Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x80 - Aranyköpések (18+)

2015. február 04. 06:40 - Bruti

Ha őszintén számot vetünk az életünkkel, akkor be kell vallani, hogy mindannyian éltünk már meg szürreális részeg veszekedéseket, de amilyet a tegnapi összefoglalóban a villalakók produkáltak, arra még a sokat tapasztalt, lepukkant kocsmák előtt üvöltöző alkeszok is elismerően csettintenének.

Lila mondja a magáét, de sajnos nem tudtam rá figyelni, mert a macskám úgy döntött, hogy rendet tesz az akasztós szekrényben. Mire rendeztem a károkat és szépen leültettem a tévé elé, már jött is a bejátszás. Azért annyit elkaptam, hogy a nyertes nemére lehet szavazni az applikációval. Uh, izgi... de tényleg csak ezt tudták kitalálni? No, de irány a kuckó! A buli után járhatunk, Ms. Eztnáemhiszemáel éppen a budiban kesereg, hogy ő mennyire akar nyerni, mire rányit Basszájba. Elég idegesítő lehet, hogy egy pillanatra se lehet egyedül az ember. A csaj, erre az érzésemre rá is erősít, mikor a riportban közli, hogy ez a párkapcsolat igazából nem nagyon fért bele az elképzeléseibe. Aztán Robinának panaszkodik, hogy három dolgot fogadott meg écsanyjának, de egyet se bír betartani. Ettől a ténytől láthatóan jókedvre derülnek, viszont Basszájba, -aki mindig Ádina felett lebeg, mint egy személyes viharfelhő- megelégeli a dolgot és berángatja a nyugiba. De a jányt nem olyan fából faragták (és most jöttem rá, hogy ha Pinokkió lány lett volna, tuti úgy nézne ki, mint Ádina), így némi szóváltás után visszamegy a villába még kicsit huncutkodni. Bár ne tette volna! 

02041.jpg(Faragj még Dzsepetto!)

A hálóban aztán olyan csodás jelenet szemtanúi lehetünk, amit minden bizonnyal sokat fognak mutogatni majd a gyerekeiknek, ha azok megkérdik: „Anyu, ti hogy buliztatok régen?” Így ni: Komisz és Boglya ossza Ms. Pinokkiót, miközben PVC megkéri őket, hogy pofázás helyett, inkább nyögjenek. Erre Ádina:


„Kérlek szépen, én nyögtem volna, csak nem adott a lehetőség, mert fizikai gondokkal küszködöm.”

- mondja, jelentsen ez bármit is. „Akkor nyögjél magadban!” –jön a válasz. Majd Boglya, aki szexuálterepautára itta magát, életvezetési tanácsokat osztogat:


„Maszturbálj, ha nem kapsz szexet!”

Majd megtudjuk, hogy Boglya bármikor megujjazná PVC-t és viszont, sőt PVC még a szájára is venné barinőjét. Ezen Ádina hisztérikusan röhög, mikor megérkezik feje fölé Mr. Personal Supercella és kirángatja a buliból. Persze fél perc múlva megint bent röhög, és most is Boglya tesz ki magáért. Lecsicskázza a szerelmét, meg úgy amblokk az összes pasit. No, ennek mindhárman annyira megörülnek, hogy gurgulázva röhögnek a földön percekig. Ékkor érkezik Komisz, aki megkapja a g*ci csicska jelzőt, mire olyan ideges lesz, hogy mindhármat egyszerre akarja kivinni párbajra. A lányok bent annyira röhögnek, hogy székletinkontinenciával küszködnek, vagy ahogy Ádina fogalmaz:

"Hát áén mindjárt beszarok!"

Kint folytatódik a buli. Komisz lehordja mindenféle tetvedéknek kis szerelmét, de később megtudjuk tőle, hogy el kellett számolnia tízig, így büszke magára, mert tudta kezelni a helyzetet. Jézus, mi lett volna, ha nem számol… Közben Boglya is szerelem vall:

„Én bevállalom, hogy szeretlek, mint a szart!”

02042.jpg

 (Nem, Fanni nem muzulmán, csak részeg.)

Már-már lenyugodnának a kedélyek, Ádinát elvitte a Vihar dugni, Komisz külön ágyra költözött, mikor PVC (aki részegségében végig meg volt győződve, hogy Lacit kutyázzák) bőgni kezd, hogy ő nem Komiszra mondta, amit mondott. Erre a két kis barija odamegy vigasztalni, de Boglya kimeríti a túlzott alkoholfogyasztás esetén fellépő, indokolatlan dühkitörés fogalmát és szemközt köpi Komiszt. De úgy, hogy annak nem is tízig, hanem egyenesen tizenötig kell elszámolnia, hogy hirtelenjében ne kapjon agyidegorbáncot. A helyzet súlyosságát mi sem mutatja jobban, hogy erre még Robin a Tuja is megszólal: „Na, ez sok volt, rengeteg!” OMG, ezt a jelenetet hányszor fogjuk még látni a különböző összefoglalókban!

02043.jpg(Az évszázad veszekedése zajlik a villában, Robin meg önfeledten táncikál.)

Reggel aztán általános a megbánás. Boglya érzi, hogy túlfeszítette a húrt, PVC a felére sem emlékszik, bár ez a duma jól szokott jönni ilyen helyzetekben. Ms. Úristáenmitcsináltammármegint meg ócskának tartja magát a dugás miatt, és megkéri Mr. Örzővédőt, hogy ha egy mód van rá, ne érjen hozzá többet. Na, jól van. Ez is tudja, mit akar hallani egy férfi dugás után! 
Komisz még nem tért napirendre a köpés felett, már valahol tízezernél járhat a számolásban, mán' persze, ha tud addig. Boglya elbújna inkább a budiba, annyira szégyelli magát ezt meg is ossza PVC-vel, miközben a legnagyobb lelki nyugalommal vágja a fokhagymát a méregdrága pulton.

02044.jpg(Sz*rok bele, úgyis felújítják a VV8-ra)

A szünet után kiderül, hogy Boglya amúgy nem szeret veszekedni, mert lehúzza. Na, ne csináld! Szóval nyit Komisz felé és audienciát kér a sráctól. A nyugiban aztán megtudjuk, hogy ki milyen zsákot cipel a hátán. Komisz legféltettebb titka, hogy van egy kislánya! Boglya nem nagyon lepődik meg, biztos kiingázta. Komisz még folytatná élete történetét, de a csajt annyira nem érdekli, mert megint magával van elfoglalva. Kiderül, hogy őt meg verte a pasija. Ököllel. Na az elég paraszt dolog, még Boglya természetének ismeretében is. Aztán kiderül, hogy a családjával is gondok vannak, de erről nem tudunk meg semmit. Végül szent a béke, Komisz meg summáz:

„Én is mondtam dolgokat, de te úgy köpködtél, mint egy láma!”

02045.jpg

 (Nincsen semmi baj, csak ne köpködj!)

Valószínűleg a sokat próbált szerkesztők is megcsömörlöttek a tegnapi bulitól, mert új feladatot kapnak a lakók: Egy napig senki sem káromkodhat! Hahah! Aki megszegi, az büntit kap. PVC úgy dönt, jobb, ha ma meg se szólal és értjük miért. Az első áldozat Basszájba, aki, mint tudjuk a „B betűs szóval” van jó barátságban. Meg a „G betűssel” is, meg igazából mindegyikkel, de ez most lényegtelen. Büntetése, hogy banánt kell tartani a szájában. Kár, hogy csak a szájában. A következő Ádina, aki meg kap egy nyolcas golyót az arcába, miközben porszívózik. Rajta kívül, mindenki röhög, ő meg olyan pofát vág, mint Marsellus Wallace a Ponyvaregényben. Pedig neki nincs is háta mögött egy rendőr… Komisz sajnos hamar elfelejtette a gyámságot, így feloldja Basszájba és Ádina büntetését. A következő áldozat Robina, aki a „köcsög” szót használja, ami véleményes, hogy káromkodás, vagy nem, mindenesetre megetetnek vele egy kanál fahéjat. Persze se lenyelni, se kiköpni nem lehet, csak füstölög, mint Süsü. Ádina újra elszólja magát, mire kap egy ragtapaszt a szájára. Robina szerint ez azért jó, mert leszedi a bajszát, ha van! De szemét… hát tudjuk, hogy van! Mai nap az utolsó áldozat PVC, aki szintén a „köcsög” szóval operál. Büntetése, hogy sóban kell tartani a nyelvét. Sajnos őt is megsajnálják, így fél percen belül már moshatja is a nyelvét. Lilától még megtudom, hogy miről maradtam le az elején. Valaki videóüzit kaphat a szeretteitől, erre a honlapon lehet szavazni. Ha rajtam múlik, akkor Ms. Úristenanyámmitfogszólniehhez kapja a lehetőséget, persze nem szívjóságból, csak azt a lebaszást szívesen meghallgatnám.

 02046.jpg

02047.jpg

 És a mai ajándék? Dennis önkielégítés-túrájának villámdokumentációja.

Címkék: 18+ vv7 dsns
1416 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malevil2050 2015.02.05. 00:03:01

@fosch9: Áhh a zsivánoyk azok jobbak vótak.

tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.05. 00:03:09

@MacákékIcukája:
Megnéztem Zsuzsa honlapját, és ezt a gyöngyszemet találtam.
"Mivel van udvarunk,ha tavaszodik kutyus keresésbe vágjuk a fejünket"
Hát, nem megy minden egyik napról a másikra :D

malevil2050 2015.02.05. 00:04:10

@minden reggel: Jó lenne de esz fizikai képtelenség.

minden reggel 2015.02.05. 00:04:13

@Mók_Ica: lehet h pont az a kapcsi lenne h kihozzák egymásból a legjobbat

2015.02.05. 00:04:24

@minden reggel: az tetszene, vagy fiú-lány verseny és az egyik nem kiesik, besz.nának :D
röpködnének a csicskagecik az biztos :DD

@MacákékIcukája:
ne csináld blikkecske és ki vagy aludva? :D szépen mondva ...
én most h nem dolgozom a héten hajnalig is tudok kukorékolni, de ha dolgozni kell menni, akkor alig bírok fél 6-6-kor felkelni úh tíz körül legkésőbb vv után aludnom kell
agykontrollozd az elalvást (bár én örülök neked, csak a szervezet meg ne bosszulja a nem elégséges alvást)

MacákékIcukája 2015.02.05. 00:05:10

@minden reggel: ugyanigy Dani+Zsu eladhato, szerintem egyreszt Atti ezert is van a dolog mellett

malevil2050 2015.02.05. 00:05:17

@csak mert: A szemét figyeld amiko premierplánban van.

2015.02.05. 00:06:40

@malevil2050: igen ezeknek mintha karó lenne a... ott :D

tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.05. 00:07:15

@malevil2050:
Háát...ha úgy vesszük, Ádinkát mint boszorkányt előbb-utóbb úgyis megégetik, és akkor gyöhat a legenda.

csak mert 2015.02.05. 00:07:31

@malevil2050: az is feltűnt már, kicsit olyan, mint jack nicholson volt a ragyogásban :D

minden reggel 2015.02.05. 00:07:40

@MacákékIcukája: gondolom attila is nagyítóval keres értelmes vv-s kollegákat

2015.02.05. 00:07:53

@tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan: de beköltözött :D az már egy lépés a kutya meg összejön majd felajánlásokból :D

malevil2050 2015.02.05. 00:07:57

@minden reggel: Magyrul is ? és még h? de mind1 mer én még magyarul sem.

2015.02.05. 00:09:24

@csak mert: arról lemaradtam? csak az időjárás jelentést láttam - remélem vissza lehet nézni

Kosztarika 2015.02.05. 00:09:29

@tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan: Belevágta a fejét aztán maradandó sérülést szenvedett és azóta szellemi fogyatékkal él szegény.

malevil2050 2015.02.05. 00:09:41

@fosch9: Aszt akartad írni h sehhaj bódizsár,,..

tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan 2015.02.05. 00:09:45

@Mók_Ica: Én meg Zsunak nem kivánnám Attilát, de felőlem is viheti :DDD

csak mert 2015.02.05. 00:10:31

valahogy nem értem miért baj, hogy fanni igényes, anál sminkben is gáz, és a haja.. irgalmas ééééég

2015.02.05. 00:10:49

@MacákékIcukája: ez egy régi képe zsunak, csak újra feltette

2015.02.05. 00:11:02

@Mók_Ica: Jó nő az a Zsu. Lackót a volt gádzsijára emlékeztette (csak a Lackó-rajongó hölgykoszorú kedvéért). Az meg nem lehetett rossz csaj. Illetve, khhhmmmm, ha Dinka is már a volt gádzsija lesz, akkor a volt gádzsik átlagszínvonala eléggé esni fog. Főleg ha nem a számtani, hanem a mértani közepüket vesszük: mert ha egy nulla is van a szorzatban, akkor az bizony nulla. És a gyöke is. Bocs a humán beállítottságú olvasótársaktól. Meg a Denisz-féléktől. :-DDD

Egyébként, tényleg jó nő Zsé. Egy amolyan Atus-féle, 1-2 hónapos járásra/maszatolásra meg egyenesen kiváló. Azért nem irígylem Atust. Semmiért sem.

malevil2050 2015.02.05. 00:11:38

@tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan: Boszorkányok má pedig nincsnek , nem tom ki monta tán valami kálmán féle,gugglizni meg lusta vok.

csak mert 2015.02.05. 00:11:44

@fosch9: akkor beszélték, amikor fanni az újságolvasás után összveszett dennissel,és robin kiült dennishez

MacákékIcukája 2015.02.05. 00:12:08

@fosch9: fenebe, ne egess be :D
Attinak is vmi chevrolet dzsipje van

2015.02.05. 00:12:53

@MacákékIcukája: nem jó ez a zombiság szabj egy határt h mikortól alszol és agykontrollozd az elalvást (ha kell segítség priviben megírom)

@malevil2050: igen igen, így helyes a nótata :D

malevil2050 2015.02.05. 00:13:00

@csak mert: Van a tekintetében ami nemigazán teccik és eszt nem lehet megjáccani

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 00:14:18

@malevil2050: De csak mer' mindet elégették:) Bisztos még az Arany Gúlában monta amúgy.

MacákékIcukája 2015.02.05. 00:14:24

@fosch9: ezentul kizarolag lakasbelsos kepekben utazom, abban jobb vagyok :P
Oke, johet! Csak a gondolataimat kellene kikapcsolni, tul vagyok porogve :(

csak mert 2015.02.05. 00:14:39

@malevil2050: van, ijesztő.. már félek attól, hogy szexhiány miatt lemészárol mindenkit a villában

minden reggel 2015.02.05. 00:15:04

@malevil2050: akkójóvan ;) ( most próbálkozom)

2015.02.05. 00:15:40

@tudom_hogyan_szól_két_tenyér_ha_csattan: és fogadni merek, h nem sima utcai keverék kutya lesz, majd valami gazdag barát vesz egy drága kis fajkutyakölköt :D

@MacákékIcukája: csak azt tudom h ez a kép fent volt már akkor is mikor még zsu bent volt és akkor még attival ugye nem fotózkodhattak volna :D

@csak mert: fenébe akkor még valami mást néztem :D visszakeresem (Noel már alszik? :) kedvencem lett)

minden reggel 2015.02.05. 00:16:41

@MacákékIcukája: kávét kólát redbullt iszol? Elég ha azokat megfelezed

2015.02.05. 00:18:38

@malevil2050: nem csak az h visszafogja bent magát? lehet kint egy laza jópofa srác
nekem szimpi robin

csak mert 2015.02.05. 00:19:04

@fosch9: igen alszik a kis Pandám :))

malevil2050 2015.02.05. 00:19:34

@csak mert: Aszt nem tom mi a motíváció de tényleg félelmetes néha,egy villanás asz egész de azz éppen elég

csak mert 2015.02.05. 00:20:00

@fosch9: szerintem elfojtott aggresszió van robinban

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 00:20:11

@malevil2050: Igaz, én se hiszek a Gúlában, mert olyan régen vót, tán igaz se vót.

minden reggel 2015.02.05. 00:21:21

@csak mert: ott bent kiben nincs ;) de csak viccelek, ô az aki sehogyan nem adja ki a feszkót

malevil2050 2015.02.05. 00:21:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Gula? uhha asszonygya h gulág,kulák,bulák ezekre tudnék asszociálni hairetelen.

MacákékIcukája 2015.02.05. 00:21:43

@fosch9: oke, en ezt igy elfogadom, jo erv. Kellene meg a Zsu privi fb-je is, talan vannak rajta nyilvanos fotok.

@minden reggel: kavet iszom, de csak a skandinav hig lottykavet. Nem ezen mulik :) (az en esetemben legalabbis, ezt bizton tudom). Arrol van szo, hogy obszessziven kattogok dolgokon es nem engedem magam aludni. Gondolatstopot kellene alkalmaznom :D

csak mert 2015.02.05. 00:22:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és dóri megmondta: a történelem csak kitaláció! :DD

@minden reggel: csak ő nem szexel azok közül, akik bent vannak

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 00:22:40

@fosch9: Nekem az mindegy, meg sztm a kisfiúnak is. Csak legyen és legyenek vele boldogok. :)

minden reggel 2015.02.05. 00:23:24

@MacákékIcukája: jóga ;) vagy valamilyen más relaxáció. Nekem is volt ilyen, és el tud múlni

2015.02.05. 00:24:18

@MacákékIcukája: okés, elküldtem a technikát

malevil2050 2015.02.05. 00:24:19

@fosch9: Én bísztosan más szemmel nézem,nekem egy játékos,valószinűleg a ketteskék eszt másképpen lássák.

MacákékIcukája 2015.02.05. 00:26:09

@minden reggel: @fosch9: koszi nektek a biztatast, meg a tanacsot! El is megyek alukazni, joejt mindenkinek! :)

csak mert 2015.02.05. 00:26:39

@minden reggel: egy nő jobban tudja kezelni szerintem a szex-hiányt, mint egy pasi

malevil2050 2015.02.05. 00:26:56

@minden reggel: Megy esz látod,igaz h nem is oljan nehéz?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 00:27:18

@csak mert: A történelem népbutítás. Mondjuk a tanított történelem simán az. Ami tényleg megtörtént, az persze más kérdés. Zsófika volt, aki nem hitt az őskorban, mert az olyan régen volt, hogy tán igaz se volt.

minden reggel 2015.02.05. 00:28:39

@csak mert: általában biztos, hacsak nem fanni az illetô ;)

malevil2050 2015.02.05. 00:29:23

Nos egyenlőre pauze me dologidő van,csak azé írom ne h valaki megsértőggyön ha nem válaszolok esetleg e.

csak mert 2015.02.05. 00:30:08

@minden reggel: persze az is szempont,hogy Dóri saját döntése szexel-e, robinnak pedig nincs más lehetősége

minden reggel 2015.02.05. 00:30:31

Én is elköszönök, jó szurkolàst ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 00:31:12

@malevil2050: "gulág,kulák,bulák"

Mint egy marxista-vizilófia továbbképzés - bár a bulák kicsit kilógnak a sorból.

minden reggel 2015.02.05. 00:31:54

@csak mert: igaz, bár én robinból nem nézném ki. Kicsit tombolhatna, hisxtizhetne vagy valami ;)

2015.02.05. 00:33:00

@MacákékIcukája: jó pihit :)
@malevil2050: igen, többek között :D nekem volt kedvencem van akit nem bírok de nem erőlködök csak elbeszélgetek arra meg most jobb a lehetőség
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egyetértek, kívánom, h legyen és jó dolga legyen :)
@csak mert: lehet, nem tudom, én nem látom benne, de lehet csak mert még nem nagyon láttam megnyilvánulni, játék szempontjából eddig nem blamálta magát az pozitív
viszont jó a humora, jól tud röhögni
(Noel Panda :DDD) tetszős :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 00:37:34

@fosch9: Ennek az idióta Daninak - aki úgy gondolja, hogy remek önismereti játék volt ez - az az ötlete, hogy leül Zsuval, és még egyszer jól beolvas neki? Télleg nemtom, mit gondoljak már róla. Vakon ment be a villába és vakon jött ki. Nem egy észlény.

2015.02.05. 00:40:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: zsu remélem tojik rá én ilyen alázást nem bocsátanék meg rágni meg minek h danika mossa kezeit? nem asszisztálnék hozzá

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 00:48:16

@fosch9: Azt mondom, hallgassa meg, legyen kedves, aztán mellőzze, soha ne bízzon benne, és ne barátkozzon vele. Kirakat mosoly szinten. És azért így, mert ez a tetű képes lenne minden nyilatkozatában ekézni Zsut, ezzel ártana neki. Ezt meg kellene spórolnia magának. Már elég hullámot csapott maga körül, jobb a béke. Azt mondják, okos enged, szamár szenved. A népi bölcsességek sztm mindig igazak.

csak mert 2015.02.05. 00:49:10

olvastátok a komment szerdát?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 01:11:25

@csak mert:

Ezek szerint Kazalnak az elmúlt 3 évben 3 foga esett ki????? Vagy még tejfogai vannak? :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 05:46:49

@MacákékIcukája: ne gondolj annyit semmire, kösd le magad, pl itt is. Tanúsíthatom, h bejön.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 05:49:26

@MacákékIcukája: oh, és sem alszom sokat, kibírható, ha majd kellően álmos leszel, alszol.

Bujumburi 2015.02.05. 06:55:16

@Spitzbauer: Hát ezen nagyot derültem így reggel. :) Egészen biztos, hogy jó nő lehet Zsu élőben, mert az összes csajnál kiverte a biztosítékot elsőre. Kivéve talán Dórit, aki egyébként is a legkevésbé törtető. Kijövetele után Ádámot is megkérdezték, "kit lopott volna, mint a dugott biciklit", Zsut nevezte meg. Dani, Laci, Dávid is rámozdult, sőt mélységes utálata ellenére Maci őt is vitte volna randira -na jó, kit nem. Sőt még Dennis is "lopta volna" Fanni sok éjszakán át ezzel gyötörte on-ban. Egyedül talán Robin volt, akitől nem láttam hasonló megmozdulást az irányába, de ő meg ugye ülve pisil. ;)

Amúgy, ha valakit sokáig nézel, ráadásul kedvelsz is, megszokod, és egy idő után akár még szépnek is találod az első benyomást felülírva, lehet ez történt extra-szenzitív Lacival Edina irányában is.

Bujumburi 2015.02.05. 06:58:20

A szerkik meg tényleg olvassák a hogyvoltos kommenteket? :D

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/visszamegy-a-villaba-vv-dani-es-zsu-2326803

KIRÁÁÁLY! :D

ygan_rev 2015.02.05. 07:15:46

Visszatér a két kedvencem a villába! El sem hiszem :D:D
Tudtam, hogy lapos a műsor. Muszáj volt beküldeni azokat, akik korábban vitték a műsort.
Hahahaha

ygan_rev 2015.02.05. 07:18:52

Ja és itt a válasz a tegnapi kérdésre: miért nem hallok semmit Daniról?!
Hát ezért...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 07:28:08

@Bujumburi: mert 1, nem tudok aludni. 2,menni kell melózni :-D, 3, nem szeretek sokáig aludni. :-D

Csak ügyesen! 2015.02.05. 07:30:24

@Bujumburi: Hú, de nem örülök ennek, kiváncsi lettem vna h Edina hogy áll talpra vagy sem Dani kiesése után magától, erre rögtön visszaküldik neki. Ez gáz. Ez most nálam eléggé választóvíz, lehet h ezzel ezt a szériát én befejezem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.05. 07:32:19

@Csak ügyesen!: én sem örülök. Inkább lennének feladatok, bár nem tudom, h miért mennek vissza.

2015.02.05. 07:43:08

@Bujumburi: hogy te milyen infokat hozol :)

2015.02.05. 07:46:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egyetértek veled :) láttad a blikk cikket? meghallgatta csak nem hagyta szóhoz jutni :D férfiatlak kis pöcs ez a danika, nőalázástól nem lesz nagyfiú

2015.02.05. 08:05:01

@csak mert: megnyitottam de olyan gagyi kérdések voltak, mindre borítékolható a kamu válasz, h nem néztem meg, kár h csak ennyire telt nekik

Bujumburi 2015.02.05. 08:11:20

@fosch9: muahahaha.. :) én viszont örülök, hogy összehozták ezt a két bendzsót odakinn, ez egy gesztus értékű dolog volt, ami ebben az indulatos évadban, nekem jól esett. Őszintén szólva engem fáraszt a gyűlülködés

2015.02.05. 08:25:54

@Bujumburi: hiába a gesztus nem lesz belőle semmi :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.05. 09:01:04

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA:
Rejtő szerint az álmatlanság két fő tünete az ébrenlét és a nem alvás.

mézescsók 2015.02.05. 10:27:49

@másodpéldány: Elnézést a késői reagálásért, kicsit el vagyok havazva.
Lássuk sorban:
1./ Baukó - Au : rettenetesen irritál mindkettő. Au képernyőre alkalmatlan, Baukó görcsösen igyekszik megfelelni, de ez kevés. Fanninak nem a képességeivel van bajom - már mondtam, hogy szerintem több van benne, mint amennyit mutat -, ám olyan mértékben lejáratódott - részben önerőből, részben a szerkesztők hathatós közremüködésével -, hogy onnan nehéz felkecmeregni. Igaz, Baukó meg piált, aztán mégis... Egyébként legyen igazad, előítéleteim vele kapcsolatban nincsenek.
2./ Pornó - a Vv összes szexactionjából kettőt láttam (mindkét pártól egyet-egyet a méltányosság jegyében), többet nem, mert nem érdekel. Szeretem a szexet és alkalmasint nézek pornót, tehát nem zavar. Csak valahogy teljesen más totál idegenek aktusát nézni, mint "ismerősökét". Senkit sem ismerek személyesen a játékosok közül, nem erről van szó. De valahogy a mindennapjaim részévé váltak azzal, hogy nézem a műsort. Ami mégis zavar kicsit a dologban az az, hogy a befolyásolás szándékával tolják a pofámba, hogy olyan képet mutassanak meg valakiről, amilyen kint talán sosem volt. hogy örvendjen a kicsi szívem, hogy összejött a nekem kedves pár és boldogok, hogy utálkozzam, hogy milyen riherongy ez a nő és milyen aljas kúrógép a pasas, mert pfújjj, én ilyet aztán soha, pedig szerencsére dehogy nem... A jövő havi fizetésem rá merném tenni, hogy a terhességi tesztes dolog előre megrendezett akciócska volt. És akkor a többit már nem is említem.
A szerkesztők közül pedig szexuálisan ott valaki nagyon frusztrált, segíteni kéne neki. Eddig nem érdekelt a stáblista, de este megnézem, hogy ki ez a szexnyomorban szenvedő szerencsétlen.
3./ Én vártam a Vv-t, mert szórakoztat, de ez a széria nagy csalódás és nem elsősorban a játékosok, hanem a szerkesztés miatt. Mert
- pokolian magukra hagyták őket, napokig szinte semmi program (közel két hete mást sem látni, mint Kisbéka-Laci összevész, kibékül, összevész, kibékül, majd előről - volt olyan adás, amikor háromszor vesztek össze, tudom, mert számoltam -kezdik, Fanni-Dennis ordibál, majd kibékül, Dóri-Robin pedig meggyőző biodíszlet),
- a tematikus hetek évek óta ismétlődnek (suliprogram, ami arra megy ki, hogy meglássuk, ki mennyire hülye, vagy a dzsungeles, kovbojos hét, ami feleslegesen feszkót kelt egy amúgyis puskaporos hangulatú közösségben, vagy az egészségprogram, esetleg a papás-mamás hét, bár ezt még csak a kommerek lengették be és még sorolhatnám),
- nincsenek egyéni feladatok, amit azért hiányolok, mert több minden megtudható a játékosokról mint a végeérhetetlen szócsatákból (pl. ki mennyire kitartó, mennyire állóképes, elszánt, ki képes erején felüli teljesítmányre, mennyire ügyes, kreatív, esetleg bliccelő, stb.),
- mindenkire ráhúztak egy sémát és az mentén haladnak végig, mert szinte csak olyan jeleneteket adnak, ami ezt a sémát alátámasztja, aztán lehet, hogy köze nincs valódi természetéhez (Fanni a ribanc, Dennis a vicces, Laci a méla herceg, Edina a szenvedélyes, esetleg törtető, Dóri a műnő tuja, Robin ue. férfiban, Dani az agyas, Zsuzsa a gátlástalan, Reni az összeférhetetlen fúria - úgy nagyjából).
Lealjasodás - én az öncélú erőszak minden vállfaját tartom annak. A köpködéssel úgy vagyok, hogy utálatos és gusztustalan dolog, viszont a játékosokban felgyülemlett agressziónak valahol ki kell törnie és e vonatkozásban eszközük nincs. Hogy lealjasul-e egy ittas nő? Nem jobban, mint egy ittas férfi. Csak amíg a piás férfi látványához hozzászoktunk, a nőkéhez kevésbé. Annak ellenére hogy ifjú honleányaink e vonatkozásban is rombolják le a korlátokat. Meg tudom számolni egy kezemen, hogy hányszor voltam részeg, nem vagyok büszke rá és nem szégyellem, meg kellett tapasztalnom ezt is. Én olyankor bealszom, mert nem nagyon birom az alkoholt. Más felélénkül tőle, más gátlástalan lesz tőle és felszabadul, megint más vidám lesz, más agresszív, mindenkiből mást hoz ki. Az aljasodás nekem sem itt kezdődik és fejeződik be.

@csicserierika: Biztosan elmondhatta, talán nem láttam vagy nem emlékszem rá. Amikor a hsz-t írtam, nagy hirtelen ez jutott eszembe.

Dirty Dettiy 2015.02.05. 10:58:56

KIDERÜLT!
Kiderült, hogy Zsu és Dani teljesjogú játékosnak mennek vissza. Akár meg is nyerhetik. Párbajozni is fognak. Először Zsu kiejti Edinát, aztán Dani Lacit, majd pedig egymással mérkőznek meg, amikor majd (csak és kizárólag) mi dönthetjük el, melyiküknek van igaza.
süti beállítások módosítása