Hogy volt?

Való Világ 7x82 - Zsu visszatér

2015. február 06. 10:42 - Hoppancs

Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni súlyához és a takarókhoz. A végére azért kibontakozott egy háromoldalú cicaharc is a rövid időre visszatérő Zsu, a talkshow-vezetővé avanzsált Fanni és a Laci nadrágját féltő Edina között. 

Bevezetésként Dóri kálváriáját kísérhetjük figyelemmel, ugyanis nem tud aludni Dennistől és Fannitól, akik hangos nyögések és sutyorgások közepette kényeztetik egymást. Állítólag. A kísérő zene miatt a néző ebből nem sokat érzékel, de így sem könnyű uralkodni az empátiarohamokon a minőségi pihenéstől megfosztott áldozat szavainak hallatán. Reggel meg is történik az összeütközés, mindkét fél kifejti álláspontját a „ne idegesítsél már, miért idegesítesz?” témakörben, majd Dennis megállapítja, hogy Dórinak nehéz a természete, de „a playmate-ek már csak ilyenek”. Az udvaron folytatódó eszmecsere során nem sikerül dűlőre jutni abban a kérdésben, hogy ki alszik túl sokat napközben, bár úgy tűnik, a napszakok megkülönbözetése is okoz némi zavart.

nevtelen_2.jpg

Fanni kiakad Edina műszempillák iránt támadt hirtelen érdeklődésén, majd kifejti Dennisnek, hogy ő ugyan nem sajnálja Dóritól, hogy párbaj nélkül bejutott a háromba, de szerinte nem ő végezte itt a „nagyja melót”. Ki tudja, ez alatt pontosan mit kell érteni, talán kevesebb agyat műtött meg a többiekhez képest. A kiesési esélyek latolgatása és a mosatlan edények látványa izgalomba hozza Fannit, meg is kéri élete nemrégiben arcon köpött szerelmét, hogy huncutkodjon vele egy kicsit. Az előjáték kissé döcögős, a szoliban megpirult hát és az inkább vélt, mint valós súlyproblémák emlegetése előre vetíti a kibontakozó drámát, amely végül a popitakarónak köszönhetően éri el a csúcspontot. Dennis kifogásolja, hogy a nője akció közben folyton leplet borít az ő becses hátsójára, és nincs konszenzus annak tekintetében, hogy ez kinek a szexuális problémája.Fanni rövid, ám annál hisztérikusabb kacajokkal megszakított pszichológiai elemzése szerint Dennis nem tudja magát elengedni vele, de ennél nem megy mélyebbre, inkább felteszi a „különben sem vonzódsz hozzám eléggé” lemezt. A közös helyiségekben is zajló műsortól Laci is besokall, különben is belefáradt már abba, hogy „Fanni kocsiriasztó hangja visít, mint az állat". Meg valami értékrendet is emleget. A romantikus lelkek nagy megkönnyebbülésére Dennis gyorsan kiengeszteli nőjét egy önkényesen eltulajdonított szolizsetonnal, miközben a lopás fogalmát e Btk-ba kívánkozó mondattal szűkíti le zseniálisan: „az nem belenyúlás a cuccba, ha kihúzol egy fiókot, és ott van előtted egy zseton”.

nevtelen_3.jpg

Edina és Laci közös szíve vágya, hogy Robin kifestve kondizzon, ami utóbbit nem zaklatja fel különösebben, az ellenoldaltól viszont még Feke Pál is sokat tanulhatna. Dennis, Fanni és Dóri felváltva szörnyülködik, hogy szegény Robinból nőt csinálnak, bár Edináék lelkes munkájának eredménye inkább Conchita Wurst összenőtt szemöldökű, enyhén visszamaradott kishúgát juttatja eszembe. Laci boldog, hogy a csaja nem rajta éli ki a beteges hajlamait, közben mindketten olyan jókat nevetnek, mint egy nyolcéves, aki először látja a Van, aki forrón szereti című filmet. Kiderül, hogy Robin(a) látszólagos nyugalma mögött ördögi terv húzódik meg, a kiválasztáson szeretné majd mindezt a páros ellen felhasználni. Fanni is sejti, hogy emögött taktika lehet, mert egy férfi hogy is viselhetne el másképp egy AKKORA megaláztatást, mint a sminkelés. A három erkölcscsősz megdermedve szembesül a végleges látvánnyal, tényleg hitelesen alakítják, hogy ők még hasonlóval sem találkoztak életükben.

nevtelen_4.jpg

Robin tragédiájára visszatérnek a médiahét részeként megrendezett Fanni-show-ban is, ahol az érintett a magyar nyelvvel keményen megküzdve panaszolja el, hogy Laci korábban kigúnyolta, és a "nemi identitását sorolta más sorba". Fanni egész profin nyomja, csak néha emlékeztet talkshow-sat játszó kislányra, miközben kérdésekbe csomagolt sértéseket osztogat "vendégeinek". Mielőtt a szereplők unalomig ismert kapcsolatainak taglalása intenzív ásítozásra késztetne, meglepetésként belibben Zsu. A társaság egy része megdöbben, mint az értelmiségi, aki a bíróságon tudja meg, hogy mit  is evett Hannibal Lecter remek hangulatú vacsoráján, Fanni gyűlölete pedig egész szórakoztató szóváltásokat szül. Bemelegítésként megbeszélik, hogy mindketten szarul néznek ki a másik szerint, majd a "te kiestél a villából, én meg neeem" fázis következik, és Dennis péniszét is muszáj megemlíteni. 

nevtelen_5.jpg

Zsu megjósolja, hogy Edina és Laci még egy hétig lesznek együtt a szabadulás után, aztán mindenki mehet, amerre lát. A fizikai kielégülésről valamiért a bántalmazásra asszociál, ezt majd nem ártana megbeszélnie egy szakemberrel.  Egyetért Dennisszel abban, hogy Laci távozása esetén Edina összemelegedne Robinnal, hiszen teljesen "el volt tocsogósodva attól, hogy milyen jó csávó". Miután a "penészvirág" valamint "ázott macska" jelzők pontot tesznek a Fanni-Zsu csata végére, Edina is elveszti a fejét, és a "légy szíves, szerepelj még tíz percet, aztán kifelé!" mondattal zárja a Laci nadrágja körül kialakult hangos vitát. Fanni megköszöni a kedves "egyszemélyes nézőknek" vagyis Dórinak a figyelmet, majd mindenki a maga módján vesz érzékeny búcsút az egykori játékostárstól. ("Soha nem kaphattad volna meg Dennis farkát, te mocskos dög!")

Címkék: vv7 dsns
2349 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 15:59:59

@Empty Bee: Fanni ugyanolyan vehemenciával és érzésekkel védi Denis nadrágját, mint Edina a Laciét. Előbbi párosnál is Fanni kuncsorog érzelemért, utóbbinál is így volt. Előzőnek elnézte mindenki, mert azért a bugyikáját féretolta alkalmanként, utóbbi nem annyira. Ha Zsú a Fanni-Denis párosba rondít bele, ahol nyilvánvalóan felvállalt érzések nem voltak egyik fél részéről sem, akkor már sok játékos nem lenne bent, Zsút 8 napon túl gyógyulóval kivitték volna, Fannit tettlegességért kizárják.
Fanninál ráadásul most, hogy Denis az arcába vágta, hogy ha nincs szex, elveszti érdeklődést, és a színen feltűnik Zsú, akiről nem tudhatta, hogy végleg jött-e, lehullt a vörös köd, magyarán beijedt, nem kicsit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 16:00:43

@Spitzbauer: Figyu a pénzéért mindenkinek meg kell dolgoznia. Aki a 6. órában min matat, sokszor az ország összes recskázójának örömére meztelenül zuhanyzik, annak bizonyos kompromisszumokat is fel lehetett volna vállalnia... Se rendben van jó, akkor ne smároljon vele, de legyen a lelki társa is valamennyire.

2015.02.06. 16:01:27

@Csak ügyesen!: Én írogattam itt először rá. hogy proli, meg kokakólazéró, meg buta, mint a főd. Szóval előttem se járatták le, de a Nyájas Néző előtt igen.

2015.02.06. 16:03:00

Na csocsi mindenkinek, majd este visszanézek. Most még húzom az igát egy kicsit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 16:03:26

@szarvas, szarvas: Sztem meg lehet. Azért Dani nem nyomult rá olyan vehemensen, hogy azt nem lehetett volna kezelni, finomabb módszerekkel, lásd mondjuk akár Éva és Alekosz kettősét a VV4-ben. Sokszor még vicces is volt...

Magg. 2015.02.06. 16:05:09

@szarvas, szarvas: igen, én is úgy gondolom, hogy a szerkik által előre leírt és bemagolt szöveget mondott fel (vagy mondták a fülére). A Fanni show kérdései sem lehettek váratlanok, mivel azt is a szerkik állították össze.
Saját reagálás csak a maszek kérdésekre volt (Fanni, Edina), bár itt is meglepő volt, hogy tőle szokatlan módon nem csak hallgat, amikor ekézik, hanem elég hangosan visszabeszél.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 16:05:26

@VV Erőlegény: Konkrétan, egyszer cirógatta meg két ujjal a vállát...

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 16:06:26

@Magg.: Attól még lehet, hogy elgondolkodnak, csak lassabban esik le, meg ráadásul ketté van vágva a sóóóóóóó, mert a Danis csak ma este lesz. Tegnap nekem is az tűnt fel, hogy nem azért van-e az egész nagy robbatós belépő, meg hasonló, hogy ezt az infót úgy elejthesse, hogy csak az értse, akinek a Dani neve jelent valamit.

Bujumburi 2015.02.06. 16:07:04

@szarvas, szarvas: Igen, valaki mondta, hoy le van nyugtatózva amire Edina mondta, hogy hát igen, amikor ő szedett nyugtatót, akkor neki is voltak furcsa gondolatai, mint most Zsunak.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 16:07:22

@Spitzbauer: A párbaj előtti időszakban minden összefoglaló elé úgy ültem le, hogy na, vegyetek rá, hogy Dennisre akarjak szavazni, hátha összejön. Nem sikerült.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 16:09:40

@encek: Nem tudom sajnálni egyiket sem. :) Ők vállalták, egyék meg. :) Azt sem sajnálom, akinek drukkolok. Csak magamban veszekszem vele, hogy de hülye vagy vazze :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 16:09:55

@Krétagarbó: Abszolút nem lepődtem meg, az lett volna meglepő, ha faarccal fogadja. Rá volt írva az arcára, hogy egyszer már kiesett, mi a francot keres itt megint? Hányszor kell kiejteni, hogy kint is maradjon? És a hülye picsázáson, amivel Fannira akar hasonlítani, illetve neki jelezni, hogy ebben mellette van, nem mondott semmi csúnyát.

Magg. 2015.02.06. 16:10:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szia Daenerys! Te vagy a kedvenc karakterem. :)))))
Akinek kellett volna, az a tegnapiból nem értett. Robin és talán Denisz ingerküszöbét elérte a mondat.
Na sebaj, majd ma Dani gondolom, direktebb lesz, hogy a gyengébbek is megértsék az üzenetet. :))

szarvas, szarvas 2015.02.06. 16:11:36

@Bujumburi: Köszi! Látszott is Zsun a nyugtató? Azon nem csodálkozom, hogy nekem nem tűnt fel, élőben se megy.

Conchobar 2015.02.06. 16:12:05

@szarvas, szarvas: "Ezeket mind mondhatták a fülére." - Kik? És miket? Ha arra gondolsz, hogy mivel támadta be Zsuzsa Edináékat, akkor szamárságot beszélsz, mert a Lacinak nem kellett Edina, mint nő, azt már nagyon régóta hajtogatja Zsuzsa. A nem élvez el Edina dolog, az új keletű (talán a kintléte óta megnézett néhány összefoglalót) és ez váltotta föl a 'Laci undorodik Edinától' nótát (a párbaja másnapján még ezt az undoros dolgot nyilatkozta)

Bujumburi 2015.02.06. 16:15:58

@szarvas, szarvas: Amikor kiütötte magát a szerencsétlen és beájult a nyugiszobában, amíg a fejére olvasták a bűneit,,,, na azon a héten tutira nyugtatózták, és erre jött az alkohol.. gyilkos kombó. Amikor az utalás volt, akkor pedig bent volt a szobában, a többiek meg kint a nappaliban és tanácskoztak róla. Szerintem akkor már a villanővér is beszélhetett a tagokkal, hogy vegyenek vissza, mert nincs jól, ugyanis Edina sajnálgatta, hogy "már semmit nem lehet neki mondani, mert kikészül".

szarvas, szarvas 2015.02.06. 16:18:32

@VV Erőlegény: Nem erre gondoltam. Technikailag bárkit meg lehet ölelni, de ahhoz jó színésznek kell lenni, hogy emellett eljátsszon érzelmeket, vagy leplezze őket. Ha Dani nem barátként viszonyul Zsuhoz, akkor az ölelésük nem lehet kölcsönös baráti ölelés, azt meg el tudom képzelni, mennyire taszító, ha tudod, hogy a másiknak ez valami olyasmit jelent, amit te nem akarsz. Lehet, hogy Zsu szívesen hozzábújt volna Danihoz, ha nem nőként tekint rá, ezt nem tudjuk.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 16:20:49

@Conchobar: Zsu nadrágján volt egy vevő, a fülesének a kábele is látszott legalább kétszer. Gondolom, nem véletlenül kapta.

Ruadhnait 2015.02.06. 16:21:18

Biztos mielott bement, mondtak neki, hogy mit mondhat, mondjon, mit ne mondjon. Azt ketlem, hogy a fulen mondtak volna neki, hogy most mondd ezt vagy azt. (Mondhattak pl, hogy, jo, most eleg, gyere kifele, vagy valami.) Ne ertekeljuk azert tul Zsut, hogy emberek beszelnek folyamat a fulebe, o meg kozben beszelgetest folytat a sajat szavaival. A sajat maga altal megkezdett gondolatmenetbol sem tud ertelmes mondatokat formazni.

Conchobar 2015.02.06. 16:21:38

@Magg.: "igen, én is úgy gondolom, hogy a szerkik által előre leírt és bemagolt szöveget mondott fel" - Már megint ezek a szerkesztők. Mi a fenének magoltatnának be bárkivel bármit is ezek a szerkesztők? Hát bolondok ezek a szerkesztők, írkálnak meg szöveget taníttatnak be, ahelyett, hogy összeszednének 12 hülyét és összezárnák őket (amely összezártság garantáltan műsort gerjeszt),

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 16:22:37

@henrik_: Akkor én is bűnös vagyok.:D Ha végre kiszabadulok itthonról, tuti, hogy poharazunk.:)
Amúgy meg minden részeg olyan, amilyen, ha nagyon leissza magát, lehet bármilyen korú, nemű, a viselkedésétől függ, mit csinál. Az alapján elítélni, hogy anya, ne igyon, ne bulizzon, hát, kicsit nagyképű. Fanni és Edina szereplését is végignézi a család, Zsúét is, de mivel ez a műsor nem kicsiknek való, a szülők szégyenkezése esélyesebb.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 16:23:17

@Bujumburi: Ó, ez ilyen kontextusban hangzott el? A beszélgetésnek a felét nem értettem. Azt hittem, Edinának ez egy félig empatikus megnyilvánulása volt.

Magg. 2015.02.06. 16:25:22

@szarvas, szarvas: ezt te úgyis rosszul láttad. :))
Nem lehet úgysem igazad...

Conchobar 2015.02.06. 16:25:37

@szarvas, szarvas: "Zsu nadrágján volt egy vevő, a fülesének a kábele is látszott legalább kétszer" - Te ezt láttad, a villalakók (Edina, Fanni meg a többiek) viszont nem látták? Mert annak nyoma sincs, hogy ők holmi furcsa zsinórokat láttak volna Zsuzsáról lelógni

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 16:25:48

@lukacstoncsi: Az összes baja a tagadás, hárítás, mellébeszélés. Miért ne vállalná fel? Semmi olyant nem csinált, amit bent mások nem, de ez a folytonos tagadás, terelés, emiatt nézik az ő viselkedését rossz szemmel ellentétben a többiekével. Sztem.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 16:26:38

@Conchobar: Pl. azért, hogy ne mondjon olyat, amit nem szabad, de értelme is legyen annak, hogy bement. A kielégítős kérdés nem úgy hangzott, mintha ott jutott volna eszébe, de tudom, az nem bizonyíték neked, hogy én mit és hogy hallok. Nekem se. Ez volt a benyomásom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 16:27:25

@Magg.: Denis biztos, ő "azonnal" elgondolkodott rajta, mint a karácsonyi levélen.:D

szarvas, szarvas 2015.02.06. 16:29:52

@Magg.: Haha, igazad van! :))

@Conchobar: Biztosan látták. Amikor Edina felé fordult, akkor nem simult a haja az arcához. Kérsz képet? Az, hogy erről nem beszéltek, nem jelent semmit. Minden vendégüknek volt eddig, már rég kaphattak arról levelet, hogy ne emlegessék, vagy csak nem került adásba. Ezek nem feltételezések, hanem lehetőségek.

Magg. 2015.02.06. 16:29:52

@szarvas, szarvas: mint olvashatod, ő arról is pontosan tud, hogy bezzeg a lakók nem láttak semmit. :DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 16:32:40

@jófej házisárkány: Maximális egyetértésem.:) Nekem három van itthon.:D
Denis apaságához annyit, hogy ő ezt tudta, ennek tudatában ment be, hogy előtte leadta a sztorit a csatornának. Ennek tudatában (vagy tudatlanul) viselkedett, és ennek tudatában volt ő is Zsú ellen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 16:38:38

@Rémület: Na, ezzel maximálisan egyetértek, az elvárt társadalmi normákat pont a pasik miatt kell felrúgni, mert nem lépnek, csak elvárnak.:D

Fu Szekh Li 2015.02.06. 16:38:39

Csók minden Hölgynek, és katonás kézfogás az Uraknak!
Nem leszek ma sokáig Veletek, este kóklereket (CockLers) kell hallgatni, és fel is kell érni oda.
Belenéztem a délelőtti kommentekbe, nem kellett volna. A legtöbb szereplő nekem sem tetszik, és igen, leginkább azért nézzük őket, hogy ítélkezhessünk felettük, és örüljünk, hogy mi nem vagyunk ilyen hülyék, de a többekből áradó sötét gyűlöletet nem értem. Minek, miért??? Drága kiingattak, ha itt vagy, elmagyarázhatnád ezt nekem!

Krétagarbó 2015.02.06. 16:41:20

@Fu Szekh Li: csak. mit akarsz te mindent tudni, hm???:))))

Conchobar 2015.02.06. 16:44:44

@szarvas, szarvas: "Az, hogy erről nem beszéltek, nem jelent semmit. Minden vendégüknek volt eddig, már rég kaphattak arról levelet, hogy ne emlegessék, vagy csak nem került adásba" - Hát ja. Pont ők azok (Edina, Dennis meg Fanni!), akik mereven követik a szabályokat meg az utasításokat. Pont ők azok, akik szó nélkül hagynák a szerkesztők őellenük irányuló beavatkozát, játékba való belenyúlását. Danin is láttál zsinórokat?

Ruadhnait 2015.02.06. 16:44:47

@Fu Szekh Li: Szia. Szerintem ram (is) gondolhatsz ezzel, jo, tenyleg nem szeretem a Zsut. Szerintem viszont az Edina cifrabbakat kap minden nap, es az ellen csak kevesen szolalnak fel, en egyebkent mar tobbszor megtettem. Nem erzem ezt a mai Zsu-zast rosszabbnak, mint a tobbi napon az Edina-oltast. Vagy elfogult vagyok?

Fu Szekh Li 2015.02.06. 16:45:45

@Krétagarbó: Mindent akarok, de azt most rögtön :D
www.youtube.com/watch?v=ay0DoYgv9tY
Érdekel na. Ez egy hatásművészet. Nemcsak az az érdekes, hogy milyen, hanem az is, hogy hogyan hat, és miért úgy.

Conchobar 2015.02.06. 16:47:29

@Magg.: "mint olvashatod, ő arról is pontosan tud, hogy bezzeg a lakók nem láttak semmit" - Te is pontosan tudhatnád, ha képes lennél következtetéseket levonni a villalakók viselkedéséből

Ruadhnait 2015.02.06. 16:48:28

@-pkata-: Az elfogultsagomtol eszre se veszem :D

Fu Szekh Li 2015.02.06. 16:50:13

@Ruadhnait: Nem arról van szó, hogy szeretsz valakit vagy sem, hanem arról, hogy néhányan itt úgy gyűlölnek szereplőket, mintha az életükbe rondított volna bele. Az, hogy Te nem szereted Zsut, vagy valaki nem szereti Edinát, szíve joga. Az indulat mértéke ijesztő.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 16:51:04

@Conchobar: Nem kerülne adásba, ha valamiért erről beszélnek. Most néztem meg pkata linkjét, Danin én sem látok. Mi a lényeg? Hogy Zsun sem volt?

kiingattak 2015.02.06. 16:51:18

@Fu Szekh Li: Itt vagyok. Nem gyűlölik egymást a kedves komment társak csak működik a hamis konszenzus hatás. Ha valamit kijelentünk akkor azt hisszük, hogy az emberek nagy többsége egyetért velünk, mert ellenkező estben önértékelési gondjaink lennének. Én így gondolom.

Fu Szekh Li 2015.02.06. 16:52:28

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Mondaná, hogy gyere Te is, de nem biztos, hogy már ideérnél :)

Fu Szekh Li 2015.02.06. 16:57:19

@kiingattak: Nem egymás gyűlöléséről beszéltem, hanem a szereplőkéről. Még azt is megértem, hogy végletesen ítélkeznek, de hogy miért kell habzó szájjal gyűlölni Zsut, Edinát vagy Fannit, mert néhányszor azt érzem, hogy volna, aki vízbefojtaná őket, na ez, ami nekem érthetetlen.

Krétagarbó 2015.02.06. 16:58:03

@Fu Szekh Li: ezt már többször írtam én is, nem való mindenkinek ez a műscsi, ennyike, úgymond dikk. Jó szórakozást:)

kiingattak 2015.02.06. 16:59:06

@Fu Szekh Li: Nem fojtaná. Lehet, hogy egy hét múlva ré fog szavazni. Olvassál Freud bácsit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 17:00:47

@Fu Szekh Li: Ez még olyan punkos ricsés Bikini az első időszakukból. Nagyon jó szám!

Magg. 2015.02.06. 17:04:30

@szarvas, szarvas: jaj, te kis butus. Az a mikroport. :))))

Conchobar 2015.02.06. 17:05:56

@szarvas, szarvas: i.imgur.com/pfvhyNx.jpg képen látható dolgokat az összefoglalóban jobban szemügyre lehet venni. Először is, Zsuzsa mikroportja a nyakába, a ruhájára van tűzve, viszont a mikroport eleme a többi villalakóval ellentétben neki nem egy keresztberakott átalvetőben van, hanem hátul az övére van erősítve (ez van az egyik képen). Másodszor, a második képen meg Zsuzsa nyakának a hajlata van, valahogy a tarkóját éri a fény. Az összefoglalóban le lehet kontrollálni a dolgot

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 17:06:42

@Krétagarbó: Jobbulást. Fejfájással óvatosan, én nem figyeltem, míg ki nem derült, hogy arc- és homloküreggyulladás, és napok óta hasogat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 17:08:06

@Magg.: Két kütyü is van az övén. A piros nyíllal jelölt mellett is van egy másik, ha jól látom, de egy kicsit el van mosódva.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 17:08:07

@Magg.: Igazad van! :))) Majd Koncsi megmondja, miért kell kettő neki.

Fu Szekh Li 2015.02.06. 17:09:03

@kiingattak: Amikor még ifjú voltam és bohó olvasgattam valamennyit. Az Álomfejtés tán meg is volt. Popper bácsitól olvasgattam sokat, nagyon bírtam az öreget, de úgy tudom, ő nem számít tiszta forrásnak.

kiingattak 2015.02.06. 17:12:52

@Fu Szekh Li: Én se tartom tudományosan megalapozottnak őket de azért valami van benne, hogy nem a saját problémáinkkal (igen, én sem) foglalkozunk, nem azokat oldjuk meg hanem Edina vagy Mariccsu lelki problémáit, életét elemzgetjük. És ez jól van így.

Fu Szekh Li 2015.02.06. 17:13:32

@VV Erőlegény: Nekem sokkal jobban bejött, mint a D. Nagy-féle társulat. Még ha matematikusként meg is sértődhetnék rájuk :)
www.youtube.com/watch?v=ZUq_046yLsc

Conchobar 2015.02.06. 17:14:35

@szarvas, szarvas: "Nem kerülne adásba, ha valamiért erről beszélnek. Most néztem meg pkata linkjét, Danin én sem látok. Mi a lényeg? Hogy Zsun sem volt"' - Én nem(csak) beszélgetésről írtam, hanem viselkedésről. A verebek se beszélgetnek, de a viselkedésük egyértelműen elárulja, ha valami furcsát látnak. A kérdésedre válaszolva, meg igen. Ha szerkesztők beavatkoznak, fülhallgatón keresztül utasításokat adnak, akkor indokolatlan lenne ezt kizárólag csak Zsuzsa által megtenni, Danival meg nem. Meg Zsuzsán át is miért tennének ilyet? Azért, mert néhányan nem akarják elfogadni azt, hogy Zsuzsa nem szerkesztői utasításra kavarja a szart, hanem önmaga miatt. A szerkesztők csak annyiban lehetnek ludasak, hogy visszalökték Zsuzsát és Danit a többiek közé

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 17:16:00

@Krétagarbó: Akkor talán nem lehetsz annyira rosszul, de gyógyulást kívánok innen is! :-)

Krétagarbó 2015.02.06. 17:19:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: ÓÓ, hátköszi, figyelek akkor rá:) Jobbulást neked is!
@VV Erőlegény: Köszi:)

Krétagarbó 2015.02.06. 17:22:39

@Fu Szekh Li: Jujj, matematikus? Na az egy furcsa szerzet nekem:) Én kb. annyira vok benne jó, mint Dani:) (De a tiszteletdíjat mindig ki tudtam számolni, itt üzenem az aggodóknak:)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 17:23:46

@Fu Szekh Li: Sztem az két külön műfaj. Ez az Ős Bikini inkább olyan Bizottság-ra hasonlító punk, vagy ős alter. Amúgy ez a Matemakitus dal is zseniális, egyben nagyon szomorú...

Magg. 2015.02.06. 17:24:42

@VV Erőlegény: én látom. :)) Más magyaráz, hogy miért nem azt látod, amit látsz.

Fu Szekh Li 2015.02.06. 17:27:30

@Krétagarbó: Tudod, ezért volt itt hosszas vitám egyszer a tényekről, bizonyításokról, véleményekről :)

szarvas, szarvas 2015.02.06. 17:28:31

@Conchobar: Lehet. Szerinted miért van Zsunak fülese és Daninak miért nincs?

Itt egy jobb kép. Két eszköz, olyan színű kábel, mint Zsu nyakánál. Ne mondd, hogy az Zsu nyaka, mert szegény akkor nagyon beteg.
i.imgur.com/5cEAYUp.jpg

Fu Szekh Li 2015.02.06. 17:32:29

@VV Erőlegény: Hát igen. A Bizottság, az Ős-Bikini, és a korai Kft. zseniálisak voltak. Mögöttük a GM49, Sikátor, Fórum stb. Egész más volt, mint amit addig megszoktunk. És ezek csak azok, amik megjelenhettek.
www.youtube.com/watch?v=U33I5TaCXvo

Krétagarbó 2015.02.06. 17:35:43

@Mina Harker: Csiccskha vagyok-gyűlöltelek-dagadt vok-Készülj este maszti party-Köszönöm istenem köszönöm!!!!:)))

LOL!

perszepolisz 2015.02.06. 17:36:00

Ki az a Hoppancs? Jól ír.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 17:36:50

@kiingattak:
- Figyelem, figyelem!-szólal meg az autórádió-Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robog. Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 17:39:39

@Fu Szekh Li: Ezt is ismertem, de már jó régen nem hallgattam, köszi! :-)

Fu Szekh Li 2015.02.06. 17:42:56

@VV Erőlegény: A 90-es évek elejéig, nekem se sok újat lehet magyar zenében mutatni.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 17:47:17

@Mina Harker: Oké, végem van, erre nem számítottam. :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 17:47:23

@-pkata-: Sajna a társadalmi normákat anno férfiak alakították ki, természetesen a saját érdekeik szerint. Ez megmaradt. Innen a kettős mérce kint is.
Én is széllel szembe pisilek, ha így nézzük, de egy műsorban, amit sokan néznek, lehet kissé odafigyelve is ezt tenni, amolyan polgárpukkasztó módon, nem lealjasodva, akkor az lenne a megítélése, hogy mecsoda vagány nőzet, kitör a korlátok közül.
Fanninak is azt rovom fel, ahogy megnyilvánul, nem amit csinál, ő azt akarja csinálni, mint egy pasi, mert miért ne, ha nekik szabad, egy nőnek miért ne, de folyton kiesik a szerepéből és trágár.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 17:49:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nincs nekem azzal bajom, ha valaki feszegeti a korlátokat, én is azt csinálom a magán életemben, csak ebben a játékban szerintem ez nem előnyös. Visszaüthet.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 17:49:16

@Magg.: Koncsinak ilyenkor jár le a műszak, vagy csak meglépett, mert nem tudja bizonyítani, hogy az ott Zsu kiszakadt nyakízülete?

Magg. 2015.02.06. 17:52:57

@szarvas, szarvas: :DDDD
Elég összevissza jár ide. Főként délelőttönként, délután eltűnik, ezért aztán felmerült itt, hogy éjjeliőr lehet. :)))
Ja és ő nem bizonyít, hanem ex cathedra kijelent, a bizonyítékot meg tőled/tőlem követeli.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 17:59:08

@Magg.: Biztos nincs itt? mert akkor megkérdezném KIingattak társunkat, hogy elemezze egy kicsit. Sztem elég antiszociális :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 18:04:32

@Magg.: Robin Nem azt mondta vmelyik nap, hogy azét finoman környékezi Edinát, hgy Lacit bosszantsa? Az úgy jó is lenne, korábban már kifejtettem, hogy neki miért. De az, hogy látszólag belemegy egy ilyenbe, mint festés, aztán a riportban meg elmondja, hogy milyen szándékkal, az abszolút nem szimpatikus.:(

szarvas, szarvas 2015.02.06. 18:07:10

@Magg.: Lehet, hogy csak mennie kellett, de önkényesen megszavaznék egy 1-0-t nekünk Zsu nyakának íve miatt! :))) Pacsi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 18:08:30

@Well...: Vagy mondhatta volna Zsuzsa, hogy most írtam alá az új szerződésemet a retekkel.:D Vagy akármi ilyen frappánsat )a fehér vagy, Fannira Fanni már kezd immunis lenni, a műszempilla még ütős neki, de a szereplés talán a leginkább hatna rá :D ).

Fu Szekh Li 2015.02.06. 18:08:32

@-pkata-: Erre én is kíváncsi vagyok, de most mennem kell, majd holnap visszaolvasom. Mindenkinek további jó szórakozást, nekem is az lesz:
www.youtube.com/watch?v=CV7RBH5mkE8

szarvas, szarvas 2015.02.06. 18:13:39

@-pkata-: Szerinted komolyan hisz abban, amit leír, vagy képes magára erőltetni egy teljesen más nézőpontot, valami kitekert és gyakran hamis logika alapján? Nálam ott verte ki a biztosítékot (remélem, tényleg ő volt), amikor azt írta, Vikcsunak engednie kellett volna Macinak a nyugiszobában legalább egy kicsit, lényegében azért, mert ő is hasonlóan ronda. Akkor még nem tudtam, hogy mindig provokál.

Magg. 2015.02.06. 18:15:15

@-pkata-: nála sosem lehet tudni, lehet hogy lapít. :)

2015.02.06. 18:18:25

most miért mondjátok? :) eredeti figura, egyedi :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 18:20:25

@szarvas, szarvas: nem tudom. szerintem ő direkt provokál. De hogy miért, azt nem tudom. Azért e hogy jót röhögjön magában, vagy hogy valamit kompenzáljon, vagy passz...

csiri bá 2015.02.06. 18:21:04

na, véget ért már a délelőttös műszak adok-kapok-ja? :DDD Ki nyert? :)))

Magg. 2015.02.06. 18:23:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: volt vmi ilyesmi, de nagy a csend köztük egy ideje. :)
Laci sem puffog, Edinát meg Robint sem mutatják, hogy beszélgetnének.
Kíváncsi leszek, mit lép ezzel a sminkkel Robin vagy ő is csak a száját jártatta. Amikor a Fáni sóban kérdezte Fanni és mondta, hogy ezzel a sminkkel őt megalázták, Edina elég érdekes fejet vágott.
Így Edináék fel tudnak készülni a válaszra, ha télleg akart volna ezzel kezdni vmit, hallgatni kellett volna egyelőre.

Fu Szekh Li 2015.02.06. 18:25:07

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Na basszus, mi lett volna, ha megyünk Hozzád kocsonyafesztiválra Miskolcra?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 18:25:43

@Fu Szekh Li: csak a koncert miatt vok ott, most nem jó helyre mentem?:O

Magg. 2015.02.06. 18:26:50

@-pkata-: olyan nézeteket vall, mint egy hatvanas, feudális elveket valló apóka és mégis, ha véletlenül ránézek egy válaszára, a szemem előtt egy öregedőcske, szigorú kontyos, szemüveges, sötét kosztümös vénlány jelenik meg. :))

csiri bá 2015.02.06. 18:28:20

@Krétagarbó: és kiderült végre, hogy Zsunak egy vagy két doboz volt a derekára ragasztva? koncsita mit mondott, mi a helyes válasz?... nem érdekel amúgy csak gondoltam mekkérdem. :DDD

Krétagarbó 2015.02.06. 18:31:50

@csiri bá: nem tudom, nem követtem Conchit, sorry...:)

szarvas, szarvas 2015.02.06. 18:33:41

@Magg.: Ugye? Sokáig nőnek gondoltam.

Krétagarbó 2015.02.06. 18:33:46

@Magg.: nekem meg egy hülye gyerek, aki szórakozik. sztem végigröhögi az egészet.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 18:34:11

@csiri bá: 2 doboz volt rajta, ez biztos, volt róla kép. csak a füldugója nem teljesen kivehető, de a madzagja igen. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 18:34:58

@Krétagarbó: olyan, mint Zsu, bakker, közös ellenség :D : D :D

malevil2050 2015.02.06. 18:35:45

Má monntam neketeke ne etessétek e delikvenseket mee nem h itt ragad hanem még szaporodik is, de hát hiába,,,,,

A másik dolog az appos szavazás témája, (főleg a csalás és belebukás rész) aki egy kicsit is konyit kozzá az tuggya,nagyon szépen alakíthtaó és soha nem lehet belebukni.Kérem a zellenvéleményt ámátőrök kiméljenek jelligére küldeni.

Amúgy aggyisten.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 18:37:28

@-pkata-: @Krétagarbó: beszéljünk inkább a hüvelygombáról, mint koncsítáról, jó?:)

csiri bá 2015.02.06. 18:39:44

@-pkata-: na majd én megmondom a tutit: az egyik az "edina mikroport" volt, a másik a távirányító, amivel mozgatták. :)))))

szarvas, szarvas 2015.02.06. 18:44:21

@malevil2050: Engem szórakoztat néha, nem akarom, hogy elmenjen. Mondjuk ha többen megkértek, akkor nem szólok hozzá, annyit nem ér.

Nekem az nem bizonyíték, hogy működik a módszered, hogy csökkent a különbség. Nem tettem fel magamnak, ezért nem tudom, pontosan hogy működik, de ha nem kézzel klikkelsz, akkor egy nap alatt is rengeteg szavazatot össze lehet szedni. Azt mondják, rekordmennyiség volt ezen a párbajon, ha ez 200k és 10% volt a különbség, akkor cca. 10 óra alatt meg kellene lennie ennyinek, ha mondjuk minden második másodpercben nyomsz egyet.

csiri bá 2015.02.06. 18:44:29

@malevil2050: nincs ellenvélemény. :))) beregelt mondjuk 200k darab, abból mondjuk aktuálisan szavaz 166k... a maradék épp nem szavazók helyett be lehet tolni pár ezer szavazatot, ez nem nagy kunszt... a másik meg, hogy ha már mondjuk menet közben változtatott az előzőleg beikszelt szavazatán a júzer, azt is vissza lehet változtatni, észre sem fogja venni, nincs sms értesítés róla, mint a banknál... ha meg mégis véletlenül újra felmegy a netre és nem azt látja, amire nyomott, majd azt hiszi félre nyomta az okosmobilján a buta, de ezek elenyésző darabszámúak... kb ennyike. :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 18:46:03

@malevil2050: semmi újat nem mondtál :D

@Krétagarbó: köszönöm, h végre beismered :D

minden reggel 2015.02.06. 18:47:34

@Magg.: már írta h ffi, és abból is a morózus, morgós, magányos öreg.

minden reggel 2015.02.06. 18:48:23

@Krétagarbó: sztem nála ez sajnos kényszeres. :(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 18:51:07

@szarvas, szarvas: engem inkább idegesít, de biztos bennem van a hiba, hogy nem értem őt, és nem is tudok mit kezdeni vele, azonkívül, hogy nem veszem figyelembe.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 18:54:05

@-pkata-: Oké, ha téged is zavar, akkor én befejeztem vele. Nem szeretném, ha rossz lenne itt a hangulat, néha úgyis elkerülhetetlen.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 18:54:13

@fosch9: És a romlott kókuszolaj után (hiszen mióta spájzolja a melegben) úgy néz ki, mint PVC? Nem tom megéri-e. :D:D:D

2015.02.06. 18:54:14

@Krétagarbó: á sztem nem hülyegyerek én is 50-60-as magányos morgósnak képzelem

kiingattak 2015.02.06. 18:54:21

@-pkata-: Most ki rohan szembe az autópályán? Csak nem én :) Nem kell engem komolyan venni. Azért voltam elekeseredett és odamondogatós mert a remek VV helyett dolgoznom kell és most főzöm a csládnak. Utálom, hogy mindig megmondják mit csináljak :) Inkább Vikcsu mint a lecsó. Inkább Denis mint a partfis

,, 2015.02.06. 18:54:32

Én bírom Concsit, szerintem ő is alaptartozék már itt. Pasik közül kommentel most más néven akinek a VV6ban az Osokf (v ilyesmi) volt a neve? ő szexis volt nekem:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 18:56:36

@kiingattak: neeem, nem te :D
lecsó finom. én is azt ettem ma. tésztával. :) még maradt, holnap jó lesz :)

Krétagarbó 2015.02.06. 18:57:02

@fosch9: ez a rosszabbik eset. neki.

minden reggel 2015.02.06. 18:57:26

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: engem nem zavart mert nem akarnám meggyôzni. Reménytelen lenne. :) engem elküldött tippmixelni mert véleményem volt. :) vicces volt. Sajnos kommunikálni képtelen.

Krétagarbó 2015.02.06. 18:58:44

@foxglove (F6): az a soknulla X nevű? őt sztem sixx iktatta ki tavaly. Utána jött Conchi, én egy darabig azt hittem, hogy soknulla X jött vissza...(de nem hiszem)

kiingattak 2015.02.06. 18:59:26

@-pkata-: Persze, hogy finom de most nem érdekel. És nálunk úgy mondják, hogy lecsó laskával vagy makarónival. A tészta az a sütemény barótiasan. Te most Marlenkázol, lecsóstányérból?

csiri bá 2015.02.06. 19:00:19

@-pkata-: és kinyaltad a lecsóstálat, ahogy azt tanultad? :DDD

,, 2015.02.06. 19:01:04

@Krétagarbó: szerintem uarra gondolunk bár nem emlékszem a nickjére
okosgonosz, ahogy kroki szokta mondani, én kíváncsi lettem volna rá élőben is. de biztos h nem Conchi.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 19:02:23

@csiri bá: Másnap pont lecsót kaptam ebédre. Azóta nem túl jó a viszonyom vele, de majd kiheverem.

kiingattak 2015.02.06. 19:03:04

@csiri bá: Nyalatta :) Csiribá figyelj jobban a történésekre :DDD

Krétagarbó 2015.02.06. 19:03:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a kókuszzsírban az is jó (többek között) hogy nem avasodik hamar, nem kell hűteni. (24-25 fokon válik folyékonnyá egyébként, az alatt szilárd)

2015.02.06. 19:04:13

Nekem az a véleményem, h ez nem óvoda, h nem szólok hozzá ha valakinek nem tetszik :-O
pont mint a munkahelyemen :DDD
úh ennyi erővel bárkit ki lehetne utálni
akár ellenem is gyűjthettek aláírást :)

Krétagarbó 2015.02.06. 19:05:30

@foxglove (F6): én sem emlékszem a nickjére ponrosan, csak az maradt meg, hogy sok nulla volt benne, meg egy (vagy több?) X. Elég provokatív volt.

kiingattak 2015.02.06. 19:05:36

@Krétagarbó: Lecsós csirkepaprikást. Lesz itt ma nyalakodás :DDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 19:05:39

@kiingattak: ez nem laska volt meg nem is makaróni. :) nem tudom ennek a tésztának a nevét basszus. :D nem orsó. hát, nem tudom. :D :D na majd eszembe jut.
Marlenkát meg nem ismerem.
@csiri bá: nem, még van :)

kiingattak 2015.02.06. 19:07:00

@-pkata-: Itt minden tészta laska úgy, hogy ne gondolkozz. Ha csak nem penne volt

Krétagarbó 2015.02.06. 19:07:10

@minden reggel: mihez képest, de igen, a hagyományos napraforgó olajokhoz képest igen. (Olívához képest már nem annyira.)

Krétagarbó 2015.02.06. 19:08:11

@kiingattak: úhh, ne. ma gyüminapom volt...eszek egy mandarint gyorsan.

2015.02.06. 19:09:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ajánlgatták már itt de nem merem előbb megvárom mi lesz dóriból :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 19:09:26

@kiingattak: a laska az a széles metélt. eszembe jutott. orsó tészta :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 19:09:36

@foxglove (F6): Engem ma már egyszer letolt, hogy ne bizalmaskodjak vele, azaz ne nevezzem úgy, hogy Conchi. Kicsit megijedtem, és hátrább vontam az agarakat. :-)

,, 2015.02.06. 19:09:41

@Krétagarbó: nem értettem vele egyet sokszor de szexin volt provokatív, nekem. mindegy:(
véletlenül tartasz gyüminapot v 90-esezel?

kiingattak 2015.02.06. 19:09:47

@Krétagarbó: Ez is gyümölcs meg zöldség. Mert a csirke csak zöldet evett :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:11:13

@fosch9: Az a szerencse, hogy mindenki (majdnem) mintaszülő vagy mintaszülők gyereke. Különben hova lenne a mérce. :D

kiingattak 2015.02.06. 19:11:23

@-pkata-: Biztos úgy van. Mi nem metélünk, nem orsózunk, nem tésztázunk. Egyszerűek vagyunk mint Edinka. De legalább igazunk van.

Krétagarbó 2015.02.06. 19:11:46

@fosch9: valahol igazad van, mindenkinek magának kell eldöntenie, mit csinál vele, beszélget(ni próbál), vagy átugorja. Én inkább az utóbbi, de ettől még nyilván nem ez a szentírás.

minden reggel 2015.02.06. 19:11:56

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Kár h így adja élô, mint egy vallatótiszt, mert jó meglátásai lehetnének :)

,, 2015.02.06. 19:12:01

@Krétagarbó: @foxglove (F6): módosítom a kérdést: Okkal, vagy okvetlenül tartasz gyüminapot?

minden reggel 2015.02.06. 19:14:03

@Krétagarbó: ez igaz :) én szeretem használni

Krétagarbó 2015.02.06. 19:14:09

@foxglove (F6): nem, nem 90-es diéta, az nem megy nekem. Béres A. szerinti étkezést szoktam követni, nekem bejöttek a receptjei is, a súlykontroll diétájában van az 5 naponkénti gyümölcsnap.

Krétagarbó 2015.02.06. 19:15:09

@foxglove (F6): okvetlen okkal, mindig küzdök 3-4 (ünnepek után 5) kilóval:)

kiingattak 2015.02.06. 19:15:38

Dóri milyen jól csinálja a műsort. Csak magára ken valami sárgát, kókuszolajat meg ruccolát kér és egész nap róla beszélünk. Igy kell ezt csinálni !!!

2015.02.06. 19:15:39

@szarvas, szarvas: kinek inge... több ilyen kijelentés elhangzott, aki úgy érzi nyugodtan reagáljon ha érdemesnek tartja

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj ma újra előkerült az anya ilyet nem kérdés - na akkor elmentem zabot hegyezni mert már lejárt lemez

@Krétagarbó: persze csak ez a szervezkedjünk C. ellen azé... :D komolyan szó szerint a mhelyemen éreztem magam

másrészt: nem tudom ki figyeli C. írásait, de egyáltalán nem hülyeségeket ír

,, 2015.02.06. 19:16:39

@fosch9: szerintem sem ír hülyeségeket, csak támadóan fogalmazza meg (de engem speciel nem zavar)

2015.02.06. 19:16:48

@Krétagarbó: ez érdekes majd utána olvasok

kiingattak 2015.02.06. 19:17:09

@Krétagarbó: Én csak úgy tudok fogyni, ha egy hétig semmit nem eszek. És ha jó kedvű vagyok. Na akkor mennek a kilók.

2015.02.06. 19:17:42

@foxglove (F6): ő ezt a szerepet vette fel a hv-n :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:19:45

@rearwindow: "Zsu már a bemutatkozáskor elásta magát, "

Ádinka és Kazal nyilvánvalóan prostik, mert deklaráltan, nyilvánosan élnek nemi életet a nyereményért ( pénzért, előnyökért). Akkor miről beszélünk? Kiskun az erkölcstelen? És nem utolsó sorban a KINTI életéről beszélsz. Ez a játék a Villában folyik. A másik két nő a JÁTÉKBAN prostituálja magát. Úhhogy haggyuk, jó?

kiingattak 2015.02.06. 19:19:58

@-pkata-: Ezt akartam mondani én is, de párkapcsolatban nem lehet ilyet mondani.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 19:20:24

na bakker, 3 deci pezsgő / hét javítja a térérzékelést a national geographic szerint....

Krétagarbó 2015.02.06. 19:21:20

@kiingattak: biztos? nekem meg az jutott eszembe, hogy más róla nem jut eszünkbe. Tegnap is azt néztem, hogy ahányszor az öfiben képbe került, a konyhában volt: evett, ivott, főzött. Olyan, mint a villa htb-je.

2015.02.06. 19:25:23

@Krétagarbó: köszi :)
most minimálfecóskodok de még jövök megvédeni azokat akiket támadnak :D felvett szerepem: az árvák védelmezője

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:25:58

@Ruadhnait: mi is mindent lattunk kedves Zsu, menj a p....ba."......"

Úlláccik, nem kell éjszakai tévézés ahhoz, hogy valaki rossz nevelést kapjon. Vagy kellett, mert nézhetted?

Krétagarbó 2015.02.06. 19:26:26

@kiingattak: ezt a "nem eszek semmit" én nem tudnám csinálni, de már mástól is hallottam, hogy ez válik be neki. Én akkor is hajlamos vok hízni, ha örülök, akkor is, ha nem. Sajnos nagyon szeretek enni:)

kiingattak 2015.02.06. 19:26:58

@Krétagarbó: mi az a HTB? Egyetértünk. Nem csinál semmit de mégis sok a komment ami róla szól. A kencéi az egyik beszédtéma, a jó indulata a másik. Én is alapvetően jó indulatú vagyok, azzal sem kínozlak benneteket, hogy nézzetek a tévében. Én nem kaphatnám meg a nyereményt?

,, 2015.02.06. 19:27:02

@VV Erőlegény: lehet h gúnyolódásnak vette. Mondjuk az tény h ő itt az ugratások céltáblája, és az is tény h tesz is róla.
@Krétagarbó: nagyon ügyi vagy, biztos h hamar meglesz a zeredmény!

Krétagarbó 2015.02.06. 19:27:33

@fosch9: szivi, nekem is most lenne a fecóórám, de nem mentem, inkább próbálok gyógyulni.

kiingattak 2015.02.06. 19:28:10

@Krétagarbó: Akkor egyél anélküé, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen. Az is hat(hat)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 19:28:29

@kiingattak: most elgondolkodtam, hogy akkor miért nem szabad ilyet mondanod :D :D :D egy jutott eszembe. úgyhogy nem érdeklődöm. :D
@Krétagarbó: enni én is. és annyira irigylem azokat akik zabálnak, csokit is, és mégsem híznak. bakker... van egy kollégám, annyit eszek.. minden nap 2-3 tábla csokit is benyom, és semmi... én meg...

szarvas, szarvas 2015.02.06. 19:28:38

@fosch9: Nyilván ingem, most én írtam ezt. Nem lehet vele érdemben beszélgetni, ellenkező esetben nem hanyagolnám azért, mert sokan nem kedvelik.

,, 2015.02.06. 19:29:04

@kiingattak: de. hiánypótló lenne, hogy egyszer végre a kommentelők közül kerüljön ki a győztes. valaki felrak egy polljunkiet, megszavazzuk, bankszámlára meg utalja a retek a pénzt, ennyike.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:29:34

@VV Erőlegény: nem azt mondta, hogy nincs fenn. Azt mondta, nincs itt.

Krétagarbó 2015.02.06. 19:29:51

@foxglove (F6): jaja, elérem, aztán csak visszakúszik. én ezzel már elszórakozom a halálomig. mondjuk arra jó volt eddig már, hogy sikerült kicsit "életmódot" váltani, egészségesebben készítem a kajákat, ilyesmi...

kiingattak 2015.02.06. 19:29:51

@-pkata-: Én kíváncsi vagyok. Mi jutott eszedbe?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 19:31:18

@kiingattak: hogy nem abba aki a párod :) különben miért ne mondhatnád? :)

0.5 bit 2015.02.06. 19:31:36

Azon gondolkodtam milyen reakciókat váltana ki egy Fanni-Edina párbajon, ha a vasárnapi bejelentkezéskor Bence jobbján Lilu balján meg Zsu mosolyogna a villalakókra.

(Elméletileg csak egy füles kellene hozzá, amin megmondják mikor mit csináljon és még az sem kellene, hogy a végéig ott legyen.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 19:32:26

@minden reggel: na, ez az, amit elhiszek neked, tekintettel arra, h nem olvasom :D

kiingattak 2015.02.06. 19:33:01

@foxglove (F6): Hogy mit rak fel? Bár mindegy is, hogy mit. Csak én győzzek, mert nekem szükségem van a pénzre. Őszinte értékeim vannak, mindig igazam van. Nincs műszempillám (melyik az ami nem esik le). És soha nem dugnék a nyereményért. és anyukámnak is megigértem.

kiingattak 2015.02.06. 19:34:03

@-pkata-: na ez az. Megszereztem, most már békén hagyhatna :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:34:33

@Eszet Lenke: " Célozva erre a totális részegségben földön fetrengő, öntudatlan állapotára."

Mikor fetrengett Kiskun a földön? Bement lefeküdni, mert túlitta magát. Oda feküdt le, ahol hely volt - mert a többiek elfoglalták az ő helyét -, és szinte rögtön elaludt. Mégis miről beszélsz? Még egyszer mondom, adekvát a nicked.

,, 2015.02.06. 19:36:09

@kiingattak: szavazást, ahol applikálhatunk rád
Azért itt más szabályok vannak a kommentlétben. Azt vizsgáljuk, mindig bizonyítottad-e amit mondasz.
Megfeleltél-e annak, amit az aviddal képviselsz.
Kommentelővel románckodtál-e, vagy talán többel is?
Beleálltál-e a hv-os konfliktusokba?

minden reggel 2015.02.06. 19:37:26

@Krétagarbó: ha nem eszel a szervezet raktározás módba kapcsol. Azt a keveset ami bejut raktározza mert éhezés van. Ezért nem tartós az ilyen

kiingattak 2015.02.06. 19:40:15

@szarvas, szarvas: Hogy mit mondtam? És mire mondtam?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 19:40:20

@Spitzbauer: Lehet, hogy lenyugtatták volna Zsút arra a két hétre, míg kiesik a Dani. Nekem elinte ő szimpi volt, de a sértett férfiúi hiúság elrontotta a játékát. Ha ez nincs, le tudja állítani Edina bosszúhadjáratát, de nem ez történt. Ha Zsú ment volna vissza, nincs Laci, aki miatt Zsú megbizsergett (akár taktikusan, akár érzésből), Dani meg leállítja Edinát, mert neki sincs a képben a képzelt vetélytárs. Sztem amúgy a köv. párbajon Dani akkor is kiesik Denis ellen, pont ugyanígy, és akkor most Zsú még bent lehetne, de már lenyugodva, Edina is lenyugodva, és játszanának. De felébredek.:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 19:40:33

@kiingattak: nah, nekem most pont az ellenkező a problémám :)

2015.02.06. 19:40:46

@szarvas, szarvas: szerintem ő nem beszélgetni jön, csak helyreigazítani :)

@Krétagarbó: jobbulást :) én a héten voltam betegszabin

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: önjelölt cabaccághalcosz :D
(te is jól nyomod, lenkének főleg :DD )

szarvas, szarvas 2015.02.06. 19:42:56

@kiingattak: A barátnőd(?)re, hogy szórakoztat. Vagy valamit nagyon összekevertem.

kiingattak 2015.02.06. 19:43:16

@foxglove (F6): Bizonyítok mindent, brit tudósokkal alátámasztva. Képviselem. Robot vagyok. Románckodtam vagy nem az az én dolgom. Majd a kommentelők eldöntik kinek volt igaza. Beállok a konfliktusba. Én maga vagyok a konfliktus. Magamnak is konfliktus vagyok. Én álmomban is konfrontálódok.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:43:51

@ornyim: " Na meg az az öreg muki, "

Honi soit qui mal y pense.

Krétagarbó 2015.02.06. 19:44:31

@minden reggel: én ezt tudom és vallom is:) én eszem, csak megvan, hogy mit igen és mit nem. és 5 naponként gyümölcsnap (de az sem vészes, banánon kívül bármilyen gyümölcsöt lehet, ebédre meg sárgarépát és 20 dkg kukoricát.)

Ruadhnait 2015.02.06. 19:45:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Megmondom oszinten, nem tudom, hogy mit mondhatnek neked. Neked Zsu rokonod, vagy te vagy o, vagy netan szerelmes vagy bele, vagy mi bajod van? Nem hinnem, hogy szemelyeskedned kellene velem, vagy a neveltetesemet megkerdojelezned, nem tudom mit kepzelsz magadrol. Elmondtam a velemenyemet egy emberrol, aki bement egy reality show-ba es bevallalta, sot akarta, hogy rola beszeljenek, kockaztatva azt, hogy nem mindenkinek tetszik, amit csinal. Rola alkottam velemenyt, nem rolad, szoval hanyagoljal. viszlat!

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 19:45:55

@Magg.: Nekem is Dany a kedvencem.:) Mikor eltüntették a főoldalról, akkor döntöttem, hogy ez lesz.:D
Várom a ma esti öfit, mit mondhat Dani. Amúgy sztem nem lehetett látni, hogy értette-e a célszemély, amit mondott Zsú, túl gyorsan pörögtek ahhoz az események. Ha lezajlik a mai is, majd a cigiskanapén megvitatják, mondjuk most Edinának nehezebb dolga lesz ezzel, mert eddig ezt Danival beszélték át, most neki kell felidéznie, és kérdés, hogy belevon-e valakit a, vagy magában gindolja át. Sztem át fogja. Ha meg mégse, lehet, hoyg a riportban megbökik, hogy gondolkozzon.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:46:06

@kiingattak: "konfrontálódok"

Sose adom fel. Nem visszaható. Konfrontálok.

Krétagarbó 2015.02.06. 19:47:02

@foxglove (F6): Őőő, én mit képviselek az avimmal? :)

minden reggel 2015.02.06. 19:47:15

@Krétagarbó: mondjuk minden diéta fejében dôl el. Nem könnyû :)

,, 2015.02.06. 19:47:47

@kiingattak: meggyőztél, én rád szavazok (jelenleg csak te is indulsz)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:48:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ha ezt megérti Ádinka, akkor sztm az ripotszobával megy. Ő maga annyit beszél KI, hogy soha nem megy BE neki semmi.

Krétagarbó 2015.02.06. 19:48:46

@fosch9: köszi, majd gyere fecóskodás után. Ki kell elemeznünk Danit, a meglepi vendéget:)

kiingattak 2015.02.06. 19:52:21

@foxglove (F6): Száz százalék. Ekkora győzelem még nem volt a VV történelemben.

,, 2015.02.06. 19:53:14

@Krétagarbó: hmm. Mivel az avid abszolút összhangban van a neveddel, arra jutottam, h te magadat adod:)

,, 2015.02.06. 19:54:06

@kiingattak: 1(!) szavazattal:) szoros volt a verseny:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 19:54:06

@Ruadhnait:"... Elmondtam a velemenyemet egy emberrol, ..."

NEM a véleményedet mondtad el, hanem azt, hogy "menjen a picsába". Ezért kérdezősködtem a nevelésedről( és itt sem ÁLLÍTOTTAM, csak kérdeztem). Vili? Mert miközben elküldesz a picsába egy általad ismeretlen nőt, közben álságosan a gyereke nevelésén aggódsz. Hallgatod, hogy miket mondasz? Ha nem, tedd be a babel fisht a füledbe, az majd fordít neked.

Eszet Lenke 2015.02.06. 19:54:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Először arra gondoltam, hogy Deb(il?) Ella leszek, de végül mégis ennél maradtam. Autentikus (szerinted), és jó ez így, ahogy van. Neked is, nekem is... akkor gond egy szál sem.
Az pedig, hogy fetreng, vagy eldől, mint egy liszteszsák, a lényeget tekintve nálam se nem oszt, se nem szoroz. Remélem, az nem okoz problémát, hogy van saját meglátásom és véleményem??

kiingattak 2015.02.06. 19:55:38

@Krétagarbó: Tanultam ma is valamit. Te kinek nem szurkolsz?

2015.02.06. 19:56:06

@Krétagarbó: őt nem szeretem inkább a zombie farmot nézem én fogok offolni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 19:58:02

@foxglove (F6): bár nem minden esetben tudom bizonyítani,a mit mondok, de mmkk törekszem rá.

kiingattak 2015.02.06. 19:58:07

@foxglove (F6): Ha a többiek nem is akarnak győzni az engem holérdekel? Köszi

Krétagarbó 2015.02.06. 19:58:48

@foxglove (F6): tényleg, ez a lehetőség eszembe sem jutott.:)

minden reggel 2015.02.06. 20:01:43

@Krétagarbó: vegyük élô megint a mûszempillát? ;)

kiingattak 2015.02.06. 20:01:53

@Krétagarbó: Most Edinának nem szurkolsz? Vagy Edinának szurkolsz?

Krétagarbó 2015.02.06. 20:01:56

@kiingattak: három:)
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: köszi, nagyjából ezeket eszegetem. (a cukrot és a szegfűszeget kivéve)

Krétagarbó 2015.02.06. 20:02:58

@minden reggel: már elővettük sztem:)))
@kiingattak: dede, neki szurkolok:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:03:20

@Eszet Lenke: "eldől, mint egy liszteszsák"

Tisztázzuk.
Az "eldől, mint egy liszteszsák" (ha egyáltalán, mert sztm az sem így volt) equivalens a :" fetreng a földön"-nel.
Ha te ezt az egyéni meglátás kategóriába sorolod, akkor ennyi.
A nickedet pedig nem autentikusnak, hanem adekvátnak mondtam, de látom, nem sokat adsz a tényekre.

kiingattak 2015.02.06. 20:03:25

4. És adok belőle mert engem csak a győzelem érdekel:@-pkata-: @Krétagarbó:

minden reggel 2015.02.06. 20:04:31

@Krétagarbó: az enyém amit még csak nézegetek a dobozában, azt írja h tetszôleges hosszra lehet vágni. :)

kiingattak 2015.02.06. 20:05:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hagyd a tényeket. Az senkit nem érdekel. Élvezd a műsort :)

Krétagarbó 2015.02.06. 20:06:10

@kiingattak: ja, hogy kinek nem? :) háát, tkp-en már nincs olyan. Zsunak nem örültem volna annyira, de azért eret nem vágtam volna magamon, ha nyer. A gyereke miatt jó helyre került volna a lóvé. (jó, ez mondjuk hülye szempont, nem ez alapján osztogatják.)
Talán a még játékban lévők közül Denniszt nem kedvelem, legalábbis amit képvisel.

pomac 2015.02.06. 20:06:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szinte mindig meg nevettetsz a frappáns válaszaiddal , ott vannak fejben nagyon :D

kiingattak 2015.02.06. 20:06:31

I@fosch9: Ilyen rövid idő alatt már 5.

kiingattak 2015.02.06. 20:07:44

@Krétagarbó: Szerintem Denis képvisel igazán valamit vagy valakit. Godzillát. Dóri mit képvisel, vagy minek van ott?

kiingattak 2015.02.06. 20:08:51

@foxglove (F6): Már 5. Már 5 szavazatom van. Én vagyok a Károly.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.06. 20:09:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ....Mikor feküdt le részegen???

Akkor amikor a WC -ben hányt, és elterült a földön. Maci talált rá, és az ölében vitte be a hálóba, és lefektette az ágyba. Reggel nem emlékezett semmire, Macival feküdt, aki megkérdezte tőle, hogy aludt, hogy érzi magát? Csak nyögött, még akkor is kómában volt. Sokszor mutatták részegen, csak aki nem nézte rendszeresen, az is nem láthatta, vagy nem akarta.-ennyike-

Krétagarbó 2015.02.06. 20:10:35

@minden reggel: vettél? soros, mint Fáncsié?:)

kiingattak 2015.02.06. 20:11:46

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Jobban járunk mindketten ha nem indulsz. A nyereményt elosztjuk ha én nyerek. Kölcsönösen ronanánk egymás esélyei, ha indulnál.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.06. 20:11:51

@Krétagarbó: Szívesen. Gondolom hatásos...vagy ki tudja? Ártani biztos nem árt.

minden reggel 2015.02.06. 20:12:20

@Krétagarbó: soros. Szép kis elrendezésben. De egyszer kipróbálom a színes manga verziót tuti.

Krétagarbó 2015.02.06. 20:12:43

@kiingattak: Dórit kicsit komolyabbnak vélem Dennisznél, bár igaz, nála is előjön a csicskaegeci stílus. Denniszben a gátlástalansága zavar leginkább, a többihez képest.

,, 2015.02.06. 20:12:55

@kiingattak: nagyon jó kortársbeszédeket nyomtál, ez azért van:)

Léptem, sziasztok.

Ruadhnait 2015.02.06. 20:13:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az a velemenyem rola, hogy menjen a pics@ba, meg rolad is, ugyhogy tessek, mehetsz a Zsu utan...es mint mondtam: VISZLAT!... jah es, ennyike.

Krétagarbó 2015.02.06. 20:13:21

@minden reggel: mivan? te viccelsz velem? színes manga? azmiaz?:)

minden reggel 2015.02.06. 20:15:17

@Krétagarbó: csak pár hosszú színes szál a szélén. Keressek linket?

kiingattak 2015.02.06. 20:15:21

@Krétagarbó: De ő legalább gátlástalan, valamit tesz, hogy nyerjen. Én se kedvelem, de a maga módján próbálkozik. Dóri szerintem nagyon mellé lőtt.

Krétagarbó 2015.02.06. 20:15:54

@kiingattak: majd meghívsz egy fagyira ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 20:17:03

@kiingattak: most jól gondolom, hogy le akarsz beszélni? :D Ezt még meg kell fontolnom. Jelezném, hogy biztos szavazóbázisom van :D

Erről jut eszembe, h hol van HEDO MAMA!!!!!!!!!!!!!????????????????????

Kosztarika 2015.02.06. 20:17:33

@Magg.: ...és éjjeliőr? Kosztümben?? :D :D

Eszet Lenke 2015.02.06. 20:17:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Amennyiben (ismételten: szerinted) adekvát, akkor autentikus is (szerintem). Szerencsére, nem muszáj azonos hullámhosszon lennünk sem ebben, sem a Zsu-s témában. Részemről befejeztem. Már így is több időt pazaroltam arra a nőre annál, mint amennyit egyáltalán megérdemelne(persze, ismételten csak szerintem).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:17:53

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Most nem az a történet volt porondon - de kösz, ezt tényleg nem láttam.

csiri bá 2015.02.06. 20:17:56

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: biztos megint randizik egy godzillával. :))
vagy a múltkori sikerült olyan jól, hogy megismétlik. :)

kiingattak 2015.02.06. 20:18:54

@Krétagarbó: Marlenka. Lecsó. Uborka. Orsós tészta. Ruccola. Tonhal. Tojásfehérje. Fokhagyma, kizárólag pulton szeletelve. Vadaspörkölt (remélem semmit nem hagytam ki a VV menüből). Bármit megkaphatsz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:19:31

@Eszet Lenke: Részemről befejeztem. Már így is több időt pazaroltam arra a nőre ""

Ja, így szokott lenni. Ha a fagyi visszanyal, már nem olyan jó.

csiri bá 2015.02.06. 20:20:11

@kiingattak: de igen... a rukkola után még van egy lóf@sz is, ha jól emlékszem. :DDD

Krétagarbó 2015.02.06. 20:20:42

@kiingattak: fene tudja, mindegyik tesz valamit, minimum kibírja ép ésszel ezt a 4 hónapot bent. Ha meg azt nézzük, hogy ez egy szórakoztató músor, akkor eddig igazán Fannin tudtam néha jóízűen nevetni. De rajta is csak ritkán.

csiri bá 2015.02.06. 20:21:08

@kiingattak: és mi az az "orsós tészta"? valami borsodi különlegesség? :)))))

kiingattak 2015.02.06. 20:22:48

@csiri bá: Ez igaz. Van. Egy szerény lóGodzilla

kiingattak 2015.02.06. 20:24:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az nem ebben a szériában volt. Most már mindent én sem adhatok.

kiingattak 2015.02.06. 20:25:03

@Krétagarbó: Kókuszolaj az alap. És a Rako is.

Krétagarbó 2015.02.06. 20:25:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kapásból sonkának olvastam, érdekes az emberi agy.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 20:26:39

@kiingattak: tegnapi brokkolis tál hiányzik még. :) meg az ivó joghurtok vagy mik,a miket Dóri felíratott, meg a Fanni csirkemell húsa, mert ő nem eszik mást. :)

kiingattak 2015.02.06. 20:27:35

@Krétagarbó: Tesz-vesz mindenki. De Dóri mit? Fannin és is jókat derülök. Kár lenne érte ha pornószinésznő lenne majd. Abban a lányban több van ennél.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.06. 20:28:28

Végig olvastam a tegnapi hozzászólásokat. Örülök, hogy tegnap nem értem rá benézni.
Igaz, a maitól sem lett jobb hangulatom. Megdöbbentett ez az Edina gyűlölet.:(((((
Mondtam, hogy Robin sunyi, néha látszik a nézésén is, és van benne egy elfojtott agresszió. Nem tetszett, hogy a sminkelést, felakarja használni a kiválasztásnál. Nem tiltakozott, belement, élvezte, sőt az udvaron túl is játszotta. Szerintem, ezzel nem fog részvétet kelteni.Nálam most kiesett a pixisből.... Edinának, Robinnak, Lacinak drukkoltam eddig.
Amiért Edinát annyit bántják, meg ócsárolják a kinézete miatt, ( szerintem nem csúnya!)
meg gonosznak tartják,(nem az!) ezért Neki szurkolok, meg a Lacinak! Hajrá kicsi lány!

kiingattak 2015.02.06. 20:28:40

@-pkata-: Akkor most nem szavazol rám? Lesz itt brokkoli is, meg csirkemell is. És a joghurt is alap.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:30:14

@szarvas, szarvas: Próbaként fordítsuk le. Konfrontáció jelentése = szembehelyezkedés., konfrontálni jelentése= szembehelyezkedni. Konfrontálódni jelentése lenne= szembehelyezkeDŐDni. Szerinted?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 20:32:04

@kiingattak: De de rád szavazok, nem vonom vissza az appomat :)

Eszet Lenke 2015.02.06. 20:32:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Korábban valaki azt írta neked az elvakultságod és az elfogultságod okán, hogy talán te vagy Zsu. Nem, biztosan nem. Ő azon túl, hogy mint nő, és anya megbukott (szerintem és nálam) még ostoba is. Ezért sem szándékozom a továbbiakban vele foglalkozni. Véleményem pedig hadd legyen már! Még akkor is, ha nem egyezik a tiéddel. Köszi!

malevil2050 2015.02.06. 20:33:02

@szarvas, szarvas: @csiri bá: Én semmit nem akarok bízonyítani leírtam egy dolgot ennyi.Nem fogok egyenletet felállítani,sem teccnikai dógokat belevinni esz az egész nem ér annyit nekem.

kiingattak 2015.02.06. 20:34:18

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Hajrá. Szavazz, drukkolj élvezd a műsort. Sokan szurkolunk Edinának is. Lacinak is. Sőt Fanninak is. Meg Denisnek is. És Robinról még nem is beszéltünk.

csicserierika 2015.02.06. 20:34:34

@-pkata-: ja, értem :) Azt hittem megnézted, mert vicces egyébként :)

szarvas, szarvas 2015.02.06. 20:34:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Köszönöm, ez nagyon hasznos. Akármennyire is igyekszem, még mindig van pár durva hibám. Azt is a VV kapcsán tanultam meg, hogy nincs olyan, hogy fasírtban lenni.

malevil2050 2015.02.06. 20:34:47

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: De kár pedig aszittem máá,most sztán tejjesen elcsüggedtem.Megin oda a spanyolviaszkosvásznam.

kiingattak 2015.02.06. 20:35:24

@-pkata-: Már annyi szavazatom van. Én vezetek.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 20:35:53

@malevil2050: Feladtad? Akkor is, ha Edina párbajozik?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 20:36:14

@kiingattak: helyes helyes, csak gyorsan zárjuk is le majd, nehogy valaki beelőzzön :D

Ruadhnait 2015.02.06. 20:37:25

@Eszet Lenke: Azt kivanom bar tudnek tiszta fejjel gondolkodni, mint te, amikor valaki szemelyeskedik velem, es a neveleltetesem kerdojelezi meg. Szerintem nem mi vagyunk az, akinek nem volt gyerekszobaja, hogy ennyire beleeli magat egy trash-realitybe. Mindenkinek megvan a sajat velemenye. :)

Krétagarbó 2015.02.06. 20:37:38

@kiingattak: Fannival kapcsolatban: sztem is. Dóri: mostanában valóban tuja, főz és eszik, régebben még éreztem nála némi "tattikát", amikor az adott párbajnyertest azonnal megkörnyékezte, illetve néha azt érzem, hogy célzottan de sunyi módon csendben uszít, kár, hogy legtöbbször Lacci ellen. (Lacci vmiért nagyon megfeküdte a gyomrát, nekem ez fura. Ennyire bosszúálló lenne Dóri? ennek más jelét eddig nem vettem igazán. Vagy Lacci ennyit jelentette volna? ) Dórinál kicsit azt érzem, mintha a nagyanyja halálával megtört volna a játéka, kicsit fásult lett.
Aztán lehet, hogy azért nem is veszem azok közé, akiket nem szeretném, hogy nyertesként kiáltsanak ki, mert tudom (csak nem sejtem) hogy ő nem is nyerhet...Esélye nagyon kevés, neki és Laccinak is.

kiingattak 2015.02.06. 20:38:30

@-pkata-: Értik az emberek, hogy nekem szükségem van rá. Még a páromat is kirugom, itt élő egyenesben.

másodpéldány 2015.02.06. 20:38:51

valaki itt azt írta, hogy mint nő és anya megbukott...

ugyan kérem, fellengzős, üres szavak!

látta őt valaki a gyerekével napi szinten a hétköznapokban? nem.

az meg mi a fenét akar jelenti, hogy nőként megbukott?

azt hogy mérik?

nem vagyok egyáltalán Zsé fan,

DE ROCK BOTOM HÜLYESÉG FAN se vagyok...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 20:38:55

@csicserierika: micsodaaaaaaaaaa? hüvelytől a gégéig? baccus, karóba húzta Edinát?????

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 20:39:35

@kiingattak: hú ezt ő is tudja? :D a lecsós tálat azért előbb helyezd biztonságba :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:40:12

@Eszet Lenke:" Korábban valaki azt írta neked az elvakultságod és az elfogultságod okán, hogy talán te vagy Zsu"

Bruhahahah :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tartsatok össze, majd jól kiegészítitek egymást. :DDDDDDDD
Te mondod a páratlan számokat, ő meg a párosakat :DDDDDDDDDDDD

"Nem, biztosan nem lehetsz Zsu, mert Ő azon túl, hogy mint nő, és anya megbukott (szerintem és nálam) még ostoba is."
Tehát azért nem lehetek Zsu, mert okos vagyok ?? Bruhahaha :DDDDDDDDDD

csicserierika 2015.02.06. 20:40:44

@-pkata-: tuTTam, h a lényeget emeled ki :D Ez csak válasz a kételkedőknek :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 20:41:17

@malevil2050: vásznat tudok adni, ha kérsz ;)

@csiri bá: na de azóta nem is nagyon van :D

@kiingattak: mmkk.

egyemakisszíved 2015.02.06. 20:41:44

@szarvas, szarvas: Na ne már! Tőlem meg a répaföldemet akarták elvenni, és dinnyére cserélni, pedig a dinnye nem terem meg minálunk. Nem akartam miatta konfrontálódni. Már a fasírt sincs biztonságban? :)

MacákékIcukája 2015.02.06. 20:42:12

Joestet! :)

Itt egy feloras ejszakai stream a tegnapi bulirol, Robin vicces :D

valovilag7.postr.hu/vv7-ejszakai-live-stream-20150206/

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 20:42:56

@egyemakisszíved: A fasírtot eldugtam az ágyneműtartóba, ne aggódj :D

kiingattak 2015.02.06. 20:42:58

@Krétagarbó: Nem emlékszem milyen volt a nagymama halála előtt. Én csak ezt nagyon primitiv (ami nem baj) énjét látom, aki véletlenszrűen elbődül néha. Lacival is ez volt. Derült égből villámcsapás. És ahol a legjobban ordítanak odaáll. És ordít ő is. De ha ő nyer (persze rajtam kivül) nem fogom megöngyilkolni magam. Lehet azt is ilyen flegmán venné tudomásul, aztán belevonyítana az éjszakába

csiri bá 2015.02.06. 20:43:05

@-pkata-: lehet azért nem tudott a művelet közben megnyikkanni, mert kilógott a vége a szája sarkánál. :))))

csicserierika 2015.02.06. 20:43:09

@-pkata-: és rajta tartod a kezed az ütőerén :D

Eszet Lenke 2015.02.06. 20:44:03

@Ruadhnait: Igyekszem szem előtt tartani, hogy nem vagyunk egyformák. :) Engem ilyesmivel nem tudnak felhúzni, pláne nem egy ilyen fórumon.

csiri bá 2015.02.06. 20:44:06

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: legalább jól érzik egymást. :)) így kell ennek lenni, reméljük nem egy "villaszerelem" lesz belőle. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:44:47

@Krétagarbó: " Ennyire bosszúálló lenne Dóri?"

Nem hinném, hogy erről van szó. Emlékszel, amikor összekülönböztek B@sz..bával, utána azt mondta, vele még soha, senki így nem beszélt, ilyen szavakat rá soha senki nem mondott. Talán ez igaz, és nem felejti.

Ruadhnait 2015.02.06. 20:48:02

@Eszet Lenke: Engem fel tudnak, sajnos. :D mivel en senkit nem kezdtem el sertegetni, kiveve a VV lakokat, akik meg bevallaltak ezt. Es lehet, hogy mi tobbet lattunk beloluk, mint mr vagy mrs "vajon,hogy szol a tenyer ha csattan" beloled vagy belolem meg masokbol, akiket bekostol, mert unatkozik. Szoval szerintem alkossunk csak velemenyt. Meg fogunk is.

egyemakisszíved 2015.02.06. 20:48:07

@-pkata-: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Akkor jó, oda simán bemászom utána, szeretek az ágyneműtartóba bújni. Ott nem fog senki megtalálni. :)

Eszet Lenke 2015.02.06. 20:48:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha visszaigazolást vársz, akkor a válaszom csak ennyi: nála okosabbnak lenni nem nagy kunszt. Rád bízom annak eldöntését, hogy ezzel most eszesebbnek tituláltalak-e nála, avagy sem. Ha sikerült, az eredmény függvényében majd én is bruhaházom... talán. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:49:22

@Ruadhnait: Imádom, mikor a jelenlétemben egyesszám harmadik személyben beszélnek rólam. Ez is a jólneveltség egyik biztos jele.

Krétagarbó 2015.02.06. 20:49:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom, olyan régen volt már és még mindig minden adandó alkalommal felböfögi. csak nem tolja úgy, mint mondjuk Edina a Zsu témát, de ha alkalma lenne Dórinak, egy sötét sarokban, ahol nem látja senki, Laci szemeit kikaparná sztem. És tényleg ambivalens ez vele kapcsolatban, mert amúgy - más dolgokban - nem érzem ezt nála.

Mók_Ica 2015.02.06. 20:52:47

@kiingattak: mi a téma? és ki az ellenfél? :))) ha Krétácska, akkor mmkk rá szavazok :)))

Krétagarbó 2015.02.06. 20:53:15

@kiingattak: igen, ez a stílusa valóban zavaró, ezt az utcagyerek stílust nyomja még Lacci, Dennisz és részben Fáncsi is. (Fáncsi sztem elleste, és utánozza őket - bár a hév alapjáraton megvan benne-, pont úgy, mint őt Edina a műszempillákkal:)

Eszet Lenke 2015.02.06. 20:53:38

@Ruadhnait: :) Rám számíthatsz. :D Bár, engem kifejezetten csak a védence irritált, de szerencsére már hűlt helye. :) A véleményem is azért íródott le, mert a tegnapi újra felbukkanása sokkolt. :) Mostanra már sikerült kihevernem, ahogy azt is, hogy valaki leidiótáz. :)

Krétagarbó 2015.02.06. 20:53:55

@Mók_Ica: édi vagy, de nem indultam. Kiingattak kommtársnak szavaztuk meg a nyereményt:)

kiingattak 2015.02.06. 20:54:10

@Krétagarbó: Kikaparná ez biztos. Olyan kényszeres szegény. De valami igaza lehetett Lacinak, ha ennyire bántja a dolog. Neki is szüksége lenne segítségre. Nem véletlen a sok plasztika.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:54:19

@egyemakisszíved: Amúgy nemétem, hogy egggy illlyen hellyes kis KUKUC-nak mé nem lyó a dinnyefőd? Dejezen nemfogunk kon-frontinozni. De sose adom főőő.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 20:54:23

@csicserierika: ahogy mondod :)
@egyemakisszíved: mint egy macska :)
@kiingattak: kegyetlen vagy :)
@Krétagarbó: akkor most mi van? Kiingattak? Dóri szerelmes a Laciba, azért nem bír megbocsátani?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 20:55:48

@kiingattak: erről a kurvázásról már elmondtam a véleményem egyszer, és meg is kaptam érte itt, ami jár... :D :D

kiingattak 2015.02.06. 20:56:05

@Mók_Ica: Jaj milyen szőrszálhasogató vagy. Krétácskával már BT vagyunk. Szavazz és ne gondolkozz :) Persze rám

minden reggel 2015.02.06. 20:56:11

@Krétagarbó: ott sztem két dolog jön szóba, egyik hogy Laci nagyon mélyen bwtalálta, és paraszt módon, a másik hogy emiatt majdnem feladta hogy a villában senkivel nem kerül közelebb. Duplán haragudhat. Talán ezért is tartja magát azóta erôsebben

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:56:55

@fosch9: Köszcsi. Már egészen kicsorbult a kardom :D De úllátom, nem én vérzek - több sebből :D:D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.06. 20:57:08

A mai napig nem írtam Zsuról, de annyira rajonganak itt érte, hogy az már beteges.
Azért az VV7 szerkesztői is megérik a pénzüket, mert nem mutatták azt, hogy ZSU,
befeküdt Denisz mellé az ágyba kétszer is, Fanni már többször is rákiabálta a villában.
Biztos igaz, mert ott volt Denisz is, és nem cáfolta meg. A búcsúlevélben meg is írta
Zsu, hogy elvehette volna Deniszt tőle. Akkor nagyon kiakadt Fanni, és káromkodott.
Mindenesetre, Zsu hülyén játszott, mert a párokat akarta robbantani.Gátlástalan volt.

Mók_Ica 2015.02.06. 20:57:43

@kiingattak: hmmmm...... Dottykát is Krétácskát is régóta szerizem..... hogy válasszak??? :))))

kiingattak 2015.02.06. 20:57:48

@Krétagarbó: De neki csak a stílus van, villajelenlét nélkül. A többiek akarnak, utánzott stílussal

Ruadhnait 2015.02.06. 20:58:06

@Eszet Lenke: :D Azt en is ki tudnam. :D. Barcsak leidiotazna, arra tudnek mit mondani. Csak ez a neveltetes dolog cseszi a kis ontudatom. De majd kiheverem. Nekem se vele volt bajom, csak kis baratnojevel. De mindegy is. Nem kotekedni jottem ide, hanem a VV-ről beszelgetni, de hat kinek mi. Meg apukam mindig azt mondta, hogy "ne probaljak a hulyeken valtoztatni, mert a hulyesegre nincs gyogymod."

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 20:58:36

@kiingattak: na és mitacc a nyereményedbő a második helyezett Grétikének?

kiingattak 2015.02.06. 20:59:03

@-pkata-: Ami jár az jár. Szerintem nem a kurvázás fájt Dórinak hanem a narancsbőrös, lyukacsos segg.

Krétagarbó 2015.02.06. 20:59:27

@kiingattak: az biztos, ennyi (és ilyen jellegű ---> minek egy huszonéves lánynak fenékimplantátum meg botox?) plasztikának általában oka van.

Mók_Ica 2015.02.06. 21:00:05

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: vajon miért nem szerették ennyire bent?? mi lehet az amit nem mutattak? én nem kedvelem zsut..... nem tagadom, csinos nő.... de valami taszító számomra benne....

kiingattak 2015.02.06. 21:00:07

@Mók_Ica: Halgass az eszedre, ne a szivedre (őket már megvettem, uborka, marlenka, rukkola stb.)

Mók_Ica 2015.02.06. 21:01:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és miJa a nyeremény?? arról még nem hallottam :)))

kiingattak 2015.02.06. 21:02:30

@Krétagarbó: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mert nem tud szerencsétlen mást, És ez nem is baj, csak a villában lenne valamilyen. De azért sajnálom.

pomac 2015.02.06. 21:02:35

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: akkor nézd vissza mert volt róla szó , persze tudjuk hogy a mai napig nem írtál róla egy szót sem tudjuk nyugodj meg :D

Krétagarbó 2015.02.06. 21:02:47

@-pkata-: nem hiszem ezt azért, csak nem értem. Vagy csak kényelmes volt már az elején kipécézni vkit pofonfának, akire már csukott szemmel is rárakja 2 hetente a jelét és akkor lenne harag Lacci részéről, ha x1 mégsem kapná meg azt a jelet?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:03:28

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
Nem tod, hol van az a videó, ahol Kiskun kétszer is befeküdt Komisz mellé?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 21:03:36

@Eszet Lenke: Eldőlés előtt fetrengett eleget a nappaliban, amiben kicsit besegített a Dóri kölcsöncipője, valószínűleg gömbtalpú volt.:D

Eszet Lenke 2015.02.06. 21:05:25

@Ruadhnait: Arról se feledkezzünk meg, hogy ne úgy ecseteljük hozzánk intézett (és magasröptű) szavait, mintha itt sem lenne! :) Ha nem tudnád, ezt nem illik ám! Protokollból majd kérem a segítségét, ha már a véleményét rám erőltetnie nem sikerült. :)

pomac 2015.02.06. 21:06:05

@Ruadhnait: az enyém meg ezt... "nagyapám is megmondta minden hülye embert meg kell hallgatni mert az is mondhat okosat"

Mók_Ica 2015.02.06. 21:06:46

@kiingattak: ez a "hallgass az eszedre...." már folytatást juttat az eszembe.... :)))) milyen vicces, hogy ez így megmaradt..... :)))
gondolkodok, hogy mivel tudnál lekenyerezni......

@Krétagarbó: dóriból nem nézek ki túl sokat..... neki kellene most kiesni.... semmi érdekeset nem csinál....

Krétagarbó 2015.02.06. 21:08:06

@kiingattak: értem, hogy mit akarsz mondani, de ő úgysem fog nyerni, ezért nem is "izgatom" magam rajta, és nincs ott a kisagyamba, hogy mi lenne, ha nyerne. (Ha meg mégis, akkor meg a meglepiért lenne jó:) Denniszben érzek kicsi nyerési potenciált és őt nem akarnám annyira...

(És miért nem fog nyerni Dóri? Mert igazából tuja. Tehát igázád ván:)

Ruadhnait 2015.02.06. 21:09:05

@pomac_ [(k)an]ál: Az en nagypapam azt szoktani mondani: "Ha okosat nem tudsz mondani, hulyeseget, ne mondal!" Milyen bolcsek ezek az oregek :D

Eszet Lenke 2015.02.06. 21:10:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azóta felvilágosítottak, hogy nem eldőlt, hanem "lefeküdt, mert túlitta magát." A "túlcipőzte" egy új aspektus. :DD

Krétagarbó 2015.02.06. 21:10:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem indultam a nyereményért, csak elvisz fagyizni, mert rá szavaztam. (nem is azért, azért, mert szeretem a fagyit:)

kiingattak 2015.02.06. 21:10:43

@Krétagarbó: Ne feltétellezzünk észt, ott ahol nyilvánvalóan nincs. Dóri egyszrű: Azt mondta lyukacsos seggű vagyok ______ jelet kap. Dani egyedül támogatta Zsút---------- Zsu visszajött. Dani alfahim. Akkor én is. Brazil segg---------- millió embereket vonz. Nekem is kell

2015.02.06. 21:12:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jah, hagyd csak, minden nap jönnek reggel-ese zsuról kiselőadásban köpködni és kilométeres hsz-eket írni, ha helyettesíted zsu-t ádinára a mondandójukban máris röhögsz, ennyit erről :D

minden reggel 2015.02.06. 21:12:33

@pomac_ [(k)an]ál: nem a Mézgában volt mindig h jó a hülye a háznál? Vagy Dr bubó?

kiingattak 2015.02.06. 21:12:45

@Mók_Ica: Kenyeret nem kapsz. Itt mindenki fogyózik. Müszempilla estleg? Műfenék? Műmell? Popi takaró?

kiingattak 2015.02.06. 21:13:36

@Krétagarbó: Ne is izgasd magad. De azért ne nyerjen már ha kérhetném :))

pomac 2015.02.06. 21:14:13

@minden reggel: most nem is tudom mi lenne erre a jó válasz, az hogy nem emlékszem vagy hogy nem láttam :D de nekem mézga rémlik :D

Krétagarbó 2015.02.06. 21:15:00

@kiingattak: nem, nem izgatom magam, csak nem sikerült a macsakkörmöt bezárnom:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:15:08

@Mók_Ica: Az a vicc, hogy egyébként nekem sem tetszett ez a Kiskun. De kicsapta a biztit nálam a támadásnak az a csürhés módja, amit csináltak, úgy hogy kénytelen vagyok melléállni. És egyébként most is ezt csinálják. És úgy gondolom, ebben az időszakban ő viselkedett úgy, ahogy kell, nem pedig a többiek. Ez nem azt jelenti, hogy nincsen jellemhibája, azt sem, hogy nem lépett hibásakat. Úgy vélem - még ha csak feltételezés is - hogy Robint leszámítva, bármelyik villalakó undorítóbban és alpáribban viselkedett volna ilyen nyomás alatt. Kiskun nem okos? Nem. Nem intelligens? Nem. Számító? Igen. És ki okos, intelligens és nem számító bent? That is the question.

pomac 2015.02.06. 21:15:21

@minden reggel: de rosszul mert dr buboban volt :DDD

minden reggel 2015.02.06. 21:15:43

@Krétagarbó: ha beleszólhatok, sztem neki elég lenne egy két szerzôdés a végén, nem kell annyira nyomulnia mert úgy is jól járna

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 21:15:53

@kiingattak: hát de az is igaz :) örült vóna neki, hogy van valaki, akinek ennek ellenére is kell :)
@Krétagarbó: ezt Laci is mondta, már az elsőnél, hogy tisztában van vele, hogy minden alkalommal megkapja a Dóra jelét
@Eszet Lenke: "túlcipőzte" - ma is tanultam valami új kifejezést :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:16:29

@Krétagarbó: Azé ennyire ne legyé szerény!! Benne vagy a BT-ben, vagy mi:D

Krétagarbó 2015.02.06. 21:16:29

@kiingattak: azért lássuk be, ez is már egyfajta észmunka. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 21:16:45

@Mók_Ica: ne gondolkozz sokat, mert úgy jársz, mint Robin, két szék között a földre :)

Kosztarika 2015.02.06. 21:17:08

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: +100 ( Csak már ne kerülne szóba egyáltalán )
@Ruadhnait: @Eszet Lenke: +1000

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 21:17:53

@Mók_Ica: én meg szeretem, ha azért kellek, mert én kellek, nem ajándékért

Mók_Ica 2015.02.06. 21:19:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ebben viszont igazad van :)))) de ettől még nem szeretem zsut :)))
az a baj, hogy ő egyáltalán nem volt laza és szórakoztató..... talán 1-2szer volt, hogy tetszett amit csinált....

Csak ügyesen! 2015.02.06. 21:20:08

@Krétagarbó: Nekem valami olyasmi lenne a tippem, h Dóra ezzel azonosítja magát, a "szépsége" nem pusztán a munkaeszköz, amivel a pénzt keresi (bár adott esetben már ez is elég lehet az engesztelhetetlen gyűlölethez, egy playmate-nek több mint ciki, ha egy ország előtt közlik róla, h krva szarul nézel ki kisanyám), de ennél több ez szerintem, nyilván mindig mindenki azzal jött, h ő szép, így egy idő után ez lett az, ami ő. Így Laci tulkép azt kérdőjelezte meg, h ki is ő valójában. És most nem teszem hozzá, h mennyit költhetett ezekre a beavatkozásokra, plusz fájdalom, meg minden, ami ezzel jár, és közlik vele, h kár volt. Amit ráadásul lehet h magától is sejt. Így meg aztán pláne jobb az, ha ezen nem gondolkodik el az ember, hanem inkább utálkozik, mert ez egyszerűbb.

Kosztarika 2015.02.06. 21:20:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én pedig mindebben egyetértenék veled, csak abban nem, hogy kioktató, személyeskedő és bántó stílusban estél neki az (ellentétes) véleményt formálóknak.

Mók_Ica 2015.02.06. 21:21:00

@-pkata-: @Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: ki mit tett a győzelemért? mit tett a szavazatokért? épphogy megérkeztem és már szavaznom kell.....

kiingattak 2015.02.06. 21:21:34

@Krétagarbó: Legyen. Bár nem az. Ha a halaknak, bizonyos időben, bizonyos helyen enni adsz, egyre többen fognak jönni. Ez már csak ilyen...

másodpéldány 2015.02.06. 21:22:34

költői kérdés, nem kell válaszoljatok rá...

sokan primitívezik a játékosokat, szeretném leszögezni, hogy SZVSZ nincs primitív a játékosok között, viszont elgondolkoztat újra és újra, milyen szükségletet elégít ki a primitivizgetés ezen a fórumon, mit mond el a primitivizgetőkről a primitívezgetés?

nem kell felelni, csak mindenki gondolkodjon el rajta aki primitívizget...

(azt garantáltan nem fogjátok tudni bizonyítani nekem, hogy a bentlévők közül bárki primitív)

Mók_Ica 2015.02.06. 21:22:57

@minden reggel: milyen szerződés? eddig is fotózták.... talán azt reméli, hogy így majd több lesz az órabére :)))

Csak ügyesen! 2015.02.06. 21:23:14

@Krétagarbó: Na ne, bárki csak ne Dennis. Be kell vallanom, h ő az egyetlen a bentiek közül, akit emberileg nem tudok elfogadni, pedig megfogadtam, h nem leszek ítélkező, de neki sikerült ezt elérni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:23:40

@Mók_Ica: már folytatást juttat az eszembe.

Listen to your heart :D:D:D Nekem is :D:D

Kosztarika 2015.02.06. 21:23:55

@pomac_ [(k)an]ál: a második fele Rád biztos nem igaz ebben az esetben.

pomac 2015.02.06. 21:24:22

@minden reggel: "Ne siesd el az elmeháborodott gyógyítását, mert néha jó a hülye a háznál."
igy kerek a mondat :d

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 21:25:05

@Csak ügyesen!: na jó, de arra nem gondolt, hogy a kamerákat nem fogják retusálni? :D :D a zuhany alatt készült képein is látszik (Lacival még az elején), hogy milyen a bőre, és nekem már ott sem tetszett az alakja...

astryle 2015.02.06. 21:25:30

Most sikerült megnézem a kitett Fannika Denisz és a Rako gumis videót. :D Én konkrétan nem láttam Péniszen a gumit. Szerintem csak a Rako beszólt, hogy ott van bent faszom a gumiautomata egy gyors rázoomolós reklámot adjatok le azt szevasz. Mai részbe ugye nemcsak a Dinka show lesz a nagyon "van egy kislányom" titokkal? :D

kiingattak 2015.02.06. 21:27:02

@Mók_Ica: Akkor reménykedhetek. 1 nyomorú app. Aztán átteheted. .... Rám

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:27:16

@fosch9: De addig már eljutottam, hogy nekem már nem írnak, csak egymás közt duzzognak :D:D:D:D, és panaszolják a sérelmeket. Most én is bunkó vok ezzel a harmadik személlyel, de hát most eehattam valahol azú ri modromat. :D:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 21:27:48

@astryle: Nem. Még a Fanni is hisztizni fog egy sort, Laci 50-szer elmondja Edinának, hogy szereti, nagyon nagyon szereti, Edina meg elmegy hányni a Tuja ölébe. Jah, és Denisz 5 percet beszél majd még a popitakaróról megint. Dórát addig fogjuk látni, amíg főz, vagy épp eszik.

Krétagarbó 2015.02.06. 21:27:59

@kiingattak: Felismeri a halacska, hol kap enni, az is valami, van aki még erre sem képes nagyon. Amikor Renit kiejtette Dani, ő volt az egyedüli, aki kimondta, hogy húha, it vmit nem jól csinálunk. (Jójó, ezt már kitalálhatta volna Vikcsú párbaja előtt is:))

De nem akarok Dóri védője lenni, nem kedvencem, nekem ő olyan semmilyenke.

kiingattak 2015.02.06. 21:29:03

Off. Mi az a Playmate? Mivel foglalkozik. Öszintén nem tudom.

pomac 2015.02.06. 21:29:15

@Ilyen vagyok: mondtam én egy szóval is hogy igaz :D nem akarok én neked megfelelni isten ments , ha meg nem tetszik amit írok nem muszáj elolvasnod ,mint már korábban írtam nem akarok senkit sem meggyőzni de nekem is van véleményem az egészről ,ha nem is a te véleményedet tükrözi a mondanivalóm :D

Csak ügyesen! 2015.02.06. 21:30:21

@-pkata-: Igen, de ha valamit kimondanak, akkor az sokkal erősebb, gyakran még a tényeket is eltorzítja. Lásd Laci is a kis farok esete :D Hiába nem kicsi a farka, aki utálja, az boldogan dobja be minden egyes alkalommal (lásd Spitzbauer kolléga) :) Amit meg nem mondunk ki, az nem annyira fajsúlyos.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.06. 21:30:40

Utolsó írásom Zsuról...A kisfilmje nem tetszett, hogy telefont akart vetetni magának.
A testvére is megmondta, hogy az idősebb pasikból él. Ugye van már háza,sportkocsija.
Igaz, hogy nem érdekel, csak az anyaságáról annyit, hogy egy normális anya, nem hagyja
ott a 4 éves gyermekét hónapokra. Daninak sírt többször is, hogy neki kell a ház, az udvar,
a kutya, mert megígérte Levinek. Sírt a szaunában, a cigis kanapén, a hálóban, mikor hol
jött rá. Oda tette a gyerek képét az ágyra, úgy aludt, kivéve amikor részeg volt. Sokszor volt
berúgva, amit nem is tagadott, sőt a párbajon kérkedett vele, hogy egy anya is berúghat.
Szerintem egy férfi is csúnya látvány részegen, de egy nő még ocsmányabb. Az, hogy
első este befeküdt Dávid mellé, 6 órai ismeretség után az Őt minősíti. A többiek nézték,
mert látszott a takarón, hogy nem csak feküdtek több is történt.Egy biztos, hogy én
még bottal sem piszkálnám meg. Biztos több farkat fogott már életében, mint kilincset.
Elmondta a villában, hogy a Józsival (egy vén pasas, ott volt a párbajánál) éjjel 1 órára
1 1/2 (másfél) liter pálinkát megisznak. Olyankor hol van a gyereke??? Csak kérdem.
A tegnap a Belevalóban beült a kamera elé, kirakta a műmelleit (utálom a műcsöcsöket)
szóval a feje nem látszott csak melle, miközben a gyerek ott ült a TV előtt. A dilis AU is
megkérdezte, hogy nézi a gyerek a TV-t??? ...mert nem neki való!!! Mivel rossz volt a hang,
AU szólt, hogy halkítsa le a TV -t, mire a kisfiú bekiabált, hogy "JÓ"! Ekkor Zsuzsa felállt, de
mire elindult volna addigra a gyerek lehalkította a TV-t...éjjel közel fél 12 órakor.Mi csak
ezeket láttuk, de kitudja mik történnek még ott?? Igen, az ilyen nem anya!!! -ennyit róla.-
Nálunk a kisgyerek este 8 órakor ágyban van, megfürösztve, megvacsoráztatva, esti mesét
megnézve. Villanyoltás, ajtó becsukva és reggelig alszik. Ez az én véleményem, többet nem
is írok róla, pedig volna mit. Csak csodálkozom, hogy a Zsu fanok ezeket nem látják....

További jó szórakozást! Szép estét mindenkinek! -L-

kiingattak 2015.02.06. 21:30:54

@Krétagarbó: Ez igaz. Halacskával is magyarázható:)) Itt nincs kaja, nem jó helyen uszkálunk. Mondjuk azért Dóri több, ő beszél (de minek)

pomac 2015.02.06. 21:31:57

@kiingattak: fogalmazzunk úgy hogy a hónap modellje (playboy ) :D

Krétagarbó 2015.02.06. 21:32:01

@astryle: Jó jó, de miért írtad a péniszt nagy P-vel???:)))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 21:32:20

@kiingattak: az a személy, aki a playboy nevezetű újságban szerepel mint címlap lány, és ebből él, hogy ő egyszer, vagy akár többször is szerepelt csupaszon az újság oldalain.

minden reggel 2015.02.06. 21:32:31

@pomac_ [(k)an]ál: jaj tényleg voltak ezek a bölcsességek a végén

kiingattak 2015.02.06. 21:33:03

@-pkata-: De én tőletek akartam hallani, olvasni. Wikizni én is tudok.

Mók_Ica 2015.02.06. 21:33:07

@-pkata-: vagy csodálkozásba dermedt arcát valaki felé fordítja :))))

@kiingattak: jáCCik a mate-ekkel :))))

@Krétagarbó: mondjuk ezzel a semmilyenséggel nagyon jól ellavírozott eddig.....

Krétagarbó 2015.02.06. 21:33:18

@kiingattak: aktmodell mai szlengben kábé...

astryle 2015.02.06. 21:33:36

@-pkata-: tehát minden változatlan :D:D Faszom költöztessék már vissza a Zsút vagy valakit aki kavarja a szálakat, mert halál unalom lett az egész. Tegnap amikor beküldték Zsút néztétek Edina fejét? :D Nagyon ideges lett. Én a szerkik helyébe beküldeném csak a Zsút 1 hétre boldogítsa Dinkát meg Fancsúrt, legalább kimozdulnának a komfort zónájukból.

astryle 2015.02.06. 21:34:44

@Krétagarbó: há mert Denissz beceneve a Pénisz hogyvóton :D nem a nemiszervére gondoltam hanem a csávóra magára de burkoltan közöltem is a nemiszervet XD

kiingattak 2015.02.06. 21:35:03

@pomac_ [(k)an]ál: @Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Köszi. Köszi. Ti értitek az én nyelvemet. Egyszerő kérdésre, egyszerű válsz. Köszi. Na ez sem leszek én már. A Police magazin nem játszik?

minden reggel 2015.02.06. 21:35:46

@astryle: Zsu nem bizti h kijönne élve :)

kiingattak 2015.02.06. 21:36:36

@Mók_Ica: a mate románul bélt jelent. Ez já. Játék a belekkel D:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:36:45

@Ilyen vagyok: alábecsülöd őket. Legalább egymilliárd +, ez annyira szellemes volt.

pomac 2015.02.06. 21:37:25

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: pontosan ezért amit leírtál :D mint mondtam ha választhatnák hogy melyik villalakó gyereke legyek inkább az övének vallanám magam mit a többiekének:DD

astryle 2015.02.06. 21:37:43

@minden reggel: Hát lehet, hogy álmába Dinka elvágná egy kenőkéssel a torkát de utána megy a diliházba. Zsú szerintem most is nagyon élvezte ahogy szopathatta a többieket :D Szerintem így, hogy kintről tudja mi a szitu.. így marhára vicces :D:D:D

Krétagarbó 2015.02.06. 21:38:24

@astryle: tudom, csak nincs irónia gomb ezen a nyomorult billentyűzeten:)))

Mók_Ica 2015.02.06. 21:39:08

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: hamar feladtad ;)))) pedig csak kérdeztem... bevallom nem olvastam vissza a kommenteket..... mea culpa :)))

@minden reggel: és akkor dóri nyer, ő nevet a végén :))) viszi a házat, kutyát + zsu gyerekét :))) bónuszként még deniszét is megkapja :)))

pomac 2015.02.06. 21:39:29

@minden reggel: vv -ben is vannak csak azt lilunak meg bencének hivják ,nem pedig bubónak :D

Csak ügyesen! 2015.02.06. 21:39:41

@-pkata-: Viszont tegnap este kaptak alkoholt, szóval a holnapi öfi előreláthatóan jó lesz :) Robin volt most legjobban benyomva, legalább is a rövid on alapján. Laci szerint Mózes nem csinált akkora hasadékot a Vörös tengeren, mint ők a késsel a pulton 2 hónap alatt :D :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:40:37

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:" egy férfi is csúnya látvány részegen, de egy nő még ocsmányabb."

Ez mekkora F@SZSÁG !!!!

kiingattak 2015.02.06. 21:41:15

@astryle: Nem. Jól lehet szórakozni. Élvezd a műsort. Kössünk fogadásokat? Hagyják-e ma Dórit alukálni? Hányszor markolássza Pénisz a péniszt? Hányszor lesz igaza Edinának? Ki lesz-e festve Robin? Érkezik-e rukkola a villába?

Mók_Ica 2015.02.06. 21:41:24

@kiingattak: ez eCCerűen gyönyörű :)))) nem tuTTam .... most majd akárhányszor ezt olvasom egy "modellről" röhögni fogok :)))

@Krétagarbó: én értettem :))) még rötyögtem is :)))

astryle 2015.02.06. 21:41:35

@Krétagarbó: franc :D sejtettem, hogy valami ilyesmi van a dologba.. nembaj Kréta én szercsizlek remélem ezek után is szercsizni fogol (^^,)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:42:14

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:"Az, hogy
első este befeküdt Dávid mellé, 6 órai ismeretség után az Őt minősíti"

Dávidot miért nem minősíti, hogy 6 órai ismeretség után egyágyba fekszik Kiskunnal?.

Krétagarbó 2015.02.06. 21:42:37

@astryle: ezek után még jobban:)))

Mók_Ica 2015.02.06. 21:43:42

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: nincs na, te már egy Fogalom vagy itt :))) kell még más?? :)))

@kiingattak: ma mire iszunk? pénisz farok fogdosására, csicska és/vagy geci szavak elhangzásakor???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 21:44:23

@kiingattak: de a police.hun pl nem nagyon vannak meztelen csajok. A Zsaruban volt :D Nem tudom, h létezik-e még az újság.

kiingattak 2015.02.06. 21:44:37

@Mók_Ica: De elárultam. Jön az app.-os szavazat? Lécci, lécci

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:44:41

@Mók_Ica: bónuszként még deniszét is megkapja :)))

:D:D:D:D

Krétagarbó 2015.02.06. 21:44:48

@kiingattak: de a sör nem ital, legalábbis Baróton biztosan, nem ? :)))

kiingattak 2015.02.06. 21:45:32

@-pkata-: Kell, kell. De te már bizonyitottál.

Mók_Ica 2015.02.06. 21:46:13

@kiingattak: két telefonom is van :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azt jobban szeretem, ha vidám vagy :))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 21:47:26

@Mók_Ica: igaza, közben elmond egy khi vagy theeeeeeeeeeeeeee szólamot...
@astryle: nekem kínszenvedés a Zsu, nem akarom nézni :)
@Csak ügyesen!: jajj, akkor Edinát megint cipelni kell majd... Laci vicceskedett? Na akkor az biztos nem lesz az öfiben

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 21:47:32

@Mók_Ica: ohhhhhhhhh

Egyébként ajánlom arra inni, ha Robint meglátjátok. Így józanok maradhattok.

astryle 2015.02.06. 21:47:42

@kiingattak: az Edinásba még belemennék, mert leírták a 2 részes Dinka szabályt már, a rukkola necces, mert lehet, hogy Borsmustárt küldenek be :D:D:D:D:D:D a sok hülye nem biztos, hogy tudja a 2 kaja egy és ugyanaz. Dóri alvása...hát... (én dóri helyébe kiköltöznék a dugiszobába, viszont a franc se tudja már mennyire gecis az a padlószőnyeg, mondjuk PVC nél ez szakmai ártalom) Pénisz minden második mondata után fogja megmarkolászni a virslijét, Rubina mindig kivan festve tuti van alapozó az összesen. Asszem mindenbe megtettem a fogadást :D ettől függetlenül geciunalmas.. senkit se érdekel a Pénisz Faszni szex ha ilyet akarok nézni akkor felmegyek egy XXX oldalra ahol takaró nélkül basznak orrvérzésig. Zsúúút akarom!!!!!!!! :D:D:D

kiingattak 2015.02.06. 21:47:48

@Krétagarbó: Nem. Ez igaz. Ott a nő sem ember és a medve sem játék.

kiingattak 2015.02.06. 21:48:49

@Mók_Ica: Már kettőről is rám??? Ázt nem hiszem el. Eszt nem hiszem el.

Mók_Ica 2015.02.06. 21:49:13

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: @kiingattak: a police.hu-n van zsarumagazin..... milyen hír jött hirtelen szembe.... mondjuk ennek a cikknek a képein, bármelyik playmate lehet a fekete négyzet alatt :)))) www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/zsaru-magazin/begyujtottek-a-madamokat

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 21:49:18

Csak amikor a butaság végtelen kitartással párosul...

kiingattak 2015.02.06. 21:50:09

@astryle: De ha tudod, hogy mit akarsz nézni és azt látod, akkor az érdekes, mulatságos és meglepő??

astryle 2015.02.06. 21:51:22

@-pkata-: miért nem szercsized a Zsút? nem magát a nőt kell szeretni hanem a szitut amit generál. Én azt szeretném látni ahogy Dinka visszakapja azt a szellemi terrort amit ő és baráti köre csináltak Zsúval. Szeretném látni ahogy elveszik a cigijét és a kávéját, hogy elvonási tünetei legyenek.. szeretném látni ahogy élve felőrli magát a nő. Itt már szarok rá, hogy ki nyerje én azt akarom látni, hogy szenvedjenek azért a lakásért és kocsiért ne csak vegetáljanak abba a szaros vellába

kiingattak 2015.02.06. 21:52:08

@Mók_Ica: Ezért menekült a Dóri a villába.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.06. 21:52:24

Ja, majd elfelejtettem...ma berúgnak, mert Dórinak van a névnapja.:)))) Jó éjt MKI!

Mók_Ica 2015.02.06. 21:52:48

@-pkata-: még a végén kiderül, hogy dóri vicces :)))

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: egy ilyen hét után én már egy pohár víztől is berúgok...... :))))

@kiingattak: ezt a döntésképtelenségem miatt írtam :))) a villanővérnek ki nyújt lelkisegélyt???? :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.06. 21:54:00

@Mók_Ica: :))))))))))))))))))))))

@kiingattak: kár, h az enyém az app, sokat nem érsz vele.

malevil2050 2015.02.06. 21:54:13

Felhívom a tisztelt jelenlévők figyelmét,a fekete démont ne keressék a mai összevágásban,ugyanis ő má kiesett.A rötöel kiadott egy közleményt,melyben asz áll h tessenek a még bent lévő játékosokra kocentrálni:fáncsi üzeni: köszöni szépen

Mók_Ica 2015.02.06. 21:54:35

@astryle: az új neved dr. genya? :))))

@kiingattak: a fekete négyzetek elől? :PPP

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: hát azt majd holnapután mutatják.....

kiingattak 2015.02.06. 21:54:44

@Mók_Ica: Azt is nyujtok. Én vagyok a legjobb villanővér lelkisegélyszolgálat. Szinte őszintén.

astryle 2015.02.06. 21:54:44

@kiingattak: én sorozatfaló vagyok ez a vella ez csak egy esti agysejtleépítő foglalkozás. A többi sorozattól megkapom a szükséges mulattatás és olykor-olykor meglepődök is. Én csak jelzem, hogy ez a műsor még agysejtromboláshoz is nagyon vékonyka.

Csak ügyesen! 2015.02.06. 21:55:42

@-pkata-: Tuti nem, mert Edinával lelkesen csókolóztak, úgy h egyik sem volt seggrészeg és Edina is élvezte, meg kezdeményezte, ez meg nem illik a tematikába :D

Mók_Ica 2015.02.06. 21:55:53

@malevil2050: + ennyi :)))

mingyá kezdő-dikkk :)))) felkészülés indul :)))

astryle 2015.02.06. 21:57:12

@minden reggel: ingyenes lelkiszolgálat?? :D én inkább az vagyok aki bíztat, hogy csináld :D:D
@Mók_Ica: igen :D Dr. Genyát nagyon szerettem :) egyik példakép a Kim család után.

kiingattak 2015.02.06. 21:57:25

Na megyek nézni a műsort. nem tudok közbe irni, mert rombolt agysejtű vagyok

Kosztarika 2015.02.06. 21:58:24

KezdőőőőőDIKK! :D

2015.02.06. 21:59:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ezért jöttem, neked is legyen kivel harmadik személyben :DDD
egyébként: ugorgyunk, untsiiiii :DDDDD én ugrom ezeket a fuj megláttam zsut és sokkot kaptam - mit tévéműsor ember :D
jött még pár zsuista el is hallgatott a kórus :D így szok ez lenni

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 21:59:29

@Csak ügyesen!: majd küggy egy linket, megnézem a reklám alatt :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 22:01:31

@astryle: de én cejetem a Lacit és nem akajom, hogy bánycsaaaaaaaa...

Ditti82 2015.02.06. 22:02:03

MIlyen bünti? Kizárják az összeset?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.06. 22:02:14

@pomac_ [(k)an]ál: De, igazad van, épp Dóri implantos fenékreülésén filóztam, hgy nem tett-e kárt magában, és összekevertem. Lerészegedésről én nem nyilatkozok elítélően, mert magamat sem ítéltem el (csak utólag, és csak nagyon kicsit, épp annyira, hogy az esetleges következp bulin ne jusson eszembe :) ).

pomac 2015.02.06. 22:02:26

megint nem volt még ilyen a vv történetében ,,de még mennyi ilyen lesz :D

Baresz83 2015.02.06. 22:02:50

Képzelem azt a szabályszegést... ezek megint belenyúlnak a dolgok alakításába...

malevil2050 2015.02.06. 22:02:54

Szabálszegés!!!!! huhhha végre valmi izgalom.Fütyinek nem állt fel és fáncsi nyissz levágta,,,,hihi

Kosztarika 2015.02.06. 22:02:54

@fosch9: vagy csak nem megy bele a "kórus" értelmetlen, végeláthatatlan és meddő vitába és nem azért mert a fanoknak feltétlenül igaza van.

csiri bá 2015.02.06. 22:02:57

edinasó... az olyan, mint a himalájasó? :)

astryle 2015.02.06. 22:03:20

@-pkata-: nembajaz :D tápos gyerek kibírja.. igaz, hogy Zsú megrugta és majdnem összeesett de csak kibírja :D

astryle 2015.02.06. 22:03:57

@csiri bá: csak 1300Ft most a lidlibe XDXDXD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.06. 22:04:03

"Hogy itt ülsz és én itt állok."... :D