Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x93 - Laci könnyeiben úszik a villa

2015. február 17. 07:43 - candyperfumegirl

Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább néztem volna a két videóklipet végtelenítve.

Mielőtt még László mártíromságára rátérnénk, a hirtelenpirosra rúzsozott Lilu igazi hangulatfokozó bombát dob be már az első percben: holnap megint kiválasztás! És valami egetrengető balhénak kéne addig jönnie, hogy ne Lacit küldjék megint, mondjuk az elég lenne, ha Plasztik elásná Kazal összes műszempilláját meg a sminkkészletét a kert tövében. De most még ugrunk vissza az időben, és megnézzük az utolsó Ádina flashbackekkel teletűzdelt napot, amit még a vellában együtt tölthetett a gerlepár.

793-01.png

Párhuzamos jelenetsorban látjuk, ahogy Laci és Ádina a Komisz-Kazal házaspárt kutyázza, a Komisz-Kazal házaspár őket, és ezeket a nem túl derűs képsorokat színesítendő mi még vágóképnek megkapjuk Plasztikot is, aki így kedveskedik a tartozékbudijának:


„Gyűlöllek, te büdös WC. G*ci”


Mindenképpen javasolnám, hogy filmelméleti kurzusokon ezzel a vágással szemléltessék a párhuzamos montázs hangulatfestő és történetmesélő funkcióját.

793-03.png

Ezek után Lilu a vellába kapcsol, mert most megmutatja nekik a klipeket, amik ők írtak, rendeztek és forgattak a csodás dalokhoz, ehhez pedig össze kell terelni az agyhalottakat. Itt álljunk meg egy pillanatra, mert olyat láttam, amitől majdnem a monitorra köptem az ásványvizet, és nem Komisz zsinórtangából kilógó farpofáira gondolok. Mint azt megtudjuk, öten az öt kontinenst képviselik, ezért vannak olyan jelmezekben, amiknek bármelyik elmegyógyintézet klubdélutánján csodájára járnának a bentlakók. Kazal egy Flintstones-t idéző szettben Afrikát képviseli, Komisz összefestett tangás aboriginalként játssza Ausztráliát, de a szürke kötött sapka így sem rohad le a fejéről az Istennek sem. Plasztikra egy pillanatra azt hittem, hogy civilben van, de csak mert a bajor fejőslány jelmez fölé felvette a szokásos paplankabátot. Laci nagy szombréróban és az indiános hétről hátrahagyott poncsóban képviseli Ámerikát, Robin pedig GÉSA.

793-04.png

Na jöjjenek végre a mai adás abszolút csúcspontját jelentő videolkipek. Elsőként a Fanni-Denisz-Laci trióból álló Young Stars, akik annyira erős képi világgal operálnak, hogy nincs az a hogyvoltírói szókincs, ami alkalmas lenne ennek a visszaadására, ezért csak néhány hangsúlyos vizuális elemet emelnék ki, utána úgyis linkelem a teljes remekművet, mert olyan nincs, hogy ezt megússzátok. A klipben szerepel Kazal feltehetőleg teljes ruhatára, és nem csak ő veszi igénybe, az ocelotmintás szőrmekabátot Komiszon, a szőrmemellényt Lacin látom viszont, és hogy a jacuzzis jelenetben a fiúk Kazal kinyúlt fürdőbugyijait hordják, arra is lenne egy fogadásom. Van itt még sok érdekes kellék: kölyökpezsgő, geek szemüveg, szivar, Kazal kezében egy kiló SÓ, mamusz, popitakaró, Komisz nyakában egy WC-deszka (feltehetőleg a megcsonkított Buddyról származó), mindenki más nyakában vastag WC-lánc lóg, és az egész megkoronázásaként Laci és Komisz egy szál fényes feszülős alsóban és napszemüvegben gitározik (!) Fanni mögött a dzsakuban, amiről nekem egy dolog jut eszembe, de az nagyon, és az a WHAM. A pusztító erejű audiovizuális élményt azonnal ki kell értékelni, ezért Lilu nem egyszer, de mindjárt kétszer teszi fel a kérdést, hogy:


„Dennis, sikerült szerinted helyrehozni a Partybaby-t?”

793-05.png

A másik formáció, a V-Red klipjéről nem lehet ilyen sokat elmondani, alapvetően minimalistább a koncepció, kevesebb vágással és csak néhány átöltözéssel trükközik, Plasztik, Robin és Ádina a háromlépéses koreográfiájukat mindenesetre a vella összes létező pontján elnyomják. A videó képi világa leginkább a korai Abba klipekre emlékeztet, van egymásnak vetett háttal való éneklés, és mindenkit minimum 3 kameraállásból kell folyton mutogatni. Plasztik is beletolja még a melltartóba bújtatott gumilabdákat a kamerába a rend kedvéért, és Laci fel-feltűnik itt-ott, ezt Ádina biztosan szerződésben rögzítette. A remekmű megtekintése után Plasztik lelkendezik, hogy ez TÖKÉLETES volt, Robin szolidan gésáskodik (még mindig nem dolgoztam fel a látványt), Laci pedig természetesen sír. Mert viszontlátta Ádinát. Aki már most hiányzik neki, és egész éjszaka hányingerrel küzdött,hiszen nem alhatott vele.

793-06.png

Ha már ilyen szépen megágyaztunk a sírós-picsogós hangulatnak, folytassuk is a párbajozók búcsúzkodásával, ami annyira fölösleges, mintha ezen a ponton Vikcsu és Dávid (ki?) bemutatkozó kisfilmjeit vetítenék le. Laci és Ádina már csak egymással voltak jóban, tehát a búcsúszónoklatokra senki sem vevő, Kazal le is pattintja Ádinát azzal, hogy a fél szempilláját még fel kell a fejére applikálnia. A gerlepár a vellától is elbúcsúzik, de minden helyiségtől ám, és ezt a szerkesztők műsoridőt nem kímélve végig is nézetik velünk. Itt veszekedtünk, itt dugtunk, itt csókolóztunk, itt cigiztünk, itt közösültünk, itt veszekedtünk,itt volt a behatolás, valahogy így kell elképzelni. Megtudjuk, hogy a legnagyobb fingások és köpések a hálóban voltak, utóbbi „Dóri atya” szájából, Laci legalábbis valamiért így nevezi Plasztikot, erre azért kíváncsi lennék. A nyugiszobás (közösülő szobás) búcsú a legemlékezetesebb, főleg, mert ott ilyen mondatok hangzanak el:


L: Egy darabot itt hagyunk belőlünk.
E: Meg sok kis Lacikát…
L: Ja, és bocs a padlóért.

Búcsú. Csók.

793-07.png

Már csak a párbaj-after van hátra, ami pontosan olyan, mint amilyennek el lehet képzelni. Ott hagytuk ugye abba tegnap, hogy Laci sír. És sír. És sír és sír és sír. Na meg sír is még egy kicsit. Ezen a látványon azért becsületükre legyen mondva a többiek is megzuhannak, ilyen szar helyzetben talán még nem volt VV-játékos soha, és ők ebben vastagon benne voltak. Hogy ne csak Lacival foglalkozzunk, Robin is sírdogál egy kicsit a riportban, mert neki az volt a megfontolása, hogy Laci ellen nagyobb esélye van Edinának, mint Fanni ellen, nocsak. Azt mondja, meg sem fordult a fejében, hogy ezt a párbajt nem Ádina nyeri, aki őszintén kedvelt, de Laci miatt már alig mert a közelébe menni. A sírós búcsú a nyugiszobában a meglehetősen creepy Edina-bábu részvételével folytatódik, Laci még mindig megállás nélkül bőg, és a szokásos dolgokat ismételgeti végtelenítve: végigcsinálom, most már nem csak magamért, de kettőnként. Hát hajrá, egy napja van összeszedni magát, mert ahogy most állunk, a másik négy holnap megint kiküldi párbajozni.

Ne csak sírjunk, itt a két videoklip műremek! Young Stars és V-Red.

Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 10:40:45

@csiberibe: Akkor téged már a Robiné sem érdekel. :D

2015.02.18. 10:41:38

@csiri bá: ah koszi a torteneti fevezetest mindenkepp utana nezek hol lehet letolteni :)

Ruadhnait 2015.02.18. 10:41:54

@-pkata-: En tuti visszaneznem azonnal, aztan atlatnam mi a helyzet, nem birom a bizonytalansagot. Persze utana valoszinu bognek hetekig, de amikor egyszer tul lennek rajta, akkor viszont mar teljesen.

MacákékIcukája 2015.02.18. 10:41:54

Fiuklanyok, hogy all az appotok? Probaltam Laccra szavazni, de egyszeruen lehetetlen. Neztem VV facebookot, ott is sokan lajkoltak az egyik hsz-t, miszerint nem tudnak szavazni...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 10:44:19

@Ruadhnait: csak ehhez kell egy jó mély lélegzet :)
@MacákékIcukája: nekem nincs appom, nem tudom megnézni. és csak Laccra nem tudnak szavazni vagy másra sem?

Csak ügyesen! 2015.02.18. 10:44:23

@MacákékIcukája: Szerencsére még van elég nap h le lehessen szavazni, de ja, nem kell a végére hagyni. Tegnap este szavaztam, akkor működött.

Csak ügyesen! 2015.02.18. 10:45:08

@-pkata-: Szerezzél most is helyettesítő szavazatot :D

Ruadhnait 2015.02.18. 10:45:26

@-pkata-: Nyomtam egyet Lacira a kedvedert ;) Csak akkor valtoztatom meg, ha a Robint hivja ki.

MacákékIcukája 2015.02.18. 10:45:45

@Ruadhnait: @Bujumburi: ujrainditottam a telomat, most nekem is ment :)

2015.02.18. 10:45:53

@csiri bá: en is bantihanter leszek

MacákékIcukája 2015.02.18. 10:47:35

@-pkata-: Lacira nem tudtak szavazni... eleg rossz az app.

@Csak ügyesen!: nem merem az utolso pillanatra hagyni, ha Laci esteleg Robint hivja ki, atrakom, de amugy marad Laci (bar Dorinal nem tudom mit csinaljak).

csiberibe 2015.02.18. 10:47:48

@-pkata-: hát, van itthon egy, amit használok, ez elég :P

,, 2015.02.18. 10:48:06

@fosch9: ez nagyon cuki volt:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 10:49:39

@polpetti: Az haggyán, de még egy jelet sem kapott a játék kezdete óta. Dórival kapcsolatban nekem egy kicsit késői és nagyon jól időzített ez a hirtelen megvilágosodás. Nem Fannit és Deniszt akarom védeni, de azért ő is szépen utazott a szövetségben, anélkül, hogy bármi érdemit hozzátett volna a műsorhoz. Fannit az egoista alpárisága, Deniszt a tahó alpárisága, Dórit a tuja alpárisága miatt tartom érdemtelennek a döntőre. Közöttük nehezen tudnék dönteni, de ha mindent összevetek, akkor az aktivitása, és a kinti várható problémái miatt Fannit tartom a legérdemesebbnek a legelőkelőbb helyezésre.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 10:50:08

@Ruadhnait: kössz :) sztem nem fogja Robint. Lehet, hogy vitáznak, meg nem értenek egyet Edina miatt, de sztem Fannit viszi.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 10:50:50

@csiberibe: Megfordult a fejemben, hogy vajon ez az otthoni dolgokra is rá nyomja e a bélyegét, de nem akart ennyire indiszkrét lenni. :)

Ruadhnait 2015.02.18. 10:51:38

@-pkata-: Hat remelem, hogy kitart Edina hatasa meg csutortokig. A levelben is kerte, hogy legyenek joban a Robinnal, meg azt javasolta neki a bucsuzaskor, hogy Fannit vigye.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 10:52:20

@MacákékIcukája: Hát, akkor javasolnám a játékfelügyeleti szervnek egy e-mailt.

Csak ügyesen! 2015.02.18. 10:52:29

@Ruadhnait: Bízom benne h nem fog felülni Robin provokációnak és marad az eredeti elképzelésnél. Fannival is nagy menet lesz, de megcsinálható.

csiri bá 2015.02.18. 10:52:32

@fosch9: az első széria emlékeim szerint 8 évados, és végig Hawaiin történik... Dog huszonvalahány évesen ült, asszem gyilkosságban való részvételért, vagy valami hasonló, ezért nem viselhet élet kioltására alkalmas lőfegyvert...
Az első sorozat, Dog a fejvadász: www.imdb.com/title/tt0424627/
Pro 4 adja az első évadot most, szombatonként...
meg a CBS Reality...

csiberibe 2015.02.18. 10:54:04

@-pkata-: hát elhangzott már itthon a na, ne hagyd abba... de, megvárom, míg kicsit összemegy mondat. :)))) A párom a volt kollégám egyébként. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 10:54:27

@Ruadhnait: Szerintem Fannival jobban tele van a búrája mint Robinnal. Ha visszajön, akkor van esély arra, h Ő és Robin, sztem. Akkor Robin megdobja a duplával.

ornyim 2015.02.18. 10:56:42

@Ruadhnait: Megmondta, hogy elsőnek Fannit akarja kiszórni, ő áll első helyen :) Szerintem Robint már csak Edina miatt sem fogja..

Csak ügyesen! 2015.02.18. 10:58:36

@-pkata-: Szerintem eredetileg az volt az elgondolás h most Fanni, aztán Dóri. De Dóri ezt átlátta és beállt Laci mögé, míg Robin napközben jófejkedik vele h aztán, amikor feladat/kijelölés van, közölje h mennyire utálja. Nem igazán értem Robin gondolatmenetét, illetve igen, bízik benne h valaki végre kint hagyja Lacit, aki nem ő :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 11:01:00

@MacákékIcukája: Ahogy Laci esetében is zavar a mártír szerep túltolása (az a hiermachóból az ultrasírós szerepl felvétele), niközben pl. a családja semmi közösséget nem vállalt fel Edinával a párbajon, kicsit Robin esetében is zavarnak ezek a semmiből jött, taktikai megfontolásból való vita generálások, álszerelmesedések, műbalhé keresések, érthetetlen (néha elvtelen) jelrakások. Ha Lacira szavazok, akkor az Edina-Dani vonal jogfolytonossága miatt szavazok rá, ha Robinra, akkor valamiféle arany középút keresése miatt. Figyelem az utolsó napok történéseit, és lehet, hogy a vasárnapi benyomásaim alapján hoznám meg a döntésemet egy esetleges Laci-Robin párbajon, és ha végképp egál lenne, akkor nem szavaznék....

Gia Gianea 2015.02.18. 11:01:36

Laci láthatóan meglepődött,bár ha Fannit a kiszavazott,akkor is megy párbajra.Így,vagy úgy,de mindenképp.
Én amúgy sírtam tegnap a röhögéstől.. :-D A Belevalón is.Dóri félelmetesen sötét..Cifra palota,Pangea,stb..De Aurélió sem tudta,hogy Mexico Amerikában van.Műsorvezető..röhej..

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:04:23

@MacákékIcukája: Én tudok szavazni rá.:) A kedvedért most meg is tettem, a kihívott függvényében hagyom.:D

Ruadhnait 2015.02.18. 11:05:27

@Csak ügyesen!: Tegnap azt lattam Robin fejen a kivalasztaskor, hogy ha akkor donthetett volna ott a tablanal, Fannira tett volna, de sajna mar keso volt valtoztatni. Szerintem nem szamitott a Dori jelere Fannira, ezert feleslegesnek latta bekostolni a Deniszeket, ezert tette Lacira.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 11:05:56

@ornyim: Ha jobban belegondolunk, igazából szinte biztos, hogy Fanni is Lacit vitte volna ki, így tehát Robin Laci kezébe adta annak a döntésnek a lehetőségét, hogy válasszon. Egy esetleges Laci-Dóri párbajon egyértelműen Lacira szavaznék. Engem végtelenül zavar Dóri semmittevése a villában gyakorlatilag a kezdetek óta.

Köcsöglány 2015.02.18. 11:06:39

Nekem tök olyan érzésem van,mintha 3 dáráb Concho-nk lenne itt... pfíííí (na megyek a fogorvosbácsihoz,jók legyetek-mosoly-)

oregdiak 2015.02.18. 11:08:10

Laci akkor nyeri meg a VV7-et, amikor a táblánál letud írni egy 7 jegyű számot! Tepsiszájú köcsög.
"Megmondtam, megmondtam megmondtam basszájba tetovált nő jön be" és akkor bejött az új villalakó a kismalac!!!
A tepsiszájú meg csak kussolt, mert érezte, hogy a malacka is a riválisai közé tartozik, mert ésben, érzésekben simán veri a taplót!

csiri bá 2015.02.18. 11:08:53

@-pkata-: lehet... de azzal, hogy Lacira tlett és ő lett a kiválasztott, részben Dórit is bevédte egyelőre kicsit, Fáncsi 2 ellenfél közül választott volna: Laci és Dóri... és az utóbbit vitte volna, mert gyáva is meg ellene úgy érezheti, hogy visszamenne... Lacinak viszont mind a négyük lehetséges párbajellenfél, az elvi sorrend szerint Fáncsi, majd Dóri vagy Robin és Denisz is... szóval ezzel elvben és részben mindkettőjük seggét bevédte, főleg ha azt sem feledjük, hogy Laci visszatérése esetére Fanninak ígérte az első párbajt és ha ezt be is tartja (majd kiderül, mert ugye eddig ő csak kihívott volt, kiválasztott nem), akkor már a 4 között vannak...

csiberibe 2015.02.18. 11:09:36

@-pkata-: semmit, ismer, 19 év hosszú idő.

oregdiak 2015.02.18. 11:10:08

@oregdiak: Utolsó mondat helyesen:A tepsiszájú meg csak kussolt, mert érezte, hogy a malacka is a riválisai közé tartozik, mert észben és érzésekben simán veri a taplót

Csak ügyesen! 2015.02.18. 11:10:34

@-pkata-: Szerintem igen, nem akar vele menni. A többiek esetében ő patyolattiszta, Laci az egyedüli, aki esetében nem. És valszeg belőtte azt is h lehetnek átfedések a szavazótáboruk között. Meg hát, az álmoskönyv szerint egy hozzá hasonlóan fiatal, jóképű sráchoz képest sokkal jobb kimenni egy tuja csajjal vagy egy vállalhatatlan csajjal, vagy egyáltalán nem párbajozni :).

Ruadhnait 2015.02.18. 11:10:55

@ornyim: De azert a Laci volt az, aki eloszor hangot adott annak, hogy "ok csak statisztak" a Fanni mellett. Lehet, hogy elgondolkodik es inkabb nem viszi ki, mert latja, hogy a csatorna ot nyomja, es nem tudja, hogy kinn tobben utaljak, mint ot. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:11:25

@Ruadhnait: Én is tuti megnézném. Már ha tudom, hogy igazam van, nem voltam gáz, és a többiek véleménye is érdekel. Ám hogyha tudom, hogy nem voltam makulátlan, sőt, sok szarság okozója voltam, gázul viselkedtem, baromira nem vagyok kíváncsi magamra, odázom, hátha eltűnik, megváltozik, jobb lesz.
Nem lehet, hoyg Zsuzsa tulajdonképpen pontosan tudja, hogy a makulátlanság közelében sem járt, és azért hangoztatja fennen az igazát, mert tényleg nem nézte meg, mit alkotott? Esetleg ha megnézné, a saját részét legalább belátná, és tovább tudna lépni. Így meg marad uszító. Pedig lehetne egy tök népszerű személy, aki belátta, hol tévedett, túl tudna lépni.
Nem akarok mártírnak tűnni, és nem is voltam ott 0-24-ben, de ennél én többet kaptam anno, ölég nehéz volt összekaparni magam, pláne, hogy a szemembe soha senki nem mondott semmit, így nehéz volt összerakni a sztorit is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 11:12:26

@Gia Gianea: hű, megnyugodtam, akkor tényleg jól hallottam a Pangeát tegnap este Dóri szájából.... Érdekes dolgok lehetnek a fejében, lehet, hogy az az ufók miatt, az agyhullámok árnyékolása érdekében visel állandóan fényes sapkát?
(mint Mel Gibson a Jelek-ben, ahol alufólia sisakot hordott ugyanezért. :D )

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:13:31

@(AdottEsetben)KötsögLány: Nem mondom, hogy jó szórakoztást, de utána gyere mosolyogni.:D

Gia Gianea 2015.02.18. 11:14:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lehet,hogy kapott pár szót és melléjük kellett kanyarintania a helyüket,jelentésüket?Nem nagyon sikerált.... :-)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:14:55

@Bujumburi: Azt se tudom, melyik kommentedhez írjak.:D Mondegyik nagyon jó, tényszerű és emberi.:)

Ruadhnait 2015.02.18. 11:15:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: En ugy vagyok vele, hogy a hibaimbol szeretek tanulni, ha mar olyan hulye vagyok, hogy a masokebol sokszor nem tudok. Emellett mivel sok helyen adnak interjut, meg ott vannak a BV-ban sokszor, en a helyukben azert szeretnem tudni, hogy a 24 oras teljesitmenybol az emberek mit lattak a tv-ben, hogy ne erjen meglepetes egy-egy kerdes soran, meg hogy tudjam, mi, merre, hany meter.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 11:15:34

@(AdottEsetben)KötsögLány: csinálj előtte egy pár burpeet :)
@csiri bá: ez alapján Robin is egy gyáva kukac :) De háborúban jó taktika. Arra már senki nem fog emlékezni, hogy nyert.
@csiberibe: Azt hittem, legalább beszólt vmi frappánsat :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 11:16:08

@oregdiak: "Megmondtam, megmondtam megmondtam basszájba tetovált nő jön be" -- hát ez az egyik legszebb pillanata volt ennek a VV-nek, még malacka nélkül is, bár a helyzet teljes tébolyához mégiscsak kellett a röfi. :D

ornyim 2015.02.18. 11:17:02

@VV Erőlegény: @Ruadhnait: Nem hiszem, hogy Dórit hívja ki, Fanni, meg Robin az esélyes inkább. Dórinak ezzel a tujáskodásával szerintem sem lenne helye a döntőben, ettől függetlenül most a héten kellemeset csalódtam benne, hogy végre látja mi történik. Robint meg lehet Edina miatt nem fogja ugye, ahogy írtam is. Oké, kijelentette, hogy ők csak statiszták, de utána mondta, hogy vele kezdi a bosszút. Jobb lenne a Fanni, mert Robin ellen sajna elvérezne, bár a következő párbaj meg vélhetőek kettejük között fog zajlani, ha vissza megy Laci, mert Dennis jelét megkapja, meg Robin dupláját, aztán meg is van. Én Dóri helyett Lacit látnám szívesebben a döntőben, a másik két fiú mellett, de ahhoz Dórit kéne vinnie az utolsó párbajon. Meglátjuk, mindenesetre érdekes :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:18:26

@Ruadhnait: Pontosan. A való életben nem sokszor van olyan lehetőségünk, hogy visszanézhetjük a tetteinket és mérlegeljünk. Ez egy hatalmnas lehetőség, akkor is, ha heti bőgés az eredménye. És legalább nem beszélne blődségeket. Ő utasította vissza a Lacit. Ez olyan, mint apám nagynénje anno, mikor kínálták, azt mondta hangosan: nem kérek több pálinkát., miközben tolta az orra alá a poharat.:D Soha semmi nem fekete és fehér.

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.18. 11:19:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és hogy közben paplan száj folyamatosan a farkát markolja

Ruadhnait 2015.02.18. 11:19:33

@ornyim: Hat meg az is lehet, hogy Fanni utan kiviszi a Denniszt a Laci. Lehet, hogy a Fanni-Laci parbajon ugy osszevesznek vagy valami. Aztan kesz, en mar boldog leszek. Dori harmadik, Laci masodik, Robin nyer. Ennyi.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 11:19:55

@Ruadhnait: Na jó csak akkor az is megfordulhat a fejében, hogy akkor meg minek szarakodjon még ott egy hetet, ha úgysem nyer semmit, akkor inkább kijön, ha nem nyerhet ellene.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:20:05

@ornyim: Most, hogy Dóri beteg, sztem nem fogja kihívni. Meg hogy mellette állt. Sztem Fannit viszi, és akkor elgondolkodok, hogy Lacin marad az app. Hogy miket akciózik vasárnapig. Ha Denist hívná ki, simán Lacira szavaznék.

Ruadhnait 2015.02.18. 11:21:54

@-pkata-: Igaz. Nem tudom mi lesz. Szerintem Laci eleg fostos egyebkent, de talan megembereli magat es kiviszi a Fannit, adja az eg. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.18. 11:22:31

jaj, költözi kell egyel odébb, Bruti posztolt

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:22:36

@Ruadhnait: Én Laci helyében a Denist hívnám ki. Ha addig még haverkodna a Robinnal, aki elejthetné, hogy a Denis miért is ment vissza (sztem neki leesett). Mondjuk akkor Laci újra bent lenne, és Robin újra veszélyben, de akkor lehet, hogy a Fanni lenne a következő.
Indok se kéne a Denishez se, a kapcsolatuk nem változott, a bennmaradás a cél.

Ruadhnait 2015.02.18. 11:23:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tenyleg azt el is felejtettem, hogy a Dori beteg. Tegnap az is megfordult a fejemben, hogy biztosra megy, hogy ne legyen kihivott, lebetegszik. Ki bantana egy beteg not? :) Lehet, hogy mar en latok mindenben taktikat.

Ruadhnait 2015.02.18. 11:23:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: Fannit eloszor, aztan Denniszt. Tokeletes lenne igy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.18. 11:24:37

@Gia Gianea: hát most meghallgattam ismét... döbbenetes. :D
rtl.hu/rtl2/valovilag/igy-mutatta-be-europat-dori

Európában a gyarmatosítás nagyon gáz volt, de van Bp-en ciifrapalota, volt tatárjárás, spanyol lépcső, Pápa aki Olaszországban található és bikaviadal. Az Ermitázs egy európai fúvószenekar, méghozzá Szlovákiában.. uramisten... :D
Ja, és a Pangea meg egy folyó Franciaországban.. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:26:11

@Ruadhnait: Vastyúkék azt mondták, az onban nagyon lázas volt.
Én akkor is Denisszel kezdeném, nélküle Fanni egyedül marad, ha ismét megy a Dóri felé, akkor kétszínűbb, mint gondoltam, ha nem, akkor balhé, és megy a két csaj.

ornyim 2015.02.18. 11:31:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én is úgy gondoltam, hogy nem most viszi Dórit, hanem mondjuk az utolsónál, mert gondolom akkor is ő lesz a kiválasztott :) Mondták is, hogy a tüskék megmaradtak, ez alapján viheti őt is. Robin is jó fej volt vele, meg tök jól elvoltak, mégis megdobálta jellel :)

@Ruadhnait: Dennis ellen vissza is menne, de valahogy őt soha nem említi. Max tényleg én is azt tudom elképzelni, hogy a Fannis párbajon valami történik. De a te sorrendeddel ki is egyeznék én is :) Mondjuk én Lacinak szurkolok, de tudom, hogy Robin ellen nem nyerhet. Mindenképpen kettejüket szeretném látni a végjátékban :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:32:30

@másodpéldány: A legutolsó bekezdésed helytálló. Az, hogy kilépett a karakteréből, képlékeny, mert azt a szerkik aggatták rá mindegyikre (Robin nem is kapott, ő másik nevet kapott :D ), és mindegyik kilépett a sajátjából, ha tüzetesen nézzük.
Edina ott bukott el, hogy nem tudott kezelni egy problémát, amit a kinti életben ignorálással szoktak (vagy hajtépéssel). Itt nem volt helye hozzá. És emellett hallgatott egy olyan ember szavára, akire felnézett észben, játékban, jellemben. Az iránta érzett elfogultság pont ugyanakkora, mint a Laci felé érzett, csak más apropóból. Ezért nem látta, hogy a Dani a saját sértettségét éli ki, és keresett benne fegyvertársat, eldobva a játékot. Ez egy összetett probléma, és mindannyian vastagon benne voltak.

csiberibe 2015.02.18. 11:33:05

@-pkata-: ahhoz nem volt elég vér az agyában :P

Jézus, megnéztem dóri Európát bemutató videóját.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:33:58

@ornyim: Én azt érzem, hogy egyik lányt a döntőben akarják látni, de ha Laci véletlenül rosszul választ most lányt, akkor megszívhatja. Ezért hagynám, hogy küzdjék le maguk közt a csajok. Fanninak lenne egy kisebbfajta pofon, hogy a Dóri hazaküldi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 11:35:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, Pangeát megemlíti miközben nem tudja, hogy Varsó melyik ország fővárosa...? Szürreális... :-)

csiberibe 2015.02.18. 11:35:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem Fanni Dórival szemben simán visszamenne. KEll a népnek a szex.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:38:53

@csiberibe: De már nincs. Legalábbis jó ideje nem mutattak egyet se. Meg már nem izgalmas.

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.18. 11:39:47

@csiberibe: a nép már unja a Fanni-Denisz szexet! a nép Dóri-Robin szexet akar :D

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.18. 11:43:53

@VV Erőlegény: eddig zuhanyzott az Isten adta :) Csak most lekerült a fürdő naci... Azóta a pucér Robin lett a háttérképem :D

csiberibe 2015.02.18. 11:48:49

@Hedo a szadista szexista anyuka: én inkább egy pucér Ewan McGregort kérnék, ha lehet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:50:12

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én nem.:D Én csak pucér Robint akartam.:D Megkaptam.:D Dóri ne érjen hozzá, elrontja.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 11:50:49

@csiberibe: Itt elég szűkös a felhozatal, szegény ember vízzel főz, érd be Robinnal.:D Meg ott van még Lacus.:D

Bujumburi 2015.02.18. 11:51:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Köszi, sajnos tegnap Fanni kibaszta a biztosítékot nálam a flegmázással... főleg, ahogy hétfőn máris próbálta visszanyalni magát Dórinál a vasárnap esti lekezelő "eztlefájtoljuk majd" viselkedése után...
Gondolom hétfői vágóképeket kaptunk aztán, máris jött a"hu de kurvajó ez a tehénfejős ruha" "dejól nézel ki".
Kihívás előtt érdekes módon mindig bevágja a jókislányt, aztán közli, hogy ő aztán meg nem fél senkitől, régóta kiakarja próbálni magát, blabla.... Ha már megvan mindkét párbaj fél, akkor meg kifejezetten sajnálja, hogy megint nem ő ment. Gyanítom vasárnap este még nem tudta, hogy kedden máris kiválasztás, csütörtökön kihívás jön, azért szállt el.

Na mindegy is, nem tudom miért éltem bele magam, nekem legalábbis nem nagyon maradt már bent olyan akinek drukkolnék, vagy ilyesmi. Ha Robinra szavazok az is inkább csak a legkisebb rossz lesz majd a részemről. :) Főleg, hogy mostanában rengeteget röhögök rajta, a bohóc és a gésa alakítása is pazar volt, sőt azt is bírom hogy olyan idétlenül röhög. A megjátszott "szerelmi" szálai kicsit taszítanak, de 2 hét alatt már nem tud annyit rontani.

csiberibe 2015.02.18. 11:54:41

@Bujumburi: én pont ezért nem ítélem el Dórit, amiért hol ide, hol oda csapódik. Nincs más lehetősége. Mindenki akkor áll szóba vele, mikor az érdekei úgy kívánják, egyébként le van ejtve :( Fanninak is csak addig kell, csak adig barát, amíg FAnnika úri kedve úgy diktálja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 11:56:02

@Bujumburi: Igen, most hogy jobban kinyílik, mintha romlana az ő megítélése is, valahogy hiteltelenedik, mint tuja karakter. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.18. 12:01:57

@csiberibe: Mi az, hogy nincs más lehetősége...? Ezt tényleg nem értem? Hát vívta volna ki a játékával mások elismerését és tiszteletét! Dehát még a tematikus játékokban sem alakít semmit, nemhogy a spontánokban. Messze tovább jutott már eddig is annál, amennyi energiát, kreativitást, és közönségszórakoztató produktumot invesztált a játékba.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:07:10

@Bujumburi: Nekem nagyon tetszett, amit írtál, korábban én is hasonlóval próbálkoztam.:D Ami meg kifejezetten tetszik, hogy ez mind így van, mégsincs benne semmi sértő, semmi gonosz, semmi csúfolódó, ezek a tények.:D És még ezek leírása közben sem jutott eszedbe csúfnevet aggatni rá. Fokozottan odafigyeltem eddig is arra, amiket írtál, ezután is.:D
Nem jössz a közös döntőnézésre? Érdekes lenne személyesen beszélgetni.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:10:31

@VV Erőlegény: Nincs személyisége, akarata, nincs erőssége. Csak ennyi. Ez is elég, hogy elboldoguljon az életben. Felépített magának egy testet, mögötte nem látja senki, ki ő. Van pár ember, aki ismeri, a többinek mutatja azt, amit megalkotott. Itt most muszáj lett volna mutatni valamit, de nem tudott, így tujulgatott, csapódott, helyezkedett. Ha nagy volt a hang, odaállt, de halkabban, a feladatokat elvégezte, olyan, mint a suliban egy jó közepes tanuló. Stabilan ott van, de semerre se mozdul. Olyan, mint egy bútordarab, ha kell valakinek, ott van, ha nem, nem zavar sok vizet. Csak tudjon aludni.

mézescsók 2015.02.18. 12:19:50

Olvasom a kommenteket és ámulok. Van pár megjegyzésem néhány elvakult kommtárshoz, mert afeletti dühükben, hogy Fanni esetleg (netalántán) benne lehet az első háromban és - horribile dictu! - még meg is nyerheti, olyasmit ír, ami a többi játékosra ugyanúgy áll:
- a játékosok közül ki nem beszélt ki másokat?
- kinek pallérozott a stílusa? (nem vitatom, hogy az övé bicskanyitogató bír lenni - a többieknél jobban -, de egy urat vagy hölgyet kérek megnevezni, aki még nem ordítozott, káromkodott, stb.)
- melyik játékos nem mondta még, hogy csak magát adja?
- ki az, aki nem nyerni ment be?
- ki menekül a kamerák elől, hogy ne legyen műsorideje?
- kiről írnátok többezer hsz-t?
Jó, hogy ennyi pszichiáter van a kommerek közt, sokat tanultam elmekórtanból.
Ja, és látom olvassátok Coelhot és Popper Pétert!

másodpéldány 2015.02.18. 12:32:36

@Csakazértis én vagyok a királynő:

"Ez egy összetett probléma, és mindannyian vastagon benne voltak."

Hahaha Királynő!

Először azt hittem azt írod, mindannyian vastagon benne voltunk....

még szerencse, hogy az itt hozzászólók nem tudják egymást kiszavazni, itt csak egy dolog fontos, hogy ne szídjuk a Királynőt (nem rád gondolok - csak tudod mint a Hyde Park cornernél, csak a királynőt nem szabad szídni...) és akkor minden rendben lesz...

hajrá fanni, dóri, robin...

2015.02.18. 12:36:42

@csiri bá: szuper mindent felirtam :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:38:42

@másodpéldány: El se tudom képzelni, milyen játék lenne az, ha mi is beleavatkozhatnánk.:D

Amúgy engem se szabad szidni, mert sírva fakadok, és amúgyis az durvus.:D

Utolsó neveddel egyetértek, most már.:D Amúgyis végig ő volt a listám második neve.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:39:31

@foxglove (F6): A közös döntőzésen még sörözhetünk.:D

másodpéldány 2015.02.18. 12:44:23

@Csakazértis én vagyok a királynő:

na a végére csak összerendeződünk...

több olyan páciens is van itt, akivel heves egyet nem értés után, Robinban meg tudtunk állapodni, mint közös nevező... a végén még békében válunk.... (remélem)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.18. 12:51:28

@másodpéldány: A Robin egy békés öböl, ahova az Edina és Fanni-fanok beevezhetnek.:D
Nyerjen az Öböl.:D

másodpéldány 2015.02.18. 12:57:49

@Spitzbauer:

"EDINÁT BAJUSZ NÉLKÜL!!!! "

na, ez az az eset, amikor az özvegy tehén visszabőg...

ezen Freud is röhög, akárhol is nyugszik, most nem emlékszem, hogy végül angilában, vagy amerikában tért nyugovóra, de bárhol is van, ez egy jó kis röhögésre felébreszti ez a poén, az biztos..

Bujumburi 2015.02.18. 14:25:31

@mézescsók: Természetesen mindenki a véleményét írja ide le, pontosan úgy, ahogyan te is... ja bocs nem, ez alól kivétel Conchobar, mert ő csak a puszta tényeket, ugye. :)
Azért írtam zárójelben, hogy elnézést a rajongóktól, mert általában azon hölgyek kezében láttam felbukkanni Coelhot és a társait, akik a lelki békéjük után nyomoztak, ezért asszociáltam erre, nem akartam "DEGRADÁLNI" az olvasókat, de ezt írtam is, hogy előre elnézést kérek... (Én képtelen vagyok elolvasni, 10 oldal után rémesen idegesítenek a közhelyek benne)
Mellesleg engem nem zavar, ha Fanni döntős lesz, de az speciel jobban szórakoztatna, ahogy a belevalóba integetnének neki a többiek a villából.

Tudom, hogy nem csak nekem írtad ezeket a sorokat, de az ellenpéldáid nagy részét én nem állítottam és nem is azok zavarnak a "hölggyel" kapcsolatban.

Bujumburi 2015.02.18. 14:29:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ez nagyon jó hasonlat. :D Tényleg erre van a legreálisabb esély.

Örülök, hogy te nem érzed a kommentjeimet fröcsögésnek, tényleg nem annak szántam, csak még mindig ledöbbenek ezen a típusú narcizmuson, amit Fanni képvisel.

másodpéldány 2015.02.18. 14:29:27

@Csakazértis én vagyok a királynő:

de ez a laci freudi elszólása volt... vicces volt, és neki magának tényleg kellett egy kis idő míg felfogta mit mondott...

mézescsók 2015.02.18. 17:26:32

@Bujumburi: Életemben nem olvastam Coelhot és nem is áll szándékomban. Ezt pusztán csak azért említettem, mert én könyvmoly vagyok és az a véleményem, hogy az emberek általában keveset olvasnak. Szinte már mindegy, hogy mit - akár Coelhot is - csak olvassanak valamit, mert az ostobasághányadosuk a csillagos egeket ostromolja. És mert olvasni jó, de én elfogult vagyok.
Mindenesetre amit Dóra összehordott Európáról az még akkor is félelmetes volt, ha poénosnak szánta.
Ami miatt beledünnyögtem a diskurzusotokba, az az volt, hogy az útszéli modorán kívül olyasmiket vetettek Fanni szemére, ami a többiekre ugyanúgy jellemző. Ugyanúgy helyezkedik, mert ugyanúgy győzni akar, pont úgy kibeszél másokat, mint ahogy a többi - szent Dóri és Robin dettó -, egyik sem lehet büszke a stílusára, stb.
Szóval nagyon egyoldalúnak tartottam a beszélgetést, de persze, az enyém is csak egy vélemény és ennyi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.18. 21:02:11

@mézescsók: sztm nem ér akkora veszteség:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.18. 21:45:51

@Hedo a szadista szexista anyuka: Ennél poénosabb már csak a Dóri-Laci szex lenne, nem beszélve a Denisz - Dóri szexről, de megnézném a Robin -Fanni párost is. :-)
süti beállítások módosítása