Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x88 - Amikor Gáspár Laci kirappeli a ház oldalát

2015. február 12. 08:09 - Chat Géza

A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a kontentek swarowski kristályát. A kampány haditervet két teljesen értelmetlen cicaharccal borítunk nyakon, amit Gáspár Laci és Young G dalszövegíró órájával csapatunk szét.

Dóri lett a villamester, így ki is osztotta a feladatokat, de úgy, hogy titkon azért Laci és Edina kapja az aljamunkát, azaz a konyhát. A reggeli kávé mellé Dóri a basztató pirulát is bevette és már tolja is azt az „Ugye, hogy…?” kérdő szócskával induló lebaszó dicséretet, amit jó anyánktól szoktunk hallani miután nagy duzzogva megcsináltunk egy kétperces házimunkát. Tudjuk. Így: Ugye mennyivel sokkal jobb így, hogy nem egy dzsuva a konyha? Ugye, hogy nem volt ANNYIRA nehéz? Ugye, hogy nem szakadt le a karod? Lacinak több se kell. Duzzogva megeszi a kis reggelijét, hisztizik egy sort, hogy bezzeg a többiek, majd Edinát stuffolja, hogy nem igaz, hogy ők párbajoznak, aztán még így is szívatóra vannak téve. Nos, László nagyon jól tudod, hogy nem Disney Landbe csattogtál be 90 napja.

vv1.png

Minden így kezdődött:

„F*szom, g*ci, úszik az egész konyha, b*zmeg!” – ismeretlen eredetű szerző

Cicaharc

vvgif.gif

A reggeli ébresztő után Robin és Dennis valami Adam Levine videoklipről beszélgetnek. dennis megjegyzi, hogy abban aztán olyan háttértáncosok keráztak, hogy simán pipáztatná mindet. Fanni majdnem félrenyeli a reggelizőpelyhet, mond valami nem túl szépet kúró pajtijára, majd elmegy zuhanyozni. De a száját nem mossa ki most se a csúnya beszéd miatt. Dennis utána megy, hogy letisztázzák ezt a felesleges féltékenykedést végre. Fanni szülei 24 éve házasok, és a kedves papa egyszer sem szólt az anyuka jelenlétében úgy, mint Dennis az imént.

De gondolom anyád nem köpte le apádat ország, világ előtt?

Akár így is visszavághatott volna Dennis, de ebbe a rövid és tömör verbális csicskalángosba is simán beleszuszakolt pár nyomatékosító f*szom-b*zmeg-g*cit. Ennyi. Dennis mostantól kerüli Fannit. Eltolja egyedül a győzelmi szekeret a Finishig.

Babonapara

vv2.pngSZAKÁLL 4000

Nem is értem miért, de Robin borotválja Dennist. A nappaliban nézegetik a mesterművet, ilyen szép, olyan szép, amikor véletlenül összetörik Dóri sminktükrét. Aki persze pont arra jár és egy szimpla öblös  na b*zmeggel reagálja le az egészet. A fiúk agyába bevillan, hogy ez valami balszerencsét jelent.

- 7 év balszerencse a szerelemben – mondja Robin

- ne. Há' én hét évig szoptam – esik le a tantusz Dennisnek

 A nagy kérdés most az, hogy kire száll a hét év szívás? Dennisre, aki kiejtette a tükröt, vagy Robin, aki kiütötte előbbi kezéből. Dóri, a Földön túli tudományok doktorandusza segít: ez bizony fifty-fifty. 

A nagy stratégia

A párbajozóknak kell egy kampány. Edinát a két faszi támogatja, Lacit meg meglepő módon a két lány. Robin kiáll a mágnes tábla elé es mar kezdene is magyarázni a világbajnok stratégiát, hogy hogy lehet majd bevédeni Berlin seggét egy eleve elvesztett helyzetben, de Edina azonnal megkezdi az ócsárlást, hogy ha lett volna bennük gerinc, akkor ez a helyzet most nincs. Meg jó, hogy nem a többieket hibáztatja amúgy. 

vv4.png

Laci meg csak ül enerváltan, mint Dennis logó pöcse egy kemény kefe után. Leszarja az egészet, pedig Dóri jól latja, hogy Laci itt az áldozat, ezt kellene kihasználni kicsit aktívabban, minthogy Laci hagyja hogy 0-24-ben agyon b*ssza a bú.  Egy utolsó, teljesen esélytelen stratégiaépítésre tett kísérlettel Fanni rátapint a karakter építés lényegére: pozitív tulajdonság, ha valaki nem hízékony. 

Dalszerzés

vvgif2.gif

Young G és Gáspár Laci in da haus. elhozták a zseniális alapokat, amikre halandzsáznak is egyet. Egyik sem lesz a nyár slágere, de már most sokkal jobb, mint a Klikkesedj meg a másik Alekoszos Szexkiborgos mulatós. Mivel a készülő dalokból csak az alap van meg, és a lakók még nem eresztették ki hangjukat, így egyelőre nincs is miről írni, nem ragozom tovább a semmit.

vv3.png

Végül mutatnak egy állást is. És b*zmeg pont úgy áll a dolog, ahogy végtelenül bölcsen kimatekoztam Aurelioval. 50,30 vs 49,70. 

 

 

1602 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2015.02.13. 09:56:00

Szerintem ha a VV szerkesztése a villalakók mindennapi életének bemutatására épülne, nem lenne vele semmi baj. Az a néhány vita elsikkadna, a feladatként kapott véleményütköztetés pedig szintén a játék szervezőinek köszönhető, ezért nem is veszi senki a szívére a bentiek közül, és már annyiszor hallották egymástól, hogy nagyrészt már előre meg tudják mondani, mivel jön a másik. A bentiek is szeretik Edinát, jó természetű, kedves lány, már a játék vége felé járunk és még soha nem volt se kiválasztott, se kihívott. Ha nem történik a kék kendős beavatkozás a játék menetébe, most se lett volna. A botránylap mindössze azt hozta fel ellene kritikaként, hogy túl sokat énekelget. Gyengeségként alig tudott valamit felírni Fanni és Dóri a táblára, elsősorban a villakapcsolatait jelölték meg problémának. Meg hogy nehéz mellette szóhoz jutni. Hát legyen ez valaki legnagyobb hibája. Laci szerint sem ad támadási felületet. Mintha azt vetnék idekint a szemére, hogy mer önmaga lenni, odabent ezt inkább értékelik, hogy erős karakter.

encek 2015.02.13. 09:56:23

@csicserierika: Még az elején, és nagyon aranyosak voltak együtt. Onnantól érzi Edina, hogy Laci az övé.

Bujumburi 2015.02.13. 09:57:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jaja, ezen én már annyit röhögtem régen is. Ádám is az elején a megfigyelést választotta, ráhúzták, hogy tuja... később elkezdett spanolni, veszekedni, Dórizni, élni= ráhúzták, hogy kinyílt a csipája, fúj. Robin dettó, bár még mindig tujázzák, mert nem gerjeszti annyira a konfliktust, most hogy nem nyal Edinának persze jön, a "fúúj, micsoda gerinctelen sunyi alak". :D Szóval nem lehet jól csinálnia a később csatlakozóknak és ennyi (ke).

,, 2015.02.13. 09:57:35

@Krétagarbó: nagyon remélem, mert már eleget hallottam itt.

encek 2015.02.13. 09:57:57

@Ilyen vagyok: Na ez az igazi személyeskedés. Nem is tudom kit minősít? A délelőttit, vagy a délutánit? Ja nem a kommentelőt!

Krétagarbó 2015.02.13. 09:58:12

@csicserierika: én úgy gondolom, hogy Edinát szépen lassan kedvelte meg, nincs is ezzel semmi baj, de az akkori választását én inkább taktikusnak gondolnám.

csicserierika 2015.02.13. 09:58:47

@encek: persze, a két alfa nagyon szerette vikcsut is, meg rönét is, mert nem sok vizet kavartak, hagyták őket érvényesülni, páváskodni. Ezt szántad volna Edinának is ? hahaha....

Krétagarbó 2015.02.13. 10:02:26

@encek: annyiszor írtátok már ezt a mindenen és mindenkin átgázolt-at. mire gondolsz? min és kiken gázolt át, ami ennyire megbocsáthatatlan egy olyan játékba, ahol 50 milla a tét és mindenki azért van bent, hogy a többiek kiessenek és ő nyerjen?
tényleg komolyan kérdezem, milyen átgázolások nem "bocsáthatóak meg" neki, vagy melyek azok, amelyek ilyen utálatot váltanak ki az emberekből?

@foxglove (F6): +1:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.13. 10:03:28

@encek: akkor Fanni mg is jegyezte, hogy hogy biztos, hogy a Dinka és a Laci nyerik meg a házastárs hetet. Ez akkor volt, mikor Vikcsu a két tuja közül valamelyik kapta és az ölébe ült. Már nem emlékszem, melyikük volt.

Csak ügyesen! 2015.02.13. 10:03:46

@vastyúk is ..: Egy 50-50%-os állásnál 4000 szavazatcsere eldönti a párbajt. Egyébként nekem úgy rémlik, h pl. az Ádám-Robin párbajnál mondták, h mintegy 7000 csere volt, pedig az egy tök egyértelmű párbaj volt.

Emiatt gondolom azt, h Lacinak nem sok esélye van, Edinának elég lesz elmondania, h mennyire szeretné megnyerné a főnyereményt, meg hogy mennyire szereti Lacit, és hátradőlhet, miközben Lacinak egyik akna jön a másik után és szerintem már túl kivan ahhoz, h ezt a helyzetet jól oldja meg. Ráadásul még szereti is ezt a lányt, szóval krvára nem gondolkozik józanul. Szóval szerintem ez egy csúnya párbaj lesz, a Laci szimpatizánsoknak mindenképp, de bízom benne, h nem telik majd neki hónapokba, h összeszedje magát a VV után, bár már elég sokat volt bent, és sok minden történt is vele, meg hát eléggé labilis is, de úgy látom, h a tesói + anyukája elég összetartó, szóval biztosan támogatni fogják. Kb. ennyi szerintem :)

csicserierika 2015.02.13. 10:05:09

@encek: ez a mikulás buli előtt, v után volt vajon ? Rémlik, h Vikcsu rögtön lerohanta Robint, mert ők voltak egy pár :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.13. 10:06:00

@foxglove (F6): Az lehet, de nem velem, mert azt tuti nem nézem. A VV-t is csak megszokásból. Bár kihagytam pár évadot.
@encek: Oszt' mé' kéne? Ha utálod mindkettőt, akkor ne is szavazz akár. :-)

Krétagarbó 2015.02.13. 10:06:07

@Csak ügyesen!: legutóbb, amikor Danival bementek, akkor Edina - számomra is meglepő módon - sokáig visszafogta magát - igazából akkor kezdte le kiengedni a gőzt - amikor Zsu bekóstolta. De én nem hiszek a véletlenekben, Zsunak a fülén volt a füles, kapta az instrukciókat, amikor azt látták a szerkik, hogy Edina nem kezd el balhézni, akkor jöhetettek az idióta kérdések Zsu fülére...

vastyúk is .. 2015.02.13. 10:09:47

@Csak ügyesen!: Egyébként szerintem az élő műsorban Edina is elpattanhat. Hírös arról, hogy a másik szavába vág, szóval, ha ezt elkezdi tolni, Lacinak elég lesz, ha csendben marad :D

csicserierika 2015.02.13. 10:10:16

@Krétagarbó: igen, meglepően jól viselte, de Fannika már köszöntőjével belerúgott. Ja, h ő ilyen :)

Krétagarbó 2015.02.13. 10:10:22

@egyemakisszíved: nekem is ez jön le, csak a szerkik ezt erősen torzítják kifelé. Emlékszel, amikor a Laci-Zsu párbajon a kortesbeszéd után váratlanul bekapcsolták élő adásba a villát és Fannika milyen aranyosan vigasztalta Edinát, hogy jó volt? Akkor gondoltam azt, hogy mi egy csomó viszonyt nem úgy látunk egészen, ahogy az van valójában.(vagy Dennsiz Dani párbajon?, most nem akarok hülyeséget mondani...)

Krétagarbó 2015.02.13. 10:12:15

@encek: igen, ez így van, én sem szeretem, amikor az itteni társaságot minősítik az emberek. beszélgetünk, ha én nem érzem jól magam egy társaságban, otthagyom, ennyi, nem?

Krétagarbó 2015.02.13. 10:13:19

@-pkata-: Jajj, tényleg, Robint, szegényt:)))

Kosztarika 2015.02.13. 10:13:27

@encek: Csak nem magadra vetted? Hmm.. megértelek. ( a személyeskedés fogalmát nézd meg az értelmező kéziszótárban.)

ornyim 2015.02.13. 10:13:29

@Ruadhnait: Csak azt nem értem, hogy a Fanni-Dennis párost miért lett volna gáz kiküldeni?? Kik ők egyébként? Fosnak tőlük, csak nem tudom miért!? Az a nagy összetartás, hogy Dennis Fannit simán hátba támadja, meg fikázza, amint lehetősége nyílik rá. Ugyan már... Reni szerintem sem változott semmit, gáz volt! :D

Krétagarbó 2015.02.13. 10:14:46

@Csak ügyesen!: nagyon kíváncsi vok, mi lesz velük a játék után. egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mi az, amit látok:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.13. 10:17:44

közben melóznom kell, ha van valami akkor FB-n ott vagyok, sikítsatok

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.13. 10:17:46

@Krétagarbó: Denis-Danin volt, mert ők mondták a 2 fiú kortársbeszédét. Igen, nekünk csak az öfi jut, meg az ON (de azt is pofátlanul osztják, mindig elveszik a képet, ha valami érdemleges kezd kialakulni.)
Asszem abban talán itt a többség egyetért, hogy a 2 csaj vitte a műsort. Fanni a legelejétől, utána kapcsolódott be Edina. Szerintem valamelyiknek kéne megnyernie.

egyemakisszíved 2015.02.13. 10:19:01

@Krétagarbó: Igen, láttam, mikor Edina kiborult, hogy nem úgy sikerült a kortesbeszéde Daninak, ahogy szerette volna. Aztán amikor Bence azt hitte, hogy Fanni sír, és rákérdezett, gyorsan lestoppolta magának ezt a szerepet, kicsit bekönnyezett Fanni is, hogy tudjon vele szerepelni. Kár, hogy a csajok nem tartanak jobban össze, lehet, még nem érett meg a világ egy olyan VV-re. Mondjuk Fannival életveszélyes lenne szövetséget kötni, mert minden csak a szereplés után jöhet nála, így „szórakozásból” kételkedik, veszekszik a hozzá közel állókkal. Hajrá Edina!

vastyúk is .. 2015.02.13. 10:19:42

@Csak ügyesen!: Laci szemszögéből, egyáltalán nincs még elveszve a dolog, ahogy Edináéból sem. Amit írtunk, az a néhány ezer szavazat csakugyan el tudja dönteni a viadalt. (El is fogja), de elég kétesélyes a dolog. Edina is reagálhat szarul a helyzetre, meg Laci is. Ilyenkor eszembe jut, hogy Deniszből mit hozott ki az élő show.. ordítozott, hepciáskodott. Edina meg ha elkapja a gépszíj csak mondja, mondja, szóval ez is morzsolja le a szavazatait. Az egész a párbajozók interakcióin fog múlni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.13. 10:20:41

@ornyim: Az gondolom Reni csak azért mondta, hogy Őket nem küldené ki, mert csípte Fannit és Denist. Mellesleg abból nagyobb botrány lett volna, leginkább Fanni részéről. Denis hamar lezárta volna.

Krétagarbó 2015.02.13. 10:20:51

@ornyim: nem tudom, nem vok a védőügyvédje, de sztem lehet, hogy úgy értette, hogy az lett volna a gáz, ha a Dennisz-Fanni esetében ő úgy szavazott volna. Valahogy úgy szólt a kérdés, ha ők bent lettek volna, akkor ők is a párra tették volna a jelüket? Azt mondták igen. Aztán a következő kérdés a Fanni-Denniszre vonatkozott. Sztem Reni azért is vágott olyan szörnyűlködő képet a kérdésnél, mert nem értette, hogy lehet olyan hülyeséget kérdezni, hogy ő kiküldte-e volna a Fáncsi Dennisz párost. Nyilván nem, hiszen jóban volt velük.

malevil2050 2015.02.13. 10:21:33

@másodpéldány: Amúty nem zavar h lassan csak magadnak iírogacc? a kutya nem foglakozik má a véleményeddel ,elgondolkottá má ety kis humor, élc v iljesmin? és vigyázzá nehogy a tömjénfüst a szemedbe szálljon.

Krétagarbó 2015.02.13. 10:23:27

@egyemakisszíved: Ez jó végszó nekem is: Hajrá Edina!!! :))

ornyim 2015.02.13. 10:26:01

@Ilyen vagyok: Reméljük délután jobban fogod magad érezni, a nagy arcok között ;)

Ruadhnait 2015.02.13. 10:26:08

@Majom1Parádé: Ez a kettos merce, amit mondtam. Azt mondja, oke, ha egy szerelmes par parbajozik, ez egy egyeni jatek, tudtak mikor bejottek, blablabla...DE! Jah, hogy a Dennisz, meg a Fanni, neeeeem, oket szeretem, naluk nem oke, csak azoknal, akiket nem szeretek.

másodpéldány 2015.02.13. 10:29:08

@malevil2050:

rossz megfigyelő vagy, köbő 12 rendszeres hozzászólóval vagyok hasonló véleményen, és cserélünk eszmét örömmel...

ami viszont zavar, az az hogy olyanok mint te, túl sokat foglalkoztok velem! ne tegyed!
nyugodtan felejts el!

köszi!

Ruadhnait 2015.02.13. 10:29:12

@ornyim: Szerintem "ilyen vagyok" nem ratok ertette ezt.

2015.02.13. 10:30:47

@másodpéldány: Szép elszólás:
"most már igényként mutatkozik, hogy lény legyen a nyertes,
ezt edinában látta meg a stáb... "

Igen, ez a legjobb kifejezés: LÉNY :-DDD
Szerintem, Lackó van a baloldalon, ő vette át a vezetést tegnapra.
Még egyet bekoncsizok ide:
"azért olyan párezer szavazat lehet nekik takaréklángon, amit bármikor be tudnak vetni amellett, akire épp nagyobb szükségük van az általuk elérni kívánt eredményhez..."
Hetek óta ezt mondom!

Most: HAJRÁ LACI. Kérek minden jóérzésű embert, hogy nem tolják vissza Dinkát az arcunkba. Hadd nézzük tovább a műsort ennélkül lény nélkül.

ornyim 2015.02.13. 10:31:27

@Krétagarbó: az látod lehet :D de szerintem az ő esetükben nem biztos, hogy megtették volna.. az ő kapcsolatuk sokkal labilisabb és igazából a szexre koncentrálódik ( Dennisnél legalább is nagy részben), mégis azt tartják őszintébbnek. Én Laciékét stabilabbnak gondolnám, de aztán ez kint úgy is kiderül. Dennist meg Fannit elég erősnek gondolják ott bent, no meg szerintem nem akarták volna Fáncsi egész napos rikácsolását hallgatni :D

vastyúk is .. 2015.02.13. 10:32:41

Énekeljünk valamit: hülye bíró, hülye bíró, hülye bíró éjáó! Még még még még még, ennyi nem elég! Harcoljatok, harcoljatok!

ornyim 2015.02.13. 10:32:43

@Ruadhnait: én sem gondolom, csak nem szeretem az ilyen kijelentéseket :) de legalább őszinte :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.13. 10:32:51

@Krétagarbó: Igen, szerintem is ez a lényeg.
@Ruadhnait: Ha bármelyik is igazán jóban lett volna Lacival és Edinával, akkor nem úgy szavaz valószínű. De itt erről nem volt szó. Dóri mióta megvolt a balhéja Lacival azért, Fanni a szaunába zárás miatt, Denis ugyanazért. Robin meg a lemelegezés miatt.

Csak ügyesen! 2015.02.13. 10:35:10

@vastyúk is ..: Szerintem nem nagyon lesz, amin kiboruljon, a vasárnapi kiválasztásnál már látszott, h mi lesz. Minden párbaj a párbajozók kapcsolatainak elemzéséről szól, na, hát jelen esetben ez úgy fog kinézni, h Edina elmondja, h Laci mennyire tetszett neki már régóta, és h szereti, a kicsapongásait meg megbocsátotta neki. Lacinak pedig el kell majd magyaráznia 1. Dórit, 2. Zsut, 3. Edinát :D Amit egyébként el lehetne, és a legutóbbi párbajon meg is tette, de most ott lesz Edina, így nem fogunk túl sok őszinte szót hallani Lacitól, ami pedig látszani fog és ezt az emberek nem szeretik. És ebben nem is feltétlenül az van benne, h az RTL Edinát akarja vissza, hanem pusztán az, h ez lesz a show, ennek a mentén lehet felfűzni a párbajt, be fognak vágni mindent, ami volt velük 3 hónap alatt, jót és rosszat is, és ez Lacinak több, mint esélytelen. Főként mert Laci érzéseinek megértéséhez kell némi empátia, nem fekete és fehér a srác, nem annyira egyszerű és ez azért a nézők többségének már nehezebben megy :) Ezt szerintem azért Laci is sejti, ő volt már kint, tudja h kb. mire számíthat, nem véletlenül nem tudja elengedni magát és van beszarva a vasárnaptól. Mert szerintem kb. úgy van vele, h nemcsak a párbaj a tét, hanem még Edina is. Vagy legalább is nagyon remélem, h felkészül erre, és nem ott fog neki leesni h az RTL mit csinál, de szerintem ennél azért jobban képben van a srác.

Ruadhnait 2015.02.13. 10:35:18

@ornyim: Nem tartjak oszintebbnek, csak oket birjak, ezert nyomjak oket. Ha a Danit vagy Adamot hivjak be, akkor azt mondjak, hogy Edinae meg Lacie az oszintebb. Igy mukodik ez az egesz. :)
En nem birom Fannit, meg Deniszt, az o kapcsolatuk sz@r. Edinat birom, az oveke oszinte es szerelemteljes. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.13. 10:36:51

@Spitzbauer: Sorry, akkor Te értékrendedben rosszérzésű vagyok, de csakis Edina! Laci feladata végetért, amikor kinthagyta Zsu-t. Lehet már nem is lenne bent, ha Dani anno nem veszi le róla a lilát mert Denis őt vitte volna ki Dani helyett.

2015.02.13. 10:37:00

@Csak ügyesen!: Ha tényleg Dinka nyeri a párbajt, akkor csak lesz valaki, aki majd megvígasztalja Lacit (a kis görbe himbilimbijét) még azon a mámoros éjszakán, amikor kiesik. Kedves Dinka-fanok: tényleg ezt akarjátok, hogy annak a szegény lánynak összetörjön a szíve? Bár akkor aztán tényleg megnyeretnék vele: vidóüzenet, hogyx ne haragudj Dinka, de elbotlottam, és a farkam pont beleakadt egy nagymellű tetkós modellbe. Bár ha Lackó lennék, azért sunyiban kivárnám, hogy Dinka nyer-e... Igaz nem látom, hogy hogyan lehetne csurran-cseppenni valaminek. A lakásból-kocsiból nem cseppen, a havi 1 millából sem tud túl sok. Tényleg az nettó vagy bruttó?

2015.02.13. 10:38:51

@Majom1Parádé: Nem vagy rosszérzésű, de tényleg nem tudom, hogy hogy lehet Dinka viselkedését, gyűlölködését, vitastílusát díjazni/szeretni.

minden reggel 2015.02.13. 10:40:09

@Spitzbauer: és megszületett a koncsizik ige :)

Csak ügyesen! 2015.02.13. 10:40:52

@Spitzbauer: :D Szerintem a srác van annyira hülye, h tényleg képes lesz megvárni Edinát :D :D

minden reggel 2015.02.13. 10:41:46

@Csak ügyesen!: uh, olyan mint akin varázslat van. Az meg lefoszlik majd kint. Szerintem :)

Ditti82 2015.02.13. 10:41:51

Új posztcsyt akarunk!

2015.02.13. 10:41:55

@minden reggel: igen: ha idézőjel nélkül teszed be, az schmittelés, idézőjellel, koncsizás :-D

Bujumburi 2015.02.13. 10:42:20

@Spitzbauer: Szerintem bruttó... sőt, tuti. Laci fasza amúgy nem görbe, ezt korrigálta Zsu egy riportban. :D Úgy értette, hogy : kinek fasza a görbe = Lacinak bejön a nem egyenes út "úgymond". (királynőt megülni nem kell félnetek..)

ornyim 2015.02.13. 10:43:08

@Ruadhnait: Ja, én nem konkrétan Reniékre gondoltam, hanem úgy a villalakókra :D Egyébként Maci is őket bírja, mégsem gondolja, hogy ez működhet :) ő legalább látja a tényeket :)

minden reggel 2015.02.13. 10:43:29

@Spitzbauer: most már ô történelem .Talán most örül is egy kicsit :)

malevil2050 2015.02.13. 10:43:38

@másodpéldány: Uhhhha,Jahh látom mait is gyűnyűrű termés.Természetesen kérésed számomra parancs.

Bujumburi 2015.02.13. 10:43:46

@minden reggel: @Spitzbauer: hát ez őrület, de tényleg hol van már, mostanában olyan inaktív :D

Csak ügyesen! 2015.02.13. 10:44:50

@minden reggel: Reméljük :) Az biztos nem fog neki ártani, ha visszanyeri a józan eszét :D :D

ornyim 2015.02.13. 10:45:02

@-pkata-: Dóri milyen vékony volt :) egész emberi feje volt :)

minden reggel 2015.02.13. 10:45:14

@Bujumburi: Un minket? :) csak viccelek!

vastyúk is .. 2015.02.13. 10:45:50

@Csak ügyesen!: Lacit nem ejtették a fejére, szerintem készül rá. A vasárnapi bejátszókból érezheti már, merre fognak haladni az események. Edina meg akkor tudna elszállni, ha megint megkérdeznék tőle, hogy mégis mire kell a nyeremény. Egyébként a két családos videónál érdekes volt, ahogy mindegyik oldal presszionálta a saját kölykét, hogy értünk/értem is kell nyerjél. Ahogy elnéztem ez Edinára sokkal nagyobb terhet rakott. (Anyuciját elképzeltem ostorral a kezében :D) A párbajon ott lesz az anyja, és ez hozhat ki belőle nem várt reakciókat. De persze csak szerintem.

minden reggel 2015.02.13. 10:46:04

@Csak ügyesen!: sztem ez több év analízis lesz neki :)

másodpéldány 2015.02.13. 10:46:24

@Spitzbauer:

jó lenne, ha nem lenne evidens a folyamatos belenyúlás a stáb részéről a szavazásba...

nagyon csodálkoznék, ha nem edinát nyomnák vissza, egyszerűen jobban ülne nekik az edina-robin történet a végjátékig...

edinát személy szerint MKK kerülném az életben, mert rémes diktátori kicsinálási hajlamai vannak, sajnálni viszont sajnálom, hogy az rtl lépre vitte, és persze nem őt egyedül,

mindig a Pinokkió történet jut eszembe, ahol a gyerekek elmentek a vidámparkba, és ott kocsihúzó szamárrá változtatták őket...

szóval mindenki fog tudni kezdeni valami magával az életben a villa után,
de ha edina nem nyeri meg, akkor ő menthetetlenül taccsra lesz vágva, annyira kompromittálva lett...

szóval hülye helyzet, mert egyszerre taszít a jelleme miatt, és sajnálom, hogy a csatorna lényegében megnyomorította az életét, ha nem nyer...

nyugodtan csinálhatna olyan showt a csatorna, ahol nem látjuk mi megy a "szexszobában", szóval mindenki kapna kameramentes szexre időt, ahogy a börtönökben is megkapják... de amúgy utálom, hogy visszaélnek ilyen módon a játékosokkal...

de azt is utálni fogom, ha megnyeri edina...
ezekkel a szexfilmecskékkel egy életre megnyomorítják a lányok életét...

Bujumburi 2015.02.13. 10:46:38

@minden reggel: :)))))) Lehet, hogy elege lett a sok zagyvaságból, amit végig kellett olvasnia miattunk, sehol egy jó kis bizonyíték.

malevil2050 2015.02.13. 10:47:15

@Ilyen vagyok: Etyetértve és megerősítve asszal h akinek nem inge annak nem gatyája.Úhhogy este berugunk, vaty minket rugnak ki.

Tündérfalvi A. 2015.02.13. 10:47:30

@vastyúk is ..: Jaj, azt én írtam, de csak poénból, mert azon agyaltunk, mi lenne, ha döntetlen lenne. Azt hittem, hogy lejött :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.13. 10:47:51

Sok marhaságot csinált az igaz. Én még a legelején -amikor ari volt- megkedveltem és csak azért nem fogok elfordulni tőle, mert pár baklövést elkövetett. Meg ahogy az előbb is írtam, Ő vitte a műsort. Persze elfogadom, hogy sok embernek nagyon idegesítő amit már egy jó ideje csinál. És inkább egy nagyszájú balhés nyerjen, mint a tuják. (mondjuk én is tuja lennék, ha bármikor is valami idiótának eszébe jutna hogy beküldjön. :-)) Ja, és nem letakarnám a kamerákat, hanem kikapcsoltatnám a hackerekkel. :-)))

minden reggel 2015.02.13. 10:47:52

@Bujumburi: felnevettem :) ennyi sok fejlôdésre képtelen ember. Pedig ô mindent megpróbált

másodpéldány 2015.02.13. 10:48:17

@malevil2050:

köszi, és ígérem hálám nem fog üldözni...

vastyúk is .. 2015.02.13. 10:48:54

@Tündérfalvi Anti: ooohhh. hehehehehehehe. ezt keményen beszoptam. hehehehehhehehe

minden reggel 2015.02.13. 10:51:25

@Majom1Parádé: azért érdekes hogy amikor a szereplôválogatással viccelôdtünk valamelyik nap még a szoli és a Kanapé szerepe is vonzóbb volt, senki nem akart Edina vagy Laci lenni. Zsu sem. A tuják :) sôt Fanni is azonnal ' elkelt '

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.13. 10:51:35

@ornyim: :D
hát kiakadnának, ha régi és új vidiket tennének egymás után be nekik.. :)

malevil2050 2015.02.13. 10:51:51

@másodpéldány: De azé lásd milyen fasza gyerök vatyok,
hogyvolt.blog.hu/2015/02/13/valo_vilag_7x89_-#comment-form - itt hirdetheted a zigét tovább

Ruadhnait 2015.02.13. 10:52:21

@Majom1Parádé: Szerintem is a ket lany kozul kene, hogy kikeruljon a gyoztes, csak legyszi ne Fanni legyen az. :D

lukacstoncsi 2015.02.13. 10:52:47

Sziasztok!

Jó volt tegnapi kortes amit előadtak.Laciből regényíró lesz vajon?:D Olyan szívhezszóló volt főlg a buszmegállós résznél hogy na.Persze az ő szájából elég hamisan csengett.Nekem nem tetszett egyáltalán.Edina legalább reális volt pont annyi nem több.Nem volt benne mártírkodás, önsajnálat és a többi.

Edina stílusa valóban sokszor kifogásolni való.A többieké nem?Fanni ordenáré az elejétől fogva.Ő tudatosan provokál és mocskolódik így leplezi hogy mennyire sebezhető.Aki meg nem az meg így akar játékban maradni hogy vagy sumákol vagy a háttérben ügyködik.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.13. 10:54:11

@Bujumburi: Igen, bruttó. Legalábbis az eddigi szériákban az volt. Azt hiszem a Zsu féle mondat ilyen értelmezése akkor senkinek nem jutott eszébe és ez az előzmények fényében nem túl nagy csoda.

másodpéldány 2015.02.13. 10:58:12

@malevil2050:

az igehirdetést rád hagyom,

köszi!

vastyúk is .. 2015.02.13. 11:01:30

@minden reggel: rosszul emlékszel, mert Edinára több jelentkező is akadt. Mindenki mesteri könnyedséggel tudott beszélgetni az Igazam van, Ezt nám hiszám ál, Ná csináld már mondatok váltogatásával :D

2015.02.13. 11:10:17

@másodpéldány: Na ez az első értelmesnek tűnő gondolat a blogon, amit nem értek. Miért gondolod, hogy Dinka meg lett/lenne nyomorítva, a dugás miatt? Szerinte, ez abszolút nem probléma, hát fiatalok, mindenki csinálja ezt, aki normális életet él, sőt sokkal többször, és Dinka nem akarta, hogy látszódjon minden, és nem is látszódik túl sok. Szóval nekem Pfffhánnyék sokkal gázabbak, de még ők sem csinálják azt, amit egy normál szemüveges pattanásos srác meg az alaktalan, kutyát sétáltató barátnője otthon csinálnak a panelban.

Ha meg azért járatta le a csatorna, mert az emberek 50%-a konténerért kiált, ha meglátja, akkor azt nem a retek csinálta. Hülye minihitler (Minnie-Hitler :-))

csicserierika 2015.02.13. 11:17:10

@-pkata-: köszi, nekem csak Vikcsu égett be a retinámba akkoriban :)

minden reggel 2015.02.13. 11:37:11

@vastyúk is ..: :) jaj akkor ez meg nekem a vakfoltom :)

encek 2015.02.13. 12:28:43

@csicserierika: Nem tudom mire gondolsz? Vikcsuról semmi nem jut eszembe, Reniről csak a gyűlölet. Pont azt írtam, hogy egy kedves erdélyi székely lányt kellett volna alakítani, nem többet. Szerintem ez elég lett volna a főnyereményhez

encek 2015.02.13. 12:31:22

@Ilyen vagyok: Ha olyan nagy ásznak tartod magad, akkor ennél ütősebb kommentet kellett volna ide pöttyintened. Ez így elég gáz. Szótár. :))))))))))))))) Valami érdemi, lényegi stb. Amúgy nem érdekel. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.13. 13:20:57

@ornyim: Utsó mondatod.:D Esztétikai látvány.:D Ez elég nyomós indokám.:D
Azért azt mondták, hogy ők miben hibásak. Nekem úgy jön le az egész, hogy tényleg nem erre számítottak. Hogy lesz valami kis büntiféle, de nem ekkora.
Azt is látom, hogy Dani elvesztésével keresi önmagát. Nem tudja eldönteni, mi a jó taktika. Danival ugye csoportot alkottak, sztem leesett neki, hogy Dani büntiből esett ki (a másik részt, hoyg Denis tulképp nem erős, nem tudom, fogták-e), tehát láthatja úgy, hogy az egyéni játékra kéne inkább koncentrálni. Beütött ez a bünti, és aközös párbaj, tartaná az egyéni játékos stratégiát, de hogy jön le a nézőknél, ha erre hivatkozik, mégsem a Fannival megy, ott ez nyerő lenne, de a Lacival szemben nem. Sztem keresgél, váltogat, de így csak zavaros katyvasz lesz, és ettől befeszül és robban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.13. 13:32:51

@Krétagarbó: @csicserierika: Ehhez még vegyük hozzá, hogy közbejött egy nem várt szerelem, és egy féltékenység, ilyen temperamentummal jó, hogy nem tépte meg. Az ezer fokon égő emberek mindent szélsőségesen élnek meg, nehéz nekik az arany középút, nehéz őket leállítani. De ez a pozitív oldalról is igaz, mert ha szeret, akkor nagyon, és kitart és hűséges. Pont ez a hűség lett még felróva neki pl. Vikcsunál, Ádámnál, amikor mögéjük állt (ezt nem is értettem, miért nem lehet mindkettőt visszavárni, mindkettőt szeretni? Ha két barátom közül kell választani, nem fogom attól a másikat megutálni).
Viszont sztem élete végéig utálni fogja a Zsuzsát, mert oda taposott, ahol a legsérülékenyebb. És ezen az sem változtat, hogy nem az lett a nagy szerelemből, mint amit várt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.13. 13:34:06

@Majom1Parádé: Sajna semmi ötlet erre.:( Pedig jó lenne. Akkor a tényleges szimpátia és a lakók tényleges megítélése folyna.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.13. 13:36:18

@csicserierika: Talán mert Edina foglalkozott vele a Dóris eset után, talán mert nem kereste sem a harsány, sem a rideg nők társaságát, fene tudja. Erre se fogunk választ találni.
Edina feltétlen ragaszkodása meg a későbbiekben imponált neki.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.13. 13:43:19

@encek: Persze, hogy megnéztem. Írtam is.
Az elfogultság azt jelenti, hogy a kenvencem rossz tulajdonságait nem látom, és minden rosszat más nyakába varrok. Én nem tartom magam elfogultnak, mert látom Edina hibáit, többször le is írtam, de mindenről nem ő tehet. A házaspáros héten mindketten játszották a feladatot, Laci is megmondta. Nem tapadt jobban utána, mint Fanni Denisre. És amíg a Laci nem vett róla tudomást és ujjal nem ért hozzá, még részegen se, addig nem is épzelt ebbe többet. Laci bezártságból fakadó önmaga elvesztése nem Edina hibája, Laci tapad, ha nem jobban, mint Edina az elején. Nem akar távolságot, nem akar Edina körül senkit.
Én nem ekézem Zsuzsát. Hogy kiesett a játékból, nem Edinának köszönheti, hanem jórészt saját magának. Vagy nem csak neki. Többen vettek részt ebben a buliban.
Most hoztam fel Zsuzsát először negatív hangnemben, mikor láttam az uszítását az oldalán.

Well... 2015.02.13. 15:53:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): johet a majkrémes kenyér, mert konkrétan poénból írtam,
pont azt akartam érzékeltetni, h milyen könnyen bele lehet kötni mindenbe amit itt irkálunk. A második rész az tényleg nem az én stílusom, (már ha van nekem illen) , azt probáltam imitálni, hogy egy edina rajngó , hogy reagal le egz ilyen tipusu hozzászólást.... bocsika, ha nem jött át ...
egyébkent meg a retektöl szerintem konkrétan felelőtlenség leadni egy ilyen beszólást, mert mig mi röhögünk rajta, addig gondolom sok tininek ez szószerint jön le......

Well... 2015.02.13. 16:01:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: én nem hiszem, hogy a lacinak volt vállasztása, hallottad tegnap , konkrétan elmongya, hogy van itt egy leány aki "meg akart szerezni magának, és meg is szerzett" ..... tovabbra is fenntartom, a lacinál jáccik a Stockholm szindroma....nem tud elmenekülni a dinka elöl, igy bemagyarázza maganak, h ez így jo neki....hányszor elmondja, hogy "szeretlek" szerinted kit győzköd, edinát vagy magát ?????

Bujumburi 2015.02.13. 16:32:45

@Well...: akkor jól éreztem én ;)

LUCIO 2015.02.18. 01:29:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Áruld már el nekem,hogy miért kóstolgatsz? Ugyanúgy véleményezem amit látok,mint itt bárki más,beleértve téged is. Leírtam,hogy nem vagyok "szakértő" , ahogy a "bölcsek köve sincs nálam" A hozzászólásaidat olvasva úgy látom,hogy nagyon szereted a szálkát keresni más szemében. Majd olyan magas lóról beszélsz a neked nem tetsző emberekkel,hogy azt kell gondolnom,hogy. Te vagy az IGAZSÁG birtokosa és nálad van a bölcsek köve. Emlékeztetsz valakire....:) Talán nem véletlen véd(t)ed annyira.... Ja és látom,hogy engem is mennyire ismersz.....vagy ismeretlen emberekkel egyből ilyen cinikus ,pökhendi stílusban kezdesz el beszélni? Remélem ,hogy nem! Bár úgy látom,hogy kevesen kerülik el a kritikádat: pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.13. 00:06:22
Na, jóccak. Remélem se Maci, se Robin nézésével, se Laci búsképű lovag tekintetével, se Edina fejhangjával, se Fanni visitásával, se Denisz szemöldökével, se Dórival, úgy en block, nem fogok álmodni. :D Nehéz lehet ilyen tökéletesnek ,hibátlannak lenni!!
süti beállítások módosítása