Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 2x03 - Watch you like a hawk

2015. február 16. 15:00 - candyperfumegirl

Újabb fejezetéhez érkezett a három hónap múlva házasulandók története, újabb mérföldköveket sikerült kipipálni ebben az elsősorban családi találkozásokra fókuszált epizódban. A kettős interpretáció természetesen marad, a férfi szemszög Chat Géza kollégától, a női tőlem.

Candy

Ahogy egy csaj látja

Elsőként itt van a múltkor megismert Danny és Amy. Danny az a fiúka, aki valamiért a hosszú és boldog házasság alapfeltételének tartja, hogy az esküvő előtt nem hogy nem szexel, de nem is lakik egy fedél alatt dél-afrikai asszonykájával, akit amúgy is alig ismer, ezért a semmi közepén lakó tesójánál szállásolta el. Amyt első Amerikában töltött éjszakája után reggel a sógor és sógornő ébreszti, és ha már itt vannak, akár be is mutatkozhatnának egymásnak, hiszen most találkoznak először. Ez a Danny egyre jobb fogásnak tűnik. A rokonoknál töltött napok eleinte kínosak, mert a sógor azzal poénkodik, hogy nem dugni ám a padlásszobában fiatalok, mert a padlódeszkák vékonyak, majd –ahogy az várható volt- tömény unalomba fordulnak. Ma este viszont felpörögnek az események, mert családi vacsi lesz. Ami már csak azért is nagyszerű, mert a családnak Danny is tagja, és akárki akármit mond, csak nem árt az, ha az ember az esküvő előtt hetente legalább egyszer látja a vőlegényét.

203-01.png

Családtagok érkeznek, és az összes fiútestvér (de kicsit még a lány is), szakasztott mása Dannynek. Ezeket vagy klónozzák, vagy valami nagyon furcsa beltenyészetes szekta tagjai, és a családot jobban megismerve egyre inkább az utóbbi felé hajlok. Jön néhány haver is családostul, mert Danny számára a románc fogalomkörébe a tágabb család és a szűkebb baráti kör is beletartozik. Nem, azt valami egész másnak hívják fiacskám, de ugorjunk, mert vár még ránk számos kellemetlen pillanat, amiről mindenképpen meg szeretnék emlékezni. Kedves család és barátok azzal nyitnak, hogy Amy mondjon már valamit „afrikaiul” (sztereotíp hülye amerikaiak tökéletes reklámarcai lehetnének), majd olyan kérdéseket tesznek fel, hogy milyen szexmentesen várni a nászéjszakát, nem félnek-e attól, hogy fájni fog (igen, ez elhangzott), valamint kellőképpen rettegnek-e Danny apjának reakciójától. Danny apja ugyanis egy vaskalapos és előítéletes rémnek van beállítva elmesélés alapján, úgyhogy őt majd a következő epizódban ismerjük meg.

203-02.png

Brettre és Dayára közben egészen más jellegű megpróbáltatások várnak. Most fogják Brett kislányának, Cassidynek elővezetni a filippínó menyasszonyt, sőt egy hónapra hozzájuk is költözik, és ismerve Daya eddig látott türelmes és empatikus természetét ez nem lesz sétagalopp. Jó látni mindenesetre, hogy a változatosság kedvéért a parancsolgató Daya visszavesz az őrmester stílusból, és fülét-farkát behúzva lapít a kocsiban, meg nagy szemeket mereszt a csodás Idaho-i tájra. Megérkezünk, hadd jegyezzem meg, Brett mennyire vonzó a félig betűrt gyűrött pólóban és a kinyúlt melegítőnadrágban, Daya tényleg nagyon be lehet szarva a kiscsajtól, ha ezt nem tette szóvá. Végre belép a képbe Cassidy, de egyelőre csak az anyukája mögött bujkálva, a mostohára ránézni sem hajlandó, majd hazaérve is tüntetőleg csak a nagymamával foglalkozik.

203-03.png

Ez persze várható volt, de a leleményes Brett még azzal súlyosbítja a helyzetet, hogy az EGÉSZ kiscsaládot anyósostól meg kislányostól az ő szobájában szállásolja el, Cassidy meg majd az ifjú szerelmesek közöt alszik. Itt azért kibukott belőlem egy diszkrét „miaf*sz?!” a nőiesség jegyében. Az egyetlen minimális enyhülés akkor következik be, amikor otthon Daya a menyasszonyi ruhájában parádézik; a legízléstelenebbül ultragiccses menyasszonyi ruhában, amit valaha láttam, nem is őszinte a mosolya az anyósnak meg a lakótársnőnek. Cassidy készségesen megigazítja a háromméteres uszályt, de ennél nagyobb kegyet a mostoha ne várjon. Ő ugyan nem lesz koszorúslány, visítja úgy, mintha Daya arra kérte volna, hogy most rögtön induljanak el a fogorvoshoz, majd tegyenek egy hosszabb látogatást az öregek otthonában.

203-04.png

Mohamednél és Danielle-nél is családi napok vannak soron, és megismerünk egy új családtagot, Pault, Danielle sógorát. Nem akarok szemét lenni, de elég feltűnő, hogy ebben a családban mindenki vörös és nagydarab, akár vérszerinti, akár más rokon, nem kicsit fog kilógni Mohamed a családi fotókon. Egy hamburgerezőben kajánlak, ahol Mohamednek sikerül a teljes redneck vendégsereget lesokkolnia azzal, hogy ő nem eszik húst. „Mi, még szalonnát se?” – dobja be Paul a zseniális kérdést. Abban azért csak megegyeznek, hogy sörözni szokott (ennyit tehát a rendíthetetlen mohamedán elvekről), ezt pedig Paul örömmel konstatálja, mert akkor majd le lehet itatni, és kifaggatni, hogy 5 vagy 10 perccel az esküvő után fog dobbantani a sógornőjétől.

203-05.png

Justin végre rászánja magát, és bemutatja Evelint a családjának, akiktől valami miatt annyira retteg, hogy eddig még csak említést sem tett a lány létezéséről. Olyan öt perc után ki is derül, hogy miért. Evelin hiába kedves és udvarias velük, és válaszol minden idióta kérdésükre, és hiába mutatja a testbeszédük azt, hogy egymásra vannak hangolódva, a család nőstényei egy emberként támadják az ifjú a párt. A rettegett sógornő, Jen vezetésével természetesen, aki minden gátlás nélkül vágja a pofákat a tolakodó kérdések mellé. Justin anyja köpni-nyelni nem tud, de neki abban igaza van, hogy a fiacskája eddig egyetlen szóval nem utalt rá, hogy lenne kapcsolata, így egy kolumbiai menyasszony prezentálása a családi barbecue-n egy picit talán meglepő fordulat. Hozott volna inkább egy rekeszt sört. A program megkoronázásaként a nők Evelintől olyan másfél méterre büdösk*rvázzák és zöldkártyavadászozzák le a menyasszonyt. Justinnak itt lesz elege, a mikroportot is majd letépi magáról, úgy ront ki a medencés partiról, Evelint is magával vonszolva. Nagyon nem így képzelte a családdal való találkozást, jobb is lenne talán hagyni az egészet a franca, és titokban egybekelni Vegasban, de Evelin erről hallani sem akar, ő vagy nagy esküvőt akar, vagy semmilyet.

203-06.png

Megint van egy új párosunk, de egyelőre csak az egyik felet ismerjük meg, Jasont, a 38 éves floridai pasit, aki a rá megszólalásig hasonlító apjával és 4 (!!!) kutyájával él együtt, én ezen a ponton menekülnék, jegyzem meg. Cassiát, a 23 éves brazil csinibabát online ismerte meg, amikor a lány egy haverjával randizott, majd egyszer csak vele kezdett ismerkedni. A következő állomás Brazília volt, ahol jól elvoltak, de a riportokban Jason egyre csak az asszonyka kibírhatatlan temperamentumára utalgat – hol finoman, hol konkrétabban. Abból, amit ebben az adásban látunk belőle, Cassia egy vérbeli hülyep*csa, az utazás előtti nap is csak a passzív-agresszív sms-eket bír a vőlegényének küldözgetni, majd amikor az kínjában felhívja Skype-on, hogy mégis mi a franc baja van, csak azzal nyit, hogy „na végre.” Hú. Kiderül még, hogy konkrét eljegyzés sem volt, csak Cassia egyszer arra kérte a pasiját, hogy változtassa „engaged”-re a kapcsolati státuszát a Facebookon, ami akár szívatás is lehetett, mindenesetre Jason komolyan vette. Annyira, hogy most utazik Brazíliába a gyűrűkkel, de a csaj utolsó üzenete az volt, hogy „tőlem kijöhetsz a reptérre, aztán vagy ott leszek vagy nem”. Szép kilátások. De van ugye 90 napjuk, mint tudjuk.

203-07.png

Géza

Ahogy egy pasi látja

Danny és Amy

90_1.jpg

Itt most nem tudni, hogy mi a helyzet. Danny ugye lepasszolta a tesójához a jövendőbeli feleségét, aztán jól ott is hagyta 24 órára, mert pont nem vett ki másnapra szabit a melóból. Minek is. A férfi az dolgozzon, az asszony meg üljön otthon, nézze a tévét és zabálja a bonbont, ugye. Amy részéről az otthon pusztulás meg is van, amit egy kínos reggeli beszélgetéssel sikerül bekurblizni. A semmi közepén nem lehet mit csinálni, így kellő mennyiségű vágókép híján az esti vacsira kapcsolunk. Meglepetés! Ez egy családi vacsi, amiről csak Amy nem tudott. Végre kettesben lehetett volna Dannyvel, erre a fele rokonság meg a szűk haveri kör jön a nyomasztással meg a hülye kérdésekkel. Csajszi, ez a kis fickó azt se tudja mi fán terem a házasság, hisz egyértelműen még a csajozáshoz sem ért, de még annyira sem, mint a gyémánt érdemrenddel végzett PUA táborosok.

Brett és Daya

90_4.jpg

Az eljegyzési gyűrű eredetiségéről nagyon megy a lapítás, de Daya valamiért kussba van a 10 órás kocsikázás közben, tehát sanszos, hogy valódi az a gyémánt. Brettnek van egy lánya is. És mint elvált szülők gyerekeként bizton állíthatom, hogy az új nő/férfi csak akkor maradhat, ha a gyerek is megbarátkozott vele. Én nem éltem ezzel a hatalmammal, de folyton ki lett kérve a véleményem, nem úgy mint téli csizma vásárláskor, amikor sikerült két számmal nagyobbat kapnom, amit három évig nyúzhattam. Daya bedobja eddig titkolt báját, de a gyerek nem akar jópofizni. Ez talán érthető, pláne, hogy az új anyuka mellett még egy komplett stáb is jelen van. Így a kis Cassidy úgy viselkedik, mint egy igazi kis görcs, akinek nem lehet a kedvében járni. Kivéve, amikor megigazíthatja a menyasszonyi ruha uszályát. Aztán megint kezdődik a végtelennek tűnő mosolyszünet, hogy ő aztán juszt se lesz koszorúslány. Ennek meg majd úgyis az lesz a következménye, hogy Brett igazi konfliktuskerülőként beáll a maga erőltetett mosolyával a mini meg a nagy hárpia közé és szépen kényszeresen összebarátkoztatja őket.

Mohamed és Danielle

90_2.jpgAmikor kiderül, hogy egy férfi nem eszik húst. De még bacont se.

Nálunk csak annyi a helyzet, hogy elmennek családostul hamburgerezni. Itt kiderül, hogy Mohamed nem eszik húst. Mi? Hogy lehet az, hogy valaki nem eszik húst? De azért bacont, csak-csak? Teljesen érthetetlen. A család férfi tagjai sem kapnak szikrát, de szerencsére majd lesz alkalmuk elvinni sörözni és szakszerűen leitatva majd jól kifaggatják. Az ilyen egyszerű tervek szoktak olajozottan működni.

Justin és Evelin

90_3.jpg

Végre megtörténik itt is a nagy családi találkozó. Justi elvileg egy atom macsó pali, aki meccset néz és sört iszik, ehhez képest halálosan be van rezelve a tesója feleségétől, aki rosszmájú hárpia. Nem is értem. Justinék is megunják a szúrós tekinteteket és a kemény vallató kérdéseket. Ha Justin komolyan gondolja, márpedig a testbeszéd alapján ő tényleg komolyan gondolja, akkor a sarkára áll és megmondja a családnak, hogy ez van, ezt kell szeretni. Nehogy már egy felnőtt embernek egy tessék-lássék végről rokon, sógornő parancsolgasson, hogy kit vehet el, meg kit nem.

Jason és Cassia

90_5.jpgJason és az ő boldog párkapcsolata

Na itt van baj bőven. Jason 38 éves létére az apjával meg négy egy kicsit sem férfias zsebkutyával él egy fedél alatt. Valszeg ezt a neten megismert Cassia is kiszagolta, aki amúgy is csak a beígért medencére van ráizgulva. A csaj már a repülőgépre sem akar felszállni, de Jason csak elmegy érte Brazíliába, hogy a hajánál fogva felrángassa, vagyis, hogy szép szavakkal és elbűvölő sármjával felimádkozza a Floridába tartó repülőgépre. Pedig, pedig, PEDIG, a csaj annyira nem gondolja komolyan, hogy az eljegyzés is csak annyiból állt, hogy Cassia ráerőszakolta a faszira, hogy a Facebookon frissítse a családi állapotát arra, hogy eljegyezve. A szánalmas hülye meg belement. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.17. 10:29:43

@Chat Géza: igen, tök jó :D Köszi, boldog is lettem :) Egyébként nem rossz műsor ez :D

mt-03 2015.02.17. 10:50:56

tegnap veletlen lattam ebbol az izebol egy reszletet. mondjuk azt se tudom melyik csatornan volt mert melo kozben kapcsolgattam es ott maradt valemelyiken...
persze ez is olyan mint a tobbi so, csak kiragadnak jeleneteket es egymas utan teszik hogy dramaibb legyen. a pofavagos csaladot neztem kicsit az jo volt, meg az afrikaiul is trefas volt :)
aszongya a fater nem hive a fajok keveredesenek :)
süti beállítások módosítása