Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x86 - Alkoholstop miatt áll a bál

2015. február 10. 10:58 - candyperfumegirl

A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos anyázás, csicskázás, köpködés, „kiviszlek és kint hagylak”-futamok.

Mindenekelőtt érdemes szót ejteni a jelmezekről is, mert úgy lehet csak kellően groteszk mivoltában szemléltetni az estét. Plasztik kurvás bohócnőnek öltözik, és igen, ez létező dolog, itt a kézzelfogható bizonyíték, a gumilabdák szinte kibuggyannak a csíkos kis csodából. Robin olyan bohócruhát ölt, ami rémálmaimban ne jöjjön elő, bár ha rajtam múlna, törvényileg büntetném a bohócjelmez viselését minden körülmények között. Az iszonyú piros göndör paróka, a túlméretes csónakcipő meg az elfolyó-elkenődő arcfesték teszik teljessé a totálisan pszichopata hatást. Laci fess rendőrnek öltözik, aminek van némi pornográf áthallása, úgy meg pláne, hogy Ádina tetőtől-talpig csíkos rabruhácskában feszít mellette. Komisz török basa jelmeze parádés, de nem a mellény, a buggyos gatya, meg a turbán, hanem a kibuggyanó sörhas miatt lesz egészen autentikus az összhatás. Kazal hozzáillő hastáncos szettben, még ő néz ki legkevésbé elmeháborodottnak, és ez azért elég sokat elmond a társaságról.

vv-786-01.png

Kezdődik a bulika, és Plasztik valamiért nagyon katonásan figyel arra, hogy ki mit iszik, mikor és mennyit, ennyire ki lenne porciózva, mi kerülhet bele a cappy-s műanyag üvegekbe? Most számomra fény derül végre arra, mi az a látens piafeszkó, ami Plasztik körül érződött már pár korábbi buli alkalmával is: a guminő felcsapott önkéntes alkoholellenőrnek, a bulinként kapott két üveg tömény megy a szekrényébe, és majd ő megmondja, ki mennyit kaphat belőle. Ez persze hamar kiderül, mekkora baromság, pl. úgy, hogy Kazal nem akar inni, Komisz viszont meginná az ő részét akkor már, mert kárba ne vesszen, na de olyat nem lehet, a műhaj meg a műszempilla mellett jobb helyen van az az itóka. A szükség nagy úr, Komisz a narancsos cappybe is bort önt ezek után, ami szerinte igazán remek ötlet volt, így ezt Robin is megirigyli tőle, és telenyomja ő is borral az Olympos citromlés üvegét. Ha nem látom, ezt nem hiszem el, pedig engem már tényleg nem sok dologgal lehet meglepni valóságshow-k kapcsán, azon is csak az egyik szemöldököm szaladt fel, amikor Komisz vígan verte a farkát Fanninak fürdés közben, miközben Plasztik unott fejjel a hónalját gyantázta mellettük.

vv_786_01.gif

Eközben Plasztik mulatósra, Laci és Ádina meg szerelmesre itta magát a rémisztő citromsárga piától. Laciék Rúzsa Magdi hathatós közreműködésével egymás nyakában zokognak, mennyire szép és tragikus az ő szárálmük. Ezt Basszájba később Plasztikkal is megosztja, aki szerint az ő kapcsolatuk stagnál, ami az ő olvasatában azt jelenti, hogy maximum rosszabb lehet, de jobb nem, pedig Laci olyan intim részletekbe is beavatja Ádinával kapcsolatban, mint:


„Úgy megszerettem, hogy hányingerem van, mikor nem tudunk együtt aludni.” (Laci)

Egy minimális taktikázás is belefér a bulikába, kiderül pl. az, hogy Laci úgy döntött, ő feláldozza magát Ádináért, pláne ha a győzelem lila kendőt ér majd; és az is, hogy Robin ezen a ponton már biztosan tudta, hogy Lacit zavarja ki szerelmével párbajozni, mert ahogy Komisz is rávilágít:


„Neked az eszed meg a szíved összhangban mit súg? B*sszuk ki innen Lacit, azt.” (Komisz)

vv_786_02.gif

Ezek után némi feszültség keletkezik Kazal és Plasztik között, mert utóbbinak valami baja van, és azt nem a nagy barátnőjével, hanem Ádinval és Robinnal osztja meg. Botrány, pedig Ádina kivinné Plasztikot párbajra és kint is hagyná szerintük, ezt tökéletesen jól látják. Komisz szerint meg az botrány, hogy Plasztik egy rohadt érdekember, aki stoppolja a piát, napraforgóskodik, és különben soha nem állna fel rá a farka. Ezzel a legutolsó mondatával szerez egy jó pontot, pedig ez a beszélgetés a WC-ben zajlik, de úgy, hogy Kazal ül a trónon, Komisz meg indítványozza, hogy áthugyozik a lábai között. Ebből a kis jelenetből végül az sül ki, hogy Fannikának furcsa Plasztik, meg nem az ő világa, Komisz pedig kifejezetten rühelli, de kiderült az is, hogy sem a „szeretem” sem az „imádom” szó jelentésével nincs egyikük sem tisztában, mert mindkettőt aktívan használják Plasztikra, még ugyanebben a beszélgetésben.

vv-786-02.png

Másnap a nőstények melegítős napot tartanak, és ha jól látom, Kazal minimál sminkben nyomja, mi történhetett? Laci és Ádina már a párbaj gondolatával kelnek, nagy szomorúság van, egyébként meg cukik, ahogy támogatni próbálják egymást. Dendórfan oldalon a tegnapi feszültség folytatódik, a Kazal-Komisz házaspár a cigiskanapén fetrengve tárgyalja ki, milyen már az, hogy Plasztik mondja meg, ki mennyit iszik egy buliban, de a szerkesztőknek most jár a f*szkorbács, hogy nem tették be a „Dennis, mikroport!” tracket, Komiszból egy rohadt szót nem hallani. Plasztik furcsán letagadja a tegnapi piastopot Komisz irányába, nem is emlékszik ő semmire a buliból, hagyjuk mááá. Fannikával a nyugiba vonulnak tisztázni a dolgokat, de elég egyoldalú a beszélgetés. Plasztik ledarálja, mennyire idegesítő, hogy Kazal és Komisz mindenen besérül, és ő inkább egyedül játszik tovább, mint velük, de egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy Fanninak jóval tovább tart fejben értelmezni a hallottakat, mint legtöbb embertársunknak, és otthagyja. Ez így nem fair, de olyan 5 perc aktív agymunka után Fannika felzárkózik, viszont az eredmény ugyanaz, törések a nagy szövetségen!

vv_786_03.gif

Végül megnézzük, mi volt a ValóVilágok történetének leggenyább kiválasztása után, és itt van Bencének egy olyan mondata, amit szó szerint szeretnék idézni: „A szerelmespár tehát vasárnap már biztos párbajozni fog.” A megfogalmazás furcsa kicsit, és bennem csak elméleti szinten, őrült konteóként felmerül, hogy mi van, ha nemcsak ketten párbajoznak majd, hanem lesz még egy harmadik, Laci kihívottja is? Az mekkora lenne. Úgy nem veszne kárba a szerdai plusz félórás műsoridő, meg a hét felére időzített drámai csúcspont sem. Lapozzunk, mert nyilván én gondolom túl a dolgokat, és bőven elég dráma az, hogy a szárálmásákból ellenfelek lesznek, egyelőre ott tartunk, hogy Lilu búcsúszavai után síri csend és hullaszag honol a vellában. Kicsit később Laci és Edina a cigiskanapén füstölögve gusztustalanozza le Robint, Edina ki is mondja, hogy köztük itt és most mindenek vége, de Robinnak ott van ugye a másik társaság, ha valaki, ő nem fog egyedül maradni. Közben a többiek azon szenvednek, hogy kit támogassanak a párbajon, amikor legszívesebben kivágnák mindkettőt együtt, de ennek nem is lesz jelentősége, mert ez nem egy szokványos „kiviszlek és kint hagylak, te csicska”-jellegű párbaj lesz.

vv-786-03.png

Címkék: vv7 dsns
1838 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiberibe 2015.02.10. 11:01:39

dikk hát :)

És ez tényleg pár-baj párbaj lesz :P

2015.02.10. 11:09:45

@csiberibe: Lehetne vérbaj párbaj is. Egyiktől se sajnálnám. :-D

2015.02.10. 11:12:59

ezért a műsorszervezésért és bonyolításért meg kéne már adóztatni a retket, mert borzalom, amit művelnek.

csiberibe 2015.02.10. 11:16:45

@Spitzbauer: én már mondtam, hogy Edina Drakula és Báthory Erzsébet szerelemgyereke, szóval bármi lehet. :)

Eszet Lenke 2015.02.10. 11:18:51

Ez a szerdai plusz kihívás nekem is megfordult tegnap a fejemben. Maga a párbaj kifejezés elveszítené a hitelességét, ha csak azt látnánk, amint a gerlepár ott ül kéz a kézben, teljes harmóniában. Vagy nem? :)

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 11:20:51

Mintha nem ugyanazt a műsort láttuk volna a posztíróval. Ami lehet, hiszen Fenisz tetvedékezése is jótékonyan kimaradt az összefoglalóból.
Nekem az jött le, hogy Denisz valóban egy gyáva alak, aki Fannin kívül senkibe nem áll bele, csak sunnyog a háttérben. Fanni egy önző liba, aki még Dórira is féltékeny és épp leszarja, hogy mással mi van.
Dórinak meg mélységesen igaza volt, nem a pia volt a lényeg, hanem hogy mindig neki kell bizonygatnia, mennyire fontos neki a másik két ember. Azok meg -jól érezte- szarnak rá.
Azt is megtudtuk Fanniéktól, hogy Edina nagy színésznő, legalább 4 arca van.
(Fanni meg annyira sok oldalú, hogy már majdnem gömb).
Az is kiderült, hogy Fanni és Denisz végig benyaltak Robinnak és kampányoltak Laci ellen, míg a másik pár ezt nem vitte túlzásba.
Robinról meg kezd lehullani a semmilyenség máza. Nem jó irányba.

Ken Adams79 2015.02.10. 11:26:33

Kicsit össze-vissza beszélnek szerintem...Egyszer azt bizonygatják, hogy egyéni játék, következőre meg azt, hogy ők egy szerelmespár és milyen szemét dolog kivinni őket.
Vagy - vagy.

Mire számítottak?
Hogy valaki majd figyelembe veszi, hogy ... uhhh... tényleg.
2 ember, akit utál, csak azért maradjon bent és legyen nagyobb esélye a főnyereményre, mert ők szerelmesek?
Ez egy játék.

És mivel a kis gerlepár elbújt a kamerák elől (érthetetlen okokból - mert eddig is csinálták máshol) ezért ez így "igazságos" szerintem....hogy ők ketten mennek.

Fannikát meg 2 egymás utáni héten is benntartják a kedves szerkik...

Kosztarika 2015.02.10. 11:30:32

én meg magányosan várok a tegnapi poszt alatt és nem tudom, hogy miért nem ír senki ? :D :D

mézescsók 2015.02.10. 11:31:06

Candy! Nem kéne őrült konteóket közreadni: még kapnak rajta!! Ha hárman lennének, az már különben sem párbaj! Azonkívül erre a kettőre már lehet szavazni.
Menjen csak szépen Kisbéka az ő méla Bélájával, kiküzdötték maguknak, hogy így essen, ami megesett. Még akkor is, ha vasárnap a szív fog megszakadni íly hatalmas érzelmek láttán.
Amúgy szép lenne egy hármas küzdelem, ha Edina és Laci maradna kint.

MacákékIcukája 2015.02.10. 11:31:50

Mindenkinek bohocfobiaja van :DDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 11:31:56

HEDO A SZADISTA SZEXISTA ANYUKA 2015.02.10. 11:24:06
"@-pkata-: a képek alapján olyan csilingelős nevetésed van, amitől a halottak is táncra perdülnek ":D
Az agyhalottak is? Mert akkor felveszem és beküldöm a RTL-nek, hogy adják le nekik :D

Bujumburi 2015.02.10. 11:33:47

@Tündérfalvi Anti: "Dórinak meg mélységesen igaza volt, nem a pia volt a lényeg, hanem hogy mindig neki kell bizonygatnia, mennyire fontos neki a másik két ember. Azok meg -jól érezte- szarnak rá." - pontosan látja... emlékszem már Reni párbaja előtt is leszarta Dórit a nagy barátnője, amit szóvá is tett, de ez elég rendszeres, így került közelebbi viszonyba Robinnal és később Zsuval is... ám Fanni valahogy mégis mindig odajut, hogy ő nem bízik Dóriban.

candyperfumegirl 2015.02.10. 11:34:53

@mézescsók: nem tudom, én valahogy még várok valami fordulatot szerdán... :) Persze ez csak az én agyszüleményem, de szerintem fontos a csatornának, hogy megmaradjon az a dramaturgia, hogy játék szempontjából vasárnap-szerda-vasárnap a fontosabb események hullámzása. Az nem lenne igazságos, ha Edináról lekerülne a kendő, de valami még történhetne szerdán, ami megkavarja az eseményeket.

csiberibe 2015.02.10. 11:35:43

@mézescsók: mekkora lenne, ha Edina kiesne és LAci azonmód közölné, hogy akkor ő meg feladja...

jájjá, Láci, necsinááááld, jájj, Láci...

,, 2015.02.10. 11:40:55

Más, ha nem vót még: az ÉH 20:20-kor kezd, tehát nem fogja ütni a VV-t (elvileg)

Krétagarbó 2015.02.10. 11:43:49

@mézescsók: Méla Béla, ez nagyon jóóó!! Azt hiszem ennél leíróbbat nem lehetne Laccára mondani, én sztem mellette szépen lassan eret vágnék magamon. Igaz, Edina mellett is, de mellette más okok miatt...

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 11:44:56

@Bujumburi: Ilyenek a tündérfalvi emberek, mint Fanni. Mit tegyen?
Tündérfalva a galaxis legnagyobb fekete lyuka mellett van, de még az sem képes elnyelni a bolygót.
Mindegyik lánynak kis melle van, ami frusztrálja őket, ezért általában felül fürdőruhában, alul poppy takaróban járnak, ami alól kivillan a tangás fenekük. A fiúk meg mind gechiichichkák, akik jobb kezükkel a farkukat fogják, hogy a kellő pillanatban elő tudják rántani azt.
Jellemző rájuk, hogy mindenkit szeretnek (csak az alacsony embereket nem. Azokat utálják) és imádnak, de ezt belül másképp érzik.

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.10. 11:45:21

@csiberibe: jááj ídes szárálmám, jááj necsinááád, amíg a villában vágy nem szárázhát mág a Zsuzsááá! Lacciiiiiii necsináááád

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 11:45:26

@candyperfumegirl: IGEN!!!! én mondjuk egy Fanni-Dennisz vs Edina-Laci közös párbajt vizionálnék, na AZT szívesen nézném :)))
de úgysem lesz :(

Magg. 2015.02.10. 11:47:19

@candyperfumegirl: lenne égszakadás-földindulás belőle.
Az appon második napja ott van Laci és Edina képe. Bármilyen kavar esetén azonnal csalást kiabálna az, aki már odatette a szavazatát.

,, 2015.02.10. 11:47:22

@aggyistenbrittudós: és akkor a párokra kéne szavazni? mmm:)

kismalacka 2015.02.10. 11:47:45

@mézescsók: Jajj...én már most sírok...hol egy százas papír zsepi?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 11:48:09

@mézescsók: Olyat tudok elképzelni, hogy (Maci műsorideje is visszajöjjön), hogy lesz egy kihívás Laci részéről, és lesz két kék kendő. Vasárnap a nézők szavaznak, akár egy 3-as elő-párbajnak nevezett valamin, hogy ki legyen az igazi kihívott (kék kendős). Párbaj következő héten. És egy hetet nyert a retek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 11:48:46

@foxglove (F6): legalább lenne meglepő fordulat, nem pedig ez az uncsiság, ami vár ránk a héten :)

Krétagarbó 2015.02.10. 11:49:58

@candyperfumegirl: de ha hármas párbaj lenne, ki(k) mehetnének vissza? Egy ember, kettő, vagy hogy?

Baresz83 2015.02.10. 11:50:29

@candyperfumegirl: én is bízom még valamilyen szerdai csavarban! :)

A poszt pedig megint tök jó volt, szerintem Te írod le mindig a legrészletesebben a történéseket.

Magg. 2015.02.10. 11:51:01

@-pkata-: meg esetleg egy pert is azok részéről, akik már szavaztak akár Lacira, akár Edinára.

Kosztarika 2015.02.10. 11:51:14

@candyperfumegirl: vasárnap lesz a fordulat. Mivel Maci kiesett, lett két felesleges hét, (és ugye a reklámbevétel..) ezért mindketten visszamehetnek. :P :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 11:51:30

@Krétagarbó: ha kettő esik ki,még kevesebben lesznek, az úgy nem jó. inkább valahogy vissza kéne hozniuk azt a 2 hetet ami maci eltűnésével kiesett a reteknek.

Magg. 2015.02.10. 11:52:10

@Krétagarbó: majd biztosan átprogramozzák a szavazó appot, hogy ne két, hanem három emberre lehessen szavazni? :)))

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.10. 11:52:15

@Krétagarbó: ha Laci és Edina mellett Denisz a 3. akkor mind3 kint marad! Ennyike

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 11:52:32

@Magg.: most ezen mit perelsz? fogod az appod és átrakod máshova... nem múlik rajta a pénzed. ingyen szavazol.

,, 2015.02.10. 11:53:54

@candyperfumegirl: tényleg volt már ilyen hármas párbaj, asszem a baukóévis bár 2.0-ban, mert szar volt a nézettség és hamarabb be kellett fejezni a műsort. De ott szóltak előtte h ez lesz.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 11:53:58

@Magg.: oldják meg, kreatívkodjanak kicsit! első az ügyfél, azaz mi! :)))

kismalacka 2015.02.10. 11:54:40

@-pkata-: Igen, de az esélyt hogy megnyeri a lóvét azt elveszed akkor a 3.-tól esetleg.

Krétagarbó 2015.02.10. 11:54:45

@-pkata-: ne húzzuk ezt már, mint a rétestésztát. én nem akarok +1 hetet, már így is sokk.

Magg. 2015.02.10. 11:56:13

@-pkata-: nem az ingyenességen van a hangsúly, hanem azon, hogy így már még erősebben csalásszaga lenne az egész szavazásnak.
Van két kép, szavaztam az egyikre, aztán hipp-hopp, eccercsak eltűnik a képe annak, akire szavaztam.
Az RTL ezzel nagyon-nagyon megkérdőjelezné saját hitelességét.

candyperfumegirl 2015.02.10. 11:57:01

@Krétagarbó: azt el tudom képzelni, hogy hárman versengnek, és egy esik ki. És nincs lila kendő, mert két embernek nem lenne igazságos adni.

csiri bá 2015.02.10. 11:57:25

Plutó e torzót márványból szoborta
Ó torzók torza, bőrző Dunakorzó
Ó korzók korza, őrző dunnaorzó
Mint ferde torta és megint retorta.

De Áfrikában fú az ántipasszát
És négerek masszálnak pántlimasszát
És ott az ég oly régi, égi méla.
S tán pápuákok pengetnek poros fát
S nem lesz Nyugat már, sem Fenyő, sem Osvát
S még él Balázs, még él a méla Béla.
:)))

Krétagarbó 2015.02.10. 11:57:53

@Magg.: mondjuk olyan szempontból valóban nem lenne igazságos, hogy az egyik kék kendősre (Edina) az eddigi szabályokkal ellentétben már vasárnapotól lehet szavazni, míg adott esetben a másik kék kendősre meg csak szerdától. (De ez - ha nagyon szőrszálhasogatunk - már így sem az, mert elvileg eddig a kihívott személyére csak szerdától lehetett, mármint úgy, hogy ismerjük a személyét. mert az üres karikára eddig is lehetett nyomni az appot.)

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.10. 11:57:55

És mit válaszolt volna a fanni denisz páros a Lilu kérdésére? Pénz vagy a szárálám?

Conchobar 2015.02.10. 11:58:06

Kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog majd tenni a stúdióban Laci és Edina szurkolótábora, ha a két fiatal valóban csak imitálja párbajt . Mikor fog majd a két szurkolótábor egymásra találni és közös erővel szidalmazni az RTLklubot, amely indokolatlanul mélyen belenyúlt a játékba a kék kendő kiosztásával

Magg. 2015.02.10. 11:58:06

@candyperfumegirl: és hogyan képzeled a nézői szavazást a három versenyzőre?

Krétagarbó 2015.02.10. 11:59:05

@candyperfumegirl: Lila kendő most nem lesz, ha hinni lehet Évának. Ez mondjuk furcsa, én úgy emlékszem, eddig csak a top4-ben nem adtál a lila kendőt, nem?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 11:59:41

@Magg.: átprogramozás :) ha van kedvenced köztük, úgyis arra szavazol, ha meg nincs, akkor megpróbálhatod úgy variálni, hogy neki jó legyen. Nem értem a problémát. A legvégén úgyis egy marad.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:00:55

@Hedo a szadista szexista anyuka: pénz, ez tök egyértelmű, mert ők legalább nem csak mondják, h őszínték (sőt, nem is szokták ezt hangoztatni) :))))

@Magg.: átszervezheted a jeledet bármikor :)

candyperfumegirl 2015.02.10. 12:01:24

@Magg.: ugyanúgy, mint kettőre, csak háromból választasz egy kedvencet és kész. Ennél az appos szavazásnál, ahol csak egy szavazatod van, de azt bármikor átrakhatod, meg amúgy sincs jelentősége, hogy kire mennyi időd van szavazni, az csak akkor számít, ha akármennyit szavazhatsz. Szóval én nem tartom kivitelezhetetlennek, de mondom, ez csak az én agyszüleményem. :)

Krétagarbó 2015.02.10. 12:01:26

@Magg.: ja, erre nem is gondoltam, de jogos.

,, 2015.02.10. 12:01:27

@-pkata-: az appba be van építve ez, a fináléban is így volt nem, h 3 opció volt.
Ettől függetlenül kizártnak tartom. NONSZENSZ, h hármas párbaj legyen, nem vallna a retekre.

Krétagarbó 2015.02.10. 12:02:14

@Hedo a szadista szexista anyuka: majdnem jó, én azért Edinát visszaengedném:)))

Magg. 2015.02.10. 12:02:16

@Krétagarbó: meg sem próbáltam korábban szavazni, itt írta valaki egy-két napja, hogy még nincs fenn az Edina-fantom pátos, nem lehet még szavazni rájuk.
De való igaz, legalább a látszatát fenn kéne tartani az esélyegyenlőségnek.

candyperfumegirl 2015.02.10. 12:02:45

@Krétagarbó: na ez meg a másik, ami miatt beindult a fantáziám. :) Nekem az tűnt fel, hogy a villalakók egyértelműen úgy beszéltek róla, hogy a mostani győztes az utolsó, aki lilát kap, a sixx+Éva interjúban viszont az hangzott el, hogy már most sincs lila. Szeretek kombinálni.

Kosztarika 2015.02.10. 12:02:51

@aggyistenbrittudós: nem jól mondod: SÁFÁRKODHATSZ" vele :D

Krétagarbó 2015.02.10. 12:03:12

@aggyistenbrittudós: jókor szólsz nekik, már a műsor elején ezt kellett volna jelezni feléjük:)

Magg. 2015.02.10. 12:03:14

@foxglove (F6): azért ennyire nyíltan csak nem ismerhetik el, hogy csalnak....

egyemakisszíved 2015.02.10. 12:03:30

@-pkata-: Az orvosi ellátás és a gyógyszerköltség árát perelnék, akik túlzottan beleélték magunkat a nagy fenekedésbe, hogy valakit kiszavaznak. Aztán mégsem tudják megcsinálni. Pár doboz nyugtató elfogyna. :)

,, 2015.02.10. 12:03:42

@candyperfumegirl: kizárt. azért van az egy teljes hét, mert ez a "nagy" párbaj. médiatörténeti. stb.

kismalacka 2015.02.10. 12:04:02

@-pkata-: Mindegy...hosszú lenne. A perelésre írtam, hogy esetleg az perelhetne aki elesne a nyereménytől azért mert bekerült 3.-nak a párbajra, és más körülmények között esetleg megúszná a párbajt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:04:32

@foxglove (F6): ezért mondom én: szerelmespár-párbaj :)))))))))
(imádnám)
juuujjjjjj, nagyon :) még nézni is képes lennék, annyira :)))

,, 2015.02.10. 12:04:39

@Magg.: tudom, én nem is hiszek benne h lesz csavar. Eleve ez volt a tervük, végigviszik, ennyike.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 12:04:50

@foxglove (F6): én most csak arról beszéltem, hogy most ha lenne még egy kék kendős, most vasárnap csak a két kék kendős közül kéne választani, hogy ki menjen a Lacival a következő vasárnap. (Lacin van a zöld, ő kihívott, ő marad zöld) Nézők meg eldöntik, hogy a Laci kihívottja legyen az ellenfele, vagy Edina maradjon. Ennyi, nem több.

Magg. 2015.02.10. 12:04:52

@foxglove (F6): tavaly is ilyen appos volt a szavazás? Nem emlékszem...Háromra lehetett egyszerre szavazni?

,, 2015.02.10. 12:05:57

@aggyistenbrittudós: én is, annyira vicces lenne:) azon fájtolnának, h kik szeretik jobban egymást, haha:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 12:06:54

@egyemakisszíved: @kismalacka: akkor ennyi erővel Laci is perelhetne, amiért leszedték róla a lilát. Igaz, hogy visszament, de akkor lehet, nem így állnának.. Lehet, rosszabbul, lehet jobban, de ezt nem tudhatjuk meg. Amúgy biztos van a szerződésben egy olyan kitétel, hogy nem perelhetik a csatornát. RTL mossa kezeit...

Csak ügyesen! 2015.02.10. 12:07:35

@-pkata-: Most nem azért, de ez is, csakúgy mint az a verzió h Edináról lekerül a kendő és Laci választ, Lacira nézve k. igazságtalan lenne. Nem lesz itt változás, ez lesz a médiatörténeti párbaj, csak addig éljük túl valahogy minél kevesebb Edina vernyikolással (bocsánat, énekléssel) :D :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:07:52

@egyemakisszíved: :))))))))))))
@Ilyen vagyok: azt bencus úgyis használja eleget, mindenki helyett :))

,, 2015.02.10. 12:08:08

@Magg.: fináléban igen. De ettől függetlenül 0% esélyt látok erre továbbra is.

Magg. 2015.02.10. 12:08:32

@-pkata-: Dávid mégis ezt tervezi...

Conchobar 2015.02.10. 12:08:47

@candyperfumegirl: "a villalakók egyértelműen úgy beszéltek róla, hogy a mostani győztes az utolsó, aki lilát kap, a sixx+Éva interjúban viszont az hangzott el, hogy már most sincs lila." - Még az sincs kizárva, hogy az RTLklub a végén önkritikát gyakorol amiatt, mert aránytalan volt kék kendős büntetés, kegyet gyakorol, és mindkettőt lila kendővel visszazavarja a villába

Rémület 2015.02.10. 12:09:07

Jajmá'! Edina elég gyakran játszott arra, hogy rosszalkodik és így bekerül az öfibe. Eddig szinte büntetlenül tehette. Hát most meg nem. Azt meg, hogy mekkora geciség volt Lacit kiválasztani mellé, nem is értem. Mégis kit kellett volna beáldozni a szerelmükért. Edina erős. Ha Lacié lett volna a kék, lehet, hogy bevállalta volna valaki. Egy bánatos, büntiből párbajozó Edina kemény ellenfél lett volna. Hülye volt, hogy magára rakta a kéket. Én nem akarok semmilyen fordulatot. Egyék meg, amit főztek!

kismalacka 2015.02.10. 12:09:20

@-pkata-: Igen, ezért is írtam, hogy hagyjuk. Tuti hogy kizárják a bármilyen okból történő perelést.

Ditti82 2015.02.10. 12:09:46

@Magg.: Az már régen nincs neki...

Krétagarbó 2015.02.10. 12:10:01

@Magg.: vasárnaptól már sztem lehetett, én pl. tegnap már szavaztam.

Krétagarbó 2015.02.10. 12:11:09

@egyemakisszíved: egyfajta bíztatási kár? beindult a fantáziám, kár, hogy nem az USA-ban vagyunk...:)

egyemakisszíved 2015.02.10. 12:11:16

@-pkata-: Én a kintiekre értettem a fenekedést, meg az idegbajt, a bentiek jobban tudják szerintem, hogy játszanak, ennyire tudatos versenyző még soha nem volt együtt játékban. Reméljük, az hogy nem lesz lila kendő csak Éva hülyesége volt, már máskor is mondott valótlanságot a BV-ben. Bár ha véletlenül Laci megy vissza, tőlem kieshet. :)

Krétagarbó 2015.02.10. 12:13:07

@foxglove (F6): sztem is. mondjuk abban igaza van Conchitának, hogy kétélű a dolog, elsülhet úgy is, hogy dögunalom és felháborodás. Én a sósműsor vendégek-hozzátratotók helyében biztosan sztrájkolnék valahogy...

Magg. 2015.02.10. 12:13:58

@Ditti82: na jó, de bármilyen csavarral csak elismernék, hogy csalnak és előre megvan a győztes személye.
Pl ha bejönne, amit írtak fentebb, hogy mindkettő lilát kapna, na onnantól a villaszabályzatot ki lehetne dobni. Így is elég sok a gumiszabály, na de akkor végképp saját magukat köpnék szembe.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 12:14:03

@Csak ügyesen!: Szerintem sem lesz változás, de ha lenne, én ezt tudnám elképzelni. Lehet, hogy szegényes a fantáziám :)
@egyemakisszíved: Lehet, ha Edina megy vissza, lesz lila, ha Laci megy vissza, nem lesz lila... Hát ki tudja már ezt...

kismalacka 2015.02.10. 12:14:45

@Krétagarbó: Miért? Mikor mindenki tudja hogy a hatalmas szerelem eltart még majd pár hétig, viszont a nyeremény az a játékost gazdagítja. Az sem biztos hogy a két tábor imádja egymást.

Conchobar 2015.02.10. 12:14:45

@kismalacka: "Tuti hogy kizárják a bármilyen okból történő perelést" - Olyant aligha ír bele bárki is a játékosok szerződésébe, hogy az előre lefektetett szabályok, vagy a törvények megsértése esetén se lehet perelni (a törvények minden magánszeződést űberelnek)

Baresz83 2015.02.10. 12:15:23

Hát sajnos nem lesz szerdán csavar: már átírták a port.hu-n: 22:00 ValóVilág 23:00 BeleValó.

Conchobar 2015.02.10. 12:15:33

@Ditti82: "Kizártnak tartom" - Mit. És miért?

Ken Adams79 2015.02.10. 12:15:40

@Magg.:

Az RTL meg a hitelesség szó 1 mondatban... azért elég érdekes..

Magg. 2015.02.10. 12:15:53

@-pkata-: látod, ezt már jobban el tudnám képzelni... :)

Krétagarbó 2015.02.10. 12:16:59

@Rémület: sztem büntették Edinát, most csak 3 jut eszembe hirtelen (makroport, nyugiszobás pszichobünti, meg a dzsungeles héten permanens bünti), csak éppen Edinára nem hat. Van ilyen típus, akivel nem büntetéssel lehet szót érteni, mert az kontraproduktív. (Maci pl. egyből levette ezt, hellyel közzel tudta kezelni a lányt, amikor végül Maci lett az úr a vellában egy kis időre.)

Magg. 2015.02.10. 12:17:58

@Ditti82: van aki csak az idézőjeleket ismeri, azt már nem, hogyan lehet megnézni, hogy az adott válasz melyik hsz-re vonatkozik. :DDDDDD

kismalacka 2015.02.10. 12:18:06

@Conchobar: Azt nem, de milyen törvényekről beszélsz? Ha az van a szerződésben, hogy elfogadja az RTL szabályait ( amit ugye nem részleteznek ) akkor mehet akárhová. Vagy volt már valaki aki pert nyert ellenük?

Ditti82 2015.02.10. 12:18:10

@Conchobar: A két lilakendővel visszaküldést. A retek nem erről híres.

Magg. 2015.02.10. 12:19:11

@Ken Adams79: a látszatot fenn kell tartani.

Conchobar 2015.02.10. 12:19:29

@Krétagarbó: Krétabikarbóna! Mi a faszt szeretnél elérni a conchitázással?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:19:35

@Rémület: na igen, ez már aztán VÉGRE tényleg bünti számára, nem mondom, h pont ezért az elbújdosós szexért, de tényleg kijárt már az orrakoppintás neki, a felhalmozódott dolgaiért mindenképpen (mmkk).

ha pedig tényleg nem lenne csavar (házaspárbaj) vasárnap, akkor meg laccira szavaznék, de nem fogok, mert így nem izgis, nem éri el az egész a szavazós ingerküszöbömet.

Krétagarbó 2015.02.10. 12:20:04

@kismalacka: sztem sem kedvelik egymást feltétlenül, de tudod, van az úgy, hogy "háború" esetén hirtelen megszeretik egymást.

kismalacka 2015.02.10. 12:21:20

@Krétagarbó: Igen, de itt a lé a tét :) és nem a lét.

Csak ügyesen! 2015.02.10. 12:21:46

@aggyistenbrittudós: Ez mind szép és jó, de Laccit miért kellett ezzel súlytani? Jó, tudom, őt szereti szívatni a csatorna, de akkor is :D

Magg. 2015.02.10. 12:23:20

@Krétagarbó: igazából csak a mikroport-makroport volt eddig a büntetése.
A dzsungeles hét büntetései nem a szerkiktől voltak és inkább a vicc kategóriába tartoztak.
Szembeszegült a villamesterrel (mert az épp Zsu volt), Zsu harangozott, de Edina ezért sem kapott büntit.
Amikor Laca kongatta a harangokat, akkor is a többieket büntették meg Edina helyett.

másodpéldány 2015.02.10. 12:24:21

@-pkata-:

szerintem nincs kieső hét, előre bekalkulálják, hogy minimum egy játékos mindig kiesik, ezért vagy azért vagy amazért, feladja, beteg lesz, satöbbi... nem tudom melyik villából nem távozott valaki betegség vagy feladás miatt...

szóval nagyon gyanús, hogy maci kiesése előre be volt tervezve... és az sem véletlen, hogy előtte gyorsan elvitte deniszt romantikázni... és úgy lett rosszul... ez megírt forgatókönyv volt, és a súly miatt hihető is volt, hogy le kell fogynia, meg epeköve és egyebe van...

Magg. 2015.02.10. 12:25:26

@Csak ügyesen!: miért? Tán Edina egyedül mászott be a pad alá és egyedül dugott?
Laci éppúgy megérdemlte, mint Edina.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:26:03

@Csak ügyesen!: őrá a kispajtások szavaztak benn, és sztem tök jó ötlet volt :) úgyis azon vekengtek ők ketten talán fél percig, h kié legyen a kendő, hát megkapták mind a két színben, mégha nem is így képzelték el, de így jártak. gondolkodtak volna előre. jobban.

kismalacka 2015.02.10. 12:26:09

@Krétagarbó: Külön szép lenne ha vasárnapig jól összevesznének :)

Krétagarbó 2015.02.10. 12:27:31

@kismalacka: sztem a retek is titkon ebben reménykedik.

Rémület 2015.02.10. 12:27:33

@Krétagarbó: Ezek a büntetések öfibekerülést hoztak és egyáltalán nem voltak vészesek. Szerintem benne van a taktikájában, hogy tök mindegy mivel, de szerepelni kell. Az rtl meg úgy gondolta, hogy ennyi elég volt. Ha nem büntetnek komolyan, legközelebb mit talál ki? Ahogy mondod. Semmilyen egyéb büntetéssel nem lehetett rá hatni. Ezzel talán igen. Majd meglátjuk, ha visszamegy.

Krétagarbó 2015.02.10. 12:28:21

@aggyistenbrittudós: Edinára akkor rátennéd? Eggyel jövök, oksa?:)) Köszke.

csicserierika 2015.02.10. 12:28:34

@candyperfumegirl: én úgy emlékszem, h régebbi szériákban akkor nem volt lila, mikor már csak négyen maradtak. Ha most valóban nem kap lilát a visszamenő, akkor megint belenyúltak, és akkor igencsak ócsmároni fogom a csatornát.
Azért női szolidaritásból betehettél volna pl. a wc-s kép helyett egy Lackósat, amint elérzékenyülve közelít az ő kis rabruhásához. Brazil szappanoperákban sem láttam még hasonlót :) ( ja, h eddig nem is néztem olyat, de rákapok bizisten ) :D

Kosztarika 2015.02.10. 12:28:34

@Magg.: A többieket büntették, de - úgy gondolkozhattak - hogy ezzel nem segítik, ellenkezőleg éppen hogy gyengítik, mert megutáltatják a többiekkel. Az pedig lehet nagyobb büntetés, mint a takarítás.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 12:28:39

@másodpéldány: Lehet, hogy neki az a nyeremény, hogy segítenek lefogyni. Lehet, azért nem is nagyon szerepelt a vége felé. Ő megtette, amit kellett, lehet, előre tudta, hogy kihozzák. Nyereményként megkapta Dr. Tóthot. - De ez megint csak az én kombinációm.

mézescsók 2015.02.10. 12:29:28

@candyperfumegirl: Máskor is előfordult már, hogy nem a szokásos menetrend szerint mentek a párbajok.A kreatívok pedig azért vannak, hogy találjanak valami elfoglaltságot a lakóknak, eddig egyébként sem mutattak fel túl sokat.
Nem tudnák megmagyarázni, ha Edináról lekerülne a kendő. Lilu nyomatékosan felhívta a figyelmet a szabályzatra, hogy ismerniük kellene, hogy aláírták, stb. A Vv-ben persze minden megtörténhet, de akkor inkább sunnyogtak volna a szabályzatról, ha valami ilyesmit forgatnának a fejükben, nem pedig értékes perceket szántak volna rá. Az meg ennek a szériának a külön speckója, hogy történetesen ezek ketten egy pár. A lakók választhattak volna mást is Laci helyett, az nem indok, hogy összetartoznak.
Ha megtennék, egyszersmindenkorra (fogalmam nincs, hogy írják helyesen, de nekem így tetszik!) tudatosítanák: nincs az ütésen kívül olyan szabályszegés, ami miatt veszélybe kerülhetne a játékoslét. Szóval nyugodtan lehet szarni rá.
Szerintem túl komolyan vettem az ötletedet, de ha mégis bejönne, akkor rád fogok gondolni. Nem szeretetteljesen!

@csiberibe: Nem teszi meg. Panelszöveg. Legalább négyszer elsütötte már. Hülyíteni akar vele mindenkit: Edinát, hogy zsarolja kicsit, meg a nézőket, hátha megrendülünk ekkora önfeláldozás és szerelem láttán.

@Krétagarbó: Lacit magamban mindig így hívtam, de mindenkinek annyi neve volt már, hogy nem akartam tovább keverni.Nekem ő testesítette meg a méla undort, Edina meg a fülledt erotikát.
( Katrinthytól szedtem, csak arra nem emlékszem, hogy ki adta elő. Talán Márkus László?)

Conchobar 2015.02.10. 12:29:41

@kismalacka: "Azt nem, de milyen törvényekről beszélsz?" - A Országgyűlés által hozottakat. "Ha az van a szerződésben, hogy elfogadja az RTL szabályait ( amit ugye nem részleteznek ) akkor mehet akárhová" - Ha szabályokról beszélsz, akkor azok eleve kodifikálva vannak. Olyant nem fog egyetlen magára valamit is adó szervezet sem beleírni a szerződésébe, hogy ő akkor sem perelhető, ha megsérti a sajátmaga által hozott szabályokat

Csak ügyesen! 2015.02.10. 12:30:09

@Magg.: Eltérően látjuk a helyzetet. Szerintem aránytalan büntetés volt, ami valójában nem büntetés volt, h annak álcázott belenyúlás a játékba, amivel Lacit, immár másodjára, küldi párbajra a csatorna. Mert ez a nagy helyzet, a többi csak belemagyarázás. Egyébként meg arra reagáltam, ami épp a beszélgetés tárgya volt: miszerint ugyan súlyos, túl súlyos volt a büntetés, de Edina megérdemelte, mert már előtte is folyamatosan szabályt szegett, így nem gáz, h most végre olyan büntit kapott, amit megérez. Erre írtam azt, h tök jó ez a gondolatmenet, de akkor Lacit mégis milyen sorozatos szabályszegésekért és milyen a szabályok semmibevétele miatt súlytották ennyire? /Érted, a beszélgetésben részt vevők logikájára reagáltam, míg az én meggyőződésem az az, amit az első sorban írtam: semmi köze nem volt ennek a döntéshez ahhoz, h ki érdemel meg és mit./

Krétagarbó 2015.02.10. 12:30:36

@Rémület: de akkor mivel kellett volna büntetni? akasztás? felnégyelés? karóba húzás? á, nem jó, ebből is csak só lett volna.:)

csicserierika 2015.02.10. 12:31:48

@csicserierika: ócsmárolni ( az új szavakkal hadilábon állok ) na...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:32:09

@Krétagarbó: hát jó, ráteszem, egyrészt csak mert te kérted, másrészt meg azért mert edina jól-rosszul, de próbál taktikázni elejétől kezdve, és azt honorálom ennyivel :)

Csak ügyesen! 2015.02.10. 12:33:15

@Csak ügyesen!: súlytani helyett sújtani, mert már én is átveszem a villalakók helyesírási képességeit :D

,, 2015.02.10. 12:33:44

@csicserierika: ha nem lesz lila, az is csak kinek jó? fáncsinak.... lacira raknának, ő meg robint vinné... le van ez már játszva:(

Rémület 2015.02.10. 12:36:48

@Krétagarbó: Nem volt azokkal a büntikkel semmi baj. Okos ember magába nézett volna kicsit és befejezi a szabályszegéseket. Edina inkább rátett egy lapáttal. Hát... Így járt. Úgy gondolta, őt nem lehet betörni, az rtl meg valamiért úgy gondolta, hogy betöri.

,, 2015.02.10. 12:37:09

@foxglove (F6): vagy deniszt. pedig dóri ellen nyert ügye lenne, szerintem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:39:14

@foxglove (F6): dennisz ne nyerjen már, könyörgöm. zsinórban 2 majom nyert már, egy 3. ne már megint.
ennyit kérek csak.

Csak ügyesen! 2015.02.10. 12:40:01

@foxglove (F6): Dennis ellen sem lenne esélytelen, és az ő kivitele lenne a leglogikusabb.

Conchobar 2015.02.10. 12:41:08

@Magg.: "Tán Edina egyedül mászott be a pad alá és egyedül dugott? Laci éppúgy megérdemlte, mint Edina." - Az a probléma, hogy aránytalan volt a büntetés. Edina és Laci avval az elbújással igazából nem fosztotta meg semmi lényeges tudnivalótól, látványtól a játék szempontjából lényeges ismerettől a nézőket. Márpedig az elbújással kapcsolatban a nézőkre szokás hivatkozni. Aránytalan volt amiatt is, mert eddig a takaró ("popitakaró") mögé való elbújást egyáltalán nem szankcionálták, sőt szóvá se tették. Mert két takaró a baszás közben deklaráltan a nézők előli elbújást szolgálta (a Laci-Edina és a Fanni-Dennis páros esetében is)

,, 2015.02.10. 12:42:48

@aggyistenbrittudós: Fáncsi is majom, csak nőstény:)

Conchobar 2015.02.10. 12:44:04

@kismalacka: "Olvasd el és rögtön elfelejted az OGY törvényeket" - A hivatkozott linken a 2010-es VV4-ről van szó, nem a VV7-ről

kismalacka 2015.02.10. 12:44:40

@Conchobar: Gondolod hogy azóta javítottak a kedves versenyzők javára??

2015.02.10. 12:45:38

@candyperfumegirl: Ez tök jó ötlet, lenne pár áll a padlón, amikor Bencus bejelenti, hogy kiválasztás.
Adja isten, ha akar valami életet vinni a párbajba az RTL, megcsinálja!

Conchobar 2015.02.10. 12:46:34

@aggyistenbrittudós: " zsinórban 2 majom nyert már, egy 3. ne már megint" - Nem volt az zsinórban, hiszen Alekosz (VV4) és Aurélió (VV6) közé beszorult Attila (VV5)

egyemakisszíved 2015.02.10. 12:46:51

@foxglove (F6): Viszont Edina visszatérésében több lehetséges történetszál van, az Edina-Robin kapcsolatban is vannak még lehetőségek, Robin biztos megjátszaná, hogy megkísértse Edinát, hátha dobná Lacit, miután az kiesett. Ha Edina megy vissza és esetleg újból kiválasztják, előtte felhívhatnák a figyelmét, hogy Dóri volt ötletgazda, hogy Lacival menjenek párbajozni, akkor megkapná az indokot, mivel hívja ki. Talán eszébe jutna Attila tanácsa, és nem akarna Fanni ellen menni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 12:49:07

Most idegeltem fel a kollégámat.... Állunk az ajtóban együtt (várunk vmire, mindegy mire). Köszönök, is, aztán elfordítja a fejét.
- Mi van, zavarban vagy? :)
- Neeem. :)
- Szóval, akkor csúnya vagyok... :)
Közben másik szobából kijött vki, és útban voltam az ajtóbecsukásnál
Én.: - És még kövér is vagyok. :D
- Valami baj van a fejedben... :)
- Még ez is... :D

Kész, itt nem bírtuk tovább... :D

Conchobar 2015.02.10. 12:49:09

@kismalacka: " Gondolod hogy azóta javítottak a kedves versenyzők javára??" - Nem föltételezek ('gondolok') én semmit. Egyszerűen csak ne tegyünk úgy, mintha ismernénk a VV7 játékosai által aláírt szerződéseket

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:49:10

@foxglove (F6): fáncsi már -szinte biztos vagyok benne-, hogy fog profitálni a vv szerepléséből, és nem is feltétlenül azzal, ha megnyerné a fődíjat, sőt.
én most újra robin párti vagyok,
-nyerjen végre egy tuja, aki azért nem is annyira az, mert azért ő is be tudja mozgatni az eseményeket,
-vagy nyerjen csaj, csajtuja dóri
-vagy nyerjen csaj, edina.

bármelyik, csak ne megint mindig az utóbbi időben megszokott forgatókönyv érvényesüljön.

hannamontanna 2015.02.10. 12:51:50

Istenem, még mindig ez az aránytalan büntetés az elbújás miatt. Miért? Az rtl akár ki is zárhatta volna őket. Nyilván kettőt nem akart volna kizárni, hát párbajra küldi. Nem tudom ez miért gond? A szabálykönyvben biztosan benne van olyasmi is, hogy milyen bakiért milyen megrovás jár. Laci pl örülhet, hogy Edinával való időnkénti viselkedéséért - ordibálás, nyakszorongatás, erőszakkal máshova ráncigálás - nem dobták még ki.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 12:52:20

@Conchobar: nem kronológiai szempontból írtam, magára a jelenségre gondoltam (számomra) értékelhetetlen győzelmére.

mézescsók 2015.02.10. 12:53:07

@kismalacka: Befelé nyeld a könnyeket. Büszkén és méltóságteljesen kell viselni a sorstragédiákat.

@-pkata-: Egy előpárbaj alapjaiban írná felül az egész játékot, nem holmi kis laza szabályértelmezési akció lenne..
Ettől engem jobban izgat, hogy MIÉRT tennék? Mert akkor kiesik a páros valamelyik tagja? Ki nem sz...ja le? Esetleg ki se essen egyik sem a játék végéig, mert ők szerelmesek? Akkor is megtennék, ha nem Laci lenne a kiválasztott, hanem mondjuk Fanni, Dóri, Robin?
Akad azért egy-két dolog a világon, amivel kitölthetnék az időt. És ha nem? Máskor is csúszott már a program.

Magg. 2015.02.10. 12:53:24

@Conchobar: akkor aludni sem lehet takaró alatt szerinted? A te logikád szerint azért is bünti járna...
A takaró és a bunkerépítés közötti különbség meg már lerágott csont, ezerszer, ezerféle módon ki lett itt tárgyalva.
Felolvasták a villaszabályzat idevonatkozó részét, miszerint tilos elbújni pl. ajtó mögé és más olyan helyekre, ahol nincs kamera és nem lehet "építeni" sem ilyen helyet. Ők meg épp ezt tették.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 12:54:35

@mézescsók: hát nekem mindegy, RTL úgyis azt csinál, amit akar. Csak jött az ötlet, hogy lehetne húzni az időt. Pl így.

kismalacka 2015.02.10. 12:54:45

@Conchobar: Rendben. Ne tegyünk. Perelni még senki sem perelte a retek klubbot, úgyhogy gyakorlatilag bármit megtehet.

kismalacka 2015.02.10. 12:55:27

@mézescsók: Igen...ez a jó hozzáállás...nem szabad kimutatni a fájdalmat :DD

szarvas, szarvas 2015.02.10. 12:56:30

@-pkata-: Az avatarodon is te voltál az elején, ugye? Azt nem tudtam rendesen kivenni. Szerintem is jól nézel ki! :)

Conchobar 2015.02.10. 12:57:26

@egyemakisszíved: "az Edina-Robin kapcsolatban is vannak még lehetőségek, Robin biztos megjátszaná, hogy megkísértse Edinát, hátha dobná Lacit, miután az kiesett" - Ugyanezt a hülyeséget hajtogatták tavaly is a VV6 kapcsán (csak épp akkor az Iza-Krisztián páros és Aurélió kapcsán), és hiába ment ki Krisztián, szar se történt Iza és Aurélió között. Edina és Robin esetében legfeljebb haragra és szemrehányásokra van némi remény. Inkább az lesz majd az érdekes, hogy milyen képet vág majd Robin, ha Lacit látja majd visszatérni (és nem Edinát)

Magg. 2015.02.10. 12:57:57

@kismalacka: a játékosok közül gondolod?
Mert amúgy én is ismerek olyat, aki beperelte az RTL-t. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 12:58:14

@szarvas, szarvas: óóó, köszönöm. Igen, az avataron is én voltam. Nem használtam ezt a regisztrációt évek óta. Beszélgetésre meg pláne nem. :)

hannamontanna 2015.02.10. 12:59:10

@Conchobar: Lehet hogy örülni fog, hogy kiesett az erősebb ellenfél? :-D

Conchobar 2015.02.10. 12:59:44

@Magg.: "Mert amúgy én is ismerek olyat, aki beperelte az RTL-t." - Alekosz

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.10. 12:59:50

@-pkata-: Ha van is ilyen a szerződésben az se számít, mert nyugodtan perelhetnek. Csak ne Danit fogadják ügyvédüknek. :-)

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 13:00:43

@hannamontanna: Megszegték a szabályokat, jogos a bünti.
Az arányosság már egy más kérdés.
Én például a köpést is, a vendégek letaperolását is büntetném. Persze nem egy lila kendővel, meg BV-ben való szerepléssel Ja tudom, az más.
Meg pl. a tegnapi szerkesztőket is baromira kizárnám a játékból. Denisz puffogásából egy szót sem lehetett hallani. Se feliratozva nem volt, se rá nem szóltak.

,, 2015.02.10. 13:01:57

@Conchobar: Robin azzal zárta a kiválasztást, h a duplajelet majd legközelebb, Lacikám. Szal gyakorlatilag elszólta magát, h szerinte is Edina is fog kiesni.

Magg. 2015.02.10. 13:03:39

@kismalacka: egy ismerősöm, akivel riportot csináltak, aztán nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy megállapodtak. Ismerősöm hitelrontásért beperelte őket, amit meg is nyert és helyreigazítást is kapott (amivel mondjuk, sokat nem ért).

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:04:33

@egyemakisszíved: robinnak csak addig érdekes edina, amíg lacival vannak játékban, és csakis laci miatt, akit ezzel az álca-nyomulással hergel.

Conchobar 2015.02.10. 13:04:38

@Magg.: "akkor aludni sem lehet takaró alatt szerinted? A te logikád szerint azért is bünti járna..." - Hagyjad már az alvást a csudába! Baszás közben nem az alvás miatt rakosgatják a két (!) takarót, (hanem a nézők előli elbújás céljából,) a Fanni-Dennis, és Laci-Edina páros magatartásából és beszédeiből ez teljesen egyértelmű kell, hogy legyen még leghülyébb néző számára is

,, 2015.02.10. 13:06:05

@aggyistenbrittudós: szerintem is. nagy spíler azért ő is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 13:06:07

@Majom1Parádé: Igen, tudom, csak azt nem, mennyi értelme van. Gondolom az RTL-nek jó jogászai vannak.

kismalacka 2015.02.10. 13:06:13

@Magg.: Az teljesen más mint egy előre lezsírozott, jogászok hada által ellenőrzött tuti hogy mindenre kiterjedő szerződés. Már csodálkoztam hogy lemming nyert volna a retek ellen :)

hannamontanna 2015.02.10. 13:06:57

@Tündérfalvi Anti: Így igaz. Két perc elsötétítést! :-)) Ebben az az érdekes, hogy ez egy szerkesztett változat. Mi a rákért tesznek az összefoglalóba olyan részt, amiből egy kukkot nem lehet hallani??

zsopicur 2015.02.10. 13:09:09

naluk tenyleg KEVES 1 üveg vodka meg 1 üveg bor 3 embernek?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:09:21

@foxglove (F6): olyan kis sunnyogós-medúzásan "én igazából itt sem vagyok, csak néha megcsipkodkodom ennek-annak a bőrét, de NEM ÉN VÓTAM) :)))) perpill pont ezért neki szurkolok :) te? :)

Krétagarbó 2015.02.10. 13:09:26

@Rémület: én meg azt gondolom, hogy ő ezzel tűnt ki, hogy ez milyen hatást vált ki az emberekből, az már más kérdés. És azt sem tartom ördögtől valónak, hogy szerepelni akart (ezzel és mással is), hát mi a jó francért ment be, ha nem ezért?

Conchobar 2015.02.10. 13:09:42

@foxglove (F6): "Robin azzal zárta a kiválasztást, h a duplajelet majd legközelebb, Lacikám. Szal gyakorlatilag elszólta magát, h szerinte is Edina is fog kiesni" - Nem. A duplajelet Fanninak is tartogathatja ám (Robin2+Edina/Laci > Dóri+Dennis). Fanni mostanában arról beszélt, hogy ő Lacit vinné (noha Fannival, nem Laci, hanem Edina viselkedik ádázul), tehát bent Edinát erősebbnek hiszik, mint Lacit

Krétagarbó 2015.02.10. 13:10:18

@aggyistenbrittudós: egyetértek, Dennisz ne nyerjen, még a döntő előtt menjen szépen haza.

Krétagarbó 2015.02.10. 13:12:14

@foxglove (F6): Fáncsiban sokkal több van, mint Denniszben. Dennisz szürke egér sztem mellette, és még ráadásul egy sunyi, alamuszi ember is, amit eddig is sejtettem, de most kezd is beigazolódni a számomra.

Kosztarika 2015.02.10. 13:12:26

@Tündérfalvi Anti: régi mondás: amit szabad Jupiternek... :(

csicserierika 2015.02.10. 13:12:35

@foxglove (F6): és ha Edina tér vissza ? Attól paráznak :) Most mindnek jár a szája, h így,meg úgy vinné Lacit, de ha meg ő menne vissza, még jobban paráznának :)

mézescsók 2015.02.10. 13:15:47

@Magg.: Ha mindkettő lilát kapna, az nem büntetés lenne, hanem jutalom. Igaz, szívtak kicsit pár napig, de megnyílt ismét a nyerési esély! Ez nagyon merész húzás lenne és indokolatlan is.

Amúgy nem értem a hajcihőt. Miért ekkora ügy, hogy egy szerelmespár küzd egymás ellen? Attól kiváncsibb vagyok, hogy mi lesz a párbajon. Ha ügyesen játszanak be részleteket, még akár örökharaggal is végződhet az egész, bár ezt annak ellenére nem kívánom nekik, hogy vannak kétségeim az érzéseket illetően (a herceg nem egyszer hozta fel Kisbékának, hogy hány milliótól fosztotta meg, mintha már a zsebében lenne a fődíj!).
Bárki mást szavazott volna meg a lakógyűlés, most laza kis esélylatolgatás folyna itt a hv-n, nem merész szabálymódosítgatás.

Krétagarbó 2015.02.10. 13:16:44

@Majom1Parádé: miért? rossz ügyvéd? hallottál már vmit erről? :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.10. 13:17:22

@Krétagarbó: engem egyre jobban érdekel mi történne Fannikával Denisz nélkül...

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:18:23

@csicserierika: ez olyan handabandázás, ha valóban ők akarták volna kivinni (és kint hagyni), akkor nem most tették volna rá a jelüket. edina kint hagyja lacit, és megint ott marad a nyakukon egy erős -vagy annak gondolt- játékos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.10. 13:19:26

@-pkata-: azt még hozzácsaphattad volna, hogy "és tudom, a színem is tök fehér" :D

csicserierika 2015.02.10. 13:19:37

@mézescsók: én egy hasonló párbaj esetén Denisz és Fanni között előbb eltudok képzelni egy öriharit. Nem tudnak már olyan kényes részt betenni, amiről Edina ne tudna.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.10. 13:20:14

Poén akart lenni elsősorban. Meg aztán Dani is aláírt egy szerződést a csatornával.
Amúgy nem lehet rossz ügyvéd, mert még nem is ügyvéd. És semmi sem garantálja, hogy bármikor a jövőben az lesz.
Alkalomadtán meg is kérdezem az ügyvédismerőseimet, hogy szerintük -látatlanban- bele lehet-e kötni a szerződésekbe.

csicserierika 2015.02.10. 13:21:20

@aggyistenbrittudós: igen, ha így alakulna, akkor kattognának ám a kerekek, plusz egy lilával megspékelve, mert ami jár, az jár. Öt játékos esetén még kell lenni lilának.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:21:28

@Krétagarbó: "Sógorom, a zugügyvéd" :))))))))))))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.10. 13:21:49

@Krétagarbó: tegnap este 9 körül törökülésben elaludtam a fotelben (de nemám nekidőlve :D) és jócskán a BV után ébredtem fel. Szerinted érdemes visszanézni a tegnap estét, vagy nem maradtam le semmiről?

,, 2015.02.10. 13:22:07

@aggyistenbrittudós: nemtom. Az eddigi VV-kben Napraforgó Aninak és Kingunellának tudtam egyedül szívből drukkolni, most egyiknek sem. Nyerjen Robin, v Laci (mert utóbbit valamiért senki nem vesz számításba, ezért poén lenne).
@csicserierika: én ezt nem látom sajnos reálisnak, szerintem elképesztően sokan utálják (még mindig nem értem, h miért, de biztos vakon vagyok).

,, 2015.02.10. 13:23:51

@Majom1Parádé: ha nem írod alá, és nem fogadod el a feltételeket, akkor egyszerűen nincs biznisz, szerintem. Keresnek mást a helyedre, aki elfogadja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.10. 13:23:57

@-pkata-: épp ezért lett volna vicces a reakciója. :)

csicserierika 2015.02.10. 13:23:59

@foxglove (F6): mármint kit utálnak jobban Lackót, És kik ? A nézők, v a bentiek ?
Ha Lackó menne vissza, akkor erősebb Edinkától, és ez okozna zavart. Erre gondoltam.

Krétagarbó 2015.02.10. 13:25:16

@Hedo a szadista szexista anyuka: engem is, már a párbajon is kieshetett volna Dennisz mellőle.

Krétagarbó 2015.02.10. 13:27:17

@Majom1Parádé: "És semmi sem garantálja, hogy bármikor a jövőben az lesz." így van. És azt sem, hogy nem az lesz. (mármint ügyvéd)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:27:25

@foxglove (F6): wáhhááá az szép kis baleset lenne :))) meg váratlan is :))) na AZT is bírnám :))) menjen vissza lacci :)))) szavazni már nem tudok, nekiadtam krétuccnak, mert barátság is van a világon :)))

csicserierika 2015.02.10. 13:27:43

@foxglove (F6): ja, igen, itt főleg érzem én is. Én Lackóval is ki lennék békülve, csak ne a hármasból kerüljön ki a győztes.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 13:27:54

@Conchobar: Robin elcseszte a dupla jelét. Ha Dóri nem megy szembe Fanniékkal, akkor Denisz egyenlőség jele erősebb lesz. Csak akkor tudja használni, ha az ő oldalán u.annyian állnak, mint a másikon.

Magg. 2015.02.10. 13:28:16

@mézescsók: igen, ezt nem értem én sem. Elvégre ez itt nem egy társkereső műsor.
Teljesen érthető és jogos, hogy a többiek gyengíteni akarják a Bt. még meglévő két tagját azzal, hogy lecsapták a magas labdát.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 13:28:21

@Krétagarbó: csak éppen Edinára nem hat. Van ilyen típus, akivel nem büntetéssel lehet szót érteni, mert az kontraproduktív. ""

Oké, a civil életben mérlegelhet az ember, rendben. De mit tudsz javasolni mást egy a nagy tétű játékban. Ha nem képes alkalmazkodni, kiteszik.

MmeChauchat 2015.02.10. 13:28:49

@hannamontanna: hát igen. A legdurvább "szabálysértés" az erőszak és abból van itten bőven, megtorlás nélkül. Ehhez képest semmi a bunkerszex... Azaz a retek is menet közben változtatja a "szabályokat", persze a nézőt nem informálva. A lakókat sem.

Krétagarbó 2015.02.10. 13:29:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem érdekes, a mocsár elkezdte fúrni Dórit. Fannika szerint sem örül Dóri az ő sikereinek, és persze az is kiderül, hogy kik próbálták jobban befolyásolni Robint a vasárnapi döntés előtt.

(Ez most olyan barátok köztös előzetesre sikerült:)))

Magg. 2015.02.10. 13:29:52

@Conchobar: csakhogy te nem figyelsz.
Lilu elmondta, akkor is megbüntetik őket, ha társasozni bújtak volna el, nem a szexen volt a hangsúly.
Tehát rossz a takarós hasonlatod.

csicserierika 2015.02.10. 13:30:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nézd meg, nézd meg ! Edina Rúzsa Magdisan énekli, h szárálmás vagyok, és elindul az ő Lackója :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.10. 13:30:52

@Linn: Jaja... :D Úúúristen, azokat az arcokat de megnézném, amikor kinyílik a vellaajtó és meglátják mindkettejüket. :D

Krétagarbó 2015.02.10. 13:31:07

@foxglove (F6): Anikó és Kinga? Van egy ízlésed:)))) (Én VV Verának szurkoltam pl..:))

2015.02.10. 13:31:17

@Magg.: van bent társasjáték?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 13:31:55

@foxglove (F6): " elképesztően sokan utálják (még mindig nem értem, h miért, de biztos vakon vagyok)."

Nem vagy vakon. Süketen vagy . :D:D

,, 2015.02.10. 13:32:14

@Krétagarbó: én nagyon nevettem, mikor Fáncsit meglátták a BV-ban, és Dóri kipréselte valahogy, h "de jó. ez tényleg jó" és közben az arca tényleg csak alig torzult be kicsit.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 13:33:04

@csicserierika: Kicsit logikátlanok, ez tény.
Lacit tartják a leggyengébbnek, mindegyik vele akart VOLNA (kac-kac) kimenni.
Akkor logikus, ha arra számítanak, hogy Edina megy vissza.
És akkor nagy ésszel kitettek egy olyan ellenfelet, akit simán legyőzhetőnek gondoltak.
Robin ezért volt nagyon hülye. Az ő érdekét egy Fanni-Edina párbaj szolgálta volna, kiesett volna egy erős ellenfél, neki meg maradt volna a gyengének gondolt Laci.

csicserierika 2015.02.10. 13:34:55

Azért Robint is megér egy misét. odacsapódott az általa utált Laciékhoz, majd mikor elkezdődött a taktikázás, hagyta, h körbevegyék a lemmingek, és győzködjék . Edináék nem mosták ennyire az agyát.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 13:35:24

@Hadrian77: Nincs. Ezért mondta Lilu, hogy akkor is megbüntették volna őket ha társasoztak volna.
Mert honnan szereztek társast???

csicserierika 2015.02.10. 13:36:13

@Tündérfalvi Anti: úgy-úgy, ez van, mikor a tuják életre kelnek :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:36:13

@Krétagarbó: ugyanaz a lehetősége ugyanúgy megvolt edinának és lacinak a befolyásolásra, csak meglátásom szerint túl erősnek érezték magukat így ketten együtt, hogy ezt megtegyék, és most erre fáztak rá.

Magg. 2015.02.10. 13:37:26

@Hadrian77: éppenséggel Dóri és Zsu csináltak malmot műa.palack kupakokból.
Tehát igen, elvileg még társasjáték is van.

Conchobar 2015.02.10. 13:37:26

@Magg.: "Lilu elmondta, akkor is megbüntetik őket, ha társasozni bújtak volna el, nem a szexen volt a hangsúly" - Ne értetlenkedj már! Világosan megírtam, hogy 2 okból volt aránytalan a büntetés, egyrészt a takaró mögé való elbújás miatt még csak nem is szóltak, a pad alá való bújás miatt meg egyből kék kendőt adtak, másrészt a takaró mögé való elbújás miatt a Fanni-Dennis páros is büntetést érdemelt volna. Ráadásul, semmi olyant nem csináltak Edináék a pad alá bújva, ami miatt a nézőket kár érhette volna (nem taktikáztak, nem a többieket beszélték ki, hanem csak basztak-szoptak)

csicserierika 2015.02.10. 13:37:44

@Tündérfalvi Anti: activityt mondott Lilu, azt meg lehet minden testrésszel :D

MmeChauchat 2015.02.10. 13:39:23

...ebben az ingerszegény környezetben a szabálykönyv egy példánya az egyetlen olvasnivaló. Max. a műkaják felirata (mivel a Cappy-s palackokon már nem volt ragacs). Mikor Lilu utalt az előbbire, csak egykedvűen hümmögtek maguk elé, igaz nincs is szükségük effajta élvezetre. Beszédjük pedig kezd kizárólag az eddigi VV-s "szövegkörnyezetre" korlátozódni (kb. 200 szavas szótár).

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 13:39:37

@csicserierika: Tényleg, még tábla is van, hogy rajzoljanak.
Addig meg lófaszt rukkola, meg kókuszolaj.

zsopicur 2015.02.10. 13:40:24

a Dori kint volt a temetesen? Hat ezt nem is tudtam!

csicserierika 2015.02.10. 13:40:43

@aggyistenbrittudós: azért a következmény elég durva. Jó, h nem rögtönítélő elé állították őket. mindent a nézettségért, kell a reklámadóra, meg a nyereség növelésére. Így is elég tescogazdaságos az egész kivitelezés. Alekoszék még kaviárt zabáltak :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.10. 13:41:30

@foxglove (F6): Nyilván , ha nem írja alá a jelentkező, akkor nem vehet részt a játékban. Én arra gondoltam, hogy az aláírt szerződést hogy lehet megtámadni, ha nagyon kéne...

csicserierika 2015.02.10. 13:42:02

@Tündérfalvi Anti: a tábla is évről évre kisebb :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:42:26

@Conchobar: nem. ők konkrétan bunkert építettek -tök mindegy mi célból-, és emiatt kaptak büntetést. érezd kérlek a különbséget a takarók alatt folytatólagosan elkövetett akármibármi, és a _menedékház_ közötti különbségen.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 13:43:18

@MmeChauchat: Jogos. A szállodai szobámban én is mindig előveszem a Bibliát olvasgatni.
A sulis héten már kiderült, hogy legtöbben az általános iskolai kötelező olvasmányt olvasták utoljára.
Mellesleg olló van, kivághattak volna szavakat a szabálykönyvből és titkos beszélgetést folytathattak volna, azzal a szöveggel, hogy csak átértelmezik a szabályokat.

zsopicur 2015.02.10. 13:43:44

ezt a mirage fashion ruhakat most nagyon toljak, Evan is ez van mar 2 adasban is a belevaloban es az összes csajon odabent: innen üzenem h tovabbra is kurvaronda. Nincs az a nö akinek jol all

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 13:44:50

@csicserierika: A következő VV-ben már lehet, hogy csak egy söralátétre írhatják, közvetlenül az adóbevallásuk másik oldalára.

Krétagarbó 2015.02.10. 13:44:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én? semmit, nem én vok a kreatív. Amúgy meg nem arról volt szó, hogy helyes-e, hogy büntetik vagy sem, hanem arról, hogy büntették-e eddig vagy sem. Sztem igen, Rémület szerint nem. Az pedig pusztán egy vélemény volt Edináról, hogy rá nem hat, sőt. Van ilyen.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:46:52

@csicserierika: a kispajtik csak kihasználták a lehetőséget: van kendő az egyiken? van. mi meg dobjunk a másikra is :) én sem csináltam volna szebben :) csak mondjuk nem azzal a körítéssel, hogy igazából én akartam volna veletek párbajozni, ezért-azért-amazért, de akkor menjetek ti, együtt, hamár :))))

,, 2015.02.10. 13:46:55

@Majom1Parádé: ja értem. hát, az aláírtat csak megtévesztés meg hasonló dolgokkal max, de ezeket pl. Krétácska jobban tudja.
Én arra gondoltam, h elolvasod a szerződést, és megpróbálsz érdemben tárgyalni, h ezt és ezt nem lehetne-e módosítani. De nem.

MmeChauchat 2015.02.10. 13:47:56

@Tündérfalvi Anti: tűpontos. Kár, h csak Biblia van a szállodákban. Tán benn is az a baj, hogy nincs elhelyezve egy-egy teremtéseposz, random módon
btw remélem a szerkik olvasnak bennünket, h merítsenek, mert már azon a határon vok, h nem fogom nézegetni a beutaltak kínlódását :D

Ruadhnait 2015.02.10. 13:50:11

Mar nem birom kovetni, annyit irtok. De egyebkent most, hogy ez elojott, tenyleg jo lenne, ha valamivel eloallna az RTL, es felturbozna ezt a parbajt. Egyebkent az is igaz, hogy a buntetes ugy szolt, hogy valamelyikuknek fel kell kotni a kek kendot. Megtortent. Koszonom, ennyi. Ennek ellenere Lacit megis megfosztjak attol, hogy sajat ellenfelet valasszon, ami pedig minden kivalasztottnak kijar. Amikor Fannitol akartak ezt a lehetoseget elvenni, mindenki felszolalt. Tenyleg az lenne fair, ha Laci is valaszthatna egyet pluszba es harman mennenek, ketto visszamehet.

2015.02.10. 13:50:18

@Tündérfalvi Anti: jó lesz az Újszövetségnek, azt szoktak a nachtkasztnira tenni.

Krétagarbó 2015.02.10. 13:50:43

@aggyistenbrittudós: persze, megvolt, nincs is ezzel baj, adott esetben nekem szimpatikusabb is, ha vki nem erőlködik mindenáron.

MmeChauchat 2015.02.10. 13:51:15

@zsopicur: ...ma olvasom a turkáló kirakatában: " a férfi abba szeret bele, amit lát, a nő abba, amit hall..." epic. Talán ez a szponzor filozófiája. Vagy a vv egészéé. Tiszta Coelho

Conchobar 2015.02.10. 13:51:27

@aggyistenbrittudós: "ők konkrétan bunkert építettek -tök mindegy mi célból-, és emiatt kaptak büntetést" - Ha egy kispárna odatétele bunkerépítést jelent, akkor a két takaró felhasználása még inkább bunkerépítést kell, hogy jelentsen. Két takaróval jóval többet eltakarni, mint egy kispárnával. Arról nem beszélve, hogy előfordult már (több VV-ben), hogy villalakók elbújtak (az újonnan beszavazott elől). Ekkor se szankcionáltak

2015.02.10. 13:51:30

@Magg.: azt azért megnéztem volna, hogy ha valaki ezek előtt egy takaró alatt neki áll répát pucolni meg krumplit hámozni, annak mi lesz a büntetése.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 13:51:35

@Tündérfalvi Anti:" A szállodai szobámban én is mindig előveszem a Bibliát olvasgatni."

Persze, mert ott vannak beírva az első oldalon a call girl--ök és call boyok számai. :D:D

Krétagarbó 2015.02.10. 13:52:39

@csicserierika: tényleg, ott minden este szinte volt pia, legalábbis Alekosz kezéből ki nem eresztette a boros poharat. (nem cappy-s üvegből ittak:)

,, 2015.02.10. 13:52:40

Kár, h már nem kommentál Aharon(?), most kivi lennék, mit gondol:)

minden reggel 2015.02.10. 13:53:02

@Krétagarbó: te akkor hajlamos vagy felkarolni az ekesetteket? :)

Krétagarbó 2015.02.10. 13:54:11

@zsopicur: egyetértek, nekem sem tetszenek. egyébként is, idén nagyon bénák a szponzorcuccok.

zsopicur 2015.02.10. 13:54:22

@Krétagarbó: de mi ez az üveg mania? Edina is mar töltesnel egyböl, hol van nekem is egy üre üveg? ez mennyiew csöves mar :D mieeert?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 13:54:45

@Conchobar: "Két takaróval jóval többet eltakarni, mint egy kispárnával."

Ez egy nagy hülyeség. Látószög kérdése az egész. A telód kamerájával befoghatod a budai hegyeket, az eltakaráshoz még kispárna nagyság sem kell. Egy apró ablakon belátod az egész szobát, a takaráshoz csak az ablakot kell eltakarni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 13:55:20

@Krétagarbó: jó hát ja, de ez itt nem az a műfaj, itt folyamatosan teperni meg szervezkedni meg erőlködni kell :)))

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 13:55:55

@Hadrian77: Jól van, adj egy kék kendőt, lebuktam, hogy én sem azt olvasom, amit elém tesznek.

Magg. 2015.02.10. 13:56:18

@Conchobar: sztem te nem értesz magyarul.
Fújod rendületlenül ugyanazt. Vitázz az RTl-es szerkikkel, írjál petíciót, gyűjtsél aláírásokat - akkor tán a takaró alatti szex is bűnné válik majd, de csakis a te kedvedért. :DDDDDD

minden reggel 2015.02.10. 13:56:21

@Krétagarbó: én már egyszer írtam, tiszta 80as évek lengyelpiaca

Krétagarbó 2015.02.10. 13:56:47

@Ruadhnait: Jó de Fanni és Lacci között van egy nagy különbség. Ebben az esetben Lacci szabályt szegett, Fanni meg nem. Azért érzed a különbséget, gondolom?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 13:57:03

@MmeChauchat: Akkor ezért utálom Ádinkát.

Magg. 2015.02.10. 13:57:43

@Hadrian77: te is pont úgy érted a lényeget, mint Conchobar.
A takaró alatt bármit csinálhatsz - ennyike.

Krétagarbó 2015.02.10. 13:58:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tényleg? :)) még sosem nyitottam ki ezeket a szállodai bibliákat! hehehe:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.10. 13:58:58

Na, nézegetem vissza a tegnapit, hát beszarás, a Dóri valami piasmasszer vagy mi?
Úgy járt kelt ottan, mint valami kibaszott intéző és számolja a deciket, hogy ki mennyit ivott, mennyit ihat és amúgy is mindenki akkor igyon, amikor ő, mert igazságosság van itten. :D

Krétagarbó 2015.02.10. 13:59:16

@foxglove (F6): nekem is eszembe jutott a minap, csak a nevekkel mindig bajban vok.

,, 2015.02.10. 13:59:21

további jó kommentálást kis hobbitok!

Krétagarbó 2015.02.10. 14:00:19

@minden reggel: az elesetteket, megesetteket.. Nem, azért a végén már nekem is sok volt, amikor kezdett elborulni az elméje.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 14:00:31

@Conchobar: a takaró (akárhány is) mozgásából levágod, h mi történhet alatta, ha bemászol a pad alá, teszel elé lufikat, kispárnákat, már kevésbé, leginkább sehogy.
milyen végjátékot vársz, kinek örülnél, ha nyerne?
(komolyan kérdezem)

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 14:00:47

@Magg.: Azzal a kiegészítéssel, hogy a takaró alatt bármit csinálhatsz, amit nem tilt a szabálykönyv. Lepofozni ott sem ér a másikat. A köpés mehet.

Krétagarbó 2015.02.10. 14:01:07

@zsopicur: sztem egyik hülye elkezdte, a többi meg folytatja dolog lehet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 14:01:47

@Ruadhnait: " Tenyleg az lenne fair, ha Laci is valaszthatna"

A szabályszegéssel eljátszotta ez a jogát. Büntiben van. A helyzete nem hasonlítható Fanniéhoz, következésképp a bánásmód is más. Ha felrúgod a játékszabályokat, el kell viseld a következményeket, mert ha nem lenne következménye, az méltánytalan lenne a szabályokat betartókkal szemben.

Krétagarbó 2015.02.10. 14:01:53

@aggyistenbrittudós: néha a kevesebb több. most nem volt néha:)

Ruadhnait 2015.02.10. 14:02:00

@Krétagarbó: Szerintem nincs kulonbseg, ugyanis a buntetes az volt, hogy valamelyikuknek fel kell venni a kek kendot. Ez megtortent.
Kivalasztottak a Lacit, mondvan, hogy menjenek egymas ellen, de lassuk be, hogy nem fair a Lacival szemben, ugyanugy nem az, mintha barki mas lenne a kivalasztott es nem valaszthat. Szerintem.

mézescsók 2015.02.10. 14:02:01

@-pkata-: Nekem is mindegy, de ha magamba szállok, akkor belátom, hogy azért ellenkezek ilyen hevesen a hármas "párbaj" ellen, mert nagyon nem élvezem sem Edina, sem Laci játékát. Még, hogy mind a kettő visszajöjjön!!!! Mindamellett, hogy a csatorna részéről tartanám súlyos szabályszegésnek.

@kismalacka: Hajrá, nemesen, feltartott orral! Juszt se lássa más.

@Magg.: Fordított esetben ők sem tettek volna más. Amikor bevonultak a nyugiba megbeszélni, hogy mi legyen a kiválasztással, Kisbéka mintha mondott volna olyasmit, hogy a többiek biztosan arra játszanak, hogy mindkettőjük menjen. Nem ezekkel a szavakkal, de kb. ez volt az értelme. És ha mindenki magából indul ki - mert honnan máshonnan is indulhatna -, akkor ne legyenek illúziói egyik rajongónak sem, ők pontosan ugyanígy lecsapták volna a magas labdát. Majd pont ők nem, akik a játék során mindig kihasználták azokat a lehetőségeket, ha a többieket szívathatták (pl. Dennis gyámsága, Fanni szaunázása, Macitól a képesség elvétel, Edina ámokfutása a dzsungeles héten, stb.). Azonkívül ez már nagyon a végjáték, nem most van az ideje a karitatívkodásnak.

minden reggel 2015.02.10. 14:03:27

@aggyistenbrittudós: valójában tökmindegy, ez a szabály, és így, mikor bementek ezt elfogadták, aláírták. ennyi

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 14:04:18

@aggyistenbrittudós: Azért ha Maci mászott volna be Edinával oda, akkor rezgett volna rendesen a léc. Bár nem hiszem, hogy ki lehetett volna találni, hogy mit csinálnak a pad alatt.

Krétagarbó 2015.02.10. 14:05:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azt mondta, hogy két üveggel kapnak, és elosztják, egy üveg a fiúknak, egy a lányoknak. (mondjuk, hogy ez mennyire igazságos így, abba most nem megyek bele..) De a fiúknak hamarabb elfogy (jóhogy, nagyobb a huzat) és utána cápáznak a lányoktól, így a lányokét őrízni kell. És hát vmiért (?:) Dórira bízza a smasszermunkát a többi lány is.

malevil2050 2015.02.10. 14:05:45

Hát egy jónapotot csak mondok,mer asztat tán illik.De megyek is mer van baj ölég " JA "

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 14:06:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Neeeeem. Ez most igazságtalan volt. Ő a buli kezdetén elfelezi a piát. Fele a fiúknak, fele a lányoknak. Azért teszi, mert a fiúk sokkal hamarabb beszlopálják, és a csajoknak - akik beosztják - semmi nem maradna a buli végére. Komisz már a PVC "tulajdonából" akart inni.

Krétagarbó 2015.02.10. 14:06:17

@foxglove (F6): Csáo, nekem is mennem kellene, mert így nem haladok a melóval...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.10. 14:06:48

Lacinak tök jól áll az a kalauzszerkó... Vagymi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 14:07:05

@Ruadhnait: melyik kiválasztás fair? a kiválasztott szempontjából egyik sem az. kaptak büntit, eldönthették, melyikőjük vállalja be, edina ráugrott. nem volt kötelező.

minden reggel 2015.02.10. 14:07:38

@malevil2050: nem állsz bele a konfliktba??? :)

2015.02.10. 14:07:49

@Magg.: ők voltak akik először elbújtak, nem fogjuk soha megtudni, hogy ha más a takaró alatt valami irreleváns dolgot csinált volna, azt is egyből előveszik és megbüntetik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.10. 14:07:52

@Krétagarbó: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: értem én, de ennyire komolyan venni ezt...
Mindenki ilyen buliba vágyik, nem? :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 14:07:56

@malevil2050: NIncs időd, mert tánc - és illemórára jársz inkább :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.10. 14:09:00

@Tündérfalvi Anti: :D:D:D:D Én azért azt is megnéztem volna, ha Maci csak úgy, egyedül próbál oda bemászni, akármiért is...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 14:09:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Kazal megmondta, hogy a szépségipar nem vicc. PVC meg a piát veszi komolyan. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 14:09:19

@Tündérfalvi Anti: macika be se fért volna a pad alá - de nem akarok bunkó lenni :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 14:09:34

@Majom1Parádé: Szerintem csak akkor tudják, ha eleve valami törvény ellenes van benne. Azok a szerződések semmisnek tekinthetők részben vagy egészben. Erről dönthet bíróság. Törvény elleneset viszont nem hiszem hogy tartalmaz bármelyik is. Tuti kismillió olyan van benne, hogy "az RTL fenn tartja magának a jogot, hogy...."

Magg. 2015.02.10. 14:09:52

@Ruadhnait: de azért nincs igazad, mert Edina (aki felvette a kendőt) nem mással, nem a Fáncsival szegte meg a szabályt, hanem Lacival együtt. Tehát Laci is bűnös, ezmiatt :) büntetést érdemel, Fáncsi (most) nem!

Eccerűbb lett volna, ha a szerkik kiosztják nekik a két kendőt, akkor most nem lenne min vitatkozni.

Krétagarbó 2015.02.10. 14:10:38

@Tündérfalvi Anti: Sztem Maci nem fért volna oda, de talán felkelni sem tudott volna, miután megpróbálja magát bepasszírozni a pad alá. De ez is diszkrimináció, mert Macit elzárták annak a lehetősége alól, hogy a szaunapad alatt dugva elkövesse a VV-k legnagyobb szabálysértését! Tiltakozom:)

Magg. 2015.02.10. 14:11:00

@Hadrian77: nagyon beleragadtál ebbe a takaró-témába.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 14:11:56

@mézescsók: Ne aggódjál, nem fog visszamenni mind a kettő :)

Krétagarbó 2015.02.10. 14:12:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az rendőr te, csak olyan poresz rendőr szerkóféle.:)

2015.02.10. 14:13:06

@Magg.: ja, megvisel a retek kreatív szabályalkotása és alkalmazása :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.10. 14:13:44

@aggyistenbrittudós: dehogynem fért volna, ott röfögött, nem láttad, h mekkora?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 14:13:59

@Krétagarbó: maci is mérföldKŐ volt, az első, aki kiette magát a villából. és igen, most bunkó vagyok, de szörnyen utáltam minden egyes megnyilvánulását.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 14:15:43

@-pkata-: A legyen Ön is milliomosban például az van a szerződésben, hogy hogy a nyereményt akkor fizetik ki, amikor a műsor adásba kerül. (kb 2 hónap múlva). Állítólag volt egy pasi, aki nyert, és nem került adásba, ezért nem fizették ki.

Magg. 2015.02.10. 14:15:46

@mézescsók: pontosan ezt írtam még délelőtt.
Edina hiába siránkozik, hogy a többiekben semmi empátia, benne sincs egy szemernyi sem, ennek már jópárszor a tanúbizonyságát adta.
Tényleg kíváncsi lettem volna, ha Fanni-Denisz bújnak el így (pl. a jakuzzi tetejét magukra húzzák) :), milyen kommentek születtek volna.
Sztem legtöbben kárörvendenének, megérdemelték, stb.
De hát ezek ugye a szent Edináék voltak.....

Krétagarbó 2015.02.10. 14:15:53

@Magg.: hát ez az. akkor most miről is beszélnénk? ezért is volt zsenejális (ahogy Kroki mondja) ez a húzás a retek részéről.

Na télleg megyek, mert nem haladok. Csak jobb lenne, ha nem a gépen kellene dolgoznom, így nagy a kísértés...

Ruadhnait 2015.02.10. 14:18:09

@Magg.: En ezt tudom. Tudom, hogy ketten kovettek el, de lassuk meg ott benn is megertettek, hogy a buntetes azzal le volt tudva, hogy egyikuk felrakta a kek kendot. A Laci meg azert megy parbajozni, mert amugy is ra raktak volna. Felesleges ezen vitazni, egyebkent. Annyi a lenyeg, hogy szerintem az lenne fair, hogy ha mindenki mas, a Laci is valaszthatna parbaj ellenfelet, ugyanis az nem a buntetese resze, hogy ne valaszthasson. Ennyit probaltam elmagyarazni, hogy en ezt igy gondolom.

Magg. 2015.02.10. 14:18:39

@Hadrian77: a következő alkalomra majd egyértelmű különbséget tesznek a "takaró" és az "elbújás kameramentes területre" között a szabálykönyvben és akkor mindenkinek egyértelmű lesz a kettő közötti eltérés. :)

Krétagarbó 2015.02.10. 14:19:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: megyek, megyek. :) de azért ne kezdjetek gyűjteni nekem:)))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 14:19:35

@Krétagarbó: hagyd a picsába, majd holnap bepótolod :)))) (én se halladtam semmit sem az előre programozott dolgokban) :)

mézescsók 2015.02.10. 14:20:19

@csicserierika: Igaz, nekik főleg Zsuzsa kapcsán sok mindent bejátszottak már, de azért akadhatna. Azok a filmecskék azonban Zsuzsára voltak kihegyezve és Lacira, Edinának az ügyben játszott szerepéről kevesebb szó esett, pedig ha jól meggondoljuk, az egész balhét ő generálta.
A másik: az elején, amikor az álruhás herceg még nem volt halálosan szerelmes, mondott Ádámnak egy-két cifra dolgot Edináról, kifejezetten undorkodva. Szerintem Laci látott kevesebbet Edináról (pl. füvön heverészve imádkozik, hogy essen ki a Lacccccci, és talán Zsuzsával való beszélgetéseiből sem mindent tud, mert azért ott rendesen kavarta a kavarni valókat a kicsi lány, vagy a csaj fejét az első - nem az anál - aktus után, mert azon sok minden volt, de a gyönyör nem volt köztük, stb.) szóval lehetne ott még látnivaló. Mondjuk idő kellene az összeszedéshez, de Kisbéka akaratoskodásaiból, aminek a vége rendre az, hogy a pasas papucs formát ölt és bocsánatot kér, egy egész filmeposz összejönne. Nem drukkolok Lacinak, de talán megvilágosodhatna kicsit, hogy amit átélt, az kintről másnak látszott, és hogy a jelen szituációt kedves mátkajelöltjének köszönheti. Mondjuk, nem teljesen, de nagyobb részt.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 14:21:03

@aggyistenbrittudós: Milyen szőrszálhasogató vagy. Maci már önmaga eltakarta volna a kamerát, ha be tudta volna oda tuszkolni magát.

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:21:25

Candy elég jól összehozta.

Dóri igaz hogy ugyanazt darálta le sokadszorra de legalább lebaszta a proliékat rendesen.
Végre valami élet költözött belé.:D

Gia 2015.02.10. 14:21:30

@-pkata-: Ha nem baj bejelöltelek face-n. :)

Kosztarika 2015.02.10. 14:21:51

@Tündérfalvi Anti: Következő vv? Olyan nyögve nyelős ez is, hogy meggondolja a csatorna mikor indítson új szériát.

Ami a szabálykönyvet illeti, hiába olvasták volna - úgy van az megírva, hogy a gumiszabályok is beleférjenek. Mint a jogban a kiskapuk.

MmeChauchat 2015.02.10. 14:22:03

@Magg.: ö... a következő vv-ben tehát nem akadémikusok lesznek?

Gia 2015.02.10. 14:22:16

@lukacstoncsi: Dórinak sok igazsága volt.Majd meglepődik ha visszanézi a műsort..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.10. 14:22:52

@Ruadhnait: " a buntetes azzal le volt tudva, hogy egyikuk felrakta a kek kendot"

Szerintem félreérted a retek szándékát. Ha azt akarták volna, amiről írsz - hogy szerinted ez lenne méltányos -, akkor nem kék kendőt adtak volna, nem zöldet. Tehát EZ volt a büntetés célja. Arról nem is beszélve, hogy MINDKETTŐJÜKET meg akarták bünte ni. És ez tulajdonképpen sikerült.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 14:23:07

Amúgy annyit kombináltok itt a szerdai nappal kapcsolatosan,hogy ha olvassa valami retkes dógózóó a hszeket,a végén még kedvet kapnak valami csavarhoz :P Nem hiszem egyébként,hogy lenne bármi nagy csavar...remélem....de nagyon... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 14:23:17

@mézescsók: szia, mézi :)))))
és ha laci is csak szerepjátszik?

Magg. 2015.02.10. 14:23:29

@Ruadhnait: oké, ez a te véleményed, de ha Laci választhatna, akkor azért gondold el, egy ilyen szituban - Laci zöld, Edina-Fanni kék/kék - Fanni mekkora hendikeppel indulna?
Neki nem csak Lacival, Edinával is meg kéne mérkőznie egyszerre.
Ez igazságos lenne szted Fannival szemben?

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 14:23:55

@aggyistenbrittudós: Maci kicsit olyan volt, mint VV4Laci, aki szintén beteg lett a villában, csak Maci nem akart mindig holnap edzeni.

Magg. 2015.02.10. 14:25:31

@MmeChauchat: az akadémikusok, egyetemisták, jogászok mindig gyorsan kiesnek.
Érdektelenek, sótlanok, gatyában fürdenek - vagy nem fürdenek, velük nincs műsor. :)

Bujumburi 2015.02.10. 14:25:47

szombaton valentin nap... nehogy erre hivatkozva kitaláljanak valami hülyeséget... :S

csicserierika 2015.02.10. 14:25:58

@aggyistenbrittudós: értem én, csak nem a szájamíze szerint való :)

csicserierika 2015.02.10. 14:26:42

@Krétagarbó: Éva még így is lopkodni kényszerült :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 14:26:55

nah, én egy kicsit el, megyek masszázsra :D

Kan Csóka 2015.02.10. 14:27:34

@Ilyen vagyok: EZ egy jó ötlet !
A büntetés meg az volt, hogy idegileg rottyon voltak egy bő hétig :)
A bentiek hogy néznének már amikor visszamegy a 2 idióta !! :D

csicserierika 2015.02.10. 14:28:05

@Bujumburi: majd pont azt hagyják ki, mikor így is vért izzadva hozzák a történéseket :)

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:28:08

Őszintén mi az igazságos és kivel mi?Egy ember megkapta kék kendőt ez épp elég nagy bünti.Párbajellenfélnek meg nem kell a társát választani mert nem az volt a feladat hogy őt kell megjelölni mellé, de lacit mindenki utálja így kéz kezet most az RTL meg röhög pa többiek meg igazságosztónak érzik magukat pedig érdemes lenne elgondolkodniuk hogy ilyenért nem volt még párbajra küldés.Szerintem nagyon gáz hogy senkiben nem merül fel nyílvánosan hogy miért kellett ezt kapják.A másik csapat ugyanolyan bábú ebben mint Edináék.Ők végrehajtották az RTL sunyi tervét.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 14:28:20

Vasárnap lesz a párbaj ?
Vasárnapig rinyál a "szerelmespár" hogy ez nem etikus ?
Ez lesz vasárnapig ?????????
Ez a kukkolós, szaunában qrós, a nemiszervét Laci nemiszervével összeérintős közösülős bajszos leány mikor mén mán Erdélybe ???!

Ruadhnait 2015.02.10. 14:28:34

@Magg.: Hat akkor megosztodnanak a Laci-Edina fanok ketfele, A Fanninak akkor lenne a legnagyobb eselye visszamenni. De ez mind csak teoria am. :D Nem lesz semmi ilyen, nyugi.

malevil2050 2015.02.10. 14:28:40

@minden reggel: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Krétagarbó: Áhh nem,mögyök bunkert ásni, ki köll próbálnom benne a zélvezetet ,enélkül nehogy má meghalljak.

Kosztarika 2015.02.10. 14:28:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De ha most nem Ő lenne a kiválasztott, akkor nincs bünti? Vagy a rtl biztos volt benne, hogy ő lesz? Hogy is van ez??

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 14:28:56

@csicserierika: így és ebben a formában az enyém szerinti sem, ezért verem itt a tamtamot egy extracsavarért (szerelmespár-párbaj). :)

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:30:00

@Magg.: Őket nem is válogatják be mert nem hoznák a színvonalat.Tudod amit a nézők követelnek:D

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 14:30:13

@Ruadhnait: Ez viszont logikus. Időrendbe szedve a cuccot.

1. Edina és Laci szabályt szegtek.
2 Büntetésük az, hogy kapnak egy kék kendőt és el kell dönteniük, hogy melyikükre kerüljön, az megy párbajozni.
3. Büntetés letudva, jöhet a szokásos kiválasztás.
4. A lakók szavaznak, hogy ki legyen a kiválasztott. Lacira teszik a zöld kendőt.
5. Itt jönne most a szerdai kihívás, A kiválasztott itt jelölhetne magának párbaj ellenfelet. Ha nem teheti, az büntetés. Pedig már egy büntetést kaptak.
6. Vasárnap párbaj. Kérdés, hogy az 5-ös ponttal mi lesz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.10. 14:30:30

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Sose, mer azt várja, hogy a kezibe legyenek a Milkák, meg a lakás -és kocsikulcs. :-)

csicserierika 2015.02.10. 14:31:24

@Magg.: én tuti nem, pedig igen rühellem Godzilla gazdáját, de ilyen büntit egyiknek sem a finálé felé.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 14:31:51

@lukacstoncsi: de azt értsétek már meg,hogy egyébként is mindenki Lacira rakott volna :D Hol van ebben a sunyiság? Mindenkinek minimum 1 érve volt Lacira tenni. Ne menjünk már bele ilyen értelmetlen konspirációkba... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.10. 14:33:35

@Majom1Parádé: h akár a párocska vissza is mehetne. Azon tudnék röhögni :-D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 14:33:50

@Majom1Parádé:
Tudod mi lesz a kezében vasárnap ?
Egy tábla milka, maximum :)
Esélytelen , elég szar occa lenne a tippmixen Ádinának :P

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 14:34:06

@Tündérfalvi Anti: dalolásznak helyette boldogan és felszabadultan, mi (én) meg szétunjuk a fejünket, ergó nem nézzük, mert minek is.

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:36:16

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Ezt írtam hogy épp ezért lett ez a bünti mert akartak egy ilyen csavart és szerinted ha Robin csinál valakivel valami olyat azt így büntetik meg?A fenéket.Kell a nézettség a balhé meg hogy legyen egy áldozat és lehet műsajnálkozni Liluéknak zárójelben meg ott az ejnye bejnye.Ez szerintem tudatos terv volt és borítékolható volt hogy a benntiek kapnak az alkalmon.Nem Edina itt a hibás hanem az RTL akarja valamelyikaet vagy inkább Lacit kitenni szerintem.

MmeChauchat 2015.02.10. 14:36:22

@Magg.: igaz. Pontosítok: orosz akadémikusokra gondoltam. Egy nap után már mind azon agyalnának, miből lehetne vodkát készíteni. A keleti nyitás jegyében.

csicserierika 2015.02.10. 14:37:20

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: pedig mindenki szerint nagyon ért már egy Fanni Edinka párbaj, de most nem lett sürgős. Értem én. Fannika ott arénázott, h neki nem hagyják, h azt válasszon akit akar, márpedig ő most éppen Laccit akarta de nagyon. Aham...

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 14:38:17

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Csak akkor úgy tettek volna Lacira, hogy őket is kihívhatta volna, most meg ők semmit nem téve kaptak egy kvázi lilát.
Egyébként nekem tök mindegy, hogy melyikük megy vissza, egyik sem a szívem csücske, de ha választanom kellene, akkor menjen az, akinek nagyobb esélye van Fannit és Deniszt kint hagyni.

Magg. 2015.02.10. 14:38:21

@lukacstoncsi: Robin így is, úgy is Lacival van fasírtban leginkább. Laci folyamatosan buzizza, gúnyt űz belőle. Meg is mondta, ő mindenképpen Lacira tett volna, csak akkor nem, ha Fanni mindenképpen ki akart volna menni Edinával.
De nem akart...
Nem értem, miért gondolod, hogy miután mindenkinek Lacival van baja, csupán azért, nehogy Edinka szerelmét küldjék ki, ezért inkább magukra rakosgatják a jeleket? Vagy hogy gondolod?

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:38:51

@csicserierika: Az kamu volt csak szerepelni akart hogy most őt kelljen sajnálni a faszt akart párbajozni legalábbis nem most.

Magg. 2015.02.10. 14:38:58

@MmeChauchat: arcvizet kapnak, ha kérik. :))

minden reggel 2015.02.10. 14:39:41

@malevil2050: mennyé asztán üssed be a fejedet sokszor :) meg a térded. hogy tapasztajjá :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 14:40:04

@(Adott Esetben!) Köcsöglány:
Szerintem sincs ebbe semmiféle konspiraci teori, mindenki úgy utálja Lacikát mint a xart, Edinának köszönheti hogy így elb*szódott.
És különben sem kéne bunkerben dugni, de annyira viszketett a bajszos lánynak, hogy már cibálta is be magával a csávót mint egy krumplis zsákot.

MmeChauchat 2015.02.10. 14:40:41

@Tündérfalvi Anti: 2a.: Edina büntetése Laci. És viszont. Esetleg STD, mindkettőnek. De az nem volt a szärződésben.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.10. 14:41:06

Candy! Tetszett a poszt. Gratula.:)
Lenne egyszerűbb megoldás is!!!! Kimennek párbajozni Edina és Laci, amikor lezárják a
szavazást 50% - 50% lenne!!!! Vissza menne mind a kettő.=D Megnézném a többiek arcát.

Előfordulhat ilyen, hiszen Zsuval is szoros párbaj volt.(a pol.választásnál is előfordult már)
Most vasárnap is tartottak, mert 2 helyen azonos szavazatot kaptak.) A VV-ben is megtörténhet.:)))))) Nekem nagyon tetszene. Vissza kapnák a Maci miatt kiesett 2 hetet.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 14:41:12

@lukacstoncsi: pedig szerintem Lacinak nehezebb lenne bent,Edina maga mellé tudja még Robint és /vagy Dórit állítani. Vaaagy visszamenne Edina és felhúzná a bosszúálló szerepét :D Mindkét verzió érdekes lehet...adott esetben. Jó,abban egyet kell,hogy értsek,hogy a szerkik felmérték,itt a remek alkalom,hogy valami "brutálizgi" (......) párbajt összehozhassanak. Csak nehogy rosszul süljön el,mert nagy az esélye annak,hogy unalmas és könnyekkel átitatott párbajt fogunk látni. Vaaaaagy....valahogy összeugrasztják Dinkát és Laccét. Hát nem tudom,mindenesetre kíváncsi leszek erre a hétre.

mézescsók 2015.02.10. 14:41:43

@-pkata-: Nem aggódom, csak belegondoltam és nem tetszett a gondolat.
@Magg.: Pontosan.
A másik: tegnap már írtam valahova, de ismétlem: ha valaki nem érti a különbséget egy tárgy (takaró) rendeltetésszerű használata (ami lehet sok minden: olvasás, evés, ivás, alvás, maszturbálás, sugdolózás, malmozás, szeretkezés, stb.) és egy, szándékosan a játékos elrejtésére szolgáló, mesterségesen kialakított vagy felhasznált akadály között, egy olyan játékban, ami eleve a MMKK láthatóságra épül, annak hiába magyarázod.

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:41:53

@Magg.: Edina nem volt párbajon már megméretné magát persze hogy Fannival és menne.Laciből Te kinézted volna vagy bárki hogy melldöngetve magára teszi a kéket.Ő nem ilyen.Ha ő kapta volna a kéket szrinted melyik akarna most így kimenni vele?Senki sem.InkábbEdinát baszarintanák mellé.A végeredmény ugyanaz.

csicserierika 2015.02.10. 14:42:41

@mézescsók: betehetik az Edina összest is akár, mert Lacci is tud arról, h még párbajozni is akart vele Edinka. jaj, ez az análtéma, még nem akar megkopni ? Nem látod, h állandóan markolássza a fokhagyma gerezdjeit ? Perverz Fanni találta ki, és Denis is húzta vele E-át, aki vissza is szólt, h azért nem kapja fel a vizet, mert tudja, h nem igaz.

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:43:23

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Érdekes lenne viszont akkor szembeköpi magát a retek mert mire volt ez a felhajtás a nagy szigor meg minden.Én is megnézném egyébként:))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.10. 14:44:03

A bent lévők nem olvasnak könyveket. A villaszabályzat 80 oldalas. Elképzeli valaki,
hogy pont azt olvasgassák? ...mert én nem! :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 14:44:06

@lukacstoncsi:
De ha Robin annyira utálja Lacit, akkor had basszon ki vele úgy ahogy akar, ezt az ülvepisálós dolgot se bírja befejezni, pedig Robin megkért mindenkit a múltkor, hogy téma lezárva, ne buzizzunk.
Edina is paraszt volt Robinnal a múltkor, hát most cumikáznak :)

Sir Ö. S. Bandi 2015.02.10. 14:45:13

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Játék végén autóval,zsebében az első milla meg a lakáskulcs!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 14:45:33

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: A zöld mindenképpen Lacira került volna,ez várható volt. Edina számolta itt el magát,szerintem nem gondolta,hogy kendő lesz a bünti. (Vaaaagy,pontosan tudta,hogy kizárni már nem fogják,de lehet,hogy kiküldik,Lacitól meg amúgy is szabadulni akar mostanában) Azt sejthette,hogy valami lesz,kizárás a játék ezen szakaszában már szinte kizárt,hacsak nem egymásnak ugranak,de mivel eddig sem kapott semmi komolyabb büntit,ezért talán nem gondolt erre az eshetőségre. Erre csak azt tudom mondani,hogy így járt,miért nem szexeltek a kanapén,az ágyukban vagy bárhol máshol? Annyira érthetetlen volt az ágész... :D

Magg. 2015.02.10. 14:48:03

@Tündérfalvi Anti: Az ötös ponttal az a gond, hogy ha a szerkik szerint az egyszem kék kendővel le
van tudva a büntetés mindkét fél számára (aminek már a feltételezését sem értem, hisz ez nem egy páros játék), akkor nem kék, hanem zöld kendőt kapnak.
Ekkor tényleg csak egyszemélyes a bünti és azt hívhatna ki a megbüntetett fél, akit csak akarna.
Nyilván nem volt véletlen a kék kendő.
Az meg teljesen biztos, hogy most mindenképp Edina-Laci párbaj kellett, hogy jöjjön.
Ha ezt pl. Robin nem értette volna meg, a villanővér biztosan felvilágosította.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 14:49:11

@(Adott Esetben!) Köcsöglány:
Ha Denisz kibírja a fóliasátoras popitakaró alatt 60 fokban, akkor Hurka László is kibírhatná.
De a bújást Edina miatt csinálta, mert ugye egyszer már seggberakta, aztán kétszer meg kamerák előtt, de most bunkerben akart, hogy végre élvezze is, lehet Erdélyben a lövészárkokban ülnek közöst a leányok ;)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.10. 14:51:30

@lukacstoncsi: Példát statuált a büntetéssel, csinált magának reklám időt, mert a sok
agymosott (én is) aki nézi, mind ott ül a képernyő előtt, hogy végignézzék a szerelmesek
gyötrődését. Nyernek még 2 hetet, amit elvesztettek Maci miatt, a szerelmesek együtt
maradnak, többet nem vétenek, ezután folytatódik minden tovább, és mindenki azt hív
ki akit akar!!!! Nekem, nagyon tetszene. Mint az egyszeri lány meséjében...Adtam is
meg nem is. Mindenki ki lesz elégítve. Győzött a szerelem, Isten is így akarta.:)))) stb...

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:52:34

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ha háromszor ez meg lett említve.Robin meg engedje el a füle mellett és kész.Laci ilyen.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.10. 14:52:50

@minden reggel: Ha tőlem függne, szétosztanám köztük egyenlően, és a villát ledózerolnám.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 14:53:39

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: na ez a verzió a rémálmaimban se jelenjen meg. Milyen szerelem győzne? Edina, Lacci örök szerelme,vagy a milliók? Válasz: *döbbent mély fél perces csend...* Laci.. :DD Persze

2015.02.10. 14:54:37

Poszt emliti a szerdai plusz fel orat. Biztos lesz csavar.

Az volt mar h mi van ha part hivhat ki laci megis es rovidul az egesz? V megint elenket fantazialtam?

csicserierika 2015.02.10. 14:54:52

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: mégis Laciékhoz csapódott Robin, miután hatan maradtak, mert Fannit utálja a legjobban, csak látja, h mennyire nyomja a csatorna. Most sem mert tökös lenni.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 14:54:55

@Magg.: A szerkesztők akartak egy szerelmespár párbajt, amihez az apropót Edináék meg is adták. Nyilván a további feszkóhoz meg az kellett, hogy a lakókra hárítsák a felelősséget.
A logikai bukfencet meg nem gondolták végig.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.10. 14:55:06

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Lehet. De a tippmixen csalós eseményre nem lehet fogadni. Vagyis olyanra nem, ahol, a szervező csal.

Magg. 2015.02.10. 14:55:58

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: és akkor ezek után Fanni meg Denisz is nyugodtan elbújhatnának a kamerák elől. Ha Edináéknak szabad, akkor nekik is.
Mi lenne ennek a vége szted?

csicserierika 2015.02.10. 14:56:57

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Denisz mindent kibír, csak zabáljon a godzilla

Pék Sütemény 2015.02.10. 14:57:16

Megeshet,hogy én egy romantikus picsa vagyok,ok, de nekem nem okoz orgazmust, hogy ezek egymás ellen párbajoznak. Oké-oké, itt már mindenki megérdemelné, már csak az agyhalottsági kvóciens miatt is...Mégis, miről beszélgetünk? Dóriról? Deniszről? Fancsikáról? Ezek legalább szeretik egymást. Jénahát. És tényleg. Utáljuk őket ezért? Meglehet. Fingjunk a puncsostálba. Attól az még puncs. Szerintem.

lukacstoncsi 2015.02.10. 14:57:22

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Speciel engem a szerelmesek gyötrődése nem érdekel, jobb ha ők jól vannak és nincs feszkó.Azt úgyis csinál valaki mindig vagy a retek.

Magg. 2015.02.10. 14:58:32

@Tündérfalvi Anti: sztem végig gondolhatták. Direkt csinálták így, a többiek pedig utasításra szavaztak.
Eddig az volt itt az egyik fő vonulat, hogy már régen megvan a nyertes személye.
Akkor gondolja bárki, hogy bármit is a véletlenre bíznak? És ha a bújás is utasításra történt?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 14:58:54

@csicserierika:
Lacihoz csapódjon egy Ebolás csimpánz.
Amilyen stílusban osztja a népet már első naptól szívnám a vérét, Dórinak van vér a nunájában, ő kitart és nem békül Fostos Lászlóval.
Sajnos nagyon nem tud visszadurrogni Robin, ezt hiányolom, egyszer bebaszhatna már úgy hogy körbeossza a galerit.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 14:59:33

@Magg.: Robin akkor is hülyén és logikátlanul döntött, már ami a taktikai szempontokat jelenti a saját szempontjából. Ha Fannira tesz, Denisz döntött volna és akkor is Laci megy.
Annyiszor olvastam már azt, hogy a szerkik általában törekszenek arra, hogy a kialakult csapatok nagyjából egálban legyenek. Ez most ezzel a lépéssel nagyon egyoldalúan felborult. Aki visszamegy, ráadásul lila nélkül (erről sem tudnak a lakók) az tök egyedül marad, nulla mozgástérrel.

MmeChauchat 2015.02.10. 14:59:46

okkal vagy okvetlenül?

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:00:57

@Pék Sütemény: Anno Izát és Krisztiánt és simán kizártam volna a köpködés miatt mert az volt durva de nagyon.Semmi nem történt még egy pici bünti se.Itt meg kreálva lett egy közös bűnhődjetek párbaj mert nem láthatták szegény nézők hogy dugnak amúgy takaró alatt:D Volt is nagy tüntetés emiatt:)))))))))))))

csicserierika 2015.02.10. 15:01:08

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: khm.. a stílus , elég érdekes volt ez most éppen tőled olvasni

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 15:02:24

@Pék Sütemény:
"Ezek szeretik egymást" :)))))
Naív e vagy ? :)
Ennél alibibb szerelem nem volt a VV történelemben, még Gyúrós Józsi és Aurélió szerelmét is hitelesebbnek mondanám.
Szinte rókázok mikor meglátom ezeket összebújni :hanyas

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.10. 15:02:34

Azt nem értem, hogy a tegnapi WC-s jelenet összefoglalóban miért volt kivágva az
amikor Denisz "tetvedéknek" nevezi Dórit. Ez is elég szánalmas a csatornától. Manipulál.
Itt van a videó....
rtl.hu/rtl2/valovilag/dennis-dori-egy-undorito-tetvedek

1perces videó, de ezt kivágták. Amikor Bence bemutatta a történéseket, nem volt benne.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:02:40

@Magg.: Tudom, ez egy szappanopera, egy interaktív ÉNB :)
Az RTL azt játssza, hogy ez egy reality, ahol a nézőknek van szavazati joga, mi meg azt játsszuk, hogy ezt elhisszük és beszélünk az egészről.

Ruadhnait 2015.02.10. 15:02:56

@Magg.: Ha zold kendot kaptak volna, akkor meg az lett volna a bajotok, hogy " jaj szegeny Fanni mar itt ki akarta vinni a Lacit, most meg nem tudja", mert allitolag magara akarta pakoltatni a jeleket...Mert ugye jobb kivalasztottnak lenni, mint kihivottnak. Ezert kaptak a kihivott (kek) kendot. Csak abba nem gondoltak bele a szerkik, hogy ezzel a sajat villaszabalyzatukat rugjak fel, mert igy majd a kivalasztott nem valaszthat kihivottat, ami nem fair, akarki a kivalasztott.
Persze, ha figyelembe vesszuk, hogy az rtl mar elore eltervezte, hogy a par menjen parbajozni, akkor vegkepp nincs mirol beszelni, mert ez volt a terv, le volt zsirozva elore, de akkor te is belathatod, hogy sehogy nem jon ki, hogy fair, mivel eddig is voltak ilyesmi szabalysertesek, bunkerek meg ilyenek az elozo VVkben (en nem neztem oket, csak itt beszeltek) es akkor kozel sem kaptak ekkora buntetest, hogy azert mert szabalyt szegtek egymas ellen kell parbajozniuk.

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:03:53

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Robin konkrétan kussban van.A trió csak megint felhasználta volna a dupla jelét aztán meg kizavarják.Nem jó sokáig sehova se tartozni....tudják hogy sunyízt ő is de még nem utálták meg annyira hogy kizavarják, de megtörténik ez is hamar.

csicserierika 2015.02.10. 15:05:07

@lukacstoncsi: nem kaptak büntit ? ez ám a következetesség, h legyen a csengőhangjuk fanni.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:05:36

@lukacstoncsi: Évát sem zárták ki,amiért Jerzyt lecsulázta. Igaz,az csak egy köpés volt. Fanni sem kapott a köpés miatt büntit. Elég bünti nekik az,hogy ez lement a tv-ben. Amúgy senkit nem érdekel,hogy dugtak,van fent róluk videó,amin látszik,hogy gumi nélkül tolják,Edina csöcsei is totálban,egy szopásról maradt le az,akit ez érdekel (???!)

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:06:07

@Ruadhnait: Miért az nem új hogy Robin a táblánál dönthet a + jeléről hogy felhasználhatja e?Ez meg mi már? Biztosra mentek akkor már minden legyen felrúgva majd kimagyarázzák és különben is kuss van csak szavazz ez a lényeg:D

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:06:11

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Akkor várjuk az estét.
Az On-ban Denisz és Robin szapulják Danit, Lacit és Fannit is. Denisz bizonygatta, hogy ő aztán nem egy nyuszi, Robin meg bólogatott neki.
Amennyire szimpi volt az elején Robin, mert nem csinált semmi gusztustalanságot, mint a többiek, most annyira megy nálam lefelé a sunyiságával. Lehet, hogy eddig is ilyen volt, csak sem őt, sem Dórit nem mutatták.

Magg. 2015.02.10. 15:06:14

@Tündérfalvi Anti: most már elég nehéz jó döntést hozni. Deniszt sem akarta magára haragítani, hogy a Fannira tesz.
Sokat agyaltam, Robinnak melyik forgatókönyv lenne a legjobb. Jelen pillanatban én csak Dóri ellen látom esélyesnek visszajönni, de őt nem hiszem, hogy kivinné.
Ha most Laci jön vissza, egy Laci-Robin párbajnak eléggé kétes a kimenetele - bár akkor lehet, a nézők azért küldenék vissza Robint, hogy Laci mehessen Edina után. :))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 15:06:30

@lukacstoncsi:
Ő se hülye annyira, ezt vágja hogy nem lesznek kebel barátok a top 5-ben Denisszel meg Fannival, de neki még ott van Dóri, aki nem fogja megpakolni.
A top 3-ban ott lesz Robin simán, még ha ilyen kis fostos is :P

onleány 2015.02.10. 15:07:07

@Sir Ö. S. Bandi: Tudom, erdélyi vagy. És én szeretem az erdélyieket. De most - ez az Edina - csak szégyent hozott rátok.
Írj inkább egy verset.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:08:28

@Pék Sütemény: Laci undormányos feje és az,ahogy Edinával egy csomószor beszél,pont azt bizonyítja,mennyire szeretik egymást,aha :D meg ahogy Dórival kokettált tegnap...valószínű :D

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:08:49

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Ha nem kizárás bünti se volt semmi.Vér nem folyt kedves nézők a rendőrök nem jönnek ki:D Persze akkor úgy be volt harangozva ez a balhé mintha lenne egy újabb magyar Nobel díjasunk:))

Ruadhnait 2015.02.10. 15:08:54

@lukacstoncsi: En azt dramaturgiai okoknak tudtam be. :D Ha mar elore elmondta volna, hogy hasznalja a duplat, mindenki tudta volna, hogy a Fanni megy, ha nem, akkor a Laci, jo elore, nem lett volna izgalom.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:08:56

@lukacstoncsi: De hát ha nem jön ez a balhé, akkor a trió Robinra tett volna, ez elég egyértelműen kiderült. Ezért sem értem Robin döntését. Mire számít?

filina 2015.02.10. 15:09:18

Már tegnap felvetettem ,hogy talán vissza kéne engedni mind a kettőt. De látom ma egyre többeknek eszébe jut ez a verzió.Eleve előre vannak Maci kiesése miatt és nem lesz rövidebb a játék-mondották akkor. Másodsorban elég világos volt mikor ezt a marha büntetést kiszabták ,hogy ez csak így történhet ahogy most állnak,mert igaz hogy ész nem sok van bent de csak kipattant belőlük ez a fenomenális ötlet. Kicsit megbolygatnák a csordát odabent ha így tennének. Érdekes lehetne a szitu ,mert többen is most értek el oda ,hogy úgy mond következmények nélkül dobálhatták a szavakat és a jeleket. Szóval óriás húzás lenne .Sajna egy szar mikroportot nem tudnak aktiválni ( Denis ) elvárhatom -.e ezek után, hogy meglepjenek?!

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:09:22

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Hát.......naivnak nem mondanám magam. De a szeretet felismerem. Ha fos, ha nem.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 15:09:40

@Tündérfalvi Anti:
Még az is lehet hogy Dóri a nap 18 órájában nem egy tuja, hanem már vagy ötször lefejelte Lacit amiért kizárhatták volna, vagy egész nap üvölt a többiekkel, csak valamiért nem teszik bele a 45 percbe :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.10. 15:10:25

Azért az érdekes, hogy mindenki utálja a VV-t, meg a bent levőket is, de azért minden este
oda ülnek a TV elé, és alig várják, hogy kezdődjön az adás! Aztán, ahelyett hogy lefeküdnének aludni, többen is itt virrasztanak és lesik, hogy mi fog történni??? Szerintem, ez a furcsa.
Aztán másnap, mocskolják Edináékat...persze ki mást, mintha Ők különbek lennének náluk,
és mintha azok, előlük vinnék el a nyereményt. Az Edináék utálása, már szinte beteges.

Magg. 2015.02.10. 15:11:00

@Tündérfalvi Anti: Robin soha nem foglal állást. Mindig annak bólogat, aki éppen beszél neki. Ezért nincs nagyobb konfliktusa Lacán kívül senkivel.

csicserierika 2015.02.10. 15:11:33

éjszakai linket tud valaki ?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 15:11:43

@Pék Sütemény:
Színjáték az egész az elejétől fogva, Shakespeare dobna egy hátast tőlük.
Laci meg olyan puha mint a cerkám 5 fokos vízben.

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:11:56

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Soha nem fordult még elő veled, hogy kicsit riszáltál olyannak, akit a hátad közepére se kívántál egyébként? Csak úgy, hogy érezd az erőd. Soha?

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:12:23

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Adjon piát az volt a lényeg erre ment ki az egész.Dórin is látszik az a fene nagy utálat mi?Részegen még lehet hogy Fa nira baszná a jelet a táblánál:DKi is esne a szerepéből.

@Tündérfalvi Anti:Hogy is van?Tolvajok közt cinkos aki néma?

Gia 2015.02.10. 15:13:21

Ha visszaállították a port.-on a műsoridőt egy órásra,akkor nem lesz semmilyen csavar. :(

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:13:21

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Puha. Meg erős. Bírják az ilyet a nők, ja.

Gia 2015.02.10. 15:14:17

@lukacstoncsi: Télleg..:D Kellene egy részeg kiválasztás.Lennének meglepik.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.10. 15:14:21

Döntöttem. A három lány közül, nekem Edina tetszik. Hajrá kicsi lány! Te vagy a legjobb.:)

mézescsók 2015.02.10. 15:14:23

@aggyistenbrittudós: Üdv! Nem tudom, mennyire szerep. Szerintem már ő se.
Ha az, akkor szimpatikusabb figurát is választhatott volna magának, mert így szerintem túltolja.És időnként összekeveri, hogy éppen mit alakít: lángoló szerelmest vagy egysejtű papucsállatkát, arrogáns nevelőtisztet vagy nyivákoló kismacskát.
Ha nem szerep, akkor még rosszabb, mert egy műmacsó. Pedig egészen a legelején meg jónak is tartottam a srácot. Egészen addig, amíg a Dórival való - nem is tudom, minek nevezzem - "szakítása" után el nem kezdett hisztériázni. Amikor elmondta, hogy 4 éve nincs senkije, akkor gyanakodtam, hogy kell lennie némi szépséghibájának neki is. Azóta pedig egyfolytában taszít.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:15:23

@Pék Sütemény: hát nagyon nem fordult velem elő ilyen :D Nem is fog,mert ez a riszálás meg hasonlók egyébként is messze áll a személyiségemtől. Érezzem az erőm? Tessék? Ha érezni akarom,akkor belenézek a tükörbe és táncikálok magamnak egyet,hihi! De az,hogy olyan embernek riszáljam magam,akit utálok...soha

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 15:15:46

@Pék Sütemény:
A brazil sorozatok tele vannak az ilyen sírógépekkel :))
Annyira nem hiteles, hogy már fáj.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 15:15:48

e egy sima Laci -Edina szavazás 1335 szavazóval 66-34 az arány.
www.easypolls.net/poll.html?p=54d84c69e4b085691df7b568

De volt egy másik is, ahol volt olyan opció is, hogy nincs appom, nem tudom befolyásolni. Azt tudja vki hol van?

kiingattak 2015.02.10. 15:16:01

Tudom a tuttit. Kint a árbaj helyett pap és enyakönyvvezető várja Lacit és Edinát vasárnap. Lilu már mindkettőjüket megkérdezte, hogy a nyeremény kell-e nekik vagy a párjuk és mindkettőnek az örök szerelem volt a nyerő. A szavazás az appon azért van, hogy Lacihoz vagy Edinához költözzön-e az ifjú pár. Szigoruan közös ülés céljából.

Gia 2015.02.10. 15:16:02

@filina: Érdekes,ma amikor ismételték a tegnap esti adást,már jó volt Dennis mikroportja.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:16:56

@csicserierika: Edina akart nagyon Fannival menni,Fanni meg...kb bárkivel. Simán be van fosva,ennyike. De nem csak rajta múlt,hogy eddig nem ment. Bárki kivihette volna...mégsem tették.

Magg. 2015.02.10. 15:17:04

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: te csak azokat olvasod el, ahol Edinát és az ő Lacáját szidják?
Pedig a másik trió tagjai is amit kapnak, az már kész becsületsértés. :)
Egálban van ez. Csak most Edinkáék bűnöztek, ezért vannak ők az élen.
Jövő héten majd megint Fannira, Deniszre és Dórira megy a gyűlöletbeszéd...

Rémület 2015.02.10. 15:17:10

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Edina Jockey Ewing. És ez is egy tv-műsor. Nincs itt semmi probléma a nézőkkel. Nézőként viselkednek. :)

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:17:11

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Egyszer próbáld ki. Beszarás a feeling. :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 15:18:05

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: akkor ezért volt lila az Edina segge egyik héten... Dóra elfenekelte :)

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:18:06

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: gyenge. És? Tud sírni. És? És, aki azt se tud, az jobb?

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:18:11

@onleány: Az a szégyen hogy itt ilyeneket írtok.A magyarokra meg Fanni hozott szégyent vagy Dennis?Hagyjuk már ezt bocs.Mindig az kell járjon a fejében hogy hány százezer embernek feleljen meg vagy mi a fene?Ilyen nincs.A nagy szégyen az hogy a facebook oldalán egy állítólagos baróti csaj összehazudott róla egy csomó dolgot lejáratásképpen.Senkivel nem kéne ezt megtenni ha utáljuk ha nem.

Magg. 2015.02.10. 15:18:48

@Pék Sütemény: hát nem tudom. Ha az én párom lenne ilyen picsogós, meg ragadós, meg birtoklós, már rég elzavartam volna.

Magg. 2015.02.10. 15:20:16

@lukacstoncsi: ezt akkor is megkérdezném ,ha Robinról írtad volna - honnan veszed, hogy minden hazugság? Erre mondják, nem zörög a haraszt....

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.02.10. 15:20:19

@Magg.:
Ez a típus a legrosszabb, a féltékeny, rinyagép, ez piásan még verné is a csajt odakint, rohadjak meg ha nem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 15:20:55

nálatok is világos türkiz lett a link vagy csak nálam? alig látom...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.10. 15:22:17

@csicserierika: Robint nem kedveltem soha. Sunyi nézése van. Nálam ott ásta el magát,
amikor a Vikcsu párbajnál, előbb ellene volt, aztán bocsánatot kért Vikcsutól, és
beállt mögé. Gerinctelen volt, meg most is, hogy nem Fannira tette a aupla jelet.
Eddig, mindig azt mondogatta, hogy Ő a Lacival akar párbajozni!!! Mi van????
Tudja, hogy Edina erősebb mint Laci, tehát kizárt, hogy együtt párbajozzanak.-ennyike-

Magg. 2015.02.10. 15:22:28

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: így van, egy gyenge, hisztis mamakedvence kisfiútól ments meg uram minket.

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:22:49

@Magg.: ...pláne ha másnak zörgetik igaz?olvasd el és rájössz.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:22:59

@Magg.: Robin egyformán nem bírja Fannit és Lacit (az egy érdekes dolog, hogy Lacival amúgy tök jól elvannak). Azt tudta, hogy Fanni-Dóri-Denisz egységesek, ők egyformán fognak szavazni. (ráadásul mi tudjuk, hogy Dóri simán rátette volna Robinra a jelét)
Ha nekimegy Edináéknak, akkor a visszajövőnek sem lesz a szíve csücske. Ráadásul a bentiek úgy tudják, hogy a visszamenő lilát kap. Tehát induljunk ki ebből.
Robin szempontjából lesz a trió 3 jellel, amit nagy valószínűség szerint ő fog kapni, lesz egy lila kendős aki tehet bárkire, mert ha u.arra tesz, mint Robin, akkor is csak 3 jelük van és Denisz dönt. Azaz Robin kezéből a dupla ellenére kikerül az irányítás, sodródik az árral.

Ha Fannira tesz, akkor kétesélyes a dolog, mert ha Fanni jön vissza, akkor Robin szempontjából előáll az fenti helyzet. Ha Edina jön vissza, akkor Robin irányíthatta volna a játékot, mert akkor Denisz-Dórinak van 2 jele, Edina-Robinnak 3 jele.

Persze most, hogy nincs lila, és a trió is összeveszett még bármi lehet, de ezt Robin nem tudhatta.

Rémület 2015.02.10. 15:23:29

@-pkata-: Én is azt nézem, hogy mi van már, romlik a látásom? :))

pomac 2015.02.10. 15:24:39

már csak 5 nap és edinát nem kell nézni tovább a villában de jó is lesz :DD

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:25:30

@Tündérfalvi Anti: És Robint eleve ki akarták zavarni 3 jellel hogy vigye ki lacit csak közbe jött ez a fordulat.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:25:36

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
1,A Vikcsus szitunál még kb egy hete sem volt bent,hogy mérte volna fel az erőviszonyokat?
2,Honnan veszed,hogy Edina erősebb Lacinál? Miért gondolod,hogy ők bent Edinát látják erősebbnek? Mindenki azt mondja Edináról,hogy valami nem frankó vele,megjátssza magát,manipulál,tudják nagyon jól ők is,hogy ez nem pozitív kintről nézve sem :))))

malevil2050 2015.02.10. 15:25:37

Kérjük vissza régö köntöst,láthatatlanak a nevek,ez így nem jó,má nem tudok szint szabálozni pedig gtx 760!!!!!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 15:25:55

@Rémület: SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIXXXXXX állítsd vissza sötétebbre. mert nem a szemészeten vagyunk, és nekem így is szar a szemem. :) Kösze :)

mézescsók 2015.02.10. 15:25:59

@csicserierika: Félreértettél. az "análtémát" csak az időbeli behatárolás miatt említettem, pontosabban, hogy melyik aktus után volt a csaj arca nem nagyon boldog. Ezen a témán meg nem én élvezkedtem, főleg mert hetek óta tegnap kommenteltem először.

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:26:00

@Magg.: Értelek, Magg. De legyél kicsit megengedőbb. Az enyém is egy pszichopata,a falhoz baszott pohár vagy Ő? Kérdések ezek.? És a Lacc szeret? Mások vagyunk. Így megy neki. De legalább megy.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:26:10

@Pék Sütemény: nekem erre nincs szükségem,eddig sem volt.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:26:31

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Azt azért én sem gondolom :)
De mindenesetre érdekesek az összevágások. Lehet, hogy Dóri névnapi bulija is hasonló volt, mint Teo szülinapija? Azért nem került még utalás szinten sem az összefoglalóba. Csak a lufikat láttuk meg a vörös szőnyeget. Magyarázat nem volt.

Ruadhnait 2015.02.10. 15:27:02

@Tündérfalvi Anti: Igen. Ebbol sajnos arra kell kovetkeztetnem, hogy a Robin vagy nagyon hulye, vagy tudja, hogy nem lesz lila. Szerintem az utobbi. Csak azt nem tudom, hogy honnan?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:27:28

@csicserierika: tutira inkább a lányokhoz vonzódik a kamionos,mint a fiúkhoz :))

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:27:37

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: megijedt hogy a brigád erősebb része megutálja már az elején és visszatáncolt.nála mindig ez a csiki csuki van.remélem a párbaán maga mellett lesz és nem maga ellen:D

Magg. 2015.02.10. 15:28:06

@lukacstoncsi: ennyire nem érdekel engem a dolog, csak gondoltam, ha már egyáltalán szóba hoztad, megkérdem, mitől vagy ilyen biztos egy írás hazugságtartalmában, ha a szereplőket nem ismered személyesen.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:28:28

@Gia: :)))))))))
Akkor mégiscsak érdemes néznem felvételről a sportközvetítéseket, mert lehet, hogy az ismétlésben más lesz az eredmény.

malevil2050 2015.02.10. 15:28:32

Aggyunk má aneveknek legalább más szint,nem egy nagy dolog megcsinálni!

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.02.10. 15:28:56

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: de ezt ők nem tudják. épp úgy hiszik edináról, h erős, mint akár denniszről.

kiskunigunda 2015.02.10. 15:29:26

Kis nosztalgia :) www.valovilag5.hu/vv4/video/120397 (ezen a héten is jó lenne valami hasonló)

Magg. 2015.02.10. 15:29:51

@Tündérfalvi Anti: az eddigi VV-kben hol szűnt meg a lila?
Lehet, hogy éppen ezen a ponton és Robin előre felkészült a VV-k történetéből.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:30:27

@Pék Sütemény: akkor már értem,miért vagy Lacival szemben "megengedő"... azt amúgy tudod,hogy egy pszichopata képtelen igazi érzelmeket átélni? Jaaa...de legalább szeret. Gondolod te,a pszichológia mást mond erről. És a tapasztalatok is.

Magg. 2015.02.10. 15:31:30

@csicserierika: Azért Robin már sokadszorra mondta ezt. Múltkor is, amikor Edinára tette a jelet, megjegyezte, hogy Lacira szerette volna, csak Lacin valahogy folyton lila kendő van.

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:31:38

@Magg.: felesleges kötözködés helyett elolvashattad volna és eldöntöd.már meg is történt volna de helyette ezt írtad.gondolom most okosabb lettél:D

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:32:29

@-pkata-: Annyira semmilyen volt, hogy a saját szülinapi bulijáról sem tudtak semmit beadni, mert nem csinált semmit csak ült. (egyébként és bírtam)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:32:37

OFF: Fanni hogy a viharba akar fogyni,miközben baconos majonézes tortillával tömi a fejét? :D

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:32:53

De szar ez az új beállítás.Szemgyilkos:D

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:32:56

7 éve élek egy ennél pszichopatábbal. Megvannak az okai. Respektálom. Elnézem. A szeretet sokféle.
@(Adott Esetben!) Köcsöglány:

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:33:38

OFF vol2: Mi történt a betűkkel?? Mintha nagyobbak lennének :D

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:33:54

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: gondolom minden összetevője a lightos verzióból került ki:))))

Magg. 2015.02.10. 15:33:56

@Pék Sütemény: Edina azt "szeret", akit akar. Én csak arra reagáltam, hogy bírják az ilyet a nők.
Az én ismeretségi körömben a nők nagyon nem bírják a Laci-féle pasikat. A kinézet nem minden.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:34:03

@Magg.: Mindegyikben a 4-nél, a tavalyit a közepénél feladtam, ott nem tudom.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:34:36

@Pék Sütemény: Aztán egyszer rájössz,hogy teljesen kizsigerelt érzelmileg. De ne legyen így,azt kívánom.

Empty Bee 2015.02.10. 15:34:51

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Az egyetlen ember, akinek szimpi Laci+Edina, egy pszichopatával él 7 éve :D Ez sokat mond

Krétagarbó 2015.02.10. 15:35:20

@aggyistenbrittudós: ááá, férj kitekeri a nyakam...:)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:35:45

@lukacstoncsi: fúj,már a sima majonéz is ördögtől való,de hogy a light-ban mi lehet...? Inkább nem is akarom tudni,de nem is enném meg. Gondolom fantasztikus íze lehet brrrr :S

csicserierika 2015.02.10. 15:35:55

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: ugyehogy..:) Lacci meg nem szereti a műnőket ( haverok, tesók elmondása alapján ) akkor meg miről beszélünk ?

Magg. 2015.02.10. 15:36:52

@Tündérfalvi Anti: akkor passz és Robin tényleg elcseszte a tattikát.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:36:53

@Magg.: Az én ismeretségi körömben a nők nem bírják a Laci, Denisz, Robin féle pasikat.
A férfiak meg nem bírják a Fanni, Edina féle csajokat.
Következtetés, az ismerőseim nem a VV-ből választanak maguknak párt :)

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:37:09

@Magg.: Ááááá, nem a kinézet. Az, hogy elesett is mer lenni, ez az olyanos benne, szerintem.

csicserierika 2015.02.10. 15:37:20

@Magg.: jah, mikor lila van, akkor nagyon akarta :D Most elnyomok egy mosolyt. Jó ? :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:37:21

@Tündérfalvi Anti: Viszont Laci nem biztos,hogy kint hagyta volna Fannit...de nem tudom... érdekes párbaj lett VOLNA,ha... :D

lukacstoncsi 2015.02.10. 15:37:54

@Magg.: igen még juhász is lehetek meg haraszt zörgető is pl:D

Magg. 2015.02.10. 15:38:07

@Pék Sütemény: ez a te dolgod, de akkor ne általánosíts és ne magadból indulj ki.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:38:47

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Mi a tubusos lightos majonézt csak pincér javának hívtuk. A tubusos sűrített tejet meg majom g.cinek.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:39:21

@Tündérfalvi Anti: mééé a Robin féle pasikkal mi a baj? Ideális férjtípus,+szerintem ki lehet belőle is hozni a zállatot. Viszont amikor beszél,az néha idegesítő. Nem az,amit mond,hanem ahogy mondja :/

csicserierika 2015.02.10. 15:39:42

@Magg.: mégis mennyi leszólást kapott Edina. Nahát... gerenda, meg szálka.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:40:14

@Tündérfalvi Anti: :D :D Most enyhén visszajött az ebédem,de nem engedtem teret neki :D (bezzeg Robin már rég lenyúlt volna,hogy hányhasson egy jót :P)

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:40:16

@Magg.: Én vagyok magamnak az alapvető individum, senki másból nem tudok kiindulni. Elnézést... :)

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:41:35

Laci még egy kölyök, tele bizonytalansággal. Van esélye kinőni a hülyeségeit, mert alapjaiban szerintem nem egy aljas ember. Fannit és Edinát sokkal romlottabbnak tartom.
Denisz meg a maga 27 évével egy szánalmas csődtömeg.

Magg. 2015.02.10. 15:41:58

@Pék Sütemény: én valahogy a társa, szerelme, barátja akarok lenni egy pasinak, nem az anyukája.
Ha most Laciról beszélünk, ő egy ideje átment szánalmasba, folyton sajnáltatja magát, ez a tegnapi jelenet, nagy bociszemek, aztán a bőgés - broáffff.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:43:39

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Nekem lassan Robinban az egyetlen szimpatikus dolog, hogy ülve pisil :D
Mert hogy nőből vagyok, utálok WC-t takarítani és van itthon 3 baromi magasról pisilő kanom :)

Magg. 2015.02.10. 15:44:13

@csicserierika: tőlem biztosan nem. Én max megjegyeztem, amit most is állítok, nem hiszek egy picikét sem ebben az óriási szerelmi drámában.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 15:44:38

@Tündérfalvi Anti: miért nem hugyozol az ágyukba vagy a cipőjükbe? :D

zsopicur 2015.02.10. 15:45:54

@-pkata-: ezen a szavazason Zsu is toronymagasan vezetett oszt megis kiesett azota nem hiszek neki :D

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:46:32

@-pkata-: :D Aztán takaríthatnám azt is. Én üveglavórba szeretnék pisilni, ami közvetlenül a WC csésze mellett van.

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:46:47

@Magg.: Magg, a szerelmed nem a barátod. Ahogy az anyád se. Egyszerűen mások a szerepek. Az esendőség meg nem bűn. Sőt. Szerintem. De hát mások vagyunk, így kerek a világ, nem? :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:47:36

@kiskunigunda: köszi én is :))) Na,úgy tűnik nem csak nekünk szúrt szemet,hogy Edina mennyire megdöbbent Lilu kérdésén :P

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:48:10

@Pék Sütemény: A szerelmem olyan barátom, akivel még a kémia is működik.

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:49:19

@Gia: Mert tele vagy előítélettel és csak a külsőségeket nézed, nem a belsőmet :P :D

csicserierika 2015.02.10. 15:49:49

@Magg.: nekem is furcsa, csak ámulok és bámulok, ha igaz azért, ha nem akkor azért.

Gia 2015.02.10. 15:51:10

@Tündérfalvi Anti: És mi az Anti névre a magyarázat?

kiskunigunda 2015.02.10. 15:51:19

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: elég sokáig benn tartotta a levegőt :) ... Lacitttttttttt :D persze, én is a fehér lovon ülő herceget választanám :P

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:51:58

Amúgy nekem az éjszakai ON-okból mindig kiderül,hogy nem csak mi kombinálunk ezerrel :)))

Magg. 2015.02.10. 15:52:04

@Pék Sütemény: de igen, a szerelmem egyben a legjobb barátom is.
Anyám tényleg nem a barátom, ő az anyám, na de azért ezt a két dolgot összehasonlítani...
Elég fura nézeteket képviselsz.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.10. 15:52:26

@Gia: Anti-Tündérfalvi, csak biztosan angolosan használja :D

Gia 2015.02.10. 15:53:00

@-pkata-: Én is erre tippelek..

Tündérfalvi A. 2015.02.10. 15:53:40

Coming out.
Nőből vagyok. A nevem a kedvenc szereplőmre utal, a magyar szabályok szerint leírva, mert nem a facebookon vagyunk.
A bentiek közül Zsuzsa volt szimpatikus, de nem a személyisége miatt, hanem mert falkában támadták. Mióta kiesett, senkinek sem szurkolok, de Fanni Edina és Denisz van a listám végén. Szavazni senki mellett és senki ellen nem fogok.
Ennyike.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:54:05

Azért az komoly,hogy tegnap éjszaka 6 perc értelmes on-t sikerült összehozni...még jó,hogy elmentem aludni,miután 5 percig azokat a tetves madarakat kellett néznem

Gia 2015.02.10. 15:54:38

Ha a dalos héten külön csapatba kerül Edina és Laci az konfliktust fog szülni.Bár ha jobban belegondolok az is,ha együtt lesznek. :)

Magg. 2015.02.10. 15:55:21

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: nekem is feltűnt, csak már nem mertem megjegyezni. :))
"Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik..."
Látszott, hogy kattognak a fogaskerekek, erre most mit feleljen, mert lehet h becsapós kérdés. :)))))

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:56:20

@Magg.: Magg, baszki, nem mostam egybe a két dolgot, csak egy példa volt.
Szavazz ki! :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.10. 15:57:02

@Magg.: én már a kiválasztásnál is röhögtem,mennyire kiesett a szerepéből :D Nagyon el kellett gondolkodni,hogy mi lenne a jó válasz :))

Kosztarika 2015.02.10. 15:57:33

@lukacstoncsi: Az a jelenet mélyen belém vésődött. A köpködésen túl:'haljon meg a családod, a k.rva anyádon végigment Nánás, stb. Melyik a durvább a narancsdobálás (Zsuzsa), póló lerántása - provokációra (lsd,.Simon), szék felrúgása, vagy Iza szavai? Bántani nemcsak ököllel lehet.

Magg. 2015.02.10. 15:57:38

@Pék Sütemény: kiviszlek a csicskaghecc@be és kinn hagylak b@szki... :DDDD

Pék Sütemény 2015.02.10. 15:59:45

Amúgy, namosttényleg, az életben sose hallottam a csicskagecit senkitől soha, hát hol élnek ezek???