Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x84 - Az nyer, aki nyer a végén

2015. február 08. 09:15 - Hoppancs

Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban abszolvált vendégszereplés vetíti előre a tragédiát. A tévénézőknél is jobban aggódhat azonban a súlyos hibát elkövető Edina és Laci.

Dennis és Fanni olyan izgatóan nyög a dupla lepel alatt, hogy a villa másik párocskájának is kedve támad elvonulni a szaunába, hogy „ a két nemi szervük, úgymond, eggyé váljon”. E költői szavak Edina száját hagyják el, miközben megpróbálja felállítani a "közösülés" kifejezés egy percen belüli leggyakoribb elsütésének kerületi rekordját. Hamarosan hallhatjuk is, ahogy sóhajok és szerelmes mondatok („Kussoljál, mert jönnek!”, „Hadd tegyem fel a takarót!”) szűrődnek ki a pad alól, ahová ügyesen bekúsztak, párnatorlasszal akadályozva a leskelődést. A Fanniról frissen lemászott Dennis már kevésbé szégyenlős, szétvetett lábakkal nyúlik el a kanapén, kijelentve, hogy fapadlón soha többé nem csinálja, mert megfájdult a térde. Fanni viszont ragyog a boldogságtól, mert e súlyos áldozat árán olyan örömökben volt része, mint csak nagyon keveseknek e szomorú világon. Beszámolójában Dennishez fűződő viszonyát „kapcsolatosféleként” definiálja, és hozzáteszi, hogy nincs a szexben semmi gáz.

 „Anyukám is szexel, mégsem hurrogom le”.

nevtelen_1.jpg

Vágás vissza Laciékra, akik paradox módon majd’ szétfagynak a szaunában. Azért nem kell aggódni, megtörténik, aminek meg kell történnie, ahogy Edina fogalmaz roppant sejtelmesen, mielőtt a gyengébbek kedvéért nagylelkűen elárulná, hogy bizony a behatolásra céloz. A pár másnap Laci rendetlenkedő beleinek ellenére felszabadultan turbékol az udvaron, nem is sejtik, mekkorát fognak szívni, amiért - a játék egyik legfontosabb szabályát megszegve - elbújtak a nézők elől. Büntetésképpen egyiküknek párbajoznia kell, de nekik kell eldönteniük, hogy ki legyen az. Amíg ezen agyalnak, a többiek elfogadják Dóri indítványát, miszerint bárkire esik a választás, ők mind a másikra rakják majd a jelet, hadd küzdjenek meg egymással. Az összeesküvők olyan intenzitással ujjonganak, mint valami mesebeli gonosz polgármester, akinek sikerült kiharcolnia a gyerekkórház lebontását. Edina nagyon szeretné a kék kendőt, hiszen már látja maga előtt a közte és Fanni között bekövetkező sorsszerű összecsapás megrendítő képeit, majd saját dicsőséges visszatérését. Laci erőtlenül próbál érvelni amellett, hogy Robin talán nem Fannira rakja majd a dupla jelet, de hiába, olyan ez, mint a nappali színének kiválasztása, a nő már úgyis döntött. Utóbbi a nyugiszobából távozva igyekszik úgy beállítani az egészet, mintha valódi vita lett volna, drámai monológban taglalja az érvek ütközését és álláspontjának elkerülhetetlen győzelmét. Dóri közben már visszakozna, de nem azért, mert mégis van szíve, hanem mert rájött, hogy az ötlete nem túl "szimpi".

nevtelen_2_1.jpg

Lazításként jöhet a médiahét utolsó állomása, a tévéjósda, melyben a virágos kendőbe és kék szoknyába burkolózott Laci megígéri, hogy „mindent fényre derít”. Ebből lehetne egy jópofa paródia is, de a dolog megreked ott, hogy egy szellemeket gyakran emlegető, asszonynak öltözött férfi elemzi a villabeli viszonyokat. Rögtön a győztes személyével kezdi, aki szerinte Dennis lesz, mert jószívű gyerek, és ügyesen a kezében tartja a szálakat. Majd saját vágyálmait álcázza jövendőmondásnak, Fanni-Edina párbajt lát, melyben utóbbi kerekedik felül. A betelefonálós résznél ismét felvetődik, hogy Dóri csak annyit tett hozzá a játékhoz, hogy egy playmate, azt viszont legalább száz százalékosan. Laci egész ügyesen kivágja magát, amikor Robin rákérdez, hogy mi értelme az egésznek, ha úgyis meg van írva Dennis diadala, közli ugyanis, hogy a sorson lehet változtatni. Ez nem egy görög tragédia, ahol bárhogy kapálózol, úgyis elveszed anyádat.

nevtelen_3_1.jpg

Edinát kissé megzavarta, hogy a barátja egy olyan pasas, aki egy olyan nőt alakít, aki jósnak tetteti magát a tévéképernyőn, ezért közli, hogy ő nem akar kérdezni, mert nem hisz az ilyenekben. Laci folytatja az érzelmi húrok pengetését, és nyilvánvalóvá teszi, hogy ha neki és Edinának kell megmérkőznie, akkor ő feladja. Edina ezt már nem bírja kezelni, kénytelen az abszurd és a morbid kifejezéseket is előhúzni a szótárából, még ha nincs is  sok értelmük. Dóri nehezen emészti meg, hogy Laci szerint "mindig a showmanek nyernek", mert ez nem tehetségkutató, hogy bármit is kelljen produkálni, itt csak lenni kell, oszt' kész. Végül létrejön a konszenzus, egy nagy igazságnak köszönhetően:

Az nyer, aki nyer a végén.

nevtelen_4_1.jpgÚgy néz ki, hogy Robinon múlik majd, hogy megszakad-e a szerelmesek szíve, és ha nem használja ki a jelduplázó képességét, akkor valószínűleg igen. Szeretné megúszni a mumus szerepet, ezért inkább cserélne Dennis döntési jogára, hogy szavazategyenlőség esetén Fannit küldhesse párbajra. Dennis és Robin azon dilemmázik, hogy Dennis szívassa meg Fannit, vagy Robin Lacit és Edinát. Laci egy darabig a bánatos lovagot alakítja, később viszont  muszáj kiadnia magából a frusztrációját, amiért hagyta Edina akaratát érvényesülni, súlyosan rontva saját esélyeit a fődíjra. Kár, hogy csak utólag lép fel ilyen határozottan. „Ne üvöltsél velem, mert én sem üvöltök veled”, ordítja Edina, „a saját gödrödbe fulladtál most bele”, állapítja meg Laci. A  harc Edina legyökerezésében tetőzik, de aztán csak pityeregve összebújás lesz a vége.

Címkék: vv7 dsns
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiingattak 2015.02.09. 18:50:38

@famme fatalista: Ez jó lenne. De menjen Dóri, ő a legősibb ellensége. Edinával kapcsolatban pontosan úgy érzek mint te.

kiingattak 2015.02.09. 18:51:44

@Well...: Nem csodálkoznék ha Laci menni akarna. Van abban valami amit mondassz.

Krétagarbó 2015.02.09. 18:51:47

@kiingattak: POntosabban magát választotta kihívottnak. De a kihívottat Laccának kellett volna kihívni, de Lacca pont nem Edinát akarta kihívottnak. Ő magát akarta volna kihívni, de azt meg nem lehet. Így lesznek a kihívottakból kiválasztottak:) Érted? Már én sem értem.

csiri bá 2015.02.09. 18:52:09

@kiingattak: inkább ne... menjen csak haza az erdőszéli fatornyos kis faluba és a hokedlin ülve várja Pampula herceget. :)))
Menjen csak Lacc vissza, a másik 4 majd egymás közt fog párbajolni, mert bexarnak, hogy ő ment vissza és nem az asszonya, hú, milyen erős lehet. :)))

Krétagarbó 2015.02.09. 18:52:37

@famme fatalista: ráerősítenek a Fanni fanok? :)

kiingattak 2015.02.09. 18:53:21

@Krétagarbó: Ez egy jobb forgatókönyv lett volna. Laci Zsú és Edina Robin. Én is úgy érzem, hogy Laci nem lenne már játékban ha nem lenne az Edinás dolog.

Krétagarbó 2015.02.09. 18:54:19

@henrik_: csak magát adja, ennyike:)

Krétagarbó 2015.02.09. 18:55:14

@kiingattak: nekem Edina-Robin nincs előttem, mint egy pár. Igaz Edina-Laci sem volt sokáig...

kiingattak 2015.02.09. 18:56:47

@csiri bá: Barót nem falu. Város. Rossz vagy. Nem érted az erdőszéli szíveket :))) Hát mindketten megmondták, hogy a szerelem kell és nem a nyeremény. Kisétálhatnának mindketten a játékból, na akkor fognák a fejüket a szerkik és kreativok.

kiingattak 2015.02.09. 18:57:52

@Krétagarbó: Nem is arra gondoltam, hogy pár lennének, hanem olyan igazi jó cselszövők. Ez a pár dolog soha nem jön be.

,, 2015.02.09. 18:59:56

@kiingattak: azt nehezményeztem azért, h Lilus kérdésére, h "Na akkor megérte?", egyik sem vágta rá, h "IGEN!"
:)

Well... 2015.02.09. 19:00:38

@kiingattak: en inkabb az analkarol gondolom, h kikerulne...konkretan o provokalta ki a buntit...konkretan nem lepodott meg a buntin, konkretan gondolkodas nelkul felvette a kek kendot...tobszor irtam mar, hogy a viselkedese nekem ugy jon at mint aki neha elvan szallva (antidepi bogyo)... szerintem a dani kiesese annyira osszetorte,h nincs a retek hasznara tovabbiakban....a dennis gyerekem van jelenete utan konretan "remenykedem benne,h megtudom nyerni" mondta a daninak, akitol annyi visszajelzest kapott, hogy "en mindent megprobalok" .... semmit .... szerintem a csaj elerte az onuralom hatarait....mennie kell.. jobb lesz neki is ...inkabb par talalkozo egy pszihomokussal most, mint egy BB Evi kesobb

csiri bá 2015.02.09. 19:01:22

@kiingattak: tudom, hogy város, csak így jobban hangzik. :)
ha egy cseppnyi vér lenne a pucájukban és tényleg akkora lenne az a "cájálám", simán megcsinálhatnák élő adásban... egyik kiesik, a másik meg visszamenetel helyett kimenne vele a buliból... aztán szedegethetnék a takarítók a sok leesett állat a stúdióban. :DDD
Na akkor elhinném, hogy tényleg van nagy szerelem és nem a pénz irányába, hanem egymás irányt...

kiingattak 2015.02.09. 19:03:39

@Well...: Ebben van valami. Szerencsétlen csaj.

Krétagarbó 2015.02.09. 19:04:20

@foxglove (F6): nem, gondolom Pestre, ha idevalósi.

csiberibe 2015.02.09. 19:04:30

@kiingattak: annyira a szerelem kell nekik, hogy ha mégis valamelyik nyerne, a nyereményt felajánlják Zsu számára, mert közben rájönnek, milyen csúnyán viselkedtek vele.

kiingattak 2015.02.09. 19:05:17

@csiri bá: Álmodozzunk. Bár lehet az rtl-nek is jó lenne az a változat, mert kezdődik az ÉH és esne a nézettségük. Ha a szerelmesek kimennének hamarabb vége lenne.

Krétagarbó 2015.02.09. 19:05:53

@csiri bá: sztem is, nem hiszem, hogy a két lányt ne használnák ki erre. Szex meg már volt dögivel, talán a szerkik is unják már, nem csak mi.

csiri bá 2015.02.09. 19:07:32

@kiingattak: ezt már írtam, forgatókönyvnek: vasárnap kimegy egy, maradnak öten, onnantól 3 hét alatt lezavarható a cucc: hétfő kiválasztás, szerda kihívás, vasárnap párbaj, következő héten újra ugyanez, a 3. héten meg a döntő...

kiingattak 2015.02.09. 19:07:33

@csiberibe: És Denisz kislányának is adnának. és vennének kamerákat a szauna padok alá, meg az ágyneműtartókba, hogy a következő vv szereplők ne járhassanak úgy mint ők.

csicserierika 2015.02.09. 19:08:19

@foxglove (F6): először én is, de ilyen büntire nem számítottak, azért volt egybehangzó mindkettőjüktől. Meg amúgy is hideg volt, és nyomott a deszka , ezt poppy alatt is tudták volna.

Tündérfalvi A. 2015.02.09. 19:08:37

@sui.generis (the.ratkiller):
Az ostobák.
Miért nem kérték meg Robint, hogy keresse őket, amíg ők elbújnak a szaunában.
Oszt amíg Robin nem találja őket, addig akár dughatnak is, ha már ott vannak amúgy is jól elbújva.
És akkor nincs is bünti nekik sem, ha jól értem.

Krétagarbó 2015.02.09. 19:09:58

@kiingattak: Értem, hát igen. Dani-Edina-Robin nem lett volna rossz, sztem, bár azt gondolom, Robinnak nem fűlt a foga arra, hogy letegye a voksát bárhova is. Neki így jó volt, itt is vagyok, ott is vagyok.

Ditti82 2015.02.09. 19:10:50

Most akkor vasárnapig nem mutatnak állást?

Krétagarbó 2015.02.09. 19:10:55

@foxglove (F6): azt én is, még ha szar is volt, hideg is volt, a kuki sem állt igazán...

csiri bá 2015.02.09. 19:11:29

@Krétagarbó: sajnos Ádinkát küldik vissza, mert vele több konfliktra számítanak, Lacc magába borulna, semmire nem lenne alkalmas műsorilag...

,, 2015.02.09. 19:11:56

@csicserierika: jó hát láttam én is h nagyon le vannak törve. (és nem gondolom h "taktikából" bújtak be... szerintem csak poénnak fogták fel, gondolták majd a szerkik is meg a nézők is jót röhögnek... hát nem)

Krétagarbó 2015.02.09. 19:12:12

@Well...: sztem a BBÉvi faktorra Fáncsi az esélyesebb, bár inkább egyik se legyen.

kiingattak 2015.02.09. 19:13:22

@Krétagarbó: És nem is csinálta rosszul. Azért Edinát is izgatta a másik oldal és ha zok egy kicsit is nyitottak volna feléje, más lenne a szitu. Zsú volt a mozgatója az egész műsornak, tudatosan vagy tudattalan, okkal vagy okvetlen. :))

másodpéldány 2015.02.09. 19:13:27

@csiri bá:

a laci visszamenetele jó volna arra, hogy fanni kimenjen vele párbajozni és kinn hagyja... ez megerősítené fanni helyét...

malevil2050 2015.02.09. 19:13:34

Jó estét ,jó arcot.Már asz i5 is kevéshozzá nyóc gigával h megnyissam a zirományokat, de megértem hóakadályok miatt nincsen új poszt.

malevil2050 2015.02.09. 19:15:17

@Ditti82: Hát esztet nem tuggyuk,pedig nagyon kéne valami támpont.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.09. 19:15:26

@csicserierika: Gigi és Jerzy a VV5 ben volt, Alekosszal, meg Évával... A Gigi szülinapján vitték ki Őket a szállodába... Ott takarták le a kamerát, és reggelig ment a szex. A Drága LILU vezette az összefoglalót, meg Balázs...dehát Liluka szerint : "Ilyen Szabálysértés még sosem volt!"
Csak tudnám, kit néznek hülyének???? Nem mindenkinek szelektív az emlékezete.-ennyike-

Eszet Lenke 2015.02.09. 19:15:57

Az mennyire lehet életszerű, ha szerdán mégis rendeznének kiválasztást? Adnának a nézőknek x napot a szavazásra (mondjuk szombat estig), hogy válasszanak a kettő jelölt közül. Ezzel a lépéssel bizonyos mértékben befognák azoknak a száját, akik a belenyúlást szajkózzák és csökkentenék a népharagot is. Vagy ez így túl utópisztikus? :)

csicserierika 2015.02.09. 19:16:06

@foxglove (F6): ki tudja, h másik VV-kben is mi volt, azt mutatnak, amit akarnak, tehát ez a bünti is durvus, hiába lengetik a szabálykönyvet. Állítom, h ők lépik át ( szerkik ) a legtöbbször.

csiri bá 2015.02.09. 19:17:03

@másodpéldány: a gond ezzel az, hogy ha Lacc megy vissza és a következőn megint kiküldik a lemmingek, vagy Robinával vagy Fáncsival, esetleg megint visszamehet a sajnálatfaktor miatt...

másodpéldány 2015.02.09. 19:17:06

@Krétagarbó:

"BBÉvi faktorra Fáncsi az esélyesebb,"

nem, sokkal jobban egyben van mint BB évi, és hát jobb munkaerő lesz, szerintem le tud vezetni egy showt, jobban mint akár au akár évi...

csak kis csiszolás szükséges, plusz alkalmas filmszerepekre és standuposnak is...

de tény, hogy pszichomókus háttér és támogatás meg elengedhetetlen neki, mert az ilyen magukat kirakatba rakó emberek azért érzékenyek is egy bizonyos mennyiségű támadás után össze tudnak omolni...

csicserierika 2015.02.09. 19:17:51

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: MONDOM VV4 !! Velem ne vitatkozz SSKK VV4-gyel kapcsolatban, mert nem ismerek tréfát :D

Empty Bee 2015.02.09. 19:18:38

@Ilyen vagyok: Nem baj, majd sutyiba Dennis kolbászát majszolja :D

Krétagarbó 2015.02.09. 19:19:06

@kiingattak: egyszer - talán Freud írta itt - hogy Zsu egy villámhárító volt.Ez találó sztem, körülötte zajlottak az események, de nem ő mozgatta a szálakat. Ahogy berobbant, az erős volt, de aztán elvesztette hamar a fonalat, és csak állt, mint lúd a jégen és nézte a körülötte korcsolyázókat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.09. 19:19:24

@sui.generis (the.ratkiller): látod, látod, megérte lecserélned a mosca della frutta nevet? :)

Ditti82 2015.02.09. 19:23:03

@csiri bá: Fáncsi ellen nem bánom. :)

kiingattak 2015.02.09. 19:24:05

@Krétagarbó: Ezt mondtam én is. Egy csoportban legtöbbször kialakul ez a szerep, a bűnbak. És általában nyernek is, vagy a döntőig menetelnek lásd. Alek, Éva, Attila.

Tündérfalvi A. 2015.02.09. 19:24:56

@másodpéldány: Már ne haragudj, de Fanninak az is hatalmas támadás, ha csak valaki egy pillanatra nem néz rá, nem vele foglalkozik.
Azt a lányt saját magán kívül senki nem érdekli és nincs is tekintettel senkire.
Szerintem is esélyesebb BB Évi sorsára, mert nehezen fogja feldolgozni, hogy a celebipar használja, majd kidobja, ha jön a következő, aki Fanninál is flúgosabb.

2015.02.09. 19:24:59

'stét, jöttem segíteni várakozni

mr miss 2015.02.09. 19:25:38

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "dehát Liluka szerint : "Ilyen Szabálysértés még sosem volt!""

Lilu nem erre mondta, hogy sosem volt, hanem ilyen jellegű párbaj nem volt még, mint a mostani lesz.

Eszet Lenke 2015.02.09. 19:26:36

@Fu Szekh Li: Állítólag az eszet is elfogadott. A fülünknek nem annyira :), de nyelvtanilag, igen.
Szánalmas, ha egy 27 éves férfi így próbál érvényesülni. Oltári gáz.

Ditti82 2015.02.09. 19:27:59

@másodpéldány: Csak show-műsort nem lehet "leszarok mindent és mindenkit"-stílusban csinálni.

malevil2050 2015.02.09. 19:28:07

Nahh most látom új chocink van?

csiri bá 2015.02.09. 19:28:23

azt én sem, akkor már nyerje meg akár - bár inkább Robina Wurst - és lássuk hogy baxxa ki a csába a szívszerelmét, amint meglátja kint a jobbnál jobb csajokat. :)))

Krétagarbó 2015.02.09. 19:29:40

@kiingattak: Attila bűnbak volt? Sztem goni volt, aki még hamar észbekapott, és elkezdett néha buksisimizni is, és ezzel megvette a népet kint. De az tény, hogy kevés intelligensebb játékos volt nála, ha volt egyáltalán.
Alekhez nem tudok hozzászólni, nekem őt törölte az agyam, amennyit láttam is belőle. Nálam kiverte a biztit, csak szánalmat éreztem iránta. Éva volt talán ilyen, igen, küldték is sokszor párbajozni, de csak kitartott a döntőig. De Éva körökkel több ésszel volt megáldva, mint Zsu. (persze minden relatív.)

kiingattak 2015.02.09. 19:29:51

@Fu Szekh Li: Úristen. Ez a Denisz mire jó? Miért kell a műsorba? Miért, oh miért.

mr miss 2015.02.09. 19:30:06

@Fu Szekh Li: jaj, erre a másodikra nem kellett volna kattintani :D

Krétagarbó 2015.02.09. 19:31:17

@fosch9: Szeva, én meg megyek, majd műscsire talán ideérek.

Kosztarika 2015.02.09. 19:31:30

@csiri bá: Na az lenne szép.. közös műsorba tenni őket. :D Megnézném :D

csiri bá 2015.02.09. 19:31:52

@kiingattak: arra jó, hogy a 4 között kivigyék és kint hagyják. :DDD

csiri bá 2015.02.09. 19:32:47

@Ilyen vagyok: elemezgethetnék az oboázás mikéntjét és hogyanját... esetleg még közös naptárjuk is lenne. :)))

Krétagarbó 2015.02.09. 19:33:08

@mr miss: Köszi, akkor nem kattintok:)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.09. 19:33:17

Én a Laci helyében kézen fognám Edinát, és bemennék vele a riportba. Kijelentenénk,
hogy nem párbajozunk egymással, mert szeretjük egymást és az nem fér bele. Amiért
büntetnek, abban nem vagyunk hibásak,mert ilyesmit nem írtunk alá és ezért elhagyjuk
a villát most. Sőt bepereljük a csatornát, mert mi nem takartuk le a kamerát, és amikor
építették a villát,miért nem tettek kamerát mindenhova?Oldja meg az RTL, mi kimegyünk.
Te jó ég, úgy szeretném látni, hogy oldanák meg? Úszna a sok reklám pénz! :)))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.09. 19:33:29

@Krétagarbó: Valahol elérhető a villaszabályzat? Úgy éltem nekünk nézőknek?

Fu Szekh Li 2015.02.09. 19:34:35

@kiingattak: @mr miss: és emiatt szakítottam félbe a friss Grammy díjas folk album hallgatását :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.09. 19:35:02

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Na, ezt én is szívesen megnézném. De gyanítom valahogy kimászna belőle a csatorna.

dare 2015.02.09. 19:35:32

Jó estét mindenkinek, még mindig téma ez a szaunás bünti úgyhogy csak egy észrevétel.
Laci a cigiskanapén mondta reggel hogy " úúúúú nagyon jó a szád...úúúúú" és ezt nem véletlenül játszották le mert Edina csak nézett de nem szólt semmit.
Szerintem szöget ütött Laci a szerkik fejébe, ha nincs ez a mondat a francot foglalkoztak volna azok ilyen büntetésekkel, vagy megúszták volna valami marhasággal, ezt szerintem Laci szúrta el, nem szabad bizonytalanságba kergetni a szerkiket mert megtorolják csúnyán.
De ez csak egy vélemény, az is lehet hogy már unják a lamourt.

Fu Szekh Li 2015.02.09. 19:35:54

@Krétagarbó: Fanni beszólása a végén jó

csiri bá 2015.02.09. 19:36:48

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: kizárt, hogy ebbe Ádinka belemenne... nyáladzik a fődíjért és kb lexarja, hogy mi lesz a Lacc gyerekkel, főleg, ha ő nyerne...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.09. 19:37:00

@Krétagarbó: jaj ne, már te is ennyikézel? :(

:)

Well... 2015.02.09. 19:37:27

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: aszem sixx irta egyszer, hogy a jatekosok soha semmilyen korulmenyek kozott nem perelhetik a teve tarsasagot ,es benn van a szerzodesukben.... mert ,h van szerzodesuk...ok konkretan a rtl alkalmazasaban allnak, mint fizetett szineszek (sicc) .... max felmondhatnak, de gondolom az is benne van a szerzodesukben, h az rtl feltetelekhez kotheti a felmondast...pl ha ki akar jonni a villabol azt, h mikor es hogyan azt az rtl donti el....ha nem akkor valoszinu a csatorna perelheti oket szerzodesszegesert....

csiri bá 2015.02.09. 19:38:07

@dare: akkor tehát gyakorlottan játszik a hangszeren és nem fogazik. :DDD

2015.02.09. 19:38:35

@malevil2050: az igazi cochi ma sem volt? mi történik? műszakban volt?
@Ditti82: pacsi mi a topik?
@Krétagarbó: számon foglak kérni :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.09. 19:38:48

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Jahh,mert szerinted Edina kimenne lóvé nélkül :D Ha küldenék SE.
Egy korábbi hsz-eddel kapcsolatosan: Lilu azt mondta,hogy ilyen súlyos büntetés nem volt még (a kizárás nem= a büntivel). Más: Jerzy és Gigi nem a villa falain belül tették ezt,valszeg ezért is nem kaptak nagy büntit.És ez amúgy is már a 7.széria,gondolom volt idejük alaposan átgondolni az évek alatt a dolgokat...de azért akadjatok fenn ezen továbbra is,bahh

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.09. 19:38:53

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Edina sikítva rohanna ki a riportszobából, amint Laci rákezd erre a butaságra. :))

KapitányG 2015.02.09. 19:40:34

@foxglove (F6): A Pázmányra.
A gugli a barátod.

csiri bá 2015.02.09. 19:40:54

van új poszt lehet átcuccolni. :))

2015.02.09. 19:41:16

fáradjatok át van új

kiingattak 2015.02.09. 19:41:55

@Fu Szekh Li: De nekünk örömet szereztél

malevil2050 2015.02.09. 19:42:48

@fosch9: Veztegzár alá helyesztük.

dare 2015.02.09. 19:44:22

@Krétagarbó: Neeee, Éva nagyon volt segítve a szerkik által,dehogy volt az okosabb bárkitől is.
Neki 2 párbajon is ki kellett volna esnie, semmi olyat nem mutatott ami pozitív lett volna és mégis olyan karakternek volt beállítva.
Emlékszem a vendégeket mikor kérdezték hogy kivel lehetetlen együtt élni mindig mondták: az Éva
A nézők meg nem igaz, ne mondj már ilyet, röhej volt az egész.
Viszont bent kellett tartani végig Alek mellett mert ők együtt voltak érdekesek, nem volt okos karakter csak jó színben volt feltüntetve és sok nézőt megvezettek.

dare 2015.02.09. 19:46:15

@csiri bá: Én ilyet nem mondtam.
Csak sejteni lehet.DD

Kosztarika 2015.02.09. 19:48:43

@csiri bá: Azért lássuk be, ezt 100 közül 101 ember nem csinálná meg, ha már eddig eljutott. Mindazonáltal tökös húzás lenne, semmi kétség. Kiváncsi lennék az arcokra és a kapkodásra a kanálisnál. :D

dare 2015.02.09. 19:49:05

Na mi az mindenki átcuccolt, én lettem a Fos 2842-ik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.09. 19:49:51

@Krétagarbó: Nekem Alekoszból annyi maradt meg, hogy sendergette a pohár italt a kezében és az az eset, amikor fehér fecskéjében Sarah Conorozva üldözte Évát és herével vette a medenceszélt. :D
Hogy közben, hónapokon át mi volt vele, főleg, hogy miket beszélt, egyáltalán nem maradt meg...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.09. 19:53:27

@csicserierika: OK! VV4! A lényeg, hogy letakarták a kamerát, és a műsort LILU vezette.
Akkor ne mondja, hogy ilyen még nem volt!!!! Énnél cifrább volt, mert egész éjjel ment a
szex, és nem láttak semmit belőle. Mégsem lett kiküldve egyik sem.

www.valovilag5.hu/vv4/cikk/352827
itt van...a büntetésük...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.09. 19:54:59

@mr miss: Mondta...nézd vissza!!! Azt mondta, hogy ilyen súlyos szabálysértés még sosem volt!!!!

SÁNTA KUTA 2015.02.09. 20:32:51

@-pkata-: Te vagy a Grétsi tanár úr ,most lebuktál :)

zorja 2015.02.09. 20:40:45

@zorja:

bocs, benéztem, ez a Pázmány :$

SÁNTA KUTA 2015.02.09. 20:41:11

@sui.generis (the.ratkiller): Bocs hogy beleszólok a beszélgetésetekbe,de ajánlom elolvasni Bárdos András SHOW című könyvét. Nekem most véletlenül került a kezembe , de már az első fejezetből kiderül , hogy a show forgatókönyv alapján készül.
süti beállítások módosítása