Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7X94 - A gésa bosszúja (18+)

2015. február 18. 10:53 - Bruti

Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért szélgéppel, miközben felsejlik a háttérben Celine Dion idegesítő vírnyíkolása, hogy: „Nííír, fááár, verevőő juáár”. No, de ne legyünk gonoszak, mi is voltunk fiatalok.

Liluval nyitunk, ő meg Ádina végrendeletével. A végrendeletek azért jók, mert lehet benne hazudozni, ami tökéletesen alkalmas a lakók (amúgy is törékeny) békéjének megzavarására. A végrendeletet PVC próbálja meg felolvasni, a maga diszlexiás módján, vagy csak Ádina kaparását nem tudja elolvasni, és persze előtörnek az indulatok. Ugyanis elárulja, hogy PVC-vel sokat beszélgettek Boglyáról. Lacinak csak annyit ír, hogy ne legyen sutyerák paraszt, hanem vegye elő a kedves énjét, vagy mijét. Ja, hát másban aligha bízhat, ha élvezni akar valamit a nyereményből. Robin: kedveli, de csalódott benne. Boglya: Igazából nem utálja, csak, hogy erkölcstelen és primitív. Haha! Komisznak meg nem üzent semmit, legalábbis adásban nem. Nyálas még sírással küszködve elkéri a levelet, miközben Boglya már óbégat PVC-nek. Összehoznak egy kiadós veszekedést arról, hogy ki a kétszínű, meg a ki a rosszindulatú gec*, pedig hát igazából mindkettő. Mi mán csak láttuk.

1_27.jpg

Boglya és Komisz most ugyanazt játsszák, mint egy hete a PÁR. Bent duzzognak a hálóban és savazzák a többieket. Jön egy kis ”én kiállok melletted” meg egy kevés műsírás, majd Boglya megmagyarázza, hogy neki miért szörnyű. A logikája szerint ő rengeteg szart kapott itt bent, míg a többiek kint lefájtolhatták, ha sérelem érte őket. Magyarul az a baja, hogy nem vihetett ki eddig senkit. No, de álljunk már meg egy ásónyomra: Melyik szájbatekert kócos pörgött az iskolahéten, mint a bádoglavór, hogy elnyerje a lilakendőt, mikor tuti mehetett volna párbajozni? Igen talált: Boglya.

2_25.jpg

Reggel megint Nyálas szerelmi nyomorával kezdünk, majd kialakul egy új csapat, a PVC, Robin, Nyálas trió. SosemvoltamköpönyegforgatóDóri, úgy csapódik át Lacihoz, mintha az, az életben nem küldte volna el a narancsbőrös picsába. Robin meg csak röhög az egészen. Mondjuk jól is teszi, ő biztonságban van. Komisz is nyugodt, szerinte kis barátai „le vannak ülve, mint az iszap”, egyáltalán nem tart attól, hogy ezek hárman párbajra küldik a barinőjét. Mondjuk, matekból nem lehet túl erős a jószág, mert ugye három a kettő ellen, és akkor még a dupla jelről nem is beszéltünk. Már persze csak adott esetben… úgymond.

3_26.jpg

Nem ragoznám, a nap fele gyakorlatilag ezzel megy el. Az új trió kint, Komiszék meg a hálóban hányják az epét. Még kész szerencse, hogy új játék tűnik fel a láthatáron, a Kontinensek csatája! A különböző földrészeket kell megtestesíteniük: PVC Európát, Komisz Ausztráliát, Boglya Afrikát, Nyálas Amerikát és Robin Ázsiát. Mindenki hülye ruhákat kap, bár Komisz esetében csak nagy jóindulattal nevezhetjük ruhának azt a pöcstartót, amiben flangálnia kell. PVC német népviseletet kap, Boglya valami párducmintás cuccot, Nyálas mexikói pancsót és sombrerot, Robina viszont megint beszopta, őt gésának öltöztetik. Persze a kimonó mellé fehérre kell mázolnia a képét, amiben Nyálas kéjes örömmel segít neki. Robin ezt szemmel láthatóan nehezen tűri és rohadtul unja, hogy megint nem tudta elkerülni a női karaktert. Apró bosszúval vesz elégtételt, mikor új levél ékezik, akkor bekamuzza Nyálasnak, hogy le kell borotválnia, vagy gyantáznia a bajszát. Nyálas meg gondolkozás nélkül vágja is lefelé. Előjön, és úgy néz ki, mint egy amis, akit akarata ellenére elvittek egy Acapulcói céges buliba. A gésa szól neki, hogy csak viccelt és kitör a röhögés. Na, jól van, megjött Robin is.

4_22.jpg

Szünet után gyorsan bekapcsolunk a villába, kiderül, hogy PVC beteg, MAJDNEM lázas! Nyálast kérdi Lilu, hogy, ha visszakaphatná a bajuszt, vagy Edinát, melyiket választaná? Laci habozás nélkül rávágja:

„Edinát, bajusz nélkül!”


Ó istenem, ez mekkora labda! Lilu le is csapja. Na, végre egyszer én is őszintén röhögtem. Lilu közli a cickányokkal, hogy ma este kiválasztás, Robin, meg gondolkodjon el a szuperképességén. Nem tudom meglepetésként étre-e őket a dolog, mindenesetre Boglya nem tudta mire vélni a keddi bejelentkezést.

5_16.jpg

A következő bejátszásban Komiszé és az ő ritkás hajáé a főszerep. Ugyanis úgy érezte, hogy vágásra érett a séró, és mivel a nullás gép Nyálas kezében van, biztosra vehetjük a nyomorék frizurát. És nem csalódtunk, mert nekiment, mint tót az anyjának, vágta, ahol érte, Robin, meg nem győzött röhögni, miközben okos tanácsokat osztogatott. A vége az lett, hogy az egyébként nyugodt természetű Komisz is felbaszta magát és sapkát húzott.

A kontinensek csatája keretében két szürreális verseny kezdődött. Az első a jódlizás, és mint az sejthető, egyik se egy Szandi, szóval mindenki úgy oldotta meg, ahogy tudta. Komisz pl. a farkát verte közben, Robin meg gésa módra vinnyogott. Már amennyiben vinnyognak a gésák... A második, a sör virsli verseny. A szabályok nem túl bonyolultak, aki többet bír betolni az orcájába, az nyer. Már az elején látszott, hogy Nyálas és Robin közt fog eldőlni a csata. Gyakorlatilag két perc alatt bebasztak, röfögtek, büfögtek, hányással küszködtek, majd a gésa nyert. De ennek fejében, az est hátralevő része azzal töltötte, hogy megpróbálta benntartani a cuccot. Ez pedig úgy próbálta kivitelezni, hogy mikor hánynia kellett, akkor felfele nézett. A gravitáció természetét picit is ismerők, itt már tudták, hogy ennek nem lehet más vége, minthogy pofánhánya saját magát. És tényleg… okos. Most már értem, hogy fulladhatott meg annyi rock sztár a hetvenes években. A másik elmeóriás, meg addigra mocskosul berúgott a két (!) korsó sörtől, és a pancsót úgy próbálja meg felvenni, hogy közben már a fején van a sombrero. Gratulálunk!

7_11.jpg

A kiválasztás, a szokott mederben folyik, kiteregetik a szennyest, majd kiállnak a táblához. Az első Boglya, aki nem okozott meglepetést és Nyálasra rakta a jelét. Komisz szintén. PVC nem véletlen állt össze az új bandával, Boglyára csapatja. Hm… Nyálas persze szintén Boglyát válassza, de ez nem jelent semmit, mert Robin nem hazudtolja meg magát. Trió ide, trió oda, ő bizony rárakja Lacira, aki így megint megy párbajozni. Már csak az a kérdés, hogy kivel?

 És a végére egy újabb Robinfarok. Szívesen. 

Címkék: 18+ vv7 dsns
1401 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Costanza 2015.02.19. 00:20:16

@vastyúk is ..: Of course. Igaz. Szerintem az a konkret tema amit jol korbeirnak, hogy Laci -mint ferfi- gyava, csak ezt Robin sokkal szebben szereti becsomagolni. Mindkettonak vannak kulonbozo elvei, en szemely szerint egyiknem sem vagyok az ugyvedje, de a talalas azert szamit. Robinnak van igazsagerzete, Lacinak meg folyekony halmazallapotubbak az erkolcsei a masokkal valo banasmod teren, es azok is atfolynak a kezei kozott. Valoszinuleg azert hiszi o is Edinat szerethetobbnek ott bent, mert Edina is az igazsag bajnoka, kiall ott ahol kell, meg harcba ment a nemes celokert, vagy mi. De jol mondod, szo szerint azt mondta, hogy o tehet rola, es ez igy azert kicsit nonszensz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 00:21:48

@-pkata-: Sosenem, látod, a kedvedért kemény kertvégi munkát végzek.:)

kamilla123 2015.02.19. 00:24:02

@VV Erőlegény: ebben most egyetértek, ez most elég erőltetett vita volt RObin részéről, most nagyon kilógott a lóláb, h provokál, de igazából nincsenek érvei. Ez az egész Edinás dolog annyira kamu. Miért nem mondja azt, h rohadtul bánt, h állandóan lebuzizol, és kiviszlek a hóra, azt fájtoljuk le köcsög! ennyi. Ehelyett jön ezzel az Edinás szarral. A kutya nem hiszi el, h bele van esve ebbe a csajba. Ez egy ffiassági vetélkedő, mint a sörivásnál is volt. Inkább behányt, de ő akart lenni az nyertes. Meg hogy akkor ő be tud kavarni nőügyileg. Ez saját magának fontos, meg hogy a nézőknek megmutassa, h ő is ffi.

pomac 2015.02.19. 00:24:26

"Ma este kiderül, a nézők szavazati alapján melyik banda vitte a prímet a saját kezűleg leforgatott videóklipjével! A győztes csapat tagjai videóüzenetet, levelet, valamint személyes találkozást kapnak jutalmul a slágergyanús alkotásukért cserébe!"

én nem láttam hogy kiderült volna kik nyerték ,ennek okán ma nem lesz on tuti

vastyúk is .. 2015.02.19. 00:24:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem Robin nem olyan könnyen befolyásolható. Egyszerűen csak úgy kényelmes neki, hogy ezt a hatalmas sérelmet szajkózza. olyan, mint mikor kifestették, és beleegyezett, aztán a tenyerét dörzsölte, hogy ezt majd felhasználja ellenük. Nem a Laci ellen, hanem a Laci és Edina ellen :D.. Szóval Robin legjobban Edinát tudta megvezetni, mert Edina tényleg megbízott benne.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 00:25:03

@MacákékIcukája: Hogy Lacus szelídsége színjáték volt végig.

vastyúk is .. 2015.02.19. 00:26:15

@pomac: Hát egyelőre úgy néz ki, de reménykedni még lehet :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 00:27:25

@vastyúk is ..: Ássam el őt is? :)
A végén kiderül, hogy minden pasi átverte Edinát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.19. 00:31:27

@vastyúk is ..: Nekem az is hiányzik, hogy megszavaztatták, kinek az előadása volt a lejobb, mikor bementek a Béciék. Azt Edina nyerte. Vagy a büntikiszabás Laci-Edina szaunájára. Ott van mind Dani levele mellett egy lakatlan bolygón.

vastyúk is .. 2015.02.19. 00:31:57

@Costanza: Egyébként szerintem ez csak műpicsogás Robin részéről. Neki teljesen mindegy, hogy ki esett ki, a lényeg, hogy egyel kevesebben lettek. Mondta azt is Edinának, hogy megköszönöd még ezt nekem, meg azt is Lacinak, hogy majd a kövi választáson ugyanígy rádrakom a jelet. Szóval neki mindegyik esetre volt egy terve. Laci meg nem képes higgadt maradni. kb egyből robban.

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hát nem mondom, hoyg ásd el, mert asszem az felbújtás lenne, hihihi, de szerintem kamu Robinnyó is. Vannak olyan pillanatok, amikor futkározik a hátamon a hideg a sorozatgyilkos nézésétől :D.

vastyúk is .. 2015.02.19. 00:34:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hát igen azt már nem hiszem, hoyg viszont látjuk. Egy párhuzamos valóságba került. Csodálom, hogy Edina levelét leadták egyáltalán.

pomac 2015.02.19. 00:35:13

@vastyúk is ..: na jó lesz on majd lehet nézni hogy alszanak :DD amugy fenn vannak a kommentszerda videói is ,most laci legjobban fannit hibáztatja hogy edinával kellett párbajoznia.. kész :DDD

pomac 2015.02.19. 00:40:25

ugy gondolom dani levelének semmi hatása nem lehetett vagy nem is volt ,lehet azért mert pár napra rá bemehetett

Costanza 2015.02.19. 00:44:11

@vastyúk is ..: hm... most torted ossze egymillio noi nezo szivet, almait. Szoval azt mondod, hogy a nyeremenyert nem dobnak tuzbe meg az anyukajukat is? Az biztos hogy minden esetre van terve. Nekem most kicsit eroltetett menetnek tunik mindegyik ugy tunik megfeszult picit, es szamomra az gagyi. 1 kivetellel, de ott elfogult vagyok. Nem tetszik ha valaki nem konzisztensen jatsza tul a szerepet. :)

vastyúk is .. 2015.02.19. 00:52:33

@pomac: hát azért mégiscsak úgy lett volna kerek, ha leadják a fiú filozofálgatásait :D, meg hogyan búcsúznak el tőle :D.
Laci meg az a fajta ember, aki reflexből keresi a nyomorának okozóját másokban. Már várom a szörcsögő mikroport hangokat. Hagy érezzük, milyen jóságosak velünk a szerkik. :)

@Costanza: hihihi. jaja, úgy kizökkenti az embert a mozizásból :D. Robin a kis huncut. Eddig jó volt alsógatyában mosakodni, most az utolsó két hétre le kellett tolni.. Kíváncsi vagyok kire hat ez bármilyen szinten. Szóval a női szíveknek meg azt üzenem, hogy menjenek ki a terepre, aztán ott vadászgassanak, ne az ilyen megcsinált fantáziákba lovalják bele magukat, mert semmi értelme. Annál jobb nincs is, ha hús-vér ember töri össze a szívüket :D.

csak mert 2015.02.19. 00:56:17

@vastyúk is ..: én amikor megláttam gatya nélkül Robint zuhanyozni, hááááát, sírva nevettem... biztos hideg volt a víz

vastyúk is .. 2015.02.19. 00:58:21

@csak mert: én nem néztem meg. kurvára nem érdekel ugyanis. :D

csak mert 2015.02.19. 01:00:00

Fanni mindig kíváncsi volt Robinra-fütyijére, hm..:DDD

Costanza 2015.02.19. 01:01:15

@vastyúk is ..: Uhh. igaz, milyen jo is az.
A nok mindig hinni akarnak, foleg egy ilyen nevvel hogy Robin, a kis hatasvadasz. ;)
Amugy tenyleg hogy ledobta a textilt, jol megvarakoztatott minket a kis huncut. Kb ket honapja ezt lesi mindenki, o meg bedobja a vetkozos trukkot a last minuteben. Vajon hany honap amig odaadja magat teljesen? :D

csak mert 2015.02.19. 01:03:09

@Costanza: jobb lett volna, ha nem tolja le a gatyót :D

vastyúk is .. 2015.02.19. 01:03:43

@csak mert: hát akkor Fáninak kellett volna megmutatnia. Ez is érdekes. Ott van neki Denisz, pörögjön azon. Vagy esetleg lemeózná Robinét, ezért furdalta annyira a kíváncsiság. :D

csak mert 2015.02.19. 01:04:45

@vastyúk is ..: miért ne :D ha már ott van, kipróbálja őt is :P

Costanza 2015.02.19. 01:06:41

Dennisznek eleg katonasra nyirtak a hajat... marmint Laci. Legalabbis elegge mult-mult szezon kiadas.. Vajon direkt? Amugy ez a sok nyirbalos szivatas volt eddig a legjobb resz, kar hogy a pasik nem szivattak egymast tobbet elmesen, az tok jo erofitogtatas lett volna, es vicces is. Tegnapi adas szuper volt a bajusszal pl.

Costanza 2015.02.19. 01:07:19

@csak mert: Miert, talan nem Isten ajandeka a noknek? :D

vastyúk is .. 2015.02.19. 01:07:28

@Costanza: Nincs összefüggés. Plasztikot már levarrta volna, ha hagyta volna :D

@csak mert: Mindig elfelejtem, hogy Fáni olyan mértékben ösztönlény, hogy az evolúciós versenyben így akarhatja maximalizálni az esélyeit. Tündérfalván faszt választanak, nem embert :D

csak mert 2015.02.19. 01:10:08

@Costanza: nekem nem :D

@vastyúk is ..: "Tündérfalván faszt választanak, nem embert :D" .DDDDDDDDDDDDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 01:15:34

@VV Erőlegény:

Kihullik a hajam. Milyen felelőssége van Robinnak más résztvevők irányában? Valakit a nevére vett, és nem vettem észre, tán?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 01:17:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ne dőjj be neki, először aszonta, hogy az jó, ha derékig van. Így lássa a csupa de tetovát.:):)

Costanza 2015.02.19. 01:18:04

@vastyúk is ..: Ahha, a cel szentesiti az eszkozt. Csak Dori ferfiasabb mint Robin, es Robin noiesebb mint Dori, szoval kicsit bonyi lett volna. :S

csak mert 2015.02.19. 01:18:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: biztos ő kényszerítette őket a közösülésre a pad alatt :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 01:19:30

@Costanza: Sztm a totális szembefordulással megvárja, míg Laccci és Ádinka együtt nézik kívülről:)

csak mert 2015.02.19. 01:21:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lehet otthon veri a gépet, miután látta Adoniszt gatya nélkül, hogy ÁZT nám hiszem ál :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 01:22:02

@csak mert: Viccen kívül. Milyen sokan bedőlnek ennek az érvelésnek. Mármint, hogy Robin "felelőssége", meg "hibája", "szemétsége" stb.

csak mert 2015.02.19. 01:23:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen sajnos, pedig egyéni játék, sőt ár említettem, hogy örüljenek, hogy nem zárták ki őket azonnal..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 01:23:21

@csak mert: Lehet, sőt biztos:) De arról szeretnék egy snittet, a gerlepárról, mikor ez bekövetkezik:)

Costanza 2015.02.19. 01:23:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: En fekve gondoltam- hogy vajon mennyi ido lehet, de lehet az eskuvoig kell varni, ha csak a sima zuhany ilyen sokaig tartott. :)

csak mert 2015.02.19. 01:24:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a szerelem csak addig tart, amíg laci bent van, ha bukja a lóvét, ádina elmegy

Costanza 2015.02.19. 01:25:03

@csak mert: meg egy sima oleles is olyan benazos volt kettejuk kozott a mai adasban a kanapen, olyan majdnem vallonveregetos.

csak mert 2015.02.19. 01:25:12

@Costanza: ha virágot visz neki a nő, talán fél év :DD de akkor is csak sötétben, paplany alatt!

csak mert 2015.02.19. 01:27:51

Elképzelek egy szitut, ahol a nő azt mondja: közösülünk? Hatolj belém!
vajon a férfi mit szólna? :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 01:29:03

@csak mert: Ha meg nem, akkor Laccci családja nagyon ott lesz szeren, az tuti:D

csak mert 2015.02.19. 01:30:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: muszáj gyámság alá helyezni, mert már mondta azt is, hogy odaadja a kulcsot ...

Costanza 2015.02.19. 01:32:34

@csak mert: Kocsit sem veszel tesztvezetes nelkul :D

vastyúk is .. 2015.02.19. 01:40:37

@csak mert: semmit. Letolná a gatyáját.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 01:46:05

@csak mert: Végül is nem mondta, minek a kulcsát. Lehet, hogy a takarítószekrényről van szó.

Juvegrande85 2015.02.19. 02:00:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha pusztán mint jelre tekintünk természetesen az övé se volt különb mint a többié amikor lehetőséget láttak abban, hogy létrehozzák és ne elkerüljék a szerelmesek párbaját. Az ugye senkinél nem kérdés még Lacinál sem, hogy az alapvető hibát azt ő és Edina követte el amiért meg is kapták a jogos büntetést. Ami utána a kiválasztáson történt az már egy külön szituáció. Az egy olyan rendhagyó kiválasztás volt, hogy nem lehet egyszerűen úgy tekinteni mint egy átlagos kiválasztásra. Pedig a villalakók ezzel próbálják magyarázni és legitimálni a döntésüket. Azért ennyire nem egyszerű ez a történet ezt ők is jól tudják csak abban a helyzetben egyik se mert másképp reagálni mert féltek, hogy a későbbiekben ők kapják a jelet. Robinnal se az a baj szerintem hogy a duplával nem akadályozta meg a dolgot. Ő már teljesen jó döntést hozott volna ha egy jelet dob Fannira és támadhatatlan lenne a döntése. Viszont azzal, hogy Lacira tette a jelet ő sem lett különb a többitől. Laci meg Edináért haragszik. Ő megmondta, hogy Robin nem lesz tekintettel az állítólagos barátságukra de a lány ezt nem hitte el neki. Ehhez képest most azt hallgatnia bent Robintól hogy hogy sajnálja, hogy jó barátja Edina kiesett meglehetősen furcsa lehet. Egyébként visszatérve az elejére. Ugyanolyan rohadék volt a többi is e téren. Csak ők nem próbálják meg még magukat utána jó színben feltüntetni. Robin jót akart állítólag Edinának. Tényleg őrült jó lehetett neki egy ehhez hasonló párbaj. :D:D

vastyúk is .. 2015.02.19. 02:08:02

@Juvegrande85: jól beszélsz. Ezzel egyet lehet érteni :D

vastyúk is .. 2015.02.19. 02:50:28

Hát még a hurtyogásukat sem mutatták, úgyhogy Pomac kollégának igaza lett.

Véget ért az őrségem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 02:51:49

@Juvegrande85: Szerintem meg rosszul beszélsz. És bár nem hiszem, hogy képes leszel revideálni a nézeteidet, még egyszer ide leírom.

1. Mi az, hogy legitimálni a döntésüket? A retek szabályai szerint rakták a jelet, tehát a kiválasztás LEGITIM volt, senkinek nem kellett LEGITIMÁLNIA a jelrakást. Amúgy van rá magyar szó.
2. Nem veszed az érvelésedben figyelembe azt, hogy ha a "nem bűnösök" közül választanak ki bárkit, azt hátrányos helyzetbe hozzák, mert nem illeti meg az ellenfél választásának a joga, hiszen az már megvan, Ádinka személyében. És milyen alapon várja el a bűnt elkövetők BÁRMELYIKE, hogy a nem bűnösök közül bárki is átvállalja tőlük ezt a terhet. Megmondom. Semmilyen alapjuk sincs ilyesmit elvárni.
3. Az, ha Robin valamilyen elkötelezettséget érez esetleg Ádinka iránt, az a személyes ügye, és semmi köze ahhoz, amit Lacccival tesz.
4. Minden villalakónak indoklás nélküli joga bárkire rápakolni a jelét. A nézőnek sem lehetnek elvárásai, mert nem tudják, hogy mi az illető villalakó hosszabb, rövidebb távú terve.
5. Kéretik a 'lett különb a többiTŐL" helyett a "lett különb a többiNÉL"-t használni.

Csak ügyesen! 2015.02.19. 06:39:20

@Juvegrande85: +100 És Robin tudja is pontosan, h ezt elcseszte, ezért is beszéli ezeket a hülyeségeket és próbálja ráhúzni Lacira a vizes lepedőt. Laci azzal tenné a legjobbat saját magának, ha megvonná a vállát és hagyná a kis gésát, nem haverkodna vele, meg ilyesmi, meg nem állna le elmondani, h miért hülyeség az, amit a másik mond, mert felesleges. Csak ezt nyilván nehéz megtenni, főként ha örökké Laci van a porondon, a tegnapi játék tulkép egy vegzáljuk Lacit óra volt.

Csak ügyesen! 2015.02.19. 07:02:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: Laci ilyen is, meg olyan is. Amíg Edinával volt, akkor is robbant, ha bántották, csak kevesebbszer mentek neki a többiek, meg meg tudta beszélni valakivel a dolgokat, most meg szabad préda. Laci stílusa olyan, amilyen, azzal nyerné a legtöbbet, ha megtanulná csendesebben lerendezni a konfliktjait, mert egyébként a legtöbbször igaza van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 07:29:09

@Costanza: Tegnap már nem voltam, de köszönet kommenttársaim @vastyúk is ..: @Juvegrande85: @kamilla123: véleményeinek! Igen, ezek miatt! Szóval tegnap nap közben azt mondtam, hogy nekem egy Robin-Laci párbaj erősen X-es, most azt mondom, hogy a tegnapi öfi alapján Laci felé billen a mérleg nyelve. A "szerencsekerekes" generált vita, meg korábban Robin egy-két jelrakási manőveréhez fűzött "kilógó lábú" szóbeli magyarázat kettejük közül Laci felé billenti nálam a szimpátia voksomat. Ehhez hozzájárul, hogy ha tényleg számított volna neki Edina, akkor most eleget tesz a kérésének, és nem bántja falkában Lacit, sőt egyenesen a falka élén csaholva (és itt egyáltalán nem állítom, hogy Laci hibátlan lenne). A tujából szinte átmenet nélkül lett nagy magyar igazságosztó és megmondóember karaktere sem szimpi. Ha végig ilyen lett volna, akkor OK, de Szandikával egyet kell értenem, könnyű akkor megmondóembernek lenni, amikor már szinte senki sincs a villában....

lukacstoncsi 2015.02.19. 07:34:24

Jó reggelt!

Jó volt a tegnapi pörgetős játék.Robinnak sok dologban igaza van úgy látom.Ez a dolog nem is a szaunás dologról szól elsősorban hanem arról hogy Laci hogy viselkedett eddig benn ebben sok hasonlóság van Fanni és közte.Az adok kapok esete.Sose ér véget.Nem Robin a hibás mert egy kész helyzetet kaptak az RTLtől és Edina már eldöntötte ő megy ki.Ok dönthetett volona úgy hogy Fannira teszi a jelét de 3 jel már Lacin volt.Ha ő is Fannira teszi 3-3 Dennis dönt és Laci megy.Ennyi.Laci gyáva ezt nem tudom máképp mondani mert ez van.Amikor Zsu párbajra ment bevédte magát a lilával Edina kérésére ami meg már mi?Hogy a barátnőm mondja meg hogy legyek védve amikor őt még jobban kivihetné a másik és az nincs védve és annyi gerinc nincs bennem hogy azt mondom nem leszek védett lesz ami lesz erős vagyok hiszek magamban vagy ne adj isten visszaadom a szupert Edinának mert ő egy válságos helyzetben nekem adta és így korrekt.De nem.A mostani helyzetben Laci nem áldozat korántsem.e takarózzon azzal hogy Edina erőszakosabb volt mert ilyen nincs.Megmondta ők lesznek a párbajellenefelek és így is cselekedhetett volna.A mostani játékban is csak mellébeszélt szitkozódott teljesen hiteltelen volt.Robin higgadt és nyugodt volt.Dórival most kicsit az a bajom hogy kezdi túltolni ezt a fannis dolgot.Pont ez a rossz mert Fanni meg nem áll bele hagyja hogy Dóri belelovalja magát ennyire már ismeri.Dennisen nem lepődtem meg.Most hogy nem esélyes párbajra úgy olvasott be Lacinak hogy az szánalmas.Piti ember az ilyen ezt a műsort meg úgy kommentálta hogy mekkora őszinte.

lukacstoncsi 2015.02.19. 07:37:17

Edina kérése Robinhoz ok de Robin hadd érezzen már úgy ahogy.Laci ráadásul megint bunkóskodik.Laci nagyon szépen végigmártírkodta a hetet nekem ez már sok.

2015.02.19. 07:42:28

@vastyúk is ..: @csak mert: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: brillíroztatok, csak ne aludnék mindig el de így utólag is jól szórakoztam :DD

lukacstoncsi 2015.02.19. 07:45:22

@minden reggel: kösz.Robin azt hiszem nem taktikázik jobban mint a többiek csak ügyesebb sok esetben és a szokásos balhék nélkül csinálja végig.Meg azt látom hogy érvel elmondja a dolgokat és a többiek sem gondolják hogy hülyeséget mond.Laci kivételével persze.

encek 2015.02.19. 07:48:54

Nagyon érdekes, hogy Laci az áldozat szerepében hogy bejön mindenkinek!.:D Rendesen bekajálja a nép. Még a végén megnyeretitek ezzel a picsogó f@sszal a játékot. Dórit nem is minősítem.

2015.02.19. 07:49:24

ja és hajlá lobin

minden reggel 2015.02.19. 07:49:51

@lukacstoncsi: nekem különösen ez ütötte meg a fülemet, hogy Edina megkérte... És akkor szemét ha nem úgy csinálja? Miértis? Szerintem pont az ô 'taktikája' és a benti viselkedése az ami 'cool'

minden reggel 2015.02.19. 07:51:06

@encek: nekem nem :) akkor nem vagyok nép :) sztem idegesítôen férfiatlan (Bocs Kata)

2015.02.19. 07:51:06

@lukacstoncsi: Kettős mércével dolgozol. :D Robin a fasza gyerek, Laci meg gyáva? Ezt fordítva is elmondhatjuk. Robint lapított eddig, mint sz.r a fűben, néha kivihogott a kapucni alól, és ennyi (ke). Most pedig kinyílt a szája, falkában támad (hogy máshogy), és saját magát köpi szembe (vagy ahogy írták többen is): okádja le, most aztán tényleg. Edinának akart jót, ezért kiküldte a szerelmével? Dumcsizgat, vihog Lackóval, utána kiküldi párbajra újra? Fasza gyerek, és bátor is, tényleg. :D
Laci gyáva, mert magára rakta a lilát anno, de Robin minden cselekedete alól mentesül, mert ez egy játék. :D Aha, persze....
Egy ideig nem tudtam mit kezdeni a Robin-jelenséggel, de már egyértelművé vált, hogy egy kis sunyi alak, szóval nálam lezérózta magát.

minden reggel 2015.02.19. 07:52:54

@natalja: hát edina ugyanígy veregette vállon zsut az elején h azért rakom rád h visszajöjjél, az akkor más volt?

2015.02.19. 07:53:51

@encek: Ő az egyetlen, aki tartja magát ahhoz a szerephez, amit vállalt. Ő elmondta: áldozat lesz bent. S ez így is van. :D Mi ezzel a probléma? :D

2015.02.19. 07:53:53

@minden reggel: jaja és felelősséget nem vállal csak áthárítja másra egy nagy nulla az a gyerek

2015.02.19. 07:54:28

@minden reggel: Nem volt más, de én most nem is Edináról beszéltem.

minden reggel 2015.02.19. 07:55:36

@fosch9: sztem ô az akire nôben azt mondanánk h kirakatbaba.

lukacstoncsi 2015.02.19. 07:57:09

@natalja: Én a mostani helyzetről írtam.Nem másról.Robinnak is voltak kétértelmű dolgai az ele
jén illetve késöbb de szerintem nemrég talált magára.Nem gondolom hogy ő is akkora taktikus lenne csupán jó megfigyelő ahogy Edina vagy Fanni is pl.Olvasd el amit írtam és azt gondold végig.Nem Robin nyakába kéne ezt varrni hanem a kedves nézőkébe akik nem szavaztak sajnos elegen Edinára tudod?Mert a párbajon még lehet változtatni de nem tették meg elegen.Ez a baj igazából.

minden reggel 2015.02.19. 07:59:42

@lukacstoncsi: ez olyan mintha azt gondolnánk h lett volna egy íratlan szabály h edinának kell vissxamennie. Egy Kiesik egy visszamegy, ennyi. Miért kell bárki nyakába varrni? (nem ellentmondok, csak hangosan gondolkozom

2015.02.19. 08:09:17

@lukacstoncsi: Én is a mostani helyzetről írtam. :D Engem nem érdekel, hogy Edina kiesett. Én arra reagáltam, hogy szerintetek Lacitól gyávaság, Robintól meg profi taktikázás az, hogy el akarja kerülni a párbajt. Ha Laci gyáva, akkor Robin is. Ha Robin taktikus, akkor Laci is. :D
Az másik kérdés, hogy Robin jószándékú cselekdeteiből soha nem kérnék. :D

lukacstoncsi 2015.02.19. 08:19:25

@natalja: Még Robin az aki a legnormálisabban állt eddig mindenkihez jegyzem meg halkan....A négyszakmás Lacika áldozat szerepre készült kinn de eléggé elbacta mert inkább a mártírt hozta azt is elég későn.Áldozatként feküdt le Dórival meg Edinával is.Miből áll az ő áldozatszerepe tulajdonképpen?És a nézőket nézi ennyire hülyének hogy ezzel lesz szimpatikus?

Csak ügyesen! 2015.02.19. 08:22:51

@minden reggel: Igen, de Robin éppen ezt teszi: Laci nyakába varrja h képes volt visszajönni egy olyan párbajról, amit Laci sosem akart.

csicserierika 2015.02.19. 08:32:59

@natalja: Edina a BV-ban mondta, h visszanézve pár adást, Robin elég sunyi.

csicserierika 2015.02.19. 08:44:52

@csak mert: jah, mint Gigit és Jerzyt. Aham...

csicserierika 2015.02.19. 08:47:36

@lukacstoncsi: most meg Robin csinál belőle mártírt. Én kötelezném Robint, h minden párbaj előtt ő csomagoljon be Lackónak :) Én már csak ezért is sajnálom L.-t az állandó pakolás miatt :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.19. 08:51:54

Robin is mondhatta volna mondjuk azt is a Laci fikázása helyett, hogy legnagyobb fájdalmam, hogy nem jól mértem fel az erőviszonyokat, és egy villabarátomat/lelki társamat nem azzal küldtem csatába, akivel szeretett volna. Ezért erős lelkiismeret furdalásom van. Ennyi elég lett volna, és akkor marad a szimpátia lista élén. És ha még egy kicsit "keménykedik", akkor lassan már Denisz is beelőzi nálam a szimpátia sorban, mert az a kép, ahogy ebben a fütyitartóban meztelenül ül a riportszobában, az epic, :-) pedig elég nagy volt a lemaradása, de tény hogy amit ő képvisel (játékos tahóság), azt következetesen képviseli!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.19. 08:51:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: jól van, fogd rám. :D Minek ásod el? Ha nem ásod el, nem kell kiásnod. :D Szegényről egész este nyaltam a homokot. :D

másodpéldány 2015.02.19. 10:05:57

már több mint ezren szavaztak a poll mégis mindig 50-50 -%-ot mutat, szóval nyilván be lett betonozva... mindegy hányan szavaznak csak ezt fogja mutatni, kinek az érdeke, ilyenre írni a pollt?

www.easypolls.net/poll.html?p=54e3c34de4b0fec8f472a95c

másodpéldány 2015.02.19. 10:10:44

@VV Erőlegény:

felőlem akár denisz is nyerhet, csak ne egy műkönnyes, hazug, bocsiszemű rendőr: laci

aki másik szuperképességével zárja másik barátnőjét 6 órára a szaunába minden alap nélkül, csak úgy... ezt csinálják az iszlám állam harcosai is, csak úgy levágják a fejeket... miért? csak, mert náluk van a kard, a másik meg fegyvertelen...

... és akkor most lacit fogja visszaszavazni a közönség? ezt a gyáva, műkönnyes csávót?

ÁZT NÁM HISZEM ÁL!

Costanza 2015.02.19. 14:31:50

@VV Erőlegény: itt voltak az embereid, ugyhogy nem baj ;)

Juvegrande85 2015.02.19. 16:13:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az 1. es és 5. ös pont pusztán kötekedés. Nagyon nem mennék bele. Őszintén bevallom nem vagyok jó nyelvtanból. Mindenkinek vannak gyenge pontjai. Mondjuk azt hogy éssel nem kezdünk mondatot azt gondolom te is tudod csak én ha nem muszáj nem emlegetem fel mert nem az volt a célom, hogy azért mert gyökeresen más a véleményünk megpróbáljalak hülyének feltüntetni. :)

2. Szerintem a bűnösök megkapták a büntetést a kiválasztás előtt. Az én számomra abból hogy a szerkesztők büntetésből az ellenfél kezébe belenyomnak egy lapátot még nem feltétlenül következik, hogy pofán is bassza vele az ellenfelet. A döntés az övék volt így döntöttek. Most vállalják a következményét, hogy esetleg volt akinek nem volt ez szimpatikus. Azért azóta hamar kiderült hogy mindenki nyugodt szívvel tudna jelet tenni másra is mert be vannak tárazva az ellenségek bőséggel. :)

3. Amíg Edina-Fronton megy a harc a két fiú között addig Robin vesztésre van ítélve. Sok dologban van igaza Robinnak Lacival szemben de az Edina témában nincs. Nem is értem miért erőlteti ezt a dolgot.

4. Persze, hogy mindenkinek joga van bárkire rátenni a jelet. A nézőknek meg joga van szavazattal ítélkezniük, hogy minden körülményt figyelembe véve egyet értenek e a cselekedetével vagy sem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.19. 16:24:11

@Krétagarbó: Most őőőőszintén, Robin tényleg falkában bántja Lacccit ? Nemááááááá:DDD
süti beállítások módosítása