Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x86 - Alkoholstop miatt áll a bál

2015. február 10. 10:58 - candyperfumegirl

A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos anyázás, csicskázás, köpködés, „kiviszlek és kint hagylak”-futamok.

Mindenekelőtt érdemes szót ejteni a jelmezekről is, mert úgy lehet csak kellően groteszk mivoltában szemléltetni az estét. Plasztik kurvás bohócnőnek öltözik, és igen, ez létező dolog, itt a kézzelfogható bizonyíték, a gumilabdák szinte kibuggyannak a csíkos kis csodából. Robin olyan bohócruhát ölt, ami rémálmaimban ne jöjjön elő, bár ha rajtam múlna, törvényileg büntetném a bohócjelmez viselését minden körülmények között. Az iszonyú piros göndör paróka, a túlméretes csónakcipő meg az elfolyó-elkenődő arcfesték teszik teljessé a totálisan pszichopata hatást. Laci fess rendőrnek öltözik, aminek van némi pornográf áthallása, úgy meg pláne, hogy Ádina tetőtől-talpig csíkos rabruhácskában feszít mellette. Komisz török basa jelmeze parádés, de nem a mellény, a buggyos gatya, meg a turbán, hanem a kibuggyanó sörhas miatt lesz egészen autentikus az összhatás. Kazal hozzáillő hastáncos szettben, még ő néz ki legkevésbé elmeháborodottnak, és ez azért elég sokat elmond a társaságról.

vv-786-01.png

Kezdődik a bulika, és Plasztik valamiért nagyon katonásan figyel arra, hogy ki mit iszik, mikor és mennyit, ennyire ki lenne porciózva, mi kerülhet bele a cappy-s műanyag üvegekbe? Most számomra fény derül végre arra, mi az a látens piafeszkó, ami Plasztik körül érződött már pár korábbi buli alkalmával is: a guminő felcsapott önkéntes alkoholellenőrnek, a bulinként kapott két üveg tömény megy a szekrényébe, és majd ő megmondja, ki mennyit kaphat belőle. Ez persze hamar kiderül, mekkora baromság, pl. úgy, hogy Kazal nem akar inni, Komisz viszont meginná az ő részét akkor már, mert kárba ne vesszen, na de olyat nem lehet, a műhaj meg a műszempilla mellett jobb helyen van az az itóka. A szükség nagy úr, Komisz a narancsos cappybe is bort önt ezek után, ami szerinte igazán remek ötlet volt, így ezt Robin is megirigyli tőle, és telenyomja ő is borral az Olympos citromlés üvegét. Ha nem látom, ezt nem hiszem el, pedig engem már tényleg nem sok dologgal lehet meglepni valóságshow-k kapcsán, azon is csak az egyik szemöldököm szaladt fel, amikor Komisz vígan verte a farkát Fanninak fürdés közben, miközben Plasztik unott fejjel a hónalját gyantázta mellettük.

vv_786_01.gif

Eközben Plasztik mulatósra, Laci és Ádina meg szerelmesre itta magát a rémisztő citromsárga piától. Laciék Rúzsa Magdi hathatós közreműködésével egymás nyakában zokognak, mennyire szép és tragikus az ő szárálmük. Ezt Basszájba később Plasztikkal is megosztja, aki szerint az ő kapcsolatuk stagnál, ami az ő olvasatában azt jelenti, hogy maximum rosszabb lehet, de jobb nem, pedig Laci olyan intim részletekbe is beavatja Ádinával kapcsolatban, mint:


„Úgy megszerettem, hogy hányingerem van, mikor nem tudunk együtt aludni.” (Laci)

Egy minimális taktikázás is belefér a bulikába, kiderül pl. az, hogy Laci úgy döntött, ő feláldozza magát Ádináért, pláne ha a győzelem lila kendőt ér majd; és az is, hogy Robin ezen a ponton már biztosan tudta, hogy Lacit zavarja ki szerelmével párbajozni, mert ahogy Komisz is rávilágít:


„Neked az eszed meg a szíved összhangban mit súg? B*sszuk ki innen Lacit, azt.” (Komisz)

vv_786_02.gif

Ezek után némi feszültség keletkezik Kazal és Plasztik között, mert utóbbinak valami baja van, és azt nem a nagy barátnőjével, hanem Ádinval és Robinnal osztja meg. Botrány, pedig Ádina kivinné Plasztikot párbajra és kint is hagyná szerintük, ezt tökéletesen jól látják. Komisz szerint meg az botrány, hogy Plasztik egy rohadt érdekember, aki stoppolja a piát, napraforgóskodik, és különben soha nem állna fel rá a farka. Ezzel a legutolsó mondatával szerez egy jó pontot, pedig ez a beszélgetés a WC-ben zajlik, de úgy, hogy Kazal ül a trónon, Komisz meg indítványozza, hogy áthugyozik a lábai között. Ebből a kis jelenetből végül az sül ki, hogy Fannikának furcsa Plasztik, meg nem az ő világa, Komisz pedig kifejezetten rühelli, de kiderült az is, hogy sem a „szeretem” sem az „imádom” szó jelentésével nincs egyikük sem tisztában, mert mindkettőt aktívan használják Plasztikra, még ugyanebben a beszélgetésben.

vv-786-02.png

Másnap a nőstények melegítős napot tartanak, és ha jól látom, Kazal minimál sminkben nyomja, mi történhetett? Laci és Ádina már a párbaj gondolatával kelnek, nagy szomorúság van, egyébként meg cukik, ahogy támogatni próbálják egymást. Dendórfan oldalon a tegnapi feszültség folytatódik, a Kazal-Komisz házaspár a cigiskanapén fetrengve tárgyalja ki, milyen már az, hogy Plasztik mondja meg, ki mennyit iszik egy buliban, de a szerkesztőknek most jár a f*szkorbács, hogy nem tették be a „Dennis, mikroport!” tracket, Komiszból egy rohadt szót nem hallani. Plasztik furcsán letagadja a tegnapi piastopot Komisz irányába, nem is emlékszik ő semmire a buliból, hagyjuk mááá. Fannikával a nyugiba vonulnak tisztázni a dolgokat, de elég egyoldalú a beszélgetés. Plasztik ledarálja, mennyire idegesítő, hogy Kazal és Komisz mindenen besérül, és ő inkább egyedül játszik tovább, mint velük, de egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy Fanninak jóval tovább tart fejben értelmezni a hallottakat, mint legtöbb embertársunknak, és otthagyja. Ez így nem fair, de olyan 5 perc aktív agymunka után Fannika felzárkózik, viszont az eredmény ugyanaz, törések a nagy szövetségen!

vv_786_03.gif

Végül megnézzük, mi volt a ValóVilágok történetének leggenyább kiválasztása után, és itt van Bencének egy olyan mondata, amit szó szerint szeretnék idézni: „A szerelmespár tehát vasárnap már biztos párbajozni fog.” A megfogalmazás furcsa kicsit, és bennem csak elméleti szinten, őrült konteóként felmerül, hogy mi van, ha nemcsak ketten párbajoznak majd, hanem lesz még egy harmadik, Laci kihívottja is? Az mekkora lenne. Úgy nem veszne kárba a szerdai plusz félórás műsoridő, meg a hét felére időzített drámai csúcspont sem. Lapozzunk, mert nyilván én gondolom túl a dolgokat, és bőven elég dráma az, hogy a szárálmásákból ellenfelek lesznek, egyelőre ott tartunk, hogy Lilu búcsúszavai után síri csend és hullaszag honol a vellában. Kicsit később Laci és Edina a cigiskanapén füstölögve gusztustalanozza le Robint, Edina ki is mondja, hogy köztük itt és most mindenek vége, de Robinnak ott van ugye a másik társaság, ha valaki, ő nem fog egyedül maradni. Közben a többiek azon szenvednek, hogy kit támogassanak a párbajon, amikor legszívesebben kivágnák mindkettőt együtt, de ennek nem is lesz jelentősége, mert ez nem egy szokványos „kiviszlek és kint hagylak, te csicska”-jellegű párbaj lesz.

vv-786-03.png

Címkék: vv7 dsns
1838 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak mert 2015.02.11. 00:21:58

most én mit nézek??? együtt vihognak..

Morcz 2015.02.11. 00:22:22

Jókat röhögnek mindenfélén.
Laci Edinához: "Anyus, mikor megyünk lefeküdni?"

csak mert 2015.02.11. 00:22:55

@Morcz: már kiszedte, csak nem jól :D

Empty Bee 2015.02.11. 00:22:59

Laci Edinát anyusnak szólítja.

Morcz 2015.02.11. 00:23:10

Úgy tűnik Fanni nem csak Dennis szemöldökét szedte ki a fiúk közül... :DDDDD

Morcz 2015.02.11. 00:23:56

@csak mert: az látszik!:)))
Fanni nem akarja kiszedni a másikat nehogy mindkettőt elrontsa.....

pomac 2015.02.11. 00:24:24

@minden reggel: mondhatjuk így is :D ,ha nem hebegett habogott volna akkor nem írtam volna ki de így muszáj voltam :D

Empty Bee 2015.02.11. 00:24:31

Eddig minden fiú, akinek Fanni kiszedte a szemöldökét, sok dícséretet kapott, de Dennis eddig még egy dícséretet se kapott a szemöldökére. Fanni kicsit beleszedett Dennis jobb szemöldökébe.

csak mert 2015.02.11. 00:24:41

csak nekem fura ez a boldog béke hangulat?

Morcz 2015.02.11. 00:24:57

Most Dennis szemöldökét röhög mindenki. Fanni szerint jól néz ki. Dennis megkérdezi Fannit, hogy leszedné-e a faszáról a szőrt.

Komeszka 2015.02.11. 00:25:15

@Tündérfalvi Anti: Hatalmas kamut tolnak ezerrel. Valamiért azt érzik, hogy a "mártírverseny" nyerő lehet, de két nap múlva már minden néző epét fog hányni ha meglátják Laci műmártír képét. Edina meg szinte követelte a fürdőszobában Robintól, hogy vegye már el Lacitól, most meg Robinnak tolja, hogy ő milyen szerelmes Laciba és Robin milyen szemét, hogy nem védte meg az ő Laciját. Azt még értem, hogy Edina azt gondolja, hogy esetleg nem adták adásba ahogy ráröpült Robinra, de azt már csak nem gondolja, hogy Robin sem volt ott a fürdőszobában. Robin meg hagyja folyni Edina és Laci játékát és szépen belövi a ziccereket.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 00:25:43

Robinnak is kiszedte a szemöldökét.
Esti szolit akarnak. Fanni kérdezi, hogy mit kér Laci, aki megkérdezi a gazdájától.

Morcz 2015.02.11. 00:26:02

Laci esti szolizni akar. Edinát "gazdám"-nak szólítja.
A távolból behallatszik egy vonat dudálása. :DDDD

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 00:26:48

Videoklipp forgatás lesz.

Empty Bee 2015.02.11. 00:28:04

Edina belevágott a hajába, Robin szerint "ott lóg a csonk" :D

Morcz 2015.02.11. 00:29:09

Dennis le akarja vágni a szakállát, Fanni kiakad, hogy miért a videoklipp forgatás előtt. Dennis inkább nem vágja le. Fanni megkérdi Lacit mit kér a szoliért. Laci hárít mondván Edina a tanácsadója.
Fanni megkérdi Edinát mit kér a szoliért.
Edina majd kitalálja miután elszívta a cigit.

Morcz 2015.02.11. 00:30:09

Dennis: "mindenki szolizik, és én vagyok a legbarnább"

Morcz 2015.02.11. 00:30:47

Dennis korábban KSZ-elt, meg nappal napozott, este szolizott: :)

Morcz 2015.02.11. 00:31:53

A két hülye (E+L) nem tudja eldönteni mit kérjenek a szoliért....

Morcz 2015.02.11. 00:33:07

Na jó, eddig bírtam ma, jó éjt nektek! :)

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 00:33:41

Valami cipőért megy az alku. 9 zsetont adnak a cipőért.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 00:34:54

Na, Fanni nem akar szolizni, más üzlet lesz.

csak mert 2015.02.11. 00:35:28

laci: 6+3 az 8 ....... huha

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 00:38:55

Mellbimbónézés van :D :D

pomac 2015.02.11. 00:39:37

edina : megnézhetem az aranyeret.. jól halottam :DD

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 00:40:30

Se Lacin, se Edinán nincs kendő.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 00:42:56

@pomac_ [(k)an]ál: Ha nem, akkor egyformán hallottuk félre :D

Empty Bee 2015.02.11. 00:43:20

Laci elérzékenyülve mondja Edinának, hogy neki még sose vett egy lány se cipőt. Megkéri Edinát, hogy hagy nézze még, és mondja neki, hogy mennyire imádja. Mindjárt sír. Edina megnézi Laci mellbimbóját, és megjegyzi, hogy olyan mint egy kecskéé. Fanni folyamatosan nyávog a háttérben Dennisnek, de Dennis kb. szarik rá. Néha lesmárolja, megfogja a seggét, aztán megy vizet inni.

Tündérfalvi A. 2015.02.11. 00:44:03

A szoli hangjára Dóri is felébredt.

pomac 2015.02.11. 00:45:56

@minden reggel: ezt nem is lehet feledni :D
@csak mert:jó hogy nem tehéntőgy :D
@Tündérfalvi Anti: akkor megnyugodtam ,de ez mi perverz már :DD hozza a hajsimítót majd ő leégeti biztos :DDD

egyemakisszíved 2015.02.11. 00:46:12

@Komeszka: Igen, imádom a szerelmet!
Robinnak vége, csak be kell tenni egy párszor adásba, ahogy böfög beszélgetés közben. Meg néhány közeli a szaros vécéről, amit maga után hagy, aztán Fanni takaríthat utána. Aztán annyi a női szavazatoknak. Csá, Robinka! :)

minden reggel 2015.02.11. 00:46:55

@pomac_ [(k)an]ál: megint mennyire romantikus. Fingszag épp nincs?

pomac 2015.02.11. 00:47:52

denisz nem fekszik ott ahol zsu :d pedig mikor fannival összebalhézott ott aludt úgy láttam :D de nem biztos

pomac 2015.02.11. 00:48:49

@minden reggel: majd lesz ha megbirizgálja neki :D

pomac 2015.02.11. 00:50:06

csak dórit nem látni ...gyanus nem hinném hogy alszik mert akkora sziréna beindult volna hogy miért nincs kuss

pomac 2015.02.11. 00:54:40

úgy akarok hozzányúlni hogy ne lássanak :DD edinka ez a vv ha nem akarod hogy ne lássanak akkor megint bünti lesz :D

Well... 2015.02.11. 00:55:13

na konkretan varom azt a bejaccast amikor az edina kieroszakolja a lacibol azt, hogy igen, lemondok a javadra a barbaj estejen /barbaj kozben kilepek a jatekbol..... mar pedzegeti , h a tobbiek valamiert o nem tudja miert de tolle jobban felnek mint a lacitol, ergo o az erosebb, igy neki kell visszajonnie a parbajrol, mert neki tobb eselye van megnyerni..... na mikor ezt bejaccak akkor en elore stoppolom a kontenert

pomac 2015.02.11. 00:55:16

@csak mert: de hogy besunnyogott kamera sem mutatta eddig :D

minden reggel 2015.02.11. 00:56:52

@Well...: csak nem lesz ekkora pávián

Well... 2015.02.11. 00:57:07

masik meg amit megneznek, az amikor az edina a laci kendojebe kapaszkodva kisergeti a lacit a villaba...akarhanyszor meglatom azt a kendot a zsebebol kilogni mindeg a prison break ra asszocialok.... :o)))

minden reggel 2015.02.11. 00:59:56

@Well...: hát mibe tudnánk fogadni? :) illik az egy jó máryírhoz h feladja? Inkább kiüríti a Keserû poharat fullra

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.11. 01:00:35

@Tündérfalvi Anti: felőlem csinálják csak, nem az én dolgom, csak azt nem értettem, h itt egyesek miért kifogásolják azt, ha a többiek reagálnak a lélekrágásra. :)

Well... 2015.02.11. 01:01:34

na a kiurites az csak egy opcio...az edinanak tudnia kell konkretan, hogy a laci feladja, igy o biztos visszajon...... erted TUDNIA KELL ... eze ez a beszelgetes el fog hangzani....laci meg lefexik neki ...

pomac 2015.02.11. 01:02:08

lacira rájött a kangörcs:D

minden reggel 2015.02.11. 01:03:33

@Well...: ez így tényleg korrekt. hát bárcsak a Laci felfedezné újra a gerincét

csak mert 2015.02.11. 01:10:24

szerintem nem a krémtől bizsereg... inkább a gombára tippelnék :P

minden reggel 2015.02.11. 01:10:36

@pomac_ [(k)an]ál: tényleg kukkolós. Ki tudja miket nem kukkolt már....

pomac 2015.02.11. 01:19:57

@minden reggel: azért ne feszegessük ezt a témát mert aludni is akarok:D

Well... 2015.02.11. 01:21:50

@minden reggel: a tegnap elotti ONban konkretan a laci seglukat kukkolta....olyan szinten, hogy mikor a hatat kremezte akkor lehuzta rolla a boxert es leterdelt moge, ketkezzel szethuzta a farpofakat, es jol benezett..... komolyan nekem ennel nem kell tobb a dinkabol ezt kene leadni a parbajon...laci kicsit hagyja siman elkezdi nyalni a seglukat.....

csak mert 2015.02.11. 01:24:05

@Well...: igen ez kemény volt, hardcore..
én azt vártam mit dug be neki :DD

pomac 2015.02.11. 01:24:47

"megdolgoztam érte hogy láthassam" meg van "gazdája" ilyen dumát sem halottam még :DD

Well... 2015.02.11. 01:27:01

@csak mert: partyvirslit ...kolcsonkenyer visszajar alapon. :o)

pomac 2015.02.11. 01:27:12

@Well...: ennek a soft és romantikával felturbózott változatát adták le a bv ben , de hogy a romantikához semmi köze nem volt az hót ziher ,de nem volt megfelelő anyag :D

pomac 2015.02.11. 01:28:24

@csak mert: csak be van szarva ha kinn marad akkor nem tud vigyázni az edinkájára :D

Well... 2015.02.11. 01:29:20

@csak mert: emlitettem mar tobszor, de mindig lehurrogtok, az a parbaj nem a veletlen muve....valamelyik/mindketto kicsi nyugibogyikon el....egyik ki lesz emelve.... en csak remelem, h az edina akivel elszaladt a lo...a lacit csak aze tompitjak, hogy ne olje meg a nalkat vasarnapig..

pomac 2015.02.11. 01:29:48

:DDD tarja laci a fürdőköpenyt hogy ne lássák , az nem esik le nekik hogy a másik oldalt meg premier plámba veszik :DDD

csak mert 2015.02.11. 01:31:23

@Well...: elég furcsán higgadtak
és ez a boldog béke hangulat?? mi ez??

0.5 bit 2015.02.11. 01:32:35

@pomac_ [(k)an]ál: "tarja laci a fürdőköpenyt hogy ne lássák"

Előtte meg Lacinak el kellett fordulnia, hogy ne nézze (???) Edinát amint bemászik

pomac 2015.02.11. 01:33:55

@csak mert: laci készüljél ha vele maradsz napközben nem lesz sex max ha van redőny a szoba ablakán hogy sötét legyen :D

Empty Bee 2015.02.11. 01:34:54

Edina folyamatosan hisztizik, hogy Laci ne nézze a meztelen testét... aha, tipikus szerelmes nő. Ja, nem.

csak mert 2015.02.11. 01:34:54

@pomac_ [(k)an]ál: persze, hogy nem lesz ingyen! :D
pénzért simán

pomac 2015.02.11. 01:35:05

nekem elé volt mára a gerlepárból.. kitartást :DD

csak mert 2015.02.11. 01:35:49

Gyakran mondják a szerelmes nők, hogy haggyá máááá, ne nézzéé

Well... 2015.02.11. 01:37:17

@csak mert: emlexel a zsut is nyugtatoztak a szavannas het alatt, ki is emeltek a kovetkezo parbajon...sokan mondjak, itt, hogy milyen felsoseggel viselte, azt hogy alazzak...pedig koze nem volt a valosaghoz addigra mar....ilyesmit latni most analkan , meg a lacin is.... gondolom akkor is elmondtak ,hogy a tobbieknek, hogy errol nem beszelunk, de a robin csak elpofazta az egyik on-ban....meg analka is, hogy ot csak bizonyos korulmenyek kozott nyugtatozzak...akkoriban volt ilyen hiszterikus nevetese mint mostansag.....

csak mert 2015.02.11. 01:42:17

@Well...: zsu-n látszott, hogy le van lassítva, de laci elég kába
azt nem láttam, mi volt robinnal és anállal

csak mert 2015.02.11. 01:43:22

* laci is elég kába

Well... 2015.02.11. 01:46:44

ultek a kanapen a laci robin dennis fanni(?) meg analka , mikor a robin mondta, hogy a zsu a riportban van, most kapja a nyugtatot ...mire a danni megjegyezte, hogy nyugtatokon az embernek eleg erdekes gondolatai tamadnak.... mire analka, hogy o ezt nem tudja, "ja de igen, de en csak akkor...." laci kozbevagott... valamit majd megjegyezte a robinnak...."a hulye majdnem elmondta"....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 01:53:28

@foxglove (F6): ja, azt írtad vakon vagy Ádinkával kapcsolatban . Én meg úgy hiszem, süketen vagy, (én nem bírom a hangját sem):D:D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.11. 01:54:41

@Well...: ez komoly?? Ajjhaa. Nekem kimaradt,tan jobb is...gaz....

Well... 2015.02.11. 02:05:47

@(Adott Esetben!) Köcsöglány: na mindennek fenyeben hogy jon be az, amit a robin mondott a laci-zsu parbajnal, "en tudok mondani valamit a laci ellen, de nem mondom el, majd ha csak nincs mas megoldas"....a dori mondta a dennisnek es a fanninak a zsu latogatasa utan, mikor kerte oket,h rakjak ra a jeleket menne parbajozni.... " a robinnak olyan indoka van a robin ellen, h hu bazzdmeg ha nekem lenne olyan...." nos akkor ahogy ez az en kis csavart agyamba lejon

1: tortent valami analkaval aminek kovetkezmenyekent nyugtatoztak kicsit
2: ezt a robin is tudja
3: a laci qrvara figyeli analkat, hogy mit beszel masok elott...
4: laci parazik ,hogy akarmi is tortent kozte es analka kozott az kitudodik

sum: az elso analka az konkretan nem kozosbeleegyezessel elkovetett sex volt....edinanak lejott az, hogy ha bevadolja a lacit akkor neki mennie kell a villabol, es ugrik a 40 misi....kapott kicsi nyugit, hogy tultegye magat rajta...aze csak elsirta a robinnak mint nagytestvernek...a retek ugydontott, hogy amig a scajos nem reklamal addig eroszak nem tortent.....

na ha eddig eljutottal az olvasasba azt meg tudnod kell, hogy ha a laci nincs is betepve...en bevagyok konkretan :o))

malevil2050 2015.02.11. 02:07:10

Nahh nézzük miljen az iccakai élet ittene.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 02:07:17

@Krétagarbó:

Ja, még a repülés. Elfelejtettem mondani, hogy nem vagyok én madár (akkora):D:D

malevil2050 2015.02.11. 02:08:46

Úgy látom barokkos túlzások vannak.

Well... 2015.02.11. 02:09:38

@Well...: robinnak a laci ellen lesz az amit a dori mondott nem robonnak robin ellen.. bocsika mint emlitettem kicsit beteptem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 02:25:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem, nem, itt is a fogorvosi székből már ismert technikát alkalmazom, feszülök hátra, és töröm el a karfát.:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.11. 02:35:24

@Well...: Ebben az esetben, ugye felvételnek is kell lennie, nem csak olyannak, mint, amit mi láttunk. És ezt tovább fűzve nem lehet más a nyertes, csak Ádinka, egyébként balhé van.

Well... 2015.02.11. 02:48:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a retek mondta ma tobszor, hogy nem oriz meg minden felvetelt....mert pont a kompromitalokat orizne meg ??? ... az edinaval elbeszelgetett a villanover masnap,h ugye csak kicsi rough sex volt ...es ha ebbol rendorsegi ugy lenne azt csak villan kivul tudna intezni , szoval mennie kell...miutan megkerdeztek tolle, hogy akar-e hivatalos feljelentest tenni ??? ... ugye mi tudjuk,h nem .... na errol keszult felvetelt viszont biztos ,h nem torli le a retek :o)

Well... 2015.02.11. 02:53:40

NAAA a kreativok konkretan olvassak ezt a blokkot tegnap ejjel irtam milyen jolenne ha a mocsar beallna 2-2 alapon az edina laci moge, es milyen jo kis szarkavaros 7 lehetne, ha a lakokal tudatositanak,h nincs tobbet lila kendo.....most nezem az ofit es mit kell lassak....

:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Well... 2015.02.11. 03:43:51

BAZZZZZZZZZZZZMEG MIERT MIERT ?????
Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing es ezt volt pofatok berakni az edina laci segnyalas moge zenenek....B+ eddig tok kedveltem ezt a szamot...most mar orokkre edina nyalna laci segget kep lessz hozzarendelve..........fuck

sixx · http://comment.blog.hu 2015.02.11. 05:02:15

@Well...: mielőtt még fényesre szopnád a saját szobrod faszát, csak szólok, hogy a final 6-ben nincs védettség már nagyon régóta. további munkasikereket.

Schlomo Goldberg 2015.02.11. 05:44:42

@Well...: tetszik az elméleted, nagyom könnyen elképzelhetőnek tartom. Azért viszont jólesne hogy ha véletlenül mégiscsak kitudódna valahogy, mekkora poén lenne.

Well... 2015.02.11. 05:56:31

@sixx: ooo bocsika en nem hivatalbol nezek vv-t ... mas meg miert van az, hogy a laci -edina tobszor is elmondta, hogy legalabb egy lilat nyernek....meg itt mindenki mas is ezt mondta....meg meg a bv-ben is ezt mondtak 2 napja..mig ra nem szoltak a csajra , hogy nincs kendo a 6 kozott... valamiert rajtad kivul mindenki lemaradt errol a szabalyrol.... mea culpa mester...talan te irod ujra meg ujra at a szabalykonyvet ?? :o)

Well... 2015.02.11. 06:07:49

@sixx: mas kerdes, hogy mire en leirtam a beallast, meg a lila elkuldeset addigra ezek mar megtortentek... amit en a jovonek gondoltam az konkretan a mult volt .....ezen gondokozza kicsit ha kell.... csak annak oromkodtem, h konkretan az tortent amit irtam,h tortennie kene.... egyebkent meg ha mar ajanlgac dogokat a szamba had ajanljak en is egyet a tiedbe...

KapitányG 2015.02.11. 08:37:25

@Well...: A vv6-ban is így volt. A Teo-Zsófi párbajról Zsófi ment vissza nyertesként Aurélio, Viki, Iza és Krisztián mellé, és nem kapott lila kendőt.
hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_6#Kiv.C3.A1laszt.C3.A1s
A gugli a barátod...
süti beállítások módosítása