Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 7x90 - Az közösülés kiterjedésérül (18+)

2015. február 14. 08:40 - sixx

Egy makacs nőt nehezebb rádumálni a faszija elárulására, mint Simicska Lajosból kihúzni, hogy ki a legnagyobb geci a Lajtán innen, mondja az ősi albán közmondás. Robin idegösszeomlást kap Edinától, Laci rapalbumot készítene, de hamisabb, mint az egyszeri fideszes százeurósa, Dennis viszont tényleg jól csinálja. Dórinak meg annyira nincs ritmusérzéke, hogy el sem tudjuk képzelni, hogyan kúrhat, és büntetésből kap a nyakába egy budikagylót. Nem ezért, nyugi.

Lilu még mindig rémesen le van fogyva, csak mondom, különösen ebben a cica- vagy jógagatyában. Azzal kezdünk, hogy a VV történelmi hagyományainak megfelelően szószólót kapnak a lakók, ha kell nekik, ha nem. A szószóló dolga az lesz, hogy a másik lakó emberét egy szócsatában lenyomja, ami azért szép, mert Edinát Dennis fogja fényezni, Lacit meg Dóri, és ugye egyikük sem köpne mellé a saját versenyzőjének, ha úgy alakul a helyzet. Jó, mondjuk a másikét is legalább annyira rühellik, így legalább az a rész stimmolni fog, amikor baszlatni kell az ellent. Míg eddig eljutunk, sajnos át kell szenvednünk magunkat Edina, Robin és Dennis ill. Laci, Fanni és Dóri beszélgetésén.

screen_shot_2015-02-14_at_6_25_03.png

Edina nem akarja Lacit bántani, és amikor Robin felhoz valami kézzelfogható ellenérvet (pl. meg akarta dugni Zsut a budiban), Edina bekeményít, mint bohócligás centerhalf a közepesen tehetséges gazdasági menekült csatárember ellen, és kijelenti, hogy lófaszt, Laci egy szentember. Dennis nagyon hamar rájön, hogy teljesen hiábavaló Edinánál észérvekkel próbálkozni, és inkább a farkát vakarja, Robin viszont mazochistább, mint a Szürke ötven árnyalatára jegyet váltó szerencsétlenek, és nem hagyja annyiban a dolgot. Aztán amikor Edina kijátssza a “nekem mennyit kellett küzdenem baszki”-kártyát, elfogy a türelem, és Robin elküldi a picsába, nagyon helyesen rámutatva, hogy nemcsak neki kellett a villában küzdenie, viszont ő az egyetlen, aki ezt állandóan felhozza, és ezzel az agyára megy mindenkinek. Jelentem, nekem is. Közben Laciéknál is zajlik az élet, Edináné közömbös arccal hallgatja, ahogy Fanni és Dóri összeszedi az érveket és ellenérveket, és nem szól bele az egészbe, mert ő leszarja, és eleve, ő fullba nyomja a mártírt.

A szócsatához Dóri betölti a Gettóbics2015 szoftvert, és szokásos hadonászásával kíséri az előadást, Dennis viszont erőt vesz magán és csak egyszer vakarja meg a pöcsét beszéd közben, ezért szerintem járna neki egy kockacukor. A szócséplés egyébként közepesen szórakoztató, Laci és Edina röhögve hallgatja ahogy Dóri Danit ”az ember”-ként emlegeti, mert elfelejti a nevét hadonászás közben, és többször elröhögi az egészet. A villaszótár is bővül egy új szóval: a henyeleggel, ami a henyélve enyelgésre utal, legalábbis remélem. Az egész egy kabaré, Lilu meg is jegyzi, hogy vasárnap vélhetően keményebb lesz a párbajozók éles beszélgetése a stúdióban, én ere nem vennék mérget.

Megjön VV Béci, akinek a világ legszarabb művészneve jutott, a Young Dzsí. Nem szívesen jön be a villába, de hát a pénz nagy úr, ugye. Ma van a nagy nap, a villahimnusz felvétele a nyugiban, ehhez szükség van az agyhalottakra, nyolc percetek van elkészülni, adja ki az ukázt, ami a smink- és műszempillamentes Fanni esetében lehetetlen küldetésnek látszik. Béci rámutat, hogy smink nélkül is lehet énekelni, de mit ért ő az ilyesmihez. Fanni egyébként nem annyira ügyetlen, sőt, asszem két próbálkozás után meg is van a saját raprészével, amihez kap egy kis segítséget is: Zsu fekete-fehér képét mutogatják neki, és ettől beindul. Dennis elsőre abszolválja a feladatot, és kurvajól, komolyan. Fel akarja venni még egyszer, hátha jobb lesz, mire a producer gyerek aszongya, hogy

Tesó, nem ezen múlik a Grammy-díjad.

Lacinak se hangja, se hallása (copyright by Lilu), ettől függetlenül a riportban megfenyegeti az egész országot, majd ha kijön, felvesz egy lemezt.

screen_shot_2015-02-14_at_7_02_59.png

Sportolsz, igaz? Annál kéne maradni.

Laci az egész felvételből annyit szűr le, hogy Béciék Fannit nagyon csipázzák, és ezt elmondja Edinának is odakint, és ettől beszarnak mindketten, mert már a jövőre gondolnak, nem a vasárnapra. Illetve Edina de, és azt javasolja, hogy keményedjenek. Hogy ez mit takar, nem tudom, de nem is érdekel. Gáspár Laci is megjön, ő másik három fahangú gyökeret gardírozza ugye, és azzal nyit, hogy beénekel Edinával, akinek meglepően van hangja, és ehhez egy körmondatot is rittyent, hogyaszongya:

Úgymond elismerést nyert a szívemben az, hogy az énekléssel foglalkoznom kell komolyan.

screen_shot_2015-02-14_at_7_27_36.png

Az énekrésze nem is annyira rossz, elsőre feltolja, szegény Dóri viszont megküzd a ritmussal és a hangokkal, hihetetlen, mennyire nem érzi ezt a műfajt. Robin nyávog egy kicsit oszt jó. A zenészemberek lelépnek, a helyükre jön két szekus, a kezükben egy üvegkalitka, benne 12 millió forint, javarészt ezresekben és kétezresekben, ami Edinára elég sokkolóan hat, és amikor a lóvé mellé behoznak egy babaházat, hogy eljátszhassák, mi fog történni, ha nyernek, a következőket mondja:

Szerintem a Lacival, és ha az anyukám nem lenne ott, akkor lehet, hogy a közösülésünk kiteljesedne, és a behatolás tökéletes lenne, és jó is lenne, és ránk is férne, de most ne beszéljünk ilyesmiről.

dori_1.gif

A többi jövőkép:

  • Fanni: jogsit csinál, boldoggá teszi a családot, mindenkit meghívna bulizni, sok pénzt adna a családjának, a maradékot befektetné.
  • Dóri: ülne a lakásban vigyorogva és a kutyáját simogatná hosszan, bulit rendezne, amiben a csajoknak nem egy hanem tíz üveg pia jutna.
  • Laci: megcsókolná a kocsit, megmutatná a házat a családnak, kapna egy kulcsot Edina is, tévénézés közben beszélgetnének, kamera nélkül kúrnának.
  • Dennis: megszámolná a sarkokat, bulit rendezne a családnak, utána a haveroknak, minden VV-lakót meghívna, ő venné a cigit is, aki rászorulna, befogadná.
  • Robin: nem lenne szomorú, az anyját vinné a lakásba, szervezne bulit, amin mindenki kibeszélhetné a sérelmeit.

untitled.jpg

A monológok közben természetesen csak egyvalaki akad ki, Fanni, akinek nem tetszik, hogy Dennis csak baszás szinten emlegeti (ő meg annyira sem, szóval kuss), és ami a legérdekesebb, Dennis a riportban kimondja azt, amit mindenki tudott eddig is: ez a kapcsolat odakint kibaszottul nem fog működni. A következő részben Dórival tolnak ki a szerkesztők, de alaposan: mivel nem egy levélfelolvasásról hiányzott (pedig arról nem lehet, ugye), arra hivatkozva, hogy vécére kell mennie, kap egy saját, kerekekkel ellátott budikagylót, amit maga után kell, hogy húzzon mostantól, és csak arra ülhet. Nem vicc, tessék:

Fanni kijelenti, hogy ő bizony belehugyozna. Nem csodálkozunk. Bencus bejelentkezik a múltból, és elárulja nekik a párbaj állását, mármint ezt:

screen_shot_2015-02-14_at_7_53_18.png

Úristen, mondják a lakók. Shit’s just got real, motherfuckers, mondom én. Edina a riportban a lóvé látványa és az állás tudatában már azt jelenti ki, hogy a szerelem megvárja, de ha nem nyer, akkor nem lesz mivel beteljesíteni - még a végén lesz küzdelem is? Á, nem lesz, mert Laci mártírrá avatásához még kell az Igazi Önfeláldozás, van rá egy söröm, hogy ha ő nyer, ott, a stúdióban jelenti be, hogy nem megy vissza, ami persze oda vezetne, hogy Edina menten otthagyja a picsába. Milyen király műsor lenne, basszameg.

Na de ez majd vasárnap, most még csak üvölt Laci, mint a fába szorult féreg és gyönyörű Valentin-napot ígér Edinának a kertben, a csikkek és a disznószar között, a műfűben álló kanapén ülve, a mínusz nyolcban. És Edina énekel, bazdmeg.

Ez meg itt Robin, ahogy a farkát mossa. Szívesen.

Címkék: 18+ vv7 dsns
1465 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:07:11

Csak azt nem értem, h miért és hova tűntek a khm. becenevek?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 09:12:28

@Mók_Ica: DEEEEEEEEEEEEE, mert Dotty kéccer szólt hozzá :P

Csak ügyesen! 2015.02.14. 09:12:37

Nézem vissza a tegnapi BV-t, Dani jófej volt, Zsu áááááá, az a csaj még mindig nagyon vakon van :)

Mók_Ica 2015.02.14. 09:13:03

@Fu Szekh Li: ha így számolod..... :PPP

Mók_Ica 2015.02.14. 09:13:45

@Csak ügyesen!: zsu idegesítő..... minden megszólalása....

kismalacka 2015.02.14. 09:14:55

Jó reggelt :) Dinkán tegnap már nem látszott egyértelműen hogy pont leszarja Lackót és a szerelmet mikor meglátta a lóvét??

Akármi Áron 2015.02.14. 09:19:33

@Mók_Ica: Szijjja Mókuci, de jó látni, most is száguldozok tovább, csak a reggelit bevettem:) Meg ugye non-stop az Opera, hát tuuuudod, de azé képbe vagyok.
Szép, napsütéses Valentin napocskát:)
Megjegyzem én pazarolnám a söröcskémet Sixx helyébe, drága nedű:D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 09:20:03

@Mók_Ica: vazze, húst sütöttem, csak néha néztem rá. ahhoz képest nem rossz :D (a hús se)

Akármi Áron 2015.02.14. 09:20:23

@Akármi Áron: Persze, hogy kimaradt a NEM, jájmán':)

Maravillosa 2015.02.14. 09:22:48

ez kva jó, sixx! kösz!

astryle 2015.02.14. 09:23:38

Na és akkor ha az Ádina szurkolóknak nem lett volna elég, hogy adásba megmutatták, hogy 50-50% tessék szavazni akkor itt egy kis lejárató cikk is Laciról :D Valamiért mindig ilyen időpontokba derülnek ki ezek... fránya média
www.nlcafe.hu/sztarok/20150214/vv7-vv-laci-rendorokkel-verekedes-birosag/#sl

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:25:13

@Fu Szekh Li: ha így nézzük, első vagy, mert pasik között az első :-D

@Mók_Ica: szióka

Maxi Mili án 2015.02.14. 09:25:18

Most olvastam, hogy Lacinak hétfőn el kell hagynia a villát , valami rendőrségi tárgyalás miatt ! Rá appoltam,de akkor ez most hogy....vagy mi...?

Mók_Ica 2015.02.14. 09:25:23

@Akármi Áron: opera, jah.... nekem is kijut abból a sok előadásból.... majd azért kukkants be, hiányzol :))))

Csak ügyesen! 2015.02.14. 09:27:17

@Maxi Mili án: Ez nem újdonság, már volt akkor is kint, amikor elkezdődött a VV. Akkor leírták, h vmi régi ügy, amiben régóta folyik az eljárás, sokadrendű vádlott benne.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:27:44

@astryle: ez akkora baromság :-D Két év felfüggesztés is lejárt már. Meg civil ruhás rendőrök, aham :-D

@Mók_Ica: miért? :-)

Eszet Lenke 2015.02.14. 09:30:01

:D De jót röhögtem! :) Köszi, sixx!
Tegnap, ahogy Zsut néztem a BV-ben, nekem Morticia ugrott be az Addams Family-ből. :)
Minden rosszindulat nélkül (na jó, kicsit de), az a ruha, meg az a kifehérített smink...brrrr. :)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 09:30:49

@astryle: Hát, úgy látom, be kell vetni mindent :) Mondjuk, jogászként azért lennének kérdéseim, mert valahogy nem stimmel ez a sztori, egyrészt fiatalkorúként elég nehezen hihető, h felfüggesztett kapott volna, ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, h próbára bocsátották, csak a laikusok nem tudják h mi a különbség, pedig van közte sok. Ha meg nem tudta h rendőrök, akkor meg h lett volna hivatalos személy elleni erőszak? De alapvetően mindegy is, hat éve volt, eddig is tudtuk h voltak zűrös ügyei, de persze nem is ez a cél, hanem h Edina nyerje a párbajt, nyilván tudták már ezelőtt is, időzíteni viszont tudni kell ;) :D

Mók_Ica 2015.02.14. 09:33:22

@Fu Szekh Li: már ebédre készülsz? nagyon kis rendes vagy :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát, hogy Fu-nak első helyett adtál.... a fiúk között :))))

Csak ügyesen! 2015.02.14. 09:34:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jah, azon én is kuncogtam egy sort, h mi van, álruhás rendőrök, meg négyen, meg McDonald's? Szóval nem kerek a sztori, de hát nyilván nem is ez a lényeg.

Mók_Ica 2015.02.14. 09:38:13

@Fu Szekh Li: eCCerre több lánynak is csapod a szelet??? :)))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:44:30

@Csak ügyesen!: igen, én is pont ilyen szempontból néztem, vicces az egész :-D

@Mók_Ica: a többi résztvevőről tudtam, h nem az, tehát kizárásos alapon gondoltam, h lehet az. Tudod, megláttam a lehetőséget :-D

@Fu Szekh Li: én adtam meg, dikk :-P

astryle 2015.02.14. 09:45:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ja persze, hogy nevetséges :D de ez pont PONT pont szombaton derüljön ki egy Edina-Laci párbaj előtt :D gyanúúús

@Csak ügyesen!: a valovilág honlapon is belinkeltek egy hajráedinanekedkellnyerni videót, mert a fanok ennyire szeressék őtet ja am itt is a link ahhoz :
rtl.hu/rtl2/valovilag/hazibarkacs-kampanyvideoval-tamogatjak-edinat
Az a baj, hogy ha ennyire az Edinka seggét nyalják lehet, hogy visszaüt :D kitudja... :D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 09:49:43

@Mók_Ica: Na jóóóó, csak úgy mondtam :)

Mók_Ica 2015.02.14. 09:53:16

@Fu Szekh Li: bakker.... most mondod.... az ajtóból fordultam vissza.... :PPP

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 09:53:31

Kicsit sem volt beszédes Dinka reakciója mikor meglátta a százalékokat :)
Egyből levágta hogy veszélyben a taktikája.
Mert ugye a párbajt azért vállalta magára, hogy tuti a Lacit válasszák párbajtársnak, ellene szerinte vissza mehet mert a Lacit utálja bent mindenki, ebből kifolyólag odakint is rothadó paradicsommal várnák a csuzliszájút.
És ha még vissza is jönne Laci ellen egy ilyen szoros párbajról, akkor az a Fanni-Dinka párbaj végkimenetel sem egy életbiztosítás a bajszos leány számára :)
Érzi a vesztét a közösülős kislány :P

Gonosz törpe 2015.02.14. 09:54:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Én örülök, hogy eltűntek. Túl sok volt, gyakran nem tudtam, kiről van szó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:55:10

@Mók_Ica: engem is azóta szédít, hogy.... Le sem merem írni :-(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:56:14

@Gonosz törpe: törpikém, engem csak az érdekel, h miért tűntek el? Tippem van :-)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 09:57:09

@Mók_Ica: há, hol van még az ebédidő?

2015.02.14. 09:57:27

Laci felvesz egy lemezt? Raktáros lesz a lemezárugyárban, vagy mi? Azért az jó, hogy bemennek nyerni, de maguk sem tudják mit akarnak utána. :)

A csak dugni kell szinten való említése valakinek sokkal alázóbb, mintha nem is említik szerintem. Bár Deniszke biztos fog nyomulni utána is ha Fanni nyer, elvégre nagyon kell neki a pénz.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 09:59:54

" Edina kijátssza a “nekem mennyit kellett küzdenem baszki”-kártyát "

Edina tényleg olyan mint egy gettómilliomos kisdobos, mindig csak azt hozza fel mennyi áldozatot hozott, mit megélt, egész életében riksa taxizott Bangladesben, egy marék rízs volt a napi elesége, patkányokkal Barbizott mert játékokra sem telt nékije.
Ott ahol élt még buszmegálló sem volt.
Ő saját magát adja, és harcra kééééééész !

Mók_Ica 2015.02.14. 10:03:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tipikus :)))

@Fu Szekh Li: oda is kell érni..... nem tudok teleportálni :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 10:05:40

@Fu Szekh Li: ne is mondd, pont ma, Valentin napon kellene leírnom, jaj, dehogy...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 10:07:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Laci az ebben amatőr, felveszi a bóvalb*szott ázottkivertkutya képét és a világ össze fájdalmával elődaja az utcagyerek éveit, ami valljuk be túl sok :)
Már Dinka sem patikamérlegen sajnáltatja magát, nála is elbillent a libikóka .

Mók_Ica 2015.02.14. 10:08:06

@Fu Szekh Li: nem az a kérdés, hanem hogy hová kell menni :))))

egyébként pedig ma valentin nap van, szeri van :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ma csak ennyit kell írni <3 :*

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 10:09:15

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: az a baj, h Laci ezzel engem nem tud meghatni, ilyenek között nőttem fel :-D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:10:06

@Mók_Ica: Fészkesfehérvárra. Nem tudtad?

Mók_Ica 2015.02.14. 10:11:44

@Fu Szekh Li: akkor tényleg nem kell rohannom..... mondhatni "irányban" vagyok... :)))) börs

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 10:11:46

@Mók_Ica: oh, ha csak ennyit kell, akkor :-* <3, mert megérdemled ;-)

@Fu Szekh Li: ha nem tudod, h mit akartam, akkor csak annyit mondhatok, ennyike

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 10:14:14

@Mók_Ica: oh, az jó, várom is mmkk :-* <3

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: speciel állami gondozott gyerekek mellett/vel, stb. Azok vannak gyakran utcán, egyebek, na, az vmi, ez semmi :-)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:16:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Úrnőm, büntess meg! Megtévedt szolgád viccelni merészelt, hogy kiérdemelje vele korbácsodat. Hisz tudod, hogy én csak Érted élek!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 10:16:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Értem.
Kitartást a melódhoz, nem irigyellek :simi
Lacika kb 2 napig bírná abban a közegben, hurkavérű.

Mók_Ica 2015.02.14. 10:17:03

mentem ebédet főzni :))) később leszek :)))

Krétagarbó 2015.02.14. 10:24:51

@Akármi Áron: Jó hogy jössz, mindig elfelejtettem mondani, malevil kolléga hiányolt, kellenél a drukcsihoz vasárnap. :)

Costanza 2015.02.14. 10:25:37

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: mindennel egyetertek, kivetel a bajusszal. Allitolag az nincsen.

Mók_Ica 2015.02.14. 10:26:26

@Krétagarbó: szia :) borsófőzeléket és székelykáposztát :))) meg sütök is, zabpelyhes kekszet és kenyeret :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 10:27:11

612. .-)
Én bíz bepöttyöltem Edinát a bulinál. .-)

Krétagarbó 2015.02.14. 10:33:16

@Csak ügyesen!: nem könnyű, a fanok nagyon beviszik a málnásba szegényt.

Krétagarbó 2015.02.14. 10:34:22

@Mók_Ica: imádom a cukorborsó főzeléket, gyerekkoromban is az volt a kedvenc kajám:)

Mók_Ica 2015.02.14. 10:36:35

@Krétagarbó: a gyerekem is, ezért főzök ezt :)))))

encek 2015.02.14. 10:39:05

Régen olvastam ilyen jó posztot: ))))))))))))))))))))) Gratula!! Mi mindent ki lehet hozni ezekből a szar összefoglalókból!

encek 2015.02.14. 10:49:27

@astryle: ez egy mocsok dolog, már az első mondattal mossák az emberek agyát!. Undorító! Sajnos biztos dinka megy vissza, látszik, hogy a csatorna is ezt akarja.

malevil2050 2015.02.14. 10:53:47

Már a 125 ezredik napon is túl vagyunk,és még mindig nem jöttek rá egyesek/kettesek,ez nem szerelemről barátságról szól,hanem pénzről.A bent lévők játékosoknak szíve joga úgy jáccani ahgy ő jónak véli és pont utyanolyan emberek.,mint mi.Kritikát lehet fogalmazni (kell is) de ezért ekézni.szimpla tuskóság.

Naggyából képben voltam az ötösben, a hatosban részt is vettem,eccerűen érdekelt de ilyen ami itt van/volt az néha már klnikai eset.A nem inge,nem gatyája természetesen most is él.

csiri bá 2015.02.14. 10:54:11

Két marcona biztonsági őrt sem irigylem, csodálom, hogy 10 perc után nem vágtak eret magukon... vagy a lemmingeken. :DDD
Miket gondolhattak magukban?
- Ha ez az egérképű még egyszer felvisít, megetetem az anakondával.
- Ezzel a lufifejjel vigyorognál? Kutya el is menekülne.
- Te? Jogsit? Mire? Lovaskocsira?
- Anyád lenne a kamera? Meg a lakásriasztó is, mi?
- Adnál neki kulcsot? Milyet? Violinkulcsot?
- Megszámolnád a sarkokat? 5*5 az 35, mi?
- Bulit rendeznél? Kinek, az uzsorásaidnak? Kilógatnának az erkélyről.
- Te vennéd a cigit? Csempészcigit a piacon, mi?
- Csókolgatnád a kocsit? Aha, a kipufogót meg szájra vennéd?
- Kiteljesedne a behatolás? Mennél betörni, mi?
- Egyetemre? Hová? A szemétégető mellé?
- Tíz üveg pia? Tablettás a vegyesboltból? Hova dugnád? A budikagylóba?
- Mindenki kibeszélné a sérelmeit? Aha... Baseball ütő is lesz, vagy csak szimplán ököllel?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:54:12

@Krétagarbó: Sinatrás változata is van, de ez szerintem jobban illik.

vastyúk is .. 2015.02.14. 10:54:26

Azt vártam az RTL-től, hogy a nyereményt 500-asokban rakja a lakók elé, mert-hát úgy mennyi pénznek tűnne. Öt forintosokkal a medencét is megtölthették volna, aztán mehetett volna a Dagobert-bácsizás. Csak hogy mindenki érezze kicsit

Krétagarbó 2015.02.14. 10:54:48

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: hát kábé, hehehe, hurkavérű. talán Denniszen érzem, hogy neki valóban nem volt egyszerű a gyerekkor, tegnap kicsit el is ejtette (családösszehozó tréninget tartana, de nem akar erről nagyon beszélni)

Krétagarbó 2015.02.14. 10:55:40

@Fu Szekh Li: láttam, hogy a címkák között szerepelt a "sinatra" szó, akkor ezért.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:56:29

Na el kell mennem egy kicsit dolgozni. Hogy addig legyen mire táncolnotok:
www.youtube.com/watch?v=T3bDfIOhE5k

Krétagarbó 2015.02.14. 10:57:17

@Majom1Parádé: én azért inkább Robint:) de az 'egyikkel sem' vezet, vagy 50%-kal.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:59:59

@Krétagarbó: jó, hogy szóltál, át is írtam

Krétagarbó 2015.02.14. 11:01:12

@vastyúk is ..: tavaly is volt ugyanez, az üvegkalitka pénz mellett kellett elmondják, mit kezdenének vele. Akkor is megfigyelhető volt, hogy az első mondott vmit, a többi meg persze hogy beleszőtte a mondandójába. (idén ez a tartanék egy házavató bulit, és mindenkit meghívnék szál volt:)))

vastyúk is .. 2015.02.14. 11:06:00

@Krétagarbó: én csak azon kacagtam, hogy egy ilyen barbiházat betoltak, a nyeremény meg 43 m^2. Denisz abban számolgathatná a sarkokat :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 11:06:33

@Fu Szekh Li: nono, még mindig nem érted ;-)

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: oh, ahhoz köszi, bár ez a gyermekkoromat is végig kísérte :-D Sanyarú gyerekkorom volt, megyek roadshowzni ezzel :-D

astryle 2015.02.14. 11:14:31

@encek: hát ha úgy nézzük, hogy Robin nagyon nekiment az Edinának .. Laci pedig folyamatosan szomorkodik a sarokba --> tuti Edina megy vissza.. több feszkót fog generálni.

lukacstoncsi 2015.02.14. 11:21:05

Sajnáltam a két biztonságit de gondolom nem ehhez vannak szokva:D Egyik játékostól sem voltam elájulva. Nagyon érdekessé akarja tenni ezt az egész párbajt hogy még ezt is behozzák.Nem tudom mi a megfelelője annak hogy igazi szerelem a villában.Azt hiszem ilyen nem is lehet ott benn.Az áltlunk látott napi 50 percből illetve még annak is a töredékéből ezt nem lehet megítélni pontosan de hát sokan meg tudják.Már az emberei viszonyok sem úgy működnek mint a kinti életben akkor egy komolyabb kapcsolat biztos nem úgy fog.Ezt csak az okoskodóknak akik tudják dekára mi igaz meg mi nem.

Rémület 2015.02.14. 11:21:33

Amúgy Edina anyukája nem dolgozik, hogy csak úgy lazán beköltœztetné?

Mit lehet csinálni, ha nem akarok billentyűzetfrissítést a tableten? Mindig visszaállítom, de leszarja, újra frissíti.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 11:23:45

@csiri bá: ez is a corvinon van?

@Rémület: tiltsd le az automatikus frissítést.

csiri bá 2015.02.14. 11:25:54

@csiri bá: mondjuk a fene sem tudja, hol van a kégli... Aleké a Corvin sétányon volt, Aurélióé valami dél-budai lakóparkban... de kb ennyi lehet az ára: 10-12 milla... plusz 12 milla a havi apanázs, 6 meg a taliga...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 11:26:35

@Rémület: v play áruház, beállítások, ott lehet beállítani.

Mók_Ica 2015.02.14. 11:30:01

én ezt küldöm nektek valentin napra, sok szeretettel :))))
www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0

csiri bá 2015.02.14. 11:31:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ha egyszer ingyen van nekik... más kérdés, hogy van-e rajta elidegenítési tilalom... ráadásul 45-50 négyzetméter környékén lehet....

2015.02.14. 11:33:19

nem vót benne semmi valentinos?

2015.02.14. 11:34:22

@Mók_Ica: én meg neked szívecskés konténert :D

Mók_Ica 2015.02.14. 11:38:09

@fosch9: köszcsi, meghatódtam :)))) ma este beüzemelem....úgy érzem szükség lesz rá :))))

2015.02.14. 11:39:47

@Mók_Ica: áldozatos munkádért ez a minimum :D
én már napok óta nem is néztem féltem sok lenne a konténerhasználat a kornyika héten

Mók_Ica 2015.02.14. 11:43:28

@fosch9: már mödansziénél tartunk :))) nem elég a konténer :))) de a szívecskéset VIP tagoknak tartom fenn :)))

másodpéldány 2015.02.14. 11:46:48

nagyon bírom, amikor dóri lacit játssza edinát meg denisz játssza
és vitáznak, hogy ki a jobb fej... ennek a végin, jót nevettem, de ők is:

rtl.hu/rtl2/valovilag/edina-es-laci-vegignevettek-a-parbaj-elotti-szocsatat

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 11:48:57

@csiri bá: ja, nem arra mondtam, hanem, h nem venném :-D

@Rémület: szívesen.

@Mók_Ica:
Ma miért?

Krétagarbó 2015.02.14. 12:06:44

@Mók_Ica: én meg ezt, igaz a szövege nem annyira valentájnos, de vagyunk itt páran, akik szerizzük asszem <3 foxika, te is bújj elő a rókalukból:)))

Fu Szekh Li 2015.02.14. 12:08:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ó hát az már olyan rég vót :D Különben is, neki csak afrodiziákumnak kellettem a hóeséshez :D

Krétagarbó 2015.02.14. 12:09:38

@Mók_Ica: Eltűnt a kommentem, mégx1: én meg ezt küldöm www.youtube.com/watch?v=9fb4QFSBoJo
Nem valentájnos annyira, de páran itt biztosan szeretjük. (pl. ugye foxi?:)

Krétagarbó 2015.02.14. 12:10:16

@Mók_Ica: eltűnt, idő előtt, de pótoltam:)

vastyúk is .. 2015.02.14. 12:15:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem szokott sok lenni szerintem. Általában akkor szokták megvenni, amikor még nincs kész. Asszem az Attiláé el sem készült időre. Mikor Aurélió nyereményét mutatták, akkor járt végig az az eszemben, hogy egy teljesen átlagos kislakás. Azt hiszem, hogy egyedül az zavart, hogy hozzá mondták, hogy luxus :D. Az ikea bútorokat, meg karton falakat ne hívjuk már luxuslakásnak. Szerintem egy legfeljebb 20 millás kecó, szőnyegestől, függönyöstől, csempéstől.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 12:19:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Drágám, már javában tartott mamával az évődésünk, amikor jelezted, hogy nálad is van esélyem. Most az a baj, hogy nem dobtam őt azonnal?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 12:20:38

@vastyúk is ..: hát, nekem a 20 milla is sok :-D Egy garzonért.

Attila más tészta, mert utána ő nem is abba költözött, miután az RTL fizette egy évig a szállodáját :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 12:21:37

@Fu Szekh Li: utána kellettem csak, h ő bepasizott, úgymond, dikk ;-)

2015.02.14. 12:23:17

A Fancsi mit értett befektetés alatt? Neki áll shortolni, vagy fegyverdíler lesz. Szegény jogsit is akar, nem is tudja, hogy január óta változott a KRESZ vizsga. :)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 12:28:58

@Krétagarbó: Azért ahhoz nem kellenek rajongók, h emlékezzen azokra a dolgokra, amik vele történtek :D

vastyúk is .. 2015.02.14. 12:29:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Az csak nagyon felső becslés akart lenni :D annyiból biztos kikerül. attól is függ, hoyg milyen környéken van Bp-nek. Felénk kb.17 milláért szoktam látni egy-két éves 45 m^2 -es lakásokat. Van ahol olcsóbb, van ahol drágább. A faluban, ahol anyuék élnek ennyi pénzből családi ház + hatalmas kert is kikerül :D

Krétagarbó 2015.02.14. 12:31:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azért a 40-50 m2 már nem annyira garzon, meg ezek újak, meg általában frekventált, jó közlekedésű helyen vannak.

Mók_Ica 2015.02.14. 12:32:43

@Krétagarbó: jaajjjj :) hát ezt én is szerizem :)))))

2015.02.14. 12:34:31

@Mók_Ica: köszönöm meghallgattam :) még az ebédem is kifutott örömében :D

Krétagarbó 2015.02.14. 12:35:41

@Csak ügyesen!: persze, de hát amúgy sem egy észlény, a sok őt igazoló vélemény így még jobban el tudja sodorni afelé, hogy ő tkép-en nem is hibázott. Tegnap már azt mondta a BV-ban, hogy ő küldte el Laccit, és nem fordítva. Engem az eddigi kinti viselkedése megerősített abban, hogy miért is nem kedveltem bent.
De mindegy is, mert majd mindjárt megkapjuk, hogy még mindig róla beszélünk.

Amúgy kíváncsi leszek Laccira is, Edinára is (külön-külön), hogy a kinti reakcióik mennyire változtatják meg azt a képet róluk, amit most látok. Ezek is érdekes dolgok.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 12:36:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: És nem tudsz megbocsájtani? Pedig most már a tiéd vagyok. Harminc év múlva is ezt fogod a fejemhez vágni? Légy Edina, a mamát gyűlöld, ne engem :)
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bébi:
My first, my last, my everything,
And the answer to all my dreams.
You're my sun, my moon, my guiding star.
My kind of wonderful, that's what you are.
www.youtube.com/watch?v=Fcd3XuQwDQQ

encek 2015.02.14. 12:38:23

@astryle: Ezzel nincs bajom/de Lacira nyomtam/ csak ne nyerje meg. Szeretném ha Robin nyerne. ! :D

Mók_Ica 2015.02.14. 12:38:40

@Fu Szekh Li: fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :)))))) ha most nem bocsát meg Dottyka, akkor soha :))))

@Krétagarbó: <3 ja, és kész a borsófőzelék :))

csiri bá 2015.02.14. 12:44:57

@fosch9: vagy elmenekült előled. :)))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 12:51:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Kis csellengő voltál, farkasok neveltek ? :) :simi

@Spitzbauer:

1000 ? :O
Ettől Mézescsók behány :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 12:55:44

@Krétagarbó: jó jó.

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: azt azért nem mondanám, csak, na mindegy...

@vastyúk is ..: ok, Pesten más árak vannak, de akkor is soknak tartom :-D

@Fu Szekh Li: ki mondta, h nem tudok? :-D

@Mók_Ica: olyannak ismerel? :O :-* <3

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 12:59:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Nem tetézem :)
De már jó, nem ?
Vagy utaljak a mászterkárdodra egy kis valutát ? ;)

Mók_Ica 2015.02.14. 13:02:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tudom, hogy aranyból van a szíved :)))

@Fu Szekh Li: ha már retró, ez az én egyik nagy kedvencem :) www.youtube.com/watch?v=enIdTGckjKs

Krétagarbó 2015.02.14. 13:02:26

@Mók_Ica: már kinyitottam az ablakot:)

Mók_Ica 2015.02.14. 13:04:02

@Krétagarbó: küldtem :))) már dagad a kenyérkém is..... :))) most jön a zabpelyhes kekszecske..... nyami....

candyperfumegirl 2015.02.14. 13:05:37

"Robin viszont mazochistább, mint a Szürke ötven árnyalatára jegyet váltó szerencsétlenek"

Made my day :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:07:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem több, mint a zsé, amit megmutattak a laküknak. Tehát szó sincs 50 milláról, még 30-ról se. Főleg, hogy bruttó. A kocsi meg ugye amint átvette meredeken veszít az értékéből. De asszem még mindig több/jobb, mint a konkurrenciánál, ahol nem örökbe a tied a ház meg kocsi, hanem csak "lízingeled ingyen" 1 évre, de fenntartanod is neked kell addig (adók, közös költség, benzin, stb...)
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy mit fanyalgok, meg savanyú a szőlő, mer' nekem ez se jut, nem ez volt a szándék, csak próbáltam reálisan megsaccolni a nyereményt és annak vonzatait.

2015.02.14. 13:10:14

@csiri bá: menekül a nokedli :D én meg takaríthatok utána :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 13:11:59

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: megadnám a számlaszámom, jó? :-D

@Mók_Ica: sőt, platinából ;-)

@Majom1Parádé: mind a mellett, h azért most is kapnak fizut, annyira nem rossz. A többi vicces, tényleg :-D

rábaszhespics Koncsíta 2015.02.14. 13:14:44

Bocs, ha ismétlek, de még nem olvastam a kommenteket.
Lacira szavaztam, de csak azé, mer Edinát nem bírom végképp.
Edina számára az a szó, hogy SZERETKEZÉS…. ismeretlen szó… vagy mi a picsa?
Ha egyszer kimondaná, hogy Lacival szeretkezne és nem közösül, tán át tenném rá a voksomat.
De addig, amíg ilyeneket mond, hogy közösülnek meg a behatolás megtörtént..blablabla…addig igazat adok Fanninak, hogy egy rafinéria, vagyis egy közösülőrafinéria a kis dög. :D

Krétagarbó 2015.02.14. 13:15:12

@fosch9: imádom a nokedlit is, még nyitva az ablak, jöhet fénypostán:)))

2015.02.14. 13:19:50

@Krétagarbó: nokedli, zúzapörkölttel, tejföllel, mini uborkával - küldöm jóétvágyat hozzá :D

Krétagarbó 2015.02.14. 13:20:14

@rábaszhespics Koncsíta: erről a közösülésről eszembe jutott a Kaukázus száma (Lift)
"de egy szinten túl már közösülések vannak a liftben..."

www.youtube.com/watch?v=oper33XHjFQ

amúgy jó a szövege sztem...

Krétagarbó 2015.02.14. 13:21:03

@fosch9: puszi:) én meg cserébe ha itt végeztem, megyek hozzád is takarítani, meg mosni...:)

Cirmoska11 2015.02.14. 13:23:13

Szerintem azért Laci megy ki, mert írták egy cikkben, hogy hétfőn bíróság elé kell állnia. Lehet, ez is így lett megszervezve? :)

Mók_Ica 2015.02.14. 13:26:39

@Krétagarbó: nem ismertem..... de naggggyon állat.... teCCik :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ugyan má'..... bekuksizunk csak a popitakaró alá, ne is zavartassátok magatokat :)))))

2015.02.14. 13:29:59

@Majom1Parádé: nem olyan sok aza havi egy milla, főleg ha csak egy évig tart és úgy nézem a bent lévőknek nem túl magas a pénzügyi kultúrája.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:30:44

Nálunk húsleves cérnametélttel és vadas spagettivel a menü, meg sütike nasinak. .-)

2015.02.14. 13:31:55

@Krétagarbó: jaj az nagy segítség mert utálom de kell :D előtte még egy kávét és tonikot ha kínálhatok :)

laci megy haza? végül is mehet bármelyik már csak 9 nap és éh :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:32:35

@Hadrian77: Nagyon sarkítva csak Zsu tudná beosztani, de neki vannak tapasztalatai. Mondjuk tippmixen 12 millával azért lehetne keresni kis málnáravalót.

2015.02.14. 13:33:04

@Majom1Parádé: az is finom, egészség, vadas nagy kedvenc :)

sütin én is gondolkodom lehet, hogy meglátogatom a cukrászdatündért :D

Krétagarbó 2015.02.14. 13:33:59

@fosch9: nagyszerű, megyek is:)

Láttad az ÉH első 10 vagy 12 (?) szereplőjét?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 13:34:01

@fosch9: az úgy van, hogy pezsgő előtte és cigi utána...
vagy miről is beszéltek? :D

kamilla123 2015.02.14. 13:35:20

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: patkányokkal Barbie-zott, ez jó :-)))))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:36:17

@fosch9: Mióta nincs a Nagyim, csak vadasutánzatot eszünk, Cukrászdatündér az jó terv.
Asszonytól kérdeztem, hogy a mai vacsi thai vagy argentín étterem legyen-e. De szóba került a Kis-Lugas is. (mondjuk az "gyalog" kicsit messze van.)

Mók_Ica 2015.02.14. 13:36:30

@Fu Szekh Li: te valentin napi hangulatba kerültél :)))) ez egy másik előtte-utána :)))

2015.02.14. 13:41:38

@Majom1Parádé: van a Rejtőnek ez a Megkerült cirkáló című műve :) Látva a tegnapi reakciókat... :)
"- Ne is mondj ilyen csúnyát! Nincs annyi pénz!... De azt megengedte a Kapitány, hogy ha te kifizeted az egész bérösszeget, akkor eljöhetsz velem, és megkapod a felit az ötven-száz dollárnak... Könyörgöm, ne mondd, hogy ezer! - sírta összetett kézzel. - Ti mind bolondok vagytok, a Kapitánnyal együtt... Az a konzul ivott valamit előzőleg, és megcsúszott a nyelve... Ötvenezer dollár nem létezik, még negyvenezer sem..."

kamilla123 2015.02.14. 13:42:15

@Rémület: haha :-) igen, ez a sztori egyre érdekesebb. Edinka is Bp-en akar élni, a mamát is ide költöztetné, akkor ki is lakna az apuka által kezdett családi házban, aminek a szívhez szóló meséjével kampányol?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:46:49

@kamilla123: Hát amíg felépül addig itt laknának. Aztán meg az új házba mennének és ezt a lakást csak "közösülésre" használná a Lacival. .-)

2015.02.14. 13:47:48

@Fu Szekh Li: mi csak szolidan az ebédről, a valentájnozáshoz már megy a pezsgőd cigid aki él vele :D
@Krétagarbó: láttam :D patrik az új levi :D szép és buta emberek, nagyon várom :D van kedvenced?
@Majom1Parádé: gavallér vagy :D nagyon jó tervek

2015.02.14. 13:48:55

@Majom1Parádé: jaj ne :D közösüljön már inkább valahol máshol :DDD

2015.02.14. 13:50:32

@kamilla123: lesz belőle medverezervátum

kamilla123 2015.02.14. 13:52:34

@Hadrian77: @Majom1Parádé: :-)))) további ötleteket is elfogadunk :-))

dr. sziszi 2015.02.14. 13:58:03

sziasztok, háromszakmapluszérettségi bevallotta Bécinek , hogy megdugta pvc-t is és zsut is...vagy rosszúl értettem?

dr. sziszi 2015.02.14. 14:00:16

Vv Attilának adott az rtl egy óbudai csodaszép kertesházat, au kapott egy garzont , most mit fog adni? Alekosz is kapott egy penthause lakást a corvin negyedben

Csak ügyesen! 2015.02.14. 14:01:58

@dr. sziszi: Nem mondott ilyet, szóval az utóbbi :) Elég érdekes is lett volna, ő még nem kezdte el átírni az eseményeket a la Zsu :D

dr. sziszi 2015.02.14. 14:02:10

@kamilla123: Eladja azt a félig felépített viskót , de remélem nem ő nyeri

dr. sziszi 2015.02.14. 14:02:58

@Csak ügyesen!: Konkrétan nem mondta ki , de engedte azt hinni ,

dr. sziszi 2015.02.14. 14:08:10

Tapi azért volt itt ott

2015.02.14. 14:08:39

@dr. sziszi: kertes ház - penthouse - garzon - ....., ha folytatjuk a sort akkor esetleg egy felújított panel a Havannán

Csak ügyesen! 2015.02.14. 14:10:34

@dr. sziszi: Szerintem nem, csak azt mondta h volt közük egymáshoz, egy kis nyúlkálás és tsa. Ami így is volt, ez... tény, ezen nincs mit tagadni :)

Akármi Áron 2015.02.14. 14:16:57

@Krétagarbó: Krétácska, most is két tetőcserép igazítás között vagyok,őrületes:)))) holnap pedig dobozok alatt, szinte egész nap:))))))) Toljátok helyettem is, Malevil kitesz két drukcsizót is, annyira pipec benne:) (innen is üdv.Malevil:D) És győzzön a jobbik (pártonkívüli):))))
Jövő héten igyekszem megbokrosodni, az jó-e?:DDD Puszókagombóckák nektek, így e: 0000:D

Krétagarbó 2015.02.14. 14:18:39

@fosch9: ahogy elnéztem a képeket, lesz itt minden, mint a búcsúban. Még nincs kedvenc, képekről egyelőre nem tudom eldönteni.

Krétagarbó 2015.02.14. 14:19:27

@Akármi Áron: oké, estére meg csuri, tudod lotyóhúzás:))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 14:21:16

@Akármi Áron: az jó ötlet mmkk.

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: az ingyé is megyen...

@Mók_Ica: tudtam, h rád számíthatok :-* <3

@Fu Szekh Li: ma, mi? :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 14:32:24

@Krétagarbó: Tudja valaki, hogy nálunk miért valentájn van és miért nem Bálint nap?

Mók_Ica 2015.02.14. 14:34:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mer' a Bálint nap old school, a valentájn pedig a nyúúú :))) begyűrűzött ez is, mint a haloween :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kapol gurulós wc-csészét :)))

Mók_Ica 2015.02.14. 14:40:26

@Fu Szekh Li: tényleg cukiság bomba :)))

Krétagarbó 2015.02.14. 14:41:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: passz:) A Valentin is anyakönyvezhető egyébként, egy ismerősöm fiát is így hívják, az apuka meg Bálint.

Mók_Ica 2015.02.14. 14:43:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hááát már van vmi olyasmi is....., ne aggódj :))))

2015.02.14. 14:44:53

@Krétagarbó: remélem jó lesz :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: van mindkettő csak kicsit majmoljuk az amerikaiakat is :D

Krétagarbó 2015.02.14. 14:45:14

@Fu Szekh Li: ez most beleégett a retinámba. egyébként ez az új betűszín itt a blogon is calypso zöld, most hogy már tudom, mi az.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 14:49:39

@Fu Szekh Li: biztos, nekem nem azok :-D

@Krétagarbó: nem ilyen, calypso budink van, az egyik legalábbis, az nem ilyen, ez kék, nekem :-D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 14:50:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nekem is annak tűnt, de elintéztem azzal, hogy pasi vagyok és csak 16 színben látok :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 14:53:05

@Krétagarbó: megnyugodtam, ez nem az, a calypso zöld az szép zöld :-)

@Fu Szekh Li: nem bizonyosodtál meg, dikk? ;-)

Krétagarbó 2015.02.14. 14:54:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Fu Szekh Li: én is kéknek láttam, de ha egyszer azt írták, hogy zöld, gondoltam biztos szar a fény, vagy ilyesmi...

Krétagarbó 2015.02.14. 14:55:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azt olvastad, mit vitt P. ajiba az egyiptomi elnöknek? :-O
Ide vajon mit hoz?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 14:56:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mondom, hogy nem értek hozzá!!! Különben is a kék meg a zöld határán levő árnyalatokat van aki egyiknek, van aki másiknak látja.
Nem igaz, hogy Valentin napon ennyit cseszegetsz, miközben én folyamatosan vallok Neked szerelmet.

2015.02.14. 14:57:06

@Krétagarbó: almás palacsinta lett inkább :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 15:05:07

@Krétagarbó: Ja, egy vizipisztolyt:). De én azon aggódom jobban, hogy az amcsik mit akarnak idehozni. Olvastad, nem?

2015.02.14. 15:05:37

Biztosan beszéltétek már, de Dinka akkor most miért is akarja megnyerni a játékot? Ha a pereputtyot felköltözteti Pestre, akkor:
1. Mi lesz a nagy álmával, hogy befejezi az erdélyi házat, hogy ott élhessenek?
2. Kinek fog sűrűn hazatelefonálni, hogy minden rendben van-e. (ezt is mondta a sok egyéb hülyeség mellett)
A sok sületlenségből kiderült, hogy nem tervez Lackóval kint, max. egy-két behatolás erejéig, de azt is csak azért mondhatta, mert muszáj volt valahogy megemlítenie "szerelmét". De elég sokat elárul az egész hozzáállásáról ez a kis monológ. Lackó kölcsön kapja az autót, és amennyiben anyu nincs otthon, még be is mehet a házba, de csak akkor, ha hoz egy nagy csokor vörös rózsát.
Lackó, menekülj!

Jó érzékkel közelítettek Dinka fejére, amikor megmutatták a százalékokat. Cseppet "eltattikázta" magát.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 15:09:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kölcsönöset: vagy kölcsönösen szerelmet vallunk, vagy kölcsönösen csesztetjük egymást :D Melyiket szeretnéd?

kamilla123 2015.02.14. 15:11:39

most néztem meg a tegnapi BV-t, Zsu és Dani nagyon cukik voltak együtt. Kár, h Dinka szétrombolta ezt a szövetséget. :-(( Jó lenne, ha ők vezetnék a BV-t így együtt, mert jól tudnak egymásnak végszavazni, meg jól reflektálnak egymásra

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:12:07

@Fu Szekh Li: nekem ez nem megy ennyire gyorsan, hol marad a petting? És az erkölcseim?

2015.02.14. 15:16:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Akkor egyik lakó sem akarta/tudta normálisan elmondani, hogy mit kezdene a nyereménnyel? Pedig ott bent mindenki annyira őszinte, és csak magát adja. :D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 15:17:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most kérded, amikor már nálam hagytad a vörös cipőcskédet? :-D

2015.02.14. 15:18:12

@kamilla123: ... és a hangszín is elviselhető.... :D

kamilla123 2015.02.14. 15:18:56

@natalja: Fannira utalsz ezzel? hát igen :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:19:49

@natalja: Na, majd én. .-) A kocsit azonnal eladnám, a lakást kiadnám havi 50 rugó+minden költség és utazgatnék az asszonnyal. Minden 7végén másik wellness-szállóba mennénk. .-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:23:58

@natalja: ez egy történet, amit látunk, és hát ők ilyenek :-D

@Fu Szekh Li: persze, h ott hagytam, úgy menekültem az erkölcseimmmel :-P

@Majom1Parádé: adóznál-e? ;-)

Krétagarbó 2015.02.14. 15:24:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát, lehet, hogy betokosodott vagyok ebben, de nekem egy budi legyen fehér, inkább:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:26:46

@Krétagarbó: az egész fürdőszoba calypso, és egyébként szép. Jó, van fehér budi is, az kell, h legyen :-D

2015.02.14. 15:28:08

@Majom1Parádé: Van bent olyan játékos, akiből ezt simán kinézem. :D :D :D

@kamilla123: Igen. A múltkori próbálkozása igazán hátborzongató volt. (számomra). Plusz Dani és Zsu legalább nem kizárólag magukról tudnak beszélni. .D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:29:02

@Fu Szekh Li: nem tudom, h mit mondtál a haveroknak, de cáfolom :-)

@Krétagarbó: oh, de én a jövőre is gondoltam :-D

2015.02.14. 15:30:01

@Majom1Parádé: Jaj, bocsi, félreolvastam. Úgy értettem, hogy a lakást eladnám, és az árából utazgatnék + wellness stb. :D Amit leírtál korrekt. :D :D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:32:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem, elköltségelném az egész bevételt a wellness szállodák szolgáltatásaival.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:34:40

@natalja: Plusz a tippmixen még megforgatnám kicsit a havi apanázs egy részét. Vagy az online ruletten. .-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:36:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ha már így elhagytad a gyönyörű cipellődet, vennék Neked egy újat! :-)

Mók_Ica 2015.02.14. 15:38:58

@Krétagarbó: wc csésze.... szar fény..... röhögök :)))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:40:05

@Fu Szekh Li: kiüthetett a sok cappy.

@Majom1Parádé: köszönöm, de boldogabb lennék, ha adóznál, velem is teheted, az szexi :-D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 15:47:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mikor? amikor megbeszéltük, vagy amikor nálam voltál?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:52:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szoktam adózni. De még messze a május. Addig kitalálom mi legyen a visszaigényelt pénzzel. Persze csak aprócska összeg, szóra sem érdemes. Majd kap valamit az asszony. Sajna gyémántra nem futja belőle...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 16:07:05

@csiri bá: Köszi, majd beállítom a DVD felvevőt, mert a műsorok idején nem tudnám nézni.

Empty Bee 2015.02.14. 16:09:21

Én voltam figyelmetlen, vagy Dennis teljesen kihagyta a kislányát a jövképzelgéséből? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 16:16:34

@Empty Bee: Dennis volt figyelmetlen. Vagy mondjuk azt, hogy csak megvágott vidit láttunk... :)

csiri bá 2015.02.14. 16:18:12

@Majom1Parádé: Ahogy nézem, a Spektrumon is megy, de egy bizonyos nagy magyar torrentoldalon fent van mind a két évada avi-ban, 14,42 és 5,53 Gb... mivel ismétlés, mert 2006-07 környékén készültek...
S01: 01. A Red Star - Omega, 02. Pál Utcai Fiúk, 03. Piramis, 04. P.Mobil, 05. A Korál, 06. A Karthago, 07. A Beatrice, 08. A Bikini, 09. A Prognózis, 10. A Hobo Blues Band, 11. EDDA Művek, 12. A Skorpió, 13. A Republic, 14. A KFT, 15. A Kispál és a Borz, 16. A Mini, 17. Az LGT, 18. Az R-Go, 19. A Pokolgép, 20. A Bonanza Banzai, 21. A Lord, 22. Charlie és az új Generál,
23. Az Ossian, 24. A Tankcsapda, 25. A Hungaria, 26. Az Aurora, 27. Az Első emelet
28. A Bizottság, 29. A Generál, 30. Az Európa Kiadó
S02: 32. A Hungária 2., 33. A Bizottság, 34. Az Apostol, 35. EAST, 36. F. O. System,
37. Solaristól Solarisig, 38. A CPG, 39. Ladánybene 27, 40. A Bergendy, 41. Quimby
42. V'Moto-rock, 43. A_VHK.avi, 44. Kontroll_csoport
Meg van még ilyen, hogy Privát Rocktörténet Plusz:
Rapülők, Neoton, Metró, Illés 1-2, Fonográf...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 16:28:56

@csiri bá: Köszi, bár én nem szoktam igazán torrentoldalakat látogatni, de azért megkeresem!

Juvegrande85 2015.02.14. 16:31:47

@Empty Bee: Jobb is így szegény kislánynak. Ha már bedobta Dennis ezt a kártyát akkor tényleg remek alkalom lett volna, megemlíteni a gyerekét. Nem vágott az esze az adott pillanatban. Csak amikor az embernek a saját gyerekéről van szó akkor ez bizony elég gáz hogy nem jut eszébe. Nem kételkedem abban azért hogy zavarja ez a félresikerült helyzet, hogy van egy gyereke akivel nem találkozik,-hat? De hogy túl sokat nem tett és ezután sem fog tenni a probléma orvoslásának érdekében arra sok pénzem rá merném tenni. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 16:37:14

@Juvegrande85: nem akarok kukacoskodni, de épp most jutott eszembe, hogy lehet, h direkt, mert akkor ő is megkapná, hogy a gyerekével jön... :)
Ilyenek vagyunk basszus... Nyuszika: ha van rajta sapka, ha nincs rajta sapka... :)))

másodpéldány 2015.02.14. 16:53:39

értem, értem, hogy az rtl-nek most edina kell vissza, hogy beteljesítsék az álmait, de amit most megengedtek laci ellen a sajtóban az tömény aljasság...

hogy 6 évvel ezelőtt civilruhások kötözködtek a csajával (magyarul provokálták őket), és akkor ő verekedésbe keveredett velük.... ami miatt próbaidőre bocsátották (a felfüggesztés az más, azt hiszem azt csak nagykorúaknak adják ha börtönre ítélik őket, de nyilván lesz itt jogász, aki ezt nálam jobban tudja)

meghogy egy házibulin kidobott egy széket az ablakon, és ezért ez garázdaság...

jó nyilván nem okos dolog, és nyilván valaki meg is sérülhetett volna, de ez most hogy jön ide?

milyen aljasság már, hogy ők a végire időzítik ennek a kis infónak a megszellőztetését a sajtóba, amiből csak az jön le a nagyközönségnek, hogy.... le se írom.... nehogy miattam akadjon itt be sokaknak a gondolat...

mindenesetre tudni, hogy valakivel végigharcoltatják a villát, majd ilyen módon kitálalnak róla, hogy az ellenfele nyerjen, meglehetősen ócska dolog...

akkor ne vegyenek be ilyeneket a villába, de ne áltassák már azzal, hogy megnyerheti... ha aztán szétbombázzák párbaj előtt...

de hát kell nekem trasht nézni, megérdemlem...

másodpéldány 2015.02.14. 16:57:15

@másodpéldány:

ezek után remélem a nagyközönség fellázad, és lacira szavaz...

én amúgy változatlanul

fanni, dóri és robin mellett vagyok... ezek közül robinnak és fanninak van esélye, de ők meg is érdemlik... az edina rajongók miatt most mellőzöm szegény edina jelzőzését

(nem szeretem edinát, bár amit az rtl művelt vele, a lépre csalásával és aztán kiszolgáltatásával azt konkrétan bűncselekménynek tartom... akárhogy is alakul a játék vége...)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 16:58:56

@csiri bá: youtube-on is fent van.
@Majom1Parádé: De azért a mondanivaló átment? :D

másodpéldány 2015.02.14. 16:59:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Ki nem harcolt laci ellen? az rtl? mert most szabályosan lerombolja a palit ezekkel a sajtóba időzített hírekkel...

Juvegrande85 2015.02.14. 17:00:59

@-pkata-: Nem feltétlenül keverném össze a Zsus sztorival. Aki maga neveli a gyerekét és bizonyos helyzetekben azért nem volt szimpi amikor megemlítette Leventét és éppen nem a többiek hozták fel mert önként vállalta azt hogy jön a VV-be. De abban azért nem sokan kételkedtek hogy ő azért őszinte volt ilyenkor.
Ellenben Dennis jól tudta, hogy neki a gyerekes sztoriban azért bőven van sara. Feltehetően ezért sem emlegette. Nálam egyébként egy öngóllal ért fel, hogy végül elárulta és úgy próbálta eladni a történetet mint akit iszonyatosan sajnálni kellene érte. Pedig csak egy felelőtlen emberről van szó aki láthatóan még most sem lenne alkalmas az apa szerepre. Jobb lett volna ha hallgatott volna de ha már előjött vele akkor ezután ugyanolyan visszatetsző hogy ezután ismét nem szól róla egy szót sem. Még akkor sem amikor ugye az esetleges nyeremény utáni életét reklámozza. Számomra azért sokat mondó.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 17:07:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Bármilyen furcsa is, pláne pasitól, de neki ez a harcstílusa, hogy mártírkodik.

Krétagarbó 2015.02.14. 17:15:54

@csiri bá: a youtube-ra is sok részt felraknak, én ott már láttam pl. a Kispált. Rá kell keresni, több részletben felrakják.

www.youtube.com/watch?v=fcZX5XSYmGo

Krétagarbó 2015.02.14. 17:16:56

@Majom1Parádé: neked is ment ez, így talán könnyebben hozzáférsz: @Krétagarbó:

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 17:22:22

@Juvegrande85:
Borsóleves, töltött paprika, narancsos-csokis süti volt nálunk az ebéd. Látom ez a mai beugró ide:)

Denisz gyerektémája szerintem is egy hatalmas öngól lett, talán nem is véletlen, hogy azóta sem hozta fel, sőt, a riportban sem volt szívszaggató beszélgetés erről. Az elfeledett gyermek + a stúdióban való szakítás + dugás gumi nélkül + a faszfétise + 27 év = Denisz egy felelőtlen alak, nyereményt a kezébe adni tilos.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 17:22:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: passzív ellenállás, lehet hogy hallott Gandhiról :)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 17:25:15

@Juvegrande85: Egyébként nektek nem furcsa, hogy a bulvár nem ugrott rá jobban a témára? Nem szoktak tapintatosak lenni. Most meg robbant a bomba, de sehol egy elejtett info a kislányról, sehol semmi hír a magát megnevezni nem kívánó ismerőstől, sehol egy kósza hír, hogy megkerestük a témával kapcsolatban Denisz anyukáját, stb.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 17:28:40

@kamilla123: Nekem is tetszettek. Felszabadultak volta, az egész BV könnyed volt és laza. Bár Zsuzsa kezd az agyamra menni, amikor elkezdi a Lacinak nem is tetszett Edina körmondatot. Szólhatna neki valaki, hogy az már a múlt. De ha nem ez a téma, tök jók együtt.
Viszont Dani egy szót sem szólt a párbajozók érdekében. Furcsa.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 17:32:19

@másodpéldány: Próbára bocsátás pl egy évere azt jelenti, hogy megállapítják a bűnösségét, de várnak egy évet, és ha ezen az időn belül feljelentés érkezik ellene, akkor a első ügyben elítélik a megállapított bűnössége alapján.

perszepolisz 2015.02.14. 17:35:49

@Krétagarbó: "Hogy ezek miért a barátaim?"

Fu Szekh Li 2015.02.14. 17:36:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Á dehogy, de örülök, hogy a keresztnevemen szólítottál :D

2015.02.14. 17:37:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Laci benn ragadt a tordai hasadékban és nem tud kiszabadulni, azért nem harcol.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 17:39:06

@Hadrian77: mondjuk így érthető, h ezért küzd helyette Ádiná is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 17:39:50

@Fu Szekh Li: bocsi, helytelenül írtam le sajnos :( Tettem rá egy aposztrófot is.

Bujumburi 2015.02.14. 17:52:04

@Tündérfalvi Anti: sztem is jok voltak, nekem legalabbi jo volt hallatni oket egyutt, viszont azszamomra is fura volt, h Dani nem hasznalta ki a helyzetet Edina kampanyolasara.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 17:52:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem feljelentés, hanem ha a próbaidő alatt elkövetett bűncselekmény miatt elítélik, vagy a próbaidő előtt elkövetett bűncselekmény miatt a próbaidő alatt elítélik, akkor az eredetileg próbára bocsátott bűncselekmény miatt is büntetést szabnak ki. Ha eredményesen eltelik a próbaidő, akkor megszüntetik az eljárást. Csakhogy pontosak legyünk, ha már felmerült ez :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 17:52:59

@Tündérfalvi Anti: töltött paprika és a süti jöhet. (nálam csak saláta van most sajttal)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 17:53:44

@Csak ügyesen!: jesszu, te ügyvéd vagy, vagy valami hasonló?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 17:56:48

@Juvegrande85: nem a Zsu-s sztorival mosom össze. De már itt is olvastam olyat is, hogy most akkor őt is sajnálni kell a gyerek miatt, és majd akkor hátha amiatt megnyeri? Most meg azt hiányoljuk, hogy meg sem említette a gyereket a jövőképében...
Ha már elkövette azt a hibát, hogy bevallotta, akkor most szerinted mi lenne a helyes? Ha a gyereket is beleveszi a monológjába, vagy ha nem? Szerintem ez is megosztja a nézőket. Van, aki ezt, van, aki azt várná el.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 17:57:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ez nem lejáratás. Ez egy megtörtént eset, ami már elmúlt, a székdobálós vádban Laci sokadrendű vádlott, és 1x már volt kint egy tárgyalás miatt. Ennyike. Nem ez alapján ítélem meg.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 17:58:51

@-pkata-: Olyasmi :) Mindenesetre, a jogi pontatlanságokat igyekszem kijavítani, ha arra kerül a sor, mert a tapasztalatom szerint elég alacsony az általános jogtudás és sajnos a médiában is elég sok félrevezető dolog szokott elhangozni, és ha már egy-két embernél sikerül egy-két dolgot tisztázni, már az is jó :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 17:59:43

@Csak ügyesen!: ha bajban leszek, téged kereslek, hogy adj tanácsot. :D

másodpéldány 2015.02.14. 18:03:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

kösz, ezek szerint nem is volt elítélve, és mivel lejárt a próbára bocsátás (gondolom annak is volt határa)

EL SEM VOLT ÍTÉLVE...

tehát fel sem lehet függesztve, de most mégis ezzel nyomják tele a sajtót, csakhogy edina győzhessen... mit mondjak, az rtl szégyentelen, nem először... nem vagyok egy laci fan, de ez méltatlan, sajnálom, hogy ez az infód nem fog megjelenni hasonlóképpen a sajtóban, hogy világos legyen a helyzet, így aztán a közönség nem is tud protest szavazatot küldeni lacira...
most már minden nagyágyút bevetnek edina mellett... eh

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:05:25

@-pkata-: Nyugodtan, de inkább ne legyen erre szükség :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 18:08:12

@Csak ügyesen!: Biztos megette a fagyijukat. Sok sebből vérzik a sztori, de az időzítés tökéletes.:(

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:09:46

@másodpéldány: Nem ezen fog múlni szerintem, hanem sokkal inkább azon h mi lesz ebben a két öfben, meg a párbajon. Szimplán csak a csatorna hozzáállását jelzi előre h kb mire kell majd számítani.

vastyúk is .. 2015.02.14. 18:11:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: dettó. Csodálkoznék, ha valaki ezért venné le róla a szavazatát.

@Csak ügyesen!: térítsd a népet!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:12:14

@Csak ügyesen!: hát, nálam inkább vitás ügyekben max :) de az nem büntető ügy. legalábbis büntető üggyel még nem voltam kapcsolatban.

másodpéldány 2015.02.14. 18:13:01

@Csak ügyesen!:

szerinted a közönség szívesen szavaz valakire, akit elítélt bűnözőnek mutatnak be? holott nem is az...?

Gia 2015.02.14. 18:14:20

Ebben a részben sokat mutatták a Dóri arcát közelről.Hát,nem csak a pofija miatt hörcsögös,hanem a fogai miatt is.Kíváncsi vagyok ma mit alakít Gáspár Lacival.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:14:33

@Bujumburi: A neten sem látom, hogy Dani kampányolna, ő nem használja az fb. oldalát.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:15:04

van valakinél páramentesítő? a spejzunkba kéne, mert penészedik a fal, de nagyon csúnyán. légmentesre lettek cserélve az ablakok és ez az átka... nem tudom, hogy milyen lenne jó, és hasznos.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 18:17:17

@másodpéldány: Nem most találták ki. Már egyszer kivitték a villából a bíróságra. Akkor a bíró elhalasztotta a tárgyalást. Most meg kitűzték a tárgyalás napját. Ebben nem az RTL a hibás. Ha vasárnap nyer, hétfőn megjelenik a bíróságon, aztán onnan vissza viszik a villába. 2 hét múlva, úgyis vége a VV -nek, aztán majd ráér a bíróságra járni. Csak ennyi baja legyen! Attól, még nyerhet.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:17:23

@-pkata-: Ha már belevette egyszer, akkor illet volna megemlíteni, csak szerintem félt, hogy az számon kérhető lenne.
Azért az mindegyiket jellemzi egy kicsit, hogy a buli/szex volt szinte az első, amit megemlítettek, a leglényegtelenebb momentumot.

Gia 2015.02.14. 18:18:18

@Tündérfalvi Anti: Én is pont ennek akartam utána nézni.Furi.Pedig Dani kintről sem láthatott olyat,ami miatt neki csalódnia kellett volna Edinában.

másodpéldány 2015.02.14. 18:18:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

de hát olvas már el kérlek, nem ítélték el, csak próbára bocsátották, és ha két éven belül a próbára bocsátás után elkövet valamit, csak akkor ítélték volna el...

nem volt börtönbüntetésre ítélve, és felfüggesztettre se, nem volt ítélet, illetve az volt az itélet, hogy akkor hozunk ítéletet, ha két éven belül valamit elkövet...

nem követett el, tehát nem született itélet...

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:19:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Kérdés, hogy a rendőrségi ügyek felemlegetése Laci kinti életében mennyire kavar be. Valaki mondta, hogy sofőrként dolgozott, gyerekeket fuvarozott. Na ott már lehet hátrány egy ilyen reklám.

Juvegrande85 2015.02.14. 18:19:10

@-pkata-: Szerintem egyiket se kellene sajnálni. Sőt Dennist kimondottan szánni amiatt, hogy egyáltalán megpróbálkozott magát áldozatnak feltüntetni.
Szerintem ott rontotta el, hogy elárulta az egészet. Utána neki már tényleg nincs jó megoldás, de mégiscsak akkor a két rossz közül még mindig jobb ha legalább megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy számol a továbbiakban a gyerekével is. Nem minden egyes percben persze, de ez egy olyan helyzet volt amikor nyilván legalább egy fél mondatban utalhatott volna rá abban az esetben ha nem csak önsajnáltatásnak szánta a történetet. Mert így pont ebbe illik az egész. Persze csak egy ilyen csökkent értelmi képességekkel rendelkező ember gondolhatta azt, hogy jó ötlet saját érdekében egy ilyen dolgot felhozni. De azért már elég régóta nézzük ezt az embert a TV-ben és megmutatta már, hogy az agya nem nagyobb egy diónyinál és csak azért akkora mert meg van neki duzzadva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:19:30

@-pkata-: igen, van.

Árvíz óta muszáj.

Attól függ, h milyet szeretnétek. Nekünk gép van. Fél-ipari. Minden helyiségbe jó.

Ilyenünk van: http://midea.bolt.hu/midea-midea-mddg20den3-szobai-párátlanító-páramentesítő-p-56.html

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:19:41

@-pkata-: gesztenyepürét kérsz? Még maradt egy adag.

másodpéldány 2015.02.14. 18:21:50

ha igaz, hogy a villából vitték a tárgyalásra, akkor már érthető, miért volt sokszor olyan búval baszott és miért mondta sokszor, hogy feladja... nyilván nem gondolta megnyerhetőnek egy ilyen folyamatban lévő büntetőüggyel a nyakán...

tény, hogy a szék kidobása az ablakon veszélyeztethetett embereket az utcán, nem ismerem a konkrét körülményeket, mert ha mindez egy kertes házban történik és csak a kertbe röpül ki a szék, akkor nyilván nem...

másodpéldány 2015.02.14. 18:24:57

@Gia:

lehet, hogy zsé tiszteletére nem szólalt meg edina mellett, hogy nehogy vitába bocsátkozzanak élő adásban, de lehet más is az oka... lehet ráébredt, túltolta zsé üldözését edinával egyetemben, és a saját sérelmeit félretolva nem kellett volna beleszólnia zsé és laci kibontakozó kapcsolatába és saját sérelemként felfogni...

azt is látja, hogy a lilakendő levétel, és zsé heteken át történő hamis alapokon való kikészítése röpítette őt ki a villából... talán kintről már látta, hogy edina hogyan választotta őt le zséről...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:25:07

@másodpéldány:

Tehát: elítélték, bűnösségét megállapították, csak kvázi nevelőjelleggel elhalasztották a büntetés kiszabását. Ha vmit elkövet x idő alatt, akkor a második cselekménnyeé összefüggésben kvázi életbelép az előző büntetés is és halmazatba veszik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:25:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nekünk csak spejz. van vagy 2 m2 az egész. picike. oda gépet beállítani nem tudunk, mert nem fér el. csak olyan jó, amit egy polcra fel lehet tenni esetleg. meg eleve ugye nem is nagy az egész hely. nyáron nem lesz gond, mert nyivta az ablak, télen lesz szar megint...
@Tündérfalvi Anti: jöhet az is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:28:09

@-pkata-: ja, akkor bmelyik bolti szar jó, de csodát ne várj :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:28:56

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: jó ez az évekkel ezelőtti eset, hallod... mikor már senki nem emlékszik semmire...

Gia 2015.02.14. 18:29:28

@másodpéldány: Hát csak találgathatunk.Azért remélem,hogy Dani holnap ott lesz a párbajon.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:29:30

@Gia: De. Volt egy pont, ahol igen. Danit Zsu sem bántotta meg, csak úgy érezte, hogy közvetve becsapta. Ezt Edina is elkövette. Azzal a levéllel, amit nem vallott be és azt sugallta, hogy Ádám írta. Az is látszott Danin, hogy azért volt ideje elgondolkodni, hogyan is viselkedtek Zsuval és szerintem ő már rájött, hogy szarul.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:30:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: csoda nem kell, csak ne penészedjen be a fal :D tavasszal ki kell festetni, mert az egyik sarok meg a fal tiszta dzsuva... ai a hűtőből kijön pára, az mind oda csapódik ki. hiába mondtam anyámnak, hogy nem lesz jó helyen a hűtő, a villanyszerelő meggyőzte, hogy de... Hát így járt...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 18:31:42

@Tündérfalvi Anti: Egy ilyen melóhoz szoktak erkölcsit kérni, ha fix sofőr, nem a szállítócég fix. Ha utóbbi, a cég is kér. Fiatalkorú elkövető aktáját meg tudtommal zárolják, azt nem keverik a felnőttkorival. De javítsatok, ha tévedek.

másodpéldány 2015.02.14. 18:31:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

ha elítélték volna, akkor fellebbezhetett volna, szóval az ítéletnek érvényesnek kell lennie, csak akkor lebbezhetett volna fel ellene, de ha nincs ítélet fellebbezni se lehet...

én úgy értelmezem, és persze nem vagyok jogász, hogy ez nem egy igazi ítélet, hanem egy igéret arra, hogy lesz itélet, ha keletkezik egy másik ügy egy adott határidőn belül...

a felfüggesztett az az, amikor konkrétan elítélnek, csak halasztják a büntetést...

Bujumburi 2015.02.14. 18:34:16

@másodpéldány: igen, lehet, hogy ez van benne. Dani felismerte, hogy a haverkodos poenkodas kell az embereknek, ha felhozza Edina imadnivalo tulajdonsagait, ugy nehezebb. Vagy a franc se tudja, most mar kivulrol latja a dolgokat, okos gyerek o felfogta, hogy mi volt a bibi. Engem szorakoztatna, ha epitene rajuk a csatorna a kesobbiekben, ok es talan Fanni akikkel lehetne kezdeni valamit. Esetleg Laci aki meg ke

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 18:34:30

@-pkata-: Miről beszélsz? Milyen régi eset. Ott a dátum. Olvasd már el. Amikor Laci beköltözött a villába, rá 2 napra kivitték a bíróságra. Ha úgy vesszük régi ügy, 3 hónapos. El sem olvastad.:)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:35:28

@másodpéldány: Nem tom, én ezt nem tudom ennyire "komolyan" venni, valszeg ez szakmai ártalom. De azt viszont tudom h nem egyszerű így kezdeni el egy életet, krva nehéz innen összekaparni magad. Laci próbálkozik, ezt én értékelem és őszintén szorítok neki h sikerüljön. Ami a játékot illeti, szerintem ennyire direkt kihatása nincsen, ez inkább olyan szempontból hátrány h a nézők hajlamosabbak gyanakvóbbak lenni és jobban górcső alá venni, azt amit tesz vagy mond, kevésbé elnézőek vele. Viszont már 3 hónap eltelt, a szereplőket többé-kevésbé megismertük, mindenkiről kialakult már egy kép, ráadásul Laci ezekre utalt is, nem hiszem h bárki meglepődött volna. Ami számítani fog az az h milyen videók meg kérdések lesznek. De ott se lesz sok esélye szerintem.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:35:28

@-pkata-: @Fu Szekh Li: Csak egy adag maradt, kő-papír ollózzátok ki :)

Nekünk is hasonló gondunk volt, pedig bent van a fagyasztó is. A sok kipróbált módszer közül csak az ablak állandó nyitva tartása vált be:(

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:38:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: Csak szabadságvesztés esetén nem kap erkölcsi bizonyítványt.

jotekony koc 2015.02.14. 18:38:48

Becit nem kenyerezte le az rtl, nem osztja az eszt zsebre tett kezzel, nem kopkodi a tokmagot a kamerak elott, es feltehetoleg nem abban a ruhaban megy a villaba, amiben aludni szokott.
mas:
Privat rocktortenet temakorben a 3 finalista nalam:
1. Kispal es a borz
2. Kft
3. Europa kiado
ultraratyi, azaz Zsu dijas:
Pmobil

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:38:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most olvasom egy fórumban, hogy pl diszperzittel nem szabad ilyen helyen festeni, mert szerves anyag és az is jó táptalaj a penésznek. valszeg javasolni fogom anyámnak a sima meszelést...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:39:41

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: A cikkben az volt, hogy évekkel ezelőtti ügyről van szó, amit most kezdtek el tárgyalni. Te nem olvastad el a cikket. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:39:51

@másodpéldány: most jogász vagy, vagy nem?

Mert én igen.

Azért írtam úgy, ahogy, h hátha egyszerűbb. Valóban nem büntetés, hanem intézkedés. Ettől még a bűnösséget megállapítják.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:41:19

@-pkata-: lehet, h eleve vizenyős a hely, nem?

Vannak vmi penészölő festékek is, próbáltuk, jó.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:41:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én nem értek a joghoz, de én úgy értelmeztem ezt az egész sztorit, hogy 2 rendőrségi ügye volt.
Az egyik esetben, amikor civil ruhás rendőrökkel verekedett, született az elhalasztott vagy hogy hívják büntetés. De attól nem számított büntetett előéletűnek, kaphatott erkölcsit. Az az ügye elévült. Pont.
A mostani (a székdobálós) egy teljesen más ügy, ahol nem is került volna képbe, ha a mostani ügy elsőrendű vádlottja nem követ el bűncselekményt. De elkövetett, amiből ügy lett és azzal kapcsolatban került képbe Laci is. Valami szomszédviszály vagy mi a szösz.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:42:08

@Tündérfalvi Anti: nekem az a gyanúm, hogy a fagyasztó is ludas. eddig felül volt a fagyasztónk, most alul van, és a falon a hűtő mellett alulról indult a penész. Gondolom, a fagyasztó több párát termel, ami alul jobban beszorul. Az ablak nyáron nálunk is nyitva van. AZ mondjuk nem légmentes, hanem régi fa, de párás, vizes, sajna, és alatta van a hűtő. Sztem rossz helyen, ablak alatt és leghidegebb sarokban...

Costanza 2015.02.14. 18:42:12

Szerintem Dani azert nem kampanyol, mert musorvezeto akar lenni, es magara koncentral, hatha felfedezik. Tegnap is nagyon delcegen allt ott a bv-ben.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 18:42:47

@Krétagarbó:Sokszor betalálják még ezzel, dolgozzon ki erre egy stratégiát, vagy engedje el.
Én a későbbiekben el tudnék képzelni egy pártatlan szaki előtti megbeszélést a sértett felek közt, ahol nem tudják egymást bántani, hanem túllépnek rajta. Felesleges sz*rgalacsinként maguk előtt tolni, mert a média mindig elő fogja rángatni, hogy odaszúrjon.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:43:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: előtte 20 évig nem volt ilyen problémánk. most, hogy az új hűtő máshova került, és a konyhában új ablakok vannak, télen jött elő.

másodpéldány 2015.02.14. 18:43:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

de azért csak más a fajsúlya egy ítéletnek, mint egy kiskorúval szembeni intézkedésnek, ahol ráadsul úgy tűnik a civilruhások is sárosak...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 18:45:01

@Tündérfalvi Anti: Ez viszont folyamatában lévő ügy, nincs itélet, ergo Lacinak semmi takargatnivalója. Nem is értem, mit akarnak ebből kihozni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:46:11

@-pkata-: nem kell új hűtő, gondolom, levontad a tanúlságot :D

@másodpéldány: lejárt a két év? elvileg le. akkor le kell szarni, foglalkozni sem kell vele.

másodpéldány 2015.02.14. 18:47:24

@Csakazértis én vagyok a királynő:

mit akarnak elérni? laci besározását, edina továbbjutását...

azért ez elég...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 18:48:19

@Csak ügyesen!: Igen, pontatlan voltam. De nem kell, h. a próbaidő alatt ítéljék el, csak az az eljárás megindításának kell abba az intervallumba esnie. Nem? És egyébként nem is számít büntetésnek, hanem csak intézkedésnek. A Berki esetében azért fura a próbára bocsátás, mert különösen nagy értékre elkövetett akármi a vád, és annak a büntetési tétele valszeg több, mint 3 év (ami a próbára bocsátás egyik feltétele, hogy 3 év alatt legyen)

másodpéldány 2015.02.14. 18:48:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

szerinted a nagyérdemű tudja, vagy érti a különbséget,

azok akik holnap szavazni fognak csak egy kabátlopásos esetet látnak,
de nem tudják, hogy laci azt nem követte el...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:49:53

@másodpéldány: de ki mondta, h nem követte el? Valamit megállapítottak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 18:51:03

@másodpéldány:"... lebbezhetett volna fel ellene..."

:D:D én ezt átgondolnám :D

másodpéldány 2015.02.14. 18:51:10

@másodpéldány:

ja az előzőről lemaradt a kérdőjel:

szerinted a nagyérdemű tudja, vagy érti a különbséget?

azok akik holnap szavazni fognak csak egy büntetőeljárásba való belekeveredést látnak...

elég az ahhoz, hogy vagy ne szavazzanak, vagy edinára szavazzanak...

2015.02.14. 18:53:08

@másodpéldány: nekem is pont ez a kabátlopási ügybe keveredett szitu ugrott be.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:53:10

@-pkata-: Festésig, gép beszerzéséig használhatod a házi módszert : só+rizs keveréke.
De kipróbálhatod a szilikagélt is, lehet kapni nagyobb mennyiségben is, nem zajos, nem fogyasztja az áramot. Tudod, ami a cipők mellé van betéve a dobozba, olyan apró kis golyók. A cipőnél is a pára és penészmentességet szolgálja.

másodpéldány 2015.02.14. 18:54:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

aha, akkor mindenkinek ajánlom, hogyha valaki lelövi a szomszéd kutyáját, és én ugyan nem voltam akkor otthon, mert egy moziban ültem, de valaki meggyanúsít mégis vele, és nincsenek tanúim...

szóval nem tudnak megállapítani semmit, de mégis van gyanú ellenem...

jaj rémes...

lényeg: ilyen esetben semmilyen valóságshowba ne jelentkezzetek...

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:56:17

@másodpéldány: Figyi, konkrétan semmit sem tudunk az ügyről, egy pletykalapban megjelent pontatlan cikken kívül egy "informátortól". De nem is fogunk többet megtudni, hacsak Laci nem mondja el. De minek tenné, rég volt, a próbaidő letelt. Viszont felesleges belemenni a részletekbe, amiket nem tudunk.

Az nem kérdés h a cikk célja az eredmény befolyásolása volt, ezen nem vitatkozok, arra tökéletes, viszont nem biztos h sikeres lesz. Az viszont ezek után biztos h egyelőre Laci vezet.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 18:57:24

@-pkata-: Nem megyek, nem tudnám megbékíteni Dottyt :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:57:53

@másodpéldány: de aranyom, tudjuk, hogy mi történt? Nem. Tudjuk, hogy László testvír ott volt-e? Nem. Tudjuk, hogy ténylegesen mi van? Nem. Nem láttuk a bírói iratokat sem. Ergo nem tudunk semmit.

Ha valaki kidob egy zárt ablakon egy széket, az pl mmkk garázdaság lesz, ha tetszik, ha nem. Más kérdés, h civil ruhás rnedőrt miért tekintünk hivatásos személy elleni bminek is, de erre meg csak az a válasz, h nem tudjuk, h mi volt.

Krétagarbó 2015.02.14. 18:59:26

@-pkata-: a mész a legjobb olyan helyeken, ahol vízesedhet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 19:00:07

@Majom1Parádé: Vagy anyuka menne haza, vagy ők, anyuka meg maradna a lakásban kamerának, veszélyes hely Bp, kell a jó riasztó.:)

másodpéldány 2015.02.14. 19:01:10

@Csak ügyesen!:

engem se érdekelnek az ügy részletek, ha egyszer nem is volt ítélet, viszont annak a részletei már érdekesek, hogy sarazzák most be lacit, ezt bárkivel megcsinálhatják és persze az elmúlt években bőven láttunk arra példát, hogy választások előtt hogyan kezdték mindenfélével megvádolni a konkurrens nagyvadakat, vitték el őket bilincsben, majd pár év múlva ugye születik egy felmentő ítélet, de addigra az egzisztenciájuk már romokban...

ember legyen a talpán, aki egy ilyen földig rombolást ép elmével túl tud élni...

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:02:44

@-pkata-: Bocsi, abból indultam ki, hogy mindenki olyan hülye, mint én :)
Én sokáig nem tudtam, hogy minek kell és hogy hívják.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:03:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De, ítélet kell hozzá, nem elég az eljárás megindítása. Ugyanis ha az új eljárásban nem ítélik el, akkor nincs ok arra, h a próbát megszüntessék. Igen, csak három évnél nem súlyosabban büntetendő bűncselekmény esetén van helye próbára bocsátásának (fiatalkorúaknál bármilyen bűncselekmény miatt). A Berkis ügyről nem olvastam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 19:03:16

@másodpéldány: Értelmes ember látja a lényeget, nem ez alapján itél, mondjuk a fb-t nézve elég kevés értelmes ember nézi a vv-t.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 19:03:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: viszont elmondhatnátok, hogy van-e különbség a próbaidő és a felfüggesztett között. Most már tényleg érdekel.

másodpéldány 2015.02.14. 19:04:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

de értsd már meg, hogy itt a sarazás a lényeg, a befeketítés, laci hiteltelenítése ezeken a gagyi híreken keresztül, amelyeket persze előre beépítettek a műsorba, pontosan tudták első pillanattól kezdve, hogy ennek a fiatalembernek az életé még nehezebbé fogják tenni, és szarnak a következményekre...

ezt utálom ebben, érted?

igen, szerintem érted, és ne haragudj, hogy én nem foglak learanyomozni téged...

állapodjunk meg, hogy nem vagyunk egymás aranyomosai...

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:04:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: A jó riasztónak kell az erős, meglepő hang is. Javaslom a Fanni haját ollóval vágják című örökbecsűt felhasználni a célra.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:06:13

@Tündérfalvi Anti: jah, hát ilyenkor minden ötlet jó amúgy, mert azt pl nem tudtam, hogy lehet "ipari" mennyiségben kapni, és nem csak cipőhöz :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:07:51

@Tündérfalvi Anti: az jó lesz nekem ébresztő csengőhangnak. csak vki csinálja meg mp3-ban :D

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:08:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért abban igaza van másodpéldánynak, hogy az időzítés nem éppen korrekt. Hétfőn lehetett volna ez az összefoglaló beharangozója: "Laci elhagyta a villát", mi meg agyalhattunk volna, hogy feladta? Ha meg nem Laci megy holnap vissza, akkor mi közünk az egészhez?
Egy szoros állásnál elég ha pár szavazót elbizonytalanít a dolog, már bukta Laci az egészet.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:09:45

@Fu Szekh Li: a végrehajtás felfüggesztéséneél szabnak ki büntetést (szabvesztést, régen asszem pénzbüntetést is lehetett felfüggeszteni), aminek a végrehajtását bizonyos feltételek megléte esetén felfüggesztik X időre. A próbára bocsátásnál eleve a büntetés kiszabását halasztják el X idejű próbaidőre. Jól írtam csajok? :)
(Nem rossz ez, legalább kicsit előhozom a régen tanultakat:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 19:10:04

@másodpéldány: Sixx itt kifejtette, hogy az ártatlanság vélelme, meg minden mindenkit megillet (kivéve a fidesz/eske/t), tehát Lacccit is megilleti. Elítélve ugyan nem volt, de a próbára bocsátásban azért benne van, hogy valahol a törvény szegélyén járt, illetve csinált valami törvénytelent, csak a bíró megítélése szerint elég ennyi hátrány ahhoz, hogy máskor ne csináljon ilyesmit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:10:07

@Fu Szekh Li: alapvetően nincs.

Btk.:

A próbára bocsátás

65. § (1) A bíróság a vétség, valamint a háromévi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő bűntett miatt a büntetés kiszabását próbaidőre elhalaszthatja, ha alaposan feltehető, hogy a büntetés célja intézkedés alkalmazásával is elérhető.
(2) Nem bocsátható próbára
a) a visszaeső,
b) aki a bűncselekményt bűnszervezetben követte el,
c) aki a szándékos bűncselekményt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélése után, a végrehajtás befejezése előtt követte el, vagy
d) aki a szándékos bűncselekményt a szabadságvesztés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el.
(3) A próbaidő tartama egy évtől három évig terjedhet, a tartamot években, vagy években és hónapokban kell meghatározni.
(4) A próbára bocsátott pártfogó felügyelet alá helyezhető. Ha a próbára bocsátott a pártfogó felügyelet magatartási szabályait megszegi, a próbaidő egy alkalommal, legfeljebb egy évvel meghosszabbítható.
66. § (1) A próbára bocsátást meg kell szüntetni, és büntetést kell kiszabni, ha
a) a próbára bocsátottat a próbára bocsátás előtt elkövetett bűncselekmény miatt a próbaidő alatt elítélik,
b) a próbára bocsátottat a próbaidő alatt elkövetett bűncselekmény miatt elítélik, vagy
c) a próbára bocsátott a pártfogó felügyelet magatartási szabályait súlyosan megszegi.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott eseteken kívül a próbaidő elteltével az elkövető büntethetősége megszűnik.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:10:52

@másodpéldány: nekem úgy tűnik, itt csak te foglalkozol ezzel, már mindenki, aki a tém
hoz hozzászólt jelezte, hogy nem nagy ügy.

kamilla123 2015.02.14. 19:11:06

@natalja: igen, Fanni folyékonyan beszélt, de kb ugyanazt mondta végig (szoli, tündér, boldogság), igaz, h őt nem is kérdezték nagyon semmiről, csak hagyták beszélni, ha jól emlékszem

nekem amúgy a villában nem tűnt fel,h Zsu ennyire csinos, tök ja alakja van, meg nagyon szépek a lábai

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 19:11:07

@Csak ügyesen!: Viszont így kezdődik a pletyka és a tények eltúlzása.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:11:52

Illetve felfüggeszhető a szabadságvesztés végrehajtása.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:12:31

@Fu Szekh Li: Hogyne lenne, sok van. A próbárabocsátás intézkedés, nem büntetés. Megállapítják a bűnösségét, de ha a próbaidő alatt nem ítélik el újra, akkor nem szabnak ki büntetést. Nem lesz priusza, kap erkölcsi bizonyítványt stb. A felfüggesztett valójában a végrehajtás módja, nem büntetés és nem intézkedés. Abvan az esetben ugyanis a büntetés a szabadságvesztés. Valójában szabadságvesztést szabnak ki, ami a legsúlyosabb büntetés, csak annak a végrehajtását felfüggesztik próbaidőre. Lesz priusza, nem kap erkölcsit meghatározott ideig. (Fiatalkorúaknál kicsit mások a szabályok). Szóval az egyik egy enyhe intézkedés, a másik egy súlyos büntetés.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 19:12:40

@Krétagarbó: Igazából nem elhalasztják a büntetést, hanem ki sem szabják, csak akkor, ha próbára bocsátás időtartama alatt valami történik.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:12:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: de van, nem? Az egyiknél van büntetés kiszabás, a másiknál nincs.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 19:13:20

@másodpéldány: Bocs, de te most jó nickkel vagy bent.? Mert épp azt az embert véded, aki szerinted megerőszakolta Edinát.

másodpéldány 2015.02.14. 19:13:33

@Krétagarbó:

én szerintem nagy ügy, mert a nagyközönséget most igenis félrevezetik, magyarul manipulálják ezen az ügyön keresztül, miközben tönkretesznek egy embert, akinek nyilvánvalóan mást ígértek...

de ha körbenézel, mások értik, miért lovagolok ezen, szóval nem kell úgy tenni, mintha ez az rtl-es viselkedés csak engem zavarna...

Krétagarbó 2015.02.14. 19:14:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem azt írtam, hogy a büntetést halasztják el, hanem a büntetés kiszabását.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:15:03

@másodpéldány: azért, mert te képtelen vagy megérteni, hogy egy ilyen reality hogy működik, arról nem mi tehetünk. Aki ilyen műsorba megy, ezzel tisztában van, nem kell sajnálni. Nem fog ő rossz apanázzsal kijönni. Nem sajnálom, mert gondolkodott volna korábban. Igen, mentesül a következmények, hátrányok, stb alól, de most visszaüt, meg ne kelljen már sajnálni senkit ezért.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:16:43

@Fu Szekh Li: már próbára bocsátotta, most éppen Lacci pártfogó felügyeletét látja el:)

Krétagarbó 2015.02.14. 19:18:16

@Csak ügyesen!: büntetőzöl egyébként? ahol dolgoztam, mi sosem vállaltunk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:19:02

A baj, h azt sem tudjuk, h most mi volt, felfüggesztés, próbára bocsátás, lószart sem tudunk. Kikérhetném a papírokat, nem telne sokba, de annyira meg nem érdekel.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:19:20

@-pkata-: És ami a legfontosabb, egyik pingvinnek sem volt még rendőrségi ügye! :)

Gia 2015.02.14. 19:19:39

@kamilla123: Tényleg jók voltak a lábai.És szerencsére most az ikreket sem pakolta ki.

Costanza 2015.02.14. 19:19:50

@Tündérfalvi Anti: hasznalt cipobe is lehet rakni, es kiszivja a budit.... pl edzocipobe.. csak hol lehet kapni nagy mennyisegben amugy?

másodpéldány 2015.02.14. 19:19:51

@Fu Szekh Li:

nem mondd már nekem, hogy a két dolog között nem tudsz különbséget tenni!

ugye az egyik ügyben hozott itéletet, vagy nem itéletet nem akarod összekeverni a másikkal?

ami a villában történt eseményt illeti, ott a legnagyobb felelősség SZINTÉN az RTL-t terheli...

A manipulálási szinten ér össze a két történet, de a cselekmény más és más... az egyik ügyet nem vetítheted rá a másikra.

úgyhogy légy szíves ne tettesd a hülyét kedves ZOKNI...

na megyek is, kicsit kipihenem ezt a sok kipihent hozzászólást...

kamilla123 2015.02.14. 19:19:59

@Tündérfalvi Anti: igen, sztem Dani bizalma ott omlott össze végképp a villában Zsu-val szemben. És azt a levelet az őszinte Edinka írta

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:21:32

nem nyertem a lottón, csajok :(((( se a szerelemben, se a szerencsejátékban nincs szerencsém... elbaszott egy példány vagyok :)))

Krétagarbó 2015.02.14. 19:22:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ha nem volt kirívóan súlyos, nem szoktak - főleg fiataloknál - elsőre komolyabb dolgokat, általában ilyenkor élnek a próbára bocsátással. Van akinek ez elég egy életre. A sajtó meg általában keveri a dolgokat, még véletlenül sem néznek utána pontosan annak, hogy mi micsoda, tisztelet a kivételnek persze... (de az nem a blikk:)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:23:20

Viszont ha annyira megy a büntetőügyek tárgyalása, adhatnátok tanácsot elvi esetre.
Ha a 16 éves fiam pofán vág egy 8 éves fiút, aki folyamatosan és rendszeresen veri a fiam 8 éves húgát, akkor abból baja lenne? Most nem arra gondolok, hogy megkeresi a kis pondrót és dirr-durr, lekever egyet, hanem amikor épp szemtanúja annak, hogy gyepálják a tesóját. Milyen szinten avatkozhat bele büntetlenül?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:23:49

@Krétagarbó: a lényeg, h semmit sem tudunk :D Ha próbára volt, akkor volt pártfogója :D

kamilla123 2015.02.14. 19:24:02

@Costanza: sztem is felméri, h neki ez egy nagy lehetőség, h a tv-ben szerepelhet, építgetheti talán a karrierjét, nem fogja elcseszni azzal, h nem kért kampánybeszédet mond, aminek amúgy semmi értelme, mert attól, h Dani mondja, még senki nem fog Dinkára szavazni, aki nem akar. Zsu is Danit mondta Dani Denisz párbaj előtt, mégsem hiszem, h meggyőzte a Zsu fanokat.

Gia 2015.02.14. 19:24:42

@-pkata-: "Isten a tenyerén hordoz.Csak néha tapsol." :-)))))))))))))

2015.02.14. 19:25:09

@-pkata-: hallgass Apostolt :)

,, 2015.02.14. 19:25:20

Igazából erről a felfüggesztettről is Edina tehet.
@Krétagarbó: köszönöm a dalcsit, nagyon be vagyok most flegmulva, majd vmikor visszatérek kommentálni:(

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:25:26

@Costanza: Itt linkeltem @Tündérfalvi Anti:
Büdös cipőbe a legolcsóbb, ha teafiltert teszel. Bevált, használjuk. Úgyis mindig van olyan tea, ami ihatatlanul pocsék.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:25:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Inkább be tedd, durván személyiségi jogokat sértene :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 19:27:03

@Krétagarbó: Igaz, ma mindent pontatlanul írok, összevissza beszélek:( Jobb lesz, ha ma nem okoskodom:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:27:45

@Tündérfalvi Anti: minősítés kérdése. Akár lehet úgyis, h semmi, de ez sok mindentől függ. Tekintettel arra, h a gyerek 12 éven aluli, nem kizárt, h előveszik. Meg nem mindegy, h könnyű testi srtés, súlyos, egyebek. A legtutibb, ha megfogja a kezét, lábát, stb, abból nem lehet baja, max ellöki Ha valami külsérelmi nyoma is van, akkor nem fog jól kijönni. Enyhítő, h a tesót akarta védeni, de attól még ő nem kezdeményezhet.

Costanza 2015.02.14. 19:29:17

@Tündérfalvi Anti: oh micsoda otletek, hihi kosziii :)

Gia 2015.02.14. 19:29:21

@foxglove (F6): Remélem nem a Balentín nap miatt van rosszkedved?

másodpéldány 2015.02.14. 19:30:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

nagyon is tudom, hogy működik ez a fajta reality, és nem értek egyet ezzel a működéssel,
lehetne úgy is működtetni, hogy a résztvevőknek ne kelljen sérülnie.,

a kölykök meg akik vakmerőségből, kalandvágyból és egyébből bemennek, nos nekik viszont tényleg halvény gőzük sincs hogyan fognak visszaélni velük, és milyen életre szóló következményei lehetnek egy ilyen szereplésnek...

nekem konkrétan fáj a velük való visszaélés, még az olyan szereplőkkel való visszaélés is fáj nekem, akik nem a szívem csücskei, mert az ő alapvető emberi jogaik sincsenek tiszteletben tartva, bábként dobálódznak velük és manipulálják őket.

ismétlem, el tudok képzelni, sőt léteznek is olyan reality showk, ahol az emberi méltóságot nem tömik húsdarálóba...

hogy mondjak egy szélsőséges példát, bizonyos túlélő showk, ahol pl meztelenül kell túlélni mondjuk 3 hetet a legveszélyesebb környezetben egyedül vagy párban...

azok a filmek a meztelenség ellenére sem sértik meg a szereplők emberi méltóságát, szóval még csak a meztelenségről sincs szó, hanem a tisztán a manipulációról, a közönség és a szereplők manipulálásáról agymosásáról...

egyébként a lekezelő hangnemet részedről meg egyáltalán nem értem... mire föl?

igen, én nem tudom ezt olyan hidegen. ridegen és leszakadtan nézni mint te...
szívesen néznék olyan valóság showkat, ahol ugyanezek a fiatalok vannak, csak épp nem manipulálják agyon őket, és nem használják ki őket a végletekig, és nem csalják ócskén lépre őket...

ugyanis pontosan egy életre sérülhetnek, és ismétlem, nem nem tudnak róla, és nem értik, ezért is lehet velük megtenni...

Ditti82 2015.02.14. 19:30:01

Négyszázharmincnyolcadik. Fákkjeeeee! Hajrá, Laci! Edina, takarodj!

kamilla123 2015.02.14. 19:30:54

@Ditti82: Ditti, Te nem Edina fan voltál? vagy az régen volt? vagy rosszul emlékszem? mi történt?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:31:28

@Ditti82: te most mit csinálsz? 438 ember homlokához nyomtál eddig pisztolyt, hogy Laccra szavazzon? :)

Krétagarbó 2015.02.14. 19:32:04

@kamilla123: milyen levélről van szó? arra emlékszem, hogy Edina írt egy levelet, amit titkolt, hogy őr írta, de nem emlékszem ilyen összefüggésben erre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:32:28

@Szoba kilátással: meglehet, h olyan helyen dolgozom, ahol az aktáját nem tartana sokba előszedetni ;)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:33:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Az a baj, hogy az a kis szemétláda már beszólt a fiamnak, közölte, hogy úgysem verhetsz meg, amikor legutóbb elkapta a gyereket, hogy nem bántsa a húgát.
Félek, hogy egyszer elszakad a cérna és esetleg úgy szedi le a lányomról a kölyköt, hogy az véletlenül a falhoz csapódik. A gyerek családja tuti ügyet csinálna belőle, már engem is megfenyegettek, hogy feljelentenek, amikor szóltam a szülőknek. Pedig csak annyit mondtam, hogy ha a fiúk még egyszer megveri a lányom, akkor feldugom a seggükbe, döntsék el, hogy fejjel előre vagy a lábánál fogva.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:33:47

@Gia: na kössz :) akkor inkább ne vegyen fel, ha leejt :)
@Hadrian77: van egy pár a gépemen, de nem sok kedvem van most hozzá :)

Costanza 2015.02.14. 19:33:54

Lacci holnap kigyon a villabol es bemegyen a cellaba, csak ket betut kell majd felcserelni, szerintem eszre se veszi majd.
De viccet felreteve, hat igen, ejnyebejnye, lejaro kampany, igazsagtalansag, ovon alul, stb... Gaz....

Gia 2015.02.14. 19:33:54

Ki szerette itt a Bridget Jonest?Most van a Viasaton.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:34:24

@foxglove (F6): szivi, na flegmulj csak kifelé:)

Ditti82 2015.02.14. 19:35:01

@kamilla123: Inkább Edina-párti voltam/vagyok Zsu és Fáncsi ellen. De amit azóta, különösen Dani kiesése óta csinál, az rettenet. Szegény Laci. :( Robin-fan voltam. Szíp embör is, meg uantiordenáré is. :D
@-pkata-: Azt hittem, enyém lesz a négyszázharmincnyolcadik komment, de elrontottátok. :( :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:35:43

@Tündérfalvi Anti: És te nem jelentheted fel a gyereket? Nincs ott vmi kamera, ami esetleg rögzíthette vagy a lányodon külsérelmi nyom? Véraláfutás, ujjlenyomatok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:35:46

@másodpéldány: lehet itt a hatszázadik példát is felhozni, ha egyszer ez a formátum erre épül, ki vagy szolgáltatva. Nincs mit szépíteni, nem mellesleg meg ezek a srácok dörzsöltebbek már, h mi derül ki, meg mi nem, mint mondjuk a vv4esek, nem kell félteni őket :)

Costanza 2015.02.14. 19:38:00

@kamilla123: Igen, es szerintem jol mutatott, pedig eddig ez nekem sose tunt fel. :) Kicsit meg megferfiasodik, es lehet ot is kiprobaljak majd valamire.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:38:37

@-pkata-: Már voltam a gyámhivatalban, azt mondták, tanítsam meg megvédeni magát, mert mindenhol lehetnek verekedős gyerekek, vagy vigyem el a kicsit másik suliba. Ismerik a családot. Híresen sokszor kérnek segíílyt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:39:01

@Tündérfalvi Anti: nem tudom, h hol csinálja ezt, de ha iskolaudvar pl, akkor ott kell szólni. Ha nem, az már más kérdés.

kamilla123 2015.02.14. 19:39:07

@Ditti82: igen, most már én is ott tartok, h Robin nyerjen. nekem mondjuk mindig szimpi is volt, csak volt, akit jobban bírtam. Főleg tetszik,h Edinával bevállalja a konfliktusokat. Meg hát persze nagyon szép embör. Mondtam is tegnap, h jól nézzük meg magunknak, mert ilyen az ÉH-ban nem lesz :-) oda jobb is lett volna, legalább fürdőruhában nézegethettük volna :-)))

Ditti82 2015.02.14. 19:39:12

@-pkata-: Legfeljebb a körmeimet nyomhatnám mások fejébe, hogy szavazzanak Lacira. :D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 19:39:14

@másodpéldány: tudod, ha szerintem egy pasi megerőszakol egy nőt, akkor nem érdekel az, hogy más ügyben elítélték-e vagy sem, és ezzel az RTL hogyan foglalkozik. Nem sajnálnám, hogy elveszítheti a nyereményét, mert szerintem egy ilyen ember nem érdemli meg. Lehet, hogy ez jogilag nem helyes, de nem én vagyok a TASZ.
Mondhatnám, hogy nem értem azt, hogy te itt háborogsz ezen, de sajnos értem. Csak kurvára unom már, hogy mindig hosszan jajongsz itt valamin. Mielőtt megsértődsz, elmondom, hogy jogod van ezt tenni, nekem jogom van unni.
Az, hogy az RTL manipulál, nyilvánvaló. Ezen megint nem tudsz változtatni. Ez, mint a múltkor írtam, gumicsont. Hozzátartozik a műsorhoz. Ha nem tetszik, akkor ne nézd.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:39:14

@Tündérfalvi Anti: elvileg jogos védelem lehet, ami miatt nem büntethető, de ehhez kell, hogy az arányosság ne sérüljön, tehát ha mondjuk a 8 éves fiú éppen veri a lányod a puszta kezével, akkor nem lehet nekimenni késsel vagy baseball ütővel. Azt nem tudom, hogy itt az életkoroknak van-e jelentősége, talán "csak ügyesen" kisegít ebben. Mindenesetre, ha ez valós sztori, én azt javaslom, hogy védje meg, szedje le a gyereket a lányodról, de ennyi, nem jó belemenni tovább...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 19:41:04

Nem értem a vitát... 2 ügye volt Lacinak. Az elsőben amikor a civil ruhás rendőrökkel verekedett. Az még 18 éves kora előtt volt. Most azt felejtsük el!!!

Mielőtt bejött a villába, volt egy másik bírósági ügye. Buliztak, és Laci egy széket kihajított a csukott ablakon. A RTL. tudott róla, ennek ellenére bemehetett. Alig költözött be, rá 2 napra ki kellett vigyék a bírósági tárgyalásra. Akkor a bíró elhalasztotta a tárgyalást, és 2015.02 16 -ra tűzte ki. Ebben nem hibás sem a RTL, és főleg Edinának nincs semmi köze hozzá. De már elkezdtétek az összeesküvési elméletet gyártani. A bíró így döntött, és gondolom leszarja a VV -t. Az meg, hogy tárgyalásra megy, se nem oszt, se nem szoroz. Aki kedveli, úgyis rá szavaz. Majd lesz még pár tárgyalás, és egy pénzbüntetést fog kapni garázdaságért. -ennyike- Szép estét! :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:42:07

@Tündérfalvi Anti: rendőrség? ha a kislány meg visszaüt, akkor meg ő lesz a hibás... tegyél feljelentést.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:42:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de, én szeretem.:) én is szoktam, meg tévedni is:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:43:20

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: A cikk szerint ez is évekkel ezelőtt történt. "Az eset, amiért a bíróságon felelt, még évekkel ezelőtt történt. Lacit garázdasággal vádolják, mert a gyanú szerint egy házibuli folyamán kidobott egy széket az ablakon…"

Ditti82 2015.02.14. 19:45:28

@kamilla123: Megnéztem a kezdő felhozatalt, hát, sehol egy Kristóf vagy egy Korleóne. :(

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:45:42

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Tegnap elmondhatta volna a játéknál:
- azért kell nekem megnyerni a játékot, hogy ki tudjam fizetni a garázdaságért kiszabott bírságot :)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:46:12

@másodpéldány: Az RTL tudott mindkét ügyről, Laci tehát elmondta nekik, innentől kezdve kétlem h meg fog lepődni azon h a bulvárba is bekerült. Nem ezen fog múlni a jövője. /Azon már inkább h minek ment be egy ilyen műsorba, az életére megoldást nem fog adni, viszont munkát is nehezen fog találni. De azt sem a bulvár miatt, hanem azért mert szerepelt a VV-ben./ De hát ez csak a szokásos probléma minden VV szereplőnél.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:46:30

@szerivan: Őőő, a kalapos arc is nő? Jujj:) Dóri mintha kicsit sokat szolizott volna.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:47:29

@Ditti82: @Gia: ne írjuk le így előre:))) hátha, hátha...

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:47:29

@-pkata-: Suliváltás lesz szerintem. De köszi :)
Hagyjuk is a témát, csak hirtelen annyi joghoz értő ember került elém, gondoltam megkérdezem, hogy jól gondolom-e a dolgot. Sajnos igen:(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:48:33

@Tündérfalvi Anti: Én tuti feljelentettem volna már az első alkalommal. De én ilyen hebrencs vagyok.

kamilla123 2015.02.14. 19:48:39

@Ditti82: :-)) mondjuk Corleone nekem a személyisége miatt tetszett inkább. Külsőre sztem nem figyeltem volna fel rá első blikkre. Lehet,h majd idővel küldik be a jó pasikat is, reménykedjünk. Most azért el voltunk kényeztetve a VV-ben :-)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:48:49

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Igen, ez a helyzet rövid összefoglalása, és én is ezt a kimenetelt tippelem. Bár ha szerencséje van, még fel is menthetik, a garázdaságos ügyek ritkán szoktak egyértelműek lenni, az események után évekkel meg pláne nem :D

Gia 2015.02.14. 19:49:27

@Krétagarbó: Igen.Hátha nátha.. :-)))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:49:45

@-pkata-: De már itt is írták az okosok, hogy 12 év alatt nem büntethető.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:50:56

@Tündérfalvi Anti: A gyerek nem, de a szülőt előveszik helyette.

Ditti82 2015.02.14. 19:53:27

@kamilla123: Jah, persze, Korleóne nem külsőre volt megnyerő. :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 19:53:46

@Tündérfalvi Anti: Be kell üzenni Neki! :) Engem már fáraszt az egész. Van még 2 hét, aztán soha többet nem nézek VV -t. :))) Szappanoperákat sem nézek soha. Rosszul viselem az agymosást.:) Szerencsére van elég csatorna, van miben válogatni.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 19:55:10

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Mit nem értesz? Gonosz RTL manipulál, és jaj szegény fiatal játékosoknak, hogy ezt megteszik velük!!!

gonosz RTL
ad okot hosszan zsongó
burús kommentre

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:58:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Én a Denisz-Dani párbaj "kampányánál" majdnem feladtam, de most már kibírom ezt a 2 hetet.
Édent meg még nem láttam, de lehet belenézek, annyian beszélnek itt róla. Maximum elválik tőlem a család, de legalább lesz innen ügyvédem :)

kamilla123 2015.02.14. 19:58:53

most nézem a vv oldalon a kis videót, amiben Fanni és Denisz filmet forgatnak arról, h mindenki alszik. Fanni megáll Dóri sminkkészleténél és vmi megjegyzést tesz Dórira. Már régóta az a benyomásom, h Fanni marhára nem bírja Dórit, mert féltékeny rá, ahogy mindenkire. Csak az ő világában Dóri egy elképesztően szép nő (mondjuk jobban is néz ki, mint Fanni), és egyszerűen félt attól Fanni,h Dóri lenyomja, vagy elveszi tőle Deniszt, ezért volt jóban vele. Valahogy a Dórival szembeni kis szemétségek egyre jobban kijönnek, és ettől nem lesz Fanni szimpatikusabb. Pont az ilyen kis aljas elárulások miatt szerettem ki anno Edinából is. Fannit mondjuk soha nem is bírtam különösebben.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:58:55

@-pkata-: Ööö, nem, nem kerül :) Csak a gyámügyeseket kell értesíteni.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 20:01:35

@Csak ügyesen!: Arról nem is beszélve, hogy Ő a harmadrendű vádlott. Tehát történtek ott keményebb dolgok is, de Őt csak a szék dobálással vádolják. Örülhet Laci, hogy egyáltalán beengedték a villába, mivel tudták, hogy ki kell menjen a tárgyalásra. Ott van, ha rászavaznak, vissza megy, ha meg nem szavaznak rá, akkor nem a bírósági ügye miatt, mert ezt már lehetett olvasni 2014 novemberében. De erről senki nem tehet rajta kívül. Vagy Ő nyer, vagy Edina.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:05:10

@Csak ügyesen!: na nehogy már ne legyen erre megoldás! Ha a gyámügy nem segít, akkor kiverem a balhét a rendőrségen, aztán nyomozzanak ismeretlen tettes ellen. Ha elmész vagy 3 szor látlelettel, kurvára megunják sztem, és vmit lépnek. Mint kolléga az OTP riasztóval. Minden nap ugyanabban az időpontban megszólalt. Egy idő után megunta és betelefonált a rendőrségre hogy szól a riasztó. Betelefonált vagy 3-szor, rendőrök kijöttek és opsz, negyedszerre már nem szólt... Éééérdekes. Vagy megtanulták használni, vagy megjavíttatták, mert gondolom megbaszták a fiókot a potya kiszállás miatt. Ahányszor kihívják őket /feljelentés megy, nekik annyiszor kell jegyzőkönyvezni meg dolgozni vele. Nálunk csendháborítás miatt volt ilyen. Rendőr felhívta T szomszéd figyelmét rá, ha még egyszer ki kell jönnie, akkor bünti lesz, jobb lesz, ha észhez tér. Neki az annyiszor papír munka, ahányszor ki kell jönnie intézkedni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:07:07

@-pkata-: a valóság azért nagyrészt sajnos nem így működik, főleg nálunk, pl.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:08:13

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: mekkora megállapítás, vagy ő nyer, vagy Edina :D :D :D Bocsi, de ez olyan viccesen hangzott, mint az "aki nyer a végén, az nyer" vagy hogy volt :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 20:09:44

@Fu Szekh Li: Nem csak az RTL, hanem Edina is hibás, hogy a bíró hétfőre tűzte ki a tárgyalást. Az ember esze megáll. Mindenki hibás, csak Laci nem! /// Edina nyer...Lacit elítélik. Majd visz be neki kaját. Aztán ha kijön oda költözik Edinához. Anyuka mint óriás kamera a sarokban figyel, amikor egymáséi lesznek. Laci dolgozni fog, Edina átveszi az egyetemi diplomáját...itt a vége, fuss el véle! Hajrá Edina! :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:10:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem szabad feladni, mert akkor csak felbátorodnak, hogy nekik mindent lehet, mert nem történik semmi. Gyereket dokihoz, látlelet, rendőrség. Nem történik semmi? Megint megverik? Doki, látlelet, rendőrség. Dolgozzanak a pénzükért. Az a dolguk. Ha az állampolgár nem kényszeríti ki az igazát, senki nem fogja. Nem mondom, hogy egyszerű lesz, mert normálisan ennek valóban nem így kéne működnie.

2015.02.14. 20:12:14

Azért ez a Laci ügy kutya f*sza ahhoz képest, hogy a tv2 Berkivel műsort vezettetett.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 20:14:37

@Tündérfalvi Anti: Én is arra gondoltam, hogy a most vasárnapit megnézem, de a többit már nem! De most, hogy hamarabb vége lesz ,kibírom ezt 2 hetet. Édent nem nézek, elég volt a VV. Ki kell pihennem, ezt sok hülyeséget, ami itt ment.Szerencse, hogy a vérnyomásom rendben van.:)))