Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x90 - Az közösülés kiterjedésérül (18+)

2015. február 14. 08:40 - sixx

Egy makacs nőt nehezebb rádumálni a faszija elárulására, mint Simicska Lajosból kihúzni, hogy ki a legnagyobb geci a Lajtán innen, mondja az ősi albán közmondás. Robin idegösszeomlást kap Edinától, Laci rapalbumot készítene, de hamisabb, mint az egyszeri fideszes százeurósa, Dennis viszont tényleg jól csinálja. Dórinak meg annyira nincs ritmusérzéke, hogy el sem tudjuk képzelni, hogyan kúrhat, és büntetésből kap a nyakába egy budikagylót. Nem ezért, nyugi.

Lilu még mindig rémesen le van fogyva, csak mondom, különösen ebben a cica- vagy jógagatyában. Azzal kezdünk, hogy a VV történelmi hagyományainak megfelelően szószólót kapnak a lakók, ha kell nekik, ha nem. A szószóló dolga az lesz, hogy a másik lakó emberét egy szócsatában lenyomja, ami azért szép, mert Edinát Dennis fogja fényezni, Lacit meg Dóri, és ugye egyikük sem köpne mellé a saját versenyzőjének, ha úgy alakul a helyzet. Jó, mondjuk a másikét is legalább annyira rühellik, így legalább az a rész stimmolni fog, amikor baszlatni kell az ellent. Míg eddig eljutunk, sajnos át kell szenvednünk magunkat Edina, Robin és Dennis ill. Laci, Fanni és Dóri beszélgetésén.

screen_shot_2015-02-14_at_6_25_03.png

Edina nem akarja Lacit bántani, és amikor Robin felhoz valami kézzelfogható ellenérvet (pl. meg akarta dugni Zsut a budiban), Edina bekeményít, mint bohócligás centerhalf a közepesen tehetséges gazdasági menekült csatárember ellen, és kijelenti, hogy lófaszt, Laci egy szentember. Dennis nagyon hamar rájön, hogy teljesen hiábavaló Edinánál észérvekkel próbálkozni, és inkább a farkát vakarja, Robin viszont mazochistább, mint a Szürke ötven árnyalatára jegyet váltó szerencsétlenek, és nem hagyja annyiban a dolgot. Aztán amikor Edina kijátssza a “nekem mennyit kellett küzdenem baszki”-kártyát, elfogy a türelem, és Robin elküldi a picsába, nagyon helyesen rámutatva, hogy nemcsak neki kellett a villában küzdenie, viszont ő az egyetlen, aki ezt állandóan felhozza, és ezzel az agyára megy mindenkinek. Jelentem, nekem is. Közben Laciéknál is zajlik az élet, Edináné közömbös arccal hallgatja, ahogy Fanni és Dóri összeszedi az érveket és ellenérveket, és nem szól bele az egészbe, mert ő leszarja, és eleve, ő fullba nyomja a mártírt.

A szócsatához Dóri betölti a Gettóbics2015 szoftvert, és szokásos hadonászásával kíséri az előadást, Dennis viszont erőt vesz magán és csak egyszer vakarja meg a pöcsét beszéd közben, ezért szerintem járna neki egy kockacukor. A szócséplés egyébként közepesen szórakoztató, Laci és Edina röhögve hallgatja ahogy Dóri Danit ”az ember”-ként emlegeti, mert elfelejti a nevét hadonászás közben, és többször elröhögi az egészet. A villaszótár is bővül egy új szóval: a henyeleggel, ami a henyélve enyelgésre utal, legalábbis remélem. Az egész egy kabaré, Lilu meg is jegyzi, hogy vasárnap vélhetően keményebb lesz a párbajozók éles beszélgetése a stúdióban, én ere nem vennék mérget.

Megjön VV Béci, akinek a világ legszarabb művészneve jutott, a Young Dzsí. Nem szívesen jön be a villába, de hát a pénz nagy úr, ugye. Ma van a nagy nap, a villahimnusz felvétele a nyugiban, ehhez szükség van az agyhalottakra, nyolc percetek van elkészülni, adja ki az ukázt, ami a smink- és műszempillamentes Fanni esetében lehetetlen küldetésnek látszik. Béci rámutat, hogy smink nélkül is lehet énekelni, de mit ért ő az ilyesmihez. Fanni egyébként nem annyira ügyetlen, sőt, asszem két próbálkozás után meg is van a saját raprészével, amihez kap egy kis segítséget is: Zsu fekete-fehér képét mutogatják neki, és ettől beindul. Dennis elsőre abszolválja a feladatot, és kurvajól, komolyan. Fel akarja venni még egyszer, hátha jobb lesz, mire a producer gyerek aszongya, hogy

Tesó, nem ezen múlik a Grammy-díjad.

Lacinak se hangja, se hallása (copyright by Lilu), ettől függetlenül a riportban megfenyegeti az egész országot, majd ha kijön, felvesz egy lemezt.

screen_shot_2015-02-14_at_7_02_59.png

Sportolsz, igaz? Annál kéne maradni.

Laci az egész felvételből annyit szűr le, hogy Béciék Fannit nagyon csipázzák, és ezt elmondja Edinának is odakint, és ettől beszarnak mindketten, mert már a jövőre gondolnak, nem a vasárnapra. Illetve Edina de, és azt javasolja, hogy keményedjenek. Hogy ez mit takar, nem tudom, de nem is érdekel. Gáspár Laci is megjön, ő másik három fahangú gyökeret gardírozza ugye, és azzal nyit, hogy beénekel Edinával, akinek meglepően van hangja, és ehhez egy körmondatot is rittyent, hogyaszongya:

Úgymond elismerést nyert a szívemben az, hogy az énekléssel foglalkoznom kell komolyan.

screen_shot_2015-02-14_at_7_27_36.png

Az énekrésze nem is annyira rossz, elsőre feltolja, szegény Dóri viszont megküzd a ritmussal és a hangokkal, hihetetlen, mennyire nem érzi ezt a műfajt. Robin nyávog egy kicsit oszt jó. A zenészemberek lelépnek, a helyükre jön két szekus, a kezükben egy üvegkalitka, benne 12 millió forint, javarészt ezresekben és kétezresekben, ami Edinára elég sokkolóan hat, és amikor a lóvé mellé behoznak egy babaházat, hogy eljátszhassák, mi fog történni, ha nyernek, a következőket mondja:

Szerintem a Lacival, és ha az anyukám nem lenne ott, akkor lehet, hogy a közösülésünk kiteljesedne, és a behatolás tökéletes lenne, és jó is lenne, és ránk is férne, de most ne beszéljünk ilyesmiről.

dori_1.gif

A többi jövőkép:

  • Fanni: jogsit csinál, boldoggá teszi a családot, mindenkit meghívna bulizni, sok pénzt adna a családjának, a maradékot befektetné.
  • Dóri: ülne a lakásban vigyorogva és a kutyáját simogatná hosszan, bulit rendezne, amiben a csajoknak nem egy hanem tíz üveg pia jutna.
  • Laci: megcsókolná a kocsit, megmutatná a házat a családnak, kapna egy kulcsot Edina is, tévénézés közben beszélgetnének, kamera nélkül kúrnának.
  • Dennis: megszámolná a sarkokat, bulit rendezne a családnak, utána a haveroknak, minden VV-lakót meghívna, ő venné a cigit is, aki rászorulna, befogadná.
  • Robin: nem lenne szomorú, az anyját vinné a lakásba, szervezne bulit, amin mindenki kibeszélhetné a sérelmeit.

untitled.jpg

A monológok közben természetesen csak egyvalaki akad ki, Fanni, akinek nem tetszik, hogy Dennis csak baszás szinten emlegeti (ő meg annyira sem, szóval kuss), és ami a legérdekesebb, Dennis a riportban kimondja azt, amit mindenki tudott eddig is: ez a kapcsolat odakint kibaszottul nem fog működni. A következő részben Dórival tolnak ki a szerkesztők, de alaposan: mivel nem egy levélfelolvasásról hiányzott (pedig arról nem lehet, ugye), arra hivatkozva, hogy vécére kell mennie, kap egy saját, kerekekkel ellátott budikagylót, amit maga után kell, hogy húzzon mostantól, és csak arra ülhet. Nem vicc, tessék:

Fanni kijelenti, hogy ő bizony belehugyozna. Nem csodálkozunk. Bencus bejelentkezik a múltból, és elárulja nekik a párbaj állását, mármint ezt:

screen_shot_2015-02-14_at_7_53_18.png

Úristen, mondják a lakók. Shit’s just got real, motherfuckers, mondom én. Edina a riportban a lóvé látványa és az állás tudatában már azt jelenti ki, hogy a szerelem megvárja, de ha nem nyer, akkor nem lesz mivel beteljesíteni - még a végén lesz küzdelem is? Á, nem lesz, mert Laci mártírrá avatásához még kell az Igazi Önfeláldozás, van rá egy söröm, hogy ha ő nyer, ott, a stúdióban jelenti be, hogy nem megy vissza, ami persze oda vezetne, hogy Edina menten otthagyja a picsába. Milyen király műsor lenne, basszameg.

Na de ez majd vasárnap, most még csak üvölt Laci, mint a fába szorult féreg és gyönyörű Valentin-napot ígér Edinának a kertben, a csikkek és a disznószar között, a műfűben álló kanapén ülve, a mínusz nyolcban. És Edina énekel, bazdmeg.

Ez meg itt Robin, ahogy a farkát mossa. Szívesen.

Címkék: 18+ vv7 dsns
1465 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:07:11

Csak azt nem értem, h miért és hova tűntek a khm. becenevek?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 09:12:28

@Mók_Ica: DEEEEEEEEEEEEE, mert Dotty kéccer szólt hozzá :P

Csak ügyesen! 2015.02.14. 09:12:37

Nézem vissza a tegnapi BV-t, Dani jófej volt, Zsu áááááá, az a csaj még mindig nagyon vakon van :)

Mók_Ica 2015.02.14. 09:13:03

@Fu Szekh Li: ha így számolod..... :PPP

Mók_Ica 2015.02.14. 09:13:45

@Csak ügyesen!: zsu idegesítő..... minden megszólalása....

kismalacka 2015.02.14. 09:14:55

Jó reggelt :) Dinkán tegnap már nem látszott egyértelműen hogy pont leszarja Lackót és a szerelmet mikor meglátta a lóvét??

Akármi Áron 2015.02.14. 09:19:33

@Mók_Ica: Szijjja Mókuci, de jó látni, most is száguldozok tovább, csak a reggelit bevettem:) Meg ugye non-stop az Opera, hát tuuuudod, de azé képbe vagyok.
Szép, napsütéses Valentin napocskát:)
Megjegyzem én pazarolnám a söröcskémet Sixx helyébe, drága nedű:D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 09:20:03

@Mók_Ica: vazze, húst sütöttem, csak néha néztem rá. ahhoz képest nem rossz :D (a hús se)

Akármi Áron 2015.02.14. 09:20:23

@Akármi Áron: Persze, hogy kimaradt a NEM, jájmán':)

Maravillosa 2015.02.14. 09:22:48

ez kva jó, sixx! kösz!

astryle 2015.02.14. 09:23:38

Na és akkor ha az Ádina szurkolóknak nem lett volna elég, hogy adásba megmutatták, hogy 50-50% tessék szavazni akkor itt egy kis lejárató cikk is Laciról :D Valamiért mindig ilyen időpontokba derülnek ki ezek... fránya média
www.nlcafe.hu/sztarok/20150214/vv7-vv-laci-rendorokkel-verekedes-birosag/#sl

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:25:13

@Fu Szekh Li: ha így nézzük, első vagy, mert pasik között az első :-D

@Mók_Ica: szióka

Maxi Mili án 2015.02.14. 09:25:18

Most olvastam, hogy Lacinak hétfőn el kell hagynia a villát , valami rendőrségi tárgyalás miatt ! Rá appoltam,de akkor ez most hogy....vagy mi...?

Mók_Ica 2015.02.14. 09:25:23

@Akármi Áron: opera, jah.... nekem is kijut abból a sok előadásból.... majd azért kukkants be, hiányzol :))))

Csak ügyesen! 2015.02.14. 09:27:17

@Maxi Mili án: Ez nem újdonság, már volt akkor is kint, amikor elkezdődött a VV. Akkor leírták, h vmi régi ügy, amiben régóta folyik az eljárás, sokadrendű vádlott benne.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:27:44

@astryle: ez akkora baromság :-D Két év felfüggesztés is lejárt már. Meg civil ruhás rendőrök, aham :-D

@Mók_Ica: miért? :-)

Eszet Lenke 2015.02.14. 09:30:01

:D De jót röhögtem! :) Köszi, sixx!
Tegnap, ahogy Zsut néztem a BV-ben, nekem Morticia ugrott be az Addams Family-ből. :)
Minden rosszindulat nélkül (na jó, kicsit de), az a ruha, meg az a kifehérített smink...brrrr. :)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 09:30:49

@astryle: Hát, úgy látom, be kell vetni mindent :) Mondjuk, jogászként azért lennének kérdéseim, mert valahogy nem stimmel ez a sztori, egyrészt fiatalkorúként elég nehezen hihető, h felfüggesztett kapott volna, ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, h próbára bocsátották, csak a laikusok nem tudják h mi a különbség, pedig van közte sok. Ha meg nem tudta h rendőrök, akkor meg h lett volna hivatalos személy elleni erőszak? De alapvetően mindegy is, hat éve volt, eddig is tudtuk h voltak zűrös ügyei, de persze nem is ez a cél, hanem h Edina nyerje a párbajt, nyilván tudták már ezelőtt is, időzíteni viszont tudni kell ;) :D

Mók_Ica 2015.02.14. 09:33:22

@Fu Szekh Li: már ebédre készülsz? nagyon kis rendes vagy :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát, hogy Fu-nak első helyett adtál.... a fiúk között :))))

Csak ügyesen! 2015.02.14. 09:34:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jah, azon én is kuncogtam egy sort, h mi van, álruhás rendőrök, meg négyen, meg McDonald's? Szóval nem kerek a sztori, de hát nyilván nem is ez a lényeg.

Mók_Ica 2015.02.14. 09:38:13

@Fu Szekh Li: eCCerre több lánynak is csapod a szelet??? :)))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:44:30

@Csak ügyesen!: igen, én is pont ilyen szempontból néztem, vicces az egész :-D

@Mók_Ica: a többi résztvevőről tudtam, h nem az, tehát kizárásos alapon gondoltam, h lehet az. Tudod, megláttam a lehetőséget :-D

@Fu Szekh Li: én adtam meg, dikk :-P

astryle 2015.02.14. 09:45:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ja persze, hogy nevetséges :D de ez pont PONT pont szombaton derüljön ki egy Edina-Laci párbaj előtt :D gyanúúús

@Csak ügyesen!: a valovilág honlapon is belinkeltek egy hajráedinanekedkellnyerni videót, mert a fanok ennyire szeressék őtet ja am itt is a link ahhoz :
rtl.hu/rtl2/valovilag/hazibarkacs-kampanyvideoval-tamogatjak-edinat
Az a baj, hogy ha ennyire az Edinka seggét nyalják lehet, hogy visszaüt :D kitudja... :D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 09:49:43

@Mók_Ica: Na jóóóó, csak úgy mondtam :)

Mók_Ica 2015.02.14. 09:53:16

@Fu Szekh Li: bakker.... most mondod.... az ajtóból fordultam vissza.... :PPP

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 09:53:31

Kicsit sem volt beszédes Dinka reakciója mikor meglátta a százalékokat :)
Egyből levágta hogy veszélyben a taktikája.
Mert ugye a párbajt azért vállalta magára, hogy tuti a Lacit válasszák párbajtársnak, ellene szerinte vissza mehet mert a Lacit utálja bent mindenki, ebből kifolyólag odakint is rothadó paradicsommal várnák a csuzliszájút.
És ha még vissza is jönne Laci ellen egy ilyen szoros párbajról, akkor az a Fanni-Dinka párbaj végkimenetel sem egy életbiztosítás a bajszos leány számára :)
Érzi a vesztét a közösülős kislány :P

Gonosz törpe 2015.02.14. 09:54:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Én örülök, hogy eltűntek. Túl sok volt, gyakran nem tudtam, kiről van szó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:55:10

@Mók_Ica: engem is azóta szédít, hogy.... Le sem merem írni :-(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 09:56:14

@Gonosz törpe: törpikém, engem csak az érdekel, h miért tűntek el? Tippem van :-)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 09:57:09

@Mók_Ica: há, hol van még az ebédidő?

2015.02.14. 09:57:27

Laci felvesz egy lemezt? Raktáros lesz a lemezárugyárban, vagy mi? Azért az jó, hogy bemennek nyerni, de maguk sem tudják mit akarnak utána. :)

A csak dugni kell szinten való említése valakinek sokkal alázóbb, mintha nem is említik szerintem. Bár Deniszke biztos fog nyomulni utána is ha Fanni nyer, elvégre nagyon kell neki a pénz.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 09:59:54

" Edina kijátssza a “nekem mennyit kellett küzdenem baszki”-kártyát "

Edina tényleg olyan mint egy gettómilliomos kisdobos, mindig csak azt hozza fel mennyi áldozatot hozott, mit megélt, egész életében riksa taxizott Bangladesben, egy marék rízs volt a napi elesége, patkányokkal Barbizott mert játékokra sem telt nékije.
Ott ahol élt még buszmegálló sem volt.
Ő saját magát adja, és harcra kééééééész !

Mók_Ica 2015.02.14. 10:03:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tipikus :)))

@Fu Szekh Li: oda is kell érni..... nem tudok teleportálni :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 10:05:40

@Fu Szekh Li: ne is mondd, pont ma, Valentin napon kellene leírnom, jaj, dehogy...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 10:07:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Laci az ebben amatőr, felveszi a bóvalb*szott ázottkivertkutya képét és a világ össze fájdalmával elődaja az utcagyerek éveit, ami valljuk be túl sok :)
Már Dinka sem patikamérlegen sajnáltatja magát, nála is elbillent a libikóka .

Mók_Ica 2015.02.14. 10:08:06

@Fu Szekh Li: nem az a kérdés, hanem hogy hová kell menni :))))

egyébként pedig ma valentin nap van, szeri van :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ma csak ennyit kell írni <3 :*

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 10:09:15

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: az a baj, h Laci ezzel engem nem tud meghatni, ilyenek között nőttem fel :-D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:10:06

@Mók_Ica: Fészkesfehérvárra. Nem tudtad?

Mók_Ica 2015.02.14. 10:11:44

@Fu Szekh Li: akkor tényleg nem kell rohannom..... mondhatni "irányban" vagyok... :)))) börs

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 10:11:46

@Mók_Ica: oh, ha csak ennyit kell, akkor :-* <3, mert megérdemled ;-)

@Fu Szekh Li: ha nem tudod, h mit akartam, akkor csak annyit mondhatok, ennyike

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 10:14:14

@Mók_Ica: oh, az jó, várom is mmkk :-* <3

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: speciel állami gondozott gyerekek mellett/vel, stb. Azok vannak gyakran utcán, egyebek, na, az vmi, ez semmi :-)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:16:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Úrnőm, büntess meg! Megtévedt szolgád viccelni merészelt, hogy kiérdemelje vele korbácsodat. Hisz tudod, hogy én csak Érted élek!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 10:16:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Értem.
Kitartást a melódhoz, nem irigyellek :simi
Lacika kb 2 napig bírná abban a közegben, hurkavérű.

Mók_Ica 2015.02.14. 10:17:03

mentem ebédet főzni :))) később leszek :)))

Krétagarbó 2015.02.14. 10:24:51

@Akármi Áron: Jó hogy jössz, mindig elfelejtettem mondani, malevil kolléga hiányolt, kellenél a drukcsihoz vasárnap. :)

Costanza 2015.02.14. 10:25:37

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: mindennel egyetertek, kivetel a bajusszal. Allitolag az nincsen.

Mók_Ica 2015.02.14. 10:26:26

@Krétagarbó: szia :) borsófőzeléket és székelykáposztát :))) meg sütök is, zabpelyhes kekszet és kenyeret :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 10:27:11

612. .-)
Én bíz bepöttyöltem Edinát a bulinál. .-)

Krétagarbó 2015.02.14. 10:33:16

@Csak ügyesen!: nem könnyű, a fanok nagyon beviszik a málnásba szegényt.

Krétagarbó 2015.02.14. 10:34:22

@Mók_Ica: imádom a cukorborsó főzeléket, gyerekkoromban is az volt a kedvenc kajám:)

Mók_Ica 2015.02.14. 10:36:35

@Krétagarbó: a gyerekem is, ezért főzök ezt :)))))

encek 2015.02.14. 10:39:05

Régen olvastam ilyen jó posztot: ))))))))))))))))))))) Gratula!! Mi mindent ki lehet hozni ezekből a szar összefoglalókból!

encek 2015.02.14. 10:49:27

@astryle: ez egy mocsok dolog, már az első mondattal mossák az emberek agyát!. Undorító! Sajnos biztos dinka megy vissza, látszik, hogy a csatorna is ezt akarja.

malevil2050 2015.02.14. 10:53:47

Már a 125 ezredik napon is túl vagyunk,és még mindig nem jöttek rá egyesek/kettesek,ez nem szerelemről barátságról szól,hanem pénzről.A bent lévők játékosoknak szíve joga úgy jáccani ahgy ő jónak véli és pont utyanolyan emberek.,mint mi.Kritikát lehet fogalmazni (kell is) de ezért ekézni.szimpla tuskóság.

Naggyából képben voltam az ötösben, a hatosban részt is vettem,eccerűen érdekelt de ilyen ami itt van/volt az néha már klnikai eset.A nem inge,nem gatyája természetesen most is él.

csiri bá 2015.02.14. 10:54:11

Két marcona biztonsági őrt sem irigylem, csodálom, hogy 10 perc után nem vágtak eret magukon... vagy a lemmingeken. :DDD
Miket gondolhattak magukban?
- Ha ez az egérképű még egyszer felvisít, megetetem az anakondával.
- Ezzel a lufifejjel vigyorognál? Kutya el is menekülne.
- Te? Jogsit? Mire? Lovaskocsira?
- Anyád lenne a kamera? Meg a lakásriasztó is, mi?
- Adnál neki kulcsot? Milyet? Violinkulcsot?
- Megszámolnád a sarkokat? 5*5 az 35, mi?
- Bulit rendeznél? Kinek, az uzsorásaidnak? Kilógatnának az erkélyről.
- Te vennéd a cigit? Csempészcigit a piacon, mi?
- Csókolgatnád a kocsit? Aha, a kipufogót meg szájra vennéd?
- Kiteljesedne a behatolás? Mennél betörni, mi?
- Egyetemre? Hová? A szemétégető mellé?
- Tíz üveg pia? Tablettás a vegyesboltból? Hova dugnád? A budikagylóba?
- Mindenki kibeszélné a sérelmeit? Aha... Baseball ütő is lesz, vagy csak szimplán ököllel?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:54:12

@Krétagarbó: Sinatrás változata is van, de ez szerintem jobban illik.

vastyúk is .. 2015.02.14. 10:54:26

Azt vártam az RTL-től, hogy a nyereményt 500-asokban rakja a lakók elé, mert-hát úgy mennyi pénznek tűnne. Öt forintosokkal a medencét is megtölthették volna, aztán mehetett volna a Dagobert-bácsizás. Csak hogy mindenki érezze kicsit

Krétagarbó 2015.02.14. 10:54:48

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: hát kábé, hehehe, hurkavérű. talán Denniszen érzem, hogy neki valóban nem volt egyszerű a gyerekkor, tegnap kicsit el is ejtette (családösszehozó tréninget tartana, de nem akar erről nagyon beszélni)

Krétagarbó 2015.02.14. 10:55:40

@Fu Szekh Li: láttam, hogy a címkák között szerepelt a "sinatra" szó, akkor ezért.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:56:29

Na el kell mennem egy kicsit dolgozni. Hogy addig legyen mire táncolnotok:
www.youtube.com/watch?v=T3bDfIOhE5k

Krétagarbó 2015.02.14. 10:57:17

@Majom1Parádé: én azért inkább Robint:) de az 'egyikkel sem' vezet, vagy 50%-kal.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 10:59:59

@Krétagarbó: jó, hogy szóltál, át is írtam

Krétagarbó 2015.02.14. 11:01:12

@vastyúk is ..: tavaly is volt ugyanez, az üvegkalitka pénz mellett kellett elmondják, mit kezdenének vele. Akkor is megfigyelhető volt, hogy az első mondott vmit, a többi meg persze hogy beleszőtte a mondandójába. (idén ez a tartanék egy házavató bulit, és mindenkit meghívnék szál volt:)))

vastyúk is .. 2015.02.14. 11:06:00

@Krétagarbó: én csak azon kacagtam, hogy egy ilyen barbiházat betoltak, a nyeremény meg 43 m^2. Denisz abban számolgathatná a sarkokat :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 11:06:33

@Fu Szekh Li: nono, még mindig nem érted ;-)

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: oh, ahhoz köszi, bár ez a gyermekkoromat is végig kísérte :-D Sanyarú gyerekkorom volt, megyek roadshowzni ezzel :-D

astryle 2015.02.14. 11:14:31

@encek: hát ha úgy nézzük, hogy Robin nagyon nekiment az Edinának .. Laci pedig folyamatosan szomorkodik a sarokba --> tuti Edina megy vissza.. több feszkót fog generálni.

lukacstoncsi 2015.02.14. 11:21:05

Sajnáltam a két biztonságit de gondolom nem ehhez vannak szokva:D Egyik játékostól sem voltam elájulva. Nagyon érdekessé akarja tenni ezt az egész párbajt hogy még ezt is behozzák.Nem tudom mi a megfelelője annak hogy igazi szerelem a villában.Azt hiszem ilyen nem is lehet ott benn.Az áltlunk látott napi 50 percből illetve még annak is a töredékéből ezt nem lehet megítélni pontosan de hát sokan meg tudják.Már az emberei viszonyok sem úgy működnek mint a kinti életben akkor egy komolyabb kapcsolat biztos nem úgy fog.Ezt csak az okoskodóknak akik tudják dekára mi igaz meg mi nem.

Rémület 2015.02.14. 11:21:33

Amúgy Edina anyukája nem dolgozik, hogy csak úgy lazán beköltœztetné?

Mit lehet csinálni, ha nem akarok billentyűzetfrissítést a tableten? Mindig visszaállítom, de leszarja, újra frissíti.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 11:23:45

@csiri bá: ez is a corvinon van?

@Rémület: tiltsd le az automatikus frissítést.

csiri bá 2015.02.14. 11:25:54

@csiri bá: mondjuk a fene sem tudja, hol van a kégli... Aleké a Corvin sétányon volt, Aurélióé valami dél-budai lakóparkban... de kb ennyi lehet az ára: 10-12 milla... plusz 12 milla a havi apanázs, 6 meg a taliga...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 11:26:35

@Rémület: v play áruház, beállítások, ott lehet beállítani.

Mók_Ica 2015.02.14. 11:30:01

én ezt küldöm nektek valentin napra, sok szeretettel :))))
www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0

csiri bá 2015.02.14. 11:31:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ha egyszer ingyen van nekik... más kérdés, hogy van-e rajta elidegenítési tilalom... ráadásul 45-50 négyzetméter környékén lehet....

2015.02.14. 11:33:19

nem vót benne semmi valentinos?

2015.02.14. 11:34:22

@Mók_Ica: én meg neked szívecskés konténert :D

Mók_Ica 2015.02.14. 11:38:09

@fosch9: köszcsi, meghatódtam :)))) ma este beüzemelem....úgy érzem szükség lesz rá :))))

2015.02.14. 11:39:47

@Mók_Ica: áldozatos munkádért ez a minimum :D
én már napok óta nem is néztem féltem sok lenne a konténerhasználat a kornyika héten

Mók_Ica 2015.02.14. 11:43:28

@fosch9: már mödansziénél tartunk :))) nem elég a konténer :))) de a szívecskéset VIP tagoknak tartom fenn :)))

másodpéldány 2015.02.14. 11:46:48

nagyon bírom, amikor dóri lacit játssza edinát meg denisz játssza
és vitáznak, hogy ki a jobb fej... ennek a végin, jót nevettem, de ők is:

rtl.hu/rtl2/valovilag/edina-es-laci-vegignevettek-a-parbaj-elotti-szocsatat

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 11:48:57

@csiri bá: ja, nem arra mondtam, hanem, h nem venném :-D

@Rémület: szívesen.

@Mók_Ica:
Ma miért?

Krétagarbó 2015.02.14. 12:06:44

@Mók_Ica: én meg ezt, igaz a szövege nem annyira valentájnos, de vagyunk itt páran, akik szerizzük asszem <3 foxika, te is bújj elő a rókalukból:)))

Fu Szekh Li 2015.02.14. 12:08:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ó hát az már olyan rég vót :D Különben is, neki csak afrodiziákumnak kellettem a hóeséshez :D

Krétagarbó 2015.02.14. 12:09:38

@Mók_Ica: Eltűnt a kommentem, mégx1: én meg ezt küldöm www.youtube.com/watch?v=9fb4QFSBoJo
Nem valentájnos annyira, de páran itt biztosan szeretjük. (pl. ugye foxi?:)

Krétagarbó 2015.02.14. 12:10:16

@Mók_Ica: eltűnt, idő előtt, de pótoltam:)

vastyúk is .. 2015.02.14. 12:15:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem szokott sok lenni szerintem. Általában akkor szokták megvenni, amikor még nincs kész. Asszem az Attiláé el sem készült időre. Mikor Aurélió nyereményét mutatták, akkor járt végig az az eszemben, hogy egy teljesen átlagos kislakás. Azt hiszem, hogy egyedül az zavart, hogy hozzá mondták, hogy luxus :D. Az ikea bútorokat, meg karton falakat ne hívjuk már luxuslakásnak. Szerintem egy legfeljebb 20 millás kecó, szőnyegestől, függönyöstől, csempéstől.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 12:19:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Drágám, már javában tartott mamával az évődésünk, amikor jelezted, hogy nálad is van esélyem. Most az a baj, hogy nem dobtam őt azonnal?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 12:20:38

@vastyúk is ..: hát, nekem a 20 milla is sok :-D Egy garzonért.

Attila más tészta, mert utána ő nem is abba költözött, miután az RTL fizette egy évig a szállodáját :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 12:21:37

@Fu Szekh Li: utána kellettem csak, h ő bepasizott, úgymond, dikk ;-)

2015.02.14. 12:23:17

A Fancsi mit értett befektetés alatt? Neki áll shortolni, vagy fegyverdíler lesz. Szegény jogsit is akar, nem is tudja, hogy január óta változott a KRESZ vizsga. :)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 12:28:58

@Krétagarbó: Azért ahhoz nem kellenek rajongók, h emlékezzen azokra a dolgokra, amik vele történtek :D

vastyúk is .. 2015.02.14. 12:29:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Az csak nagyon felső becslés akart lenni :D annyiból biztos kikerül. attól is függ, hoyg milyen környéken van Bp-nek. Felénk kb.17 milláért szoktam látni egy-két éves 45 m^2 -es lakásokat. Van ahol olcsóbb, van ahol drágább. A faluban, ahol anyuék élnek ennyi pénzből családi ház + hatalmas kert is kikerül :D

Krétagarbó 2015.02.14. 12:31:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azért a 40-50 m2 már nem annyira garzon, meg ezek újak, meg általában frekventált, jó közlekedésű helyen vannak.

Mók_Ica 2015.02.14. 12:32:43

@Krétagarbó: jaajjjj :) hát ezt én is szerizem :)))))

2015.02.14. 12:34:31

@Mók_Ica: köszönöm meghallgattam :) még az ebédem is kifutott örömében :D

Krétagarbó 2015.02.14. 12:35:41

@Csak ügyesen!: persze, de hát amúgy sem egy észlény, a sok őt igazoló vélemény így még jobban el tudja sodorni afelé, hogy ő tkép-en nem is hibázott. Tegnap már azt mondta a BV-ban, hogy ő küldte el Laccit, és nem fordítva. Engem az eddigi kinti viselkedése megerősített abban, hogy miért is nem kedveltem bent.
De mindegy is, mert majd mindjárt megkapjuk, hogy még mindig róla beszélünk.

Amúgy kíváncsi leszek Laccira is, Edinára is (külön-külön), hogy a kinti reakcióik mennyire változtatják meg azt a képet róluk, amit most látok. Ezek is érdekes dolgok.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 12:36:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: És nem tudsz megbocsájtani? Pedig most már a tiéd vagyok. Harminc év múlva is ezt fogod a fejemhez vágni? Légy Edina, a mamát gyűlöld, ne engem :)
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bébi:
My first, my last, my everything,
And the answer to all my dreams.
You're my sun, my moon, my guiding star.
My kind of wonderful, that's what you are.
www.youtube.com/watch?v=Fcd3XuQwDQQ

encek 2015.02.14. 12:38:23

@astryle: Ezzel nincs bajom/de Lacira nyomtam/ csak ne nyerje meg. Szeretném ha Robin nyerne. ! :D

Mók_Ica 2015.02.14. 12:38:40

@Fu Szekh Li: fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :)))))) ha most nem bocsát meg Dottyka, akkor soha :))))

@Krétagarbó: <3 ja, és kész a borsófőzelék :))

csiri bá 2015.02.14. 12:44:57

@fosch9: vagy elmenekült előled. :)))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 12:51:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Kis csellengő voltál, farkasok neveltek ? :) :simi

@Spitzbauer:

1000 ? :O
Ettől Mézescsók behány :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 12:55:44

@Krétagarbó: jó jó.

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: azt azért nem mondanám, csak, na mindegy...

@vastyúk is ..: ok, Pesten más árak vannak, de akkor is soknak tartom :-D

@Fu Szekh Li: ki mondta, h nem tudok? :-D

@Mók_Ica: olyannak ismerel? :O :-* <3

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.14. 12:59:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Nem tetézem :)
De már jó, nem ?
Vagy utaljak a mászterkárdodra egy kis valutát ? ;)

Mók_Ica 2015.02.14. 13:02:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tudom, hogy aranyból van a szíved :)))

@Fu Szekh Li: ha már retró, ez az én egyik nagy kedvencem :) www.youtube.com/watch?v=enIdTGckjKs

Krétagarbó 2015.02.14. 13:02:26

@Mók_Ica: már kinyitottam az ablakot:)

Mók_Ica 2015.02.14. 13:04:02

@Krétagarbó: küldtem :))) már dagad a kenyérkém is..... :))) most jön a zabpelyhes kekszecske..... nyami....

candyperfumegirl 2015.02.14. 13:05:37

"Robin viszont mazochistább, mint a Szürke ötven árnyalatára jegyet váltó szerencsétlenek"

Made my day :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:07:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem több, mint a zsé, amit megmutattak a laküknak. Tehát szó sincs 50 milláról, még 30-ról se. Főleg, hogy bruttó. A kocsi meg ugye amint átvette meredeken veszít az értékéből. De asszem még mindig több/jobb, mint a konkurrenciánál, ahol nem örökbe a tied a ház meg kocsi, hanem csak "lízingeled ingyen" 1 évre, de fenntartanod is neked kell addig (adók, közös költség, benzin, stb...)
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy mit fanyalgok, meg savanyú a szőlő, mer' nekem ez se jut, nem ez volt a szándék, csak próbáltam reálisan megsaccolni a nyereményt és annak vonzatait.

2015.02.14. 13:10:14

@csiri bá: menekül a nokedli :D én meg takaríthatok utána :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 13:11:59

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: megadnám a számlaszámom, jó? :-D

@Mók_Ica: sőt, platinából ;-)

@Majom1Parádé: mind a mellett, h azért most is kapnak fizut, annyira nem rossz. A többi vicces, tényleg :-D

rábaszhespics Koncsíta 2015.02.14. 13:14:44

Bocs, ha ismétlek, de még nem olvastam a kommenteket.
Lacira szavaztam, de csak azé, mer Edinát nem bírom végképp.
Edina számára az a szó, hogy SZERETKEZÉS…. ismeretlen szó… vagy mi a picsa?
Ha egyszer kimondaná, hogy Lacival szeretkezne és nem közösül, tán át tenném rá a voksomat.
De addig, amíg ilyeneket mond, hogy közösülnek meg a behatolás megtörtént..blablabla…addig igazat adok Fanninak, hogy egy rafinéria, vagyis egy közösülőrafinéria a kis dög. :D

Krétagarbó 2015.02.14. 13:15:12

@fosch9: imádom a nokedlit is, még nyitva az ablak, jöhet fénypostán:)))

2015.02.14. 13:19:50

@Krétagarbó: nokedli, zúzapörkölttel, tejföllel, mini uborkával - küldöm jóétvágyat hozzá :D

Krétagarbó 2015.02.14. 13:20:14

@rábaszhespics Koncsíta: erről a közösülésről eszembe jutott a Kaukázus száma (Lift)
"de egy szinten túl már közösülések vannak a liftben..."

www.youtube.com/watch?v=oper33XHjFQ

amúgy jó a szövege sztem...

Krétagarbó 2015.02.14. 13:21:03

@fosch9: puszi:) én meg cserébe ha itt végeztem, megyek hozzád is takarítani, meg mosni...:)

Cirmoska11 2015.02.14. 13:23:13

Szerintem azért Laci megy ki, mert írták egy cikkben, hogy hétfőn bíróság elé kell állnia. Lehet, ez is így lett megszervezve? :)

Mók_Ica 2015.02.14. 13:26:39

@Krétagarbó: nem ismertem..... de naggggyon állat.... teCCik :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ugyan má'..... bekuksizunk csak a popitakaró alá, ne is zavartassátok magatokat :)))))

2015.02.14. 13:29:59

@Majom1Parádé: nem olyan sok aza havi egy milla, főleg ha csak egy évig tart és úgy nézem a bent lévőknek nem túl magas a pénzügyi kultúrája.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:30:44

Nálunk húsleves cérnametélttel és vadas spagettivel a menü, meg sütike nasinak. .-)

2015.02.14. 13:31:55

@Krétagarbó: jaj az nagy segítség mert utálom de kell :D előtte még egy kávét és tonikot ha kínálhatok :)

laci megy haza? végül is mehet bármelyik már csak 9 nap és éh :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:32:35

@Hadrian77: Nagyon sarkítva csak Zsu tudná beosztani, de neki vannak tapasztalatai. Mondjuk tippmixen 12 millával azért lehetne keresni kis málnáravalót.

2015.02.14. 13:33:04

@Majom1Parádé: az is finom, egészség, vadas nagy kedvenc :)

sütin én is gondolkodom lehet, hogy meglátogatom a cukrászdatündért :D

Krétagarbó 2015.02.14. 13:33:59

@fosch9: nagyszerű, megyek is:)

Láttad az ÉH első 10 vagy 12 (?) szereplőjét?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 13:34:01

@fosch9: az úgy van, hogy pezsgő előtte és cigi utána...
vagy miről is beszéltek? :D

kamilla123 2015.02.14. 13:35:20

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: patkányokkal Barbie-zott, ez jó :-)))))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:36:17

@fosch9: Mióta nincs a Nagyim, csak vadasutánzatot eszünk, Cukrászdatündér az jó terv.
Asszonytól kérdeztem, hogy a mai vacsi thai vagy argentín étterem legyen-e. De szóba került a Kis-Lugas is. (mondjuk az "gyalog" kicsit messze van.)

Mók_Ica 2015.02.14. 13:36:30

@Fu Szekh Li: te valentin napi hangulatba kerültél :)))) ez egy másik előtte-utána :)))

2015.02.14. 13:41:38

@Majom1Parádé: van a Rejtőnek ez a Megkerült cirkáló című műve :) Látva a tegnapi reakciókat... :)
"- Ne is mondj ilyen csúnyát! Nincs annyi pénz!... De azt megengedte a Kapitány, hogy ha te kifizeted az egész bérösszeget, akkor eljöhetsz velem, és megkapod a felit az ötven-száz dollárnak... Könyörgöm, ne mondd, hogy ezer! - sírta összetett kézzel. - Ti mind bolondok vagytok, a Kapitánnyal együtt... Az a konzul ivott valamit előzőleg, és megcsúszott a nyelve... Ötvenezer dollár nem létezik, még negyvenezer sem..."

kamilla123 2015.02.14. 13:42:15

@Rémület: haha :-) igen, ez a sztori egyre érdekesebb. Edinka is Bp-en akar élni, a mamát is ide költöztetné, akkor ki is lakna az apuka által kezdett családi házban, aminek a szívhez szóló meséjével kampányol?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 13:46:49

@kamilla123: Hát amíg felépül addig itt laknának. Aztán meg az új házba mennének és ezt a lakást csak "közösülésre" használná a Lacival. .-)

2015.02.14. 13:47:48

@Fu Szekh Li: mi csak szolidan az ebédről, a valentájnozáshoz már megy a pezsgőd cigid aki él vele :D
@Krétagarbó: láttam :D patrik az új levi :D szép és buta emberek, nagyon várom :D van kedvenced?
@Majom1Parádé: gavallér vagy :D nagyon jó tervek

2015.02.14. 13:48:55

@Majom1Parádé: jaj ne :D közösüljön már inkább valahol máshol :DDD

2015.02.14. 13:50:32

@kamilla123: lesz belőle medverezervátum

kamilla123 2015.02.14. 13:52:34

@Hadrian77: @Majom1Parádé: :-)))) további ötleteket is elfogadunk :-))

dr. sziszi 2015.02.14. 13:58:03

sziasztok, háromszakmapluszérettségi bevallotta Bécinek , hogy megdugta pvc-t is és zsut is...vagy rosszúl értettem?

dr. sziszi 2015.02.14. 14:00:16

Vv Attilának adott az rtl egy óbudai csodaszép kertesházat, au kapott egy garzont , most mit fog adni? Alekosz is kapott egy penthause lakást a corvin negyedben

Csak ügyesen! 2015.02.14. 14:01:58

@dr. sziszi: Nem mondott ilyet, szóval az utóbbi :) Elég érdekes is lett volna, ő még nem kezdte el átírni az eseményeket a la Zsu :D

dr. sziszi 2015.02.14. 14:02:10

@kamilla123: Eladja azt a félig felépített viskót , de remélem nem ő nyeri

dr. sziszi 2015.02.14. 14:02:58

@Csak ügyesen!: Konkrétan nem mondta ki , de engedte azt hinni ,

dr. sziszi 2015.02.14. 14:08:10

Tapi azért volt itt ott

2015.02.14. 14:08:39

@dr. sziszi: kertes ház - penthouse - garzon - ....., ha folytatjuk a sort akkor esetleg egy felújított panel a Havannán

Csak ügyesen! 2015.02.14. 14:10:34

@dr. sziszi: Szerintem nem, csak azt mondta h volt közük egymáshoz, egy kis nyúlkálás és tsa. Ami így is volt, ez... tény, ezen nincs mit tagadni :)

Akármi Áron 2015.02.14. 14:16:57

@Krétagarbó: Krétácska, most is két tetőcserép igazítás között vagyok,őrületes:)))) holnap pedig dobozok alatt, szinte egész nap:))))))) Toljátok helyettem is, Malevil kitesz két drukcsizót is, annyira pipec benne:) (innen is üdv.Malevil:D) És győzzön a jobbik (pártonkívüli):))))
Jövő héten igyekszem megbokrosodni, az jó-e?:DDD Puszókagombóckák nektek, így e: 0000:D

Krétagarbó 2015.02.14. 14:18:39

@fosch9: ahogy elnéztem a képeket, lesz itt minden, mint a búcsúban. Még nincs kedvenc, képekről egyelőre nem tudom eldönteni.

Krétagarbó 2015.02.14. 14:19:27

@Akármi Áron: oké, estére meg csuri, tudod lotyóhúzás:))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 14:21:16

@Akármi Áron: az jó ötlet mmkk.

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: az ingyé is megyen...

@Mók_Ica: tudtam, h rád számíthatok :-* <3

@Fu Szekh Li: ma, mi? :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 14:32:24

@Krétagarbó: Tudja valaki, hogy nálunk miért valentájn van és miért nem Bálint nap?

Mók_Ica 2015.02.14. 14:34:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mer' a Bálint nap old school, a valentájn pedig a nyúúú :))) begyűrűzött ez is, mint a haloween :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kapol gurulós wc-csészét :)))

Mók_Ica 2015.02.14. 14:40:26

@Fu Szekh Li: tényleg cukiság bomba :)))

Krétagarbó 2015.02.14. 14:41:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: passz:) A Valentin is anyakönyvezhető egyébként, egy ismerősöm fiát is így hívják, az apuka meg Bálint.

Mók_Ica 2015.02.14. 14:43:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hááát már van vmi olyasmi is....., ne aggódj :))))

2015.02.14. 14:44:53

@Krétagarbó: remélem jó lesz :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: van mindkettő csak kicsit majmoljuk az amerikaiakat is :D

Krétagarbó 2015.02.14. 14:45:14

@Fu Szekh Li: ez most beleégett a retinámba. egyébként ez az új betűszín itt a blogon is calypso zöld, most hogy már tudom, mi az.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 14:49:39

@Fu Szekh Li: biztos, nekem nem azok :-D

@Krétagarbó: nem ilyen, calypso budink van, az egyik legalábbis, az nem ilyen, ez kék, nekem :-D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 14:50:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nekem is annak tűnt, de elintéztem azzal, hogy pasi vagyok és csak 16 színben látok :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 14:53:05

@Krétagarbó: megnyugodtam, ez nem az, a calypso zöld az szép zöld :-)

@Fu Szekh Li: nem bizonyosodtál meg, dikk? ;-)

Krétagarbó 2015.02.14. 14:54:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Fu Szekh Li: én is kéknek láttam, de ha egyszer azt írták, hogy zöld, gondoltam biztos szar a fény, vagy ilyesmi...

Krétagarbó 2015.02.14. 14:55:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azt olvastad, mit vitt P. ajiba az egyiptomi elnöknek? :-O
Ide vajon mit hoz?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 14:56:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mondom, hogy nem értek hozzá!!! Különben is a kék meg a zöld határán levő árnyalatokat van aki egyiknek, van aki másiknak látja.
Nem igaz, hogy Valentin napon ennyit cseszegetsz, miközben én folyamatosan vallok Neked szerelmet.

2015.02.14. 14:57:06

@Krétagarbó: almás palacsinta lett inkább :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 15:05:07

@Krétagarbó: Ja, egy vizipisztolyt:). De én azon aggódom jobban, hogy az amcsik mit akarnak idehozni. Olvastad, nem?

2015.02.14. 15:05:37

Biztosan beszéltétek már, de Dinka akkor most miért is akarja megnyerni a játékot? Ha a pereputtyot felköltözteti Pestre, akkor:
1. Mi lesz a nagy álmával, hogy befejezi az erdélyi házat, hogy ott élhessenek?
2. Kinek fog sűrűn hazatelefonálni, hogy minden rendben van-e. (ezt is mondta a sok egyéb hülyeség mellett)
A sok sületlenségből kiderült, hogy nem tervez Lackóval kint, max. egy-két behatolás erejéig, de azt is csak azért mondhatta, mert muszáj volt valahogy megemlítenie "szerelmét". De elég sokat elárul az egész hozzáállásáról ez a kis monológ. Lackó kölcsön kapja az autót, és amennyiben anyu nincs otthon, még be is mehet a házba, de csak akkor, ha hoz egy nagy csokor vörös rózsát.
Lackó, menekülj!

Jó érzékkel közelítettek Dinka fejére, amikor megmutatták a százalékokat. Cseppet "eltattikázta" magát.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 15:09:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kölcsönöset: vagy kölcsönösen szerelmet vallunk, vagy kölcsönösen csesztetjük egymást :D Melyiket szeretnéd?

kamilla123 2015.02.14. 15:11:39

most néztem meg a tegnapi BV-t, Zsu és Dani nagyon cukik voltak együtt. Kár, h Dinka szétrombolta ezt a szövetséget. :-(( Jó lenne, ha ők vezetnék a BV-t így együtt, mert jól tudnak egymásnak végszavazni, meg jól reflektálnak egymásra

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:12:07

@Fu Szekh Li: nekem ez nem megy ennyire gyorsan, hol marad a petting? És az erkölcseim?

2015.02.14. 15:16:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Akkor egyik lakó sem akarta/tudta normálisan elmondani, hogy mit kezdene a nyereménnyel? Pedig ott bent mindenki annyira őszinte, és csak magát adja. :D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 15:17:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most kérded, amikor már nálam hagytad a vörös cipőcskédet? :-D

2015.02.14. 15:18:12

@kamilla123: ... és a hangszín is elviselhető.... :D

kamilla123 2015.02.14. 15:18:56

@natalja: Fannira utalsz ezzel? hát igen :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:19:49

@natalja: Na, majd én. .-) A kocsit azonnal eladnám, a lakást kiadnám havi 50 rugó+minden költség és utazgatnék az asszonnyal. Minden 7végén másik wellness-szállóba mennénk. .-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:23:58

@natalja: ez egy történet, amit látunk, és hát ők ilyenek :-D

@Fu Szekh Li: persze, h ott hagytam, úgy menekültem az erkölcseimmmel :-P

@Majom1Parádé: adóznál-e? ;-)

Krétagarbó 2015.02.14. 15:24:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát, lehet, hogy betokosodott vagyok ebben, de nekem egy budi legyen fehér, inkább:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:26:46

@Krétagarbó: az egész fürdőszoba calypso, és egyébként szép. Jó, van fehér budi is, az kell, h legyen :-D

2015.02.14. 15:28:08

@Majom1Parádé: Van bent olyan játékos, akiből ezt simán kinézem. :D :D :D

@kamilla123: Igen. A múltkori próbálkozása igazán hátborzongató volt. (számomra). Plusz Dani és Zsu legalább nem kizárólag magukról tudnak beszélni. .D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:29:02

@Fu Szekh Li: nem tudom, h mit mondtál a haveroknak, de cáfolom :-)

@Krétagarbó: oh, de én a jövőre is gondoltam :-D

2015.02.14. 15:30:01

@Majom1Parádé: Jaj, bocsi, félreolvastam. Úgy értettem, hogy a lakást eladnám, és az árából utazgatnék + wellness stb. :D Amit leírtál korrekt. :D :D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:32:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem, elköltségelném az egész bevételt a wellness szállodák szolgáltatásaival.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:34:40

@natalja: Plusz a tippmixen még megforgatnám kicsit a havi apanázs egy részét. Vagy az online ruletten. .-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:36:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ha már így elhagytad a gyönyörű cipellődet, vennék Neked egy újat! :-)

Mók_Ica 2015.02.14. 15:38:58

@Krétagarbó: wc csésze.... szar fény..... röhögök :)))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 15:40:05

@Fu Szekh Li: kiüthetett a sok cappy.

@Majom1Parádé: köszönöm, de boldogabb lennék, ha adóznál, velem is teheted, az szexi :-D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 15:47:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mikor? amikor megbeszéltük, vagy amikor nálam voltál?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 15:52:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szoktam adózni. De még messze a május. Addig kitalálom mi legyen a visszaigényelt pénzzel. Persze csak aprócska összeg, szóra sem érdemes. Majd kap valamit az asszony. Sajna gyémántra nem futja belőle...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 16:07:05

@csiri bá: Köszi, majd beállítom a DVD felvevőt, mert a műsorok idején nem tudnám nézni.

Empty Bee 2015.02.14. 16:09:21

Én voltam figyelmetlen, vagy Dennis teljesen kihagyta a kislányát a jövképzelgéséből? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 16:16:34

@Empty Bee: Dennis volt figyelmetlen. Vagy mondjuk azt, hogy csak megvágott vidit láttunk... :)

csiri bá 2015.02.14. 16:18:12

@Majom1Parádé: Ahogy nézem, a Spektrumon is megy, de egy bizonyos nagy magyar torrentoldalon fent van mind a két évada avi-ban, 14,42 és 5,53 Gb... mivel ismétlés, mert 2006-07 környékén készültek...
S01: 01. A Red Star - Omega, 02. Pál Utcai Fiúk, 03. Piramis, 04. P.Mobil, 05. A Korál, 06. A Karthago, 07. A Beatrice, 08. A Bikini, 09. A Prognózis, 10. A Hobo Blues Band, 11. EDDA Művek, 12. A Skorpió, 13. A Republic, 14. A KFT, 15. A Kispál és a Borz, 16. A Mini, 17. Az LGT, 18. Az R-Go, 19. A Pokolgép, 20. A Bonanza Banzai, 21. A Lord, 22. Charlie és az új Generál,
23. Az Ossian, 24. A Tankcsapda, 25. A Hungaria, 26. Az Aurora, 27. Az Első emelet
28. A Bizottság, 29. A Generál, 30. Az Európa Kiadó
S02: 32. A Hungária 2., 33. A Bizottság, 34. Az Apostol, 35. EAST, 36. F. O. System,
37. Solaristól Solarisig, 38. A CPG, 39. Ladánybene 27, 40. A Bergendy, 41. Quimby
42. V'Moto-rock, 43. A_VHK.avi, 44. Kontroll_csoport
Meg van még ilyen, hogy Privát Rocktörténet Plusz:
Rapülők, Neoton, Metró, Illés 1-2, Fonográf...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.14. 16:28:56

@csiri bá: Köszi, bár én nem szoktam igazán torrentoldalakat látogatni, de azért megkeresem!

Juvegrande85 2015.02.14. 16:31:47

@Empty Bee: Jobb is így szegény kislánynak. Ha már bedobta Dennis ezt a kártyát akkor tényleg remek alkalom lett volna, megemlíteni a gyerekét. Nem vágott az esze az adott pillanatban. Csak amikor az embernek a saját gyerekéről van szó akkor ez bizony elég gáz hogy nem jut eszébe. Nem kételkedem abban azért hogy zavarja ez a félresikerült helyzet, hogy van egy gyereke akivel nem találkozik,-hat? De hogy túl sokat nem tett és ezután sem fog tenni a probléma orvoslásának érdekében arra sok pénzem rá merném tenni. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 16:37:14

@Juvegrande85: nem akarok kukacoskodni, de épp most jutott eszembe, hogy lehet, h direkt, mert akkor ő is megkapná, hogy a gyerekével jön... :)
Ilyenek vagyunk basszus... Nyuszika: ha van rajta sapka, ha nincs rajta sapka... :)))

másodpéldány 2015.02.14. 16:53:39

értem, értem, hogy az rtl-nek most edina kell vissza, hogy beteljesítsék az álmait, de amit most megengedtek laci ellen a sajtóban az tömény aljasság...

hogy 6 évvel ezelőtt civilruhások kötözködtek a csajával (magyarul provokálták őket), és akkor ő verekedésbe keveredett velük.... ami miatt próbaidőre bocsátották (a felfüggesztés az más, azt hiszem azt csak nagykorúaknak adják ha börtönre ítélik őket, de nyilván lesz itt jogász, aki ezt nálam jobban tudja)

meghogy egy házibulin kidobott egy széket az ablakon, és ezért ez garázdaság...

jó nyilván nem okos dolog, és nyilván valaki meg is sérülhetett volna, de ez most hogy jön ide?

milyen aljasság már, hogy ők a végire időzítik ennek a kis infónak a megszellőztetését a sajtóba, amiből csak az jön le a nagyközönségnek, hogy.... le se írom.... nehogy miattam akadjon itt be sokaknak a gondolat...

mindenesetre tudni, hogy valakivel végigharcoltatják a villát, majd ilyen módon kitálalnak róla, hogy az ellenfele nyerjen, meglehetősen ócska dolog...

akkor ne vegyenek be ilyeneket a villába, de ne áltassák már azzal, hogy megnyerheti... ha aztán szétbombázzák párbaj előtt...

de hát kell nekem trasht nézni, megérdemlem...

másodpéldány 2015.02.14. 16:57:15

@másodpéldány:

ezek után remélem a nagyközönség fellázad, és lacira szavaz...

én amúgy változatlanul

fanni, dóri és robin mellett vagyok... ezek közül robinnak és fanninak van esélye, de ők meg is érdemlik... az edina rajongók miatt most mellőzöm szegény edina jelzőzését

(nem szeretem edinát, bár amit az rtl művelt vele, a lépre csalásával és aztán kiszolgáltatásával azt konkrétan bűncselekménynek tartom... akárhogy is alakul a játék vége...)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 16:58:56

@csiri bá: youtube-on is fent van.
@Majom1Parádé: De azért a mondanivaló átment? :D

másodpéldány 2015.02.14. 16:59:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Ki nem harcolt laci ellen? az rtl? mert most szabályosan lerombolja a palit ezekkel a sajtóba időzített hírekkel...

Juvegrande85 2015.02.14. 17:00:59

@-pkata-: Nem feltétlenül keverném össze a Zsus sztorival. Aki maga neveli a gyerekét és bizonyos helyzetekben azért nem volt szimpi amikor megemlítette Leventét és éppen nem a többiek hozták fel mert önként vállalta azt hogy jön a VV-be. De abban azért nem sokan kételkedtek hogy ő azért őszinte volt ilyenkor.
Ellenben Dennis jól tudta, hogy neki a gyerekes sztoriban azért bőven van sara. Feltehetően ezért sem emlegette. Nálam egyébként egy öngóllal ért fel, hogy végül elárulta és úgy próbálta eladni a történetet mint akit iszonyatosan sajnálni kellene érte. Pedig csak egy felelőtlen emberről van szó aki láthatóan még most sem lenne alkalmas az apa szerepre. Jobb lett volna ha hallgatott volna de ha már előjött vele akkor ezután ugyanolyan visszatetsző hogy ezután ismét nem szól róla egy szót sem. Még akkor sem amikor ugye az esetleges nyeremény utáni életét reklámozza. Számomra azért sokat mondó.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 17:07:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Bármilyen furcsa is, pláne pasitól, de neki ez a harcstílusa, hogy mártírkodik.

Krétagarbó 2015.02.14. 17:15:54

@csiri bá: a youtube-ra is sok részt felraknak, én ott már láttam pl. a Kispált. Rá kell keresni, több részletben felrakják.

www.youtube.com/watch?v=fcZX5XSYmGo

Krétagarbó 2015.02.14. 17:16:56

@Majom1Parádé: neked is ment ez, így talán könnyebben hozzáférsz: @Krétagarbó:

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 17:22:22

@Juvegrande85:
Borsóleves, töltött paprika, narancsos-csokis süti volt nálunk az ebéd. Látom ez a mai beugró ide:)

Denisz gyerektémája szerintem is egy hatalmas öngól lett, talán nem is véletlen, hogy azóta sem hozta fel, sőt, a riportban sem volt szívszaggató beszélgetés erről. Az elfeledett gyermek + a stúdióban való szakítás + dugás gumi nélkül + a faszfétise + 27 év = Denisz egy felelőtlen alak, nyereményt a kezébe adni tilos.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 17:22:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: passzív ellenállás, lehet hogy hallott Gandhiról :)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 17:25:15

@Juvegrande85: Egyébként nektek nem furcsa, hogy a bulvár nem ugrott rá jobban a témára? Nem szoktak tapintatosak lenni. Most meg robbant a bomba, de sehol egy elejtett info a kislányról, sehol semmi hír a magát megnevezni nem kívánó ismerőstől, sehol egy kósza hír, hogy megkerestük a témával kapcsolatban Denisz anyukáját, stb.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 17:28:40

@kamilla123: Nekem is tetszettek. Felszabadultak volta, az egész BV könnyed volt és laza. Bár Zsuzsa kezd az agyamra menni, amikor elkezdi a Lacinak nem is tetszett Edina körmondatot. Szólhatna neki valaki, hogy az már a múlt. De ha nem ez a téma, tök jók együtt.
Viszont Dani egy szót sem szólt a párbajozók érdekében. Furcsa.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 17:32:19

@másodpéldány: Próbára bocsátás pl egy évere azt jelenti, hogy megállapítják a bűnösségét, de várnak egy évet, és ha ezen az időn belül feljelentés érkezik ellene, akkor a első ügyben elítélik a megállapított bűnössége alapján.

perszepolisz 2015.02.14. 17:35:49

@Krétagarbó: "Hogy ezek miért a barátaim?"

Fu Szekh Li 2015.02.14. 17:36:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Á dehogy, de örülök, hogy a keresztnevemen szólítottál :D

2015.02.14. 17:37:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Laci benn ragadt a tordai hasadékban és nem tud kiszabadulni, azért nem harcol.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 17:39:06

@Hadrian77: mondjuk így érthető, h ezért küzd helyette Ádiná is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 17:39:50

@Fu Szekh Li: bocsi, helytelenül írtam le sajnos :( Tettem rá egy aposztrófot is.

Bujumburi 2015.02.14. 17:52:04

@Tündérfalvi Anti: sztem is jok voltak, nekem legalabbi jo volt hallatni oket egyutt, viszont azszamomra is fura volt, h Dani nem hasznalta ki a helyzetet Edina kampanyolasara.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 17:52:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem feljelentés, hanem ha a próbaidő alatt elkövetett bűncselekmény miatt elítélik, vagy a próbaidő előtt elkövetett bűncselekmény miatt a próbaidő alatt elítélik, akkor az eredetileg próbára bocsátott bűncselekmény miatt is büntetést szabnak ki. Ha eredményesen eltelik a próbaidő, akkor megszüntetik az eljárást. Csakhogy pontosak legyünk, ha már felmerült ez :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 17:52:59

@Tündérfalvi Anti: töltött paprika és a süti jöhet. (nálam csak saláta van most sajttal)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 17:53:44

@Csak ügyesen!: jesszu, te ügyvéd vagy, vagy valami hasonló?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 17:56:48

@Juvegrande85: nem a Zsu-s sztorival mosom össze. De már itt is olvastam olyat is, hogy most akkor őt is sajnálni kell a gyerek miatt, és majd akkor hátha amiatt megnyeri? Most meg azt hiányoljuk, hogy meg sem említette a gyereket a jövőképében...
Ha már elkövette azt a hibát, hogy bevallotta, akkor most szerinted mi lenne a helyes? Ha a gyereket is beleveszi a monológjába, vagy ha nem? Szerintem ez is megosztja a nézőket. Van, aki ezt, van, aki azt várná el.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 17:57:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ez nem lejáratás. Ez egy megtörtént eset, ami már elmúlt, a székdobálós vádban Laci sokadrendű vádlott, és 1x már volt kint egy tárgyalás miatt. Ennyike. Nem ez alapján ítélem meg.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 17:58:51

@-pkata-: Olyasmi :) Mindenesetre, a jogi pontatlanságokat igyekszem kijavítani, ha arra kerül a sor, mert a tapasztalatom szerint elég alacsony az általános jogtudás és sajnos a médiában is elég sok félrevezető dolog szokott elhangozni, és ha már egy-két embernél sikerül egy-két dolgot tisztázni, már az is jó :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 17:59:43

@Csak ügyesen!: ha bajban leszek, téged kereslek, hogy adj tanácsot. :D

másodpéldány 2015.02.14. 18:03:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

kösz, ezek szerint nem is volt elítélve, és mivel lejárt a próbára bocsátás (gondolom annak is volt határa)

EL SEM VOLT ÍTÉLVE...

tehát fel sem lehet függesztve, de most mégis ezzel nyomják tele a sajtót, csakhogy edina győzhessen... mit mondjak, az rtl szégyentelen, nem először... nem vagyok egy laci fan, de ez méltatlan, sajnálom, hogy ez az infód nem fog megjelenni hasonlóképpen a sajtóban, hogy világos legyen a helyzet, így aztán a közönség nem is tud protest szavazatot küldeni lacira...
most már minden nagyágyút bevetnek edina mellett... eh

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:05:25

@-pkata-: Nyugodtan, de inkább ne legyen erre szükség :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 18:08:12

@Csak ügyesen!: Biztos megette a fagyijukat. Sok sebből vérzik a sztori, de az időzítés tökéletes.:(

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:09:46

@másodpéldány: Nem ezen fog múlni szerintem, hanem sokkal inkább azon h mi lesz ebben a két öfben, meg a párbajon. Szimplán csak a csatorna hozzáállását jelzi előre h kb mire kell majd számítani.

vastyúk is .. 2015.02.14. 18:11:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: dettó. Csodálkoznék, ha valaki ezért venné le róla a szavazatát.

@Csak ügyesen!: térítsd a népet!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:12:14

@Csak ügyesen!: hát, nálam inkább vitás ügyekben max :) de az nem büntető ügy. legalábbis büntető üggyel még nem voltam kapcsolatban.

másodpéldány 2015.02.14. 18:13:01

@Csak ügyesen!:

szerinted a közönség szívesen szavaz valakire, akit elítélt bűnözőnek mutatnak be? holott nem is az...?

Gia 2015.02.14. 18:14:20

Ebben a részben sokat mutatták a Dóri arcát közelről.Hát,nem csak a pofija miatt hörcsögös,hanem a fogai miatt is.Kíváncsi vagyok ma mit alakít Gáspár Lacival.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:14:33

@Bujumburi: A neten sem látom, hogy Dani kampányolna, ő nem használja az fb. oldalát.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:15:04

van valakinél páramentesítő? a spejzunkba kéne, mert penészedik a fal, de nagyon csúnyán. légmentesre lettek cserélve az ablakok és ez az átka... nem tudom, hogy milyen lenne jó, és hasznos.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 18:17:17

@másodpéldány: Nem most találták ki. Már egyszer kivitték a villából a bíróságra. Akkor a bíró elhalasztotta a tárgyalást. Most meg kitűzték a tárgyalás napját. Ebben nem az RTL a hibás. Ha vasárnap nyer, hétfőn megjelenik a bíróságon, aztán onnan vissza viszik a villába. 2 hét múlva, úgyis vége a VV -nek, aztán majd ráér a bíróságra járni. Csak ennyi baja legyen! Attól, még nyerhet.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:17:23

@-pkata-: Ha már belevette egyszer, akkor illet volna megemlíteni, csak szerintem félt, hogy az számon kérhető lenne.
Azért az mindegyiket jellemzi egy kicsit, hogy a buli/szex volt szinte az első, amit megemlítettek, a leglényegtelenebb momentumot.

Gia 2015.02.14. 18:18:18

@Tündérfalvi Anti: Én is pont ennek akartam utána nézni.Furi.Pedig Dani kintről sem láthatott olyat,ami miatt neki csalódnia kellett volna Edinában.

másodpéldány 2015.02.14. 18:18:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

de hát olvas már el kérlek, nem ítélték el, csak próbára bocsátották, és ha két éven belül a próbára bocsátás után elkövet valamit, csak akkor ítélték volna el...

nem volt börtönbüntetésre ítélve, és felfüggesztettre se, nem volt ítélet, illetve az volt az itélet, hogy akkor hozunk ítéletet, ha két éven belül valamit elkövet...

nem követett el, tehát nem született itélet...

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:19:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Kérdés, hogy a rendőrségi ügyek felemlegetése Laci kinti életében mennyire kavar be. Valaki mondta, hogy sofőrként dolgozott, gyerekeket fuvarozott. Na ott már lehet hátrány egy ilyen reklám.

Juvegrande85 2015.02.14. 18:19:10

@-pkata-: Szerintem egyiket se kellene sajnálni. Sőt Dennist kimondottan szánni amiatt, hogy egyáltalán megpróbálkozott magát áldozatnak feltüntetni.
Szerintem ott rontotta el, hogy elárulta az egészet. Utána neki már tényleg nincs jó megoldás, de mégiscsak akkor a két rossz közül még mindig jobb ha legalább megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy számol a továbbiakban a gyerekével is. Nem minden egyes percben persze, de ez egy olyan helyzet volt amikor nyilván legalább egy fél mondatban utalhatott volna rá abban az esetben ha nem csak önsajnáltatásnak szánta a történetet. Mert így pont ebbe illik az egész. Persze csak egy ilyen csökkent értelmi képességekkel rendelkező ember gondolhatta azt, hogy jó ötlet saját érdekében egy ilyen dolgot felhozni. De azért már elég régóta nézzük ezt az embert a TV-ben és megmutatta már, hogy az agya nem nagyobb egy diónyinál és csak azért akkora mert meg van neki duzzadva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:19:30

@-pkata-: igen, van.

Árvíz óta muszáj.

Attól függ, h milyet szeretnétek. Nekünk gép van. Fél-ipari. Minden helyiségbe jó.

Ilyenünk van: http://midea.bolt.hu/midea-midea-mddg20den3-szobai-párátlanító-páramentesítő-p-56.html

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:19:41

@-pkata-: gesztenyepürét kérsz? Még maradt egy adag.

másodpéldány 2015.02.14. 18:21:50

ha igaz, hogy a villából vitték a tárgyalásra, akkor már érthető, miért volt sokszor olyan búval baszott és miért mondta sokszor, hogy feladja... nyilván nem gondolta megnyerhetőnek egy ilyen folyamatban lévő büntetőüggyel a nyakán...

tény, hogy a szék kidobása az ablakon veszélyeztethetett embereket az utcán, nem ismerem a konkrét körülményeket, mert ha mindez egy kertes házban történik és csak a kertbe röpül ki a szék, akkor nyilván nem...

másodpéldány 2015.02.14. 18:24:57

@Gia:

lehet, hogy zsé tiszteletére nem szólalt meg edina mellett, hogy nehogy vitába bocsátkozzanak élő adásban, de lehet más is az oka... lehet ráébredt, túltolta zsé üldözését edinával egyetemben, és a saját sérelmeit félretolva nem kellett volna beleszólnia zsé és laci kibontakozó kapcsolatába és saját sérelemként felfogni...

azt is látja, hogy a lilakendő levétel, és zsé heteken át történő hamis alapokon való kikészítése röpítette őt ki a villából... talán kintről már látta, hogy edina hogyan választotta őt le zséről...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:25:07

@másodpéldány:

Tehát: elítélték, bűnösségét megállapították, csak kvázi nevelőjelleggel elhalasztották a büntetés kiszabását. Ha vmit elkövet x idő alatt, akkor a második cselekménnyeé összefüggésben kvázi életbelép az előző büntetés is és halmazatba veszik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:25:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nekünk csak spejz. van vagy 2 m2 az egész. picike. oda gépet beállítani nem tudunk, mert nem fér el. csak olyan jó, amit egy polcra fel lehet tenni esetleg. meg eleve ugye nem is nagy az egész hely. nyáron nem lesz gond, mert nyivta az ablak, télen lesz szar megint...
@Tündérfalvi Anti: jöhet az is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:28:09

@-pkata-: ja, akkor bmelyik bolti szar jó, de csodát ne várj :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:28:56

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: jó ez az évekkel ezelőtti eset, hallod... mikor már senki nem emlékszik semmire...

Gia 2015.02.14. 18:29:28

@másodpéldány: Hát csak találgathatunk.Azért remélem,hogy Dani holnap ott lesz a párbajon.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:29:30

@Gia: De. Volt egy pont, ahol igen. Danit Zsu sem bántotta meg, csak úgy érezte, hogy közvetve becsapta. Ezt Edina is elkövette. Azzal a levéllel, amit nem vallott be és azt sugallta, hogy Ádám írta. Az is látszott Danin, hogy azért volt ideje elgondolkodni, hogyan is viselkedtek Zsuval és szerintem ő már rájött, hogy szarul.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:30:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: csoda nem kell, csak ne penészedjen be a fal :D tavasszal ki kell festetni, mert az egyik sarok meg a fal tiszta dzsuva... ai a hűtőből kijön pára, az mind oda csapódik ki. hiába mondtam anyámnak, hogy nem lesz jó helyen a hűtő, a villanyszerelő meggyőzte, hogy de... Hát így járt...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 18:31:42

@Tündérfalvi Anti: Egy ilyen melóhoz szoktak erkölcsit kérni, ha fix sofőr, nem a szállítócég fix. Ha utóbbi, a cég is kér. Fiatalkorú elkövető aktáját meg tudtommal zárolják, azt nem keverik a felnőttkorival. De javítsatok, ha tévedek.

másodpéldány 2015.02.14. 18:31:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

ha elítélték volna, akkor fellebbezhetett volna, szóval az ítéletnek érvényesnek kell lennie, csak akkor lebbezhetett volna fel ellene, de ha nincs ítélet fellebbezni se lehet...

én úgy értelmezem, és persze nem vagyok jogász, hogy ez nem egy igazi ítélet, hanem egy igéret arra, hogy lesz itélet, ha keletkezik egy másik ügy egy adott határidőn belül...

a felfüggesztett az az, amikor konkrétan elítélnek, csak halasztják a büntetést...

Bujumburi 2015.02.14. 18:34:16

@másodpéldány: igen, lehet, hogy ez van benne. Dani felismerte, hogy a haverkodos poenkodas kell az embereknek, ha felhozza Edina imadnivalo tulajdonsagait, ugy nehezebb. Vagy a franc se tudja, most mar kivulrol latja a dolgokat, okos gyerek o felfogta, hogy mi volt a bibi. Engem szorakoztatna, ha epitene rajuk a csatorna a kesobbiekben, ok es talan Fanni akikkel lehetne kezdeni valamit. Esetleg Laci aki meg ke

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 18:34:30

@-pkata-: Miről beszélsz? Milyen régi eset. Ott a dátum. Olvasd már el. Amikor Laci beköltözött a villába, rá 2 napra kivitték a bíróságra. Ha úgy vesszük régi ügy, 3 hónapos. El sem olvastad.:)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:35:28

@másodpéldány: Nem tom, én ezt nem tudom ennyire "komolyan" venni, valszeg ez szakmai ártalom. De azt viszont tudom h nem egyszerű így kezdeni el egy életet, krva nehéz innen összekaparni magad. Laci próbálkozik, ezt én értékelem és őszintén szorítok neki h sikerüljön. Ami a játékot illeti, szerintem ennyire direkt kihatása nincsen, ez inkább olyan szempontból hátrány h a nézők hajlamosabbak gyanakvóbbak lenni és jobban górcső alá venni, azt amit tesz vagy mond, kevésbé elnézőek vele. Viszont már 3 hónap eltelt, a szereplőket többé-kevésbé megismertük, mindenkiről kialakult már egy kép, ráadásul Laci ezekre utalt is, nem hiszem h bárki meglepődött volna. Ami számítani fog az az h milyen videók meg kérdések lesznek. De ott se lesz sok esélye szerintem.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:35:28

@-pkata-: @Fu Szekh Li: Csak egy adag maradt, kő-papír ollózzátok ki :)

Nekünk is hasonló gondunk volt, pedig bent van a fagyasztó is. A sok kipróbált módszer közül csak az ablak állandó nyitva tartása vált be:(

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:38:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: Csak szabadságvesztés esetén nem kap erkölcsi bizonyítványt.

jotekony koc 2015.02.14. 18:38:48

Becit nem kenyerezte le az rtl, nem osztja az eszt zsebre tett kezzel, nem kopkodi a tokmagot a kamerak elott, es feltehetoleg nem abban a ruhaban megy a villaba, amiben aludni szokott.
mas:
Privat rocktortenet temakorben a 3 finalista nalam:
1. Kispal es a borz
2. Kft
3. Europa kiado
ultraratyi, azaz Zsu dijas:
Pmobil

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:38:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most olvasom egy fórumban, hogy pl diszperzittel nem szabad ilyen helyen festeni, mert szerves anyag és az is jó táptalaj a penésznek. valszeg javasolni fogom anyámnak a sima meszelést...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:39:41

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: A cikkben az volt, hogy évekkel ezelőtti ügyről van szó, amit most kezdtek el tárgyalni. Te nem olvastad el a cikket. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:39:51

@másodpéldány: most jogász vagy, vagy nem?

Mert én igen.

Azért írtam úgy, ahogy, h hátha egyszerűbb. Valóban nem büntetés, hanem intézkedés. Ettől még a bűnösséget megállapítják.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:41:19

@-pkata-: lehet, h eleve vizenyős a hely, nem?

Vannak vmi penészölő festékek is, próbáltuk, jó.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:41:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én nem értek a joghoz, de én úgy értelmeztem ezt az egész sztorit, hogy 2 rendőrségi ügye volt.
Az egyik esetben, amikor civil ruhás rendőrökkel verekedett, született az elhalasztott vagy hogy hívják büntetés. De attól nem számított büntetett előéletűnek, kaphatott erkölcsit. Az az ügye elévült. Pont.
A mostani (a székdobálós) egy teljesen más ügy, ahol nem is került volna képbe, ha a mostani ügy elsőrendű vádlottja nem követ el bűncselekményt. De elkövetett, amiből ügy lett és azzal kapcsolatban került képbe Laci is. Valami szomszédviszály vagy mi a szösz.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:42:08

@Tündérfalvi Anti: nekem az a gyanúm, hogy a fagyasztó is ludas. eddig felül volt a fagyasztónk, most alul van, és a falon a hűtő mellett alulról indult a penész. Gondolom, a fagyasztó több párát termel, ami alul jobban beszorul. Az ablak nyáron nálunk is nyitva van. AZ mondjuk nem légmentes, hanem régi fa, de párás, vizes, sajna, és alatta van a hűtő. Sztem rossz helyen, ablak alatt és leghidegebb sarokban...

Costanza 2015.02.14. 18:42:12

Szerintem Dani azert nem kampanyol, mert musorvezeto akar lenni, es magara koncentral, hatha felfedezik. Tegnap is nagyon delcegen allt ott a bv-ben.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 18:42:47

@Krétagarbó:Sokszor betalálják még ezzel, dolgozzon ki erre egy stratégiát, vagy engedje el.
Én a későbbiekben el tudnék képzelni egy pártatlan szaki előtti megbeszélést a sértett felek közt, ahol nem tudják egymást bántani, hanem túllépnek rajta. Felesleges sz*rgalacsinként maguk előtt tolni, mert a média mindig elő fogja rángatni, hogy odaszúrjon.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 18:43:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: előtte 20 évig nem volt ilyen problémánk. most, hogy az új hűtő máshova került, és a konyhában új ablakok vannak, télen jött elő.

másodpéldány 2015.02.14. 18:43:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

de azért csak más a fajsúlya egy ítéletnek, mint egy kiskorúval szembeni intézkedésnek, ahol ráadsul úgy tűnik a civilruhások is sárosak...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 18:45:01

@Tündérfalvi Anti: Ez viszont folyamatában lévő ügy, nincs itélet, ergo Lacinak semmi takargatnivalója. Nem is értem, mit akarnak ebből kihozni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:46:11

@-pkata-: nem kell új hűtő, gondolom, levontad a tanúlságot :D

@másodpéldány: lejárt a két év? elvileg le. akkor le kell szarni, foglalkozni sem kell vele.

másodpéldány 2015.02.14. 18:47:24

@Csakazértis én vagyok a királynő:

mit akarnak elérni? laci besározását, edina továbbjutását...

azért ez elég...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 18:48:19

@Csak ügyesen!: Igen, pontatlan voltam. De nem kell, h. a próbaidő alatt ítéljék el, csak az az eljárás megindításának kell abba az intervallumba esnie. Nem? És egyébként nem is számít büntetésnek, hanem csak intézkedésnek. A Berki esetében azért fura a próbára bocsátás, mert különösen nagy értékre elkövetett akármi a vád, és annak a büntetési tétele valszeg több, mint 3 év (ami a próbára bocsátás egyik feltétele, hogy 3 év alatt legyen)

másodpéldány 2015.02.14. 18:48:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

szerinted a nagyérdemű tudja, vagy érti a különbséget,

azok akik holnap szavazni fognak csak egy kabátlopásos esetet látnak,
de nem tudják, hogy laci azt nem követte el...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:49:53

@másodpéldány: de ki mondta, h nem követte el? Valamit megállapítottak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 18:51:03

@másodpéldány:"... lebbezhetett volna fel ellene..."

:D:D én ezt átgondolnám :D

másodpéldány 2015.02.14. 18:51:10

@másodpéldány:

ja az előzőről lemaradt a kérdőjel:

szerinted a nagyérdemű tudja, vagy érti a különbséget?

azok akik holnap szavazni fognak csak egy büntetőeljárásba való belekeveredést látnak...

elég az ahhoz, hogy vagy ne szavazzanak, vagy edinára szavazzanak...

2015.02.14. 18:53:08

@másodpéldány: nekem is pont ez a kabátlopási ügybe keveredett szitu ugrott be.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 18:53:10

@-pkata-: Festésig, gép beszerzéséig használhatod a házi módszert : só+rizs keveréke.
De kipróbálhatod a szilikagélt is, lehet kapni nagyobb mennyiségben is, nem zajos, nem fogyasztja az áramot. Tudod, ami a cipők mellé van betéve a dobozba, olyan apró kis golyók. A cipőnél is a pára és penészmentességet szolgálja.

másodpéldány 2015.02.14. 18:54:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

aha, akkor mindenkinek ajánlom, hogyha valaki lelövi a szomszéd kutyáját, és én ugyan nem voltam akkor otthon, mert egy moziban ültem, de valaki meggyanúsít mégis vele, és nincsenek tanúim...

szóval nem tudnak megállapítani semmit, de mégis van gyanú ellenem...

jaj rémes...

lényeg: ilyen esetben semmilyen valóságshowba ne jelentkezzetek...

Csak ügyesen! 2015.02.14. 18:56:17

@másodpéldány: Figyi, konkrétan semmit sem tudunk az ügyről, egy pletykalapban megjelent pontatlan cikken kívül egy "informátortól". De nem is fogunk többet megtudni, hacsak Laci nem mondja el. De minek tenné, rég volt, a próbaidő letelt. Viszont felesleges belemenni a részletekbe, amiket nem tudunk.

Az nem kérdés h a cikk célja az eredmény befolyásolása volt, ezen nem vitatkozok, arra tökéletes, viszont nem biztos h sikeres lesz. Az viszont ezek után biztos h egyelőre Laci vezet.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 18:57:24

@-pkata-: Nem megyek, nem tudnám megbékíteni Dottyt :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 18:57:53

@másodpéldány: de aranyom, tudjuk, hogy mi történt? Nem. Tudjuk, hogy László testvír ott volt-e? Nem. Tudjuk, hogy ténylegesen mi van? Nem. Nem láttuk a bírói iratokat sem. Ergo nem tudunk semmit.

Ha valaki kidob egy zárt ablakon egy széket, az pl mmkk garázdaság lesz, ha tetszik, ha nem. Más kérdés, h civil ruhás rnedőrt miért tekintünk hivatásos személy elleni bminek is, de erre meg csak az a válasz, h nem tudjuk, h mi volt.

Krétagarbó 2015.02.14. 18:59:26

@-pkata-: a mész a legjobb olyan helyeken, ahol vízesedhet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 19:00:07

@Majom1Parádé: Vagy anyuka menne haza, vagy ők, anyuka meg maradna a lakásban kamerának, veszélyes hely Bp, kell a jó riasztó.:)

másodpéldány 2015.02.14. 19:01:10

@Csak ügyesen!:

engem se érdekelnek az ügy részletek, ha egyszer nem is volt ítélet, viszont annak a részletei már érdekesek, hogy sarazzák most be lacit, ezt bárkivel megcsinálhatják és persze az elmúlt években bőven láttunk arra példát, hogy választások előtt hogyan kezdték mindenfélével megvádolni a konkurrens nagyvadakat, vitték el őket bilincsben, majd pár év múlva ugye születik egy felmentő ítélet, de addigra az egzisztenciájuk már romokban...

ember legyen a talpán, aki egy ilyen földig rombolást ép elmével túl tud élni...

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:02:44

@-pkata-: Bocsi, abból indultam ki, hogy mindenki olyan hülye, mint én :)
Én sokáig nem tudtam, hogy minek kell és hogy hívják.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:03:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De, ítélet kell hozzá, nem elég az eljárás megindítása. Ugyanis ha az új eljárásban nem ítélik el, akkor nincs ok arra, h a próbát megszüntessék. Igen, csak három évnél nem súlyosabban büntetendő bűncselekmény esetén van helye próbára bocsátásának (fiatalkorúaknál bármilyen bűncselekmény miatt). A Berkis ügyről nem olvastam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 19:03:16

@másodpéldány: Értelmes ember látja a lényeget, nem ez alapján itél, mondjuk a fb-t nézve elég kevés értelmes ember nézi a vv-t.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 19:03:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: viszont elmondhatnátok, hogy van-e különbség a próbaidő és a felfüggesztett között. Most már tényleg érdekel.

másodpéldány 2015.02.14. 19:04:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

de értsd már meg, hogy itt a sarazás a lényeg, a befeketítés, laci hiteltelenítése ezeken a gagyi híreken keresztül, amelyeket persze előre beépítettek a műsorba, pontosan tudták első pillanattól kezdve, hogy ennek a fiatalembernek az életé még nehezebbé fogják tenni, és szarnak a következményekre...

ezt utálom ebben, érted?

igen, szerintem érted, és ne haragudj, hogy én nem foglak learanyomozni téged...

állapodjunk meg, hogy nem vagyunk egymás aranyomosai...

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:04:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: A jó riasztónak kell az erős, meglepő hang is. Javaslom a Fanni haját ollóval vágják című örökbecsűt felhasználni a célra.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:06:13

@Tündérfalvi Anti: jah, hát ilyenkor minden ötlet jó amúgy, mert azt pl nem tudtam, hogy lehet "ipari" mennyiségben kapni, és nem csak cipőhöz :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:07:51

@Tündérfalvi Anti: az jó lesz nekem ébresztő csengőhangnak. csak vki csinálja meg mp3-ban :D

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:08:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért abban igaza van másodpéldánynak, hogy az időzítés nem éppen korrekt. Hétfőn lehetett volna ez az összefoglaló beharangozója: "Laci elhagyta a villát", mi meg agyalhattunk volna, hogy feladta? Ha meg nem Laci megy holnap vissza, akkor mi közünk az egészhez?
Egy szoros állásnál elég ha pár szavazót elbizonytalanít a dolog, már bukta Laci az egészet.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:09:45

@Fu Szekh Li: a végrehajtás felfüggesztéséneél szabnak ki büntetést (szabvesztést, régen asszem pénzbüntetést is lehetett felfüggeszteni), aminek a végrehajtását bizonyos feltételek megléte esetén felfüggesztik X időre. A próbára bocsátásnál eleve a büntetés kiszabását halasztják el X idejű próbaidőre. Jól írtam csajok? :)
(Nem rossz ez, legalább kicsit előhozom a régen tanultakat:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 19:10:04

@másodpéldány: Sixx itt kifejtette, hogy az ártatlanság vélelme, meg minden mindenkit megillet (kivéve a fidesz/eske/t), tehát Lacccit is megilleti. Elítélve ugyan nem volt, de a próbára bocsátásban azért benne van, hogy valahol a törvény szegélyén járt, illetve csinált valami törvénytelent, csak a bíró megítélése szerint elég ennyi hátrány ahhoz, hogy máskor ne csináljon ilyesmit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:10:07

@Fu Szekh Li: alapvetően nincs.

Btk.:

A próbára bocsátás

65. § (1) A bíróság a vétség, valamint a háromévi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő bűntett miatt a büntetés kiszabását próbaidőre elhalaszthatja, ha alaposan feltehető, hogy a büntetés célja intézkedés alkalmazásával is elérhető.
(2) Nem bocsátható próbára
a) a visszaeső,
b) aki a bűncselekményt bűnszervezetben követte el,
c) aki a szándékos bűncselekményt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélése után, a végrehajtás befejezése előtt követte el, vagy
d) aki a szándékos bűncselekményt a szabadságvesztés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el.
(3) A próbaidő tartama egy évtől három évig terjedhet, a tartamot években, vagy években és hónapokban kell meghatározni.
(4) A próbára bocsátott pártfogó felügyelet alá helyezhető. Ha a próbára bocsátott a pártfogó felügyelet magatartási szabályait megszegi, a próbaidő egy alkalommal, legfeljebb egy évvel meghosszabbítható.
66. § (1) A próbára bocsátást meg kell szüntetni, és büntetést kell kiszabni, ha
a) a próbára bocsátottat a próbára bocsátás előtt elkövetett bűncselekmény miatt a próbaidő alatt elítélik,
b) a próbára bocsátottat a próbaidő alatt elkövetett bűncselekmény miatt elítélik, vagy
c) a próbára bocsátott a pártfogó felügyelet magatartási szabályait súlyosan megszegi.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott eseteken kívül a próbaidő elteltével az elkövető büntethetősége megszűnik.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:10:52

@másodpéldány: nekem úgy tűnik, itt csak te foglalkozol ezzel, már mindenki, aki a tém
hoz hozzászólt jelezte, hogy nem nagy ügy.

kamilla123 2015.02.14. 19:11:06

@natalja: igen, Fanni folyékonyan beszélt, de kb ugyanazt mondta végig (szoli, tündér, boldogság), igaz, h őt nem is kérdezték nagyon semmiről, csak hagyták beszélni, ha jól emlékszem

nekem amúgy a villában nem tűnt fel,h Zsu ennyire csinos, tök ja alakja van, meg nagyon szépek a lábai

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 19:11:07

@Csak ügyesen!: Viszont így kezdődik a pletyka és a tények eltúlzása.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:11:52

Illetve felfüggeszhető a szabadságvesztés végrehajtása.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:12:31

@Fu Szekh Li: Hogyne lenne, sok van. A próbárabocsátás intézkedés, nem büntetés. Megállapítják a bűnösségét, de ha a próbaidő alatt nem ítélik el újra, akkor nem szabnak ki büntetést. Nem lesz priusza, kap erkölcsi bizonyítványt stb. A felfüggesztett valójában a végrehajtás módja, nem büntetés és nem intézkedés. Abvan az esetben ugyanis a büntetés a szabadságvesztés. Valójában szabadságvesztést szabnak ki, ami a legsúlyosabb büntetés, csak annak a végrehajtását felfüggesztik próbaidőre. Lesz priusza, nem kap erkölcsit meghatározott ideig. (Fiatalkorúaknál kicsit mások a szabályok). Szóval az egyik egy enyhe intézkedés, a másik egy súlyos büntetés.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 19:12:40

@Krétagarbó: Igazából nem elhalasztják a büntetést, hanem ki sem szabják, csak akkor, ha próbára bocsátás időtartama alatt valami történik.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:12:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: de van, nem? Az egyiknél van büntetés kiszabás, a másiknál nincs.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 19:13:20

@másodpéldány: Bocs, de te most jó nickkel vagy bent.? Mert épp azt az embert véded, aki szerinted megerőszakolta Edinát.

másodpéldány 2015.02.14. 19:13:33

@Krétagarbó:

én szerintem nagy ügy, mert a nagyközönséget most igenis félrevezetik, magyarul manipulálják ezen az ügyön keresztül, miközben tönkretesznek egy embert, akinek nyilvánvalóan mást ígértek...

de ha körbenézel, mások értik, miért lovagolok ezen, szóval nem kell úgy tenni, mintha ez az rtl-es viselkedés csak engem zavarna...

Krétagarbó 2015.02.14. 19:14:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem azt írtam, hogy a büntetést halasztják el, hanem a büntetés kiszabását.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:15:03

@másodpéldány: azért, mert te képtelen vagy megérteni, hogy egy ilyen reality hogy működik, arról nem mi tehetünk. Aki ilyen műsorba megy, ezzel tisztában van, nem kell sajnálni. Nem fog ő rossz apanázzsal kijönni. Nem sajnálom, mert gondolkodott volna korábban. Igen, mentesül a következmények, hátrányok, stb alól, de most visszaüt, meg ne kelljen már sajnálni senkit ezért.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:16:43

@Fu Szekh Li: már próbára bocsátotta, most éppen Lacci pártfogó felügyeletét látja el:)

Krétagarbó 2015.02.14. 19:18:16

@Csak ügyesen!: büntetőzöl egyébként? ahol dolgoztam, mi sosem vállaltunk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:19:02

A baj, h azt sem tudjuk, h most mi volt, felfüggesztés, próbára bocsátás, lószart sem tudunk. Kikérhetném a papírokat, nem telne sokba, de annyira meg nem érdekel.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:19:20

@-pkata-: És ami a legfontosabb, egyik pingvinnek sem volt még rendőrségi ügye! :)

Gia 2015.02.14. 19:19:39

@kamilla123: Tényleg jók voltak a lábai.És szerencsére most az ikreket sem pakolta ki.

Costanza 2015.02.14. 19:19:50

@Tündérfalvi Anti: hasznalt cipobe is lehet rakni, es kiszivja a budit.... pl edzocipobe.. csak hol lehet kapni nagy mennyisegben amugy?

másodpéldány 2015.02.14. 19:19:51

@Fu Szekh Li:

nem mondd már nekem, hogy a két dolog között nem tudsz különbséget tenni!

ugye az egyik ügyben hozott itéletet, vagy nem itéletet nem akarod összekeverni a másikkal?

ami a villában történt eseményt illeti, ott a legnagyobb felelősség SZINTÉN az RTL-t terheli...

A manipulálási szinten ér össze a két történet, de a cselekmény más és más... az egyik ügyet nem vetítheted rá a másikra.

úgyhogy légy szíves ne tettesd a hülyét kedves ZOKNI...

na megyek is, kicsit kipihenem ezt a sok kipihent hozzászólást...

kamilla123 2015.02.14. 19:19:59

@Tündérfalvi Anti: igen, sztem Dani bizalma ott omlott össze végképp a villában Zsu-val szemben. És azt a levelet az őszinte Edinka írta

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:21:32

nem nyertem a lottón, csajok :(((( se a szerelemben, se a szerencsejátékban nincs szerencsém... elbaszott egy példány vagyok :)))

Krétagarbó 2015.02.14. 19:22:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ha nem volt kirívóan súlyos, nem szoktak - főleg fiataloknál - elsőre komolyabb dolgokat, általában ilyenkor élnek a próbára bocsátással. Van akinek ez elég egy életre. A sajtó meg általában keveri a dolgokat, még véletlenül sem néznek utána pontosan annak, hogy mi micsoda, tisztelet a kivételnek persze... (de az nem a blikk:)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:23:20

Viszont ha annyira megy a büntetőügyek tárgyalása, adhatnátok tanácsot elvi esetre.
Ha a 16 éves fiam pofán vág egy 8 éves fiút, aki folyamatosan és rendszeresen veri a fiam 8 éves húgát, akkor abból baja lenne? Most nem arra gondolok, hogy megkeresi a kis pondrót és dirr-durr, lekever egyet, hanem amikor épp szemtanúja annak, hogy gyepálják a tesóját. Milyen szinten avatkozhat bele büntetlenül?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:23:49

@Krétagarbó: a lényeg, h semmit sem tudunk :D Ha próbára volt, akkor volt pártfogója :D

kamilla123 2015.02.14. 19:24:02

@Costanza: sztem is felméri, h neki ez egy nagy lehetőség, h a tv-ben szerepelhet, építgetheti talán a karrierjét, nem fogja elcseszni azzal, h nem kért kampánybeszédet mond, aminek amúgy semmi értelme, mert attól, h Dani mondja, még senki nem fog Dinkára szavazni, aki nem akar. Zsu is Danit mondta Dani Denisz párbaj előtt, mégsem hiszem, h meggyőzte a Zsu fanokat.

Gia 2015.02.14. 19:24:42

@-pkata-: "Isten a tenyerén hordoz.Csak néha tapsol." :-)))))))))))))

2015.02.14. 19:25:09

@-pkata-: hallgass Apostolt :)

,, 2015.02.14. 19:25:20

Igazából erről a felfüggesztettről is Edina tehet.
@Krétagarbó: köszönöm a dalcsit, nagyon be vagyok most flegmulva, majd vmikor visszatérek kommentálni:(

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:25:26

@Costanza: Itt linkeltem @Tündérfalvi Anti:
Büdös cipőbe a legolcsóbb, ha teafiltert teszel. Bevált, használjuk. Úgyis mindig van olyan tea, ami ihatatlanul pocsék.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:25:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Inkább be tedd, durván személyiségi jogokat sértene :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 19:27:03

@Krétagarbó: Igaz, ma mindent pontatlanul írok, összevissza beszélek:( Jobb lesz, ha ma nem okoskodom:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:27:45

@Tündérfalvi Anti: minősítés kérdése. Akár lehet úgyis, h semmi, de ez sok mindentől függ. Tekintettel arra, h a gyerek 12 éven aluli, nem kizárt, h előveszik. Meg nem mindegy, h könnyű testi srtés, súlyos, egyebek. A legtutibb, ha megfogja a kezét, lábát, stb, abból nem lehet baja, max ellöki Ha valami külsérelmi nyoma is van, akkor nem fog jól kijönni. Enyhítő, h a tesót akarta védeni, de attól még ő nem kezdeményezhet.

Costanza 2015.02.14. 19:29:17

@Tündérfalvi Anti: oh micsoda otletek, hihi kosziii :)

Gia 2015.02.14. 19:29:21

@foxglove (F6): Remélem nem a Balentín nap miatt van rosszkedved?

másodpéldány 2015.02.14. 19:30:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

nagyon is tudom, hogy működik ez a fajta reality, és nem értek egyet ezzel a működéssel,
lehetne úgy is működtetni, hogy a résztvevőknek ne kelljen sérülnie.,

a kölykök meg akik vakmerőségből, kalandvágyból és egyébből bemennek, nos nekik viszont tényleg halvény gőzük sincs hogyan fognak visszaélni velük, és milyen életre szóló következményei lehetnek egy ilyen szereplésnek...

nekem konkrétan fáj a velük való visszaélés, még az olyan szereplőkkel való visszaélés is fáj nekem, akik nem a szívem csücskei, mert az ő alapvető emberi jogaik sincsenek tiszteletben tartva, bábként dobálódznak velük és manipulálják őket.

ismétlem, el tudok képzelni, sőt léteznek is olyan reality showk, ahol az emberi méltóságot nem tömik húsdarálóba...

hogy mondjak egy szélsőséges példát, bizonyos túlélő showk, ahol pl meztelenül kell túlélni mondjuk 3 hetet a legveszélyesebb környezetben egyedül vagy párban...

azok a filmek a meztelenség ellenére sem sértik meg a szereplők emberi méltóságát, szóval még csak a meztelenségről sincs szó, hanem a tisztán a manipulációról, a közönség és a szereplők manipulálásáról agymosásáról...

egyébként a lekezelő hangnemet részedről meg egyáltalán nem értem... mire föl?

igen, én nem tudom ezt olyan hidegen. ridegen és leszakadtan nézni mint te...
szívesen néznék olyan valóság showkat, ahol ugyanezek a fiatalok vannak, csak épp nem manipulálják agyon őket, és nem használják ki őket a végletekig, és nem csalják ócskén lépre őket...

ugyanis pontosan egy életre sérülhetnek, és ismétlem, nem nem tudnak róla, és nem értik, ezért is lehet velük megtenni...

Ditti82 2015.02.14. 19:30:01

Négyszázharmincnyolcadik. Fákkjeeeee! Hajrá, Laci! Edina, takarodj!

kamilla123 2015.02.14. 19:30:54

@Ditti82: Ditti, Te nem Edina fan voltál? vagy az régen volt? vagy rosszul emlékszem? mi történt?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:31:28

@Ditti82: te most mit csinálsz? 438 ember homlokához nyomtál eddig pisztolyt, hogy Laccra szavazzon? :)

Krétagarbó 2015.02.14. 19:32:04

@kamilla123: milyen levélről van szó? arra emlékszem, hogy Edina írt egy levelet, amit titkolt, hogy őr írta, de nem emlékszem ilyen összefüggésben erre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:32:28

@Szoba kilátással: meglehet, h olyan helyen dolgozom, ahol az aktáját nem tartana sokba előszedetni ;)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:33:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Az a baj, hogy az a kis szemétláda már beszólt a fiamnak, közölte, hogy úgysem verhetsz meg, amikor legutóbb elkapta a gyereket, hogy nem bántsa a húgát.
Félek, hogy egyszer elszakad a cérna és esetleg úgy szedi le a lányomról a kölyköt, hogy az véletlenül a falhoz csapódik. A gyerek családja tuti ügyet csinálna belőle, már engem is megfenyegettek, hogy feljelentenek, amikor szóltam a szülőknek. Pedig csak annyit mondtam, hogy ha a fiúk még egyszer megveri a lányom, akkor feldugom a seggükbe, döntsék el, hogy fejjel előre vagy a lábánál fogva.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:33:47

@Gia: na kössz :) akkor inkább ne vegyen fel, ha leejt :)
@Hadrian77: van egy pár a gépemen, de nem sok kedvem van most hozzá :)

Costanza 2015.02.14. 19:33:54

Lacci holnap kigyon a villabol es bemegyen a cellaba, csak ket betut kell majd felcserelni, szerintem eszre se veszi majd.
De viccet felreteve, hat igen, ejnyebejnye, lejaro kampany, igazsagtalansag, ovon alul, stb... Gaz....

Gia 2015.02.14. 19:33:54

Ki szerette itt a Bridget Jonest?Most van a Viasaton.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:34:24

@foxglove (F6): szivi, na flegmulj csak kifelé:)

Ditti82 2015.02.14. 19:35:01

@kamilla123: Inkább Edina-párti voltam/vagyok Zsu és Fáncsi ellen. De amit azóta, különösen Dani kiesése óta csinál, az rettenet. Szegény Laci. :( Robin-fan voltam. Szíp embör is, meg uantiordenáré is. :D
@-pkata-: Azt hittem, enyém lesz a négyszázharmincnyolcadik komment, de elrontottátok. :( :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:35:43

@Tündérfalvi Anti: És te nem jelentheted fel a gyereket? Nincs ott vmi kamera, ami esetleg rögzíthette vagy a lányodon külsérelmi nyom? Véraláfutás, ujjlenyomatok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:35:46

@másodpéldány: lehet itt a hatszázadik példát is felhozni, ha egyszer ez a formátum erre épül, ki vagy szolgáltatva. Nincs mit szépíteni, nem mellesleg meg ezek a srácok dörzsöltebbek már, h mi derül ki, meg mi nem, mint mondjuk a vv4esek, nem kell félteni őket :)

Costanza 2015.02.14. 19:38:00

@kamilla123: Igen, es szerintem jol mutatott, pedig eddig ez nekem sose tunt fel. :) Kicsit meg megferfiasodik, es lehet ot is kiprobaljak majd valamire.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:38:37

@-pkata-: Már voltam a gyámhivatalban, azt mondták, tanítsam meg megvédeni magát, mert mindenhol lehetnek verekedős gyerekek, vagy vigyem el a kicsit másik suliba. Ismerik a családot. Híresen sokszor kérnek segíílyt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 19:39:01

@Tündérfalvi Anti: nem tudom, h hol csinálja ezt, de ha iskolaudvar pl, akkor ott kell szólni. Ha nem, az már más kérdés.

kamilla123 2015.02.14. 19:39:07

@Ditti82: igen, most már én is ott tartok, h Robin nyerjen. nekem mondjuk mindig szimpi is volt, csak volt, akit jobban bírtam. Főleg tetszik,h Edinával bevállalja a konfliktusokat. Meg hát persze nagyon szép embör. Mondtam is tegnap, h jól nézzük meg magunknak, mert ilyen az ÉH-ban nem lesz :-) oda jobb is lett volna, legalább fürdőruhában nézegethettük volna :-)))

Ditti82 2015.02.14. 19:39:12

@-pkata-: Legfeljebb a körmeimet nyomhatnám mások fejébe, hogy szavazzanak Lacira. :D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 19:39:14

@másodpéldány: tudod, ha szerintem egy pasi megerőszakol egy nőt, akkor nem érdekel az, hogy más ügyben elítélték-e vagy sem, és ezzel az RTL hogyan foglalkozik. Nem sajnálnám, hogy elveszítheti a nyereményét, mert szerintem egy ilyen ember nem érdemli meg. Lehet, hogy ez jogilag nem helyes, de nem én vagyok a TASZ.
Mondhatnám, hogy nem értem azt, hogy te itt háborogsz ezen, de sajnos értem. Csak kurvára unom már, hogy mindig hosszan jajongsz itt valamin. Mielőtt megsértődsz, elmondom, hogy jogod van ezt tenni, nekem jogom van unni.
Az, hogy az RTL manipulál, nyilvánvaló. Ezen megint nem tudsz változtatni. Ez, mint a múltkor írtam, gumicsont. Hozzátartozik a műsorhoz. Ha nem tetszik, akkor ne nézd.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:39:14

@Tündérfalvi Anti: elvileg jogos védelem lehet, ami miatt nem büntethető, de ehhez kell, hogy az arányosság ne sérüljön, tehát ha mondjuk a 8 éves fiú éppen veri a lányod a puszta kezével, akkor nem lehet nekimenni késsel vagy baseball ütővel. Azt nem tudom, hogy itt az életkoroknak van-e jelentősége, talán "csak ügyesen" kisegít ebben. Mindenesetre, ha ez valós sztori, én azt javaslom, hogy védje meg, szedje le a gyereket a lányodról, de ennyi, nem jó belemenni tovább...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 19:41:04

Nem értem a vitát... 2 ügye volt Lacinak. Az elsőben amikor a civil ruhás rendőrökkel verekedett. Az még 18 éves kora előtt volt. Most azt felejtsük el!!!

Mielőtt bejött a villába, volt egy másik bírósági ügye. Buliztak, és Laci egy széket kihajított a csukott ablakon. A RTL. tudott róla, ennek ellenére bemehetett. Alig költözött be, rá 2 napra ki kellett vigyék a bírósági tárgyalásra. Akkor a bíró elhalasztotta a tárgyalást, és 2015.02 16 -ra tűzte ki. Ebben nem hibás sem a RTL, és főleg Edinának nincs semmi köze hozzá. De már elkezdtétek az összeesküvési elméletet gyártani. A bíró így döntött, és gondolom leszarja a VV -t. Az meg, hogy tárgyalásra megy, se nem oszt, se nem szoroz. Aki kedveli, úgyis rá szavaz. Majd lesz még pár tárgyalás, és egy pénzbüntetést fog kapni garázdaságért. -ennyike- Szép estét! :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:42:07

@Tündérfalvi Anti: rendőrség? ha a kislány meg visszaüt, akkor meg ő lesz a hibás... tegyél feljelentést.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:42:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de, én szeretem.:) én is szoktam, meg tévedni is:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:43:20

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: A cikk szerint ez is évekkel ezelőtt történt. "Az eset, amiért a bíróságon felelt, még évekkel ezelőtt történt. Lacit garázdasággal vádolják, mert a gyanú szerint egy házibuli folyamán kidobott egy széket az ablakon…"

Ditti82 2015.02.14. 19:45:28

@kamilla123: Megnéztem a kezdő felhozatalt, hát, sehol egy Kristóf vagy egy Korleóne. :(

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:45:42

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Tegnap elmondhatta volna a játéknál:
- azért kell nekem megnyerni a játékot, hogy ki tudjam fizetni a garázdaságért kiszabott bírságot :)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:46:12

@másodpéldány: Az RTL tudott mindkét ügyről, Laci tehát elmondta nekik, innentől kezdve kétlem h meg fog lepődni azon h a bulvárba is bekerült. Nem ezen fog múlni a jövője. /Azon már inkább h minek ment be egy ilyen műsorba, az életére megoldást nem fog adni, viszont munkát is nehezen fog találni. De azt sem a bulvár miatt, hanem azért mert szerepelt a VV-ben./ De hát ez csak a szokásos probléma minden VV szereplőnél.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:46:30

@szerivan: Őőő, a kalapos arc is nő? Jujj:) Dóri mintha kicsit sokat szolizott volna.

Krétagarbó 2015.02.14. 19:47:29

@Ditti82: @Gia: ne írjuk le így előre:))) hátha, hátha...

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:47:29

@-pkata-: Suliváltás lesz szerintem. De köszi :)
Hagyjuk is a témát, csak hirtelen annyi joghoz értő ember került elém, gondoltam megkérdezem, hogy jól gondolom-e a dolgot. Sajnos igen:(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:48:33

@Tündérfalvi Anti: Én tuti feljelentettem volna már az első alkalommal. De én ilyen hebrencs vagyok.

kamilla123 2015.02.14. 19:48:39

@Ditti82: :-)) mondjuk Corleone nekem a személyisége miatt tetszett inkább. Külsőre sztem nem figyeltem volna fel rá első blikkre. Lehet,h majd idővel küldik be a jó pasikat is, reménykedjünk. Most azért el voltunk kényeztetve a VV-ben :-)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:48:49

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Igen, ez a helyzet rövid összefoglalása, és én is ezt a kimenetelt tippelem. Bár ha szerencséje van, még fel is menthetik, a garázdaságos ügyek ritkán szoktak egyértelműek lenni, az események után évekkel meg pláne nem :D

Gia 2015.02.14. 19:49:27

@Krétagarbó: Igen.Hátha nátha.. :-)))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:49:45

@-pkata-: De már itt is írták az okosok, hogy 12 év alatt nem büntethető.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 19:50:56

@Tündérfalvi Anti: A gyerek nem, de a szülőt előveszik helyette.

Ditti82 2015.02.14. 19:53:27

@kamilla123: Jah, persze, Korleóne nem külsőre volt megnyerő. :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 19:53:46

@Tündérfalvi Anti: Be kell üzenni Neki! :) Engem már fáraszt az egész. Van még 2 hét, aztán soha többet nem nézek VV -t. :))) Szappanoperákat sem nézek soha. Rosszul viselem az agymosást.:) Szerencsére van elég csatorna, van miben válogatni.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 19:55:10

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Mit nem értesz? Gonosz RTL manipulál, és jaj szegény fiatal játékosoknak, hogy ezt megteszik velük!!!

gonosz RTL
ad okot hosszan zsongó
burús kommentre

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 19:58:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Én a Denisz-Dani párbaj "kampányánál" majdnem feladtam, de most már kibírom ezt a 2 hetet.
Édent meg még nem láttam, de lehet belenézek, annyian beszélnek itt róla. Maximum elválik tőlem a család, de legalább lesz innen ügyvédem :)

kamilla123 2015.02.14. 19:58:53

most nézem a vv oldalon a kis videót, amiben Fanni és Denisz filmet forgatnak arról, h mindenki alszik. Fanni megáll Dóri sminkkészleténél és vmi megjegyzést tesz Dórira. Már régóta az a benyomásom, h Fanni marhára nem bírja Dórit, mert féltékeny rá, ahogy mindenkire. Csak az ő világában Dóri egy elképesztően szép nő (mondjuk jobban is néz ki, mint Fanni), és egyszerűen félt attól Fanni,h Dóri lenyomja, vagy elveszi tőle Deniszt, ezért volt jóban vele. Valahogy a Dórival szembeni kis szemétségek egyre jobban kijönnek, és ettől nem lesz Fanni szimpatikusabb. Pont az ilyen kis aljas elárulások miatt szerettem ki anno Edinából is. Fannit mondjuk soha nem is bírtam különösebben.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 19:58:55

@-pkata-: Ööö, nem, nem kerül :) Csak a gyámügyeseket kell értesíteni.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 20:01:35

@Csak ügyesen!: Arról nem is beszélve, hogy Ő a harmadrendű vádlott. Tehát történtek ott keményebb dolgok is, de Őt csak a szék dobálással vádolják. Örülhet Laci, hogy egyáltalán beengedték a villába, mivel tudták, hogy ki kell menjen a tárgyalásra. Ott van, ha rászavaznak, vissza megy, ha meg nem szavaznak rá, akkor nem a bírósági ügye miatt, mert ezt már lehetett olvasni 2014 novemberében. De erről senki nem tehet rajta kívül. Vagy Ő nyer, vagy Edina.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:05:10

@Csak ügyesen!: na nehogy már ne legyen erre megoldás! Ha a gyámügy nem segít, akkor kiverem a balhét a rendőrségen, aztán nyomozzanak ismeretlen tettes ellen. Ha elmész vagy 3 szor látlelettel, kurvára megunják sztem, és vmit lépnek. Mint kolléga az OTP riasztóval. Minden nap ugyanabban az időpontban megszólalt. Egy idő után megunta és betelefonált a rendőrségre hogy szól a riasztó. Betelefonált vagy 3-szor, rendőrök kijöttek és opsz, negyedszerre már nem szólt... Éééérdekes. Vagy megtanulták használni, vagy megjavíttatták, mert gondolom megbaszták a fiókot a potya kiszállás miatt. Ahányszor kihívják őket /feljelentés megy, nekik annyiszor kell jegyzőkönyvezni meg dolgozni vele. Nálunk csendháborítás miatt volt ilyen. Rendőr felhívta T szomszéd figyelmét rá, ha még egyszer ki kell jönnie, akkor bünti lesz, jobb lesz, ha észhez tér. Neki az annyiszor papír munka, ahányszor ki kell jönnie intézkedni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:07:07

@-pkata-: a valóság azért nagyrészt sajnos nem így működik, főleg nálunk, pl.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:08:13

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: mekkora megállapítás, vagy ő nyer, vagy Edina :D :D :D Bocsi, de ez olyan viccesen hangzott, mint az "aki nyer a végén, az nyer" vagy hogy volt :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 20:09:44

@Fu Szekh Li: Nem csak az RTL, hanem Edina is hibás, hogy a bíró hétfőre tűzte ki a tárgyalást. Az ember esze megáll. Mindenki hibás, csak Laci nem! /// Edina nyer...Lacit elítélik. Majd visz be neki kaját. Aztán ha kijön oda költözik Edinához. Anyuka mint óriás kamera a sarokban figyel, amikor egymáséi lesznek. Laci dolgozni fog, Edina átveszi az egyetemi diplomáját...itt a vége, fuss el véle! Hajrá Edina! :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:10:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem szabad feladni, mert akkor csak felbátorodnak, hogy nekik mindent lehet, mert nem történik semmi. Gyereket dokihoz, látlelet, rendőrség. Nem történik semmi? Megint megverik? Doki, látlelet, rendőrség. Dolgozzanak a pénzükért. Az a dolguk. Ha az állampolgár nem kényszeríti ki az igazát, senki nem fogja. Nem mondom, hogy egyszerű lesz, mert normálisan ennek valóban nem így kéne működnie.

2015.02.14. 20:12:14

Azért ez a Laci ügy kutya f*sza ahhoz képest, hogy a tv2 Berkivel műsort vezettetett.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 20:14:37

@Tündérfalvi Anti: Én is arra gondoltam, hogy a most vasárnapit megnézem, de a többit már nem! De most, hogy hamarabb vége lesz ,kibírom ezt 2 hetet. Édent nem nézek, elég volt a VV. Ki kell pihennem, ezt sok hülyeséget, ami itt ment.Szerencse, hogy a vérnyomásom rendben van.:)))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:14:49

@kamilla123: Fanniék megmutatták, hogy a 24 órából, hogyan alszanak 22-t a nyugger otthon lakói. Még szerencse, hogy épp találtak a villában egy gazdátlan kamerát, amivel ezt meg tudták örökíteni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:15:54

@-pkata-: borsodban nem ez a realitás :D

Itt előveszed a gyereket, elintézitek :D

Krétagarbó 2015.02.14. 20:19:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: pedig igazából a gyerek szüleit kellene elővenni, nem a gyerek a fő ludas ebben.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:19:38

@-pkata-: Tudod a rendszer az embert a gyerekén keresztül tartja fogva. A legtöbb suli nem foglalkozik ezekkel az esetekkel, a gyámügy sem, a rendőrség sem. A szülő meg egyfelől szenved, mert nem tudja megvédeni a gyerekét (ez a gyereknek sem jó üzenet), másfelől fél, hogy még jobban kiszúr a gyerekkel, ha nagyobb ügyet csinál belőle. Főleg, ha esetleg a szemben álló félnek sokkal nagyobb rutinja van az alvilági lerendezésben.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.14. 20:20:05

@-pkata-: Ne fárasszál már!!!! Vasárnap párbajoznak Vagy Laci nyer, vagy Edina...

Nem a végjátékról írtam...ott 3 játékos lesz, és egyenként esnek ki. Mi bajod van?
Nincs kedvem vitatkozni. Direkt félreértelmezel mindent. További jó szórakozást!
Szép estét mindenkinek!

2015.02.14. 20:23:25

@-pkata-: ugyan, majd kikockázzák a Berki fejét :)

Costanza 2015.02.14. 20:23:30

Jaaj mikor lesz mar vege ennek a buzi valentin napnak, valaki dobjon mar fel valami szivmelengeto temat, kulonben itt halalra iszom magam, kibe legyek szerelmes? Se Lacci, se Dennis, akkor Robinba? Amugy lehet tudni, volt mar elolrol zuhanyzas? Hatulrol jo. Elolrol meg nem lattam. Becsapos volt a video is, valoban olyan nagy becsapas ez a magyar media... :S

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:24:06

@Krétagarbó: A gyerek szülei jó munkás cigány emberek, akikkel nem sikerült szót érteni. Ja, bocsi, nem dolgozik senki a családból. De legalább sokan vannak.
A nagyobb tesókkal sem tudtak annó semmit kezdeni, azok is terrorizálták a sulit. Ez van. Majd egyszer lesz egy harcosabb szülő, aki ananász alakú fémdarabbal oldja meg az ügyet. Ez van.

másodpéldány 2015.02.14. 20:24:36

@Fu Szekh Li:

én nézem, neked viszont nem kötelező se olvasnod amit írok, se reagálni rá,

amiről írok az pontosan az a gumicsont, amit muszáj rágni és nem szabad kiköpni, mert emberéletek függnek tőle... nem csak az övék, hanem az enyém, sőt a tied is...

ha ezzel nem értesz egyet, akkor jogodban áll ignorálni engem, mert halálosan unom, hogy állítólag unsz, miközben semmibe se kerül neked ejteni engem...

csókolom!

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:25:02

@Costanza: Kata is itt kesergett, dobjátok össze amitek van :)))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:28:44

________$$$$$$$$______$$$$$$$$$__________
______$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$_______ _
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____ __
______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$________
________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__________
___________$$$$$$$$$$$$$$$$$__________ ___
_____________$$$$$$$$$$$$$_______________
________________$$$$$$$__________________
__________________$$$________________ ____

Ne veszekedjetek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:29:24

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Te lökött vagy. :)
Azon röhögtem, hogy az hogy vagy ő vagy Edina nyer, baromi nagy megállapítás, mert más lehetőség nincs, pont mint a másik mondatban...
Nekem nincs párom Valentin napon és te vagy harapós? :) Vau :)
@Tündérfalvi Anti: nekem csak mézes páleszom van.

Costanza 2015.02.14. 20:29:44

@Tündérfalvi Anti: Jo akkor Kata es en berongyolunk a villaba, es valentin nap alkalmabol hatulrol ravetjuk magunkat Robinra, es holnap lehet itt az esemenyeket kielemezni, valoszinu a rendorseg is kijon majd, lesz majd nemulass... :))) mar vannak ugyvedeink is legalabb. yeey

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:31:23

@Hadrian77: vagy kivágják... :D :D mint a láthatatlan ember és csak a hangja lesz :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Tündérfalvi Anti: Hát de ha senki nem lép semmit, akkor semmi nem fog változni. :(

Fu Szekh Li 2015.02.14. 20:31:36

@másodpéldány: miért függ az én életem attól, hogy a RTL hogy manipulál??? Ezt fejtsd ki lécci, érdekelne.
Ragozás:
én unom
te unod
ő is hallotta már eleget
mi unjuk ti unjátok
nekik meg már tele van a tökük vele

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:31:55

@Costanza: Megnézném, hogy mit lépnének erre a bentiek :)
Azt hinnék, hogy beavatottak vagytok és feladat az egész.

Krétagarbó 2015.02.14. 20:32:11

@Tündérfalvi Anti: gondoltam, hogy ez a szitu, csak ilyenkor sajnálom ezeket a gyerekeket is, ebbe nőnek bele, kitermelik a következő ilyen generációt...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:32:13

@Tündérfalvi Anti:
Hegyes fogakkal mard az ajkam,
Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam,
Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak.
Harapj, harapj, vagy én haraplak.

Ha nem gyötörsz, én meggyötörlek,
Csak szép játék vagy, összetörlek,
Fényét veszem nagy, szép szemednek.
- Ó nem tudom. Nagyon szeretlek.

Úgy kéne sírni s zúg a vérem,
Hiába minden álszemérem,
Hiába minden. Ölbe kaplak:
Harapj, harapj, vagy én haraplak!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:33:03

@Costanza: Nekem Laci kell, de jöjjön még vki, hogy Edinát elintézze :)

Krétagarbó 2015.02.14. 20:35:20

@Costanza: Bocsi, de ha választani lehet, akkor Robint védeném:)))) De csak azért, mertjó a segge.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:36:19

@Krétagarbó: Tudom. Kapcsolatban vagyok hátrányos helyzetű gyerekekkel. Szinte lehetetlen kitörniük a szocializáció miatt. És általában a segítő kezet harapják meg először :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:37:08

@Tündérfalvi Anti: @Krétagarbó: én csakis azért nem kesergek ma, mert leszarom a valentin napot, valamint beteg vagyok :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:37:40

@Tündérfalvi Anti: Gondolom, az van legközelebb, nem? Azért ez olyan gáz. :/

Costanza 2015.02.14. 20:39:26

@Krétagarbó: jaj nem vagyok fiu, nem kell tolem vedeni.. Jogilag meg megertem, jo segge van. :)

minden reggel 2015.02.14. 20:40:01

@Costanza: és ha arra gondolsz, hogy mivel nem vagy lekötve, tulajdonképpen mindenféle lehetőségek nyitva állnak még? magas, alacsony, szőke, barna, vagy akár afro-származású? Fanni hogy irigykedne...

Fu Szekh Li 2015.02.14. 20:40:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: úgy tudtam, neked itt vagyok én. Egész délelőtt a szerelmemet vallottam ;-)

Krétagarbó 2015.02.14. 20:41:19

@Costanza: én is így gondoltam, hogy lány vagy, azért nem értettem, hogy @Tündérfalvi Anti: miért írta, hogy dobjátok össze pKatával, amitek van:)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 20:41:20

Jó estét!
Hátha valaki hallgatózna még kezdésig egy kis "klasszikus"-t:)

www.youtube.com/watch?v=9ckv6-yhnIY

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:42:02

@Krétagarbó: Ha az ember magányos és számít neki a Valentin nap, akkor ne válogasson :)

Costanza 2015.02.14. 20:42:03

@-pkata-: Jo, ugyis fel kene razni egy kicsit szegenyt. :) Habar Edinat nem tudom hogy szedned le magadrol, hihi

Krétagarbó 2015.02.14. 20:43:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én is le szoktam amúgy szarni, de most, hogy nincs itthon az embör, szarabb. Javul az állapotod? Remélem, már nincs lázad.

Costanza 2015.02.14. 20:43:18

@Krétagarbó: En azt hittem azt gondolta, hogy terapiazzunk egyutt, mint ket egymasba borult nyirfa, de most hogy mondod valoszinu azt hitte fiu vagyok :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:43:38

@-pkata-: már egy hete beteg vagyok, na jó, kedd óta, de le sem szarcsizod :D

@Fu Szekh Li: igen, nekem mmkk itt vagy, de ez lehet szerelmünk próbája :D

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:43:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :)))

Mi sem a Valentin napot, se a nőnapot nem tartjuk, egész évben szeretés van :)

Gyógyulgass!

Csak ügyesen! 2015.02.14. 20:43:47

@-pkata-: Ez mind szép és jó, csakh nem arról szól a történet h a hatóságok lusták és nem csinálnak semmit, hanem ha akarnak se tudnak mit csinálni, mert nincs rá eszközük. Nincs meg sem a jogszabályi háttér, sem az intézményi háttér. Büntetőeljárás nem lehet, iskola nem küldheti el, marad a gyámügy, aki havonta egyszer megnézi h kap-e enni a gyerek. Aztán kb ennyiben ki is merültek a lehetőségek.

Krétagarbó 2015.02.14. 20:44:05

@minden reggel: hohó, hol van a reggeli kávém? :)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:44:30

@-pkata-: De. Az. A nyomor mindig újratermeli önmagát. Nem csak anyagi értelemben.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:45:02

@Tündérfalvi Anti:
A semmiért egészen-t is nagyon szeretem. Meg az elbocsátó szép üzenet... Hideg kiráz tőlük.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:45:18

@Krétagarbó: azt elvileg leküzdöttem, lassan immunis leszek a gyógyszarokra.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 20:46:04

@-pkata-: Mit mondjak erre, nekem is Laci kéne, de én nem vagyok ennyire bátor :D

Krétagarbó 2015.02.14. 20:46:14

@Tündérfalvi Anti: Szabó Lőrinc kötet nálam is ott volt olykor-olykor:))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:46:23

@Krétagarbó: Én sejtettem, hogy Costanza lány, de minek szomorkodjanak egyedül, közösen nagyobbat lehet sóhajtani, erre gondoltam. Katának meg van hozzá mézes pálesza is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:46:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Mert egy önző egoista Fanni vagyok. :) Elvagyok foglalva a magam nyomorával. :) Meg alig látlak vazze. (Tudom, tegyek fel nagyobb dioptriát)

minden reggel 2015.02.14. 20:47:28

@Krétagarbó: kísérletezgetek :) vissza fog jönni, KV nélkül nincs reggel :)

Krétagarbó 2015.02.14. 20:48:47

@Costanza: végülis, az ember sosem tudhassa:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:48:51

@Tündérfalvi Anti: mondjuk szokatlan így egyedül, nem vok ehhez hozzászokva, ezen úgy elmerengtem.

Köszike.

Costanza 2015.02.14. 20:49:15

@minden reggel: Hat ha belul szep, akkor kivul is megszepul, nem?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:50:35

@-pkata-: mivel beteg vagyok, azért voltam kevesebbet, de nem egyszer bejelentettem, h dögrováson vagyok, direkt miattad, de nem baj, mások szeriznek :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 20:51:27

@Tündérfalvi Anti: sőt, benne ázott gyümi is. meg van egy kókuszrúd is.

Krétagarbó 2015.02.14. 20:51:34

@Tündérfalvi Anti: ja, akkor bocsi, én értettem félre teljesen.

Costanza 2015.02.14. 20:53:57

@Tündérfalvi Anti: Mondjuk a te neved is nem kicsit becsapos, te fiu vagy? most mar en is zavarban vagyok. :S :))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:55:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Mit is köszönsz?

Én ma kaptam virágot, de ez csak véletlen egybeesés a nappal, ma látott először fréziát a piacon, és az a kedvenc virágom :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 20:55:12

@Fu Szekh Li: A 2. a bejövősebb :))
@Krétagarbó: Szabó Lőrinc nekem is itt-ott... "Valami Örök" pl. :)

Gia 2015.02.14. 20:56:29

@Costanza: Ebbe én is belefutottam.Hölgy és anti-tündérfalvi. :-)

Gia 2015.02.14. 20:57:17

@Tündérfalvi Anti: Én is az illatos virágokat szeretem.A pünkösdi rózsa is valami mennyei..

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 20:57:21

@Costanza: Nem :) Anti Tündérfalvi - azaz nem Fanni a kedvencem. De nő vagyok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:57:34

@Tündérfalvi Anti: azt, h gyógyulgassak :D

@-pkata-: már mindegy, nem mosod le a figyelmetlen jelzőt magadról :D

@Krétagarbó: utálom :(

Krétagarbó 2015.02.14. 20:59:50

@DerültÉgből: az nekem is az egyik kedvenc tőle:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 20:59:58

@-pkata-: nem kell itt a mártírkodás, gondolkodtál volna előbb, mielőtt bejöttél volna a vellába.

Costanza 2015.02.14. 21:00:20

@Tündérfalvi Anti: oooh. Igy mar egesz mas a gyerek fekvese. Pedig olyan szep tunde neved van.. :)))

Fu Szekh Li 2015.02.14. 21:00:21

@DerültÉgből: rengetegen feldolgozták ezt a számot, talán a Peggy Lee-féle változat a leghíresebb, de én is jobban bírom a második feldolgozást. Egyébként ez az eredeti:
www.youtube.com/watch?v=i93-hlwULUk

Krétagarbó 2015.02.14. 21:01:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem is kell szeretni, de néha a muszáj, akkor muszáj.

minden reggel 2015.02.14. 21:02:10

@Costanza: bizonyos esetekben nem reménykednék :)

Costanza 2015.02.14. 21:03:50

@Gia: Mondjuk a Gia az egyertelmu :) amugy Gia Allemand tudod ki?

Costanza 2015.02.14. 21:05:27

@minden reggel: a kulso megfog, a belso megtart :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 21:09:29

@Krétagarbó: Ahh igen..az az utolsó sor..meg ami előtte van :))))

@Fu Szekh Li: Az eredeti is jó nagyon.Itt a fejemben még egy feldolgozás,de hiába töröm a fejem,nem ugrik be :(
Pezsgőztem,úgyhogy még egy "siratósat" ideteszek,aztán csendben leszek :D
www.youtube.com/watch?v=0jyVZNrWkow&feature=related

Gia 2015.02.14. 21:09:58

@Costanza: Modell volt,de a nevem nem tőle ered.

Mók_Ica 2015.02.14. 21:10:29

sziasztok :)))) voltam a villa közelében .... :))) nem kiabáltam be nekik semmit.... :)))

Gia 2015.02.14. 21:12:22

@Mók_Ica: Pedig bekajabálhattad volna,hogy:Nyomd meg jól! :-))

Costanza 2015.02.14. 21:13:03

@Gia: Jo... Ot imadtam. csak azert kerdeztem. :)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 21:14:30

@DerültÉgből: én most próbálok Veszprémbe jegyet szerezni. Talán oda még lesz.

Mók_Ica 2015.02.14. 21:15:45

@Gia: gondoltam, hogy kéne..... de elég sokan voltak a közelben :)))

@DerültÉgből: nem hallottam semmi ilyesmit: khi vhagy theeeeeeeee?? :))))

moziban voltam..... mr.grey-jel találkoztam :)))

Krétagarbó 2015.02.14. 21:16:59

@DerültÉgből: az egész úgy ahogy van, nagyon ott van:) Mondjuk a Huszonhatodik év majd' mindegyik szonettjével így vagyok.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 21:18:57

@Fu Szekh Li: Remélem,sikerül neked!:)
@Mók_Ica: :DDD nagy kár.Felpörögne az oldal :D

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:20:09

@Krétagarbó: De jó :))
Engem mindig hülyének néztek, mert szeretem a verseket és mert sokak szerint Szabó Lőrinc felnőtt versei gagyik. Nekem meg az egyik nagy kedvencem, a másik 30 mellett :)

Mók_Ica 2015.02.14. 21:21:38

@DerültÉgből: voltak jó néhányan a parkolóban..... sztem próbálkoznak ott a kommunikációval a bentiekkel.......

Mók_Ica 2015.02.14. 21:22:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: moziban voltam.... a villa meg csak ott volt.... :PPP

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 21:22:58

@Krétagarbó: Ohh,igen :))) Hagyjuk is,mert Szabó Lőrinc, Tom Waits, Valentin és a pezsgő után szivecskéket fogok látni Laci feje fölött is az öf-ban :DDD

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:23:54

@Mók_Ica: VV4-nél voltak akik rendszeresen jártak a villához és dudáltak. Lett is valami balhé belőle, talán Olivérék visszakiabáltak. Azokból derült ki, hogy az élő bejelentkezések nem is élők.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 21:27:02

@Tündérfalvi Anti: Engem is néztek már hülyének, mert néha verset írok :)

Mók_Ica 2015.02.14. 21:27:50

@DerültÉgből: aki onnan kommentel élőben?? :)))))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:29:13

@Fu Szekh Li: A legtöbb költő, író pedig férfi. A fiam is letagadja, mert azt mondta, hogy melegnek nézik miatta. Téged is? :)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:31:25

@Mók_Ica: Holtan már nehéz lenne :)

Kellene egy drón is, a kupolóa úgy is átlátszó, és akkor kép is lenne a komment mellé :)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 21:32:01

@Tündérfalvi Anti: azt még azért nem. de leköltöztettem a facebook oldalamról őket, mert volt, aki megjegyzést tett rá.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:32:58

@-pkata-: Pilinszky János: ITT ÉS MOST

A gyepet nézem, talán a gyepet.
Mozdul a fű. Szél vagy zápor talán,
vagy egyszerűen az, hogy létezel
mozdítja meg itt és most a világot.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 21:33:42

@Tündérfalvi Anti: Tényleg férfiak többségében. Vajon miért? :) El is gondolkodtam,hogy mit szeretek nagyon, amit nő írt..Elsőre ez ugrott be.
dokk.hu/versek/olvas.php?id=1036

Fu Szekh Li 2015.02.14. 21:35:04

@Tündérfalvi Anti: előfordult. de itt legalább örültök a haikuknak :)

Mók_Ica 2015.02.14. 21:37:16

@Tündérfalvi Anti: kinek van ilyen cucca? :))) azt kell odaküldeni..... :)))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:39:39

@DerültÉgből: Ismertem. Nekem meg ő ugrott be:

epa.oszk.hu/00000/00022/00024/00530.htm

Alig ismerek költőnőt, biztos több írónőt tudnék felsorolni. Az egyértelmű, hogy régen miért nem voltak nők (nők szerepe a társadalomban), de a kortárs irodalomban is sokkal nagyobb a férfiak aránya. Szerintem.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:40:58

@Fu Szekh Li: Igen :)
Más vonalon is érdekel a japán kultúra?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 21:43:30

@Tündérfalvi Anti: Én nem ismertem ezt,de nagyon szép! :)
Szerintem,mi nők szeretünk dumálni és nem elég a versnyi hely erre :DDD A pasik tömörítenek :)) ennyi fért bele a vadászat mellé :DDD /nem:)/

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 21:44:26

@-pkata-: Építsetek be az ablakba szellőzőt. Nekünk az egész lakás, így épp folyamatában az ügy.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 21:49:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: vmi megoldás csak lesz. Nem tudom, a szellőző beépítése hogy lehetséges. Valamit ki kell találni.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:49:20

@DerültÉgből: Lehet:)))
De miért van az, hogy épp a pasik tudnak ennyire romantikusak, érzékenyek és szívhez szólóak lenni? Illetve miért mindig olyan pasik, akiket én nem ismerek személyesen:)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 21:52:10

@Tündérfalvi Anti: igen. fiatalkoromban indiával kezdtem, azután terjesztettem ki ázsia többi részére. de a haiku inkább, mint forma érdekel: nagyon jól meg lehet vele ragadni hangulatokat.
De itt egy kis Omar Khajjam:
Azt hiszem, csak holt királyok pora
fölött ég így a rózsa bíbora
s egy kékszemű lány hamván születik
minden jácint és minden ibolya.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 21:53:53

@Tündérfalvi Anti: azt mondják, ti a testetekben alkottok. nekünk erre nincs lehetőségünk, így maradt a művészet pótcselekvésnek.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 21:53:58

@Tündérfalvi Anti: mert rend van a világban :)) biztos melléd kell egy ellensúly, aki elkapja a lábad,amikor lebegsz és szépen leteszi a földre :)) :D

Mók_Ica 2015.02.14. 21:54:25

"A Haloween és a Valentin nap között az a különbség, hogy a Haloween egy tökről szól, a Valentin nap pedig kettőtökről." :))))) - ennyike.... én kérek elnézést :)))))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 21:57:56

Kőlapok. Rajtuk
egymást szorítva, mind a két
szívtócsa nevetés:
két
teliszáj csend.

Paul Celan (Marno János fordításában az igazi:)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 21:59:03

@DerültÉgből: Ez igaz, bár én skizó vagyok:) Egy realista álmodozó :)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 22:00:03

@Mók_Ica: :))))))))))

További szép estét nektek. Mentem.

Mók_Ica 2015.02.14. 22:01:28

@DerültÉgből: @Tündérfalvi Anti: ennyit a romantikáról, most kezdődik az öfi :))))

minden reggel 2015.02.14. 22:02:13

írok én is egyet :) nem bírom ki:

Arcom értelmet nyert
tenyered két zárójelében

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 22:02:26

@Tündérfalvi Anti: Ne is mondd :D Ha leírnám, hogy mi a horoszPÓKom, mindent értenél ..azokból összegyúrni valami normálisat igazán nem könnyű :D

Commodore 2015.02.14. 22:03:04

Kapucnis sapkás estét!

Mók_Ica 2015.02.14. 22:03:16

bulikával nyitunk.... és GLaci + Béci bent alszanak..... hihihihihihi

csiri bá 2015.02.14. 22:04:08

majd együtt alszunk, jó? - sőt, még cekc is lesz. :DDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 22:04:10

@minden reggel: csodás :)
@Mók_Ica: de jó,hogy szóltál! el is felejtettem kapcsolni :) de már nézem :)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 22:04:25

@minden reggel: Ezt lopom és minden reggel elmondom majd:)

Mók_Ica 2015.02.14. 22:04:25

@Commodore: szép jó estét eme romantikás nap estéjén :)))

Fu Szekh Li 2015.02.14. 22:04:40

@minden reggel:
- Érdekes - mondta Würfli. - Minden művész bogaras.

- Lehetséges.

- A zenészek és a festők is.

- A balett-táncosok és a kőfaragók is. Mondja, nincs más gondja?

Mirocska 2015.02.14. 22:05:15

Sziasztok!
Észrevettétek, hogy Bencus már nem használja a "sáfárkodhatnak" szót? Még jó, hogy olvas minket! :-))

csiri bá 2015.02.14. 22:05:53

élőben hozzám szól élőben nekem szólt - a többieknek nem, ugye kicsi rigó, csak neked, csak itt csak most... igaz társas lény vagy...

minden reggel 2015.02.14. 22:06:06

@DerültÉgből: nem én írtam, mert lehet h félreérthető voltam :) csak LEírtam ide :)

Mók_Ica 2015.02.14. 22:06:10

@DerültÉgből: örülök, hogy nem maradtál le :)))))

Fu Szekh Li 2015.02.14. 22:06:14

csak ez a visítás ne lenne

csiri bá 2015.02.14. 22:06:25

@Mók_Ica: Dórika mondta a fajansznak mikor betolta a sarokba. :DDD

rearwindow 2015.02.14. 22:06:46

Gáspár Lacinak miért van erre szüksége? Mennyit fizet az RTL?

Mók_Ica 2015.02.14. 22:07:21

@Mirocska: :))))

aki belép a villába, rögtön elkezdi használni a gecizést ...... ragályos???

Ditti82 2015.02.14. 22:07:50

OFF Hát, A Dal továbbra is pofára megy. Hajrá NLE! ON

PVC vállalhatatlan.

minden reggel 2015.02.14. 22:07:51

@Fu Szekh Li: most elmegyünk, de később még írok rá :)
tetszett

csiri bá 2015.02.14. 22:08:15

Na GL megmondta a tutit: egy normális nincs köztük. :DDD

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:08:18

Remegnek az italért :D - by vendégek

csiri bá 2015.02.14. 22:09:02

Lacc megint búsulójuhászra itta magát. :DDD

Mók_Ica 2015.02.14. 22:09:17

@csiri bá: a fajansszal fog szexelni??? na, azt megnézem..... biztos izgibb lesz, mint mr grey :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem nyálas, csak romantikás :))) :P

MacákékIcukája 2015.02.14. 22:09:26

Sziasztok :)

Mi a tokom ez az ofi? Ertelmezhetetlen.

csiri bá 2015.02.14. 22:10:10

@Mók_Ica: aszonta neki, hogy majd együtt alszanak... akkor gondolom cekc is lesz... de legalább valami maszatolás. :DD

Mirocska 2015.02.14. 22:10:10

Alkoholista az összes! by GL :-D

Fu Szekh Li 2015.02.14. 22:10:47

Na még egy kis Omar:
Bort iszom, mint fűzfa gyökere tiszta vizet.
Allah nagy. Ő mindent tud. És én ebben hiszek.
Mikor megteremtett, már tudta, hogy inni fogok.
Hát iszom. A Mindentudót megcáfolni - minek?

csiri bá 2015.02.14. 22:10:48

jángdzsi a korcsmáros. :DDD

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:11:03

Dóri könyörög a piáért Bécinek. Hogy is szokták mondani? "szánalom.com" hehehe

Mók_Ica 2015.02.14. 22:11:04

@Fu Szekh Li: jajjj te, hát a szerelmével :))))) mi pedig itt romantikázunk :)))

@csiri bá: mondd ki, mondd ki... :))))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 22:11:29

Dórinak jobban állt a tuja szerep. (visszajöttem)

Commodore 2015.02.14. 22:12:25

Léggítárosra senki sem issza magát?

Mirocska 2015.02.14. 22:12:38

Én már meghaltam volna, ha háromnaponta innám magam seggrészegre.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 22:12:39

@Costanza: Ha ezt megteszitek, a kintiek kedvéért fordítsátok a kamera felé.:)

Ditti82 2015.02.14. 22:12:56

@Commodore: Várjuk ki a végét. :D

csiri bá 2015.02.14. 22:13:00

"azt szerettem meg benne, hogy konzervatív" - bammeg Lacc nem kevered a konzervvel? :DDD

Mók_Ica 2015.02.14. 22:13:02

@csiri bá: GL elküldi a p....ba, az előzetes alapján :)))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ma szabad :)))) :*

@vastyúk is ..: legalja.com :)))

Baresz83 2015.02.14. 22:13:11

De jó, hogy holnap már végre párbaj...

Mirocska 2015.02.14. 22:13:33

Lacci mindjárt megcibálja Edinát.

csiri bá 2015.02.14. 22:14:13

Dórika mindjárt magára rántja az egész világítást. :DDD

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:14:14

Lacinál elmúlt a szárálem, mert Edina az asztalon táncizott Dórival.

MacákékIcukája 2015.02.14. 22:14:18

Ehh Laccer mit akad ki egy kis tancolas miatt?

B.Betyár 2015.02.14. 22:14:40

Laci aszitte Edike konzervatív :DDD. Melyik rendezvényen van ez?
Még egy mindenképpen fontos adalék a kis Dinkához: senki ne gondolja egy pillanatig sem, hogy bármi köze is van ahhoz az erdő szélén álló félkész (vagy éppen szétrabolt) házhoz, ami a bemutatkozó kisfilmjében volt! Apukája nagy álmát kell befejeznie, mi? Odaállították egy elhagyatott rom elé, aztán beleszőtték ebbe a szívszaggató mesébe.
Ha lenne itt egy vödör mellettem, akkor hánynék.

spinks 2015.02.14. 22:14:43

Ez a feeling minden nőben ott van.Alkohol és lehetőség kérdése. Ez biológiai bekodolas...

csiri bá 2015.02.14. 22:14:56

"nem csináltam semmit, csak táncoltam az asztalon" - hozzászoktál odahaza a diszkóban... :DDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 22:15:11

"ne viseljem túl magam,mint nő" ohhhhhhh :DDD

Mók_Ica 2015.02.14. 22:15:14

@csiri bá: megrázó élményben lesz része :)))

Mirocska 2015.02.14. 22:15:37

Húúú, Dórinak jön elő a gettó-hangja...

pomac 2015.02.14. 22:15:49

jön már a shhhsusogós beszéd :DD

Baresz83 2015.02.14. 22:15:51

"Sshhhhemmit nem csináltunk."

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:16:01

Hát bakker, pedig én is nyelveltem már csajjal buliban egyszer. Most méééé? AKkor most mindennek vége köztünk, Laccca?

csiri bá 2015.02.14. 22:17:07

Üsd meg,üsd meg, üsd meg. :DDDDDDDDDD

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:17:41

@-pkata-: öri harii. szerintem titkold el Laci elől.

rearwindow 2015.02.14. 22:17:53

Róbertgida a legaranyosabb :-))))

csiri bá 2015.02.14. 22:18:11

Hábazmeg ezt a sok zugpiást. :DDDDD
Mindenhonnan üvegeket szednek elő...

Mirocska 2015.02.14. 22:18:19

@rearwindow: Imádom, ahogy röhög a többin! :-))

Commodore 2015.02.14. 22:18:24

Na a zugivók meg a budiba isznak... csalódtam...

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:18:41

@rearwindow: Róbert gida a finoman hergeli a részegeket.. :D

Mók_Ica 2015.02.14. 22:18:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Mirocska: hát én sem.....

plasztik vállalhatatlanra itta magát.... és sír...... robin vigasztalja

a vendégek pedig fáncsit és deniszt itatják a fürdőben...... szép buli.....

csiri bá 2015.02.14. 22:19:04

Hüpp, hüpp, hüpp, barba trükk. :DDD

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:19:30

@-pkata-: Dóri részegségének menetrendszerűen érkező fázisa

rearwindow 2015.02.14. 22:20:12

Bmeg üvegből a 6000 forintos pálinkát???

Fu Szekh Li 2015.02.14. 22:20:21

@DerültÉgből: De ezt már nem:
Egy jó Verskötet a Pálmák alatt,
s Kenyér, kancsó Bor, és ha kobzodat
megzendíted itt a Vadonban, - óh
Paradicsom rögtön a Sivatag!

spinks 2015.02.14. 22:20:35

Robin felcsatolta a tökeit? Ügyes.

Mirocska 2015.02.14. 22:21:01

Na, még egy bőgőmasina!

Mók_Ica 2015.02.14. 22:21:10

fáncsi nagyon gáz.... bocsi a fanoktól.....

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:21:26

jajj, mostmár Fáni is sír. Robin ordít Fánival, és viszont.

Krétagarbó 2015.02.14. 22:21:27

@vastyúk is ..: mondjuk Fannika odamehetett volna Dórihoz, akkor is, ha Robin oltogatja. Mondjuk R. is túltolja, ehh.

spinks 2015.02.14. 22:21:31

Lehet Robin ma nyeri meg a vv7 et...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:21:37

na bazd meg, Fanni megint jön azzal, hogy ő mit cipel a hátán, és neki milyen bajai vannak... hurrrrá

Ditti82 2015.02.14. 22:21:39

Fáncsi ordít. Gyerünk Robin, osszad!

pomac 2015.02.14. 22:21:40

agyad neki robin :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 22:21:54

@Fu Szekh Li: Tényleg :) Bár sivár sivatag itt is van :DD

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 22:21:54

Cigányzenét a társaságnak!

pomac 2015.02.14. 22:22:16

@spinks: nem . lecsatolta a melleit :D

Mók_Ica 2015.02.14. 22:22:18

@spinks: itt volt az ideje..... jó reggelt robinka :)))

Costanza 2015.02.14. 22:22:21

Uristen. :D elmegyogyintezet

Krétagarbó 2015.02.14. 22:22:24

Dórit meg mindki leszarja és csak sír szegény...

csiri bá 2015.02.14. 22:22:32

Gyerünk Robinnyó osszad az agyhalottakat. :DDD

Baresz83 2015.02.14. 22:22:43

Robin egy hét alatt többet szerepelt, mint eddig 2 hónap alatt.

Mirocska 2015.02.14. 22:22:51

Hajrá Robin!!!!
Én most nagyon röhögök, csúcs ez a buli! :-D

MacákékIcukája 2015.02.14. 22:22:58

@spinks: en adok neki huszezer szavazatot :)))

Schlomo Goldberg 2015.02.14. 22:23:16

Imádom amikor piát kapnak, plasztikhörcsög sosem okoz csalódást

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:23:26

@Krétagarbó: Laci odament hozzá megvígasztalni

Marcsee 2015.02.14. 22:23:31

Nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy ROBIN FOR KING!!!!!

Krétagarbó 2015.02.14. 22:23:56

@Krétagarbó: Ja, nem, Lacinak egy pluszpontot beírok:)

Mók_Ica 2015.02.14. 22:23:57

lacci "visszafordul" dóri felé :))))) arra készül, hogy ő megy vissza :))))

spinks 2015.02.14. 22:24:24

@MacákékIcukája: hogy csinálod? :)tiétek az Apple? ;)

Baresz83 2015.02.14. 22:24:26

Megsüketültem... (kösz Dóri!)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:24:40

@Mók_Ica: Sztem sajnálja. Edinát is megrángatta lelkileg a múltkor, mikor kiakadt.

csiri bá 2015.02.14. 22:24:42

Dóri újabb büntetést kap... két mozgóbudit kell cipelnie?

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:25:35

@Krétagarbó: Robin már a fináléra játszik.. :D

Krétagarbó 2015.02.14. 22:25:39

@csiri bá: nekem a végére túl sok volt Robin, konkrétan leszarta, hogy ő most egyébként Dórit vigasztalni últ le... a kevesebb néha több. @vastyúk is ..: igen, csak már előbb leírtam.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 22:25:49

Robin: Jaj, már megint sírsz, haggyuk mááár!
Fanni: Én akkor sírok, amikor akarok!

astryle 2015.02.14. 22:25:57

@csiri bá: Ádinka amennyi szabályt megszegett már... kurvára nincs egyensúlyba a büntetéskiszabás...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 22:26:10

@Krétagarbó: Azért ne feledjük,hogy miatta sír :))) Én csak kapkodom a fejem :D

Ditti82 2015.02.14. 22:26:18

Értelmezhetetlenek az események. Kíváncsi leszek a holnapi hogyvoltra. :D

Krétagarbó 2015.02.14. 22:26:23

@vastyúk is ..: de nagyon. de hol volt eddig? nekem ez így késő, sajnálom.

Mók_Ica 2015.02.14. 22:27:01

@-pkata-: eddig ősellenségek voltak az ominózus veszekedés óta... :)))

@csiri bá: vajon miért kap újabb büntit? nem használta rendeltetésszerűen a gurulós budit?? :)))

Krétagarbó 2015.02.14. 22:27:19

@DerültÉgből: mondta? vagy csak abból jön ez, hogy előtte Laci bulkát gyilkolászott?

astryle 2015.02.14. 22:27:21

@Krétagarbó: a sok értelmifogyatékos lemming közül azért mégiscsak kitűnik :D

MacákékIcukája 2015.02.14. 22:27:24

VV Szandikanak barna a haja es emberibben nez ki, mint a VV4-ben :-O

Gia 2015.02.14. 22:27:40

Anyám borozgass... :-o Ezek az ápoltak menthetetlenek.. :-))))

Ditti82 2015.02.14. 22:27:55

@Tündérfalvi Anti: Pontosabban amikor felteszi az Adele-lemezt. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:28:00

@Mók_Ica: de csak józanul, meg amíg Dóri nem sírt. Mikor a bohóc ruciban szar kedve volt Dórinak, akkor is beszélgettek, igaz akkor meg Laci rítt neki.

csiri bá 2015.02.14. 22:28:04

@astryle: neki már kijárna a betoncsizma, szájzár, hátrabilincselt kéz kombó. :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 22:28:21

Bencus is beállt nyelvújítónak: Robin kiáll a konfliktusokért.

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:28:38

@Krétagarbó: Eddig azon dolgozott, hogy ment maradjon, most azon fog, hogy megnyerje :D. Bencusnak is egyre szimpatikusabb, az meg aztán már valami. Robin, akiről a nevető harmadik figuráját mintázták :D

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 22:28:48

Kedves Lakók!

A nézők úgy döntöttek, hogy a fődíjat utaljuk át Csernus doktornak!
A játékban elért helyezésetek alapján kerültök sorra, az RTl 12 hónapon keresztül fizeti a kezeléseteket.

Üdv,
Szerkik

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 22:28:50

@Krétagarbó: Nem,de mintha ott romlott volna el a hangulat :)

csiri bá 2015.02.14. 22:29:14

@vastyúk is ..: újra el kell olvasnia a Két lottit, de most visszafelé :DDD
@Mók_Ica: lehet telerakta... :DDDDD

MacákékIcukája 2015.02.14. 22:29:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Miert? :))) VV facebookon van a kep, ma lesz a BV-ben. Eloszor meg sem ismertem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 22:30:02

@vastyúk is ..: Szerintem még csak következő jelrakásra, ha Ádinka menne vissza.

kamilla123 2015.02.14. 22:30:03

Robin tök jól megmondta Fanninak, de közben tényleg kicsit leszarták Dórit. Fannika bement egy pár könnycseppet kicsikarni magából. valahogy Fanni elég lejtmenetben van. Vagyis sosem volt szimpatikus, de aztán pár hétig cukker volt, most megint vissza.. Nem baj, Robin malmára hajtja a vizet. Az tényleg érdekes volt, h Denisz most állt ki először Fanniért. Vajon miért? vagy Robintól nem fél egyedül?

csiri bá 2015.02.14. 22:30:37

kértek hilaurolronloronsavat? :DDD

Ditti82 2015.02.14. 22:30:55

Dennist kitúrta. Bazzz.

Mók_Ica 2015.02.14. 22:31:05

kértek hiaron... hiáauó savat? :))))

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 22:31:09

Szegény Dóri, most húzhat egy zuhanykabint maga után.

Ditti82 2015.02.14. 22:31:34

Vörös lámpás negyed!!!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 22:31:46

@csiri bá: csak ha nyugtat is :DD meg vakít és süketít :DDDD

rearwindow 2015.02.14. 22:31:50

Anyám, bécike bekrémezte az arcát éjszakára???

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:32:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lacinak is kedvezett, Edinának is, akármelyik visszajön, neki jó, hogy egyel kevesebb...

@csiri bá: hihihihihihi

csiri bá 2015.02.14. 22:32:54

Azért az a fajansz az ágyban, priceless. :DDD

Mirocska 2015.02.14. 22:33:02

@Krétagarbó: Hát, ettől van Dórinak pocokképe!!!! :-))

Krétagarbó 2015.02.14. 22:33:38

@DerültÉgből: legalábbis így vágták.:) hosszú este lehetett.

2015.02.14. 22:33:48

Veszett makákó röhögés.

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 22:33:56

Gáspár Laci sem szomjas.

csiri bá 2015.02.14. 22:33:59

Dórikán mekkora nagyibugyi van már... :DDD
Vagy pelenka? :))

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:34:00

Gáspár Laci menekül Dóri elől.. szegény

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:34:33

Nah apám, aki a holnapi öfit írja... hia izé savval meg Laci-val lesz tele... :)

2015.02.14. 22:34:52

Fel vagyok öltözve :DDDD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 22:34:55

@Krétagarbó: lehet :) és a hosszú le sem fedi teljesen,ami itt van! :DDD

csiri bá 2015.02.14. 22:35:28

"Laci mikroport". :DDDDDDDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:35:32

Lacit is megbüntetik... mikroport :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 22:35:38

@szerivan: mindig rádöbbentesz, h miért hiányzol annyira :-*

Mirocska 2015.02.14. 22:35:43

Gáspár Laci mindjárt visszarohan a dzsungelbe! :-D

Töröltfelhasználó (törölt) 2015.02.14. 22:35:59

Szájbatekert tojássárgája mmkk kell?

Ditti82 2015.02.14. 22:36:00

Letramplizta? Jól hallottam?

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:36:03

@Tündérfalvi Anti: szerintem tök aranyos, ahogy a meltartós Dórit hárítja. "nekem gyerekem van meg feleségem" szerintem nagyon cuki.

Krétagarbó 2015.02.14. 22:36:07

@Mirocska: attól nem, én pont ma csináltam magamnak hialuronsavas krémet, szép a bőr tőle és nem allergizál, nem pirosít ki, nem dagadsz be tőle, vagy ilyesmi. Az szerintem vagy implantátum az arcában, vagy botox, és valszeg arcra erősebben is hízhat, ez a kettő összeadódik.

spinks 2015.02.14. 22:36:20

Dóri mingya leecshhicskaaaghecchhiziii Gáspárt.

Mók_Ica 2015.02.14. 22:37:22

@csiri bá: az rövidnadrág

wazzze, még GLre is rászólnak, hogy mikroport???
mit mondott dórira????

dóri kész van..... add vissza a wc-met :)))) asszem itt valami végképp megváltozott... totál ...szürreális ez a vv7.... :)))

MacákékIcukája 2015.02.14. 22:37:26

Ha ezt nem latnam, el se hinnem :DD

csiri bá 2015.02.14. 22:38:04

Kussoljon már az össze lemming, mert a fajansz Dóri ágyán nem tud elaludni, reggel meg morcosan fog ébredni. :DDD

Mirocska 2015.02.14. 22:38:23

@Krétagarbó: Na, jó, de te ki tudod mondani! :-))

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:38:29

Ez a vécé ilyen hordozhatós hányóstartály, ezért nem akarja elfektetni Dórika. Azt magyarázzátok el nekem, hoyg miért nem lehet az Ágy mellé tenni a klotyót?

Krétagarbó 2015.02.14. 22:38:40

Seggarcú! Ázott nyúl!

astryle 2015.02.14. 22:38:58

Faszni és Pénisz magyarázz, hogy nem lehet aludni amikor 2 méterre Robintól basztak éjjel?? :D:D olyan vicces

Krétagarbó 2015.02.14. 22:39:36

@Mirocska: leírni mmkk, kimondani nem mindig:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 22:39:40

Dóri megtalálta az altatós lemezt. Nem miatta nem tudtak eddig?

Mók_Ica 2015.02.14. 22:39:47

szeretném a homokórát megállítani..... :))))

Mók_Ica 2015.02.14. 22:40:53

jön a reggel.... :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:42:01

DÓri most bukott le. "Nem emlékszem", "Nem is húztam a WC-t"

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 22:42:25

Dórinak mekkora taktika az amnézia, csak néha kiesik belőle.:)

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:42:35

Dórikám mindig végig megy a kálvária dombon. :D

Mirocska 2015.02.14. 22:42:43

Csoda, hogy éjjel egyik részeg holdkóros sem hugyozik bele Dóri wc-jébe...

Krétagarbó 2015.02.14. 22:43:12

azért szomjas senki nem maradt a bulikában...

Mók_Ica 2015.02.14. 22:43:17

ma dóri laci-zott.... ismét ez jutott az eszembe...

Szőke nő a kollégájának:
- Laci, hogy kell kinyitni a pénztárgépet?
- Nyomd meg a C-t!
- Lacccccci, hogy kell kinyitni?

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:44:27

@Mirocska: Denisz eljátszott a gondolattal, Dóri hajtotta el :D.

spinks 2015.02.14. 22:44:47

Laci nem az a feszengős vendég.

Mók_Ica 2015.02.14. 22:45:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: meg 3D szempilla nélkül..... egy 10essel öregebbnek néz ki....

bezzeg bencus szeme szépen ki van festve :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 22:45:42

@Mirocska: Denis bele akart carni.:) Kicsit többet iszik, megteszi.:)

csiri bá 2015.02.14. 22:45:55

"jössz lehajtod a fejed, jössz szétnézel" - azt rájössz hogy piros a lámpa és jön a kamion. :DDDD

Krétagarbó 2015.02.14. 22:46:25

@Mók_Ica: tényleg, na ha nem felejtem el, most kifigyelem Bencus szemét.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:47:18

@Mók_Ica: megbeszéltük, hogy 80 D. egy hét múlva szombaton én is kapok. de tincseset. ezt a dilit még nem próbáltam...

Mók_Ica 2015.02.14. 22:47:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: az még hagyján, hogy öregnek, de elég lestrapáltnak is :))))))

csiri bá 2015.02.14. 22:48:16

"hogyan áll a szám" . szopósra, nem tűnt még fel? :DDDDDDD

Töröltfelhasználó (törölt) 2015.02.14. 22:48:29

ambiciós, jaj mámó!

Mók_Ica 2015.02.14. 22:48:47

@-pkata-: nem néz ki rosszul egyébként :))) majd csinálj képet róla nekünk :))))

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:49:20

@csiri bá: minden csajnak arra áll nem? ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 22:49:32

Baszki, Fanni s*ge megnőtt, ennyire előnytelen naci.

Krétagarbó 2015.02.14. 22:49:34

a vett malac az nem áll, hanem visít, nem?

DenaRo 2015.02.14. 22:50:52

A mini képregény rottyra tett, hálás köszönet. :,,,,,D

Krétagarbó 2015.02.14. 22:51:12

Takarjátok le Fanni fejét egy poppytakaróval!!!!

Krétagarbó 2015.02.14. 22:52:55

@-pkata-: ide, mondjuk. kepfeltoltes.hu, vagymi, asszem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:53:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: de, csak nem 3 D hanem tincses. Nem szálanként ragasztják a szempillámhoz, hanem 3 szál van összefogva és azt ragasztják fel.

Mirocska 2015.02.14. 22:53:39

Most mi lett Dóri másik büntetése? Lemaradtam volna?

Ditti82 2015.02.14. 22:53:44

Részvétem a hogyvolt írónak.

csak mert 2015.02.14. 22:53:47

Én nem értettem béci művésznevét, valami Jáncsi-nak hallani, ahogy lilu mondta :D

Krétagarbó 2015.02.14. 22:54:09

@Mók_Ica: én látom, hogy ki lenne vagy sem, annyira nem veszik közelről, hogy látszódjon sztem.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 22:54:21

@-pkata-: Hedómamának 85D van ugye jól emlékszem? :D

Mók_Ica 2015.02.14. 22:54:39

@Fu Szekh Li: vagy tegnapelőtt, vagy azelőtt... amikor edina monTTa folyton, hogy laccccccci.... idegesítő..... :))))

@-pkata-: privibe elküldheted :))) vagy FB-n :))

Krétagarbó 2015.02.14. 22:55:09

@-pkata-: nekem a szálas volt, de ez is biztos tuti lesz, kivi vok.

Krétagarbó 2015.02.14. 22:55:53

@Mirocska: azt mutatták, nem emlékszem...

Mók_Ica 2015.02.14. 22:56:07

@Krétagarbó: én úgy látom, hogy ki van húzva.... :)))

Mirocska 2015.02.14. 22:56:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Jól van, akkor nem én aludtam el! :-)) Pedig Bencus is felvezette!

Mók_Ica 2015.02.14. 22:57:06

@Mirocska: nem fért bele az öfibe a reklám miatt :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 22:57:17

@vastyúk is ..: Benne volt a levélben, hogy maga mellé kell tegye az ágyba.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 22:57:34

@Fu Szekh Li: áhá, tuttam, h meg odahúz a szíved, megyek sírni.

@-pkata-: én is kérem majd ;-)

Mirocska 2015.02.14. 22:58:06

@Mók_Ica: @Csakazértis én vagyok a királynő: @Krétagarbó: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Na, majd biztos a BV-ben kiderül!

csak mert 2015.02.14. 22:58:30

Volt valami érdekes ma az öfiben?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 22:58:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Na hát ezt még nem tudom. :) Mikor kérdeztem, hogy meddig tart, azt mondta a kozmetikusom, hogy attól függ, ki mennyire tud rá vigyázni. azt mondta ha vigyázok, rá, akkor olyan 3 hét. de azért javasolta ezt, mert ha nem tetszik vagy zavar, akkor hamarabb le tudja szedni, mint a másikat. Fel is csak 20 perc és nem 2 óra. És nem 8 ezer hanem kevesebb. A 3D első felrakása 8 ezer, aztán ő úgy számol, hogy ahány hét telt el a töltéstől, annyiszor ezer ft a töltés. Mert nagyjából 8 hét alatt teljesen lejön. (Lecserélődnek a pillák a szemeden is annyi idő alatt, amihez hozzá ragasztják.)

kamilla123 2015.02.14. 22:59:15

Most vagy az van, h Fanni egyre csúnyább smink nélkül, vagy az elején még többet mutatták sminkben

Krétagarbó 2015.02.14. 22:59:23

@Mirocska: lehet. ha el nem alszom közben:)

Costanza 2015.02.14. 22:59:51

azert nekem erdekes volt, hogy Robin elsore ki tudta mondani, hogy hyaluronsav, es meg idegennek sem tunt neki... hm... nem lanyos?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 23:00:14

@csak mert: Elveszítettük a maradék illúziónkat is :DDD Kb. ennyi! Nézd vissza feltétlenül majd! :)

kamilla123 2015.02.14. 23:01:01

@Costanza: lehet,h a csajai használtak. Valszeg ő figyelmesebb, mint a többi pasi, és ezeket megjegyzi

Krétagarbó 2015.02.14. 23:01:02

@kamilla123: nagyon nagy a kontraszt, néha lehetett látni az elején is smink nélkül, de sztem ritkán.

kamilla123 2015.02.14. 23:01:48

Annál szarabb nincs, mint amikor Évi megpróbál laza és vicces lenni

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:01:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: annyira vártam, hogy ugrasz rá :DDD Csak azért írtam, hogy lássam mennyire szeretsz :D

csiri bá 2015.02.14. 23:02:28

aztaqrva... ki ez a rém?

kamilla123 2015.02.14. 23:02:40

@Krétagarbó: és azóta csak amortizálódott

Krétagarbó 2015.02.14. 23:02:54

Szandika mennyit fogyott. De ez a száj...ez még mindig ütős.

vastyúk is .. 2015.02.14. 23:02:57

jééé Szandika is harapdálja a száját.

csak mert 2015.02.14. 23:04:20

@DerültÉgből: oké, amint feltöltik a videót, meglesem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 23:04:22

@csiri bá: szandika :-D

@Fu Szekh Li: mindegy, önbecsülésemnek annyi. Brühühü.

csiri bá 2015.02.14. 23:04:38

Ez a Geronazzo Mária? :DDDDD

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:04:51

jó estét!

hát robinnak respect!végre....hogy beszólt fanninak aki már legyőzhetetlennek hiszi magát lassan:mint a szppantóskocsi amikor az emésztőt tisztítja annyi szar jött msot fel robinból.hát már ezért megérte.denniske meg próbált férfiként kiállni a csaja mellett nem sok sikerrel.meg minek is?nem az ő fight-ja.dóri büntije mi lesz?kibasszák harmadiknak párbajozni?vagy jövő héten kap egy zöldet?az is már a sokadik lerészegedésénél tart másnap meg fogadkozik hogy nem iszik.omg!:D

csak mert 2015.02.14. 23:04:54

Szandika: "összefújta a szemetet a szél" :DD

MacákékIcukája 2015.02.14. 23:05:29

Ki ez a Sanyi? Szandika hogy nez mar ki?

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:05:33

Rászóltak a fülükre, h annyira nem? :D :D :D

Krétagarbó 2015.02.14. 23:05:38

Szandikának ordenáré a helyzet néha? Azért az ő szériájuk sem volt egyszerű...

Mók_Ica 2015.02.14. 23:06:08

@-pkata-: oksa :))))

@kamilla123: idegesítő ilyenkor.....

@Fu Szekh Li: te ilyen tesztelgetős fiJú vagy?? :))

egyébként miért mondják be mindig a telefonszámot a bv-ben, amikor soha nincs egy betelefonáló sem????

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:06:41

@MacákékIcukája: Sanyival együtt lakott vagy mi a szösz, vmi patrónusa.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 23:06:44

@kamilla123: Én is azt néztem, hogy Dóri feje fölött ordítoznak. Robinnak igaza volt, teljesen mindegy, hogy miért nevetett Fanni, az nem barát, hogy elmegy Dóri mellett. Fanni gyorsan kiment, hogy felhozhassa a fájdalmát, nehogymá vki más legyen a középpontban. Denis érdekes, Robinnal vitázik, érve: nővel ne beszéljen így.
Laci meg? Ááá.

mercsi 2015.02.14. 23:06:45

@csak mert: utóbbi idők egyik legjobb öfije volt. sírva röhögtem végig. :) Gáspár Laci for prezident! Jól megmondta a frankót mindenkinek :D

vastyúk is .. 2015.02.14. 23:06:57

@MacákékIcukája: Sanyi a Szandika szponzora volt. Legalább is mintha ez rémlene.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:07:29

Laci a hisztis nők helyretevője :D :D

Mók_Ica 2015.02.14. 23:07:30

@MacákékIcukája: sanyi volt a pasija szandikának.... egy idősebb faszi....

MacákékIcukája 2015.02.14. 23:08:01

@-pkata-: @vastyúk is ..: jaaa ertem, koszi :) erre sem emlekeztem.

csiri bá 2015.02.14. 23:08:03

@Csak ügyesen!: ő is egy hisztis picsa, őt is helyre kellene rakni. :DDD

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 23:08:54

Lacinak most +++++++++++++++++++++++++

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:08:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ó bébi, csak cukkótalak. Tudod, hogy a Te neved van az én pici szívem dobozába bezárva ;-)

csiri bá 2015.02.14. 23:09:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: most akkor is olyan, mint GM 10 évvel ezelőtt. :))))

vastyúk is .. 2015.02.14. 23:09:23

@Krétagarbó: hát aki kint várta. Egy ilyen idősebb barát. Rosszul emlékszem?

MacákékIcukája 2015.02.14. 23:09:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: +1

@Mók_Ica: de akkor ezek szerint ok meg tartjak a kapcsolatot?

Ditti82 2015.02.14. 23:09:47

@Krétagarbó: Ők a fasorban se voltak ezekhez képest.

csak mert 2015.02.14. 23:09:49

@mercsi: várom, hogy fent legyen az rtl most-on :))

mercsi 2015.02.14. 23:09:58

@Mók_Ica: :D :D nekem is ez jutott eszembe :D lehet, hogy már volt is, csak nem tudunk róla :)

Mók_Ica 2015.02.14. 23:10:19

@Krétagarbó: úgy emlékszem sanyi tartotta el..... vv előtt, meg utána is nála lakott....

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:10:39

@-pkata-: Én nem vagyok egy hisztis típus, de a kedvéért hisztizek egy sort, ha ez neki bejön, semmi gond :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 23:11:03

@Fu Szekh Li: az a baj, h csak nevem :-D

@Mók_Ica: persze, ezért nem ér rá kommentelni :-D

@csiri bá: igen :-D

csak mert 2015.02.14. 23:11:16

@-pkata-: :DD

Laci miért vígasztalta Dórit? miért sírt?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:11:33

@Mók_Ica: Á dehogy. De amikor leírtam a mondatot, már tudtam, hogy Dotty ugrani fog rá.

csak mert 2015.02.14. 23:11:59

@-pkata-: áh dehogy jelenti az R--azt,,,, :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 23:12:49

Sanyi finanszírozta szandikát, gondolom dugogatta is :-D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:12:49

@csak mert: ez az, amit nem tudunk... csak annyit láttunk, hogy egyszer csak eltörött a mécses

Mók_Ica 2015.02.14. 23:13:01

@mercsi: nem is emlékszem, hogy a vv7 bv-jében volt-e egyáltalán betelefonáló.....

dóri, mint a szürke 50 árnyalata??? mi van??????????? hmmmmmm

@MacákékIcukája: azt mondta, hogy más irányba megy az életük..... sanyi buszsöfőr, szandika meg fodrász :)))

csiri bá 2015.02.14. 23:13:08

@-pkata-: neeeeeeem, ááááá dehogy. :DDDD

Krétagarbó 2015.02.14. 23:13:25

@Ditti82: nekem mások az emlékeim, sztem ők sem voltak jobbak.

mercsi 2015.02.14. 23:13:38

@csak mert: az nem derült ki, miért sírt, de az tuti, hogy előtte összezörrentek, mert Lacinak nem tetszett, hogy Ádina táncikált a konyhapulton Dórival.

spinks 2015.02.14. 23:13:47

Szandika fain jany.

Ditti82 2015.02.14. 23:14:12

Milyen 3 emberről beszélnek ezek?

csak mert 2015.02.14. 23:14:30

nekem hiánzik Alekosz.. volt humora :DD ahogy lemajmozta bécit.. :D

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:14:43

Hát, Szandika nem egy Edina fan :)

Bírom ezt a csajt, jók ezek a szövegek :D "Robin, haggyá már három ember között már nem nehéz megtaláni a hangod!"

Laccust meg sajnálja :D :D

MacákékIcukája 2015.02.14. 23:15:05

Kicsit erdekes, hogy a ket legnagyobb szaju csaj fikazza ezeket a lakokat.
Szandika nem erti, hogy Robin mennyire ugyesen lavirozott eddig :)

Mók_Ica 2015.02.14. 23:15:26

@Krétagarbó: kívülről másképp látják ők is :)))) és igen, nem voltak különbek.... :)))

mercsi 2015.02.14. 23:15:46

@Mók_Ica: nem, de szkájposok voltak, nem? haynau is szkájpolni akart anno, nem?

Ditti82 2015.02.14. 23:16:11

@-pkata-: Jahhh... De legalább csípi Lacit. :) Kártya mondott már valamit?

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:16:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hát drágám, most untam meg. Ha nem hiszel nekem, az a te dolgod. Én már nem fogok többet bizonygatni, az egész napom azzal telt el, hogy szerelmet vallottam Neked. Ha ez nem volt elég, sajnálom.

csiri bá 2015.02.14. 23:17:01

Dr Gyúrós, a jós. :DDDD

Mók_Ica 2015.02.14. 23:17:05

@MacákékIcukája: csoda, hogy ennyi agysejttel képes beszélni :)))

dr gyúrós most már jósol is :)))) sírok :))))

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:17:48

laci a szaunában pszihomókuskodik:D robinnál ha edina ezt tenné már botrány lenne:D

szandika barna hajjal jobb de amúgy nem változott.nagyon tolják lacit évával:D

szandika is maradjon csöndbe ő is keverte a szart sokszor taktika nem ismeretlen neki.aki a szemétégetőnél kurválkodott az ne ítélje meg ki milyen.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:17:55

Józsi szerint két szerelmes pár megy párbajozni.

csiri bá 2015.02.14. 23:18:11

Laci a pácsó, Ádinka a tűzrevaló? :DDDDD

MacákékIcukája 2015.02.14. 23:18:17

Joska Josda reprezent :D

@Mók_Ica: ajjaj, hat ez a ket szakma teljesseggel osszeferhetetlen, nem csodalom, hogy kinlodnak :)))))

Commodore 2015.02.14. 23:18:31

A JÓSszakma +a Gömbömbömböm

Mók_Ica 2015.02.14. 23:18:33

@mercsi: szkájposok voltak..... haynau telefonálni akart, ha jól emlékszem, mert mondta, hogy folyamatosan foglalt volt.... aztán eCCer felvették és megígérték, hogy visszahívják...... aztán nem hívták.....

Krétagarbó 2015.02.14. 23:19:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, és sötétséget lát, kivételesen most nem a fejében:))))

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:19:47

Nem teccik ez a BV, elég Laci-párti. Ez sok jót nem jelent a jósgömb szerint.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 23:20:09

Évának nagyobb mellei vannak, mint szandikának?

Mók_Ica 2015.02.14. 23:20:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: igen :))

@MacákékIcukája: ugye mekkora ez a szakadék közöttük? eCCerűen áthidalhatatlan.... :)))
szandikának van szerelme... otthon várja :)))

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:21:50

szandikában megvan az ami fanniban vagy edinában hogy jól lát dolgokat reálisan.viszont saját magának köszönheti hogy itt tart.fanniért aggódhat hogy kap vagy nem kap melót kinn de ez a nő a büdös életben nem fog arról a szintről feljebb lépni ahol van.de valószinüleg ez is jó neki.

Commodore 2015.02.14. 23:21:57

Megy dolgozni... már késésben van...

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:22:04

@-pkata-: A tegnapi? Nekem nem tűnt annak, bár csak Dani és Zsu beszélgetést néztem meg.

Krétagarbó 2015.02.14. 23:22:13

@Mók_Ica: dehogy, most mondta, megy dolgozni... a barátjával. R betűs?

csiri bá 2015.02.14. 23:22:37

"nem a származása" - nem hát, a munkája. :))))

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:23:05

Mi van? Az R-ről krvára nem az jutott eszébe senkinek sem h roma, most komolyan?

vastyúk is .. 2015.02.14. 23:23:31

@Csak ügyesen!: Denisznek is szerencsét hozott, hogy a belevalóban őt várták vissza :D

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:23:44

Igen, Szandika ezt is jól látja, Dennist kéne kivinnie Lacinak, ha esetleg ő megy vissza.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:24:04

@Csak ügyesen!: nem, még előtte. sztem a Zsu-Dani BV nem volt semmilyen ilyen szempontból.

Mók_Ica 2015.02.14. 23:24:10

@Krétagarbó: igen, hallottam... de az elején azt mondta, hogy otthon várja a szerelme..... ilyenkor milyen munkára mehetnek???
R betűs..... sztem románozni akart.... és ez elég alja beszólás.... agyatla csirke ez a nő.... nem változott....

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:25:24

@Mók_Ica: Egyértelmű h nem erre gondolt, a csaj tulajdonságait elemezte.

Krétagarbó 2015.02.14. 23:25:41

@Csak ügyesen!: nem tudom, az a baj, hogy Dennisz sok szavazatot kap a fiatalabb, izé S betűs rétegtől...

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:25:49

azért éva már sokdszorra köphetné magát szembe.ő szövegel hogy ilyen taktikus az edina meg olyan rafinált...még kisinas lehet csak évánál aki a legrafkósabb legszarkavaróbb játékos volt a nők közül de top 3az tuti.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:25:59

@Ditti82: most kérdeztem, szerencse jött ki. elvileg egy nő van rajta, de nem személyi jelölő- lehet hogy attól függ majd, mikor állítják meg a szavazást.

kamilla123 2015.02.14. 23:26:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, és Józsi szerint csak az egyiküknek kell pár hétre szétválni a másiktól

Commodore 2015.02.14. 23:26:04

@Mók_Ica: Iroda takartítás, vonat takarítás, busz takarítás... áru feltöltés stb

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:26:43

@-pkata-: Igen, konkrétan. De vicces volt, h az RTL szükségét érezte h ezt tisztázza :D

Krétagarbó 2015.02.14. 23:26:50

@Mók_Ica: ribancozni nem akart sztem.

Mók_Ica 2015.02.14. 23:26:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: neki bejött a múltkori randis fickó :))))

@Csak ügyesen!: és akkor mi az R??? rafinált róka?? és ezt miért nem mondta akkor ki?

kamilla123 2015.02.14. 23:27:18

@Csak ügyesen!: sztem Évi arra utalt, h roma vagy román vagy ilyesmi. De Szandika meg a ribire gondolt sztem

Krétagarbó 2015.02.14. 23:27:23

@Commodore: ugye viccelsz? azt nem titkolná.

csiri bá 2015.02.14. 23:27:36

@-pkata-: szakmabeli megismeri a szakmabelit? :DDD

Costanza 2015.02.14. 23:27:55

@Csak ügyesen!: szerintem Romant gondolt. Asszem ennel nincs lejjebb tv musor, ezt az Evat is kirugnam paros labbal.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.14. 23:28:00

@lukacstoncsi: pont ezért volt a kedvencem :-D

@Fu Szekh Li: akkor ne is említsd hedokát

Ditti82 2015.02.14. 23:28:01

@-pkata-: Elég baj az. Olyankor kell megállítani a szavazást, amikor Laci vezet. :D

Mók_Ica 2015.02.14. 23:28:13

@Commodore: na, ezek nem jutottak volna eszembe szandikával kapcsolatban.... :)))

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:28:16

@Mók_Ica: Írták már a többiek h mi az R :)

kamilla123 2015.02.14. 23:28:18

@Krétagarbó: mondjuk jobb lett volna,ha ribancozik inkább, mert látszott Évikén, h a szerki magyaráz a fülére, és állati kínos ez neki.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:28:35

@Mók_Ica: most írtuk, hogy RIBANC - ezt aszót nem akarta kimondani

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:29:08

@Mók_Ica: Állandóan féltékenykedik, dikk. Ma egyfolytában csak szerelmet vallottam, és csak hisztit kaptam vissza. A mamát is ő hozta fel először. Ha nem bízik meg bennem, akkor hagyjuk inkább.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:29:20

@kamilla123: Évi nem utalt semmire sem, rá szóltak a fülesen, h ezt tisztázza Szandikával. Szandi viszont a ribire gondolt.

Costanza 2015.02.14. 23:29:30

@lukacstoncsi: pontosan ugyanezt gondoltam egy perce szinte szo szerint

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:29:36

@Ditti82: Szerintem is :D
@kamilla123: kellett volna mondani, hogy nagy K. és abból mindenki ért, azt használjuk hétköznap is...

kamilla123 2015.02.14. 23:29:43

@Krétagarbó: igen, én is úgy emlékszem,,h Szandikát is volt, h úgy kellett lefogni, mert kiborult, meg állandóan ki akart menni

vastyúk is .. 2015.02.14. 23:30:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jajja, a mécsesekkel körberakva, nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. :D Jóska a földöntúli

kamilla123 2015.02.14. 23:30:24

@-pkata-: ja, mindegy. de végre gy nem Edina fant hívtak. Sztem így akarták kompenzálni ezt a mai rendőrös LAcis hírt

Krétagarbó 2015.02.14. 23:30:33

@kamilla123: az is lehet, hogy Évike egyébként a roma vagy román szóra gondolt, csak aztán szépített, mert rászóltak.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:31:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Te hoztad elő délelőtt. Ha akkor nem emlegeted, lehet hogy most eszembe se jutott volna.

kamilla123 2015.02.14. 23:31:36

@Csak ügyesen!: éppen ezért utalt rá, mert rászóltak

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:32:13

@Ditti82: Szerintem az a szitu, h jelenleg Laci vezet. Holnapi párbaj arra lesz kihegyezve, h Laci és a nők, aminek eredményeképpen Edina fel fog jönni. A kérdés az az, h fel tud-e annyira jönni, h amikor le kell állítani a szavazást (pontos ideje van, max 1-2 percet tudnak vele játszani), addigra át tudja-e venni a vezetést, épphogy, vagy sem. Na, így próbálom értelmezni a kártyát :) Pénzfeldobással nyer az egyik :)

kamilla123 2015.02.14. 23:32:25

@Krétagarbó: hát a fene tudja, mi jár az agyában :-)

Krétagarbó 2015.02.14. 23:32:26

@kamilla123: meg iskolahéten is mit művelt, folyton renitenskedett.

Mók_Ica 2015.02.14. 23:32:34

@-pkata-: @Csak ügyesen!: ok, látom :))))

@Fu Szekh Li: egy igazi nőért harcolni és küzdeni kell, nem adja magát könnyen :))) Dottyka pedig IGAZI NŐ :)))) harcolj drága Li :)))

@kamilla123: így-így....

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:33:23

@Costanza: Robinról is jól beszélt érdekes van benne valami, de neki az volt a szerencséje hogy nem zavart sok vizet és a párbaja is jól sikerült azóta lassan de biztosan a top 5 felé megy.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jól egymásra találtatok:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:33:23

@Mók_Ica: Azt elmesélte, hogy szerinte miért: becukiskodta magát, aranyoska, aztán meg a hátadba döfi a kést... Röviden. Meg nem lehet, hogy 180 fokos fordulatot vegyenek az érzelmei.

mercsi 2015.02.14. 23:33:24

egy korábbi BeleValóban Aurélió száján jött ki, hogy Erdély is Magyarországhoz kellene, hogy tartozzon, akkor is rászóltak a szerkik, h ezt talán mégse... Au meg csak azzal javított, hogy mindig rossz volt töriből...

kamilla123 2015.02.14. 23:33:52

@Krétagarbó: ráadásul ő is segget csinált a szájából, mert azért pakoltatott magára, h Évit kivigye, de aztán beszart és Bécit vitte ki, aki kint hagyta. Szandika pedig addig népszerű volt, kint hagyhatta volna a Évát

Krétagarbó 2015.02.14. 23:34:07

@Csak ügyesen!: olyan ari, ahogy próbálod kisakkozni minden nap, mi is lehet:)))

Mók_Ica 2015.02.14. 23:34:50

@-pkata-: ezt a rafinált rókarudi magyarázataként mondta..... ha jól emlékszem....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:35:37

@csiri bá: :DD sztm is utálja csípőből a konkurrenciát:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:36:14

@Mók_Ica: De nagyjából sztem ugyanez a ribancra is a válasza, hogy csak kellett neki a Laci és most hogy veszélyben a pénze (nyereménye), szó nélkül dobná.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:36:35

@Krétagarbó: Ez a legjobb része ezeknek a realityknek :D :D Aztán van h bejön, van h nem, de még ráadásul izgatnak is ezekkel az 50-50-es Lacci párbajokkal, nem bírják ezt az én idegeim :D :D

Krétagarbó 2015.02.14. 23:36:38

@kamilla123: hú, ennyire már nem emlékeztem, mi volt a "veszte", köszi:)

kamilla123 2015.02.14. 23:37:41

@-pkata-: pont ezt is csinálta Zsu-val.

amúgy nem csodálnám, ha Edinka anyja tényleg dühös lenne a lányára. HA Edinka az égvilágon semmit nem csinál, akkor is simán megnyerhette volna, az RTL olyan bemutatkozó fimet csinált neki. Meg kicsi is, csúnyácska is, van neki tájszólása, de szépen tud énekelni, beleszeret egy macsóba, aki le sem szarja, minden adott volt a romantikus meséhez. Egy-két konfliktusba beleállt volna, mert hát ugye tűzről pattant, meg amúgy is kell a show, aztán vihette volna a fődíjat. Ezt csak magénak cseszte el (persze elvileg még mindig elviheti, de sztem már nem fogja)

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:37:57

Na, feltolták a videókat, akkor végre meg tudom nézni az öföt (csak BV-nél kapcsolódtam be), szóval bocsi, ha fáziskésésben kommentelgetek majd :)

Krétagarbó 2015.02.14. 23:38:02

@Csak ügyesen!: holnap ilyenkorra már eldől. :)

Jó éjt, megyek, mer én is eldőlök, mint a rohadt nád.

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:38:19

@kamilla123: kintről könnyü dumálni.akár régi vv játékos valaki akár új.osztani lehet az észt de az nem ugyanaz mint amikor benn van játékban valaki.szandika hányszor ki akart menni még a sanyija is feljött hozzá micsoda drámák voltak.nem tudott viselkedni ez az igazság ki kellett volna zárni volt egy pont azt hiszem.

Costanza 2015.02.14. 23:38:20

Szerintem Szandika lelki vilagat ismerve arra probalt utalni, hogy a R-betus orszagbol valo kurvakkal kellett harcolnia, akik eloadtak magukat nagyon cukinak, es kozben rafinaltan elvettek a betevo falatjat az elozo munkahelyen. En igy forditanam.

kamilla123 2015.02.14. 23:38:31

@Krétagarbó: én nagy Béci fan voltam ,ezért emlékszem :-) Évit meg utáltam, és csalódtam,h nem vitte ki :-)

Mók_Ica 2015.02.14. 23:38:34

@-pkata-: mer' szandikáék olyan szentek voltak :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:38:50

@kamilla123: Amikor Szandika kritizálta Ádinkát, Éva rászólt, hogy "na azért védjük meg a MUNDÉR becsületét, nem olyan rossz ember" Ádinka. Vagy ezt kellett mondania, vagy nem tudja a kifejezés jelentését.

Ditti82 2015.02.14. 23:39:39

@Csak ügyesen!: Azt én nem fogom látni, mert rájzing döntőt nézek holnap este. :)

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:40:01

@Mók_Ica: Ez a féltékenykedős játszma nem igazán tartozik a kedvenceim közé.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:40:16

@Mók_Ica: :D egyébként tisztára olyan, mintha amnéziásak lennének. Pedig már nem is annak a cégnek ruháit viselik:D:D:D

kamilla123 2015.02.14. 23:40:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sztem rászóltak a fülesen, h egyoldalú a műsor Edinka ellen, és nem olyan intelligens, h hirtelen tudjon reflektálni erre

Krétagarbó 2015.02.14. 23:40:33

@kamilla123: én is kedveltem Bécit, nem értettem, miért utálják annyira kint is, bent is. Én nem láttam, hogy annyira gáz lett volna a vislkedése, de tény, hogy csak hellyel-közzel követtem az eseményeket akkor.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.14. 23:41:05

@Mók_Ica: hát aztat én má' nem tudom. én csak bele bele néztem a régebbiekbe, utóbbi kettőt meg nem is láttam egyáltalán. A régiekben is keverem, hogy melyikben ki volt kivel.

spinks 2015.02.14. 23:41:42

@kamilla123: nincs mit hozzáfűznom. Ámen.

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:42:10

Asszem én is elmegyek aludni. Kaptok egy éjszakai verset, hogy szépet álmodjatok:
borusmindenki.tumblr.com/post/111011493137/ahogyan-csendben-gerjeszted-a-vagyam-szep-szemed

Mók_Ica 2015.02.14. 23:42:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hehehe.... ez jó volt :))))

@Fu Szekh Li: a féltékenykedős játszma egy bizonyos határig még ok, de nem jó túltolni..... nagyon vékony ez a határ.... szóval szeressétek egymást :))))

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:43:21

@Mók_Ica: hát ezzel a barna hajjal ő már az is lehetne:D

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 23:44:39

@Csak ügyesen!: Szerintem Szandika a ribancra gondolt, Éve a romára, a szerkesztők meg a románra. Ezért kellett helyesbíteni és senki nem értette a másikat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:44:47

@kamilla123: Ádinka a következőre törekszik: "Ne viseljem túl magam mint nő - ilyen téren."
:DDD
Ezzel szemben Laccci: "azt szerettem meg benne, hogy konzervatív"
Nyilván, mert Ádinka nem viseli túl magát, mint nő.:DDD

Mók_Ica 2015.02.14. 23:44:56

@Fu Szekh Li: jó éjt :))) köszi a verset :)))

Csak ügyesen! 2015.02.14. 23:45:23

"Kezdem érteni, h miért nem kaphatnak alkoholt"

"Ez egy se normális."

:D :D :D

kamilla123 2015.02.14. 23:45:24

@Krétagarbó: olyan volt, mint ahogy most is láttuk, egy laza rapper gyerek, aki táncos is

Mók_Ica 2015.02.14. 23:46:30

@lukacstoncsi: szent szandika??? :)))) röhögök :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az milyen, amikor egy nő túlviseli magát?? olyasmi, mint amikor túlhordanak egy terhességet???? :)))

Fu Szekh Li 2015.02.14. 23:46:34

@Mók_Ica: hát ez az: egy bizonyos határig :)

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 23:46:39

@kamilla123: Az Rtl szerintem neki is szánta a fődíjat. Csak Edina elrontotta, ezért felhozták Fannit.

Krétagarbó 2015.02.14. 23:46:59

@kamilla123: én is így láttam, ehhez képest kapta az ívet rendesen, ment a cigányozás is, minden...

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:47:11

laci meg mit féltékenykedik dórira, álljon össze robinnal aztán bosszúbol ők is járjanak egy simulósat nem? :D

ez a rossz duma hogy alja nő meg ócska...na bulizni szar elmenni lacival mert iszik aztán a nőjét szidja ha az jólérzi magát.edina kapucni, no smink és hosszú szoknya értetted?:D

csak mert 2015.02.14. 23:47:50

@Mók_Ica: náluk nem volt szex, legalább ebben különbek voltak

kamilla123 2015.02.14. 23:49:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az van,h én sokáig azt hittem, h Edinka csak a nyelvi nehézségek és fura kifejezésmód miatt tűnik ostobának. De nem,hanem tényleg az. Vagyis érdekes személyiség, ismerem egy ilyen nőt, az is halak csillagjegyű volt amúgy. Full ostoba volt, de a szarkavaráshoz, meg ahhoz hogy helyzetbe hozza magát, eszméletlenül értett. És mindenkin átgázolt a saját érdekében. Edinka is ilyen.

Mók_Ica 2015.02.14. 23:49:08

@Fu Szekh Li: talizzatok és beszéljétek meg :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:49:12

@Mók_Ica: Hát, ilyen téren:DDD...Látod, ezért akar egyetemre menni. Ott majd eligazíttyák:), a mértéket tekintve:))))

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:49:36

lacinak részegen nagyon magas az erkölcsi mércéje de csak akkor és főleg a nőjével:D

csak mert 2015.02.14. 23:49:41

@lukacstoncsi: elég érdekes, hogy Dórira féltékeny :DD
azért az erős túlzás, hogy edina konzervatív. :DD
miért ne táncolhatna?

Tündérfalvi A. 2015.02.14. 23:50:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)))
Ha konzervatív nő akarok lenni, akkor vennem kell egy szaunát vagy lehet máséban is pad alá mászni?

csak mert 2015.02.14. 23:50:32

@kamilla123: elég jó meghatározás :)

Mók_Ica 2015.02.14. 23:50:48

@csak mert: ja.... csak gigi és jerzy között... még kameramentes időt is kaptak.... aztán anikó és szandika a takaró alatt matatott egymáson/egymásban.... de ennyi valóban nem volt, mint a vv7-ben :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:51:15

@kamilla123: Az, hogy ha valakinek megvan a magához való esze, az nem jelenti azt, hogy okos is.

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:51:27

@kamilla123: robin is halak de még nem gázolt:D várható? tessék mondani?:D

kamilla123 2015.02.14. 23:51:30

@Krétagarbó: én akkor még nem kommenteltem, ne is tudtam,h van hogyvolt. Nekem ő volt a kedvencem, utána már nem drukkoltam senkinek a döntőben. Meg Béci értéket is képviselt. Leszokott a cigiről, hűséges volt a barátnőjéhez, aki azóta már a felesége, dolgozott, szerette a családját stb.. És mellette egy jóképű, laza gyerek is volt.

csak mert 2015.02.14. 23:51:41

@Mók_Ica: ezt elfeljtettem, bocsi :)

Mók_Ica 2015.02.14. 23:52:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az melyik egyetem, ahol erre megtaníTTYák??? :)))

@Tündérfalvi Anti: bencusnak biztos van szaunája is :))))

kamilla123 2015.02.14. 23:53:04

@lukacstoncsi: most miért kötekedsz? ne rám legyél mérges, amiért a kedvenced kretén módon viselkedik, pedig akkora hátszele volt, mint soha még senkinek a vv-kben

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:53:39

@Tündérfalvi Anti: :)))) Ha nem akarod túlviselni magad, mint nő, akkor vegyél egyet, pls:))))

MacákékIcukája 2015.02.14. 23:54:15

@kamilla123: kis valtozekony jegyuek :)))) erdekes, mert a halak csajokkal en sem vagyok joban (a marciusiakkal legalabbis nem)

Morcz 2015.02.14. 23:54:42

@kamilla123: egyetértek a jellemzéseddel.

egyébként annyira semmilyen nem volt a mai öfi hogy kb 15perc alatt kivégeztük. :)))
Robin az utóbbi időbe feljött semlegesbe nálam, de most megint lenullázta magát.
A GL meg Béci két akkora gyökér, hogy arra nincsenek szavak.
Kíváncsi vagyok, hogy a mai on is olyan izgalmas lesz-e mint a tegnapi...:DDDD

lukacstoncsi 2015.02.14. 23:54:59

@csak mert: robin ezt arra értette inkább hogy nem dóri.na ő nem konzervatív:D

spinks 2015.02.14. 23:55:47

@kamilla123: ez már nem az a rendes kedves kislány aki volt. Lehetett volna. Előjött a vére.

kamilla123 2015.02.14. 23:56:16

@Tündérfalvi Anti: ja, amikor Lacin tekergett úgy,h közben mellettük Dóri meg Ádám is nyomta a nyugiban, vagy amikor a takaró alatt kukkolta Deniszéket, vagy Reniéktől egy méterre nyögdécselt Laci farkát markolászva.. mikor is volt konzervatív? Ja, lehet, h akkor, amikor ráült bugyiban Denisz szájára tánc közben!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 23:57:25

@Mók_Ica: Asztat én honnan tuggyam, nemén akarok eggyetemre menni:))). A mi időnkben még nem vót tantárgy az alul- illetve túltolás. Talán ajánlanék valami mérnökit, ott lehet méricskélni.:)))

kamilla123 2015.02.14. 23:57:44

@MacákékIcukája: én a márciusi fiúkkal sem :)

Morcz 2015.02.14. 23:58:17

Egyébként mi a baj a halak jegyűekkel?

kamilla123 2015.02.14. 23:58:52

@Morcz: gondolom semmi, csak valaki itt a minap védte Edinát a halak jegy alapján

Krétagarbó 2015.02.14. 23:59:29

@kamilla123: én sem kommenteltem, néha a posztot elolvastam, de a kommenteknél mindig azt láttam, hogy rengeteg van, bele sem fogtam. Csak vhogy érezni lehetett, hogy utálják vmiért. Amit írtál róla, nekem is ugyanez volt a benyomásom.

kamilla123 2015.02.15. 00:00:53

@Krétagarbó: na, lehet az ÉH-n ugyanannak drukkolunk majd? :-)

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:01:19

@kamilla123: soha nem talalkozom halak faszikkal... pedig jo lenne. Nem merem tovabb fejtegetni az asztrologiai temat, nagyon off. Pedig sokat tudnek rola beszelni :)))

lukacstoncsi 2015.02.15. 00:01:21

@kamilla123: poén volt.ja hogy nem veszed az adást?sorry.nem kedvencem de ezt már elmondtam.kretén?ez még nem volt de hinném hogy az.én sem szidok senkit akinek más valaki jobban tetszik.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:02:09

Fanni-Robin vita:
Robin benézte, Fanni nem rajtuk röhögött, viszont egyetlen pillanatra vagy szóra sem méltatta a villabeli barátnője zokogását. Robin nyomta a dumát, Fanni szokás szerint bebunkult, aztán felháborodva kérte ki magának, hogy visszaszóltak neki. Robinnak igaza volt, hogy épp most érezte szükségét bevédeni a nőjét, az indoklása is röhejes volt: egy nővel nem lehet így beszélni. Mondja ő :)

Krétagarbó 2015.02.15. 00:02:16

@kamilla123: halak jegyű? Ezt sem tudtam. Én nem is ismerek senkit, vagy talán egy csajt, de ő elég kocka.
Na tényleg megyek, most már tényleg:)))

Csak ügyesen! 2015.02.15. 00:03:44

Ez kibebaszottul szürreális volt már megint, egy aranybánya :D :D

Laci és Robin Laci érzéseit beszélik meg (ezek is miért utálják egymást, ezt tényleg fejtse már meg nekem vki egyszer), Lacci megismerkedik Edinával, ezek szerint ő is azt hiszi, h a VV eleji Edina az igazi Edina (Edina, mint konzervatív? ROFL), háááát, lesz itt még meglepetés Lacuskám :D :D

Ez a Laci-Dóri kapcsolat is azért elég érdekes...

Jóóó volt a Fanni-Robin fájt, bőgő Dórival. Laci jófej volt Dórival, előtte meg egy hisztis pitsa, de hát ilyenek szeretjük ;) :D

Szerencsések a szerkik, ezeknek elég piát adni és bármikor lehoznak egy Örkény öt percest több órában :D :D

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:04:21

@Morcz: semmi baj nincs veluk :) egyes emberek megertik oket, masok nem, ennyi. Ugyanigy ervenyes ez a tobbi csillagjegyre :) Igazabol csak azoknak fontos, akiknek ez a hobbija.

0.5 bit 2015.02.15. 00:04:27

@spinks: "ez már nem az a rendes kedves kislány aki volt"

Nem tudom emlékeztek-e rá, az elején Macit büntetésből átküldék a másik csapathoz, ahol Laciék üdítőt (talán) hozattatak maguknak Macival.

Akkor Edina teljesen felháborodott, hogy Ő ezt nem tudja elviselni, hogy így bánnak másokkal.

Nemrég, amikor Fannira ellőte Laci a szaunás képességet és Fanni panaszkodott Edinának, már nem volt felháborodva, csak annyit mondott: "Megérdemelted!"

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:05:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Tegnap kérdezte a férjemtől, hogy mikor valósul meg közöttünk a közösülés tényálladéka a behatolás megtörténtével. Még ezt sem sikerült megemésztenie. Ha most közlöm vele, hogy szaunát is vegyünk, vagy ha arra nincs keret, legalább egy padot, háááát.

Morcz 2015.02.15. 00:05:46

@kamilla123: aha....

@Krétagarbó: jó éjt neked!

@Tündérfalvi Anti: "viszont egyetlen pillanatra vagy szóra sem méltatta a villabeli barátnője zokogását." Aki előtte pár nappal küldte el a nyugiba a fenébe.... Így nem csodálkozok rajta, másrészt nem akkor kéne istápolni Dórit amikor részeg.

csak mert 2015.02.15. 00:05:55

@kamilla123: igen ezek közül én se tudnék választani :D

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:06:22

@Csak ügyesen!: utolso mondaton nagyon nevetek :DDDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:07:26

@Tündérfalvi Anti: Figyelj már, az ilyen szövegeddel felgerjeszteni akarod, vagy lelohasztani? :D :D :D

Csak ügyesen! 2015.02.15. 00:07:35

@kamilla123: Egyébként tök érdekes h Edina mennyire eltűnt az utóbbi napokban, valahogy tök súlytalan lett.

Morcz 2015.02.15. 00:08:09

@MacákékIcukája: neked az? Mert úgy látom érdekel a téma.:)

@Tündérfalvi Anti: figyelj ha nincs szauna még ott a szekrény alja.....:)))) Attól is lesokkolódna?

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:09:14

@-pkata-: Ááá, 3 gyerek mellett nehéz lelohasztani egy férjet, már egy őszintébb mosolyból is azt veszi le, hogy este szex:)

Csak ügyesen! 2015.02.15. 00:09:48

@Krétagarbó: Én halak vagyok... kockának aztán nem vagyok kocka :)

lukacstoncsi 2015.02.15. 00:09:57

Évának bassza Anikó a csőrét rendesen még ahogy láttam:) Hát igen normális életet él jön a baba van pasi is mellé.Szar lehet Évi pláne hogy ketyeg az órád is....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:10:10

@Csak ügyesen!: Kezdi benn idegelni a lakókat hogy Edinától senki nem jut szóhoz :)

Morcz 2015.02.15. 00:10:38

@Tündérfalvi Anti: "Akkor Dórinak IGAZA volt. " nem tudom, azért kettőn áll a vásár....

csak mert 2015.02.15. 00:11:20

@-pkata-: engem itt kint is idegesít

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:11:24

@Csak ügyesen!: Laci-Dóri jelenetnél, amikor egymás szájától 2 centire dumáltak, konkrétan azt vártam, hogy vadul smárolni kezdenek és bevonulnak a szaunába békülős szexet játszani.

kamilla123 2015.02.15. 00:11:35

@Csak ügyesen!: jó reggelt! végre valakinek feltűnt a villában

Morcz 2015.02.15. 00:11:51

@-pkata-: ja! :D

@Tündérfalvi Anti: "Ááá, 3 gyerek mellett nehéz lelohasztani egy férjet, már egy őszintébb mosolyból is azt veszi le, hogy este szex:) " Meg tudom érteni....:DDDDD

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:11:56

@Csak ügyesen!: Denisznek total igaza van

@Morcz: igen, en nagyon szeretem, totalisan beleastam magam. Mindig agyf*szt kapok, amikor valaki kizarolag a napjegye alapjan jellemzi sajat magat :D "szakmai" artalom haha :D

kamilla123 2015.02.15. 00:12:23

@lukacstoncsi: tényleg Anikónak gyereke lesz? ezt nem is tudtam. Őt is bírtam anno a VV-ben

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:12:44

@csak mert: én már csak nevetek rajta és amikor Laci megszólal, mindig azt stopperolom már, hogy Edina meddig bírja, hogy nem szólal meg :D

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:13:57

@kamilla123: Azért nem hazudtolta meg önmagát. Nős (volt) a pasi.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:14:10

@MacákékIcukája: mé, te foglalkozol asztrológiával? Engem tökre érdekelne, mikor jön a királyfi zabos lovon, de senki nem tudja megmondani :D :D Lehet, nekem nem jár zabos ló :D

csak mert 2015.02.15. 00:14:22

@-pkata-: és hány másodpercig bírja? :D

Mók_Ica 2015.02.15. 00:15:05

@Csak ügyesen!: és ott van dóri újabb büntije is.... zuhanysapka van a fején :))))

csak mert 2015.02.15. 00:15:14

@kamilla123: igen, egy RTL-es főrendezőtől ..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 00:15:49

@-pkata-: semmi közöm hozzá, de milyen a zabos ló? Dühös?:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:15:57

@csak mert: attól függ milyen távolságra van épp :D :D
@Mók_Ica: Fanniét kapta meg?

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:16:22

@MacákékIcukája: Én azóta nem hiszek a horoszkópban, csillagjegyekben, amióta az egyik ismerősről kiderült, hogy egy napon, egy órában születtünk. Ő egy debil, szarkeverő picsa, én meg nem.

csak mert 2015.02.15. 00:16:27

@Tündérfalvi Anti: arra várok én is mikor jönnek újra össze Dóri-Laci

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:16:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem, olyan zabos, amivel etetni kell. :D Bnőm mondja mindig, hogy biztos azért nem ért még ide, mert kifogyott belőle a zab :)))

Mók_Ica 2015.02.15. 00:17:25

@-pkata-: nem, ez nem úszósapka... hanem az a szállodai féle... :))) nézd meg a vidiJót :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:17:37

@Tündérfalvi Anti: és ugyanott is születettetek? :) Percre pontosan?

lukacstoncsi 2015.02.15. 00:18:05

@kamilla123: igen.pár napja volt a tv-ben.

@Tündérfalvi Anti: hát kb ja:D

kamilla123 2015.02.15. 00:18:37

@Tündérfalvi Anti: igen. És tudjátok mit vetem észre, h Laci örült neki, amikor Dóri puszit adott neki a cigis kanapéknál másodszor. Egy pillanatra még el is mosolyodott.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:18:41

@Mók_Ica: TUDTAM? TUDTAM, MEGMONDTAM, IGAZAM VAN!!!
Mondtam, hogy zuhanykabin lesz a bünti.

Csak ügyesen! 2015.02.15. 00:19:15

@Tündérfalvi Anti: Igen, valami ilyesmi. Van ez így, jobban jártak volna, ha normálisan megbeszélik/elrendezik a dolgokat, de hát Dóri inkább a három hónapos bosszú hadjáratot választotta.

Morcz 2015.02.15. 00:19:49

@MacákékIcukája: :)) Az jó!
Engem is érdekel az ilyesmi.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:19:53

@kamilla123: én is elmosolyodnék, ha Lacitól kapnék. :D

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:20:37

@-pkata-: Anyáink egymás mellett ágyban feküdtek a kórházban. És teljesen véletlenül találkoztunk, véletlenül derült ki ez a háttérsztori. Na, mekkora ennek az esélye? :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.15. 00:20:51

Nah én megyek aludni, szevasztok :) Túléltem a szombati napot... :)

0.5 bit 2015.02.15. 00:22:39

@Tündérfalvi Anti: Mintha a nyakában meg egy spirálos borítású zuhanycső lenne.

kamilla123 2015.02.15. 00:22:48

@-pkata-: akkor már csak a vasárnapot kell:-) átérzem :-)

egyébként azt láttad, mikor pár napja Dóri azt mondta Lacinak, amikor részegen beszélgettek, hogy kint majd jössz nekem egy vallomással? mire gondolhatott? :-)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:22:48

@kamilla123: Én azt a vitát nem láttam, akkor még nem néztem a VV-t.

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:23:44

@-pkata-: ez engem is erdekelne :))) - marmint, hogy az enyem mikor jon. De az ilyeneket sajnos nem lehet elore megjosolni. Max. azokat az idopontokat lehet megtalalni egy szuletesi horoszkop alapjan (percre pontos szuletesi ido kell), amikor nagyobb esely van arra, hogy megismerkedsz valakivel, aki megtetszhet :) De ez nagy munka, mert minden hulyeseget ossze kell nezni, nem szoktam ilyesmit csinalni. Illetve meg a masik szemelytol is fugg, hogy o "asztrologiailag" mennyire nyitott a komolyabb ismerkedesre.
Plusz azon is mulik, hogy ket ember horoszkopja mennyire illik egymashoz :D

DE (!!!!): az emberi akarat az asztrologia felett all! Tok mindegy hogy passzolnak-e a horoszkopok, ha az illetok nem vonzodnak egymashoz, vagy nincs kedvuk dolgozni egy kapcsolaton :) Barki, aki ennek az ellentetjet allitja, hazudik. Ez az esemenyek joslasara is ervenyes. Az asztrologia nem valami egzakt tudomany, hanem eselylatolgatas.

lukacstoncsi 2015.02.15. 00:23:46

Érdekes volt olyan férfi halak jegyü kollégám aki baromira érzékeny volt de egy hősszerelemes típus kb mint Robin:D Meg állandóan aggódnak.Nagyon meg akarnak felelni sokfelé. De empatikusak is azt megfigyeltem, de van aki meg gyakorlatias és nem illik rá.de mint a vizes jegyüek manipaultívak is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 00:23:58

@-pkata-: :):)

holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány-
dika lány, dik a lány
hogy jön egy királyfi tán -
fitán, fitán
de az álom oly merész,
merész, merész
És ha jő az ébredés
bredés, bredés...
Mi lenne, ha a listádon lévő elvárásokból kihúznál egyet, a legutolsót (hacsak nem a zab volt az), és úgy várnád tovább?

Mók_Ica 2015.02.15. 00:27:20

@Tündérfalvi Anti: @-pkata-: sztem pedig bele kell tennie a fejét a gurulós budiba :)))

jó éjt az éjszaki műszaknak, sok on-t kívánok :)))

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:27:45

@Tündérfalvi Anti: nezd meg az elozo hsz-em utolso reszet. Az asztrologia a neveles, oktatas, erkolcsok, emberi akarat stb. stb. utan kullog legutolsokent.
En rengeteg pszichologiat olvastam anno, letezik pszichologiai asztrologia is es nekem nagyon tetszik a ket dolog kombinacioja.
Egyebkent a tapasztalataim azt mutatjak, hogy a kb. azonos idopontban szuletett emberek nem jonnek ki jol egymassal.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 00:28:47

@MacákékIcukája: A horoszkóp nélküli esélylatolgatás is lehet olyan jó. :) De hát már kiderült, hogy elszámolták magukat a horoszkóposok, és már tizenhárom csillagjegy van. És ilyenkor mi van?

Morcz 2015.02.15. 00:30:42

@Mók_Ica: jó éjt! :)

@MacákékIcukája: ez azért nem teljesen igaz. az egyik volt osztálytársammal egy napon születtünk, de kereken két óra difivel. :)

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:31:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: persze, en alt. a megerzeseim visszaigazolasakent hasznalom (szoval utolag).
Mivan?! Errol en nem hallottam :D

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:31:54

@MacákékIcukája: Én Kos vagyok és Rák az aszcendensem, de mindig megakadok, amikor valami házakról is beszélnek. pl. hogy Mars a 10. házban. Nem értem, hogy az mit jelent.

kamilla123 2015.02.15. 00:32:16

ez amúgy nagyon durva, h Edinka nem bírja abbahagyni a kereplést ( a holnapi előzetes alapján). Ahogy Denisz elkezdi neki modnani, h Te nem hagyod szóhoz jutni Lacit,meg elnyomod; mint a gép, csak mondja, hogy "mi az, hogy elnyomom, ne mondd már, hogy elnyomom.... ", de mint egy nemnormális. Ha ebből az énjéből vmi előjön a párbajon, az nem az ő malmára hajtja majd a vizet, az tuti.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:35:22

@MacákékIcukája: Akkor az asztrológia egy lehetőség, amit a saját cselekedeteimen keresztül fel vagy ki tudok használni?

Morcz 2015.02.15. 00:35:32

@MacákékIcukája: arra hogy kik egy napon születtek, nem jönnek kis jól. :)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mi a 13. csillagjegy?

Tényelg láttátok anno a Csillagjegyek c. francia thrillersorozatot? :D

lukacstoncsi 2015.02.15. 00:36:24

@kamilla123: azt is észrevehetné hogy fanni ugyanezt csinálja vele is.ő meg hagyja.laci dettó.

Morcz 2015.02.15. 00:36:50

@kamilla123: Tuti elő fog jönni, vagy nagyon begörcsöl.

lukacstoncsi 2015.02.15. 00:38:27

Léptem. Mindenkinek jó éjt!

Csak ügyesen! 2015.02.15. 00:39:56

@lukacstoncsi: Fanni nem szokta beléfojtani Dennisbe a szót, Laci viszont átlag öt-hat szóig jut Edina mellett :) És volt h már jelezte neki (igazából nem is egyszer), meg otthagyta a pitsába. De eredménye semmi :)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:39:59

@kamilla123: Edina elköveti a párkapcsolatok tipikus hibáját: nem meggyőzni akarja a párját, hanem legyőzni, nem megérteni akarja a másik érveit, hanem megértetni a sajátjait, nem beszélgetni akar Lacival, hanem közölni. Stb. Ezt nem a párbajukra értem, csak simán.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 00:40:23

@MacákékIcukája: már nem emlékszem, asszem valami 100 napos eltérésről beszéltek, de nem biztos.

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:41:50

@Tündérfalvi Anti: ha gondolod kuldj priviben szul. helyet + idot percre pontosan, csinalok neked egy automatikusan generalt horoszkopot (angolul, leirassal).
A hazak az elet teruleteit jelentik, a 10. haz a kulvilagot ("Eg teteje" a neve, sarokhaz, magyaran nagyon jelentos), munkat, apat, stb. jelenti - az ellentete a 4. haz, az "Eg alja" pedig a lelked melyet, az anyat, az otthon. Ez igy diohejban.
Nezni kell azt is, hogy mi a 10. haz ura (melyik jegy), ill. hogy a Mars milyen fenyszogeket kap - de alt. nem szerencses 1-1 dolgot kiragadni a horoszkopbol, egyben kell nezni az egeszet, ez nekem is tok nehez es bena vagyok benne.

Szoval en igy most latatlanban annyit mondok, hogy gozerovel huzod az igat, mint az allat, celratoro lehetsz a munkadban (es ugy alt. veve is, Kos + Rak ASC, mind a ketto kardinalis, szenvedelyes jegy).

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:42:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: biztosan az az 500 hiányzó év a középkorból, az zavart be :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 00:42:20

@Morcz: Mintha Kígyót mondtak volna, de ebben sem vagyok biztos.

kamilla123 2015.02.15. 00:43:44

@Tündérfalvi Anti: ez így van. De már a kendős sztorinál is így volt a nyugiban. Elmondta,h ő mit akar, aztán már ment is kifelé. Meg a riportban is azt szerette legjobban Laciban, hogy az figyel rá. Ez volt a Laci szuper tulajdonsága szerinte :-) Sztem nem lesz jó párkapcsolata így, mert a macsókra bukik, azok meg ezt nem tűrik hosszútávon, vagy becsicskulnak (Mint Laci), akkor meg Edinka szeret ki belőlük. De ezt a nőt vagy papucsként hallgatod, vagy leüvöltöd a fejét (ha sikerül túlordítani). Most melyik a jobb?

Morcz 2015.02.15. 00:44:03

@MacákékIcukája: és olyankor mi van ha valakinek a jegye és az aszcendense is ugyanaz?

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszi.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:45:25

@Morcz: Ez a párbaj mindkettőjüknek szar helyzet. Annak ellenére, hogy nem bírom Edinát, azt mondom, hogy tök igaza van, hogy nem akar Laci miatt vagy Laciért lemondani a fődíj megnyerésének esélyéről. Laci lehet a játék után is, a fődíjra ez az egy esélyük van. Nem szabad megbántani a másikat, nem kell egymás ellen harcolni, de nyerni akarni lehet és kell is. Ettől még nem tagadja meg a szerelmet. Ez Lacira is áll. Aki egyébként jobban kezeli egy picit a helyzetet.

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:45:39

@Tündérfalvi Anti: igen :) nekem sokat segit az onismeretben, ill. megerosit biz. dolgokban.

@Morcz: en a sajat tapasztalataimrol beszeltem :) es az elobb irtam, hogy az asztrologia nem egzakt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 00:45:48

@Tündérfalvi Anti:
Most kigugliztam, mert nem tudtam, mi ez. Íme: Heribert Illig nevéhez fűződik, aki szerint az időszámításunk szerinti 614–911 közötti évek (vagyis a kora középkor) nem léteztek...stb

Morcz 2015.02.15. 00:46:05

@kamilla123: "De ezt a nőt vagy papucsként hallgatod, vagy leüvöltöd a fejét (ha sikerül túlordítani). Most melyik a jobb? " Messzi ívben elkerülni....

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:47:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na majd jol megguglizom, de nem fog valtoztatni semmit.

@Morcz: valoszinuleg az illeto napjegyenek a tulajdonsagai meg eroteljesebben kijonnek, jobban tudja oket kommunikalni a kulvilag fele :)

Morcz 2015.02.15. 00:47:32

@Tündérfalvi Anti: nekem ez a szerelem dolog még mindig kamu szagú...

@MacákékIcukája: "es az elobb irtam, hogy az asztrologia nem egzakt. " ok. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 00:49:20

@kamilla123: Sztm másik féltekére kell költözni. Ezért az állandó közbevágásért, hát..szívlapát. Csak ez marad.

kamilla123 2015.02.15. 00:49:21

@Morcz: hát nyilván. Ahogy Edinka kiesik Laci mellől, sztem már abban a pillanatban, vagy azon az estén meg fog kezdődni Laci leválása Edináról érzelmileg. Ebben biztos vagyok. Ha kint marad LAci,akkor még jobban. Egyszerűen olyan szinten terrorizálja és manipulálja az a csaj lelkileg, h már attól felszabadul és a saját gondolataira tud majd figyelni, h nincs mellette egy kereplő gép.

Morcz 2015.02.15. 00:50:11

@MacákékIcukája: értem, csak azért kérdeztem, mert nekem mindkettő rák.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:50:28

@MacákékIcukája: Ezt néztem

www.femina.hu/horoszkop/szemelyreszabott?12395657547377513873580371533562#horoszkop_szemelyreszabott

és itt kevertek meg ezek a házak, meg a bolygók. Egyszer az egyik melóhelyemen kapcsolatba kerültem egy kínai emberrel (nem az óccó kici árussal), aki hobbi szinten foglakozott a témával. Na ő készített nekem egy 15 oldalas kínai horoszkópot, amin csak tátottam a szám, annyira telitalálat volt. De abban nem olyanok voltak, hogy milyen napom lesz kedden vagy mikor talizom az igazival, hanem inkább egy személyiség profil. Sajnos egy költözésnél elvesztettem.

kamilla123 2015.02.15. 00:51:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Morcz: nektek amúgy nem tűnt fel, amit írtam korábban, h Dóri mire mondta azt pár napja egy buliban Lacinak, hogy kint jössz nekem majd egy vallomással?

MacákékIcukája 2015.02.15. 00:52:02

@Morcz: gondoltam, hogy teged erint a tema :) Nyugodtan kerdezz, csak szegyellem magam az off miatt :D

Morcz 2015.02.15. 00:52:58

@kamilla123: Ezért lenne még pluszban jó, ha ő menni vissza, kíváncsi vagyok, hogy mit lépne Dóri és Robin. :)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "hát..szívlapát. Csak ez marad. " bezony...:D

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:53:24

@kamilla123: Lehetne elemezni, hogy az ilyen emberekkel mi történt gyerekként, de felesleges, Fanninál sem tekintem mentségnek az önértékelési zavart. Játékon kívül számít, ott bent nem.

Morcz 2015.02.15. 00:54:36

@kamilla123: nem tűnt fel, de érdekes....reméljük kapunk rá magyarázatot.

@MacákékIcukája: ne szégyelld magad miatta. :)

kamilla123 2015.02.15. 00:55:43

na mentem aludni, jó éjt:-)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 00:56:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, erre utaltam :) De nem csak ő képviseli ezt az elméletet. Érdekes dolog a történelem. Emlékszem egyszer Mátyásról olvastam egy tanulmányt, amiből lejött, hogy a történelem hamisítás nemcsak utólag, hanem aktuálisan is megvalósult. Azért, hogy egy előnyös házasságot sikerüljön nyélbe ütnie, simán megparancsolta a történetírójának, hogy kicsit kozmetikázza az adatokat. Mintha ma (a mi korunkban) lett volna :)

csak mert 2015.02.15. 00:57:39

@kamilla123: rohadtul idegesítő ez a nő..

Gáspár Laci mit movdott Dórira? hogy terminátor?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 00:59:34

@MacákékIcukája: Az első asztrológia számítások óta eltelt 3000 évben a Föld és a Nap egymáshoz viszonyított helyzete megváltozott, Földünk egészen más szögben áll, mint mikor az ókoriak megalkották a 12 csillagjegyet.
A kérdéssel fogalakozó kutatók szerint eljött annak az ideje, hogy megreformálják a horoszkópokat, és új felosztást tegyenek közzé. A Nyilas és Bak közé egy eddig ismeretlen csillagjegy kerülne a horoszkópokba. Az Ophiuchus. A új csillagjegy ábrája egy kígyóval harcoló férfi. A csillagjegy szülöttjének életcélja lehet a gyógyítás, a tudás megszerzése és magas célok elérése az életben. A kutatók és tudósok szerint egyébként körülbelül egy hónappal csúsztak hátra a jegyek. Tehát aki ma még Bakként ébredt, az valójában Nyilas. Persze ez a jelenség nem egyik napról a másikra következett be, hanem több évszázados csillagközi mozgás eredménye - mondja Parke Kunkle, asztrológus. Szerinte a november 29 és december 17 között született Nyilasok valójában Ophiuchusok. Ezek a változások azonban nem csak őket, hanem minden ember horoszkópját befolyásolják. A jelenlegi javaslat szerint a naprakész horoszkópban így követnék egymást a csillagjegyek:
m.szimpatika.hu/cikkek/1332/meg_kell_reformalni_a_horoszkopokat

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:01:15

@Morcz: A mi szempontunkból az is, de ők egy másik dimenzióban vannak, ők akár megélhetik ezt igazinak is, de csak a benti viszonyok és érzelmek skálája szerint. Mert tényleg átértékelődnek ott az érzések.
Edinán inkább a kettősséget érzem, szeretlek is, meg nem is. Kellett neki a srác érzelmileg, önérzetileg, taktikailag, ezek az érzések kavarogtak benne, aztán kiderült, hogy a macsó pasi, akiért 2 jó nö is tepert, egy búskomor valaki, aki néha megfojtja az érzelmeivel.

csak mert 2015.02.15. 01:02:41

@Tündérfalvi Anti: szerintem lacinak is a bezártság miatt van ilyen fojtogatós stilusa..
de nem illenek egymáshoz

csak mert 2015.02.15. 01:03:48

Most őszintén kinek adnátok a fődíjat?

MacákékIcukája 2015.02.15. 01:04:37

@Tündérfalvi Anti: aha, megneztem rajta a sajat horoszkopomat, nagyon elnagyolt. Ezen az oldalon jobb leirast kapsz astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/natal
Illetve en meg a www.astro.com-ot szoktam bongeszni (meg csilliobillio forumot, de ezt hagyjuk).

Mindegy egyes haz egy jegyhez van tarsitva es annak a jegynek a tulajdonsagait tarsitjak hozza. Pl elso haz (ASC) a Kos, az En haza. Nezd, itt van egy kep, ezen nagyjabol le van irva www.moonvalleyastrologer.com/wp-content/uploads/houses-1.gif

Elhiszem, hogy betalalt, tok jo :) ez szamomra felfoghatatlan, mert alt. a tudomanyok fele hajlok. Annak ellenere, hogy imadom, szkeptikus vagyok az asztrologiaval szemben, nem ertem ez hogyan lehetseges.
Ja, a szemelyisegprofilokkal erdemes foglalkozni, ill. hogy azok mennyire passzolnak ossze. Elore nem josolok, mert nagy munka es hulyeseg :)

Morcz 2015.02.15. 01:05:08

@kamilla123: jó éjt! Követem a példádat, szép álmokat nektek! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 01:05:56

Hát, a retek besokallt. Nem akarnak ingyenes továbbképzést tartani a sellőkről, meg hobbitokról.

csak mert 2015.02.15. 01:06:23

@MacákékIcukája: már ott bukik az ilyen asztrológia, hogy nem lehet általánosítani.. ha egy emberre számolgatnak, talán, de hogy milliókra ugyanaz legyen igaz..kizárt

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:07:01

@csak mert: Lacinak őszintébbnek tűnnek az érzelmei, hiába indított úgy, hogy undorodott Edina külsejétől. De ő alapból is hajlamos a depire, és szerintem kicsit határozatlan a gyerek, megy amerre a szél fújja. Talán ezért került bajba régebben többször is. Egy határozott, de nem erőszakos lány, aki kellően szereti, erősíti a férfiasságát, talán le tudná annyira láncolni a földhöz, hogy legyen tere mozogni, de ne szálljon el.

csak mert 2015.02.15. 01:08:35

@Morcz: köszi :)

@Tündérfalvi Anti: pont emiatt ragaszkodik edinához, mert depis, szerintem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 01:10:52

@csak mert: osszuk szét magunk között, mi jobban megérdemeljük:D

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:11:21

@MacákékIcukája: Elmentettem, hétfőn megnézem őket, köszi:)

A kínai, távol keleti bölcselkedések mindig kicsit misztikusak, talán ők megőriztek valami a régebbi korokból, Vagy a fülük maradt alkalmas meghallani olyan dolgokat, amit mi már képtelenek vagyunk.
Én épp ma írtam itt, hogy egy realista álmodozó vagyok, aki az emocionális és racionális dolgokat teljesen össze tudom egyeztetni akkor is, ha ütik egymást:)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:12:03

@csak mert: Már írtam. Csernus dokinak, hogy hozza rendbe a pénzből őket.

csak mert 2015.02.15. 01:12:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is így gondolom :))

de valahogy úgy érzem, már ott bent talán senkinek nem adnám oda

csak mert 2015.02.15. 01:13:05

@Tündérfalvi Anti: :)) bocsi, nem láttam, de jó ötlet

MacákékIcukája 2015.02.15. 01:15:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez tok erdekes!! Wiki szerint mar a 70-es evekben felvetettek a temat. Nem hinnem, hogy kihatassal lenne a kozeljovoben a tradicionalis asztrologiara meg a szimbolumrendszerere :)
A csillagjegyek csusztatasarol az jutott eszembe, hogy azt is figyelembe szoktak venni, hogy a szuletesi idopont mennyire all kozel a kovetkezo/elozo jegyhez. Pl. ha valaki a Szuz jegy elejen szuletik, akkor az Oroszlan (az elozo jegy) jellegeit is felveszi. Ha a vegen, akkor pedig Merleg jellegu Szuz lesz :)

csak mert 2015.02.15. 01:15:28

@Tündérfalvi Anti: ha ez az egyensúly megvan benned, az nagyon jó, mert ritka :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 01:19:10

@MacákékIcukája: Én például KOS vagyok, de egész az elején. Nem nagyon mutatok HALAK jegyeket mégsem. Viszont a Kínai szerint tigris vagyok, és az tökéletesen illik rám. És minden tigrissel jól kijövök:D

csak mert 2015.02.15. 01:19:14

Elnézést az Auréliot kedvelőktől, de én ő miatta nem bírtam nézni a vv6-ot, és fogalmam sincs miért nyert?

Mert előtte Attila ésszel játszott, megérdemelte, és Alekosz is elég szórakoztató volt, de Aurelio??

MacákékIcukája 2015.02.15. 01:20:27

@Morcz: @Tündérfalvi Anti: nincs mit, tobbet nem offolok :DD
Anti, a nyugati asztrologia is ugyanolyan regi, mint a kinai :)
"Én épp ma írtam itt, hogy egy realista álmodozó vagyok, aki az emocionális és racionális dolgokat teljesen össze tudom egyeztetni akkor is, ha ütik egymást" igen, ez igy az aszcendensed es a napjegyed alapjan teljesen logikus :)))

Tema lezarva! :D

Valaki kerdezte, hogy kinek adnank a nyeremenyt - en Robinnak!

csak mert 2015.02.15. 01:20:50

És minden BV-ben a vendégei fejéhez vágja, hogy ő nyert.. kit érdekel?? elég baj..
És büszke arra, hogy sem olvasni sem írni nem tud..

csak mert 2015.02.15. 01:21:31

@MacákékIcukája: Én kérdeztem, és köszi a választ :)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:22:50

@csak mert: Nem jó, mert túl sokat küzdök magammal, hogy egyensúlyban maradjak :)

csak mert 2015.02.15. 01:24:18

@Tündérfalvi Anti: érdekes, harmónikusnak tűnt, ahogy leírtad :)

MacákékIcukája 2015.02.15. 01:24:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mondom, lezartam a temat, eg az arcom :DD szuletesi horoszkopot kellene nezni ahhoz, hogy erdemben nyilatkozhassak. Attol is fugg, hogy vannak-e fenyszogekkel megtamogatott bolygoid a Halakban - valszeg nincsenek. Ram igaz, mert en Merleg vege vagyok es a Skorpio jegy nalam sarkohaz es tele van bolygokkal (stelliumnak hivjak ezt).
Ezen az oldalon kapsz egesz jo szemelyre szolo jellemzest (automatikusan generalt, szoval nem feltetlenul pontos) astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/natal

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 01:26:24

@csak mert: Mivel undorító, kárörvendő vagyok (mert ugye abban nincs irigység:)), és úgy hallom, hogy eléggé megfogyatkozott már a pénz, amit kapott eddig - nagyon elégedett vagyok. Mindig a fülembe cseng, ahogy Debilünk kiejti a szót, hogy "dolgozom". Nem fog ez sokáig tartani sztm.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:29:02

@MacákékIcukája: Tényleg logikus? Akkor mégis beleásom magam a témába :)
Engem nem zavar, ha erről is megy a dumcsi.

MacákékIcukája 2015.02.15. 01:30:43

@csak mert: nincs mit :) foglalkozzunk mar kicsit a VV-vel is :))))

@Tündérfalvi Anti: lehet, hogy asc-Nap kvadratod van (mondom, latnom kellene a horoszkopod ehhez). Az egy 90 fokos fenyszog es negativnak szamit. Diohejban annyi, hogy nagy feszultsegeket, orlodest okoz - viszont kapcsolat van a ketto kozott es igy ki tudnak egyezni egymassal (sarokjegyek vagy mi - es kardinalis mind a ketto, tehat vannak hasonlo jellegu tulajdonsagaik. Nem tudom ezeket magyarul. 90 fok a lenyeg, no).
Pozitiv oldala a dolognak, hogy belso munkara sarkallja az embert. A pozitiv fenyszogektol ellustulunk, mert ott nincs min dolgozni, siman megy a dolog :)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:31:51

@csak mert: Persze, de a küzdelmet előtte nem láttad:))
Azért rossz ez az állapot, mert meg kellett tanulnom tudatosan elengedni a racionális döntéseim emocionális következményeit. Szóval, ha hozok egy döntést, amiről tudom, hogy helyes, logikus, akkor ne kezdjek filózni a mi lett volna ha résszel.

MacákékIcukája 2015.02.15. 01:34:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nincs mit. Mert VV-blogon offolok, plane egy olyan temarol, amit sokan utalnak :)

@Tündérfalvi Anti: orulok, hogy tetszik :) a www.cafeastrology.com oldal kezdoknek tok jo, ott az oldalmenuben van egy csomo elmelet. En is onnan indultam (bar mar altalanos iskolaban is foglalkoztam a dologgal, akkor meg konyvekbol, szoval voltak alapjaim. Aztan egy csomo ideig hanyagoltam a dolgot, masfel eve kezdtem ujra.)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:34:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem olcsó manapság az összetört autó javítása.
Nem néztem rendszeresen a VV-t Simon kizárása után, de időnként azért követtem. Auréliotól időnként agybajt kaptam, de alapjaiban egy neveletlen kisfiúnak gondoltam, akiben nem volt gonoszság. Nekem az egy olyan tulajdonság, amire nincs mentség.
A BV-ben sokszor olyan, mintha be lenne lőve.

csak mert 2015.02.15. 01:35:52

@Tündérfalvi Anti: a mi lett volna ha.. ez elég súlyos kérdés..ha legyőzted, nyertél :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 01:36:21

@MacákékIcukája: Nemazé, de ha megszámolod, kb négyen vagyunk itt éppen. Nincs tolongás, úgyhogy sztm nem gáz:D

csak mert 2015.02.15. 01:37:35

@Tündérfalvi Anti: nagyon elszállt magától Aurélio.. a BV nézhetetlen, ahogy isteníti magát

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:38:27

@csak mert: Mondjuk, hogy nyerésre állok. Hiszek abban, hogy az élet folyamatos fejlődés, amiben harcaink vannak, csak észre kell vennünk a reklámok idejét is, amikor pihenhetünk és élvezhetjük amink van.

csak mert 2015.02.15. 01:38:29

@MacákékIcukája: engem sem zavar, ha másról is szó esik :)

csak mert 2015.02.15. 01:39:29

@Tündérfalvi Anti: Ezt szépen megfogalmztad. Sajnos én folyton agyalok :(

MacákékIcukája 2015.02.15. 01:40:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igazad van :)) viszont en sztem most elhuzok aludni, holnap futni akarok.

Joejt mindenki, kuldjetek privit, ha van meg kerdes!
Orultem :)

MacákékIcukája 2015.02.15. 01:41:40

@csak mert: kedves toled, koszi :) egyik elozo hsz neked is ment volna, csak elfelejtettem belinkelni :)

Joejt!

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:45:24

@csak mert: Az nem jó, mert felőröl. Annyi dolog van, amin tényleg kell és érdemes is agyalni.
Itt van a VV is. Lehet szurkolni, izgulni, dühöngeni, bosszankodni, ha olyasmi történik, amit igazságtalannak érzünk. De felesleges, mert változtatni nem tudsz rajta. Ha meg úgy nézed, mint pl. egy filmet, ami megérint, akkor könnyebben elengeded a témát. Egy filmről is lehet beszélgetni, lehet elemezni, vitatkozni egy-egy jelenet értelmezéséről, de nem bosszantod fel magad olyan szinten, mint egy VV-n. Mert a helyén tudod kezelni az egészet.
Ezt nem szó szerint neked címeztem, csak egy példa volt.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:46:06

@MacákékIcukája: Oksi. Szia neked is:)
Lassan én is megyek.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:47:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Többször is.
Már válaszoltam, de nem értem miért nem jelent meg:(

csak mert 2015.02.15. 01:47:31

@Tündérfalvi Anti: értelek, és igazad is van, a vv nem idegesít fel, de a holnap az igen..és sokszor a ma is emiatt rossz

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 01:48:14

@Tündérfalvi Anti: Én Debilkét rettenetesen rühelltem. Mégpedig azért, mert olyasmit testesít meg, amit nem tudok és nem akarok elfogadni. A nőket szexuális célpontnak, tárgyaknak tekintette. Ezenkívül végtelenül önhitt és ostoba, SEMMILYEN értéket nem képvisel - pedig általában mindenki mellett állnak pozitív érvek is. Állítólag a szavazók többsége nő. Nő létükre egy ilyen középkori figurát kedvelnek, kisebb vagyonhoz juttatnak. Hát, én mindnek csak ilyet pasit tudok kívánni, hogy megtapasztalja, hogy miről beszélek - ha már az elmélet nem megy. Az ilyen pasik forgatják vissza az idő kerekét, teszik tönkre a nekik bedőlő nőket. Méghogy szerethető...hát persze, a vakoknak,süketeknek.
Bocs, ha esetleg az érzéseidbe gázoltam, de az téma is felhúz, mint Ádinka:), mert társadalmi problémának gondolom.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:52:24

@csak mert: Tudom. Ezt nehéz megtanulni, nem is mindenkinek sikerül. Mert kell hozzá egy biztos háttér barátokból vagy családból, az anyagi dolgok is számítanak.

Napközben írtam a gyerekeimről egy esetet, azt én sem tudom megoldani semmilyen szempontból, az engem is kiborít. A tehetetlenség és amikor nincs jó megoldás.

csak mert 2015.02.15. 01:54:12

@Tündérfalvi Anti: Az anyagiak és a tehetetlenség ez a kettő együtt padlóra tud küldeni.

Mi baj a gyerekeiddel?

csak mert 2015.02.15. 01:55:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: valóban társadalmi probléma, mert a lökött fiatalok őt tekintik követendő példának, sajnos, és mi lesz belőlük? amikor nyáron minden tizenéves fiú ugyanolyan hajjal villogott, mint au.. erősen kétségbeestem

Costanza 2015.02.15. 01:56:23

@kamilla123: igen, vagy pedig titokban kozmetologus-borgyogyasz is. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 01:57:34

@csak mert: Kár, hiszen a holnap nincs is. Csak a MA van.. Megtanultam, hogy akkor keljek át a folyón, ha odaértem. Meg a busz se fog előbb jönni, ha toporgok. Persze, vannak olyan problémák, amelyek nem megoldhatók. Nincs mindenre recept. Van, amit csak úgy el kell viselni. :)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 01:58:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :) Nem szerettem Aut, nem is kedveltem, csak nem idegesített annyira, mint téged. Nem is akarom védeni őt, mert a legtöbb dologgal egyetértek, amit írtál. De Au a mai napig együtt van Zsófival, és nem használta ki a népszerűségből adódó ingyen kufircokat. Nagyobb volt a szája, mint a tettei.
A társadalmi problémával egyetértek. Tegnap beszéltünk pont ilyesmikről.

Costanza 2015.02.15. 02:03:04

@Tündérfalvi Anti: Busulo Juhasz... minden no alma. <3 (nem!)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:03:09

@csak mert: Dióhéjban annyi, hogy a 8 éves lányomat folyamatosan terrorizálja és veri (nem agyba-főbe) egy 8 éves fiú, senki nem reagál semmit, a hatóság tehetetlen, a család leszarja (sok gyerekes munkanélküli c.család) A 16 éves fiam meg félő, hogy a saját kezébe veszi az ügyet, amiből nem jönne jól ki. És rohadtul kikészít, hogy nekem kell suliváltáson gondolkodnom, nem tudom megvédeni a lányom és féltenem kell a fiam, hogy ne kerüljön bajba. Röviden ennyi.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:05:13

@csak mert: Elhiszem. Félve írom, hogy nekünk szerencsére nincsenek anyagi problémáink. Most. De hogy mit hoz a holnap, passz, de ezen majd csak akkor idegelem magam, ha bekövetkezik. Tudod, akkor kell átkelni a hídon, ha a folyóhoz értünk. Viszont épeszű ember megnézi előre, hogy hol vannak a hidak és hol lehet csónakot kölcsönözni.

minden reggel 2015.02.15. 02:08:53

@Tündérfalvi Anti: hasonló cipőben én is jártam, másook is meséltek, és a válasz mindig az volt, hogy el lehet menni. NEM az agresszornak.

csak mert 2015.02.15. 02:11:12

@Tündérfalvi Anti: sajnos kiskorú a kis rohadék... iskolaváltás talán a megoldás, jobb mint ha nagyobb baj történne

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:11:24

@minden reggel: Tudod, hogy ilyenkor mit a legnehezebb elviselni?
A többi szülő közönyét. Mert örülnek, hogy nem az ő gyerekükkel történik és ezért hátralépve kimaradnak a történetből. Pedig összefogással sokkal többre lehetne menni.
És ez az élet szinte minden területére igaz.

minden reggel 2015.02.15. 02:12:22

@Fu Szekh Li: kicsit későn, de ez jutott eszembe arról, amit írtál :) elég közismert, de nagyon szeretem:

Engem kemény fából faragtak!

Tudok magamon uralkodni.

Nem látszott rajtam semmi, pedig hosszú évek szorgalmas munkája, tehetségem elismerése, egész jövőm forgott kockán.

- Állatművész vagyok - mondtam.

- Mit tud? - kérdezte az igazgató.

- Madárhangokat utánzok.

- Sajnos - legyintett -, ez kiment a divatból.

- Hogyhogy? A gerle búgása? A nádiveréb cserregése? A fürj pitypalattyolása? A sirály vijjo­gása? A pacsirta éneke?

- Passzé - mondta unottan az igazgató.

Ez fájt. De azt hiszem, nem látszott rajtam semmi.

- A viszontlátásra - mondtam udvariasan, és kirepültem a nyitott ablakon.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 02:12:46

@Tündérfalvi Anti: Azt nem tudjuk, hogy milyen áron van együtt Zsófi vele. Nem bánja, hogy ő a takarítónő, a főzőasszony stb. Gondolom, azt sem, ahogy beszél előtte a többi nőről - húúú apám...stb.Az semmire sem érv, hogy kitart Zsófi mellett. Én sem üldöztem el soha a háztartási alkalmazottaimat. Egyébként kicsit kiigazítanálak, nem "idegesít" engem. Hanem dühít. Főleg az érvényesülése, az esetleges társadalmi elfogadottsága. Annak örülök, hogy neked sem tetszik az ilyesmi.:)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:15:15

@csak mert: És meddig menekül az ember? Lehet, hogy hülyeség, de most úgy próbálom meg ebből a helyzetből kihozni a legjobbat, hogy megtanítom a lányomnak, hogy hogyan ne legyen áldozat. Mert az áldozat szerepkör egy életen át elkísérhet valakit.

csak mert 2015.02.15. 02:15:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: zsófika lehet úgy gondolja, ebből haszna van neki is

minden reggel 2015.02.15. 02:16:04

@Tündérfalvi Anti: sajnos erre van egy rendkívül durva saját történetem, nem írom ide. de teljesen igazad van. és bízol benne hogy nem törik össze annyira a kicsi lelkük, és képesek lesznek felállni...

talán ezért tudom kicsit megérteni másodpéldányt néha, bár nem ismerem a full kommenjeit, és az álláspontját sem, de értem, hogy ő is így érezheti magát. szélmalomharc.

csak mert 2015.02.15. 02:17:09

@Tündérfalvi Anti: jó kérdés, de ha a fiad átlépi a határt, őt viszont megbüntetik, mert elmúlt 14.
És itt sajnos legtöbbször a c. -nek van joga, és ő lesz a sértett fél.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:18:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Engem is dühít.
És a magam módján védekezem ellene. Megpróbálok a gyerekeimnek egy tartalmas értékrendet adni, de néha azt érzem, hogy kiszúrok velük. Mert az Aurélióké, Fanniéké, Deniszéké a világ. Edinát most ilyen szempontból nem sorolom ide, mert ő más miatt nem szimpatikus nekem.

minden reggel 2015.02.15. 02:19:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: láttad az interjút kettejükkel? nagyon helyesek voltak. Aurélió pontosan úgy viselkedett mint egy kedves, szerető pasi. nem tűnt műnek.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:22:02

@minden reggel: Nem a szívük tört, hanem elvettek tőlük egy illúziót, az ártatlan gyerekkorét, hogy a jó mindig győz a rossz felett. Ezt nagyon sajnálom, ez visszaadhatatlan.
Mint amikor egy kisgyereket durván szembesítenek, hogy nincs Mikulás, pedig ő még hinne benne.

csak mert 2015.02.15. 02:22:26

@Tündérfalvi Anti: ez is probléma... az üresfejű idiótáké a világ...
sok harmincas nő (olvasott-tanult) van egyedül, mert ez nem kell, nehogy okos legyen, inkább buta és irányítható :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 02:23:00

@Tündérfalvi Anti: Jártunk mi is így. Dob utca, kemény. A férjem elverte a papát. Megszűnt a probléma. Nekem 15 év múlva mesélte el. Akkor még nem volt az A.I.. Egyébként a légynek sem árt, soha, szószerint, mert a légycsapóink közepébe is vág egy lukat (nem vicc), hogy a légynek is adjon egy esélyt. De ha a gyereket bántják, ott nem értelmiségi és nem liberális a szülő.

malevil2050 2015.02.15. 02:23:11

Nahh már a hókuszpókusz is itten van.Te szent inkvízítor,esz má vv a javábul,,,,

minden reggel 2015.02.15. 02:23:38

@Tündérfalvi Anti: ha hosszútávon nézed, pont ők egy lehetséges BB Évi. úgy tűnhet hogy övék a világ, de az ő világuk annyira üres és sekélyes. én egy percig nem irigylem. már a 4 éves fiam is többet tud ennél. és ha egyszer véletlen képesek lesznek szembenézni ezzel az ürességgel...

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:26:01

@csak mert: Én most épp a másik oldalt látom :)
A jól nevelt, udvarias, értelmes, megbízható fiúk sem kellenek, mert nem menők, nem küldik el a gechhhiiibe a csajt, nem csicskáztatják, stb. Aztán amikor a lánynak már az udvarias, értelmes, megbízható srác kellene, akkorra már nincs ilyen, mert már csak ki akarják használni a nőket. Nyilván ez elég sarkított álláspont, de a lényeg ez.

minden reggel 2015.02.15. 02:26:33

@Tündérfalvi Anti: a gyerekek nagyon kemények tudnak lenni, különösen azzal aki 'más' aki nem áll be a fősodorba. és hát persze ott ahol a környezet hagyja

csak mert 2015.02.15. 02:28:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerencsétek volt, de mi van, ha a rokonság bosszút áll?

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:29:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hidd el én sem értelmiségi, liberális szülőként viselkedtem, a párom sem (190 magas), de csak annyi eredménye lett, hogy a gyerekek csak autóval közlekedhetnek :(
Mindegy, jelenleg uraljuk a helyzetet, a lányt beírattuk önvédelmi sportra, a lelkét meg szépen ápolgatjuk itthon.

minden reggel 2015.02.15. 02:30:20

@Tündérfalvi Anti: sajnos van egy ilyen vonal valóban. nagyon ellene kell menni a fősodornak aki nem ilyenben gondolkodik.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 02:32:19

@csak mert: gyáva népnek nincs hazája. Lehet, hogy csak szerencsénk volt, de vannak típusok, akikre csak az erőfölény hat.

csak mert 2015.02.15. 02:32:44

@Tündérfalvi Anti: nem biztos, hogy megfutamodásként élné meg a lányod az iskolaváltást.
Lehet úgy is nézni, hogy okos enged :) talán a könnyebb megoldásnak tűnik továbblépni, de hosszútávon lehet ez lesz a jó.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:32:55

@minden reggel: Én azt látom, hogy ez a stílus már nem csak a hangos kisebbség, hanem a hangos többség. Lehet reménykedni, hogy ez később változni fog, de nem érdemes. Ezek a fiatalok így szocializálódtak, és a te gyereked, meg az enyém is, pont velük együtt fog öregedni. Annyi a remény, hogy később pl. egy egyetemen jobban megtalálják egymást a hasonszőrűekkel, ott már nagyobb lesz a normálisak aránya.

csak mert 2015.02.15. 02:33:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sajnos, amikor összeáll a család, elszabadul a pokol.. lásd Olaszliszka :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 02:34:13

@Tündérfalvi Anti: Rémes. Reméljük, nem fog félni, mert az szörnyű lenne.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:36:26

@csak mert: De, sajnos igen. Én már vittem volna. Csak visszaüt a nevelés. Azt mondta, hogy nem megy el, mert máshol is lehetnek rossz gyerekek és nem akar olyan lenni, mint egy gólya, hogy mindig oda megy, ahol meleget remél. Nem tudom mi baja a gólyával:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 02:36:34

A demokrácia a demokráciát akaró és gyakorló emberek végzete.

minden reggel 2015.02.15. 02:37:20

@Tündérfalvi Anti: én bevallom hősiesen, hogy mi váltottunk. most nem otthon járnak iskolába, és a itt környezet olyan, hogy mindennap hálát adok érte. a lányomnak már pszichoszomatikus tünetei voltak, ezek egy csapásra elmúltak.

a váltáshoz csak annyit, hogy ha valahova mindennap gyomorgörccsel mész, minden egyes nap, mert fenyegetve érzed magad, vagy félsz, az nagyon nem jó. és ott nem tudsz a tanulásra koncentrálni, vagy a barátokra, csak arra hogy mikor ér az újabb inzultus.

csak mert 2015.02.15. 02:37:37

@Tündérfalvi Anti: de aranyos :)
kemény kis hölgy :)

csak mert 2015.02.15. 02:39:29

@minden reggel: én is ezt jónak tartom, és igazat adok, mert a terror ha hosszantartó, az nagyon mély nyomot hagy, főleg ha még próbál ellene is lenni, elnyomni, nagyot üt

minden reggel 2015.02.15. 02:40:03

@Tündérfalvi Anti: akkor ő már kezd ragaszkodni a keresztjéhez? :) elnézést, csak humorral próbálom oldani. :) igenis lehetnek jobb iskolák, jobb közösségek.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:41:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez igaz. De a demokráciát te nem tudod egyedül játszani, ahhoz az is kell, hogy partnered legyen benne. Ha te demokráciában gondolkodsz, a másiknak meg az a demokrácia, hogy neki jogai vannak és mindent szabad, akkor meg vagy lőve. A legtöbb ember szerintem nem is tudja, hogy miről szól ez a nagy össznépi játék.

Te mit tudtál volna tenni, ha az a 15 évvel ezelőtti verés nem oldott volna meg semmit, csak még jobban bántották volna a gyereket?

minden reggel 2015.02.15. 02:41:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát akkor az akaró és gyakorló emberek gyakorolják jól.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 02:42:32

@csak mert: Fontos a bátorság, mert attól még a primók is zavarba jönnek. Krétácska ma azt kérdezte, hogy nem lehetnénk Svájc? Néha én is gondolok erre.

csak mert 2015.02.15. 02:42:55

Mivel intelligens szülők vagytok, ahogy olvasom, szerintem el tudod magyarázni a kicsilánynak, hogy most ez az út jobb lehet :)

De mondok egy példát arra, mi történt egy ismerősöm lányával, aki megtanult harcolni (küzdősport): elkezdte verni a c-ket az iskolában, nem lett jobb a helyzet...

csak mert 2015.02.15. 02:44:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de jó kérdés...Svájc..igen

fontos a bátorság, de hol a határ? mert átcsaphat vakmerőségbe is

minden reggel 2015.02.15. 02:44:58

@csak mert: én azt látom, hogyha kis kortól kezdve vannak bizonyos normák amit mindenki betart, és nem csak mondják, de figyelembe is veszik az emberek egymást, akkor ez tud működni. de ahogy már korábban írtam, ez a 'dögöljön meg a szomszéd tehene is' alapon nem megy

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:46:43

@minden reggel: Ez igaz, de az enyém minden reggel úgy indul, mint egy kis amazon :)
És már nem sírva jön haza.
3 napja ezt mondta:
- Laci megint ellökött a folyosón, de nem fájt, mert tudtam, hogy ez lesz és Gábor bácsi (ő az edző) megmutatta hogy kell esni, hogy ne fájjon. És rámosolyogtam Lacira és mondtam, hogy biztosan véletlenül csináltad és adtam neki a narancsomból.
- És mit mondott Laci? Elfogadta a narancsot?
- Nem, kiütötte a kezemből és egy csúnya szót mondott. De utána többet nem lökött fel.

minden reggel 2015.02.15. 02:48:00

@csak mert: erre az jut mindig eszembe, hogy aki a vitába beleszáll, akár igaza van akár nem, az már benne van. elég pacifista nézet, és nehéz is, mert nem biztos, hogy hangosan ki tudsz állni az igazadrt, de a vitát csak akkor tudod elkerülni, ha bele sem kezdesz. pláne olyanokkal, akiknél nem az agy dominál

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 02:49:30

@minden reggel: De akárhová nézel, a demokrácia mindig a saját csapdájába esik. Mert a másik fél nem tartja be a játékszabályokat, ezzel meg előnybe kerül. Hiszen őt nem kötik az elvek, azt tesz, amit jónak lát. Ő. Nem a többség. Én nem tartok fegyvert, mert betartom a törvényt. Neki mindig lesz, mert nem tartja be a törvényt. Tehát: bármikor lelőhet, nem tudom megvédeni magam.

csak mert 2015.02.15. 02:49:36

@minden reggel: igen erre írtam, hogy jobb megoldásnak látom az iskolaváltást. mert az ilyen primitivek nem fogják fel mit miért..

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:50:36

@minden reggel: Jaj, a fiam mániája volt ez már egész kicsi korától kezdve, ha valamit nem lehet észérvekkel, beszélgetéssel megoldani, csak erőszakkal, veréssel, akkor az őt nem érdekli. Neki az nem szint. Ahhoz képest most kicsit másképp látja :)

minden reggel 2015.02.15. 02:50:48

@Tündérfalvi Anti: ehhez biztos nagy lelkierő kell. én attól félnék hogy azt tanulja meg a kicsi lány, hogy tűrjön. hogy ha ezt teszik majd vele a munkahelyen tűrjön. ha ezt teszi majd vele a pasija tűrjön. én nem tudnék Teréz anya lenni, bár nem vagyok egy hangosan kiabálós sem :)

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:52:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, ez egy örök dilemma. De ha demokráciát akarunk játszani, akkor ilyenek a játékszabályok.

Mint a katolikus papoknál a cölibátus. Ha belépsz, ne dugj. H dugni akarsz, menj református lelkésznek, vagy harcold ki, hogy neked is lehessen. De addig tartsd be a szabályt.

minden reggel 2015.02.15. 02:53:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én sajnos nem tudok nagy átlagokban gondolkodni. amit látok, hogy ez máshol, tud működni is. és nem feltétlen hibátlan, de törekszenek a hibák kijavítására. és biztonságot ad, és a gyerekeknek erős alapokat.

csak mert 2015.02.15. 02:53:46

@minden reggel: ez a hátulütője a dolognak, így lesz/lehet belőle a "tökéletes áldozat" :(

@Tündérfalvi Anti: aranyos a gesztus, de ez a kölyök nem fogja fel.. és ez újabb kudarc lehet a kislánynak, meg lehet mutatni neki, de igenis van jobb iskola, nyugodt környezet :) és ha valami rossz, azt nem kell tűrni

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:54:51

@minden reggel: Azt írtam már, hogy arra nagyon koncentráltan figyelünk, hogy ne érezze magát áldozatnak. Tehát nem az jön le neki, hogy vele ezt meg lehet tenni. Az első percben, amikor ezt észrevenném rajta, már másnap nem abba a suliba járna.

minden reggel 2015.02.15. 02:56:02

@csak mert: és ahol igenis megbecsülik, és ahol a felnőttek ennél jobban kiállnak érte. mert valljuk be egy ilyennél a tanárok alapfeladatukban vallanak kudarcot. nem tudnak megfelelően vigyázni a rájuk bízott kis csemetékre.

csak mert 2015.02.15. 02:56:38

@Tündérfalvi Anti: viszont a szabályokról annyit, hogy a katolikus papok sem tartják be :) :(

minden reggel 2015.02.15. 02:57:32

@Tündérfalvi Anti: azt gondolom ennek az egész helyzetnek van egy ilyen rossz üzenete. ez van, ezt még a felnőttek sem tudják megoldani. ilyen a világ, igazságtalan... és ragozhatnám

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:57:40

@csak mert: Azért hülye egy helyzet, mert én sokat foglalkoztam hátrányos helyzetű gyerekekkel és a lányom ezt óhatatlanul látta, talán egy picit most engem akar játszani, ki tudja.
De 80 %, hogy szeptemberben magánsuliban folytatjuk.

csak mert 2015.02.15. 02:58:19

@minden reggel: pontosan :) a pedagódusk gyakran elfordítják a fejüket, és elfeledkeznek arról, hogy nekik nem csak ledarálni kell 45 percet...
de vannak kivételek :)

minden reggel 2015.02.15. 02:58:25

@Tündérfalvi Anti: és azt még nem is írtam mennyi energiát elvehet ez a családotoktól. amit mindenféle másra fordíthatnátok...

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 02:59:42

@minden reggel: Nem akarnak. Csúnya dolog, de úgy érzem, hogy a tanárnak kényelmes, ha nem 500 konfliktus van szanaszét, hanem egy-két "bűnbak" vagy pofozózsák, akiken levezetik a feszkót a gyerekek.

minden reggel 2015.02.15. 03:00:19

@csak mert: nem egészen így értettem, sajnos a pedagusok helyzete sz*r ebből a szemmpontból, mert semmihez nincs már 'joguk', és a törvények pont a problémás gyereket védik, nem az egészséges közösséget.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 03:00:51

@csak mert: Tudom, és ettől el is vesztik a hitelüket. Nálam.

csak mert 2015.02.15. 03:01:21

Összességében nézve a helyzet sz*r... mert nem így kellene lennie..elkeserítő, hogy a bűnös röhög... és megúsznak sokmindent

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 03:01:33

@minden reggel: Erre írtam, hogy elvesznek az illúziók.

minden reggel 2015.02.15. 03:02:03

@Tündérfalvi Anti: lehet hogy van ilyen is, én sok tanárt ismerek, a kezük kötve, infrastruktúra nincs a helyzetek megoldásához, szakemberek nincsnenek, csak egy példa, ha a gyerek rossz vagy bántja a többit nem lehet kiküldeni az óráról, mert a tanár kap fegyelmit.

Tündérfalvi A. 2015.02.15. 03:03:16

De jó, a horoszkópok helyett az én élethelyzetemet elemeztük :)
Az a téma is OFF volt, de legalább több embert érdekelt volna.
Viszont én most megyek, köszi a jó kis trécselést, puszi nektek :)

Well... 2015.02.15. 03:03:39

@minden reggel: csianlj a "tenyered ket" -bol "ket tenyerde" es csillagos 5-os :o))

nagy jo , komolyan , ezt majd koltsonveszem alkalom adtan ...koszike

csak mert 2015.02.15. 03:03:46

@minden reggel: azért van benne felelősségük..láttam már ilyet is olyat is..
van aki egymaga kiáll, és vannak, akik tucatnyian elforddítják a fejüket

minden reggel 2015.02.15. 03:05:20

@Well...: ja, azt lehet hogy fordítva írtam le, már én is gondolkodtam. de nem én írtam a verset !!!
megkereshetem a költőt :) ha szükséges

csak mert 2015.02.15. 03:05:35

@Tündérfalvi Anti: jó éjt, és a legjobbakat kívánom :)

csak mert 2015.02.15. 03:06:11

jó éjt mindenkinek :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 03:06:44

@csak mert: Pont ez a nagy baj. Csak tantárgyakra tanítják őket, nem nevelik, mint ahogy nagyon sok szülő is csak gondozza, de nem neveli a gyerekét. Régen is kevés volt a pedagógusok fizetése, mégis törődtek a gyerekek nevelésével. Úgy látom lassan megszűnik hivatás lenni a pedagógusság.

minden reggel 2015.02.15. 03:10:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hasonlítsd ezt össze azzal, hogy régen tisztelték a pedagógust, ma lenézik. ki az a 'hülye' aki tanár lesz??? ma minden szülő jobban tudja mit kellene a tanárnak csinálni, és hogyan, aláírást gyújttenek mindenért, hát ellenszélben nem könnyű dolgozni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 03:17:11

@minden reggel: Az én szüleim gimnáziumi tanárok voltak, sok tanárt ismertem. Úgy beszéltek a gyerekekről - hiszen gyakran hallottam - , mint a sajátjaikról. Komolyan elemezték, ha probléma volt valamelyikkel, törődtek velük. Aztán a lányom a menő Szent István gimibe járt, ott a tanáriban hallottam, hogy hogyan beszéltek a gyerekekről. Majdnem dobtam egy hátast. Ilyeneket, hogy az a szemét, meg a dög. Ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 03:18:17

@minden reggel: Amúgy igazad van, nálunk látod ez lett a demokrácia fals értelmezéséből.

Costanza 2015.02.15. 03:26:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Auhoz plus 1

Well... 2015.02.15. 04:23:12

@Tündérfalvi Anti: te most panaszkodsz, vagy dicsexel ?? :o)

Well... 2015.02.15. 05:09:18

@Tündérfalvi Anti: engem konkretan elszomorit, h a "jogaink es kotelessegeink" hasznalati utmutatobol a nagytobbseg csak a jogaink reszt olvasta el ..... :o(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.15. 05:23:10

@Well...: És mindig vannak jóakaratú demokraták, akik permanensen ezt a nagytöbbséget - amiről írsz - tájékoztatják az őket megillető jogokról. Most ott tartunk, hogy az utánpótlás az anyatejjel szívja magába a jogait. Kötelességeikre meg nem figyelmeztetik őket a fent említett demokraták.

2015.02.15. 05:30:47

Ezt szarra offoltatok.

Well... 2015.02.15. 05:31:52

@∅: ja kb 23:30-tol mar nem erdemes olvasni ....semmi koze a vv-hez

Fu Szekh Li 2015.02.15. 06:45:48

@Tündérfalvi Anti: Te most panaszkodsz vagy dicsekszel? :D

Fu Szekh Li 2015.02.15. 06:56:47

@Tündérfalvi Anti: Ha ennyire érdekel, van asztrológus ismerősöm, meg tudom adni a számát.

Fu Szekh Li 2015.02.15. 07:07:29

@minden reggel: Én is szeretem az egyperceseket :-)

Fu Szekh Li 2015.02.15. 08:27:22

@Tündérfalvi Anti: Úgy látszik, ma reggel csak Neked írok, de ezt ma reggel találtam. Adalék a japán kultúrához :-D
www.youtube.com/watch?v=WIKqgE4BwAY#t=230

Krétagarbó 2015.02.15. 08:40:29

Jó reggelt, jó szurkolást! Hajrá Edina!

másodpéldány 2015.02.15. 08:56:31

Nocsak, nocsak, itt mindenki fannival akar bulizni? (lásd a cikk legalját)

Laci 1,8%
Edina 3,8%
Fanni 11,4%
Dennis 7,4%
Dóri 6,5%
Robin 10,9%
Egyikkel sem 58,2%

hozzáteszem, hogy a BV-ben még szandika is azon az állásponton volt, hogy az a határ, amit fanni átlépett egész életén át kísérni fogja, hisz ő maga se tud munkát találni olyan könnyen a VV miatt.... szóval szerinte a vv miatt vannak vele szemben előítéletek a munkapiacon...

(pedig olyan kis visszafogottra vette magát, barnahajúra képezte át magát és szerintem a száját is kisebbre műtette)

☺ágica 2015.02.15. 08:56:44

jó reggelt!
én csak olvasgatok, de most kicsit hozzászólnék, leginkább Macákicunak címzem, mert ő szégyenkezett az off miatt:) csak annyi, hogy szerintem teljesen rendben van. akit nem érdekel, keresse ki a 22:00-tól 23:30-ig szóló kommenteket. ennyi. én viszont szeretek itt olvasgatni. jó látni, hogy vannak még normális értékrendű emberek, és sokszor egész jó témák kerülnek elő. az meg különösen vicces, hogy pont a vv hogyvoltok alatt zajlanak ilyen beszélgetések:) szóval, ez most egy jó kis társaság, a fröcsögők végre kikoptak...

másodpéldány 2015.02.15. 09:06:15

@Krétagarbó: @lukacstoncsi:

ha az rtl egész pályás támadását nézem laci ellen, nektek ma szép napotok lesz... de remélem azért a top háromban már nem lesz ott a kedvencetek,... persze, ha ezt most össze tudja hozni nektek az rtl, akkor a végén is kedvetekre tehet...

Fu Szekh Li 2015.02.15. 09:07:22

@Krétagarbó: Jó reggelt! Hogy tetszett Tuba Skinny?

Krétagarbó 2015.02.15. 09:08:44

@*Mufurc*: +1 :) én is így gondolom.

Krétagarbó 2015.02.15. 09:11:19

@másodpéldány: ha szép napom lesz, nem ettől azért. ennyire nem veszem komolyan:)

másodpéldány 2015.02.15. 09:25:46

@vastyúk is ..:

vastyúk is .. 2015.02.14. 22:38:29
"Ez a vécé ilyen hordozhatós hányóstartály, ezért nem akarja elfektetni Dórika. Azt magyarázzátok el nekem, hoyg miért nem lehet az Ágy mellé tenni a klotyót?"

hát mert az úgy nem igazi házasság...

mostantól szegény dórit úgy fogják bántani, hogy:

amióta összeadtad magad egy vécétartállyal...

másodpéldány 2015.02.15. 09:26:35

@Krétagarbó:

akkor jó, mert itt nálam nagyon süt a nap... mintha nem is tél vóna...

Krétagarbó 2015.02.15. 09:29:58

@másodpéldány: itt is, ennek már jobban örülök, mint akármilyen eredménynek este.

Krétagarbó 2015.02.15. 10:06:38

@Fu Szekh Li: de jó. (az Emberek annyira nem, nem szeressem:)

Fu Szekh Li 2015.02.15. 10:16:01

@másodpéldány: Nem haragszom :-)
@Krétagarbó: Én sem, de most a napsütésről eszembe jutott.

Fu Szekh Li 2015.02.15. 10:17:21

@Mók_Ica: Na jó (már azt hittem a Sunshine reggaevel jössz) :-)

Mók_Ica 2015.02.15. 10:20:12

@Fu Szekh Li: ennyire nem vagyok kispályás :)))) eszembe sem jutott..... :)))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.15. 10:20:36

@*Mufurc*: +1 :) sőt, nekem még időnként az off topikok jobban is tetszenek :)

Fu Szekh Li 2015.02.15. 10:22:35

@Mók_Ica: Egyből előkerestem a Nigel Kennedy-s változatot.

Mók_Ica 2015.02.15. 10:23:23

@Fu Szekh Li: te sem vagy kispályás :))))

Fu Szekh Li 2015.02.15. 10:36:33

@Mók_Ica: Köszönöm a dicséretet, de sajnos erre nem szolgáltam rá. Komolyzenében elég erőteljes hiányosságaim vannak.

Mók_Ica 2015.02.15. 10:40:22

@Fu Szekh Li: nekem is, de ez már szinte sláger :)))

☺ágica 2015.02.15. 10:49:20

@aggyistenbrittudós: +1:) ennek hála, most "retteghetek" hogy esetleg mégsem az a horoszpókom, ami:))

Fu Szekh Li 2015.02.15. 10:49:48

@Mók_Ica: az az igazság, hogy nekem inkább előadók maradnak meg. És ezt a fazont nagyon bírom.

lukacstoncsi 2015.02.15. 10:50:07

@másodpéldány: tegnap a belevalóban rendesen támogatta éva és szandika meg gyúrós józsi is őt olvasta ki a varázsgömbből győztesnek:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.15. 11:26:42

@*Mufurc*: nagy tisztelője vagyok hernádi gyula bácsi poli-munkásságának, én tőle olvastam először a csúszásról. nem vagyok horoszkóp hívő, gyakorlatilag minden jegy minden jellemzője ráhúzható mindenkire. úgyhogy ne sz@csizzál be, az új jegyed is faszaságos lesz, csak szokd meg :)

duachais 2015.02.15. 11:31:29

Sziasztok! Én Edinát szeretném vissza. Ha a játék egészét nézem, szerintem Ő izgalmasabb. Laci mellette vált szerethető karakterré, sokat köszönhet neki. Edinát sokkal korrektebb embernek tartom, a többieknél. Érdekes, hogy amikor a hibáit akarták összeszedni, csak azt tudták neki felróni, hogy "belevág a másik szavába". A Zsuval kapcsolatos dolgok miatt ítélik el sokat, de ezt igazán csak azt érti meg, aki találkozott már ilyen "Zsú" típusú emberrel. A mai párbajozókat a döntőben szerettem volna látni és nagy naívan még várok egy csavart..

☺ágica 2015.02.15. 11:42:17

@aggyistenbrittudós: ez így van, de a jelenlegi beosztás szerint én vagyok a főgenya:) a másik szerint meg nem:D persze álmatlan éjszakáim azért nem lesznek emiatt:)

MacákékIcukája 2015.02.15. 11:44:33

@*Mufurc*: Koszonom szepen! Aranyos vagy :)

@Tündérfalvi Anti: visszaolvastam a tegnap ejjelt, felduhit az ilyen helyzet. A legjobbakat, drukkolok, hogy minel elobb megoldast talaljatok!

☺ágica 2015.02.15. 11:56:33

@MacákékIcukája: szerintem érdekes dolgokat írtál, szóval ne fogd vissza magad:)
süti beállítások módosítása