Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 7x81 - A végtelenített szappanopera (18+)

2015. február 05. 08:13 - candyperfumegirl

Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat kenyér, ellenkező esetben csak a végtelenített Komisz-Kazal szappanoperát kaptuk volna, aminek láttán komolyan fontolóra veszi az ember a civilizációból való végleges kivonulást, hogy a ValóVilágnak a híre se találja meg soha többé.

Első feladat, hogy alapítani kell egy-egy újságot, pardon szennylapot, nevezzük már nevén a dolgokat. Ezt két csapatra oszolva kell abszolválni, hogy sarazhassák egymást zavartalanul. Már a címadás is komoly nehézségekbe ütközik, Laci, Edina és Robin csapata valamiért elveti az amúgy egész ötletes „Két pasi meg egy kicsi” javaslatot, a másik banda meg a nevükből összeollózott Dendórfan óborzalmat tartja annyira frappánsnak, hogy az szerintük elad egy sajtóterméket. Kazalnak és Komisznak van jövője a szakmában, mert olyan természetességgel ontják magukból a többiek magánéletéről szóló álhíreket, ahogy azt kell, és hamar meg is születik az „Edina Robin iránt is érez valamit- Danit meg leszopta a párbaj előtt” szalagcím. Pontosan ilyen kaliberű leadeket szoktam elkapni reggel a metrón, a velem szemben ülő zombik újságjának a címlapján. Ezennel be is linkelném a két sajtóterméket, kifejezetten elrettentő példaként, hogy aki így vagy hasonlóan ír, azelőtt annyi szép szakma van még az újságíráson kívül.

vv-781-01.png

Fel is kell olvasni egymásnak a zseniális publicisztikákat, a lényeg természetesen az, hogy erősen próbálják lejáratni egymást a csaptok, de képességeik ismeretében ez vegyes sikerrel valósul meg. Azt azért kiemelném, hogy Kazalék úgy jellemzik Robint, mint aki verseket ír és alsógatyában fürdik Ágnes Vanillát énekelve, a rettenetes szerelmi háromszög esetleges feloldását meg akár abban is látják, hogy Laci rámegy Robinra. Hmm. Plasztik befeszül a dugikészletéről készült ál-paparazzi fotóktól, mert az ő készletében NINCS sonka, sem foltos, sem foltnélküli, csak tonhal, és amikor meglátja, hogy a póthajához is hozzányúltak, végképp leereszkedik a lila köd. Kazalt azzal dicsérik, hogy reggel smink nélkül „ijesztő és rémisztő egyben”(szó szerint idéztem), a lába meg sajtszagú, szóval semmi új. Ezen az érintett a várakozásoknak megfelelően kiakad, önmarcangolásba kezd, majd megtalálja Komiszt, hogy ápolgassa kicsi lelkét, és mondja el sokszor, hogy milyen gyönyörű, de ezen a ponton szabadul el a szarcunami.

781_gif_01.gif

A Nagy Köpés után nem egészen 24 órával ugyanis Komisz pont nincs abban a hangulatban, hogy Kazalt vigasztalja, a „csúnya vagyok? mi a baj velem?” kezdetű sirámnál pedig nem létezik idegesítőbb dolog; mondom ezt úgy, hogy nő vagyok. A beszélgetés gyorsan más irányt vált, és Kazal megint azzal jön, hogy Komisz próbálja ellökni magától, ami sokkal megalapozottabb sérelem, mint az, hogy fehér vagy ronda. Ahogy hosszabban fejtegeti, mennyire bántja, hogy szerelme nem törődik vele, a jelenet vizuálisan félelmetesen hasonlítani kezd a magyar panelvalóságra, ahogy a feleség melegítőben, szemüvegben, talán a gyerek köpetével a vállán, kisírt szemekkel taglalja a férjének, hogy már nem figyel rá úgy, mint régen, az ura meg közben egy kinyúlt melegítőgatyában és förtelmes tangapapucsban terpeszkedik a kanapén, és fel sem néz az újságjából, hagyjál má' asszony, hadd olvassam, mennyivel kapott ki a Fradi. Komisz pedig ismét bebizonyítja, hogy toronymagas esélyese a 2015 legnagyobb suttyója díjnak, ugyanis képes ezt válaszolni:


„én szexmániás vagyok, ha nem kapok szexet, egy idő után nem fogsz érdekelni”


Majd vonogatja a vállát, és minden mondatban vagy háromszor, három különféle jelentésben használja a „kibontakozni” szót. És most van az, hogy Fannika egybites agyához maradéktalanul elért az üzenete ennek a mondatnak (meg is jegyzete, szó szerint), mert ebből nem csak az derült ki, hogy Komisz a legnagyobb gyökér a vellában, hanem az is, hogy tényleg leszarja Kazalt, és csak dugásra kell neki, sőt lassan már arra se.

vv-781-02.png

Kazal ezzel kimondja a szakítást, és véglegesíti is azzal, hogy elhúzza a matracát Komiszétól, majd Plasztiknak siránkozik, aki tehetetlenül hallgatja vagy tíz percig, utána jobb híján elkezdi ölelgetni. Komisz meg a cigiskanapén füstölögve olyanokat mond Robinnak, hogy „naponta ötször b*sznék b*szdmeg”. Egészségedre fiam. Robin meg csak úgy mellesleg megjegyzi, hogy egyszer őt is leköpte egy nő, de ha jól emlékszik, nem visszaköpött, hanem jól megrángatta. De jó, hogy azt is sikerült közkinccsé tenni. Komisz ebből csak annyit szűr le, hogy francnak kellenek a nők, csak a baj van velük, és ha kijön a villából inkább arra koncentrál majd, hogy összerakja az életét – persze, pont akkor, amikor naponta átlag 5 ostobenkó áll majd sorba, hogy VV Dennis Godzilláján pörögjön.

781_gif_02.gif

Másnap Fannika zsinórtangában és letargiában ébred, a reggeli mellé meg a sérelmeit tálalja gazdagon, Plasztiknak meg is fekszi a gyomrát, ahogy elnézem. Szappanoperás pillanatok következnek, Komisz a SZOLI rejtekében húzódik meg, Kazal meg a cigiskanapéról lesi, és nagyon ügyelnek rá, hogy egyszerre rá ne nézzenek egymásra, jajj. Fannika szintet lép, a tagadás után a harag fázisába kerül, és a porszívót túlordítva üvölti le Komisz fejét, egy ponton a „jó voltam hozzád, főztem rád” kezdetű feleségsláger is előkerül. Komiszt sem kell éppen félteni, és vagy 5 teljes perc masszív ugatással telik a műsorból, háromszor lepergett az életem alatta. Ugrok a lényegre: miután már eljutnak arra a pontra, hogy kicsit tudnak magukon röhögni, ölelkeznek egyet a zuhanyzóban, és így egyelőre lezárhatjuk Fanny Esmeralda és Dennis Rodriguez viharos szerelmének történetét. A hajtépés, szétsírt szemfesték, és kidobott rózsák majd a következő epizódban kerülnek elő, miután kiderül, hogy Dora Lucecita és José Robinho Rodolfo szerelme azért nem teljesülhet be, mert Dora Lucecita valójában Carlos Ricardo álruhában, aki nem más, mint Dennis Rodriguez eltitkolt szerelemgyereke, akiről mindenki évekig azt hitte, hogy meghalt egy repülőbalesetben az Amazonas felett, és most nőnek öltözve visszaért, hogy megszerezze a családi vagyont és a kávéültetvényeket.

vv-781-03.png

A médiahét keretien belül a soron következő feladat időjárás jelentés villaviszonyokra hangolva, és itt álljunk meg egy pillanatra, mert egy dolog teljesen érthetetlen számomra. Miért gondolta azt a versenyzők vele, hogy a meteorológia bikinis műfaj? Plasztik később meg is állapítja, hogy ő nem lenne jó időjárás-jelentő, mert vagy vetkőzni felejtene el vagy időjárást jelenti, de a kettő együtt nem megy. H. Bóna Mártától én ilyet sosem láttam, de ez már tényleg egy párhuzamos valóság. Fannika kezd matyóhímzett fukszia bikiniben, a 21. századi divatnak egy olyan rémisztő vadhajtásában, amit csakis elrettentő példaként jegyez majd fel az egyetemes viselettörténet. Kazal verbálisan is brillírozik, azt mondja,

„lehet, hogy összecsapnak felettem az idők”,

ami valahogy úgy dekódolható, hogy ő lehet a kiválasztott vasárnap, és most egészen elborzasztott a gondolat, hogy ezek szerint két és fél hónap után már beszélek fanniul.

781_gif_03.gif

Következő versenyző Plasztik, akinek az öltözéke leírhatatlan. Az elmaradhatatlan baseballsapka mellé csillogó flitteres melltartót, pufikabátot meg kétcsíkos mackónadrágot húzott, és eljött a pillanat, amikor már le kell írnom, mert nem bírom magamban tartani: Plasztiknál rondább nőt én még életemben nem láttam. Soha. A feladatot ő is elbénázza, de az legalább vicces, hogy a végén pingvinjárásban hagyja el a stúdiót, mert valami számára is ismeretlen okból muszáj volt térdig  letolnia a gatyáját a produkciója kellős közepén. Komisz is fecskében feszít, eljátssza a köpködést, majd beletáncoltatja a farpofáit a kamerába, bájos. Ádina többször is belesül a mondandójába, de legalább nem vetkőzik, azonban bedob egy Lacinak is új infót, nevezetesen, hogy közte és Basszájba közt azért van most feszültség, mert kiesett Dani. Később elvonulnak lelkizni, és kiderül, hogy Ádina tényleg nagyon megzuhant 12ker kiesésétől, látszik, hogy ez a forgatókönyv egyáltalán nem fordult meg a fejélben, és nehezen megy az újratervezés. Ráadásul az önbizalma is meg van rogyva, mert az, hogy Basszájba dugogatja, nem ér fel a közös cigizésekkel és kombinálásokkal 12kerrel. Hát van ez így.

781_gif_04.gif

Laci, Laci, csak maszatolni tudsz, baszki.

Címkék: 18+ vv7 dsns
1366 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2015.02.05. 08:25:51

Köszi a posztot:) én is a metrón az utastárs blikkjéből szoktam tàjékozódni:)

csiri bá 2015.02.05. 08:29:17

köszi a posztot, a brazil szappanoperás hasonlat nagyon ott van. :DDD

2015.02.05. 08:32:21

Köszi-köszi-köszi. :-D Megint nem működik a fos rtlmost, így a mai hogyvoltból értesültem az eseményekről. Lehet, ezután sem fogom nézni. (Az előző évad végén is már csak olvastam, és nem néztem.) :D
Mondjuk ezt most nem is bánom, mert a farokverő páros vergődésére a kutya sem kíváncsi.

,, 2015.02.05. 08:32:37

Candy! jó lett a poszt (mint mindig). de nem bírom már ki h ne kérdezzem meg, mit jelent a dsns tag?

2015.02.05. 08:34:04

az időjárás jelentés tragédia volt
tényleg, robinét pl miért nem mutatták?

a két újság pedig :D fogtam a fejem
szegény robin azért megkapta fanniéktól h szarosan hagyja a budit (edina meg a rittyrottyszódiát - ez tetszett)
a másik oldaltól meg a titkos szerelmi szálat ádinától
komolyan megsajnáltam R-t, h egyik oldal sem látja benne a nyerő tuját

,, 2015.02.05. 08:35:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: háttt... majdnem:)
@fosch9: nem mondod h fos9. lettél?:)

2015.02.05. 08:35:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akárhogy számollak: 8
én meg f9 - profizmus? :D

2015.02.05. 08:37:29

@foxglove (F6): és még olvastam is előtte, nem csak tűkön ülve vártam a 8-ast :D
kisütött felettem az idő és elvonultak a bárányfelhők, csak így történhetett :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 08:52:03

@foxglove (F6):
@fosch9:
:(:( Közben és is láttam, de hülye blogmoci lassú vót :(:(
De vájjá, csiribá kéccer van?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 08:52:22

TUDTUK! MEGMONDTUK, hogy Dóri pasi volt eredetileg! :D :D :D

Baresz83 2015.02.05. 08:54:16

Elolvastam a két szennylapot, és azt hiszem, innom kell valamit! :D
(Candy, a poszt szuper, mint mindig, imádom a stílusod!!)

2015.02.05. 08:55:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja hogy úgy is számolsz? :DD még úgy is 7. ha az vigaszágnak jó lesz :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 08:57:54

Bravó, nagyon jó poszt Candy! Mivel (amiről a napokban is beszéltünk) szerintem részletes, humoros, tárgyilagos és pártatlan, még akkor is, ha Dóri szépségét ekézed egy kicsit benne, de hát ez sajnos egy objektív tény, legalább is annak ismeretében, hogy nem is olyan rég még egy Blikk címlaplányt tisztelhettünk benne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 09:01:16

@fosch9: Azért sztem nem kell őt sajnálni, pont ez a célja, hogy benn ezt ne lássák benne!

2015.02.05. 09:05:20

Edina nem tud egyedül játszani. Hiába mondogatja, hogy ő egyéni játékot akar. Ráadásul rettentően ostobán viselkedik. Megnéztem az rtl oldalán ezt az időjárásos részt. Kifejezetten idegesítő volt ez a hülye vihogása.
Lackó meg mit kínlódik még vele? Tényleg kínos lehetett neki végignézni azt a szerencsétlenkedést, amit Edina művelt. Most kéne abbahagyni.... :D
Zsu ezt nagyon elcseszte, hogy nem Edinát vitte ki.

candyperfumegirl 2015.02.05. 09:08:19

@Baresz83: ajjaj, így kezdődik az alkoholizmus, lehet, fel kellett volna tüntetnem a villaújságok olvasásának veszélyeit.... :)

csiri bá 2015.02.05. 09:09:57

@candyperfumegirl: ezzel sajnos elkéstél, most beletelik némi időbe, hogy az öngyilkos agysejtjeimet pótolni tudjam. :)))

BarBwire 2015.02.05. 09:12:10

Dejó, este már nem nézem, csak a HV-t olvasom, igy nem fáj a fejem a sok ordítozástól. AZRtl most kit favorizál?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 09:18:00

Sztem a két villa bulvár újság első számai tök jók lettek. A Dendórfan egy picit humorosabb talán, mint a Frászkarika, de ha ezeket tényleg ők írták minden külső segítség nélkül, akkor azt kell, hogy mondjam simán ütik a Blikk színvonalát.

hannamontanna 2015.02.05. 09:25:05

Az nem lehet, hogy Edinánál nagyobb súllyal esik a latba már az alapozók és műkörmök használata, mint a taktika? Lehet hogy rájött: ennyi anyaggal belőle is vonzó nőt lehet festeni, és rajzanak körülötte a pasik, Laci már megvolt, most jöhetne Robin is. Hát Dani meg sajnos kiesett, és alighanem rájött, hogy Dani is pasi volt....:-DDD Már-már úgy érzem a szenvedését hallgatva, hogy Dani felé is érzelmeket táplált.

MacákékIcukája 2015.02.05. 09:27:45

Jo reggelt mindenkinek, koszi a posztot!
Es ejnye, elvonjatok a figyelmem a munkarol ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 09:27:50

@VV Erőlegény: Nem ismerem a Blikk színvonalát, de akkor lehet, hogy már készítik a szerződéseket? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 09:29:35

@MacákékIcukája: Mi? Nem is... :p A munka úgyis megvár. Szerintem senki nem fogja megcsinálni helyetted, ne aggódj :D

MacákékIcukája 2015.02.05. 09:31:42

@-pkata-: muhahah, ez a szerencsem :P

@hannamontanna: ez nekem is megfordult a fejemben mar :) viszont a tobbiek elemezgettek a dolgokat, valoszinu leesett neki, hogy nem nyerhet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 09:34:51

@-pkata-: Nem hinném, hogy Fannika meg Denisz, vagy Robin, esetleg Laci a médiában pont újságíró szeretne lenni, bár nekik azért kétségtelen, hogy van humoruk. Edináról meg Dóriról meg végképp nem tudnám elképzelni ! :-) Kicsit sajnálom, hogy Dani már ezeknél a feladatoknál nincs ott, sztem ő ezekben szárnyalna! :-(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 09:35:18

@MacákékIcukája: Edina egyre jobban csúszik lefelé. Már nem csak részegen csinál hülyeségeket, hanem józanul is... A legjobb pedig az, hogy ezt Laci is látja, és hiába szól neki... :)

ornyim 2015.02.05. 09:36:53

Dóri tényleg brutál csúnya :D Úgy látszik, hogy fordult a kocka és most már Fanni-Dennisz évődését nézhetjük napról napra. Remek :D Egyébként Laci viselkedése egyre szimpatikusabb nekem ebben a pár napban. Edina az agyamra megy sokszor, csodálom, hogy László még bírja idegekkel. :D

jotekony koc 2015.02.05. 09:38:32

Unnaturális amit ez a Dennis művel. Meglátja Fannit zsinorbugyingóban hajladozni és egyből dugni akar. Eszem megáll. Nem a napi menüt beszéli meg vele, nem Robin pisilési szokásait vagy Edina bajszát, mindig csak az az átkozott reszelés jár a fejében.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 09:40:04

@VV Erőlegény: Dani nekem is eszembe jutott, én róla tudtam, hogy médiában akart volna valami kezdeni magával. Fanniról és Deniszről tudjuk, hogy pornó oldalt fognak üzemeltetni :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 09:44:01

@ornyim: Nekem is szimpatikus volt most Laci, néha kifejezetten empatikus (mondjuk VS Denisz). Edina sztem egy-két nap múlva túlteszi magát a a lelki problémáján. Kicsit most lassan frissül nála a GPS szoftver, talán kevés a sávszélessége...

ornyim 2015.02.05. 09:45:42

@-pkata-: Edina szerintem végleg elvesztette a játékot... Bírnám, ha végre rájönne, hogy nem az a jó irány, amerre ő halad, de erre egyre kevesebb esélyt látok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 09:47:55

@ornyim: Sztem még nem reménytelen.... Lehet, hogy besegítenek majd neki a szerkik is. Kell ő még a showba Fanni ellensúlyozására.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 09:50:38

@ornyim: @VV Erőlegény: majd Edina kiesik, és Fanni összejön Lacival, és akkor Fanni megkapja a "szeretlek" meg többi babusgatást, meg összebújást, Laci meg megkapja a kefélés lehetőségét. Ideális pár lennének. Dóra meg kiakad, úgyhogy lenne feszkó is... :D Esetleg Denisz vérfertőzést követne el Dóri hugicával... :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 09:52:47

@-pkata-: Hú bakker, Kata, te jó sok erotikus thrillert olvashatsz! :-D

MacákékIcukája 2015.02.05. 09:53:18

@VV Erőlegény: szerintem is kar, en meg mindig nem tudom feldolgozni, hogy ki lett szavazva... mondom, nekem ott veget ert a vv (valojaban akkor ert veget, amikor osszevesztek Zsuval, de keson vettuk eszre)

@-pkata-: Laci tenyleg kezd pozitiv lenni :) egyetertek veletek

ornyim 2015.02.05. 09:53:36

@VV Erőlegény: Hát legyen igazad, én nagyon szurkoltam neki, de mostanában teljesen kifordult önmagából. Laci meg tök jó fej, hogy próbálja terelgetni, és igaza van abban, hogy megérti, hogy fáj neki Dani 'elvesztése', de túl kellene rajta lépni. Nem tudom, egyszerűen idegesít Edina.. sokáig úgy voltam vele, hogy nem baj, azért is neki szurkolok, de most már nehezemre esik..

MacákékIcukája 2015.02.05. 09:57:20

@MacákékIcukája: Mi az, hogy tegnap ujra bementek a villaba?!?!?!?!?!?! WTF

candyperfumegirl 2015.02.05. 09:58:43

@-pkata-: na ja, csak Laci és Fanni pont az az eset, amikor két ember abszolút nem jön be egymásnak (meg nem bírják egymást elviselni), és ráadásul még baromira idegesíti is őket, hogy nem jönnek be a másiknak, mert alapból mindkettő megszokta, hogy tetszik a másik nemnek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 09:58:44

@MacákékIcukája: Gondolom, mint látogatók. Ilyet csináltak már máskor is. AKkor lehet, ezért nincs levél a Danitól. Csak ebben mindig benne van az a veszély, hogy valamit elkotyognak.

MacákékIcukája 2015.02.05. 09:59:33

@-pkata-: valszeg csokkent a nezettseg, miota ezek ketten kimentek :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 09:59:34

@candyperfumegirl: Edina sem tetszett Lacinak, és a Fanninak sem a Denisz. :D :D

ornyim 2015.02.05. 10:00:33

@-pkata-: Na, ezt a verziót szívesen nézegetném :D Egyébként igazad van, Fanni megadná azt, ami Lacinak kell szexet is, törődést is, Laci meg megadná, amit Fanninak kell. Teljesen jó kombó lenne :D Edina meg belebújhatna Dani seggébe idekint :D És mindenki boldog lenne :D Világbéke!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:00:42

@ornyim: Én nem bánom, ha Edina leépül, és Laci meg felfelé jön :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:01:18

@candyperfumegirl: Melyik? Hogy a Lacinak nem jön be az Edina? :D

Mirocska 2015.02.05. 10:01:30

Jó a poszt, köszönjük!
Életemben először elaludtam az öfin... Vajon miért?
De lehet, hogy jobb is így, a poszt mindig szórakoztatóbb! :-))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 10:07:24

@Mirocska: Tippelek. Talán sokáig nézted az on-t előző éjszaka? :-)

Mirocska 2015.02.05. 10:09:32

Ez volt már?
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/visszamegy-a-villaba-vv-dani-es-zsu-2326803
Rájött a csatorna, hogy nélkülük leült a műsor?

Empty Bee 2015.02.05. 10:10:29

Imcsizem a posztot, Candy!

"Komisz ebből csak annyit szűr le, hogy francnak kellenek a nők, csak a baj van velük, és ha kijön a villából inkább arra koncentrál majd, hogy összerakja az életét"

Dennis azt akarta mondani, hogy "ha kijön a villából, arra koncentrál, hogy megrakjon minden élő nőt", csak fáradt volt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:10:38

@Mirocska: volt. de sztem csak látogatóba. volt már ilyen

Figyeljetek már, itt nincs vmi bill parancs amivel el tudom küldeni az üzenetet? csak az egeres klikkelés megy? agyamra megy az egerezés...

Empty Bee 2015.02.05. 10:11:38

@Mirocska: Én mindig csak a posztokat olvasom először, és néha utána megnézem, hogy milyen videót csináltak róla az rtl-nél :D

Mirocska 2015.02.05. 10:11:51

@-pkata-: Ja, már látom! Csak itt az irodában olyan lassú a net, hogy percekig tart a frissítés...

ornyim 2015.02.05. 10:12:56

@-pkata-: én sem :$ Lacitól valahogy nem tudok elpártolni :) Sokan undinak találják a száját, hát, nekem meg szinte az tetszik benne a legjobban :$ rácuppannék :D

Krétagarbó 2015.02.05. 10:13:13

@ornyim: Sztem Fanni és Lacci az a páros lenne, akik pillanatok alatt szétszednék egymást, nem bírnák sokáig ki...

Edina-Dani: én soha nem láttam közöttük semmi olyan vibrálást (még a szikrácskáját sem), amiből levonható lenne az, hogy Edina most azért szomorkodna, mert esetleg... Ez egy jó barát, szövetséges "elvesztése", amit persze felnagyít a bezártság is. Ez olyan, mint amikor Maci sírt, hogy Dávid kiesett. (WTF?! ugye, de végülis mit tudjuk mi, bent kellenek a kötődések x1000 jobban, mint itt kint, ahol ezer ember vesz körül minket, sokkal több a visszajelzés, impulzus.)

Krétagarbó 2015.02.05. 10:14:38

@Mirocska: nem korai ez még? vagy ennyire nem csinálja a top6 a műsort?

usim.misu 2015.02.05. 10:14:49

Mi az hogy ritty-rottyszódia? Ti tudjátok?

astryle 2015.02.05. 10:16:35

BRÉKING: „Médiahét zajlik jelenleg a villában. Zsuzsa és Dani egy feladat során lesznek meglepetés vendégek"

astryle 2015.02.05. 10:17:46

@Mirocska: ja egy kommentelő is ezt írta

Az RTL-nek úgy látszik lelkiismeret furdalása van! Mint tudjuk mind kettőt az RTL, és nem a
nézők ejtették ki! Mos aztán bajba vannak mert esett a nézettség.
Az ideges pöckü Fannira,a tirpák analfabéta Dennisre, a szőrös talpú Bocskoros Törpe Edinára,a Bunkó Lacira.
nem kíváncsi senki.

Mirocska 2015.02.05. 10:19:19

@Krétagarbó: Én is így gondolom. Furdalja őket a lelkiismeret, hogy nem őket küldték vissza, és a top6 meg nem képes normális műsort produkálni még hetekig. Kell egy kis kavarás, ha csak átmenetileg is, biztos esett a nézettség.

MacákékIcukája 2015.02.05. 10:19:47

@Krétagarbó: @Mirocska: szerintem egyaltalan nem csinaljak. Kivancsi vagyok, hogy Atti beszel-e veluk es felkesziti-e oket mielott visszamennek.

A cikk fotojan Zsu megint azt az ertetlen fejet vagja, mint amikor anno Dani magyarazott valami taktikat neki es o tok nem latta at. Ezek ketten jol elbeszelnek egymas mellett...

Mirocska 2015.02.05. 10:20:24

@astryle: Ja, szinte ugyanezt írtam az előbb Krétának! :-D

astryle 2015.02.05. 10:23:47

@Mirocska: azért milyen érdekes, hogy meg sem említik PVC-t ls Rubintot.. mintha nem is lennének bent :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:25:45

@ornyim: Ugye? Puha csókos száj :D
@usim.misu: passz
@Mirocska: Zsunak szerintem mondhatsz akármit, szűk látókörű. Soha nem ismerné be, ha hibázik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:27:10

Nah, állítólag nagyfőnök levette a kazánt. AKkor hajrá légkondi fűtés... Nem szarozok...

ornyim 2015.02.05. 10:28:53

@astryle: Miért bent vannak? :D

2015.02.05. 10:29:30

Arra leszek kíváncsi mikor kezdődik a mélyebb válság Fannika és Denisz között. Vagy a szex képes összetartani őket a játék végéig?
Javasolnám a médiahétre feladatnak vízállásjelentés beolvasását!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 10:34:27

@astryle: Viszont az egyik közülük ennek ellenére meg fogja nyerni a játékot! :-)

Krétagarbó 2015.02.05. 10:34:30

@-pkata-: Zsuról én is ezt gondolom, meg azért ő már kint van 2 hete, és itt kint is inkább azt hallja, hogy mennyire túltolták vele a többiek a szenyózást (ami igaz is), így az már elveszik, hogy ő is hibázott és így nem fog azon egy percet sem gondolkodni, hogy ő mit szúrt el. Pedig neki sem ártana magába néznie, senki sem hibátlan.

astryle 2015.02.05. 10:36:05

@ornyim: asszem tegnap a Rubintot megint lebuziták finoman :D csóri gyerek pedig csak nyaralni ment be... mondjuk tavaly is amikor azt a Dávid gyereket küldték be utólag az is keményen langyi volt.

Krétagarbó 2015.02.05. 10:36:42

@Hadrian77: hajóvonták találkozása tilos....)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:37:39

@Krétagarbó: az. sztem ezzel rosszabbul jár... sőt, a hátsó szobában a FIÚKNÁL is megy... Ők is fáznak...

Krétagarbó 2015.02.05. 10:38:11

@astryle: de rajta látszott is, volt egyfajta olyan hanglejtése, amit egyből kiszúrni. Robinnál ezt nem érzem ki.

2015.02.05. 10:38:32

@Krétagarbó: ki tudja kiolvasni, hogy Engelhartzell? :)

Krétagarbó 2015.02.05. 10:38:43

@-pkata-: majd jön a villanyszámla...:)))

minden reggel 2015.02.05. 10:40:08

@astryle: szembesítôsót csinálnak velük biztos a médiahéten

Krétagarbó 2015.02.05. 10:40:11

@Hadrian77: szerintem már Gönyűnél elakadnának:)

ornyim 2015.02.05. 10:40:43

@VV Erőlegény: Na, azért azt nem, legalább is belé nem :D megvárom még kijön :D

minden reggel 2015.02.05. 10:41:57

@Krétagarbó: abban mindegyik jó ;) ereszdelahajam

astryle 2015.02.05. 10:41:58

@VV Erőlegény: szinte biztos vagyok, hogy a Rubint nyeri :D sok a női szavazó és a szandikának is félig meddig ez az ideál pasija :D mondjuk lehet az inkább a Baszájba.. mit is mondott?

"egy 27-8-9 vagy 30 éves pasi aki 175 vagy 180 cm magas olyan 100 kiló környékén mozog aki fekete araboscigány "

a magasság stimmel, de csak 80 kiló fele van, nem fekete, még csak nem is arab de a cigány már stimmel :D

MacákékIcukája 2015.02.05. 10:43:23

@Krétagarbó: es pont emiatt benne volt a szovetsegukben az elkerulhetetlen szakitas.

astryle 2015.02.05. 10:44:14

@Krétagarbó: ja az a Dávid gyerek tényleg buzisan beszélt, Rubint legalább megpróbálta kinyalni PVC-t. Ja és udvarolt a tancinak is :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:45:22

@Krétagarbó: Edina szerintem rosszul lett, mikor Zsut meglátta :D :D

minden reggel 2015.02.05. 10:46:03

@Krétagarbó: edinának az lehet nehéz h danival azt az embert vesztette el aki megértette. Laci ebbôl a szempontból más.

Krétagarbó 2015.02.05. 10:47:38

@-pkata-: mégjóhogy:) ennyi neki is jár, ha télvíz idején képes lekapcsolni a fűtést.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:48:32

@minden reggel: Edina volt, aki Robinnak mondta, hogy "nem te fizeted". Vagy nem erre gondolsz? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:49:49

@Krétagarbó: ugye hogy ugye :D én amúgy is fázós vagyok, és a folyosón ülök ahol egy azaz egy darab radiátor van.... A szobákban meg kettő... És akkor csodálkoznak, hogy ideges vagyok, mikor vki ablakot nyit... :p

Krétagarbó 2015.02.05. 10:50:07

@-pkata-: remélem nem. féltem most kicsit Edinát, ha a héten nem tér magához, végleg eltolja a játékot.

Krétagarbó 2015.02.05. 10:50:56

@-pkata-: miért a folyosón ülsz? :-O Nem jutott már szoba neked? :)

Krétagarbó 2015.02.05. 10:52:14

@minden reggel: Hát igen, Lacci a szerelme:), Dani meg a barátja. (mondjuk jó esetben a szerelmed is lehet barát egyben, ez most nem a jó eset, asszem.)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 10:52:23

@Krétagarbó: ez egy zárt folyosó, és tulképp én vagyok a recepció :D :D Csak vendég nem nagyon jön ide. Néha néha. De attól még cúgos, ha a szobákban nyitva van az ablak. (szobák ajtaja nyitva van)

Ken Adams79 2015.02.05. 10:54:10

Sziasztok!

Szerintem Dani 1 picit sem vonzódott Edinahoz
Tipikusan az a gyerek szerintem, aki csak a "top" csajoknal próbálkozik, csak azokra megy rá (kinézetre azért Zsu volt a legjobb nő szerintem odabent)
Ezért csüngőtt rajta, aztán ezért sértődött meg
Azok a csajok meg max barátnak tekintik

Edina nem tetszett neki... Barátnak és játékostársnak viszont tökéletes volt

Kosztarika 2015.02.05. 11:01:11

Jó reggelt!

Tudjátok mi van? Az rtl rájött, hogy még az ÉH előtt be kell fejezni a vv-t. Ezért beviszi sut és Danit.

Következmény:

- Edinát elviszi a mentő - kiesik a játékból
- A szerelmes Laci ezért erős felindulásból megrángatja/megüti Zsut - kizárják a játékból
- a többi kárörvend és halálra röhögi magát ezen - probléma megoldva
a nyereményt megkapja Zsu és Dani megosztva

aztán jöhet az ÉH. :)

minden reggel 2015.02.05. 11:01:36

@-pkata-: a tegnapi posztban a képen ahol aprítja a méregdrága pultot. Lrszarom úgyis felújítják a vv8 ra

Krétagarbó 2015.02.05. 11:02:58

@astryle: köszi:)) rá gondoltam amúgy, csak nem voltam biztos. ez a csaj életveszélyes volt. (bár kétségtelenül volt szerethető oldala is.)

Krétagarbó 2015.02.05. 11:06:38

@Ilyen vagyok: Ámen. (bár Edinát sajnálnám:)

Mók_Ica 2015.02.05. 11:06:39

@fosch9: lacci időjárás jelentését sem láttuk.....:(
@Baresz83: korán reggel? mi lesz este? este ki fog velem koccintani?? :)))

candy, a poszt naggggyon állat :) jókat vigyorogtam itt a munkapadomnál :)))

@Krétagarbó: :)))) én nem járok metrón, így nem tudom olvasni...... irigykedek :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 11:07:03

@-pkata-: Sztm a Villa újság annyiban különbözik a Blikktől, hogy a Villa újságban írtak valóság alapú dolgokat is.

astryle 2015.02.05. 11:07:41

@Krétagarbó: Ez volt a kedvenc részem XD www.youtube.com/watch?v=P8WwDAtt8HY

Szerintem sokkal szerethetőbb karakter volt mint mostani felhozatal.

Mirocska 2015.02.05. 11:08:07

Dóri miért dugdozza a tonhalat? :-D

MacákékIcukája 2015.02.05. 11:11:04

@Ken Adams79: vicces, hogy kiesett jatekoskrol tobb szo esik, mint a bentmaradottakrol

@Ilyen vagyok: :DDD +1

Magg. 2015.02.05. 11:11:05

Candy, óriási vagy! Úgy röhögtem, hogy bejött a főnököm és majdnem lebuktam.

Krétagarbó 2015.02.05. 11:13:31

@Mók_Ica: mostanában én sem annyira, de amikor bejártam Bp-re melózni, akkor rendszeresen. Volt olyan, hogy annyira belefeledkeztem, hogy amikor leszállt az utastárs, megkérdezte, hogy itthagyja -e az újságot:))) Na akkor kicsit elszégyelltem magamat...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 11:16:36

@Krétagarbó: :-D Már-már hasonlóan szürreális utazási jelenet, mint Edina esete a fokhagyma szagú pukizgató asszonnyal a vonaton. :-)

Magg. 2015.02.05. 11:18:04

@hannamontanna: pont erre gondoltam én is már a párbaj utáni napon is, csak nem mertem megfogalmazni, mert itt minden szóért leszedik a fejem, ha Edina ellen van véleményem akkor is, ha mellette, akkor is.
Szóval, ha egy "csak" barát lép ki az az ember életéből, ráadásul nem véglegesen, mindössze 1-2-3 hétre, azon senki nem zuhan így össze.

Krétagarbó 2015.02.05. 11:18:17

@Mirocska: azt nem tudom, de elolvasva a vellaújságokat, két dolog:

1. Bár PVC kiakadt, hogy a póthajához hozzányúltak, de ők meg Robin Brokkoliját és alsógatyóját piszkálták, ahogy nézem a képeket...

2. Dennisz nem jófejségből oldotta fel Edina és Lacci büntetését olyan hamar a kármkodásmentes napon, hanem azért, mert cserébe Lacci is feloldotta Fannika büntijét. (bár azt nem látom be, hogy ez Dennisznek miért volt jó. Biztos megbánta azóta ő is, mint a kutya, amelyik hatot kölykedzett..)

Krétagarbó 2015.02.05. 11:19:09

@Krétagarbó: miért írtam vajon a brokkolit nagy betűvel? :)

Krétagarbó 2015.02.05. 11:20:34

@VV Erőlegény: rengeteget jártam vonattal is, még egyetemre, később Bp-ről haza. Tudnék mesélni...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 11:20:50

@Krétagarbó: tulképp már rég szerettem volna megkérdezni, hogy mi tetszik neked Edinán/Edinában illetve a játékában?

Mirocska 2015.02.05. 11:21:43

@Krétagarbó: Mert sokszor élőbb, mint Robin! :-D
De azért hajrá Robin!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 11:21:53

@Krétagarbó: Azért bakker, Kréta, durva, hogy Dóri nem csak a töményet sajátítja ki magának rendszeresen , de für aller Faelle komoly vastartalékot képzett a szekrényében a kajakészletből is. Gondolva arra is, hogy hátha a műsor alatt kitör a III. VH. :-)

Krétagarbó 2015.02.05. 11:22:03

@Magg.: sztem a spec. környezet teszi, ha kijönnek, egy idő után maguk sem fogják érteni a dolgot...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 11:22:20

@Krétagarbó: Hát, mert a személyneveket nagybetűkkel kell írni :)

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:22:57

@Magg.: szerintem Edina attól van megzuhanva, hogy a játékot érzi elveszettnek, nem a barátját. Hiszen Danival találkozhat kint is.

Krétagarbó 2015.02.05. 11:23:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nemá, úgy utálom ezt a kérdést. (ha meg tudod mondani, hogy mi, akkor nem is szereted igazán:)
Majd válaszolok hosszabban, ígérem:)

másodpéldány 2015.02.05. 11:23:31

@candyperfumegirl:

„lehet, hogy összecsapnak felettem az idők”,

<ami valahogy úgy dekódolható, hogy ő lehet a kiválasztott vasárnap, és most egészen elborzasztott a gondolat, hogy ezek szerint két és fél hónap után már beszélek fanniul.>

na ugye hogy ugyehogy! (bár tegnap én is rémülten kaptam rajta magam a lépcsőházban, amint a villa két kedvenc szava pörög a fejemben lelőhetetlenül:, és akadályozza a logikus gondolkozás alapjait "csicskageci recskagép" - ehhez tegyük hozzá, hogy egyáltalán nem kenyerem a randabeszéd...)

köszi candyperfumegirl! szép munka!

bár nekem fanni a kedvencem, persze elismerem, van rajta bőven mentorálni való, mert még nagyon önsorsrontó fázisban van, pedig erre ajjaj, de mennyire nincs szüksége, de ezt még nem tudja szegény... HAJRÁ FANNI!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 11:24:59

@Krétagarbó: Nem vagyok és nem is leszek soha Denisz fan, de ne vegyük el tőle azt a lehetőséget, hogy nem csak szolizseton érdek, de jófejség is vezérelte ebben az esetben a tetteit.

Krétagarbó 2015.02.05. 11:25:00

@VV Erőlegény: a kajákat szerintem csak a fotózás kedvéért vitték be Edináék a hálóba, sztem csak a piát és a cigit dugja el PVC, vagy nem?:)

Mirocska 2015.02.05. 11:26:41

@Krétagarbó: Annyit még láttam este, hogy amikor kiakadt, akkor felsorolta, hogy ő CSAK miket dug el. Mondta a tonhalat, meg még valamit, talán xilit vagy kókuszolaj, vagy ilyesmi, de ott már erősen félálomban voltam.

Magg. 2015.02.05. 11:27:58

@-pkata-: inkább fellángol majd benne újra a "hátbatámadtál", "elárultál" fíling és fellobog a harci szellem. Dani meg tuti tesz burkolt célzásokat neki, ebben ezerszázalékig biztos vagyok.
Aztán napokig azt hallgathatjuk, hogy feltöltődtem, megerősödtem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 11:28:38

@Krétagarbó: Biztos forrásból tudom, hogy nem...:-)

kamilla123 2015.02.05. 11:30:15

ezt nem tartom fairnek, h Dani ilyen hamar visszamenjen. Oké, menjen vissza egy-két hét múlva, de tuti, h Edina ebből most erőt fog meríteni. Ez megint arra lesz jó, h összekapja magát. Majd Dani tanácsol neki ezt-azt.

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:30:56

@Krétagarbó: nem. Plasztik azt mondta, csak tonhal konzervet, és xilitet dugdo, sonkát nem... Csak azt nem értem, hogy minek rejtegeti a kaját, ha fogyni szeretne. Hagyná inkább, hogy a többiek megegyék. Az is lehet, hogy a világért utáni időkre gyűjti a tonhalat.

Mók_Ica 2015.02.05. 11:31:13

@Krétagarbó: óóóóó... hát nem kellett volna, ha már így rákérdeztek, akkor simán mondhattad volna, hogy igen, hagyja csak ott :))))

@-pkata-: bementek? on-ban volt? vagy ez most honnan???

candyperfumegirl 2015.02.05. 11:31:52

A dugdosásról tavaly is volt szó a comment.com-os cikkben, amikor sixx üzemlátogatáson volt, és valami olyasmit mondtak erre a szerkik, hogy ezen a ponton már teljesen elveszítik a realitásérzéküket. Én mondjuk azt a részét meg tudom érteni a dolognak, hogyha jön 5-6 féle kaja, amiből én csak egyet tudok megenni (rohadtul válogatós vagyok), akkor biztos bennem is lenne para, hogy pont az én foltnélküli sonkámat eszi meg valaki. Lehet, hogy a megkérem a többit, hogy hagyja meg, az már nem működik, amennyire tekintettel vannak egymásra.

Mók_Ica 2015.02.05. 11:31:56

@vastyúk is ..: mindig volt ilyen gyűjtögetés..... au a snickers-eket raktározta :))

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:32:27

@Krétagarbó: világért -> villalét. Mindig benézem az autókorrekciót a telón Hihihi

Mók_Ica 2015.02.05. 11:32:50

@candyperfumegirl: milyen jó is lehet pár nap után a virsli, a sonka meg ilyesmi az ágyneműtartóból :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 11:33:03

@kamilla123: Ne aggódj ebből a szempontból, sztem... Meg aztán Zsu is benn lesz (ő Dórinak is tanácsolhatna) de ő sem fog.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 11:34:24

@kamilla123: Dani be Ádinka segítségére. Ez valahogy deja vu érzés nekem. Attilát Debilhez küldték be. Nyert is.

Magg. 2015.02.05. 11:34:38

@vastyúk is ..: @Krétagarbó: persze minden lehet, de akkor is eltúlzott, amit Edina csinál. Ha a játékot érezné veszélyben, éppen hogy össze kéne kapnia magát, ehelyett egyre lejjebb csúszik.
Én az ő időjárásjelentéseiket és újságcikkeiket is elég gáznak éreztem.
A másik hármas - bár ők is oda-odaszúrtak - de nem gyűlölködő, hanem kivételesen tényleg vicces volt a hangnemük (már a képességeikhez képest).
Edináéké izzadságszagú, csak beszólós és cseppet sem volt humoros.

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:35:05

@Mók_Ica: akkor is röhejesnek tartottam..

2015.02.05. 11:35:52

@usim.misu: Liszt rapszódia fannisan a tippem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 11:38:06

@Magg.: De miért? Nekem meg pont az tetszett, és pont azt tartottam baromi őszintének, hogy Edina konkrétan a saját kapcsolatuk viharosságával foglalkozott a legtöbbet Lacival.

Mók_Ica 2015.02.05. 11:41:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az a különbség, hogy Attila egy nyertes volt, úgy ment be. dani pedig eCCerűen kiesett.... nem vonnék le ilyen messzemenő következtetést. :)))

@vastyúk is ..: romlandó árunál pláne nem is értem..... lehet, hogy haza akarják vinni :))))

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:42:14

@Magg.: Edina úgy gondolhatja, ha Denisz kint hagyta Danit, akkor neki már édesmindegy. Innen származik az önbizalom vesztés, és hogy Laci nem érti, hogy a párbajt nem csak Dani, hanem Dani, Edina és Laci vesztette el. Lássuk be, Denisz szavazóinak nagyrésze épp ezzel büntette Danit.

Krétagarbó 2015.02.05. 11:43:11

@vastyúk is ..: nyugi, simán villalétet olvastam:)

Mók_Ica 2015.02.05. 11:44:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ne agódj, csak akkor jönne át a szag, ha a monitorodon néznél be a villába :)))

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:45:24

@Magg.:még azt akartam írni, hogy ezért nem tartom túlzónak, hogy Edina siratja a nyereményt.

Mók_Ica 2015.02.05. 11:45:45

@-pkata-: a szakirodalom :))))) ma (sem) nem vettem meg..... :))))

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:46:25

@Krétagarbó: hehehehehehehehe. Először én is, azért küldtem el rosszul.

2015.02.05. 11:47:55

@Krétagarbó: ott a gifen is látszik, h laci górta bele a kaját, csak van annyi esze h nem a romlandót rakja az ágyneműtartóba

másodpéldány 2015.02.05. 11:48:52

@kamilla123:

"ezt nem tartom fairnek, h Dani ilyen hamar visszamenjen. Oké, menjen vissza egy-két hét múlva, de tuti, h Edina ebből most erőt fog meríteni. Ez megint arra lesz jó, h összekapja magát. Majd Dani tanácsol neki ezt-azt."

úgy látszik az rtl ha a fene fenét eszik akkor is megnyereti edinával a showt... más oka nem lehet arra, hogy ilyen gyorsan visszaküldje danit...

zsé senkit nem tud erősíteni, legfeljebb csak bosszantani, idegelni, pl, hogy újra fanni és dóri közé áll..., szerncsére fanni már beköltözött dóri mellé, remélem lesz esze és nem költözik el mellőle zsé visszatérése alkalmából... viszont dani kifejezetten edinát tudja teljes mellszélességgel támogatni...

zsének eredetileg lacival kellett volna összejönnie... igazán lefejthetné, legalább utólag edináról, bár ezzel tenne egy óriási szívességet edinának, akinek rettenetes kolonc a nyakán laci...

malevil2050 2015.02.05. 11:50:17

Szép jónapot a korán/későn éa a soha fel nem kelőknek.Ránk virradt ismét egy nap.És köszönjül mister edison a a hasznos találmányt,remélem lássa h mostanság hun tartunk.

Magg. 2015.02.05. 11:51:35

@VV Erőlegény: az időjárásjelentésben talán (bár az elhangzottak Lacit is meglepték), de az újságcikkek, főleg amit Edina olvasott fel, csupa goroba beszólás volt humor nélkül.

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:52:39

@Mók_Ica: hát igen Lehet, hoyg azért a konzerveket dugdossa inkább Plasztik. Szerintem csak simán megeszi, mikor senki sem figyel :D

Magg. 2015.02.05. 11:54:44

@vastyúk is ..: a nyeremény siratása nem lenne túlzó, de akkor is megpróbálhatná összeszedni magát.
Sok idő van még hátra. Ha netán most lenne egy Edina-Fanni párbaj, nem vagyok azért olyan biztos abban, hogy Fanni menne vissza.

Magg. 2015.02.05. 11:55:41

@vastyúk is ..: vagy nem akar úgy járni, mint tavaly Iza, hogy csak foltos sonka maradt. :))

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:56:23

@Magg.: Öfi időben még csak két nap telt el, annyi alatt meg nem csodálom, hogy nem sikerült még feldolgoznia. Hiszen eddig abban a tudatban élt, hogy neki igaza van. Ez a fajta életfelfogás nem múlik el 2 nap alatt :D

vastyúk is .. 2015.02.05. 11:57:58

@Magg.: hihihihihihi, Az alakjának pedig jót tenne. Azért furcsa, hogy így elorozzák egymás elől a kaját, mert elvileg minden napra azt kérhetnek, amit akarnak. jó tudom, hogy csak egy táblányit rendelhetnek, de nehezen tudom elképzelni, hogy a rendelésben a 2 tonhalkonzervet ne lehetne átírni 6-ra :D

Krétagarbó 2015.02.05. 11:58:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de Attila nem segített AU-t, sőt! (vagy lehet, hogy ezzel mégis?)

Edina:
Kedvelem a természetességét, azt, hogy más, mint a többi hasonszőrű-korú lány, nem a műszempilla, a műmell és a csicskageczi az első, bár látom azt is, hogy ez neki most "új" élmény, és néha bizony Fannira ilyen szempontból, mint mentorára tekint:) Persze az igénytelensége kicsit furi, de az javítható. Egyébként ez a "javítható" dolog sztem Edina összes hibájára igaz, és ez is jó benne: a túlfűtöttsége, a "nekem mindig igazam van"-ság, az, hogy előbb jár a szája, mintsem gondolkozzon és a mindenki szavába belepofázás mind-mind olyan hibák, amiket az évek során sztem egy kis önismerettel és önuralom gyakorlásával korrigálhat.
Az látszik, hogy olyan környezetből jött, ahol nem adtak sok könyvet a kezébe olvasni, nem tanult, de nem buta lány, megvan a józan paraszti esze és nem fél használni:) Sokan a szemére vetik, hogy hazudik, de én rajta látom azt, hogy adott esetben a másik arcába is meg meri mondani az őszinte (hihi) véleményét, nem fél a konfrontációktól sem adott esetben. Kimutatja az érzelmeit, ez nekem szimpatikus, inkább ilyen legyen valaki, mint hideg-rideg magába zárkozó. Így persze több bántás is érheti és éri is, de azt majd előnyére is tudja fordítani.

Összeségében ennyi, nem mondom, lenne mit csiszolni rajta, de rajta áll a dolog és én ilyen szempontból látok benne potenciált, fiatal még, és azt gondolom, hogy képes lesz - nyilván pofonok árán is - kicsit változtatni a vitastílusán, a hirtelenségén. (Azt már írtam, hogy bár látom, hogy idegesítő ez benne, én talán azért nem éreztem ezt ennyire élesen, mert egykori magamra ismertem benne, nekem is volt dolgom e téren magammal bőven. Néha még most is túl nagy az igazságérzetem, és hát minden szentnek (hihi) magafelé hajlik a keze...)

Magg. 2015.02.05. 11:58:50

@vastyúk is ..: igazad lehet. Nekem már csütörtök van, az öfi szerdai (vagy ki tudja).
Bár Maci pl. pityergett egy sort Dani, Reni és Vikcsu kiesése után, oszt jónapot.
Másnaptól újra játszott.

Mók_Ica 2015.02.05. 11:59:00

@vastyúk is ..: akkor nem zugevő, hanem ágyneműtartó-evő :))))))

Ken Adams79 2015.02.05. 12:00:17

@candyperfumegirl:

Lehet, de ha minden nap (?) lehet rendelni és minden nap (?) kapnak kaját, akkor mi értelme annak, hogy eldugdossák?

Krétagarbó 2015.02.05. 12:02:51

@Magg.: mindkettő csapat keményen oda szúrt, ahol sejtették, hol fáj a másiknak igazán. Az más kérdés, hogy stilisztikailag jobb lett Fanniéké, de sztem ez a két lány (Fanni és PVC) érdeme. PVC-ről is sok jót nem tudok mondani, de azt már észrevettem, hogy mind a helyesírása, mind a fogalmazása a kereteihez képest nem rossz, Fannikában meg szintén van egy hajlam erre.

vastyúk is .. 2015.02.05. 12:03:40

@Magg.: ohohohhh. hát Maci pityergésein mindig jót mosolyogtam. Végül is Edina is csak a párbaj este sírt, inkább levert lett. ami érdekes viszont, hoyg Röné kiesésével Maci teljesen elkanapésodott, elmagányosodott. Tegnap az öfibe mondta Laci Edinának, hogy Dani már két napja nincs, ideje lenne felfognia. Meg a keddi öfi nagyrészt még mindig a vasárnap esti bulikáról szólt.

Ken Adams79 2015.02.05. 12:03:47

@vastyúk is ..:

Azon a nagyon csúnyán bebaszós éjszakán, Fannika és Dóri is mondta, hogy "...és rengeteget ettem" ... szóval éjszaka (részegen) zabáltak...vagy a hűtőből, vagy a dugi helyről

Krétagarbó 2015.02.05. 12:04:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: És tényleg büdi sajtszagú Fannika lába? :)))

vastyúk is .. 2015.02.05. 12:04:38

@Mók_Ica: ha úgy vesszük, az is egy zug :D

2015.02.05. 12:04:47

@malevil2050: beidézés ma még nem történt

Ordítoznak a szomszédok.

Krétagarbó 2015.02.05. 12:06:42

@malevil2050: egy kis fényt az agyakba is, ha kérhetném Mr Edison-t:) Jóregg!

vastyúk is .. 2015.02.05. 12:06:47

@Ken Adams79: hm. erre fel sem figyeltem. Azon mondjuk meglepődöm, mikor a hajnali streamek alatt is esznek valamit unalmukban, de általában azt a hűtőből szokták kivenni.

csiri bá 2015.02.05. 12:11:02

@Krétagarbó: igen, a zúg az egyik kedvence lehet. :DDD

Krétagarbó 2015.02.05. 12:12:02

@vastyúk is ..: én is azt gondolom erről a kajakérdésről, amit Candy ír, mi itt kint el sem tudjuk képzelni, mennyire el tudják veszíteni a realitásérzéküket. És sztem emiatt van most Edina is megzuhanva, ez már többször (nem csak ebben a VV-ben) lejött, amikor kiesik egy-egy kispajtás, a benti barát szinte valódi gyászfolyamaton megy át. Kintről nézve ez nem normális, de hát ugye, az ott bent NEM a való világ, a címével ellentétben. Ezt egyébként Sixx a Lováasz Laci-s műsorban tök jól megfogalmazta, ennek a műsornak a címe nagyon szivatós, pont, hogy a villalét az NEM a való világ, sőőőt...

Ken Adams79 2015.02.05. 12:12:22

@vastyúk is ..:
A Hajnali stream (háztól házig halad)... azt nem tudom, mert nem szoktam azokat nézni.
de az RTL helyében tényleg csak munkáért cserébe adnék nekik kaját, vagy minden nap rendesen megtornáztatnám őket (kb 1 órát mindenki túl tud élni, és 3-4 hónap alatt még eredményt is lehet elérni egy normálisan összeállított étrenddel és edzés tervvel.)

vastyúk is .. 2015.02.05. 12:12:47

@Krétagarbó: Jajaja. azért gondolom, mert közben azt a képet erőlteti, hogy ő fogyni szeretne. Ezért inkább akkor eszik, mikor senki sem látja. Pedig jobban tenné, ha szépen, minden reggel nekiállna zabkását csinálni. Egy haveromat egyszer arra ítélte a doki a magas koleszterinszintje miatt, hogy joghurtot reggelizzen, hátha azzal fogyni is tud. Komám ezt úgy valósította meg, hogy minden reggel egy ilyen vödrös joghurtot betolt. aztán csodálkozott, hogy nincs látszatja :D

ornyim 2015.02.05. 12:13:26

@másodpéldány: miért, ezek hány napra mennek vissza? nem csak pár órára?

Krétagarbó 2015.02.05. 12:14:07

@vastyúk is ..: gondolom nem is a natúrt ette, hanem a jó kis hozzáadott cukrosat:) A zabkása nagyon jó, azt én is szoktam csinálni. Kis gyümivel, nyamm:)

ornyim 2015.02.05. 12:15:40

Ahhoz képest, hogy Dóri csak tonhalat, meg ilyen dolgokat rejteget az ágyneműtartóban, elég dundaj :D Gondolom a többit kint eszi, nem zúgban :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 12:16:08

@Krétagarbó: +1

@Ken Adams79: Nyilván úgymond delikát dolgokat dugdosott. A piát is nevezhetjük annak.

pomac 2015.02.05. 12:17:47

@ornyim: nem megy vissza senki sem az idei évadból az tuti nem kell parázni

másodpéldány 2015.02.05. 12:18:37

@ornyim:

csak találgathatok, de a régebbi vv-kben a visszalátogatók több napra is bementek...

Gonosz törpe 2015.02.05. 12:18:45

@ornyim: Persze hogy nem, több napra.
Azért mennek be, hogy dugjanak, a kifulladóban lévő Fanni-Denisz és Edina-Laci páros helyett.
Zsu nagyon nem akarta aláírni a szerződést, de aztán 30 milláért mégis vállalt 5 szexet, paplan nélkül.
Dani is ódzkodott, azt ajánlotta, hogy ő inkább lecsóstál-akciókat hajtana végre, de aztán rengeteg Viagrával felturbózták.

Krétagarbó 2015.02.05. 12:20:06

@Ken Adams79: te ezt itt fel tudod mérni ésszel kint, de bent mindig minden bizonytalan. mi van, ha nem így lesz holnap? sosem tudják (tudhatják) mit hoz a holnap...
Kicsit erőltetett párhuzam de: a nagyapám '17-ben született, végigélte a II. VH-t, az átkost, stb.. mindig minden alapélelmiszert raktározott, a spejz tele volt liszttel, cukorral, olajjal, szinte nem normális módon. Pedig tudta, hogy már más idők fújnak, mégis. Annyit volt bizonytalan a helyzete, főleg a gyerek- és fiatal kora, hogy ezt már nem tudta levetkőzni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 12:20:17

@Krétagarbó: Mindenben egyetértek veled, kivéve abban, hogy sztem a Fanniék csapatában a jó író Fanni mellett nem Dóri, hanem Denisz. Illetve azt gondolom, hogy alapvetően Fanni ír és stilizál, Denisz meg a geg mester közöttük, különösen az odamondogatós vonalon. Sztem Dóri írásban is tuja szint.

Krétagarbó 2015.02.05. 12:23:41

@Ken Adams79: nem csak a fizikai munka munka. Lelkileg teljesen leszívja ezeket a gyerekeket ez a 3-4 hónap, és ami utána jön. (Ezzel nem sajnálni vagy sajnáltatni akarom őket, de "megdolgoznak azért a luxusért, illetve pénzért, ami ezzel jár sztem.)

2015.02.05. 12:23:48

@Krétagarbó: egy órája megy az anyázás, de semmi cshicshkaghecciii, amatőrök

vastyúk is .. 2015.02.05. 12:24:10

@Krétagarbó: én is. az az igazság, hogy tök jó íze van. Érdekes egyébként, hogy a realitás elvesztésének egyik tünete ez a dugdosgatás (Mert akkor Plasztik már a legelején elvesztette. A cigit is, meg a piát is lopikázta már a legelején is.) Nekem ez a viselkedés azt sugallja, hogy Dóri csak magára gondol. Hiába megy itt a 'de szeretetlek Denisz/Fanni'. Olyan szinten veszélyeztetve érzi magát, hogy még a kajáért is 'harcolnia kell' - persze ha nem rakja el suttyomban. Az állatok is akkor érzik magukat a legkiszolgáltatottabbnak, ha esznek/isznak/kakkantanak.

Bujumburi 2015.02.05. 12:24:41

@másodpéldány: szerintem nem alszanak odabenn, csak valami rövid program keretén belül lesznek.

ornyim 2015.02.05. 12:25:00

@VV Erőlegény: Egyetértek, szerintem sem Dóri ott a fő író, sőt, ő igazából még beszélni sem tud néha rendesen, nem hogy értelmes mondatokat megfogalmazni :D

Ken Adams79 2015.02.05. 12:26:20

@Krétagarbó:
Igen, csak hogy anno (meg gondolom más krízis helyzetben is) a bizonytalanság azt jelenti, hogy 2 óra múlva sem biztos hogy életben leszel.
Itt meg azért, ha csak nem infarktust kap valaki, azért vasárnap- vasárnap között nagyjából biztonságban van. (és ott is max kiesik a játékból)

Inkább a nagyfokú önzőség lehet szerintem az ok odabent, hogy hiába kapják meg akár másnap is, az neki nem jó, mert neki ott helyben, azonnal kell.

3 hónap 0-24 együttélés után nyilván eltolódnak a tolerancia határok (főleg, ha már a másik látványától is felfordul a gyomrod)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 12:26:35

@Bujumburi: Had izguljon már estig Bujumburi! :-)

Krétagarbó 2015.02.05. 12:26:43

@ornyim: azért PVC már 30 éves, (nálam legalábbis) ez volt a vízválasztó, addig annyit és akkor ettem, amikor akartam, max. 55 kg voltam a 165 cm-hez. 30-tól kezdve már az is meglátszik, ha csak ránézek a kajára, az esti-ejszakai kajálások meg x2 számítanak...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 12:28:04

@Mók_Ica: én sem, csak vki belinkelte. meg azt is, hogy a tamtikus hét miatt mentek vissza
@fosch9: rtg szemem van. beléd látok :D :D :D

Krétagarbó 2015.02.05. 12:30:09

@VV Erőlegény: én azért felkaptam a fejem, amikor Zsu-t a párbaja előtt kijavította, hogyan kell írni helyesen a "nyugodtsá"g szót. És eltekintve a csicskgecizéstől, PVC ha megembereli magát, viszonylag szabatosan tud fogalmazni, persze ez a saját szintjéhez mérten, de igaz sztem.

hannamontanna 2015.02.05. 12:32:29

Szerintem meg Edina nem fog tudni erőt meríteni Dani visszatéréséből, mert ki fog akadni azon, hogy EZEK EGYÜTT jöttek be. Edina így is úgy is ráállt a saját maga alkotta lejtőre, és csúszik rendületlenül. Szét van esve.

Bujumburi 2015.02.05. 12:33:04

@vastyúk is ..: Szerintem ebben most nincs igazad. Azért dugdossák egymás elől a cigit/ piát, mert a srácok nagyobb ivók és Ádám is megmondta a kiesése után, hogy valójában sokszor elég kevés piát kaptak, ezért, hogy érezzenek valamit, Laci ötlete nyomán húzóra isznak mindent, amit lehet... így viszont gyorsan fogy, és a lányok dugdosásra kényszerülnek. Cigivel pl. folyamatosan Dórit rántják le, mert ő gyakorlatilag alkalmi dohányos a többiekhez képest. Rengetegszer megy a "Dóri adsz egy cigit?" Dani még azután is, hogy PIMP-eset játszott Fanni kabátjában, a nagy bunkózás után jött azzal, hogy: "Dóri adsz egy cigit?" - Tehát reflex jelleggel tőle kérnek, így azt gondolom nem irigy, csak pontosan tudja, hogy a többiek kevésbé tesznek félre és felélnének mindent egyből. Egyébként azt gyanítom, hogy időnként viszont sokkal több piát küldenek nekik,ez az italozási szokásuk azonban már beivódott, és ilyenkor esnek át a ló túloldalára és isszák magukat elvetemültre. Szóval a kaja raktározás nem feltétlenül egy önző szemétládát takar. Egy ilyen kommunában azért kemény az élet, de akinek sok testvére volt, az is sejtheti milyen ez.

csiri bá 2015.02.05. 12:33:24

@fosch9: lehet megint változott a wifi jelszó. :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 12:33:48

@Krétagarbó: Nem tudom, a Dóri írás esetében csak tippelek. Egy biztos, közöttük Fanni tud írni, a másik csapatban pedig sztem Edina biztos, hogy nem tud, tehát vagy Laci a fő író, vagy Robin, de inkább Lacit érzem. Egy harmadik témában meg mindjárt küldök neked egy privit.

ornyim 2015.02.05. 12:34:32

@Krétagarbó: ha tisztában van ezzel, akkor vegyen vissza kicsit :D de elvileg ő ugye modell, hát, kijövetele után egy darabig nem kell munkát vállalnia :D ettől függetlenül megértem azokat, akikre hamar szaladnak a kilók, én sem engedhetem el magam ilyen téren.

2015.02.05. 12:35:09

@-pkata-: :DDD :P még mindig jobb, mintha a pőre valóságot látnád :D

ki szeretné, h vegyem át Concobar szerepét amíg ő elfoglalt?

Bujumburi 2015.02.05. 12:35:35

@ornyim: ez nem mérvadó, gyakorlatilag egyikőjük sem tud/tudott összefüggően beszélni Danin kívül. :D

Krétagarbó 2015.02.05. 12:37:18

@fosch9: fasza lehet, nálunk is szokott lenni az ikerszomszédban néha egy kis hirig, de ők csicskgeziznek is:) amúgy szeretem imádom őket, de hát megrekedtek egy bizonyos szinten...

Bujumburi 2015.02.05. 12:37:46

@VV Erőlegény: szvsz inkább Laci volt... legalábbis az a típusú gonoszkodás, ami átütött az újságból Lacira jellemző. Tőle ragadt át belőle valamennyi Ádámra, később Edinára, majd Danira.

csiri bá 2015.02.05. 12:37:49

@ornyim: miért ne vállalhatna fotózást? a fotosopp csodákra képes. :))) élőmunka esetén meg bizonyos népek pont hogy nem a néprádiókat, hanem a világvevőket kedvelik. :)))

lukacstoncsi 2015.02.05. 12:38:01

Sziasztok!

Na olvasom a reggeli Blikket Zsu kiakadt mert nem vitte el marlenkázni Danika és így ugrott a gyereknek való bemutatás is ami ilyen lehet kb:"Kisfiam ez nem az új barátom hanem Dani bácsi a villából aki pokollá tette az életemet benn.Nyugi nem állok össze vele hisz egy fillérje nincs meg amúgy se jön be."Dani gondolom zokog emiatt, na mindegy mert visszamennek.

A tegnapihoz annyit azért mert valaki jól szövegel adott esetben még nem biztos hogy képernyőre való a csapatból meg senkise.Fanni még aki szórakoztató volt időjósként a többiek felejtősek.Ja megint nem lett bemutatva mindenki...Az újságírás szerintem nem volt rossz bulvár és pletyka, hazudozás van bőven.Talán Edináék jobban belementek szinte The Sun magasságokig mire Dóri ki is borult.Dennis meg fanni a szokásos nyúzást csinálta egymással ez majd kinn megoldódik vagy sem még egy darabig nézni kell.

A Belevalóban Iza volt akinek a póthaj nagyon elbaszhatta a haját mert úgy nézett ki mint akit megtéptek.Egyébként tud rendesen nyilatkozni ami nem baj de a köpködés megint címlapon volt ezért hívták mert auentikus ebben is már:)Szerinte Laciék kapcsolata nem őszinte mert Edina szóba hozta azt hogy lazítani kéne ezen és a játékra koncentrálni.Szerintem ezt nem látta jól mert a VV6-ban Vikin kívül kb szinte senki nem taktikázott próbálkozások voltak felemás sikerrel.Ők meg aztán egymás seggében voltak szinte egy idő után és szakítottak is már.

csiri bá 2015.02.05. 12:38:27

@fosch9: át tudod venni a helyét? bizonyítsd! :DDDDD

Ruadhnait 2015.02.05. 12:39:47

Sziasztok. Nem volt idom vegigolvasni a posztokat, mert eleg nagy a rohanas az irodaban, szoval bocsi, ha mar volt ez. Szerintem az Edina azert ilyen letort, mert tudja, hogy a Danival nagyjabol ugyanazt kepviseltek, es ugy gondoltak, hogy az a nyero es egyutt mennek majd a finaleba. Most, hogy Dani kiesett ujra kell ertekelnie az egesz jatekat. Szerintem az onbizalom hianya is abbol fakad, hogy rajott, hogy lehet, hogy o sem tetszik a nezoknek, ha a Dani nem tetszett, ezt eleg nehez lehet feldolgozni, miutan vegig azt hitte, hogy igaza van. :)
Az is eszembe jutott mostansag, hogy a sokan mondjak itt is, meg ott is, hogy a Fanni onertekelesi problemakkal kuzd. En azzal kuzdok gyerekkorom ota es soha semmilyen korulmenyek kozott nem mutogatnam a seggem zsinortangaban a fel orszagnak vagy engednem, hogy lassak, ahogy a furdoben megszexelnek. Nincs feltunesi viszketegsegem sem, nem pofazok bele, amikor valaki hozzam beszel, egoista sem vagyok es azt sem gondolom, hogy en sz@rtam a spanyol viaszt. Szoval szerintem a Fanninak nincsenek onertekelesi problemai, szerintem nala valami sokkal durvabb problema lehet...

Emese Keke 2015.02.05. 12:40:00

Remelem fanyi fok kiesne legkoseleb. unddoritto pakany, o is, egina is, peniss is, luci is es meg gori is.

vastyúk is .. 2015.02.05. 12:40:34

@Bujumburi: Simán lehet, hogy rosszul látom. Egyszerűen csak magamból indultam ki, meg abból, hogy én osztozkodni szeretek. :D

2015.02.05. 12:40:39

@Krétagarbó: itt csend lett vagy berúgtak vagy ... remélem még szuszognak azért

@lukacstoncsi: Nem azért marad el a bemutatás mert nem volt marlenkázás, hanem hiába magyarázkodik dani, zsut ez már nem érdekli. Nagyon helyesen.

Krétagarbó 2015.02.05. 12:40:57

@VV Erőlegény: Okés, várom, meg majd írok is, ma több az időm, nem dolgozom.

lukacstoncsi 2015.02.05. 12:41:22

Robin láthatóan élvezi hogy Fanniék marják egymást.Tulajdonképpen nagy szerencse hogy nem jött össze Dórival mert meg lett spórolva jó néhány ajtócsapkodás meg felesleges vita.Így csak röhög a többieken bár a farkát magának kell elintéznie ez a hátrány ebben:)

Bujumburi 2015.02.05. 12:44:10

@lukacstoncsi: Zsuzsa marlenkás szövege csak egy poén. A blikk szereti ilyen agresszív dumával lehozni ezeket. Olvastam Dani kiesése utáni felelet-válaszos interjúját, aminek az volt a címe, hogy : "Zsu hazudott nekem" -gondoltam is, hogy hülye ez? Tényleg itt tart még kiesés után is, erre ment rá, hogy ő az áldozat? Aztán elolvastam az interjút és kb. egy válasz töredéke volt ez a mondat, egyáltalán nem Zsuzsára hegyezte ki, sőt beismerte, hogy elképzelhető, hogy rosszul csinált egy két dolgot, de ezt bent nehéz volt megítélnie.
-Blikk... kell a kattintás.

ornyim 2015.02.05. 12:44:27

@Bujumburi: A többieknél néha látok azért egy halovány szikrát :D jó, Edinánál nem igazán, rajta és a szókapcsolatain viszont jókat röhögök :D

lukacstoncsi 2015.02.05. 12:44:30

@fosch9: Hát szerintem ez már a vihar egy pohár vízben c. dolog.Dani a nagyobb bukó kettejük közül de zsu sem lehet büszke magára.Annyival "jobb"? a többinél hogy nem káromkodott mint a kocsis de azt hiszem kb ennyi.

Krétagarbó 2015.02.05. 12:44:59

@fosch9: akkor most, hogy alszanak, tekerd fel a volumét, vmi jó pörgős zenével:)))

lukacstoncsi 2015.02.05. 12:46:56

@Bujumburi: Szerintem sokan tudják belül hogy elbasztak dolgokat csak egyszerüen nem mondják ki mert már annyira tolják azt amit eddig és ciki lenne ha kiderülne hogy leszerepeltek...

Bujumburi 2015.02.05. 12:46:59

@vastyúk is ..: :DDDD gyerekkoromban a joghurt volt ilyen nálunk, illetve a müzli csak fizetéskor volt otthon és ha nem voltam elég gyors pár nap múlva már lecsúsztam ezekről... a csokik rám eső részét is dugni kellett a család többi lakója elől, mert nem voltam annyira édesszájú mint a többiek. Persze ha könyörögtek, azért adtam belőle. ;)

Empty Bee 2015.02.05. 12:48:29

@Ruadhnait: Ez nekem sem áll össze Fanninál. Én is önértékelési problémákkal küzdök kamaszkorom óta (most már jobb, mert felnőttem), engem is kiközösítettek az iskolában (bár nem a stílusom, hanem a csendességem miatt), és még magam előtt sem mertem sokszor levetkőzni, annyira rondának tartottam magam, nemhogy százezrek előtt mutogassam a seggemet tangában. Szóval a viselkedésére nem mentség az, amiket felhoz. Fanni egyszerűen csak rendkívül énközpontú és azt is megkockáztatom, hogy nárcisztikus személyiségzavara van - nekik van 24 órában szükségük arra, hogy mindenki csodálja, imádja őket, ajnározza a lényüket, de ők bármikor átgázolnak és szembeköpik azt, akit állítólag "nadon szejetnek".

vastyúk is .. 2015.02.05. 12:49:00

@csiri bá: " át tudod venni a helyét? " Ja

Krétagarbó 2015.02.05. 12:50:23

@fosch9: Dani-Zsu: sztem ha ezt ők komoly békülési kísérletnek vették volna, azt nem a blikk fotósai előtt teszik. Kell a sóóó a népnek, azaz nekünk. Hosszútávon pedig sztem ennek a kapcsolatnak sem baráti, sem egyéb (szerelmi, érzelmi) alapon nem látnám jövőjét. Két teljesen eltérő státuszú, igényű ember, akik között sok közös pontot a villaléten kívül nem látok. (ez nem értékítélet, mielőtt még..:)

Krétagarbó 2015.02.05. 12:51:17

@lukacstoncsi: még ez sem biztos, hogy hátrány:))))

vastyúk is .. 2015.02.05. 12:53:26

@Bujumburi: hihihihi. ez tök érdekes. Mi mindig megosztottuk a tesóimmal, így mindenki biztonságban érzete magát és a javait :D

Krétagarbó 2015.02.05. 12:54:33

@vastyúk is ..: nálunk is ez volt, igaz mi csak ketten voltunk tesók.

pomac 2015.02.05. 12:55:14

hm a blikk szerint tényleg bementek o.O www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/visszamegy-a-villaba-vv-dani-es-zsu-2326803 "Minden bizonnyal túl korai volt még ez a találkozás, de talán majd a közös emlékek megszépítik a múltat. Arról nem is beszélve, hogy a két egykori cinkostárs tegnap újra bement a villába."
már tényleg nem tudja az rtl hogy kavarjo de ezzel tény hogy edinát erősitik
DE akkor is kiváncsi vagyok erre a bementelre lehet hogy ez is kacsa bementek de csak az üvegen keresztül nézték talán a lakókat

lukacstoncsi 2015.02.05. 12:55:39

@Krétagarbó: Szerintem sincs nagy jövője max tudnak beszélni egymással.Ha Dani nem áll mellé akkor szerintem ki is esett volna első körben vagy másodjára.Azt nem gondolnám hogy valakit a bennti emberek 90%-a utál a semmiért vagy koholt dolgokért és ilyen látványosan.Mondjuk a masszív utálatot nem sikerült levetkőznie bár a csajok kirohanásait erősnek tartottam.Ők éltek vele látták hogy viselkedik.

pomac 2015.02.05. 12:56:42

ja meg ha tegnap voltak benn akkor annak ma adásban kellen lennie de majd kiderül ma mit cseppentenek el a kis videókban lesz e erre utaló jel

egyemakisszíved 2015.02.05. 12:58:01

Vártam már, hogy elkezdjenek a csontvázak Robin szekrényéből is kiesni. Jelentkezhetne például a Blikknél a viszontköpött/megrángatott lány, hogy elmesélje, mi volt előtte. Robin tán odakint valakivel leállt balhézni, vagy miközben a csaj épp a sérelmeit sorolta mély együttérzésében elkezdett táncikálni? :)
Maciról is azt mondták, újra bement a villába, de csak a stábhoz ment persze, a Fókusz-riport lett belőle. Zsuzsa és Dani is oda mentek szerintem.
Attila is úgy volt a maga szériájában, mondta is, hogy két napig meg volt zuhanva, mikor Peti kiesett mellőle. Edina is így van ezzel szerintem. Hiányoznak neki a beszélgetéseik, az elmélkedés, meg valószínűleg nyugtalanítja, hogy Dani kiesése mit jelenthet a játék szempontjából. A felkínált üzenetlehetőségekből látszott, hogy Edinának bátyja van, valami ilyesmi szerepet tölthetett be nála Dani, akire fel tudott nézni.

pomac 2015.02.05. 12:58:40

@lukacstoncsi: ha dani nem állt volna mellé az első párbaján akkor is visszament volna ez 100%

Baresz83 2015.02.05. 12:59:02

@candyperfumegirl: igen, ezentúl mindenképp körültekintőbb leszek az ilyen tartalmak megtekintésekor... :D

lukacstoncsi 2015.02.05. 13:01:10

@egyemakisszíved: Szerintem Robin kamuzott.Senki nem köpte le csak próbált valami sztorit mondani annak a szerencsétlennek hogy ne érezze magát úgy ahogy.Elég gyengén is adta elő a sztorit.nem az a fickó akit leköpdösnének.Az indulatai is féken vannak tartva.A bejövetele elötte meg elmondta hogy nála semmit nem fognak találni.

lukacstoncsi 2015.02.05. 13:02:33

@pomac_ [(k)an]ál: tényleg?akkor cserélj helyet fannikával de szólj neki hogy az ingáját se hagyja benn mert te megmondod a 100%-os tutit :D

Ruadhnait 2015.02.05. 13:06:49

@Empty Bee: Pontosan. Azt is tobbszor hangoztatta, hogy a haja miatt volt kikozositve... Ezt sem hiszem el, mert arra a legbuszkebb, ez latszik rajta. Tudja, hogy a hajaval kitunik a tomegbol, egyebkent a haja nekem is nagyon tetszik.
Nem vagyok Fanni-fan, (sot) de tegnap nagyon megsajnaltam azert, amit a Dennisz mondott neki. De aztan utana o loholt utana, meg ki is bekultek, pedig nagyott nott volna a szememben, ha lepattintja azok utan... De nem. Feladom. :D

Bujumburi 2015.02.05. 13:07:40

@vastyúk is ..: na milyen rendesek voltatok... elvileg nálunk is ez lett volna, csak gyakorlatban nem sikerült megvalósítani... pl. egy rizses csokinak sose volt annyi ideje, hogy megszilárdulhasson, éjszaka mindenki kisettenkedett és belekanalazgatott..

pomac 2015.02.05. 13:07:52

@lukacstoncsi: tényleg, fáj az igazság

mézescsók 2015.02.05. 13:09:50

Életemben nem írtam le és mondtam ki ezt a szót, de CSICSKAGECI lépés, hogy visszaküldik Danit és Zsuzsát. Azzal nincs gondom, ha a régi játékosok közül megy be valaki (Attila, Seri,Milo), mert nem ugyanabban a szériában, ugyanazoknak a lakóknak "segítettek", akikkel korábban ellenfelek voltak. Annyi kinti információval rendelkeznek, hogy gyakorlatilag eldönthetik a játékot. Egyikről sem feltételezek annyi korrektséget észt, hogy ne használják fel a kint tapasztaltakat.
Ezen az alapon hirdessenek győztest akár már ma este és jóval kevesebbe kerül az RTL-nek.
Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani (valamelyik régebbi szoc. politikus mondta, talán Kósáné Kovács Magda, fogalmam nincs, milyen apropóból, de egyetértek vele). Odáig rendben van, hogy a Vv-ben minden megtörténhet. Az esélyegyenlőség hiányával van bajom.

Csak ügyesen! 2015.02.05. 13:10:21

@Bujumburi: a honlapon fenn van mindkét "lap", így olvasva nincs köztük semmi különbség. Az igazán aljas beszólás (Robin és a WC), Fanniék újságjában van.

lukacstoncsi 2015.02.05. 13:11:18

@pomac_ [(k)an]ál: igen nagyon fáj :D rejtett tehetség vagy ahogy látom szerintem még szavazni sem kéne a nézőknek mert te megmondod a tuti kiesőt.sokat spórolna az rtl is:))))

Krétagarbó 2015.02.05. 13:12:58

@mézescsók: nem az első lépés lenne, amikor beleszólnak a játék menetébe. de majd meglátjuk este, vagy holnap este (ki tudja ugye), hogy mi ez a visszamenetel.

Baresz83 2015.02.05. 13:13:15

@Mók_Ica: semmi gond, szerintem az öfi során is szükségem lesz az alkohol erősítő erejére (kiindulva a tegnapiból)! :))) a konténer meg amúgy is mindig kéznél van.

Bujumburi 2015.02.05. 13:13:21

@Empty Bee: Én is így gondolom, betegesen szüksége van a visszajelzésekre, de azt, hogy pl. egyértelműen rondának tartaná magát, nem hiszem. A csodálatra van szüksége és az elismerésre, figyelemre. Biztosan ez is gyerekkori dolog és bizonytalan az önképe. Volt hasonló ismerősöm, csapongott a nagyképű és a depresszív önsajnáló között. Eleinte azt hittem, hogy eljátssza az egyiket, de nem, kiderült, hogy mániás depressziós volt, és épp leszokóban volt a gyógyszerről, amit erre szedett. :D Azóta ez mérséklődött, de néha még mindig olyan, mintha kissé bipoláris lenne.

Csak ügyesen! 2015.02.05. 13:13:47

@mézescsók: + 1 De már mindegy, ez már megtörtént. Nyilván azon is múlik, h mi történt, mennyi ideig voltak benn stb., de a kendőlevételi képesség szabályainak utólagos megváltoztatása és Fanni lila kendővel való megajándékozása után ez a harmadik durva belenyúlás a játék menetébe.

vastyúk is .. 2015.02.05. 13:14:59

@Bujumburi: hehehehhehehehhehehehehe. hát ez marha jó. Nálunk a szabad rablás egyedül a szaloncukorra vonatkozott, ami fent volt a fenyőfán.. úgy kellett visszacsomagolni az üres papírt, hogy anyu utána ne ordítozzon, hogy miért nem a fa alatti tálból, esszük. Hát mert abban nem volt kihívás..

Bujumburi 2015.02.05. 13:15:37

@Csak ügyesen!: Hmmm. Nemtom, úgy látszik ez szubjektív lehet, én a WC-set nem éreztem olyan bántónak, mint pl. Dóri betámadását és a sajtszagos poént. Egy ember legfájóbb pontja a külseje és a szaga, főleg, ha nőnemű. Edina külsejét pl. nem támadták.

Cirmoska11 2015.02.05. 13:15:39

Azt hol olvastátok, hogy visszamegy Zsu és Dani? Egyáltalán minek mennek vissza? És mennyi időre?

egyemakisszíved 2015.02.05. 13:18:01

@lukacstoncsi: Ha nem történt vele ilyen, hülyeség volt mondania. Dennis szépen le is csapta a labdát, hogy ő soha nem bántana nőt, még nem is rángatná meg, bármit is kap tőle.
@Bujumburi: Azért, mert Edina külsejével nincsen semmi probléma.

lukacstoncsi 2015.02.05. 13:20:10

@Bujumburi: Máskor nem hozták fel ezt neki sőt még a mű dolgait sem.Ez a feladat erről szólt mindenki azt hoz elő ami az életben is benne van az ilyen újságokban.Lehet szart kavarni, pletykálni ezt tette mindenki.Nyílván rosszul eshetett neki de szerintem ebből nem kell akkora drámát csinálni.Szerintem gáz hogy valaki mű mellel, seggel szájjal és póthajjal tud csak playmate lenni.Egy tök átlagos csajból sem lett sokkal szebb nő.

szarvas, szarvas 2015.02.05. 13:22:12

Lehet, hogy Dóri azért dugdossa a kaját, mert bármikor jöhet egy olyan tematikus hét/büntetés, amikor kipakolják a hűtőjüket. Ha nem erről van szó, akkor nem értem.

Láttam Robin badoo(?) profilját. Ha tényleg az övé, akkor nem igazán tud írni.

Csak ügyesen! 2015.02.05. 13:23:10

@Bujumburi: Lehet, de ez mindkettő olyan "poén" volt, amivel maguk az érintettek is poénkodni szoktak és felemlegetnek gyakran (Dóri a súlyát, Fanni a lábszagát). Még szerintem az öf-ökben is volt, az on-okban meg nem egyszer, így nyugodtan gondolhatták, h nem írnak olyat, ami a másikat meglepi, és amit ne lenne szabad. Míg a másik, amit Fanniék írtak, nem ilyen volt.

lukacstoncsi 2015.02.05. 13:23:13

@egyemakisszíved: Lehet hogy nem viszont simán letetvedékezi meg a többi.Olyan káromkodásokat, szidalmakat levág Fanni meg mások felé hogy az már fizikai bántalmazás szinte.na persze Fanni se adós meg le is köpi.

Empty Bee 2015.02.05. 13:25:05

@Ruadhnait: Én is megsajnáltam, bár Dennisnél ez a suttyó ősprimitívség nem szándékos, ő gyárilag ilyen, valamint Fanni tudnia kellett volna, hogy Dennistől a suttyóságon kívül nem számíthat másra, azok után, hogy hogyan alázta meg a barátnőjét ország-világ előtt.

Szerintem az, hogy Fanni még egy ilyen kijelentés után is ("ha nem kapok szexet, nem fogsz érdekelni") pitizik neki a teljes realitásérzék elvesztésének köszönhető. Amint kijön, visszatér a valóságba, és valószínűleg ez csak egy apró kínos epizód lesz az életében, hogy valaha ilyen abszolút vállalhatatlan tuskó kegyeiért loholt.

Ruadhnait 2015.02.05. 13:27:47

@Empty Bee: Egyetertek veled. :)
(Bocsi, hogy ilyen gyatran fogalmazottak kommentjeim ma, de nincs idom, megis mindenaron meg kell irnom. :) )

egyemakisszíved 2015.02.05. 13:36:38

@lukacstoncsi: Kíváncsi vagyok Dennis exének üzenetére, szerintem ki fog belőle derülni, mikor vették fel. Ha hétfő után és a csaj „kedveskedni” akar neki, a csicska szót biztos beleszövi majd, esetleg gecivel kiegészítve, hogy örömet okozzon. Esetleg hogy általa is Fanninak is üzenjen. Amúgy erről a szóról a VV5 óta Cristofel Veronikához írt örökbecsű szerelmi költeménye jut eszembe a„Csicska vagy.” című, azt hiszem, az volt az első klasszikus. :)

2015.02.05. 13:41:31

@csiri bá: @-pkata-: lebuktam a szájhősködéssel :D
@Krétagarbó: pici metált felküldtem :D
@lukacstoncsi: persze, ki ki képességei szerint tudta a játékot játszani

Kréta, igazad van, sztem sem működne a zsu-dani barátság. Ha jóban maradtak volna is csak ideig-óráig maradt volna meg az ismeretség. A régi vv-lakókról sem nagyon hallani, h különösebben erőltetnék hosszútávon a kapcsolattartást (persze lehet h van aki igen de arról nem írtak sokat)

A beküldés pedig nyilván nem játékot jelent zsu-daninak, csak valami egy-két napos látogatás, max egy napra tudom elképzelni feladat gyanánt, mert nem bíznék benne h nem adnak ki kinti infot.

Sixx riport óta pedig már nem hiszek el semmi :D nyilván a dani-zsu találkozás is a szerződés része h bármikor meg kell jelenni ilyen-olyan célzattal, nem hiszem, h ők akartak ilyen nagyon találkozni. Ez is a só része.

Még egyet akartam: én zsu helyében azzal kezdeném, h fannit visszaköpöm

egyemakisszíved 2015.02.05. 13:42:21

@vastyúk is ..: Tényleg, valami páros játék volt. :)

malevil2050 2015.02.05. 13:44:05

@fosch9: Ami késik asz soahsem múllik el.

malevil2050 2015.02.05. 13:47:54

@Krétagarbó: Egen ,asz nagyon kellene ,bár mostan úgy látom elég jók békapcsolták a szűrőket,és estére mindenki megvilágosodik,és mint millió szentjancsi bogár tündökölnek majd az iccakában.A hivők megtérnek és rágyünnek,jéé ez csak 1 játékos baromság.

minden reggel 2015.02.05. 13:49:52

@fosch9: jól látom senki nem kért h legyél conchi? ;)

2015.02.05. 14:02:22

@malevil2050: vidám délelőtt van :D
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: az biztos :DDDD
@minden reggel: nem volt tolongás! :D

@Cirmoska11: blikk és voltak linkek is az imént

2015.02.05. 14:06:32

@Krétagarbó: azt hiszem láttam erről cikket h egyik lány perelt mert bemutatták a csúnyáját a tavalyi évadban

Ditti82 2015.02.05. 14:09:26

Laci és Robin nem időjárásjelentett?

Ditti82 2015.02.05. 14:09:58

@fosch9: Bódy Sylvy is perelt ilyesmiért. :D

2015.02.05. 14:13:16

@Ditti82: biztos ő is olvasta a cikket :D

Ditti82 2015.02.05. 14:18:02

@magamat adom: Nem jó. "Námhiszámál. Ánnyi."

Tanya Jóska 2015.02.05. 14:21:26

A tegnapi rész Fanny-Dennis show volt, és mostanában szinte minden öfi csak róluk szól.
off: Zsunak valaki küldhetne egy helyesírás-ellenőrző programot. www.facebook.com/vvzsu?fref=ts

Krétagarbó 2015.02.05. 14:23:00

@fosch9: bemutatták? hogyan? Kedves nézőink, engedjék megy, hogy bemutassam Önöknek: ez itt Jane Smith csúnyája, személyesen! :)))
Mondjuk nem értem, ebben a műsorban nem az a lényeg, hogy minden látszik, akinek csúnyája van, az is? :)

Krétagarbó 2015.02.05. 14:27:18

@Ditti82: A dzsungelcelebes műsor után méltatlankodott BSZ, hogy mutatták a cicijét. Nem tudom, hogy ott volt -e olyan kikötése Bódynak, hogy nem legyen benne az adásban, mert hát neki az munkaeszköz, meg a Playboy is csak akkor nagy durranás, ha előtte nem lehet úton-útfélen Bódy cicikkel találkozni. Mindenesetre aztán nem tudom, hogy indított-e peres eljárást, vagy megegyezett a csatornával, vagy csak egy egyszerű utóhírverés volt-e, ami jó volt mindkét félnek...

Csak ügyesen! 2015.02.05. 14:28:06

Azon tűnödöm, h volt-e már olyan széria, ahol a top 6-ban még ennyi, nem párbajozott versenyző volt, konkrétan az emberek fele.

És ami még ennél is beszédesebb, h a 3-3 fiúból és lányból, az a 3, aki már kint volt párbajozni, mind fiú, míg az összes, versenyben lévő lány egyike sem volt még párbajon.

mézescsók 2015.02.05. 14:29:41

@Krétagarbó: Persze, de ami azt illeti, én egy pillanatra nem engedném vissza őket. Ha feltételezem - bár ezek alapján nem is tudom, milyen alapon -, hogy az apposok szavazatát a csatorna közjegyzői vagy akár a Hágai Nemzetközi Bíróság asszisztálásával sem befolyásolta, akkor sem lenne korrekt felülírni a nézők véleményét. Mert ilyen vagy olyan indokok miatt azok nyomogatták azokat rohadt gombokat.
Ez a széria nekem főleg azért más, mint az előzőek, mert ennyi utálatot, már-már zsigeri gyűlöletet egymás iránt még sosem mutattak a játékosok, pedig azért emlékezzünk vissza, Alakoszék villaléte sem volt piskóta. A részleteket nyilván este tudjuk meg, de mindkét visszamenő ember erős, a többieket befolyásolni képes, megosztó játékos volt. Ezzel a gesztussal egyeseket piszkosul felerősítenek, másokat legalább annyira megrogyasztanak.

@Csak ügyesen!: Tudom, hogy tök feleslegesen füstölgök.
Az általad emlegetett példákkal ez a gesztus ezért nem egyenértékű. A különleges képességek szabályai finoman szólva is vitathatóak voltak, a hv-n is polemizáltunk rajta eleget. Viszont a lakók előtt ismert volt, hogy van ilyen szabály, a lehetőség, hogy levetetik a védettséget jelentő kendőt, a széria kezdete óta ott lebegett minden alkalommal.
Az iskolás hét: ott nem képességről volt szó, még csak nem is az adott héten tanusított magatartásról, a kinti előéletről, vagy a csillagok konstellációjáról, hanem a vizsgán nyújtott teljesítményről. Volt akkora a tét - a lila kendő -, hogy az akkor nagyon-nagyon kiválasztás esélyes Fanni hajtson rá és ahogy emlékszem rá, jó teljesítményt nyújtott. Az eredmény ellen legjobban füstölgő Dani sem volt jobb, Edinára meg 2x is rászólt a töritanár, hogy amit mond, az blabla. A többieknek persze azt adta elő, hogy mindent tudott, de láttuk a vizsgát, tudtuk, hogy ez közel sem volt így. Fanni. kendőt nem valami váratlan isteni ajándékként kapta és nem is a csilingelő nevetését díjazták.

2015.02.05. 14:40:53

@Krétagarbó: majd megkeresem :a cikket )

Ruadhnait 2015.02.05. 14:42:21

@mézescsók: Azon gondolkodtam, (bar tudom, hogy ez regen volt), de en akkor is bundanak gondolom a Fanni megkendozeset. Tesibol meg enekbol hogy lehetett a vizsgan nyujtott teljesitmenyrol beszelni, mikor se nem enekeltek, se nem tesiztek aznap? A "jegyeik" meg az egesz hetes teljesitmenyuk alapjan, meg a Fanni egyikbol sem erdemelt otost, foleg nem tesibol, mert o volt az egyik (es Denisz), akik a cicifogdosas alkalmaval orai munka egyest kaptak. Megis otost kapott mindkettobol (azt hiszem). ?

Tanya Jóska 2015.02.05. 14:48:45

@Ruadhnait: Ráadásul ha jól emlékszem iskolában osztályozták a magatartást is, és amit az a csaj leművelt azon a héten elég bicskanyitogató volt.

Csak ügyesen! 2015.02.05. 14:49:35

@mézescsók: A levétel nem azért volt gáz, amit írsz, hanem azért mert eredetileg csak a párbaj és a kiválasztás között lehetett volna felhasználni a képességet, aztán Maci kiesése után hipp-hopp ez a szabály átváltozott arra, h egész a kihívásig felhasználható, magyarán gyakorlatilag közölték Danival, h vedd le Laciról a lilát, Zsuval meg azt, h Lacit vidd ki.

Az érettségi héten pedig amit bevágtak, csak azt láttuk, abból ugyan én meg nem tudtam állapítani, h valóban Fanni volt-e a lejobb vagy sem, de már azon a napon, amikor megmondták h lila jár a hétért, kb. mindenki mondta itt a fórumon, h Fanni fogja kapni.

De említhetném azt is, h Dennis gyámság alá került és nem tehettte a jelét úgy, ahogy akarta (mondta utána, h eleve azért tette Danira, mert úgy gondolta, h azt nem teszik át, egyébként Edinára tette volna).

De egyébként egyetértek, ez eddig talán a legdurvább beavatkozás, max. akkor tudnám elviselni, ha csak 1-2 óra és csak és kizárólag feladatvégzés, semmi más, de ez úgy sem így lesz, nyilván lesz interakció és igen, ezzel lesz akit nagyon erősíteni fognak (Edinát), míg másokat gyengítenek (Lacit, esetleg Fannit), és lesz akiknek se nem oszt, se nem szoroz (Robin, Dennis, Dóri), amivel szintén előnybe kerülnek. Én ilyet max. régi játékosokkal engednék meg, a mostaniakkal pedig max akkor, amikor már csak hárman vannak. Még ha nem is fognak semmi kinti infót mondani, úgyis minden mozdulatukat, elejtett szavukat górcső alá fogják venni a bentiek, és annak alapján módosítgatni fogják az elképzeléseiket, viselkedésüket. Edina meg kijöhet a depiből, külső segítséggel. Szóval nagyon nem tetszik a dolog.

minden reggel 2015.02.05. 14:55:03

@fosch9: az merikaiak mindenért perelnek nem, :)

Krétagarbó 2015.02.05. 14:59:54

@mézescsók: Dani helye még ki sem hűlt, ebből azt gondolom, hogy nem egy-két napra küldik őket vissza, hanem csak egy feladatra. Most médiahét van, biztos vmi játékban vesznek részt. A régebbi játékosok visszaküldése több napra egyébként sem ilyenkor szokott lenni, hanem később, amikor már csak 3-4 játékos marad a játékban.
Hogy ez a (szerintem 1-2 óra) kit mennyire erősít meg, vagy gyengít meg, ezt persze nem lehet tudni. Sztem Daniék saját, jól felfogott érdekükben sem adhatnak instrukciókat a még játékban levőknek, ezt sztem a csatorna munkatársai jól el is magyarázzák nekik, és persze Daniék érdeke nyilvánvalóan nem az, hogy az rtl-t magukra haragítsák.
A sulihéttel kapcsolatban már korábban is leírtam, nem tartottam igazságosnak, sem azt, hogy egy vizsga eredményétől függjön egy értékes lila kendő (mondjuk azt sem tartottam volna annak, hogy ki milyen tanuló, mert mindegyik eltérő szinten van), sem azt, hogy Denniszt büntették a jelrakás lehetőségének elvételével. Ezekkel mind-mind durván belenyúltak a műsor folyamába. Ezzel a mostani lehetőséggel - főleg, ha igazam lesz és csak egy feladat erejéig mehet be Dani és Zsu - sztem nem nagyon tudnják manipulálni a játék menetét.

Magg. 2015.02.05. 15:01:05

@Ruadhnait: az, hogy nem mutatták, még nem jelenti azt, hogy nem is történt meg a tesi és énekvizsga. Akkor szted Edina pl. le sem vizsgázott matekból, mert nem mutatták?

Nem az egész heti teljesítmény számított, ezt is megbeszéltük itt már párszor.
A tanárok elmondták rögtön az elején, hogy csak a vizsgán nyújtott teljesítmény a mérvadó!

Ruadhnait 2015.02.05. 15:02:03

@Csak ügyesen!: Egyetertek veled. Es ha akkor a Dani nem veszi le a lilat (ahogy eredetileg a szabaly volt), akkor Zsu valoszinuleg ot viszi, szerintem o ellene is kiesett volna, mert a Dani tarsolyaban ott lett volna, hogy "ja, oke, lehet, hogy tamadtalak a dzungelheten, de elotte csak en alltam melletted, most meg kihivsz, ez mi?". Akkor a Dani elvezte volna a vedettseget, Dennisz Lacit vitte volna, es kinn is hagyja. Szerintem Edina jobban jart volna ezzel. De amugy mindegy, mert nem igy lett, mert belenyultak.
Ha a Dennisz az Edinara tette volna (ha nem veszik el tole a jelrakast, csak a szuperkepesseget) akkor is o ment volna, mert a dontes akkor is a Lacieknal lett volna.
Na mindegy, leirtam a volna szot vagy szazszor...

Ruadhnait 2015.02.05. 15:06:08

@Magg.: A tesi es enek vizsgat senkinel nem mutattak, nem lattam oket tesiruhaba oltozve. A tobbit meg legalabb egy embernel mutattak, igy tudom, hogy mindenki vizsgazott a tobbibol. Egyebkent a bevagott reszeknel, ahol Edina rizsazott a toribol, a Fanni se tudta, hogy mivan rokoko ugyben, pedig milyen erdekes elotte azt hangoztatta, hogy "jaj tanarur, egesz ejjel a rokokot tanultam" es milyen meglepo, hogy a vizsgan is azt huzta. Egyebkent ez mar leragott csont, szoval nekem mindegy. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.05. 15:07:52

hát nem lesznek bent sokáig, most volt az rtl-en a beharangozó, hogy holnap reggel gyúrós józsi és vv dani lesz a vendég.

Krétagarbó 2015.02.05. 15:08:17

@Magg.: de egy vizsga mindig szubjektív valamennyire. ennél akkor már az arénás feladatok is igazságosabbak voltak a lila kendőéért, főleg, hogy az benne volt eleve a műsorfolyamban, többször, több héten át volt mindenkinek lehetősége, hogy megküzdjön a védettségért.
Dennisz büntetése pedig teljesen abszurd volt, mivel ezt elvileg a vizsga előtt nem is közölték velük, csak a bukás után derült ki, hogy lesz büntetés, és az mi is pontosan. A lehető legrosszabb dolog, egyrészt kihagyják azt a lehetőséget, hogy ne csak a pozitív dologgal (védettséggel) de a negatív dolog elkerülésével (büntetés) is motiválják őket a tanulásra, másrészt ez megint csak növelte bennük a bizonytalanság faktort. (Persze, aztán lehet, hogy pont ez volt a céljuk...)

Krétagarbó 2015.02.05. 15:11:11

@ミラ: én is azt tippelem, hogy ez csak ilyen 1-2 órás feladat lesz. Mindkét kiesett játékos álma a médiában való szereplés, lehet, hogy ezzel kicsit kompenzálni akarják őket (mivel lemaradtak erről a tematikus hétről), ezt el tudom képzelni. Azt nem, hogy több napra most visszaengedjék őket.

Magg. 2015.02.05. 15:16:48

@Krétagarbó: persze, teljesen egyetértek azzal amit írtál, csak a tényszerűség kedvéért jegyeztem meg, hogy attól, hogy nem mutatnak meg nekünk valamit, még megtörténhetett.
Normál iskolában az sem életszerű, hogy csak az adott, pillanatnyi teljesítmény alapján osztják ki a vizsgajegyet.

Valami rémlik, mintha az egyik régebbi évad történéseit szinte egész nap követni lehetett vmelyik tévécsatornán, legalábbis nem csak az esti 45 perces összefoglaló volt, hanem naponta többször volt élő (vagy szerkesztett) adás bentről.

Ruadhnait 2015.02.05. 15:17:18

@Krétagarbó: Emlekszel, tegnap beszeltuk a videouzenetekkel kapcsolatban, hogy a Dennisz volt baratnoje szegyelli vagy nem szegyelli magat, meg, hogy lejaratja, vagy nem jaratja-e le magat? Hazamentem, elmeseltem a paromnak (aki nem nez VV-t, nem azert mert nem erdekelne, csak nem tud magyarul) es azt mondta, hogy szerinte batorsagra vall, ha bevallalja, nem lehet mindenki ilyen felos mint en, szoval fogadjam el, hogy neked volt igazad. Szoval most el kell ismernem, igazad volt. :D

Magg. 2015.02.05. 15:21:45

@Ruadhnait: ez most már biztos? Denisz kapott üzenetet? Mikor derült ki és leadták már? Lehet, hogy bealudtam kissé a tegnapi összefoglalón?

minden reggel 2015.02.05. 15:22:07

@Krétagarbó: amikor Zsu kijött és kérdezték a médiáról, akkor elg határozottan azt mondta hogy na azt nem, már nem. Bár nála sohasem lehet tudni mikor mit mond :) és mi az igazság :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 15:22:44

@Ruadhnait: A durva beavatkozások már ott kezdődtek sztem, hogy Zsu többszörös csengetésére a gumiszabályok miatt nem reagáltak semmit a dzsungelhéten a szerkik. Ha akkor reagálnak, akkor vélhetően nem tudták volna túltolni a renitensek a királybuktatást, ergo Zsunak pl. nem ugrik 10% körülről 40% felé egy hét alatt (nem a játékban nyújtott teljesítménye, hanem a sajnálatfaktor miatt) a kinti népszerűsége, míg a Bt maradék tagjainak nem zuhant volna egyenként kb-10-15%-al a népszerűsége ugyenezen ok miatt. Folytatódott aztán a gyakorlatilag akkorra már 0% felé konvergáló kinti népszerűségi értékekkel rendelkező Maci féle hirtelen játékból való kieséssel a kiválasztás napján (számomra az azóta levő történések, és Maci színészi képességeinek ismeretében legalább 50%-san kétséges, hogy valódi betegség volt-e). Mindenesetre, ha valódi is volt, akkor miért nem lehetett a kiválasztást és a kihívást törölni, illetve legalább egy héttel elhalasztani. Felreppentek közben hírek egyébként az Edina nagypapa halálhírének időzítési kamuságáról is. A sulihéten néhány szereplő karakter felhúzása, míg Dani karaktergyilkolása. Summa-summárum a Zsu párbaj óta ennek a játéknak a verseny része egy kiszámíthatlan orosz rulettre emlékeztet, melyben a tuja power rulez elv érvényesülése mellett a megosztó/ tudatosan konfliktus generáló taktikusok csak szenvedtek, két játékos pedig ennek következtében elhullott...

Ruadhnait 2015.02.05. 15:23:02

@Magg.: Nem tudunk semmit, en legalabbis. Csak talalgattunk, hogy valoszinuleg o lesz, aki kap majd, mert abbol lenne a legnagyobb durranas.

minden reggel 2015.02.05. 15:24:13

@Ruadhnait: ezt írtuk tegnap :) hogy önmagának fog számítani, hogy megtette és 'szembenézett vele' :)

Magg. 2015.02.05. 15:24:51

@Ruadhnait: ja, értem. Én is Denisz exbarinőjére szavaztam. :)) Köszi!

Ruadhnait 2015.02.05. 15:25:18

@minden reggel: Jo, ertem most mar. :D Tobb embertol kellett hallanom. En felnek meg szegyenerzet lenne bennem, mert felos meg nyuszi vagyok.

Krétagarbó 2015.02.05. 15:29:46

@Ruadhnait: hihi, köszi:) (szárátámháigázámván:)))
Vicc nélkül: sztem is kell hozzá bátorság, meg egy egészséges önbizalom, vagy mi. Szóval, amikor tudod, hogy te mit miért csinálasz, és nagyjából leszarod, hogy X vagy Y erről mit gondol.

Bujumburi 2015.02.05. 15:30:34

Tudja valaki, hogy a marlenkázós duma egyébként hogy jött anno Zsuval kapcsolatban? A legeslegelején nem láttam minden t részt.

minden reggel 2015.02.05. 15:31:07

@Ruadhnait: sajnos az ember sokszor magára veszi a felelősséget, és szégyelli magát valaki más viselkedése miatt. mondjuk Deniszék teljes sztoriját nem ismerjük, de kifejezetten a szakításos megalázásért csak ő a felelős.
az értelmes emberek úgysem azt nézik hogy de égő hogy egy ilyen emberrel volt eddig, hanem azt, hogy normális ember nem alázza így meg a másikat.

Krétagarbó 2015.02.05. 15:31:50

@minden reggel: Igen? Én azt hittem, mivel dolgozott a helyi TV-ben is. És általában akit megcsap a média szele, nehéz lekattanni a kameráról. (legjobb példa erre Alekosz)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 15:32:03

@VV Erőlegény: Úgyhogy bocsi, és elnézést kérek mindenkitől, aki nem így gondolkozik, de innentől kezdve engem már nem érdekel, hogy hol, még hányszor és milyen mértékben, valamint kivel lesz beavatkozás a játék menetébe. Kényelmesen hátradőlök a fotelben hogyvoltolok és sodródom az eseményekkel.

kamilla123 2015.02.05. 15:32:16

@VV Erőlegény: most vettem észre, hogy küldtél nekem tegnap puszit! De jó!!! :-))) feldobtad a napom :-)) <3

minden reggel 2015.02.05. 15:32:46

@Bujumburi: nem úgy volt hogy Dávid várja őt kint majd marlenkával ? mert tuti hogy megvárja :) kíváncsi vagyok ezt a szálat felmelegíti e az rtl

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 15:33:37

Különben érdekelne, hogy jelenleg hány % körül lehet a VV7 nézettségi indexe? Van erre vonatkozóan valakinek valamilyen hiteles adata?

minden reggel 2015.02.05. 15:34:24

@Krétagarbó: abban az interjúban mondta amit a párbaj után csináltak. lehet hogy első gyomorgörcsre mondta csak :) vagy direkt mindennek az ellenkezőjét mondta. Edina nem bajuszos és a többi

Bujumburi 2015.02.05. 15:34:39

@minden reggel: jé, ez mikor volt? nem is hallottam.. én úgy tudtam, hogy eleve ezért akart bemenni.

Ruadhnait 2015.02.05. 15:36:17

@minden reggel: Ezt en is mondtam meg tudom, hogy o felelos erte egyedul. En nem azert nem vallalnam be, mert magamat hibaztatnam. (Ez nem azt jelenti, hogy neki is magat kell.) Egyszeruen nem akarnek ennek a resze lenni tovabb egy pillanatra sem, nem akarnam, hogy a nevemet az ovevel egyutt emlegessek es 6 loval se lehetne berangatni egy studioba, hogy uzenetet kuldjek, vagy egyaltalan szoba alljak egy akkora fereggel, miutan ennyire megalazott. De ez csak en vagyok, ezek szerint o bator es fel mer allni, hogy kimondja a velemenyet, ezzel kicsit visszanyerve a meltosagat, amit a Dennisz megprobalt lerombolni. Most mar jol latom?

Bujumburi 2015.02.05. 15:36:21

@minden reggel: Egyszer Dávid volt a belevalóban, amikor kivesézték Zsut és egy oltári nagy tahót alakított. Zsu meg nem hajlandó vele beszélni emiatt. "Dávid miattam akart érdekesnek tűnni"

Krétagarbó 2015.02.05. 15:36:36

@Bujumburi: ez furi egyébként, mert amikor Dávid kiesett (ő volt az első kieső és Zsu vele kavart), az ő búcsúlevelében volt az, hogy majd ha kijön Zsu, elviszi "marlenkázni" jelentsen ez bármit is. Azért gondoltunk bele ebbe a sütikézésnél kicsit többet, mert eléggé somolygósan nyugtázta ezt Zsu is, meg hát mi is rosszindulatúak vagyunk, vagymi.:)))
De ez nem Dani projekt volt, ezért nem is értem, hogy jött ez most ide...

Bujumburi 2015.02.05. 15:37:10

@VV Erőlegény: sokat köszönhetnek a hogyvolt bognak. :)

Bujumburi 2015.02.05. 15:37:52

@Krétagarbó: á-háááá! köszi, nem tudtam, de Dávid volt ezzel kapcsolatban a belevalóban.

minden reggel 2015.02.05. 15:38:36

@Bujumburi: nem tudom most mit akar, és azt sem hogy pontosan miért ment be, csak az interjúban elég undorral mondta hogy soha többé. lehet hogy csak villacsömöre volt. azóta már kipihenhette magát.

minden reggel 2015.02.05. 15:40:09

@Bujumburi: Dávid szemét volt a belevalóban . gusztustalanul beszélt.

MacákékIcukája 2015.02.05. 15:43:32

@minden reggel: miket mondott? Nem lattam azt a BV-t...

Krétagarbó 2015.02.05. 15:44:22

@Bujumburi: Amikor Zsu bement a villába, aznap éjszaka vmi volt a takaró alatt, hpgy mi, az nem derült ki igazán, Zsu tagadásban volt (Dani előtt leginkább) szégyellte, tagadta, míg Dávid Macinak azt mondta, hogy a "hegye bent volt"... Ez addig nem is nagyon került elő, amíg Dávid ki nem esett és a végrendeletében kiterítette a kártyáit, amitől Zsu teljesen zavarba jött és Dani kérdésére továbbra is tagadta a dolgot (nekem akkor az egész kommunkiciójából, meta is, az jött le, hogy hazudik), és ehhez sztem tartja is magát. Dávidnak meg gondolom nem tetszik, hogy letagadták, így ő meg ezért lehet bunkó kicsit Zsuval...

candyperfumegirl 2015.02.05. 15:49:27

@Krétagarbó: igen. Valamelyik cikkben benne is van, hogy egy, a médiahéthez kapcsolódó FELADAT miatt megy be Dani és Zsu, gondolom, interjút kell velük csinálni, esetleg vitaműsort levezényelni. Teljesen kizárt, hogy hosszabb ideig maradnának, sőt valószínűnek tartom, hogy a feladaton kívül nem is fognak tudni beszélgetni velük.

minden reggel 2015.02.05. 15:53:17

@MacákékIcukája: először előadta mennyire odavan zsu-ért, hogy alig alszik, megvárja, majd elkezdte fikázni. nekem nem tetszett. olyan viccesre próbálta venni a figurát de izzadságszag lett csak belőle. mint amikor első nap beugrott a medencébe (Jézusos??? ha jól emlékszem) fecskében

Krétagarbó 2015.02.05. 15:55:51

@minden reggel: őszintén szólva nekem az az ember nagyon furi volt, és női szemmel nem találtam egyáltalán vonzónak. Nem is értettem, hogy Zsunak mi tetszik benne, de hát ízlések és pofonok...

Krétagarbó 2015.02.05. 15:56:38

@candyperfumegirl: akkor ezek szerint írták is, hogy csak 1-2 órás dolog. köszi:)

minden reggel 2015.02.05. 16:06:38

@Ruadhnait: az is érthetô, amit te mondasz, hogy ne is lásd többé. Meg szembe is lehet vele nézni ;) csak nehogy emiatt a csaj szegyellje magát ;)

kamilla123 2015.02.05. 16:06:48

most tartok az előző poszt alatti kommenteknél és vki írja, h Dani és Zsu teljes értékű játékosnak megy vissza. Ez igaz?? mert akkor jupppiéjjj!! :-)) Én már úgy vagyok, h akár Dani is megnyerheti, csak beszéljék meg a taktikát Zs-val, aztán virítson neki is valamennyi lóvét a nyereményből :-)) vagy fordítva :-)

MacákékIcukája 2015.02.05. 16:09:53

@minden reggel: erdekes alak lehet ez a David, szerencsere pont akkor esett ki, amikor en elkezdtem nezni... Es tenyleg fura

Krétagarbó 2015.02.05. 16:11:04

@kamilla123: nem akarom letörni az örömödet, de nem hiszem. (nem is lenne igazságos ez, a többiekkel szemben sem.)

minden reggel 2015.02.05. 16:11:50

@MacákékIcukája: nekem nagyon taszító volt. Mint pasi különösen ahogy Kréta is írja

Kosztarika 2015.02.05. 16:12:47

@Csak ügyesen!:
"olyan "poén" volt, amivel maguk az érintettek is poénkodni szoktak és felemlegetnek gyakran (Dóri a súlyát, Fanni a lábszagát). Még szerintem az öf-ökben is volt, az on-okban meg nem egyszer, így nyugodtan gondolhatták, h nem írnak olyat, ami a másikat meglepi, és amit ne lenne szabad. Míg a másik, amit Fanniék írtak, nem ilyen volt."

Véleményem szerint (ami persze nem szentírás :D ) azért a DenDóFan se bánt kesztyűs kézzel az ellenfelekkel. ( konkurrens celebekkel ). Nem hinném, hogy érzelmekkel poénkodni, vagy - kissé burkoltan ugyan - de lebuzizni valakit sokkal elegánsabb lenne.

Ruadhnait 2015.02.05. 16:13:08

@Krétagarbó: @kamilla123: Meg a nezokkel sem, mert akkor minek szavaz barki is, ha utana csak ugy visszarakjak a kirakott embereket.

kamilla123 2015.02.05. 16:17:19

@Krétagarbó: ja, azt nem mondtam,h igazságos :-)

kamilla123 2015.02.05. 16:21:03

Fanninak kifejezetten jól áll ez a konty a feje tetején. Annyira elegáns.

mézescsók 2015.02.05. 16:22:59

@Ruadhnait: Tesiből és énekből baromság is lett volna vizsgázni, már amennyire vizsgának tekinthetjük ezt a hókuszpókuszt, lévén készségtárgyak. Egyébként nem kapott jelest rájuk, mintha négyesre emlékeznék. A csatorna kavarását (Fannié legyen a kendő)nem tartom kizártnak, de nem is erről írtam, hanem az elvről. Dennis mintha megbukott volna tesiből, de mérget nem veszek rá és mindegy is. Az iskoláshét viszont akár volt bunda, akár nem, messze nem olyan hatású (ki nem szarja le, ha nem sikerül: elbohóckodnak holmi gyámsággal és annyi, ráadásul remek műsoridőre ad alkalmat), mint két volt lakó visszavonulása.Bármeddig maradnak, megerősíti azokat, akik kedvelték őket. Informálni meg sokféleképpen lehet.

@Csak ügyesen!: már a képességek bevezetése után volt vita a kommtársak között egyes szabályokkal kapcsolatban, pl. hogy hányszor alkalmazható, mikor, stb. Amikor a gumiszabályokra utaltam, ugyanerre gondoltam, nevezetesen, hogy a kiválasztás után kerülhetett le Laciról a kendő, ezzel kihívható lett. (Valaki mintha reklamált volna ez ügyben, de választ nem tudom, hogy kapott-e.) Nyilván mindenki minél tovább békén akar maradni, de azért az is tény, hogy a párbaj lehetősége - különösen a végjáték felé - mindig ott lebeg valahol. Szóval nem akkora meglepetés.
Infót sokféleképpen lehet adni, nemcsak úgy, hogy konkrétan elmondja X villalakónak, hogy milyen kint a megítélése, stb. Elég ahhoz az is, hogy mondjuk üdvözlésképpen átöleli és odasúgja, hogy vigyázz Y-nal, nem őszinte, esetleg papírt csúsztat át, vagy hagy ott.
Mindenesetre nem lesz mindenki felhőtlenül boldog.

@Krétagarbó: Azzal nincs bajom, ha régi lakók mennek be, mert nem érintettek érzelmileg sem az ügyben. De ebben a szériában olyan indulatok kavarogtak, amilyet én még Vv-ben nem láttam. Az előző szériák idősotthonok nyuggerei jutalomüdülései voltak ehhez képest.
Persze, hogy megkapták a visszamenők az instrukciókat, biztosan meg is esküdtek rá, hogy ők aztán sosem semmit nem árulnak el, életüket és vérüket a csatornáért. De egyszerűen nem tudom elképzelni egyikről sem, hogy valamiképpen ne használná ki a helyzetet, ha már így adódik. Zsuzsa és Dani törleszthet és van is mit, de ha nem tennék is: már önmagában az, hogy bemennek... Annyira ingerszegény az a környezet, hogy bármilyen változás - hát még, ami ennyire közeli, élő és fontos - alaposan felkavarja a kedélyeket.
Mindegy, meglátjuk, mi lesz este. Inkább nem vészmadárkodom.

kamilla123 2015.02.05. 16:31:13

Istenem, Edinka ugyanazt csinálja Robinnal, mint anno Danival (most nézem a tegnapit).
Robin azt mondja az újságkészítői értekezleten: Mindanki lúzer.
Erre Edinka: mindenki lúzer, legyen ez. Mit szólsz? kérdez vissza Robinnak.

ÁÁÁ, adjatok egy fagyasztott pontyot, h hókon vághassam ezt a csajt.

mézescsók 2015.02.05. 16:32:50

@Krétagarbó: "...elviszi marlenkázni...", jelentsen ez bármit is? A marlenka egy négy lapból álló süti, a lapok között krém. Mondjuk én nem szeretem, mert nem vagyok édesszájú. Szóval, ha valami általam nem ismert szleng szerint nem jelent mást, akkor a marlenkázás közös süteményezést jelenthet.

Krétagarbó 2015.02.05. 16:38:07

@mézescsók: persze, sütizés. de volt vmi éle, kettejük közötti szleng. de lehet, hogy csak beleképzelem, mondom, hogy rosszindulatú vok:)

Ditti82 2015.02.05. 16:42:17

@Krétagarbó: Ejnye már, no...
@kamilla123: Amúgy igen. Nem kazal. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.05. 16:45:53

Hát ez nagyon jó volt , Candy.:)
Az öfit nem hallottam, csak láttam az ordító kölöktől, de éjfél után feltolták a videótárba retekék.

Csak ügyesen! 2015.02.05. 16:47:47

@Krétagarbó: Szerintem onnan volt, h amikor Zsu beírta az FB oldalára, h Dani találkozni akar vele és megtegye-e ezt, Ati beírta neki, h mindenképp és egyenek egy marlenkát. Vagy legalább is ez rémlik nekem, de amikor le akartam csekkolni, nem találtam VV Ati beírását, nem tom, lehet h én vagyok béna, vagy törölte azóta.

Csak ügyesen! 2015.02.05. 16:48:44

@mézescsók: Pont azért küldik be őket, h felkavarják a kedélyeket, szóval nincsenek illúzióim.

kamilla123 2015.02.05. 16:55:57

@Csak ügyesen!: biztos vagyok benne amúgy, h a szerkik már nem merik a véletlenre bízni a dolgokat és megfelelő instrukciókkal küldik be őket. Lehet,h pl Zsunak el kell majd beszélgetnie Lacival, vagy nemtom. Rá kell másznia Deniszre stb... Gondolom, van a szerződésükben olyan, hogy miután kiestek, akkor is szabadon használhatják őket a műsorhoz. Remélem, legalább vmi plusz zsetont adnak nekik ezért. Főleg Zsu-nak, mert neki ez külön tortúra lesz, Dani legalább jól érezte magát bent.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 16:56:18

@kamilla123: Ebben teljesen igazad van (mármint hogy Robin lesz talán Dani2), csak emiatt nincs bennem a fagyasztott ponty reakció Edinával szemben. Ez az ő taktikája Kamilla.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.05. 16:57:32

@VV Erőlegény: És talán inkább ösztönös, mint tudatos....

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2015.02.05. 16:57:49

Robinka nagyon aranyos volt, ahogy rácuppant cigizés közben dennisre. Még nyilvánvaló kamuzásra is hajlandó volt (engem is leköptek - visszaköptem - na várjál, hogy is volt). Mindegy ezért ne hibáztassuk, szegényke csak hímtársaságra vágyik: bandázni, beszélgetni. Ezt Lacival nyilvánvalóan nem lehet, így marad DE-NESH. Elvégre még mindig ő áll hozzá a legközelebb, egyem a kis tuja lelkét. Amúgy neki van még egy szuperképessége, a Finom Robinpszichó, majd tessenek a következő öfikben figyelni, a srác nagyon kis aljas beszólásokkal tud operálni ha akar és éppen nem a "hallgatás közbeni sorok élvezésével" van elfoglalva.

A fannyka dennis "szituésön"-ről déneske adott nagyszerű beszámolót a riportszop-ában: "mint két tizenötéves úhúúúristen." Ettől függetlenül nem bírják ki egymás nélkül. "Se veled, se nélküled szindróma" - Dr. Robinhood.

Sajnos - bár várható volt - unalmaska volt most az utóbbi két öfi. Valahol mondjuk lehetett számítani rá, de hogy déneske és fanny (Y) köpködős óvodai farsangos mutatványa legyen a legnagyobb produkció? Hát ez is csak az erejüket minősíti. Ketten is viszik a műsort (konteókedvelők részére: vitetik). A médiahét egyelőre nem sok extra kontentet termelt ki magából, az itt fentebbi kommentekben említett danika zsuzsika feladatos beköltözés talán egy délelőttre-délutánra felpezsdíti a kis (h)arcosokat. Remélhetőleg.

kamilla123 2015.02.05. 16:59:35

@VV Erőlegény: tudom, de attól még idegesít. Oké, legyen frissen fogott ponty. Az még puha :-)

Csak ügyesen! 2015.02.05. 17:06:05

@kamilla123: Én is így vélem, h lesz némi útbaigazítás, ha nem is direktvbe, de h mit várnak. Igaz, akkor sem értem, a bentieknek Zsu már régmúlt, lezárták azt a sztorit, Lacival töviről hegyire megvitatták a párbajon, mi értelme lenne már megint ezen rágódni? Főként h a többség már a párbaj idején túl volt az egészen. Max Fanni fog Daniék kiemetele után puffogni egy sort, h Zsu még nagyképűbb, mint volt, aztán ennyi. Dani meg még csak 3 napja hagyta el a Villát, így azon kívül, h felszedje Edinát a padlóról, nagyon más funkciója nem lehet.

Bujumburi 2015.02.05. 17:21:20

@Csak ügyesen!: aztaaaaa... micsoda szemfüles vagy!!!! tuti törölte, Ati mindent töröl egyébként, ami ilyen jellegű.

Cirmoska11 2015.02.05. 17:21:25

@VV Erőlegény: ez egy decemberi adat: ValóVilág: 101 559 (7,3%) – december 16.

encek 2015.02.05. 17:40:33

@Krétagarbó: "Dávidnak meg gondolom nem tetszik, hogy letagadták, így ő meg ezért lehet bunkó kicsit Zsuval... " Kicsit?? Egy igazi , magára valamit is adó férfi, soha... semmilyen körülmények között, nem dicsekszik a trófeáival. Ez egy ócska szar alak. De ha úgy történt, akkor is .... mi van?
A bentiek közül az dobja rá az első követ, aki egy hangyányit is különb mint ő.
Hajrá Fanni!! :D

minden reggel 2015.02.05. 17:42:04

@encek: ha jól látom elsô eset hogy mindenki egyetért ;) Dávid egy tuskó

Puncylla 2015.02.05. 17:44:36

@VV Erőlegény: És neked mindegy, hogy kinek mi a taktikája? Minden taktika egyenlő értékű? Na ne!

másodpéldány 2015.02.05. 17:49:51

@mézescsók:

"Az előző szériák idősotthonok nyuggerei jutalomüdülései voltak ehhez képest."

nekem az összes vv közül, amit láttam ez avv 7 a leginkább a napos üdülő...

vv4, vv5, vv6 mindegyik tele volt véres drámával és feszültséggel...

melyek közül a vv5 volt a legrosszabb széria számomra, mert egyetlen totális, véreres
manipulátorra épült, a többi vv-ben sok szerethető figura volt és nem volt ennyire eluralva, leteperve egyetlen terrorista által...

ez a vv7 a legkevésbé rázós az összes közül... olyan, mint egy könnyű téli utazás, egy habcsók madártej után...

másodpéldány 2015.02.05. 17:59:09

@encek:

" Egy igazi , magára valamit is adó férfi, soha... semmilyen körülmények között, nem dicsekszik a trófeáival."

a BV-ben Dávid úgy hazudott Au-nak, hogy így is lehessen érteni, amit mond, meg úgy is... szóval kétféleképpen...

AU többféleképpen fogalmazott, valami olyasmi volt a kérdés, hogy valami bele lett téve valahova az első este?

de ez alatt azt is lehetne érteni, hogy a hímtag a kézbe... ami eléggé más, mint egy hirtelen felindulásból elkövetett kopuláció...

nem tartom valószínűnek, hogy zs már az első éjszakán összeadja magát ilyen módon a vellában, nem látszik plauzibilisnak, max lehetett valami simogatósdi, de dávid tényleg egy jellem nélkül való, amiért ország-világ előtt ilyen kétértelműen nyilatkozik,

így állított is valamit meg nem is, és egyáltalán nem érdekli, hogy ennek milyen következményei vannak zsére nézve...

de hát arról a paliról sütött a ridegség és antiszociális karaktere, már a bemenetelével elárult mindent, zsé csak azért állhatott szóba vele, mert állítólag egy szállodában tartották őket, és egyedül őt ismerte...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 18:14:27

@Fu Szekh Li: nem, nem nagyon szeretem, max mustár, citrommal.

De rengeteg a program. ;-)

csipkebogyótea 2015.02.05. 18:14:55

@mézescsók: A vizsgákról te csak azt láthattad, amit a szerkesztők bevágtak. Maradjunk ennyiben.

Empty Bee 2015.02.05. 18:21:38

Az villaélet izgalomtartalma végleg a béka szintje alá esett, ha a mai öfiből ez a legizgalmasabb momentum, amit az előzetesbe tettek:
rtl.hu/rtl2/valovilag/robina-a-vv7-legujabb-jatekosa

pomac 2015.02.05. 18:23:47

@lukacstoncsi: el vagy varázsolva jobb ha felébredsz ,biztos daninak köszönheti azt a 70-30 % nem is azért ahogy viselkedtek vele,ez nem jóslás hanem tény ,jobb ha leszállsz a magas lóról mielőtt leesel, múltkor is hülyeségeket irkáltál és utána elhúztál, de látom folytatod

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 18:27:39

@Empty Bee: és mióta van netjük, hogy tudják olvasni a hozzászólásainkat meg a postokat?

encek 2015.02.05. 18:30:17

@másodpéldány: Nem tudom, én egy olyan riportot láttam közvetlenül az után, hogy kiszavazták, amiben előadta, hogy ő a VV történetének első játékosa aki az első 6 órában dugott. Lehet, hogy félre értettem valamit? Remélem más is látta ezt a beszélgetést. Amióta kijött, ebből a storyból próbál megélni. Tetszik a véleményed róla. Zsu azt mondta tetszett neki a pasi, látott benne fantáziát, viszont nem ez volt az egyetlen amiben Zsu melléfogott. Sajnálom, hogy kiesett, neki drukkoltam.

Fu Szekh Li 2015.02.05. 18:37:47

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Azt látom, de elég kevés benne a kedvemre való. Napóleon Boulevard létezik még? Nem gondoltam volna. Az egyetlen izgalmas program a Veled való találkozás lenne :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 18:42:02

@encek: Az a belevalóban volt, és tán AU adott neki vmi díjat, de nincs fenn az a video. Belevaló csak jan. 3-tól van fenn, sajna, ez meg november végén volt valamikor.

Magg. 2015.02.05. 18:58:37

@encek: @-pkata-: nem a Denisz dicsekedett vele, hogy a VV-k történetében ő dugott leghamarabb?

másodpéldány 2015.02.05. 18:59:07

@encek:

"én egy olyan riportot láttam közvetlenül az után, hogy kiszavazták, amiben előadta, hogy ő a VV történetének első játékosa aki az első 6 órában dugott. "

kérdés mit dugott meg? a konyha kredencet? az ő szava áll zséé-vel szemben, de valahogy nem valószínű, hogy első este ez összejöjjön... és bármi is történt a pali magatartása visszás...

Magg. 2015.02.05. 18:59:27

@Empty Bee: ez vajon valami feladat vagy Robin bevállalta a valódi nemi identitását? :))

Gonosz törpe 2015.02.05. 19:02:22

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Gyere te!
Tényleg, nem mennél be a vellába? Egy korbáccsal.

másodpéldány 2015.02.05. 19:06:43

@Magg.:

szerintem robin nagyon is hetero, azt nem lehet megjátszani, ahogy felhörpintette volna Dórit, ha az engedi az egyik buli után... ez volt az egyetlen "aktus" a vellában, amely még engem is hogyismondjam csak... felrázott, vagyis inkább magával ragadott, ami azért nagy szó az esetemben... csak így jött össze a sakktábla, hogy nem jutott neki nő... de amúgy valójában ez az igazán jó szereposztás, mert így ő az az ifjú, aki még kapható, ha kijön a villából, szóval lehet rá ácsingózni...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 19:07:14

@Magg.: de, ő is, csak ő nem számolt Dáviddal, lehet, nem is tud róla...

Magg. 2015.02.05. 19:08:55

@másodpéldány: de valamiből csak kiindult a szóbeszéd, hogy buzi...Ezt a Dóri-ügy és a látszólagos Edina udvarlás ellenére is mondogatják.

Magg. 2015.02.05. 19:10:45

@-pkata-: de Dávid búcsúüzenetét mindenki hallotta a villában. Ha elhitték, akkor Denisz dicsekvése ugye nem igaz, ha meg nem hitték volna el, akkor mit szívták Zsu vérét Dávid miatt?

encek 2015.02.05. 19:12:54

@-pkata-: Akkor te is emlékszel rá. Ott poénkodtak, nagyon gusztustalan volt mindkettő.

encek 2015.02.05. 19:14:42

@Magg.: Most írta Kata, hogy ez a belevalóban volt, de nincs fent ez a videó. Egyébként azt is szívesen megnézném, amikor Zsu-val akcióztak a paplan alatt. Hiába van takaró meg lehet állapítani a lényeget, de nem találok ilyen videót.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 19:14:57

@Magg.: hát, ezt Denisztől kéne megkérdezned, hogy ő mit gondol...

Empty Bee 2015.02.05. 19:15:42

@Magg.: Robin vagy alkatilag vagy a nevelkedése alatt ért domináns női hatásoknak köszönhetően feminin vonásokkal rendelkezik. Az őskorban megragadt bonyolultságú lelkeket mindig zavarba hozta és összezavarta, ha valaki nem a megkövesedett nemi szerepek szerint viselkedik, és ezt a zavart legkönnyebben a buzizással tudják levezetni/feloldani. Pedig sok mai fiatal férfi nevelkedett egyedülálló anya mellett, és már a nemi szerepek sem olyan élesen elhatároltak, és Robin is ennek az eredménye.

encek 2015.02.05. 19:16:52

@másodpéldány: Nagyon jóó! Állítólag fontolgatja, hogy feljelenti az RTL-t mert igazságtalannak tartja a kiesését, ő igenis nagyon humoros volt és Macival is sokat beszélgetett, de a csatorna nem mutatta az összefoglalókban . Nem normális.

Krétagarbó 2015.02.05. 19:19:29

@encek: Rosszul fogalmztam, nagyon bunkó. Nem védeni akarom Dávidot, pusztán megérteni a viszonyukat. Nem tudom mi történt, ami lejött, az az, hogy mindkettő vmiért hazudott. Mintha történt volna vmi, de sem az nem igaz erről, amit Dávid, sem az, amit Zsu állít...

"De ha úgy történt, akkor is .... mi van?" Hát ez az, semmi. Ezért sem értettem Zsut, miért hagyja magát belesodorni ebbe a szituba, amikor kérdezgették bent, hogy de mi volt, csak annyit kellett volna mondania, hogy és ha igen, mi van?

De ez a magyarázkodós-tagadós viselkedése később is visszás helyzetekbe sodorta, sokszor emiatt is volt rásüthető a hazug jelző. (Kicsit olyan, mint amikor a kisgyerek ellop egy cukrot, rajtakapják, hogy lopott, de ahelyett, hogy elmondaná, hogy elvett egy db cukrot, a végletekig tagad és utána elkönyvelik, hogy ellopott egy egész zacskó cukrot.)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 19:23:20

@encek: Ezt találtam csak, 18. perc körül rtl.hu/rtl2/valovilag/ha-egy-buli-igazan-beindul
de lehet, van más felvétel is, vki a kommentben írja hogy volt valami az éjszakai onban is

,, 2015.02.05. 19:28:24

nem válaszoltatok h mi az a dsns. büdösbuborékok!

Krétagarbó 2015.02.05. 19:32:41

@foxglove (F6): mert nem tudjuk, kis lemming. Hol olvastál ilyet amúgy. A posztban volt?

,, 2015.02.05. 19:35:06

@-pkata-: @Krétagarbó: persze-persze. befekszem a szoliba egy órára, viszlát!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 19:38:23

@foxglove (F6): azt hiszem, h egy kicsit túl fogsz barnulni. Csak egy kicsit. Vagy nem kapcsolod be?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.05. 19:39:51

@foxglove (F6): ó bakker, ma menni akartam, de helyette közért volt. most meg már nem mászok vissza. na majd holnap

másodpéldány 2015.02.05. 19:50:23

@Magg.:

tipikus kabátlopás esete, amikor valakitől ellopják a kabátját és a végén ő lesz valahogy egy kabátlopásos esetbe keveredve... igaz, ő a károsult, de ráfröccsen a sár...

bent a "nagy" hímbarátok, úgyis mint a nagy hím laci és ádám ezzel piszkálta... (ami azért vicces, mert ők ketten még a klóra is szinte kézen fogva jártak, szóval olyasmivel sarazták Robint, amivel őket lehetett volna froclizni)

szerintem féltékenységből, meg lehet Robinban olyasmi, ami ugyan femininnek fogható fel, de ez részben nem bizonyíték, részben kifejezetten érdekesebbé teszi mint férfit...

arról van szó, hogy érzékeny és kedves, szóval ebben ellentéte volt a 3 macsóhímnek és vetélytársnak: lacinak ádámnak és denisznek...

macit igazából senki se vette férfiszámba, és danit se, csak őt másképp nem...

lényeg: robinnal érzékenysége és antimacsósága miatt szívóztak vele...

a nevet meg mintha a stáb adta volna neki, lehet hogy direkt ilyen ambivalens nevet választottak? belefér...

encek 2015.02.05. 19:53:08

@pomac_ [(k)an]ál: Olyan nincs ahol nem kell regelni? Megnézném.

encek 2015.02.05. 19:56:59

@Krétagarbó: Igen, ebben igazad van. Nem bevállalós, mindenkinek meg akar felelni, de mindig rosszul jön ki belőle. Nem baj ha szépít. Egyszer olvastam egy " tanulmányt" amiben azt bizonyították, hogy az emberek egy nap több százszor is hazudnak. Tudom vitatható, de hogy többször előfordul napjában, az biztos. Amikor észreveszem magamon, akkor mindig mosolyognom kell, pedig én sosem hazudok. :D

encek 2015.02.05. 20:09:06

@-pkata-: Jó volt így együtt látni őket. :) Hát volt valami, de nem nevezném szexnek, az RTL biztos nem hagyta volna ki!

kamilla123 2015.02.05. 20:17:13

@Krétagarbó:

Zsu-DÁvid szexről írod:

"Ezért sem értettem Zsut, miért hagyja magát belesodorni ebbe a szituba, amikor kérdezgették bent, hogy de mi volt, csak annyit kellett volna mondania, hogy és ha igen, mi van?

De ez a magyarázkodós-tagadós viselkedése később is visszás helyzetekbe sodorta, sokszor emiatt is volt rásüthető a hazug jelző. "

Nem ismerős ez a tagadás valahonnan? Edinkát már premier plánba le is filmezték, h négyszer is szexelt a villában, erre ő folyamatosan tagad, vagy elsőnek nevezi az eksönt. Érdekes, h Te meg pont ezt Zsu-ban szúrod ki, aki pedig ehhez képest egy sokkal kisebb, és valóban nem bizonyítható dolgot csinált.

kamilla123 2015.02.05. 20:19:11

@kamilla123: amúgy ugyanígy tagadott a Laci szerelemről. Hónapokig, amikor már a vak is látta és már Zsu-t rég a féltékenységével üldözte. Akkor most ő is hazudós?

csicserierika 2015.02.05. 20:23:40

Első Dávidos sztori után itt a második. Dani volt lúzer, h még avatkozott ezek után is Zsúval. Játszotta az úriembert. Nem kellett volna.
rtl.hu/rtl2/valovilag/felelsz-vagy-mersz-dennis-mindene-kozel-kerult-edinahoz

harcosDuke 2015.02.05. 20:25:39

2015. február 05. 08:13 - candyperfumegirl Plasztiknál rondább nőt még nem láttál. Érdekes, de nekem Ádina nem csak alapból tízezerszer rondább, de a belseje az meg zombi egyenesen.

zorja 2015.02.05. 20:29:46

@harcosDuke:

Jahm, csak Edina "természetesen" ilyen, Dóri meg több százezret költött a "szépségére" :D
Szubjektív értékítéleteken meg egyébként sincs létjogosultság vitatkozni :$

malevil2050 2015.02.05. 20:36:08

Jó estét .jó arcot,mert esz a helyzet,micsoda komédia.

2015.02.05. 20:41:28

@MacákékIcukája: kérek beszámolót a tegnapival kapcsolatban, küldheted ahogy akarod :D
@foxglove (F6): letelt

'stét! 'zu?

malevil2050 2015.02.05. 20:43:23

@fosch9: Te má megint itt vagy? v még mindig?

astryle 2015.02.05. 20:44:21

Ma lesz a Zsú-Danis rész vagy a kövi? :D csak, hogy tudjam bekapcsoljam-e egyáltalán a tv-t.

malevil2050 2015.02.05. 20:44:53

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Hát eszasz,jajj szépen és helesen kell írnom mee ki fogok kapni.

malevil2050 2015.02.05. 20:47:00

@astryle: Én nem tok semmit csak sodródom a zárral.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 20:49:01

@malevil2050: írjál helyesen, bizony, az szexibb, mondhatni úgymond ;)

malevil2050 2015.02.05. 20:49:44

@Fu Szekh Li: És mindenki nemzetközivééééé lesz.

kamilla123 2015.02.05. 20:55:42

@zorja: jó, hát ha vitatkozni nincs jog, akkor kijelenteni sincs, nem? A poszt írója véleményezte Dóri külsejét. Egyébként sztem véleményt meg bárki mondhat.

Fu Szekh Li 2015.02.05. 20:56:01

@fosch9: én is ezt mondanám, bizonyítsd be!

2015.02.05. 20:58:49

@astryle: tegnapelőtt volt pia
tegnap nem
ma nem
holnap a három napot ha tartják akkor igen

úh ma kellene a vendég mert holnap ha beisznak velük akkor kikotyoghatnak titkokat

én mára tippelek

2015.02.05. 20:59:52

@Fu Szekh Li: a szavam nem elég? :D

Empty Bee 2015.02.05. 20:59:55

@kamilla123: Szerintem Dinkának olyan fokú bűntudata van a szexualitás megélése miatt (ő nem maszturbál, nem dug stb.) hogy ha szex-szerű dolgot csinál, meghasad a tudata és letiltja az emlékeket és neki olyan, mintha nem történt volna meg. Szerintem mégha a korábbi dugós videóival szembesítenék is, akkor is tagadná, és azt mondaná, hogy a csúnyájába belefotósoppolták a Lackó virslijét.

Fu Szekh Li 2015.02.05. 21:00:48

@fosch9: Na jó, nem leszek Conchi :D

2015.02.05. 21:02:51

@Fu Szekh Li: délelőtt nem láttam és bedobtam h nyújtsa fel a kezét aki szeretné, h helyettesítsem, de csak ketten kiröhögtek, a többiek válaszra sem méltattak :D nem kellett pótolni az űrt ez azt jelenti :)

kamilla123 2015.02.05. 21:05:31

@Empty Bee: :-))) mondjuk nekem tök mindegy, csak azt nem szeretem, h kilométer hosszan ekézik Zsu-t, hogy "tagadásban volt", mert nem vállalta be, h Dáviddal dugott a takaró alatt. Amikor az most vagy igaz, vagy nem. Én meg simán elhiszem Zsu-nak, hogy nem, mert másban sem hazudott. Edinka meg sok sunyiságot művelt (magának írt levelet, kétfelé bratyizott, tagadja a szexet stb stb). Ha valaki hazudós, az inkább ő.

encek 2015.02.05. 21:05:39

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Mi tagadás azt hittem" nagyobb" dolgok történtek.Ebből kerekedett ez az ordenáré nagy vita, amit hetekig kellett nézni?

encek 2015.02.05. 21:06:13

Sajnos mennem kell, jókat írjatok, hogy tudjak jókat olvasni. :)

Krétagarbó 2015.02.05. 21:07:05

@kamilla123: Edina nem tagadja sztem, és azt már leírtam korábban, hogy nem azt mondja minden egyes alkalomra, hogy az első volt, ezt ti dobtátok itt be, és ezen pörögtök. Én Edinánál a lelki vívódást látom, és a riportban pont, hogy beszél arról, hogy lefeküdtek Laccival. Az egész párhuzamod fals ilyen szempontból.

kamilla123 2015.02.05. 21:07:30

Nézem nagy ritkán az éjszakaiakat (már régen nem láttam), meg egy-egy videót a vv oldalon, ami nem kerül adásba, és ezek alapján nekem Laci mindig utcahosszal szimpatikusabb, mint amiket beadnak róla adásba. Van egy nagyon kedves, vicces, normális, szerethető énje is. Nemtom miért hegyezik ki az egészet vagy az agresszióra, vagy a mélabúra.

kamilla123 2015.02.05. 21:08:24

@Krétagarbó: szerintem nem fals, hanem nagyon is találó. Akkor most nem értünk ebben egyet :-)

Fu Szekh Li 2015.02.05. 21:10:15

@Empty Bee:
Volt egy lány, úgy hívták Edina,
szex közben hasadt a tudata
hiába görbült be
a Lackó virslije
Edina holtáig tagadta

2015.02.05. 21:11:43

Zsut várom és Ádina arcát hozzá :D

Krétagarbó 2015.02.05. 21:12:18

@kamilla123: úristen,hát mit csinál egy szerelmes nő, amikor leginkább azt érzi, hogy jóban vannak a szerelmével, de mint nő, nem tetszik neki? persze, hogy tagadja, hogy ő többet érez nála.
Teljesen más a szitu, amit itt össze akarsz hasonlítani.

MacákékIcukája 2015.02.05. 21:12:23

@fosch9: igenisigenis :))) atolvastam tegnap ejjel, probaltam is es rajottem, hogy ezt gyakorolnom kell rendszeresen. Elsore nem ment :D

Kosztarika 2015.02.05. 21:13:35

Jó estét, jó szurkolást :) :D

Krétagarbó 2015.02.05. 21:14:08

@zorja: hát ja, ezen én is mindig jókat mosolygok. kinek mi a szép, ugye...

kamilla123 2015.02.05. 21:14:25

@Krétagarbó: értem, h szerinted más. Sajnos pont ugyanolyat nem tudok felhozni, mert Edinka nem volt Dáviddal az ágyban és nem vádolták meg azzal, h megdugták, holott nem. Az valóban egy egyszerűbben összehasonlítható szituáció lenne.

2015.02.05. 21:18:25

@szerivan: Remélem először Danit küldik be - felderül - majd zsut - és leesik az álla.

@MacákékIcukája: nem baj, nekem is gyakorlással sikerül, próbálgasd, már azzal h oda koncentrálsz és nem másra, sikerülni fog :)

Krétagarbó 2015.02.05. 21:22:03

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: hagyjátok már ezzel, el lehet olvasni, ismerek olyat, aki betegség következménye miatt ír furin, soha nem lehet tudni. (remélem, gondolom itt nem ez van, de olyan tré emiatt vkit basztatni..)

astryle 2015.02.05. 21:24:09

@fosch9: megnéztem a honlapon és csak azt láttam, hogy Rubintot valami nagyon fos transzivá varázsolták :S valamiért nem hozott lázba.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 21:24:43

@Krétagarbó: nem tudom, h pontosan hány karaktert lehet, de kitöltöttem :)

Krétagarbó 2015.02.05. 21:25:23

@kamilla123: nem azt írtam, hogy dugott, vmi volt, ahogy azt lehetett is látni, a videóból. de mindegy, kamilla, neked van igazad, Edina rossz, Zsu jó. Így jó lesz? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 21:25:31

@Krétagarbó: Drága!

Tud helyesen írni, meg nem mint egy idióta :) És ezt birikével tudjuk is :D

kamilla123 2015.02.05. 21:26:53

@Krétagarbó: én kiegyeztem abban pár kommenttel feljebb, hogy ebben nem értünk egyet, de ha Te mindenképpen úgy érzed, hogy a végén egyet kell értenünk, akkor igen, köszönöm, jó lesz :-)

Kosztarika 2015.02.05. 21:26:59

@astryle: és ha jól maszkírozták volna? :D :D

minden reggel 2015.02.05. 21:27:59

@fosch9: Hedonistamama is eltûnt, csak nem együtt buliznak? ;)

2015.02.05. 21:28:33

@astryle: Végső állomás 5 lesz film+

kamilla123 2015.02.05. 21:29:00

@Fu Szekh Li: :)) nem csak vmivel el kell ütnünk az időt, amíg kezdődik az öfi :)

minden reggel 2015.02.05. 21:30:13

@Krétagarbó: hátha csak így akar különleges lenni ;) sztem

Krétagarbó 2015.02.05. 21:30:25

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: jó, láttam tegnap én is, de akkor is. Hadd írjon mán úgy, ahogy neki teccik:) na. befejeztem a népnevelést:)

pomac 2015.02.05. 21:30:44

jó lesz a mai öfi a hirek szerint érdemes lesz nézni :D

encek 2015.02.05. 21:31:41

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Sajnálom, hogy nem kapcsoltam.:D
Nem találtam meg, de remélem a következő részben megcsípem.

2015.02.05. 21:31:57

@minden reggel: :DDD úgy látszik előnyből akarnak indulni a hv vv-n :D

Krétagarbó 2015.02.05. 21:33:36

@pomac_ [(k)an]ál: milyen hírek? ma lesz a Zsu-Dani bemenetel? erre gondolsz?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.05. 21:36:40

Sziasztok!
Igen, történhetne már valami izgi is ma, mert kezdem elveszíteni az érdeklődésemet.Már "gyűlölni"sem tudok igazán senkit. :D

pomac 2015.02.05. 21:37:31

@Krétagarbó: ja meg a benti reakciókra amit irt róla a facén :D

pomac 2015.02.05. 21:39:49

@encek: indavideo.hu/video/BeleValoVilag itt a dávidos itt nézheted amig megvan :d

2015.02.05. 21:42:09

@kamilla123: Szasztok!

Mégsem én vagyok Kamilla123! Mert most először nem értünk egyet. És nem abban, hogy Lacci nem olyan, mint amilyennek az öfiben mutatják. Abban egyet értünk, nem olyan.
De szerintem Lackó még annál is unalmasabb. Az agresszió benne van rendesen.
És nem "tökös" srác. Már hetekkel ezelőtt írogattam, hogy szar az ágyban. Mostmár Dinka is tudja. Ha tényleg volt 200 nője, milyen szar lehetett 160-180-tól megkapni ezt a mellébeszélős "namilyenvolt?-hátjó"-t. Szegéééény.

Más: Nagyon nem szeretem, hogy Dani visszamegy. Nem azért utáltuk ki! :-DDD
Dinkát fogja segíteni. Tényleg meg akarják a szerkik nyeretni vele, hogy dögölne meg a macskájuk :-DDD

Bár ha azt veszem, Dinka a legszínesebb egyéniség, mert mindenkit tudok egy szóval jellemezni, kivéve őt: ő Hazudós, Önző, Aljas, Cinikus, Bajuszos, Két-zacskós.
Csak hogy nehogy azt higgyétek, hogy hazudtam:
Robina - Tuja
PVC - Kamionos
Döniz - Proli
Lackó - Lúzer
Pfffhánny - na igen, hazudtam, őt sem lehet egy szóval jellemezni. De nem is akarom. Mert valahol a Legalja, de mégis Szerethető, és szerintem Csinos is, főleg szemüvegben. Sokan írtátok, hogy ronda smink nélkül. Emberek: hova tettétek a szemeteket: tök jó kis csaj. (Mondjuk nekem bejönnek a kis mellű nők: egyszer egy haverom mondta, hogy ugye, ugye, ugye, milyen szar mikor alul vagy, és a sötétben nagy, fehér, hideg mellek lógnak az arcodba. Nem tudok vele nem egyetérteni :-)))

2015.02.05. 21:42:43

"Zsu, milyen érzés volt bemenni? 3 órája VV Zsu hivatalos oldala. Azokat a fejeket amikor megláttak, mindent megért mikor mentem be a gyomrom remegett ès össze szorúlt a szívem! De nem mutattam nekik." A helyesírás nem az én érdemem, Zsu írta ... :) ... tehát csak pár órára mentek be...elvileg azt is írta a Zsu, hogy a mai ÖFO-ban lesznek, gyakorlatilag érdekes lenne, ha a mai eseményeket adná le az RTL, de majd meglátjuk.."

vv oldalról másoltam

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.05. 21:43:44

Zsú-Dani visszamegy nekem kicsit úgy hangzik, mint a régebbi cikk, hogy Macit kiengedték a kórházból és első útja a villába vezetett. Aztán kiderült, hogy az ablakok mögé mehetett be.:)
Kíváncsi vagyok a mai öfire, mit kavarnak a szerkik.

astryle 2015.02.05. 21:43:55

@Ilyen vagyok: meh.. ezt is csak azért öltöztették így hogy szerepeljen :D amúgy a háttérbe mászkálna csak mindenhol

@fosch9: van még új Célszemélyem + még meg akarom nézni azt a kódfejtős sherlock holmes ufó fejű filmet meg a kerekesszékes feketelyukas hawkingos filmet is

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.05. 21:45:22

Szeretem,ha meg tudnak még lepni a szerkik,akár egy ilyen "bemenetellel" is.

2015.02.05. 21:46:37

@fosch9: Hát igen: hiába drukkoltam Zsének, a helyesírása, tehetsége, józan esze konvergál a nullához. De attól még neki kellett volna nyerni, de legalább a döntőig eljutni. Emberségből, ha nem is ötös, de hármas alá. A többiel egytől egyik megbuktak. Kivéve tán Robina és Dorin. (Kicsit felcseréltem a nemi jellegeket)

2015.02.05. 21:47:02

@astryle: kódfejtős engem is érdekel
hawking nem, mert ateista
meg a fargo sorozatot kellene végig pörgetni
aztán jövő héttől újra walking dead :D

Krétagarbó 2015.02.05. 21:47:54

@fosch9: biztos mai esemény? vagy azt írta a FB-on?

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.05. 21:48:52

@fosch9: Beleolvastam én is.:) Akkor ők nem az ablak túloldalára mennek.:)

2015.02.05. 21:48:54

@fosch9: Pont ez a bajom Hawkinggal nekem is!

Ditti82 2015.02.05. 21:49:12

@Magg.: Feladat kellett legyen. Vagy tényleg ennyire unatkoznak.

2015.02.05. 21:49:51

@Spitzbauer: igen egyetértek, zsu után marad nekem is robin
@Krétagarbó: azt így konkrétan nem írták le de arra gondoltam mait promotálnak, holnapra már túl lenne boncolva úgy h még nem is látjuk (aztán ha nem, ne bántsatok :D )

Fu Szekh Li 2015.02.05. 21:50:30

@Spitzbauer: Miért? Az is ugyanolyan vallás, mint a többi.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.05. 21:50:30

@fosch9: Ez a poszt már nincs fent, de az előző alatt a hozzászólási még igen. Lehet, szóltak neki, ne lője le a poént.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.02.05. 21:51:21

@fosch9: Zsunak szurkoltál? Megkérdezhetem,hogy miért?

,, 2015.02.05. 21:53:48

@fosch9: én a kódosat megnéztem, és Alan Turing egy kibaszott UFÓ volt!

2015.02.05. 21:53:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: sztem sem csak az ablak túloldalára :)
de azt nem láttam, h posztként volt fent, csak az oldalsó ablakban a kommentet loptam
máskor is bukott már le az rtl oldal is, akkor hát zsu is véthet

@Spitzbauer: méghozzá elég vehemens, ha jól emlékszem

2015.02.05. 21:56:03

@Fu Szekh Li: Hát, nem akarom szétoffolni a csetet (de szépen megmagyarítottam ezt :-), de amikor jönnek azzal, hogy akkor belecspott a villám az ősóceánba, és a szén-dioxidból meg avízből akkor létrejöttek a fehérjék, majd egyszercsak a fehérjék úgy "gondolták", hogy szar az élet, és legyünk már egysejtűek, csak úgy maguktól... Hát ez nem jön nekem össze. Kb. az őskor egy mese. Aztán onnantól, hogy van egy két egsejtűnk, már jöhet az evolúció ezerrel. Onnantól az evolúció a termetés eszköze...

Ruadhnait 2015.02.05. 21:56:20

@csicserierika: Milyen vekonyak a lanyok ebben a videoban! Egyebkent en ezeket a reszeket meg nem lattam, akkor kapcsolodtam be kb mikor bement a Robin. De nagyon durva foleg a Fanni, a fejen is latszik az a par kilo.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.05. 21:57:02

@Krétagarbó: Edina sztem nem tagad, hanem egy-egy együttlét után eldönti, hogy soha többet, aztán mégse, és utána meg ismét szégyenkezik, és közben előrángatja a többit is a szőnyeg alól. Amúgy én csak azt hívom dugásnak, amit érzelmek nélkül hajtanak végre, ők min. szexelnek, de inkább szeretkeznek (a szerelmeskedést meghagyom magunknak :D ). Bűntudata van, de tényleg nem mondta, hogy először csinálja. Az itt merült fel. Ahogy a hátulrólt sem ő találta ki, hanem a Fannika tippelgetett, aztán a jóakarói itt készpénznek vették.

Mók_Ica 2015.02.05. 21:57:12

jó estét :))) mingyá kezdünk.... robina beköltözik.... :))))

malevil2050 2015.02.05. 21:57:13

@fosch9: Jajj bocsánat akko eszt benéztem.

MacákékIcukája 2015.02.05. 21:58:01

@fosch9: okezsoke :)

Jelentem keszen allok a mai hulyesegadagra :P

Ruadhnait 2015.02.05. 21:58:22

@Ruadhnait: Jah es meg ennyi, hogy szerintem a Fanni azert utalja most annyira a Lacit, mert az elejen tetszett neki, ebbol a videobol nekem ez jon le. Egyebkent szerintem a Robinnal ilyesmi a baja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2015.02.05. 21:58:47

@fosch9: A 4 órával ezelőtti képénél, ahol az öfire hív, ott a hsz-okban többször is írja, és kéri, hogy ott szóljanak hozzá, hogy ki mit lát majd.:)
Úgyis már csak 2 perc.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 21:58:57

@Krétagarbó: írjon, csak így már nem szexi :-D

@encek: megtartani, megenni kellene végre :-D

@malevil2050: dehogy vagy az, bár így is szerizünk

Baresz83 2015.02.05. 21:59:23

Üdv mindenkinek! Szerintem én egyből beülök a virágládák közé. :D