én már a Deniszétől is rosszul vagyok, nem érdekel az övé sem.... 3 hónapig nem mutogatta, most mit akar elérni??? A múltkor is mondtam, hogy sunyi ember. Hiába nyavalyog, mert Edina Ő miatta esett ki, hiába tolja Lacira. Az ebédlőben megbeszélték, Dóri - Fanni - Denisz - Robin, hogy amikor Edináék kijönnek a nyugiból, amelyiken nincs a kék kendő, arra ráteszik a zöldet, és együtt küldik ki Őket párbajozni!!!! Ha Laci vette volna fel a kéket, akkor Edinára kötötték volna fel a zöldet.Nem értem, hogy miért nem értik meg egyesek, hogy itt sem Lacinak, sem Edinának nem volt választása. Ketten voltak 4 ellen. Robin megtehette volna, hogy Fannira dobja a jelét, (mivel azt sem bírja) és akkor Edina - Fanni párbaj lett volna. Itt nem Laci a hibás, hanem Robin. Az meg, hogy Laci kire mászott rá, Robinnak semmi köze hozzá!!! Ő is rámászott Dórira, ott pakolgatta szét a Dóri lábát, ott nyomkodta, csak Dóri leállította. Akkor miről beszél??? Egy alattomos sunyi alak. Nagyot csalódtam benne. A tegnapi szerepjáték, egy borzalom volt. Nem tudom, ezeket ki találja ki, de nem sok fantáziája van. Az előbb láttam egy videót, Robin nem tudta, hol van Ausztrália a térképen.:( Hova az Istenbe jártak ezek iskolába? Egyik butább, mint a másik. Döntöttem...Lacit lájkoltam, remélem Robin majd kiesik! Az RTL, úgyis Fannit nyomja.

mézescsók 2015.02.19. 15:25:34

@Magg.: "Lehet könny nélkül sírni, ha fáj a szív, de a fájdalmat titkolni kell". (valami régi sláger - a mamától tudom -, de nem bizonyítom és felelősséget sem vállalok érte)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 15:26:08

@vastyúk is ..: jaj azt én is néztem.. lehet, hogy neki meg chilli volt rajta és csípte :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: de jó néked :) olyan kis cukker :)
@mézescsók: jaaa, hát felőlem lehet poppy is, bár én sehol nem láttam ezt a feliratot, de lehet :)

astryle 2015.02.19. 15:34:36

Éden hotel ugye csak jöv héten kezdődik?