Hogy volt?

Való Világ 7x93 - Laci könnyeiben úszik a villa

2015. február 17. 07:43 - candyperfumegirl

Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább néztem volna a két videóklipet végtelenítve.

Mielőtt még László mártíromságára rátérnénk, a hirtelenpirosra rúzsozott Lilu igazi hangulatfokozó bombát dob be már az első percben: holnap megint kiválasztás! És valami egetrengető balhénak kéne addig jönnie, hogy ne Lacit küldjék megint, mondjuk az elég lenne, ha Plasztik elásná Kazal összes műszempilláját meg a sminkkészletét a kert tövében. De most még ugrunk vissza az időben, és megnézzük az utolsó Ádina flashbackekkel teletűzdelt napot, amit még a vellában együtt tölthetett a gerlepár.

793-01.png

Párhuzamos jelenetsorban látjuk, ahogy Laci és Ádina a Komisz-Kazal házaspárt kutyázza, a Komisz-Kazal házaspár őket, és ezeket a nem túl derűs képsorokat színesítendő mi még vágóképnek megkapjuk Plasztikot is, aki így kedveskedik a tartozékbudijának:


„Gyűlöllek, te büdös WC. G*ci”


Mindenképpen javasolnám, hogy filmelméleti kurzusokon ezzel a vágással szemléltessék a párhuzamos montázs hangulatfestő és történetmesélő funkcióját.

793-03.png

Ezek után Lilu a vellába kapcsol, mert most megmutatja nekik a klipeket, amik ők írtak, rendeztek és forgattak a csodás dalokhoz, ehhez pedig össze kell terelni az agyhalottakat. Itt álljunk meg egy pillanatra, mert olyat láttam, amitől majdnem a monitorra köptem az ásványvizet, és nem Komisz zsinórtangából kilógó farpofáira gondolok. Mint azt megtudjuk, öten az öt kontinenst képviselik, ezért vannak olyan jelmezekben, amiknek bármelyik elmegyógyintézet klubdélutánján csodájára járnának a bentlakók. Kazal egy Flintstones-t idéző szettben Afrikát képviseli, Komisz összefestett tangás aboriginalként játssza Ausztráliát, de a szürke kötött sapka így sem rohad le a fejéről az Istennek sem. Plasztikra egy pillanatra azt hittem, hogy civilben van, de csak mert a bajor fejőslány jelmez fölé felvette a szokásos paplankabátot. Laci nagy szombréróban és az indiános hétről hátrahagyott poncsóban képviseli Ámerikát, Robin pedig GÉSA.

793-04.png

Na jöjjenek végre a mai adás abszolút csúcspontját jelentő videolkipek. Elsőként a Fanni-Denisz-Laci trióból álló Young Stars, akik annyira erős képi világgal operálnak, hogy nincs az a hogyvoltírói szókincs, ami alkalmas lenne ennek a visszaadására, ezért csak néhány hangsúlyos vizuális elemet emelnék ki, utána úgyis linkelem a teljes remekművet, mert olyan nincs, hogy ezt megússzátok. A klipben szerepel Kazal feltehetőleg teljes ruhatára, és nem csak ő veszi igénybe, az ocelotmintás szőrmekabátot Komiszon, a szőrmemellényt Lacin látom viszont, és hogy a jacuzzis jelenetben a fiúk Kazal kinyúlt fürdőbugyijait hordják, arra is lenne egy fogadásom. Van itt még sok érdekes kellék: kölyökpezsgő, geek szemüveg, szivar, Kazal kezében egy kiló SÓ, mamusz, popitakaró, Komisz nyakában egy WC-deszka (feltehetőleg a megcsonkított Buddyról származó), mindenki más nyakában vastag WC-lánc lóg, és az egész megkoronázásaként Laci és Komisz egy szál fényes feszülős alsóban és napszemüvegben gitározik (!) Fanni mögött a dzsakuban, amiről nekem egy dolog jut eszembe, de az nagyon, és az a WHAM. A pusztító erejű audiovizuális élményt azonnal ki kell értékelni, ezért Lilu nem egyszer, de mindjárt kétszer teszi fel a kérdést, hogy:


„Dennis, sikerült szerinted helyrehozni a Partybaby-t?”

793-05.png

A másik formáció, a V-Red klipjéről nem lehet ilyen sokat elmondani, alapvetően minimalistább a koncepció, kevesebb vágással és csak néhány átöltözéssel trükközik, Plasztik, Robin és Ádina a háromlépéses koreográfiájukat mindenesetre a vella összes létező pontján elnyomják. A videó képi világa leginkább a korai Abba klipekre emlékeztet, van egymásnak vetett háttal való éneklés, és mindenkit minimum 3 kameraállásból kell folyton mutogatni. Plasztik is beletolja még a melltartóba bújtatott gumilabdákat a kamerába a rend kedvéért, és Laci fel-feltűnik itt-ott, ezt Ádina biztosan szerződésben rögzítette. A remekmű megtekintése után Plasztik lelkendezik, hogy ez TÖKÉLETES volt, Robin szolidan gésáskodik (még mindig nem dolgoztam fel a látványt), Laci pedig természetesen sír. Mert viszontlátta Ádinát. Aki már most hiányzik neki, és egész éjszaka hányingerrel küzdött,hiszen nem alhatott vele.

793-06.png

Ha már ilyen szépen megágyaztunk a sírós-picsogós hangulatnak, folytassuk is a párbajozók búcsúzkodásával, ami annyira fölösleges, mintha ezen a ponton Vikcsu és Dávid (ki?) bemutatkozó kisfilmjeit vetítenék le. Laci és Ádina már csak egymással voltak jóban, tehát a búcsúszónoklatokra senki sem vevő, Kazal le is pattintja Ádinát azzal, hogy a fél szempilláját még fel kell a fejére applikálnia. A gerlepár a vellától is elbúcsúzik, de minden helyiségtől ám, és ezt a szerkesztők műsoridőt nem kímélve végig is nézetik velünk. Itt veszekedtünk, itt dugtunk, itt csókolóztunk, itt cigiztünk, itt közösültünk, itt veszekedtünk,itt volt a behatolás, valahogy így kell elképzelni. Megtudjuk, hogy a legnagyobb fingások és köpések a hálóban voltak, utóbbi „Dóri atya” szájából, Laci legalábbis valamiért így nevezi Plasztikot, erre azért kíváncsi lennék. A nyugiszobás (közösülő szobás) búcsú a legemlékezetesebb, főleg, mert ott ilyen mondatok hangzanak el:


L: Egy darabot itt hagyunk belőlünk.
E: Meg sok kis Lacikát…
L: Ja, és bocs a padlóért.

Búcsú. Csók.

793-07.png

Már csak a párbaj-after van hátra, ami pontosan olyan, mint amilyennek el lehet képzelni. Ott hagytuk ugye abba tegnap, hogy Laci sír. És sír. És sír és sír és sír. Na meg sír is még egy kicsit. Ezen a látványon azért becsületükre legyen mondva a többiek is megzuhannak, ilyen szar helyzetben talán még nem volt VV-játékos soha, és ők ebben vastagon benne voltak. Hogy ne csak Lacival foglalkozzunk, Robin is sírdogál egy kicsit a riportban, mert neki az volt a megfontolása, hogy Laci ellen nagyobb esélye van Edinának, mint Fanni ellen, nocsak. Azt mondja, meg sem fordult a fejében, hogy ezt a párbajt nem Ádina nyeri, aki őszintén kedvelt, de Laci miatt már alig mert a közelébe menni. A sírós búcsú a nyugiszobában a meglehetősen creepy Edina-bábu részvételével folytatódik, Laci még mindig megállás nélkül bőg, és a szokásos dolgokat ismételgeti végtelenítve: végigcsinálom, most már nem csak magamért, de kettőnként. Hát hajrá, egy napja van összeszedni magát, mert ahogy most állunk, a másik négy holnap megint kiküldi párbajozni.

Ne csak sírjunk, itt a két videoklip műremek! Young Stars és V-Red.

Címkék: vv7 dsns
2057 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.02.17. 09:02:20

@Conchobar: Ha már idézünk: "Egyszerűen azért nem Fannit tette kiválasztottá Robin, mert akkor még a Dóri-Fanni-Dennis tengelyhez húzódott (és nem azért, mert féltette Edinát). A kiválasztásnál Edina (és Edina haragja) körömfeketényit se számított Robin számára " Ez a Te véleményed, ténymegállapításod Robinról, vagy ő mondta hogy nem számít neki Edina? :-D

dumocika 2015.02.17. 09:02:43

Sok ccc, mint zaccc.

Avanivi 2015.02.17. 09:03:21

@csicserierika: mikor, én is azt szeretném nagyon,hogy 55kg kövér legyek :((

Ken Adams79 2015.02.17. 09:03:27

@Morcz:

Én azt gondolom, hogy bár nagyon szánják Laccccci-t és valamennyire (számomra érthetetlen módon) lelkiismeret furdalásuk van, de azért összefognak majd ellene
Szerintem :
Dóri , Fanni és Dennisz - Lacira
Laci és Robin - Fannira

Laci meg vagy kivisz valaki olyat, akitől "fél", hogy kiejti, mert akkor végre a szerelmével lehet
és akkor Úgymond behatolhat oda, ami Úgymond Vagina

vagy majd megbosszul mindenkit(??? - ezt nem tudom, hogy lehet) és akkor viszi Fannit

Szerintem.
De én egy focimeccs eredményét sem bírom megtippelni...szóval... :)

Gia 2015.02.17. 09:04:56

Miért nem mutatták meg a párbajon azt,amikor Edina a Rúzsa Magdi számát énekelte,Laci meg bement,hogy átölelje?Meg amikor szétdobták a "babaruhát" a szobába?

Ken Adams79 2015.02.17. 09:05:26

a legeslegeslegeslegdurvább az egészben:
ezeknek Aurélió egy PÉLDAKÉP!

Aurélió!
PÉLDAKÉP!!!!

csicserierika 2015.02.17. 09:05:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: felőlem, ha kint akarsz maradni :) Bosszúhadjáratot folytatok, és kávékészítéssel kezdem :D

Gia 2015.02.17. 09:05:51

@Ken Adams79: Szerintem Dóri már nem rak Lacira,de lehet,hogy tévedek..

dumocika 2015.02.17. 09:06:48

@Ken Adams79: De Robinnak még van dupla jele nem?

ornyim 2015.02.17. 09:07:02

@Morcz: Dórit Laci az elején megbántotta, azóta kikiáltotta ősellenségének, de a tettei annyira mégsem ezt bizonyítják, nem utálják ők annyira egymást. Amúgy meg Fanni sokkal g*cibb Dórival, amire talán már ő is kezd rájönni, remélem, hogy a végére áthúz Lacihoz Robinnal együtt :D Robin most úgy is bratyizik Lacával, megígérte Edinának, valószínűleg valamiféle bűntudat enyhítése gyanánt :)

@VV Erőlegény: áá, sajna olyat nem fogunk látni, Fannit nem hozzák ilyen helyzetbe, lehet, hogy most is kap egy lila kendőt, mermérne? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.17. 09:07:34

@csicserierika: de a bosszúd legyen az, h kisírsz mindenkit a villából :-D

@Avanivi: na menj a.... :-D

csicserierika 2015.02.17. 09:07:34

@Avanivi: én is, én is . Ebben nagyon egyetértünk :D

Gia 2015.02.17. 09:07:37

@dumocika: Megvan a dupla,de egyenlőség esetén Dennis választ.

ornyim 2015.02.17. 09:08:08

@Ken Adams79: Ja :D nem hiába foglalják dalba a nevét :) Sztár lehetsz, mint Rélió, hát a pofám leszakad :D Te attyaságos isten :D

lukacstoncsi 2015.02.17. 09:11:15

@Csak ügyesen!: Szerintem már bőven kisírta magát, nekem ez sok mindenesetre meg a nyavalygás is bár tudom most sűsrítve kaptuk hogy lássuk mennyire meg van viselve.és látom a képet is szépen feltette.Én a helyében nem tudtam volna na mindegy.De ez már az én hülyeségem biztos.

@Conchobar: Bocs nem vagyok ennyire sírás szakértő de a könnyekből biztos ki lehet olvasni hosszas elemzés után kié volt őszintébb:D
Apropó.Tegnap itt közös döntőnézés volt a téma többek közt szerintem hivasd meg magad biztos asztalfőre ültetnének mint díszvendéget és emelnéd a hangulatot biztosan:-))))

Morcz 2015.02.17. 09:11:16

@Ken Adams79: érdekes... egyébként ugye van az a szabály, hogy a kihívásig nem mondhatod ki kit viszel ki, tehát ha Lacccci lesz a kiválasztott, akkor onnantól kezdve kétszer is meg kell gondolnia, hogy kit hív ki, illetve kit fenyít be vele, nehogy egyezzen a kettő, mert akkor gyün a bünti úgymond, de végül is mindegy mert a párbaj után méhét a hotelba Ádinával közösülni. :))))
Amúgy a bosszúállósdi lejárt lemez, és ismerve a "falka" munkásságát, még vissza is üthet.

Tényleg kiderült miért tört össze a műanyag szék?

kismalacka 2015.02.17. 09:11:26

Candy, nagyon jó a poszt...el is sírtam magam.

Ken Adams79 2015.02.17. 09:11:52

@Gia: Passz... ha kicsit előre gondolkozik és lebeszéli minimum D-F párossal, akkor tuti megvan a 3 jele Lacuskának -

@dumocika: passz...lehet :)
Viszont Dennisnek is van valami, nem ? (és most nem arra gondolok, amit fogdos 0-24)

@ornyim:
Ezek szerint van 1 olyan ... réteg (ez csúnya szó, bocsánat), akinek életcél, hogy "Au"-hoz hasonlítson....
Döbbbbbbbbbbbbbbbbb

ornyim 2015.02.17. 09:12:18

@Gia: Szerintem az attól függ, hogy mekkora balhé volt most közte és Fanni között, mert lehet, hogy annyira elege lett Dórinak, hogy megajándékozza egy jellel. Robinnak megvan még a dupla, elképzelhető, hogy felhasználja Fanni ellen, és akkor Dóri, Laci, Robin dupla megy Fannira. Ő meg majd beszarik és az ígéretes Fanni-Laci párbaj helyett, lesz majd egy Fanni-Dóri, megbosszulva a jelrakást és "árulást" :D

ornyim 2015.02.17. 09:13:08

@Ken Adams79: Az a réteg ott van bent a luxusböriben :D

lukacstoncsi 2015.02.17. 09:13:39

@Ken Adams79: Én is éreztem tegnap ezt a döbbenetet meg azt hogy megsajnálták.Még Fanni is hangot adott ennek.Emberek ők is.Most kiderül ő is mekkora hangember vagy tényleg kimegy most párbajozni.

kismalacka 2015.02.17. 09:13:58

@Ken Adams79: Ha Lacit lesz a kiválasztott, szerintem Fannit viszi ki. Egyrészt utálja, másrészt a másik fél szív is utálja.

minden végzet nehéz 2015.02.17. 09:14:08

@dumocika: Azért mert már kiszáradt, mint a bódysivatag))))annyit bőgött elötte,lassan infúzióra kell kötni hogy újra legyen könnye)))

hannamontanna 2015.02.17. 09:14:38

Az se volt rossz, ahogy Lacc elszólta magát hogy pléjbekeltek. :-D Lilu jól lecs*szte, mintha mondjuk nem lett volna nyilvánvaló :-)) Amúgy nem volt rossz egyik "produkció" sem, úgymond.

Morcz 2015.02.17. 09:15:00

@Ken Adams79: "a legeslegeslegeslegdurvább az egészben:
ezeknek Aurélió egy PÉLDAKÉP!" Jujj, ez így most lesokkolt.... :S

@csicserierika: te már lassan ipari mennyiségben gyártod a bosszú kávét... vigyázz ki ne kávézd magad a vellából! :D

@ornyim: "Amúgy meg Fanni sokkal g*cibb Dórival, amire talán már ő is kezd rájönni, " Arra gondolsz, hogy kevesebbet lógtak együtt az utóbbi időben, vagy van más is, mert mindkettő kibeszélte a másikat a háta mögött...:D

Morcz 2015.02.17. 09:17:25

@ornyim: Szerintem Fanni lesz annyira gerinces, hogy LAcit választja, ha ő lesz a kiválasztott.

másodpéldány 2015.02.17. 09:17:36

@Ken Adams79:

"Lacccci sírt???
Hol olvastad??? "

hát ja, ezt a takonyba fúló műsort tegnap, nézhetetlenre vágták laci műkönnyeivel...
illetve ha eztek igaziak, akkor sürgősen vigyék orvoshoz...

de ne felejtsétek el, hogy tegnap kivitték egy tárgyalásra, ahol garázdasággal vádolják, úgyhogy az újabb könnyek és végtelen mélabú a mexikói kalapban már ennek is szóltak...

nyerje meg fanni, vagy robin vagy denisz, de ez fék könnyekben úszó laci ne...

úgy láttam edina a blikkes riportban már nem viselte a félbetört szívet... közben úgy néz ki tudatták vele hogy a könnyező vademberö ellen épp eljárás folyik... bár lehet, hogy a félbetört szívet nem azért nem viseli...

dumocika 2015.02.17. 09:18:07

@minden végzet nehéz: :)
Szerintem Dinka most kiábrándul nagyon, hiszen ő a rosszfiúkat szereti. Ez meg egy felmosórongy.

2015.02.17. 09:18:34

Itt a tv-műsor:
Feb 28:
21:00 ValóVilág 7(12) (valóságshow, 2014) - 103. nap - Párbaj
23:00 BeleValóVilág 7(15) (2014)

Már 1:
20:00 ValóVilág 7(12) (valóságshow, 2014) - Finálé

Ennyi. Lackó, ne sírj. Kibírod. (Sírjál csak! :-)

2015.02.17. 09:21:13

@másodpéldány: ki tudja, lehet azért sírt annyit, mert satuba fogták a golyóit.

lukacstoncsi 2015.02.17. 09:21:21

Dóri szinte végig Fanni mellett volt amíg az aztán rá nem katant teljesen Dennisre.Ő meg a munka héten Zsu-val jobban összehaverkodott nem gondolom hogy érdekből.Fanni ezt késöbb nehezményezte.Amit nem értettem Lacinál sem mi a fasz köze van ahhoz ha Edina mással is jól elvan mégha hímnemü az illető is.Dóri ment mindig fanni után hogy rendezzék ezt.Fanni meg csak kiosztotta hogy Zsu-val vigyázzon.Pedig Dórit Zsu nem használta ki.és igaz az is hogy mikor Dennissel fasírtban volt Fanni akkor eltt Dóri megint "elővéve".

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 09:22:23

Jóreggelt,jó szurkolást! Hajjjrá Robin!

Hihihihi,tegnap én írtam,hogy creepy az Edina baba :P :)))

ornyim 2015.02.17. 09:22:58

@Morcz: Az tény, hogy kibeszélték, de ott ki nem teszi ezt? :D viszont mindezek ellenére Dóri folyton ment a Fanni után, meg minden szart elnézett neki, az meg csak saját magával törődött mindig is. De egyébként én csak akkor láttam Dórit kibeszélni a Fáncsit, amikor gubanc volt, máskor mindig kiállt mellette, ellentétben Fánival..

Conchobar 2015.02.17. 09:23:26

@hannamontanna: "Ez a Te véleményed, ténymegállapításod Robinról, vagy ő mondta hogy nem számít neki Edina?" - Nem kellett azt mondania, rá volt írva. Egyébként, ha már ragaszkodsz ahhoz, hogy mit mondott Robin, vagy mit nem, akkoriban azt se mondta, hogy ő féltené Edinát a Fannival való párbajtól, annál inkább azt emlegette, hogy Lacinak semmi keresnivalója. Sőt! A kiválasztásnál azt mondta, hogy most nem teszi Lacira a dupla, majd a következő párbajon! Tehát Robinnak a kiválasztásnál eszébe kellett, hogy jusson az a lehetőség, hogy nem Edina tér vissza, hanem Laci

Krétagarbó 2015.02.17. 09:23:47

@csicserierika: hihihi, látom a lényeg megmaradt a tegnapi öfiből. Hiányoltam is a posztból, ami amúgy nagyon tetszett:)))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 09:25:01

@Conchobar: Te mán megint kezded? És igen vazzeg,Robinnak folytak a KÖNNYEI, Lacc csak a száraz sírást vetette be,na vajon melyik a trúbb...

,, 2015.02.17. 09:25:09

Robin vmi olyasmit mondott, h barátkozni fog ezentúl Lacival, mert "Edina is ezt szeretné"
nevettem:)
meg h meg sem fordult a fejében h Laci jön vissza (a duplajelet legközelebb fogod kapni)
nagyon ügyes, azt elismerem:)

lukacstoncsi 2015.02.17. 09:25:38

@ornyim: De csak azért mert Lacival összehaverkodott a dzsungelben.Ö adta neki a Rélió nevet is.Ma már mindenkiből "sztár" lehet:D

Conchobar 2015.02.17. 09:25:56

@Conchobar: jav: A kiválasztásnál azt mondta, hogy most nem teszi Lacira a dupla jelet, majd a következő párbajon!

Gia 2015.02.17. 09:26:03

Dennisnek kicsit kerekedett tegnap a szeme,amikor az előzetesben Dóri azt mondta,hogy Fanni csak akkor kereste,ha fasírtban voltak Dennisszel és,hogy akkor szidta a srácot.Kvázi Dórit vele beszélte ki Fanni,Dennist meg Dórival.

,, 2015.02.17. 09:26:47

@Spitzbauer: Ati is nem? De mindhárman A betűsek voltak, ezért ebben az évadban senki nem nyer. Kivéve A Laci.

Krétagarbó 2015.02.17. 09:28:13

@dumocika: Az én gyerekem könnyezve is tud hisztizni, bibibi...:)

ornyim 2015.02.17. 09:28:19

@Morcz: Nem vagyok annyira biztos benne. Ő Edinával is menni akart, aztán mikor ott volt a lehetőség, akkor inkább mégsem. Az meg, hogy nincs meg a lehetősége, hogy ő hívjon ki valakit, csak duma. Mindkettőt utálta, teljesen mindegy volt, hogy melyikkel megy első körben szerintem. Én nem tartom Fannit azért annyira bátornak, na de majd kiderül csütörtökön :) persze lehet, hogy én látom rosszul.

Gia 2015.02.17. 09:29:45

@ornyim: Fanni szerintem nagyon fél a párbajtól..

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 09:32:15

@Gia: Én is azt néztem,kíváncsi leszek,ma mi kerekedik ki ebből :P Fáncsi most lehet,hogy egyedül marad...?

hannamontanna 2015.02.17. 09:34:34

@Conchobar: Nem mondod??? Lehet hogy Robinnak van egy taktikája, és az is lehet hogy játszani, ne adj'isten: nyerni ment be???? Azt a mindenit. Azért ezen most meglepődtem.

csicserierika 2015.02.17. 09:34:56

@Morcz: bekávézom magam a döntőbe :)

,, 2015.02.17. 09:34:58

Ez a Dóri vs Fáncsi dolog egy red herring.

hannamontanna 2015.02.17. 09:36:26

@Conchobar: Jav: a következő kiválasztáson. Szívesen.

ornyim 2015.02.17. 09:39:22

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Hú, de bírnám, ha egyedül maradna :D Csak az a baj, hogy Dennis is mindig visszatalál. De azért kezdik kapiskálni, hogy miért nincs Fáninak egy barátja sem.

2015.02.17. 09:39:28

@foxglove (F6): Nem, Atus közbe ment be, mint csodabogár vagy összeférhetetlen. Az is csalás volt, hogy őt szavazták be, mert volt mellette egy kopasz szemüveges ember(?) ha jó emléxem rózsaszin műszőrmekabátban, meg alsógatyában. Na az tényleg csodabogárnak tűnt. Meg is lepődtem, hogy a kockafejűt (Atus) küldték be.

másodpéldány 2015.02.17. 09:41:07

Candyperfume:
"sokat elmond erről az adásról, hogy inkább néztem volna a két videóklipet végtelenítve".

pontosan ezt gondoltam, de mivel nem a két klippetmutatták végtelenítve kénytelen voltam átnyergelni más csatornára, és pár percenként visszatekertem, hogy konstatáljam talán már vége, de nem volt vége, hanem nyomták orrbaszájba a gejlt...

a klippeken kívül a tegnapi műsor volt a mélypontja a vv7-nek...

hajrá, Fanni, hajrá Dóri, hajrá Robin!

Fanni, dóri aztán nekem béküljetek ki sürgősen! nem kellenek ezek az álmacerázások...

Morcz 2015.02.17. 09:42:21

@Krétagarbó: "Az én gyerekem könnyezve is tud hisztizni, bibibi...:)" Az enyémek közül a nagyobbik még jobban!!! bibibíííí" :P :DDDDDD

@csicserierika: csak nehogy valaki rád tegye a jelét....:D

másodpéldány 2015.02.17. 09:43:48

@Hadrian77:

"ki tudja, lehet azért sírt annyit, mert satuba fogták a golyóit."

Hát ki tudja, még az is elképzelhető, mert semmi mást nem válthat ki ilyen műzáport, kivéve talán a rettenetesen nehéz gyerekkora...

Kosztarika 2015.02.17. 09:44:50

Sziasztok! :)

Van egy szörnyű sejtésem (pedzegettem a múlt héten is, de lehurrogtatok :) )
Lilu azt mondta, hogy a videoklipért a győztes csapat nagyon értékes jutalmat kap. Nehogy lila kendő legyen! A vv6-ban az x-faktor héten Viki és Teo kapta és nekik kellett eldönteni kié legyen. Akkor is már csak öten, vagy hatan voltak versenyben.
Ha így lenne, ezek megölik egymást :D

másodpéldány 2015.02.17. 09:46:37

@dumocika:

"ő pedig nem tudja szerelmét megmenteni saját magától."

precíz észrevétel...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 09:47:01

@Morcz: hehehe,én felnőtt nőként könnyezve,magamat a földhöz csapkodva is tudok hisztizni,bebebebeee :D adott esetben persze (de az eset mindig adva van. :D)

candyperfumegirl 2015.02.17. 09:47:48

@Ilyen vagyok: ezen a ponton már nem hiszem. Inkább a családlátogatás vagy bármilyen külsős program jöhet most szóba, hogy oldják egy picit a feszültséget.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 09:47:52

@Ilyen vagyok: kizárt dolog szerintem,de tényleg. Most már csak külsős programot fognak max. kapni. Bár,azt is minek,hamarosan úgyis kitakarodnak.

másodpéldány 2015.02.17. 09:48:20

@Ilyen vagyok:

én is pont erre gondoltam, hogy fog kapni a nyertes csapat egy lilát, amit a hármójuk közül kell kapjon valaki...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 09:49:24

@Ilyen vagyok: Robin és Dóri még nem annyira, de a másik hármas... :D :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 09:49:43

@másodpéldány: "véletlenül,nem várt módon" Fanni kapná meg. A zuram lepörgőrugásozná a tévét,abban biztos vagyok :D :D

csicserierika 2015.02.17. 09:50:03

@Ilyen vagyok: így is korábban elvették a lilát, mert Laccinak még járt volna. remélem, h valami hányós repülős ajiit kapnak. és ha Edina csapi nyerne ( tudom nem fog, hanem Fániék ) akkor Edina jutalmával mi lesz ?, Sehogy sem kóser ez az egész.

,, 2015.02.17. 09:51:44

Videóklippek: hmm, Denisz és Laci jól állnak egymásnak. Érzem a chemistryt:)
Kár h Fáncsi helyett nem Robin került a csapiba, és akkor az egész klippet forgathatták volna a dzsakuban.

ornyim 2015.02.17. 09:51:59

@Ilyen vagyok: Ha így lesz, akkor nem kérdés ki kapja, hát a Fanni! :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 09:52:06

@csicserierika: szerintem elég jutalom Edinának az,hogy nem szerepel többet ebben a műsorban. És ezt most irónia nélkül mondom.

dumocika 2015.02.17. 09:52:17

Teljesen fölös lenne a "végén" csökkenteni a feszültséget. Essenek csak egymásnak.

csicserierika 2015.02.17. 09:55:07

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: miért ? Sztem ő nagyon nem így gondolja, meg én sem. Már Fánitól van ki az idegrnCcerem, meg a dobhártyám.

,, 2015.02.17. 09:55:21

@csicserierika: :D reméltem h nem csak én vagyok perverz:)

Ken Adams79 2015.02.17. 09:56:08

Ha Robinnak van 1 csöpp esze (nyilván tudjuk erre a választ), akkor majd amikor már csak 4en vannak bent, akkor használja fel a dupla jelet, mert azzal biztos megmenti magát.
Ha most "ellövi", akkor azzal sokra nem megy és el is használódik.

MacákékIcukája 2015.02.17. 09:59:16

@Ilyen vagyok: Jesszus, ne is mondj ilyeneket, fejbelovom magam, ha az az idiota luvnya megint lilat kap.

Kosztarika 2015.02.17. 09:59:54

@Ken Adams79: kérdés, hogy meddig használhatja fel. Lehet, hogy ha már a 3-ba jutásért megy a harc, akkor nem teheti. Szabálykönyv? Gumiszabály? Majd meglátjuk.

Kosztarika 2015.02.17. 10:00:50

@MacákékIcukája: most írtam Köcsöglánynak, hogy (a Zurával együtt) én is lerúgom a tv-t. :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:01:58

@csicserierika: lehet,hogy ő nem így gondolja,de ez a játék szerintem nem tett jót Edinának és val.szeg ezt ő is be fogja majd látni,ha túlteszi magát az első sokkon,hogy kiesett.

Kosztarika 2015.02.17. 10:02:30

@csicserierika: Persze, hogy "járt" volna.. de kell Fánikának :( :(

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:03:53

BTW, hányan leszünk a döntőnézésen? Én biztos,az egy :D :D @Conchobar: remélem,te is ott leszel :P :P :P

másodpéldány 2015.02.17. 10:04:00

@Morcz:

de azzal, hogy edina kiesett, nem fanni előtt tisztították meg az utat? mert amúgy semmi értelme nem volt edina kiesésének... a maradék két hétre sokkal érdekesebb lett volna, mint lacci sírása...

szóval tanácstalan vagyok mint robin, lehet, hogy a stáb épp úgy csodálkozik mint robin? őket is meglepte edina kiesése? nem, nem az nem lehet...

,, 2015.02.17. 10:05:09

@csicserierika: ezt bizonyítani is tudod?:)

ElzaBerry 2015.02.17. 10:06:42

5-en maradtak, és én már lejátszottam magamban a lehetséges verziókat, egy biztos: Dennist már senki nem fogja kivinni, döntős, szerintem egy harmadik helyet fog birtokolni, de hogy megnyerni nem fogja, az biztos.
Ez a biztos pont, a többi még kérdés. Edina említett valami olyasmit, hogy Robin magára akarja rakatni a jeleket, hogy kivihesse Fannit. Ha ez így történne, akkor Fanni visszamenne szerintem, egyedül Robin az, aki ellen Fanni lehet kinn maradna. Két külön világ, és Robiné szimpatikusabb, de Fannit meg nyomja a csatorna, nagyobb karakter, ezért gondolom, hogy Fanni menne vissza. És akkor Fanni tuti döntős lenne, maradna egy Laci-Dóri párbaj, amiről Laci csont nélkül visszamenne (vagy lenne még egy Fanni-Dóri, de azt nem tartom valószínűnek, akármennyit is veszekednek, eddig is fenyegették egymást, kritikus helyzetben mégis összezárnak).
És akkor lenne egy Dennis-Fanni-Laci döntő. Lacinak adnám a nyereményt egyébként: sír, sír, sajnáltatja magát, persze, de ha végignézzük a játék folyamát, kiderül, hogy ő játszott a legjobban és észre sem vettük (jó, persze ehhez kellett nagy adag szerencse és szerkesztői kavarás), például szinte az összes jó szuperképességet Laci használta fel a száműzetéstől kezdve a lila kendőn át a 20 ezer villakrajcárig, pedig egyik sem volt az övé.

Ez csak egy verzió, ha ma Laci lesz a kiválasztott, akkor szerintem nem Robint fogja, de valószínűleg Fannit sem meri, attól tartok Fanni ellen kinn maradna. Bár nem becsülném le Lacit, érdekes, senki nem vette észre, hogy pont azt a két nőt hagyta kinn, akiket már mindenki győztesnek kiáltott ki? Csak Fannika nehogy így járjon.
És lehet érvelni, hogy csak azért szavaztak Lacira, mert a másik nők ellen szavaztak, de valljuk be, nem tudhatjuk, mi alapján szavaznak (+ Laci most valószínűleg megkapja Edina rajongótáborát, mivel érte harcol), tehát nem írnám le Laci még egy Fanni ellen sem.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:07:25

@másodpéldány: ezzel mire akarsz célozni? nem manipulálják a szavazásokat,ergo meglephette őket

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:08:32

@ElzaBerry: Fanni nem hagyná kint Robint,erre fogadni is mernék.

csicserierika 2015.02.17. 10:09:37

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: ha nem is nyerte volna meg, méltóbb párbajon gondolta a kiesését. Hibáztak, de más vv-ben sem szabtak ekkora büntit ilyen szab.szegésért. Sőt, Gigiéknek már azért adtak kameramentes órát, h végre legyen már valami.

másodpéldány 2015.02.17. 10:10:43

@ElzaBerry:

"Lacinak adnám a nyereményt egyébként: sír, sír, sajnáltatja magát, persze, de ha végignézzük a játék folyamát, kiderül, hogy ő játszott a legjobban és észre sem vettük "

ő játszott a legjobban? tényleg nem vettük észre, bocs, nagyon nem.
szóval az a győztes, aki előre megmondta, hogy ő az áldozatot fogja játszani végig?

hát robin ezerszer szimpatikusabb, nagy néző összefogást várok robin mögött....

csicserierika 2015.02.17. 10:11:16

@Ilyen vagyok: az rtl jól elrúgta a pöttyöst, már a látszatra sem ad.

Conchobar 2015.02.17. 10:11:47

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Te mán megint kezded? És igen vazzeg,Robinnak folytak a KÖNNYEI" - ...és Fanninak folytak a könnyei (mikor bemutatta, hogyan tud sírást előidézni önmagának)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:12:14

@ElzaBerry: Másrészt,ha ma Lacc lesz a kiválasztott és nem Fannit viszi,akkor is kiesik. A nézők szemében hatalmasat zuhanna,ha nem tartaná be az Edinának tett ígéretét,miközben egyébként is Edina ellen maradt bent és nem azért,mert annyira szeretik itt kint. Két "rossz" közül kellett választani. Lásd még: Dennis-Denyál párbaj.
Az pedig,hogy megkapja Edina rajongótáborát...kár ilyenekben gondolkodni,ez általában nem működőképes.

,, 2015.02.17. 10:13:31

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: a búcsúzáskor elkezdte sorolni a halállistáját, ki volt az első helyezett? Nem emlékszem.

,, 2015.02.17. 10:14:44

@csicserierika: elfogadom a bizonyítékot:)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:14:54

@foxglove (F6): Edina azt kérte Lacitól,hogy Fannit vigye és ejtse ki. Tehát szerintem most ennek kéne következnie. Valszeg Fanni vagy Laci lesz a kiválasztott,ha nem egymást viszik,az nevetséges lenne.

Bujumburi 2015.02.17. 10:15:01

Legszarabb öfi ever, nálam sok-sok mute-al, köszi Candy, hogy kibírtad!!! Legalább a Dóri-Fanni fájtot berakták volna a végére normálisan, az úgyis vasárnap este volt. Ehelyett folyt a nyál, és majd csak kedden látunk bármit egy vasárnap esti anyagból. A BV-ről ne is beszéljünk, az még az átlagosnál is betegebb volt, ahogy Aurelio tavalyi villaszülinapját kellett nézni, ducivikit a földre ültetve, WTF? Ezek után tényleg örülök, hogy mindjárt vége lesz és megpróbálok majd nem nézni újat. Váááh.

csicserierika 2015.02.17. 10:15:18

@ElzaBerry: én bízok a sok, sok, pink okostelós szavazókban :)

MacákékIcukája 2015.02.17. 10:15:33

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: sztem nem bizti, hogy Laci lesz a kivalasztott, mert nagyon ugy tunik, hogy Robin es Dori melle alltak (remelem). Max. kihivott lehet, bar 2 parbajgyozelem utan szerintem a tobbiek ketszer is meggondoljak, hogy kiviszik-e, hatha nem tudjak kint hagyni a gheccibe' :DD

ElzaBerry 2015.02.17. 10:16:08

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Bár így lenne, de nagyon nyomják Fannit, kérdés, mennyire kedvelik őt, de úgy vettem észre, hogy eléggé, míg Robin eltűnik a ködben még mindig. Bár láttunk már csodát: Jerzy-Béci például, bármi lehet.

@másodpéldány: Jól játszott, meg is indokoltam, miért, valahogy csak hozzá került az összes szuperképesség. A vak is látja, hogy mártírkodik, de legalább kapálózik és nem azt várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb (mint Dóri)

Csak ügyesen! 2015.02.17. 10:18:03

@ElzaBerry: Nem gondolom h Laci ne tudná kiejteni Fannit. Jelenleg nekem úgy tűnik ha Laci a kiválasztott, Fannit viszi, de nyugodtan vihet bárkit a másik háromból is. De remélem Fannit viszi (és kint is hagyja).

Ken Adams79 2015.02.17. 10:18:12

@Ilyen vagyok:

Igen, végülis azt sem mondták nekik, hogy az utolsó x-ben már nincs védettség párbaj után... szóval változhatnak még a szabályok :)

No...majd kiderül ma este, hogy merre tovább :)

Kosztarika 2015.02.17. 10:18:47

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: de ezt Fannitól már megszoktuk. Mindig akar párbajozni, (mindenkit kivisz és kinthagy a g.ecibe) csak akkor nem,mikor menni kell. :D

,, 2015.02.17. 10:19:18

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: ó, tényleg. Ezért haragszom is Edinára, h ilyen butaságot tanácsolt.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:20:42

Amúgy sajnos azt kell,hogy mondjam,Lacc nem játszik rosszul. Tudja,hogy a magyarok nagy %-a igen erősen IQ light,ezeknek meg nem kell más,mint egy jó kis szappanopera. Kamu bőgés,kamu szerelem (bár ez kérdőjeles),kamu kiborulások. Már amikor a villába kapcsoltak tegnap,akkor is látszott,hogy full jó kedve van,inkább a mártíromságot kellett most magára erőltetnie. Nem hülye gyerek ez,csak nekem rohadtul unszimpatikus a játékstílusa. És aki szerint nem játszik,az nézze már meg a beköltözése előtti interjút, ott is azt nyilatkozta,hogy ő akar majd az áldozat lenni. Hát asszem ezt kimaxolta. Szegény gyerek,akit elszakítanak a szerelmétől és vissza kell mennie a csúnya,hideg-rideg vellába,ahol mindenki uuuutálja. De nem baj,a harc folytatódik,és nemadomfelakkorsem. Csak az nem látja a forgatókönyvet itt,aki nem akarja. :))

,, 2015.02.17. 10:20:48

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: másrészt Edina tanácsaival elsőre mindig megszívta Laci, de ha elég kitekert módon, de azért csak lila kendőt eredményeztek neki...

Conchobar 2015.02.17. 10:20:59

@hannamontanna: "Nem mondod??? Lehet hogy Robinnak van egy taktikája" - Ha te taktikának mondod mások megvezetését, meg a hazudozást, akkor igen, Robin is taktikázik (amit Edinának mondott búcsúzóul, az szöges ellentétben van azzal, amit a kiválasztásnál mondott)

másodpéldány 2015.02.17. 10:21:01

@ElzaBerry:

oké, lehet hogy komolyan gondolod, de a pali vlgig ellenszenvesen játszott, majd a végét leöntötte egy gejles, taknyos könnytengerrel, szóval ezer ripacs se tudna ekkora tócsát összehozni a semmire.

ElzaBerry 2015.02.17. 10:21:38

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Szerintem emiatt az ígérete miatt még nem zuhan semmit, ha jól csinálja. Lásd: Zsuzsa, mikor nem Renit vitte, hanem Vikcsut, akivel semmi problémája nem volt. Egyébként én reménykedek, hogy nem Lacis párbaj jön, lehet, hogy benn úgy kalkulálnak, most kinn nagyon sajnálhatják Lacit, bárki kiesne ellene, várjuk meg míg újra kinyílik a csipája és lesz indok rátenni a jelet.

,, 2015.02.17. 10:22:04

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: ahhoz képest h állítólag nem is nézett vv-t. Natural talent.

Morcz 2015.02.17. 10:22:30

@foxglove (F6): "hmm, Denisz és Laci jól állnak egymásnak. Érzem a chemistryt:)
Kár h Fáncsi helyett nem Robin került a csapiba, és akkor az egész klippet forgathatták volna a dzsakuban. "
Felforrt volna a dzsaku rendesen...:)))))

@másodpéldány: egyébként az párbajok előtti öfik összevágása se garancia semmire, jó példa erre a VV5, ahol egész héten a nagypofájú Kiszopfel-t promózták, aztán jött a bumm, és elsöprő többséggel a tujának kikiáltott Csabát küldték vissza a nézők!. Na onnantól tetszett igazán a műsor! :D

Amúgy meg Hajrá Fanni és Dóri! :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:23:12

@MacákékIcukája: @Ilyen vagyok: viszont ha Fanni lesz a kiválasztott és nem Lacit viszi,akkor nála van hitelvesztés. A játék felétől azt szajkózza,hogy na majd ő Lacival,így úgy,szóval muszáj lesz. Monnyuk azt nem tudom,hogy gondolta,hogy legfőbb indokként a szaunát akarja előhozni :D :D Vicces lesz

Bujumburi 2015.02.17. 10:23:36

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: igen, és még az is lehet, hogy eddig egyedüliként összeállította a kis fejében, hogy a sajnáltatással jól ki lehet jönni a párbajokon. Zsuzsa nagy százalékú visszajövetele először, aztán meg hogy ő mehetett vissza Zsuzsa ellen, hiszen akkoriban jött rá, hogy Edina micsoda érték, és ő már szerelmes is, és járnak. Aztán Dani kiesése Denis ellen, akit vár bent a szerelme... stb.

Krétagarbó 2015.02.17. 10:25:11

@candyperfumegirl: én az elmúlt időszak után sajnos bármit kinézek a csatornából, ezt is. Ha bedobják a lila kendőt, Fáncsi kapja, így vagy úgy, de az övé lesz akkor. Talán az az egy, ami miatt mégsem annyira valószínű, mert ma este már kiválasztás. Nem tudom, de meg nem lepődnék semmin.

ElzaBerry 2015.02.17. 10:25:28

@másodpéldány: mégis visszaszavazta már kétszer a sok gyökér, erre varrjál gombot, akkor mégsem volt ellenszenvesebb, mint Zsuzsa és Edina?

@Csak ügyesen!: ha már Dórit kinn hagyná, annak is örülnék, Fanni nagyon nagy falat sajnos, nem a nagy karaktere miatt, hanem mert imádja az RTL, ezért nagy falat Lacinak is és Robinnak is, szerintem aki őt kinn hagyná, az megnyerné ezt az egészet.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:26:02

@foxglove (F6): ahhoz képest eléggé vágta,ki az Attila :D :D
@ElzaBerry: szerintem a játéknak ezen szakaszában már számítanak ilyen dolgok is,főleg hogy Fanni hetek óta ezt hangoztatja. Buta,mert maga alatt vágja a fát.

Ken Adams79 2015.02.17. 10:26:20

Szerintem Dóri azért van ennyire ki attól, hogy Fanni "elhagyta", mert egyedül van.
Ez a "való életben" is így van.
Valakivel jó barátságban vagyok, aztán az szerelmes lesz (vagy én leszek az), hát...nyalván, hogy a barátnőmmel akarok lenni inkább.

Persze más egy olyan barátság, ami 20 éve tart és más egy olyan, ami 2 hónapja és egy nő (Zsu) közös gyűlölete kovácsolta össze.

Ettől függetlenül még Dórinak lehet szar, hogy nincs kivel ŐSZINTÉN (hahahaha) beszélgetnie.

Bujumburi 2015.02.17. 10:26:33

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: ámen. bár én gyanakszom egy Fanni-Dóri balhéra is. Fanni berezelt Lacitól, inkább Dórival menne.

,, 2015.02.17. 10:27:13

amúgy... ha én a bentiek helyében lennék, és nem tudnék arról h Edinát mennyire utálják kint, akkor csak elgondolkodnék azon h Laci a párbajgyőztes Zsut is kint hagyta és az általuk is fő esélyesnek tartott Edinát is, nem mernék kockáztatni vele egy párbajt. Kérdés h lesz-e arcuk/eszük kiválogatni egymás közül a leggyengébb láncszemet.

Nbl 2015.02.17. 10:27:23

A tegnap esti adást kb 2 percig bírtam nézni, pedig alapvetően követem az egész VV7-et. Viszont ez a 2 perc elég volt a megvilágosodásra, rátaláltam a kifejezésre amit egészen eddig kerestem: a VV7 a csicskagecik szériája. Ez a jelző kivétel nélkül mindegyikre illik. CsG Fanni, CsG Dennisz, CsG Laci, CsG Dóri, CsG Robin és persze a kihullott CsG-k.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:28:13

@Conchobar: Robin nem hazudozott és nem vezetett meg senkit,Edinának is megmondta a frankót még a jelrakás előtt. Nézzed már néha azt a szájbatekert műsort,okoska.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:29:03

@Bujumburi: akkor viszont ki fog esni (szerintem....remélem :D)

,, 2015.02.17. 10:30:05

@Bujumburi: megelőztél, én is pont ezen gondolkodtam

Krétagarbó 2015.02.17. 10:30:09

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: sztem sem. ha igen, akkor nagy baj van a világban, gymond, dikk.

Conchobar 2015.02.17. 10:30:38

@Csak ügyesen!: "Nem gondolom h Laci ne tudná kiejteni Fannit" - Laciékat nem csak a többiek (a kiválasztásnál), hanem az RTL is szívatta (aránytalan kékkendős büntetés, rokonok egymás elleni harcra buzdításának bevideoztatása, Valentin napra Zsuzsa és Laci Edinát dehonesztáló szavainak bevideóztatása), viszont velük ellentétben Fannit igencsak a tenyerén hordozta az RTL (lila kendő, műsorvezetés), márpedig az ilyesmi aligha marad hatástalan a nézőkre. Fanninak könnyen kint találhatja magát

Ken Adams79 2015.02.17. 10:30:43

@Krétagarbó:
CSALÁST nézel ki ebből a csatornából??? Csalást kiáltasz egy olyan csatornánál, akik a nézők kegyeiért a saját anyjukat eladnák??? NE(Y)MÁR!!!!

Csalni nem fognak, csak max bedobnak 1 lila kendőt és BÁRKI felveheti, akinek F betűvel kezdődik a neve.
Szóval megadják az esélyt BÁRKINEK.

Én persze inkább azt tenném, hogy egy pisztolyt adnék be 4 golyóval.
vagy 5-tel... erről szavazást lehetne tartani

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:30:47

@Krétagarbó: elég baj az,hogy Fanni még bent van :P :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:31:47

@Ken Adams79: "BÁRKI felveheti, akinek F betűvel kezdődik a neve". :DDDDDDDDDD +10000000000

Krétagarbó 2015.02.17. 10:32:17

@foxglove (F6): Fáncsit mutatta Lacci is elsőnek, Edina is ezt mondta neki. Én meg remélem, hogy megjön az esze, és nem őt fogja vinni, ha ma kiválasztják. Robin lenne a megfelelő személy arra, hogy fáncsítlanítsa a vellát.

Bujumburi 2015.02.17. 10:32:19

@Ken Adams79: Fanni elég régóta leszarta Dórit, Fanni egyébként sincs toppon az emberekkel való barátkozásban. Már Reni párbaja előtt is volt ilyen probléma, hogy valójában mindig Dóri volt az, aki Fanni után futott és egyedül ő és anno Maci hallgatta végig, ha Fanninak épp problémája volt Dennissel. Cserébe Fanni jól megbeszélte mindig Dennissel, hogy nem bízik Dóriban és egyébként is, Dennis szerint meg ugye Dóri egy tetvedék, akire nem állna fel a fasza se, és akit sose szeretett. Hát persze, hogy magányos volt Dóri, ha valakivel meg elkezdett barátkozni, pl. Zsuzsa, a Fanni sziréna mindig bekapcsolt és már elő is vette a "Dórit mit képzel magáról"-lemezt, hát Dóri eltávolodik Fannitól és mással is barátkozik. OMG! Hány ilyen birtoklási mániás nőt ismerek, te jó ég.

MacákékIcukája 2015.02.17. 10:32:43

@ElzaBerry: mindig az nyer, akit legkevesbe utalnak a ket parbajozo kozul. Fannit sokan szeretik, ez teny, de meg tobben utaljak. Robin ezzel szemben kb. mindenki szamara elfogadhato figura.

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: de mondj mar egy embert, akit Fanni nem akart kivinni es kinthagyni a gheccibe :D egyebkent nekem total mindegy, kit visz ki, ugyis ellene szavazok, mar nem birom idegekkel. Nekem ez a Doris betamadasa mindennek a teteje, tenyleg nem csoda, hogy nincsenek baratnoi.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 10:32:54

@candyperfumegirl: Azért szeretném őszinte részvétemet kifejezni, hogy neked kellett megírnod a tegnapi összefoglalót. Nem tudom, hogy "vetésforgóban" dolgoztok e rajta vagy mert nő vagy odabacták neked a sírós részt... :)
Tegnap este az RTL szerkesztőségét elég erősen rázhatta a csuklás...

ornyim 2015.02.17. 10:33:30

@Ilyen vagyok: Pont ezt írtam korábban én is, hogy Fanni, amikor ott a szitu, akkor hirtelen mégsem akar, amiket magyaráz, az meg mind csak duma.

@Csak ügyesen!: Szerintem sem olyan esélytelen Laci, és nem is tartom gyengének, főleg miután két erősnek hitt játékost ejtett ki. Azért ez a bentiekben is kételyeket ébreszthet. Fanni pedig már se nem vicces, se nem jó fej (bár az sose volt). Most már csak az utálkozás megy neki. Hiába nyomja a retek, nem olyan erős ő.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:33:57

@Bujumburi: ezt szépen összefoglaltad. pirospont :) nagyon gáz a Fáncsi.... blöá

Krétagarbó 2015.02.17. 10:34:37

@Csak ügyesen!: Én féltem Lackót Fanni ellenében. MOst pihenjem egy kicsit, és menjen inkább Fanni és Robin.

Csak ügyesen! 2015.02.17. 10:34:51

@ElzaBerry: Mit mondjak erre, az RTL ezen a párbajon Edinát próbálta erősíteni, de egy ponton túl nem tudnak mit tenni. Persze, vasárnapig még sok az idő, sok minden történhet, de a dolgok jelenlegi állása szerint (hangsúlyozom: jelenlegi), Laci egy újabb szoros párbajon, egy újabb esélyesnek kikiáltottat hagyna kinn vasárnap. Egyébként nem biztos h a csatorna annyira beavatkozna, már csak másfél hét van hátra.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.17. 10:35:24

@MacákékIcukája: kapjon csak lilát az az agyatlan némber, aztán a döntőben hasaljon el a picsába' BÁRKI ellen. :D

Conchobar 2015.02.17. 10:36:12

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Robin nem hazudozott és nem vezetett meg senkit,Edinának is megmondta a frankót még a jelrakás előtt" - Edinának azt mondta a búcsúzásnál, hogy ő féltette, hogy Fanni majd kinthagyja, a kiválasztásnál viszont semmi ilyent nem mondott, csak Laci ellen beszélt. Edinának azt is mondta a búcsúzásnál, hogy őszerinte Edina legyőzi Lacit, a kiválasztásnál meg azt mondta, hogy a dupla jele Lacira vár. Azt még lehetne mondani, hogy Robin álláspontja a történtek hatására változott meg, csakhogy nem történt semmi olyan, ami megváltoztathatta volna az álláspontját

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:38:07

@MacákékIcukája: Lacci pipa,Edina pipa,Dani pipa,Ádám pipa, Zsu pipa,hm,Dennis-nek és Dórinak azt hiszem MÉG nem mondta,de lehet,hogy csak nem hallottuk :P Mondjuk olyat is mondott már,hogy "MINDENKIT KIVISZEK A GECCHIBE",szóval akkor mindenki pipa :D :D
Én már a beköltözés előtti videókból levágtam,miért nincsenek barátai. Egy önző,birtoklási mániás,kisebbségi komplexusokkal küszködő,ezeket állandó támadással kompenzáló,irigy,féltékeny,szereplési mániás ember,azért. Kár érte,nagy kár. Ha jobb ember lenne,imádnivaló karakter lehetett VOLNA. Ez a hajó már elúszott.

Bujumburi 2015.02.17. 10:39:14

@Spitzbauer: mert neki olyan befolyásos haverjai voltak, mint pl. V-tech Kefir, vagy ki :D

Csak ügyesen! 2015.02.17. 10:39:21

@ornyim: Laci nem gyenge, ez már kiderült. De szerintem ez mostanra a bentieknek is leesett, szóval nem biztos h most párbajozni fog. Legfeljebb akkor ha váratlan lesz nekik ez a kiválasztás most és nem tudnak kombinálni, hanem arra teszik, akire ösztönből tenni szokták :) De ez most hiba lenne, mármint Fanniék számára.

,, 2015.02.17. 10:40:21

@Krétagarbó: Dórit kéne vinnie Lacinak...
az a baj h a retek nem akarja szerintem a fáncsi-robin párbajt, és mindent el fognak követni, h ez ne következzen be. A riportban szerintem vmilyen szinten kapnak instrukciót a játékosok, nem lennék meglepve ha robinnal korábban a dupla jele felhasználásáról is elbeszélgettek volna.

Conchobar 2015.02.17. 10:40:41

@Csak ügyesen!: "Mit mondjak erre, az RTL ezen a párbajon Edinát próbálta erősíteni" - Ugyan, mivel próbálta Edinát erősíteni? Avval, hogy Valantin-napra bevideóztatta neki Zsuzsa és Laci haverkodását, meg azt, hogy a VV7 legelején Laci mit mondott Edinára?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:40:45

@Krétagarbó: :D :D szélmalomharc,tudooom! :D jössz a döntőnézésre?

Krétagarbó 2015.02.17. 10:40:49

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: @foxglove (F6): ez a verzió is jó nekem, és akkor - amit sohasenem gondoltam volna az elmúlt időkig - PVC-t várnám vissza.

Krétagarbó 2015.02.17. 10:42:26

@Ken Adams79: A négy izgibb. Orosz rulett:)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 10:42:30

@Krétagarbó: mindenképpen,kíváncsi vagyok,kikkel eszmecseréltem/veszekedtem az elmúlt hónapokban itten :)))

Bujumburi 2015.02.17. 10:42:50

@foxglove (F6): Nekem is van egy ilyen érzésem, még azt is kinézem a retiből, hogy előbb mutatják meg Dórinak, miket mondott róla Fanni és így összeveszhetnek, alapot adva ezzel egy párbajra, semmint, hogy Robin elhullajtsa a döntő előtt Fánit. Én csípném a kiesett Fáncsifejet. :)

kamilla123 2015.02.17. 10:43:09

nem olvastam végig a kommenteket, szóval lehet,h már volt, de az feltűnt nektek,h a búcsúzkodásnál a nyugiban Edina azt emelte ki, hogy mennyit taktikázott itt a fotókat nézve, Laci pedig a szemét forgatta, mert neki meg természetesen az jutott eszébe, hogy itt szexeltek Edinkával, vagyis bocs, közösültek. Komolyan kezdtem tegnap megsajnálni Lacit, mert szar lehet,h ennyire szeret valakit, aki le sem szarja. Jobb neki, ha nem nyer, mert az a kis csaj tényleg mindenéből kiforgatja majd, és lehúzza az energiavámpírságával. Ha meg nem nyer, hamar elpárolog az életéből Edinka, az tuti. És így járna jobban.

Bujumburi 2015.02.17. 10:43:22

@Krétagarbó: ugye-ugye. VV 7, ahol bármi megtörténhet. :D

Bujumburi 2015.02.17. 10:43:57

@kamilla123: nekem ez nem is esett le, de jó meglátás!

,, 2015.02.17. 10:44:23

@Krétagarbó: off: képzeld, lehámlottam, új bőröm van, mint egy dzsíknak!

MacákékIcukája 2015.02.17. 10:44:43

@Krétagarbó: Laci szerintem is pihizzen, vannak nala ott sokkal rosszabbak.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): neee, mar nem birom, tenyleg :D Most en erzem azt, hogy elkapna a gepszij (ha hagynam) es mindenfele kedves jelzovel illetnem.

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: :D most lett volna lehetosege Edinat kivinni a gheccibe, de hogy visszatancolt basszus. En nem lattam a videot, de hiszek neked, beteg az a csaj. Nem vv-be kellett volna kuldeni, hanem pszichiaterhez. Bar a szociopatia azt hiszem nem gyogyithato.

Morcz 2015.02.17. 10:45:47

@Ken Adams79: "Csalni nem fognak, csak max bedobnak 1 lila kendőt és BÁRKI felveheti, akinek F betűvel kezdődik a neve.
Szóval megadják az esélyt BÁRKINEK."

Azaz felveheti: Flaci, Frobin, Fdennis, Fdóri és FFanni? :DDDD

Amúgy kimondták, hogy nincsen lila, tutkó nem az lesz a jutalom.

Tehát akkor ma kiválasztás... Ha Robin ma nem dupláz Lacira akkor hiteltelen lesz.

Bujumburi 2015.02.17. 10:48:14

@ElzaBerry: Már azon is elmerengtem, hogy csak nyomja az RTL, de valójában Fanni kinn maradhatna a srácokkal szemben... elképesztően sokan utálják azt a lányt, sokkal többen, mint Edinát utálták, és ő is kinn maradt (pedig biztos voltam benne, hogy ő megy vissza). Úgyhogy kezdem elhinni, hogy mégsem így csal a retek, ennél lájtosabban manipulál, inkább bedob egy lila kendőt, stb. ;)

Gia 2015.02.17. 10:49:03

@Morcz:Dóri vajon honnan tudhatta meg,hogy Fáni kibeszélte?

kamilla123 2015.02.17. 10:49:35

@Bujumburi: amúgy a fantomképeknél is, amikor megjelentek az arcok, azt lehetett látni,h Laci Edinának magyaráz, vagyis nem is a nyerésre koncentrál, Edinka meg gúvad a táblára. Én nem bánnám, ha Lackó nyerne, csak ne Edinkára akarná költetni a pénzt. Emiatt nem tudok szolidáris lenni vele.

,, 2015.02.17. 10:50:02

@kamilla123: Edinát valahogy senki sem sajnálta h ennyire szeret valakit aki le sem szarja... nyomul, nem érti h a nem az nem, tapad, stb...
és arról ne is beszéljünk h mennyire valósak ezek az érzelmek Laci részéről. (vagy voltak Edina részéről)

Bujumburi 2015.02.17. 10:50:14

@Morcz: de azóta összeveszett Fánival, amikor Robin Dórit vigasztalta, az felülírhatná.. :D

Krétagarbó 2015.02.17. 10:50:40

@kamilla123: nem, sztem Lacci a taktikázásra forgatta a szemét. Egy csomószor volt rá utalás, hogy ő utálja ezeket a kombinálásokat, meg hogy Edina és Dani beszélgetések is mindig erre mentek, és ki nem állhatta. (legalábbis ezt mutatja, hogy mennyire tudatos a srác, az számomra rejtély egyébként.)

Bujumburi 2015.02.17. 10:50:59

@kamilla123: :) valamiért az az érzésem, hogy Laci pillanatok alatt elszórna mindent :D

Gia 2015.02.17. 10:51:34

Na,a Bors már nyomatja,hogy Laccci csúnyán lebuktatta a csatornát,mert kikotyogta,hogy playbackkeltek...Pff...Miért,volt valaki,aki elhitte ebben az országban,hogy élőben énekeltek?

Ken Adams79 2015.02.17. 10:51:46

@Krétagarbó:

Lehet, de azért az esélyt adjuk meg, hogy az 5.-nek pedig a lelkiismerete segít az 5. golyóval.

@Morcz:

Laccira nem kell dupláznia, szerintem őt fogják a többiek is jelölni, nélküle is meglesz.

Bár Dennisz kiszámíthatatlan, ha 1 olyan nőt élő adásban dob, aki ELVILEG szeret (ha ismeri ezt a szót - érzést) akkor Fannit olyan messzire hajítaná el, amilyenre csak lehet (főleg, ha a lé(t) a tét)

másodpéldány 2015.02.17. 10:52:05

@Morcz:

hát akkor csak mentheti meg a showt, ha robin tényleg kiviszi lacit ahogy igérte... bár ő tényleg azt hitte edina jön vissza, meg is mondta neki, hogy majd egyszer még megköszöni neki ezt... márminthogy rátett, robin mögött mindenki összejöhetne aki nem bírja lacit...

Kosztarika 2015.02.17. 10:52:16

Gondolom, hogy már kiveséztétek (csak nem voltam a hétvégén, most néztem vissza az öfi-ket) Mekkora szemétség a retektől (mindentől és mindenkitől függetlenül!) hogy a valentin napi videóba Edina-Lacinak miket vágtak be, Denniséké meg csupa rózsaszín felhő. ( Na,persze.. kis köpködéssel..) Csak azért írtam le ezt most, mert alátámasztja, mennyire nyomják ezt az alpári, gátlástalan, törtető Fannit.

Krétagarbó 2015.02.17. 10:52:42

@foxglove (F6): legalább szép? :) Azért máskor vigyázz. Fú, nekem ez a hijaju savas kence nagyon bejön, csak keveset csináltam, mert nincs benne nagyon tartósítószer, így hamar romlik.

ElzaBerry 2015.02.17. 10:53:01

@Csak ügyesen!: Nem tudom, én úgy vettem észre, hogy nem erősítették Edinát, legalábbis ha ránéztem mondjuk a honlapra, akkor mindenhol Laci jött velem szembe, Edina meg mellette, de mindig vagy háttal, vagy a felirat takarásában :D meg Edinát nem mutatták annyira szerelmesnek, mint Lacit. Mármint a párbaj előtt az volt, hogy hát Edina simán félredobja Lacit majd.

@Morcz: Robin hiteltelen? Hiszen nem ígérte meg Edinának, hogy beszélget Lacival és megpróbál vele jóban lenni? Szerintem a dupla jele Fannin fog kikötni egyszer, ha nem is ma.

kamilla123 2015.02.17. 10:53:12

@foxglove (F6): sztem LAci részéről valós, de csak most. Azt el tudom képzelni, h kijön, és nem is amiatt, h meglát egy csomó nőt, hanem hogy ez a bezárt világ helyzet megszűnik, ahol a benti kapcsolatoknak sokkal agyon szerepe van, mint kint, és akkor elmúlik ez az érzés. De szem most őszintén szereti. az sem véletlen, h ennyit bőg. Mert a benti mértékkel ez nagy valami, h eltűnik vki az életéből, igaz,h két hét múlva már láthatja. Tényleg irreális a helyzet. De Edinka érzései már most sem őszinték.

,, 2015.02.17. 10:53:28

@Bujumburi: én nem hiszem h Laci elszórná, legkevésbé azt h Edinára szórná el, elég vad fantáziálgatásokat olvastam itt erről.
kapna egy szép nyakláncot Edina meg egy kávéfőzőt, osz ennyike
Többször elmondta Laci h milliós családi adósságot kell kifizetnie... én nem gondolom h ezt bármi is felülírná nála.

Morcz 2015.02.17. 10:53:44

@Bujumburi: nem hinném, hogy felülírhatná, mert abban szituban Robin volt a hülye, és valótlan dologgal támadta be Fannit. amúgy rájöhettek volna, hogy a matarészeg Dórit hagyni kéne a picsába ha beivott, mert csak rosszabb lesz, másnap meg úgysem emlékszik semmire...:)

@Gia: "Dóri vajon honnan tudhatta meg,hogy Fáni kibeszélte? " Megtudta?

Gia 2015.02.17. 10:54:04

@Morcz: Robin nem lesz hiteltelen ha mégsem Lacira teszi a jeleit,hiszen azóta sok Duna lefolyt a szobában.. :-)

,, 2015.02.17. 10:54:10

@Krétagarbó: küldök vmit akkor a riportba mindjárt

Gia 2015.02.17. 10:54:33

@Morcz: Mintha ezt mondta volna az előzetesben Dóri.

hannamontanna 2015.02.17. 10:54:38

@Conchobar: Hát kb. mindenki hazudozzon annyit, mint Robin. A többinél csak jelenthet. Főleg Lacinál, a hősszerelmesnél. Akinek tudjuk mi a véleménye a potyanőkről, Edináról, stb. Szembe és hátulról. :-DD

Krétagarbó 2015.02.17. 10:55:15

@Gia: ezek hülyék, komolyan. nincs miről írni?

Kosztarika 2015.02.17. 10:55:25

@Gia: Mindenki hallotta a felvételek során, hogyan énekelnek, szóval egy percig sem volt kétséges. :D

,, 2015.02.17. 10:56:06

@kamilla123: szerintem ez valamiféle kötődés, nem szerelem... Laci ízlése teljesen más, és ezzel nem Edinát akarom minősíteni.

másodpéldány 2015.02.17. 10:56:09

@Morcz:

az a baj, hogy mit tudnak majd bevágni robinról?

pl a kapcsolatait a két nővel, edinával és dórival...

ezek mind pozitív megmozdulások,

lacinak meg bevágnák, hogy milyen ócskán viselkedett dórival... meg minden olyan mondatát, ahol az egész villát kutyázza, hogy ezek senkik itt, mert neki milyen babarátai vannak odakinn, és neki milyen kínos a villában lenni

meg bevágnák az összes alkalmat, amikor fel akarta adni... mondjuk több tucatszor...

Gia 2015.02.17. 10:56:14

@Ilyen vagyok: Ha Fanniék párbajoztak volna biztos ők is érdekesebb videót kapnak..

Csak ügyesen! 2015.02.17. 10:56:15

@kamilla123: Nem költené Edinára a pénzt, azért ennyire ne nézzük már szegényt hülyének :) /Egyáltalán nem az a srác szerintem, ezért sem értettem h Edina miért vette totál semmibe, amiket mondott neki h mit és h kéne csinálniuk, főként h teljesen jól látta a dolgokat./

kamilla123 2015.02.17. 10:56:37

@Krétagarbó: igen, lehet. Laci nekem is rejtély. És amúgy sztem megérdemelné a fődíjat (bár alapvetően sztem mindenki megérdemelné, aki oda beköltözik), mert tényleg csinálta a műsort, mentek az események körülötte, és jól kavarta a szálakat. És én tegnap már tényleg megsajnáltam a bőgés miatt. Meg a hányást sem lehet tettetni, tényleg kiborult a srác. Csak hát az Edinka faktor...

Bujumburi 2015.02.17. 10:57:12

@foxglove (F6): Hát ki tudja, nekem úgy tűnt, hogy Lacinak nincs érzéke ahhoz, hogyan kell beosztani a dolgokat, de persze az csak villakrajcárok voltak és szuper-képességek.

kamilla123 2015.02.17. 10:57:19

@Csak ügyesen!: ja, lehet. mondjuk kint már a családja és a barátai is befolyással lehetnek rá

Kosztarika 2015.02.17. 10:58:31

@Gia: Csak hogy lássuk, mennyire tájékozódnak a firkászok, mielőtt megírnak egy cikket.
A vv hivatalos oldaláról egy videó (akkor hol a lebuktatás Laci részéről??)

rtl.hu/rtl2/valovilag/napifanni-mi-van-ha-belesulok-a-playbackbe

Conchobar 2015.02.17. 10:59:06

@kamilla123: "de az feltűnt nektek,h a búcsúzkodásnál a nyugiban Edina azt emelte ki, hogy mennyit taktikázott itt a fotókat nézve, Laci pedig a szemét forgatta, mert neki meg természetesen az jutott eszébe, hogy itt szexeltek Edinkával" - Így van ez. Általában a nőknek egy adott helyről nem az ugrik be először, hogy ott hányszor dugták meg, míg egy férfinak éppenséggel az jut eszébe először, hogy ott hányszor és kiket döntött hanyatt

ornyim 2015.02.17. 10:59:33

@kamilla123: Az is furcsa, hogy Edina még csak két hete szerelmes.. én azért hallottam ezt már korábban is a szájából, akkor most mi van?! Én sem bánnám egyébként, ha Laci nyerne, de tartok tőle, hogy Edina és a mama már a bőröndjeikkel mennének a döntőre :D

Kosztarika 2015.02.17. 11:00:04

@Gia: ez párbajtól független kellene, hogy legyen. VALENTIN napi ajándék videó, vagy mi a szösz. Abba pedig ilyeneket belenyomni több, mint gusztustalan.

Jozeph Pelikahn 2015.02.17. 11:00:59

A hagyományok alapján Robin fog nyerni:
- aki dugott bent az nem nyert,
- nő nem nyert.

Meglátjuk!

candyperfumegirl 2015.02.17. 11:01:27

@-pkata-: jaj nem, semmi ilyesmiről nincs szó, jó előre be van osztva, ki melyik napot írja, így csak szerencse vagy balszerencse kérdése, mikor mi jut. Most ezt dobta a gép, viszont a szilveszteri bulikát is én kaptam... :)

Ken Adams79 2015.02.17. 11:01:44

Pörög az élet, egy kulcslyukon nézed,
A (nagyon egyszerű népet: itt a lé(t) a tét!

Conchobar 2015.02.17. 11:01:48

@hannamontanna: "Főleg Lacinál, a hősszerelmesnél. Akinek tudjuk mi a véleménye a potyanőkről, Edináról" - Mert mi a véleménye Edináról szerinted?

Morcz 2015.02.17. 11:03:00

@Gia: köszi, reméljük kiderül....

kamilla123 2015.02.17. 11:03:02

@ornyim: na ja. :-) Meg ezzel tulajdonképpen Edina is nyerne. Akkor meg minek küzdöttünk itt azért, h kiessen? hogy még két hetet nyaraljon kint, aztán gyakorlatilag vigye a nyereményt? :-) láttuk, hogy lyukat tud beszélni mindenki hasába, Lackó ráadásul nem is lát a rózsaszín ködtől. Hamar kiénekelné Edinka a sajtot Laci szájából, az tuti.

pomac 2015.02.17. 11:03:19

@Gia: legelsőnek a vv oldal hozott le egy videót hogy fanni fél hogy elrontja a playbacket :D
rtl.hu/rtl2/valovilag/napifanni-mi-van-ha-belesulok-a-playbackbe

Bujumburi 2015.02.17. 11:06:58

Milyen köcsög ez a blikk tényleg: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ciki-igy-enekelt-vv-edina-2327751

Mondjuk én vagyok hülye, hogy ezen csodálkozom, de az a Benkő olyan normálisnak tűnik mindig

ornyim 2015.02.17. 11:08:12

@kamilla123: Ennyi. Edina egyetemre menne, Laci meg maradna utcagyerek :) Nagyon a nyereményre ment, meg is mondta Lacinak, hogy ő önző. Persze, mindenki nyerni ment be, de azért azzal az emberrel szemben csak nem lennék önző, akit elvileg mindennél jobban szeretek. A rózsaszín köd meg csak enyhül valamit, hogy legyen esze nem elbaszarintani a pénzt Edinkára meg a kameramamára :D

jotekony koc 2015.02.17. 11:08:48

Lilu a legnagyobb szineszno a villa kornyeken. Nekunk akarja beadni, hogy nem gerjed a gangeszbugyis Dennisre? 4 par cipojet adna 10 perc kameramentesert vele a nyugiban.

másodpéldány 2015.02.17. 11:09:11

@kamilla123:

"Meg a hányást sem lehet tettetni, tényleg kiborult a srác."

oké, de robin kétszer is hányt már... akkor lehet ő is nyerő?

Bujumburi 2015.02.17. 11:11:00

@Bujumburi: basszus, ezt nem hiszem el, kezdem tényleg megsajnálni a csajszit, ez milyen cím már:

VV Edina: Anyukámnak nincs munkája, nekem sincs munkám. Remélem Laci megnyeri!

valovilag7.postr.hu/vv-edina-anyukamnak-nincs-munkaja-nekem-sincs-munkam-remelem/

Csak ügyesen! 2015.02.17. 11:14:59

@másodpéldány: Nem, mert ő úgy hányt, h ledugta hozzá az ujját ;) :)

csicserierika 2015.02.17. 11:16:45

@kamilla123: ne kiskorúsítsuk már le A Laccit. Nem fog mindent odadobni Edina elé. Várjuk meg, h milyen impulzusok érik kint. Küzd ő rendesen a győzelemért, és még mindig rejtély számomra, h mi a játék, mi a való. Sokkal izgibb karakter mint Fáni pl. az állandó harsányságával.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:16:54

Most olvasom,hogy Dinka ki van akadva Laci viselt ügyein,de "persze azonnal számon kéri majd szerelmét, ha kijött a villából" Jajj,Lacus,szaladj,fuss,amerre látsz :D

Morcz 2015.02.17. 11:17:22

@másodpéldány: robin a saját idiótasága miatt hányt....

@Bujumburi: köszi a linket.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:18:30

@Ilyen vagyok: dehogy,csak próbáltak egy kis ellentétet szítani,hátha lesz valami párbaj fíling-mint láthattuk,nem lett.

másodpéldány 2015.02.17. 11:18:37

@Csak ügyesen!:

nem dugta le, simán kiment a klóra hányni kétszer is...

Ken Adams79 2015.02.17. 11:19:08

@ornyim:
Én azt gondolom, hogy itt az első az volt, hogy MINDENKI NYERNI MENT BE.

Edinában gondolom - rút kiskacsaként (elnézést) végig az volt, hogy ő nem kaphat és nem is tarthat meg 1 ilyen pasit.
Ugye először Dóri, aztán Zsu + még (de ezeket már csak később tudta / fogja majd megtudni), hogy azért Lacit a hideg rázta tőle. Egyszer Ádámmal is beszélték, hogy neked ez jutott, haver.
+ most is volt valami, amiből egyértelműen kiderül, hogy nem igazán tetszett neki.

Ettől függetlenül, az emberben változhatnak az érzések, szóval, még bele / meg is szerethette Edinát Laccccci.
Azok már 2-3 hónappal ezelőtt történt dolgok - sok minden hatással lehet az emberre (pl a 0-24 összezártság, a jó érzés, hogy valaki átölel, hogy tartozik valakihez) + még takkkkktikkka is lehet, hogy majd a párokat nem robbantják szét - hát, ez annyira nem is jött be.

Edina nem önző volt , hogy nem azt mondta, hogy ő az utolsó krajcárig megoszt mindent a "szerelmével", hanem csak egyszerűen nyerni akar.
Mint mindenki, aki oda bement.

Ezt már írtam máskor is, és most is ezt gondolom.

Sajnos az első széria utána, amikor még új volt ez az egész, már mindegyikük fel tudott készülni - lelkileg is, pszichésen is.
Mikor mit kell mondani, a játéknak melyik szakaszában kell a titkolt gyerekkel előjönni, a nagy tartozással...stb...stb

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:19:38

@másodpéldány: Robin azért hányt,mert ledugta az ujját mind a kétszer,most mi ebben a nagy cucc? Nem evett,cigi,kávé ment,stressz,ennyike.

Morcz 2015.02.17. 11:20:49

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Laci essen ki aztán spuri mielőtt még jobban behálózza a baróti rém családostul....

MacákékIcukája 2015.02.17. 11:20:55

Nekem kicsit furcsa volt, hogy Laci nem konnyezett siras kozben, a szeme sem volt voros es EZmiatt szoget utott a fejembe, hogy Dinka azert vagott mindig "fapofat" Lacc vallomasai kozben, mert szkeptikus.

Persze ezt nem tudhatjuk szaz szazalekig, mert tenyleg van szarazsiras. Csak ugy eszembejutott, ugyis csak ok tudjak, hogy mi van kettejuk kozott. Mindenesetre Laci banata nagyon eroltetettnek tunt (biztos banatos volt, csak nagyon rajatszott).

Csak ügyesen! 2015.02.17. 11:21:06

@kamilla123: Nekem ezért Laci a kedvenc szereplőm, 3 hónap alatt nem tudtam legalább nagyjából kiismerni, fogalmam sincs h mennyi ebből az érzelem, az ösztön, a tudatosság, és általában nem azt lépi, amit várok. Szóval nem uncsi :) Az viszont már feltűnt h amikor arról van szó, h párbaj, akkor nem hibázik, nem csinál hülyeséget, tudja mit kell mondani, tenni, van egy lüktetése a játékának, pihi, némi feszkó, majd karmok visszahúzása, ez most vagy tudatos, vagy szimplán ráérez, de valszeg mindkettő, folyamatában tanulja a játékot.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:21:42

@másodpéldány: dede,pedig ledugta,nézd vissza :P de nehogy már ilyen részletkérdéseken vitatkozzatok,basszus. Kit érdekel,hogy Robin bebulimiázott-e vagy sem. Ha hányni kell,hát kell. Vagy így vagy úgy

csicserierika 2015.02.17. 11:22:00

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: én meg pont azt láttam, h nincs kiakadva ( egy interjú volt ) inkább segít neki túllépni rajta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.17. 11:22:32

@Csak ügyesen!: én sem tartom valószínűnek, hogy Lacit küldenék ismét. Erősnek vélhetik 2 győztes párbaj után. Azért mégiscsak egy Zsuzsát meg egy Edinát hagyott kinn, akiket szintén erősnek tartottak.
Sokkal valószínűbb, hogy az (egyik) "áldozat" Dóri lesz.

2015.02.17. 11:22:46

@ornyim: maradjunk már annyiban, hogy valami bsc szakra fog menni. :) Bár tegnap azt nyilatkozta, hogy így nem lesz rá pénze. Ez annak fényében fura, hogy a világon több millióan tanulnak munka mellett. :)

másodpéldány 2015.02.17. 11:22:56

@Morcz:

jól értem, te nem bírod robint?

pedig csak az mentheti meg a villát egy randa laci győzelemtől, ha robin férfi lesz és kiviszi...

egy dolgot ne felejtsünk el, laci eddig csak nők ellen ment vissza.... mi lenne ha megtörne a varázs, akár denisszel akár robinnal...

Robin a jobb, hagyja kinn könnyes lacit...

dóri meg denisszel...

nincsenek hírek laci a tárgyalásáról? ami állítólag tegnap volt?

meg még edina szörnyülködhetne laci garázdaságán, mindenesetre a törött szív már nem volt a nyakában a blikkes interjún...

másodpéldány 2015.02.17. 11:24:49

@(Adott Esetben!) Köcsöglány:

rosszul volt, feljött neki a sava... többször is hányt nem csak egyszer...

encek 2015.02.17. 11:25:26

@Bujumburi: Ez szánalmas. Remélem senki nem veszi be. Százezrek vannak így.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:26:18

@csicserierika: én csak olvastam,ártatlan vagyok,bizonyítani nem tudom :D :D most nézem az interjút,ahogy láttam,nem naon tetszett neki a blikk címlap. Aztán ki tudja,mit gondol magában.

Morcz 2015.02.17. 11:26:27

@másodpéldány: "ól értem, te nem bírod robint?" Jól. :)

"pedig csak az mentheti meg a villát egy randa laci győzelemtől, ha robin férfi lesz és kiviszi..." ebben igazat adok neked, vagy Fanni tököt növeszt és kiviszi a Gecchibe...:)

"dóri meg denisszel..." basszus akkor a párbajig gondban lennék, hogy kire appoljak...:DDD

"meg még edina szörnyülködhetne laci garázdaságán, mindenesetre a törött szív már nem volt a nyakában a blikkes interjún... " oh lamúúúúr........

Ken Adams79 2015.02.17. 11:26:43

@Hadrian77:

Több millióan tanulnak munka mellett
De csak nagyon kevesen mennek be ezek közül "luxusbörtönbe", és tekintik példaképnek Réliót...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.17. 11:27:25

@MacákékIcukája: hagyd csak nyugodtan elszabadulni azt a gépszíjat, úgysem tudsz (tudunk) olyan ocsmányságokat kitalálni, mint amiket pl. Edinára aggatott a fél internet, az itteni kollégákkal egyetemben. D

Conchobar 2015.02.17. 11:27:51

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "dehogy,csak próbáltak egy kis ellentétet szítani" - Hát ja. Nagyon szimpatikus vonása az RTL-nek az, hogy próbálnak barátokat, párok tagjait egymásra uszítani, összeveszíteni

2015.02.17. 11:28:13

@Ken Adams79: az apanázs is csak egy évig tart, utána miből akarja fizetni a tanulást, meg eltartani a családot? Rélió is jár egyetemre? :D

Ken Adams79 2015.02.17. 11:29:01

@Hadrian77:

Rélió a bölcsességéből él :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.17. 11:29:05

@Morcz: az oly' nagyra tartott "SHOW"-nak (pfeeejjj... mecsoda szó, mecsoda elvárás) az tenne jót, ha Fanni (végre ki)menne párbajozni. Na az lenne csak a jó móka, akár visszajön, akár nem.

Csak ügyesen! 2015.02.17. 11:29:34

@csicserierika: Ja, ezért írtam tegnap h a szerkik ezt látták-e már akkor, amikor Lacit beválogatták, vagy csak egyszerűen belenyúltak a tutiba vele. Már a játék közepe óta nagy tisztelője vagyok munkásságának, még nem láttam senkit sem így játszani ezt a játékot, egyedi.

ElzaBerry 2015.02.17. 11:30:23

@ornyim: Laci is szeretne egyetemre menni egyébként, valamikor mondta. Ebben semmi rossz sincs.

@Csak ügyesen!: Pont ezt mondtam, hogy Lacin látom azt, hogy tényleg játszik és nem is rosszul. Nem hülye. Egyébként az elején nekem ő volt a legunszimpatikusabb, de valahogy mikor Dórival összeveszett aztán megérdekezett ő a játékba. Edina jót tett neki, ha valódi, ha nem, felnyitotta, de valóban, nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem lehet kiismerni valójába Lacit :)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem sem küldik ki Lacit, be vannak tojva, hogy erős, ráadásul most még sajnálják is Edina miatt. Lehet, hogy a következőn Laci megy, de most nem hinném, olyan szürreális lenne. Mindenesetre ha így lesz, akkor Lacinak nem ártana beszerezni egy aranyhalat :D

ornyim 2015.02.17. 11:30:32

@Hadrian77: Az ő szavaival szerettem volna élni, az egyetemmel :) Amúgy igen, tanulhatna munka mellett, viszont ahhoz kéne azért valami kis tőke is a kezdéshez, ami meg ugye nincs. Kommunikációra egyébként tényleg járhatna, hátha kiverik belőle a sok hülyeséget, amit beszél :D

@Ken Adams79: Az önzőséget nem arra értettem, hogy adjon neki pénzt, hanem, hogy mégis csak a szerelméről ("szerelméről") van szó, figyelembe vehette volna az ő érzéseit is, hiszen ő is párbajozott. Az természetes, és írtam is, hogy mindenki nyerni megy be, csak közben alakultak ki kapcsolatok, ami picit mássá teszi az egész játékot.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 11:31:17

@Hadrian77: sokba kerül egy félév. Sztem a legolcsóbbak is 150 ezer / félév. Az 37500/hó. + albérlet legolcsóbb is 60 ezer Pesten + rezsi. Már 100 ezer felett jársz. Vegyél BKV bérletet, kaját, ruhát magadnak, tisztálkodás miegymás... Azért nem olyan egyszerű... ÉS azért legyünk őszinték, egy sima érettségivel, nyelvtudás nélkül túl sok választási lehetősége nem lesz. (Tán még érettségije sincs.)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:31:17

@másodpéldány: 2.rész 07:55től látszik,hogy Robin ledugja az ujját. Feljött a sava,de rásegített. Námhiszámál,hogy komolyan ilyeneket kell bizonyítani :DDDD

hannamontanna 2015.02.17. 11:31:17

@Conchobar: Szerintem az, amit látunk a tv-ben. Hogy Laci mit gondol Edináról, azt csak ő és Te tudod. Én tippelni sem merek :-))

Conchobar 2015.02.17. 11:31:32

@másodpéldány: "meg még edina szörnyülködhetne laci garázdaságán" - Szaftos kis csemege a média számára az az elképzelhetetlenül szörnyű garázdaság (kibaszott egy széket az x-dik emeletről, fiatalabb korában meg bunyózott néhány rendőrrel)

csicserierika 2015.02.17. 11:32:31

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: már éppen bizonyítékot akartam kérni, jól kibújtál alóla :)
Blikk címlap köszönő viszonyban sem szokott lenni a cikkek tartalmával.

Bujumburi 2015.02.17. 11:33:05

@encek: Ennek a kislánynak totál kiforgatják még a szavait, mondjuk nem csak neki, Zsunak azért, mert nem tudott összefüggően beszélni ok-okozatok felhasználásával, Edinának meg azért, mert kuszán használja a szavakat. A vége felé már eléggé idegesített Edina, de azért ezt nem kéne csinálni velük, főleg nem vele, totál védtelen és nem is arra célzott, hogy beköltözik Laci nyereményházába. Áhh.. :(

csicserierika 2015.02.17. 11:34:59

@Csak ügyesen!: állítólag direkt kasztingra hívták, Fb-on vadászták le. Nem tudom, h mi a valóságalapja, de valóban jól csinálja :)

ornyim 2015.02.17. 11:35:03

@ElzaBerry: Sose állítottam, hogy ebben van rossz. Nem is ez volt igazán a lényeg, hanem, hogy elképzelhető, hogy élősködne Lacin, amit az meg a rózsaszín buborékban hagyna is neki. Menjen csak egyetemre mindkettő, az nem árt ;)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:35:45

@másodpéldány: rtl.hu/most/rtl2/63097_valovilag_7_-_osszefoglalo_a_villalakok_szamot_adtak_tudasuk
02:12től,hiába van háttal,látszik,hogy a szájához teszi a kezét,és van egy tippem,hogy nem azért,hogy a tenyerébe hányjon

Eszet Lenke 2015.02.17. 11:36:02

Keserve(r)s (by Lacccci)

Jaj, Istenem, itt hagyott a szerelmem,
ezért kelek minden reggel leverten.
Azt sem tudom, mit kellene csinálni,
megpróbálom a hiányát kihányni.
Könnyek nélkül, csak magamban zokogok,
kiröhögnek jó barátok, rokonok.
Elvette az eszemet a fájdalom,
macsó voltam, papucs lettem... vállalom.
Jaj, Istenem ne hagyj engem magányba',
ha kint leszek, visszamegyek vagányba.
Erről majd a nézőket is meggyőzőm,
csak a Robin kávéját még lefőzöm.

Conchobar 2015.02.17. 11:36:32

@hannamontanna: "Szerintem az, amit látunk a tv-ben. Hogy Laci mit gondol Edináról, azt csak ő és Te tudod. Én tippelni sem merek" - Mostmár késő evvel a baromsággal előjönnöd, mert nem átallottad leírni azt, hogy "Főleg Lacinál, a hősszerelmesnél. Akinek tudjuk mi a véleménye a potyanőkről, Edináról, stb. Szembe és hátulról". Azzal csak a saját megítélésedet súlyosbítod, hogy össze-hordasz tücsköt-bogarat, megalapozatlanul mindenfélét

ornyim 2015.02.17. 11:37:25

@-pkata-: Edina nagyon csak azt látja, hogy a pénz az akadálya az egész továbbtanulásnak. Az meg tényleg nem derült ki, hogy van-e egyáltalán valami plusz mögötte. Én nem nézem ki belőle a nyelvtudást. De attól persze még lehet, viszont, ha annyira okos lenne, nem láthattuk volna 3 hónapig :)

Gia 2015.02.17. 11:37:26

Sosem hittem,hogy egyszer Lacinak fogok drukkolni.. :-)
Tök jó lenne ha Robinnal tényleg összefognának.

másodpéldány 2015.02.17. 11:38:00

@(Adott Esetben!) Köcsöglány:

a dolog abból indult ki, hogy mivel laci már hányt kétszer, ezért nyerjen ő, én meg jeleztem, hogy hányni más is tud, és az valahogy nem elég...

meg tényleg, hát laci nem egy pozitív figura könyörgöm, egy önsajnáltató műsírós fazon, csöppet sem gátlásos, mindenkit kivétel nélkül lenéz, lefikáz, randákat mond róla, ahogy a csajokat osztotta az kifejezetten gusztustalan volt...

egy ilyet akarna a közönség nyerőnek? ha már muszáj hogy fiú legyen akkor legyen robin...

Gia 2015.02.17. 11:38:29

@Eszet Lenke: Tök jó,ügyes vagy! :-))

Kan Csóka 2015.02.17. 11:38:45

@Krétagarbó: Mert egyszerűen hülye volt hozzá, hogy taktikázzon ! :)
Megjegyzem szerintem Láccira 1000x több csaj fog bukni kinn mint pasi Ádinára!

Kan Csóka 2015.02.17. 11:40:26

@másodpéldány: Teljesen egyetértek, Láccí a bunkó faszfej tipikus példánya akiről kiderül hogy egy nyápic szardarab is ! Igazából azt mondanám megérdemelné amit Ádinátol kap, de annyira utálom a patkánylányt , hogy nem mondom :)

Conchobar 2015.02.17. 11:41:17

@Bujumburi: "Ennek a kislánynak totál kiforgatják még a szavait" - Nemcsak kiforgatják, hanem olykor mások szavait is neki tulajdonítják. Például a Zsuzsát szapuló Fanni szavait (a tegnapi kommentek a bizonyíték rá, mikor sehogyse akarták megérteni, hogy a Belevalóban nem Edina, hanem az Edina szavába vágó Fanni mondja azt Zsuzsának, hogy 'te se hazudozz annyit' )

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:42:02

@másodpéldány: áááááá!már értem,és ezzel egyet is értek. Amúgy nagyon röhögnék,ha Lacc is ben maradna a 3ban(monnyuk én azt nem szeretném :/) és azt látnánk,hogy a finálé előtt Lacc a hálót hányná össze,Robin meg a wc-ben dugdosná az ujját. :D :D

Bujumburi 2015.02.17. 11:42:15

@-pkata-: Hát figyelj, ha van magyar állampolgársága, akkor van államilag finanszírozott féléve is. Ha nincs, akkor előbb azt kéne megszereznie szerintem. Egyébként a nagynénje itt él, ha létezik ez a nagy családi összetartás amit mutatnak, akkor csak segít neki ideig-óráig, nem? Egyébként tény, hogy BP-en élni egy vidékinek sem olcsó muri, nem hogy egy erdélyinek segítség nélkül. Egyetem előtt 1 egész nyarat végigdolgoztam (napi 12-16 órákat összesen 4 szabadnappal a két hónap alatt!!!) hogy legyen pénzem az albérlet első havi részletére és kaucióra. Kollégiumot nem kaptam, valamiért 150. voltam a várólistán. :) De azért ezek ne lehetetlen dolgok. Pultozni simán felveszik szerintem, azzal el lehet lenni suli mellett, de talán még az rtl-nél is megpályázhat valami kis adminisztratív melót. Bár lehet, hogy a helyében inkább elmennék londonba egy pár hónapra, megtanulna angolul és összegyűjtene annyi pénzt, hogy elinduljon az úton. Vannak azért opciók ebben a 21. században. :D

2015.02.17. 11:43:05

@ornyim: @-pkata-: tanulni nem csak Pesten lehet, ráadásul nem is kell neki idén elkezdeni.

Kan Csóka 2015.02.17. 11:43:40

@ornyim: Edinát egyetemre ? Akkor a Maci-disznó meg legyen a miniszterelnök ! :)

Conchobar 2015.02.17. 11:44:04

@Kan Csóka: "de annyira utálom a patkánylányt" - Tán Edina uborkát lopott a kertedből? Egyébként, önmagadat hová sorolod?

csicserierika 2015.02.17. 11:45:05

@Kan Csóka: nálatok már besötétedett ? Hagyd már a patkányozást éjszakára, akkor szoktak előbújni.

Kan Csóka 2015.02.17. 11:45:39

@Conchobar: Hagy utáljak már azt akit akarok!

Kan Csóka 2015.02.17. 11:46:49

@Conchobar: Egyébként simán kinézem belőle, hogy uborkát lopna a kertemből....

Bujumburi 2015.02.17. 11:48:21

@Kan Csóka: " Hagy utáljak már azt akit akarok!" - Micsoda baromság! Evvel a szöveggel csak a saját megítélésedet súlyosbítod! ;) :P

másodpéldány 2015.02.17. 11:50:27

@Kan Csóka:

kinézed, kinézed, de ugye tudod, hogy olyasmiért, amit te képzelsz róla, nem lőheted le? meg amúgy se lőhetsz le senkit, még azt se aki éhségből lop, mert az emberélet egy kicsit értékesebb, mint az uborka...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:52:40

Nem szoktam ilyet mondani,de azért fújjj,geccccii,milyen nő ez? Műkörömmel májkrémet enni? Az igénytelenség netovábbja (persze lehet,hogy nem ette meg,csak azzal vezényel...nyilván)
www.blikk.hu/data/kepgaleria/Blikk/Laci_nehezen_birta_Edina_hianyat/20150215_1058_gr_resize_lg.jpg

hannamontanna 2015.02.17. 11:52:45

@Conchobar: Hát én csak nézem a tévét, és van egy véleményem a látottak alapján. A megítélésemen meg nem aggódom addig, amíg nem látja a fél ország teleobjektívben ahogy belém hatolnak, mint egyeseknél nyomon követhettük. Ja, bocs, arra van magyarázat és mentség. Meg amúgy is csak háromszor történt meg. :-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 11:53:29

@másodpéldány: Amerikában lelőheted következmények nélkül,még ha csak egy uborkát is akar elvinni.

Eszet Lenke 2015.02.17. 11:54:14

@Gia: @csicserierika: @Bujumburi: :D Van kihez/mihez nyúlni ihletért. :)

Kan Csóka 2015.02.17. 11:54:26

@másodpéldány: Nem akartam lelőni, egyáltalán nem mondtam ilyet
Csak annyit gondoltam mögé, hogy szerintem Ádiná sunyi és gátlástalan törtető...
Mi kell még ehhez, azon túl amit láttatok, ahogy Láccít mindenáron megkaparintotta, majd mikor sikerült a cél, le se szarta... illetve csak úgy tett az ujabb cél érdekében...

másodpéldány 2015.02.17. 11:54:38

egyébként azt üzenem Edinának, meneküljön, mert az ilyen kontrollmániás, féltékeny, birtoklós palik életveszélyesek... saját testi épsége és szabadsága érdekében messze kerülje el lacit...

mondjuk nem hiszem, hogy túl sokáig együtt tudnának maradni eleve, de jobb lenne, ha edina a saját érdekében, ebbe bele se vágna...

ha a villában féltékeny volt arra, hogy edina bárki mással szór váltott, akkor odakinn a villán kívül mi lesz?

Kan Csóka 2015.02.17. 11:55:56

@foxglove (F6): Nem Macira ( a szereplő srácra), gondoltam hanam a Maci nevű kis malacra aki benn volt náluk! :)

másodpéldány 2015.02.17. 11:56:02

@(Adott Esetben!) Köcsöglány:

nem lőhetsz le senkit következmények nélkül, lehet megúszod, de bizonyítanod kell a jóhiszeműséget és amúgy minden államban más és más a törvénykezés és bírói gyakorlat ezzel kapcsolatban...

hannamontanna 2015.02.17. 11:56:02

@Eszet Lenke: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez jó!

Bujumburi 2015.02.17. 11:56:36

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: milyen milyen műpillás/körmös sajtos láb. :D :')

lukacstoncsi 2015.02.17. 11:58:48

Lehet valakit nem kedvelni azért mert nem tetszik a stílusa vagy emberi gyengeségei hibái de az hogy itt egyesek patkányoznak adott esetben kolompároznak meg farkaskölyköznek stb. az eléggé szánalmas.

Jozeph Pelikahn 2015.02.17. 12:00:12

Csodálkozok, mennyien nem értik a gyászos hangulatot!

Biztos mindenki járt már úttörőtáborban, ahonnan hamarabb hazaküldték rossz magaviselete miatt. Akkor olyan, mintha a többiek meghaltak volna, pedig csak az egyikük... na de mindegy is.

( ne nézzetek Fargo-t :-) )

MacákékIcukája 2015.02.17. 12:00:38

@Kan Csóka: hadd* es nem "hagy". Az tudom tanacsolni, mint a tobbiek: bujj vissza a lukadba es sotetedesig elo se gyere. Koszi.

,, 2015.02.17. 12:00:47

@Kan Csóka: én meg az uborkára. Vikcsunak volt afférja az uborkával.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 12:02:54

@Hadrian77: @Bujumburi: Azt nem tudom, hogy nagynénjénél pl lakhat e, ez sem biztos.
Ha éjszaka pultozik, akkor mikor jár suliba meg mikor tanul? Ha komolyan veszi és nem csak bukdácsolni akar, akkor nappalin ezen nehezen megy.
Levelezőn meg nem tudom, van e egyáltalán államilag támogatott képzés.
Angliába elmenni egyedül nyelvtudás nélkül... hát, nem tudom. Én biztos nem vállalnám be.
És igaz, hogy tanulni nem csak Pesten lehet, de megnézem, hogy vidéki városban hol talál melót, sztem rosszabbak az esélyei mint Pesten. Vidékről is szivárognak fel az emberek ide, mert nincs megélhetés. A tandíj meg igen egyforma.

lukacstoncsi 2015.02.17. 12:03:03

@Kan Csóka: Aki szerinted ilyen mint Edina lenne akkor az minek ment volna a Való Világba?Az életben is érvényesülhetett volna az általad említett tulajdonságokkal nem?A többiek érdekes módon valahogy nem akarták kivinni ezt a " gátlástalan törtető és sunyi"nőt párbajozni csak a csatorna segített rá erre.Biztos Te látod jól a többiek meg akik vele éltek azok meg vakok:D

Nyuladék 2015.02.17. 12:04:59

@Eszet Lenke: Nagyon röhögök, köszönöm! :D

Bujumburi 2015.02.17. 12:05:06

@lukacstoncsi: Szerintem a farkaskölyök duma nem bántó, számomra inkább aranyos élcelődésnek tűnt, igaz, én szeretem a nevén nevezni szegény villa-kísérleti egérkéket. A kolompározást viszont hál' istennek abbahagyták már, vagy legalábbis én rég nem találkoztam vele.

,, 2015.02.17. 12:05:45

további jó kommentálást, sziasztok:)

másodpéldány 2015.02.17. 12:05:49

@hannamontanna:

és ezért csak edinát ítéled el? lacit nem?

lacinak szabad? folt nem esik a becsületén, mert nyomás alatt tartja a lányt, akiről tudja, hogy megígérte az anyjának, hogy nem fog a villában kamerák előtt szexelni?

Krétagarbó 2015.02.17. 12:07:02

@Kan Csóka: Nem vagyok biztos benne, hogy nincs taktika a játékában. Az biztos, hogy Lacci népszerűbb lesz a lányoknál, mint Edina a pasiknál, más típusúak. De én Edinát sem látom annyira csúnyának, mint ahogy azt beállítják sokan.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 12:07:49

@Eszet Lenke: imádom <3 <3 <3 (eddig senki sem kapott ennyi szívet,még Robin sem!!!! :)) )

lukacstoncsi 2015.02.17. 12:07:54

@Bujumburi: Szerinted.A patkányozás az gondolom nagyon értelmes megnyílvánulás gondolom...

Bujumburi 2015.02.17. 12:09:28

@-pkata-: Szerintem is szarabbul talál melót vidéken. Ami tény: lehet dolgozni suli mellett, én is kibírtam, pedig nem is kamu szakra jártam. Max nem teljes munkaidőben dolgozik az ember, kicsit kevesebbet bulizik a többi szaktársához képest, de pultos melót egy lánynak könnyű találni, olyat is, hogy csak pénteken és szombaton dolgozik, hétköznap meg max 1 napot. Ha valaki akar valamit, akkor lehet érte tenni, nem a körülményeket hibáztatva várni a csodát. Ezt egyébként nem is feltételezem Edináról, mármint, hogy lusta lenne tenni a saját boldogulásáért. És akkor a levelezőről még nem is beszéltünk.

Krétagarbó 2015.02.17. 12:10:04

@Kan Csóka: Én benne vagyok, gondolod, hogy Maci olyan szar lenne?:)

lukacstoncsi 2015.02.17. 12:11:05

Nem biztos hogy minden kieső ugyanoda megy vissza dolgozni vagy ugyanazt csinálja mint a bekerülés elött.Zsuzsa se ment vissza oda valószinüleg meg is szüntették a munkaviszonyát ott.

Krétagarbó 2015.02.17. 12:11:13

@Kan Csóka: nyugi, most nem fog. inkább szkreccselj, tudod, lazíts.

Bujumburi 2015.02.17. 12:11:20

@lukacstoncsi: Nem, a patkányozás nem az, de a farkaskölyök aranyosan hangzik. :) Ráadásul egy harcos amazonról van szó egy ici-pici testben, nekem nem sértésként cseng. Persze a sok patkányozás között már mindenkinek tele a töke ezekkel.

lukacstoncsi 2015.02.17. 12:12:49

@Bujumburi: Ennyi erővel harcos amazont is lehetne mondani az inkább ő mint a farkaskölyök amit nem is értek.

Krétagarbó 2015.02.17. 12:13:14

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Ja, aztán ott is van, amikor tévednek, és a lelövik a Haloweenre beöltözött kölyköt, mert rabolÓnak nézik. Franc tudja, melyik a jobb rendszer.

Eszet Lenke 2015.02.17. 12:14:17

@hannamontanna: @Krétagarbó: @Nyuladék: :) Köszönöm! :)
@(Adott Esetben!) Köcsöglány: :) Neked is. :) (szempillarebegtetős smile:) )

hannamontanna 2015.02.17. 12:16:07

@másodpéldány: Egy szóval nem mondtam, hogy nem ítélem el Lacit. Leginkább őt ítélem el a megnyilvánulásai - bunkó alázások, potyanőzések, Edina ellen irányuló beszólogatásai miatt. Mint a kis méhecske szálldosott egyik virágról - potyanőről - a másikra. Az első lerúgta, a második csak félig, a harmadik nem. De az, hogy mindegyik lerúgja, vagy hogy bárki/akárki megállhatja szex nélkül - főleg ha azzal megy be, hogy x hónapig kibírja anélkül - az azért mindenkinek a saját döntése. Jesszus. Hát ha Edina annyira megígérte az anyjának, akkor mondjuk tartsa be. Egy vadember nem lehet tekintettel a csaj anyjának tett ígéreteire. Hiszen szerelmes, na. Aki meg szerelmes, az dugni akar. Vagy mi. :-))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 12:21:10

@Krétagarbó: szerintem a kettő között lenne a legjobb,de olyan sosincs. Vagy-vagy.

Bujumburi 2015.02.17. 12:21:53

@lukacstoncsi: Jééé, elveszett a kommentem, szóval: A patkányozás nem aranyos, az bunkó. Elhiszem, hogy emiatt már minden elnevezéssel tele van az emberek töke, de alapvetően a farkaskölyök aranyos elnevezés volt, és mivel egy harcos amazonról van szó egy ici-pici testben, még az is lehet, hogy neki is tetszene ez a duma. :) Egy kis cinizmus azért ne legyen már nettó tahóság. Persze a mértéktartás fontos dolog. De egy erdélyi román ismerősöm (román-román) például rendszeresen azzal poénkodik, hogy ő egy szőkecigány (nem az), mert egyébként Európa tele van román cigányokkal és ez Angliában, ahol él, elég komoly sztereotípia. Egymást is szoktuk húzni, ő pl. azzal, hogy Magyarország milyen pici, pár óra alatt át lehet szelni én meg azzal, hogyha száz évvel ezelőtt született volna, akkor most magyar lenne az anyanyelve, stb... szóval nem kell olyan véresen komolyan venni mindent. ;)
Tartom, hogy a farkaskölyök aranyos, a patkány nem.

Bujumburi 2015.02.17. 12:23:27

@lukacstoncsi: Jé,, közben megjelent a régi hozzászólásom. Na mindegy. Túl érzékeny vagy ezekre, ennyi. Gondolom a Family guyt sem szereted. ;)

2015.02.17. 12:23:38

@-pkata-: Győr, Kecskemét, Székesfehérvár. Ahol pörög az ipar ott munka is van, lehet rendesen keresni is. Csak ugye ezt a strategyt rendesen fel kell építeni, az életben nem úgy kell tattikázni mint bent.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 12:24:48

@Hadrian77: akkor javasold neki. Bár azt nem tudom, hogy ezekben a városokban milyen szakokon lehet tanulni.

ornyim 2015.02.17. 12:24:48

@Kan Csóka: A mai világban már olyan emberek is bejutnak az egyetemre, akiknek semmikeresnivalójuk ott. Nem egy ilyennek találkoztam, amikor én jártam.

Krétagarbó 2015.02.17. 12:25:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): érdekes, Robin vezet, viszont Lacc a második.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 12:27:45

@Bujumburi: de heti 1-2 napnyi pultuzással meg lehet keresni annyit, hogy megéljen belőle + albi? Sosem voltam pultos, csak kérdezem. Mert ha igen, akkor felmondok és megyek pultosnak baszki.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 12:29:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én még most láttam. Fanni elég csehül áll ennyi szavazat alapján

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 12:29:44

Sziasztok!
Candy, nagyon jó a poszt, egy dolgot hiányoltam, Robin válaszát Lilunak (tudom, sokkolt a gésa :D), mikor megkérdezte, hova megy.:D
Visszaolvasok, bocsi, ha korábbi kommenthez írogatok.

Ken Adams79 2015.02.17. 12:31:02

Már nem tudom, ki írta, hogy van államilag finanszírozott egyetem / fősuli

Persze, hogy van, de oda is be kell jutni, min. egy érettségi és valamennyi pont kell hozzá.

E nélkül, nem tud (szerintem) bejutni sehova.

De ezek a költségtérítéses kurzosokra is igazak, szóval csak őgy, nem fognak felvenni sehova senkit...
Még azért is meg kell dolgozni, hogy aztán kibukhasson az ember :)

Bujumburi 2015.02.17. 12:31:10

@-pkata-: @-pkata-: Pultosként a belvárosban sokszor jobban lehet keresni, mint egy friss diplomával, pláne ha nő vagy. Persze elég fekete az egész. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.17. 12:31:30

@Krétagarbó: én az álláson annyira nem is lepődtem meg, inkább az volt fura, hogy alig vannak már nevek...
Robin és Laci között fog eldőlni a végjáték szerintem is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.17. 12:32:53

@-pkata-: Fannit csak kiröhögik az emberek, meg "őkellashowba"-oznak, de a főnyereményt nagyon kevesen adnák neki.

Bujumburi 2015.02.17. 12:34:55

@Ken Adams79: jaja. :) szerintem én írtam, hogy az lenne az első, hogy a magyar állampolgárságot felvenni, ha még nincs neki, utána rástartolni az államilag finanszírozott képzésre...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 12:35:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Robin sírt, Laci hisztizett. Nekem Robin búcsúja érzelmesebb volt, mint Lacié. Ettől függetlenül Lacinak is rossz. Csk engem ez a könny nélkül sírás kicsit zavar. Robinnak meg csak folytak a könnyei. Pont mint Edinának a búcsúnál a bv-ban. Mikor nem torzul el az arc, csak ömlik a könny. Az rossz, mert az később fogy el, mélyebbről jön.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 12:36:02

@Bujumburi: fekete az nem jó, nincs TB nincs nyugdíj... ha meg magadnak fizeted, ugyanott vagy.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 12:36:19

@Tündérfalvi Anti: Baszki, a kávém.:D Pedig már szóltatok, hogy ne kávézzak hv közben.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 12:37:49

@Csak ügyesen!: Laci stresszelése brutális volt. Főleg, ami már hányással végződött. Nem tudtak volna adni neki vmi bogyót? Látszott rajta végig, hogy kész van.

Bujumburi 2015.02.17. 12:37:54

@-pkata-: aha, akár napi 8000-at is lehet keresni hétvégén, de én olyan éttermet is ismerek, ahol a mosogató keres annyit!!! :D Ott a pultos csajoknak pl. diplomája van de az egyik inkább nem ment el vele tanítani, mert így jobban keres. (az a hely nem annyira fekete)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 12:39:24

@ornyim: Várom a ma esti bejátszásokat, miket raknak be, erősen kiderül, melyik irányba mozdul a retek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 12:39:39

@Bujumburi: ha mind a két napon dolgozol, akkor is csak 64

lukacstoncsi 2015.02.17. 12:40:24

@Bujumburi: Nem gondolnám.Mindenki másképp vagy másra érzékeny.Egyéni, nem túl vagy nem kevésbé kérdése.
Nem szoktam nézni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 12:41:09

@csicserierika: Látom már a bosszú lényegét.:D Mindenkinek csinálsz kávét, aztán olvasás közben mindenki szépen ráköpi a monitorra/telefonra/akármire.:D
Nagggggggggggyon takkkkkkkkktikus.:D

Conchobar 2015.02.17. 12:43:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Nekem Robin búcsúja érzelmesebb volt, mint Lacié." - Robin megásta a vermet Edinának, aztán meg nekiállt sírdogálni, mert az belepottyant? Rápakolgatja a jelet, meg dacolva Edina haragjával párbajra kényszeríti a fiújával? Érzelmesebb volt, vagy krokodilkönnyeket hullatott?

ornyim 2015.02.17. 12:45:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Teljesen jó felállás lenne egyébként a Robin-Laci páros. Én Laci párti vagyok, viszont ebben a helyzetben nem zavarna, ha Robin nyerné. A lényeg, hogy Fanni és Dennis hulljon ki. :)

2015.02.17. 12:45:51

@-pkata-: Győrben meg Fehérváron elég széles a képzés választék.

@Bujumburi: szerinted egy lépésnél tovább tervez, ha elmegy pultosnak. Sokan megőrülnek a hétvégi nagy pénztől, aztán ha kifut a biznisz akkor meg ott állnak megfürödve, mert nem terveztek tovább.

Bujumburi 2015.02.17. 12:46:05

@-pkata-: Nanananaa.... ha diák vagy, van tébéd. Most arról beszélünk, hogyan kivitelezhetné Edina a gyakorlatban az itt létét egyetem mellett, nem? Suli után majd keres mást. Vendéglátásban egyébként a legtöbb helyen úgy megy, hogy minimálra van bejelentve a munkavállaló és a többi fekete. Ha tudna mondjuk angolul, akkor lenne más lehetősége is suli mellett. Pl. call centerben angol vagy német nyelvtudással már elég jól lehet keresni, bár magyarul is van rá esélye pl. egy Ersténél, ott tudom is, hogy vannak 4-6-8 órás műszakok. Na mindegy, a lényeg, hogy van lehetőség Budapesten, ha valaki rátermett és ő nekem annak tűnik. De ha a tanulás a lényeg, akkor Kolozsváron is van amúgy sok jó egyetem, még magyar nyelvű is. Emiatt és a kellemesebb román adórendszer miatt pedig sok multi van ott, akik az egyetemről halásszák ki a fiatalokat. Na mindegy, nem akarok tovább okoskodni, csak nem tartottam reálisnak a továbbtanulás túlmisztifikálását. Nyilván könnyebb annak, ahol apunak van pénze, de kitartással és szorgalommal bármit elérhet az ember.

Bujumburi 2015.02.17. 12:46:53

@Hadrian77: Ez is benne van a pakliban! Teljesen igazad van, sok ilyen sztorit is ismerek.

Ken Adams79 2015.02.17. 12:47:09

@-pkata-: @Bujumburi:
ez a pultos dolog, inkább szürke, mert kap valamennyi fizetést, de a jatt az, ami meg (tudja) dobni.

Ezek a VV figurák, 1 darabig nem fognak egyetemre menni, de még normális melójuk sem lesz.

A következő VV-ig párnak lesz hakni, Laci - Edina még pár (hó)napig a BLIKK elején lesz - szakítanak - együtt vannak - Robint szerette Edina mindig is - Edina terhes - Robin terhes - csak kamu volt - elment a gyerek - Edinát a főiskola körül látták - Laci felvette a kapcsolatot a régi barátokkal ...stb...stb... stb

A többi meg megy a süllyesztőbe, Fókusz és az a pletykaműsor még évenként 1x előveszi őket.
Tényleg szomorű

ornyim 2015.02.17. 12:48:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen, sok múlik azon, hogy mit adnak le és mit nem. Viszont ha akarnak még így a végére izgalmat, meg csavart, akkor úgy csinálják, hogy forduljon a kocka :) Számomra az lenne az igazán jó végjáték és még az öfik se lennének uncsik.

Kan Csóka 2015.02.17. 12:49:32

@MacákékIcukája: KIbaszottul rosszul tudod, mert mindkét forma helyes !
Egyébként meg menj a picsába :)

Kan Csóka 2015.02.17. 12:51:34

@Krétagarbó: Csókolom a kiskezed Garbócska ! ( Közben el kellett mennem , azért nem válaszoltam :) Maci-malac nem volna rossz m.e., bár szerintem a kukorica bizniszben nagyokat sikkasztana :D

Bujumburi 2015.02.17. 12:51:35

@-pkata-: pontosan ezt írtam: "hogy csak pénteken és szombaton dolgozik, hétköznap meg max 1 napot."

Amúgy hogyha az elején szerényen él valaki, pl. szobatársa van az albérletben (nekem is évekig volt, aztán kollégista is voltam pár évet, mert jó átlagom volt), illetve van diákbérlete, hiszen itt most te nappali képzésről beszélsz, akkor ki lehet jönni havi 70 -ből is akár! Hozzáteszem szerényen. Aztán nyáron meg dolgozik normálisan és abból lehet mást is. Sőt, ha nappali tagozatos még ösztöndíjat és kolit is kaphat. HA levelezőre jár, akkor meg lehet mellette teljes munkaidőben dolgozni.

Bujumburi 2015.02.17. 12:53:58

@Ken Adams79: Igen, egyet értek veled, de ezeket csak azért írtam le, mert kicsit úgy éreztem, hogy a továbbtanulás úgy van itt beállítva, mintha csak a gazdag emberek kiváltsága volna, holott kitartással és szorgalommal bármit el lehet érni az életben. Nekem ez a tapasztalatom, ezt látom a környezetemben.

xukxuk 2015.02.17. 12:58:42

@Kan Csóka: Ne rontsd már itt a levegőt,marhatokány.Akkora tuskó vagy h 70 tonna tnt nem lenne elég hozzád.

Csak ügyesen! 2015.02.17. 12:58:50

@Ken Adams79: Fanninak van esélye egy őszinte, igazi celeblétre, ha a csatorna támogatja ezen szándékában, Laci mehet a ÉNB-be (szerintem hülye lenne a csatorna kihagyni, oda pont ilyen karakterek kellenek), Dennis is el lébecolhat egy kvázi rapkarrier farvizén. Természetesen ez az optimista verzió, amiből vagy lesz vmi, vagy sem. A többiek viszont kuka.

MacákékIcukája 2015.02.17. 12:59:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez jo hir, Robinnak tenyleg sok eselye van! (origos cikk)

@Csakazértis én vagyok a királynő: a tegnapira: lattam multkor, hogy Fuszekli hozta fel eloszor a kozos dontozest, de akkor asszem valami masrol temaztam nagyon es ezert nem kerdeztem ra :)

Kan Csóka 2015.02.17. 13:03:20

@MacákékIcukája: Én szívesen.. KIÉBE megyünk ? :D :D

Kan Csóka 2015.02.17. 13:04:17

@xukxuk: Kussolj paraszt, olvasgass tovább csendben, figyelted a múltkor is ki szólt hozzád?
Elárulom: SENKI :D :D

Ken Adams79 2015.02.17. 13:04:20

@Bujumburi:

Kitartással és szorgalommal... igen...
csak azok nem fognak beköltözni egy ilyen ...tényleg legeslegealja műsorba!

Kan Csóka 2015.02.17. 13:05:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Persze mert összejött Láccíval és nem vigyáztak... Tegnap megírtam :D :D

MacákékIcukája 2015.02.17. 13:06:00

@Kan Csóka: jo, en ebbe nem akarok belemenni. Az elso hsz-ed jelzoin akadtam ki. Kritizalj jatekost nyugodtan, de az undorito frocsogest inkabb legyszi ne.

Ken Adams79 2015.02.17. 13:06:01

@Csak ügyesen!:
tényleg! RTL-es műsorokba mehetnek.
+ a reggeli beszélgetősökbe is.
Megoszthatják élettapasztalataikat....

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:07:59

@Ken Adams79: tegnap ezt vezettem le hosszan. Álmokkal mennek a játékba,valójában pedig csak még mélyebbre süllyednek. 1-2 kivétel persze minden szériában van,de az nem biztos,hogy Edina lesz,sőt...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:09:16

@Csak ügyesen!: Robin megnyeri és karriert épít. Fanninak van valóban a legnagyobb esélye. Ha valahogy rászánja magát,hogy egy kicsit legyen normálisabb. Több cukiság,kevesebb rage.

2015.02.17. 13:11:04

@Csak ügyesen!: ha megnézzük Horváth Éva és a Viasat közös dolgait, akkor még Dóriból is kihozhatnak valamit.

polpetti 2015.02.17. 13:11:31

Azt figyeljétek majd meg, hogy Dóri párbaj nélkül lesz ott a döntőben. :) Laci kiviszi Fannit, Laci kiesik, Fanni vissza. Dennis kiviszi Robint, Dennis kiesik, Robin vissza. Dóriról meg szépen elfeledkezett mindenki.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:11:50

@xukxuk: na neked sem kell parasztságért a szomszédba menni,az biztos

Ken Adams79 2015.02.17. 13:14:02

@(Adott Esetben!) Köcsöglány:

Én sosem értettem, hogy valaki (pl x-faktor) azt mondja, hogy neki ez az egyetlen és utolsó esélye.
Nyilván (szerencsére - remélem) én ebbe sohasem fogom tudni beleélni magam, mert máshonnan jövök.

De azért nagy része azoknak, akik oda beköltöznek, azok inkább azt látják, hogy ott van Maja, aki 0ról jött és mit ért el...és ugye nem is nagyon dolgozott meg érte. (persze azért ő keményen dolgozott)

De az ÉNBp is arról szól, melyik, hogy tud lógni. Egy olyan sincs benne, aki reggel 9-től du 5ig dolgozik valami normális helyen. (de ez off volt, bocs)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 13:14:26

@Bujumburi: Szerintem nem jár a TB csak nappalin max, de abban sem vagyok biztos egy bizonyos életkor felett. Nem ismerem a most hatályos jogszabályokat.
De még egyszer mondom, nappali tagozaton, hogy ösztöndíja is legyen, és komolyan is akarja venni, nem tudom, hogy lehet dolgozni. Ebben nincs tapasztalatom, csak levelezőn. Én levelezőre jártam meló mellett, és már ez nem volt egyszerű, mert így is minden második péntek -szombat konzultációs órák voltak (9-17/18-ig), amikre kötelezően ajánlott volt bejárni.
És még mázlim volt, hogy a munkahelyemen nem basztak ki, hanem elfogadták, és ledolgozhattam, amire nem futotta a szabimból.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:15:13

Gyerekek....remélem,ma nem Lacika lesz a kiválasztott,mert ha nekiáll sírni,hogy milyen keserves (villa)élete van,akkor esküszöm eret vágok valakin.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:16:45

@-pkata-: orvosi mellett tudtam tolmácsolni,hát nemtom,szerintem az embernek arra van ideje,amire szakít. Jah,és mellette kondiztam napi 1.5 órát. Aludtam 5öt :DDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 13:18:27

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: És szted Edina tud tolmácsolni? Nem hinném, hogy bármi olyan képesítése is lenne valamelyiküknek is, ami rövid időre jól fizet...

Bujumburi 2015.02.17. 13:18:54

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: @Ken Adams79: Az Éjjel-Nappal Budapest, a BV és a Celeb vagyok az RTL sztár-recycling műsora! :D Szerintem ez jófejség tőlük. Nem tudom milyen hasonló műsor van még ahol fel lehet őket használni. Ha nem képernyőképesek, akkor esetleg a színfalak mögött, mint Vikit. Bár annak a csajnak mintha lenne humora.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 13:19:02

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: De most szereted a fekvőket vagy utálod. Vagy meg vagy hasonulva? :))))))

MacákékIcukája 2015.02.17. 13:19:04

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Drukkolj a Dori-Fanni parbajert, latnunk kell Fanni arcat, amikor kiesik :)))

Kan Csóka 2015.02.17. 13:19:55

@MacákékIcukája: Oké drága értelek én , nincs harag. Paraszt vagyok, ennyike :)

2015.02.17. 13:22:56

@MacákékIcukája: lécci inkább a döntőben bukjon. :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:23:46

@Ken Adams79: szerintem tök igazad van,valószínűleg azért nem értjük,mert más közegből valóak vagyunk,de ha mindentől függetlenül belegondolok,akkor sem tudom megérteni.... 19 évesen hogy lehetne valakinek az utolsó esélye a való világ? Mi az,hogy rendes munkából nem tudná megteremteni a biztos életet? Szerintem ez f@sság,nyilván nem könnyű a mai világban,de akkor is barokkos túlzás,hogy ez az utolsó esély. Persze,akinek büdös a munka,annak az. Annyira utálom hallgatni,amikor fiatalon ilyeneket mondanak,hogy ha nem nyerem meg ez meg az lesz,összeomlik az életem. Merthogy? Szépen el lehet kezdeni az életet oszt csókolom,nem nagy kunszt

MacákékIcukája 2015.02.17. 13:25:08

@Hadrian77: de az nem lenne ugyanolyan, mert o kimondottan a Dorit kutyazta azzal, hogy az nem csinal semmit - szoval igy meg nagyobb pofaraeses lenne neki.
Irtam korabban meg valakinek, hogy ket hetet mar nem birok ki vele :D Inkabb nezem Laci sirasat!

Bujumburi 2015.02.17. 13:26:26

@-pkata-: most megint kevered. két külön verzióról beszélek.

1. verzió: Edina megszerzi a magyar állampolgárságot, ha még nincs neki, majd nappalin tanul, részmunkaidőben dolgozik, ahogy Európában egyébként annyi sok más diák. Van TB-je, mert nappali tagozatos diák. (igen, olyankor kap TB-t) @(Adott Esetben!) Köcsöglány: is ezt írta, amiben nem a tolmácsoláson van a hangsúly, hanem hogy lehet tanulás mellett dolgozni.

2. verzió: Levelezőn tanul, ahhoz ráadásul kevesebb pont is elég. Akkor nem kap TB-t, de ebben az esetben tud teljes munkaidőben dolgozni, este és hétvégén tanulni. A levelező képzéseken általában minden 2. hétvégén van oktatás, ahogy te is írtad. Nem tudom te mit dolgoztál mellette, nyilván nem mindegy, de ha az általam felhozott vendéglátás/ call centert találja csak meg, ott műszakok vannak, általában rugalmasak, tényleg sok ismerősöm csinálta így.

Remélem érted a lényegét annak, mit próbálok itt levezetni egy ideje. Az teljesen nyilvánvaló, hogy nem olyan egyszerű dolgozni suli mellett, mint csak tanulással foglalkozni, de erre írtam, hogyha tényleg ez az álma akkor kitartással teljesíthető.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:27:26

@MacákékIcukája: Imádnám. Nagyon túltolja az egészet. Ha nem lenne ilyen kétszínű kis picsa,még bírnám is. De így... nevetséges,hogy a saját magában való bizonytalanságát másokra vetíti ki. 21 évesen ez elég gázos. 13 éveseknél még elmegy.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:28:21

@Bujumburi: Én már azt sem tudom,milyen rendezvényen vagyok,tehát bármi megtörténhet...ez a való világ :D :D

MacákékIcukája 2015.02.17. 13:29:40

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: lehet, hogy Dorinak elege lesz es megpakoltatja magat jelekkel, hogy Fannit ki tudja vinni? Na, az milyen lenne? :)
Igen, ha Fanniban nem lenne meg ez a fajta rosszindulat, akkor vicces karakter lenne, de igy...

csicserierika 2015.02.17. 13:30:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, és csak én maradok, mert csak egy maradhat :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:30:31

@Bujumburi: +++++++
amúgy csak azért írtam le,hogy orvosi,mert azért nem büfészak mellett is lehet dolgozni,ha akarsz,a kommunikáció sima liba ,legalábbis az ismerőseim szerint,akik azt végezték. Mondjuk nem értem,Dinka miért pont azt akarja,és ezzel most nem akartam rosszat mondani.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:32:46

@MacákékIcukája: Imádnám,jófejség lenne Dóritól,és akkor végre látná azt is,hogy Dennis tetvedéknek tartotta,+Fanni is milyen csúnyán kibeszélte. Amúgy vicces,hogy Fáncsi mennyire féltékeny Dóri külsejére,állandóan azt hiszi,hogy Dennis megkúrná,stb... :D

Bujumburi 2015.02.17. 13:34:36

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: :D jajajaja... én a BME-re jártam és amellett dolgoztam ezért nem értem én sem, miért nem lehet dolgozni suli mellett. Eleinte éjszaka egy kispesti ipartelepen számolgattam a répákat, másnap reggel meg már a gépelemek órán ültem. Aztán később rájöttem, hogy a vendéglátás sokkal egyszerűbb.

Ken Adams79 2015.02.17. 13:35:11

@Bujumburi:

Igen...de a levelező, az súlyos (száz) ezrekbe kerül - jobb esetben csak évente.

És úgy dolgozni, hogy 100%ig eltartod magad + mellette egyetem / fősuli + gondolom még 1 darabig a haknik... azért az nem lehet egyszerű.

És az azért nem nagyon elég, ha valaki elmondja 10000x, hogy ő milyen szar helyről jön, mert egy szavazós műsorban, lehet, hogy hatásos, de egyébként a "való életben" olyan messzire elzavarnak kb a 2. v 3. "jajj, milyen mélyről jövök" után, hogy lába nem éri a földet az embernek.

Egyetemen meg nem is érdekli őket.

Ken Adams79 2015.02.17. 13:35:55

@Bujumburi:

Persze, ha egyszerű, ha nem, ettől még milliók csinálják ezt világszerte...

2015.02.17. 13:37:56

@Ken Adams79: azért veszik fel az embert, hogy tanuljon/dolgozzon, nem szociális kompenzációból.

MacákékIcukája 2015.02.17. 13:39:54

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: bar ezzel az a gond, hogy akkor Robinnak el kellene hasznalnia a duplajat, mert Dori nem rakhat magara, a FancsiDenisz paros meg nem bizti, hogy ra fog rakni.
Orulj neki, hogy mindent imadnal :D en sem alszom, ma kulonosen nyomott vagyok... cshicskha az idojaras, tok sotet van, 0 C es valami vizes cucc esik az egbol :D

MacákékIcukája 2015.02.17. 13:40:59

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: de mikor mondta azt Fanni, hogy azt hiszi, hogy a Denisz kozosulne a Dorival?

Bujumburi 2015.02.17. 13:41:26

@Ken Adams79: :) Én is pontosan ezt gondolom. Katát csak arról győzködöm, hogy az nem elég, hogy valaki sajnálja magát és a családi hátterét, ez nem lehet kifogás egyszerűen, hogy nem nyertem meg a valóvilágot és ezért nem tudok tovább tanulni, ez volt az egyetlen esélyem az életben..... blabla... Ha valaki igazán akar valamit, akkor tud érte tenni így, vagy úgy. Végül is nem űrhajós akar lenni Edina, hanem valami média/ kommunikáció szak az álma. Egyébként meg annak lenne a legtöbb értelme, ha kikuncsorogna valami állást az RTL-nél a színfalak mögött, akkor talán kialakulna egy kép arról, hogy mit is szeretne valójában, (szerintem fingja sincs, csak azt tudja, hogy kiakar törni a mostani életéből) és emellett ha még úgy érzi szüksége van a papírra is, akkor kezdene bele pl. egy levelező képzésbe.

Ken Adams79 2015.02.17. 13:43:05

@Hadrian77:

Igen...de szemmel láthatólag, nincsenek nagyon tisztában a bentlakó "lemmingek" ezekkel a dolgokkal.
Edina - Laci csak sajnáltatni tudja magát (Lacccci egyszer még a buszmegállóban is állt. - naggggggyon durva)

Gondolom Dórika kocsiból ki, kocsiba be...
És csak azt nézi, hogy milyen a kocsi kasznija
aztán cserébe mennyit kell majd ....... :)

Fanni is dettó.

Egyedül Denniszt tudom elképzelni arról, hogy tényleg tudja, mi az a k(é)emény meló..de őt nem hallottam még sírni (igaz, nem is láttam az összes részt)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 13:43:17

@Bujumburi: Ha meg tud élni ezekből a melókból, akkor jó. :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:43:57

@MacákékIcukája: bakker,itt pesten süt a nap :D
Áhh,Robin nem tesz Dórira szerintem semmiféleképpen...
Fanninak többször is volt már ilyen tévképzete,a wc-s szitunál is valahogy rákérdezett (bizonyítani most nem tudom,mert nincs kedvem keresgélni,de akkor volt,amikor Dennis letetvedékezte Dórit),és mondta neki a De-Nesh,hogy fel sem állna rá

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 13:44:03

@Ken Adams79: én minden reggel a buszmegállóban állok. na jó, néha a villamosmegállóban.

2015.02.17. 13:45:17

@Ken Adams79: valószínű Dennisz tudja mi a kemény meló és ezért aztán kerülte is nagy ívben. :) Persze a kemény mellett a meló lehet még lehet eredményes, becsületes, hatékony. Kinek mi tetszik.

Ken Adams79 2015.02.17. 13:45:55

@-pkata-:
Tényleg? akkor lehet láttalak már :)
legalábbis egyszer láttam valakit a buszmegállóban, és aztán meg a villamosmegállóban is.. .lehet te voltál az.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:46:09

@Ken Adams79: ecce' próbált meg sírni Faszni miatt,nem jött össze neki sem,bár kicsit hihetőbb volt,mint Laci száraz sírása :D (meg Maci kimenetele miatt sírt,de az trú volt)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:47:34

@Ken Adams79: vagy Laci. Adhattál volna neki egy buszjegyet :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.17. 13:48:24

@Bujumburi: "kispesti ipartelepen számolgattam a répákat" ... én babérlevelet számoltam, 3 grammonként/csomag. Fasza volt. :D

Ken Adams79 2015.02.17. 13:48:33

@(Adott Esetben!) Köcsöglány:

Laci csak buszmegállóban állt.... villamosban nem láthattam

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 13:51:13

@Ken Adams79: ha 18-ban jártál, lehet. ha elunom várni a rohadt 93-ast, átmegyek a villamoshoz. általában mire a sarokra érek, megjelenik a busz... olyankor ki tudnám szúrni a kerekét.

MacákékIcukája 2015.02.17. 13:51:13

@Ken Adams79: ja, Deniszt nem birom mert olyan kis szanalmas, de dolgozni viszont tud :) Azokat a sepruket is pikkpakk osszerakta a munkaheten.

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: hmm nem emlekszem, hogy ezt mondta volna. Bar en nagyon leragadtam a tetvedek jelzon annal a jelenetnel, meg hogy Fannis szandekosan uszitotta Deniszt, arra vigyazva, hogy o meg veletlenul se mondjon semmi serto szot Dorira Szoval nem is csoda.
Tudom, hogy otthon jo ido van :( nekem csak a skandinav "tavasz" jutott :D

Bujumburi 2015.02.17. 13:53:09

@Ken Adams79: Dennis vasárnap este arról mesélt Fanninak, hogy milyen kemény fizikai munka kéményt bélelni és mennyire megviseli a testét, szimpi volt, hogy akkor sem igazán panaszkodott, csak elmesélte a fázisokat. Fanni viszont megsajnálta és rácsodálkozott, hogy miért végez ilyen nehéz munkát, miért nem megy el inkább eladónak, mint ő. Tényleg szimpik voltak akkor. Fannit egyébként az RTL egy plázában szedte fel, ahol egy ruhaboltban eladó.

Dóri háttere szerintem picit bonyolultabb ennél, mint amit leírtál, neki volt valami dealer pasija, aki belerántotta őt is, főleg, hogy Dóri családi háttere sem a legjobb, apja nincs, nevelőapja elhagyta őket, megölték a nagybátyját, aki olyan volt, mintha a testvére lett volna. A nagymamája volt kb. az anyja (ő ugye pont Dóri beköltözése után halt meg). Szóval fiatalon rossz társaságba keveredett a csaj, és abból próbált az utóbbi években kimászni, gondolom a sok plasztika is kompenzációból kellett. Laci háttere egy picit hasonlít annyiban, hogy fiatalon ő is rossz társaságba keveredhetett. Robint meg az anyja nevelte apa nélkül, de szerintem ő egész korrekt munkát végzett ezzel a sráccal, ő pultosként dolgozik BP-en.

Szóval nyilván senkinek sem csupa tejszínhab az élete a bentlakók közül, ezért lett elegük Edina szócsépléséből, hogy ő mennyit küzdött az életben. Gyakorlatilag mindegyikőjük ugyanezt érzi ilyen-olyan okból kifolyólag. (Kivétel talán Dani volt, de ő soha nem is mondott ilyesmit és felnézett Edinára ezért.)

MacákékIcukája 2015.02.17. 13:54:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): en meg kesztyuket csomagoltam... meg teszkoban arufeltoltottem... Diakelet ftw!

Ken Adams79 2015.02.17. 13:56:06

@Bujumburi:

Nah...ezeket nem tudtam... ennyire azért nem követem őket.
Én leegyszerűsítettem (őket) a dolgokat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 13:56:23

@lukacstoncsi: Zsuzsa egy dologban használta ki Dórit, de az inkább csak helyezkedés volt. Dóri pont egyedül volt, Zsuzsa is, volt egy közös ellenség, ennyi volt a kezdés. Aztán rájöttek, hogy tulképp oka nem volt a nagy távolságtartásnak, mert jól kijöttek. Ha hamarabb találnak egymásra, Dóri nem lesz egy utánfutó tuja, Zsuzsa se szigetelődik el.

Ken Adams79 2015.02.17. 13:58:30

@MacákékIcukája:

Igen, Denniszt egyébként én is inkább mint gondnok, vagy mint mindenes tudnám elképzelni ha marad az RTL-nél :)

Neki JPE- je (józan paraszti esze) van, de azért lássuk be, mint közül ő a legsötétebb és a legnagyobb tahó (a farokmarkolászással kezdve)

A többi csak szimplán bunkó :)

Bujumburi 2015.02.17. 13:59:04

@MacákékIcukája: Na, akkor mindenki csomagolt itt már valamit. :D Egyszer koszos 1 forintosokat csomagoltam az Orczy tér mellett éjszaka, valami tisztítószer promóhoz. Elég gettó volt, fekete tapogatni azt a koszos szart, de volt ott egy 120 kilós nő, aki egész éjszaka az ecsetelte, hogy a faszija megevett egy levél viagrát poénból és ezért őneki milyen fárasztó volt 7 órán keresztül szexelnie és miket csináltak már kínjukban. :D Utólag már viccesek ezek a sztorik.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 13:59:42

@MacákékIcukája: CSAK A TE KEDVEDÉRT :D
rtl.hu/most/rtl2/63679_valovilag_7_-_osszefoglalo_a_vasarnapi_kivalasztas_varatlan_
24:00tól a nagy beszélgetés
"-csak néha úgy érzem,hogy tényleg ő a ló,én meg a szamár és csak azért vagy velem,mer..
-hallod,a faszom nem áll fel rá,most őszinte vagyok. sajnálom,de ezt kell,hogy mondjam. a fasszom nem állna fel rá
-jó,de hát ő egy gyönyörű nő és ...olyan kevésnek érzem magam...néha.......mindig"

Bujumburi 2015.02.17. 14:00:00

@Ken Adams79: Azt hiszem egyedül neki nincs érettségije. :)

Ken Adams79 2015.02.17. 14:01:59

@Bujumburi:

A levél viagrától szerintem inkább infarktust kapni, mint merevedést :)

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Zsu-t azért utálták annyira szerintem, mert Ő már "volt valaki" - nagyon nagyon erősen idézőjelben, mégpedig bemondó - a legelején az 1ik csajszi, aki kezdte ellene a gyűlöletkampányt meg is jegyezte, hogy Ő (Zsu) mit keres itt, amikor ő már a tv-ben is szerepel.
És a többi már jött magától... :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 14:03:49

@Ken Adams79: Röné kezdte el,mivel ő is műsorvezető akar/t(?) lenni

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.17. 14:04:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én még kb 17 évesen művirágokat tettem össze,ilyen kálát,vagy mi a frászt :D

Ken Adams79 2015.02.17. 14:06:28

@(Adott Esetben!) Köcsöglány:
Lehet...hiszek neked :)

De az a csaj csak kiabálni tudott... legalábbis csak azt mutatták.

Szóval, ha jól emlékszem és jól szűrtem le a dolgokat, ők ezért kezdték utálni azt a szerencsétlen Zsu-t

2015.02.17. 14:08:18

@Ken Adams79: a legsötétebb és a legnagyobb tahó - azzal a szakállal tartalomhoz a forma

PNÉ(Páholyból Nézve Élvezem) 2015.02.17. 14:08:58

Robin olyan szépen, igazi könnyeket ejtve megbánta, hogy Edinára tette a jelét, hogy engem is megsírattatott. Sok-sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++neki, hajrá Robin!

Bujumburi 2015.02.17. 14:09:10

@Ken Adams79: nem tudom, nem értek hozzá, de hiszek neked. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:12:36

@Bujumburi: Én nappali fősuli mellett hat órában sajtgyárban melóztam. Akarat kell hozzá és kitartás. A szoc. hátteret a suli pont leszarta, az kapott támogatást, aki jobban tudott sírni, nem a valós.

A nehéz helyzetet én Edinánál és Dórinál értem meg jobban, és nem az anyagiakra gondolok. Edina elvesztette a családfőt, aki etartotta a családot, akitől a jövője függött és akit imádott, aztán elvesztette a szerelmét, nem tudott utána sokáig talpraállni lelkileg, emellett be kellett szállnia a család fenntartásába, a továbbtanulás rovására, megkeményedett. Dóri a nagybátyját vesztette el durva körülmények közt, apja nincs (ezt nem tudom, elhagyta, meghalt, mi lett?), nevelőapja is elment (jól értelmeztem?), maradt az anyja, de inkább a mama. Meg a rossz társaság, ahol majdnem az életét vesztette el (képletesen: drog, banda, rablások). De visszahozta, kompenzál, és ő is kemény lett. Ezek mellett Laci családi drámája, Denis kemény melója, Fanni picsogása kispista.

MacákékIcukája 2015.02.17. 14:14:04

@Bujumburi: +1, ezt szepen leirtad. Asszem Reninek es Adamnak is normalis csaladi hattere van. Zsurol, Macirol, Vikcsurol meg nem tudok semmit. Kihagytam meg valakit?
Ami a csomagolos sztoridat illeti, lol :D Lattad legalabb az aktust a lelki szemeid elott? :DDD

@Ken Adams79: egyetertek :)

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: egyelek meg, kikerested :D majd otthon megsasolom!

ornyim 2015.02.17. 14:15:47

@Bujumburi: Szerintem Edinával is beszélned kéne, máris nem keseregne annyira, h nem ő nyert :D a lehetőséget egész tárházát mutatnád neki, innen szemezgethetne :D

MacákékIcukája 2015.02.17. 14:17:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: +1

@Ken Adams79: ja, a Reni kezdett el ra pikkelni emiatt. Plusz, hogy "anya letere 6 ora elteltevel agyba bujik valakivel".

MacákékIcukája 2015.02.17. 14:19:24

@Bujumburi: @ornyim: en oszinten szeretnem, ha GL felkarolna es irna neki zenet. Olyan aranyosan enekelt a videoklipben is! Es akkor lenne kis penze es talan a fogait is meg tudna csinaltatni.

Bujumburi 2015.02.17. 14:19:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: Huuu... na, az komoly lehetett.. 16 évesen, nyáron egy rudigyárban dolgoztam, életem első munkahelye volt. :D De azok a tejüzemi szagok!!!!! Milyen lehet egy sajtüzem? Érdekes, nálunk is hasonlóan működött a szoctám, sose kaptam. Az ösztöndíj viszont nem volt olyan rossz pl. bölcsészekéhez képest. :)

A rossz társaság amúgy veszélyes tud lenni, főleg ha nincs valaki előtt jó példa.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:20:00

@Ken Adams79: Pontosan. Alig lépett be az ajtón (jó, aláírom, robbantott, de a későn jövők mit csinálhatnak? Robbannak, vagy tujulnak), Reni már nekiesett, mert ő a műsorvezető. Mit keres ott, ahova a többiek azért mennek, mert azok akarnak lenni. Puszta irigység, de annyira nyomta, hogy vitte magával a többieket.

csicserierika 2015.02.17. 14:21:06

@Bujumburi: egy BV-ban Robin nevelőapja volt a vendég. Állítólag gyerekkora óta velük van, és jó a viszony. Robin már külön lakik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:23:14

@Bujumburi: Kemény volt.:) Meg büdös. És hideg is. Szalag mellett is álltunk, az uncsi volt, dobozolni a a kockasajtot, a lapkát.:D
A nehezebb a gyártási rész, a legnehezebb a csomagolós, mikor jön le a szalagról, dobáld dobozba, ragaszd, vigyed, kés a szájadban, vagy nem tudod vágni a ragasztószalagot,a padló csúszik, 48 kg-ommal toljam a békát a raklapokkal.:D
De ehettünk, amennyi belénk fért. Csak zsömlét vittünk magunkkal.:D Mesélhetnék sok mindent.:D

Rossz társasággal egyetértek. Ha nincs mögötted család, ahova visszamenekülhetsz, széteshet minden.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 14:24:02

@Bujumburi: Nekem is az kéne, hátha megutálnám, mert most nagyon szeretem a túrórudit :D :D

Bujumburi 2015.02.17. 14:24:26

@MacákékIcukája: Zenélésből megélni.... fuh.. hát nem egy életbiztosítás, maradjunk annyiban. :D Persze élménynek biztos nagyot ütne, de anyagilag nem tudom mennyit segítene rajta, max. ha lennének befektetők, producerek is, de ott van már az X-faktor és a többi sztárgyár. Esetleg, ha Gáspár Laci elviszi magával haknizni... (?) de neki se megy ám annyira a szekér, mint régen. Hmmm... bár ha komolyabban megtolja kettőjüket az RTL, ez egy érdekes kérdés lehet mondjuk. Csak ahhoz is fel kell építeni előtte az Edina-brandet, hogy egy falunapon, vagy más rendezvényen 100+ot kapjon.

Bujumburi 2015.02.17. 14:28:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: Elég komoly elképzelni is.. Viszont most, hogy mondod ez a hűtés téma érdekes, nem rémlik hogy én fáztam volna, pedig ott is tuti hideg volt a túró miatt. Az agyam kitörölte a rossz élményeket.

@-pkata-: Na arra nagyon jó, 2 hét után garantáltan megunod! :D Valakinek 1 hét.

@csicserierika: Ezt nagyon nem vágtam, Robin amikor kifakadt, hogy buzisnak és lányosnak titulálták, akkor azt mondta, hogy apa nélkül nőtt fel, nem? És hogy azért ilyen érzékeny a többi fiúhoz képest.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:29:27

@ornyim: Kecót, kocsit, lét elfogadnám, celebséget meghagynám, üljön az a zaranyfotőjbe, aki akar.:D Majd veszek neki egy fagyit.
Én ráfogom arra, hogy GL szereti Au-t a dzsungel óta, szorított a határidő, bent voltak a villában, összetevődött az egész és kihoztak egy kínrímet. Ennyi a sztárság. Nekem.
Nekik sajna tényleg nem, mert ma Mo-on az celeb, aki mutogatja valamijét, sokszor tehetség nélkül.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:30:31

@csicserierika: Nem azt mondta, hogy az anyja nevelte fel egyedül? Erre is hivatkozott a feminin vonásokkal (ülvepisi, érzelem, stb.).

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:31:38

@Bujumburi: Sőt, még be is ázott a cipőnk.:D Télen is gályáztunk, nyitott hangár, stb. No meg a kedvencem, a motozás a kapuban. Egyszer ordítottam le a biztiőr fejét, hogy vagy hoz női őrt, vagy hozzám ne merjen érni.

csicserierika 2015.02.17. 14:31:55

@Bujumburi: hát ez az, akkor mit keresett nevelőapu a BV-ben. Én sem értem, csak gondoltam, h megosztom.
Most láttam a klipben, h a szauna ajtaja felett oda van írva, hogy bűnbarlang :)

csicserierika 2015.02.17. 14:33:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: most akkor álmodtam azt a BV-t, v más is látta ? Olyan régen volt, de talán nem vagyok annyira szenilis még, h ennyire rosszul emlékeznék. Szóval nem értem, na :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:34:30

@Morcz: Érdekes, hogy a Fanni kibeszélését is Denis kezdte el Dórival, kint Robinnal is ő kezdte. Fanni is kibeszélte Dórit, ott meg Denist beszéltette. De volt, hogy Fanni is mondta a magáét. Egyik se jobb, de akkor inkább Dóri a háromból.

Bujumburi 2015.02.17. 14:34:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D :D éáááááá.. :D elképzeltem, de már nem bírnám ezeket, amiket akkor, felnőttem és puhány lettem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:35:12

@csicserierika: Nem tudom, mert nem tudom megnézni.:( Pedig tényleg érdekelne. Robin magyarázta ezzel. Robin barátnőjére emlékszem, hogy bent volt.

MacákékIcukája 2015.02.17. 14:36:08

@Bujumburi: ja, a haknira gondoltam en is, ha mashol nem, hat Erdelyben. De amig szerzodesuk van az Rtl-lel, addig is lehetne nyomatni ezt a vonalat, ha mar van par dala, akkor siman osszejohet. GL-lel nem tudom, hogy mi van mostanaban, nem nagyon vagyok kepben az ilyen dolgokkal.
Edina brand szerintem mar van :) az "aranyos erdelyi kislany" - most nem rosszindulatbol hivom igy, mert a klipben tenyleg tok cuki volt.

ornyim 2015.02.17. 14:36:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Celebség ja, minden csoda három napig tart, eltűnnek ők is a süllyesztőbe, legalább is nagy részük. De egyébként manapság már bárki lehet celeb úgy, hogy semmit sem teszel érte... De az, hogy Au egy sztár legyen, az már azért sok(k). :D a villalakókon kívül pedig még hány ilyen van, akinek pl. Au példakép. Ízlések és pofonok, de akkor is, na :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:36:23

@Bujumburi: Mikor szünet volt a suliban, dupla műszakot is csináltunk. Amikr lejárt a diákmeló, a barátommal kettőnket tartottam meg továbbra is részmunkába, olyan jól bedolgoztuk magunkat.:D
Most nem tudom, hogy bírnám-e. Ha kellene, biztos.:)

MacákékIcukája 2015.02.17. 14:38:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: de en nem ertem, mi a feminin az ulve pisilesben es miert jonnek ezzel az emberek? Ismerek tobb pasit is, aki igy szokott. Tok logikus, mert kevesebb a takaritas utana, szerintem ettol nem lesz valaki feminin/meleg.

csicserierika 2015.02.17. 14:40:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: hátha jelentkezik valaki, aki látta. Hogy keressem ki annyi közül ?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:40:21

@MacákékIcukája: Jók voltak, tényleg.:) Nekem még az is tetszett, hogy Dóri is meg Robin is hogy figyeltek rá, ahogy gyakorolták a táncot. Dóri egyébként is táncban hagyatkozott már Edinára a szereplésük óta. Ők inkább tűntek csapatnak, mint Fanniék.

csicserierika 2015.02.17. 14:41:17

@Bujumburi: jah, de jó lenne egy Watson is, aki megerősít :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:41:30

@MacákékIcukája: Ezt én sem értem.:) A férjem is ülve pisil, amióta megkérdeztem, hogy takarítja-e a budi környékét? :D Most meg pláne, hogy közben telefonozik.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 14:43:22

@MacákékIcukája: Következő hogyvolt szavazás legyen az, hogy a fiúk jelöljék be, hogy pisilnek :D :D Nem tudom elképzelni basszus, hogy hogy jöhet ez szóba, hogy ki hogy pisil. :D :D Meséljetek már. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 14:44:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nálunk egy kolléganő mobilozik közben. Múltkor megyek ki, és hallom, hogy röhög a WC-n... :D :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:47:38

@Ilyen vagyok: Hogy adnának lila kendőt? A másik csapatból egy már nincs bent, akkor visszavinnék lilával, vagy egyérteműen csak a Fanniékra lehet szavazni? Sztem kislemez, retektámogatással, de ez csak az én tippem.

Más téma: tegnap beszséltük a döntős talit, van helyszín, ha jössz, iratkozz fel Fuszeklinél priviben.:D

☺ágica 2015.02.17. 14:48:11

te jó ég, mennyit írtatok...

bocs, ha volt már, de ha Laci lesz a kiválasztott, lehet, hogy kiviszi Robint

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:48:34

@-pkata-: Sztem a pasik irigylik ám a nőket az ülvepisilés miatt.:) Ez a telefonozás is.:D Én is szoktam.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 14:49:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: Csomó pasival dolgozom együtt, de nem tudom, mennyire értékelnék, ha most körbe emileznék, hogy akkor mindenki valljon színt, ülve vagy állva? :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:51:30

@Ken Adams79: Elvileg nem kell ellőnie. Ha a Dóri-Fanni balhé kitart ma estig, Fanni kap hármat, Fanni-Denis csak kettőt tud rakni akárkire. Akkor Robin megtarthatja a duplájt, hacsak el nem veszik tőle a szerkik. De gondolom, nem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:52:13

@-pkata-: Mindenki tagadná.:D Sőt, 60%-uk azt vallaná, hogy állva is kaksizik.:D Mer ők pasik.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:52:52

@Ilyen vagyok: Könyöglányék tévéjét rúgod le? :D Örülnek majd neked.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.17. 14:53:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont ezen gondolkodtam, ha a pasim mondjuk állva körbehugyozná a WC-t, lehet, közölném vele, én meg akkor állva kakilok, és ő takarít... :) X)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.17. 14:54:01

László az egyetlen férfi, aki könnyek nélkül is tud sírni.
Ő egy X-men.

mézescsók 2015.02.17. 14:55:48

Tudja már valaki, hogy mi lesz az a naggggyon nagggggy jutalom? Vacsi a nyugiszobában?
Lila kendő már nem lehet, Lilu mondta,hogy már nincs. Különben is, ha a Gáspár trió nyerne, akkor már nincs Edina, aki részesedhetne a nyereményből, sőt, egyáltalán nem részesedik belőle. Esetleg, ha visszahoznák, ami azért nem valószínű.

A másik: megint elburjánzottak az alpári megnyilatkozások, de az én bajom, minek olvasom el.
Ettől függetlenül bárhogy kutyáztok bárkit is, a végcél előtt mindegyik be van tojva a párbajtól, nemcsak Fanni, Dóri pont úgy és a pasik sem kivételek. Még csak abban sincs különbség, hogy ki jobban, ki kevésbé. Ki a f...-nak lenne kedve egy-két lépésnyire a céltól a nézők kegyeire bízni magát? Még akkor is, ha tudják, végül a nép dönt, az istenáldották appos szegmense.

Bár nem láttam, de erős a gyanúm, hogy a Fanni-Dóri csörtét kedves Robin idézte elő, aki a maga szép sunyi módján készíti elő Fanni párbaját. Egyrészt nem bírják egymást, másrészt keresi az alkalmat, hogy belekössön, harmadrészt egy Edina-Fanni párbajt szeretett volna, ha ez nem jött össze, akkor jöjjön össze most.Kár, hogy rosszul hall. Az is megüthette volna a fülét, amikor Dóri kutyázta Fannit.

Én örülnék egy női párbajnak, ahonnan nem Dórit várom vissza, de tulajdonképpen tökmindegy.
Valaki írta, hogy Lacit erősnek gondolhatják bent, mert két erős nőt hagyott kint. Ez igaz, a dolognak csak két cseppnyi szépséghibája van: mindkettőt hangyaf...nyi különbséggel hagyta kint, a másik: mindkét hölgy igencsak megosztotta a közvéleményt, hogy finoman fogalmazzak és nem előnyükre.

Csatlakoznék ahhoz a kommtárshoz, aki röhejesnek tartotta, hogy egyesek életük egyetlen lehetőségének a valóságshowkat, tehetségkutatókat tartják. (A pálmát nekem az idei X factor nyertes Tóth Andi vitte el, aki 13 évesen kijelentette,hogy most végre ÚJRAKEZDHETI az életét!!!)
Él még pár milliárd ember ezen a földön, aki nem nyer Vv-t, aztán felépíti az életét valahogy.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.17. 14:56:05

@-pkata-:
Az egyik csajom mindig kereste a cseppeket a budiban miután kijöttem a brunyálás után, ez mindig konfliktus forrás volt köztünk.
1 db csepp miatt ne rinyáljon már, ülve csak nem fogok b*sszameg :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 14:56:58

@ElzaBerry: Azért egy Robin-Fanni párbajnál hozzá kell venni a Fanniutálókat is, elég nagy tételben vannak. Sztem Fanni nem nyer.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:00:16

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Biztos van még a tarsolyában érv, hát erre készül mióta, ezt építi.:) Mondta is a Denisnek.:) Ha véletlenül mégsem úgy alakul és nem kerülnek össze, biztos kér a retektől egy félórás műsoridőt, hogy előadhassa.:D Bent nem maradhatnak ezek az érvek.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:03:55

@Bujumburi: Ezt mondtam tegnap, hogy Laci akkor kezdett kapcsolatról beszélni, mikor rajta volt a kék kendő. Mikor Denis visszajött, és mikor egymás ellen mentek Edinával, az állás bemutatásáig is, de utána még jobban hősszerelmesen nyomatta, mert azt szűrte le, hogy ez kell kintre.

MacákékIcukája 2015.02.17. 15:04:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: @-pkata-: en is szoktam kakkantas kozben telefonozgatni :D
Szerintem azok reagalnak ra ilyen erosen, akik valami miatt projektalnak. Nem is ertem, hogy kerulhetett ez elo egyaltalan (bar Laci kezdte ezzel b@sztatni Robint, a nezok pedig csak mentek utana vakon).
Lol Kata ne kakkerolj allva!! :DD
A tancolasra: nekem is jobb csapatnak tunt, raadasul a dallamot meg tudtam jegyezni (a masik valahogy elsikkadt, mert annyi minden volt ott a klipben).

@csicserierika: kinosan erzem magam, de a Csobot Adelt sem ismerem :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:06:52

@Ken Adams79: Hát az nem bizti, hogy Fanni lesz, mert a Robin neve is D-vel kezdődik, mint Dávid, így ő akárki lehet, még Feri is.:D
De csak nem dobnak be lila kendőt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:08:02

@MacákékIcukája: Nem valósíznű, de mintha Ádám kezdte volna a b*szogatást, Laci meg jó táptalaj. Lényeg, hogy ketten ötlötték ki ezt a nagyszerű érvet.

Ruadhnait 2015.02.17. 15:11:43

@csicserierika: En is emlekszem. A Robin-Adam parbaj elott volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:13:48

@Bujumburi: Sztem nem akarnak Robin-Fannit. Lehet, hogy csak képzelődök, de Edina-Fannit se akartak. Valamiért Edinát ki akarták hullatni. Kérdés, hogy miért (az értelmetlen bújkálás, az értelmetlen bünti, az akadozó app, a bejátszott Zsuzsa, stb.). Féltek, hogy Fannit ugyanannyian utálják, mint Edinát, így a két tábor fej-fej mellett, de Edina győzelmével zárul. Így az Edinautálókat egy csoportban kellett hagyni. De ha most kiküldenék Fannit, utálják őt is annyian, hogy Robin röhögve visszamenne.

egyemakisszíved 2015.02.17. 15:16:28

@csicserierika: Még ráadásul nem is nőies típusú csóka volt a nevelőapa. De hát tudjuk, Robinnak nem okoz gondot, hogy hazudjon. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:16:32

@Morcz: Nem fog Robin duplázni Lacira, mert megígérte az Edinának, hogy vigyáz rá, és ő betartja a szavát. Eddig minden olyan szituból kijött, ami miatt kapott negatívumot.

Ditti82 2015.02.17. 15:18:17

@Ken Adams79: De attól még kihívhatják. És az indok meg is van.

Gonosz törpe 2015.02.17. 15:18:44

@Csakazértis én vagyok a királynő:
"Valamiért Edinát ki akarták hullatni. "
Talán azért, mert már az RTL-nek is elege lett abból az optikai és akusztikus környezetszennyezésből, amit Edinával okoztak.

MacákékIcukája 2015.02.17. 15:19:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: aha, ertem... de mire fel? Nem tudtak mashogy belekotni?

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: miert, mi a baj az ulvepisilessel? Max. akkor lehet problema, ha lomeretu a penisz es hozzaer a wc-cseszehez :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:21:18

@foxglove (F6): Nem beszélve arról, hogy ahogy kijön, a család körbeállja, és összezár. Példásan mutatja Edina párbaja után, hogy Edina nem is találkozott velük, mert elrohantak, még csak nem is köszöntek. Legalább a fiuk miatt megtehetnék, ha már a nyereményét költenék.

Ruadhnait 2015.02.17. 15:21:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: En is ugy emlekszem, hogy az Adam bucsuleveleben hallhattunk eloszor errol az ulve pisilesrol. En akkor ezt ilyen viccnek ertettem, aztan a Laci komolyan vette, most meg azota ez megy.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:21:58

@Gonosz törpe: Akkor el se indítják a műsort. Ennyike. Köszömszépen.:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:24:16

@MacákékIcukája: Nem tom, pasiféltékenység? Pedig Robin velük haverkodott, ők voltaka külső kör. Fene tudja. Korkülönbésget se lehetne felhozni, mert Ádám és Robin egy évjárat. Passz. Az indiánosdi alatt kezdték kilökni, mert Dórival ismerkedett. Lehet, hoyg Ádámnak kellett ez az egész, hogy Dóri az övé legyen. Ki tudja. Majd megkérdezem havert, ő Ádám cimbije.:D

csicserierika 2015.02.17. 15:24:36

@Ruadhnait: na de jó, köszi :) Gondolhattam volna, h párbaj előtt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:26:27

@MacákékIcukája: Köcce.:D
És mikor vágják el? Mikor Robin megfordul.:)
Robin popija kerekebb.:D
Robin gatyában szolizik?

vastyúk is .. 2015.02.17. 15:26:30

@MacákékIcukája: Rózsaszín telefonom a Laccci popijé

csicserierika 2015.02.17. 15:29:57

@MacákékIcukája: ejnye, egyes X faktorból és VV-ből is :) Bencus X faktoros barinője. Előtte VV-s volt, Anikó.

csicserierika 2015.02.17. 15:30:39

@MacákékIcukája: ja, és szintén erdélyi az Adél.

Sargabogre 2015.02.17. 15:33:15

Lacinal az a szerelem jele, hogy ugy beszel Edinaval, hogy 'kussoljar mar te szar?' meg 'uristen de gaz vagy bazmeg' hat nem tudom, mondjuk aki hagyja, hogy ilyen lekezeloen beszeljenek vele, az meg is erdemli. Nekem az az erzesem, hogy Dinka mar rajott, hogy rossz fiut valasztott, de mar hulyen jonne ki, ha lepattintana.

Ditti82 2015.02.17. 15:33:24

@MacákékIcukája: Robiné két picike félgömb, Lacié meg lapos. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 15:34:11

@Bujumburi: Ebben az a legszánalmasabb, hogy pontosan tudják, mire gerjed a jónép. Kiraknak egy jól hangzó szalagcímet, az emberekel se olvassák a cikket, meghallgatni meg pláne, csak rögtön jön az azonnalítélő bíróság.
Amúgy mindketten önzők, ahogy mindegyik játákos. Edina is a családja érdekeit lebegtette, ahogy Laci is a családja adósságát. Ennyi. A lakáskulcs meg miegyebek meg nyuszisapka. A normális életben se költözik össze egyből a pár, egy ilyen kényszeregyüttlét után meg pláne szükség van szabadságra, és Edinának is kell a tisztánlátás, hogy elkezdték neki adagolni a Laci videóit, kicsit megzuhant tőlük. Lacit meg seperc alatt elhordják a családtagok Edina mellől.

csicserierika 2015.02.17. 15:35:03

@egyemakisszíved: meg ennek mi értelme lenne ? Teljesen felesleges.

MacákékIcukája 2015.02.17. 15:36:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: @vastyúk is ..: @Ditti82: en Robint neznem ejjel-nappal :))) Ja, multkor is pont akkor vagtak meg, amikor Edina szaritotta a hajat, o meg tusolt es keszult megfordulni :(

@csicserierika: ehh, megbuktam :( Mentsegemre legyen mondva, ez mar azutan volt, miutan kulfoldre koltoztem (most kigugliztam).