Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x83 - A nap amikor már nem Fanni a legtrágárabb médiaszereplő

2015. február 07. 15:44 - szabóZ

Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis. Pénteken, miközben Lajos éppen a Magyar Nemzet szerkesztőségébe tartott, hogy kibasszon minden orbánistát, Edina éppen saját műsort kapott a villában.

Az Edina show első, és vélhetően egyetlen adásában Dennis és Fanni szerelmi viszonyát taglalták az érintettek, de leginkább Edina. A villalakónak ugyanis elég különös elméletei vannak a műsorvezetésről, mivel az Edina showban

  • az első
  • az utolsó
  • és minden második közbeeső

szó is a műsorvezetőé, aki időnként rákiabálhat a megszeppent interjúalanyokra, hogy nem ezt kérdeztem, és kerüljük a trágár kifejezéseket, ha kérhetem, basszad meg.

kepernyofoto_2015-02-07_-_11_47_48.png

A műsor vendége volt Dani is, akit Edina repülőrajttal ölbe érkezve üdvözölt, aminek Laci olyan nagyon azért nem örült. Leginkább olyan arcot vágott, mint Liszkay Gábor, amikor megtudta, hogy már el is adta a Magyar Nemzet tulajdonrészét.

Edina csak akkor hallgat el, amikor Dennis elárulja, hogy mégis miért veszekednek annyit Fannival: hát, mert Dennisnek, aki brandérték növelése és saját infantilizmusának hangsúlyozása miatt még mindig komisz nicknéven fut, van egy kislánya. Száj leszakad, hang bent ragad, mondjuk a nagy vallomás értéket cseppet lerontja, hogy Dennis állítólag két éve nem látta a lányát, de azért két farokvakargatás közt most felelősségről és családi kötelékről beszél.

De a döbbeneten hamar túl leszünk, már csak azért is, mert Laci megint megsértődik, amiért Edina és Dani is a szavába vág. Laci ezt az epizódban még legalább háromszor eljátssza, ezért ezekre a részeket ezentúl csak “Laci megint behisztizik”-taggel utalunk ezentúl a szövegben.

Dani távozásakor Edina még a fülébe súgja, hogy Reméli meg tudja nyerni a versenyt. Laci megint behisztizik.

kepernyofoto_2015-02-07_-_14_29_55.png

A következő játékban a villalakóknak egymást kellett eladniuk, mint egy Teleshop-terméket. Kiderült, hogy

  • Dóri kifejezetten vicces, Dennishez például ajándék légfrissítőt adna ajándékba minden vásárlónak a kellemetlen szagok miatt,
  • Edina pedig egyértelműen szexuális tárgyként tekint Lacira, akit az ágyékánál elhelyezett kéjkallantyúval lehet irányítani.
  • Robin még reklámverset is írt Fanniról, azaz a Fanniasztikus robotbabáról, aki azért tényleg leginkább a dugásra van programozva.
  • És persze Fanni megint megmutatta, hogy milyen pitiáner bosszúálló, ő volt ugyanis az egyetlen, aki a negatív tulajdonságaival akarta eladni Edinát, vagyis inkább a 2015-ös évjáratú Aranytorkú Rafinériagép modellt. Vagy mit.
  • Ja és persze Laci megint behisztizik.

kepernyofoto_2015-02-07_-_11_41_56.pngPénteken vélhetően kevés volt a spontán esemény, ezért még egy játék belefért a napba, a Teleshop után még Híradót is össze kellett dobniuk a játékosoknak. Na, ez pont úgy sikerült, mint minden hasonló gólyatábori feladat, legfeljebb kevesebb felest dobtak be feszültségoldásnak. A játék legnagyobb nehezítése az volt, hogy Fanni Laci és Edina mellé került, de még ezt is sikerült üvöltözés nélkül megúszniuk: a lányok rámentek a pornótitkárnő fazonra, értsd két számmal kisebb blúzba és miniszoknyába préselték be magukat. De így legalább könnyebben túltettük magunkat a viccesnek szánt rövidhíreken.

A rövid hírekből mellesleg kiderült, hogy Edina szerint tényleg úgy kell mondani, hogy ez miatt, és hogy a dugást kameraképesül úgy mondják, hogy a pénisz becsúszott egy-két helyre.

Dennisről kiderül, hogy a saját kézírását sem tudja elolvasni, Dóri pedig úgy röhög minden bakin, hogy azzal bármelyik sitcom alá odaférne nevetőgépnek.

 

kepernyofoto_2015-02-07_-_15_19_49.png

De mégi kit érdekel mindez, amikor Lilu a műsor végén közli, hogy Edina és Laci olyan szabályszegést követett el, hogy valamelyikük büntetésből párbajozni megy? A többiek meg rögtön összeesküdnek, hogy a másikat utána küldik, vagyis a pár egymással kell, hogy megmérkőzzön. Ez az igazi cliffhanger, a vonósok meg húzzák a feszültséggel teli zenét.

Függöny le. Ja, és Laci megint behisztizik.

1675 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak ügyesen! 2015.02.08. 01:05:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A szart az RTL kavarta meg, csakh legyünk pontosak :D

Most meg van képük azt kérdezni a honlapon, h mi mivel büntettük volna meg Edináékat :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.08. 01:05:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az attól függ, hogy Robinnak milyen érzései vannak a dologgal kapcsolatban. az öfiben az jött le, hogy nem akarja kiküldeni őket. Sztem fél attól, hogy rosszul veszi ki magát idekinn, és elássa magát. Nem tudhatja, hogy itt kinn mit gondolnak majd a döntéséről.

zsopicur 2015.02.08. 01:05:44

+1 h robin emg hozzateszi h ennek a helyzetnek a kialakulasarol NEM ö tehet, szoval a szuperkepesseget nem löne el msot bocsi.

Komeszka 2015.02.08. 01:06:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Várjuk meg, milyen döntést fog hozni és mivel indokolja. Ezer és egy elfogadható indoka van, hogy Lacit engedje kitávozni Edinával, de az ő karaktere esetében a nézők az etikus és empatikus szempontok érvényesülését várják el. Ha csak felteszi a kezét, illetve mossa kezeit, akkor azt fogja megkapni, hogy "na, a tuja kivonta magát egy nehéz döntési helyzetből".

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:06:29

@zsopicur: Hát ez az, pontosan. Meg egyébként is könyörgök, 40 mila, miről beszélünk.

Csak ügyesen! 2015.02.08. 01:07:31

@malevil2050: Épp nem szavazunk senkire sem :D A kérdés inkább az: mit akar az RTL? Edina-Fannit, vagy Edina-Laccit? Na, ezt próbáljuk eltalálni.

zsopicur 2015.02.08. 01:08:16

nem ertem miert kellen Robinnak a szuperkepesseget es jelrakasat is bealdoznia egy olyan szerelmesparert akinek az egyik fele hülyitgette de minidg csak annyira h meg befolyasolhato legyen, a masik meg buziza emg rühelli....es itt Edinanak egy piros pont mert ö az aki Lacinak is probalta mar ezerszer beadni h szükseg lehet meg a Robinra, engedje h spanoljon vele....hat most meglatjuk mennyire spanoltak, es ha nem elegge akkor az Laci hibaja is

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:08:29

@Csak ügyesen!: Most az egyszer lehet, hogy nem retek volt a szarkavaró. Csak abban az esetben, ha feladatba adták Ádinkáéknak, hogy mennyenek bujdokolni a kamrába. :D

másodpéldány 2015.02.08. 01:09:17

@zsopicur:

de kinek a büntetése? Fannié?

mert azt hittem edina és laci kapta...

most mégis mintha fanni kapná a büntit, mert azok szabályt szegtek...

egyemakisszíved 2015.02.08. 01:09:19

@Komeszka: A döntésein mindenki rágódhat, lehet is hallani a riportban. De Robin soha nem tudott igazán elköteleződni senki mellett, még játékból sem. Belekezdett ebbe-abba, de mindig megrekedt, nem tudta magát behúzni érzelmileg soha oda, ahol állnia kellett volna, hogy bármi hiteles is megfordulhasson a fejében. Lásd a románckodás Dórival, Edinával, az énektanárral. Gyűjtögeti az információkat és belógatja az játékosok ellenlábasainak. Az indiános hét alatt saját csapattársai ellen tett, mikor Dórit kiszolgálta, hazudott nekik miatta és kiszolgáltatta a csapat belső feszültségeiről szóló információkat (Dani-Zsuzsa). Pedig Dani elméletileg szintén közel állt hozzá. Mindenkivel beszélő viszonyban van, de úgy tűnik, nem tudja, mi a hűség. Csak mindenképp jó fej akar lenni, mindig azzal, akivel éppen beszélget. Meg legfőképp tetszeni akar a tévénézőknek.

zsopicur 2015.02.08. 01:09:27

mikor van kivalasztas? holnap?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.08. 01:09:32

@Csak ügyesen!: mire gondoltak, mi lesz a válasz? körmössel??? vagy most szemezgetnek a holnapi visszavonásra?? Idióták.

Csak ügyesen! 2015.02.08. 01:09:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Már hogyne ők lettek volna, ez egy lófing volt, nem egy kötelező párbajt és krva nagy feszkót érő hiba.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:10:44

@Komeszka: De pont ezt mondom. Ha okos lett volna, akkor először csak kussol, végiggondolja, majd a jó kis előadó készségével kéztördelve megmondaná, hogy nem sújthat senkit Ádinkáék hibája miatt, csak őket. Esse bonyi. Nekem nem lenne.

Csak ügyesen! 2015.02.08. 01:11:34

@-pkata-: Hát, kb ilyen erősségű választási lehetőségek vannak:

Tanulják meg kívülről a Villa-szabályzatot
Bezárnám őket 24 órára a szaunába
Nem alhatnak együtt
Hármas randi Zsúval

Vicces.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:12:20

@Csak ügyesen!: szabályszegés, benne van a tízparancsolatban. Ott nis mit tenni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.08. 01:13:20

@Csak ügyesen!: nem valami kreatívak... :)
na én elmegyek aludni. jó éjt nektek :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.08. 01:14:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak volt már ilyen Gigiékkel, és nem volt ekkora ramazuri belőle... :)
Nah én léptem, szasztok tényleg

Csak ügyesen! 2015.02.08. 01:14:12

@-pkata-: Komolyan lassan megnézném ezt a verziót. Mert Edina összezuhanna, Laci is összezuhanna, aztán mókás lenne, h a csati mit csinálna ebben a helyzetben :D :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:14:45

@egyemakisszíved: Igazad van, de most őszintén... mondd meg igaz lelkedre, te ezek közül kihez lennél hűséges?

zsopicur 2015.02.08. 01:16:11

de a dori is meg mindneki mar egyböl nem brit az infoval az agyak bazze ott ugraltak mint a majmok ahelyett h mindnenki kicsit lenyugodott volna a pcsaba es utana miutan atgondoltak ötletelnek. Robin befolyasolhato es abban igaza volt Edinanak amikor mondta Lacinak h gyere Laci menjünk most mert ezek mar beszelik tele robino fejet es igaza is volt. szoval nekik nem volt sok idejük de a masik oldalnak lehetett volna...es nem egyböl megmondani robinnak h mit csinaljon mert olyan a kincsem mint egy kis süni akkor egyböl beburkolozik es elkezd agyalni h engem itt most befolyasolni aakrnak, azt nm hagyom nem vagyok tuja, aztan kijön megmondja Edina h hogy legyen, es ugy is lesz?

Komeszka 2015.02.08. 01:16:44

Bocs, az őrült párhuzamért és az OFF-ért, de Robin helyzete olyan kicsit mint az MDF-é 2006-ban a választásokkor.Emlékeztek? "Nem akarjuk Orbánt hatalmon tartani, sem az MSZP-t hatalomra segíteni, ezért állva hagyjuk a jelöltjeinket a második fordulóra." Nem is nyert hangszórót ez az álláspont, mivel a be nem avatkozás egy olyan esemény bekövetkezését okozta, amelyet a beavatkozással (vélhetően) el lehetett volna kerülni (értsd MSZP nyert). Vagyis Robin ellen, be nem avatkozása esetén, az ugyan nem hozható fel, hogy ő okozza a szerelmesek párbaját, ugyanakkor az ő számlájára lesz írva, ha nem akadályozza azt meg. És ez már épp elég ahhoz, hogy ez a dilemma igen komoly legyen.

zsopicur 2015.02.08. 01:21:05

laci meg Edina parbaj tiszta Hunger Games lenne :D "ha egymas ellen kell mennpnk inkabb mindketten feladjuk"...ja nem, Edinanak kell a love de Laci benne lenne....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:25:19

@zsopicur: Lacccci eddig hány "kimegyek innen" ígéretét tartotta meg? Tiszta hülyék, ha ennek bedőlnek. Mióta makog folyton erről? Szaván kell fogni.

Komeszka 2015.02.08. 01:26:49

@egyemakisszíved: Hűha, ez meredek értelmezése a látottaknak. Legalábbis nagyon távol áll attól, amit én láttam. Azt levágom, hogy nem bírod Robint, de pont azt kihozni a történésekből, hogy etikátlan játékos, nekem meredek . Igenis van létjogosultsága egy olyan játéknak és karakternek, amelyik nem koalíciókban gondolkozik, hanem egyes egyénekben. Szerintem Robin viszonyulása az egyes játékosokhoz eléggé konzekvens és nyílt is (de változó intenzitású), ahogy az is igaz, hogy egy falkába sem állt be. Nálam ez pozitívum, sőt én etikátlanságot sem érzékeltem a részéről, balfaszságot, naivitást igen, de ez csak erősíti a karakterét.

másodpéldány 2015.02.08. 01:29:41

mire szavaztok?

lesz ma éjjel még on vagy nem, mert ha arra szavaztok, hogy nem, akkor mennék már aludni...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:32:38

@Komeszka: Nem szerettem Robint, mert ilyen sose tudom, hogy jön-e vagy megy típusú játékos. Azonkívül a játéknak majdnem a felében csak kivárásra volt bent, szinte nem is láttuk.
A többiek jellemének és viselkedésének tükrében azonban nálam Robin felértékelődött.

Komeszka 2015.02.08. 01:32:53

Egyébként én azt gondolom, hogy lesz még egy csavar és Fanni, Dóri és Dennis Robinra fog tenni.Ennek már megágyazott Dóri vívódása, hogy nem lenne szimpatikus Lacira tenni. Ha viszont nem Lacira tesznek, akkor ki marad saját magukon kívül? Na ugye!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:37:49

@Komeszka: Benne van. Csak majd meglátjuk mit nyilatkozik a képességéről. Használja vagy nem. Ő is tudja, hogy ha nem használja, akkor mehet esetleg párbajozni. Mivel Komisz dönt. Elvileg járhat úgy, hogy hisz a mocsárlakóknak, rátesz Lacira őrá meg a három. Megszívhatja és sztm nem is bízik bennük.

Komeszka 2015.02.08. 01:38:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, pont erre céloztam. Hogy ő a moralitásra, emberségre épít, miközben a többiek szépen dagonyáznak egy ideje az iszapban. Pont ezért nem köteleződhetett el egyik amorális, gázos banda felé sem, mert az kioltotta volna a karaktere lényegét. Pont ezért van ennél a döntésnél baromi nehéz helyzetben.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:41:07

@Komeszka: Ha tuti biztosra akar menni, akkor Kazalra duplán. Ha kockáztat, az más kérdés.

0.5 bit 2015.02.08. 01:42:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Lacccci eddig hány "kimegyek innen" ígéretét tartotta meg? Tiszta hülyék, ha ennek bedőlnek."

Ha akarják jobb belátásra téríthetnék Lacit egy 19-re lapot húznak felállással: a párbaj napján minden képpen valakinek ki kell esni, ha feladod megy utánad Edina is.

A lényeg nem változott vagy azzal büntetik Edinát, hogy kap egy ajándék lilát vagy Ő választott párbaj ellenfelet Fanni személyében.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.08. 01:45:36

@0.5 bit: vagy azzal büntetik Edinát, hogy kap egy ajándék lilát vagy Ő választott párbaj ellenfelet Fanni személyében.

Ezt nem értettem. Miért bünti a lila kendő?

ygan_rev 2015.02.08. 01:45:50

Sziasztok!
Daninak nem tudjátok, hogy létezik-e hivatalos fb. oldala?
Sehol nem találok semmit.
Amúgy tutira Fanni - Edina párbaj lesz. Már akkor gondoltam, mikor a Dani - Dennis párbaj előtt boncolgatták Liluék, Aurelioék, hogy mekkora lenne a két kis törtető lány összecsapása. Ez a büntetés pedig direkt beavatkozás volt, mégpedig abból a célból, hogy létrejöjjön még a finálé előtt az ominózus párbaj. Egyéb esetben Fanni se Edinát, és Edina se Fannit vitte volna, hanem a szabad kiskapukat (Robin, Laci, Dóri). Elég sanszos, hogy Edina esik ki és ezzel gyakorlatilag kiiktatják 3 párbajon belül a játék savát-borsát jelentő cinkostársakat. Ettől függetlenül én nem felejtek és tudom, hogy miért szerettem nézni a szériát. Nagyon nem Dennis, Fanni, Robin és Laci miatt.

0.5 bit 2015.02.08. 01:49:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Ezt nem értettem. Miért bünti a lila kendő?"

Ezt csak az RTL-es szerkesztők tudják megmondani.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.08. 02:43:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én szaván fognám. Mondjuk mindegyiket, amelyik mettét döngetve követelte, hogy kiviszi a másikat. Eddig Robin tartotta be, most meg Edina (nemrég azért kapott itt, mert visszatáncolt a magárarakatástól, meg hogy csak a szája jár, hogy Zsuzsa őt vigye). A legnagyobb szájhős a Fanni, aztán a többi, ígéretekkel meg Laci töltötte meg a padlást.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.08. 02:54:05

@Komeszka: Ha előbbre látnak az utálatuknál, ez lenne a logikus. Mert ha Lacit küldik, az egyik (jó esetben Edina) lilával jön vissza és a következő párbajra maguk közül kell beáldozni vkit.
Viszont kérdés, hogy milyen indokkal küldik. Ha megbeszélt jelrakás lesz, Robin átláthatja, hogy megint vele akarnák a balhét elvitetni, és meggondolhatja a dupla jelet Edináék mellett mondjuk Dórira vagy Fannira. Köv. körben meg Laci lenne a kiválasztott, de hálából nem Robint vinné.
Ha viszont teljes titokban pakolják Robinra, a saját megítélésüket rontják, főleg Dóri meg Denis.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.08. 02:58:54

Nah,ma sincs on...vajon miért?
a, Robin tipródik,percenként valaki más próbálja meggyőzni,mit kéne tennie holnap,azaz ma este
b, Edina és Laccci vagy veszekednek vagy öntik egymásba a lelket,
ebből még 2verzió következik:
1, éppen szexelnek,miközben Lacci 1000000x mondja Dinkának,hogy mennyire szereti és blábláblá,de most nem takarják le a kemerát,mert ez a promószex
2, éppen vitatkoznak,Dinka mondja a magáét szokás szerint,Lacccit nem hagyja szóhoz jutni
...és ebből még egy fordulat bontakozhat ki:
-Laccci megunja az egészet,Edina fejét szétveri a nyugiszobában,majd sírva mondja neki,hogy ezt csak érted tettem,soha nem hallgatsz rám,most úszott el a 40 milka,jájj,kizárás,ügy megoldva,Dinka szentté avatva,játék megnyerve
c, bulika van,Fanni az eddigi önmagát felülmúlva még jobban összeugat Dennissel,Robinnal,mindenkivel,mindenki köcsög,mindenkit kivisz a g@cibe,sállálá
d, alszanak,mert mindig mindenki alszik. Adott esetben.

harcosDuke 2015.02.08. 03:01:45

@eatpray: Dani még Attilától se tanult semmit, hiába mondta neki, miért esett ki, másnap a szennylapnál még savazta Zsu-t. Komplett beképzelt bohócfej. Edina patkányarc, és belül rothad. Mindketten alkeszok. Edina és Dani házasodjanak össze, csak előbb ivartalanítani kell őket, ne szaporodjanak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.08. 03:05:00

Megnéztem az összes lakó időjóslását. Hát nem kicsit van elfogultan megvágva. Hatuk közül egyedül Edina nem vetkőzött pl. Mindegyik nyökögött, Fannié pl. közel sem volt olyan gördülékeny és cuki, Dórié, Lacié ultragáz, Robiné, Deniszé gáz, Edina viszont nem volt agresszív, se buta, habogott ő is, és csak a végét röhögte el, mikor eltörte a pálcákat, de a legjobb mondata neki volt: "Bezárják a villát, mert hülyék vagyunk."
Az eladós műsorban mindenki pozitívan árulta a termékét, kivéve Fannit, se jó nem volt, se cuki.
A bemondósnál a téma megint Laci ötlete volt, és jobbak voltak, mint Denisék.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.08. 03:14:21

Amúgy érdekes Laci kirohanása: miattad buktam 40milliót. Egyrészt még nincs eldöntve, ki megy. Másrészt a riportban főleg, meg Edinának előadja a hősszerelmest, nem tudja elképzelni nélküle az életét, együtt folyatják, blablabla. A lóvét meg megtartaná magának? Folyton E/1 személy. Ha Laci nyerne, a milliókkal lenne Edina helyett, ha Edina nyerne, a milliókkal sem maradna vele? Egyszer sem mondta vak dühében, hogy mi. Tisztára azt képezte le, hogy kint nincs tovább, misik ide vagy oda. Tudom, késő van, aludjak inkább.:)

ygan_rev 2015.02.08. 03:31:20

@harcosDuke: Mit kellett volna tanulni? Ő már kiesett... Kint mindenki azt csinál, amit akar. Ott már nem a nézőknek kell játszani.

Well... 2015.02.08. 04:07:33

na akkor ha az edina betudja beszelni a tobbieknek, h a fanni legyen a kivallasztott......megerdemli azt a qrva nyeremenyt......egyedul a dorinak van esze.... menjen a paros egyutt..... a tobbieknek semmi realitas erzeke nincs....B+ konkretan ketten kovettek el a szabalyszegest....konkretan ketten bunhodjenek erte..... nehogy man divatba jojjon a szabalyszeges.... mondjuk analka eddis is " leszarom a szabalyokat" (konkret idezet edinatol) alapon jacott..... mondjuk a retek konkretan LACI-EDINA parbajt akar.... edinanak el kell engedni a lacit...ha nyerni akar.... egyutt nem megy... azoknak akiknek nem tunt fel .....idezet a retek levelebol .....

"...a parbaj egyik tagja ezutan kosse fel a masikra a kek kendot...." figy edina-laci paros ....parbaj egyik tagja kosse fel a masikra a kek kendot........ EDINA-LACI parbaj ....bunhodjenek a bunosok !!!!!

Well... 2015.02.08. 04:25:30

mondottam tegnap, az edina tudott az egeszrol....konkretan beugratta a lacit, h adjon okot a buntire (es nem edinat buntetik, mint beismerten a kezdemenyezot, 5letgazdat/felbujtot) hanem mindkettojuket....annyira meg sem lepodott mikor a dori olvasta a buntit, h na....eppen csak nem futyureszett unalmaba.... aztan 30 mp alatt felkapta kendot...... es ha a tobbiek annyira hulek leszenk , h a fannit kuldik ki azzal siman elvagjak a sajat torkukat.....egyben atadhatjak az edinanak a lakaskulcsot....

TIZTELT RETEK :
KERETIK A TULYAK FEJEBE ELUTETNI A NYUGIBA, H BUNHODJON AKI ELKOVETTE A BUNT !!

KOSZONET

mas. a dennis sose fogja megadni a robinnak azt a lehetoseget, h kikuldje a fannit.....nem lesz ott semmi fele csere-bere.... ha a robin az edina oldalara akar allni akkor raknia kell a duplat....kovetkezo parbajba meg viszi a laci, es kinnt is hagyja..... kar lenne a brokkoliert....remelem a dori kicsit bealldoz magabol a cel erdekebe ..... :oP

Well... 2015.02.08. 04:38:23

persze lehet az is ,h

A: az edina eljutott arra a pontra, mikor kezzd kozveszelyes lenni, es a retek eldontotte, hogy ezzel a mondvacsinalt parbajjal kiemeli ....
B: a a retek nyomja edinat, es ezzel a mondvacsinalt parbajjal siman benntartja meg 5 hetig...
C: a retek keretebe nem fer bele tovabb, h biztonsagi or figyelje a lacit napi 24 oraban. Ezert ezzel a mondvacsinalt parbajjal kiemeli a lacit...
D: a retek nem birja tovabb az aureliot....eze visszi a fannit musorvezetonek....

es a D valltozatot szeretnem :o) meg az A-t ha mar vallasztani kell...lehet szavazni.... :oP

agimano 2015.02.08. 05:18:02

ez egy tök szemét büntetés, oké, hogy elbújtak, de Fanni és Dennis is elbújik a takaró alá, az kb egy sátor, meg már máskor is bújta el emberek, pl Edina belebújt a makroportba

dr. sziszi 2015.02.08. 06:54:36

Szerintem nem lesz edina a kiválasztott , utolsó percben ezt a büntit törőlni fogják és akkor jön a pofáraesés...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.08. 07:32:54

@Komeszka: Most már nem túlzok a számokkal +1 (de egy jó határozott egyes) :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.08. 07:35:34

@Csak ügyesen!: Ebben is igazad van. A csapat és a műsor összességében trashnek halovány, hagyományos realitynek viszont túl szemét volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.08. 07:37:04

@kamilla123: Egyfajta micimackó adaptációval élve... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.08. 07:45:40

@Csak ügyesen!: Ha egymás ellen kellene párbajozniuk (ami lássuk be, hogy a játéknak ebben a stádiumában egy abszurd kívülről kierőltetett és életszerűtlen helyzet), akkor a helyükben a párbajig nem csinálnék semmit sem, a párbajnapon pedig kukaként ülnék a stúdióban. Tulajdonképpen Laci már szavakban meg is tette az erre utaló magatartás felvetését erre vonatkozóan, Edinának ugyancsak le kellene tennie a kesztyűt.

zsopicur 2015.02.08. 08:15:46

@Well...: megint egyet kell h ertsek. Ha a maradek annyira sötet es meg 6 szeria utan sem tud vagy tanult meg jatszani vagy siman ennyi tatttikai erzek nem szorult belejük h Edina itt most siman kis manipulalassal elönyt farag a büntiböl (mialatt vegig konzekvensen leszarta a szabalyokat-de miert is ne szarna le? soha nem jött ki belöle rosszul) akkor megerdemli h nyerjen. Akkor en is beallok az Edina fanok möge melysegesen csalodottan.

2015.02.08. 08:20:36

@VV Erőlegény: Ez nagyon jó kis párbaj lenne. Ha Edina is meg tudná ezt csinálni... Haha, azt RTL_t rendesen meg lehetne így leckéztetni. Belenyúltok a játék menetébe? Akkor egyétek meg, amit főztetek! Párbaj helyett a felkészülés alatt semmit nem kellene csinálniuk egymás ellen, és bájologhatnának is a stúdióban, hosszú hallgatásokkal és sóhajtozásokkal, lehetne egy dögunalmas műsor....Ó, ha lenne fantáziájuk...
De Edina nyerni akar, ő simán feláldozza ezért Lacikáját. Ő simán ellene menne, és remélem, meg is teszi majd. Így legalább kiesik a pitsába.

2015.02.08. 08:23:53

@dr. sziszi: Ha így van, akkor viszont elismerésem a szerkiknek. Rendesen beforgatták a játékosokat, és láthatnám végre az önelégült mocsár meglepett-riadt ábrázatait is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.08. 08:24:32

@natalja: Nem is lenne dög unalmas, mert erről beszélne mindeni, még az RTL-nek is nézettséget hozhatna, furcsamódon... :-)

2015.02.08. 08:27:38

@VV Erőlegény: Lehet, de a műsorvezetőket rendesen megizzasztanák. :D Azt hiszem, indokolatlanul sokszor hallhatnánk aznap tőlük, hogyan lehet szavazni. (csak hogy a műsoridőt kitöltsék valamivel)...

Fu Szekh Li 2015.02.08. 08:29:48

@zsopicur: Én úgy gondolom, hogy nem kell ehhez Edinának manipulálni. Gondold végig a helyzetet Robin szemszögéből: ha most kiengedi a szerelmespárt, a következő körben biztos ő fog párbajozni, akár van duplája, akár nincs. Szövetségese sem marad, könnyebb ellenfelet nem tud kihívni, elég szar helyzet lenne. Ha Edina mással párbajozik, akkor a következő kört megúszhatja, vagy ha nem, akkor kiviheti Lacit. Szerintem neki most nagyon érdekében van, hogy ne Laci menjen ki.
Kérdés, meg tudja-e oldani úgy, hogy megmaradjon valami szuperképessége. Erre megoldás lehet, ami elhangzott, hogy cserélnek Dennisszel: együtt szavaz Edináékkal, és döntetlen esetén kiküldi Fannit. Ha nem cserélnek vissza, akkor is legalább a döntési jog megmarad neki.
Azt látom, hogy a két fiú azért megpróbál egy lépéssel előbbre látni, ami főleg Dennisztől érdekes :D

Baresz83 2015.02.08. 08:30:43

Egyet nem értek: ha Edina már biztosan párbajozik, hogyhogy nincs ott az appon a képe a párbaj fülnél???

zsopicur 2015.02.08. 08:33:46

@Baresz83: mert meg sose volt olyan es nem is lesz h mar a kivalasztas ELÖTT el lehet kezdeni szavazni...akkor addigra edina mar 90%rol inditana....

Ronla 2015.02.08. 08:36:01

A kiválasztásnál Fanni-Dóri-Denisz Lacira szavaz, Edina-Laci Fannira, Robin meg rátehetné a duplajelét Dórira, mondván, hogy ő még párbajszűz. Laci mindenképpen menne Edina ellen, Robin meg megúszná a dolgot, maximum Dóri lenne besértődve egy kicsit.

Ronla 2015.02.08. 08:38:08

@Fu Szekh Li: Miért ne tudna Robin könnyebb ellenfelet kihívni? Ott lesz Dóri a következő körben.

Baresz83 2015.02.08. 08:42:21

@zsopicur: miért lenne előnyben??? a fantomképre is lehet szavazni... és egyébként is mindenkinek egy szavazata van, aki nem akar Edinára szavazni, az akkor sem fog, ha még nem tudjuk a másik személyét. A kiválasztás és a kihívás között is eltelik 3 nap, és mégis lehet már előre szavazni.

hannamontanna 2015.02.08. 08:43:39

Reggelt! Nekem az a véleményem, hogy ha már mindenki azon sír itt, hogy milyen szemétség lenne Lacival kiküldeni Edinát, -pedig én élvezném, és mindenképp Laci menne vissza, Edina menne a levesbe - akkor egye fene, menjen Fanni. Akkor is Edina esne ki. 70-30-cal kb. Szerintem Edinának így is, úgy is reszeltek... és nem úgy, ahogy szeretné. A nemiszerve és az eggyé válás - ahogy ó fogalmaz, .. ahhoz képest hogy milyen kis szűznek adta magát - vitte a nihilbe. Laci meg nem kell hogy izguljon, nem veszítette el a 40 millát. Sose volt az övé. Húúú nagyon várom, mit mond Sixx este :-DDDD Szerintem Fanni képes és megnyeri ezt az egészet. Robin elb*ssza mert túlgondolkozza. Nem baj, nyerjen nő végre.

Fu Szekh Li 2015.02.08. 08:45:30

@Ronla: Még ha Dóri könnyűnek számítana is, nem maradna szövetségese: Dóri, Fanni, Dennisz együtt lenne, és akárki jönne vissza Edináéktól, azért meg lenne sértődve rendesen. A másik esetben még, ha kiválasztják a következő körben, akkor is beállnak mögé Laci ellen legalább ketten, és úgy mégiscsak eccerűbb, de nagy eséllyel meg is úszhatja a következő párbajt.

Ronla 2015.02.08. 08:48:30

Nő nem fogja megnyerni a vv-t. Ha Robin bekerül a top 3-ba, akkor ő viszi a nyereményt, mivel a szavazók többsége nő. Csak abban az esetben nyeri nő a vv-t, ha Fanni-Dóri- Edina hármas kerül be, aminek én nem sok esélyét látom.

Baresz83 2015.02.08. 08:49:11

@hannamontanna: szerintem is Fanni lesz a befutó... (sajnos) Nem véletlen az sem, gondolom, hogy tegnap már a Belevalót "vezette".

2015.02.08. 08:51:19

@Baresz83: Hmmmm....akkor lehet, hogy tényleg dr.sziszi - nek lesz itt igaza, és ez is csak valami megleckéztetés volt? Érdekes lenne.

Ronla 2015.02.08. 08:53:07

@Fu Szekh Li: Robinnak lesz még egy párbaja, ezt ő is tudja. Ha úgy tesz, ahogy mondtam, akkor Edina vagy Laci (szerintem ő nem jön vissza), kénytelen beállni Robin mögé, mert Fanniékhoz nem fog állni.
Sőt Robinból kinézem, hogy magára pakoltatja a jeleket és kiviszi PVC-t. Ebben pedig Fanni és Denisz is egyet fog érteni Robinnal.

Baresz83 2015.02.08. 08:53:41

@natalja: már nem lepődnék meg ezen sem... :D

hannamontanna 2015.02.08. 08:54:58

@Baresz83: Szerintem Fanni-Denisz-Robin hármas lesz, és remélem Fanni nyer. Egész eddig Robinnak drukkoltam - merthogy nő vagyok??? :-))- de az rtl fejével gondolkodva? Denniszből már van egy, aki jobb, AU . jézusom kimondtam???? -Dennisz alpári, megnyeri és elkezd f*szozni, g*ci, Robin olyan szinten izgul, hogy végighányja a gálát, az meg ugye rontja a műsormenetet. Fanni szórakoztató, képes nem f*szozni, még annyit a szájába rágnak, hogy egynél többször ne beszéljen a szoliról és a kövérségéről - és kész. Nem hülye az a csaj.

2015.02.08. 08:56:21

@Baresz83: Komolyan? Fanni már műsort is vezet? Az RTL kissé önkényesen alakítgatja a játék menetét. :D :D :D Gondolom, már Fanni nevén van a ház, udvar, kutya. :D :D :D
Ennél már nem nagyon tud ez a műsor lejjebb menetelni.

Baresz83 2015.02.08. 08:59:00

@natalja: tegnap este az volt a nyereménye (ő nyerte meg a csodálatos média hetet, micsoda meglepetés!!), hogy Au-val vezethette a Belevalót

hannamontanna 2015.02.08. 09:00:27

@natalja: Tévedsz. Fanni meglepően jó volt. VVÉva kiakad, de még ő is többet zavarodik bele a műsor menetébe mint amit Fanni előadott. Jó, nyilván az Egyenes beszéd nem az ő műsora lesz, de egy könnyed hülyéskedést lazán visz. Előképzettség és edzés nélkül.

2015.02.08. 09:04:13

@hannamontanna: De Fanni csak erről tud beszélni, vagy még magáról. Szórakoztató? Kínlódás volt végigszenvedni az időjárás jelentését vagy bármilyen egyéni produkcióját. Nem képes normális hangsúllyal beszélni. Fülsértő a visító hangja. Attól, hogy ő szereti a kamerát, még nem lesz tehetséges műsorvezető.
Kábé, mint Aurélió, akit szintén nem tudtak megtanítani arra, hogy a szavak végén a mássalhangzókat is ejtse ki. (Azé', Mér' , voltá' stb.)

Fu Szekh Li 2015.02.08. 09:05:02

@Ronla: Ok de nem mindegy, hogy mikor, milyen körülmények közt. A következő körben elképzelhető lenne, hogy Dóri pakoltat magára, hogy kivigye Lacit, vagy a többiek azért pakolnak rá, mert ő lesz az egyetlen, aki még nem párbajozott, és akkor Robin megúszhat egy kört.

Ronla 2015.02.08. 09:05:30

@hannamontanna: Fanni már nyert, igaz, nem millákat. Denisz tutira nem nyeri meg, ahogy Laci és Dóri sem.

Párbajok további sorrendje LEHET (de egyáltalán nem biztos)
Edina-Laci Edina -> top 5
Robin - Dóri Robin -> top 4 itt kérdés, hogy lesz-e még lila, mert ha igen Robin ott van a top 3-ban.
Edina - Fanni itt ki tudja, ki jön vissza. Denisz top3-ban van, és bárki jön vissza az Edina-Fanni párbajról, szerintem Robin nyeri.
Ez csak az én verzióm persze.

2015.02.08. 09:07:15

@hannamontanna: Most néztem bele, szerintem meg az elvárásnak megfelelően sz@r volt. Vigyorgott, nyávogott, ennyike. A könnyedebb műsorokat is lehetne színvonalasan, kellemes hangszínnel vezetni... De valószínűleg nem én leszek a célközönsége. :D :D :D

Ronla 2015.02.08. 09:08:22

@Fu Szekh Li: értem, amit írsz, és van igazság benne. Szerintem, itt már Robinnak is kockáztatni kell. Meglátjuk.

egyemakisszíved 2015.02.08. 09:09:10

Remélem kicserélik a büntetést a hármas randira és a visszaveszik a kendőt Edinától a kiválasztásig, aztán Laci megkapja a zöldet a többiektől a gyávaságára hivatkozva, ha már annyira menni akar, hadd menjen párbajozni. Majd kiviszi Robint és kint is marad, ágyő a 40 milliónak, és még Edinát se okolhatja érte.

2015.02.08. 09:10:30

@Baresz83: Csoda, hogy most nem lila kendőt kapott.

Ronla 2015.02.08. 09:11:49

@egyemakisszíved: Edina menjen csak ki párbajozni, és ha volna eszük, akkor Dórira szórnák Lacival a jeleket, és Robin is rátehetné Dórira a duplát, Fanni, meg Denisz nem haragudna ezért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.08. 09:12:44

Mondjuk furi, h az appban még nem lehet szavazni...

Sargabogre 2015.02.08. 09:13:55

de így most lesz kiválasztás egyáltalán? szerintem Edina majd kihív valakit és kész. egyébként ahogy Plasztik olvasta azt a levelet... hát látszik, hogy egy könyvig jutott életében.

encek 2015.02.08. 09:14:57

Az meg melyen, hogy eddig nem lehetett kimondani annak a nevét akit párbajozni visznek, most meg ki van adva az ukáz, hogy kivel akar kimenni. Nézném szívesen az Edina Laci párbajt, nem kell kígyót békát kiabálni egymásra, úgyis a nézők döntenek, vagy nem! :D

encek 2015.02.08. 09:16:44

Miért nem nyerhet Fanni? Ha Aurélió nyerhetett!?

2015.02.08. 09:19:27

@zsopicur: á ezt ne vegyük készpénznek, ádinát legalább annyian akarják kint látni mint bent
@Fu Szekh Li: egyetértek a levezetéseddel
sztem is Robin vagy átadja a képességét, vagy edináék mellett szavaz
@Well...: nem rossz, de attól tartok ádinát erősíteni akarják eddig is nagyon mellette volt az rtl
@Csakazértis én vagyok a királynő: mind a saját zsebében érzi már a nyereményt nekem ez erre utal
@Komeszka: Nagyon érdekesek a hozzászólásaid, kíváncsi vagyok, h mi fog belőle megvalósulni. Talán ilyen szemmel nem láttam még elemezni mástól.
Én olyan csavart várok, h Dórit beáldozzák maguk közül, de addig el is kell jutniuk, h ezt felismerik, h Dóri nekik max szavazatként kell más haszna nem nagyon van.

Szerintem ez az egyik olyan szavazás ami nem "megúszós", mindenkinek világosan ki kell nyilatkoztatnia a véleményét és elvileg még bárki beáldozható.
Mivel a csatona láthatóan edinát és fannit tolja, így ők sztem most nem eshetnek ki.

2015.02.08. 09:25:12

@encek: sztem simán nyerhet, sőt egyre inkább úgy érzem, ő fog, mivel ádinát azért égetik is rendesen a viselkedéséért, de fannira csak legyintenek: á, ő ilyen...
az utsó két játék megnyerése után éreztem úgy h fanni lehe az első női nyertes (most nem megérdemel - nem megérdemel alapon, hanem a csatorna látható állásfoglalása miatt)

@Ronla: én is pont erre gondoltam tegnap

Remélem nem annak lesz igaza, aki fentebb írta, h a rtl bekérdezett és mi mivel büntetnénk ádináékat. Nehogy a végén a kék kendő helyett az a bünti kerüljön elő.

2015.02.08. 09:26:34

@Ronla: 4-ben nem szokott már lila lenni
5-öt nem tudom
csak arra emlékszem h baukó éva a vége felé többször is ment párbajozni egymás után

csiri bá 2015.02.08. 09:28:38

van új poszt, lehet áthurcolkodni. :))) jó reggelit mindenkinek. :))

encek 2015.02.08. 09:35:45

@fosch9: Szerintem is. Engem szórakoztat, brutálisan őszinte, viszi a műsort. Mit nézne az itt jelenlévő közönség a Robinon, akit úgy bálványoznak és mint egy árnyék úgy vonulgat a villán belül. Edinától agyfrászt kapok, biztos, hogy nem fogok rá szavazni.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.08. 11:34:13

@sixx: Engem speciel nem érdekel, hogy Fanni nyeri - e a játékot? (lehet mégsem fogja.)
De az nagyon is, hogy bemegy... chat Géza a BV -be, és belemondja a kamerába, hogy
EDINA köpködik.... Ő melyik műsort nézi? Eddig a villában csak Fanni köpködött 2 -szer.
Egyszer a Zsú képét, miután az kiesett, másodszor Deniszt köpte szembe. // Ezenkívül,
Dóri szokott köpködni, meg ordítva káromkodni amikor nem hagyják aludni. Kettejükön
kívül, sem ...EDINA, de még a fiúk sem köpködtek...Jó lenne, ha Géza nem csak nézne,
hanem látna is!!! (lehet, hogy nem is nézi a műsort?) Felőlem szimpatizálhat Fannival,
de azt írja meg a posztba ami a valóság!!! Legalábbis mi chat- elők azt szeretnénk! Üdv.
süti beállítások módosítása