Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 7x92 - Edina kiközösülte magát a villából (18+)

2015. február 16. 07:21 - sixx

A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára, azt a jóisten sem tudja, de tulajdonképpen mindegy is, mert a következő párbajban igencsak kihull ő is.

Az egyik villahimnusz playback-előadásával nyitunk, a nóta olyan, amilyen, az autotune-nal megtámogatott Fanni és Laci, valamit a rappelésben legalább tényleg valamit felmutató Dennis (na jó, ne legyünk igazságtalanok, övé a kétes értékű, A Villa Legtöbbet Mutogatott Farka-díj is) ad elő, és VV Béci írt, akit őszintén remélem, hogy hetvenévesen is Young Dzsínek szólítanak majd az utcagyerekek, és hangosan kiröhögik hozzá. Az előadás legviccesebb momentuma az volt, amikor Fanni rém lelkesen tátogott egy olyan részre, amiben pedig kurvára nem énekelt semmit.

Lilu csöcskirakós, oppardon, mélyen dekoltált ruhában, Bencus a kékes háttérhez, lépcsőhöz öltözve, kék ingben és kék nyakkendőben érkezik, a szemem kifolyik a tévé előtt, bazdmeg. A szokásoknak megfelelően elsőre jönnek a sziluett-tesók, az állás a képen, és most spoilerezek egyet: nem is változott az adás végére.

screen_shot_2015-02-16_at_5_54_06.png

Véres Valentin, I. felvonás

Dennis elgondolkodva túrja az orrát, amikor egyszer csak helyzet lesz, jön az a feladat, amiben a párbajozó támogatói megmondják a másik félről, miért semmirevaló gyökér, akinek semmi keresnivalója a villában. Laciról Robin, Edináról Fanni fog beszélni, és Laci máris talál magénak valamit, amin megsértődhet, hiszen Robin papírjára pillantva talál egy olyan sort, amit Edina kapart oda ékírással, és azon a rettentő irritáló, sértett hangján meg is jegyzi, hogy ez így egy árulás, és neki elege van, és ez nem kóser, és feladja, jó, az utóbbit nem, de odagondoltuk, hiszen ÁLLANDÓAN EZZEL FENYEGET, egyszer valaki igazán szaván foghatná már az ostoba faszt.

Fanni szerint Edina hazudik, rágalmaz, nem hagy senkit szóhoz jutni, szerelmeket és barátságokat robbantott szét, és eleve, farkasok nevelték, és sokkal többször használja a behatolás és közösülés szavakat, mint indokolt. Robin szerint Laci hangvétele olyan szinteket (sic!) ütött meg, amire senki nem szolgált rá, nehéz a természete és meg akarta dugni Zsuzsát. Robin beszéde közben Laci becsicskul és besértődik, beszívja a paplanszáját és beszól Edinának is, az egyenesre vasalt hajjal leginkább egy nagyon olcsó guminőre hasonlító Fanni meg olyan fejjel méregeti, mint egy nagyon külöleges, de rémesen visszataszító bogarat.

screen_shot_2015-02-16_at_6_04_53.png

A hiszti folytatódik, és elhangzik az ultimate érv a gyökérség mellett, az én ilyen vagyok, végül is Jeffrey Dahmer is ezzel védekezett a bíróságon, amikor 16 rendbeli kannibalizmussal vádolták, és neki sem jött be. Laci ráadásul az a fajta hisztis picsa, aki képtelen elengedni az ilyen dolgokat és a kertben tovább puffog, és Edinát osztja, aki nem hagyja magát, és ebből egy pontosan olyan beszélgetés lesz, amilyenhez hasonlót az elmúlt 92 napban 67539-et hallottunk. A mostaninak azonban lesz egy nem várt mellékhatása is, a hálószobában Laci szarul lesz, először az ágyban öklendezik, aztán telehányja a szobát. Utána visszafekszik Edina mellé, remélem, fogmosás azért volt.

Na, Dóri megkapja a büntetését a tegnapi ríszeg buli miatt, ami alatt Gáspár Laci felszabadította a budicipelés alól, és most a budikagyló mellé kap még fürdőszobai eszközöket is, kefét, zuhanyrózsát, zuhanyfüggönyt, fürdősapkát, és ezeket kell hurcolnia. Csodálatos látvány, Robin és Dennis teli szájjal röhög rajta, aztán videóra is veszik, mert a videóklip forgatásához még a villában van a kamera. Dóri elnevezi a budit bádinak, ami lehet ugye Buddy vagy Body is, a finom kiejtésbeli különbségek a felpumpált ajkak között elvesznek.

Én még nem láttam mozgó fürdőszobát. (Robin)

Véres Valentin, II. felvonás

A faszik nem egyenként adnak ajándékot a csajoknak, hanem együtt (ahogy Bencus fogalmaz kissé félreérthetően: közösen teszik boldoggá a nőket), ez ágyba reggelit jelent.

Úgy a gizda, ha ágyba visszük a reggelit. (Laci)

Én a gizda szót másra használom, a gyökér szinonimájaként, Debrecenben legalábbis ezt jelentette, mindegy. A reggelinek mindenki örül, Dóri tudományoskodik is, ez a szeretet napja is, ugye, de a tudósklub tagjai lehurrogják, NEM AZ. Pedig de, Kovács Dávid kollégám fasza kis cikket is írt arról a nőről, aki ránk szabadította ezt az őrületet. Este aztán volt még valentinozás, virág, szívecske, félelmetesen vékony hangon vinnyogó férfiak, broáf. (Közben a kibaszott videó állandóan pufferel az RTL II oldalán, és nem lehet látni ezt a fost, nemhogy hogyvoltozni, kurvaisten.) Laci bevallja, hogy még semmit nem kapott senkitől Valentin-napra, a riportban meg aszongya, hogy megtalálta a boldogságot. Utána sír. A kertben. A vadember.

1_7.png

Az RTL is kedveskedik egy ajándékkal a szerelmespároknak, villalétük filmjét vetítik le nekik, ami Fanni és Dennis viszonylatában egy kúrásokkal, egymás vicces baszogatásával tarkított összefoglalót jelent, mindenki vigyorog és örül, Fanni meg odáig van a hajától. Bezzeg Edina és Laci, ők egy olyan összefoglalót kapnak, ami azzal nyit, hogy Laci röhögve taglalja Dennisnek, mennyire nem jó nő Edina. Aztán megnézzük, ahogy rámászik Dórira, és kicsit megpöcögteti a csiklóját. Aztán belemászik Zsu bugyijába. Aztán smárol Zsuval a budiban. Edina feje egy tanulmány, tipikus “én nem ilyen lovat akartam” fejet vág és nemigen érti, miért kellett ezt most itt megnéznie. Hát azért, hogy a párbaj előtt kicsit felkavarják a szart neked.

A többi lakó is csak néz, mint egyszeri indexes az MTVA sajtóosztályának válaszlevelére, Dóri és Dennis konkrétan sokkot kap, és miután Laciék kirongyolnak a nappaliból, egyből jönnek az “én megmondtam, geci” kezdetű monológok. Edina meginog, te, Laci, hogy szerethetsz te engem, ha a játék elején engem szarnőnek tartottál? És elkezdődik a vekengés, Laci valahogy visszahozza magát a tutiba, de Edinában valami megtört szerintem, ehhez kell vagy 5 év mire kimegy belőle. Már ha egyáltalán. Evezzünk vidámabb vizekre: Edina, Robin és Dóri is előadja a villahimuszt ami egy fokkal jobb lett, mint a másik, ráadásul Dóriról Bencus leveszi a budi terhét. A végén Bencus beüvölti, hogy 1799, jó poén volt.

Véres Valentin, III. felvonás

Na, kezdjük a párbajt, ami meglehetősen szokatlan mederben csorog egy órán át, hiszen Lacit és Edinát a műsor is egy embernek kezeli, a konfliktusos videók, az elköszönés, minden szar kettőjüknek szól, és nem egyéneknek. A búcsúbeszédek hangulata kemény, Laci mindenkit elküld a faszba, Edina meg erre is rátesz egy lapáttal, bárki megy vissza, KIBELEZI AZ ÖSSZES GECIT ODABENT. A stúdióba megérkezve Laci úgy néz ki, mint a “Szent László kereszthalált hal, pedig senki nem kérte rá, és egyébként is, csicskageci” kisplasztika főszereplője. Az RTL egy kisfilmmel kedveskedik nekik, Edina úgy forgatja a szemét ennek hallatán, mint egy reklámmacska, mert pontosan tudja, hogy megint megforgatják a kést a szívében, de hát ez egy ilyen játék, kérem szépen.

screen_shot_2015-02-16_at_6_57_14.png

A videó után Laci úgy szorongatja Edina kezét, mintha attól félne, hogy ha elereszti, egészen a távolsági buszpályaudvarig szalad. A szokásos kérdések jönnek, ki, mit bán meg, mit tett volna másképp, satöbbi. Edina bevallja, hogy nem kellett volna emberkedni a kék kendővel, és továbbra is Laci a fontos neki, nem a fődíj.

Borzasztó ez. (Edina)

Hát, igen. Na, ez megy még vagy félórán át, megspékelve némi villalakógyalázással, emberi érzések emlegetésével, gecirobinozással, csicskagecifannizással, beszaripöcsözéssel. Egy ponton azt is el kell mondaniuk, mit éreznek egymás iránt. Sokat. A többi lakótól is megkérdezik, kit várnak vissza: Fanni Lacit, hogy kivigye (Laci bentről üzen, hogy lófasz a seggébe), Dóri Edinát, mert Laci gyökér, Dennisnek tulajdonképpen mindegy, legyen Edina, Robin meg Edinát, mert Laci egy pöcsfej. A végeredmény kihirdetése előtt Laci ad egy félbetört szívecskés nyakláncot Edinának ismétlem, AD NEKI EGY KETTÉTÖRT SZÍVES MEDÁLT, LÁNCCAL. Az állás nem változott, Laci nyert, és elbőgi magát, Edina sokkot kap, Laci sír, Edina vigasztal, Laci sír, Laci sír és feláll, Laci sír és megy vissza, Laci sír és ajtót nyit, Laci sír és bemegy a villába, Laci sír, sír, sír, sír.

screen_shot_2015-02-16_at_7_12_15.png

Nézzük meg még egyszer, mit tett egymással Edina és Laci a villában, háromszor

Címkék: 18+ vv7 dsns
1440 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zümzümke 2015.02.16. 07:35:14

én is sírok, esküszöm :D

☺ágica 2015.02.16. 07:40:47

én is sírok. a röhögéstől:) köszi Sixx, jó lett:)))

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.16. 07:44:42

Az elütéseket javítom mingyá.

Fu Szekh Li 2015.02.16. 07:47:28

Na jó, még a 10-ben :)

Bergamott 2015.02.16. 07:49:57

Milyen szánalmas már ez a bőgés. blöá

Conchobar 2015.02.16. 07:57:48

"Hogy aztán mi döntött Laci javára, azt a jóisten sem tudja, de tulajdonképpen mindegy is, mert a következő párbajban igencsak kihull ő is" - A fiatal kommentelők hatására már éltesebb posztíró is nekiállt jósolgatni. Hogy mi alapján jósolt Lacinak rövid véget, azt nem tudni. Nem volt jó húzás az RTL részéről kékkendővel belenyúlni a játékba, és nem volt jó húzás a villalakók részéről a beszariság védelmében egymás ellen küldeni Lacit és Edinát

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.16. 08:02:31

@Conchobar: eltesebb posztiro a segged. En mar most vartam laci kieseset, te fasz, a teveben is elmondtam, keress ra.

Fu Szekh Li 2015.02.16. 08:02:53

@Conchobar: Hurrá, hurrá megint itt vagy!!! Hol voltál a múlt héten?

Conchobar 2015.02.16. 08:03:55

"Laci sír, Edina vigasztal, Laci sír, Laci sír és feláll, Laci sír és megy vissza, Laci sír és ajtót nyit, Laci sír és bemegy a villába, Laci sír, sír, sír, sír." - És sírt (?) Aurélió is a Belevalóban, és sírt (elmondása alapján) Éva is. És még hányan sírtak, akik nem mondják el. Sanszos, hogy ennek a sírás-rívásnak a levét Dóri, Dennis, Robin és Fanni fogja meginni

Bujumburi 2015.02.16. 08:06:27

@sixx: Szakadok a röhögéstől és ütős a poszt is!

Conchobar 2015.02.16. 08:07:40

@sixx: "En mar most vartam laci kieseset, te fasz, a teveben is elmondtam, keress ra." - Én nem faszoztalak téged! Az előbbi kommentemet akképp módosítanám, hogy ennek a sírás-rívásnak a levét Dóri, Dennis, Robin, Fanni és Sixx fogja meginni

togez76 2015.02.16. 08:12:41

@Conchobar: Miféle beszariság? Ez egy játék, aminek a lényege, hogy te maradj bent utoljára, nem az ellenszenves "párokat" kell tutujgatni. Teljesen igazuk volt, csak azt nem értem, miért nem mondta valamelyik, hogy egyiket sem várja vissza. Azt hiszem a nagyobbik rossz esett ki, maradt a rinyálós férfinak nevezett idétlen kölök, legközelebb tényleg mehet. Szabályt szegtek, és ennyi, Ádina meg erőszakos, ráfázott, de megérdemelten, pedig milyen büszke volt magára a szaunás közösülés után, úgy vigyorogtak mind a ketten a bekapcsoláskor mintha megint b@szni vinnék őket. Különben már hányingerem volt a szerelmesek kifejezés hallatán, amikor rájuk értették. Látszott Ádina rohadtul leszarta az egészet, csak a lóvét sajnálja. Lacccinak is kint a helye.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.16. 08:12:41

Kiesett a kedvencem, xal új kedvenc kell. Mivel csajnak kéne nyerni, ezért 1értelmű, hogy Kazal a nyerő.

Fu Szekh Li 2015.02.16. 08:13:50

@csiri bá: Lemaradtál, mint a borravaló. Viszont Conchi erős kezdéssel tért vissza. Annyira sajnálom, hogy most el kell mennem gályázni, mert most indul az igazi műsor :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.16. 08:16:39

@Conchobar: jaj, elnézést, visszaolvastam pár kommentet, és már látom, kivel van dolgom. okoskodj csak nyugodtan, eddig is csak hülyeségeket beszéltél.

togez76 2015.02.16. 08:18:40

Papírforma eredmény született. Ádina ott cseszte el, hogy nem tudta magán tartani azt a naiv álarcot, amivel bekezdett, a valódi jelleme meg kimondottan visszataszító, így a szánalom a nézők jelentős részében ellenszenvé vált, ami erőteljesebb volt, mint a behatoló Lacccikája, de gyanítom, ő a következő leggyengébb láncszem.

Fu Szekh Li 2015.02.16. 08:22:00

@sixx: A francba, pedig ez a párbaj jobban érdekelt volna :D

encek 2015.02.16. 08:23:02

Nagyon jó a poszt! Köszi! A következő kieső Laciiii.

Conchobar 2015.02.16. 08:25:17

@sixx: "eddig is csak hülyeségeket beszéltél" - Ha te mondod

csiri bá 2015.02.16. 08:25:35

@Fu Szekh Li: Látatlanban győztest hirdetek. :DDDDD
Sixx kösz a posztot jaú lett. :)))

Conchobar 2015.02.16. 08:29:52

@togez76: "Ez egy játék, aminek a lényege, hogy te maradj bent utoljára, nem az ellenszenves 'párokat' kell tutujgatni" - Ha nem fordítjuk/nem akarjuk egymás ellen fordítani egy pár tagjait, akkor avval már tutujgatjuk őket? Ami meg a 'csak játék'-ot illeti, a 'Fűrész'-ben is csak játék volt, hogy a delikvenst arra kényszerítették, hogy vágja le a saját testrészét

hannamontanna 2015.02.16. 08:30:07

Óriási. Sírjunk együtt. :-D
Edina el *szta, de nem kicsit. Kb. ma reggelre megbánta a behatolást.
Amúgy ezt sose értettem: miért kéne választani a fődíj és a kapcsolat között? Miért nem lehet végigjátszani ezt az egészet? Nem úgy van, hogy azért itt van élet kint is, és ha már annyira szeretik egymást, kint folytathatják? Idióták. Függetlenül attól, hogy nem bírtam már Edinát, és örülök hogy kiesett. Pedig simán nyerhetett volna.
Lacit meg kivágják legközelebb remélem. Tényleg gáz, amikor vademberek sírnak. :-D
Hajrá Robin. Vagy Fanni. :-))

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.16. 08:31:13

nem értem miért szívatjátok ezt a szerencsétlen vv jangdzsi béci gyereket semmivel se szarabb, mint a vv majka...
Legalja mind a kettő.

Conchobar 2015.02.16. 08:33:46

@togez76: "Miféle beszariság?" - Olyanféle, amelyet Dani esetében is tapasztaltunk. Nagy mellénnyel mondogatni, hogy 'kiviszlek és kint hagylak', aztán amikor ott a lehetőség akkor meg lapulni

jotekony koc 2015.02.16. 08:38:49

Városi ember a gizda kifejezést a sóher, szarrágó, közös sörözést-zabálást fizetni soha meg se próbáló, úgymond élősködő emberre használja.
más
Laci sírása jogos és értelemszerű. Sírni csak a győztesnek szabad. Ne felejtsük el, hogy Lacinak annyi győztes párbaja van, mint a másik négynek összesen.

jotekony koc 2015.02.16. 08:45:28

@Bujumburi: Dani szurkolása aranyat ér. A Cinkostárs Bt. már most majdnem annyira sikeres, mint a Könyvtári Fiúk, vagy a ménkűbe hívták őket.

MacákékIcukája 2015.02.16. 08:49:33

Reggelt, koszi a korai posztot!

Gyerekek, a Lacit bent kell tartani, konnyebb ellenfel lesz Robinnak a vegjatekban, mint egy Fannesz :)

Conchobar 2015.02.16. 08:50:26

@Bujumburi: "Dani most már Lacinak szurkol.. (HE?!)" - Ki másnak szurkolna? Robin keresztbe tett Edinának (és Lacinak Fanni érdekében a kiválasztáson). Rossz húzás volt az Robin részéről

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.16. 08:55:36

@jotekony koc: "Ne felejtsük el, hogy Lacinak annyi győztes párbaja van, mint a másik négynek összesen."
És tényleg. :D Az összes párbajszűz ott ül benn egyre szűkülő segglyukkal, kivéve az egyszem Deniszt, aki meg hát... afféle pünkösdi király itten. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.16. 08:57:07

@sixx: Ó, pedig kezdtem megnyugodni, hogy nem csak én nem bírok vakon helyesen írni. Most az illúziómat kitörlöd. :)
Azért nem semmi jóstehetség vagy, eddig még semmi nem jött be. :D :D Végén Laci megnyeri. :)))

Bujumburi 2015.02.16. 08:57:09

@jotekony koc: szuper meglátás, Laci eddig a rekorder :) a könyvtári fiúk viszont nem tudom kik.

csiri bá 2015.02.16. 08:57:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): meg kivéve Robinnyót... ő Ádámot paterolta ki a baromfiudvarból... csak a két nőnemű párbajszűz...

csicserierika 2015.02.16. 08:57:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem ez a bentiek fejében is átsuhan, és erősen kéne nyomni azt a zabszemet, ha be akarjuk tenni :)

Bujumburi 2015.02.16. 08:58:57

@*Mufurc*: Roboin 1, Denis 1 Fanni 0 Dóri 0 = LAci 2
helyes @jotekony koc: képlete :D

csicserierika 2015.02.16. 08:59:12

Edina méltósággal viselte a kiesést, tök jól nyilatkozott, és a kortesbeszéde is rendben volt.

lukacstoncsi 2015.02.16. 08:59:14

Jó reggelt!

Kiderült hogy az RTL nem nyomta Edinát mert ha így lett volna nem teremti meg azt a lehetőséget hogy kendőt kapjon alapból.Soan ezt vizionálták hónapok óta hát rendesen bebuktak ezzel.Ahogy maga a csatorna is hiszen nem sikerült egymásra úszítani a két embert még az összevágott videókkal sem amin az potya nő is ott volt desszertnek:D kaptunk egy nagy dérrel-dúrral beharangozott szerelmes döntőt megspékelve Valentinnal de szart se ért.A szavazatok szempontjából biztos nem.
Edina ott bukta el hogy kicsit túltolta ezt a küzdeni, nyerni akarok dolgot illetve a korábbi bt-s ügyködés sem merült feledésbe.Laci egy fokkal szimpatikusabb lett a nézőknek.Nem a szaunás szexen múlt azt gondolom ez csak egy jó ürügy volt a nézttség emelésre és arra hogy kiderüljön mire képesek az emberek azért hogy bennmaradjanak és beigazolódott ez is.
Mostantól lesz érdekes ki mennyire lesz előtérben fog küzdeni jobban stb.Lesznek még itt anyázások, árulások de meg is érdemlik.Laci nyerni nem fog nem is lenne érdemes rá azt gondolom bár szép kis műsort hozott le az utóbbi hetekben.A vademberből papucs lett:D

togez76 2015.02.16. 09:00:12

@Conchobar: "Egymás ellen fordítani egy pár tagjait" :D a többi játékost miért kellett volna, hogy ez foglalkoztassa? Ők is nyerni akarnak, azt küldték ki, akit a legkevésbé kedveltek. Miért kellett volna akárcsak leszarniuk, hogy azt állítják magukról, hogy pár? (ami nyilvánvalóan kamu) Amúgy meg ha hibáztak vállalják a felelősséget. Miért lett volna korrektebb egy fokkal is Kazalt kiválasztani, úgy, hogy a kihívott már megvan? Nyilván csak azért mert Erdély büszkesége közösülni akart azzal a mamlasszal, elég gyenge indok...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.16. 09:00:31

@*Mufurc*: jah, Robin. Róla valahogy mindig elfelejtkezem. Mintha ott se lenne. :D

csicserierika 2015.02.16. 09:01:53

@lukacstoncsi: Edina két dolgot tolt túl. A Danis témát és az anyust.

Sanda.Ipse 2015.02.16. 09:02:25

Mindenképpen a pár ment volna párbajozni akkor is, ha Robin Fannira teszi, mert akkor Dennis lilakendős lehetősége dönt és nyilván nem a párját küldi. Dani még mindig "vakon van". Csak kommenteket kell olvasni a témával kapcsolatban és akkor láthatná, hogy ezt a párt a nézők többsége utálta. Lacci, a vademör nem fogja besírni magát a nézők szívébe. A búbánatos képe miatt egyre depressziósabbá válok, úgyhogy ki vele a legközelebbi párbajon.

csiri bá 2015.02.16. 09:02:34

@lukacstoncsi: tedd hozzá, hogy a műsor parallel ment a rájzingsztár döntővel, nem volt elég valami egyszerű kis párbajocska... tkp. két lehetőség volt: vagy Edinát és Fannit eresztik össze vagy Edinát és Lacit...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.16. 09:02:39

@lukacstoncsi: "A vademberből papucs lett:D"
Igen, én egy megveszekedett gechi vagyok, de én úgy szeretnék látni egy kis bosszúszomjas vérfürdőt. :D

☺ágica 2015.02.16. 09:02:43

@Bujumburi: igen, de Pusi azt írta, hogy csak Denis volt párbajozni a 4 közül:)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :)

csicserierika 2015.02.16. 09:03:14

@togez76: elegánsabb és bátrabb húzás lett volna a két lány ütközete, és pörgősebb is.

2015.02.16. 09:05:06

Laci egy puhapöcs ugye, de mégis csak jobb ez asírás, mintha a stúdiót is összerókázta volna. Kíváncsian várom a hét történéseit.

togez76 2015.02.16. 09:05:22

@Sanda.Ipse: Akkor lehetett volna Robinhúd rátolja a dupla jelét Kazalra, de akkor is Ádina maradt volna kint, jobb volt ez így...

Sanda.Ipse 2015.02.16. 09:05:24

@csicserierika: ez a műsor a legkevésbé sem az eleganciáról szól, hanem a döntőbe jutásról. Minél tovább benn marad valaki, annál többet tud megmutatni magából.

Sanda.Ipse 2015.02.16. 09:07:03

@togez76: Hülye lett volna elpazarolni a kis Dinka kedvéért. Jól jön az még neki:)

csicserierika 2015.02.16. 09:08:02

@Sanda.Ipse: visszaüthet, de az csak jó. Nem biztos, h Fanninak szerencsés, ha még többet mutat, mert eléggé amortizálja magát utóbbi időben.

togez76 2015.02.16. 09:08:08

@csicserierika: Egyrészt, ez egy játék, mindenki nyerni akar, így eleganciáról beszélni ebben az esetben kissé furcsa, főleg úgy, hogy szabály az úgynevezett "pár" szegett. Másrészt, miért lett volna elegánsabb, ha nem a kiválasztott hívja ki a párbajellenfelét, pusztán azért mert mások szabályt szegnek?

lukacstoncsi 2015.02.16. 09:08:16

@csiri bá: Mondjuk én leszarom melyik csatornán mi ment ennek semmi köze ehhez.A VV7 nézettsége még a 6-os szériától is elmarad.Az RTL már mindent bevetett hogy érdekesé tegye azt ami nem az.A honlapon már tegnap 5-ől lehetett videókat nézni, állást mutattak korábban stb.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): laci bosszuja engem nem érdekel, kivitelezni se nagyon tudja ha szerencséje van nem ő megy párbajozni sőt biztis mert 2x senki nem jött visza be van ezzel védve.Fáncsika nem meri bevállalni mert gyáva de Robinnal lehet egy menete most.

@csicserierika: Szerintem nagyon meg akart felelni otthon így nevelték.Sajnos.

togez76 2015.02.16. 09:10:08

@Sanda.Ipse: Én nem azt mondtam, hogy így kellett volna tennie, hanem, hogy egyedül így volt meg a lehetősége annak, hogy nem közösülők menjenek ki. Egy a baj, hogy nem maradt kint mindkettő. :)

csicserierika 2015.02.16. 09:12:04

@togez76: apró dolgokon lehet elcsúszni, úgyhogy várjuk ki a végét. Az rtl simán vágóhídra küldte őket, ahelyett, h zöld kendőt osztott volna ki a párocska között, így egyik tuti párbajozó. Elég lett volna ekkora bünti is, nem egy előre lejátszott szituba küldeni őket.

Sanda.Ipse 2015.02.16. 09:13:09

@togez76: Iszonyú unalmas volt napokon keresztül látni az összefoglalóban, hogy üldögélnek a kis padon, mint egy nyugger pár az Alkony Panzióban, várva a véget. Így volt jó!:)

Bujumburi 2015.02.16. 09:13:37

@lukacstoncsi: nem tudom elképzelni, hogy Laci tudna a pénzzel bánni, sajnos nem lenne túl szerencsés, ha ő nyerne, az eddig látottak alapján legalábbis nem tudna vele jól bánni.

csicserierika 2015.02.16. 09:13:56

@lukacstoncsi: igen, pedig még a párbaj előtt anyu nyilatkozta, h semmi baja a sexszel, mert E. szerelmes.

mimózA 2015.02.16. 09:14:25

Én meg csak Ámulok, hova tűntek a véresszaju gyűlölködő kommentelők akik hetekig uralták a hv-t!végre a humoré lehet a Főszerep. Hol van a Királynő? Nem hiányzol! Cimlapon már csak dinka feneke legyen,arca ne .ennyi

Sanda.Ipse 2015.02.16. 09:15:40

@csicserierika: Az sem lett volna igazságos, mert akkor csak az egyik fél lehetett volna büntethető. A szerkesztők ezúttal azt csinálták, ami a dolguk volt. A játékosokra bízták, hogy élnek-e a lehetőséggel, hogy mindkettő büntizve legyen.

lukacstoncsi 2015.02.16. 09:18:32

@csicserierika: Kizárni nem akarták őket nem is volt miért, így volt műsor a szerelmespár szenvedett a többiek meg ehhez asszisztáltak.Azért elég gáz hogy ehhez kell folyamodni hogy menjen az akadozó szekér...

togez76 2015.02.16. 09:20:25

@csicserierika: Azt is tehették volna, de akkor is kint marad az egyik, a végeredmény ugyanaz. A szabálysértést meg ők követték el, megérdemelték a büntetést. Különben meg Ádina magának köszönheti az egészet, ha nem agonizál a kék kendőért, hanem a gyáva Laccccika kapja, tuti Kazalt küldik ki vele, aki persze nyilván visszajött volna, de mégsem az úgynevezett szerelmesek párbajoznak. Mindenképpen maguknak köszönhetik... De jobb, hogy Ádina maradt kint, így tehát jól játszottak :)

Conchobar 2015.02.16. 09:21:36

@togez76: " a többi játékost miért kellett volna, hogy ez foglalkoztassa? Ők is nyerni akarnak" - Hát épp azért nem kellett volna egymás ellen kiküldeniük Lacit és Edinát, mert nyerni akarnak, és a nyeréshez a szavazók megnyerésén át vezet az út, már pedig a szavazók megnyerésére nem alkalmas eszköz a gerlepár tagjainak egymás ellen fordítása, nem alkalmas eszköz a gyáván meglapulás stb.

csicserierika 2015.02.16. 09:25:37

@Sanda.Ipse: én erős büntinek tartom, főleg így végjáték felé. MédiJatörténei szenzációt akartak.

Bergamott 2015.02.16. 09:25:59

@lukacstoncsi: Ettől még nyomhatták is volna, csak elszaladt a ló a kis hölggyel, és gondolhatta úgy az RTL, ha te így kisanyám mi meg így.

lukacstoncsi 2015.02.16. 09:26:27

Én egy vaskos büntit adtam volna az is meghozza a várt eredményt.Pia cigi megvonás.

@mimózA: A humoré???Ezek egy poént nem tudnak közösen összehozni.Még egymással sem tudnak ökörködni.Egyénileg vannak vicces helyzetek leginkább.

togez76 2015.02.16. 09:27:23

@lukacstoncsi: ugyan dehogy szenvedtek, szepegett a seggük, hogy a lóvé nem lehet majd az övéké, persze nem is sejtik, hogy amúgy is olyan ellenszenvesek, hogy esélyük sem volt. Az meg egyértelmű, hogy szerelemről szó sincs, a csaj tuti leszarja, nála ez tattika volt, a mamlasz talán már érez valamit, de az talán már most elmúlt, és elkezdhet álmodozni (egy hétig), hogy veri el a lóvét. Ádina nem tetszik neki, amin nem csodálkozom, és a belső értékei sem túl erősek, az igazság annyi, hogy ott volt esélye, a játék szempontjából szerencsésebb, ha nincs egyedül. Ha kijön a nevére sem emlékszik majd Ádinának, vagy kinek...

USTIRICE 2015.02.16. 09:27:30

Szerintem a Zsuzsa,Dani,Edina es Adam fanok Lacinak fognak szavazni.(Ok.a Zsu fanokban nem vagyok biztos).

Conchobar 2015.02.16. 09:28:01

@Sanda.Ipse: "Az sem lett volna igazságos, mert akkor csak az egyik fél lehetett volna büntethető. A szerkesztők ezúttal azt csinálták, ami a dolguk volt" - A kékkendő kiosztása aránytalanul súlyos büntetés volt. Ráadásul a műsornak sem tett jót. Ami meg a szerkesztőket illeti, ők éppenséggel azt csinálták, ami számukra legkívánatosabbnak tűnt: megpróbálták egymás ellen fordítani, egymás ellen feltüzelni a két fiatalt, avval, hogy állást mutattak nekik, aztán meg avval, hogy bejátszották nekik a rokonok videóját (amiben a rokonok egyéni játékról povedáltak)

Ruadhnait 2015.02.16. 09:28:04

Szerintem nem kell felnie Lacinak most, hogy mar a masodik parbajat nyerte meg. Tuti lesz valami mondvacsinalt veszekedes a heten, amire rafoghatjak, hogy miert nem a Lacira tesznek. Van ott meg eleg ember, akik meg nem voltak, a Lacirol most meg mar azt hiszik, hogy eros.

csicserierika 2015.02.16. 09:28:42

@togez76: már miért biztos, h kint maradt volna ? Ki kellett volna már robbantani valamelyik luvnyát, és győzött volna a jobb. Nem tudhatjuk, h ki lett volna.

lukacstoncsi 2015.02.16. 09:29:15

@Bergamott: Hát nagyon bátrak voltak szerencsétlenekkel:D Most megmutatjuk nem lesz itt kecmec:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.16. 09:29:52

@Bergamott: "..és gondolhatta úgy az RTL, ha te így kisanyám mi meg így..."
Az "így" (kisanyám) alatt mit értesz? Mit tett Edina az rtl ellen, amit ilyetén kellett "megbosszulniuk"? A pad alatt dugás azért nem egy casus belli.

togez76 2015.02.16. 09:30:08

@Conchobar: gerlepár? :D max közösülök... Volt egy szavazás, ahol a nézők döntő többsége is őket akarta párbajozni látni. Jó volt ez így.

Conchobar 2015.02.16. 09:32:07

@togez76: "Mindenképpen maguknak köszönhetik..." - Érdekes. Olyankor nem áll elő senki a szerkesztői akarattal, mikor nyilvánvalóan belenyúlnak a játékba egy aránytalanul súlyos büntetéssel, egy kék kendővel

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.16. 09:32:16

@lukacstoncsi: a vv6 nézettsége anomália volt, egy rtl II szintű kábeladón a 10%-os átlag közönségarány (mert ennyi volt, csak az elején volt 15,6 és párbajonkál 12) az olyan, mintha a TV2 hirtelen 66%-ot futna főműsoridőben. este tíztől az 5-6% nagyon is jó, a csatornaátlag hatszorosa. az előzőhöz képest persze csalódás, de az nem a norma volt, hanem a kivétel.

togez76 2015.02.16. 09:32:21

@csicserierika: Mert ők a két legellenszenvesebb karakterei ennek a szériának. Ez leszűrhető az itteni kommentelők véleményéből, és a különböző szavazásokéból is.

lukacstoncsi 2015.02.16. 09:32:30

@Ruadhnait: Miért benn joggal gondolhatják nem?Nincs kinti infójuk.Csak hogy ezt a szemétládát visszaküldték a nyakukra.kombinálnak most ezerrel vajon miért...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.16. 09:32:40

@mimózA: hát igen, az valóban nagyon vicces és humoros dolog, amikor valakit patkánynak meg kolompárnak hívnak. És, elnézve a hsz-ed, erre még igény is van, úgy látom. :)

togez76 2015.02.16. 09:33:31

@Conchobar: Szerintem nem aránytalan.

ornyim 2015.02.16. 09:34:21

Sziasztok!

Szerintem most, hogy Laci visszatért és már két győztes párbaj van mögötte, - amit igazán senki sem hitt kint sem, és bent sem - nem ő lesz a következő párbajozó, elképzelhető, hogy megijedtek a többiek. Na meg, ideje lenne, ha a másik két lány is megmérettetné magát. :) Egy Robin-Fanni párbajnak tudnék örülni. :)

Conchobar 2015.02.16. 09:35:16

@togez76: " Volt egy szavazás, ahol a nézők döntő többsége is őket akarta párbajozni látni" - Csakhogy olyan szavazás nem volt. Legalábbis az RTL által meghirdetett szavazások között Olyan volt, hogy Ön szerint ki lesz a kiválasztott (értsd: ön szerint kit fognak kiválasztani a villalakók/agyhalottak/csodalények)

csicserierika 2015.02.16. 09:35:18

@togez76: ha Lacci veszi fel a kéket, akkor Edinát küldik ellene. Előre lejátszott volt már a szerkik agyában.

Okami 2015.02.16. 09:36:16

Uram kérdezi mi történt hogy reggel 8-kor próbálom visszafojtani a visítva röhögést?! Válasz: ÁÁÁÁ csak Hogyvolt by. Sixx (szerencsémre visszaaludt!)

Noh, de.....kissé csalódott vagyok ámde nem meglepett, hogy végül a kutyaszemű, málészájú ment vissza, úgy tűnik egy tetkós bádi! (body) még is csak megnyerőbb, mint Dinka "nyerniakarása" persze ehhez kellett a retekklub kavarása is.

EDINA! Mivel van egy olyan érzésem olvasni fogod a kommenteket innen is üzenem megnyerhetted volna a játékot! Sokan szerettünk pontosan a lelked miatt, de Lackó elég szépen magával rántott, és hidd el nem a szex volt a para! Egyszerűen a rabjává váltál, és nem láttunk mást belőled csak az évődést, majd azt a stílust, amit Laci is képviselt!

Teszem hozzá zárásként nem vagyok benne biztos, hogy Fannival szemben is esélyed lett volna..........

Bujumburi 2015.02.16. 09:36:27

@Ruadhnait: Már volt is, az éjjeli onban látszott, hogy valaki összetört egy széket és egy poharat, Dóri magába zuhant, hogy nem gondolta, hogy Fanni ilyen... Robin meg Laci is győzködték, hogy Fanni stílusa milyen mocskos és hogy-hogy nem tűnt fel eddig Dórinak. Gondolom Fanninak már nincs szüksége Dóri barátságára, inkább vele menne párbajozni, most megijedt LAcitól.

Ruadhnait 2015.02.16. 09:36:40

@ornyim: Ugyanezt irtam majdnem. :D A Robin-Fanni parbajt vegul kitoroltem.

togez76 2015.02.16. 09:37:08

@csicserierika: Nem hiszem, Ádinára nem tett volna Robben.

csicserierika 2015.02.16. 09:37:51

@togez76: haha, az itteni kommentelők véleménye :D Ez ám a mérvadó. Figyeld meg, h beizzanak a pink telefonok, amint Lacci megy párbajra.

Bujumburi 2015.02.16. 09:38:04

@ornyim: Egy Robin-Fannit megnéznék én is. :D hihihih

lukacstoncsi 2015.02.16. 09:38:29

Nem Edina meg Laci volt a két legellenszenvesebb villalakó.Reni volt az egyik a másikra van több tippem.

@sixx: egyébként kevesebb helye is lehet fogni az rtlII-tmég ez is képben lehet, de gyengébbek a versenyzők, túl hamar indult ez a széria megint fapados ...

2015.02.16. 09:38:37

@sixx: Ez az Sixx, add meg a császának, ami a császáré (koncsinak, ami a koncsié :-)

De nem ezért írok, hanem, hogy mi az, hogy 1799?

lukacstoncsi 2015.02.16. 09:39:37

@Bujumburi: Ez mi volt pontosan?nem néztem.

togez76 2015.02.16. 09:39:49

@Conchobar: Ez ilyenkor sokkal inkább szimpátiaszavazás.

Conchobar 2015.02.16. 09:40:36

@togez76: "Szerintem nem aránytalan" - Nem aránytalan, ugye? Mikor a takarót bujkálásra használták (dugás közben), akkor még csak figyelmeztetést se kaptak, mikor meg a szauna berendezését használták bujkálásra, akkor meg azonnal kék kendőt adtak nekik

csicserierika 2015.02.16. 09:41:09

@togez76: dehogynem. Már hallom is az indokot. Ti csináltátok, egyétek is meg. Robin most sem állt ki Edina mellett. Végig hozzájuk csapódott, mikor hatan maradtak, mégis őket szúrta hátba.

ornyim 2015.02.16. 09:45:52

@Ruadhnait: Utólag már láttam én is :) arra kellett volna helyeselnem :D Őszintén szólva már látnék inkább mást párbajozni... Remélem, hogy most Laci viselkedése is megváltozik a és abbahagyja a sírást villaléte hátralevő részében :D Szerencsére nem kell többet néznünk a nyígásukat meg a folytonos évődést. Sokáig szerettem volna, hogy Edina nyerjen (sokan vagyunk ezzel így), viszont most már csak azt tudom mondani, hogy hajrá Laci! :) Nagy show lenne, ha a mindenki által utált játékos benne lenne a top 3-ban, élvezném :)

togez76 2015.02.16. 09:45:58

@csicserierika: Ez azért kérdéses, Kiskun ellen is alig jött vissza, és ő sem volt túl népszerű.
@Conchobar: Ilyesmi mindig a takaró alatt ment korábban is, ha ezért büntetés járni alváshoz, meg semmihez sem lehetne használni. A korábbi szériákban is azalatt ment a matyi. Egyébként meg akkor miért nem a takaró alá mentek közösülni a védenceid? Miért volt jobb bohócként a pad alatt?

Conchobar 2015.02.16. 09:46:41

@togez76: "Ez ilyenkor sokkal inkább szimpátiaszavazás" - Attól függ, hogy mi a kérdés. Ha az a kérdés, hogy a ki lesz a következő kiválasztott, arra csak a hülye gyerekek válaszolják azt, hogy az akit én utálok. A többiek azt válaszolják, hogy az, akit a villalakók többsége utál

Bujumburi 2015.02.16. 09:46:46

@lukacstoncsi: próbáltam megfejteni, de sokszor elvették sajnos... Robin Edinát gyászolta és csodálkozgattak Lacival, hogy egymást vigasztalják. (Gondolom Robin azt hitte Edina LAci ellen simán visszajön) Persze egyből elvették a streamet, később amikor visszaadták, akkor már Fanni és Denis ketten kint, a másik 3 bent a hálóban, Dóri teljesen bedepizve és hitetlenkedve, valami üvegszilánkba is belelépett, (LAci meg csomagolta ki a cuccait, illetve felajánlotta Dórinak, hogy pakoljon be Edina fiókjaiba) és közben győzködték Robinnal, hogy Fanni csak megjátszotta a nagy barátságot Dórival, nem véletlenül nincs Fanninak a kinti világban barátnője és Dóri naiv volt, hogy a bizalmába fogadta az elején.

Sanda.Ipse 2015.02.16. 09:47:07

@csicserierika: Miért állt volna ki mellette? Napokig nem is szólt Robinhoz, mert a szaunatársa úgy kívánta.

mobilos perpetuum 2015.02.16. 09:48:43

@Conchobar: A szavazóknak van annyi eszük, hogy nem gerlepárokban gondolkoznak, abban csak RTL gondolkozik, illetve dehogy, nincs nekik mivel. Gyáva Laci volt, amikor a lila kendőt magára rakta, a másik gyáva, Dani lekapta róla.

Bujumburi 2015.02.16. 09:49:42

@Bujumburi: @lukacstoncsi: ja és volt még egy érdekesség... a párbajozni induló lakók cuccait áttúrják, nehogy ellopjanak valamit(?) és LAci azon kaffogott Robinnak és Dórinak, hogy eltűnt három pólója, de legalább most szebben csomagolták vissza a cuccait, mint a Zsus párbajon :D

togez76 2015.02.16. 09:50:13

@Conchobar: Ez persze talán így lenne, azt meg csak a hülyegyerekek nem tudták, hogy nem egyszerű kiválasztás volt, hiszen a kihívott is adott, meg egy aljas húzás, ami visszafelé sült el...

2015.02.16. 09:50:18

@Okami: Edina, szerintem, még ez sem lett volna baj. Ott ment el a hajó, amikor elkezdett "igazad" lenni. Te ezt bentről nem tudhattad, de olyan adásokat láttunk sorban, amikor 40-50-szer ordítottál magadból kikelve, hogy "igazam van/volt", ahogymi itt baromkodtunk vele: IGÁZÁÁM VÁN! vagy IGÁZÁÁM VÓÓT! TUTTÁM, HOGY IGÁZÁÁM VÓÓT! És a lexebb, hogy nem is volt igazad :-DDD

Elhiszem, hogy Zsu irritált téged a kinézete, a szerény szellemi képességei és Denyál (Dán(y=i)el) kisajátítása miatt, de még mindig ezerszer jobb játszótársad, játékos társad, társad lehetett volna, mint pl. Pfffhánny vagy Pennisz. És a királynős héten amit bemutattál: csakis Zsu ekézése, és a szabályok szisztematikus megszegése. Szerintem, a Lackóval való viszonyod még javított is a megítéléseden. Kivéve, hogy nem voltál bele szerelmes (tegnap a belevalóban mondtad hogy, csak 2 hete vagy belé szerelmes), szerintem nem is vagy bele, csak hátha megnyeri, és akkor azért az megfelelő afrodiziákum.

Nem vagy értéktelen ember, de moderálnod kéne a viselkedésed, kb. úgy kellene viselkedned, mint amikor bejöttél a "villába". Volt egy-két olyan nap, amikor kimondottan neked szurkoltam, és nem csak én. Simán nyerhetted volna. Nembaj, vasárnap együtt lehettek Lackóval, mert ő is kiesik...

ornyim 2015.02.16. 09:51:17

@Bujumburi: Hm ez izgalmasan hangzik :D Teljesen várható volt, hogy Fanni befosik, az eddigi nagy pofája is csak mese habbal, hogy ő Lacival menne, ezért nem akar most.. ó hát persze, ezt ő lehet elhiszi, de mi nem :) Persze az teljesen normális, hogy senki sem akar párbajozni, azzal nincs is gond, viszont szerintem most nem Laci-Fanni párbaj lesz. :)

lukacstoncsi 2015.02.16. 09:53:42

@Bujumburi: Kösz.De Fanni min akadt ki hogy poharat tört?Mert Laci jött vissza?

csicserierika 2015.02.16. 09:53:43

@togez76: sztem nem lehet összehasonlítani , akkor erős ellenkampány ment L. ellen. Most két győzelemmel megerősödött.

Conchobar 2015.02.16. 09:53:50

@togez76: "Ilyesmi mindig a takaró alatt ment korábban is, ha ezért büntetés járni alváshoz, meg semmihez sem lehetne használni" - Hagyjad már az alvást a csudába! Alvásnál nem azért teríti le magát takaróval az ember, hogy ne lássák. Alvás közben nem bujkáltak a villalakók, baszás közben annál inkább. Ami a takaró alatt ment, az mehetett volna a pad alatt is (vagy ha nem, akkor először figyelmeztetniük kellett volna a villalakókat, hogy a takaró alá/mögé el szabad bújni, a pad alá viszont nem )

2015.02.16. 09:54:27

@sixx: Ha ezt a retek is így látja, örülök. Szívesen nézném a VV8-at, VV9-et stb. is.

ornyim 2015.02.16. 09:54:58

@Bujumburi: Még valami, most látom a másik hsz-edet is :) Azért az nagyon komoly lenne, ha most Dóri, Laci és Robin tartanának össze és Fanniék maradnának ketten. :D Megnézném Fannika fejét ebben az esetben.. :D

Bujumburi 2015.02.16. 09:55:46

@lukacstoncsi: az nem derült ki, mert folyton elvették a streamet.. nekem úgy tűnt, hogy Fanni nagyon megbántotta Dórit valamivel, de itt egy kép az összetört székről, az előtérben LAci csomagolja ki a cuccokat: kepfeltoltes.hu/view/150216/laci_pakol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bujumburi 2015.02.16. 09:57:22

@ornyim: igen, nekem most úgy tűnt hirtelen, még Robin és LAci is egymást vigasztalta, ők is rácsodálkoztak. azt is eltudom képzelni, hogy Fanni tudatosan akarta így alakítani a dolgokat, egyszerűen könnyebb ellenfélnek tartja Dórit, mint LAcit vagy Robint.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.16. 09:57:53

@Bujumburi: nem, az biztos kellett vkinek ajiba, hogy legyen mit szagolgatni Laci illatával :)

Bergamott 2015.02.16. 09:58:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ezt arra írtam, HA van valami megegyezés köztük, akkor nyilván vannak elvárásaik, amit előre közöltek. Ennek a megszegése lehetett ez a szaunás húzás, HA így van, és ezért csinálták ezt a különös csavart. Ez persze feltételezi, hogy megvan előre a nyertes.

Szerintem sem megfelelő büntetés volt amúgy erre, a kék kendő, az meg sántít, hogy Laci menjen vele emiatt. Legyen már annyi vér a pucájukban, hogy azért küldünk, mert akkor mi még most maradunk.

Amúgy valaki kifejtette itt múltkor, hogy teljesen felesleges lenne előre kitűzniük a nyertest, mert tök mindegy kinek adják oda. Ezzel én is egyetértek.

Az megint más, hogy manipulálhatják a nézőket a vágásokkal.

Ja, és se Edinát se Lacit nem kedvelem.

Conchobar 2015.02.16. 09:58:48

@Spitzbauer: "Nem vagy értéktelen ember, de moderálnod kéne a viselkedésed, kb. úgy kellene viselkedned, mint amikor bejöttél a 'villába'" - Hogy van ez? Ha Edina nem egy kiközösített pária/nem viselkedik kiközösített páriaként, akkor már nem is szimpatizálsz vele?

lukacstoncsi 2015.02.16. 10:00:01

Nyílván még téma lesz Edina ahogy Zsu is de összességében Edina jobb karakter volt.Jobban játszotta a játékot szerethetőbb volt vagy utálhatóbb kinek mi.Zsu egy szimpla béna taktikus őszintétlen körmondatokkal.Edina kissé túltolt, túlmozgott sítlussal.Színesebb egyéniség.Zsu kinti szerepléseit látva egy humortalan merev fapina már bocs.

Okami 2015.02.16. 10:00:01

@Spitzbauer: Zsunak a nevét kár volt leírni, az affektagizit én szívlapáttal csapnám akkora szűzkurva......a szerelmi kérdéskört én betudom egy masszív Stockholm-szindrómának, habár VVIza és Krisztián is elég jól tartotta magát idekint, és én speciel az ő szerelmükben se hittem.

Teszem hozzá még gyorsan az, hogy szerintünk mi helyes baromi könnyű leírni főleg monitoron keresztül, kivitelezni 3 hónapon keresztül egy ingerszegény környezetben nah az már nagyobb falat........Edina a szarabb utat választotta Laci miatt, és meg is lett az eredménye több savat szerintem nem érdemel, mert még így is értékesebb, mint egy kikent-kifent ostobapicsa álá Fannika.

MacákékIcukája 2015.02.16. 10:01:06

@Bujumburi: huh, koszi, hogy ezt leirtad (az ejszakai online torteneseit). Nagyon kivancsi vagyok, hogy hogyan fognak alakulni a viszonyok ezek utan. Jo lenne, ha Dori es Robin beallna Laci melle, szivesen latnam ezt a harmat a dontoben.

Krétagarbó 2015.02.16. 10:01:29

@sixx: nagyon jó lett a poszt, én is sírok (de a nevetéstől)

Okami 2015.02.16. 10:02:48

@ornyim: Igen, igen egy Fanni-Dönisz párbajtól én is elég khm lázba jönnék :D és pontosan azért mert durva kíváncsi lennék ők hogyan viszonyulnának egymáshoz........lehet tippelgetni :)

csicserierika 2015.02.16. 10:05:19

@Sanda.Ipse: mégis hárman voltak együtt utóbbi időben. Robin nem kereste a másik hármas társaságát.

MacákékIcukája 2015.02.16. 10:06:58

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: igen, detto. Biz. szempontbol orulok neki es remelem megspekelik ezt meg par vitaval , hogy ez legyen Fanni veszte. Gonosz vagyok? :))))

Bujumburi 2015.02.16. 10:07:10

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Lehet, hogy tényleg egy Fanni- Dóri párbaj lesz... durva. Mondjuk én tudtam, hogy bármelyikőjük is megy vissza, nem lesz full kiközösítve, annyira nem gyűlölik egymást, mint ahogy az az öfiben kinéz. Fanniban nekem az a fura, hogy Denisről is folyton Dórinak panaszkodott, ő volt a bizalmasa, meghallgatta, stb... aztán mégis mindig fújt rá, ha Dóri mással is beszélgetett.

ornyim 2015.02.16. 10:08:09

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Dóri túl naiv, ha Fanniról van szó, nem egyszer próbálták már meg felnyitni a szemét, Edina is, akkor csak azt érte el vele, hogy rátette a jelét. Fura, hogy Dóri Lacit tartja ősellenségnek, meg, hogy mennyit bántotta, aztán ha tudná, hogy a barátnőjének gondolt Fanni minden szívfájdalom nélkül támadja hátba minden lehetséges alkalommal, akkor máshogy látná.. Reméljük, hogy így 3 hónap után már rájön végre. Meg egyébként még az nem fér a fejembe, hogy mindenki Lacit basztatja a minősíthetetlen viselkedéséért, meg azért, ahogy beszél. Hát bakker, Fanni mit csinál???!!

egyemakisszíved 2015.02.16. 10:08:26

@Spitzbauer: Nem azt mondta Edina, hogy soha nem volt szerelmes Laciba, hanem hogy két hete érzi, hogy már szerelemnek meri nevezni magában azt, ami Lacihoz fűzi. De még Lacinak sem mondta. Ilyen van, emlékszem egyszer hónapokon keresztül tagadtam, hogy szerelmes vagyok valakibe. A családtagok, meg az összes körülöttünk lévő ember előbb tudta mint én, még meg is voltam sértődve, ha mondták. Szerintük olyan áhítattal néztem rá, hogy kezdettől nyilvánvaló volt, bármi rosszat mert valaki róla mondani, rögtön védelmeztem, de még nekem állt feljebb, ha meggyanúsítottak vele. Ki beszél itt szerelemről? Kedvelem, szeretem, tisztelem, meg félek tőle…

Okami 2015.02.16. 10:09:07

@ornyim: És tegyük hozzá még Denisz vallomását is, aki szintén nem szereti Dórit a fogadott húgát.....no comment :)

kismalacka 2015.02.16. 10:09:26

" Szent László kereszthalált hal, pedig senki nem kérte rá, és egyébként is, csicskageci” kisplasztika főszereplője. " Jááj...magam alá sírok :)) Sixx, az egész poszt isteni lett!!

2015.02.16. 10:09:48

@Okami: Hát én itt Zsé legnagyobb támogatóinak az egyike voltam. Ne érts félre, nem tudnék rá még barátként sem tekinteni, de annyira támadták, és most ne részletezzük, hogy butaságból, vagy jólelkűségből (is-is), olyan méltósággal állta, hogy kiváltotta sokunk maximális szimpátiáját. Nagyon megértem, hogy miért csapnád agyon a szívlapáttal egyébként.

A Pfffhánny meg, számomra egy hihetetlen hányadék. Azért is neveztem el a Pfff és a hányj szavak házasításával.

És igen, a monitor mögül nekünk könnyebb.

Bujumburi 2015.02.16. 10:09:48

Laci kipakolja a cuccait: "hát valakinek nagyon szar lehetett, amikor ezt a ruhát áttúrta, mert a szennyesemet elfelejtettem külön rakni és geci büdös a gatyám." :D :D :D

Bujumburi 2015.02.16. 10:11:08

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: hahaha... én is így vagyok ezzel, sajnos nem látok rá sok esélyt, de én most sem gondoltam volna, hogy Laci nyer, szóval bármi megtörténhet. :D

2015.02.16. 10:11:24

@egyemakisszíved: Dinkának van is mitől :-DDD. Félnie. :-DDD

lukacstoncsi 2015.02.16. 10:12:28

Robinnak ha azt nézzük van egy normális természet a többiekéhez képest gondolom ezért is tették be mert egy jófiu karakter.Szerencséje volt azzal hogy ne lett kipécézve az első hezitálós döntéséből (Vikcsu támogatása vagy nem)is elég jól jött ki nem lett egy bélyeg rajta.Mindenkinek voltak fontosabb meccsei, konfliktusai ő sokáig képbe se került szinte csak Laci utálta féltékenységből.Ő meg okosan nem folyt bele dolgokba nézte, figyelte a többieket persze képben volt azért mindig.A többiek észre sem vették mert a saját baromságaikkal voltak elfoglalva és szerelmes sem lett ami még jobb.

,, 2015.02.16. 10:12:52

Ha tudnám hány szerelmet bír még el a rakpart
most a kavicsok közül vinnélek magammal

Krétagarbó 2015.02.16. 10:13:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): volt itt tegnap este mindenféle humor, ahogy visszaolvastam, persze tisztelet a kivételnek...

rives 2015.02.16. 10:13:37

én ugyan kb. egy hónapja már nem nézem a műsort, csak HV-t olvasok, de úgy látom a Zsu-átok kezd kiteljesedni :)
Szép lassan mindenki kipotyog, aki a leggusztustalanabbul viselkedett vele. Már csak a köpködő Fannikának kell kiesni és onnan kezdve mindegy is ki nyeri :)

Krétagarbó 2015.02.16. 10:14:05

@ornyim: én is, és remélem Robinnyó akkor kinthagyja Fáncsit.

2015.02.16. 10:14:25

@Conchobar:

Bővebb válaszom: nem azért volt szimpi, mert kiközösítették (miért, kiközösítették?), hanem mert pozitív volt a gondolkodása, a beszéde, a kisugárzása, barátságos volt mindenkivel, nem acsarkodott senkire, stb. Ld. még: Robin.

Rövidebb válaszom: Ja!

,, 2015.02.16. 10:15:19

Ja és minden cshicskhaghecinek üzenem, aki engem fikáz (ez nem vv vonatkozású, nyugikah) h kívánom h ez legyen az életében a legnagyobb öröme. Ennyike.

Conchobar 2015.02.16. 10:15:40

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Te még mindig itt tartasz? Aztaaa" - Attól nem válik igazságossá a kék kendő, hogy múlik az idő és kiesnek játékosok, vagy éppen vége lesz a VV7-nek

Bujumburi 2015.02.16. 10:16:47

@rives: Zsu átok :D :D +1000 tényleg olyan, szép sorban kiestek... és most tényleg jöhetne Fanni, aztán rögtön a pszichológushoz vehetné a irányt, ha egyszer az életben szeretne majd igazi barátokat is.

MacákékIcukája 2015.02.16. 10:16:58

@ornyim: igazad van, Fanni sokkal rosszabb mint Laci, csak a hulye retekklub mindig bevedi egy lilakendovel :D

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: en Dani fan vagyok es Lacira szavaztam. Nalam mindig az dont, hogy a ket parbajozobol melyik a szerintem kevesbe rossz. Sokan vannak igy ezzel szerintem, ezert nyert Laci ketszer. A parszaz veresszaju kommentelo facebookon a szavazoknak csak egy kisebb resze. Es pont emiatt fog visszamenni Dori egy esetleges Dori-Fanni parbajon, mert a nezok nem bocsajtanak meg Fanninak, hogy hatbatamadja Dorit. Ugyanugy, ahogy a Zsu-Edina-Dani harmas hatbatamadast sem bocsajtottak meg.
Dorit en is sokkal jobban kedvelem, mint Fannit :) szivesen latnam Fanni fejet, ha elvesztene ellene a parbajt :D Persze tuti izgulnek a kimenetele miatt, mert sosem lehet tudni...

2015.02.16. 10:18:34

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Szerintem, aki utálta Dinkát, az Dórira szavazna Pfffhánny ellen. (Sokan vannak.) Ezek a népek ugyanis nem szeretik, ha valaki rosszindulatú, aggresszív és közönséges. Dinka legalább nem volt közönséges.

Conchobar 2015.02.16. 10:19:28

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Dóri ki fog békülni Lacival (a baróti kisbéka meg otthon agyf@szt kap majd :D) és úgy gondolom,hogy most nem rá fogja tenni a jelét" - Azért veted így el a sulykot, hogy legyen majd min pironkodnod a jövő héten?

Bujumburi 2015.02.16. 10:19:32

@MacákékIcukája: hmmm... az a fej, egy esetleg Dóri-Fanni párbaj után Dóri javára.... :D :D imádnám.

lukacstoncsi 2015.02.16. 10:19:54

Zsu átok ez jó.Ezek szerinte ő egy banya lenne a meséből mi?A kis drága egy rossz szava nem volt senkihez hagyjuk már.Nem káromkodott ez igaz majd megkapja ezért az érdemrendet a falaktámadás túlélői mellé még:D Ugyanolyan utálat volt benne sokszor mások felé csak nem nyíltan acsarkodott hanem Danikával meg Edinával hármasban.

,, 2015.02.16. 10:20:14

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: most ghettós hangulatban vagyok, felbasztak, mostantól ghettóban nyomom

másodpéldány 2015.02.16. 10:20:22

@Bujumburi:

jaj nehogy már robin és fanni párbajozni menjen! én őket a top háromban akarom...

igaz, dórit is ott akartam velük, de most sajna fanni megint beparanojásodott, mindenféle hülyeséget vetít dórira, ami az ő saját fejében van csak...pedig szegény dóri nem tehet az egészről.... dóri tényleg egy jóindulatú lány...

jó lett volna látni egy olyan véget, ahol a két csaj szereti egymást, most ezt fanni felmondta, hát sajna tényleg fanni a saját maga legnagyobb ellensége, sajnálom, mert amúgy kedvenc, még azzal együtt is hogy sok hülyeséget csinál és sok határt átlép...

most innentől kezdve fanninak tényleg csak egy tündibündinek kellene lennie, nem csak a játék megnyeréséhez, hanem azért is, hogy akarjanak vele dolgozni ott ahol az álma, a médiában... de ha sok rosszindulatot és paranoiát mutat fel, akkor ajaj... neki is füstbe mehet...

tegnap éjjel denisz mesélt a kéménybélelés rejtelmeiről, szóval mégiscsak egy hivatásos kéményseprőről van szó, aki elvileg szerencsét hoz, és ezt még meg se játszotta az rtl...

laci bíróságra cipelése most már érthetővé teszi a rendőr jelmezét, edina rabruhába öltöztetése meg ugye egyértelmű volt, tényleg egy féltékeny kontrollmániás pasasként viselkedett, az ilyenek elviselhetetlenek és veszélyesek is... kizárt hogy ezek együtt tudjanak maradni, edinában sokkal több a szabadságvágy...

érdekes, hogy én is erősnek gondoltam edinát, fanni legnagyobb ellenfelének és féltettem tőle, nem akartam, hogy edinával menjen párbajozni, az szerettem volna, ha laci kint hagyja edinát, ha már így alakult, hogy fanni lacival párbajozhasson és kinn hagyja...

szóval erősnek gondoltam edinát, ezek szerint több volt a füstje mint a lángja...

alapjáraton sajnálom edinát, mert az rtl végletekig játszadozott vele, leszívta a vérit, edina sajnos nem tudott vigyázni magára és lépre ment... sok munkától vágta el magáét edina ezzel a netre kikerült fotósorozattal, de amúgy nem látom rajta azt, hogy olyan nagyon munkaképes lenne... fannin több szorgalmat meg elszánást látok a munkára...

Csak ügyesen! 2015.02.16. 10:21:07

Sixx! A magam részéről ennek a bőgőmasinának szurkoltam, de ettől még szétröhögtem magam ezen a poszton, nagyon jó lett! :D

Azért azt nem merném ennyire biztosra kijelenteni h Laci a következő párbaján tuti kiesik, mivel van még ott benn egy-két ember, akikhez képest Laci még mindig a kisebbik rossz :D

Okami 2015.02.16. 10:21:57

@Spitzbauer: Hiába ekézték szarrá-rommá ezt a nőt, meglehet sajnálni, de én mindig azt mondom, hogy OK nélkül senkit se lehet így kikezdeni, és Zsu tett érte nem is keveset......

A báránybőrbe bújtatott farkas.......talán így lehet a legjobban jellemezni.

Conchobar 2015.02.16. 10:21:59

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "persze,hát Robin bújt el a szauna alá szopni,rá kellett volna tenni....vagy Dennisre" - Magadtól úgyse fogod föl: senkire nem lett volna szabad így rátenni a kék kendőt

agimano 2015.02.16. 10:23:44

@sixx: a gizda van, ahol és van akinek azt (is) jelenti, hogy menő, pl nekem is, de már nem használom ezt a szót, de amikor még használtam, akkor is előfordult, hogy nem mindenki értette, hogy én mire értem

2015.02.16. 10:24:18

@Bujumburi: Számora egy megfelelő forgatókönyv lenne egy PVC-Pfffhány (PVC vissza), aztán meg egy PVC-Lackó (PVC vissza) párbaj. Akkor Dóri megerősödhetne annyira, hogy megnyerje. Egyébként (most) Robin a legesélyesebb, mert a rózsaszín telefonosoknak sem lehet semmi bajuk vele. Persze, ha csak ők dontenének, akkor a pampulaszájú nyerne.

mr miss 2015.02.16. 10:24:32

műsírás :)
torzba meredt arc, feltűnő hüppögés és kézfejjel szemet dörgölgetés. pont mint a néhány éves hisztis kisgyerek.
nekem mondjuk nincs vele gondom. ha ez tudatos taktikázás Laci részéről, akkor meg is érdemli, hogy ő ment vissza, és hogy a többiek nem merik majd kihívni, így jut majd a top3-ba.

Bujumburi 2015.02.16. 10:26:12

@másodpéldány: Igen, de szerintem Edina valóban erős is volt, december közepén megkockáztatom, hogy a legnépszerűbb karakter volt. Ez egy ilyen játék.. Fanni népszerűsége is ingadozik szerintem, viszont az tény, hogy valamit kezdenie kell magával, ha kijön, mert így senki nem akar majd vele együtt dolgozni. Vicces, hogy VV Szandika is ezt emelte ki vele kapcsolatban tegnap, azt mondta saját tapasztalat. :D Nehéz lemosni az előítéleteket és munkát találni. Fanninak segítségre lenne szüksége, mert a saját félelmeit másokra vetíti ki, elmar mindenkit maga körül, de talán még nincs késő.

ornyim 2015.02.16. 10:26:13

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Egyetértünk :) A játék most fog igazán beindulni, Lacinak van még esélye kibontakozni, és talán még szerethető is lesz (bár én így is szeretem :D ) Dóri meg tényleg nem ellenségeskedik, nem lesz gond Lacival, aztán Fannit lehet szépen kiutálni, teljesen jogosan :D

Bujumburi 2015.02.16. 10:29:25

@Spitzbauer: vicces lenne, nekem tetszik a forgatókönyved :D Fanni nagyon magabiztos

lukacstoncsi 2015.02.16. 10:30:21

Laci akkor a jellemfejlődés csodája lenne?Bement machoként meg keménykedő bikaként és hősszerelmesként végzi nagy lélekkel?Vagy csak szerep volt az egész az elején?Melyik az "igazi"?

Sanda.Ipse 2015.02.16. 10:32:07

@ornyim: mert most Lacci párbajozott. Lesz még Fániról bőven komment, ha eljön az ő ideje. Remélem, kiesik, de addig szórakozom rajta:)

Bujumburi 2015.02.16. 10:33:55

@lukacstoncsi: Laci szerintem úgy ment be oda, hogy egyáltalán nem volt képben önmagával, én azt látom, hogy neki ez a játék felér valami önismereti kurzussal. Aztán hogy mennyi ebből a színészkedés, azt nem tudom, de ha sok, akkor mehetne a barátok köztbe, vagy a éjjelnappalba.

mr miss 2015.02.16. 10:34:59

@lukacstoncsi: nincs csoda. Laci a bevonulás előtt megmondta, hogy ő áldozatszerepre készül. Ezt először Zsu miatt tudta bevetni, aztán Edina mellett.

mr miss 2015.02.16. 10:36:05

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: egyszerre mondtuk (csak én most Toncsinak)

Conchobar 2015.02.16. 10:36:12

@MacákékIcukája: "Ugyanugy, ahogy a Zsu-Edina-Dani harmas hatbatamadast sem bocsajtottak meg" - Sokszor előkerül a Zsuzsa-fanok legendáriumából az, hogy Dani azért esett ki, mert hátbatámadta Zsuzsát. Most ezt néhányan Edinára is alkalmazzák. Ezek a Zsuzsa-fanok nehezen tudják a valóságot megemészteni: Zsuzsa a kezdeti népszerűségét és támogatottságát a játék közepére már elvesztette, és ezért esett ki Laci ellen. Így aztán Dani és Edina kiesésében nem a Zsuzsához fűződő viszonyuk játszott közre

egyemakisszíved 2015.02.16. 10:38:35

@Spitzbauer: Rosszindulatú sem volt Edina soha, az meg, hogy nyílt véleménynyilvánítást sokan agresszióként élik meg, az inkább az ő problémájuk.
Jólelkűség és Zsu? Na ne már, elképzelt magának egy szerepet, hogy méltósággal viseli a támadásokat és nem szól vissza, mert szerinte a támadó ezzel magát járatja le, de nem volt kanala hozzá, hogy meg is csinálja. Kellettek hozzá a nyugtatók is. Beszorította magát egy sarokba, ahonnan nem bírt kijönni. Amit kapott, a maga viselkedésének köszönhette. Meg az RTL-nek, mert berakták uralkodónak a kiesése előtti héten. Általános csoportdinamikai hatás, hogy a csoporttagok minden vezetőt megpiszkálnak, próbára tesznek. Zsu meg tudta magáról, hogy diktátorként szokott viselkedni, a bejövő énekesek is ezt emelték ki róla, fel is húzta a szemöldökét rajta, és mivel a többiek itt is megelőlegezték neki, hogy majd bemutatja, csak azért sem akarta csinálni. De hogy mi legyen helyette, nem voltak ötletei, ezért zsongott be, saját magát kötötte gúzsba, mert mindenáron jó benyomást akart kelteni a nézőkben.

lukacstoncsi 2015.02.16. 10:38:36

@mr miss: Érdekes, ha ehhez tartja magát akkor a lamúr is egy nagy kamu lenne?Akkor magát köpi szembe ezzel mert nyerni nem fog az biztos.

Krétagarbó 2015.02.16. 10:38:52

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: az a szuvenír véleményed, nem a szuverén, csaxólok:) Hát nem nézel te VV-t? :)))

Conchobar 2015.02.16. 10:39:12

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "mivel is vetettem el a sulykot?" - Avval, hogy jósolgatsz. Amit kifejtettél az vélemény, hanem jósolgatás, tippelgetés

Ruadhnait 2015.02.16. 10:39:23

@Bujumburi: A Fanni osszetorte a szeket, szabalyt szegett, ezert kek kendot erdemel, a tobbiek Denniszt kuldik ellene es Fanni kiesik Dennisz ellen...csak egy almomat irtam le :D

MacákékIcukája 2015.02.16. 10:39:33

@Conchobar: igen, reszben igazad van. Szerintem mind a ket faktor kozrejatszott - Zsut vagy sajnaltak, vagy utaltak, ezert esett ki. Teny s valo, sosem volt igazan nepszeru. Az mas, hogy ezt nem irtam be az elozo kommentebe :)

Bujumburi 2015.02.16. 10:42:26

@Ruadhnait: Hahaha, vicces lenne :D Dóri egyébként azon volt ledöbbenve, hogy Fanni milyen szívtelen volt vele. Hát kíváncsi leszek. Az RTL igazi kincset talált Fanni személyében, viszi a műsort, az tény.

lukacstoncsi 2015.02.16. 10:44:13

@Ruadhnait: Na ezt megnézném:D Hogy kutyáznák egymást.Itt nem könnyes szemek lennének hanem vöröslő fejek meg balhé:D "...te rohadék van egy gyereked és eltitkoltad előlem miközben az ágyasod voltam te szemétláda még majdnem terhes lettem miattad stb...."

ornyim 2015.02.16. 10:44:22

@Okami: Fanni meg Dennis a két legkétszínűbb ember a villában, és magukat nevezik őszintének másokkal szemben, ugyan már! Teljesen megérdemelnék azt, hogy velük bánjanak úgy, mint Laciékkal, sokkal többre tartom azt, ha valaki a másik szemében köcsög, mint a háta mögött!

Puncylla 2015.02.16. 10:45:33

@egyemakisszíved:
"Rosszindulatú sem volt Edina soha"
Na, ettől elsírtam magam. Hát mi más volt?

ornyim 2015.02.16. 10:45:59

@Ruadhnait: Ha így lenne, amit mondjuk én is bírnék, akkor Fanni olyan szinten fel lenne háborodva, hogy szörnyű egy hétnek néznénk elébe :D Akkor nem mondaná, hogy ez egy egyéni játék..

nnnnnnnn 2015.02.16. 10:46:28

Edinának már akkor vége volt mikor Laci az első párbajáról visszament. Azóta nem is nézem pont.

mr miss 2015.02.16. 10:48:08

@lukacstoncsi: vsz az is az, kamu. Persze tévedhetek :)

lukacstoncsi 2015.02.16. 10:48:54

@Ruadhnait: Vagy Fannit egész héten asztalosnak tenném be.Székeket kéne gyártania:-)))))))Smink nélkül egy kantáros gatyában kockás ingben:D

Conchobar 2015.02.16. 10:49:18

@lukacstoncsi: "Laci akkor a jellemfejlődés csodája lenne?Bement machoként meg keménykedő bikaként és hősszerelmesként végzi nagy lélekkel?" - Laci már az elején is hősszerelmesként viselkedett. Igaz, nem Edinával, hanem Dórival szemben. Az elején a részeg Dórit ugyanúgy tutujgatta (volna), mint a végén Edinát. A holtrészeg Dórit is becipelte aludni, mint Edinát. Csakhát Dóri nem volt hajlandó tűrni azt, amit Edina eltűrt. Túl ezen, Laci most is machoként próbál viselkedni, úgy mint az elején. A különbség annyi, hogy az elején a többiek még hagyták vezérkedni, a munkáshét után már nyoma sem maradt az egykori vezérségénekfoszlott

2015.02.16. 10:49:31

@egyemakisszíved: Én is így gondolom Zséről, teljesen, de azért jólelkűség is van benne szerintem. Na de az a kis gyökér Dinka, meg a "nagyeszű" Denyál még ezt az faék-egyszerűségű tattikát sem tudták betartani, hogy amint írod: "méltósággal viseli a támadásokat és nem szól vissza, mert szerinte a támadó ezzel magát járatja le". Hát ezért estek ki. Úgy kellett nekik :-)))

Trompipi 2015.02.16. 10:50:01

@Bujumburi: Ez hulye. Neki is kell egy bunbak ("utalom is a szaunat ezert") :D.

egyemakisszíved 2015.02.16. 10:51:11

@Puncylla: Őszinte. Elég szégyen, hogy egy valóságshow-nak az a végső tanulsága, hogy jobban megéri rejtőzködni, mert ha kiadod magad, megbüntetnek érte.
@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Ha úgy érted, hogy szenvedélyes lány, erős akarattal, akkor abban egyetértünk. Meg aki nagyon szeretne igazodni az olyan pasikhoz, akiket okosnak, intelligensnek gondol (pl. Dani).

Conchobar 2015.02.16. 10:51:28

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Ha már se véleményt írni,se jósolgatni,tippelgetni sem lehet az engedélyed nélkül" - Megbolodultál? Milyen engedélyről firkálsz?

ornyim 2015.02.16. 10:52:01

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Conchobaros hsz-eden beszarok :DDDD Jelentsd fel az Ezo Tv-t :DDDD te attyaságos :D

nnnnnnnn 2015.02.16. 10:52:22

@Conchobar: szimplán egy primitív gyökér a csávó

2015.02.16. 10:55:36

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Ha olyan kedved van, hogy sokat akarsz írogatni, akkor és csak akkor fejtsd ki a véleményedet Koncsinak. Ha nem akarsz sokat irogatni, akkor egy "Ja" is elég :-DDD

Conchobar 2015.02.16. 10:56:01

@MacákékIcukája: "Teny s valo, sosem volt igazan nepszeru" - Népszerű nemigen volt, viszont az elején nagy támogatottsága volt (hiszen alaposan elverte Vikcsut a párbajon)

lukacstoncsi 2015.02.16. 10:56:58

@egyemakisszíved: szerintem nagyon megbízott Daniban túlságosan is.Pedig Daninak ő is meg zsu is csak eszközök voltak hogy bennmaradjon hogy ne kezdjék ki még véletlenül se.Ahogy mondta neki valaki a nők vérét szívja...ha visszanézi látni fogja Dani milyen volt vele igazából.Még kinn sem segítette...

Conchobar 2015.02.16. 10:58:01

@$$$=$$$: "szimplán egy primitív gyökér a csávó" - Azt, hogy szimplán gyökér, azt Dani és Robin kivételével mindegyikükről el lehet mondani

Bujumburi 2015.02.16. 11:00:59

@lukacstoncsi: Ezt én sem értem, egyáltalán nem kampányolt Edináért.. - Az ok, hogy nincs nagy eszköztára hozzá, de legalább facebookon nyomathatta volna, vagy a BV-ben. Zsu például kiírta a facebookra, hogy bár Laci ejtette ki őt, örülne, ha a "rajongói" most mégis Lacira szavaznának, stb..

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 11:04:26

nem tudok azokkal egyetérteni, akik szerint a többi villalakó most majd jól beszarik Laccertől, amiért legyőzte A Nagy Edinát. sztem aki összerakja a Valentin-napi kisfilmen látottakat, annak jó eséllyel leesik, h Edinának nem vót igázá, és már Zsu ellen is kiesett volna a gecibe, ergo Lacitól nem volt eget rengető teljesítmény az ő kihullajtása. ja és felejtsük már el azt is, h a nézők megbosszulják a SZERELMESPÁR kiküldését, mivel ahogyan itt, úgy a kizárólag tévét nézők között is nagyon sok olyan ember van, akiket kifejezetten irritált ez a páros (és abból is főleg Edina), szóval vagy pont leszarják, amiért ezek egymás ellen "csatáztak", vagy még vigyorogtak is hozzá, és kéjes arccal nézték a nyűglődésüket már a kampány ideje alatt is.

egyébként meg minden a többieken fog múlni, ha nem geciznek Lacival, akkor nem talál majd rajtuk fogást. pl első körben nem röhögték pofán a visszaérkezéskor, nem ugrottak visítva a nyakába, és nem üvöltöztek tőle 2 méterre, h IGÁZUNK VÓT!!!! csak folytatniuk kell ezt a megértően cuki vonalat, és Laci lazán kihullhat a kövi párbajon.

kamilla123 2015.02.16. 11:05:51

Edina miért nem tudta úgy hordani a haját bent, ahogy a párbaj alatt? ez is csak egy sima lófarok, de tök helyesen megvolt csinálva, meg volt fésülve, nem úgy állt, mint aki épp ablakot akar pucolni még hajmosás előtt, a feje tetejére feltűzve.

MacákékIcukája 2015.02.16. 11:07:57

@Conchobar: igaz.

Ne kommenteljetek mar ennyit, mert nem tudok dolgozni :D

Conchobar 2015.02.16. 11:08:28

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "tudooom,de néha megsajnálom,mert sokszor magában beszélget,hadd örüljön,legyen egy jó napja,na" - Annyi eszed meg nincs, hogy felfogd: nem a haveri körben sörözgettek, de nem is csetelgettek, hanem kommenteket írtok, véleményeket tesztek közre. A hiedelmeddel ellentétben, senkinek nincs az ellenére, hogyha nem feleselnek vele

Puncylla 2015.02.16. 11:15:03

@egyemakisszíved:
Ha "őszintén" kiadod magadból, hogy milyen aljas vagy, megbüntetnek érte. Ezesetben jobban megérné rejtőzködni.

lukacstoncsi 2015.02.16. 11:17:18

Mikor Laci leköcsögözte, buzizta Edinát nagyon romantikus volt nem?Könnyekig hatódtam ezen:D Hiába egy kemény férfi így beszél nincs apelláta:D

Bujumburi 2015.02.16. 11:17:54

Edinát faggatják a blikkben:

lulu 2015-02-15 22:13:15 Először miért análisan közösültél Lacival?
VV Edina 2015-02-16 11:07:40 Először nem análisan közösültem Lacival, hanem markolászta a hátsómat úgy, hogy belilult.

egyemakisszíved 2015.02.16. 11:18:49

@Puncylla: Fura elképzeléseid vannak az aljasságról.

lukacstoncsi 2015.02.16. 11:19:23

@Bujumburi: Danit gondolom szétszedik a nők ezért....szerintem egy egyszerü érdekember.Az volt a fontosabb neki hogy az ő szekerét tolják míg benn van kinn mg semmi...

MacákékIcukája 2015.02.16. 11:19:26

@lukacstoncsi: "Ahogy mondta neki valaki a nők vérét szívja..." hagyjuk mar... Tudod ki mondta ezt? A Denisz. Az az ember, aki a kinti eletben szivja a nok veret (lasd a Jennys sztorit, meg ez a "vanegykislanyomsajnaljatok" duma). Ez pedig egy jatek.

Conchobar 2015.02.16. 11:19:44

@henrik_: "sztem aki összerakja a Valentin-napi kisfilmen látottakat, annak jó eséllyel leesik, h Edinának nem vót igázá, és már Zsu ellen is kiesett volna a gecibe, ergo Lacitól nem volt eget rengető teljesítmény az ő kihullajtása" - Csakhogy ez nem így működik. Hogy Laci most pár százalékkal megverte Edinát, az nem jelenti azt, hogy másfél hónappal ezelőtt Zsuzsa is megverte volna. Zsuzsa és Laci között inkább nem tudtak, Edina és Laci között meg nem akartak választani. Edina és Laci között inkább az döntött, hogy a Laci-Edina kapcsolatban Edina hibázott többet (Danit és Robint illető vakbizalma miatt, továbbá mert sokszor keresztülverte Lacin az akaratát, mégis kevéssé volt tekintettel Lacira stb.), ugyanakkor Laci végre elszántságot mutatott, felhagyott a játék feladására vonatkozó nyavalygásával

Puncylla 2015.02.16. 11:21:01

@egyemakisszíved:
Most alakultak ki ezek az elképzeléseim, Danit és Edinát figyelve.

mocskosmacska 2015.02.16. 11:21:11

Miért vették el a lila kendőt? Úgy szerettem volna nézni, ahogy a négyes agytröszt egymásnak esik. Egyébként szerintem faszság volt Edinát és Lacit kiküldeni egymás ellen. Röhejes, ahogy folyton a "kiviszlek és kint hagylak" közhelyet mantárzák és közben fosnak egy párbajtól. Szeretnék már látni valaki tökös gyereket (pl. Majka) aki nem cidrizik a párbajra, hanem megy és nem szarozik, hogy ki lehet a leggyengébb, hanem viszi, akivel baja van. Nekem ez a tényleg belevaló mentalitás, ami szimpi, nem ez a nyuszi hozzáállás. Aki meg akarja nyerni, annak nem a pillanatnyi túlélésre kellene játszani. Az olyan kisstílű.

lukacstoncsi 2015.02.16. 11:21:43

@Bujumburi: a sok hülye már analizálást sejtett emögött istenem és még el is hitték:D

másodpéldány 2015.02.16. 11:22:39

@Bujumburi:

linket nyomjál már a BLIKKHEZ..

meg volt a Reggeliben?

akkor ahho is kéne egy valakitől...

köszi

lukacstoncsi 2015.02.16. 11:23:04

@MacákékIcukája: Igen már beugrott.Volt ebbn valami.Dennis meg csak tudja:D

Na elmentem zabálni.Majd leszek még.

Conchobar 2015.02.16. 11:23:05

@Bujumburi: "Először nem análisan közösültem Lacival, hanem markolászta a hátsómat úgy, hogy belilult" - Magam is így gondoltam (és kommenteltem) annakidején, mert furcsállottam a mondatát, hogy 'fáj mind a két seggem'

malevil2050 2015.02.16. 11:23:32

Áhhhh a régen nem látott (hálistennek) meggyütt,és támadásba lendült, mint a 25. ukrán front zsukovval.etessétek had hízzon!!!!! Nem tom hoty nem tuggyátok megérteni,mindent rosszul láttok,annyi eszötök nincsen mint,2 pár pacsírtának.Na hajrá,de nélkülem

kamilla123 2015.02.16. 11:23:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez igaz, bár LAci sem bátorságból párbajozott, hanem mert nem volt más választása. Neki is szűk volt a segglyuka, ahogy Te fogalmaztál :-)))

amúgy Edinkának ez egy aranyos megnyilvánulása volt a videóban, h remélem, h most megiszunk egy sört :-)

,, 2015.02.16. 11:25:28

@malevil2050: na ne szórakozz, nehogy el merj tűnni. Maradsz és kész. ennyike.

Okami 2015.02.16. 11:26:20

@ornyim: Fanni mellett annyi szól, hogy, ha épp kellően idegbeteg hangulatában van azért face to face is megtudja mondani a frankót, Denisszel szemben, aki akkor bizonyította be mennyire jellemtelen, amikor Dórit gyönyörűen kihábogta a háta mögött. Eddig se volt kedvencem ezután pláne elásta magát......

Bujumburi 2015.02.16. 11:27:07

@lukacstoncsi: @Conchobar: Igen, ezért mondjuk tényleg sajnálom, nem is értettem, hogy terjedt el ez a hülyeség. :) Gondolom beindította a nézők fantáziáját?

Conchobar 2015.02.16. 11:27:38

@mocskosmacska: " Szeretnék már látni valaki tökös gyereket (pl. Majka) aki nem cidrizik a párbajra, hanem megy és nem szarozik, hogy ki lehet a leggyengébb, hanem viszi, akivel baja van. Nekem ez a tényleg belevaló mentalitás, ami szimpi, nem ez a nyuszi hozzáállás. Aki meg akarja nyerni, annak nem a pillanatnyi túlélésre kellene játszani. Az olyan kisstílű." - Nemcsak Majka, hanem Alekosz, Attila és Aurélió sem 'taktikázott' a leggyengébb kiválasztásával. Mindannyian vitték, akivel bajuk volt. És igen, a nézők büntetik a gyávaságot (pl. a VV4-ben is megbüntették Bécit, aki Alekosz helyett inkább a gyengébbnek hitt Jerzyt vitte párbajozni)

Bujumburi 2015.02.16. 11:29:11

@Okami: ISten mentsen tőle, hogy Denist védjem, de annál a jelenetnél kifejezetten azt éreztem hogy Fanni hergeli Denist, az meg ittas volt és még piát sem kapott, vevő volt rá.

kamilla123 2015.02.16. 11:29:20

@Ruadhnait: sztem is be lesznek kaksizva LAcitól. Majd talán Fanni összezördül Robinnal vagy Dórival és akkor az lesz az indok.

Bujumburi 2015.02.16. 11:30:52

@kamilla123: ez már pipa, Fanni odamart Dórinak még tegnap este.

Okami 2015.02.16. 11:32:11

@Bujumburi: Figyi, én ha valakit szeretek és fogadott húgomnak vallom, még ha beton bevagyok baszva és épp édesanyám próbál stuffolni AKKOR SEM sem fogom az ellenkezőjét mondani. Ezen szerintem kár szépíteni......egyébként pedig zsák a foltját, ahogy Edinára. és Lacira mondták :)))

Okami 2015.02.16. 11:33:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szerintem Robin korrekt, ha lehet ezt így mondani....bár az ő személyisége se túl erős illetve nekem nem elég karakteres (mint pl. Attila!) de , ha már kapunk egy félig normális játékost örülhetünk, persze nem erről kéne szólnia a műsornak ezt is aláírom :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.16. 11:36:40

@Okami: nem, ő tujul, nekem Fanni kell, asszem. Vér, ármány, intrika, árulás :-D

egyemakisszíved 2015.02.16. 11:37:17

@Puncylla: Szerintem nem jó, ha a nyílt véleménynyilvánítást, még ha indulat van is mögötte, aljasságnak vagy rosszindulatnak látjuk. Amit Dani és Edina mondtak, tartalmában igaz volt, szerintem. Ha úgy tetszik, igazuk volt, de talán ezt nem kellett volna kimondani, jobb lett volna, ha a következtetést a nézőkre bízzák, de a hallgatásból nehezen lehet tévéműsort csinálni. Mivel odabent csak egymással tudtak foglalkozni, belecsúsztak az ítélkezés és minősítgetés hibájába, Dani vezényletével. A legfurcsább, hogy a kommentekből ítélve pont azok éreztek erős késztetést, hogy büntessék ezt a tulajdonságot, akik maguk is hajlamosak ítélkezni mások felett és minősítgetni. :)

Okami 2015.02.16. 11:39:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Tujulást inkább Dórinál érzékelem erősebben, Robin mostanra jóval többet konfrontálódik, véleményt nyilvánít, mint az elején! Fanni szerethető figura lenne, ha nem szállna el vele a ló......és egy picivel több ésszel játszana!

minden végzet nehéz 2015.02.16. 11:40:19

@Hadrian77: László mindennap hányni fog , mert ugye hányingere van ha nincs mellette Edina .

Magg. 2015.02.16. 11:43:17

@csicserierika: meg túltolta a Laci-Zsu témát, meg túltolta a dzsungel hetet, meg túltolta a mártírkodást és mások hibáztatását a szauna helyszínére levő tekintettel a közösülésre irányuló behatolást. :)
Edina mindent túltolt, amit csak lehetett és most megkapta érte a jutalmát.

másodpéldány 2015.02.16. 11:44:17

@Bujumburi:

igen sajnos, nem lehet hogy kinevezzen valaki fanni tanácsadójának, és bemehessek 5 percre beszélni a fejével... hogy most már hagyja abba bárki támadását, csak legyen tündibündi, csak azzal foglalkozzon, hogy mosolyogjon, énekeljen és nyomja a poénjait?

jaj ez a lyány is önmaga ellensége, hát most minek kell dórit maga ellen fordítani, mikor tény s való, hogy dóri mindennek dacára végi kitartott mellette...

eh, eh... ezek szerint búcsuzn om kell a

fanni, dóri, robin tophármas álmomtól?

nekem akármelyik győz jó... és mind a hárman fognak tudni melót találni,

jaj fanni, most lövöd lábon magad... de azért remélem lacit még kiviszed és kinn hagyod, köszi...

denisz meg szerintem egy rettenetesen nagy kéményseprő karriertr fog befutni, csinál egy vállalatot tuti, őt fogják hívni mindenhova, neki már nem is kell sepernie, csak mosolyognia... ha még reppel is hozzá, zilliomos lesz...

Krétagarbó 2015.02.16. 11:44:52

@VV Erőlegény: Na végre, tegnap is elkelt volna egy kis erősítés:)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 11:45:22

@Conchobar: "Hogy Laci most pár százalékkal megverte Edinát, az nem jelenti azt, hogy másfél hónappal ezelőtt Zsuzsa is megverte volna. "

egy szóval nem mondtam,h ok-okozati összefüggés van a kettő között, de ettől még Zsu lazán kibaszta volna Edinát.

lukacstoncsi 2015.02.16. 11:45:41

@Bujumburi: Látták hogy Fanninak meséli a fürdőben és az meg rögtön erre gondolt.Innen jött.Fanni a hitelesség az meg úgy adta tovább hogy meganalizálták.Amúgy is baromi hihető hogy rögtön ezzel kezd Edina pláne hogy még az anyjától is reszketett.

Krétagarbó 2015.02.16. 11:47:01

@malevil2050: csatlakozom Foxihoz, el ne tűnj. Max. ha aludni akarsz, pár órára. Azt amúgy szoktál néha? :)

lukacstoncsi 2015.02.16. 11:47:30

fanni készülne ki a legjobban ha nem nyerne.az egész műsor erre megy nála.gigi is kiakadt hogy ezért takarítottam?:Dő meg hogy potyára sminkelt balhézott, műsírt szexelt stb és nem nyert:D

Magg. 2015.02.16. 11:47:37

Sziasztok!
Pár napig nem voltam tévé és netközelben. Sok a komment, még nem jutottam a végére.
Megnéztem a tegnapi öfit - akárhogyan is figyeltem, Edina arcán nulla érzelem látszott. Kicsit akkor lett könnyes a szem, amikor az elveszített milliókról kérdezték. Míg Lacafaca óriáscsecsemőként bömbölte végig az egészet, Edinácska vagy faarccal ült vagy vigyorgott.
Tényleg, marhára szerelmes lehet. :)))
Hála a jóistennek, hogy kiesett végre.

egyemakisszíved 2015.02.16. 11:49:24

A legviccesebb az lesz, ha az első nőközpontú VV finálénak egy női résztvevője sem lesz. Ha igaz, hogy nők többen nézik és többen szavaznak, akkor igazán gratulálhatunk magunknak mi kinti nők, a bentiek kiirtásához. Csak nehogy véletlenül egy is nyerhessen közünk. :)

Conchobar 2015.02.16. 11:49:40

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Kíváncsi leszek egyébként Lacccii 'bosszújára'" - Laci bárkit vigyen is a Dóri-Fanni-Dennis-Robin négyesből, azzal teljesíti a bosszú fogadalmát. Ami meg a "Gondolom annyit fog sírni,hogy elárasztja a villát,és mindenki megfullad" mondatot illeti, jó nagy ostobaság. Ha ritkán is, de Laci tud sírni. Jókor, jó helyen

Okami 2015.02.16. 11:50:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hmm, ezek szerint te tudsz azonosulni a közönséges egyben velejéig rosszindulatú attitűddel? Mert akkor ennyi erővel az áspiskígyó Zsu is nyerhetett volna.....neeem, nem hiszem :)

csicserierika 2015.02.16. 11:50:39

@Magg.: nem véletlen azt a kettőt írtam, mert így gondoltam. Ennek köszönhető a szavazat különbség. Sztem. Savanyú Zsuzsa mindkét párbajfélnél játszott, tehát nem oszt, nem szoroz.

másodpéldány 2015.02.16. 11:51:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

"mindegyik tuja, kivéve Fanni. Ő viszont Éva típus, emiatt nem nyerhet, sztem."

jaj, félek igazad van! de ne legyen, elvégre most lehetne az rtl-nek egy szupersztár lány győztese, aki kamera-kompabilitis, szorgalmas, van benne ambíció, vicces, szellemes, csak sajna sokszor erőt vesz rajta a paranoiája és önmaga ellensége lesz...

de azért az rtl tehetne azért, hogy mostantól kezdve két hétig tündibündi legyen... ha akarnak egy igazi női győztest...

Okami 2015.02.16. 11:53:49

Megdöbbenve egyben csalódottan kostatálom, hogy a Zsu féle mentalitásra/személyiségre van igény, nem is kevés......de úgy tűnik mégsem annyira hülye, ha ilyen szinten sikerült elérni a célját :) és még mindig van aki visszasírja a NŐK szégyenét!

Puncylla 2015.02.16. 11:54:13

@egyemakisszíved:
Azzal fejezném be, hogy az a fajta őszinteség, miszerint "én ilyen vagyok, magamat adom" , nem is tudnék másként cselekedni, nem is akarok alkalmazkodni, ez soha nem nyerő. Még akkor se, ha a nyilatkozó egy makulátlan ember. Hát még ha egy Edináról vagy Daniról van szó!

Conchobar 2015.02.16. 11:56:00

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Zsu akkor simán kint hagyta volna Edinát,ez nem is kérdés. Megalázó fölénnyel" - Valamiben hinniük kell a megrögzött Zsuzsa-hívőknek. Most végre találtak egy 'a győzelemben biztos és ezért már nem is szavaztak' legendánál jobb szalmaszálat, a 'Laci most legyőzte Edinát, ezért egy hónappal ezelőtt Zsuzsa is legyőzte volna Edinát' megnevezésűt

Bagyó Bigyi 2015.02.16. 11:56:07

a széktörés max laci műve lehet, ő a helyi bass-ájba, lehet fanni beszólt neki edinával kapcsolatban, lacc a vadember meg dühöngött egyet és a szék lett az áldozat... hajrá fanni és dennis!

kamilla123 2015.02.16. 11:56:46

@Bujumburi: igen? minden jóslatom így teljesedjen be akkor :-) ez esetben hajrá Dóri!! :-))

MacákékIcukája 2015.02.16. 11:57:10

@Krétagarbó: a tegnapit en is visszaolvastam, meg is bantam. Nem ertem, hogy egy ilyen random dolog, mint a VV, hogyan hozhat ki ilyen durva indulatokat felnott emberekbol. Egyszeruen undorito volt ami itt ment. Nem tudom, sportolniuk kellene, hogy kieresszek a gozt vagy valami.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.16. 11:57:42

@Krétagarbó: Vendégeink voltak... az appomat pedig már régen leadtam, a tegnapi vesztesre. Többet nem tudok és nem is akarok tenni. Nem igazából értem az emberek többségének reakcióját, és a műsorszerkesztők filozófiáját. Nekem a VV7-ből a reality műfaj alapvető kelléke hiányzik mégpedig a pártatlanságra való törekvés. Jelenlegi preferencia sorrendem: Laci-Robin-Fannika-Denisz-Dóri (de ez már csak kényszer preferencia sorrend). Dóri azért van a lista végén, mert nem csinál az égadta világon semmit...

malevil2050 2015.02.16. 11:58:54

@foxglove (F6): Oké,főnök de úty látom,visszavonták a frontot.

MacákékIcukája 2015.02.16. 11:59:13

@lukacstoncsi: tenyleg? Ezt mondta anno a Gigi? Erre sem emlekeztem :DDD

másodpéldány 2015.02.16. 11:59:19

Na és most pedig legyetek szívesek fogjátok vissza magatokat a kommentelésben, hogy mások tudjanak dolgozni, vagy kénytelen leszek szétcsapni közöttetek...

és hajrá fanni! - térj észhez! légy tündérfalivi tényleg, legalább az utolsó két hétre...

és hajrá robin, hajrá dóri!

,, 2015.02.16. 12:00:00

@Puncylla: de, nyerő, a kinti életben sajnos, és nem, ők nem kapnak semmiért büntetést soha, vagy ha igen, akkor "megbosszulják". Mindenki gonosz csak ők nem, miközben ők a legrosszindulatúbb, legaljasabb, leghazugabb emberek, saját magukkal szemben soha nem lennének őszinték.
De ez szerintem pont nem az Edina típus, hanem a Fanni-típus. A királylány típus.

egyemakisszíved 2015.02.16. 12:00:33

@Puncylla: Edina nagyon is jól alkalmazkodik, még Fanni és Dóri se nagyon talált rajta támadási felületet a párbajfelkészülésnél.

malevil2050 2015.02.16. 12:01:39

@Krétagarbó: Szoktam,de natyon keveset,tudod aki sokat alszik asz keveset él.De most asz fog következni.

Conchobar 2015.02.16. 12:02:07

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "ha Edina kérését teljesíti,és kiviszi Fáncsit,akkor nézhet majd egyet,amikor nyílik a zuccaajtó" - Hát ja. Imponáló ez a mindenttudó jövőbelátás. És mi van akkor, ha te nézel majd nagyot, mert Laci nyeri a VV7-et (nagyon jó úton halad efelé az RTL is, meg a többi villalakó is, mégha ennek a mostani párbajon, nem volt, de nem is lehetett még nyoma)?

Conchobar 2015.02.16. 12:04:12

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Nem sok logikád van neked,az tuttti. Igaza van sixx-nek" - Nem sok logikám van, ugye? Pláne, megha maga sixx mondta

malevil2050 2015.02.16. 12:04:27

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Micsiiináltam?? nem szeretem az eggyeskéket,máá elnézést kérek.

malevil2050 2015.02.16. 12:06:03

@VVzombi: Esztet én kikérem magamnak - megiszom - s a következőt te kéred,oké?

Conchobar 2015.02.16. 12:06:24

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "A véleményem ugyanez,kint hagyta volna. És nem azért,mert most Laci ellen kiesett" - Mert akkor miért hagyta volna kint Zsuzsa Edinát?

malevil2050 2015.02.16. 12:07:01

Nahh jóccakát evribodri.

Okami 2015.02.16. 12:07:38

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Most nem azért, de Évát ki baszta volna meg? Max egy Köpködő Vipera.....se! :D

Szex miatt elítélni valakit ölég képmutató megközelítés :)

Bujumburi 2015.02.16. 12:08:03

Ezt tudja valaki értelmezni? Edinától kérdeztek.

Gabi 2015-02-16 10:06:51
Szia! Ha Fannit tartod a legesélyesebbnek, miért javasoltad Lacinak, hogy őt vigye ki?

VV Edina 2015-02-16 11:51:40
Igazság szerint azt gondolom, hogy rá tudott világtani itt kint arra a dologra, ami bent volt. Azt gondolom, hogy ezek után, amiken átment a laci le tudja győzni Fannit, mert Fanni szerepjátéka remélem hogy lassan átjön a tévé képernyőn keresztül is.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 12:08:15

@Conchobar: nem Zsuzsa-hívők vagyunk, hanem egyszerűen csak látjuk, h Edina borzasztóan túltolta. nagyjából úgy, mint te itt, nem is csodálom, h neked még nem tűnt fel.

Okami 2015.02.16. 12:11:25

@Bujumburi: Fanni többször kijelentette, hogy imádja a kamerát, imád szerepelni.......szerepet játszani?!

Amit én úgy látok, hogy simán ösztönszerűen tol.....kb. mint Éva vagy Aurélio.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.16. 12:12:53

@Bujumburi: Gondolom, arra akart kilyukadni, hogy majd Laci felnyitja a nézők szemit, hogy milyen is a Fanni 0-24-ben. (Ha nem erre gondolt, akkor passz.)

Conchobar 2015.02.16. 12:12:54

@henrik_: "egyszerűen csak látjuk, h Edina borzasztóan túltolta. nagyjából úgy, mint te itt, nem is csodálom, h neked még nem tűnt fel." - Mit tolt túl? És mit tolok én túl? (lehetőleg ne rizsával öntsél nyakon, hanem alátámasztott állításokkal)

Okami 2015.02.16. 12:14:54

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Ájm sorry benéztem.

Zsu-nak szerinted nem viszketett a pöcke? :) Simán megdugadta volna magát Lacival, és hát a Dávidos jelenetet se felejtsük el rögtön a megérkezése estéjén.......a vér nem válik vízzé, közhely, de rá pontosan igaz :)

kamilla123 2015.02.16. 12:15:22

@Bujumburi: egyszer mondta vki (talán egy posztíró), h Edinka úgy fogalmaz, mint egy google translate. :-)) sztem ő sem tudja, mit akar mondani, csak hadovál, mert azt nem mondhatja, h hülye tanácsot adtam. Tudjuk ugyanis, h ő sosem téved vagy hibázik.

amúgy sztem a szerkik nem hagyják majd Lackót párbajozni, mert az már kicsit uncsi lenne. Gondolom a Fanni Dóri vagy Robin Fanni párbajt tolják majd.

Magg. 2015.02.16. 12:15:47

@csicserierika: igen, de ha általában nézed a kommenteket, még kábé 1 hete is a Zsu elleni hadjárata és a dzsungelhetes "alakítása" volt itt a újra és újra fő téma.
Vagyis úgy gondolom, a kommentelők mellett a tényleges szavazók is összességében nézték és ítélték meg az ámokfutását.
Biztos vagyok benne, a szavazók itt sem Laci mellett, hanem Edina ellen szavaztak.

,, 2015.02.16. 12:15:56

@Bujumburi: vakon van... majd rájön h nem arról van szó h nem látják a nézők h Fáncsi milyen, hanem arról h látják és szimpatikus nekik. Vszínű egy-két nap utánaolvas és rájön erre ő is.

Magg. 2015.02.16. 12:17:49

@Bujumburi: Edina összetett mondatait nem lehet értelmezni. A tegnapi adásban is olyanokat mondott, hogy csak lestem - mi vaaaaan? :DD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 12:18:28

@Conchobar: ott volt előtted. ha neked nem tűnt fel, akkor már soha nem is fog. ;)

Magg. 2015.02.16. 12:18:47

@kamilla123: :))) jaja, kábé úgy fogalmaz mindig, mint azon a bizonyos törivizsgán.

2015.02.16. 12:18:57

@henrik_: hazi bohocunkat mar senki nem veszi komolyan :)
Megyek meghallga a napi zenet.

Lenyeg h ma adina is kiesett nincs mar min flozofalni - hajla lobin.

Bagyó Bigyi 2015.02.16. 12:20:28

@kamilla123: bunkó éva is sorozatban ment párbajozni, az kb a 3. párbaj volt sorozatban mikor győzelmében a földön gurgulázott

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.16. 12:21:30

Mamusz László még hány napig tudja hozni ezt a besérült szerelmes karaktert ?
Nem mintha megmentené ez a rinya, köv párbajra megint ő csattog ki akárkivel.
Ádinánák nem sokat kell várnia a behatolós közösülős spanjára.

lukacstoncsi 2015.02.16. 12:21:39

@MacákékIcukája: A másik csapat Éva, Alekosz ezen is pörgött hogy Gigi betakarítja magát a fináléba vagy mi.Ha nem is tudatosan mert rendszerető lány volt főzött is azért rá is játszott erre.A Ráczékat se szerettem egy idő után éppúgy mint a bunkó Baukót igaz az utóbbit hamarabb megutáltam.

Conchobar 2015.02.16. 12:21:48

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: "Fannira épült a műsor egy része,Laci csak Edina kelléke volt és fordítva,ők egyénileg nem voltak érdekesek,míg F. igen" - Az igaz, hogy Fanni alpári színi előadásaira épült sok-sok összefoglaló, mert Fanni minden összefoglalóban helyet kért valami botrányos dologgal, de az már nem igaz, hogy Laci és Edina egyénileg nem volt érdekes (hiszen a kapcsolatuk minden buktatóját, problémáját egyénileg voltak kénytelenek megélni/átélni. Például Laci egyénileg élte azt át, hogy a nője számára egy másik pasi, Dani fontosabb volt)

mr miss 2015.02.16. 12:22:49

@Bagyó Bigyi: a szánalmas már nem elég kifejezés erre. Ha Laci túltolja az önsajnáltatást, akkor elcseszi az eddig jól felépített áldozatszerepet, vsz.

másodpéldány 2015.02.16. 12:23:05

@kamilla123:

"h Edinka úgy fogalmaz, mint egy google translate. :-))"

és a mondatainak a dallama, vagy íve is olyan szaggatott, le-föl ugrál (most nem az ízes beszédjére gondolok), olyan fura, de lehet, hogy ez is az ízes beszéd része, és hogy a hangsúly az utolsó szótagon van nála, nem az elsőn...

egy nyelvzeneszakértő mondja már el a véleményét erről

mézescsók 2015.02.16. 12:23:33

Személy szerint örülök, hogy vége a szerelmespáros nyűglődésnek és ismét nézhető lesz az öfi.

Edina sosem fogja megérteni, hogy nem szex és nem az anyjának tett ígéretei megszegése miatt esett ki, de ha ez őt megnyugtatja, akkor hajrá. Nincs is fontosabb a lelki békénél.

Dóri - tippem szerint titkos alkesz a nő, már már baukói szinten (pia rejtegetése, könyörgés az italért, összeöntögetés, stb.). Megjegyzem, hacsak nem botoxozzák ott bent három hónapja folyamatosan, akkor a feje is erre utal. Amúgy az alkohol hizlal ám rendesen! Csalódott Fanniban? Ő is kibeszélte, nem egyszer.

Fanni megroggyant (Csicserika 09:08:02)? Éppen ellenkezőleg, jobb, mint valaha: nagyon jó volt a médiahéten, jó volt a zenés feladatban, nem balhézott, nem itta magát vállalhatatlanra - táncikálás az asztalon, éjszakai randalírozás, mert mindezt ugye Dórika tette, stb -, Laci párbajának előkészítése során nem hozakodott elő a saját sérelmeivel mértéken felül, nem ordenáréskodott.

Robin éledezik, előjött a valódi énje. Vagy ha nem, akkor végig átvert bennünket a kis tujáskodásával. Ezzel amúgy semmi baj, így is lehet játszani. Tetszett, hogy kétszer is került - eddig egyetlenként - leordítani Edinát a párbaj előkészítésekor. Időnkéntviszontt ő is túltolja: Dóra bőgésekor - az eddigi gyakorlattal ellentétben - ő kötött bele belekötött Fanniba (zenés buli, amikor Dóri ismét csak nem volt már szomjas).

Robin-Laci-Dóri összefoghat Fanni ellen, de akkor ő lesz a kiválasztott, párbajra ez esetben biztosan megy, viszont kedvére eldöntheti, hogy melyik ellen. Dennist nem választaná, annyira nem idióta. Nem gondolom, hogy ők ketten párbajoznának egymás ellen. Megjátszhatják persze azt is, hogy az előbb említett trió közül valamelyik magára vállalja, hogy ő megy párbajozni és majd kihívja Fannit, de kétlem, hogy bármelyiknek nagyobb a bátorsága, mint az a bizonyos zabszem az alfelében.

másodpéldány 2015.02.16. 12:25:54

@Bagyó Bigyi:

ha ő verte szét, akkor viszont ezért ki is tehetik rongálásért...

mr miss 2015.02.16. 12:26:11

Ha túl sok lesz a picsogás, mindenkinek elege lesz Laciból, a nézőknek is. Két hét múlva úgyis találkoznak, nem? Akkor minek ez a nagy rinya... túl sok.

,, 2015.02.16. 12:27:09

@másodpéldány: mi az a nyelvzene szakértő?

egyemakisszíved 2015.02.16. 12:28:05

@Bujumburi: Azt hiszem a megjátszást és az őszinteséget akarja egymással szembeállítani. Úgy gondolja, hogy a nézők a szerepjátszással szemben a valódi érzelmeket fogják választani és hogy ennek demonstrálására Laci alkalmas lesz. A bentiek felfedezték, hogy Fanniban egy színésznő veszett el, ami jó, de egy valóságshow-ban nem feltétlenül azt keressük, hanem aki önmagát adja. A kiprovokált veszekedései miatt bukott le, amiket így a vége felé már ő maga sem bírt röhögés nélkül megállni.

Magg. 2015.02.16. 12:28:23

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Először azt gondoltam, Lacci kamuzik. De egy ideje olyan Shrek-macskás szemekkel bámul, sírós hangon rebeg, meg Aut utánozva folyton bömböl, hogy szinte bedőltem a hatalmas szerelmének. Edina viszont 100%, hogy nemhogy nem szerelmes, alig várja a VV7 végét, hisz ha Lacca kiesik, végre megszabadulhat tőle, ha meg netántán megnyerné (nem fogja!), jól beül Lacca lakáskájába, elveri a millióit, aztán lép le.
Milyen már, kerek-perec kijelenti, ha ő nyerné/(nyerte volna) meg, ő biza be nem engedné oda élete nagy szerelmét, mert a mamma.... LOL!

Egy szerelmes nő nem így néz, nem így viselkedik.

Conchobar 2015.02.16. 12:29:06

@henrik_: "ott volt előtted. ha neked nem tűnt fel, akkor már soha nem is fog" - Feleselés helyett nagyon alaposan alátámasztottad az állításaidat, véleményedet

mr miss 2015.02.16. 12:30:47

feleselés!!! höhö háhá atyaég :D
na sziasztok, vár az ebéd.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.16. 12:32:41

@mézescsók:

Azt ne felejtsük, hogy Robin ment be utoljára a villába, ki az aki egy összeszokott haveri körbe becseppenve neki áll osztani a népet ? :)
Most nyilván hallatja magát, mert már az ő agyát is ekézik elég krafttal ,mimóza f*sz lennék egy idő után én is borogatnám a dohányzóasztalt :P

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 12:33:22

@Conchobar: FELESELÉS. :DDDDDDD

kicsit sokat képzelsz magadról. :)))

Magg. 2015.02.16. 12:34:27

@henrik_: ne etesd a trollt! :DD
Itt rajta kívül másnak nem lehet igaza, IGÁZÁÁÁÁM VÁÁÁN"

másodpéldány 2015.02.16. 12:35:28

@foxglove (F6):

másmilyen a dallama a mondatainak,

szóval mondat közben le-föl viszi a a dallamot, a végére fönt hagyja, de mégis ott nyomja meg a szavakat...

nem tudom, egyáltalán nem értek hozzá, egy nyelvész, aki ezeket tanulta és ismeri, jobban meg tudja mondani, az biztos, hogy átlag esetben a magyarban elöl ( első szótag) nyomjuk meg a mondatot... és a a szót, vagy nem? ( a kérdőmondat megint más... mondom nem értek hozzá, amit meg erről tanultam a messzi messzi régészeti múltban van...)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 12:35:54

@Magg.: ja vágom, sosem csodálkoztam azon, h Edinának szurkol. :)

Conchobar 2015.02.16. 12:36:20

@mézescsók: "Laci párbajának előkészítése során nem hozakodott elő a saját sérelmeivel mértéken felül, nem ordenáréskodott" - Másszóval akkor az ordenáré Fanni 'kifordult önmagából' (ha már kifogás éri a 'megroggyant' kifejezést). Nyilván berezelve nemcsak Fanni, hanem mindannyian szerényebbre vesszük a figurát

Conchobar 2015.02.16. 12:37:00

@henrik_: "kicsit sokat képzelsz magadról" - Ha te mondod

Conchobar 2015.02.16. 12:39:27

@henrik_: "ja vágom, sosem csodálkoztam azon, h Edinának szurkol" - Nem szurkol senkinek, de ez téged egyáltalán ne zavarjon. Irkálj nagy marhaságokat

lukacstoncsi 2015.02.16. 12:40:06

Tegnap Edina elmondta a Belevalóban hogy taktikázott a Zsu fée piszkálódás is ennek a része volt hogy hulljon a gyengébb.Sokan beszoptátok hogy milyen egy ocsmány ember meg gonosz stb.Hát aki a fotókon ilyen vidáman nevet az minden csak nem az.Hibázott ebben a dologban meg másban is de nem gonosz ember.Taktikus ahogy mások is, ő ezt választotta.Fanni az állandó provokált veszekedéseivel gyengítette az ellenfeleit.

minden végzet nehéz 2015.02.16. 12:41:00

Megnéztem az éjszakait ,Dóra egyfolytában a szemét piszkálta mintha csipát szedegetne és utána a szájához nyúlt mintha megenné.Szerintetek mit csinál ? Egy hangyafaszányit gusztustalan.

Conchobar 2015.02.16. 12:43:40

@Magg.: "Itt rajta kívül másnak nem lehet igaza" - Dehogyisnem! Csak szükség van hozzá egy alapvető kellékre: 'bizonyíték'

Magg. 2015.02.16. 12:44:00

@lukacstoncsi: ja, meg félórán keresztül hörgött Fannira -áááhhh, télleg nem gonosz.
Még tudálékoskodott is, hogy van egy belső infója, Robin azon ügyködik, h mindenki Fáncsira tegye a jelét.
(NEM vagyok Fanni-drukker, sőt!)

,, 2015.02.16. 12:45:17

@másodpéldány: igazad lehet (sírok h ezt kell mondanom:))

Magg. 2015.02.16. 12:45:50

Na a rendőr megint bizonyítékot akarna. Kétszer fordult elő, hogy valaki egyetértett vele, rögtön lekutyázta az illetőket, h n nyalizzanak neki.
Az egyetértés kizökkenti a felvett szerepéből. :DDDDDD

Conchobar 2015.02.16. 12:47:04

@Magg.: "ja, meg félórán keresztül hörgött Fannira -áááhhh, télleg nem gonosz" - Gonosznak akkor nevezhetnéd, ha úgy hörgött volna Fannira, hogy az nem adott okot rá (csakhogy Fanni Zsuzsához hasonlóan sokat tett azért, hogy Edina hörögjön rá)

Bujumburi 2015.02.16. 12:47:12

@Magg.: "Na a rendőr megint bizonyítékot akarna." :))) imádom ezt a fórumot :D

MacákékIcukája 2015.02.16. 12:47:41

@lukacstoncsi: +1, se Dani, se Edina nem rossz emberek, csak rohadtul elcsesztek a taktikat es ettol lettek unszimpik.

Conchobar 2015.02.16. 12:48:27

@Magg.: "Kétszer fordult elő, hogy valaki egyetértett vele, rögtön lekutyázta az illetőket, h n nyalizzanak neki" - Ja

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.16. 12:48:41

@Okami: nem, nem érted. Én nem azonosulok senkivel. Kívülről nézem az egészet. Műsort egyértelműen Fanni csinál. A többi kellék.

Bujumburi 2015.02.16. 12:50:58

@mézescsók: Lehet, hogy kezdő alkesz Dóri, előtte party drogokkal nyomult, csak pár éve szokott le, gondolom valamivel pótolni kell. Viszont 1 biztos: ha engem oda bezárnának ezzel a társasággal, miközben kamerák figyelnek és egész nap egy mikroport lóg a nyakamban... hát tuti, , hogy megváltásként élném meg, ha piához jutok. Dugdosniuk meg azért is kell egymás elől, mert a fiúk nagyivók a lányokhoz képest, sok rinya volt már emiatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.16. 12:51:01

@másodpéldány: nem tudom, h mennyire éri meg az RTLnek, h ő nyerjen. Így is használható lesz. Sztem, nem hagyják, h ő nyerjen.

Magg. 2015.02.16. 12:52:00

@Bujumburi: na látod, itt még kommentrendőrség is működik.
Én kifejezetten jól szórakozom ezen. :DDD

Conchobar 2015.02.16. 12:52:18

@MacákékIcukája: "se Dani, se Edina nem rossz emberek, csak rohadtul elcsesztek a taktikat es ettol lettek unszimpik" - Renitől eltérően Zsuzsa, Dani és Edina kis különbséggel estek ki, ergo semmi ok nincs arról beszélni, hogy ők unszimpatikusak lettek volna a nézők számára

mézescsók 2015.02.16. 12:52:49

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Igaz, de én azt vártam a győztes párbaja után, hogy kicsit előbb kibontakozik.Volt pár hét, amikor az árnyékát sem lehetett látni, vagy ha igen, akkor az udvaron ült cigivel a kezében, összeszorított térdekkel, gondterhelt fejjel.

@Conchobar: Csuda tudja, hogy Fanni milyen ember "eredetileg", a többiről sem tudom, csak tippelgetek éppen. Semmi bajom a megroggyant kifejezéssel. "...az ordenáré Fanni kifordult önmagából..." - nem erre gondoltam, hanem arra, hogy visszafogottabb lett. Különben berezelve lenne mindenki - nyilván.

MacákékIcukája 2015.02.16. 12:54:47

@Conchobar: jolvan, de azert hadd adjam mar toncsi tudtara, hogy egyetertek az elozo hsz-evel. Azert van errol szo, mert tegnap ejjel szornyu kommentek szulettek, olvass vissza, ha gondolod.

Bujumburi 2015.02.16. 12:55:20

@minden végzet nehéz: Nem láttam, hogy eszegetett volna valamit, de szerintem a műszempilláit igazgatta. :D Mondjuk létezik ilyen "betegség", alapvetően az is egy orális fixáció, hasonló a gyökere mint a körömrágásnak és a haj-, vagy fikaevésnek. :D

Conchobar 2015.02.16. 12:56:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: "Műsort egyértelműen Fanni csinál" - ...és ami azt illeti, csak használni tudna a ValóVilág általános megítélésének az, ha Fanni felhagyna annak a műsorainak a készítésével

ornyim 2015.02.16. 12:57:15

@minden végzet nehéz: Dóri az orrát is nagyon szívesen túrja :D ezek után a csipa már picsa :D

Conchobar 2015.02.16. 13:00:00

@MacákékIcukája: "hadd adjam mar toncsi tudtara, hogy egyetertek az elozo hsz-evel" - Ne tegyél már úgy, mintha én a klaviatúrád és közéd álltam volna!

MacákékIcukája 2015.02.16. 13:01:23

@Bujumburi: @ornyim: gyerekek, ezt muszaj? Most ettem :DD

ornyim 2015.02.16. 13:01:44

@Magg.: én voltam az a bátor, aki egyetértett vele és nekem írta, hogy ne nyalizzak :D ne tudd meg, három napig nem aludtam, nem ettem, teljesen összetörtem :D

2015.02.16. 13:02:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ügyes a retek, hogy valóságsó emberekkel tölti fel a műsorvezetői gárdát, olyan családiasnak érzik a nézők az egészet. :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 13:04:01

@lukacstoncsi: sztem kevesen mondták Edinára azt, h gonosz. azt már inkább, h egy aljas szarházi, de én inkább úgy fogalmaznék, h nem észlelte a határokat, és elfelejtette, h végső soron a nézők szimpátiáját kellene megnyernie.

hát, ez finoman szólva nem jött neki össze.

mondjuk az biztos, h már a legkisebb hatalom is megrészegíti őt (a határátlépései is ebből fakadtak), illetve borzasztó irigy is.

Magg. 2015.02.16. 13:06:04

@ornyim: el tudom képzelni. :DDD

Conchobar 2015.02.16. 13:06:43

@mézescsók: "visszafogottabb lett. Különben berezelve lenne mindenki - nyilván" - Berezelve, beszarva mindenki visszafogottabb. Ha 3 hónapig egyfolytában azt látjuk, hogy Fanni egy lármás, ordenáré és összeférhetetlen némber, akkor mi okunk van ennek az ellenkezőjét feltételezni, vagy legalábbis a látottakat megkérdőjelezni ("Csuda tudja, hogy Fanni milyen ember 'eredetileg'")

Magg. 2015.02.16. 13:07:27

@henrik_: még annyival egészítenélek ki - olyan, mint egy kisgyerek, ezt is akarom, azt is akarom - AKAROM!!!!

lukacstoncsi 2015.02.16. 13:08:25

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Ja gondolom a Sátán lesz a köv. lépés ezután mi?:D Idegesító ahogy röhög az tény.

@henrik_: nem szarházibb mint más játékos.az lenne a csoda ha ezek közül bárki észlelné a határokat...ne várjunk csodát:D

mézescsók 2015.02.16. 13:12:23

@Bujumburi: A party drogokról nem tudtam, de mindegy is.Arról már hallottam - messze nem tudományos körökből -, hogy a káros szenvedélyről úgy lehet legkönnyebben lejönni, ha az ember rászokik másikra, de ezt nem mondom komolyan. Nem tudom, hogy az alkohol mennyivel jobb, mint a drog, ha csak azt nem vesszük, hogy talán olcsóbb, bár piája válogatja, nem értek hozzá.
Igazából két problémám Dórival:
1./ Nagyon jól tudja, hogy milyen hatással van rá, ha iszik, hogy olyankor vállalhatatlan.Ha lerészegedik, mindig a sírós-veszekedős-erőszakos-feleslegesen sokat dumálós-levakarhatatlan énje jön elő (riportszobai szövegeiből veszem). Annál jobban vigyázhatna.
2./ Józan állapotban viszonylag ritkán nyilvánul meg, Robinhoz hasonlóan szinte eltűnik a villában.Időnként elbődül valamin, többnyire jók a meglátásai, de ahhoz nagyon keveset mutat, hogy szimpatikus legyen. Sanszos, hogy ott lesz a végjátékban, de sajnálnám, mert nem szórakoztatott, pedig ennek a műsornak az lenne a célja. Nagyon keveset nyújtott ebben a három hónapban.

másodpéldány 2015.02.16. 13:12:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

mindenképpen használható lesz, minimum műsorvezetésre,

de én pont fordítva látom mint te...

szóval ők örülnének, ha megnyerné, csak épp nem biztos, hogy meg is tudják nyeretni vele...

nekik abszolút stimmelne végre egy igazán összkomfortos nő, aki szorgalmas, igazán odaadja magát a játéknak, értelmes, van humora, ja, és spárgázni is tud... sokáig azt lehetett hinni, ezt csak edina tudja, dehát nem...

viszont nem biztos, hogy fanni tudja mit kell tennie az utolsó két hétben, pl hogy mindenkihez maximálisan kedvesnek kéne lennie, igazán tündérfalvinak, és a paranioás rohamat meg ki kéne dobni a kukába...

denisz nem igazán tud neki segíteni ebben, de hát nyilván nem is akar... csak a riportszobában tudnának neki ebben segíteni, de kérdés, hogy mennyire lehet ezt direktbe nyomni... mármint ezt a tanácsadást...

én örülnék ha nyerne, éppúgy mint robinnak vagy dórinak is...

,, 2015.02.16. 13:14:30

@foxglove (F6): mindegy, visszavonom, leszarok mindent

lukacstoncsi 2015.02.16. 13:15:10

@Magg.: nem hörgés volt egyszerüen elmondta fannit milyennek látja.d ezt már tudtuk.hidd el ha fanni lett volna ott lazán kiosztja a bentieket szerite ki milyen.

@MacákékIcukája: igen ez is igaz. de danit nem kedveltem vissza:D

togez76 2015.02.16. 13:15:29

@lukacstoncsi: De, szarházibb mint más játékosok, persze nem mindegyiknél. Az erőszakossága, az agresszivitás, amit sokszor láthattunk pedig még egy unalmas málé Lacccinál is kevesebb volt.

minden végzet nehéz 2015.02.16. 13:16:08

@Bujumburi: @ornyim: A szemét piszkálja folyton utána a szájához teszi a kezét , vagy az orra alá és szagolgatja?nem tudom de ez qwa szarul jön le olyan, mint a szájrágása.Nekem gusztustalan.Az sok pvc rajta))

másodpéldány 2015.02.16. 13:17:40

@henrik_:

"sztem kevesen mondták Edinára azt, h gonosz. azt már inkább, h egy aljas szarházi, de én inkább úgy fogalmaznék, h nem észlelte a határokat"

még mindig a gyermeki mágikus Én korszakában van, ott rekedt meg, szimpla akaratpolitizálást folytat, ami egy ideig tud működni, bár nagyon romboló a környezetére és elvakítja vele saját magát... hosszú távon meg hát olyan mint amikor egy mérgeskígyó a saját farkába harap...

MacákékIcukája 2015.02.16. 13:18:24

@lukacstoncsi: en meg az Edinat :) Csak belolem nem hoz ki akkora indulatokat ez az egesz, hogy mindenfele nem tul kedves jelzokkel illessem a jatekosokat, annyit nem er meg :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 13:19:08

@lukacstoncsi: hát azért pl Dennis elég hamar levette a szájáról a ragtapaszt, amikor a káromkodós napon elkúrta, cserébe Edina a semmiért lazán helyeselte azt, h Laci a SEMMIÉRT szaunába küldje Fannit, vagy azt, h Laci tornáztassa Dennist. mondhatnám még azt is, amikor Dennissel feladatokat akart csináltatni azért cserébe, hogy Fannival aludhasson, és amikor az kijelentette, h ő most úgysem aludna Denisszel, mert aznap Dórizik, akkor Edina még erőltette, h Denisz attól még guggoljon csak, "legyen férfi". :)) értem én, h ő így játszott, de ettől még ocsmányul tolta, épp ezért meg is érdemelte a bukást. én szívesen láttam volna ármánykodást, cselszövést, de akik szerint ez a produkció az volt, azok nincsenek tisztában eme szavak jelentésével.

Edinát azokhoz a közteresekhez tudnám hasonlítani (nyilván tisztelet a kivételnek), akik amint rájuk kerül az egyenruha, egyből rendőrtisztnek hallucinálják magukat, és - persze totálisan félreértve a rendőrtisztek szerepét is, - egyből elkezdenek rendkívüli módon fontoskodni.

mézescsók 2015.02.16. 13:19:30

@Conchobar: Kedvenced, Edina fejtegette tegnap este a Bv-ben Baukó és Aurélió asszisztálásával, hogy mekkora színésznő. Több kommtársam is utalt erre. Tehát innen veszem.
Ha elfogadjuk, hogy megjátssza magát, akkor meg sem kottyan neki, hogy egyszer lármás, ordenáré, összeférhetetlen némber legyen, egyszer meg tündibündi, aranyos, egyszer hót sötét, máskor éleseszű, megint máskor humoros, aztán később bicskanyitogató, stb. Hiába, a legtöbb színt akkor is ő mutatja odabent.
Ha megtudom, hogy milyen, ígérem, megírom neked, de jeleztem, hogy tippelgetek csak.

togez76 2015.02.16. 13:20:16

@lukacstoncsi: Ez nem probléma, ha nem is egyedül, de kisebbségben vagy ezzel... :)

Bagyó Bigyi 2015.02.16. 13:21:29

nyerjen a fanni dennis páros, bár az a kapcsi is csak addig fog tartani amíg a játék tart

MacákékIcukája 2015.02.16. 13:21:53

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: +1 Robin nevetesere, meg a kakan is csomot keresnek :))

Bagyó Bigyi 2015.02.16. 13:22:50

egyébként meg dennis nem bénább mint majka volt, őt még betolhatják valahova műsort vezetni, elég empatikus figura, az élő adásban meg szakít a nőjével dolgot liluék provokálták ki, az anyja meg a nője nem hülye, ők is ott voltak mikor készült dennis bemutatkozó filmje, ott már elhangzott hogy a kapcsoltuk már csak egy kapa szart ér

lukacstoncsi 2015.02.16. 13:24:15

@MacákékIcukája: az indulat nem baj ha nem elvakult és 5 percnél nem tart tovább.ezek a műsorok nem azért készülnek hogy higgadt érzelemmentes véleményeket váltsanak ki az emberekből.

@henrik_: itt nem cserébe ment ez a két dolog amit említesz.fanni addig is elég sok szemétséget csinált a szaunát erősnek tartottam akkor de fanni pont az aki azt hite ővé a villa.

lukacstoncsi 2015.02.16. 13:26:37

@togez76: és ez most miért is fontos?

Bujumburi 2015.02.16. 13:26:41

@mézescsók: Én nem mondanám, hogy eltűnnek, ez kicsit szerkesztői munka is. Dóri józanul nem olyan ordenáré, mint Fanni, így kevesebbet vágják be őt és Robint is, de azért lehet velük röhögni, főleg, ha on-t is nézel, abba pl. Robin kifejezetten sokat volt már régen is.
rtl.hu/rtl2/valovilag/a-hordozhato-wc-alternativ-felhasznalasi-teruletei

Dóri valami olyasmit vallott be, hogy 2 évig nyomatta ezeket fiatalabb korában, és főleg akkor állt rá, amikor észrevette, ilyen remekül fogyott tőle. Egyszer meg egy hétig nem evett. Úgy sejtem komplexusos tinédzser lehetett. Az a baj, hogy hiába van ezzel tisztában, az első pohár után elkezdi jól érezni magát, és nem tudja abbahagyni és mivel habzsolják egymás elől a piát ezért gyorsan a fejükbe száll, a sok frusztráltság miatt meg mindegyikből a rosszabbik énjüket hozza elő az alkohol.

togez76 2015.02.16. 13:28:15

@lukacstoncsi: Miért, ez az egész fontos?

lukacstoncsi 2015.02.16. 13:29:44

@Bujumburi: azt hiszem mindenki beinna hogy elviselje ezt az egészet így a nap végén pláne.csak a mértékkel van godd de hát mókuskerékben vannak....

Conchobar 2015.02.16. 13:31:10

@mézescsók: "Ha megtudom, hogy milyen, ígérem, megírom neked, de jeleztem, hogy tippelgetek csak" - Mi ez a 'milyen' baromság? Fanni olyan, ahogyan viselkedik. Ha ordenáré és kiállhatatlan a többiekkel szemben, akkor egy ordenáré és kiállhatatlan némbernek kell tartani, még akkor is, ha néha alakoskodik, színházat játszik, tündibündinek próbálja maszkírozni magát (egyáltalán volt olyan, hogy Fanni tündibündinek álcázta magát?). Ég és föld a VV7-es Fanni illetőleg a VV6-os Zsófika (aki valóban egy tündibündi kislány volt, aki valóban szórakoztató jelenség volt)

egyemakisszíved 2015.02.16. 13:31:23

@henrik_: Milyen hatalom volt Edina kezében a villalét alatt? Nagyjából semmilyen. Amikor ő volt a villamester, semmi különösebb fennakadás nem volt, amikor a kondi és a szoli használati jogával rendelkeztek Lacival, abból is nagyon keveset láttunk, tehát nem adódott belőle komolyabb probléma, nem éltek vele vissza. Robin is csak a lehetséges jelrakás ürügyéül akarta felhasználni a nővé alakítását. Dennis se rokkant bele, hogy a fogadott gyerekük lett. A játékos feladatok műsoridőt jelentenek a villalakóknak, az is tudja, aki látszólag berzenkedik ellene. Ha húzódozik, csak a maga szerepét játssza, esetleg megpróbálja vele a „hatalmaskodót” lehúzni. Edina nem helyeselte, hogy Laci ellőtte Dennis képességét, elég idegesnek tűnt annak a jelenetnek a végén, Laci rá is kérdezett, hogy nem jól tette-e, de választ, ha jött is rá, azt már ne hallottuk, mert megvágták. Amikor elmeséltette magának, hogy mi történt, Fanni is bekapcsolódott és közben lazán leköcsögözte Lacit, erre zárt össze Edina Lacival, hogy akkor megérdemelte. Adásidő Fanninak a szaunában, meg lehet érte sajnálni, Edina szerintem ezt nem adta volna oda neki, ha rajta múlik. Hat óra szauna meg elég pitiáner, Attilát határozatlan időre zárták be oda a rohadék, hatalmukkal visszaélő szerkesztők az 5-ben. :)

lukacstoncsi 2015.02.16. 13:31:37

@togez76: én lezártam azzal hogy ez a véleményem te írtál még rá.abszolut nem érdekel ki mennyire van többségben vagy kissebségben valamilyen vélemény kapcsán.nem számolom nem elemzem.

Bujumburi 2015.02.16. 13:34:08

@lukacstoncsi: igen, én is pont ezt írtam, hogy nekem is egészen biztos megváltás lenne ott minden csepp alkohol. :P :)

ornyim 2015.02.16. 13:35:30

@Bagyó Bigyi: Arra bármiben mernék fogadni.. Dennis már kijelentette, hogy szerinte se fog ez menni. :D

Conchobar 2015.02.16. 13:35:34

@Bagyó Bigyi: "ők is ott voltak mikor készült dennis bemutatkozó filmje, ott már elhangzott hogy a kapcsoltuk már csak egy kapa szart ért" - Honnan veszed ezt az 'ott voltak'-ot? Honnan veszed azt, hogy Dzseni és az anyja tudta, hogy mi van Dennis bemutatkozó kisfilmjében? Honnan veszed azt, hogy Dzseni és anyja csak megjátszotta a döbbenetét, mikor a beköltözőn bemutatták Dennis kisfilmjét?

Krétagarbó 2015.02.16. 13:35:58

@minden végzet nehéz: én is most nézem az éjszakait. Dennisz is dekkezik, azt hittem, csak Dani csinálta. Valamiért csak ő kapott érte hideget-meleget.
Egyébként Dóri a műszempilláit szedi szét, gondolom összecsomósodik neki, vagy így összegabalyodik. Aztán meg szagolgatja az ujját utána. Elég undi.

Bujumburi 2015.02.16. 13:36:48

@egyemakisszíved: én spec. pont az ellenkezőjét látom/láttam, engem például kifejezetten taszított, ahogy Denissel viselkedtek nevelőszülőként, de persze ez az egész ízlés kérdése. (egyébként nem különösebben kedvem Denist, még mielőtt..)

Bujumburi 2015.02.16. 13:37:32

@Krétagarbó: esküszöm először azt hittem füveznek kinn, de csak a dekkeket szedegették össze.. :D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 13:37:41

@lukacstoncsi: akkor mondom úgy, h pl Denisz (vagy akár Robin, Dóri, vagy anno Maci) ezerszer empatikusabban áll a többi villalakóhoz, mint Edina. végtelen sok példát tudnék felhozni, de talán a kedvencem az, amikor Dani berontott ÉJJEL a hálóba, üvöltve játszotta el a nagyon részeget, nem akarta levenni Fanni kabátját, aztán kintről visított, mint aki nagyon bebaszott másfél pohár bortól, és ezt Edina teli pofával röhögve nézte végig, vhogy egyszer sem jutott eszébe azt mondani a haverjának, h "te Dani, ezt most túltolod, hagyjuk már őket aludni, hiszen éjszaka van". ellenben amikor Fannika NAPPAL nem volt csendben, akkor abból pont ezek csaptak óriási botrányt, hogy Fanni mennyire azt hiszi, h övé a villa. :DD és akkor legközelebb meg azért kötöttek bele, amiért halkan mert ajtót csukni, erre jött a szauna, blabla. :))

szóval én azért úgy látom, h odabent nem mindenki viselkedett ám ugyanannyira szarházi módon. én elfogadom, h ez is egy játékstílus, de akkor nevezzük nevén a gyereket. szarházi módon játszottak, ők így próbálták meg, és nem jött össze. én csak Laccit sajnálom, amiért ebbe az egészbe ennyire belekeveredett.

togez76 2015.02.16. 13:37:57

@lukacstoncsi: És akkor mi van? Ez már csak egy ilyen hely, mindenki leírja, amit gondol, függetlenül attól, hogy másokat érdekel, agy sem, illetve tudnak-e számolni, elemezni :-)

Bujumburi 2015.02.16. 13:39:36

@Bagyó Bigyi: Jennifer verziója ezzel kapcsolatban, hogy Denis kisfilmjében eleve nem akartak szerepelni, csak D. könyörögte ki, ők meg segíteni akartak neki, aztán már csak a stúdióban látták, hogy mi lett az anyagból.

Krétagarbó 2015.02.16. 13:40:18

@Bujumburi: csak Dennisz. Laccinak volt egy szál cigije, azt szívta el Robinnal ketten.

ornyim 2015.02.16. 13:40:54

@lukacstoncsi: Szerintem annyira jól esik nekik kicsit lazulni ilyenkor, hogy a mérték már nem igazán számít. Amit azért valamilyen szinten meg is értek.. Csak sajna adja a tv, az úgy már más :D

Krétagarbó 2015.02.16. 13:41:56

@Bujumburi: és ez elég hihetőnek hangzik, meg miért is hazudna a csaj?

Bagyó Bigyi 2015.02.16. 13:42:31

@Conchobar: mert ott csicskáztatták a bemutatkozó filmben denist...

lukacstoncsi 2015.02.16. 13:42:33

@henrik_: Értem.Dennis meg páholyból nézte végig és semmit nem csinált.Gratula ehhez(is)!Részegen mindenki egyformán elítélhető nem?Fanni, Dóri,Edina stb.Épp Edina az aki részegen nem mocskolódik, káromkodik.max röhög mint a fakutya.

Bagyó Bigyi 2015.02.16. 13:43:10

@Bujumburi: és mennyire néz ki jól hogy ezt játszák hogy csicskáztatják? mit gondoltak mit vágnak belőle össze??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.16. 13:45:59

@Conchobar: na de kit érdekel az általános megítélése?

@másodpéldány: az RTL irányít, meg tudják nyeretni vele, ha akarják. Jó lenne, ha lány nyerne, de sztem, Fanninak nem lenne jó.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 13:46:17

@Spitzbauer: Tegnapira már nem válaszoltam, de most igen.:) Nem fogunk már vitázni, de eddig sem tettük, úgy vettem észre.:D
Sőt, még a végén meg is szeretlek.:D :P Tudod, miért? Mert korrektül beszélsz Edináról.:) Én is láttam, amit te, csak én kedvelem, (a szeretet máshol kezdődik) te nem. Ennyike.:D
Én Dórira szavazok Fanni és Denis ellenében.

Most néztem végig az on-t, genya egy nő ez a Fanni, pedig már megint kezdtem volna kedvelni, meg elnéztem neki pár dolgot, mert hát javulhat még, de úgy látszik, nem. A trágárságán kívül az emberi kapcsolatokkal való visszaélése és hozzáállása a legrosszabb.

ornyim 2015.02.16. 13:46:25

@Krétagarbó: vajon milyen illata lehet a műszempillának? :D

Bagyó Bigyi 2015.02.16. 13:46:56

dennis és fanni pont attól hogy elég együgyűek soha nem adtak mást mint akik... ezért is természetes amit csinának, túl bonyolult lenne nekik tattikázni :-D

Bujumburi 2015.02.16. 13:47:17

@Bagyó Bigyi: Hmmm jó kérdés, biztos azt hitték valami vicc, bár végül is a volt. A vágást nyilván nem a szereplők végezték az anyagon, és az is lehet, hogy az RTL tolta túl a karaktert és hajszolták bele Dennist ebbe a stúdiós drámába, nem tudom. Egyébként nekem ott úgy tűnt, mintha a stúdióban D. be lett volna speedezve.

másodpéldány 2015.02.16. 13:47:37

@egyemakisszíved:

"Amikor ő volt a villamester, semmi különösebb fennakadás nem volt, amikor a kondi és a szoli használati jogával rendelkeztek Lacival, abból is nagyon keveset láttunk, tehát nem adódott belőle komolyabb probléma, nem éltek vele vissza."

nem volt fennakadás? edina nem volt hajlandó felírni a csajoknak az ő fogyókúrás kajáikat...
nem értette meg miért fontos az, hogy aki hízékony, annak legyen olyan kajaalternatívája a villában, amelyből bármikor ehet anélkül, hogy hízna...

a kondi-szoli használatnál maga jelentette ki, hogy alig várja, hogy fanni kérje tőle, hogy jól megszívassa, nem került rá sor, mert fanni nem kérte... csak a legvégén, amikor is már érezték, hogy gáz lenne szívóztatni őket, mert árthat a népszerűségüknek, úgyhogy denisz tornacipője volt az ára...

de pl robinnal elég nagy f-ségeket csináltak, igaz robin hagyta, hogy ezzel is játékban legyen...plusz legyen majd érv ellenük...

magyarán pont fordítva látod, mint volt...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 13:48:28

@lukacstoncsi: nem hinném, h a pesti romkocsmákban edződött Dani különösebben részeg volt attól a maximum két pohár bortól (hárman kaptak egy üveggel). :)) Edina meg igen, ott röhögve őrjöngött, h milyen mókás műsor is az, h Fanni cuccát nem adja vissza Dani, megjegyzem Edina sem ivott többet Daninál, így róla sem gondolnám azt, h nagyon be volt baszva. simán letoltak egy műsort, még utána ott örültek is maguknak, h "milyen jól felidegesítjük őket, hahaha", amivel mondom, nincs baj, mert ez is egy játékstílus, csak kissé nehezen összevethető például Robin játékával.

Bagyó Bigyi 2015.02.16. 13:48:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak az a probléma hogy fanni állítólagos botrányokozásából semmit nem láttunk-..... csak és kizárólag az elfogult dóri alázásaból

Bujumburi 2015.02.16. 13:49:44

@Hadrian77: + Ezáltal elhitetnek a VV-s jelentkezőkkel egy eseteges jövőképet. Sokan nem is a 40 millában hisznek, hanem, hogy utána ott maradhatnak a csatornánál valamilyen újrahasznosított szerepben.

Krétagarbó 2015.02.16. 13:50:13

@Bujumburi: Bagyó Bigyi szerint a csaj tudta, hogy mi van a kisfilmben, asszisztált hozzá, holott a csaj az ellenkezőjét állítja, erre gondoltam.

másodpéldány 2015.02.16. 13:51:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

fanninak nem lenne jó?

miért nem lenne jó?

ő tényíleg maximálisan kiszolgáltatta magát, legalább megnyerhetné, és akkor ezzel icipicit egálban lehetne a vállalattal...

neki speciel az nem lenne jó, ha most kiesne... azért a top háromba be kéne kerülnie, mert azt viszont tényleg megérdemli, a többi meg gondolom egyéni izlés kérdése... na meg az, hogy mennyire tudja visszafogni magát mostantól kezdve...

én szeretném ha fanni nyerne és nem csak egy műsorvezetést...

de azért robint és dórit is bírom...

denisszal nincs gondom, csak hát tényleg nem elég eredeti, laci meg egy szépfiú, akivel az a gond, hogy féltékeny, birtoklómániás, konktrolmániás, egyetlent csajt se irigylek a környékén... a nyeréshez meg nem tett le eleget... de a végén kiderülhet persze, hogy most olyanok kezében van az app. akiknek egy laci köll, én nem tudom én már réges rég kinőttem ebből a korosztályból...

togez76 2015.02.16. 13:52:00

Érdekes módon alakították a vonzalmak ezt a játékot. Dani azért esett ki, mert a aljadékká vált Zsuzsával, aki vele nem akart maszatolni, ennyi volt a történet, bosszú, mert nem tetszett. Ádina szintén Zsuzsa miatt vált ellenszenvessé görény viselkedésével. Pusztán mert tetszik neki, még nem volt az övé a Mamlasz, sőt az saját szájával mondta, hogy nem jön be neki. Ádina és 12ker odáig jutott, hogy Zsuzsát végül kitolták, de mindketten a sorsukra jutottak. Pedig Dani eleinte szimpatikus volt, és Ádina is, de a legszarházibbak is ők voltak utána. Laccci jött ki a legjobban a dologból, már rég nem lenne sehol, ha nem nyomul rá arra, aki nem is tetszik neki, pont azért maradt bent eddig, mert nem volt egyedül, a cimbije elvesztése után más nemigen akart kokettálni vele.

Krétagarbó 2015.02.16. 13:53:37

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Azt ígérte Fannin kezdi. Nem csinálja rosszul sztem, ha összeáll Robinnal és Dórival, egyedül nem lehet végigcsinálni bent sztem 2 napot sem, nemhogy 2 hetet. Megőrülnének bent.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 13:53:50

@Spitzbauer: Én másodiknap Dórit Denisszel küldeném ki, és szintén Dóri menjen vissza. Sajna Fanni-Denis párbaj nem lesz, mert egymást nem hívják ki, de attól még kieshetnének egymás után.

Magg. 2015.02.16. 13:54:44

@lukacstoncsi: nekem úgy jött le, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is - ha én kiestem, most jól lejáratom Fannit, essen ki ő is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 13:55:10

@Bagyó Bigyi: Ez a gond, ezért szar a vágás, mert az öfiben nem adják le, pedig ebből lehetne szép csokor, ahogy Denisszel karültve fikázzák Dórit. De igazából mindenkit, mert ők is együtt támadnak.

Bujumburi 2015.02.16. 13:56:24

@másodpéldány: Azért nem tenne jót, mert lelkileg, sőt talán agyilag sem elég stabil egy ilyen nyereményhez... lásd BB Évi, vagy úgy általában a lottómilliomosok elszegényedési statisztikája. Jobban jár hosszútávon, ha dolgozhat az RTL-nek.

Conchobar 2015.02.16. 13:57:06

@togez76: "Dani azért esett ki, mert a aljadékká vált Zsuzsával, aki vele nem akart maszatolni, ennyi volt a történet, bosszú, mert nem tetszett. Ádina szintén Zsuzsa miatt vált ellenszenvessé görény viselkedésével" - Ja. Minden történésnek Zsuzsa az alfája és omegája. Maga Zsuzsa meg azért esett ki, mert aljadék volt önmagával szemben

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 13:57:12

@Bujumburi: Denis megörökölte/kiérdemelte a Csikkes nevet.:D

2015.02.16. 13:58:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: Megegyeztünk! :-D

Egyébként most néztem (háttértévézésként) az öfit/párbit: Hát ez a Lackógyerek szénné égette magát. Ha eddig frusztrált volt, meg garázda, ha ezt egyszer visszanézi kint, biztos széttör valamit. Vagy valakit. Egy "ország" előtt csinált magából komplett idiótát. Komp lett, pedig nem akart komp lenni, fogadok :-DDD.

2015.02.16. 14:00:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egy műsorvezetői castingon nem hiszem, hogy átmennének. Oda más skillek kelelnek. :)

@Bujumburi: én szívesen látnám a Maci malacot a reggeli gyerekműsorsávban :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 14:00:48

@minden végzet nehéz: Lehet, hogy az arcpuffadás miatt a műszempillái néha beragadnak, azokat szedegeti ki. Nappal is csinálja, baromi idegesítő. A száját is folyton piszkálja (anno Szandika is csinálta, meg asszem Veronika is), váltakozó sorrendben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.16. 14:01:00

@másodpéldány: mert nem tudna bánni a nyereménnyel.

Top 3, mindenképpen, aztán bukjon a végén, mint baukó ;-) Na, azaz igazi műsor. :-D

Denisznek, Lacinak sem adnám, ha moralizálok. Akkor legyen Robin.

Viszont a végén legyen bent Fanni mmkk.

togez76 2015.02.16. 14:01:30

@Conchobar: Zsuzsa csak ostoba volt, ha a játék kedvéért összebútorozik valamelyik majommal nem küldik ki olyan könnyen, legjobb választása 12ker lett volna, de ezek szerint nem volt gusztusa engedi, hogy hozzá nyúljon. Lacccinak meg volt és még bent van...

dare 2015.02.16. 14:01:49

Na hy mindenki, jó volt a poszt sixx és nagyon jókat írtok mostanság, szó mi szó tényleg csak a HV érdekes ebben a szériában, tegnap felkészületlenül ért Gézué is, és a tanulság hogy már az ő írásait se olvashatom csendes közegbe. DD
Örülök hogy Edina már kint osztja a bölcsességét, iszonyat furcsa egy karakter volt, meg is nyerhette volna a játékot szerintem, de ez a rátoltuk, túltoltuk Béláim lett csak belőle ami egy pötit sok volt.
A vadembert én sem tartom egy jó v. erős karakternek, nem is látok semmi esélyt rá hogy megnyerje jelen pillanatban, ez még változhat ugyan mert a sok bömbi hozhat egy pár mécsesgyújtogató szavazót de inkább nem jósolgatok.
Én mindenesetre azt látom hogy ha most hétvégén egy Laci-Fanni párbaj lesz(amire elég nagy sansz van) akkor Laci fog visszatérni, nem tudom elképzelni sehogy sem hogy Fanni térne vissza.
Eleve ha abból indulunk ki ahogy Zsut gyűlölték a nők szégyene címszóval úgy nem hiszem hogy sok kislányos anyuka szobájának a falán Fanni poszter lóg, a zsigeri gyűlölet az ő irányába is megvan és ez sok ellenszavazat.
Még erre rájön 1-2 Zsu fan ellenszavazat a köpés meg a rohadtgecicsicskakurva miatt + Edina rajongók se hiszem hogy rászavaznának sokan, szóval én nem érzem annyira lefutottnak ezt a párbajt, szerény véleményem szerint Laci megint egy takarító szerepkört töltene be.

lukacstoncsi 2015.02.16. 14:02:04

@Magg.: nem kellett lejáratni már megtörtént:D

@henrik_: Ezt most ragozhatod tök feleslegesen ki mikor mennyit ivott meg hogy röhögött stb.Tény hogy részegen mindenki lealjasodik valamennyire egyénfüggő.ne várjuk már el hogy akkor még viselkedjenek is jó?Mennyire meg hogy röhögjenek vagy ne.Ez nonszensz.Az meg hogy ha valakit akit így szivatnak a másik aki utálja nem segít vagy kiröhögi ezen nem kell fennakadni mindegyik ezt csinálja még Robin is.Ne itt kérjük már számon ezt az egészet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 14:02:12

@Spitzbauer: Köcce.:D

Amúgy a kapcsolatelemzéseddel is egyetértettem, már sokkal korábban is ezt írtam, hogy mi van, mi nincs az én meglátásom szerint, meg itthon egy hónappal ezelőtt ezt mondtam, most csak igazolást nyertem.:)

Akkor hajrá ki? :) Robin.:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 14:03:01

El ne felejtsem, Sixx, nagyon tetszett a poszt, ismét tudom, miért csatlakoztam ide.:D És mindezt annak ellenére, hogy a kedvencem kiesett.:D Köszi.

Conchobar 2015.02.16. 14:03:28

@másodpéldány: "a kondi-szoli használatnál maga jelentette ki, hogy alig várja, hogy fanni kérje tőle, hogy jól megszívassa, nem került rá sor" - Ebből csak annyi az igaz, hogy várta, hogy Fanni kérjen. Szívatásról nem volt szó (hacsak a kérés kikényszerülését nem tekintjük annak). Ugyanazt tette, mint amit Zsuzsa tett ővele a szavannás héten. Mindannyian meg akarták mutatni a másiknak

ornyim 2015.02.16. 14:04:09

Délelőtt óta próbálom végignézni a tegnapi ON-t, de egyszerűen nem lehet, mert dolgozom és valaki mindig megzavar :D picsába a munkával :D

egyemakisszíved 2015.02.16. 14:05:24

@másodpéldány: Az ilyen képességek akkor jók, ha lehet vele játszani, már maga az alkudozás is érdekes lehet. Én úgy láttam, az bántotta Edinát, hogy bár tudta, hogy a szoli fontos Fanninak, mégsem akart Lacival játszani érte. Szívatásról szó sem volt, mindenképp kérni kellett valamit cserébe érte. A BV-ban is azt sérelmezte, hogy úgy érzi, Fanni lenézi őket. A rendelésnél meg előző héten Robin nehezményezte, hogy ő akar túl sok mindent felíratni, Edina meg Dóri kívánságlistáját találta túl hosszúnak. Egy jó ideig szó nélkül írogatott, csak amikor újabb ötletei lettek, akkor tette ki neki a stoptáblát. Gondolom, a hűtő is tele volt még egy nagy rakás kajával. Még salátából sem feltétlenül kell több vödörrel enni, szerintem. Dennis még a malacnak is rukkolát adott enni.
@henrik_: Mindig voltak ilyen elalvás előtti esti hülyéskedések a VV-kben, messze nem ugyanaz a helyzet, mint amikor valaki alvó emberek mellé áll oda zörögni, hátha felébrednek.

Magg. 2015.02.16. 14:10:43

@lukacstoncsi: na jó, de azt akkor Edina elvileg nem tudhatta.
Mondta a párbajnál, hogy szerinte Fanni a legerősebb, ezért aztán igyekezett gyorsan minél több szart összehordani róla - merő jóindulatból nyilván - ha már ő bukta, legalább Lacának hátha meglesz a kégli, meg a jópár milla.
Ne értsd félre - most nem Fanni milyenségén vitatkozunk, hanem azon, mennyire negatív figura is Edinácska.

mézescsók 2015.02.16. 14:14:17

@Conchobar: Vagy olvass figyelmesebben (csak tipp, a Bv-ben és itt a hv-n volt róla szó, hogy szinésznő, ha pedig az, akkor több minden belefér, stb.), vagy légy konstruktívabb: "...ha ordenáré és kiállhatatlan a többiekkel szemben, akkor egy ordenáré és kiállhatatlan némbernek kell tartani, még akkor is, ha néha alakoskodik, színházat játszik..." - képzeld el ezt esetleg fordítva. tündibündi, aki néha kiállhatatlan némbert játszik.
Értelmes hozzászólásokra mindig szívesen válaszolok, viszont nekem nincs annyi időm, hogy 0/24-ben lógjak a neten és értelmetlen szócséplésekbe keveredjek.

@Bujumburi: Egyik játékos előéletéről sem tudok. Az alkoholtól meg talán lehet fogyni, de egy idő után a külsőn más jelei is megjelennek (megduzzadt arc, szemek, végtagok, stb.) Alapból nem lenne csúnya, de így nekem elég riasztó a külseje.
On-t ritkán nézek, mert órákig nem történik semmi. Az meg, hogy kiről közvetítenek, nyilván szerkesztői koncepció is, de valahol a 22-es csapdája: aki csinál valamit, arról tudnak közvetíteni, aki punnyad, arról nem.

togez76 2015.02.16. 14:19:30

@dare: Én azért nem gondolom, hogy a vadember visszajönne, amennyire tapasztalható nemigen kedvelik. No persze Erdély büszkeségének szavazói biztos megnyomnák, de a Zsuzsáéi nem hiszem, ő hagyta kint, és a személyes kapcsolatukat elég furán kezelte, valamelyik nap ócska v olcsó riherongynak nevezete. Kazalt meg tolja Dönisz + PVC tábora, és a többi kiesett közt is több a spanja. Másrészt érdekesebb karakter, a vadember meg kezd olyan lenni mint Gömbi.

Bujumburi 2015.02.16. 14:19:54

@mézescsók: nem az alkoholtól fogyott, hanem extasy, speed.. :D ő vallotta be, 2 év felfüggesztettet is kapott birtoklásért.

lukacstoncsi 2015.02.16. 14:22:17

@Magg.: Engem az sem zavar ha más szövegel másról.Kiesett.Az zavarna ha hazudoznának valakiről aki nem is olyan az már nagyon piti lenne.De itt nem ez történt.

togez76 2015.02.16. 14:22:40

Az alkoholtól nem szoktak fogyni, tele van energiával.

lukacstoncsi 2015.02.16. 14:23:46

@Bujumburi: csupa "börtöntöltelék".dóri, laci ebben az "elit" gárdában fújj:D

Magg. 2015.02.16. 14:31:18

@lukacstoncsi: valahol olvastam, h Laci ma megy ki tárgyalásra. Volt egy összetűzése régebben rendőrökkel, ott felfüggesztettet kapott, most is van vmi garázdasági ügye és kérdéses, a régi rendőrös verekedést beszámítják- e neki?
Lehet, még a vége előtt lesittelik.
Kíváncsi vagyok, lesz-e bármilyen infó is erről az esti öfi-ben.

Bujumburi 2015.02.16. 14:31:45

@lukacstoncsi: :))) nekem inkább az jön le, hogy kicsit elveszett lelkek ott mind, de hát melyik társadalmilag rendezett egzisztenciával rendelkező ember akarna oda beköltözni önszántából?

Gáspár Laci: "most már tudom, miért zárták be őket ide, mind bolond." :D

2015.02.16. 14:32:04

@lukacstoncsi: úgy látszik ez ott már előfeltétel, mint az ausztrál beutazáshoz. :)

minden végzet nehéz 2015.02.16. 14:33:42

@Krétagarbó: @Csakazértis én vagyok a királynő: Nem kellene azt a müpillát néha leszedni vagy cserélni?Lehet ,hogy olyan segglukszagu ,mint a Dani haja volt Denisz szerint? )))nah befejezem mert hányingerem van mint Lászlónak Edina hiányától )))

dare 2015.02.16. 14:33:51

@togez76: Nem azon van a hangsúly hogy mennyire kedvelik ebben az esetben, hanem azon hogy sokan már tűkön ülnek és alig várják hogy valaki kihozza végre egy párbajra, ha ez Laci lesz akkor rászavaznak.
Zsu szavazói most is Lacira szavaztak, Fanni ellen mégapacsosabban fognak, és nem vagyok teljesen biztos a Dóri fanok Fannira opcióban se.

Magg. 2015.02.16. 14:34:53

@lukacstoncsi: jó, csak akkor mérjünk már mindenkit egyforma mércével.
Bezzeg Fanni milyen szemét meg köcsög, mert beszél másról a háta mögött, Edinácska meg milyen cuki, amikor Fannit ewkézi a nézöknek.
Edina egy rosszindulatú kis akarnok volt és passz.

másodpéldány 2015.02.16. 14:35:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

ha valaki tudna bánni a nyereménnyel az pont fanni és robin, most már talán dóri is meg denisz...

laci ellőné ahogy az összes szuperképességet, nem is tudom hányat ötöt vagy hatot lőtt el, nem takarékoskodott velük egyáltalán, nem spájzolta be őket nehéz időkre...

ezzel szemben robin még mindig várja a legmegfelelőbb alkalmat, és még ha ilyen nem is lesz sohase lehet tudni, jól teszi...

fanni a játék közepe után kérte a szépségnapot....

dóri kénytelen volt ellőni...

denisz nem cseréllte el a sajátját, viszont az övét meg laci lőtte el, arról denisz nem tehetett...

nem kétséges, hogy robin tudna legjobban bánni vele...

de mi közünk amúgy hozzá? a játékért kapják a főnyereményt, utána azt csinbálnak vele amit akarnak illetve tudnak, abba már ne legyen beleszólásunk... fanni eléggé összeszedett, tudna mit kezdeni egy lakással és kocsival meg a pénzzel, nem kell sajnálni tőle, de ez nem is érv ellene...

azt is el tudom képzelni, hogy ő viszont tényleg tanulna tovább, ha mondjuk egy komolyabb médiás karrierhez ezt a feltételt szabnák...

dare 2015.02.16. 14:36:32

@Bujumburi: Ez nagyon jóóóóóó még nem láttam.DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.16. 14:39:11

@másodpéldány: te tényleg hiszed, h ők döntenek, h mit, mikor szeretnének igénybe venni?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 14:39:48

@lukacstoncsi: na de inkább belinkelem:
rtl.hu/rtl2/valovilag/dani-felorolte-fanniek-idegeit

szóval hagyjuk már ezt a részegséget, kb azalatt a 3 másodperc alatt "rúgott be" attól a tetemes mennyiségű bortól, h kinyitotta a hálószoba ajtaját. érdemes Edinát is figyelgetni közben, és azt, h ez éjjel volt, és visszagondolni arra, h utána miért is kezdték el Fannira ráfogni, h szerinte ő a villa királynője, és, h ezért megérdemli a szaunát.

Dani nem véletlenül hullott ám ki, és azon sem kell csodálkozni, h Edina ilyen hamar követte. :))

togez76 2015.02.16. 14:41:23

@dare: Hát lehet, hogy neked van igazad, ezt előre nem lehet pontosan megjósolni :-), azért remélem nem így alakul, más alternatívákban is lehet fantázia. a vadembernek is kint lenne a helye aztán had tolják Ádinával, ha olyan cejelmesek.

Conchobar 2015.02.16. 14:44:01

@mézescsók: " képzeld el ezt esetleg fordítva. tündibündi, aki néha kiállhatatlan némbert játszik" - ...vagy képzelj el fából készült vaskarikát. Ami azt illeti, a kiállhatatlannak van oka és célja a időnként a tündibündit eljátszani, viszont a tündibündinek a kiállhatatlant eljátszani soha, semmiért (hacsaknem igazi színházban igazi színésznőként). Nem tudom, hogy a zsenge korodnak, vagy pedig a Fanni-fanságodnak tudjam be ezt a 'a tündibündi Fanni, aki időnként játsza a kiállhatatlant' sejtetést

togez76 2015.02.16. 14:45:19

@lukacstoncsi: Valóban elit társaság, de azért a BTK mégis egy szoros határ, aki komolyabban összeütközésbe került azzal, az mégsem egyenértékű azzal, aki "csak" jogkövető hülye. Ha igaz amit fentebb írnak a vademberről, akkor lehet, hogy nemsokára tényleg a BV-ben lesz, de nem Debilnél, hanem a Kozma utcában...

lukacstoncsi 2015.02.16. 14:45:30

@henrik_: Nem az aznap esti balhé miatt került :Fanni a szaunába.nekem sokkal gázabb hogy Dennis kussban volt megint.Nem Edinán kéne ezt számonkérni, Dóri meg ott volt.dani meg részegen tudott csak poénkodni józanul semmi humora nem volt.

F@Magg:Látom nem érted.Egyiket sem mondtam.

togez76 2015.02.16. 14:47:35

@Conchobar: Ez a "zsenge korodnak" szöveg tipikusan villabeli érvelés, amikor a 24 éves nem tudja elképzelni, egy 21 évesnek hogyan lehet más érzése, gondolata. Lehet, hogy szintén zenész?

mézescsók 2015.02.16. 14:48:34

@Bujumburi: Jézusom! Akkor nyilván nemcsak csipetnyi volt nála.
@togez76: Tudom, hogy az alkohol kalóriatartalma magas, de aki iszik, nem éhes. Kezdetben nyilván fogyaszt, de aztán felfutnak azok a kilók szépen hasra, hátsóra, egyebekre.

Csak ügyesen! 2015.02.16. 14:49:46

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Mindent csak a szaksajtóból tudunk, így semmi sem biztos ;), de az a másik egy régi ügy volt, 6 évvel ezelőttről, még fiatalkorúként. Úgy saccoltuk h valszeg próbát kaphatott, rég lejárt (ezt írták is). A mostani pedig nem tűnt egy súlyos ügynek, szóval annak esélye h nem a TV-s BV-be menjen, csekély :)

lukacstoncsi 2015.02.16. 14:50:26

@togez76: Hogy mi igaz ebből és mi nem meg hogy nem érdekel.Nem ez alapján van meg a véleményem róluk.Poénból írtam ezt.

Conchobar 2015.02.16. 14:50:47

@henrik_: "Dani nem véletlenül hullott ám ki, és azon sem kell csodálkozni, h Edina ilyen hamar követte" - Így igaz. Szépen festenek ott a nyugiszobában sorban egymás után hármasban: először a dáma, aztán a király, végül a bubi

ornyim 2015.02.16. 14:51:28

@minden végzet nehéz: most néztem az on-t, hát próbáltam megfejteni, hogy mégis mi a ráció abban, amit csinál, de nem jöttem rá.. én néha úgy láttam, hogy a szájába is veszi :D mindenesetre elég undi, tényleg :) ha viszont büdös, akkor Dóri szeret jó mélyeket szippantani a ganéból :D

Ruadhnait 2015.02.16. 14:51:57

@henrik_: Arra emlekszel, amikor Denniszek dontottek ugy, hogy nem hagyjak a Fanniekat aludni? Dennisz, Robin, meg a tobbi? A porszivos ugy, tudod. Vagy az oke, mert ok jozanul csinaltak? Vagy az oke, mert nem az Edina csinalta? Ezek a kis szivatasok mindig jelen voltak elalvas elott. A napkozbeni direkt zorges es 4 ember felebresztese szerintem mas dolog. Foleg ugy, hogy tudjuk, hogy a Fanninak is vannak szepsegalvasai napkozben, amikor mindenki kussoljon, mert o aludni akar. A problema azzal van, hogy neki szabad, masnak nem.

Csak ügyesen! 2015.02.16. 14:52:42

@mézescsók: Aligha, mivel az írták h 2 évet kapott Dóri, 5 évre felfüggesztve, ami a maximum, ami adható, utolsó utáni esély. Úgy tűnik, tudott élni vele, szurkolok neki h ez így is maradjon.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 14:54:11

@lukacstoncsi: nem, hanem Fannit utána azzal ekézte Dani, h "bezzeg MOST HALKAN csukod az ajtót, nem úgy, mint múltkor". :DDDD ebből generáltak vele vitát, aztán tett egy mozdulatot és ez lett mutogatásnak titulálva, blabla. :))

Conchobar 2015.02.16. 14:54:43

@togez76: "Ez a 'zsenge korodnak' szöveg tipikusan villabeli érvelés" - Érvelés? Te ezt ismered érvelésként? És mikor hallottad ezt a villabeliektől? Az nem merül föl benned, hogy én esetleg bőven meghaladom a villabeliek és az itt kommentelők átlag életkorát?

lukacstoncsi 2015.02.16. 14:56:31

@henrik_: De kit érdekel hogy Edina hogy röhögött meg mennyit ivott stb.Minek belekverni ebbe?Dani volt a fasz ennyi.Dennis még annyira sem volt férfi hogy kimenjen szólni legalább hogy csöndesebben.

Bujumburi 2015.02.16. 14:56:36

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: @togez76: valami sokadrangú vádlott a garázdaság ügyében (1 házibuliban ittasan kidobott 1 széket az ablakon) a másikat meg 18 éves kora előtt követte el, így ezeket elvileg nem fogják halmozni, de nem értek hozzá, viszont szombaton néhány jogtudós kielemezte itt a hogyvolton... nekem az jött le belőle, hogy nincs rémes helyzetben egy ejnyebejnye+ pénzbírsággal fogja megúszni az esetet, persze ki tudja...

Ruadhnait 2015.02.16. 14:56:40

@dare: En is ugy gondolom, hogy ha Laci-Fanni lesz soron, akkor Fanni is csomagolhat. Ha Laci le tudta nyomni Zsut meg Edinat, koszonhetoen a rengeteg utalojuknak, akkor Fannit is le fogja, annyi neki is van.

kamilla123 2015.02.16. 14:56:47

@Ruadhnait: sztem ezeken kár lovagolni, vannak oda-vissza szívatások és kész. Van egy olyan sanda gyanúm, h mi ezt itt komolyabban éljük meg, mint ők bent. Ők akkor pont idegesek, aztán másnapra el is felejtik. Sokszor látni, mikor bejátszanak nekik egy-egy konfliktot, h ők már csak röhögnek rajta. Csak mivel nekünk sokszor ismétlik, mi leragadunk ott + nekünk az a történés, ők meg a maradék 23 órában is csinálnak valamit.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 14:58:00

@Ruadhnait: jaja, de Fanni egyből bosszút állt Deniszen, és akkor vége is lett a mókának. :) és nem lett erre utalva harangkongatás, és a többi nyalánkság. szóval nem az a baj, h Daniék ezt csinálták éjjel, hanem, h ezek után volt képük gecizni valakivel amiatt, mert most halk volt, bezzeg múltkor, egyszer nem. :D

elmérték az arányokat, ennyi.

kamilla123 2015.02.16. 14:58:18

@Ruadhnait: igen, Fanni egy érdekes elem a show szempontjából, de a műsornak már vége és Fannira (csúnya kifejezéssel) már nincs szükség. És elég sokan utálják, úgyh lehet,h kint maradna Lacival szemben is. (nem biztos)

Bujumburi 2015.02.16. 14:58:48

@mézescsók: Ha jól értelmeztem a volt faszija valami piti drogbáró lehetett és Dórinál is volt egy zacskónyi... a pasi viszont asszem börtönben ül. De nem tudom pontosan, ezt csak én értelmeztem így 2 interjúból az egyik Dórival volt, a másik az anyukájával.

dare 2015.02.16. 14:59:30

@togez76: Megjósolni én se tudom, ez csak vélemény, alakulhat ez másképp. :-)
A vadembernek meg már rég kint lenne a helye és még még mindig bent van, pedig ő nem is szellemes, nem is taktikázik, és nagyon törnöm kell a fejem hogy mit tett ő ehhez a műsorhoz a síráson meg a csicskagecizésen kívül de semmi...

kamilla123 2015.02.16. 14:59:34

@henrik_: sztem nem fogjátok tudni meggyőzni egymást :-) amúgy imádom az avatarod, olyan kis cuki :-)

Csak ügyesen! 2015.02.16. 14:59:36

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Beszéltük ezt már akkor, olyan h 2 év felfüggesztett, nincsen, valamit függesztünk fel 2 évre, de nem írták h mit (míg a Dóris hírnél igen), ezért valószínű h próbára bocsátást kaphatott (a laikusok gyakran összekeverik a kettőt), főként h fiatalkorú volt (jóval enyhébb megítélés alá esik). A mostani ügye olyan jellegű a sajtóhírek alapján, amiben pénzbüntetés szokott lenni a gyakorlat. De persze mivel se az egyik, se a másik ügyet nem ismerjük, így nem lehet nagyon okosnak lenni benne :)

Ruadhnait 2015.02.16. 14:59:38

@kamilla123: Szerintem is kar rajta lovagolni, csak most azert hoztam fel peldanak a Denniszek akciojat, hogy lassuk, hogy nem Dani volt ez egyetlen, aki nem hagyta oket aludni...Fannit. Nagyon sokszor csinaljak ezt egymassal, szerintem nagyon unalmas lehet odabenn :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 14:59:50

@Ruadhnait: de hallgasd meg azt, amiket Dani magyaráz az eset után a lelki terrorról, és a többiről. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:00:11

@Spitzbauer: Mind a négyen odatették a maguk hülyeségét. Ennek megfelelően egyik se maradjon a végéig. Dani egész egyszerűen nem volt képes túllépni azon, hogy a nőknek nem kell. Fanni frissen lépett tőle, azon nem volt idő besértődni, egy (?) napi együttalvást nem tekintenék komoly kapcsolatnak, mégis sokáig felhánytorgatta Dani neki. Zsuzsa nem feküdt le Dani elvárásainak. Egyik részt tudta adni, másikat nem. Ebből a szempontból Dani pont ugyanolyan, mint Laci, kisajátítós, ne nézz másra, enyém vagy. Na, ezen nem tudott túllépni és hiába a neki tulajdonított intelligens játék, az ész, ezt képtelen volt elengedni. És pont emiatt nem tudott Edinának társa lenni, csak a sebeiket nyalogatták és bele-belerugdostak abba, aki okozta. DE nem mindbe, csak egybe. Edina elfogult volt, pedig Laci-Zsuzsa kapcsolatban mindkettő vastagon benne volt. Ez 50-50. Az Edina-Zsuzsa kapcsolatban 70-30, Edina javára. Zsuzsának az erőssége, amit kint is emlegetett, hogy lánytestvérei is vannak, így tudja kezelni, itt visszaütött. Fannit, Renit tudta kezelni, korrekt módon, Edinával elcseszte. Ez egy hülye emberi elvásár, sskk nem repülünk rá annaka kiválasztottjára, akivel együtt élünk. Akár kolesztársa, akár barátnő, akár akármi. Mert visszaüt. Pláne itt. Kint Edina megtehette volna, hogy a büdös életben nemtalálkozik Zzsuzsával, Laci is elkerül, a szép csendben elképzelt szerelem meg szép ls fájó emlék marad. De így esélytelen volt. (Csak zárójelben: hol vannak Zsuzsa lánytesói? Ha olyan jól sikerül neki a konfliktuskezelés velül, akkor hogy hogy nem tolakodnak oda védeni őt?).
Laci meg Laci. Hülye lett volna nem kihasználni ezt a helyzetet. Kint nehezebb lesz.

Bujumburi 2015.02.16. 15:01:31

@Csak ügyesen!: köszi a helyreigazítást! :) olyan jól kielemezgettétek ezeket múltkor. :)

kamilla123 2015.02.16. 15:01:33

@Ruadhnait: igen, ez már szinte kínzás a szerkik részéről, mennyire nincs semmi. A tavalyi szériában, még ha nem is volt úgy program, de volt "kinek van a legszebb lába" verseny, meg "függöny mögött kellett táncolni" verseny, meg ilyenek. Nem azt mondom,h halál izgi, de legalább elfoglalták egy kicsit magukat.

togez76 2015.02.16. 15:02:07

@Conchobar: Majd gondolkozz el rajta, hogy miért. Az életkort rendszeresen előhozzák ütőlapként, ez a korábbi szériában is jelen volt már, majd figyelj oda, hátha feltűnik. (minden második adásban nagyjából) Nem igazán foglalkoztat az átlagéletkorod, annak növekedése semmivel sincs összefüggésben, legfeljebb a kinézettel.

dare 2015.02.16. 15:02:23

@Ruadhnait: Én is ezt érzem, ha Fanni nem talál ki gyorsan valamit akkor pakolhatja a motyót.

Ruadhnait 2015.02.16. 15:02:34

@henrik_: Pont az volt a bajukott, hogy mindig csapkodja az ajtot, ha nem az "ovei" alszanak. Ezert szoltak be neki, meg hogy veszekedest generaljon a Laci, hogy ezzel indokot szolgaltasson a szaunaba zarasra. :D Ezt mindenki tudja. :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 15:02:56

@kamilla123: jaj tudom, csak nekem bántja a szemem, amikor azt mondják, h mindenki ugyanannyira gáz, mint a legutóbb kiesettek. hát nem látják, h igázám ván??! :)

amúgy meg Spongyabob örök kedvenc, ő az a végtelenül naiv kis figura, akire sosem lehet haragudni. :)

mézescsók 2015.02.16. 15:03:52

@Conchobar: Zsenge korú? Hát, ezért érdemes volt ma felkelni!
Semmilyen fan sem vagyok,viszont van aki szórakoztat - ő sem mindig! - van, aki soha.

Mercel 2015.02.16. 15:04:17

Azért az kemény, hogy erre a trágyára többen mozdulnak rá mint azokra a hírekre amikor kis országunkban tényleg történik valami fontos, valakivel valamivel.:)

kamilla123 2015.02.16. 15:04:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: ebben a szériában jellemző volt, h senkinek nem szerepelt igazán a családja. Reni és Laci tesója szerepelt összesen, a többieknél meg Edina nagynénje, azt slussz. A családtagok nemcsak Zsu-nál nem vállalták be a szereplést, a többieknél sem. Szóval ez nem feltétlenül amiatt van,h nincsenek jóban.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 15:05:34

@Ruadhnait: persze (mármint igen, ezért generáltak vitát), amivel alapból nincs gond, hiszen ez is egy játékstílus, csak akkor ne mondjuk, h ez ugyanaz, mint amit Denisz, Robin, vagy éppen Dóri tol. én igazából csak ezt az állítást vitatom, illetve fenntartom, h vannak a szarháziak között szarházibbak is.

kamilla123 2015.02.16. 15:05:42

@henrik_: igen, én is ránézek erre a képre, és már ettől jókedvem lesz :-) amúgy igazat adok Neked, csak sztem túl sok energia győzködni valakit, aki másképp látja a dolgokat alapvetően.

togez76 2015.02.16. 15:07:34

@Bujumburi: Azért milyen ironikus, hogy egy részegen garázdálkodó, az igazságszolgáltatással többször összeütköző illető akarja megrendszabályozni, az ittasan asztalon táncoló, és ezzel senkinek sem ártó barátnőjét? :-)

Bujumburi 2015.02.16. 15:08:01

@mézescsók: ezt vehetnéd bóknak is.. ;)

Conchobar 2015.02.16. 15:09:01

@togez76: "Nem igazán foglalkoztat az átlagéletkorod, annak növekedése semmivel sincs összefüggésben, legfeljebb a kinézettel" - Tudod, az életkor növekedése nemcsak a kinézetre van hatással. Az évek számának sokasodásával az ember tapasztalatai is sokasodnak, ennek folyományaként pedig másképp fog rengeteg dologra gondolni, mint gondolta fiatalon azelőtt

mézescsók 2015.02.16. 15:10:43

@Csak ügyesen!: Én is.
@Bujumburi: Kösz. Nem láttam, nem olvastam, bárhol is jelent meg.
Nem kívánok Dórinak semmi rosszat. Lacinak sem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:12:07

@lukacstoncsi: Na, ebben egyetértek. Mondjuk az most kiderül, hogy Dani milyen barát. Mert ha a korábbi szériákat nézzük, ilyenkor már megjelent min. egy cikk, vagy fotó a nagy barátokról. És hol van az a nagy beígért kampány? Valószínűleg Daninak kellett mindig valaki, akinek az érdekeiért kiállva felölthette a lovag szerepét. Csak míg Zsuzsánál ez kézenfekvő volt és szimpi, addig Edinánál már nem. Ott ki kellett volna maradjon, vagy ha mégsem teszi, ne adja alá a lovat úgy, hogy a saját ffúi sérelmeivel megtoldja. Ha esze lett volna, csillapítja, és távolítja Zuzsától és Lacitól is egyben.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.16. 15:12:20

@pomac: nincs rajta a fél szív, ha jól látom

Bujumburi 2015.02.16. 15:12:20

@togez76: ugye?! :D de ez az erkölcsrendészet egyszerű birtoklási mánia :D amit ők nyomtak Vikcsuval parásabb volt.. de ez is vicces így utólag: rtl.hu/rtl2/valovilag/diszkret-bulival-zarult-az-elso-este

mézescsók 2015.02.16. 15:12:21

@Bujumburi: Annak vettem! Ezért írtam, hogy érdemes volt felkelni. Bár Conchobar nem annak szánta, de ez legyen az ő baja!

Conchobar 2015.02.16. 15:13:02

@mézescsók: "Semmilyen fan sem vagyok,viszont van aki szórakoztat"- Hogy szórakoztat téged, az még nem indok arra, hogy a valóságot feledve kedvezőre próbáld festeni a személyiségét ('tündibündi kislány, aki időnként megjátsza a kiállhatatlant')

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 15:13:15

@kamilla123: a hiábavaló győzködés rossz szokásom, de itt megideologizálhatom azzal, h eme tevékenységgel csak egy szívemnek oly kedves blogot reklámozok. :)

(amúgy már ketten átkattintottak innen, je.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:14:39

@MacákékIcukája: Biztos olvasod majd az én meglátásomat daniról, de engem ebben nem befolyásol Denis véleménye Daniról, sőt, igazából Denis véleménye semmiben sem befolyásol.

Ruadhnait 2015.02.16. 15:14:49

@henrik_: Igen, vannak a szarhaziak kozott szarhaziabbak is. :D Persze mindenki, aki benn van es volt mashogy jatsza jatekot. A Zsu, Edina, Dani probaltak hasonlo modon jatszani es mind a harom kiesett, szepen egymas utan, szoval az nem jon be a nepnek. Szamomra Dori "jateka" nem jatek, mert semmit nem csinal, ez persze lehet, hogy sokak szerint jobb, mint aki probal, csak rosszul sul el. Dennisz farokmutogatos jateka is hagy maga utan kivetni valot a szememben, Laci taktikaja meg az aldozatszerep. Mukodni latszik. :D A Fanni sajatsagosan tolja, lehet, hogy bejon neki. Robin tujabol novi ki magat, szerintem ez mukodhet. A lenyeg, hogy aranyos az avatarod, igen. :) Meg, hogy alapvatoen mind szarhazi es mind isznak is. :D

Conchobar 2015.02.16. 15:15:53

@mézescsók: "Zsenge korú? Hát, ezért érdemes volt ma felkelni!" - Egészségedre! A 'tündibündi kislány, aki időnként megjátsza a kiállhatatlant' után letagadhatod minden évedet, amely téged 16 évesnél többnek mutatna

togez76 2015.02.16. 15:16:28

@Conchobar: Ez mind szép, és akkor? Sajnos az évek során összeszedett tapasztalatok nem egyformák, van aki börtönben ült, más a kenyérboltban volt eladó, megint más iskolában tanított, más-más tapasztalattal, más-más dologra is gondolnak, asszociálnak majd, ebből pedig nem következik, hogy bármelyik helyesebben, életszerűbben tud értékelni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:18:07

@kamilla123: És megtették.:) Fanni védi a s*ggét, így összebalhézik Dórival, hogy nehogy Laci legyen a kiválasztott, mert az tuti, hogy őt viszi, így kreál más lehetőséget. Saját magát, hogy ő választhasson. Most már nem sok esélyük van balhékat generálni, mert nem egy hét, csak 2 nap áll rendelkezésükre.

Conchobar 2015.02.16. 15:21:07

@togez76: "Sajnos az évek során összeszedett tapasztalatok nem egyformák" - De bizony, ha részleteiben el is térnek, de alapvetően egyformák a tapasztalatok (nyilván azokat kivéve, akik gyerekkoruktól fogva börtönben, vagy elefántcsonttoronyban kénytelenek élni)

Bujumburi 2015.02.16. 15:26:15

@pomac: basszus, legalább még 1-2 napig hordhatná a szívecskét azért... fura

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:28:40

@foxglove (F6): Edina nem gonosz. Belekavartak az érzelmeibe (vélt vagy valós). Kihozta belőle a temperamentumának megfelelő negatív érzéseket azzal szemben, aki ezt tette (Zsuzsa). Közben elnézte annak, aki miatt ez történt (Laci), mert elfogult volt, míg csak ő érezte az, amit. És sajnos erős támogatást kapott attól, akire észben felnézett és azt hitte, hogy ő helyette is jól látja a dolgokat (Dani).
Fanni ugyanígy érzett volna, sőt érzett is, mikor kiderült, hogy az ő helye is veszélybe kerülhetett volna. A nők így reagálnak, ha valaki bekavar az érzéseikbe. Vannak persze kivételek. De a bezártság miatt nem volt hely hátat fordítani.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.16. 15:30:12

@Bujumburi: csuklóján se láttam, hogy esetleg oda rakta volna. de az a nagy fuksz az kell

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:31:37

@Okami: Erre viszont azt mondanám, hogy lelke rajta, a többiek is ezt csinálták, akiknek volt rá lehetőség. Emiatt én vagyok az utolsó, aki követ dobna rá. Sőt, én támogattam volna, ha pl. Ádámmal tette volna ezt, még most is ott figyelne a játékban.

Ditti82 2015.02.16. 15:33:25

Óóóóóóójeeeeee!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:34:02

@kamilla123: Edina a tipikus a hülye okoskodik a nagy szavakkal. Míg ezt Aleknál elnéztük, neki nem. Mert utálják. De nekem még mindig jobb és élhetőbb (és majd leszokik róla), mint ha valaki meg trágár és közönséges.:)

togez76 2015.02.16. 15:35:24

@Conchobar: Ez kissé szűklátókörűnek tűnik, továbbra sem gondolom, hogy pusztán az életkorból adódóan, bárki nagyobb rálátással lehet a mindennapokra, vagy bármire, sajnos az élet nem ilyen egyszerű, bár megértem ha valaki ezzel próbálja nyugtatni magát.

Conchobar 2015.02.16. 15:35:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Valószínűleg Daninak kellett mindig valaki, akinek az érdekeiért kiállva felölthette a lovag szerepét. Csak míg Zsuzsánál ez kézenfekvő volt és szimpi, addig Edinánál már nem." - Valóban kellett, csakhogy Dani nem Edina védőjeként botlott, hanem Dzseni védőjeként. Dzseni nem kérte föl Danit védőügyvédjének, Dani csak ürügyként használta Dzsenit, mikor Dennis-re támadt. Dani olyanba ütötte az orrát, amelyhez köze sem volt. Ráadásul Dani gyávábbnak bizonyult, mint a konfliktusokat kerülő Dennis (Dani nem mert Zsuzsával párbajozni, levette Laciról a lilakendőt, Dennis viszont ki merte őt hívni)

Ditti82 2015.02.16. 15:36:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azt ők tudják vajon, hogy begyorsulnak az események?

Ditti82 2015.02.16. 15:38:38

@-pkata-: Bárcsak... De nem. Laci ment vissza. Ennyi. :D

ornyim 2015.02.16. 15:38:42

@-pkata-: Sajna szerintem fele annyira se szereti, mint amennyire állítja, vagy amennyire Laci őt. A blikk riportban kijelentette, hogy ő ellesz Laci nélkül, mert anyuka nagyooon hiányzott neki már, de azért egy csontot odadobott, hogy majd gondol rá..

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:39:01

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Robin szemétől én nem félek, Maciétól féltem, meg Laciétól is sokszor.:)
Robin nevetése engem is mosolyra fakaszt, én bírom a srácot.:)

mézescsók 2015.02.16. 15:39:03

@Conchobar: Szerintem azt csinálok, amit akarok, úgy értelmezem, ahogy akarom, úgy magyarázom meg/vagy félre, ahogy akarom és te nem tudsz ellene tenni semmit.
Hogy az IQ szinted oly magas, hogy simán elsétálok alatta, mégsem látom, ez már eddig sem volt kétséges, ám néha a vitakultúrádat is magasabb színvonalúnak képzeltem. Már tudom, hogy ez zsenge koromból és tündibündi mivoltomból adódó sajnálatos tévedés.

kamilla123 2015.02.16. 15:39:37

@henrik_: most már három :-) bocsi, nekem fel sem tűnt. elvonta a figyelmemet spongya bob:-)))

togez76 2015.02.16. 15:40:30

@kamilla123: Pedig Alekosz szórakoztató volt (ezekhez képest), viszont amit utóbb csinált, inkább BAlek volt, tuti a hóna alá nyúlt volna a csati, ha VV Évát, meg Debilt is tolják...

Conchobar 2015.02.16. 15:40:33

@togez76: "Ez kissé szűklátókörűnek tűnik, továbbra sem gondolom, hogy pusztán az életkorból adódóan, bárki nagyobb rálátással lehet a mindennapokra, vagy bármire" - Még azt se érted, amit eddig írtam. Vagy direkt nem akarod érteni. "pusztán az életkorból adódóan"-ról firkálsz, holott én egyértelműen az évek során megszerzett/megszerezhető tapasztalatokról írtam (legutóbb: 'De bizony, ha részleteiben el is térnek, de alapvetően egyformák a tapasztalatok')

Magg. 2015.02.16. 15:42:53

@pomac: ráadásul a válaszaiban is ő az okosabb és neki van IGÁZÁ, nem a nézőnek.
Ő azt is jobban tudja, miért szavazták ki a nézők.
Nem érti az egészet és sztem soha nem is fogja megérteni.
Az viszont azért vicc, hogy pont ő akar kommunikációszakra járni.

Amúgy meg hol az a bizsu, amit élete szerelmétől kapott? Mintha már nem is hordaná...

Ditti82 2015.02.16. 15:43:56

@-pkata-: Laci inkább adta volna neked, nem? ;)

ornyim 2015.02.16. 15:45:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Maciétól én is, de tényleg, azt hittem egyedül vagyok ezzel :)

Magg. 2015.02.16. 15:45:16

@Bujumburi: nem illik a csodás smukkjához. :DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 15:45:33

@minden végzet nehéz: Asszem neki nem olyan van, mint Fanninak, hogy minden este leszedi, de én ehhez nem értek. De elég tré látvány, hogy folyton piszkálja.