Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A kór 1x10 – Kelli nyomában

2015. február 05. 13:00 - hesszelgetőbibiána

Zek az öreg boltjában nézelődik, majd matat először az ősrégi telefonok, utána pedig már a laptopok között. Szerencsére talál egy almás gépet is, ami működik, Zek pedig már bőszen keresi is azt a pontot a lakásban, ahol fogható egy kismaréknyi net, hogy rá tudjon keresni az anyja mobiljára. A kisgyerek sikerrel jár, ordít is az apjának, hogy jöjjön, van minden. Net és be van mérve anyuci telefonja is, ami mozgásban van. Zek nagyon beindul, egyből hívja is. Kicsörög, de csak üzenetet lehet hagyni, ami azért erősen letöri a kedvét, Ef jó apaként pedig mindent megtesz, hogy megnyugtassa fiát, így megígéri, hogy elmegy és megkeresi Kellit.

vlcsnap-00011.jpg

Ef ezután a konyhában elmondja Norának, hogy most meg kell találnia Kellit, de a tegnap esti kúrást komolyan gondolta. Ef távozása után a többiek a pincében Fet kiselőadását hallgatják arról, hogy hol is lehet a Mester fészke, de ahhoz, hogy jobban be tudja határolni ezt a pontot, egy jobb térképre lenne szükségük, de olyat Fet csak a neten tud mutatni, az meg a pincében nincs, ők pedig nem tudják, hogy közben Zek már anyja mobilját is bemérte az emeleten. Annak viszont tökéletes alapot nyújt, hogy Dács újra elmondja a kis történetét, hogy neki köszönhetően nincs se telefon, se net. Norának és Fetnek ez új infó, kellően fel is szaladnak azok a szemöldökök, de nyugalom, minden helyrehozható, csak be kell jutni a lánynak valahogy Mr. Palmörhöz, amiben Fet fog neki segíteni.

vlcsnap-00012.jpg

Ef közben nyomon van, megtalálja Kelli piros telefonját egy hajléktalan nőnél, akit egyből meggyanúsít, hogy lopta a telefont, de miután ráeszmél, hogy nem pont kiabálva a legcélszerűbb valakitől információt kiszedni, így visszavesz magából, elmondja, hogy nem rendőr, hanem orvos. A nőnek ez véletlenül pont kapóra jön, ugyanis van egy durva égési sérülése. Ef bekötözi, a nő meg cserébe megmutatja, hogy hol találta a telefont. Szépen el is sétálnak Kelli autójáig, Kelli azonban nincs ott, beülve Ef csak egy véres zsebkendőt talál.

vlcsnap-00014.jpg

Vissza is ugrunk az időben, megnézzük mi történt Kellivel. Sorozatbeli időszámítás szerint 32 órával korábban ért haza Mett már megfertőződve, de nem vetette rá magát egyből az alvó Kellire, hanem bezárkózott helyette a fürdőbe. Mivel Mett nem nyitott ajtót és nem reagált a beszélgetést kezdeményező Kelli egyetlen szavára sem, a nő fogta magát és elment dolgozni. Kelli tanárként dolgozik egy iskolában, jön is a kollégája jelenteni, hogy sokan betegek. Kelli észbe kap, hogy egyre jobban terjed a járvány, egyből hazarohan, hogy szóljon Mettnek, baj van, Zekkel együtt el kell menniük. Hazaérve Mett rátámad, Kelli elég jól védekezők, sőt meg is vágja Mett arcát, akinek a bőre alatt leledző egyik féreg átkerül valahogy Kelli arcára, a szemén keresztül pedig fel is szívódik. A nő végül kimenekül a házból és autóba pattan.

vlcsnap-00015.jpg

Még mindig Kellivel folytatjuk, aki a város másik végén az autójában üldögél, és bevérzett szemét nézegeti, majd sírás közben beájul a kormányra dőlve. Magához térve eszébe jut eredeti terve és Zek, így el is indul érte az iskolába, de mint már tudjuk, Zeket Dájen vitte haza, az igazgatónő meg azt hiszi, hogy Kelli autóbalesetet szenvedett és agyrázkódása van, mentőt is hívna hozzá, de Kelli inkább lelép. Fet és Dács úton vannak Mr. Palmörhöz, ahol Fet magabiztossággal átjut a recepción, de felérve az emeletre már biztonságaik várják őket és Mr. Fricviliem, Mr. Palmör fogadott fia, jobb keze és mindenese.

vlcsnap-00016.jpg

Ef közben megint visszament Kelliék házához, hogy megnézze, a nő visszatért-e, de nem! Kelli ugyanis egyből Dájenhez vette az irányt, miután eljött az igazgatónőtől. Kelli elég ramatyul néz ki, Dájen azt hiszi, hogy Mett tette ezt vele, de Kellit csak az érdekli, hogy hol van Zek. Dájen elmondja, hogy Efnél van a gyerek, nem kell aggódni, mire megjelenik saját kisfia, Kellinél pedig elpattan valami, és már csak arra eszmélünk, hogy Kelli a gyerek torkára tapasztotta a kis csápját, majd utána barátnőjét is kiszipolyozta.

vlcsnap-00017.jpg

Mr. Fricviliem belökdösi Dácsot egy liftbe és figyelmezteti, hogy Mr. Palmör nagyon beteg, ha egy újjal is hozzányúl, akkor nem fog habozni, hogy kinyírja a lányt. Odafent Mr. Palmör elmeséli Dácsnak, hogy mindez azért történt, hogy az öreg elnyerje a halhatatlanságot, majd addig hergeli a munkájának dicsérgetésével a lányt, amíg Dács be nem húz egyet Mr. Palmörnek, Mr. Fricviliem pedig el nem vezeti.

vlcsnap-00018.jpg

Kelli a barátnőjénél tett látogatás és mészárlás után az utcán bolyong, amikor is elkezd hangokat hallani. A Mester hívogatja magához, Kelli pedig készségesen követi a hangot le a metróba, ahol meg is történik a nagy találkozás. Mr. Fricviliem időközben elengedi Dácsot és Fetet, mert neki sem tetszik az öreg tette, de úgy gondolja, hogy megvezették Mr. Palmört, hűsége miatt viszont kötve van a keze, de akadályozni nem fogja azokat, akik helyre akarják hozni a történteket.

vlcsnap-00019.jpg

Ef tovább keresi Kellit, most éppen Dájenéknél, de ott sem találja exnejét, csak a pincében átalakuló Dájent és fiát, akiket önvédelemből kénytelen fejbe lőni. Emberünk észreveszi Dájen kezében Kelli nyakláncát, ami számára egyértelművé teszi, hogy Kelli megfertőződött, hazaérve ezt azonban nem mondja el Noráéknak, de Dáccsal sikerül összevesznie, aki emiatt le is lép. Zek pedig az anyja telefonjában lévő fotókat, valamint videókat nézegeti és szomorkodik.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása