Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7X87 - A hangom miatt nem lettem énekes...

2015. február 11. 05:00 - Bruti

Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új tematikus hetet. Induljon hát a Zenehét!

De előtte Bencével indítunk, aki a mai műsor tiszteletére felvett egy szemüveget. Saját érdekében remélem, hogy csak divatmajom és még nincs rá szüksége. Nem mintha rosszul állna neki, de hát Bencének mi áll rosszul? Talán a majmolás, de azt meg kezdi kinőni. No, de ne pocsékoljuk rá a betűket, nézzük inkább a lényeget. Előkerül az applikáció, benne a szavazással. Ha őszinte/gec* akarok lenni, ennél viccesebb képet még nem láttam a hogyvoltok történetében.

b1.jpg

(A PÁR-BAJ)

Nehéz feladat előtt állnak a cickányok, ugyanis mindenkinek el kell dönteni, melyik párbajozó mögé áll. A lakók olyan képet vágnak, mint akiknek ebolás fogóval húzzák a fogukat, de mese nincs, dönteniük kell. Kócos kijelenti, hogy mindkettőt utálja, mint a szart, de Lacit választja, mert ha visszajön, akkor megy vele párbajra. PVC úgyszintén, ő is Nyálassal szeretné megmérettetni magát. Robin is örült volna egy Lacis párbajnak, de sajnos, most nem ő megy, aztán Ms. Erély mögé áll. A csajom itt jegyezte meg, hogy „a világon nincs annyi párbaj, amennyire ezek kivinnék a nyomorultat”. Komisz némi okoskodás után Ádinát választja, aki viszont nem kér belőlük és semleges pozíciót adna mindkét segítőjének. A Nyálas dettó, majd még le is gyávázza Kazalt. Értitek Laci, Fannit! Az a srác, aki mikor érezte, hogy baj van és magára rakta a lila kendőt, meg a srác, aki hagyta, hogy Ádina feltegye helyette a kéket. A két sértett bevonul a hálóba és ott durrognak tovább, a többiek meg kint. Kazal van legjobban kiakadva, ennek hangot is ad a riportban: "Ádina sokkal idegesítőbb, mint Nyálas, viszont Nyálas meg gonoszabb, szóval zsák a foltját." Nyálas másképpen gondolja. Szerinte "undorító szar ember az összes, mert volt képük kiküldeni egy PÁRT, és most derült ki, hogy ki az, aki ilyen gusztustalanabb módon akar pénzhez jutni."

„Há’ kik ezek a gerinctelen emberek?!?”

Tudom, objektívnek kellene maradnom, de erre csak azt tudom mondani, hogy: EZ HÜLYE.

b2.jpg

(Metakommunikáció a villában)

Reggel a PÁR folytatja a kínlódást:
- Nyálas: a két lány ki van pirulva.
- Ádina: Boldogok, mert utálnak minket, mint a szart.
- Nyálas: Hát az biztos, hogy egyikük se nyerhet.
- Ádina: De azt nem tudjuk előre, ember!
- Nyálas: Te hallottad, mit mondtam? Egyikük se nyer-het! Ez feltételes módban van!
- Bruti: Mi a f*sz van?!?
Viszont Robinnak tök jó meglátásai vannak, kár hogy az első két hónapban rejtőzködő életmódot folytatott, és még a szaunába se kellett hozzá elbújnia. Most PVC-vel beszélget és ő se érti a PÁR reakcióját.

„Akkor mi megyünk mindig párbajra, mert nem bolygatjuk meg a párokat?”

Később Komisz nyugtatja, hogy jól döntött, sőt! Ha Nyálassal volt baja, akkor mit emészti itt magát. Pont jó helyen lesz kint. Aztán önelégülten megállapítják, hogy ez már történelem és az övék egy különleges széria. El kell keserítselek benneteket srácok: hát nem az.

b3.jpg

(Robin végre előbújt a növényzetből)

És jön a lényeg. Mától nincs lila kendő, ami ugye kissé megkavarja a moslékot. Ünnepélyes lilakendőtlenítő ceremónia kezdődik az udvaron. Mindenki elköszönhet tőle, majd léggömbökön szélnek eresztik. PVC búcsúzik először, bár sok dolguk nem akadt egymással. Pöcök szerint a kendő szerette, ha a bimbójához ér, Komisz meg az utolsó viselője volt. Ádina csak kácsingózott utána, de sose kapta meg, majd a végén Robin is elköszön tőle. Egyedül Nyálas vágja a flegma pofákat, majd kijelenti: „Én leszarom.” Mire Robin: „Pedig rajtad volt legtöbbet.” De szép találat! Nyálas még megpróbál felállni a földről és vagdalkozik: „Mindenki a saját picsáját menti”. Ezt meg Kazal üti le: „Miért, a tiedet mentsük?" Tusé! Elengedik a kendőt és a PÁR bevonul a hálóba és ott jajveszékelnek tovább. De már nekem kínos, még jó, hogy Robin kimondja a lényeget: A kinti életben se más viszi el helyetted a balhét. Aztán magában még biztos hozzáteszi: adott esetben.

b4.jpg

(Rohadjon meg az összes befőttetek)

No, de jöjjön a Zenehét. Két csodálatos művészt dobnak be a villába. Gáspár Lacit, akiről elmondhatjuk, hogy tényleg benne van az iksz boogie, meg VV Young Rácz-G Bélát, akinek zenei munkásságát fedje inkább jótékony homály. A gyors ismerkedés után helyrerakják a PÁRT. Ez itten kérem szépen nem páros verseny, tessék már végre beemelni. De nézzük a zenei hét lényegét. Két csapat két dalt fog elkészíteni, a nézők meg majd szavaznak, hogy melyik a szar és melyik a szarabb. Indul a casting: Nyálas kezdi egy Dopeman számmal, küldi édesanyjának és mindenkinek aki szereti. Nekem mindig vicces, mikor valaki a rapből csak a mutogatást tudja megtanulni. Hát Nyálas produkciója is ilyen, az ének részről, meg inkább most ne ejtsünk szót. Következő versenyző PVC Woman, aki kezet rázhatna Nyálassal, már ami a teljesítményt illeti. A nap mondata az övé:

A hangom miatt nem lettem énekes...

Aztán jön Ádina, akiről azért már sejtettük, hogy egész jól énekel. Szépen hozta is a kesergőt, lehet érdemes lenne neki ezzel foglalkoznia... persze szigorúan csak odahaza. Meg is kapja a dicséreteket, Robin el is érzékenyül. Hihetetlen, de Nyálas még itt is be tud szólni: És ti együtt küldtök ki minket! WTF!

b5.jpg

(Ilyet is tudsz tesókám?)

Robin a következő, egyből három dallal is készült, de végül csak egy Fekete vonatot énekel. Bár ne tette volna, már kezdtem megkedvelni ezt a maflát! Kazal átöltözött a produkcióhoz és kijelenti, hogy utálja a funky-t. Pont Gáspárnak. Ezért nem kap jó pontot, de aztán kiderül, hogy azt se tudja, mi az a funky. Végül vartyog valamit angolul, biztos az én hiányosságom, de nem ismertem fel. Az utolsó Komisz, aki elég ügyesen rappel, bár tudjuk, hogy megégette már magát ebben a műfajban. A két mentor végül kialakította a csapatokat. Gáspár Laci kapja: Ádinát, PVC-t és Robint, a többi Pavarotti meg megy VV Young Rácz-G Bélához, oszt’ lehet vonyítani!

 

Címkék: vv7 dsns
1738 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kivancsibobojsza 2015.02.11. 05:28:53

"Brutálisan" jó poszt, hajnalban :) Kezdem sajnálni, hogy nem láttam az öfit :)

tucsok13 2015.02.11. 06:02:31

köszi hogy ilyen korán, máris jobban indul a nap:-)

Aaaaaztaaa! 2015.02.11. 06:43:25

Oh, de telitalálat, ez a reggeli poszt! Hasonlókat még-még!

Aaaaaztaaa! 2015.02.11. 06:51:50

Szeretném ha az Ádina-Laci rajongók megfejtenék a következőt:
Hogy van összefüggésben a párbaj azzal, hogy Edina 1 fokkal jobban énekel az átlagnál és a többiek is elismerően jóváhagyják ezt?
Mire Laci:"És ti együtt küldtök ki minket!"
Homlokon csapom magam!!!!!!!!!!!!!!Hogy jön, ez ide?
Ennyi erővel: A Harmadik Világ éhezik, és ti együtt küldtök, ki minket...pfúj...szánalmom, komolyan!

2015.02.11. 07:15:32

Bruti mindig jó

2015.02.11. 07:18:03

miért nem lehet semlegeskedni?

Fu Szekh Li 2015.02.11. 07:27:08

@fosch9: Na jó volt a koncert? Szomszédok hogy bírták?

2015.02.11. 07:35:02

@Fu Szekh Li: szép csendesen hallgattam amíg el nem aludtam :) majd ma este hangosabban is belehallgatok :))

encek 2015.02.11. 07:38:58

A poszt nagyon jó, hangosan röhögtem, szép napot mindenkinek.

Csak ügyesen! 2015.02.11. 07:49:55

Mielőtt márványba öntjük Robin szobrát, természetesen nem az a gond, h a párokat nem lehet szétválasztani, már hogyne lehetne. Na, de egymás ellen küldeni őket párbajozni, ahhoz már kell egy nem kisfokú aljasság. Azt persze tudtuk, h erre villalakóink bármikor képesek, de azért ők is érezték h túltolták ezt, nem véletlenül szólt a fél öf arról, ahogy próbálták magukat győzködni arról, h de ez volt a helyes döntés.

Azért elárulom mókuskák, nem ez volt a helyes a döntés. Hajrá Laci-Edina párbaj után talpon maradó tagja! :D

Ronla 2015.02.11. 08:21:33

Foshanyas?

Bruti brutálisan jó posztot írtál. Kösz.

Ronla 2015.02.11. 08:25:33

@Csak ügyesen!: Ha Lacin lett volna a kék, akkor Robin szerintem meggondolta volna, hogy Edinára tegyen jelet. Robinnak eddig is bögyében volt Laci, miért választott volna mást?

Ronla 2015.02.11. 08:28:45

Egyébként nem értem, miért mindenki Robint fikázza, hogy Lacira tett jelet? Meg Lacci fijút mindenki utálja, és ha nem Edinán lett volna a kék, akkor is kiküldték volna, szerintem.

Csak ügyesen! 2015.02.11. 08:31:13

@Ronla: Ha ezt magyarázni kell, akkor inkább hagyjuk :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.11. 08:33:19

@Ronla: szívemből szóltál :) Laccit és Dinit úúútálja a villa lakók többsége, ergo párbajozzanak és két közelenséget rögtön egyre redukálták. Ennyike, köszönöm szépen :)

hannamontanna 2015.02.11. 08:34:27

@Csak ügyesen!: Magyarul, az elején ki kell pécézni a lakóknak egy ellentétes - vagy sem - nemű embert, párba elegyedni vele, és ezzel garantáltan a végéig lehet vinni, mert párt nem küldünk ki párbajozni.
Van egy emlékem, amikor eleve pár ment be, és őket is ki lehetett küldeni. A játék lényege amúgy: vagy párban, vagy egyedül, de szép sorban mindenki kiesik és egy nyer.
Ezt a dolgot ha kiterjesztjük az x faktorra, akkor az utolsó öt közül már tilos kiesni, nehogy sérüljenek?? Főleg ha a12 hét alatt össze is jött valaki. :-D ja.

Costanza 2015.02.11. 08:35:56

basszus, ennek a laci gyereknek egyaltalan nincs semmi humora... latta mar valaki humorizalni egyaltalan csak egy picit? minden amit nyokog, allandoan negativ toltetu. ha mar beszologat, nem lehetne benne legalabb egy pici onironia, mindig megy az onsajnaltatas, jajgatas, vernyakolas, erre ki a banatos franc gerjed barhol is? komolyan vilagfajdalom. Ez mindent igy reagal le, ha nem az van amit o akar? Ilyen szar hozzaallassal nemtom hol fogja eladni magat, felteve ha valaha felno, mert ez fiatalban is gaz, nemhogy meg ha oregszik is majd melle.

kismalacka 2015.02.11. 08:39:50

Isteni a poszt :) " Két csapat két dalt fog elkészíteni, a nézők meg majd szavaznak, hogy melyik a szar és melyik a szarabb. " - Lehet hogy ezt a szavazást kihagyom. Kivéve ha lesz legszarabb kategória :)

Ronla 2015.02.11. 08:40:10

@Csak ügyesen!: Ez egy egyéni játék, mert csak egy nyerhet, ezt az összes játékos tudja, és a játéknak ebben a fázisban már nincs helye, hogy érzelmi alapon döntsenek. Egyértelműen kilövik őket egymás után, aztán jön a countdown a mocsárban is. Fordított esetben is ugyanez lett volna. Azért gondolod aljasságnak, mert téged az érzelmi része érintett meg, ebből a szempontból durva, hogy egy párt egymás ellen küldik, de ŐSZINTE (kezdem megutálni ezt a szót) leszek, én sem tettem volna másképp. Ha ezért elküldesz a susnyásba, megértelek. :)

Csak ügyesen! 2015.02.11. 08:40:34

@hannamontanna: Szerintem ennél egyértelműbb nem tudok lenni: ez nem az a helyzet, amikor a pár egyik tagját kiküldöd párbajozni, ezzel nincs is semmi gond, eddig se volt, ezután sem lesz. De itt nem erről van szó, itt arról van szó, h a pár tagjait egymás ellen küldöd ki. Azért, gondolom, megvan a különbség ;) :) A párbaj arról szól, h a kiválasztott kihív valakit, akit kint akar látni a játékból, mert utálja/mert irritálja/mert ellenfélnek tartja, a párbajra való felkészülésen a párbajfelek elmondják miért essen ki a másik és maradjon bent ő, a párbajon pedig a konfliktusaikat beszélik meg, érvelnek a másik ellen, küzdenek azért, h az a másik csicskageci kint maradjon a pitsába. Ez a párbaj. Ami most van, az nem az. Ez egy kibaszás, egész egyszerűen.

Csak ügyesen! 2015.02.11. 08:42:57

@Ronla: Na, erről beszélek, akkor csak átment :) Igen, úgy vélem, h nem biztos h minden határt át kell lépni, csak a nyereményért. Ráadásul úgy gondolom, h ez egy nagyon kockázatos lépés volt, mert igen könnyen a visszájára fordulhat a dolog.

Azért azt a hisztit, könnyeket és ordibálást megnéztem volna, amit Fanni vágott volna le, ha neki kell Dennisszel mennie :D Edina és Laci igen visszafogottan vették tudomásul az eseményeket.

2015.02.11. 08:46:10

@Costanza: azért, mert Laci így ment be : ő mindig áldozat lesz. Ezt már pvc ki is mondta. Laci jól hozzá azt a karaktert amit bevállalt. De hogy ez mennyire nyerő, az már más kérdés.

minden reggel 2015.02.11. 08:47:00

@Csak ügyesen!: akkor Fannit sem lehetne Denis ellen? Ez butaság. Kicsit érzelmi zsarolás tartomány. Bárkit kiküldhetnek, még béna magyarázat sem kell hozzá.

Rémület 2015.02.11. 08:47:05

@Csak ügyesen!: Ha Edináék nem csinálnak hülyeséget, nem kapnak kék kendőt, Laci kiválasztott lett volna és azt visz, akit akar. Ezt ők cseszték el. Ne várjuk már el senkitől, főleg ne azoktól, akik nem bírják őket, hogy feláldozzák magukat, mert a két hülye egy pár!

Ronla 2015.02.11. 08:48:26

@Csak ügyesen!: Itt nincsenek párok, itt egyéni játékosok vannak. Nagyon kevesen vannak már, nem lehet figyelembe venni, hogy ki kivel dug, és adott esetben Laci és Edina simán egymás ellen küldte volna Deniszt és Fannit, akkor meg az lett volna igazságtalan érzelmi alapon. "Tattikai" szempontból pedig nyerő, mert így lelkileg gallyra vágják mindkét párbajozót, és utána simán ki lehet lőni a másikat. Az élet könyörtelen, élsz vagy meghalsz. :)

másodpéldány 2015.02.11. 08:48:27

jó volt, köszi bruti!

<„Mindenki a saját picsáját menti”. Ezt meg Kazal üti le: „Miért, a tiedet mentsük?" Tusé!>

hát kíváncsi vagyok, hogy a szavazóközönség betartja titkos küldetését lesz é... és tényleg lacit küldi vissza a három vele párbajozni kívánónak...

rearwindow 2015.02.11. 08:49:41

@Csak ügyesen!: jó, ha a te logikádat követjük és Lacit szentimentális okokból nem szavazhatják ki, akkor kire kellett volna szavaznia mondjuk Dórinak? Denisznek? Fanninak?

Costanza 2015.02.11. 08:50:14

@natalja: azt hittem machokent ment be.. :D de mindegy is.. :)

Ronla 2015.02.11. 08:50:53

@Csak ügyesen!: Igen, abban igazad van, hogy ez visszájára sülhet el, és a visszatérő az megerősödik, és akár finalista lehet. A visszatérő egyébként ezen fog megdicsőülni vagy elbukni, hogy lelkileg mennyire tudja megacélozni magát, és mennyire tud gondolkodni.

hannamontanna 2015.02.11. 08:51:18

@Csak ügyesen!: Tehát a párbaj arról szól, hogy a kiválasztott kihív valakit, írod te. Az igazi büntetés az lett volna, ha bárki más megy ki Lacin kívül, mert nem hívhatott ki BÁRKIT. Mint ahogy a BV-ben is elmondták a régi lakók - akik kapcsolatban voltak (Iza-Krisz, Laci-Dorka)-, a játék lényege nem a párkapcsolat építés, hanem a főnyeremény. Ha Laci és Edina számára ennyire fontos a kapcsolatuk, úgy érzik megtalálták a másik felüket, szerelmesek és ez mindennél többet ér - amit simán megértek, mindenki volt talán ilyen téveszmében - akkor szépen adják fel, menjenek ki és házasodjanak össze. De azt azért ugye Te is érzed, hogy ennyire nem komoly a helyzet. Ők JÁTSZANAK tovább, nem is akárhogyan.

Ronla 2015.02.11. 08:53:57

Lehet, hogy ezért itt sokan vérsunyinak és aljasnak fognak gondolni, de én is egymás ellen küldtem volna ki őket, ugyanezt csináltam volna Denisz és Fanni esetében is.

másodpéldány 2015.02.11. 08:56:18

@Csak ügyesen!:

a döntést edina hozta és nem a villalakók, akiket vádolsz...

meg is mondta neki a laci előre, hogyne számítson robinra, szóval hogy lényegében mindenki vele (lacival) akar majd párbajozni és nem edinával...

edina nem hallgatott lacira... már megint nem hallgatta meg a másikat, önkényeskedett, hebrencskedett

ha robin bárki másra teszi a jelet, akkor ebben az esetben mást büntet az ifú pár kihágásáért...

ha egyszer dóri, fanni és ő maga is már egy ideje mondogatja, hogy lacival akar párbajozni menni, akkor abszurd azt várni tőlük, hogy majd azzal fognak párbajozni akarni, aki azt hiszi a párbaj rendelésre működik és aki büntetésként kapta.. akkor a párbaj Edina jutalma lett volna és nem büntetése...

a fejéről a talpára kellene állítanod a valóságfelfogásodat, és ha már megteszed, edináét is igazítsd ki...

usim.misu 2015.02.11. 08:56:24

nem értem, laci mit pattog, hogy a többiek mentik a seggüket, azt hittem, ez a játék lényege, vhogy túlélni párbajtól párbajig és elkerülni a kiesést. laci már annyiszor elmondta, hogy leszarja az egészet, nem is tudom, mit keres ott egyáltalán. gondolja, ez a nézőknek szimpatikus, hogy ő leszarja? dinka is acsarkodik, hogy a többiek nem akarnak küzdeni, ha neki nem probléma a párbaj, akkor mire ez a szófosás?

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.11. 09:01:07

@Ronla: akkor én is az vagyok :) Teccik nekem ez a helyzet!

Bujumburi 2015.02.11. 09:01:49

Szuperjó poszt, szuper korán, köszi Bruti!

ornyim 2015.02.11. 09:02:48

@Ronla: Az a fura, hogy mindenki Lacival akar párbajozni, mégis folyton azt hangoztatják, hogy húzzon a picsába. Ha mindenkinek rá fáj a foga, miért nem tartják ott addig, amíg ki nem tudják hívni? Mert nekik az se lenne jó, ha kihívottként kéne megmérkőzni vele. Azzal persze én se értek egyet, hogy párokat nem lehet szétszedni, mert ez egyéni játék. Fanni-Dennis szétszedésének jobban örültem volna mondjuk :D

usim.misu 2015.02.11. 09:03:27

jaj, közben nézem neten a videókat, laci sopánkodik, hogy amíg ők bent vannak, addig ők megérdemelnék a lila kendőt, mert így viszont most ők kapják majd a jeleket. teljesen el van tévedve ez az ember.

csiri bá 2015.02.11. 09:05:06

Kösz a posztot Bruti, megint csak azt mondhatom: telitalálat. :))

jotekony koc 2015.02.11. 09:08:34

Én megértem Edina és Laci felháborodását, ők fordított esetben sose küldték volna ki Dennist Fannival. Egyszerűen nem lettek volna rá képesek, meg se fordult volna a fejükben, valahogy hiányzik belőlük a gec*faktor.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.11. 09:09:14

@Csak ügyesen!: Hát DE. Ez volt a helyes döntés. Amúgy is csak akkor járhattak volna igazán jól a többiek, ha Edinát kizárják vagy mindkettőt leginkább. .-)

zsopicur 2015.02.11. 09:10:07

lehet mar szavazni? tudja valaki mennyi az allas ha igen?

ornyim 2015.02.11. 09:11:16

@zsopicur: szavazni már lehet :) az állást nem tudom.

zsopicur 2015.02.11. 09:11:47

@jotekony koc: na ne röhögtess, ök a fö gecik, egy percig nem gondolkodtak volna. Fannin is siman kizavartak a szaunaba, pedig Dennis meg Faaninak eszebe nem jutott. es meg sorolhatnam. Raadasul Edina atom fölenyes is mindig ("az a helyzet Zsu h ki fogsz esni") hat remelem most megy ö aztan meg a lacus. Megnyertek egymast.

minden reggel 2015.02.11. 09:12:09

@Csak ügyesen!: nem te írtad tegnap h szeretsz idejönni bedobni hülyeségeket aztán fáradságot sem veszed h válaszolj? Hát ha szereted a saját idôd erre elcseszni...

Csak ügyesen! 2015.02.11. 09:12:57

@ornyim: Igen, én is ezen röhögök, mindenki vele akar párbajozni, de azért essen már ki legyen szíves Edina ellen :D :D Szájhős mindegyik, mondjuk legalább Robinnál lehet tudni, h igazából a legkevésbé Lacival szeretne párbajozni, szóval valahol nála még érthető is, h meg akar tőle szabadulni.

Azért az milyen már, h Laci csak olyanokkal párbajozik, akikkel semmennyire sem akart :D

Csak ügyesen! 2015.02.11. 09:13:48

@minden reggel: Én? Ilyet sose írtam, szoktam válaszolni, miről beszélsz? Szerintem összekeversz valakivel.

Trompipi 2015.02.11. 09:13:56

@jotekony koc: Kibol, Lacibol es Edinabol? Hianyzik??? Miota bent vannak, errol szol a jatekuk, a g*ciskedesrol. Mindig kellett nekik valaki, akit megprobaltak lelkileg kicsinalni. Epp ezert vesztettek a nepszerusegukbol (es vesztett anno Dani is), mert egyszeruen rohadekok voltak. Nincs ketsegem afelol, hogy siman megleptek volna forditott helyzetben a Fanni-Dennis parbajt.

hannamontanna 2015.02.11. 09:14:17

@jotekony koc: Nyehehe... ja hiányzik belőlük. :-D Sokszor még egymásnak is olyanokat mondanak, amit én az ellenségemnek sem.

zsopicur 2015.02.11. 09:14:26

Amugy en nagyon azt erzem h Edina elkezdett megint nagyon a kameraknak szerepelni Laci emg ugye szarik a farmra sose volt nagy taktikus (pl bosszut kell allnunk!-Edina vagja h ez hogy hangozhat kivülröl, plusz azt is h a VV-kben a martirkodas eleg kifizetödö ugyh egyreszt nagyon odafigyel mit mondd es nagyon szerelmes meg martir lett hirtelen) Az azert tetszett a BV-ban h Laci mint valami 18 eves szüzlany: szerelmes vagy belem? Edina: neeeem tudom ezt kimondani..(szoval nem Laci) Laci nem kepes elfogadni a valaszt: jo de ugy erzed? (wtf) :D aztan meg le is offolta h ne nyaladzon annyit, eleg ha naponta egyszer vall szerelmet mert mar nagyon unja :D :D

ornyim 2015.02.11. 09:14:47

Ebben a szériában az előzőekhez képest irreálisan magasak a büntetések. Szabályszegést az előzőekben is követtek el, ott van pl Gigi és Jerzy, akik szintén elbújtak a kamera elől, sőt, ők az egész kamerát takarták el, mégsem kaptak ekkora büntit. Edináéknál igazából szinte minden lényeges infót megkaptunk úgy is, hogy a pad alatt bújtak, ami szerintem bőven elég is volt, nem fosztottak meg minket a műsortól. Dennis jel elvevése is durva volt szerintem, holott ő még szabályt sem szegett. Nem tetszik ez a manipuláció és beleturkálás, mert rohadt feltűnő és élvezhetetlenné teszik a műsort.

encek 2015.02.11. 09:16:30

@jotekony koc: Ezt te sem gondolod komolyan. :)))))))))))) Eddig soha senkire nem voltak tekintettel, sőt élvezik, ha büntethetik a másikat. A legjobb megoldás született. Maradjon kint a nagyobb rossz Edina!

Bujumburi 2015.02.11. 09:17:50

@jotekony koc: pfff.... acsudákat nem... Laci egyszerűen imádta volna... nem kell azért mosdatni a srácot, a legtöbb görénykedést ő követte el, ráadásul mellette lett Ádám, Edina és Dani is szemétkedő... Laci nélkül szerintem sose tolták volna ennyire túl a dolgokat.

2015.02.11. 09:19:13

Bruti, próbáloztál már stand-up-pal? Humor-móka-kacagás szempontjából mindig a tied a legjobb poszt. (bocs ha már elkéstem, és te vagy mondjuk Bödőcs Tibor álruhában/álnickben)

Kedves Kommenttársak!
OK, ekézzük ezt a szánalmas Lackó gyereket egész vasárnapig. De akkor az appot azért rá kéne húzni, OK? Akkor ő még javíthat odabent, és végre leszerelhetem az ablaktörlőt a tévéről (azért van ott, mert ha meglátom Dinkát köpködnöm kell, pfffhííííj :-). Mindenki vérnyomásának jobbat tenne, ha Dinkát nem kéne nézni. Bocs, akinek alacsony egyen sót, igyon kávét!

Nekem (is) Robin beszóllása tetszett a legjobban, hogy akkor neki és PVC-nek kéne mindig párbajozi? Hahhhahhha!

Illetve nem is. A legjobb mégis csak Lackóé volt mikor Dinka előadta a búsuló juhász balladáját, vagy mi volt az a szánalom: "És ti együtt küldtök ki minket?" :-DDDDD
És ti ezek után ki akarjátok szavazni? (na látjátok, én is tudok olyat mint Lackó) :-DDDD

hannamontanna 2015.02.11. 09:19:20

@Csak ügyesen!: Szegény Laci. Ha lesz időm majd sajnálom.

Lilu meghallgathatná a kérésemet és megkérdezhetné tőlük - Lacitól és Edinától - hogy tényleg őszintén szeretik-e egymást? Bármit megadnának azért, hogy együtt legyenek, ne kelljen a másikkal párbajozniuk, ezáltal megbántani a másikat? Amennyiben ez így van, felajánlhatná az rtl nekik, hogy mindketten kézen fogva kimehetnek, párbaj nélkül, stressz nélkül, zokogás nélkül, boldogan, egy feltétellel: egy könnycseppet se ejtsenek a főnyereményért. :-DD Egy boldog szerelem ér ennyit nem???

Ronla 2015.02.11. 09:19:43

@ornyim: Ez a szövegelés része, de vétek lett volna ezt a labdát nem lecsapni. Aki a játékot ezen a szinten csak érzelmi alapon játssza és nincs semmi terve, az elbukta. Deniszt is suttyónak tartják (egyébként az) itt sokan, mert Fannit is simán kiküldené párbajozni, ha érdeke úgy kívánja, és azt kell mondjam, jól látja. Mert amint kilövik az Edina-Laci párost, ők jönnek. A cél pedig az, hogy a top3-ba kerüljenek. És inkább küldi ki Fannit mással, mint hogy neki kelljen megküzdeni vele a top3-ba jutásért, mert az egymás elleni párbaj padlóra küld. Vérsuttyó dolognak tűnik, de érthető. Edina és Laci a szabályszegéssel egyszerűen elb@szták a játékukat szó szerint. Ettől függetlenül egyikük még bekerülhet a top3-ba, sőt meg is nyerheti, de a visszatérőnek egyedül saját magát lelkileg felépíteni és játékba hozni SZINTE lehetetlen küldetés lesz.

rearwindow 2015.02.11. 09:20:02

@ornyim: speciel a "kamera elől elbújást" nem nagyon tudom értelmezni... Hogy kamerát tilos törölközővel letakarni, az oké, de előle elbújni????? Hát ilyen értelemben mi különbség van egy takaró alá bújás vagy a szaunapad alá bújás közt?

ornyim 2015.02.11. 09:20:17

@Csak ügyesen!: 3 hónapja az megy, hogy ez még nem az én időm, ez nem az én harcom, stb :D itt mindenki meg akar mérkőzni, csak nem épp az adott időben. Fanni meg csak szimplán be van szarva, mert, ha Lacin lett volna a kék kendő, akkor meg azt dobta volna be, hogy ő Edinával akar. Érthető, oké, senki se akar párbajozni, de a kifogások annyira gázok :) Lacit kicsit soknak érzem most, nem kéne ennyire mártirkodni, ennek ellenére a szavazatom az övé, mert tudom, hogy ha visszatér, akkor nem lesz ilyen és meg fog erősödni :) Edina volt az abszolút kedvencem, de az utóbbi időben kiábrándultam belőle, nem tetszik a viselkedése.

Csak ügyesen! 2015.02.11. 09:21:11

@hannamontanna: Erre mondtam már, amikor kiderült a büntetés, h szerintem ez egy nagyon szar büntetés volt, mivel a játék lényegét herélték ki vele: Edina nem hívhatta ki azt, akart akart, Laci, aki egyébként valszeg a kiválasztott lett volna, nem hívhatta ki azt, akit akart, ha nem Laci a kiválasztott, az se választhatta volna meg, h kivel megy ki, így gyakorlatilag Edinát és Lacit párbajjal büntették, míg a többieket egy virtuális lila kendővel jutalmazták. Épp csak a döntést, és a játékstratégiát vették ki a játékosok kezéből.

Persze, ez egy játék, és nem ennyire komoly :) De azért az is a játék része h én, mint néző meg és elítélhessem a mocsár-csapat és Robin döntését. Morálisan.

Bujumburi 2015.02.11. 09:22:01

@Spitzbauer: Ja, genau, Herr Spitzbauer!

Ronla 2015.02.11. 09:22:09

@Spitzbauer: Lacci fijúra nyomtam az appot, hátha villalakóknak jó napjuk lesz. :)

hannamontanna 2015.02.11. 09:22:50

@ornyim: Ebben a szériában irreálisan sokat sértenek szabályt, káromkodnak, bojkottálják a feladatokat, áskálódnak, többen rámásznak egy emberre. Hát igen és ezért vannak büntetések, bizony. Én élvezem, sőt keveslem a büntetést. Bocs :-)

Csak ügyesen! 2015.02.11. 09:23:31

@Bujumburi: Na, azért ne írjuk már át a Villa-történelmet, nekem egészen úgy rémlik, h Edina és Dani fröcsögtek Zsura például, anélkül h vissza fogták volna magukat másfél héten keresztül, míg Laci ezt nem tette.

zsopicur 2015.02.11. 09:24:12

rtl.hu/rtl2/valovilag/robin-es-edina-egymasnak-estek mar megint Edina levegöt sem vesz ugy mondja a magaet, raadasul nincs igaza (megint). Nyomjad Robin :D

encek 2015.02.11. 09:24:28

@ornyim: Nem nagyon értem, hogy miért kell az előző szériákkal példálózni. Nincs itt kőbe vésve semmi. Biztos már teljesen más a szerkesztő gárda, mások az anyagi körülmények, rengeteg dolog lehet befolyásoló tényező amibe mi nem látunk bele. Ez most ilyen. Annyira nem szigorú ez a széria, Dinka sokkal több fenyítést érdemelne, amiket kapott azt is mazochista módon élvezte, de tudjuk, hogy nem ez az egyetlen defektje.

encek 2015.02.11. 09:25:39

@Ronla: +100 naggggyon helyes. :)

Csak ügyesen! 2015.02.11. 09:26:02

@ornyim: Jah, azért én is bízom benne, h 1 nap elég volt neki arra, h kipuffogja magát, bár elég haragtartó, és akkor finoman fogalmaztam :D De a tegnapi esti on-ban már jól elhülyült a többiekkel, szóval remélem, h túl van az első fázison :D :D /Persze, kérdés, h ezt beteszik-e, mert valszeg nem illik az RTL eheti tematikájába :D /

Trompipi 2015.02.11. 09:26:54

@Csak ügyesen!: persze, mert meg akarta dugni...

zsopicur 2015.02.11. 09:27:14

AAA NEEE EZ MEG MI?? rtl.hu/rtl2/valovilag/kivel-is-almodott-edina ATTILA?? Ki az az Attila? Raadasul nem almaban beszelt Edina hanem nyilvanvaloan mar ebren volt (ujabb szereples, vagy Lacit akarja idegesiteni h az überfeltekenysege miatt unszimpatikus legyen a szavazoknak) de a slusszpoen: a 2 perc kitarto Attilazas utan Lacus reakcioja :D Annyira szeretlek :D :D ez mar tragikomikus

Ditti82 2015.02.11. 09:27:25

Fossokadik. Höjjjj!

Nem páros játék, de azért Fáncsikáékat csak együtt hagyták. :D

Ronla 2015.02.11. 09:27:32

@ornyim: Szövegelés mindig van, ez idekint sincs másképp, számtalan példát lehetne mondani. Persze, hogy mindenki félti a seggét, és ha teheti, megússza párbaj nélkül a top3-ig.
És itt halkan megjegyzem: a villalakók egyikével sem szeretnék egy fedél alatt lakni, csupán a játék szempontjából osztályozom őket.

ornyim 2015.02.11. 09:27:53

@rearwindow: Sokan azt mondják itt, hogy ha a takaró alá bújsz, az nem egyenlő az elbújással, mert ott a mozdulatok mindent elárulnak. Na de bakker, a szaunába bújás nem egyértelmű? Nem tudom miért akarja az rtl folyton azt, hogy szexet nézzünk premier plánba minden nap. Bőven elég volt hallgatni a történteket szerintem, és ahogy mondtam, az ég világon semmiről nem maradtunk le, max az esetleges villantásról, amit köszi szépen, de bármikor tudok nélkülözni :) A szánt szándékkal letakart kamera szerintem súlyosabb volt anno, mégsem lett kék kendő a vége...

Csak ügyesen! 2015.02.11. 09:28:17

@Ronla: Sorsot kell majd húzniuk, h ki mehessen ki vele párbajra, csak nehogy összevesszenek a végén ;) :D

ornyim 2015.02.11. 09:30:23

@Csak ügyesen!: Hogyan tennék be? Az nem lenne buli, Lacit le kell járatni, nyálgépnek meg bunkónak kell mutatni, a jó oldalát véletlenül se lássuk... Egy órát látunk a 24-ből, nehezen hiszem, hogy egész nap puffog és duzzog, az meg érthető, hogy ezt a helyzetet nem intézte el egy karlendítéssel, mint ahogy azt a többi se tette volna másként, az fix.

Ronla 2015.02.11. 09:31:16

@zsopicur: Edina szerepelni akar és visszajönni. Lesz itt még látványos összeveszés Láccival is. De ha Lacci fijúnak van esze, akkor úgy reagál, ahogy Dinka álmára: "Annyira szeretlek!" :D És beállítja magát áldozatnak.

lukacstoncsi 2015.02.11. 09:31:57

Jó reggelt!

Nem láttam a tegnap esti öfit.A mostaniból azt rakom össze hogy Laci nem szállt le a mártír vonatról.Az ének hét helyett egy babás hét jobb lett volna a párok is megvannak és szerintem ezt mindenki tuti szeretné.Itt még nagy tehetség se kell semmihez.:D Edina hangja egyébként nem annyira rossz már a betlehemesnél is kiderült.Na nem egy X faktor.A többiek ugyanúgy kiakadtak volna ha velük történik ez az egész.Fanni és Dóri nagyon tehetséges ha szidni kell a többieket ugyanúgy lementek volna mártírba mint Laci aki már l is felejtette ezt az egész nagy összetartást Edinával amit a fürdőben összeborulva előadtak.Ő tudja.Mi ezt is látjuk.

Ronla 2015.02.11. 09:32:26

@Csak ügyesen!: Látod, ez könnyen elképzelhető, hogy megölik egymást Lacciért. :D :D Bár szerintem csak a pofájuk lesz nagy, de majd kiderül. :)

zsopicur 2015.02.11. 09:33:58

@Ronla: remelem tultolja (eselyes) es veeegre hazamegy :D

ornyim 2015.02.11. 09:33:59

@Ronla: Persze, hát én is a saját seggemet védeném, ez alap. :) Csak itt majdnem mindenki hősködik csak, meg akkora a pofájuk, hogy a villa is kicsi nekik. Nekem az nem tetszik igazán, hogy megy a hatalmas gyűlölködés, meg fikázódás, hogy miért nem értik meg, h játék, nincsenek párok stb... De arra nem gondolnak pl Fanniék sem, hogy ha ők lennének ilyen helyzetben mi lenne? Szerintem az egész összefoglaló Fanni hisztériájától zengene, most meg úgy beszél, mintha a legtermészetesebb dolog lenne ez a világon :) Félre értés ne essék, én nem akarom védeni Laciékat, és a mártírkodása is agyamra megy, mégis azért valamilyen szinten meg tudom érteni a kiakadást. De minden csoda 3 napig tart, elmúlik ez is :)

rearwindow 2015.02.11. 09:35:00

@ornyim: hát ja, a szexjelenetekről én is szívesen lemondanék. Denisztől fizikailag rosszul vagyok, így az ő nemi aktusait nézni sem bírom, a másik párosban pedig Edinától kell öklendeznem

Ronla 2015.02.11. 09:35:30

@ornyim: ebben egyetértünk. :)

ornyim 2015.02.11. 09:35:35

@Ditti82: JA, érdekes módon ők valahogy mindig együtt maradnak :D A híradós feladatnál viszont Fanni volt az egyetlen, aki kiakadt a csapatfelosztáson... akkor mi lett volna egy ilyen pár-bajnál? :D

lukacstoncsi 2015.02.11. 09:35:38

Továbbra is Fannit tartom a legnagyobb színésznek aki meg is mondta hogy imádja a kamerát és tud műsírni is.Persze Edina sem annyira amatőr viszont ő kevésbé gördülékenyen csinálja ezt.Fanni mint minden másban nem osztozik.Se palin se szereplésen se semmin.Mintha a női Aureliot látnám helikopterezés helyett sok szexxel, kicsit több aggyal viszont ordenáré stílussal megáldva.

zsopicur 2015.02.11. 09:35:53

Ezt az Edina Attilas jelenetet miert nem tettek bele az összefoglaloba? vagy nem akartak lejaratni? vagy en nem figyeltem?

2015.02.11. 09:37:10

@Bujumburi: Danke vielmal!
@Ronla: Már csak azért is, mert a többiek mind Lackót akarják vinni. Köszönöm, hogy gondolsz a bentmaradó villalakókra. Ezt nevezem emeberséges felebaráti hozzáállásnak. Jó tudni, hogy vannak még ilyen jóemberek. Le a kalappal. ;-)

Én azt szeretném, arra várok, hogy legyen még alkalom bejátszani a Zsus sztorit Dinkának. Jajj, de jó volt látni vasárnap! Az volt a legjobb rész. Meg azt is, amikor Dinka bejött, és Lackó dehonesztáló megjegyzéseket tett a külsejére és a jellemére is. Na az jó (is) lenne. Meg amikor Pfffhánny a riportszobában zacskós csajszinak nevezte. Azt még a kedves Dinka-fanok is beláthatják, hogy ezzel csak segítenének Dinkának, aki lassan azt gondolja, hogy ő a világ legszebb nője. Így viszont kisebb megrázkodtatás érné a külvilágban. Én csak jót akarok neki, mint mindig :-DDD

csiri bá 2015.02.11. 09:37:57

@zsopicur: a párbajnál kellene bejátszani, aztán Lilu rákérdezhetne, hogy akkor ki is ez az Attila... :))))

rearwindow 2015.02.11. 09:38:38

@lukacstoncsi: Miért kell ezt az éneklést ennyit erőltetni? Arra ott van az RTL másik műsora. Engem baromira nem érdekel hogy énekelni egyáltalán nem tudó emberek hogyan próbálnak betanulni egy számot, UNOM

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.11. 09:38:59

Nézem milyen párbajok lehetnek még és kire szavaznék adott esetben.
Laci - Bárki --> Bárki
Edina - Bárki --> Edina
Dóri - Bárki (Laci kivételével) -->Bárki
Denis - Dóri/Robin -->Denis, D-F--> Fanni

Asszem nem hagytam ki senkit. :-)

ornyim 2015.02.11. 09:40:16

@rearwindow: Az első még nagy szenzáció volt, mindkét pár részéről, viszont most már marha unalmas. :) Próbálkozhatnának valami kreatívabbal is, mint pl érdekes feladatok, játékok, mert ez már rohadtul lecsengett :) Dennisről meg tényleg ne is beszéljünk, kár, hogy neki nem jut eszébe elbújni, sőőőt, inkább kiül a szoli mellé és, mint a jól lakott óvodások ráránt godzira... ultra gáz :D

Ronla 2015.02.11. 09:40:19

@zsopicur: OFF bocs, hogy megkérdezem, de az avatarod olyan nyalogatós avatar? Láttam olyat, ami nyalogatta a képernyőt, és az olyannal ki lehet engem kergetni a világból, mert folyton asszociálnom kell. :D Neked nem lekonyult fülű kismacsek volt előtte? Az jobban tetszett. ON

usim.misu 2015.02.11. 09:40:36

@ornyim: legyintésre gondolsz ugye? mert a karlendítést a nácik csinálják. az elbújásról pedig azt gondolom, más betakarózni, és más a játékból kivonulva bebújni a kameramentes helyekre, privát percekért.

csicserierika 2015.02.11. 09:41:05

Robin megint csúsztat, és méghogy milyen nagy mondása volt, h akkor most ők dórival menjenek állandóan , mert párt nem lehet ? Lehet, de csak az egyik felét, megbontani őket, aztán valóban vállalni a következményt egy párbajon. Így lenne korrekt, csakhát túl sokat várok én is .

Ronla 2015.02.11. 09:42:26

@Spitzbauer: Dehogy felebaráti hozzáállás! :)

2015.02.11. 09:43:02

@zsopicur:
Biztos a Knapp Attila. :-D
Vagy Attila a hun. "Attila hun vagy? Értik? Naggyon jó: Attila hun vagy" (by Galla Miklós). :-D
Vagy Till Attila, ja az másik adón van az nem lehet.
Vagy Atilla, a ruhadarab, az a jobbikos zakó.
Vagy én ismerek még jó pár Attilát. Bármelyik lehet.
Dinka = Száááánalom!!!!

mézescsók 2015.02.11. 09:43:59

A hv jobb, mint az öfi, mert annak kb. felében a mátkapár összeborulását láthattuk - gyászzenei aláfestéssel -, miközben Laci szinte folyamatosan savazta a többieket (bossút esküdött pl.). Ha eddig kedveltem volna őket, akkor a tegnap este után már nem.
Felfogom az érzéseiket, de összekaphatnák már magukat. Különösen Laci. Kínomban felnevettem, amikor az énekes castingnál Edina éneke után megjegyezte, hogy " és ezt küldtétek párbajozni!" Gáz, ha valakinek ilyen rövid távú a memóriája ilyen fiatalon, hiszen Kisbékát nem a lakók küldték ki.
A világfájdalmat már csak azért sem értem, mert pár hét múlva úgyis találkoznak és boldogan élhetnek, amíg meg nem halnak.
A visszatérő nem biztos, hogy megerősödik, mert olyan ügyesen elszeparálták magukat a többiektől - és akkor a villabéli közutálatról még szót sem ejtettem, mert biztosan annak is van oka -, hogy nem lesz kivel játszania.

Ronla 2015.02.11. 09:45:43

@Spitzbauer: Ha Láccinak volna humorérzéke, akkor ráírhatná a godzillájára, hogy Attila. :D

zsopicur 2015.02.11. 09:46:54

@Ronla: neeem, ez csak siman egy roka telen :D szeretem a rokakat. images8.alphacoders.com/390/390621.jpg

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 09:47:18

Hogy egy szar tegnapi összefoglaló is ekkora port kavarjon itt... A semmiről is milyen jól lehet vitázni :)

2015.02.11. 09:47:45

@Ronla: Mint tudjuk (kivéve a hölgykoszorút), az csak egy gyík. Bár nem szeretném megsérteni a gyíkokat.

Kosztarika 2015.02.11. 09:47:47

szurkolok 3 embernek, hogy benne legyenek a top 4-ben, aztán az utolsó pillanatban essenek ki, hogy minden szenvedésük hiábavaló legyen és minél tovább tartson. Az az igazi pofáraesés.

Bujumburi 2015.02.11. 09:48:33

@Csak ügyesen!: Já já, ez pontosan így volt, ahogy írtad, de én valahogy mindig úgy vettem észre, hogy a Lacival való spanolás hozta ki mindenkiből az igazi g*cit - csak hogy pc legyek. ;) Vicces, ahogy most rácsodálkoznak, hogy senki sem szereti őket. :D Ettől függetlenül Lacira szavazok, csak hogy nagy legyen a meglepetés.

ornyim 2015.02.11. 09:49:14

@hannamontanna: Mert ebben a szériában sikerült úgy összeválogatni az embereket, ahogy még soha :D Káromkodásért mégse nagyon jár bünti, az, hogy nyaljál sót? hűha. Nyugodt szívvel büntethetnének azért is. Nekem csak ez a kék kendőzés, meg a Dennises bünti az, ami nem tetszett, valahogy a többihez képest túl komoly volt és elvették a játékosoktól az egyetlen dolgot, amit kb úgy csinálhatnának, ahogy akarnak. Magát a büntetést szabályszegésért egyébként helyénvalónak tartom :) úgyhogy semmi gond!

szarvas, szarvas 2015.02.11. 09:49:41

@Spitzbauer: Keress rá Brutira. Nem vagyok benne biztos, hogy ő ír ide, de gyanús.

,, 2015.02.11. 09:49:57

@Spitzbauer: " lassan azt gondolja, hogy ő a világ legszebb nője. Így viszont kisebb megrázkodtatás érné a külvilágban"
baromira nem gondolja azt, nagyon is tisztában van a hiányosságaival, viszont legalább az alakjára ügyel, ha fejét nem tudja lecserélni h a kedvedben járjon.
Fogja megrázkodtatás érni, efelől nyugodt lehetsz, a hozzád hasonlók gondoskodnak majd róla, mert jó érzés másokat rugdosni ugye.

Kosztarika 2015.02.11. 09:50:19

@lukacstoncsi: hello :)
Megnéztem volna, ahogy Dóri 10x felkel egy éjszaka a babához.

2015.02.11. 09:50:50

@-pkata-: Nincs itt vita. Itt nagy egyetértés van: a párbajpár sz@r. SZAAAAAR!

Ditti82 2015.02.11. 09:51:56

@Csak ügyesen!: Kettővel kimegy, kint hagyja a ghechibe mindkettőt, a döntőben meg a harmadik elől viszi el a nyereményt a top2-ben. (Szegény Döniz csak 3. lesz.) :D

ornyim 2015.02.11. 09:52:32

@usim.misu: Ja, arra :D felőlem takarózhatnak, el is bújhatnak, marhán nem érdekel a szexuális élményük :) én csak a büntetést tartom magasnak, ennyi.

Bujumburi 2015.02.11. 09:53:24

@mézescsók: Én már mute-ot nyomtam néha, mert ok, hogy alacsony a vérnyomásom, de ez még így is sok volt. Viszont ezek szerint te nem láttad a belevalót. Ha lehet ilyet mondani, az még nyálasabb volt. Gyakorlatilag Bence szólt rá Aurélióra, hogy kapja össze magát és ne picsogjon tovább, mert ez egy játék. Edina nagynénje és Laci bátyja volt bent. Kérdezte tőlük Au, kinek drukkolnak, Edina nénje meg - aki legutóbb, a LAci elleni szavazásra buzdította az emberkéket, mert hogy szegény Edinára rossz hatással van a fijú.: "hát ez olyan kérdés, mint hogy egyik ujjamat harapom meg, vagy a másikat." (MIVAN????!!!!! MIVAN?????!!! MIVAN???! - csak hogy egy igazi klasszikust idézzek)

szarvas, szarvas 2015.02.11. 09:54:19

@foxglove (F6): Nem ügyel, hízni szeretne, többször mondta. 55 kilós kövér nő akar lenni.

usim.misu 2015.02.11. 09:55:50

@-pkata-: kitűnően lehet utálkozni rajta, mi kell ennél több?

2015.02.11. 09:57:00

@foxglove (F6): Dinkát rugdosni? Igen jó érzés. Mert még csak most jutott el Dinka arra a szintre, ki tudom adni magamból a frusztrációmat, amelyet a hierarchia hét okozott. Mármint akkor nekem nagyon úgy tűnt, hogy Dinkának jó érzés volt másokat (=Zsét) rugdosni. Nem? Ugye IGÁZÁÁM VÁÁÁN?
Ha cinikus akarok lenni, akkor Dinkától tanultam azt, hogy mások rugdosása jó dolog. Ha Dinka szempontjából nézed (márpedig úgy nézed MMKK), akkor vedd úgy, hogy most teszi el a befőtt a nagymamát.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 09:57:04

@Spitzbauer: Dehogy nincs... :)))
Megérdemelték - nem érdemelték, és ennek különböző variációi.
Én bazira gonosz vagyok, de azt mondom, megérdemelték, ki az a hülye, aki ezt nem használja ki, ember! És Edinának is jót tesz már, ha észbe kap, hogy nem minden úgy történik, ahogy ő azt gondolja.
Ettől függetlenül, Lacinak drukkolok. És ahogy Másodpéldány megnevelné Fannit, én is tockoson vágnám Lacit, hogy térjen már észre! :) (És lehet, hogy még az "agytumorja" is elmúlna tőle. :) )

,, 2015.02.11. 09:57:40

@szarvas, szarvas: hát az ő magasságához, v inkább az alacsonyságához az 55 még határeset, azzal nőiesebb lenne talán, szerintem az 50 teljesen korrekt neki. 60 kilósan azért valóban túlsúly lenne rajta.

Ditti82 2015.02.11. 09:58:34

@Ronla: Nagy pofájuk az van. Érdekes, mindig olyankor akarnak Lacival párbajozni amikor nem lehet. :D

,, 2015.02.11. 09:59:05

@Spitzbauer: nem, nincs igazad. frusztrált vagy, ennyike, ne firtassuk h mi miatt.

2015.02.11. 10:00:12

Úgy látszik a bent lévőknek az a taktika, hogy megmagyarázzák éppen miért akarna kibújni a párbaj alól, de egyébként ha a Mars és a Jupiter egy vonalban állnak akkor kit vinnének ki.

Ha mostan ezekből is beválogat a retek pár embert a műsorvezetőségbe, akkor előbb utóbb kitehetik a szociális foglalkoztató táblát.

SocialWorker 2015.02.11. 10:01:22

@Csak ügyesen!: és még mielőtt baromi megsajnáljuk ádinát és lacit, vegyük figyelembe, hogy maguknak kavarták a szart, ők alakították ki ezt a helyzetet. dönthetett volna úgy is az rtl, hogy na, akkor csókolom, viszonlátás', aztán akkor egyiknek sem lett volna esélye megnyerni. szerintem így sincs, de ezt persze ők nem tudják. tehát még így is viszonylag jól jártak, észre kéne venniük, hogy más esetben nem alakulhatott volna ki. ez pedig nem aljasság, a másik tengelyen maradtak többen, naná, hogy az ő előre jutásuk fontosabb nekik, mint az, hogy kiküldenek-e egy "párt".

Bujumburi 2015.02.11. 10:01:39

@Ditti82: mert az elmúlt két kiválasztáson sem lehetett... a Robin mióta akar már LAcira rakni? Amióta visszajött, Ádámot kint hagyva. Fanninak viszont mindig nagy lesz az arca, ha vége a kiválasztásnak. :)

mr miss 2015.02.11. 10:02:15

Szuper poszt, mint mindig, köszi Bruti! :)

Most már tényleg elég a hogyvolt, ezt a szintű szenvedést teljesen felesleges lenne videókon visszanézni (hogy az "énekelgetésüket" nézzem az meg kizárt). Röhejes különben ez a nyűglődés azon, hogy egy pár egymás ellen megy párbajozni - ugyan miért ne mehetne? Nem páros játék, és hát senkinek nem kötelessége helyettük párbajozni, mert ők úgy döntöttek, hogy most nagyon szerelmesek. Büntit kaptak, aztán jelet pakoltak. Valahol ez a büntetés még így is majdnem kollektív lett (ha nem Lacit választják ugye).
A csatorna meg úgyis Edinát preferálja majd visszatérésre, mert Laci egy növény önmagában, semmit nem fog csinálni, ha visszamenne. Úgyhogy hiába reménykednek a lemmingek.

Na pá, várnak a gyapotföldek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 10:02:25

@Bujumburi: Hát ez olyan hülye kérdés volt, most mi a szart mondott volna??? Nyilván az az érdekük most, hogy összefogjanak, hiába utálja egymást a két család.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 10:03:53

@usim.misu: önirónia, emberség, mértéktartás. :)

és majdnem elfelejtettem.
BRUTI!!! LEGYÉL ELFOGULT. :D :D :D

2015.02.11. 10:04:22

@foxglove (F6): Igazándiból nem vagyok frusztrált. Az összes mocskot amit Dinkára írok, mosollyal az arcomon teszem. Én Zsének drukkoltam, és Dinka nagyon csúnyán viselkedett vele. Meg másokkal is egyébként. Nem tartanám igazságosnak, ha nyerne. Ezért lazítom itt a közerkölcsöt néha.
Egyébként hidd el, az elején volt egy-két hét, hogy Dinkának drukkkoltam. De ezek a szép idők már soha nem térnek vissza.

másodpéldány 2015.02.11. 10:05:03

lehet tévedek, majd kiderül, hogy edina folyamatos szabályszegő volt, és elképzelhető, hogy azt mondta a stáb, hogy még egy ilyen és akkor annyi neki, mert elegük van...

nem biztos, majd kiderül, lehet már vasárnap...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 10:05:53

@Hadrian77: Lehet, kapnak állami támogatást rá, és akkor "fussa" majd a reklámadóra is. :D

mézescsók 2015.02.11. 10:10:09

@Csak ügyesen!: Nyilván nem értem a játék lényegét, vagy lemaradtam valamiről, de tegnap óta téma, többen emlegették és jó lenne, ha valaki megmagyarázná. Mi az, hogy Edina nem hívhatta ki azt, akit akart?
A párbaj elemeit cserélték fel, mert először a kihívott személyéről született döntés (ketten döntötték el), utána történt a lakók részéről a kiválasztás. Hogy a lakók Laci mellett döntöttek? Hát, ez pech, de Lacinak - büntetés ide vagy oda - nagyon érett a párbaj, konfrontálódott eleget.
A kiválasztásnál mindenki voksolt. Edina is. Hogy a lakók akarata felülírta az övét? Van ilyen.
Edina és Laci - a többiekkel ellentétben - kétszer is dönthetett. Egyrészt amikor kettesben hoztak egy döntést, másrészt a kiválasztáskor.
Kár másra kenni a felelősséget, rossz és átgondolatlan döntést hoztak a nyugiban. És ennek köze nincs holmi "férfiatlansághoz" (bár méla herceg pont ugyanúgy mentette a saját p...ját, ahogy azt a többiek szemére veti). Laci párbajérett helyzetet küzdött ki magának. Van rá sansz, hogy akkor is ketten küzdenek meg, mert Kisbéka is tett azért, hogy ki akarják küldeni, de másképp is alakulhatott volna a helyzet.
A másik: a Dennis-Fanni párost miért nem választották szét? Dennis az eddigi legnehezebb ellenfelet győzte le. Volt rá esély, hogy nem megy vissza, tehát "szétválasztódnak".

2015.02.11. 10:10:39

@foxglove (F6): Ez az: dógozzunk!

Viszlát este

ornyim 2015.02.11. 10:12:54

@encek: Mindennek kapcsán elő vannak szedve az előző szériák, legyen az taktika, emberek, bármi, és mivel már volt ezelőtt 6, ezért az összehasonlítás akaratlanul előkerül, persze igazad van, a körülmények változhatnak, meg igazából minden, viszont attól még nem lehet figyelmen kívül hagyni az előzőeket, mert viszonyítási alap mindig van. :)

csicserierika 2015.02.11. 10:13:02

@SocialWorker: a bünti nincs arányban a tettel. A csatorna kénye-kedve szerint alakítja , ami nem meglepő, csak most túlléptek egy határt, mert gyakorlatilag olyan mintha vágóhídra küldenék őket. még a többiek seggét bevédték egy időre.

2015.02.11. 10:13:19

@-pkata-: kell is majd az állami támogatás, ha nézhetetlenek lesznek a műsorok. :)

mézescsók 2015.02.11. 10:14:32

@Bujumburi: Kösz az ismertetőt. Tényleg nem láttam a Bv-t, de ezek után okát sem látom, hogy visszanézzem.

MmeChauchat 2015.02.11. 10:19:56

sztem laci odakint kivarratja ádinát

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 10:20:51

@másodpéldány: azt szerintem sosem árulják el nekünk...
Ha úgy nézzük, hogy Edina ezt halmazati büntetésként kapta (ha nincs is kimondva), és ezzel magával rántotta Lacit is, akkor visszás a dolog. Épp csak nem mondta azt a csatorna, hogy menjetek együtt. - Aki így fogja fel, azzal egyetértek.
Gondolkodtam azon is tegnap, hogy azt lehetett e volna úgy kavarni a stábnak, hogy csak Edina menjen vkivel halmazati büntiből, de nem hiszem. Max úgy, hogy Edina kötelezően megkapja a zöldet. Akkor tuti párbajozik. Igaz, azt hív ki, akit akar, de tuti párbajozik. Aztán a nézők eldöntik, hogy visszaküldik vagy sem. De ő akkor nem úszta volna meg a párbajt. És lehet, kinn marad Fannival szemben is.
Laci meg kap valami más büntetést. Nem tudom, hogy mit, nem agyaltam rajta. Kaphatott volna a macsó gyerek is pelenkát meg cumit, mint az egyik szériában az egyik lakó vmi elkotyogott infokért. Laci kiakadt volna rajta, az tuti.

Ha viszont úgy fogjuk fel, hogy ez nem halmazati volt a Dinkának, hanem csak ezt a megmozdulást büntették, akkor egyformán kell büntetni mind a két felet, akkor meg ez is volt a RTL célja, hogy együtt menjenek. A Gondom az, hogy ez esetben a piszkos munkát a lakókkal végeztették el.
Nem tudom, mi járt a döntéshozók fejében. Jó lenne egy nyilatkozatot látni tőlük, hogy miért így, de úgysem lennének őszinték. :)

Ruadhnait 2015.02.11. 10:21:59

@Spitzbauer: A hierarchia heten nem Edina volt az egyetlen, aki nem tartotta be a szabalyokat. Mindenki leszarta, hogy Zsu mit akart, nem alakitott volna akkora martirkodast, ha csak Edina csinalta volna. Nem kene ezt egyedul ra kenni. Persze, tulzasba vitte, de neki legalabb volt ra oka, a feltekenyseg. A tobbiek csak zsigerbol utaltak Zsut...

usim.misu 2015.02.11. 10:23:58

@MmeChauchat: ráírják a becses tulaj nevét, telefonszámát :)

Ditti82 2015.02.11. 10:24:02

@Ruadhnait: Fáncsi is féltékeny és irigy volt Zsura.

Ruadhnait 2015.02.11. 10:24:25

@mézescsók: A lehetseges "szetvalasztodas" es az egymas elleni parbajozas azert nem ugyanaz.

csicserierika 2015.02.11. 10:25:48

@Spitzbauer: vagy a meghalt barátja, te nagyokos. Ne találgass, nem volt vicces,

Ruadhnait 2015.02.11. 10:26:21

@Ditti82: Igen, o is. Az elso pillanattol kezdve utalta emiatt. Edina "utkozben" utalta meg, amiert szerinte elarulta. En latom a kulonbseget a ketto kozott es azt nem ertem, hogy miert csak Edinat emeljuk ki a hierarchia heten az egesz bagazs altal nyujtott teljesitmenybol Zsu kikeszitesere.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 10:26:42

@Hadrian77: Én már a tegnapi alatt is zuhanyoztam hajat mostam, hajat szárítottam, mert k.ra untam. Aztán jöttem elolvasni, mit írtok, és kb 3 mondatban összefoglalta itt nekem valaki. :)
@usim.misu: Az feltűnt :) Képzeld, milyen lenne, ha egy nyelvész, és egy etikett tanár is beleszólhatna a párbajba. :D Mondjuk mindig a két ilyen szempontból legszarabbat választanák és abból kéne kihívottat vagy kiválasztottat választani. Mindenki hogy vigyázna a pofájára... Meg vajon Denisz hányszor fogdosná a pöcsét... :) Na meg persze a rtl kreatívjainak akkor keményen melózniuk kellene, hogy érdekes legyen a műsor... :)

csicserierika 2015.02.11. 10:26:50

@Ruadhnait: ezt pampogjuk itt páran, de limitált a befogadóképessége egyeseknek.

Ruadhnait 2015.02.11. 10:29:38

@Ditti82: Igen falkaban tamadtak, Edina egyedul, de meg Danival karoltve sem tesz ki egy falkat szerintem :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.11. 10:30:50

Vasárnapig a téma : miért a "szerelmes párt" küldték párbajra.
Rinyálás, mártírkodás, cuppogás, összebújás, kamupityergés, közben egy kis ki mit tud, aztán megint rinya...............hosszú lesz ez a hét :)

2015.02.11. 10:30:53

@-pkata-: így én is tudok kreatív lenni mint ők. Következő körben kivágnám párbajozni Fanniékat aztán meg a Dóri-Robin párost. Indokot lehet találni mindegyikre. Tiszta hülyeség a bent levőkre hagyni ilyen komoly és felelősségteljes dolgokat.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 10:33:50

@Hadrian77: Hát, igen... Ezért megkérdőjelezhető ez a büntetés. Nem túl kreatív.

Bujumburi 2015.02.11. 10:33:58

@-pkata-: Hát épp ez az, tényleg szar kérdés volt, de nem kell az álszenteskedés, mert azzal már Dunát lehet rekeszteni... "a kis unokahúgomnak drukkolok természetesen"... vagy "az öcsémnek drukkolok természetesen." Hiszen ez a természetes, nem kell olyanokat mondani, amiről süt a hazugság. Mondjuk ami érdekes volt számomra, hogy Laci bátyja felhozta a családi hitelüket.

csicserierika 2015.02.11. 10:34:24

@Csak ügyesen!: az a vicc, h Fanni fröcsögött legjobban ( a számomra már végtelenül unalmas) Zsére, de még mindig csak Edinán vannak kiakadva. Láttuk, h mikor rabolt godzillára Zsú, v csak ezt sem mutatták, h jobb színben tűnjön fel a savanyú képű ?

usim.misu 2015.02.11. 10:34:32

@csicserierika: na, már megint itt vannak kettesek, akik mindenkinél jobban átlátják a dolgokat, nem úgy, mint a szegény, korlátolt kis butus egyesek.

Bujumburi 2015.02.11. 10:34:57

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Pont ezt mondtam tegnap én is, ilyen hosszú hét nem volt még. Szerintem rosszul állhat Edina szénája az appon, mert eléggé rámentek most, Lacit nem tolják.

csicserierika 2015.02.11. 10:35:33

@Bujumburi: a családi összetartást hozta fel, és azt, ez náluk a pénznél is többet ér.

hannamontanna 2015.02.11. 10:36:49

@Hadrian77: Na de hát nem ez a lényege???? Hogy előbb-utóbb mindenki kiesik és valakivel szemben? Az jobban esne, ha kiesne mindenki , a végén pedig ott áll a döntőben Edina és Laci, és akkor mindenki rinyálni fog, hogy milyen ez már??? a szerelmesek egymás ellen???? Vagy azt lehet? :-D
Igen, bizony, aki kiesik, az nem volt elég ügyes. Akár párkapcsolati, akár "sajnálatot ébresztek a nézőkben " taktikát választott.

csicserierika 2015.02.11. 10:37:32

@usim.misu: és ez sajnos így is marad , amint látom

ornyim 2015.02.11. 10:38:10

@Ruadhnait: Ha Zsúról van szó, mindig Edina van kiemelve, mint fő szemét.. Mégis mikor visszament a múltkor nem Edina volt, aki meg akarta tépni, hanem Fanni.. és ez igazából mikor még bent lakott, akkor sem volt máshogy. Zsút nem szerette senki, Edináék csak a képébe mondták a szitut.. na meg ő volt mindig oda, hogy 100x tapossák el, 101 is fel fog állni, hát akkor hajrá :D Egyébként majd megnézem, hogy a párbajgyőztessel hogy fognak bánni... mikor Dennis már azt latolgatja, hogy Lacihoz senki sem fog szólni...

csicserierika 2015.02.11. 10:39:12

@hannamontanna: a döntőben az marad, akik párbajt nyertek ellenfelük ellen, de nem párjuk ellen kényszerből.

2015.02.11. 10:39:47

@hannamontanna: akkor már mindent szerelmest egymás ellen :) aztán a végén meg a nyertesnek mondják meg, hogy bocs, de a kreatívok elb.szták a nyereményed kokóra, hogy pörögjön a műsor. :)

csicserierika 2015.02.11. 10:40:57

@ornyim: igen, Fanniék kezdték Zsét utálni, Edinkáék karolták fel, csak oda akart sz..rni, ahol támogatást kapott. Sz..r alak ez a Zsé, alattomos kis aranyásó.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 10:43:32

@Bujumburi: konkrétan mit mondott arra nem emlékszem, csak hogy vmi olyasmit, hogy nyilván nekik is fontos a pénz, kinek nem... Viszont nyíltan egymásnak menni... ezt a csatorna sem gondolhatta komolyan, vagy egy néző sem.

hannamontanna 2015.02.11. 10:43:33

@csicserierika: Mond meg őszintén: az rtl megtehette volna, hogy szabályszegésért kizárja mindkettőjüket? Szerintem igen. Ehelyett az egyiküknek esélyt adott. Kéne vele élni.
@Hadrian77: 11 embernek el van b*szva a nyereménye. Akinek valóban el van, az legyen inkább Maci. A többinek van lehetősége még a párbajon is, hogy szimpátiát ébresszen a szavazókban.

Ruadhnait 2015.02.11. 10:44:12

@csicserierika: Vigyazz, mert Zsura nem szabad itt rosszat mondani, leharapjak a fejed. :D

Csak ügyesen! 2015.02.11. 10:46:13

@hannamontanna: Azért azt megnéztem volna, ahogy ezért a szaunás akármiért kizárják mindkettőt a műsorból. Ne komolytalankodjunk már, ha kérhetném :)

usim.misu 2015.02.11. 10:47:13

@hannamontanna: egyetértek. amikor jelentkeztek a vv-be, tudták, hogy ez egy olyan játék, ahol egyesével kiesnek az emberek, és aki a végére marad, az nyer. hiába lesznek barátok, szerelmesek, alapítanak kommunát, akkor is ez a menete a játéknak. egyedül a nézői szimpátia számít manipulálva a bejátszott eseményekkel. bárkivel haverkodnak/fekszenek össze odabent, elejétől fogva benne van a pakliban, hogy esetleg párbajozniuk kell majd.

Bujumburi 2015.02.11. 10:48:14

@-pkata-: Attól még nem mennek egymásnak, hogyha a saját rokonuknak drukkolnak. Egyébként alapvetően mindketten szimpatikusak voltak, szóval ne értsd félre, csak azt a hipokrita dumát nem bírom megemészteni, hogy Edina nagynénjének mindkettejük kiesése ugyanúgy fájna... :D

ornyim 2015.02.11. 10:48:55

@hannamontanna: Hova lett volna a műsoridő, ha mindkettőt kiteszik? :D

csicserierika 2015.02.11. 10:49:26

@hannamontanna: ki hát, csak akkor hol a hájp, a nézettség. Milyen esély ? Még lilát sem kap a visszatérő, pedig eddigi szériáknál már csak négyesnél nem volt , nem az ötösnél. Igaza van Lacinak, h csak statiszták, és le a kalappal, ha nem sz..rnak bele és nem vonulnak ki . Au megmondta, h hasonló helyzetben lebontaná a villát, ha vele teszik, akkora belenyúlás.

Csak ügyesen! 2015.02.11. 10:49:49

@Bujumburi: Ez kb olyan lesz, mint múlt héten Dennisszel, már megerősítettem magam :) Várom Edina csillogó szeméről és csillingelő hangjáról a sok-sok jelenetet, míg Laciról lesz egy-két vágókép az "énekórákról", meg egy-két jelenet, amiben elmondja Edinának h mennyire szereti. Fasza lesz. Laci kivel van egy csapatban egyébként? Fannival és Dennisszel?

ornyim 2015.02.11. 10:50:55

@Bujumburi: ha Laci nem tud ekkorát változni, akkor Edina nagynénje sem :D azért az nekem is fura, hogy egyformán fájna.. ugyan. Gyurika mellett nem mert mást mondani lehet :) Minden szentnek maga felé nyúlik a keze, és ez mindig így van. Ettől függetlenül normális volt mindkettő tényleg :)

MmeChauchat 2015.02.11. 10:50:59

@usim.misu: így van, kivéve, ha macicsüngőhasúmalaccal fexenek össze, mert akkor nem mindkét fél esélyes a párbajra. Vagy ki tudja. Nem tudom, mi van erre vonatkozóan a szabálykönyvben

Ruadhnait 2015.02.11. 10:51:17

@usim.misu: De nem egymassal. A kivalasztott valaszthat kihivottat. Nem volt benne a pakliban, hogy olyannal parbajozz, akivel a szimpatia kolcsonos. (szerelem, baratsag, vagy akarmi). Hadd legyenek kicsit sokkolodva, legyszi. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 10:53:10

@Bruti: "Aztán jön Ádina...érdemes lenne neki ezzel foglalkoznia... persze szigorúan csak odahaza. "

:D:D:D Isteni poszt, köszi.:

Bujumburi 2015.02.11. 10:53:50

@ornyim: Ez tényleg érdekes, hogy Fanni szemétkedéseihez már valahogy úgy állnak a nézők, hogy "megszoktuk", Edinának rosszabbul áll talán, nem tudom. Pedig Fanni mindenképp durvábbakat tol, bár infantilisebb is. Jellemzően Dórinak szidja Denist, bár olyan is volt hogy Zsunak szidta, utána pedig Dóri ellen hergeli Denist, és Dóri irányában bizalmatlan... Pedig kb. Dóri az egyetlen, aki tényleg örülni szokott, ha jó valami Fanninak, mégis azt nyomatta Fanni legutóbb, hogy szerinte Dóri féltékeny rá. Igazából fordítva van, mert már nincs itt Zsuzsa, akire féltékenykedhetne. Teljes káosz a csaj, mégis Edinától veszik be rosszabbul a nézők, ha gonoszkodik. Nem tudom mi lehet ennek az oka.... megfigyeltem, hogy néha már én is legyintek Fanni szarságaira, pedig az elején letudtam volna csapni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 10:54:25

@Bujumburi: :))) értelek én. Csak belegondoltam, hogy ha én állnék ott és fortyogna bennem az indulat, akkor képes lennék e higgadtan elfogult lenni... Valszeg nem. :) Inkább a másik oldalra állítanám be magam, nehogy átbillenjek... :)

MmeChauchat 2015.02.11. 10:54:43

@ornyim: ne tegyék ki mindkettőt, mert akkor valakit be kell küldeniük, hogy nézhető legyen (?!). Vagy szüljön valamelyik akadémikusnő. Vagy fiú
www.emirates247.com/news/indian-male-gives-birth-to-healthy-twins-2015-02-09-1.580064

2015.02.11. 10:54:59

@hannamontanna: lehetősége van szimpátiát ébreszteni, de sok minden múlik a szerkesztőkön.

Bujumburi 2015.02.11. 10:55:45

@ornyim: :))) Mondjuk lehet, hogy tényleg hülyén érezte magát, hiszen legutóbb Laci ellen volt a BV-ben, így most ezzel kompenzálta.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.11. 10:57:55

@hannamontanna:

Ja ha ott állna a döntőben Dinka meg Fostos László, mindenki szidná az RTL-t hogy miért nincs két győztes :)
Dinka már e játék eleje óta erre apellált, azért vergődött Laciért hogy ezzel a szerelmi szállal végig vihesse, vele vagy nélküle, majd sajnálni fogják a nézők hogy elveszti szerelmét, pedig már semmit sem érez iránta, csak a kameráknak játssza meg magát a művésznő.
Egyik se mondja ki hogy : mi basztuk el, így jártunk.
Szánalom :legyint

usim.misu 2015.02.11. 10:57:59

@Ruadhnait: sokkolódjanak csak nyugodtan, miközben én értetlenül fosom a szót, hogy mit sokkolódnak :D az az undi denisz sem választhatta ki pl., kire teszi a jelét, pedig szabályt sem szegett, és önkényesen választották ki edináékat, akik felhasználhatták a jelét a semmiért cserébe, na az pl nem volt fair. és mivel úgy tudom, csak egyikőjük nyerhet, benne van a pakliban, hogy egymás ellen kell küzdeniük előbb-utóbb, de tkp az egész játék alatt végig.

Bujumburi 2015.02.11. 10:58:01

@Csak ügyesen!: Én is ezt gondolom, tuti Edinára hegyezik ki ezt a hetet... Denis és Robin Edina mögé állt, Dóri és Fanni Laci mögé. Lehet, hogy Denis elkezdett Robin felé húzni Fannitól?

Csak ügyesen! 2015.02.11. 11:00:26

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Laci mondta h elbaszták, de hát Edina párbajozni akart :)

Csak ügyesen! 2015.02.11. 11:02:05

@Bujumburi: Nekem úgy tűnik h elkezdte a leválást Fanniról, most h nyert Dani ellen, úgy van vele h már nincs szüksége a csajra a játékban.

usim.misu 2015.02.11. 11:04:02

@Bujumburi: szerintem a következetesség a kulcsszó itt, nálam legalábbis. fáncsi végig ezt a figurát hozta, dinka viszont pörög-forog, mint a szélkakas. ha egy felfelé ívelő karakterfejlődést látnánk tőle, azt nem venné zokon senki, de nem azt látjuk, laci mellett meg már teljesen besavanyodott puffogó penészvirág lett.

mézescsók 2015.02.11. 11:04:11

@mr miss: Kösz.

@-pkata-: Ezt a halmazati büntetést nem értem. Ketten kaptak egy büntetést, amit Edina magára vállalt, sőt, kikövetelte. Milyen büntetést kapott még? Szavazhatott a kiválasztásnál. Ami kakit a nyakukba kaptak, azt saját önfejűségének köszönhette. Lacinak (közös döntésük után a fürdőhelyiségben) és a lakóknak (másnap a nappaliban, amikor elmondták véleményüket kettőjük döntéséről) igazuk volt. Volt akkora horderejű az ügy, hogy ne öt perc alatt döntsenek róla, hogy számba vegyék a lehetséges opciókat, de nem, neki hősködnie kellett, mert neki igaza van, és mert ő tudja, és mert meg kell védeni azt a melák csecsemőt...
Ha meg titkon azt várta, hogy Laccccci majd visszatartja, akkor eszébe juthatott volna, hogy eleget dresszírozta ezt a pacákot vagy két hónapja, hogy ne legyen önálló akarata, ha esetleg volt is neki valaha.
Nem hiszem, hogy az volt a cél a csatorna részéről, hogy együtt menjenek, mert egy piszkosul unalmas hét és párbaj várható. Azt már nem is említve, hogy a lakók másképp is dönthettek volna. Az egyik lehetőség volt a sokszor végigragozott Fanni-Edina összecsapás. A másik lehetőség lehetett volna Robin kiválasztása (Dennis, Dóri, Fanni, Laci - esetleg Edina), amit még dupla voksával sem tudott volna kivédeni. Elvileg lehetett volna a párbaj ellenfél Dóra is, na jó, a belső kapcsolatok miatt ez nem volt valószínű.
A párbaj szerintem nyálas és könnyes lesz, viszont jó eséllyel rekordnézettséggel, mert mindenki látni akarja, hogy mit kezdenek egymással, hogy kezelik a helyzetet (szerintem sopánkodással, esküdözéssel, a többiek gyalázásával).

@Ruadhnait: Persze, hogy nem. Kivéve az eredményét tekintve, mert úgy igen.

2015.02.11. 11:05:27

@csicserierika: Hát az sem volt vicces, ahogy Dinka megjátszotta...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.11. 11:05:46

@Csak ügyesen!:
De a Laciék azt nem akarják elfogadni, hogy erről ők tehetnek.
Az RTL bűntette meg őket, nem Robin, szakadjanak már le a témáról, vasárnapig ez már elég ciki.
És hétfőtől ugyan ez lesz a téma, mert aki vissza megy az megint ezt böfögi fel, megint egy hét azzal megy hogy senki sem empatikus.
Dinka is dagad az empátiától, Lacinak minden bűnét elfelejtette, de Zsúnak vérét úgy szívta mint ha egy észak koreai diktátor lenne :P

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 11:05:51

@Ruadhnait: Elmondták, hogy az egyik LEGSÚLYOSABB szabálytalanságot követték el. Ennek megfelelő súlyú a büntetés. Miért nem lehet ezt tudomásul venni? Minél többet rinyálnak, a néző annál idegesebb lesz, és egyre jobban fogja utálni őket. Azt meg, hogy Debil mit tenne ilyen helyzetben, ki nem sz@rja le? A rinyálásukat még tetézik a hülye másikra mutogatásukkal, a lehetetlen érvelésükkel, és a folyamatos HAZUGSÁGUKKAL, hogy szívesen lemondanak a nyereményükről a másik javára. Van ember, aki ezt beveszi?

usim.misu 2015.02.11. 11:05:58

@Csak ügyesen!: szerintem a két centiről arconköpés is sokat lendített rajta :D

Krétagarbó 2015.02.11. 11:06:39

@csicserierika: miért, amikor a dzsungeles hét volt - tudod, amikor állítólag csak és kizárólag Edina borította ki Zsut - akkor Fanni vajon nem szegett szabályt számtalanszor? Csak x2 vagy x3 látni lehetett egy öfiben, hogy lopkod, hol mandarint, hol egy zuhit, hol ezt azt. Még Zsu előtt is lebukott a mandarinnal, ami hullott ki a kezeiből, amikor éppen csórni próbált. Mondjuk azt nem láttam, hogy Zsu ezért szabott volna rá büntit, nyilván nem. Miért nem??? Akkor volt egy harc Edina-Zsu között, egy faszért (mert nem másért) és Zsu elég gyengus ellenfél volt. Jól látszott, hogy Edina idegeli a szabályszegéseivel (ahogy egyébként a többiek is) és az is jól látszott, hogy a szabályszegésekért mindig Edinát akarta csak büntetni. Max. akkor szabott ki büntit másra is, amikor Edinát így akarta büntetni - a kollektív bünti vétlen áldozata remélhetőleg nem felejti Edinának, ez is egy rossz pont neki.
Ez a Zsu az erkölcsi nyertes c. előadás régen fals, ha az lenne, nem lenne szüksége olyan FB bejegyzéseket osztania, mint amit 'vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan' tegnap bemásolt. Az ilyen eszközökkel Zsu minden, de nem erkölcsi győztes.

2015.02.11. 11:06:42

@Spitzbauer: De. Vicces volt :-DDD

Ruadhnait 2015.02.11. 11:08:13

@usim.misu: Igen, az sem volt fair. De mar tobbszor kifejtettem azzal kapcsolatban, hogy mivel a nyertes lila kendot kapott (ami szinten nem volt fair ennyi erovel) hasonlo hordereju buntetest kellett kapnia a vesztesnek, (peldaul egy mas szinu kendot, pl kek) es akarki mashoz kerult volna Dennis gyamsaga, nem lett volna buntetes. Ugy is felfoghatjuk, hogy Dennis szabaly szegett, mivel nem teljesitett a sulihet alatt, ami kotelezo volt. De persze, egyertelmu, hogy nem volt fair, mivel elore nem szoltak, hogy a vesztesnek ilyen bunti jar. Valoszinuleg jobban tanult volna. Edina-Laci meg nem bujtak volna a pad ala, ha tudjak, hogy kek kendo jar erte.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.11. 11:09:45

@Hadrian77: Ja, leginkább vakvéletlenre bízni mikor ki-kivel párbajozik. Vagy legalább félig. Zöld kendő ugyanúgy találna gazdára, de a kéket sorsolnák.

Krétagarbó 2015.02.11. 11:10:51

@ornyim: ennyi, köszönömszépen:XO :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 11:11:24

@mézescsók: a halmazati büntit sokan emlegették itt, hogy Edinának kijárt valami komolyabb büntetés a sorozatos szabályszegések miatt.
* hogy Dinka, elhamarkodta, egyetértek,
* hogy Laci a seggét védte / nem elég tökös Edinával szemben stb., egyetértek
* hogy lehetett volna más végkifejlet - na neeeeem, ezt nem hiszem. Variáltunk vele, hogy hogy lehetne megoldani, de őszintén (!), ki a fene számított másra, főleg ettől a társaságtól... Szerintem senki, az RTL sem.
* Ha Lacin lenne a kék? Tuti hogy Edinát pakolták volna meg a zöldért. Nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 11:11:52

@Ruadhnait":A te igazadat, vagy az enyemet?"

Mivel nem definiáltuk, így helyesbítek: nem igazat kell mondanod, hanem TÉNYEKET. Így már érthető, hogy mit akartam mondani.

Krétagarbó 2015.02.11. 11:14:15

@csicserierika: ezt úgy tűnik, rosszul tudtuk, állítólag tavaly is már a top5-ben nem volt lila. Én is úgy emlékeztem, ezek szerint rosszul.

hannamontanna 2015.02.11. 11:14:19

@Hadrian77: Miért ne múlhatna, hiszen ez a nevük, egyben a feladatuk: szerkesztők.
@csicserierika: Na látod ez is egy lehetőség, vonuljanak ki. Laci úgyis folyton ezzel fenyegetődzik. Az igaz szárálém úgyis többet ér, mint 40 milla :-) Au meg ne szenvedjen, "vezesse" a műsort. :-D
@ornyim: A felszabaduló műsoridőben Bencus adja a show-t. Megy neki nagyon. :-)
@Csak ügyesen!: Miért ne? Amikor eltűnt a zászló és Robint kiküldték, senki nem tudta visszamegy-e, mégsem háborodott fel sem Edina, sem Laci - sem senki - hogy EZÉRT ilyen büntetés??? Tőlem akár ki is zárhattak volna bárkit. Aki nem csinálja a fesztivált, nem elég taktikás, furmányos, az hulljon. Én MŰSORT akarok látni, nem nyígást és kefélést. De ez az én bajom :-)

Csak ügyesen! 2015.02.11. 11:14:54

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Jó, azért ezt úgyis fel lehet fogni h a büntetés az "csak" annyi volt, h az egyiknek fel kell kötni a kék kendőt. Nem volt kötelező kiválasztani a másikat mellé párbajozónak. És ez utóbbi, csűrhetjük-csavarhatjuk, de Robinon múlt: ő Lacit és Fannit is egyformán rühelli, megtehette volna h elfogadja Edina kérését és Edina-Fanni párbajt teremt, megadva a lehetőségét annak h kiegyensúlyozottak maradjanak a vilkaviszonyok és egy tényleges párbaj legyen. Annak az Edinának a kérését, aki elvileg a legközelebb áll hozzá a villában, akihez elvileg vonzódik, aki számít neki. Ehelyett becsicskult és nem mert az erősebb csapat ellen menni, helyette Edinát büntette. És ezek után közli h Edina megköszöni még ezt neki, hát, ezt azért őszintén kétlem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 11:19:06

@Krétagarbó:" Akkor volt egy harc Edina-Zsu között, egy faszért (mert nem másért)"

Nem hinném, hogy ezt komolyan így gondolod.:D
Azt pedig te is tudod, az, hogy nem láttuk , hogy mást büntetett-e vagy sem, az nem jelenti azt, hogy nem volt olyan. Egyébként ott is aránytalanul védte a retek Ádinkát, illetve tette eszköztelenné Kiskunt, de már hagyjuk is.
Azt pedig nem tudhatod, hogy a VV Zsu oldalon ki írta azt, amit feltettem én ide, egyáltalán nem biztos, hogy Zsuzsa volt.

Csak ügyesen! 2015.02.11. 11:19:52

@Csak ügyesen!: És abba most bele sem mentem h Dani kiesése után Robin azért az általa annyira utált Lacival lógott folyamatosan, valamint a Laci-Edina párossal volt, szóval több, mint visszás volt ez a lépés Robintól, vagy akkor ne hozzájuk csapódott volna, ha már így érez. Ennyike :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 11:20:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Sokan azért akadtak ki SZERINTEM, mert volt már ilyen, és ahhoz képest pitiáner volt a büntetés.

2015.02.11. 11:20:37

@hannamontanna: ha az én szimpátiámat akarja elnyerni a versenyző, akkor a szerkesztők legyenek szívesek úgy szerkeszteni, én dönthesse már el, szimpatizálok vele vagy nem.

ornyim 2015.02.11. 11:21:21

@Bujumburi: Szerintem nem Fannitól, inkább Dóritól. Mert hát ugye sose szerette, mint kiderült :D

,, 2015.02.11. 11:23:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): áhh, dehát ő ilyen. Ez Joker-kártya minden alól.

hannamontanna 2015.02.11. 11:24:12

@Hadrian77: Ja, hogy Te azt szeretnéd, hogy mindketten győzzenek??? Annyira szimpatikus mindkettő, hogy nem tudsz választani? Hát én sem tudok Robin és Fanni között dönteni, de valamelyik biztosan kiüti a másikat. Afffene. Ilyen ez a VV. :-) Győzzön az, aki az első lesz. :-D

ornyim 2015.02.11. 11:24:31

@hannamontanna: Akkor mehetne Dóri is, mert műsort nem éppen csinál :D Bár Dennis se nagyon műsorozik, a farkán kívül mást nem tud mutatni, én őt egyébként tök gyávának tartom.

Krétagarbó 2015.02.11. 11:25:44

@usim.misu: abban egyetértek, hogy Dennisz büntetése is durva belenyúlás volt a játék menetébe, ezt a büntetést is így gondolom, a szerkik akarták ezt a pár-bajt, mert ilyen még nem volt, a lemmingek meg persze, hogy megszavazták. (ez is normális, játék). Sztem lehetett volna más büntetést is kitalálni, nekem valahogy ez a kendőkkel, jelekkel játszadozás nem tűnik korrektnek, ez az egy, ami a játékosoké és szerintem ezt tisztelni kellene annyira, hogy nem vesszük el önkényesen tőlük a lehetőséget.
Igen, ennél már azt is egyébként korrektebbnek tartottam volna, ha a csatorna bevállalja, hogy ez a szaunás szabsértés szerintük olyan súlyos, hogy kirakja őket azonnali hatállyal a villából.
De nem vagyok naiv, kellett ez a sóóóó, mint egy falat kenyér.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 11:26:17

@-pkata-: Én még abban sem vagyok biztos, hogy nem volt már máskor is hasonló szabálytalanságuk, ott volt a microportos dolog, lehet, hogy megelégelték.Végül is olyan keveset látunk belőle.

Krétagarbó 2015.02.11. 11:27:00

@Bujumburi: voltak erre utaló jelek, ahog yolvastam a múltkor azokat, akik nézik az on-t.

usim.misu 2015.02.11. 11:27:22

@Ruadhnait: denisz gyagya, ha fejre áll, sem tud jobbat szerintem, plusz a többiek sem kaptak büntit alulteljesítés miatt, sem a lopkodás, zendülés miatt. dinka meg laci viszont a vv szabályokat szegték meg, szerződést szegtek tkp.

hannamontanna 2015.02.11. 11:28:14

@ornyim: Biztos lehetsz benn hogy menni fog Dóri is. Dennist meg hagyjuk is. Bár kizárásos alapon lehet hogy benne lesz a háromban, mert hát valakiknek ugye el kell odáig jutni. Robin és Fanni ott lesz, hogy ki lesz a harmadik, Dennis vagy Dóri eltujázza magát addig, majd kiderül.

ornyim 2015.02.11. 11:28:22

@-pkata-: Egyetértek, azt fújják ott bent, hogy, ha Laci kapja a kéket, akkor máshogy alakul.. ugyan már, akkor sem tett volna Dóri Fannira, vagy Denniszre, vagy Robinra, és a többi sem :) ez mind csak duma, mert ugye az kell, valahogy meg kell magukban erősíteni, de ha már erősíteni kell, akkor ők se hiszik el igazán :D

Csak ügyesen! 2015.02.11. 11:28:30

@Krétagarbó: Bízom abban h a párbajra beviszik a szaunapadot és megkérik őket h mutassák már meg h fértek be alá :D Kb ezt a színvonalat nézem ki a csatiból :D

2015.02.11. 11:28:35

@hannamontanna: ezt most nem erre az egy esetre mondtam, hanem úgy en block az egészre. Dóri lesz az első, meglássad. :) Kicsit gatyába rázzák, megmondják neki, hogy keveset beszéljen és sokat mosolyogjon és mehet adásba. :)

másodpéldány 2015.02.11. 11:28:49

2. rész a tegnapi éjszakai onlányból:

www.dailymotion.com/video/x2gwj3a_150210-2_people

nem véletlen, hogy rabruhát adtak edinára a farsangkor és rendőr ruhát a Lacira, mert egyszerűen rátehénkedik az edinára és szinte megfojtja a jelenlétével...

abból meg, ahogy nonstop folyton nyomatja neki a milyen gyönyörű vagy, mennyire szeretlek dumát, üvölt a hamisság és hogy a kamerának csinálja...

Csak ügyesen! 2015.02.11. 11:30:38

@másodpéldány: Dehogy is, csak akart egy kis eksönt :D Nem tom h össze fog-e neki jönni a hét hátralévő részében, de próbálkozik becsülettel :D :D

csicserierika 2015.02.11. 11:31:10

@Krétagarbó: pedig akkor Zsét akarta helyzetbe hozni a csatorna, csak nem tudott vele élni, mert ehhez is hülye volt. kreatív büntikkel szabályozhatta v Edinát. Fanniról kár is szót ejteni, mert itt már lassan mindenki bekajolja, h neki mindent lehet. Tegnap is egész öfi alatt az ő csérrogását hallhattuk, de még senki nem kívánta pofán b ..szni az Edinát savazók közül.
Azt én is megjegyeztem ( igaz magamban ) h mekkora gáz már ilyen rágalom levelet kitenni FB-ra párbaj előtt. Nehezen emészt Zsé, talán küldök neki hashajtót.

ornyim 2015.02.11. 11:32:14

@Ruadhnait: Ahogy a lila kendőt elmondták, mint nyeremény, a bukás miatt járót is illett volna közölni szerintem. Edináék meg számítottak büntetésre, hisz tényleg meg sem lepődtek, viszont, hogy ezt kapják, az gondolom eszükbe se jutott :)

KapitányG 2015.02.11. 11:32:20

@csicserierika: Harmadszor mondom, csak senki nem figyel rá: a vv6-ban is ugyanígy volt. A Teo-Zsófika párbajról Zsófi ment vissza győztesen, és nem kapott lilát. Rajta kívül a villában volt még Aurélio, Krisztián, Iza és Viki. Ez összesen öt.
hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_6#Kiv.C3.A1laszt.C3.A1s

,, 2015.02.11. 11:32:22

a szabályszegésről, utoljára részemről: ezt nem büntetésnek látom, szerintem szó sincs itt büntetésről, halmazati büntetésről meg "legsúlyosabb szabályszegésről"... ha akarták volna megoldhatták volna vicces büntivel is. Kifejezetten szerettek volna egy ilyen párbajt, ahol egy pár egymás ellenfele, és ez kapóra jött. Nyilván végiggondoltak minden variációt, nem véletlenül nem egy zöld kendőt adtak h arról döntsenek hanem egy kéket. Szerintem ezen nincs mit magyarázni, ez az anyagiakról (bevétel, nézettség) szól, nem Edina v Laci szabályszegéseiről.

Csak ügyesen! 2015.02.11. 11:33:05

@csicserierika: Törölte, ha jól rémlik. Az meg h egy hülye betette mindenhova, a kommentelőt minősíti.

másodpéldány 2015.02.11. 11:33:22

@-pkata-:

de pont attól veszik el a többiek szabad választását, ha edinára kötik a zöldet, és ő meg szabadon bárkit kivihet... hát hol büntetés ez Edinának?

sehol... nem véletlenül adták neki a kéket, bár szerintem az lett volna igazságos, ha azt mondják nekik, ketten szegtetek szabályt, egymás ellen kell küzdenetek mint a gladiátoroknak...

ha edina okos lett volna, nem erőszakoskodik és megengedi lacinak, hogy magára kösse a zöldet... ő tuti bennmarad és laci vagy visszajön, vagy nem...

csicserierika 2015.02.11. 11:33:59

@Krétagarbó: az lehet, én a 6-ot nem nagyon szerettem, de a 4-nél tutkó úgy volt, ahogy állítottam. Viszont a gumiszabályzat megengedhetné, mert ez a Vv ahol minden megtörténhet

ornyim 2015.02.11. 11:34:55

@hannamontanna: Úgy is az nyer, aki a végén nyer :DDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 11:35:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: erre mondták páran / sokan, hogy halmazati bünti Edinának, aki magával rántotta Lacit is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 11:36:22

@másodpéldány: ott a büntetés, hogy nem ússza meg a párbajt

csicserierika 2015.02.11. 11:36:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ugyanazt akartam írni, mint Foxi is, tehát ennyike, ő ilyen oszt pont :)

encek 2015.02.11. 11:37:15

@ornyim: Tudom, én magam is visszapergetek gondolatban. :D Egyébként Edinára azért haragszom, mert elhatároztam, hogy neki fogok drukkolni, de olyan változáson ment keresztül, amit nem tudok tolerálni. Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi különb, viszont ők szórakoztatnak és megnevettetnek sokszor kínomban. :) Érdekes, ahogy teljesen elveszítik az önkontrollt és hogyan süllyednek mindig mélyebbre, mert ilyen környezetben lehet tapasztalni, hogy a legnagyobb állat az ember. Egyik sem kivétel!! Nincs kedvencem, viszont ha nézem, akkor időről időre muszáj az általam megítélt kevésbé rossz mellé állnom.

Krétagarbó 2015.02.11. 11:38:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem úgy jött le, hogy ő kapta priviben, de ha nem, akkor elnézést.
Miért ne gondolhatnám komolyan? Edina haragos volt és bosszúéhes Lacci miatt, Zsu pedig csalódott és gondolom a hiúságát sem fényezte, hogy végül Edina szerezte meg Laccát. Véleményem szerint nem volt eszköztelen Zsu, csak buta, humortalan, ötlettelen. De ezt akkor x1000 kiveséztük, nem fognak közeledni az álláspontok, és nem is ez a lényeg. Azt pedig gondolom te sem vitatod, hogy Fannika hasonló módon utálta Zsut, aminek többször hangot is adott ordenáré módon, ő is leszarta a szabályokat a dzsungel héten, mégis mindenki Edinán kéri csak számon ezt. Ezek tények, az én olvasatomban legalábbis.

csicserierika 2015.02.11. 11:38:22

@Csak ügyesen!: gondolom,,szóltak neki, de még nézegette egy ideig. hadd legyek kicsit pikírt :)

2015.02.11. 11:38:28

@csicserierika: az a baj, hogy Fannika már régóta gondolja magáról, hogy neki mindent lehet. Jó lenne a szerkesztőknek tudatosítani vele , hogy nem így van. Bár jobb későn mint soha, egy bukott döntő is megfelel a célnak. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 11:39:12

@ornyim: Annyiban volt más Kiskun és Ádinka helyzete, mint mondjuk Kazal és Kiskun helyzete, hogy Ádinka beügyeskedte magát a BT-be (remek játék volt).Onnan Ádinka szabályszerűen kifúrta Kiskunt, és ő volt az, aki a hazugság-gyártást kezdte. Ádinka már akkor sem válogatott az eszközeiben, és odaütött, ahol tudta, hogy Kiskunnak legjobban fáj, a gyerekével kapcsolatos dolgokra(ami ugye kinti és nem benti téma). Ez az egyik dolog, amit a nézők nem felejtenek el és nem bocsátanak meg Ádinkának. A másik nem tetsző dolog volt, hogy a BT-ben bizalmasan megbeszélt információkat fordította Kiskun ellen. Az árulóknak meg az a sorsuk, ami Ádinkáé, utálat. Ehhez képes Kiskunnak a Kazallal való viszonya szóba sem jön, nem is nagyon lehet összehasonlítani.

Krétagarbó 2015.02.11. 11:40:12

@foxglove (F6): Jaja, meg különben is szép, mint a nap. Ja nem, olyan okos.:)

KapitányG 2015.02.11. 11:40:35

@csicserierika: Igen, a 4-nél még úgy volt :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 11:40:40

@másodpéldány: nekem nyomhatná, nem érezném nyomasztónak olyantól, akit szeretek :)

Baresz83 2015.02.11. 11:40:41

@Spitzbauer: Bruti srand-upos, nem tudtad?

csicserierika 2015.02.11. 11:43:37

@KapitányG: vettem, de előtte nem úgy volt .A 6-ot nem kedveltem annyira, már a szereplők sem rémlenek.

Krétagarbó 2015.02.11. 11:44:14

@Hadrian77: Ha benne lesz a döntőben, kizártnak tartom, hogy nem ő nyeri.

tejfölösbableves 2015.02.11. 11:44:26

Nem értem azokat, akik szerint a "szerelmespár" egymás ellen párbajra való küldése milyen ge...i dolog. Jelen szituációban az Edina-Laci szavazók tábora megoszlik, míg ha bárki más let volna az ellenfél, akkor mindkét tábor szavazóival kellett volna számolnia. Most az egyik (valszeg a Laci) kiesik és mire eljön a hármas finálé már levarr egy-két csajt a saját baráti körét és szavazótáborát lenyűgözendő és Edinát már lényegesen kevesebben fogják közülük támogatni. Nem állítom, hogy akár Robin (bár még őt látom a leginkább gondolkodni képesnek), akár bárki más az agyhalottak közül ezt így végiggondolta, de az ő szemszögükből a taktikailag legjobb döntés született. Különösen, hogy a visszatérőnek nincs lila kendője, tehát a négyesnek nem kell maguk közül választani párbajozót.

ornyim 2015.02.11. 11:44:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A gyerekkel nem csak Edina jött, nem egyszer hallottam pl. Danitól is, oké, ő el is bukott.. Viszont Zsút sem kell félteni, mert a szemétkedést ő kezdte.. A Karácsonyi bulin, mikor mondta Dórinak, hogy elveszi Edinától Lacit, vagy valami ilyesmi volt, még Dóri ki is hívta a nyugiból Dinkát. Ezek után én nem csodálom, hogy kitúrták. Ha meg van egy Bt, akkor a tagok legyenek őszinték egymással és éppen Zsuzsa volt az, aki ezt kezdte nem betartani. Egyébként meg Fanni se kímélte, miután kiesett sem..

csicserierika 2015.02.11. 11:44:56

@Hadrian77: és mégis pofán b..szták odakint. Nem is értem :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 11:45:47

@Krétagarbó: Te is láttad, hogy nem Kiskun gyűlölködött Ádinka ellen, hanem Ádinka gyűlölködött Kiskun ellen. Ő tényleg a pasi miatt. De Kiskun? Ő vitte volna Lacccit, ha sikerül, de nem utálta emiatt Ádinkát. Nem is értem, miről beszélsz.

2015.02.11. 11:47:09

@Krétagarbó: na ja, valószínű. Én most megállítanám az egészet, a maradék szereplőkkel meg elindítanám a magyar Jersey Shore-t. :)

@csicserierika: bent ugye ezt tiltja a szabályzat, ezért van vele elszaladva a ló. :)

,, 2015.02.11. 11:47:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerinted Zsuzsa nem utálta Edinát?:) Fiú vagy, ugye?:)

ornyim 2015.02.11. 11:48:29

@encek: Nekem is Edina volt a kedvencem és sokáig drukkoltam is neki, meg annak, hogy találjon már vissza önmagához, de nem nagyon jött össze... Valahogy én is kiábrándultam belőle és én Lacira szavaztam, mert hiszem, hogy ő ledobja magáról ezt a nyáltengert, ami beborította, ha esetleg ő nyer. Abban viszont, hogy Edina újra a régi legyen, nem hiszek már.

csicserierika 2015.02.11. 11:49:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerettem volna látni, ha kiskun godzillának súgja, h kellesz. Nem merte megkockáztatni, mert kirángatták volna a silány haját. Edinkát magasról lenézte, és könnyű ellenfélnek gondolta, h lekacsolja róla Lacit. Hátt nem jött be, de azért egy Fannival való fájtot megnéztem volna :) Zsének nem konkrétan Laci kellett, robbantani akart.

tejfölösbableves 2015.02.11. 11:49:45

@tejfölösbableves: Arról nem is beszélve, hogy Edina egy csomó hibát elkövetett:
1. Rábeszélte Lacit, hogy tegye fel a lilát (persze nem kellett nagyon erőszakoskodni), amit aztán Dani (Robin hathatós suggallatára - bravó, Robin) levett róla. Most fel lehetett volna használni a lilát és akár a Danitól megörökölt lilaelvevő képességet is, mert azt biztos, hogy Edina kapta volna meg.
2. Mint ahogy az többen is leírták, magára kapta a kéket merő büszkeségből. Szerintem Robin előbb hajlott volna arra, hogy Fannikát küldje ki Laci ellen, mint őt.

,, 2015.02.11. 11:49:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @foxglove (F6): az utsó kérdést visszavonom, de tényleg nem láttad h utálja, mint a szart? csak visszafogja magát?
Zsu szerintem senkit sem kedvelt igazán, de ez a többiekről is elmondható, mielőtt elfogultsággal vádolnál.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 11:50:28

@ornyim:. Valszeg nem egy műsort nézünk, de legalábbis valamelyikünkön szemüveg van. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.11. 11:50:48

@Baresz83: (én ezt nem értem, szerintem egy dekát nem volt vicces a mai poszt. )

csicserierika 2015.02.11. 11:51:09

@Hadrian77: nem hiába számolgat magában Denis, és nyomatékosítja a riportban, h nem ütne meg soha nőt. Aham..:)

másodpéldány 2015.02.11. 11:51:35

@ornyim:

laci és edina jele fannira ment volna, és robin duplajele is...

ornyim 2015.02.11. 11:51:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én inkább arra gondolok, hogy elfogultak vagyunk :D de nem is baj, nem kell egyeznie a véleményünknek ;)

,, 2015.02.11. 11:53:26

@másodpéldány: "robin duplajele is" ez nem biztos, és sosem derül ki (bár a blikkben rá kéne kérdezni nála, ha kiesik)

Krétagarbó 2015.02.11. 11:54:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem, mert elfogultan nézed Zsut. Gondolod, hogy csak a kiesése után jött az az érzése Zsunak, hogy gyűlöli Edinát? Nem hiszem. De bent is, miután Lacci döntött (jól-rosszul, ezen lehetne gondolkozni), hogy inkább az Edina vonalat viszi, Zsu haragudott mindkettőre, és ennek hangot is adott, dórival is megbeszélték párszor, de a dzsungeles héten is rá volt állva arra, hogy csak Edinát büntesse minden szir-szarért, a többieket nem. (Amit meg nem mutattak, az nincs ebben a műsorban, ugye, ennyi erővel azzal is érvelhetnék, hogy tkp-en a nap többi részében Edina biztos jófej volt Zsuval, csak nem mutatták,) A dzsungeles héten két egymással versengő nő volt egymással szemben, Zsu volt a gyengébb, az instabilabb, (de nem eszköztelen és magára hagyott sztem) Edina pedig nem vette észre, hogy mikor kell megállt parancsolni magának, és rugdosta a földön fekvő oroszlánt. (ún. túltolás esettye:) Nekem ezek a tények, nem vitatom, ha másnak mások.

ornyim 2015.02.11. 11:54:47

@másodpéldány: nem tudom, nem vagyok benne olyan biztos.. De sajna ezt már nem fogjuk megtudni :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.11. 11:55:13

@foxglove (F6): Persze, hogy nem utálta. Csak volt egy jelent, amikor magában félhangosan jól lekurvázta. .-)

másodpéldány 2015.02.11. 11:56:53

@-pkata-:

csak az a baj, hogy mások is részesültek volna a büntetésből, nem a csapat döntöte volna el, hogy ki választhat magának szabadon párbajtársat...

az igazi büntetés az lett volna, hogy nekik kettejüknek gladiátorként kell megküzdeni...

de ha edina nem hamarkodja el a kékfelkötést, akkor még lehetett volna egy laci-fanni párbaj...
robinnak akkor lett volna oka fannira tenni, így nem volt...

pontosabban megmondta edinának, hogy egyszer még meg fogja köszönni neki, hogy így szavazott...

hát erre kiváncsi vagyok, most robin vagy tud valamit, amit rajta kívül senki a házban, vagy csak nagyon hisz abban, hogy edina jön vissza, de akkor legalább laci nélkül...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 11:57:36

@csicserierika: A kinti életben úgy vitte volna Kiskun Lacccit, mint a szél. Ott bent nem bírt el Ádinkával, mert az nem volt egyedül. Ezt rosszul mérte fel Kiskun, meg ezt a gátlástalanságot is, ami Ádinkában van. Ez a fajta kíméletlenség, akarnokság asszem engem is kinyírna.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2015.02.11. 11:58:32

@Spitzbauer: Azt mondod érdemes lenne stand-uppolnom? Hogy ez miért nem nekem jutott eszembe?? Lehet megpróbálom, csak az aggaszt, hogy van már egy Bruti. Vagy az is én vagyok, áh.. nem tudom. Az ideg szíjjelbaltáz. :D

KapitányG 2015.02.11. 11:58:43

@csicserierika: Nem cáfoltam, amit mondtál :)
Nézem a wikin a sok okosságot a vv-kről, és úgy tűnik, lila kendő csak a legutóbbi három szériában volt (illetve van), legalábbis a wiki az 1-4-nél nem tüntet fel védettséget. A vv5-nél akkor volt utoljára védettség, amikor öten voltak még benn, a vv6-nál pedig ugyanúgy volt, mint most.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 11:58:45

@ornyim: Ezt még Attila is úgy látta, hogy Zsuzsa robbantott.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 12:00:18

@Krétagarbó: Ha már az érvelésben rólam van, az ÉN elfogultságomról, akkor nincs miről beszélni..

másodpéldány 2015.02.11. 12:01:30

@foxglove (F6):

robinnak az a jó, ha edina jön vissza, mert vele tud "etyegni" és az őt játékba hozza,

ezért lett volna neki érdeke a laci-fanni párbaj

akkor tuti, hogy edina marad, és laci meg vagy kiesik vagy nem...

a mostani felállásban, viszont nem tudhatta azt, hogy fanni vagy edina az erősebb...

és ha fanni estleg kinn hagyja edinát, akkor neki nem marad játszótársa...

laci ellenében még lát lehetőséget arra, hogy edina visszajöjjön, fanni esetében ezt nem látta, hisz látja, hogy fanni milyen erős (megnyerte a suli hetet is meg a médiahetet is, sztárolva volt)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 12:04:08

@másodpéldány: Te most teljesen másról beszélsz, mint én. Nem fogom még egyszer leírni, keresd vissza. Külön vettem, hogy
1) Edina halmazatiként kapta (amit sokan felvetettek a sorozatos szabálysértésekért), magával rángatva Lacit, és neki mindenképpen kell párbajoznia - ez esetben lett volna zöld
2) csatorna is úgy akarta, hogy mindketten vétettek, és csak ezt az attrakciót akarták szankcionálni (Edina többi baklövését nem), bűnhődjenek, ezért adták a kéket, csak így elvégeztették a piszkos munkát a többiekkel (Nem hiszem, hogy ha Lacin lenne a kék, akkor másképp alakul)
Ha nem érted sajnállak. Te mindenképpen Fanni seggét véded akármi van. Csak azért vagy ilyen vehemens meglátásom szerint mert Edina Fannit akarta kivinni. Ha mást mondasz, nem hiszem,a hogy azt sem, hogy a többiek nem Edinára pakolták volna a zöldet fordított esetben.

dare 2015.02.11. 12:04:52

Jó volt a poszt, " a hangom miatt nem lettem énekes"...zseniális, azért van még ebben a műsorban.DD
Kicsit beleolvasva látom már megint Zsu a téma, sokan nehezen tudnak még a gondolatától is szabadulni hogy a világon van.
Csak annyit hogy ebben az Edina- Zsu sztoriban már ha mindenképp győztest kell hirdetni akkor az nem az Edina számomra mert ő akkor lett volna csak győztes ha engedi ezt a románcot.
De neki kellett Laci is meg Dani is, akkor jött volna ki jól a szituból ha enged, így viszont szánalom.com

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 12:04:56

@foxglove (F6): nem azt mondtam, hogy nem utálta, hanem azt, hogy nem gyűlölködött.

csicserierika 2015.02.11. 12:05:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egy numerára, h Lacit idézzem. Ha okos, lehet, h bent is meglett volna, csak lebecsülte az ellenfelet, v inkább magáról képzel többet mint ami.
Elhiszem, h kamerák nélkül milyen kis robbantómester odakint.

,, 2015.02.11. 12:05:47

@másodpéldány: valaki írta (azt hiszem kroki) h Robin csak addig akar etyegni Edinával, amíg Lacit tudja vele bosszantani, és én is így gondolom. Ha nincs már Laci, nincs bosszantás, nincs etyegés.
Másrészről meg okosabb Robin annál, h ne használta volna ki akkor is ezt a ziccert, amit tálcán kínált nekik a retek. Hova állt volna, ha nem a többséghez.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.11. 12:06:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A kinti életben szerintem egyik se került volna közel a másikhoz. Mégha véletlen egymásba is botlik Laci meg Zsu, max. 1éjszakás kapcsolat lett volna, miután Zsu csakis a gazdag idősebb csávókra bukik, legalábbis ezt vettem ki.
De amire Te céloztál az adott körülmények között szerintem is úgy lett volna. Ahogy itt valakik szokták mondani: "Laci bottal se piszkálta volna meg Edinát, ha nincsenek összezárva"

usim.misu 2015.02.11. 12:07:08

@másodpéldány: jaj, ettől már én is rosszul vagyok, egy rémálom ez az ember, kicsit sem hihető. dinka meg már nem tudja, hogy szabaduljon.

Ruadhnait 2015.02.11. 12:07:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tenyek Zsuval kapcsolatban:
Edina es Dani mar a legelso kivalasztas elott is joban voltak. Edina bekerult a Bt-be (nem befurta magat, es Zsunak is jol jott, hogy nem csak egy ember all mellette.)
Zsu ramozdult Lacira (o tette meg az elso lepest, a Laci meg vevo volt ra.), majd masnap Edina szemebe hazudott es azt mondta, hogy o semmit sem csinalt, mindent a Laci kezdemenyezett, o nem hibas. (Nalam itt asta el magat, elotte neki is szurkoltam.)
Edina "megbolondult" a feltekenysegtol, es onnantol nekiallt a Zsu ellen menni, es igen, sokszor tultolta.
A hierarchia heten, mindenki egyarant sz@rta le Zsu fejet, mert hiaba kapott hatalmat, tul egyugyu volt, hogy barmit is kitalaljon, vagy megoldja a sajat helyzetet, inkabb martirkodasba fogott jobb hijan. Edina indokait Zsu utalatara en megertem, (persze nem ketseges, hogy tulzasba vitte), de egyedul nem tudott volna falkazni, es a tobbieket se Zsu, sem itt a kommentelok nem veszik elo emiatt. Fanni gyulolete Zsu irant az elso pillanattol kezdve ott volt peldaul, de ugye neki mindent szabad.
Zsu miutan kiesett meg mindig Edinan lovagol, mikor visszament a talk-showra, akkor is Edina addig meg sem szolalt, amig a Zsu be nem kostolta. Nezd vissza.
Emelett megprobalja a nezokkel elhitetni, miutan lattunk mindent, hogy o semmit nem csinalt, nem kezdemenyezett, az egesz felelosseg a Lacin van es o csak a tortentek szerencsetlen aldozata.
Es akkor ez meg a fele se annak, amit meg le tudnek irni, de a tobbi kommentelo mar kifejtette, nem irom le meg egyszer.
Elfogult vagyok, belatom, de te is, lasd be. :)

Csak ügyesen! 2015.02.11. 12:09:27

@KapitányG: Az első négy szériában is volt védettség. A VV4-ben négy között nem volt már csak, a korábbiakra már nem emlékszem h mikortól.

dare 2015.02.11. 12:09:32

@Bruti: Hidd el jó ötlet, vágj bele nyugodtan, ez a szakma neked van kitalálva.DDDD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.11. 12:11:53

@Krétagarbó: "Fannika hasonló módon utálta Zsut, aminek többször hangot is adott ordenáré módon, ő is leszarta a szabályokat a dzsungel héten, mégis mindenki Edinán kéri csak számon ezt"

azért Fannika elment pl lavórba pisilni a dzsungelhéten, meg tök cukin adta vissza az ellopott gyümölcsöket. Edina meg a földhöz verte magát, h "engem semmi nem érdekel, te senkinemvagy, engem nem érdekelnek a szabályok, sőt, senki!!!" hááát, én azért látok némi különbséget a kettő között. :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 12:13:12

@csicserierika: Hát, azt látom, hogy az érvelésedben több a képzelőerő, mint a tény :D:D

,, 2015.02.11. 12:13:26

@Majom1Parádé: hozzáteszem, műsor (VV) szempontjából nincs annál unalmasabb, mint amikor két egymáshoz illő (azonos külső-belső kvalitásokkal rendelkező) játékos jön össze (gigi-jerzy, gergő-seherezádé -fúúj-, kristofel-veronika stb., vagy most lehetett volna Laci-Zsu v Laci-Dóri) Ez így fordulatosabb volt, még ha nem is mindenkinek szimpatikus (de beszédtémát bőven szolgáltatott)

Magg. 2015.02.11. 12:15:16

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ráadásul, míg a legelején Ádinka elismerte, hogy hibásak, most már csak és kizárólag a többieket hibáztatja a kialakult helyzetért.
Edina: nagyon haragszom
Laci: magadra?
Edina: dehogyis, hanem a többiekre.
Nem tanul, megint elkezdte az az ámokfutást, amit Zsu ellen művelt.
Jááájj, de utálnak minket - b+, magatoknak köszönhetitek főként.

csicserierika 2015.02.11. 12:17:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azért közel állhat a valósághoz, ő is ahhoz szokott, h azt kamuzik, ami jön, nincs kamera, h cáfolja. Ezért is volt a sok nyekegés, meg hosszú "gondolkodás " egy-egy válasz előtt szigorú homlokránccal, mert csak úgy csikorogtak a kerekek. :D

Magg. 2015.02.11. 12:17:27

Bruti!
Iszonyat jó a poszt, nagyon klasszul megragadtad az egész történet lényegét.

lukacstoncsi 2015.02.11. 12:17:50

@-pkata-: halmazatiként kapta edina?ezt nem mondták csak elképzelés ahogy azt sem mondták hogy lacit vigye magával csak az rtl forgatókönyve bevált és a többiek megpakolták viszon bármelyik jön vissza revansot vesz.

@rearwindow: feladat. ennyi. a média hét is ennyi erővel lehet eröltetés nem akarnak ezk mind a médiában melózni.értelmes feladatot kéne adni amiben majd mindenki jó.

@Ilyen vagyok: a gyerekkel üvölt majd hogy bazdmeg miattad nem tudom kipihenni magam:))))és jól megrázza.vagy fani aki dettőó mert a szépségéhez kell ugyanez:)))

ornyim 2015.02.11. 12:18:40

@-pkata-: Én nem is állítottam, hogy nem :D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.11. 12:18:42

@henrik_: persze lavórban fürdést akartam írni, csak ugye pisilés is lett belőle. :)

KapitányG 2015.02.11. 12:18:48

@Csak ügyesen!: Igen, igazad van, a wiki a szériánkénti oldalakon az 1-4-nél ugyan nem tünteti föl, de a bevezető szövegből kiderül, hogy volt védettség.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 12:19:36

@lukacstoncsi: egy szóval nem írtam, hogy mondták. Miért nem olvasod hozzá / vagy miért ugrod át, amikor azt is odaírom, hogy többen felvetették, hogy lehet, hogy ezért!

csicserierika 2015.02.11. 12:19:45

@foxglove (F6): úgy-úgy, ezért érdekes, a többitől már herótom volt, és van pl Denis-Fanni napi eü dugásai.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.11. 12:20:11

@foxglove (F6): Ebben az a legszebb, hogy ezt a szerkik eléggé kevéssé tudták befolyásolni. Vagy hülye vagyok és a szerepükbe azt is beleírták, hogy kinek kivel kell/lehet összejönnie. .-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 12:20:33

@ornyim: jah, csak bólogattam, de nem tudom kifejezni :))) nincs bólogatós smile :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.11. 12:22:06

@Magg.:
"Edina: nagyon haragszom
Laci: magadra?
Edina: dehogyis, hanem a többiekre."

ez Edina ars poeticája.

Magg. 2015.02.11. 12:23:16

@Csak ügyesen!: idézném Robint, amit Dórival beszélt:
„Akkor mi megyünk mindig párbajra, mert nem bolygatjuk meg a párokat?”
Fura, hogy milyen értetlenek vagytok. Már miért kellett volna másképpen választaniuk?
Mindenki a saját picsáját félti - hogy Lacitól is idézzek, mindenki azért van bent, hogy megnyerje ezt a játékot.
Edina és Laci feladták a hülyeségükkel a többieknek a magas labdát, a többiek meg éltek a lehetőséggel és a labdát lecsapták.
ÉBRESZTŐ! Ez se nem egy társkereső, se nem egy "ki a lovagiasabb" társasjáték!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 12:25:22

@Magg.: ügyesennek nem az volt a baja, hogy a párokat bolygatják, hanem az hogy egymás ellen küldik őket. Ha egyiket viszik csak, akkor nincs vele baja.

Magg. 2015.02.11. 12:25:37

@henrik_: úgy-úgy.
Nem képes belátni, ha valamit elcsesz. Igázám ván, nákám mindig igázám ván.

Magg. 2015.02.11. 12:26:36

@-pkata-: ha csak az egyik megy ki, akkor is megbolygatták a párokat, hiszen nincs előírva, hogy a pár kivitt tagja mehet csak vissza.

Magg. 2015.02.11. 12:27:22

@-pkata-: ja és most nem tudom, kit értesz "ügyesen" alatt. :)

csiri bá 2015.02.11. 12:28:33

@Ruadhnait: Edina bekerult a Bt-be - na itt kezdődött a moslék kavargatása és pont Ádinka volt, aki kezdte: Kiskun visszament a párbajról, másnap már nekiállt a maga faék egyszerű módján Danival bandázni, merthogy az Attila azt mondta, hogy Czinkes bété és ez mekkora ász dolog... Danika meg mindenáron be akarta venni a buliba Ádinkát is, ez megtörtént, pedig nem volt ínyére Kiskunnak... az eredménye az lett, hogy három perc múlva Ádinka már ott állt a kanapé mellett Rönével, Maci akkor épp nem terpeszkedett rajta, tessék visszakeresni, öfiben ott volt, és már újságolta is el a dolgot és együtt röhögtek Kiskun bétés buliján... mert Ádinka be akart nyalni a Röné-féle társaságnak, mert látta, mennyien vannak Kiskun ellen és ott nagyobb biztonságban látta magát, mint egy hármas buliban Danival és Kiskunnal... ezután jött, hogy az egész baromfiudvar nyíltan Kiskun bétézésén röhögött... ő meg ezt úgy volt képes lereagálni, hogy na és, hát az Attila tanította ezt neki...
Minden más már csak ennek folyománya...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 12:29:00

@Ruadhnait:
Bocs, nincs már cérnám még egyszer végigmenni a tényeken, nem fogom előkeresni a videókat. Nem vagyok Zsu-fan. Csak ahogy néztem, felháborított ennek az erdélyi nőnek a szemétsége, meg a falka támadása.(látszik, hogy ezzel a véleményemmel nagyon nem állok egyedül mert eddig a "falkásokból" kiszavazták Renit, Vikcsut, az Ádina-Dani Bt-ből Danit büntették a nézők) Ugye, mindenki nem lehet vak? El kezdtem figyelni Kiskunt. Látom a hibáit, gyengeségeit, kevés volt ő ehhez a játékhoz. De egy biztos. Nem szeretném, ha egy ilyen gátlástalan, rossz levegőjű, kispályás spiné nyerné a VV7-et. Ennyi. Remélem, a magyarországi szavazatok ellensúlyozni tudják majd a Tömböt.

usim.misu 2015.02.11. 12:29:37

@-pkata-: én még mindig nem látom, hol itt a probléma. őket utálják legjobban, őket küldik, én is pont lecarnám, hogy történetesen ők egy "pár" - muhaha

Magg. 2015.02.11. 12:31:02

@csiri bá: a történeti hűség kedvéért még annyit hozzátennék, hogy Ádinka folyamatosan duruzsolt Daninak, hogy Zsu megbízhatatlan - akkor is, amikor még elvileg jóban voltak.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 12:32:13

@Magg.: monom NEM A BOLYGATással volt baja, hanem hogy EGYMÁS ellen.
ügyesen alatt meg Csak Ügyesen-t értem, csak lusta voltam kiírni.
@usim.misu: nekem nincs velem problémám, én is kihasználtam volna ezt a ziccert. Fanniék esetében is. Mindenki esetében. Szerintem kihagyhatatlan. De én gonosz vagyok. :)

Ruadhnait 2015.02.11. 12:32:39

@Magg.: Es nem volt az? Megbizhatatlan? De.

másodpéldány 2015.02.11. 12:32:50

@-pkata-:

"Ha nem érted sajnállak. Te mindenképpen Fanni seggét véded akármi van".

1. szépen kérlek ne sajnálj.

2. Én látom fanni extremitásait, de nevelhetőnek tartom, minden nekem nem tetsző estremitásánál el is mondtam, hogy ezt biza nem kellett volna tennie, pl a köpködés zsé fotójára, és a kurvázás ribancozás dettó, szóval nem egyáltalán nem igaz, hogy mindig fannit védem, éppen a szélsőséges viselkedése miatt tartom kevéssé esélyesnek a győzelemre, bár ha valami csoda folytán megtörténne, örülnék neki..

nekem nem egy kedvencem van a villában, hanem rögtön három, akinek tudnék örülni, ha nyerne: fanni, robin, dóri, akik közül robinnak van szerintem jelenleg a legnagyobb esélye...

Már egy jó ideje mondom, hogy fanni lacival akar párbajra menni, amit én is jó ötletnek tartok különösen azóta, hogy laci a szaunába zárta fannit denisz szuperképességével, ami ugye egy extra lapátos aljaskodás volt... hisz fanni épp szalonképesen viselkedett... laci csak hatalmaskodásból zárta be...

reméltem hogy most lacival fanni megy párbajozni, és megerődösve tér vissza, és erre lehetett is volna mód, ha edina nem kapja fel nagy hirtelen és ellenmondást nem tűrően a kéket, és nem rendel egy neki tetsző párbajt.

robinnak edina kell, hogy játékban tartsa, hogy legyen kivel etyegnie, tehát neki az az érdeke, hogy edina visszatérjen. Ha most fannit küldi ki ellene, egyáltalán nem lehetett volna biztos abban ki tér vissza, mert fanni megnyerte a médiahetet és nagyon hangsúlyozták nekik, hogy NÉZŐSZAVAZÁS volt, erre még edina is reagált, hogy tényleg a nézők?

ez nekik azt jelenti, hogy odakinn fanni erős,

Robinnak tehát nem maradt más választása, minthogy lacit küldje, ha ő el akarta kerülni azt a lehetőséget, hogy ne edina jöjjön vissza...

teljesen biztos laciban se lehet, mármint hogy gyengébb edinánál, de az ő benti meglátásai szerint sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy edina jön vissza egy laci-edina párbajról,

és kisebb a sanszot látott arra, hogy edina vissza tud jutni egy fanni-edina párbajról...

az indulatokat volna értelme kívül hagyni itt a blogon...

usim.misu 2015.02.11. 12:33:11

@Magg.: dani pedig fogékony volt rá, hiszen talált vkit, akivel közösen haragudhatott zsura tudjuk miért

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 12:34:16

@csicserierika: Jaj, hát senki nem vitatja, hogy nem túl okos, meg hogy nem tud rendesen kombinálni. Az ilyeneknek nem lenne szabad hazudniuk. Nem erről szól a vers. De látod, a csavaros eszű hazudozó is befürdik - remélem.

Csak ügyesen! 2015.02.11. 12:34:17

@Magg.: Én meg azt nem értem h mit nem lehet azon érteni h mi a különbség aközött h kiválasztják a páros egyik tagját (pl Lacit), aki kihív valakit, akit kinn akar látni a játékból (pl Fannit), utána meg vagy megnyeri a párbajt, vagy elveszíti és aközött h kiküldik a pár két tagját egymás ellen, ami nyilván sose következett be volna egyébként, mert egyik se hívta volna ki a másikat.

Szerintem értitek ti ezt pontosan, csak akkor már rögtön kevésbé védhető a másik csapat döntése (meg a csatorna belenyúlása). Robin meg szimplán hülyeségeket beszél, de csak azért, mert ő is tudja h ez necces volt és aligha tette szimpatikussá az átlagnéző előtt, szóval magyarázza a bizonyítványt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 12:35:31

@másodpéldány: ezt inkább el sem olvasom, túl hosszú. akkor megegyezünk átpörgetjük egymást - minden jót

Magg. 2015.02.11. 12:35:54

@-pkata-: még mindig nem tudom, kit hívsz így. Mindenkinek adtatok több nevet is, de ezt az elnevezést én még nem láttam.
Kizárásos alapon Edina vagy Laci lehet, mert csak ők vannak kiakadva, hogy kiküldenek egy PÁRT!
Óh jajjj!
Századszor ismétlem - NEM társkereső reality-ben vannak.

Ruadhnait 2015.02.11. 12:36:15

@Magg.: A lehetseges "szetvalasztodas", hogy nem az jon vissza a parbajrol, akit szeretnenek (a par masik fele) benne van a pakliban. Az egymas elleni parbaj nem ugyanaz, az nem volt benne a pakliban, amikor bementek, ezert vannak lesokkolodva es erzik igazsagtalannak.

mézescsók 2015.02.11. 12:36:24

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ezt elmentem valahova, mert tőled még sosem kaptam +1-t!!!

@-pkata-: Végkifejlet: Fannit majdnem biztosra vettem. Mármint, hogy ő megy és Edináék Robinnal karöltve véghez is vihették volna. Még a büntetés nélkül is. Mondjuk nekem személy szerint jobban tetszik ez a végkifejlet.
Ha Lacin a kék: ld., mint előbb és akkor lehetett volna azzal érvelni, hogy hölgyeim, uram - tessék, tessék...
Egy Dóris változatot is nagyon el tudtam volna képzelni, mert bajom ugyan nincs vele, de Lacinak nagyon igaza volt, amikor azt fejtegette, hogy csak biodiszlet (finomabban: playmate). És Robinnal összeszövetkezve sikerülhetett volna.
Most meg már mindegy.

Nem neked, hanem úgy általában: a dzsungeles héttel kapcsolatban megjegyzem, hogy azért nem azonos fokú "rosszalkodások" voltak. Hogy valaki elcsen egy-két dolgot egy olyan játékban (ráadásul mondhatni lopott ott mindenki, nemcsak Fanni) az egy dolog. Ezzel közel nincs egy súlycsoportban, hogy Edina Zsuzsa minden kérését, parancsát, utasítását, bármilyét végig, következetesen, röhögve, pofátlanul, csak azért is negligálta, mondván: mit tud velem csinálni? Szándékosan Zsuzsa kiidegelése céljából. És műsorpercekért. Továbbá, hogy bebizonyítsa, milyen sz..r a királynő. Mindennek az eredője az a kicsinyes bosszú volt, amit jogos tulajdonának tekintett hercege miatt érzett. Csak mint másban sem, ebben sem ismerte a mértéket.

Magg. 2015.02.11. 12:37:16

@Ruadhnait: akkor még nem lehetett tudni. Ez csak Edina sunyiságát igazolja.

encek 2015.02.11. 12:38:55

@ornyim: Ha ő megy vissza, akkor képes rá, hogy visszataláljon az eredeti karakterhez, ami nem azt jelenti, hogy ő olyan őszinte tiszta szívű lenne. Nagyon jó színésznő és jó taktikus és persze gonosz. Lacit sem kedvelem, gyorsan elveszti a fejét, rendkívül önző ( mind az) arrogáns és lenézi a nőket, szintén jó taktikus, hozza az áldozat szerepet. ezzel az a baj, hogy nem illik neki. Zsu-nak jó volt. Végül is egy embernek drukkolunk és is Lacira nyomtam. :)

usim.misu 2015.02.11. 12:39:11

@másodpéldány: robinnak nem kell edina hetyegésre, főleg, ha tényleg laci fog kiesni. ez csak egy kis plusz kavarás volt robin részéről, hogy éket verjen dinkáék közé. szerintem jó húzás volt, bár lehetett volna hihetőbben is. csak az már biztos kínos lett volna robinnak is, ha túl jól sikerül a manőver, ott találja magát dinkával a nyakában, uhh.

Magg. 2015.02.11. 12:40:13

@Csak ügyesen!: kialakult egy helyzet, amit a párocska magának köszönhet.
Tán nem kellett volna megszegni a szabályt, de hát Edina azt hitte, ő bármit megtehet, hisz addig is folyton lázadozott.
Már miért kéne tekintettel lenni bárkinek is rájuk?
Fáncsi vállalta volna inkább magára a rizikót? Miért is?

Krétagarbó 2015.02.11. 12:40:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: miért, te nem írod másnak, hogy szemüveg van rajta? Már többször írod, hidd el, nem kívánok a személyeddel foglalkozni, a játék miatt vagyok itt.
Egyébként sem az elfogultságodról szólt a hozzászólásom nagyrészt, de ez is sztem benne van abban, hogy te ennyire gyűlölködőnek látsz egy játékost.
Azt sztem mindenki (még a legnagyobb Edina drukkerek is) látták, és elismerik, hogy Edina azt a hetet túltolta, ez tény. Amiben nem egyezünk, azok az okok (illetve azok megléte vagy nem léte) és a körülmények. Abben a szituációban véleményem szerint volt oka Edinának nem szeretni Zsut, hogy ez úgy jött ki belőle, ahogy, azt én érnyaltabban látom. Te azt mondod, ez nála zsigerből jött és pont. Én meg azt mondom, hogy nem ennyire egyszerű a képlet, ha vesszük az összezártságot, hogy nem tudja vki elkerülni azt, akire haragszik, hogy erre a műsorkészítők még rátolnak egy "fájt" szituációt "tematikus hét" keretében (ami sztem win-win szitu volt, de Zsu nem tudott vele élni), és a kiforratlan, tapasztalatlan személyiségüről nem is beszéljünk. Én azt gondolom, hogy ebből a játékból a körülmények miatt nem lehet megítélni, hogy valaki zsigerileg gyűlölködő természet, és ilyen és pont és tény. Pont ez a közeg az, ami mindent felnagyít: szerelmet, gyűlöletet, haragot.
És mindezzel nem felmenteni akarom Edinát, tény, hogy nem kezelte jól a helyzetet, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem minden fekete és fehér, vannak színek is a palettán.

Eszet Lenke 2015.02.11. 12:41:09

Kicsit továbbgondolva a poszt címét: ... beszűkült látóköröm kizárta, hogy a maghasadással behatóbban foglalkozzam, beszélni nem szeretek (nem is nagyon tudok, artikulálni pláne), így mutogatással kompenzálom a ki nem mondottakat - mintegy nyomatékot adva az egyébként minimálisra redukált szókincsemnek -, elzárva magam attól, hogy bármilyen, verbális képességet igénylő munkaterületen tárt karokkal várjanak. Kizárásos alapon maradt a testem, mint adottság (és szerzettség), ezért (pocok)arccal előre, meg sem álltam a pléjmétségig. :)

Ruadhnait 2015.02.11. 12:41:28

@Magg.: Szerinted sunyisag, mas szerint meg jo emberismeret kell ahhoz, hogy egy megbizhatatlan embert annak nevezzen, meg mielott pofara ejti.

Magg. 2015.02.11. 12:41:59

@Ruadhnait: de biza, hogy benne van a pakliban. Ha netán eljutottak volna a hármas döntőig, ott már mindenki egymással párbajozik, függetlenül a kapcsolatrendszertől.

Bujumburi 2015.02.11. 12:42:40

@másodpéldány: Ahogy kijön Fanni, el kell küldeni egy pszichológushoz, és egy egészen jópofa csaj lesz belőle... sajnos, ha nem csinálnak valamit a kis lelkével, akkor viszont egy borzasztóan kicsinyes, önmagával diszharmóniában élő elviselhetetlen hisztérikává válik. :( Akivel együtt dolgozni sem tudnak majd hosszútávon, bármekkora showgirl. Nagyon sajnálom ezért, valahogy rosszul sült el nála a pubertás, vagy nem tudom. Én értem, hogy mit látsz benne és igazad is van, de a rothadást ki kell kaparni a személyiségéből, mert az egészet megmérgezi előbb-utóbb. Sajnos.

dare 2015.02.11. 12:43:11

@Ruadhnait: Tények Zsuval kapcsolatban:
Edina befúrta magát a bt-be, ez volt a legrosszabb opció Zsu-nak mert barátságot színlelve folyamatosan fúrta a Daninál( ne bízz benne.. stb).
Nem hazudott se Edinának, se Daninak csak miután szembesítésre került a sor próbálta menteni magát, de lehetetlen küldetés volt az Edina cunami ellen( Danival megerősítve) és az lett amit ők akartak.(kiesett)
Nekem egyáltalán nem volt szimpatikus a Zsu, egy számító, rideg nőnek tartottam aki amikor Dani a párbaja után sírva a nyakába ugrik csak annyit reagál hogy naaa.
Na itt már én is csak néztem hogy te jó ég, miből van ez a nő, egy jégtömbből van kifaragva?
Nekem akkor lett szimpatikus amikor elkezdett évődni, kacérkodni a Lacival, láttam rajta érzéseket és nem csak ezt a páncélt( hogy Ati javaslatára vállalta fel az érzéseit azt nem tudom) de látszott rajta hogy tetszik neki a Laci és el tudná magát képzelni mellette.
Ez is fura, akkor lett nálam nyerő mikor mindenki megutálta.DDDD
Miután kiborult a bili, hogy egy nem létező párkapcsolatba belerondított meg érzésekkel játszott,(WTF) még utána is talpra állt és küzdött a bennmaradásért és ezt díjaztam is.
Mondjuk egy pár kommentelőt megnéztem volna a helyébe hogy mit csinált volna, de mindegy.
Edina és Fanni nem egy szint a Zsuzsával, neki Laci egyszer elrúgta a pöttyöst(ja és Dórinál is) és onnan már nem tud visszajönni, ezt is felhánytorgatták hogy nem ugrott a nyakába Laci bocsánatkérése után mikor kiesett, vajh miért?
Az én szemeben emberileg Fanni és Edina egy szint, mondjuk annyival jobb a Fanni hogy szórakoztat de ha kiesne nem siratnám meg.
Zsu mártírkodásáról meg annyit hogy majd vasárnap visszatérhetünk rá csak nézd végig ezt a hetet.
Ahány ember, annyi féle nézőpont, meggyőzni nem tudjuk a másikat úgyse, szóval nem lenne egyszerűbb a játékban lévőkkel foglalkozni?

Csak ügyesen! 2015.02.11. 12:43:12

@Magg.: Leírtam már a véleményemet az egészről, ezen poszt alatt, nem kezdek neki még egyszer, újdonságot nem tudok mondani, főként h felesleges is, ez nem vita, mert te is ragaszkodni fogsz az álláspontodhoz, meg én is és már unom ennyiszer leírni h mégis mi volt a bajom ezzel az egész üggyel.

Magg. 2015.02.11. 12:43:57

@Ruadhnait: jó emberismeret???
Te most viccelsz?
Te ránézel valakire, akit egy-két hete láttál meg először és már kened-vágod, hogy az illető téged pofára fog ejteni?
Ezt most te sem mondod komolyan...

Magg. 2015.02.11. 12:45:13

@Csak ügyesen!: sztem is felesleges ezen vitatkozni.
Nyilván mindketten másik műsort nézünk a tévében. :)

encek 2015.02.11. 12:45:20

@Eszet Lenke: Ebben a játékban nem a kinézet a fontos, hanem a jellem többek között. Vajon te milyen lehetsz, hogy ilyen szépen összefoglaltad a másik ember képességeit és kinézetét? :(

,, 2015.02.11. 12:46:02

@csiri bá: kivéve h Dani és Edina Zsu párbaja előtt is szövetségesek voltak, csak titokban, erre nem emlékszel? Ez azt hiszem akkor hangzott el konkrétan, amikor Robin bekerült, és rajzolgatták az erőviszonyokat Danival... Edina azért habozott mert megmondta h nem bízik teljesen Zsuban, megjegyzem jogosan, ahogy az később beigazolódott

Krétagarbó 2015.02.11. 12:49:19

@henrik_: szerinted mit csinált volna Fannika, ha véletlenül Dennisz godzilláját kívánja meg Zsu? Akkor is cukumukin lopkodta volna a mandarint. Lásd be, a kettő lány akkori helyzetét ilyen szempontból nem lehet összehasonlítani.

usim.misu 2015.02.11. 12:49:42

@encek: szerintem mókás lehet

Krétagarbó 2015.02.11. 12:50:47

@foxglove (F6): ez igaz, bár nekik talán mégis jobb lett volna a Zsu-Lacca páros, Edina profitált volna belőle, és a párocska is, játék szempontjából.

Ruadhnait 2015.02.11. 12:52:24

@Magg.: En nem tudom megmondani, hogy pofara fognak ejteni. De nem is rolam van most szo. A lenyeg: Zsut az elso pillanattol kezdve nem kedveltek ott benn, Fanni-Reni fele brigad szimplan csak gyulolte, Edina adott neki eselyt, de nem hulye, tudta, hogy nem veletelnul tartja vele mindenki az 5 lepes tavolsagot. En szemely szerint nem ismerem Zsut, nem toltottem vele heteket osszezarva, te sem. Akik meg igen, mind megutaltak inkabb elobb, mint utobb. Hogy te ebbol mit vonsz le, az a te dolgod, hogy en mit, az meg az enyem.
De mint mar itt valaki javasolta, ejtsuk a Zsu temat, mult ido. :)

csicserierika 2015.02.11. 12:54:34

@dare: érzéseket ? Dáviddal dettó így évődött. Valld be, h szívesebben kukkoltad volna mint Edinát.

usim.misu 2015.02.11. 12:54:43

@Krétagarbó: nem tudom, laci kivel lett volna jó páros, sztem kb senkivel. úgy látom, neki ez odáig van meg, hogy hogy szedje fel a csajt, de hogy után mi van, gőze sincs. dinkával is itt akadt el nála a lemez, ezért nyomja ezt a teátrális, csöpögős szöveget, amitől már hányok.

csiri bá 2015.02.11. 12:54:43

@foxglove (F6): értem, tehát, mivel "nem bízott benne teljesen", ahogy meghallotta a bétézős dolgot, azonnal rohannia kellett Rönéhez elújságolni és közösen jól kiröhögni Kiskunt... jó tattika... benyalt csontig azoknak, akik amúgy bottal sem piszkálták volna...

Eszet Lenke 2015.02.11. 12:54:59

@encek: 1.) Holt volt ebben bántó a jellemét illetően?? Az adottságait figuráztam ki, amik - valljuk
be - hagynak kívánnivalókat maguk után. 2.) Az pedig, hogy én milyen vagyok, jelen esetben irreleváns. Ő van bent, véleményezni éppen ezért lehet, pro és kontra.

,, 2015.02.11. 12:56:43

@Krétagarbó: szerintem csúnyán bekattant volna Edina, ha látja Zsut és Lacit együtt, locsolóember-sanszos lett volna a kimenetel. Mondanám, h az lett volna neki a legjobb, ha Laci nincs is a játékban, de szerintem akkor is megutálták volna a nézők valamiért (és ezzel nem azt mondom h jogosan, csak az itteni vélemények alapján így látom, ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az a baj)
Lacit nem tudom, ő tényleg nagyon más volt a "közegében" (Dóri, Zsu), viszont nekem kevésbé volt akkor szimpatikus.

2015.02.11. 12:56:46

@dare: Ezt olyannyira +1, hogy akár én is írhattam volna. A Zsus rész is. Számomra, mint volt Edina és Dani fan számára is.

Ha belegondolok, Denyál ezt csak elveszteni tudta. Biztos nyerő lehetett volna ha fenttartja a Grállovag vs. Mocsár felállást. Persze a grállovagnak kellett volna a "gyönge" nő, akit megvédhet, erre ugye Dinka nem alkalmas, mert még ha gyenge is, nem azt mutatja, vagy ha azt is mutatja nem hiteles, (Zsé meg gyenge volt, legalábbis fejben) illetve kellett volna maga a grállovag, aki meg ugye nem Denyál. De eltudta volna játszani, annyi volt a srácban. Ha már játék. Az JÁTÉK lett volna, csupa nagy betűvel.

Már megint olyanokkal foglalkozom, akik kiestek, bocs. Remélem Dinka is köztük lesz vasárnap.

encek 2015.02.11. 12:57:02

@Eszet Lenke: Persze,igazad van és képzeld még a véleményünk is egyezik. De olyan bántó volt ez a megfogalmazás, lekezelő, cinikus, szóval rossz volt olvasni, és ne haragudj, de az ilyen véleményeknél mindig eszembe jut...... vajon ki mondja?

Krétagarbó 2015.02.11. 12:58:37

@Krétagarbó: Természetesen kérdés, és nem kijelentés a második mondat.:)

usim.misu 2015.02.11. 12:59:18

@encek: eszet lenke sztem mókás ember lehet az alapján, ahogy összefoglalta dóri lehetőségeit. nem volt se szép, se elegáns, nem illik ilyet meg minden, de vicces volt és frappáns, ezt nem lehet elvitatni tőle.

Krétagarbó 2015.02.11. 13:01:23

@usim.misu: egyszer vki írta, hogy olyan, mint aki megnézett pár romantikus filmet (vmi konkrét cím is elhangzott, de arra már nem emlékszem) és betanult volna egy-két mondatot belőlük. Ez találó rá nagyon.

Eszet Lenke 2015.02.11. 13:02:53

@encek: Én.:D Képzeld el, hogy Dóri még azok közé tartozik (össz-vissz ketten vannak), akiket valamennyire el is viselek. A többieket ezért nem véleményezem. :)

,, 2015.02.11. 13:03:12

@csiri bá: uhh. Az összes többi játékos ugyanígy érzett, senkinek nem volt szimpatikus Zsuzsa, Danin kívül. Ha jól emlékszem, Fanni röné és még talán Dóri is ekézték folyamatosan, igazad van, ők nem kiröhögték, hanem minden szarnak elmondták, ez biztos jobb mert ők ilyenek.

másodpéldány 2015.02.11. 13:03:45

@-pkata-:

ja, ha reagálok arra, amit írsz inkább el se olvasod, csak felém szórsz egykét teljesen alaptalan vádat, de a válaszom már nem érdekel...

read my lips:

NEM VÉDEM MINDIG FANNI HÁTSÓJÁT, pontosan látom vele a problémákat, le is szoktam ide írni, afölött is nyilván átsiklottál, de attól mert problémásnak látom még kedvelem, és nevelhetőnek tartom...

kár hogy ne érdekel téged, miért döntött SZERINTEM robin úgy ahogy döntött...

de ezek szerint csak dobálódzni akarsz a véleményeddel, beszélgetni meg nem, nem baj kibírjuk mind a ketten,

csókolom!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:03:58

@Ruadhnait:" Edina adott neki eselyt, de nem hulye, tudta, hogy nem veletelnul tartja vele mindenki az 5 lepes tavolsagot."

Sose unjátok meg a "nem zörög a haraszt" verziót? Teljes végtelen ciklusba estetek. Én már unnám leírni. Vagy írtál valami procit, és magától beteszi? Amúgy a büdös kurvázást én nem tartom 5 lépés távolságnak, nemtom, ki hogy van vele.

,, 2015.02.11. 13:04:06

jó kommentelést

Ruadhnait 2015.02.11. 13:04:24

@Krétagarbó: Azt en is mondtam mar, es nem csak a romantikazassal kapcsolatban, hanem maskor is olyan, mintha valami idezeteket meg aranykopeseket tartalmazo kis konyvet betanult volna mielott bement. :D

Krétagarbó 2015.02.11. 13:04:33

@foxglove (F6): nem tudom, én meg valamiért úgy gondolom, hogy talán nem kapott volna akkora vérszemet, ha akkor Lacca Zsuhoz fordul. Így valóban azt érezte, hogy neki igaza ván:))

Ruadhnait 2015.02.11. 13:06:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az 5 lepes tavolsagot a bizalomra ertettem, es ezt szerintem te is tudod. :) Es mint feljebb emlitettem, szeretnek lapozni a Zsu temarol most mar, ha lehet.

ornyim 2015.02.11. 13:07:00

@Krétagarbó: most aztán nagyon egyetértek veled, minden szavaddal :D Fanni így is totál kibukott, pedig csak egy levelet olvastak fel neki, ha Dennis kellett volna Zsúnak, akkor Fanni szerintem agyonveri minimum :D

usim.misu 2015.02.11. 13:08:39

@Eszet Lenke: jáj, én azt a nyámmogást, csámcsogást nem bírom elviselni, amit dóri csinál. jó lenne, ha a leveleket sem ő olvasná fel, mert rettenetes, rossz hallgatni. tulképpen nekem az lenne a legjobb, ha ott se lenne

másodpéldány 2015.02.11. 13:08:50

@usim.misu:

hetyegés alatt játékot értek, nem igaziból kell robinnak edina, csakhogy tudjon vele "foglalkozni" és ezzel képbe (képernyőre kerüljön), szerintem se tetszik neki edina, sokkal inkább dóri... de dóri nem akart szexuális kapcsolatot a villában, okosan tette... viszont edinával jókat tud robin beszélgetni, szórakozni, ezért kell neki edina visszatérése, de egy fanni-edina párbajnál kevsébé lehetett volna biztos abban, hogy edina tér vissza...

egy laci edina párbaj esetén van sansz arra, hogy edina jöjjön vissza, legalábbis szerintem robin ezt hiszi....

dare 2015.02.11. 13:09:48

@csicserierika: Minden nőnek kell egy férfi ebbe a játékba hogy a végére érjen.
Zsu tudta ezt és mivel a végén ment be csak Dávid volt sajnos( meg maci de hát...DD).
Lacit megint nem jól ismerte, bár nem tudom, ott sokat torzított a képen Edina is Laci jellemén.
Végigvitte volna ő a játékot Lacival is, csak Laci nem állt ki mellette.
Dani meg ha nem Edinába bújik akkor ő is jó lett volna erős férfinak bástyaként de ő inkább Edinához húzott nem hagyva más lehetőséget.
Plusz nem jött be neki a Dani, de végigvihették volna ők ketten is csak jobban bíznia kellett volna Daninak Zsu-ban és nem kihagyni a szövetkezésekből.

usim.misu 2015.02.11. 13:11:08

@Ruadhnait: és idegbajos, amikor dinka nem hagyja végigmondani az egész monológot. hát én sem bírnám hallgatni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 13:11:13

@másodpéldány: nem érlek fel ésszel, kevés vagyok hozzád, tudod, biztos korlátozott vagyok felfogásilag - nem értesz meg úgy érzem, vagy nem is akarsz, ezért feleslegesnek érzem az egymással való vitát (de úgy emlékszem, ezt nem csak tőlem kaptad meg, lehet, el kéne rajta gondolkodni)

dare 2015.02.11. 13:12:27

@Spitzbauer: Ja igen, HAJRÁ LACI!!!!!
De csak a héten. DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:12:38

@Ruadhnait:" szeretnek lapozni a Zsu temarol most mar, ha lehet."

:D:D És ki tart vissza ? :D:D

Eszet Lenke 2015.02.11. 13:14:40

@usim.misu: Sokszor az az érzésem, mintha a puszta létezéshez is lusta lenne, annyira életuntnak tűnik.

másodpéldány 2015.02.11. 13:18:08

@-pkata-:

(de úgy emlékszem, ezt nem csak tőlem kaptad meg, lehet, el kéne rajta gondolkodni)

mert veled itt mindenki egyetért, ugye?

velem sokan egyetértenek, sokan meg nem, és ez így normális, pont az a tanulságos egy ilyen fórumon, hogy hányféleképpen látják az emberek...

az indulataidat viszont nem értem,

de abban viszont egyetértek, hogy nem kötelező beszélgetnünk, mert a vita az nem ez az másképpen néz ki...

dare 2015.02.11. 13:18:16

@Ruadhnait: DDDDD
Ez jó volt, engedd már el, itt van Fanni pl. D

Bujumburi 2015.02.11. 13:18:26

@usim.misu: "boldoggá foglak tennii MINDENÁRON! MINDENT megteszek érted, hogy MINDEN egyes napon mosollyal ébredj és feküdj...Érted?! Még soha... még senkit... még így... ezelőtt.. csodálatos ember vaaagy... és én megfogom mutatni neked.. befogom bizonyítani neked..."

úgy látom Romána és Tiffany volt ott a kötelező olvasmány.

ornyim 2015.02.11. 13:18:40

@usim.misu: szerintem lehet észre se vennénk, ha eltűnne.. így se sok vizet zavar :D

usim.misu 2015.02.11. 13:22:15

@Bujumburi: boldoggá teszlek, ha tetszik, ha nem. ha kell, a hajadnál fogva rángatlak oda, de boldog leszel mer' én azt mondtam :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:23:53

@Krétagarbó:" miért, te nem írod másnak, hogy szemüveg van rajta? Már többször írod, hidd el, nem kívánok a személyeddel foglalkozni, a játék miatt vagyok itt"

Azt írtam, hogy "vagy valamelyikünkön szemüveg van.." Sztd, ez ugyanaz, mint a "szemüveg van rajtad?".

Krétagarbó 2015.02.11. 13:24:19

@Bujumburi: hehehe, ez jó:) Lacca személyesen? :))) (csak vicc volt)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:26:03

@ornyim: Nekem spec. hiányozna :D Néha olyan világos meglátásai vannak, mint bent senkinek.

usim.misu 2015.02.11. 13:26:32

@csiri bá: még ha evés közben nyámmogna, az hagyján, de beszéd közben, meg csak úgy bele a vakvilágba :D

Kosztarika 2015.02.11. 13:26:42

@-pkata-: nem védem Edinát, de a többieknek mindig csak a szája járt, ő pedig tényleg bevállalta a párbajt és ráadásul Fannival szeretett volna menni, akiről nem is sejtheti, hogy mennyire "erős" kint, mert nem volt még párbajozni. ( Nem hiszem egyébként, hogy abból, vagy bármi másból meg tudnák ítélni az erőviszonyokat.) Ahogy mi sem, pedig jóval több (vagy csak hisszük!) információval rendelkezünk.

Nem szeretem ezt a szériát, mert senkivel nem tudok azonosulni, nincs számomra szerethető személy , olyan, akitől nem sajnálnám a nyereményt. (Általam) elítélendő karakter és tulajdonság, cselekedet viszont annál több. Utálom magam azért, hogy ennek ellenére nézem és jól fel is húzom magam.

másodpéldány 2015.02.11. 13:27:01

@Bujumburi:

és nem ég laci képéről le a bőr, azt hiszi a nézők ezen a gejles, szirupos hazugság szökőkúton nem látnak át?

rémes... viszont fogalmam sincs ki fog most visszamenni, hogy tényleg megelégeltél e már edinát, és visszaengedik lacit, vagy... valakik már biztos tudják, de én nem... kérdés, mit alakít a zenei hét végeredménye, ha egyáltalán alakíthat az még bármit...

encek 2015.02.11. 13:27:13

@usim.misu: Bocs, nem tudtam mire értetted, szerintem pont, hogy nem volt mókás, a stílussal nem volt baj. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 13:27:38

@másodpéldány: nem vagyok indulatos, csak te szeretnél annak látni. És valóban nem mindenki ért egyet velem, de érdekes, velük valahogy jól elbeszélgetek (pl magg)

Krétagarbó 2015.02.11. 13:28:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de ha azt jelenti, hogy rajtad van a szemüveg, akkor tkp-en ugyanazt mondjuk erről, nem?
Ne haragudj, most nem értem az érzékenységedet ebben a dologban, nem hiszem, hogy ezt ennyire fel kellene nagyítani. De ha sértésként vetted, nem annak szántam.
De érdekelne a további soraimra is a válaszod:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 13:29:19

@Ilyen vagyok: Nem kedvelem már Edinát, de ebben igazad van, ő volt az egyetlen eddig, (Deniszen kívül), aki mert is. Renit azért nem sorolom ide, mert ő el volt tévedve. EZ mondjuk nem az ő hibája, onnan bentről nehéz megmondani, kit kedvelnek, kit nem.

encek 2015.02.11. 13:29:47

@Eszet Lenke: Na, most már mókás. Ezzel én is így vagyok, mert nem lehetett észrevenni, bár, ezen a héten többször is jól alakított. Az is egy taktika, ha valaki a háttérben marad. Párszor már bejött.

usim.misu 2015.02.11. 13:29:51

@encek: micsoda? a stílusa volt mókás, a témaválasztás hagy kivetnivalót maga után, ezen nem veszünk össze :)
na megyek mozizni, begyűjtöm a napi farmaranyat, sziasztok.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:30:42

@Ilyen vagyok: " de a többieknek mindig csak a szája járt, ő pedig tényleg bevállalta a párbajt"

Azért az, hogy "bevállalta", csak félig igaz. Ő is tudja, hogy a bajt ő keverte, neki kell mennie. Nem tolhatta Lacccira.

ornyim 2015.02.11. 13:32:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az a néha az kevés :D itt szórakoztatni kell, meg polgárpukkasztani, megbotránkoztatni :D Dórikának nem nagyon megyen ez :)

encek 2015.02.11. 13:34:21

@usim.misu: Én is ezt írtam wazze! :D

Bujumburi 2015.02.11. 13:35:41

@másodpéldány: Az a durva, hogy én eltudom képzelni, hogy Laci tényleg ilyen szélsőséges, valaki írta, hogy valszeg csak abban van rutinja, hogy megbizsergesse a lányokat és a párkapcsolati dolgokban már kevésbé lehet járatos. Fura karakter az biztos, engem például éppen annyira idegesít, mint amennyire szórakoztat. Kevés ilyen van. :)

Hogy állhatnak most a Edináék.. szerintem Laci vezethet az appon, és Edinát elkezdi nyomni a csatorna ezerrel a héten. Arra is gondoltam, hogy ráparázhattak, hogy nehogy Fannival menjen Edina, nehogy valamelyik kiessen, és biztos, hogy Robinnak is ezt LAci-féle verziót tanácsolta a villanővér.

másodpéldány 2015.02.11. 13:37:21

@-pkata-:

örülök, hogy maggal jól elbeszélgetsz, és amúgy legalább írtam most már, miért írtad, hogy szerinted nem vagy kedves és ostorral állsz a munkatársak háta mögött...

további jó szórakozást, igyekszem emlékezni a jövőben, hogy ne reagáljak rád, de azért sokan vannak itt, a memóriám sem ezres már, úgyhogy nem ígérem 1000%-ra...

Kosztarika 2015.02.11. 13:37:24

@Krétagarbó: Zsu nem tudja megemészteni, hogy Lacit nem tudta az ujja köré csavarni és hogy egy kevésbé előnyös külsejű nő "legyőzte" Ezért a bosszú és gyűlölet, ami a félművelt, rosszindulatú és irigy emberek sajátja. Itt is van belőlük néhány példány.

Magg. 2015.02.11. 13:39:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Edina talán szerepelni akart. Biztos volt abban a pillanatban abban, hogy Fáncsival fog párbajozni, mint ahogy az is szent meggyőződése, hogy ellene simán visszajönne.
Meg sem hallgatta Laccát, aki hiába próbálta mondogatni neki, hogy történhet másképpen is.
Bár, amilyen gyáva nyúl Laci, olyan nagyon azért nem akarta Edinát lebeszélni a kendőről.

Nekem ez az egész azért gáz, mert ha egyszer ők egy pár (amire annyira szeretnek hivatkozni), Lacinak kellett volna hogy legyen töke és ne engedje át a kendőt.
Akkor elég nagy a valószínűsége, hogy nem egymással párbajoztak volna,

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 13:42:01

@Magg.: Szerintem akkor is együtt mennek. Nem hiszem, hogy bármelyikük bevállalta volna a rizikót.

Kosztarika 2015.02.11. 13:42:52

@henrik_: Neked attól szimpatikus Fanni, hogy a saját fürdővizébe pisil? Gratulálok - mindkettőtöknek.

Ruadhnait 2015.02.11. 13:43:43

@Magg.: Igen, nagyobb lett volna a valoszinusege, hogy nem egymassal mennek. Viszont kozben a Dori agyabol kipattant, hogy akarkire kerul a kek, tegyek a jeleket a masikra. Abban az esetben is Robinon mult volna, csak o nagyobb esellyel hasznalta volna el a dupla jelet Edina vedelmere. Ha meg nem, akkor nagyobbat bukott volna, mert hatba tamadta Edinat, akivel elvileg kozel vannak, vagy mi. Szoval, igen, sz@r dontes volt Edinanak felvenni a keket.

lukacstoncsi 2015.02.11. 13:44:42

Olvasom itt ezt az "Edina belefurakodott a bt-be" szöveget...Furakodnia nem kellett mert Danival szinte az elejétől kezdve megtalálták a közös hangot még mondták is mennyire hasonlóan gondolkodnak.Ha Zsu nem kezdi ezt a lacis dolgot nem lett volna ez a vége szerintem.Érzékeny dolog minden kapcsolat a villában ezt mindig látjuk.Egy kissebb félreértésből is voltak már elhidegülések vagy párbajra hívás.Azt leírom hogy Edináék túltolták rendesen mert megkapom hogy Edinát tolom itt megint:D
Remélem a párbajon téma lesz hogy Edina önzetlenül odaadta Lacinak a szuperját azaz beszélhetett az az apjával.Laci viszont nem viszonozta ezt Edina felé mikor zsu volt a kiválasztott.Tök mindegy mi volt az indok Lacinak ott kellett volna visszaadni azt amit kapott Edinától korábban.ÍGY FAIR!

Magg. 2015.02.11. 13:45:28

@-pkata-: csuda tudja. Lehet h Robin bevállalta volna. Végigelemezgették már a lehetőségeket, ki jön vissza, ki kivel mehet legközelebb, annak mi lehet a következménye és valóban gondolhatta úgy, hogy most vagy soha.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:45:49

@Krétagarbó:

Azon senki sem csodálkozott volna, hogy "nem szereti Kiskunt". Amit úgy nevezel, hogy "így jött ki belőle", azt nevezem én gyűlöletnek. Ő nem haragudott, hanem meg akarta semmisíteni Kiskunt.
Egyszer már írtam erről, hogy miért is tartom szemétnek Ádinkát.
Mindegyik fiatalnak ebből a bezártságból, az esetleges kiesés utáni állapotból a menekülése az otthon és a család (hallgatnak vagy beszélnek róla). Ádinai ezen a ponton ütötte Kiskunt, a hazamenetele gondolatát is keserítette (mit fog szólni a fiad stb), elbizonytalanította abban, hogy milyen jó is lesz majd a kisfiával. Pontosan, hideg fejjel ütötte meg ott, ahol az neki a legjobban fájt. Nem benti dologgal, hanem olyan információval, amit a kinti világból hozott.Ez az erdélyi gonosz, kegyetlen, gátlástalan. Nem tudom el-lirizálni a dolgot, csak így tudom érezni. És ez teljesen független attól, hogy milyen ez a Kiskun, milyen a Kazal és így tovább. Nem szerettem ezt a Kiskunt, de szó szerint átéltem vele azt a kegyetlenséget, ahogy az erdélyi bánt vele - hátában a támogatottsággal.

Magg. 2015.02.11. 13:46:25

@Ruadhnait: ezzel most egyetértek. :)

csicserierika 2015.02.11. 13:46:47

@Krétagarbó: Laca már nem lenne bent@Ilyen vagyok: igen, én is így látom, h fő mozgatórugó a női hiúsága volt. Belebukott.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 13:48:06

Nekem ezek a belenyúlások nem nyerték el a tetszésemet.

- oroszlános héten Zsuzsa nem kap tényleges hatalmat, nincs eszköze, hogy a kirótt büntetések be nem tartását szankcionálja, ezt a stáb sem teszi meg, anarchia és trónfosztás a vége.
- sulis héten Fanni kapja a lilát, mint eminens, nem számít bele a minősíthetetlen magatartása. A többiek ezt nehezményezik is. Mi nem tudjuk megítélni, hogy mennyire volt jogos a döntés, a vizsgákat szerkesztve látjuk.
- Denisz büntetése a bukás miatt - nem rakhat jelet, mások használhatják a szuperképességeit.
- Dani - a szabályoktól eltérően - felhasználhatja utólag is a szuperképességét, leveheti Laciról a lilát.

A szerelmespár párbajoztatása egymás ellen egy jó műsorszám (morálisan persze gáz) - de a módszer, ahogyan ezt kivitelezte a csatorna nálam kiverte a biztosítékot.
- a játék folyamán egyszer sem mutattak kisfilmeket a borítékba írás előtt csak most. Főleg olyat, ahol Robin-Laci konfliktusai szerepeltek.
- Fanni még a jelrakás előtt, szinte azonnal megkapta BV-s jutalmát. Szerintem ez egy hatalmas külső infó volt a lakóknak, főleg hogy ki is hangsúlyozták, hogy a nézők döntöttek. A többiek vették is az üzenetet: Fannit nagyon szerethetik kint. Még jó, hogy nem mondták ki nyíltan, el a kezekkel Fannitól.
- Ha Robin mindezek fényében még mindig nem tudta volna, hogy mi a dolga, akkor még egyszer finoman utaltak rá: Megváltoztatták a szabályokat, és Robinnak megadták a jogot, hogy ne a bejelentkezéskor, hanem akkor mondja meg, felhasználja-e a dupla jelét, amikor már mindenki más jelelt a táblánál.
- feltettek egy szavazást a nézőknek, hogy milyen büntetést kapjon Edina és Laci a szabályszegésért. De semmi infó azóta sem, hogy mi lett a vége.

malevil2050 2015.02.11. 13:49:35

@Spitzbauer: Nincs kedved még ezzel a hisztériás utálattal leállni.Csak kérdezem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:50:42

@ornyim: Nyilván sokan unják. Én például unom a két párt ( már a családi életüket) is.

Krétagarbó 2015.02.11. 13:51:02

@Ilyen vagyok: sztem ez vicc volt a részéről, irónia.

Krétagarbó 2015.02.11. 13:53:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor az álláspontok megmerevedtek ebben a kérdésben. Te így látod, én másként.

malevil2050 2015.02.11. 13:54:06

@foxglove (F6): Haggyad a fenébe,semmi értelme hiszen csúcsparaszt.

Magg. 2015.02.11. 13:55:44

@malevil2050: az lehet, hogy bent a villában is olyan utálat és gyűlölet van (szinte mindenki mindenkit megfojtana egy kanál vízben), ami óhatatlanul átszáll az itt kommentelőkre is.
Az indulatok itt is, ott is elszabadulnak.
Nehéz ám hátradőlve mosolyogni a villalakókon, főleg ha van olyan, akinek szurkolsz. :)

ornyim 2015.02.11. 13:55:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nos, őket csak vasárnapig kell nézned :) Egyébként igen, uncsi, én Lacit macsóként jobban csíptem, ez a nyáladzás már sok, nem szeretem, ha egy pasi ilyen. Hordja ő a nadrágot, igaz, Edina mellett ez elég nehéz, viszont nem megoldhatatlan :

Costanza 2015.02.11. 13:56:09

Eljen soka Fanni segge.. de viccet felreteve, imadom Fannit, remelem o nyeri, ha mar tavaly Aurelioval nyerettek a versenyt, iden mar csak azert is kijar egy olyan nonek a nyeremeny, mint egy fasztekergeto jancsibohocnak.

Mas... Dori egesz vegig szinte egyedul volt ebben a jatekban, viszont ahhoz kepest csak kb ket-haromszor jott elo belole a barlanglako osasszony; szoval ugy erzem barmennyire tuja is, de hogy ezt kibirta ott bent es nem orult meg, le a kalappal elotte.
Valamilyen szinten ertem, es igaza volt, hogy kikerte maganak, hogy hany bort akarnak meg lehuzni rola a fanni-dennisz-ek.
Ez mar a - kisujjamat nyujtom most, de a karom kell, sot alanyi jogon jar nekik a karom - nem is ertem - kategoria, es nem tetszett hogy Denniszek leszoltak a hata mogott. Ez van olyankor amikor valakibol folyamatosan csak masok toltekeznek, es neha visszavesz.
Dennis egy fingot nem szolhat, mert ha nincs bent Fanni, neki nem lett volna ilyen konnyu dolga, viszont igy a kefelessel siman atsiklott az egesz evadon. Mas helyzetben kiesett volna, mert olyan vv zsolti feeling, kb annyira eleg dennisz a "nagyobb a fustje mint a langja".

Szoval mostantol Dorinak is szurkolok. Nem tartom egy Einsteinnek, se tul kifinomultnak, de egyaltalan nem unszimpatikus (antipatikus ha igy).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:56:39

@Magg.: Azzal nem értek egyet, hogy Lacccinak kellett volna töke legyen , hogy a kendőt feltegye. Miért? Mert férfi? Amúgy Laccci tudta, hogy ők mennek ketten, mert nem számított Robin segítségére.

lukacstoncsi 2015.02.11. 13:57:00

@Tündérfalvi Anti: Örülök hogy így látod ezek nagyrésze nekem sem tetszik.És ez gondolom megint a "NÉZŐKÉRT" történik címszó alatt van eladva.

A másik hogy sokan kiakadtak hogy Edina haragszik a többiekre.az ő szempontjából jogosan mert ki akart volna a párjával párbajozni?Senki.De elmondta hogy hibáztak.A többiek most kéz kezet mos alapon el takarítják valakinek a "hulláját" de még így is lesz 1 aki visszajön.magyarul magukkal is kibasztak mert mindig lehet ez egy érv ellenük akár laci akár Edina jön vissza.Viszont a többiek csak éltek egy lehetőséggel és azt küldték ki aki közös ellenség ha így nézzük az ő szempontjaik is érthetőek bár a körítés mellé hazugság volt hogy kigy menne vagy nem menne most mert igazából mindegyik félti a seggét.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:57:47

@ornyim: Eddig inkább csak levette, mint hordta a nadrágot :D:D

2015.02.11. 13:58:02

@Bruti: Jó lett a poszt!
Én spec. már hányok ettől a bagázstól, de jó elolvasni, hogy másnak se sokkal jobb a véleménye.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 13:59:01

@Krétagarbó: nem csak látom, érzem is - ez lehet a különbség.

Magg. 2015.02.11. 13:59:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, azért mert férfi és mert ők egy pár - nem erre hivatkoznak, hogy szemétség volt kettejüket kiküldeni?
Ha pár, akkor viselkedjenek is párként, a férfi legyen férfi és ne akkora nyálas papucs, mint Lacikababa.

Kosztarika 2015.02.11. 13:59:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Kettőjük közül vállalta be, ez jogos. De a többieknél lehet látni, hogy mindig tolnak maguk előtt valakit. Még Dennis is belement volna, hogy Robin Fannira tegye a dupla jelet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 14:00:17

@Magg.: Végülis - van benne valami. Ők választották a szerepet, hát akkor szerepeljenek. Igen:)

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:02:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én az éreztem Lacin, hogy tudta, ez a párbaj kettőjüké lesz, és azért nem erőszakoskodott jobban, mert azt remélte Edina végre rájön, hogy Robinra nem számíthat. Ezt utólag többször is próbálta Edinával megbeszélni, de Edina még utólag sem képes belátni a hülyeségét.

csicserierika 2015.02.11. 14:02:34

@dare: Zsének ha kis esze van, végigtolja Dani mellett, ahogy Éva Alekkal, de ő játszani akarta a végzet asszonyát, és bekavart, az akkor már alakuló kapcsolatba. Volt még szabadgyök Ádám, Robin, de azok mellett nincs kihívás, mert szinglik voltak. Szóval a hiúságán bukott, nem jöttek be a kinti trükkök, plusz átgázolt szöv. társa érzésein. Na ezért nem volt szimpi karakter, de ahogy nyilatkozni szokott, sztem. kint sem különb.
Én ezzel lezárnám a zsú témát, mert nem aktuális, mindig Edinával kapcs-ban hozzátok fel, pedig Fanni legalább annyit ártott neki.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:04:11

@lukacstoncsi: Annyi történt, hogy a játékosok hozták a vártat és játszottak a csatorna kottájából. Majdnem más írtam, de itt nincs politika. :)

malevil2050 2015.02.11. 14:05:55

@Magg.: Áhhh,menne esz csak fel kéne tenni egy másik optikát,de úgy látom megint kezdenek elszaporodni a tuskóhopkinszék,akik ótvaros ócsárolásba öntött humorral gyalázkodnak ,1000 fokon járatva le magukat.és eszt teszik ingyééééé.És még büszkék is a tahóságukra.

Odabent azt csinálnak amit akranak,kapnak érte enni,inni és valakinek pize is lesz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 14:06:37

@Tündérfalvi Anti: Hát, azt nemtom, hogy Laccci ennyire mélyen előrelátó lett volna, bár előfordulhat.

ornyim 2015.02.11. 14:09:14

@Ilyen vagyok: Dennis egyébként a leggyávább mind közül. A "nagy szerelmét" is bármikor hátba támadná... A szája is csak akkor nagy, ha adott fél nincs jelen. Neki csak akkor van vér a pucájában, ha mutogatni kell azt :D

mézescsók 2015.02.11. 14:10:40

@Csak ügyesen!: Nem nekem írtad, de engedd meg, hogy reagáljak rá:
Mindenki pontosan érti, hogy mi a különbség a szokásos kiválasztás-kihívás és a vasárnap történtek között.
Csak tudod
- ezt a helyzetet Kisbékáék maguk idézték elő (villaszabályzat megszegése - lesz...m, hogy elolvasták-e, amióta van Vv mantrázzák, hogy elbújni nem szabad -, elhamarkodott döntés),
- a többi játékos szempontjából (feltéve, ha nyerni mentek be) ezt a labdát le kellett ütni,
- a saját hülyeségért másokat hibáztatni nem szimpatikus.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:11:19

@csicserierika: Én Zsunak szurkoltam, talán azért, mert mindenki utálta, és kicsit csodáltam benne az erőt, hogy kibírta viszonylag emberként maradva. Viszont egy pillanatig sem tartottam taktikusnak vagy okosnak. Ahhoz, hogy egy Alek-Éva formációt nyomassanak, egyiknek sem volt sem elég esze, sem elég tapasztalata.
A kinti szereplései nekem sem szimpik, sajnos a fanjai hergelik is rendesen, látom az fb oldalán. Kár, hogy Attila nem próbálta meg egy picit felkarolni és gatyába rázni. Vagy lehet, hogy megpróbálta csak reménytelennek tartja.
Abban mélységesen egyetértek, hogy Fanni legalább annyit ártott neki. Sőt.
Ha választanom kellene én inkább egy Edina típusú emberrel kerülnék szembe, mint egy Fannival. Az előbbi ellen könnyebb fellépni az életben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.11. 14:12:56

Kíváncsi vagyok, mi lesz a zenés hét nyertesének a jutalma. A múltkoriban volt az a Killer Karaoke, amit Teóék nyertek. Ott egy lila kendő volt a jutalom (amit aztán Viki szépen ki is énekelt Teó szájából... vagymi).

ornyim 2015.02.11. 14:13:20

@Tündérfalvi Anti: Sajnos Edina azt hiszi, hogy aki egyszer közel került hozzá, az bármi történjék is, közel marad. Nem is értem miből gondolta, hogy Robin mellette fog állni, mikor egyszer már kapott tőle jelet.. na meg nem igaz, hogy nem jutott eszébe az, hogy Lacit utálja...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 14:16:30

@csicserierika:

Zsének ha kis esze van - tudjuk, hogy nincs neki

ő játszani akarta a végzet asszonyát - hol láttál ilyet?

és bekavart, az akkor már alakuló kapcsolatba - semmilyen kapcsolat nem alakult, Kiskunnak volt alakuló kapcsolata Lacccival

Volt még szabadgyök Ádám, Robin, de azok mellett nincs kihívás - nem darabra ment Kiskun, hanem arra, hogy ki tetszik neki.

a hiúságán bukott - ebből semmit nem láttunk

nem jöttek be a kinti trükkök - ez így van

plusz átgázolt szöv. társa érzésein - nem volt kint az elkelt tábla Lacccin, sőt azt mondta, hogy Ádinka nem kell neki. Majd Ádinka is azt mondta, hogy szabad a pálya.

No, ezért nem volt szimpi karakte - kevés volt az érv, több a képzelőerő

sztem. kint sem különb - itt meg semmi érv, csak képzelet

:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.11. 14:16:34

@Tündérfalvi Anti: "Ahhoz, hogy egy Alek-Éva formációt nyomassanak, egyiknek sem volt sem elég esze, sem elég tapasztalata."
Arról nem is szólva, hogy mind Dani, Zsuzsa egy-egy sós citrom humorérzékével rendelkezett. :D

Magg. 2015.02.11. 14:16:36

@ornyim: most az előzetesben megint ráment Fannira. Kíváncsi leszek a kiváltó okra és arra is, most lesz-e szakítás? :)
Lehet h úgy gondolja Denisz, ő ott bent a legerősebb, úgyse meri kivinni őt senki és már nincs szüksége a bennmaradáshoz Fáncsira.
Csak azt nem értem, miért egy olyan dologgal áll elő, amit állítólag megbocsátott. Más okot nem talál lerázni a nagy szerelmét?
(az ő nagy szerelmük is számomra pont akkora kamu, mint Edináéké)

malevil2050 2015.02.11. 14:17:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egy repett cintányér vaty kettő h ne unatkozzon.

Kosztarika 2015.02.11. 14:18:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jó lenne, ha a mostani párbajról visszamenő kapná (ha kiesik a másik megörökölhetné) akkor meglátnák a bennmaradók mit főztek maguknak. Elszabadulnának az indulatok, az tuti.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 14:18:13

@Magg.: na de várjál, akkor kivel fog szexelni?

malevil2050 2015.02.11. 14:18:20

Emberek a démon má kiesett,álliccsátok a át a renceridőt me sokat késik.

Magg. 2015.02.11. 14:19:27

@-pkata-: mint láthattuk a jakuzzi mellett, megoldja ő ezt magának. :)

Krétagarbó 2015.02.11. 14:20:36

@Bujumburi: Laci még szinte gyerek, hány éves 22-23? Nem sok tapasztalata lehet párkapcsolati téren, azt mondja mindig, hogy 4 éve volt szerelmes és akkor is csalódott. Gondolom az lehetett az első, és eddig egyetlen, szóval a párkapcsolatot majd ezután fogja még tanulgatni, most még max. "hozott anyagból dolgozik". Csajozni meg azért hamarabb megtanul az ember, mint megtartani a nőt:)

Kosztarika 2015.02.11. 14:20:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mindegyikre lenne válasz, de Zsu nem ér annyit, hogy reagáljak.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:21:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez nem előrelátás. Lacinak nagy fájdalma, hogy Edina Dani kiesése után nem rá, hanem Robinra néz fel és megbízik benne. Remélte, hogy most Edina szeme felnyílik. Tévedett.

Magg. 2015.02.11. 14:21:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de Bence most mondta, nincs több lilakendő.
Fura lenne, ha mégis kapna valaki (nyilván Edina, mert ő énekel legjobban)....
Akkor ki párbajozna?

Kosztarika 2015.02.11. 14:22:21

@-pkata-: magával. eddig is volt rá számtalan (undorító) példa

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 14:23:11

@Tündérfalvi Anti: "én inkább egy Edina típusú emberrel kerülnék szembe, ellene könnyebb fellépni az életben."

Csak látnád az ilyet párttitkárnak vagy bármilyen hatalomban. Úgy vágynál Fannikára, hogy csakno. :D

másodpéldány 2015.02.11. 14:24:23

nem tudom ki megy vissza, edina vagy laci...

de ha laci, akkor az vicces lenne, hogy a vele deklaráltan párbajozni akaróknak, egy egymással folytatott előpárbajon kéne eldönteni, hogy kié a konc, ki mehet lacival párbajozni...

eddigi jelentkezők a deklaráció sorrendjében:

Dóri
Fanni
Robin...

nekik kellene megharcolni egymással a koncért, a husiért, azaz, hogy lacit kivihessék párbajra...

Bujumburi 2015.02.11. 14:24:46

@Tündérfalvi Anti: ha úgy vesszük, legalább pártatlanul igazságtalanok ;)
egyébként valóban rengeteg ilyen van... hol van pl. Dani búcsúlevele?

Kosztarika 2015.02.11. 14:24:57

@Magg.: Párbajozni akkor is kellene, de a visszatérő (vagy az örököse) köthetné fel.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:25:40

@ornyim: Mert Edina teljesen biztos volt Robinban, a többieket leszarta, tudta, hogy itt Robin a lényeg, és azt is tudta, hogy Robin Fannit sem bírja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 14:26:45

@Magg.: Reméljük, egy kint töltött éjszakát kapnak vacsorával.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:27:17

@Bujumburi: Azért Fanni látványosan értékesebb pártatlanságokat kapott.

Bujumburi 2015.02.11. 14:27:20

@Magg.: az eddigiek alapján szinte biztos, hogy nem Denis kezdte a balhét... valszeg ezzel vágott vissza Fanninak.. de majd kiderül

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 14:28:04

@Magg.: na de hát az nem olyan... vagy igen? :) jó hogy nem a dzsakuba amúgy... :D

Magg. 2015.02.11. 14:28:44

@Ilyen vagyok: de akkor hogyan fogalmazzák át Bence mondatát, hogy aki visszatér a párbajról, az már nem kap lila kendőt?
Azt mondják majd, hogy Bencus hülyeségeket beszélt? - nem hinném. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.11. 14:29:05

@malevil2050: @Ilyen vagyok: ha netán Edina nyerne a héten, akkor én úúúúúgy megnéznék egy ilyen csavart a történetben. Már csak az arcok és a gyors átrendeződések miatt. :D

@Magg.: Tudom, hogy mondták, hogy nincs több lila, de lásd fenn.. :)

Magg. 2015.02.11. 14:31:12

@-pkata-: biztosan nem olyan, de a saját farka legalább nem köpi pofán (ha elég ügyes) :DD

Kosztarika 2015.02.11. 14:31:28

@Magg.: Ebben nincs ellentmondás. A győztes párbajért nem jár már lila kendő, egy énekes hét győzelemért ettől még járhat. Egyáltalán nem biztos (bár nagyon valószínű) hogy a párbajozók egyike kapja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 14:32:05

@Magg.: Asszem Ádinkának már mindegy a halszemoptikás felvételek után :D
Csak még ő nem tuggya.

Well... 2015.02.11. 14:32:35

@Csak ügyesen!: errol a paros kikuldesrol annyit, h ha a dinka nem ugy jon vissza a nyugibol, na akkro en most felkotom a keket, ti meg mind ugyesen kivallasztjatok a fannit.... konkretan kiadta a tobbieknek, h o a fannival akar parbajozni.... na mondom, ha nem ilyen stilussal jon vissza akor talan a fannival parbajozna..... de miota bunti az, hogy aki meg lett buntetve az majd eldonti, hogy milyen foku buntetest kap.....

lassd: valakit bunosnek talall a biro a bunos meg beszol az eskudteknek, h en bevallalom a buntetest, de szeretnem, ha a hiltonba kene letolteni.....aszt mikor megis ortonbe kuldik akkor puffog, h mindenki egy szivtelen aljas szemet diszno...... komolyan ....

ornyim 2015.02.11. 14:32:53

@Tündérfalvi Anti: De Robin már tök sokszor hangoztatta, hogy Lacit meg aztán végképp nem, ezt Edinának is tudnia kellett volna, és életében először Lacit is végighallgathatta volna..

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:35:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Nekem annyi előnyöm van sokakkal szemben, hogy Edina az első pillanattól kezdve ellenszenves volt, ezért nem csalódtam benne, nem gyűlöltem meg. Talán épp azért, mert már többször összefutottam ezzel a típussal.
Fanni meg az a kategória, akitől egyszerűen borsózik a hátam. A felszínessége, az önzősége, a harsánysága, a közönségessége, a tudatos megjátszásai, a cukimukisága, amikor a hangja is olyan édibédi lesz. Brrr.

Viszont belátom, hogy a műsor szempontjából mindkét lány kell(ett). Bizonyos szempontból ők azok, akik a legjobban megdolgoztak a fődíjért. De mégis ők és Denisz az, aki nehogy már megnyerje.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:36:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, a humor kimaradt az indokaim közül is és belőlük is :)

Well... 2015.02.11. 14:37:07

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: mondottam TALAN, csak erzekeltetni akartam, h mennyire magaslorol kezzdte az egeszet.... szepen alazatosan kellett volna eloadni, de o az emberek befolyasolasarol annyit tud, h nyomulni ezerrel, addig mig be nem adjak a derekukat..... semmi noies rafineria nincs a csajban....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 14:38:26

@Bujumburi: hallgatni nem tudom, de nem lehet, hogy a fannis vita?

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:39:29

@másodpéldány: Javaslom, hogy párbajozzanak egymással és aki a három közül marad, az mehet Lacival :)

Kan Csóka 2015.02.11. 14:40:08

@mézescsók: Teljesen igazad van ! Odabenn NINCS barátság. Hiszen csak egy nyerhet!
ÉS amit NEM tilt a szabályzat az minden megengedett és meg is kell tenni! Aztán majd a szavazók (vagy a csatorna:) eldöntik, hogy melyik művelet a szimpatikusabb!
Párok ? Milyen párok ? Ki nem szarja le !

Krétagarbó 2015.02.11. 14:40:20

@Bujumburi: biztosan nem volt érdekes, nem ugatott le senkit, nem alázott meg és nem kutyázott benne senkit. csak erre tudok gondolni, hogy miért nem mutatták. (Gondolom magától is meg tudta írni, így sajnos a szerkik sem írhattak bele pár "bombának" szánt gondolatot.)
Ja, és valszeg a búcsúzáskor a képét sem köpte le senki, ezért nem is mutatták. (Azt azért nem akarták kihagyni, hogy Edina szomorú.)

malevil2050 2015.02.11. 14:40:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ha eszt a hogyvoltot olvassák,akkor bisztosan nem lesz,lásák jól el van anép esszel ami van.Mi szűk kis rétegecske várjuk és várjuk a sótborsotpaprikát,hátha eccer valami igaz csavart belenyomnak a pufánkba.Ehhez 2050 ben is itt kell majd írogatnunk.

ornyim 2015.02.11. 14:40:44

@Magg.: Az előzményeket nem mutatták, kivi leszek, hogy miből indult az egész. Amúgy ja, elég gáz dolog azt előhozni újra és újra, amit elvileg már megbeszéltek és tisztáztak. Dennis egyébként tutira biztos benne, hogy ő erős, hát meg is mondta, hogy Dóri azért barátkozik vele, mert erősnek tartja. A párbajt is úgy élte meg, hogy a két legerősebb csapott össze és így kiderült, hogy ő a the best :D annyira el van tévedve, hogy öröm lesz nézni az arcát, amikor koppan :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 14:41:55

"Azért fogyok, mert ezt álmodom, és nem kell ennem nappal" - és most is eszik közben :D rtl.hu/rtl2/valovilag/mostan-szines-kakaoscsigakrol-almodom

másodpéldány 2015.02.11. 14:43:35

@Tündérfalvi Anti:

pontosan ezt mondtam én is!

előpárbajon megmérikköznek egymással ki a legméltóbb arra, hogy kivigye a könnyű koncot... mondjuk közben ettől lehet, hogy felmegy laci értéke... ki tudja...

viszont előbb vissza kéne jönnie, és nem tudom ez sikerül e nekik...

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:43:35

@Bujumburi: Vagy azt a büntit kapta, hogy egy hétig nem nyúlhat Godzillához. :)

Magg. 2015.02.11. 14:43:52

@Ilyen vagyok: most lenne érdekes, pontosan milyen szavakat használt Bencuska.
Ha csak annyit mondott, hogy nincs több lila kendő, akkor sem a párbajról visszatérő, sem a versenyen nyertes személy sem kaphatja meg azt, ami nincs.

Krétagarbó 2015.02.11. 14:43:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ááá, ez nem segítene rajta, sőt. most gondold el, milyen gyűlölet cunami futna végig, ha lehet, még jobban utálnák, akik amúgy eddig is. A döntő neki akkor füstbe ment terv lenne...

Rémület 2015.02.11. 14:43:52

@Ilyen vagyok: Az énekes hét nem egyéni verseny. A két csapat ad elő egy-egy műsorszámot. Nem nyerheti meg Edina egyedül.

2015.02.11. 14:44:11

@Costanza: "azt hittem machokent ment be.. :D de mindegy is.. :)"

A macho, aki mindig áldozat lesz. :D Itt a vallomása: "A vallásos Laci áldozat akar lenni." Ez bejött eddig.

www.youtube.com/watch?v=X3TlCyZJnVs

Empty Bee 2015.02.11. 14:44:38

@Bujumburi: Laci romantika-felfogása vérfagyasztó.

Kosztarika 2015.02.11. 14:46:15

@Bujumburi: NE KELTSÉ PÁNIKOT!!!! :) Lehet, hogy Fannival veszett össze és megvonta tőle a p.nát.

(Azé ölég sokszor kinézett a kamerára, hogy biztosan veszi-e.)

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 14:46:33

@Magg.: Nincs több lila kendő. Semmiért. Azért volt a búcsúztatása.

Krétagarbó 2015.02.11. 14:46:46

@Bujumburi: és még sír is? ó, hát mindjárt megsajnálom.:)

Kosztarika 2015.02.11. 14:47:12

@Rémület: Attól még a legjobb hangú, vagy valamilyen cimet nyerhet. ( Ha a rtl úgy akarja :) )

Magg. 2015.02.11. 14:48:07

@Rémület: ebben viszont neked van igazad. Na de mi van, ha azt mondják, itt egy lila kendő, ők döntsék el, ki köti fel? :DDDDD
Sztem meg is ölnék egymást.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.11. 14:49:00

@Ilyen vagyok: vagy közölte a bnője, hogy ő is terhes, de eltiltja a gyereket tőle... ki tudja mán...

Magg. 2015.02.11. 14:49:51

@-pkata-: nincs szöveg a videóban, csak némi szipogás...