Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7279-7286 - BZST, azaz Berényi Zsaroló Tímea

2015. február 17. 16:37 - julie0812

A kavarás folytatódik, úgyhogy következzen egy újabb összefoglaló.

1.jpg

Zita anyja haza akarja vinni Zitát, a szülők viszont nem tudják ezt lebokszolni egymás között, döntsön a gyerek. A lány nem akarja megbántani az anyját azzal, hogy ő inkább mégis Juliéknál maradna, mert tök klasszak az új tesói és az új barátai. De azért mégis elmondja neki. Halleluja, akkor marad, nagy a boldogság.

2.jpg

Enikő a szokásosnál is bénább és egy állítólag nagyon jóképű (és ezt nem én állítom) pasit többször is sikerül inzultálnia, hol a pizza landol a vendég ölében, hol a sütemény a nyakában. Kiderül, hogy a pasi az új főorvos, ráadásul Enci főnöke. A prűd pincérnő illetve ápolónő totál maga alatt van, mert a doki közölte vele, hogy másnap már be se kell mennie, közben meg csorog a nyála a jó pasi után.

3.jpg

Timike bejelentkezik a konditeremben, jött melózni. Zsófi kicsit meglepődik, mert erről nem volt szó és közben ő már felvett valakit. De azért felveszi Timit is. A troll persze öt perc után már Zsófi gépén netezik az irodában, ahelyett, hogy a koszt vakarná a zuhanyzóban. Zsófi ejnye-bejnyézik egy sort, Timi visszahúz takarítani. Újabb öt perc elteltével viszont megint az irodában lebzsel és jól kihallgatja Zsófi és az ismét kellemetlenkedni érkező Bartha beszélgetését, amiből kiderül, hogy Zsolt nem is verte meg Zsófit legutóbb, a sztori csak Krisztián ágyba csalogatása miatt kellett.

4.jpg

Ezek után Timike úgy gondolja, neki már mindent lehet, ezért az öltözőben az egyik vendég pénztárcájából lenyúl két ötöst. Zsófi rajtakapja, azonnal ki is rúgja, mire a troll megzsarolja, hogy elköpi New Barthának a kis titkot, amit megtudott. Zsófi az utolsó pillanatban visszacsempészi a pénzt a pénztárcába és persze nem rúgja ki Timit, feltéve, hogy kussol. De a szarházinak ez sem elég, neki a lóvé is kell, amit majdnem megszerzett. Még jó, hogy Zsófi enged a zsarolásnak, mert nem sokkal ezután érkezik Kanos Krisz és elkapja egy körre az irodában. Bezzeg ha kiderült volna az igazság!

5.jpg

Alíz alig kap fizetést, mert Zsolt levonta az esedékes törlesztőrészletet, persze uzsora kamattal megspékelve. Szöszi reklamál, Zsolt lehurrogja, ott volt a lehetőség, pornózhattál volna, de te nem éltél vele. Később Alíz Zsolt lakására megy kuncsorogni, Zsolt éppen gyúr és nincs túl jó kedve. Szöszi kiszúrja a polcon Ádám fényképezőjét, mire Zsolt közli vele, hogy az a biztosíték arra, hogy kifizeti a tartozását. Közben NonStop szerez munkát, Petiéknek fog szexi joghurtos fotókat készíteni, cserébe kap egy új fotómasinát. Alíz lenne a modell, de neki elege van a pózolásból (rossz emlékek, ugye), behisztizik és pár kép után elviharzik.

6.jpg

Enikő a kórház előtt kávéval várja az új dokit, hátha így ki tudja engesztelni. A pasas viszont egy bunkó. Ebédidőben megint összefutnak, akkor meg a fazon egész kedves, dumálgatnak arról, hogy milyen finom a zeller. Enci izgatottan felhívja Alízt, akinek amúgy leginkább bőgni van kedve, és elújságolja neki, hogy mennyire szívesen smárolna a dokival. Az meg persze ott áll mellette és valóra váltja a vágyát.

7.jpg

Ádám úgy dönt, kifizeti Alíz tartozását, csak ő még nem tudja, hogy Alíz már nem a benzinkutasnak, hanem Barthának tartozik. Miután Ádi megtudja, hogy Alíz már rendezte a kárt, kérdőre vonja a szöszit, aki bevallja, hogy most már Zsoltnak kell fizetnie, ráadásul nem is keveset. NonStop felmegy Zsolthoz balhézni, Zsolt a falhoz keni, hogy ne ugráljon. Azért azt megtudja, hogy a múltkor nem volt véletlen az a kamera, Zsolt gratulál is a remek alakításhoz, Ádi bármikor jöhet forgatni egy újabb tizennyolcas karikás mozit.

8.jpg

Nórának lelkifurdalása van a múltkori nem tisztességes tiszteletdíj miatt, azon gondolkodik, hogy vissza kéne adnia, de Juli szerint ez baromság. Ekkor rámosolyog a szerencse, és kap egy új megbízást: Tóbiás anyját kellene képviselnie, méghozzá egy Tóbiás apja elleni perben. A kedves apuka ugyanis hitelt vetetett fel a nejével, a részleteket persze nem fizette és anyukának elvitték a feje fölül a lakást. Nóra szerint Tóbinak tanúskodnia kéne, hogy az apja kényszerítette az anyját a hitelfelvételre, de Tóbiás imádja a fatert és hamisan amúgy se akar tanúzni, nahát.

9.jpg

Enikő lovagja az udvaron telefonál, épp a kedves nejének hazudja, hogy valami fontos műtétje lesz délután, utána meg menne az új csajával enyelegni. New Bartha hallja a beszélgetést és még az aktus előtt szól Enikőnek, hogy nem kéne. A hapsinak meg rohanni kell, mert valami sürgős konzílium lesz a kórházban. Enci felhívja az egyik kolléganőjét és megtudja, hogy nincs is semmiféle értekezlet, tehát a doki kamuzott.

Ádám totál kiakadt a majdnem-pornózás miatt és a Rózsában üvöltözik Alízzal, Szöszi meg a fejéhez vágja, hogy hát anno Ádi is pénzért árulta a testét. Ádám otthagyja Alízt, de ő utána megy bocsánatot kérni, vinné a cuccait haza nagy szomorúan. De Ádám megbocsájt, másnapra már minden el is van felejtve és dúl a love.

10.jpg

Végre újra feltűnik Bölcs Oszi. Tizenöt éves a szentem és szülinapja alkalmából meglátogathatja az apját, bármennyire is nem tetszik ez Andinak. Oszkár egy motort szeretne, de nem ám háromkerekűt, hanem egy igazit. Bartha azonnal szerez is neki egyet, a ház előtt lecsap Ádám mocijára, cserébe Alíz tartozása letudva. Asszem Ádi azért annyira nem járt jól.

11.jpg

Vilibá még mindig a sok befőtt miatt van fennakadva, mert sehol sem férnek el. A probléma megoldására palacsinta sütést szerveznek, Bözsi mama süt egy vagon palacsintát, hozzá lehet enni sok finom lekvárt, természetesen mindezt ingyért, még jó, hogy ilyen jól el vannak eresztve. Kár, hogy nálunk senkinek sem jut az eszébe ilyesmi. Gyűlnek is a népek az udvaron, de még mielőtt telezabálhatnák magukat az ingyen palacsintával, Laci mindenkit figyelmeztet, hogy a lekvárral csak óvatosan, mert tuti romlott, ugyanis Bözsike a tőle kapott rohadt gyümölcsökből főzte. De köcsög ez a Novák, csak azért, mert ő a cukra miatt nem ehet! Bözsike jól be is sértődik és beszünteti a bulit.

12.jpg

Tóbiás közli a mamával és Nórával, hogy nem fog hazudni a kedvükért, úgyhogy valami mást kell kitalálni, hogy a kedves mamát kárpótolják. Zsófi is átmegy Nórához acsarkodni, mi az hogy hamis tanúzásra buzdítja a meleg haverját? Nóra szerint Zsófi nem pofázzon, mert őt sem érdekelte a tisztesség a válásnál. Átmeneti megoldásként Tóbiás felajánlja az anyjának, hogy lakjon náluk. Biztos nem fog zavarni.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.02.17. 16:59:31

Az asztalra borulok és csak sírok, csak sírok. Hogy lehet ezt kibírni? Ez egyre borzasztóbb ez a sztori. Nem adok fél évet...
süti beállítások módosítása