Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 7X94 - A gésa bosszúja (18+)

2015. február 18. 10:53 - Bruti

Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért szélgéppel, miközben felsejlik a háttérben Celine Dion idegesítő vírnyíkolása, hogy: „Nííír, fááár, verevőő juáár”. No, de ne legyünk gonoszak, mi is voltunk fiatalok.

Liluval nyitunk, ő meg Ádina végrendeletével. A végrendeletek azért jók, mert lehet benne hazudozni, ami tökéletesen alkalmas a lakók (amúgy is törékeny) békéjének megzavarására. A végrendeletet PVC próbálja meg felolvasni, a maga diszlexiás módján, vagy csak Ádina kaparását nem tudja elolvasni, és persze előtörnek az indulatok. Ugyanis elárulja, hogy PVC-vel sokat beszélgettek Boglyáról. Lacinak csak annyit ír, hogy ne legyen sutyerák paraszt, hanem vegye elő a kedves énjét, vagy mijét. Ja, hát másban aligha bízhat, ha élvezni akar valamit a nyereményből. Robin: kedveli, de csalódott benne. Boglya: Igazából nem utálja, csak, hogy erkölcstelen és primitív. Haha! Komisznak meg nem üzent semmit, legalábbis adásban nem. Nyálas még sírással küszködve elkéri a levelet, miközben Boglya már óbégat PVC-nek. Összehoznak egy kiadós veszekedést arról, hogy ki a kétszínű, meg a ki a rosszindulatú gec*, pedig hát igazából mindkettő. Mi mán csak láttuk.

1_27.jpg

Boglya és Komisz most ugyanazt játsszák, mint egy hete a PÁR. Bent duzzognak a hálóban és savazzák a többieket. Jön egy kis ”én kiállok melletted” meg egy kevés műsírás, majd Boglya megmagyarázza, hogy neki miért szörnyű. A logikája szerint ő rengeteg szart kapott itt bent, míg a többiek kint lefájtolhatták, ha sérelem érte őket. Magyarul az a baja, hogy nem vihetett ki eddig senkit. No, de álljunk már meg egy ásónyomra: Melyik szájbatekert kócos pörgött az iskolahéten, mint a bádoglavór, hogy elnyerje a lilakendőt, mikor tuti mehetett volna párbajozni? Igen talált: Boglya.

2_25.jpg

Reggel megint Nyálas szerelmi nyomorával kezdünk, majd kialakul egy új csapat, a PVC, Robin, Nyálas trió. SosemvoltamköpönyegforgatóDóri, úgy csapódik át Lacihoz, mintha az, az életben nem küldte volna el a narancsbőrös picsába. Robin meg csak röhög az egészen. Mondjuk jól is teszi, ő biztonságban van. Komisz is nyugodt, szerinte kis barátai „le vannak ülve, mint az iszap”, egyáltalán nem tart attól, hogy ezek hárman párbajra küldik a barinőjét. Mondjuk, matekból nem lehet túl erős a jószág, mert ugye három a kettő ellen, és akkor még a dupla jelről nem is beszéltünk. Már persze csak adott esetben… úgymond.

3_26.jpg

Nem ragoznám, a nap fele gyakorlatilag ezzel megy el. Az új trió kint, Komiszék meg a hálóban hányják az epét. Még kész szerencse, hogy új játék tűnik fel a láthatáron, a Kontinensek csatája! A különböző földrészeket kell megtestesíteniük: PVC Európát, Komisz Ausztráliát, Boglya Afrikát, Nyálas Amerikát és Robin Ázsiát. Mindenki hülye ruhákat kap, bár Komisz esetében csak nagy jóindulattal nevezhetjük ruhának azt a pöcstartót, amiben flangálnia kell. PVC német népviseletet kap, Boglya valami párducmintás cuccot, Nyálas mexikói pancsót és sombrerot, Robina viszont megint beszopta, őt gésának öltöztetik. Persze a kimonó mellé fehérre kell mázolnia a képét, amiben Nyálas kéjes örömmel segít neki. Robin ezt szemmel láthatóan nehezen tűri és rohadtul unja, hogy megint nem tudta elkerülni a női karaktert. Apró bosszúval vesz elégtételt, mikor új levél ékezik, akkor bekamuzza Nyálasnak, hogy le kell borotválnia, vagy gyantáznia a bajszát. Nyálas meg gondolkozás nélkül vágja is lefelé. Előjön, és úgy néz ki, mint egy amis, akit akarata ellenére elvittek egy Acapulcói céges buliba. A gésa szól neki, hogy csak viccelt és kitör a röhögés. Na, jól van, megjött Robin is.

4_22.jpg

Szünet után gyorsan bekapcsolunk a villába, kiderül, hogy PVC beteg, MAJDNEM lázas! Nyálast kérdi Lilu, hogy, ha visszakaphatná a bajuszt, vagy Edinát, melyiket választaná? Laci habozás nélkül rávágja:

„Edinát, bajusz nélkül!”


Ó istenem, ez mekkora labda! Lilu le is csapja. Na, végre egyszer én is őszintén röhögtem. Lilu közli a cickányokkal, hogy ma este kiválasztás, Robin, meg gondolkodjon el a szuperképességén. Nem tudom meglepetésként étre-e őket a dolog, mindenesetre Boglya nem tudta mire vélni a keddi bejelentkezést.

5_16.jpg

A következő bejátszásban Komiszé és az ő ritkás hajáé a főszerep. Ugyanis úgy érezte, hogy vágásra érett a séró, és mivel a nullás gép Nyálas kezében van, biztosra vehetjük a nyomorék frizurát. És nem csalódtunk, mert nekiment, mint tót az anyjának, vágta, ahol érte, Robin, meg nem győzött röhögni, miközben okos tanácsokat osztogatott. A vége az lett, hogy az egyébként nyugodt természetű Komisz is felbaszta magát és sapkát húzott.

A kontinensek csatája keretében két szürreális verseny kezdődött. Az első a jódlizás, és mint az sejthető, egyik se egy Szandi, szóval mindenki úgy oldotta meg, ahogy tudta. Komisz pl. a farkát verte közben, Robin meg gésa módra vinnyogott. Már amennyiben vinnyognak a gésák... A második, a sör virsli verseny. A szabályok nem túl bonyolultak, aki többet bír betolni az orcájába, az nyer. Már az elején látszott, hogy Nyálas és Robin közt fog eldőlni a csata. Gyakorlatilag két perc alatt bebasztak, röfögtek, büfögtek, hányással küszködtek, majd a gésa nyert. De ennek fejében, az est hátralevő része azzal töltötte, hogy megpróbálta benntartani a cuccot. Ez pedig úgy próbálta kivitelezni, hogy mikor hánynia kellett, akkor felfele nézett. A gravitáció természetét picit is ismerők, itt már tudták, hogy ennek nem lehet más vége, minthogy pofánhánya saját magát. És tényleg… okos. Most már értem, hogy fulladhatott meg annyi rock sztár a hetvenes években. A másik elmeóriás, meg addigra mocskosul berúgott a két (!) korsó sörtől, és a pancsót úgy próbálja meg felvenni, hogy közben már a fején van a sombrero. Gratulálunk!

7_11.jpg

A kiválasztás, a szokott mederben folyik, kiteregetik a szennyest, majd kiállnak a táblához. Az első Boglya, aki nem okozott meglepetést és Nyálasra rakta a jelét. Komisz szintén. PVC nem véletlen állt össze az új bandával, Boglyára csapatja. Hm… Nyálas persze szintén Boglyát válassza, de ez nem jelent semmit, mert Robin nem hazudtolja meg magát. Trió ide, trió oda, ő bizony rárakja Lacira, aki így megint megy párbajozni. Már csak az a kérdés, hogy kivel?

 És a végére egy újabb Robinfarok. Szívesen. 

Címkék: 18+ vv7 dsns
1401 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.18. 10:55:36

Gésai szolgáltatás is van Robin részéről?

2015.02.18. 11:04:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: naná, teafőzés és társalgás. :) Hmm ez a Robin gyerek érdekes. Biztos azért Lacira tett, mert azt gondolta így nem leszen kihívva, ellenben ha Fáncsira tesz, ez még bekövetkezhet.

Gia Gianea 2015.02.18. 11:05:22

Hoppá ridikül..Lemaradtam,mint a borravaló..

Conchobar 2015.02.18. 11:07:17

43 % szavazó szerint Robin nem ment még le kutyába. Ha a kutyába lemenés a trágár beszédet jelenti, akkor valóban. Ha viszont az aljasságot jelenti, akkor Robin nagyon mélyen van. Azt mondta a lánynak, hogy tetszik neki, harmadnapra (másnap?) meg simán rátette a jelet. A lányt párbajra kényszerítette a (lány) fiújával, aztán álnokul a barátjának nevezi magát. A holnapi beharangozó szerint Robin elkezdte ekézni Lacit, a jelrakásnál mégis neki állt följebb

hannamontanna 2015.02.18. 11:14:06

Ez nagyon jó volt, jót nevettem. És kivételesen az összefoglalón is.

2015.02.18. 11:14:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: az csak utána jön. Nem a kurválkodás volt az elsődleges feladatuk.

schanc 2015.02.18. 11:15:48

Nem tudom, hogy Robin meztelenkedő videói is a taktikájának része, vagy csak simán feloldódott a villában. Ha előbbi, akkor nagyon komolyan megtervezte az egész villalétét, bár kockázatos volt a műsor eleji tujáskodás, de úgy tűnik, bejött neki.
Aki még nem játszotta ki minden kártyáját, az talán Dóri, ő még lehajrázhatja antitujulásban Robint :)

hannamontanna 2015.02.18. 11:15:51

@Conchobar: Ennyi ember nem tévedhet :-D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.18. 11:17:12

látom megjött a blogzsaru, szóval bizonyítékokban gazdag, szép napot kívánok mindenkinek. :)

lukacstoncsi 2015.02.18. 11:18:30

@Conchobar: Robin aljas?Mert?Tisztában vagy azzal ez mit jelent pláne egy taktikai játékban? A saját érdekeit nézte akkor ahogy a másik három is.Az RTL teremtett egy olyan helyzetet hogy ők döntsék el ki menjen + a többiek ezt úgy fogták fel hogy akik hibáztak az menjen.Mindenki a saját érdekeit nézi a vége felé még inkább.Edina magától kék kendős lett Lacit meg utálta Robin meg a többi 3 is.Miről beszélünk?Nem Jancsi és Juliska párbajozott:D

lukacstoncsi 2015.02.18. 11:22:59

Robin most ha olyan maradt volna mint a játék elején mindenki szidná hogy a tuja nem változott most hogy játszik, taktikázik ő is és vannak poénos dolgai és kiderült lassan ostobenkóék közül neki van még valamennyi esze amit nem ivott el és még viselkedni is tud.

schanc 2015.02.18. 11:23:54

Annyit még, hogy Dóri jelrakása erre a hétre szerintem még menedéket jelent neki, mert így kikerült Laci látóköréből, aki valószínűleg a három őt megjelölőből fog választani. Azaz Dóri párbaj nélkül top4.
Viszont ha teszem azt, egy Fanni-Laci párbajról Fanni jön vissza, akkor Dórinak azon a héten nem lesz megállása. Bár addig még ki tudja, mi történik.

Gia Gianea 2015.02.18. 11:23:58

Ha Edina jött volna vissza,akkor ő kapja a Gésás ruhát és Robin a Mexicóit.Robin most ezért szív.De nagyon vicces,ahogy magas hangon beszél. :-D

Conchobar 2015.02.18. 11:25:22

@hannamontanna: "Ennyi ember nem tévedhet" - Én legyekkel (és rakás szarral) ismerem azt a mondást

schanc 2015.02.18. 11:26:03

@lukacstoncsi: Én tökre örülök, hogy Robin most aktívabb. Szerintem nagyon okosan csinálta.
A játék elején úgy voltam vele, hogy 3 olyan villalakó van, akivel akár egy sör mellett beszélgetnék, ezek Dani, Edina és Robin voltak. Az első kettő sikeresen kiküzdötte magát nálam ebből a kategóriából, Robin viszont kifejezetten jól tartja magát.

malevil2050 2015.02.18. 11:26:27

@henrik_: "Ja " "jA" "JA" natyon cocoh-s a helyzet,csatlakozom.

Amúty etessétek me iken le van fotyva.

togez76 2015.02.18. 11:27:50

Nagyon jó az írás!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 11:28:49

@Gia Gianea: jaj már közben átjöttél, de bemásolom neked ide, amit odaát írtam.

Érdemes megnézni, ismét: rtl.hu/rtl2/valovilag/igy-mutatta-be-europat-dori - döbbenet. :D

Európában a gyarmatosítás nagyon gáz volt, de van Bp-en ciifrapalota, volt tatárjárás, spanyol lépcső, Pápa aki Olaszországban található és bikaviadal. Az Ermitázs egy európai fúvószenekar, méghozzá Szlovákiában.. uramisten... :D
Ja, és a Pangea meg egy folyó Franciaországban.. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 11:30:11

@lukacstoncsi: Látom, te ma jól fogsz szórakozni :))))))

Ruadhnait 2015.02.18. 11:30:25

Hangosan rohogtem a poszton, az ofi is vicces volt, de ez, koszonom szepen. :)

Conchobar 2015.02.18. 11:30:33

@lukacstoncsi: "Robin aljas?Mert?Tisztában vagy azzal ez mit jelent pláne egy taktikai játékban?" - Minden játékot végig lehet játszani tisztességgel és becsülettel. A ValóVilágot is. Ha számodra rendben van Robin (Edina és Laci felé tanúsított) magatartása, akkor azt kívánom neked, hogy legyen neked minél több ilyen barátod

natlusdrol 2015.02.18. 11:33:03

@Conchobar: Bravó!
Nagyon is egyetértek! :-)

Csak ügyesen! 2015.02.18. 11:33:17

@Conchobar: Azon ritka alkalmak egyike van, amikor egyetértünk, jaj :) Figyelem egyébként Robint már egy ideje és Lacival szemben kifejezetten aljasan játszik szerintem. Amivel nekem egyébként nincs bajom, de azzal alapvetően nem értek egyet h Robin egy jóindulatú, kedves valaki lenne, mert nem az.

tvbuzi 2015.02.18. 11:33:25

@Conchobar: nem az nyer akinek több barátja van a végén te sötét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 11:34:44

@schanc: szerintem a taktikája része. Így visszagondolva az elmúlt hónapokra, jól látni az ívet, amit leírt... vagymi. :)
Amúgy nem csinálja rosszul, a végén még neki fogok drukkolni. Más jelöltem úgy sincs. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:35:40

@schanc: Akkor viszont Fanni lesz a kiválasztott köv. héten, ha a Laci kiesik ellene. Robin megszórja őt a duplajellel, Fanni kiviszi Dórit, és kint is marad.

natlusdrol 2015.02.18. 11:36:21

Az utóbbi időben igencsak elképedve nézem, hogy az emberek milyen szemüvegen keresztül ítélnek meg másokat.
Robin tökéletes, Fanni tiszta cukiság, Dennis pedig a vagány férfi...
Khm...

Köcsöglány 2015.02.18. 11:36:30

@Conchobar: BIZONYÍTSD,kutyuska! vauvau

egyemakisszíved 2015.02.18. 11:37:25

Robinnak miért nincs csúfneve a posztban? A Sunyit javaslom. :)
Remélem azért öltöztették a szerkesztők Robint lisztes képpel ebbe a rémes maskarába, hogy elvegyenek tőle néhány rózsaszín telefonos szavazatot. Laci viszont jól néz ki a sombreróban, poncsóban. De tartok tőle, ez még kevés lesz a végső győzelemhez.

togez76 2015.02.18. 11:39:19

Azért komoly kérdés, hogy kit választ majd a vadember. Ha eséllyel akarna indulni PVC-t vinné, nagyjából ő olyan jellegtelen mint a többiek. Nem hiszem, hogy akár Kazal akár Robina ellen labdába rúghatna. Örülök, hogy ő lett a kiválasztott, bár Kazalt vártam volna. De úgy tűnt PVC is sápadtabbá vált az eredményre, neki ez nem feltétlenül jó hír, mivel Kazalra tett. Sokkal jobban járt volna fenntartani a baráti jellegű kapcsolatot velük, így nehezebben ússza meg párbaj nélkül. Ha jól mennek a dolgok Nyálas mentes övezet lesz a vella 1-2 napon belül.
Debil tegnap nagyon gáz volt a BV-ben, a nézhetetlen kategóriát kezdi erőteljesen súrolni.

Ruadhnait 2015.02.18. 11:39:30

@natlusdrol: Szerintem senki nem allitotta, hogy Robin tokeletes. Azt igen, hogy a sok gyoker kozul o a legkisebb rossz.

Köcsöglány 2015.02.18. 11:39:47

Szerintem már 4 Concho van. Legalább ne ennyire átlátszóan,vazze,ugyanaz a stílus,még a vesszők között is kényszeresen ugyanannyi helyet hagytok,jajj... kínosabb ezt nézni,mint Laci könnyek nélküli sírását. Friss regek,néhány hsz-szel,nyilván csak Conco-val értenek egyet...jujjj. Ciki.

Okami 2015.02.18. 11:39:50

Nem tudom ki hogy van vele, de én mostanában egyre jobbakat szórakozom Robinon....Amellett, hogy viszonylag jól látja a benti helyzetet, és végre mer hangot adni a véleményének, konfrontálódik, de nem útszéli rosszindulatú stílusban, ez még nyerő lehet........

Dóri helyezkedése viszont végtelenül átlátszó báááár néha nem tudom eldönteni, hogy tudatos vagy full ösztönszerű, mindenesetre mindig ott van, ahol megmenekülhet egy párbaj elől, ügyes?!

hannamontanna 2015.02.18. 11:41:23

@Conchobar: Erre nem tudok mit mondani, azt már eddig is levettem, hogy Te teljesen más ismeretekkel rendelkezel, mint a legtöbb ember. Ez így jó, így színes a világ. Mert amúgy benépesítik ezt a beteg világot ilyen aljas emberek, mint Robin. Hála a Madonnának, hogy vannak őszintén és nyílt kártyákkal játszó emberek, mint Laci és Edina, és ilyen józan, megfontolt és toleráns lények, mint Te. Nincs minden veszve.
Hajrá Robin! :-D

togez76 2015.02.18. 11:41:52

Nem mindig szimpatikus Robina, aljasnak azért Ádina sokkal inkább tartható, mint ő.

csicserierika 2015.02.18. 11:42:58

@egyemakisszíved: szerkik beszerezhettek volna szamurájruhát is, de így megint Lacira lehet fogni a maszkírozást.
Igen Robin elég sunyi, ezt már eddig is láttuk. Érdekes ez a meztelen fürdés is, így a végjátékban.

Ruadhnait 2015.02.18. 11:43:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D :D Te josagos eg! Nagyon nevettem, pedig sirnom kellene ezen...

Okami 2015.02.18. 11:43:45

@togez76: Hmm fura, nálam az aljas kategória masszívan Zsuzsánál kezdődik........:) a miértekre most nem térnék ki, annyit se ér ez a nő.

togez76 2015.02.18. 11:44:34

@hannamontanna: Conchobar csak egy provokátor, de lehet, hogy emellett kissé szűklátókörű is. :-)

Conchobar 2015.02.18. 11:45:43

@(AdottEsetben)KötsögLány: "BIZONYÍTSD,kutyuska! vauvau" - Mit?

togez76 2015.02.18. 11:45:46

@Okami: Őt is odasorolhatjuk. Nem véletlenül alapítottak ezek közös céget... :-)

hannamontanna 2015.02.18. 11:46:45

@togez76: Ő egy nagy idézőjel számomra..... ööö nem. Kérdőjel. :-))

Conchobar 2015.02.18. 11:46:56

@hannamontanna: "vannak őszintén és nyílt kártyákkal játszó emberek, mint Laci és Edina" - Mert ők nem nyílt kártyákkal játszottak? (főleg Robin felé)

Köcsöglány 2015.02.18. 11:48:11

@Conchobar: passz,a te mániád a bizonyítás,szóval ezentúl semmit ne írj le úgy,hogy nem támasztod alá tudományos és természetesen pszichológiai,valamint szociológiai tényekkel. Ennyike

natlusdrol 2015.02.18. 11:48:32

@Ruadhnait: Írásod lényege majdhogynem azt támasztja alá, amit hozzászólásomban feltételeztem. Nem kell mindent szó szerint értelmezni, ráadásul gúnyos éle is volt kijelentésemnek, beismerem.
Semmivel sem jobb Robin, mint a többi.

Conchobar 2015.02.18. 11:48:43

@togez76: " Conchobar csak egy provokátor, de lehet, hogy emellett kissé szűklátókörű is" - Ha nem tudsz érdemi vitát folytatni, akkor legalább személyeskedjél. Például, próbálj meg engem gyalázni

Csak ügyesen! 2015.02.18. 11:48:43

@(AdottEsetben)KötsögLány: Nem igazán értem miről beszélsz. Koncsi mostani bejegyzésével egyetértett VV Erőlegény, aki nem új, én, aki szintén nem vagyok új és azt hiszem az egyértelmű h egyikünk sem Koncsi :) Egyedül natrusdol kérdéses :) Azt is el kell tudni fogadni h Robint se kedveli mindenki, ízlések és pofonok. Ha korábban kitujul, akkor az ő megítélése is jóval megosztóbb lenne, mert ha valaki elkezd döntéseket hozni, akkor óhatatlanul lesznek, akik egyetértenek vele és lesznek, akik nem. Szerencséje volt h neki ez az időszak mindössze 3 hétre fog korlátozódni, ennyi idő alatt pedig nem fog sok ellenszavazót szerezni.

ornyim 2015.02.18. 11:49:16

A tegnapi öfin annyit röhögtem, mint az elmúlt két szériában összesen :D Robin gésaként haláli, és az a vinnyogás, amit lerendezett vitt mindent, beleértve a röhögését :) Meg úgy alapból szakadtam az egészen :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:49:17

@Okami: Korábban is helyezkedett Dóri, face to face balhéi ha voltak, vagy ivott, vagy aludni akart, utána meg mosakodott belőle. Zsuzsával is beszélt, mikor visszajött, Edinával is beszélgettek, Lacival is, mikor visszajött, most is. Sztem ösztönös. Tudat alatt nem bírja elviselni, hogy valaki haragudjon rá.

Okami 2015.02.18. 11:50:19

@togez76: Kérdés melyik volt a legnagyobb áruló, és ki volt a nagyobb áldozat a szituban? :)

Persze az nem kérdés, hogy mindegyik szarul reagálta le......Edina simán kijöhetett volna jól a buliból, ha hagyja kibontakozni Lacit és Zsuzsát.....de mindegy, elmúlt :)

hannamontanna 2015.02.18. 11:50:26

@Conchobar: Dededede! Főleg Laci. Pl. az nagyon őszintének tűnt, amikor Edinának azt mondta, hogy most veszített el miatta 40 milliót. A többi megállapításommal nincs baj? :-D

Conchobar 2015.02.18. 11:50:45

@(AdottEsetben)KötsögLány: " te mániád a bizonyítás,szóval ezentúl semmit ne írj le úgy,hogy nem támasztod alá tudományos és természetesen pszichológiai,valamint szociológiai tényekkel" - Megbolondultál? Ott az állításom (Robin rendkívül aljas) és ott van mellette a bizonyíték (amit tett Edinával és Lacival kapcsolat)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 11:50:55

@togez76: én is azt mondogatom, hogy Lacinak Dórit kéne vinnie, mert legfeljebb ellene lenne esélye. Fanni sztem kinn hagyná őt.
Deniszt vajon miért nem akarja kivinni, ő (Denisz) csak azt hiszi, hogy erős, de mi tudjuk, hogy nem.
Az önérzeti öngyilkosságnak (kiviszlek, mert megígértem, stb.) nem vagyok híve egy ilyen játékban, főleg így a vége felé, mert miért ne mondhatná bárki azt, hogy azért viszlek téged bakker, mert vissza akarok jönni.
Alighanem az is ezt tenné, aki amúgy legyávázná az illetőt ezért.

Köcsöglány 2015.02.18. 11:51:05

@Csak ügyesen!: egyátalán nem rátok gondoltam,az előző bejegyzéssel kapcsolatosan. Meg nem Robinról szól most ez,nekem tök mindegy,ki kit kedvel. Mondjuk Koncsi uszítása kicsit vicces,de semmit nem ér.

natlusdrol 2015.02.18. 11:51:19

@(AdottEsetben)KötsögLány: A ciki inkább a logika, amit képviselsz.
:-)
Conchobarral nem lehet egyetérteni, ha mégis páran ezt teszik, az nem lehet, Ők is Conchobar alteregói...
Gyönyörű!
Olyan Fannikás...
:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:52:39

@csicserierika: Lehet, hogy nem merték a kardot a kezébe adni (anélkül meg nem sokat ér a ruha :D ), lefejezett villalakókkal mihez kezdenek a döntőben? :D Mondjuk ha belegondolok, a hegylakóban is csak egy maradhat, kard is volt, fejezés is.:D

lukacstoncsi 2015.02.18. 11:52:42

@-pkata-: Miért?

@Conchobar: Tehette volna Fannira is és az mit változtat?3-3 és Dennis dönt nem a csaja megy ki.
A többiek annyira vakok voltak és egymás meg a maguk kis balhéjukkal bosszujukkal voltak elfoglalva hogy még akkor sem gondolkodtak Robinban hogy az visszajött egy párbajról.Hogy hoppá akkor ezt szeretik kinn esetleg.Számolni kell vele.De nem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 11:52:43

@Ruadhnait: én nem győzöm visszanézni és közben lapítva nyüszítek. :D

Conchobar 2015.02.18. 11:52:44

@hannamontanna: "Pl. az nagyon őszintének tűnt, amikor Edinának azt mondta, hogy most veszített el miatta 40 milliót." - És? Elhitette vele, hogy jóbarátjának tekinti, és rátette a jelet?

Köcsöglány 2015.02.18. 11:53:06

@Conchobar: persze,itt mindenki megbolondult rajtad és a kamuregeiden kívül. Na,ne is válaszolj,mert ignorállak mától,így döntöttem. Zavaros vagy. Creepy.

Okami 2015.02.18. 11:53:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: Érdekes mert amennyire egyszerűnek látszik Dóri annyira nehezen tudok rajta kiigazodni, mivel vannak olyan gondolatai, amivel én is egyet tudok érteni, viszont ez a folyamatos helyezkedés abszolút kitud zökkenteni abból az állapotból, hogy igazán drukkolni tudjak neki.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:54:06

@Conchobar: Mielőtt a fejemet vennéd, én kedvelem Robint, habár pár tettével nem értek egyet, de én más aspektusból figyelem a ténykedését, és mivel más a szemszögem, másként látom a tetteit.

lukacstoncsi 2015.02.18. 11:55:03

@-pkata-: Nem szeretnék,szórakoztatja ő magát:D

Ruadhnait 2015.02.18. 11:55:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Inkabb nem nezem meg tobbszor, meg a posztot se olvasom el megint amig haza nem erek. Igy is hangosan felkuncorodtam, meg szerencse, hogy ebedszunet van es a fonok nem hallotta. :D

Köcsöglány 2015.02.18. 11:55:28

@-pkata-: akinek van türelme ehhez....(röhögök)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:55:42

@Okami: Ez a tipikus konfliktuskerülés. Sose tesz olyant, amiért utálni lehet, ha meg mégis, akkor másnap elnézést kér, próbálja elsimítani és mivel alapból nem csinálja, el is nézik neki. Ez is egy viselkedésforma. Most nem találom a megfelelő szakkifejezést erre, de olyan lavírozó.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 11:56:29

@lukacstoncsi: mégis belefutottál te is :) Azt hittem, élvezed a vitát. :)

Ruadhnait 2015.02.18. 11:57:24

@(AdottEsetben)KötsögLány: Nekem is van par ember, akit megfogadtam, hogy nem olvasok es valahogy megis mindig elolvasom, a hatas mindig ugyanaz, hogy felhuzom magam, de ennyire mazochista vagyok, nem tehetek rola. :D Nem fogod kibirni, hidd el :D

Conchobar 2015.02.18. 11:58:08

@lukacstoncsi: "Tehette volna Fannira is és az mit változtat?3-3 és Dennis dönt nem a csaja megy ki" - Hát ez az! Robin tehette volna, ám mégse tette (tehette volna a dupla jelet is Fannira, és akkor Dennis nem tud dönteni, akkor Fanni biztosan párbajozott volna Edina ellen). Robin inkább az állítólagos barátnőjének (Edinának) okozott szar helyzetet, semmint az állítása szerint kevésbé rokonszenves Fanninak

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 11:58:36

@(AdottEsetben)KötsögLány: És most jöttem rá, hogy milyen alattomos: színtelen, szagtalan, de megfájdul tőle a fejed, rossz esetben ki is nyír...

Okami 2015.02.18. 11:58:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: Remekül csinálja az biztos, újfent megint sikerül elkerülnie egy párbajt......Laci kutyaszem tuti Fannit viszi, vagyis, ha nem akarja magát arconköpni őt fogja. Meglássuk :) Köszi a "felvilágosító" órát :D (Zavarban vagyok, hogy egy Dórin nem tudok kiigazodni)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:58:53

@togez76: Én abban a cégben Danit tartottam aljasabbnak, ő a saját sérelmeit tolta maga elé, annak rendelte alá a szövetségüket, annak érvényesítésére használta Edinát és lökte el Zsuzsát. Zsuzsa ostoba volt, hogy meglépte, amit meglépett, Edina meg szintén, mert a mókuskerékből nem tudott kilépni, pláne, hogy olyan támogatója volt Dani személyében, akire felnézett és feltétel néálkül elfogadta az irányítását (= elfogultság).

natlusdrol 2015.02.18. 11:59:05

@(AdottEsetben)KötsögLány: Egyetértek!
Az önkritika nemes erény...

Mirocska 2015.02.18. 11:59:49

Miért lenne sunyi Robin? Már az előző jelrakásnál is megmondta, hogy legközelebb is Lacit küldi. Állta a szavát.

Csak ügyesen! 2015.02.18. 11:59:52

@(AdottEsetben)KötsögLány: Akkor jó, már kezdtem besértődni h lekoncsiztak :)

hannamontanna 2015.02.18. 12:00:15

@Conchobar: Nem, nem, dehogy. Laci egy őszinte, romantikus szerelmes vad férfi, fenntartás és mérlegelés nélkül imádja Edinát, a kezdetektől fogva. Illetve nem, lehet hogy csak egy hónapja, de akkor is... Sajnos annyira szereti, hogy fájdalmában csúnyákat mond neki, kicsit vegzálja, fojtogatja, erőszakos vele és féltékeny, mond neki sértő dolgokat, de egy szerelmes ember ilyen, mint az köztudott. Edina az övé, azt csinál vele amit akar. De a jelet, azt nem tette rá, ezt el kell ismernem. Jézus. Vajon melyik adón megy az a műsor, amit Te nézel? :-D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:00:32

@Okami: Egyelőre elkerülte. Holnapig még lehet balhé.:)
Ez az arconköpködősdi Reni legfontosabb hagyatéka, mindenki ezzel vagdalkozik, aztán mégis csinálják.:D

Conchobar 2015.02.18. 12:02:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Mielőtt a fejemet vennéd, én kedvelem Robint, habár pár tettével nem értek egyet, de én más aspektusból figyelem a ténykedését, és mivel más a szemszögem, másként látom a tetteit" - Kedvelhetsz (bárkit) ám úgyis, hogy nem akarsz vak és hülye lenni. Nem akarod önmagadat becsapni, nem akarsz önmagadnak kellemetlen csalódásokat

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:02:06

@hannamontanna: Bevillat egy kép: vadember húzza a földön az asszonyát, szigorúan a hajánál fogva.:)
A vicc további része, hogy azért a hajánál fogva és nem a lábánál, mert különben tele megy földdel.:D De ez nem a Laci szerelméhez tartozik.:D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.18. 12:02:21

Edina az esti összefoglaló után búcsút mondott a közös háznak, meg az új autónak :)
Ez a László annyira antiszociális, hogy odakint nem egyszer fogják beverni a száját, ha ezt a stílust erőlteti.
A jó szóra meg nem hallgat amit Edina üzent neki, konkrétan egy tök a csávó, majdnem nyerésben volt, már mellette állt Dóra és Robin, erre csak nem tudja vissza tartani az undorító énjét.
Ahogy kimegy a villából ellöki Edinát azt megy kocsmázni ez a kamugép.
Conchobar nem vagyok kíváncsi a véleményedre most szólok, te vakon vagy kurvára, vagy valami nagyon közeli spanja lehetsz a telepről.
Ignore, csak szólok.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 12:03:06

@Csak ügyesen!: Conchobar (Old Irish pronunciation: [ˈkonxovar]; also spelled Conchobor, Conchobur; in Modern Irish: Conchobhar, Conchubhar, Conchúr, Munster Irish: [kɾˠoˈxuːɾˠ][1]) is an Irish male name meaning "lover of hounds". It is the source of the Irish names Conor, Connor, Connors, Conner, O'Connor, etc.

mr miss 2015.02.18. 12:03:10

Jól csinálja Robin, a meztelen fürdést is a végére hagyta, mert most van igazán tét :) Kezdem azt gondolni, hogy a tujáskodás tervezett volt.

Conchobar 2015.02.18. 12:04:15

@hannamontanna: "Sajnos annyira szereti, hogy fájdalmában csúnyákat mond neki" - És? Nem neked mondja. Edinának meg nagyonis bejön a dolog (ezt egyébként expresszis verbis is kijelentette Edina a párbajon)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:04:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Most van az ismétlés, készítem a rekeszizmaimat.:D
De mit látnak szemeim: Fannin fuksz? Hát ő nem szokott, sosenem, csak az Edina.:D ;)

Csak ügyesen! 2015.02.18. 12:05:23

@Mirocska: Nekem nem ebben a részében az, hanem az nem tetszik h közben meg most már lassan 3 hete konkrétan Lacival lóg, vele beszélget, meg hülyül, aztán meg kifejti h nem bírja. Szóval vagy az egyik nem igaz, vagy a másik és most már kezd ez kicsit idegesítő lenni. Ha ennyire nem bírja, miért nem Dennisszel, meg Dórival van ennyit? Na mindegy, remélem h Laci nem őt viszi, de azért a kihíváson rá mutat erre. Kiváncsi leszek az előzetesben mutatott összeveszésre is, mert nekem az sem kóser, amiket ott mond Robin. Most a saját rossz döntését Lacin akarja leverni vagy mi van?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 12:07:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: az hagyján, de a fején volt a fux... Én azt hittem, hogy valami vaspánt, hogy ne repedjen szét a feje.

Conchobar 2015.02.18. 12:07:32

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Conchobar nem vagyok kíváncsi a véleményedre most szólok" - Akkor ne olvasd a véleményemet. Ami meg a "hogy kimegy a villából ellöki Edinát azt megy kocsmázni ez a kamugép" mondatot illeti, ne képzeletedbeli dolgokat irkálj, hanem szorítkozz a tényekre, abból indulj kli

Csak ügyesen! 2015.02.18. 12:08:55

@-pkata-: Esztet most miért kaptam? :) Hogy nem Koncsi, hanem Konszi? :) Nekem a Koncsi jobban tetszik, szóval maradok ennél :D

Conchobar 2015.02.18. 12:09:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: " Bevillat egy kép: vadember húzza a földön az asszonyát, szigorúan a hajánál fogva" - Hát ez az. Neked is csak azt tudom mondani, ne képzeletedbeli dolgok alapján irkálj, hanem szorítkozz a tényekre, abból indulj ki

hannamontanna 2015.02.18. 12:10:13

@Conchobar: Ja! Oké. Ha bejön neki, az más. Edinán is valami érdekes szemüveg lehet, miközben zokog a pasija, levademberezi, meg perverznek nevezi. Hoppácska. Hát végül is a sírás is lehet perverz ha túlzásba csinálják. Sírósszex. Olyan van már?
Amúgy nagy szerencse, hogy nem nekem mondja, mert már lehet hogy a homlokán venné a levegőt. Még jó hogy nem vagyunk egyformák. Kinek a szürke ötven árny-nyalata, kinek a bikaviadal. :-D

Bujumburi 2015.02.18. 12:11:18

" Most már értem, hogy fulladhatott meg annyi rock sztár a hetvenes években." -kiváló .
Köszi a posztot Bruti!

Ruadhnait 2015.02.18. 12:11:34

@Conchobar: Te is kepzeletbeli dolgokat irkalsz. A tenyekbol indulsz ki, de nem tenyeket irsz le. Mindenki ugyanezt csinalja. A tenyekbol ki ezt, ki azt szur le. Ha valaki valamit leszur, te bizisten azt a variaciot eldobod, es kitalasz mast, csakhogy kotekedhess. Ha neked ez jolesik...

Mirocska 2015.02.18. 12:11:36

@Csak ügyesen!: Nem tudom, erre én is kíváncsi vagyok! Este kiderül...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:11:59

@Conchobar: Vicc volt. Poén. Asszociáció. :D Én Edinát kedveltem, és kedvelem, Lacit nem. Megvan a magam oka, miért nem.

Bujumburi 2015.02.18. 12:12:24

@henrik_: Blogzsaru, egyre jobb. :')

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.18. 12:13:40

@Conchobar:
" ne képzeletedbeli dolgokat irkálj, hanem szorítkozz a tényekre, abból indulj kli "

Mostantól nem is fogom olvasni.
Szóval azt mondod nem fog kocsmázni, hanem beiratkozik egyetemre és leállamvizsgázik :))))
A Laci haverodért már hiába küzdesz, elbaszta elég erősen.
Igaz előtte sem láttam esélyét a nyerésre, de már a dobogóra jutás is leányálom :)
Itt most befejezném veled, ha nem gond :integet

csincsilla72 2015.02.18. 12:17:11

@Csak ügyesen!: hónapok óta össze vannak zárva, ráadásul alig maradtak. Valakihez szólni kell. Lacit sosem kedvelte, de ettől mér (jobb híján) tud vele kommunikálni és idétlenkedni. De a végjátékban nincs pardon. Edina kiesését hosszan ünnepeltem, remélem, Lackó is repül.
Ha Robint viszi, biztosan.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 12:17:47

@Csak ügyesen!: nem csak kíváncsi voltam, mit jelent ez a név. lover of hounds.
hound: vadászkutya, hitvány ember, kopó, árbocfa. Lehet válogatni.

Bujumburi 2015.02.18. 12:18:25

@schanc: Esküszöm, én is már azon gondolkodom, hogy mindent eltervezett a srác.. nagyon nagy! Bár az mondjuk erős durva lenne, ha ilyen aprólékosan végigjátszotta magában....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 12:18:39

@csincsilla72: naaaaaaaaaa, el voltál veszve hetekig, erre röptetnéd a Lackómat... Na ne máááár

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:19:10

@Conchobar: Sztem Edinának nem jön be. Ahogy az erőszakos rátelepedős viselkedés se. Ő elképzelt efy érzelmes vadembert, akit felruházott sok jó tulajdonsággal, amikor meg megkapta, kiderült, hogy sokat ő képzelt csak neki, ahogy az iránta érzett szerelmet is ez nagyította fel. Laci akkor nevezte kapcsolatnak a köztük levő valamit, mikor kék kendő volt rajta Zsuzsa ellen. Utána tiltotta Robintól, szólt bele a viselkedésébe, rakta korlátok közé. Ha Edina nem felelt meg az elvárásainak, lehülyézte, csúnyákat mondott neki, elrángatta, pár nap kampány már azért szidta, hogy mi van, mégis nyerni akar? És még sorolhatnám. Edina nem pasiról pasira szálló ember, kitart a választottja mellett, de remélem, észhez tér. Ezt nem érdemli, és ha már nem lesz kamera, akkor mi mindent kell eltűrnie?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:19:57

@-pkata-: Nyakán is. Olyan vastag, mint a Bódi Gusztié.:D

mr miss 2015.02.18. 12:20:01

szegény feleim, hogy ezen a blogon nincs szűrés gomb.. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:20:53

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ez az elős, vagy már értettem veled egyet? :D De most maximálisan.:D

hannamontanna 2015.02.18. 12:21:09

@Ruadhnait: Aztaa. Hát már semmi új nincs a Nap alatt? Nahát. Ez az Edina tud valamit! Már akkor sejtettem, mikor a szexpózok bemutatásánál négyes fonást csinált a résztvevők lábából :-DDDD

csincsilla72 2015.02.18. 12:21:16

@-pkata-: Ja, nem voltam. Síelés, aztán influenza, aztán munka. Hogyvolt-olvasás kutyafuttában, fórumozás nuku.:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:21:26

Jaj, most borotválta le Laci a bajszát.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:22:16

@-pkata-: A pánt a haját tartotta.:D Korábban mindta, hogy már benőtte az agyát, lehet, hogy kezdett szétesni a feje.:D Vagy éjjel Abba-lemezen aludt.:D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.18. 12:23:40

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Nem számolom :)
De az én álláspontomat ami a Lacit illeti sokan így gondolják.
Csak ez a kroncsombár gyerek nézi a tv2-n a VV-t :)

Bujumburi 2015.02.18. 12:24:09

@lukacstoncsi: Jaja, néha annyit kombinálnak, hogy sérvet kapnak, máskor meg egyértelmű jelekből nem olvasnak. Robin nagyobb számú győzelméből következtethettek volna, hogy egy szimpi és "kedves" karakter is lehet nyerő, nem kell feltétlenül a vélt igazukat mantrázni 0-24.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 12:24:41

@Conchobar: a kitartásod az legalább elismerésre méltó, ezzel a 'bizonyíts, szorítkozz a tényekre' paneljeiddel. és hiába koppintanak az orrodra, csak mondod tovább :) valahogy meg is kedveltelek, olyan szélmalom-harcosnak tűnsz számomra :)

Okami 2015.02.18. 12:26:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ha már nem lesz kamera semmit :) mivel a Stockholm- szindróma gyanús áldozati köszönhetően a bezártságnak :) Ahogy tegnap vagy tegnap előtt írtam, a vér nem válik vízzé Laci egy fiatal (jóképű?! annak mondják!) férfi, aki nem véletlenül kezdeményezett először Dórinál és nem véletlenül állt fel a f*sza inkább Zsura, mint Edinára. Ne legyenek kétségeink :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 12:27:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: lehet, hogy túl sok a szőr ami befelé nőtt, és már feszíti szét a koponyáját :)

csincsilla72 2015.02.18. 12:33:44

@Okami: Erősen egyetértünk!
Az Edina-Laci kapcsolat utolsó beszélgetése az lesz, amikor Edina számon kéri Lacin a múltját. Laci ekkor elküldi a pitsába, ahogy szokta, majd feláll és otthagyja. Keres magának egy tízes skálán tizenkettes nőt, és annyi. Sorba fognak állni érte, csak választania kell. A barátainak meg majd megmagyarázza Edinát a 40 millióval:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:33:46

Amit nem értettem tegnap se és ma se, Fanni mi a búbánatosnak törlőkendővel törölgeti a hajakat Denis hátáról, a festékkel együtt? Miért nem ment el zuhanyozni Denis, ha a Fanni utána újrarajzolta?

csincsilla72 2015.02.18. 12:34:42

@-pkata-: Fogjuk rá.:-) Dógozni kell...
Most az uram beteg, őt kell ápolni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:35:13

@Okami: Pont ezért kérnék egy szívlapátot a végén és Lackót beásnám nyakig a kert végébe. Tartom, hogy ha nem kapcsolatoskodik Edinával, Edina nem hülyül le ennyire.

xukxuk 2015.02.18. 12:36:05

@aggyistenbrittudós: Várd ki a végét,majd te is megkapod,hogy ne nyalizzál neki,volt erre már precedens.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 12:38:06

@csincsilla72: beteg pasi... ajaj :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: sok dolgod lesz vele, mert minden másnap áshatod ki nekem :D :D Inkább kalodába zárd, az egyszerűbb lesz :D
Fanninak megszőrtelenítőt a fejére, ha még egyszer alpárian beszél :)

xukxuk 2015.02.18. 12:40:15

@mr miss: Vagy legalább e 15 kilós kalapács kéznél.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:40:39

@-pkata-: Tudod, mit? Neked adom.:D Ha meguntad, jöhet a szívlapát.:D
Milyen volt az éjszakád? Nem sírt nagyon, mert ledörzsöltem róla a földet? :D

Okami 2015.02.18. 12:40:40

@csincsilla72: Nekem azért voltak gyengébb pillanataim, amikor majdnem bedőltem a kutyaszem-málészáj kombónak, de ez csak az bizonyítja, hogy én is manipulálható vagyok illetve szeretem azt hinni, hogy csodák még léteznek! (a naiv szó pont jó ide!)

Egy biztos, bízom benne, hogy Edina megtalálja a kinti életben a számításait, és nem Laci lesz a veszte. (Bár már rég az, hisz szentül hiszem, hogy nagyban neki köszönheti a kiesését!) A vádember megbábonáztá :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:41:17

@-pkata-: Ez szívkanál, de használom.:D Köszönöm.:D

Okami 2015.02.18. 12:42:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nah picit örülök, hogy akkor nem csak én látom így :)

De, ahogy fentebb írtam volt pillanat, amikor én is meginogtam!

,, 2015.02.18. 12:43:04

@Okami: @Csakazértis én vagyok a királynő: pont így. dilemmában is vagyok, mert mint karakter szórakoztató emiatt, de csakis megfelelő távolságból. IRL hányok az ilyen embertől. Most egyelőre még neki drukkolok azért, mert mint játékot nézem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 12:44:02

@xukxuk: ez nem nyallerség volt :) ami az egyik szemszögéből nézve érték, a másikéból lehet, h pont hátrány. amúgy meg az kéne, h mindenki elférjen egymás mellett, a különvéleményeikkel együtt. én ehhez tatom magam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:45:13

@Okami: Én is örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel, sokáig azt hittem, csak az én nünükém az antipátia irányába.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:47:58

Most, hogy nézem a nappali ismétlést, felmerül bennem a kérdés, hogy mit fütyülnek ki, és mi minősül csúnya szónak. A b*meg kifütyülve, a p*ába meg nem.:D

,, 2015.02.18. 12:49:21

@Okami: szerintem elég lesz 1 óra a családdal és Edina ellen fordul. Befolyásolható típusnak tartom egyébként is. Edina nagyon is jól kiérezte ezt az utsó hetekben.

Cathcart_ezredes 2015.02.18. 12:49:47

@Conchobar: Most már áruld el, hogy te vagy lencsés istván. Neki voltak mindig tényei, és legalább akkora érv volt a művi terhességmegszakítás mellett, mint tenmagad.

Csak ügyesen! 2015.02.18. 12:51:36

@foxglove (F6): Edina ezt már eleve is jól kiérezte, így szerezte meg...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:53:09

@foxglove (F6): Elég csak megnézni a kampányhetet. Tartsunk össze, ne hadakozzunk, stb., aztán jól leteremtette, hogy mi van, már nyerni akar?
Befolyásolható. Én ezért drukkoltam, hogy Zsuzsa ellenében essen ki, akkor kint már lecsengett volna az ő nagy szerelme, és senki sem fordul ki ennyire önmagából.

csincsilla72 2015.02.18. 12:54:11

@Okami: Én sosem bírtam. Egyetlenegyszer volt róla egy leheletnyit jobb véleményem: egy on-ban, még a kapcsolatuk előtt barátilag elbeszélgetett Edinával.

Okami 2015.02.18. 12:55:08

@foxglove (F6): Én a punci erejében jobban hiszek :D ergo elég lesz meglátnia az utca ajtóban álló fullos pipiket, és Hello-Szia nagy szerelem......nah jó most kicsit gonosz voltam :)

NE LEGYEN IGAZUNK!

Annak ellenére, hogy én is csalódtam Edina játékában, nem kívánnék neki rosszat!

csiri bá 2015.02.18. 12:56:37

kepfeltoltes.hu/150218/lacc_www.kepfeltoltes.hu_.png ha már a blogból természetesen kimaradt, mint ahogy anno Dóri gifje is. :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:56:57

@Okami: Most kicsit más a véleményem, mint a tied. Legyen igazunk. Nem gondolom, hogy az lenne a jó Edinának, ha a Lacija megmaradna. Sok minden miatt.

,, 2015.02.18. 12:57:00

@Csak ügyesen!: igen tudom. mindketten kihasználták a másikat, nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban. bizonyos fokú kötődés persze kialakulhatott köztük, de ez elég ingatag, nincsenek meg az alapok.

Conchobar 2015.02.18. 12:58:18

@Cathcart_ezredes: "Most már áruld el, hogy te vagy lencsés istván" - Nem bírod megállni személyeskedő offolás nélkül, ugye? Eszedbe se jut az, hogy inkább cáfolnod kéne az állításaimat, alaposan átgondolva, bizonyítékokkal alátámasztottan pontról-pontra cáfolni, amit írtam. Személyeskedéssel szart se érsz el

Okami 2015.02.18. 13:00:32

Apropó tegnap az (Origo) honlapján volt egy szavazás, kinek drukkol a nép címmel?! Laci pedig a második helyen volt szorosan Robin hátsójában, szóval azt gondolom még akár meg is nyerheti.......elméletem szerint azért, mert a nézők vannak annyira kíváncsiak, hogy vajon beváltaná-e az Edinának tett ígéretét.......második körben pedig a jóképű tetkós, de érzékeny imidzstől kellően nedvesedik a nők bugyesza. De ez már csak ilyen hangosan gondolkozunk rész ........más miatt nem tudom elképzelni hogy ennyire népszerű!

,, 2015.02.18. 13:02:18

@Okami: nem voltál gonosz, szerintem is ez reális.

Ruadhnait 2015.02.18. 13:03:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: En is kicsit akartam, hogy essen ki Zsu ellen, akkor ugy gondoltam, hogy Edinanak nagyobb eselye lett volna, hogy megnyerje, ha Lacitlanodott volna. Csak az volt a baj, hogy olyan szinten ki nem allhattam szegeny Zsut, hogy az ellene taplalt erzesim miatt a Lacira tettem a szavazatom. Bevallom, egy voltam a 200-bol :D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.18. 13:03:13

@Conchobar: ha neked bizonyíték kell, akkor használj Old Spice-t

Okami 2015.02.18. 13:03:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mire gondolsz pontosan? Bár vannak sejtéseim.......

Conchobar 2015.02.18. 13:04:30

@aggyistenbrittudós: "a kitartásod az legalább elismerésre méltó, ezzel a 'bizonyíts, szorítkozz a tényekre' paneljeiddel. és hiába koppintanak az orrodra, csak mondod tovább" - Te panelt látsz? Nem érted, hogy képzeletbeli dolgokkal nem lehet a megtörtént dolgokat felülütni. Megtörtént dolgokat (azaz tényeket), csak megtörtént dolgokkal (tényekkel) lehet felülütni. Dzsingisz kán tömeggyilkos voltát nem lehet avval felülütni, hogy elképzeljük a réten vigot szedve

Conchobar 2015.02.18. 13:05:04

@Conchobar: jav: Dzsingisz kán tömeggyilkos voltát nem lehet avval felülütni, hogy elképzeljük a réten virágot szedve

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 13:06:12

@Okami: még mindig megvan a szavazás. Nem tudom, mikor zárják le. Több mint 22 ezer voks van eddig.
Dóri 3% 793
Fanni 12% 2875
Dennis 6% 1562
Laci 36% 8349
Robin 40% 9341
Összesen: 22920

www.origo.hu/teve/20150217-borult-a-papirforma-a-valo-vilagban.html

Conchobar 2015.02.18. 13:06:17

@henrik_: "ha neked bizonyíték kell, akkor használj Old Spice-t" - Ja

Costanza 2015.02.18. 13:06:40

@-pkata-: vagy the Hound via game of thrones, vereb magyarul, (nincs ekezetem de nem a madar)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:08:22

@foxglove (F6): nekem akkor jött le először és igazán, h lacci részéről (is?) csak megjátszás volt, amikor ment be a nyugiba az edina bábutól elköszönni: vállak előreejtve, gerinc meghajolva, fej leszegve, a karjait húzva maga után. nem volt természetes, hanem mint aki rátesz egy lapáttal: jááá, látjátok, h nekem most milyen fájdalom és szenvedés jut miattatok, gonoszok!

Csak ügyesen! 2015.02.18. 13:08:31

@Okami: Jól gondolkozol, a Szerelem, a kidolgozott felsőtest + könnyek kombó, a bernáthegyi tekintet, az átalakulás a nőcsábászból odaadó barátba, az érzéketlen taplóból a szenvedő szerelmesbe, a helyenkénti jópofasága, helyenkénti suttyósága nem rossz alap egyáltalán így a végjátékban. A kis pajtásai a taktikai érzék teljes hiányáról tanulságot téve pedig még azt a magas labdát is feldobták neki h kiküldték a nőjével párbajozni, majd újabb zseniális húzással megint kiválasztották. Ők csinálnak Lackóból esélyest és észre sem veszik. Lacci meg köszöni szépen és kihasználja ezeket a ziccereket.

Ruadhnait 2015.02.18. 13:09:33

@Okami: Az a szavazas valoszinuleg nagyon nem tukrozi a valosagot, mivel azt nem veszi figyelembe, hogy a legtobb ember nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavaz. Tehat lehet a Lacinak akarhany rajongoja, ha eggyel tobb utalja, mint szereti, aki mondjuk a Fanni, Robin, Dennisz rajongokbol tevodik ossze. A masik, hogy akarcsak ezen blogon, az Origon is egy bizonyos reteg van jelen es ez nem a "tobbseg", lassuk be, es nem is mindenkinek van okosteloja ezek kozul.

lukacstoncsi 2015.02.18. 13:10:37

@-pkata-: szoktam néha válaszolni ha véletlen belefutok amúgy nem szeretek trollt etetni, amúgy is elég hízékonyak de nekik semmi nem elég állandóan éhesek:D

MacákékIcukája 2015.02.18. 13:10:40

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: egyet kell ertsek, Laci nagyon nem latja at, hogy most csapatot kellene alakitania Robinnal es Dorival. A helyeben felretettem volna ezt a kicsinyeskedest. Nem kellene Robinnal vitaznia, mert igy egy esetleges Fanni elleni parbajon a hezitalok el fognak fordulni tole.
Ez ugyanaz, mint amit Dani csinalt, o is ferfiui buszkesegbol vagta maga alatt a fat.

Okami 2015.02.18. 13:10:49

@-pkata-: Kérdés vajon mennyire releváns az eddigi állás, hiszen más oldalakon mindig totálisan mást olvasok, ergo Denisznek is és Fanninak is bőséggel van rajongótábora, nagyobb, mint, ahogy ez a szavazás mutatja......vagy épp a Hogyvolt :)

MacákékIcukája 2015.02.18. 13:11:30

Ja es bocsi mindenkitol akinek nem valaszoltam a hsz-eire az elozo posztban :) munka volt/van...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:11:32

@Conchobar: azért itt mindenki megtörtént dolgokkal és azokból kiindulva operál a hozzászólásaiban, ezt te is értsed már megfele! ejnye, mi a tyű!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:12:34

@Ruadhnait: Én szerettem volna látni Zsuzsát többet játszani, mert az úgy nagyon buli, hogy belesz*rok a ventillátorba, felrobban minden, aztán a dzsuvát takarítsa más, aki meg olyan lett, hát, így járt. Szerettem volna, ha Laci, mint vörös posztó, kiesik a képből, Daninak kiesik a sértettsége egyik forrása, Edinának a bosszúsága egyik okozója, Zsuzsa meg játszhatott volna úgy, hogy nem csak védekezik. Megnéztem volna.
Emellett mivel én is nagyon befolyásolhatónak tartom Lacit, arra gondoltam, a hatalmas szerelme legegyszerűbb bizonyítéka, ha kibírja kint és megvárja Edinát. Ennyi. Utóbbi véleményem szerint nem történt volna.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 13:12:39

@Ruadhnait: Ez igaz, hozzá kell gondolni, hogy kinek a szavazótáborából tudna elcsenni szavazatokat, meg kinek a szavazótábora szavazna ellene.

Okami 2015.02.18. 13:13:07

@Ruadhnait: Nah megelőztél :)

Szerintem is jóval nagyobb igény van Deniszre, mint pl. Lacira (Fanni már kétséges).......de amúgy most vesztem el a fejtegetésben :D

Csak ügyesen! 2015.02.18. 13:14:44

@MacákékIcukája: Laci nem szokott Robinnal vitát kezdeményezni, Robin szokta kóstolgatni, amire előbb-utóbb reagálnia kell. Egyébként meg megpróbálta, ott volt Robin is, amikor Dórit győzködte h Fanniról látta jön le, Fanni vette az adást, Robin viszont nem állt be Laci mögé. A Laci-Robin kapcsolat nem Lacin múlik, ez szerintem egyértelműen látszik.

Conchobar 2015.02.18. 13:14:58

@Okami: ".elméletem szerint azért, mert a nézők vannak annyira kíváncsiak, hogy vajon beváltaná-e az Edinának tett ígéretét.." - Ugyan már! Szívatta az RTL (aránytalanul súlyos büntetés, Valentin-napja a nőjének bejátszották Zsuzsát, stb.), szívatják a többiek (a nőjével párbajoztatják, aztán újra kiküldik), a nője is szívatta (más férfi, Dani a fontosabb számára, Laci törekvéseit semmibe veszi, letorkolja stb.), mindez a nézők jó részét Laci mögé állítja

,, 2015.02.18. 13:15:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is kíváncsi lettem volna rá, h a Lacis dolog nélkül mit lépeget Zsu.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:15:24

@MacákékIcukája: lacinak van saját csapija, még mindig edina és a szerelem hármasában játszik, nincs szüksége a többiekre :))

togez76 2015.02.18. 13:15:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nálam más a sorrend, de mindháromról az a véleményem, hogy aljas volt, kimondottan Ádina.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:17:01

@Okami: Pár helyen már írtam, hogy Laci ahogyan viselkedik Edinával, az nem egy egymás mellé rendelt kapcsolat, hanem egy rátelepedős, féltékenykedős, esetenként erőszakos. És ezt a hétmérföldes szerelem sem igazolja. Kint több a környezeti hatás, nagyobb a kísértés mindkét fél felől, és mivel nekik az alapok nincsenek meg a kapcsolathoz, elég nehéz felépíteni azt. Ők nem voltak barátok előtte, Edina rajongott, Lacinak nő kellett. Ők csak haverok voltak, akik jól szórakoztak, ittasan meg kicsit felturbózták.
Én nem bízom abban, hogy Laci megmarad Edina mellett, a családja első körben befolyásolni fogja, ellene, pláne, ha nyerne is, a barátok, haverok szintén, és ő nem az a fajta, aki hanyagolja a macsó énjét, a haverokat, a bulikat, ha ott nem tud megjelenni Edinával. Ez meg egy idő után tönkretesz bármilyen kapcsolatot.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 13:17:11

@Okami: Nem tudom, mert máshol szavazást nem látok, csak max hozzászólókat és mint tudjuk, nem mindig egy maroknyi hangos hozzászóló adja meg a végeredményt. Sokan csak szavaznak, de nem írnak, mert nincs kedvük a vitázáshoz, amit tökre megértek.
Aztán hogy a hangos kisebbség véleménye egybe vág e a csendes, nemmegnyilvánuló szavazókkal, az már már mindig csak a végeredményben dől el.

Csak ügyesen! 2015.02.18. 13:17:14

@Conchobar: Ez egy ilyen nap, már megint egyetértünk.

,, 2015.02.18. 13:17:22

@MacákékIcukája: Robin nem bandázik, ő egyedül lépeget, és nagyon is ügyesen (lásd tegnapi kiválasztás)

Okami 2015.02.18. 13:17:58

@Csak ügyesen!: Tegyük hozzá kintről egyszerűbb ilyen és ehhez hasonló tényszerű dolgokat feltárni, mint bent.......ezért is tartom, hogy ahhoz képest Robinnak sikerül tartania magát.....tehát meglepően jó helyzetfelismerő illetve Edina és Laci kapcsolatát is ő látja át a legjobban.

Nyuladék 2015.02.18. 13:19:31

@-pkata-: amióta ide belinkelted, több mint 1000 szavazat érkezett. abból 600 Robinra, 400 Lacira. Érdekesen alakul ez a VV.

Conchobar 2015.02.18. 13:20:04

@aggyistenbrittudós: "azért itt mindenki megtörtént dolgokkal és azokból kiindulva operál a hozzászólásaiban" - Úgy érted, álmukban megtörtént dolgokkal? ("kimegy a villából ellöki Edinát azt megy kocsmázni ez a kamugép", a másik kommentelő meg: "Bevillat egy kép: vadember húzza a földön az asszonyát, szigorúan a hajánál fogva")

Okami 2015.02.18. 13:21:05

@Conchobar: Igen tegyük hozzá gyorsan az RTL is remekül keveri a szálakat.....már-már pofátlanul!

Én például már az elején szembesítettem volna Edinát azzal az ominózus fürdőszobai jelenettel, helyette a vége felé csapták vele arcon.....PONT a párbaj előtt!

togez76 2015.02.18. 13:21:23

@Conchobar: Mért kezdenélek el gyalázni. Okom nincs rá, és nem is alapvonásom. Abban viszont igazad van, hogy a véleményem nem vita tárgya. :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:22:03

@foxglove (F6): Még akkor is vissza lehetett volna hozni, ha laci kimegy a képből. Edina megmaradt volna a reménytelen szerelmes szintjén, Dani kiáll a képből, Zsuzsa meg belátja a sját részét, és megpróbál fátylat borítani a dolgokra, és kibékülni Edinával (nem a szövetségre gondolok, de az is helyreállhatott volna, ha nem is feltétlenül bizalmi alapon). Sztem ment volna. A nők nagyon haragtartók, de ugyanakkor megbocsátók is tudnak lenni, ha nem tolna alájuk feleslegesen lovat.

Csak ügyesen! 2015.02.18. 13:22:31

@Okami: Ehhez képest Robin az, aki Lacit folyamatosan helyzetbe hozza. Már a második nagy taktikai hibát követi el. Nem tudom, szerintem ez nem annyira nehezen átlátható dolog, még Dennis is átlátta, meg most Dóri is. De van h a józan paraszti ész jobb megoldást ad, mint a kombinálás.

ornyim 2015.02.18. 13:24:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az előző posztban nem reagáltam le a hsz-edet, most látom csak. :) Azt mondod, hogy Dóri és Fanni rendezzék le együtt, de akkor most mégis kit kéne kihívnia Lacinak? (én most úgy gondolkodom, hogy bent is maradjon :) ) Dennist biztos nem fogja, Robint sem szerintem, na meg ellene el is hullana. Bár Robin nagyon rajta van egy közös párbajon, viszont ő jobban fújja Lacit, mint fordítva, szóval szerintem ő max kihívni tudja. Még mindig azt mondom, hogy több, mint valószínű, hogy Fannit viszi.

Okami 2015.02.18. 13:25:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: Már megint csak bólogatni tudtam miközben olvastalak :)

Egy biztos, pár héten belül úgyis kiderül mi fán terem a nagy szerelem. Bár onnantól kezdve, hogy nincs kamera nyilván senkinek semmi köze hozzá.

Én addig is maradok mérsékelten Robin szimpatizáns.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:25:43

@Conchobar: hiszen a vellában látott viselkedésekből kiindulva gondolták tovább a LEHETSÉGES jövőt. igen, úgy értem.

MacákékIcukája 2015.02.18. 13:25:50

@Csak ügyesen!: @aggyistenbrittudós: ha nem is szoros csapatot kellett volna alkotniuk, de ideiglenesen legalabb rahagyhatta volna a "kostolgatast", ha meg akarta volna uszni a kov. parbajt. De lehet, hogy nem akarta meguszni...

@foxglove (F6): ezzel egyetertek, Robinban ez a legjobb :) Olyan mintha mindig beallna valaki moge, de valojaban nem is. Senkivel nem beszeli meg a taktikajat, meg a riportban a nezokkel sem es pont ezert izgi mindig a kov. lepese, mert mi is csak talalgathatunk. Sosem tudni mi jar eppen a fejeben. Valaki (asszem pushi) irta korabban, hogy egy felfele meno ivet lehet felfedezni a jatekaban. Szerintem is nagyon jol felepitette es igazabol egyik lepesere sem tudom azt mondani, hogy hu de aljas volt. Kivancsi lennek, hogy ez nala mennyire tudatos :) Mindenesetre nagyon magas az erzelmi intelligenciaja es ez sokat dob a jatekan :)

C0nch0bar 2015.02.18. 13:26:14

@togez76: "Mért kezdenélek el gyalázni. Okom nincs rá, és nem is alapvonásom. Abban viszont igazad van, hogy a véleményem nem vita tárgya. :-)" De gyalázz csak! És ha nem alapvonásod akkor bizonyítsd tényekkel. Vagy ahhoz már nem vagyunk elég tényszerűek?

kamilla123 2015.02.18. 13:26:31

@Okami: tegnap csak részleteiben néztem az öfit, úgyh nem tudom, h miről írtok itt annyian? mi volt az a LAci viselkedés, amivel megint kimutatta a foga fehérjét? Denisz is mondott valamit a kiválasztáson, hogy kutyából nem lesz szalonna, de mi volt a konkrét szituáció?

Conchobar 2015.02.18. 13:26:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Sztem Edinának nem jön be. Ahogy az erőszakos rátelepedős viselkedés se." - Látod, hogy bejön neki, hallod, hogy mondja is, végig egymás szájában voltak, még mosolyszünet se volt köztük (leszámítva azt a pár órát a lilakendő elvételekor), jobban ragaszkodtak egymáshoz, mint két mágnes, és te ezek után mégis azt állítod, hogy Edinának nem jön be. Az természetes dolog, hogy neked nem jön be Laci viselkedése, de lásd már meg, hogy egy másik nőnek viszont nagyonis bejön

,, 2015.02.18. 13:27:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: ma különösen egy EKG-n vagyunk. mondjuk (remélem ezt Conchi nem olvassa, mert ezt szubjektív vélemény) Laci az a típus lehet aki egy nőben csak partnert lát v semmit, ez a 2 véglet van. Ha érted hogy értem. Ezért nincsenek alapok, mert nem is lehetnének.

ornyim 2015.02.18. 13:27:43

Don't feed the troll!

C0nch0bar 2015.02.18. 13:28:18

@aggyistenbrittudós: "hiszen a vellában látott viselkedésekből kiindulva gondolták tovább a LEHETSÉGES jövőt. igen, úgy értem." Ez csak üres locsogás. Bizonyítsd, hogy LEHETSÉGES! Meg azt is, hogy viselkedés! Nem beszélve a továbbról! Tényekkel!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:28:45

@Okami: Én is vártam azt. De ez a széria nem olyan, mint a korábbiak, ahol volt bővel bejátszás. Pl. a tetvedékezést se nyomták be tegnap.:(

togez76 2015.02.18. 13:29:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem Nyálas alapvetően rosszul lövi be az embereket, és ezt a műsor során folyamatosan láthattuk. Döniszt túl erősnek hiszi, Kazalra haragszik, ezért nem érzi rendesen a súlyát, pedig erősebb, Robinát megint nem tudja hová tenni, pedig ő nem mindig előöről támadta. Ellene több esélye lenne, mint Kazal de az sem hiszem, hogy sikerre vihető. A PVC-t azért nem fogja vinni, mert ő az egyedüli potenciális szövetségese jelenleg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:30:28

@ornyim: Én Denist vinném Laci helyében, de valszeg Laci nem értette Zsuzsa jeltését, hogy Dani miért maradt kint és Denis miért ment vissza. Robinnal rossz lóra tesz. Így marad Fanni. A két lány csatája nekem csak vágyálom.:D

MacákékIcukája 2015.02.18. 13:30:46

@Csak ügyesen!: Okaminak irt hsz-edre: marmint a Laci vagy a Robin kovette el a masodik nagy taktikai hibat? Kifejtened? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:31:41

@Okami: Nem lesz senkinek semmi köze tényleg, de azért jó lenne tudni, hogy jól láttuk-e.:) Kicsit visszaigazolná az emberismeretemet.:D

Okami 2015.02.18. 13:33:02

@kamilla123: Úgy en block vesézzük és latolgatjuk Laci esélyeit illetve valós szerelmét Edinával szemben......plusz benyomtam egy Origos szavazást, ahol Laci épp a második helyen áll, szorosan Robin háta mögött, ergo Lacinak sajnos vagy nem sajnos van esélye nyerni.........

Dióhéjban ennyi :)

ornyim 2015.02.18. 13:33:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: Arra, amit ott akkor Zsu a párbajról mondott senki se figyelt :D Pedig igen, nagy eséllyel indulna ellene, mégis őt valahogy mindig kihagyja a szórásból, meg erősnek is tartja, talán erősebbnek Robinnál is, ezt a jósos feladatnál el is mondta. Nyilván ezért nem akarja kivinni, mert a viszonyuk alapján simán vihetné.

togez76 2015.02.18. 13:34:04

@C0nch0bar: A tény, hogy nem tettem, elég bizonyíték, többre meg szerintem nem vagy érdemes. Ha igen bizonyítsd tényekkel! :D

Conchobar 2015.02.18. 13:34:09

@aggyistenbrittudós: "hiszen a vellában látott viselkedésekből kiindulva gondolták tovább a LEHETSÉGES jövőt. igen, úgy értem" - Ne a lehetséges jövőt fürkészd, mikor még a jelent se érted

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:34:48

@Conchobar: Nonverbális kommunikáció. A vallomások lereagálása. A riportban megszűnik a naaaaagy szerelem hangoztatása.Az időkérés.
De nem, nem fogom bizonyítani, elhagytam az idézőjeles bőröndömet, meg a bizonyítgatós kedvemet is, és amúgyis.:D
Én így látom, te úgy látod. Nem láthatunk egymás szemével, és egymás szívével sem.:D

kamilla123 2015.02.18. 13:35:01

@Okami: köszi:-) arra kíváncsi vagyok, h Denisz mire utalhatott, de akkor az vagy a ami öfiben lesz, vagy egyáltalán nem teszik be. valami ilyesmit mondott, hogy ittas állapotban megint kijött az igazi énje, amit Edinka regnálása alatt visszafogott.

Csak ügyesen! 2015.02.18. 13:35:40

@MacákékIcukája: Szerintem itt most Robinnak van több veszíteni valója, neki kellene visszább húznia a körmöket. De nekem úgy tűnik h Robin nem tudja megőrizni a higgadtságát, ha Laciról van szó, már-már érzelemből tolja :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:35:45

@C0nch0bar: :DDDDDDDDDD ezen most nagyon felröhögtem :) idézz be a tárgyalásra, addig nehari, de nem bizonyítok semmit, olvasod a hozzászólásokat, mindenkinek megvan a maga kis véleménye a játékosok játszmázási stílusáról, le is írták ezeket, mégis milyen bizonyítékokat akarsz még?! :))))))) jajdeszeretlek :) ezt is bizonyítsam? vagy elég ha csak mondom ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:35:47

@foxglove (F6): Egyetértek.:) Viszont ha a megjelenést felülbírálja a baráti kör, akkor jön a partner leépítése, mert nem passzol.

Okami 2015.02.18. 13:36:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: Amúgy láttunk ellenpéldát, Iza és Krisztián személyében.....bár legutóbb, mintha arról ment volna a hírezés, hogy ők is szakítottak :D (De ahhoz képest mennyit kutyázták egymást bent, és mennyire más személyiségek/karakterek voltak, azért az a több, mint 1 év nem rossz teljesítmény!)

Conchobar 2015.02.18. 13:37:34

@togez76: Ne hagyd magad csőbehúzni! Immár nemcsak Conchobar kommentel, hanem C0nch0bar is

vastyúk is .. 2015.02.18. 13:37:39

Robin az arconhányás mestere. Igen, átvitt értelemben is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:37:53

@ornyim: Sajnálom, hogy ez az infó elsikkadt. Ezzel még játszhattak volna.:)

C0nch0bar 2015.02.18. 13:38:21

@togez76: "A tény, hogy nem tettem, elég bizonyíték, többre meg szerintem nem vagy érdemes. Ha igen bizonyítsd tényekkel! :D" Ez megint személyeskedés, és puszta fantazmagórián alapuló fragmentál fantáziavilágodból fakadó fundamentalista fétis! Bizonyítsd, hogy nem!

hannamontanna 2015.02.18. 13:38:30

@Conchobar: Én nem tudom hogy létezik ez, hogy ennyire tudod mi jön be Edinának és Lacinak? Felfoghatatlan. Ha az anyjuk lennél se tudhatnád jobban. De jó neked hallod! Amúgy bírod őket nagyon, mi? :-DDD

Okami 2015.02.18. 13:38:34

@kamilla123: Nincsen mit, nincsen mit!

Az a rész nálam is kimaradt, viszont simán eltudom képzelni, hogy Laci ismét elővette azt az arcát, amivel a műsor elején nyitott! Nah most az nagyobb volt, mint a Bazilika......

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:38:55

@ornyim: DE!!! :) mert az vicces! (nekem) :)
jó elnézést, megpróbálok ráülni a számra :)))))))))

C0nch0bar 2015.02.18. 13:39:08

@aggyistenbrittudós: "DDDDDDDDDD ezen most nagyon felröhögtem :) idézz be a tárgyalásra, addig nehari, de nem bizonyítok semmit, olvasod a hozzászólásokat, mindenkinek megvan a maga kis véleménye a játékosok játszmázási stílusáról, le is írták ezeket, mégis milyen bizonyítékokat akarsz még?! :))))))) jajdeszeretlek :) ezt is bizonyítsam? vagy elég ha csak mondom ;)" Bizonyítsd, hogy szeretsz! Tényekkel!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:39:35

@Okami: Nem láttam őket. Csak a köpködős jelenetet.

C0nch0bar 2015.02.18. 13:40:03

@Conchobar: "Ne hagyd magad csőbehúzni! Immár nemcsak Conchobar kommentel, hanem C0nch0bar is" Ezt a baromságot meg honnan szedted? Bizonyítsd! Tényekkel!

C0nch0bar 2015.02.18. 13:40:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: "püspökfalatját kérném :-)" Én még olyat nem láttam, tehát nincs.

Conchobar 2015.02.18. 13:40:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Én így látom, te úgy látod. Nem láthatunk egymás szemével, és egymás szívével sem" - Csakhogy a dolgok egyféleképpen történnek meg, ha mi kétféleképpen látjuk, az azt jelenti, hogy legalább egyikünk (esetleg mindkettőnk) téved, hülyeséget beszél. Úgyhogy, ne legyél te olyan rátarti a különvéleményedre, hogy neked más a véleményed

Csak ügyesen! 2015.02.18. 13:41:11

@MacákékIcukája: Robin. Tilos lett volna Lacit kiküldeni Edinával és tilos lett volna most újra kiválasztani. Nem érzi a nézők várható reakcióját és azt h éppen felépíti saját magának Lacit, mint legnagyobb ellenfelet. Egyedül Dennis nyöszörgött h ne Lacit küldjék Edinával szemben,mert ez nem jó ötlet. És ő volt egyedül, aki Laci győzelmét várta, valszeg ő az egyetlen, aki jól méri fel Lackónk kinti erősségét.

Bujumburi 2015.02.18. 13:41:26

@C0nch0bar: Már majdnem írtam, hogy úgy fest mégis sikerült kicsikarni egy kis humormorzsát belőled, de rájöttem, hogy te csak egy conchobar hamisítvány vagy! ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:42:32

@Conchobar: Én most nem reszelem a körmeimet, tehát nem beszélek hülyeséget.:D
A dolgok egyféleképpen történnek, de nem egyféle ember nézi, és a szimpátia pont attól alakul ki, vagy nem, hogy ki milyen érzésekkel viseltetik a látott dolgok iránt.:D

C0nch0bar 2015.02.18. 13:43:20

@aggyistenbrittudós: "ELP? :)" Az nem tudom mi, úgyhogy olyan nincs. Ha személyeskedés, akkor légyszi kímélj meg tőle, és nem azt a műsort nézzük, amit hovatovább.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:43:41

@C0nch0bar: nekem minden szavam kőbeton tényeken alapszik, elp :)))))))) és ne rontsd el a játékunkat conchobarral, mert tényszerűen szomi leszek :)

Okami 2015.02.18. 13:44:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: Lényeg, hogy minimális párhuzamot lehetne vonni, ha a karaktereket és a személyiségeket nézzük (Laci- Edina, Krisztián- Iza).......de nem bizonytalanodom el ismét, szóval tartom magam a fentiekhez, főleg, ha már ennyire egyetértettünk!

egyemakisszíved 2015.02.18. 13:44:41

Elégtétel lenne Edinának, hogy a későbbi győztes ellen esett ki a játékban, bármi is lesz köztük a kinti világban. :)
Robin meg amikor éppen jön, akkor is olyan, mintha menne.

C0nch0bar 2015.02.18. 13:44:58

@Bujumburi: "Már majdnem írtam, hogy úgy fest mégis sikerült kicsikarni egy kis humormorzsát belőled, de rájöttem, hogy te csak egy conchobar hamisítvány vagy! ;)" Szerintem a humor olyan, mint az őskor: mendemonda. Nem találkoztam vele, úgyhogy nincs. Az sem nincs. Bizonyítsd, hogy hamisítvány vagyok, vagy pedig személyeskedésnek fogom tekinteni a hozzászólásaidat, és nem fogok tőled többet tényeket követelni!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 13:45:29

@Nyuladék: meglátjuk. a vak is azt mondta :)
messze menő következtetéseket nem vonnék le belőle max valami sejtés félét adhat. Ha Robin szavazótábora Laci ellen szavaz, akkor mindegy kit visz ki, kinn marad. Talán Fanni van olyan megosztó (akit Robin szintén nem kedvel), hogy ellene visszamegy. Dóri ellen meg nincs mit felhoznia, és addig, amíg bárki mással van konfliktusa, kivinni vkit csak azért, mert "tuja", szerintem egyenlő a biztos bukással.

kamilla123 2015.02.18. 13:46:19

egyébként sztem Robinnal szemben elég nagy kicseszés, h már csak két hét van a műsorból (talán párbajozni is megy vasárnap), és a legnagyobb erősségét, hogy jól néz ki, eltakarják egy gésa festékkel. sztem ez elég nagy hátrány neki. bár minden srác hülyén néz most ki (igaz, Laci magának borotválta le a bajszát:-)

C0nch0bar 2015.02.18. 13:47:37

@aggyistenbrittudós: "nekem minden szavam kőbeton tényeken alapszik, elp :)))))))) és ne rontsd el a játékunkat conchobarral, mert tényszerűen szomi leszek :)" Ezt az otromba hülyeséget meg honnan veszed? Amíg légből kapott ötletekkel operálsz, addig nem fogok tudni tényszerűen válaszolni neked, addig is gyalázz csak!

togez76 2015.02.18. 13:47:44

@C0nch0bar: "Ez megint személyeskedés, és puszta fantazmagórián alapuló fragmentál fantáziavilágodból fakadó fundamentalista fétis" Ez nem bizonyíték arra, hogy többre vagy érdemes, talán még egy villalakó-félének se lenne ez elég. Arra nem is kérlek, hogy a mondatod második felét bizonyítsd, mert számomra az előbbiek alapján bizonyított, hogy képtelen lennél rá, de abban is kételkedem, hogy érted mit írtál le.

Bujumburi 2015.02.18. 13:47:53

@C0nch0bar: :D szakadok a röhögéstől.

Conchobar 2015.02.18. 13:48:15

@hannamontanna: " Én nem tudom hogy létezik ez, hogy ennyire tudod mi jön be Edinának és Lacinak? Felfoghatatlan." - Ha folyamatosan, nap mint nap azt látom szilveszter óta, hogy bejönnek egymásnak, ragaszkodnak is egymáshoz, akkor mi a csudáért próbálnám az ellenkezőjét állítani? Azért, mert itt néhány kommentelő hülye gyerek azt teszi?

C0nch0bar 2015.02.18. 13:49:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: "bizonyítani nincs kedvem :-D" Akkor bizonyítsd, hogy nincs kedved bizonyítani! És ezt veheted argumentum baculinumnak is!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:49:25

@Okami: Amennyit láttam eddig a Krisztiánból, nem ítéltem meg nagyon negatívan, inkább olyan jófej kisfiús, nem tudom, hogy beszéltek Izával, de ott Izát láttam a mocskosabb szájúnak, keményebbnek. Edina-laci párban viszont Edina nem mondott olyanokat Lacira, mint amaz őrá, hogy klasszikust idézzek (imádooooooooook :D ): nem degradálta őt.:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:49:52

@C0nch0bar: mindkettőtökbe szerelmes vagyok, randizunk? :) vagy ne tegyem fel ennyire otrombán-direktbe a kérdést? :))))

Bujumburi 2015.02.18. 13:50:00

@kamilla123: "és a legnagyobb erősségét, hogy jól néz ki, eltakarják egy gésa festékkel" :D már látom az új velvet címet: Robin tudatos elcsúfításával Fannit akarja erősíteni a csatorna ;)

,, 2015.02.18. 13:50:12

@aggyistenbrittudós: nem is tudtam, h te is ismerted ELPet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:50:48

@kamilla123: Lehet, hogy ezért fürdik gatya nélkül.:D Kompenzál.:D Gésaként humorbomba, zuhany alatt meg pasi.:D Most már mehetne gatya nélkül szolizni.:D

C0nch0bar 2015.02.18. 13:51:26

@togez76: ""Ez megint személyeskedés, és puszta fantazmagórián alapuló fragmentál fantáziavilágodból fakadó fundamentalista fétis" Ez nem bizonyíték arra, hogy többre vagy érdemes, talán még egy villalakó-félének se lenne ez elég. Arra nem is kérlek, hogy a mondatod második felét bizonyítsd, mert számomra az előbbiek alapján bizonyított, hogy képtelen lennél rá, de abban is kételkedem, hogy érted mit írtál le." Nagyon jól tudtam, hogy személyeskedéssel fogsz reagálni a kitűnően felépített argumentációmra, nem esett le az állam! Evvel is csak azt bizonyítod, hogy érveim gránitszilárdságúak, melyek mellett a tieid olyanok mint Dóri pálmaolaja!

Okami 2015.02.18. 13:51:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: Vagy ki mennyire tud azonosulni az adott emberi viselkedéssel, személyiséggel.....szóval, ha belegondolok nem véletlenül kerülöm a Lacihoz hasonló palikat a való életben! :DD

Ruadhnait 2015.02.18. 13:52:55

Kar, hogy nincs szuro ezen a blogon. Nem kellene hozzaszolokat szurni, csak azokat a hozzaszolasokat, amikben szerepel a : bizonyit, teny es idozojelek egyuttese... Valamint a : Fanni, okos, vicces szavak egyuttese, en mar boldog ember lennek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 13:52:59

@Okami: Ha ki lehet.:D De ez a típus a nők veszte.:D Kinézi őket a bugyijukból, aztán a nők meg azt hiszik, pont ők lesznek a vadember-szelidítők.:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:53:08

@foxglove (F6): csak a hírét, hallottam már róla, egy legenda :) és az, hogy megjelent itt és ilyen formában, azt jelenti, hogy ez a vv végjáték innentől hivatalosan is uncsi lett :///

C0nch0bar 2015.02.18. 13:53:42

@aggyistenbrittudós: "mindkettőtökbe szerelmes vagyok, randizunk? :) vagy ne tegyem fel ennyire otrombán-direktbe a kérdést? :))))" Ha fejből el tudod mondani az 1998. évi törvény VII. Fejezetét, akkor természetesen randizhatunk, de addig csak olyan kacifántos kérdőjel vagy számomra, ami alatt nincsen pont!

,, 2015.02.18. 13:54:19

@aggyistenbrittudós: igen a hallomás az mmkk hiteles forrás.

Conchobar 2015.02.18. 13:54:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: "A dolgok egyféleképpen történnek, de nem egyféle ember nézi, és a szimpátia pont attól alakul ki, vagy nem, hogy ki milyen érzésekkel viseltetik a látott dolgok iránt" - Amíg azt közlöd, hogy te kivel szimpatizálsz, addig nincs is gond. A gond akkor kezdődik, amikor áttérsz a villabeli események taglalásába, majd a taglalás alapján köbvetkeztétések levonásába

Okami 2015.02.18. 13:55:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: Iza egyenértékű lehet Lacival, nah jó túlzok mert Iza szerintem feleannyira nem volt idegesítő és tuskó, mint Laci :P de maradjunk annyiban hogy szerintem Iza se az a csaj akinek a Krisztián típusú palik jönnek be (sőt emlékeim szerint ő ezt ki is jelentette anno, pont, mint Laci Edinkánál!)

Bujumburi 2015.02.18. 13:56:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D Azaz, bár van egy tippem melyik kisleány partizánkodik itten. :P

ornyim 2015.02.18. 13:57:40

@aggyistenbrittudós: akkor csak nyugodtan :D volt rá példa, hogy én is belementem, de hamar feladtam. most akárhova nézek conchobar, meg c0nch0bar :D mi van itt? :D

Okami 2015.02.18. 13:57:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: Áhhhh nekem nincsenek hiú ábrándjaim, nah meg nem is vagyok jó nő, mármint egy ilyen pasinak :P szóval éljen az önkritika.......

Apropó utóbbi mintha erősen hiányozna a villából......

Ruadhnait 2015.02.18. 13:58:12

@Bujumburi: Melyik? En nem birok rajonni. :D

Mirocska 2015.02.18. 13:59:27

@Bujumburi: Jézusom, szaporodnak! :-D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 13:59:33

@foxglove (F6): január közepe táján írta az egyik kommentelő, h számára annyira uncsi volt a VVX vége, h unalmában mások nevében kezdett hozzászólni az aktuális posztokhoz. olvastam, itt a blogon, nem csak hallomásból építkezem :) az sosem volt szokásom :)

MacákékIcukája 2015.02.18. 13:59:47

@Csak ügyesen!: neztem mind a ketto hsz-ed, igy most ertem. Igen, ez rizikos dolog, bennem is volt egy kis aggodalom Robin tettei miatt, de nem nagyon tudtam megfogalmazni (ez az elso VV, amit ilyen elemzosen probalok nezni, nincs tul sok gyakorlatom).
Nem emlekszem, hogy Denisz kimondottan nyoszorgott volna (vagy arra gondolsz, amikor Robinnal kint cigizes kozben szuperkepesseg-csererol targyaltak?), bennem csak az a jelenet maradt meg, hogy Dori a nagy otlete utan szinte rogton mondta, hogy nem szimpi, ha egyutt kuldik oket.
De nem tudom... remelem kicsit visszafogja magat. Bar ha Attilanak sikerult ennel nagyobb taktikazassal megnyerni a vv5-ot, akkor elvileg neki is sikerulhetne, mert alapbol egy szimpi karakter.

ornyim 2015.02.18. 14:00:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen, ez egy fontos infó volt, csodálom is, hogy engedték kimondani :) de hát akkora volt a felháborodás, hogy csak a fikázódás ment, a lényeg meg alul maradt :) Ha valaki felfogott volna valamit belőle, annak azért hangot ad. Dennis már kint lenne lehet :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 14:00:46

1998. évi VII. törvény
a Magyar Köztársaság és a Svájci Államszövetség között a szociális
biztonságról szóló, 1996. június 4-én, Bernben aláírt Egyezmény
kihirdetéséről

nem is olyan hosszú, 12 oldal

Conchobar 2015.02.18. 14:01:01

@Ruadhnait: "bizonyit, teny es idozojelek egyuttese..." - Zavaró is az, hogy valaki nem akar levegőbe beszélni, mikor te meg csakis azt akarsz

,, 2015.02.18. 14:01:40

@aggyistenbrittudós: olvastam, sőt emlékszem is az esetre, mert én ott voltam akkor. de ennek semmi köze ELPhez.

Trompipi 2015.02.18. 14:02:01

@Okami: +1
Pontosan igy latom en is.
Robin sosem mondta, hogy Lacikam, legnagyobb spanok vagyunk. Mikor Dori kifejtette, hogy regen elhordtak egymast mindennek, most pedig osszetartanak, akkor is csak nevetett. Nem is ertem, miert mondjak neki neha, hogy ki kellene tartania az allaspontja mellett, szerintem ezt teszi.
Edina irant pedig tuti, hogy semiit (bocs: SHEMMIT) nem erez, ez is a jatek resze. Nagyon tetszik, ahogy szepen felepitette a jatekat. Nalam kiutotte Fannit a "nyeregbul".
Ezzel szemben Dori mindig ahhoz csapodott, aki epp visszajott a parbajrol. Emlekezzunk vissza, ezt csinalta Zsuval, most ugyanezt csinalja Lacival, es o, aki eddig mindig azt hangoztatta, hogy Lacival akar parbajozni, most fosik rarakni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 14:02:05

@Conchobar: Ezt úgy hívják, hogy vélemény. A gondolkodó ember tulajdonsága. Elemez, összefüggéseket keres, következtet, adott játékos mellett érveket sorakoztat.
A gond ott kezdődik, ha erre vki képtelen.

Conchobar 2015.02.18. 14:04:10

@MacákékIcukája: "Bar ha Attilanak sikerult ennel nagyobb taktikazassal megnyerni a vv5-ot" - Attila nem a taktikázással nyerte meg a VV5-öt, hanem a taktikázása ellenére. Főként azzal, hogy Péter kiesése után (Vera időnkénti basztatását leszámítva) felhagyott a taktikázással, helyette a az emberi, szerethető oldalát mutatta meg

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 14:05:06

@Okami: : A személyiségükben látm a különbséget, de ehhez jobban kéne ismernem a hatos szériát.

,, 2015.02.18. 14:06:18

@aggyistenbrittudós: de mindegy, én úgyis buta vagyok és hülyeségeket szoktam beszélni. majd kibeszélhetitek ezt is.
sziasztok

C0nch0bar 2015.02.18. 14:06:31

@-pkata-: Bizonyítom, hogy elrontottam, mert az 1998. évi XIX. törvény VII. Fejezetét akartam írni, csak a XIX lemaradt! Ez tény! Most gyalázhatsz!

Ruadhnait 2015.02.18. 14:06:39

@Bujumburi: Lehet... Nekem is o jutott eszembe, mikor mondtad, hogy szerinted tudod melyik kisleany az. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 14:07:09

@foxglove (F6): akkor viszont túlkombináltam magam. elnézést :)

MacákékIcukája 2015.02.18. 14:07:12

@Conchobar: jolvan, tudom. Elmondtad mar otezerszer. De Attila ezzel "trendet" teremtett.

@Bujumburi: "Robin tudatos elcsúfításával Fannit akarja erősíteni a csatorna" jahj, annyira rohogok :DD

C0nch0bar 2015.02.18. 14:07:13

@Conchobar: ""bizonyit, teny es idozojelek egyuttese..." - Zavaró is az, hogy valaki nem akar levegőbe beszélni, mikor te meg csakis azt akarsz" Pontosan! Ez bizonyítóerejű volt!

Okami 2015.02.18. 14:08:18

@Trompipi: Várj, azért a Fannis incidens bekevert egy kissé, szóval azt simán elhiszem neki, hogy a csalódás végett Fanni most nagyobb ellenség még Lacinál is, aki csak szimplán lekurvázta......(mert nem tudta neki betenni a cerkát :P) Tegyük hozzá még beteheti, (főleg, egy "bulika" hevében!) az idő mint olyan remekül betudja gyógyítani a sebeket ;)

Szóval még bármi megtörténhet.......

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 14:08:27

@foxglove (F6): ????? ne már! semmit sem bántásdiból írtam, ne csináld már :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 14:08:37

@Okami: Ha vadászidény van, nem feltétlen csak a jónők rúghatnak labdába. Ez amúgyis relatív, ki a jó nő.
Önkritika valóban hiányzik a villából.:) Nem volt neki hely.:)

Conchobar 2015.02.18. 14:10:35

@ornyim: "most akárhova nézek conchobar, meg c0nch0bar :D mi van itt?" - Alteregómnak hála, most válik el az ocsú a búzától. Alteregóm tudatosan irkál zagyvaságokat (megpróbálja a számára nehezen emészthető kommentjeimet parodizálni), a kérdés pedig az, hogy ki az, aki a nick figyelmen kívül hagyásával meg tudja állapítani, hogy melyik kommentet írta Conchobar és melyiket C0nch0bar

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 14:11:52

@ornyim: Az infó valszeg szándékosan csepegtetett volt, de nem esett le senkinek.:(

Okami 2015.02.18. 14:13:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: HAHA!

Nah erre most már tényleg küldök egy képzeletbeli koccintást :D

Ruadhnait 2015.02.18. 14:14:12

@Conchobar: Nem, az nem zavaro, az zavaro, hogy csak kotekedni tudsz, viszont az nagyon. Ez egy blog, ahol emberek elmondhatjak velemenyuket, es nagyon sajnallak, hogy neked az szorakozas, hogy masokat b@szogatsz meg lekezelsz. Majdnem annyi baratod lehet, mint a Fanninak. Tessek, a szemelyeskedest is megkaptad. Bizonyitani nem tudom, de ez egy tenyekre alapulo megfigyeles.

Conchobar 2015.02.18. 14:15:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: "A gondolkodó ember tulajdonsága. Elemez, összefüggéseket keres, következtet, adott játékos mellett érveket sorakoztat.
A gond ott kezdődik, ha erre vki képtelen." - Az arra képtelenek számára sincs gond. Ők máshogy kezelik a dolgot, ők inkább emocionálisan közelítik meg a dolgot, van amelyik villalakót szeretnek, másikot meg gyűlölik. Egyébként, ez utóbbi típusú kommentelők az előbbi típusúakat is rühellik

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 14:15:39

@Okami: Csak képzeletbeli? :)
Nappal képzeletben sem iszom, este ihatunk.:)

Trompipi 2015.02.18. 14:15:56

@Okami: es en remelem, be is teszi :) Mar csak a jatek kedveert, az aktusra (kozosulesre) nem vagyok kivancsi.

C0nch0bar 2015.02.18. 14:16:19

@Conchobar: ""most akárhova nézek conchobar, meg c0nch0bar :D mi van itt?" - Alteregómnak hála, most válik el az ocsú a búzától. Alteregóm tudatosan irkál zagyvaságokat (megpróbálja a számára nehezen emészthető kommentjeimet parodizálni), a kérdés pedig az, hogy ki az, aki a nick figyelmen kívül hagyásával meg tudja állapítani, hogy melyik kommentet írta Conchobar és melyiket C0nch0bar" Így is van! Még csak véletlenül sem azt bizonyítom, hogy akkora hülyeségeket írsz, hogy az én szándékosan eltúlzott hülyeségeim fel sem tűnnek az embereknek, hanem hogy ocsústúl elválik a búza és nagy csinnadratta közepette nem is ezt a műsort nézik. Mindazonáltal evvel azt bizonyítjuk, hogy ha valaki nagyon hülye, akkor még a még nagyobb hülyeségek sem tűnnek fel mellette!

vastyúk is .. 2015.02.18. 14:16:24

@Conchobar:
Kedves Conchobar!
Azt hiszem, annál nagyobb dicsőség nem érheti a kommentelőt egy blogon, hogy másolata jelenik meg. Gratulálni szeretnék! Csak így tovább, ne add fel, ma is harapnak a halak.
Tiszteletem!

Ui.: Elnézést az offolásért.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 14:16:33

@C0nch0bar: Első ránézésre kb. ugyanannyi.
A büntetőeljárásról szóló törvény bizonyítási része
www.ndi-szip.hu/Controls/DownloadEDoc.aspx?attId=439fea5a-7f37-4e39-a104-75a2f1dfc593

Jogászok, ügyvédek... :D Tietek a pálya...

C0nch0bar 2015.02.18. 14:17:08

@Ruadhnait: "Nem, az nem zavaro, az zavaro, hogy csak kotekedni tudsz, viszont az nagyon. Ez egy blog, ahol emberek elmondhatjak velemenyuket, es nagyon sajnallak, hogy neked az szorakozas, hogy masokat b@szogatsz meg lekezelsz. Majdnem annyi baratod lehet, mint a Fanninak. Tessek, a szemelyeskedest is megkaptad. Bizonyitani nem tudom, de ez egy tenyekre alapulo megfigyeles." Ez tényszerű volt, és bár én tudnám bizonyítani is, de nem fogom!

Conchobar 2015.02.18. 14:18:27

@MacákékIcukája: "Elmondtad mar otezerszer. De Attila ezzel 'trendet' teremtett." - Nem teremtett ő semmit. Mások utólag egybemosták a taktikáját a vv-győzelmével, és megteremtették a taktikával győző VV Attila (hamis) legendáját

Ditti82 2015.02.18. 14:19:22

Óóóóhhhh, Robin... :D

Okami 2015.02.18. 14:19:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én meg nem vagyok semmi jó elrontója, se nappal se este (Nah most kb. mint egy alkoholista :D)

Conchobar 2015.02.18. 14:22:02

@vastyúk is ..: "Azt hiszem, annál nagyobb dicsőség nem érheti a kommentelőt egy blogon, hogy másolata jelenik meg" - Én nem először élem át ezt a kétes dicsőséget. Más blogon is megtörtént már velem. Fiatalok nehezen tudják azt az érzést kezelni, hogy 'neki mindig, mindenben igaza van', ezért sokszor személyeskednek, a leghülyébbjei meg (ritkán) alteregómmá válnak

Okami 2015.02.18. 14:22:36

@Trompipi: Őszintén? Mivel az elég erős fordulat lenne minden szempontból......ÉN IS!

Tegyük meg tétjeinket mennyi esélyt látunk rá.......

Edinát persze továbbra is sajnálnám, de basszus neki kellett vadember.

MacákékIcukája 2015.02.18. 14:24:07

@Ditti82: jo a vidi? En meg nem tudtam megnezni, alig varom, hog hazamehessek :D

@Conchobar: vegeredmenyben teljesen mindegy, hogy ki teremtette de ez egy letezo trend. Azota mindenki mashogy all a jatekon beluli taktikakhoz es nem tartjak elitelendonek (lsd. az itteni kommenteket) amennyiben nem serti tulzottan a tobbi jatekost.

C0nch0bar 2015.02.18. 14:30:21

@Conchobar: ""Azt hiszem, annál nagyobb dicsőség nem érheti a kommentelőt egy blogon, hogy másolata jelenik meg" - Én nem először élem át ezt a kétes dicsőséget. Más blogon is megtörtént már velem. Fiatalok nehezen tudják azt az érzést kezelni, hogy 'neki mindig, mindenben igaza van', ezért sokszor személyeskednek, a leghülyébbjei meg (ritkán) alteregómmá válnak" Pedig neked mindig mindenben igazad van! Ez tény!

Ditti82 2015.02.18. 14:30:45

@-pkata-: Közvetlen közelemben nincs. :D
@MacákékIcukája: Többet látunk Robinból, mint eddig, az tuti. :)

hannamontanna 2015.02.18. 14:32:16

@Conchobar: Talán a " néhány kommentelő hülye gyerek " lehet hogy nem csak azokat az adásokat nézi amiket te, hanem azt is, amiben mégsem szerették annyira egymást. Az az RTL2-n megy. Annyit azért belátsz, hogy Edina akár meg is nyerhette volna a játékot, ha nem kezd ezzel a köpönyegforgató bőgőmasinával, és nem megy a nemiszerve után? Köszönöm. Semmi gond, mert itt szerintem a kommentelők nagy része egészen addig Edinának drukkolt, amíg nem vették át a hormonjai az uralmat. Mint tudjuk, a vér oda megy, ahol szükség van rá. Hát nem az agyában volt. Csak mondom. Ha már ennyire véresen véded őket, nem ártana tényszerűnek lenni. És megnézni minden adást. :-D

MacákékIcukája 2015.02.18. 14:34:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: szuper! :D az volt, Robin es Laci nagyot alkottak :DD A cikkre: kar, hogy a Young Stars nyert... de legalabb nem lila kendot ;)

@Ditti82: uuuuaaaaooouuu!!! :-O

hannamontanna 2015.02.18. 14:35:09

@Conchobar: Úgy tűnik azt sem nézted :-DD

lukacstoncsi 2015.02.18. 14:35:38

Miért baj hogy az új hármas kicsit tud dumálni Fanniék meg eleve kizárták már Dórit.le vannak osztva a lapokVégjáték.Tudják.Nem öribarira játszanak hanem elvannak, mindenki tudja kivel mire számíthat.gyilkolni egymást tök felesleges.ennyi erővel jó reggeltet se kívánhatnának a másiknak mert ellenség.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 14:36:25

Hogy oldották volna meg Edina nyereményét? :D Vagy ő lacával találkozhatott volna? :D Kicsikét hülyén volt ez kitalálva. Valszeg az eredményhez alakították a nyereményt.:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 14:36:38

@Ditti82: akkor takaríthatsz... :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Fanni biztos személyes találka :) Dennis levél, Laci vidi, erre tippelek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 14:37:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: kaphatott volna videó üzenetet vagy levelet is. Vagy ott a nagynénje, akivel találkozhat.

MacákékIcukája 2015.02.18. 14:38:28

@-pkata-: beleneztem kicsit (hang nelkul), Deniszrol a Sssssannnyiiiiii jutott eszembe :DD

másodpéldány 2015.02.18. 14:41:35

@Csakazértis én vagyok a királynő:

mondjuk képileg elég tudatosan a fanni-denisz-laci klippet vágták jobbra... szerintem, egyszerűen túl nagy a kettő között a különbség, hogy ez ne legyen tervezett... azt akarták, hogy a fanniék nyerjenek, hogy miért, majd kiderül...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 14:42:28

@Bujumburi: Nem értek egyet veled. Fannin legalább annyi máz szokott lenni a játék kezdete óta, mint Robinon a gésa szerepe, vagy a bohóc szerepe idején. :-)

másodpéldány 2015.02.18. 14:45:30

valaki be fog pisilni a röhögéstől...

robinból előjöttek végre a rejtett tartalékai, amiről az egyik barátja beszélt a BV-ben valamelyik este:

rtl.hu/rtl2/valovilag/allati-jo-robin-megkergette-dennist

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 14:46:12

@-pkata-: Ma este derül ki az állás, már olyan mindegy, Edina 3-ik napja nincs bent. Vasárnap is már késő lett volna az állás kihirdetése.
@lukacstoncsi: Végig a Yuong vezetett.

MacákékIcukája 2015.02.18. 14:47:10

@-pkata-: hat az Uvegtigrises Sanyi :) tokre o jutott eszembe a beallasrol meg ahogy felfujta az arcat es butan nezett :)))

lukacstoncsi 2015.02.18. 14:49:43

Furcsa de Robinnak ez a kívülálló szerep valahogy nem jött rosszul.Nem volt látványos megrogyása pl.hogy Daniék hanyagolták igaz vele késő éjjel dumált sok mindenről.A benntmaradtak már többször voltak padlón pedig mindenkinek volt benn vagy van erősítése.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 14:50:10

@Conchobar: Az alteregód egy Törökországban gyártott fake termék csak. Egyébként meg egy márka lettél! :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 14:51:21

@MacákékIcukája: fú, egyszer láttam, de nekem annyira nem jött be az a film, úgyhogy elég hamar el is felejtettem :)

Conchobar 2015.02.18. 14:51:22

@hannamontanna: "Ha már ennyire véresen véded őket, nem ártana tényszerűnek lenni. És megnézni minden adást" - Egyrészt, nem védem őket (hanem valami egész mást csinálok), másrészt én nemcsak egyszerűen megnéztem minden adást, hanem többször megnéztem minden adást (ugyanis, ha valakiben valamilyen kérdés merül föl, akkor nem tud másképp választ kapni)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 14:52:22

@Ruadhnait: Sztem nem kötekedik, csak nagyon kukacosan elemez, és ellentmondást nem tűrő. Azonban sokszor szokott jókat mondani.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 14:52:55

Kicsit poszttól eltérő: Edina párbaján Laci szülei nem mentek oda hozzá, nem találkozott velük. Ez sztem őket minősíti, mert Edina mikor odaadta a telefonálást Lacinak, a báty a kariüziben kincsként emlegette Edinát, a tesók a nyilatkozatban azt mondták, az a típus a Laci zsánere, nem a Dóri-féle, a báty a bv-ben őszinte kapcsolatról beszélt. Ha hazudtak is, minimum falból oda kellett volna menniük, a tisztesség ezt kívánta volna. Nem kell esküvőre készülni, de ez lett volna a minimum.

C0nch0bar 2015.02.18. 14:52:55

@VV Erőlegény: "Az alteregód egy Törökországban gyártott fake termék csak. Egyébként meg egy márka lettél! :-)" Amennyiben csak OFFolni tudsz, úgy abban az esetben nem fogok többé feléd bölcs megnyilatkozásokat manifesztálni, pedig ahogy nézem rád férne!

lukacstoncsi 2015.02.18. 14:53:33

@másodpéldány: Robin szerintem az életben sem egy szereplős pali.Nagyjából kijön mindenkivel elég jól kijön.Furcsa de hogy vizipólós volt az jó ideje nem jut eszembe.

Ditti82 2015.02.18. 14:53:43

@MacákékIcukája: Megnézted? :D
@-pkata-: Munkahelyen azért nem csöpögünk. :D Pláne 2D-ben. :D

C0nch0bar 2015.02.18. 14:53:53

@hannamontanna: "Ha már ennyire véresen véded őket, nem ártana tényszerűnek lenni. És megnézni minden adást. :-D" Én mindig minden adást eggyel többször néztem meg mint Te!

Ken Adams79 2015.02.18. 14:54:59

Sziasztok!

Nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom, írta-e már valaki

Nekem az jutott eszembe, hogy szerintem a Robin DIREKT kéri a nő szerepes dolgokat.
Szerintem ezek a dolgok (pl, hogy 2 másik játékos NŐnek fessen egy férfit) kifejezetten megalázó.
A mostani, gésás is.
Miért ne lehetett volna Ninja, vagy kínai császár, vagy Indiai Maharadzsa... vagy bár mi?
Miért pont egy női szerep?

Azonkívül, azt is kizártnak tartom, hogy bárki büntetlenül olyat olvasson egy levélben, ami nem szerepel ott.

Conchobar 2015.02.18. 14:56:05

@VV Erőlegény: "Az alteregód egy Törökországban gyártott fake termék csak. Egyébként meg egy márka lettél!" - Nekem fogalmam sincs az alteregóm kilétéről. Amúgy meg, te csak ne kajánkodj rajtam, téged is rühellenek az egybitesek

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 14:57:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Lehet, hogy nem is mehettek oda, vagy később találkoztak. Vagy nem értem az egészet, mikor kellett volna odamenniük hozzá?

lukacstoncsi 2015.02.18. 14:57:14

@Conchobar: Szerintem már kívülről tudsz minden párbeszédet és a játékosok mozdulatai is beléd ívódtak nem?:D Együtt lélegzel velük szinte.Javaslom egy hangoskönyv kiadását az még nem volt.Utánozva a lakók hanglejtését is:D Sponsor is lesz biztos hozzá a nagy kereslet miatt:-))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 14:57:35

@C0nch0bar: Kérdés mi az off? Sztem a VV7 szériához Conchobar is hozzátartozik, de csakis az eredeti verzió! :-)

Ruadhnait 2015.02.18. 14:58:24

@VV Erőlegény: Tudom, hogy sokszor mond jokat, egyet is szoktam erteni. A "hangnem" amivel a problemam van. Ahogy masokat lehulyez, mert ugye mindenki hulye, csak o helikopter.
Aki mas velemenyen van vagy neadjisten mer arrol talalgatni, hogy mi kovetkezik, az mind balf@sz, mert o nem ugy gondolja meg mert nem tudja bizonyitani. Ezzel a szoval kerget az oruletbe. :D Legtobbszor atsiklok felette, csak neha nem tudom magamban tartani.

lukacstoncsi 2015.02.18. 14:58:52

@Ken Adams79: Robin kérte volna hogy gésa legyen?Szerintem nem és a kondi miatti kifestést se kérte de belement aztán "élvezte".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:00:15

@Conchobar: Én téged őszintén csipázlak Conchobar ezt már többször is kifejtettem neked! Szeretem, ha valaki precíz! :-)

hannamontanna 2015.02.18. 15:01:07

@Conchobar: Többször megnézted??? Mindent értek. Nincs több kérdésem.

C0nch0bar 2015.02.18. 15:01:09

@VV Erőlegény: "Kérdés mi az off? Sztem a VV7 szériához Conchobar is hozzátartozik, de csakis az eredeti verzió! :-)" Ha az eredeti nem off, akkor az alteregó sem lehet off! És ne kajánkodj rajtam!

MacákékIcukája 2015.02.18. 15:01:30

@-pkata-: ja, ertem :)

@Csakazértis én vagyok a királynő: neked is o jutott eszedbe rola? :))

@Ditti82: neeem, mondom, hogy varom a munkaido veget :) Egy ideje mar furdonaci nelkul tusol, csak a szerkik dontottek ugy, hogy most mutatjak meg...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:03:36

@-pkata-: Másnap mondta Edina a Blikk-kérdéseknél, vagy nem is tudom, de másnapi valamiben olvastam. Azt mondta, hogy nem találkozott Laci családjával, mert elsiettek.
"Bevallom őszintén, hogy nagyon félek találkozni velük. A párbajon tudom, hogy ott voltak, de utána olyan gyorsan elmentek, hogy alkalmam sem volt köszönni, bemutatkozni."
Sztem megtehették volna, hogy pár szót, akármit, akár a stúdió előtt, vagy akárhogy, akár csak az egyik családtag, mondjuk tesó. Csak jelzésértékkel.

2015.02.18. 15:03:54

@lukacstoncsi: Robinnak ez a kívülálló szerep valahogy nem jött rosszul - mindenkivel jóban van látszólag, amíg a többiek egymással vannak elfoglalva ő finoman tudja úgy lökögetni a történéseket, hogy neki legyen jó, de ne legyen szemet szúró sem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:05:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jah, értem. Lehet, azóta találkoztak. Nem ítélkezem, mert franc tudja, miért nem. Lehet, majd kiderül.

hannamontanna 2015.02.18. 15:05:46

@C0nch0bar: Nyehehe..... a hülyeség köbgyökre emelődött. De te legalább vicces vagy. :-DDD

MacákékIcukája 2015.02.18. 15:06:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen :DD
Amit Laci csaladjarol irtal tok nem szimpi. Mar csak a telefonos kepesseg elajandekozasa miatt koszonhettek volna neki.

@Hadrian77: @lukacstoncsi: +1

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:06:25

@C0nch0bar: Az eredeti az eredeti, és egyben egy VV hogyvolticum, az alteregója meg többször is mosolyt csalt ma délután az arcomra, így jó? :-D

lukacstoncsi 2015.02.18. 15:07:32

@Hadrian77: Igen ezt mondtam már többször is.Azt hiszem elég türelmes pali amit a királynős héten kibírt Edina miatt meg késöbb és még így is szereti (most az ő szemszögéből nézve).Meglepő hogy ennyire romantikus meg érzékeny és kimutatja ez ritka pláne egy ilyen játékban ahol mindenki takargatja z érzéseit ha férfi vagy ha nő akkor meg rájátszik.

Ken Adams79 2015.02.18. 15:07:58

@-pkata-:

Hát...nem... és ezt tartom furának nagyon. Mert ilyen alapon mást is felolvashatott volna.
Oké, hogy ez tényleg 1 csíny volt, és 2 nap múlva már ugyan olyan borostás lesz... de akkor is.
Én már a 2. nap olvastam volna fel + dolgokat :)

@lukacstoncsi:
Nekem gyanús ... mert azért akarata ellenére még egy olyan "jólelkű" csatorna sem tenne ilyet szerintem senkivel sem... ráadásul 2x egymás után

Ditti82 2015.02.18. 15:08:23

@-pkata-: Jó, hát igazából már az asztal alól nyúlok fel a billentyűzethez. Oda a női büszkeségem. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:08:55

@hannamontanna: köbgyökre emelődött? :D :D :D
és hatványt vonunk :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:09:03

@-pkata-: Ezt kétlem, ha tegnap már Barótról jelentkezett, de legyen igazad. A saját megítélésük miatt gondoltam. Minden ígéret nélkül csak köszönni. Nem kerül semmibe, de ezt a tévé veszi, és közvetíti, és a fiuk még bent van.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:10:10

@Ditti82: Ó ha tudnád, én miket csináltam. :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:11:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: Edina már haza is ment? Akkor mi lesz a nagy szerelemmel Lacival? Meg hogy lesz ott a kötelező párbajokon meg a fináléban?

lukacstoncsi 2015.02.18. 15:11:39

@Ken Adams79: szerintem Dennis szopatták meg rendesen ezzel az alig jelmezzel de találó nem?A méretes farok a tanga:D Robin legalább az arcpírját tudaj leplezni a fehér festék alatt:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:12:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Sztem is, de ettől még Laci tiszta szívből szeretheti, ez nem kizáró tényező!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:12:58

@-pkata-: Tegnap azt mondta a bv-ben, hogy onnan jelentkezik.
Valszeg dolga volt. Visszajön. A szerelem a villában van, mire kijön, Edina is itt lesz. Addig meg megnézi az adásokat.

Ditti82 2015.02.18. 15:13:24

@-pkata-: Robintól? Ójajnekem... Konkurencia-szagot érzek a levegőben! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:14:08

@VV Erőlegény: Persze, csak kicsit visszás a dolog. Udvariasságból is meg kellett volna tegyék. Sztem.
Laci szerelme más lapra tartozik.:) Ő még bent van.:)

C0nch0bar 2015.02.18. 15:14:19

@hannamontanna: "Nyehehe..... a hülyeség köbgyökre emelődött. De te legalább vicces vagy. :-DDD" A személyeskedés akkor is személyeskedés, ha éppen pozitív. Nagy elődömmel, Jézussal sem cimbiztek a tanítványai, csak itták a szavait és tisztelték, mint ahogy nektek is kéne engem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:14:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor meg még találkozhatnak bőven... De mi van, ha Edina családja nem akarta, hogy találkozzanak, és már a műsor előtt volt egy "beszélgetése" a két családnak???

C0nch0bar 2015.02.18. 15:14:57

@VV Erőlegény: "Az eredeti az eredeti, és egyben egy VV hogyvolticum, az alteregója meg többször is mosolyt csalt ma délután az arcomra, így jó? :-D" Ja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:15:07

@-pkata-: Ácsika.:D Most meg Robin? Vagy egyik nap Lacust ássam ki neked, aztán meg Robinnal pancsikolnál? :D Nem lesz kicsit nagyon jó neked? :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:17:10

@-pkata-: Akár ez is lehet, de sztem arról tudnánk, amennyi riporter lézeng.:) Egy ilyen beszélgetés érdekes lehet.:D
Csak érted, van, amit az ember meg kellene tegyen alapból. Ezt hiányoltam. De ezek szerint csak én.:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:17:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ne legyél már ilyen pesszimista, higgyél a csodában! :-)

Conchobar 2015.02.18. 15:19:07

@lukacstoncsi: "Szerintem már kívülről tudsz minden párbeszédet és a játékosok mozdulatai is beléd ívódtak nem?" - Amit írtam, az valami másra utal (többször megnéztem minden adást ugyanis, ha valakiben valamilyen kérdés merül föl, akkor nem tud másképp választ kapni). De ez téged nyilván nem zavar

malevil2050 2015.02.18. 15:21:19

@vastyúk is ..: Jó reggelt,remélem most kőttel fel? Amúgy légiveszély van. Képceld el már állítólag osztódik is,sőt má valaki más is, én má tisztára megőrültem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:22:30

@VV Erőlegény: Nem pesszimista vagyok, hanem épp optimista, mikor azt várom, hogy ne maradjanak együtt. Mindkettejüknek jobb lenne. Nagyon fiatalok még ahhoz, hogy egy romboló kapcsolatban éljenek, és mivel mindketten elég sérülten érkeztek bele, nem tudják egymást segíteni, csak azokat a hibákat akarják elkerülni, amik korábban megsebezték őket. De így nem marad idejük egymásra figyelni. De ez mind szerintem, szóval más másként látja.:)

Tündérfalvi A. 2015.02.18. 15:22:51

Sziasztok. Most jöttem Ermitázs koncertről, baromi jó volt. Szlovákiából hazafelé azon gondolkodtam, hogy Laci őszintén szereti-e az ő Edináját vagy úgymond csak taktika volt az egész. Látom még ti is ezen agyaltok, nem maradtam le semmiről.
Robint okosabbnak gondoltam, mint egy ötödikest. A gésa japán B+, nem kínai!

Ditti82 2015.02.18. 15:23:07

@-pkata-: Megkönnyebbülés kicsi szívemnek. :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Robin az enyém. Pont. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:23:09

@VV Erőlegény: Amúgy hiszek a csodában, meg a mesékben is.:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:23:10

@-pkata-: Ez most egy ilyen áthallásos 18-as karikás párbeszéd volt köztetek Dittivel? :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:23:47

@Tündérfalvi Anti: Nem jutottunk előrébb, nem maradtál le sok mindenről.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:24:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem ők a kulisszák mögött beszélnek, ha beszélnek, nyilván tisztában vannak vele, hogy lesik minden lépésüket.

Bujumburi 2015.02.18. 15:24:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: Aztaaaa.... és milyen igazad van! Tényleg furcsa, de az is lehet, hogy csak zavarban voltak, hiszen a kisfiuk hagyta kint Edinát, akinek szintén voltak ott mindenféle rokonai. Lehet, hogy zavarukban elsomfordáltak, pedig Laci bátyja már találkozott a nagynénivel a BV-ben.

Conchobar 2015.02.18. 15:25:59

@Ruadhnait: "A 'hangnem' amivel a problemam van. Ahogy masokat lehulyez, mert ugye mindenki hulye, csak o helikopter." - Csakhogy ez így baromság! Ugyanis én nem hülyézek le senkit (még akkor se, mikor más kommentetjét kezdésként ilyen sommásan minősítem). Az, hogy ki hogyan érzi magát egy-egy kommentem után, és tudja-e kezelni ezeket az érzéseket (pl. a 'neki mindig mindenben igaza van' érzést), az ne legyen már az én felelősségem

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:26:45

@Bujumburi: Nahhát az is lehet, hogy nyilvánosan nem beszélnek, hanem majd lesz családlátogatás :D Vagy volt is, csak nem kötik az orrunkra. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:27:04

@Bujumburi: Apropó Laci bátyja sztem szimpatikusabb, mint az öccse. Sztem a bátyja kedveli inkább Lacit, az öccse nem igazán.... Mi erről a véleményetek?

Bujumburi 2015.02.18. 15:29:21

@Conchobar: És egyszer sem mosolyodtál el a hamisítványod kommentjei láttán? - Ne haragudj a személyeskedésért, de nagyon érdekelne, hogyan tudsz ilyen kemény és szikár maradni egy Való Világról szóló blogon. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:29:47

@Ditti82: "Robin az enyém. Pont. :D" Te fiú vagy? :-D (Hejj magas volt a labda egy gyenge poénhoz) :-)

Ditti82 2015.02.18. 15:30:56

@-pkata-: Az van közvetlenül a ráutaló magatartás előtt? :O

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 15:31:11

@Conchobar: én továbbra is imizlek téged! <3 az igazit, persze!

Bujumburi 2015.02.18. 15:32:18

@VV Erőlegény: Hmm... nem vágom az öccsét, de nem ő az, aki az anyuka húgától van? (tiszta Esmeralda) Ő is volt már BV-ben, vagy te hol láttad? Laci anyukája megviselt néninek tűnt, de szimpi volt első ránézésre. Edina anyukája ezzel szemben nekem nagyon szigorúnak tűnik. De ezek csak benyomások persze.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:32:37

@Bujumburi: Valaki írta a párbajnál, én nem láttam, hogy amikor Laci mondott vmit, mindkét szurkolótábot tapsolt, ha Edina, akkor a Lacié nem. Fene tudja.
Mitől lennének amúgy zavarban? Ez egy játék.

csincsilla72 2015.02.18. 15:32:48

@hannamontanna: ennél szebben én sem fogalmazhattam volna meg, hogy miért örülök Edina kiesésének, annak ellenére, hogy az elején én is neki drukkoltam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:32:53

@Bujumburi: Te ezt nem értheted Bujumburi. Dolgozni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes! A hogyvolt kommentekben is! Ez Conchobar ars poéticája! :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:33:04

@Ditti82: nem tudom :D még nem csináltam ilyet :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:33:57

@Bujumburi: Mostohaöccs, anyuka húgától. Nem bv-ben volt, hanem vmi riportban, együtt a két tesó, nyilatkoztak Laciról. Laci anyukáját nem is láttam. Edina anyukája olyan matróna típus. Nem csodálom, hogy Edina tart tőle.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 15:33:58

@VV Erőlegény: Az öccsét nem nagyon láttam, meg hallottam, úgyhogy passz. De lehet, hiszen ő a kakukkfióka...

vastyúk is .. 2015.02.18. 15:35:18

@malevil2050: Hello, olyan délig aludtam, ahogy kérted :D. Nem őrültél meg, tényleg osztódás van. Dr. Jekyll és Mr. Hyde. hihihi

Conchobar 2015.02.18. 15:36:01

@VV Erőlegény: "Sztem a bátyja kedveli inkább Lacit, az öccse nem igazán.." - Lehetséges. Az RTL a párbajt megelőző, Lacit és Edinát egymásnak ugrasztani akaró videó-akciójában nem a bátyja, hanem az öccse vett részt. A bátyja a karácsonyi videó-üzenetben szerepelt (mikor megköszönte Edinának, hogy átadta Lacinak a szuperképességet). Lehet, hogy csak így osztották le a fivérek egymás közt az üzenet-alkalmakat, de lehet a báty részéről tudatos távolmaradás is a párbaj előtt

Pék Sütemény 2015.02.18. 15:37:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Sziasztok! Hát, ezt nem lehet tudni. Megélni egy nagy szerelmet, vagy kihátrálni belőle, mert egyszer majd szar lesz belőle.....Te mit választanál?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:37:21

@Bujumburi: Igen volt a BV-ben és sztem is az öccse származik a külön alomból, mert ő a két bátytól eltérően szőke és más arcvonásokkal is rendelkezik. A bátyó inkább védte és magyarázta Laci szereplését, az öcsi viszont többször mintegy elhatárolódott tőle, és inkább savazta.

Bujumburi 2015.02.18. 15:37:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: Láttam valahol anyukáját, talán riportban elkapták. Az öccsét viszont nem láttam még, de majd meglesem, a bátyja nekem kicsit fura volt, de alapvetően szimpi, viszont jó volt az órája, ugye. Kemény lehet egy ilyen valóságshow a családtagoknak is.

Ruadhnait 2015.02.18. 15:37:39

@Conchobar: En nem erzem a "neki mindig mindenben igaza van" erzest. En a "mar megint azt hiszi hogy igaza van es miert kell ezt ilyen lekezeloen eloadni" erzest erzem. De mint mondtam sokszor egyetertek veled, meg a precizitassal sincs semmi problema, csak en peldaul felelosseget vallalok azert, hogy amit mondok, milyen erzessel tolti el azt, akinek irom. Neked persze ettol meg nem kell es elnezesedet kerem, hogy emiatt bunkonak tunsz a szememben neha.

Bujumburi 2015.02.18. 15:38:52

@VV Erőlegény: Hu ezt nem is láttam, pedig meg szoktam nézni ezeket utólag is.

C0nch0bar 2015.02.18. 15:38:57

@Ruadhnait: @Conchobar: ""A 'hangnem' amivel a problemam van. Ahogy masokat lehulyez, mert ugye mindenki hulye, csak o helikopter." - Csakhogy ez így baromság! Ugyanis én nem hülyézek le senkit (még akkor se, mikor más kommentetjét kezdésként ilyen sommásan minősítem). Az, hogy ki hogyan érzi magát egy-egy kommentem után, és tudja-e kezelni ezeket az érzéseket (pl. a 'neki mindig mindenben igaza van' érzést), az ne legyen már az én felelősségem" Így is van! Én sosem hülyézek le, vagy minősítek negatívan senkit. Így ezt sem én írtam: "Amúgy meg, te csak ne kajánkodj rajtam, téged is rühellenek az egybitesek";

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 15:39:59

@-pkata-: azt hiszem, a megtestesült, totál szürrealizmust láthattuk. :D

Azért Dénes Gábor kéménybélelőnek se lesz egyszerű az élete, ha egyszer kimegy innen és fel szeretné venni a munkát... sokunk retinájába és agyába égett bele az a péniszprotézis, azzal a sárga lókotonnal. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:42:55

@Pék Sütemény: Éssze? Kihátrálni. Szívvel? Képtelenség. Előre látni pláne. De már írtam többször, hogy sztem az a hatalmas szerelem, amit Edina emlegetett, az sokkal inkább egy elképzelt dolog volt, akkor laci még nem volt a párja, csak szerette volna. Mikor már egy pár voltak, akkor ennek nem sok jelét láttam, visszahúzódást láttam, kicsit hátralépést. Mint mikor nem azt kapod, amit reméltél. Ennek ellnére kitartott mellette, meg látszott a szeretet, de a szerelem nem annyira, legalábbis nekem. A vége felé azt mondta, úgy érzi, mégis, de ez majd csak kint fog beigazolódni. Sokat kell ezért dolgozniuk mindketten.
Sosincs jó választás. És sosincs ésszel választás. Bárcsak lenne.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 15:43:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): főleg, hogy lazán kitették így őt az Index címlapjára is. :D

malevil2050 2015.02.18. 15:44:20

@vastyúk is ..: Uhh ilyeneket be írjáá nekem ,ha má meghallom a doki szót elkeszd emelkedni a higánymiliméterem,sztán meg gyün a nino.Majd cocohtlanítás után gyüvök.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 15:44:25

Conchobart semmivel sem tartom kevesebbre, sem többre a többiektől, és igen, nekem kifejezetten tetszik (néha) a stílusa. ő így beszéli meg a többiekkel a véleményét, más meg másképp. visszakérdez? tegye. aki akarja, megmagyarázza neki, miért úgy gondolja, más meg letrollozza. de basszus, hadd férjen már ő is ide. akinek nem tetszik, ugorja át.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:44:34

@VV Erőlegény: Öccsét nem láttam a bv-ben, arról lemaradtam. A bátyot láttam. Ő mellette szólt mindig.

Pék Sütemény 2015.02.18. 15:45:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: Naugyehogyugye! :) A szerelem, az egy fos. :)))) (de azért egy ideig jóóóóóóóóóóóóóó) (látod, a Laciból is mi lett, banyek...)

Conchobar 2015.02.18. 15:45:37

@Bujumburi: "És egyszer sem mosolyodtál el a hamisítványod kommentjei láttán?" - Annyira volt ő humoros, mint amennyire humoros volt Zsuzsa a szavannás héten, vagy amennyire Edina és Laci volt humoros Dennis szülőjeként. Az alteregóm megpróbált ugyan parodizáni, de nem tudta elkapni a vonásaimat (ha nem érti a kommentjeimet, a mondanivalómat és motivációimat, akkor eleve kudarcra van ítélve a parodizálási kísérlet)

Pék Sütemény 2015.02.18. 15:46:01

Na futok dolgozni még kicsit, majdre. Szerintem nyerjen a Laci. Ennyit nem bőgött még macsó. Megérdemli. :)

vastyúk is .. 2015.02.18. 15:46:27

@malevil2050: hihihihihihihi. okéj, akkor később. én meg elmentem izmozni a konditerembe

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:46:39

@Pék Sütemény: Öl, butít, és nyomorba dönt.:D
De jóóóóóóóóóóóóóóó.:D Aki kihagyja, sokat veszít.:D
Laci szerelmét én még megvárom kerítés nélkül.:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:47:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Azért az elhanyagolt milfek lehet, hogy sokszor fognak soron kívüli kéményseprést kérni a Kéményseprő Vállalattól, Dénes Gábor munkatárs személyes közreműködéséhez ragaszkodva. :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 15:48:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Kotontesztelő lesz.:D Főállásban.:D
Vagy őt várja Kovi az ajtóban.:D Az a megcsavarom csípőmozdulat kellene sok filmbe.:D Hadd tanuljon a következő vv-generácijóóóóóóóóóóó.:D

Bujumburi 2015.02.18. 15:50:20

@Conchobar: ez aranyos válasz volt a hasonlatokkal, köszi. :)
bár arra konkrétan nem válaszoltál, hogy legalább 1 mosolyt csalt-e az arcodra? :D

Ruadhnait 2015.02.18. 15:50:50

@Bujumburi: Az occse volt a BV-ban. Asszem a Zsu elleni parbaj elott a Zsu baratjaval, a Jozsival vagy mineve volt egy eloparbajuk, vagy mijuk. :D

C0nch0bar 2015.02.18. 15:51:36

@Conchobar: ""És egyszer sem mosolyodtál el a hamisítványod kommentjei láttán?" - Annyira volt ő humoros, mint amennyire humoros volt Zsuzsa a szavannás héten, vagy amennyire Edina és Laci volt humoros Dennis szülőjeként. Az alteregóm megpróbált ugyan parodizáni, de nem tudta elkapni a vonásaimat (ha nem érti a kommentjeimet, a mondanivalómat és motivációimat, akkor eleve kudarcra van ítélve a parodizálási kísérlet)" Olyannyira jól sikerült a paródia kis barátom, hogy miután komolyan reagálni kezdtek nekem az emberek, ijedtedben a húgyfoltos fecskédbe szartál, és gyorsan meg is írtad, hogy utánoznak. Ejnye koncsika, nem szép dolog hazudozni, és ez ma már a második volt tőled:(

Ditti82 2015.02.18. 15:51:48

@-pkata-: Akkor rohanjuk le a vellát! Most! :D

hannamontanna 2015.02.18. 15:52:39

@-pkata-: Végre figyel valaki :-DDD
@C0nch0bar: Fő a szerénység :-)) Te vagy a kommentnövelő?
@csincsilla72: Ugye. Lehetett volna az első női győztes. De elb*szta. Szó szerint. Biztos megérte. Ilyen szép emberért!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 15:53:04

@VV Erőlegény: basszus, ez az opció meg se fordult a fejemben... még a végén óriási szakmai karriert fog befutni, de idén tutira ő lesz az év kürtőbélelője is.. .vagymi. :))

@Csakazértis én vagyok a királynő: na egy ilyen karrier is esélyes, ez az ember egy csiszolatlan gyémánt! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 15:53:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):kedvesen kell hozzászólni, és elképzelhető hogy talán kifogod a szelet a vitorlájából :) na ti sem lesztek taktikából győztesek :)))) bénákok :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:54:37

@Ruadhnait: Meg volt még egyszer még valamikor nagyon a műsor elején valamikor november közepe/vége felé, akkor még Dóritól akarta eltanácsolni Lacit.

C0nch0bar 2015.02.18. 15:54:48

@hannamontanna: "Fő a szerénység :-)) Te vagy a kommentnövelő? " Ma mindig mindenki mindenkihez hasonlít, holott én csak egy vagyok, az igazi. Baromság eleve a kérdésed, ebből is látszik, hogy lóva ülsz a fordítotton. És ha csak trolkkodásra és offolásra futja tőled, akkor bizonyíts!

Conchobar 2015.02.18. 15:55:19

@Ruadhnait: "en peldaul felelosseget vallalok azert, hogy amit mondok, milyen erzessel tolti el azt, akinek irom" - Valóban? És miféle felelősséget vállaltál amiatt, hogy valótlant állítottál rólam? ("A 'hangnem' amivel a problemam van. Ahogy masokat lehulyez, mert ugye mindenki hulye, csak o helikopter.")

Costanza 2015.02.18. 15:57:28

@Ken Adams79:

Biztos csak az volt szabad a jelmezkolcsonzoben. :D A japan kabuki szinhazakban szinte kezdettol fogva ferfiak jatszottak a nok szerepeit is (meg a mai napig hagyomany), es mindegyik gesanak van maszkirozva.
Viccen kivul amugy nyilvan direkt eroltetik nala ezt a noies-ferfi semat, tokeletesen megfelel es illik ra szerintem, sajna ez ha serto is, de kivulrol mulatsagos tuti mukodo dolog, kivetel a homofoboknal talan. (Illetve mindket noi bentlako eleg kozonseges lenne gesanak.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 15:58:00

@aggyistenbrittudós:á, nekem nincs bajom vele, sokszor értek vele egyet, ahogy olvasom.Néha még beszélgetni is szoktunk.
Ja, és csak egyszer szólalkoztunk össze, de csak egy kicsit, akkor is pont azért mert kvázi lájkoltam és kikérte magának, hogy csak ennyit írtam: "ezzel én is egyetértek" és nem idéztem, hogy a hsz-e melyik részére gondoltam.. :D
Aztán egy mókás kérdezz-felelek után elhagytuk egymást. :)

egyemakisszíved 2015.02.18. 15:58:28

A Fókuszban volt, azt hiszem, hogy a riporter szerette volna összehozni Edina és Laci családját egy közös riport erejéig, de Laciék nem álltak kötélnek. Laci anyukája igencsak elzárkózó, lehet, a fiús anyukáknak soha nem elég jó a fiuk választottja, pedig Laci sokat köszönhet Edinának. Fordítva ez nem így van, szerintem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 15:59:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A viccet félretéve sztem Denisznek nem lesznek olyan nagy problémái az életben a VV miatt (sőt), mint esetleg Fanninak lehetnek (lehet, hogy emiatt is favorizálja az RTL a leginkább talán Fannit a játékban)...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:00:22

@hannamontanna: csak furi volt, mint a távol állsz hozzám :)

Ruadhnait 2015.02.18. 16:00:49

@Conchobar: Azert vallalok felelosseget, hogy amit mondok milyen erzessel tolti el azt, akinek irom, veled ellentetben. Nem allitottam valotlant, mert igenis a "hangnemeddel" van a problema es igenis azt gondolod, hogy neked mindig igazad van es ha nem is szo szerint, nagyon sokszor lehulyezel embereket. Az lehet, hogy nem kepzeled magadat helikopternek... Ezert a reszert elnezest kerek. :D

Conchobar 2015.02.18. 16:00:50

@Bujumburi: "bár arra konkrétan nem válaszoltál, hogy legalább 1 mosolyt csalt-e az arcodra?" - Benne volt a kommentemben, hogy semmi humorosat nem találtam a paródia próbálkozásban, ergo benne volt a nemleges a válasz

Costanza 2015.02.18. 16:01:09

@foxglove (F6): Igen, vegul is Tom Hanks is elkezdett egy gumilabdahoz kotodni egy lakatlan szigeten, mindenfele szerelem letezik ha elegge el vagy izolalva.

Ditti82 2015.02.18. 16:01:29

@-pkata-: Ha valóban vajkrém, akkor le is nyalnám. :D
@VV Erőlegény: Attól még lehetnek problémái, lásd BB Évi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 16:02:30

@fosch9: Sztem Csiri Bá , de erre majd én is kiváncsi lennék! :-)

Ditti82 2015.02.18. 16:02:55

@Costanza: Juj, azt most reklámozzák valamelyik tévén.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:03:24

@egyemakisszíved: Lehet, hogy Lacc anyukája nem akar szerepelni. Amit mondjuk megértek. Bárkit, aki nem akar szerepelni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:03:59

@Ditti82: sőt, megkérnéd Lacit, hogy előtte máshol is kenje be, mi? :D

C0nch0bar 2015.02.18. 16:05:37

@Bujumburi: "ez aranyos válasz volt a hasonlatokkal, köszi. :)
bár arra konkrétan nem válaszoltál, hogy legalább 1 mosolyt csalt-e az arcodra? :D" A humor kezdete és vége nálam ott van, amikor az elmúlt hét VV részeit fordított sorrendben nézem meg. Elképesztően mulatságos helyzetek alakulnak ki úgy!

2015.02.18. 16:05:46

@VV Erőlegény: bennfentes az biztos :D
Holnap legyen midenki C
:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 16:06:28

@Ditti82: Igen, de azért a siker az segíthet, különösen ha utána még fel is karolják az RTL-ben. Átmenetileg Baukó Éva is normalizálódott, bár az is igaz, hogy ehhez ő tette meg az első lépéseket, amikor lemondott az alkoholról. Igaz, hogy az ő küzdelme is tart még önmagával, és akár vissza is eshet (nem kívánom neki!).

egyemakisszíved 2015.02.18. 16:06:36

@-pkata-: De Laci anyukája egyébként szokott szerepelni, ez inkább szándékos távolságtartásnak tűnik, nehogy a két család „összekeveredjen”.

Conchobar 2015.02.18. 16:07:37

@Ruadhnait: " Nem allitottam valotlant, mert igenis a "hangnemeddel" van a problema es igenis azt gondolod, hogy neked mindig igazad van es ha nem is szo szerint, nagyon sokszor lehulyezel embereket." - Hol hülyéztem le, és kit? Arra meg kár szót is vesztegetni, hogy mi alapján tulajdonítasz nekem ilyen, vagy olyan gondolatokat (nyilvánvalóan amiatt, mert valami emóció keletkezik benned, amelyet fiatal korod, vagy pszichikai állapod miatt nem tudsz kezelni)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:07:43

@egyemakisszíved: HOl? Én még nem láttam. Kíváncsi vok rá :)

csicserierika 2015.02.18. 16:08:11

@-pkata-: párbajon ott lesz Edina és Laci rajongói oldalán fog ülni. Talán váltanak pár szót, legalább köszönjék meg a telefont.

Ditti82 2015.02.18. 16:08:46

@-pkata-: Nem fedem fel a hálószobatitkokat! :P

hannamontanna 2015.02.18. 16:09:57

@C0nch0bar: Tessék itt a bizonyíték. Megint egy komment. Ennyike. :-DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:10:08

@csicserierika: ha ott beszélnek is, azt nem fogják nekünk bejátszani.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 16:10:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha lehámozom a 'bizonyítsd' dolgait, kifejezetten jól lát dolgokat, és sztem okosan is szól hozzá. meg direkt provokál, és vannak akik ennek beugranak :) na ezért csípem :)))) okos troll :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 16:10:25

@C0nch0bar: :-D Vagy inkább visszafelé lejátszva a felvételeket, mint Tímár Péter filmjeiben. Pl. Egészséges erotika :-)

egyemakisszíved 2015.02.18. 16:10:55

@-pkata-: A Fókuszban. Ott lehet a családtagokat időnként látni, a maguk környezetében nyilatkozni.

MacákékIcukája 2015.02.18. 16:11:06

@C0nch0bar: "A humor kezdete és vége nálam ott van, amikor az elmúlt hét VV részeit fordított sorrendben nézem meg. Elképesztően mulatságos helyzetek alakulnak ki úgy!"

Kesz vagy teljesen :DD bereborult az arcom a tenyerembe! (facepalmos rohoges)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 16:11:29

@C0nch0bar: esetleg próbáld meg visszafelé tekerve is. :D

hannamontanna 2015.02.18. 16:13:44

@-pkata-: Vagy a majdnem teljesen félmeztelen.... De látod, rajtad kívül másnak fel sem tűnt. :-D Válogatott csapat :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 16:14:45

@VV Erőlegény: váá, most látom, hogy te is erre gondoltál. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:16:01

@Bujumburi: megnéztem, köszi, nekem Lacc anyuja szimpatikusabb ránézésre, Edina anyjától én is félnék...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 16:16:15

@Bujumburi: Laci anyján tökre látszik, hogy a "töke" is tele van ezzel az egésszel. Bár ő, a kevés megjelenések során, mindig ilyen ... nem is tudom.. fásultnak tűnt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 16:17:22

@-pkata-: képzelheted szegény Edina hogy' félt tőle... nem is csodálom, hogy minden össze-vissza beszélt minden zöldséget állandóan. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:17:40

@Ditti82: dehogynem.. a kamerák úgyis mindent látnak :::

2015.02.18. 16:17:49

Sztem sixx is jatszhat C-t :D

Bujumburi 2015.02.18. 16:18:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet, hogy az ismerősök sokat faggatják, és szarul éli meg, nem? de az, hogy Edina válaszai alá szinte tüntetőleg nem tapsoltak, nem annyira szimpi.
@-pkata-: igen, Edina anyukája elég szigorúnak tűnik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:19:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hallod, nem csodálkoznék, ha otthon nagy veszekedés lett volna, vagy egy-két pofon...

C0nch0bar 2015.02.18. 16:19:16

@VV Erőlegény: ":-D Vagy inkább visszafelé lejátszva a felvételeket, mint Tímár Péter filmjeiben. Pl. Egészséges erotika :-)"@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "esetleg próbáld meg visszafelé tekerve is. :D" Bizonyára azért írtok ilyen baromságot egyszerre mindketten, mert túl fiatalok vagytok, és még nem ismeritek az emberi test és pszichikum valós korlátait, és próbálgatjátok a határaitokat. Erre csak azt tudom mondani, hogy ne tegyétek. Egy VV rész visszafele lejátszása olyan mókafaktor, mely irreverzibilis nevetésrohamot válthat ki még egy mégoly fegyelmezett és karót nyelt individuum számára, mint jómagam.

Ditti82 2015.02.18. 16:19:26

@-pkata-: Majd építünk bunkert. :D

Bujumburi 2015.02.18. 16:19:52

@fosch9: :D :D :D na az szép lenne, de nem hiszem, hogy lenne energiája egy hosszabb stílusparódiához

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 16:21:41

@csicserierika: Lehet, hogy akkor a Laci családtagok átülnek a másik oldalra? :-)

egyemakisszíved 2015.02.18. 16:23:27

@-pkata-: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Bujumburi: Mi félnivaló van Edina anyukájától? Legfeljebb ő is elmondja a véleményét, kertelés nélkül, ahogy az érzelmei diktálják, csak meg kell hallgatni. :)
Laci anyukájától több félnivaló lenne szerintem, hiszen ő az, aki elzárkózik a gyereke partnerétől és annak családjától.

Bujumburi 2015.02.18. 16:24:53

@egyemakisszíved: igen, így már kettőjük közül Laci családja a furcsább.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:25:14

@egyemakisszíved: Tudod én sem szívesen hallgatnám a "fia csak egy rongy" című szólamokat... Márpedig Edina családja eléggé kifakadt Laci ellen, és gondolom, ez a Lacc anyukájának cseppet sem esett jól.

Ruadhnait 2015.02.18. 16:26:45

@Conchobar: Errol beszelek, latod? "valami emóció keletkezik benned, amelyet fiatal korod, vagy pszichikai állapod miatt nem tudsz kezelni". Nem ertek veled egyet a stilusoddal, lekezelonek tartom, mindjart vagy nagyon fiatal vagyok, vagy valami pszichikai problemam van. Elarulom, 27 eves vagyok, es semmifele pszichikai problemam nincs, ezek utan viszont azt kell ,hogy mondjam, hogy neked viszont van. En tulajdonitok neked gondolatokat? Te vagy az, aki gondolatokat tulajdonit mindenkinek, akar VV karakter, akar kommentelo,nem veszed eszre? Te vagy az, aki tudja ki, mit, miert csinal. Es amikor valaki van annyira hulye, (pl: en), hogy leall veled, es megprobal veled beszelgetni, akkor nekiallsz bizonygatni, hogy nem eleg, hogy neked MINDIG igazad van, a masiknak muszaj, hogy NE legyen igaza!! Meg ha egyet is ert veled, akkor is hulye!! Akkor meg nekiallsz azon b@szakodni, hogy miert nyalnak neked... Tudod mit? Hat szerintem: kapd be!

Ditti82 2015.02.18. 16:27:43

@Bujumburi: Edina anyja, hááááát, minimálisan se szimpatikus.

Ditti82 2015.02.18. 16:28:42

@-pkata-: Vállalom a kék kendőt! :D

csicserierika 2015.02.18. 16:28:58

@VV Erőlegény: és ott szurkolnak csak azért is :)

Ditti82 2015.02.18. 16:30:04

@Ditti82: De csak ha Fáncsié lesz a zöld. :D

egyemakisszíved 2015.02.18. 16:31:01

@-pkata-: Csak azt mondták, hogy féltik tőle Edinát és nem hisznek a szerelmében, de a szerelmet már elhitték. A féltésre meg minden okok megvolt. Laci családja sem lelkesedett a kezdetekben, azt mondták, nem értik, mi történt Lacival, hiszen Edina nem az esete. Annyi a különbség, hogy Laci anyukája úgy tűnik, meg is rekedt ezen a szinten.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 16:32:34

@egyemakisszíved: Szerintem ez egy anyának épp elég, hogy vki más félti tőle a gyerekét.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.18. 16:35:21

@egyemakisszíved: nem. edinka mondta pl lacinak, h jajjjj, mit fogsz te majd kapni anyutól (szeksz miatt). nem ő, hanem laci.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 16:41:12

@C0nch0bar: "Bizonyára azért írtok ilyen baromságot egyszerre mindketten, mert túl fiatalok vagytok, és még nem ismeritek az emberi test és pszichikum valós korlátait, és próbálgatjátok a határaitokat. Erre csak azt tudom mondani, hogy ne tegyétek. Egy VV rész visszafele lejátszása olyan mókafaktor, mely irreverzibilis nevetésrohamot válthat ki még egy mégoly fegyelmezett és karót nyelt individuum számára, mint jómagam."

Az irreverzibilis nevetésrohamok, és az azokkal járó pszichés folyamatok individuális alapokon nyugvó analízises megismerését célzó kutatások mind BEBIZONYÍTOTTÁK már, hogy a test és az elme kvantum- és metafizikai korlátai nagymértékben bővíthetőek, mitöbb, tágíthatóak, az alkalmazott mókafaktorok körének és fajtájának kiszélesítésével illetőleg azok mértékének széles spektrumon történő, akár szélsőséges amplitúdót eredményező kimozdításával.
Ez a kísérlet, az önmagát túlfegyelmező és érzelmeit visszafogó egyedeknél különösen nagy sikerrel járt. Néha még nevettek is, ami a 0 felé konvergáló korábbi esetekhez képest, óriási előretörést jelentett, addig stagnáló, már-már katatón állapotukat illetően.
Szívesen máskor is.
Dr. Push.

ps. amúgy Ön tök hüje. :D

csicserierika 2015.02.18. 16:44:59

itt Lacci anyu még szépen nyilatkozik Edináról :