Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x81 - A végtelenített szappanopera (18+)

2015. február 05. 08:13 - candyperfumegirl

Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat kenyér, ellenkező esetben csak a végtelenített Komisz-Kazal szappanoperát kaptuk volna, aminek láttán komolyan fontolóra veszi az ember a civilizációból való végleges kivonulást, hogy a ValóVilágnak a híre se találja meg soha többé.

Első feladat, hogy alapítani kell egy-egy újságot, pardon szennylapot, nevezzük már nevén a dolgokat. Ezt két csapatra oszolva kell abszolválni, hogy sarazhassák egymást zavartalanul. Már a címadás is komoly nehézségekbe ütközik, Laci, Edina és Robin csapata valamiért elveti az amúgy egész ötletes „Két pasi meg egy kicsi” javaslatot, a másik banda meg a nevükből összeollózott Dendórfan óborzalmat tartja annyira frappánsnak, hogy az szerintük elad egy sajtóterméket. Kazalnak és Komisznak van jövője a szakmában, mert olyan természetességgel ontják magukból a többiek magánéletéről szóló álhíreket, ahogy azt kell, és hamar meg is születik az „Edina Robin iránt is érez valamit- Danit meg leszopta a párbaj előtt” szalagcím. Pontosan ilyen kaliberű leadeket szoktam elkapni reggel a metrón, a velem szemben ülő zombik újságjának a címlapján. Ezennel be is linkelném a két sajtóterméket, kifejezetten elrettentő példaként, hogy aki így vagy hasonlóan ír, azelőtt annyi szép szakma van még az újságíráson kívül.

vv-781-01.png

Fel is kell olvasni egymásnak a zseniális publicisztikákat, a lényeg természetesen az, hogy erősen próbálják lejáratni egymást a csaptok, de képességeik ismeretében ez vegyes sikerrel valósul meg. Azt azért kiemelném, hogy Kazalék úgy jellemzik Robint, mint aki verseket ír és alsógatyában fürdik Ágnes Vanillát énekelve, a rettenetes szerelmi háromszög esetleges feloldását meg akár abban is látják, hogy Laci rámegy Robinra. Hmm. Plasztik befeszül a dugikészletéről készült ál-paparazzi fotóktól, mert az ő készletében NINCS sonka, sem foltos, sem foltnélküli, csak tonhal, és amikor meglátja, hogy a póthajához is hozzányúltak, végképp leereszkedik a lila köd. Kazalt azzal dicsérik, hogy reggel smink nélkül „ijesztő és rémisztő egyben”(szó szerint idéztem), a lába meg sajtszagú, szóval semmi új. Ezen az érintett a várakozásoknak megfelelően kiakad, önmarcangolásba kezd, majd megtalálja Komiszt, hogy ápolgassa kicsi lelkét, és mondja el sokszor, hogy milyen gyönyörű, de ezen a ponton szabadul el a szarcunami.

781_gif_01.gif

A Nagy Köpés után nem egészen 24 órával ugyanis Komisz pont nincs abban a hangulatban, hogy Kazalt vigasztalja, a „csúnya vagyok? mi a baj velem?” kezdetű sirámnál pedig nem létezik idegesítőbb dolog; mondom ezt úgy, hogy nő vagyok. A beszélgetés gyorsan más irányt vált, és Kazal megint azzal jön, hogy Komisz próbálja ellökni magától, ami sokkal megalapozottabb sérelem, mint az, hogy fehér vagy ronda. Ahogy hosszabban fejtegeti, mennyire bántja, hogy szerelme nem törődik vele, a jelenet vizuálisan félelmetesen hasonlítani kezd a magyar panelvalóságra, ahogy a feleség melegítőben, szemüvegben, talán a gyerek köpetével a vállán, kisírt szemekkel taglalja a férjének, hogy már nem figyel rá úgy, mint régen, az ura meg közben egy kinyúlt melegítőgatyában és förtelmes tangapapucsban terpeszkedik a kanapén, és fel sem néz az újságjából, hagyjál má' asszony, hadd olvassam, mennyivel kapott ki a Fradi. Komisz pedig ismét bebizonyítja, hogy toronymagas esélyese a 2015 legnagyobb suttyója díjnak, ugyanis képes ezt válaszolni:


„én szexmániás vagyok, ha nem kapok szexet, egy idő után nem fogsz érdekelni”


Majd vonogatja a vállát, és minden mondatban vagy háromszor, három különféle jelentésben használja a „kibontakozni” szót. És most van az, hogy Fannika egybites agyához maradéktalanul elért az üzenete ennek a mondatnak (meg is jegyzete, szó szerint), mert ebből nem csak az derült ki, hogy Komisz a legnagyobb gyökér a vellában, hanem az is, hogy tényleg leszarja Kazalt, és csak dugásra kell neki, sőt lassan már arra se.

vv-781-02.png

Kazal ezzel kimondja a szakítást, és véglegesíti is azzal, hogy elhúzza a matracát Komiszétól, majd Plasztiknak siránkozik, aki tehetetlenül hallgatja vagy tíz percig, utána jobb híján elkezdi ölelgetni. Komisz meg a cigiskanapén füstölögve olyanokat mond Robinnak, hogy „naponta ötször b*sznék b*szdmeg”. Egészségedre fiam. Robin meg csak úgy mellesleg megjegyzi, hogy egyszer őt is leköpte egy nő, de ha jól emlékszik, nem visszaköpött, hanem jól megrángatta. De jó, hogy azt is sikerült közkinccsé tenni. Komisz ebből csak annyit szűr le, hogy francnak kellenek a nők, csak a baj van velük, és ha kijön a villából inkább arra koncentrál majd, hogy összerakja az életét – persze, pont akkor, amikor naponta átlag 5 ostobenkó áll majd sorba, hogy VV Dennis Godzilláján pörögjön.

781_gif_02.gif

Másnap Fannika zsinórtangában és letargiában ébred, a reggeli mellé meg a sérelmeit tálalja gazdagon, Plasztiknak meg is fekszi a gyomrát, ahogy elnézem. Szappanoperás pillanatok következnek, Komisz a SZOLI rejtekében húzódik meg, Kazal meg a cigiskanapéról lesi, és nagyon ügyelnek rá, hogy egyszerre rá ne nézzenek egymásra, jajj. Fannika szintet lép, a tagadás után a harag fázisába kerül, és a porszívót túlordítva üvölti le Komisz fejét, egy ponton a „jó voltam hozzád, főztem rád” kezdetű feleségsláger is előkerül. Komiszt sem kell éppen félteni, és vagy 5 teljes perc masszív ugatással telik a műsorból, háromszor lepergett az életem alatta. Ugrok a lényegre: miután már eljutnak arra a pontra, hogy kicsit tudnak magukon röhögni, ölelkeznek egyet a zuhanyzóban, és így egyelőre lezárhatjuk Fanny Esmeralda és Dennis Rodriguez viharos szerelmének történetét. A hajtépés, szétsírt szemfesték, és kidobott rózsák majd a következő epizódban kerülnek elő, miután kiderül, hogy Dora Lucecita és José Robinho Rodolfo szerelme azért nem teljesülhet be, mert Dora Lucecita valójában Carlos Ricardo álruhában, aki nem más, mint Dennis Rodriguez eltitkolt szerelemgyereke, akiről mindenki évekig azt hitte, hogy meghalt egy repülőbalesetben az Amazonas felett, és most nőnek öltözve visszaért, hogy megszerezze a családi vagyont és a kávéültetvényeket.

vv-781-03.png

A médiahét keretien belül a soron következő feladat időjárás jelentés villaviszonyokra hangolva, és itt álljunk meg egy pillanatra, mert egy dolog teljesen érthetetlen számomra. Miért gondolta azt a versenyzők vele, hogy a meteorológia bikinis műfaj? Plasztik később meg is állapítja, hogy ő nem lenne jó időjárás-jelentő, mert vagy vetkőzni felejtene el vagy időjárást jelenti, de a kettő együtt nem megy. H. Bóna Mártától én ilyet sosem láttam, de ez már tényleg egy párhuzamos valóság. Fannika kezd matyóhímzett fukszia bikiniben, a 21. századi divatnak egy olyan rémisztő vadhajtásában, amit csakis elrettentő példaként jegyez majd fel az egyetemes viselettörténet. Kazal verbálisan is brillírozik, azt mondja,

„lehet, hogy összecsapnak felettem az idők”,

ami valahogy úgy dekódolható, hogy ő lehet a kiválasztott vasárnap, és most egészen elborzasztott a gondolat, hogy ezek szerint két és fél hónap után már beszélek fanniul.

781_gif_03.gif

Következő versenyző Plasztik, akinek az öltözéke leírhatatlan. Az elmaradhatatlan baseballsapka mellé csillogó flitteres melltartót, pufikabátot meg kétcsíkos mackónadrágot húzott, és eljött a pillanat, amikor már le kell írnom, mert nem bírom magamban tartani: Plasztiknál rondább nőt én még életemben nem láttam. Soha. A feladatot ő is elbénázza, de az legalább vicces, hogy a végén pingvinjárásban hagyja el a stúdiót, mert valami számára is ismeretlen okból muszáj volt térdig  letolnia a gatyáját a produkciója kellős közepén. Komisz is fecskében feszít, eljátssza a köpködést, majd beletáncoltatja a farpofáit a kamerába, bájos. Ádina többször is belesül a mondandójába, de legalább nem vetkőzik, azonban bedob egy Lacinak is új infót, nevezetesen, hogy közte és Basszájba közt azért van most feszültség, mert kiesett Dani. Később elvonulnak lelkizni, és kiderül, hogy Ádina tényleg nagyon megzuhant 12ker kiesésétől, látszik, hogy ez a forgatókönyv egyáltalán nem fordult meg a fejélben, és nehezen megy az újratervezés. Ráadásul az önbizalma is meg van rogyva, mert az, hogy Basszájba dugogatja, nem ér fel a közös cigizésekkel és kombinálásokkal 12kerrel. Hát van ez így.

781_gif_04.gif

Laci, Laci, csak maszatolni tudsz, baszki.

Címkék: 18+ vv7 dsns
1366 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vastyúk is .. 2015.02.06. 03:14:29

no én is elteszem magam délutánra, mert nehezen bírom értelmezni az üzeneteket. hihihihi Jóccakát :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.06. 03:25:44

@vastyúk is ..: Hát tuggya a nemalvás felelős, hogy most 3 helyett 4 óra vagy 4 helyett 3 van?

mézescsók 2015.02.06. 08:43:26

@másodpéldány: A Vv5-től láttam, az előzőekről a mamától (anyós) tudok, aki szakértője a sorozatoknak. A mama, mint információforrás (hajjajj) teljesen megbízható. Szóval szerinte az első szériákban ilyen hangos botrányok nemigen voltak. A Vv5-ben - saját kútfő - Kinga, Attila és Vera vitték a prímet, volt pengeváltás rendesen, egymás kikészítése, stb., de a Vv6-ból Izabella és Krisztián vagdalkozásán kívül olyan horderejű bántásokra, támadásokra, cikizésékre és ennyi rosszindulatra nem emlékszem. Volt ott is konfliktus elég (Charlotte körül pl.), de ennyire szemetek nem voltak egymáshoz.
Lehet, az idő szépíti meg a dolgokat.

zsopicur 2015.02.06. 08:59:28

Istenem csak ne a Fanni vagy az Edina nyerjen...hajra ROBIN. ilyen szintü gyülölködest....pedig kis esze lett volna Edinanak meg Fanninak akkor kihalljak Zsu ebszolasaibol h mit baszott el Dani es valtoztatnak a hozzaallasukon, de annyira elvakitja Edinat is a hülye picsazas meg a gyülölet h meg az is fontosabb mint a nyeres....ennyi esze mar nincs, pedig ha tenyleg annyira kell a pen6z ahogy hajtogatja itt lett volna a lehetöseg okulni....talcan kapta.

zsopicur 2015.02.06. 09:01:05

Meg Edina: meg csokolozni sem tusz Laci azt mondta...mint valami 5 eves komolyan.....

zsopicur 2015.02.06. 09:03:08

Edina 2: HAT ATVERTÖ!! ATVERTÖ!!

mézescsók 2015.02.06. 09:06:03

@Krétagarbó: Ezért utaltam arra, hogy lehet, valami általam nem ismert szleng.

@Csak ügyesen!: A kedélyeket sikerült felkavarni, bár igazából nagyobb showra gondoltam.

@csipkebogyótea: Persze, hogy annyit láttam. A villalakókról nyert sejtéseim, a tét nagysága és a látottak alapján írtam, amit írtam. Nekem ez jött le. És tényleg maradjunk ennyiben, mert lerágott csont.

zsopicur 2015.02.06. 09:09:23

amugy kar h Zsubol egy kurvaszot nem hallottam kb meg ök sem megint ugy üvöltött edina meg fujta a magaet...

candyperfumegirl 2015.02.06. 09:12:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem akarom itt megint ezzel borzolni a kedélyeket, mert tisztában vagyok vele, mit kavar fel itt is mindig a Zsu-téma, csak annyit mondok, hogy ehhez hasonlót írtam én is pár hete, amire megkaptam, hogy ne dőljek már be annak, hogy a hülyék utálják, meg egymillió légy meg a szar esete...pff. Amit láttunk Zsuból, az nekem mondjuk pont elég magyarázat, de az, hogy egy társaságban valakit MINDENKI ekkora hévvel rühell (Plasztik szeretete sem őszinte, még mielőtt), annak igenis oka van, és nem, ez nem a gyerekes kisiskolás kiközösítés-kipécézés szindróma, mert az még a ő korlátolt agyukhoz is eljutott, hogy az nem vezet jóra. A Zsuval szembeni ellenszenvüket mégsem tudták leküzdeni. Olyan ez, mint az, hogy akármilyen idegesítő tud lenni Edina, mégis a többség kedveli bent, ki jobban, ki kevésbé, de pl. Fanni is tud tök kedves lenni vele, ld. korTÁRSbeszéd utáni pillanatok. Mi is meg vagyunk vezetve, 45 percet látunk 24 órából, ami valamilyen határozott céllal van összevágva, ezért nekem a jellemekről az összefoglalók vágott szegmenseinél sokkal többet elárul az, hogy a társaság hogy viszonyul hozzájuk.

2015.02.06. 09:17:52

@mézescsók: Hát igen. Ehhez a VV7-es "hangulathoz" kellettek olyan emberek, mint Röné, Vikcsu akik csak ugatták az aljasságot, de ott van/volt Denyál és Dinka, akik már alapból ilyenek, és nem is tudnak mások savazása nélkül meglenni. Meg hát ott van a szegény, ostoba Lackó, aki ha nem ért valami, vagy nem érdekli valami támad mint a veszett kutya (és általában nem érti a dolgokat ugye). Pfffhánnyt nem lehet komolyan venni, de belőle is kibukik a legsötétebb mocsok nap mint nap. Szóval ezeket a gyűlölködő embereket sikerült most beválogatni. Döniz, Teflon, Robina, Zsu, Dávid, Ádám, talán Vikcsu sem aljaskodtak volna 0-24-ben. És akkor Dani sem. Itt tényleg Dinkától meg Pfffhánnytól bűzlik minden. Remélem egyikőjük sem nyeri meg. Még annak a pojácának (Pennis) meg annak a szerencsétlen lúzernek (Lackó) is szívesebben szavaznám meg a nyereményt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 09:18:32

@vastyúk is ..: nem ezt mondta, csak megint vki vmit a "köz" szájába adott adott, és ezt mondjátok folyamatosan. Igazából érteni sem lehet tisztán, hogy Edina mit mondott akkor.
@Csakazértis én vagyok a királynő: Remélem azt még feliratozva viszont látjuk, hogy mit mondott Zsuzsa a Dórinak... :)) Szerintem Dóra (okosan vagy nem okosan), a Zsuzsa szavazótáborát próbálja megszerezni.
@kismalacka: röfi, az első kör kérdés lezárult, de állítólag lesz még alkalom

kamilla123 2015.02.06. 09:21:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: szia, bocsi, most látom, h írtál nekem többször is az éjjel, csak sajnos én közben elmentem aludni. :-S

2015.02.06. 09:22:14

@candyperfumegirl: Én meg asszem erre írtam Neked pár hete (vagy valaki másnak), hogy Denyál meg Dinka olyan mocskosul aljasok napi 45 percig, hogy azt nem lehet 23 óra 15 perc alatt sem helyrehozni.

Csak ügyesen! 2015.02.06. 09:24:55

@-pkata-: Szerintem folyamatosan lehet kérdezni, és minden szerdán tesznek fel videókat: rtl.hu/rtl2/valovilag/kerdezz-es-ok-felelnek

kamilla123 2015.02.06. 09:27:05

@dare: +1000 teljesen egyetértek. Egyébként Laci mondta is, hogy kifelé menet könnyes volt Zsu szeme. Hát igen, akinek Fanni úgy köszön, h hello te hülye kurva, Edina meg úgy búcsúzik el, h szia te hülye picsa, a kettő között meg üvöltöznek vele, a végén meg úgy állnak ott, hogy kinyújtott karral mutogatva üvöltöznek rá, mint a vadállatok, és mindezt egyetlen sértő visszaszólás nélkül tűri, azelőtt megemelem a kalapomat. Sztem úgy hiányzott Zsu-nak ez a visszatérés, mint púp a hátára, csak gondolom muszáj volt neki.
A másik meg, hogy sztem ebből Fanni és Edinka megint szerzett pár mínusz pontot a nézőknél, úgyh végül is a célját elérte a jelenet.:-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 09:28:04

@Csak ügyesen!: úgy értettem igen, hogy ez a mostani lezárult, de lesz még. De nem emlékeztem pontosan, hogy minden szerdán, vagy hogy, ezért nem akartam írni.

Csak ügyesen! 2015.02.06. 09:35:02

@kamilla123: Hát, nekem úgy tűnt, h Zsu semmivel sem lépett előrébb a kiesése óta, fel sem merült benne, h ő mit és hogyan hibázott (pedig lenne min bőven elgondolkoznia). Persze, nyilván az volt a feladata is, h provokáljon, ezt meg is tette, kellően magas lóról és ahol csak lehet odaszúrva beszélt a többiekkel, így annyira azért nem kell meglepődni, ha így a többiek sem borultak a végén a nyakába. De ezen szereplésétől függetlenül is az a benyomásom, h ő felmentette magát mindenért, és csak a többieket okolja. Ez nem túl szerencsés dolog.

Bujumburi 2015.02.06. 09:38:10

@zsopicur: érdekes, hogy Edinának pl. nem esett le, hogy ne adja át magát az indulatoknak, mert Dani sem jött vissza... a srácok ott kussoltak mind, ők már vágják, hogy ez nem szimpi a nézőknek

kacagó görlice 2015.02.06. 09:39:03

Még egy harc lesz, a végső,
még szavaznunk kell hát.
Ha eljön majd a napja,
Lőjük ki Edinát!

kamilla123 2015.02.06. 09:39:42

@Csak ügyesen!: hát nem tudom, h milyen konzekvenciát vont le, mert én nem követtem a dolgait a kiesése óta. Ez meg egy talkshow volt, amiben nagyon szóhoz sem hagyták jutni, úgyh nem jött át nekem, hogy milyen személyiségfejlődésen ment keresztül (vagy nem). Ettől függetlenül simán lehet,h igaz, amit mondasz, nemtom..

vastyúk is .. 2015.02.06. 09:41:35

@-pkata-: ok.. megkövetem magam. a szó, ami elhangzik a 'kevés' (nem gondoltam, hogy szó szerint kell idézni :D ) meg hogy Zsú mintha a 'Kevés, amit Laci nyújt szexuálisan Edinának?' című videó miatt kérdezett rá, hogy 'Edina, téged Laci teljes mértékben ki tud elégíteni?'. De persze ez csak spekuláció.

zsopicur 2015.02.06. 09:42:39

@Bujumburi: Dani is volt annyira jofej miutan kiesett h a fotelbol annyit mondott Edinanak h jo az irany, igy nyomja tovabb is. Edina emg bizik Daniban, raadasul keptelen felfogni vagy egyaltalan elgondolkodni a lehetösegen h TEVEDETTTÖ vagy h nem volt igaza....

zsopicur 2015.02.06. 09:43:50

En felek h Laci Fanni parbaj lesz, pedig Edinanak kene mennie....Barcsak Fanni Edina parbaj lenne :D

másodpéldány 2015.02.06. 09:44:31

@kamilla123:

egyet kell értsek, én aki fanni-fan vagyok, még én is javeszékeltem egyet a képernyő előtt, hogy fannikám, fannikám, önmagad ellensége vagy jaj....

edinát nem bírom, tehát az ő hazug önáltató mantrája zsé ellen legfeljebb kellemetlen, de fannié bánt, mert hát neki drukkolok, most már főleg, hogy észhez térjen

de nem értem, hogy hogyhogy nem látja, hogy zsé kiesett, személy szerint neki kárt nem okozott, zsé egy képzelt, beképzelt ellenség, egy ősi bűn miatt, amit lényegében zsé nem követett el, és hozzáteszem zsé nem az esetem, de példaértékűnek tartom a veszett a falkatámadás tűrését, mondjuk ha nem lennének kamerák, egy lakatlan szigeten ezek meglincselnék, ez lenne a legyek ura női változata...

szóval ha beszélhetnék fanni fejével, jól megráznám és megmagyaráznám neki, hogy a saját veszettségeivel, romboló, önsorosrontó gondolataival kellene foglalkoznia elsősorban most már és nem zsével...

azt se fogta fel, hogy ő most műsorvezető, és műsorvezetőként megbukott, mert egy műsorvezetőnek semlegesnek kell maradnia, bár mi is történjen szóval nem tudta tartani a szerepét... (aut is ezért nem bírom műsorvezetőként, gátlástalanul osztja a saját elfogult butuska véleményét)

szóval, sajnos a két csaj sok pontszámot vesztett, bugyután és persze roppant sértőn viselkedtek...

szóval továbbra is hajrá fanni, de azt hiszem itt ezen a ponton végleg eldőlt robin győzelme, ha csak valaki alaposan bele nem nyúl... de ennyire talán már nem tudnak... viszont nagyon remélem valaki leül fannival és megmutatja neki a felvételek segítségével, hol kéne meghúznia a határokat a jövőben...

zsopicur 2015.02.06. 09:44:59

mind a 3 fiu volt mar parbajozni es komolyan kezdem azt hinni h nekik van a több eszük, legalabis kepesek neha befogni es gondolkodni...nem hiszteriaznak annyit....ha valaki itt megerdemli a föyneremenyt az bamelyik srac mert ezt hallgatta honapokon at...

kamilla123 2015.02.06. 09:45:02

@zsopicur: ezt már olyan régóta akarjuk, de a reteknek nagyon nem érdeke. Szted Fanni kint hagyná Edinkát?

zsopicur 2015.02.06. 09:46:06

hat nekem egyik sem szimpi nem is volt nem is lesz, de naggyon akarom h Edina kiessen mert ha nyer egy parbajt es üvölti forogva h IGAZAM VAN TUDTAAAAM akkor lehet h elpattan egy agyerem :D

kamilla123 2015.02.06. 09:51:32

@másodpéldány: +1000. Tök jó, hogy valaki képes egy kicsit objektívebben nézni a dolgokat, annak ellenére, h nem Zsu fan. Ez nagy piros pont. Fanni sajna abban is hibázott itt, hogy ha csak simán csöndben marad, mint azon az ominózus veszekedős éjszakán is kellett volna, akkor simán pluszpontokat szerezhetett volna Edinkával szemben, ami azért most nagyon kellene neki. Kb hátradőlve nézhette volna, h Dinka leamortizálja még jobban a renoméját. Ezt sajnos sem most, sem akkor éjjel nem tudta megcsinálni. Ráadásul akkor éjjel is Edinka kezdte a csicskázást. Amúgy mindenkiben ez maradt volna meg, meg a wc-s monológ, így azonban Fanni köpködése maradt meg a nézőkben inkább. :-( És most ugyanígy. Fanni túlüvöltötte Dinkát.

Bujumburi 2015.02.06. 09:52:00

@másodpéldány: Igen, valahogy nem esett le nekik, hogy teljesen egyértelműen provokációból küldték be a szerkik Zsut. Nem szabadott volna felülniük.

MacákékIcukája 2015.02.06. 09:52:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: detto, elszegyellnem magam :)))

@candyperfumegirl: +1, anno ket oras ofik voltak, nem? Marmint korabbi szeriakban, ill. delutan is volt musor + a folyton meno online... Amit ma kapunk, mar semmit nem er a korabbi VV-khez kepest.

Krétagarbó 2015.02.06. 09:52:55

@zsopicur: elsőre úgy olvastam, hogy elpattan az aranyerem:))))

Bujumburi 2015.02.06. 09:53:24

@zsopicur: hmmm... ez igaz... mondjuk amikor Zsu erre célzott arra meg azt mondták, hogy "te is kiestél".

kamilla123 2015.02.06. 09:53:44

@zsopicur: :-))) jaj ne, annyit nem ér az egész :-))))

sztem a srácoknak a legátlagosabb nő is kész főnyereménynek tűnik majd ezek után.

szarvas, szarvas 2015.02.06. 09:54:50

@Csak ügyesen!: Azóta lehet, hogy elkezdett gondolkozni, de én sem úgy látom. A kiesése után legalább kétszer elismételt szó szerint mondatokat, amiket, ha jól emlékszem, a villában vagy a párbajon adott válaszul először. Az sem tetszett, hogy közölte, Lacit Erdély szavazta vissza. Lehet, hogy így van, de ezt ő sem tudja jobban nálunk. Na meg az, hogy hogy félreértelmezte, amit Laci mondott neki a párbaj végén. Még ő mondja, hogy mindenből lehet tanulni... Persze, csak mit tanuljon, ha neki mindig igaza van (szerintem túltesz ebben Edinán bőven). Sajnálom, mert bent ő volt az egyik kedvencem.

másodpéldány 2015.02.06. 09:55:55

@mézescsók:

akkor ebben nem értünk egyet... én a vv4-et láttam először, olivér nagy kedvenc volt a szomorú kiesése előtt, és iszonyat konfliktusok, nagy drámák voltak, végig

a vv6-ban szintén, talán már rég volt neked krisztián késes való mászkálása iza és krisztián "késhegyig" menő köpködős harca, és egyáltalán a vv6 egy trikóletépéssel kezdődött, amelynek során kizártak egy játékost, satöbbi és a többi miegyéb... a vv5 egy rémdráma volt nekem a fagyasztóban, egyetlen terroristával az élen... ez volt az a vv, amit kifejezetten utáltam..

szóval nekem a mostani vv7 kisgyerekek homokozása a strandon, persze nem tagadom probléma, hogy a homok a szembe megy... de a konfliktok fel vannak tupirozva, és hamar kipukkadnak, hot air ahogy az angol mondja, de akkora véreres drámák nincsenek mint voltak a korábbiakban...

ja és PEACE... mi biztos nem tépnénk meg egymást, személyesen se...

lukacstoncsi 2015.02.06. 09:56:24

Sziasztok!

A tegnapihoz annyit hogy Robin nagyon hülye.Belemegy egy olyan dologba amiből azt hiszi hogy késöbb majd profitálhat.Csakhogy asszisztált az egészhez sőt még rá is játszott.Annyi esze nem volt hogy másjképp oldja meg ezt a dolgot vagy hogy gy olyan adok.-kapokat hozzon ki belőle hogy jól járjon, de nem.Dennis sem tudott élni amikor gyerek volt Edináéknál ő is csak bólogatott meg megcsinált mindent Robin meg dettó.Edináék meg nem is voltak erőszakosak.Az hogy ebbe belement szerintem még élvezte is valahol.Ezzel nem is tud visszavágni nekik mert nincs miért.Ha egy kis esze van akkor kitalál magának mást kondi címén.

Zsu hirtelen megjelenése tök felesleges volt.Hozta a formáját humortalam zagyvaságokat beszélt mintha ki sem került volna.Merev volt és fárasztó.Csak fanni akadt ki látványosan.De kiderült hogy Dani maga miatt esett ki és nem Dennis ennyire erős na ezt ha valaki tudja használni infóként az rájöhet hogy igaz.Fanni jó showt csinált hozta a formáját.

candyperfumegirl 2015.02.06. 09:56:43

@MacákékIcukája: azt nem tudom, VV6 volt az első VV, amit néztem... :O De az mintha rémlene, hogy az első BB-be akkor néztünk bele az online-ba, amikor csak akartunk.

Ruadhnait 2015.02.06. 09:56:48

@kamilla123: Valoszinuleg a szerkesztok kuldtek be, igen. Ha nem akar a tamadas kozeppontjaban lenni, nem kavarja a szart, meg vagja maga alatt a fat. Nem kapott volna ennyit, ha nem kuzd erte. De mindegy is, csak nem tudom sajnalni. Persze Fanni se volt kutya, egyebkent az Edina normalisabb volt, mint a masik ketto, persze meg mindig vallalhatatlan. Egyebkent nem akarok mar a Zsurol beszelni tovabb, szerencsere kiesett, nem kell nezegetni. Csak aztan megneztem a BV-t, ahol a csocseit mutogatta egyedul, es a gyereke meg ebren volt ejfelkor. Tudom, hogy te valamiert kedveled, en nem tudom sajnos. De szerintem egy vadedegen non ne vesszuk ossze. peace. :)

Bujumburi 2015.02.06. 09:57:20

@szarvas, szarvas: hát igen, befeszült akkor és azóta is azt szajkózza.... sajnálom, mert ő is tanulhatott volna a bent létéből, mint Reni, Vikcsu, talán még Dani is.

,, 2015.02.06. 09:59:05

@vastyúk is ..: igen a kielégítős kérdés persze h arra vonatkozott. (szerintem ennek még lesz következménye E. és L. között)
Ez a kérdés láthatóan megtervezett volt, de improvizálni nem tud, mert elképesztően sötét (E:"fizikailag" Zsu: "bántalmazott?" jézus... tipikus műveletlen, végtelenül buta reakció, már elnézést a rajongóitól)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.06. 09:59:11

@vastyúk is ..: Azt lehet érteni, hogy Laci megkérdezi tőle, hogy kevés? Edina válasza "...(nem éreteni mit mond) .. kevés" - akármit mondhat itt. azt is, hogy több is kevés, vagy tövig is kevés :DDD, vagy dehogyis kevés, vagy akármit... érthetetlen.
Ezen amúgy gondolkodtam már, hogy mivel én is gátlásos vagyok, Edina is az, vajon mennyire lehet nehéz elengednie magát ilyenkor: csúny avagyok, szeret e, tényleg nem csak kihsznál, + ott vannak a kamerák - azért nekem ez nem tűnik kevésnek mindezzel egyszerre megküzdeni. Nekem kamera nélkül is nehéz lenne, ha nem bízom vkiben 100%ig, márpedig ott senki nem bízik a másikban...
És tudom, nem mutatnak mindent, de nekem úgy tűnt, azért Fáncsi is inkább rájátszik, mint kielégül.

Bujumburi 2015.02.06. 09:59:26

@Ruadhnait: a belevalóban levágja a grafika a kép tetejét, nagyon vicces, Vikcsu is így beszélt legutóbb, eddig egyedül Reninek volt annyi esze, hogy ezt észrevette és lejjebb csúszott.. :D Viszont a hang katasztrófa, miért nem próbálják ki ezt az élő adás előtt?

Bujumburi 2015.02.06. 10:00:44

@foxglove (F6): tuti, hogy azt a kérdést feltetették vele.... és iszonyatosan nem megy neki az improvizálás, ezért is tudta pikkpakk szétszedni egy Fanni, vagy eg y Edina

másodpéldány 2015.02.06. 10:01:00

@Krétagarbó:

"elsőre úgy olvastam, hogy elpattan az aranyerem:)))) "

vicces, a félreolvasások, ugyanúgy működnek mint a freudi elszólások...

de ez most jó... ezek szerint van okod az aggodalomra...

2015.02.06. 10:04:46

@foxglove (F6): egyik sem jobb a deákné vásznánál :D

@Bujumburi: zsu még most sem ment le a másik kettő szintjére a vitában, ahogy én láttam

lesz új poszty?

Bujumburi 2015.02.06. 10:04:46

@másodpéldány: Érdekes, én pont azon gondolkodtam, hogy az Olivér-csapat mennyivel szórakoztatóbb volt, mint ez a mostani, és hogy ott is voltak balhék, főleg Évinek köszönhetően, de valahogy a röhögések jobban meg maradtak. Ezzel szemben a mostaniban kevesebb a szórakozás, több a rinya, balhé.

www.youtube.com/watch?v=XOulk_nOcQg

,, 2015.02.06. 10:05:51

@fosch9: nem hát, ebből a társaságból nem tudok senkit sem kedvelni

2015.02.06. 10:06:32

@foxglove (F6): én már csak robint nem látom cikisnek közülük

Krétagarbó 2015.02.06. 10:09:25

@másodpéldány: szerencsére nincs, de köszi, hogy aggódsz:)

Krétagarbó 2015.02.06. 10:11:45

@foxglove (F6): +1, nekem is feltűnt ez a reakció, hogy a "fizikailag" szót egyből összekötötte a bántalmazással.

Krétagarbó 2015.02.06. 10:14:20

@fosch9: Robin lesz a nevető első, sztem is. Tegnap este, amikor Zsu kimenetele után a lányok még puffogtak, a két másik fiú csendben volt, míg Robin hogyan adta alájuk a lovat. Igazából nem is lehetett hallani pontosan, ő miket beszél Zsuról, mert a lányok folyamatosan rákontráztak +100 decibellel... (nagyon kis sunyi, okos sunyi...:)

Bujumburi 2015.02.06. 10:19:12

@fosch9: ez igaz (hálaajóisten), de most én azt éreztem, hogy kiadták neki utászba a provokatőr szerepet a szerkik.

Bujumburi 2015.02.06. 10:21:39

@szarvas, szarvas: :( lehet, hogy korai volt ez még :D

Krétagarbó 2015.02.06. 10:23:51

@Bujumburi: meg nem is a kamerák előtt kellett volna először. (persze kérdés, mi volt a cél:)

Bujumburi 2015.02.06. 10:26:55

@Krétagarbó: +pont ezen gondolkodtam..... hogy Dani szerintem lehet hogy őszintén bocsánatot kért volna kettesben, de így hajtania kellett a saját opcióját, és Zsu is sokkal keményebbnek akart látszani.

Ruadhnait 2015.02.06. 10:27:22

@Bujumburi: Persze, egyertelmu. De en a fejen nem lattam, hogy szenvedne, ugy lattam, hogy elvezi, hogy o az "okos", o tud mindent a kulvilagrol es fellengozott. Persze, nem mondom, hogy az oke, amit kapott, nagyon gaz volt az egesz, de legalabb tortent valami, mert a Fanni-Dennisz, nem all fel-felall, szeretlek, mint a szart-csak dugasra kellek, popitakaro ugy kicsit unalmas.

encek 2015.02.06. 10:28:14

Le a kalappal a szerkik előtt, hogy beküldték Zsuzsát. Hangsúlyozom... beküldték! Sokan úgy nyilatkoznak, mintha önként és dalolva menne a falka közé. Biztos, hogy volt fülese, még azt is megkockáztatom, hogy sok mondat nem a sajátja volt. Fanni úgy kezelte a helyzetet, ahogy tőle ez várható volt, bunkó módon. Nagy élvezettel néztem ahogy Edina viselkedett, mint akit megcsípett a bolond légy. :)))))) Azt hittem körbecsavarodik a feje. :))))) Egyből előjött az igazi énje, nem is lehetett hallani, hogy mit mondott, pedig üvöltött rendesen. Láttam, hogy Dóri őszintén örült, pedig itt sokan napraforgónak titulálták, mindig hangoztatta, hogy Zsu senkiről nem mondott rosszat. A fiúk lazán kezelték a helyzetet. Jó lett volna egy kicsit több idő, de ennyi is elég volt, hogy agyfrászt kapjon akinek kellett. Volt egy nagyon segítő mondat, talán el kellene gondolkodni rajta, ha lenyugszanak a kedélyek. Hálás lehetne Zsunak az összes lakó, mert nagy dolgot árult el. Na, majd meglátjuk. Hajrá Fanni. :)))

vastyúk is .. 2015.02.06. 10:30:40

@foxglove (F6): ááá nem hiszem, hogy lesz folytatása a dolognak, mert láthatóan Laci akkor sem sértődött meg, amikor Edina fogalmam sincs mit mondott pontosan. Meghát lássuk be, senki sem szereti, ha a 'párja' jelenlétében valaki (kvázi a felebarátod) a magas lóról megkérdezi, hogy aztán elég jó-e a keksz? (Erre nyilván csak egyféle nyilvános válasz létezik..) A következő kérdése mi lesz? Hogy megnézheti-e, mert nem hiszi el?

Gia Gianea 2015.02.06. 10:32:53

Úgy gondolom Zsuzsa az ajtónál nem sok taktikai tanácsot adhatott Dórinak.Max. hogy rá kellene ugrania Robinra,mert nagyon unalmas a karaktere kintről nézve..Kizárt,hogy megnyerje..

,, 2015.02.06. 10:33:04

@vastyúk is ..: én ezt el is képzeltem:D
- Edina, kielégít téged Laci?
- Ööö. Igen.
- Bizonyítsd!

Krétagarbó 2015.02.06. 10:34:34

@vastyúk is ..: nem, azt Edina szokta. mármint hogy beles mások poppy takarója alá:)))

2015.02.06. 10:34:54

@Bujumburi: ez napnál világosabb, nyilván nem saját szakállra fog bemenni provokálni :)

Mirocska 2015.02.06. 10:35:35

@candyperfumegirl: Igen, így volt. Folyamatosan lehetett nézni, ráadásul több kameraállásból választhattál. Titokban néztük az irodában, hang nélkül! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 10:36:28

@kamilla123: Mi az, hogy sajnos? Inkább hála Istennek! :-) Kami, tényleg kedvellek itt az oldalon, tudod, de a Zsu megítélés kérdésében én sem tudok egyetérteni veled (még mindig nem, pedig nagyon szeretnék, tehát nem zsigerből). Az indokaim Zsu tegnapi ténykedésével kapcsolatban megegyeznek kb. @candyperfumegirl: és @Csak ügyesen! hozzászólásaival. Zsu (nem mellékesen a saját rajongó tábora által indokolatlanul piedesztára emelve) úgy képzelte el tegnap is a show által kierőltetett Reflektor Magazinos "kibékülést" Danival, hogy majd Dani (aki eddig tudtommal egyébként soha sem ígért neki marlenkát, mert az Dávid, vagy Attila volt, és most nem is a marlenkázáson van a hangsúly, sőt lehet, hogy egyszer lesz is még marlenkás sütizésük) zokogva és kezeit csókolgatva, mindenért bocsánatot kér tőle, míg ő maga úgy érzi, hogy semmi bomlasztót nem tett a szövetségük megbontásában, és a kapcsolatuk alakulásában (ami mellesleg tényleg nyerő lehetett volna, ha a felek jól megértik egymást és a szerkik is hagyták volna a kibontakozást). De miért kérne mindenért elnézést Dani, ha egy csomó dologban nem érzi magát felelősnek (ráadásul úgymond meg is bűnhődött, mivel ő is kiesett)? Elnézést kért tegnap ha jól emlékszem azért, mert túltolták a dzsungel hetet és ahogy néha italosan beszélt Zsuval (egyébként azért már a műsorban is elnézést kért). Közben Zsu semmit nem ismer el a saját felelősségéből, és továbbra is tagadja az evidenciákat.

Kami, Zsu a BV-ben tegnap, amikor ott ült a gép előtt és Au zrikálta egy kicsit, hogy a kisgyereknek már talán nem kellene ott lennie a 16-os vagy 18-as karikás BV-nél, akkor is letagadta, hogy ott van a gyerek miközben a kis lelkem többször is beledünnyögött a visszhangos skypeba. Miért nem mondja akkor, hogy igen ott van Levi, mert még nem sikerült lefektetnie...? Ezt csinálta a kezdetek óta. Érted, az egyértelmű tényeket letagadja, akkor milyen szövetséges az ilyen karakter, most tényleg bármennyire is helyes a pofija, és nem robban a sértegetésekre ?

encek 2015.02.06. 10:36:56

@szarvas, szarvas: Köszi, hogy feltetted, nagyon jó volt. Dani még mindig vakon van. Nem is fog mást mondani, mert nem engedi a férfiúi büszkesége. Majdnem Dávid kategória. Pff.

2015.02.06. 10:38:45

@Krétagarbó: okos sunyi, ez jó :D azt látom robinnal mindkét tengely (zsu-edina) eléggé kiegyezik (a kommentekből természetesen, aztán ki tudja)

@Gia Gianea: biztos nem engednek nekik tattikai tanácsadást, csak a megadott szerep miatt mentek be kicsit még provokálni, nehogy leüljön a hangulat :D

Bujumburi 2015.02.06. 10:41:10

@Krétagarbó: ezt nem is hallottam, csak azt figyeltem, hogy a srácok direkt nem mondanak semmit, ők már felfogták. :D

2015.02.06. 10:43:31

@szarvas, szarvas: Dóri a Teflon. Mások PVC-t (polivinilklorid) írnak, én egy másik polimert/műanyagot választottam: Teflon, azaz politetrafluoretilén.

vastyúk is .. 2015.02.06. 10:44:12

@Krétagarbó: brühühüüü. Én már elhatároztam magamban, Robinra nem fogok szavazni. Nem tetszik az aknamunkája. Inkább olyanra szavazok, aki lement kutyába a nyereményért és folyamatosan szerepelt, mint olyanra, aki belemegy, hogy kifessék, hogy aztán majd érvként felhasználhassa. - húúúú tényleg hattalmas casus belli...

Bujumburi 2015.02.06. 10:46:46

@VV Erőlegény: Szerinted nem arra gondolt, hogy nincs ott vele a gépnél? Én sem értettem az a szitut, de így értelmeztem. Miss Krétának van igaza, az egész "békülősdi" másképp alakul, ha kettesben találkoznak először. Így mindkettő a sajátját fújta. Sajnos nem látom, hogy Zsu tanulni fog ezekből, Dani viszont 1 hét múlva tisztán lát majd mindent. Sajnálom, hogy nem volt megfelelő partnere Daninak a játékhoz. Lehet, hogy még Dóri lehetett volna egy stratégiai partnere, ha az elején felismeri, bár részegen ő is indulatos.

Bujumburi 2015.02.06. 10:48:32

@Gia Gianea: hát igennn... te milyen tanácsot adnál Dórinak, ha segíteni szeretnél neki és lenne rá lehetőséged? :D "pörögj fel?" :D "legyél vicces?" :D

Ruadhnait 2015.02.06. 10:49:46

Tegnapi osszefoglaloban ez a muszempillazas is kiboritott. Nyilvanvalo, hogy az Edina egy olyan kornyezetbol jon, ahol ezek a dolgok nem jonnek elo, vagy nem fontosak. (Rajtam sem volt meg soha pl.) Ossze van zarva ket olyan csajjal, mint a Dori meg a Fanni, akiken orbitalis mennyisegu vakolat meg szempilla van. Megertem, hogy ebben a kornyezetben, o is kiprobalna. Mikor kert a Fannitol, arra gondoltam, na milyen jofej ez a Fanni, nem kicsinyeskedik. Aztan 20 mp mulva, meg nekiallt onmagat adni, es magyarazni, hogy micsida egy mekkora alszent az Edina, hogy szidja a muszempillat, most meg kell neki. Addig persze nem jut el az egyszeru kis agya, hogy az Edinaeknak nem a muszempillaval, mint targgyal volt a problemajuk, hanem azzal, hogy a Fanni elete akotul forog, ami lassuk be, nevetseges.

Puncylla 2015.02.06. 10:51:36

@Bujumburi: Miért kellene Zsunak és Daninak kibékülni?
És mit számít, hogy Dani (1 hét múlva majd) tisztán lát-e? Látott volna tisztábban a villában. De ott is - mint Edinát - csak a zsigeri gyűlölködés vezette. De nála legalább tudni lehetett, miért. (Mert Zsu elhajtotta.)

másodpéldány 2015.02.06. 10:52:23

@vastyúk is ..:

Robin elvileg a sportszerekhez és solihoz akart hozzájutni, ez volt az ár, amit edinka és laci szabott, erre lett kitalálva, hogy edinkáé és lacié legyen a gép felügyelete, hogy helyzetbe hozzák... őt, csak hát képtelen okos lenni edinka ebben a helyzetben...

MacákékIcukája 2015.02.06. 10:53:39

Zsu soha nem fogja felfogni, hogy o is hibas volt, annyi esze van mint egy kavicsnak.
Dani viszont at fogja latni a dolgokat hamar. Ennyi (es egyetertek abban, hogy nem kamerak elott kellett volna ezt megbeszelniuk).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.06. 10:57:52

@Bujumburi: Én úgy értelmeztem a tegnapi skypos helyzetet, hogy Zsu, aki sokszor kiderült már, hogy nehezen és lassan fogja fel a hirtelen történéseket, az AU zrikára a gyerekkel kapcsolatban is azt gondolta, hogy biztos valami hibát követett el (hiszen tényleg miért is nem alszik egy 4 éves gyermek még éjjel negyed 12-kor), és ahelyett, hogy poénosra vette volna, reflex szerűen elkezdett tagadni. Tette ezt úgy, hogy a gyerek előtte már dünnyögött és utána is dünnyögött.

Re: "Sajnálom, hogy nem volt megfelelő partnere Daninak a játékhoz" A taktikát mindig a rendelkezésre álló személyi feltételekhez kell igazítani. Dani megpróbálta Zsuval, egy ideig ment csak, Edinával sokkal nagyobb sansza lett volna, de beütött Edina "szerelmi szála". Egy szerelmi szál nélküli Edina, vagy egy rafináltabb Zsu tökéletes partner lett volna a döntőbe jutáshoz ( végső győzelemhez nem tudom)...

vastyúk is .. 2015.02.06. 10:58:47

@másodpéldány: :D igen, tudom, de Robin közölhette volna velük, hogy ne haragudjatok, én óriási sértésnek veszem, ha nőnek sminkelnek, akkor kialkudhattak volna mást (Mint mikor Dóri gránátalma levet nem adott, de adott répalevet.) Robin belement, és a talkshowban elismerte, hogy viccnek tartotta, akkor meg nem értettem miért rinyál.. Lakodalmakban a bolondmenyasszony még szoknyát is húz, mégsem fordul meg senki fejében, hogy ez azt jelentené, hogy meleg. Robin pedig ezt erőlteti orrba-szájba.

2015.02.06. 11:00:25

@MacákékIcukája: @Puncylla:

Hát igeeen: miért is lesz Denyálnak jó, ha tisztán lát??? Hahhhahhhaha :-DDDD

Zsé olyan amilyen. De a többiek még rosszabbak. Ez ennek a szériának a rákfenéje.

kiskunigunda 2015.02.06. 11:05:12

Én már elég öreg vagyok :) láttam az összes VV-t. Anno az elsőt "éjjel-nappal" néztük. Húú mekkora csoda volt ez akkor :) Ott szépen, aránylag csendben el volt mindenki. Lorenzo és Ágica angolul nyomták (ennek örömére már nem lehet idegen nyelven dumcsikálni :D) Bár amikor az első kiválasztás volt Ágica úgy retyketett mint a nyárfalevél :D Tényleg igaz, ahogy haladtunk előre az időben (és én öregedtem ) úgy vált az összes VV egyre agresszívvá, mocskosabbá, közönségesebbé. Mára már csak szemlélem őket és fogom a fejem. Kedvencem lassan nincs. A sok rossz közül ha lehet választani, talán nyerjen Robin.... talán.

MacákékIcukája 2015.02.06. 11:11:08

@Spitzbauer: hogy helyreallitsa a reputaciojat. Ill. a nezoknek is jo lenne, mert mindenki bizott a parosukban az elejen (fuggetlenul attol, hogy az osszeveszesuk utan melyik oldal partjat fogtak). Meg az rtl-nek is jo lenne :D
De foleg nekem.
Utolso mondatodra: ez igencsak szubjektiv velemeny ;)
(masik posztnal valaszolj, ha van meg vmi, mert nem akarok ketfele kommentelni)

Krétagarbó 2015.02.06. 11:11:58

@vastyúk is ..: az az érv nevetséges lenne/lesz sztem is.

mézescsók 2015.02.06. 11:15:08

@Spitzbauer: Hogy a villában ilyenek, az az egyik dolog. De múltkor eltűnődtem, hogy képes lennék-e valamelyiket is a kinti világban szeretni és elfogadni munkatársamnak, szomszédomnak, barátomnak, szeretőmnek, akárminek, de sajna a való világban sem kívánnám a közelembe egyiket sem.Még Robint sem, aki a legelviselhetőbbnek látszik
Engem jó pillanataiban legjobban Fanni szórakoztat, de aztán gyorsan tesz is valamit, amitől meggondoljam magam. Ellentmondásos személyiségnek tartom. Dóriban érzek valami karakánságot, ha néha megszólal, kár, hogy ennyire háttérbe húzódott, de lám, jó sokáig kihúzza, akár a végjátékig.
A többiről inkább egy szót sem.
@másodpéldány: Jut eszembe: a Vv4-et is láttam. Hát, nem tudom... Mindegyikben voltak balhék, nem is kicsik (a 4-ben pl. Baukó volt a legfőbb konfliktusforrás, az 5-ben Vera, a 6-ban Viki szívatta gyakran a többieket), de jobban tudtak együttműködni, ilyen mértékben nem törekedtek a másik idegi lenullázására. Ezek szavakkal vernek, de nagyon kegyetlenül.
Nem baj, ha nem vagyunk egy véleményen. Attól még tisztelem az álláspontodat és bárkiét, ha nem is fogadom el. Legyünk egy színvonalon a vélemény-nyilvánításban, szerintem ez fontosabb. Megtépni???? Ááááááááh....

kamilla123 2015.02.06. 11:32:38

@VV Erőlegény: Szia Drága, tudod, hogy áj láv jú, de én nem a Dani-Zsu közötti békülésre írtam a kommentjeimet, hanem a tegnapi vv öfire. Azt, hogy mi volt a Dani-Zsu megbeszélésen, arról fogalmam sincs, vagyis most már van, hogy elmesélted. Ha így van, akkor örülök, hogy Dani bocsánatot kért, és nem szép, ha Zsu nem bocsátott meg, bár meg tudom érteni, mert tényleg egy pokol volt bent az élete és el is bukta a játékot. Amúgy Dani ezzel többet bukott, mert ő esélyesebb volt a nyerésre. Én még mindig úgy látom, h Edinka duruzsolt addig Dani fülébe, amíg nem robbant a bt.

Bv: sztem a gyerek mást nézett a tv-ben, vagy egy másik szobában volt. Nemtom. Én nyilván csak abból tudok kiindulni, amiket az öfikben láttam a hónapok alatt, és nekem (szigorúan az alapján) az jött le, hogy Zsu sosem hazudott, ezért feltételezem,h most sem.

De nem a Bv meg a Dani-Zsu találkozó amúgy sem a lényeg, hanem a VV. És ebben az öfiben megint rátámadtak, és nem, nem Zsu provokálta ki, mert amikor felment a függöny, Fanni már azzal fogadta, hogy hello te kurva. Még meg sem szólalt.

kamilla123 2015.02.06. 11:34:44

@Ruadhnait: én nem is vettem észre, h elkezdtünk volna veszekedni, de ezek szerint már abba is hagytuk.:-)))

mézescsók 2015.02.06. 11:50:38

@Ruadhnait: Nem nagyon akarok rugózni ezen a témán, de mintha az előzménye az lett volna, hogy a villaújságban Kisbékáék a műszempillázással cikizték Fannit megjegyezve, hogy ennek ellenére ronda. Nem szószerint, de ez volt a lényege és bizony sértő volt, főleg annak tudatában, hogy tudják, ez a sebezhető pontja.. Akkor valaki - úgy emlékszem, Dennis, mert meglepődtem, hogy először áll ki Fanni mellett, vagy mi? - visszakérdezett, hogy te nem használsz műszempillát Edina? Amire csak pillázni tudott, válaszolni nem.

lukacstoncsi 2015.02.06. 12:00:30

Fanni tök feleslegesen csinálta a feszkót hogy Edina műszempilla iránt érdeklődött.De Fanni már úgy hordta kordta körbe ezt a hírt hogy Edinát járassa le aki csak a dobozt nézte meg ennyi.A fürdőben bezzeg készséges volt de ahogy kitette a lábát már ócsárolta.Gratula!

mézescsók 2015.02.06. 12:04:15

@kamilla123: Ez sem kedvesebb, mert a lényeg ugyanaz, tehát tök feleslegesen pakolja fel, nem javít rajta. Ergo: ronda.

Gia Gianea 2015.02.06. 13:00:44

VV Annamari,na az volt a ronda.Nem Edina.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.02.06. 13:38:11

@kamilla123: "Bv: sztem a gyerek mást nézett a tv-ben, vagy egy másik szobában volt. Nemtom."

A gyerek konkrétan azt mondta, hogy "ott vagy a tévében."... szóval nem valószinű, hogy Minimaxot nézett (már ha az van éjjel 11 után) a másik szobában.
Ja, meg amikor Au. szólt Zsuzsának ,hogy halkitsa le a tévét, a gyerekhang válaszolt, hogy "oké", ez után állt fel Zsuzsa, hogy lehalkitsa a tévét. És a gyereket. :D
süti beállítások módosítása