Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x05 - The Chickening (18+)

2015. február 03. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

A vallás ezek szerint nem befolyásolja túlságosan, hogy ki kerül börtönbe, mert a rácsok mögött többféle istentiszteletet is tartanak. Chapman ma csajos napot tart, hóna alá csapja a mogyoróvajat, egy könyvet, szerez egy kávét az ebédlőben, és kimegy egy fa alá olvasni. Nekem már attól antibiotikumra van szükségem, ahogy végignézem, hogy leül a hideg földre úgy, hogy közben látszik a lehellete, de ő ezek szerint nem hajlamos a hólyaghurutra.

screen_shot_2015-02-01_at_9_59_43_am.png

Épp kinyitja a könyvet, amikor mellette megjelenik egy csirke. Először azt hiszi, hallucinál, de nem, a csirke tényleg ott kapirgál mellette.

Eközben a kápolnában, közvetlenül a 8 órai istentisztelet előtt Nicole ujjazza hősiesen Morellót, aki baromi nehezen megy el, de végül sikerül neki, és az orgazmust rögtön bűntudat követi, ezért közli Nicole-lal, hogy abba kell hagyniuk, egyrészt, mert vőlegénye van, másrészt, mert totál kitágul az állandó ujjazástól. Nicole-nak pont mindegy, de azért ő is kéri a részét. Morellonak esze ágában sincs, de közben rájuk is nyitnak.

screen_shot_2015-02-01_at_10_00_43_am.png

A két csaj behúzódik az oltár mögé, és onnan figyelik az eseményeket. Egy kedvetlen, türelmetlen lelkésznő, a nővér és Doggett érkeznek, és utóbbi épp arról hadovál, hogy a többi gyülekezet tagjai sem tesznek rendet maguk után, akkor ő miért ne akaszthatna fel egy bazinagy, és nem mellesleg kurva ronda keresztet a falra. A lelkész ki van akadva, dehogy rakhatja fel, csak olyat lehet feltenni, amit aztán le is szednek. Jól össze is vesznek Doggettel, akiről most nem tudom eldönteni, hogy csak játssza az eszét, vagy valóban zavarja, hogy korlátozzák a vallásszabadságát.

A fodrászüzletben éppen Boo haját vágják, és közben Sophia hiányzó hormonjairól beszégetnek. Kiokoskodják, hogy ha találna egy öreg csajt, attól el tudná szedni a hormonokat. És ez az öreg csaj a nővér lesz.

Diazt az anyja hivatja, hogy szedje ki a szemöldökét. Ezek szerint hajlandó lesz bevenni a lányát a bandába. A szemöldökszedéshez cérna kell (fogalmam sincs, miért), Diaz kap egy zacskó kukoricát, hogy cserélje el Sophiával, de összetalálkozik Bennettel, aki kicsit keménykedik vele, hogy közben sutyiban bedobhasson egy cetlit a zsebébe. Diaz észreveszi, és mosolyog, aztán meg műfelháborodik, hogy elvették a kukoricáját. Az anyja fején látszik, hogy nem vette be.

screen_shot_2015-02-01_at_9_59_05_am.png

Chapman a pihibe megy, és leül dumálni a többiekkel, és elmondja, hogy látott egy csirkét. Erre mindenki bepörög. Kiderül, hogy ez nem akármilyen csirke.

Diaz bemegy a vécére, és elovassa a kis üzenetet, amit kapott. Ezentúl az udvaron, a dohány alatt kell hagynia a szerelmesleveleit. Kapunk egy kis családi idillt is tőlük, anyu sorban gyártotta a kölköket, de a legidősebb, Diaz gondoskodott róluk, miközben anyu a drogbáró palijával mókázott, nulla anyai érzéssel és felelősségtudattal a kis szívében.

screen_shot_2015-02-01_at_10_03_44_am.png

Vissza a konyhába, ahol kiderül, hogy a csirke Red fehér bálnája, már jó ideje üldözi, és sosem kapta el. Versenyt hirdet: az első, aki elkapja a csirkét, Biore tapaszt kap, ami valami nagyon durva cucc lehet, mert a lányok mindent hátrahagyva rohannak csirkét vadászni. 

Sophia közben megkörnyékezi a nővért, és beszélgetésbe elegyednek, amiből nyilvánvalóvá válik, hogy cicafiú csak hallomásból ismeri a hitéletet. A nővér a kápolnában hagyta a kalapját, ezért visszafordulnak, és ott találják Doggettet, aki épp a keresztet próbálja felfüggeszteni egy csőre.

screen_shot_2015-02-01_at_10_33_02_am.png

Összevitatkoznak a nővérrel, közben Sophiából kibújik a tűzoltó, és megjegyzi, hogy az a cső valószínűleg nem fogja elbírni a keresztet. Jól leugatják, mondanom sem kell, de a következő pillanatban az egész plafon a fejükre esik.

Chapmanhez látogatók jönnek: a faszija és a barátnője. A csirkéről mesél nekik, de pont hülyének nézik. Polly elkotyogja, hogy elcseszte a Barney’s üzletet, amiből Piperék bevételre számítottak, és szőkelány ezért hagyta ott az állását. Szóval ez eléggé övön aluli volt Pollytól. De semmi sincs veszve,  Piper beszélni fog telefonon a Barney’s-os kontakttal, és mindent rendbehoz. Chapman megkérdezi Larryt, hogy beszélt-e az apjával a vádiratról és Alexről. Polly nem érti, miért fontos, hogy ő köpte-e be vagy sem. Mire Piper közli, hogy azért, hogy az arcába vághassa, hogy hazudott. De ezzel le is bukott, hogy nem mondta el, hogy Alex bent van vele. Larry cseppet kiakad.

Diaz viszi az üzit a dohány alá, ahol Bennett rágót hagyott neki. A kápolnában közben áll a bál, Bajszi mindenkit befog takarítani.  A többiek nem ujjonganak a gondolatra, hogy Doggett miatt kell patkányszaros törmeléket takarítani, és az sem hatja meg őket különösebben, hogy a csaj szerint Isten mondta neki, hogy akassza fel oda a keresztet. Aztán még azt is mondja, hogy az egész azért történt, mert Isten mérges, hogy egy istentelen teremtmény, Sophia, velük van, és ők nem tesznek ellene. Bajszi kurva ideges, közli vele, hogy ő nem Isten küldötte, mert az Úr nála sokkal többre is képes.

Bennett megtalálja az első válaszüzit a pohár alatt, Diaz lerajzolta őt, és írt pár sort. Cukik.

screen_shot_2015-02-01_at_10_37_39_am.png

A többiek pakolják a kápolnát, és Chapman elhívja Nicole-t délután csirkét keresni, de a csajt nem érdeklik a pipik, legalábbis a tollasok nem. Délután a latino csajok az udvaron dominóznak, és észreveszik, hogy a többiek a csirkét keresik. Az egyik ostoba picsa felveti, hogy lehet, hogy nem a csirke a lényeg, hanem ami benne van. Képzeljük csak el, mennyi drog fér egy csirkébe. Erre mindenki felpattan, és elhúz csirkét keresni. És ezzel el is indult az őrület. Van, aki a drogért, van, aki a Biore tapaszért keresi. Csak Diazt nem érdekli. Az anyja meg is jegyzi, hogy tudja, mit csinál az őrrel, de azt javasolja neki, hogy ha dugni akar, inkább egy dagadt őrrel tegye, mert az hálásabb lesz, talán még hamburgert is hoz be neki. Erre Diaz kiakad, ő nem kefél BigMacért. Visszacsöppenünk a családi idilljükbe, a drogbáró pasi, Cesar, anyucival és másik két némberrel porcióztatja a kokaint a konyhában, és ezért a gyerekek nem tudnak enni. Diaz bemegy, hogy főzzön valamit, és látszik, hogy izzik a levegő közte és Cesar között. Az gyorsan elküldi kaját venni, és nem hagyja ki, hogy meg ne nézze a seggét.

A börtönben közben jógaóra van, de az anonim alkoholistákat is ide vezényelték, és így nem lehet órát tartani, Jones szalad is Caputóért. A könyvtárban a nővér passzusokat olvas fel Sophiának a Bibliáról, és a cicafiú mindenre ráköt valamit a klimaxról. A nővérből egyszerre csak kibukik, hogy nem fogja odaadni a hormonjait. Hoppá! Végig tudta, hogy erre megy ki a játék. Sophia kiakad, az utolsó mentsvára is leomlott. A nővér közli vele, hogy nem az a baja, hogy változik a teste, hanem az, hogy bűntudata van, amin a cicafiú először röhög, de aztán rájön, hogy talán mégis igaz. A jógaóra már majdnem véget ért, közben az anonimek közül Alex áll fel, hogy megosszon valamit, és elkezd beszélni arról, hogy őt otthagyták, és ez mennyire megrázta, és közben Chapmant nézi végig, aki ettől baromira bepipul.

Larry szüleinél vagyunk, akik a fiacskájuk lelkét pátyolgatják, és orbitális faszságnak tartják azt, amiről Larry cikket készül írni. Apuci elmondja, hogy Alex köpte be Pipert, de megkéri Larryt, hogy ezt ne mondja el neki, mert semmi értelme. Larry tiltakozik, hogy nem fog hazudni a menyasszonyának, de apuci rávilágít, hogy Piper is hazudott neki, és vannak kegyes hazugságok is, amik arra szolgálnak, hogy a másik jobban érezze magát.

screen_shot_2015-02-01_at_11_09_26_am.png

A rácsok mögött már mindeki a csirkét keresi, Red pedig Pipert hibáztatja, hogy elmondta másnak is a csirkét. Marha pipa, és fel is adja, de Chapmannek sikerül annyira fanatizálnia, hogy totál behülyül. A sok futkosás miatt viszont megszólal a riasztó, és mindenkinek a földre kell feküdni. Bajszi megint paprikás hangulatban van, lebassza őket, hogy futkosnak, mint a bolondok egy nem létező csirke után.

screen_shot_2015-02-01_at_11_12_20_am.png

Bennett újabb üzenetet talál, amin ugyan rajz nincs, de szöveg annál inkább. Legyél kettőkor a raktárban. Chapmant behozzák Healyhez, kap egy nagy letolást a csirke-ügy miatt. Az öreg szerint a csirke csak legenda, mint a globális felmelegedés vagy a női ejakuláció. De a lényeg, Chapman ne mondjon ilyeneket Rednek, mert az oroszok nagyon szeretik a csirkét. Nincs csirke. A többiek is pipák rá, mert megvonták a látogatást tőlük a csirkés balhé miatt.

A nővér megy bocsánatot kérni Sophiától. Közben Larry és Piper beszélnek telefonon, nagy egyetértésben. Őrült bocsánatkérések után Larryből kibukik, hogy nem Alex köpte be Chapmant, hogy ne kergesse őrültségbe, de épp az ellenkezőjét éri el vele. 

Bennett szalad a raktárba, amint a megbeszélt idő elérkezik, de nem Diazt találja ott, hanem az anyját meztelenül.

screen_shot_2015-02-01_at_11_22_58_am.png

Aztán ismét visszatekintünk, anyu már börtönben, Diaz még kint a kicsikkel. Anyu iszonyat nagy seggfej a gyerekeivel, csak egy dolog érdekli, hogy Cesar mikor jön látogatni. Kiderül, hogy még mindig a lakásban adagolják a kokót, és ez Diaznak a legkevésbé sem tetszik. De az anyjára sokkal pipább, ezért hazamegy, és jól megdugatja magát Cesarral. Ha már lúd, legyen kövér.

screen_shot_2015-02-01_at_11_26_07_am.png

Közben Piper a vonalban van, arra vár, hogy konferenciahívásba kapcsolják a Barney’s-ossal. De amíg vár, meglátja a csirkét az udvaron, és kiszalad, hogy megfogja. Egy darabig kergeti, de aztán a csirke valahogy kijut.  

screen_shot_2015-02-01_at_11_29_50_am.png

Címkék: sorozat 18+ OITNB
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása