Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7X87 - A hangom miatt nem lettem énekes...

2015. február 11. 05:00 - Bruti

Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új tematikus hetet. Induljon hát a Zenehét!

De előtte Bencével indítunk, aki a mai műsor tiszteletére felvett egy szemüveget. Saját érdekében remélem, hogy csak divatmajom és még nincs rá szüksége. Nem mintha rosszul állna neki, de hát Bencének mi áll rosszul? Talán a majmolás, de azt meg kezdi kinőni. No, de ne pocsékoljuk rá a betűket, nézzük inkább a lényeget. Előkerül az applikáció, benne a szavazással. Ha őszinte/gec* akarok lenni, ennél viccesebb képet még nem láttam a hogyvoltok történetében.

b1.jpg

(A PÁR-BAJ)

Nehéz feladat előtt állnak a cickányok, ugyanis mindenkinek el kell dönteni, melyik párbajozó mögé áll. A lakók olyan képet vágnak, mint akiknek ebolás fogóval húzzák a fogukat, de mese nincs, dönteniük kell. Kócos kijelenti, hogy mindkettőt utálja, mint a szart, de Lacit választja, mert ha visszajön, akkor megy vele párbajra. PVC úgyszintén, ő is Nyálassal szeretné megmérettetni magát. Robin is örült volna egy Lacis párbajnak, de sajnos, most nem ő megy, aztán Ms. Erély mögé áll. A csajom itt jegyezte meg, hogy „a világon nincs annyi párbaj, amennyire ezek kivinnék a nyomorultat”. Komisz némi okoskodás után Ádinát választja, aki viszont nem kér belőlük és semleges pozíciót adna mindkét segítőjének. A Nyálas dettó, majd még le is gyávázza Kazalt. Értitek Laci, Fannit! Az a srác, aki mikor érezte, hogy baj van és magára rakta a lila kendőt, meg a srác, aki hagyta, hogy Ádina feltegye helyette a kéket. A két sértett bevonul a hálóba és ott durrognak tovább, a többiek meg kint. Kazal van legjobban kiakadva, ennek hangot is ad a riportban: "Ádina sokkal idegesítőbb, mint Nyálas, viszont Nyálas meg gonoszabb, szóval zsák a foltját." Nyálas másképpen gondolja. Szerinte "undorító szar ember az összes, mert volt képük kiküldeni egy PÁRT, és most derült ki, hogy ki az, aki ilyen gusztustalanabb módon akar pénzhez jutni."

„Há’ kik ezek a gerinctelen emberek?!?”

Tudom, objektívnek kellene maradnom, de erre csak azt tudom mondani, hogy: EZ HÜLYE.

b2.jpg

(Metakommunikáció a villában)

Reggel a PÁR folytatja a kínlódást:
- Nyálas: a két lány ki van pirulva.
- Ádina: Boldogok, mert utálnak minket, mint a szart.
- Nyálas: Hát az biztos, hogy egyikük se nyerhet.
- Ádina: De azt nem tudjuk előre, ember!
- Nyálas: Te hallottad, mit mondtam? Egyikük se nyer-het! Ez feltételes módban van!
- Bruti: Mi a f*sz van?!?
Viszont Robinnak tök jó meglátásai vannak, kár hogy az első két hónapban rejtőzködő életmódot folytatott, és még a szaunába se kellett hozzá elbújnia. Most PVC-vel beszélget és ő se érti a PÁR reakcióját.

„Akkor mi megyünk mindig párbajra, mert nem bolygatjuk meg a párokat?”

Később Komisz nyugtatja, hogy jól döntött, sőt! Ha Nyálassal volt baja, akkor mit emészti itt magát. Pont jó helyen lesz kint. Aztán önelégülten megállapítják, hogy ez már történelem és az övék egy különleges széria. El kell keserítselek benneteket srácok: hát nem az.

b3.jpg

(Robin végre előbújt a növényzetből)

És jön a lényeg. Mától nincs lila kendő, ami ugye kissé megkavarja a moslékot. Ünnepélyes lilakendőtlenítő ceremónia kezdődik az udvaron. Mindenki elköszönhet tőle, majd léggömbökön szélnek eresztik. PVC búcsúzik először, bár sok dolguk nem akadt egymással. Pöcök szerint a kendő szerette, ha a bimbójához ér, Komisz meg az utolsó viselője volt. Ádina csak kácsingózott utána, de sose kapta meg, majd a végén Robin is elköszön tőle. Egyedül Nyálas vágja a flegma pofákat, majd kijelenti: „Én leszarom.” Mire Robin: „Pedig rajtad volt legtöbbet.” De szép találat! Nyálas még megpróbál felállni a földről és vagdalkozik: „Mindenki a saját picsáját menti”. Ezt meg Kazal üti le: „Miért, a tiedet mentsük?" Tusé! Elengedik a kendőt és a PÁR bevonul a hálóba és ott jajveszékelnek tovább. De már nekem kínos, még jó, hogy Robin kimondja a lényeget: A kinti életben se más viszi el helyetted a balhét. Aztán magában még biztos hozzáteszi: adott esetben.

b4.jpg

(Rohadjon meg az összes befőttetek)

No, de jöjjön a Zenehét. Két csodálatos művészt dobnak be a villába. Gáspár Lacit, akiről elmondhatjuk, hogy tényleg benne van az iksz boogie, meg VV Young Rácz-G Bélát, akinek zenei munkásságát fedje inkább jótékony homály. A gyors ismerkedés után helyrerakják a PÁRT. Ez itten kérem szépen nem páros verseny, tessék már végre beemelni. De nézzük a zenei hét lényegét. Két csapat két dalt fog elkészíteni, a nézők meg majd szavaznak, hogy melyik a szar és melyik a szarabb. Indul a casting: Nyálas kezdi egy Dopeman számmal, küldi édesanyjának és mindenkinek aki szereti. Nekem mindig vicces, mikor valaki a rapből csak a mutogatást tudja megtanulni. Hát Nyálas produkciója is ilyen, az ének részről, meg inkább most ne ejtsünk szót. Következő versenyző PVC Woman, aki kezet rázhatna Nyálassal, már ami a teljesítményt illeti. A nap mondata az övé:

A hangom miatt nem lettem énekes...

Aztán jön Ádina, akiről azért már sejtettük, hogy egész jól énekel. Szépen hozta is a kesergőt, lehet érdemes lenne neki ezzel foglalkoznia... persze szigorúan csak odahaza. Meg is kapja a dicséreteket, Robin el is érzékenyül. Hihetetlen, de Nyálas még itt is be tud szólni: És ti együtt küldtök ki minket! WTF!

b5.jpg

(Ilyet is tudsz tesókám?)

Robin a következő, egyből három dallal is készült, de végül csak egy Fekete vonatot énekel. Bár ne tette volna, már kezdtem megkedvelni ezt a maflát! Kazal átöltözött a produkcióhoz és kijelenti, hogy utálja a funky-t. Pont Gáspárnak. Ezért nem kap jó pontot, de aztán kiderül, hogy azt se tudja, mi az a funky. Végül vartyog valamit angolul, biztos az én hiányosságom, de nem ismertem fel. Az utolsó Komisz, aki elég ügyesen rappel, bár tudjuk, hogy megégette már magát ebben a műfajban. A két mentor végül kialakította a csapatokat. Gáspár Laci kapja: Ádinát, PVC-t és Robint, a többi Pavarotti meg megy VV Young Rácz-G Bélához, oszt’ lehet vonyítani!

 

Címkék: vv7 dsns
1738 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LUCIO 2015.02.12. 03:27:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A mai összefoglaló 2. részében 3:51 nél Edina metakommunikációja hatalmas: azt mondja. ha gerincesek lettetek volna,nem hagytátok volna,hogy ez létre jöjjön....és közben folyamatosan önmagára mutat :)))
Az elején bevallom ő volt nekem a legszimpatikusabb,de nagyon hamar rájöttem,hogy az Őszinte kislány álarc mögött egy akarnok törpediktátor rejtezik,aki bárkin átgázol a nyereményért. "Sajnos" nem tudom élvezni a "játékát" Átüt a mázon a valóság. Borzasztóan irritáló a viselkedése,a folyamatos okoskodása, a lenéző hanghordozása....stb. Nem az embert ,hanem a viselkedését bírálom. Nem gyűlölöm,de néha olyan indulatokat hoz fel ,hogy meglepődöm magamon:)))) Szeretem a tényszerű stílust,amit képviselsz,érvek-ellenérvek,logika stb. de látom,hogy néha nálad is leugrik az ékszíj,amit egyáltalán nem csodálok olykor :))

Well... 2015.02.12. 03:28:18

@LUCIO: probalkoztunk mar tobben is, akarod hallani amit hallani fox ?
a: a fanni jobban hazudik
b: a denis jobban erdekbol szexel
c: blablabla....

mondasz amit akarsz, lacc amit lacc...qrvara nem tudod megertetni veluk..... mondjuk a microgesztusokhoz nagyon kell figyelj, itt meg sokan nem latunk annyira.... meg az ardekelne komolyan, hogy szerinted zakkant vagy csak kicsit defektes ??

LUCIO 2015.02.12. 03:38:30

@Well...: Nekem egy komoly mentális gondokkal küzdő ember benyomását kelti, persze akkorát kompenzál,mint Fanni :) Képernyőfotóval kifotóztam egy csokorra valót az ŐSZINTE EDINÁBÓL :) ha rájövök,hogyan tudom itt megosztani bizisten megteszem . érdemes megnézni !

Well... 2015.02.12. 03:44:11

ja itt mindenki mentalis problemakkal kuzd, aze jarunk ide, eszt man lefektettuk :o)

szerinted lehet kozveszelyes ? csak aze kerdem, h kitudjam tojozni, h a retek melyiket akarja kiemelni....az a rogeszmem, h ez egy csinalt parbaj, mert valamelyikojuknel elszakadt a cerna....

LUCIO 2015.02.12. 03:55:53

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-parbajozo-szerelmesek-voltak-a-kommentszerda-vendegei

Edina megkérte Lacit,hogy bízzon a Robinban, Laci végig próbálta mondani a mondatait,hogy:- nem,nem bízom benne,de a lelki terror győzött, mégpedig úgy,hogy az egészből Edina jött ki győztesen és Robin lett a "gerinctelen ,gyáva...blablabla. Mivel tudjuk,hogy Neki mmkk igaza van ,csakis mások lehetnek a felelősek a kialakult helyzetért. Na de majd lesz nemulass,egyenként kicsinálja őket a bosszúszomjtól és "szerelemtől" elvakult fiú, vagy Edina,mert ő nem élné túl,ha nem ő jönne vissza a párbajról:))) Hisz rengeteg " munkája van benne,hogy itt van. Igaz gyomor kell hozzá....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 03:59:49

@LUCIO: Jó volt ez az elemzés. A leírtak alapján visszanéztem, most már tudatosan is láttam azt, amire csak ráéreztem egyébként, azaz a hazug, ellentmondásos viselkedésére. Általában rájövök, ha hazudnak nekem, és bizsereg a könyököm :D Nála is bizsereg, mikor a kamu agit-prop dumát nyomja.
Az igaz, hogy néha kicsit eldobom a kanalat, de többnyire olyankor, ha valaki nem érvekkel jön, hanem maszatol. Illetve a "nem zörög a haraszt"-tól.
Egyébként ma, ahogy Robint támadta, az kiakasztott. A stílusa, meg a hibás érvelése. Számomra az is érthetetlen, hogy a lakók nem tudnak rávilágítani nála az alapvető érvelési hibákra.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 04:02:45

@Well...: Akkor most ki van a rács másik oldalán? Mert ez általában ugye, csak filozófiai kérdés:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 04:16:37

@LUCIO: Érdekes volt, hogy Ádinka azt mondta, hogy neki mennyire fontos Laccci, hanem azt, hogy Ő mennyire fontos Lacccinak. Ez nem egy szerelmes nő nyilatkozata.

Well... 2015.02.12. 04:19:55

attol a csajtol a masodik kepen en mar megijedtem parszor... piszok szerencseje, vanm hogy nem a kozepkorban el....mar megsutottek volna :o))

LUCIO 2015.02.12. 04:22:00

1. kép mielőtt megcsókolta:szem lecsuk,száj beharap (vajon kit képzelt oda?)
2. kép Beszélgetés Robinnal: ha fannival kell párbajoznom ,boldogan megyek,ha Lacival....Mégyék!! és hozzá ez az arccccc . Undor és megvetés.
3. kép Ki itt az áldozat???? Laci (nem,mert Robin Fannira fogja rakni értsd meg!!!) Edina megmondta. De az arca megint mindent visz!! :) Amikor valamit nagyon bizonygat (kamuzik,vagy előre tudta,akkor jön a szemlehúnyás ajakbeharapással kombinálva.

LUCIO 2015.02.12. 04:23:05

@Well...: Abszolúte :)) átsüt a jelleme

LUCIO 2015.02.12. 04:28:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az elején én sem tudtam ,hogy mi zavar,csak valami nem stimmelt vele,aztán elővettem a Lie to me -t és rögtön kitisztult a kép:))) A Dóri is lebukott,amikor azt mondta:- Denis nem kért piát tőle... majd szem lehuny,ajak beharap ( egyetemes úgy látszik, ha zavarban van valaki)
kepfeltoltes.hu/view/150212/ScreenHunter_787_Feb._10_00.50_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

LUCIO 2015.02.12. 04:31:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a párom is azt mondta: - félelmetes :) ez a gyűlölködő tekintete a kis"tiszta szívűnek"

LUCIO 2015.02.12. 04:37:42

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-parbajozo-szerelmesek-voltak-a-kommentszerda-vendegei

4:29 nél Edina bal válla enyhén felhúzódik,amikor azt mondja : a szaunás dolognál mindketten benne voltunk,egyikünk sem.....mondatnál,amikor a mindketten szót kimondja enyhén felrántja a vállát,majd ismét: ez azt jelenti,hogy ő maga sem hiszi el,amit mond,kételkedik. Tizedmásodpercek,de nagyon beszédesek a mikrogesztusok.

Well... 2015.02.12. 04:47:25

@LUCIO: sok kitartast kivanok neked ahoz ez ekezeshez amit ezekert a hsz-ekert kapni fox holnap :o))

LUCIO 2015.02.12. 04:50:54

Ugyanitt Laci Edináról: Edina egy olyan gyönyörű nő,hogy hihetetlen 4:37....és bal kéz az ölben, vállból megrándul ( valóban nem hiszi el)?? Eddig nem Edina szerepelt Laci szótárában a gyönyörű nő kifejezésnél.Vajon megváltoztak az érzései?

7:00 nál a szaunás éjszaka feltöltötte Lacit. a feltöltött szónál az arca:
kepfeltoltes.hu/view/150212/ScreenHunter_868_Feb._12_04.47_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

LUCIO 2015.02.12. 04:52:51

@Well...: Köszi:) Sejtem,de igázáám ván!! :)

Well... 2015.02.12. 04:56:19

@LUCIO: en ezt konkretan tudom...meg vannak mag paran ezen a racsanak ezzen oldalan, de mint tudjuk az igazsag odaatvan ;o))

LUCIO 2015.02.12. 05:11:04

a mai utolsó :
a szaunázós közösülés nem volt számunkra,egyértelműen eltervezett dolog...majd a szem lecsukódik és keze indul az orrához. ( szájőrzés kifinomult változata- hazudik) lásd: nonverbális kommunikáció
pszichologin.blog.hu/2010/09/30/hogyan_ismerjuk_fel_a_hazugsagot_a_pszichologus_valaszol
kepfeltoltes.hu/view/150212/ScreenHunter_868_Feb._12_04.55_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

LUCIO 2015.02.12. 05:21:33

@Well...: Azért bevallom ,a lelki békém fontosabb,mint,hogy igazam van-e valaki szerint :),főleg ha kettős mércével méri az illető. :))
Amúgy meg egyetértek mindennel,amit írtál. Nem baj ha mások másképp látják,de az,hogy "Vajon hogyan szól egy tenyér " kommentelő társunk többszöri kérésére sem tudnak Edináról helytálló ,nem másokhoz képest pozitívumot ,hitelt érdemlően felmutatni,na az azért sokat mondó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.12. 06:04:15

@LUCIO: de azt miért nem értitek meg, h én nem is akarok jót mondani, pl? Nem ismerem Edinát, se a többit. Egy ilyen műsorból nem is fogom. H a francba alkossak véleményt így vkiről, meg egyáltalán minek? Speciel látok egy órát sem egy játékosról, az alapján hogy jön bki is, h mint embert megítélje? Segítek :sehogy.

Jó karakter? Jó. Kell a játékba? Kell. Akkor ezen nem kell többet agyalni. Sztem.

Szoba kilátással 2015.02.12. 07:56:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem kell megítélni el lehet ítélni nem őt hanem a cselekedeteit. Jó karakter? -nem, suttyó, idegesítő megnyilvánulásaival, valóban buta játékával kifejezetten nem az - tegnap is ahogy nekitámadtak robinnak, mert olyan buta hogy nem fogja fel hogy csak ők a hibásak és ahelyett,hogy örülne, hogy nem vágták ki mindkettőjüket egyszerre, mert a játék alapelvét szegték meg és azzal a céllal hogy ne lássák a kamerák őket

encek 2015.02.12. 08:23:43

@LUCIO:+10000 Tudtám, hogy igázám ván!!!. Végre valaki, aki meg is tudja fogalmazni azt az ellenérzést, ami sokunkban van Dinka iránt. Gratulálok, szép munka volt. Sajnos kevesekhez jut el.

Ditti82 2015.02.12. 08:34:17

@Well...: Ezt én is megfigyeltem még a bünti előtt. Mondjuk most nem a klasszik kihívó-kihívott felállás van, lehet borul a papírforma.

lukacstoncsi 2015.02.12. 08:40:21

Jó reggelt!

Érdekes volt tegnap a Dennis-Dóri féle beszélgetés.Azért Dennis is bármennyire letetvedékezte Dórit és érdekembernek tartja, mégiscsak dumál vele.Jól látják Fannit.Tényleg mindig kreál valami balhét de van hogy csak úgy fejezi be a mondatot hogy besértődik feleslegesen vagy kamuból.A másik erre persze úgy reagál hogy nem érti és megbeszélné.Jó taktika Dennissel mert az egy pincsi.Sajnos eddig sem ő volt a kapcsolat irányítója hanem a Martonvásár szépe.Dóri szerintem Dennist kedveli viszont az meg annyira nem.Dóri többször állt ki Dennis mellet mint az ő mellette.

Kosztarika 2015.02.12. 08:41:06

Jó reggelt!

Hogy ez milyen undorító. Megértem, hogy nem szeretitek Edinát (vagy bárki mást!) de az, hogy valaki órákat töltsön képek kikockázásával, értékelésével, hogy a gyűlöletét egy ismeretlen ember felé (még egyszer hangsúlyozom: legyen az bárki) igazolhassa: na az már beteges. Halkan jegyzem meg, ilyen elkapott pillanatokat bármelyikünkről lehet késziteni, de nem is ez a lényeg.
Miért nem lehet "normálisan" viselkedni? Miért nem lehet úgy beszélni, hogy x, y vagy z nem szimpatikus, vagy g milyen hülyeséget, esetleg vicces dolgot csinált.
Neeem, egyesekben annyi rosszindulat, frusztráció és gyűlőlet van, hogy az már ijesztő. Idejönnek és rázúdítják sosem látott emberekre azt, ami tulajdonképpen bennük van és a reakciójuk csak tükör saját magukról, ezért háborognak annyira.

Mielőtt nekem esnétek: ez NEM Edináról szól, hanem egy félelmetes jelenségről, hogy mennyit képesek melózni többen is azért, hogy gyűlölködhessenek. Ez annyira szomorú és sajnos annyira jellemző.

Ditti82 2015.02.12. 08:45:35

@Ilyen vagyok: Engem pl. Fáncsitól kiráz a hideg, de nem lennék képes több bekezdésen át elemezgetni, hogy miért is gondolom róla azt, amit. De az emberek már csak ilyenek.

Bujumburi 2015.02.12. 08:48:46

@LUCIO: ez érdekes, nekem tetszenek az ilyen elemzések, én is ezt nyomom, ezért nézem.. a többiekről is írhatnál. :) - igaz, szerintem mindegyikőjük defektes, önmagát ámító emberke.

lukacstoncsi 2015.02.12. 08:49:10

@Ilyen vagyok: Én sem gondolom hogy ennyire részletesen kéne belemenni mert eleve van egy elfogultság irányába.Én is hajlamos vagyok sokszor kicsit ekézni embereket ez tény viszont mindenkiben van valami pozitívum nem csak negatívum.Meg is mutatják.a csatorna persze hajlom sokszor ráerősíteni valakire hogy csak azt mutatják ami nekik jó.nehogy azt higgye bárki is hogy 0-24 ben megy itt az acsarkodás.Nm is bírnák.Szerintem majd mindenki felvett egy szerepet kivár nem foglal állást feszkót gerjeszt stb stb.Ahogy a saját érdekei diktálják.Lehet azt mondani valakire hogy őszinte mert állandóan az ő hangját halljuk hogy mindenkinek beolvas.És?akkor mi van?maga alatt vágja a fát mer nem tud csendeben maradni amikor kéne mondjuk.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.12. 08:50:23

Nah, én tegnap este elmentem aludni. Vki elmondja 5 mondatban, mi volt? Gondolom, 5-be belefér...

lukacstoncsi 2015.02.12. 08:52:03

Ez egy taktikai játék is.Hogy kire hogy hatnak dolgok vagy más cselekedetei vagy mit érez árulásnak stb és ezután ő hogy dönt vagy viselkedik azt ő tudja.Nem biztos hogy a legjobb döntéseit hozza, sőt de hogy is tudná hisz egyszerüen nincs egy külső kontroll a benntiek is ugyanazt a gittet rágják.

Ditti82 2015.02.12. 08:52:43

@-pkata-: Itt mélyelemzés volt Edináról. Ott passzolok. :D

Bujumburi 2015.02.12. 08:53:05

@Ditti82: szegény csajszi, gondolom akkor ezért nem lett ebből a videoüzenetes szavazásból semmi, amit tuti, hogy Denis nyert Jenivel.

Kosztarika 2015.02.12. 08:57:16

@-pkata-: Felkészülés a párbajra. Laci Fannival és Dórival. Teljes apátia, csak ült, míg a csajok valami negatívumot próbáltak kicsikarni belőle Edináról.
A másik oldalon Dennis és Robin Edinával. Utóbbi kettő csúnyán összeugrott. Kb ennyi.

lukacstoncsi 2015.02.12. 08:57:23

@Ditti82: Köszi a linket érdekes volt.Ez nem Dennis a komisz hanem Dennis a gerinctelen.

Bujumburi 2015.02.12. 08:57:25

@lukacstoncsi: Szerintem is érdekes... meg az is, hogy Dóri eddig mindig próbált kívülálló maradni közöttük, bár mindig neki és Macinak tolták a nyomort, amikor összevesztek. (Maci is próbált kívülálló maradni.) És ahelyett, hogy értékelték volna, pedig elég nehéz szituba hozták ezzel Dórit és anno Macit is, valahogy még rájuk húzták mindig az "én nem bízom benne" szöveget. Lassan Dóri is belefárad és ezért volt most már neki is "véleménye". Nem érzem, hogy különösebben kibeszélte volna Fannit, de a csatorna valahogy mégis így tálalta, ill. Lilu.

Kosztarika 2015.02.12. 08:58:33

@Bujumburi: az nem fog menni, mert az ilyen 'vak" gyűlölet csak egy emberre vetül ki, mintha a többi ott sem lenne.

lukacstoncsi 2015.02.12. 09:01:18

@Ilyen vagyok: Érdekes volt ezt nézni mennyire parttalan az egész.Edina tényleg nem tudom miért nem lát vagy nem akar látni.Azt megértem hogy dühös Robinra mert kamuból legalább Fannira dobhatta volna így is Laci megy ki.Mert Dennis tuti nem a Fanniját bassza ki párbajozni.De mindenki tépi a száját és senki nem menne ki ez meg most kapóra jött.

Szoba kilátással 2015.02.12. 09:02:17

@Ilyen vagyok: te is beteg vagy..ha valaki a műsor okán elemezgetni akar hadd tegye nem olvastam végig, de nem fröcsögött - veled ellentétben -. Éppen az a célja ezeknek a műsoroknak hogy aki nézi az mások viselkedését - adott fura helyzetekben kukkolhassa, véleményt alkosson és hangsúlyozom a cselekedetekrol - amiből lehet következtetni valamennyire a személyiségre is, de torzít az abszurd helyzet

Kosztarika 2015.02.12. 09:03:52

@-pkata-: Ja, lemaradt: Dennis és Dóri együtt ekézte Fannit.

lukacstoncsi 2015.02.12. 09:04:08

@Bujumburi: Dórinak is megvan a mélyebb vélemény róluk szerintem de nem akarja előadni.

másodpéldány 2015.02.12. 09:08:02

19:40 -kor mit mond edina az éjszakai onlányon?

többször is meghallgattam, de nem tudom eldönteni:

"nem gondoljátok, hogy fanni nagyon népszerűtlen?"

vagy

"nem gondoljátok, hogy fanni nagyon népszerű lehet?"

www.dailymotion.com/video/x2gzggl_150211_people

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.12. 09:08:16

@LUCIO: irigyellek, hogy van/volt időd és energiád egy számodra ismeretlenül is ellenszenves, az életedet semmilyen mértékben nem befolyásoló tényezőcskéről, egy valóvilágjátékosról(!) ilyen kimerítő, percekre bontott elemzést írni a hidroglóbusz tetején ücsörögve, poppolódban a bölcsek kövével. :D

járaszám 2015.02.12. 09:08:50

@LUCIO:
Én is köszönöm az elemzést,érdekes volt. Bujumburi már írta,de megismétlem,a többiekről is szívesen olvasnék:)

Bujumburi 2015.02.12. 09:12:45

@Ilyen vagyok: Érdekes, én nem vak gyűlöletet érzek, mert én is szeretem elmulatni az időt emberek elemezgetéseivel, mondjuk az tény, hogy ennyire aprólékosan nem szoktam belemenni. :) De Edinán kívül Fanni, Laci, Dóri, Zsu, sőt Dani is mind jó kis alapanyagok az ilyesmi elemezgetésekhez. Robin nekem kicsit kevésbé megfejthető, de vele is van valami fura (ahogy minden bentlakóval). Jeni meglepően higgadt kommentje alapján egyébként megkockáztatom, hogy a végén kiderül, Denis a legnagyobb színész közöttük.

Kosztarika 2015.02.12. 09:14:40

@Szoba kilátással: Nem fröcsögtem, hisz általánosságban írtam, nem egy emberre vetítve. Persze mindenki elmondhatja a véleményét., én is. Nekem ez volt és tartom.

lukacstoncsi 2015.02.12. 09:15:56

@Bujumburi: Dennis már lebukott ezzel a beszavazóján.És még annyira hülye volt hogy ezzel hencegett benn.Ki ne használná fel ellene ezt?Mert simán megteheti mert ez már a játékához kötődik.Gyenge színész de próbálkozik...Oscart nem fog kani:D

Kosztarika 2015.02.12. 09:16:13

@Szoba kilátással: ja és nem vagyok beteg, köszönöm jól vagyok, bár a vérnyomásom felmegy néha az emberi butaság láttán.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.12. 09:19:58

@Ilyen vagyok: Lacitól kb. ezt vártam. Ugyanez volt Zsunál is.

Szoba kilátással 2015.02.12. 09:32:45

@Ilyen vagyok: volt abban személyeskedés is a kepkockazonak. És általánosságban beszélve is lehet fröcsögni
és örülök hogy egyet értünk mindenki elmondhatja a véleményét
A vérnyomásodra pedig ügyelj akkor..;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.12. 09:43:25

Az kiderült miért hüppögött a Dennis?

,, 2015.02.12. 09:48:49

@LUCIO: nem akartam már kommentelni a héten, de ez ám a WTF, apukám. Nemcsak hogy visszanézted (többször?) de kikockáztad, kijegyzetelted, és még a Lie to Met is újranézted, csak hogy bizonyítsd h igázád vááán. Egy olyan karakterről, akivel vszínű az életben nem találkoztál, csak tévén keresztül láttad.
Ami engem zavar h "tudományos" alapokkal próbálod igazolni az ellenszenvedet, amit szintén egy sorozatból szedtél nagyrészt, ha jól értettem. Ha ez a munkád (CIA? FBI? TEK?) és diplomád van erről, megkövetlek. Volt itt hasonló kísérlet tavaly is, amikor egy dilettáns netről meg nők lapjából kiszedegetett pszicholóigiai cikkekkel akarta elemezni a játékosokat. Azért zavar, mert nem szerizem a kontárokat. A szakembereket, őket szerizem.
A másik zavaró dolog az h kicsit (nagyon) ijesztőnek tartalak. Ha egy ismeretlen játékos ezt váltja ki belőled, mit kaphat egy IRL ember? Ne haragudj, de szinte látom ahogy követsz vkit és fotózod meg jegyzetfüzetbe írogatsz h mikor mit csinál éppen és kivel. A többit el sem merem képzelni. De egy jó tanács: ha még nem kezdted el nézni a Dextert, SSKK ne kezd el:)

Ditti82 2015.02.12. 09:52:44

@-pkata-: Passzolok, kutyát sétáltattam a második felesben. :D

másodpéldány 2015.02.12. 09:54:28

@LUCIO:

szia LUCIO, mgnéznéd nekem ezt a részt az éjszakai onlányon, mert vagy süket vagyok hozzá, vagy tényleg pont a fordítottját mondja edina, mit amire következtetni lehetne abból, ami megfigyelt:

19:40 -kor mit mond edina az éjszakai onlányon?

többször is meghallgattam, de nem tudom eldönteni:

"nem gondoljátok, hogy fanni nagyon népszerűtlen?"

vagy

"nem gondoljátok, hogy fanni nagyon népszerű lehet?" vagy valami mást?

www.dailymotion.com/video/x2gzggl_150211_people

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.12. 10:05:12

@másodpéldány: "Én tudod min gondolkodtam egyébként? Hogy nem gondoljátok, hogy Fanni nagyon népszerű kinn?" - ezt mondja.

másodpéldány 2015.02.12. 10:29:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

akkor ezek szerint valahogy keverem a k-kat meg a t-ket...

ez a fenti a logikus megoldás, de mégis a másikat hallottam.... azért csodálkoztam, hogy ha sokan foglalkoznak vele, akkor miért gondolja, hogy népszerűtlen...

ez nem változtat azon, hogy a stábnak mégiscsak edinát áll érdekében visszahozni, mert akkor robin története bonyolódhat vele tovább...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.12. 10:38:07

@másodpéldány: ha sima hangszórón hallgatod, lehet, hogy torzít, eléggé sustorog az egész és több másodperccel el is van csúszva a hang, de fülhallgatóval tisztán érthető.

Én már tényleg nem tudom, hogy az rtl kit akar visszahozni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 12:19:01

@Ditti82: Nekem az tűnt fel a szövegben, hogy sosem beszél egyes szám első személyben, hanem mindig "mi" vagy a "családom".

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 12:24:46

@Ilyen vagyok: "Miért nem lehet "normálisan" viselkedni? Miért nem lehet úgy beszélni, hogy x, y vagy z nem szimpatikus, ..."

Szerintem arról van szó, hogy az alaphangot Ádinka adta meg a kommentelőknek. Olyan stílusban megy az ekézés, ahogyan azt ő csinálta annak idején. Annyi jóindulat van a hozzászólókban, amennyi benne volt. Felső cén kezdett, és most már nagyon magas a hangfekvés. Amilyen a mosdó, olyan törülköző. Aki szelet vet, vihart arat. És így tovább.

Kosztarika 2015.02.12. 12:29:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez igaz is lehetne, DE

"amilyen a mosdó, olyan a törölköző?" nem Edinával vitatkoznak egyesek, hanem egymással. Ha Edina bunkó, akkor aki szidja, annak is kell le kell aljasodni lenni? Vagy aki védi, az is feltétlenül bunkó?
Vannak Edinában és a többieknek nagyon-nagyon ellenszenves tulajdonságok, mégsem jutna eszembe ezért - főleg úgy, hogy csak annyit látok belőle, amennyit láttatni akarnak - földbe döngölni senkit. Még az itt kommentelőket se, pedig néha nehezemre esik. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 12:31:10

@Bujumburi: Én is így éreztem, hogy egyszerűen kifakadt, mert megelégelte, hogy folyton magyarázkodnia kell a hisztis Kazalnak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 12:37:30

@Ilyen vagyok: " Ha Edina bunkó, akkor aki szidja, annak is kell le kell aljasodni..."

Szerintem vegyél vissza a nagy szavakból. Itt nem ALJASODOTT le senki egyelőre, csak te, mégis érdekes módon eszembe se jut, hogy FÖLDBE DÖNGÖLJELEK. Baj lehet az indulataiddal.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 12:40:46

@foxglove (F6): Képzeld, ha ide csak a szakemberek írnának. Nem lenne nagy élet :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.12. 12:43:59

@Ilyen vagyok: Gondod van az olvasással? Vagy a szövegértéssel? NEM írtam azt, hogy ideges vagy .Azt írtam, hogy baj lehet az indulataiddal, ha földbe akarod döngölni az itt kommentelőket.

,, 2015.02.12. 12:50:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jó, de ti legalább nem is tetszelegtek ilyen szerepben, hálisten:)
nekem ez már nagyon creepy.

minden reggel 2015.02.12. 12:53:28

@LUCIO: hohó, örülök hogy leírtad, egyszer már én is pedzegettem hasonlókat. (mikor Edina ecsetelte hogy ô csak az otthoni ház miatt jelentkezett... Teljesen ellentétes metakommunikációval. És tényleg számtalan ilyen van akinek van rá szeme. Remek manipulátor, talán pont ezért csapódott pont hozzá Laci aki meg remek áldozat
..

kamilla123 2015.02.12. 13:09:30

@LUCIO: nagyon tetszenek a meglátásaid. Számomra is egyértelmű, hogy hazudozik a csaj és tele van gyűlölettel. De így kikockázva még érdekesebb.

Kosztarika 2015.02.12. 13:40:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszönöm egyikkel sem. Nem akartam "földbe döngölni" senkit, épp azt próbáltam kérni, hogy mások se tegyék. Véleményt nyilvánítottam, amihez jogom van, ahogy neked is. Nem én voltam az agresszív kettőnk közül.
Ha Te csak olyannal tudsz beszélgetni, aki egyetért veled, akkor legjobb lesz, ha nem szólunk egymáshoz.

LUCIO 2015.02.12. 16:02:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

nincs nálam a bölcsek köve :) Az itt kommentelők jelentős része napra kész a vv7 ből és a kommentek számából ítélve lényegesen többet foglalkozik nálamnál azzal,hogy : ki,mit, mikor, miért ,hogyan tesz sőt pontosan tudják azt is ,hogy kit mi vezérel. A játékosokat néha a cselszövés mesterévé avatják, pedig szerintem itt inkább az ő kivetített fantazmagóriáik,belemagyarázásáról van szó,ami sok esetben nagyon logikusan van felépítve( ezért is hihető a számukra) Azt látom,amit hiszek elv.
Nos ,mint írtam sokáig csak olvastam a kommenteket és nem akartam belefolyni, aztán mégis beszippantott :))), de nincs bennem gyűlölködés egyik játékos iránt sem,mivel valóban nem ismerem egyiket sem személyesen és amit mutatnak az összefoglalókban vagy az élő-n az szerkesztett tartalom. Mindegyik játékosban vannak szerethető és irritáló tulajdonságok,mivel emberek.
Semmilyen fan nem vagyok. Egyiküket sem favorizálom. Nálam Fanni hisztirohamai,Dóri"ki a f..om ez?" stílusú beszólásai,vagy ordibálásai, Denis modoroskodása, propellerezése,Laci gyáva meglapulása, érzelmi zsarolásai,Robin "látszólagos" tujasága,de közben kavarása, Edina diktátor stílusa, ugyanúgy a játékuk része,mint ahogyan a pozitív megnyilvánulásaik is.

Nem vagyok sem pszichológus,sem más szakember,sem TEK-es,sem FBI-os , csupán ugyanúgy van véleményem,mint itt mindenkinek ezen a fórumon és ahogyan az itt kommentelők, én is szavakba öntöttem.( nem tudtam,hogy itt csak SZAKEMBEREK véleményezhetnek :) Sejtettem,hogy kb. mi lesz a reakció. :)

Kosztarika 2015.02.12. 16:17:58

@LUCIO: Meg kell kövesselek, mert ezek szerint félreértettelek.
Mentségemre szolgáljon, hogy pontosan azért, amit most írtál:

'Nos ,mint írtam sokáig csak olvastam a kommenteket és nem akartam belefolyni, aztán mégis beszippantott :))), de nincs bennem gyűlölködés egyik játékos iránt sem,mivel valóban nem ismerem egyiket sem személyesen és amit mutatnak az összefoglalókban vagy az élő-n az szerkesztett tartalom. Mindegyik játékosban vannak szerethető és irritáló tulajdonságok,mivel emberek.'

Ugyanígy gondolom -ahogy már sokszor le is írtam - és pontosan azért "kampányoltam" itt már többször, hogy ne legyen gyűlölködés.

Mivel egyetlen személy ragadtál ki, beleestem abba a hibába, hogy elhamarkodottan ítélkeztem. Mea culpa.

Remélem nincs harag :) ( az sajnos úgyis van itt bőven :( )

LUCIO 2015.02.12. 16:24:18

@foxglove (F6): "A másik zavaró dolog az h kicsit (nagyon) ijesztőnek tartalak. Ha egy ismeretlen játékos ezt váltja ki belőled, mit kaphat egy IRL ember? Ne haragudj, de szinte látom ahogy követsz vkit és fotózod meg jegyzetfüzetbe írogatsz h mikor mit csinál éppen és kivel."

Tehát,ha nem vagyok szakértő,akkor nem lehet véleményem? Nem hivatkozhatok egy ismert tv sorozatra,amiben az általam leírtakat részletesen elmagyarázzák? Az,hogy "szinte mit látsz...az a Te dolgod. Mint ahogyan az is,hogy mit "szerizel" Amit írtam nem azért írtam,hogy tetsszek bárkinek is,hanem,mert ez a meglátásom,mint ahogyan Te is leírod az " igazadat". Nem vitatkozni jöttem ide,hanem mert zavart a kettős mérce. Ezért készítettem a részletes összeállítást,de hidd el nekem ez az " egyszeri budai kutyavásár esete volt", de ha sikerült egy kis hályogmentesítés,akkor megérte. Egyébként meg látom a stílusból,hogy milyen vitára számíthatnék. A Dexteren már túl vagyok:))),de köszi a figyelmeztetést. ;)

LUCIO 2015.02.12. 16:53:37

@Ilyen vagyok: "Mea culpa " elfogadva :) , Jó érzés,ha valaki képes belátni,hogy esetleg elhamarkodottan alkotott véleményt. Nincs harag,nem is volt,én sem gyűlölködni jöttem ide.

Black Bride 2015.02.12. 17:28:39

@LUCIO: Egyre többször látszik,hogy milyen a valódi arca?
Ennyi erővel Fanni bement ,mint a cuki kislány Tündérfalváról...aztán kiderült,hogy minden utána következőről azt gondolja ,hogy:
szarkavaró,rafina,kétszínű,hazudozó. Természetesen csak ő és a sleppje nem..
Aztán most már a sleppje is.Előbb Dennis,aki nem is szereti igazán csak átcseszi, most Dóri, aki megbízhatatlan, meg napraforgó ,mert nem csak vele beszél.
De tisztelik és szeretik csak utálják. azt hiszem a fürdős jelenetüket Dennisszel pontosan idéztem.
Micsoda romlatlan lelkű,őszinte virágszál.

LUCIO 2015.02.12. 17:55:51

@Black Bride: Edináról írtam és nem Fanniról,de ez nem jelenti azt,hogy Fannit támogatom,vagy hogy tetszene a stílusa vagy a viselkedése,akár Denisszel,akár a többiekkel kapcsolatban. Amikor elgurul a gyógyszer mindegyikük képes kivetkőzni önmagából. Egyik 19 a másik egy híján 20 :).

Kosztarika 2015.02.12. 18:05:24

@LUCIO: ÍMostzmár sdzívesen olvasnék (képkockákkal) az összes villalakóról. ( Azt azért hozzáteszem, hogy Teréz anyáról is lehetett volna olyan elkapott felvételt készíteni, amelyik alapján - egy torz grimasz - akár őt nézhettük volna a bostoni fojtogatónak. ) ;) :D

LUCIO 2015.02.12. 18:05:44

@másodpéldány: Szerintem azt mondja: "nem gondoljátok,hogy Fanni nagyon népszerű kint?" de nagyon rossz a hang, bár az utána következő pár mondat miatt is így értelmezem.

LUCIO 2015.02.12. 18:14:29

@Ilyen vagyok: pont az elkapás nehézsége miatt hívják mikrogesztusnak,mivel épp csak átvillan az arcán,a másodperc töredéke alatt,ezért nem lehet megjátszani vagy csak nagyon profik képesek kontrollálni magukat. Nem arról van szó,hogy kikockázom a filmet és belemagyarázok valamit a képbe,hanem nézem a filmet és figyelem az őszinte kommunikációt és egyszer csak meglátom,hogy: egyik pillanatban dühösen gesztikulál pl.- Edina,majd egyszer csak elkezdi nézni magát a tükörben,igazgatja a haját . Ilyen nincs ,hogy valaki veszekedés közben amikor elöntik az indulatok,azt nézze,hogy vajon hogy áll a haja. Még Fanninál sem,pedig nála a kinézet létkérdés.

Kosztarika 2015.02.12. 18:23:10

@LUCIO: az életben is ki tudod szűrni, vagy ez csak filmen megy, visszanézve, megállítva?

LUCIO 2015.02.12. 18:43:00

@Ilyen vagyok: Mint írtam,nem vagyok szakértő,csak lelkes amatőr, de nagyon sok esetben ráhibázok, valahogy kilóg a lóláb. Az a baj a hazugságokkal,hogy borzasztó sok energiát emésztenek fel és nagyon jó memóriája kell,hogy legyen az illetőnek,aki elkezd hazudozni, mert nem tévedhet,hogy kinek mit hazudott,mikor mit mondott, különben belegabalyodik, mint macska a gombolyagba.Nem véletlenül adnak ilyen címet egy filmnek: Hazugságok hálójában. Tehetetlnül vergődik az áldozat,amíg a pók meg nem érkezik. Vannak modszerek pl.: elmondatják valakivel ,hogy mit csinált egy kérdéses napon. El is kezdi szépen sorjában mondani,sorolja az eseményeket, majd mikor befejezte,elmondatják vele visszafelé. Ha történetesen hazudott,akkor a hazugságról nincs képszerű élmény a memóriájában és így nem is tudja előhívni azt. Hiába erőlködik képtelen vagyis nincs képe- csodálatos a nyelvünk.Döbbenetes,de tényleg így működik.

LUCIO 2015.02.12. 18:51:19

Egyébként pedig valamilyen szinten mindenki képes dekódolni a metakommunikációt,testbeszédet is,(lehet,hogy nem pontosan tudja megmondani mi zavarja,de érzi,hogy valami nem stimmel) ki többé,ki kevésbé,de tanulható,fejleszthető. Nagyon jó könyvek vannak ebben a témában : pl. Allan Pease könyvei

www.doksi.hu/get.php?lid=13379

Kosztarika 2015.02.12. 19:02:44

A hozzám közel állóknál én is észreveszem azonnal, ha "füllentenek" :)
Megnyitottam a linket, nagyon érdekes és - már amennyit eddig láttam belőle - tényleg van benne valami.
Ismét tanultam valamicskét. Köszi :)

LUCIO 2015.02.12. 21:58:51

@Well...: Annyira nem is volt vészes,rosszabbra számítottam.
süti beállítások módosítása