Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A kór 1x12 - Meghasadt szívek (+18)

2015. február 18. 13:00 - hesszelgetőbibiána

Mr. Palmör az ágyat nyomja, eléggé szarul néz ki, amit a Herr csak megerősíteni tud: a vénember lassan, de biztosan haldoklik. Ha már Mr. Palmör is ennyire beteg, meg ha már a Herr is ott van, felmerül az alku, ami miatt ez egész vámpírzombis parádé kialakult, vagyis hogy a Mester átalakítja Mr. Palmört, aki pedig ezért cserébe pénzt és energiát nem sajnálva segít megritkítani az emberiséget. A probléma abból adódik, hogy a Mester olyan üzlettárs, aki akkor teljesíti a maga részéről vállaltakat, ha majd kedve lesz hozzá.

vlcsnap-00001.jpg

Közben Efék is hazaérnek, nem túl rózsás a hangulat. Ef béna volt a Mester elleni küzdelemben, Zek elhallgatja, hogy Nora anyja addig ordibált és rángatta a rácsot, hogy kénytelen volt kimenni neki cigiért, közben pedig majdnem meghalt, az öregember pedig rettentően szomorú. Le is megy a pincébe búslakodni kicsit az üvegben tárolt szívhez, ha pedig már ott van, nosztalgiázik is. 1967-ben járunk, Albániában. A már kevésbé ifjú Ébrahám lovat vesz, hogy felvágtathasson a hegyen lévő várba, és végre leszámoljon a Mesterrel, de előtte még hazaugrik az asszonyhoz. Mirjam aggódik rendesen, meg is ígérteti Ébrahámmal, hogyha fészekre bukkan, akkor nem hősködik, hanem inkább menekül. Az emlékáradatot Nora töri meg, aki egyből észre is veszi az üvegbe zárt szívet, és azzal a lendülettel már kérdéscunamit zúdít az öregre, de ő egyáltalán nincs beszédes kedvében, egyszerűen elzavarja Norát.

vlcsnap-00002.jpg

Gász a boltos kaland utána újabb balhét nézett ki magának. Most egy kocsi hátsó ülésén csücsülve tart fegyvert annak a fószernek a fejéhez, akinek Félixszel eladták a lopott autót. Ef ezalatt a térkép felé görnyedve akad ki, hogy a múltkori gyilok során az öregember szerinte bekattant, amiért csak úgy berohant volna a fészek közepére, a halomnyi vámpírzombi közé, de Nora és Fet szerint ez belefér. A csevejt kopogtatás szakítja félbe, az ajtón túl pedig Dács álldogál. Nem jött üres kézzel, ugyanis képes megoldani, hogy egy 30-40 másodperces üzenet lemenjen tévében és rádióban egyaránt. Az ötlet egyből felkelti Ef figyelmét, aki fejben már fogalmazza is a szövegét.

vlcsnap-00003.jpg

Gász egyébként fegyvert, lőszert és pénzt akar szerezni emberünktől, az öreg pedig matracán pihengetve a múltba réved megint. Ébrahám fehér paripán poroszkál a patak partján, majd egyszer csak megérkezik egy vár romjaihoz, ott pedig lemászik egy kútba. Alagúton és rácsos ajtón túl talál rá a Mesterre, aki megemlíti, hogy mire odaért, a nap lement, Ébrahám távol került az otthontól, az asszony meg egyedül van. Ébrahám rögtön menne is haza, de a kútból nem tud már kimászni, mert a kötelet eltüntette a Herr, aki ezzel bünteti emberünket, amiért nem bírja abbahagyni a Mester üldözését.

vlcsnap-00004.jpg

Dács és Fet a tetőn tesznek-vesznek, meg beszélgetnek, de az egész arra megy ki, hogy Fet megtudja Dácsot vajon a nők vagy a férfiak érdeklik. Választ nem kap sem Fet, sem mi, legyen annyi elég, hogy Dács specialitása a szenvedélyes, pusztító kapcsolat. Borítékolható, hogy lesz köztük valami, ha nem halnak meg előbb! Gászék eközben megérkeznek a faszi irodájába. Van fegyver, pénz, minden, de Gászt azért hajtja a kíváncsiság, hogy mi lehet egy konténerben, amiért köteg pénzeket képesek fizetni a fószernek, aki mellékesen konténerekkel is üzletel.

vlcsnap-00005.jpg

Efék éppen a nagy premierre készülődnek, amikor is az öreg előbújva pincéjéből beismeri, hogy a múltkor a csatornákban elvesztette az eszét, de most már megpihent, mehet tovább a buli. Mielőtt végre lemenne élőben a felhívás, még megnézzük, ahogy a múltban Ébrahám a kövekbe kapaszkodva kimászik a kútból, meglátja kibelezett lovát, majd hazarohan, de Mirjamot már nem találja ott, csak a feldúlt házikót. Dács terve beválik, Ef pedig tudósként hívja fel a lakosság figyelmét a járványra és a veszélyre is, mielőtt megzavarnák az adást. Feték azonban nem örömködhetnek sokáig, mert az emeletről sikítás hallatszik, felérve pedig a Nora anyját szipolyozó Mr. Bolivárt találják. Ő sem jött egyedül, a Herr és barátai a bejárati ajtón keresztül jönnek, de Eféknek még időben sikerül lemenekülniük a pincébe.

vlcsnap-00006.jpg

Gászék is kinyitják a konténert, amiben a legnagyobb meglepetésükre vámpírzombik vannak. Gásznak sem kell több, egyből irtani kezdi őket, a másik arcnak pedig fegyvert dob, amikor az kéri tőle, de a barom ahelyett, hogy a vámpírzombikat szedné le, Gászra kezd lövöldözni. Amíg ők egymással vannak elfoglalva, addig a konténernyi kopaszt a vámpírkommandó szépen kivégzi, majd Gász fejére zsákot húznak és betuszkolják egy nagy, fekete kocsiba. Az öreg pincéjébe még mindig be akar törni a Herr, de az öreg számított rá, hogy ez egyszer megtörténik, a húsos hűtőn át kijuthatnak. Nora nagyon kivan az anyukája miatt, nehezen tudja otthagyni, és elfogadni, hogy már nincs mit tenni. Ef előre küldené, míg ő szépen levágja a mama fejét, de végül Nora erőt vesz magán és inkább ő fejezi le anyucit.

vlcsnap-00007.jpg

Az öregnek persze újfent nosztalgiarohama van, így megnézhetjük, ahogy kénytelen volt levágni Mirjam fejét és kivágni a szívét, utóbbit csak azért, hogy emlékeztesse a bosszúra. Az utolsó pillanatban a Herréknek is sikerül betörniük a pince ajtaját, addigra viszont Efék olajra lépnek, a Mester pedig olyan hangulatban kerül, hogy meglátogatja Mr. Palmört, és csepegtet pár cseppet véréből a vénember szájába, akinek utána elmúlik minden baja, az esőben állva ordibál örömében.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása