Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x89 - Az olló nem játék

2015. február 13. 10:47 - Hoppancs

Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a szerkesztők figyelmét sem kerülte el. 

Fanni éppen a bélműködésével kapcsolatban oszt meg értékes információkat, amikor élőben kapcsolják a villát. Alig csendül fel a sokak által ismert és szeretett „kocsiriasztó hang”, máris mindenki a képernyő előtt gyülekezik. A sokk hatására Dóri köszönni is elfelejt, de Bencének sikerül őt kizökkentenie a saját bájos arca által kiváltott rövid katatóniából. A szoros állás ismertetése után megy is mindenki dolgára, mi pedig visszakanyarodhatunk a párbajozóknak szóló videóüzenetekhez, melyek egyikében Laci öccse beszél a közelgő vasárnappal kapcsolatos gondolatairól. A tesóéra kísértetiesen hasonlító búskomor hangon, robotszerű érzelemgazdagsággal előadott kismonológ lényege: tök szar, hogy Lacinak a szerelmével kell megmérkőznie, de nem adhatja fel. Az érintettnek ettől „ég a pofájáról a bőr”, de ha Justin Bieber-számokkal vallatnának, sem tudnám megmondani, hogy miért. A második bejelentkező Edina anyukája, aki szinte szó szerint ugyanezt adja elő, talán csak annyi a különbség, hogy elhangzik a „te egy erős lány vagy” biztatás, ami Laci esetében érthető okokból kimaradt.

nevtelen_1_1.jpg

Úgy tűnik, ez a felvétel is kódnyelven szólt, Edina ugyanis az olvassa ki belőle, hogy a mama haragszik rá, amiért kérése ellenére háromszor is szexelt bent, ráadásul Lacit is utálja. „Óh, miért is szerettelek meg?”, sóhajtozik, majd egy totál oda nem illő „szakítani akarsz?” rész következik. Lacinak már van bosszúlistája arra az esetre, ha ő térne vissza, és kedvesét is arra biztatja, hogy nyekergés helyett inkább kövesse a példáját, és higgyen magában.

„Az kerül oda, aki odakerül vasárnap”,

mutat bölcsen a kiesettek falára.

nevtelen_2_2.jpg

A mai komikumforrást az indokolatlan szépészeti beavatkozások szolgáltatják, Edina például ollóval fenyegeti Laci orrszőrét. Végül csak a hajából vág le 0,000001 millimétert, mire a férfi bebizonyítja, hogy bosszú témában valóban nem ismer tréfát, és megszabadítja nőjét egy „viszonylag nagyobb tincstől”. Ezen a ponton kellene előugrania egy elsős tanító néninek, hogy elvegye az ollót a gyerekektől, de csak Fanni van kéznél, akinek megvan a véleménye az - egyébként teljesen láthatatlan - három centis „fejcsonkításról”.

Egyikőtöket sem bírlak, de ez bűn.

A visítozós-nevetgélős epizód után a pár tovább rugózik azon, melyikük fog visszatérni. Az ollót továbbra is vészjóslóan csattogtató Edina nem akarja kimondani, hogy ő a szerethetőbb karakter, mert az hogy nézne már ki, Laci pedig fél, hogy szabadulás után nehéz lesz majd visszailleszkednie a társadalomba. Tisztára, mint A remény  rabjaiban. Fanni kiszedi Dennis szemöldökét, ami az egyik oldalon kissé nyomira sikeredik (kulturális előkép:Joey Tribbiani), az áldozat szerint „olyan, mint egy sárkányrepülő”. A „gonosz törpe” jelző hatására Fanni némi fáziskéséssel kezd műsírásba, de még nem sejti, hogy egy perc múlva a velőtrázó horrorsikolyára is szüksége lesz, a fiúk ugyanis úgy tesznek, mintha bele akarnának vágni a hajába. Akár a jóindulat, akár a fülvérzés nélkül nehezen elviselhető hangeffektusok hatása, a nyisszantás végül elmarad.

„Nem nyúlt hozzád senki, csak a szél.”

nevtelen_3_2.jpg

A párbajellenfelek következő feladata motivációik és céljaik ismertetése, amit Laci kezd. A döcögős monológban van minden: szegénység, buszmegállóban didergés, betegség, halál, remény, mintha csak a Schobert-házaspár életrajzi best ofját hallanánk. Az Edina iránti szerelmet taglaló fejezetben Zsu szelleme is megidéződik („olcsó riherongy”), majd a nap kulcsszavának is tekinthető bosszúhoz is elérkezünk, amit Ádám elvesztése és a mostani párbaj miatt kell majd elszenvedniük a bűnös villalakóknak. Utóbbiakon nem látszik a jeges rémület, sőt, a halálos unalmon kívül más sem. Edina visszafogottabban ismerteti történetét és a - Dennist idézve - "belső érzéseit".

”...csoda történt a szívemben...”

„...ez az én csillagom, ami vezet az utamon...”

Dórinak sok volt a Laci mártírkodása, főleg a buszmegállós dráma, amit Robin is közhelyesnek talált. Bezzeg ők nem sajnáltatják magukat, bárhogy meggyötörte őket az élet. (A száz százalékos playmate-re egyébként a következő részben büntetés vár majd, amiért a feladatismertetés alatt ment pisilni.)

nevtelen_4_2.jpg

A kötelező zenei blokkban visszatér Gáspár Laci és Young G, hogy tovább formálják csapataik dalait. Fannit lázba hozza a közös munka, Laci nem tagadja, hogy dekoncentrált. Gáspár ösztönző refrénje a megnyerhető anyagi javakra, valamint Aurelio mindenki előtt példaként lebegő szupersztárságára és társadalmi elismertségére épít. Olyan fantasztikus rímek vannak születőben, mint a csákó-csávó.  A másik helyiségben Dennis és  Fanni közösen énekli meg szerelmét,

„Van itt egy fürtöske, akinek a szájába tolom.”

Young G pedig Laci pszichológusául szegődik, mert nem bírja tovább nézni, hogy éppen annyira nem tud elszakadni a párbaj rémképétől, mint Dennis a saját bréje emlegetésétől. Edina már látja előre, hogy az  ő slágerük "örökletes lesz", és mindenki ismerni fogja. Végül is az optimizmus még nem ölt meg senkit.

Címkék: vv7 dsns
1281 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lukacstoncsi 2015.02.14. 00:06:37

@DerültÉgből: Ez a szavazat megmutatás még nem volt.Persze hogy mindenki ideges erre bedobnak egy ilyet én nem akadok ezen ki.A másik hogy ok lehet hogy a benti érzéseik szerint szerelmesek de ettől még Edina nem szereti kevésbé.Az hogy ő nem mond olyanoklat mint laci ami nekem nagyon sok máskor meg apróságok miatt rúgná fel az egészet nekem az nem tetszik.A milliók amit edina elvesz tőle mg stb.Jézusom.

2015.02.14. 00:06:42

@pomac_ [(k)an]ál: A próféta szóljon belőled!!!

Csak ügyesen! 2015.02.14. 00:06:44

@lukacstoncsi: Mert meg akarnak tőle szabadulni, főként a két fiú. Ha azt hiszed, h nem ez volt a mozgatórugó, akkor nem tudom, h mit nézel. Fanniéknak meg azért volt ez így jó, mert talán megszabadítja őket Edinától, szóval a fennmaradó négy emberből kettő mindenképp meg fog szabadulni egy nagy ellenféltől. Ez ennyire egyszerű.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 00:08:23

@lukacstoncsi: Ezért írtam,hogy összeugrasztás nélkül is búrul a bili elég sokszor.:)

zorja 2015.02.14. 00:08:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Akkor nagyon ügyesen befolyásolják a hozzám hasonló - még ha kevesen is vagyunk - nézőket :)
És akkor meg ezt tekintem jó húzásnak :p :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.14. 00:08:35

@lukacstoncsi: "Az hogy ő nem mond olyanoklat mint laci"

nekem inkább azok a furák, amikor olyanokat tol, h "bocs, de inkább cigizek", meg, h "van még sör?". :))

lukacstoncsi 2015.02.14. 00:08:58

@DerültÉgből: Van amikor úgy fair hogy visszaadom azt amit önzetlenül kaptam és nem egy ócska szöveg mögé bújok.és legyen már férfi egy nővel szemben akit kivihetnek és még a barátnője is.

Juvegrande85 2015.02.14. 00:09:57

@lukacstoncsi: Az egy álarc volt. Kemény gyereknek akart tűnni. Ha jobban megnézed azért azóta már mondhatni valamilyen szinten mindenkiről lehullt az az álarc amivel az elején mindenki megpróbálta elhitetni hogy más mint aki valójában.
Én is utáltam amíg az álarc le nem bomlott róla. Meg volt olyan is akit szerettem amíg rajta volt. Az álarc nálam nem számít. A valóság - mint TV néző ez persze csak vélt lehet - az ami számít.

Morcz 2015.02.14. 00:10:33

@Csak ügyesen!: túl nagy feneket kerít ennek az RTL.... A többiek összefogtak mert elegük lett belőlük ennyi. Ez egy játék, benne van a pakliban. Fordított helyzetben a "kedves szerelmespár" szemrebbenés nélkül megcsinálta volna Dennissel és Fannival.

lukacstoncsi 2015.02.14. 00:10:47

@henrik_: én arra értettem hogy laci túlzó szerintem az igéreteivel feléje máskor meg simán számonkéri őt de már ezeket leírtam.olyan hullámvölgy van nála hogy ihaj.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 00:10:53

@lukacstoncsi: Volt ennél durvább is. Anikó (nagy Ő) és Laci (Ózd). A párbaj előtt megmutatták a KONKRÉT állást, ahol Anikó vezetett. Na persze, ezt meglátta Ózd, meg egész északkelet Magyarország, és hajszállal Laci nyert. Gondolom a retek ezt akarta.

minden reggel 2015.02.14. 00:11:47

@queensryche: én értem amit írsz, és ez egy jó hozzáállás, de sajnos nem általános gyakorlat Mo-on, meg nem is nagyon lenne miből. nem is kellene az egészet elköltenie, de ha már egy részére gondol az is példaértéká, pláne ha vesszük a nézőszámot.
Pál Dénes aki a sztárban sztárt (is) nyerte, az egészet azonnal felajánlotta valamilyen célra. ott annyi a különbség, hogy ő minden garasért megdolgozik, és mivel már egyre ismertebb, tudja, hogy hívjáák ide oda. az itteni 'játékosok' meg úgy várják a nyereményt mint a mentőővet a fuldokló.
amúgy ahol mi élünk mindennapos a jótékonykodás, mindenki a maga szintjén, és nagyon pozitiv szerintem a mindennapi életben ennek a hatása. de ahol a 'dögöljön meg a szomszéd tehene' megy, ott jütékonykodást várni még korai

Morcz 2015.02.14. 00:11:56

On!

Robin narancslevet iszik fürdőköpenyben a nappaliban.
Aztán kiment és letakarta a Jakuzzit.
Micsoda izgalmak!!!! :))))

zorja 2015.02.14. 00:12:05

@queensryche:

....miért az neked milyen? :$
...mert nekem kb. annyi, hogy egy kötelező elem a jogsihoz, amin a legkönnyebben verekszi át magát az ember...

0.5 bit 2015.02.14. 00:12:21

Néhány napja valaki a GoT szereplőit párosította VV szereplőkkel. Nekem erről a Lannister-ek jutottak eszembe:

Valahogy Laci olyannak tűnik mint Jaime, vannak szimpatikus megnyílvánulásai, de ettől függetlenül mindeni a királyölőt látja benne és tudjuk szívbaj nélkül lökdös le gyerekeket a vártoronyból. Mióta elvesztette k..ét vagyis "macsóságát" már csak árnyéka magának.

Ott van mellete Cersei, aki viszont jóval célratörőbb és neki akkor is igaza van, ha Tywin épp kiházasítani akarja.

Morcz 2015.02.14. 00:12:42

Most meg rágyújtott a Jacu mellett....

Csak ügyesen! 2015.02.14. 00:13:01

@lukacstoncsi: Jóvanna, oké, értjük, Edinát szeretnéd vissza. Az állás meg szoros, és elég hülyén is viselkedik még emellé a lány. De nyugi, a párbajon Laci fog küzdeni, mint disznó a jégen, h valahogy kivakarja magát a szarból, amit az RTL a nyakába fog zúdítani, míg Edinának elég lesz a szerelmesen nézni (ezzel azért lehet h lesznek gondjai). és még egy, de inkább kettő buli is lesz, amiken Lászlónk kivívhatja a nézők újabb antipátia rohamát :D Szóval, ne aggódj ennyire ;) :)

lukacstoncsi 2015.02.14. 00:13:13

@Juvegrande85: Ezt írtam Danival kapcsoltban is meg hogy nem mindenki olyan az életben mint benn.Vagy sok mindenben nem.Mondjuk René gyülölködése zsigeri volt.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 00:13:36

@lukacstoncsi: Itt bármi megtörténhet...:)
@zorja: Kétségeid sincsenek? :) Nekem maradnak mindig :) Húzhatna ügyesebben,hogy hihessem már el úgy igazán :))))

Morcz 2015.02.14. 00:14:03

@0.5 bit: Az általad említett GoT szereplők kultúrlények Edinához és LAcihoz képet. :)

másodpéldány 2015.02.14. 00:14:08

@Morcz:

"Na nálam poén tekintetében a gurulós budi mindent vitt...:)))"

örülök, hogy dóri tud rajta röhögni, kicsit féltem, hogy ez nagyon lealázó lesz neki...

ja, megy az on, és robin kint narancslevezik meg cigizik az udvaron fürdő után... lehet hallani a vonatot robogni a távolban... azt hiszem...

pomac 2015.02.14. 00:14:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem lenne az kegyetlen :D laci mondaná edinkának ,vissaznéztem az adást és azt kell mondjam húzál haza :D

lukacstoncsi 2015.02.14. 00:15:09

@Csak ügyesen!: Nem aggódom megnyugodhatsz:D Látom jós vagy.Mindenki azt vár vissza akit akar és kész.

Morcz 2015.02.14. 00:16:14

@pomac_ [(k)an]ál: :))))))

@másodpéldány: jól hallottad a vonatot. :)

És nagyon izgalmas még mindig a cigiző Robint mutatják...:S

Morcz 2015.02.14. 00:16:58

Most benézett a nyugiba és közben büfögött kettőt....

2015.02.14. 00:17:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Akkoriban ez nekem is közösülte az ormányomat (b@szta a csőrömet), és még a stól (igen, így kisbetűvel, mint nemecsek ernő; és H nélkül, mint pl. az enyelegni szó) is ott volt. Szörnyű volt. A retek azt is jól elcseszte, mert a Lackógyerekkel semmit sem lehetett utána kezdeni, Anikó meg azért hozta a nézettséget a TV2-nek rendesen.

másodpéldány 2015.02.14. 00:17:39

@Spitzbauer:

"Szerintem meg Dinkájé: ő ugye közös ülést tervezett, meg a nemi szervek, meg anyu a sarokban. Szerintem ezt nem lehet űberelni. :-DDD "

hát tényleg nehéz überelni, bár a huzogatós budi is vicces volt, meg amikor dóri és denisz úgy csináltak mintha ők lennének laci és edina a párbajon és eljátszották őket...

Morcz 2015.02.14. 00:18:54

Most ki ment be a wc-be, Dennis vagy Robin? A kamera az üres fürdőszobát mutatja....

lukacstoncsi 2015.02.14. 00:19:11

Robin már meztelenül fürdik:)De csak a seggét mutatja.Lehet kiszámolja mikor kell láthatóvá tenni a micsodáját is:D

Morcz 2015.02.14. 00:20:18

Robin volt, bement a hálóba. egyébként nagy on-t ne várjatok, már mindenki alszik...

pomac 2015.02.14. 00:20:22

@Morcz: ha üres akkor robin ülve pisilt :D

Csak ügyesen! 2015.02.14. 00:21:15

@Morcz: Jesszumpepi, mi van ezekkel? :D

pomac 2015.02.14. 00:21:46

azok a a szálló porszemek mindig azt hiszem diszkógömb van odabenn :DDD

zorja 2015.02.14. 00:22:04

@DerültÉgből:

egy csomó szinten van kétségem a szereplőkkel kapcsolatban, de ez például pont nem egy olyan téma :)
mert pont letojom, hogy valaki, akinek nincs reális önképe és nem alkalmas arra, hogy egy felsőoktatási intézményben bármit is csináljon, az valóban képes-e rá -akár szellemi, akár szorgalmi/akaraterő síkon, hogy tényleg elvégezze...de ha mint érték említi, az nekem pozitív...és elhiszem, hogy szeretné, még akkor is, ha soha nem lesz rá esélye...de mondom, szerintem itt ma Magyarországon, nem kell kiemelkedőt nyújtani ahhoz, hogy kapj egy cédulát....Összességében nyilván nem ez befolyásolja, hogy kire appolok, de a karakterek megítélésében egy möhenetnyit igenis befolyásol :$

Morcz 2015.02.14. 00:22:05

@pomac_ [(k)an]ál: sajnos nem mutatták...így nem tudni igaz-e...:)))

@Csak ügyesen!: Lefárasztotta őket a "szárálmáspár" :D

2015.02.14. 00:22:43

@másodpéldány: Ha már Dóri: hogy elkerekedett a szeme, mikor bejött az a két őstahó őr. Se puszi, se pá, csak jöttek mint az orosz tankok.

Szerintem Dórinak kinéz mégegy bünti, mert ott hagyta a klotyót, amikor a Gazsilacit hajkurászta (az előzetesben). Na Gazsilacinak meglesz a csaj, ha nem lesznek kamerák, az tuti. Biztosan hasonlít valamelyi dubaji sejkre :-DDD

Morcz 2015.02.14. 00:23:43

@Spitzbauer: :))) A sejkes hasonlaton nagyon röhögtem, de van bennük közös: GL is megcsináltatta a mellét csak egészségügyi okból.

Csak ügyesen! 2015.02.14. 00:23:53

@Morcz: Jah, meg leginkább az, h nekik kell letolni helyettük a párbajhetet :D De azért vicces, h így benyomta mindenki a szunyit :)

lukacstoncsi 2015.02.14. 00:24:41

Robin lehet már állva pisál mert Laci annyit basztatta ezzel:D

Na lépek jó éjt!

pomac 2015.02.14. 00:25:16

na jó annyira izgalmas az on hogy kedvet kaptam ahhoz amit csinálnak :DD

Morcz 2015.02.14. 00:25:37

@Csak ügyesen!: eléggé....:)))

@lukacstoncsi: jó éjt neked! :)

zorja 2015.02.14. 00:25:45

@0.5 bit:

Azért Jaime és Cersei kapcsolata sokat változott a Sárkányok táncára ;)

És Jaime sem szívbaj nélkül lökdös ki gyerekeket az ablakon, hiszen:

"És én, a gyermek, aki voltam... vajon én mikor haltam meg? Amikor felvettem a fehér palástot? Amikor felnyitottam Aerys torkát? Az a fiú
Ser Arthur Dayne szeretett volna lenni, de útközben valahogy mégis a Mosolygó Lovag vált belőle. "

2015.02.14. 00:27:12

Na télleg 'cakát mindegykinek!

Morcz 2015.02.14. 00:29:14

@Spitzbauer: jó, éjt, követem a példátokat, szép álmokat mindenkinek!

másodpéldány 2015.02.14. 00:30:48

@Spitzbauer:

az őröknek tuti ki volt adva, hogy egy szót se szólhatnak a játékosoknak...

szerintem a buli és a klipforgatás idejére fel volt mentve dóri a vécé húzogatás alól...... legalábbis így képzelem, mert ha nem akkor ihaj-csuhaj...

fekszenek a múmiák a hálóban, iszonyúan ki lehetnek fáradva, máskor ilyenkor kezdenek élni...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 00:31:19

@zorja: Értem és meg is értem amit írsz:Nem kérdés,hogy ez szimpatikus. Itt azonban nem érzem meggyőzőnek, sajnálom.Azt viszont a javára írom,hogy tudja,hogy ez hat.Majd az idő igazolja,hogy melyikünk érezte jól.:) Amikor Fanni azt mondta,hogy a médiában szívesen dolgozna,de inkább a kamera mögötti világ a neki való,azt sokkal reálisabbnak éreztem.

másodpéldány 2015.02.14. 00:34:16

@DerültÉgből:

"a médiában szívesen dolgozna,de inkább a kamera mögötti világ a neki való,azt sokkal reálisabbnak éreztem."

biztos képernyőre kerül, mert jól mutat és jól tudja kezelni a helyzetet, aztán mehet a szerkesztésbe is... kreatívnak is jó lenne, mert hát kreatív...

Ditti82 2015.02.14. 00:35:10

@minden reggel: Az ilyen műsor. Bereczki is felajánlotta az első évadban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 00:35:59

@Spitzbauer: Az 1 stol (fonetikusan lopta, presens perfectum vagymi, szóval rövid alak:)) nálam az undormány etalon mértékegysége.

zorja 2015.02.14. 00:36:16

@DerültÉgből:

Nem fogja igazolni, hogy melyikünk érezte jól :) Nincs is ilyen szintű nézeteltérés köztünk szerintem. Csak annyi, hogy rám valaminek a "belobogtatása" másképpen hat mint rád. Ezzel viszont megint nincsen semmi gond :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 00:41:36

@másodpéldány: Szerintem ennél is több alázat volt benne és inkább úgy éreztem,hogy szívesen lenne stylist vagy ilyesmi...Pedig helyzetbe hozták és elég ügyes is volt..mondhatott volna nagyot..de nem tette. Edina azonnal közölte,hogy ő igen,amikor Lilu megdicsérte...pedig kevésbé képernyőképes jelenleg.Ezek finom kis árnyalatnyi különbségek,de különbségek. Edina nekem néha olyan,mint egy kisgyerek a játékboltban:ezt is akarom,azt is akarom..és úgy egyáltalán:AKAROM. :)

Well... 2015.02.14. 00:42:37

tudom, h ezert fejbeloves jar, de en man tsak illen budos bunko vagyok kep edinarol ...csak eros idegzetueknek

kepfeltoltes.hu/view/150214/edina_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 00:43:17

@zorja: Természetesen:) és örülök,hogy így is lehet véleményt cserélni.Szóval:+10000 :))

zorja 2015.02.14. 00:44:34

@zorja:

Mármint hogy nem gondolom egyikőjükről sem, hogy magas kulturális szinten, tanultan, stb. fognak működni x év múlva, ugyanakkor maga a hozzáállás szimpatikus. Ha csak azért adnák, megtévesztés gyanánt elő, hogy ettől szimpatikusabbak legyenek...még az is azt jelenti számomra, hogy tudják, hogy a társadalmunk normája szerint ez egy felértékelendő dolog - máskülönben miért akarnának pont ezzel befolyásolni....Ebből meg szerintem lehet fejlődni a maguk szintjén is, de ha más nem az utódjaik szintjén, talán majd a családjukban is felmerül ez, mint közvetítendő norma/érték. Lehet, hogy túl naiv vagyok, de ez van....:$ :)

zorja 2015.02.14. 00:45:19

@DerültÉgből:

Én is örültem :)

Jó éjszakát mindenkinek :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 00:46:07

@másodpéldány: Még csak annyit,hogy ennek ellenére,el tudom Fanniról azt is képzelni,hogy be fogja szippantani a média és használni is fogja a kamera előtt is, mert el fogja hinni,hogy az neki való mégis :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 00:49:08

@zorja: Nyilván a felsőoktatási képzés átlagos emberek, átlagos képességeire épül - kivéve néhány elit táltosképzőt. Nem olyan nagy dolog elvégezni, néha bekerülni nehezebb. Az álompárnál határozottan olyan érzésem van, hogy a középfokú oktatásuk is hiányzik, sőt néhol még az alapfokú is. Tehát, ilyen alapon álmodozhatom arról, hogy a Hold az enyém, és lehet mondani, hogy ez milyen szép cél.:)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 00:53:20

@zorja: Én is örömmel fogom látni,ha fejlődnek...Nagyon fiatalok még és van is hova fejlődniük.Abban pedig még véleménykülönbség sincs köztünk, hogy értéket közvetíteni még a vv-ben is lehet talán...még ha bianco ígéretként is ,de legalább valamilyen szinten megjelenítve :)
Jó éjt! :)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 01:00:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen,azt hiszem engem is ez zavar.Mondhatná,hogy tanulni akar,/már szimpatikus volna/de az egyetem (úgy általában pláne) az kissé túlzásnak tűnik így hirtelen, a látottak alapján... Megint az a fránya túltolás :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 01:01:57

Megint jól elmentem aludni...úgy fél órája :D

Sziasztok.:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 01:06:49

@DerültÉgből: Jobb, mint a kék, és nagyon remélem, nem Fannitaknyos.:D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 01:10:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem mondom,hogy könnyen visszataláltam a kendős részhez ilyen későn,de sikerült azért :D Úgy is az a lényeg,hogy vissza leszel szavazva,mmkk :))))
Jó éjszakát! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 01:11:07

@zorja: Jó esetben azért megy iskolába, hogy tanuljon.:)
Rajta kívül még Robint és Fannit tudom elképzelni, hogy továbbtanulnak, vmikor.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 01:12:35

@DerültÉgből: Ne is mond, telórol halál.
Köszi a visszaszavazást.:)
Jó éjt.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.14. 01:13:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: El sem hiszem,hogy ezt még ideírom,miután 5.0 elköszönésnél tarok minimum ,de róluk én is el tudom képzelni. :)))

Kikapcsoltam :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 01:17:16

@MacákékIcukája: Sokszor betalálják még ezzel, dolgozzon ki erre egy stratégiát, vagy engedje el.
Én a későbbiekben el tudnék képzelni egy pártatlan szaki előtti megbeszélést a sértett felek közt, ahol nem tudják egymást bántani, hanem túllépnek rajta. Felesleges sz*rgalacsinként maguk előtt tolni, mert a média mindig elő fogja rángatni, hogy odaszúrjon.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 01:22:28

@DerültÉgből: Ne kapkodd el az elköszönést.:D
Robin hamarosan megteszi, Fanni még meglovagolja celebséget, kiélvezi, lenyugszik és akkor keres magának vmi testhezállót.
Edinát nem tudom, mi érdekelné. Nem buta, meg érdeklődő, a sulis héten messze neki volt a legnehezebb dolga, magyarból meg töriből legtöbb anyag új, román oktatásban ilyeneket nem lehet találni. Ebből arra gondolok, hogy itt akar suliba járni.

minden reggel 2015.02.14. 01:26:47

@Ditti82: igen, nekik van azért jövőképük, és abba ez is beleillik. itt a vv-nél a jövőkép sztem káromkodás számba menne :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 01:41:07

@DerültÉgből: Az én verzióm a szavazatokra: Edina Dani kiesése óta keresi önmagát, a játékát. Zsuzsa infója szerint kint nem jött be a falkadolog. Újratervezés.
Lacival párt alkotnak, jó stratégia. De Zsuzsa infója, hogy Denisnek Dani büntije nyerte a párbajt, pedig ők is pár Fannival.
Újratervezés.
Lacinak mondja, ok, párban vannak, de egyéi játékosként, játszanak. Kettőjük közül Laci adja a szerelmest, Edina távolságot tart. Erre jön egy ilyen állás, hogy a gyengébbnek tartott Lacival fej fej mellett. Akkor mégis a szerelmespár a jó stratégia?
Újratervezés. De látszik rajta, hogy katyvasz van, nem tudja, merre induljon.
Mindezt egy olyan kapcsolatban, ahol vért izzadva tepert egy jótestű macsóért, amikor meg megnyerte, más volt a csomagban, ami viszint rátapadt. Nem tud kimászni,

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 01:47:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Utóbbit cáfolnám.:D Főiskolát végeztem bőrlégzéssel (tanultam is, nem csak bejártam :) ). Mindhárom gyermekem rám ütött, így mostanában már nem jutok szóhoz.:) De nem kinőhető.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 01:52:57

@henrik_: Életem első nagy szerelme szorongatta a kezemet, áradozott, szerelmet vallott, közben melengette hideg kezeimet, kérdezte, miert hideg. Azt bírtam kinyögni, hogy akkor húztam ki a vécéből (tulképp igaz volt, tartályt javítottam :D ). Tudnak az emberek, főleg a női egyedek érdekesen lereagálni dolgokat.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 02:04:19

@zorja: Hozzátenném, Dani egyetemre fog járni (fel is vették-e, vagy csak cél), de nem tűnt okosabbnak a többinél. Műveltebbnek, jobb környezetből származónak igen. Én bírtam volna egy Iq és Eq tesztet, amikor Laci holdja csillagként tündökölt. Akkor még mind bent voltak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 02:09:59

@DerültÉgből: Fanni kamera mögött nem eladható, jelenleg. A későbbiekben akár kitanulhatja a szakmát. De pill. a gombokat is összekeverné. Meg őt nagyon vonzza a kamera előtti élet, csak jelleméből adódóan nem értékeli sokra magát. Majd segítik.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 02:12:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: Értem, de a bőrlégzők híresek arról, hogy befogadni is tudnak. Úgyhogy nem vagy kivétel, ami erősíti a szabályt :D:D Örülök, hogy a bőrlégzők nemzetsége ilyen szép számban gyarapodik, s ezzel javít az arányokon. :D:D:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.14. 02:17:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: Kazal érdekes figura. Bár a külsejét tekintve könnyű elbizonytalanítani, de más dolgokban számomra olyan magabiztosnak tűnik, mint senki.

Bujumburi 2015.02.14. 02:38:26

Lattatok a bv-t? Zsu +Dani egesz jo kis paros lenne pl. Musorvezetokent, nem? Dani ujra szellemes, jo arc, akit lehet kedvelni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.14. 03:24:11

Végignéztem, azt hiszem, emésztenem kell még. Főleg a pénzes részt. Fannit megsajnáltam, de tényleg. Az arcán igazi volt sztem, hogy rosszul esett neki. Igaz, hogy ő se vette bele Denist, de ez lehet olyan női izé is, hogy előbb a pasi, mert a párbaj óta (az arra a célra előadott érzelemcunami óta) igazán nincs bújás, csak szex, Fanni hagyja, mert fél, hogy elveszíti. (Másodlagosan meg viszket azért neki:) ) Ez nyilvánvalóvá vált a popitakarós résznél.
Edina mondott hülyeségeket, de nem nagyobbat, mint a többiek, Dóri konkrétan semmit, de Robin se. Mindenki bulit rendez és szexel, akinek van kivel. Laci segítené Edinát, mert neki, Lacinak van szüksége erre (elejtett félmondatok). Hamarabb volt, kimondta, hogy nyerni akar, meg bizonyítani, Edina nem reagálhatott másként, mint ahogy tette. Anyukát hagyhatja nyugodtan Baróton, ott nem kéne a sarokban állnia kameraként (sztem ezt a viselkedése miatti kompenzációnak szánta az anyja felé, kvázi alárendelve magát neki büntiből).

Well... 2015.02.14. 03:39:09

Na akkor en konkretan jelolnek egy videot a laci kampanyvideojanak... szerintem ebben minden benne van....

videa.hu/videok/vicces/vv-frusztralt-5k2ZujZjyJchw3dA?start=15.456774

Bujumburi 2015.02.14. 05:43:08

@lukacstoncsi: +100000 pontosan ez jutott eszembe nekem is! :) meg hogy jó arcok így együtt, valamiért jó hatással voltak most is egymásra. - tényleg nem tudnám megmondani, hogy miért. :) - Auréliónak is jár a 5* , legalább 1 estére félretette a Zsútálatát. ;)

2015.02.14. 06:59:57

Bunkófalvi Fannika azt mondja Zsura, hogy undorító féreg??? Jah, tényleg nem is rosszindulatú, és nem gyűlölködő. Komolyan ilyenekre van szüksége az RTL - nek?

lukacstoncsi 2015.02.14. 08:13:57

Jó reggelt!

@natalja: Fannikánál nem számít.Ezzel takarózik hogy közönséges ésmeg bunkó.Ez szép és jó de most mert őszinte ez egy jópont neki?van bessze rosszindulat is rendesen ha kell.és bosszuálló, várja az alkalmat kinek mikor fizet meg.Szerintem ezt kéne elfelejtenie mert pont ő az ki.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.14. 08:49:26

@astryle: de én. az Éden hotel sajttájon volt az egész, és erről a következő a véleményem:

1. berki vélt vagy valós ügyei, az, hogy nyomoznak ellene, az az ő magánügye. ha elítélik, ha bármi kézzelfogható lesz, onnantól a tv2 majd eldönti, hogy ez nekik mennyire kellemetlen.

2. egy műsor sajtótájékoztatóján a műsor készítőit erről faggatni, nagyjából akkora gyökérség és szakmaiatlanság, mint rajtam számon kérni, hogy mit ír a velvet vagy a polrovat.

3. berki ott állt mellettük, de a két csávó úgy húzott el mellette, mintha nem is létezne. őt kellett volna megkérdezni elsősorban, hiszen nem a kreatív producerek dolga a műsorvezető magánügyeivel foglalkozni.

4. koltay a csatorna sajtósaként a tv2 álláspontját képviselte, jól. ebben a helyzetben te is ezt mondtad volna és én is.

5. amíg valakit a bíróság el nem ítél, addig nem bűnös. ezt hívják az ártatlanság vélelmének. berki egy gyökér, ehhez kétség nem férhet, de ez neki is kijár. neked is. nekem is.

astryle 2015.02.14. 09:39:31

@sixx: Köszi sixx :) a benfentes infók mindig a legfincsibbek :D a velvetet meg ne vedd magadra nem rajtad akartam számonkérni :D

Krétagarbó 2015.02.14. 10:12:18

@DerültÉgből: Edinánál jó ez a gyerek hasonlat, ez már bennem is megfogalmazódott, sztem is illik rá.

Krétagarbó 2015.02.14. 10:19:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: végre leírja valaki, én is éltem már át hasonlót, és sokáig tartott a szerelem, csak nem mindenki ég egyforma lángon, már alapjáraton sem. Annak idején a férjem is hajlamosabb volt jobban kimutatni az érzéseit, mint én pl.

LUCIO 2015.02.18. 04:19:27

@Well...: szóval Te is "kockázgatol" ?? :)) Gondolom nem photoshop. :) Annyi időt Te sem szánnál rá.:) Ijesztő kép. Tudom,hogy bárkiről lehet hasonlót készíteni....;)

LUCIO 2015.02.18. 04:38:09

@Well...: :)) "Te most b***ogatsz?" ...ÁÁÁÁ dehogy!! Én ilyen vicces gyerek vagyok.:))
süti beállítások módosítása