Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x92 - Edina kiközösülte magát a villából (18+)

2015. február 16. 07:21 - sixx

A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára, azt a jóisten sem tudja, de tulajdonképpen mindegy is, mert a következő párbajban igencsak kihull ő is.

Az egyik villahimnusz playback-előadásával nyitunk, a nóta olyan, amilyen, az autotune-nal megtámogatott Fanni és Laci, valamit a rappelésben legalább tényleg valamit felmutató Dennis (na jó, ne legyünk igazságtalanok, övé a kétes értékű, A Villa Legtöbbet Mutogatott Farka-díj is) ad elő, és VV Béci írt, akit őszintén remélem, hogy hetvenévesen is Young Dzsínek szólítanak majd az utcagyerekek, és hangosan kiröhögik hozzá. Az előadás legviccesebb momentuma az volt, amikor Fanni rém lelkesen tátogott egy olyan részre, amiben pedig kurvára nem énekelt semmit.

Lilu csöcskirakós, oppardon, mélyen dekoltált ruhában, Bencus a kékes háttérhez, lépcsőhöz öltözve, kék ingben és kék nyakkendőben érkezik, a szemem kifolyik a tévé előtt, bazdmeg. A szokásoknak megfelelően elsőre jönnek a sziluett-tesók, az állás a képen, és most spoilerezek egyet: nem is változott az adás végére.

screen_shot_2015-02-16_at_5_54_06.png

Véres Valentin, I. felvonás

Dennis elgondolkodva túrja az orrát, amikor egyszer csak helyzet lesz, jön az a feladat, amiben a párbajozó támogatói megmondják a másik félről, miért semmirevaló gyökér, akinek semmi keresnivalója a villában. Laciról Robin, Edináról Fanni fog beszélni, és Laci máris talál magénak valamit, amin megsértődhet, hiszen Robin papírjára pillantva talál egy olyan sort, amit Edina kapart oda ékírással, és azon a rettentő irritáló, sértett hangján meg is jegyzi, hogy ez így egy árulás, és neki elege van, és ez nem kóser, és feladja, jó, az utóbbit nem, de odagondoltuk, hiszen ÁLLANDÓAN EZZEL FENYEGET, egyszer valaki igazán szaván foghatná már az ostoba faszt.

Fanni szerint Edina hazudik, rágalmaz, nem hagy senkit szóhoz jutni, szerelmeket és barátságokat robbantott szét, és eleve, farkasok nevelték, és sokkal többször használja a behatolás és közösülés szavakat, mint indokolt. Robin szerint Laci hangvétele olyan szinteket (sic!) ütött meg, amire senki nem szolgált rá, nehéz a természete és meg akarta dugni Zsuzsát. Robin beszéde közben Laci becsicskul és besértődik, beszívja a paplanszáját és beszól Edinának is, az egyenesre vasalt hajjal leginkább egy nagyon olcsó guminőre hasonlító Fanni meg olyan fejjel méregeti, mint egy nagyon külöleges, de rémesen visszataszító bogarat.

screen_shot_2015-02-16_at_6_04_53.png

A hiszti folytatódik, és elhangzik az ultimate érv a gyökérség mellett, az én ilyen vagyok, végül is Jeffrey Dahmer is ezzel védekezett a bíróságon, amikor 16 rendbeli kannibalizmussal vádolták, és neki sem jött be. Laci ráadásul az a fajta hisztis picsa, aki képtelen elengedni az ilyen dolgokat és a kertben tovább puffog, és Edinát osztja, aki nem hagyja magát, és ebből egy pontosan olyan beszélgetés lesz, amilyenhez hasonlót az elmúlt 92 napban 67539-et hallottunk. A mostaninak azonban lesz egy nem várt mellékhatása is, a hálószobában Laci szarul lesz, először az ágyban öklendezik, aztán telehányja a szobát. Utána visszafekszik Edina mellé, remélem, fogmosás azért volt.

Na, Dóri megkapja a büntetését a tegnapi ríszeg buli miatt, ami alatt Gáspár Laci felszabadította a budicipelés alól, és most a budikagyló mellé kap még fürdőszobai eszközöket is, kefét, zuhanyrózsát, zuhanyfüggönyt, fürdősapkát, és ezeket kell hurcolnia. Csodálatos látvány, Robin és Dennis teli szájjal röhög rajta, aztán videóra is veszik, mert a videóklip forgatásához még a villában van a kamera. Dóri elnevezi a budit bádinak, ami lehet ugye Buddy vagy Body is, a finom kiejtésbeli különbségek a felpumpált ajkak között elvesznek.

Én még nem láttam mozgó fürdőszobát. (Robin)

Véres Valentin, II. felvonás

A faszik nem egyenként adnak ajándékot a csajoknak, hanem együtt (ahogy Bencus fogalmaz kissé félreérthetően: közösen teszik boldoggá a nőket), ez ágyba reggelit jelent.

Úgy a gizda, ha ágyba visszük a reggelit. (Laci)

Én a gizda szót másra használom, a gyökér szinonimájaként, Debrecenben legalábbis ezt jelentette, mindegy. A reggelinek mindenki örül, Dóri tudományoskodik is, ez a szeretet napja is, ugye, de a tudósklub tagjai lehurrogják, NEM AZ. Pedig de, Kovács Dávid kollégám fasza kis cikket is írt arról a nőről, aki ránk szabadította ezt az őrületet. Este aztán volt még valentinozás, virág, szívecske, félelmetesen vékony hangon vinnyogó férfiak, broáf. (Közben a kibaszott videó állandóan pufferel az RTL II oldalán, és nem lehet látni ezt a fost, nemhogy hogyvoltozni, kurvaisten.) Laci bevallja, hogy még semmit nem kapott senkitől Valentin-napra, a riportban meg aszongya, hogy megtalálta a boldogságot. Utána sír. A kertben. A vadember.

1_7.png

Az RTL is kedveskedik egy ajándékkal a szerelmespároknak, villalétük filmjét vetítik le nekik, ami Fanni és Dennis viszonylatában egy kúrásokkal, egymás vicces baszogatásával tarkított összefoglalót jelent, mindenki vigyorog és örül, Fanni meg odáig van a hajától. Bezzeg Edina és Laci, ők egy olyan összefoglalót kapnak, ami azzal nyit, hogy Laci röhögve taglalja Dennisnek, mennyire nem jó nő Edina. Aztán megnézzük, ahogy rámászik Dórira, és kicsit megpöcögteti a csiklóját. Aztán belemászik Zsu bugyijába. Aztán smárol Zsuval a budiban. Edina feje egy tanulmány, tipikus “én nem ilyen lovat akartam” fejet vág és nemigen érti, miért kellett ezt most itt megnéznie. Hát azért, hogy a párbaj előtt kicsit felkavarják a szart neked.

A többi lakó is csak néz, mint egyszeri indexes az MTVA sajtóosztályának válaszlevelére, Dóri és Dennis konkrétan sokkot kap, és miután Laciék kirongyolnak a nappaliból, egyből jönnek az “én megmondtam, geci” kezdetű monológok. Edina meginog, te, Laci, hogy szerethetsz te engem, ha a játék elején engem szarnőnek tartottál? És elkezdődik a vekengés, Laci valahogy visszahozza magát a tutiba, de Edinában valami megtört szerintem, ehhez kell vagy 5 év mire kimegy belőle. Már ha egyáltalán. Evezzünk vidámabb vizekre: Edina, Robin és Dóri is előadja a villahimuszt ami egy fokkal jobb lett, mint a másik, ráadásul Dóriról Bencus leveszi a budi terhét. A végén Bencus beüvölti, hogy 1799, jó poén volt.

Véres Valentin, III. felvonás

Na, kezdjük a párbajt, ami meglehetősen szokatlan mederben csorog egy órán át, hiszen Lacit és Edinát a műsor is egy embernek kezeli, a konfliktusos videók, az elköszönés, minden szar kettőjüknek szól, és nem egyéneknek. A búcsúbeszédek hangulata kemény, Laci mindenkit elküld a faszba, Edina meg erre is rátesz egy lapáttal, bárki megy vissza, KIBELEZI AZ ÖSSZES GECIT ODABENT. A stúdióba megérkezve Laci úgy néz ki, mint a “Szent László kereszthalált hal, pedig senki nem kérte rá, és egyébként is, csicskageci” kisplasztika főszereplője. Az RTL egy kisfilmmel kedveskedik nekik, Edina úgy forgatja a szemét ennek hallatán, mint egy reklámmacska, mert pontosan tudja, hogy megint megforgatják a kést a szívében, de hát ez egy ilyen játék, kérem szépen.

screen_shot_2015-02-16_at_6_57_14.png

A videó után Laci úgy szorongatja Edina kezét, mintha attól félne, hogy ha elereszti, egészen a távolsági buszpályaudvarig szalad. A szokásos kérdések jönnek, ki, mit bán meg, mit tett volna másképp, satöbbi. Edina bevallja, hogy nem kellett volna emberkedni a kék kendővel, és továbbra is Laci a fontos neki, nem a fődíj.

Borzasztó ez. (Edina)

Hát, igen. Na, ez megy még vagy félórán át, megspékelve némi villalakógyalázással, emberi érzések emlegetésével, gecirobinozással, csicskagecifannizással, beszaripöcsözéssel. Egy ponton azt is el kell mondaniuk, mit éreznek egymás iránt. Sokat. A többi lakótól is megkérdezik, kit várnak vissza: Fanni Lacit, hogy kivigye (Laci bentről üzen, hogy lófasz a seggébe), Dóri Edinát, mert Laci gyökér, Dennisnek tulajdonképpen mindegy, legyen Edina, Robin meg Edinát, mert Laci egy pöcsfej. A végeredmény kihirdetése előtt Laci ad egy félbetört szívecskés nyakláncot Edinának ismétlem, AD NEKI EGY KETTÉTÖRT SZÍVES MEDÁLT, LÁNCCAL. Az állás nem változott, Laci nyert, és elbőgi magát, Edina sokkot kap, Laci sír, Edina vigasztal, Laci sír, Laci sír és feláll, Laci sír és megy vissza, Laci sír és ajtót nyit, Laci sír és bemegy a villába, Laci sír, sír, sír, sír.

screen_shot_2015-02-16_at_7_12_15.png

Nézzük meg még egyszer, mit tett egymással Edina és Laci a villában, háromszor

Címkék: 18+ vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fu Szekh Li 2015.02.16. 23:25:35

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Közös döntőnézés, Acapulco Étterem 18:00-tól gyüli, de legalább a döntőre érj oda. Ja és küldj nekem egy privit, ha tényleg jönni akarsz, mert innen nem fogom megjegyezni.

2015.02.16. 23:25:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Rafirenciát pár játékosban látok jómagam is.
@csak mert: Elég gyökér, de jobb mint a c-3po Horváth Éva.

Krétagarbó 2015.02.16. 23:26:20

@szerivan: a képek alapján nekem még nem tűnt rossznak, vagy volt vmi spoiler vidi is?

lukacstoncsi 2015.02.16. 23:26:31

@kamilla123: benn is ilyen volt csak ott ugye tétre ment és bunkó is volt nem gyűlölettel mint ezek itt.végre egy csaj akinek jó a humora és vág az esze.

MacákékIcukája 2015.02.16. 23:27:26

@csak mert: mutattak egy regi riportszobas jelenetet rola, tok nagy es egnek allo hajjal, total olyan volt, mint a Misi mokus :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 23:28:15

@MacákékIcukája: Drogont (fekete) nem tudom, sajna, kissé önfejű, a másik kettőből választhatsz.:D

Töröltfelhasználó (törölt) 2015.02.16. 23:28:39

@Krétagarbó: Dehoggy, csak magas a mérce :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 23:29:25

@Fu Szekh Li: Jó ötlet.:D Úgy láttam, ingyenes a wifi is.:D De ha van egyéb javaslat, van miből választani.:D

lukacstoncsi 2015.02.16. 23:29:34

Ez most együtt van a zsófikájával vagy annak is konyec?

Krétagarbó 2015.02.16. 23:31:31

@szerivan: Ez igaz, innen lehet nagyot rontani. Én is tartok ettől. Egy hét már csak?:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.16. 23:32:08

@Krétagarbó: Ha nem tudnám, hogy milyen a felfogása,stb, akkor azt mondanám, hogy ma cuki volt.:D:D

MacákékIcukája 2015.02.16. 23:32:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: olyan cuki mind, nem tudok valasztani! :)))

Viszont en most elteszem magam a holnapi Dori fightra, joejt mindenki!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.16. 23:32:33

@Avanivi: pedig ehhez megvan a mazpchizmusod :-D

@szerivan: akkor remélem, h aktívabb lesz jómagad.

Krétagarbó 2015.02.16. 23:32:46

@lukacstoncsi: Ő kérlek szépen, még együtt van Zsófikával:)

Töröltfelhasználó (törölt) 2015.02.16. 23:33:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Kiírattad magad a végjátékra? Cseles :D
@Krétagarbó: Még olyan sok van? Azt hittem 4 nap.

másodpéldány 2015.02.16. 23:34:23

ez a mai műsor annyira gejl volt ( a két klippet kivéve), hogy kénytelen voltam elkapcsolni, egyszerűen nem lehetett elviselni ezt a borzalmas tocsogást a műkönnyben, iszoinyat volt....

azért aurélió tényleg jobb volt a sírásban, a laci túlböhömölögését nem lehet elviselni...

most ne csináljátok már, hogy laci jobb, mint fanni, ugyan már kérem...

miben jobb egyébként a többiek utálásában?

ne akarjátok, hogy csalódjatok bennetek...

lukacstoncsi 2015.02.16. 23:35:06

@csiri bá: Hát nem lett volna ennyire elfogult mint lenyaltÉva meg Auka.

Krétagarbó 2015.02.16. 23:35:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mert ilyen, cuki. Én ilyennek láttam bent is.:)) (tudom, szerinted használja csak a nőket, de érdekes, én nem látom ezt benne, sőt. Jó, nem az ilyen Teó féle csajokból kell kiindulni, a potyanumerákat melyik férfi hagyta ki huszonegykét évesen?)

csak mert 2015.02.16. 23:35:53

@MacákékIcukája: láttam, most a fürdőből jövök

Töröltfelhasználó (törölt) 2015.02.16. 23:35:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ez a dobozolástól függ mmkk.

lukacstoncsi 2015.02.16. 23:36:40

@Krétagarbó: Csak gyerek ne legyen mert még éretlen hozzá:)

Krétagarbó 2015.02.16. 23:36:53

@MacákékIcukája: Jó éjt!
@szerivan: 23, úgy rémlik. az jövő hétfő.

csak mert 2015.02.16. 23:37:00

@másodpéldány: én melletted vagyok, lacit szájbaverném,
inkább fanni!

Krétagarbó 2015.02.16. 23:37:53

@lukacstoncsi: jaja, még ők is gyerekek. (anyáméknak ennyi idősen már megvoltam:)

Fu Szekh Li 2015.02.16. 23:38:15

Na jó éjt mindenkinek!

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.16. 23:39:09

sorry, ha butaságot kérdezek, de lemaradtam az adás első feléről: most akkor Edina meghalt, vagy mi?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 23:39:41

@Krétagarbó: Hivatalos oldala van már? Nem nagyon látom őket, pár fotó.:(

lukacstoncsi 2015.02.16. 23:40:19

Mostanában nem mutatják Dennisék kufircait.Elhidegültek egymástól szexuálisan?

Krétagarbó 2015.02.16. 23:40:22

@Krétagarbó: Szted sírni fog Dennisz is, ha kiesik Fáncsi? :D

Krétagarbó 2015.02.16. 23:41:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudom, én is csak azt a pár fotót láthattam, amit te. Vmi sajtáj volt, ott készültek.

másodpéldány 2015.02.16. 23:41:40

Nem értem, ezek nem volt tényleg anyaguk, hogy ezt a gejltengert vágták össze?

ezt amúgy ki zabálja be?

nem tudom mi ez a műösszeveszés dóri és fanni között, mert ez nem derült ki..
remélem nem igaz, és nem egymást viszik ki...

hanem denisz vagy robin kiviszi lacit... ne legyenek már gyávák...

csak mert 2015.02.16. 23:42:17

@Krétagarbó: ő talán az egyetlen férfi a vellában, remélem nem fog

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.16. 23:42:21

@Krétagarbó: Emlékszel még, mikor kiabált, hogy itt a sok nő és nem takarítanak? Persze pasik ugye szintén voltak benn. Iza rá is szólt, hogy mit képzel. Szvl nálam ez ügyben zéró tolerancia van.:DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 23:43:01

@MacákékIcukája: És mindenekelőtt jeleznem kell, hogy nem az én ötletem, én csak helyszínt javasoltam.:) Fuszekli kezdte, meg még nem tudom, kik, de jól tették.:D

másodpéldány 2015.02.16. 23:43:03

denisz és fanni haverok lesznek a villa után, ennyi... mi ezzel a baj? legalább ők nem hazudgálják összevissza a nagy szerelmet,
haverság szexxel, van ilyen műfaj és nem is rossz...

Krétagarbó 2015.02.16. 23:43:04

@lukacstoncsi: Már a szerkik is unják, nem csak ők.

csak mert 2015.02.16. 23:43:15

@másodpéldány: éjjel az on-ban dóri nagyon fújt fannira...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 23:43:53

@Krétagarbó: Ilyenko rmár nem kéne egy hivatalos oldalnak, ahol fent vannak a szereplők? Vagy még korai? Egy hét van addig.

Krétagarbó 2015.02.16. 23:44:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De érdekes, ő takarított, nem? Vagy rosszul emlékszem? Olyan rendmániásnak és már-már kényszeresen tisztaságmásniásnak tűnt.

csak mert 2015.02.16. 23:45:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha Édenre gondolsz, ma már volt a tv2-n előzetes

Krétagarbó 2015.02.16. 23:46:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ezt @Krétagarbó: tőled akartam kérdezni, csak aztán magamtól sikerült:)

Krétagarbó 2015.02.16. 23:46:52

@csak mert: igen? És mik a benyomások?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.16. 23:47:09

@Krétagarbó: Igen, nagyon pedáns volt, valszeg így nevelték. De ennek semmi köze a nők lenézéséhez.

csak mert 2015.02.16. 23:48:01

@Krétagarbó: csak hallottam, de nem láttam, sírás volt ott is :DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.16. 23:48:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Az se rossz, csak nincs tévé, vagy nem tudnánk meggyőzni őket, hogy a döntő jobb, mint a meccs.:D Akármilyen meccs.:D

Krétagarbó 2015.02.16. 23:48:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én ennyiből még ezt nem szűrtem így le. (Igaz, itthon is én takarítok, apa meg kocsit hajt:) és pénzt keres:)

másodpéldány 2015.02.16. 23:49:02

@henrik_:

"sorry, ha butaságot kérdezek, de lemaradtam az adás első feléről: most akkor Edina meghalt, vagy mi?"

ja, jó kérdés,
hajrá fanni!

Krétagarbó 2015.02.16. 23:50:00

@csak mert: hihihi, ezt már nem ússzuk meg.:)

lukacstoncsi 2015.02.16. 23:52:57

@Krétagarbó: Nem csodálom.Dennis szerintem egy link pali és a kutyám nem bíznám rá.Még edina nevét is olyan zavarodottan mondta ki mintha attól félne ha Laci jön vissza akkor leveri mint vak a poharat.Fanni sok mindenben komolyabb gondolkodású Denisz egy proli.

Jó éjt!

Krétagarbó 2015.02.16. 23:53:22

Jó éjt, további szépeket:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.17. 00:02:02

@Krétagarbó: még csak annyit végszóra, hogy úgy, ahogy te, sajnos a lányok sem látják át ezt mint problémát, illetve néha hozzá is vannak szokva, mert otthon is az ember az úr. (Tudod, hány családod van? egy gyerek meg egy lány).Aztán felnőtt korában nem érti, hogy miért szar az egész, amiben él. Mert olyan jófejet választott, nem tulajdonítva jelentőséget az előjeleknek, hiszen azok nem mindig direktben jelentkeznek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.17. 00:08:00

@csak mert: hát Ádinkát, mer' majnem síttá :(, hogy nem találod :)

másodpéldány 2015.02.17. 00:08:29

ez a klipp is jó, bár valamiért az élő jobban tetszett...

rtl.hu/rtl2/valovilag/young-stars-klipje

hajrá fanni! robin! dóri!

Krétagarbó 2015.02.17. 00:10:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: még megvártalak, mert holnapra elveszne a válasz:) Szóval értem, hogy miről beszélsz, és persze, vannak szélsőséges esetek. (A miénk nem az:) nekem megvolt a karrier is, most az háttérben, de nekem így is jó, úgy is jó volt:)
Azt persze én is bevállalom, hogy ha fiú gyermekem is lenne, másképpen nevelném bizonyos szempontokból, mint ahogy a férjemet, de én már változtatni rajta nem fogok, és nem is akarok. De szerencsére, nálunk nincs úr a házban, max. 'urak' (én és ő), a max. tisztelet megvan. Csak én takarítok, ő meg megszereli a porszívót, ha elromlik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.17. 00:29:36

@Spitzbauer: Na most megint eszembe juttattad azt a francos kicsimadarat (népdal) :D Napokig ez motoszkált a fejemben, örvendtem, hogy hétvégén elfelejtettem.:)
A barkácsvidi végén is énekel, nem népdalt és nem rosszul. Ha találna normális szponzort, jó lenne benne. Jobb hangja van, mint sokaknak a piacon.

0.5 bit 2015.02.17. 00:33:31

Panel konyha, Laci épp az épp frissen elkészült két kávét leteszti a kockás abroszos konyha asztalra. Edina és anyukája álmos fejjel leülnek és egy cigeretta mellett beszélgetni kezdenek. A háttérben Laci felakasztja kötényét a fogasra, a gáztűzhely mellől felveszi barna műbör táskáját és elbúcsúzik edinától és a kedves mamától és elindul dolgozni. Szomorú arccal elbandukol az első villamosig, majd réveteg tekintettel nézi a villamos ablakából az ébredező várost.
Két megálló múlva hangos sírás közepette felhívja Edinát: "Úgy hiányzol!"

vastyúk is .. 2015.02.17. 00:40:15

@Spitzbauer: 'Ez a vonat, ha elindult, had menjen' a népdal címe :D

Commodore 2015.02.17. 00:42:50

@0.5 bit: Felső szomszéd lehúzza a wécét... krákog

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.17. 00:49:28

most nézem, hogy ez a nem túl friss fejléc ugye fent… bal oldaliak mind bent vannak még, a jobb oldaliak mind kint. csak úgy észrevettem, és mert baromira ráérek most, megosztottam veletek is, hogy újabb tökéletesen értéktelen információt tudhassatok meg tőlem. őszintén úgymond.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.17. 01:10:35

@0.5 bit: Tisztázzuk, bérlete volt? Vagy csak reszketett?

malevil2050 2015.02.17. 01:26:09

De nagy a csönd,,,,,,,,

2015.02.17. 05:57:47

@0.5 bit: ott a pont :) Bar a papucscipő huzasi jeleneten atugrottal (laci hattal az asztalnak, a sarokban), holott az asztal felett osszenezo roman asszonyok tekintete igazan beszedes ;)

kuksi1088 2015.02.17. 08:02:48

Laci hazatért a villába és zokogott. Mindezt sikerült neki egy csepp könny nélkül.

encek 2015.02.17. 08:50:17

Az egész tegnapi műsor egy fos volt. Semmi pénzért nem adnám Lacinak a fődíjat, egyetlen eredeti karakter van bent a Fanni, még akkor is ha mindenki kurvának tartja. Legalább tényleg magát adja és kezdetektől dolgozik a díjért. Az hogy valakik 2 héttel a befejezés előtt kezdenek ébredezni 100 éves álmukból, azt valahogy nem díjazom és nem is érdemelnek semmit. Szerintem. Valószínű egyedül vagyok ezzel a véleménnyel. :D

másodpéldány 2015.02.17. 09:07:45

@encek:

nem vagy egyedül, a tegnapi műsor botrányosan gejl volt, és akkor még laci mondja deniszre, hogy másokat utánoz (mármint hogy AU-t) ehhez képest laci kétszer annyi gejl könnyet nyomott le a csatornán mint au eddig összesen, mondjuk én nem sokkal a klippek után máshova kapcsoltam, egyszerűen rémes volt a műsor, nem hiszem el, hogy csak erre a dögunalomra futotta abból a napból...

mézescsók 2015.02.17. 10:29:29

@Krétagarbó: Emlékszem hát, mondom, liba voltam!
@-pkata-: Megadóztatta őket. Elég sóher pasas volt, de Róma üdvére. Ha jól emlékszem, innen ered a mondás: a pénznek nincs szaga!

mézescsók 2015.02.17. 10:54:48

@henrik_: Jöhet a szöveg (egyedül maradsz, stb.), de elkeltem már. Akad a ház körül egy férj, egy közös és egy nevelt gyerek (férj előző házasságából). Új kutya még nincs. Ettől eltekintve nem érzem korlátozottnak magam, de ebbe most nem mennék bele, mert a hv nem rólam szól.
Ch. meg idióta módon kommentel, én pedig idióta módon elolvasom. Illetve már csak múlt időben.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.17. 13:56:30

@FeketeMamba: Tetszik.:) Már 2 napja nem szólok hozzá, mert undorító ami itt folyik.
Nekem is az a véleményem, hogy a poszt írók tehetnek róla, hogy itt eluralkodott a
gyűlölet. A játékosokat különböző mocskos jelzőkkel illetik, a hozzászólók pedig egymást
túllicitálva folytatják. Egy biztos, hogy ez volt az utolsó VV. amit megnéztem. Soha többet
se nézni, se hogy voltot olvasni, se hozzászólni nem fogok. Ilyen emberekkel, mint akik ide
írnak, az életben még nem találkoztam, és remélem nem is fogok! Gratulálok az írásodhoz! Tökéletesen egyetértek veled.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.17. 13:59:09

Csak tudnám, hogy miért így jelent meg a hozzászólásom, amikor én folytatólagosan írtam? Mindegy, a lényeg ott van...

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.17. 14:15:36

@FeketeMamba: mutasd meg, melyik posztban, megszólalásomban nem szedtem le a keresztvizet dennisről és fanniról. mert addig csak szájkarate.
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: te sem fogsz hiányozni.

én se nézem 2015.02.17. 14:32:42

Üdv mindenkinek, és respekt az itteni, (többségében) net-szerte kirívóan intelligens kommunikációért, hozzáállásért, hangvételért, a szereplőkkel és egymással szembeni humánumért (ami egy reality-vel kapcsolatban különösen kellemes meglepetés). Nyugi, sírni nem fogok! :)

Nem értem Robin lelkiismeret-furdalását ill. hibáztatását. Azt mondja, "bocs Edina, azt hittem, Laci ellen több esélyed van, mint Fanni ellen, de tévedtem". ??? Valószínűleg nem tévedett: az, h Laci ellen nem jött vissza, nem jelenti, h Fanni ellen visszajött volna (sőt, ha a saját pasija is legyőzte, akkor az ellensége...) szóval nem Robin ásta meg a sírját.

Max Edina magának, bár ő sem a kék kendős döntésnél, hiszen attól, h az Lacié lett volna, nagy eséllyel ugyanígy ők ketten mentek volna, bár ez nyilván nem 100%.

Robin sírását, vonzódásait sem értem ezekkel a nagyon eltérő karakterekkel (Dóri, énektanárnő, Edina) - kicsit olyan, mintha mindig az iránt érezne hirtelen valamit NAGYON, aki a legközelebb áll hozzá a szobában. Nekem nagyon kamuszerű, bár értem a kényszert, és talán még ő is elhiszi.

Edina és Laci a villa után: azt jósolom, h Edina szemében Laci lesz a bűnbak, amiért elvesztette a játékot, így ránézni se bír majd. Akármilyen is Laci, kicsit sajnálom az akkori koppanásért, olyan, mint az a lúzer, akit még a földön is rugdosnak - bár voltaképp szereti ezt a szerepet, úgyhogy lehet, h egész jól ellesz vele.

bocs, h mindent egyszerre, de ezek már bennem voltak.

FeketeMamba 2015.02.17. 16:28:23

@sixx: Félreérted a problémámat. Nem arról van szó - bár nekem ez sem jön be, de ez a saját nyomorom - hogy kipécéztek valakit/valakiket, furcsa egybeeséssel azzal, hogy a csatorna is éppen velük tette ezt. Engem - mint korábbi lelkes olvasót - az zavar igazán, hogy elveszni érzem a korábbi kemény, de intelligens, fantáziadús humor elemeit az ordenáré mocskolódás, könyörtelen köpködés javára. De ez csak egy kritika, nyilván számítottál arra, hogy lesznek ilyenek, mikor blogot kezdtél vezetni. Egyébként én úgy vettem észre, hogy többszöröse a kommentek száma a korábbiakhoz képest, és nyilván ez felhígulást eredményez, nektek alkalmazkodni kell a tömeg igényeihez, ezzel meg az a réteg, aki korábban olvasott, részben ki fog kopni. És mivel ez a Te blogod, te döntöd el - hogy téged idézzelek - "ki fog hiányozni".

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.17. 16:35:30

@FeketeMamba: szerintem a posztok szövege semmivel sem mocskolódóbb, mint korábban, amikor Au vagy Iza, még korábban B. Éva vagy Alekosz kapta az ívet elég keményen. A kommentelőket kordában tartani fasza lenne, ha lenne rá kapacitásom, de hát arra egy főállás sem lenne elég, és mivel nem a hv írással keresem a kenyerem, ezért ezt ne várd se tőle, se mástól, aki itt blogol. tedd azt, amit más is: ne olvasd el azokat a kommenteket, amiket láthatóan segghülye faszok írnak.

FeketeMamba 2015.02.17. 16:50:13

@sixx: engem nem a kommentek zavarnak, a birka nép nyilván menthetetlen. az zavar, hogy egy ideje nem paródia, amit írtok, hanem gúnyolódás, gonoszkodás, talán így tudnám a legjobban megfogalmazni. mint ahogy írtam, tegnap kommentáltam először, mert tegnap tényleg feldühített, hogy kigúnyoltátok ezt a szerencsétlen kölköt, mert bőgőrohamot kapott a párbaj után. szerintem ez nem volt vicces. látszott, hogy tényleg összeomlott a gyerek. és lehet, hogy ez a játék erről szól - bár szerintem azért nem -, egy ilyen helyzeten lovagolni, gúnyolódni nekem sok, ez már olyan, mint mikor Rómában a tömeg vért követelt (kis túlzással :) ). egyébként tényleg régóta olvaslak titeket, és jókat röhögtem a posztokon, nem is beszólogatásból írtam, csak muszáj volt hangot adnom a felháborodásomnak, éppen azért, mert ezen a blogon nem ez volt az, amit megszoktam. ne vedd támadásnak.
süti beállítások módosítása